Skincare by Anki

Tid Innlegg
2020-06-14 08:31 Solprodukter som virkelig gjør en forskjell

I dag kommer solkremen i like mange varianter som annen hudpleie. Du kan gå for en solkrem som kun beskytter deg, velg i tilfelle alltid høy SPF. Eller du kan velge en av de høyteknologiske solkremene som i tillegg til... The post Solprodukter som virkelig gjør en forskjell appeared first on Skincare by Anki.

2020-06-08 17:30 Gjør du dette for føttene dine?

Sandalsesongen nærmer seg og jeg vil oppfordret ALLE til å bestille en time hos fotterapeut/fotpleier før de blotter nakne føtter i åpne sko. Hver sommer ser jeg føtter i sandaler som har fått lite omtanke. At de kanskje ikke ser... The post Gjør du dette for føttene dine? appeared first on Skincare by Anki.

2020-05-24 19:52 Disse 5 produktene MÅ jeg ha!

Noen ganger er jeg så heldig at jeg fritt får velge produkter jeg vil teste. Jeg er kritisk til hva jeg takker ja til å bli tilsendt for testing, så jeg kommer sjelden over noe som ikke svarer til forventningene.... The post Disse 5 produktene MÅ jeg ha! appeared first on Skincare by Anki.

2020-05-19 18:01 Tre helt nye solprodukter til ansikt

Babor har akkurat lansert en helt ny, avansert solserie. Du kommer til å bli like begeistret som jeg ble! Disse nye produktene er mer enn bare en solkrem. De gir ikke bare 360 ° beskyttelse mot foto aldring, men beskytter også... The post Tre helt nye solprodukter til ansikt appeared first on Skincare by Anki.

2020-05-11 20:41 Babor angriper pigmentflekkene dine

Jeg var dessverre en av de som var for glad i solen på 80 tallet. Og selv om jeg har brukt god beskyttelse i over 25 år nå, så har jeg likevel slitt med ujevn pigmentering som følge av solskade.... The post Babor angriper pigmentflekkene dine appeared first on Skincare by Anki.

2020-05-10 20:54 Anki tester Shiseido!

Japanske Shiseido ble grunnlagt i 1872 og er dermed et av verdens aller eldste kosmetikkselskaper. Siden den gang har de vært et av verdens største kosmetikkmerker og er kjent for kvalitetsprodukter innen sminke og hudpleie. Jo, da – jeg har... The post Anki tester Shiseido! appeared first on Skincare by Anki.

2020-05-08 19:00 5 grunner til å ikke dele sminke med venninner!

Jeg kan ikke minne nok om hygiene ved bruk av make-up og hudpleieprodukter. Jeg har sett en del udelikate reaksjoner på huden etter dårlig produkthygiene og akkurat nå er dette viktigere enn ellers.     I produkter med innhold av... The post 5 grunner til å ikke dele sminke med venninner! appeared first on Skincare by Anki.

2020-05-03 16:15 Dyprens av håret

På badet har jeg serum, skum, olje, pudder, glansdråper, hårvoks og masse tørrsjampo til håret. Jeg bruker nok ikke alt like ofte, men jeg bruker nok til å forstå at jeg bør vaske håret litt ekstra godt innimellom.  Produktrester gjør håret... The post Dyprens av håret appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-28 15:55 Behandling i en verden av roser

For en stund siden fikk jeg teste Babors nye ReVersive behandling : The Pro Youth Treatment. Tekstur, massasjeteknikker og enhver aktiv ingrediens i denne behandlingen er en ren nytelse. Anne Cole Arnesen hos Babor har gitt meg all informasjon om behandlingen... The post Behandling i en verden av roser appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-26 18:07 Disse behandlingene anbefaler jeg å booke nå når klinikkene åpner igjen:

Endelig kan klinikkene igjen ta imot kunder og endelig er huden vår i trygge hender igjen.  Det finnes også få som er mer opptatt av smittevern i sin daglige praksis en hudterapeuter, dette er en del av vår utdannelse og... The post Disse behandlingene anbefaler jeg å booke nå når klinikkene åpner igjen: appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-23 20:26 Hvordan vasker du hendene?

Etter at jeg anbefalte å bruke fotkrem på hendene har veldig mange fortalt at de ikke lenger er like tørre og såre. For det er jo faktisk slik at for hyppig håndvask kan strippe beskyttelsesbarrieren vi har på hudoverflaten. En... The post Hvordan vasker du hendene? appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-21 20:30 Bør du bruke SPF hver dag?

Nå blir solen sterkere og sterkere og snart er UV-indeksen på over 3. UV-indeksen måler intensiteten på skadelig UV stråling,  fra 3 og oppover anbefales beskyttelse. Jo høyere indekstall desto høyere faktor anbefales. I Norge er daglig UV-indeks på ca... The post Bør du bruke SPF hver dag? appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-19 19:10 Blass hårfarge og mye ettervekst?

Er det flere enn meg som synes håret ser litt begredelig ut når frisørbesøket utgår? Ikke at det er det største problemet vi sliter med for tiden, men det er i alle fall et av de enkleste å gjøre noe... The post Blass hårfarge og mye ettervekst? appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-16 17:37 Er din hud i ubalanse? Er det derfor du ikke ser resultat av produktene du bruker?

Opplever du at din hud er i ubalanse? Det er kanskje ikke så lett å svare på dette, for hvordan vet du at huden er i ubalanse? Et sikkert tegn, er at du sliter med å få det resultatet du... The post Er din hud i ubalanse? Er det derfor du ikke ser resultat av produktene du bruker? appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-15 20:59 Overbehandler du huden din?

Det er mye snakk om overbehandling av huden for tiden. Og dette er jo ikke et nytt fenomen. Jeg tror ikke det er slik at vi alle sitter hjemme og overbehandler huden vår selv om vi har litt ekstra tid.... The post Overbehandler du huden din? appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-06 09:07 Vårrengjøring av huden

Akkurat nå har vi god tid til vårrengjøring av både huden og baderomsskapet. Vi håper vi går en vår i møte hvor vi kan være litt mer sosiale, men hvem vet? Mange vasker huset litt ekstra, setter ut hagemøbler og bruker... The post Vårrengjøring av huden appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-05 17:59 To nye tørrshampoo-favoritter:

Som dere vet er jeg stor tilhenger av tørrshampoo, og ganske sær i valg av produkt. Jeg bruker en touch av tørrshampoo i håret daglig og enda mer når jeg setter opp håret. Jeg bruker litt tørrshampoo i luggen på... The post To nye tørrshampoo-favoritter: appeared first on Skincare by Anki.

2020-04-02 19:24 Har du også knusktørre, såre hender?

Det er nok ikke bare jeg som sliter med særdeles tørre hender for tiden? Føler du at håndkremen ikke hjelper? Håndkremer er ofte laget for hverdagsbruk. Og gjerne til slike som meg som ikke bruker håndkrem hvis den klisser.. Normalt... The post Har du også knusktørre, såre hender? appeared first on Skincare by Anki.

2020-03-30 18:08 Maten som gir huden glød

Vi er veldig opptatt av glød! Nesten til det kjedsommelige.. Men det er nå slik at ingenting beskriver en sunn hud bedre enn nettopp «glød». En god hudhelse er et resultat av en god hudpleierutine, samt et par make-up tips.... The post Maten som gir huden glød appeared first on Skincare by Anki.

2020-03-13 15:00 Hvorfor bruke probiotika på huden?

For kort tid siden fikk jeg møte Trevor Steyn, grunnlegger av Esse Probiotic Skincare. Han ga oss en innføring i viktigheten av å ta hensyn til bakteriene på huden vår for å oppnå optimalt resultat. Temaet «bakterier og helse» strekker... The post Hvorfor bruke probiotika på huden? appeared first on Skincare by Anki.

2020-03-10 15:32 Vegansk, miljøvennlig og høyteknologisk fra Babor!

Nok en gang viser Babor at de  tar både trender, miljø og hudhelse på alvor. Når de lanserer noe nytt så er begge kategorier innfridd til de grader! For hva er vel mer interessant enn en hudpleiblinje som er både:... The post Vegansk, miljøvennlig og høyteknologisk fra Babor! appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-28 16:26 Foundation som tilpasser seg din hudfarge – går det?

Make-up som kan skifte farge, eller tilpasse seg din hudfarge er stort for tiden. Men hvordan virker egentlig dette? Og kan et produkt virkelig tilpasse seg din hudfarge? Foundation som tilpasser seg din hudtone Foundation, BB-Cream eller CC-Cream som tilpasser... The post Foundation som tilpasser seg din hudfarge – går det? appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-27 17:37 Fuktighetsnivået i huden er viktigere enn du aner

Forskning viser at mennesker globalt blir mer og mer sensitive og tørre i huden. Klima, livsstil, kosthold, samt endel stress og det at vi reiser mer er en påkjenning for huden vår. I fare for å repetere meg selv.. Fuktighet... The post Fuktighetsnivået i huden er viktigere enn du aner appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-26 17:46 Hyaluronsyre – hvorfor bør alle bruke dette på huden?

Hyaluronsyre er en ingrediens de fleste har hørt om. En ingrediens vi vet er nyttig for alle hudtyper. Men vet du egentlig hva Hyluronsyre gjør i huden? Og at dette er en ingrediens alle bør bruke for å få mest... The post Hyaluronsyre – hvorfor bør alle bruke dette på huden? appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-23 19:17 Hvordan få mest mulig ut av hudpleiebehandlingen din?

En ansiktsbehandling gir ikke bare velvære, men også synlige resultater. Uten resultater ville ikke klinikkene ha grobunn for videre drift. Og jeg kan love deg at resultatene har utviklet seg i løpet av de 30 årene jeg har vært i... The post Hvordan få mest mulig ut av hudpleiebehandlingen din? appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-18 19:54 Myter om vinterhud

Vinterens kalde og tørre luft kan gjøre stor skade på huden, likevel kan det faktisk være vår behandling av huden i løpet av vinteren som blir den største påkjenningen. Her tar jeg for meg noen myter om behandling av vinterhud:... The post Myter om vinterhud appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-12 19:30 Redningen for kalde føtter!

Jeg fryser på føttene året rundt! Og hendene… Jeg mangler ikke jern, det har jeg sjekket. Jeg har egentlig vent meg til å være kald og synes nesten det er ubehagelig om jeg blir for varm. Men nå har jeg... The post Redningen for kalde føtter! appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-10 13:16 Hvordan påvirker en traumatisk hendelse kroppen? Klarer du det samme som før?

Jeg husker godt at mine foreldre ble gamle «over natten» da min søster døde som 15 åring. I alle fall eldre. Gråhåret og krumrygget. Jeg var 17 år den gangen og kanskje var det tilfeldig at jeg etter den tiden... The post Hvordan påvirker en traumatisk hendelse kroppen? Klarer du det samme som før? appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-07 15:21 Hva gir du din mamma på søndag?

“Mother is a verb. It’s something you do. Not just who you are.” – Dorothy Canfield Fisher     På søndag er det morsdag. Jeg ønsker meg mest av alt et kort eller et lite brev fra mine jenter. De... The post Hva gir du din mamma på søndag? appeared first on Skincare by Anki.

2020-02-04 20:00 5 fakta om svette og huden din

Jeg har et par venninner som ikke trener fordi de påstår at svette ikke er bra for huden. Og vi er vel flere som innimellom føler at vi får mer kviser av treningen?  Så hva gjør egentlig trening og svette... The post 5 fakta om svette og huden din appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-29 13:02 Hvorfor og hvordan bruke en aktiv maske?

Jeg bruker masker ukentlig. Innimellom flere ganger i uken. Det er fordi masker fungerer som nødløsning når huden ikke spiller helt på lag, og det kan jeg bare innrømme at jeg ofte opplever. Traumatiske hendelser påvirker hele kroppen og derfor... The post Hvorfor og hvordan bruke en aktiv maske? appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-24 16:00 Behandlingen alle sverger til: Green Peel®

De fleste har testet en Green Peel® behandling, du får de i en mengde klinikker i Norge. Hvorfor er denne behandlingen så populær? Green Peel® har eksistert siden jeg gikk på hudpleieskole, en mannsalder med andre ord.. Med noen få... The post Behandlingen alle sverger til: Green Peel® appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-17 17:34 Nye regler for botox?

De fleste av oss har sett på injeksjoner som en skjønnhetsbehandling. Men det er faktisk slik at dette er et reseptbelagt legemiddel og at indikasjonen derfor skal stilles av en lege. Klinikkene har til nå hatt en ansvarlig lege i... The post Nye regler for botox? appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-14 16:30 Sliter du med å velge parfyme?

Det er naturlig at du sliter litt med å velge en ny parfyme. Og det er bra at det er slik, det betyr at du tar på alvor at duften er noe du både skal trives med og passe til.... The post Sliter du med å velge parfyme? appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-10 15:20 Tips til behandling av tørt hår, og tørt hår med fet hodebunn

Er du en av de som sliter med tørt hår?  Jeg har i utgangspunktet ikke tørt hår, men på vinteren tørker jeg ut over alt. I tillegg har jeg en datter som har kronisk tørt hår. Det er hårtypen hennes,... The post Tips til behandling av tørt hår, og tørt hår med fet hodebunn appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-06 17:25 Har du sparket borti noe og fått en blå negl? Hva gjør du med det?

Jeg sparker stadig borti noe. Det resulterer i blå negler som kanskje til og med løsner etterhvert. Slike påkjenninger for neglen kan resulterer i en deformert negl i fremtiden. Det finnes imidlertid et par ting du kan gjøre når du... The post Har du sparket borti noe og fått en blå negl? Hva gjør du med det? appeared first on Skincare by Anki.

2020-01-02 20:04 Effektiv hudpleie med fermenterte ingredienser

Thalgo presenterer PEELING MARIN : Den første marine cosmeceutical serie med syrer fra fermentert mikroniserte alger The post Effektiv hudpleie med fermenterte ingredienser appeared first on Skincare by Anki.

2019-12-29 14:06 Tre enkle tips som får deg til å føle deg pyntet til fest

Jeg er ikke så flink til å legge mer vekt på festantrekket enn på hverdagsantrekket. Jeg ser så mange rundt meg som virkelig får til den ultimate «partylooken» mens jeg selv føler jeg både sminker meg og kler meg omtrent... The post Tre enkle tips som får deg til å føle deg pyntet til fest appeared first on Skincare by Anki.

2019-12-17 19:49 Hvilken maske passer din hud?

Jeg bruker ofte maske. Forskjellige masker, avhengig av hva huden min trenger. Og det er dette som er så fint med masker. Du trenger ikke nødvendigvis bruke maske fra samme serie som dine andre hudpleieprodukter. Masken behandler huden akkurat der... The post Hvilken maske passer din hud? appeared first on Skincare by Anki.

2019-12-16 17:55 Gull gir fantastisk glød! Men det er ikke det eneste gull gjør med huden din..

Gull er lekkert i alt fra smykker, til tilbehør og vesker. Jeg har til og med et par gullsko som jeg ofte piffer opp et antrekk med. Men bortsett fra å gi en fantastisk glød når det brukes i sminke... The post Gull gir fantastisk glød! Men det er ikke det eneste gull gjør med huden din.. appeared first on Skincare by Anki.

2019-12-11 16:40 Self-Tan som gjør deg brun på kun en time

Ja, det går faktisk an å bli «svart på en kvart»! Når du plutselig kommer på at du burde hatt litt mer farge for å gå med den utringingen du planla eller bare legger i en kjole, så finnes det... The post Self-Tan som gjør deg brun på kun en time appeared first on Skincare by Anki.

2019-12-09 19:49 Sjekk disse deilige julegavene!

Mine venninner ønsker seg alltid hudpleie, det har de gjort de siste 20 årene. Det samme gjelder mamma og tanter. Det finnes knapt noen gave som blir like godt mottatt, alltid brukt opp og så og si aldri byttet i... The post Sjekk disse deilige julegavene! appeared first on Skincare by Anki.

2019-11-29 20:45 Adventkalenderen alle vil ha!

Det snart på tide med misteltein og kristtorn! Og like sikkert som at du baker julekaker i desember, åpner du julekalenderen fra Babor. Dette har blitt en stor tradisjon i Norge.  Årets kalender er Bordeaux-rød, og så elegant og stilig... The post Adventkalenderen alle vil ha! appeared first on Skincare by Anki.

2019-11-29 19:59 Har du ikke kjøpt adventskalender til deg selv?

Her i huset har vi alle typer adventskalendere. Alt fra pakkekalender til sjokoladekalender, make-up og hudpleiekalender. Sistnevnte er min styrke! Vel, jeg er god på sjokolade også, men hudpleie er min lidenskap. Jeg elkser disse adventskalenderne: Sothys adventskalender er råere... The post Har du ikke kjøpt adventskalender til deg selv? appeared first on Skincare by Anki.

2019-11-08 18:20 Tørre lepper? Prøv dette:

Er du en av de som sliter med tørre lepper? Lepper som ser ut til å gå i oppløsning?   Ikke så merkelig, med tanke på at leppene stadig utsettes for temperaturendringer. Det et frustrerende problem, som er vanskelig å... The post Tørre lepper? Prøv dette: appeared first on Skincare by Anki.

2019-11-07 14:50 Hudpleie for menn:

Menn foretrekker hudpeleiprodukter som er effektive, ikke jålete! The post Hudpleie for menn: appeared first on Skincare by Anki.

2019-11-01 17:40 Hvordan unngår menn hudproblemer forbundet med barbering?

Røde nupper, utslett og irritasjon ved barbering er ganske vanlig for menn. Mange sliter med dette innimellom, andre opplever at det sjelden er ro i huden. Barbering er selvfølgelig ikke en hudvennlig behandling, men det er likevel mulig å gjøre... The post Hvordan unngår menn hudproblemer forbundet med barbering? appeared first on Skincare by Anki.

2019-11-01 12:21 Øyeproduktet som skiller seg ut!

Jeg er ganske sær når jeg velger hudpleieprodukter. Jeg tester ikke hva som helst og vet godt hva produktene bør inneholde til en voksen hud. Øyekrem er kanskje det jeg sliter mest med å finne? Jeg kan anbefale mange gode... The post Øyeproduktet som skiller seg ut! appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-31 19:54 Vet du at du kan legge highlight her?

Er du klar over at du kan legge highlight her? The post Vet du at du kan legge highlight her? appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-27 17:34 Fotpleie tilpasset akkurat deg, til hjemmebruk.

Når du ikke har problemer med føttene dine sitter det langt inne å pleie de forebyggende. Jeg lover deg at det er verdt et forsøk. Og jeg vet, av erfaring, at det minste litte problem med føttene er så begrensende.... The post Fotpleie tilpasset akkurat deg, til hjemmebruk. appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-25 20:00 Slik sitter leppestiften pent

Jeg sliter med tørr lepper hele vinteren. Ikke bare er de såre og knusktørre, men jeg får heller aldri leppestiften til å sitte pent på. Jeg har imidlertid et par tips jeg skal forsøke å benytte meg av denne vinteren:... The post Slik sitter leppestiften pent appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-22 17:20 Hvordan endrer huden seg når du er gravid?

Under svangerskapet merker du raskt endringer i huden din. Noen endringer er positive, mens andre plager oss. Alt fra frisk glød i kinnene til røde streker på magen. Ikke alle kvinner opplever de samme endringene, men disse er ganske vanlige:... The post Hvordan endrer huden seg når du er gravid? appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-20 18:01 Hvorfor havre i hudpleieprodukter?

Havre har vært brukt til hudpleie i en årrekke og er fremdeles en ingrediens vi bruker mye. Betaglukan er et polysakkarid som vanligvis blir utvunnet fra havre eller gjær. Resultatene fra et studie ved University of Alberta i Canada ble publisert i ... The post Hvorfor havre i hudpleieprodukter? appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-17 18:50 Har du testet magnetmaske?

Har du testet en magnetmaske? Du vet, disse maskene som kan fjernes med en magnet. Helt uten kliss. Er dette ren markedsføring eller har disse maskene noen effekt på huden?     Hva er en magnetmaske? Vi snakker her om... The post Har du testet magnetmaske? appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-16 17:05 Ordtaket «alt ligger i genene» er en sannhet med store modifikasjoner. Hvorfor er dette viktig for din hud?

Gensammensetningen er ikke nok til å forklare verken vårt indre eller ytre. Det er viktig å studere om genene er skrudd av eller på i tillegg.  Omsorgssvikt, mobbing, røyking og kosthold kan påvirke genene våre, og til og med føre... The post Ordtaket «alt ligger i genene» er en sannhet med store modifikasjoner. Hvorfor er dette viktig for din hud? appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-15 16:20 Doctor Babor PRO – behandlingen for deg som vil ha effekt uten nedetid

Babor har nylig lansert sin nye linje: Doctor Babor PRO.  I to år møtte hudpleieeksperter fra mer enn 70 land på workshops for å finne ut hva de ønsket at profesjonell hudpleie skal kunne gjøre. Faktorer som pH-verdi, biotilgjengelighet og... The post Doctor Babor PRO – behandlingen for deg som vil ha effekt uten nedetid appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-11 15:42 Behandlingen som «skviser» liv i huden

Noen av seriene i bransjen har jeg kjent lenge og jeg vet de gir gode resultater. DMK DANNÉ er en slik serie. Det er likevel ganske lenge siden jeg har fått en DMK behandling selv, så da jeg besøkte Desireé på Danne... The post Behandlingen som «skviser» liv i huden appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-09 19:25 Hvorfor er lymfedrenasje så viktig for kroppen vår?

Jeg har vært hektet på lymfedrenasje siden jeg fikk det første gang for 20 år siden. Lymfesystemet jobber sammen med blodsirkulasjonssystemet og renser kroppen for avfallsstoffer, overflødig veske og fett. Det hjelper kroppens immunforsvar, stoffskiftet, samt hydrerer huden. Det er... The post Hvorfor er lymfedrenasje så viktig for kroppen vår? appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-03 19:46 Sporstoffer er essensielt for både akne, tørr hud og linjer!

Jeg har lenge vært opptatt av hva vitaminer, mineraler og sporstoffer kan gjøre for kroppen min og derfor vekket Hormeta min interesse. Historien om Hormeta strekker seg tilbake til 1949 og hadde sitt utspring i åsene rundt Lake Geneva i... The post Sporstoffer er essensielt for både akne, tørr hud og linjer! appeared first on Skincare by Anki.

2019-10-02 16:50 6 grunner til å spise/drikke ingefær

Jeg digger ingefær! Gumler det ofte til lunsj, faktisk. Og selvfølgelig brukte jeg det mot svangerskapskvalme, jeg bruker det mot forkjølelse og jeg lager aldri en juice uten å bruke ingefær i. Hvorfor er denne roten egentlig så populær? Mine... The post 6 grunner til å spise/drikke ingefær appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-29 20:34 Høstens øyeskygger – selv for pyser!

Jeg er, som kjent, ganske kjedelig når det kommer til make-up. Bruker stort sett den samme sminken alltid: foundation, concealer, blush og mascara. Men innimellom er det gøy å ta litt av. Jeg digger høstens paletter, både på klær og... The post Høstens øyeskygger – selv for pyser! appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-26 21:01 Jeg kommer aldri til å slutte med forstøver i min daglige hudpleierutine

Å spraye fuktighet på tørr hud er godt kjent. Mange av oss bruker en fuktighetsspray på kontoret og på flyturen. Forstøving av næringsstoffer brukes også medisinsk, da med helt annet innhold enn fuktighet. Phil Pharma  er et italiensk firma som ble... The post Jeg kommer aldri til å slutte med forstøver i min daglige hudpleierutine appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-25 20:57 6 tips til bruk av tørrshampoo

Jeg bruker tørrshampoo nesten daglig. Nå jeg setter opp håret bruker jeg en som gir ekstra volum og ellers sprayer jeg nesten alltid en touch tørrshampoo inn mot hodebunnen, slik at jeg ikke blir fet i håret utover dagen. Slik... The post 6 tips til bruk av tørrshampoo appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-24 19:30 Aknemyter du ikke må tro på!

De som sliter med akne får stadig gode råd om hva de bør gjøre med huden sin: ikke sminke seg, sole seg mer eller vaske seg mer. Tips som ofte er helt ubrukelige og i noen tilfeller faktisk kan gjøre... The post Aknemyter du ikke må tro på! appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-20 17:00 Self-Tan HELT uten skjolder

Dere har sikkert fått med dere at jeg er glad i self-tan? Farge helt uten skadelig effekt passer meg perfekt! Jeg får SÅ mange spørsmål om hvordan jeg får et så jevnt og naturlig resultat. Lam meg først slå fast... The post Self-Tan HELT uten skjolder appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-19 16:27 Nyhet! DOCTOR BABOR PRO : individuell resultatorientert hudpleie

I Norge er vi veldig opptatt av sterke behandlinger, som vi ønsker skal gjøre store endringer på kort tid. Dette kan gi fine resultater på huden, hvis det gjøre riktig. Men det er ingenting du skal holde på med år... The post Nyhet! DOCTOR BABOR PRO : individuell resultatorientert hudpleie appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-15 19:00 Bruk A-vitamin hele året! Ja, også på sommeren.

I helgen har Environs grunnlegger Dr Des Fernandes møtt influencere, journalister og terapeuter i Oslo. Jeg har møtt han tidligere og gledet meg masse til denne dagen! Dr Des Fernandes er en plastikkirurg fra Cape Town, Sør-Afrika, som har viet bortimot... The post Bruk A-vitamin hele året! Ja, også på sommeren. appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-12 12:45 Dette enkle tipset kan holde føttene sunne hele livet

Vi tenker kanskje ikke så mye på føttene før vi får problemer med de? Men når det skjer kjenner vi godt hvor avhengige vi er av at de virker godt. De skal tross alt bære oss et helt liv. Og... The post Dette enkle tipset kan holde føttene sunne hele livet appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-09 21:00 Tegn på at du bruker feil hudpleieprodukt

Hvordan vet du at du bruker det beste hudpleieproduktet for din hud? Det er så mange god e alternativer på markedet. Det finnes ikke kun en serie som passer din hud. Vi merker ganske raskt når vi synes vi får... The post Tegn på at du bruker feil hudpleieprodukt appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-08 15:21 Dette bør du vite om tannbleking

Fargen på tennene dine påvirkes av en kombinasjon av tennenes naturlige skygge og ytre flekker som forsterkes gjennom årene, som for eksempel fra kaffe, te og rødvin osv. Tannbleking er ingen ny behandling, men har faktisk blitt ganske vanlig å få... The post Dette bør du vite om tannbleking appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-02 19:25 Før og etter behandling av ekstremt tørre lepper

Er du en av de som sliter med ekstremt tørre lepper? De fleste opplever dette på vinteren, men mange sliter også utover denne årstiden. Huden på leppene er en unik og delikat overgang mellom huden på innsiden av munnen, og... The post Før og etter behandling av ekstremt tørre lepper appeared first on Skincare by Anki.

2019-09-01 18:24 Gjør dette med underjordiske kviser

Er det ikke fristende å klemme på den store, underjordiske kvisen som kommer en gang i blant? Særlig hvis du skal på fest og trenger bedring RASKT! Men det er dessverre ikke så lurt. Følg disse tipsene, så vil du... The post Gjør dette med underjordiske kviser appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-28 17:22 Er du sikker på at du påfører øyekremen slik at den blir mest mulig effektiv?

Huden rundt øynene er ganske lik huden ellers, men tynnere og mer utsatt for irritative og allergiske reaksjoner. Denne huden er faktisk bare en tiendedel så tykk som huden på håndflaten din. Den tørker lettere ut og blir raskere påvirket av... The post Er du sikker på at du påfører øyekremen slik at den blir mest mulig effektiv? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-26 20:00 I hvilken rekkefølge legges hudpleieprodukter på huden?

Serum, krem, øyekrem, primer, foundation og rens. Det er ikke rart det kan bli forvirrende å vite rekkefølgen for påføringen av alle disse produktene. Ikke nok med det! Jeg hører også stadig feil informasjon fra «de som bør vite dette»... The post I hvilken rekkefølge legges hudpleieprodukter på huden? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-25 17:19 Har du fått lyse flekker i huden etter sommeren?

Vi er godt vant med mørke pigmentflekker etter sommeren. De kommer ofte sammen med lyse flekker, såkalt pigmentsvinn. Men hva om flekkene klør og ikke helt ser ut som pigmentsvinn? Sopp i huden etter sommeren? Pityriasis versicolor viser seg som... The post Har du fått lyse flekker i huden etter sommeren? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-23 15:10 Få enda bedre effekt av masken din!

Det finnes ikke noe mer behagelig enn å legge en deilig maske etter endt arbeidsdag. Eller før en fest. 15 minutter med maske kan gjøre underverker både for hud og sjel. En maske kan rense huden, fjerne sorte prikker (midlertidig),... The post Få enda bedre effekt av masken din! appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-21 18:56 Vet du dette om flass?

Jeg har fått flere spørsmål om flass, så jeg har spurt min frisør hva du egentlig kan gjøre med dette. Les og lær, det er ikke så komplisert.   Hva er flass? Våre hudceller er stadig under fornyelse. Når hudceller i... The post Vet du dette om flass? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-18 17:45 Hvor tidlig bør du starte med anti-age produkter?

Jeg vet det er mange unge mennesker som både bruker anti-age produkter og injeksjoner, for å bevare sin ungdommelige hud. Er dette nødvendig? Eller er det i det hele tatt sunt? Tanken er nok at de ønsker å bevare den... The post Hvor tidlig bør du starte med anti-age produkter? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-15 19:01 Vet du dette om hudaldring?

Vi tror heldigvis ikke på alt vi leser,  heller ikke alt vi leser om hudpleie. Men noen utsagn kan vi kanskje lure litt på, som disse under? Hvis din mor ikke har rynker, vil ikke du få det heller. Eller... The post Vet du dette om hudaldring? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-13 19:02 Hvor mye bør et hudpleieprodukt koste?

Er pris ensbetydende med god kvalitet? Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har fått dette spørsmålet i løpet av disse årene. Det er dessverre ikke så enkelt å svare på, jeg skal forsøke å gjøre det litt letter... The post Hvor mye bør et hudpleieprodukt koste? appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-08 17:00 Madonnas favorittbehandling gir fantastisk glød!

Noen ganger passer en behandling som ikke irriterer huden perfekt! Som rett etter solsesongen, når du ikke vil irritere huden men likevel ønsker deg mer glød. Eller før en fest, eller på en grå dag hvor du rett og slett... The post Madonnas favorittbehandling gir fantastisk glød! appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-06 19:54 Slik kan du unngå at blondt hår blir misfarget

Sunt hår er oppsiktsvekkende og vakkert. Vitalitet, farge og glans kan lyse opp et helt rom, ble jeg en gang fortalt av en frisør jeg ser opp til.  Og det stemmer nok. Jeg får mange komplimenter for håret mitt og... The post Slik kan du unngå at blondt hår blir misfarget appeared first on Skincare by Anki.

2019-08-05 18:30 Så enkelt behandler du tørr/dehydrert sommerhud:

Føler du deg stram i huden etter sommerferien? Det er du nok ikke alene om. Etter salt-/klorvann, sol og strand blir huden vår ofte tørr. Den mangler rett og slett vann/fuktighet. All hud kan bli dehydrert, selv hud som ikke... The post Så enkelt behandler du tørr/dehydrert sommerhud: appeared first on Skincare by Anki.

2019-07-31 20:15 Sommerens øyeskygger

Jeg bruker mindre sminke på sommeren enn på vinteren! Det er svært deilig å føle seg fresh med minimal hjelp! Men når det dukker opp en sommerfest synes jeg likevel det er gøy med litt ekstra farge. Eller kanskje bare... The post Sommerens øyeskygger appeared first on Skincare by Anki.

2019-07-30 19:30 Slik varer brunfargen lenger

Vi føler oss alltid litt freshere med litt farge i ansiktet. Knallbrunt er ikke synonymt med fresht, men litt farge i kombinasjon med frisk hud er lekkert. Hvordan får du til dette etter solferien?     Bruk peeling! Det høres... The post Slik varer brunfargen lenger appeared first on Skincare by Anki.

2019-07-25 10:13 Shoutout: ønsker du å skjule rød hud?

Har du en sensitiv hudtype og opplever at huden ofte er irritert og rød? Eller sliter du med betent akne som gir litt rødlig hud? Eller er du rett og slett solbrent eller forbigående rød i huden? Sensitiv og rød... The post Shoutout: ønsker du å skjule rød hud? appeared first on Skincare by Anki.

2019-07-23 17:34 4 grunner til å fortsette rens av huden i ferien

Det er kanskje fristende å droppe hudpleierutinen under ferien? Men om du ikke vil risikere en tilstoppet i høst bør du ikke hoppe over denne daglige rutinen. Du kan forenkle, men ikke droppe. Rensen og krem klarer du, i tillegg... The post 4 grunner til å fortsette rens av huden i ferien appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-29 18:30 Slik legger du rouge

Jeg elsker rouge! Er du en av de som «ikke kan gå ut» uten foudation eller mascara?  Jeg kan nesten ikke gått uten rouge…. Føler mer mye mer opplagt med litt farge i kinn. Men ikke for mye! Det er... The post Slik legger du rouge appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-27 17:33 Slik får du make-up til å sitte hele dagen

Er du en av de som nærmest «mister» all din make-up på vei ut i bilen eller bussen om morgenen? Den er lekker når den er nylagt, men så bare forsvinner den i løpet av en time? Det er ganske... The post Slik får du make-up til å sitte hele dagen appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-24 20:24 7 grunner til å bruke ansiktsolje hele året

Jeg er en av de som har brukt litt tid på å bli glad i olje i ansiktet. Jeg vet at en god olje hjelper de fleste hudtyper, ikke minst den fete huden. Men det er nok bare følelsen man... The post 7 grunner til å bruke ansiktsolje hele året appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-21 18:47 Har du hørt om IT Cosmetics?

Du har sikkert allerede hørt om IT Cosmetics. Jeg er sjelden den første som skriver om et produkt, nettopp fordi jeg alltid tester grundig før jeg skriver. Jeg gledet med lenge til å teste IT Cosmetics, som jeg hadde hørt så... The post Har du hørt om IT Cosmetics? appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-19 19:00 5 tips og 5 masker til tørr hud.

Sliter du med tørr hud? Dette er egentlig et litt dumt spørsmål siden vi vet at omtrent alle har dehydrert hud, altså mangler fuktighet, uansett hvilken hudtype de opprinnelig har. Særlig etter en lang, tørr vinter.     Hvordan behandle... The post 5 tips og 5 masker til tørr hud. appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-18 19:19 Hvorfor kommer kvisene plutselig tilbake?

Jeg hadde alvorlig akne i tenårene, og i flere perioder senere i livet har problemet dukket opp med jevne mellomrom. Jeg har, som voksen, hatt perioder på rundt 1 år med akne som plutselig trekker seg tilbake. Det har alltid... The post Hvorfor kommer kvisene plutselig tilbake? appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-12 19:32 Får du blåmerker etter injeksjoner? Hva kan du gjøre med det?

Blåmerker etter injeksjoner er et velkjent problem. Ingen ønsker de midt i ansiktet, men får du satt injeksjoner kan det hende de dukker opp likevel. Jeg har innimellom får produkter til testing som skal redusere dette problemet, men ingen av... The post Får du blåmerker etter injeksjoner? Hva kan du gjøre med det? appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-08 20:47 Disse parfymene liker jeg nå – og de passe godt til våren også.

I mange år brukte jeg ikke parfyme i det hele tatt. Når jeg jobbet med behandlinger ble det rett og slett for mange dufter. Det kunne jo også hende at de jeg behandlet mislikte de duftene jeg likte. Det ville... The post Disse parfymene liker jeg nå – og de passe godt til våren også. appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-07 19:14 Mirakeloljen til all tørr hud

På vinteren opplever omtrent alle tørrere hud. Når det er kaldt ute og tørt inne, og sliter alle hudtyper mer enn normalt. Noen sliter hele året. Min hud er alltid mer tørr på vinteren, men jeg kan også oppleve litt tørrhet... The post Mirakeloljen til all tørr hud appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-06 19:27 Vippeserum – virker det?

Jeg tipper at de fleste av dere har testet vippeserum? Det har jeg også. Flere ganger, og flere forskjellige produkter. Med forskjellig resultat. Jeg hadde lange mørke vipper frem til jeg fikk min yngste datter, og dermed var den tiden... The post Vippeserum – virker det? appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-04 17:35 Det er ikke alltid slik du tror…

Innimellom omtaler vi huden vår på måter som ikke helt stemmer. Selv om meningen blir den vi ønsker kunne det kanskje vært forklart på en annen måte?     Huden vår puster ikke Hvor mange ganger har du hørt noen... The post Det er ikke alltid slik du tror… appeared first on Skincare by Anki.

2019-03-01 14:45 TCA peeling er svært effektivt, men ikke lenger like «skummelt»

Min første opplevelse med TCA peeling hadde jeg for over 20 år siden. Det var en grufull opplevelse! Selve behandlingen var veldig smertefull, og siden jeg flasset ett døgn etter behandling, gikk jeg med åpne sår i ansiktet, som også... The post TCA peeling er svært effektivt, men ikke lenger like «skummelt» appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-26 18:00 Slutt på «fri for» på kosmetikk

EU har lenge rådet kosmetikkbransjen til å avstå fra merkingen «fri for parabener». Fra 1. juli 2019 er det ikke lenger lov å bruke slike betegnelser i verken markedsføring eller merking av produkter.   Det stilles 6 krav til merking... The post Slutt på «fri for» på kosmetikk appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-24 19:55 Masker til fet hud

Sliter du med fet eller blandet hud? Da tenker du sikkert at du må ha en utrensende leirmaske? Og det kan være helt rett. Men det kan også hende du trenger en beroligende maske, eller en som tilfører fuktighet (ikke... The post Masker til fet hud appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-15 20:00 Mine leppestiftfavoritter

Jeg har ryddet på badet…. Jeg har en ganske stor kurv til leppestifter, de får altså ikke plass inne i et skap. Det var en god del gammelt i denne kurven, hvis vi er enige om at leppestifter er gamle... The post Mine leppestiftfavoritter appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-13 16:20 Slik unngår du at huden tørker ut i vinterferien

Vinterferien nærmer seg og mange skal på fjellet. Jeg har fått en rekke spørsmål om hvordan du kan unngå at huden tørker totalt ut i løpet av denne uken. For mange er huden dramatisk tørr allerede, så kalde skiturer er... The post Slik unngår du at huden tørker ut i vinterferien appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-12 20:13 Stramme opp kroppshuden – går det?

Tyngdekraften er en artig sak… Det er likesom ikke bare ansiktet som «sagger» mer og mer, men kroppen gjør det samme. Dette er naturens gang, men jeg satser på å gjøre noen få enkle tiltak for å forsøke å bremse... The post Stramme opp kroppshuden – går det? appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-11 19:13 Murad Retinol Dual Phase Power Peel gir langvarig glød!

For en stund siden testet jeg Murad-behandling for første gang. Ikke overraskende var dette en svært positiv opplevelse!     Murad Retinol Dual Phase Power Peel Murad Retinol Peel skal ha effekt på både aldret hud (linjer og pigmentering), sorte... The post Murad Retinol Dual Phase Power Peel gir langvarig glød! appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-07 17:08 5 gode grunner til å rense huden

I over 25 år har jeg mast om at alle MÅ rense huden! Mange av dere har en god hudpleierutine. Likevel sies det at ca 70% av oss (nordmenn) ikke renser huden. Det dreier seg ikke bare om de som... The post 5 gode grunner til å rense huden appeared first on Skincare by Anki.

2019-02-04 19:38 Nå har Signaturklinikken åpnet på Strømmen!

Dette kan virke som litt intern informasjon, og den treffer kanskje ikke deg som bor for langt unna. Men Signaturklinikken har ikke bare kunder fra Oslo og Akershus, folk reiser ganske langt for å få den behandlingen og det resultatet... The post Nå har Signaturklinikken åpnet på Strømmen! appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-31 19:13 Eyelinerteknikker vi alle kan klare

Det er visse ting vi bare føler at vi bør kunne. Hvordan du holder et glass vin? Hvor fullt skal glasset skjenkes? Hvordan knytes skjerfene for tiden? Og hvordan legges egentlig en Cat Eyeliner? Totalt overflatiske ting, men likevel ønsker... The post Eyelinerteknikker vi alle kan klare appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-30 18:40 Masken du trenger om du sliter med pigmentflekker

Noen ganger faller jeg totalt for en ansiktsmaske. Det handler i tilfelle om masker som gir umiddelbare resultater. Når jeg i tillegg sliter med pigmentflekker var ikke denne vanskelig like: ME LINE | Pigment Home Mask Dette er en meget... The post Masken du trenger om du sliter med pigmentflekker appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-29 17:00 Hvordan bli kvitt akne på ryggen?

Akne på ryggen ser ikke ut til å forholde seg til noen alder, den dukker opp i tenårene og bryr seg ikke mye om du er 20, 30 eller 40 år. For de fleste er dette et forbigående problem, men... The post Hvordan bli kvitt akne på ryggen? appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-28 13:20 SOL PMU blir Invisibli – med lekker klinikk i Oslo sentrum!

Jeg har skrevet flere innlegg om SOL PMU, som lenge har utdannet elever innen PMU (permanent make-up), og selv er ansvarlig for omtrent det som finnes av lekre bryn, lepper og skjønnhetsflekker her til lands. Sjefen selv, Solvår Hegge, er... The post SOL PMU blir Invisibli – med lekker klinikk i Oslo sentrum! appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-24 20:13 4 hudpleietips du aldri har hørt om

Er du oppdatert, leser alt du kommer over og føler du vet det du trenger å vite om hudpleieprodukter? Eller har du fremdeles noe å lære? Det jeg skriver om her kommer ofte overraskende på mange.     1. Disse... The post 4 hudpleietips du aldri har hørt om appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-23 19:17 Kråketær, linjer eller mørke ringer rundt øynene?

De første tegnene til aldring ser vi rundt øynene. De første tegnene på lite søvn også, dessverre.. I dette området har vi tynn og sart hud og vi bør pleie den deretter.     4 tips til øyepartiet Bruk SPF! Selv... The post Kråketær, linjer eller mørke ringer rundt øynene? appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-21 17:15 Hårfjerning med laser – med gode resultater!

Jeg har hatt fire behandlinger med laser på mine legger, for å fjerne hår. Jeg plages ikke av enorm hårvekst, så dette var kun noe jeg ønsket å teste for å se hvordan behandlingen virker på oss med nordisk hårvekst.... The post Hårfjerning med laser – med gode resultater! appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-20 19:00 Slik påvirker hormoner huden

Vi har alle hørt at hormoner påvirker huden. ”Påvirker” er til og med en svakt uttrykk, da hormonene styrer det meste i kroppen. Nivåene av de ulike hormonene i kroppen varierer hele livet, og dette påvirker også huden. Mange av kroppens... The post Slik påvirker hormoner huden appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-19 08:24 Tørr hud på kroppen?

Tørr hud føles ofte stram og er rød, irritert og flasser lett. Mange er også plaget med kløe i huden. Tørr hud får fort små sprekker, noe som gjør huden mer utsatt for eksem og hudinfeksjoner. Vinteren er høysesong for... The post Tørr hud på kroppen? appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-15 18:37 Disse hudpleietrendene så vi mye til i 2018

Det har skjedd en utrolig utvikling i hudpleiebransjen siden 1992, da jeg var nyutdannet. Det er ikke noe hvilehjem å holde seg oppdatert, men veldig spennende. Vi har verktøy bransjen bare kunne drømme om for 20 år siden. Vi hjelper... The post Disse hudpleietrendene så vi mye til i 2018 appeared first on Skincare by Anki.

2019-01-08 16:26 Mine favoritter til tørre lepper

Jeg får alltid tørre lepper på vinteren, men jeg vet det er flere som sliter langt mer enn meg. Det er så ubehagelig med tørre flak på leppene som i noen tilfeller til og med sprekker.. Huden på leppene er... The post Mine favoritter til tørre lepper appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-27 15:26 Lekre vipper med god mascara, samt noen få triks

Riktig valg av mascara og riktig påføringsteknikk gir deg akkurat den effekten du vil ha, enten du ønsker naturlige vipper eller lange og tykke vipper. Jeg er stadig på søken etter «den perfekte» mascara og har funnet en del veldig... The post Lekre vipper med god mascara, samt noen få triks appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-22 10:32 Mine julenegler!

Jeg elsker å pynte meg! Neglene trenger ikke være i samme farge som antrekket, men de kan heller understreke sesongen. Jul betyr enda mer glam og glitter en vanlig, for meg. Jeg kommer garantert til å bruke mye sølv og gull.... The post Mine julenegler! appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-20 19:52 Slik får du en matt hudoverflate

Jeg har blandingshud og blir veldig blank i løpet av dagen. Jeg opplever ofte at jeg er overblank innen en time etter at jeg har sminket meg. Du må likevel aldri kutte ut dagkremen, selv om du føler deg blank.... The post Slik får du en matt hudoverflate appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-17 13:29 Derfor går jeg til hudterapeut

Er du en av dem som føler at det er bortkastet å gå til en hudterapeut? At det bare blir for dyrt? Du er kanskje i tillegg lei av å bruke penger på produkter som ikke gir effekt? Selv jeg... The post Derfor går jeg til hudterapeut appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-16 18:25 La masken ligge på over natten!

Finnes det noe bedre enn en maske du kan sove med? Jeg husker ikke alltid på å bruke maske før jeg skal legge meg, og da er det ofte for sent til at jeg orker å gjøre mer enn jeg... The post La masken ligge på over natten! appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-14 17:30 Sliter du med statisk hår?

Blir håret ditt også statisk på vinteren? Dette skyldes den tørre luften, og er ganske irriterende om du egentlig ønsker at håret ditt ligger pent på sin plass.  Det finnes noen gamle kjerringråd mot statisk hår, men disse er ofte... The post Sliter du med statisk hår? appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-11 19:58 En maske er den perfekte julegave!

Noen mennesker er alltid litt vanskelig å kjøpe gave til. De ønsker seg aldri noe, eller du føler de har alt. Og hva får du egentlig uten å bruke en formue? Jeg gir ofte ansiktsmaske når jeg er i tvil.... The post En maske er den perfekte julegave! appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-10 09:27 Smarte produkter gir huden din akkurat det den trenger når den trenger det.

Kjenner du hudpleieserien Priori fra før? Denne serien var jeg veldig glad i, helt til den forsvant fra det norske markedet. Nå er den tilbake, fornyet og om mulig enda mer «i tiden» enn tidligere.      Priori er intelligent... The post Smarte produkter gir huden din akkurat det den trenger når den trenger det. appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-03 19:23 Norske serier du bør legge merke til

Norge viser krefter på flere områder, også i hudpleiebransjen. Jeg er hudterapeut og forventer effekt av produktene jeg bruker. De må gjerne også være snille med miljøet, lukte og føles godt. Effekten er likevel i forsetet. I 2018 har det... The post Norske serier du bør legge merke til appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-03 15:07 Begynner du å se små linjer på halsen? Dette kalles «tech-neck». Sjekk hvordan jeg forebygger dette.

Jeg kommer absolutt ikke til å bruke mobilen mindre. Jeg tviler også på at jeg slutter ta med macen til sofaen på kvelden. Har du tenkt over hvor mye tid vi tilbringer med  mobil, iPad eller data, stort sett med... The post Begynner du å se små linjer på halsen? Dette kalles «tech-neck». Sjekk hvordan jeg forebygger dette. appeared first on Skincare by Anki.

2018-12-03 14:55 Cannabis i hudpleie!

Har du fått med deg at det snakkes om bruk av cannabis i hudpleieprodukter? Cannabis kommer fra hampplanten, og en del av denne brukes også i kosmetikk. Det betyr ikke at du ruser deg om du bruker en bodylotion med... The post Cannabis i hudpleie! appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-29 15:12 Ta vare på huden under festsesongen, det er så lite som skal til..

Jeg er tilhenger av å ta vare på hudens helse hele året, i stedet for skippertak når du føler et absolutt behov. Men det er ingen tvil om at november og desember byr på ekstra utfordringer for huden. Sene kvelder,... The post Ta vare på huden under festsesongen, det er så lite som skal til.. appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-28 22:24 Har du kjøpt adventskalender?

Adventskalender er ikke bare for barn! Langt ifra. Jeg synes hele familien bør få kose seg med nedtelling til jul, det gir i alle fall meg skikkelig førjulsstemning. En kalender er også en fin mulighet til å teste en rekke... The post Har du kjøpt adventskalender? appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-27 21:16 Neglelakk til begjær!

Jepp, jeg har dilla på neglelakk også… Den perfekte accessory hele året. Jeg bruker ikke neglelakk som matcher resten av antrekket, det er ikke meg. Men jeg bruker lakk som understreker sesongen vi er i, følelsen jeg har når ny... The post Neglelakk til begjær! appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-25 19:08 Gi huden på kroppen glød!

Jeg smører meg med bodylotion hver gang jeg dusjer. Ser på det som en investering i huden, den vil åpenlyst bevare både hudhelse, spenst og glød om den ikke tørker ut. I vintere kommer jeg til å smøre meg med... The post Gi huden på kroppen glød! appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-23 16:31 Leppestift til juleselskapet

Dere har fått med dere hvor pysete jeg er med farge på leppene? Til juleselskapet, derimot, er jeg mer modig! Jeg er ikke så glad i brannbilrød farge, men det finnes så mange varianter av rødt og hvorfor ikke gå... The post Leppestift til juleselskapet appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-20 22:00 Masker som gir huden glød

Jeg elsker masker! De kan gjøre en virkelig forskjell på huden, umiddelbart. Hvis de ikke gjør det er de ikke verdt å bruke, synes jeg. En maske skal gi resultat hver gang du bruker den. Nå når julebordene er i... The post Masker som gir huden glød appeared first on Skincare by Anki.

2018-11-18 17:59 Bruk serum gjennom hele julebordsesongen!

Vi går inn i en hektisk tid med julebord og familieselskaper. Det betyr ofte mer og annen mat og drikke over en periode på et par måneder. Klart du vil se dette på huden. I denne perioden bør du ikke... The post Bruk serum gjennom hele julebordsesongen! appeared first on Skincare by Anki.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.