Annette Haga

Tid Innlegg
2019-10-31 10:00 Omgangssyke

Hei og hopp fra huset til mor & far! Siden tirsdag har vi nemlig delt opp familien: jeg og Sander – med omgangssyke – har flyttet inn i huset til mamma og pappa (som er bortreist), i et desperat forsøk på å unngå at alle skal bli syke. Han har kastet opp utallige ganger og […] Innlegget Omgangssyke dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-10-24 20:11 For ett år siden..

Familien min har reist på den «årlige» turen til Palm Springs nå, og jeg er mildt sagt misunnelig! Skal sies at vi faktisk hadde muligheten til å bli med, men frister det å ta med seg disse to småtassene på lang flyreise…? Nope. Vi har det nok best hjemme en stund til, selv i øspøs-tåkevær! […] Innlegget For ett år siden.. dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-10-20 18:20 Livet med babybonus og 8 life-hacks

Annonse For en stund siden blogget jeg om at Extra har begynt med babybonus, samt hvordan Emil og jeg har begynt å tenke litt annerledes når det kommer til handlingen vår. Jeg scanner alltid medlemsappen min når jeg betaler på Extra, og den er gull verdt!! Alt av bleier, babywipes og barnemat gir 20% babybonus, […] Innlegget Livet med babybonus og 8 life-hacks dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-10-19 21:42 Helg, høst og lekeland

Denne høsten her! Den er fin, da. I dag har vi plasket rundt i sølepytter, som er sånn ca. det ALLER morsomste i hele verden. Synes den ene. Den andre ser på, og må til slutt gripe inn fordi når «sølepytten» er mer som et svømmebasseng som når hele veien opp til livet, er klissvåt-garantien […] Innlegget Helg, høst og lekeland dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-10-14 09:47 God morgen!

Annonse Dere vet de periodene man har cravings på det samme hele tiden? Jeg er et lite vanemenneske som liker å spise det samme til frokost dag etter dag, men akkurat hva pleier å variere litt.. For noen måneder siden var jeg hekta på knekkebrød med brunost, før der igjen var det ciabatta+reker som var […] Innlegget God morgen! dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-10-13 20:41 Prislappen på søvn?

Ja ja, jeg endte opp med å bli «influenced» til å kjøpe en sovesau… Ikke Shaun, men Ewan (selv om de ser ganske like ut, faktisk). 900 kr kostet det for en deluxe-pakke, som består av koseklut og bamse med verdens mest irriterende lyder og lys. Ville SÅ gjerne at det skulle funke! For jeg […] Innlegget Prislappen på søvn? dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-10-04 20:02 Søvn og rutiner

Her er det blitt fredag kveld og vi har kun 1 stk bukkene bruse her hjemme, som i tillegg sover (!), litt uvant etter denne uken med høstferie og full fart. Matheo sover hos mamma i natt, så det betyr egentid på kvelden og DET nyyyytes. Det har jo gått litt tid siden forrige oppdatering […] Innlegget Søvn og rutiner dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-09-25 21:56 Ooops! Barnehageplass-panikk

De siste dagene har vært en liiiten emosjonell berg-og-dalbane. For det første har jeg PMS og vi har en baby på 4 måneder som ikke har sovet noe på natten, så det skal ikke så mye til før følelsene tipper den ene eller andre veien. Men det som skjedde var at vi fikk innvilget barnehageplass […] Innlegget Ooops! Barnehageplass-panikk dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-09-23 16:23 Familieøkonomi og babybonus!

Annonse I podcasten vår for ikke så lenge siden snakket Emil og jeg om familieøkonomien vår her hjemme. Det er nemlig sånn at vi har hatt hvert vårt kort og byttet på hvem som har handlet. Men, det som faktisk var smått sjokkerende å finne ut, var HVOR sinnsykt mye penger vi har brukt!! Her […] Innlegget Familieøkonomi og babybonus! dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-09-17 11:14 Min tirsdag: 10 spørsmål og svar

1. Det beste med denne uken:At barna har blitt friske igjen! Nå skal Emil og jeg gå i gang med å sove i samme seng på samme rom igjen, og slippe sofaen annenhver kveld. Det betyr at Matheo må flyttes tilbake til egen seng og at vi slipper å stappe inn smokken/vugge/gi melk hvert kvarter […] Innlegget Min tirsdag: 10 spørsmål og svar dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-09-13 22:01 Ferdig med første runde

La oss krysse fingrene for at denne første perioden med sykdom er over nå! For dette har vært tøffere enn jeg trodde det kom til å bli, men da er vi bedre rustet for neste runde…? Lov å håpe, hvertfall. Matheo hoster fortsatt noe innmari og spiser mye mindre enn han pleier, men vi jobber […] Innlegget Ferdig med første runde dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-08-30 12:47 Innkjøring i barnehagen – oppsummering av første uke

Da var første (og andre) barnehageuke overstått! Skulle gjerne skrevet dette tidligere, men for å si det sånn: livet med barn skjedde, og det behagelige livet med barn som sov i strekk fra 19-07 er definitivt over. Man skulle tro at alle som starter i barnehagen blir slitne og sover som steiner etterpå, men jeg […] Innlegget Innkjøring i barnehagen – oppsummering av første uke dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-08-15 21:47 Den beste tiden

Neste uke er det skole- og barnehagestart, og da kjenner jeg meg fornøyd med at vi overlevde denne sommeren alle sammen!! Det har ikke vært bare-bare med så mange uker «ferie» for voksne og tre barn! Nå går det bedre for hver dag, og jeg har funnet ut at 12-ukers-babytiden er den aller beste. Da […] Innlegget Den beste tiden dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-08-09 08:17 Norway cup og Matheo 11 uker-oppdatering

I helgen var det Norway Cup! Nå er det jo fredag igjen allerede, men det føles ut som vi var der i går. Veldig stas for både den største og mellomste bukkene bruse (heldigvis hadde vi barnevakt til minste, og det er jeg utrolig glad for mtp varmen!). Ser ut som vi koker ganske greit […] Innlegget Norway cup og Matheo 11 uker-oppdatering dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-08-08 10:20 Klare for barnehagestart!

Annonse Nå nærmer det seg barnehagestart her!! Egentlig skulle Sander hatt sin første dag den 7. august, men så ble det flyttet til den 19. august (siden jeg er hjemme i perm ble vi nedprioritert, og det kan jeg forstå, men nå gleder jeg meg til de første innkjøringsdagene!) Vi har allerede lekt en del […] Innlegget Klare for barnehagestart! dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-07-29 16:52 Vi tar det i vårt neste liv

Tilbake i Norge igjen! Som om vi har vært på den utenlandsferien, haha. Trenger ikke akkurat reise på ferie for å få sydenvarme disse dagene akkurat. Det som var så deilig i Sverige var at hytta ligger rett ved sjøen, så det blåste heldigvis litt da temperaturen viste 32 grader. Hadde jeg ikke vært mamma […] Innlegget Vi tar det i vårt neste liv dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-07-24 19:40 Sommerferie og SOME-detox

Blogg, hva er det igjen?? Haha. Jeg kan jo late litt som jeg har slengt meg på SOME-detox-trenden – som jeg forøvrig synes er en super ting – men detox vet jeg ikke helt om det kan kalles. De siste ukene har vi hatt sommerferie alle sammen, vært på hytta i Sverige, hjemme igjen et […] Innlegget Sommerferie og SOME-detox dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-27 17:44 Første episode ute!

Da er vi i gang!! Vår første episode av podcasten Annette & Emil finner du nå på iTunes (her) og Spotify (her) 🖤 Vi snakker blant annet om konseptet med fødegave, hvor mye (eller lite) Emil har fått med seg av denne graviditeten og hvorfor jeg googlet «hater mannen etter fødsel» + hormonelle utbrudd og ammepress. Og […] Innlegget Første episode ute! dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-26 18:31 Før livet blir snudd på hodet

Hvit kjole: Asos Mønstrete kjole: Ganni Sneakers: Roots Veske: Mango Solbriller: Nelly Her er en liten vårlig outfit fra gårsdagen, etter en runde med selvbruning ble leggene plutselig hakket klare for den nye årstiden. Det har kommet gule blomster i veikanten dere. Og jeg nyser konstant, så det må jeg si er to tydelige vårtegn. […] Innlegget Før livet blir snudd på hodet dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-24 20:10 Vi starter podcast!

Okei dere.. Jeg har fått meg verdens morsomste hobby! Jeg vet at sånn ca halve Norge slipper podcast om dagen. Men dette her er SÅ gøy – og jeg har fått med meg min partner in crime.. Altså, Emil! Dere har sikkert fått med dere hvor mye jeg elsker å høre på andre podder, men […] Innlegget Vi starter podcast! dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-22 15:08 Wild one

Siden sist har vi blant annet hatt familieselskap og jeg laget pavlova. Neste gang gjør jeg den ferdig rett før servering, for hele greia ble jo vannete på 1-2-3. Da vet jeg det! Ellers har vi vært gjennom en runde med oppkast og forkjølelse og god stemning.. Evig takknemlig for at vi fant oss et […] Innlegget Wild one dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-18 21:38 Hva skal babyen hete og hvor mange barn vil vi ha?

Hva synes du er det verste med å være gravid? Det varierer utifra hvilken uke/måned man er i, synes jeg. I begynnelsen var det alle psykiske bekymringer, kvalme og ekstrem trøtthet. Akkurat nå er det verste at det er blitt ubehagelig å finne gode stillinger, jeg er konstant tett i nesen og føler meg tung […] Innlegget Hva skal babyen hete og hvor mange barn vil vi ha? dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-17 11:01 De beste minnene fra det siste halve året

Annonse Det er lenge siden jeg fikk noe i postkassen som gjorde meg så glad! Jeg har nemlig blitt ferdig med Sander sin tredje fotobok, med alle de fineste øyeblikkene fra det siste halve året! Det er noe helt annet å sitte med en fysisk bok og bla gjennom alle koselige minner enn det er […] Innlegget De beste minnene fra det siste halve året dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-16 14:34 Litt bitter

Midi-kjoler har blitt en favoritt hos meg i det siste, men jeg kjenner meg veldig uinspirert og kjedelig i klesveien om dagen. Vil bare kle meg i sommerkjoler og sneakers! Heldigvis er det vel ikke den ordentlige vårfølelsen så aaaaltfor langt unna. Noen uker til nå.. 🙂 I går begynte vi på dokumentaren om Madeleine […] Innlegget Litt bitter dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-15 12:11 1 år CakeSmash

Annonse (sponset kamera) I går fylte Sander ett år og feiringen startet vi med cake smash! Jeg hadde først tenkt å finne en flink fotograf, bestille en skikkelig fin kake og få tatt proffe bilder i studio, men så ombestemte jeg meg. Det trenger jo ikke å være så komplisert, og med litt planlegging kan […] Innlegget 1 år CakeSmash dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-11 10:47 Min nye guilty pleasure

Annonse/Sponset genser Tjohopp. Klokken er ikke engang tolv og jeg har allerede dusjet, så da trenger jeg vel nesten ikke å fortelle at dagen har startet bra, i motsetning til i går 🙂 Denne uken fyller lille Sander 1 år! Vi skal ha to feiringer for han og en «cake smash», som kanskje er det […] Innlegget Min nye guilty pleasure dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-10 16:20 Søndag

I følge kalenderen min går Sander inn i et nytt utviklingstrinn i dag, men det kunne like gjerne vært meg… Har vært i så dårlig humør helt uten grunn, tror bare jeg er litt hormonell og småtrøtt. Eller som Emil sier «nå har du gråten i halsen», haha. Har ingen forklaring på hvorfor, så får […] Innlegget Søndag dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-08 16:25 Helg og harmoni

Gratulerer med kvinnedagen!! Her kickstartet vi helgen med litt drama. Morgenen begynte nemlig med at en av oss satte foten sin bom fast i Tripp trapp-stolen, vridd bakover. Ikke gøy. Jeg fikk typ panikk og det var umulig å dytte foten hans tilbake ettersom den var helt klemt, og jeg fikk ikke til å skru […] Innlegget Helg og harmoni dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-05 18:43 Spark, hikking og Big Mac

Det første Nemo sa til meg da han og Emil kom hjem etter gårsdagens fotballtrening var «NÅ ser du gravid ut!!» Magen har tydeligvis vokst litt siden forrige uke 😀 Nå sparkes det så hardt der inne at jeg til tider skvetter flere cm opp i luften.. Jeg er veldig glad for at han er […] Innlegget Spark, hikking og Big Mac dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-04 10:48 Nesten som å være på spa

Tror det forrige innlegget mitt angående graviditetsplager var å jinxe det litt. For nå har jeg begynt å få halsbrann hver kveld! Eller, jeg tror hvertfall at det er halsbrann, det starter med at jeg får en slags brennende følelse i brystet som deretter sprer seg oppover i hele halsen. Jaja. Kunne vært verre! Det […] Innlegget Nesten som å være på spa dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-02 19:35 Gravid – uke 29

Nå har jeg gått inn i tredje trimester, er i 29 svangerskapsuke og «gravid-uke 30», om det gir mening 🙂 Sist gang regnet jeg det litt annerledes, så da følte jeg meg alltid mer gravid enn jeg egentlig var.. Uansett, det begynner sakte men sikkert å nærme seg! Den lille bollen er over 70% ferdigbakt, […] Innlegget Gravid – uke 29 dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-03-01 14:50 Ingen separasjonsangst

Gjett hvem som skal reise bort i helgen! Ok, det har jeg forsåvidt allerede blogget at jeg skal.. Men nå er jeg pakket og klar for hyttetur, og Nora plukker meg opp når som helst. Vet ikke helt hvordan det skal gå med tanke på at jeg tror jeg kommer til å savne Sander uendelig […] Innlegget Ingen separasjonsangst dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-26 18:31 Min tirsdag: 10 spørsmål og svar

1. Det beste med denne uken: Alt virket kjempefint hos jordmor i dag, og det gjorde meg så glad! Nå kan Emil faktisk høre hjerteslagene til mini hvis vi legger en tom tørkerull/dorull på magen 😀 Til helgen skal jeg på hyttetur med jentene, kan faktisk ikke huske sist. Så det blir koselig med kvalitetstid […] Innlegget Min tirsdag: 10 spørsmål og svar dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-25 14:19 Matching mini & gravidsnakk

Klarte ikke la være kjøpe denne tskjorten til Sander da jeg kom over den på River Island (de har masse søtt til barn!), spesielt ikke siden jeg har den samme i hoodie… Men når jeg ser disse bildene klarer jeg ikke å tenke på noe annet enn hvor stor han har blitt. Føler han vokser […] Innlegget Matching mini & gravidsnakk dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-24 18:05 Tredje trimester

Hei hvor det går.. Og HEI tredje trimester! Jeg kjenner at jeg har blitt så vant til magen nå, og det er nesten rart å tenke på at den skal forsvinne igjen. Men jeg blir bare mer og mer spent på å møte mini og se hvem han er. Lurer på om han også kommer […] Innlegget Tredje trimester dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-24 11:13 Min person

For ti-elleve år siden ble jeg kjent med verdens kuleste person. Jeg har flere gode venner som jeg er ufattelig glad i og som betyr enormt mye for meg, men dette innlegget vil jeg dedikere til Nora. I løpet av ti år har hun ikke bare vært min aller nærmeste, men mer som en søster. […] Innlegget Min person dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-20 18:37 Trilleturer, vinter og rutiner

Jeg har egentlig aldri vært spesielt glad i å gå tur. Og jeg trodde ikke det kom til å forandre seg selv om jeg skulle få barn, for selv om «alle» går lange, daglig trilleturer i barselpermisjonen så er det jo ikke noe jeg blir tvunget til å gjøre. Eller, man vil jo naturligvis at […] Innlegget Trilleturer, vinter og rutiner dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-19 18:07 Tips til tørr vinterhud

Annonse A-DERMA for liten og stor Jeg har vært glad i A-Derma sine produkter og brukt dem trofast siden jeg ble gravid for første gang, og jeg kan anbefale dem på det varmeste. Serien inneholder skånsomme, beroligende produkter for hele familien, og baserer seg på den plantebaserte og aktive ingrediensen Rhealba® havrekim ekstrakt. Jeg elsker […] Innlegget Tips til tørr vinterhud dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-17 19:58 Valentines og serietips

God søndag fra innegrisene. Vi våknet ikke før halv elleve i morges!! Kan ikke huske sist alle sov så lenge.. Så da utgikk de vanlige to hvilene som Sander pleier å ha på dagtid (pleier ha fast rutine på at han sover kl 11 og 15:30), i stedet sov han to timer midt på dagen. […] Innlegget Valentines og serietips dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-17 15:09 Gravid – uke 27

Gravid uke 27 27 uker + 4 dager Trimester: 2 Termin: 18. mai Siden sist: Nå har jeg kjent liv i magen en stund, og babyen sparker som regel litt her og der gjennom dagen – riktignok aller mest på kvelden. Men det er ALLTID på høyre side!? Akkurat sånn jeg kjente at Sander lå […] Innlegget Gravid – uke 27 dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-13 21:38 Kosedag

Denne søte kosematten var egentlig tenkt å bruke som underlag til babygym når mini kommer, men Sander eeelsker å legge seg ned og kose på den! Det skjønner jeg godt, så myk som den er. Legger meg ned på den selv stadig vekk, når jeg blir sliten midt i lekingen vår.. Fant den på Dillard’s […] Innlegget Kosedag dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-11 15:39 Første morsdag og favoritt-faser

I går var min første morsdag etter at jeg selv ble mamma, og jeg fikk sove ekstra lenge mens Emil og Nemo ordnet litt kos til meg <3 Det var nok ikke planlagt i sånn kjempegod tid (frokosten var en salat i kopp, hahah) men veldig koselig å bli gjort stas på!! Sander er straks […] Innlegget Første morsdag og favoritt-faser dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-09 15:53 En kjip uke

Sett fra Asos // Sko fra Zara Kan gjerne sette en strek over hele denne uken nå, og håpe at det blir bedre fra og med nå. Uken startet med symptomer på UVI, etterfulgt av legebesøk hvor jeg fikk vite at blodprosenten min var altfor lav (anemi) og jeg skal bli fulgt opp fremover for […] Innlegget En kjip uke dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-06 20:58 12 podder jeg liker

Jeg hører på mye forskjellig, men tenkte å lage en liten oppsummering med noen av mine podcast-favoritter akkurat nå! Det går først og fremst i mye lett underholdning, barn og familieliv, perfekt når man går hjemme og rydder eller er ute på tur 🙂 Min absolutte favoritt er Rebecca Stella & Vanessa, blir alltid i […] Innlegget 12 podder jeg liker dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-04 16:50 Feriebilder og permisjonsfordeling

Her er en liten samling med bilder fra ferien vår. Lengter tilbake allerede! Første dagen hjemme klarte vi å kjøre fast bilen i en snøhaug, så 2-3 snille naboer måtte løpe ut og hjelpe til med grus og dytting, haha. Welcome back to Norway <3 Å gå trilleturer med Sander i dette været er det […] Innlegget Feriebilder og permisjonsfordeling dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-02-02 14:59 Tips til vaginal fødsel og min opplevelse med keisersnitt

Tusen takk til dere som tok dere tid til å kommentere under forrige innlegg. Føler meg faktisk litt beroliget av det! Veldig hyggelig å få litt respons tilbake og jeg vil bare si at jeg setter stor pris på det. Hadde absolutt ikke forventet at jeg kom til å kjenne på «fødselsangst» denne gangen – […] Innlegget Tips til vaginal fødsel og min opplevelse med keisersnitt dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-31 18:38 Gravid – uke 24

Gravid uke 24 24 uker + 6 dager Trimester: 2 Termin: 18. mai Siden sist: Nå har jeg vært på min andre svangerskapskontroll! Denne gangen har jeg droppet å gå til fastlegen og går kun til jordmoren som fulgte meg gjennom svangerskapet sist, synes hun er så søt og flink. Fikk tatt blodprøve som skal […] Innlegget Gravid – uke 24 dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-30 14:32 In the moment

Jeg hadde egentlig lyst til å oppdatere mer under ferien, men jeg får ta det igjen nå! Jeg husker så godt den følelsen av å sitte på macen 24/7 og alltid fikse bilder, skrive innlegg, svare på mail og generelt være påkoblet hele tiden – og det er ikke noe jeg vil gjøre lengre fordi […] Innlegget In the moment dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-30 12:28 Animal Kingdom & Epcot

Her kommer noen flere bilder fra Disney World <3 Jeg har fått spørsmål om hvilke parker jeg vil anbefale, og denne gangen rakk vi da innom tre av dem. Magic Kingdom, Animal Kingdom og Epcot! Og det er egentlig sånn jeg ville prioritert parkene også, men jeg tror Emil og Nemo likte Animal Kingdom aller […] Innlegget Animal Kingdom & Epcot dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-24 02:15 Min onsdag – 10 SPØRSMÅL & SVAR

1. Det beste med denne uken: At vi er i Florida. Jeg elsker denne ferien! Det er egentlig litt deilig at det ikke er 38 grader varmt og strålende sol, for da føler jeg ikke at jeg går «glipp av» solingen jeg ellers hadde gjort (eller gjorde – før jeg fikk barn…). Dessuten slipper jeg […] Innlegget Min onsdag – 10 SPØRSMÅL & SVAR dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-22 19:04 Honey

Topp: Asos Shorts: NVRNKD Rumpetaske: Chanel Sko: Zara Smykke: Na-kd Innlegget Honey dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-22 00:14 Magic Kingdom

Den første uken vår har vært så fin! Tidsforskjellen har ikke vært noe problem, så det var fort gjort å få på plass Sander sine soverutiner her. Han har faktisk sovet bedre enn hva han gjorde hjemme de siste fire ukene før vi dro. Etter vannkopper, forkjølelse og mange nye tenner har han blitt vant […] Innlegget Magic Kingdom dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-17 14:03 Gravid – uke 22

Gravid uke 22 22 uker + 5 dager Trimester: 2 Termin: 18. mai Pluss: For hver dag blir det mer og mer virkelig at vi skal få en liten lillebror i gjengen. Jeg gleder meg så masse til å møte han og se om han ligner på Sander eller er helt annerledes, det blir så spennende. […] Innlegget Gravid – uke 22 dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-16 00:49 Q&A: Mammaperm, jobb, reise med barn og gravid-spørsmål

Synes du det er litt kjedelig at du allerede er ferdig med alle de «store» tingene i livet, som å gifte seg og få barn? For noen år siden ville jeg kanskje tenkt at jeg kom til å føle det sånn, men det gjør jeg ikke i det hele tatt. Man skal ikke ta noe […] Innlegget Q&A: Mammaperm, jobb, reise med barn og gravid-spørsmål dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-15 02:43 Et frivillig valg

We made it!! Nå skal jeg ikke klage her, man velger tross alt selv om man vil frivillig sette seg på et fly i 9-10 timer sammen med barnet sitt eller ikke. Men for et styr det var denne gangen. Likevel var jeg mindre stresset enn sist. For dette har vi gjort en gang før, […] Innlegget Et frivillig valg dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-12 21:49 Verdens høyeste pitch

Nå reiser vi snart! Denne uken har gått så utrolig fort, og hva har jeg egentlig gjort? Møtt et par venner, vært på et møte i byen, kjøpt et par nye sneakers, sovnet på sofaen ca hver kveld, ryddet her hjemme og pakket til ferien. Og vært hos frisøren og fått freshet opp håret mitt […] Innlegget Verdens høyeste pitch dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-10 15:06 Hverdagslykke

Den følelsen når du akkurat har… … Fått støvstugd opp hver minste lille smule og shinet hele huset … Satt på vaskemaskinen og oppvaskmaskinen, og gått ut med alt søppelet … Dusjet så lenge at alt varmtvannet ble brukt opp, fått shavet hele kroppen, tatt hårkur og gredd ut alle flokene … Hoppet inn i et […] Innlegget Hverdagslykke dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-09 12:05 Min nye vinterjakke

Annonse/sponset jakke  Jeg har fått meg vinterens fineste boblejakke! Synes jeg hvertfall selv… Min absolutte favoritt i hele fjor var nemlig denne jakken, og jeg har brukt den så til de grader mye. Så da jeg så denne modellen fra Ganni ble jeg solgt – fargen er så fantastisk fin! Dessuten kan man ta av […] Innlegget Min nye vinterjakke dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-07 12:41 Min helg i bilder

Emil har pappaperm og jeg er tilbake på jobb – eller det vil si, denne mandagen har jeg «kafé-kontor». Litt deilig å komme seg ut av huset noen timer og kunne ta igjen mail uten å bli distrahert hvert femte sekund. Det er nemlig myyye fart i han her for tiden: Den fine gåstol-bilen fikk […] Innlegget Min helg i bilder dukket først opp på NetteNestea.com.

2019-01-03 20:52 Godt nytt år!

Ja, nyttårsaften gikk vel ikke helt som jeg hadde tenkt. Men det er jo typisk på en sånn dag? Jeg våknet opp og følte meg rar i hele kroppen, så jeg slappet av mesteparten av dagen mens Emil ordnet alt frem til gjestene kom. Og rett før vi skulle starte på middagen så begynte mitt […] Innlegget Godt nytt år! dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-30 22:06 Mine nyttårsforsetter

Quizen er printet ut. Kahooten er klar. Bordet er pyntet ferdig. Oooog nå venter Kalkunen med stor K på at Emil skal kaste seg over den i morgen. Jeg foreslå å kjøre sånn kalkun-i-pose-opplegg, men ble nedstemt. Så jeg står for tilbehøret i morgen, og har sagt fra meg alt ansvar når det gjelder stuffing, […] Innlegget Mine nyttårsforsetter dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-28 20:58 Gravid – uke 21

Gravid uke 21 21 uker + 1 dag Trimester: 2 Termin: 12. mai Pluss: Gravid-formen er såpass bra at jeg nesten glemmer det helt! Forrige gang tenkte jeg at det MÅ være løgn at man kan være gravid uten masse småplager, for selv uten bekkenløsning, ekstremkvalme og diverse, så er det jo mye som skjer med […] Innlegget Gravid – uke 21 dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-27 21:21 Sander sin første jul

Sånn her startet vi vår lille julaften. Jeg kommer aldri til å glemme min første jul som mamma, kose-barometeret ble sprengt! Hvit jul i tillegg, kunne jo ikke bedt om mer. Sander har blitt så glad i å sitte oppi lekegrinden sin nå, og kan faktisk sitte der en god stund og aktivisere seg selv […] Innlegget Sander sin første jul dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-26 14:07 Glitter suit

Det spørs hvor lenge denne dressen kommer til å passe den voksende magen, så sørger for å ta den i bruk i dag! Den er fra Asos 🙂 De siste dagene har vært både fine og intensive, med alt fra masse familieselskaper til en tur innom legevakten! Nå ser jeg frem til noen litt rolige […] Innlegget Glitter suit dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-17 19:50 Matchende julepysjer

Til dere som har spurt meg om tips til hvor man få tak i matchende julepysjer, mitt beste tips er PatPat! Der er det mange fine varianter til hele familien, og det var der vi bestilte fra i fjor også 🙂 Har fått spørsmål om hvordan kvaliteten er, og det blir litt som å svare […] Innlegget Matchende julepysjer <3 dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-14 19:42 Mitt beste tips til gravid-jeans

Denne uken her har vært skikkelig bra hittil. Jeg har hatt den gode gamle fredagsfølelsen hver dag, og for meg som er i perm spiller det jo egentlig ingen rolle hvilken dag det er, men den fredagsfølelsen er så digg å ha. Vi har dessuten funnet en restaurant i nærheten som serverer magisk godt pinnekjøtt, […] Innlegget Mitt beste tips til gravid-jeans dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-12 15:27 Min første jul som mamma

I fjor var vi tre, nå er vi fire og neste år blir vi fem. Dette blir min første jul som mamma! Første julen med han her. Lille gode bolla mi. Det er så koselig å tenke på alle minner og tradisjoner vi skal lage sammen som en familie, og selv om disse første årene […] Innlegget Min første jul som mamma dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-11 19:01 Gravid – Uke 18

Gravid uke 18 18 uker + 5 dager Trimester: 2 Termin: 12. mai Pluss: Det nærmer seg halvveis, og jeg nyter denne perioden max. Andre trimester er helt fantastisk synes jeg, med lite symptomer og plager. Dessuten har vi bestemt oss for navnet og det er koselig å kalle den lille i magen for det. Navnet […] Innlegget Gravid – Uke 18 dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-10 18:10 Lillebror

Magefølelsen stemte, så det er altså en liten gutt vi venter på! I uke 13 var vi på ultralyd og da tippet hun faktisk jente, men det tok jeg ikke helt innover meg. Så selv om det var som vi trodde, så reagerte jeg litt rart etter den siste ultralyden. Noe jeg har dårlig samvittighet […] Innlegget Lillebror dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-08 20:56 Winter wonderland

Utslettet blir verre for hver dag, men formen har heldigvis vært stigende! Det gjør mammahjertet glad <3 I dag måtte vi få oss litt frisk luft, og det er så VAKKERT med all snøen ute. Trodde aldri jeg skulle si det. Men nå er det desember, og da er det fint. I januar, når denne […] Innlegget Winter wonderland dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-07 22:48 Vannkopper!!

Annonse/sponset event Lille vennen har fått vannkopper og det har satt det meste annet på pause. I begynnelsen var han ikke plaget i det hele tatt, men plutselig eksploderte det med prikker og blemmer over hele kroppen og han har vært helt utrøstelig stakkars. Samtidig er det jo på en måte «greit» å bli ferdig […] Innlegget Vannkopper!! dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-04 13:05 Spørsmål & svar – Keisersnitt og rutiner

Når er termin? Først var den rundt 19. mai, men nå er den justert til 12. mai. Det kan jo godt hende den blir endret igjen på den ordinære ultralyden, så det blir spennende å se! Lurer på ang keisersnittet, har operasjonssåret blitt bra igjen, mtp at det bare gikk 6 mnd før ny graviditet? […] Innlegget Spørsmål & svar – Keisersnitt og rutiner dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-12-03 12:25 Jentenes julebord

Kunne ikke fått en koseligere start på desember! På lørdag hadde vi jentenes julebord, og julebordkomiteen hadde stelt i stand såå fint for alle sammen! Vi hadde med hver vår tapas-rett til middagen, og etterpå ble det pakkelek og et par ulike quiz-varianter med blant annet gamle Facebook-statuser og annet snacks.. Denne måneden er det […] Innlegget Jentenes julebord dukket først opp på NetteNestea.com.

2018-11-30 18:47 Gravid- uke 16 & 17

Gravid uke 17 17 uker + 1 dag Trimester: 2 Termin: 12. mai Pluss: Det å være gravid er jo egentlig noe man aldri blir ordentlig vant til, eller klarer å forstå. Jeg vet at det vokser et lite barn inni meg, men likevel så skjønner jeg det jo ikke ordentlig. Det gjorde jeg ikke med […] Innlegget Gravid- uke 16 & 17 dukket først opp på NetteNestea.com.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.