Randiannette

Tid Innlegg
2019-03-29 12:42 HEEEEELG OG JEG SKAL PÅ HYTTETUR! RØROS NEXT!

Peiskos, øl, vin, smågodt, potetgull, spill, ski, gåturer, mat, mat og mat. Jeg gleder meg skikkelig til jeg nå skal stikke avgårde med jentene mine på hyttetur – for andre gang.   Peiskos dere – det liker vi.   Ja, og på fritiden dere, så leker jeg at jeg er en viking. Kulde – tss, … Continue reading "HEEEEELG OG JEG SKAL PÅ HYTTETUR! RØROS NEXT!"

2019-03-28 09:57 ALT FOR MYE “JEG MÅ” – ALT FOR LITE “JEG ØNSKER”

Det slo meg riktig nok nå. At jeg gjør veldig lite, nesten ingenting av det jeg har lyst til, eller det jeg ønsker, sammenlignet med hva jeg må. Det høres kanskje fantastisk ut å være student. Man kan dra fra skolen klokken 14.00. Men enkelte dager blir klokken fem og seks også. Det er ti … Continue reading "ALT FOR MYE “JEG MÅ” – ALT FOR LITE “JEG ØNSKER”"

2019-03-27 07:06 JEG LYKTES – DEN FØLELSEN

Jeg må si jeg er utrolig fornøyd og imponert over meg selv med tanke på gårsdagens økt (dere kan se 2 videoer fra økten på instagramkontoen min, @randiae). Det var så utrolig morsomt. Vanligvis så trener jeg på morgenen, med mindre det er gruppetimer. Jeg føler meg ganske så mye sterkere og pigg når jeg … Continue reading "JEG LYKTES – DEN FØLELSEN"

2019-03-25 20:14 UKOMFORTABELT PÅ TRENING!DA ER KOMFORTABLET TRENINGSTØY VIKTIG!

Reklame | Brazfit Jeg er veldig begeistret over det å ha det vondt på trening. Det er veldig innafor å kjenne på smerte, se mannen med jåen og etterhvert få en anelse av svekket hørsel og dårligere syn. Ja, det skjer. Og da forstår jeg at jeg tar meg fullstendig ut.   Men det som … Continue reading "UKOMFORTABELT PÅ TRENING!DA ER KOMFORTABLET TRENINGSTØY VIKTIG!"

2019-03-23 07:10 SHOOT! ME – MY SELF – AND I

Jeg har virkelig ikke roen i meg. Studie står i fokus, slik som det også skal være. Jeg har også såvidt kommet godt igang med treningen, men det å jobbe med foto og blogg blir derimot nedprioritert, helt til nå.     I går hadde jeg en egentid, som jeg velger å kalle det. Da … Continue reading "SHOOT! ME – MY SELF – AND I"

2019-03-21 08:07 FAKK FAKE! DU ER NYDELIG! DU ER BRA NOK! VISSTE DU DET?

Jeg vet ikke om det handler om alderen, eller om det handler om hvor man bruker tiden sin på de ulike mediekanalene som finnes der ute. Et tilbakeblikk…   Når jeg var i den rette alderen, som vil si 16 år til 22 ca, så var jeg veldig usikker på meg selv utseendemessig. Ikke var jeg brun … Continue reading "FAKK FAKE! DU ER NYDELIG! DU ER BRA NOK! VISSTE DU DET?"

2019-03-19 07:27 RABATTKODE PÅ TRENINGSKLÆR-JEG ER ENDELIG TILBAKE PÅ TRENING

Reklame | Brazfit Endelig begynner det å se litt lysere ut for min del når det gjelder treningsfronten. Jeg fikk trent litt styrke på lørdag, og i går ble det en kanonbra cardioøkt som inneholdt et høyt nivå med en god kombinasjon av aerobic og dans. Jeg har ikke forbrent så mange kalorier før på … Continue reading "RABATTKODE PÅ TRENINGSKLÆR-JEG ER ENDELIG TILBAKE PÅ TRENING"

2019-03-17 15:06 ENDELIG EN MESTRINGSFØLELSE PÅ TRENING.

Reklame | Brazfit Jeg må nesten si meg fornøyd med hvor flink jeg har vært med å lytte til kroppen. Jeg har nemlig ikke vært like flink til det tidligere. Når det har gått over en uke uten trening, har det blitt uro i kroppen. Treningsgleden strømmer liksom på når det har gått en periode … Continue reading "ENDELIG EN MESTRINGSFØLELSE PÅ TRENING."

2019-03-14 17:00 TRENINGSFRI BYR PÅ SUKKERKIKK!

Det blir svært lite trening på denne jenta, men jeg kjenner jeg begynner sakte men sikkert å bli kvitt hosten, noe som er utrolig godt. Den hadde virkelig satt seg, så jeg kjenner det er en stor lettelse å kjenne at formen begynner å komme seg.   Men det å ha en periode uten trening … Continue reading "TRENINGSFRI BYR PÅ SUKKERKIKK!"

2019-03-12 13:40 INGEN ANTIBIOTIKA PÅ MEG – HELDIGVIS

Det ble heldigvis ikke noe antibiotika på meg. Kun en resept på hostesaft. Men den blir vel aldri tatt ut. Det var mer som å ha den der dersom jeg ikke skulle bli noe bedre, men som både jeg og legen ble enig om, så var det beste å la kroppen ordne seg selv og … Continue reading "INGEN ANTIBIOTIKA PÅ MEG – HELDIGVIS"

2019-03-11 07:52 NÅ LEGGER JEG INN ÅRENE. ANTIBIOTIKA NEXT?!

Nå har jeg gått i to uker med en forferdelig hoste. Jeg tenkte jo som så at det var utrolig merkelig å bare ha hoste og ikke noe annet. Ikke var jeg slapp og ikke hadde jeg tett eller rennende nese. Kun hoste. Helt til jeg både ble slapp, fikk tett og rennende nese..   … Continue reading "NÅ LEGGER JEG INN ÅRENE. ANTIBIOTIKA NEXT?!"

2019-03-09 08:29 Å DER FIKK JEG BEKREFTET HØNEMOREN I MEG SELV!

Snakk om å være på vakt. Jeg kan ikke tro det selv. Nesten så jeg vil le litt av meg selv. Men er jeg en hønemor, ja da er jeg en hønemor. Jeg er svært opptatt av at de rundt meg har det bra. Å da spesielt barn. I natt hadde jeg et eksempel på … Continue reading "Å DER FIKK JEG BEKREFTET HØNEMOREN I MEG SELV!"

2019-03-08 09:09 JEG FEIRER FAKTISK- HURRA FOR KVINNEDAGEN

Ja nå skal jeg slå skikkelig til her med et hyggelig besøk av ei flott venninne. Vi skal kose oss med deilig frokost, kaffe, smoothie og en god latter. Ja, det må jeg si er en perfekt start på selve dagen.   Det at jeg feirer er kanskje å ta i, men det er jo … Continue reading "JEG FEIRER FAKTISK- HURRA FOR KVINNEDAGEN"

2019-03-06 06:54 SPØRSMÅLSRUNDE OM MEG – FYR LØS!

Nå er det en god stund siden sist jeg hadde en spørsmålsrunde på bloggen. Det har kanskje vært i varierende grad hvor mye mine lesere faktisk har lurt på når det gjelder meg og min hverdag, men det har vært flere spørsmål rundt min trening.   Det er alltid spennende å se hva som kommer … Continue reading "SPØRSMÅLSRUNDE OM MEG – FYR LØS!"

2019-03-05 15:57 SKRYT AV DEG SELV NÅR…

Det er en superkald tirsdag. Det er lenge til helg. Folk hoster (inkludert meg selv) og nyser. Så her kommer det en oppmuntring.   Skryt av deg selv når du har greid noe du ikke trodde du skulle greie. Skryt av deg selv når du faktisk vant kampen mot dørstokkmila for å dra på trening, … Continue reading "SKRYT AV DEG SELV NÅR…"

2019-03-04 20:47 JEG PRESSER MEG – OG DET ER EN KUNST!

Reklame | Brazfit Om jeg alltid er like flink til å presse meg vet jeg ikke. Men om jeg er et konkurransemenneske, ja det er idiotsikkert.   Jeg elsker å tynet ut det siste av det aller siste, men så forbannet jeg kan bli av å ikke prestere. Det vil si, på siste settet der … Continue reading "JEG PRESSER MEG – OG DET ER EN KUNST!"

2019-03-03 16:37 SJØLUFTEN ELLER EI – NOE ER DET!

Om det er sjøluften eller hva jeg skylle på, det vet jeg faktisk ikke. Men noe gjør at jeg er forferdelig trøtt i dag. Er det det at jeg har sovet som en stein, ja faktisk så utrolig godt som jeg ikke kan komme på å ha gjort på en evighet. Eller er det sjøluften … Continue reading "SJØLUFTEN ELLER EI – NOE ER DET!"

2019-03-01 12:00 HIPP HIPP – PAPPA HAR BURSDAG!

Denne kjekkasen har bursdag i dag – 62 år gammel. Å jeg kom selvfølgelig hjem for å feire han og for å gi han masse oppmerksomhet. Herlig å kjenne sjøluften igjen. Den er virkelig god. Noe denne herremannen er vant med.         Hipp hipp – hurra verdens beste <3Ubeskrivelig glad i deg <3 … Continue reading "HIPP HIPP – PAPPA HAR BURSDAG!"

2019-02-28 21:27 HELLO WEEKEND!

La roen senke seg, tenker jeg i dette øyeblikk.   Kjære vene for en dag det har vært. Jeg har syklet frem og tilbake, hit og dit. Å dere som bor i denne byen har vel observert det regnværet som gikk over til snø, som gikk tilbake til regn igjen og som aldri tok slutt. … Continue reading "HELLO WEEKEND!"

2019-02-25 20:30 TO KVALITETSØKTER I BOKS!

Etter en lang periode med sykdom og lite trening er jeg endelig tilbake i god form. Slutten av januar ble det helt stopp da jeg ble usatt for forkjølelse og skikkelig slapphet. Januar ble helt grei treningsmessig med 14 økter. Februar har vært helt elendig. Kun 6 økter så langt.   I dag kjørte jeg … Continue reading "TO KVALITETSØKTER I BOKS!"

2019-02-24 19:22 JEG HAR MELDT MEG PÅ WOX TRØNDELAG – IGJEN!

Da er det nok en utfordring for denne jenta. Nemlig et krevende, vått, villt, tungt, morsomt, vondt og smertefullt hinderløp. I fjor var den på 8 km med 40 hinder. I år er det 10 km med over 40 hinder, men det hindrer ikke meg i å tøye mine grenser.   Bring it to me! … Continue reading "JEG HAR MELDT MEG PÅ WOX TRØNDELAG – IGJEN!"

2019-02-21 18:55 NÅR LITT ER BEDRE FOR MEG ENN INGENTING

Endelig en liten smak på det jeg har savnet. Nemlig litt trening. Jeg hadde et ønske om å komme meg på en liten løpetur i går, men det ble ikke noe av. Men i dag så fikk jeg meg en treningsøkt, og da på sykkel. Jeg syklet i totalt 30 minutter og jobbet i sone … Continue reading "NÅR LITT ER BEDRE FOR MEG ENN INGENTING"

2019-02-20 11:29 HJEM KJÆRE HJEM

Lite kan sammenlignes med denne følelsen – følelsen av å være hjemme.   Det er et fantastisk fint vær. Litt vind, men det tåler vi. Solen skinner og det er så idyllisk. Jeg er svært ofte heldig med været når jeg kommer hjem. Det er ingenting å klage på. Bildene i dette innlegget er tatt … Continue reading "HJEM KJÆRE HJEM"

2019-02-19 17:29 NÅR DET BARE ER EN TING Å SI – UBESKRIVELIG

Ja, det er faktisk ubeskrivelig. Det er nesten to måneder siden jeg var hjemme på Mausund sist gang, så nå er det bare å nyte hvert eneste sekund.   Pappa var så snill å lagde fiskemiddag til jeg kom hjem, noe jeg gjerne alltid foretrekker når jeg kommer hjem.   Og dessert ble det også. … Continue reading "NÅR DET BARE ER EN TING Å SI – UBESKRIVELIG"

2019-02-17 11:34 NYT DAGEN – PLUTSELIG ER DEN OVER.

Hei og hopp. Nå er det bare å nyte siste rest av helgen, før hverdagen er tilbake. Dagene går så utrolig fort, så det er viktig å nyte de små øyeblikkene. Jeg lever i et konstant jag, som helt sikkert mange av dere også kjenner dere igjen i. Det er rutiner, jobb og forpliktelser som … Continue reading "NYT DAGEN – PLUTSELIG ER DEN OVER."

2019-02-14 20:57 VALENTINESDAGEN MIN

I dag er det som de aller fleste av oss har fått med selv, selveste valentinsdagen. Den er for mange en fin og viktig dag, men også en helt vanlig dag. Noen ganger får jeg lyst til å grave litt dypere i dette.   Synes enkelte at det er teit å feire fordi man selv … Continue reading "VALENTINESDAGEN MIN"

2019-02-11 08:23 ET GLEDELIG GJENSYN – OG 70 KRONER FOR ROMKAKE

I dag får jeg besøk av ei god venninne av meg som jeg ikke har sett på 1 år nå. Vi begge bor i samme by, og vi har avtalt å møtes flere ganger, men det har bare ikke blitt sånn. Så i dag kommer hun på besøk hos meg, og da er det ekstra … Continue reading "ET GLEDELIG GJENSYN – OG 70 KRONER FOR ROMKAKE"

2019-02-10 12:59 GRATULERER MED MORSDAGEN – EN GAVE FRA MEG TIL DERE

Reklame | Brazfit Hvor koselig er det ikke med morsdag? Jeg tror dette er det første året jeg ikke er lei meg og tris, for å være helt ærlig. Jeg må si jeg liker den trygge jenta jeg har blitt. Jeg har forandret meg så utrolig mye personlig bare det siste året, og da til … Continue reading "GRATULERER MED MORSDAGEN – EN GAVE FRA MEG TIL DERE"

2019-02-09 19:33 LOOK AT ME – A NEW HAIRCOLOR!

Jeg kunne helt klart ha tatt bedre bilder enn dette på en sen lørdagskveld, og da heller med kameraet mitt. Men er man lat så er man lat. Kanskje jeg får tatt noen bilder senere. Uansett, så sitter jeg ene og alene hjemme og koser meg med serie. Noe annet fristet ikke. Ikke litt heller. … Continue reading "LOOK AT ME – A NEW HAIRCOLOR!"

2019-02-08 07:35 SJEKK DEG – DU HAR ALT Å VINNE PÅ DET!!

Jeg begynner rett på sak. Lik det eller ikke lik det. Prøv å forstå, eller la vær. Anbefal og oppfordre andre til å lese dette blogginnlegget, eller se vekk ifra det. Mitt poeng er at jeg har fått meg en tankevekker.   Det ble ingen forberedelser, men mer som et slag i trynet. Men fra … Continue reading "SJEKK DEG – DU HAR ALT Å VINNE PÅ DET!!"

2019-02-06 09:41 KJIPESTE AV DET KJIPESTE I EN KJIP PERIODE

Den følelsen liksom. Når det bare står på som fullt og ikke vil gi slipp. Det er aldri direkte morsomt å være syk, men nå er det en og en halv uke siden jeg ble i denne formen her. Jeg har vært i flere møter og forelesninger likevel, å har vært nødt til å bite … Continue reading "KJIPESTE AV DET KJIPESTE I EN KJIP PERIODE"

2019-02-05 16:25 3 SUPERKULE TIGHTSER FOR DEG

Reklame | Brazfit Nå i det siste har jeg fått forespørsler fra venner om kvaliteten på treningsklærne fra Brazfit, så her kommer det et innlegg om det.   Jeg er svært fornøyd med kvaliteten på klærne, hvordan de er å trene i og at de ser fine ut. Jeg trener vanligvis veldig mye, så det … Continue reading "3 SUPERKULE TIGHTSER FOR DEG"

2019-02-03 18:11 FEIRET MIN 30 ÅRSDAG – UTEN AT DET FØLTES HELT JÆVLIG!

Ja hva skal man si? Som mange vet så elsker jeg å feire bursdag. Det er så utrolig koselig. Selv om jeg hadde bursdag 22 november, lekte jeg at jeg hadde bursdag i går også. Så det var jo utrolig flott. Jeg må si at det var mer morsomt i går enn på selve 30 … Continue reading "FEIRET MIN 30 ÅRSDAG – UTEN AT DET FØLTES HELT JÆVLIG!"

2019-01-31 13:52 GODE VENNER VOKSER IKKE Å TRÆR

En ting er sikkert, og det er at jeg setter så utrolig stor pris på mine venner. Nå er kanskje ikke denne jentegjengen venner som jeg møter så ofte, men de er der. Å vi har det utrolig hyggelig sammen når vi først møtes. De har både barn og kjæreste å holde fingrene i, og … Continue reading "GODE VENNER VOKSER IKKE Å TRÆR"

2019-01-30 21:20 EN FRESH NYHET

Reklame | Brazfit En ting er sikkert. Og det er at fargerike treningsklær er virkelig noe å foretrekke. Capri-tights ifra min sponsor, Brazfit er snart tilgjengelig på nettbutikken. Jeg var så heldig å få testen ut denne før forkjølelsen tok all min energi. Den ble testen på både en løpetime og en spinningtime. Høyt liv … Continue reading "EN FRESH NYHET"

2019-01-28 10:39 #SHITFORM

Ting kan virkelig snu kjapt. Jeg følte meg i skikkelig god form på lørdag og så frem til en kveld med venner. På jobb var alt bare bra og det så ut for at lørdagen skulle bli fin. Men hvem måtte hjem å legge seg klokken 22.30? Jo, det var meg. 30 åra tok meg … Continue reading "#SHITFORM"

2019-01-24 09:56 ER KAMPSPORTJENTA TILBAKE PÅ MATTA?

FIGHT IT! I går var jeg på min aller første kampsporttrening på nesten tre år. Jeg var skikkelig spent, men jeg var langt ifra nervøs. Jeg gledet meg skikkelig mye til å få kjenne litt adrenalin og ikke minst kjenne på litt skikkelig trøkk! Det jeg var aller mest spent på var om fallteknikken satt. … Continue reading "ER KAMPSPORTJENTA TILBAKE PÅ MATTA?"

2019-01-23 16:38 FORMSJEKK!

I går tok jeg endelig frem kameraet og knipset noen bilder av meg selv. Nemlig noen bilder som jeg kaller for “formbilder”. For tre år siden gjorde jeg nemlig det samme. Tok på meg bikinien og knipset bilder, samtidig tok mål med målebånd av overarm, lår, legger, mage og bryst. Ikke fordi at jeg skal slanke … Continue reading "FORMSJEKK!"

2019-01-21 18:54 5 STYRKEØVELSER FOR DINE MAGEMUSKLER

Reklame | Brazfit Enkelte dager krever at man passerer den berømte dørstokkmila, og den er de fleste av oss relativt godt kjent med. Selv jeg, bare for å nevne det. Det er i mange tilfeller vanskelig å komme seg ut døren for å trene, men da er det kjekt å kan trene litt hjemme. Her … Continue reading "5 STYRKEØVELSER FOR DINE MAGEMUSKLER"

2019-01-20 15:12 Del 4 – året 2018

Dette er helt klart min favoritt oppskrift på hjemmelagd knekkebrød. Den slår aldri feil. Inneholder gode og sunne ingredienser. Oppskriften finner du på blogginnlegget under: OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGDE KNEKKEBRØD Glad i smoothie? Sjekkk ut linken: DU TRENGER BARE 4 INGREDIENSER   Så var jeg hjemme hos pappa. Der slapper jeg alltid maksimalt av.   Halloween … Continue reading "Del 4 – året 2018"

2019-01-11 12:59 DEL 3 – ÅRET 2018

“Ene og alene stod jeg der å dro benker frem og tilbake. Malte høyt, malte lavt. Kom sevfølgelig borti det hvite taket med den gråfargede malekosten. Full panikk og måtte gnikke det vekk. Ja, det var til tider strevsomt. Det var litt mørkt en stund – for å si det sånn….”. Slik lød det første … Continue reading "DEL 3 – ÅRET 2018"

2018-12-28 11:43 DEL 2 – ÅRET 2018

I april ble jeg endelig friskmeldt fra flere uker med plager med en tå som ikke ville gro normalt. Da blogget jeg naturligvis om det, som du kan lese mer om ved å trykke på linken under: FINALLY OUT OF THE SHELL       Så delte jeg noen bilder fra en fotoshoot jeg hadde … Continue reading "DEL 2 – ÅRET 2018"

2018-12-26 11:06 DEL 1 – ÅRET 2018

Startet året 2018 med å kjøpe meg et par ski. Det var jo magisk start på året. Eller, i så fall veldig morsomt. Jeg har gått en gang med de, men det har sin naturlige årsak da jeg skulle operere bare to uker etter jeg kjøpte skiene.   Så var jeg usikker på om jeg … Continue reading "DEL 1 – ÅRET 2018"

2018-12-24 11:40 JULAFTEN

Kjære lesere, venner, familie og bekjente. Endelig er dagen her, tenker noen. Andre tenker noe annet. Kanskje noe langt verre. Det er dagen for de store forventningene. Den dagen der alle skal vise seg selv fra den beste siden. Vise hvor fint og fantastisk vi har det, via bilder. Men er det slik? Det er … Continue reading "JULAFTEN"

2018-12-23 18:49 EN MAGISK JUL I HAVGAPET

Endelig er jeg hjemme igjen. Det er noen uker siden sist, så det å komme hjem nå var virkelig på tide. Lite minner kanskje om jul når det gjelder den grønne plenen. Men jeg klager ikke. Virkelig ikke.         Julen er og forblir spesiell. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg hadde … Continue reading "EN MAGISK JUL I HAVGAPET"

2018-12-18 21:12 IKKE FØKK TIL BYEN MIN!

Jeg er både frustrert, redd, utrolig trist og jeg vet ikke hva jeg skal tenke. I den trygge, gode og fine byen jeg har bodd i over 13 år, begynner jeg nå å bli redd og usikker. Folk forsvinner. De blir ikke funnet. Og blir de funnet, så blir de funnet i en elv. Hva … Continue reading "IKKE FØKK TIL BYEN MIN!"

2018-12-17 19:26 ENDELIG ER SEMESTERET FULLFØRT!

Sa noen juleferie? Jeg er så sliten og samtidig utrolig glad for å kunne smile med god samvittighet. 6 eksamener er lagt bak meg og jeg kan sakte men sikkert kjenne roen senke seg. Tenk at jeg nå er halvveis på min utdannelse…… Jeg gjesper stadig vekk og greier å finne roen. Denne kroppen har … Continue reading "ENDELIG ER SEMESTERET FULLFØRT!"

2018-12-04 19:51 NÅR JEG KAN – KAN DU!

Reklame | Brazfit Det er faktisk slik at jeg nesten ikke tror det selv. Jeg vet jeg var ute å løp i marka i kveld, hele 5,8 km som er flere mil i mine øyne. Spesielt med tanke på nysnø og utfordrende underlag til tider. Jeg vet jeg fikk sting på slutten. Jeg vet føttene … Continue reading "NÅR JEG KAN – KAN DU!"

2018-12-02 16:19 MIN FØRSTE JOGGETUR UTENDØRS ALENE – TIL HELVETE MED APPEN!

Reklame | Brazfit Jeg satt å leste til eksamen å koset meg faktisk veldig mye, da ting begynner å feste seg. MeN tanken om en joggetur utendørs slo meg, og før den tanken skulle forsvinne, måtte jeg bare kaste meg rundt å få på meg treningsklær og utesko. Men som ekstra motivasjon så lastet jeg … Continue reading "MIN FØRSTE JOGGETUR UTENDØRS ALENE – TIL HELVETE MED APPEN!"

2018-12-01 08:42 1 DESEMBER – HELT SYKT SPØR DU MEG!

Jeg har ikke tenkt på det å pynte til jul – helt til nå. Venner sender meg snap og bilder av deres barn, deres hjem og alt som minner om jul. Å her sitter jeg. 1 desember med en kopp kaffe som minner om jul. Og rent lite ellers. Jeg har vokst opp med kaffe … Continue reading "1 DESEMBER – HELT SYKT SPØR DU MEG!"

2018-11-28 19:47 OPPSKRIFT PÅ SUNN SNACKS

Jeg er kjent for å være glad i mat. Kjent for å snakke om neste måltid i det jeg sitter å spiser. Mat er veien til hjerte – i så fall mitt.   Det å bruke tid og penger på mat er for meg en stor prioritering. Det kan være alt ifra det å gjøre … Continue reading "OPPSKRIFT PÅ SUNN SNACKS"

2018-11-23 18:03 STOR TAKK TIL SOKNEDAL BAKERI & KONDITORI

Reklame | Soknedal bakeri & konditori Her er det ikke vanskelig å la seg friste. Jeg var så heldig å få inngå et samarbeid med Soknedal bakeri & konditori Ilsvika i forhold til min 30 årsdag. Ja, det er skikkelig rart å si det, men min 30 årsdag. De er nyoppstartet i Ilsvika i Trondheim og de … Continue reading "STOR TAKK TIL SOKNEDAL BAKERI & KONDITORI"

2018-11-21 19:38 DEN JÆVLA ABORTLOVEN.

Øker barnetrygden og man skal på den andre siden ta vekk muligheten om abort. Jeg føler dette på en og samme nyhetssending gjorde meg bare forvirret. Selv jeg er snart 30 år (vi snakker timer…). Jeg er singel, jeg har ingen barn og ja, jeg har kjent på dette presset i mange år, men jeg … Continue reading "DEN JÆVLA ABORTLOVEN."

2018-11-19 20:19 5 TING JEG SETTER PRIS PÅ.

Enkelte personer skiller seg ganske enkelt fra andre. Du har de du vet om. De du forholder deg til fordi du ikke har noe valg. De du kjenner. De du er glad i og de som skiller seg ut fra alle disse – nemlig de som gjør det lille ekstra.   Det lille ekstra for … Continue reading "5 TING JEG SETTER PRIS PÅ."

2018-11-16 16:34 JEG FÅR DET MESTE UNNA!

Det er mang en ball i luften i disse dager, men på tross av det så får jeg gjort unna det som må gjøres. Alt ifra det å få unna oppgaver som krever sitt, til å dra byen rundt for å få brukt opp gavekort. Men gavekort er gull da.   Jeg er så fryktelig … Continue reading "JEG FÅR DET MESTE UNNA!"

2018-11-15 19:28 ER JEG KLAR NÅ DA?

Reklame | Brazfit Jeg har vært helt snål i hele dag. Energien har vært på topp i hele dag, og jeg vet ikke om det var musikken som bestod av alt fra rock til Backstreet Boys fra morgenen av som gjorde det, men jeg kan love dere at det ble bra med dansing, synging og risting … Continue reading "ER JEG KLAR NÅ DA?"

2018-11-13 15:45 DEN JÆVLA KLUMPEN

Jeg tenkte bare, du kødder med meg nå??!!     Selvfølgelig skulle jeg våkne med en klump i halsen. Jeg aner ikke hvor den kom ifra, men halsen var skikkelig øm og vond. Men med en kopp te med honning fra morgenen av, gjorde susen. Så håper jeg at jeg ikke våkner med denne klumpen … Continue reading "DEN JÆVLA KLUMPEN"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.