miniistid

Tid Innlegg
2019-04-01 01:12 Hvorfor lyver media og presse om all isen som smelter. De må forstå at de blir avslørt.

Iced in for weeks, the Qajaq finally makes it across Strait of Belle Isle Thomas Laboucan-Avirom and his station wagon Sally after being reunited in Yellowknife.Lost and found: How this man tracked down ‘Sally’ — his stolen station wagon Quebec provincial police say the boy was in a car seat when the crash occurred, but … Continue reading "Hvorfor lyver media og presse om all isen som smelter. De må forstå at de blir avslørt."

2019-03-31 21:22 Er vanskelig å finne steder som er rammet av global oppvarming.

Powerful winds create ‘Game of Thrones’ ice wall in Newfoundland town. Residents marvel they haven’t seen anything like it before https://www.cbc.ca/…/newfo…/ice-wall-newfoundland-1.5077465… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-31 17:28 Artikkelen er ikke av de dårlgste fra den kanten. Men at de nevner ” Green New Deal ” og de sansynligvis ikke vet det betyr å slutte å bruke olje, gass og kull fra 2030. Lysbakken vil også innføre det i Norge. Nå rabler det for dem.

«Green New Deal» vil stoppe klimakrisen Et helt annet sted. Ikke mange timene unna. I Washington D.C mener en gjeng unge aktivister at de har funnet løsningen på klimautfordringene. Sunrise movement har løftet klimaplanen «Green New Deal» opp på agendaen i amerikansk politikk. Klimaplanen som blant annet har som mål å få amerikansk økonomi vekk … Continue reading "Artikkelen er ikke av de dårlgste fra den kanten. Men at de nevner ” Green New Deal ” og de sansynligvis ikke vet det betyr å slutte å bruke olje, gass og kull fra 2030. Lysbakken vil også innføre det i Norge. Nå rabler det for dem."

2019-03-31 16:26 ( Artikkel fra ifjor, men like aktuell ). Våre journalister i media og presse kommer med det ene våset etter det andre om klima uansett hvor det kommer fra. Det er skremmende. Nå er jeg lei det og kommer til å legge ut det jeg finner. Tror det blir mye.

( Artikkel fra ifjor, men like aktuell ). Vi må suge ut CO₂ fra atmosfæren Vi er over i en ny fase. Det holder ikke lenger å kutte CO₂-utslipp. Alle vet at det er utenkelig at verden skal klare å kutte CO₂-utslippene med 45 prosent innen 2030, sammenlignet med hva de var i 2010. Og … Continue reading "( Artikkel fra ifjor, men like aktuell ). Våre journalister i media og presse kommer med det ene våset etter det andre om klima uansett hvor det kommer fra. Det er skremmende. Nå er jeg lei det og kommer til å legge ut det jeg finner. Tror det blir mye."

2019-03-31 11:50 NRK sine kunnskapsløse journalister skremmer med flere tilfeller av smittsomme tropiske sykdommer fra mygg i Norge hvis det blir litt varmere. Bare sludder og vrøvl. Det var 13 millioner smittede og 600 tusen som døde av Malaria på 20 tallet. Ikke i Afrika, men i Sovjetunionen. Og der var det kaldere.

The Great Global Warming Swindle Full Movie. A documentary, by British television producer Martin Durkin, which argues against the virtually unchallenged consensus that global warming is man-made. A statement from the makers of this film asserts that the scientific theory of anthropogenic global warming could very well be “the biggest scam of modern times.” https://youtu.be/52Mx0_8YEtg… … Continue reading "NRK sine kunnskapsløse journalister skremmer med flere tilfeller av smittsomme tropiske sykdommer fra mygg i Norge hvis det blir litt varmere. Bare sludder og vrøvl. Det var 13 millioner smi ...

2019-03-31 11:47 Våre journalister i media og presse kommer med det ene våset etter det andre om klima uansett hvor det kommer fra. Det er skremmende. Nå er jeg lei det og kommer til å legge ut det jeg finner. Tror det blir mye.

Mygg med livsfarlig virus vil komme til Norge: – Vi burde rope varsko. Over én millard mennesker kan bli smittet av farlige virus dersom klimaendringene fortsetter med samme hastighet. – Veldig reelt at insektene kommer til Norge, sier professor. https://www.tv2.no/a/10513961/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/   0 kommentarer

2019-03-31 09:08 Green New Deal som ble nedstemt av senatet i USA er Lysbakken sin våte drøm. Det er galskap hvis han får det gjennom. Bare at han tenker på det er en katastrofe.

GreenJustin Haskins Destroys the Green New Deal at CPAC 2019. Justin Haskins, executive editor at The Heartland Institute, rips apart Alexandria Ocasio-Cortez and the Green new Deal during Heartland’s breakout session at CPAC 2019. Kategori https://youtu.be/vsCPo5fTU7g Arkitekten bak forslaget til Green New Deal som Lysbakken beundrer. Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-31 08:39 Det som skremmer meg mest er alle dere som fremdeles tror på Al Gore som ikke er forsker. Hvordan er det mulig?

The Biggest Lie Ever Told – Man-made Global Warming Carbon Dioxide Only Causes Climate Change in UN IPCC Climate Models Today’s climate change is well within the range of natural climate variability through Earth’s 4.5 billion-year history. In fact, it is within the range of the climate change of the last 10,000 years, a period … Continue reading "Det som skremmer meg mest er alle dere som fremdeles tror på Al Gore som ikke er forsker. Hvordan er det mulig?"

2019-03-30 22:12 Våre journalister i media og presse kommer med det ene våset etter det andre om klima uansett hvor det kommer fra. Det er skremmende. Nå er jeg lei det og kommer til å legge ut det jeg finner. Tror det blir mye.

Klimaforskere: Slår alarm om uforklarlig metan-økning i atmosfæren Metan utgjør bare brøkdel av klimagassutslippene, men står for mye av oppvarmingen. Dermed kan Parisavtalen bli enda vanskeligere å innfri. https://www.vg.no/…/klimaforskere-slaar-alarm-om-uforklarli… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-30 20:58 Våre journalister i media og presse kommer med det ene våset etter det andre om klima uansett hvor det kommer fra. Det er skremmende. Nå er jeg lei det og kommer til å legge ut det jeg finner. Tror det blir mye.

Temperaturen i Norge stiger mer enn i resten av verden Bare to av de siste 30 årene har Norge vært kaldere enn normalt. Samtidig er temperaturøkningen i Norge nesten dobbelt så høy som gjennomsnittet for verden. https://www.nrk.no/…/temperaturen-i-norge-stiger-mer-enn-i-… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-30 17:47 Regjeringen forbyr bøndene å dyrke mat i myrområder: – Vil ramme landbruket hardt Bøndene og Senterpartiet raser etter at regjeringspartiene og SV i dag sikret et forbud mot å dyrke i myrområder.

Galskap å nekte bøndene pga utslipp fra myrene som er ufarlig. Men nå kommer det som er viktig. I en Mini-Istid som har startet blir det umulig å dyrke utendørs. Dyrene får ikke mat. Det blir matmangel. Så nå må bøndene våkne de også. Det vil skje og gjør det allerede i mange land. https://www.nrk.no/…/regjeringen-forbyr-bondene-a-dyrke-mat… … Continue reading "Regjeringen forbyr bøndene å dyrke mat i myrområder: – Vil ramme landbruket hardt Bøndene og Senterpartiet raser etter at regjeringspartiene og SV i dag sikret et forbud mot å dyrke i myrområder."

2019-03-30 17:13 Scientists warn of unusually cold Sun: Will we face another ice age?

According to the study, titled Ultraviolet Flux Decrease Under a Grand Minimum from IUE Short-wavelength Observation of Solar Analogs and published in the journal Astrophysical Journal Letters, this grand minimum will be 7 percent cooler than such periods from the past. https://amp.ibtimes.co.in/scientists-warn-unusually-cold-su… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-30 14:24 Lærevideo som er den beste jeg har sett for dere som vet sannheten og kanskje dere som ikke har skjønt det. Og den bekreftet det jeg har sagt. Forskerne vet Co2 ikke påvirker klima. Hvorfor lyver de?

Climate Science and the Myths of Renewable Energy – FOS Steve Goreham: Friends of Science Steve Goreham is a speaker, an author, a researcher on environmental issues, and an independent columnist. He’s the Executive Director of the Climate Science Coalition of America, a non-political association dedicated to informing about the realities of climate science and … Continue reading "Lærevideo som er den beste jeg har sett for dere som vet sannheten og kanskje dere som ikke har skjønt det. Og den bekreftet det jeg har sagt. Forskerne vet Co2 ikke påvirker klima. Hvorfor lyver de?"

2019-03-30 12:48 Tror ikke det er en tilfeldighet at stemmesedlene er røde. Journalistene blir styrt for å fremme klimaløgnene. De skal ikke tenke selv men skrive det de får beskjed om. Det gjør de også i Nord Korea og andre totalitære land vi ikke vil sammenligne oss med. Jeg har sagt det lenge og nå har vi det svart på hvitt.

Landsmøtet bestemte at NJ aktivt skal tenke grønt i sitt arbeid. Landsmøtet til Norsk Journalistlag (NJ) bestemte torsdag morgen at organisasjonen aktivt skal tenke på klima og miljø i sitt arbeid. Dette ble enstemmig vedtatt sammen med resten av det politiske programmet, av de 134 stemmeberettigede som var tilstede i salen. Senere ble miljøtiltak også … Continue reading "Tror ikke det er en tilfeldighet at stemmesedlene er røde. Journalistene blir styrt for å fremme klimaløgnene. De skal ikke tenke selv men skrive det de får beskjed om. Det gjør de også i Nord Korea og andre totalitære land v ...

2019-03-30 11:34 SUBSIDIERING AV INDUSTRIALISERING, AV UBERØRT NORSK NATUR

HELGE LEIKANGER. Det paradoksale er at de samme menneskene som nå presser på for å få subsidiert industrialiseringen av store deler av hittil uberørt norsk natur, med vindmøller som dreper enorme mengder med fugler, inkludert sjeldne eller truede arter, og som produserer ustabil og totalt sett rådyr strøm, hevder at de gjør dette for “å … Continue reading "SUBSIDIERING AV INDUSTRIALISERING, AV UBERØRT NORSK NATUR"

2019-03-30 06:58 Isen har det veldig bra. Hvorfor lyver media og presse om det?

That time I flew to an icebreaker buried in ice in the Strait of Belle Isle. ‘When you’re butting heads with Mother Nature, Mother Nature is going to win’ https://www.cbc.ca/…/…/meg-roberts-icebreaker-pov-1.5075117…     Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-29 17:19 Ganske skremmende. Enda en svensk forsker som vet mer om klima enn de norske tilsammen. Bortsett fra Gjæver og Bergsmark. Men de slipper ikke til i media. Det betyr at alt dere hører om CO 2 og global oppvarming er fra såkalte forskere som ikke vet hva de prater om. Enda verre er at dere tror på dem.

Havsforskare Nils Axel Mörner om klimatet – hur är det egentligen? Svensk Webbtelevision Docent Nils-Axel Mörner är en världskänd legendar inom havsforskningen. Han ledde institutionen för paleogeofysik och geodynamik vid Stockholms universitet. Han har utfört studier i 60 länder, författat åtskilliga böcker och dokumenterat 671 vetenskapliga arbeten. Vi börjar med att konstatera att klimatskrämselpropagandan inte … Continue reading "Ganske skremmende. Enda en svensk forsker som vet mer om klima enn de norske tilsammen. Bortsett fra Gjæver og Bergsmark. Men de slipper ikke til i media. Det bet ...

2019-03-29 09:36 THE SUN IS GOING TO SLEEP.

Det er 400 år siden siden den siste store Mini-Istiden, og nå gjentar historien seg. Om den blir som den forrige er vanskelig å si. Uansett får det katastrofale følger. Det gjorde den for 400 år siden for de var ikke forberedt. Etter 30 år med klimaløgner er de fleste av dere heller ikke forberedt. … Continue reading "THE SUN IS GOING TO SLEEP."

2019-03-29 07:21 AUF vil avvikle petroleumsindustrien innen 2035 og ha tolv ekstra butikkstengte dager i året. Det er noen av klimaforslagene fra ungdomspartiet.

Begynner virkelig å lure på hva de egentlig tenker med. Men det er valg til høsten og de trenger stemmer. Og da er det tragisk at CO2 blir hovedspørsmålet. Få det inn i knotten. Vi trenger CO2. Vi har 0,04% nå. Det har vært mye høyere før.Ved 0,02% begynner alt liv å dø. Ved 0,01% … Continue reading "AUF vil avvikle petroleumsindustrien innen 2035 og ha tolv ekstra butikkstengte dager i året. Det er noen av klimaforslagene fra ungdomspartiet."

2019-03-28 23:04 KATASTROFEFLOMMEN ØDELEGGER STORE AVLINGER I USA OG DET BLIR BARE VERRE. SOM I MANGE LAND VIL DET BLI MATMANGEL AV DIMENSJONER DE FLESTE IKKE KAN FORESTILLE SEG. DET VIL OGSÅ RAMME NORGE.

Flooded Corn Must Be Destroyed Not Sold: Midwest Floods. Adapt 2030 Publisert 28. mar. 2019 FDA now requiring and flooded grain holding bins, facilities or warehouses that river water touched to destroy the grain, and cannot even be used for animal food. There will be no top vacuum to save dried untouched grain, the entire … Continue reading "KATASTROFEFLOMMEN ØDELEGGER STORE AVLINGER I USA OG DET BLIR BARE VERRE. SOM I MANGE LAND VIL DET BLI MATMANGEL AV DIMENSJONER DE FLESTE IKKE KAN FORESTILLE SEG. DET VIL OGSÅ RAMME NORGE."

2019-03-28 22:40 Takk til alle som klager på klimastreiken Krangelen om «klimaskulkerne» i skolen er det beste som kunne ha skjedd klimakampen, skriver Geir Ramnefjell.

Bestefars Klimasannhet takker Geir Ramnefjell, Dagbladet og hele løgnmedia som ikke har kunnskap om CO2 og global oppvarming. Dere har skremt folk med klimaløgner i over tredve år men klarer ikke å nevne en ting som har vært sant. Men nå våkner folk og begynner å følge med. Og jeg vet det for antallet som … Continue reading "Takk til alle som klager på klimastreiken Krangelen om «klimaskulkerne» i skolen er det beste som kunne ha skjedd klimakampen, skriver Geir Ramnefjell."

2019-03-28 22:07 Vi overlever uten CO2-cola av kiloWatt-bokser, men ikke uten klimastabilitet. Og karbonfangst? Planene i Norge så langt er å stappe CO2-gassen ned i oljebrønnene, slik at vi kan utsette problemene til våre barn og barnebarn fordi gassen siver ut igjen om 50–100 år.

Statsministeren Erna Solberg har ikke skjønt klimastreiken, skriver kronikkforfatter og student Ragnhild Kirkhus. Når jeg leser kronikken til Ragnhild Kirkhus har jeg et spørsmål. Hvorfor slipper NRK bare til de som ikke vet noe om klima?.   https://www.nrk.no/…/vakna-du-ikke-pa-fredag_-erna_-1.14492… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-28 20:00 Klimaløgnerne avsløres hele tiden.

Most important glacier in northern hemisphere growing rapidly, NASA study shows. https://www.iceagenow.info/most-important-glacier-in-nort…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-28 18:05 Highland Victory: Court Finds Insidious Wind Turbine Noise ‘Jet-Like’ & Orders Wind Farm Shutdown.

Driving neighbours nuts with incessant wind turbine generated low-frequency noise and infrasound is what the wind industry does best. Wind power outfits literally create headaches wherever they ply their subsidy-soaked trade. But, increasingly, people and communities with the temerity to stand up for their rights are doing just that. And winning. https://stopthesethings.com/…/highland-victory-court-find…/… Følg og lik … Continue reading "Highland Victory: Court Finds Insidious Wind Turbine Noise ‘Jet-Like’ & Orders Wind Farm Shutdown."

2019-03-28 13:52 Vil du vite sannheten om Co2 – Metangass – Ozonlaget – Skogsdød – Havstigning – Ørkenspredning osv. Vi har blitt skremt med det i over førti år. Alt er bare løgn. Lars Bern som vet mer enn samtlige norske klimaforskere tilsammen forteller deg hvorfor.

Co2 – Metangass – Ozonlaget – Skogsdød – Havstigning – Ørkenspredning osv. Vi har blitt skremt med det i over førti år. Alt er løgn. Lars Bern som vet mer enn samtlige norske klimaforskere forteller sannheten. Tekn dr Lars Bern om det överdrivna klimathotet. Teknologie doktor Lars Bern ger sin bild som är omtumlande och … Continue reading "Vil du vite sannheten om Co2 – Metangass – Ozonlaget – Skogsdød – Havstigning – Ørkenspredning osv. Vi har blitt skremt med det i over førti år. Alt er bare løgn. Lars Bern som vet mer enn samtlige norske klimaforskere tilsammen forteller deg hvorfor."

2019-03-28 07:34 Alexandria Ocasio-Cortez’s Green New Deal 57-0 with high profile Democrats joining Republicans to show their disapproval for the radical plan as she charges the GOP with wrecking the world

Hva nå SV og Lysbakken. Dere vil innføre Green New Deal til Norge. Men Lysbakken. Du sto i spørretimen i går og skrøyt av den. Vet du hva den gikk ut på?. Har du ikke fått med deg at Demokratfavorittdama de tapte så det suste i Senatet. Til og med hennes egne bare rister på … Continue reading "Alexandria Ocasio-Cortez’s Green New Deal 57-0 with high profile Democrats joining Republicans to show their disapproval for the radical plan as she charges the GOP with wrecking the world"

2019-03-28 02:03 If Solar And Wind Are So Cheap, Why Are They Making Electricity So  Expensive?

And yet — during the same period — the price of electricity in places that deployed significant quantities of renewables increased dramatically. Electricity prices increased by: 51 percent in Germany during its expansion of solar and wind energy from 2006 to 2016; 24 percent in California during its solar energy build-out from 2011 to 2017; … Continue reading "If Solar And Wind Are So Cheap, Why Are They Making Electricity So  Expensive?"

2019-03-27 23:36 Nå er de snart ferdig med å bruke barna i klimakampen. Nå kommer eldrebølgen.

Kong Harald: Klimaendringene er en av de største truslene mot verden. Kong Harald uttrykte bekymring for klimaendringene da han og dronning Sonja møtte Chiles president Sebastián Piñera i hovedstaden Santiago. https://www.vg.no/…/kong-harald-klimaendringene-er-en-av-de… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-27 18:33 Det er en grunn til at det planlegges eller er under bygging 2400 kullkraft til land i hele verden. Merkel har bestilt et av dem. Det har også de fleste land i Afrika. De vet som Trump og mange andre etterhvert at Grønn Energi ikke vil klare å levere nok strøm uansett hva de finner på. Det eneste de klarer er å øke strømregningen.

REPORT: GREEN ENERGY ECONOMY IS SIMPLY ‘IMPOSSIBLE’ Hydrocarbons—oil, natural gas, and coal—are the world’s principal energy resource today and will continue to be so in the foreseeable future. Wind turbines, solar arrays, and batteries, meanwhile, constitute a small source of energy, and physics dictates that they will remain so. Meanwhile, there is simply no possibility … Continue reading "Det er en grunn til at det planlegges eller er under bygging 2400 kullkraft til land i hele verden. Merkel har bestilt et av dem. Det har også de fleste land i Afrika. De vet som Trump og mange andre etter ...

2019-03-27 13:12 IKKE KAST UT OLJEFYREN. DU VIL FÅ BRUK FOR DEN NÅR KULDA VIRKELIG SETTER INN I MINI-ISTIDEN.

Fra og med 1.januar 2020 trer det nasjonale forbudet mot oljefyring i kraft noe som innebærer at privatboliger, borettslag/sameier og næringsbygg må finne andre alternativer. Håper du ikke har fjernet tanken. For det myndighetene ikke har fortalt deg er at det ikke er forbud mot fyringsanlegg dersom det brukes et bioprodukt. Sist vinter med beskjedne … Continue reading "IKKE KAST UT OLJEFYREN. DU VIL FÅ BRUK FOR DEN NÅR KULDA VIRKELIG SETTER INN I MINI-ISTIDEN."

2019-03-27 09:59 Skrev om Ivar Gjæver for noen dager siden og fant denne artikkelen i dag. Samtidig står Lysbakken i spørretimen og beviser sine dårlige klimakunnskaper. Grønn Ny Deal som han ville kopiere fra USA ble nedstemt i senatet med 57 mot null stemmer. Følger han ikke med. Erna forsvarer seg med at de skal følge EU. Har hun ikke fått med seg at de har gått fra 2050 målet. Nå må de slippe til folk som vet hva de prater om.

Umoralsk tvil: En reprise fra 2015: Norges eneste nobelprisvinner i fysikk, Ivar Giæver, sier i TV 2-programmet Underhuset at klima-teoriene må være feil. 18 år med flat temperatur viser at CO2-utslippene ikke er så viktig for klimaet likevel. Når CO2-utslippene har økt sterkt uten at kloden blir varmere, så avkrefter det teorien om at CO2 er … Continue reading "Skrev om Ivar Gjæver for noen dager siden og fant denne artikkelen i dag. Samtidig står Lysbakken i spørretimen og beviser sine dårlige klimakunnskaper. Grønn Ny Deal som han ville kopiere fra USA ble nedstemt i senatet med 57 mot null ...

2019-03-27 01:45 SV gjør som venstreside-stjerne Alexandria Ocasio-Cortez’s i USA og vil ha «grønn ny deal» i Norge. Jeg lagde en artikkel om det i går og nå får Lysbakken bakoversveis. Demokratdama han beundrer ble nedstemt i Senatet med 57 – 0. Det kaller jeg sviende nederlag. Spent på hva han sier nå.

Senate votes down Alexandria Ocasio-Cortez’s Green New Deal 57-0 with high-profile Democrats joining Republicans to show their disapproval of radical plan as she says she didn’t want vote to happen and charges GOP climate policy with wrecking havoc on world. https://www.dailymail.co.uk/…/Senate-votes-Alexandria-Ocasi… SV gjør som venstreside-stjerne i USA: Vil ha «grønn ny deal» i Norge På … Continue reading "SV gjør som venstreside-stjerne Alexandria Ocasio-Cortez’s i USA og vil ha «grønn ny deal» i Norge. Jeg lagde en artikkel om det i går og nå får Lysbakken bakoversveis. Demokratdama han b ...

2019-03-26 22:34 Reprise fra januar 2017. Tror ikke mange husker dette. Masse snø som ikke skulle vært der. En grunn er media og presse som ikke forteller oss sannheten.

Europe Freezes: Snow on Greek & Italian Beaches, S.E. USA Snow Covered . Adapt 2030 Publisert 8. jan. 2017 Europe engulfed in blizzards and record breaking snows down to the beaches of southern Italy and Greece. Coldest Orthodox Christian Christmas Eve in 120 years, Bosporus Straight closed due to sea ice and high winds, Istanbul … Continue reading "Reprise fra januar 2017. Tror ikke mange husker dette. Masse snø som ikke skulle vært der. En grunn er media og presse som ikke forteller oss sannheten."

2019-03-26 21:59 De tar inn artikler og vet ikke hva CO2 er. De er ikke alene om dårlig kunnskap om klima.

Med bilder av fabrikker med mørk røyk viser de at de ikke vet hva CO2 er. CO2 er en usynlig luktfri gass som plantene trenger. CO2 varmer ikke opp jorden. Det gjør solen og da gror det mer. Det viser også bilder fra NASA. Og når det gror mer øker CO2 i atsmofæren flere hundre … Continue reading "De tar inn artikler og vet ikke hva CO2 er. De er ikke alene om dårlig kunnskap om klima."

2019-03-26 19:16 Greenland Glaciers Start to Recover as Solar Activity Declines.

Adapt 2030. As the Grand Solar Minimum brings us back to the lowest solar activity in 400 years, we should see more snow cover and glaciers recovering. NASA study shows what was Greenland’s largest glacier by volume of loss, is now recovering. Record N. Hemisphere snow totals, massive floods USA destroying 38% of stored grains, … Continue reading "Greenland Glaciers Start to Recover as Solar Activity Declines."

2019-03-26 18:57 GRAND SOLAR MINIMUM: Food Shortages Are Coming 2020-2055

Det er vårt ansvar å forberede barn og ungdom på hva de kan vente seg. Matmangel blir det største problemet. Og da må de få vite sannheten uansett hvor tøff den kan være. Jeg ser flere våkner og følger med om dagen. Inviter dine venner til å gjøre det også. Det er viktig. https://youtu.be/H3ZD72mfcZY Følg … Continue reading "GRAND SOLAR MINIMUM: Food Shortages Are Coming 2020-2055"

2019-03-26 14:26 Hvis Lysbakken mener alvor med Green New Deal er det noe galt. Patrick Moore forklarer deg hvorfor. Se hele inervjuet.

SV gjør som venstreside-stjerne i USA: Vil ha «grønn ny deal» i Norge På sitt landsmøte til helgen lanserer SV arbeidet med en ny grønn samfunnsplan de skal gå til valg på, som skal omfatte både klima, fordeling og næringspolitikk. https://www.vg.no/…/sv-gjoer-som-venstreside-stjerne-i-usa-… Green New Deal a “Recipe for Mass Suicide,” Says Greenpeace Co-Founder. CALGARY, Canada–In this … Continue reading "Hvis Lysbakken mener alvor med Green New Deal er det noe galt. Patrick Moore forklarer deg hvorfor. Se hele inervjuet."

2019-03-26 13:06 Isbre vokser igjen, forskere innrømmer de tok feil.

Hvis leger hadde gjort like mange feil som klimaforskere ville de ikke hatt pasienter. De ville vært døde. https://resett.no/…/isbre-vokser-igjen-forskere-innrommer…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-26 12:01 Mini-Istiden har begynt. Nedbør, flom, tørke og kulde ødelegger store avlinger over hele verden. Prisene stiger og det vil bli stor matmangel. Nå er jeg ferdig med å diskutere tredve år gamle klimaløgner. Nå kommer sannheten. Det er bare å forberede seg.

Roads, towns and livelihoods are washed away in Midwest floods Ongoing flooding across the Midwest has left thousands of homes damaged and vast swaths of farmland underwater. Residents and public officials alike are trying to cope with washed-out roads, lost livestock, ruined crops, and a lack of supplies. Meanwhile, weather experts are predicting a “potentially unprecedented” … Continue reading "Mini-Istiden har begynt. Nedbør, flom, tørke og kulde ødelegger store avlinger over hele verden. Prisene stiger og det vil bli stor matmangel. Nå er jeg ferdig med å diskutere tredve år gamle klimaløg ...

2019-03-26 11:58 Nå kommer det enda flere som bekrefter at solen er driveren for vårt klima.

Satellite Evidence Affirms Solar Activity Drove ‘A Significant Percentage’ Of Recent Warming. In a new paper, two astrophysicists shred the IPCC-preferred and model-based PMOD solar data set and affirm the ACRIM, which is rooted in observation and shows an increase in total solar irradiance (TSI) during the 1980-2000 period. They suggest a “significant percentage” of … Continue reading "Nå kommer det enda flere som bekrefter at solen er driveren for vårt klima."

2019-03-26 07:13 Hva vet våre politikere som bestemmer hvor mye vi skal betale i avgifter om Parisavtalen. Jeg tror nesten ingen vet det. Heller ikke de fleste av dere som leser dette. Men alle som mener global oppvarming er reel bruker den som argument.

The Paris Climate Fraud. President Trump is right to withdraw from the Paris Climate Agreement! The deal isn’t worth the paper it is written on. https://youtu.be/cVkAsPizAbU… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/   0 kommentarer

2019-03-25 22:34 Fredag droppet EU klimamålene for 2050. Ny gladmelding i dag. Folk og politikere i Nederland har våknet. 2019 vil gå inn i historien som det året fornuften vant.

Zero to Hero: Brand New Climate Skeptic Party Now the Largest Group in the Dutch Senate. A new populist, Eurosceptic party has achieved the remarkable feat of going from zero seats to becoming the largest single party in the Dutch Senate in a single election, as a young politician likened to a “Dutch Donald Trump” … Continue reading "Fredag droppet EU klimamålene for 2050. Ny gladmelding i dag. Folk og politikere i Nederland har våknet. 2019 vil gå inn i historien som det året fornuften vant."

2019-03-25 18:09 To solflekker igjen og de blir snart borte. Glem global oppvarming. Snart vil Mini-Istiden gi full gass.

Solen sovner snart. Den lyser og varmer men uten solflekker blir det bare kaldere, mer nedbør,flom, tørke, uvær, jordskjelv og vulkanutbrudd, Klimaendringene har begynt men ikke som de fleste tror. Vi takler det meste men mat må vi ha. Det vil bli mye mindre avlinger i hele verden. Det har ingen myndigheter forberedt dere på. … Continue reading "To solflekker igjen og de blir snart borte. Glem global oppvarming. Snart vil Mini-Istiden gi full gass."

2019-03-25 14:25 EU dropper klimamålene for 2050. Fornuften begynner å virke. Hva gjør du nå Erna.? Fortsetter du å fylle Norge med propeller så de får såkalt ren enegi?.

In a victory for energy reality, EU dumps 2050 climate alarmist targets and commitments In a spectacular climate alarmist policy failure the EU dumped its “carbon neutrality by 2050” commitment and targets driven by the sacred but highly arbitrary and unsubstantiated 1.5 degree C global temperature “limit” and ended its Brussels summit with no climate … Continue reading "EU dropper klimamålene for 2050. Fornuften begynner å virke. Hva gjør du nå Erna.? Fortsetter du å fylle Norge med propeller så de får såkalt ren enegi?."

2019-03-25 13:40 Det er bra noen tar til vettet før galskapen tar helt overhånd. Hun har blitt brukt lenge nok. I bakgrunnen sitter flere og teller milionene de fikk ut av dette.

GRETA THUNBERG BANNED FROM SPEAKING IN EUROPEAN PARLIAMENT. The European People’s Party (EPP) and the liberals (ALDE) have blocked climate change activist Greta Thunberg from speaking in the European Parliament because “kids belong in schools”, according to the chief of Socialists and Democrats (S&D), Udo Bullmann. https://www.thegwpf.com/greta-thunberg-banned-from-speaki…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 … Continue reading "Det er bra noen tar til vettet før galskapen tar helt overhånd. Hun har blitt brukt lenge nok. I bakgrunnen sit ...

2019-03-25 07:56 Jeg har tatt det opp i flere artikler men tror ikke mange tar det alvorlig. Mange land har allerede mistet store avlinger pga Mini-Istiden. I Usa er det katastrofe. Media sier ingenting. Prisene stiger. Det blir matmangel, Vi må forberede oss på å dyrke noe selv. Det kommer vi tilbake til.

Alert Experts Warn Of Historic Widespread Flooding! Food Prices Skyrocket As 1000s Farms Destroyed We have never seen catastrophic flooding like this, and the NOAA is now telling us that there will be more major flooding for at least two more months. On Thursday, the National Oceanic and Atmospheric Administration warned that “historic, widespread flooding” … Continue reading "Jeg har tatt det opp i flere artikler men tror ikke mange tar det alvorlig. Mange land har allerede mistet store avlinger pga Mini-Istiden. I Usa er det katastrofe. Media sier ingenting. Prisene stiger. Det blir matmange ...

2019-03-24 20:50 Isen i Arktis skulle smelte i 2014. Det siste året har vi hørt at den smelter i rekordfart. Men nå øker den. Men med hjelp av forskere som lyver høres det ut som den vil forsvinne. Hvorfor tør dere ikke fortelle sannheten. Det blir kaldere. Jeg er sikker på at dere vet det.

Isdekket i Barentshavet øker – men den langsiktige trenden er dyster. Kart viser isdekket i Arktis: – Hvis vi bare peiser på med «business as usual», så vil alt forsvinne.   https://www.tv2.no/storm/10497540/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-24 19:17 Klimaendringer i historisk perspektiv. Klimaendringene i vår tid er naturlige og normale. De er innenfor rammer vi sivilingeniører kjenner fra historien. Verken temperaturnivå, endringsretning eller   hastighet er spesiell for vår tid, skriver sivilingeniør Kjell B. Mortensen.

Det er vanskelig å forstå at forskere, som hevder å være vitenskapsmenn, ikke vil erkjenne ovenstående fakta. Som, på tross av disse fakta, sprer utsagn om katastrofe dersom temperaturen stiger med 2o C. Med begrunnelse i mengden av CO2 i atmosfæren. En påstand som det, selv etter et 20-talls år med forskning, ikke er ført … Continue reading "Klimaendringer i historisk perspektiv. Klimaendringene i vår tid er naturlige og normale. De er innenfor rammer vi sivilingeniører kjenner fra historien. Verken temperaturnivå, endringsretning eller   hastighet er spesiell for vår tid, skriver sivilingeni ...

2019-03-24 12:13 Mens skole og helse skriker etter penger blar våre politikere opp flere hundre millioner så ei værdame som ikke klarer å spå været to dager frem i tid kommer til å håve inn penger på klimaløgnen. Tror Erna ikke vet hva CO2 er og hvorfor vi trenger den. Kunnskapen om klima er skremmende dårlig blant våre politikere. Og du får regninga.

Slik vil Siri Kalvig redde klimaet. Nå hopper Kalvig over til finansverdenen og ble i juni sjef for det nyoppstartede klimafondet Nysnø Klimainvesteringer. Det er et investeringsselskap, finansiert av skattepenger, som skal investere i klimagassreduserende teknologi, som vind- og solenergi, karbonfangst eller batterier. Nysnø er allerede tildelt 400 millioner kroner, og politikerne har en målsetning … Continue reading "Mens skole og helse skriker etter penger blar våre politikere opp flere hundre millioner så ei værdame som ikke klarer å spå været to dager frem i tid kommer til å håve inn peng ...

2019-03-24 10:21 Mens de fleste fremdeles diskuterer CO2 nærmer katastrofen seg med matmangel. Tror ikke dere egentlig forstår det. Det er jo bare å gå på supern. Men når avlingene blir ødelagt over hele verden går butikkene tomme for varer. Kanskje ikke i år men det kommer.

How Much Food Prices Will Rise After Midwest USA Floods. Adapt 2030 The biggest floods to hit the USA Midwest crop growing belts since 1993 and 1927, this appears to be the largest event event ever recorded in that area of North America in the last 150 years. Since the trade war with China, more … Continue reading "Mens de fleste fremdeles diskuterer CO2 nærmer katastrofen seg med matmangel. Tror ikke dere egentlig forstår det. Det er jo bare å gå på supern. Men når avlingene blir ødelagt over hele verden går butikkene tomme for varer. Kanskje ikke i år men det kommer."

2019-03-24 07:32 När koldioxid beskrivs som en luftförorening kan det vara värt att påminna sig om att denna gas har samma betydelse för växtlivet som syre har för alla djur som andas. Det är en fantastisk symbios som håller oss vid liv, där växter producerar det syre vi behöver, och vi producerar den koldioxid de behöver.

Verden trenger CO2 eller koldioxid som noen sier. Alt gror bedre og det trenger vi. Så nå må vi få slutt på tullet om å fjerne den. Da dør jorden. https://klimathotet.com/2017/07/15/first-blog-post-7/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-24 01:46 Når barn blir brukt bør de som står bak gjøres noe med. Her er det mange. Politiske organisasjoner, media, presse og mange andre. Nå må flere rette kritikken mot dem. Barna gjør bare som de voksne som de stoler på har lært dem.

Hjernevask i strid med barns vern. Indoktrinering av småbarn rammes av internasjonale konvensjoner om barns rettigheter. Hvor er barnevernet når åtte år gamle unger blir hjernevasket? Hvor er barns vern mot å bli manipulert og påvirket til å utvikle politiske psykoser? https://www.document.no/…/hjernevask-i-strid-med-barns-ve…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-24 00:06 John Casey med mange års erfaring fra NASA forklarer det du trenger å vite om CO2 og fremtidens klima som alle bør forberede seg på.

Kanskje den beste forklaringen på Co2 og hvordan solens syklus vil påvirke alt på jorden. https://youtu.be/GnWAOUERVrI… Solens syklus med 400 års mellomrom gjentar seg. Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-23 15:00 løgn og bedrag av FN for en hel verden for makt og penger. vi er nærmere fasiten på grunnen til alle klimaløgnene.

U.N. Official Admits Global Warming Agenda Is Really About Destroying Capitalism. Figueres admitted that the Global Warming conspiracy set by the U.N.’s Framework Convention on Climate Change, of which she is the executive secretary, has a goal not of environmental activists is not to save the world from ecological calamity, but to destroy capitalism. She … Continue reading "løgn og bedrag av FN for en hel verden for makt og penger. vi er nærmere fasiten på grunnen til alle klimaløgnene."

2019-03-23 08:52 Mini-Istiden har begynt. Nedbør, flom, tørke og kulde ødelegger store avlinger over hele verden. Prisene stiger og det vil bli stor matmangel. Nå er jeg ferdig med å diskutere tredve år gamle klimaløgner. Nå kommer sannheten. Det er bare å forberede seg.

ALERT: Floods Decimate US Farms – Stockpiles Lost – More to Come. A black swan for modern agriculture, thanks to the Grand Solar Minimum: as damages pass $1bil in Nebraska alone, NOAA indicates record flooding will continue for months more in the US. The time is now to start growing your own food and forming … Continue reading "Mini-Istiden har begynt. Nedbør, flom, tørke og kulde ødelegger store avlinger over hele verden. Prisene stiger og det vil bli stor matmangel. Nå er jeg ferdig med å diskutere tredve år gamle klimaløgner. Nå kommer sannheten. Det er bare å forberede seg."

2019-03-22 21:56 Hvordan blir fremtiden?. Det er mange nye her og alle har ikke fått satt seg så godt inn i klimasaken. Derfor sitter jeg en fredagskveld og tenker høyt.

Vi vet solens syklus påvirker klima på jorden. Den har gått i bølgedaler i millioner av år. Det har vært mye varmere og mye kaldere. CO2 nivået har vært mye høyere og lavere. Faktisk så lavt at livet på jorden holdt på å dø ut. Når solen varmer jorden stiger nivået av CO2 i flere … Continue reading "Hvordan blir fremtiden?. Det er mange nye her og alle har ikke fått satt seg så godt inn i klimasaken. Derfor sitter jeg en fredagskveld og tenker høyt."

2019-03-22 20:50 DAN PENA. GLOBAL WARMING IS THE BIGGEST FRAUD IN HISTORY

Dan Pena svarer med klar tale i et klimamøte.     https://youtu.be/NjlC02NsIt0 Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-22 16:28 Merkel May Kill Ambitious EU Climate Plan Tomorrow.

Jeg har fulgt med debatten blant EU landenes ledere. Er ikke overasket når den slår sprekker. Tipper de i løpet av et år setter klimamålene som er helt ville og svindyre til ingen nytte i revers. Bedre seint enn aldri. https://www.forbes.com/…/merkel-may-kill-ambitious-eu-cli…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-22 09:23 Greta Thunberg startet sin klimakamp alene med en hjemmelaget plakat og en sterk vilje.  Det er løgn. Hva skal vi med journalister når de bare lyver.

Løgnreportasje fra NRK. Utrolig at de ikke vet bedre. https://www.nrk.no/urix/xl/streikelederen-1.14480533…   https://www.facebook.com/arbeiderpartietsbakside/videos/2135411989882221/?fref=gs&dti=213420349312755&hc_location=group Her bekreftes sannheten NRK. Utrolig at dere ikke vet det. Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-22 07:59 Anders Brunstad

Til våre barn, foreldre, lærere, politikere og journalister, i forbindelse med «klima streiken»: TROSBEKJENNELSEN FOR IKKE POLITISK KORREKTE: (Lik og del, og få til et stort kjedebrev): Jeg tror ikke på Globalist Guden CO2 og menneskeskapte klimaendringer. Jeg tror på at Solguden i vårt solsystem, Som ble til ved tidenes begynnelse, Og har både solstråler, … Continue reading "Anders Brunstad"

2019-03-22 07:29 EXTINCTION REBELLION NORWAY STØTTER SKOLESTREIKEN 15. mars går ungdom verden over ut i skolestreik for å vekke voksne til klimakamp. De sier det er nytteløst å studere til en fremtid de ikke vil få. Hvorfor skal de utdanne seg i en verden der politikere ikke lytter til eksperter?

Ser ut som flere voksne bruker barn og ungdom som gir penger i kassa. Det er blitt en lønnsom gesjeft. Hvis dette forsetter kommer det til å få konsekvenser som ikke er bra. Les hele artikkelen til bunnen. https://extinctionrebellion.no/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-22 01:10 Greta Thunberg, et offer for klimakartellet? Vis eller forklar den miljøskadde ungen din som “streiker for miljø” hva de er offer for.

Denne artikkelen er ikke for å kritisere Greta eller de andre ungdommene som har lært dette av voksne de stoler på. Nå kommer det frem mer om hvordan det startet. Allerede i 2012 begynte organisasjoner over hele verden å planlegge bruken av barn og ungdom i klimasaken. Nå var tiden inne og Greta passet til … Continue reading "Greta Thunberg, et offer for klimakartellet? Vis eller forklar den miljøskadde ungen din som “streiker for miljø” hva de er offer for."

2019-03-21 23:54 Vår i Algeri

Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-21 20:54 Al Gore resirkulerer dommedag igjen: «Klimaendringer kan bety slutten for sivilisasjonen»

Det finnes ingen klimakrise. Ikke her, og ikke nå Den globale oppvarmingen stoppet opp før Al Gore lagde propagandafilmen sin. IPCC er tatt i fusk flere ganger, og bare de troende ser masse «tegn» på «store og dramatiske klimaendringer» overalt, mens vi vanlige, fornuftige folk lurer på når alle disse krisene skal åpenbare seg? Det … Continue reading "Al Gore resirkulerer dommedag igjen: «Klimaendringer kan bety slutten for sivilisasjonen»"

2019-03-21 14:24 Massive Coalition Backs Trump’s Climate Science Committee.

Nå skjer det. I alle år har forskere og organisasjoner blitt kneblet, sensurert og latterliggjort av en klimaløgnelite styrt av demokrater. Vi som skjønner noe har sett at alt de har skremt verden med og tjent milliarder på er løgn. Man behøver ikke høy utdannelse for å gjennomskue dem når havet ikke steg flere meter … Continue reading "Massive Coalition Backs Trump’s Climate Science Committee."

2019-03-21 08:33 Klimadebatten – en politisk konstruksjon. Det er derfor typisk at varslere allerede er pensjonerte.

Den tyske fysikkprofessoren Carl Otto Weiss er en av disse. Spesialområdet hans er ikke-lineær optikk, hvor ett av gjennomgangstemaene er frekvenser og bølgelengder, altså en form for sykliske fenomener. Det var derfor naturlig for Weiss å spørre seg selv om ikke også temperaturdataene var sykliske, men som alle gode forskere, undersøkte han først hva som … Continue reading "Klimadebatten – en politisk konstruksjon. Det er derfor typisk at varslere allerede er pensjonerte."

2019-03-20 20:57 Adapt 2030 forteller deg den fulle sannhet om hva som skjer og hva vi kan vente oss. Og det kan være vanskelig for mange å innse.

Waterways Are Exploding in Size — USA Floods All time multi century floods across Nebraska and periphery states needs to be seen to be believed. Water ways turning into inland deltas, dams obliterated, bridges toppled. Rescues of cows and people, 50 water treatment plants inundated and it shows Grand Solar Minimum amplified storms are what … Continue reading "Adapt 2030 forteller deg den fulle sannhet om hva som skjer og hva vi kan vente oss. Og det kan være vanskelig for mange å innse."

2019-03-20 20:34 RAW: Videos show blizzard, hurricane-force winds slamming Colorado. 9NEWS viewers from around Colorado shared their videos with us – capturing hazardous road conditions, downed trees, intense winds and other effects of Wednesday’s blizzard that swept across the state.

Vær som dette vises ikke i våre nyhetskanaler som har nok med å lyve om global oppvarming. Men flom i Afrika som de skylder på global oppvarming får vi servert flere ganger om dagen. Gleder meg til den dagen de må krype til korset og innrømme at de løy. For de vet sannheten. Så dumme … Continue reading "RAW: Videos show blizzard, hurricane-force winds slamming Colorado. 9NEWS viewers from around Colorado shared their videos with us – capturing hazardous road conditions, downed trees, intense winds and other effects of Wednesday’s blizzard that swept across the state."

2019-03-20 20:23 Fading Warming…More Cooling: Winters At Austria’s Ischgler Idalpe Have Become 1.3°C COLDER Over Past 30 Years!.

Al Gore tok feil igjen. http://notrickszone.com/…/fading-warmingmore-cooling-wint…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-20 14:22 We’re battling ice conditions that we haven’t seen in 30 years

Nå må noen få satt en diagnose på alle klimatullingene og holde de borte fra media så de ikke får skremt flere med løgnen om global oppvarming. Dette er virkeligheten. https://sunshinehours.net/…/were-battling-ice-conditions-…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-20 11:24 ICELANDIC GLACIERS ARE EXPANDING FOR THE FIRST TIME IN DECADES — GRAND SOLAR MINIMUM

Nå må noen få satt en diagnose på alle klimatullingene og holde de borte fra media så de ikke får skremt flere med løgnen om global oppvarming. Dette er virkeligheten. https://electroverse.net/icelandic-glaciers-are-expanding…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-20 08:55 Inconvenient: Polar Bear Numbers May Have Quadrupled. Researcher says attempts to silence her have failed Polar bear numbers could easily exceed 40,000, up from a low point of 10,000 or fewer in the 1960s.

Nå må noen få satt en diagnose på alle klimatullingene og holde de borte fra media så de ikke får skremt flere med løgnen om global oppvarming. Dette er virkeligheten. https://wattsupwiththat.com/…/inconvenient-polar-bear-num…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-20 08:43 ‘Cyclone of historic proportions’ hits U.S., sets barometric pressure records, strands over 1 100 drivers and leaves nearly 200 000 without power.

Nå må noen få satt en diagnose på alle klimatullingene og holde de borte fra media så de ikke får skremt flere med løgnen om global oppvarming. Dette er virkeligheten. https://watchers.news/…/14/us-historic-blizzard-march-2019/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-20 01:43 NATUR OG UNGDOM BØR GÅ UT MED FLERE ANBEFALINGER TIL UNGDOMMEN SOM SKAL STREIKE FØR DE MØTER OPP. IKKE PUSS TENNER ELLER SMINK DERE. IKKE BRUK VARME JAKKER ELLER SKO SOM ER LAGD AV PRODUKTER FRA OLJEN. DETTE ER EN LITEN BEGYNNELSE MEN VIL VISE AT DERE MENER ALVOR.

Tusenvis vil skolestreike for klimaet Natur og Ungdom forventer at over 10 000 skoleelever, i alle landets fylker streiker skolen 22. mars. Her får du lese hvor og når. https://nu.no/…/…/03/tusenvis-vil-skolestreike-for-klimaet/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-20 01:02 RECORD SNOWFALL ACROSS HIMALAYAS BLAMED ON GLOBAL WARMING.

Helt utrolig hva klimatullingene får til. Snøen skulle bli borte pga global oppvarming. Nå er det mere snø pga global oppvarming. https://www.thegwpf.com/scientist-blames-record-snowfall-…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-19 21:21 Endelig en politiker som ikke er feig og kommer til å snu klimaløgnerne på hodet for alltid.

DOZENS OF SCIENTISTS, ORGS RALLY BEHIND TRUMP’S PLANNED CLIMATE CHANGE PANEL More than 140 groups and individuals signed onto a letter Monday supporting President Donald Trump’s proposed climate panel to review recent studies on climate change.   https://dailycaller.com/…/03/18/trump-climate-change-panel/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-19 19:55 French Doctor Calls “Instrumentalization” Of Greta Thunberg “Irresponsible”, “Moral Error” …Revealing “Neuropsychiatric State To Media Should Be A Crime”

Criminal child abuse? The tragedy of Greta Thunberg, Alexandre comments, is that “the child is all the more manipulable as her parents have made her disability public (which is irresponsible on their part)” and that as a doctor he believes that “revealing the neuropsychiatric state of minor children to the media should be a crime!” … Continue reading "French Doctor Calls “Instrumentalization” Of Greta Thunberg “Irresponsible”, “Moral Error” …Revealing “Neuropsychiatric State To Media Should Be A Crime”"

2019-03-19 18:26 Klima forandrer været. Alt blir bare verre i en Mini-Istid. Dette er bare begynnelsen.

SOTT Earth Changes Summary – February 2019: Extreme Weather, Planetary Upheaval, Meteor Fireballs February was another month of significant extreme weather events. More ‘record’ floods, cold, and snowfalls… and a couple of record heat events due to the changing of the jet stream that creates hot air pockets in localized areas. But these are of … Continue reading "Klima forandrer været. Alt blir bare verre i en Mini-Istid. Dette er bare begynnelsen."

2019-03-19 14:26 Ny livsforlengende kreftmedisin fikk avslag: Ytterst dramatisk. For ett år siden demonstrerte alvorlig syke kreftpasienter over avslag på livsviktig medisin. I dag ble det nok en gang besluttet at den ikke skal tas i bruk.

Men å bruke 100 millioner hver dag på klimaløgnen til AL Gore som ikke engang er forsker har de råd til. Blir forbanna når jeg ser dem prate før regjeringsforhandlingene. Jeg blir ikke bare forbanna men kvalm når jeg ser de står og prater om det grønne skiftet og fjerne CO2 når jeg vet de … Continue reading "Ny livsforlengende kreftmedisin fikk avslag: Ytterst dramatisk. For ett år siden demonstrerte alvorlig syke kreftpasienter over avslag på livsviktig medisin. I dag ble det nok en gang besluttet at den ikke skal tas i bruk."

2019-03-19 09:19 KJÆRE ADRESSAVISA OG RESTEN AV NORSK PRESSE. SLUTT Å MISSBRUKE BARNA SOM DERE SKYVER FORRAN DERE I KLIMASAKEN. FORTELL SANNHETEN SÅ SLIPPER DERE Å LAGE SÅNN OVERSKRIFTER. JEG TROR IKKE DERE FÅR LOV FRA HØYERE HOLD SÅ SYNS LITT SYND PÅ DERE. JEG HADDE IKKE SOVET GODT.

Adressavisa: Kjære voksne som gjør narr av streikende ungdom Når gikk du sist ut for å demonstrere og vise støtte for noe du virkelig tror på? https://www.adressa.no/…/Kj%C3%A6re-voksne-som-gj%C3%B8r-na… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/   0 kommentarer

2019-03-19 00:09 Missbruk av barn i klimakampen har vært planlagt i syv år. De har ingen grenser for å holde på løgnen. Missbruk av barn er vel også straffbart. Uansett hvordan man gjør det.

Emails reveal how children become pawns of climate alarmism Genesis of a Shakedown: New Records Expose Children’s Marches as Long-Planned Component of Litigation Campaign Newly obtained public records reveal that the recent wave of private “climate” litigation and state attorneys general (AGs) investigations was not only laid out behind closed doors seven years ago at … Continue reading "Missbruk av barn i klimakampen har vært planlagt i syv år. De har ingen grenser for å holde på løgnen. Missbruk av barn er vel også straffbart. Uansett hvordan man gjør det."

2019-03-18 14:28 Dette er ikke bra.

Jeg har forsvart ungdommen lenge. De har blitt hjernevasket av voksne siden de begynte på skolen. Men når de er så ivrige på klima og miljø burde de rydde etter seg. Sånn ser det ut stort sett overalt de har demonstrert. Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-18 10:05 “Global Warming” Leaves Ireland In The Cold …Emerald Island Has Been Cooling Over Past 3 Decades!

I 1978 advarte flere forskere om en kommende Mini-Istid om tredve år. De ble etterhvert sensurert av myndighetene. På begynnelsen av 80 tallet kom katastofemeldingen om global oppvarming og utslettelse av menneskene. Løsningen var skatter og avgifter bla for å fjerne CO2. I dag bruker hele verden en milliard om dagen på tiltak til ingen … Continue reading "“Global Warming” Leaves Ireland In The Cold …Emerald Island Has Been Cooling Over Past 3 Decades!"

2019-03-18 07:11 Vi var nesten en utdøende som menneskeart i istiden. (ikke miniistid) Hvorfor prøver så mange det samme nå med å fjerne CO2. Helt ærlig så tror jeg de fleste ikke har peiling på hva de prater om.

Life on Earth was nearly doomed by too little CO2. During the last ice age, too little atmospheric carbon dioxide almost eradicated mankind. https://wattsupwiththat.com/…/life-on-earth-was-nearly-do…/… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-18 00:23 VINDTURBINER: STÅL, SEMENT OG KULL

Helge Leikanger Morten Jødal påpeker det som burde være åpenbart for alle med reell interesse for miljøet, og en vitenskapelig og faktabasert tilnærming til miljøvern og naturen rundt oss: “Vindmøller består først og fremst av stål. Fundamentet er av betong. En vindmølle trenger omtrent 200 ganger så mye materialer for å produsere en viss mengde … Continue reading "VINDTURBINER: STÅL, SEMENT OG KULL"

2019-03-17 11:48 Det grønne skiftet er gjennomsyret av løgn, bedrag og korrupsjon.

CLIMATE COMMITTEE CHAIRMAN IS PAID £500,000 FROM GREEN COMPANIES SET TO PROFIT FROM NEW POLICY HE HELPED TO PUSH THROUGH As head of the UK’s climate change committee, Tory peer John Selwyn Gummer was a key figure behind last week’s controversial decision to ban fossil fuel central heating in new homes. https://www.thegwpf.com/climate-committee-chairman-is-pai…/… Følg og lik … Continue reading "Det grønne skiftet er gjennomsyret av løgn, bedrag og korrupsjon."

2019-03-17 02:28 Det er ikke over – i helga kan det komme 40 centimeter nysnø.

Nå må snart folk skjønne hva som skjer. Havet steg ikke flere meter. Isen smeltet ikke i Arktis. Pga global oppvarming ville vi ikke få snø om vinteren. Burde det ikke ringe ei lita bjelle?. https://www.dt.no/…/det-er-ikke-over-i-helg…/s/5-57-1106548… Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-17 01:48 KLIMALØGNERNE FEILET IGJEN SOM VANLIG.

CA sea level rise alarmist study ignores 30 years of NOAA data with no coastal sea level rise acceleration NOAA tide gauge data measurements exist for 17 locations along the California coast with 8 of these locations having actual measured sea level rise data covering periods for more than 70 to 120 years in duration. … Continue reading "KLIMALØGNERNE FEILET IGJEN SOM VANLIG."

2019-03-16 22:11 Mini- Istid.

Solens har flere sykluser som bestemmer jordens klima. Den som kommer nå er med 400 års mellomrom og kan vare i 70 år. Forskere som vet det slipper ikke til i media. Og nå prater vi om dramatiske klimaendringer med snø hele året etter 2022 på den nordlige halvkule. Historien gjentar seg. Det har den … Continue reading "Mini- Istid."

2019-03-16 21:55 Four Climate Scientists Destroy Climate Change Alarmism

The Heartland Institute. Four climate scientists destroy the anthropogenic global warming myth in response to the Global Climate Action Summit. https://youtu.be/mqejXs7XgsU Følg og lik Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-16 17:07 Winds of Change Blow in Bombogenisis Blizzard Ulema

Adapt 2030 The most intense blizzard system with lowest pressure readings ever set with record snows, floods and wind speeds since the late 1800’s. Winter storm Ulema a once in a century inland bombogenesis that wreaked havoc through the US and Canada. This video explains how the storm evolved , where it passed with destruction … Continue reading "Winds of Change Blow in Bombogenisis Blizzard Ulema"

2019-03-16 10:34 1.5 Trillion Reasons Why the Kids’ Climate Strike Is Dishonest, Stupid, Pointless.

Around the world, thousands of children have skipped school for the day on the feeble pretext that they are somehow doing something to help save the planet. At best they’re just regurgitating the lies, fake news and junk science which have been brainwashed into their pretty little heads by their teachers. https://www.breitbart.com/…/the-kids-climate-strike-is-ba…/… Følg Bestefars Klimasannhet … Continue reading "1.5 Trillion Reasons Why the Kids’ Climate Strike Is Dishonest, Stupid, Pointless."

2019-03-16 10:20 UK weather forecast: HELLSTORM HANNAH to blanket Britain in EIGHT INCHES of SNOW – warning BRITAIN is on fresh alert for violent gales, torrential rain, blizzards and inches of snow as 100km/h Hellstorm Hannah gears up to smash the nation this weekend.

Dette er jo ikke global oppvarming som grønnskollingene prater og lyver om hele tiden. Nå har de også fått med barne så de får ta seg en tur til England i helga. Kanskje eneste måten de lærer på. I fjor vinter døde flere pga kulde og kulderelaterte sykdommer i Storbritania. Tele og mobilnett virket ikke … Continue reading "UK weather forecast: HELLSTORM HANNAH to blanket Britain in EIGHT INCHES of SNOW – warning BRITAIN is on fresh alert for violent gales, torrential rain, blizzards and inches of snow as 100km/h Hellstorm Hannah gears up to smash the nation this weekend."

2019-03-15 23:55 Endelig noen voksne som forteller ungdommen sannheten om klimaløgnene.

Med enkla, logiska fakta vänder Gretas ungdomar. Det mest intressanta är att flera ungdomar kom fram och ville ta del av Faktabladen samt ställde relevanta frågor. Deras uppfattning av ”klimathotet” bygger alltså på medias systematiska vilseledning. När de börjat förstå detta, kanske deras strejkande istället vänds mot de vuxna som så sorgfälligt lurat dem. http://klimatsans.com/…/med-enkla-logiska-fakta-vander-gr…/… … Continue reading "Endelig noen voksne som forteller ungdommen sannheten om klimaløgnene."

2019-03-15 15:44 INTERNASJONAL KAMPANJE MED SKOLEBARN I FRONT

Roy Vega. Australia og New Zealand er et arnested for sinnrike kampanjer kjørt gjennom tusenvis (!) av NGO’er, med ekko-kamre i London, Oslo, Bergen, Stockholm og Berlin. Kampanjen er i gang: Like etter midnatt på vei til 14. mars, norsk tid, var kampanjen iverksatt. Det hele skal trappes opp med barn som blir stimulerte til … Continue reading "INTERNASJONAL KAMPANJE MED SKOLEBARN I FRONT"

2019-03-15 14:47 Vinteren er ikke over: Kan få nye 40 cm snø til helga. Kong Vinter har mer moro i vente. Meteorologene advarer mot uvær søndag: – Det vil bli utfordringer med å ta seg frem.

Det er bare å venne seg til mere snø. Ikke bare i Norge, men i nesten hele USA, Storbritania og i Australia hvor sommeren går på hell og mange andre land får det samme været i dagene som kommer. Hvor mye det blir videre i år er vanskelig å si. Men neste vinter vil det … Continue reading "Vinteren er ikke over: Kan få nye 40 cm snø til helga. Kong Vinter har mer moro i vente. Meteorologene advarer mot uvær søndag: – Det vil bli utfordringer med å ta seg frem."

2019-03-15 12:23 The Great Global Warming Swindle – Full Documentary HD

Wisdom Land. The Great Global Warming Swindle caused controversy in the UK when it premiered March 8, 2007 on British Channel 4. A documentary, by British television producer Martin Durkin, which argues against the virtually unchallenged consensus that global warming is man-made. A statement from the makers of this film asserts that the scientific theory … Continue reading "The Great Global Warming Swindle – Full Documentary HD"

2019-03-15 11:03 Tror ikke det er noe bedre i Norge. Hvor mange av dem er klimaforskere.

Klimatbalans Ganska intressant att alla de som de kallar forskare har två saker gemensamt 1) Ingen av dem är klimatforskare. 2) Samtliga på något sätt lever på klimatalarmism Listan nedan: Per Adman, docent, statsvetenskap, Uppsala Oscar Almén, forskare, statsvetenskap, Uppsala Gunilla Almered Olsson, professor, globala studier, Göteborg Jan-Åke Alvarsson, professor, kulturantropologi, Uppsala Aida Alvinius, docent, … Continue reading "Tror ikke det er noe bedre i Norge. Hvor mange av dem er klimaforskere."

2019-03-15 07:04 Noen artikler om klima er bare bedre enn de fleste andre. Dette er en av dem.

Six Facts to Calm Your Climate Change Fears – Video Goes Viral says Friends of Science. There’s good news on climate change, says Friends of Science in a new video clip covering six points for discussion saying we’re safe, we’re adaptable, and there’s no consensus on the cause or climate extremes. https://youtu.be/Np_CHy9ql4M Følg Bestefars Klimasannhet … Continue reading "Noen artikler om klima er bare bedre enn de fleste andre. Dette er en av dem."

2019-03-14 23:45 I dag var elever i Bergen samlet til storstreik på Torgallmenningen.

La de holde på å demonstrere selv om de ikke vet hva de prater om. Det gjør heller ikke de voksne vi så på debatten i kveld. Men ungdommen engasjerer seg og det er fint. Da vil de også i løpet av kortere tid skjønne at det voksne de stoler på har lært dem er … Continue reading "I dag var elever i Bergen samlet til storstreik på Torgallmenningen."

2019-03-14 22:54 March Article 13 Vote Limits Web Sharing of Weather Related News & Images.

March Article 13 Vote Limits Web Sharing of Weather Related News & Images. Adapt 2030 Final Vote for Article 13 of the EU Copywrite Legislation now in play as the FINAL vote or the previously agreed on legislation vote months earlier, will severely limit what can or connot be viewed in the EU and what … Continue reading "March Article 13 Vote Limits Web Sharing of Weather Related News & Images."

2019-03-14 21:32 Klimaløgnerne feilet igjen som vanlig.

Grand Solar Minimum: Colorado Blizzard 2019 https://youtu.be/hQEW_oQhw-M Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-14 21:20 KLIMALØGNERNE FEILET IGJEN SOM VANLIG.

New Study: North America Has Been Cooling Since 1998 – With No Significant Overall Warming Since 1982. http://notrickszone.com/…/new-study-north-america-has-bee…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-14 18:39 Klimaløgnerne feilet igjen som vanlig.

Bjørnøya Meteorologiske Stasjon. I vinter, har det vært lange perioder med flott og kaldt vær og nordlige vinder. Dette har gjort at havisen har fått lagt seg rundt Bjørnøya. http://bjornoya.org/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-14 11:58 KAN NOEN DELE ELLER SENDE DENNE TIL; NRK , TV2, VG, DAGBLADET OG RESTEN AV PRESSEN, MDG, SAMSETH HOS CICERO, SKEI GRANDE OG ANDRE POLITIKERE, NYSNØ MED SIRI KALVIG, STREIKENDE SKOLEUNGDOMMER OG ALLE DE ANDRE SOM OGSÅ TROR DE VET NOE OM CO2 OG KLIMA. LES DENNE GODT. DEN VISER AT ARTIKLENE SOM JEG LEGGER UT ER RIKTIGE I SANNHETEN OM VÅRT KLIMA. HILSEN BESTEFAR.

Afs. Johannes KrügerProfessor emeritus, dr.scient.Institut for Geovidenskab og NaturforvaltningKøbenhavns UniversitetGeocenter DanmarkØster Voldgade 10DK-1350 RasmussenChristiansborg1240 København Kære Statsminister Lars Løkke Rasmussen https://www.dropbox.com/…/Brev%20til%20den%20danske%20stats…   Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-14 08:27 Bombshell Report Warns that Yellowstone Supervolcano Eruption is Imminent.

Jordskjelvaktiviteten vil øke merkbart i en Mini-Istid. Solens syklus påvirker alt på jorden. Hvis Yellowstone, som er en supervulkan dere ikke aner størrelsen på får utbrudd, får vi en katastrofe over hele verden. https://youtu.be/-f3jxuk5bFk… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-14 06:11 ‘Better grab the woollies’: Long-time weather pundit claims Australia will shiver through one of its coldest winters EVER – and warns a monster cyclone could ‘bring destruction not seen for at least 100 years’

Controversial weather pundit David Taylor has warned of ‘short but nasty’ winter January and February saw extreme high temperatures, weather bureau revealed But Taylor claims Australia could also suffer from one of the coldest winters ever Ex-BoM chief said it was extremely difficult to make predictions using his metric Last year, Taylor explained winters would … Continue reading "‘Better grab the woollies’: Long-time weather pundit claims Australia will shiver through one of its coldest winters EVER – and warns a monster cyclone could ‘bring destruction not seen for at least 100 years’"

2019-03-13 17:45 «97 % av klimaforskerne tok feil!» Hilsen oss isbjørner.

For ti år siden mente 97 % av klimaforskerne at antallet isbjørner ville synke med 67 prosent innen våre dager. Dessverre for de bombastiske klimaforskerne, så trumfer observasjoner fra virkeligheten enhver teori, påstand, fremskriving eller spådom, og de observasjonene er krystallklare – like krystallklare som HDTV-bildene fra Holmenkollen: Det er snø og vinter, fordi det … Continue reading "«97 % av klimaforskerne tok feil!» Hilsen oss isbjørner."

2019-03-13 14:20 500 MILLIONER OPP I RØYK. NORD-TRØNDELAG E-VERK (NTE) HAR TROLIG TAPT MER ENN 500 MILLIONER KRONER PÅ MISLYKKA VINDKRAFTSATSING. NÅ KREVER TILITSVALGTE TALLENE PÅ BORDET.

Nå må en eler annen med makt stoppe galskapen. Makten her er  kanskje folket: Men så lange de fleste tror på den grønne galskapen fortsetter det som før. Og dette er bare et everk. Tenk på hvilke summer det blir etterhvert som fjellheimen fylles opp. Og hvem får regninga som vil komme på flere hundre … Continue reading "500 MILLIONER OPP I RØYK. NORD-TRØNDELAG E-VERK (NTE) HAR TROLIG TAPT MER ENN 500 MILLIONER KRONER PÅ MISLYKKA VINDKRAFTSATSING. NÅ KREVER TILITSVALGTE TALLENE PÅ BORDET."

2019-03-13 10:37 Are Electric Cars Really Green?

Are electric cars greener than conventional gasoline cars? If so, how much greener? What about the CO2 emissions produced during electric cars’ production? And where does the electricity that powers electric cars come from? Environmental economist Bjorn Lomborg, director of the Copenhagen Consensus Center, examines how environmentally friendly electric cars really are. https://youtu.be/17xh_VRrnMU Følg Bestefars … Continue reading "Are Electric Cars Really Green?"

2019-03-13 01:42 Climate Change Student Strikes: An Aspergers Kid Believed Climate Change Claims.

Guest essay by Eric Worrall The following is in no way intended to disrespect people with Aspergers or Autism, but to provide insight. I know Aspergers people in my personal life. There is no denying the intellectual gifts of people with High Functioning Autism and Aspergers; many great scientific breakthroughs have been made by people … Continue reading "Climate Change Student Strikes: An Aspergers Kid Believed Climate Change Claims."

2019-03-12 19:57 LÆRERE OG DERE MED HØYSKOLEUTDANNELSE HAR OVERASKET MEG MEST MED DÅRLIG KUNNSKAP OM EFFEKTEN AV CO2. JEG HAR GITT OPP Å OVERBEVISE DERE. KANSKJE EN KLASSETIME MED DENNE HERREN HJELPER.

The Error in Climatology – Lord Monckton. Lord Christopher Monckton, 3rd Viscount Monckton of Brenchley provides BREAKING NEWS regarding an error in the Climatology paradigm that changes everything! https://youtu.be/kcxcZ8LEm2A… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-12 10:07 Greenpeace grundare: Global uppvärmning bluff iscensatt av köpta och korrupta experter

Greenpeace medgrundare och tidigare president för avdelningen i Kanada, Patrick Moore, beskriver i en radio intervju i programmet Breitbart Live Toniaght i SiriusXM narrativet bakom ”global uppvärmning” och ”klimatförändringar” orsakade av människan som cyniska intriger. Moore menar att känslor av rädsla och skuld tvingas på medborgarna från klimatalarmisterna. https://samnytt.se/greenpeace-grundare-global-uppvarmning…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 … Continue reading "Greenpeace grundare: Global uppvärmning bluff iscensatt av köpta och ko ...

2019-03-12 08:49 ELBILEN ER EN MILJØVERSTING, UANSETT HVORDAN MANGE FORSØKER Å SNU OG VENDE PÅ DET

HELGE LEIKANGER. Om man ønsker å være moralsk korrekt og miljøvennlig, så bør man vel absolutt forsøke å sette seg inn i hvordan forskjellige produkter man bruker virkelig blir til, og/eller utvinnes. Forøvrig er vel de grusomme forholdene knyttet til blant annet batteriproduksjon av elbil-batterier så velkjente, ikke minst etter at også en av årets … Continue reading "ELBILEN ER EN MILJØVERSTING, UANSETT HVORDAN MANGE FORSØKER Å SNU OG VENDE PÅ DET"

2019-03-12 00:37 De som vil stoppe oljen pga klima kan ikke vite hvor mye olje det er i produktene dere bruker. Det starter når dere våkner og pusser tennene.

Hva om oljen ble borte?. Klimaebatten har gjort de fleste både blinde og døve. For jeg trodde de fleste var klar over hvor avhengig vi er av oljen. Tok jeg feil?. Er alt bare en måte å skremme en hel verden på for å få makt og penger. Når de prater om full stans innen … Continue reading "De som vil stoppe oljen pga klima kan ikke vite hvor mye olje det er i produktene dere bruker. Det starter når dere våkner og pusser tennene."

2019-03-11 21:44 Alta Havn plages av tykk is – kan bli flere kanselleringer mandag.

Vi er bare i startfasen på Mini-Isiden. Isforholdene vil forandre seg drastisk allerede vinteren 2020. Og verre blir det. Så for dere som skjønner det er det bare å forberede seg. https://www.ifinnmark.no/…/alta-havn-plages-…/s/5-81-951913… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-11 15:15 The Imaginary Climate Crisis

Tony Heller If the alarmism is true and the oceans are rising we need FEMA to re-evaluate flood maps and we need to put out new regulations to prevent loans from being issued for coastal properties in high risk areas and we should cut off FEMA disaster funding for those areas…. Or they could admit … Continue reading "The Imaginary Climate Crisis"

2019-03-11 10:42 Redan vid 6,6 minusgrader kortas räckvidden med 41 procent. American Automobile Association har tittat på hur kyla och hetta påverkar elbilarnas batterier.

Den polarvirvel som påverkade norra USA i slutet av januari gav temperaturer under 40 minusgrader. Kylan fick det amerikanska postväsendet att ställa in utdelningen i Minnesota, Wisconsin, Illinois, Iowa, samt North och South Dakota. Väderfenomenet har också riktat uppmärksamhet mot hur elbilars batterier påverkas av kallt väder. https://www.nyteknik.se/…/sa-mycket-kortas-elbilens-rackvid… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-11 10:37 Global Strike For Future 15 mars i minst 490 städer i 57 länder. Greta Thunbergs klimatstrejk sprider sig allt snabbare över jorden. För varje dag ansluter sig nya grupper med klimatengagerade människor runt om i världen. Inför Global Strike For Future den 15 mars finns nu klimatmanifestationer registrerade i 490 städer i sammanlagt 57 länder. Det är tredubbling av antal orter och länder på två veckor. I Sverige kommer det att genomföras manifestationer i minst 74 kommuner

Global Strike For Future 15 mars i minst 490 städer i 57 länder. Greta Thunbergs klimatstrejk sprider sig allt snabbare över jorden. För varje dag ansluter sig nya grupper med klimatengagerade människor runt om i världen. Inför Global Strike For Future den 15 mars finns nu klimatmanifestationer registrerade i 490 städer i sammanlagt 57 länder. … Continue reading "Global Strike For Future 15 mars i minst 490 städer i 57 länder. Greta Thunbergs klimatstrejk sprider sig allt snabbare över jorden. För varje dag ansluter sig nya grupper med klimatengagerade människor runt om i världen. Inför Global ...

2019-03-11 09:13 Lord Christopher Monckton – The Economics Behind Windmills

Lord Christopher Monckton joins us on stage for a quick talk to discuss the economics behind windmills and the problems behind them. https://youtu.be/ZH4m-Cs-u3Y Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-11 01:40 Nå har det tilta for hele den grønne gjengen. Håpet det var en spøk når jeg så den.

«Klimabelønning» kan bli et nytt og kraftfullt virkemiddel i norsk klimapolitikk. Forslag fra tverrpolitisk gruppe; Er du rik og har SUV, betaler du mye karbonskatt. Er du student og sykler, kan du faktisk sitte igjen med penger. https://www.aftenposten.no/…/Klimabelonning-kan-bli-et-nytt… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-11 00:00 Supperådet Faktisk.no!

ROY-ARNE BREIVIK 4.februar 2019 hadde jeg ett leserinnlegg på Nettavisen.no om hvordan NASA-GISS med flere jukser med temperaturdata. Dette innlegget ble tydeligvis delt såpass mye at Faktisk.no så det som en såpass trussel mot det vrangbilde om menneskeskapte klimaendringer som deres eiere (NRK med flere) tapetserer sine mediaplattformer med, at « – dette innlegg må … Continue reading "Supperådet Faktisk.no!"

2019-03-10 21:41 De ender raskt opp som en dyr skraphaug ingen har råd til å fjerne.

Vindkraftverk slits betydligt hårdare än vad som tidigare antagits. Det gör elen dubbelt så dyr, visar en ny studie. https://www.sydsvenskan.se/2012-1…/vindkraftverk-slits-hart… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-10 13:56 For dere som ikke vet hva Green New Deal står for så er det stopp i all bruk av fosilt brennstoff innen 2030. Da har galskapen nådd et punkt jeg ikke trodde var mulig. Og snakk om gavepakke til Trump.

Rep. Alexandria Ocasio-Cortez’s Green New Deal would require Americans to rely on unreliable solar and wind energy that would raise electric bills by several hundred percent for every family and business, hit us with power blackouts and brownouts, worsen poverty and do nothing to slow climate change. https://www.foxnews.com/…/ocasio-cortezs-green-new-deal-wou… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-10 10:55 KV «Svalbard» brøytet vei i isen. Isen har nådd Bjørnøya tidligere enn på mange år. Sist isen nådde Bjørnøya 1.mars var i 2011. Samtidig hevder klimaidiotene at isen forvinner. De klarer ikke å stoppe med løgnene sine.

KV «Svalbard» sørget for å brøyte vei ut av isen for et fiskefartøy som bad om assistanse. https://www.vol.no/…/KV-%C2%ABSvalbard%C2%BB-br%C3%B8ytet-v… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-10 09:22 LORD CHRISTOPHER MONCKTON ER EN AV VERDENS FREMSTE KLIMAFORSKERE. NOE ER GALT NÅR POLITIKERNE IKKE HØRER PÅ HAN. AL GORE ER IKKE FORSKER. HAN HØRER DE PÅ.

Lord Christopher Monckton vs Al Gore on Climate Change Power Shift 2011 Global Warming Climategate Lord Monckton takes on Al Gore on Climate Change. Lord Monckton offers to debate Al Gore on his theories. He tries to show there is not much we can do unless you want to live in the dark. https://youtu.be/agyjz9pZfB4 Følg … Continue reading "LORD CHRISTOPHER MONCKTON ER EN AV VERDENS FREMSTE KLIMAFORSKERE. NOE ER GALT NÅR POLITIKERNE IKKE HØRER PÅ HAN. AL GORE ER IKKE FORSKER. HAN HØRER DE PÅ."

2019-03-10 01:13 DERE BEHØVER IKKE INNRØMME AT DERE BLE LURT AV AL GORE OG KLIMAMENIGHETEN. DET SOM ER VIKTIG FOR MEG ER AT DERE FORBEREDER BARN OG BARNEBARN PÅ EN MYE KALDERE VERDEN.

Flashback to 1989: UN Predicted ‘Disaster’ If Global Warming Not Checked by 2000. I’m talking, of course, about global warming. The Associated Press article warning of the phenomenon, titled “U.N. Predicts Disaster if Global Warming Not Checked,” cited a United Nations official who predicted doomsday would befall humanity if global warming was not addressed by … Continue reading "DERE BEHØVER IKKE INNRØMME AT DERE BLE LURT AV AL GORE OG KLIMAMENIGHETEN. DET SOM ER VIKTIG FOR MEG ER AT DERE FORBEREDER BARN OG BARNEBARN PÅ EN MYE KALDERE VERDEN."

2019-03-09 21:27 Skoleeksempel på hvordan klimaløgnene blir ført videre. NRK er høyt på listen.

På glattisen på Grønland Siste klimaskremsel finner sted på Grønland, oppspinnet er hentet fra BBC, oversatt av NTB og dyttet på oss alle av den vanlige gjengen, fra ABC-nyheter til NRK Urix. Journalistene unnlater selvfølgelig å fortelle oss alt som er viktig, og har isteden fokus på de 7 meter havet vil stige når all … Continue reading "Skoleeksempel på hvordan klimaløgnene blir ført videre. NRK er høyt på listen."

2019-03-09 21:07 Egentlig syns jeg synd på journalistene som skriver disse artiklene. Sannheten er sensurert i media. Men de er jo litt morsomme.

Slik skal de overbevise klimafornekteren Trump En miljøorganisasjon har utradisjonelle planer. https://www.dagbladet.no/…/slik-skal-de-overbevis…/69763723… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-09 16:47 Dere behøver ikke innrømme at dere ble lurt av Al Gore og Klimamenigheten. Det som er viktig for meg er at dere forbereder barn og barnebarn på en mye kaldere verden.

Adapt 2030 These are events that happened across our planet in the middle of Northern Hemisphere Winter 2019. Changes are amplifying and will continue to do so through 2035. https://youtu.be/gP2dg9-8KKc… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-09 13:07 Jan Petter Sissener gleder seg til å kjøpe billige oljeaksjer fra «dumme» politikere – Hvor dumme kan politikerne bli, spør forvalter Jan Petter Sissener, etter beslutningen om å kaste ut oljeselskaper fra Oljefondet. Men han gleder seg til å kjøpe billige oljeaksjer fra Siv Jensen.

Bestefar er enig med Jan Petter Sissener som gleder seg til å kjøpe billige oljeaksjer fra «dumme» politikere. For med det kalde klima som kommer vil olje og gass bli mer brukt i mange tiår. Aksjene blir gull verdt. Og jeg tror ikke et sekund på argumentene til politikerne. Tror de står klare med stråfirmaer … Continue reading "Jan Petter Sissener gleder seg til å kjøpe billige oljeaksjer fra «dumme» politikere – Hvor dumme kan politikerne bli, spør forvalter Jan Petter Sissener, etter beslutningen om å kaste ut oljeselskaper fra Oljefondet. Men han gleder seg til å kjøpe billige oljeaksjer fr ...

2019-03-09 08:01 Klimaskremslene om ozonlaget, metangass, skogsdød, CO2 osv tror fremdeles de fleste på. Vil du vite sannheten får du den her.

Lördagsintervju 8 – Tekn dr Lars Bern om det överdrivna klimathotet. (English Subtitles) https://youtu.be/HmTGjIBrWqc… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-08 21:32 Food Shortages & Unrest – Italian Olive Growers Mobilize over “Frost Emergency”

“Tiempo Loco:” Argentina’s midsummer frost kills crops. Italian olive production down 57% – growers mobilize as “Orange Vests” to demand government resolve the “frost emergency.” Logistics failures: Jammu/Kashmir growers unable to get product to market after landslides; US shipping stuck in ice. Banana and Red onion shortages lead to “unprecedentedly high prices.” How to build … Continue reading "Food Shortages & Unrest – Italian Olive Growers Mobilize over “Frost Emergency”"

2019-03-08 18:22 Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed By Corrupt, Grant-Seeking Scientists

Patrick Moore greenpeaceGreenpeace co-founder and former president of Greenpeace Canada Patrick Moore described the cynical and corrupt machinations fueling the narrative of anthropocentric global warming and “climate change” in a Wednesday interview on SiriusXM’s Breitbart News Tonight with hosts Rebecca Mansour and Joel Pollak. Moore explained how fear and guilt are leveraged by proponents of … Continue reading "Greenpeace Founder: Global Warming Hoax Pushed By Corrupt, Grant-Seeking Scientists"

2019-03-08 15:01 Major Flooding Worldwide – Is Anybody Safe? GSM News LIVE With Mari

Major Flooding Worldwide – Is Anybody Safe? GSM News LIVE With Mari Grand Solar Minimum GSM News A review of this time last year and this years recent flooding events Feb-March 2019 Still more to cover but this covers a good chunk of what has been happening world wide. https://youtu.be/Q87JlWlitWk Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ … Continue reading "Major Flooding Worldwide – Is Anybody Safe? GSM News LIVE With Mari"

2019-03-08 08:22 Vitenskapens og gammelmedias løgner om klimaendringene.

Vi har blitt vant med dommedagsprofetier fra vitenskapen og mediene nå. Temperaturen skal øke drastisk, havene skal stige, mat og vannmangel vil skape masse klimaflyktninger osv. Men det er ikke et nytt fenomen. Når musa pisset i havet, så kunne ingen bestride at havet steg. Det har neppe særlig innvirkning på havet, men det har stor … Continue reading "Vitenskapens og gammelmedias løgner om klimaendringene."

2019-03-07 09:31 Tror ikke det blir noe bedre. Det blir matmangel.

Wheat: World Production Mostly Lower, Increases in Canada. U.S. Wheat Associates (USW) reports on global wheat supply and demand to its farmer directors at each of their board meetings. The directors meet in Washington, D.C., the week of Feb. 11 and the report will include the following update on marketing year 2018/19 wheat production, with … Continue reading "Tror ikke det blir noe bedre. Det blir matmangel."

2019-03-07 00:52 De får holde på. De har jo blitt foret med klimaskremsler fra de var små så dette må de finne ut av selv. Og det kommer til å skje fort. Allerede neste vil det kaldere klima få de til å forstå. Så vi får være litt tålmodige.

Vi streiker for klimaet 22. mars Bli med i klimakampen – streik skolen for å kreve klimahandling! Det er vi unge som må ta regningen for politikerne tiltaksløshet i klimapolitikken. Men i stedet for å kutte i utslipp, deler regjeringa ut nye oljefelter i Arktis, og planlegger nye flyplasser og rullebaner. Det er vi unge … Continue reading "De får holde på. De har jo blitt foret med klimaskremsler fra de var små så dette må de finne ut av selv. Og det kommer til å skje fort. Allerede neste vil det kaldere klima få de til å forstå. Så vi får være litt tålmodige."

2019-03-06 21:45 Verden bruker en milliard dollar om dagen på en gammel klimaløgn fra en som ikke er forsker.

The Imaginary Climate Crisis Tony Heller In this video, I look at the long, comedic, and very dangerous history of academic alarmism. https://youtu.be/IFlsJ1o3fVc… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.https://www.facebook.com/bestefarsklimasannhet/ 0 kommentarer

2019-03-06 20:43 Mini-Istiden er i gang. Klimaforandringene blir dramatiske. Følg med for nå starter alvoret med å forberede seg.

Why Are Temperatures So Cold Right Now? Adapt 2030 A question to be asked is why are temperatures getting colder in the spring for the 3rd year in a row resulting in crop losses after an early warm February? This was not predicted with Global Warming, winters were supposed to be milder and shorter as … Continue reading "Mini-Istiden er i gang. Klimaforandringene blir dramatiske. Følg med for nå starter alvoret med å forberede seg."

2019-03-06 16:27 Når jeg fant og leste denne artikkelen begynte tankene å gå. Når hvert menneske slipper ut samme mengde CO2 som en bil i året er vel elbiler totalt bortkastet. Hvis ikke må dere bli kvitt over seks milliarder av jordens befolkning.

William Abrahamsson. Låt oss jämföra en människas CO2 utsläpp genom utandning mot en bil ! (Bara för att jag är uttråkad just nu) En genomsnittlig bil släpper ut 199g CO2/km Och kör i snitt 12330km per år. Det ger ett utsläpp på ca. 2466kg CO2. Den genomsnittliga människan andas i snitt 14 andetag per minut … Continue reading "Når jeg fant og leste denne artikkelen begynte tankene å gå. Når hvert menneske slipper ut samme mengde CO2 som en bil i året er vel elbiler totalt bortkastet. Hvis ikke må dere bli kvitt over seks milliarder av jordens befolkning."

2019-03-06 14:18 Solar energy may have caused California’s wildfires.

Taxpayer-subsidized, ratepayer-funded utilities that may be on the hook for billions of dollars in liabilities point to climate change as the major factor standing behind the recent California wildfires. PG&E CEO Geisha Williams has argued that dry, arid conditions associated with global warming were to blame for wildfires that devastated parts of northern California in … Continue reading "Solar energy may have caused California’s wildfires."

2019-03-06 08:31 Klima forandrer seg dramatisk i en Mini-Istid.

This has just Happened in India, China, … Maybe it will Happen in the US in 2020 !! WORLD NEWS 7 This has just Happened in India, China, … Maybe it will Happen in the US in 2020 !! On my channel you will find a lot of great news! Don’t forget to like and … Continue reading "Klima forandrer seg dramatisk i en Mini-Istid."

2019-03-05 22:06 BYGDA MÅ IKKE BLI EN KLIMA; BYGDE-NORGE SITTER PÅ MANGE AV LØSNINGENE FOR Å BEKJEMPE KLIMAENDRINGENE. HVORFOR ER DA SKEPSISEN TIL DET GRØNNE SKIFTET SÅ STOR BLANT MANGE BØNDER OG BYGDEFOLK? FIRE AV TI PÅ LANDSBYGDA SVARER AT KLIMAENDRINGER ER RESULTAT AV NATURLIGE VARIASJONER.

Bygda må ikke bli en klima-sinke; Feil. Hva bøndene gjør har ingen innvirkning på klima. Bygde-Norge sitter på mange av løsningene for å bekjempe klimaendringene: Feil. De sitter ikke på en eneste løsning. Fire av ti på landsbygda svarer at klimaendringer er resultat av naturlige variasjoner; Riktig. Fire av ti var et gledelig tall. Det … Continue reading "BYGDA MÅ IKKE BLI EN KLIMA; BYGDE-NORGE SITTER PÅ MANGE AV LØSNINGENE FOR Å BEKJEMPE KLIMAENDRINGENE. HVORFOR ER DA SKEPSISEN TIL DET GRØNNE SKIFTET SÅ STOR BLANT MANGE BØNDER OG BYGDEFOLK? FIRE AV TI PÅ LANDSBYGDA SVARER AT KLIMAENDRINGER E ...

2019-03-05 20:48 Trump Is Right.

Renewables Are An Expensive Joke. No energy. When the wind stops blowing, that’s the end of your electric. Let’s hurry. Darling? Darling is the wind blowing today? I’d like to watch television, darling.” https://climatechangedispatch.com/trump-is-right-renewa…/…/… Følg Bestefars Klimasannhet. 0 kommentarer

2019-03-05 20:40 Eve of Destruction: Australia’s Economy First Victim of Renewable Energy Fiasco.

If the objective of Australia’s energy policy is destroying its economy, we’re well on the way. With more than $70,000,000,000 squandered on subsidies to wind and solar, both large-scale and domestic, power prices rocketing out of control, routine, mass power cuts, whenever the sun sets and/or calm weather sets in, and the destruction of reliable … Continue reading "Eve of Destruction: Australia’s Economy First Victim of Renewable Energy Fiasco."

2019-03-05 20:37 Industrin till attack mot den gröna skatteväxlingen

Nu kommer hård kritik från den svenska basindustrin mot den gröna skatteväxling på 15 miljarder kronor som är en del av januariöverenskommelsen. ”Det är endast ett sätt att få in pengar till statskassan, utan att det ger några miljömässiga förbättringar”, säger Ulf Lindberg, näringspolitisk chef på Teknikföretagen. https://www.fplus.se/industrin-till-attack-mot-de…/a/Xwv6b7… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-05 20:24 GREENLAND ICE SHEET SIXTH HIGHEST ON RECORD.

In 2018, Greenland’s total surface mass budget (SMB) is almost 150bn tonnes above the average for 1981-2010, ranking as sixth highest on record. https://www.thegwpf.com/greenland-ice-sheet-sixth-highest…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-05 17:28 John Stosseel; Researchers expose “political corruption that has taken hold of the universities.” Journals publish outrageously fake papers.

Dette var verre enn jeg trodde. Du kan nesten kalle deg hva du vil, og skrive avhandlinger og rapporter om hva du vil. Journalister og redaksjonene svelger stort sett alt. Samme hvor stor eller usansynlig løgnen er. Nesten uten unntak blir det godkjent. Nå er det mye lettere for meg å forstå hvorfor klimaløgnene har … Continue reading "John Stosseel; Researchers expose “political corruption that has taken hold of the universities.” Journals publish outrageously fake papers."

2019-03-05 13:52 Trump’s New Climate Panel Includes The World’s Smartest Global-Warming Skeptics.

For decades, the world has heard from the so-called “97 percent” of scientists said to believe that the planet faces an existential threat from global warming. Soon, through the Presidential Committee on Climate Security that the White House is today contemplating, we may be hearing from “the deniers” said to populate the other three percent … Continue reading "Trump’s New Climate Panel Includes The World’s Smartest Global-Warming Skeptics."

2019-03-05 12:36 Fake news industrien blomstrer om dagen.

99,99% sikkert at global oppvarming er menneskeskapt, hevder ABC-nyheter. Virkelig? Med overskriften «99,99 prosent sikkert at global oppvarming er menneskeskapt» har ABC-nyheter en mye delt artikkel på sin nettside mandag. Men det er FAKE NEWS. https://resett.no/…/9999-sikkert-at-global-oppvarming-er-…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-05 05:54 Green Germany? Shocking Video Shows How Wind Farm Plantations Are Destroying The Country

What follows is a roughly 4-minute video which shows how Germany has transformed a large part of its once idyllic landscape into an industrial wasteland littered by wind turbines – all in the name of environmentalism. https://climatechangedispatch.com/video-how-wind-farms-…/…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-04 22:26 Belgia og Tyskland har allerede strømmangel med strømstans flere ganger i døgnet. Sverige og flere land vil følge etter takket være Grønn energi som dekker 0,8% av behovet. hvordan er det mulig?

Elbristen värst för industrin Sverige har effektbrist, vårt elsystem kan helt enkelt inte leverera tillräckligt med el under riktigt kalla vinterdagar. Vattenfall bör få i uppdrag att analysera fortsatt drift av Ringhals 1 och 2. Svenska Kraftnät måste säkerställa en större effektreserv, skriver Magnus Huss och Mikael Möller, Innovations- och kemiindustrierna. https://www.di.se/debatt/elbristen-varst-for-industrin/… Følg Bestefars Klimasannhet … Continue reading "Belgia og Tyskland har allerede strømmangel med strømstans flere ganger i døgnet. Sverige og flere land vil følge etter takket være ...

2019-03-04 19:55 Skandaløs beregning av global temperatur som ikke eksisterer.

I en nylig avlagt doktoravhandling har John McLean (oktober 2018), revidert datasett for temperaturmålinger fra 1850 og fram til i dag (Hadley Met Centre og Klimaforskningen ved Universitetet i East Anglia UK). Dataene er benyttet blant annet av FNs klimapanel til sine klimamodelleringer. Konklusjonen er skremmende om mangelfull kontroll og revisjon av tilgjengelige temperaturmålinger både … Continue reading "Skandaløs beregning av global temperatur som ikke eksisterer."

2019-03-04 17:28 Jeg lurer på om våre Grønne hønsehjerner har regnet på det?

Utan kärnkraft blir det ingen elbilsrevolution Om 2,5 miljoner elbilar samtidigt står på laddning över natten, skulle kraften från fem stora kärnkraftverk krävas. Visionen om “100 procent förnybar energi” är rent önsketänkande, skriver fysikerna Bengt Pershagen och Jacob Weitman. https://www.expressen.se/…/utan-karnkraft-blir-det-ingen-…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-04 16:26 Våren lar vente på seg.

UK weather forecast: Shock chart shows Britain to be hit HEAVY SNOW for 10 days It comes after Storm Freya battered Britain with heavy rainfalls and 90mph gales leaving many to deal with flooding emergency across the country. Met Office meteorologist Sophie Yeomans said: “Storm Freya will move out into the north sea as we … Continue reading "Våren lar vente på seg."

2019-03-04 14:01 40 000 BARNESLAVER, BARE I KONGO; Koboltproduksjonen som kreves for å produsere ladbare batterier til bl.a. elbiler/fjernutslippbiler, skjer med utstrakt bruk av barneslaver som tvinges til barneslavearbeid under umenneskelige forhold.

HELGE LEIKANGER. Fobien for plantenæringen CO2, medfører at mange tilsynelatende er villig til å overse det aller meste av de praktiske konsekvensene som mye av symbolpolitikken i klimagudens navn faktisk medfører, og gå på kompromiss med det aller meste. Til og med slike barbariske og forhistoriske forhold som beskrives i denne artikkelen her, der små … Continue reading "40 000 BARNESLAVER, BARE I KONGO; Koboltproduksjonen som kreves for å produsere ladbare batterier til bl.a. elbiler/fjernutslippbiler, skjer med utstrakt bruk av barneslaver som tvinges til barneslavearbeid under umenneskelig ...

2019-03-04 11:58 HVA SKJER MERKEL?. VAR PARISAVTALEN BARE EN BLØFF SOM VÅRE FANTASTISKE KLOKE POLITIKERE OG ANDRE TRODDE PÅ. FØYER SEG INN I REKKEN AV KLIMALØGNER OG LEGGER STRØMKABLER TIL OLJEPLATFORMENE OG SENDER GASSEN TIL EUROPA. NÅ BLIR DEN KANSKJE VANSKELIG Å FÅ SOLGT. GJETT HVEM SOM FÅR REGNINGA.

Nord Stream 1 og 2 følger en parallell trasé på bunnen av Østersjøen. De går direkte mellom Russland og Tyskland. Det fins ingen transittland som kan skape problemer. Rørledningen symboliserer aksen Berlin-Moskva som enkelte bekymrer seg for. Europas viktigste pågående energiprosjekt er praktisk talt ukjent for norsk offentlighet. Gassrørledningen Nord Stream 2 er til 70 … Continue reading "HVA SKJER MERKEL?. VAR PARISAVTALEN BARE EN BLØFF SOM VÅRE FANTASTISKE KLOKE POLITIKERE OG ANDRE TRODDE PÅ. FØYER SEG INN I REKKEN AV KLIMALØGNER OG LEGGER STRØMKABLER TIL OLJEPLATFORMENE OG SENDER GASSEN T ...

2019-03-04 10:11 Adapt 2030.

Global Peak Wheat Production Has Arrived What It Means For you. We have reached “Peak Wheat” production globally as the current 4% decline in yields is not enough to cover the demand on our planet. There is enough to supply if we continue to dig into carryover stocks and reserves, but at these rates this … Continue reading "Adapt 2030."

2019-03-04 07:59 Damage Control: CNN Explains “Global Warming” Does Not Always Mean Warming

Lurer på hva det neste blir. Klimaidiotene får nok å gjøre med å lage nye forklaringer https://wattsupwiththat.com/…/damage-control-cnn-explains…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-04 06:08 Klimagalskap

Giant solar has Virginia in uproar By Bonner Cohen, Ph. D.|February 28th, 2019|Energy|80 Comments What happens when – in the name of combating climate change – gigantic, industrial-sized renewable energy projects are thrust upon unsuspecting rural communities whose residents soon find out that these unsightly monstrosities destroy vegetation and wildlife, pollute rivers, streams and groundwater, … Continue reading "Klimagalskap"

2019-03-03 23:21 JAPAN ACKNOWLEDGES THE GLOBAL WARMING ‘PAUSE’ : Sanctions 35 New Coal Power Plants Added To The 100 Currently Operational.

Som jeg sa blir 2019 det stor året fo avsløring av klimaløgnene som Parisavtalen er med på å fremme. Temperaturen har stått stille i 20 år og de bygger kullkraftverk over hele kloden. Hvorfor lyver våre polirikere. De må vite det. Er det ikke på tide at flere reagerer eller innrømmer at dere tok feil. … Continue reading "JAPAN ACKNOWLEDGES THE GLOBAL WARMING ‘PAUSE’ : Sanctions 35 New Coal Power Plants Added To The 100 Currently Operational."

2019-03-03 16:23 HVA KOMMER DET AV?

At Politikere, forskere, våre to nyhetskanaler, våre aviser, organisisasjoner på  nettet, minst 90% av befolkningen osv osv. fremdeles tror på klimaspådommene Kan en eller annen svare på det? Følg BestefarsKlimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-03 13:25 Vil avvikle oljeindustrien og stenge butikker tolv dager i året for å redde klimaet AUF vil avvikle petroleumsindustrien innen 2035 og ha tolv ekstra butikkstengte dager i året. Det er noen av klimaforslagene fra ungdomspartiet.

Som bestefar er jeg forbanna på voksne som forer barn og ungdom med klimaløgner. Dette gjelder spesielt media. Derfor har jeg forsvart ungdommen som tror på det de lærer. Men nå begynner jeg å tvile på dem også. Med dagens muligheter til å finne sannheten er det skremmende hvor lite de vet. Jeg tror de … Continue reading "Vil avvikle oljeindustrien og stenge butikker tolv dager i året for å redde klimaet AUF vil avvikle petroleumsindustrien innen 2035 og ha tolv ekstra butikkstengte dager i året. Det er noen av klimaforslagene fra ungdomspartiet."

2019-03-03 11:45 Havet omkring Island blir kaldere.

Det er bra flere forteller oss sannheten. https://resett.no/…/…/03/havet-omkring-island-blir-kaldere/… Følg Bestears Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-03 10:10 Global Warming: Los Angeles Never Reached 70º in February for First Time. Downtown Los Angeles, California, failed to reach 70º Fahrenheit (21º Celsius) once in the entire month of February, the first time that has happened since temperature records began, 132 years ago.

De er desperate om dagen. Jukser med temperaturene i hele verden. Klimaløgnen må opprettholdes for enhver pris. https://www.beitbart.com/…/global-warming-los-angeles-ne…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-02 23:51 Senvinteren er på vei – snøbyger i en uke. Har du skiftet til sommerdekk? Det kan ha vært en tabbe. Kommende uke er det ventet lavtrykk på lavtrykk som vil gi snøbyger over store deler av landet. Kanskje vil det vare i to uker.

Helt normalt. I en miniistid som starter vil været skifte fra varme til kulde hele tiden. Der kan hende vi får en varm sommer men den blir den siste. Fra vinteren 2020 blir det kaldere hele året. Følg med siden her. Våre prognoser vi henter fra hele verden stemmer med virkeligheten.  https://www.vg.no/…/senvinteren-er-paa-vei-snoebyger-i-en-u… Følg Bestefars Klimasannhet … Continue reading "Senvinteren er på vei – snøbyger i en uke. Har du skiftet til sommerdekk? Det kan ha vært en tabbe. Kommende uke er det ventet lavtrykk på lavtrykk som vil gi snøbyger over store deler av landet. Kanskje vi ...

2019-03-02 15:56 Professor Valentina Zharkova ved Northumbria Universitetet var den første som kombinerte solens sykluser med klima. Hun er verdens fremste solforsker og forskere fra hele verden bruker hennes resultater.

Study: Solar Cycle To Cause A ‘Mini Ice Age’ As Early As 2020. A bombshell study, led by professor Valentina Zharkova of Northumbria University, suggests that in the next few years Earth will enter into a cooling phase that will set off a series of events leading to a mini ice age. Researchers came to … Continue reading "Professor Valentina Zharkova ved Northumbria Universitetet var den første som kombinerte solens sykluser med klima. Hun er verdens fremste solforsker og forskere fra hele verden bruker hennes resultater."

2019-03-02 08:16 Kina, Japan , nesten hele Afrika og nå India gjør det. Bruker hodet så de får nok strøm. 2400 kullkraftverk kommer de nærmeste årene. Parisavtalen var bare et skalkeskjul for å komme i gang. Håper våre nyhetskanaler reagerer som de gjorde mot Trump. Og mens ettespørselen på kull stiger legger vi ned Svalbard og fyller fjellheimen med propeller. Det blir dyrt det.

India Using Coal to Achieve Universal Household Electrification. The Indian Government is on its way to achieving the goal of universal household electrification through the opening of 52 new coal mines since Narendra Modi’s government came to power in May 2014. Structural reform and the elimination of red tape and cumbersome procedures have been key to … Continue reading "Kina, Japan , nesten hele Afrika og nå India gjør det. Bruker hodet så de får nok strøm. 2400 kullkraftverk kommer de nærmeste årene. Parisavtalen var bare et skalkeskjul for å komme i gang. Håper våre nyhetskanaler reagerer ...

2019-03-02 07:01 Klimakrisen: Hva hvis grønn vekst er umulig? Bjørn Stærk. Klimakrisen kan tvinge oss til å finne et alternativ til økonomisk vekst. Klimadebatten har det med å ligge på etterskudd. I dag diskuterer politikere om vi skal gjøre mye eller lite, men den debatten er over. Svaret er at vi skal gjøre mye. Nå kommer en ny debatt: Skal vi gjøre mye innenfor det systemet vi har, eller må vi endre på noe grunnleggende for å få det til?

Hvilken klimakrise Bjørn Stærk. Temperaturen flatet ut i 1998. Havet stiger noen få mm som den har gjort siden siste istid. Isen i Arktis smeltet ikke og bestanden av Isbjørner øker. Da har vi CO2 som dere sier er en krise. Vi trenger mer CO2 som er bra for plantene. NASA bekreftet at nå gror … Continue reading "Klimakrisen: Hva hvis grønn vekst er umulig? Bjørn Stærk. Klimakrisen kan tvinge oss til å finne et alternativ til økonomisk vekst. Klimadebatten har det med å ligge på etterskudd. I dag diskuterer politikere om vi skal gjøre mye eller lite, men den debatten er over. Svaret er at vi sk ...

2019-03-02 00:14 GREEN NEW DEAL? WIND POWER ‘DROPPED OFF’ THE GRID DURING POLAR VORTEX.

Slår seg av når det blir for kaldt. Det er fint i Norge når den globale oppvarmingen viser seg å være en løgn og det blir kaldere. Godt planlagt. https://dailycaller.com/20…/…/27/green-new-deal-wind-power/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-01 23:38 I polen stopper de å bygge ut flere propeller og innen 2035 skal alle rives. De har skjønt det.

The only viable alternative to fossil fuels is nuclear! For anyone who still believes in wind and solar, just consider the fact that after around a decade of huge obscene subsidies, they still contribute less than 1% to world energy consumed ….. Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-01 22:23 Dordis Blogg.

Hvem (mis)bruker Greta Thunberg? http://dordis.no/2019/03/01/hvem-misbruker-greta-thunberg/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-03-01 16:36 – Hvorfor i **** studerer vi til en fremtid vi ikke får? Fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord dropper elever og studenter skolen fredag. De protesterer for klimaet og mot det de karakteriserer som en mangelfull klimapolitikk.

Greta Thunberg er blitt intervjuet av NRK. I nyhetssaken unnlater statskanalen å nevne svindelen som ble avdekket for flere måneder siiden. Det ble konstatert at 15 år gamle Greta Thunbergs skolestreik for klimaet i realiteten var en del av et PR-stunt, og at selskapet «We Don’t Have Time» har brukt den unge jenta som trekkplaster … Continue reading "– Hvorfor i **** studerer vi til en fremtid vi ikke får? Fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord dropper elever og studenter skolen fredag. De protesterer for klimaet og mot det de karakteriserer som en mangelfull klimapolitikk."

2019-03-01 12:03 Finansdepartementet vil lage oversikt over hva klimatiltakene koster Norge Nyheter Redaksjonen 1. mars 2019 Carl I. Hagen ba om oversikt over skatter og avgifter som skal redusere CO2 utslipp av «såkalte klimahensyn».

Tigerlilie leder for Fremskrittspartiet, Carl I. Hagen, er vararepresentant til Stortinget, og han stiller nå som en følge av at Mazyar Keshvari er sykemeldt. Nå har Hagen brukt sin mulighet som stortingsrepresentant til å stille sin partileder Siv Jensen et formelt spørsmål om hun som finansminister kan sette opp en oversikt over hvor mye skatter … Continue reading "Finansdepartementet vil lage oversikt over hva klimatiltakene koster Norge Nyheter Redaksjonen 1. mars 2019 Carl I. Hagen ba om oversikt over skatter og avgifter som skal redusere CO2 utslipp av «såkalte klimahensyn»."

2019-03-01 06:29 Skolestreik flere steder i landet fredag – Vi utdanner oss for å sikre vår egen fremtid, men med denne utviklingen har vi ingen fremtid å utdanne oss til. Fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord vil elever fredag skulke skolen for klimaet.

Jeg vet de har blitt hjernevasket siden de var små og har forsvart dem. Men kanskje på tide å “tenke sjæl” og ikke stole blindt på flokken som de fleste voksne gjør. Og igjen er journalistene de store taperne for meg. Jobbe så mye med klimastoff og fremdeles null peiling. https://www.nrk.no/…/skolestreik-flere-steder-i-landet_-1.1… Følg Bestefars Klimasannhet på … Continue reading "Skolestreik flere steder i landet fredag – Vi utdanner oss for å sikre vår egen fremtid, men med denne utviklingen har vi ingen fremtid å utdanne oss til. Fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord vil elever fredag s ...

2019-02-28 22:46 Hva om oljen tok slutt eller de Grønne klarer å stoppe produksjonen. Tror de fleste ikke vet hvor avhengig de er av den. Kanskje ikke du heller. Derfor er det viktig å dele denne før alt går galt.

What If the World Ran out of Oil Today? · A world less dependent on oil is one that might help our planet, but what would happen to humans if oil no longer existed? https://www.facebook.com/What.If.science/videos/2474473509444621/ Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-28 22:05 Flere steder har fått over fem meter snø.

Squaw Valley Breaks Snowfall Record For February. https://gooddaysacramento.cbslocal.com/…/squaw-valley-sno…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-28 15:35 For 20 år siden sa de: «snøen forsvinner». Nå sier de ingenting.

Ifølge Rutgers Universitys Global Snow Lab har utbredelsen av snø vinterstid på den nordlige halvkule økt markant de siste 50 år. Den har også økt om høsten, men har sunket om våren. Rutgers benytter data fra NSIDC, USAs nasjonale datasenter for snø og is, som i hovedsak bygger på bilder fra satellitt. De gjør oppmerksom … Continue reading "For 20 år siden sa de: «snøen forsvinner». Nå sier de ingenting."

2019-02-28 13:32 Litt mer om klimaspådommer.

klimamenigheten, Al Gore) spådommer viser seg ikke å gå i oppfyllelse. Verken galopperende havstigning, økt antall kraftige orkaner, akselererende temperaturstigning eller andre værrelaterte hendelser har vist noe økende trusselbilde de siste tiårene. I tillegg er Goraklet plaget med problemet at ofte når han samler tilhengere for å spre budskapet, blir det bitende kaldt, gjerne med … Continue reading "Litt mer om klimaspådommer."

2019-02-28 13:29 Den grønne svindelen fortsetter.

Vi har i så mange år nå holdt på med grønne EL sertifikater, CO2 avgifter, klimakvoter og miljøavgifter at en kan bli grønn av mindre. Fagfolk påstår og hevder dette vil redde kloden, og vi skal redusere klimautslippene om vi når dette magiske tallet på 1,5 grader som FNs klimapanel har regnet seg frem til. … Continue reading "Den grønne svindelen fortsetter."

2019-02-28 09:41 One of the strongest Arctic outbreaks of winter is ready to surge into the Lower 48 in early March.

Lurer på om Hans Olav Hygen og Bjørn Samseth. (klimaforskere?) blir kontaktet på nytt av NRK. Eller tror dere klima bare er varme dager?. https://www.msn.com/…/one-of-the-strongest-arct…/ar-BBU7Fx7… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-28 07:48 BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE NÅR DET GJELDER KLIMA. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM VISER MISSBRUKEN. BARN OG UNGDOM SIER DET VOKSNE DE STOLER PÅ HAR LÆRT DEM.

Flere vil dø av den Du viser alle symptomene. Du snakker. Du skriker. Du blir varm, kokende varm. Du holder på å dø. Du holder på å bli kvelt av uunngåelig, giftig gass. Alle snakker i munnen på deg. Ingen hører på ordene dine. De vil ikke engang anerkjenne at du er på vei til … Continue reading "BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE NÅR DET GJELDER KLIMA. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM VISER MISSBRUKEN. BARN OG UNGDOM SIER DET VOKSNE DE STOLER PÅ HAR LÆRT DEM."

2019-02-28 07:20 Klima­modellene feiler i møte med viten­skapelig metode.

Hypotesen om at CO2 styrer temperaturen, må forkastes stilt opp mot den vitenskapelige metode. Nullhypotesen om naturlige temperaturvariasjoner gjelder fortsatt. Klimapanelets (IPCC) modeller feiler. Klimakatastrofer og miljømyter basert på modeller som har feilet, må betraktes som skremselspropaganda. Sola styrer temperaturen og klimaet på jorda ved elektromagnetisk stråling, én av de fire naturkrefter. Dette skjønte Johannes … Continue reading "Klima­modellene feiler i møte med viten­skapelig metode."

2019-02-27 23:48 Winds Across Our Earth Have Shifted.

Adapt 2030. It is apparent with the increased wind speeds across the Northern Hemisphere that there has been a shift in Earth’s jet streams, cloud cells and atmosphere. Looking at 171 mph winds on Mt Washington, world record commercial flight times as tail winds propel jets to hyper-sonic speeds, Norway 120 mph winds, Iceland 120 … Continue reading "Winds Across Our Earth Have Shifted."

2019-02-27 22:55 Vi har foreløbig vært heldige. Men hvor lenge varer det før hele den nordlige halvkule blir innhentet av Mini-Istiden.

Imagine a 10-foot wall of ice crashing toward you. Dubbed as “Ice Tsunamis”, they slammed Canadian coastline over the weekend. https://www.facebook.com/WeatherNation/videos/2222305064456628/?fref=mentions       0 kommentarer

2019-02-27 20:09 Februar har gitt varmerekorder mange steder. I mars kommer kulda og snøen tilbake. Februar har vært av det varme slaget med mange nye fylkesrekorder.

Lurer på om Hans Olav Hygen og Bjørn Samseth. (klimaforskere?) blir kontaktet på nytt av NRK. Eller tror dere klima bare er varme dager?. https://www.abcnyheter.no/…/19…/kulda-tilbake-i-hele-landet… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-27 16:11 Her ble det målt 18,7 grader: – Dette er skummelt. Tirsdag ble det satt ny varmerekord i Aust-Agder. På gården til Gurine Seland spretter allerede bringebær- og blåbærknopper. – Dette er altfor tidlig, noe er veldig galt, mener bonden.

Ja det er skummelt når journalister og såkalte klimaforskere igjen står i kø for å skremme folk. Nå har det vært og er kulde og snørekorder i en rekke land. Og prognosene for mars er ikke bedre. Hvorfor skriver de ikke om det. Vet de det ikke eller lyver de. Jeg tror det siste og … Continue reading "Her ble det målt 18,7 grader: – Dette er skummelt. Tirsdag ble det satt ny varmerekord i Aust-Agder. På gården til Gurine Seland spretter allerede bringebær- og blåbærknopper. – Dette er altfor tidlig, noe er veldig galt, mener bonden."

2019-02-27 15:22 NOAA Shakeup, Cold/Snow Will Continue.

Suspicious0bservers Daily Sun, Earth and Science News https://youtu.be/6cSTGifB38o… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-27 11:43 The Sun Dominates Climate Change

Why are the public generally unaware of the important research that connects variations in the output of the Sun with climate change? They should know about it, since the Sun is responsible for far more climate change than anything we cause. https://communalnews.com/…/the-sun-dominates-climate-chan…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-27 07:47 Global Warming: Los Angeles Has Coldest February in 60 Years.

Los Angeles is officially experiencing the coldest February in nearly 60 years, according to the National Weather Service, as the city has endured a series of storms and is bracing for more later this week. https://www.breitbart.com/…/global-warming-los-angeles-ha…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-26 23:23 Gode nyheter for fiskebestandene: – Overrasket over utviklingen En ny studie viser at vi har blitt flinkere til å ta vare på fisken i havet. Enkelte steder har mengden torsk økt med over 100 prosent.

Hva skjer NRK. Fisken ville dø ut. Co2, surt hav og global oppvarming ville være en katastrofe for bestanden. Løgn igjen som vanlig. Kanskje de trenger mer CO2. På tide dere lærer. https://www.nrk.no/…/gode-nyheter-for-fiskebestandene_-_-ov… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-26 18:39 IKEA har besluttet ikke å gå videre med utbygging av nye varehus i Norge. Dermed blir tomtene i Vestby, Danebu, Ålesund og Tromsø solgt.

Jeg er ikke overasket. For med været som vi får i mange tiår får vi nok med å få tak i mat og holde oss varme. Nye møbler komme langt nede på listen. Store snømengder vil også gjøre transport vanskelig med kaos og stenge veier. Jeg er også sikker på at nye bygg vil bli … Continue reading "IKEA har besluttet ikke å gå videre med utbygging av nye varehus i Norge. Dermed blir tomtene i Vestby, Danebu, Ålesund og Tromsø solgt."

2019-02-26 13:14 Hvordan er det mulig å tro på global oppvarming når vi kan se selv hva som skjer.

Solens syklur bestemmer klima som den har gjort i millioner av år. Havet steg ikke flere meter. Noen steder 3 mm og andre steder sank det tre mm pga landheving. Det er helt normalt og har pågått mer eller mindre etter siste istid. Isen i Arktis smeltet ikke i 2014. Den varierer som den alltid … Continue reading "Hvordan er det mulig å tro på global oppvarming når vi kan se selv hva som skjer."

2019-02-26 11:51 BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE NÅR DET GJELDER KLIMA. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM VISER MISSBRUKEN. BARN OG UNGDOM SIER DET VOKSNE DE STOLER PÅ HAR LÆRT DEM. DERFOR GRENSER DETTE TIL BARNEMISSHANDLING.

Året er 2050, og Norge er et av få land i verden som fortsatt har rent drikkevann. Det er blitt vår nye eksportvare, etter oljen. Arktis er isfritt om sommeren. I Sør-Europa er det begynnende ørkenspredning. Turistindustrien er borte på grunn av varmen, spanjoler, italienere og grekere rømmer nordover. I Afrika er store områder blitt … Continue reading "BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE NÅR DET GJELDER KLIMA. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM VISER MISSBRUKEN. BARN OG UNGDOM SIER DET VOKSNE DE STOLER PÅ HAR ...

2019-02-26 10:24 EU må installere 135.000 vindturbiner som er 210 meter høye for å erstatte norsk gass

Vi ser ikke helt hvordan Europa skal klare å kutte i etterspørselsen etter norsk gass. Når politikere og miljøaktivister diskuterer oljebransjen og klima går det stort sett i hvor fort Norge kan legge ned bransjen. Det vil skape en stor utfordring for Norge rent økonomisk da olje og gass står for en betydelig del av … Continue reading "EU må installere 135.000 vindturbiner som er 210 meter høye for å erstatte norsk gass"

2019-02-26 10:22 Secret Weapon’ for Grand Solar Minimum / Infrastructure Failing

Ice Age Farmer As National Grid cuts gas service to thousands during record cold temperatures, it’s worth asking: do you want to depend on these crumbling, toxic systems? Christian encourages you to become more self-sufficient, wherever you are, explores how quickly plants can learn, and inspires you to BE your own landrace! Learn! Adapt! Prepare! … Continue reading "Secret Weapon’ for Grand Solar Minimum / Infrastructure Failing"

2019-02-26 10:21 Poles Apart: Polish Government Bans New Wind Farms & All Existing Turbines Gone by 2035.

Poles Apart: Polish Government Bans New Wind Farms & All Existing Turbines Gone by 2035. Faced with thousand of furious rural voters sick of being overrun by industrial wind turbines, Poland has effectively banned all new onshore wind farms. The prices fixed for new wind power contracts are so low as to mock hopeful developers, … Continue reading "Poles Apart: Polish Government Bans New Wind Farms & All Existing Turbines Gone by 2035."

2019-02-26 08:09 CO2 Moderne tids største BLØFF.

Det er temperaturen som styrer CO2 nivået, og ikke CO2 nivået som styrer temperaturen. Og temperaturen er styrt av solens aktivitet. https://www.dagsavisen.no/…/co2-moderne-tids-st%C3%B8rste-b… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-25 23:36 Ble plastikken glemt når det er lettere å tjene milliarder på CO2 som vi trenger. Som ikke er farlig.

Over 90 % kommer fra elver som dere vet hvem er. Hvordan kan alle dere prektige klimahyklere som skal redde verden fra å koke unngå å støtte dette problemet. Men å bruke fire milliarder hver dag på løgnen er ok. Hva feiler det dere. Er det blitt en smittsom sykdom? Bruk noe på plastikken så … Continue reading "Ble plastikken glemt når det er lettere å tjene milliarder på CO2 som vi trenger. Som ikke er farlig."

2019-02-25 21:26 Ut av skapet – som klimarealist.

Jeg innrømmer det – jeg er blitt en klimarealist. Jeg har nå begynt å bevege meg ut av skapet. Her ute er det lyst og godt, og fuglene kvitrer. Tenk, jeg trenger ikke frykte for at vi slipper ut for mye CO2 mer, for det visst lite eller ingenting å si. Det fyller meg med … Continue reading "Ut av skapet – som klimarealist."

2019-02-25 16:55 Helt utrolig at ei værdame som ikke klarer å spå været mer en to dager fremmover får politikerne til å hoste opp flere milliarder. Siri Kalvig er herved innvitert til ett møte med meg 25 februar 2021. Da får vi se hvem som fikk rett.

Siri Kalvig var lei av å bare snakke om klimaendringene. Nå skal hun gjøre noe med dem. Nysnø er allerede tildelt 400 millioner kroner, og politikerne har en målsetning om at fondet skal bli på hele 20 milliarder kroner bygd på en tredve år gammel klimaløgn. https://www.facebook.com/Nysnoinvest/Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-25 15:31 The sun is going to sleep.

Det har skjedd før. Tror ikke dagens mennesker er forberedt. Det var de heller ikke for 400 år siden. Veldig mange døde.   https://youtu.be/7whL9jvdL5s Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-25 14:16 Ser faktisk ut som noen skjønner at den grønne galskapen må stoppes. Og mens noen våkner fyller våre politikere landet med kommende skraphauger. Men når noen har tjent rike kommer regninga til folket. Som vanlig.

HALF OF EUROPE NO LONGER WANTS WIND ENERGY Wind energy suffers tough year in Europe with 12 nations failing to install a single turbine. https://www.thegwpf.com/half-of-europe-no-longer-wants-wi…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-25 12:25 BESTEFAR GIR 100% GARANTI OM AT GEMINI.NO IKKE VET HVA DE PRATER OM NÅR DET KOMMER TIL KLIMA. OG NÅR JEG SER KILDENE BLA ER CICERO OG FORSKNING.NO GÅR VI UTOVER KJØPSLOVEN OG GIR EVIGHETSGARANTI. FRA 2017 MEN LIKE AKTUELL.

Derfor tar klimaskeptikeren feil KLIMAFAKTA: Lei av folk som sier at klimakrisa ikke er reell? Her er ti av klimaforskernes bevis for at jorda blir varmere av menneskeskapte CO2-utslipp. https://gemini.no/2017/01/derfor-tar-klimaskeptikeren-feil/… Følg Bestefars Klimaside på FB. 0 kommentarer

2019-02-25 02:00 BESTEFAR ER FORBANNA OM DAGEN. BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. VÅRE MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM FORTELLER HVA SOM SKJER.

Tok ikke lang tid å finne neste artikkel om media og pressen sin bruken av barn og ungdom i klimalampen. Aftenposten er like kunnskapløse om klima som resten av media og slipper til det som kan krype å gå av de som fremdeles tror på klimaløgnene. Desverre er det ofte ungdom som er hjernevasket i … Continue reading "BESTEFAR ER FORBANNA OM DAGEN. BRUKEN AV BARN OG UNGDOM I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. VÅRE MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM FORTELLER HVA SOM SKJER."

2019-02-25 00:23 BESTEFAR ER FORBANNA OM DAGEN. BRUKEN AV BARN I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. VÅRE MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM FORTELLER HVA SOM SKJER.

OM DEN TALENDE TAUSHET HOS DEM SOM TIDLIGERE REAGERTE PÅ KOMMERSIELL UTNYTTING AV BARN Det er forstemmende å se det sirkuset som nå utfolder seg i EUs regi. Samtidig som noen av verdens fremste forskere systematisk holdes utenfor, overlates talerstolen til et 16-år gammelt barn som angivelig «gir EU en lekse i klimapolitikk». Man er … Continue reading "BESTEFAR ER FORBANNA OM DAGEN. BRUKEN AV BARN I KLIMAKAMPEN HAR GÅTT OVER STREKEN. VÅRE MEDIA OG PRESSE ER BÅDE BLINDE OG DØVE. DERFOR SKAL JEG BRUKE HVER DAG PÅ Å FINNE ARTIKLER SOM FORTELLER HVA SOM SKJER."

2019-02-24 21:58 Hellas 24 februar 2019.

Dette ser du ikke på våre nyhetskanaler. Følger ikke journalistene i NRK og TV2 med. Er dere så opptatt med å finne flere barn som kan skremmes med global oppvarming. Eller hjernevaske som det heter på fagspråket.   Følg Bestefars Kiimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-24 00:50 WORLD WEATHER VISER DEG SANNHETEN. OG DET ER IKKE GLOBAL OPPVARMING. DET OVERLATER JEG TIL UVITENDE JOURNALISTER I NRK, TV2. VG. DAGBLADET, AFTENPOSTEN OG EN HAUG MED ANDRE EVENTYRFORTELLERE Å FANTASERE OM.

Vi følger været på vei inn i Mini-Istiden. Dette er bare en forsmak på hva som  venter oss. https://www.facebook.com/World-Weather-321567668417764/ Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-23 19:25 EG ER EIN KAR PÅ 40 ÅR SO HAR 2 UNGAR, JENTE OG GUT PÅ 9 OG 4 ÅR. ER DET ANDRE ENN MEG SO OPPLEVER AT UNGAR KJEM HEIM FRÅ SKULEN OG ER REDDE FORDI DEI HAR HATT OM KLIMAFORANDRINGAR PÅ SKULEN, OG EIN LYT TA EIN LANG ALVORSPRAT MED DEI PGA DET?

Overskriften er sakset fra et innlegg jeg så. Det gjør meg rasende. Våre media,presse skoler og barnehager hjernevasker barna. At voksne som ikke skjønner en drit skremmer hverandre er en ting. Å skremme barn er stygt. Et godt eksmpel er Andreas Wahl som her beviser selv at han ikke vet hva han prater om.  1:Han … Continue reading "EG ER EIN KAR PÅ 40 ÅR SO HAR 2 UNGAR, JENTE OG GUT PÅ 9 OG 4 ÅR. ER DET ANDRE ENN MEG SO OPPLEVER AT UNGAR KJEM HEIM FRÅ SKULEN OG ER REDDE FORDI DEI HAR HATT OM KLIMAFORANDRINGAR PÅ SKULEN, OG EIN LYT TA EIN LANG ALVORSPRAT MED DEI PGA DET?"

2019-02-23 13:29 YELLOWSTONE ER FOR DE FLESTE EN NATURPARK. UNDER OVERFLATEN ER DEN ER SUPERVULKAN SOM ER FLERE MIL I OMKRETS. DEN PÅVIRKES OGSÅ AV SOLENS SYKLUS. DEN STÅR PÅ VENT FOR NESTE UTBRUDD SOM VIL FÅ KATASTROFALE FØLGER FOR HELE JORDEN. KOMMER MER OM DEN SENERE.

Alert Experts Warn Of Yellowstone Super Volcano Eruption That Will Tear The Guts Out Of The Planet Epic Economist One day it will happen. Scientists assure us that one day the absolutely massive Yellowstone supervolcano will once again experience a Category 8 eruption, and if it happened today it would “literally tear the guts out … Continue reading "YELLOWSTONE ER FOR DE FLESTE EN NATURPARK. UNDER OVERFLATEN ER DEN ER SUPERVULKAN SOM ER FLERE MIL I OMKRETS. DEN PÅVIRKES OGSÅ AV SOLENS SYKLUS. DEN STÅR PÅ VENT FOR NESTE UTBRUDD SOM VIL FÅ KATASTROFALE FØLGER FOR HELE JORDEN. KOMMER MER OM DEN ...

2019-02-23 13:09 Anders Brunstad.

DET BLIR NÅ KALDERE KLIMA, IKKE VARMERE. Aftenposten 22.2. 2019. En 18 årig jente tror verden koker over pga «global oppvarming». Som ho påstår skyldes utslipp av C02 fra oss mennesker. Ho har vel lært denne leksa på skolen og på NRK. Fakta er at kloden vår: 1. Ikke har blitt varmere de siste 20 … Continue reading "Anders Brunstad."

2019-02-23 11:04 John Coleman er en av få som ar klart å stoppe kjeften på en CNN reporter.

Facts matter. Listen to the founder of the weather channel talk about climate change. https://www.facebook.com/derekmke/videos/550767082090547/?v=550767082090547 Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-23 07:50 Snø i Los Angeles: – Folk visste ikke hva det var.

Snø er nok ikke det første ordet som renner en i hu når man tenker på Malibu. Man tenker nok heller på badebukse og bikini. Men gårsdagen var ikke som andre dager i California, da falt nemlig snøen i deler av den amerikanske delstaten hvor den sjelden faller. https://www.vg.no/…/snoe-i-los-angeles-folk-visste-ikke-hva… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 … Continue reading "Snø i Los Angeles: – Folk visste ikke hva det var."

2019-02-23 07:48 Flagstaff in state of emergency due to snow.

Syns litt synd på dere som fremdeles tror på global oppvarming. Når dere skjønner hvor dumme dere har vært. https://youtu.be/AOWC8QHg51g… Følg Bestefars Kimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-22 18:34 Look At All The Record Colds and Record Snows Since Jan 2019 Grand Solar Minimum.

Syns litt synd på dere som fremdeles tror på global oppvarming. https://youtu.be/skp2nFeotN4 https://youtu.be/7L0JbA53OG4… https://youtu.be/AOWC8QHg51g… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.   0 kommentarer

2019-02-22 16:33 Ser NRK,TV2 og andre besteforeldre desperat bruker barn i klimakampen. Samlet litt som viser dere sannheten som de er for feige til å innrømme.

GINA STENMARK. Bluffen om Greta “Klimat-Jesus” Thunberg. Alla har nog hört talas om den lilla tonårsflickan Greta Thunberg som skolstrejkade för klimatet utanför riksdagshuset och som …vipps… ”råkade” bli en världskändis och som av en ren händelse plötsligt fick hålla ett känslomässigt brandtal inför ett fullsatt FN-klimatmöte i polska Katowice med världens alla ledare. Men … Continue reading "Ser NRK,TV2 og andre besteforeldre desperat bruker barn i klimakampen. Samlet litt som viser dere sannheten som de er for feige til å innrømme."

2019-02-22 14:01 Bestefars fredagskronikk.

Hva skjer lurer mange på. Det blir kaldere og mer snø i mange land. Andre får mer tørke,regn og flom. Andre får flere jordskjelv og vulkanutbrudd. Dette styres av solens syklus som den har gjort i millioner av år. Jeg hadde i det lengste håpet på en varmere klode som det var når mange store … Continue reading "Bestefars fredagskronikk."

2019-02-22 13:22 Storm dropping snow on Las Vegas; 1 inch reported at airport.

Las Vegas is getting a rare taste of real winter weather, with significant snowfall across the metro area. https://abc30.com/5149160/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-22 05:50 CHINA To Phase Out ‘Renewable’ Subsidies, Continue To Build Coal Plants.

Putin,Trump og kineserne har skjønt det. Det er ikke lønnsomt når subsidiene er brukt opp. Det gir for lite energi og forurenser i produksjonen. Og enda verre blir det når de står og forfaller i naturen etterhvert. Derfor bygger Kina 2400 kullkraftverk til land i hele verden. Erik Solheim satt og løy om kineserne på … Continue reading "CHINA To Phase Out ‘Renewable’ Subsidies, Continue To Build Coal Plants."

2019-02-21 23:03 Carl I. Hagen: Alle kostnader til å redusere CO2-utslipp er bortkastet Finansminister Siv Jensen utfordres av Carl I. Hagen. Frp-nestoren vil ha på bordet et offentlig klimaregnskap.

Nå håper jeg han setter tyngde bak kravet om et klimaregnskap. Det er så mange milliarder så han vil bli motarbeidet av eliten. Han tror ikke på klimaløgnene. Det gjør ikke Siv heller men hun tør ikke si det høyt. Når hun nevnte det sist kastet våre løgnkanalerog presse seg over henne. Nå trenger Hagen … Continue reading "Carl I. Hagen: Alle kostnader til å redusere CO2-utslipp er bortkastet Finansminister Siv Jensen utfordres av Carl I. Hagen. Frp-nestoren vil ha på bordet et offentlig klimaregnskap."

2019-02-21 17:37 Winter Storm PETRA, Record Snow Roofs Collapse Canada.

Adapt 2030 As winter Storm Petra bears down on the US with thunderstorms to the South, ice in the east and massive snows to the desert S.W Quebec received record snow that is collapsing roofs, Saskatchewan coldest in 80 year, and Las Vegas record snow. The grand solar minimum continues to intensify. https://youtu.be/ITSJTuNVDm4… Følg også … Continue reading "Winter Storm PETRA, Record Snow Roofs Collapse Canada."

2019-02-21 10:30 Vet dere at norske politikere bruker 100 millioner hver dag på CO2 løgnen her hjemme og resten av verden. Desverre er de fleste så tjukke i hue så de tror på løgnene og godtar det de gjør. Hva feiler det dere.

Indonesia får de første regnskogsmillionene fra Norge Klimagassutslippene gikk i 2017 ned i Indonesia som følge av mindre avskoging. Det utløser den første klimautbetalingen fra Norge. Den første utbetalingen blir etter planen på 200 millioner kroner, og Indonesia blir det dermed største regnskogslandet som får utbetalinger for reduserte utslipp på nasjonalt nivå. Før utbetalingen kan … Continue reading "Vet dere at norske politikere bruker 100 millioner hver dag på CO2 løgnen her hjemme og resten av verden. Desverre er de fleste så tjukke i hue så de tror på løgnene og godtar det de gjør. Hva ...

2019-02-21 10:18 Ungdommen protesterer mot eller for klima, eller?

Som underholdningsmedium blir NRK bare bedre og bedre. Det er som om alt de griper i blir ufrivillig latterlig. Og latteren når nye høyder med reportasjen om ungdom som skal streike for klimaet! https://www.an.no/…/ungdommen-protesterer-mot…/o/5-4-963196… Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-21 08:40 Det er fullt i hyllene på supern. Men hvor lenge vil det vare?

“Death Sentence” for Food Production: Grand Solar Minimum Ice Age Farmer 2019 starts with a cold bang: farmers in Sonora, Mexico are lighting tires on fire to keep their crops warm. Massive cold, frosts, and snows have descended also in Europe and Asia, bringing a “death sentence” to modern agriculture. Christian explores the Grand Solar … Continue reading "Det er fullt i hyllene på supern. Men hvor lenge vil det vare?"

2019-02-21 08:12 Selv om det er vårlig mange steder har andre nok vinter. Og det snur fort. Neste uke kan det være vår tur.

‘Impassible’ conditions on Trans Canada near Dead Man’s Flats Mounties west of Calgary are warning drivers to stay off the Trans Canada Highway until the weather conditions improve. The advisory comes after police closed the roadway near Dead Man’s Flats for about five hours Wednesday afternoon and evening after dozens of vehicles went off the … Continue reading "Selv om det er vårlig mange steder har andre nok vinter. Og det snur fort. Neste uke kan det være vår tur."

2019-02-21 03:12 Mini-Istid; En uke tropevarme. Neste uke et helvete.

In the firing line: Millions of Australians brace as Cyclone Oma barrels towards the east coast – with Brisbane and the Gold Coast set to be smashed by 130km/h winds and torrential rain. https://www.dailymail.co.uk/…/Cyclone-Oma-barrels-east-coas… Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-21 00:09 Bestefars fredagsspalte.

Hva skjer lurer mange på. Det blir kaldere og mer snø i mange land. Andre får mer tørke,regn og flom. Andre får flere jordskjelv og vulkanutbrudd. Dette styres av solen som den har gjort i millioner av år. Jeg hadde i det lengste håpet på en varmere klode som mange store sivilsasjoner vokste frem på … Continue reading "Bestefars fredagsspalte."

2019-02-20 18:51 Jeg har en konklusjon. Al Gore lyver. Politikere lyver. Mange forskere lyver. Hvorfor i helvete lyver de?

Leder økt mengde CO2 i atmosfæren til økt temperatur? Data var hentet fra is-borekjerner fra Vostok-feltet på Antarktis Men når sammenhengen ble nærmere analysert, viste det seg at temperaturen økte først, og deretter fulgte økning av CO2-konsentrasjonen. Dette ble brukt til å kritisere teorien om at CO2-konsentrasjonen er den drivende mekanisme for økning av temperatur. … Continue reading "Jeg har en konklusjon. Al Gore lyver. Politikere lyver. Mange forskere lyver. Hvorfor i helvete lyver de?"

2019-02-20 14:40 Her er sannheten som våre forskere og politikere lyver om.

The TRUTH about carbon dioxide C02 Patrick Moore, ‘K’ Sensible Environmentalist From a founder member of “Green Peace” CO2 is NOT the “Pollutant” that the Communists want you to think it is! (i believe a “War on CO2” is in fact a War on Humanity! simply because CO2 is fundamentally PLANT FOOD… and that the … Continue reading "Her er sannheten som våre forskere og politikere lyver om."

2019-02-20 10:15 Helge Leikanger.

AUSTRALIA “JUSTERER” HISTORISKE TEMPERATURDATA, IGJEN Som Øystein Nordfjeld så fortreffelig kommenterte denne saken: “Blir det ikke varmere, så endrer vi bare temperaturdataene.. 🤔” Og det er akkurat det som skjer rundt om i verden, en rekke steder.  Eksempelvis i Australia, har disse temperaturjusteringene av historiske temperaturer, der gamle temperaturer konsekvent “justeres ned”, medført en ekstra kunstig … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-02-20 10:02 More than half of the country is covered in snow, making it the highest national snowpack percentage on February 19th on record.

Ser ikke ut som vinteren gir seg med det første. Må jo begynne å lure på hva klimaløgnerne vil dikte opp av nye eventyr for å overbevise folk om global oppvarming. Kanskje et nytt om ASKEladden. http://www.weathernationtv.com/…/highest-national-februar…/… Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-19 22:57 Al Gore kjøpte seg villa i strandsonen til ni millioner dollar.

Hva feiler det dere som fremdeles tror på klimaløgnen om havstigning på flere meter. Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-19 22:39 I LØPET AV 2019 MÅ VI BEGRAVE LØGNEN OM GLOBAL OPPVARMING.

Buckle up and hunker down: Coast-to-coast storm to bring weather misery to 200 millioner. A powerful storm that began its journey Sunday in California will roar across the country over the next two to three days, spreading heavy snow, torrential rain and crippling ice to more than 200 million Americans. That’s about 60 percent of … Continue reading "I LØPET AV 2019 MÅ VI BEGRAVE LØGNEN OM GLOBAL OPPVARMING."

2019-02-19 19:31 Malena Ernman erkänner: professionell lobbyist bakom Klimat-Gretas strejk I ett Facebookinlägg erkänner Malena Ernman att dottern Greta Thunbergs strejk har regisserats av proffs.

Många har förvånats över hur fort och stort Gretas klimatstrejk blev uppmärksammad av gammelmedia i Sverige och även i omvärlden. Numera anses ”Klimat-Greta” vissa kretsar vara en talesperson och expert när det gäller klimatförändringar. På flera håll diskuteras om en PR-byrå står bakom kampanjen med Gretas strejk. Tidningen Nya Tider skrev i december att det … Continue reading "Malena Ernman erkänner: professionell lobbyist bakom Klimat-Gretas strejk I ett Facebookinlägg erkänner Malena Ernman att dottern Greta Thunbergs strejk har regisserats av proffs."

2019-02-19 19:23 Lurer på om dere som er for det grønne skiftet er totalt blåst for hjerneceller. Har de kokt bort?

Hype Meets Reality as Electric Car Dreams Run Into Metal Crunch When BMW AG revealed it was designing electric versions of its X3 SUV and Mini, the going rate for 21 kilograms of cobalt—the amount of the metal needed to power typical car batteries—was under $600. Only 16 months later, the price tag is approaching … Continue reading "Lurer på om dere som er for det grønne skiftet er totalt blåst for hjerneceller. Har de kokt bort?"

2019-02-19 18:46 Solens syklus styrer klima og det som skjer på jorden. For dere som ikke helt har forstått det er denne videoen en av de som best forklarer hva som vil skje i årene som kommer.

Grand Solar Minimum Easily to Understand Extreme Weather Timeline to 2021 Adapt 2030 The intensification of extreme weather globally is apparent to everyone on our planet, but what is causing it and how much more intense will it become? I have put together this video to explain the causes to give you a good idea … Continue reading "Solens syklus styrer klima og det som skjer på jorden. For dere som ikke helt har forstått det er denne videoen en av de som best forklarer hva som vil skje i årene som kommer."

2019-02-18 22:40 Mini-Istiden har startet. Dette er bare en liten forsmak på hva vi kan vente oss i årene som kommer.

Earth Changes Summary – January 2019: Extreme Weather, Planetary Upheaval, Meteor Fireballs Sott Media The solar minimum is taking its toll… and it’s just the beginning. Among the worrying phenomena are record low temperatures as well as increased volcanic and seismic activity. https://youtu.be/RkVRHA42Jpg Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-18 21:36 De kan mer enn de fleste om klima.

Grand Solar Minimum is the Real National Emergency Adapt 2030 New legislation the books to declare climate change a national emergency, all the while ignoring the Grand Solar Minimum. Snow was going to be a thing of the past, record snow at Squaw Valley for 2nd year in a row, Mammoth buried, northern hemisphere snow … Continue reading "De kan mer enn de fleste om klima."

2019-02-18 20:15 I LØPET AV 2019 MÅ VI BEGRAVE LØGNEN OM GLOBAL OPPVARMING.

Arctic Sea Ice Continues To Grow Last year had the highest June Arctic sea ice volume since 2006, and this year is well ahead of last year. https://climatechangedispatch.com/arctic-sea-ice-contin…/…/… Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-18 18:43 I løpet av 2019 må vi begrave løgnen om global oppvarming.

Global Warming News: California Officials Warn Skiers to Stay Home, Too Much Snow. Ski and snowboard fans may have to make plans to stay inside over the Presidents Day three-day weekend instead of taking to the slopes as state officials warn there is too much snow to be cleared making mountain roads dangerous. https://www.breitbart.com/…/global-warming-news-californi…/… Følg … Continue reading "I løpet av 2019 må vi begrave løgnen om global oppvarming."

2019-02-18 11:31 Han er ikke fysiker. Han er ikke forsker. Han er politiker. Han fikk fredsprisen. Han er dyktig. De som tjener milliarder på løgner kan ikke være dumme. Men de som tror på han er det. Desverre er det alt for mange av dere.

How Al Gore Misled the World The Heartland Institute When Al Gore released An Inconvenient Truth, the world went into a global warming hysteria. Twelve years later, much of the world has spotted the ruse, but some still proclaim that fossil fuels will doom mankind. Dr. Jay Lehr highlights a specific moment in Gore’s film … Continue reading "Han er ikke fysiker. Han er ikke forsker. Han er politiker. Han fikk fredsprisen. Han er dyktig. De som tjener milliarder på løgner kan ikke være dumme. Men de som tror på han er det. Desverre er det alt for mange av dere."

2019-02-18 10:22 Hvordan blir været i en Mini-Istid?

Miniistiden har startet. Og for å vise hvordan vær vi vil få mere av lagde jeg World Weather og oppdaterer den hver dag. Det blir ikke bare mere  snø og kulde. Tørke, regn og flom vil også øke og være like ødeleggende. Samlet vil dette føre til store tap av avlingene. Flere land har allerede … Continue reading "Hvordan blir været i en Mini-Istid?"

2019-02-18 07:40 NRK tier om de lyssky forholdene rundt klima-Greta. Greta Thunberg er blitt intervjuet av NRK. I nyhetssaken unnlater statskanalen å nevne svindelen som ble avdekket for flere måneder siden.

Hva er det som skjer i NRK. Er de så feige at de ikke tør å fortelle sannheten. Har de monopol på å lyve og ikke avkrefte det når sannheten kommer frem. Har dere mistet evnen til å være ærlige. Så lenge vi betaler lisens så dere får lønn har vi krav på det. https://resett.no/…/nrk-tier-om-de-lyssky-forholdene-rund…/… … Continue reading "NRK tier om de lyssky forholdene rundt klima-Greta. Greta Thunberg er blitt intervjuet av NRK. I nyhetssaken unnlater statskanalen å nevne svindelen som ble avdekket for flere måneder siden."

2019-02-17 19:49 Utbygging av vindkraft er en historisk rasering av norsk natur

Vindkraft: En rådyr politisk flopp. Ei moderne vindturbin er et gigantisk byggverk. Likevel gir ei turbin i Fosen-prosjektet bare 3,4 Mw strøm, som er omtrent 0,3 prosent av hva vårt største vannkraftverk, Kvilldal i Suldal kommune i Rogaland, leverer. I alt seks vindparker skal stå ferdig i området innen 2020. Inkludert Snillfjord og Hitra skal … Continue reading "Utbygging av vindkraft er en historisk rasering av norsk natur"

2019-02-17 13:10 Stadig flere bytter inn elbilen i dieselbil

Egentlig tror jeg ikke de vet hvor fornuftige de er. Og ikke bare pga få ladestasjoner. Det blir kaldere. Mere snø. Stengte veier med lange køer. Oftere strømstans. Dyrere strøm. Det har forresten allerede begynt. Jeg ville ikke hatt el-bil om jeg fikk den gratis. Beholder min 2005 modell med bensin og ikke så mye … Continue reading "Stadig flere bytter inn elbilen i dieselbil"

2019-02-17 13:00 Helge Leikanger.

NORSK NATUR OFRES PGA EUROPAS KRAFTBEHOV Så galt og paradoksalt som dette kroneksempelet kan det altså gå, i miljøets navn, når de med CO2-fobi får stor nok innflytelse og bestemmelsesrett i den praktiske politikken. En god kronikk, av lederene i Norges Jakt og Fiske Forbund: “Vi må lære oss å framheve og sette økonomisk verdi … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-02-17 08:18 Bellona-leder vil ikke stanse dumping av gruveavfall i Repparfjorden: – Ser ingen bedre alternativer Trenger kobber Hauge mener saken er vanskelig, fordi vi trenger kobber for elektrifiseringen av samfunnet.

Det er et internasjonalt behov for å rydde opp i kobbervirksomheten, hvor miljøkonsekvensen er veldig mye verre andre steder enn her. Skal vi elektrifisere samfunnet, ha elektriske båter, elektriske fly, så går det med mye kobber. Og det er et dilemma også vi i miljøbevegelsen må ta innover sier Fredrik Hauge. Nå sank respekten for … Continue reading "Bellona-leder vil ikke stanse dumping av gruveavfall i Repparfjorden: – Ser ingen bedre alternativer Trenger kobber Hauge mener saken er vanskelig, fordi vi trenger kobber for elektrifiseringen av samfunnet."

2019-02-16 23:27 Green New Deal a “Recipe for Mass Suicide,” Says Greenpeace Co-Founder

CALGARY, Canada–In this exclusive interview with The New American, Greenpeace co-founder Dr. Patrick Moore warns that the “Green New Deal” proposed by congressional Democrats is a “recipe for mass-suicide.” Moore, who left Greenpeace for reasons he outlines in the interview, says millions of Americans would die if the policies outlined in the Green New Deal … Continue reading "Green New Deal a “Recipe for Mass Suicide,” Says Greenpeace Co-Founder"

2019-02-16 18:48 I’m Starting To Get Worried

Wranglerstar If this winter storm continues we’ll be buried in snow. I’m worried for the shut-ins that pepper the forest https://youtu.be/zvs7FTqM4tg Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-16 14:53 Wind farms are the ‘new apex predators’: Blades kill off 75% of buzzards, hawks and kites that live nearby, study shows

Predatory bird numbers are four times higher in areas away from win turbines This is having a devastating ‘ripple effect’ across the food chain It means numbers of certain small animals are growing unchecked. https://www.dailymail.co.uk/…/Wind-farms-new-apex-predators… Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-16 07:37 Hawaii Record, Snowfall, Cold and Wind Speed Four Islands.

Adapt 2030 Hawaii state wide record coldest temperature ever and 191 mph winds highest ever on the Big Island, snow to the lowest elevation ever on Maui, rare thunderstorm warning Kauai and massive 40+foot waves on Oahu. This was a once in at least 150 year storm. https://youtu.be/7t358l5njbo Følg også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 … Continue reading "Hawaii Record, Snowfall, Cold and Wind Speed Four Islands."

2019-02-16 06:44 Desperat klimaindustri utnytter ungdom.

Den gigantiske klimaindustrien som er bygget opp de siste tiårene, omfatter titusenvis av karrierer, omsetter for hundrevis av milliarder årlig, og høster inn ufattelige summer i avgifter, skatter og økte priser over hele Europa, som så omsettes i å pumpe opp den ulønnsomme klimaindustrien ytterligere, uten å oppnå noe som helst. Det er antagelig historiens … Continue reading "Desperat klimaindustri utnytter ungdom."

2019-02-15 22:55 Sommerisen som skulle forsvinne i Arktis.

Klimakatastrofesektens påstander om at Arktis er varmt, derfor kommer det kuldebølger stormende inn over USA, store deler av Europa samt deler av Midt-Østen og Asia, er sannelig ikke særlig troverdige. Mens Russland og Sibir opererer med temperaturer mellom -17 og -38 grader C, og USA strever med kuldegrader helt ned til Texas, er det også … Continue reading "Sommerisen som skulle forsvinne i Arktis."

2019-02-15 20:19 Mobil-, strøm-, og nødnett tilbake etter omfattende kollaps i Nordland Det har vært strømbrudd og bortfall av mobilnett og nødnett flere steder i Nordland, men nå skal situasjonen være under kontroll, melder politiet.

Da skjedde det igjen. For tredje gang i år blir ilvsviktige funksjoner slått ut. Og for dere som har skjønt det så er uværene vi har hatt bare en begynnelse. Mer vind, snø og kulde i en Mini-Istid som allerede er i gang kan det bli en katastrofe for mange. Er du forberedt på lange perioder … Continue reading "Mobil-, strøm-, og nødnett tilbake etter omfattende kollaps i Nordland Det har vært strømbrudd og bortfall av mobilnett og nødnett flere steder i Nordland, men nå skal situasjonen være under kontroll, melder politiet."

2019-02-15 10:16 UNN har ikke råd, ambulansearbeidere samler penger til livsviktig utstyr Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN, har hatt lånte brystkompresjonsmaskiner i ambulansene, som nå er levert tilbake. De har ikke midler til å kjøpe egne, så ambulansearbeidere har på privat initiativ startet innsamlingsaksjon.

Noen ganger tror jeg nesten ikke hva jeg leser. Og nå blir jeg over middels forbanna. Norge har åttetusenmilliarder på bok. Vi bruker hundremillioner i snitt pr dag basert på en tredve år klimaløgn om stigende hav, isfritt Arktis osv. Alt har vært feil. Men millionene fyker ut til ingen nytte. Hva er det som … Continue reading "UNN har ikke råd, ambulansearbeidere samler penger til livsviktig utstyr Universitetssykehuset Nord-Norge, UNN, har hatt lånte brystkompresjonsmaskiner i ambulansene, som nå er levert tilbake. De har ikke midler til å kjøpe egne, så ambulansearbeidere har på privat init ...

2019-02-15 09:12 Hvis du lurer på hvordan det er i Norge om to år er det flere bilder her.

SnowPocalypse as Russia’s nickel and palladium capital is caught between two cyclones By The Siberian Times reporter14 February 2019 Locals in Norilsk dive head first into the 4-metre deep fluffy snow as if it were a swimming pool. https://siberiantimes.com/…/snowpocalypse-as-russias-nick…/… 0 kommentarer

2019-02-15 08:46 Retail Food Prices Pop – Meat as Taboo – Hawaiian Snow – Decentralized Food!

Ice Age Farmer “Eat your meat outside, earth-killer!” Former UN calls to banish meat eaters. Historic snow in Hawaii. 150 homes destroyed by hail in India. 1,600 cattle lost in Yakima. Whole Foods raising prices. Start growing your own food and forming resilient communities today. https://youtu.be/1P9peSvVLjM… 0 kommentarer

2019-02-15 08:04 Helge Leikanger.

ADVARSEL, STERKE SCENER! Disse drapsmaskinene for fugler, ønsker visstnok mange “miljøforkjempere” seg mest mulig av, i tidligere urørte norske skoger og utmark. Se videoen, og bedøm selv! Det var en gang da miljøvern handlet om vern av miljøet, og om å begrense utslipp av reell forurensing og giftstoffer i naturen. Men miljøvern handlet selvsagt ikke … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-02-15 07:09 Our Depleted Sun & the Looming Ice Age

Is the Sun renewable? now its cooling or is it low on fuel. Trunews poses the question, what if its cooling. what if the world is facing famine in 2030. a global food crisis! is global warming a lie , because its cooling! https://youtu.be/OcqwDtZ1JfE   0 kommentarer

2019-02-14 21:09 JEG HAR FULGT MED HVER DAG I FIRE ÅR MED DET MESTE OM KLIMA. OG SELV OM DET SOM KOMMER HER IKKE ER NOEN NYTT FOR MEG BLE JEG FOR FØRSTE GANG SKIKKELIG REDD. OG DET HAR JEG ALDRI VÆRT FØR

Grand Solar Minimum 2019: What to Expect Ice Age Farmer 2018 has been a hell of a year, and 2019 promises to be even more “fun.” What can we expect? Christian breaks it down, from the geophysical to the geopolitical, in this Ice Age Farmer special edition. https://youtu.be/i4NxloTfxIU… Følg også med Bestefars Klimasannhet på FB. … Continue reading "JEG HAR FULGT MED HVER DAG I FIRE ÅR MED DET MESTE OM KLIMA. OG SELV OM DET SOM KOMMER HER IKKE ER NOEN NYTT FOR MEG BLE JEG FOR FØRSTE GANG SKIKKELIG REDD. OG DET HAR JEG ALDRI VÆRT FØR"

2019-02-14 18:44 West Coast USA Snow Records Verify Jet Stream Shift

Adapt 2030 Most snow in 70 year across Seattle and parts of Washington State, Record snow pack Mammoth Mtn, California, new wind record set Mauna Kea Hawaii, tornado in Guatemala mid-winter and more snow n the way to break all totals in Seattle back to 1915. More storm warnings for west coast USA and B.C. … Continue reading "West Coast USA Snow Records Verify Jet Stream Shift"

2019-02-14 16:46 Climate and Atmosphere Shifts Mid-Winter 2019

Climate and Atmosphere Shifts Mid-Winter 2019 Adapt 2030 These are events that happened across our planet in the middle of Northern Hemisphere Winter 2019. Changes are amplifying and will continue to do so through 2035.https://youtu.be/gP2dg9-8KKc… Følg også med Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-14 14:18 Dieselgeneratorer måtte redde strømnettet. Grønn energi har blitt en økonomisk katastrofe i mange land.

Flatt Tesla-batteri Flertallspolitikerne i den australske delstaten South Australia har stor sans for Angela Merkels grønne energipolitikk. De har gått for sol og vind. Det har gitt tyske kraftpriser og ustabilitet i delstatens strømnett, som flere ganger er blitt reddet av nabostatenes kullkraftverk. De grønne har et anstrengt forhold til proporsjoner. Etter en større blackout … Continue reading "Dieselgeneratorer måtte redde strømnettet. Grønn energi har blitt en økonomisk katastrofe i mange land."

2019-02-14 13:59 Donald Trump Tours Chemtrail Plane, Promises To Terminate Program.

Donald Trump kom når vi trengte det. Han trakk USA ut av Parisavtalen som er en økonomisk katastrofe for verdens befolkning. Den er ikke verdt fem øre. Politikere og media over hele verden hylte i kor. Jorden ville koke. Trump har skylden. De samme politikerne har stilltiet og godtatt Chemtrails for å kjøle ned jorden. … Continue reading "Donald Trump Tours Chemtrail Plane, Promises To Terminate Program."

2019-02-14 09:34 DESVERRE ER NRK,TV2,VG,DAGBLADET OG HELE KLIMAMENIGHETEN STUMME SOM ØSTERS NÅR SANNHETEN KOMMER FREM. HER HAR DE MISSBRUKT EI JENTE PÅ DET GROVESTE.

Svindelen rundt klima-Greta (16) når omsider SvD. I desember ble det rapportert at hysteriet rundt svenske Greta Thunbergs streik for klimaet var et PR-stunt. To måneder senere formidler SvD beretningen. https://resett.no/…/svindelen-rundt-klima-greta-16-nar-om…/…Følg også med Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-14 08:13 Green New Deal Would Kill Almost Everyone, Warns Greenpeace Co-Founder.

CALGARY, Canada — The “Green New Deal” proposed by congressional Democrats is a “recipe for mass suicide” and the “most ridiculous scenario I ever heard,” Greenpeace Co-Founder Patrick Moore (shown) warned in an exclusive interview with The New American. In fact, Dr. Moore warned that if the “completely preposterous” prescriptions in the scheme were actually … Continue reading "Green New Deal Would Kill Almost Everyone, Warns Greenpeace Co-Founder."

2019-02-14 07:45 DET TOK 5 ÅR OG OVER 100 000 BATTERIBILER SKULLE DET BLI, FØR BRANNVESENET ENDELIG FORSTÅR AT LITHIUM IKKE LAR SEG SLUKKE.

Noe å tenke på for alle som kjører el-biler.  Hvilken brannmann i dag, våger å nærme seg en el-bil i brann for å redde sjåfør og evt. passasjerer? Følg også med Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-13 23:30 14,000 ABANDONED WIND TURBINES LITTER THE UNITED STATES

The towering symbols of a fading religion, over 14,000 wind turbines, abandoned, rusting, slowly decaying. When it is time to clean up after a failed idea, no green environmentalists are to be found. Wind was free, natural, harnessing Earth’s bounty for the benefit of all mankind, sounded like a good idea. Wind turbines, like solar … Continue reading "14,000 ABANDONED WIND TURBINES LITTER THE UNITED STATES"

2019-02-13 21:08 Mini-Istid.

Hvordan det utvikler seg er vanskelig å si. Men de som seriøst har forsket på dette er ganske sikre.  Vinteren 2020 og 2021 vil snømengden i Norge bli omtrent som på bildet. De fleste får problemer med å bli kvitt snøen. Samme mengde vil komme i 2022 og da er det problemene begynner for de … Continue reading "Mini-Istid."

2019-02-13 16:50 Skolestreik i Drammen – Dette blir enda større enn forventa, sier Rose Jahanfarah.

KAN NOEN FORTELE ROSE OG ANDRE UNGDOMMER SOM BRUKER GRETA THUNBERG I KLIMAKAMPEN AT DE ER MED PÅ Å MISSBRUKE JENTA. NÅ ER DET PÅ TIDE Å BREMSE NED LITT PÅ GALSKAPEN. Bolag använde Greta Thunberg som dragplåster – drog in 10 miljoner SvD granskar | Entreprenören Ingmar Rentzhog, som säger sig ha upptäckt Greta … Continue reading "Skolestreik i Drammen – Dette blir enda større enn forventa, sier Rose Jahanfarah."

2019-02-13 15:58 NRK- Klimaløgn og skremselskanalen.

Hva feiler det NRK om dagen. Nå er bruken av barn på grensen til barnemisshandling. Tang til middag og hage på taket. Slik kan det bli i vår levetid, ifølge forskere. Hvilke forskere. De som får betalt for rapportene hvis det passer våre politikere. Hvorfor slipper ikke forskere som mener det motsatte til. Men AL … Continue reading "NRK- Klimaløgn og skremselskanalen."

2019-02-13 15:56 Hvor blir det av den katastrofale oppvarmingen?

Det blir stadig vanskeligere for alarmistene å holde liv i myten om en katastrofal, menneskeskapt global oppvarming. Den globale temperaturen synker for tida. Tall for 2018 er lagt fram. De viser at kloden var kaldere i fjor enn i 2017, 2016 og 2015. https://www.derimot.no/klimabloffen-global-temperatur-syn…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-13 09:58 Hvor mye tror du havet vil stige hvis all isen på Norpolen smelter som Al Gore sa og de fleste tror på.

Her er svaret. https://www.facebook.com/ulfgoran.moller.9/videos/342415873250775/ Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-13 07:36 Minnesota Madness: Big Freeze Exposes Wind & Solar’s Deadly Flaw – Hopeless Intermittency.

Dette har jeg sagt i flere artikler. Det kan ikke gå bra. Det blir kaldere og mere snø i en Mini-Istid som allerede har startet. De fyller hele fjellheimen med dem. Gjett hvem som får regninga når de ikke kan brukes. https://stopthesethings.com/…/minnesota-madness-big-freez…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-13 05:43 Følg med inn i Mini-Istiden. Vil du vite hvor snøgrensenkan bli året rundt om få år?. Se fra

GSM News – Winter storm Maya dropping Snow and Ice ~ Massive Snow, Pakistan -Grand Solar Minimum.https://youtu.be/ntWN-PdM5Z4… 0 kommentarer

2019-02-13 05:43 Helge Leikanger.

CO2, ELLER IKKE CO2. DET ER FORSKJELLEN PÅ LIV OG DØD. CO2-konspirasjonsteorien er på alle måter stikk i strid med all anerkjent vitenskap, og alle velkjente historiske klimaendringer. Så det er selvsagt betryggende at folk flest ikke bare “tror” ukritisk på alt de får servert av ikkevitenskapelige opplysninger og påstander på både inn-og utpust i … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-02-12 23:35 Støtt promoteringen av Bestefars Klimasannhet.

Våre motstandere bruker milioner. Det er ikke vårt mål men alt hjelper. Bli medlem. Kontigenten er 300 kr året. De vil bli brukt til å spre siden spesielt til ungdommer. De har blitt hjernevasket for lenge så trenger å få vite sannheten så de vet hva de går til når de blir voksne. Bli med … Continue reading "Støtt promoteringen av Bestefars Klimasannhet."

2019-02-12 22:00 Den globale temperaturen synker.

Det blir stadig vanskeligere for alarmistene å holde liv i myten om en katastrofal, menneskeskapt global oppvarming. Den globale temperaturen synker for tida. Tall for 2018 er lagt fram. De viser at kloden var kaldere i fjor enn i 2017, 2016 og 2015. https://resett.no/20…/…/12/den-globale-temperaturen-synker/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-12 20:57 Erna etter NRK-undersøkelse: – Et nytt OL må ha høyere oppslutning før vi søker

Jeg er over middels opptatt av sport. Følger med det jeg kan. Så reprisen fra åpningen fra OL på Lillehammer i dag. Jeg ville vært den første til å støtte OL der i 2026. Vi har råd og tar som regel de fleste medaljene så vi må stile opp. Så langt er alt bra. Det … Continue reading "Erna etter NRK-undersøkelse: – Et nytt OL må ha høyere oppslutning før vi søker"

2019-02-12 18:29 De er ikke helt enige om når og hele årsaken og hvor lenge det varer. Men som mange andre har forstått så kommer det en Mini-Istid nå.

In 2020, the Little Ice Age will begin! https://youtu.be/e8sxecTdD-M Følg BesefarsKlimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-12 11:49 NÅ SLÅR HJERNEVASKINGEN AV BARN OG UNGDOM UT I FULL BLOMST OG REDAKSJONENE JOBBER PÅ HØYGIR. DE BLI BRUKT KYNISK I EN MAKTKAMP OM KLIMAKRONENE. GRETA SOM ER EN BRIKKE I ET RÅTTENT SPILL BLIR BRUKT AV ALLE. FOR Å SAMLE MISSBRUKEN AV VÅRE UNGDOMMER KOMMER DET NYE INNLEGG PÅ DENNE ARTIKKELEN ETTERHVERT.

Dette grenser til barnemisshandling. ___________________________________________________ Klimaoppgjøret Jacob saksøker Donald Trump. Greta nekter å gå på skolen. Mari kjemper mot politikerne. De er en del av et ungdomsopprør som verden kanskje aldri har sett maken til: De vil redde oss fra klimakrisen. https://www.nrk.no/urix/de-unges-klimaoppgjor-1.14419489… Greta Thunberg brukes i klimasvindelen. Som Samhällsnytt tidigare har rapporterat står PR-experten och klimataktivisten Ingmar … Continue reading "NÅ SLÅR HJERNEVASKINGEN AV BARN OG UNGDOM UT I FULL BLOMST OG REDAKSJONENE JOBBER PÅ HØYGIR ...

2019-02-12 05:45 Dramatic video and pictures show the horrifying consequences of the floods in Western Queensland, Australia which killed up to 300,000 cattle in historic flooding.

Mens vi på den nordlige halvkule vil få kaldere vær i en Mini-Istid vil andre land får mer nedbør eller tørke. Det skjer nå med katastrofale følger. Mange hundre tusen dyr dør. Det samme skjedde under forrige Mini-Istid. Mens det flommet i noen land fikk India to år uten regn. Så været endrer seg dramatisk … Continue reading "Dramatic video and pictures show the horrifying consequences of the floods in Western Queensland, Australia which killed up to 300,000 cattle in historic flooding."

2019-02-12 05:13 UK weather forecast: Britain braced for POLAR ONSLAUGHT with snow and ice as temps PLUMMET

BRITAIN is about to get an early taste of spring although forecasters warn snow and freezing temperatures could return next week. https://www.express.co.uk/…/uk-weather-forecast-uk-snow-met… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-12 04:37 NEWS Snow Hits Las Vegas in Rare Appearance

Snowflakes made a rare appearance in Las Vegas as cold air plunged into the deserts of the southwestern United States on Sunday night. https://pacevegas.com/…/snow-hits-las-vegas-rare-appearan…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-11 21:35 Et stort skritt i riktig retning NRK. Denne artikkelen gjorde meg glad. Dere har et lite stykke igjen om solens påvirkning av klima, men dette er bra. Som den første av media og presse i Norge kan det se ut som dere søker sannheten.

Tror lavere solaktivitet vil motvirke global oppvarming Dersom sola går i «dvale», hvilke konsekvenser vil det få for klimaet på jorda? Noen mener det vil bety at vi går en kaldere periode i møte. Andre er adskillig mer skeptisk. https://www.nrk.no/…/_-tror-lavere-solaktivitet-vil-motvirk… Følg Bestefars klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-11 19:52 Nå må de stoppe med å hjernevaske barn med klimaløgner for å tjene penger. Og våre hjernedøde media og presse sluker alt rått. Hva tenker dere med. Eller kanskje dere ikke har noe.

SvD uppmärksammar affärerna bakom Greta Thunberg – två månader efter att de avslöjats Redan i december uppmärksammades det att mediehysterin kring Greta Thunberg är en påverkansoperation som leds av PR-experten Ingmar Rentzhog, en person med kopplingar till flera propagandaorganisationer. Nu två månader senare väljer SvD att uppmärksamma affärerna. Klimat-Gretas pappa förnekar att familjen haft kännedom … Continue reading "Nå må de stoppe med å hjernevaske barn med klimaløgner for å tjene penger. Og våre hjernedøde media og presse sluker alt rått. Hva tenker dere med. Eller kanskje dere ikke h ...

2019-02-11 17:16 Vindmøller; En effektiv fugledreper. Hvorfor er det ingen som reagerer?

Nå skal snart hele fjellheimen bygges ut med vindturbiner som tar livet av fugler over hele verden. Hvor i helvete er alle dere som demonstrerer mot alt mulig som rører på seg uansett hva det er. Har dere blitt feige eller hva er det som skjer. Munnkurv? https://www.facebook.com/…/a.17602975973…/1760298177318165/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-11 14:34 Klimaendringer topper global «bekymringsmåling» Klimaendringene er det folk frykter mest, om man skal tro en måling utført i 26 land. Også dataangrep er noe folk i økende grad er bekymret for.

NRK, hele media og presse over hele verden stempler alle som ikke tror på 30 år gamle klimaløgner som en parikaste blir det slike meningsmålinger. Politikere blir mobbet på tv og i avisene. De er livredde for det kommer snart et valg. Forskere som vet sannheten er boikottet av vår frie demokratiske presse. Hva faan er … Continue reading "Klimaendringer topper global «bekymringsmåling» Klimaendringene er det folk frykter mest, om man skal tro en måling utført i 26 land. Også dataangrep er noe folk i økende grad er bekymret for."

2019-02-11 14:16 Jeg har fulgt Adapt 2030 i fire år. Alle prognoser har slått til. Kanskje den viktigste å følge med på.

Adapt 2030 Global Warming = All Time Record ColdNew articles out trying to explain away the recent record cold in N. America and record snow in Europe. I break down how the article forgets to include discussions of Earths weakening magnetic field, polar wander or solar activity as a reason jet streams are wandering into … Continue reading "Jeg har fulgt Adapt 2030 i fire år. Alle prognoser har slått til. Kanskje den viktigste å følge med på."

2019-02-11 12:47 Det snør i Las Vegas.

Dette ser vi ikke hver dag. Og egentlig burde det ikke skje ifølge klimaidiotene. ‪Snowing… Yes snowing last night in Las Vegas, Nevada, USA! This is very rare to see. 😮🌨️Credit: tlPhotography_vegas. Posted by Extreme Weather on Monday, February 11, 2019 Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-11 02:37 Bolag använde Greta Thunberg som dragplåster – drog in 10 miljoner SvD granskar | Entreprenören Ingmar Rentzhog, som säger sig ha upptäckt Greta Thunberg, använde det svenska klimatfenomenets namn i en nyemission som dragit in nära 10 miljoner i investeringar.

Det er synd på jenta som blir missbrukt av alle som vil tjene penger på klimaløgnene. NRK viste talen på klimakonferansen i Polen som ble spilt inn for en tom sal. FAKE. Nå kommer det mer grums. Tror dette bare er starten.  Jeg gir faan i om dere bruker hjernedøde voksne til å lyve for … Continue reading "Bolag använde Greta Thunberg som dragplåster – drog in 10 miljoner SvD granskar | Entreprenören Ingmar Rentzhog, som säger sig ha upptäckt Greta Thunberg, använde det svenska klimatfenomenets namn i en nyemission som dragit in nära 10 miljoner i investeringar."

2019-02-11 01:17 GUNHILD STORDALEN FORSTÅR KRITIKKEN: – DET ER ET PARADOKS NEW YORK CITY (NRK): HUN VIL GJØRE VERDEN MER MILJØVENNLIG, SAMTIDIG SOM HUN FLYR VERDEN RUNDT. GUNHILD STORDALEN SKJØNNER AT FOLK REAGERER.

Det tragiske er de som ikke er klimaforskere som Gunhild Stordalen, Al Gore og andre med milliarder i banken. De flyr verden rundt og sprer løgner om klima, At de flyr er helt greit. Det påvirker ikke klima som klimaløgnene deres hevder. Media og presse fotfølger dem og sprer løgnene videre. Ingen som har en … Continue reading "GUNHILD STORDALEN FORSTÅR KRITIKKEN: – DET ER ET PARADOKS NEW YORK CITY (NRK): HUN VIL GJØRE VERDEN MER MILJØVENNLIG, SAMTIDIG SOM HUN FLYR VERDEN RUNDT. GUNHILD STORDALEN SKJØNNER AT FOLK REAGERER."

2019-02-10 23:33 Myndighetene advarer mot stengte veier og brudd i strøm og mobilnettet som sist vinter.

UK weather forecast WARNING: Britain braced for ARCTIC FREEZE after Storm Erik passes. Temperatures will plummet over the weekend as a huge swathe of Arctic air is dragged into Britain by Storm Erik – which has already claimed two lives. The killer tempest will continue its reign of terror tonight and through tomorrow unleashing a … Continue reading "Myndighetene advarer mot stengte veier og brudd i strøm og mobilnettet som sist vinter."

2019-02-10 20:29 Skiskyting i Canmore er avlyst på grunn av kulde. Det var 26 minusgrader på stadion to timer før rennstart.

Hvordan er det fremdeles mulig for så mange å tro på mennskeskapt global oppvarming? https://www.nrk.no/…/skiskyting-i-canmore-avlyst-1.14424917… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-10 19:30 Seattle, already having its snowiest February in 70 years, set for even more.

Hvordan er det fremdeles mulig for så mange å tro på mennskeskapt global oppvarming? https://abcnews.go.com/…/seattle-snowiest-february-7…/story… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-10 10:15 Klimaforsker: – Ikke mulig å se noen klimavirkning av norske elbiler.

Min første tanke er hvorfor kommer dette nå; De vet CO2 hysteriet er løgn. De vet skatter og CO2 avgifter er ran. De vet folk har trodd på dem. Men de vet også at det blir mye kaldere og nå må de begynne å fortelle sannheten. Om saueflokken vil skjønne det er jeg litt usikker … Continue reading "Klimaforsker: – Ikke mulig å se noen klimavirkning av norske elbiler."

2019-02-10 09:12 Undersøkelse: Elbiler mister 41 prosent rekkevidde i kulden.

Hvis jeg hadde fått en elbil helt gratis ville jeg takket nei uansett hvor lite eller mye rekkevidden taper seg i kulden. Jeg syns elbiler er fine. De akselrerer raskt og er gode å kjøre. Men jeg vil komme trygt frem. For det vil bli mangel på strøm. Når Mini-Istden slår inn skikkelig om et … Continue reading "Undersøkelse: Elbiler mister 41 prosent rekkevidde i kulden."

2019-02-10 01:17 Den beste artikkelen jeg har sett som forklarer på en måte så alle burde forstå løgnen om CO2. Hvis ikke bør dere be om å få tilbake skolepengene. Hvis dere ikke allerede har fått dem igjen. (Gammelt ordtak som passet å bruke nå).

CO2-utslippene er ufarlige I motsetning til hva mange synes å tro har dagens naturlige og menneskeskapte CO2-utslipp ingen betydning for klimaet. Vi kan i realiteten slippe ut så mye CO2 vi bare vil, uten noen konsekvenser for klimaet. https://www.hegnar.no/…/…/Debatt-CO2-utslippene-er-ufarlige… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-09 22:02 Sommerisen som skulle forsvinne i Arktis.

Klimakatastrofesektens påstander om at Arktis er varmt, derfor kommer det kuldebølger stormende inn over USA, store deler av Europa samt deler av Midt-Østen og Asia, er sannelig ikke særlig troverdige. Mens Russland og Sibir opererer med temperaturer mellom -17 og -38 grader C, og USA strever med kuldegrader helt ned til Texas, er det også … Continue reading "Sommerisen som skulle forsvinne i Arktis."

2019-02-09 16:21 Døde 600000 av Malaria i Arktis? Det og mer du bør vite om klima ser du i denne videoen. Meget bra og lærerik.

The Great Global Warming Swindle – Full Documentary HD Wisdom Land The Great Global Warming Swindle caused controversy in the UK when it premiered March 8, 2007 on British Channel 4. A documentary, by British television producer Martin Durkin, which argues against the virtually unchallenged consensus that global warming is man-made. A statement from the … Continue reading "Døde 600000 av Malaria i Arktis? Det og mer du bør vite om klima ser du i denne videoen. Meget bra og lærerik."

2019-02-09 15:05 STANS OLJETINGEN, AVLYS HORDFAST, NYE MOTORVEIER OG NYE RULLEBANER. DET ER KUREN SOM MÅ TIL FOR Å BERGE KLIMAET NÅ SIER GUNNAR KVÅLE PROFESSOR EMERITUS UIB, STYREMEDLEM I BESTEFORELDRENES KLIMAAKSJON.

Berens Tidende føyer seg inn i rekken som bare slipper til  de som ikke forteller sannheten om klima. Desverre er det mange av dem. Artikkelen til Gunnar Kvåle i Besteforeldrenes Klimaaksjon inneholder så mange faktafeil så det gjør vondt inni meg på vegne av de som følger dem i tykt og tynt. De får også … Continue reading "STANS OLJETINGEN, AVLYS HORDFAST, NYE MOTORVEIER OG NYE RULLEBANER. DET ER KUREN SOM MÅ TIL FOR Å BERGE KLIMAET NÅ SIER GUNNAR KVÅLE PROFESSOR EMERITUS UIB, STYREMEDLEM I BESTEFORELDRENES KLIMAAKSJON."

2019-02-09 08:44 20 toppforskare i unikt upprop: koldioxiden påverkar inte klimatet – Lars Bern får tungt stöd från vetenskapsmän.

Samtidig som Al Gore sa Arktis skulle smelte kom denne artikkelen med noen som har greie på klima.  Hvordan kan media, presse og millioner fremdeles tro på Al Gore. Har dere blitt lovet en ny dato på smeltingen?. Artikkelen er elve år gammel. Følger dere ikke med, eller hva feiler det dere? https://newsvoice.se/…/20-toppforskare-i-unikt-upprop-kol…/… Følg Bestefars … Continue reading "20 toppforskare i unikt upprop: koldioxiden påverkar inte klimatet – Lars Bern får tungt stöd från vetenskapsmän."

2019-02-09 02:17 Klimaendringer inngår ikke våpenhvile.

Hulda Holtvedt har faktisk rett i en ting for en gangs skyld. Hun angriper politikere for ikke å forberede seg for klimaendringene. Jeg er helt enig. Men der kommer bråstoppen. Hun som de fleste tror fremdeles på Al Gore sine klimaløgner. Dagbladet og resten av media som ikke skjønner noe henger seg på. Alle som … Continue reading "Klimaendringer inngår ikke våpenhvile."

2019-02-08 18:48 Legger denne opp en gang til. Den starte med å vise at temperaturen øker før CO2.

CO2 driver ikke opp temperaturen. CO2 øker etter temperaturen stiger. Forskerne har visst det i over hundre år. https://youtu.be/zDOgWeTAas0… Følg Bestefars Klimasannhet påFB. 0 kommentarer

2019-02-08 10:24 HVORFOR JEG ER 100% SIKKER PÅ AT AL GORE LYVER OM CO2 OG MENNSKESKAPT GLOBAL OPPVARMING.

Og det burde være ganske enkelt. Alle de såkalt spådommene har slått feil. Han er ikke forsker. Det er nesten ingen som spår jordens undergang. Det jeg kan huske som den varmeste  sommeren var i 1955. Grafen viser at jeg husker riktig. Forskere som vet hva de prater om slipper ikke til i media. Spesielt … Continue reading "HVORFOR JEG ER 100% SIKKER PÅ AT AL GORE LYVER OM CO2 OG MENNSKESKAPT GLOBAL OPPVARMING."

2019-02-08 08:16 Al Gore sine klimaløgner er mange.

Og da er det ikke  lett å forstå hvorfor så mange fremdeles tror på han. Ingen kan svare på det heller, virker det som. Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-07 20:47 Townsville floods again: 1881, 1892, 1946 and 1953. It’d be climate change if it stopped flooding.

In 1946, The upper Ross River got 200mm of rain in just 2 hours. Call that a rain bomb? They would now, but back then CO2 was only 310ppm, and people just called it a downpour. http://joannenova.com.au/…/townsville-floods-again-1881-1…/… From 1946 when CO2 was 310ppm. Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-07 16:52 Anders Brunstad.

ELEKTRIFISERING AV NORSKE PLATTFORMER ER DIREKTE ÅRSAK TIL DE HØYE STRØMPRISENE. Den som tror at en norsk oljeplattform går på gass eller strøm påvirker klimaet på jorden, Burde egentlig ta seg en lengre studiepause, Eller en prat med legen sin. Men så langt har propagandaen i MSM, Aftenposten og NRK og BBC kommet. Reinspikka Fake … Continue reading "Anders Brunstad."

2019-02-07 09:04 Det er 400 år siden siste store Mini-Istid. De var ikke forberedt. Hvorfor er ikke verden forberedt nå. Forskere og politikere vet det.

The Sun is Going to Sleep. https://youtu.be/7whL9jvdL5s… Følg Bestefars Klimasannhet påFB. 0 kommentarer

2019-02-07 07:26 Greit at flere kommer på banen som tør å si sannheten.

Australia PM adviser says climate change is ‘UN-led ruse to establish new world order’ Tony Abbott’s business adviser says global warming a fallacy supported by United Nations to ‘create a new authoritarian world order under its control’ https://www.telegraph.co.uk/…/Australia-PM-advisor-says-cli… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-07 01:28 Klimaendringer i historisk perspektiv.

Klimaendringene i vår tid er naturlige og normale. De er innenfor rammer vi sivilingeniører kjenner fra historien. Verken temperaturnivå, endringsretning eller — hastighet er spesiell for vår tid, skriver sivilingeniør Kjell B. Mortensen. https://www.itromso.no/…/Klimaendringer-i-historisk-perspek… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-06 20:20 NRK startet tidlig med å skremme og hjernevaske barn med dårlig kunnskap om klima jeg ikke trodde var mulig. Og det har ikke blitt bedre. Denne er fra 2011.

Animasjon om global oppvarming. Produsert av tysk TV, ORF Kommentar v/Unni Eikeseth, NRK-Newton. Publisert 13.05.2011 https://www.nrk.no/video/PS*37887… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-06 19:15 OBS: Ekstraordinær båndtvang nå! Ser ikke ut som vinteren ble slik klimaløgnerne har spådd.

På grunn av store snømengder er det nå vanskelig for både elg og rådyr å ta seg fram i terrenget og å skaffe seg nok mat, og de er sårbare for å bli jaget av løse hunder. Oslo kommune har derfor funnet det nødvendig å innføre ekstraordinær båndtvang for hunder, skriver Bymiljøetaten. https://akersposten.no/…/obs-ekstraordinar-bandtva…/19.3252… Følg Bestefars … Continue reading "OBS: Ekstraordinær båndtvang nå! Ser ikke ut som vinteren ble slik klimaløgnerne har spådd."

2019-02-06 17:17 Six Feet of Snow in 24 Hours Fell in California.

Jeg er så lei alle klimaløgnene som hagler i media om dagen når det settes snørekorder over hele verden. Hva feiler det dere? https://weather.com/…/six-feet-of-snow-in-24-hours-fell-in-… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-06 15:30 Avtalen som kan snu opp ned på Afrikas økonomi.

Hvorfor i all verden legger jeg ut denne?. Fordi jeg har tenkt på det lenge og nå passet det når NRK la ut denne. Når nesten hele nordlige halvkule blir kaldere vil landbruk bli redusert kraftig. Enkelte steder 100%. Mange andre industrier vil også slite i kulden. Flere meter snø som ikke smelter om sommeren … Continue reading "Avtalen som kan snu opp ned på Afrikas økonomi."

2019-02-06 07:44 Skiannlegg i California stenger.

Kom tre meter snø på et døgn. Får ikke åpnet linken. Ser etter en annen. 0 kommentarer

2019-02-06 07:33 Avlinger blir ødelagt over hele verden Det betyr matmangel og høyere priser.

Extreme cold in USA raise the price of wheat Powerful cyclone with strong frosts and winds covered the territory of the United States from North and South Dakota to Maine. In Minnesota, the temperature broke the record 1800 and dropped below 50C. In Chicago the night temperature fell to -27C, which was at least since … Continue reading "Avlinger blir ødelagt over hele verden Det betyr matmangel og høyere priser."

2019-02-05 23:56 Germany’s Power Grid Overhaul to Cost Billions More Than Expected

Det grønne skiftet blir det grønne økonomiske helvete. Og tror du vi slipper unna tar du feil.  Strømregningen over hele Europa vil skyte i været. https://www.bloomberg.com/…/germany-s-power-autobahns-will-… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-05 23:34 World Weather.

Vi følger været på vei inn i Mini-Istiden. https://www.facebook.com/World-Weather-321567668417764/Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-05 17:54 TROR LAVERE SOLAKTIVITET VIL MOTVIRKE GLOBAL OPPVARMING DERSOM SOLA GÅR I «DVALE», HVILKE KONSEKVENSER VIL DET FÅ FOR KLIMAET PÅ JORDA? NOEN MENER DET VIL BETY AT VI GÅR EN KALDERE PERIODE I MØTE. ANDRE ER ADSKILLIG MER SKEPTISK.

Endelig fant jeg noe fornuftig fra NRK. Fra 2017. Men jeg tolker dette som en begynnelse på innrømmelsen at de har tatt feil av påstanden om mennskelig global oppvarming. Og lav solaktivitet gjør det kaldere. Det er helt naturlig. Og den globale oppvarmingen som har stått stille i mange år var også helt naturlig. Nå mangler … Continue reading "TROR LAVERE SOLAKTIVITET VIL MOTVIRKE GLOBAL OPPVARMING DERSOM SOLA GÅR I «DVALE», HVILKE KONSEKVENSER VIL DET FÅ FOR KLIMAET PÅ JORDA? NOEN MENER DET VIL BETY AT VI GÅR EN KALDERE PERIODE I MØTE. ANDRE ER ADSKILLIG MER SKEPTISK."

2019-02-05 16:37 NRKs klimapropaganda slår nye rekorder.

Bra flere tar opp NRK sin iver i klimasaken. https://www.an.no/…/nrks-klimapropaganda-slar…/o/5-4-953422… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-05 15:19 A brutal example of why 100% renewables can’t work By David Wojick

The brutal cold wave that just struck America provides a stark example of why 100% renewables cannot possibly work. Once the massive high pressure system was in place there was almost no wind, so no significant wind power. And the coldest temperatures by far were at night or early morning, when there was no solar … Continue reading "A brutal example of why 100% renewables can’t work By David Wojick"

2019-02-04 20:26 Adapt 2030 forteller sannheten.

MIAC #176) The Plan to Lower Your Living Standard. https://youtu.be/GrZ7FiQ_wQk Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-04 18:35 Former Vice President Al Gore failed to directly answer a question recently about some of his controversial climate change claims during recent press availability for his newest documentary on the environment.

Tror aldri jeg får svar men klarer fremdeles ikke å skjønne at noen kan tro på denne løgnhalsen. Hvorfor er det så mange av dere? https://www.theblaze.com/…/al-gore-refuses-to-give-direct-a… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-04 16:10 Farmenværet.

Hvor blir det av den globale oppvarmingen? Den globale oppvarmingen er ikke avlyst. Tvert i mot, den kan være årsaken til kulden. ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… Når jeg ser hvor forvirret og lite våre medier egentlig vet om klima fikk jeg en ide til TV2 og Gaute. Få med såkalte eksperter på vær og klima til  ” FARMENVÆRET”.  … Continue reading "Farmenværet."

2019-02-04 09:56 Ice Age Farmer forteller deg sannheten.

Most Amazing Aspect of the “Polar Vortex” IChristian shares absolutely the most amazing aspect of this past week’s Polar Vortex. Also: nuclear plant AGAIN shutdown by extreme/record cold, natural gas shortages cause Emergency alerts, and more. As people look to see why temperatures are plummeting, Google steps in to prevent them from finding answers. It’s … Continue reading "Ice Age Farmer forteller deg sannheten."

2019-02-04 06:43 400 år med solspot observasjoner.

Det er ikke for å skremme men for å vekke dere. Uansett hva eksperter sier så kommer en kaldere periode som den gjør med 400 års mellomrom. Det eneste vi får gjort noe med er å forberede oss og ikke gå rundt og vente på den såkalte globale oppvarmingen. Det er is på nordpolen og … Continue reading "400 år med solspot observasjoner."

2019-02-04 00:50 VARFÖR SAKNAR ALLA KLIMATALARMISTER RELEVANT UTBILDNING I KLIMATFORSKNING?

Vi lever i en tid där klimatalarmister ges tillgång till medieplattformar för miljoner läsare, man har vip-kort till allt ifrån public service till landets största tidningar; utan att behöva få en enda motfråga. Vetenskap kan inte ifrågasättas säger man, något som är ren lögn eftersom hela syftet med vetenskap är att den ska ifrågasättas; överlever … Continue reading "VARFÖR SAKNAR ALLA KLIMATALARMISTER RELEVANT UTBILDNING I KLIMATFORSKNING?"

2019-02-04 00:08 Mail on Sunday Reveals Hidden Payments To Climate Change Committee Chairman

Lord Deben Faces Calls To Resign Over £600.000 Payments From ‘Green Businesses’ To His Family Firm. https://mailchi.mp/…/mail-on-sunday-reveals-hidden-payments… Tory peer in £600,000 conflict of interest: Climate Change chief John Gummer faces calls to quit over payments from ‘green businesses’ to his family firm where daughter he famously fed a beef burger during the height of the … Continue reading "Mail on Sunday Reveals Hidden Payments To Climate Change Committee Chairman"

2019-02-03 23:17 Solar Cycle 24 has had the lowest solar activity since the Dalton Minimum around 1810.

Det blir kaldere. Det som kommer til å gjøre det enda kaldere er syklus 25 og 26 som står i køen for å slippe til. Da blir det  mye kaldere. Kanskje i 70 år. https://wattsupwiththat.com/…/quietest-solar-cycle-in-200…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-03 23:16 Confessions of a Greenpeace Dropout – Dr Patrick Moore.

Noen vet mer og kan formidle det bedre enn andre. Er en av de beste jeg har sett. Dere som ikke skjønner helt hva CO2 er bør se den. https://youtu.be/dCrkqLaYjnc Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-03 20:53 Stay off the roads! Drivers are told NOT to travel as England shivers on chilliest night of the year with temperatures plunging to -12C – while avalanches hit Scotland and UK-wide ice warnings are issued.

I fjor døde titusener av kulde eller kulderelaterte sykdommer. Håper de er bedre forberedt i år. Men med budskapet til klimaløgnerne i alle aviser og nyhetsredaksjoner over hele verden om stigende temperatur er det sikkert ikke så mange som gjør det. Nå er det kommet så langt at klimaløgnene tar liv. På tide å slutte … Continue reading "Stay off the roads! Drivers are told NOT to travel as England shivers on chilliest night of the year with temperatures plunging to -12C – while avalanches hit Scotland and UK-wide ice warnings are issued."

2019-02-03 09:49 Climate Change Denier’ Marc Morano Pushes Back on Global Warming Hysteria.

Legger denne opp igjen. Veldig bra og han forteller på en grei måte hvordan klimaløgnene er i ferd med å ødelegge livet våres og skremmer vettet av barna. Verden bruker 1 milliard dollar om dagen på løgnen. Hva feiler det dere som ikke reagerer på galskapen? https://youtu.be/wuKJSwkCHwE… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-03 09:02 China is cutting 45.000 ha of rainforest in Cameroon for Rubber DOOR WEBMASTER · 10 DECEMBER 2018 A Chinese state-owned company is behind rubber plantations that Cameroon villagers say threaten their livelihoods.

Hvor har miljøforkjemperne gjort av seg. Afrika og land over hele verden blir rasert. Har dere blitt blinde av CO2 hysteriet som enhver idiot snart må skjønne er løgn.  Og hvis dere har glemt at klima og miljø er to forskjellige ting så våkn opp av klimadvalen. Tror det er kommet så langt at dere … Continue reading "China is cutting 45.000 ha of rainforest in Cameroon for Rubber DOOR WEBMASTER · 10 DECEMBER 2018 A Chinese state-owned company is behind rubber plantations that Cameroon villagers say threaten their livelihoods."

2019-02-03 00:23 HVORDAN VIL FREMTIDEN SE UT I EN MINI-ISTID. GLEM ALT DU HAR LÆRT I TRETTI ÅR SOM HAR VÆRT FEIL. NÅ ER DET PÅ TIDE Å FORBEREDE SEG PÅ SANNHETEN.

En Mini-Istid har startet og styres av solens sykluser som den har gjort i millioner av år. På den nordlige halvkule og langt syd blir det så kaldt at snøen ikke smelter om sommeren i mange land. Andre deler av verden blir det mere regn og flom. Noen land vil få tørke som vil vare … Continue reading "HVORDAN VIL FREMTIDEN SE UT I EN MINI-ISTID. GLEM ALT DU HAR LÆRT I TRETTI ÅR SOM HAR VÆRT FEIL. NÅ ER DET PÅ TIDE Å FORBEREDE SEG PÅ SANNHETEN."

2019-02-02 22:20 Regjeringen foreslår kutt til multi-handikappede, glutensyke og inkontinente.

Kampen mot CO2 som vi trenger brukes i en tredve år gammel klimaløgn som koster oss 100 millioner i forskjellige tiltak som ikke virker hver dag. Pengebingen står på vid gap. Derfor blir jeg så forbanna når det kuttes 300 millioner, dvs.tre dager med klimasløseri i budsjettene til de som trenger det. Det går utover … Continue reading "Regjeringen foreslår kutt til multi-handikappede, glutensyke og inkontinente."

2019-02-02 21:52 Stop The Climate Stupidity by David Archibald

When I got involved in global warming over a decade ago, the promoters of that cult wanted Australia to reduce its coal consumption by 20%. It was easy enough to predict that doing that would damage our economy and reduce our standard of living. Here we are today. The damage has been done, and is … Continue reading "Stop The Climate Stupidity by David Archibald"

2019-02-02 16:29 NRK og Nytt på nytt bruker masse tid på klima. Noe som dere ikke har peiling på. Kan dere forklare meg hva en Klimafornekter betyr?

NRK seiler opp som Al Gore sin løgnpropaganakalal Nr 1. ( de som fremdeles tror nordpolen smeltet i 2014 og Operaen ligger delvis under vann ) Så jeg har sendt spørsmålet” Hva betyr en klimafornekter” til NRK og NYTT på NYTT redaksjonen. ( klikk på klima under videoen for å se innslaget ) Venter spent … Continue reading "NRK og Nytt på nytt bruker masse tid på klima. Noe som dere ikke har peiling på. Kan dere forklare meg hva en Klimafornekter betyr?"

2019-02-02 08:56 Forskere kan påvise menneskeskapte klimaendringer fra 1600-tallet Da europeerne koloniserte Nord- og Sør-Amerika, ble det drept så mange urfolk at det endret verdens klima, mener forfatterne av en ny forskningsstudie.

ANDERS BRUNSTAD. MER LØGN OG CO2 BEDRAG I VG / MSM. Denne artikkelen er enda et bevis på hvor de såkalte klimaforskerne er totalt på bærtur. Det er uomstridt at “Den lille istiden”, på 1500-1720, med den kaldeste perioden fra 1645-1715, sammenfalt med Mauder Minimum, som betyr historisk lav solaktivitet. Den globale temperaturen falt kraftig, … Continue reading "Forskere kan påvise menneskeskapte klimaendringer fra 1600-tallet Da europeerne koloniserte Nord- og Sør-Amerika, ble det drept så mange urfolk at det endret verdens klima, mener forfatterne av en ny forskningsstudie."

2019-02-02 03:41 First geoengineering experiment to dim the sun on track for 2019

På slutten av 70 tallet advarte flere forskere om en kommende istid. Det tok ikke lang tid før de ble tiet ned. For nå dukket ideen om en gigantsvindel opp. Det var mennskeskapt global oppvarning. FN og hele pakka var med. Det virket og de har innkasert trilliarder av kroner med skatter i CO2 avgifter. … Continue reading "First geoengineering experiment to dim the sun on track for 2019"

2019-02-02 03:41 New York Freezes & Polar Vortex Aftermath Midwest

Adapt 2030 Weather warnings out for New York and New England States, you are about o get the same end of the super-freeze that swept over the Midwest and great lakes regions. ANOTHER POLAR VORTEX COMING next week Feb 09 onward. This time 30-50F below normal temperatures will dip to Texas, but the media will … Continue reading "New York Freezes & Polar Vortex Aftermath Midwest"

2019-02-01 23:38 Är den globala uppvärmningen en gigantisk myt?

Den globala temperaturen de senaste 420.000 åren rekonstruerad från borrkärnor tagna ur landisen på Antarktis. Temperaturen är den s.k. anomalin, d.v.s. avvikelsen från dagens temperatur, som anges med linjen vid noll grader. Blå fält visar istider och röda fält varma perioder däremellan, interglacialer. CR Climate4you. http://klimatsans.com/…/ar-den-globala-uppvarmningen-en-g…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-01 12:24 Her er sannheten om CO2.

Videoen starter fra det viktigste. Først stiger temperaturen på jorden. 600 år senere øker CO2 i atmosfæren. Motsatt når temperaturen synker. Forskere har visst dette i over 100 år. Så hvorfor lyver, politikere, forskere, NRK, TV2, VG, Dagbladet og en haug med klimaorganisasjoner som skremmer vettet av både barn og voksne. Det dreier seg om … Continue reading "Her er sannheten om CO2."

2019-02-01 11:34 DET BLIR KALDERE SÅ DETTE ER BARE BEGYNNELSEN. PÅ DEN NORDLIGE HALVKULE VIL PROPELLENE ISE NED. BLIR FLOTT MED HELE FJELLHEIMEN FYLLT MED DISSE.

Flere steder bruker helikopter for å fjene is. Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-01 10:10 OVER 10 000 KR HØYERE STRØMREGNING PR MÅNED, ETTER OVERGANG TIL GRØNN ENERGI

HELGE LEIKANGER. Innbyggerne i Georgetown i Texas, har opplevd en gigantisk prisutvikling på strømregningene sine, etter at byrådet i 2012 bestemte at hele byen skulle gå over til såkalt grønn fornybar strøm. Og vi snakker altså ikke om vannkraft, ala norske fossefall. Resultatet har blitt at hver husholdning i snitt har fått en ekstra kostnad … Continue reading "OVER 10 000 KR HØYERE STRØMREGNING PR MÅNED, ETTER OVERGANG TIL GRØNN ENERGI"

2019-02-01 07:48 Hvordan er det mulig?

Ja hvordan er det mulig å være så dum å tro på global oppvarming når man ser sånne bilder fra mange land. Mange av dere har trodd det i snart 30 år .Vi skulle få snøfrie vintere. Har dere sluttet å tenke selv? Til opplysning, så bruker vi bare i Norge ca kr 110 millioner … Continue reading "Hvordan er det mulig?"

2019-02-01 07:11 Professor Jordan Peterson on climate change and climate policy at the Cambridge Union

Professor Jordan Peterson explains why the world won’t unite to solve the complex issue of climate change. https://youtu.be/pBbvehbomrY… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-02-01 00:22 POLITIKERNE BRUKER PARISAVTALEN SOM ARGUMENT FOR CO2 AVGIFTER. JEG ER SIKKER PÅ AT DE IKKE HAR PEILING PÅ HVA SOM STÅR I DEN. HAR DU?.

The Paris Climate Fraud John Stossel President Trump is right to withdraw from the Paris Climate Agreement! The deal isn’t worth the paper it is written on. https://youtu.be/cVkAsPizAbU… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-31 21:24 SER UT SOM YR OG STORM IKKE ER ENIGE OM DET BLIR GLOBAL OPPVARMING ELLER MINI-ISTID. OG DISSE SPÅFOLKA FORTELLER OSS OM VÆRET I FREMTIDEN.

Tror disse spåfolka har glemt å pusse glasskula si de siste tretti årene. Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-31 18:16 BØR IKKE FLERE TENKE SEG LITT OM OG SE VIRKELIGHETEN SOM DEN ER OG VAR HISTORISK. HÅPER FLERE UNGDOMMER FØLGER MED ETTERHVERT. DET ER DE SOM ARVER FREMTIDEN.

Record Cold Forces Rethink on Global Warming. Headlines around the world are reporting exceptionally frigid conditions and unusually high levels of snowfall in recent weeks. They tout these events as records, but few people understand how short the record actually is — usually less than 50 years, a mere instant in Earth’s 4.6-billion year history. … Continue reading "BØR IKKE FLERE TENKE SEG LITT OM OG SE VIRKELIGHETEN SOM DEN ER OG VAR HISTORISK. HÅPER FLERE UNGDOMMER FØLGER MED ETTERHVERT. DET ER DE SOM ARVER FREMTIDEN."

2019-01-31 15:19 Eieren forlot hunden utenfor huset sitt i 21 kuldegrader og kuling, og gikk og la seg for å sove. Det kunne ha gått riktig så galt for den stakkar hunden.

Heldigvis tok oppmerksomme naboer affære. Det var Politiet i Finnmark som ble varslet om den forfrosne hunden. Operasjonsleder Jon Arne Pettersen forteller til ABC Nyheter at de ble varslet om en hund som stod ute og ulte. https://sosialnytt.com/forlot-hund-ute-i-21-minus-gikk-og…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-31 14:08 Brutally cold morning in the northern United States today, Bemidji, Minnesota reporting a windchill temperature of -60F or -51 °C. Extreme cold with around 50F / -45 °C windchills also further south across Dakotas, Iowa, Wisconsin and N Indiana! .

Og tro dette kommer pga global oppvarming som faktisk noen tror bør mentalundersøkes.Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-31 10:33 Oslo kommune ga Stordalen 150.000 kr. Mat til fattige fikk blankt avslag.

Den gedigne feiringen av Oslo som europeisk miljøhovedstad er en stor satsing for Oslo kommune. Totalt skal det brukes 118 millioner kroner på byfesten i løpet av året.En av de viktige satsingene er flere arrangementer som spres utover året. Det skal organiseres alt fra barnefestivaler, konserter, klimapiknik til interreligiøs klimapilegrimsvandring. https://www.nettavisen.no/…/oslo-kommune-g…/3423586549.html… Følg Bestefars Klimasannhet på … Continue reading "Oslo kommune ga Stordalen 150.000 kr. Mat til fattige fikk blankt avslag."

2019-01-31 10:15 ‘We’ve Become Dumber’: Media Rushes To Tie Record-Breaking Cold On Global Warming

A “polar vortex” event is breaking record-low temperature readings across the Great Plains and Midwest, and many in the media are rushing to blame the deep freeze on global warming. The New York Times, for example, filled the top of its website with coverage of the Midwest’s polar plunge, including one prominent article that claims record heat in Australia … Continue reading "‘We’ve Become Dumber’: Media Rushes To Tie Record-Breaking Cold On Global Warming"

2019-01-31 08:49 MINST 95% AV DERE VET IKKE NOE OM IPCC OG HVEM OG HVORDAN RAPPORTEN BLIR LAGET. DET KRYR IKKE AV FORSKERE FRA HELE VERDEN. MEN RAPPORTEN BLIR BRUKT AV VÅRE POLITIKERE FOR Å FORSVARE AVGIFTENE VI BETALER.

Sten Bergsmark kan fortelle dere sannheten. Dette er hans første offisielle foredrag. Når han var i jobb ville det være utenkelig. Videoen starter der det handler om IPCC. Se den fra begynnelsen etterpå. Masse å lære som dere ikke vet om.  https://youtu.be/mfA5_PGHIbA… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.   0 kommentarer

2019-01-31 00:12 eg lei dere som tror dere vet noe FN sitt klimapanel IPCC. Jeg selv ble sjokkert jeg så hvordan rapporten ble til. Det kryr ikke av forskere men rapporten blir brukt av politikere over hele verden til å flå oss for avgifter. Tror heller ikke politikerne vet hvordan den blir til.

Bergsmark kan fortelle dere sannheten. Videoen starter der hvor den handler om IPCC. Se den fra begynnelsen etterpå. Masse å lære som dere ikke vet om. og det er mye. https://youtu.be/mfA5_PGHIbA… Følg Bestefars Klimasannhet på fB. 0 kommentarer

2019-01-30 19:00 Gunnar (10) og Lea (12) dropper skolen for klimaet Ti år gamle Gunnar og storesøsteren Lea er bekymret for hvordan det skal gå med planeten. Den første fredagen i mars dropper de derfor skolen for å streike.

Nå har klimadebatten fått et lavmål jeg ikke har sett maken til i NRK. Dere bruker enda flere barn i klimadebatten. Hva blir det neste?. Vente på fødeavdlingen å følge dem til jorden koker som dere tror?. De kommer til å bli sittende som de store taperne når alle klimaløgnene blir avslørt. Og foreldre som … Continue reading "Gunnar (10) og Lea (12) dropper skolen for klimaet Ti år gamle Gunnar og storesøsteren Lea er bekymret for hvordan det skal gå med planeten. Den første fredagen i mars dropper de derfor skolen for å streike."

2019-01-30 18:25 COLDEST EVER IN USA CONTINUES NEW RECORDS AND FORECASTS

Adapt 2030 Update and forecasts for what is considered the coldest temperatures to blanket half of the US in generations is intensifying then bottoming out over the next 45 hours. Temperatures will reach -47F as ground temperatures over the next three days with wind chill down to -70F in parts of the Great Lakes, Midwest … Continue reading "COLDEST EVER IN USA CONTINUES NEW RECORDS AND FORECASTS"

2019-01-30 15:36 MAJOR SHORTAGES ON VEG AND SALAD. SPANISH GROWERS HAVE LOST OVER 50 PER CENT OF VEG CROPS DUE TO COLD TEMPERATURES. Peppers, cucumbers and courgettes are among those affected by cold temperatures in Spain, which is a key supplier to the UK during winter months.

Jeg har pratet om dette i flere år som kanskje noen husker. Det blir og er allerede mangel på bla grønnsaker pga Mini-Istiden som har startet. Jeg behøver ikke å forklare så mye for dere som har noe å tenke med skjønner dette går mot en katastrofal matmangel over hele verden. Adapt 2030 som jeg … Continue reading "MAJOR SHORTAGES ON VEG AND SALAD. SPANISH GROWERS HAVE LOST OVER 50 PER CENT OF VEG CROPS DUE TO COLD TEMPERATURES. Peppers, cucumbers and courgettes are among those affected by cold temperatures in Spain, which is a key supplier to the UK during winter months."

2019-01-30 14:37 Record heat blackouts: Tens of thousands without power across South Australia and Victoria.

Mange land har probleme med nok strøm i kulden. men de er ikke alene. Solens syklus forårsaker også tørke i andre land. Under forrige store Mini-Istid fikk ikke India regn på to år. Millioner døde. Austalia hadde den tøffeste vinteren på lenge. Nå har deler av landet tørke. Og nå er det for lite strøm. … Continue reading "Record heat blackouts: Tens of thousands without power across South Australia and Victoria."

2019-01-30 14:01 USA rammes av historisk kulde, Trump etterlyser global oppvarming.

RESETT. Millioner av amerikanere gjør seg klar for en potensiell livstruende kulde som brer seg sørover fra Arktis. Enkelte steder ventes det ned mot 40 kuldegrader. https://resett.no/…/usa-rammes-av-historisk-kulde-fra-ark…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-30 12:51 Brøyteberedskapen er ein skandale. Fire vogntog står fast i Bremanger og sperrar vegen for andre dag på rad. Politiet rasar mot manglande brøyting.

Hvia noen skal klandres må det være Al Gore. Han har jo sagt i tredve år at det blir varme og snøfrie vintere mange steder. Han er ikke forsker eller vitenskapsmann men har Fredsprisen og vært Vise President så da må det helt sikkert være sant. Og med våre politikere som heller ikke har noe … Continue reading "Brøyteberedskapen er ein skandale. Fire vogntog står fast i Bremanger og sperrar vegen for andre dag på rad. Politiet rasar mot manglande brøyting."

2019-01-30 10:41 NAUDNETTET FUNGERTE IKKJE DÅ BYGDA VAR I KRISE. FEILEN SKULDAST DIESELMANGE. DÅ BYGDA VART FULLSTENDIG ISOLERT SKULLE DET PRESTISJEFYLTE NAUDNETTET VERE REDNINGA FOR GEIRANGER. SLIK GJEKK DET IKKJE.

Nyhetene kalte det ruskevær før de satte over. Og ruskevær er riktig. Når Mini-Istiden virkelig slår til blir dette som Northug sier et barneskirenn. Og da lurer jeg på beredskapen i verdens rikeste land når våre politikere bare går og venter på global oppvarming. Hvis beredskapen  følger mønsteret til våre politikere blir det en katastrofe. … Continue reading "NAUDNETTET FUNGERTE IKKJE DÅ BYGDA VAR I KRISE. FEILEN SKULDAST DIESELMANGE. DÅ BYGDA VART FULLSTENDIG ISOLERT SKULLE DET PRESTISJEFYLTE NAUDNETTET VERE REDNINGA FOR GEIRANGER. SLIK GJEKK DET IKKJE."

2019-01-30 08:46 Truer med skatt på ku-rap Hvis ikke jordbruket blir med på en klimaavtale, kommer det CO2-avgift på landbruket. Biffavgift, sier Senterpartiet.

Trodde jeg så feil eller det var en tulleartikkel. Men når jeg så det var fra Dagbladet og en norsk politiker som fortsetter å lyve om global oppvarming ble alt som normelt. Nesten hele den nordlige halvkule har ekstremkulde og snør men det skjønner de ikke. Graden av hjerneklimadød er skremmende høy. https://www.dagbladet.no/…/truer-med-skatt-pa-ku-…/70711064… Følg Bestears … Continue reading "Truer med skatt på ku-rap Hvis ikke jordbruket blir med på en klimaavtale, kommer det CO2-avgift på landbruket. Biffavgift, sier Senterpartiet."

2019-01-30 00:16 NASA predicts ICE AGE with ‘DEAD SUN’ sparking fears Earth temperatures to plunge THE Earth could be plunged into a mini ice age if the sun continues to remain dead, experts fear.

That’s the warning from a NASA scientist who said sunspot activity on the surface of our star has dropped so low that it could herald the arrival of a grim mini Ice Age. “We see a cooling trend,” Martin Mlynczak of NASA’s Langley Research Center told Space Weather. “High above Earth’s surface, near the edge … Continue reading "NASA predicts ICE AGE with ‘DEAD SUN’ sparking fears Earth temperatures to plunge THE Earth could be plunged into a mini ice age if the sun continues to remain dead, experts fear."

2019-01-29 18:58 Grand Solar Minimum: NASA and Mainstream Media Admit To The Coming Mini Ice Age.

Jeg har ventet lenge på NASA og nyheter om en kommende Mini-Istid.  Og det rører seg litt i media. Samtidig blir løgnpropagandaen kjørt frem i resten av det som kan krype og gå av løgnmedia. Hva sier vår Klimaidioter nå. Tror det er mange Al Gore fan som ikke får noe å tenke på fremover. … Continue reading "Grand Solar Minimum: NASA and Mainstream Media Admit To The Coming Mini Ice Age."

2019-01-29 16:18 Vil bygge ny flyplass i verdensklasse – men først må kommunen bla opp en milliard I dag la Avinor frem nye skisser for hvordan Bodø lufthavn skal bli når den om få år flyttes 900 meter. Og selskapet er ikke beskjedne i ambisjonene for den nye flyplassen.

NRK og hele bunten sier isen i Arktis, Grønand og Antarkiis smelter i rekordfart. Havet vil stige mange meter. Det verste senarie er minst 70 meter. Og så skal noen bruke milliarder på en flyplass som vil ligge under vann etterhvert. Så dumme er de ikke. De vet havet ikke vil stige. Ellers hadde ingen … Continue reading "Vil bygge ny flyplass i verdensklasse – men først må kommunen bla opp en milliard I dag la Avinor frem nye skisser for hvordan Bodø lufthavn skal bli når den om få år flyttes 900 meter. Og selskapet er ikke beskjedne i ambisjonene for den nye flyplassen."

2019-01-29 12:41 I 28 minus tok Eirik dette majestetiske bildet av «Norges råeste turisthytte» Eirik holdt på å fryse av seg fingrene, men bare måtte ta bildet av det prektige synet som møtte ham i 1200 meters høyde.

Desverre Eirik. Det hjelper ikke med Norges råeste turisthytte når den blir ubrukelig. Egentlig er det rart det er så mye is der når NRK.no fyller sidene med trusselen om global oppvarming. Burde det ikke ringe ei bjelle. Hytta er sikkert fin, men om to til tre år blir den ubrukelig. Kulde med is og … Continue reading "I 28 minus tok Eirik dette majestetiske bildet av «Norges råeste turisthytte» Eirik holdt på å fryse av seg fingrene, men bare måtte ta bildet av det prektige synet som møtte ham i 1200 meters høyde."

2019-01-29 08:52 Historic Cold Temperatures USA, Quick Forecast (EMERGENCY WARNING.

Glem global oppvarming for alltid. Hvis dere ikke tar dette alvorlig går det galt. Mini-Istiden har startet. Hele den nordlige halvkule setter kulde og snørekorder og det blir verre de neste årene. Nå er det slutt på diskusjonen. Skal du overleve må du forberede deg på strømstans, matmangel, stengte veier osv. Det betyr at hvis … Continue reading "Historic Cold Temperatures USA, Quick Forecast (EMERGENCY WARNING."

2019-01-29 07:54 Johan M. Nome

IKKE MER SYMBOLIKK. TAKK. Jeg vil innlede med at jeg selvsagt er for at vi skal redusere våre utslipp til luft og vann, men jeg etterlyser en mer edruelig debatt om virkemidlene som tas i bruk. https://www.tb.no/…/ikke-mer-symbolpolitikk-…/o/5-76-987013… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-29 07:49 Er dieselhatet bare lureri?

Brukes alt som kan krype å gå av løgner for å tvinge oss til å kjøpe Elbiler så vi må kjøpe rådyr strøm. Klimagevinsten er null. Men klimasvindlerne sitter med hele fortjenesten. De er i alle ledd. https://www.nettavisen.no/…/er-dieselhatet…/3423586234.html… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-29 07:19 Helge Leikanger.

HISTORISKE FAKTAOPPLYSNINGER OM VÆR OG KLIMA GJENNOM 82 ÅR, I OSLO Litt historiske faktaopplysninger blir aldri feil, uansett hvilket tema man diskuterer, og setter gjerne ting i perspektiv. Ole Humlum har hentet frem en oversikt over været og klimaet i Oslo, fra 1937 og frem til og med desember 2018. * Maks månedlig vindstyrke i lilla. … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-01-28 23:20 Vi trenger din hjelp.

Våre motstandere som tror på menneskeskapt global oppvarming blir støttet med millionbeløp. Det gjør ikke vi som er fem stykker som spleiser med 100 kroner hvar i mnd på å promotere siden så flest mulig  får vite sannheten. Så vi er David mot Goliat. Og som dere husker vant David. Vi håper flere vil bli … Continue reading "Vi trenger din hjelp."

2019-01-28 22:07 Dangerous ‘life-threatening’ subzero temperatures that can kill in minutes is set to strike the Midwest and Northeast this week with over a foot of snow forecast in some parts

Heavy snow and life-threatening subzero temperatures are set to strike the U.S. Midwest and Northeast this week Polar vortex is forecast to bring a dangerous cold outbreak that will put millions at risk of hypothermia and frostbite within minutes National Weather Service says plunging temperatures will be ‘life threatening’ Wind chills could dip to negative 55 … Continue reading "Dangerous ‘life-threatening’ subzero temperatures that can kill in minutes is set to strike the Midwest and Northeast this week with over a foot of snow forecast in some parts"

2019-01-28 21:20 200 millioner blir rammet av polarkulde.

Polar vortex will lead to temperatures below zero, record lows expected Bernie Rayno says that record cold temperatures and a “monster” lake-effect snow event are on the way – thanks to the Polar Vortex. Posted by AccuWeather on Monday, January 28, 2019 0 kommentarer

2019-01-28 20:34 Mini Ice Age by 2021 not 2024, Every Continent Will be Affected.

Jeg la ut denne for to år siden. Nå er den enda mer aktuell. Vi er på vei inn i Mini-Istiden med mange konsekvenser som dere ikke aner eller har tenkt over. Det kommer vi mye tilbake til. https://youtu.be/1H7uSCA_ZSEFølg Bestefars klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-28 20:24 CO2-FOBI SETT I PERSPEKTIV. Norge bruker i dag ca 110 millioner kroner pr dag på å bekjempe plantenæringen CO2, for å “redde verden”.

HELGE LEIKANGER. Og noe av det viktigste vi tilsynelatende skal bidra med, er å bruke privatbilen mindre, bytte ut den vanlige bilen med en elektrisk fjernutslippsbil, og bruke sykkelen mer når vi skal på jobb eller levere og hente barna i barnehagen, på skolen, på fritidsaktiviteter, o.l., og spise mindre kjøtt. Og så er det … Continue reading "CO2-FOBI SETT I PERSPEKTIV. Norge bruker i dag ca 110 millioner kroner pr dag på å bekjempe plantenæringen CO2, for å “redde verden”."

2019-01-28 20:19 Visste du dette.

Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-28 20:17 Vår svenske meteorolog tok som de fleste feil.

Følg Bestefars klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-28 17:03 Egentlig så kan jeg ikke fatte at de fleste tror på han. Jeg har prøvd men klarer ikke å finne svaret.

Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-28 16:41 Snart bør flere skjønne verden blir lurt. Kan ikke fatte det er så vanskelig.

Why Climate Change Is Fake News. https://www.facebook.com/LetFreedomSpeak/videos/854579488082979/?fref=gs&dti=213420349312755 Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-28 13:44 Takket være økende innfasing av ustabil sol- og vindkraft. EUs kraftnett kneler

Jan Herdal Det sveitsiske kraftnettet var for noen år siden omtrent like pålitelig som de berømte sveitserurene. Slik er det ikke lenger, takket være økende innfasing av ustabil sol- og vindkraft, fastslår Baseler Zeitung. Kan det være noe å lære for Norge her? I 2011 måtte nettoperatøren Swissgrid gripe inn to ganger for å stabilisere … Continue reading "Takket være økende innfasing av ustabil sol- og vindkraft. EUs kraftnett kneler"

2019-01-28 00:03 Enorme snømengder har slått ut veinettet i Lofoten: – Helt ekstremt Rådmann ber folk passe på hverandre etter at kraftige snøbyger skaper store problemer for mange kommunale tjenester.

Er mellom 70 cm og to meter snø tegn på global oppvarming. Dette har jeg advart mot i flere år. Nå håper jeg flere våkner og forbereder seg å¨tøffe tider. For det er ikke sikkert du får hjelp.  https://www.nrk.no/…/enorme-snomengder-har-slatt-ut-veinett… Følg Bestefars Klimasannhet på FB.   0 kommentarer

2019-01-27 23:30 Britisk forsker: Vi er på vei mot en avkjølingsperiode av jorden.

Av Jan Herdal «Vi går nå inn i en miniistid, og det er ingen vei utenom. De neste 20 år vil det bli stadig kaldere, og jetstrømmen blir sterkere», sier den verdenskjente britiske astrofysikeren Piers Corbyn i en video lagt ut på Youtube i april. Ta deg tid til å se denne videoen. Den er … Continue reading "Britisk forsker: Vi er på vei mot en avkjølingsperiode av jorden."

2019-01-27 21:11 Anders Brunstad.

Den Globale Klimaendringen tror jeg på. Det blir kaldere. Og den er ikke menneskeskapt. Det er overveiende sannsynlig at den kan kobles til 200 års rekordlav solspott aktivitet. Og at det blir langt kaldere. Og at det overhodet ikke har noe med C02 å gjør. Tror ikke at folk flest er klar over at bare … Continue reading "Anders Brunstad."

2019-01-27 16:28 NRK. Kanalen du ikke kan stole på.

Begynner å bli lei NRK sin promotering om mennskeskapte klimaendringer. Værdamer, klimapsykologer. politikere, Andreas Wahl og en haug med andre som ikke har peiling slipper til helt ukritisk. Nytt på Nytt håner politikere som ikke tror på løgnen  Men når alle taxisjåfører blir hånlig fremstilt som en gruppe som ikke tror på det blir det … Continue reading "NRK. Kanalen du ikke kan stole på."

2019-01-27 12:17 Alligators freeze in North Carolina swamp with noses above ice.

Er det ikke på tide for de fleste å tenke seg om. Når alligatorene går opp for å få luft og fryser fast er teorien om global oppvarming på feil spor. Nå må flere forstå det. https://www.cbsnews.com/…/alligators-frozen-north-carolin…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-27 10:17 Green Electricity Grid Collapses During Aussie Heatwave.

Mens vi på den nordlige halvkule får mer kulde og snø vil tørke og varmebølger herje i andre land. Og når de satser på grønn energi og bygger ned kullkraft får de for lite og dyr strøm. Over 200 000 var uten i går. https://wattsupwiththat.com/…/green-electricity-grid-coll…/… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-27 10:01 January Arctic Sea Ice Volume Gain Second Highest On Record Arctic sea ice volume gain from January 1-23 has been second highest in the Danish Meteorological Institute record, just behind 2008.

Dere kan slappe av. Isen i Arktis smelter ikke i rekordfart. Det gjør den bare i hodet på Klimidiotene. https://realclimatescience.com/…/january-arctic-sea-ice-v…/…F Følg Bestefars klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-27 09:39 Koblingen mellom politikere og klimaprofitørene.

Vindmølleparker i Norge er milliardindustri. Utenlandske aktører som Stadtkraft München bruker lobbyist firmaet Norwea. Selskapet er ikke AS, men «non profitt organisasjon» opplyser de i en Twitter debatt med Nye Borgerlige. «Non profitt» betyr at overskudd ikke fordeles på eiere, men re-distribueres internt i organisasjonen eller doneres. Det betyr at skattefordeler og regnskapstall ikke er … Continue reading "Koblingen mellom politikere og klimaprofitørene."

2019-01-26 23:39 70 cm of fresh snow in San Fele (Pz), Basilicata, south Italy today, January 26! Report: Alessandro De Paola / MeteOne Puglia e Basilicata.

Enda tror mange på global oppvarming. Er det ikke på tide å bruke hodet til å tenke sjæl. Lov å prøve selv om det er uvant. https://www.facebook.com/World-Weather-321567668417764/Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-26 21:04 Høyre vil bruke løsmassene fra Fornebubanen og ny T-banetunnel til å gi oslofolk nye strender og flere båtplasser på kunstige øyer i Oslofjorden.

Nå lurer jeg på hvordan alle  Klimaidiotene vil reagere. Dere tror jo havet skal  stige mange meter. Så dette må jo være en katastrofe. Politikerne skal bygge kunstige øyer. Hvordan er det mulig. De samme politikerene  flår oss for CO2 avgifter på alt som rører på seg. Alt er bare en jævla løgn. Nå må … Continue reading "Høyre vil bruke løsmassene fra Fornebubanen og ny T-banetunnel til å gi oslofolk nye strender og flere båtplasser på kunstige øyer i Oslofjorden."

2019-01-26 19:03 Anders Brunstad.

TROSBEKJENNELSEN FOR IKKE POLITISK KORREKTE: Jeg tror ikke på Globalist Guden CO2 og menneskeskapte klimaendringer. Jeg tror på at Solguden i vårt solsystem, Som ble til ved tidenes begynnelse, Og har både solstråler, UV stråler og en sterk magnetisme, Som samspiller med en sterk kosmisk stråling fra supernovaer Fra vår svære, ja gigantiske Galakse Melkeveien, … Continue reading "Anders Brunstad."

2019-01-26 16:35 Onsdag ble denne fossen i Tromsø solgt til Tyskland.

De er kanskje smartere enn de er klar over når de selger ut vannkraften. For om noen år er de ikke verdt fem øre. Mini-Istiden vil vare like lenge som den vi hadde for 400 år siden eller lenger. Forskene er ikke helt enige, men den kan vare i minst 70 år. Elver og vann … Continue reading "Onsdag ble denne fossen i Tromsø solgt til Tyskland."

2019-01-26 15:41 Se bildene fra snøkaoset i Sentral-Europa

Kraftig snøfall fortsetter å prege deler av Østerrike, Sveits og det sørlige Tyskland. Et tosifret antall personer er døde, og veier og jernbanelinjer er stengt. https://www.aftenposten.no/…/Se-bildene-fra-snokaoset-i-Sen… Følg Bestefars klimasannhet på FB.   0 kommentarer

2019-01-26 13:55 Arktiske luftmasser på vei: Kan bli 49 effektive minusgrader. De kommende dagene blir det kaldt over hele landet, spesielt i nord. Der er det bare å få på seg ull-longsen da minusgradene kan bli svært så effektive.

Det blir nok ganske guffent, sier vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt Magni Svanevik til VG. Kalde, arktiske luftmasser vil de kommende dagene sakte, men sikkert, snike seg inn over det ganske land, og gi kuldegrader stort sett over alt. – Det blir relativt kaldt i hele landet, i hvert fall fra søndag og utover starten … Continue reading "Arktiske luftmasser på vei: Kan bli 49 effektive minusgrader. De kommende dagene blir det kaldt over hele landet, spesielt i nord. Der er det bare å få på seg ull-longsen da minusgradene kan bli svært så effektive."

2019-01-26 09:54 Hender jeg ser gjennom gamle artikler og oppdager en grov løgn som jeg ikke hadde fått med meg.

Andreas Wahl beviser selv at han ikke vet hva han prater om. Han har fortalt oss i flere år at vi må redusere CO2 som er en farlig klimagass. Jeg hadde ikke tenkt å bruke mere denne kunnskapsløse såkalte fysikeren. Men i dag oppdaget jeg at han er mer på viddene enn jeg trodde var … Continue reading "Hender jeg ser gjennom gamle artikler og oppdager en grov løgn som jeg ikke hadde fått med meg."

2019-01-26 08:07 Anders Brunstad

SOLSPOTT AKTIVITET OG KLIMAENDRINGER Global nedkjøling er nå en klar trend. Klimaet er varsla å bli kaldere. Dette har ingen ting med C02 å gjøre. Men svært mye med en mindre aktiv sol å gjøre. Vi går nå ut av solsyklus 24 på rekordlave solspottverdier. De laveste på 200 år. Hvis solsyklus 25 blir enda svakere, slik prognosene tilsier, vil … Continue reading "Anders Brunstad"

2019-01-25 21:28 Adapt 2030.

Fulgt med dem i fire år. Alle prognoser har vært riktige. Masse nytt og gammelt stoff. https://www.youtube.com/user/MyanmarLiving… Følg Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-25 15:52 Noe må ha gått fryktelig galt som er vanskelig å forklare.

Hvordan kan folk tro på dette år etter år etter år etter år etter år etter år etter år etter år etter år når det ikke skjer. Hva feiler det folk? 0 kommentarer

2019-01-25 15:18 Det er nesten så man tror det er en spøk sier Cecilie Langum Becker. Et stort spørsmål som gjenstår etter toppmøtet i Davos er hvor mange maktpersoner som egentlig har fått med seg klimakrisen.

I artikkelen lurer Cecilie Langum Becker om det er en spøk og de ikke tar klimakrisen alvorlig. Da må jeg spørre deg Cecilie. Hvilken klimakrise?. Den som jetsettfolket tjener milliarder på av våre skatter og avgifter. Den som dere journalister har svelget med hud og hår i tredve år. Den som dere journalister aldri har … Continue reading "Det er nesten så man tror det er en spøk sier Cecilie Langum Becker. Et stort spørsmål som gjenstår etter toppmøtet i Davos er hvor mange maktpersoner som egentlig har fått med seg klimakrisen."

2019-01-25 12:09 Fotosyntesen er en kjemisk prosess som bruker lysenergi til å konvertere CO2 og vann til sukker i grønne plantedeler. Karbonet i CO2 fra lufta er plantenes enenste kilde til karbon (C) og karbon utgjør 50% av tørrstoffet i plantene!!!

Egentlig tror Klimaidiotene CO2 er en giftig gass. Barn er helt sikre på det for det har de voksne sagt og de er redde. Men vi trenger CO2 for å leve. Hvorfor vil så mange redusere eller fjerne den. og en gang til for dere som ikke forstår det. Først øker temperaturen på jorden pga … Continue reading "Fotosyntesen er en kjemisk prosess som bruker lysenergi til å konvertere CO2 og vann til sukker i grønne plantedeler. Karbonet i CO2 fra lufta er plantenes enenste kilde til karbon (C) og karbon utgjør 50% av tørrstoffet i plantene!!!"

2019-01-25 12:07 Power Prices Spike Up 4X, Coldest in a Century Across Canada.

Adapt 2030 Power prices up 4X as Texas experiences extreme cold and record power demand, at the same time Quebec government asking people to turn down the heat as power demand exceeds supply as -50F temperatures make it the coldest January in over 100 years. Ottawa and Quebec break 100 year cold and temperature records. … Continue reading "Power Prices Spike Up 4X, Coldest in a Century Across Canada."

2019-01-25 08:53 Kan bli ti minusgrader over hele landet. Nå blir det skikkelig vinter Men før det kommer det store snømengder.

Nå kan det bli Norge sin tur. I Europa har det lavet ned flere meter snø de siste ukene. Veier og hele samfunn ble innesnødd. Det har ført til mange strømbrudd og vi slipper ikke unna her heller tror jeg. Og dette været er helt naturlig på vei inn i en Mini-Istid som har startet. … Continue reading "Kan bli ti minusgrader over hele landet. Nå blir det skikkelig vinter Men før det kommer det store snømengder."

2019-01-24 23:02 Barn er ikke kunnskapsløse.

Nei Even Moland. Barn er ikke kunnskapsløse men tror på voksne de stoler på. De blir overbevist helt fra barnehagen med klimaløgnen om en kokende jord. De blir redde og mange får psykiske problemer. Det verste er at Even Moland og en haug med såkalte forskere og andre kunnskapsløse har enerett på å få slippe … Continue reading "Barn er ikke kunnskapsløse."

2019-01-24 21:08 Helge Leikanger.

MASSEMEDIA MELDER KUN OM VARME, OG OVERSER BEVISST ALLE KULDEREKORDENE Massemedia elsker å melde om varmeperioder, og varmerekorder er selvsagt aller best, dersom man skal forsøke å danne et skremmebilde av en planet som “koker”. NRK sine ansatte er faktisk instruert i at alle reportasjer som omhandler klima og såkalt global oppvarming, bør vinkles mest … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-01-24 18:26 Trodde du Donald Trump er klimaversting? Det er feil. Ingen land i verden har kuttet klimagassutslipp mer enn USA.

Klimaidiotene over hele verden samlet seg i et felles hylekor mot Trump. Hva sier disse Klimaidiotene nå. Ikke hørt et lite pip engang. Og så det er klart så vil ordet “Klimaidioter” bli brukt mye av meg fremmover. Eneste felles ord som passer for de fleste som ikke skjønner eller vil skjønne sannheten om hva … Continue reading "Trodde du Donald Trump er klimaversting? Det er feil. Ingen land i verden har kuttet klimagassutslipp mer enn USA."

2019-01-24 13:26 Mini-Istiden har startet.

Nå er jeg lei alle årstall med katastrofer og global oppvarming. Bare sludder og vrøvl hele veien som en haug med idioter fremdeles tror på. Solens syklus bestemmer. https://youtu.be/YFal8OLbK_4…         0 kommentarer

2019-01-24 12:35 50% Italy’s seasonal crop lost to frosts. Shrinkflation is rampant in UK, Australia. A new study indicates “We must rethink global warming” after demonstrating that aerosols cause significant global cooling.” Christian breaks it down.

Nå begynner flere å forstå at den danske forskeren Stensmark som klarte å bevise solens effekt på klima hade rett. Men det er ikke det som er alvorlig. Avlingene i mange land blir ødelagt av frost og dette er bare begynnelsen. Og dere som har litt å tenke med skjønner det betyr matmangel. Og den … Continue reading "50% Italy’s seasonal crop lost to frosts. Shrinkflation is rampant in UK, Australia. A new study indicates “We must rethink global warming” after demonstrating that aerosols cause significant global cooling.” Christian breaks it down."

2019-01-24 10:11 Klimaendringene er et hett tema under Verdens økonomiske forum i Davos, men flere deltakere enn noensinne ankommer i privatfly.

Noen ganger må jeg sette meg ned å prøve å tenke hvorfor. Denne mannen har beviselig løyet om klima i tredve år. Det brukes flere milliarder kroner hver dag i skatter, avgifer og tiltak på å fjerne CO2 som vi trenger for å leve. For å si det enkelt så er det ca 4% CO2 … Continue reading "Klimaendringene er et hett tema under Verdens økonomiske forum i Davos, men flere deltakere enn noensinne ankommer i privatfly."

2019-01-23 23:42 Biff bør bli 40 prosent dyrere.

Bare sludder og vrøvl men et godt eksempel på hva som skjer. Først får noen såkalte forskere eller andre som ikke har peiling betalt for å lage rapporter som mange tror på. Så får neste ledd som her “abc nyheter” betalt for å spre vrøvlet. De er bare en av mange men brukte dem som … Continue reading "Biff bør bli 40 prosent dyrere."

2019-01-23 21:52 UK weather forecast: Britain braces for TWO-MONTH SNOW DELUGE – longest freeze in 60 YEARS

ARCTIC winds and snow threaten to keep Britain locked in the freezer for another TWO MONTHS as the nation braces for one of the longest freezes in almost 60 YEARS. https://www.express.co.uk/…/uk-weather-forecast-uk-snow-lat… Følg med Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-23 19:03 Co2 øker lenge etter at temperaturen stiger. Alle forskere vet det. Men de fleste lyver. Og ler hele veien til banken over idiotene som fremdeles tror på dem.

The Man That Predicts Weather Better Than ANYONE! — Piers Corbyn Astrophysicist and meteorologist, Piers Corbyn, has a prediction success rate of roughly 85%…better than any of the “man made” climate change activists and proponents in the field of climate science. He obtained a first-class honours degree in physics at Imperial College London….He’s not your … Continue reading "Co2 øker lenge etter at temperaturen stiger. Alle forskere vet det. Men de fleste lyver. Og ler hele veien til banken over idiotene som fremdeles tror på dem."

2019-01-23 18:08 Winter Storms Indra & Harper, Record Cold Boston + Falling Iguana Alert

ADAPT 2030 Winter storms HArper and Indra blens into the same weeks headlines, record cold and more records snows. Boston breaking records back to 1878, now three locations in the northern hemisphere mimic Maunder Minimum climate. Iguanas will fall from trees last part of January. More record cold to follow through first week of Feb … Continue reading "Winter Storms Indra & Harper, Record Cold Boston + Falling Iguana Alert "

2019-01-23 12:06 Mini-Istid.

Ja hva er det. Solens sykuser kommer med faste mellomrom. Nå kommer det flere som gir snø og kulde i mange land. Andre land får mer jordskjelv vulkanutbrudd og uvær med store flomskader. Så enkelt er det. CO2 har ingenting med det å gjøre selv om de har sagt det i tretti år. For hvor … Continue reading "Mini-Istid."

2019-01-23 08:53 Nesten hele torskebestanden kan forsvinne innen 80 år: – Svært alvorlig En rapport viser at 80 prosent av torskebestanden i Barentshavet kan forsvinne på grunn av at havene blir stadig surere.

Bare slapp av. Torsken vil klare seg bra. Klima forandrer seg naturlig og nå blir det kaldere. Det som jeg håper forsvinner er Toskene i NRK som sluker alt de kommer over av kløimaløgner. Man trenger ikke agn engang før de går rett på kroken. https://www.nrk.no/…/nesten-hele-torskebestanden-kan-forsvi…Se også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-23 03:03 COLDEST MONTREAL SNOWSTORM FOR A CENTURY AND THE MAINSTREAM MEDIA’S EMBARRASSING “EXPLAIN-AWAY”

Meteorologists and historians believe that this weekend’s baptism by snow could actually have been the coldest snowstorm experienced by Montrealers in a century, reads a montreal.ctvnews.ca article from Jan 20. https://electroverse.net/coldest-montreal-snowstorm-for-a…/… Se også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-22 23:40 Helge Leikanger.

NÅR MAN HEVDER AT EGEN PRIVATBIL ER FY, MEN AT SITT EGET PRIVATE JETFLY ER GREIT. HVOR DOBBELMORALSK ER MAN DA? Det er jo åpenbart at de som aller oftest snakker aller høyest om menneskeskapt global oppvarming pga menneskeskapte CO2-utslipp, ikke en gang tror på dette selv. I tilfelle, så burde de jo selvsagt ikke … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-01-22 23:38 Davos-deltakerne snakker om klima, men flyr privatfly. Klimaendringene er et hett tema under Verdens økonomiske forum i Davos, men flere deltakere enn noensinne ankommer 1.500 privatfly på flyplassene i nærheten av Davos, og dette er 200 flere enn i fjor.

Jeg er ikke sikker på om dagbadet skjønner at klimaløgnerne lurer oss. Men positivt at de reagerer på at Al Gore og hele suppegjengen ankommer med privatfly. Dere fløy vel selv eller tok dere toget sammen med vår svenske klimaskolejente som også skulle ta toget. Vil ta tid, men kanskje dere blir de første i … Continue reading "Davos-deltakerne snakker om klima, men flyr privatfly. Klimaendringene er et hett tema under Verdens økonomiske forum i Davos, men flere deltakere enn noensinne ankommer 1.500 privatfly på flyplassene i nærheten av Davos, og dette er 200 flere enn i fjor."

2019-01-22 17:19 Gleden ble kortvarig. Etter artikkelen ble lagt ut var Ingvil Smines i Dagsrevyen og gikk tilbake på sine meninger om klima. Noen har presset henne og hun er ny i regjering. Lar resten stå og håper mange støtter henne så hun tør å si hva hun mener.

Jeg hadde egentlig nesten gitt opp håpet når det gjelder klima og våre politikere som ikke vet hva de prater om. Hagen sa han ikke trodde på mennskeskapte klimaendringer. Siv gjorde det også men ble tiet ned og latterliggjort. Men endelig kan vi ha noen der som har litt vett i skallen. Regner med hele … Continue reading "Gleden ble kortvarig. Etter artikkelen ble lagt ut var Ingvil Smines i Dagsrevyen og gikk tilbake på sine meninger om klima. Noen har presset henne og hun er ny i regjering. Lar resten stå og håper mange støtter henne så hun tør å si hva hun mener."

2019-01-22 12:45 Ødelagte avlinger gir økt matmangel-

ADAPT 2030. (MIAC #167) Will Common Sense Outweigh Indoctrination ? https://youtu.be/HwJUZbc4afw Se også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-22 09:52 NY STRØMPRISREKORD I SØR-NORGE – DETTE FRYKTER MARKEDET NÅ. KALDT VÆRVARSEL OG LITE VIND HAR GITT NY STRØMPRISREKORD I SØR-NORGE. DET GRØNNE SKIFTET GJØR AT STRØMPRISEN SVINGER MER, SIER KRAFTANALYTIKER TOR REIER LILLEHOLT I WATTSIGHT.

Kaldt vær og lite vind og så stiger strømprisen til nye høyder. Glemte de at vi har vinter og at det ikke blåser hele tiden.  Men de fortsetter å sette opp propellene i hele fjellheimen. Hva faan er det de tenker med. Karbonprisen har steget igjen og prisen på å slippe ut et tonn Karbon … Continue reading "NY STRØMPRISREKORD I SØR-NORGE – DETTE FRYKTER MARKEDET NÅ. KALDT VÆRVARSEL OG LITE VIND HAR GITT NY STRØMPRISREKORD I SØR-NORGE. DET GRØNNE SKIFTET GJØR AT STRØMPRISEN SVINGER MER, SIER KRAFTANALYTIKER TOR REIER LILLEHOLT I WATTSIGHT."

2019-01-22 08:27 (Ocasio Cortez) New Green Deal’s Biggest Problem but Here’s the Solution.

Adapt 2030 The New Green Deal proposed by Ocasio Cortez envisions a transition to solar, wind and geothermal power for USA power needs, but as is known when Earth enters a Grand Soar Minimum there are always a massive volcanic eruptions that block sunlight along with reductions in Total Solar Irradiance. These two factors alone … Continue reading "(Ocasio Cortez) New Green Deal’s Biggest Problem but Here’s the Solution."

2019-01-22 00:26 Ærlig tysker: Det er penger dette handler om!

Hvorfor i helvete blir ikke flere fly forbanna. Visste du at vindkraftverkene får subsidier fra «de grønne sertifikatene» som innebærer at du og jeg og alle andre husholdninger i Norge betaler ca 3,5 øre ekstra til ordningen for hver kwh vi bruker. En husstand med gjennomsnitts forbruk betaler 700 kr pr år til det gode … Continue reading "Ærlig tysker: Det er penger dette handler om!"

2019-01-21 20:40 EUROPE SETTING A SUPERFREEZE TREND: 3RD YEAR IN A ROW THIRD YEAR IN A ROW OF EXTREME SNOWFALL EVENTS FOR EUROPE. GRAND SOLAR MINIMUM INTENSIFICATION FORECAST THESE AMPLIFICATIONS, AND THESE ARE THE TOTALS FOR 2019, BUT THE REAL EXTREMES WILL SHOW AROUND 2020-2021.

Kort og brutalt. Nå braker Mini-Istiden igang for alvor Jeg har fulgt Adapt 2030 i fire år og de har ikke feilet på en prognose. Tror dere har glemt hvor mye snø det har vært de siste årene. De fleste er blitt totalt blinde og døve av et klimavirus som har spredd seg. Kanskje viruset … Continue reading "EUROPE SETTING A SUPERFREEZE TREND: 3RD YEAR IN A ROW THIRD YEAR IN A ROW OF EXTREME SNOWFALL EVENTS FOR EUROPE. GRAND SOLAR MINIMUM INTENSIFICATION FORECAST THESE AMPLIFICATIONS, AND THESE ARE THE TOTALS FOR 2019, BUT THE REAL EXTREMES WILL SHOW AROUND 2020-2021."

2019-01-21 19:43 Hva slags kjøtt belaster klimaet minst: Økologisk eller vanlig? Vi har startet jakten på det klimavennlige kjøttet. Men finnes det i det hele tatt?

Nå må disse kjøtthuene slutte å diskutere hva som er klimavennlig kjøtt. Når vi vet at CO2 ikke påvirker klima spiller det ingen rolle hva du spiser. Kos dere med all slags mat med god samvittighet. https://forskning.no/…/hva-slags-kjott-belaster-kl…/1272461… Se også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-21 17:09 This year’s first snow has fallen in the centre and northeastern parts of Afghanistan. More snow and temperatures as low as minus 15 degrees Celsius are expected this weekend posing severe risk to displaced Afghans in makeshift shelters.

Hvordan kan noen forsvare milliardbruken på CO2 tiltak som snart enhver idiot må skjønne er løgn. Det verste er at de fleste vet det, men det er så mye penger i omløp i hele klimahysterikjeden så de tenker bare på seg selv. Tragisk men sånn er det blitt. Tenk på det neste gang dere støtter … Continue reading "This year’s first snow has fallen in the centre and northeastern parts of Afghanistan. More snow and temperatures as low as minus 15 degrees Celsius are expected this weekend posing severe risk to displaced Afghans in makeshift shelters."

2019-01-21 14:34 GLOBAL WARMING UPDATE: Montreal’s Fête Des Neiges (Winter Snow Festival) Cancelled Due To Extreme Cold!

The annual Fête des neiges at Parc Jean-Drapeau is cancelled today due to the extreme cold and winter storm warning. This is the first time in 10 years that activities for the winter festival have been cancelled due to weather, according to a statement from François Cartier, director of marketing and communications for the Société … Continue reading "GLOBAL WARMING UPDATE: Montreal’s Fête Des Neiges (Winter Snow Festival) Cancelled Due To Extreme Cold!"

2019-01-21 11:35 Er nesten i sjokk. Den første innrømmelsen at de tok feil. Litt pyntet på men de vet solen går i dvale. De har visst det i mange år. Bestefar er fornøyd. Nå går det bare en vei. Den fulle sannheten om solens påvirkning kan ikke lyves bort lenger.

Sola kan starte enormt eksperiment Sola trapper ned og kanskje går den snart i dvale. I ytterste konsekvens sender den Nord-Europa inn i en ny liten istid. Men kjøle ned hele kloden – det har ikke forskerne tro på at den vil klare. https://www.yr.no/…/sola-kan-starte-enormt-eksperiment-1.12… Se også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-21 10:19 Skulle ikke havet stige flere meter. Løgn som vanlig.

Jan HerdalOgså kystområder ble analysert. Til vår overraskelse har de vunnet mer land, 33 700 kvadratkilometer, enn hva som gikk tapt til havet, som var 20 100 kvadrat-kilometer. Kystområder vokser over hele kloden, ifølge dr. Baart fra Deltares. http://oljekrisa.no/Jordas%20landmasse%20vokser%20jan%20201… Se også Bestefars Klimasannhet på FB. 0 kommentarer

2019-01-20 22:22 Solen stryrer klima som den har gjort i millioner av år.

Peter Temple Explains Solar Cycles, Grand Minimums And The Collapse Of Man – History Repeats Itself. https://youtu.be/YFal8OLbK_4… 0 kommentarer

2019-01-20 20:32 A very deep trough with intense cyclone will bring significant winter and also severe weather into south-central Europe next week, Jan 21-26th.

As discussed in one of our previous outlooks, the significant results of a Sudden Stratospheric Warming and related Polar Vortex split earlier this month, are now coming into effect. Next week, a strong ridge / high pressure system strengthens over the Arctic region while a very dynamic pattern establishes across western, central and southern Europe. A … Continue reading "A very deep trough with intense cyclone will bring significant winter and also severe weather into south-central Europe next week, Jan 21-26th."

2019-01-20 16:07 Blir det VG, Dagbladet, NRK, TV2 eller noen andre som først innrømmer at global oppvarming er løgn.

Varsler lang kuldeperiode over hele landet. Lørdag morgen er det ruskevær i fjellet, men nå kommer kulda for alvor. Finn frem det varmeste vintertøyet! https://www.vg.no/…/varsler-lang-kuldeperiode-over-hele-lan…   0 kommentarer

2019-01-20 14:25 Sannheten om CO2 som mange vet men ikke forteller dere.

Her er sannheten om CO2. Alt du har hørt er løgn for å skremme og svindle oss for skatter og avgifter. Videoen starter på det viktigste tidspunktet og viser hvordan temperaturen stiger først og CO2 øker 600 år senere. ( se hele etterpå ) Alle forskere som vet eller tør si det er bannlyst i … Continue reading "Sannheten om CO2 som mange vet men ikke forteller dere."

2019-01-20 13:43 Kollfinn Fleischer.

Det er ikke vinterkulden som er ille, den er vi vant til. Det er når sommrene blir kalde og våte, at det virkelig blir ille for folk. Avlingene svikter over hele kloden, det blir ikke mulig å importere mat fra andre land. Ingen kommer til å ha noe å sende til andre. Folk vil drepe … Continue reading "Kollfinn Fleischer."

2019-01-20 09:10 Hva feiler det våre to nyhetskanaler?

Noe er fryktelig galt. Det virker som de konkurerer om å vinne NM i klimaløgner. Jeg kan ikke skjønne at de ikke vet bedre. Er yrket journalist blitt en som ikke undersøker kildene og sannheten i sine sendinger. Nå er dette ekstremt når det gjelder klima. Først Lindmo på fredag med fruen som skal redde … Continue reading "Hva feiler det våre to nyhetskanaler?"

2019-01-19 17:50 På tide at noen tar ansvar. Barn sier og gjør det de voksne sier uansett om det er sant eller ikke

Fem artikler som viser hva voksne kan få seg til å gjøre i klimaløgnens navn. Egentlig er det vel straffbart å missbruke barn. Jeg syns synd på jenta som blir som vil vokse opp og bli påmint om dette. Nederst er Skavlan som den siste i rekken av missbrukere. Dette er ikke kritikk av Greta … Continue reading "På tide at noen tar ansvar. Barn sier og gjør det de voksne sier uansett om det er sant eller ikke"

2019-01-19 14:44 Det første lille lyspunktet fra venstre jeg har sett. Bedre enn ingenting. Men hva betyr ordet Klimafornekter. Ingen nekter for at vi har klima. Jeg kjenner ingen.

En god kveld for klimafornektere Venstre har abdisert som miljøparti, er opposisjonens dom over regjeringserklæringen. https://www.dagbladet.no/…/en-god-kveld-for-klima…/70672342… 0 kommentarer

2019-01-19 10:00 Hva er Klimavennlig kosthold?. Og hva er Klimagasser?. Nå må det ryddes opp i begrepene. Oppfordrer Petter og Gunhild til å stille opp med lokaler til et seminar som vi kan holde. Alle sider av en sak bør jo komme frem. Passer bra i August.

Gunhild Stordalen kritiseres for hykleri etter rapport om «klimavennlig» kosthold. Gunhild Stordalen beskyldes for dobbeltmoral for å ha finansiert en studie for å få folk til å spise mindre kjøtt, mens hun selv reiser rundt i verden i luksus, med eget privatfly. Dette rapporterer britiske Daily Mail. Gunhild Stordalen, som har finansiert en kampanje som … Continue reading "Hva er Klimavennlig kosthold?. Og hva er Klimagasser?. Nå må det ryddes opp i begrepene. Oppfordrer Petter og Gunhild til å stille opp med lokaler til et seminar som vi kan holde. Alle sider av en sak bør jo komme frem. Pas ...

2019-01-19 08:16 Det blir matmangel og prisene stiger allerede i mange land.

Tropical Frosts: Food Prices Exploding & ‘Pole Shift’ in Media. Ice Age Farmer Tropical frosts and shifting growing zones — not “Just Winter.” Christian stresses the need for maximum discernment, as a flurry of news articles about the magnetic pole shift hit, muddying the information space. https://youtu.be/lELGPzP4rco… 0 kommentarer

2019-01-18 23:11 MINI-ISTID ER HELT VANLIG MED FORSKJELLIGE MELLOMROM. NÅ KOMMER DE ETTER HVERANDRE. DET GJORDE DE OGSÅ FOR 400 ÅR SIDEN. HISTORIEN GJENTAR SEG.

Solens syklus påvirker klima, jordskjelv, vulkanutbrudd osv. Det vil påvirke klima og vær forskjellig over hele verden. På den nordlige halvkule blir det kaldere og mere snø. Det har allerede startet selv om vi i Norge har vært heldige inntil videre. Syklusene kommer med ca 11 – 200 og 400 års mellomrom som de har … Continue reading "MINI-ISTID ER HELT VANLIG MED FORSKJELLIGE MELLOMROM. NÅ KOMMER DE ETTER HVERANDRE. DET GJORDE DE OGSÅ FOR 400 ÅR SIDEN. HISTORIEN GJENTAR SEG."

2019-01-18 18:25 “Blockbuster” storm heads east, could drop 40 inches of snow. Then an Arctic blast will freeze 200 million Americans.

“Blockbuster’ storm heads east, could drop 40 inches of snow. Then an Arctic blast will freeze 200 million Americans. After hammering California with rain and snow, a “blockbuster” winter storm is taking aim at the East, where as much as 40 inches of snow could fall over the weekend. Road travel may become impossible in … Continue reading "“Blockbuster” storm heads east, could drop 40 inches of snow. Then an Arctic blast will freeze 200 million Americans."

2019-01-18 17:29 Ukens bilde. Burde kanskje stått i et varmere land og svetta med de plakatene.

0 kommentarer

2019-01-18 13:02 Hva tror du skjer i år og de kommende årene? Nå begynner alvoret. Det kan bli en kamp for å overleve.

Grand Solar Minimum 2019: What to Expect Ice Age Farmer 2018 has been a hell of a year, and 2019 promises to be even more “fun.” What can we expect? Christian breaks it down, from the geophysical to the geopolitical, in this Ice Age Farmer special edition. https://youtu.be/i4NxloTfxIU… 0 kommentarer

2019-01-18 12:32 Rapid sea level rise was supposed to shrink Earth’s coasts. It hasn’t.

New Science: 89% Of The Globe’s Islands – And 100% Of Large Islands – Have Stable Or Growing Coasts. http://notrickszone.com/…/new-science-89-of-the-globes-is…/… 0 kommentarer

2019-01-18 09:48 IAN PLIMER: 97% OF SCIENTISTS AGREE ON NOTHING

It is often claimed that 97 per cent of scientists conclude that humans are causing global warming. Is that really true? No. It is a zombie statistic. https://www.thegwpf.com/ian-plimer-97-of-scientists-agree…/… 0 kommentarer

2019-01-18 08:45 Kjempebra artikkel for dere som vil lære mer.

MILJØMYTENE Nesten uten huller i uvitenheten. Av Morten Jødal, biolog. I Jakten på klimaendringene vil NRK få oss til å tro at konsekvensene av vår manipulering av klimaet allerede har rammet oss. Statskanalen prøver å bevise at svært mye i norsk natur er endret: Folk i Asker og Bærum kan få problemer med å vaske … Continue reading "Kjempebra artikkel for dere som vil lære mer."

2019-01-17 16:37 Hvorfor kjører de så hardt på at oljefyren må ut før 2020. Er det for å kneble deg til elfyring? Hvorfor sier de ikke at du kan bruke Bioolje etter 2020?

Fra og med 1.januar 2020 trer det nasjonale forbudet mot oljefyring i kraft noe som innebærer at privatboliger, borettslag/sameier og næringsbygg må finne andre alternativer. Håper du ikke har fjernet tanken. For det myndighetene ikke har fortalt deg er at det ikke blir forbud mot oljefyring dersom du bruker et bioprodukt. https://www.itbaktuelt.no/…/bioolje-ikke-slutt-fyringsolje/… 0 kommentarer

2019-01-17 15:27 Når jeg ser hvor lite CO2 som er menneskeskapt i atsmofæren blir gåten enda større. Hvordan er det mulig at så mange tror på Al Gore?

How Al Gore Misled the World The Heartland Institute When Al Gore released An Inconvenient Truth, the world went into a global warming hysteria. Twelve years later, much of the world has spotted the ruse, but some still proclaim that fossil fuels will doom mankind. Dr. Jay Lehr highlights a specific moment in Gore’s film … Continue reading "Når jeg ser hvor lite CO2 som er menneskeskapt i atsmofæren blir gåten enda større. Hvordan er det mulig at så mange tror på Al Gore?"

2019-01-17 09:48 Artikkel fra 2008 og totalt skivebom. Er Stavanger Aftenblad og professor Tore Furevik like feige som alle andre. Ingen tør å innrømme at de tok feil. Både isen og isbjørnen har det bra.

Innen fem år kan du kanskje ro til Nordpolen om sommeren. Det arktiske klimaet slik vi kjenner det kan være borte for alltid. I 2007 beregnet FNs klimapanel at det ville ta 100 år før sjøisen i Arktis smeltet. Nå viser beregningene at sjøisen kan være borte allerede i 2013 eller seinest i 2040. Amerikaneren … Continue reading "Artikkel fra 2008 og totalt skivebom. Er Stavanger Aftenblad og professor Tore Furevik like feige som alle andre. Ingen tør å innrømme at de tok feil. Både isen og isbjørnen har det bra."

2019-01-17 07:39 Fullt kaos rundt OL 2026: Fordel Norge, mener Gerhard Heiberg IOC står uten en arrangørby med statsstøtte til OL i 2026. Det kan åpne dørene for en norsk by som ikke har søkt.

Vet ikke helt hvordan jeg skal begynne men prøver. Hvor dum går det ann å bli. Klimaidiotene i presse, media, politikere, forskere og en haug med “jorden går under organisasjoner” hyler hver dag året rundt om global oppvarming og at vi går mot snøløse vintere. Og så vil de bruke millioner for å få OL … Continue reading "Fullt kaos rundt OL 2026: Fordel Norge, mener Gerhard Heiberg IOC står uten en arrangørby med statsstøtte til OL i 2026. Det kan åpne dørene for en norsk by som ikke har søkt."

2019-01-16 23:03 Klima, bompenger og barnetrygd

Alt er skuespill som ender opp i mere skatter og avgifter i klimaløgnens navn. De kan diskutere hva de vil. Spiller ingen rolle. Men blir spennende hva de gjør når det bare blir kaldere. Kommer ikke til å gro mye i åkern da Grande. Slutt på Grønar og rausar. https://www.nrk.no/…/tv-2_-_-regjeringsplattformen-er-ferdi… 0 kommentarer

2019-01-16 21:52 Spectacular Events Across the Planet as We Begin 2019

Adapt 2030 These are events that happened across our planet in the last weeks of 2018 heading through the first two weeks of 2019. Changes are amplifying and will continue to do so through 2035. https://youtu.be/hz0qAugOV1U… 0 kommentarer

2019-01-16 17:00 Er jo helt utrolig at folk fremdeles tror på global oppvarming.

W O R S T Winter in THREE Decades. Grand Solar Minimum Publisert 15. jan. 2019 THOUSANDS CUT OFF by Alpine Avalanches https://youtu.be/cdGfwsaYOHw 0 kommentarer

2019-01-16 16:56 Tucker Carlson OWNS Bill Nye the FAKE Science Guy!

THROWBACK! Watch Bill Nye the Fake Science Guy get OWNED by Tucker Carlson! How can it be irrelevant how fast humans cause climate change while, at the same time, globalists spread the myth that humans are the sole reason for “global warming”? https://www.facebook.com/realCharlieKirk/videos/1840073639374677/ 0 kommentarer

2019-01-16 14:23 Forfatter Sigbjørn Mostue og tidligere FN-direktør Svein Tveitdal er for tiden på «turné» ved videregående skoler i Nord-Trøndelag, der de forteller elevene at klimakatastrofen nærmer seg. I Namdalsavisa står tre bekymrede ungdommer frem og forteller om sin redsel.

Nå blir alle barn og ungdom landet rundt skremt med klimaløgner om en kokende jord som vil gå under pga for mye CO2. Hvor mange millioner de bruker av skattepengen våres er umulig å si. Alle andre blir holdt utenfor eller sensurert. At flere ikke blir forbanna skjønner jeg ikke. Eneste måten å nå ut til … Continue reading "Forfatter Sigbjørn Mostue og tidligere FN-direktør Svein Tveitdal er for tiden på «turné» ved videregående skoler i Nord-Trøndelag, der de forteller elevene at klimakatastrofen nærmer seg. I Namdalsavisa står tre bekymrede ungdommer frem og forteller om sin redsel."

2019-01-16 12:57 Advarsel til dere som fremdeles tror på global oppvarming. Ikke legg om til sommerdekk.

Kraftig snøfall og vind gir trøblete føre over heile Sør-Noreg Størst er problema på Austlandet, men også fjellovergangar kan bli stengde. —————————————————————————————————- Slik er situasjonen på fjellovergangane klokka 10.30 E6 Dovrefjell: Isdekke. Klokka 0535 var det -18 grader, nordvestleg flau vind og klart. E16 Filefjell: Snø- og isdekke. Klokka 0545 var det -8 grader, laber … Continue reading "Advarsel til dere som fremdeles tror på global oppvarming. Ikke legg om til sommerdekk."

2019-01-16 06:43 Glem CO2. Solens syklus bestemmer klima som den har gjort i millioner av år.

Peter Temple Explains Solar Cycles, Grand Minimums And The Collapse Of Man – History Repeats Itself. https://youtu.be/YFal8OLbK_4… 0 kommentarer

2019-01-16 05:56 Helge Leikanger.

FREMDELES VINTER OG VINTERKULDE I NORGE Så skjedde det igjen, det som i følge mange såkalte klimaforskere og journalister skulle være et forbigått stadium. Det ble både vinter, og rikelig snø og kulde i Norge, også denne vinteren. Og om en dag skal det bli enda kaldere i stort sett hele landet, selv om snø … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-01-15 19:58 GREEN JOBS : Helicopter De-Icing For Wind Turbines

THE energy required for a helicopter to de-ice all the blades on a wind farm must outweigh any supposed saving in CO2 by a factor of 100 or more. Notwithstanding that no wind farm has saved a gram of CO2 due to construction and the necessary spinning reserve. https://climatism.blog/…/green-jobs-helicopter-de-icing-f…/…     0 kommentarer

2019-01-15 14:28 DET SKJER OVER HELE EUROPA . FOLK DØR MED DET GRØNNE SKIFTET OG DYRERE STRØM DE IKKE HAR RÅD TIL NÅR DET HAR BLIT KALDERE. BØR IKKE FLERE VÅKNE SNART OG IKKE HA LIV PÅ SAMVITTIGHETEN.

‘GREEN’ Energy Poverty : Thousands Dying Because They Can’t Afford Heating Bills.More than 2,700 people are dying each year in England and Wales because they cannot afford to keep their homes warm, according to an official study. https://climatism.blog/…/green-energy-poverty-thousands-d…/… Thousands dying because they can’t afford heating bills… and green taxes are adding to the burden. https://www.dailymail.co.uk/…/Thousands-dying-afford-heatin… … Continue reading "DET SKJER OVER HELE EUROPA . FOLK DØR MED DET GRØNNE SKIFTET OG DYRERE STRØM DE IKKE HAR RÅD TIL NÅR DET HAR BLIT KALDERE. BØR IK ...

2019-01-15 13:49 For tre år siden sa han at jorden ville koke. Nå koker det i hjernen hans. I utgangspunktet er dette galskap med tanke på hvor vi bor. Lurer på hvilken diagnose han og hans tilhengere har.

Byrådsleder Raymond Johansen tvinger utbyggere til å bygge tusenvis av parkeringsplasser for sykkel. Samtidig stilles det ekstreme krav til selve sykkelparkeringen. Les mer i artikkel og vedlagt link. De nye ekstreme kravene gjelder for nybygg og bruksendringer. For å forklare dette enkelt serverer vi fire eksempler: 1) Neste gang OBOS søker om å oppføre et … Continue reading "For tre år siden sa han at jorden ville koke. Nå koker det i hjernen hans. I utgangspunktet er dette galskap med tanke på hvor vi bor. Lurer på hvilken diagnose han og hans tilhengere har."

2019-01-15 12:03 UK SNOW: Arctic weather system sparks HEAVY SNOW today as Britain set for COLDEST weekend.

In 2018, Greenland’s total surface mass budget (SMB) is almost 150bn tonnes above the average for 1981-2010, ranking as sixth highest on record. https://www.thegwpf.com/greenland-ice-sheet-sixth-highest…/… 0 kommentarer

2019-01-15 11:55 UK SNOW: Arctic weather system sparks HEAVY SNOW today as Britain set for COLDEST weekend.

BRITAIN is wrapping up for the coldest weekend for a year with sub-zero winds and snow set to sweep in today. https://www.express.co.uk/…/weather-snow-UK-latest-forecast… 0 kommentarer

2019-01-15 10:15 Lars Bern forklarer klimaskremslene som begynte med Ozonlaget, Metangass, Co2, osv. Alt er løgn. Vil du bli litt klokere og skjønne hva som skjer bør du se denne.

Lördagsintervju 8 – Tekn dr Lars Bern om det överdrivna klimathotet. (English Subtitles) https://youtu.be/HmTGjIBrWqc…   0 kommentarer

2019-01-15 08:35 2019 blir året hvor alle klimaløgnene blir avslørt.

HEAVIEST SNOWFALL IN 100 YEARS BRINGS CHAOS TO ALPINE SKI RESORTS. Thousands of British holidaymakers face travel chaos in Austria today after the country experienced the heaviest snowfalls in a century and was bracing for another round of storms. https://www.thegwpf.com/heavies-snowfalls-in-100-years-br…/… 0 kommentarer

2019-01-14 23:09 Her er det mange Grønne som vil trenge hjelp etterhvert. Tror neste store nasjonale innsamlingsaksjon på tv må gå til psykologer som kommer til å bli overarbeidet.

MDG: Bilforbud på søndager – samme dag som de aller fleste besøker mor og far på byens gamlehjem. Det er i MDG Oslos utkast til partiprogram at bilforbud på søndager er neste skritt i partiets ekstreme radikale politikk. I samme utkast heter det også at “grønn politikk gir friske og glade barn” og at “flere … Continue reading "Her er det mange Grønne som vil trenge hjelp etterhvert. Tror neste store nasjonale innsamlingsaksjon på tv må gå til psykologer som kommer til å bli overarbeidet."

2019-01-14 18:44 Nå butter det imot for klimaløgnerne og nå kommer deres sanne jeg frem. De mobiliserer over hele verden med gatevold. Galskapen eskalerer. Nå trenger vi flere til å dele sannheten.

Nå skal «klimarebellene» lage gateopprør i Norge «Myndighetene og miljøorganisasjonene har mislykkes. Vi er nødt til å bygge en grasrotbevegelse som er beredt på å akseptere sannheten om det som skjer, og handle deretter. Vi trenger endring. Vi trenger et opprør». Bevegelsens symbol er et stilisert timeglass. Vi har lite tid. Tolv år på å … Continue reading "Nå butter det imot for klimaløgnerne og nå kommer deres sanne jeg frem. De mobiliserer over hele verden med gatevold. Galskapen eskalerer. Nå trenger vi flere til å dele sannheten."

2019-01-14 16:31 Hjernevasking av barn på timeplanen. Det er bare en grunn til at jeg tar denne nyheten med ro. Klimaløgnene står i kø over hele verden for å bli avslørt. Noen er det allerede.

Setter klima på timeplanen Skoleelever må få mer kunnskap om klima og miljø, mener Oslo kommune, og etablerer ordning med «klimapiloter». https://www.dagsavisen.no/…/setter-klima-pa-timeplanen-1.12… 0 kommentarer

2019-01-14 15:46 Østlandet får ned mot 20 minus. Årets mest hutrekalde nyhet, så langt, kommer fra Nordpolen: I løpet av uken fryser hele landet til.

Håper dere som har fulgt med oss er forberedt. Kulde og snø betyr strømstans i korte eller lengere perioder. Sørg for å ha nok mat og brensel så du klarer deg.  De har problemer med det i flere land nedover i Europa. Været inn i Mini-Istiden kan bli tøffere enn dere aner. https://www.aftenposten.no/…/Nordpolen-kulde-pa-vei-Ostland… 0 kommentarer

2019-01-14 12:25 Blir vi klimaflyktninger?

Fikk tilsendt denne statistikken anonymt. Virker ryddig og troverdig men skulle kanskje ikke vert offentlig. Når jeg så prognosen på at antallet mennesker i Norge var beregnet til fire millioner i 2025 må noen vite noe. Blir det så kaldt at strømmen med klimaflyktninger går sydover?. Jeg tror faktisk på det. Og det overrasker meg … Continue reading "Blir vi klimaflyktninger?"

2019-01-14 11:27 Høres ordet “matmangel” rart ut. Bare å lære seg det nå og forberede seg.

“Death Sentence” for Food Production: Grand Solar Minimum. 2019 starts with a cold bang: farmers in Sonora, Mexico are lighting tires on fire to keep their crops warm. Massive cold, frosts, and snows have descended also in Europe and Asia, bringing a “death sentence” to modern agriculture. Christian explores the Grand Solar Minimum’s influence on … Continue reading "Høres ordet “matmangel” rart ut. Bare å lære seg det nå og forberede seg."

2019-01-14 10:09 At least 26 killed in weather-related incidents across Europe, new Arctic outbreak sets in

At least 26 people have been killed in weather-related incidents across Europe over the past 10 days as freezing Arctic air and snowstorms swept over the continent. This is not the end, however, as another Arctic outbreak aims east-central Europe early next week. https://watchers.news/…/at-least-26-killed-in-weather-rel…/… 0 kommentarer

2019-01-14 08:28 Hvor er miljøfolket. Er dere feige eller presset til å holde kjeft?

Nær 100 ørner drept på Smøla – nå venter mer vindkraft i fjell og kyst Vindkraftverk utgjør enorme inngrep i naturen, og det er all grunn til å sette spørsmålstegn om hvor miljøvennlig vindkraftverk i norsk utmark er. https://www.itromso.no/…/N%C3%A6r-100-%C3%B8rner-drept-p%C3… 0 kommentarer

2019-01-13 23:04 En misforståelse oppklart – med Non Stop.

KJÆRE SIV KARI LAUVSET OG ALLE SOM IKKE HAR SKJØNT DET. FØRST VARMER SOLEN OPP JORDEN SÅ DET GROR MER OG CO2 ØKER I ATMOSFÆREN CA 600 ÅR SENERE. MOTSATT NÅR DET BLIR KALDERE. DETTE HAR VÆRT KJENT I OVER HUNDRE ÅR AV FORSKERE. SPIS NON STOPPEN. DEN HØRER TIL I MAGEN DIN. https://energiogklima.no/to-gra…/en-misforstaelse-oppklart/…   … Continue reading "En misforståelse oppklart – med Non Stop."

2019-01-13 22:15 Delingpole: Europe Deluged With Mysterious White Stuff, Climate Alarmists Baffled.

Heavy snow has brought parts of Europe to a standstill. At least 21 people have died as a result of the extreme conditions, and many more have been injured, including the victims of an avalanche which hit a hotel in Switzerland. Parts of Germany and Austria remain on high alert after extreme snow in Alpine … Continue reading "Delingpole: Europe Deluged With Mysterious White Stuff, Climate Alarmists Baffled."

2019-01-13 21:46 Klimapropagandaen i NRK begynner å bli pinlige i mangel på kunnskap.

NRK tar klimaaktivismen til nye høyder RESET. I et toppoppslag på NRK kalt «Jakten på klimaendringene» får vi presentert en type «konstruktiv journalistikk» som kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen trolig er stolt av. Journalisten Mads Nyborg Støstad har vært på «reise i Norge» og han har funnet den krisen som er varslet i tretti år. https://resett.no/…/nrk-tar-klimaaktivismen-til-nye-hoyder/… … Continue reading "Klimapropagandaen i NRK begynner å bli pinlige i mangel på kunnskap."

2019-01-13 21:29 Og vi er bare i første fase i en Mini-Istid.

Winter Storm Gia: 5 Dead, Hundreds Stranded on Interstates and Thousands Without Power. https://steemit.com/…/grand-solar-mimimum-update-1-13-19-wi… 0 kommentarer

2019-01-13 15:31 Etter tredve år med daglige doser med klimaløgner i presse, media og en haug med andre som ikke vet hva de prater om, er det på tide å se sannheten. Menneskeskapt global oppvarming er en megaløgn.

Grand Solar Minimum Europe’s Winter Is Off To A DEADLY Start Heavy snow paralyzed much of Europe for yet another day, cutting off mountain villages, sparking avalanches like one that crashed into a Swiss hotel and killing at least four more people Friday. Workers at the Hotel Saentis in eastern Switzerland spent Friday shoveling out … Continue reading "Etter tredve år med daglige doser med klimaløgner i presse, media og en haug med andre som ikke vet hva de prater om, er det på tide å se sannheten. Menneskeskapt global oppvarming er en megaløgn."

2019-01-13 14:10 Det nærmer seg fem meter snø flere steder. Er du forberedt når det kommer så mye eller mer hos deg i en Mini-Istid. For det gjør det.

Major snowstorm for the northern Austria and Switzerland through the next 3 days, Jan 12-14thBy SWE | Mesoscale Discussion | 12 January 2019 Another major snowstorm is ahead for the northern Alps, especially across northern and western Austria, southern Germany and east-central Switzerland. With already an extreme amount of snow in many regions (locally 300-500 … Continue reading "Det nærmer seg fem meter snø flere steder. Er du forberedt når det kommer så mye eller mer hos deg i en Mini-Istid. For det gjør det."

2019-01-13 12:29 Winter Storm GIA Update and Snow Forecast.

Adapt 2030 Winter Storm GIA Update and Snow Forecast so you know what to expect over the next 72 hours. BBC wants your dog to eat flies as a substitute for dog food. https://youtu.be/wCE_PfNm-Fw… 0 kommentarer

2019-01-13 09:27 Det Grønne Skiftet går over til Grønn Galskap.Tusenvis av aldrende solcellepaneler på taket representerer en giftig tidsbombe med avfall i Australia. I Kina vil det bli 50 millioner tonn glass som de ikke vet hva de skal gjøre noe med. Verden vil bedras.

Waste crisis looms as thousands of solar panels reach end of life. Thousands of ageing rooftop solar panels represent a toxic time-bomb and major economic waste unless Australia acts swiftly to keep them out of landfill, conservationists and recyclers say. https://www.smh.com.au/…/waste-crisis-looms-as-thousands-of… 0 kommentarer

2019-01-13 01:36 Dum og dummere.

Dum og dummere er vel egentlig for mildt uttrykk. Har sjelden hørt maken til vås. Men de har manus og er vant til å følge det. Når så to kunnskapsløse prater om isen i Arktis som vil smelte. Havet vil stige flere meter og barna vil ikke oppleve snø om vinteren, og folk fremdeles tror … Continue reading "Dum og dummere."

2019-01-12 15:56 Kommer til å legge ut det mange ikke vet i små doser. Da blir det lettere å skjønne hva vi prater om

Det er 0,04 % CO2 i atsmofæren. Det har vært tyve ganger så mye for millioner av år siden. i 1930 var den på 003%. Da var det mindre vekst på jorden. Ved 0,02 % begynner livet på jorden å dø. Ved 0,01 % dør alt liv. Men det de fleste ikke vet er at … Continue reading "Kommer til å legge ut det mange ikke vet i små doser. Da blir det lettere å skjønne hva vi prater om"

2019-01-12 13:22 Snøkaoset i Europa fortsetter: Stor snøskredfare i Alpene Minst 21 personer har omkommet som følger av snøværet som herjer i Europa. Nå er risikoen for snøskred oppjustert på mange av de populære skistedene i Alpene.

Mens Europa snør ned og beviser at menneskeskapt global oppvarming er en megaløgn planlegger politikerne i mange land økte CO2 avgifter. På tide at flere reagerer og melder seg ut av saueflokken og forbereder seg.Eller er det vanskelig å innrømme at dere ha tatt feil. “DET ER INGEN SKAM Å SNU” Norge har sluppet billig unna … Continue reading "Snøkaoset i Europa fortsetter: Stor snøskredfare i Alpene Minst 21 personer har omkommet som følger av snøværet som herjer i Europa. Nå er risikoen for snøskred oppjustert på mange av de populære skistedene i Alpene."

2019-01-12 08:41 Det grønne skiftet er snart historie. Jeg har sagt dette lenge. De bygger 2400 kullkraftverk til land i hele verden. De kjøper opp gruver. Nye kullkraftverk har ny renseteknologi. Norge legger ned driften på Svalbard. Gjett hvem som har vist interesse for å kjøpe dem. Trenger ikke si mere.

China: No More Wind Or Solar If It Can’t Beat Coal On Price China has said it will not approve wind and solar power projects unless they can compete with coal power prices. Beijing pulled the plug on support for large solar projects, which had been receiving a per kWh payment, in late May. That … Continue reading "Det grønne skiftet er snart historie. Jeg har sagt dette lenge. De bygger 2400 kullkraftverk til land i hele verden. De kjøper opp gruver. Nye kullkraftverk har ny renseteknologi. Norge legger ned driften på Svalbard. Gjett hvem som har vist interesse for å kjøpe dem. Trenger ikke si ...

2019-01-12 00:34 Resultat av de voksnes hjernevasking fra de var små. Det er synd på ungdommen men jeg har tro og håp på at de snart skjønner og gjennomskuer klimaløgnene.

Nyttårstale fra en ungdom som er i ferd med å miste håpet . Markus Refsdal Jeg tror ikke at Erna Solberg eller Siv Jensen kommer til så mye som å heve et øyenbryn over dette leserinnlegget. https://www.aftenposten.no/…/Nyttarstale-fra-en-ungdom-som-… 0 kommentarer

2019-01-11 22:44 Må bare lure litt på hvorfor så mange går og venter på menneskeskapt global oppvarming.

Jeg skjønner at mange har vanskelig for å skjønne de har blitt lurt. Tretti år med klimaløgner fra en som ikke er forsker engang har satt sine spor. Og alt han har sagt har slått feil. At normalt oppegående mennesker tror på det er helt utrolig. Burde det ikke ringe ei lita bjelle. Tror ingen … Continue reading "Må bare lure litt på hvorfor så mange går og venter på menneskeskapt global oppvarming."

2019-01-11 20:58 Temperatures in Greece have dropped to -23C

Europe is blanketed by snow, leaving several dead and hundreds of flights cancelled. Greece has been blighted by -23C temperatures and snowfall as Europe is devastated by a deadly winter storm that has killed several people and sparked travel chaos. https://www.news.com.au/…/news-story/3ad9fb378e394e6717e0ef… 0 kommentarer

2019-01-11 19:20 UK weather forecast: Britain set for 6-week DEEP FREEZE as widespread HEAVY SNOW IMMINENT

BRITAIN is just days away from the start of what could turn into a six-week Arctic freeze as warnings are issued to brace for imminent ‘widespread snow’. https://www.express.co.uk/…/UK-weather-forecast-snow-Januar… 0 kommentarer

2019-01-11 15:14 A Rare Winter Storm Has Covered All The Cacti In The Arizona Desert In Snow

It’s not the winter wonderland we originally had in mind, but it’s the winter wonderland we deserve. http://digg.com/video/snow-cacti… 0 kommentarer

2019-01-11 10:28 En enkel og kort ukomplisert forklaring (det er mye mer) på å skjønne hva en Mini-Istid er.

Dette kan bli hverdagen på den nordlige halvkule om få år. Men vi har hatt snø i alle år sier mange. Ja, men den store forskjellen vil bli at den ikke smelter i mange land om sommeren og bygger seg opp år for år. Da prater vi om katastrofale klimaendringer som kommer pga solens syklus. … Continue reading "En enkel og kort ukomplisert forklaring (det er mye mer) på å skjønne hva en Mini-Istid er."

2019-01-10 20:18 Hvorfor gjør jeg ikke mer for å redde kloden? Programleder Leo Ajkic lytter til folks uro for klima og lærer hvordan han kan redde verden.

Trodde det ikke var mulig med så mange faktafeil i et program som våre lisenspenger brukes til. Ikke så mye anett å si enn at jeg syntes synd på de med så dårlig kunnskap om klima og sier det offentlig. Men sånn er det blitt. Tredve år gamle klimaløgner lever i beste velgående i hjernen … Continue reading "Hvorfor gjør jeg ikke mer for å redde kloden? Programleder Leo Ajkic lytter til folks uro for klima og lærer hvordan han kan redde verden."

2019-01-10 17:13 The Sun is Going to Sleep.

Det har skjedd før. Tror ikke dagens mennesker er forberedt. Det var de heller ikke for 400 år siden. Veldig mange døde. https://www.youtube.com/watch?v=7whL9jvdL5s&feature=share             0 kommentarer

2019-01-10 16:39 John Casey Author of UPHEAVAL & ADAPT 2030 Discuss Catastrophic Earthquakes Striking USA

Adapt 2030 John Casey Author of UPHEAVAL & ADAPT 2030 Discuss Catastrophic Earthquakes Striking USA and Mini Ice Age Preparation. During every grand solar minimum the USA is rocked by 7.0-8.2+ earthquakes as w.ell massive eruptions and seismic events across the globe. Our conversation covers how to prepare for these events and what to expect … Continue reading "John Casey Author of UPHEAVAL & ADAPT 2030 Discuss Catastrophic Earthquakes Striking USA"

2019-01-10 15:34 Wind turbines are neither clean nor green and they provide zero global energy

We urgently need to stop the ecological posturing and invest in gas and nuclear https://wattsupwiththat.com/…/wind-turbines-are-neither-c…/… 0 kommentarer

2019-01-10 10:39 UK weather warning: THREE MONTH barrage of storms to bring SUBZERO temperatures and SNOW.

BRITAIN’S weather is about to be put through the wringer with a three-month barrage of storms threatening the nation. https://www.express.co.uk/…/uk-weather-forecast-storm-warni… 0 kommentarer

2019-01-10 00:08 Dette beviser at noen vet sannheten. Smelter ikke isen på polene og Grønland i rekordfart. Havet skulle stige flere meter. Alt er løgn. De som ikke skjønner det nå må få undersøkt knotten sin. Dan Pena har sagt det lenge.

Danmark vil lage ni nye øyer ved København enda havet skulle stige flere meter. Danmarks regjering vil fylle ut tre millioner kvadratmeter i sjøen utenfor København for å sikre nye arbeidsplasser. Ni kunstige øyer kan i 2040 stå ferdig utenfor København, dersom den danske regjeringen får det som de vil. I alt tre millioner kvadratmeter … Continue reading "Dette beviser at noen vet sannheten. Smelter ikke isen på polene og Grønland i rekordfart. Havet skulle stige flere meter. Alt er løgn. De som ikke skjønner det nå må få undersøkt knotten sin. Dan Pena har sagt det lenge."

2019-01-09 22:22 Det mangler ikke på komedier på nettet. Dette er den tredje jeg finner med værdamer som fronter ting de ikke vet noe om. Denne ble laget til Næringskonferansen på Mongstad i 2013.

Værmelding 2030 Nordhordland Handverk- og Industrilag Publisert 5. sep. 2013 Næringskonferansen 2013, Mongstadhallen https://www.youtube.com/watch… 0 kommentarer

2019-01-09 21:35 Kommunalt selskap tapte nesten en kvart milliard på vindkraft. Midtfjellet Vindpark AS hadde et underskudd på 240 millioner kroner før skatt i fjor. Billig strøm gjør at vindmøller ikke er lønnsomt, sier analytiker. https://kommunal-rapport.no/…/kommunalt-selskap-tapte-en-kv

Mens pengene renner ut skal våre politikere fylle hele fjellheimen med underskudd. Har de blitt så grønne hele bunten at de er blitt farveblinde https://kommunal-rapport.no/…/kommunalt-selskap-tapte-en-kv… Og med det kaldere klima som kommer blir det masse is på dem. Det er allerede et problem i flere land og de må bruke helikopter for å avise dem. … Continue reading "Kommunalt selskap tapte nesten en kvart milliard på vindkraft. Midtfjellet Vindpark AS hadde et underskudd på 240 millioner kroner før skatt i fjor. Billig strøm gjør at vindmøller ikke er lønnsomt, sier analytiker. https://kommu ...

2019-01-09 20:02 World Weather.

Følger med værmelingene på tv hver dag. Det som jeg ikke skjønner er at de melder nedbør mest som regn. Og når jeg ser bilder og videoer fra World Weather må det være noen som ikke forteller sannheten. Hvorfor? https://www.facebook.com/World-Weather-321567668417764/… 0 kommentarer

2019-01-09 18:23 Når jeg ser artikler som denne blir jeg bekymret for mennskeheten. Hvis jeg hadde hvert ung ville jeg utdannet meg til psykolog. Garantert mange nok som vil trenge hjelp.

Forby rødt kjøtt og stopp all leting etter olje https://www.bt.no/…/Forby-rodt-kjott-og-stopp-all-leting-et… 0 kommentarer

2019-01-09 15:18 The Man That Predicts Weather Better Than ANYONE!

Astrophysicist and meteorologist, Piers Corbyn, has a prediction success rate of roughly 85%…better than any of the “man made” climate change activists and proponents in the field of climate science. He obtained a first-class honours degree in physics at Imperial College London….He’s not your everyday weatherman: the conspicuously displayed photocopy of a check for £2,291 … Continue reading "The Man That Predicts Weather Better Than ANYONE! "

2019-01-09 11:09 Now PETROL cars to face huge decline in 2019, experts predict PETROL and diesel cars could face a turbulent year as 2018 is predicted to be the peak for internal combustion engines before the decline, as motorist switch to alternatively fuelled cars such as hybrid, hydrogen and battery electric.

Jeg beholder min godt brukte bensinbil. Ville ikke hatt noe anett om jeg hadde fått den. Og mens alle såkalte eksperter spår bensin og dieselbiler sin død kommer det motsatte til å skje. Det vil bli strømmangel i store deler på den nordlige halvkule. Det grønne skiftet med sol og propeller vil ikke klare jobben … Continue reading "Now PETROL cars to face huge decline in 2019, experts predict PETROL and diesel cars could face a turbulent year as 2018 is predicted to be the peak for internal combustion engines before the decline, as motorist switch to alternatively fuelled cars such as hybrid, h ...

2019-01-09 09:59 C02 Is Not The Cause Of Climate Change.

Kommer stadig flere som bekrefter det vi sier. https://www.facebook.com/CanadiansForLiberty/videos/517464052091787/UzpfSTEwMDAwMTM4MTI2NTA4NjpWSzoyOTY3NDUwODA5ODAyODE/     0 kommentarer

2019-01-09 07:27 Nytt senter for klimatilpasning er offisielt åpnet.

Enda et senter som kaster seg over skattepengene vår på klimaløgnene. De må jo være smartere enn de fleste som får det til. Vi får ikke gjort noe med. Det order naturen av seg selv når de ikke klarer å skjule hva som skjer. At det blir mye kaldere. I mellomtiden ruller millionene ut til … Continue reading "Nytt senter for klimatilpasning er offisielt åpnet."

2019-01-08 23:19 Snøstorm rammar flyktningar: – Vi er isolerte, og teltet har kollapsa Hjelpeorganisasjonar slår alarm etter kraftig snøstorm i grenseområdet mellom Libanon og Syria. 250.000 syriske flyktningar er ramma av snøkaoset, ifølgje organisasjonen UOSSM.

Dette er ikke tema om flyktninger men politikere og forskere fra hele verden som i tredve år har prentet inn i oss løgnen om menneskeskapt global oppvarming som verden bruker fire milliarder om dagen på til ingen nytte. Ingen av spådommene som folk har trodd på har slått til. Det tragiske er at ingen har … Continue reading "Snøstorm rammar flyktningar: – Vi er isolerte, og teltet har kollapsa Hjelpeorganisasjonar slår alarm etter kraftig snøstorm i grenseområdet mellom Libanon og Syria. 250.000 syriske flyktningar er ramma av snøkaoset, ifølgje organisasjonen UOSSM."

2019-01-08 20:19 Avslutter dagen med noen flotte vinterbilder fra Europa.

0 kommentarer

2019-01-08 19:46 Er det noen som kan gi bestefar et fornuftig svar?

0 kommentarer

2019-01-08 18:46 Oljekrisa.

Klodens naturlige klima er langt mer ustabilt enn vi innser. Svaret fins i fortida. http://oljekrisa.no/Svaret%20fins%20i%20fortida%20jan%20201… 0 kommentarer

2019-01-07 19:34 Mandag 7 januar 2019 vil i fremtiden være dagen da Bestefars Klimasannhet begravde Global Oppvarming på siden her en gang for alle

Katastrofealarm i Sentral-Europa – og nå kommer en meter til med snø.Minst fem mennesker er omkommet og flere landsbyer og skiturister er innesperret av store snømengder sør i Tyskland og i Østerrike. Flere steder er det slått katastrofealarm. https://www.nrk.no/…/katastrofealarm-i-sentral-europa-_-og-… 0 kommentarer

2019-01-07 18:53 “THE LIST” — SCIENTISTS WHO PUBLICLY DISAGREE WITH THE CURRENT CONSENSUS ON CLIMATE CHANGE.

For those still blindly banging the ‘97%’ drum, here is a in-no-way-comprehensive list of the SCIENTISTS who publicly disagree with the current consensus on climate change –namely the IPCC’s catastrophic conclusions. https://electroverse.net/the-list-scientists-who-publicly…/… 0 kommentarer

2019-01-07 11:01 Solens syklus i en Mini-Istid påvirker også vulkaner så det blir hyppigere utbrudd. Hvor og når er det ingen som vet. Men det kommer.

A “MEGA tsunami” could strike Britain and kill hundreds of people if the Cumbre Vieja volcano in La Palma, Canary Islands, explodes in a massive eruption, a top geologist has warned. https://www.express.co.uk/…/la-palma-volcano-canary-islands… 0 kommentarer

2019-01-07 09:04 Gina Stenmark.

MIN ÅSIKT Bluffen om Greta “Klimat-Jesus” Thunberg. Alla har nog hört talas om den lilla tonårsflickan Greta Thunberg som skolstrejkade för klimatet utanför riksdagshuset och som …vipps… ”råkade” bli en världskändis och som av en ren händelse plötsligt fick hålla ett känslomässigt brandtal inför ett fullsatt FN-klimatmöte i polska Katowice med världens alla ledare. Men … Continue reading "Gina Stenmark."

2019-01-07 06:17 Jet Streams Pinched: Desert Snows USA, Beach Snows Mediterranean

Adapt 2030With the intensification of the Grand Solar Minimum, jet streams are moving to new positions on the planet and breaking off into pockets of cold moving far south. In the USA S.W desert regions massive snows blanket cactus and in Europe heavy snows on the beaches of Italy and Greece along the Mediterranean. https://youtu.be/spf-uZw_Y08… … Continue reading "Jet Streams Pinched: Desert Snows USA, Beach Snows Mediterranean"

2019-01-07 00:16 Hold on, north Austria! Extremely deep snow will get even deeper this week as another 50-100 cm of snow is likely to fall.

It has been a wild past few days across the northern Alpine flank as intense snowfall has been on going in northern Austria. It is the effect of a classic Stau effect setup with strong northerlies advecting into the Alps. Locally 100-200 cm of snow has been reported. But it is far from over – … Continue reading "Hold on, north Austria! Extremely deep snow will get even deeper this week as another 50-100 cm of snow is likely to fall."

2019-01-06 21:32 Greece snow: Three dead after blizzards blanket Europe.

På tide NRK og TV2 innkaller klimasykologer værdamer, klimaforskere og andre som ikke har peiling på klima i studio som de gjorde når det var litt varmt i sommer og to døde i Spania. https://www.independent.co.uk/…/greece-snow-blizzards-kerat… 0 kommentarer

2019-01-06 14:30 10 Steps to Survive A Winter Power Outage.

Kommer mere ettehvert med hva som må gjøres for å forberede seg for kortere eller lengre perioder med strømstans. https://www.youtube.com/watch?v=kYppjpZ2F2g 0 kommentarer

2019-01-06 12:53 Jeg har hatt det med i flere artikler. Det blir matmangel. Avlinger reduseres over hele verden. Dyrking må innendørs i store deler av verden. Ikke bare i annlegg, men hjemme hos deg selv. Vi kommer med mer om det utover våren.

The Solution To Global Food Shortages, Contamination & Inflated Prices? http://www.theeventchronicle.com/…/the-solution-to-global…/… 0 kommentarer

2019-01-06 08:18 UK weather forecast: Here it comes! POLAR VORTEX to SMASH Britain – SNOW ALERT.

THE UK weather is set to take a freezing turn as Britain braces for a polar vortex, with snow and icy temperatures forecast. https://www.express.co.uk/…/uk-weather-forecast-snow-januar… 0 kommentarer

2019-01-05 00:00 De har problemer med å spå været to dager frem. Hvorfor prøver de på neste sommer eller enda verre år 2050. Tragisk men begynner faktisk å bli humoristisk. Greit å ha noe å le av i fremtiden for de som lever.

Stor sjanse for at somrane i framtida blir endå varmare enn i fjor Syns du sommaren i fjor var for lang og for varm? Ekspertane meiner vi må førebu oss på å ha det endå varmare enn det. http://www.yr.no/…/forebu-deg-pa-enda-varmare-somrar-1.1436… Her melder hun været for 2050 På Østlandet kan du klippe plenen ferdig til jul. I … Continue reading "De har problemer med å spå været to dager frem. Hvorfor prøver de på neste sommer eller enda verre år 2050. Tragisk men begynner faktisk å bli humoristisk. Greit å ha noe å le av i fremtiden for de som lever."

2019-01-04 12:42 Kent Andersen.

Ærlig talt https://www.youtube.com/watch… 0 kommentarer

2019-01-04 12:41 Anders Brunstad.

BEVISER FOR “MAN MADE GLOBAL WARMING”. 1. Blei konstruert og falsifisert av FNs egen godt betalte Klimaforsker Michael Mann. (Derav Mann Made Globel Warming….) 2. Og presentert i forskningstidsskriftet Nature 3. Og godkjent av flere Fagfelle forskere, 4. Men konstruert på heilt falske temp data. 5. Som konstruerte den berømte Hockey kølla. 6. Som totalt … Continue reading "Anders Brunstad."

2019-01-04 12:41 Tens of thousands still without power in Sweden after New Year’s storm.

Store problemer hos våre naboer med strømforsyningen etter den første stormen i 2019. Og det kommer ikke til å bli bedre. https://www.thelocal.se/…/tens-of-thousands-still-without-p… 0 kommentarer

2019-01-04 08:46 Klimakirkemøtet i Polen: Kollekt og avlat i bytte for ingenting.

I isende kulde og tungt snøfall kom yppersteprest Al Gore til fjorårets klimatoppmøte i Polen for å snakke om «helvete på jord» hvis menneskeheten ikke gjør nøyaktig som han sier. Til tross for at samtlige av hans dommedagsvisjoner har vist seg 100% feil gjennom to tiår, undertegnet likevel 200 land avtalen, mens menighets-media som Aftenposten … Continue reading "Klimakirkemøtet i Polen: Kollekt og avlat i bytte for ingenting."

2019-01-04 06:21 De fleste husstandene som har vært strømløse på grunn av uværet de siste dagene, har fått strømmen tilbake. På det meste var over 75.000 husstander rammet.

Allerede på den første vinterstormen i 2019 skjer det jeg har advart mot lenge. Strømstans i kortere eller lengre perioder. Nå var det ikke så kaldt og de fleste fikk den fort tilbake. Men i en Mini-Istid, som har startet blir denne stormen å betrakte som et Barneskirenn som Northug ville kalt det og viser … Continue reading "De fleste husstandene som har vært strømløse på grunn av uværet de siste dagene, har fått strømmen tilbake. På det meste var over 75.000 husstander rammet."

2019-01-04 00:06 Når jeg leser dette om Bernie Saunders samtidig som han sprer en fake video fra Klimamøtet i Polen kommer han med på Bestefars Klimasannhet. Håper det blir siste gangen. Er ikke sikker på om NRK og TV2 er enig.

Sanders-medarbeider: «En bølge av råtten seksuell trakassering» Meldinger om seksuell trakassering under presidentvalgkampen ble ikke tatt alvorlig, skriver The New York Times. https://www.vg.no/…/sanders-medarbeider-en-boelge-av-raatte… Statstelevisionen i fake news-offensiv: Greta Thunberg talade inför tomma stolar på ”klimatmötet” 0 kommentarer

2019-01-03 21:44 GRAND SOLAR MINIMUM: Food Shortages Are Coming 2020-2055.

https://youtu.be/H3ZD72mfcZY 0 kommentarer

2019-01-03 11:55 Helge Leikanger.

STADIG FLERE KLIMALØGNER STÅR FOR FALL Dagens moderne svovelpredikanter og dommedagsprofeter med CO2-fobi, er akkurat like langt i fra virkeligheten som sine historiske forgjengere. 2018 var enda et år, der stadig flere av de såkalte klimaforskernes spådommer ble avslørt som rent oppspinn og humbug. Her er et lite utvalg av disse tilfellene omtalt i artikkelen … Continue reading "Helge Leikanger."

2019-01-03 06:45 Sorry Global Warming Alarmists, The Earth Is Cooling

Climate change itself is already in the process of definitively rebutting climate alarmists who think human use of fossil fuels is causing ultimately catastrophic global warming. That is because natural climate cycles have already turned from warming to cooling, global temperatures have already been declining for more than 10 years, and global temperatures will continue … Continue reading "Sorry Global Warming Alarmists, The Earth Is Cooling"

2018-12-19 04:35 DRACONIAN UN CLIMATE AGENDA EXPOSED :

‘Global Warming Fears Are A Tool For Political and Economic Change…It Has Nothing To Do With The Actual Climate’ https://climatism.blog/…/draconian-un-climate-agenda-expo…/… 0 kommentarer

2018-12-18 22:20 Fraud In The National Climate Assessment (Part 1)

TONY HELLERThis is the first of a series of videos exposing the dishonest practices of the government scientists who wrote the 2018 National Climate Assessment. They have an agenda, and the agenda has nothing to do with informing the public about climate. https://youtu.be/j46mnIcz330… 0 kommentarer

2018-12-18 19:18 Helge Leikanger.

HVER DAG DØR DET CA 37 000 MENNESKER OG DYR PGA REELL MILJØFORURENSNING, MEN IKKE PGA CO2 Klimaforsker er ikke en beskyttet tittel, så det burde i utgangspunktet medføre at man tar høyde for at tilnærmet hvem som helst kan kalle seg for klimaforsker, og “forskningsresultatene” og uttalelsene blir jo selvsagt også deretter. Når det … Continue reading "Helge Leikanger."

2018-12-18 16:13 Hvorfor deltok ca. 30 000 på den siste klimakonferansen i Polen? Og nesten ingen av dem er forskere. Galskap som koster oss milliarder.

Hva feiler det dagens klima- og miljø-journalister? https://www.an.no/…/hva-feiler-det-dagens-kli…/o/5-4-925954… 0 kommentarer

2018-12-18 14:32 Diesel og bensin vil bli det mest brukte i mange tiår. Kanskje det eneste hvis ikke knott kommer på banen.

Det blir så mye kaldere året rundt så alt annet blir ubrukelig. Strømmenprisen vil mangedoble seg og det blir for lite av den. Så drømmen for de grønne om fosilfrie biler er ren fantasi. Myndighetene vil skjønne det etterhvert. Akkurat nå er de bundet til en klimaavtale som ikke er verdt papiret den er skrevet … Continue reading "Diesel og bensin vil bli det mest brukte i mange tiår. Kanskje det eneste hvis ikke knott kommer på banen."

2018-12-18 14:01 Kollfinn Fleisher

Biodrivstoff. Alle som levde under den andre vendenskrigen visste at en dieselbil kunne kjøre på smør eller margarin. Antagelig visste folk dette lenge før det. En dieselmotor kan fungere på så å si alt som kan brenne, til og med støv! I de siste årene har dieselmotoren blitt sett på som verstingen av forurenserne. Men … Continue reading "Kollfinn Fleisher"

2018-12-18 08:14 HVASKJERA VG? TRODDE DET VAR TRYKKFEIL. DERE HAR JO MED RESTEN AV MEDIANORGE i TREDVE ÅR ADVART OM EN VARMERE KLODE OG SNØFRIE VINTERE. HVA GIKK GALT?

Advarer om to dagers uvær – snø og sterk kuling i fjellet Skal du over fjellet i Sør-Norge? Kanskje du skal vente til onsdagen og torsdag er passert – da ventes et stormsenter inn fra vest. https://www.vg.no/…/advarer-om-to-dagers-uvaer-snoe-og-ster…     0 kommentarer

2018-12-18 00:44 Artikkelen er sponset av Jul E Nissen – Nordpolen.

Dette er en prøvetest fo hvordan dere kan sponse en artikkel. Min,10 kroner dagen i en uke. Dette er bare et forslag. Innteressert?send melding på fb siden vår.   0 kommentarer

2018-12-17 21:01 Ikke et tegn på global oppvarming. Men fremdeles tror minst 80 % på det.

Quite significant blanket of fresh snow in Serra San Quirico (AN), Marche, N-CNTRL Italy (300 m elevation) this morning, December 17! Report: Marasca Maria Enrica / Italia Live Meteo 0 kommentarer

2018-12-17 19:59 Rapport: Vindturbiner fører til oppvarming

Overgang til vindkraft er i løpet av det første århundret verre enn kull og gass, viser en ny amerikansk forskningsrapport. Rapporten, utført av forskere fra Harvard-universitetet, viser at dersom USA fikk all elektrisitet fra vindturbiner, ville temperaturen i landet har økt med + 0.24 grader Celsius, med opp til + 1.5 grader om natten. + … Continue reading "Rapport: Vindturbiner fører til oppvarming"

2018-12-14 23:24 Klimasaken er blitt en farse!

Når en sak blir fremstilt bevisst som en komplisert sak så burde det ringe en bjelle i det minste blant klimatilhengerne, men neida det gjør ikke det. https://resett.no/2018/12/14/klimasaken-er-blitt-en-farse/… 0 kommentarer

2018-12-14 23:01 HVIS DU TROR CO2 ER EN FARLIG OG GIFTIG GASS ER DU IKKE ALENE. MINST 80% TROR FREMDELES PÅ DEN LØGNEN.

Global Warming activists will tell you that CO2 is bad and dangerous. The EPA has even classified it as a pollutant. But is it? Patrick Moore provides some surprising facts about the benefits of CO2 that you won’t hear in the current debatehttps://youtu.be/WDWEjSDYfxc   0 kommentarer

2018-12-14 20:31 ALLEREDE I 1977 LAGDE DE DENNE DOKUMENTAREN OM EN KOMMENDE ISTID. VINTEREN VAR BEINHARD. MEN SÅ ROET DET SEG OG FORSKERNE BLE AVFEID MED TEORIEN.

Nå skulle det bare dreie seg om global oppvarming som var mere lønnsomt for myndighetene. Vi vet hvordan det har gått, Et grønt skifte som har kostet skattebetalerne ikke bare milliarder, men trillioner av kroner. Og selv om de tviholder på den lønnsomme løgnen går den mot slutten. Og den kommer raskere enn de fleste … Continue reading "ALLEREDE I 1977 LAGDE DE DENNE DOKUMENTAREN OM EN KOMMENDE ISTID. VINTEREN VAR BEINHARD. MEN SÅ ROET DET SEG OG FORSKERNE BLE AVFEID MED TEORIEN."

2018-12-14 15:03 Må si jeg er imponert når de skal redde verden på ni dager uten å se dagslys. Det tror jeg faktisk ikke de som tror på global oppvarming har gjort på lenge. Der har det vært mørkt i mange år.

Så ikke dagslys på ni dager: Slik er det egentlig å redde verden Den siste uken har mediene jevnlig kommet med nyhetsdrypp om hva som skjer i byen Katowice i Polen. Der har nærmere 13 000 byråkrater fra nær sagt hele verdens departementer samlet seg for å finne den praktiske løsningen på hvordan vi skal … Continue reading "Må si jeg er imponert når de skal redde verden på ni dager uten å se dagslys. Det tror jeg faktisk ikke de som tror på global oppvarming har gjort på lenge. Der har det vært mørkt i mange år."

2018-12-14 14:23 IF CLIMATE CHANGE IS SO BAD WHY IS AL GORE AND OTHERS PAYING TOP DOLLAR FOR OCEANFRONT MANSIONS?

There are record sales for ocean front property, even Miami Beach. If climate change is as the scientists say, why would anyone move to the beach? Even our buddy Al Gore purchased a mansion on the ocean, after winning the Nobel Peace Prize. https://youtu.be/s2CNHMw1ZZo… 0 kommentarer

2018-12-14 12:58 Extinction Level Event Begins Spring 2018 as Harvard Public Geoengineering Tests Begin.

Geoengineering tests are being public announced by Harvard University, the Solar Geoengineering Research Program is now public. So much for the conspiracy, Firsts spray trials will begin in early 2019 with calcium carbonate injected into cloud layers using a tethered balloon to begin with, moving to a fleet of aircraft at full roll out. The … Continue reading "Extinction Level Event Begins Spring 2018 as Harvard Public Geoengineering Tests Begin."

2018-12-14 10:32 The sun may be dimming, temporarily. Don’t panic; Earth is not going to freeze over. But will the resulting cooling put a dent in the global warming trend?

A periodic solar event called a “grand minimum” could overtake the sun perhaps as soon as 2020 and lasting through 2070, resulting in diminished magnetism, infrequent sunspot production and less ultraviolet (UV) radiation reaching Earth — all bringing a cooler period to the planet that may span 50 years. https://www.livescience.com/61716-sun-cooling-global-warmin… 0 kommentarer

2018-12-14 08:07 Jeg lærte et utrykk for mange år siden “Det er bedre å være dum og holde kjeft enn å si noe og bevise at man er det” De kaller meg en klimafornekter. Hva er det? Enver idiot vet jo at vi har klima. At de ikke har peiling på klima bryr jeg meg ikke om. Begynner å bli vant til det. Men ikke kall oss som ikke tror på menneskeskapt global oppvarming for klimafornektere, når dere ikke vet hva det betyr.

Høyre og SV i Facebook-dugnad mot «klimafornektere»: – Vi er så lei! Til vanlig er Høyres Stefan Heggelund og SVs Lars Haltbrekken beinharde politiske rivaler. Men på Facebook går de sammen til felts mot såkalte klimafornektere. Klimaendringene er ekte og de er skapt av mennesker. Nå bør vi diskutere hvordan vi kan få ned utslippene … Continue reading "Jeg lærte et utrykk for mange år siden “Det er bedre å være dum og holde kjeft enn å si noe og bevise at man er det” De kaller meg en klimafornekter. Hva er det? Enver idiot vet jo at vi har klima. At de ikke har peiling på klima bryr jeg meg ik ...

2018-12-14 07:49 De hadde en tøff vinter i fjor. Den globale oppvarmingen uteble, De måtte bestille noen ekstra båter med gass. Det grønne skiftet vil nå gjøre store utslag i for lite energi. Nå får vi se hvordan inngangen til Mini-Istiden vil slå ut. De kommer til å fryse mye.

Weather forecast: UK faces 10 DAYS of HEAVY SNOW as COLDEST Christmas in HISTORY hits BRITAIN is facing the coldest Christmas in living memory with a ‘powerful Polar vortex’ set to unleash 10 DAYS of heavy snow, blizzards and -20C temperatures through the festive season. https://www.express.co.uk/…/Weather-forecast-UK-Snow-10-day… 0 kommentarer

2018-12-13 23:55 DERE HØRER IKKE PÅ OSS. DET GJORDE DERE ALDRI ER MALDIVENES DESPERATE BØNN OM HJELP. DETTE ER EN EKSISTENSIELL TRUSSEL FOR OSS. VI ER IKKE FORBEREDTPÅ Å DØ. VI HAR INGEN INTENSJONER OM Å BLI DE FØRSTE OFRENE FOR KLIMAENDRINGENE, SA MOHAMMAD NASHEED, TIDLIGERE PRESIDENT PÅ MALDIVENE, UNDER ET ARRANGEMENT PÅ KLIMATOPPMØTET I KATOWICE I POLEN.

Men i vannkanten på Maldivene bygges det nå en storflyplass, med ingeniører og kapital fra Kuwait, Saudi-Arabia og Kina. Åpenbart er de ikke det minste bekymret for at den globale oppvarmingen skal føre til at havet sluker den nye flyplassen.Som en del av dette arbeidet, og for å studere problemet der det virkelig gjelder, startet … Continue reading "DERE HØRER IKKE PÅ OSS. DET GJORDE DERE ALDRI ER MALDIVENES DESPERATE BØNN OM HJELP. DETTE ER EN EKSISTENSIELL TRUSSEL FOR OSS. VI ER IKKE FORBEREDTPÅ Å DØ. VI HAR INGEN INTENSJONER OM Å BLI DE FØRSTE OFRENE FOR KLIMAENDRINGENE, SA MOHAMMAD NASHEE ...

2018-12-10 00:18 Fire oljenasjoner nekter å anerkjenne FNs klimarapport.

USA, Russland, Saudi-Arabia og Kuwait vil bare «notere» funnene i FN-rapporten som skal være referansepunktet i forhandlingene ved klimatoppmøtet i Katowice.De fire er de eneste av de nesten 200 medlemslandene som ikke vil anerkjenne rapporten FNs klimapanel offentliggjorde i oktober.https://www.aftenbladet.no//Fire-oljenasjoner-nekter-a-ane

2018-12-09 18:59 Jorden rundt på seks steg. Er det klimavennlig og bærekraftig NRK?

Begynner å bli lei NRK. Ikke en dag uten noe med klima og bærekraft og at vi styrer mot jordas undergang med bla lange flyreiser. Nå vet jeg at disse flyreisene ikke påvirker klima. Men dere hører på klimamenighetene og predikerer det så ofte dere kan. Så hvorfor sender dere folk verden rundt med fly. Vil dere være med på å ødelegge klima, som dere tror på. Men fly så mye dere vil. Men da slutter dere å kritisere andre som gjør det,Jorden rundt på seks steg.https://tv.nrk.no//jorden-run/2018/KMTE50008517/avspiller

2018-12-09 17:04 Mukwege kritiserer elbil-industrien: Vi har alle et ansvar for konflikten i Kongo

Barn helt ned til syvåsalderen jobber som slaver i gruvene fordi noen kjører el-bil. Når vi vet at den ikke har noen betydning for klima får jeg en kvalm smak i munnen. Og ordet Bærekrafig viser seg igjen å være en løgn. Er dagens grønne politikk i ferd med å ødelegge leveforholdene til mange fattige i disse landene. Jeg ville ikke hatt en el-bil om noen hadde kastet den etter meg.Den enorme etterspørselen etter billige elbiler og smarttelefoner har store menneskelige konsekvenser i Kongo, sier fredsprisvinner Denis Mukwege. Han frykter det kan føre til mer konflikt i hjemlandet.Krig om ressur ...

2018-12-09 14:55 North America Just Had Its Most Extensive November Snow Cover in at Least a Half-Century.

North America's November snow cover set a record for the month in the satellite era.A number of winter storms dumped snow in the northern half of the U.S. and southern Canada.One of the coldest Novembers on record helped keep snow on the ground longer.November 2018's North America snow cover set a record for any autumn month in the satellite era.…

2018-12-09 10:22 Global alignment of climate plans pushed to 2041 in UN draft

Late start date for synchronising national climate plans shows complacency and risks dampening ambition, warn observersThe start date of an important element of the Paris Agreement would be set 23 years in the future under a proposal from major emerging economies.Under the Paris Agreement, all countries are expected to periodically submit national plans to fight climate change. One of the legal specifica…

2018-12-08 22:53 Statsministeren og livvakter på glatta: VIP-bilene slått ut av litt snø

Kanskje hun slutter å tro på global oppvarmig. For vi skulle jo ikke få mer snø om vinteren, Er det derfor de er dårlig skodd. Få på vinterdekka. Det blir kaldere og mere snø Erna.Luksusbilene er spesialbygget for å beskytte landets fremste politikere. Men 6 centimeter våt snø var nok til at de ikke kom seg av flekken.https://www.aftenposten.no//Statsministeren-og-livvakter-p

2018-12-08 21:16 Cold Cyclone Low on Snow and UK Climate Assessment Forecast to 2030

Adapt 2030 Cyclone winds to blast UK at 100mph+ moving on to western Europe over the next few days. On the heels of the incredibly strong storm it is blamed on climate change as told by the UK Climate Projections UK where the world will flood and temperatures on average will be 8C. Also the n…

2018-12-08 17:47 Vi må forberede våre barn og barnebarn på flere tiår med kulde. De er ikke forberedt etter mange år med klimaløgner.

Det starter allerede i barnehagen. Der gjør meg forbanna. De som sprer løgnene har budsjetter i millionklassen. Vi er foreløbig fem som betaler promotering på FB og Bloggen for å få frem sannheten. Dagsbudsjettet er 15 kroner. Vi bruker flere timer hver dag på å finne de rette ariklene og sjekke at de er riktige for å hjelpe dere til å planlegge fremtiden som ikke blir en kokende jord. Det blir bare kaldere. Da prater vi om dramatiske klimaendringer. Vi trenger flere så vi får promotert artiklene oftere. Bli med å spre sannheten. Bestefars Klimasannhet kontonr 98021300705. Send med email og tl ...

2018-12-08 12:06 Blir spennede å følge med i Oslo som har satset så mye på sykkelveier..

De har trodd at det ville bli snøfritt etterhvert.De lærer ikke før snøen laver ned og sykkelstier og fortau snør igjen. For beredskapen er beregnet på global oppvarming. Det grønne skiftet vil bli byttet med hvitt. Tenker de som har levering med varesykler får litt å stri med. Hele klimapolitikken er en katastrofe basert på en tretti år gamme…

2018-12-08 02:14 Metangass brukes fremdeles av Klimamenigheten for å skremme dere. Slapp av. Den er ikke farlig. Naturen ordner opp selv.

New Research: Methane Emissions From Livestock Have No Detectable Effect On The ClimateAgrobiologist and scientific researcher Dr. Albrecht Glatzle, author of over 100 scientific papers and two textbooks, has published research that shows there is no scientific evidence, whatsoever, that domestic livestock could represent a risk for the Earths climate and that the warming potential of…

2018-12-07 18:49 The TRUTH about carbon dioxide C02 Patrick Moore, 'K' Sensible Environmentalist From a founder member of "Green Peace"

CO2 is NOT the "Pollutant" that the Communists want you to think it is!I believe a "War on CO2" is in fact a War on Humanity!simply because CO2 is fundamentally PLANT FOOD...and that the Sun has more impact on Global Temperatures than Humans..https://youtu.be/2kIcFIofUHk

2018-12-07 13:41 Britains oldest coal plants called on to avoid running out of power as cold sets in.

Britain's oldest coal-fired power plants prepared to fire up their hoppers for a price of almost £1,000 per megawatt-hour on Tuesday to avert a power shortfall as temperatures across the country plunge and wind power wanes.The cold snap ignited the winters first warning that Britain would run out of electricity unless idling coal plants ramp up to help meet demand for power.https://www.telegraph.co.uk//britains-oldest-coal-plants/

2018-12-07 11:37 Begynner å bli bekymra for dette burde de fleste vite nå. Dette er fakta selv om klimamenighetene sier det mostatte.

Fakta om CO2Når solen varmer opp jorden vokser det mer og CO2 øker 600 år senere. Motsatt når den kjøler jorden ned. Av 10000 luftmolekyler er 4 stk CO2. Av disse 4 stk er 95% skapt av naturen og 5% er menneskeskapt som totalt utgjør 0,002%. Så å tro at vi påvirker klima med den lille prosenten er helt på …

2018-12-07 10:04 Matmangel og ikke kulde vil bli det største problemet i en mini-Istid.

Det har vært med i mange av artiklene jeg har lagt ut. Men jeg tror ikke mange tar det alvorlig. Nå er ikke artikkelen jeg fant her om miniistid, men kunne vært det. Avlingene er allerede redusert i mange land. Vanen med å få alt på supern vil forandre seg drastisk.«Ved ei katastrofe i dag ville tusenvis av mennesker stryke med i slåssing om mat»Dagens samfunn har for mye papir- og pengeflyttingskompetanse og for lite realkompetanse om arbeid som faktisk skaper resultater. Det er et alvorlig problem.https://www.nationen.no//ved-ei-katas…

2018-12-07 02:32 Klimamøtet i Polen har startet.

Det blir kanskje det siste. Mange begynner å skjønne at tredve år med klimaskremsler snart er over. Men før galskapen stopper bruker media, presse og en masse organisasjoner millioner på å holde løgnen levende, Hvorfor?Men vi som forteller sannheten er det nesten ingen som er med å sponser. Vi må forberede våre barn og barnebarn på flere tiår med kulde som de er ikke forberedt etter mange år med klimaskremsler. De starter allerede i barnehagen. Der gjør meg forbanna. Vi er foreløbig f…

2018-12-07 01:00 Klimamøtet i Polen kommer aldri til å gå bra. Det er på tide.

Representanter fra nesten 200 land møttes i Katowice, Polen, på søndag, som markerer begynnelsen på to uker med samtaler for å redde 2015-avtalen om klimaforandringer.Men USA deltar ikke på COP24-konferansen etter at Donald Trump trakk Amerika ut av FN-avtalen i et stort slag mot avtalen. Og Kina forventes ikke å sende sine toppolitikere til samtalene, men bare et par delegater på lavt nivå.https://climatechangedispatch.com/us-china-snub-climate-t/

2018-12-07 00:52 Dr. Willie Soon versus the climate apocalypse

By Dr. Jeffrey FossWhat can I do to correct these crazy, super wrong errors? Willie Soon asked plaintively in a recent e-chat. What errors, Willie? I asked.Errors in Total Solar Irradiance, he replied. The Intergovernmental Panel on Climate Change keeps using the wrong numbers! Its making me feel sick to k…

2018-12-06 18:54 Klima-solnedgang i Katowice

Geir Aaslid.Her er en analyse av de første dagene av klimakirkemøtet COP24 i Katowice, Slaskie i Syd-Polen. Ting går ikke etter planen, og her er de tildels underholdende detaljene i den tiltagende kollapsen av det vaklende klimakorthuset som FNs klimapanel har konstruert.https://www.klimarealistene…

2018-12-06 17:58 Updrafts & Downdrafts Crops Cant Handle the Albino Reindeer

Adapt 2030Albino reindeer born the same week a double headed goat emerges, cows killed by hail maybe in South Africa, crops wiped out in Australia from hail. Potato shortages across the planet as we are supposed to be in the warm planet time, but losses from freezes and out of season weather seasons. Its abou…

2018-12-01 12:42 Skremmende dokumentar. Den er 40 år gammel, men allerede da visste de det ville bli en ny tøff istid i nær fremtid.

De vet den allerede så smått startet for flere tusen år siden. Men så ble det stille. Var det mer penger å tjene på en løgn om global oppvarming som ville skremme vettet av folk så det ble lettere å håve inn alle mulige avgifter.Og det virket kjempebra. Politikere forskere og media kastet seg på. De tjente også godt med penger på løgnen. Denne dokumentaren er fra 1978. Til våren kan de sende den i reprise. Bortsett fra klesstil og hårfrisyre og modellen på bilene som er med ville ikke folk kunne skjønne at den er 40 år gamm…

2018-12-01 12:22 Usminket sannhet om hva som skjer og vil skje. Glem løgnene fra våre politikere og klimaforskere.

De har ikke peiling på hva de prater om. Adapt 2030 vet bedre enn hele bunten.Tror ikke våre selvomskolerte klimaforskerne egentlig har utdannelse til å kalle seg det. Det verste er at de får bra betalt for løgnene sine. Verden vil bedras. Følg med Adapt 2030 så får du vite sannheten som er skremmende. Spesielt om solens syklus som forandrer seg drastisk. Vi er på vei med ras…

2018-12-01 12:13 Og drukna ikke Maldivene?

Det sa de for tredve år siden.Faktisk har flere av øyene steget og det bygges en megaflyplass til flere milliarder rett i vannkanten. Akkurat som vår Opera. Det er noe som ikke stemmer.https://climatechangedispatch.com/maldives-global-warming/

2018-11-27 11:22 Det grønne skiftet flår befolkningen i land etter land.

Irer kan få skyhøy energiskattInntil 30 000 kroner ekstra pr. husstand innen 2024.http://oljekrisa.no/Irland%20energiskatt%20nov%202018.htm    

2018-11-27 10:46 Stadig mer snø i verden

Tendensen er klar, ifølge Rutgers University.For 20 år siden sa de: «snøen forsvinner».Nå sier de ingenting.https://www.derimot.no/jan-herdal-for-20-ar-siden-sa-de-s/ 

2018-11-26 21:16 Cold Sun Warning! 350-Year Ice Age Starting in Months

TruNewsToday's TruNews may be one of the most important in the ministry's history. Host Rick Wiles offers stunning evidence that the earth will soon enter into a drastic cooling cycle, contrary to the current religion of world-wide climate change. Featured is Professor Valentina Zkarkova, whose latest mode…

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.