Mayashjorne

Tid Innlegg
2020-06-09 17:30 Klasserommet er ikke for alle <3

Jeg sitter hjemme ved spisebordet og tenker på de siste månedene, alt som har skjedd. Korona satte det meste på hodet og jeg måtte tilpasse meg en helt ny hverdag som alle andre. En ny hverdag med tre små barn hjemme som skulle følges opp, og det samme med skoleklassen min. Fra en dag til … Continue reading "Klasserommet er ikke for alle <3"

2020-06-02 21:05 Vår første lavvotur på en varm sommerdag <3

Hei alle sammen, nå er det en stund siden sist. Grunnen er ganske enkel og det er at det har vært så mye jobb at jeg ikke har hatt noe tid/energi igjen til å få ut innlegg de siste ukene. Jeg har masse å fortelle dere om fine turer, gode opplevelser, og i dag kommer … Continue reading "Vår første lavvotur på en varm sommerdag <3"

2020-04-24 05:49 Noen tanker en tidlig fredags morgen.. #lærer#lærerliv

Klokka er snart seks og jeg har vært våken et par timer allerede. Sola er på vei opp og dagen er i ferd med å starte for mange av oss. Jeg skal ikke på jobb før ni, og jeg kjenner at det er mye tanker. Jeg gleder meg, og det å kunne være med elevene … Continue reading "Noen tanker en tidlig fredags morgen.. #lærer#lærerliv"

2020-04-17 11:22 En tegning kan si så mye! <3

Sola skinner i dag også, vi sitter med skolearbeid og nå er det snart lunsj. Jesper har tatt seg tidlig friminutt, han har laget og malt solsystemet i dag og er strålende fornøyd med det! I dag skulle Jonathan levere en kunst&håndverk oppgave som handlet om korona og hverdagen. Han satte igang og når jeg … Continue reading "En tegning kan si så mye! <3"

2020-04-16 19:45 Nydelig vær og årets første bad! #Turglede

Ååå for et vær det er om dagen! Snart helg også, kan det bli bedre? Jeg kjenner at jeg er glovarm i kinnene og at beina er slitne etter noen timer i skogen. Nå skal gutta få litt mikshake også er det natta på hele gjengen her snart 🙂 I dag gikk vi en ny … Continue reading "Nydelig vær og årets første bad! #Turglede"

2020-04-15 20:15 Skogstur i solskinn #Nærtur

Hadde noen sagt til meg for ca 1 år siden at jeg skulle elske å være på tur hadde jeg nok bare ledd. For et år siden likte jeg ikke å være ute i skog og mark, jeg synes ikke det var noe gøy. Jeg synes det bare var stress, slitsomt og kjedelig. Det ga … Continue reading "Skogstur i solskinn #Nærtur"

2020-04-15 08:22 Hverdagen traff oss skikkelig!

“Mamma” sier hun og ser på meg bestemt. Krøllene danser rundt på det lille hodet og hun sleper parkdressen etter seg inn i stua. Nå skal hun ut og leke, og vil at mamma skal være med. “Nei, vi skal gå ut etterpå” sier jeg og ser på henne. Hun ser på meg et lite … Continue reading "Hverdagen traff oss skikkelig!"

2020-04-14 07:27 Da er vi igang igjen.. #Enspesiellhverdag

Klokka har akkurat bikket åtte og fire av fem har stått opp. Joar har dratt på jobb og jeg skal være alene med ungene igjen. Påskeferien har vært sårt tiltrengt, men vi bretter opp ermene og er klare for å jobbe igjen. Gutta er klare for hjemmeskole, og jeg er klar for å følge opp … Continue reading "Da er vi igang igjen.. #Enspesiellhverdag"

2020-04-13 19:42 Siste dagen i påskeferien <3 #vilikerossbestute

Siste dagen i påskeferien er snart over og de minste ungene er lagt. Begge var trøtte etter en lang dag ute i skogen. I dag gikk turen til Fetsund og Furusand, en ny ti på topp tur. En tur vi aldri har gått før, og da var det jo ekstra spennende både for store og … Continue reading "Siste dagen i påskeferien <3 #vilikerossbestute"

2020-04-12 19:46 Dragsjøen i strålende sol! #tipåtopp

Huset er ryddig, og stearinlysene er tent, de to minste ungene sover godt i sengene sine og nå er det tid for å slappe av litt. I dag har vi gått en tur vi aldri har gått før, men som vi har tenkt på flere ganger. Turen gikk til  Dragsjøen, Årnes. (Dette er også bonustur … Continue reading "Dragsjøen i strålende sol! #tipåtopp"

2020-04-11 17:44 Ny tur og nye opplevelser #Nærtur

Påskeaften, ute regner det og her sitter vi alle med røde roser i kinnene etter å ha vært ute i skogen. Jeg våknet i dag tidlig og kjente jeg var ganske lei hele denne situasjonen vi er i for tiden. Tung i hode, grått vær og humøret deretter. Jeg kjente at det å ta turen … Continue reading "Ny tur og nye opplevelser #Nærtur"

2020-04-10 18:14 Nærtur er ikke nedtur!

I dag har vi hatt vår egen lille påskefeiring med natursti, påskeeggjakt og kos i sola. Det var utrolig hyggelig, ungene koste seg og i tillegg kom påskeharen tidlig i år pga dårlig vær i morgen 😉 Vi var på en nydelig strand i Fetsund. Lite folk, sol og alt var lagt til rette for … Continue reading "Nærtur er ikke nedtur!"

2020-04-04 19:57 Egentid vs koronatid..

God kveld der ute 💛 Første dag i påskeferien er snart over og her sitter jeg og får med meg siste nytt på nyhetskanalen. Mye Korona, og det er selvfølgelig naturlig. Jeg tenker på de siste tre ukene, og det er ikke mye egentid for å si det sånn. Jeg har gått meg noen turer … Continue reading "Egentid vs koronatid.."

2020-04-04 07:47 Lærermamma ❤

Jeg ligger på sofaen og Hakkebakkeskogen står på i bakgrunn. Det står sjokoladekake på bordet og vi er akkurat ferdig med å feire Joar med kake, pakker og sang 🎉 Gutta driver med sitt, det er en rolig stemning. Det er endelig påskeferie, og selv om det blir hjemmepåske synes vi det er godt med … Continue reading "Lærermamma ❤"

2020-03-24 16:08 Det må være lov å si selv om det er lenge igjen <3

I dag kom ny beskjed fra regjeringen og det ble som ventet flere uker til hjemme. Jeg tror innerst inne at det kan bli mange flere uker etter den 13. april også. Jeg vet jo ikke, men det er en alvorlig situasjon vi er i akkurat nå. Jeg må bare si at jeg savner hverdagen … Continue reading "Det må være lov å si selv om det er lenge igjen <3"

2020-03-23 19:21 Blåmandag!

Da har klokka blitt åtte allerede og jeg er akkurat ferdig med å hjelpe Jonathan med den siste innleveringene for dagen. Ved siden av PCen står en boks med cola cero og jeg har musikk på ørene. Akkurat nå trenger jeg bare å koble av i 5 minutter før jeg setter igang med retting av … Continue reading "Blåmandag!"

2020-03-22 20:55 Ungene mine har også lyst til å leke med vennene sine! #fellesdugnad

Søndagskveld og vi har kost oss masse i helga. Vi har prøvd oss på en ny tur i skogen og det ble suksess! Vi 5 er sammen hele døgnet, fra morgen til kveld.. MEN det er ikke det jeg vil si noe om i dag. Mulig jeg har missforstått alt, men er det ikke meningen … Continue reading "Ungene mine har også lyst til å leke med vennene sine! #fellesdugnad"

2020-03-19 19:35 Veldig mye hele tida, men hva om vi prøver å snu det litt?

God kveld der ute, håper dere har det bra <3 Her sitter nå jeg i tussmørket og driver med litt jobb enda. Kjenner at det er litt kaos i hodet selv om dagen har vært veldig bra! Ungene er godt inn i rutiner og det samme med mamma. Nå står huset klart til en ny … Continue reading "Veldig mye hele tida, men hva om vi prøver å snu det litt?"

2020-03-17 08:46 Hjemmeskole, litt rart for alle…

Vi sitter rundt spisebordet alle fire, og vi er klare for å starte den andre dagen med hjemmeskole. Det er god stemning, og Jonathan sitter å leser en bok om slanger på lesemester (det er åpent for alle nå i koronatider). Jeg har ikke sett han så interessert i en bok før, han ler og … Continue reading "Hjemmeskole, litt rart for alle…"

2020-03-16 15:35 Endelig er smilet tilbake <3

“Mamma, si ifra om du trenger hjelp med søppelet da?” Jeg hører en liten stemme bak meg. Jeg snur meg og ser inn i to store blå øyne som lyser mot meg. Håret er bustete og han smiler mot meg med et tannløst smil. “Ja, kan du ikke ta med deg dette ut da?” sier … Continue reading "Endelig er smilet tilbake <3"

2020-03-15 20:06 Here we go! En annerledes skolehverdag #planenerklar

To av tre unger er i seng og har endelig fått tid til å sette meg ned å se på oppleggene til Jesper og Jonathan. Som den kontrollfreaken jeg er så liker jeg å ha oversikt over hva som skal skje når. Jeg tenker også at det er viktig med gode rutiner og at ungene … Continue reading "Here we go! En annerledes skolehverdag #planenerklar"

2020-03-15 10:26 Dette er vanskelig for ungene..

Det regner og er grått ute… Jeg sitter ved spisebordet sammen med Jesper og Joar. Vi diskuterer hvilken måned som kommer etter April og før juni.. I bakgrunn står tv’en og hopper med svensk barnemusikk som er Sofias nye favoritt. I dag skal jeg legge planen for hvordan undervisning skal legges opp de neste ukene. … Continue reading "Dette er vanskelig for ungene.."

2020-03-14 08:39 Et tomt klasserom.. <3

I klasserommet er det helt tomt, den eneste som sitter igjen er klassebamsen og han smiler fortsatt.En tynnslitt bamse som har vært med elevene på mye morsomt de siste 4 årene. På veggene henger det plakater som omhandler gangetabellen, ordklasser og om det å vise respekt for hverandre. Det henger også plakat om smitte og … Continue reading "Et tomt klasserom.. <3"

2020-03-06 08:56 Hva betyr den egentlig? #symbolpåarmenforalltid

For noen måneder siden valgte jeg å gjøre noe som jeg har hatt lyst til i mange år. Det kan sikkert for mange virke helt unødvendig å skulle “tegne” noe på kroppen og forstå at det skal være til hjelp. Nå kan jeg kun snakke for meg selv, men for meg ble den tatoveringen mer … Continue reading "Hva betyr den egentlig? #symbolpåarmenforalltid"

2020-03-05 20:55 Makaroni, ullsokker og serie <3

Kvelden er kommet, nettopp hatt et hyggelig besøk av ei nydelig dame. Gode venner er viktig å ha i livet sitt og det har jeg merket godt det siste året <3 Tror alle har hatt en fin kveld. Jesper har vært på karnevals disco med klassen, Jonathan har kost seg på trening og Sofia har … Continue reading "Makaroni, ullsokker og serie <3"

2020-03-05 08:05 Er det mulig?! #stressasmåbarnsmor

Først vil jeg takke for at alle dere fine lesere tar dere tid til å lese, kommentere og dele innleggene mine <3 Jeg sitter å tenker på hverdagen og alt som skjer i livet mitt for tiden. Jeg føler meg som en hodeløs kylling som løper rundt og prøver å ta igjen klokka i håp … Continue reading "Er det mulig?! #stressasmåbarnsmor"

2020-03-04 10:13 Ung og uvitende om hva som skulle skje! #fotballtrener

I går begynte jeg å se på en ny serie på NRK, eller den er vel ikke ny, men heller jeg som er litt sent ute med å se på den. Heimebane er serien,og den fanget meg med en gang. Jeg  ble dratt inn i serien umiddelbart, både med irritasjon og glede. Vi kan snakke … Continue reading "Ung og uvitende om hva som skulle skje! #fotballtrener"

2020-03-03 18:03 Ikke alltid like glamorøst! #småbarnsmamma

“MAMMA!” Jeg står på badet og hører Jonathan roper fra andre etasje. “Hva er det?” svarer jeg mens jeg står å prøver å få satt håret i en hestehale. “Det er Sofia, det er bæsj!” hører jeg han sier mens han kjemper med en sprelsk 2 åring som skriker at hun vil opp av senga. … Continue reading "Ikke alltid like glamorøst! #småbarnsmamma"

2020-03-03 08:50 Det er ofte.. #tanker

Det er ofte jeg tenker at jeg ikke er bra nok. Det er ofte jeg glemmer hva jeg selv får til hver eneste dag, og istedenfor ha fokus på alt jeg ikke får til. Det er ofte at tårene kommer fordi jeg angrer på valg jeg har tatt i livet og ofte tenker jeg at … Continue reading "Det er ofte.. #tanker"

2020-03-02 18:00 Ta hensyn til deg selv! #1årsiden

For et år siden smalt det! Jeg husker det som det var i går, og jeg kjenner enda hvor redd jeg var akkurat den kvelden. En helt vanlig mandag, men jeg hadde vært sliten over lengre tid. Jeg var jo supermann så ingenting kom til å skje med meg, jeg fikk mange forvarsler om at … Continue reading "Ta hensyn til deg selv! #1årsiden"

2020-03-02 08:00 En helt vanlig mandag!#rutinertrengervi

Mandagen er her igjen og vi er klare for en ny uke, og i dag vil jeg ta dere med på en helt vanlig mandag morgen hos oss.. Morgenrutinene våre er nå endelig satt etter at lillemor kom til verden for da måtte det litt omrokeringer til. Joar drar på jobb før vi står opp … Continue reading "En helt vanlig mandag!#rutinertrengervi"

2020-03-01 18:00 Jeg har så mange drømmer og planer! #håperdeblirtilvirkelighet

Ååå jeg har så mange drømmer og planer jeg ønsker å realisere! Jeg jobber med et ganske stort prosjekt nå, og jeg håper at når vi har fått ferdig det vi skal så kan den drømmen bli realisert. Jeg ønsker så mye at dette prosjektet virkelig skal slå igjennom og ikke bare for min egen … Continue reading "Jeg har så mange drømmer og planer! #håperdeblirtilvirkelighet"

2020-03-01 08:02 2 vs 3 barn!#mammatanker

Jeg husker jeg gikk gravid med Sofia og hvor spent jeg var for å få nr 3. Noen sa at det ikke var store forskjellen, mens andre sa hoppet mellom to og tre barn var veldig stort. Jeg personlig synes at ordtaket, en er som ingen, to er som ti og tre er kaos STEMMER … Continue reading "2 vs 3 barn!#mammatanker"

2020-02-29 17:44 Tur, hjemmelaget pizza og besøk <3

I dag gikk som sagt turen ut og det ble noen fine timer ute sammen med Joar, ungene og kamerat av Joar pluss ungene hans. Det ble grilling av pølser, ungene løp i tunneler og når 10 åringen sier at dette er et av de beste stedene han har vært på, betyr det at vi … Continue reading "Tur, hjemmelaget pizza og besøk <3"

2020-02-29 08:04 Lørdagsmorgen! #kaos&kos

Ute ligger det et hvitt lag på bakken og det er litt huskaldt. Peisen brenner, og på tv’en kan du høre at drømmehagen er i gang for fullt. Sofia kommer løpende mot meg og roper mer, mer.. Hun skal ha mariekjeks. Håret står til alle kanter, og hun løper rundt i en hvit mariusdress og … Continue reading "Lørdagsmorgen! #kaos&kos"

2020-02-24 20:10 #sparetips

Mandagen nærmer seg slutten og jeg sitter i sofaen med Jonathan etter en lang dag.  I dag har jeg lyst til å dele noen sparetips med dere. Tidligere har jeg ikke vært så flink til å se på priser og bare handlet det jeg vil, men nå synes jeg det er spennende. Det er mye … Continue reading "#sparetips"

2020-02-23 17:10 For en uke! ❤

Vinterferien nærmer seg slutten og vi gjør oss klare til hverdagen igjen her hjemme. Den siste uken har vært veldig fin! Startet med jentetur og fortsatte videre med mange fine opplevelser med ungene. I helga har vi kost oss sammen alle fem med tur i skogen, filmer og gode middager. Jeg tror alle er fornøyde … Continue reading "For en uke! ❤"

2020-02-22 10:25 Lørdag #venterpåsola

Lørdag, det regner og blåser. Vi hadde planer om å komme oss ut med gode venner i dag, men måtte utsette litt på grunn av dårlig vær. Det er spådd sol senere på dagen så vi krysser fingrene for at den kommer snart.  Om det er noe som gjør meg litt småsprø er det når … Continue reading "Lørdag #venterpåsola"

2020-02-21 19:04 Middag ute i orkan styrke! #Ikkealltiddetgårsomplanlagt

I dag hadde jeg og gutta bestemt oss for å overraske Joar med middag ute på Røytjern. Vi andre har kost oss mye ute i vinterferien mens han har vært på jobb så vi tenkte at dette var en god ide. Det var jo egentlig en god ide når sola skinte, men da jeg var … Continue reading "Middag ute i orkan styrke! #Ikkealltiddetgårsomplanlagt"

2020-02-21 07:15 Mammlivet på sitt verste! #våkenatt

Mammalivet er ikke bare rosa skyer og fantastiske opplevelser, og noe av det verste er våkenetter. Det er så forferdelig! Jeg er heldig og skal ikke på jobb, men har lovet gutta å finne på en del ting i dag så jeg må jo stå for det, selv om jeg heller ville lagt meg å … Continue reading "Mammlivet på sitt verste! #våkenatt"

2020-02-20 17:59 Ut på tur med barn <3 #turtips

I dag har jeg lyst til å skrive litt om det å være på tur med små barn. Vi har ei jente på 2 år og to gutter på 7 og 10. Joar er den som hele tiden har vært mest interessert i å være ute, men nå har interessen vokst sakte men sikkert på … Continue reading "Ut på tur med barn <3 #turtips"

2020-02-20 06:37 Mitt beste kjøp! #gjenbruk

Gjenbruk er i tiden og jeg har vært opptatt av dette en del år allerede. I begynnelsen var det litt flaut å si at jeg kjøpt mye brukt. I dag er jeg ikke flau over det i det hele tatt og er det noen som synes noe om det så får det heller være 🙂  … Continue reading "Mitt beste kjøp! #gjenbruk"

2020-02-19 17:06 En herlig vårdag #utpåtur

Sola skinte og en ny fin dag i vinterferien sto for tur. I dag hadde jeg bestemt meg for at jeg skulle ta med meg gutta ut på sykkeltur, men Jonathan var ikke særlig innstilt på sykkeltur med mammaen sin 😉 Jeg er sånn at jeg må bestemme meg for å gjøre ting litt i … Continue reading "En herlig vårdag #utpåtur"

2020-02-19 06:37 Her er jeg ikke helt enig med deg kokkejævel! #Måviopplevenoeabsoluttheletiden

Jeg kom over innlegget ditt som omhandlet det med opplevelser i ferien, og her er jeg både enig og uenig med deg.  Jeg kan innrømme at jeg som lærer både har tegnet og skrevet fra vinterferien tidligere, men de siste årene har jeg latt være å gjøre dette, og det er av den grunn at … Continue reading "Her er jeg ikke helt enig med deg kokkejævel! #Måviopplevenoeabsoluttheletiden"

2020-02-18 19:40 Middag ved bålet med gode venner <3

I dag hadde vi avtalt at vi skulle ta middagen ute med gode venner. Vi satte nesa mot Bjørkelangen og festningsåsen.  Alle hadde hver sin sekk på ryggen med alt vi trengte for en hyggelig kveld. Lillemor satt i meisen og alle var vi fornøyde da vi trasket oppover grusveien. Vi var heldig med været, … Continue reading "Middag ved bålet med gode venner <3"

2020-02-18 12:46 2 år og full fart! #mammalivet

Jeg står på badet, klokka er litt før syv på morgenen og jeg er stuptrøtt, MEN Sofia er ikke trøtt så her er det bare å starte dagen! I stua lyder et brak og jeg løper ut for å se hva som skjer. Det er bare Sofia som skal pusle alle de tre puslespillene sine … Continue reading "2 år og full fart! #mammalivet"

2020-02-17 19:22 I dag prøvde jeg noe nytt!

(Dette er ikke et sponset innlegg) Første dagen i vinterferien er snart over og i dag tok jeg en tur til Jesseheim for å sjekke ut Holdbart. Jeg hadde aldri hørt om denne butikken før jeg kjørte tilfeldig forbi for noen uker siden. Hele konseptet er at holdbart selger overskudds – daglivarer til hele Norge … Continue reading "I dag prøvde jeg noe nytt!"

2020-02-16 18:51 Min superhelt! #epilepsi

Til min lille superhelt! ~ Jeg vet at det ikke er lett å være deg, mamma vet at du ikke skjønner hva som skjer til tider.  ~Mamma vet at du er redd for å være syk.  ~Mamma vet at det er vanskelig å være trøtt og sliten uten å forstå hvorfor. ~Mamma vet at medisinen … Continue reading "Min superhelt! #epilepsi"

2020-02-16 13:49 oppdatering på mayashjorne.. #planerforbloggen

Da sitter jeg i stua igjen, omringet av duplo, lekemat og en gigantisk peppa gris som står veldig dekorativt på stuebordet.  Våknet i dag på hytta og været var regn og blåst, så da var det å sette nesa på vei hjemover. Koselig biltur hjem og vi kom fram til at dette hadde begge to … Continue reading "oppdatering på mayashjorne.. #planerforbloggen"

2020-02-15 14:59 En fantastisk dag! #mammatid

‏I går fortalte jeg dere at jeg skulle på hyttetur med ei venninne. Vi dro tidlig, puttet skia i bilen og la igjen alt kaoset hjemme med Joar. Nå hadde jeg bestemt meg for at dette døgnet skulle jeg ikke være mamma, men May Liss. Jeg skulle senke skuldrene og bare kose meg og nyte … Continue reading "En fantastisk dag! #mammatid"

2020-02-15 06:44 I disse vinterferietider.. #dettrengerikkekostesåmye

Til deg som leser dette og føler at du ikke kan matche andres vinterferieaktiviteter, ikke tenk på det og det er mye fint å gjøre som ikke trenger å koste så mye! Tur til Oslo. Ta med deg litt niste, evt sparkesykkel/sykkel/skateboard på dra til Frognerparken, slottsparken eller andre parker i Oslo. Kanskje spille pokemon go? … Continue reading "I disse vinterferietider.. #dettrengerikkekostesåmye"

2020-02-14 20:19 En lang periode..

Det har vært en lang periode med mye som har skjedd. Alle ungene har vært og er fortsatt delvis syke, men ved god hjelp av farmor har vi fortsatt kunne hatt noen dager på jobb. Jeg tror kroppen har gått på høygir siden vi startet på skolen etter juleferien og alt har ballet på seg … Continue reading "En lang periode.."

2020-01-23 16:51 En litt bedre dag <3

I går var det i en overkant hektisk dag som dere kunne lese på gårsdagens blogginnlegg. Herlig dag! #Ironisk Dagen i dag har vært litt bedre og Sofia er tilbake til seg selv igjen.  Begge gleder seg både til jobb og barnehage i morgen.  Jeg blir litt rastløs når jeg går hjemme med sykt barn, og … Continue reading "En litt bedre dag <3"

2020-01-22 15:23 Herlig dag! #Ironisk

Klokka ringer og jeg greier såvidt å slå opp øynene. Ved siden av meg ligger Jesper å sover tungt. Jeg titter ned på klokka og den viser at det er på tide å stå opp. Natta hadde vært lang med en syk 1-åring. Jeg går ut i stua og da treffer den meg, den siver … Continue reading "Herlig dag! #Ironisk"

2020-01-21 18:44 Tirsdag og hverdag

Jeg sitter i sofaen og på tv’en spiller håndballgutta fletta av Island. Jesper sitter ved siden av meg å trykker på telefonen og er helt oppslukt i sitt eget. Jeg tar en titt over sofaryggen og på gulvet  ligger ei lita jente på en madrass med kosekanin trygt i armen. Hun er i dårlig form, … Continue reading "Tirsdag og hverdag"

2019-12-24 10:30 Julebrev 2019 ❤

God Jul alle sammen! ❤ Julaften er endelig kommet og snøen laver ned utenfor vinduet.Julestemningen er på vei oppover. Nissen har vært her i år også, og alle strømper var fulle da vi sto opp! Året 2019 har vært tøft, men også et veldig fint år. Nye vennskap har oppstått, vi har fått enda en … Continue reading "Julebrev 2019 ❤"

2019-12-20 19:00 2019, du utfordret meg!

Hei! Da er det 20 dager siden sist innlegg, alt for lenge siden selvfølgelig, men desember har bare flydd avgårde. I dag tok vi alle fem juleferie og det merkes. Det virker som luften har gått ut av oss alle 😂 Jeg ligger i badekaret og tenker på året som snart er over. Jeg trodde … Continue reading "2019, du utfordret meg!"

2019-12-01 16:24 Første advent og småbarnslivet på sitt beste <3

I dag startet dagen med noen spente barn som skulle åpne kalenderens første luke. Jeg var i grunn temmelig trøtt etter å ha lagt meg alt for sent i går kveld, SOM VANLIG! Alle kom seg opp til frokost, og deretter var det å sette kursen mot Råholt. Der var det håndballkamp med gutter 10 … Continue reading "Første advent og småbarnslivet på sitt beste <3"

2019-11-30 10:29 Noen tanker på en lørdagsmorgen <3

Jeg sitter i sofaen og har akkurat stått opp. Det er kaldt ute, sola skinner og snøen ligger som et hvitt teppe. Endelig er finværet kommet og håper det holder seg sånn nå.  Pokemon surrer og går på tv, mens bak meg er det ei lita jente som leker med babyen sin. Hun går rundt … Continue reading "Noen tanker på en lørdagsmorgen <3"

2019-11-29 14:16 3 uker siden ❤

3 uker siden jeg skrev mitt siste innlegg.. Hva har skjedd? MYE! Men det tar jeg senere.. Akkurat nå sitter jeg på badegulvet, treningstightsen er på, men har ikke tenkt til å trene. Ihvertfall ikke akkurat nå 😉 Jeg sitter på badegulvet, vaskemaskinen hopper ved siden av meg. Denne gangen er det utetøy som må … Continue reading "3 uker siden ❤"

2019-11-10 18:44 Jeg stiller meg spørsmål ved nødvendigheten..

Jeg stiller meg spørsmål ved nødvendigheten? I begynnelsen av mine år som lærer husker jeg vi lagde kort til både farsdag og morsdag. Fine dikt og brev hvor vi pyntet med fine farger. Det var kjempekoselig. En gang jeg skulle gjøre denne aktiviteten kommer det en liten bort til meg og uttrykker at dette var … Continue reading "Jeg stiller meg spørsmål ved nødvendigheten.."

2019-11-10 12:32 Ord jeg aldri trodde skulle komme fra meg!

Snøen daler, vi har allerede vært på håndballkamp med Jonathan, feiret farsdag og vært ute å tatt noen fine bilder av Sofia <3  Nå legger jeg meg i hardtrening, det er ord jeg aldri jeg trodde skulle komme fra meg! Nå gjør jeg det altså og i dag fikk jeg med meg Jonathan på laget. … Continue reading "Ord jeg aldri trodde skulle komme fra meg!"

2019-11-08 17:49 Det må være lov å prioritere seg selv.. #mammalivet

Noen ganger trenger jeg å gå i dvale og ta en pause fra alt! Kun konsentrere meg om ungene mine og jobb ❤ I dag da jeg sto opp gjorde jeg en avtale med meg selv. I dag skal du gjøre det du har tenkt på og utsatt i lang lang tid. Du skal gjøre … Continue reading "Det må være lov å prioritere seg selv.. #mammalivet"

2019-10-28 20:10 Kan det gå?🤸🏼

Jeg er jo full av påfunn og det aller meste greier jeg å gjennomføre, men det er en ting jeg aldri klarer! Trening er virkelig noe jeg vil komme igang med, men jeg får det aldri til. Jeg blir helt svak i kroppen og den stritter i mot.. det er faktisk noe det verste jeg … Continue reading "Kan det gå?🤸🏼"

2019-10-27 20:05 Kjære Tusenfryd!

Først av alt vil jeg takke for en super dag i parken!  Parken var pyntet til halloween og det var en magisk stemning. Noen hadde kledd seg ut, parken var pyntet med spindelvev, gresskar og alt som hører med for å skape en skummel stemning for både store og små. Dagen startet litt trått pga … Continue reading "Kjære Tusenfryd!"

2019-10-27 09:01 7 middagstips til 100 kr! #Familepåfem

Vi er opptatt av å ha gode middager og at vi skal kose oss med maten. I de siste ukene har jeg prøvd ut ulike middager til en lav pris for å se om det slo an her hjemme,  og ikke minst er det mulig å bruke så lite penger på middag samtidig som det er … Continue reading "7 middagstips til 100 kr! #Familepåfem"

2019-10-26 07:53 Gjett om vi gleder oss!

Snart halloween og her i huset synes vi det er helt topp! Her er det allerede planlagt hva alle skal være, og alt er kjøpt inn. Jeg vet om ei lita snuppe som kommer til å elske å få godis i bøtta 😉  Vet at det er mange som ikke er så glad for at … Continue reading "Gjett om vi gleder oss!"

2019-10-25 17:33 Boller, latter og høye stemmer <3

Det var en gutt som gledet seg veldig da han sto opp i dag, blid som ei sol! I dag var det tid for vennegruppe og Jesper skulle ha med seg fire fra klassen hjem. Vi trasket hjem fra skolen og jeg hadde glemt hvor små de var. De gikk hjemover med de store fine sekkene … Continue reading "Boller, latter og høye stemmer <3"

2019-10-25 05:41 Fredag <3

Hver eneste uke og hver eneste fredag kommer den samme følelsen, go’følelsen. Uansett om helga er fullbooket eller om livet er litt kjipt så er fredagsfølelsen uslåelig! Jeg elsker fredager, og det er noe med at man slipper alt maset og alt som skal planlegges som i hverdagen.  For min del er helga fullbooket. I … Continue reading "Fredag <3"

2019-10-24 18:00 Skal man oppnå noe så må man prøve!

I det siste har jeg tenkt mye på veien videre, og ting jeg har lyst til å prøve. Hva er det verste som kan skje hvis man prøver seg på noe som virker skummelt? Jo, det er alltid en overhengende fare for å mislykkes, men om det er det verste som kan skje så lar … Continue reading "Skal man oppnå noe så må man prøve!"

2019-10-23 17:59 De var aldri borte.. <3

Etter jeg fikk Jonathan ble det vanskeligere å holde kontakt med venner og i det hele tatt være sosial. Jeg valgte ofte egen familie framfor venner. Det gikk mange år uten de i livet mitt, og i fjor tok vi opp kontakten… På veien har det også oppstått nye vennskap! I den siste tiden har … Continue reading "De var aldri borte.. <3"

2019-10-14 19:58 en utrolig hyggelig melding å få en helt vanlig mandag <3

Mandager er vel ikke favorittdagen og det er alltid litt tungt å starte uka etter helg. Det er alltid mye som skal forberedes og planlegges, ukedagene skal gå opp med tanke på logistikk. Heldigvis har jeg mange gode venner som tilbyr seg å hjelp når jeg ikke får delt meg i tre når jeg er … Continue reading "en utrolig hyggelig melding å få en helt vanlig mandag <3"

2019-10-13 17:24 Sol, høst og søndag!

I dag startet jeg dagen rundt ni og hadde på forhånd bestemt meg for å dra å jobbe noen timer.Det er mye som skal gjøres, planlegges og forberedes både til skolehverdagen og samtaler. 3 timer tok det, og da jeg var tilbake skulle Joar på kamp, siste kamp i sin fotballkarrière. Det er fint å … Continue reading "Sol, høst og søndag!"

2019-10-12 18:48 Alle har nok opplevd det..

Jeg tror alle har kjent på den følelsen av å ikke strekke til.. Det kan være som mamma, kone, kjæreste,blogger eller hvilken rolle du har i ditt eget liv akkurat nå. Jeg opplever det stadig, og som trebarnsmor så er det ofte jeg tenker at dette var ikke bra nok av meg, men hvem bestemmer … Continue reading "Alle har nok opplevd det.."

2019-10-12 11:37 “Alt er skikkelig bra!”

Reklame | Xplora Jeg har nå skrevet to innlegg om denne fantastiske klokka, men dette innlegget vil bli annerledes.  De kan du lese her og her ! Nå skal dere få et innblikk i hva eieren selv mener om klokka, en 6 år gammel gutt med epilepsi. Vi sitter i sofaen, han sitter å trykker på klokka … Continue reading "“Alt er skikkelig bra!”"

2019-10-08 16:23 Kaos, fantorangen og fredsmegling… 🙄

Jeg sitter i godstolen og er alene med ungene i dag. Vi er akkurat ferdig med middag. Rundt meg kryr det av unger, to driver med wrestling og den siste skal bli profesjonell danser/ tømrer 😂 Latteren av unger slår lett fantorangens skjærende stemme og nå sitter jeg bare å venter på at latteren skal … Continue reading "Kaos, fantorangen og fredsmegling… 🙄"

2019-10-06 20:39 Oslotur, og turist i egen by..

Da er huset ryddig, to av tre unger sover og alt er klart til hverdagen igjen etter en ukes høstferie. Den ble ikke helt som jeg hadde planlagt, men jeg og ungene har gjort det beste ut av det. Det har jo blitt en ny tatovering, kinoturer, sykkeltur, oslotur, stolpejakt og filmkveld så vi er … Continue reading "Oslotur, og turist i egen by.."

2019-10-06 08:09 Helt fantastiske klær,og i dagens innlegg følger det med rabattkode! #Mariuskids

Reklame | Marius kids Dette er absolutt mitt favorittmerke når det gjelder barneklær! Nederst i innlegget vil du finne rabattkoden som gjør at du får 20% avslag på alt det fine hos MARIUS KIDS! Er du i tvil om disse klærne er noe for deg? Da anbefaler jeg deg å lese innlegget, sjekke ut alle … Continue reading "Helt fantastiske klær,og i dagens innlegg følger det med rabattkode! #Mariuskids"

2019-10-05 17:39 Lørdag, kos og trass.. Livet til en trebarnsmor!

Det er noen dager man er så fornøyd med seg selv, planene er klare og alt er tilrettelagt for en fin dag. Sånn var det for meg i dag, siden Joar ikke skulle være hjemme så var det jeg og ungene som måtte klare oss på egenhånd. Vi skulle først på biblioteket og deretter til … Continue reading "Lørdag, kos og trass.. Livet til en trebarnsmor!"

2019-10-05 10:20 Verdens lærerdag <3

Verdens lærerdag <3  I dag har jeg lyst til å gi alle lærerne der ute en klapp på skulderen og si BRA JOBBA! Jeg er lærer selv. Jeg vet hvor utrolig mye glede det kan gi, men også hvor utrolig krevende det kan være! Jeg kan bare prate for meg selv, men jeg vet at … Continue reading "Verdens lærerdag <3"

2019-10-04 19:24 Sykkeltur!

Jeg nevnte i et tidligere innlegg i dag at jeg skulle finne på en aktivitet med gutta, og visste ikke helt hvordan det kom til å bli tatt i mot. De var overraskende positive da jeg nevnte ordet sykkeltur, og faktisk veldig fornøyde med forslaget! De siste dagene har vi vært en del inne og … Continue reading "Sykkeltur!"

2019-10-04 10:58 Man må bare elske trassalderen..

I dag våknet jeg til en skikkelig sint jente og babycallen sto å ristet på nattbordet! Jeg kaster meg ut av senga og løper opp. Hun har jo en tendens til å få til de utroligste ting som for eksempel å sette fast låret mellom sprinklene, så tenkte at dette hadde skjedd igjen. Jeg kommer … Continue reading "Man må bare elske trassalderen.."

2019-10-03 22:47 Jentekveld er fantastisk!

Nå sitter jeg i godstolen, alle har lagt seg. Det er ikke så lenge siden jeg kom inn døra etter en tur på Egons med to av de fineste jentene jeg vet om. Deilig mat, hyggelig selskap og masse skravling, om alt og ingenting. En kveld som dette er bare helt fantastisk, få lov til … Continue reading "Jentekveld er fantastisk!"

2019-10-03 17:04 En helt vanlig dag med noen ekstra utfordringer ;)

I dag startet dagen dårlig. Den startet med at jeg følte meg ganske sliten og dårlig, men fikk allikevel gjort alt i stand for å kjøre Sofia i barnehagen. Vi setter oss i bilen og den sier bare “putt”.. null strøm på den, og jeg kjente at humøret ble ikke bedre for å si det … Continue reading "En helt vanlig dag med noen ekstra utfordringer ;)"

2019-10-03 07:49 10 ting jeg elsker ved å være mamma <3

I dag har jeg lyst til å starte med et innlegg om alt det fantastiske jeg opplever som mamma <3 Jeg vet at jeg snakker mye om kaos, stress og at jeg er mye sliten, men det er jo ikke det jeg ønsker å ha fokus på! Jeg elsker å være mamma over alt på … Continue reading "10 ting jeg elsker ved å være mamma <3"

2019-10-02 19:29 Hva er målet eller hva ønsker du å oppnå?#mayashjorne

Hva er målet eller hva ønsker du å oppnå med bloggen? Dette spørsmålet fikk jeg i går av ei utrolig søt dame som hadde fått med seg at bloggen hadde krabbet seg oppover lista over de 100 mest leste bloggene det siste døgnet. Det å klatre oppover lista synes jeg er utrolig inspirerende samtidig som … Continue reading "Hva er målet eller hva ønsker du å oppnå?#mayashjorne"

2019-10-02 07:40 “Dette er den fineste kvelden jeg har hatt mamma!”

I går kveld tok jeg og Jesper oss en tur ut på sykkel for å jakte stolper. Vi lastet ned en app med et kart over hvor stolpene befant seg i området, også registrerte vi stolpene via appen når vi fant dem. Mer informasjon om hvordan stolpejaktene fungerer kan du finne HER. En utrolig fin … Continue reading "“Dette er den fineste kvelden jeg har hatt mamma!”"

2019-10-01 17:05 Middag på bålpanne <3

Nå er nesten alle målene som jeg satt meg tidligere i dag snart nådd. Jeg og Jesper skal snart ut på en liten sykkeltur for å se om vi finner noen stolper, og det er det siste på lista 🙂   Gresset fikk jeg klippet og jeg fikk ordnet bålplassen vår. Vi hadde sandkasse der tidligere, … Continue reading "Middag på bålpanne <3"

2019-10-01 08:43 Morgenstund, fantorangen, sol og ferie <3

Våknet til sol i dag, det var veldig deilig, men det var så kaldt. Jeg tittet ut og det var is på taket på dukkestua så det har nok vært kaldt i natt. Nå nærmer det seg plutselig vinteren.. Her sitter vi alle fire i sofaen, og Fantorangen skravler på tv. I dag maler han … Continue reading "Morgenstund, fantorangen, sol og ferie <3"

2019-09-30 22:57 Det nærmer seg natt, og jeg er fortsatt våken..

Det ligger ei lita jente ved siden av meg på sofaen. Håret danser rundt på puta og de lange svarte øyevippene ligger ned mot kinnene. Pusten er rolig og på den lilla smokken midt i det lille ansiktet står det “I love mommy”… Ved siden av henne ligger en liten hund, en liten fluffy hund … Continue reading "Det nærmer seg natt, og jeg er fortsatt våken.."

2019-09-30 17:54 Jeg har tenkt på det i 18 år, og i dag gjorde jeg det!

I dag gjorde jeg noe jeg har tenkt på i 18 år! Jeg er IKKE i en alderskrise eller har et ønske om å gjøre meg yngre, men dette er et valg som jeg egentlig tok for mange år siden. Det har bare blitt utsatt og utsatt for det har vært litt skummelt. Valget tok … Continue reading "Jeg har tenkt på det i 18 år, og i dag gjorde jeg det!"

2019-09-29 18:57 Holmenkollen i fantastisk vær <3

For noen dager siden var Sofia med Marius Kids på photoshoot i Holmenkollen,og der har ikke jeg vært så mye tidligere. Vi fikk ikke se så mye av selve Holmenkollen da vi var der, og derfor bestemte vi oss for å ta en tur i dag. Det var spådd fint vær og søndager er en … Continue reading "Holmenkollen i fantastisk vær <3"

2019-09-29 07:25 MANGE tips til billige/gratis høstferieaktiviteter<3

Jeg synes det er viktig å ha fokus på at alt ikke trenger å koste penger. Her hjemme er vi flinke til å finne på aktiviteter som passer for alle, og som ikke trenger å koste så mye! Vet at det er mange som drar på sydenturer, eller på flott hytter, og vi må huske … Continue reading "MANGE tips til billige/gratis høstferieaktiviteter<3"

2019-09-28 21:16 Gårdsbesøk og en nydelig høstkveld <3

I dag våknet vi til regn og skikkelig høstvær. Jeg hadde overrasket gutta og bestilt ferskt brød og nugatti fra morgenlevering, det gjør jeg en gang i blant for de synes det er så koselig. Sjekk det ut Her! Stemningen var god og Sofia var som vanlig opptatt av gårdspuslespillet sitt. Derfor tenkte jeg at en … Continue reading "Gårdsbesøk og en nydelig høstkveld <3"

2019-09-27 14:19 Høstferie <3

Da var fredagen her og plutselig var 6 uker over på et blunk. 6 uker siden Jesper begynte på skolen og jeg startet opp med min klasse. Mye har skjedd, men  jeg har en gutt som er blitt trygg og god på skolen, leser litt gjør han også! Stopp tiden sier jeg bare!! Mamma henger … Continue reading "Høstferie <3"

2019-09-26 17:47 Bursdag, gaver, god festmat og alt det som hører med!

I dag var det min dag, og den startet med bursdagssang på sengen med kaker, pakker og godis! Hva mer kan man ønsker seg sier jeg 😉 Gavene var alt fra et nydelig smykke til en lyslenke med frukt i alle farge og fasonger.. “Mamma, den kan du bruke når vi skal ha fest!” sa … Continue reading "Bursdag, gaver, god festmat og alt det som hører med!"

2019-09-25 20:12 Lillelørdag!

I dag er det lillelørdag, og halvveis i uka allerede! Tida flyr og dagene raser avgårde mens vi prøver å henge med så godt vi kan. I dag var det bare å skynde seg hjem fra jobb for jeg hadde lovet gutta at de skulle få handle bursdagsgave, så der ble jeg hengende utenfor Nille … Continue reading "Lillelørdag!"

2019-09-24 16:27 Multitasking på høyt plan! #mammalivet

Klokka er halv fire og jeg løper ut døra på jobben. Jeg må skynde meg hjem for å rekke alt jeg skal før det er tilbake på jobb kl 18.00. “Hallo!” Jeg kommer inn døra hjemme og roper på gutta. I dag har nemlig storebror hatt med seg lillebror hjem etter skolen 💙 Flinke gutter, … Continue reading "Multitasking på høyt plan! #mammalivet"

2019-09-23 16:10 Mandag og ny uke som står for tur!

God mandag alle sammen! Her hjemme er mandagen allerede godt i gang og planene for uka er klare, kabalen er løst og nå kan vi bare hive oss ut i det som skal komme. Jeg merker at jeg og ungene er klare for høstferie snart og det gleder vi oss til. Vi krysser fingrene for … Continue reading "Mandag og ny uke som står for tur!"

2019-09-22 18:03 En nydelig dag å våkne til <3

Søndag! (eller søndagkveld som det ble til) Ikke min favoritt dag egentlig, da går jeg bare å venter på ny uke som skal starte. Tenker på alt som skal gjøres og planlegges til uka som kommer. Denne søndag startet annerledes, jeg hadde litt overskudd da jeg våknet og hadde en fin morgen med de to … Continue reading "En nydelig dag å våkne til <3"

2019-09-22 09:03 Alt det man trenger i en klokke! #xplora

Reklame | xplora Dette er reklame, men det er viktig for meg å si at dette ville jeg ha skrevet uansett om det var reklame eller ei! For noen uker siden valgte vi å prøve ut klokken fra xplora istedenfor mobiltelefon til vår 6-åring, og nå skal jeg fortelle dere hvorfor. Vår første gutt på … Continue reading "Alt det man trenger i en klokke! #xplora"

2019-09-21 18:20 Besøk av de fineste jentene, taco og nesten husbrann!

What a day!  Dagen i dag har vært helt super og jeg føler at energilagrene er i ferd med å fylle seg opp igjen. I dag kom de fineste venninnene mine på besøk, og det er en stund siden vi har sett hverandre så det var utrolig koselig. Det ble tacofest med 5 damer og … Continue reading "Besøk av de fineste jentene, taco og nesten husbrann!"

2019-09-18 21:02 Skravling, latter og jentekveld <3

Kom akkurat inn døra etter en fin kveld med de beste jentene fra jobb. Vi er et trekløver som møtes annenhver onsdag til skravling og kos. Det er bare helt nydelig, og det som er så rart er at vi er på ganske ulike steder i livet, men samtidig så er det noe som har  … Continue reading "Skravling, latter og jentekveld <3"

2019-09-17 16:33 Mammalivet på godt og vondt <3

Mamma til tre vakre barn, tenk at det skulle bli meg! Vi pratet om å få mange barn, men la det litt fra oss når gutta begynte å bli eldre. Vi var vel ikke helt klare for å begynne på “nytt” med bleieskift, brystspreng, amming og alt som hører med. Nå ble det jo slik … Continue reading "Mammalivet på godt og vondt <3"

2019-09-16 21:02 Plutselig ble kvelden noe helt annet enn det vi hadde tenkt..

Klokka er snart ti og jeg sitter å venter på Jonathan. I dag hadde han kamp på Nittedal som startet kl 20.00 og det er første gang i år at ingen av oss er med han. Det er litt trist for det er viktig for meg at en av oss alltid er med, men i … Continue reading "Plutselig ble kvelden noe helt annet enn det vi hadde tenkt.."

2019-09-16 10:46 Bambus, ull, lekkert design, nydelige farger, mykt og komfortabelt! #mariuskids

Reklame | Marius kids Marius kids. Bambus, ull, lekkert design, nydelige farger, mykt og komfortabelt er ord som beskriver klærne fra Marius kids <3 Dette er klær du kan bruke i hverdagen, i fine selskaper, på hytteturer, hjemme, bursdager og like godt på sommeren som midt på vinteren. Vi er heldige, og alt startet med … Continue reading "Bambus, ull, lekkert design, nydelige farger, mykt og komfortabelt! #mariuskids"

2019-09-15 21:22 Øvelse gjør mester! #Høstbilder

I helga har vi fått tatt noen nye bilder med den nye kameraet mitt, og jeg blir flinkere for hver gang jeg bruker det. Jeg har funnet ut hvordan gjøre lek og fotografering til en fin tid sammen med lillemor. Vi oppdager nye ting sammen hver gang. Vi ser på blader og steiner, leker med … Continue reading "Øvelse gjør mester! #Høstbilder"

2019-09-15 14:28 Magiske sko og mange skåringer!

I dag var det fotballcup på Eidsvoll. Jeg var usikker på om jeg skulle være med da jeg sliter fryktelig med en skulder og store smerter i venstrearmen, mulig det blir en tur på legevakta i kveld. Jeg bestemte meg for å være med, det er viktig å stille opp, også er det jo veldig … Continue reading "Magiske sko og mange skåringer!"

2019-09-14 19:14 Når supermann ikke lenger er supermann, hva da?

Lørdag kveld, det regner ute og jeg sitter godt plassert i sofaen under pleddet. En del tanker svirrer rundt i hodet mitt. Hvorfor skjer ting, hvordan det skjer og hvilken plass man har i livet, hva man betyr for andre. Jeg har alltid ønsket å være supermann, få til alt og være perfekt. Den tanken … Continue reading "Når supermann ikke lenger er supermann, hva da?"

2019-09-14 11:56 For 18 år siden tok jeg mitt livs beste valg..

14. september 2001 tok jeg mitt livs beste valg. På den tiden var jeg ikke sikker på noen ting, men kastet meg ut i det. Det er litt sånn med meg at jeg kaster meg ut i ting først og tenker meg om etterpå, og det er ikke alltid det slår like bra tilbake på … Continue reading "For 18 år siden tok jeg mitt livs beste valg.."

2019-09-13 20:50 Fredag er aldri feil <3

Fredagen her igjen og den ønsker vi alltid hjertelig velkommen!  Dagen startet 03.30 med ei lita frøken som ikke ville sove mer, og det ble kun tre timers søvn før jeg dro på jobb. I dag skulle Jonathan være med onkel Sverre på kino rett etter skolen og farmor spurte om Jesper ville komme så … Continue reading "Fredag er aldri feil <3"

2019-09-12 21:06 Noen dager er mer hektiske enn andre <3

Hei hvor det går,dagene flyr avgårde og jeg prøver å henge med så godt jeg kan. I dag var det trening for Jesper og kamp for Jonathan. Joar har vært borte store deler av uka, og det har vært littegrann hektisk må jeg innrømme, men vi får det til med god planlegging og litt hjelp … Continue reading "Noen dager er mer hektiske enn andre <3"

2019-09-10 20:07 Skummelt, men det gikk bra <3

Jeg sitter i sofaen med serie på tv og levende lys. Det er det fine med mørketiden, levende lys og fyr i peisen. Jeg har pyntet huset i fargene grønt, gult og brunt. Det er farger som passer nå, til høsten. Det var ikke interiør jeg skulle fortelle dere om i dagens innlegg.  I går … Continue reading "Skummelt, men det gikk bra <3"

2019-09-08 20:03 Søndagsrutiner <3

Søndag kveld og etter en helg med svensketur, fotballcup og diverse andre ting så er den plutselig fløyet avgårde.  Søndager forbereder vi oss på ny uke og vi er avhengig av å forberede oss med tanke på alt som skal skje, og hva som skal huskes på..  Dette er hva vi gjør av rutiner hver … Continue reading "Søndagsrutiner <3"

2019-09-07 09:53 2 ukers matbudsjett til 2000,- for en familie på fem

Det er lørdag morgen, høsten har virkelig slått inn for fullt med kaldt og vått vær. Jeg sitter på kjøkkenet og i ovnen står en oste og skinkepai. Gutta er veldig glad i det og noen ganger i helgene slår jeg til og lager en god pai til frokost. Tilbehøret er tomat og agurksalat med … Continue reading "2 ukers matbudsjett til 2000,- for en familie på fem"

2019-09-05 14:30 Det trenger ikke være så mye!

September er her og det er min favorittmåned av to grunner, jeg har bursdag og det er den aller fineste høstmåneden med tanker på vær og farger på trærne.  De siste ukene har vi jobbet oss inn i rutiner og på søndag sank vi ned i sofaen. Jeg hadde så lyst til å spise middag … Continue reading "Det trenger ikke være så mye!"

2019-09-04 10:52 Et år siden, men jeg husker det som det skulle vært i går <3

Sola skinte, det var høst i luften og det var tidlig på morgenen. Jeg og Jesper skulle på Ahus for å få svar på noen prøver som hadde blitt tatt for en del uker siden. Vi pratet og lo i bilen, stemningen var god. BANG! jeg kjenner at tårene står i øynene på meg. “Epilepsi?” … Continue reading "Et år siden, men jeg husker det som det skulle vært i går <3"

2019-09-01 12:47 Nytt kamera, bilder og samarbeid! #Olympuspen

Sofia sover og gutta driver med sitt. I dag har jeg lyst til å vise dere noen bilder tatt med det nye kameraet mitt 🙂 (Dette er ikke reklame, da jeg har kjøpt kamera selv) For en tid tilbake fant ut at jeg hadde lyst til å investere i et nytt kamera da jeg har … Continue reading "Nytt kamera, bilder og samarbeid! #Olympuspen"

2019-08-31 19:11 Husker det som det var i går <3

Lørdag kveld og fotballkamp på tv-en. Jeg tar musikk på ørene for å finne litt inspirasjon til å skrive et innlegg. Jeg hører på Kevin Boine med drømmeland, en av mine favoritter for tiden. Jeg tenker tilbake, mange år tilbake, før unger og giftermål. Jeg var 17 år og det var sommer! Lite visste jeg … Continue reading "Husker det som det var i går <3"

2019-08-29 16:48 klokke eller mobil? Valget vårt ble enkelt! #xplora

Reklame | Xplora 3S For et år siden ble vår hverdag plutselig forandret. Vår mellomste gutt på da 5 år fikk diagnosen epilepsi, type epilepsi med fokale anfall. Det betyr at han blir borte i små eller lengre sekvenser, øynene ruller, han kan få skjelvinger og bli desorientert.  Jeg husker det som det var i … Continue reading "klokke eller mobil? Valget vårt ble enkelt! #xplora"

2019-08-26 21:13 #Stoltmamma

God kveld 🙂 Da er mandagen snart  over og eldstemann er akkurat kommet seg i seng. Joar er på kamp og er ikke hjemme før sent. I dag har jeg hatt besøk og vi har kost oss med ost og kjeks, gode samtaler og mye latter. Det er så koselig med besøk, og spesielt når … Continue reading "#Stoltmamma"

2019-08-25 15:18 Interiør, høstfarger og smarte løsninger <3

Det er ikke ofte jeg skriver to innlegg på en dag, men i dag blir det slik <3 Dere har sikkert fått med dere at jeg er veldig glad i å fikse hjemme og er en stor fan av gjenbruk! Til dere som er nye lesere, så er det en av mine favoritthobbyer. Interiør, gjenbruk, … Continue reading "Interiør, høstfarger og smarte løsninger <3"

2019-08-25 09:53 Søndag morgen, og tanker om uka som kommer..

I dag var det tidlig opp, og jeg sovnet selvfølgelig ikke før nærmere fire i natt. Noen netter er bare sånn, og da er det jo opplagt at Sofia skal stå opp halv syv! #mammalivet  Joar dro på dugnad samtidig med at Sofia sto opp, og da startet dagen med å lese prompeboken til Fantorangen … Continue reading "Søndag morgen, og tanker om uka som kommer.."

2019-08-24 15:18 Lørdag, sol og fotballcup!

I dag var det utrolig deilig å våkne til strålende sol, blide barn og en fridag. Vi spiste en god frokost sammen før vi skulle dra på fotballcup med Jesper. Det er sjelden vi sitter alle sammen rundt bordet samtidig så det var koselig. Joar og Jesper syklet opp først, og vi andre gikk opp … Continue reading "Lørdag, sol og fotballcup!"

2019-08-23 12:45 Fredag, og endt skoleuke :)

Da er første skoleuke over og for en start!  Begge skoleguttene er fornøyde og det er virkelig merkbart at Jonathan begynner å bli stor. Han har kommet hjem med fagbøker til den store gullmedaljen. Han har fått lengre dager på skolen og merker at det kreves mer.  Jesper har også blitt skolegutt. Denne uken har … Continue reading "Fredag, og endt skoleuke :)"

2019-08-21 13:15 Det ble rett og slett for vanskelig for en liten gutt på 6 år <3

Mange har tatt kontakt og lurt på hvordan det gikk med den lilla sekken, og her kommer en liten oppdatering <3  I går var første skoledag og det var mye spenning rundt denne dagen. Morgenen startet fint med smil og sommerfugler i magen. Sekkene sto klare og alt lå til rette for en fin dag!  … Continue reading "Det ble rett og slett for vanskelig for en liten gutt på 6 år <3"

2019-08-19 21:02 Et tomt klasserom og en spent lærer <3

Jeg sitter i klasserommet og er både svett og sliten etter å ha holdt på i mange timer. Jeg har ikke gjort alt i dag, men tatt det over noen dager. Både arbeidsdager og fritid er blitt brukt. Jeg ser utover og det føles bra, alle 18 pultene står klare med nye navnelapper for anledningen. … Continue reading "Et tomt klasserom og en spent lærer <3"

2019-08-16 14:35 Hektiske dager ⭐

De siste dagene har flydd avgårde og mye har skjedd! Hverdagen er i gang, og jeg kjenner at det er helt greit. Hektiske dager med jobb, barnehage, SFO, fotballkamper, fotballtreninger og alt annet som er full gang! Den siste uka har jeg fått gjort en del forandringer hjemme sammen med to fine damer! Tusen takk … Continue reading "Hektiske dager ⭐"

2019-08-14 12:53 Siste dag!

Tenk da er sommerferien over, og det virker som det var i går jeg kjente solen steke i ansiktet og visste at nå var det en lang ferie som ventet! Jeg klager ikke på noen måte, og jeg må si at årets sommer har virkelig levert. De tre ukene på bilferie i Norge var et … Continue reading "Siste dag!"

2019-08-13 22:11 Mayashjorne <3

Jeg er May Liss, personen bak bloggen mayashjorne. Mamma til tre vakre barn først og fremst, men også kone til en herlig mann. Jeg er lærer og vært det i 12år. Jeg elsker interiør og gjenbruk. Jeg er ikke så glad i å trene, men klarer hvis jeg vil! Jeg er ikke veldig opptatt av … Continue reading "Mayashjorne <3"

2019-08-12 21:25 Overveldet, glad og utrolig stolt!

Jeg sitter på kjøkkenet i mørket,og store deler av huset er snudd opp- ned. Her står møbler midt på gulvet, malekoster og spann står der jeg forlot de og klær henger litt overalt. Det er ofte slik når jeg tenker mye på noe spesielt, eller trenger å få utløp for ting. Denne gangen var det … Continue reading "Overveldet, glad og utrolig stolt!"

2019-08-06 13:21 Mamma til tre <3

I dag har jeg lyst til å skrive om det å være mamma til tre barn på 1, 6 og 10 år. Jeg og Joar har alltid hatt lyst på mange barn, og ha en stor familie var noe vi ønsket oss. Jeg var 25 år da Jonathan ble født og 4 år senere kom … Continue reading "Mamma til tre <3"

2019-08-03 11:08 Usikkerhet..

I dag kjennes det ut som om det blir en rolig dag. Joar er på trening, Jonathan er oppe, og Sofia sover i vogna. Jesper er fortsatt hos farmor og farfar. Det er på slike rolige dager ofte tankene om alt og ingenting kommer. I dag vil jeg skrive om noe sikkert mange kan kjenne … Continue reading "Usikkerhet.."

2019-08-02 21:21 I dag har vi fått liv i huset igjen :)

Vi kom hjem i går kveld og det var det verste med hele reisen. Da var vi slitne, ungene var slitne og alt pikkpakket skulle ut av bilen.. Vi fikk det inn i huset, og vi fikk dusjet en etter en. Da ungene var lagt stekte vi oss noen rundstykker og sank ned i sofaen … Continue reading "I dag har vi fått liv i huset igjen :)"

2019-07-31 22:41 Et av våre vakreste eventyr ❤

Klokka nærmer seg tolv og det er kvelden på meg i dag. Jeg er ganske sliten etter en utrolig morsom og koselig kveld i går! I dag har vi ikke gjort så mye. Vi har vært på hytta hele dagen, ungene har badet og vi har grillet med gode naboer på hyttefeltet. I skrivende øyeblikk … Continue reading "Et av våre vakreste eventyr ❤"

2019-03-26 20:05 Noen rolige dager..

Nå er det noen dager siden sist innlegg, men det er ikke skjedd så mye. Jeg tar livet med ro og gjør akkurat så mye som jeg orker. De siste dagene har vi hatt litt vår-opprydding og dette vil jeg gjort på noen timer for ikke mange ukene siden. Nå har jeg brukt 3 dager … Continue reading "Noen rolige dager.."

2019-03-22 10:24 Vårt hjem <3 #Interiør

I dag har jeg lyst til å vise dere litt av vårt hjem <3  For noen år siden ble jeg bitt av interiør basillen, men skjønte raskt at for å være med på denne bølgen måtte jeg finne en måte så det ikke ble alt for dyrt. Jeg har brukt mye tid og energi, men … Continue reading "Vårt hjem <3 #Interiør"

2019-03-21 10:28 Livet traff meg.. <3

Jeg sitter med musikk på ørene, jeg skal prøve å få til et innlegg. Det har stoppet opp litt og i går greide jeg ikke skrive noe som helst, jeg orket ingenting. Enten så ligger jeg på sofaen å ser på tv eller så sover når jeg er alene hjemme, prøver å samle litt krefter … Continue reading "Livet traff meg.. <3"

2019-03-18 10:33 Sola skinner, innlegg nummer 200 og jeg fikk de svarene jeg håpet på!

Kom inn på Ahus i dag tidlig og ventet på svar fra legene. Jeg var ganske spent og heldigvis fikk jeg de svarene jeg håpet på. MR’en var fin og jeg kjente at det falt mange kilo av skuldrene mine. Hva dette kom av er det ingen som vet, men om det skulle skje igjen … Continue reading "Sola skinner, innlegg nummer 200 og jeg fikk de svarene jeg håpet på!"

2019-03-17 08:50 Søndag ..

Dagen i går startet bra og jeg var positiv, men utover dagen nærmet jeg meg mer og mer kjelleren. Til slutt var jeg der, og etter å ha ventet i 8 timer på Mr fikk jeg beskjed om at det ble ikke noe allikevel. Neivel tenkte jeg og fikk Joar til å hente meg, vi … Continue reading "Søndag .."

2019-03-16 07:33 Lørdag <3

Da er jeg tilbake på Ahus, men nå er jeg litt ferdig med å skrive om dette stedet. Nå vil jeg heller skrive om den fine kvelden jeg hadde i går.  Jeg kom hjem på permisjon i går, og jeg er heldig som har verdens snilleste mann som kom å hentet meg, kjørte til Aurskog … Continue reading "Lørdag <3"

2019-03-15 09:54 4 dagen på sykehus og frustrasjonen sniker seg på, men nå nærmer jeg meg MR ..

Jeg er fornøyd med alle de flotte menneskene som jobber på sykehuset, det er ikke de som gjør meg  frustrert og lei meg. Det er etter mange dager med venting på MR som gjør at jeg nå begynner å bli lei meg, frustrert og sint. Jeg får det mest sannsynlig i morgen, men i dag … Continue reading "4 dagen på sykehus og frustrasjonen sniker seg på, men nå nærmer jeg meg MR .."

2019-03-14 08:01 Ny dag med nye muligheter <3

Jeg sitter fortsatt i senga på Ahus med musikk på ørene. Joar kom med Pc-en i går og det var deilig å kunne se litt på serie før jeg sovnet.  Jeg har nok vært litt tøff i trynet og ment selv at jeg har vært mer klar for å reise hjem en det jeg egentlig … Continue reading "Ny dag med nye muligheter <3"

2019-03-13 14:03 Dere er unike! #helsevesenet

Jeg ligger fortsatt her i senga på A-hus. Ikke mye er forandret og de kan ikke gi så mye svar. Jeg merker at å ligge i en seng og skulle ta livet med ro, det er ikke noe for meg. Jeg kan ikke huske sist jeg var så rastløs..MEN nok om meg,  nå vil jeg … Continue reading "Dere er unike! #helsevesenet"

2019-03-12 14:54 Når alt blir snudd på hodet en helt vanlig mandagskveld💗

Her ligger jeg i sykehusklær med nåler i armen.. Fresh er jeg langt i fra å være, men det går bra!  Dagen i går var som alle andre mandager. Jeg var sliten etter jobb, men ikke mer enn vanlig. Jeg spiste middag og etter det kjente jeg at jeg hadde vondt i hodet. Jeg tok to … Continue reading "Når alt blir snudd på hodet en helt vanlig mandagskveld💗"

2019-03-10 15:53 Noen ord om det å være mamma <3

Da er vi kommet hjem fra hyttetur, og etter 3 timer i bil er det godt å ha fått pakket ut. Jonathan forsvant rett opp på fotballbanen med en kamerat og Jesper gikk til ei venninne i gata. Fint at de har noen de kan være sammen med <3  I dag har jeg lyst til … Continue reading "Noen ord om det å være mamma <3"

2019-03-09 18:36 Lørdag med strålende vær og de fineste jeg vet om 💞

Nå er kvelden kommet og vi sitter her med røde kinn og er slitne etter å ha vært mye ute i dag 🌞 Sola har skint, ungene har lekt og latteren har sittet løst hos alle. Det er ikke alle dager som er slik uten stress og kaos, så derfor er det ekstra godt de … Continue reading "Lørdag med strålende vær og de fineste jeg vet om 💞"

2019-03-09 07:22 Hyttetur ❤

Akkurat nå sitter jeg inne på ei lita hytte ganske langt inne i skogen. Denne har vi vært så heldige å få låne av søster’n og mannen hennes. Ute er sola på vei fram bak trærne og ved siden av meg sitter en liten gutt og koser seg med nonstop. Ja, det må være lov … Continue reading "Hyttetur ❤"

2019-03-05 16:29 Hvorfor må absolutt alt kategoriseres? kan vi ikke bare være slik vi er..

Dette innlegget har jeg tenkt på lenge og i dag fikk jeg enda en påminnelse om hvorfor jeg burde skrive det. Jeg er verken rik eller har en fancy jobb, men jeg har en stemme og en plattform der jeg kan uttrykke meg om ting jeg synes er viktig. Jeg er en mamma, en mamma … Continue reading "Hvorfor må absolutt alt kategoriseres? kan vi ikke bare være slik vi er.."

2019-03-02 17:33 Lørdag, og i dag prøvde vi Sognsvann for første gang!

Jeg sitter å ser på lillemor som krabber rundt på gulvet i pysjen sin, så vakker! Hun elsker å sitte på gulvet å leke med alle lekene sine, kanskje spesielt ballbassenget sitt. Nå er kvelden snart her og for en fin dag vi har hatt i dag <3 Jeg er så heldig som har disse … Continue reading "Lørdag, og i dag prøvde vi Sognsvann for første gang!"

2019-03-01 20:56 Denne uka..

Jeg sitter i den nye strandmoen stolen min fra IKEA, det er den desidert beste stolen jeg vet om! Jeg ser bort i sofaen og der sitter to av de fineste jeg vet om, de ler og ser på mesternes mester. Det har blitt en greie på fredager og da koser vi oss litt ekstra … Continue reading "Denne uka.."

2019-02-22 19:47 Denne gutten kommer til å bli et forbilde!

I dag var det Jesper sin tur til å være med mamma, og gjett om vi gledet oss <3 Vi satte avgårde inn mot strømmen storsenter rett etter at vi hadde levert Sofia i barnehagen. (Ja, vi har henne i barnehagen selv om det er ferie slik at det skal bli litt flyt i innkjøringen) … Continue reading "Denne gutten kommer til å bli et forbilde!"

2019-02-21 17:03 En vinterferie for alle <3

Snart er ferien over, men mange ting skal oppleves først! Jeg hadde bestemt meg for at denne vinterferien skulle være for alle. Ikke bare for meg, Joar eller ungene. Alle skulle føle at de hadde ferie eller fri.. Vi har hatt besøk slik at ungene kunne leke med andre jevnaldrene, vi har grillet ute på … Continue reading "En vinterferie for alle <3"

2019-02-18 21:57 Vi koser oss sammen <3

Jeg sitter i sofaen og klokka er snart midnatt. Maten står fortsatt på bordet etter hyggelig middagsbesøk. I kveld har vi bare latt praten gå og latteren sitte løst, og det finnes faktisk ikke noe bedre enn det. Bare være akkurat her nå og la alle andre tanker ligge.  Det er akkurat det jeg har … Continue reading "Vi koser oss sammen <3"

2019-02-16 18:30 Første lørdag i vinterferien <3

Det har gått i ett siden jeg startet opp i jobb etter juleferien, og nå kom plutselig vinterferien. Tida flyr avgårde!  Jeg ønsker den hjertelig velkommen og nå skal jeg senke skuldrene litt ei ukes tid. Nå skal jeg ha litt tid til mine egne barn som jeg har hatt ALTFOR lite tid med i … Continue reading "Første lørdag i vinterferien <3"

2019-02-09 15:58 En fin lørdag ettermiddag, det trenger ikke være så mye <3

Lørdagen startet med å sove lenge på alle sammen, helt herlig å våkne uten å være stup trøtt 🙂 Vi hadde bestemt oss for å ta en tur på Lindeberg gård på Furuset og jeg skulle bare en LITEN tur på IKEA samtidig. Ja den var faktisk liten, kjøpte litt blomster og lys. Ikke store … Continue reading "En fin lørdag ettermiddag, det trenger ikke være så mye <3"

2019-02-08 19:24 Etter en LANG uke ble det tacokveld og helg <3

Da er fredagen kommet og jeg er snart klar for å rydde av etter tacofesten. I dag har/er det fullt hus. Jonathan hadde med seg 4 kamerater hjem og det er så hyggelig. Det er så viktig at de møtes litt utenfor skjermen også 🙂 Koselig når jeg ser de leker ute i snøen, man … Continue reading "Etter en LANG uke ble det tacokveld og helg <3"

2019-02-03 20:10 Kom deg ut dagen, en fantastisk dag! <3

I dag hadde vi bestemt oss for å ta en tur ut på golfbanen for å gå på ski. 3. februar er tross alt kom deg ut dagen så da var det bare å kle på seg å komme seg ut. Vi hadde bestemt oss for å bake boller og ta med oss litt kakao … Continue reading "Kom deg ut dagen, en fantastisk dag! <3"

2019-02-02 20:34 My favourite <3

Dette er en god tittel på dagen i dag! Dagen startet sent, kl 09. Vi spiste frokost også tok vi oss en liten tur ut. Det var så gøy å se hvor blid lillemor ble når hun kom seg ut. Satt i snøen og smilte som ei lita sol mens Jesper lagde snøhule og Jonathan … Continue reading "My favourite <3"

2019-02-01 19:30 En annerledes fredag og barnevennlig tapas <3

Ja dere leser riktig! Ingen tacofredag på oss i dag, men derimot ble det en type barnevennlig tapas istedenfor.  Ideen kom da jeg satt på jobben og tenkte at nå er det på tide med noe annet enn taco. Jeg og Jesper handlet inn masse som alle likte, også bar det hjem for å lage … Continue reading "En annerledes fredag og barnevennlig tapas <3"

2019-01-31 20:10 18 år og over halve livet har vi tilbragt sammen <3

2001 var første gang jeg traff Joar, vi gikk på samme videregående. Ikke visste jeg at det skulle bli mannen i mitt liv som skulle gi meg alt det jeg har i dag. 18 år har vi vært sammen, vi giftet oss i Paris for 8 år siden. Det var helt magisk! Jeg sitter å … Continue reading "18 år og over halve livet har vi tilbragt sammen <3"

2019-01-30 17:03 Sykedag, alt går på tverke og en nabo med et stort hjerte <3

I går kveld kom feberen for fullt og jeg lå rett ut etter jobb. Tror jeg sov eller satt i sofaen konstant etter jobb. Det er sjelden jeg blir så dårlig, men nå satt hodepinen inn for fullt og som sagt feberen bet seg tak og ville ikke gi slipp. Jeg hadde bestemt meg for … Continue reading "Sykedag, alt går på tverke og en nabo med et stort hjerte <3"

2019-01-29 15:19 Lille venn, nå er du 1 år allerede <3

For et år siden ble jeg mamma for tredje gang. Ei nydelig lita tulle kom til verden etter en helg med mye smerter og usikkerhet på hva som kom til å skje. Jeg hadde planlagt keisersnitt mandag en uke etter termin, men da vannet gikk på fredagen før bar det inn på Ahus. Der ble … Continue reading "Lille venn, nå er du 1 år allerede <3"

2019-01-27 14:27 Mayashjorne, blitt mye mer enn det jeg trodde <3

Søndag ettermiddag, her er flertallet syke og vi tar det helt med ro. Ski på tv og joggebuksa er på, slike søndager er helt fantastiske 🙂 Jeg sitter å tenker på bloggen og hvor mye jeg tenkte på å starte en blogg før jeg faktisk lagde meg en profil på blogg.no for 2 år siden. … Continue reading "Mayashjorne, blitt mye mer enn det jeg trodde <3"

2019-01-26 09:36 Barnehagestart, Sykdom og fotballakademi..

Ja, nå er det en stund siden dere har hørt fra meg og det har vært litt fordi jeg ikke har vært motivert for å skrive noe som helst. Jeg har gått litt tom for ord, det er en del andre ting jeg jobber med for tiden som har tatt litt mer plass.  Hva har … Continue reading "Barnehagestart, Sykdom og fotballakademi.."

2019-01-18 15:56 En fredag i januar <3

Jeg sitter ved spisestuebordet, jeg elsker å sitte her med pc’en og bare drømme meg bort med musikk på ørene. Utenfor vinduet hører jeg barnestemmer, de ler og prater om hverandre. Jonathan har vennegruppe og de har nettopp spist taco, og deretter gått ut en tur for å leke. Snart kommer lillemor og Jesper hjem … Continue reading "En fredag i januar <3"

2019-01-16 14:58 Det er dette som er livet..

“Mamma kan jeg se på tv?” Jeg snur meg rundt for å se på klokka, den viser 01.44. Det er midt på natta gutten min, sier jeg. Legg deg og sov her.. Han legger seg og jeg våkner litt senere av en stemme som står å ler inn i babycallen. Tuller du? tenker jeg. Nei, … Continue reading "Det er dette som er livet.."

2019-01-14 20:12 Mandag, skøytedisco, kakao og glede..

Det er mandag, en helt vanlig mandag. Vi har vært på jobb, skole og  i barnehagen. I dag var endelig tid for det som Jesper hadde gledet seg lenge tid.. Skøytedisko! I fjor lærte han seg å gå på skøyter og i år så får han ikke nok av å stå på skøyter. Det er … Continue reading "Mandag, skøytedisco, kakao og glede.."

2019-01-12 19:30 Lørdag på sitt beste!

Lørdag kveld og jeg sitter i pysjen, FANTASTISK! Dagen i dag har vært veldig bra og ganske annerledes. I dag var jeg først alene litt med ungene og fikk tatt en liten photoshoot med de nye gensere fra woolland. Farmor gikk bananas på nett og kjøpte masse barnehageklær til lillemor og gensere til gutta <3 … Continue reading "Lørdag på sitt beste!"

2019-01-10 21:44 Ommøblering, irritasjon og glede!

Ja for jeg kom hjem sent i kveld og var egentlig helt pumpa, men sånn i åttetiden våknet jeg til liv og fant ut at i dag skal jeg ommøblere. Det er jo sånt som skjer i dette huset hele tiden og det pleier å gå raskt, men i dag var det ingenting som stemte. … Continue reading "Ommøblering, irritasjon og glede!"

2019-01-09 20:19 Fine stunder kan fint skapes rundt spisebordet <3

Jeg sitter i sofaen med pcen foran meg og tenker litt på hva dagens innlegg skal handle om. Dagen i dag har vært fin, ungene har vært glade og fornøyde, og jeg har vært i flere situasjoner der jeg har snakket med mennesker som har snakket varmt om familien min og at vi er tøffe … Continue reading "Fine stunder kan fint skapes rundt spisebordet <3"

2019-01-08 17:12 En tøffing!

Etter at Jesper ble 6 år på fredag har det skjedd noe hver dag. I helga har vi feiret med både barnehagen og familien. Feiringene har bestått av enhjørninger, diamanter, ponnier i alle farger og størrelser, regnbuegeleer, regnbuemuffins, god mat og alt som skal høre med til en storslagen fest. I går var vi på … Continue reading "En tøffing!"

2019-01-04 20:31 6 år, enhjørninger, regnbuegele, regnbuemuffins og glede!

I dag har vi en liten gutt som fyller 6 år, og for en glede som det har vært i kroppen til denne lille gutten i hele dag <3 I dag våknet han til sang, gaver og regnbuegele. Han fikk akkurat det han ønsket seg og var så lykkelig da han løp ned i stua med … Continue reading "6 år, enhjørninger, regnbuegele, regnbuemuffins og glede!"

2019-01-03 20:50 Ny vinterstue <3

Det har vært noen hektiske dager etter nyttår, men nå har jeg kommet i mål med vinterstua! Fra dette: Til dette: Det hele startet med at Joar måtte dra på spilhaug, det var en del ting vi ikke trengte som bare sto der og tok opp masse plass.  Problemet var at det var en del … Continue reading "Ny vinterstue <3"

2018-12-30 11:51 Kan dette kaoset bli til en fin vinterstue til under 1000,-?

Ja for akkurat nå er det et stort kaos der ute, med alt mulig av skrot og diverse man egentlig kan finne en annen plass til, eller kaste. (Dette bilde viser vel at jeg er et menneske som ikke alltid har det ryddig, men er ikke det litt sånn hos alle? Spørsmålet her er vel … Continue reading "Kan dette kaoset bli til en fin vinterstue til under 1000,-?"

2018-12-28 16:31 Prøver meg på hjemmelagede ting av drivved <3

Deilig dag, vi sto opp klokka 10 og ventet lunsjbesøk kl. 11. Litt stresset da jeg våknet og ingenting var klart, og i tillegg måtte en tur i butikken. Det gikk bra ved at jeg fikk god hjelp av gutta. Lunsjbordet var ferdig dekket og alt var klart til lunsjbesøket var her <3 Etter de … Continue reading "Prøver meg på hjemmelagede ting av drivved <3"

2018-12-27 15:10 Gjenbruk og interiør <3

Gjenbruk og interiør er to ting jeg er veldig opptatt av, og elsker å kombinere. Jeg er mye på finn, og kjøp og salgs sider på facebook hvor jeg finner masse jeg bruker i mitt eget hjem. Noe er gratis og noe må jeg betale mer for, men allikevel billigere enn det ville vært å … Continue reading "Gjenbruk og interiør <3"

2018-12-26 16:26 Juleferie, men dagene flyr avgårde.

To dager siden julaften allerede, men vi har det så fint sammen i disse fridagene. Det er godt å bare være sammen og kose seg uten å tenke på at man må noe som helst! På julaften var vi hos farmor og farfar, en veldig hyggelig julekveld. I går var vi først på middag hos … Continue reading "Juleferie, men dagene flyr avgårde."

2018-12-24 13:08 24. desember og det som hører med <3

“Mamma!” Jeg våkner brått og sitter rett opp og ned i senga med håret til alle veier og sier. “Hva skjer?” “Det er julaften og nissen har vært med ting i strømpa!”.. Jesper er i ekstase og jeg tenker at her er det bare å slenge seg rundt og henge seg på den elektriske stemningen. … Continue reading "24. desember og det som hører med <3"

2018-12-23 11:45 Jeg ønsker dere alle en god jul <3

Et år er gått og en ny jul står for tur.  For et år siden var jeg høygravid og visste lite om hva som skulle skje i året 2018. Om jeg synes det har vært et bra år? Mye har skjedd og mange utfordringer har vi møtt, men vi har også opplevd mye fint sammen. … Continue reading "Jeg ønsker dere alle en god jul <3"

2018-12-22 16:29 og der sprakk “bobla” ..

(Gårsdagens innlegg som ikke ble publisert pga problemer på appen.) I noen uker nå har jeg levd i en boble der alt har handlet om jobb, juleaktiviteter og huske på det aller viktigste. Nå er første feriedag her og i det jeg sto opp i dag tidlig, sprakk bobla! 3 dager til julaften sa du?! … Continue reading "og der sprakk “bobla” .."

2018-12-21 09:40 Da “bobla” sprakk. . 🎄

I noen uker nå har jeg levd i en boble der alt har handlet om jobb, juleaktiviteter og huske på det aller viktigste. Nå er første feriedag her og i det jeg sto opp i dag tidlig, sprakk bobla! 3 dager til julaften sa du?! 🙄 Ikke er jeg ferdig med alle gaver, juleklær til … Continue reading "Da “bobla” sprakk. . 🎄"

2018-12-15 12:28 Noen dager siden sist..

Det er blitt noen dager siden sist innlegg, men nå er jeg tilbake igjen etter ei hektisk uke.  Jeg regner med det er hektisk for alle i disse dager rett før jul. Litt jul i stua er det blitt, og nå skal vi få inn juletreet snart også.  Det blir fint <3 I går hadde … Continue reading "Noen dager siden sist.."

2018-12-09 14:56 Joggetur, herlig vintervær og kos med de fineste jeg vet om <3

Ja da var det søndag da! Nå er det to uker igjen til jul og kjenner jeg er litt stresset for alt som skal gjøres og ordnes.. MEN det tenker jeg ikke mer på nå. I dag ble det en joggetur på meg og det var ikke veldig godt fysisk, men godt for hodet. Jeg … Continue reading "Joggetur, herlig vintervær og kos med de fineste jeg vet om <3"

2018-12-03 17:38 Mandag, powernap og pepperkakebaking.. <3

Akkurat nå sitter det to gutter ved siden av meg ved spisebordet. De sitter å pynter hjemmebakte pepperkaker som de skal ha med seg i barnehagen og klassen i morgen. Det er juletrær, hjerter, blomster, stjerner og elger i alle regnbuens farger. Koselig! Lillemor har bakt for første gang og var egentlig mer opptatt av … Continue reading "Mandag, powernap og pepperkakebaking.. <3"

2018-12-02 10:15 Ahus, CT og skikkelig vondt i ansiktet…

Det er søndag morgen og vi er på vei til Ahus. Etter en liten tur på legevakta i går med store smerter i ansiktet, kvalme og svimmelhet ble jeg henvist til Ahus i dag. Legen ville sjekke om det var brudd i kinnbeinet eller ikke.. Nå sitter vi her i gangen på en pinnestol. Jeg … Continue reading "Ahus, CT og skikkelig vondt i ansiktet…"

2018-12-01 15:28 1. desember, tacofest og blåveis <3

Endelig kom dagen som vi har ventet på så lenge!  Da vi sto opp i dag var det noen spente barn som åpnet sine første kalendergaver. De to eldste fikk hver sin julegenser fra HM, veldig kule og begge veldig fornøyde <3  Lillemor har fått en helt egen kalender, et glass med 48 nonstop som hun … Continue reading "1. desember, tacofest og blåveis <3"

2018-11-27 19:22 Juleforberedelser og hjemmelaget adventsstake <3

Snart desember og jeg kjenner at jeg begynner å stresse litt med alt som skal være klart. Jeg skal på svensketur onsdag, fotballtrening torsdag, julebord fredag, og vi reiser bort resten av helgen så er det ikke så mye tid til igjen til å ha alt klart.  Jeg har fått gjort masse i dag og … Continue reading "Juleforberedelser og hjemmelaget adventsstake <3"

2018-11-26 17:03 Det fineste jeg har ❤

De fleste mandager pleier å være litt blå og kanskje gå litt mer trått enn de andre ukedagene, men dagen i dag har vært utrolig fin ❤ Hatt en god dag på jobb, deilig vær og kommer hjem til blide barn og ferdig middag. Tenk å møte denne lille prinsessen når du kommer hjem fra … Continue reading "Det fineste jeg har ❤"

2018-11-25 08:59 Søndag <3

Søndagmorgen, det er iskaldt ute og peisen står i stua og hopper. Tenk at nå er det snart desember og julen står for tur. Jeg gleder meg til jul og kanskje aller mest ventetiden. Det å kjøpe gaver, pakke inn gaver, åpne kalendere, juleforberedelser hjemme og på jobb, forventningene til ungene, julesanger.. Fantastisk! Hva gleder … Continue reading "Søndag <3"

2018-11-24 10:05 8 pakkekalendere søker eiere i alderen 4-11 år som IKKE har alt fra før <3

Da er julen snart her og i år ønsker vår familie å gjøre noe for barn i alderen 4-11 år.  Det har nok vært en god læring for våre egne barn i denne perioden. De har begge vært involverte i forhold til gaver og innpakking. Jesper har pyntet en del av pakkene med klistremerker og stempler. … Continue reading "8 pakkekalendere søker eiere i alderen 4-11 år som IKKE har alt fra før <3"

2018-11-23 15:25 Noen uker er det mer bekymringer og utfordringer enn andre.. <3

Nå er det en slik uke.. Akkurat nå kjenner jeg på følelsen av å være skikkelig gjennomsliten. Når den følelsen kommer har det ofte vært en krevende periode i forkant der hvor stresset har tatt overhånd! Ja slik har det vært de to siste ukene. Hverdagene den siste tiden har vært preget av tanker som … Continue reading "Noen uker er det mer bekymringer og utfordringer enn andre.. <3"

2018-11-22 21:46 Hei hvor det går ⚽❤

Hei hvor det går! Nå tar jeg en pause for første gang i dag, men det er verdt det når jeg vet at det ligger 3 små oppe og er fornøyde med dagen sin 💙💙❤ Det er ikke alltid rosenrødt, i dag var det heller mer rødt.. Klokka var 1715 da jeg kom hjem og … Continue reading "Hei hvor det går ⚽❤"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.