matholck

Tid Innlegg
2020-06-15 20:23 Salg på solkrem

Reklame | Farmasiet.no Det er meldt knallsol og blå himmel i store deler av landet de neste dagene, og med det kommer behovet for solkrem. Det er så viktig! Jeg snakker av erfaring når jeg sier at det ikke er spess gøy å være solbrent, frossen og avskallet fordi man har undervurdert solen. Det eneste … Continue reading "Salg på solkrem"

2020-06-10 11:16 GJENÅPNING

Nå er det ikke lenge til 3T åpnes igjen!! Det har vært helt merkelig at treningssentrene har vært stengt. Noe vi tar så for gitt, men samtidig er så avhengige av. Muligheten til enten å dra på seg sports-bhen, T-skjorta, tightsen, invitere en venn, busse til nærmeste senter, sette av en time, kanskje bare tjue … Continue reading "GJENÅPNING"

2020-06-08 15:09 sosial helg og min go-to havregrøt

Denne helgen har vært fin ♥ Jeg har vært mer sosial enn på lenge og det har egentlig gitt meg overskudd. En tur på solsiden både fredag og lørdag + bytur med min boyfriend på lørdag. Man får så mye mer tid til å finne på ting når det er finvær og lyst lenge. I … Continue reading "sosial helg og min go-to havregrøt"

2020-06-05 18:30 Eyebrows too flyy

GOD FREDAG ♥ Jeg er utslitt og det er egentlig den beste følelsen på en fredag, når du har gjort alt du skulle, trent hver dag og bare kan slenge deg på sofaen og si TAKK for i dag. Kroppen har ikke vært vant til å være på jobb fra morgen til kveld i det … Continue reading "Eyebrows too flyy"

2020-06-04 21:07 Vår verden

Jeg synes det er vanskelig å skulle skrive om en tilsynelatende problemfri hverdag og blogge som om ingenting skjer. Det føles bare så feil. Jeg som har alle muligheter liggende foran meg, hvor bare fantasien setter grenser, jeg som er privilegert og har en hudtype som blir rosa i møte med sol. At jeg som … Continue reading "Vår verden"

2020-06-03 13:33 Hudproduktene jeg bruker

Det er lenge siden jeg har skrevet om hudprodukter og anbefalinger. Selv synes jeg det er veldig interessant å høre andres meninger om produkter, og jeg er den verste til å bli influencet og prøver alt jeg blir tipset om. Nå tenkte jeg å vise dere hudproduktene jeg bruker til vanlig. Jeg har ikke noen … Continue reading "Hudproduktene jeg bruker"

2020-06-02 15:17 Roadtrip og 1 kg burger

God tirsdag som føles som mandag! Jeg er endelig tilbake på jobb og hverdagen traff som et skudd i blinde da vekkerklokken avfyrte sine skrik i morges klokken 07.15. Det var deilig, på en måte, men på en annen måte ca dobbelt så deilig å lukke øynene og vente på neste skrik. Jeg kom meg omsider … Continue reading "Roadtrip og 1 kg burger"

2020-05-30 17:16 LAIVET

Hei gjengen!! I dag våknet jeg tidlig, av meg selv, det beste jeg vet. Og jeg visste at det var meldt Kroatia-tilstander så jeg var rask med å få på bikinien, smøre kroppen med solfaktor og komme meg ut. Tok med meg en frokost ut på terrassen i slengen. En utrolig vakker smoothiebowl, om jeg … Continue reading "LAIVET"

2020-05-27 15:00 80 år og fortsatt like inspirerende

I dag blir bestefaren min 80 år!! Det er derfor vi er her i Nord, fordi han ble født på gulvet i stua hvor jeg sitter nå. Jeg skal ikke skrive så veldig mye, fordi jeg vil være tilstede mens jeg er her. Nå skal vi nemlig brenne mål i fjæra, ikke vet jeg hvorfor, … Continue reading "80 år og fortsatt like inspirerende"

2020-05-25 21:38 Turist i Nord-Norge

Hei dere! Jeg byttet ut havutsikt fra soverommet på Inderøya, med fjellutsikt fra en usedvanlig trivelig stue i Bodø, på kort tid. Jeg og A kjørte hjem fra hytta etter en nydelig solskinnsdag i går, spiste sen middag på Solsiden med et vennepar, Markus og Sunniva, så dro jeg videre til Nord-Norge i dag. Vi … Continue reading "Turist i Nord-Norge"

2020-05-23 12:26 Weekend away

Hvit bukse i lin. Helt nydelig bukse, både stoffet og passformen. Toppen er i bomull, med knyting i siden. Utrolig lett og behagelig i stoffet. Perfekt til hvilken som helst bukse eller skjørt, både til fest og hverdags. Jeg har begge i medium/38. Bukse HER Topp HER Hvit safariskjorte, som jeg kaller den. Den kommer … Continue reading "Weekend away"

2020-05-22 18:47 Solskinnsdager og rabattkode

Hei babes ♥ Håper det er finvær hos dere, det gjør noe med stemningen i hele byen når sola titter fram. Selv om man opprettholder smittevern og enmetersregelen, så er folk ute og smiler og soler seg. Det er fint å se. Så lenge det er lov selvfølgelig. I går var en nydelig dag. Jeg … Continue reading "Solskinnsdager og rabattkode"

2020-05-20 15:18 Ting normaliseres gradvis

Hei! Nå har sola tittet frem i Trondheim, men jeg er redd den stikker igjen før helgen kommer. Jeg som ville dra på hytta, ligge på en solseng, i sola og drikke fanta og spise is på pinne. Jaja blir sikkert nesten det samme, ligge under dyna, med regnet hamrende på ruta og drikke fanta … Continue reading "Ting normaliseres gradvis"

2020-05-19 20:07 ferdig med eksamen og feiring

Hei igjen venner! På tide å ta turen innom her. Jeg ble ferdig med siste eksamen før sommeren i dag, veldig mixed feels akkurat der. Deilig å være ferdig, sikkert, kanskje, men føles ikke like bra når jeg ikke følte jeg fikk det til. Det var praktisk økonomi- og virksomhetsstyring, gjerne gi meg et lite vink … Continue reading "ferdig med eksamen og feiring"

2020-05-14 18:16 Dagens lille shoot

Hei dere! Jeg har hatt en eksamen denne uken, på tirsdag. Jeg føler jeg fortsatt kan kjenne koffeinsjokket sitte igjen i tærne. Det er jo egentlig ikke ideelt å blande Nocco med nerver, jeg blir bare enda mer stresset, men samtidig føler jeg at jeg blir ekstra skjerpet og effektiv, og det måtte jeg være … Continue reading "Dagens lille shoot"

2020-05-10 17:14 ALL ADIDAS

Reklame | 3tshop.no Hei dere! God søndag kveld. Jeg er inne i de siste dagene før nest siste eksamen og jeg kjenner at det begynner å gå litt til hodet på meg. Samtidig som jeg kjenner jeg trenger mer tid, så vil jeg bare bli ferdig med det også. I dag har jeg lest litt, … Continue reading "ALL ADIDAS"

2020-05-09 11:47 Jentekveld

God lørdag! Jeg skulle egentlig poste dette innlegget i går, men som vanlig så løp tida fra meg og plutselig var det jenter med solpudder, hvite bluser og rødvin i sofaen min, dermed ble det intet alternativ å sette seg ned med macen i fanget og skrive dagbok. Vi hadde jentekveld i går, guud så … Continue reading "Jentekveld"

2020-05-06 19:27 RUN 4 IT: TRENINGSUKA MI SÅ LANGT

Hei fine!! Håper det står bra til med dere ♥ Her kommer en kjapp gjennomgang av treningsuka mi så langt. Kanskje det kan være til hjelp hvis noen ikke kommer seg over dørstokkmila. Så hittil har den bestått av intervaller, styrketrening og langkjøring. Mandag kjørte jeg 4×4 intervaller, motvillig fra start, men jeg vet det … Continue reading "RUN 4 IT: TRENINGSUKA MI SÅ LANGT"

2020-05-04 20:43 STYRKEØKT MED TERNINGER

Hei dere! Ny uke, det nærmer seg eksamen og jeg er ikke veldig stresset. Burde sikkert være det, men blir nok mindre stresset av å ikke sitte oppå klassekameratene hver dag og diskutere hvem som er minst forberedt. Lesing blir førstepri uka her, men jeg merker at det er myye som er mer interessant. Som … Continue reading "STYRKEØKT MED TERNINGER"

2020-05-02 12:10 En liten oppdatering fra hytta

God lørdag! Vi er oppe på hytta og koser oss veldig tross overskyet vær. Værmeldingen stoppet oss heller ikke fra å ta med vannscooter på tilhenger, og den er godt brukt allerede. I går var det sol så da fant mamma og jeg oss en vindstille plass på takterrassen i sola, drakk kaffe og så … Continue reading "En liten oppdatering fra hytta"

2020-04-30 19:47 HOPPER PÅ TRENDEN

Heii! Jeg leverte 1 av 3 eksamener i dag og det føltes deilig. Det var en innlevering, semesteroppgave, som teller 40% av karakteren i faget bedriftsmarkedsføring, salg og forhandling. Neste eksamen er hjemmeeksamen i det samme faget, men det er ikke før den 12.mai. Etter vi leverte orket jeg ikke å sitte mer med skole, så … Continue reading "HOPPER PÅ TRENDEN"

2020-04-29 08:59 1000 REPS OG NYTT INNKJØP

God morgen! I dag var jeg og A tidlig oppe for å levere bilen min til skifting av rute. Jeg fikk nemlig tidenes steinsprut her om dagen og skvatt da jeg trodde steinen som kom rett mot meg skulle knuse hele ruta. Det ble bare en fin rose i glasset, men det må likevel fikses. … Continue reading "1000 REPS OG NYTT INNKJØP"

2020-04-24 18:36 MIN FREDAG – STORYTIME

Jeg våknet av meg selv klokken sju i morges, heldigvis, fordi det skulle være felles garasjevask fra 07.30, noe både jeg og Maja hadde glemt litt. Så der nede i garasjen sto det en elbil og en scooter signert oss to idiotene. Men tilbake til min bråvåkning i morges, det hadde jo alt med dette å gjøre. … Continue reading "MIN FREDAG – STORYTIME"

2020-04-23 20:05 MITT NYE FAVORITTDYR

Reklame | 3tshop.no Heii! I dag har jeg koooset med et dyr jeg aldri har vært borti før, eller i det hele tatt sett i virkeligheten før. For å være helt ærlig visste jeg ikke om alpakkaer bare var en myte, jeg mener det er små lamaer med tykk pels (håper ikke jeg fornermer noen … Continue reading "MITT NYE FAVORITTDYR"

2020-04-21 19:50 pizzalunsj og utendørs pulsstep

Hei folkens! Jeg kan ikke skrive et innlegg og liksom overse the fact that VÆRET, dere, er helt sinnsykt bra nå. Jeg får så sommervibes at det kribler i magen. Kan det ikke bare være sånn til i sommer og gjennom sommeren og til høsten da? Kan godt bli litt varmere, men guri meg jeg … Continue reading "pizzalunsj og utendørs pulsstep"

2020-04-18 10:49 VLOG: TESTER 2 BB CREAMS

God morgen! Her kommer en video med testing av de to BB-creamene jeg bestilte fra Kicks for litt siden. Len dere tilbake i et lite ti-minutt og la meg ta meg av testingen, så får dere se resultatet. Jeg kan si det slik at enten så hatet jeg begge, eller så elsket jeg begge, se … Continue reading "VLOG: TESTER 2 BB CREAMS"

2020-04-17 19:51 Bare en tanke

Hei dere! Jeg sto opp grusomt sent i dag, jeg gidder ikke få dårlig samvittighet for det, men jeg liker ikke at dagene blir korte, jeg vil ta godt vare på alle timene jeg har i døgnet, corona eller ei. Uansett, det skjedde i dag, noen ganger går ikke ting helt som planlagt. Jeg sov … Continue reading "Bare en tanke"

2020-04-15 16:21 Ikke all verdens ting å gjøre

Hei folkens! Nå kjenner jeg at det begynner å bli lite å skive om.. Det er liksom ikke sånn at jeg blir dratt mot macen for å skrive om hvordan dagen min har vært, for det skjer ikke så mye om dagen skal jeg være ærlig. Nå sitter jeg på gulvet med sitronskiver og vann … Continue reading "Ikke all verdens ting å gjøre"

2020-04-11 15:59 Min første EMOM

Heii chicass ♥ Jeg har klart å kjenne bittelitt på påskeferie-følelsen, til tross for ingen hytte og dårlig vær. Sannheten er at jeg ikke hadde kommet til å hatt fri denne påskehelgen uansett, fordi vi hadde skulle hatt håndballtreninger som vanlig hjemme. Det har derimot vært noen hyggelige middager hjemme hos mor og far og … Continue reading "Min første EMOM"

2020-04-08 20:48 vlog: unboxer sminke, hud & hårprodukter

Hei! Her kommer en video av at jeg “unboxer” to pakker med produkter. Jeg vet ikke om dette er spennende å se på, men jeg har hørt at folk synes det, så da tenker jeg å give it a go. Pakkene består av 1 body lotion, 2 bb creams, 1 bb cream brush, 1 foundation, … Continue reading "vlog: unboxer sminke, hud & hårprodukter"

2020-04-07 20:31 Sulten kvinne

Heii! Nå sitter jeg å haste-spiser pizza. Ikke fordi jeg har det travelt, men fordi jeg er så j****vla sulten. Skulle tro det var digg å få i seg en hel pizza når man er så sulten, men jeg tror jeg brukte 7 minutter på en hel fuckings pizza og nå husker jeg ikke engang … Continue reading "Sulten kvinne"

2020-04-05 19:14 Den eneste dagen som går som normalt

Opp i all unntakstilstanden og dagene som går som er klisslike og ikke veldig innholdsrike, så er det likevel en dag som går som normalt, nemlig søndag. Endelig noe som stemmer. Jeg drakk vin i går og dermed ble det en sen morgen i dag. Har for det meste svitsjet mellom å ligge på sofaen … Continue reading "Den eneste dagen som går som normalt"

2020-04-03 15:47 went for bangsss. again

For dere som følger meg på Instagram, så dere sikkert at jeg tok luggen i går. Det er fort gjort her i gården å ta slike beslutninger og ikke veie så mye fordeler og ulemper, heller bare ta konsekvensen av det senere. Så da sitter jeg her nå med pannelugg. Og jeg elsker det. Det … Continue reading "went for bangsss. again"

2020-04-02 21:02 VLOG – tirsdag 31.03

Hei! Her kommer en vlog som jeg spilte inn på tirsdag. Jeg gjorde ikke så mye spennende, annet enn en tur innom jobben for å shoote noen videoer med Pernille og Julie. Jeg holder meg jo for det meste inne om dagen. Men det ble en liten workout og en sminketutorial i hurtig film. Jeg … Continue reading "VLOG – tirsdag 31.03"

2020-04-01 17:27 Outfit of the day

Hei sann! Det ble ikke noe blogging i går, men det ble en hel del vlogging! Det gjenstår bare å redigere et par hundre klipp så kommer den. I dag må jeg innrømme at det ble en luuugn start på dagen. Jeg hadde en avtale klokken ett, en shoot med Lene Marie på Høyer. Vi … Continue reading "Outfit of the day"

2020-03-30 18:21 Spørsmål og svar

Hva har du sminket brynene dine med her? Veldig fine 🙂 Jeg har ikke sminket brynene her, har fikset dem hos Brow Rehab i Trondheim. Når fargen går ut bruker jeg en eyebrow gel fra NKD BTY i fargen blonde (link her). Og et brynspudder fra Anastasia i fargen caramel. Hva har du på leppene? … Continue reading "Spørsmål og svar"

2020-03-29 17:55 Grovt bananbrød med kakao og vanilje

Dere vet følelsen av å sette tenna i et stykke ferskt, nybakt, hjemmelaget grovbrød? Jeg klarer ikke bestemme meg for hva som er mest tilfredsstillende av det, og å ta en stor skje av en søt og fyldig kake. Derfor tenkte jeg at det ville vært en strålende ide denne søndagen å lage en aldri … Continue reading "Grovt bananbrød med kakao og vanilje"

2020-03-27 20:50 Alt man trenger til hjemmetreningen

Håper det står bra til med dere! Jeg har virkelig fått sansen for hjemmetrening. Det er så lite anstrengende fordi dørstokkmila er ikke-eksisterende, det er bare å legge ned blyanten eller klappe igjen pc-en i en times tid, kanskje flere ganger gjennom dagen. Jeg bestilte meg strikk fra 3T-Shop og dermed ble det enda enklere. … Continue reading "Alt man trenger til hjemmetreningen"

2020-03-26 21:00 Middagstips: fajitas i pitabrød

God kveld! Litt sen blogging i dag. Dagen startet med 30 min yoga, noe som har blitt en greie her i leiligheten, can’t say I don’t like it. Det føles godt for kropp og sjel. Etter det ble det en real frokost, før en tabata-økt på stuegulvet med noen av jentene på laget over video … Continue reading "Middagstips: fajitas i pitabrød"

2020-03-25 20:11 Utendørs trening – fullkropp

Hei dere! Vi er inne i en tid hvor store deler av dagen blir tilbragt inne og da er det enkelt å falle ut av rutiner og velge enkle løsninger. Men det er viktig at vi holder motet oppe, motiverer hverandre og rører på kroppen! Det er nok å sette av bare et kvarter om … Continue reading "Utendørs trening – fullkropp"

2020-03-24 15:03 hello, nice butt

Reklame | Poster Store Hei gjengen! Jeg kjenner at jeg blir mer og mer dratt mot fristelsen til å nettshoppe for tiden. Og det er faktisk ikke klær som fanger oppmerksomheten min mest, men heller hudprodukter, treningsutstyr og interiør. Ting som jeg kan holde på med hjemme. I denne perioden med nettshopping-fristelser har jeg vært … Continue reading "hello, nice butt"

2020-03-22 16:00 Grove rundstykker, glutenfritt så klart

Heisann hoppsan! Det er søndag og jeg har hittil gjort bare søndagsting, så det føles bra. Det første jeg gjorde var å sove lenge, etterfulgt av å ligge i halvveis søvne litt lenger, bare fordi det er søndag. Sto omsider opp og spiste en god søndagsfrokost med kjæresten. Jeg dro hjem etter frokost og annonserte … Continue reading "Grove rundstykker, glutenfritt så klart"

2020-03-20 21:22 10 tips til hva man kan gjøre i karantene

Jeg kan se for meg at dere blir eksponert i øst og vest og opp og ned med ting man kan gjøre hvis man sitter hjemme og kjeder seg nå for tiden, det er vel mange bloggere som skriver slike innlegg nå. Jeg er intet unntak. Det er jo ikke sikkert at alle leser de … Continue reading "10 tips til hva man kan gjøre i karantene"

2020-03-19 18:07 Morgenstund

Hei dere! Det har blitt en vane å starte dagen med å sku på tv2 nyhetskanalen, gjerne allerede fra sengen. Viktig å få med seg hva som skjer og om det eventuelt har blitt gjort noen endringer av restriksjoner over natten. Etter en liten runde med det er det bare å komme seg opp av … Continue reading "Morgenstund"

2020-03-18 16:35 Serieanbefalinger

Spennende serier med kvinnen i fokus: Heksejakt (NRK TV) norsk serie om et advokatfirma og ubalanserte maktforhold Morning show (Apple TV) amerikansk serie med skuespillere fra øverste rang, en utrolig bra og virkelighetsnær historie som baserer seg på MeToo. Gåsmamman (TV2 Sumo) svensk serie, om jeg ikke husker feil. Lenge siden jeg har sett den, … Continue reading "Serieanbefalinger"

2020-03-18 08:29 fysisk og psykisk aktivitet

God morgen! Vi må prøve å holde opp sinnet, psyken og den fysiske formen, selv om ting er som de er. For min del merker jeg at jeg har veldig god tid. I går trente jeg med Trine og Johanna, mest strikk og egen kroppsvekt. Vi var så motiverte til trening at vi sikkert kunne … Continue reading "fysisk og psykisk aktivitet"

2020-03-16 19:06 Innetid og en løpeøkt

I dag er den første dagen jeg virkelig har kjent på denne unntakstilstanden, sikkert fordi det er mandag. Hodet tror det skal opp tidlig for å dra på trening, jobb/skole og trening igjen, så våkner man og innser at det ikke bare var en drøm, alt dette. Jeg våknet heldigvis med solskinn gjennom gardinene, spiste … Continue reading "Innetid og en løpeøkt"

2020-03-15 19:21 En oppdatering fra Norge

Først må jeg bare si at jeg skjønner at det ser feil ut. Vi dro til hytta før vi fikk beskjed om å ikke gjøre det. Vi tenkte egentlig at hvis vi først skulle holde oss unna folk, kunne vi like gjerne gjøre det på hytta. Da nyheten kom om at alle måtte reise hjem, … Continue reading "En oppdatering fra Norge"

2020-03-13 18:42 En oppdatering fra Sverige

Vi rømte basicly landet i går, jeg, Maja og Anders, kjørte til Åre for en selvpålagt karantene/ferie. Vi gjorde jo dette før det ble sagt at man ikke skulle dra på hytta. Det er vanskelig å forholde seg til en situasjon som forandrer seg i enorme omfang og eskalerer for hver dag som går. Vi … Continue reading "En oppdatering fra Sverige"

2020-03-11 14:08 Corona takeover

Hei bloggen <3 Er det flere som begynner å kjenne bakken briste under seg med alt dette epidemi-snakket going on, jeg mener, er dette virkelig slutten? Ender dette i full corona takeover med hamstring av mat og vandrende zombier i gatene? Dere har sett I am Legend, sant? Hvis ikke, kanskje ikke se den i … Continue reading "Corona takeover"

2020-03-08 17:29 Gratulerer med dagen damer!

Hei babes og gratulerer så mye med dagen alle flotte kvinnemennesker ♥ Jeg har ikke gjort mye denne helgen, fikk litt me-myself-and-I tid på lørdag. Var først på håndballtrening, så dro jeg hjem og spiste en nydelig egg, avokado, rundstykker og laks frokost, før jeg dro til byen for å fikse brynene hos min go to … Continue reading "Gratulerer med dagen damer!"

2020-03-05 20:55 Bronsemedalje i ligaen

Vi sikret tredjeplassen i ligaen i går kveld!! Vi vant mot Sola etter en jevn kamp og dermed ble det plass på pallen. Jeg er så glaaad og stolt over å spille med en sånn talentfull gjeng. Vi kom hjem sent i går kveld, så jeg hoppet i seng etter litt ryddings og sovnet som … Continue reading "Bronsemedalje i ligaen"

2020-03-03 20:27 Sunnere alternativ til ris?

Hei dere! Jeg startet denne uka med en liten handel, ikke store greier, men et par middager og litt pålegg. Alltid greit å starte uka med fullt kjøleskap og noen planer om middager og matpakker. Ellers har det vært fire treninger så langt, mandag og tirsdag. I morgen spiller vi bortekamp mot Sola. Vi spiller … Continue reading "Sunnere alternativ til ris?"

2020-02-29 17:50 Nytt innen styrketrening og ernæring

Hei dere! Etter håndballtrening i morges dro jeg på 3T-Rosten for å tilbringe deler av dagen på Inspira. Det er en inspirasjonshelg for alle ansatte på 3T, hvor man har muligheten til å lære masse om kosthold og trening i alle slags former fra erfarne ernæringsfysiologer og trenere. Ettersom jeg kom rett fra trening og … Continue reading "Nytt innen styrketrening og ernæring"

2020-02-28 08:18 Min måte å våkne på

Reklame | 3T-shop Det er fredag min venn rekk din hånd opp i været – var de første ordene som kom ut av munnen min i morges, hvis jeg ikke teller med bannordet som kom kom da Beyoncé begynte å synge “Hold up” for full hals klokka 06.50. Jeg vet ikke om jeg er den … Continue reading "Min måte å våkne på"

2020-02-24 16:26 Fredag > mandag

Hei dere! Jeg er tilbake med tidenes blåmandag etter en nydelig helg i Åre. Den gikk alt for fort og det eneste jeg kan gjøre nå er å se miiimre tilbake. Jeg og Hanna kjørte opp på fredagskvelden, mens Sanne dro tidligere på dagen, så hun handlet inn og begynte å lage mat til vi … Continue reading "Fredag > mandag"

2020-02-21 12:55 I matboksen: 3 salater

Hei folkens! Jeg tenkte å komme med en aldri så liten guide på hvordan man raskt og enkelt kan lage den perfekte lunsj-salaten som kan puttes rett i matboks og nytes hvor som helst til alle døgnets timer. Jeg vil dele opp denne guiden i tre ulike nivåer, som er tildelt et ulikt antall stjerner. … Continue reading "I matboksen: 3 salater"

2020-02-20 14:50 En finger ut av ledd

Hei sann! Har dere vinterferie dere kanskje? Noen av dere hvert fall. Denne uken har gått som normalt hittil, men i morgen skal jeg klare å få pressa inn litt ferie ved å dra til Åre med Hanna og Sanne. Vi drar etter håndballtreningen min som er ferdig 18.00. Vi la det inn i kalenderen … Continue reading "En finger ut av ledd"

2020-02-19 12:16 Dette er meg

I vennegjengen Jeg er veldig sosial og elsker å være med vennene min. Haha fikk så gæli haugenstua-feeling av den skrivefeilen der, “Trine, Nora, Anna det er brorene mine“. Sorry dårlig humor. Jeg er den i gjengen som er med på det meste, så lenge det ikke kræsjer med håndballen. Jeg har et unikt forhold … Continue reading "Dette er meg"

2020-02-16 14:47 Mange baller i luften

Hei peeps ♥ Jeg er veldig glad i dere og takknemlige for at dere titter innom av og til. Jeg føler selv at jeg ikke når opp til mine og deres forventninger når jeg blogger så sjelden og da blir det mer sånn at jeg blogger fordi jeg har dårlig samvittighet, enn at jeg blogger … Continue reading "Mange baller i luften"

2020-02-10 18:10 Recap søndag/mandag

Hei folkens, god mandag! Denne mandagen har vært fin, til tross for at jeg hadde på vekking klokka sju for å dra i en forelesning som var ikke-eksisterende, noe jeg fant ut litt sent. Jeg ble dermed sittende å selv-studere, noe jeg sikkert hadde godt av. Så tok jeg bussen hjem og dro på 3T … Continue reading "Recap søndag/mandag"

2020-02-08 11:36 B i r t h d a y g i r l

23 er ikke den verste alderen altså! Selv om jeg ikke har lyst til å bli noe som helst eldre, og kommer til å se på meg selv som 20 år de neste fem årene, så er 23 en ganske chill alder. Det er liksom bare et tall, det betyr ikke noe spess. Når man … Continue reading "B i r t h d a y g i r l"

2020-02-04 19:58 Lang dag i morgen

Hei dere! Jeg håper dere er i bedre form enn meg. Jeg har vært plaget med mageproblemer siden søndagen, skikkelig krampe og kvalme og generelt rævva form. Jeg prøvde og lade opp til håndballtrening hele mandagen, endte opp med å se på treninga med en smoothie i hånda for å prøve å få i meg … Continue reading "Lang dag i morgen"

2020-02-02 18:36 RECHARGING

Denne helgen har vært så avslappende. Jeg har vært min egen bestis og hunget mest med meg selv. Fredagskvelden var sushi, et forsøk på love island uk, før det ble for kjedelig å sette seg inn i, og tidlig i seng. Lørdag morgen hadde vi håndballtrening, før jeg dro hjem og ordnet meg for å … Continue reading "RECHARGING"

2020-01-30 20:37 kampsmell og topp 3 verst på trening

Vi gikk på en kjempesmell på onsdag. Det var hjemmekamp og alt lå til rette for at vi skulle gå seirende hjem fra hallen med to poeng i baklomma. Slik gikk det altså ikke. Andreplassen tapte mot sisteplassen på tabellen og utsikten er ikke like fin fra tredjeplassen, som vi nå ligger på. Det var … Continue reading "kampsmell og topp 3 verst på trening"

2020-01-27 17:19 Man flu

Jeg har hørt historier om dette fenomenet, men aldri vært vitne til det eller vært utsatt for det i den grad jeg nå har opplevd. Det har vært slitsomt. Det har vært annerledes enn noe jeg har vært bort i før og det har satt forholdet på prøve. Jeg trodde det bare var en myte, … Continue reading "Man flu"

2020-01-26 17:48 EM og aksjemarkedet

God søndag kveld! Jeg håper dere har hatt en fin slutt på uka. Min helg har bestått av mye håndball, mest på TV-en. EM-finalen er spilt og Spania ble Europamestere. På fredag så jeg semi-finalen, hjemme hos Julie med Maja, Anna, Helle og Sofie fra laget. Kjæresten til Julie var med i troppen så det … Continue reading "EM og aksjemarkedet"

2020-01-22 11:00 Shop vintage

Da er klessalg-prosjektet mitt såvidt up and running. Jeg har tatt bilder av halve klesskapet mitt, så gjenstår det bare å få det ut. For dere som vil følge med så er det bare å følge meg på Tise (@mathildeholck), så kommer det nok mer og mer ut på profilen min der etter hvert. Skal … Continue reading "Shop vintage"

2020-01-21 20:01 Rusta for kamp i morgen

Hei sann! Det er tirsdag kveld. Akkurat nå sitter jeg nydusjet og spiser kveldsmat etter håndballtrening, viktig å fylle på!! Vi har hatt noen relativt harde treninger de siste dagene, med mye duellspill og høy intensitet, men det er greit å kjenne litt på det også. Jeg tror vi føler oss rusta til morgendagens kamp … Continue reading "Rusta for kamp i morgen"

2020-01-19 16:21 paint and sip

Det ble en artsy lørdag kveld, i går. Jeg, Erica, Oda, Rachel, Martine, Victoria og Sanne prøvde oss på pant & sip. Det må jeg bare si, det er virkelig ingen dum ide for en sosial happening med friends. Vi koset oss i hvert fall myycke med snacks, vinos, latter og maling på klær og i ansikt. … Continue reading "paint and sip"

2020-01-19 13:28 bursdag og seks-retters

Hei peeps ♥ Denne helgen startet på beste vis med bursdagsselskap fredag kveld, tilbake på gode, gamle Heimdal i barndomshjemmet til tvillingene. Vi bodde jo med gåavstand fra hverandre hele gjengen back in the days. Nå har alle flyttet hjemmefra, men de fleste er heldigvis fortsatt i byen. Tilbake til selskapet – det kan virke … Continue reading "bursdag og seks-retters"

2020-01-17 13:37 Ting jeg vil gjøre denne måneden

Nå er vi jo et stykke inn i denne måneden, men disse punktene vil forhåpentligvis dra seg utover de neste også. Jeg liker å skrive ned ting jeg vil gjennomføre eller mål jeg setter meg, for da blir de mer ekte og enklere å ta tak i. Så ting jeg vil gjøre denne måneden, er … Continue reading "Ting jeg vil gjøre denne måneden"

2020-01-15 20:25 Håndball-feber i Trondheim

Jeg spilte min første kamp for året nå i kveld. Innbytterpuls, forstuede fingre og blodsmak i munn. Det er DEILIG å være tilbake. Vi spilte mot Aker – lå under store deler av førsteomgang, snudde det mot slutten og vant med to mål. Jeg spilte kun forsvar, men det er helt greit. Jeg har vært … Continue reading "Håndball-feber i Trondheim"

2020-01-13 15:21 Påkjørt på vei til skolen

Jeg hadde akkurat plukket opp Sanne og var på vei til – vent, hei forresten, god mandag, jeg er midt i fortellingen om da jeg og Sanne kolliderte med en annen bil på vei til skolen i dag – ja, vi var på vei til BI. Det var i åtte-draget i morges og vi skulle … Continue reading "Påkjørt på vei til skolen"

2020-01-10 23:25 smågodt og alenetid

Hei folkens! I skrivende stund er det fredag kveld over midnatt, så lørdag morgen om du vil. Jeg har flyttet meg, chipsen og smågodtet fra spisebordet til sofaen og er rimelig innstilt på å bli liggende her en stund. Egentlig burde jeg vel lagt meg, fordi jeg var oppe tidlig og har vært på farten … Continue reading "smågodt og alenetid"

2020-01-06 17:54 kickstart på 2020

Reklame | 3Tshop.no Mandag. Og med det begynte hverdagen igjen, men jeg elsker det. Jeg har faktisk funnet ut at jeg er en person som fungerer bedre i en travel hverdag, enn i ferie. Når jeg har ferie blir jeg et dovendyr. Jeg kan ha all verdens tid til å trene, lese, ta bilder, blogge, bake, … Continue reading "kickstart på 2020"

2020-01-05 20:06 Avskjed med damen min

Hei dere! Akkurat nå sitter jeg og snavler kakerester fra kjærestens bursdagsselskap. En meget fin måte å avslutte denne helgen på. Veldig koselig med hele svigerfamilien hjemme hos han, massevis av kaker og med byåsenjentene på storskjerm i stua, når jeg selv ikke kunne være med på kamp på grunn av noen set backs. Nå … Continue reading "Avskjed med damen min"

2020-01-03 20:32 Sunn digg mat

GODT NYTTÅR Herlighet dere. Et nytt tiår står foran oss – og det lengste jeg klarer å se inn i framtiden er på fredagstacoen som venter meg. Det er rart at det er helg igjen, føler juleferien varte en evighet. Vel vel, klager ikke. Skal ikke sitte her å påstå at mandag er favorittdagen. Selv … Continue reading "Sunn digg mat"

2019-12-29 19:01 Romjula er den beste tiden

Hei venner! Dette er den første jula jeg merker at jula faktisk også eksisterer, om ikke er på sitt beste, mellom julaften og nyttårsaften. I alle mine tidligere år har jeg tenkt at desember på en måte er jula og at den er ferdig etter julaften, haha jeg er sikkert den eneste som har tenkt … Continue reading "Romjula er den beste tiden"

2019-12-23 13:53 Juleferie på fjellet

God jul mine venner! I dag er det lille julaften og jeg er på hytta på fjellet. Det har vært noen dager med familieselskap og julebord og lite søvn egentlig, så det var utrolig deilig å sove ti timer i natt og våkne til tidenes julefrokost med sylte og rull, sild og laks, hjembakt brød, … Continue reading "Juleferie på fjellet"

2019-12-17 19:10 Julegave-inspo-vlog

// i samarbeid med 3T-shop Årets julegaver er faktisk i boks her i gården. Jeg kan ikke tro det. Jeg mangler å pakke de inn, men jeg kjenner at det er godt for sjela ikke å ha skuldrene oppi øra av stress. Så i morgen skal jeg på lunsj med Anders og Katrine før hun reiser tilbake … Continue reading "Julegave-inspo-vlog"

2019-12-16 17:20 Sesongens jakke og vintersko

Hei folkens! Hvis noen lurer så har jeg njuutet de siste dagene i en liten juleferie-boble med vm-kamper, kjæresteri, pepperkakebaking, julefilmer, jentekveld, fest og middag hos svigers, blant annet. Noen ganger er det viktig å bare leve i øyeblikkene som man samler på i minneboksen, uten å føle at man må dokumentere dem. Jeg vet … Continue reading "Sesongens jakke og vintersko"

2019-12-08 11:27 Juleferie !!

Hei dere! Jeg er tilbake i levende live etter denne eksamensperioden. Begynner jo å bli rutta på det, men samtidig merker jeg at det fortsatt blir litt skippertak. Jeg gjorde meg ferdig med siste på torsdag og har svevd på en sky siden det. Jeg dro til byen med Mimmi og Pernille rett etter eksamen … Continue reading "Juleferie !!"

2019-12-01 20:10 10 ting jeg vil gjøre i desember

Se lavbudsjett-julefilmene på Netflix  Selv om de er klisjé til tusen og relativt dårlige, så elsker jeg å varme opp til Love Actually og The Holiday med dem. Jeg snakker blant annet om de to som Vanessa Hudgens er hovedrolle i, Prinsessen og dobbeltgjengeren, og En ridder til jul. Vi sitter faktisk å ser en nå … Continue reading "10 ting jeg vil gjøre i desember"

2019-11-29 14:04 Proteingrøt

Det er fredag formiddag, jeg har trent styrke og sitter nå ved kjøkkenbordet i leiligheten min med en havregrøt og nyter synet av hvit snø fallende fra himmelen. Det kribler i magen hos barnet inni meg fordi det snart er jul. Jeg får overtenning hvert år på denne tiden, og jeg elsker det. Jeg tror … Continue reading "Proteingrøt"

2019-11-28 20:38 Lunsjpause i eksamenstid

God afton som man sejjer. Er det torsdag kveld? Jeg vet ikke, dere leser sikkert dette på fredag uansett. Jeg har ikke koll på dagene – alle er like, helg er ikke helg, men sånn er eksamenstid. Jeg skal ikke klage ettersom jeg forsynte meg selv med en skikkelig posjon hyttetur i forrige uke med … Continue reading "Lunsjpause i eksamenstid"

2019-11-25 17:26 Alternativ adventskalender

/samarbeid Hei dere! Jeg er hjemme etter tidenes mest stressende eksamen. Det var hjemmeeksamen, noe som egentlig høres ganske chill ut, ikke sant? Vel, det var det altså ikke denne gangen. Det var i faget business communication. Jeg satt konstant i åtte timer med røde øyne og ristet, noe som kanskje har noe med koffein-inntaket … Continue reading "Alternativ adventskalender"

2019-11-22 18:09 Perfekt høres kjedelig ut

Jeg er herved i det dype hjørnet. Jeg kom til å tenke på dette livet vi lever. Vi lever så forskjellige liv, det er rart hvordan jeg ikke aner hvordan naboen, foreleseren, bussjåføren eller venners venner lever. Det er jo derfor jeg skriver blogg egentlig, for å la folk som ikke nødvendigvis har noe forhold … Continue reading "Perfekt høres kjedelig ut"

2019-11-20 16:28 Når dekket eksploderer

på vei til hytta en tirsdagskveld, befinner man seg i en situasjon jeg i hvert fall ikke har vært i før. Det skjedde. Midt i en episode av Friminutt med Herman og Mikkel langs E14. Jeg og mannen bestemte oss for å dra på hytta denne uka fordi jeg har fri fra håndballen og han … Continue reading "Når dekket eksploderer"

2019-11-19 12:34 Jeg har testet veganske matvarer

Hei sann! Her kommer innlegget dere har ventet på, der jeg rangerer de veganske matvarene jeg testet da jeg var veganer i en uke. Jeg rangerer dem fra 1 til 10. Jeg tenker at 10-tallet representerer det ikke-veganske produktet som jeg sammenligner med. Rødbetburger Denne heter Veggi Burger, kjøpte den på Bunnpris. Jeg synes den … Continue reading "Jeg har testet veganske matvarer"

2019-11-17 17:13 Søndag med meg selv

God søndag! I dag ble jeg, til alles overraskelse, bitt av ryddebasillen. Om jeg bare hadde hatt 48 timer i dette døgnet skulle jeg ha shaiiiina leiligheten to ganger og ryddet ut halvparten av alle tingene jeg eier. Det er dette som skjer når det er eksamenstid, seriøst hver gang. Jeg liker svært dårlig å … Continue reading "Søndag med meg selv"

2019-11-12 16:53 Siden sist

Siden sist da dere. Det er den mest skyldige overskriften i en bloggers arkiv, den indikerer at jeg ikke har vært innom på en stund og prøver indirekte å be om forlatelse. “Om forlatelse” hvem skriver det i 2019 egentlig. Jeg er sliten og når jeg er sliten så begynner jeg bare å skrive ned … Continue reading "Siden sist"

2019-11-07 19:22 Svar på spørsmålene deres

Betaler du mye selv eller er det mye spons Jeg betaler det meste selv helt klart. Hvordan møttes du og “denne mannen du holder på å møter”? Knis. Tell us about it! Haha artig at du spør, neida. Skal jeg virkelig fortelle om det altså. Vi møttes vel strengt tatt første gang for et og … Continue reading "Svar på spørsmålene deres"

2019-11-06 15:00 Husk farsdag på søndag

Denne saken inneholder kommersielle lenker Hei sann! Det er farsdag på søndag, så dette er bare en liten reminder, så dere ikke glemmer det og ser det som eneste utvei å dra en hvit løgn og si at gaven er bestilt på nettet, leveringen er forsinket, men den kommer sikkert i løpet av uka! Jeg … Continue reading "Husk farsdag på søndag"

2019-11-05 20:15 Vegansk uke?

Yes da, det er på tide å utfordre seg selv og prøve noe nytt. På søndag så jeg og Anders filmen, The Game Changers, på Netflix (noe vi ikke burde gjort). Neida jeg synes den var utrolig bra, han mente den ødela livet hans. Anyways, den handler om toppidrett og vegansk kosthold. Jeg er jo en … Continue reading "Vegansk uke?"

2019-11-04 12:37 En festdag og publikumsrekord i eliteserien

Lørdagen var helt magisk! Vi spilte kamp mot Molde i det splitter nye Trondheim Spektrum foran over 7000 tilskuere. Det er ny tilskuerrekord på en eliteseriekamp i norsk håndball. Vi kjørte dobbelkamp med Kolstad, som spilte mot Drammen rett etter oss. Og det ble dobbel trøndersk seier. Kampene ble også sendt på TV2-sportskanalen. Jeg får … Continue reading "En festdag og publikumsrekord i eliteserien"

2019-11-01 21:05 stor dag i morgen

Inneholder en annonselenke Hejjj mine venner. Jeg har inntatt sofaen og har en burgerbestilling under produksjon denne fredagskvelden. Uken har vært hektisk fram til nå. Jeg har fortsatt skuldrene litt høyt, noe jeg håper den burgeren og en film skal gjøre noe med snart. Det er nok likevel morgendagen som gjør at jeg har litt … Continue reading "stor dag i morgen"

2019-10-31 15:03 Timålstap og indisk

Vår to-dagers-tur til Kristiansand er endelig over. Vi tapte mot Vipers med ti mål, ellers var det bare allers, nydelig by og indisk mat hos Mother India. Vi landet på Værnes og vinket hverandre adjø for en time siden. Og nå har vi håndballtrening igjen om en time. Life. I kveld skal jeg til Sanne … Continue reading "Timålstap og indisk"

2019-10-29 20:56 ukens spørsmål og skrivende stund

Tirsdagen er her og jeg sitter i skrivende stund på kontoret og drikker kaffe. Dagen er fullspekket, startet med morgentrening klokken åtte i morges, deretter rett på kontoret og spise frokost der, her skal jeg sitte i noen timer til, og spise middagsrestene fra i går før neste trening som er klokken fem. Middagen var … Continue reading "ukens spørsmål og skrivende stund"

2019-10-26 16:48 Vi elsker barnebursdag

Vi er i grunnen oppdratt med at bursdag skal gjennomføres i form av en eller annen aktivitet. Hvis vi tar det helt tilbake til 2003, da vi gikk i første klasse, feiret jeg barnebursdag med aerobic-time og bading i bassenget på 3T-Rosten, etterfulgt av kveldsmat og kake. Mamma og pappa stelte i stand. 18-årsdagen min … Continue reading "Vi elsker barnebursdag"

2019-10-25 16:04 Etterlengtet helg

Hei mine venner og GOD FREDAG! Ingen annen sammensetning av to enkle ord klinger så godt som det. Denne uken har vart i en evighet. Nå vet jeg at alle uker i utgangspunktet rommer like mye tid, men noen føles bare lenger enn andre. Nå er det uansett helg og ikke nok med det, vi … Continue reading "Etterlengtet helg"

2019-10-22 20:10 Det skal visst ikke være enkelt

I dag har vært en sånn dag hvor jeg kjenner at jeg har brukt mye av meg selv. Jeg hadde håndballtrening klokken ni, den økta er tøff, selv om det egentlig bare skal være teknikktrening, så er nok det den tøffeste formen for trening når det kommer til hvordan hodet jobber. Detaljer, detaljer og finpuss, … Continue reading "Det skal visst ikke være enkelt"

2019-10-21 17:36 Uken som gikk

Akkurat nå Har jeg en fiskegrateng i ovnen, er SKRUBBsulten 🙂 Ikke no stress. Jo ja jeg er en av de som mildt sagt blir hangry når jeg går litt for lenge uten mat. Vi har fri fra håndball i dag og da blir det kluss i måltidsrytmen med en gang. Varmer opp med en … Continue reading "Uken som gikk"

2019-10-20 13:54 adressa-artikkel og hverdagen

Hei folkens, long time no see!! Seriøst hvor skal jeg starte nå? Jeg føler det har skjedd så mye siden sist, også grunnen til at jeg ikke har fått tid til å sette meg ned med bloggen. Hverdagen har gått i ett og det var ikke før mamma ringte meg i morges og nevnte noe … Continue reading "adressa-artikkel og hverdagen"

2019-10-13 07:00 havrepannekaker med banan og eple

Hvis det er flere enn meg som har fruktkurven fylt opp av epler fra hagen og har gått tom for ideer å bruke eplene til, er denne oppskriften midt i blinken. Hvis det ikke er noen andre enn meg som er i den situasjonen (forresten mimmi sine epler, jeg har ingen eplehage enda), så er … Continue reading "havrepannekaker med banan og eple"

2019-10-12 11:00 Nervøs hestejente

Jeg har vært på ørten rideleirer OG gått på ridning i flere år, men jeg kommer aldri helt over den lille frykten jeg har for de store, fine dyrene. Jeg elsker dem, men samtidig er jeg litt redd dem. Litt som forholdet mitt til Maja på morgentrening (hun er B menneske). Men det er noe … Continue reading "Nervøs hestejente"

2019-10-11 16:55 Til Tyskland med B-gjengen

Hei dere, god fredag! Jeg håper dere har kommet dere hjem fra skolen og snart er klare for fredagstacoen (or whatever makes you happi). Jeg har også vært på skolen, på første gang på.. eh lenge? Etter en fem-timers forelesning dro jeg gladelig hjem. Siden det har jeg spilt så høy hip hop her i … Continue reading "Til Tyskland med B-gjengen"

2019-10-07 18:53 Uken som gikk

Akkurat nå Sitter to slitne håndballjenter i sofaen etter trening og spiser pastasalat og ser The Sinner på Netflix. Ukens tanke Det nærmer seg TV-aksjonen 2019, den 20 oktober. “Nå er det hennes tur” heter årets aksjon og går til CAREs arbeid for kvinners rettigheter. Så hvis man har lyst til å bidra og gå … Continue reading "Uken som gikk"

2019-10-05 17:10 Slooow lørdag

God lørdag! Håper alle har en fin dag så langt. Jeg har ikke gjort veldig mye – var på håndballtrening i morges og etter det har jeg mer eller mindre blitt liggende i sofaen og halvsove. Jeg bakte glutenfrie polarbrød til lunsj, ved hjelp av pakken “Nistebrød” fra Det Glutenfrie Verkstedet. Elsker det merket. Nå … Continue reading "Slooow lørdag"

2019-10-04 13:02 Høstvær og fredagsvibber

Sola skinner og bladene faller og ja jeg er en sånn person som elsker å påpeke været. Det gjør noe med hele sinnstemningen. Jeg sto opp kvart på sju i morges og fikk besøk av en journalist fra Adressa, som skal skrive en reportasje om en vanlig dag i mitt veldig viktige liv. Hun ble … Continue reading "Høstvær og fredagsvibber"

2019-09-30 14:01 Blåmandag?

Flere som fikk en brå start denne mandagen? Jeg la meg heldigvis tidlig i går da jeg kom hjem fra Åre, men likevel kjentes det ut som jeg kun hadde sovet et kvarter da vekkeklokka ringte halv åtte i morges. Jeg har ikke noe annet å komme med akkurat nå, enn denne videoen med ikoniske … Continue reading "Blåmandag?"

2019-09-28 17:23 ÅRE

En liten oppdatering fra Åre. Vi kom i går kveld og lagde hvit pizza til kvelds. I dag har vi bare ruslet rundt i sentrum blant de hundrevis av andre som er på høstmarkedet i Åre. Det er seriøst mye folk her, men det er koselig da. Vi handlet inn litt til middag og tok … Continue reading "ÅRE"

2019-09-27 14:51 GOD FR(ihelg)EDAG

Fikk luurt med inn i overskriften at vi har frihelg denne helga. Det betyr null felles treninger, verken fredag eller lørdag, og ingen kamp på søndag. Det utnyttes med FYLLAAA. Neida jeg drar på hytta. Kunne ikke tenkt meg noe bedre enn det akkurat nå. Og med det skal jeg meddele noe dere ikke trodde … Continue reading "GOD FR(ihelg)EDAG"

2019-09-25 20:34 Hva jeg spiser i løpet av en dag #6

Som dere skjønner beveger jeg meg ute i farlig farvann når jeg begynner å prate om hva jeg spiser i løpet av en dag. Jeg har fått en del konstruktiv kritikk som jeg tar til meg, der det markeres i tjukk skrift at jeg ikke burde si hvor mye jeg spiser av det jeg spiser. Ikke at … Continue reading "Hva jeg spiser i løpet av en dag #6"

2019-09-22 09:00 VLOG: sjokolade-testing

Her kommer vloggen fra fredag kveld. Jeg, Maja og Yasse prøver ut sjokolader vi ikke har smakt før, typ Hobby, Troika osv osv. Dere får kose dere med den, meanwhile er jeg på vei til Oslo for å spille kamp, Byåsen mot Follo. ENJOY. 0 kommentarer

2019-09-21 20:33 riktigt mysigt

God lørdag kveld mine venner! Jeg skal gi dere et kortfattet bilde av meg og mine omstendigheter i nuet: meg på sofaen, foran TVen, snacker pottis og slurper pepsi max fra en boks – iskald fra fryseren, med en frossenpizza på kjøkkenbenken, og kunne ikke fått det bedre. Viktig å få med det siste. Jeg … Continue reading "riktigt mysigt"

2019-09-20 13:04 Glutenfrie havre- og gulrotrundstykker

Bak dere inn i helga med disse godsakene, enten i kveld eller til frokosten i morgen tidlig. Dette er hands down, de BESTE rundstykkene jeg har laget. Jeg visste ikke at det gikk an å lage så saftige, faste og fine, glutenfrie rundstykker. Når jeg er i Åre kjøper jeg alltid en type rundstykker som ligger … Continue reading "Glutenfrie havre- og gulrotrundstykker"

2019-09-19 15:33 3 strake

Hei dere! Gårsdagens kamp mot Oppsal endte med en sliteseier. Vi vant 30-27. Men det er uten tvil de kampene som føles best å vinne, når man har kjempet konstant i 60 minutter og får betalt for det. Jeg fikk endelig tillit fra trenerene, jeg spilte i 40 minutter og satte mine første seks mål … Continue reading "3 strake"

2019-09-18 12:38 Vlog: Morgentrening på OLT

God onsdag! Håper dere har en bra dag til tross for eventuelt regn og tunge forelesninger. Akkurat nå sitter jeg på skolen med Sanne og Stine og skriver en oppgave vi skal levere inn i faget Metode. Jeg kom egentlig nettopp hit, gikk innom kaffebaren ved inngangsdøra for å få et stempel på kaffekortet mitt, … Continue reading "Vlog: Morgentrening på OLT"

2019-09-17 19:26 Morgentrening

Hei og god kveld dere! Litt sent ut med blogginga denne uken. I går var jeg på trening og jobb hele dagen, og etter den siste treningen kjørte jeg til Heimdal for å spise middag hjemme og feire bursdagen til mamma. Etter en sen middag var det egentlig bare å komme seg i seng, før … Continue reading "Morgentrening"

2019-09-14 12:44 lørdag og pride-parade

God lørdag! Håper dere har hatt en fin start på helga så langt. Jeg har daffet leenge i dag, deilig å ikke ha morgentrening for en gangs skyld. Vi har kamp klokken fire, så det er grunnen til “treningsfri” lørdag. Vi spiller mot Kaerjeng fra Luxemburg i EHF-cup. Vi spilte mot dem i går også og vant 13-40 eller noe. Så vi får se hva vi får til i dag. I dag er det også Pride-parade i Trondheim! Jeg rekker ikke paraden selv, men vi...Continue Reading "lørdag og pride-parade" →

2019-09-12 13:52 Mine topp 8 podkaster

Jeg tenkte å komme med mine favorittpodkaster og anbefale dem til dere. Jeg hører ofte på podkast når jeg sitter på jobb og plotter inn tall i Excel, når jeg tusler til skolen eller når jeg står og steker en omelett på köket. Jeg liker podkaster som gir kunnskap om ting, som blant annet trening, søvn, ernæring, politikk og karriere, samtidig som jeg også liker livsstils- og komediepodkaster som bare får tiden til å fly. Her er mine topp 8. Friminutt med Mikkel og Herman...Continue Reading "Mine topp 8 podkaster" →

2019-09-10 20:42 Svar på spørsmål

Lurer på hva som motiverer deg til å fullføre treningsøkta på tunge dager/perioder? Det er nok det å se for seg det store bildet. At hver time jeg legger ned i en økt teller. Selvfølgelig er det noen dager som er så tunge, samme om det er mentalt eller fysisk, at jeg tar til den … Continue reading "Svar på spørsmål"

2019-09-09 16:27 Ute og raver til fire på natta

Hei sann! Jeg er oppe og nikker etter en travel weekend. På fredag skjedde det ikke noe spesielt, jeg var på håndballtrening, eller jeg så på håndballtrening fordi jeg var dårlig form. Forkjølelsen har tatt meg under sine vinger og jeg går inn i min andre uke med snufsete nese. Fredag kveld ble tilbragt hjemme … Continue reading "Ute og raver til fire på natta"

2019-09-06 14:22 3 måter å style skjørtet på

Skjørtet jeg kjøpte meg sist bytur med meg selv er veldig sommerlig. Det minner om et annen skjørt jeg kjøpte på Cubus i sommer, som jeg brukte mycke, men som er mer eller mindre ubrukelig når været i Trondheim finner tilbake til sitt stormfulle, iskalde seg. Men med et slikt skjørt kan man egentlig gjøre … Continue reading "3 måter å style skjørtet på"

2019-09-04 15:06 Høstens fineste tracksuit

Inneholder annonselenker Jeg har en indre kjærlighet for tracksuits og elsker når det er litt for mye av det gode egentlig haha. Jeg har et par tracksuits som er helfarget, både i knallrød fra Puma, blå fra Adidas og svart og rosa fra Hummel. Nå skal jeg vise dere min absolute fav denne høsten. Den … Continue reading "Høstens fineste tracksuit"

2019-09-03 15:27 Uken som gikk

Akkurat nå Sitter jeg ved middagsbordet og spiser en havregrøt med peanøttsmør og rosiner, med en snufsende Maja sittende på andre siden av bordet. Jeg skal på håndballtrening, uten min partner for hun er blitt syk, som dere skjønner. Jeg skal poppe en Redbull nå for jeg er faens trøtt. Sorry depressing vibes. Ukens høydepunkt … Continue reading "Uken som gikk"

2019-09-02 11:31 Festningen recap

Reklame Festningenfestival Hei dere! Det er mandagen etter en minnerik helg, og så lenge det er gode minner man sitter igjen med, er det en fin følelse å kjenne på. Tiden fra fredag til søndag har virket veldig lenge, sikkert fordi jeg har gjort mye. Det har jo vært festival her i hjembyen og jeg … Continue reading "Festningen recap"

2019-08-29 20:53 Festningen festival

Reklame | Reklame: Festningenfestival Denne helgen er det festival i Trondheim! Det blir min andre festival for sommeren, da Stavern var jomfruturen, og jeg kan ikke si jeg hadde det annet enn gøy på tur med skitdamene. Derfor gleder jeg meg til nok en festival og denne gangen i egen by med hele venneflokken og … Continue reading "Festningen festival"

2019-08-28 14:06 En fin dag

I går hadde jeg en liten downer, ikke en spesiell ting, men jeg var bare sliten store deler av dagen. Det kommer nok av lite søvn og dårlig matrytme etter mye reising. I tillegg hadde jeg to håndballtreninger, en klokken ni og en klokken fem, og var på jobb mellom dem. Så det er kanskje … Continue reading "En fin dag"

2019-08-26 18:50 Tilbake fra Tyskland

Hei gjengen! Det er mandag og det føles som jeg har vært borte i en evighet, det er sikkert på grunn av de usannsynlig lange reisedagene vi har vært gjennom, både på fredag og i dag. Vi snakker 11 timer hver vei. I morges spiste vi frokost klokken 06.00 og reiste med buss og to … Continue reading "Tilbake fra Tyskland"

2019-08-22 19:50 Tyskland og Q&A

I natt (natt til fredag) reiser jeg til Tyskland med Byåsenjentene for å spille noen kamper og spisse formen til sesongstart. Vi spiller til sammen fem kamper på to dager, lørdag og søndag, og reiser hjem igjen mandag. Jeg sier endelig vi som i ordets opprinnelige betydning, altså jeg og dem, jeg er med og … Continue reading "Tyskland og Q&A"

2019-08-21 16:39 Første skoledag

I dag var første skoledag for meg dette høstsemesteret. Jeg var oppe klokken sju, sminket meg og spiste en havregrøt i godt selskap ved frokostbordet. Forelesningen var ikke før halv ni, men jeg liiker jo å ha god tid. Det var godt å se BI-jentene igjen, har ikke sett mye av dem i sommer. Vi … Continue reading "Første skoledag"

2019-08-20 20:10 Dagens happening

I dag er det sikkert mange ting som skjer, noen skal kanskje spise middag med mor og far, noen har vært på ny jobb og skal feire det med et glass sprudlings, noen gruer seg til trening og andre gleder seg til å komme hjem til Love Island. Jeg skal slutte å prate om det … Continue reading "Dagens happening"

2019-08-19 21:14 Åtte kaffe og en makron

Det er fortsatt mandag og mange av dere har sikkert hatt første skoledag i dag eller i løpet av de neste dagene. Jeg starter ikke før på onsdag, så i dag har jeg tatt det relativt chill. Var på trening i morges, trente tung styrke med gjengen, så hadde vi photoshoot med portrettbilder osv til … Continue reading "Åtte kaffe og en makron"

2019-08-16 21:18 Fredag og LIUK

God fredag kveld! De fleste av dere leser sikkert ikke dette innlegget før i morgen, de fleste av dere har sikkert et LIV og ligger ikke inne en FREDAGskveld og ser bloody Love Island UK, all alone with a strawberry/vanilla swirl ice cream straight from the box. (I totally did that in a british accent, … Continue reading "Fredag og LIUK"

2019-08-14 19:01 På tide å ta seg sammen

Hello!! Jeg har vært en seriøst bedagelig blogger i det siste. Jeg vet ikke hva som foregår, jeg bare sliter med å komme på noe å blogge om og sliter med å prioritere å sette meg ned med macen på fanget. Det kan ha noe med at jeg holder på å utvikle en avhengighet av … Continue reading "På tide å ta seg sammen"

2019-08-11 18:38 knust bil

Søndagsfølelsen er godt planta i heimen. Jeg sov til tolv i dag, så en episode Euphoria og dro til byen for å møte Hanna og Johanna, sminkefri under solbrillene i en stor t-shirt og sneakers. Vi satte oss på en benk i Midtbyen og spiste is. Etter det ruslet vi bare fra café til café, … Continue reading "knust bil"

2019-08-07 19:31 roadtrip & rabattkode

inneholder annonselenker Hei peeps! Merker fort at hverdagen er tilbake for å si det sånn! Jeg.må.inn.i.rutiner. Jeg trøster meg litt med at flere andre fortsatt har ferie, når jeg legger meg i sofaen, spiser toast, drikker pepsi max og ser en hel sesong Papirhuset. Jadda. De siste dagene har bestått av trening, jobb, håndball. Noe … Continue reading "roadtrip & rabattkode"

2019-08-04 18:13 Vlog: Stockholm

God søndag! Her kommer en vlog fra Stockholm-turen siste helga i juli. Håper dere liker den! 3 kommentarer

2019-07-31 13:31 Stockholm mini-guide 2019

Jeg skrev en Stockholm-guide i 2016, da jeg var der med Johanna og Louise. Her kommer en oppdatert versjon fra denne sommerens tur med Sanne og Hanna. Annet hotell, andre restauranter og events, men like herlig by, atmosfære og selskap. Stockholm anbefales som weekend-destinasjon! Hotellet Vi bodde på Clarion Hotel Sign, som ligger i sentrum … Continue reading "Stockholm mini-guide 2019"

2019-07-30 18:54 Tilbake på jorda

Jeg har seriøst svevd over bakken denne sommeren, i allefall føles det sånn. Den har vært så fin! Det får meg til å tenke at jeg bare skulle reist og levd livet, ferie hver dag, men igjen så er det noe med å belønne seg selv med ferie etter en hard periode, det gjør nok … Continue reading "Tilbake på jorda"

2019-07-27 18:16 two in one, outfit

Bikershorts fra Carlings Sko fra Urban Veske fra Weekday Topp fra Chiquelle (adlink her) Sanne is wearing all Zara from top to toe 0 kommentarer

2019-03-31 20:53 Svar på spørsmålene deres

Hvordan gjør du og Maja det med mat og middager? Spleiser dere eller betaler dere hver for dere? Det varierer litt, noen ganger kjøper vi oss bare egen middag. Men ofte handler en av oss inn middag, og Vipps er jo bare guds gave til oss kids som bor sammen. Så ja vi handler … Continue reading "Svar på spørsmålene deres"

2019-03-31 11:32 Lørdag, søndag what ever

God lørdagskveld! (føøkk skrev dette innlegget i går kveld og glemte å trykke på publish, hahah er det mulig. Så alt som kommer nå, bare tenk at det er lørdagskveld når dere leser det.)I dag har jeg vært på håndballtrening og lunsj med min mama. Det var veldig koselig, pratet om livet over kaker og … Continue reading "Lørdag, søndag what ever"

2019-03-29 17:37 Hvilken dag er det i dag?

Det er fredag!! Jeg må skrive det ned med utropstegn bak for å forstå at det er fredag i dag. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har fredagsfølelse, men jeg finner den ikke noe sted. Det kan være fordi jeg sitter på jobb, normalt sett er jeg på skolen på fredager, det kan være på … Continue reading "Hvilken dag er det i dag?"

2019-03-28 18:27 Liksom i modellbransjen

Siden sist har jeg hatt en relativt normal uke, det vil si at ting har gått i ett som vanlig. Mandag, tirsdag – jobb og trening, onsdag, torsdag – skole og trening. Så nå sitter jeg hjemme etter en lang dag og venter på at roomien skal koke sammen noe til middag. Men jeg kan … Continue reading "Liksom i modellbransjen"

2019-03-24 19:19 Selfcare

På fredag hadde jeg skikkelig me, myself and I –tid. Med andre ord skikkelig kvalitetstid i eget selskap. Jeg jobbet til klokken fem og dro på Fun Spinn 60 på 3T-Rosten med mamma etterpå. Da jeg kom hjem tok jeg meg en lang dusj, skrubbet kroppen og ansiktet. Bestilte meg pizza fra Wood, levert på … Continue reading "Selfcare"

2019-03-21 19:00 Trickskudd starterpack

Hei folkens! Jeg vet det er en del av leserne mine som spiller håndball selv, eller interesserer seg for det og liker når jeg blogger om det. Jeg har jo egentlig en unik mulighet til å dele mer av håndballhverdagen min på denne bloggen, men jeg blir usikker på hva folk egentlig vil lese om. … Continue reading "Trickskudd starterpack"

2019-03-21 16:47 Ettersvetting og god lunsj

HAPPY THURSDAY people Hvordan står det til? Det nærmer seg fredag og helg så det er bare å holde seg fast og komme seg gjennom dagen. Dagen har for min del vært veldig fin så langt. Den startet med havregrøt klokken 07.00 og styrkesirkel på Olympiatoppen en halvtime senere. Jeg klarte også for første gang … Continue reading "Ettersvetting og god lunsj"

2019-03-19 19:28 Vafler og shoot

I nuet sitter jeg og njuter vaffel med nugatti og et glass melk. Jeg skriver bevisst ikke en vaffel, fordi jeg har et fat foran meg med flere vafler og det er uvisst hvor mange som blir inntatt i løpet av bloggingen av dette innlegget. Vi hadde nemlig en pre-vaffeldag på kontoret på 3T i dag, en forberedelse … Continue reading "Vafler og shoot"

2019-03-17 18:36 Outfit outfit outfit

Bukse fra Mango T-shirt fra The Mint Kåpe fra Selected Sko fra Sketchers 1 kommentar

2019-03-16 17:35 Pulled pork og well spent lørdag

Hei dere! Det var så deilig med fredag i går. Jeg var først på forelesning på BI, spiste lunsj med en venn## på Godt Brød på Solsiden og dro på Handels og leste litt mer etter det. Jeg ble faktisk sittende overraskende lenge, så plutselig kom kvelden sigende. Den ble utnyttet på beste vis, med Sanne … Continue reading "Pulled pork og well spent lørdag"

2019-03-13 16:40 Grandma’s recipe – det beste glutenfrie brødet

Her kommer oppskriften på det berømte “Mimmibrødet”, som kanskje ikke har gått viralt enda, men som er veldig kjent i vår familie. Det er nemlig Mimmi sin oppskrift, som hun har brukt når hun har bakt brød til meg helt siden jeg fikk cøliaki. My alltime favorite glutenfree bread. Det er nydelig og grovt og jeg … Continue reading "Grandma’s recipe – det beste glutenfrie brødet"

2019-03-11 14:28 Gjengen samlet

Søndagen, gårsdagen, var en deilig dag. Jeg våknet av meg selv i tolv tiden etter en natt på byen, på jobb vel og merke. Jeg tok på meg sweatpantsen, skrudde på noe behagelig musikk, sto opp, hoppet tilbake i sengen, sto opp igjen og lagde meg et tårn av bananpannekaker. Jeg ser en serie, Dirty … Continue reading "Gjengen samlet"

2019-03-09 16:11 Kvinnedagen

Jeg tok fri fra bloggen i går, tok fri fra alt egentlig. Jeg var i begravelse til en fantastisk kvinne, bestemoren til en av diamantene i gjengen min. Det var utrolig sterkt og trist, men samtidig, sett gjennom alle tårene så var det veldig fint, å samle alle kjente og kjære for å se tilbake … Continue reading "Kvinnedagen"

2019-03-07 17:31 Noen timer her og noen timer der

Hei dere! Da har jeg endelig kommet hjem etter denne lange torsdagen. Jeg var oppe og nikket usedvanlig opplagt klokken 06.45 i dag og dro på trening på Olympiatoppen med seks andre morgenfugler (eller ikke haha). Etter en svett økt og en varm dusj kjørte jeg til BI og rakk andretimen av forelesningen i Bed.øk. … Continue reading "Noen timer her og noen timer der"

2019-03-06 15:27 Varmer opp med BOOM

Hallaisss. Når onsdagen inntar uken er det ikke lenge igjen til helg, derfor får jeg en boost bare av det. Jeg sto opp klokken ni i dag og dro for litt kvalitetstid med meg selv og mølla på 3T-Midtbyen. Der møtte jeg Thea, haha sånn er det å ha en stor vennegjeng, har ikke koll … Continue reading "Varmer opp med BOOM"

2019-03-05 12:54 Avokado og egg til kvelds

I går ble en lang dag bestående av trening og jobb, noe som går helt fint, for jeg liker hverdagen min. Men jeg synes alltid det er deilig med den tiden på kvelden, når jeg bare kan senke skuldrene, spise sen middag eller kveldsmat, se en serie og lade opp til morgendagen. De siste dagene … Continue reading "Avokado og egg til kvelds"

2019-03-04 14:39 Lag din egen form for hurtigmat

Det er mandag og tid for å sette standarden for uka. Jeg hadde time med fysio klokken 07.30 i morges og nå sitter jeg på jobb. Jeg har handlet inn diverse mat til ukens kommende middager og lunsjer. Det jeg har handlet inn er søtpotet, karbonadedeig, aspargesbønner, kylling og salat. Jeg har som regel tørrvarer … Continue reading "Lag din egen form for hurtigmat"

2019-03-03 20:46 Denne bollesøndagen

Søndag nok en gang, helt uten planer og det er så diiigg. Jeg våknet av meg selv i morges og dro på 3T med Maja for en rolig formiddagsøkt. Da vi kom hjem lagde vi oss mat og så ski VM på en skjerm og håndballkamp på en annen mens vi halvsov i sofaen. Etter … Continue reading "Denne bollesøndagen"

2019-03-02 15:42 Silent disco

Helloo babes! I dag er det lørdag, føles ut som søndag, ettersom jeg var en tur ute på livet på torsdag. Jeg og en hel gjeng var først hjemme hos Erica, før vi dro på silent disco. Jeg har aldri vært på det før og skal innrømme at jeg var skeptisk, men sattan i gattan … Continue reading "Silent disco"

2019-02-28 15:43 Currently

God torsdag dere! I dag sto jeg opp halv ni, dro på trening halv ti og raka vegen til skolen etter det. Jeg har forelesning i BEDØK på torsdager halv ti, så det suger at jeg har trening med laget samtidig. Jeg kommer dermed ramlende inn, forblåst av denne vinden som herjer, på skolen idet … Continue reading "Currently"

2019-02-27 16:44 All orange everything

Jeg er kanskje ingen VS-angel, men vinger har jeg fått etter at Red Bull kom innom meg i går. Jeg fikk to brett av den nye smaken, sukkerfri appelsin. Jeg eeelsker jo å teste nye produkter i mat- og drikkeveien, så det passer meg perfekt å teste denne. Jeg tok med meg en på trening … Continue reading "All orange everything"

2019-02-26 17:12 Etterlengtet kveld

I går, etter trening, skole og jobb for frøknene i denne leiligheten, ble det endelig kveld i stuggu. Det er veldig uvanlig for meg og Maja å være borte fra hverandre i mer enn noen timer (komisk), derfor var det nødvendig med litt kvalitetstid i går kveld. Vi lagde kremet pasta med bacon, sopp og … Continue reading "Etterlengtet kveld"

2019-02-25 18:43 Ny motivasjon

Reklame | 3T-Shop Hei dere! Håper alle har hatt en fin start på denne mandagen og den kommende uka. Man skulle tro det opplevdes som en krasjlanding å komme hjem til kalde Trondheim etter en uke på Grænca, men jeg har samlet opp overskudd og fikk en rolig overgang med helgen i mellom. Så, i … Continue reading "Ny motivasjon"

2019-02-22 09:51 Hjemreise

God morgen! I dag er det hjemreise på agendaen. Flyet går i tre-tiden, så vi drar fra hotellet halv tolv. Nå sitter jeg med frokostkaffen i sola og må pakke meg ut av rommet etterhvert. Det er alltid mixed feels når jeg skal hjem fra ferie. Jeg kunne sikkert vært her en uke til, men … Continue reading "Hjemreise"

2019-02-20 17:42 Madammen fyller år

I dag har selveste madammen bursdag!! Vi startet dagen med kake, cava og sang til frokost for å hylle vår mor, mormor, kone og svigermor – med andre ord min Mimmi ♥ Hun er det fineste mennesket jeg vet og absolutt et forbilde. Bursdagsgaven i dag var spa med meg og Pernille. Taktisk av oss å … Continue reading "Madammen fyller år"

2019-02-18 18:23 Pizza pasta øl

Hei dere! Det er helt fantastisk å være her på ferie, sorry for at jeg gnir det inn, men 90% av det jeg skriver på bloggen er det jeg tenker akkurat i det jeg sitter og skriver, og når jeg sitter på verandaen min her med en kaffe, i en stor t-skjorte og nyter utsikten … Continue reading "Pizza pasta øl"

2019-02-16 17:22 Damen befinner seg på Granca

HALLOEN fra Gran Canaria! Vi ankom pensjonistenes hjemland i går, etter to timer forsinket fly fra Trondheim og ellers god stemning. Vi fikk matkuponger på Værnes som vi brukte opp 100% på snacks og brus. Så var det seks timer fly og en liten kjøretur til Mogan, hvor vi bor på Radisson Blu Resort & … Continue reading "Damen befinner seg på Granca"

2019-02-14 17:24 La oss ikke fryse i ferien

Reklame | 3T-Shop Hei dere!! Nå nærmer det seg vel vinterferie, gjør det ikke? Det er vel strengt tatt ikke noe som heter vinterferie for de (oss) som går på høyskoler og jobber, men jeg liker likevel tanken på at det er en liten ferie going in. Når det er sagt, så har jeg bestemt … Continue reading "La oss ikke fryse i ferien"

2019-02-13 10:32 Fin start på dagen

God dag gjengen! Det er lillelørdag og det vil si at det er dagen før den lengste dagen i uka, men også at helgen er rett rundt hjørnet. Dagen min startet med Frank Ocean som vekkeklokke klokken 07.20. Jeg og Maja sto opp uten å veksle et ord. Som vanlig står jeg opp fem minutter … Continue reading "Fin start på dagen"

2019-02-10 14:12 Halsbånd med GPS

Reklame | Tailit.com Har dere noen gang mistet noe og tenkt HVORFOR finnes det ikke en chip jeg kan feste på de tingene jeg alltid mister!? Vel, det tenker jeg iallefall stadig vekk, enten det er bankkortet, mobilen, eller det kan være husnøklene, ja det kan være hva som helst. Jeg har også opplevd å lose … Continue reading "Halsbånd med GPS"

2019-02-10 10:01 Birthday Vlog – 07.02.19

God søndag morgen! Nå kommer vloggen fra bursdagen min. Jeg gjorde den ferdig da jeg kom hjem fra jobb i natt, satt oppe til klokken fem, jeg føler nemlig jeg jobber mer kreativt om natten. Haha liksom så kunstnerisk og uunic, neida. Men jeg tenkte bare det var greit å få det gjort, så jeg … Continue reading "Birthday Vlog – 07.02.19"

2019-02-09 13:34 22 år og bursdagspermisjon

Hei mine venner! Jeg har tatt bursdagspermisjon fra bloggen i to døgn, ikke at det egentlig er en greie, men siden jeg er selvdrivende business-woman, tok jeg meg friheten til å gjøre det. Jeg hadde bursdag på torsdag, 7.februar – og ble 22 år! Jeg gruet meg litt til å bli 22 og hadde egentlig … Continue reading "22 år og bursdagspermisjon"

2019-02-04 16:00 Nyttårsbord med trim trening og trivsel

Hei peeps, god mandag! Håper dere har hatt en fin helg! Jeg har i hvert fall storkost meg denne helgen, med årets høydepunkt på lørdag. Da var det nyttårsfest med 3T og det er ikke småtteri. Jeg dro til Trine i fem tiden for å fikse meg litt og være med på jentevors hjemme hos … Continue reading "Nyttårsbord med trim trening og trivsel"

2019-02-02 14:33 Getting ready

Hei, god lørdag! Jeg startet dagen med PulsSpinn på 3T-Midtbyen klokken 10.30. Jeg møtte Emma, en venninne fra skolen, og fikk med meg henne på en mage-time etterpå, Core20. Det er den diggeste starten på en lørdag! Etter trening dro jeg hjem og lagde et fjell av bananpannekaker og så en episode av Tunnelen med … Continue reading "Getting ready"

2019-01-31 20:07 Kjole-situasjonen

Jeg er som vanlig ute i siste liten med alt, så når det gjelder nyttårsbordet til 3T på lørdag, så er det torsdag i dag og jeg har ikke tatt kjole-situasjonen på alvor. Jeg tenker liksom at alt fikser seg selv (og til en viss grad så gjør det det), for jeg har jo lifesavere … Continue reading "Kjole-situasjonen"

2019-01-30 15:59 Hvordan kommunisere med en australier

Våknet opp i morges, trøtt som en person med underskudd på søvn. Wait, that’s me. Jeg har ikke sovet ut ordentlig etter helgen og kommer sikkert til å leve flytende i denne tilstanden til neste helg. Men det er jo ikke så lenge til. I morgen har jeg ikke forelesning, av en eller annen grunn, … Continue reading "Hvordan kommunisere med en australier"

2019-01-28 20:35 Mandagen etter helga

Denne mandagen hit me som en bil i motgående kjørefelt. Tanker som hvem er du, hvor kom du fra og hva vil du med meg, gikk gjennom hodet mitt da Frank Ocean begynte å synge ved siden av meg i morges (ja jeg bruker sanger som vekkelyd). Men sånn er det, mandag kommer etter søndag, som … Continue reading "Mandagen etter helga"

2019-01-25 18:11 På veien til Åre

Reklame | 3T-Shop Hei gjengen ♥ I nuet sitter jeg i godstolen i Åre og tar et pust i bakken etter afterski. Jeg og Maja kjørte etter skolen i dag, mens resten av damene her kjørte i går. Så, for meg og Maja var det rett fra motorveien til Verandan. Nå blir det middag før nye … Continue reading "På veien til Åre"

2019-01-23 20:54 Lillelørdag gjør uken lettere

Heisann hoppsan og GOD lillelørdag! Dagen startet rolig, med en lang slumring til lyset skimtet gjennom persiennene på soverommet. Jeg kom meg fra den varme dyna til morgenkåpa, satte på radioen og lagde meg en stor bolle havregrøt med bær og cottage cheese, mmm. Jeg hadde god tid fordi første forelesning ikke er før klokken … Continue reading "Lillelørdag gjør uken lettere"

2019-01-21 09:25 22-årsdag og basic søndag

Mandagen er her! Jeg ankom akkurat jobb, etter en økt med vår personlige styrketrener i Byåsen. Det var heavy å stå opp i morges, jeg må innrømme det. Når vekkerklokken ringte tenkte jeg naturligvis at det måtte være en feil, den burde ikke ringe midt på natten og midt i en drøm jeg hadde. Så … Continue reading "22-årsdag og basic søndag"

2019-01-19 14:24 Mine nyttårsforsetter

Det er mye snakk om nyttårsforsetter og hvilken grad man burde ha fokus på det og ikke nå i januar. Det er helt opp til hver enkelt om man har lyst til å ha nyttårsforsetter eller ikke, jeg personlig er ikke veldig opptatt av det, men synes likevel det er greit å ha en liten … Continue reading "Mine nyttårsforsetter"

2019-01-17 19:24 quick-fix overkroppsøkt

Her kommer gårsdagens quick fix på overkropp. Jeg fikk det litt travelt etter skolen, noe greier jeg måtte få gjort og en treningsøkt som skulle gjennomføres før jeg kunne sette meg ned og se Byåsen på bortebane mot Vipers. Derfor satte jeg sammen en effektiv overkroppsøkt med flere øvelser, som ikke tok mer enn … Continue reading "quick-fix overkroppsøkt"

2019-01-16 20:17 Skade-oppdatering og middagstips

Hei dere! Som dere vet tok jeg MR i forrige uke angående strekken på baksiden av låret. Jeg fikk resultatene i går og det viser seg at det ikke bare er en alminnelig strekk, jeg har delvis revet av en sene i hamstringen, noe som forlenger ventetiden. Faen. Jeg krymper meg når jeg tenker på … Continue reading "Skade-oppdatering og middagstips"

2019-01-13 20:16 new in this weekend

Favorittdagen min, søndag, har vært akkurat om bestilt. Våknet av meg selv, nada vekkerklokke. Våknet forsåvidt av kirkeklokkene som begynte å tralle relativt tidlig i forhold til at jeg jobbet i natt. Men jeg kunne ikke tenkt meg en bedre måte å våkne på jeg. Sto opp, ordnet meg en delicchh breakfast og så litt … Continue reading "new in this weekend"

2019-01-12 19:06 Ukens spørsmål

Er du fornøyd med den stockholm hånd steameren? Jeg har ikke rukket å prøvd den enda. For dere som ikke vet hva det er så er det en steamer som fungerer istedenfor strykejern, om jeg har forstått det riktig. Jeg fikk den av mimmi og beste i julegave ♥ Hva er dine favorittpålegg? En ting … Continue reading "Ukens spørsmål"

2019-01-11 14:43 Skole og pizza <3

For åtte år siden hadde overskriften der vært publisert som en Facebook-status uten tvil. Haha, heihei GOD FREDAG dere! I går hadde jeg årets første forelesning! Det er ikke så verst å starte på’n igjen, godt med litt variasjon i hverdagen. Det kjipe er at jeg har forelesning klokken 09.30 og basistreningen på torsdagsmorgen er … Continue reading "Skole og pizza <3"

2019-01-09 14:36 Stå opp eller sove videre?

Reklame | 3T-Shop I dag morges våknet jeg etter to runder med slumring fra klokken sju. Jeg kunne egentlig sovet lenger ettersom jeg ikke har forelesning i dag, men jeg fikk lyst til å stå opp tidlig, komme meg på trening og dra en tur innom jobb for å gjøre ferdig noe greier. Jeg har … Continue reading "Stå opp eller sove videre?"

2019-01-06 15:47 Slitsomme bloggere

Hei dere, god søndag! I nuet sitter jeg i sofaen og Maja ligger naken på gulvet, sammen ser vi Bloggerne og blir relativt sliten av å høre om puppene til Anniken i den ene episoden her. Men skal man se Bloggerne så er det bare å stålsette seg, for det er mye man blir sliten … Continue reading "Slitsomme bloggere"

2019-01-05 20:11 Falafel-middag for 1

Heiii fellas Denne lørdagen har vært over gjennomsnittet behagelig. Jeg vet jeg var på håndballtrening i morges, men det husker jeg nesten ikke, for jeg sovnet igjen da jeg kom hjem og startet egentlig dagen klokken ett. Da spiste jeg og Maja frokost/lunsj og så ferdig de siste episodene av My brilliant friend på HBO. … Continue reading "Falafel-middag for 1"

2019-01-04 18:09 Realitycheck

Hei igjen folkens! Lenge siden sist (slår av en vits om at jeg ikke har blogget siden i fjor). Jeg lever altså, jeg har bare tatt meg litt fri fra bloggingen noen dager tydeligvis. Det har ikke skjedd noe drastisk, selv om jeg skjønner at noen lurer haha. Jeg tror ikke jeg har landet helt … Continue reading "Realitycheck"

2018-12-30 17:59 Kalkundrama

Hei dere! Jeg gir dere et lite vink fra Åre, her er det snøø i massevis og skikkelig vinter. Sorry bort that dere som er i Trondheim og sikkert de fleste andre plasser, med regn. I dag våknet jeg opp til felles frokost med fammen og Benjamin, typen til Pern. Etter det satte jeg med … Continue reading "Kalkundrama"

2018-12-29 17:56 Ketchup

I dag hadde vi håndballtrening klokken ti, noe som var tiiidlig i denne feriemodusen jeg er inne i. Jeg og Maja var oppe til sent etter at gjengen forlot criben i går kveld, vi måtte nemlig se ferdig YOU på Netflix, en serie creepy as fuck med Dan fra Gossip Girl i hovedrollen. Den var … Continue reading "Ketchup"

2018-12-28 20:07 Disse høytidsdagene

Hei dere! Går det an å si at det er fjerde juledag i dag eller kaller vi det ikke det? Jeg har ikke kontroll på dagene, så jeg kaller det bare tredje, fjerde og femte juledag. Andre juledag kjørte jeg hjem fra Røros med familien, etter fire herlige dager på hytta. Så var det rett … Continue reading "Disse høytidsdagene"

2018-12-25 16:18 Gledelig juul

Takk for i går! Julaften er nesten magisk, så fin er den. Her på hytta sto vi opp til et frokostbord dekket med all verdens god mat og jeg spiste sikkert et helt dagsbehov bare til frokost. Men det bryr jeg meg fint lite om. Vi dro i kirken klokken halv tolv og etter det … Continue reading "Gledelig juul"

2018-12-23 21:03 Lille Julaften

God Jul! I dag er det Lille Julaften, med stor L fordi det er den nest beste dagen i året. Jeg innså faktisk ikke det før nå. For første gang på så lenge jeg kan huske, våknet jeg helt av meg selv uten å ha på vekkerklokke. Jeg gjorde det mer når jeg bodde hjemme … Continue reading "Lille Julaften"

2018-12-22 18:43 Roen har senket seg

Hei dere! Nå har jeg kommet opp på hytta på Røros med familien. Dagen i dag har gått til pakking og roadtrippin’, og overraskende lite stress i forhold til hva det bruker å være. Jeg våknet klokken 11 av at pappa ringte og sa han kunne komme å hente meg når jeg var klar. Så … Continue reading "Roen har senket seg"

2018-12-20 14:18 I rute

Da er alle julegavene i boks og jeg er storfornøyd! Vi hadde trening i morges kvart på ni på Olympiatoppen, jeg glemte av sko som vanlig og måtte kjøre hjem til mor og far og hente de første og beste par skoene jeg fant for så å komme et litttte kvarter for sent. Det ble … Continue reading "I rute"

2018-12-18 14:23 Uken som gikk #2

Hei sann, det er tirsdag og jeg tenkte å kjøre en kort oppsummering av forrige uke før jeg begir meg ut på denne siste uken før jul. Jeg skrev egentlig dette innlegget etter trening i går kveld, men oppdaget til min store fortvilelse at Safari ikke funket på macen. Så da måtte jeg ta med … Continue reading "Uken som gikk #2"

2018-12-15 21:20 Meanwhile in Trondheim

Hei dere! Siden sist har jeg tatt meg tiden til å se på dårlige serier på Netflix, spist sjokolade til alle måltider og kjent et ørlite snev av stress med tanke på julegaver, men sett bort i fra sistnevnte så har det vært noen avslappende dager siden siste eksamen. Jeg har også kommet meg litt … Continue reading "Meanwhile in Trondheim"

2018-12-13 13:22 Til den fremtidige meg

Jeg satt å browset gjennom noen blogger for litt siden, noe jeg gjør når jeg ikke har noe annet på agendaen. Da kom jeg over et innlegg med en liste over ting denne bloggeren angret på i livet. Og jeg ble litt trist fordi jeg håper ikke den fremtidige meg kommer til å sitte og … Continue reading "Til den fremtidige meg"

2018-12-10 13:13 Juleferie!!

Heyyyy people Nå er jeg endelig ferdig med alle eksamener før jul!!! Jeg kan rett og slett ikke beskrive følelsen. Jeg har jo hatt eksamensperioder tidligere, men ingen har tatt på så mye som denne. Det tror jeg har noe med faktorer utenom skolen som har vært med på å påvirke. I hvert fall … Continue reading "Juleferie!!"

2018-12-06 16:47 Middagen er servert

Hei dere! Jeg tenkte å stikke innom for å servere dere dagens middag, eller i hvert fall et forslag som dere kan vurdere å lage selv. Denne middagen er veldig næringsrik, med både proteins, carbs og greens i massevis. Enkel og rask å tilberede er den også, jeg har rett og slett bare smekket sammen … Continue reading "Middagen er servert"

2018-12-04 16:17 En eneste stor julekalender

Hei mine venner! De to eller tre siste innleggene mine har jeg vel innviet med noe sånn som “nå har jeg jammen vært borte fra bloggen lenge gitt”, så jeg tenkte å skippe det nå, selv om det nok en gang er et faktum. Se der ja, klarte jeg det igjen. Det er desember og … Continue reading "En eneste stor julekalender"

2018-11-26 20:32 De siste dagene

I’ve missed you guyzz  Nå har jeg ligget under radaren i flere dager, det har virkelig gått i et kjør med eksamenslesing. Jeg har vært på skolen mer enn jeg har vært hjemme, det er enda godt vi har en brand new school som det går an å trives på. På lørdag satt jeg og … Continue reading "De siste dagene"

2018-11-20 17:24 Anbefaling: nyttige apper

Jeg har enormt mange apper på iphonen min. Vi snakker bortimot 200 stykk, no joke. Det er for det meste ræl da, jeg bare orker ikke å slette det haha. Jeg har fortsatt Flappy Bird, Kik, Teoritentamen og Fast Ball bare for å statuere noen eksempler. Så jeg skal spare dere for en printscreen av alle … Continue reading "Anbefaling: nyttige apper"

2018-11-19 21:10 when monday hits you

Hei damer !! Jeg føler egentlig ikke det er mandag i dag, fordi helgen har vært prikk lik resten av uka og alle dagene i vente. Det er med andre ord eksamenstid og det kjennes på hode og kropp. Eller kroppen kjennes egentlig grei, vi har friuke fra håndball så det er digg, samler overskudd. … Continue reading "when monday hits you"

2018-11-16 18:39 Dagen i korte trekk

Denne dagen oppsummert i en uforståelig rekke av stikkord: kollektiv vekking, vektløs joggetur, 50 minutters kø, new music friday, bilvask, skole, iskaffe, beeptest, idol. Nå er det er fredagskveld!!! Denne dagen har vært fin den. Våknet opp av en helvetes ringing, vekkerklokka til Hanna. Neida jeg blander ikke navn, Maja bor her, men Hanna bor … Continue reading "Dagen i korte trekk"

2018-11-15 18:31 Bulken i uka

I hver eneste uke som kommer og går så er det en bulk, dere vet den som ligger mellom onsdag og fredag, bulken kalles torsdag og den slår sjeldent feil. Det er den lengste dagen, men den er vel plassert mellom lillelørdag og fredag for at den ikke skal virke så lang og tung. Jeg og Maja … Continue reading "Bulken i uka"

2018-11-12 20:58 Ukens spørsmål #52

Hva er ditt mellomnavn? Caroline Har du noen tips for å unngå gnagsår mellom beina når man spiller håndball, eller er det ingen på laget deres som har et problem med det? Jeg vet om flere som bruker deodorant for å unngå gnagsår mellom beina faktisk, også babypudder tror jeg kan funke. Det er forresten … Continue reading "Ukens spørsmål #52"

2018-11-11 18:52 Søndag og farsdag

Hei og god søndag! Jeg sitter plantet i sofaen (dere må tro jeg sitter i sofaen 24/7 fordi hver gang jeg blogger så sier jeg at jeg sitter i sofaen), anyways, det er søndag så jeg ser ingen grunn til å gjøre noe annet enn akkurat det. Jeg prøver meg på Riverdale, skikkelig teenage drama, … Continue reading "Søndag og farsdag"

2018-11-10 16:33 Too much??

Rød hoodie, rød bukse og rød boblejakke, er det too much? Nehh det vil jeg si er akkurat innafor. Det var gårsdagens antrekk på skolen. På kvelden dro jeg på kino med Sanne og Madde, hennes roomie. Filmen var såååå bra, a star is born heter den selvfølgelig, guri meg så nydelig altså.  I dag har jeg … Continue reading "Too much??"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.