ANNA RASMUSSEN

Tid Innlegg
2020-06-15 18:00 DETTE SER JEG MEST FREM TIL MED FLYTTINGEN, TANKER OM Å FLYTTE TIL STAVANGER, REISING I 2020 +++

Hva ser du mest frem til med nytt hus? Jeg vet egentlig ikke helt, mest bare det å ha sitt eget hjem igjen, og komme helt inn i hverdagen. Jeg gleder meg til at barna har sine egne rom igjen, det å kunne gå til og fra venner og skolen, uten å trenge å bli … Continue reading "DETTE SER JEG MEST FREM TIL MED FLYTTINGEN, TANKER OM Å FLYTTE TIL STAVANGER, REISING I 2020 +++"

2020-06-15 10:00 I DAG SKULLE JEG HATT TERMIN!

Jeg følte meg vel egentlig litt ferdig om dette tema her på bloggen, men siden etterspørselen har vært så stor, så har jeg tenkt å skrive ned noen tanker likevel. Som ganske mange av dere har fått med dere, så har vi prøvd å få en liten til i familien det siste året uten hell. … Continue reading "I DAG SKULLE JEG HATT TERMIN!"

2020-06-14 19:00 MENS VI VENTER PÅ OVERTAKELSE…

Reklame | Footway For en vanvittig temperatur som plutselig har slått innover oss her på sørlandet. Og nå som vi ikke kan reise til syden, så passer det jo perfekt at syden kommer til oss. Vi har virkelig kost oss max i sommervarmen i dag. Men en utfordring som dukker opp med denne varmen er … Continue reading "MENS VI VENTER PÅ OVERTAKELSE…"

2020-06-14 09:10 NÅ ER DE FØRSTE TINGENE PÅ PLASS I NYTT HUS!

Vi startet sent fredag kveld med å flytte de aller første tingene inn i huset vårt som snart står helt ferdig bygget. Vi hadde en lang kveld med montering, og startet tidlig lørdagen også. Vi er i gang med å montere alle garderobeskapene. Vi skal nemlig ha rikelig med skaper i hele huset, og hvert … Continue reading "NÅ ER DE FØRSTE TINGENE PÅ PLASS I NYTT HUS!"

2020-06-12 10:00 GYNEKOLOGTIME OG USIKKERHET RUNDT ET NYTT SVANGERSKAP

I går var jeg rett og slett hos gynekologen for å sjekke om alt ser greit ut, i forhold til at jeg nå har hatt to spontanaborter på rad. Jeg må innrømme at jeg har synes det har vært vanskelig å tenke at det bare har vært tilfeldig, når jeg har hatt flere vellykkede svangerskap … Continue reading "GYNEKOLOGTIME OG USIKKERHET RUNDT ET NYTT SVANGERSKAP"

2020-06-11 11:00 EN SINNSYKT STOR SKUFFELSE

Akkurat nå kan man vel si at jeg mildt sagt er veldig skuffet. Vi skal ta over huset som planlagt på mandag, men i går kveld fant vi vel ut at det ikke blir mulig å flytte inn i huset med en gang. Trappen blir nemlig ikke montert før tidligst ut i neste uke. Forhåpentligvis … Continue reading "EN SINNSYKT STOR SKUFFELSE"

2020-06-10 17:30 EN GOD BALLANSE MELLOM DET PRAKTISKE OG DET FINE!

Kroppen min har ikke kjent hvilepulsen hele uken, og mer stress i dagene foran oss har vi i vente. Det jobbes for fullt i huset vårt i disse dager, slik at vi skal kunne overta huset på mandag. Vi har fått beskjed om at overtakelsen blir på mandag midt på dagen, men likevel kjenner jeg … Continue reading "EN GOD BALLANSE MELLOM DET PRAKTISKE OG DET FINE!"

2020-06-09 17:00 NYTT HUS: SLIK HAR JEG SPART OVER 100.000 KR

Reklame | Jotex, Ellos Med nytt hus som nå skal innredes for fullt de neste ukene og med god tid til å planlegge helt siden i fjor høst, har jeg brukt masse tid på å finne interiør og møbler som jeg liker og som kan passe inn i det nye huset. God tid er ikke … Continue reading "NYTT HUS: SLIK HAR JEG SPART OVER 100.000 KR"

2020-06-09 10:00 SKOLEBESØK, FOTBALLTRENING OG TANKER OM SKOLESTART!

Det er egentlig litt rart at det nå skjer så mange forandringer for hele familien på en gang. De fleste forandringene vet dere allerede om, men det er noe helt spesielt når hele hverdagen snus på hodet for oss alle. William skal begynne på skolen fra høsten av, og vi var innom på skolebesøk for … Continue reading "SKOLEBESØK, FOTBALLTRENING OG TANKER OM SKOLESTART!"

2020-06-08 18:00 ALT AV FORBEREDELSER TIL FLYTTING GJØRES NÅ!

I dag har vi rett og slett skrudd og skrudd opp nye møbler. Vi prøver å gjøre så mye som overhode mulig klart til innflyttingen i nytt hus neste uke. Vi har kjøpt utrolig mange nye møbler, og det er helt vilt hvor mye som faktisk skal skrus opp. Det er derfor lurt av oss … Continue reading "ALT AV FORBEREDELSER TIL FLYTTING GJØRES NÅ!"

2020-06-08 10:00 EN UKE IGJEN TIL OVERTAKELSE AV NYTT HUS!

Det er helt sykt at vi nå går mot slutten av husbyggingen. Jeg er så lettet over at denne perioden med venting snart er over. Jeg gleder meg enormt mye til selve flyttedagene, med pakking ut av esker, og legge alt på plass der jeg har planlagt og sett for meg i mange måneder. Jeg … Continue reading "EN UKE IGJEN TIL OVERTAKELSE AV NYTT HUS!"

2020-06-07 10:00 JEG SVARER: REISEPLANER, ROOMTOUR OG UTDANNELSE!+++

Har dere noen reiseplaner klare? Vi har fortsatt billetter til Kypros, for vi skulle jo i bryllup der i juli. Men nå blir det ikke noe bryllup eller Kypros denne sommeren, så det er utrolig kjedelig. Vi har mange tanker om reising i 2021, men vi har nok lagt vekk alle planer for reising i … Continue reading "JEG SVARER: REISEPLANER, ROOMTOUR OG UTDANNELSE!+++"

2020-06-06 18:00 GJESTEINNLEGG: GRATULERER MED DAGEN FRUEN MIN!

Det har vært en spesiell vår på mange måter dette året, og da er det egentlig fantastisk å kunne si at du har taklet det bedre enn de fleste jeg kjenner. Det føles godt å kunne si at vi to har det bedre en på utrolig lenge, og det føles godt å si til deg … Continue reading "GJESTEINNLEGG: GRATULERER MED DAGEN FRUEN MIN!"

2020-06-06 10:00 24 ÅR I DAG!!

Hipp hurra for meg i dag! Det er så deilig å våkne opp på min bursdag hvert eneste år, og se om været er så fint som forventningene tilsier når man har bursdag tidlig på sommeren. Det er deilig å våkne opp til sol her på sørlandet nok et år på min bursdag! Mitt største … Continue reading "24 ÅR I DAG!!"

2020-06-05 09:00 MASSE FLERE BILDER FRA STAVANGER PÅ SITT BESTE!

Som jeg skrev i blogginnlegget i går, så fikk vi virkelig oppleve Stavanger på sitt aller beste sist helg. Jeg fikk vise frem Stavanger for barna og Jan på helt nye sider i helgen, og setter så utrolig pris på at barna kan kynne opp noen minner til mitt hjemsted også. Jeg har vel egentlig … Continue reading "MASSE FLERE BILDER FRA STAVANGER PÅ SITT BESTE!"

2020-06-04 18:00 OPPDATERING PÅ HUSBYGGINGEN!

Nå går det virkelig mot slutten i husbyggingen og hver eneste dag vi er innom for å se, så er det gjort store nye forandringer. Nå er det kommet maling på veggene, fliser på badene, og kjøkkenet står helt klart! Vi venter i spenning på å se hele badet ferdig, og ikke minst å se … Continue reading "OPPDATERING PÅ HUSBYGGINGEN!"

2020-06-04 10:00 MASSE BILDER FRA LANGTUR MED GJENGEN!

I helgen var vi i Stavanger og fikk oppleve hjembyen min fra en annen siden enn hva vi har gjort tidligere. Jeg synes det var så koselig å vise Stavanger frem til både Jan og barna på en helt ny måte. Vi fikk både se alt fra flott natur, og fantastisk utsikt fra fjelltoppene, til … Continue reading "MASSE BILDER FRA LANGTUR MED GJENGEN!"

2020-06-03 19:03 JEG PRØVER Å GJØRE DET BESTE UT AV SITUASJONEN!

Reklame | ELLOS, FARMASIET, CUBUS & JOTEX Selv om denne sommeren vil bli noe utenom det vanlige for de aller fleste av oss, så har jeg bestemt meg for å gjøre det aller beste ut av situasjonen. Jeg er ikke akkurat kjent for å være over gjennomsnittet optimistisk, men tro det eller ei, så har … Continue reading "JEG PRØVER Å GJØRE DET BESTE UT AV SITUASJONEN!"

2020-06-03 10:00 ALT DETTE SKJER DENNE MÅNEDEN!

Juni er uten tvil den beste måneden vi vil ha gjennom hele 2020! Jeg for min del elsker denne måneden hvert år, men i år er denne måneden litt ekstra spesiell for oss. Det kommer kanskje ikke som et sjokk at jeg innrømme at jeg har bursdag denne måneden? For til helgen er jeg nemlig … Continue reading "ALT DETTE SKJER DENNE MÅNEDEN!"

2020-06-02 18:00 NÅ HAR JEG ENDELIG SOLGT HUSET I STAVANGER!

Selv om det har vært litt motgang den siste tiden, har det også vært noen store oppturer, og det som troner øverst av positive ting som har skjedd de siste månedene er uten tvil at jeg har fått solgt huset mitt i stavanger! Jeg trodde virkelig ikke det ville skje så fort, og jeg hadde … Continue reading "NÅ HAR JEG ENDELIG SOLGT HUSET I STAVANGER!"

2020-06-02 09:00 NY GRAVIDITET, OG NY SPONTANABORT…

Jeg lovet dere en oppdatering på livet vårt siden sist jeg logget inn på bloggen. Sannheten er at det har vært en litt vanskelig tid for oss. Mens vi satt hjemme i karantene, etter Dubai turen vår, så hadde det seg slik at jeg nok en gang spontanaborterte. Det kom som et sjokk, og selv … Continue reading "NY GRAVIDITET, OG NY SPONTANABORT…"

2020-06-01 17:00 MASSE BILDER FRA DUBAI 2020!

Etter at jeg trakk meg tilbake fra bloggen i starten av februar, reiste vi til Dubai, for å feire Jan sin bursdag! Jeg har fortsatt ikke delt noen bilder på bloggen fra turen, selv om det kom noen få bilder på Instagram i tiden vår i Dubai. Jeg tenkte likevel det var gøy å skulle … Continue reading "MASSE BILDER FRA DUBAI 2020!"

2020-06-01 10:00 DETTE HAR JEG VENTET PÅ I HELE 2020!!

Det har nå gått utrolig mange uker uten at jeg har satt meg ned for å skrive. Jeg har faktisk ikke logget meg inn på bloggen siden min forrige oppdatering 18.mars. Jeg har oppdatert smått på Snapchat og Instagram de siste månedene, men ellers har det vært en fin tid å ha mindre fokus på … Continue reading "DETTE HAR JEG VENTET PÅ I HELE 2020!!"

2020-03-18 10:00 FARGEPALETT OG INSPIRASJON TIL DET NYE HUSET!

Reklame | Ellos Nå er nesten alt av gulv, tak, vegger og fliser valgt ut til det nye huset, og jeg har derfor lyst å vise hvilke farger jeg har valgt ut og satt sammen. Jeg har veldig frie tøyler når det kommer til ønsker for det nye huset, men utrolig nok så har også … Continue reading "FARGEPALETT OG INSPIRASJON TIL DET NYE HUSET!"

2020-03-17 19:00 14 DAGER I KARANTENE DAGER, STENGTE SKOLER OG BARNEHAGER OG EN SKUFFET DUBAI-TUR!

Vi er kommet oss vel hjem fra Dubai, etter en ferie litt utenom det vanlige. Jeg hadde i all hovedsak ikke planer om flere oppdateringer her på bloggen før jeg var helt tilbake igjen for fullt. Men i disse spesielle dager, der både vi og mange andre er sittende i karantene, så tenkte jeg at … Continue reading "14 DAGER I KARANTENE DAGER, STENGTE SKOLER OG BARNEHAGER OG EN SKUFFET DUBAI-TUR!"

2020-03-08 19:20 FØRSTE BILDENE AV NYTT HUS, OG MINE TANKER FOR BARNEROMMENE!

Reklame | Jollyroom Nå var det plutselig utrolig lenge siden sist jeg satte meg ned for å skrive, og jeg tenkte derfor det var på høy tid med en liten oppdatering. Ukene går virkelig i rekordfart mot overtakelse av nytt hus, og jeg nyter virkelig alle valg som skal tas til det nye huset. Det … Continue reading "FØRSTE BILDENE AV NYTT HUS, OG MINE TANKER FOR BARNEROMMENE!"

2020-02-09 17:00 JEG TREKKER MEG TILBAKE FRA BLOGGEN!

For noen vil dette kanskje være veldig vanskelig å forstå, mens for andre har noen kanskje sett denne komme. Det er mye som skjer blant bloggere om dagen, og som jeg også snakket om på snapchat/instagram story her om dagen, så er jeg utrolig glad for at jeg nå ikke er en del av kaoset … Continue reading "JEG TREKKER MEG TILBAKE FRA BLOGGEN!"

2020-02-09 12:00 MORSDAG + GAVETIPS TIL VALENTINESDAY!

Reklame | inneholder annonselenker I dag er det morsdag og jammen er det ikke valentinesday rett rundt neste sving. Jeg elsker jo spesielle dager, eller dager med en liten ekstra forventning. I dag startet dagen med frokost på sengen og nydelige blomster. Helt fantastisk! Nå skal denne dagen nytes, før jeg allerede må begynne å … Continue reading "MORSDAG + GAVETIPS TIL VALENTINESDAY!"

2020-02-08 10:30 SPRING!

Reklame | Bubbleroom Endelig begynner dagene virkelig å bli lysere her. Jeg merker på kroppen at lyset varer lengre, og at våren snart er i anmarsj. Det betyr også at butikker og nettbutikker bugner av vårnyheter. Jeg har jo røpet at jeg skal i et bryllup til sommeren, og jeg har egentlig bestemt meg for … Continue reading "SPRING!"

2020-02-03 19:00 VI HAR TEGNET KJØKKEN TIL DET NYE HUSET!

Ting begynner endelig å føles som om det går i riktig retning i forhold til veien vår videre. Jeg har tenkt at det har ligget så langt frem hele tiden, men plutselig så skjer det fremgang, og store valg i forhold til nytt hus som tas. I helgen var vi å tegnet kjøkken til nytt … Continue reading "VI HAR TEGNET KJØKKEN TIL DET NYE HUSET!"

2020-01-31 09:10 TAKK FOR FIRE FLOTTE ÅR!

Fra og med i dag, så er vi ikke lengre eiere av det grå huset. Det føles noe trist, for for det meste føles det kun godt. Vi har opplevd en hel del de årene vi har fått her, og jeg er glad for at vi ikke skal flytte så langt på oss. Vi har … Continue reading "TAKK FOR FIRE FLOTTE ÅR!"

2020-01-30 11:00 VI HAR OFFISIELT FLYTTET UT!

Vi har hatt vår aller siste natt i det grå huset som har vært vårt hjem de siste årene. Det trygge store grå huset, skal plutselig kun huskes med minner og opplevelser for både store og små. Vi flyttet på tirsdag offisielt ut av huset, noen dager før planlagt. Grunnen til dette er fordi vi … Continue reading "VI HAR OFFISIELT FLYTTET UT!"

2020-01-28 11:00 JEG HAR SOLGT BILEN MIN + KJØPT NY BIL!!

Ting skjer fort i svingene her, og endelig er bilen min solgt! Den blir hentet i kveld, og vi har derfor kjøpt en ny bil som skal hentes i ettermiddag! Det er vel ikke helt sant at det har gått så fort, vi har nemlig planlagt salg av bilen min i flere måneder, og endelig … Continue reading "JEG HAR SOLGT BILEN MIN + KJØPT NY BIL!!"

2020-01-27 10:00 STOR FLYTTEUKE FORAN OSS!

Jeg har en utrolig stor og spennende uke foran meg. Jeg tror også at det er den travleste uken jeg vil få gjennom hele 2020. Vi flytter ut av et hus, og inn der vi skal oppholde oss i mellomtiden før vi skal inn i nytt hus. Jeg synes at det på en måte er … Continue reading "STOR FLYTTEUKE FORAN OSS!"

2020-01-26 10:00 PENGEPRESS, SMARTE ØKONOMISKE VALG, OG ØNSKE OM Å BLI GJELDSFRI!

Det er en ting med denne flyttingen som jeg har valgt å ikke snakke så veldig mye om. Jeg har vært tydelig på en helt ny hverdag fra og med overtakelse av nytt hus, men har ikke helt fortalt dere detaljene rundt de største forandringene med hverdagen vi har i møte. Jeg har i flere … Continue reading "PENGEPRESS, SMARTE ØKONOMISKE VALG, OG ØNSKE OM Å BLI GJELDSFRI!"

2020-01-17 19:00 TO UKER TIL UTFLYTTING! + KANSKJE DET BLIR KJØP NY BIL I HELGEN!

Jeg har plutselig vært litt fraværende fra bloggen igjen. Jeg har barna hjemme på dagtid, i tillegg til å flytte ut av et hus, og selge et annet, samt jobbe fulltid. Da må dagene prioriteres etter hvilke muligheter jeg sitter med, og det er for lite timer i døgnet for meg om dagen. Det er … Continue reading "TO UKER TIL UTFLYTTING! + KANSKJE DET BLIR KJØP NY BIL I HELGEN!"

2020-01-14 19:02 MINE FØRSTE INNKJØP TIL DET NYE HUSET!

Reklame | Royal Design Jeg har virkelig dratt nytte av januarsalget, og har faktisk bestilt noen møbler til nytt hus! Noen ting har lengre leveringstid enn annet, og en av det som brukes lengst tid på er sofa. Vi har et ønske om å være «helt i hus» den dagen vi overtar nytt hus, og … Continue reading "MINE FØRSTE INNKJØP TIL DET NYE HUSET!"

2020-01-13 19:00 JEG ER IKKE LENGRE REDD FOR Å VÆRE ALENE

Det er mye jeg savner med gamle dager, og det er nok minst like mye jeg ikke savner. Etter å ha vært sammen med Jan i såpass mange år nå, så virker det fjernt å tenke på at jeg i mange år var alenemamma. Samtidig føles det ikke lenge siden det bare var meg og … Continue reading "JEG ER IKKE LENGRE REDD FOR Å VÆRE ALENE"

2020-01-13 11:00 DE FØRSTE FLYTTEEKSENE ER UTE AV HUS!

Flyttingen er for alvor i gang, og nå er det første flyttelasset kjørt bort. Det føles rart og godt på samme tid, og selv om det føles som om vi skal ut om få dager, så er det likevel litt uvirkelig at vi nå har våre siste uker i barnas barndomshjem. Jeg teller ned dager … Continue reading "DE FØRSTE FLYTTEEKSENE ER UTE AV HUS!"

2020-01-12 19:00 NÅ BLIR DET BRYLLUP I 2020!

Reklame | NA-KD Jeg hadde egentlig tenkt å vente en god stund med å fortelle dere dette, men siden jeg 2020 er et ekstra spesielt år, og planleggingen av bryllupsreisen vår allerede er godt i gang, må jeg nesten fortelle hva som skjer til sommeren allerede! Vi er invitert i bryllup på Kypros til sommeren, … Continue reading "NÅ BLIR DET BRYLLUP I 2020!"

2020-01-12 12:00 NÅ ER ÅRETS FØRSTE FEIRE BESTILT!

God søndag alle sammen! Her på sørlandet regnet det i hele går, og vi ble derfor inspirert til å booke sydenturen til våren i gårkveld! Vi skal ta med hele gjengen på reise i mars, for å få litt sol, bading og fint vær mens vi venter i spenning på nytt hus! Vi likte oss … Continue reading "NÅ ER ÅRETS FØRSTE FEIRE BESTILT!"

2020-01-10 11:10 TRE UKER IGJEN TIL FLYTTING!

I dag er det plutselig bare tre uker til vi er ute av huset vårt, og vår siste tid her begynner for alvor å spisses inn. Jeg har tenkt mye på hvor godt det blir å komme seg ut her i fra, og videre. Men jeg har lite tenkt på om jeg vil savne plassen, … Continue reading "TRE UKER IGJEN TIL FLYTTING!"

2020-01-09 18:05 DETTE SKJER I 2020!

2020 er allerede godt i gang, og for en stor barnefamilie som vi er blitt, så er det naturlig at det skjer veldig mye i løpet av et år. 2020 skjer det også en god del andre spennende ting som jeg nå har gleden av å dele med dere. Mye vet dere nok allerede fra … Continue reading "DETTE SKJER I 2020!"

2020-01-08 19:00 DET LØNNER SEG Å TENKE FREMOVER

Reklame | Bubbleroom Den flotte jakken finner du på -50% HER, Kjolen finner du HER! Det bugner av knallgode januarsalg akkurat nå, og et av de aller beste salgene finner du hos Bubbleroom akkurat nå. De av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg har enormt mye klær fra Bubbleroom, både til … Continue reading "DET LØNNER SEG Å TENKE FREMOVER"

2020-01-08 13:00 FLERE BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN!

Dagene her hjemme går i ett, men jeg har likevel veldig lyst å vise dere noen flere bilder fra bursdagsfeiringen som vi hadde sist helg. Det ble en veldig fin feiring, og jeg må si jeg er så takknemlig for alle tilbakemeldingene jeg har fått etter jeg la ut bilder av kakebordet jeg for første … Continue reading "FLERE BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN!"

2020-01-07 11:00 TILBAKE TIL HVERDAGEN + EN ÆRLIG OPPDATERING PÅ LIVET MITT AKKURAT NÅ!

Det er så deilig å være tilbake igjen til hverdagen igjen. Jeg tror nok kanskje de aller fleste med små barn kan kjenne seg litt igjen i akkurat det. Julen er superkoselig, og man kommer tett på familien, men med små barn, kan det også fort bli litt mye av det gode, og en hver … Continue reading "TILBAKE TIL HVERDAGEN + EN ÆRLIG OPPDATERING PÅ LIVET MITT AKKURAT NÅ!"

2020-01-05 19:00 JEG SVARER PÅ BABYPLANER, OPPSUMERING AV 2019 +++

Tror du at 2020 blir året der dere blir enda en? Ja, jeg føler jo at vi er nærmere enn noen gang tidligere å skulle ha et barn til. Likevel, så var jeg også ganske sikker på at vi skulle få en til i 2019, så jeg vet egentlig ikke. Når alt kommer til alt, … Continue reading "JEG SVARER PÅ BABYPLANER, OPPSUMERING AV 2019 +++"

2020-01-05 12:00 BILDER FRA EN FANTASTISK FEIRING!

Her er masse bilder fra en fantastisk feiring i går. Det er på sånne dager at man virkelig merker at barna blir større, og nå er de også i en alder der de virkelig vet å sette pris på ting. Det overrasket meg faktisk veldig at William syntes det var så stas at jeg selv … Continue reading "BILDER FRA EN FANTASTISK FEIRING!"

2020-01-04 19:20 KAKEBORD – WILLIAM 5 ÅR!

Nå kjenner jeg på en enorm stolthet. Jeg er stolt for å tørre å ta på meg dette ansvaret i egne hender. Jeg er stolt over resultatet, og nå kan jeg også si meg stolt over hvordan sluttresultatet ble! Jeg har i dag fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra gjestene både på utseende av kakene, … Continue reading "KAKEBORD – WILLIAM 5 ÅR!"

2020-01-04 12:00 DETTE ER GAVEN JEG FIKK AV JAN!

Reklame | NA-KD Nå får vi snart fullt hus med gjester, for nok en bursdag skal feires! Jeg kjenner jeg gleder meg til i dag, og samle familie og venner her hjemme for aller siste gang. Jeg er kjempespent på å vise dere alle kakene jeg har laget helt på egenhand, og ikke minst så … Continue reading "DETTE ER GAVEN JEG FIKK AV JAN!"

2020-01-03 19:00 STOR 5-ÅRSFEIRING DENNE HELGEN! + TEMA FOR BURSDAGEN!

Nå er det fullt hus som rigges til en stor feiring her hjemme i morgen! Det er en veldig spesiell feiring for min del, og det finnes flere grunner til det. Jeg er kjent for å lage stor stas på barna mine sine bursdagsfeiringer, med temafest og flotte kaker. Aldri tidligere har jeg laget kakene … Continue reading "STOR 5-ÅRSFEIRING DENNE HELGEN! + TEMA FOR BURSDAGEN!"

2020-01-03 12:00 PLUTSELIG BARE 28 DAGER TIL FLYTTING!!

Ting skjer fort her i denne familien, og 2020 starter for oss med en enormt stor og positiv overraskelse. Vi skulle egentlig flytte fra det grå flotte huset vårt i april. Men nå er datoen for overtakelse fremskyndet, noe jeg er overlykkelig over! Det skal bli så deilig å bli ferdig med et kapitel før … Continue reading "PLUTSELIG BARE 28 DAGER TIL FLYTTING!!"

2020-01-02 17:00 BILDER FRA ÅRETS NYTTÅRFEIRING!

Jeg har lyst å dele noen bilder fra våre siste timer i 2019 og første timer i 2020 med dere. Vi hadde en kjempehyggelig nyttårsfeiring inn i nyåret, og det er faktisk første gang barna mine har fått lov til å være våken gjennom hele feiringen. Vi har pleid å vekke Michelle når klokken nærmer … Continue reading "BILDER FRA ÅRETS NYTTÅRFEIRING!"

2020-01-01 17:30 JEG HAR FÅTT VERDENS FINESTE JULEGAVE!

Reklame | Jeg har fått en helt spesiell julegave i år! Jeg er helt i ekstase, samtidig som jeg er litt overrasket over at mannen i huset faktisk har fått med seg mitt største julegaveønske dette året. Det er kanskje de små tingene man setter ekstra pris på, og for min del handler det vel … Continue reading "JEG HAR FÅTT VERDENS FINESTE JULEGAVE!"

2020-01-01 12:00 2020 – HAPPY NEW YEAR!

Kjære 2020, håper du blir så bra som alle sier og håper! Jeg gleder meg til mange ting som skjer, og en av de største tingene som skjer dette året, som vi per i dag vet om, er uten tvil byggingen og innflyttingen i vårt helt nye hjem. Det er noe vi gleder oss helt … Continue reading "2020 – HAPPY NEW YEAR!"

2019-12-31 11:00 SISTE DAG FØR ET HELT NYTT TI-ÅR!

Reklame | LEGO WEAR Nå står plutselig et nytt år å banker på dørene. Jeg gleder meg til 2020 er i gang, og klarer ikke helt å skjønne hvorfor. Et nytt år, er på mange måter en ny start for meg, hvert eneste år. Men jeg føler at det er noe ekstra spesielt med det … Continue reading "SISTE DAG FØR ET HELT NYTT TI-ÅR!"

2019-12-29 19:00 EN AV MINE STØRSTE FAVORITTER

Reklame | LYKO Akkurat nå er det vanvittig mange gode tilbud ute, og det ser ut til at de aller fleste nettbutikker har tyvstartet årets januarsalg allerede. En av mine aller største favoritter nemlig Lyko.no er også godt i gang med deres knalltilbud. Og jeg har samlet flere favoritter du akkurat nå sparer 40-80% på! … Continue reading "EN AV MINE STØRSTE FAVORITTER"

2019-12-29 11:00 ENORMT PRESS FOR Å LEVERE, ÅRETS JULEBILDE & EN NYKOMMER PÅ NESTE JULEBILDE?

For en utrolig deilig jul, og juletid dette har vært. Jeg har tatt meg en velfortjent pause fra det aller meste av sosiale media gjennom hele juletiden, og det er faktisk den første julen på over 8 år som jeg ikke har logget meg inn for å skrive til dere. Jeg begynner å merke at … Continue reading "ENORMT PRESS FOR Å LEVERE, ÅRETS JULEBILDE & EN NYKOMMER PÅ NESTE JULEBILDE?"

2019-12-20 11:00 ENDELIG JULEFERIE! + NY JULESIGNERING I DAG!

Reklame | egen bok Endelig er det helg igjen, og nå siste helgen før jul! Er det meg, eller går tiden raskere og raskere til eldre man blir? Jeg føler i alle fall veldig på at det nettopp var 1.desember, og nå står julen for tur igjen. Michelle og Jan får juleferie i dag, og … Continue reading "ENDELIG JULEFERIE! + NY JULESIGNERING I DAG!"

2019-12-19 19:00 10 ÅR UTEN DEG!

…Kjære gode, snille, flotte, og beste morfar. I dag er det gått 10 hele år uten deg. Jeg har fylt dagene mine med latter, smerte, opplevelser, minner, og mening. Jeg skulle ønske du kunne vært her sammen med meg for å oppleve alt sammen med meg. Jeg skulle ønske du kunne møtt mine barn, og … Continue reading "10 ÅR UTEN DEG!"

2019-12-19 11:00 VÅRE PLANER FOR ÅRETS JULEFEIRING!

Nå er det allerede kun en uke igjen til julaften, og det er derfor på høy tid å skulle dele våre planer for årets julefeiring. Jeg tror nok det er flere enn oss, som må variere julefeiringen litt etter hvem vi feirer sammen med. Flere år på rad har vi vært hjemme på julaften, og … Continue reading "VÅRE PLANER FOR ÅRETS JULEFEIRING!"

2019-12-17 19:00 DETTE SKJER DENNE UKEN + MIN ALLER SISTE BOK-SIGNERING

Reklame | egen bok Vi er kommet oss vel hjem til sørlandet igjen etter en magisk helg. Vi feiret 70-årsdag med familien søndag, og ble i Stavanger til i går kveld. Deilig med en lang helg nå i juletiden, og spesielt når vi koser oss så mye som vi har gjort de siste dagene. Jeg … Continue reading "DETTE SKJER DENNE UKEN + MIN ALLER SISTE BOK-SIGNERING"

2019-12-17 10:00 MASSE BILDER FRA SNØEN + EN STOR ANBEFALING!

Reklame | LEGO WEAR Denne høstsesongen har vi fått prøve ut uteklær fra Lego Wear! Jeg har alltid vært trofast mot de merkene barna mine har brukt som ute-kær, da jeg vet hvor viktig det er å holde seg god og varm, samtidig som at ute-tøyet skal være slitesterkt og tørt gjennom en hel sesong … Continue reading "MASSE BILDER FRA SNØEN + EN STOR ANBEFALING!"

2019-12-15 17:00 LET IT SNOW!

Reklame | Daniel Wellington Det er virkelig ingenting som setter stemningen bedre enn hvite snøfiller som daler ned fra himmelen. Og selv om vi bor så langt sør som du kommer i dette landet, så er vi så heldige at snøen sjeldent er veldig langt unna. Med oss på skituren denne gangen hadde jeg mine … Continue reading "LET IT SNOW!"

2019-12-15 10:11 SKAL VI GI OSS PÅ TOPP? + MASSE BILDER FRA JULEBORD!

For en magisk helg så langt! I går ble det både en dagstur opp i snøen sammen med barna, og på kvelden ble det julebord med jobben til Jan. Det var altså en utrolig hektisk dag, som bare ble helt fantastisk fra start til slutt. Vi var ikke i seng før 05.00 i går, med … Continue reading "SKAL VI GI OSS PÅ TOPP? + MASSE BILDER FRA JULEBORD!"

2019-12-13 19:00 SISTE SJANSE FØR JUL!

Reklame | Lyko, Royal Design Nå begynner det virkelig å haste med å klikke hjem årets julegaver. Men visste du at de fleste nettbutikker garanterer at varene leveres før jul i hele landet så lenge du handler før mandag? Mine favorittbutikker har i alle fall begynt årets julegavesalg, og jeg har plukket ut noen gavefavoritter … Continue reading "SISTE SJANSE FØR JUL!"

2019-12-13 10:11 DETTE VILLE DERE ALDRI TRODD OM MEG

Jeg har i flere år delt åpent om mitt liv i alle kanaler jeg har klart å nå ut til dere på. Jeg vet ikke hvem dere er, men likevel så har jeg i årrekke latt dere komme tett på livet mitt, og hvem jeg er. Jeg har likevel noen ting som jeg ikke tror … Continue reading "DETTE VILLE DERE ALDRI TRODD OM MEG"

2019-12-12 19:20 MASSE BILDER FRA BURSDAGEN!

Reklame | fargerikedrommer For en magisk ettermiddag her hjemme med feiring av vår nye femåring! Vi skal som sagt ha en stor feiring av William rett over nyttår, men en liten markering på dagen var på sin plass. Vi ble en liten og intim gjeng og fikk spist både pizza, kaker, is og brus. Og … Continue reading "MASSE BILDER FRA BURSDAGEN!"

2019-12-12 10:11 VERDENS BESTE 5-ÅRING!

Reklame | Fargerikedrommer Det er helt vilt å tenke at William fyller 5 år i dag. Jeg har hatt fem hele år som tobarnsmamma, og fem hele år som mamma til en liten gutt. Tiden går skremmende fort, og jeg synes virkelig det er rart å tenke at det er gått så lang tid siden … Continue reading "VERDENS BESTE 5-ÅRING!"

2019-12-11 19:00 BURSDAGSRIGGING FOR MORGENDAGEN!

Reklame | Fargerikedrommer Hele denne uken har flydd forbi, og jeg har nesten ikke rekket å sette meg ned for å skrive. Jeg har som sagt guttene hjemme på heltid, samtidig som jeg steller og rigger i stand til en stor dag som møter oss i morgen. 12.12 for fem hele år siden ble jeg … Continue reading "BURSDAGSRIGGING FOR MORGENDAGEN!"

2019-12-10 10:00 14 DAGER IGJEN TIL JUL! + SNART BURSDAGSGUTT I HUS!

Julestemningen er for full kommet hjem i huset vårt. Det er så deilig og koselig på samme tid. Jeg har hatt guttene hjemme i flere uker, og det har også gjort at jeg faktisk har bakt mye mer enn før. For min egen del, så føles det veldig godt å kunne bake. Jeg føler at … Continue reading "14 DAGER IGJEN TIL JUL! + SNART BURSDAGSGUTT I HUS!"

2019-12-09 18:30 ÅRETS JULEGAVETIPS TIL HAN!

Nå begynner det for alvor å haste med å klikke hjem årets julegaver. Det er nemlig alltid litt stress rundt det å få ting levert i god tid før selve julaften. Men enda er det ingen problem å få gavene levert uansett hvor du befinner deg i landet. Under har jeg laget en toppliste med … Continue reading "ÅRETS JULEGAVETIPS TIL HAN!"

2019-12-08 19:00 JEG ER SKUFFET.

Reklame | egen bok Jeg føler meg skuffet, samtidig som jeg kjenner selvtilliten min synke til bunn. Bør jeg bare gi meg mens leken er god. Er jeg rett og slett blitt for kjedelig, eller er det så flaut å følge meg at ingen tør å si det eller vise det. Er jeg rett og … Continue reading "JEG ER SKUFFET."

2019-12-06 11:00 EN SKUMMEL HELG I VENTE!

Reklame | Reklame for egen bok Der var helgen plutselig igjen! Jeg føler ukene nå inn mot jul bare går raskere og raskere, og nå går vi inn i en veldig hektisk tid her hjemme. Denne helgen bærer det nemlig til Stavanger, og jeg føler på mange måter at jeg har en litt skummel helg … Continue reading "EN SKUMMEL HELG I VENTE!"

2019-12-05 10:11 FULL PLANLEGGING AV REISEMÅL FOR 2020!

Det er vell ingen hemmelighet at vi er en familie som liker å reise. Og da egentlig både på korte og lange turer. Det trenger ikke alltid være lange flyreiser for å få smilene til å gå rundt for barna, og ofte holder det med en dagstur på ski eller en helgetur til mormor i … Continue reading "FULL PLANLEGGING AV REISEMÅL FOR 2020!"

2019-12-04 10:00 JULEBAKST OG SKIKKELIG JULESTEMNING!

Jeg har hatt guttene hjemme i overkant av en uke nå, og må si at det er utrolig koselig! Jeg merker også at huset ikke vasker seg selv, når jeg ikke har tid, så jeg er uendelig glad for at det ikke skal være mer visninger. Jeg har derfor et avslappende forhold til rotet som … Continue reading "JULEBAKST OG SKIKKELIG JULESTEMNING!"

2019-12-03 20:01 3 UKER IGJEN TIL Å ORDNE ALT!

Reklame | NA-KD Nå føler jeg dagene bare forsvinner fortere enn de kommer. Og plutselig er vi godt i gang med Desember! Faktisk er det bare 3 uker igjen til julaften og tiden for å finne antrekk for både julaften, og de andre helligdagene! Det betyr at det for alvor haster med å bestille både … Continue reading "3 UKER IGJEN TIL Å ORDNE ALT!"

2019-12-03 11:12 STERKE FØLELSER RUNDT DESEMBER

Tiden fremover er ganske spesiell for meg. Mye fordi det nærmer seg jul, men det er også veldig mye annet som desember har markert for meg de siste årene. Og i år er det veldig mange runde tall, som viser seg å bety mye mer for meg enn hva jeg kanskje hadde sett for meg, … Continue reading "STERKE FØLELSER RUNDT DESEMBER"

2019-12-02 10:00 MASSE BILDER FRA EN FANTASTISK DAG I SNØEN!

Reklame | Bubbleroom Denne helgen reiste vi rett og slett opp på dagstur i snøen. Vi har hatt en nydelig helg, og det har vært så godt humør og herlig stemning hjemme. Desember kunne virkelig ikke ha startet bedre. Vi har fått julestemningen på alvor, og jeg kjenner at jeg elsker disse dagene, og gleder … Continue reading "MASSE BILDER FRA EN FANTASTISK DAG I SNØEN!"

2019-12-01 18:00 HELT I SISTE LITEN!

Reklame | RoyalDesign Jeg hadde egentlig bestemt meg for å være ferdig med Black Week og Black Friday nå. Men helt i siste liten endte jeg opp med å plukke med meg de siste gavene før salgene slutter. RoyalDesign.no har nemlig salg på stort sett HELE butikken. Stappfullt av vinterens interiørtrender fra Lexington, Georg Jensen, … Continue reading "HELT I SISTE LITEN!"

2019-12-01 11:00 SPØRSMÅL OG SVAR OM HUSSALGET!

Hva fikk dere for huset? Vi fikk ikke det vi hadde ønsket for huset, men vi fikk heller ikke mindre enn det vi fryktet. Noe som gjør at vi faktisk sitter igjen med å være veldig fornøyd med salget. Eller, veldig fornøyd, vi har jo tapt mye penger på salget, men likevel så er det … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR OM HUSSALGET!"

2019-11-29 09:30 HER ER DE BESTE BLACK FRIDAY TILBUDENE!

Reklame | asnnonselenker I den endeløse jungelen av tilbud som florerer i dag, så har jeg laget en oversikt over mine favorittsalg. Det er nærmest blitt en tradisjon at jeg sitter til langt over midnatt for å finne de beste deals rundt i ulike nettbutikker. I år er intet unntak, så her har du min … Continue reading "HER ER DE BESTE BLACK FRIDAY TILBUDENE!"

2019-11-28 20:00 DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!

Reklame | NA-KD.COM Her hjemme har dagene gått i ett, og i dag har virkelig vært en sånn dag der jeg har fått unnagjort fryktelig mange ting, på fryktelig kort tid. Og på toppen av det hele klarte jeg å overraske ungene med hjemmelagde kanelsnurrer mellom slagene. Jeg må ærlig innrømme at jeg er ekstremt … Continue reading "DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!"

2019-11-28 10:30 DETTE ER TID OG STED FOR JULESIGNERINGENE MINE!

Reklame | egen bok Nå nærmer desember måned seg med stormskritt, og jeg kjenner jeg gleder meg til fullt kjør, med en god dose julekos! Jeg har satt opp julesigneringer gjennom desember, og håper at det er mange som ønsker å komme for å få en personlig hilsen i en av mine to bøker. Både … Continue reading "DETTE ER TID OG STED FOR JULESIGNERINGENE MINE!"

2019-11-27 09:00 VI HAR SOLGT HUSET VÅRT!!

WOHO! Endelig kom det en opptur! Jeg kjenner at tusen kilo bare løftet seg fra suldrene mine, og gleder meg til tiden fremover. Nå har vi solgt huset vårt i Søgne, og jeg kan endelig begynne å tenke fremover med en ro og glede. Et stort stress som har påvirket meg hele denne høsten, ble … Continue reading "VI HAR SOLGT HUSET VÅRT!!"

2019-11-25 11:00 BLACK WEEK HOS BABYSHOP!

Reklame | Babyshop Min favorittbutikk for å handle klær til barna har startet sin Black week! Du finner mange flotte barneklær, møbler og barneutstyr helt opp til -60% rabatt akkurat nå! Jeg er og har alltid vært glad i å kle opp barna mine i flotte merkeklær, og det er sjeldent merker som Burberry, Fendi … Continue reading "BLACK WEEK HOS BABYSHOP!"

2019-11-24 18:00 PYNTING TIL JUL MED FAMILIEN!

Vi har funnet frem julepynten, og har de siste timene hatt på julesanger, og pyntet huset klart for desember og juletiden. Det er en magisk tid på året, og jeg er så takknemlig for å ha barnelatter og småtroll løpende rundt i huset i denne tiden på året. Jeg vet ikke helt hvorfor, men julen … Continue reading "PYNTING TIL JUL MED FAMILIEN!"

2019-11-24 10:00 SPØRSMÅLENE (OG SVARENE) INGEN TØR Å SPØRRE NOEN SOM HAR SPONTANABORTERT!

Hvordan går det med deg nå, etter alt som har skjedd? Det går veldig fint med meg. Formen begynner endelig å bli litt bedre, og jeg kjenner jeg er klar for å sette fokus mot julen. Jeg har tatt alt overraskende bra, og må si at jeg egentlig er litt overrasket over meg selv. Det … Continue reading "SPØRSMÅLENE (OG SVARENE) INGEN TØR Å SPØRRE NOEN SOM HAR SPONTANABORTERT!"

2019-11-22 10:11 EN FULLVERDIG ØNSKELISTE + ET SÅRT ØNSKE OM EN FIN FØRJULSHELG!

Denne helgen har jeg faktisk tenkt å starte med alle juleforberedelser! Jeg har ikke akkurat kommet meg ut på shopping om dagen, og har derfor brukt mye tid hjemme på å planlegge og tenke på hva som skal handles inn av julegaver, men også ikke minst så har jeg fått handlet en god del på … Continue reading "EN FULLVERDIG ØNSKELISTE + ET SÅRT ØNSKE OM EN FIN FØRJULSHELG!"

2019-11-21 11:30 SMERTENE SOM INGEN SNAKKER HØYT OM

Idag kjenner jeg for første gang på en pause. Jeg har guttene hjemme i dag, og må si at det er et nydelig lite avbrekk, selv hvor sliten jeg er om dagen. Det er fantastisk å tenke helt på andre ting, og se hvilke mennesker jeg er heldig å faktisk er omringet av hver eneste … Continue reading "SMERTENE SOM INGEN SNAKKER HØYT OM"

2019-11-20 10:00 TIDEN MED LITE SVAR, OG VONDE TANKER

Jeg er så lettet over at jeg har delt hva som skjer i mitt liv om dagen med dere. Det er selvfølgelig ting som fortsatt står på, og jeg vil igjen takke for støtten jeg har fått de siste dagene. Dagene går veldig opp og ned, og det både fysisk og psykisk. Jeg tar det … Continue reading "TIDEN MED LITE SVAR, OG VONDE TANKER"

2019-11-18 10:30 DETTE FØLES FEIL, MEN LIVET SKAL VIDERE.

Reklame | BUBBLEROOM Jeg må begynne med å si tusen takk for alle tilbakemeldingene jeg fikk etter gårsdagens blogginnlegg. Det var utrolig vanskelig å skulle dele dette med dere, og jeg skal ærlig innrømme at jeg var redd for hvilken respons jeg ville få. Jeg er så takknemlig for at det finnes så mange gode … Continue reading "DETTE FØLES FEIL, MEN LIVET SKAL VIDERE."

2019-11-17 10:00 BABYNYHETEN JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!

Babynyheten skulle deles like før juletiden, og jeg har i flere uker nå vært i gang med planlegging av hvordan jeg skal dele denne fantastiske nyheten. Endelig, var baby nummer fire på vei, etter flere måneder med håp. Jeg rundet ny uke denne uken, og var i god gang med planlegging av tiden vi hadde … Continue reading "BABYNYHETEN JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE!"

2019-11-16 09:00 BURSDAGSPLANENE SOM UTSETTES!

Nå har vi rett og slett valgt å utsette en veldig viktig bursdagsfeiring som skulle finne sted en av de siste helgene nå i november. William fyller hele 5 år, og det må vi selvsagt få feiret stort! Det har kun vært et problem, og det er at vi ikke har helgen som vi har … Continue reading "BURSDAGSPLANENE SOM UTSETTES!"

2019-11-14 17:00 MASSE BILDER FRA BUTIKK-ÅPNINGEN!

Reklame | Babycare For en vellykket butikk-åpning det har vært i dag! Jeg er helt imponert over hvor manges om tok turen innom Babycare butikken som åpnet i Stavanger i dag. Det var lange køer i flere timer, og etter å ha vært i butikken i noen timer, tok vi turen hjemover for å være … Continue reading "MASSE BILDER FRA BUTIKK-ÅPNINGEN!"

2019-11-14 08:00 STOR BUTIKK-ÅPNING I STAVANGER!

Reklame | Babycare / NA-KD KJOLE HER – SKO HER Vi er kommet oss vel til Stavanger, og allerede fått tid til å tilbringe mye tid sammen med gjengen som vi har her inne. Jan har vært mye på jobb, og i mellomtiden har barna og jeg vært mye med min familie. Jan har nå … Continue reading "STOR BUTIKK-ÅPNING I STAVANGER!"

2019-11-13 19:20 JULEGAVETIPS, ÅRETS JULE-ANTREKK OG MITT STØRSTE JULEGAVEØNSKE!

Reklame | Jeg er allerede i god gang med forberedelser til julen, både når det kommer til adventstiden og desemberdagene. Men også når det kommer til gave innkjøp og kanskje ikke minst fintøyet som må velges til alle julemiddagene som julen har å by på. Jeg har samlet mine favorittantrekk til julebord/julemiddags sesongen under! Kanskje … Continue reading "JULEGAVETIPS, ÅRETS JULE-ANTREKK OG MITT STØRSTE JULEGAVEØNSKE!"

2019-11-13 10:00 OFF WE GO!

Jeg føler allerede at styret inn mot jul er kommet godt i gang her hjemme, både på godt og vondt. I helgen fikk vi gjennomført årets første pepperkakebaking, samtidig som det virkelig nærmer seg Desember. Det betyr bursdager og høytider om hverandre, som igjen betyr forberedelser og planlegging lang tid i forveien. Det er jo … Continue reading "OFF WE GO!"

2019-11-11 10:00 MØTE MED ARKITEKTEN!

I dag skjer det spennende saker og ting for oss! Vi skal nemlig snart i møte med arkitekten til vårt nykjøpte hus som skal bygges de neste månedene! Det er så deilig å føle at prosessen allerede er i gang, og selv om vi selvsagt vet hvordan vi vil ha det, så skal det bli … Continue reading "MØTE MED ARKITEKTEN!"

2019-11-08 11:12 NÅR PROBLEMENE BLIR MINDRE, OG LIVET FØLES BEDRE!

For nøyaktig ett års tid siden gledet jeg meg til den dagen «middagsproblemer» ville komme til meg. Den dagen problemer i hverdagen min ikke bestod av mer enn fortvilelsen rundt å ikke finne ut hva man skal ha til middag. Kanskje et litt rart ønske, men for en som på den tiden stod i mer … Continue reading "NÅR PROBLEMENE BLIR MINDRE, OG LIVET FØLES BEDRE!"

2019-11-07 19:00 ENDELIG HAR JEG FÅTT NAVNET MITT TILBAKE!

Det er kanskje litt rart at jeg finner en så stor glede i akkurat dette. Men etter åtte år med sosiale media, og flere brukernavn i flere kanaler har jeg endelig fått mulighet til å få mitt ekte navn som brukernavn, på kanskje den viktigste kanalen jeg har utenom bloggen. Både Snapchat og bloggen min … Continue reading "ENDELIG HAR JEG FÅTT NAVNET MITT TILBAKE!"

2019-11-07 11:00 DETTE ER MINE KALENDER-FAVORITTER!

Denne saken inneholder kommersielle lenker Nå som det virkelig nærmer seg desember og førjulsstemning, har jeg flere kalendere jeg ønsker å vise frem og tipse dere om. Her om dagen viste jeg en del kalendere som virkelig falt i smak for min egen del. Deriblant kalenderen jeg fikk av Jan som virkelig er den fineste … Continue reading "DETTE ER MINE KALENDER-FAVORITTER!"

2019-11-06 19:00 SPØRSMÅL OG SVAR OM HUSKJØPET VÅRT!

Når er huset ferdig bygget/ innflyttningsklart? Jeg håper at det blir så snart som overhode mulig. Men det raskeste er om seks måneder, så kan det gå opp til 8-9 måneder også. Dette er jo veldig avhengig av hvordan vinteren blir i forhold til snømengde og muligheter for bygging i vinter. Jeg håper virkelig at … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR OM HUSKJØPET VÅRT!"

2019-11-04 19:00 EN PERFEKT AVSLUTNING PÅ TUREN!

Da var vi kommet oss vell hjem etter en fantastisk innholdsrik helg i Danmark. Det er utrolig hvordan man merker at barna blir eldre når man er på tur. Ting som var vanskelig tidligere er plutselig kjempelett, og hele turen blir nærmest en bekreftelse på hvor mye større og flinkere barna har blitt. I går … Continue reading "EN PERFEKT AVSLUTNING PÅ TUREN!"

2019-11-04 10:00 PRIORITERING AV TIMENE I DØGNET!

Denne saken inneholder kommersielle lenker Skoene finner du HER! De siste ukene har virkelig gått i ett, og det ser ikke ut som det skal slakke ned med det første. På en måte så elsker jeg når ting skjer, samtidig så kjenner jeg at det tar skikkelig på enkelte dager. Nå har vi endelig kommet … Continue reading "PRIORITERING AV TIMENE I DØGNET!"

2019-11-03 19:00 EN SKIKKELIG EFFEKTIV DAG! + ÅRETS JULEKALENDERE!

Denne saken inneholder kommersielle lenkerReklame | Lyko og Adlibris For en herlig helg vi har hatt i Danmark! Det er såå fantastisk å reise på tur nå som ungene er blitt større, og det merkes virkelig på hele feriefølelsen. Vi har fått oppleve utrolig mye gøy, og fredagen tror jeg må være den mest effektive … Continue reading "EN SKIKKELIG EFFEKTIV DAG! + ÅRETS JULEKALENDERE!"

2019-11-03 10:00 TIPS: TING Å GJØRE MED BARN I DANMARK!

Det er rart hvor lite som skal til for å gi en skikkelig feriefølelse for hele familien. Bare det å reise litt bort fra hverdagen setter en helt annen stemning for både store og små. Ofte holder det med en dagstur eller helgetur hjemme i Norge, men generelt synes jeg ikke det er alt for … Continue reading "TIPS: TING Å GJØRE MED BARN I DANMARK!"

2019-11-01 18:00 BILDER FRA VÅRE FØRSTE TIMER I DANMARK

Vi har hatt en magisk fredag, som startet tidlig hjemme i Søgne i dag. Vi har reist hele formiddagen, og har nå de siste timene av dagen kost oss masse i Legoland! Jeg merker at barna er blitt mye eldre siden sist vi var her i 2017, og det er så gøy å se hvilken … Continue reading "BILDER FRA VÅRE FØRSTE TIMER I DANMARK"

2019-11-01 12:00 OPPDATERING + AVREISE MED FAMILIEN!

For noen ekstremt travle dager vi har foran oss, og ikke minst bak oss! Det ble nemlig noen veldig produktive dager i Oslo denne uken, og jeg rakk gjennom både Tv2 Nyhetskanalen, God Morgen Norge, og et radiointervju med NRK. I tillegg til at jeg kom meg gjennom tre boksigneringer i Oslo-området. Jeg må innrømme … Continue reading "OPPDATERING + AVREISE MED FAMILIEN!"

2019-10-30 13:00 GOD MORGEN NORGE + TID OG STED PÅ DAGENS SIGNERINGER!

Reklame | egen bok Gårsdagen ble vell blåst, og en utrolig hyggelig dag! Dagen i dag er allerede godt i gang, og jeg er klar for en dag med utrolig mye som skjer! Jan kom faktisk nedover til Oslo i går kveld, og ble med på en middag med gode venner. Vi var en helt … Continue reading "GOD MORGEN NORGE + TID OG STED PÅ DAGENS SIGNERINGER!"

2019-10-29 12:00 DETTE SKJER DAG FOR DAG GJENNOM UKEN!

Reklame | egen bok I dette øyeblikk er jeg på vei innover til Oslo. Denne uken kommer til å gå i ett fra og med nå og frem til midnatt natt til mandag. Jeg er fortatt ikke helt pigg i formen, men jeg kunne ikke avlyse alt som skjer de neste dagene, så da spiser … Continue reading "DETTE SKJER DAG FOR DAG GJENNOM UKEN!"

2019-10-28 19:00 VI HAR KJØPT NYTT HUS!!!

Planen vår var jo ikke å kjøpe noe før vi hadde solgt et av to hus, men plutselig falt vi over en mulighet som vi ikke ville skulle slippe fra oss. Vi har derfor kjøpt oss nytt hus denne helgen! WÆÆ! Jeg kjenner at jeg er så fornøyd med hvor vi skal bo i fremtiden, … Continue reading "VI HAR KJØPT NYTT HUS!!!"

2019-10-28 09:10 EN LITEN OPPDATERING!

Reklame | egen bok Først må jeg nesten starte med å takke for den enorme støtten og positive tilbakemeldinger jeg allerede har fått i forhold til boken min. Det er helt fantastisk! Boken min kom i posten på fredag endelig, og intervjuet med Dorthe kom like etter. Jeg er veldig fornøyd med hvordan hele intervjuet … Continue reading "EN LITEN OPPDATERING!"

2019-10-25 11:00 EN NY HELG UTEN JAN! + FORTSATT INGEN BOK!

Reklame | egen bok Vi starter helgen tre av fire syke her hjemme, og den ene er meg. Jan er reist bort igjen denne helgen, og med mye sykdom i hus, så kjenner jeg at det kan bli en krevende helg i møte. Vi er heldigvis ikke kjempesyke noen av oss, men det merkes på … Continue reading "EN NY HELG UTEN JAN! + FORTSATT INGEN BOK!"

2019-10-24 19:00 DORTHE SKAPPEL PÅ HJEMMEBESØK!

Reklame | egen bok På lørdag så blir jeg å se i God kveld Norge! Jeg har nemlig hatt besøk av Dorthe her i Søgne! Vi har snakket ut, og jeg har for første gang snakket høyt om temaene i boken. Jeg kjenner jeg har nesten litt vondt i magen, nå som jeg venter på … Continue reading "DORTHE SKAPPEL PÅ HJEMMEBESØK!"

2019-10-23 19:00 BLI MED PÅ BOKLANDSERINGEN MIN!

Reklame | egen bok I dag startet distribusjonen av boken min “Bare Anna” og allerede er det noen få bokhandlere på østlandet som har startet salget av den. De neste dagene sendes bøkene ut til bokhandlere over hele landet, og jeg er selvsagt veldig spent på mottakelsen. Selve lanseringen av boken har vært planlagt i … Continue reading "BLI MED PÅ BOKLANDSERINGEN MIN!"

2019-10-23 10:30 I DAG KOMMER BOKEN MIN!! + VIKTIG HUSKJØP-MØTE!

Reklame | egen bok I dag er en dag jeg har ventet på, først og fremst så skal vi veldig snart i et viktig møte i forhold til bolig videre. Jeg krysser fingrene for at jeg vil kunne gå ut fra møtet i dag, med en viss aning om hva som venter seg fremover, og … Continue reading "I DAG KOMMER BOKEN MIN!! + VIKTIG HUSKJØP-MØTE!"

2019-10-22 10:11 JEG KJENNER JEG GRUER MEG SKIKKELIG

Reklame | egen bok Nå som boken min faktisk kommer ut i butikkene denne uken, så kjenner jeg at nervene har inntatt sin plass. Jeg er selvsagt veldig spent og glad samtidig som jeg gruer meg skikkelig til innholdet i boken ser dagens lys. Dette er på mange måter en så utrolig viktig bok, samtidig … Continue reading "JEG KJENNER JEG GRUER MEG SKIKKELIG"

2019-10-21 10:00 MINE TANKER OM FLYTTINGEN AKKURAT NÅ!

Jeg kjenner jeg blir en smule gal av hele denne flytteprosessen. En ting er alt stresset som kommer med å selge hus, men en helt annen ting er det å skulle kjøpe noe nytt. Jeg hadde virkelig ikke så mange tanker hverken når jeg kjøpte huset i Stavanger, eller huset vårt her i Søgne. Men … Continue reading "MINE TANKER OM FLYTTINGEN AKKURAT NÅ!"

2019-10-20 10:40 TIDEN ALENE MED BARNA, LEGGERUTINER, SMÅTT STARTET Å PAKKE I ESKER! +++

Positive og negative sider med å være aleneforelder, nå som Jan er borte? Jan har vært mer borte dette året enn noen gang tidligere i vårt forhold, og jeg har fått kjenne litt på å sitte med ansvaret alene. Jeg glemmer nok ofte selv at jeg faktisk var alenemamma i alle år før han kom … Continue reading "TIDEN ALENE MED BARNA, LEGGERUTINER, SMÅTT STARTET Å PAKKE I ESKER! +++"

2019-10-18 09:00 JEG HAR STORE PLANER FOR DAGENE FREMOVER!

Jeg må si det er utrolig deilig å bare reise bort, å koble helt fra hverdagen. Det er veldig mye snakk om boligkjøp og salg hjemme om dagen, og det kan bli litt i overkant mye. Grunnen til at vi Reiste inn til Stavanger allerede på onsdag var jo hovedsaklig fordi Jan skulle reise til … Continue reading "JEG HAR STORE PLANER FOR DAGENE FREMOVER!"

2019-10-16 10:11 NÅ TAR JEG FAMILIEN MED TIL STAVANGER!

I dag går virkelig dagen i ett! Egentlig som alle andre dager i uken. I går rakk vi å gå innom en ny visning faktisk, mens i dag pakkes det til den store gullmedaljen. Hele gjengen skal nemlig avsted. Jeg skal ta med meg barna til Stavanger ut uken, mens Jan skal til Spania, og … Continue reading "NÅ TAR JEG FAMILIEN MED TIL STAVANGER!"

2019-10-14 20:00 FLERE BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN!

For en fantastisk bursdagsfeiring det ble i helgen. Før jeg kan legge feiringen helt bak meg, vil jeg dele noen flere herlige bilder fra lørdag. Før jeg igjen retter fokus mot neste bursdag, som faktisk er like rundt hjørnet. Jeg er så stolt over egen innsats, og så stolt av de takknemlige og herlige barna … Continue reading "FLERE BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN!"

2019-10-14 11:00 MINE FAVORITTER TIL VINTEREN!

Reklame | BUBBLEROOM Jeg har funnet fram vinterens fineste jakker og utetøy, for jeg har nemlig akkurat bestilt kanskje det kuleste vintertøyet noen gang. Det ser så lekkert ut samtidig som det er utrolig godt og varmt. Nå gleder jeg meg til vinterkulden kommer, og jeg kan hoppe ut i snøen i min nye skijakke … Continue reading "MINE FAVORITTER TIL VINTEREN!"

2019-10-13 19:00 MASSE BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN!

Jeg ønsker å dele noen bilder fra selskapet vi hadde her hjemme i går. Vi har hatt en nydelig helg, og som dere også ser på bildene, så ble det en fantastisk feiring. Vi har nok skapt noen nye minner for minsten som jeg håper han kan huske noe fra. Det er jo nettopp sånn … Continue reading "MASSE BILDER FRA BURSDAGSFEIRINGEN!"

2019-10-13 09:20 KAKEBORDET: LUCAS 3 ÅR!

Reklame | Kjoekkenmagi.no I går feiret vi minsten sin treårsdag sammen med familie og venner her hjemme. Feiringen ble helt magisk og varte utover kvelden, det ble en utrolig gøy dag for både store og små. Jeg valgte derfor å vente med bloggen i går, og nyte tiden sammen med fine mennesker. Jeg er så … Continue reading "KAKEBORDET: LUCAS 3 ÅR!"

2019-10-11 19:00 BURSDAGSOPPRIGGING + BARNAS BURSDAGSANTREKK!

Reklame | Babyshop / Fargerikedrømmer Endelig sitter jeg å skriver mitt første blogginnlegg på ny mac! Jeg har vært utrolig treg med å komme i gang på den selv om jeg kjøpte den tidligere denne uken, men nå er det godt å kunne si med god samvittighet at jeg har kommet meg helt over på … Continue reading "BURSDAGSOPPRIGGING + BARNAS BURSDAGSANTREKK!"

2019-10-11 09:35 DETTE ER BURSDAGSTEMA FOR 3 ÅRS FEIRING I MORGEN!

I dag, eller rettere sagt resten av uken, så skjer det utrolig mye gøy. I dag skal jeg ta en shoppingrunde, for å få på plass alle små detaljer for bursdagsfeiringen vi skal ha her i morgen. Det skal også rigges en god del i stand i dag, til feiringen. Jeg esker å rigge til … Continue reading "DETTE ER BURSDAGSTEMA FOR 3 ÅRS FEIRING I MORGEN!"

2019-10-09 19:20 SMÅ HØSTGLEDER

Reklame | Sportamore, NA-KD Høsten er her for alvor, og de siste kveldene har vi faktisk benyttet muligheten til å sette fyr i peisen. De første morgenene med frost på veien og iskrystaller på gresslettene har vi også hatt. Jeg synes det er fint. Kaldt, men fint. Små rådyr har også blitt observert av barna … Continue reading "SMÅ HØSTGLEDER"

2019-10-09 10:11 NEDTELLINGEN ER STARTET FOR FULLT!

Reklame | egen bok I dag er det bare to uker igjen til boken min slippes!! Jeg gleder meg utrolig mye til boken min kommer ut i butikkene om bare to uker, og ikke minst så gleder jeg meg utrolig mye til å kunne holde boken i hendene mine for første gang! Jeg har virkelig … Continue reading "NEDTELLINGEN ER STARTET FOR FULLT!"

2019-10-08 09:00 EN DYR START PÅ DAGEN!

God tirsdags morgen! Nå har jeg akkurat bestilt meg en helt ny macbook! Det er lenge siden sist jeg gjorde! Jeg vet ikke hvorfor, men for meg føles det som en stor forandring å skifte pc. Ikke fordi jeg har mye på pcen som jeg trenger, men det er litt tiltak å skulle kjøpe en … Continue reading "EN DYR START PÅ DAGEN!"

2019-10-07 18:00 HØSTEN HAR MANGE HERLIGE NYHETER Å BY PÅ!

Reklame | Daniel Wellington Høsten er en utrolig spennende tid synes jeg, når det kommer til merkedager og nyheter! Det en tid hvor man normalt sett tenker mye på familie, og de man er glad i. Gaver kommer også fort i fokus når det nærmer seg julen. Nå er det også den tiden på året … Continue reading "HØSTEN HAR MANGE HERLIGE NYHETER Å BY PÅ!"

2019-10-06 10:00 1 ÅRS BRYLLUPSDAG!

Det er helt vilt å tenke tilbake til den store dagen vår som i dag allerede er et helt år siden. Det siste året har gått så utrolig fort. Jeg føler jeg har lært mye det siste året. Kanskje ikke bare når det kommer til forholdet mitt med Jan, men generelt i livet. Vi har … Continue reading "1 ÅRS BRYLLUPSDAG!"

2019-10-05 10:30 EN DAG MED MYE PLANER!

Denne helgen har vi barnefri og store planer om å feire ett års bryllupsdag, som faktisk allerede er i morgen. Tenk at det allerede er ett år siden bryllupet! Tiden går så uendelig fort. I dag har vi litt forskjellige planer, blant annet at vi skal ut å spise en god middag for å feire … Continue reading "EN DAG MED MYE PLANER!"

2019-10-03 09:10 GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN SKATT!

I dag har vi et lite bursdagsbarn her i hus. For nøyaktig tre år siden, møtte vi vår lille Lucas for første gang. Jeg syns det er helt utrolig hvor fort denne tiden har gått, samtidig som jeg kjenner meg så takknemlig for å ha kunne kalle ham for babyen min i så lang tid. … Continue reading "GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN SKATT!"

2019-10-01 10:11 EN SOM LIGGER NEDE…

For flere år tilbake så var jeg flink på å følge opp innleggene mine, etter tilbakemeldinger fra dere. Og det har jeg tenkt til å gjøre nå. Det føltes veldig brutalt for meg å dele mitt siste blogginnlegg. Og det eneste jeg virkelig ønsket å oppnå med det hele, er nettopp det at ingen blir … Continue reading "EN SOM LIGGER NEDE…"

2019-09-30 19:00 DET SKUMLESTE MED SKOLESTART!

Nå er høstferien i gang, å jeg må egentlig si at hverdagen virkelig ikke har noen endringer. Guttene er nemlig i barnehagen hele uken, og Jan jobber som normalt. Og den eneste jeg hadde planer å tilbringe høstferien sammen med, har laget sine egne planer, å fått lov til å reise på hyttetur med noen … Continue reading "DET SKUMLESTE MED SKOLESTART!"

2019-09-30 12:00 EN HERLIG START PÅ EN NY UKE!

Reklame | BUBBLEROOM Plutselig var vi kommet til en ny uke, og siste dagen i september. Jeg synes alltid det er like gøy å gå inn i en ny måned, for jeg føler på mange måter at det gir meg en ny start med blanke ark. Nå er ikke det alltid tilfelle, for det meste … Continue reading "EN HERLIG START PÅ EN NY UKE!"

2019-09-29 18:00 DET ER EGOISTISK Å BLI GRAVID SOM UNG OG ALENEMAMMA!

Nå har jeg noe på hjertet som jeg ønsker å dele med dere. Det er et tema jeg skjeldent tar opp på bloggen, men et tema som er veldig viktig å si noe om. Jeg har fått spørsmål om det, og meldinger titt og ofte de siste snart 8 årene som jeg har blogget. «Ville … Continue reading "DET ER EGOISTISK Å BLI GRAVID SOM UNG OG ALENEMAMMA!"

2019-09-28 17:00 ØNSKELISTE FOR NY BABY!

Reklame | annonselenker Her hjemme er helgen godt i gang, og jeg er faktisk på vei ut dørene til en bursdag. I går startet vi helgen med en ordentlig høstkveld her på sørlandet, med skikkelige vindkast og regnbyger. Det var fyr i peisen, og meg og Jan brukte faktisk kvelden på å se en god … Continue reading "ØNSKELISTE FOR NY BABY!"

2019-09-27 11:00 FORELDRESAMTALE, GYNEKOLOG TIME + HØSTFERIE!

I dag har hele formiddagen gått i ett, og jeg har både rukket å hatt en time med foreldresamtale, for så å kjøre tur-retur Kristiansand sentrum, hvor jeg også har fått tid til en gynekolog time. Nå er det bare en liten times innsats med jobbing, før henting av snuppemor på skolen. Og etter det … Continue reading "FORELDRESAMTALE, GYNEKOLOG TIME + HØSTFERIE!"

2019-09-26 18:00 BABY, STORFAMILIE, KJØNN OG NAVN ++

Hva tenker du om å få flere barn, og hvor mange kunne du maksimalt fått? Jeg føler vel egentlig at jeg ikke har noen maxgrense, men for min del handler det mer om hvilke avstander i år mellom første og siste, og kanskje også mer hvordan livet og situasjonen er med de barna man har. … Continue reading "BABY, STORFAMILIE, KJØNN OG NAVN ++"

2019-09-25 18:30 DETTE REDDER HØSTEN MIN!

Reklame | NA-KD Det er fryktelig mange ting som gjør at høsten for meg kan være en skummel tanke. Jeg har vell lært kroppen min å kjenne såpass godt at jeg vet at mørket ikke påvirker meg i positiv retning. Men selv om høsten kan være mørk og skummel, har jeg også funnet noe som … Continue reading "DETTE REDDER HØSTEN MIN!"

2019-09-25 10:00 DET ER NETTOPP DETTE SOM KALLES Å VÆRE BARN!

I morgen er det faktisk bare en uke igjen til vi har et bursdagsbarn her hjemme. Det er helt vilt å tenke på, men minstegutten vår blir altså tre hele år neste uke! Jeg føler virkelig ikke at det er så lenge siden jeg gikk gravid med han. Og barseltiden med Lucas føler jeg på … Continue reading "DET ER NETTOPP DETTE SOM KALLES Å VÆRE BARN!"

2019-09-24 11:00 BRYLLUPSREISE, INSTAGRAM, SKOLEPLANER OG BOK! ++++

Reklame | egen bok Når kommer boken din ut i butikk? Jeg er faktisk ikke helt sikker på når den kommer ut i butikkene, men jeg vet at den skal være i butikkene når jeg skal ha boklansering 29.oktober! Så det er med andre ord kun en måneds tid igjen til bøkene står i bokhyllene … Continue reading "BRYLLUPSREISE, INSTAGRAM, SKOLEPLANER OG BOK! ++++"

2019-09-23 09:00 OM BARE ANGST VAR EN DEPRESJON…

Jeg lovet dere et innlegg som går litt mer i dybden på angsten min etter spørsmålsrunden i helgen. Jeg må innrømme at det er mye lettere å snakke om, eller dele nå som jeg er blitt så klar over enkelte ting selv. Jeg vet selv hva som kan være ubehagelig eller påvirke angsten min, og … Continue reading "OM BARE ANGST VAR EN DEPRESJON…"

2019-09-22 18:19 INGENTING GJØR MEG MER BABYSYK ENN DETTE!

Vi har hatt vår siste dag her i Tyskland i dag, og er nå på vei hjemover igjen etter en spennende helg. Jeg må innrømme at jeg hadde noen tanker om hvordan denne turen skulle bli før vi dro, og må si at det virkelig har vist seg å overgått alle forventninger. Jeg er så … Continue reading "INGENTING GJØR MEG MER BABYSYK ENN DETTE!"

2019-09-22 09:00 DETTE PLANLEGGER JEG AKKURAT NÅ, SLIK ER EGENTLIG FORHOLDET MELLOM JAN OG MEG & DETTE UTLØSER ANGSTEN MIN! +++

Hva planlegger du av ting akkurat nå?Jeg planlegger veldig mye akkurat nå, samtidig som det er noen ting som jeg tenker mye på som fortsatt er umulig å planlegge. Nemlig hus-salg og huskjøp. Uten dette så planlegger jeg både Lucas og William sine bursdager og bursdagsfeiringer. Jeg prøver å planlegge jul, slik at alle blir … Continue reading "DETTE PLANLEGGER JEG AKKURAT NÅ, SLIK ER EGENTLIG FORHOLDET MELLOM JAN OG MEG & DETTE UTLØSER ANGSTEN MIN! +++"

2019-09-21 10:00 VI HAR REIST TIL…

God morgen! Nå sitter jeg her i solen og skriver endelig ett etterlenget blogginnlegg. Jeg sa at vi skulle ut å reise, og i går brukte vi hele formiddagen på tur! Det er kun Jan og meg som reiser, og latt barna være igjen hjemme, naturlig nok. Vi er nemlig på jobbreise med Jan sin … Continue reading "VI HAR REIST TIL…"

2019-09-19 19:00 8-ÅRS JUBILEUM + IMORGEN REISER VI BORT!

Reklame | KIDSBRANDSTORE Her hjemme går dagene i ett og i dag har det vært både visning på huset, og ikke minst pakking før avreise i morgen. Jeg tror ikke jeg har fortalt det til dere, men i morgen tidlig reiser både meg og Jan av sted. Hva vi skal og hvor vi skal kommer … Continue reading "8-ÅRS JUBILEUM + IMORGEN REISER VI BORT!"

2019-09-19 12:00 VISNINGSDAG!! + TILBAKEBLIKK PÅ MINE FAVORITT FEIRINGER HITTIL!

I dag er det en stor dag, vi har nemlig visning i huset vårt for andre gang! Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor jeg stresser så mye når det kommer til visningene, men jeg gjør nå det. Jeg merker heldigvis at jeg er en smule mer avslappet enn forrige gang, men likevel så går det jo … Continue reading "VISNINGSDAG!! + TILBAKEBLIKK PÅ MINE FAVORITT FEIRINGER HITTIL!"

2019-09-18 12:00 BURSDAGSFEIRINGER PÅ REKKE OG RAD!!

Jeg er i full gang med å planlegge bursdagsfeiringer! Jeg har egentlig hatt en stor hobby med å stelle i stand bursdagselskap de siste årene, men etter bryllupet vårt for snart et år siden, så ga det meg en liten stopp i interessen. Rett og slett. Nå kjenner jeg at jeg virkelig gleder meg over … Continue reading "BURSDAGSFEIRINGER PÅ REKKE OG RAD!!"

2019-09-17 19:00 TO LANSERINGER PÅ EN DAG!

Reklame | LUXIE // LYKO.NO Ikke bare har jeg fått lansert min nye Instagram i dag. Jeg har nemlig vært så heldig å få være med på å lansere det eksklusive merket Luxie hos Lyko.no Sminkekostmerket Luxie startet sin virksomhet i USA i 2014. Kostene, som er blitt enormt populære på kort tid, hylles av … Continue reading "TO LANSERINGER PÅ EN DAG!"

2019-09-17 10:11 NÅ HAR JEG GJORT NOE SYKT!

Jeg er usikker om jeg i det hele tatt skulle fortelle dere dette. Litt fordi jeg er flau over situasjonen selv, samtidig som jeg vet at jeg vil få tilbake meldinger på det, uansett. Jeg hopper i det, for nå er det faktisk gjort. Jeg sitter i dette sekund å oppretter en helt ny instagram … Continue reading "NÅ HAR JEG GJORT NOE SYKT!"

2019-09-16 19:00 BOKEN MIN ER BARE FOR MENNESKER MED STYRKER, SVAKHETER, OG MED HJERTET PÅ RIKTIG STED!

Reklame | egen bok Nå kan jeg vel trygt si at høsten er her på alvor, og at boken min snart kommer ut i butikkene landet over! Jeg kjenner på en følelse av at jeg både gruer meg og gleder meg til innholdet i boken blir sett med flere tusen øyne. Jeg elsker å skrive … Continue reading "BOKEN MIN ER BARE FOR MENNESKER MED STYRKER, SVAKHETER, OG MED HJERTET PÅ RIKTIG STED!"

2019-09-16 10:00 NÅR JEG PLUTSELIG IKKE KLARER Å BLI GRAVID…

Fortsatt ingen positiv test. Jeg kjenner jeg blir lei meg og skuffet hver eneste måned mensen dukker opp, igjen og igjen. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir skuffet en gang. Jeg er så glad og fornøyd med de barna jeg har, men et sterkt ønske om et nytt barn slipper liksom ikke helt taket hos … Continue reading "NÅR JEG PLUTSELIG IKKE KLARER Å BLI GRAVID…"

2019-09-10 10:01 ALT JEG SKULLE ØNSKE JEG VAR OG HADDE!

Jeg får ofte spørsmålet «hvordan går det med deg nå?». Kanskje fordi jeg har vært ærlig om hvordan jeg faktisk har hatt det fra tid til annen her på bloggen. Eller kanskje rett og slett fordi jeg helt fra starten av min bloggkarriere har skrevet hvor viktig og bra jeg syns det er å få … Continue reading "ALT JEG SKULLE ØNSKE JEG VAR OG HADDE!"

2019-09-09 10:13 GOD MORGEN NORGE + MAN KAN IKKE KONTROLLERE HVA BARNA SKAL SI!

Vi har hatt en nydelig start på dagen vår her i Oslo, og jeg er så fornøyd med dags intervju på God morgen Norge, sammen med Michelle. Og ikke minst tusen takk for alle fine tilbakemeldinger på sendingen så langt! Jeg må si at jeg synes det er utrolig morsomt å ha med Michelle, for … Continue reading "GOD MORGEN NORGE + MAN KAN IKKE KONTROLLERE HVA BARNA SKAL SI!"

2019-09-08 18:00 NÅ REISER VI PÅ JENTETUR!

Nå tar jeg med meg Michelle og reiser på en liten jentetur!! Vi var på flyplassen og tok flyet tidligere i ettermiddag allerede. Jeg elsker alenetid med ett og ett av barna, og det er så koselig å kunne sette av tid til hvert enkelt av barna. Det synes jeg alltid er gull verdt. Nå … Continue reading "NÅ REISER VI PÅ JENTETUR!"

2019-09-08 11:00 PRØVD Å BLI GRAVID I FLERE MÅNEDER, HUSKJØP OG ALDERSFORSKJELL!

Hvordan ligger dere ann med babyplaner? Jeg vet jeg snakket mye om å få en ny baby før sommeren. Og sannheten er at det ikke er så mye annet jeg heller hadde ønsket enn å snart kunne gi dere et av mine favoritt innlegg her på bloggen. Nemlig det å annonsere en ny baby på … Continue reading "PRØVD Å BLI GRAVID I FLERE MÅNEDER, HUSKJØP OG ALDERSFORSKJELL!"

2019-09-07 11:20 SMÅ DRYPP AV LUKSUS

Reklame | ChewBear Nå som sommeren er over og solen forsvinner gradvis fra dag til dag, blir jeg veldig avhengig av å ta godt vare på meg selv. Jeg har tidligere skrevet om hvordan jeg fokuserer på velvære og små drypp av luksus i hverdagen for å kunne føle meg fresh og fin selv om … Continue reading "SMÅ DRYPP AV LUKSUS"

2019-09-06 12:45 EN EKSTRA SPESIELL START PÅ HELGEN!

Vi startet helgen vår allerede i går! Guttene hadde nemlig fri fra barnehagen i dag, og vi bestemte oss derfor for å gjøre noe ekstra spesielt ut av fridagen. Jan har vært bortreist med jobben tidligere denne uken, og han tok derfor fredagen fri, for at vi fire kunne dra i Dyreparken! Vi har ikke … Continue reading "EN EKSTRA SPESIELL START PÅ HELGEN!"

2019-09-03 09:00 HVEM SIN FEIL ER DET NÅR BARNEHAGEBARNA MOBBER?

For første gang i mine åtte år som mamma, koker det inni meg. Selv om jeg har gitt det tid, så klarer jeg ikke roe meg ned. Hvem sin feil er det egentlig når barnehagebarn, mobber andre barn? Jeg liker å legge skylden direkte på foreldrene deres, men dypt inne kjenner jeg også at jeg … Continue reading "HVEM SIN FEIL ER DET NÅR BARNEHAGEBARNA MOBBER?"

2019-09-02 10:20 5 TING JEG PLANLEGGER AKKURAT NÅ!

Reklame | egen bok I disse dager så er det utrolig mye som skjer, jeg syns det er helt ufattelig at vi alt er kommet til september! Jeg har flere ting jeg planlegger om dagen, og tenkte å ta dere litt med på innsiden av hva som skjer i topplokket mitt. Jeg har ting som … Continue reading "5 TING JEG PLANLEGGER AKKURAT NÅ!"

2019-09-01 19:00 EN SKUMMEL TID I MØTE!

Reklame | MayBeauty Helgen går mot slutten, og plutselig er vi kommet til en helt ny måned, og høsten står for tur. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg sier det, men tiden går så fort, og jeg blir helt overrasket over hvor fort årstidene skifter. For min del er høsten kanskje den skumleste årstiden. … Continue reading "EN SKUMMEL TID I MØTE!"

2019-08-30 19:00 EN HELG HELT ALENE UTEN NOE ANSVAR!

Denne helgen er litt utenom det vanlige for min del. Jeg har nettopp levert fra meg ungene på hytta. De har nemlig hatt en planlagt weekend med min mamma, og har gledet seg masse til det. Helt frem til i går kveld, så var planen at Jan og meg skulle nyte stillheten og slappe av … Continue reading "EN HELG HELT ALENE UTEN NOE ANSVAR!"

2019-08-30 11:00 VI HAR VÆRT PÅ VÅR FØRSTE VISNING!!

Nå har vi lett i snart en måneds tid for å finne det perfekte huset for oss. Jeg har ikke lengre troen på at vi kommer til å finne et hus som dekker alle behov, men da er det viktig å kunne se de at husene vi ser på i alle fall dekker de fleste … Continue reading "VI HAR VÆRT PÅ VÅR FØRSTE VISNING!!"

2019-08-29 10:11 PLANER, DRØMMER, FLYTTEMODUS… HJELP!

Jeg merker for alvor at høsten er her nå. Ikke nødvendigvis på været, men på hverdagen. Jeg tror det handler om at barna begynner på skole og barnehage, og ikke minst at Jan er på jobb. Da begynner kreativiteten min å løpe løpsk, og jeg tenker ut alle mulige planer og drømmer. Samtidig som jeg … Continue reading "PLANER, DRØMMER, FLYTTEMODUS… HJELP!"

2019-08-27 11:00 VI STÅR Å VIPPER PÅ STORE AVGJØRELSER!

På mange måter så har jeg en stor klump i halsen, og syns det hele er både ukomfortabelt og skummelt, men samtidig synes jeg også det er mye spennende og gøy som ligger i det. Jeg hater å ikke vite, eller rettere sagt ikke ha kontroll over situasjonen. Bo-situasjonen akkurat nå synes jeg derfor er … Continue reading "VI STÅR Å VIPPER PÅ STORE AVGJØRELSER!"

2019-08-26 19:00 ET LITE VALG, MED ENORME KONSEKVENSER!

Det er så rart å tenke på hvor store deler av livet mitt jeg faktisk har vært mamma. Jeg tok meg selv i å tenke på hvordan ting hadde sett ut om jeg aldri hadde fått min datter for åtte år siden, ville jeg hatt barn da, eller hvordan hadde livet mitt sett ut? Jeg … Continue reading "ET LITE VALG, MED ENORME KONSEKVENSER!"

2019-08-26 12:11 DENNE DAGEN HAR VI VENTET PÅ!

Æææ, denne dagen har jeg vært spent på en stund nå. Det er en utrolig spennende dag, og jeg må innrømme at nervene mine har inntatt sin plass i kroppen for resten av dagen. I dag er det nemlig vår aller første visning i huset vårt her i Søgne. En sånn dag er selvsagt kjempestressende … Continue reading "DENNE DAGEN HAR VI VENTET PÅ!"

2019-08-25 20:00 BARNEVERN BEKYMRINGER, SELGE FØR VI KJØPER NYTT, DELER HEMMELIGHETER FRA BOKEN +++

Reklame | egen bok Er/Var det noen gang aktuelt å flytte til Stavanger? Jeg har fortsatt sett flere hus i Stavanger området som jeg kunne tenke meg, enn hva jeg har funnet her på Sørlandet, og det vekker jo selvsagt en tanke og diskusjon her hjemme på om det ville vært mulig å flytte inn … Continue reading "BARNEVERN BEKYMRINGER, SELGE FØR VI KJØPER NYTT, DELER HEMMELIGHETER FRA BOKEN +++"

2019-08-25 12:00 NÅ KAN DU FORHÅNDSBESTILLE BOKEN!

Reklame | egen bok Etter måneder med arbeid sammen med Gyldendal er boken min endelig klar til å kunne forhåndsbestilles! Coveret er klart, og nå er også boken klar til å gå i trykken. Boken «Bare Anna» er et prosjekt jeg er enormt stolt av, og et prosjekt som jeg håper kan være med på å hjelpe … Continue reading "NÅ KAN DU FORHÅNDSBESTILLE BOKEN!"

2019-08-23 10:00 HER BOR VI NÅ!!

Selv om første visning enda ikke har funnet sted, så føler jeg vi er langt inni en flytteprosess som vi aldri har vært med på tidligere. Da vi flyttet til sørlandet i 2016 flyttet vi ned med et lastebillass, der vi egentlig ikke hadde så voldsomt mange ting. Mens denne gangen flytter vi fra et … Continue reading "HER BOR VI NÅ!!"

2019-08-22 19:00 ALT JEG KUNNE ØNSKET MEG!

Reklame | Jollyroom 1.HER 2.HER 3.HER 4.HER 5.HER 6.HER 7.HER Etter at jeg ble mamma til tre barn, så kan jeg vel si at jeg har fått en god del erfaring når det kommer til barn og barnetøy. Jeg vil på ingen måte kalle meg ekspert av den grunn, men at jeg har fått en … Continue reading "ALT JEG KUNNE ØNSKET MEG!"

2019-08-22 10:11 OSLO, STATUS PÅ BOKEN OG VI HAR KJØRT BORT DET FØRSTE FLYTTELASSET!

Reklame | egen bok Jeg hadde en superfin dag i Oslo i går, og fikk gjort utrolig mye! Det er så deilig å ha kommet så langt med boken min, og jeg kan endelig si at min del med bok-arbeidet er helt over! Det føles helt sykt å si, og jeg gleder meg så mye … Continue reading "OSLO, STATUS PÅ BOKEN OG VI HAR KJØRT BORT DET FØRSTE FLYTTELASSET!"

2019-08-20 19:00 OSLO NEXT

Nå som hverdagen for alvor er tilbake så er det på tide for meg også å komme ordentlig i gang med de prosjektene som foregår. I morgen tidlig tar jeg morgenflyet til Oslo for å få filmet noen reklamesnutter i forbindelse med boklanseringen min. Det skal bli godt å få unnagjort det lille som er … Continue reading "OSLO NEXT"

2019-08-20 09:20 EN DYP START PÅ TIRSDAGEN

Det er rart med det, men jeg kjenner på hele kroppen at høsten nærmer seg. Det blir kaldere og kaldere på morgenen, og kvelden kommer tidligere for hver dag som går. Tradisjonelt sett har høst vært synonymt med nedturer for meg, og kanskje spesielt de siste årene. Jeg prøver å forberede meg på at nye … Continue reading "EN DYP START PÅ TIRSDAGEN"

2019-08-19 19:30 SPØRSMÅL OG SVAR OM SALG AV HUS/FLYTTING!

Skal barna fortsette på samme skole og barnehage? Jeg ser at det er mange som har lurt på akkurat dette. Jeg må innrømme at det er litt provoserende da dette ikke har noen ting med «Norges befolkning» å gjøre. Jeg skjønner at man kan lure på det, men det er jo ikke viktig for noen … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR OM SALG AV HUS/FLYTTING!"

2019-08-19 12:00 PLUTSELIG HAR JEG EN TREDJE-KLASSING!!!

Om noen hadde fortalt meg at tiden med små barn ville gått så fort, før jeg fikk barn, så hadde jeg ikke trodd på det. I dag har jeg akkurat levert på skolen, og MITT barn skulle inn i tredje klasse. Jeg klarer ikke å holde følge med tiden. Det var nettopp første skoledag i … Continue reading "PLUTSELIG HAR JEG EN TREDJE-KLASSING!!!"

2019-08-18 19:39 HER ER MIN NYE BOK! + DETTE ER BOK-TITTELEN!

Reklame | egen bok Vi har hatt en nydelig helg i Stavanger denne helgen! Vi har stått på og jobbet i hagen i det andre huset mitt her, som også skal selges. Det utolig mye jobb å holde en hage, og det er vanskelig å gjøre akkuratt dette fra en helt annen by. Nå skal … Continue reading "HER ER MIN NYE BOK! + DETTE ER BOK-TITTELEN!"

2019-08-18 09:00 EVERY SUMMER HAS ITS OWN STORY!

God søndag alle sammen! Dette har nok vært den siste helgen i skoleferien for veldig mange, og for oss er dette slutten på sommeren. Jan var tilbake på jobb igjen for flere uker siden, guttene har hatt to uker tilbake i barnehagen, og nå starter også skolen på mandag. Det vil si at det er … Continue reading "EVERY SUMMER HAS ITS OWN STORY!"

2019-08-16 13:43 NÅ ER HUSET VÅRT FOR SALG! (SE HELE ANNONSEN HER)

Wæ! Plutselig var det virkelighet, og nå ligger huset vårt ute for salg! HER kan du se hele annonsen, og bildene! Jeg elsker dette huset, og håper det finnes noen gode mennesker der ute som har lyst å ta over dette flotte huset å skape sitt eget hjem her. Jeg synes dette er så spennende, … Continue reading "NÅ ER HUSET VÅRT FOR SALG! (SE HELE ANNONSEN HER)"

2019-08-15 19:30 NÅ SELGER JEG BEGGE HUSENE MINE!

For øyeblikket har vi samlet hele gjengen i leiligheten vår, og har hatt noen netter her. Vi holder nemlig på å flytte ut av det store flotte huset vårt i Søgne. Vi har hatt over tre helt fantastiske år her, men nå er tiden inne for å bevege oss videre, og finne et helt nytt … Continue reading "NÅ SELGER JEG BEGGE HUSENE MINE! "

2019-08-15 11:00 SISTE DAGENE IGJEN FØR SKOLESTART!

Akkurat nå sitter jeg i min nye deilige morgenkåpe på sengekanten. Jeg har hatt en rolig start på dagen, og er snart klar for å hive på meg noe tøy og omsider starte dagen! Michelle har sine siste dager av sommerferien nå, og jeg føler desperat at noe må gjøres disse dagene. Det har blitt … Continue reading "SISTE DAGENE IGJEN FØR SKOLESTART!"

2019-08-14 11:00 STORE LIVSFORANDRINGER, BRYLLUPSDAG + SISTE ÅR FØR SKOLESTART!

Det går litt i rykk og napp her på bloggen om dagen, men i hverdagen er det en milliard ting som skjer, og mange baller i luften. Store forandringer er i ferd med å skje, og jeg gleder meg til å dele alt dette med dere om kort tid. Akkurat nå må jeg bare holde … Continue reading "STORE LIVSFORANDRINGER, BRYLLUPSDAG + SISTE ÅR FØR SKOLESTART!"

2019-03-29 11:00 UNDERSØKELSE PÅ SYKEHUS, OSLOTUR + 4 DAGER TIL AVREISE!

Om du har følgt med på instagram story eller snapchat de siste 24 timene, så har dere kanskje sett hvordan mitt siste døgn har sett ut. Jeg har vært i Oslo, gjestet God morgen Norge i går, og i dag tidlig var jeg på sykehuset hjemme her i Kristiansand. Jeg har hatt et døgn med … Continue reading "UNDERSØKELSE PÅ SYKEHUS, OSLOTUR + 4 DAGER TIL AVREISE!"

2019-03-26 12:55 SOSIALE MEDIER – MIN STØRSTE FRYKT

Tenk at jeg som lever av sosiale medier, lever av blogg, og vise ansikt faktisk i lengre tid har vært redd for sosiale medier. Jeg har jo selvfølgelig både Instagram, Snapchat, Facebook og bloggen min, som jeg titt og stadig oppdaterer. Men kanskje spesielt Snapchat og Instagram har jeg i så mange år kviet meg … Continue reading "SOSIALE MEDIER – MIN STØRSTE FRYKT"

2019-03-25 19:42 VÅRE REISEPLANER FREMOVER!

De siste dagene, eller ukene faktisk, så har jeg sittet å planlagt ferie på ferie. Jeg vet ikke hva som skjer når det er vår, men noe i hele meg har lyst til å reise. Sent i går kveld satte Jan og meg opp en Bucketlist på reisemål vi ønsker å få oppleve de neste … Continue reading "VÅRE REISEPLANER FREMOVER!"

2019-03-25 10:03 EN UKE TIL FLYTTING!

Om en uke sitter vi klar for avreise på flyplassen, spente og fornøyd med turen ned til Kypros. Etter mye frem og tilbake med tenking på hvordan vi skal løse alt på best mulig måte, så har vi nå kommet frem til en løsning som jeg tror vil være bra for både store og små. … Continue reading "EN UKE TIL FLYTTING!"

2019-03-24 18:48 DET NÆRMESTE VI KOMMER EN HYTTE!

Nå har vi kommet oss vel hjem igjen etter den siste helgen vår i Stavanger på veldig lenge. Nå merker jeg at vi skal reise om kort tid, og neste gang vi tar turen inn til Stavanger blir ikke før 17.mai helgen. Det blir lenge ettersom at vi har vært så mye frem og tilbake … Continue reading "DET NÆRMESTE VI KOMMER EN HYTTE!"

2019-03-24 11:19 SNART BLIR DET STORE FORANDRINGER HER HJEMME!

Helt siden vi flyttet inn i «det grå huset» som vi kaller det, så har vi hatt store planer og tanker for hva vi ønsker å gjøre med uteplassen. Det er egentlig veldig rart at vi ikke har gjort noe før, men vi har vell egentlig ikke ønsket å bruke tid og penger på noe … Continue reading "SNART BLIR DET STORE FORANDRINGER HER HJEMME!"

2019-03-22 10:30 JEG ER LETT PÅVIRKELIG!

Etter min utblåsning sitter jeg igjen med flere tanker, og dette angår mine egne tanker om min mann og mine barn. Jeg er veldig lett påvirkelig merker jeg. Jeg blir påvirket og berørt av hva som skrives. Jeg får dårlig samvittighet, og tenker er jeg unormal som velger å reise bort? Er jeg unormal som … Continue reading "JEG ER LETT PÅVIRKELIG!"

2019-03-21 18:00 EN STOR UTBLÅSNING FRA MEG!

Jeg kjenner jeg blir trist, men samtidig veldig provosert og sint når jeg leser gjennom kommentarfeltet mitt i dag. Det er lenge siden jeg har fått mye dritt, men nå skriv jeg plutselig en overskrift som har provosert mange. De som kjenner meg, eller som har følgt meg lenge vet at jeg er fryktelig flink … Continue reading "EN STOR UTBLÅSNING FRA MEG!"

2019-03-20 17:59 DØDSANGSTEN SOM IKKE SLIPPER TAKET

Nå er det bare 12 dager igjen til avreise, der kursen settes mot Kypros for en hel måned. Jeg føler de siste ukene og månedene har rast av sted, og nå skal vi plutselig snart reise. Jeg har allerede begynt smått å pakke klar de viktigste tingene, for det sier seg selv at når man … Continue reading "DØDSANGSTEN SOM IKKE SLIPPER TAKET"

2019-03-19 12:55 JAN STÅR I VEIEN FOR FRIHETEN MIN

Denne uken har startet så bra med to flotte soldager på rad her på sørlandet. Jeg vet jeg er skal få mer enn nok sol i ukene som kommer, men det er deilig å se at våren virkelig er kommet her hjemme også. Når sommerferien kommer, så er jo planen at vi faktisk skal være … Continue reading "JAN STÅR I VEIEN FOR FRIHETEN MIN"

2019-03-18 18:15 BOKTITTEL, PLANER FOR KYPROSTUREN, OG SVALBARD

Hvordan føler du 2019 har startet, sammenliknet med 2018? Det har uten tvil vært en mye bedre start på dette året, selv om det egentlig ikke har skjedd så mye. Jeg tror mye av det ligger i at jeg selv har hatt det mye bedre, og at jeg kan si at jeg trives med hverdagene … Continue reading "BOKTITTEL, PLANER FOR KYPROSTUREN, OG SVALBARD"

2019-03-18 10:01 HAR JEG EGENTLIG LOV TIL Å GLEDE MEG?

OMG! I dag er det bare to uker igjen til den store avreisen. Jeg gleder meg en hel hau samtidig som det blir utrolig rart å reise bort fra Jan og gutten så lenge. Jeg tror nok ikke jeg helt kjenner på realiteten før jeg står der på Kypros uten guttene. Michelle og jeg begynner … Continue reading "HAR JEG EGENTLIG LOV TIL Å GLEDE MEG?"

2019-03-17 18:29 NÅR TANKENE BEGYNNER Å RULLE + TILBUDENE INGEN ANDRE KAN GI!

Reklame | Kidsbrandstore Vi har hatt en helg hjemme i stavanger, og nok en gang begynner tankene om ungdomstiden min å rulle. Jeg tenker mye tilbake på tiden jeg bodde her, og kanskje spesielt de seneste årene. Jeg har tilbrakt helgen i mitt barndoms hjem, og mye er akkurat som det var før. Og i … Continue reading "NÅR TANKENE BEGYNNER Å RULLE + TILBUDENE INGEN ANDRE KAN GI!"

2019-03-17 09:00 DET VERSTE EN MAMMA KAN OPPLEVE

Jeg er ikke lengre redd for om noen ser på meg som en god eller dårlig mamma. Jeg tror på at alle vet at jeg kun vil det beste for mine barn. Uansett hvor mange som kan hate meg for andre ting, så tror jeg alle innerst inne kan se at jeg ville gjort alt … Continue reading "DET VERSTE EN MAMMA KAN OPPLEVE"

2019-03-15 10:12 TIDEN BEGYNNER Å RENNE UT!

Det er en helt annen følelse å våkne opp til fredag morgen, det tror jeg virkelig at jeg ikke er alene om å føle. Ukene går så fort at jeg knapt trenger å glede meg, før helgen plutselig står her igjen. Deilig da. Plutselig begynner tiden virkelig å renne ut, før jentene i huset skal … Continue reading "TIDEN BEGYNNER Å RENNE UT!"

2019-03-14 09:40 ALLE ØNSKER Å FØLE SEG BRA!

Reklame | Bubbleroom Alt handler om å være fornøyd med seg selv, og uansett hvor jeg har vært i livet, om det har vært på mitt slankeste, gravid, eller om det har vært i min nåværende størrelse, så har jeg alltid funnet meg komfortabel i kjole. Jeg elsker å gå i kjoler selv både til … Continue reading "ALLE ØNSKER Å FØLE SEG BRA!"

2019-03-13 09:58 BOK-ØKT, MØTER + ET ALT FORSINKET FLY!

Nå har jeg endelig kommet meg hjem igjen etter Osloturen min. Det ble en utrolig lang dag i går, og jeg kjente jeg var utrolig sliten når jeg satte meg inn i taxien på vei til Gardemoen i går ettermiddag. Jeg kjente virkelig på følelsen av å ha imponert meg selv. Jeg har nemlig stått … Continue reading "BOK-ØKT, MØTER + ET ALT FORSINKET FLY!"

2019-03-12 09:42 LUKSUS I HVERDAGEN

Reklame | egen bok For en utrolig deilig start på dagen. Jeg har sovet så utrolig godt i natt, og jeg vet ikke om det er dyna i seg selv, eller om det er rommet, utsikten eller hele pakka som gjør denne morgenen ekstra mye mer behagelig enn andre. Jeg har i alle fall våknet … Continue reading "LUKSUS I HVERDAGEN"

2019-03-11 19:00 EN MOR SOM VELGER SEG SELV FORAN BARNA

Jeg lever i en verden der jeg ikke har lov til å prioritere meg selv. Etter man er blitt mamma så skal livet kun dreie seg om en ting, nettopp det å gi barna et godt liv. Men å bli mamma, betyr også på mange måter å ta fra kvinnen sin frihet til å leve. … Continue reading "EN MOR SOM VELGER SEG SELV FORAN BARNA"

2019-03-11 08:40 FOTOGRAFERING TIL NY BOK + NY OSLOTUR!

Reklame | egen bok God morgen og god mandag igjen! Nå sitter jeg på flyplassen, og skal starte min uke i Oslo. Jeg skal gjøre mye spennende de neste timene, og gleder meg veldig. I ettermiddag skal jeg ha en bok-økt på forlaget til den nye boken. Og i formiddag skal jeg rett og ta … Continue reading "FOTOGRAFERING TIL NY BOK + NY OSLOTUR!"

2019-03-10 11:20 SKIKKELIG FYLLEANGST!

Nå er feiringen av Jan vell overstått her hjemme, og litt spontant ble det en to-dagers. Det tror jeg virkelig ikke har skjedd på ganske mange år! Det ble en veldig fin feiring både på fredag i Stavanger, og i går her hjemme i Søgne. Jeg har jo bestandig følt at vi veldig sjeldent er … Continue reading "SKIKKELIG FYLLEANGST!"

2019-03-09 18:22 HAPPY 26!!

Vi har kommet oss hjem til sørlandet igjen, og det er ikke lenge før gjestene kommer. Jan skal feires i kveld, og jeg har rikket i stand med ballonger og kos! Jeg gikk på en smell jeg skjeldent pleier når det kommer til bursdagsfeiringer. Men jeg tok en last minute løsning, med kjøp av ballonger, … Continue reading "HAPPY 26!!"

2019-03-09 09:45 GRATULERER SÅ MYE, VENNEN!

Mine kjære, snille, gode, fine, og fantastiske Jan fyller år i dag!! Gratulerer så mye med dagen, nå har jeg endelig lov til å begynne å kalle deg gammel. Eller, voksen i alle fall! Jeg tok meg selv i å tenke at jeg plutselig følte aldersforskjellen mellom Jan og meg var større enn hva jeg … Continue reading "GRATULERER SÅ MYE, VENNEN!"

2019-03-08 12:43 IM A WOMAN, IM A BOSS

Reklame | Bubbleroom TOPP HER – BUKSE HER(Absolutt de beste buksene man kan ha!!) Endelig helg igjen, jeg har gledet meg til denne helgen hele uken, så det er så deilig at fredagen endelig er her igjen! Vi reiser vestover i dag, og jeg er så klar for å lage en så perfekt helg for … Continue reading "IM A WOMAN, IM A BOSS"

2019-03-07 19:35 VI HAR FUNNET VÅRT PERFEKTE REISEMÅL FOR BRYLLUPSREISEN!

I går kveld fant vi endelig ut hvor vi vil reise på bryllupsreise! Jeg lå våken i flere timer for å finne ting vi ville oppleve på bryllupsreisen vår etter at vi hadde bestemt oss for hvor vår bryllupsreise skal være. Jeg tror nok det finnes flere grunner til at Maldivene, Mauritius, eller BoraBora ikke … Continue reading "VI HAR FUNNET VÅRT PERFEKTE REISEMÅL FOR BRYLLUPSREISEN!"

2019-03-07 12:40 DETTE SKJER DENNE HELGEN!

Denne helgen skjer det plutselig så utrolig mye! Vi har barnefri hele helgen, og det skal vi utnytte til det ytterste. Jan har bursdag på lørdag, og derfor skal vi legge opp en kjempe hyggelig helg fra a til å! Helgen starter rett etter Jan er ferdig på jobb, da kjører vi vestover, og leverer … Continue reading "DETTE SKJER DENNE HELGEN!"

2019-03-06 20:00 DETTE BØR EN BRYLLUPSREISE KOSTE, SÅ LANG BLIR BRYLLUPSREISEN VÅR +++

Hvorfor har du ikke snakket om bryllupsreise før nå? Jeg har nok ikke gjort dette bevisst, men jeg har helt ærlig ikke tenkt så mye på det før nå. Når vi holdt på å planlegge så tenkte vi at det ville være perfekt å reise på bryllupsreise i januar 2019, for vi tenkte at det … Continue reading "DETTE BØR EN BRYLLUPSREISE KOSTE, SÅ LANG BLIR BRYLLUPSREISEN VÅR +++"

2019-03-06 10:00 BUSDAGSINNKJØP + OVERRASKELSE TIL JAN!

Deilig å våkne opp til onsdag! Michelle har korte skoledager hver eneste onsdag, og det betyr også at min dag blir litt mer fleksibel. Vi skal ut på shopping i dag, og en liten lunch date meg og henne. Koselig! Vi skal nemlig ikke på hvilken som helst shopping, vi skal på bursdags-shopping! Jan har … Continue reading "BUSDAGSINNKJØP + OVERRASKELSE TIL JAN!"

2019-03-05 19:15 HVA OM ALT PLUTSELIG VAR OVER?

Det er rart med det, men jo eldre jeg blir, jo fortere føler jeg månedene går. Da jeg var liten husker jeg at en sommer kunne føles ut som et helt liv. Sommerferien var noe som bare varte og varte, og de 10 årene jeg hadde på skolen føltes ut som et helt liv. Mens … Continue reading "HVA OM ALT PLUTSELIG VAR OVER?"

2019-03-05 11:00 OVER 100 000 KR PÅ EN REISE VI IKKE VIL DRA PÅ!

Nå som det er fem hele måneder siden bryllupet vårt så begynner tankene om bryllupsreise virkelig å være et tema her hjemme. Å dra på bryllupsreise er jo noe «alle» gjøre, og noe som nesten forventes at man skal gjøre kort tid etter bryllupet. For vår del så var det aldri aktuelt å reise på … Continue reading "OVER 100 000 KR PÅ EN REISE VI IKKE VIL DRA PÅ!"

2019-03-04 18:38 ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT

Det føles virkelig fantastisk å endelig kunne droppe nyheten om at jeg reiser av sted hele April. Det har liksom vært en så stor del av planleggingen de siste månedene, og det blir ikke minst en veldig stor del av våren dette året. Det blir det første av forhåpentligvis mange høydepunkter fremover. Turen til Kypros … Continue reading "ÅRETS STØRSTE HØYDEPUNKT"

2019-03-04 11:16 JEG FØLER MEG HELT AVHENGIG!

I går fortalte jeg en del om alle planene jeg holder på med om dagen. Det er så gøy at det er mye som skjer fremover, samtidig som jeg føler meg låst til min egen kalender. Jeg vet ikke om det kommer av hvordan jobben min er lagt opp, eller om det er kun hvordan … Continue reading "JEG FØLER MEG HELT AVHENGIG!"

2019-03-03 19:04 5 TING JEG PLANLEGGER AKKURAT NÅ!

Jeg har lenge snakket mye om hvor kontrollfreak jeg er, og alt som må være planlagt i god tid i min verden. Tankene mine står aldri stille, og jeg tenkte derfor det kunne være gøy å fortelle dere om de 10 tingene jeg tenker mest på om dagen og prøver å planlegge. Jeg elsker å … Continue reading "5 TING JEG PLANLEGGER AKKURAT NÅ!"

2019-03-03 11:55 NÅ FLYTTER JEG BORT EN MÅNED!!

Tidligere i år bestemte jeg meg for at dette skulle bli året der jeg fikk tilbake selvtilliten og kanskje viktigst av alt fikk tilbake troen på meg selv. Jeg har vært så avhengig av å være rundt andre, og kanskje mest det å være rundt Jan de siste årene. Det startet brått med å få … Continue reading "NÅ FLYTTER JEG BORT EN MÅNED!!"

2019-03-01 19:07 VIDEO: UTROSKAP, EKSKJÆRESTE OG MENINGENE VÅR OM BARNEFEDRE!

Subscribe gjerne på youtubekanalen min, for å få opp videoene mine så snart de er publisert! 0 kommentarer

2019-03-01 10:25 JOBBMØTE, HELG + GRUNNEN TIL MITT FRAVÆR!

Det er endelig fredag, og helgen er i gang! Eller, ikke helt! Det er fortsatt noen timer igjen av hverdagen før vi kan lande helt og kalle det helg, men jeg har startet helgen så godt det lar deg gjøre i mellomtiden! Det var en skikkelig motivasjonsboost å våkne opp i dag til en helt … Continue reading "JOBBMØTE, HELG + GRUNNEN TIL MITT FRAVÆR!"

2019-02-28 10:55 EN BEDRE MAMMA OG KJÆRESTE…

Det er rart med det, men nå som vi plutselig har hatt noen virkelig flotte vårdager her nede på sørlandet, så er det akkurat som om hele familien vår kryper ut av en slags vinterdvale. Vi har nemlig lagt merke til det de siste årene, at så fort våren kommer, så skjer det noe med … Continue reading "EN BEDRE MAMMA OG KJÆRESTE…"

2019-02-26 19:00 INNHOLD SOM ALDRI HAR BLITT NEVNT PÅ BLOGGEN

Reklame | Egen bok Nå er jeg vel ferdig med første skikkelig bok-økt her hjemme, og må virkelig si at det er deilig å føle at vi er skikkelig i gang med dette bokprosjektet. Jeg har lenge hatt lyst på en ny bok, og jeg er så takknemlig som har muligheten til å gi ut … Continue reading "INNHOLD SOM ALDRI HAR BLITT NEVNT PÅ BLOGGEN"

2019-02-26 11:00 ÅRETS VERSTE MÅNED

Nå nærmer det seg for alvor slutten av februar, og jeg kan nesten ikke forstå hvor fort årets to måneder har gått. Det er helt rart hvordan tiden bare flyr avsted, og jeg føler nærmest at tiden går fortere og fortere for hvert eneste år. Egentlig er det noe jeg trives med. Jeg trives når … Continue reading "ÅRETS VERSTE MÅNED"

2019-02-25 17:30 ENDELIG SKJER DET NOE IGJEN!

Reklame | Egen bok For en utrolig deilig dag! Jeg syns det er så fantastisk å virkelig føle at jeg har gjort noe i løpet av en dag, og det har jeg virkelig i dag. Jeg har nemlig hatt min første seriøse intense bok-økt i dag! Jeg røpte jo i går at jeg nå kommer … Continue reading "ENDELIG SKJER DET NOE IGJEN!"

2019-02-25 10:00 TRE TING SOM GJØR HVERDAGEN MIN LETTERE

Jeg tror ikke jeg er alene om å ha vanskeligheter med å få dagene til å gå opp. Jeg har mye som skal bli gjort, samtidig som jeg alltid føler at det ikke finnes nok timer i døgnet til å være sammen med barna på ettermiddagen. For å få min hverdag med tre barn, husarbeid … Continue reading "TRE TING SOM GJØR HVERDAGEN MIN LETTERE"

2019-02-24 18:06 JEG GIR UT BOK NR.2 I ÅR!!

Reklame | Egen bok Når dette året startet så kunne jeg være så ærlig å si at jeg var bekymret for at dette skulle være et kjedelig år for oss. Nå som året er kommet godt i gang, så kan jeg se at det er veldig mye som skal skje for oss i månedene vi … Continue reading "JEG GIR UT BOK NR.2 I ÅR!!"

2019-02-24 11:31 MIN LØNN NÅ, BABY 2020 OG ER JEG RIK? +++

Hvordan er lønnen din nå? Lønnen min er mye lavere enn tidligere, da jeg for min egen del har ønsket å prøve å ha en «Normal» men god lønn. Dette valgte jeg å gjøre i fjor, samtidig som jeg har valgt å fortsette med dette i år. Mye av grunnen til dette har vært at jeg … Continue reading "MIN LØNN NÅ, BABY 2020 OG ER JEG RIK? +++"

2019-02-22 11:17 ENDELIG FREDAG!

Nå er det endelig fredag igjen! Ferien er over for noen, mens noen andre starter vinterferien sin i dag. Michelle har vært hjemme med meg hele ferien, eller det vil si når hun ikke har vært ute på annet- Hun er nemlig en travel liten frøken. Nå skal det derfor bli godt å samle hele … Continue reading "ENDELIG FREDAG!"

2019-02-21 12:00 DETTE GJØR MEG FYSISK KVALM

Jeg syns det er så rart å se tilbake på hva som skulle skje, og hva som er realiteten nå. Vi hadde en plan, som ikke ble planen. For to år siden i dag så gikk Jan ned på kne, og jeg ga ham mitt første JA. Vi planla bryllup og veien videre. Vi hadde … Continue reading "DETTE GJØR MEG FYSISK KVALM"

2019-02-20 18:17 FORDI DU FORTJENER DET!

Reklame | Sportamore Er det en ting vi kan bli flinkere på, så er det nettopp det å unne seg noe fint av og til. Og når jeg skal kose meg med shopping, så er det to ting som gjelder. Det er noe fint til barna, og ikke minst noe fint til meg selv. Samtidig … Continue reading "FORDI DU FORTJENER DET!"

2019-02-20 10:13 7 ÅR MED BLOGGEN!

Det er egentlig helt sykt å tenke på, men i dag er det faktisk hele 7 år siden jeg logget meg inn på denne bloggen for aller første gang. Jeg syns det er helt sykt å tenke på alt som har skjedd på de siste syv årene i mitt liv. Jeg har delt livets oppturer … Continue reading "7 ÅR MED BLOGGEN!"

2019-02-19 18:10 STORE NYHETER SKAL RØPES!

De siste dagene har jeg egentlig vært syk med forkjølelse og feber, jeg føler derfor jeg ligger veldig bakpå, samtidig som jeg prøver å gjøre alt jeg vanligvis er vant med for å ikke ligge bakpå. Noe som gjør at jeg igjen aldri blir helt frisk. Kjedelig, men forhåpentligvis så er det snart over. Michelle … Continue reading "STORE NYHETER SKAL RØPES!"

2019-02-18 18:17 EN TING ALDRI MENN VIL FORSTÅ

Okei, her kommer et lite frustrasjonsinnlegg. For jeg lurer virkelig på om det er flere der ute som føler det samme som meg. Altså at de har en mann som seriøst tror at husarbeidet deles 50/50. Og eventuelt, dersom det skulle være noen menn som leser dette innlegget, og som tenker “I vårt hus er … Continue reading "EN TING ALDRI MENN VIL FORSTÅ"

2019-02-17 18:50 HVOR ER “HJEMME”?

De siste årene har ordet “hjemme” hatt mange forskjellige betydninger for meg. Naturlig nok fordi jeg har flyttet fra Stavanger og til sørlandet. Men for meg har det en mye større betydning enn bare det å fysisk være på en plass. “hjemme” er også noe man må føle på, og det siste året har jeg … Continue reading "HVOR ER “HJEMME”?"

2019-02-17 11:20 STAVANGER: MINE SISTE 12 TIMER I BILDER!

Nå skal vi snart pakke sammen her, og komme oss hjem mot sørlandet igjen etter en fin helg i hjembyen min. Jan og meg har virkelig fått mange flotte timer sammen her, og jeg er så glad for vi reiste inn. Vi var ute på byen i går kveld, og jeg må vel ærlig innrømme … Continue reading "STAVANGER: MINE SISTE 12 TIMER I BILDER!"

2019-02-16 17:02 Q&A- FLYTTE TIL UTLANDET, MATHIJS ENDRET FORHOLDET MED JAN, OG BURSDAGSFEIRING MED KYLIE JENNER +++

Om du skulle bosatt deg en helt annen plass enn Stavanger og Søgne, hvor hadde det vært? Det er nok de eneste to plassene i Norge som er aktuelt for meg å noensinne bosette meg. Om alle mine barn flytter permanent til en helt annen by, og gjerne også samme by, så kan det være … Continue reading "Q&A- FLYTTE TIL UTLANDET, MATHIJS ENDRET FORHOLDET MED JAN, OG BURSDAGSFEIRING MED KYLIE JENNER +++"

2019-02-16 11:00 NY HELG, NY NATT PÅ HOTELL!

Det siste halvåret har jeg vært mye i Stavanger, og sist stavanger tur er bare to uker siden, men siden det nå er vinterferie, og barna har egne planer for helgen, så har jeg planlagt en ny Stavangertur. Det blir deilig med en helg på hotell, og ikke minst en alenehelg sammen med Jan. Vi … Continue reading "NY HELG, NY NATT PÅ HOTELL!"

2019-02-14 11:00 LIKER HAN MEG KUN PÅ GRUNN AV BLOGGEN?

Når vi møttes for første gang tilbake i 2013, og helt frem til i dag, så har egentlig stemningen mellom oss alltid vært den samme. Blikkene vi ga hverandre den gang, er fremdeles de sammen som får meg til å få sommerfugler i magen. Latteren vi deler, og ikke minst alle øyeblikk vi har delt. … Continue reading "LIKER HAN MEG KUN PÅ GRUNN AV BLOGGEN?"

2019-02-13 10:00 JEG HAR FÅTT TILBAKE YTRINGSFRIHETEN!

Reklame | Bubbleroom JUMPSUIT HER Jeg kan ikke annet enn å være takknemlig etter tilbakemeldingene jeg fikk på gårsdagens blogginnlegg. Det er så deilig å kunne dele ting igjen uten å bli hatet for alt jeg mener og sier. Jeg føler på veldig mange måter at jeg har fått min ytringsfrihet tilbake, og det er … Continue reading "JEG HAR FÅTT TILBAKE YTRINGSFRIHETEN!"

2019-02-12 18:30 JEG ER FERDIG HER!

Jeg sitter å ser på hus til salgs, og plutselig traff det meg at jeg føler jeg begynner å bli gammel. Jeg sitter å leiter etter finere hus, drømmehytte og enda en drømmebil. Hva vil jeg med livet mitt og hva vil jeg oppnå? Hvor vil jeg livet mitt skal, og hva ønsker jeg at … Continue reading "JEG ER FERDIG HER!"

2019-02-12 09:28 MINE BESTE TIPS TIL HVA DU KAN GI DIN KJÆRE!

Reklame | Bubbleroom, TrueStory, Interflora, Nettmat & Sportamore JUMPSUIT HER – SKO HER Ettersom kjærlighetsdagen nærmer seg, ønsker jeg å gi både han og henne tips til hva de kan gi sine kjære på torsdag. Det er ikke alltid gaven som er så viktig, men tanken og det er viktig å huske på kanskje spesielt … Continue reading "MINE BESTE TIPS TIL HVA DU KAN GI DIN KJÆRE!"

2019-02-11 12:10 OSLO FOR THE DAY!

God mandag! I dag er jeg tilbake i Oslo igjen for noen jobbmøter. Det blir en lang dag i hovedstaden, selv om jeg vet at timene kommer til å fly forbi. Jeg syns det er gøy å starte uken på farten, for da sitter jeg med en god følelse av å ha kommet godt i … Continue reading "OSLO FOR THE DAY!"

2019-02-10 18:41 VERDENS BESTE GJENG + MASSE BILDER FRA DAGEN!

Nå er vi kommet oss vell hjem igjen etter en koselig helg oppe på fjellet sammen med svigerforeldre. Vi har virkelig hatt en koselig og avslappende tur, samtidig som mine egne barn virkelig har imponert meg i skiløypen! Fireåringen her gikk plutselig over fire kilomenter på ski, uten en eneste klage på veien. Det var … Continue reading "VERDENS BESTE GJENG + MASSE BILDER FRA DAGEN!"

2019-02-10 09:56 MORSDAG OG SÅ TAKKNEMLIG!

Her er morsdagsmarkeringen godt i gang! Vi har jo tilbragt helgen på fjellet, og i dag tidlig ble jeg tradisjon tro vekket med frokost på sengen, og diverse tegninger fra mine kjære barn. Ekstra stas i år er vell at alle barna forstår mer av dagen, og forhåpentligvis legger inn en ekstra innsats for å … Continue reading "MORSDAG OG SÅ TAKKNEMLIG!"

2019-02-08 19:23 STERILISERING, TRENGER STØRRE BIL, OG DETTE ER JEG MEST STOLT AV! +++

Hvor bor du om 10 år? Jeg vil vell kanskje tro at vi har flyttet hjem til Stavanger og min hjemplass. Man vet jo aldri hvor livet tar oss, men jeg har sagt at jeg vil at alle tre skal fullføre barnehagen her i Søgne, og ut over det så har jeg ikke lagt noen … Continue reading "STERILISERING, TRENGER STØRRE BIL, OG DETTE ER JEG MEST STOLT AV! +++"

2019-02-08 12:50 DU VET DU HAR MANGE BARN, NÅR DU PAKKER 28 SKO TIL EN HELGETUR!

Hele dagen så lagt har jeg brukt til å pakke. Jeg tror ikke jeg vet hvor mange jeg egenlit skal holde styr på før vi skal pakke å reise på tur. Det er alltid mye lettere å pakke når man reiser på sydenferie, da kan jeg faktisk imponere å si at hele gjengen kan på … Continue reading "DU VET DU HAR MANGE BARN, NÅR DU PAKKER 28 SKO TIL EN HELGETUR!"

2019-02-07 19:14 JEG KLARER DET BARE IKKE!

Det skjer alltid. Jeg setter med store treningsmål, går all inn, også plutselig faller det helt bort. Jeg har vært så streng med meg selv på at jeg ikke skal falle tilbake denne gangen. Likevel har det nå gått alt for lang tid siden jeg fikk kommet meg på trening. Dessverre så lenge at jeg … Continue reading "JEG KLARER DET BARE IKKE!"

2019-02-07 12:25 DET LETTESTE HADDE JO VÆRT Å FLYTTE TIL OSLO

Foto: Nina Hansen / Dagbladet I går var jeg hele dagen inne i hovedstaten, for å møte opp på jobbmøte etter jobbmøte. Jeg syns det er deilig å få unnagjort så mye som mulig på en tur, for det er ikke sånn at jeg kan være i Oslo for alt som skjer. Jeg merker jo … Continue reading "DET LETTESTE HADDE JO VÆRT Å FLYTTE TIL OSLO"

2019-02-06 18:52 FRYKTEN FOR HVA DU MENER OM MEG…

Det er rart med det, men den siste tidens blogginnlegg har gitt meg en følelse som minner om den jeg satt med i 2015. Egentlig midt i min store følelsesbølge mellom min ex, og min mann. Følelsen jeg sitter med nå, har ikke så mye med de to å gjøre, men mer om hvordan jeg … Continue reading "FRYKTEN FOR HVA DU MENER OM MEG…"

2019-02-06 11:02 4 MÅNEDER SIDEN BRYLLUP!

Det er så merkelig å tenke på at det allerede er gått fire hele måneder siden bryllupet. Jeg må ærlig si at det virkelig ikke har vært som jeg forventet å være gift, men jeg tenker at vi alle kanskje opplever nettopp dette veldig forskjellig. For vi som har vært samboere, kjøpt hus, og fått … Continue reading "4 MÅNEDER SIDEN BRYLLUP!"

2019-02-05 17:23 NÅ REISER JEG BORT IGJEN + MYE GØY I VENTE!

Nå reiser jeg bort igjen. I morgen tidlig skal jeg jammen meg flytte litt på meg igjen, jeg reiser nemlig inn til Oslo for å få unna noen møter. Det er sjeldent jeg egentlig gjør dette, men jeg ser at det vil bli flere slike turer i tiden fremover. Jeg syns det er spennende når … Continue reading "NÅ REISER JEG BORT IGJEN + MYE GØY I VENTE!"

2019-02-05 11:11 FLERE BILDER FRA STAVANGERTUREN + INNRØMMELSE!

Før jeg avslutter denne helgen med barnefar for nå, så har jeg noen siste bilder fra stavanger-turen vår. Jeg syns det er så deilig å faktisk ha delt denne helgen med dere, for det har på mange måter gjort ting lettere for meg. Jeg har ikke lagt skul på noe, og det er derfor jeg … Continue reading "FLERE BILDER FRA STAVANGERTUREN + INNRØMMELSE!"

2019-02-04 19:39 JA, JEG ELSKER HAM FORTSATT!

Denne helgen har jeg vært med exen min omtrent hver eneste dag, og jeg har valgt å ikke legge skjul på det her på bloggen. Det har jo selvsagt blitt et stort tema her i kommentarfeltet, noe jeg helt ærlig skjønner veldig godt. Grunnen til at jeg har valgt å være så åpen om mine … Continue reading "JA, JEG ELSKER HAM FORTSATT!"

2019-02-04 10:00 REAKSJONER PÅ “ME AND MY EX” VIDEOEN

Jeg vet ikke hva jeg egentlig hadde forventet meg av reaksjoner etter videoen sammen med min ex som jeg la ut i går. Jeg kan jo ikke akkurat si at håper på mye negative tilbakemeldinger, for det gjør jeg aldri. Jeg klarer likevel å skjønne meg på hvilke blogginnlegg som vil få hvilke tilbakemeldinger. Og … Continue reading "REAKSJONER PÅ “ME AND MY EX” VIDEOEN"

2019-02-03 19:10 Q&A NY VIDEO: ME AND MY EX

Nå er vi endelig kommet oss trygt hjem til sørlandet igjen etter en kjempe lang og god helg hjemme i Stavanger. Jeg sa i starten av helgen at planen var å lage en videoblogg sammen med min ex denne helgen, og det har vi altså fått gjort. Jeg håper vi svarer greit for oss selv, … Continue reading "Q&A NY VIDEO: ME AND MY EX"

2019-02-03 11:28 JEG VÅKNET OPP PÅ ET HOTELL…

Alt i alt har denne helgen virkelig vært velykket, og jeg må si at jeg er så stolt over meg selv. Nå har vi vært her i Stavanger helt siden onsdags formiddag, og jeg må virkelig si at det skal bli godt å samle gjengen igjen hjemme i dag. Vi reiser ikke hjemover før i … Continue reading "JEG VÅKNET OPP PÅ ET HOTELL…"

2019-02-02 18:20 DAGEN VÅR I BILDER + PLANER FOR KVELDEN!!

Etter forholdene her så ble dagen vår veldig fin. Vi gikk til byen for å mate endene i parken, og vi gikk en tur på Kino. Med andre ord en gutt her hjemme som kunne legge seg med et smil, og jeg kan senke skuldrene og virkelig ta meg en velfortjent pause. Jeg er … Continue reading "DAGEN VÅR I BILDER + PLANER FOR KVELDEN!!"

2019-02-02 10:14 LIKE SKUFFET GANG ETTER GANG!

Livet er så j***vlig urettferdig. Når jeg setter meg ned for å skrive i dag, så klarer jeg ikke legge skjul på at jeg er skuffet og såret. Det er mye som er vanskelig, og mye som jeg syns er vanskelig å holde tilbake av følelser. Å stå opp for sine egne barn er kanskje … Continue reading "LIKE SKUFFET GANG ETTER GANG!"

2019-02-01 18:14 JEG ER REDD FOR Å FORTELLE FOR MYE!

I dag har vi hatt en hel dag sammen her inne i Stavanger, en dag som jeg tror både vi voksne og ikke minst William har fått ut en del energi. Vi har nemlig vært på lekeland, og det har mildt sagt vært en hektisk og spennende dag. Det er så deilig når man har … Continue reading "JEG ER REDD FOR Å FORTELLE FOR MYE!"

2019-02-01 09:37 DET VERSTE MED ALT DETTE!

I gårkveld møtte jeg exén min igjen etter veldig lang tid, og jeg må virkelig si vi fikk oss noen koselige timer sammen. Jeg sitter selvsagt igjen med en million tanker og følelser etter å se ham igjen, noe jeg tror er helt naturlig. Nå er William og jeg snart for å gå «hjemmefra» for … Continue reading "DET VERSTE MED ALT DETTE!"

2019-01-31 17:40 IM SO THANKFUL FOR MY EX, NEXT.

En av grunnen til at vi skulle inn til Stavanger denne helgen er på grunn av min ex. Vi skal møtes for første gang på en god stund, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å se ham igjen. Jeg må vel ærlig si at forholdet vi hadde ble veldig offentlig ettersom at vi … Continue reading "IM SO THANKFUL FOR MY EX, NEXT."

2019-01-31 10:53 ADOPSJON/FOSTERFORELDRE, ENDRE PÅ KROPPEN MIN OG JENTENAVN! +++

Hvem var ditt idol som liten? Det er egentlig ett veldig godt spørsmål, jeg hadde nemlig ikke noen store forbilder som liten. Eller generelt så har jeg aldri hatt noen store idoler. Jeg hadde store kjendiser som “Keeping up with the Kardashians” som jeg startet å se på i tidlig alder, men mitt neste store forbilde … Continue reading "ADOPSJON/FOSTERFORELDRE, ENDRE PÅ KROPPEN MIN OG JENTENAVN! +++"

2019-01-30 17:31 SÅ SINNSYKT DEILIG Å SE TILBAKEMELDINGENE!

Nå har vi valgt å reise inn til Stavanger en dag før tiden, meg og kjekkasen min er derfor allerede på plass i hjembyen. Det var så sinnsykt deilig å se tilbakemeldingene på innlegget mitt om det å reise bort fra barna. Det er deilig å føle seg forstått og ikke minst ikke bli hatet … Continue reading "SÅ SINNSYKT DEILIG Å SE TILBAKEMELDINGENE!"

2019-01-30 11:00 MINE FAVORTITT 5 YOUTUBEKANALER!

Er det noe jeg elsker å bruke den lille fritiden jeg har på, så er det å stoppe innom mine faste Youtube-kanaler. Det består for det aller meste i utenlandske kanaler typisk fra USA og Australia, og her tenkte jeg å liste opp frem kanaler jeg anbefaler deg å ta en titt på! 1. Cole … Continue reading "MINE FAVORTITT 5 YOUTUBEKANALER!"

2019-01-29 19:34 6 PERFEKTE MORSDAGSGAVER!

Reklame | Pictureit, Sportamore, Royal Design, Adlibris, egen bok, Gymgrossisten, Nelly & Bubbleroom Nå nærmer det seg for alvor morsdag som er 10. Februar, og det betyr at det er på tide å handle inn årets morsdagsgave.  For meg er morsdag en helt spesiell dag, og jeg synes det er godt å få litt oppmerksomhet … Continue reading "6 PERFEKTE MORSDAGSGAVER!"

2019-01-28 11:04 NÅ MÅ JEG FÅ ET NYTT BARN, ELLER BEGYNNE Å LEVE IGJEN!

Det er sjeldent jeg forlater gjengen her hjemme, men denne uken reiser jeg faktisk bort. Jeg reiser ikke helt alene, jeg skal nemlig ta med meg William til Stavanger fra torsdag, og ut uken. Jeg tror så veldig at det er sunt for alle barna å deles opp, og gjøre ting hver for oss både … Continue reading "NÅ MÅ JEG FÅ ET NYTT BARN, ELLER BEGYNNE Å LEVE IGJEN!"

2019-01-27 17:00 PÅ TIDE MED ALENETID!

Reklame | MayBeauty Da var søndagen kommet, og jeg har faktisk tatt meg litt tid til litt egenpleie. Vi har hatt barnefri denne helgen, da ungene har vært på hyttetur med mormor. Jeg prøver alltid å få til å få litt tid til å slappe av når det bare er meg hjemme, men tiden blir … Continue reading "PÅ TIDE MED ALENETID!"

2019-01-27 13:41 DET VERSTE OG BESTE JEG BRUKER PENGER PÅ, FORDELING AV BARNA OG ANSVAR! +++

Hvor mange reiser skal du/dere på i år? Jeg reiser jo rundt hele tiden, frem og tilbake til Stavanger og hytteturer, men om vi snakker om litt større reiser så må jeg begynne å telle. Jeg har bestilt turer for dette første halvåret av 2019, og skal på tre sydenturer til utlandet før sommerferien. Foreløpig … Continue reading "DET VERSTE OG BESTE JEG BRUKER PENGER PÅ, FORDELING AV BARNA OG ANSVAR! +++"

2019-01-26 11:25 DETTE KOSTET FORLOVELSESRINGEN MIN!

Her om dagens skrev jeg innlegget “Lurt med fake forlovelsesring” der jeg tok opp tema rundt ekte eller fake forlovelsesring, og ikke minst om det er noen fasit på hva en forlovelsesring bør koste. Jeg skrev at jeg virkelig tror jeg ville blitt skuffet om jeg ble lurt til å tro at en ring er … Continue reading "DETTE KOSTET FORLOVELSESRINGEN MIN!"

2019-01-23 19:30 GRAVIDITET, FLYTTING OG EN PINLIG MASSASJE!

Gjesteinnlegg Jan Nå er det faktisk snart gått 5 år siden jeg smått ble en del av en verden jeg visste lite om. Både bloggverden, og ikke minst en foreldrerolle som jeg virkelig ikke hadde forestilt meg. Det er fryktelig lenge siden jeg har skrevet et gjesteinnlegg her på bloggen, og heldigvis/dessverre består ofte de … Continue reading "GRAVIDITET, FLYTTING OG EN PINLIG MASSASJE!"

2019-01-23 09:51 STILLE FØR STORMEN + VÅRE PLANER FOR SOMMEREN!

Jeg ligger fortsatt syk her hjemme, og livet mitt begynner å bli ganske så kjedelig. Jeg har veldig mye som jeg skulle ønske jeg kunne få gjort disse dagene, for det er nemlig mye som skal skje i tiden fremover. Det er alltid stille før stormen, og jeg vet at stormen min er like rundt … Continue reading "STILLE FØR STORMEN + VÅRE PLANER FOR SOMMEREN!"

2019-01-21 18:34 LURT MED FAKE FORLOVELSERING!!

Har du noen gang turt å tenke tanken på at forlovelsesringen din kanskje ikke er ekte? Nå er det snart to år siden Jan gikk ned på kne for meg, men samtalen om fake og ekte ring startet lenge før det. Vi hadde nemlig lest noe sammen om at menn ofte lyver om pris på … Continue reading "LURT MED FAKE FORLOVELSERING!!"

2019-01-21 11:56 SYKDOM + OPPDATERING OG SKUFFET OVER MEG SELV

God mandags morgen! Her avsluttet vi uken med med å bli syke, både Jan og meg. Og jeg fortsetter med å starte uken litt slakk. Jeg fikk feber, og vondt i halsen i går, samtidig med en forkjølelse. Jeg hater å være syk, for jeg føler virkelig ikke jeg har tid til det. Forhåpentligvis gir … Continue reading "SYKDOM + OPPDATERING OG SKUFFET OVER MEG SELV"

2019-01-20 18:00 TWINNING I SNØEN + MASSE BILDER!

Reklame | KidsBrandStore.no I dag tenkte jeg å svare på et spørsmål jeg har fått unormalt mye det siste døgnet. Jeg fikk nemlig veldig mange spørsmål etter skituren vår i går, om hvor skiklærne til meg og Michelle var fra. Jeg har gjort et samarbeid med KidsBrandStore, som er Nordens største nettbutikk innenfor klær og … Continue reading "TWINNING I SNØEN + MASSE BILDER!"

2019-01-20 10:44 DETTE KOSTET HUSENE MINE + EN HEMMELIGHET + TANKEN PÅ FLERE BARN!

Hva kostet huset ditt i Stavanger, oppussing og huset i Søgne? Huset mitt i Stavanger kjøpte jeg mens jeg bodde på Kypros november 2015. Jeg kjøpte det fordi det var på min barndoms plass, og et sted jeg var sikker på jeg ville bo i lang tid. Jeg kjøpte min første enebolig for 4 000 … Continue reading "DETTE KOSTET HUSENE MINE + EN HEMMELIGHET + TANKEN PÅ FLERE BARN!"

2019-01-19 17:34 DET BESTE JEG KAN GJØRE PÅ EN LØRDAG SAMMEN MED BARNA!

Jeg tror alle med barn kan kjenne seg igjen i det å ta barna med en på en tur på en helt vanlig lørdag. En avslappende lørdag kan selvfølgelig være deilig og et must i ny og ned. Men av erfaring med tre små barn, så er en tur ut absolutt nødvendig for å dele … Continue reading "DET BESTE JEG KAN GJØRE PÅ EN LØRDAG SAMMEN MED BARNA!"

2019-01-18 18:01 JEG VAR SLANKERE 4 MÅNEDER INN I GRAVIDITETEN OG 24 TIMER ETTER FØDSEL!

(4 måneder på vei i mitt siste svangerskap) De siste årene har jeg uten tvil vært mer under kniven enn jeg noen sinne så for meg at jeg kom til å være. Jeg har aldri trodd jeg ville operere på kroppen min, ikke før etter jeg hadde fått min andre barn som 18 åring. Jeg … Continue reading "JEG VAR SLANKERE 4 MÅNEDER INN I GRAVIDITETEN OG 24 TIMER ETTER FØDSEL!"

2019-01-17 10:15 VIDEO: BEST OF 2018!

Akkurat nå føler jeg meg som den tregeste i verden til å dele tilbakeblikkene fra 2018, det er jo vanligvis noe man gjør tett opp til nyttår, men neida, jeg griper sjansen over to uken inn i det nye året. Jeg har ikke fått tid til å finne videoen frem før nå, men bedre sent … Continue reading "VIDEO: BEST OF 2018!"

2019-01-16 17:56 JEG VILLE TREKKE MEG, OG GÅ HJEM!

Jeg er så utrolig stolt over meg selv som gjennomførte det jeg har gjort de siste 24 timene. For jeg sto nemlig på flyplassen i Kristiansand, klar for å snu. Det er så skummelt og vanskelig å tenke at alle er ute etter å “ta” meg på noe. Jeg klarer ikke sette ord på hva … Continue reading "JEG VILLE TREKKE MEG, OG GÅ HJEM!"

2019-01-15 21:31 JEG GJESTER GOD MORGEN NORGE!

Nå har jeg kommet meg vel frem til Oslo, og klar for morgendagen! Jeg har vært ute å spist med to skjønne venninne fra sørlandet som bor her, og hatt en kjempe hyggelig kveld med dem. Nå må jeg om ikke lenge krype under dyna. Jeg skal nemlig tidlig opp i morgen. Jeg sa jeg … Continue reading "JEG GJESTER GOD MORGEN NORGE!"

2019-01-15 08:43 REISEKLAR + EN FØRSTE GANG PÅ OVER 2 ÅR?!

Om bare noen få timer sitter jeg på flyet. Jeg har ikke reist alene på det jeg kan huske, og det skal bli godt å få til noe selv igjen. Det er ikke det at jeg ikke har klart å komme meg ut av huset alene de siste årene, men det er jo alltid litt … Continue reading "REISEKLAR + EN FØRSTE GANG PÅ OVER 2 ÅR?!"

2019-01-14 18:34 SAMLIVSTERAPI FOR Å REDDE FORHOLDET

Er det noe jeg synes har vært skikkelig gøy den siste tiden, så er det Q&A innleggene som tar for seg litt av hvert av spørsmål. I går la jeg ut et sånt innlegg, der jeg blant annet åpnet opp om litt private ting i forholdet mellom meg og Jan. Jeg svarte blant annet på … Continue reading "SAMLIVSTERAPI FOR Å REDDE FORHOLDET"

2019-01-13 10:53 Q&A: JEG HAR KASTET JAN UT, DET STYGGESTE JEG HAR GJORT MOT JAN, DETTE SKUFFET MEG +++

Når ble du sist skuffet, og hvorfor? Sist gang jeg ble skuffet var faktisk i dag. Jeg har vært inne i en utrolig god periode psykisk de siste ukene, og har egentlig følt at det ikke har vært noe som kunne skuffe meg eller få meg til å føle at noe er skikkelig dritt. Men … Continue reading "Q&A: JEG HAR KASTET JAN UT, DET STYGGESTE JEG HAR GJORT MOT JAN, DETTE SKUFFET MEG +++"

2019-01-12 09:55 JEG HAR VÆRT PÅ DATE I HJEMBYEN MIN!

Vi er i Stavanger! Vi kjørte inn til stavanger i går ettermiddag. Denne helgen står virkelig planene i kø, og jeg kan vel mildt sagt si at vi knapt har tid til en ting før det ene overlapper det andre. Jeg må si jeg syns det er kjempedeilig å føle på at det er mye … Continue reading "JEG HAR VÆRT PÅ DATE I HJEMBYEN MIN!"

2019-01-11 10:03 ENTEN ER BARNA MINE BOTSKJEMT, ELLER SÅ HAR DE FOR LITE LEKER ?!

Nå er det ikke lenge til helgen starter for fult, og jeg kjenner det er superdeilig å si at fredagen endelig er her igjen! Vi skal inn til Stavanger denne helgen, men før den tid har jeg en hel hau med ting jeg må få gjort. Denne uken har virkelig gått fort, og jeg syns … Continue reading "ENTEN ER BARNA MINE BOTSKJEMT, ELLER SÅ HAR DE FOR LITE LEKER ?!"

2019-01-10 18:12 VIDEO: HOUSE-TOUR!! SE HELE HUSET VÅRT, ROM FOR ROM!

Reklame | ENDELIG (!!!) er Housetour videoen laget og lagt ut til dere! Jeg beklager at det har tatt hele 2,5 år etter at vi flyttet hit, men nå er den i alle fall laget! Jeg elsker å vise frem hvordan vi bor, og hvordan min stil hjemme er. Huset er jo preget av min … Continue reading "VIDEO: HOUSE-TOUR!! SE HELE HUSET VÅRT, ROM FOR ROM!"

2019-01-10 12:48 ENDELIG FIKK JEG GJORT DET!! + OUTFIT

Reklame | Bubbleroom KJOLE HER – VESKE HER – SKO HER I dag har jeg faktisk filmet housetour video! Det var virkelig på tide, men jeg er likevel stolt over meg selv som endelig fikk gjort det. Jeg vet ikke med dere, men når jeg har ting jeg har lovet noen å gjøre, men det … Continue reading "ENDELIG FIKK JEG GJORT DET!! + OUTFIT"

2019-01-09 11:00 TO ÅRSKONTROLL + PAKKEDAG!

I dag har jeg startet dagen med min minste gutt. Vi var på to-årskontroll og hadde en kjempe koselig morgen sammen. Jeg må bare gi en liten oppdatering på treningen, og gi meg selv en klapp på skulderen, for jeg har vært veldig flink den sisten uken! Selv om det ikke ble noe trening i … Continue reading "TO ÅRSKONTROLL + PAKKEDAG!"

2019-01-08 18:00 MIN NYE BOK!

inneholder reklame for egen bok Det begynner å bli en god stund siden jeg har nevnt boken min på noe som helst vis, og nå er det snart 1,5 år siden jeg ga den ut. Jeg har ikke nevnt boken min så mye, fordi jeg syns det er veldig vanskelig. Det står så mye personlig … Continue reading "MIN NYE BOK!"

2019-01-08 08:59 JEG HAR ALLTID LIKT Å LEVE LITT PÅ KANTEN!

Jeg er snart på vei ut dørene for å komme i gang med en ny dag. I går følte jeg virkelig at jeg var helt rå, både med ting jeg gjorde hjemme, trening, jobb og med barna. I dag starter dagen litt sløvere, men dagen er enda ung og mye kan skje. Jeg forventer ikke … Continue reading "JEG HAR ALLTID LIKT Å LEVE LITT PÅ KANTEN!"

2019-01-07 18:04 VIDEO: DETTE HAR JEG LOVET DERE!

Jeg startet året med å love dere å bli flinkere på dette, og føler virkelig at jeg er på god vei når jeg følger opp med video bare tre dager etter sist video ble lagt ut. Subscribe gjerne på youtube kanalen min for å se videoene med en gang det legges ut en ny! Jeg … Continue reading "VIDEO: DETTE HAR JEG LOVET DERE!"

2019-01-07 10:36 JEG ER BARE EN AMATØR, MEN JEG PRØVER I ALLE FALL!

Jeg startet dette året med et stort ønske om å forandre meg. Jeg ser det er mange som skriver at jeg må huske at jeg er nydelig som jeg er, og det er jeg selvsagt kjempe takknemlig og glad for å høre. Samtidig så handler dette mye om hva dere ikke få se av meg … Continue reading "JEG ER BARE EN AMATØR, MEN JEG PRØVER I ALLE FALL!"

2019-01-06 18:47 VI SKAL TIL DUBAII!!!!

Rett rundt jul før jul så skrev jeg et innlegg om at jeg endelig hadde bestilt vår første ferie i 2019! Vi skal til Dubai!! Den første som er bestilt blir nok likevel ikke det første turen vår dette året, vi drar nemlig ikke til Dubai før i mai, men jeg gleder meg skikkelig mye! … Continue reading "VI SKAL TIL DUBAII!!!!"

2019-01-06 11:14 STARTER ÅRET UTEN RING, MINE BUDSJETT PÅ REISER, HER VILLE JEG ALDRI REIST +++

Hvorfor går du ikke med gifteringen? Jeg har gått uten ringen noen uker nå, og la vel først skikkelig merke til det når jeg var i Stavanger og la ut et bilde der det ble kommentert. Jeg har ikke noe gode svar på hvorfor. Jeg er vel ikke av den typen som gifter meg og … Continue reading "STARTER ÅRET UTEN RING, MINE BUDSJETT PÅ REISER, HER VILLE JEG ALDRI REIST +++"

2019-01-05 18:51 FLERE BILDER FRA BRYLLUPET + TANKER FOR TIDEN FREMOVER!

Siden vi nå er inne på tema, så tenkte jeg å følge opp innlegget jeg skrev om at jeg har fått bryllup helt opp i halsen. Det er mye av skylden til hva som skjedde videre etter bryllupet. Vi valgte nemlig aldri å ta noen bryllupsbilder. Jan og meg fikk heldigvis mange fine bilder fra … Continue reading "FLERE BILDER FRA BRYLLUPET + TANKER FOR TIDEN FREMOVER!"

2019-01-04 18:55 JEG ER SÅ DRITT LEI ALT BRYLLUPS GREIER!

Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på hva jeg tenker og føler om akkurat dette tema. For bryllup skulle vært det jeg kanskje var mest interessert i akkurat nå. Jeg giftet meg for tre måneder siden bare, og alt i tiden før bryllupet handlet kun om bryllup. Alle profiler jeg så på, på … Continue reading "JEG ER SÅ DRITT LEI ALT BRYLLUPS GREIER!"

2019-01-04 11:19 ROOMTOUR: SOVEROMMET VÅRT

Nå er julen endelig ryddet ut av hus, og vi setter alt fokuset mot den første helgen i det nye året. Og jeg føler rådet fra mine kjære følgere om å ikke planlegge alt. Helgen vår står derfor hel tom for planer, så får vi se hva den vil bringe. Jeg er fryktelig dårlig på … Continue reading "ROOMTOUR: SOVEROMMET VÅRT"

2019-01-03 17:57 VIDEO: MITT SISTE INNKJØP I 2018!

Føles som en halv evighet siden sist video der jeg satt meg ned foran videokamera, men her kjører vi i gang. En liten innkjøpsvideo fra Stavanger, og min siste handletur før det nye året. Jeg lover å komme med flere videoer gjennom året vi nå har foran oss, og om noen har noen ønsker til … Continue reading "VIDEO: MITT SISTE INNKJØP I 2018!"

2019-01-03 11:23 TENKE MEG OM TO GANGER FØR JEG…

I dag skal jeg virkelig prøve å rydde bort julepyntet, det har stått på to-do listen min hver eneste gang etter nyttår, men jeg har ikke kommet så langt. Vanligvis ville jeg nok hatt julepyntet fremme så lenge som mulig, men i år vil jeg bare ha den ut så fort som mulig. Jeg føler … Continue reading "TENKE MEG OM TO GANGER FØR JEG…"

2019-01-02 17:29 Å VÆRE MENNESKELIG UTEN Å FÅ FORSTÅELSE…

Det var utrolig deilig med en skikkelig utblåsning i går! Det jeg alltid er redd for når jeg faktisk er menneskelig på bloggen er nettopp det å ikke få forståelse, men gud så deilig det er å dele noe menneskelig på bloggen, for så å se at det finnes så mange som kan kjenne seg … Continue reading "Å VÆRE MENNESKELIG UTEN Å FÅ FORSTÅELSE…"

2019-01-02 11:35 ET NYTT OG BEDRE MENNESKE!

Barna er tilbake i barnehagen igjen i dag, og Jan har kommet seg tilbake på jobb etter en lang juleferie. Jeg syns det er så deilig at julen er vel overstått, og at vi endelig kan rette fokuset på det nye året som ligger foran oss. Rett før jul startet jeg «et nytt og bedre … Continue reading "ET NYTT OG BEDRE MENNESKE!"

2019-01-01 17:53 KRANGLING, TÅRER OG EN ØDELAGT NYTTÅRSAFTEN!

Skulle ønske jeg kunne være litt mer positiv her på bloggen første dagen i året, men sannheten er at det siste døgnet mitt har vært helt jævlig. Jeg hadde tenkt å vise dere koselige bilder fra en koselig nyttårsfeiring i dag, men jeg har ingen bilder å vise. Hadde det vært det største problemet så … Continue reading "KRANGLING, TÅRER OG EN ØDELAGT NYTTÅRSAFTEN!"

2019-01-01 09:48 DEN VERSTE NYTTÅR I MITT LIV!

Jeg har akkurat opplevd den verste nyttår i mitt liv. Jeg kan innrømme at jeg ikke hadde de største forventningene til denne feiringen, og heller ikke noe ekstra forventninger til de rundt meg, men likevel klarte slutten på 2018 og starten på 2019 ble en av de verste dagene gjennom hele året som gikk. Jeg … Continue reading "DEN VERSTE NYTTÅR I MITT LIV!"

2018-12-31 10:57 EN DAG VI FORT BLIR ALENE!

Da er det årets siste dag i et år som nok en gang må kunne sies å ha vært innholdsrikt år i alle fall. Det er nyttårsaften og tid for å feire året som har vært. For mange er nok dette et av de store høydepunktene i romjulen, og en kveld/natt mange har store planer … Continue reading "EN DAG VI FORT BLIR ALENE!"

2018-12-30 19:57 ÅRETS SISTE DATE!

Jeg føler disse siste dagene av året nesten forsvinner raskere enn de kommer. Nå er det plutselig bare en  dag igjen av året, og her borte har jeg rundet av dagen med en middagsdate. Meg og Hanne har jo bokstavlig talt kommet veldig tett på hverandre i 2018, ettersom at vi praktisk talt nærmest bor … Continue reading "ÅRETS SISTE DATE!"

2018-12-18 20:26 ALLE FORVENTER SÅ MYE MER!

Jeg vet jeg har vært helt forferdelig på å dele ting med dere den siste tiden, og syns det er trist hvor langt borte fra bloggen jeg har følt meg. Jeg vil veldig gjerne komme tilbake igjen til en plass der jeg føler meg komfortabel igjen med det jeg deler med dere. Det tar jeg … Continue reading "ALLE FORVENTER SÅ MYE MER!"

2018-12-18 17:13 JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL JEG IKKE HAR SVART PÅ FØR!

annonselenker/ Bubbleroom KJOLE HER  – SKO HER Det er lenge siden jeg har hatt en skikkelig spørsmålsrunde, og tenkte derfor jeg kunne svare dere enkelt og greit på ett sted nå. Jeg tar da utgangspunkt i de spørsmålene jeg har lagt mest merke til gjennom de siste månedene, og kanskje også noen ting som jeg … Continue reading "JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL JEG IKKE HAR SVART PÅ FØR! "

2018-12-17 17:59 BARE EN UKE IGJEN!

Vi har kommet oss vel hjem til sørlandet igjen etter en koselig helg hjemme i Stavanger. Helgen ble kanskje ikke helt som jeg hadde planlagt, men jeg føler likevel at vi fikk gjort mye koselig likevel. Etter at jeg flyttet bort der i fra, så er det nærmest hellig for meg å være tilbake. Jeg … Continue reading "BARE EN UKE IGJEN!"

2018-12-15 17:12 EN ALLER SISTE SJANSE!

annonse/ People of Tomorrow De siste ukene og månedene har jeg stått på hodet her hjemme med å pusse opp huset. Ikke de største forandringene, men nye farger på veggene, noen nye møbler, og ikke minst noen flotte pynteting rundt i hele huset. Noe som skaper mye av hjemmefølelsen for min del er når det … Continue reading "EN ALLER SISTE SJANSE!"

2018-12-14 19:10 JULESTEMININGEN OSER OVER!

Vi er i Stavanger og nyter desember helgen med koselig julestemning i hjembyen min. Vi reiste inn til Stavanger i går, og skal være her til søndag kveld. Vi har mange koselige planer her, som vil få oss i skikkelig julestemning her denne helgen. I dag var vi i pepperkakebyen i Stavanger, som i år … Continue reading "JULESTEMININGEN OSER OVER!"

2018-12-13 18:45 ÅRETS VAKRESTE JULEGAVE!

/Annonse Daniel Wellington Nå begynner årets julekaos virkelig å nærme seg. Mange venter helt til siste liten med å handle inn årets julegaver, mens andre er kanskje allerede godt i gang. Jeg begynte rekordtidlig i år, og handlet faktisk inn de første gavene allerede i september, mens min kjære mann nok ikke har begynt enda. … Continue reading "ÅRETS VAKRESTE JULEGAVE!"

2018-12-12 18:05 GRATULERER SÅ MYE WILLIAM!

Jeg syns det var utrolig vanskelig å vite hvor jeg skulle begynne og skrive på dette innlegget. Jeg har en million tanker på denne dagen, og til syvende og sist så leder alle ned til en person. I dag er det min kjære William som fyller år. Den 12.12 fire år tilbake hadde jeg fått … Continue reading "GRATULERER SÅ MYE WILLIAM!"

2018-12-11 19:41 NÅR ALT GÅR TIL HELVETE

Av og til kommer de dagene der alt går til helvete. Der alle planer går i vasken, og ingenting fungerer som det skal. I dag er en sånn dag, med masser av planer og oppgaver som må settes på vent eller avlyses. Her hjemme har over halvparten av huset endt opp syke, noe som har … Continue reading "NÅR ALT GÅR TIL HELVETE"

2018-12-10 18:12 DERFOR SETTER JEG EN STREK HER!

Jeg har i alle år laget stor stas på barna mine sine bursdager. Og kanskje bare mer og mer med årene. Jeg elsker bursdager, og jeg elsker og vise barna mine hva jeg har laget i stand kun for dem. Bursdagene her i huset har på mange måter vært en slags hobby for meg, og … Continue reading "DERFOR SETTER JEG EN STREK HER!"

2018-12-09 19:32 JEG ER ENSOM OG ALENE

Nå går helgene fort må jeg si! Allerede en uke siden vi kom hjem fra Danmark, og nå er plutselig enda en helg over. I helgen var vi på julebord med jobben til Jan. Mitt første julebord noen gang faktisk. Det var veldig koselig! Den kommende uken skjer det veldig mye. Vi skal ha en … Continue reading "JEG ER ENSOM OG ALENE"

2018-12-07 19:05 BRYLLUPET – TRADISJONER

Det er så rart å tenke på at det allerede er passert to måneder siden bryllupet vårt. Det er først når man ser tilbake man ser hvor fort ukene går. Jeg har blogget veldig lite om bryllupet egentlig, og jeg er langt fra ferdig med det. Nå har jeg lyst til å fortelle litt om … Continue reading "BRYLLUPET – TRADISJONER"

2018-12-06 20:09 ENDA EN PERSON I FAMILIEN

Det er virkelig lenge siden jeg har hatt et typisk hverdagsinnlegg her på bloggen. Litt status på hvordan ting går, og ikke minst hvordan hverdagen er her hjemme nå i førjulstiden. Mye har skjedd i høst, og mye av det jeg så for meg at jeg skulle dele, har jeg endt opp med å ofte … Continue reading "ENDA EN PERSON I FAMILIEN"

2018-12-05 19:27 DETTE SKAL VI I JULEN!

Etter jeg fikk barn har jeg uten tvil fått et helt nytt forhold til høytider og tradisjoner. Gjennom hele livet mitt frem til jeg ble mamma så har sommeren alltid vært høydepunktet i året. Mens nå er det ingenting som kan sammenlignes med desember og juletiden. Jeg vet ikke hva som skjer med meg som … Continue reading "DETTE SKAL VI I JULEN!"

2018-12-04 18:08 THAT BOOTY THO.

annonse Bubbleroom Vi hadde oss noen magiske dager i Danmark i helgen. Vi brukte hele fredagen på noe jeg tror jeg må si var det gøyeste badelandet jeg noen sinne har vært i. Veldig gøy å være sammen med mine små, og se hvor mye større og selvstendige de også er blitt i vannet. Jeg … Continue reading "THAT BOOTY THO."

2018-12-03 18:30 NÅ ER JULEN I GANG!

annonse Nutrilashes Vi har hatt en helt magisk tur til Danmark, og føler virkelig desember ikke holder tilbake noe av julestemningen i år. Jeg gleder meg så utrolig mye til ukene som venter meg, og må si at jeg syns at desember er den beste tiden på året. Det å være sammen med hverandre, både … Continue reading "NÅ ER JULEN I GANG!"

2018-11-28 20:40 NÅ REISER VI!

Nå er kofferten pakket, og i morgen tidlig er vi klar for å reise på en liten ferie! Jeg kan snakke på vegne av hele gjengen her hjemme når jeg sier at det skal bli godt å komme seg litt bort. Vi reiser til Danmark i dag, og skal utnytte fridagene til det fulle! Feriefeberen … Continue reading "NÅ REISER VI!"

2018-11-24 09:53 FOR EN OVERRASKELSE!!

Reklame | Bubbleroom Jeg syns det er helt skummelt hvor stor Michelle plutselig er blitt. I går kveld hadde vi Michelle med oss på «nattshopping» på senteret. Det er ikke ofte jeg nevner barna i blogginnlegg lengre, og det finnes det flere grunner til. Og uansett hvor mye enkelte hater eksponering av barn, blir det … Continue reading "FOR EN OVERRASKELSE!!"

2018-11-21 18:53 VÅKNE OPP MED DANIEL!

Reklame | Daniel Wellington Wow, da var endelig årets største salgsdag her! En dag som betyr shopping og julegavehandel for veldig, veldig mange av oss. Jeg har blitt såpass kynisk at jeg prøver å handle flest mulig julegaver i dag, rett og slett fordi jeg ikke gidder å betale mer enn hva jeg trenger. En … Continue reading "VÅKNE OPP MED DANIEL!"

2018-11-20 17:49 ROOMTOUR: SPISESTUEN VÅR!

Dette rommet i huset er uten tvil der de største forandringene er blitt gjort. Her har vi endret gulvet fra fliser til samme gulv som vi har i stuen, kjøkkenet, og soverommene. Her i spisestuen er også rommet som de to siste årene har blitt brukt minst. Vi har derfor laget det om fra en … Continue reading "ROOMTOUR: SPISESTUEN VÅR!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.