Kvitlyngveien

Tid Innlegg
2020-06-12 06:44 EKTE SOMMER IDYLL!

Reklame | Feel Endelig er sommeren i gang! Etter en lang tid nå med spesiell hverdag, er det ekstra deilig med solskinn og fine dager. Jeg har vært en tur på FEEL og vil gjerne vise dere noen favoritter fra sommer-nyhetene deres! Grønt er skjønt, og puter med mønster er kommet for å bli. Deilige … Continue reading "EKTE SOMMER IDYLL!"

2020-05-31 21:58 GOD PINSE FRA KVITLYNGVEIEN!

Reklame | Magnor Glassverk & Floriss Ålgård Sol ute, sol inne, sol i hjertet og SOL I SINNET! Er det ikke deilig dere, med strålende sol og blå himmel ? Har dere en fin pinsehelg så langt ? ☀️ Vi har nytta været max, og vært ute hele dagene. Maling har stått på tapeten, og … Continue reading "GOD PINSE FRA KVITLYNGVEIEN!"

2020-05-21 20:32 SÅ SKAL JEG IKKE GIFTE MEG I ÅR LIKEVEL!

Reklame | Magnor Glassverk & Floriss Ålgård Ja dere leste riktig. Skulle ønske dette var tull, men nå er rett og slett realiteten blitt slik. Mange hadde gledet seg, og akkurat nå skulle vi vært midt i pynting av lokalet, og kjent på nervene til lørdag 23.05.20. De siste detaljer skulle vært ordnet med, og … Continue reading "SÅ SKAL JEG IKKE GIFTE MEG I ÅR LIKEVEL!"

2020-05-18 20:10 VÅR SPESIELLE 17. MAI FEIRING!

Reklame | Magnor Glassverk Nasjonaldagen i år ble annerledes for alle. For vår del skulle vi være 11 stk samlet for god mat og godt lag her hjemme i Kvitlyngveien. De som kjenner meg vet at jeg elsker nasjonaldagen, har nasjonalfølelse til de grader og gir alt denne dagen på alle plan. I år hadde … Continue reading "VÅR SPESIELLE 17. MAI FEIRING!"

2020-05-03 21:04 NOEN GANGER TRILLER TÅRENE MER EN ANDRE…

Noen ganger faller tårene på en mor lettere en andre.. I dag trilla gledestårene da jeg ble vitne til at storebror sa til lillesøster : Julie, jeg skal alltid være her for deg!💗😭 «Det blir bedre» er et utrykk som for alle er veldig i fokus om dagen. Men jammen har vi det veldig bra … Continue reading "NOEN GANGER TRILLER TÅRENE MER EN ANDRE…"

2020-04-29 21:04 GJØR SOM MEG, LAG DEG IDYLL HJEMME!

Hage og terrasse sesong er endelig i gang, og vi har karret oss til riktig side av året. Er det ikke deilig vel? Det gjelder å gripe tak i det som gledes over kan. Gjøre det koselig der vi er slik at vi trives desto mer! Her en ettermiddag klarte jeg ikke vente lengre, og … Continue reading "GJØR SOM MEG, LAG DEG IDYLL HJEMME!"

2020-04-19 21:17 TA VARE PÅ DE VIKTIGE VERDIENE!

Kjære alle sammen. I kveld vil jeg gjerne skrive et innlegg om noe som står meg svært kjær. Fingrene løper nærmest over tastaturet av engasjement for dette jeg nå skal skrive om, og med et viktig budskap som har knapp med tid. Som tidligere bondejente, med stor omsorg for dyr både på land og i … Continue reading "TA VARE PÅ DE VIKTIGE VERDIENE!"

2020-04-16 21:00 BLOMSTRENDE SOVEROM

Vi trenger gleder. Vi trenger hverandre. Her er litt soveromsinspirasjon av den blomstrende sorten. Boblen til Finn Schjøll er og bli favoritt. Her i Classic Green sammen med dråpen og lykt fra serien «Shine» til Simen Staalnacke. Blomstene er selvfølgelig fra Floriss Ålgård. Det estetiske, klassiske og rene. For meg betyr det veldig mye. Ro … Continue reading "BLOMSTRENDE SOVEROM"

2020-04-09 21:00 GOD PÅSKE!

Kjære alle sammen. Riktig god påske! Påsken 2020 blir anderledes, og vil spesielt bli husket for resten av livet. La oss gjøre den fin til tross for begrensningene, og se positivt på det vi kan. Gripe tak i de fine øyeblikkene og glede oss over å være friske.   Påsken for oss pleier vanligvis å … Continue reading "GOD PÅSKE!"

2020-04-01 20:20 HVORDAN VIL VI AT BARNA SKAL HUSKE DENNE KRISEN ?

2 søte små i en verden som står på hodet 💛 Noen ganger skulle jeg ønske jeg var fire år igjen. «Da livet var en kråkefjær og verden lå i hagen» – som det står i sangteksten «Indianer Cowboy»…. Det kommer en tid etter denne pandemien, og hvordan vil vi at barna skal huske denne … Continue reading "HVORDAN VIL VI AT BARNA SKAL HUSKE DENNE KRISEN ?"

2020-03-28 20:41 ENDELIG ER VÅRONNA I GANG!

Våronna er i gang på adressen, og i dag har vi alle mann hatt en frisk, deilig og effektiv dag ute. Alle bark-beda har fått påfyll av ny bark og det har ellers også blitt raka på plen og ellers renska opp i andre bed. Følte det besten som en milepæl i dag at vi … Continue reading "ENDELIG ER VÅRONNA I GANG!"

2020-03-23 17:24 STEINGODE RUNDSTYKKER!

Titter innom en liten tur på bloggen i dag, for å tipse dere om en kjempe god, ja faktisk stein god oppskrift på rundstykker! Vi hadde dette til middag/kvelds i dag, og i skrivende stund er vi nettopp gått fra bordet. Har aldri vært en baker, men plutselig fikk jeg dilla på baking sammen med … Continue reading "STEINGODE RUNDSTYKKER!"

2020-03-16 21:20 DITT FINESTE PÅSKEBORD DEKKES MED FEEL

Reklame | feel Påsken er nær, og i situasjonen vi alle er midt i, må man gripe tak i det positive som er å glede seg, og ikke minst håpe på bedre tider. I samarbeid med feel har jeg tatt frem kreativiteten og storkosa meg med å plassere hver minste detalj på et vakkert påske bord. … Continue reading "DITT FINESTE PÅSKEBORD DEKKES MED FEEL"

2020-03-13 18:49 PLUTSELIG VAR JEG I ET BOLIGMAGASIN!

Gurimalla altså! Fredag den 13. og en så spennende en! Jeg har nemlig gleda meg mye til noe som skulle komme på trykk i dag. Midt i Januar ble jeg kontaktet av en journalist som lurte på om jeg kunne tenke meg å være med i spalten #onetofollow , i utgave 2 som skulle komme … Continue reading "PLUTSELIG VAR JEG I ET BOLIGMAGASIN!"

2020-03-08 20:47 VÅR PÅ SOVEROMMET!

Reklame | Posterstore Våren er her, og selvom den ikke er kommet for fullt ute enda kan man i mellomtiden gjøre full vår inne! ^^ Kjempe gøy!! De nye nattbordene våre fra Riviera Maison er jeg fortsatt kjempe fornøyd med, og ser for meg at disse blir værende i årevis. Her har jeg pynta med … Continue reading "VÅR PÅ SOVEROMMET!"

2020-03-01 19:40 JENTEBURSDAG MED FROST TEMA!

Plutselig var det duket for ny bursdagsfest igjen, noe som spesielt en liten dame i huset har gledet seg veldig mye til. “Frost” er i vinden om dagen, og det er ikke noe i hele verden som er kulere en Elsa i Frost-filmene i følge Julie.   Ballonger, konfetti, bursdagshatter og pynt. Bursdagsfest med familien … Continue reading "JENTEBURSDAG MED FROST TEMA!"

2020-02-23 16:34 STUEINSPIRASJON OG VÅRFAVORITT!

Titter innom med litt friske bilder i dag fra denne adressen. I går kjøpte jeg meg en ny palme, og ellers har jeg pyntet med den nyeste serien «Shine» til Simen Staalnacke og Magnor Glassverk. Vaser/lykter som kan brukes om enannen. Digger designet, og er bokstavelig talt forelsket og betatt. Lunt koselig og luksuriøst, helt … Continue reading "STUEINSPIRASJON OG VÅRFAVORITT!"

2020-02-16 19:18 SPRING FEELING!

Reklame | Feel Våren er like om hjørnet, og i dag er det nøyaktig 2 uker til første dagen i årets fineste årstid! Da skriver vi første mars, og jeg er mega klar. Nylig var jeg innom Feel på Ålgård å fikk meg en god runde i butikken samt briefing på lekre nyheter i ulike stilarter. … Continue reading "SPRING FEELING!"

2020-02-09 20:53 KJÆRE ALLE MØDRE!

Kjære alle mødre der ute <3 Husk at dere gjør verdens viktigste og ikke minst mest verdifulle jobb!!  Det å være tilgjengelig 24 timer i døgnet, om man er syk eller frisk er ikke alltid en dans på roser. Man skal tåle alt mulig av forventninger og fordommer nå til dags, og er man ikke … Continue reading "KJÆRE ALLE MØDRE!"

2020-02-07 12:54 EN FARFAR I LIVET SKULLE ALLE HATT!

Jeg vil gjerne rette oppmerksomheten til en som betyr uendelig mye for meg. Min kjære farfar, som også har vært som en fungerende far for meg i mange år, fyller hele 80 år på mandag. For å oppsummere en veldig spennende mann og hva han betyr for både familie og lokal samfunn, vil jeg dele … Continue reading "EN FARFAR I LIVET SKULLE ALLE HATT!"

2020-01-30 20:50 NYE MØBLER TIL SOVEROMMET!

Like før jul kom nye nattbord til soverommet og ny puff i hus. Jeg hadde venta i ukesvis på å få det i posten og gleda meg som et lite barn! Ikke nok med det er nattbordene noen jeg lenge har ønska meg, og desto mer stas er det når de endelig kommer i hus. … Continue reading "NYE MØBLER TIL SOVEROMMET!"

2020-01-27 21:01 VÅRYR ALLEREDE?

God kveld kjære dere^^ Jeg er nok ikke den eneste som er overrasket over hvor milt det er her nå i Januar. Utenfor spirer det som bare det og jeg har skikkelig vårfølelse dere !! I butikkene titter våren frem også, og det er så deilige farger nå, og fremover kommer det bare til å … Continue reading "VÅRYR ALLEREDE?"

2020-01-17 19:09 FRISK PUST I JANUAR

Året er i gang og juleluften er godt ute av huset. Jammen føles det tomt i huset like etter at glitter og nisser har funnet seg til rette i juleboden igjen. Rent, pent og blanke ark. Litt vemodig men samtidig veldig deilig. Tiden frem mot påske føler jeg alltid er lang og grå. For meg … Continue reading "FRISK PUST I JANUAR"

2020-01-02 20:44 TAKK, 2019!

Plutselig var 2019 historie, og vi er i gang med innledningen til eventyret 2020. Året som har gått har inneholdt både oppturer og nedturer. Fine opplevelser, sorg og glede. Lærdom og erfaringer på både godt og vondt. Jeg sitter igjen med en følelse av rikdom på nye minner sammen med familie og venner. Se to … Continue reading "TAKK, 2019!"

2019-12-30 16:52 ÅRETS NYTTÅRSBORD !!

Reklame | Floriss Ålgård Her i huset gjøres det klar til nyttårsfest, og med det følger noe av det morsomste jeg vet.. Nemlig borddekking! Ikke overrasket ? Dette er så gøy!! Tidligere i dag var jeg en tur innom de herlige damene på Floriss Ålgård . Jammen bugner det helt enormt med lekre oppsatser og buketter … Continue reading "ÅRETS NYTTÅRSBORD !!"

2019-12-26 20:51 JULEN 2019!

Woow for noen dager dere! Familien har storkosa seg med begge sider av slektstreet, og vi har hatt noen minnerike dager så langt. Vil dere ta en titt ? Siste sprell fra Rampenissen for i år var julesokker proppa med nytt undertøy og snacks til barne tv på morningen. Barna var i ekstase fra første … Continue reading "JULEN 2019!"

2019-12-23 21:58 GOD JUL KJÆRE DERE!

Kjære alle gode lesere <3 Nå håper jeg de fleste av dere har funnet roen. Kanskje gjenstår bare stryking av skjorter og skrive navn på noen gaver? Jeg håper dere klarer og senke skuldrene, lene dere tilbake og kose dere sammen med familien og få gode juleopplevelser <3 Her i hus har dagen godt til … Continue reading "GOD JUL KJÆRE DERE!"

2019-12-19 15:18 BORDDEKKINGSTIPS TIL JULESELSKAPENE!

Reklame | feel Årets store selskapsrush nærmer seg med stormskritt! Jul og romjul er for mange en travel tid med det ene selskapet som venter etter det andre. Kanskje skal du dekke opp et selskapsbord eller to selv? Jeg vil gjerne vise frem 2 borddekkinger jeg har hatt nylig i forbindelse med årets jul og … Continue reading "BORDDEKKINGSTIPS TIL JULESELSKAPENE!"

2019-12-17 12:58 PEPPERKAKE HUS OG TILBAKEBLIKK PÅ 90 TALLET!

Gurimalla det er koselig å skape sine egne juletradisjoner, av en god blanding fra mine og PB’s juleminner fra barndommen. Hele desember for meg går ut på å skape varme og gode juleminner for barna, å det er bare sååå gøy å se gleden i barneøynene deres og høre de snakke om hva vi finner … Continue reading "PEPPERKAKE HUS OG TILBAKEBLIKK PÅ 90 TALLET!"

2019-12-13 20:32 GAVEINNPAKNING!

God kveld kjære dere, denne fredag 13. Har dere hatt noen ulykker i dag, eller er dere kanskje ikke fullt så overtroiske ? Jeg vil gjerne titte innom med litt inspirasjon til julegavepakkingen og har valgt noe helt ulikt det jeg normalt sett bruker å gjøre. På Nordli, Amfi Ålgård kom jeg over noen grisefine … Continue reading "GAVEINNPAKNING!"

2019-12-10 22:57 RAMPENISSEN!

I fjor fikk vi et koselig og annerledes brev like før desember.. Det sto at julenissen hadde sendt oss en av sine hjelpere, som ville fylle desemberdagene frem mot jul med rampestreker, aktiviteter og magi. Denne lille rakkeren ble meget populær i huset, og i år har han jammen funnet veien til oss igjen ^^ … Continue reading "RAMPENISSEN!"

2019-12-09 13:57 JULEGODT OG JULEBORD TIPS!

Reklame | Feel Vi skriver 9. desember og er godt ute i den offisielle julemåneden. Hos oss glitrer det og lukter jul på lang vei, og i helgen fikk endelig julebaksten også fart på seg.     Gamle kakebokser og de samme i alle år har jeg egentlig hatt. Men når jeg fant disse hos … Continue reading "JULEGODT OG JULEBORD TIPS!"

2019-12-03 20:38 EN MORS PIRRENDE DRØM…!

Noen ting er bare mer fristende en andre… Noe får man sjelden, og et spesielt rom må man kjempe for på kvelden..     En mors pirrende drøm, er et vaskerom uten så mye som en skitten søm..🙈 Julevask hva er det ? Her er det ikke lett å få fred 🙊 Når vasken er … Continue reading "EN MORS PIRRENDE DRØM…!"

2019-11-28 16:00 DEILIG JULESTEMNING!

Reklame | feel Titter innom med litt julestemning fra gangen jeg, mot slutten av November. Jeg har inntrykk av at fler og fler pynter tidlig til jul. Og det beste, vet dere hva det er ? At det ikke finnes noen lov om når man kan begynne! Pynt når du vil, og KOS DEG med … Continue reading "DEILIG JULESTEMNING!"

2019-11-26 19:13 SVIBELGØY AKTIVITET MED UNGENE!

Noe av det beste med førjulstiden synes jeg er alle de koselige stundene rundt forberedelsene. Ååh det er så mye og finne på denne tiden på året!! Kreativitet og fantasi har ingen verdens grenser. Sammen med barna og to søte venner av dem, trylla vi spisestuen om et lite verksted for juledekorasjon med Svibel i … Continue reading "SVIBELGØY AKTIVITET MED UNGENE!"

2019-11-21 18:15 JEG HAR KJØPT MEG BRUDEKJOLE!!

Dette her er helt vilt! Kjøp av brudekjole er noe jeg har vært veldig nervøs for lenge.. Veldig nervøs.. Det som kanskje fremstår som det kjekkeste i verden for mange, og det som jeg trodde en vordene brud skulle glede seg masse til. Dette har jeg drøyd lengst mulig, både av nervøsitet og planer om … Continue reading "JEG HAR KJØPT MEG BRUDEKJOLE!!"

2019-11-18 17:52 DET BESTE SOM FÅR BARNA PÅ ANDRE TANKER NÅR DE ER LEI SEG!

Ny uke nye muligheter! Sist uke har vært en veldig spesiell uke. Minstejenta havna på sykehuset tidlig i uken, så mesteparten av uken har jeg og henne tilbringa der ♥️ Ingenting alvorlig, men heller ikke å bli klokere på. Formen hennes er bedre nå, og vi satser på det snart går seg helt til igjen … Continue reading "DET BESTE SOM FÅR BARNA PÅ ANDRE TANKER NÅR DE ER LEI SEG!"

2019-11-13 21:48 TROR DU JEG GLEDER MEG TIL JUL?

Reklame | feel Den fineste tiden på året er rett rundt hjørnet. Å jeg tror ikke jeg er alene om å bli fristet i butikkvinduene om dagen. Det bugner jo av julekos og glitter! Fristelser som gir meg energi og glede lar jeg meg veldig friste av. Vil dere se hva jeg fant på en … Continue reading "TROR DU JEG GLEDER MEG TIL JUL?"

2019-11-09 20:08 DINOSAUR FIN BURSDAG!

Husets første gutteselskap med barnehagen er gått av stabelen, og jammen slår jeg er hardt slag for barnebursdag hjemme! (Om plass)   Dinosaur er fortsatt stort her i huset, og jeg fikk låne samlingen til Aleksander når jeg skulle gjøre huset klart for fest. Han har både store og små, ute og inne. Et godt … Continue reading "DINOSAUR FIN BURSDAG!"

2019-11-05 22:27 DER VAR PRIKKEN OVER I’EN !!

Reklame | Posterstore.no Kosekroken har fått prikken over i’en som manglet, nemlig bilder på veggen bak stolene. I samarbeid med Posterstore.no fant jeg plakatene og de enkle rammene jeg leita etter.     Grønt er skjønt, og jeg som er opptatt av at ting skal harmonere, så etter bilder som kunne passe i både stil, … Continue reading "DER VAR PRIKKEN OVER I’EN !!"

2019-11-02 20:28 HØST IDYLL!

Høstlandskap, duften av bål og lyden av barn som leker og morer seg. Hva kan vel være bedre en lørdag ? Sammen med venner fra gaten vår dro vi til Brekko, Gjesdal på tur i dag. Nydelig! Hvor kult er det ikke med en pappa som plutselig lager til en taubane for barna ? Pappen … Continue reading "HØST IDYLL!"

2019-10-26 21:55 ET HJEM FULLT MED FRISKE ROSER ALLTID!

Reklame | Feel Hvor deilig hadde det ikke vært og alltid kunne ha hatt friske roser i hver et rom til enhver tid? Og like så en frisk og innbydende duft som slo mot deg like ofte? – Dette var min tanke, og som egentlig virka veldig fjern. For det går da ikke an på … Continue reading "ET HJEM FULLT MED FRISKE ROSER ALLTID!"

2019-10-25 12:35 NOE SÅ NUSSELIG…

God fredag kjære dere! Dagene går og tiden flyr. Jeg er fortsatt ikke tilbake til normalen igjen, men tar tiden til hjelp og holder meg tålmodig selvom det ikke er lett. Det viktigste er de kjære små. Jeg gjør alt jeg kan for å møte dem med et stort smil, og galdre opp til latter … Continue reading "NOE SÅ NUSSELIG…"

2019-10-22 20:02 ET LITE STYKKE NORGE

Høststyling på terrassen vår i 2016 🍁 Saueskinnet er eldre en meg, og fra gården jeg vokste opp på ✨ Et lite stykke kultur. Et lite stykke minner. Et lite stykke Norsk landbruk ✨ 🐑🐏🍂   0 kommentarer

2019-10-15 13:06 NYTT MØBEL OG KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK!

Først og fremst må jeg få takke dere for all den vakre omtanken og kjærligheten dere har gitt meg etter sist blogginnlegg. Det er en tøff periode jeg er i, men jeg skal komme meg tilbake til normalen igjen, det er målet. Det tar bare tid. Alle kommentarer og meldinger har blitt lest. Det settes … Continue reading "NYTT MØBEL OG KJÆRLIGHET VED FØRSTE BLIKK!"

2019-10-08 12:28 PÅ TIDE Å VÆRE HELT ÆRLIG..

God dag kjære trofaste lesere. Nå er det lenge siden jeg har skrevet et personlig innlegg som handler om meg, mine tanker og hvordan det går. Dere har følgt meg i tykt og tynt, og på godt og vondt tidligere. Jeg har slitt mye med helsa, og fikk for snart 3 år siden, en kronisk … Continue reading "PÅ TIDE Å VÆRE HELT ÆRLIG.."

2019-10-04 17:43 PUTEBONANZA!

Reklame | Feel Høsten bugner av varme og deilige fargetoner! Fargetoner som går i samme skala som det man finner ute. Jeg har vært en tur på feel og plukket ut mine tekstil favoritter for i høst, som jeg har stylet med i stue og gang. Gjør dere klar for et stort bildedryss!! Puter og … Continue reading "PUTEBONANZA!"

2019-10-02 20:40 VÆR ET MEDMENNESKE!

Blått og rosa er vakkert i lag, og denne måneden støttes en god sak 💗 Rosa står i fokus nå. Brystkreft vil jeg ikke noen skal få 🌸 Dessverre er dette realiteten til mange, både kvinner og menn som kan trenge en ekstra klem. Forskning på feltet er utrolig viktig, men det trengs penger for … Continue reading "VÆR ET MEDMENNESKE!"

2019-09-30 21:00 VERDENS BESTE VENN!

Reklame | JERNIA og Moccamaster Mange kjenner seg igjen i at god kaffe er viktig! Ikke en dag starter uten for veldig mange av oss, og i løpet av en dag har vi gjerne vært ved kaffeautomaten på jobb eller ved trakteren hjemme flere ganger.. Her i huset drikkes kaffe til en hver anledning og … Continue reading "VERDENS BESTE VENN!"

2019-09-28 19:42 SOM TO DRÅPER VANN

‏Som to dråper vann. I Gudrun-genser og Gudrun-kjole. En vakker pike og en nydelig liten herremann. Med Anemone i hendene, en høstblomst så fin. Tenk at disse barna er den aller største skatten min.     Søster og bror, det fineste på jord.     Store smil, store spørsmål, varme ord og en latter … Continue reading "SOM TO DRÅPER VANN"

2019-09-22 19:14 GRISEKOSELIG!!

I et hjem fylt i puter, vaser, blomster og lyslykter, finnes mest av latter, glede, sand og gjørme . En smørje av gode stunder og herlige øyeblikk ^^ #labarnværebarn     Jord + Vann + Barn = GRISEGØY! La barn være barn, og kose seg mens de kan! Jeg hadde kanskje ikke vært like blid om dette … Continue reading "GRISEKOSELIG!!"

2019-09-16 17:07 NY STUE!

Lenge har det å gjøre en endring i stuen vært en tanke. Her om dagen, tok jeg en liten sjangse, og kun ved og ommøblere ble det en helt ny stue ^^ Små ting kan fort bli til store gleder! Og vi er kjempe fornøyde. Vil gjerne få til noe litt mer i den gamle … Continue reading "NY STUE!"

2019-09-13 10:18 HØSTENS FESTBORD! LIKER DU DET VARMT ELLER KALDT?

Reklame | Feel   Dere fikk en smakebit for noen dager siden, og her skal dere få hele pakken. Jeg har på vegne av Feel dekka 2 ulike typer høstbord med flere av deres nyheter, og sluppet meg skikkelig løs med vestlig og bohemsk utrykk på det første bordet. Her er masse inspirasjon, og kanskje … Continue reading "HØSTENS FESTBORD! LIKER DU DET VARMT ELLER KALDT?"

2019-09-11 19:14 FRISK OPP MED PYNTEKÅL!

I kveld er jeg bare nødt å vie litt oppmerksomhet til noe jeg nylig har fått øynene opp for… Pyntekål! Utrolig vakker, og helt nydelig og ha i disse Finn Schjøll vasene fra Magnor. Jeg oppdaget disse hos Floriss Ålgård, og sammen med litt strå og disse småblomstene i rosa/lilla ble hele 3 stykker med … Continue reading "FRISK OPP MED PYNTEKÅL!"

2019-09-09 20:26 SNIKTITT PÅ HØSTENS FESTBORD!

God kveld kjæreste lesere. Jeg vil gjerne gi en liten teaser på min seneste styling i samarbeid med Feel. Blomster er fra Floriss Ålgård.   Jeg har dekka to ulike høst bord, med deilige høstnyheter og både tørkede og friske blomster.. Her snakker vi ulikheter, kontraster og mangfold. Stikkord som nøyaktig er høsten lik. Noen … Continue reading "SNIKTITT PÅ HØSTENS FESTBORD!"

2019-09-06 14:00 SKALLDYR AFTEN!

Skalldyr aften er noe av det beste jeg vet! Og jeg er sikker på at vi er mange som deler den meningen og gleden. Vi skal nemlig til PB`s foreldre i kveld og nyte deilige skatter fra havet… For en måte å starte helgen på, dere! Vil gjerne dele litt bilder med dere fra sist … Continue reading "SKALLDYR AFTEN!"

2019-09-01 20:10 HUN SKAL VÆRE MIN FORLOVER!

Endelig litt bryllup igjen, dere! Og jeg tenker dere er spente på hvor langt jeg er kommet i forberedelsene ? Det er mye som gjenstår men også mye som er på plass!   Forlovere har jeg ikke sagt noe om enda, selv om det er noe av det aller første som ble spikret. Min forlover … Continue reading "HUN SKAL VÆRE MIN FORLOVER!"

2019-09-01 19:01 KJEMPE GØY PÅ JÆRMESSA!

Messer er gøy, og jeg elsker å være på messe! Enten om det er interiørmesser, bryllup, hus og hjem, hage eller handler om dyr og gårdsrift er alt like gøy. Jærmessa sto for tur i helgen på Varhaug, og her tok jeg barna med mens PB var på jobb.   Oh yes! Vi var klar … Continue reading "KJEMPE GØY PÅ JÆRMESSA!"

2019-08-30 13:30 PRESSEVISNING OG MASSE NYTT!

På mandag var jeg på en pressevisning i Oslo, og fikk se masse av Magnor Glassverk’s nyheter for høsten sammen med flere av deres dyktige designere. Nye farger, nye design i et helt vakkert eventyr og jeg er like begeistret hver sesong for hvor mye vakkert som blir laget for alle hjemmene der ute.   … Continue reading "PRESSEVISNING OG MASSE NYTT!"

2019-08-19 21:30 BLI MED TIL EN ANLEGGSGARTNERS PARADIS!

Tidligere i sommer var jeg som flere kanskje husker, på besøk hos en veldig dyktig dame i Oltedal. Elise Ravndal og samboeren hennes Rune Husabø kjøpte sin første bolig sammen i august 2011 og overtok i oktober samme året. Det første prosjektet de hadde var å male stue og kjøkken før de flytta inn. De … Continue reading "BLI MED TIL EN ANLEGGSGARTNERS PARADIS!"

2019-08-14 22:23 JEG HAR EN GANG SOM SMILER!

To søte små. En i rosa og en i blå. Husets levende trå, elsket fra topp til tå.     Tenk at disse fine er mine! De er våre og jeg klør meg ofte i håret. Vi er heldige og uendelig takknemlige <3     Søskenkjærlighet er det fineste som finnes. Og jammen kan jeg … Continue reading "JEG HAR EN GANG SOM SMILER!"

2019-08-06 21:10 STOR JENTE HAR FÅTT STOR JENTE ROM!

Endelig var tiden inne!! – For at husets prinsesse, som aller helst vil bli kalt sitt eget navn Julie, skulle få «stor-jente-rom» 🌸 Kjempe stas! Og kanskje vel så stas for moren hennes som storkoste seg med å ordne det til i helgen 💗   Vi har valgt for begge barna å gå rett på «stor» … Continue reading "STOR JENTE HAR FÅTT STOR JENTE ROM!"

2019-07-31 22:48 JEG HAR TATT ET BEVISST VALG!

God kveld kjære tålmodige lesere! 3 uker med sommerferie er over, og vi har virkelig hatt tidenes ferie sammen med barna. Elsker å feriere i Norge og være sammen med venner og familie. Alt fra telt tur i skogen, til dyreparken, kongeparken, sykkeltur, utflukter i nærområdet og en uke på Sørlandet siste uken. Helt MAGISK, … Continue reading "JEG HAR TATT ET BEVISST VALG!"

2019-07-20 00:02 GLED DERE TIL DETTE!

Tittei i natten ^^ Jeg sitter i sofaen og er helt gira på hva jeg har vært ute på i dag! Elise Ravndal, også kjendt som @elise_ravndal på Instagram, har jeg vært så heldig å få besøke i dag. I de vakreste omgivelser i hjembygda mi Oltedal, har hun og samboeren bygget seg sitt eget … Continue reading "GLED DERE TIL DETTE!"

2019-07-13 23:18 TÅRENE TRILLER!

Et rørende øyeblikk fra hverdagen, bare må deles i dag ☀️ På tur i Njåskogen gikk Julie plutselig bort til Aleksander og ga han en klem mens hun sa : jeg er glad i deg Alesadder !! 💗 Han svarte tilbake med akkurat samme mynt ☀️ Gurimalla så rørende! Tenk hun er ikke 2,5 år … Continue reading "TÅRENE TRILLER!"

2019-07-09 09:43 STEMNINGSRAPPORT!

Sommerferien er i gang, og jeg har tatt med meg barna til Brokke i Setesdal! Her er strålende vær, barnelatter, plasking i vann og ellers god gang. Utsikten er som tatt rett fra et eventyr, og her er vakker natur så langt øyet kan se. Markblomstene vokser lange rundt hvert er hjørne, og med hendene … Continue reading "STEMNINGSRAPPORT!"

2019-07-04 21:56 DETTE ER IKKE TIL Å TRO!

~ God kveld alle sammen ☀️ En arbeidsdag igjen med fisken nå og en stor fotoshoot før det er duket for 3 uker ferie med familien min 💗 Tiden flyr virkelig avgårde, og jeg løper fra den ene jobben til den andre. Lørdag er det bryllupsfotografering som står for tur og dette blir mitt første … Continue reading "DETTE ER IKKE TIL Å TRO!"

2019-06-30 20:35 SOMMERFRISTELSER I SOLNEDGANG

Reklame | Feel Jeg har dekka opp til frisk sommerfest på terrassen, og endelig kommer stylingen jeg har gledet meg kjempe masse til å vise dere! Det er så spennende å se hvordan ideer man får i hodet sitt blir til virkelighet.. Og hvordan et tomt miljø plutselig kan bli levende. Sommeren er godt i … Continue reading "SOMMERFRISTELSER I SOLNEDGANG"

2019-06-27 09:25 DÅPSDAG MED BLOMSTER FRA VEIKANTEN!

Jeg har vært så heldig å få lov å pynte til dåp, og har gleda meg til å vise dere! Bordkortene er helt spesielle og mye er laga selv og henta fra naturen. For en flink søster jeg har som er så kreativ som dette!! Er dere klare for masse inspirasjon ?!   Vasene som … Continue reading "DÅPSDAG MED BLOMSTER FRA VEIKANTEN!"

2019-03-29 18:18 STORFINT BESØK! OG IKKE HVEM SOM HELST!

Fredagen er her og da jeg kom inn døra hjemme fra jobb i dag var det noe som var ekstra overrasskende i gangen..  To søte fargerike figurer med bustete hår var på besøk, og titta frem fra en trillekoffert som Julie bar på. Kari og Ola heter luringene, og Aleksander og Julie var helt i … Continue reading "STORFINT BESØK! OG IKKE HVEM SOM HELST!"

2019-03-28 13:49 LYST Å VINNE TUR TIL AMSTERDAM FRA STAVANGER FOR 2 ?

Det første du tenker er sikkert at ingenting er gratis her i livet og hva er bakdelen.. Dette er en konkurranse  kjørt av Instagramkontoen @weddingshover_dinmesse og det eneste du trenger å gjøre er å følge denne kontoen, legge ut et bilde på din egen Instagram konto og tagge bildet med #dinmesse #weddingshower_dinmesse ! KLM er … Continue reading "LYST Å VINNE TUR TIL AMSTERDAM FRA STAVANGER FOR 2 ?"

2019-03-24 19:47 VIL DU VÆRE MED MEG TETT PÅ EN FØDSEL ?

Noen øyeblikk er vakrere en andre, og jeg har vært så heldig å fått ta del i livets fineste øyeblikk også fra sidelinjen! En helt unik mulighet ikke mange får oppleve med øynene sine og iallfall ikke gjennom sin egen kameralinse. Dere skal få se noen helt spesielle bilder, og med full godkjenning skal dere … Continue reading "VIL DU VÆRE MED MEG TETT PÅ EN FØDSEL ?"

2019-03-23 19:12 SYNES DU BARNEKLÆR FORT BLIR DYRT? SJEKK DETTE!

Barna vokser fort ut av klærne sine, og de aller minste rekker ikke å slite klærne ut heller. Til mer barn man har desto mer klær må man ha.. Men trenger det i grunn være så dyrt ? I dag skulle jeg ha meg en skikkelig kosedag og rydde og styre på hjemme for å … Continue reading "SYNES DU BARNEKLÆR FORT BLIR DYRT? SJEKK DETTE!"

2019-03-23 07:55 MORGENSTUND HAR GULL I MUNN!

God lørdags morning, kjære dere! Er det ikke deilig å ha ekstra god tid på morningen, uten å skulle rekke noe å KUN kose seg <3 I dag har jeg minstemor helt for meg selv, å mor og datter tid er veldig koselig i blandt! Litt alene tid hvor ungene har foreldrene for seg selv … Continue reading "MORGENSTUND HAR GULL I MUNN!"

2019-03-17 23:29 JEG VIL BARE GRINE NÅR JEG SER PÅ DETTE FINE!! <3

To søte små, iført det vakre blå. De er gode som gull, finner alltid på masse tull 🍃🌟 Disse er livets premie. Kanskje ikke ditt, men mitt livs beste underholdningsserie! 🌟 De får meg til å smile og le, og noen ganger blir den strenge tonen tre..🍃 Mye skal læres, oppdages og erfares. Søskenkjærligheten … Continue reading "JEG VIL BARE GRINE NÅR JEG SER PÅ DETTE FINE!! <3"

2019-03-11 19:49 NOVAGENSER TIL BARN I ULIKE KOMBINASJONER

Noen av dere som har strikka «Novagenseren» ? Garderoben til de små har fornyet seg litt, og hva er vel mer sjarmerende med barn som smiler i vakkert strikk ute nå når vårens farger snart kler landskapet? Mormor-strikk settes utrolig stor pris på her i huset! Barna liker det, jeg elsker det, og ikke minst … Continue reading "NOVAGENSER TIL BARN I ULIKE KOMBINASJONER"

2019-03-10 20:15 FRISKE FARGER SOM ALDRI GÅR AV MOTE!

Tenker du av og til på hvilke farger du skal velge, og vil ha farger som følger med moten ? Personlig er jeg ikke den som slavisk går etter trendene, og følger min egen vei, smak og stil.  Tenker at det er lurt å bygge på det en selv liker og ikke hva som nødvendigvis … Continue reading "FRISKE FARGER SOM ALDRI GÅR AV MOTE!"

2019-03-03 19:30 STORINRYKK OG FEST I HUS!

Julie’s to årsdag gikk av stabelen i dag, og vi har totalt vært 28 personer i hus og feiret henne! For de som følger meg på IG og facebook, fikk dere se at noen også satt stumpen ned i gangen for å finne plass til å spise litt. Men utrolig koselig var det, og jeg … Continue reading "STORINRYKK OG FEST I HUS!"

2019-02-28 20:28 PRINSESSA VÅR ER 2 ÅR!!

Julie, Julie vår alles vakre skatt! Du kler både sløyfe, hale og sommer-hatt! Ditt smil er gledende, din latter smittende. Du er bestemt og lur, og blir sjelden lenge sittende!  I februar 2017, du hasta deg ut og var snar med å finne tutten.. Kosefilla blir du foreksempel aldri lei, å det hender ofte jeg … Continue reading "PRINSESSA VÅR ER 2 ÅR!!"

2019-02-26 18:44 ENDELIG ER VI HER IGJEN!

Kan dere tenke dere hvor? Hvor vi er ? ^^ – Vi er her hvor vi snart bikker over til vår! Den tiden da vi ikke vet om det har snødd ferdig her før våren eller ikke… Det begynner å bli varmt men samtidig er det fortsatt veldig kaldt. En skummel tid, men også den … Continue reading "ENDELIG ER VI HER IGJEN!"

2019-02-23 10:59 DET BESTE PÅ JORD, OG FREMTIDEN HER VI BOR!

Året har hatt en turbulent start med av og på sykdom i hus. Det har vært lite søvn på hele familien, mye som har skjedd ellers og energinivået er ikke helt som normalen, naturligvis.. Håpet vi var over det nå for en stund, men plutselig var det på’an igjen. Til tross for en ekstremt hektisk … Continue reading "DET BESTE PÅ JORD, OG FREMTIDEN HER VI BOR!"

2019-02-18 00:45 DET BLIR EN LITEN GUTT TIL!

Woow dere!!! Her er det noe jeg tror jeg ikke har fortalt dere.. Det er nemlig tid for familieforrøkelse igjen, og det er neimen ikke lenge til heller.. Den største gaven på jord uten å bli far og mor, er å få en søster eller bror. Kanskje du tror at det inni meg bor en … Continue reading "DET BLIR EN LITEN GUTT TIL!"

2019-02-11 19:10 VISSTE DERE AT JEG HAR ET SKJELDENT MALERI?

Det stemmer! Et skjeldent maleri, med de vakreste fargetoner har funnet frem til Kvitlyngveien! Wiiii jeg er så stolt av dette !!!   Bildet er helt ferskt kommet i hus, og er enda ikke i riktig ramme. Har ikke helt bestemt meg hvor det skal henge, men opp skal det, det er ikke en diskusjon … Continue reading "VISSTE DERE AT JEG HAR ET SKJELDENT MALERI?"

2019-02-10 19:22 KJÆRE MØDRE, BESTEMØDRE, SVIGERMØDRE OG OLDEMØDRE!!

Kjære alle dere vakre mødre der ute! Gratulerer med dagen!  Gratulerer så mye med morsdagen, alle mødre der ute!🌟 Husk at dere gjør den aller viktigste og beste jobben på jord, hver eneste dag 💖 Det er lov å være sliten og man mislykkes ikke om man feller en tåre 🌿 Det er et … Continue reading "KJÆRE MØDRE, BESTEMØDRE, SVIGERMØDRE OG OLDEMØDRE!!"

2019-02-03 18:34 HAR DERE HILST PÅ BRYLLUPSPLANLEGGEREN MIN?

Det går mot bryllup hver eneste dag. Å jeg kan love dere at det tenkest på flere ganger i døgnet.. Thihi! En bryllupsplanlegger har jeg tenkt på det siste året, å endelig fant jeg den riktige til å hjelpe meg!! De fleste bøkene av denne type jeg har funnet, har vært på engelsk. Denne har … Continue reading "HAR DERE HILST PÅ BRYLLUPSPLANLEGGEREN MIN?"

2019-02-02 20:09 SKAL JEG FORTELLE EN SKIKKELIG HYGGELIG NYHET?

Woow dere! Jeg har fått en forespørsel jeg bare måtte takke ja til! Hvor gøy er det ikke å kunne samarbeide med en lokal blomsterforhandler ?! Jeg ble kontaktet av Floriss Ålgård som lurte på om jeg kunne tenke meg å samarbeide med dem. Selvfølgelig!! Har lenge hatt i tankene og høre om noen blomsterforhandlere … Continue reading "SKAL JEG FORTELLE EN SKIKKELIG HYGGELIG NYHET?"

2019-01-31 19:12 ÅRSTIDENE GJENNOM UTEROMMET!

Mens snøen ligger, kulden stiger, peisen knitrer og teppet varmer litt ekstra, er vi også mange som drømmer om lysere tider! Lysere og lengre dager, varmere luft, og nye friske spirer! La oss reise litt gjennom årstidene her i Kvitlyngveien, drømme oss bort, og glede oss! For faktisk, så er det bare en måned igjen … Continue reading "ÅRSTIDENE GJENNOM UTEROMMET!"

2019-01-29 19:00 NÅR MANNEN DEKKER OG JEG PYNTER!

God kveld kjære dere!  Tenkte jeg kunme vise dere helt enkelt hvordan en borddekking hos oss kan se ut om jeg konsentrerer meg om pynt og ber PB om å hjelpe med dekkingen! Et fantastisk bra samarbeid skaper et godt resultat! Og veldig personlig også, enig ? Om glassene står litt i hytt og … Continue reading "NÅR MANNEN DEKKER OG JEG PYNTER!"

2019-01-24 19:44 INSPIRERENDE BRYLLUPSDAG OG SJEKK HVEM JEG MØTTE!

Woow! Bryllupsplanleggingen er i gang, og endelig kan jeg kjøre på med inspirasjon, planer og alt som har med bryllup og gjøre. Det er kun rett over et år til, å ukene går lynkjapt! I helgen som var koste jeg meg på en bryllupsmesse på jæren hotel, og det med selveste bryllupsprinsessen selv, Kathrine Sørland! … Continue reading "INSPIRERENDE BRYLLUPSDAG OG SJEKK HVEM JEG MØTTE!"

2019-01-20 19:41 VÅRENS «MUST HAVES» TIL HJEMMET!

Reklame | ellos   I annonsesamarbeid med Ellos Nytt år nye muligheter! Man kan starte med blanke ark, og ikke minst så går det mot lysere tider, dere! I samarbeid med Ellos vil jeg gjerne vise mine favorittprodukter blant nyhetene fra deres eget sortimentet nemlig «Ellos home» -> http://bit.ly/2A3tkP6 <-,  som jeg mener absolutt er et skikkelig «must» … Continue reading "VÅRENS «MUST HAVES» TIL HJEMMET!"

2019-01-19 22:50 FOR EN DAG, DERE!!

God kveld alle sammen! Her i skrivende stund ligger jeg på sofaen, helt fornøyd med en veldig informativ og spennende dag! Proppfull av inspirasjon ^^ – Og ikke hvilken som helst inspirasjon… Jeg har vært på bryllupsmesse! Heeeeelt nydelig altså! Skal selvfølgelig dele alt med dere også i riktig rekkefølge ^^ Her i kveld kommer … Continue reading "FOR EN DAG, DERE!!"

2019-01-17 20:27 TØRR JEG VIRKELIG VISE DERE DETTE?!

Årene forandrer seg, det er sikkert og visst! Å det å se innover 10 år fram, er en umulighet.. Det som derimot er mulig er å se seg tilbake 10 år, å heller ta litt lærdom av det. Kanskje le litt også? Det vrimler av #tenyearchallenge i sosiale medier!  Noe jeg sybes er kjempe morsomt, … Continue reading "TØRR JEG VIRKELIG VISE DERE DETTE?!"

2019-01-13 19:29 SLÅTT PÅ STORTROMMA!

Endelig dere, skal jeg vise dere noe jeg har drømt om veldig lenge! Etter en travel tid nå med mye sykdom blandt de små, og ellers ting som har skjedd nå på nyåret, var det godt å få kommet seg litt ut på kos igjen! Thihi.. Jeg fikk blandt annet gavekort til jul på Home … Continue reading "SLÅTT PÅ STORTROMMA!"

2019-01-08 22:52 JEG ER SÅ GLAD!!

Kjære snille venn! Gratulerer så varmt med dagen igjen 💛 Du stiller opp for små og store, jah du kunne jo ha gått helt på jorde.. Med deg har jeg hatt mange fine år! Reiser, opplevelser og diskusjoner som kanskje har gitt noen grå hår 🙈 Men aller helst liker du å smile! Å det … Continue reading "JEG ER SÅ GLAD!!"

2019-01-03 21:39 NYE MÅL FOR NYTT ÅR?? LES DETTE!

Hverdagen dere! Vi ser den i øynene igjen, og det er bare å infinne seg med at det er langt over 300 dager igjen til neste runde med julegleder!                       Vi er flinke å sette oss mange mål i forkant av et nytt år. I … Continue reading "NYE MÅL FOR NYTT ÅR?? LES DETTE!"

2019-01-01 20:04 PYNTA NYTTÅRSHUS!

Kjære dere! Denne første dagen i 2019! Om vi deler året inn i kapitler har vi hele 12 kapitler man virkelig kan prøve å gjøre så spennende som mulig! For vi vil vel se tilbake på et spennende og minnerikt år i slutten av ‘19 også ? Det  vil iallfall jeg! I går var det … Continue reading "PYNTA NYTTÅRSHUS!"

2018-12-30 21:14 I MORGEN BLIR DET FEST!

På tampen av året, å rett før det nye! Her skal det feires!! I år som i fjor skal vi være hjemme på nyttårsaften med familie og venner. Mine søsken kommer med følge og barn + 2 veninner. Ribbe på menyen, pakkelek og masse tull og moro! Dere skal selvfølgelig få  se alt av … Continue reading "I MORGEN BLIR DET FEST!"

2018-12-28 22:07 HVA SKJER I DEN PRIVATE ROMJULEN..?

Mellom julemat, julekaker og juleselskap er det deilig å få lufte egne «juleskinker» å komme seg ut i frisk luft med ugjevnt underlag! Vi har brukt romjula godt utendørs til nå og fått koselige morsomme minner vi aldri vil glemme! Gullkorna kommer på rams om dagen, å det er bare helt fantastisk! Spesielt gøy … Continue reading "HVA SKJER I DEN PRIVATE ROMJULEN..?"

2018-12-26 19:01 JULEKVELDEN 2018!

Tittei alle sammen! Dere skulle jammen sett den gleden i små øyene som vi fikk se på julekvelden i år! Gurimalla sier jeg bare <3 Skulle virkelig ønske jeg kunne dele den med alle! Jeg skal ta dere med på det jeg kan, så får dere sett litt iallefall <3 Så fulle i energi og … Continue reading "JULEKVELDEN 2018!"

2018-12-23 21:16 JULEFRED FOR SJELEN MIN ER KANSKJE IKKE HELT SOM DIN?

God kveld alle sammen <3 Er dere i havn med juøeforberedelsene ? Her i huset kan roen senke seg, å vi er helt klare for jul! Klærne henger strøket og klar, frokostbordet står dekket, fruktskålen mekket og julesteømpene er stappet ^^ Vet dere hva som gir meg ekstra julefred i sjela ? Med ekstra … Continue reading "JULEFRED FOR SJELEN MIN ER KANSKJE IKKE HELT SOM DIN?"

2018-12-23 11:42 JULEGAVEPYNTING, HELT FANTASTISK GØY!

Hjertelig god lille julaften dere! Er det ikke herlig vel ? I går satt jeg oppe å fikk ordnet og pakket de siste julegavene, å endelig kan heg vise dere resultatet av årets gaver! Naturmaterialer på gaver er fantastisk vakkert! Akkurat på disse har jeg brukt kunstig granbar, da jeg hadde så mye rester av … Continue reading "JULEGAVEPYNTING, HELT FANTASTISK GØY!"

2018-12-22 22:53 JULESTEMNING I HVER EN KROK!

Hos oss vil jeg at julen skal vise seg i hver en krok, i alle etasjer! I år er det ekstra spesielt da rødt har funnet veien hjem igjen <3 Stemningen er på topp, og her skal dere få se ekte julestemning på soverommet og i gangen nede! Tenk dere, bare to netter til nå, … Continue reading "JULESTEMNING I HVER EN KROK!"

2018-12-20 04:11 SE HVA SOM SKJER HER I HUSET!

Nå er det ikke lenge før det braker løst dere! Juleselskaper, masse familietid, latter, sprell og masse glede! Julen er her og dette har til nå vært den mest spennende og morsomste måneden på lenge! Det gjenstår fortsatt litt, og jeg tror jeg ligger godt an vært år.. Men kommer alltid på nye ting når … Continue reading "SE HVA SOM SKJER HER I HUSET!"

2018-12-16 15:27 INNPAKKNINGSTIPS MED EN MORSOM TWIST!

Her i huset er pakkingen godt i gang for årets julefeiring. Rødt har virkelig tatt overhånd dette året, å jeg har også tenkt litt anderledes når det gjelder dekorering av gaver. Gjør dere klare for koselige tips! Det er ingen hennelighet at jeg elsker å dekorere gaver. Noe som virkelig er halve moroa med hele … Continue reading "INNPAKKNINGSTIPS MED EN MORSOM TWIST!"

2018-12-13 22:21 FROKOST UNDER BORDET!

Tro det eller ei! I dag tidlig da huset våknet til liv hadde det skjedd noe helt spesielt i stua vår….. Rampenissen som har flytta inn her i desember hadde dekka opp skikkelig koselig til oss under spisebordet!! Wooow for en luring han der altså.. Dette var både morsomt og utfordrende.. Kanskje spesielt for den … Continue reading "FROKOST UNDER BORDET!"

2018-12-11 21:11 VÅRT JULEHUS 2018!

Julen er godt i gang hos oss, og har allerede vært det i 3 uker. I kveld vil jeg gi dere et rent juleinnlegg av vårt julehus, midtvegs i desember.  Enjoy <3 Følg meg gjerne på instagram ( @interiorbymarie ) for daglige bildeoppdateringer og live oppdateringer ❤️ 2 kommentarer

2018-12-09 19:00 PLUTSELIG HALVEIS!

Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede.✨ De står og skinner for seg selv og oss som er tilstede. ✨ Så tenner vi to lys i kveld, to lys for håp og glede ✨ Ønsker dere en god og fin ny advendtsuke! – Tenk nå er vi halveis i … Continue reading "PLUTSELIG HALVEIS!"

2018-12-08 18:21 JULEN ER TIL FOR Å SKAPE GODE MINNER

Det viktigste vi foreldre kan gjøre i desember, er å gjøre julen til en fin tid for barna våre. Skape minner og tradisjoner som er verdt å ta med seg videre, og gjøre det til en tid de gleder seg til år etter år! Mange av dere har kanskje hørt om «Rampenissen». Og for dere … Continue reading "JULEN ER TIL FOR Å SKAPE GODE MINNER"

2018-12-07 22:36 JULEMYS!

God helg dere ❤️ Glem ikke å nyte denne fine tiden mellom juleforberedelsene 🎄 Julen skal ji være gøy! Ikke sant ? ❤️ 2 kommentarer

2018-12-05 20:31 JULEFORENING I BILDER

Jula er tiden for å glede, og gjøre ekstra stas på de man er glad i! Her en dag ville jeg gjøre ekstra sts for to fruer som betyr mye for meg, og gjorde den månedlige foreningen vår til en skikkelig juleforening. Med pinnekjøtt på menyen, juletre, dekka bord og en liten gave tul … Continue reading "JULEFORENING I BILDER"

2018-12-02 20:04 ADVENT INSPIRERT AV GJENBRUK OG HAGEN!

1. Søndag i advent er her, å i år som tidligere år har jeg latt meg inspirere av det som er ute. Jeg bruker også lysene fra fjoråret som ikke ble så veldig mye brent som tenkt. Det meste av dekor som er brukt er plukka fra egen hage <3  Så tenner vi et lys … Continue reading "ADVENT INSPIRERT AV GJENBRUK OG HAGEN!"

2018-12-01 16:20 ÅRETS JULEFOTOGRAFERING I BILDER!

Endelig skal dere få en titt på bildene fra årets store julefotografering her hjemme. Gurimalla sier jeg bare.. For dette er idyll! Ikke er det bare bare å fotografere fire kaniner og fire barn sammen, men jeg er strålende fornøyd! Sprekker nesten av stolthet når jeg nå skal vise dere! Familiens nyeste tilskudd er denne … Continue reading "ÅRETS JULEFOTOGRAFERING I BILDER!"

2018-11-24 19:25 DETTE KAN DERE GLEDE DERE TIL!

~ Noen ting vokser man aldri i fra, og dyr er noe som alltid gjør meg glad! Om det er fisk, fe, kanin eller får… Jeg storkoser meg, å håper det varer i minst 100 år! ❤✨ ~ I dag var det duket for årets julefotografering av barna våre med søskenbarn og kaniner! Utrolig koselig, … Continue reading "DETTE KAN DERE GLEDE DERE TIL!"

2018-11-22 05:01 DERFOR SKAL DU IKKE KASTE DEN GAMLE JULEKRANSEN!

Kjøper du eller lager du deg en ny julekrans til å pynte med år etter år ? Det behøver du absolutt ikke ^^ Den gamle kransen kan bli som ny på 123!! i kveld var jeg med det lokale hagelaget å laga juledekorasjoner. Utrolig koselig!! – De stillte med grønt, pynt og diverse utstyr og … Continue reading "DERFOR SKAL DU IKKE KASTE DEN GAMLE JULEKRANSEN!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.