kreativebeate

Tid Innlegg
2020-06-15 19:12 Q&A

God kveld i varmen Tenkte jeg skulle dra igang en ny runde med Q&A. Ser det er lenge siden jeg har hatt det her på bloggen nå, så bare fyr løs med ting dere måtte lure på. Så skal jeg svare dere i neste innlegg.   Ellers vil jeg ønske dere en flott kveld videre. … Continue reading "Q&A"

2020-06-12 19:04 Helsefagarbeider

Heisan alle sammen i varmen. I dag har jeg ryddet litt i boden min, og fant fagbøker og lærlingepermen min. Er lenge siden jeg har sett på dette nå, og da var det litt tid å mimre litt tenkte jeg. For i år er det nettopp 10 år siden jeg startet på voksenopplæring til å … Continue reading "Helsefagarbeider"

2020-06-11 23:49 Jeg er en fighter

God morgen alle mine fantastiske lesere. Jeg setter stor pris på at dere stikker innom bloggen min hver dag. Dere betyr mye for meg.   I dag har jeg tenkt å skryte litt av meg selv tenkte jeg. Jeg er så stolt av meg selv, som gang på gang har klart å reise meg når … Continue reading "Jeg er en fighter"

2020-06-07 13:50 Operasjon fløtekarameller

Hei alle sammen. Denne helgen har jeg hatt besøk av mine to tenåringsgutter, og mens de har vært opptatte av YouTube og PC-spill fikk mor en vill ide. Jeg fikk så lyst til å prøve meg på å lage karameller, så da kastet jeg meg over og begynte å Google etter gode oppskrifter på nettet. … Continue reading "Operasjon fløtekarameller"

2020-05-31 20:12 En superflott pinse

  Denne pinsen har vært flott på alle måter. Sol, varmegrader og besøk av sønnen min. Vi har gått tur i skogen, vært på Croftholmen og sett på film sammen. Litt is har det også blitt på oss. Ellers har jeg fått innredet uteplassen min, og måtte selvfølgelig nyte litt sol på terrassen. Det gjenstår … Continue reading "En superflott pinse"

2020-05-29 21:08 Har prøvd meg som modell

Sitter her og ser gjennom bildene mine på mobilen, og kom over disse flotte bildene av meg. Og da strømmet mange minner på meg, som gjorde meg litt sentimental. Dagene da disse bildene ble tatt, var fo flotte dager. Er første gang jeg har fått prøvd meg som modell, og jeg må bare få rost … Continue reading "Har prøvd meg som modell"

2020-05-29 20:47 Royalt smykket

  Så var det blitt helg og pinse. Og for et flott sommervær vi har fått med på kjøpet. Hadde lyst til å vise dere et flott smykket jeg har i min smykkesaming. Dette har jeg laget selv, og det passer godt til en prinsesse. Formen på smykket kan minne mye om de flotte smykkene … Continue reading "Royalt smykket"

2020-05-27 15:39 Sommerhatt

En sommerhatt heklet etter oppskrift fra drops Design fikk sløyfebånd i dag. 0 kommentarer

2020-05-26 20:37 Speilbildet lyver ikke

(Beklager for litt dårlig bildet) ‘’han stirret på sitt eget speilbilde i en glassrute som svakt fordunklet og forskjønnet hans egne trekk  (Knut Faldbakken Bad boyLBK 1988)’’ Det er utrolig hvor mye et speilbildet kan vise av skjønnhet. Denne aha opplevelsen hadde jeg i går, da jeg sto foran speilet mitt på badet. Hadde så … Continue reading "Speilbildet lyver ikke"

2020-05-23 22:44 Mamma i 20 år

Det er helt uvirkelig å tenke på at min eldste datter ble 20 år i dag. Hvor ble disse årene av ? Syns ikke det er lenge siden jeg fikk den lille babyen i armene mine, og et nytt kapittel i livet mitt begynte der med henne. Som ung første gangs mor, husker jeg det … Continue reading "Mamma i 20 år"

2020-05-08 12:32 Klar for sol og varme sommerkvelder

Jeg har ønsket meg en sommerhatt i år, og satte meg ned for å Google etter hatter på nettet. Jeg ble litt overrasket over hvor dyre disse hattene var, så da slo jeg tanken fra meg om en hatt. Men på mandag kom tanken tilbake igjen, og på ny begynte jeg Google på nytt. Etter … Continue reading "Klar for sol og varme sommerkvelder"

2020-05-07 10:16 Sender en stor takk til…..

Det flotte helsevesenet vårt her i Grenland. Det startet med at jeg ved et uhell klarte å skade ankelen min i går. Første kontakt hadde jeg med legevakten, hvor jeg ble undersøkt av en flink lege. Han vurderte det til at jeg måtte en tur på sykehuset for røntgen og videre undersøkelser. Jeg ble før … Continue reading "Sender en stor takk til….."

2020-04-29 20:00 Vært litt produktiv

Denne dagen startet kl 08:00 med hjemmeskole for sønnen min, og først på timeplanen sto 2 timer gymnastikk (egentrening). Og poden hadde bestemt at vi skulle ned på ballplassen og sparke litt fotball. Så da var det bare å få på treningstøyet, og følge med han ned. Ble mest trent på skudd mot mål, og … Continue reading "Vært litt produktiv"

2020-04-27 20:37 Frokost tips

Tenkte jeg skulle komme med et tips til frokosten. Du er kanskje litt lei av å skjære brødskiver, eller ikke klarer å bestemme deg for pålegg ? Eller bare har lyst på litt forandring. Da er chia-grøt et godt alternativ, og den er enkel å lage. Det tar 5 minutter å blande den sammen, og … Continue reading "Frokost tips"

2020-04-25 22:01 Hornsolo i Eb

God morgen alle mine herlige lesere. I går fant jeg et flott solo stykket for horn jeg ville lære meg. Men det var jo selvfølgelig skrevet for F-horn, så da var det bare å finne frem penn og papir. For dette måtte jo skrives om til å passe for Eb-horn som jeg spiller. Men utfordringen … Continue reading "Hornsolo i Eb"

2020-04-25 20:35 Grunntrinn i salsa

Dagen i dag har vært kjempe bra. Har vært sammen med ungene en tur på Croftholmen, og der fikk jeg testet dansetrinnene litt. Var veldig deilig å kjenne at alt satt så bra ennå, selv om det har gått 2 år siden sist. Legger ved en liten video med noen grunntrinn i salsa til inspirasjon. … Continue reading "Grunntrinn i salsa"

2020-04-22 21:04 Gråter av glede nå

(Beklager for gjenbruk av bildet ) Kort tid etter at jeg postet et innlegg om Oslo Brassfestival, så kom den beste gaven jeg kunne fått nå. Endelig så er det lov til å samle hvert korps igjen, og ØVE sammen. Ja du leste riktig. På NMF’s ( Norges Musikkorps Forbund) Facebook side ble nyheten sluppet … Continue reading "Gråter av glede nå"

2020-04-22 18:39 Oslo brassfestival

Da nærmer det seg den helgen som jeg og veldig mange andre gledet seg veldig til, og som vi har øvd mye for. Disse dagene før avreise skulle brukes til øving, konsert, løpe beina av oss for å skaffe det siste vi skulle ha med og ikke minst til å pakke koffertene våre. Noter skulle … Continue reading "Oslo brassfestival"

2020-04-09 13:13 Ludo spill

Da var påsken i gang for alvor. Solen skinner ute, og det er en del vind her. Ellers er alt bra med oss her.  Strikketøyet er lagt bort for en stund, og et evighets prosjekt er tatt frem i dag. Dette broderiet kjøpte jeg for mange år siden, og trodde det skulle gå raskt å … Continue reading "Ludo spill"

2020-04-07 21:31 Pannebånd til Bamble genser

Er utrolig god tid man får, når man sitter i frivillig karantene fremdeles. Har ennå ikke sett noe til viruset, og det er jeg veldig glad for. Blir jo skremt av hvor farlig dette viruset er. Håper vi snart kan bli kvitt dette, og prøve å leve normalt igjen så godt det lar seg gjøre. … Continue reading "Pannebånd til Bamble genser"

2020-04-04 23:13 Gratulerer til meg

God morgen alle sammen. I dag våknet jeg opp 1 år eldre, og føler meg like ung som en 20-åring. Har ikke forandret meg mye på disse årene, utenom ansiktet mitt. Føler meg vakker som ei nysprungen rød rose. Tenk det er 42 år siden jeg så verdens lys, første gang på Sarpsborg sykehus i … Continue reading "Gratulerer til meg"

2020-04-02 22:40 En lommevenn til trøst…

Da har jeg kastet meg på trenden å strikke lommevenner til ambulansetjenesten. Dette er et prosjekt jeg har fulgt med på i 4 år, men aldri fått tid til å strikke noen selv. Men hva er egentlig en lommevenn tenker du vel nå ? La meg forklare : En Lommevenn er en bamse som … Continue reading "En lommevenn til trøst…"

2020-04-01 12:11 Kreativiteten blomstrer i disse korona-tider

Titter innom bloggen en tur, mellom horn, noter og skrivepapir. Wee nå er vi halvveis i uka, og det har blitt april alt. Våknet opp i dag med stor lyst til å skrive en sang, og melodien som jeg skal lage tekst til er Benny Borgs flotte sang Den store dagen. Merker savnet etter … Continue reading "Kreativiteten blomstrer i disse korona-tider"

2020-03-29 00:17 Letter på sløret….

GOD MORGEN TIL ALLE DERE DER UTE SOM LESER BLOGGEN MIN. Tenkte det var på tide å gi litt lyd fra seg her igjen på bloggen. Alt er bra med meg, og jeg er fremdeles helt frisk. Ingen Covid-19 virus har tatt veien hit til meg, og dette håper jeg fortsetter slik. Jeg vet noen … Continue reading "Letter på sløret…."

2020-03-19 14:42 Musikalsk bursdags hilsen

Til alle dere der ute. Jeg tenker masse på dere der ute, og spesielt tenker jeg på alle barna som har måtte avlyse bursdagsselskapene sine. Jeg har full forståelse for at skuffelsen er veldig stor nå, og det varmer å se hvor kreativ man kan være når det gjelder hvordan man kan likevel klare å … Continue reading "Musikalsk bursdags hilsen"

2020-03-18 22:02 Bamble-genser oppskrift

Nok en dag i karantene er snart ved dagens slutt, og i dag har jeg jobbet med å ferdigstille strikkeoppskrift til Bamblegenseren. Fikk også godt en lang tur med min mor, og det var godt å se henne igjen. Merker at det er veldig ensomt å sitte her alene i leiligheten min. Dagene blir veldig … Continue reading "Bamble-genser oppskrift"

2020-03-16 13:39 Hjemmekarantene

Hei alle mine flotte lesere. Det varmer å lese at dere bryr dere om meg. Så jeg tenkte at det var på tide, at jeg skulle oppdatere dere litt på hvordan det går her. Jeg er ikke blitt smittet, og er heldigvis frisk ennå.  Fikk et spørsmål om hva slags sykdom jeg har. Jeg har … Continue reading "Hjemmekarantene"

2020-03-14 22:03 Jeg lurte døden

Nå som det begynner å sige innover meg alvoret av korona-viruset, så kjenner jeg at jeg faktisk er redd for å bli smittet. Og denne frykter for å bli alvorlig syk, henger sammen med at jeg for 2 år siden sto nettopp på terskelen til å dø. Grøsser bare av tanken på ordet død, men … Continue reading "Jeg lurte døden"

2020-03-11 20:59 Hold deg inne

I disse corona tider har jeg en oppfording til dere, og regner med at alle i risikogruppene er enig med meg. Vi som er i risikogruppene ber deg instendig å bli hjemme, hvis du er blitt smittet av Coronaviruset. For dette kan gi store konsekvenser for oss, vis vi skulle bli smittet. For vi blir … Continue reading "Hold deg inne"

2020-03-05 14:10 Tro det eller ei….. men

Jeg har faktisk vært medlem i Røde Kors da jeg var yngre. Fra jeg var 16 år, og frem til jeg var 26 år var jeg aktivt med i hjelpekorpset. Jeg startet min tjeneste i Bamble Røde Kors, hvor jeg fikk være med på mange vakter og leteaksjoner. Og det var i hjelpekorpset jeg traff min … Continue reading "Tro det eller ei….. men"

2020-02-29 16:32 Øvings lørdag

Lørdag og skuddårs dag brukes til å øve inn et nytt stykket. 12.mars skal Bamble Brass være med å spille filmkonsert sammen med Langesund skolekorps. Frustrasjonen er ganske høy her i dag, og mange ord som ikke passer på trykk. Sønnen min sitter i sofaen, og er min største kritikker. Blir jeg frustrert, så får … Continue reading "Øvings lørdag"

2020-02-24 14:27 Strikking er terapi

Mandag og ny uke er i gang. Helgen ble ikke helt som den var planlagt. Familien min skulle egentlig kommet hjem fra sydentur, men ble sittende sandfast på øya. Og nå i skrivende stund sitter de der ennå, og venter på beskjed om når de kan få fly hjem til Norge. Jeg savner de masse … Continue reading "Strikking er terapi"

2020-02-23 11:07 Sandstorm på Gran Canaria

https://www.nrk.no/norge/over-to-tusen-nordmenn-er-fortsatt-_sandfaste_-pa-kanarioyene-1.14914854 Får håpe alle kommer seg hjem snart. Forstår frustrasjonen deres, men husk å ta godt vare på hverandre. Selskapene gjør så godt de kan for å løse situasjonen for dere. 0 kommentarer

2020-02-17 21:08 Nytt prosjekt på pinnen

Da var det blitt vinterferie her i Bamble landet, og det betyr at jeg har mer tid til å ferdigstille oppskriften til Bamble-genseren. Den ble så flott syns jeg, så den har blitt min favorittgenser. Til dere som vil lese om den, så ligger innlegget her https://kreativebeate.blogg.no/bamble-genseren-2020.html. Mens jeg satt og jobbet med genseren, begynte tankene … Continue reading "Nytt prosjekt på pinnen"

2020-02-10 00:17 Bamble-genseren 2020

GOD MORGEN ALLE SAMMEN. Endelig har dagen jeg har lengtet etter kommet, og jeg kan stolt presentere den nye Bamble genseren for dere. Dette er mitt første egenproduserte design, så dette er jeg veldig stolt av. Litt bakgrunn: Ideen til genseren fikk jeg i oktober 2019, etter at jeg snakket med ei fra Gulset som … Continue reading "Bamble-genseren 2020"

2020-02-09 07:58 Gratulerer med morsdagen

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle flotte mødre her i Norge, og verden forøvrig en fantastisk morsdag. Dere er helt fantastiske alle sammen, som står på for at barna deres skal ha det trygt og godt. Dere er unike på hver deres måte. Stå på, og nyt denne dagen.   Selv skal jeg … Continue reading "Gratulerer med morsdagen"

2020-02-04 15:40 Bloglovin

Stikker innom for å fortelle dere, at nå finner dere bloggen min på bloglovin også. Legger ved en link til siden min under her. http://<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/20313173/?claim=hw4py2vxmf3″>Follow my blog with Bloglovin</a> Ellers er jeg i innspurten på strikkeprosjektet mitt, og kan snart presentere den for dere. 1 kommentar

2020-01-31 22:18 Legger saken død

Med disse kloke ordene, har jeg valgt å ikke gruble mer over hvem som har sendt meg svar her på bloggen. Jeg vil heller bruke energien min på ting som gir meg noe, og som betyr mye for meg. Barna mine. Og ikke minst bruke energi på å fullføre mitt store strikkeprosjekt, og til all … Continue reading "Legger saken død"

2020-01-29 16:28 Kom og spill med oss

Liker du brassmusikk, og ønsker å spille i korps igjen da kan jeg anbefale Bamble Brass. Vi er ett av to brassband som du finner i Bamble kommune. Det andre brassbandet heter Herre ungdomskorps. Bamble Brass er som du skjønner et rent messingkorps, hvor du ikke finner treblåsere og saxofoner. … Continue reading "Kom og spill med oss"

2020-01-27 23:29 Mitt design

Tenkte å gi dere en liten sniktitt, på hva jeg jobber med for tiden. Dette skal bli noe flott, som jeg håper vil bli godt mottatt. Mer om dette prosjektet vil jeg skrive i et eget innlegg, og da skal jeg dele alle tankene mine rundt prosjektet med dere. 0 kommentarer

2020-01-20 22:25 Mestringsfølelse

For tiden jobber jeg med et stort prosjekt, som nå har holdt på nå i 3 mnd. All planlegging, innhenting av dokumentasjon, tegning av mønster og skriving av oppskrift. Dette er en prosess jeg aldri har gjort før, og som nå gjør at jeg kjenner på en stor mestringsfølelse. Det er deilig å se at … Continue reading "Mestringsfølelse"

2020-01-13 16:16 Gjemte skatter ser dagens lys

Vi har vel alle sikkert noen skatter som betyr ekstra mye for oss, og som vi ønsker å ta godt vare på. Kanskje noe som har gått i arv i generasjoner, eller som ble laget til nettopp DEG. Jeg er så heldig å ha et håndlaget vognteppet, som min avdøde oldemor har heklet til meg … Continue reading "Gjemte skatter ser dagens lys"

2020-01-11 18:22 Sommerens stor høydepunkt

Reklame | Bamble Brass Stikker innom bloggen for å gi dere en hyggelig beskjed. Bamble Brass har besluttet å gjenta suksessen fra i fjor sommer, og vil i juni invitere dere alle til en ny fyrverkerikonsert i Krogshavn i Langesund. Programmet er under produksjon, men vi kan love en fantastisk og magisk kveld for dere. … Continue reading "Sommerens stor høydepunkt"

2020-01-09 14:30 Hemmelig beundrer-hvem er du ?

Er vel på tide å gi litt lyd fra seg igjen. De første dagene av januar har flydd avgårde, og i gå var det godt å ta med althornet for å blåse igang ny sesong med korpset. Denne sesongen kommer til å bli veldig bra, og gleder meg til å kunne fortelle dere om dette … Continue reading "Hemmelig beundrer-hvem er du ?"

2020-01-03 22:01 Det finnes håp i mørket

Det ble mange tårer felt her, etter å ha hørt på en veldig sterk tale av Maud Angelica i Aris bisettelse i dag. Det er sterkt gjort av ei jente i sorg, å klare å snakke åpent om selvmord. Dette er et sterkt budskap fra ei sterk jente på 16 år. ‘’– Jeg vil bare … Continue reading "Det finnes håp i mørket"

2020-01-01 00:04 Velkommen 2020

Da har jeg lagt bak meg nok et nytt år, og kan ønske 2020 velkommen. Blanke nye ark skal fylles med nye opplevelser, og mange nye minner. Er veldig spent på hva 2020 vil bringe. Kanskje en ny jobb, kjæreste, ny reise. Hvem vet, men spennende blir det likevel å ta fatt på denne reisen. … Continue reading "Velkommen 2020"

2019-12-25 22:12 Mammahjertet smeltet

Julaften ble veldig spesiell for meg i år, siden det var første gang alle 4 barna feiret jul sammen. Fikk mange flotte gaver, og de flotteste gavene var de fine ordene barna hadde skrevet til meg. »Kjære mamma! Takk for alt du har gjort for meg. Du er den beste i hele verden. Jeg hadde … Continue reading "Mammahjertet smeltet"

2019-12-25 20:49 Ari Behn’s bortgang

Det er med stor sorg og sjokk beskjeden om Ari Bens bortgang ble mottatt. Det er ikke til å begripe at et slikt flott mennesket, velger å avslutte livet slik på en slik måte. I kveld går mine tanker til de tre barna til Ari Behn, som brått i kveld mistet sin elskede far. … Continue reading "Ari Behn’s bortgang"

2019-12-22 16:04 Konsertdag

Da har den store dagen kommet. I kveld kl 20:00 spiller jeg konsert i Bamble kirke, Håper å se mange av dere i kveld. Velkommen skal dere være. 0 kommentarer

2019-12-20 11:34 Tung tids tale

Jeg har nettopp lest en sterk bok som jeg vil anbefale. Denne boken er en sterk historie, om hvordan det er å være foreldre til et barn med autisme. Om kampen for at barnet skal bli sett som den han er, og få den støtten gan og familien trenger.   Jeg er selv mor til … Continue reading "Tung tids tale"

2019-12-18 20:56 Spirer og gror i Bamble

Jeg sitter her i kveld sprekkferdig av stolthet, over den flotte kommunen jeg flyttet hjem til i fjor. Har i kveld vært på Bamble kulturskoles juleforestilling, og den var bare helt rå. Er sjelden jeg får gåsehud over hele kroppen min, men det fikk jeg i dag. Det er så artig å se så flinke … Continue reading "Spirer og gror i Bamble"

2019-12-17 21:53 Julegaveforslag

Etter noen frustrerte forsøk på å lage min egen Bullet journal, måtte jeg kaste inn håndkle til slutt. Så for meg at det aldri skulle få det til, så jeg sluttet å tenke mer på det. Men rett før helgen da jeg var på Ark for julegaveshopping, ramlet jeg over denne flotte boka. Nysgjerrigheten tok … Continue reading "Julegaveforslag"

2019-12-10 19:29 Tryllet med strikkepinner

Ute raser vinterstormen, men inne har jeg det godt og varmt. Tenkte at jeg skulle vise frem, mitt siste kreative strikkeprosjekt. ( ser at jeg må tørke av speilet igjen 🙂 Etter å ha strikket ferdig en lue, så ønsket jeg med et skjørt. Men jeg fant ikke noe ribbestrikket skjørt på butikken som jeg … Continue reading "Tryllet med strikkepinner"

2019-12-02 20:11 Mine topp ti julekalender favoritter

I årenes løp har det hver desember blitt vist mange flott julekalendere på NRK. Tenkte å fortelle dere hvem som er mine favoritter. 1) Jul i Skomakergata 2) Vertshuset den gyldne hale 3) Teodors julekalender 4) Jul i Blåfjell 5) Jul på månetoppen 6) Snøfall 7) Amalies jul 8) Vaselinas Julekalender 9) Julefergå 10) The … Continue reading "Mine topp ti julekalender favoritter"

2019-11-30 15:16 Litt tidlig å pynte juletreet ?

Når pleier dere å pynte juletreet ? I morgen er det 1.desember, og første søndag i advent. Dette syns jeg er en flott men følsom tid. Det er da alle minner pleier å dukke opp, og man har  tid til å ta frem julepynten. I dag ble mitt juletre tatt frem, og pyntet. Elsker den … Continue reading "Litt tidlig å pynte juletreet ?"

2019-11-24 13:07 Sparekalender

Ja nå er det bare1 uke igjen til 1.desember, og alle skal ha seg adventskalender. Men hvorfor bruke penger på slike dyre kalendere, som man har bare glede av i en kort periode. Hva med heller lage seg en sparekalender, hvor man sparer er lite beløp hver dag frem til jul. Dette forslaget kom … Continue reading "Sparekalender"

2019-11-23 20:21 Damenes sparekveld

God kveld der ute i bloggverden. Tenkte jeg skulle fortelle litt om hva jeg gjorde torsdag kveld. Jeg var nemlig med på et veldig flott seminar i regi av DNB på Thon Hoyers hotell i skien. Seminaret var bare beregnet på damer, og skulle handle om sparing. Vi ble presentert for ulike metoder … Continue reading "Damenes sparekveld"

2019-11-15 17:33 Dåpsbroderi

Reklame   God kveld alle sammen. Mellom fotball på tv og broderi fikk jeg så lyst til å dele dette flotte broderiet med dere. Enten du er mor, bestemor eller oldemor, så må det vel være hyggelig å kunne gi bort et brodert bildet. Det kan passe fint til dåpsgave, eller som for eksempel til … Continue reading "Dåpsbroderi"

2019-11-14 17:41 Bamble Brass feirer jul med operagutta

Snart nærmer det seg den tiden på året,hvor vi stresser med å få alt ferdig til jul. Vi løper halsene til butikken for å kjøpe jule mat og gaver. Vi stresser og styrer så pulsen blir høy, men hvorfor ikke ta seg litt tid til å nyte god musikk i rolige omgivelser. La julefreden senke … Continue reading "Bamble Brass feirer jul med operagutta"

2019-11-14 17:29 Til en heldig venn

Så har det blitt kvelden her i huset. Dagen min har vært veldig bra, og ble enda bedre da jeg fikk overlevert dette flotte settet her. Er artig å kunne trylle frem slike ting, som blir så godt mottatt. Det gir motivasjon til å fortsette å strikke mer fremover. 0 kommentarer

2019-11-08 16:10 Juhu 2 år alt

For to år siden satt jeg i en leilighet i Porsgrunn, og boblet over av masse ideer og kreativitet. Jeg gikk noen runder med meg selv, før jeg bestemte meg for å starte en blogg. Ideen med bloggen, var å kunne dele med dere hva jeg hadde tryllet frem av kreative ting. Litt dårlig har … Continue reading "Juhu 2 år alt"

2019-11-05 00:20 Litt tanker i natten- En sterk historie

(Må advare mot litt ekle detaljer i innlegget her.) Ligger her kl 00:34 og er lys våken. Etter funnet av broderiet i dag, ble mange minner vekket til livet igjen. Et minne er aborten jeg opplevde i 2004. Jeg var da 13 uker på vei med barn nummer 3(5). Dette var et barn jeg gledet … Continue reading "Litt tanker i natten- En sterk historie"

2019-11-04 17:56 Englebarn

Hva legger dere i ordet Englebarn ? Definisjonen på et Englebarn   Når et barn blir oppdratt til å møte visse kriterier som samfunnet ser på som godt. Blir oppdratt til å ikke gjøre ting som er sett på som negative/tabuer, slikt som å røyke, drikke (under den lovlige alderen) eller bryte med sosiale normer … Continue reading "Englebarn"

2019-10-26 08:57 Slipper katten ut av sekken

God morgen alle sammen. Håper dere har sovet godt i natt. Sent i går kveld, fikk jeg svar fra min søster. Hun hadde fått bunadsjakken jeg strikket til henne, og hun var så fornøyd med den. Hun sendte meg bilder, hvor hun hadde prøvd jakken på. Og hun ble så flott i den. Nå gleder … Continue reading "Slipper katten ut av sekken"

2019-10-22 20:13 En smakebit

God kveld alle sammen. Tenkte det var på tide å gi dere en smakebit fra konserten jeg spilte sist. Den ble spilt i nye Porsgrunn kirke, og med oss hadde vi koret Con Vokale. Dette ble en fantastisk kveld for oss, og for de som hørte på oss. Neste konsert vi skal spille, kommer til … Continue reading "En smakebit"

2019-10-20 16:58 Mitt London eventyr-del 3

Kensington palace Litt historie om slottet : Kensington Palace har vært kongelig hjem i over 300 år, og deler av slottet er fremdeles bolig for den kongelige familien. Kensington Palace er et slott fylt av hemmeligheter og har gjennom flere generasjoner blitt influert av kvinnelige kongeligheter. Victoria Revealed er en ny spennende utstilling der du får … Continue reading "Mitt London eventyr-del 3"

2019-09-25 16:07 Mitt London eventyr- del 2

Mitt London eventyr fortsetter. Etter en flott fredag, våknet jeg opp til lørdagen. Og nok en flott opplevelse skulle jeg få. I dag sto et besøk hos Madame Tussaud’s vokskabinett på programmet. Her var det veldig mye fint å se på, og så var jeg så heldig å endelig få «treffe» prinsesse Diana. Hun har vært et … Continue reading "Mitt London eventyr- del 2"

2019-09-22 21:02 Mitt London eventyr-del 1

Endelig var jeg hjemme igjen, etter en fantastisk weekend i London. Denne turen har jeg sett frem til, helt siden jeg i april fikk den i bursdagsgave av min far. Hele turen startet for meg på onsdag, da jeg satte meg på toget til Asker. Første stopp var hos min far, hvor jeg skulle overnatte. … Continue reading "Mitt London eventyr-del 1"

2019-09-20 09:32 Little girl in a big town

Stikker innom for å ønske alle en flott dag. Jeg er på reise, og skal fortelle dere alt når jeg kommer hjem 0 kommentarer

2019-09-17 18:18 La oss snakke om: Mobbing

For en stund siden fikk jeg et spørsmål, om jeg kunne komme med noen råd angående mobbing. Jeg har tenkt lenge på dette, og gått flere runder med meg selv på hvordan jeg skulle skrive dette. Det beste rådet jeg kan komme med, er å snakke med noen du stoler på. Som en god … Continue reading "La oss snakke om: Mobbing"

2019-09-16 17:35 Pakketips til din koffert

Annonse   Mange kjenner vel til frustrasjonen, det er å skulle pakke en koffert før du skal ut å reise. Klær blir stappet ned, og det  blir ikke noe orden i kofferten. Og når du skal hjem fra reisen, sliter du med å få plass til alt du har handlet. Da har jeg løsningen for … Continue reading "Pakketips til din koffert"

2019-09-11 22:57 Tanker omkring et nytt forhold

God morgen alle sammen. Stikker innom bloggen en tur, for å dele mine tanker om et eventuelt nytt forhold. Etter å ha vært i noen forhold, så har en ting slått meg. At det å ha en felles hobby, har vært veldig bra. Da har man alltid noe felles å snakke om, delta på … Continue reading "Tanker omkring et nytt forhold"

2019-09-11 14:39 Nedtur

Hei alle sammen Onsdagen er i gang for fullt her. Har vært på styrketrening i dag tidlig, og var litt for tøff i dag da jeg testet kneet mitt i 60 kg beinpress. Skal skru tiden litt tilbake, for å gi dere en forklaring på denne opptreningen min. Kneskaden min fikk jeg 21.juni, etter … Continue reading "Nedtur"

2019-09-06 18:00 Babylue

Så var det blitt helg igjen. I kveld har jeg prøvd meg på å strikke en babylue. Denne ble til underveis, og jeg syns den ble veldig flott på reborndukken min. I anledningen bildet, så har reborndukken min fått på seg ny utedress. Med antrekket så den ut som en ekte baby, og jeg vet … Continue reading "Babylue"

2019-08-31 21:23 Skal vi danse 2019

Siste dag i august, og årets sesong av Skal vi danse har i kveld hatt premiere på tv2. Det blir spennende å følge  deltakerne denne sesongen. Har i kveld sett at mange har potensialet til å nå langt, mens andre har en lengre vei å gå. Har fått noen favoritter i kveld, og håper … Continue reading "Skal vi danse 2019"

2019-08-21 22:09 Ny sesong med Bamble Brass

Reklame Etter en flott avslutning på forrige sesong, startet jeg endelig opp med en ny sesong med Bamble Brass. Vi avsluttet forrige sesong med en flott fyrverkerikonsert i Krogshavn. Denne konserten ble en suksess, som vi kommer til å gjenta neste sommer også. Jeg har nå spilt althorn i korpset i 1 år, og har … Continue reading "Ny sesong med Bamble Brass"

2019-08-06 05:14 Et spennende prosjekt

God kveld alle sammen. Da er vi igang med en ny uke, med nye muligheter. Helgen min har vært veldig bra. Hatt besøk av alle 4 barna mine, og feiret sønnen min som fylte 13 år i går. Dette vil jeg skrive om i eget innlegg. Men nå er jeg igang med et spennende prosjekt, … Continue reading "Et spennende prosjekt"

2019-08-01 09:40 Pikene på broen

Annonnse. For to uker siden satt jeg her i stua mi, og savnet å kunne sitte med et maleprosjekt. For 1 år siden var jeg så heldig å få lov til å jobbe med glassmaling, og dette koset jeg meg veldig med. Som dere har sett her på bloggen, så har jeg malt et glassfat … Continue reading "Pikene på broen"

2019-07-31 12:15 Sommerferien 2019 vs 2018

Ja nå er nok en sommerferie over for denne gang, og jeg tenkte å gi dere et tilbakeblikk på dette. Sommeren 2019 har vært den beste for meg, tross jobb og litt sykemelding. I år har jeg kost meg masse sammen med ungene mine, og med resten av familien min. Noen turer på stranda … Continue reading "Sommerferien 2019 vs 2018"

2019-07-26 18:45 Novelle: Frihet

Julie er lykkelig nå etter bruddet med Even. Nå har endelig Julie fått lov til å blomstre, og endelig funnet seg selv igjen. Kreativiteten hennes har blomstret også. Julie var blitt en veldig sterk kvinne, og trygg kvinne nå. Etter å ha sett Even i båten sin i dag med ny dame, jublet Julie for … Continue reading "Novelle: Frihet"

2019-07-23 22:58 Novelle: Julie og Even- en kjærlighetstragedie

Det er en flott sommerdag i Mai, da Julie får lyst til å overraske Even med konsertbilletter. Hun forter seg inn til byen for å sikre seg billetter, mens Even er på kveldsvakt den kvelden. Julie legger billettene i en konvolutt, sammen med et håndskrevet kort hun har kjøpt. Mens hun holder på med kortet, … Continue reading "Novelle: Julie og Even- en kjærlighetstragedie"

2019-07-19 17:14 Kreativebeate er på Facebook

https://www.facebook.com/Kreativebeate-2332091407107687/ Bloggen har fått egen side på Facebook nå. Her vil alle innlegg fra bloggen bli lagt ut. Lik siden, del den med dine venner og følg meg gjerne. 0 kommentarer

2019-07-19 17:03 Fredagskos

Endelig er det blitt helg igjen, og hva er vel bedre enn å lage en god pizza til familien. Her hos meg er det fast annenhver fredag, å lage mors tacopizza. Denne har blitt en stor hit her, og jeg har fått mye skryt for den. Denne har jeg laget flere ganger, og tenkte at … Continue reading "Fredagskos"

2019-07-12 15:05 Tema: Refleksjoner over det å tenne på eget kjønn

Hei alle trofaste blogglesere. Her kommer innlegget jeg lovet dere.   REFLEKSJONER OVER DET Å TENNE PÅ SITT EGET KJØNN Jeg personlig ser ikke noe galt i det å være bifil eller lesbisk. For meg er det like normalt som om man ikke er det. Jeg syns det er flott at to kvinner eller … Continue reading "Tema: Refleksjoner over det å tenne på eget kjønn"

2019-06-29 14:21 En sommerhilsen fra Solkysten

Stikker innom for å ønske dere en flott sommerferie. Selv er jeg på strandtur i Krogshavn (Langesund) med jentene mine i dag. Her er det masse folk, og helt nydelig sommervær. Blogges mer senere. 2 kommentarer

2019-06-25 17:50 Blitt hekta

Reklame   Trodde ikke det var mulig å bli hekta på en app, men det har jeg blitt. Etter å ha klart å skade kneet mitt, fikk jeg hjelp av min datter til å laste opp denne fantastiske appen. Det tok ikke lange stunden å lære hvordan den fungerte, og brått var jeg helt hekta. … Continue reading "Blitt hekta"

2019-03-27 12:28 Sniktitt

Hei alle sammen. Er innom bloggen en liten tur i dag. Beklager for litt dårlig blogging, men det skjer mye rundt meg nå. Tenkte jeg skulle gi dere en sniktitt på bunadskoften min. Etter et x antall forsøk på å begynne, har jeg endelig funnet et mønster jeg liker. Lover å komme oppdatering på kofta, … Continue reading "Sniktitt"

2019-03-21 11:31 Helges benk

1 kommentar

2019-03-17 11:06 Mini broderi kurs

Hei alle sammen. I dag tenkte jeg å vise dere en enkel måte å starte på et broderi. Tanken med dette lille kurset, er at alle uansett alder skal enkelt kunne lære seg å brodere. Jeg har tenkt å ta utgangspunkt i et flaskeforkle broderi. Dette fordi at det er veldig enkelt å starte med, … Continue reading "Mini broderi kurs"

2019-03-14 11:29 Fridag

Hei og hopp alle samme. Er lenge siden jeg har gitt lyd fra meg. Det har skjedd litt tunge ting ting her, som har gjort at jeg ikke har valgt å skrive så mye her på bloggen. Men nå er jeg tilbake her, og har det mye bedre nå. Er full av energi, og smiler … Continue reading "Fridag"

2019-03-08 08:12 Gratulerer med dagen

Gratulerer med dagen alle mine medsøstre. Ønsker dere en flott dag, og nyt den slik bare vi kvinner kan. Hvis det er interesse for det, så tenkte jeg å lage et mini kurs i brodering i helgen. #blogg #8mars #kvinnedagen #hverdag #hverdagsliv 0 kommentarer

2019-02-27 01:30 Gjør ting jeg ikke kan

God morgen alle sammen. Tusen takk for at DU tar deg tid til å besøke bloggen min. Det setter jeg stor pris på. Dagen i går ble veldig bra for meg. Avsluttet i en jobb, og skal starte i ny jobb snart. Så dette måtte jeg feire i går. Som den kreative damen jeg er,så … Continue reading "Gjør ting jeg ikke kan"

2019-02-24 14:35 Bunads veske

Endelig etter 3 år kan jeg vise dere hva jeg jeg har laget. Jeg har lenge ønsket meg en veske til bunaden min, så jeg fant frem heklenålen og satte igang å hekle en veske. Det ble veldig mye prøving og feiling i starten, men i dag ble den endelig ferdig. Neste prosjekt til bunaden … Continue reading "Bunads veske"

2019-02-21 12:54 Mot mobbing lue med navn

Er dette noe for deg eller ditt lag eller klasse ? Ta gjerne kontakt med meg her på bloggen. 0 kommentarer

2019-01-25 19:07 MY NEW OFFICE PLACE

God kveld alle sammen. Sitter her og lader opp til håndball semifinale mellom Norge og Tyskland. Dette blir en veldig spennende håndball kamp, som jeg håper Norge vinner. Ellers tenkte jeg å vise min nye kontor krok. Jeg er ikke bare kreativ med håndarbeid, men jeg er veldig glad i å være kreativ når det … Continue reading "MY NEW OFFICE PLACE"

2019-01-20 13:11 HÅNDARBEIDSÅRET 2019

Ja da er 2019 igang, og jeg har lagt planer for hvilke håndarbeidsprosjekter jeg skal satse på i år. Dette er første gang jeg har laget en slik plan, for ellers pleier jeg å begynne på nye prosjekter som aldri blir ferdige. Så i år har jeg satt opp 6 prosjekter, og disse er : … Continue reading "HÅNDARBEIDSÅRET 2019"

2019-01-14 18:28 HESTEGENSER

Da har det blitt mandags kveld og en ny uke har startet. Tenkte jeg skulle vise dere en genser jeg har strikket. Denne laget jeg til min nest eldste hestegale datter. Hun ble veldig fornøyd, og jeg fikk raskt en bestilling på ny genser. Jeg begynte på ny genser i desember 2018, og satser på … Continue reading "HESTEGENSER"

2019-01-11 19:31 SMYKKE

Til den som ønsker det lille ekstra til festantrekket sitt, kan jeg anbefale dette flotte smykket. Jeg er veldig stolt av å kunne bære dette smykket til mine antrekk. Og det er jeg som har laget dette. 2 kommentarer

2019-01-11 19:11 STAKK OG LIV

Har så lyst til å vise frem min flotte bunad. Dette er en Telemarks bunad som kalles STAKK OG LIV. Dette er en enkel bunad, som finnes i mange ulike farger, og som sølv kan man bruke Huldersølv og de andre type søljene til telemarksbunaden. Stakken ble sydd til meg i 2001, og det er … Continue reading "STAKK OG LIV"

2018-12-31 20:49 DA TAKKER JEG FOR MEG

Da pakker jeg kofferten min, og setter kursen for et nytt år. Et nytt år som venter på å bli fylt opp med gleder og sorger, oppturer og nedturer og kanskje et år hvor kjærligheten banker på døra. Mitt ønske for 2019 er at alle i hele verden får det godt, og at det blir … Continue reading "DA TAKKER JEG FOR MEG"

2018-12-27 17:39 ‘’HVORFOR HAR DU IKKE BARNA DINE ?’’

Dette spørsmålet får jeg hver gang jeg forteller at mine barn ikke bor sammen med meg. For meg er det veldig sårt å svare på dette, for jeg savner barna mine veldig mye hver dag. For å få en slutt på alle spekulasjoner om dette, så har jeg nå bestemt meg for å være åpen … Continue reading "‘’HVORFOR HAR DU IKKE BARNA DINE ?’’"

2018-12-26 22:05 2018 FOR ET ÅR DET HAR VÆRT

Ja nå er det ikke mange dager igjen av 2018, og da tenkte jeg å oppsummere året mitt i et innlegg her på bloggen. 2018 har vært det beste året for meg. Fra å være alvorlig syk året før, til å endelig føle at kroppen har spilt på lag har vært deilig. Jeg har måtte … Continue reading "2018 FOR ET ÅR DET HAR VÆRT"

2018-12-23 17:54 RYTTERPRINSESSE

Dagen før julaften kommer til å bli en dag jeg kommer til å huske. For mange år siden drev jeg aktivt med hest, men måtte slutte da tiden ikke strakk til med alle aktivitetene mine. Men som eldre har jeg fått to jenter, som har tatt opp mammas interesse for hest. Begge jentene mine holder … Continue reading "RYTTERPRINSESSE"

2018-12-22 20:49 DA BLE DET JUL

Julegaver ferdig, huset pyntet og juletreet på plass. I år satser jeg  på hvitt, rosa og sølv på mitt juletre. Samt sprayet det med snøspray. Denne uken har det vært veldig travelt på jobb, så jeg var veldig glad for at jeg kunne ta juleferie nå. Det har vært 3 herlige måneder i verdens beste … Continue reading "DA BLE DET JUL"

2018-12-14 13:22 EN GOD START PÅ HELGEN

Ved en tilfeldighet kom jeg over denne konkurransen på Facebook, og fant ut at jeg skulle prøve meg. Liten tro hadde jeg på at nettopp jeg skulle vinne. For jeg har vanligvis ikke slik flaks med konkurranser. Men i dag fikk jeg en veldig hyggelig melding på messenger. Der sto det at jeg hadde VUNNET … Continue reading "EN GOD START PÅ HELGEN"

2018-12-11 17:08 Photo shoot

Sitter her i kveld, og ser på noen flotte bilder som ble tatt av meg. Fotografen som tok bildene, ble jeg veldig godt kjent med. Han og jeg hadde en lett tone oss i mellom, og det føltes så deilig å være nær han. Jeg ble veldig glad i han, og ja jeg var forelsket. … Continue reading "Photo shoot"

2018-12-09 12:11 MEST LESTE BLOGGINNLEGG

Sitter her og leser gjennom bloggen min i dag. Mange innlegg har det blitt i løpet av dette første året jeg har blogget. Tenkte jeg skulle dele med dere de 5 mest leste innleggene mine. Lite visste jeg at disse skulle bli så populære da jeg skrev dem. Mye har skjedd dette året, og den … Continue reading "MEST LESTE BLOGGINNLEGG"

2018-12-08 07:27 FÅTT NY STOL

God morgen alle mine herlige lesere. Først vil jeg takke hver og en av dere som leser min blogg hver dag, og som liker det jeg skriver om. Dere inspirerer meg til å fortsette å blogge. Som dere har fått med dere, så har jeg vært litt personlig her på bloggen min i det siste. … Continue reading "FÅTT NY STOL"

2018-12-06 19:48 JEG BLE VOLDTATT

Nok et traume har brått blitt dratt frem fra skuffen. Trodde jeg hadde funnet en måte å takle dette traumet på, men med et slag i trynet var jeg plutselig tilbake mange år. Årsaken til dette var da overgriperen plutselig dukker opp der jeg jobber. Jeg sto i kassa da jeg la merke til en … Continue reading "JEG BLE VOLDTATT"

2018-12-04 15:20 MIN LILLE PRINSESSE

I tre dager har jeg holdt på å strikke denne nydelige versjonen av Nordland festdrakt. Og den blir bare mer nydelig når jeg har en så flott modell å vise den på. Helt ferdig er den ikke ennå, men klarte ikke å l være å vise den frem. Nå venter flere timer med brodering av … Continue reading "MIN LILLE PRINSESSE"

2018-12-03 22:05 JUL OG DÅRLIG ØKONOMI =AVLYSE JULEN ?

Ja nå er vi igang med julemåneden desember, og i den forbindelse går mine tanker i kveld til alle de som ikke har så god råd. Til alle de som sitter rundt omkring i vårt langstrakte land, og som gruer seg veldig til å feire jul. Til alle dere som heller vil avlyse julen i … Continue reading "JUL OG DÅRLIG ØKONOMI =AVLYSE JULEN ?"

2018-12-03 17:08 JEG HAR BLITT FREMMET

Jeg må bare fortelle dere en ting. Da jeg logget på bloggen min, oppdaget jeg at kaosverden hadde plukket ut MIN blogg til fremming. Dette hadde jeg ikke regnet med, så jeg ble veldig glad og rørt over det hun skrev. Tusen tusen takk… Legger ved link til innlegget hvis du vil lese. Her #blogg … Continue reading "JEG HAR BLITT FREMMET"

2018-11-25 14:02 JULEGAVESTRESS OG JULEHYSTERI

Julereklamen ruller over TV-skjermen, postkassen fylles opp av julereklame og handelstanden prøver å lokke oss til å kjøpe dyre julegaver. Med høy puls stresser vi fra butikk til butikk, for å finne den beste julegaven som kunne toppe fjordårets julegave. Nok en gang lar vi handelstanden bestemme hva vi skal kjøpe, og hvordan vi skal … Continue reading "JULEGAVESTRESS OG JULEHYSTERI"

2018-11-18 15:41 A SMALL HOUSE TOUR

God kveld alle sammen. Tusen takk for at DU stikker innom bloggen min. Det betyr så mye for meg. Det har nå gått en stund siden jeg postet noe her på bloggen, så jeg tenkte at det var på tide på gi lyd fra seg igjen. Nå har jeg bodd i Bamble i 4 mnd, … Continue reading "A SMALL HOUSE TOUR"

2018-10-29 20:45 MOT MOBBING LUE

God kveld alle sammen. Før helgen ble jeg ferdig me en lue med et viktig budskap. Før helgen fant jeg frem en gammel strikkeoppskrift på en MOT MOBBING-lue. HVORFOR IKKE STRIKKE LUER TIL KOMMUNENS FØRSTEKLASSINGER ? Så da begynte jeg å strikke luer, og det føles mye bedre når man strikker for en god … Continue reading "MOT MOBBING LUE"

2018-10-13 07:01 STRIKKEDE KLUTER

God morgen alle sammen. Samtidig som jeg lager produkter til min nettbutikk Her , så har jeg begynt å tenkte på årets julegaver. Har dere begynt med julegavene ennå ? Her har jeg bestemt meg for å bli ferdig med alle gaver i november, slik at jeg kan bruke advents tiden til å kose meg. … Continue reading "STRIKKEDE KLUTER"

2018-09-29 17:48 VELKOMMEN TIL LENA’S HJEMMESTRIKK

God kveld alle sammen. Tenkte det var på tide å gi litt lyd fra meg igjen her på bloggen. Beklager at jeg ikke har vært så aktiv her inne. Det har skjedd så mye for meg, så jeg har ikke hatt tid til å blogge. Men over til det som egentlig dette innlegget skal handle … Continue reading "VELKOMMEN TIL LENA’S HJEMMESTRIKK"

2018-09-12 11:40 ÅPNE NETTBUTIKK

For en stund siden la jeg ut et bildet på Instagram av et par heklede baby tøfler. Og jeg fikk en veldig hyggelig kommentar som jeg vil dele med dere. «Synes du er så flink til å strikke å sånn Lena🤗 skulla ha egen butikk du vett med hjemmelaga strikkeklær å sånt til babyer🤗 og … Continue reading "ÅPNE NETTBUTIKK"

2018-09-03 18:57 BULLET JOURNAL

Reklame | Panduro Har kastet meg over trenden Bullet Journal. Men hva er egentlig dette ? Jeg har prøvd å google dette, og har kommet funnet ut at Bullet Journal er en måte å kunne planlegge livet på slik at man kan få gjort mer av det man ønsker, og mindre av det man ikke … Continue reading "BULLET JOURNAL"

2018-08-26 18:47 HÅNDLAGET BABYTEPPET OG BABYTØFLER

God kveld alle sammen. Beklager for at jeg er så dårlig til å oppdatere bloggen min. Formen har ikke vært helt på topp i det siste, og da har jeg valgt å prioritere helsa foran bloggen. I denne lange pausen har kreativiteten fått lov til å blomstre litt som dere ser. Når energien har vært … Continue reading "HÅNDLAGET BABYTEPPET OG BABYTØFLER"

2018-07-26 14:10 Møbelmontering

Som dere har fått med dere i mitt forrige innlegg som du forresten kan lese her, så har jeg flyttet hjem igjen til Bamble. Og med flytting følger det gjerne med masse ekstra arbeid, som å tømme ut av kasser og montere opp diverse møbler man har tatt med seg. Det er under flytting, man … Continue reading "Møbelmontering"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.