Gryende Tider

Tid Innlegg
2020-05-30 15:51 WAF Donald!??

Og da har amerikanernes vits av en president faktisk atter en gang evnet å forårsake det totale hakeslipp i det talen (som kan sees HER) hvor han bryter alle bånd med Verdens helseorganisasjon, WHO, kringkastes til verdens land og folk. Opplevelsen av sjokket, var i seg selv imidlertid slik den pleier å være hva sjokkene fra … Continue reading "WAF Donald!??"

2020-05-09 20:45 Like Ulikheter! (6) PANNE

I denne 6 runden av Frodiths bloggerutfordring, som går ut på å billedtolke ord med flere betydninger, er det ordet PANNE som skal til pers..   Her vises altså mitt eget eksemplar av ei panne..   Vel.. Ved nærmere ettertanke, er det jo like fullt min egen panne som pryder dette bildet! – Mine panner er … Continue reading "Like Ulikheter! (6) PANNE"

2020-05-07 16:44 Ung Dame Søker Sørge-Sex!..

Etter endelig å ha blitt kvitt den spammende Viagra-selgeren, Stevloni, skulle det vise seg at Eva så visst ikke var lange tiden forunt å forbli i paradiset denne gangen heller.. Etter å ha fått gleden av et spamfritt bloggerliv i et par måneders tid, dukket nemmelig førstemann i rekken av jenter nødne på uforpliktende sex … Continue reading "Ung Dame Søker Sørge-Sex!.."

2020-05-05 16:20 Like Ulikheter! (5) BAK

Denne femte runden av Frodiths bloggerutfordring, hvor temaet er ord med dobbel betydning, er dedikert til ordet ‘BAK’..   Min bakside, hvorpå baken vel må sies å være den som i størst grad assosieres med denne siden..   Det var brått ikke måte på hvor mange baksidebilder som dukket opp når jeg først begynte å … Continue reading "Like Ulikheter! (5) BAK"

2020-05-02 21:25 Like Ulikheter! (4) BRUS!

I denne fjerde runden av Frodith’s bloggerutfordring, hvor tematikken er ord med flere betydninger, har jeg valgt å ta for meg BRUS; Et ord som både refererer til den sprudlende leskedrikken, så vel som en brus i betydningen av at noe bruser, det være seg bølgebrus, eller rett og slett den brusingen som besørges av … Continue reading "Like Ulikheter! (4) BRUS!"

2020-05-02 17:20 COVID-Creative!

At verden etter COVID-19 sies aldri å ville bli helt den samme igjen, er nå en ting, – men det samme vil etter alt å dømme kunne sies om meg.. Jeg, som under normale omstendigheter ikke har hatt nevneverdig større skapertrang enn en gjennomsnitts glassmanet, har faktisk gjort egne spådommer om tiårets bomkjøp etter raidet … Continue reading "COVID-Creative!"

2020-05-02 14:17 Hvorfor!?

Som seg hør og bør for en som fremdeles er coronapermitert, blir det sett en del TV-serier som en ellers ville latt passere, og nå har det faktisk gått så langt at jeg både har sett flerfoldige episoder av Keeping up with the Kardashians! Ei heller er sannsynligheten så alt for stor for at jeg … Continue reading "Hvorfor!?"

2020-05-01 19:29 Like Ulikheter! (3) REV

Jammen var vi ikke allerede kommet til den tredje deloppgaven i Frodith’s fotoutfordring! Temaet denne gang, er ord med flere enn en betydning, og i dag, er det REV som skal til pers!       Min umiddelbare assosiasjon i det jeg leste ordet ‘rev’, var merkelig nok ikke dyret, men den det refereres til i Ingvar … Continue reading "Like Ulikheter! (3) REV"

2020-05-01 16:26 5 Magefølelser du IKKE må overse!

Jeg skjønte tidlig at jeg hadde en medfødt ‘street-smarts’ som gjorde at jeg instinktivt visste å unngå ubehagelige, og rent farlige situasjoner. Sammen med denne viten, kom også viten om at dette så langt i fra er alle forunt å inneha denne evnen uten å måtte lære av ubehagelige erfaringer. – Det er vel faktisk … Continue reading "5 Magefølelser du IKKE må overse!"

2020-05-01 13:19 Like Ulikheter! (2) Rot

Den andre deloppgaven som er gitt i Frodith’s nye bloggutfordring, hvilken dreier seg om ord med dobbel betydning, kan trygt sies å være meg i et nøtteskall. Vi snakker nemmelig om ‘ROT’. – Ordet som i tillegg til den ROT(en) som ligger plantet i jorden, også innehar betydningen av det rot som få, om noen … Continue reading "Like Ulikheter! (2) Rot"

2020-05-01 03:44 Like Ulikheter: 1) Vær!

Da har vi faktisk en ny bloggutfordring på gang her, folkens! Som seg hør og bør for eventer av denne typen, er også denne bloggerutfordringen organisert og ‘hostet’ av eventdronningen selv; Frodith. Denne gang, er oppgavene som skal løses relatert til ord med dobble betydninger, og det første ordet ut, er VÆR.      – Og … Continue reading "Like Ulikheter: 1) Vær!"

2020-04-28 09:01 Topp-blogger vs. Listeplasseringer

Forvirret?.. Isåfall er det fullt forstålig, da betegnelsen ‘topp-blogger’ er jo gitt de med flest sidevisninger, og som dermed innehar de beste listeplasseringene! Videre, er det lett å tenke seg at det foreligger en klar sammenheng mellom høye besøkstall og kvalitet på den respektive utgivelsen. – Men ER det virkelig slik at et betydelig høyere … Continue reading "Topp-blogger vs. Listeplasseringer"

2020-04-25 19:31 What you see, is NOT what you get!..

Etter sigende, er førsteinntrykket fiks ferdig dannet i løpet av et par sekunder etter at vi fikk den respektive personen i øyesyn. Før så mye som et ord har blitt vekslet, og uten at engang noen gester som kan røpe det minste om vedkommende kan ha blitt sendt ut, har underbevisstheten vår for lengst rukket … Continue reading "What you see, is NOT what you get!.."

2020-04-24 15:46 Influencer-kritiker og nettmobber med uthenging som spesialfelt!..

For to år siden, var Mads Hansen en uvurdelig pioner i hht å få bukt med den hurtig eskallerende normaliseringen av plastiske inngrep, hvilket har ført til at stadig fler får et positivt kroppsbilde. Den kritikken som falt i denne prosessen var såvisst beinhard, og i mine øyne hendte det også den gang at det … Continue reading "Influencer-kritiker og nettmobber med uthenging som spesialfelt!.."

2020-04-22 15:51 Kvinneguidens 3 værste!

At coronapassiviteten gjør noe med oss, er sikkert og visst! – For her har jeg nå surret rundt i ørska, og fortvilt over hvordan jeg ikke har hatt noe å blogge om, også klarer jeg å glemme ‘Kvinneguidens tre på topp’ -spalten min!.. Men den som venter på noe godt galt, venter så absolutt ikke … Continue reading "Kvinneguidens 3 værste!"

2020-04-21 20:14 YouTube-videoen du ALDRI vil glemme!

Her er jeg nødt til å åpne med en advarsel til kvinner med øyensminke, og menn med et viss macho-image de ønsker å beholde: Her blir det nemmelig grining! – Og det på et helt nytt nivå!.. (Den eneste muligheten for å unngå dette, er en betydelig grad av psychopati, så..) Dette fordi det dreier … Continue reading "YouTube-videoen du ALDRI vil glemme!"

2020-04-21 15:19 Kreativ oppdatering! (til innlegget ‘Raid i hobbybutikken)

For et par dager siden, fortalte jeg om min berserkgang i den lokale hobbybutikken for (om mulig) å kunne redde de siste rester av forstand i innlegget Raid i hobbybutikken! Tatt i betraktning at jeg er dørgende lat, var det imidlertid en reell fare for at den anonserte produktiviteten ville la vente på seg, slik … Continue reading "Kreativ oppdatering! (til innlegget ‘Raid i hobbybutikken)"

2020-04-21 01:26 Alle dere som opplever at ‘alle andre’ bryter corona-reglementet..

Hvor en enn snur seg i disse pandemitider, blir en møtt av folk som klager sin nød over hvordan de er omgitt av egoistiske slabbedasker som tilsynelatende ikke bryr seg et døyt om myndighetenes anbefalinger og pålegg. I hysteriske vendinger roper de ut sin fortvilelse over hvordan ‘alle andre’ (enn de selv) later til å … Continue reading "Alle dere som opplever at ‘alle andre’ bryter corona-reglementet.."

2020-04-19 08:08 Raid i hobbybutikken!

En hel måned er nå passert siden jeg hadde min siste arbeidsdag utenfor hjemmet før corona-helvetet brøt løs. – En måned á 31 dgr. som mer eller mindre har vært dedikert til en fullstendig ørkesløs ‘couch potato’ tilværelse. Med andre ord; Noe måtte gjøres for ikke å ende opp som en ‘grønnsak’ på permanent basis! … Continue reading "Raid i hobbybutikken!"

2020-04-18 16:01 Forandring Fryder!

Mens noen kan beholde det samme toppsidebildet opp til flere år, er jeg blandt de som går lei etter noen måneder. – Dermed var det for en ren nødvendighet å regne at jeg fikk tatt grep og ‘snekret sammen’ et nytt, etter at det gamle har fått trone der oppe på toppen siden november..    … Continue reading "Forandring Fryder!"

2020-04-16 15:55 Det som irriterer mest på nett!

Liksom i tilværelsen forøvrig, er det også visse former for adferd på nett jeg opplever himla irriterende. Nå tenker jeg ikke på slikt som nettrollvirksomhet, som er motivert av misunnelse, selvhevdelsestrang og ren ondskap, men ting som gjøres innenfor allment akseptert internettvirksomhet..       →  Rene faktafeil når det presenteres noe innenfor et bestemt emne, og … Continue reading "Det som irriterer mest på nett!"

2020-04-14 12:59 Hadet, vennen.. (See you on the other side..)

I går ettermiddag, mottok jeg den fryktelige beskjeden om en nær venns bortgang. Et fullstendig brått og uventet dødsfall som har ført til at verden i dag har blitt ugjenkallelig fattigere enn hva den var i går..      Hvor uforutsigbart er vel ikke livet når en frisk og rask våkner opp til en ny … Continue reading "Hadet, vennen.. (See you on the other side..)"

2020-04-13 19:00 Hva er det som egentlig ligger bak alt dette!?

I likhet med store deler av den øvrige verden, har Norge lagt brakk i en hel måned til ende, uten at nevneverdig med kritiske spørsmål er blitt reist. I det konkursene har begynt å inntre, føler iallefall jeg tiden er inne for å ta stilling til spørsmålet om hvor mange liv som skal kunne ødelegges … Continue reading "Hva er det som egentlig ligger bak alt dette!?"

2020-04-06 19:04 Corona-humor!

Når jeg nå sitter her på galskapens terskel i dette kjedsommelighetens enevelde, har elendigheten kommet dithen hvor det eneste jeg kan gjøre, er å le av den! Det skulle derfor bare mangle om jeg ikke la ut en latterlig samling favoritter innen corona-vitser..                1 kommentar

2020-04-05 20:57 7 tegn på at du bør ut av forholdet!

I den tid vi er hensatt til å leve tilnærmet isolert fra omverdnen på ubestemt tid, skal det mye til for at husstandens medlemmer ikke går hverandre på nervene innimellom. De problemer og motsetninger som måtte finnes i en relasjon, vil unektelig innta gigantiske proposjoner i det en tvinges til å gå oppå hverandre dag … Continue reading "7 tegn på at du bør ut av forholdet!"

2020-04-05 20:22 Shop trygt, trendy og billig!!

Reklame | Ellos, richmond, metapic Vi vil ut å shoppe, det er vår! – Men våren 2020 er desverre ikke som andre vårer, hvilket også har en begrensende innvirkning på de tradisjonelle butikk-raidene som hører årstiden til.. – Men fortvil ikke! For her kan det nemmelig handles etter alle kunstens regler, 100% virussikkert hjemme fra … Continue reading "Shop trygt, trendy og billig!!"

2020-04-04 15:28 1 Coronasyk reddet er verdt 10 i graven av andre årsaker!?

At apotekene har tømmes for diverse legemidler som følge av coronakrisen, er gammelt nytt. Men at norske borgere ikke lenger har tilgang til et stadig økende antall livsviktige legemidler, hadde jeg ingen anelse om omfanget av før en av mine aller nærmeste fikk beskjed om at den livsviktige medisinen mot hjertesvikt ikke ville være tilgjengelig … Continue reading "1 Coronasyk reddet er verdt 10 i graven av andre årsaker!?"

2020-04-02 21:54 Aprilsnarr!!

APRILSNARR! Jeg er såvisst urolig over hvordan styresmaktene fritt får gripe inn i våre grunnleggende rettigheter, såvel som over den angivermentaliteten som har vokst frem på rekordtid, hvilket ble bragt på bane i DETTE innlegget. Men det har gudsjelov ikke gått så langt som det fremgår av gårsdagens innlegg, Anmeldt for oppfordring til karantenebrudd. [- Iallefall … Continue reading "Aprilsnarr!!"

2020-04-01 19:10 Anmeldt for oppfordring til karantenebrudd!

‘Rett søkelyset mot angiveriet, og angitt du skal bli’..  Jeg var fullt forberedt på at gårsdagens innlegg, Corona-Politiet, ville føre til en viss stå-hei, for å si det sånn, men at det skulle føre til en anmeldelse for oppfordring til brudd på smittevernsloven, så jeg virkelig ikke komme!..      Jeg hadde såvidt fått kommet meg … Continue reading "Anmeldt for oppfordring til karantenebrudd!"

2020-03-31 18:54 ‘Corona-Politiet’

Mens det hyles i vei om stadig strengere smittevernstiltak fra alle kanter, føler jeg en stadig sterkere uro over konsekvensene av den stadige innføringen av nettopp nye og strengere smittevernstiltak. For i mine øyne, har det som for snaue tre uker siden begynte i en nasjonal solidaritetsånd, utviklet seg til å bli et overvåkningssamfunn bestående … Continue reading "‘Corona-Politiet’"

2020-03-28 19:34 Frodiths fargeutfordring: LILLA!

Ja, da var vi faktisk ved veis ende i denne omgangen av FRODITHs fargeutfordring, i det vi runder av med dette lilla innlegget.     Lilla fra sin beste side! ..For så å runde av med en raritet i anledning situasjonen vi befinner oss i.. Som følge av at jeg nå unektelig har blitt sprø, dedikeres gjerne … Continue reading "Frodiths fargeutfordring: LILLA!"

2020-03-28 10:43 Karantene-klikk!

Uten andre input enn virusoppdateringer med dommedagsvinkling og et liv som leves gjennom mer eller mindre hjernedøde TV-serier, har det mentale forfallet nådd dikternivå..    * Det advares herved om et fullstendig meningsløst innhold, poetisk fremstilt av en elendig poet..    Klokken tikker,  det klikker,  Den tid isolasjonen vil forbli,  desto galere blir vi.    … Continue reading "Karantene-klikk!"

2020-03-27 00:51 Frodiths fargeutfordring: GUL!

Reklame | Gina tricot, NA-KD shoes Nå er årets utgave av FRODITHs fargeutfordring snart ved veis ende, da det kun gjenstår en farge etter slippet av dette gule innlegget.              Gina Tricot//Gina Tricot//Gina Tricot//NA-KD Shoes//Gina Tricot//Gina Tricot 0 kommentarer

2020-03-25 22:33 Dagsrapport fra hjemmeasylet!

Ja, da er det nok noen og enhver som er spente på å høre hva denne frøkna har geskjeftiget seg med det siste døgnet! – Og det, mine damer og herrer; Det er den meningsløsheten på et helt nytt nivå som vil dere få se resultatet av nå:..     ..- Jeg har nemmelig forsket … Continue reading "Dagsrapport fra hjemmeasylet!"

2020-03-23 15:49 Hvor langt er DU villig til å gå?..

Fra og med i morgen (tirsdag), trappes smittevernstiltakene ytterligere opp, samtidig som det etter alt og dømme vil bli erklært unntakstilstand. At omfattende tiltak ihverksettes, er selvsagt påkrevd når det dreier seg om en pandemi som for mange mennesker kan få fatale konsekvenser. Men på den annen side, mener jeg også det er på tide … Continue reading "Hvor langt er DU villig til å gå?.."

2020-03-23 07:13 Frodiths fargeutfordring: BURGUNDER!

Nå begynner det virkelig å dra seg til i FRODITHs fargeutfordring! Denne gang, er det nemmelig burgunderrødt som skal farge innlegget:..               2 kommentarer

2020-03-21 21:00 Frodiths fargeutfordring: TURKIS!

Og da var tiden kommet for det turkise innlegget i FRODITHs fargeutfordring:..      Jeg har et temmelig snodig, motsetningsfullt forhold til denne fargen, da jeg enten elsker- eller hater den, alt hvilken gjenstand det er snakk om, og fargetonen som sådan. Jakken jeg har på bildene over, er så et eksempel på turkis på sitt … Continue reading "Frodiths fargeutfordring: TURKIS!"

2020-03-21 16:48 Dum[e]dag!

Jeg er blandt de heldige som ikke har noe å frykte fra en eventuell koronasmitte, og som derfor følger de gitte retningslinjer av hensyn til andre. Men om viruset i seg selv ikke vil kunne skade meg, er jeg ikke like skråsikker når det kommer til den ørkesløsheten som følger at nær sagt alt mulig … Continue reading "Dum[e]dag!"

2020-03-19 18:06 Frodiths fargeutfordring: ORANGE!

Og så var turen kommet for det orange innlegget i anledning FRODITHs fargeutfordring!      Orange er definitivt en kul farge, men desverre så himla lite kledelig for meg. Dolly derimot, vet virkelig å bringe denne fargen til sin rett!       Men når det er sagt, har fotokunsten vist seg å kunne få ting som … Continue reading "Frodiths fargeutfordring: ORANGE!"

2020-03-19 00:46 Korona-permitert!

Da har altså tiden kommet for å stenge spisestedene over det ganske land, hvilket innebærer at også jeg er hensatt i korona-ledighet på ubestemt tid. Nå er første virkeløse dag unnagjort, og jeg kan herved fastslå at korona-ferie så visst ikke er som annen ferie, for koronna-ferie suger!..      Jeg har helt siden dette … Continue reading "Korona-permitert!"

2020-03-17 21:20 Frodiths fargeutfordring: GRØNN!

Tenkte jeg liksågodt kunne trå til med det fjerde fargen i FRODITHs fargeutfordring; Grønn!    (Her må jeg presisere at bildet er betydelig moderert i forhold til virkeligheten, dersom tvil skulle foreligge (haha)).        0 kommentarer

2020-03-17 14:20 Frodiths fargeutfordring: ROSA!

Neste farge ut i anledning FRODITHs fargeutfordring, er rosa:..         4 kommentarer

2020-03-16 23:37 Frodiths fargeutfordring; RØD!

Som farge nummer 2 i FRODITHs fargeutfordring, er det rødfargen som skal frem i lyset!     0 kommentarer

2020-03-16 15:00 Frodiths fargeutfordring: BLÅ!

Da er det atter igjen tid for å leke seg med farger her på bloggen i anledning FRODITHs fargeutfordring! – Og i år, er det blått som får æren av å åpne showet..    4 kommentarer

2020-03-16 14:25 5 tips for å gjøre isolasjonen lettere!

Vi er nå midt i en unntakstilstand av globale proposjoner. Corona-viruset har nådd alle verdens hjørner, og vi har alle et ansvar for å få stoppet spredningen så fort som overhodet mulig. For mange, innebærer isoleringen vi er pålagt i kombinasjon med den konstante strømmen av krisemaksimerte oppdateringer i nyhetskanalene og i sosiale medier at … Continue reading "5 tips for å gjøre isolasjonen lettere!"

2020-03-10 20:33 9 tegn på at en person misliker deg!

En av de tingene livet har lært meg, er at det rett og slett ikke lar seg gjøre å bli likt av alle, og samtidig ha en markant personlighet med sterke meninger. Men de fleste av oss, opptrer jo imidlertid høflig og sivilisert ovenfor alle, noe som gjør at det kan være vrient å skille … Continue reading "9 tegn på at en person misliker deg!"

2020-03-04 20:34 Dersom JEG fikk bestemme!..

En urnorsk tilhenger av et demokratisk styresett til tross; De fleste av oss bærer vel også med oss dette ene alternativet som vi innerst inne, og i all dunkel hemmelighet kan tenke oss i dettes sted; Nemmelig å få all makt i egne hender..  Det er tross alt DET som skal til for at vi … Continue reading "Dersom JEG fikk bestemme!.."

2020-03-04 17:22 Tilbake etter bronkitt!

For første gang siden sommeren 2002, har jeg vært nødt til å erklære meg syk og sengeliggende grunnet bronkitt.  At jeg, som er ‘hun som aldri blir syk’, i dag har gjennomført min første arbeidsdag på over ei uke, føles med andre ord tilnærmet surrealistisk. Samtidig slår det meg hvordan nettopp dette gjør meg så … Continue reading "Tilbake etter bronkitt!"

2020-02-23 17:30 Gullbarbie: PRESSmiddel for begrensning av ytringsfriheten!

Ungdomsorganisasjonen PRESS har gitt årets Gullbarbie-utmerkelse til blogg.no for etter sigende å være den aktøren som i størst grad bidrar til press og usunne ideal for barn og unge. Å definere blogg.no som en utgivelse, gir like mye mening som å definere et forlag for en publikasjon. – Hvilket vil si ingen mening i det … Continue reading "Gullbarbie: PRESSmiddel for begrensning av ytringsfriheten!"

2020-02-22 22:58 Livstruende syk – dersom jeg var mann!..

Jeg er syk.. For første gang siden den 24 timers omgangssyken som kom som kastet på meg vinteren 2007, er jeg redusert av sykdom. – Dog ikke av omgangssyke denne gang, for så galt er det ikke. Jeg har imidlertid blitt sammet av en kraftig forkjølelse av typen som inkluderer et snev av feber (som … Continue reading "Livstruende syk – dersom jeg var mann!.."

2020-02-20 12:10 Tonje fortsetter kampen på eget domene!

Min aller yngste blogger-venn har enda ikke fyllt 18 år, men Tonje Omdahl er ikke som andre 17 åringer.. For i tillegg til å være den yngste, er dette like fullt den desidert tøffeste, mest uredde, engasjerende, interessante og råeste  skribenten jeg kjenner til, – uansett alder, utdanning og yrkestittel.. Tonje Omdahl er ‘one of … Continue reading "Tonje fortsetter kampen på eget domene!"

2020-02-18 14:13 Hva om jeg hadde sprengt naboens postkasse i dag?

I det jeg skroller meg nedover blogg.no for å få med meg dagens innlegg fra mine respektive favoritter, setter jeg kaffen rett i vrangstrupen i det jeg når Norges & verdensnytts innlegg hvor de kan fortelle at politiet i Skien rykket ut da en postkasse ble sprengt, hvorpå mistenkte er en mann sent i tenårene. For … Continue reading "Hva om jeg hadde sprengt naboens postkasse i dag?"

2020-02-18 12:51 Skal det være en larve-burger med bille-salat?..

Tro det eller ei, men dette scenariet kan faktisk bli en realitet fortere enn du aner.. Å innføre insekter som erstatning for kjøttvarer, er nemmelig ansett for å være redningen hva klimakrisen angår, og dagligvarekjeden Meny er etter sigende i ferd med å lansere siriss-burgere. – I tillegg til brødet bestående av samme gresshoppe-art som … Continue reading "Skal det være en larve-burger med bille-salat?.."

2020-02-16 22:50 Krise! (- Eller?..)

Som så mange ganger før, har ikke jeg giddet å bry meg med den norske MGP -finalen. Når sant skal sies, husket jeg ikke engang at begivenheten skulle finne sted i dag, før jeg klikker inn på TV2s nettside hvor ordet ‘Skandale!’ breier seg over hele siden. ‘Herregud’, tenker jeg. ‘Hva faen har skjedd? Personskader? … Continue reading "Krise! (- Eller?..)"

2020-02-13 17:25 Hvordan klarer dere det?..

For en tid tilbake, var det en eller annen ‘mamma-blogger’ som skapte litt ‘stå-hei’ ved å henvende seg til oss barnløse med et spørsmål om hvordan en kunne få fylt dagene uten barn. Mange så det litt som en fornærmelse, mens det for meg trigget frem spørsmålet; Hvordan i himmelens navn klarer dere å kombinere … Continue reading "Hvordan klarer dere det?.."

2020-02-11 20:36 Hva alle jenter gjør, men aldri innrømmer!..

Det er faktisk en god del ting nær sagt alle jenter gjør i all hemmelighet. – Så tåkelagt er disse, at vi ei heller innrømmer de for hverandre..      Etter hver eneste hårvask, å la seg sjokkere over hårtapet. Å putte brukte klær tilbake i klesskapet.. ..Eller slenger de over en allerede overfylt stol … Continue reading "Hva alle jenter gjør, men aldri innrømmer!.."

2020-02-09 21:46 Dette er virkelig ikke greit!

Da ser det jammen ut til at innlegget mitt har fått ‘passere under radaren’ hva hjemmesiden angår. Dette innebærer kort og greit at det ‘forsvunne’ innlegget kan leses        ->>> HER <<<-     0 kommentarer

2020-02-09 20:23 Verdens beste mamma!

Til tross for at disse ‘foreldre-dagene’ ble definert som ‘høytider/merkedager konstruert av og for handelsstanden’ hjemme hos oss, syntes det alikevel på sin plass med en aldri så liten blogg-markering i anledning morsdagen. Vi har nå engang å gjøre med verdens beste mamma her..       Ja, de fleste som er vokst opp i ‘møblerte … Continue reading "Verdens beste mamma!"

2020-02-09 18:39 Dette er ikke et alternativ!!

I det jeg skrollet nedover TV2’s nettside, klikket jeg etterhvert inn på artikkelen som skulle sette kaffen rett i vrangstrupen: Det har seg nemmelig slik at mangemillionæren Peter Dawes har gått ut med hva han selv anser for å være et genialt boligalternativ for det stadig økende antallet hjemløse i London og andre storbyer; Sammenkoblede … Continue reading "Dette er ikke et alternativ!!"

2020-02-07 11:40 U-ærlig Talt!

En kommer stadig over personer som hardnakket hevder at de aldri lyver, -uansett tid, sted, og hva sannheten enn måtte være. Sannheten kommer alltid frem, hevdes det, akkopagnert av standardparolen om at ærlighet varer lengst.. Vel.. Jeg kan jo selvsagt ikke påstå at så ikke er tilfelle for alle de som påberoper seg denne uforbeholdne … Continue reading "U-ærlig Talt!"

2020-02-05 22:20 5 ting som bør unngås på sosiale medier!

Om du er aldri så glad i å dele løst og fast fra livet ditt i sosiale medier, er det visse ting du absolutt bør unngå..       Saken er nemmelig slik at det er enkelte ting som legges ut som på ulike vis kan forårsake betydelig skade, og som derfor bør unngås. Du er … Continue reading "5 ting som bør unngås på sosiale medier!"

2020-02-04 21:44 Uakseptabel opptreden av Vixen-vinner!

Tidligere Paradise hotel -deltager, nå blogger og Instagramprofil, Kristin Gjeldsvik, benyttet takketalen (som kan sees her) etter å ha mottatt prisen for ‘årets sterke mening’ til å hudflette den nå avtroppede medblogger Sophie Elise Isaksen. Uansett hva en måtte mene om Isaksen og hennes virke, kan det da virkelig ikke være aksept for den opptreden hun … Continue reading "Uakseptabel opptreden av Vixen-vinner!"

2020-02-03 16:41 Kvinneguidens topp 3!

Da er det atter igjen bare å holde seg fast og stålsette seg for en dose førsteklasses idioti, folkens, for her kommer en ny runde med kåring av kvinneguidens galeste!       Hva er grunnen til det?  Et mer tomhjernet spørsmål lar det seg vel neppe gjøre å stille.. Jeg siterer:  “Noen som kan forklare … Continue reading "Kvinneguidens topp 3!"

2020-02-02 17:12 Jeg tilstår..

Mens en del ble avslørt, det være seg enten umiddelbart eller over tid, var det også en del av min barndom- og ungdoms synder som jeg kom unna med. Forhåpentligvis er foreldelsesfristen nådd, slik at jeg slipper å bli gjort arveløs når jeg nå for første gang avslører de groveste av oppvekstens synder for aller … Continue reading "Jeg tilstår.."

2020-01-31 07:30 Kjente lesere var det største hindret..

I anledning årsdagen siden bloggens (temmelig spede) begynnelse, spretter minnene fra den gang opp som paddehatter, hvorpå det automatisk følger en sammenligning med hvordan ståa er pr. i dag. Utkommet av denne sammenligningen kan i mitt tilfelle enkelt sammenfattes i én setning; Den nåværende utgaven av denne bloggeren er en moderert utgave av den visjonæren … Continue reading "Kjente lesere var det største hindret.."

2020-01-29 19:25 Konstruert krise!

Fra den ene dagen til den neste, gikk Corona fra å være ølet som serveres med en limebit i flasketuten til å bli lansert som svartedauen a-la 2020. Nyhetsoverskriftene skriker KRISE, hvorpå de følger opp med bilder av innkapslede mennesker som bæres ut av fly, osv av helsepersonell iført hvite ‘romfartsdrakter’ for å doble det … Continue reading "Konstruert krise!"

2020-01-23 06:39 Insta-Fientlig!

Som de fleste andre, sørger jeg for å fremstå såkaldt ‘insta-vennlig’ i sosiale medier. Men som oftest er fremtoningen langt mindre vennlig i så måte. Når sant skal sies, er den vel heller ganske ‘Insta-fientlig’..      Jeg husker da Instagram slo igjennom (om en kan bruke det uttrykket), og hva det i utgangspunktet ble … Continue reading "Insta-Fientlig!"

2020-01-21 16:36 Klima-ekstremisme!

2019 var året Greta Tunberg gikk fra å være en anelse eksentrisk svensk skolejente til et verdensnavn i løpet av en snau toukersperiode. Hva som begynte som en kuriositet i slutten av nyhetssendingen, eksploderte i et inferno av streikende skoleelever med et unisont raseri mot alt fra energiutvinning til industri, og brått hadde en ny … Continue reading "Klima-ekstremisme!"

2020-01-15 20:15 Drukner i spam mens Analytics forsvinner sporløst!

Mens spammen i kommentarfeltet nærmest har eksplodert i løpet av de siste dagene, har Google Analytics -funksjonen (hvilket vil si oversikten over aktiviteten her på bloggen) atter en gang har forsvunnet sporløst fra den ene innloggingen til den andre. Slikt er særs irriterende for en blogger..       Som noen av dere antagelig husker, er … Continue reading "Drukner i spam mens Analytics forsvinner sporløst!"

2020-01-13 13:58 Lærer aldri!

Etter sigende skal den laveste formen for bevisst tenkeevne være den rotter, i motsetning til f.eks insekter, utviser ved å forstå at de er nødt til å gå for en annen løsning/ vei dersom de stanger i veggen mange nok ganger. Jeg, derimot, syntes å være som flua; Jeg lærer aldri, da jeg fortsetter å … Continue reading "Lærer aldri!"

2020-01-09 16:58 Kvinneguidens topp 3

Juleferien har gått over i historien sammen med andre tiår i det 21 århunderet, men Kvinneguiden leverer like fullt! Her følger denne rundens ‘topp 3’ av det galeste av det gale i dette galskapens diskusjonsforum.       ⇒  ‘Kan man få sparken for dette?..’  Jeg siterer:  Jobber ved en kafé. Om jeg har den tidligste … Continue reading "Kvinneguidens topp 3"

2020-01-07 13:33 Vakker rasisme!

Tro det eller ei, men denne overskriften er faktisk ikke en usmakelig click.bait. Det har seg nemmelig slik at make-up artisten og Instagramprofilen Ghadeer Sultan beskyldes for hets, rasisme og det som værre er etter at hun la ut bilder av seg selv sminket fra sitt hvite/europeisk utseende ‘selv’ til en sort kvinne. Om denne … Continue reading "Vakker rasisme!"

2020-01-04 15:27 Bloggen har bursdag!

Det skjedde i det herrens år 2018: Harald V var kongen av Norge, kongens beslutninger ble tatt av Erna Solberg på 5. året, og de ‘Gryende tider’ så dagens lys..       De ‘Gryende tider’ ble imidlertid ikke innført ‘just like that’. De første månedene, glimtet de bare til gjennom sporadiske innlegg, og bloggen som … Continue reading "Bloggen har bursdag!"

2020-01-04 11:05 Falskt som faen!

25. desember 2019 skulle bli den siste i Ari Behns liv,  hvilket forsmedelig nok også skulle vise seg å bli hans første dag som anerkjent kunstner, forfatter, -og menneske..        Jeg kjente ikke Ari Behn, men jeg digget annerledesheten hans. Før nyheten om hans tragiske bortgang 1. juledag, syntes det imidlertid ikke å … Continue reading "Falskt som faen!"

2019-12-31 19:42 Julen i bilder

Etter vel overstått julefeiring, har jeg satt sammen en aldri så liten bildekolleksjon fra begivenheten.     Etter å ha tilbragt julaften og 1 juledag hos mor,  er det juleselskap, inkl ny runde med pakkeåpning med far på 2 juledag..     0 kommentarer

2019-12-23 19:47 Det skjedde i de dager..

Hei hå, nå er det jul igjen, folkens! – Og i den anledning, kom jeg på ideen om å leke meg med spørsmålet om hvordan et fremtidig juleevangelie ville tatt seg ut dersom den frelseren som etter sigende så dagens lys i Israel for drøye 2000 år siden, istedet gjorde sin entré i Norge anno … Continue reading "Det skjedde i de dager.."

2019-12-22 14:57 Dette kan vi da ikke finne oss i!

Sterke samfunnskrefter har langt på vei klart å tabubelegge begrepet ‘snikislamisering’ ved å benytte seg av det alltid-fungerende ‘rasisme-kortet’. Sett i sammenheng med den utvikling samfunnet syntes å ta, er jeg mildt sagt urolig for hvilke konsekvenser dette vil føre til hva angår våre verdier og den norske kulturarv..       Det begynte med moskeer, … Continue reading "Dette kan vi da ikke finne oss i!"

2019-12-19 15:45 Beholder jobben uansett..

Liksom ‘alle andre’ bloggere, har også jeg som overordnet mål om å nå ut til flest mulig, og derav også kunne leve av inntekten fra denne alene. Langt mer atypisk er det imidlertid at jeg etter alt å dømme vil fortsette som resturantmedarbeider uansett hvor høy inntjening bloggen måtte gi..      At dette kan … Continue reading "Beholder jobben uansett.."

2019-12-14 02:29 En skremmende erkjennelse

Praktisk talt ethvert menneske lever i den overbevisning at intet ville gagnet samfunnet mer enn å kunne bekjempe kriminaliteten. Tanken på dette utopiske scenario gir umiddelbare assosiasjoner til et nasjonalt Kardemommeby; Et sted der alle, selv de skarve tre vinningsforbryterne som kan sies å utgjøre unntaketsom bekrefter regelen, i realiteten er godmodige ‘teddybjørner’ som kun … Continue reading "En skremmende erkjennelse"

2019-12-09 18:17 Kvalmt!!

Vi ynder å se på oss selv som et sivilisert, sosialt veltilpasset, og ikke minst hygenisk folkeferd. Men det er faktisk urovekkende mange vaner som går igjen hos store deler av befolkningen, -på tvers av alt som er av samfunnslag og grupperinger som i beste fall ‘bare’ er motbydelig å være vitne til. For det … Continue reading "Kvalmt!!"

2019-12-09 06:25 Kvinneguidens topp 3!

Ja, nå skal galskapen atter igjen senke seg over bloggen i det vi foretar atter en kåring av Kvinneguidens aller galeste..      →  ‘Sitter og tisser’. Til tross for at denne galskapens høyborg refererer til kvinner i navnet, er faktisk ikke denne galskapens høyborg så kvinnedominert som en skulle tro.  Det er nemmelig nok … Continue reading "Kvinneguidens topp 3!"

2019-12-08 17:21 Redningen i Julekrisa!

Atter en gang står julen, med all sin glede for døren, hvor det klappes i hender, synges og les. Det grønne. glitrende treet, som vi ser så gjerne mens vi gjør så når vi vasker vårt tøy mens stjernen sees over taket der a jordmor Matja bor. Idyllen fremstilles så grenseløs at den til og … Continue reading "Redningen i Julekrisa!"

2019-12-08 11:12 Den uforklarlige Mandela-effekten!

Forekomsten av uforklarlige hendelser og fenomen, er jo så langt i fra noe nytt. Men at et fullstendig uforklarlig fenomen som [så til de grader] involverer oss alle som en skulle bli stadfestet så sent som i 2010, må jeg jo si tar det hele til et helt nytt nivå!..      I det herrens … Continue reading "Den uforklarlige Mandela-effekten!"

2019-12-08 02:32 Kvalmende godhet..

Liksom intet er så galt at det ikke er godt for noe, er det nok heller ikke noe som er så godt at det ikke er galt for noe, slik som julen. For samtidig som jeg gleder meg som et barn til denne høytiden hvert eneste år, så opplever jeg også juletiden som en regelrett … Continue reading "Kvalmende godhet.."

2019-12-03 18:35 En frihet som har sin pris..

Ved siden av sitt engasjement innen det spirituelle og paranormale, er Prinsesse Martha Louise og hennes amerikanske kjæreste, Durek Verret viden kjent for sin hyllest av den ‘frie spirit; Det å inneha evnen til å danne seg meninger og oppfatninger uavhengig av de verdier og syn som råder i samfunnet som sådan. Jeg innehar så … Continue reading "En frihet som har sin pris.."

2019-11-30 13:20 Hva om Viggo ikke gjorde det!?..

På forsommeren i år 2000, ble hele kongeriket rystet til grunnvollene da to 8-10 år gamle jenter ble voldtatt og drept i Baneheia like utenfor Kristiansand. I september samme år, blir Jan-Helge Andersen og Viggo Kristiansen pågrepet, mistenkt for ugjerningen. Andersen tilstår umiddelbart, mens den utpekte hovedmannen, Viggo Kristiansen, hele tiden har nektet enhver befatning … Continue reading "Hva om Viggo ikke gjorde det!?.."

2019-11-28 15:15 De beste beauty-hacks noensinne!

Når gode råd er dyre og/eller når en er hinsides sent ute, er intet mer kjærkomment enn kjennskapen til akkurat de rette beauty-hacks’ene for å stille med et freshed og velpleid utseende!      →  Rynkefjerner:  Den desidert mest effektive metoden for å gjevne ut/redusere de rynker som måtte irritere deg, er å plassere en tapebit på … Continue reading "De beste beauty-hacks noensinne!"

2019-11-27 09:34 Homoterapi og idioti

I forbindelse med at avgjørelsens time angående det foreslåtte lovforbudet mot såkaldt ‘homoterapi’ står for døren, er stortinget så vel som folket selvsagt like delt som de pleier å være når det kommer til følsomme saker som dette. Mitt engasjement i dette anliggende, er imidlertid grunnet i ren frustrasjon over at slikt vås i det … Continue reading "Homoterapi og idioti"

2019-11-25 22:20 Ukens galeste fra Kvinneguiden!

‘Hold your horses’, godtfolk! Det er nemmelig atter igjen tid for vår ukentlige kåring av det aller galeste fra nettsamfunnenes ultimate galehus, Kvinneguiden!       →  Når velferdsstaten ryker.  Jeg siterer:.. Hvilke tilstander vil vi få da? Familier som må ta vare på sine multihandicappede barn, foreldre som ber om at for tidlig fødte ikke blir … Continue reading "Ukens galeste fra Kvinneguiden!"

2019-11-23 17:51 Enkle tips for en naturlig glød!

Hvem ønsker vel ikke å ha en kjernesunt utseende hud som har en gjevn tone, og oser av friskhet og vitalitet! Vel.. Det krever faktisk ikke store innsatsen for å oppnå denne gløden..      →  Bruk renseprodukter for ansiktsvasken istedet for såpe: Dette kan fint utføres ved hjelp av renseservietter, hvilket vil si at … Continue reading "Enkle tips for en naturlig glød!"

2019-11-23 02:58 Pervo-Prins eller ei?

Den britiske prins Andrew er, som jeg vil tro de fleste har fått med seg, i ferd med å forårsake den største skandalen i det britiske kongehuset på gudjammerlige tider, noe som vitterlig ikke sier så rent lite.. Nå har det faktisk gått så langt at hans egen mor og bror har gått i bresjen … Continue reading "Pervo-Prins eller ei?"

2019-11-22 06:52 Toppbilder fra start til nå

For ca halvannen uke siden, foretok jeg atter en fornyelse av toppbildet, og i det jeg klikker meg inn i bloggarkivet for å plassere dette siste skuddet på stammen sammen med dets forgjengere. blir jeg bevisst på hvor mange sidetopper det faktisk er blitt etterhvert.. I den anledning, tenkte jeg det kunne være artig å … Continue reading "Toppbilder fra start til nå"

2019-11-21 21:16 Slik kan det ikke fortsette!..

I dag har jeg nok en gang latt meg sjokkere av en historie relatert til hvordan norske barne- og dyrevernsinstitusjoner rennes ned av såkaldte ‘bekymringsmeldinger’ jeg har vanskelig for å se kan være grunnet i annet enn ren & skjær ondskap..      Jeg kan enda huske den gangen den nåværende ordningen med bekymringsmeldinger ble … Continue reading "Slik kan det ikke fortsette!.."

2019-11-21 15:52 Hva skal jeg gjøre?

Jeg har, som en del av dere sikkert kjenner til, hatt særs lite nett-troll aktivitet her på bloggen. At jeg praktisk talt har gått fri for denne utingen til nå, taler sterkt for at jeg også i fremtiden vil få fint lite av dette kastet min vei i forhold til normen blandet oss bloggere. Men … Continue reading "Hva skal jeg gjøre?"

2019-11-20 19:37 Mine ondeste øyeblikk..

Er det noe jeg har tatt til meg i løpet av min tid som blogger, er det at ‘er man en blogger, så er man en blogger’. Det være seg om en definerer seg som en samfunns-/samtidsblogger eller ei.. – Og når en først gjør noe, så får en gå ‘all in’, ellers er det … Continue reading "Mine ondeste øyeblikk.."

2019-11-19 22:40 Frustrerende medisinering!

Dere som har vært innom i løpet av den siste uka, har antagelig fått med dere at hunden min, Ferrari, har pådratt seg en kraftig bronkitt, og han må i den anledning innta 3 tabletter daglig i min. 12 dgr til. I den forbindelse, føler jeg nå at vi er kommet dithen hvor det må … Continue reading "Frustrerende medisinering!"

2019-11-19 15:24 Fint så lenge det varte!..

Bare et aldri så lite minne-innlegg om hvor fint og vakkert, lyst og lystig det var i de 3 dagene vi fikk før november fikk gjenerobret værkontrollen, og formlig ‘spydde’ sin grå og nitriste elendighet over den hvite idyllen som fikk sneket seg inn for en 3-4 dager..     Jeg hater virkelig november, og … Continue reading "Fint så lenge det varte!.."

2019-11-19 09:36 Ukens galeste fra Kvinneguiden!

Da er det atter igjen tid for ukens kåring av det galeste fra ‘galehuset’ her på bloggen! Så da er det bare å holde seg fast, folkens, for Kvinneguiden skuffer aldri!..       ⇒  Hår på puppen!  Ja, hva skal en si, bortsett fra ‘stakkars menneske’.. – Ikke pga det ikke-eksisterende problemet, men pga den … Continue reading "Ukens galeste fra Kvinneguiden!"

2019-11-18 22:08 Nå er jeg så drittlei deg!

‘Kjære’ Stevloni..  Vet du, nå er jeg så jævla lei av deg og den dritten du forsøker å selge gjennom å ‘spamme’ ned kommentarfeltene mine at jeg holder på å spy!..      For dette har vi da vitterlig snakket om før, Stevloni, og dersom det skulle være nødvendig med en påminnelse, er det bare … Continue reading "Nå er jeg så drittlei deg!"

2019-11-18 20:19 Dette holder bare ikke mål!

Jeg er akkurat hjemkommet etter å ha vært en tur apoteket, der jeg ble ekspedert av et kvinnemenneske som vel må sies å være så uegnet for et serviceyrke som det er menneskelig mulig å få blitt..      Den respektive opplevelsen, skjedde i forbindelse med at jeg var nødt til å hente ut resten … Continue reading "Dette holder bare ikke mål!"

2019-11-17 21:43 Upopulære meninger (3. utgave)

Politisk korrekthet har liksom aldri vært min greie, med det som følge at jeg har en del synspunkter som (virkelig!) strider mot allmennhetens oppfatning. -Og siden de to foregående innleggene med dette som tema, hvilke du finner HER og HER, har blitt svært så godt mottatt, følger jeg liksågodt opp med en tredje utgave:..     … Continue reading "Upopulære meninger (3. utgave)"

2019-11-16 23:15 Ulikhet for loven..

Ja, da var katta ute av sekken. – Ja iallefall den ene av dem! ‘Voldskatta’ er fremdeles inne i sekken, -altså skjult for offentligheten, mens svindlerkatta ble i går helt kodekulls ut med hele nasjonen som tilskuere. Fra å være noe så diffust som en realitykjendis i 20-årene som var siktet i en svindelsak, er … Continue reading "Ulikhet for loven.."

2019-11-16 00:19 Lykken er å være sliten

Jeg kommer til stadighet over diskusjoner med utspring i hentydninger om at en betydelig andel av de trygdede her til lands mer eller mindre er ‘snyltere’ som ikke gidder å jobbe. Selv er jeg imidlertid overbevist om at så ikke kan være tilfelle, da jeg ikke kan forestille meg å frivillig skulle frasi meg det … Continue reading "Lykken er å være sliten"

2019-11-13 15:02 Hovedansvarlig, men slipper å ta ansvar!

Det er ingen tvil om at noe måtte gjøres for å bekjempe det økende kroppspresset, som igjen førte til noe tilnærmet en allmenn bersjerk-gang hva utseende-fiksing angikk i løpet av første halvdel av fjordåret. At dette har minsket betraktelig i løpet av det siste året, er det ingen tvil om, selv om det fremdeles ikke … Continue reading "Hovedansvarlig, men slipper å ta ansvar!"

2019-11-12 17:15 Årets siste ex er hentet fra stranden, og jeg kårer vinnerne!

Dere som har fulgt bloggen en stund, er jo allerede klar over at min ‘guilty-pleasure’ nr.1 er skandale-realityen ‘Ex on the beach’. Etter å ha gasset meg i krangler, intriger, og utagerende opptreden på alle fronter, har årets siste ex åpenbart seg på  stranden, uten at noen vinner(e) er kåret, som seg hør og bør … Continue reading "Årets siste ex er hentet fra stranden, og jeg kårer vinnerne!"

2019-11-12 12:04 Slik får du viljen din!..

Er du som meg, har du et behov for å bli ‘hørt og sett’ i den betydning at det å få gehør for ens ideer og forslag er av avgjørende betydning for selvfølelsen. Dette er imidlertid ikke like lett bestandig, da det selv med de beste argumenter ofte kan være vanskelig å få gehør. Men … Continue reading "Slik får du viljen din!.."

2019-11-11 15:23 Svar når folk snakker til deg!

Hva er det egentlig som skiller blogg-formatet fra andre former for utgivelser? Mange vil kanskje påpeke bruken av bilder, men det er faktisk mange blogger hvor bilder ikke er en nevneverdig del av konseptet. Videre spenner formatet fra reiseliv, mote og skjønnhet til de mest alvorlige samfunnsrelaterte tema og alvorlig sykdom. Slik jeg ser det, … Continue reading "Svar når folk snakker til deg!"

2019-11-11 13:09 Nordmenn er sære!

Stadig fler av oss bor alene, og i følge SSB er det per i dag ca en halv million aleneboere her til lands, hvilket vil si en av ti. -Og dette tallet gjelder kun de som bor alene i ordets fulle betydning, dvs uten hjemmeboende barn. Hvor mange som lever uten en partner, måtte dermed … Continue reading "Nordmenn er sære!"

2019-11-10 23:59 Navn: Gry / Alias: Dorthe..

Jeg kan jo ikke bare sitte her og blogge dag ut og dag inn. Jeg må faktisk ut av huset for å tjene til livets opphold også, hvilket hovedsakelig gjøres på en lokal resturant hvor trivselsnivået er upåklagelig. Siden denne resturanten er en del av et kompleks, og min stilling favner bredere enn kun servitør, … Continue reading "Navn: Gry / Alias: Dorthe.."

2019-11-09 23:36 Kvinneguidens aller galeste!

Ja, da er det atter en gang tid for ukens kåring av det aller galeste i dette galskapens diskusjonsforum!      Norge er dritt!  Er selv en etnisk norsk kvinne på 25 men jeg hater Norge. Har bodd noen år i utlandet og kommer til å emigrere når utdannelsen er over. Jeg vil bidra minst … Continue reading "Kvinneguidens aller galeste!"

2019-11-08 14:00 Fra livredd til lettet..

Jeg våknet grytidlig i morges etter knapt å ha sovet i det hele tatt, i full visshet om at dagen i dag mest sannsynlig ville bli en av de værste i mitt liv.  Lettelsen over at det ikke ble så, er rett og slett ubeskrivelig..      Kl. 09;00 ->  Hunden min, Ferrari (13) har … Continue reading "Fra livredd til lettet.."

2019-11-07 17:45 Og det påstås at jeg ikke har barn!..

Javel, så har jeg ikke bare valgt bort å få egne avkom, men adopterte arvinger der med. Men jeg vil alikevel ha meg frabedt påstander om at jeg ikke vet hvordan det er å ha barn, for jeg har nemmelig syv av de. Syv lodne barn med fire bein og hale som later til å … Continue reading "Og det påstås at jeg ikke har barn!.."

2019-11-07 01:14 Slike mennesker er det ikke håp for..

Vi har alle våre feil, det er ikke dét.. Men for det første, er de som regel ikke av en slik karakter at folk skyr vårt selskap, og for det andre, er de fleste av oss både villige og kapable til å jobbe med disse om så skal være. Men de fleste av oss har … Continue reading "Slike mennesker er det ikke håp for.."

2019-11-06 19:14 The Broke and the Beautiful (English)

Even though I don’t write about fashion & beauty [at least I haven’t up until now], I’ve actually got more experience within the area than most people. I’ve got a good 10 years as a skin therapist and 18 years of modelling, so I figured it’s time to share some of the beauty-hacks I’ve gained … Continue reading "The Broke and the Beautiful (English)"

2019-11-05 15:16 Mine merkeligste matvaner

Det finnes mennesker som har de merkeligste matvarepreferanser, og jeg er et slikt menneske.. Her følger de av mine matvaner som andre har vanskelig for å forstå seg på..      Jeg foretrekker brusen lunken fremfor kald, liksom jeg liker kaffen lunken fremfor varm. Det samme prinsippet gjelder nær sagt alt i matveien; Kjøleskapmat må … Continue reading "Mine merkeligste matvaner"

2019-11-04 17:02 Hva faen!?..

I det jeg klikker meg inn for å lese dagens nyheter, blir jeg møtt av et oppslag som viser en mann som har stappet en ball hvis størrelse later til å befinne seg et sted mellom golfball og biljardkule inn i munnen under overskriften; “Bisarr trend sprer seg i sosiale medier!” Jeg mener.. HÆ!?.. Dette … Continue reading "Hva faen!?.."

2019-11-03 12:55 Kunsten å tilgi det utilgivelige..

Hvor langt kunne du strukket deg m.h.t tilgivelse for grove svik fra dine nærmeste? Ville du ha kunnet tilgi en som feilaktig utpekte deg som seksualforbryter eller morder? – Eller en som har myrdet eller på annen måte forbrutt seg grovt mot deg selv eller noen av dine nærmeste, for den saks skyld?.. Vel.. Det … Continue reading "Kunsten å tilgi det utilgivelige.."

2019-11-03 01:35 H*n har scoret over evne!..

Hvem blir vel ikke fra tid til annen slått av tanken; ‘Shit, h*n har virkelig scoret over evne!..’  Om en misliker disse kjensgjerningene aldri så sterkt, er det ikke til å komme utenom at en nå og da møter på par hvorav en blir slått av hvor mye mer attraktiv den ene parten syntes å … Continue reading "H*n har scoret over evne!.."

2019-11-02 17:29 8 varselstegn på en sykelig sjalu partner!

Å leve med en sykelig sjalu partner, er rett og slett ødeleggende. Vissheten om at selv den minste ting vil føre til et tredjegradsforhør, kjeft, ‘silent treatement’, eller hva det måtte være, for ikke snakke om stadige kontroller av mobil, PC, o.l er særdeles anstrengende og uholdbart i lengden.  Problemet er at sjalusi ofte er … Continue reading "8 varselstegn på en sykelig sjalu partner!"

2019-11-01 08:00 Jeg er sjokkert!!

I det jeg sitter og sløver mens jeg i en delvis bevisst, delvis søvngjengende tilstand blar meg nedover en opplisting av humoristiske/sprø innslag fra ‘the world wide web’ som et mantra i en nærmest transelignende tilstand, får jeg oppvåkningen fra helvete rett i fleisen.. For bak denne linken skjulte det seg nemmelig hva som må … Continue reading "Jeg er sjokkert!!"

2019-10-31 12:28 Oppførsel jeg ikke forstår meg på

Vi alle er jo forskjellig, og jeg anser meg selv for å ha en ganske høy toleranseevne og forståelse ovenfor de hvis personlighet, livssyn og livsstil er annerledes enn min. Jeg er typen som spør når det er noe jeg lurer på, for så å overlate det til vedkommende å avgjøre hvorvidt dette er noe … Continue reading "Oppførsel jeg ikke forstår meg på"

2019-10-30 19:32 Kvinneguidens galeste!

Ny uke, hvilket betyr at tiden er inne for en ny tur inn i galskapens univers!.. Det er med andre ord tid for den ukentlige kåring av Kvinneguidens galeste!      ‘Hold your horses, godtfolk, ’cause this is gonna be one helluva of a ride!..’    ♠  Lesbisk kongehus?   En burde vel egentlig spare det beste … Continue reading "Kvinneguidens galeste!"

2019-10-29 15:51 Hva er greit å gjøre for flere følgere?

I kjølvannet av at Instagram (som eies av Facebook med Mark Zuckerberg i spissen) nå har gått ‘all in’ for å få satt en stopper for tjenestene som muliggjør kjøp av falske følgere (dvs. at det legges til et fingert antall registrerte følgere), har spørsmålet om hvorvidt det er OK med ‘kjøp’ av reelle følgere … Continue reading "Hva er greit å gjøre for flere følgere?"

2019-10-29 02:45 Det værste jeg vet ‘fra A til Å’

Da innlegget desverre falt ut av systemet, og derav ikke lot seg publisere på ordinært vis, er det ikke annet å gjøre enn å presentere det på den indirekte måten..  En gjennomgang av de i mine øyne værste ting fra A til Å, får du altså HER. 0 kommentarer

2019-10-29 02:14 Anti-favoritter fra ‘A til Å’

Som en naturlig følge av gjennomgangen av mine favoritter fra A til Å i dette innlegget, er turen nå kommet til en tilsvarende gjennomgang av det motsatte, -altså det som ‘suger’ mest..      Arroganse  -> Et ubeskrivelig usjarmerende personlighetstrekk som på toppen av det hele røper manglende innsikt i/forståelse av livets realiteter. Brokkoli  ->  … Continue reading "Anti-favoritter fra ‘A til Å’"

2019-10-28 18:21 Hvorfor forsure tilværelsen vår?

Atter en gang er klokkene satt en time tilbake, slik at mørket kommer en time tidligere, som for å være sørge for at færrest mulig får med seg så mye som en strime av dagslys på en vanlig hverdag. Ironisk nok, er de fem månedene vi ikke har sommertid de fem månedene vi har behov … Continue reading "Hvorfor forsure tilværelsen vår?"

2019-10-25 22:42 Hvor vakker du?.. Det gyldne snitt gir deg svaret!

..- Eller er skjønnheten for relativ til at den lar seg utregne basert på graden av symmetri? (De lærde strides..) Hva som ansees for å være vakkert, er jo til en viss grad subjektivt, i tillegg til at vårt syn på dette unektelig farges av tidens trend i den kulturen vi tilhører. Men det finnes … Continue reading "Hvor vakker du?.. Det gyldne snitt gir deg svaret!"

2019-10-24 17:53 Slik får du Sex-Appeal!

På spørsmål om hva en er ute etter i en partner, vil svaret gjevnt over være en som er så attraktiv som mulig, kombinert med en personlighet som matcher vår egen. Men for å finne den rette, kreves det at en har en utstråling som blir lagt merke til. – Og i dette, ligger det … Continue reading "Slik får du Sex-Appeal!"

2019-10-23 21:47 Friends with benefits; Sex kun for sexens skyld. -Eller?..

Vi er et moderne og frisinnet folkeferd hvor det med tiden er blitt svært så vanlig at vennepar inngår en overenskomst om å innkludere sex i relasjonen, men da kun for sexens skyld. Partene har ingen romantiske følelser for hverandre, ingen ønsker om å inngå noe forhold, og relasjonens status er og blir venner. Det … Continue reading "Friends with benefits; Sex kun for sexens skyld. -Eller?.."

2019-10-22 20:10 ‘Det var nå faen til skrivesperre og, da!’ -blues..

Med fire innlegg så hinsides intetsigende i sin elendighet at de ikke engang var verdige en plass i den virtuelle søppeldunken på samvittigheten, er det ikke annet å få gjort enn å kapitulere.. Jeg trer dermed av for dagen med flagget til bunns i form av det følgende makkverk av et dikt i den totale … Continue reading "‘Det var nå faen til skrivesperre og, da!’ -blues.."

2019-10-21 17:08 Splitter i personligheten..

Ikke sånn å forstå at det er noe unikt ved at ulike sider av en selv kommer til uttrykk på jobb og privat. Det er faktisk så langt jeg kan fatte og begripe en forutsetning for å i det hele tatt kunne fungere i de fleste jobber. Men jeg har imidlertid enda til gode å … Continue reading "Splitter i personligheten.."

2019-10-21 01:37 Kvinneguidens aller galeste..

Kvinneguiden er ikke bare Norges største diskusjonsforum. Det er også fylt til randen av såkaldte ‘haters’, eller ‘nett-troll’, om du vil, samtidig som det vel må kunne sies å skorte litt på allmennkunnskapen sånn gjengs over.. Tro det eller ei, men når disse individene som praktisk talt livnærer seg på å lage kvalm på nett … Continue reading "Kvinneguidens aller galeste.."

2019-10-17 23:58 Kvinnlige terrorister er også terrorister..

Av en eller annen grunn lar enkelte andre og tredjegenerasjons innvandrere seg radikalisere, og det så til de grader at de drar avgårde til Syria for å melde seg til tjeneste som IS-krigere, hvilket vil si at de går i krigen FOR terror. Velger en å ta denne turen til Syria, burde i mine øyne … Continue reading "Kvinnlige terrorister er også terrorister.."

2019-10-16 16:00 Favoritter fra A til Å

Favoritter fra A til Å som virkelig gjør livet verdt å leve:      Ananas -> Verdens beste frukt som faktisk er like god varm som kald, stekt som rå og hermetisert som fersk. Bloggen -> Mitt talerør til verden! Cairn-terrier -> Verdens søteste hunder! Dynen min -> Hva er vel bedre enn å krølle … Continue reading "Favoritter fra A til Å"

2019-10-15 14:44 #nejtillnäthat – Flott svensk intiativ jeg ønsker mange vil støtte!

Svenske prins Carl Philip og hans kone, prinsesse Sofia er svært engasjerte i kampen mot netthets, da dette er noe de selv virkelig har fått kjenne på kroppen. Nå er det imidlertid ikke lenger ‘bare’ gjennom å snakke om dette og dele egne erfaringer. I forrige uke lanserte de nemmelig hashtag -kampanjen #nejtillnäthat .    … Continue reading "#nejtillnäthat – Flott svensk intiativ jeg ønsker mange vil støtte!"

2019-10-14 18:30 Er NAV’ere og trygdede en byrde for samfunnet?

Norge har i følge FN verdens mest velutviklede velferds- og trygdeordninger. Dette er jo i utgangspunktet noe å være stolt av, men det er også mange som mener det er alt for lett å kunne livnære seg på statens regning slik det fungerer i dag. For en betydelig andel av befolkningen assosierer faktisk langtidsledige (såkaldte … Continue reading "Er NAV’ere og trygdede en byrde for samfunnet?"

2019-10-14 06:31 Hvordan bryter man ut av et vennskapsforhold?

Nå og da hører en om folk som har- eller har planer om å bryte ut av et vennskapsforhold uten at det foreligger noen spesifikk grunn. Jeg er evig takknemmelig for ikke å ha havnet i en slik situasjon hvor jeg er så lei av en venn at jeg ser meg nødt til å avslutte … Continue reading "Hvordan bryter man ut av et vennskapsforhold?"

2019-10-12 18:27 Hva jeg liker best ved meg selv

Av en eller annen grunn, har det blandt oss skandinaver oppstått en kultur som går ut på at det ikke er sosialt akseptabelt å erkjenne egen dyktighet, positive sider og gode egenskaper. For meg, er imidlertid dette en like selvsagt del av det å tilegne seg selvinnsikt som det å være kjent med sine dårlige … Continue reading "Hva jeg liker best ved meg selv"

2019-10-12 12:04 Nei, ingen Viagra på meg, takk..

Ja, da ser det ut til at teknikken sviktet, slik at jeg blir nødt til å presentere det siste innlegget ved å linke det herfra..  Det respektive innlegget som er en anmodning til de som står bak den siste tidens eskallerende spamming av salgssteder for illegale medikamenter generelt og Viagra spesielt, er å finne  ->>> … Continue reading "Nei, ingen Viagra på meg, takk.."

2019-10-12 11:44 Nei takk, ingen Viagra på meg i dag heller..

Kjære spammer av kommentarfeltet mitt..  Jeg er redd dere har bommet grovt når det kommer til publikum dere har rettet markedsføringen deres mot ved å ‘spamme’  kommentarfeltet hos meg. For min egen del, kan jeg opplyse at selv om jeg skulle vært dum nok til å klikke meg inn på ‘spammede’ linker, ville Viagra fremdeles … Continue reading "Nei takk, ingen Viagra på meg i dag heller.."

2019-10-11 22:59 Tidenes mest idiotiske støtteordning!

Det kom meg akkurat for øret at samtlige personer med ADHD vil få innvilget kr. 600,- i støtte for klær om de bare sender inn en søknad. Begrunnelsen er at disse visstnok både skal slite mer på klær og sko enn andre, samt at de glemmer de igjen hyppigere. Om ikke dette var idiotisk nok … Continue reading "Tidenes mest idiotiske støtteordning!"

2019-10-09 20:22 Google analytics er sporløst forsvunnet!

For et drøyt halvår siden, ‘krasjet’ Google analytics -funksjonen min (hvilket er tjenesten som gjør oss i stand til å følge med på antall besøkende på bloggen til enhver tid) første gang, da den hos meg, som hos flere medbloggere her på portalen, plutselig sluttet å registrere noe som helst. Etterhvert fikk da også jeg … Continue reading "Google analytics er sporløst forsvunnet!"

2019-10-08 20:14 Små ting som irriterer meg grenseløst

Enkelte ting irriterer meg grenseløst, til tross for at jeg er fullstendig klar over at de er bagateller det er helt meningsløst å la seg affisere av. – Like fullt, evner jeg bare ikke å la være..     ⇒  Gramatikkfeil:  Dette går meg fullstendig på nervene både når det forekommer i norske/skandinaviske tekster og i … Continue reading "Små ting som irriterer meg grenseløst"

2019-10-08 04:28 Den totale mangel på selvinnsikt..

Jeg har ikke tall på alle de gangene jeg har latt meg sjokkere av noe som skjer som overgår selv mine villeste fantasier med bravur. Ut i fra alt jeg har sett og opplevd, skulle en tro jeg knapt kunne la meg sjokkere lenger, men jeg fikk nettopp atter igjen en bekreftelse på at verden … Continue reading "Den totale mangel på selvinnsikt.."

2019-10-07 19:57 Bloggeren Gry har blitt gjenkjent på gaten!..

Siden jeg bla.a var et omtalt idrettshåp i tenårene og siden har jobbet i scerviceyrker som hudterapaut og resturantmedarbeider, er jeg jo forsåvidt vant til å bli gjenkjent av folk jeg ikke nødvendigvis drar kjensel på selv. Eventualiteten for at jeg en dag skulle bli gjenkjent som bloggeren Gry på gaten generelt, og at dette … Continue reading "Bloggeren Gry har blitt gjenkjent på gaten!.."

2019-10-06 07:40 Orange is the new black (i anledning Frodiths catwalk -challenge)

Så var det dags for den siste fargen i Frodiths catwalk-challenge; Orange:..    Siden orange (og orangetoner som fersken) er den fargen jeg kler aller dårligst i hele spektret, er klesbeholdningen fullstendig blottet for denne fargen. -Her finnes ingen gammel regnjakke, -ja det finnes ikke enganng et plagg som har sp mye som ei stripe av … Continue reading "Orange is the new black (i anledning Frodiths catwalk -challenge)"

2019-10-06 06:44 The pink-panter (i anledning Frodiths catwalk -challenge)

Så var vi kommet til dag 5 i Frodiths catwalk-challenge, hvilket innebærer at denne dagen i sin helhet er viet til feiringen av fargen rosa med alle dens nyanser..      ..- Og i det jeg skrollet nedover i arkivet for å se om jeg allerede hadde noe bilde(r) som var denne rosa dagen verdig, kom … Continue reading "The pink-panter (i anledning Frodiths catwalk -challenge)"

2019-10-03 17:04 Green-day (i anledning Frodiths catwalk -challenge)

Så var turen kommet til dag fire i Frodiths fargerike catwalk-challenge, og dag fire er i denne sammenhengen synonymt med ‘the green day’.      Utenomjordiske besøkende blir jo til stadighet referert til som ‘grønne menn’, men så vidt jeg vet har det til dags dato ikke vært en eneste henvisning til noen ‘grønne kvinner’, -inntil … Continue reading "Green-day (i anledning Frodiths catwalk -challenge)"

2019-10-03 15:06 Upopulære meninger (del 2)

For et par uker siden delte jeg et utvalg av de mest kontroversielle meninger, holdninger og synspunkter jeg har HER. Dette innlegget skulle bla a vise seg å inspirere medbloggere til å ta for seg et par av disse emnene i separate innlegg (du kan bla.a lese Vestfrøkens refleksjoner ang. hva som faller inn under … Continue reading "Upopulære meninger (del 2)"

2019-10-03 06:56 Tegn som viser at en person er til å stole på!

Om du er som meg, elsker du å stifte nye bekjentskaper med morsomme og interessante mennesker. Men denne åpenheten innebærer unektelig en risiko for at de du møter vil vise seg å ikke være den personen de har gitt seg ut for å være, men en du ikke kan stole på et sekund.. Heldigvis finnes … Continue reading "Tegn som viser at en person er til å stole på!"

2019-10-02 17:42 Gult er kult (i anledning Frodiths catwalk -challenge)

..Også var det dags for å ikle seg det gule i anledning Frodiths catwalk-challenge. Nå viser det seg imidlertid å være ganske så stusslig med gult i både klesbeholdning og bildearkiv for mitt vedkommende..  Men jeg fant nå i det minste frem til et bilde av nyere dato hvor jeg er ikledd et gult plagg, hvilket … Continue reading "Gult er kult (i anledning Frodiths catwalk -challenge)"

2019-10-02 16:49 Baby-blue (i anledning Frodiths catwalk -challenge)

I anledning Frodiths catwalk-challenge, er turen kommet til å kle seg opp i blått..         2 kommentarer

2019-10-02 05:29 Mobbing er et problem også blandt voksne!

At mobbing kan være et problem på arbeidsplassen liksom i skolegården, er jo viden kjent. Men hvor mange dette dreier seg om, hadde iallefall ikke jeg den ringeste anelse om før jeg nylig kom over resultatet av en undersøkelse som viste at hele 1 av 12 mennesker opplever mobbing på sin arbeidsplass! Dette er tall … Continue reading "Mobbing er et problem også blandt voksne!"

2019-10-01 21:59 Lady in red (I anledning Frodiths Catwalk -challenge)

I anledning Frodiths catwalk-challenge, trår jeg til med et bildedryss med meg selv i hovedrollen som ‘the lady in red’..       6 kommentarer

2019-10-01 19:37 Løgnene jeg har blitt fortalt..

Jeg har, viser det seg, levd med en illusjon om at jeg aldri ble løyet for som barn. Grunnet mine foreldres bunnløse ærlighet angående alt fra julenissen og påskeharen til hvordan i heiteste den babyen som skulle bli min bror i sin tid klarte kunststykket å komme seg inn i magen til moren min, har … Continue reading "Løgnene jeg har blitt fortalt.."

2019-09-27 19:17 Fun-Facts om hunden min, Ferrari

Jeg har til dags dato til gode å møte- så vel som i det hele tatt å høre om en hund som har så mange merkelige ting for seg som min Ferrari..      Ferrari nekter å spise av skål/tallerken, og er livredd hvite papptalerkner. Han må derfor få maten sin servert på gladpack, slik … Continue reading "Fun-Facts om hunden min, Ferrari"

2019-09-27 01:05 Fornærmet for alt!

I mine øyne, er det alt for mange mennesker her i landet som lar seg fornærme av så alt for lite, og generelt skal det stadig mindre til for at folk skal la seg fornærme.  I tillegg har det i løpet av de siste par tiårene dukket opp ting som samfunnet har satt seg fore … Continue reading "Fornærmet for alt!"

2019-09-25 22:19 Høsten i bilder!

Et aldri så lite bildedryss til ære for det naturens fargeshow som karakteriserer denne årstiden, for ikke snakke om frukten og bærene..          2 kommentarer

2019-09-25 15:48 Adlyd, ellers mobber vi deg!!

Så viser det seg at det har blitt ‘trafikkork’ på portalen igjen, slik at innlegget må presenteres via en link..    ->>> KLIKK HER! ->>>     0 kommentarer

2019-09-25 15:10 Gjør som vi sier, ellers henger vi deg ut!!

Tro det eller ei, men dette ble faktisk lagt frem i ramme alvor av et nytt utvalg som har som oppgave å ‘ta’ bloggere og sosiale media -profiler dersom de ‘bidrar til å fremme kroppspress’. I spissen for dette utvalget, finner vi (selvsagt) blogger og Instagramprofil, Kristin Gjeldsvik. – Et utvalg som allerede fra neste … Continue reading "Gjør som vi sier, ellers henger vi deg ut!!"

2019-09-25 10:42 Jeg er et vandrende mirakel (i ordets fulle betydning!!)

..- Og det samme gjelder deg! Oddsene for at akkurat DU, -liksom jeg skulle bli født, er nemmelig beregnet til svimlende 1 av 4 trillioner!      Om du, i likhet med meg selv, i dette øyeblikk sitter å stirrer fremfor deg med et lett forvirret blikk mens du vrir hjernen i forsøk på å … Continue reading "Jeg er et vandrende mirakel (i ordets fulle betydning!!)"

2019-09-25 07:02 Fun-facts fra min rare barndom!

Jeg er på sett og vis en særegen skrue i dag, men det voksne ‘selvs’ egenart er ingenting i forhold til det særdeles merkverdige barnet jeg engang var..      Jeg lagret hele språket i hodet før jeg begynte å snakke:  En treffer nå og da på ‘lightversjoner’ av dette, men jeg dro den helt ut … Continue reading "Fun-facts fra min rare barndom!"

2019-09-24 20:35 Respektløs oppførsel av Skal vi danse -dommerne!

Jeg er blandt de mange som elsker å følge med på TV2s successen ‘Skal vi danse’.  Desverre var ikke lørdagens sending like hyggelig som vanlig, da jeg syntes dommernes tilbakemeldinger til Adrian Sellevold minnet faretruende om mobbing..       Den tidligere ‘Ex on the beach’ -deltageren, modellen og rapperen Adrian Sellevold og hans partner, Lillian … Continue reading "Respektløs oppførsel av Skal vi danse -dommerne!"

2019-09-23 18:56 10 tegn på at du blir manipulert

Enkelte mennesker ser på andre kun som ‘verktøy’ som kan brukes til å skaffe og/eller oppnå det de måtte ønske og behøve. Problemet er at de som regel er særdeles gode til å skjule sine intensjoner, slik at offret gjerne ikke har en anelse om hva de står ovenfor, og ender opp med å bli … Continue reading "10 tegn på at du blir manipulert"

2019-09-22 03:36 5 trekk jeg er mest fornøyd med- og misfornøyd med ved eget utseende

En ting som aldri slutter å forundre meg når det kommer til folks vurdering av eget utseende, er hvor ofte det er slik at trekk den ene er mest misfornøyd med ved seg selv, er trekk andre kunne ‘drept’ for. – Ikke minst gjelder dette for meg, da det faktisk ikke følger noe færre komplekser … Continue reading "5 trekk jeg er mest fornøyd med- og misfornøyd med ved eget utseende"

2019-09-20 13:22 Mine mest kontroversielle meninger

Politisk korrekthet er ikke en faktor jeg tar hensyn til når jeg gjør meg opp en mening. Følgen er dermed at jeg har en del synspunkter som strider mot allmennhetens oppfatning, og her følger et knippe av mine største kontroverser vs den allmenne oppfatning..      →  For meg, er ikke et dyreliv (i betydningen … Continue reading "Mine mest kontroversielle meninger"

2019-09-20 05:27 10 tegn på at du er høysensitiv (empat)

Ca 20% av befolkningen er høysensitive, eller ampater, som det også kalles. Selv ofret jeg ikke engang muligheten for at jeg kunne være blandt disse før en dag jeg av ren kjedsomhet tar en test..      ..Da den innledningsvis nevnte testen slo ut ‘positivt’ på at jeg faktisk var høysensitiv, avfeide jeg det med … Continue reading "10 tegn på at du er høysensitiv (empat)"

2019-09-19 21:17 Hva har jeg i vesken?

Da var det tydeligvis min tur å rammes av teknisk svikt, slik at det siste innlegget ikke kom på forsiden. Derfor er det ikke annet å gjøre enn å linke det herfra.  Se hva jeg går å drasser med meg i vesken ved å klikke her! 0 kommentarer

2019-09-19 20:58 Hva skjuler seg i vesken?

Å røpe innholdet i vesken er nok en artig bloggtrend det ikke er mer enn rett og rimelig at jeg følger opp..       Ved siden av et par lightere og ei sigarettpakke jeg ikke ser noen grunn til å reklamere ytterligere for, drasser jeg rundt på følgende:   Sminke i langt større kvanta enn … Continue reading "Hva skjuler seg i vesken?"

2019-09-19 16:46 Når kraftig overvektige handler kalloribomber i store kvanta..

Generelt sett, er også jeg en tilhenger av den siste tidens trend som går på å feire mangfoldet og individualismen fremfor spesifikke kroppsideal. Samtidig trigger det trangen i meg til å ‘røske’ litt opp i denne nyvunne toleransen, da jeg lurer på om den er så genuin som den later til å være grunnet at … Continue reading "Når kraftig overvektige handler kalloribomber i store kvanta.."

2019-09-16 16:01 Kattenes Konge

Eldstemann i katteflokken, Rusken (6) er ikke bare regjent innenfor husets fire vegger.. Med sine 10 kg, er han bort imot like stor som Ferrari, og ruler over en stor del av kommunen. Slikt krever sin mann pus når en må gjøre all patruljering til fots, samtidig som en ikke tollererer ‘uautorisert vandring’ rundt på landområdet. … Continue reading "Kattenes Konge"

2019-09-16 05:24 Kvinneguidens 3 på topp!

Nå og da tar jeg turen innom kvinneguiden for å få meg en god latter, rett og slett. Her finnes nemmelig ingen grenser for hva folk kan få seg til å si/spørre om! Under dagens besøk, slo det meg at her har jeg jo et himla morsomt innlegg! Dernest var det bare å skride til … Continue reading "Kvinneguidens 3 på topp!"

2019-09-14 21:33 Når en føler seg mislykket i forhold til de rike og berømte..

Jeg vet ikke hvor vanlig det er å tidvis bli slått av vemod over hvordan så mange gjevngamle eller yngre har oppnådd så mye mer enn en selv, uten å ha gjort noe spesielt (som utdannelse e.l) for det. Det gjelder alt fra toppolitikere til programledere, og det som ellers måtte være av innbringende, høyprofilerte … Continue reading "Når en føler seg mislykket i forhold til de rike og berømte.."

2019-09-14 18:04 Matfavoritter fra A til Å

En kulinarisk favoritt per bokstav!      Ananas ->  Favorittfrukt (og alt annet vegetative, for den saks skyld) sammen med mango. Biffsnadder med Bernaise ->  Og comes frites, selvfølgelig.. Camambert ost ->  Spesielt digg på salte kjeks, men jeg spiser også greit opp en pakke uten noe som helst til også.. Dundersalt ->  Like digg i … Continue reading "Matfavoritter fra A til Å"

2019-09-14 01:11 Bildene som ikke skulle vært på bloggen!

Samme konsept som ‘Bildene som ikke kom på bloggen’. Jeg har imidlertid gjort om på tittelen fordi bildene KOMMER jo vitterlig på bloggen i disse innleggene. – Men vakre er de såvisst ikke, og skulle derfor aldri blitt vist frem til offentligheten, så.. Her er bildene som [overhodet] ikke skulle vært på bloggen!..   Det … Continue reading "Bildene som ikke skulle vært på bloggen!"

2019-09-13 06:58 Lag de beste skjønnhetsproduktene selv!

Da dette innlegget med oppskrifter på hjemmelagede ansiktsmasker som jeg la ut for et par uker siden ble svært så godt mottatt, trår jeg liksågodt til med en ny samling av topp kosmetikkprodukter du kan lage selv for knapt en brøkdel av prisen du ville ha måttet gi for de i butikken..      Vippe-/brynserum:Få lengre … Continue reading "Lag de beste skjønnhetsproduktene selv!"

2019-09-12 22:28 Tips som garanterer en vellykket date!

Vi alle har vel erfart nervene som utspiller seg i forbindelse med en ‘hot date’.  Nerver som brått kan ende med å ødelegge den aktuelle kvelden så vel som det som måtte være av potensielle fremtidsutsikter med vedkommende. Men gudsjelov finnes det frelse også for nervenes sabotasjepotensial i jakten på kjærligheten! – Og her følger … Continue reading "Tips som garanterer en vellykket date!"

2019-09-12 19:44 Takk Gud for at jeg ikke er Meghan Markle!

Selv jeg, med min aversjon mot å tre inn i ektestanden, må innrømme å ha kjent på noen misunnelsens stikk i det Meghan Markle skred opp kirkegulvet da hun giftet seg med britenes prins Harry i mai i fjord. Fra forholdet til prinsen ble kjent, hadde hun opplevd en eskallerende popularitet. -Den blivende hertuginnen av … Continue reading "Takk Gud for at jeg ikke er Meghan Markle!"

2019-09-11 23:07 Sosiale medier er toppers!

Da teknikken later til å ha sviktet slik at mitt siste innlegg ikke kom på forsiden, er det ikke annet å gjøre enn å publisere det via en link herfra:     ->>> KLIKK ->>>   2 kommentarer

2019-09-11 22:52 Sosiale medier er fantastisk!

En kommer daglig over negativ omtale av sosiale medier; De er ødeleggende for selvbildet, de er avhengighetsskapende, de gjør oss overfladiske, de gjør at en ikke lenger møter folk ansikt til ansikt, de forårsaker mer mobbing, osv, osv. Hva jeg finner besyndelig, er at det store flertallet av disse negativene, er faktorer folk selv velger … Continue reading "Sosiale medier er fantastisk!"

2019-09-11 14:44 Ny bisarr trend: Bruker lim(!) på overleppen

Det er virkelig ikke grenser for hva folk kan få seg til å følge av idiotiske tips som legges ut på nett. Noe av idiotiet blir det til og med trender ut av, hvilket i følge den britiske avisen Daily Mail ser ut til å ha skjedd igjen; Denne gangen dreier det seg om folk … Continue reading "Ny bisarr trend: Bruker lim(!) på overleppen"

2019-09-10 23:22 Ikke mer hundefor før faren er over!

Jeg er blandt de som har tatt ethvert medieskapt sykdomshysteri med knusende ro. Alt fra svine- og fugleinfluensa til ebolaepidemi har jeg fnyst meg igjennom, og tatt hele dommedagsprofetiet med en stoisk ro. – Inntil nå, hvor det ikke dreier seg om meg, men om min uerstattelige lille ‘pels-pøbel’..      Selv om tallenes tale … Continue reading "Ikke mer hundefor før faren er over!"

2019-09-09 21:53 Finnes det ting det ikke bør tulles med?

Jeg har en sarkastisk form for humor, i tillegg til at latteren har en tendens til å øke propesjonalt med hvor drøyere den respektive komikeren kan sies å være. Men til tross for en forkjærlighet for det upassende, finnes det selv for meg en grense for hva som kan tulles med..      Nå skal … Continue reading "Finnes det ting det ikke bør tulles med?"

2019-09-08 23:11 Sider ved bloggertilværelsen som har overrasket mest!

Jeg har ved flere anledninger vært inne på viktigheten av å sette seg inn i det en vurderer å begi seg inn på på forhånd. For det første, er dette et ‘must’ m.h.t å kunne foreta en vurdering om at dette faktisk er noe for deg; Vil du kunne takle det presset og/eller de negative … Continue reading "Sider ved bloggertilværelsen som har overrasket mest!"

2019-09-08 01:42 Betale alt over ett, eller at hver enkelt betaler for seg?..

Om vi tenker oss følgende setting: Det er lørdagskveld, og du befinner deg i en maxi-taxi på vei til byen med gode venner. I det blinklysene settes på og bilen bremser ned for å slippe dere av utenfor det respektive utestedet, skjer akkurat det du på forhånd hadde bestemt deg for at ikke skulle skje … Continue reading "Betale alt over ett, eller at hver enkelt betaler for seg?.."

2019-09-07 00:12 Underholdningsnyheter!

Mens alt av nyhetsoppslag her på berget består av politikernes siste, desperate krampetrekninger før valget og den sedvanlige fotballen, kun ispedd siste nytt ang. den tragiske hundesykdommen i tillegg til et og annet ulykksalig dødsfall, har de britiske oppslagene en langt høyere underholdningsverdi..       På øyriket kun en halvtimes flytur unna, omhandler f.eks dagens … Continue reading "Underholdningsnyheter!"

2019-09-05 20:29 De beste ansiktsmaskene lager du selv!

Som husmoremne er jeg en vandrende katastrofe, hvilket innbefatter at de kulinariske opplevelser som blir servert i regi av meg, definitivt ikke er tilbredt av meg. Men det er ikke dermed sagt at jeg er ubrukelig på kjøkkenet av den grunn! For jeg er nemmelig en racer på å tilberede ansiktsmasker av det som måtte … Continue reading "De beste ansiktsmaskene lager du selv!"

2019-09-05 12:33 De største tabuene i 2019

Selv om tabuer har blitt brutt i hopetall siden den sexuelle frigjøringen satte i gang paralellt med kvinneopprøret for full likestilling på midten av 1960 tallet, er det fremdeles mange ting som fremdeles er tabu i det vi er på vei inn i siste kvartal av 2019. – Faktisk mange fler enn en kunne tenke … Continue reading "De største tabuene i 2019"

2019-09-05 01:30 Happy ending mot alle odds! [link til innlegg som ikke kom på portalen]

For noen uker tilbake, fortalte jeg den spesielle historien til katten min, Knerten, i et innlegg som desverre ikke har nådd ut slik det var ment å gjøre da det viste seg å være min tur å oppleve at teknikken sviktet slik at det aldri ble lansert på forsiden. I den senere tid, har jeg … Continue reading "Happy ending mot alle odds! [link til innlegg som ikke kom på portalen]"

2019-09-04 21:37 Manipulert skolevalg

Tradisjonen tro, er det også i forkant av årets kommune- og fylkestingsvalg blitt avholdt skolevalg. Elever ved de videregående skoler over det ganske land har dermed atter en gang orientert seg i det politiske landskapet, og funnet frem til det parti som i størst grad representerer deres synspunkter. Spesielt for dette skolevalget, er imidlertid at … Continue reading "Manipulert skolevalg"

2019-09-04 00:46 Hitler falt i 1964, Ibsen oppfant strømmen, og Vatikanet er en konspirasjonsteori..

Hvorfor jeg utsetter meg selv for den fysisk smertefulle opplevelsen det er å få den fundamentale uvitenheten til Ex on the beach -deltagerne atter en gang, har jeg ikke den ringeste anelse om, annet enn at det er åpenbart ett eller annet som ikke er helt på stell på insiden av ‘hatteholderen’. Det som skjer, … Continue reading "Hitler falt i 1964, Ibsen oppfant strømmen, og Vatikanet er en konspirasjonsteori.."

2019-09-03 19:29 Tegn på et perfekt vennskap

Kjærester kommer og går mens vennskap består.   Dette må imidlertid sies å være en sannhet med visse modifikasjoner, da de fleste av oss tross alt opplever utskiftninger på vennefronten i løpet av livet også. Men er en så heldig å treffe den ‘perfekte’ vennen, er ingen avstand for stor, og ingen livssituasjon så forskjellig at … Continue reading "Tegn på et perfekt vennskap"

2019-09-03 05:35 Mennesketypene som irriterer meg

Jeg kan selvsagt ikke snakke for andre enn meg selv, men jeg er nok neppe alene om å ha visse mennesketyper som en rett og slett finner særs irriterende..      Her må det imidlertid sies at min oppfatning av noen som irriterende ikke er synonymt med at det er noe ‘galt’ ved de objektivt … Continue reading "Mennesketypene som irriterer meg"

2019-09-02 15:56 Diskriminering av Guttebarn

Den amerikanske programlederen Lara Spencer skapte furore verden over da hun latterliggjorde den 6 år gamle sønnen til britenes prins William og hertuginne Kate, prins George (6), for hans valg av balett som valgfag. Selv om Spencer riktignok har lagt seg flat, og offentlig beklaget sine uttalelser, gjorde episoden meg bevisst på at det faktisk … Continue reading "Diskriminering av Guttebarn"

2019-08-31 23:08 Anbefalinger for Instagram!

Jeg vil tro mine anbefalinger skiller seg ut fra de fleste bloggeranbefalinger på dette området, da jeg ikke følger en eneste bruker hvor feedens fremtoning tas hensyn til. Her er det mer action å finne enn som så..     I mine øyne, er nemmelig flotte feeds synonymt med kjedelig. Jeg vil se folk briljere … Continue reading "Anbefalinger for Instagram!"

2019-08-31 06:12 Kunsten å si nei!

Vi jenter spesielt har ofte problemer med å si ‘nei’, og ender ofte opp med å slite oss ut, og/eller sette oss selv i ei økonomisk knipe pga. at  vi har påtatt oss for mange forpliktelser. Problemet er grunnet i en regelrett selvdestruktiv frykt for å skuffe og/eller fornærme folk. -En frykt en virkelig bør … Continue reading "Kunsten å si nei!"

2019-08-30 15:25 Alle er vi influencere på ulike vis

For noen dager siden, tok jeg for meg influencer-begrepet i titlueringsøyemed i dette innlegget. Men om vi istedet tar for oss ordet i form av dets betydning, er vi faktisk influencere alle og enhver. Slikt som f.eks å gi et smil til en forbipasserende på gaten, eller å utføre små tjenester som f.eks å hjelpe … Continue reading "Alle er vi influencere på ulike vis"

2019-08-30 12:35 Tegn som avslører en løgner

Vi alle lyver fra tid til annen. Men de av oss som innehar en viss personlig integritet begrenser dette til små løgner i de situasjoner hvor det enten går ut på å følge de gjeldende sosiale spilleregler (som f.eks å svare ‘bare bra’ på spm. om hvordan det står til selv om dette ikke nødvendigvis … Continue reading "Tegn som avslører en løgner"

2019-08-29 20:27 Drømmene som brast..

Sosiale medier flommer over av quotes og slagord som går på at en kan oppnå absolutt alt en måtte sette seg fore her i livet bare en jobber hardt og målrettet. Vel.. Det er vel ikke helt sånn det fungerer..  Jeg beklager den negative innstillingen her, men uten et viss talent som utgangspunkt, er det … Continue reading "Drømmene som brast.."

2019-08-28 22:40 Unngå bomkjøp ved å ta en fargeanalyse!

Jeg vil tro de fleste av oss har opplevd det å føle oss kjempefine i et nyinnkjøpt antrekk i det vi dro avgårde på fest eller annen form for ‘happening’, for så å oppleve å nærmest bli som en ‘veggpryd’ å regne kvelden igjennom. – Og siden dagens sosiale spilleregler ikke tillater å stille spørsmål … Continue reading "Unngå bomkjøp ved å ta en fargeanalyse!"

2019-08-27 19:30 6 bevis på et sunt forhold!

Mens jeg i dette innlegget tok for meg sikre tegn på at det kun er et tidsspørsmål for når et forhold vil ryke, har jeg denne gang skredet til verket for å finne ut hvordan en kan se om et forhold er sunt, og hvor alle forutsetninger ligger til rette for at partene skal kunne … Continue reading "6 bevis på et sunt forhold!"

2019-08-27 15:44 Hva innebærer det å være en influencer?

Ved påsketider i fjord, ble ‘influencer’ -begrepet innlemmet i den norske dagligtalen praktisk talt over natten. – En språkberikelse som for mitt vedkommende ble ansett for å være tåpelig på et helt nytt nivå, hvis reaksjon du kan lese om i  dette innlegget. I dag, snaue halvannet år senere, har jeg imidlertid måttet innse at … Continue reading "Hva innebærer det å være en influencer?"

2019-08-26 22:59 Oss dronninger imellom..

De fleste jenter bærer på en prinsessedrøm i en eller annen form. Men så er det en og annen innimellom som slettes ikke er villig til å ta til takke med å være ei prinsesse. – Her er det kun dronningtittelen som gjelder!  Er du en av disse, eller om dette eventuelt er noe du … Continue reading "Oss dronninger imellom.."

2019-08-26 13:35 Her er mitt liv fra 1-10! (Hvert tall røper en hemmelighet)

Etter å ha røpet hemmeligheter og ukjente sider i alfabetisk rekkefølge i DETTE innlegget, og basert på bokstavene i navnet mitt i DETTE, tenkte jeg det var på tide med en ny vri basert på en egenprodusert idé; Så her følger nye avsløringer, denne gangen med tallene 1-10 som utgangspunkt!      1:  Deler av mitt … Continue reading "Her er mitt liv fra 1-10! (Hvert tall røper en hemmelighet)"

2019-08-26 01:10 Burde ikke voldsangrep vært av høyeste prioritet!?

Tidligere i sommer, ble nok en av blogg.no’s mest etablerte bloggere utsatt for blind vold, for så å få saken henlagt kort tid etterpå. Det var det andre tilfellet bare i løpet av min fartstid i bransjen..      Siden begge disse jentene er blandt de best etablerte bloggerne på portalen, innebærer dette en såpass … Continue reading "Burde ikke voldsangrep vært av høyeste prioritet!?"

2019-08-25 02:56 6 tegn på at forholdet vil ryke

Kan en forutsi hvilke forhold som vil ende med brudd innen overskuelig fremtid?..  Den amerikanske samlivsterapauten John Gottman mener definitivt å kunne svare ‘ja’ på dette spørsmålet. La de til grad av tilfredshet og hvor ofte partene hadde tenkt på å gå fra hverandre, hevder han å kunne forutsi hvilke ekteskap som vil ende i … Continue reading "6 tegn på at forholdet vil ryke"

2019-08-24 20:07 Mine beste rykter! [bare så surt de er falske..]

Blogginnlegg hvor det bekreftes/avkreftes rykter, er dagligdags kost her på blogg.no. Naturlig nok, er ryktebørsen mest aktiv rundt de med høyest kjendisstatus, men det finnes også de som har ansett meg for å ha appell nok til å kunne gjøre seg interessante på bekostning av.. Om de ikke er så mange (iallefall som har kommet … Continue reading "Mine beste rykter! [bare så surt de er falske..]"

2019-08-24 01:31 Leser TV Norge-sjefen Gryende Tider??..

I går kveld da jeg, noe forsinket, benket meg forran skjermen for å se annen episode av skandaleserien Ex on the beach, ble jeg nemmelig brått vitne til noe jeg overhodet ikke så komme.. Det skulle nemmelig vise seg at programansvarlig for nevnte skandalereality har fulgt det råd som ble gitt i denne bloggen (i … Continue reading "Leser TV Norge-sjefen Gryende Tider??.."

2019-08-23 13:44 I’m a survivor! [- Er du?..]

Direkte oversatt, betyr jo survivor en som overlever. Årsaken til at jeg bruker det engelske uttrykket i dette innlegget istedet for f.eks ‘overlevende’, er fordi dette er et videre begrep i betydningen av at det rommer mer enn ren overlevelse etter å ha vært i livsfare. En ‘true survivor’ i personlighetsøyemed, er nemmelig en person … Continue reading "I’m a survivor! [- Er du?..]"

2019-08-22 22:31 Å være blakk & To be broke er to vidt forskjellige ting..

“Ja, nå var det jammen godt at lønnen kom inn, for jeg var blakk som ei kirkerotte” sier jeg til de tilstedeværende da jeg skjekket nettbanken i formiddag, for så å bli slått av minnet fra den gangen jeg ytret noe lignende i samtale med folk fra andre deler av verden.. Selv om det begynner … Continue reading "Å være blakk & To be broke er to vidt forskjellige ting.."

2019-08-22 13:51 Sorry gutter, men dette funker ikke..

Nå er det heldigvis slik at folk har forskjellig smak, men det er alikevel enkelte ting menn gjør som er turn-off’s hos de fleste damer. Som jeg vil tro er tilfellet hos de fleste, har også jeg en samling ‘turn-off’s hvorav det finnes de jeg vil tro de fleste kjenner seg igjen i, mens andre … Continue reading "Sorry gutter, men dette funker ikke.."

2019-08-21 14:23 Forlatt for å ha blitt feit!

De fleste vil si sex er viktig i et forhold. Et minst like stort flertall mener felles opplevelser og aktiviteter er et must for at forholdet skal fungere. Samtidig, syntes det også å være en relativt bred enighet om at det er forkastelig å ‘dumpe’ noen for slikt som en vektøkning.. Men hva om en … Continue reading "Forlatt for å ha blitt feit!"

2019-08-20 18:04 Hver bokstav røper en hemmelighet..

Jeg har atter en gang latt meg inspirere av mine medbloggere, og kjører en ny runde med personavsløringer. Denne gang med navnet mitt som utgangspunkt..       Glup:  Hva medfødte evner og anlegg angår, fikk jeg en kraftig overvekt av den tildelte dosen lagt til det teoretiske med det utkomme at jeg er typen som … Continue reading "Hver bokstav røper en hemmelighet.."

2019-08-20 10:45 5 på topp parfymer!

Noen egner seg best for dagtid, mens andre er som skapt for å få fram ens indre ‘femme fatale’ i de små timer.. Her følger mine duftfavoritter i det vi går inn i høstsesongen 2019.      DKNY – Be Delicous:  Forfriskende og ‘fruity’ duft med et ispedd av eksotiske blomster. En av mine absolutte favoritter … Continue reading "5 på topp parfymer!"

2019-08-20 03:58 Kim Kardashian vil endre USAs rettsvesen

Tatt i betraktning at jeg ikke akkurat er blod-fan av Kardashian/Jenner-klanen i utgangspunktet, i tillegg til den, i mine øyne, temmelig uheldige innblandingen i affæren hvor rapperen ASAP Rocky ble arrestert for voldsutøvelse i Sverige, så jeg for meg en fronting av den reneste katastrofe i det jeg klikket inn på overskriften om at Kim … Continue reading "Kim Kardashian vil endre USAs rettsvesen"

2019-08-19 21:30 En sommer er (nesten) over..

Formelt sett, er det enda noen dager igjen av sommeren, men høsten har allerede rukket å legge første hånd på fargeshowet. Her følger noen bilder jeg håper kan hjelpe på vemodet som gjerne følger når den varme årstiden er i ferd med å bli passè. – For tiden vi går i møte, er jo slettes … Continue reading "En sommer er (nesten) over.."

2019-08-19 18:43 Ingen du ønsker å gi din stemme? -Stem blankt!!

Et betydelig antall av stemmeberettige blir ‘hjemmesittere’ av den enkle grunn at ingen av de listede partier representerer deres meninger. Om dette gjelder deg, og du istedet for å la være å stemme, stemmer blankt, skal det utrolig lite til for at nettopp DIN stemme utgjør en langt større endring enn noen av de som … Continue reading "Ingen du ønsker å gi din stemme? -Stem blankt!!"

2019-08-19 14:53 De mest forbilledlige av dagens ungdomsforbilder

Siden dette med gode vs. dårlige forbilder er et av mest dagsaktuelle tema, har jeg veid og vurdert meg frem til de jeg anser for å være de aller beste forbilder en ungdom kan ha anno 2019.      *Listet i tilfeldig rekkefølge*   ♠  Jakob Ingebrigtsen (18) Kjent for:  Har allerede rukket å bli en av … Continue reading "De mest forbilledlige av dagens ungdomsforbilder"

2019-08-18 00:48 Du er helt suveren, akkurat som du er!

Mandag er det skolestart de fleste steder i landet, og som alle de foregående år i uminnelige tider, er det noen som gleder seg til å gjenforenes med klassen, mens andre gruer seg så de blir fysisk syke.. Tross alle tiltak som er ihverksatt de senere årene, er det desverre  fremdeles barn og ungdom som … Continue reading "Du er helt suveren, akkurat som du er!"

2019-08-17 15:53 Dette går meg skikkelig på nervene!

Enkelte ting går en bare skikkelig på nervene. Hvorvidt reaksjonen er fullstendig irrasjonell har ingenting å si, for her er slikt som sunn fornuft skjøvet langt utover sidelinjen..  Jeg vet ikke hva dine er, men her har du iallefall mine!      Snorking og andre sovelyder:  Min grenseløse irritasjon over dette, er ikke begrenset til tilfeller … Continue reading "Dette går meg skikkelig på nervene!"

2019-08-17 14:55 Høysensitiv psykopat med paranoide schizofrenitendenser..

At en risikerer et hypokonderianfall fra Helvete dersom en skulle google eller slå opp sykdommer og/eller symptomer i menisinske leksikon, er viden kjent. Selv lærte jeg heldigvis etter to besøk i det nevnte helvetet, hvor det den siste gangen faktisk gikk så langt at jeg var hinsides livredd for å ha pådratt meg HIV/AIDS, så … Continue reading "Høysensitiv psykopat med paranoide schizofrenitendenser.."

2019-03-28 00:48 Seks usannheter om Sex!

Til tross for den nærmest grenseløse åpenheten som råder rundt sex i vår del av verden, er det av en eller annen ubegripelig grunn et knippe grandiose misoppfatninger som nær sagt har tattovert seg inn i den allmenne bevisstheten; Disse seiglivede myters mor dreier seg om de mest grunnleggende ting som på mirakuløst vis har … Continue reading "Seks usannheter om Sex!"

2019-03-26 08:27 HUSFREDENS [tåpelige] FAREMOMENTER!

Stadig fler av oss bor alene, og i følge SSB er vi blitt nærmere 500 000 aleneboere her til lands. En betydelig årsak til dette, er rett & slett at parforhold ryker ‘left, right & center’ grunnet de mest bagatellmessige vaner og uvaner. Jeg har i den anledning tatt for meg de vanligste -og tåpeligste … Continue reading "HUSFREDENS [tåpelige] FAREMOMENTER!"

2019-03-25 18:31 Det sterke kjønn er kvinnen!

Mannen er som kjent ansett for å være det sterkeste kjønn, men i realiteten er de faktisk kvinnen underlegne på stort sett alle plan med unntak av den fysiske muskelmassen!..      Kvinnekjønnet er faktisk det mannlige fullstendig overlegent! Årsaken til dette kommer er faktisk som følge av at mannens kjønnskromosomer som kjent består av … Continue reading "Det sterke kjønn er kvinnen!"

2019-03-25 14:22 Husfredens værste fiender!

Reklame | Adviral Stadig fler av oss bor alene, og i følge SSB er vi blitt nærmere 500 000 aleneboere her til lands. En betydelig årsak til dette, er rett & slett at parforhold ryker ‘left, right & center’ grunnet de mest bagatellmessige vaner og uvaner. Jeg har i den anledning tatt for meg de … Continue reading "Husfredens værste fiender!"

2019-03-17 19:12 Min blogg i en verden av bloggere..

Det er faktisk ikke bare-bare for en ny blogger å ‘finne seg selv’ i den store bloggverdnen. – Selv ikke for de av oss som startet opp med en rimelig klar visjon m.h.t hva- og hvor vi ville med bloggingen..     For meg, som har valgt en alternativ måte å blogge på, om en … Continue reading "Min blogg i en verden av bloggere.."

2019-03-16 21:42 Mine Blogganbefalinger!

I min søken etter godt lesestoff i bloggverdnen, stiller alle i utgangspunktet helt likt. Her har hverken kjønn, alder eller listeplassering noen som helst relevans, da de eneste kriterier som legges til grunn, er hvorvidt genren og temaene som tas opp hører inn under mine interessefelt, samt kvaliteten på det som formidles.     Siden … Continue reading "Mine Blogganbefalinger!"

2019-03-16 02:52 Team Sophie Elise or Team Kristin?..

Reklame | Adviral Hei hå, da var det bråk igjen!..  Denne gang, er det tidligere Paradise Hotel- og Robinsondeltager og nåværende ‘positive body image’ -profil & samfunnssynser, Kristin Gjeldsvik som går i ringen mot Blogg.no’s egen veteran og kjendisblogger, Sophie-Elise Isaksen..      Og hva er det så som har fått kamphan.. ehh.. kamphønene til å … Continue reading "Team Sophie Elise or Team Kristin?.."

2019-03-15 10:59 Dommedag er nær, så det er best å utnytte tiden!..

Jeg er neppe den eneste som har latt meg underholde av paranoide amerikanerne som går fullstendig av skaftet i sine forberedelser på eventuelle dommedagsscenarier i National Geographic -serien ‘Doomsday preppers’.  Men selv om disse selvsagt går alt for langt, har jeg faktisk måttet innrømme at vi i dagens samfunn er temmelig sårbare. Vi har f.eks … Continue reading "Dommedag er nær, så det er best å utnytte tiden!.."

2019-03-14 22:05 JA eller NEI til Niqab?..

For et drøyt halvår siden, vedtok Stortinget med et tilnærmet rent flertall å forby bruk av ‘ansiktsdekkende plagg’ [les: nikab & burka] i norske skole- og utdanningsinstitusjoner. Dette er garantert ikke det siste forbudet som blir gitt i den forbindelse. De folkevalgte har talt sitt tydelige språk, mens jeg enda ikke har klart å gjøre … Continue reading "JA eller NEI til Niqab?.."

2019-03-13 03:15 Bare ei kassadame..

I det oljemilliardene tok til å strømme inn over et land og folk som ble -og fremdeles bare blir rikere og rikere, vokste det frem en kultur hvor det råder bestemt og ensartet mentalitet hvor formue og inntekt utgjør målestokken for det kvalitetsstemplet vi setter for et menneskes liv. ‘Jobb 24/7, og du når dit … Continue reading "Bare ei kassadame.."

2019-03-12 02:10 Varer merkes med de tåpeligste ting!..

Jeg vet ikke med dere, men jeg kommer stadig oftere over varer og produkter som er merket med de latterligste og mest idiotiske advarsler og brukeranvisninger. Nå er jo det som er å finne her på berget ingenting i forhold til amerikanske tilstander, da vi gudsjelov har en rettspraksis med grenser for hvilke absurditeter en … Continue reading "Varer merkes med de tåpeligste ting!.."

2019-03-10 16:19 Spørsmålene jeg virker alene om å stille..

Jeg har for så langt tilbake jeg kan huske stilt spørsmål ved nær sagt alt mulig. Nå er det i og for seg mange som har et vitebegjær og kunnskapstørst i seg, men for mitt vedkommende, dukker det til stadighet opp spørsmål som til min forundring ingen andre syntes å ha stilt! Noen går inn … Continue reading "Spørsmålene jeg virker alene om å stille.."

2019-03-08 23:54 Er psykopatiske trekk et samfunnsgode?..

De fleste av oss assosierer psykopatiske trekk med fullblods psykopater; Umennesker blottet for empati & nestekjærlighet som fyller sikringsanstaltene i fengsler over hele verden.. Nå er det imidlertid slik at stadig fler såkaldte forståsegpåere sverger til et langt mer nyansert syn på dette. Her skilles for det første mellom det å inneha en viss grad … Continue reading "Er psykopatiske trekk et samfunnsgode?.."

2019-03-04 20:28 Så priviligert at en lar seg fornærme for alt!

Norge har praktisk talt okupert topplasseringen på FN’s årlige rangering som det aller beste tilholdssted på planeten. Videre tilhører vårt lille land den ypperste elite når det kommer til rikdom (-Og da mener jeg rikest i ordets fulle betydning, og ikke i forhold til folketall e.l, men som de som innehar den største formuen i … Continue reading "Så priviligert at en lar seg fornærme for alt!"

2019-03-02 09:08 16 sider verden ikke har visst om meg!

De fleste av oss har vel våre særegenheter i form av spesielle [- gjerne noe flaue] sider og personlige egenskaper de færreste, om noen vet om. -Vel.. Her har du et knippe av mine..      Jeg kan ikke fordra grønnsaker: Liksom i barndommen, kan jeg fremdeles ikke utstå andre grønnsaker enn brune bønner, og siden … Continue reading "16 sider verden ikke har visst om meg!"

2019-03-01 01:52 13 ting verden ikke har visst om meg..

De fleste av oss har vel våre særegenheter i form av spesielle [- gjerne noe flaue] sider og personlige egenskaper de færreste, om noen vet om. -Vel.. Her har du et knippe av mine..      Jeg kan ikke fordra grønnsaker: Liksom i barndommen, kan jeg fremdeles ikke utstå andre grønnsaker enn brune bønner, og siden … Continue reading "13 ting verden ikke har visst om meg.."

2019-02-28 18:18 Slik ville jeg sett ut ifølge trenden..

Nå later det gudsjelov til at denne trenden fra helvete som de siste årene i stadig økende grad har fått jenter/kvinner til å fikse på utseende til det absurde er på vei tilbake, men vi har enda et godt stykke igjenfør vi kan erklære utysket for passèe, for å si det slik. I den forbindelse … Continue reading "Slik ville jeg sett ut ifølge trenden.."

2019-02-22 06:28 Supre Life-Hacks!

Som representant for den mennesketypen som bestandig er ute i siste liten, i tillegg til å være det mest ubrukelige husmoremnet som tenkes kan, for ikke å glemme rimelig lat, er jeg på en konstant jakt etter gode life-hacks; Geniale triks som vesentlig forenkler og speeder opp hverdagens ulike gjøremål..         ->>  Dra … Continue reading "Supre Life-Hacks!"

2019-02-21 04:03 Onaner eller Krepér!..

50 år har gått siden de såkaldte 68’erne startet det som har vist seg å bli tabuenes endelikt. I dag er det knapt noen tabuer igjen. Vi snakker om sex like fritt som vi snakker om været, homofile/lesbiske har tilnærmet full aksept, onani har gått fra å forårsake blindhet og sinnsykdom til å bli tilnærmet … Continue reading "Onaner eller Krepér!.."

2019-02-20 19:30 Det tabubelagte ønsket om en fortsatt enerådende nordisk kultur

I følge den politisk korrekte kutyme det siste tiåret, skal Norge være et flerkulturelt land. Våger en ymte frempå med noe annet, følger beskyldninger om rasisme umiddelbart..       Men er det virkelig så galt å ønske at Norge skal beholde sin norske kultur? -At det skal forbli norsk?.. Ikke sånn å forstå at vi … Continue reading "Det tabubelagte ønsket om en fortsatt enerådende nordisk kultur"

2019-02-20 10:01 7 Mennesketyper som booster livet ditt

Reklame | Adviral For noen dager siden, tok jeg for meg personlighetstyper en ikke er tjent med å ha i livet, så da tenkte jeg å følge opp dette med å gjøre oppmerksom på hvilke personligheter som beriker ens liv.      ♥  Selvfølelse-boosteren:  Den som er trygg nok på seg selv til å komplimentere andre der … Continue reading "7 Mennesketyper som booster livet ditt"

2019-02-20 05:33 Mullah [fucking] Krekar

Reklame | Adviral Mullah Krekar er sannsynligvis landets mest forhatte innbygger vedsiden av mannen bak 22 juli-massakeren, Anders B. Breivik. En samlet nasjon vil ha ham sendt ut av landet, hvilket jeg ikke kan forstå annet enn skal være fullt mulig juridisk sett. Hva våre folkevalgte angår, later det derimot til å være en tverrpolitisk … Continue reading "Mullah [fucking] Krekar"

2019-02-19 18:10 Blogg.no før vs. nå

Jeg vil tro de fleste av dere har fått med dere at blogg.no [til manges irritasjon] byttet plattform på slutten av fjordåret. Etter et par måneders tilvenning, syntes tiden moden for å gi et objektivt resonomé av de forbedringer vs. savn som har kommet som følge av dette.       Færre blogger: Blogg.no besluttet … Continue reading "Blogg.no før vs. nå"

2019-02-16 12:37 8 mennesketyper du IKKE vil ha i livet ditt!

Ingen er perfekt, og det er helt OK. Men det er enkelte mennesketyper som rett & slett vil forsure livet ditt og dermed bør kutte ut asap..      ⊗  ‘Sladrekjærringa’ (som like gjerne kan være en gutt/mann): Du kan være 100% sikker på at den som hele tiden skal snakke [negativt] om andre som ikke er … Continue reading "8 mennesketyper du IKKE vil ha i livet ditt!"

2019-02-16 03:50 Fuck perfeksjonismen!

Reklame | Adviral Vi er deprimerte som aldri før, og nærmest alle som en ønsker et langt mindre overfladisk samfunn. Samtidig yter vi betydelige bidrag til å fremme det motsatte; At kun det beste og dyreste er bra nok i ens presentasjon av det perfekte livet..      Er det virkelig slik at en blogg … Continue reading "Fuck perfeksjonismen!"

2019-02-15 23:20 ¤ BOK-TIPSET! ¤

Denne tredje utgaven av ‘Bok-tipset’, dedikeres til Paul Hoffmans tredelte historie om den i mine øyne mest facinerende karakter noensinne; Trilogien om ‘Thomas Cale; The left hand of God’.      Paradoksalt nok, er dette en leseropplevelse jeg aldri ville ha fått med meg dersom jeg hadde tatt for meg omtalen på baksiden slik jeg … Continue reading "¤ BOK-TIPSET! ¤"

2019-02-08 18:10 Første gang..

Å bli voksen innebærer at det er en god del milepæler som må passeres, og blandt disse er det enkelte debuter som brenner seg inn  i hukommelsen for evig og alltid..      ♠  FØRSTE KYSS:  Godt gjemt under noen bord bak et sceneteppe på ‘bli kjent’ -fest med korpset i nabokommunen som 14 åring. ♣  … Continue reading "Første gang.."

2019-02-07 22:08 ¤ BOK-TIPSET! ¤

Nok en gang vil jeg ta for meg en bok som har etterlatt et uslettelig inntrykk på meg;                          – Øya av Victoria Hislop.      Boken tar utgangspunkt i 20 år gamle Alexis Fielding som endelig har fått moren, Sofias, velsignelse til å ta turen … Continue reading "¤ BOK-TIPSET! ¤"

2019-02-07 07:55 Topp 5 irriterende mennesketyper

Vi møter vel alle på enkelte sider hos andre vi ganske enkelt ikke fikser, og dette er mine..      •  De uvitende:  Ikke sånn å forstå at du må vite navnet på den bulgarske utenriksministeren for å vinne min respekt, men når folk blir svar skyldig når det kommer til slikt som den amerikanske presidenten, … Continue reading "Topp 5 irriterende mennesketyper"

2019-02-05 09:22 Verdiene jeg setter høyest

Vi har alle vårt sett av verdier vi setter høyere enn andre, både m.h.t personlige egenskaper og hva angår samfunnet vi lever i. Disse verdivalgene er blandt de faktorene som definerer hvem vi er som mennesker, og her følger en liste over hvor jeg står på de mest sentrale områdene her i livet..    Personlige … Continue reading "Verdiene jeg setter høyest"

2019-02-01 23:28 8 geniale beauty-hacks!

Kombinasjonen forfengelighet & latskap, krydret med en dæsj gnienhet, gjør at jeg er på en konstant jakt etter nye triks for å få tingene gjort litt bedre, litt raskere og litt billigere..  heggen   Størstedelen av dette innlegget er re-post fra perioden bloggen ventet på å bli flyttet over til den nye plattformen, og mange … Continue reading "8 geniale beauty-hacks!"

2019-01-28 10:59 Fotballfrue vs Feilvare-Barbie

Reklame | Adviral I det jeg kommer over en artikkel om den velkjente fotballfruen, Caroline B. Eriksen & hennes make (-som faktisk ikke er fotballen men en blandt de mange menn som løper etter den, for dere som måtte ha latt dere lure av ordlyden), blir jeg brått bevisst en skjebnens ironi på det mest … Continue reading "Fotballfrue vs Feilvare-Barbie"

2019-01-27 21:49 *ny spalte* BOK-TIPSET! *ny spalte*

Reklame | Adviral I anledningen årsdagen for bloggen, slo det meg at kun et av de aller første innleggene jeg la ut på denne siden er viet til bokomtale, da dette er noe jeg i utgangspunktet så for meg som en vesentlig del av min bloggvirksomhet! Men nå er det heldigvis fremdeles så at det … Continue reading "*ny spalte* BOK-TIPSET! *ny spalte*"

2019-01-23 22:10 UKE-DUST!

Reklame | Adviral Det er tid for en ny runde med UKE-DUST! – Spalten der det gjevnlig trekkes frem et utvalg idiotiske hendelser og/eller rett og slett idioter som har figurert i media den seneste uken.     =>  Av en eller annen ubegripelig årsak har den nye personvernloven skapt frykt for at læreres kommunikasjon … Continue reading "UKE-DUST!"

2019-01-20 02:08 VIXEN & VÅS!

Reklame | Adviral Atter en gang har priser med tituleringer så storslåtte at en skulle tro det dreide seg om store ting i menneskehetens tjeneste dersom en ikke visste bedre drysset over et selektivt utvalg 20 -åringer, like søkkrike i kroner & øre som de er lutfattige på livserfaring.  Atter en gang har Vixen-awards stått … Continue reading "VIXEN & VÅS!"

2019-01-15 20:47 Øyeblikket en innser hvor kort livet egentlig er..

Reklame | Adviral De første tiårene av livet, lever en i en salig virkelighetsoppfatning der ens tid her på jorden syntes å være noe tilnærmet uendelig. Men fra 35 -årsalderen er det bare et tidsspørsmål når en vil måtte oppleve det grusomste av øyeblikk hvor illusjonen kuttes tvert i det realiteten plutselig slår ned i … Continue reading "Øyeblikket en innser hvor kort livet egentlig er.."

2019-01-13 02:40 UKE-DUST!

Reklame | Adviral Siden enhver blogger med respekt for seg selv har sine faste spalter, og dette faktisk syntes å gagne en smålat skribent forutseende nok til å ane fremtidige skrivesperrer, -ja, så hiver oxo jeg meg på bølgen.. Siden jeg vel faller litt utenfor det folk flest forbinder med en ‘blogger’¨, med eller uten … Continue reading "UKE-DUST!"

2019-01-10 01:50 Jeg har blitt ranet!!

Reklame | Adviral Ikke fysisk, men like fullt har jeg blitt frastjålet nærmere 3500,- ved at  noen har hacket seg vei til kontoen min og tatt ut penger!      Operasjonen var snedig nok gjort i det førjulskaoset har nådd sitt absolutte høydepunkt. 18 desember er en dag hvor penger uansett fosser ut av kontoen … Continue reading "Jeg har blitt ranet!!"

2019-01-01 18:33 ETT-ÅRSDAGEN på NYTTÅRSDAGEN!

Reklame | Adviral Da var jule- & nyttårsfeiring vel overstått, og jeg er dermed tilbake i bloggverden på denne aller første dagen i det herrens år 2019. – Denne dagen er imidlertid ikke bare starten på det totusen-og-tyvende året e.kr; Den er nemmelig også starten på mitt andre år som blogger!       Det … Continue reading "ETT-ÅRSDAGEN på NYTTÅRSDAGEN!"

2018-12-24 02:58 Jul = Mamma

Reklame | Adviral Bortsett fra to nissemagneter på kjøleskapet som jeg like greit kan tilstå har sittet pal siden i fjord, og en beskjeden stjerne i vinduet, er leiligheten min ribbet for julepynt. Det er ikke fordi jeg ikke liker julen, men rett & slett fordi julen ikke kommer til denne leiligheten. Jul er nemmelig … Continue reading "Jul = Mamma"

2018-12-22 04:13 Forfengeligheten overvinner alt!

Reklame | Adviral For et par år siden, gjorde et forkjært fall på isen at jeg for alvor ble bevisst min egen forfenglighet, da denne viste seg å overgå selv den smerten som følger av at et korsbåndet i kneet ryker..       Desverre er strøingen av fortau og gang/sykkelstier mildt sagt mangelfull, så det … Continue reading "Forfengeligheten overvinner alt!"

2018-12-19 19:55 Hold deg til saken, Mads!

Reklame | Adviral I mine øyne har, -og er Mads Hansens korstog mot ‘rosabloggerne’ og deres bidrag til å gjøre verden mer overfladisk vært like viktig som nødvendig. Dette forutsetter imidlertid at han holder seg til saken, hvilket jeg ikke kan si gjelder de siste innleggene med fokus på det siste tilskuddet til TV2 livsstil … Continue reading "Hold deg til saken, Mads!"

2018-12-17 15:24 Førstehjelp ved Julekriser!

Reklame | Adviral Glade Jul, og vi klapper i hendene, går rundt det grønne, glitrende treet mens vi fulle av forventning og overskudd vasker vårt tøy i skinnet av stjernen du ser over taket der hun der jordmoren bor.. – Vel.. Det er dette bildet vi har av julen, men for de fleste av oss, … Continue reading "Førstehjelp ved Julekriser!"

2018-12-17 00:58 Hva gutta syntes er usexy

Det er mye sannhet i ordtaket om at kvinner kommer fra Venus og menn fra Mars, noe som blir ekstra tydelig når vi ser på alle tingene vi gjør for å bli mer attraktive men som faktisk har den stikk motsatte effekt på det motsatte kjønn.. I den forbindelse, har jeg satt sammen  en liste over … Continue reading "Hva gutta syntes er usexy"

2018-12-15 20:56 Et barn er født i Betlehem kun for å tortureres til døde

Hei hå, nå er det jul igjen!.. – Selv for de av oss som ikke engang er medlem av noen kirke, står julen frem som årets høydepunkt. Men ikke desto mindre er det jo unektelig en kristen høytid. Julen er i hht læren til ære for den gode, kjærlige gud som sendte sin sønn på en jordisk gjestevisitt ene & alene for at han … Continue reading "Et barn er født i Betlehem kun for å tortureres til døde"

2018-12-04 17:13 I påvente av overgang til WordPress…

Siden jeg fremdeles blogger fra Bloggsoft, mens Blogg.no’s hjemmeside er oppdatert og derav forbundet til den nye blogg-plattformen WordPress, vil det si at kun de bloggene som er blitt overflyttet får innleggene sine publisert.  For oss andre, innebærer ventetiden at vi kun har Facebook-gruppene igjen som publiseringskanal, hvilket for mitt vedkommende har ført … Continue reading "I påvente av overgang til WordPress…"

2018-12-03 18:57 Geniale Beauty-Hacks!!

Reklame | Adviral   foto: Heggen    Dersom du, i likhet med meg, ikke er interessert i å punge ut for noe en kan få tilnærmet gratis, og/eller er regelrett lat, er dette innlegget som skreddersydd for deg. Her følger nemmelig resultatet av den nevnte jakten:    ♠  Baby-pudder for ‘false lashes’ -effekt: 1) Påfør et … Continue reading "Geniale Beauty-Hacks!!"

2018-12-01 08:57 Tåpelig Tobakk-Tull!

Reklame | Adviral   df-foto    En ting skal hovedmannen bak idiotiet, helseminister Bent Høye, iallefall ha; Han har klart kunststykket å overgå selveste Dagfinn Høybråten (KrF) når det kommer til tåpeligheter på dette området, hvilket jeg, i min naivitet, ikke anså for å være mulig!  Formålet med å gjøre alt av røyk og snusembalasje … Continue reading "Tåpelig Tobakk-Tull!"

2018-12-01 02:21 Hvordan finner vi bloggene vi søker nå da, Blogg.no??..

Reklame | Adviral window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘UA-130197019-1’);     Nå ligger alt håp for sidens nytteverdi og fremtid for meg og svært mange med meg i opplysningen om at omgjøringen er en pågående prosess, og at det derav vil ta noe tid før alt er på plass … Continue reading "Hvordan finner vi bloggene vi søker nå da, Blogg.no??.."

2018-11-21 12:22 Obama er Bin-Ladens alias der hvor Jorden er Flat!..

Reklame | Adviral   foto: NASA   Som en del av dere kjenner til fra tidligere innlegg, har jeg en manglende evne til å godta de såkaldte ‘gitte sannheter’ som gjerne prentes inn i oss med morsmelken. Selv slikt det normalt ikke stilles spørsmålstegn ved, som f.eks at demokrati er å forertekke kontra et diktatur, … Continue reading "Obama er Bin-Ladens alias der hvor Jorden er Flat!.."

2018-11-20 05:08 Ting du ikke viste om meg – Crazy edition!

Reklame | Adviral     ->>>  Av prinsipp røper jeg ALDRI alderen min frivillig, og gjør dessuten det jeg kan for å holde den skjult!..  Intet irriterer meg mer enn at så grenseløst mye i dagens samfunn relateres til alder, både i hht lovbestemmelser & sosiale normer, For det første gjør enorme individuelle forskjeller at det blir galt på alle måter. For det … Continue reading "Ting du ikke viste om meg – Crazy edition!"

2018-11-17 07:08 Godhjertet ghosting..

Reklame | Adviral   df-foto    Hva som i dag faller inn under ghosting-begrepet, er nemmelig alt fra hva som ‘i gamle dager’ [les; 3-4 år siden] ble referert til som ‘å bare la det koke bort’ til ren ‘silent treatement’ av hva som må kunne betegnes som en kjæreste. – Og det er her … Continue reading "Godhjertet ghosting.."

2018-11-14 00:17 Blogging mot mobbing [BmM]

Der går en liten stakkar, og gråter for seg selv.  Han blir bestandig mobbet,  og gruer seg hver en kveld.  Til det vonde i vente neste dag,  av skjeldsord, hån, av spark og slag.         Det går ei lita jente,  og grubler på vei hjem.   For hun kan ikke skjønne hva galt hun har … Continue reading "Blogging mot mobbing [BmM]"

2018-11-13 20:34 Det smarteste kjønn?..

Reklame | Adviral     Årsaken til kjønnsinndeling innen idrett og konkurranser, er som vi alle vet, og heller ikke kommer utenom, de fysiske forskjellene som foreligger mellom kvinner og menn. Men der er imidlertid langt fra alt det konkureres i hvor fysikken spiller inn, hvorav flere av disse konkurranseformene går inn under sportsbetegnelsen, slik som … Continue reading "Det smarteste kjønn?.."

2018-11-12 01:13 Stressfri & rimlig Juleshopping!

Reklame | Adviral   Alle jenters drømmekalendere! [This post contains adlinks from Adviral]   1.Ginger Ray – Gör din egen kalender med söta meddelanden / 2.MAD – Skönhetskalender för badälskaren / 3.The Grooming – För pojkvännen / 4.ASOS – Face & Body kalender / 5.Lumene – Beauty kalender / 6.YSL – Den lyxiga julkalendern / … Continue reading "Stressfri & rimlig Juleshopping!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.