girlswithnojob

Tid Innlegg
2019-03-31 10:32 søndag

I går hadde vi begge en veldig hyggelig og fin dag. Iselin var i 50-årslag og Hedda var på et etterlengtet venninnebesøk i Oslo. Det ble en lang kveld på begge, så denne søndagen kommer til å gå til full avslapping og det er veldig deilig. Det er også superpent vær ute i dag, så … Continue reading "søndag"

2019-03-30 10:00 Endelig helg

Endelig helg og det er såå etterlengtet!! Vi har en hektisk helg foran oss begge to med bursdager, jobb, venninnebesøk og trening – akkurat slik vi liker det (bortsett fra jobb, hehe) 🙂 I går var jeg (Iselin) ute og spiste sammen med familien i anledning min bursdag (som er om noen dager), … Continue reading "Endelig helg"

2019-03-29 12:30 Funky fridayyy

I dag er det bokstavlig talt funky friday for oss. Vi er tidlig ferdig på skolen nokså tidlig i morgen og skal derfor starte helgen på best mulig måte – nemlig med å trene. Funkygine har laget en challenge kalt Funkygine-challenge og den skal visstnok være VELDIG slitsom, blodsmak i munnen hele veien. Hjelp. … Continue reading "Funky fridayyy"

2019-03-28 12:30 Inspo-torsdag

Vi tar oss ofte en tur innom Pinterest dersom vi trenger litt inspirasjon, og hvem trenger vel ikke det en gang i blant? 😉 Begge er nokså “reisesyke” fortiden og vi vil VELDIG gjerne ut å reise, og da er Pinterest HELT PERFEKT! Her finner man mange fine bilder og det gjør hvert fall … Continue reading "Inspo-torsdag"

2019-03-27 10:00 Video – se hva vi gjorde i går!!!

Tabata er en effektiv treningsform hvor man trener både styrke og kondisjon. Økten er delt inn i seks bolker, hvor hver bolkbestår av to øvelser. Hver øvelse gjøres i 20 sekunder etterfulgt av 10 sekunder pause før øvelse to gjøres i 20 sekunder. Dette gjør du fire ganger før du går videre til neste … Continue reading "Video – se hva vi gjorde i går!!!"

2019-03-26 13:00 Fem spørsmål og svar

♛ Hvor høy er du? Hedda: 1.72 Iselin: 1.63   ♛ Foretrekker du å ringe eller sende sms? Hedda: Foretrekker sms, men ringer gjerne også Iselin: Hmm, det kommer helt an på. Dersom jeg ønsker svar fort pleier jeg å ringe, men dersom det ikke haster sender jeg sms 🙂   ♛ Er foreldrene dine skilt … Continue reading "Fem spørsmål og svar"

2019-03-25 13:00 Mitt første…

.. Travløp. Som publikum riktignok! På lørdag var jeg for aller første gang på ett travløp, og det var også et V75-løp som er ukentlig, på lørdager. Det er et pengespill og det er store premier å vinne for de som tipper, og de som deltar med travhester. Jeg fikk mulighet til å få være … Continue reading "Mitt første…"

2019-03-24 11:00 Verdens beste kanelboller

Goooood søndag! Her om dagen bakte vi som sagt kanelboller og jeg må si at det er de beste kanelbollene jeg noen gang har smakt. Det var så mye fyll og deigen smakte helt fantastisk. Vi brukte oppskriften til Ida Gran Jansen, og den kan virkelig anbefales! Søk på “Kanelboller Ida Gran Jansen” og … Continue reading "Verdens beste kanelboller"

2019-03-23 19:02 Svar på spørsmålsrunde

Tusen tusen takk for mange fine og gode spørsmål!   ♠Hvilke planer har dere for sommeren? Iselin: Jeg skal jobbe en del med tanke på at kjæresten min er i militæret. Men jeg skal på to turer som jeg gleder meg veldig til. Kjæresten og jeg skal på Norgestur og det kommer til å bli … Continue reading "Svar på spørsmålsrunde"

2019-03-22 14:25 Fin fredag

♥Fin fredag til deg♥   I dag kommer endelig en etterlengtet helg 🙂 Tusen takk for tilbakemeldinger på innlegget om bursdagstips. Vi er enige i at vi har nokså kontroll og at vi allerede har ramset opp mye, hehe.. 🙂 Likevel kom det inn noen fine tips som bla. at det er lurt å planlegge … Continue reading "Fin fredag"

2019-03-21 15:00 Første vårdag

Hei og god torsdag! Snaaaaart helg, og det skal bli såååå deilig 😀 I dag er første offisielle vårdag og været er så fint og deilig – helt til sola forsvinner. I dag skal vi begge på trening. Et nytt tabataprogram står på planen, så i morgen blir vi garantert støle!   Hva skal … Continue reading "Første vårdag"

2019-03-20 11:45 Studiedag og baking

I dag har vi studiedag og jobber med naturfag fordi vi har to arbeidskrav som skal være ferdige i april. Puuh.. Vi har ikke så fryktelig god tid, så her må det jobbes på. På morgenen i dag så satte vi bolledeig og har nå laget kanelsnurrer som vi koser oss med, yummyyy 🙂 … Continue reading "Studiedag og baking"

2019-03-19 11:00 Hva er ditt beste bursdagstips?

Når man planlegger feiring av bursdag så vil man jo alltid at bursdagen skal være perfekt. Hvert fall så perfekt som mulig. Gjestene skal ha det gøy, man skal ha litt drinker/ drikke å servere, mat, snacks, kake og ikke minst pynt. Gjerne store ballonger, det er alltid en sikker vinner. Og musikk, ikke … Continue reading "Hva er ditt beste bursdagstips?"

2019-03-18 12:30 Frokosttips

Hei og god mandag! Helgen er allerede over og en ny uke står for tur. Hedda jobbet på lørdag og jeg (Iselin) har vært med kjæresten hele helga ♥ Tenkte å komme med et lite frokost/lunsjtips! Jeg har fått helt dillllla på cottage cheese med jordbær, druer og blåbær – spiser det til frokost hver dag … Continue reading "Frokosttips"

2019-03-17 10:54 En rufsete søndag

Hvem våknet opp til at vinden og regnet pisket på rutene i dag morges? Herlighet, for et vær. Jeg som ikke hadde sett på værmeldingen fikk meg et sjokk, jeg trodde jeg kunne ta en sykkeltur i dag, og vasket bil. Realiteten er en annen i dag, haha. Det ble heller god frokost til … Continue reading "En rufsete søndag"

2019-03-15 09:42 Spørsmålsrunde

Gi oss vår snart :-((   God fredag alle sammen! Vi ser tilbake på tidligere innlegg nå, og ser at det er lenge siden vi har hatt spørsmålsrunde! Vi lager jo noen ganger innlegg med egne spørsmål vi kommer på, slik som i går men det er jo alltid gøy å svare på andre ting … Continue reading "Spørsmålsrunde"

2019-03-14 11:00 Fem spørsmål og svar

✿ En tur på byen eller en kveld hjemme? Hedda: Haha, hadde jeg fått dette spørsmålet for 4 år siden så hadde jeg vært klar i talen. En tur på byen, punktum. I dag, njææ. Jeg må innrømme at ting blir annerledes når man får kjæreste. Nå har vi vært sammen i snart 4 år, … Continue reading "Fem spørsmål og svar"

2019-03-13 13:00 Nydelig med en helg på fjellet

I helgen som var, var jeg på tur med familien og kjæresten min på Hemsedal. Opp gjennom barndommen har jeg ikke vært veldig mye på fjellet, så det har liksom blitt mer av det de seneste årene og det er jeg veldig glad for. Jeg synes både langrenn og slalom er veldig … Continue reading "Nydelig med en helg på fjellet"

2019-03-12 15:18 Månedens blogg

Hei på dere og god tirsdag! Vi har fått så hyggelige tilbakemeldinger på innlegg hvor vi kårer månedens blogg, og det er ekstra hyggelig å kunne gi én blogg litt ekstra oppmerksomhet hver måned. Derfor kjører vi i gang med månedens blogg igjen, og du vet hva du skal gjøre? Legg igjen en kommentar og … Continue reading "Månedens blogg"

2019-03-11 17:55 Hemsedal

1 kommentar

2019-03-10 11:00 Nytt prosjekt

Hei og god søndag! Nå er jeg i gang med et nytt strikkeprosjekt. Skal strikke samme genser, men i forskjellige blåfarger 🙂 Jeg har brukt genseren myeee og er såå fornøyd. Selvfølgelig ekstra stas når jeg har strikket genseren helt selv 😀 Gleder meg til å vise dere når den er ferdig!   Har du … Continue reading "Nytt prosjekt"

2019-03-09 13:29 Planer

I skrivende stund koser Hedda seg i slalåmbakken og jeg skal innrømme at jeg er bitttttelittt misunnelig! Lite som slår en helg på fjellet med gode venner/familie ♡ Jeg har akkurat gjennomført to treningsøkter med mamma. 50 minutter med sykkel, etterfulgt av 55 minutter med styrketrening – er så deilig å være ferdig! Hva er … Continue reading "Planer"

2019-03-08 09:46 Vinner av månedens blogg #2

♥HIPP HURRA TIL ALLE FINE OG STERKE DAMER DER UTE♥   Tusen takk for alle som har vært med denne gangen♥ Vi må bare si at dere alle har veldig fine blogger, så valget har ikke vært lett! Selvsagt er det alltid noe som er bedre enn andre, men alle er fine på ulike måter … Continue reading "Vinner av månedens blogg #2"

2019-03-07 15:13 En helt vanlig torsdag

(Vi er såååå dårlig i biljard!! Slo kula ut av bordet i stad…)   Hei dere♥ Nå har vi nettopp kommet hjem fra skolen etter en laaang dag. Det har vært mye skole denne uka og nå gleder vi oss til helg, hehe 🙂 Resten av dagen kommer til å gå med til å gå … Continue reading "En helt vanlig torsdag"

2019-03-06 14:30 Fem spørsmål og svar

Hvem fikk du melding av sist? Hedda: Kjæresten Iselin: Kjæresten   Hvor gammel er du om 5 år? Hedda: 28 år, wææ Iselin: 27 år, ææ   Favorittmat? Hedda: Sushi Iselin: Hjemmelaget pizza   Favorittsang? Hedda: Shallow Iselin: Shallow   Bakgrunnsbilde på mobilen? Hedda: Av meg og kjæresten Iselin: Bilde av kjæresten i uniform … Continue reading "Fem spørsmål og svar"

2019-03-05 14:27 Beste spisesteder i Fredrikstad

De siste årene har Fredrikstad blitt en kjempefin by med masse fine og gode restauranter. Både på brygga og i sentrumsgatene er det masse å velge mellom. Vi har plukket ut noen favoritter du bør besøke dersom du er i Fredrikstad ved en anledning! 🙂   Chow burgers Utrolig digge burgere, med verdens beste chips … Continue reading "Beste spisesteder i Fredrikstad"

2019-03-04 12:00 Weekend snapshots

Hei og god mandag! Uka er i gang og for min del står det mye skole og mye jobbing på planen, skulle virkelig ønsket at det var flere timer i døgnet. Vi har storkost oss i helgen begge to og gleder oss allerede til neste helg 😉   Har du noen planer … Continue reading "Weekend snapshots"

2019-03-03 11:20 En hyggelig lørdagskveld

I går møttes vi hos Iselin på kvelden for god mat og hygge. Hun serverte hjemmelaget lasagne med seriøst verdens beste salat til, og hvitløksbrød – yummy. I tillegg laget hun smuldrepai som sakte veldig veldig godt. Kvelden ble lang og vi hadde det kjempekoselig med kjærestene våre i tillegg!   I dag er … Continue reading "En hyggelig lørdagskveld"

2019-03-02 11:00 Treningstips

På torsdag var vi på trening og i dag er jeg sååå støl! Trener for det meste tabata, spinner eller løper intervaller, dette er noe som fungerer bra for meg. I går gjennomførte jeg en intervalløkt på mølle mens jeg så på ski-VM, og det ble gull til Norge!! 😀 Planene for helga er å … Continue reading "Treningstips"

2019-03-01 11:00 Mål for måneden

Takk for tilbakemelding på forrige innlegg, vi skal ta med oss tips videre <3   I dag er det både fredag og ny måned, og det vet dere hva betyr. Vi har nye mål, woho!!   ♥ Lære oss å drikke kaffe ♥ Ut å løpe ♥ Ut å sykle på de nye syklene vi … Continue reading "Mål for måneden"

2019-02-28 13:00 Hva vil dere lese?

Hei dere♥   Vi prøver å skrive så variert som mulig når vi blogger, men selvsagt blir det mye likt også. Det er gøy å dele fra hverdagen, hva vi gjør, hva vi liker, hva målene våre for måneden er, trening osv. Likevel lurer vi på om det er noe dere vil høre fra … Continue reading "Hva vil dere lese?"

2019-02-27 12:30 Travel dag

(Smoothie som frokost er definitivt en vinner)   Nå er vi på onsdag allerede, og uken hittil har vært hektisk, men vi får likevel tid til bloggen 🙂 Det har vært jobb, personalmøte, trening og lange dager på skolen. Vi rekker med andre ord ikke å kjede oss, og det er jo greit det også. … Continue reading "Travel dag"

2019-02-26 11:00 Hverdag

God tirsdag! Nå har jeg snart vært hjemme i en uke og jeg lengter såååå tilbake til sol og varme! Kapp Verde består av 10 øyer hvor det til sammen bor 500 000 mennesker. Jeg var på øya som heter Sal som betyr salt. Det var lange fine strender, lyseblått hav og temperaturer godt over … Continue reading "Hverdag"

2019-02-24 11:00 Min aller første…

…genser!! Jeg har strikket genser for første gang, og jeg ble veldig fornøyd! Såå mange fine vårfarger 🙂 Gleder meg til å ta den i bruk – garantert min nye favoritt!   Er du glad i å strikke? Klem Iselin 3 kommentarer

2019-02-23 11:00 #Janneckegenser

Begge vi to er veldig heldige som har mødre som strikker, så vi får av og til nye gensere/ klær og det er jo gøy. Selv kan jeg ikke strikke, men Iselin har lært seg nå, og er faktisk ferdig med en genser hun helt sikkert kommer til å vise snart 🙂 Jeg … Continue reading "#Janneckegenser"

2019-02-22 11:30 Gjensynsglede

♥Fiiiiin fredag♥   I går var endelig Iselin på norsk jord igjen 🙂 I den anledning måtte vi jo selvfølgelig møtes for å “catche up”, så vi dro like godt til byen for en matbit og en liten shoppingrunde. Det var veeeeldig hyggelig å være sammen igjen selvom det bare er en uke siden sist, … Continue reading "Gjensynsglede"

2019-02-21 13:00 Middag for en hundrings

I Fredrikstad har de laget en ny tradisjon i uke 8 da det er vinterferie. I et par år nå har mange restauranter blitt med på konseptet “middag for en hundrings” hvor de plukker ut en til to retter som koster kun 100 kr. Dette synes jeg er veldig bra, og ikke minst får … Continue reading "Middag for en hundrings"

2019-02-20 11:00 Lillelørdag

(Mango, papaya, ananas, banan og appelsinjuice – pleier å ta litt gresk yoghurt oppi og, men det glemte jeg. Topping: granola, chiafrø, banan, blåbær og peanuttsmør).  I dag er det onsdag, og nå har også vi en liten vinterferie fra skolen faktisk, og det er veldig deilig. Likevel skal jeg ikke noe spesielt. Jeg jobber … Continue reading "Lillelørdag"

2019-02-18 11:30 Weekend snapshots

Det er mandag igjen, og vi deler med dere hva vi har gjort i løpet av helgen ♡ Nå har Iselin vært borte i 5 dager allerede, og hun koser seg masse. Hun har dårlig nett, så det blir heller mer oppdatering fra hennes ferie når hun er tilbake igjen på onsdag. På fredag var hvert fall … Continue reading "Weekend snapshots"

2019-02-17 12:37 Banankake

Har du noen bananer liggende som har blitt litt vel brune? For all del, ikke kast de! Du kan lage så mye godt med overmodne bananer, og banankake er en av de tingene man kan lage.     Ingredienser: 2 stk overmodne bananer 100g smør 150g sukker 2 egg 225g hvetemel 2ts bakepulver 1/2 dl … Continue reading "Banankake"

2019-02-16 11:00 Nyyyyter

Nå ligger jeg på solsenga, sola steker og det er så deilig temperatur. Det er sååå fint her, lyseblått hav og hvite strender. Dagene går med til trening, mat, slappe av, bade, mat, slappe av, bade, mat, sove – er så deilig med total avslapning!     Hva er dine planer for helga? ☼ Klem Iselin   … Continue reading "Nyyyyter"

2019-02-15 11:00 Sminke – must have

(Ps. vi har fremdeles litt tekniske problemer med bloggen, derfor sent innlegg i dag…)   De aller feste jenter sminker seg og det er inkludert oss, og de aller fleste har også noen must haves som man bare mååååå ha. Til hverdags foretrekker vi å sminke oss så naturlig som mulig og da bruker vi … Continue reading "Sminke – must have"

2019-02-14 13:20 Ti ting du kan gjøre på valentines day

I dag er det som de fleste helt sikkert vet, valentines day. Det er ikke en dag å unngå omgjøre om. Ingen av oss har noen særlig tradisjon med å gjøre noe særlig ut av dagen, men det kan jo være hyggelig det óg. Likevel skal ingen av oss være med kjærestene våre på denne … Continue reading "Ti ting du kan gjøre på valentines day"

2019-02-13 08:00 Endelig ferieeeee

(Vi har som sagt blitt overflyttet med bloggen vår, men det har bydd på utfordringer. Innlegg som er forhåndsskrevet blir ikke publisert (som i dag feks), og innlegget fra  mandag som vi postet på tirsdag pga tekniske problemer har blitt slettet – og vi aner ikke hvorfor.. Alle svarene vi har skrevet på kommentarene deres … Continue reading "Endelig ferieeeee"

2019-02-12 11:00 Nytt program

God tirsdag! I går var jeg på trening og da gjennomførte jeg et nytt treningsprogram. Programmet består av ulike “bolker” hvor hver bolk består av tre ulike øvelser. Øvelsene gjennomføres 21 – 15 – 9 repetisjoner. Første runde kjører du 21 repetisjoner av hver øvelsene, neste runde kjører du 15 repetisjoner av hver … Continue reading "Nytt program"

2019-02-11 13:00 Weekend snapshots♡

I helgen .. 0 kommentarer

2019-02-10 11:00 Vegansk chili con carne

 Her om dagen spiste jeg vegansk chili con carne, som på veganspråket heter chili sin carne. Det smakte veldig godt og mettet! :-D Dette trenger du til ca. 4 porsjoner:⌲ 1 løk⌲ 4 fedd hvitløk⌲ 1 rød c…

2019-02-09 11:00 Music playlist #1

Det kommer nye sanger ut H-E-L-E tiden, og derfor er det ikke rart at favorittsanger kan forandres ganske fort. Men det er jo gøy det og! For det er jo masse bra musikk for tiden. Vi har satt sammen en spilleliste med sanger vi digger.  …

2019-02-08 13:30 Månedens blogg #2

 Ny måned betyr ny månedens blogg! Vi synes dette er veldig gøy når andre kjører igang med slike kåringer, så da gjør vi også det :-) Kåringen vil da bli i mars, så du har god tid.  ☆Sleng igjen en kommentar og skriv "jeg er med"&nbs…

2019-02-07 13:00 Vinner av månedens blogg #1

Nå er januar over. Say whaaat?! Okei, 1/12 måneder er allerde over, og det har gått skrekkelig fort. Her må livet bare nytes til det ytterste altså! Men, dette innlegget skal handle om vinner av månedens blogg #1! Det har vært litt dårlig deltagelse, men vi fortsett…

2019-02-06 13:30 Vi har fått oss instagram!!

Nå har vi endelig fått laget oss en Instagram-profil til bloggen vår. Her kommer vi til å legge ut bilder av ting vi gjør, når det er nye innlegg ute på bloggen osv.! Kontoen heter: girlswithnojob.blogg - følg oss veldig gjerne :-)  Har du en…

2019-02-05 13:00 Skisesong

  På fjellet var det ikke så aaaaltfor mye snø, MEN da vi var oppe nå kom det masse! Det snødde konstant fra vi ankom på fredag, til vi dro hjem på søndag. Langrennsløypene var derfor ikke så fryktelig bra, men vi fikk oss to fine langrennsturer likevel.…

2019-02-04 14:29 Hva gjorde vi i helgen?

I helgen har vi slappet av og kost oss! Vi har spist god mat, bakt bake og bare hatt en fin helg rett og slett. På lørdag var vi sammen på kvelden og koste oss med pizza og Ben and Jerry's, naaaam :-) (På fredag stod sushi på menyen, mums) <b…

2019-02-03 11:00 Hjemmelaget tikka masala

Wow, dette var så sykt digg. Det smakte helt fantastisk godt!       Hva smaker vel be…

2019-02-02 12:00 Snapshots

Vi tok masse bilder på fjellet, og vi vil jo selvsagt dele disse med dere :-)       &…

2019-02-01 12:00 Mål for måneden

Vegansk chili con carne (hvis du ser bort i fra rømme) I dag er det 1. februar og det betyr en ny måned med nye mål. Målene vi setter oss skal være oppnåelige, realistiske og gjennomførbare! Det er fort gjort å glemme seg bort når man setter slike mål, men det er viktig …

2019-01-31 12:00 Treningstorsdag

 I dag skal vi begge trene tabata og spinning. Jeg har laget et nytt tabataprogram som jeg ønsker å dele. Dersom vi får det til har vi tenkt til å filme treningsøkta en dag slik at det er enklere å både forstå og vise øvelsene :-) En effektiv og morsom økt hvor du vir…

2019-01-30 13:30 Hyttepizza

 På fredag ankom vi hytta på Trysil SENT. Ja, sent med store bokstaver. Det var kø, dårlige kjøreforhold og flere butikkstopp, matstopp og dostopp - haha :-) Men vi hadde planlagt å lage pizza når vi kom opp, og det gjorde vi selvom vi var oppe på hytta rundt 23. Kl…

2019-01-29 14:00 Luksusfrokost for de sultne

 Snille som vi var, vartet vi opp kjærestene våre skikkelig på hytteturen vi var på. De bodde rett og slett på hotell for å si det mildt. Og på søndagsmorgen stod vi begge opp litt tidligere for å stelle i stand en skikkelig luksusfrokost, og det fikk de. Da de kom ned på kjøkkenet …

2019-01-28 14:15 Weekend snapshots

   Hei på dere og god mandag! I helgen STORkoste vi oss på hytta. Vi gikk på langrenn, spiste god mat og spilte spill ♡ Klem 

2019-01-27 13:30 Anbefaling av serie

Altså, nå er jeg straks ferdig med å se sesong 2 av den svensk/ danske serien. Jeg har riktignok sett sesong 1, 2, 3 og 4 før, så jeg er på min andre runde med å se sesongene på nytt, hehe. Og det er ikke uten grunn! Jeg så Broen da den kom ut, og det er allerede noen år siden, og siden kjærest…

2019-01-26 09:00 Nye sko

God lørdag - fra Trysil ♡ Vi koser oss masse på fjellet! Vi kom fram i går kveld, og har fått installert oss. Nå skal vi ut å gå på ski og kose oss i litt frisk fjelluft - det er ikke hverdags :-) Vi kommer med litt bilder fra skituren i morgen eller på m…

2019-01-25 14:00 Trysil - here we come

Det er freeeedag!! (Sist fjelltur) I går gikk dagen virkelig i ett, hvert fall for meg (Hedda). Rett fra praksis og hjem for å hive i seg en brødskive. Deretter til byen for å kjøpe nye skistaver og hente noen sko som ha…

2019-01-24 13:00 Noe å se frem til

Bilde fra Paros i sommer Hei på dere og goooood torsdag! Har dere hatt en fin uke så langt? Vi er allerede over halvveis i praksis og vi trives veldig godt! Elevene er lærevillige og interesserte - det hjelper mye på selve undervisningsøktene! <br …

2019-01-23 14:00 20 spørsmål og svar

1. Hvor høy er du?Hedda: 172 cmIselin: 163 cm2. Hvor er du i livet om 10 år?Hedda: Oj, dette var et godt spørsmål, men; forhåpentligvis gift og har hvert fall to friske barn. Et stort fint hus, to biler, fast jobb som jeg trives i, tid til reising og a…

2019-01-22 21:20 current addiction

Better late than never, eller? Det har skjedd noe med tidsinnstillingen til dagens innlegg, og det har ikke blitt oppdaget før nå, beklager!  Er det noe jeg virkelig har dillet på fortiden så er det hårbøyler med knute, slike i fløyel/ velur …

2019-01-21 13:00 Weekend snapshots

     Hei på dere og god mandag! Vi har spist myeeee mat i helgen som dere ser, lagt på oss minst fem kilo.. ;-) Jeg har endelig blitt frisk etter en u…

2019-01-20 11:30 Pinnebrød

  I går skrev jeg at jeg lagde pinnebrød til skogturen, og de ble så vellykkede så jeg må bare dele. Deigen ble perfekt og smaken ble perfekt. Mums :-)  Til en god porsjon trenger du:2…

2019-01-19 13:00 Pølse, pinnebrød og vafler på bålet!!

  Det har nå blitt en tradisjon at familien min (Heddas) går på tur i skogen for å grille i løpet av helgen. Forrige søndag, herlighet tiden flyr (!!!) var vi på tur i skogen igjen, på samme plass som sist. I skogen, med sjøutsikt - så idyllisk!<br…

2019-01-18 14:30 Hjemmetrening

 Noe av det beste som er, er jo å trene hjemme i rolige omgivelser, hvert fall hvis du skal ta det litt rolig:-) Ingen som ser på eller forstyrrer, bare deg selv å tenke på. Denne økten var en god blanding, litt kondis, litt styrke og mest tøying - litt av det …

2019-01-17 13:15 Treningstorsdag

 God torsdag! I dag skal vi begge på trening og det er spinning og tabata som står på planen. Tabata er en treningsform som fungerer veldig bra for oss begge, det er både gøy og effektivt! I løpet av økten får man trent både kondisjon og styrke :-) Vi har planer om å filme en tabata…

2019-01-16 13:15 Frelst av yoga

I går var jeg på yoga for første gang på veeeldig lenge. Jeg har i lang tid sagt til meg selv at yoga er bra for meg, og nå fikk jeg endelig dratt på en yogatime. Og det var gøy, tungt og vondt, men også veldig spesielt. Jeg har enda ikke blitt frelst av yoga, men jeg tror jeg kan like det om jeg gi…

2019-01-15 13:00 Helgens snapshots

 Hei og god tirsdag! Håper alle har hatt en fin helg og en fin uke så langt!! Vi koste oss i helgen med total avslapning sammen med våre kjære ♡I dag hadde vi første dag i praksis hvor vi har hatt undervisning hele dagen. Det krever mye planlegging, men selvfø…

2019-01-14 13:30 Blåmandag

Lengter tilbake til sommer og sooooool Har dere hatt en fin mandag så langt? I dag våknet jeg med sår hals og røde øyne, virkelig ingen god start på dagen :(( Det verste jeg vet er å være syk, det ødelegger virkelig alt, og da mener jeg alt. Det går utover konsentrasjone…

2019-01-13 12:00 Lørdagspizza

Nå er helgen neeesten over allerede, blæk. I morgen står praksis for tur for vår del, og det blir spennende. 3 nye uker står for tur denne gangen og.  Ellers lagde jeg en veldig god pizza i går som jeg tenkte å dele oppskriften på, eller hvert fall toppingen. :-)<br…

2019-01-12 12:00 Hotellfrokost

  I dag lagde jeg til en god frokost, nesten som en hotellfrokost - og det er det beste jeg vet ;-) Vanligvis legger jeg ikke så mye vekt på frokost, men alltid hyggelig å overraske med noe ekstra digg, eller hva sier dere? ... Kjæresten ble hvert fall v…

2019-01-11 13:00 Månedens blogg #1

Vi elsker fine himler, heheh Gooood fredag dere :-)I år har vi bestemt oss for at vi skal ha månedens blogg, i stedet for ukens blogg, for vi synes det blir litt for ofte å ha. Og ikke minst blir det forhåpentligvis litt mer deltakelse ved månedens blogg for …

2019-01-10 14:15 Enkel hverdagsmiddag

 Hei og god torsdag! Dagene flyr avgårde og derfor er jeg veldig for enkle hverdagsmiddager som smaker godt og som er raske å lage :-) I dag sto det kyllingsalat på menyen og det smakte godt, yummy ♡ Jeg lager ofte en stor porsjon slik at det som blir igjen kan spise…

2019-01-09 13:30 På skogtur

 På søndag var kjæresten min + familien min og jeg på tur i skogen, og det var så nydelig. Været var vel ikke på topp, det var veldig tåkete, MEN det var helt vindstille og bare ett par minus. Så det var faktisk ganske så upåklagelig.  Vi grillet pø…

2019-01-08 14:00 Treningstirsdag

 God tirsdag! I dag etter skolen gjennomførte jeg en treningsøkt, og i dag sto sirkeltrening på planen ☆ En effektiv økt med øvelser som går på kjernemuskulatur, kondisjon, utholdenhet og styrke for hele kroppen. Det føles alltid så godt etter å ha gjennomf…

2019-01-07 14:30 Mandagskos

 I dag dro vi på café etter skolen sammen med to venninner ♡ Et av våre nyttårsforsetter var at vi skulle bli flinkere til å unne oss ting eller opplevelser, og et kafébesøk var veldig koselig. Timene gikk så fort!! Vi koste oss med makroner og chai latte - yummmmmyy…

2019-01-06 12:00 Panna cotta

 Hei og god søndag ✪ I år feiret jeg nyttårsaften på fjellet sammen med kjæresten min og familien hans, vi storkoste oss. Jeg sto blant annet for desserten sammen med søsteren til kjæresten min og vi lagde panna cotta med pasjonsfruktsaus - yummmmmy!! Vi blandet oppskrif…

2019-01-05 12:00 Fem ting vi har til felles #2

Fineste Hedda Vi fikk veldig god respons på vårt forrige innlegg som handlet om fem ting Hedda og jeg har til felles så vi kjører på med fem nye fun facts, here you gooo: ♥ Vi studerer begge til å bli lærer♥ Vi har de …

2019-01-04 11:00 Bildedryss

      Ferien gikk så altfor fort og hverdagen står for tur. Trening, jobb og skole - godt å komme tilbake til gamle rutiner! Vi har storko…

2019-01-03 13:51 JULEFERIE

Desserten på nyttårsaften, yummyy Endelig juleferieeeee!! Nå er vi ferdig med siste eksamen for høstsemesteret og kan ta oss en liten «juleferie» - deilig!! Vi har én uke på skolen før vi skal tilbake i praksis. Resten av dagen går med til to…

2019-01-01 11:00 5 ting vi vil gjøre i januar

  I tradisjon tro (er det ikke en tradisjon dersom man har gjort det 3 ganger?) må vi si litt om hva vi vil gjøre i januar, et friskt pust for mange, og som vi også skal ta med oss videre! ❀ Gjø…

2018-12-31 09:00 Nyttårsaften!!

Nyttårsaften i fjor  Siste dag i 2018 ønskes velkommen!! For noen er dette endelig en slutt på et langt år med mye utfordringer og sorg, og da kan 2019 være en frisk start. Og en frisk start, det trenger vel de fleste :-) For andre kan dette bare være noe helt …

2018-12-30 12:00 Nyttårsforsetter

I dag er det 30. januar og det er kun én dag igjen av 2018! Som de aller fleste andre setter vi oss noen mål for året som kommer som vi forhåpentligvis skal klare å fullføre ;-)  Her er våre nyttårsforsetter som vi skal gjennomføre i 2019: <br…

2018-12-29 12:00 Årets julegaver

 God lørdag! Hedda tar livet med ro hjemme og jeg koser meg på fjellet. Er så deilig å komme seg bort og opp til vinterland hvor jeg kan gå langrenn og bare kose meg. Jeg skal bli på fjellet til over nyttår, garantert hvit nyttårsaften - deilig!!  <b…

2018-12-28 13:00 Deilige dager i romjulen

 Romjulen er i full gang, og tiden flyr avgårde selvom vi ikke har stort å gjøre. Vi har nok å gjøre, det er ikke det, men vi har tid til å slappe av også, og det er superdeilig. Juletiden er superkoselig, og den elsker vi, men det er også mye stress rundt den og. Vi er glade for at…

2018-12-27 10:06 Detox mellom all maten

 I dag ble det rett og slett en smoothie bowl til frokost. Jeg er så lei mat, og da særlig fet mat. Julekaker og desserter også. Nå er det litt for mye av det gode faktisk. Jeg skal likevel ikke klage, for jeg synes maten og alt det andre er godt, men jeg trenger en pause fram til n…

2018-12-26 12:00 Andre juledag

God andre juledag! Vi ruller fortsatt etter den mektige julematen, merker at kroppen ikke er vant med slik fet mat. Dagene går med til familieselskaper, tid med venner og ikke minst kjærestene våre, denne tiden av året er så herlig ♡Blir virkelig matt av all mat…

2018-12-25 11:00 Første juledag

Hei dere!! Tiden flyr!!! Tenkte å ta en tur innom og hilse på oppi alt dette stresset! Det er 1. juledag i dag, og den store dagen er over allerede. Første og andre juledag er jo heldigvis hyggelige dager de også da♡ Dagen i går var veldig fin og vi begge koste oss på hver vår kant.…

2018-12-24 10:00 Julaften

 I dag er den store dagen vi alle har ventet på! Det er endelig julaften og tid for kos. God mat, dessert, julekaker, gaver og tid med familien. Vi er veldig glad i julen begge to, så dette har vi sett fram til lenge, og endelig er dagen her. Det er ganske mye som s…

2018-12-23 12:00 Amerikansk brownies i julen

Hipp hurra, det er lille julaften i dag!! Vi elsker disse fine dagene i julen :-)  Mmm, en brownies til å ta med på jente-julebordet slår aldri feil. Dette er en amerikansk oppskrift på en brownies som smaker himmelsk! …

2018-12-22 12:00 Lunsj

 Dagene flyr avgårde. Nå har vi endelig tid til å være med kjæreste, familie og venner! I går spiste jeg lunsj sammen med to gode venninner i byen, altfor lenge siden vi så hverandre sist, og alltid like hyggelig når vi ser hverandre igjen ♡  <…

2018-12-21 13:30 Kina

Første stopp på jorda rundt turen jeg var på, var Kina. Hardt og brutalt. Det var en tøff start på turen jeg reise med mine to venninner, Melissa og Kristina. Jeg har selv vært og reist mye, særlig i Asia, men slik folkene og kulturen var i Kina overrasket meg. Jeg skal selvsagt ikke si at alle kine…

2018-12-20 12:00 Vinner av ukens blogg

I dag skal ukens blogger kåres. Vi må starte med å takke for alle som meldte seg på, det er supergøy at dere gjør det!Det var så mange fine bloggere med sine blogger som meldte seg på, herlighet! Etter mye om og men ble vi endelig enige om en blogg vi synes skulle vinne.  <br /…

2018-12-19 14:00 Hjelp, det er juleferie!!

 I dag har vi hatt et lite avbrekk på hvor vi har lest til eksamen. Ettersom vi har bestemt oss for at dette blir siste lesedag før jul (har eksamen 3. januar), så dro vi til Espresso House i byen for litt hyggeligere miljø! Etter klokken har slått 20 i dag, har vi begge j…

2018-12-18 12:00 Tråkig tirsdag...

Lengter tilbake til skisporet I dag holder vi på med skoleting som vi synes er veldig tråkig i disse juletider, skulle ønske vi kunne se på alle julekalenderne på en gang i stedet. Resten av dagen skal vi til byen for å fullføre julegavehandelen, trene og se på…

2018-12-17 12:00 Weekend snapshots

       Har du hatt en fin helg?❄ Klem fra oss 

2018-12-16 11:00 Solsmoothie

 Det er søndag, og det er én uke til lille julaften. Say whaaaat?? Hjelpes. Jaja, det er jo veldig koselig at det det nærmer seg med stormskritt, men det går jo så altfor fort, eller hva? En smoothie smaker alltid godt, nesten uansett hva du har oppi. I …

2018-12-15 12:00 Freshe på håret

  God lørdag, dere :-) I går fikk vi endelig freshet oss opp på håret, og det var på tide! Vi går begge hos en superflink frisør som heter Victoria som holder til på Capelli på Gressvik. Vi ble begge superfornøyde, og er nå klare for å dra i bursdag sene…

2018-12-14 10:30 180 i puls kl. 06.15

 Opp og hopp, alle sammen :-)I dag dro vi på spinning klokken 06. Hjelpes det er tidlig å trene, men det er virkelig verdt det når 45 minutter har gått og du har fått opp pulsen godt over (!!) hvilepuls. Det beste som er, er jo å ha ettermiddagen fri til å gjøre alt det …

2018-12-13 11:00 Ukens blogg

 God torsdag! Vi nyyyyter ferie, det føles så godt ♡ Vi tenkte å kjøre i gang ukens blogg igjen som vi har hatt en én gang før. Det er så mange bloggere som fortjener en liten oppmerksomhet! Vinneren blir kåret i løpet av neste uke, og får både link og bi…

2018-12-12 12:00 Juletre på 1-2-3

 God onsdag! Endelig er eksamen over og det føles såå godt ;-) Nå er vi allerede i gang med å lese til neste eksamen som er tredje januar slik at vi kan ta oss litt juleferie. For noen uker siden laget jeg et juletre av drivved, og jeg ble…

2018-12-11 13:00 Endelig er denne dagen over

  I dag er en dag vi har ventet på lenge. Denne dagen har vi gruet oss til og vært nervøse for i en god stund, særlig de siste to ukene. Endelig er muntlig eksamen i matematikk gjennomført - herlighet så deilig! Det fortjener virkelig feiring (en liten e…

2018-12-10 13:00 Hva gjorde vi i helgen?

 I helgen har vi fått gjort noe innimellom all lesingen til eksamen. Uff nå er vi lei all det eksamenssnakket her, så vi lover at det det snart er over!!Vi har spist god mat, gått tur i skogen med hundene, og Iselin har vært på sin årlige juletrehogs sammen m…

2018-12-09 14:00 Det er søndag!

 Det er søndag, og en kjedelig dag for oss - særlig denne søndagen. I dag har begge vært ute og gått en tur, men ellers har det vært lesing fra morgenen.. Og slik vi det være resten av dagen også, så ingen spennende søndag for vår del, dessverre. Nå må vi tilbake til lesingen.…

2018-12-08 12:35 Juletreet er pyntet

 I dag er det lille juletreet mitt pyntet, og da er det med ett litt mer julestemning. Og den lille snøen som er ute, den hjelper mye den også! Jeg synes det er altfor sent å sette opp juletrær 23. desember, så jeg setter hvert fall opp mitt lille så tidlig som mulig i d…

2018-12-07 13:00 Topp ti julefilmer

 Er det noe som virkelig får oss i skikkelig julestemning så er det julefilmer. Ligge med beina høyt, gløgg i koppen og en julefilm på TV - lite som slår det! Her er våre topp ti julefilmer som virkelig setter i gang jula:🎄 Home Alone🎄&nb…

2018-12-06 13:00 Fem ting vi har til felles

Bilde fra i sommer hvor vi var i bryllup til broren til Hedda, som vi koste oss!! ♕ Siden vi driver blogg sammen og er bestevenner har vi en del (les: mye) til felles. Vi stortrives i hverandres selskap og det er sjeldent vi ler så mye som når vi er sammen! He…

2018-12-05 13:30 Gjenbruk eller ikke?

 God onsdag, allerede halvveis i uken! I dag har vi begge vært på skolen for å lese til eksamen, og nå skal vi begge på jobb før vi kan ta kvelden, blææææk.  I det siste har vi begge handlet litt forskjellig på tise, bla. slengbukser.…

2018-12-04 13:30 Treningstirsdag

 God tirsdag! Forrige uke debuterte jeg som sagt som spinningsinstruktør, og det var veldig gøy :-) Deler programmet med musikk slik at også dere kan gjennomføre økten! Here you go:Programmet består av 4 x 6 intervaller, altså fire minut…

2018-12-03 13:30 Helgen som gikk - snapshots

 Helgen har gått unna i en fei, det har både vært 1. desember og 1. søndag i advent - så koselig :-) På fredagen var vi begge i byen sammen og startet på julegavehandelen, og det var kjempehyggelig. Ellers har vi øvd til eksamen, spist første porsjon med risgrøt, vært i …

2018-12-02 11:30 Verdens beste salat på én - to - tre

   Har du dårlig tid en dag så er denne salaten midt i blinken. Den er så enkel å lage, og krever bare noen få ingredienser :-) Yummyyy...!  Salat:<br …

2018-12-01 12:00 første desember

 Jippi, i dag er det 1. desember!! Vi elsker jul og førjulstiden 🎄I starten av hver måned setter vi oss mål for hva vi skal prøve å få gjort i innen måneden er omme, dette er målene for desember:  🎄 Handle ferdig juleg…

2018-11-30 13:00 Vi har fått pakkekalender

 I morgen er det 1. desember, og det er julemånedens offisielle start - synes hvert fall vi :-) Dette året har gått så fort, hjelpes. Men når tiden går fort så har man det vel bra, er det ikke slik det er da? Det er vel innafor å pynte til jul når 1. desember har meldt sin ankomst, …

2018-11-29 13:30 Når var det vi sist...

★ ...kjøpte et klesplagg?Hedda: På fredag, sjal fra Dehn designIselin: Bukse fra nelly forrige uke ★ ...la ut et bilde på instagram?Hedda: Forrige tirsdag, bilde av kjærestenIselin: Søndag, bilder fra …

2018-11-28 15:00 Lillelørdag

 God onsdag! Allerede halvveis i uka, og det er lillelørdag :-D I dag er Iselin på jobb og jeg er allerede ferdig med dagens treningsøkt, såå deilig! I går debuterte Iselin som spinninginstruktør, mens jeg var med på timen. Spinningstimen Iselin hadde gikk overraskende bra, og …

2018-11-27 14:00 Vlog fra Gøteborg

Som dere vet så var jeg i Gøteborg i helgen! Jeg passet på å filme litt underveis og har satt det sammen til en vlog :-)  Har du vært i Gøteborg før?★ Klem fra Iselin #Gøteborg #…

2018-11-26 13:30 Weekend snapshots

       God mandag! I helga har jeg storkost meg i Gøteborg med familien og kjæresten min ✮&n…

2018-11-25 11:30 Kakesøndag

 I dag er det kakesøndag igjen, mmm :-) Kjæresten min hadde bursdag på tirsdag, så da fikk han bestemme hvordan kake jeg skulle lage til han i dag. Da falt valget på sjokoladekake som alltid er en sikker vinner.  Kaken ble ut…

2018-11-24 13:00 Endelig skøytesesong

 I går fikk jeg endelig testet skøytene mine igjen, nesten et år siden sist. Skøyter er jo så gøy :-)  I Sarpsborg har de en stadion de bruker til bandy hver vinter, og da er banen oppe noen timer i løpet av uken fo…

2018-11-23 13:00 Planer for helgen

Bilde fra forrige gang vi var Gøteborg sammen Fredag igjen og det betyr helg!! I morgen tidlig drar jeg til Gøteborg sammen med kjæresten og familien min. Blir deilig med en liten weekend i en storby et lite stykke hjemmefra. Vi skal nyte julestemning på Liseberg, s…

2018-11-22 14:00 Gruppetrening

 Vi var på vår første gruppetrening sammen på tirsdag, og hjelpes, her kan en ikke sluntre unna. Det er vel 5-6 år siden sist vi var på gruppetime sammen, så det var på tide å gjøre det igjen. Vi er flinke til å trene sammen, men sjeldent gruppetimer. Så på tirsdag ble den barrieren…

2018-11-21 13:00 Hjemmeværende

​Lengter tilbake til norsk sommer Allerede onsdag og halvveis i uka! I går hadde vi fri fra skolen og vi STORtrives som hjemmeværende, hehe... ;-) Man får gjort så utrolig mye og alt gjøres i et behagelig tempo. I går fikk vi begge tid til å trene, vaske bad, skift…

2018-11-20 14:30 Gratulerer med dagen!

 Hvem er alltid ute i siste liten? Jo, det er også meg.. Typisk, men jeg lærer aldri - haha :-) I går hadde vi bare en fremføring av et arbeidskrav på skolen, så vi sluttet relativt tidlig. I dag har kjæresten min bursdag (gratulerer så mye med dagen♥), så jeg…

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.