frodith

Tid Innlegg
2019-03-31 20:51 Talende øyne?

Det sies at øyne er “sjelenes speil.” Noen mener i alle fall det. Hva det nå enn skulle bety..  Som speil ville vel refleksjonen blitt kastet tilbake og inn i sjelen igjen? Øyne- “sjelens projektor” passer bedre i mine ører…Men nå er vel dette uttrykket så gammelt at det var lenge før projektorens … Continue reading "Talende øyne?"

2019-03-31 17:59 Med livet foran seg

Også mammaer har vært veldig unge, med hele livet foran seg. Som jeg har fortalt før, har var mamsen på dette bildet antagelig i konfirmasjonsalder. Og hadde nok sydd kjolen selv, om det ikke var mormor. Som også var en veldig flink sydame ute på landet.      Som veldig ung gikk mamma hos moren … Continue reading "Med livet foran seg"

2019-03-31 06:28 Catwalken

Catwalk? Er du morsom liksom? Er det så nøye da? Hvordan vi ser ut? Neida, det er ikke det! Det er på innsida vi ER, det er ikke til å komme forbi. Det ytre er bare et skall, som du ser sånn i forbifarten, og kan aldri konkurrere med hvem man ER! Hjelper ikke … Continue reading "Catwalken"

2019-03-30 19:57 Evas vindu

Har du tittet inn Evas Vindu i det siste? Eller Evaswindow?   Det burde du nemlig. For ikke bare står hun der og ser fin ut bak glasset sitt, men jammen meg har hun ikke dratt i gang en konkurranse som handler om akkurat det: GLASS!En fotokonkurranse så klart! Evaswindow har dratt i … Continue reading "Evas vindu"

2019-03-30 17:29 Påfyll på “kontoen”

Ja, ikke LØNN altså, men litt påfyll på den mentale kontoen.Kost oss veldig på tur, jeg og Karidansen.   Skummelt når man skal prøve seg på å sitte på “pinnen” over denne DIGRE fossen 😀       Men kommer på plass til slutt..Det var skikkelig deilig i starten av turen. Sol, vår og … Continue reading "Påfyll på “kontoen”"

2019-03-30 14:20 Heisan!

Hei-hei! Vært på tur i dag med denne damen. Mer om det senere. Ville bare sjekke ut at innleggene kommer utpå nå. Null og niks på mårran i dag.   Men morgeninnlegget: “Armløs hippie” finner du om du trykker på linken.Kommer tilbake senere  😉     #tur #blogg 8 kommentarer

2019-03-30 06:46 Armløs hippie

Som tidligere fortalt både her og hos Karidansen, så er det litt krevende å være “modell” når man har rundet 50 og noe..Det er mye som skal tenkes på og “folder” som skal legges på plass.. Hvis man skal være “nøye på det” vel og merke..     Hvis man passer på å holde … Continue reading "Armløs hippie"

2019-03-29 21:08 Finger-sprell på fredagskveld..

Du vet jeg er litt “svak” for små støvler med handling i..?Du vet at jeg liker å la fantasien løpe litt ved hjelp av et par fargede gummistøvler og mine egne fingre?Vel..jeg får jo inspirasjonen fra et sted så klart. Her er nok en morsom video med fingersprell på en fredags kveld 🙂 … Continue reading "Finger-sprell på fredagskveld.."

2019-03-29 17:33 Av med kjolen! Og så da…?

Dette var kjolen jeg hadde i dag. Blondekjole med genser over.  Selv om jeg elsker å gå i kjoler på fredager så må den jo AV en gang!Og jeg er jo rimelig snar med å rive av meg klærne når jeg kommer hjem…. som kjent. Jeg har ikke vært mange minuttene innenfor døra hjemme … Continue reading "Av med kjolen! Og så da…?"

2019-03-29 05:43 Kjoledagen!!

Hei-hei!!Det er freeeedag! Det er kjoledagen!!! Ja, for meg i alle fall.         Hver fredag har jeg kjole på jobb. For liksom å “feire” litt! Feire at vi er på vei inn i helgen. Og det at jeg starter om mårran, gjør at dagen blir litt ekstra fin, og nesten føyer … Continue reading "Kjoledagen!!"

2019-03-28 20:31 Ian Sanborn- en fryd for øyet

Dette er en av de kuleste berømte døve jeg vet om!!Sjekk for en kunstner! Han er amerikansk, heter Ian Sanborn, og er en mester i tegnspråkpoesi. Se videoen under her- en sann glede <3           Hva synes du?   #tegnspråk #asl #tegnspråkpoesi 0 kommentarer

2019-03-28 18:02 En tur til Memphis- IGJEN…

Ja…eller PÅ Memphis kan jeg vel si…   Du tenkte jeg kanskje var ute og “fartet” igjen?? Stadig på farta i inn og utland (les: Sverige), som seg hør og bør en ekte blogger…?   Vel…jeg er og farter litt jeg også…men mest “innabys”.. Og noen luksus-vaner har sneket seg helt “umerkelig” på meg… … Continue reading "En tur til Memphis- IGJEN…"

2019-03-28 05:59 Pippi på en seriøs dag

Fargeglad, og litt “Pippi-aktig” i følge Karidansen. Men ingen glisende Pippi her, så det må være Pippi på en litt seriøs dag… Jeg fortsetter min lille Desgual-catwalk her jeg. Denne kjolen er et pølseskinn i striper. Sitter helt etter, uten å være “vond” på noen måte. Elsker fargene. På et tidspunkt klippet jeg av … Continue reading "Pippi på en seriøs dag"

2019-03-27 20:06 Sommerfugllanding med smell..

“Når en sommerfugl lander med et skrallende, høyt SMELL i bakken, da er det alvor” (Sitat: Frodith)   Sier ikke mer, bare viktig å tenke over… Føyer seg litt inn i følelsen “stange hodet i veggen”…     #irritasjon #følelser #livet 5 kommentarer

2019-03-27 16:59 Hvor lenge er det sunt å stange hodet i veggen?

Man kan ikke forandre andre sies det…Det er sant!Det du ikke får gjort noe med bør du bare godta sies det…Det er sant! Eller ER det det??   Er det sånn at noen folk skal få dure i vei på sin måte og bestemme omgivelsene til både meg og deg, fordi det ikke går … Continue reading "Hvor lenge er det sunt å stange hodet i veggen?"

2019-03-27 06:12 Ansiktsuttrykk

Det skal ikke mange bevegelsene til i ansiktet før det forandrer seg… I forholdt til tegnspråk er jo disse små uttrykkene av største betydning. Det kan være helt motsatt oppfattelse av innholdet om ikke mimikken er med. Det blir som en del av grammatikken eller “stemmen”/”tonefall”…     Noen mennesker sliter med å lese … Continue reading "Ansiktsuttrykk"

2019-03-26 21:21 En “Okse- Frodith” på vei ut??

Sinna?  “Okse-frodith” er jeg kun når jeg er sint. Hvis jeg mener noen har behandlet noen andre dårlig. Når folk er urettferdige, ekle eller frekke. Da har jeg begynt å slippe løs “oksen” i meg. Og det skal jeg love deg er ikke lett.. Har lett for å sky konflikter.. Men i … Continue reading "En “Okse- Frodith” på vei ut??"

2019-03-26 20:22 Fra lakenskrekk til lakenfest…

Tenker du så for deg litt “dyneløfting” her nå? En real titt inn på soverommet til Frodithen liksom? Vel… jo for såvidt.. Men her handler det om SOVING altså… Kors på halsen!Jeg har jo til tider lakenskrekk som du vet.. Ikke det at jeg er redd senga…Neida..Men når jeg har våknet midt på … Continue reading "Fra lakenskrekk til lakenfest…"

2019-03-26 17:46 Flinke jenter fortjener belønning..

Ja…nå synes jeg egentlig ALLE fortjener litt belønning innimellom jeg.. Hvis man har vært flink… Og OM du har vært flink er det egentlig bare du selv som avgjør mener jeg.        Hva er egentlig “flinkhet” liksom?Hvem er flink? Og hvorfor? Vel.. jeg gir både meg selv og andre litt belønning både … Continue reading "Flinke jenter fortjener belønning.."

2019-03-26 06:24 Turkis tirsdag

Da er vi kommet til turkis tirsdag. Jeg fortsetter min lille Desigual- catwalk her på bloggen. Jeg og Karidansen hadde en skikkelig “økt” ved Akershus festning her på lørdag. Denne kjolen er en av favorittene om sommeren, men da uten bolero og strømpebukse.  Det er en kjole med bare smale stropper. Men i … Continue reading "Turkis tirsdag"

2019-03-25 20:05 Nye gleder på gang..

Jeg er jo kjent for å kunne være litt engasjert. Eller av og til litt MYE..Selv om jeg ikke kjører berg-og-dalbane – når det gjelder humøret sånn ellers, så må jeg vel si at jeg ikke akkurat bare beveger meg vannrett når det gjelder engasjement.En liten sprett på trampolinen kan det kjennes som..Det kiler … Continue reading "Nye gleder på gang.."

2019-03-25 18:07 Fysjameg!!

Noen som tør å ta en “wild guess” på hva jeg skal i morgen tidlig?? Et velkjent syn for de fleste av oss, men man må kanskje vri de små grå litt for å kjenne igjen dette fra denne synsvinkelen?     #tegning #morgenbesøk   7 kommentarer

2019-03-25 07:45 En “gammel hippie”

Jeg omtaler meg jo selv som en “gammel hippie”. Med det mener jeg jo selvsagt ikke at jeg er GAMMEL… He-he..Men det er vel noen som dukker opp som hippier i dag også av litt “nyere” art, og jeg kan ikke skryte på meg det liksom. Jeg er den gamle sorten “hippie” på et … Continue reading "En “gammel hippie”"

2019-03-24 20:23 Støvete søndag

søndag Spaserer i snerten skinnjakkestatsbaner sluttetsitter stresset på “buss for tog”     Snuten søroverskulle sortere og sjekke svunne stunder sjekker soverom, sekker, sengetøy..sorterer spiker, skåler, smykker, skolesaker..   SvetterSjauer støvete sakerspiser salami-nisteSkravler smilende med søsters   SenereSykehjemmetSkravling om svunne stunderSkaper strålende smilSpiser sjokolade Støvete søndag med smil       #dikt #søndag #støv … Continue reading "Støvete søndag"

2019-03-24 17:06 Rare 70-tallet..

Rart det ble folk av oss som vokste opp på 70- tallet… Med daglige doser Pompel og Pilt på tv, psykedelisk tapet på veggene og foreldre dampende på sigaretter rundt middagsbordet.. Og ikke nok med det, når det skulle pyntes på barnerommene er dette over her typen bilder som ble valgt 😀 Helt … Continue reading "Rare 70-tallet.."

2019-03-24 08:39 Høstrød og våryr i solen

På lørdag viste byen seg fra sin beste side. Jeg kan faktisk ikke tenke meg noe finere sted enn Oslo når sola skinner og det begynner å bli vår. Det eksploderer på en måte: Ut fra husene pipler det folk i alle farger og former. Folk man ikke har sett på et års tid. Det … Continue reading "Høstrød og våryr i solen"

2019-03-23 21:24 Fra det øyeblikket man blir født blir man bare eldre…

“Fra det øyeblikket man blir født blir man bare eldre..” ( Sitat: Frodith)     Det er jo ganske rart egentlig. For i det vi “passerer døra”…for å si det på den måten..så blir vi jo bare eldre og eldre dag for dag. I starten tenker vi at det er flotte greier, vi vil helst … Continue reading "Fra det øyeblikket man blir født blir man bare eldre…"

2019-03-23 18:58 Leken og lattermild lørdag!

Som du vet skulle jeg treffe Karidansen i dag. Feire bursdagen hennes, med en liten fotoshoot, og påfølgende kake. Det er ikke bare-bare å holde på med disse fotoshootene når man har rundet 50 skal jeg love deg.. Det var jo Kari som ble 56 i dag. Men det spiller ingen rolle. Har du rundet … Continue reading "Leken og lattermild lørdag!"

2019-03-23 07:16 Karidansen – en hel liten eventyrbok

Her er Karidansen! Verdens beste Karidansen. Så hvem er hun? Regner med du har lest bloggen min før, og fått med deg litt. Eller kanskje du har lest hennes blogg, og fått et godt inntrykk.     Karidansen er i alle fall min nye fargrike og flotte venn. Hun er fargerik fra innsida og ut … Continue reading "Karidansen – en hel liten eventyrbok"

2019-03-22 20:20 Solskinnsplaner

I morgen blir det sol!! På mer enn en måte..Det er meldt strålende vær. Jeg og Karidansen har solskinnsplaner…     Ut i været. Spre noen stråler selv om vi kan. Og feire dagen!!Jeg gleder meg. Etter denne uka som jeg har tilbrakt i en egen liten boble blir det som å komme ut … Continue reading "Solskinnsplaner"

2019-03-22 17:36 Glad som en lerke!

I dag er jeg bare glad som en lerke!Jeg gikk inn i uka på mandag…og så har jeg på en måte bare vært der inne..i uka… Det er som om jeg har gått gjennom et langt langt rør. Ingen vinduer eller dører. Bare masse viltre ungdommer, en haug med flotte kolleger, et planlagt og … Continue reading "Glad som en lerke!"

2019-03-22 07:08 Hverdags-lykke

“Hverdager er de flotteste. De er fulle av eventyr.” (Sitat: Anne Cath Vestly)       Jeg tror det er sånn man må tenke.Ta en helt alminnelig hverdag, og se de uante mulighetene som ligger i den. Man trenger ikke å være barnebokforfatter for å se at man kan gjøre den dagen man våkner … Continue reading "Hverdags-lykke"

2019-03-21 21:15 Når hjernen bare kobler ut..

Det kan være vår så mye det bare vil… Det er deilig og jeg nyter i fulle drag… Men på et eller annet tidspunkt på kvelden så er det som om hjernen kobler ut.. .Lyset er slukket på utsiden….Og inni hodet er det tomt for batteirier… Øynene prøver febrilsk å følge litt med på hva … Continue reading "Når hjernen bare kobler ut.."

2019-03-21 20:32 Drøm om en perfekt verden

Er du på jakt etter det perfekte? Eller en perfekt verden? Er du hele tiden på VEI noe sted, fordi ting ikke er bra nok her og nå? Er det slik at grensene flytter seg for hva  som er perfekt? At noe som virket perfekt for en stund siden, viser seg å være … Continue reading "Drøm om en perfekt verden"

2019-03-21 17:59 Jeg kan ikke TRO det!!

Nei…jeg kan virkelig ikke tro det!! Her har du en unik sjanse til å gi meg og Kjersti en skikkelig utfordring (foto-utfordring), en skikkelig oppgave vi må gå løs på når hun kommer til byen i april. Og så er du faktisk nær ved å misse hele sjansen! Hvor ofte får du muligheten … Continue reading "Jeg kan ikke TRO det!!"

2019-03-21 07:08 Snart kommer tvillingen min!

Ja…snart og snart fru Blom..Jeg må vente vel og lenge, en hel måned faktisk. Men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves. Og når Minmatgaleverden- Kjersti kommer da blir det MORO!! Gleder meg som en unge så klart. Hun blir en helg. Og jeg planlegger noen … Continue reading "Snart kommer tvillingen min!"

2019-03-20 20:33 Om å bli den man vil møte..

Jeg snek meg avgårde etter jobb i dag.. Føltes som jeg “snek” litt i alle fall.. Litt sånn små-flau over meg selv og min latskap.. Som om noen skulle ta meg “på fersken” på vei inn døra til takawayen IGJEN.. Blir flere ganger i uka der nå for tida..     Vel innafor døra, … Continue reading "Om å bli den man vil møte.."

2019-03-20 18:31 Man fortjener alltid litt belønning!

Det er jeg overbevist om, at vi egentlig alltid fortjener litt belønning. Ja, vi må så klart ha gjort LITT for å fortjene det. Man bør ha gjort en liten innsats. Da smaker belønningen litt bedre i alle fall.   I disse dager jobber vi rumpa av oss, verdens beste kollega og jeg. … Continue reading "Man fortjener alltid litt belønning!"

2019-03-20 16:21 Postmann er død

Jeg synes egentlig det er litt trist..Ja.. det er ingen personlig postmann som har dødd, så det er ikke en “ekte” sorg for å si det sånn. Men det at selve postmann -rollen eller egentlig mest det han “hadde med seg” er bortevekk gjør meg litt trist likevel…         Hva var … Continue reading "Postmann er død"

2019-03-20 06:43 Venner for livet

“Det er bare en ting i verden som er bedre enn å få en ny venn, og det er å beholde en gammel.” ( Sitat: Elmer G. Leterman)       Er ikke det sant da?For meg er det i alle fall veldig spesielt å ha en venn som man fikk da man var … Continue reading "Venner for livet"

2019-03-19 19:04 Engasjement- lidenskapens lillesøster

Er du engasjert? Er du sånn at du innimellom blir skikkelig gira? Gir liksom alt helt innenfra og ut, og liksom kjenner du får med deg folk i samme slengen? Kjenner at man suges inn i en felles stemning og “finner hverandre” på et vis? Sånn er jeg. Jeg kan forklare det med tegningene … Continue reading "Engasjement- lidenskapens lillesøster"

2019-03-19 09:07 Hvorfor er det ikke sånn?

Dette er tanker som alltid melder seg, når det er litt lite klær igjen i klesskapet…:       Har du merket at disse hvorforene dukker opp stadig vekk? Og at det er visse ting man kan lure på hvorfor ingen har funnet noen løsning på? Vel, det er vel kanskje sånn at noe … Continue reading "Hvorfor er det ikke sånn?"

2019-03-18 20:29 Tusen takk!

Vil bare innom for å takke for alle koselige kommentarer jeg får nå om dagen 🙂Her går det i et hårreisende tempo, eller kanskje ikke så FORT, men myyyye fokus på jobb maaange timer hver dag..       Jeg rekker ikke stort annet enn jobb denne uka, vi har mange elever inne på … Continue reading "Tusen takk!"

2019-03-18 18:21 Når man ikke har barn selv…

Neida… dette er ikke noe innlegg om barnløshet. Jeg kunne jo sikkert skrevet litt om det en gang også, for noen lurer kanskje litt på hvorfor jeg ikke har det.      Vel..kanskje skriver jeg noe mer om det en gang. Men det er ikke noe mer mystisk enn at jeg ikke kunne få. … Continue reading "Når man ikke har barn selv…"

2019-03-18 06:10 Søsters og jeg

Jeg har en av bestevenninnene mine i min søster også jeg. Vi har jo vokst opp sammen. 5 år forskjell på oss. Og vi kjenner jo ALT som er å kjenne om hverandre. Oppveksten med søsters var morsom og koselig. Og det er den fortsatt, for å si det sånn. Hvor mange kan si … Continue reading "Søsters og jeg"

2019-03-17 18:04 En ekte poet

Du kjenner vel denne mannen?Han er godt kjent blant en del av oss bloggerne i alle fall.      Dedicat er en ekte poet. Hva en ekte poet er? Det er en som skriver dikt like lett som han snakker. Det bare renner ut. Med rim eller uten rim….Han maler små hendelser med ord i … Continue reading "En ekte poet"

2019-03-17 15:52 Jeg har faktisk også vært 19 år!!

Av og til tenker du kanskje at jeg er ei gammal “røy”? Eller av og til tenker kanskje JEG det.. Snakker om hippie-tid, tider uten telefon og om en tid hvor vennskap var noe man hadde der ute i det virkelige liv, og ikke på Facebook. Men jeg har altså vært … Continue reading "Jeg har faktisk også vært 19 år!!"

2019-03-17 08:08 Den gang man var liten og søt..

Det har vært andre tider…Tider da man var liten og søt. Selv om helt liten har jeg jo aldri vært, født 5,5 kg og 54 cm lang. Men du skjønner hva jeg mener? Det har vært tider da verden var kjempestor.. Hvor Oslo var et land på en annen planet, og det tryggeste … Continue reading "Den gang man var liten og søt.."

2019-03-16 20:23 Tilbakeblikk

Det beste med å rydde ut av huset er egentlig å finne mange fine bilder. Jeg husker nesten når bildene ble tatt. Når det gjelder meg selv i alle fall. Om jeg var aldri så liten når de ble tatt.. Bildet over her er vel tatt når jeg var ca 4 år. … Continue reading "Tilbakeblikk"

2019-03-16 18:16 En herlig lørdag <3

Dagen har vært fin som bare det… Startet med toget til søsters, der hun hentet meg på stasjonen. Så kjørte vi ut på landet.         Hadde med deilige sjokolade-tvister…altså bakverk. Må jo ha pauser når vi holder på i huset 🙂     Et lite sammenliknende bilde tatt … Continue reading "En herlig lørdag <3"

2019-03-16 12:54 Et nyttig selvbedrag?

Jeg kunne kanskje kalt det et “selfiebedrag” egentlig…   Men funker det så er det ingenting som er bedre egentlig, eller hva tenker du? Det er nemlig sånn, at i disse tider hvor sosiale medier er en stor del av hverdagen, så står folk “på hodet” for å få en bra selfie. Eller bedre … Continue reading "Et nyttig selvbedrag?"

2019-03-16 07:55 Shopping som oppvarming

Når man skal gjøre noe som ikke er SÅ moro nesten hele dagen, så gjelder det å varme opp med noe gøy.      Så jeg og søsters er på vei på shopping på Outlet Vestby, før vi skal rydde i huset. Varme opp med litt shopping altså. På Oultet er det jo BARE … Continue reading "Shopping som oppvarming"

2019-03-15 21:11 Kreativt tegnspråk

Det er når du ser slikt som dette at du får lyst å begynne å lære tegnspråk. Dette er tegnspråkfortelling av ypperste klasse. En fantastisk forteller. Ikke sett henne før, men fantastisk flink var hun <3             #tegnspråk #kreativ #kunst 2 kommentarer

2019-03-15 19:31 Nostalgi

Tror helgen blir bra jeg!Det gjelder å ha “trua”, er det ikke det man sier?       Denne helga blir også en helg med rydding og styr i barndomshjemmet. Koselig på et vis, fordi vi er sammen. Og litt fint er det jo å få mimret litt også. Samtidig er det litt tungt, … Continue reading "Nostalgi"

2019-03-15 15:13 Ikke så veldig feminin akkurat…

Hele ungdommen min, og egentlig langt opp i voksen alder har jeg tenkt at jeg ikke er spesielt feminin akkurat. Jeg liker å gå i kjoler…. på MIN måte… Med tunge vinterstøvler, tigths og rufsehår til. Ikke så “lady-like”, og heller ikke veldig feminint.. Eller?           Hvem definerer hva feminint … Continue reading "Ikke så veldig feminin akkurat…"

2019-03-15 06:57 Fremtiden- bare et “sovende NÅ”…?

Tid er noe rare greier. Fremtiden er jo egentlig der hele tida. Den ligger bare litt stille og venter på at jeg skal komme. Det eneste som er HELT sikkert, i forhold til tid, er at vi ikke kan gå tilbake å endre på “brukt” tid..     I dag er planen klar: Ut … Continue reading "Fremtiden- bare et “sovende NÅ”…?"

2019-03-14 19:41 Forventningenes vår

Våren   For meg En rislende bekk gjennom oppvarmet kropp       For noen En forventning Som ikke nådde opp   Flyktig innom Med store ord Melder fra om  Lykken på jord   Skuffelsen – som et slag med flat hånd om dagene ikke ble akkurat sånn   La ikke vårens forventnings-jag Ødelegge … Continue reading "Forventningenes vår"

2019-03-14 17:37 En god latter forlenger munnen…

Er det ikke sånn ordtaket går…?Eller nei… Men …forlenger livet?   Jepp…jeg tror begge deler. Og når jeg treffer Karidansen er det lett å le.. Hun har en herlig humor, og plutselig kommer det noen morsomme vinklinger på ting, som gjør at jeg må le… Ikke bare sånn trekke munnen til siden. Men virkelig … Continue reading "En god latter forlenger munnen…"

2019-03-14 06:34 “Frøken Frodith”- hvorfor ble jeg det?

Har du alltid visst hva du skulle bli når du ble STOR?? Jeg har egentlig ikke det…. Det lå vel kanskje i kortene at jeg skulle jobbe litt med barn og ungdom. Men i starten, mens jeg fremdeles gikk på ungdomsskolen, og en stund etterpå var det jo SKUESPILLER jeg ville bli… Og da … Continue reading "“Frøken Frodith”- hvorfor ble jeg det?"

2019-03-13 17:52 Hverdager er det flest av..

En ting som er sikkert er at det er flest hverdager her i livet…Og siden det er sånn det er, får man gjøre det beste ut av dem. Det er min mening iallefall.        Vi kan ikke alle reise rundt ukentlig til fjerne strøk og bo på fine hoteller, spise dyre middager … Continue reading "Hverdager er det flest av.."

2019-03-13 11:09 Livet – fra utsida

Hei-hei! Bare en snartur innom fra jobben. Har spisepause, spiser ved pulten og surrer litt for meg selv. Av og til er dagene sånn at man vil være litt alene. Og som du ser er jeg litt “rufsete” i dag. Passer best alene… Dagene er litt småstressende, og jeg går rundt og surrer … Continue reading "Livet – fra utsida"

2019-03-12 20:53 Dine tårer på mine kinn

Jeg kjenner tårene dine renne  salte og såre  nedover mine kinn     Jeg kjenner knuten i magen din krøllete og vond lage sår på innsiden av min   Jeg føler redselen din Tenker de såre tankene dine   Kanskje du ikke ser meg Men jeg ER her Alltid           … Continue reading "Dine tårer på mine kinn"

2019-03-12 19:29 En fin avslutning på dagen

Etter en noe trasig morgen, hvor jeg følte meg både småsjuk og drittlei, tok dagen seg rimelig godt opp etterhvert. Jeg har jo noen fantastiske kolleger som gjør dagen ganske så fin selv når man starter ut dårlig.   At jeg skulle på middag med Mammaen til Lille Supermann og Oslopadda etter endt arbeidsdag … Continue reading "En fin avslutning på dagen"

2019-03-12 14:54 Lyden av vår

Lyden av vår Hjulene på den nyvåknede sykkelenspruter grus over hestehoven i veikanteni det den viltre gutteluggen bråbremser Småsko med nette jenteføtter springer hylende nedover veistubben mens museflettene danser på strikkajakka  Slurping i grøftekanten fra 8 gulluggede hestehov på vei opp i sola  Lyden av vår <3         (mer vår… … Continue reading "Lyden av vår"

2019-03-12 06:20 Synet av vår…

Synet av vår Barn som henger opp ned etter beina i trærneStøvler som truer med å falle avBlide barnefjesrøde av engasjement, glede og 7 varmegrader        Tjukke ull-strømpebukser og skjørtStukket ned i gummistøvlerErstatter boblebukse og cherocksSkygger i vannetAv hun som danser vårdansen           Ringer i sølevannDråper av snøen … Continue reading "Synet av vår…"

2019-03-11 20:56 Tenk så rart…

Tenk så rart:  -at små folk blir store -at dette er meg -at silkeglatt hud fremdeles er silkeglatt, men med mange fine linjer i -at lille Frodith her ikke hadde en anelse om hvem store Frodith skulle bli, men at Store -Frodith har en klar og grei oppfattelse av hvem Lille Frodith var. -at … Continue reading "Tenk så rart…"

2019-03-11 17:37 Mammaen til lille Supermann

I morgen blir det treff med Mammaen til Lille Supermann, og en annen venninne.  Ja, du husker vel Mammaen til Lille Supermann? Hun jeg reiste til Kristiansand med i sommer. Vi koser oss veldig sammen. Alltid!  Veldig avslappende. Veldig morsomt. Veldig energigivende. Noen ganger drar jeg til henne på landet, og ligger over. Noen … Continue reading "Mammaen til lille Supermann"

2019-03-11 07:58 Makan! Så fort tida går

Synes det virker som i går! Kjennes som bare en liten dag siden vi sto her og sang bursdagsangen for en som mange her inne kjenner. Men jammen er det et år siden altså. Så hvem er det NÅ som har bursdag?? Jo…det er HELGE vel!! Helge, en av mine bloggløse bloggvenner.  Ja, du … Continue reading "Makan! Så fort tida går"

2019-03-10 20:22 By-puls

Det er noe med livet i byen: Jeg elsker det! Egentlig er jeg jo ei “landsens” jente, vokst opp på et tettsted rett på utsida av Oslo. Likevel ble jeg by-jente, med by-puls.     Jeg har på en måte vokst opp i byen OGSÅ. Har jo levd over halvparten av livet mitt … Continue reading "By-puls"

2019-03-10 18:00 Når kuldegrader varmer…

Av og til kan kuldegrader varme.Som i dag…da sola skinte om kapp med ungene i bakgårdene.. Da uterestaurantene “truet” med å åpne på egenhånd, uten personale…i ren våryr glede..   Det var kuldegrader ute…Men de varmet..Jeg prøvekjørte selvutløseren på mobilen, mens folk ruslet søndags-fornøyde forbi.      Folketallet i Oslo var fordoblet siden sist … Continue reading "Når kuldegrader varmer…"

2019-03-10 10:21 Det er “noen” som roper der ute!!

Jeg kan tydelig høre “stemmene” fra utsiden..Det virker som om “noen” har fylt opp lungene til bristepunktet, for så å la “stemmen” fyke ut som på en giga-bratt rutsjebane: “Frooooodith!!! Kom ut!!”    Det er ikke mennesker altså…Det er våren, været og sola der ut som roper. Det er hestehoven under snøen….Endene ved elva… … Continue reading "Det er “noen” som roper der ute!!"

2019-03-09 20:05 “Hvis jeg var en film..”

.så hadde jeg antagelig vært en rar, liten animasjonsfilm…   Jeg hadde nok vært en animasjonsfilm, med mye farger, rare løsninger og et snilt og vennlig plott.Slik at publikum kunne dulte hverandre vennlig i siden og komme med et smil og noen ord, uten at det ødela hele forestillingen og opplevelsen for noen..     … Continue reading "“Hvis jeg var en film..”"

2019-03-09 18:01 Om å kaste sin egen barndom..

Det høres kanskje litt brutalt ut.. og det er det egentlig også.. Så litt tankefull blir jeg så klart.. I utgangspunktet går dette lekende lett, og rydde og tømme barndomshjemmet…selv om det fysisk er litt slitsomt å bruke hver helg på å sjaue liksom.. Men altså, vi er flere søsken, og vi prøver å … Continue reading "Om å kaste sin egen barndom.."

2019-03-09 06:54 God morgen!

Klar for en ny dag??Det er vi! Våknet kl 6 som vanlig, og har bare ligget og surret og slumret etterpå. Nå er det kaffe på senga, før ut til huset og rydde, og så en tur til mamsen.        Hos søsters er det mye fine detaljer. Interiør er ikke min … Continue reading "God morgen!"

2019-03-08 19:54 Heisan!

Her lever vi livet i sus og dus. Biffsnadder til middag. Fruktsalat med vaniljesaus til dessert. Og nåååå er det snop i skåla…         Strikker litt også. Kluter på gang 🙂       …. Og noen kulern på sofakanten,  og har ikke fått tilgang på snopskåla..  😉     … Continue reading "Heisan!"

2019-03-08 15:05 “Musevisa” del 2..

Vi er på vei. Tog, snøsmelting,  sola i øynene,  saksekrampe i hånda.. Litt av hvert å by på 😉 Men nå er det middag på Al Dette, før sofaen sluker meg. Gleder meg til mat og skravlings med søsters. Sulten som en ulv! Og da kan du tenke deg.. Kos deg med … Continue reading "“Musevisa” del 2.."

2019-03-08 06:30 Når “katten” danser på bordet..

Når “katten” danser på bordet…..     ….så drar “musene” til søsters på overnatting 😀 Jepp i dag blir det slasking i joggebukse hos søsters. Først restaurant… den nytelsessyke latsabben må jo få i seg litt mat. Så blir det tv, snop og sløving i sofaen hos søsters..     #fredag #tur #mus 12 kommentarer

2019-03-07 20:55 Tullete tekst

Torsdag tralala….   Torsdagskveld tenker tulletanker trimmer tastaturet tøyer tottelottene og trommer tomlene taster tullete tekster til torsdags-dikt   trøtt, traurig tryne tunge tittehulls – “gardiner” tenker: Toppris, Troika, Trøfler tenker: trening – tull og tøys tiltagende trøtthet   Tusen takk til tere og Tod Tatt (…god natt 😉 )     #dikt #tulledikt 0 … Continue reading "Tullete tekst"

2019-03-07 18:24 Med sola på innsida

Jeg kjenner meg skikkelig i godlune om dagen. Det er ikke akkurat VÅR helt ennå..På utsida.. Det har snødd i flere dager, og nå siler regnet ned…Men inni meg skinner sola.     Jeg er tankefull, med hodet fullt av planer. Gode planer. Jeg er sliten, men harmonisk og glad.     Jeg … Continue reading "Med sola på innsida"

2019-03-07 06:18 Hurra- i dag er det kvinnedagen!!

Feil dag sier du?     Hm…Jeg er for likestilling og at kvinner og menn skal være likestilt året rundt. Så jeg feirer og gjør mitt, litt ekstra hver dag. Og siden alle andre kommer til å markere i morgen, så får jo DEN dagen nok oppmerksomhet.  Så i dag setter jeg litt ekstra … Continue reading "Hurra- i dag er det kvinnedagen!!"

2019-03-06 20:24 Du vet det er…

….skjedd NOE med din egen alder….når de som møter deg på de forskjellige kontorene innen “helsevesenet”  ALLE sammen ser ut som en fregnete, hengslete og kvisete tenåringsgutt, som nettopp har kommet fra konfirmasjons- leir….   …enten du besøker legen….   ..øyelegen/optikeren….. eller hos…     …tannlegen…   Den som tar i mot deg i … Continue reading "Du vet det er…"

2019-03-06 17:15 En nytelsessyk latsabb?

Er det rett og slett det jeg har blitt?En nytelsessyk latsabb?   Ikke nok med at jeg nylig har drevet dank i Gøteborg…Shoppet meg fra sans og samling, og spiste ute og gasset meg nesten hver dag der borte..Middager, kaker, romgodt..Ja…i det hele tatt..   Men jeg har liksom ikke GITT MEG…etter jeg kom hjem.. … Continue reading "En nytelsessyk latsabb?"

2019-03-06 06:15 Fremtiden- heldigvis foran..

“Husk – når du tror alt er tapt, har du ennå fremtiden foran deg”.  (Sitat ukjent) Jeg maser mye om å leve i nuet. Gripe dagen i dag, og gjøre den best mulig… Ikke henge igjen for mye i grums fra fortiden… Ikke begrave seg i det som er vondt… Vende en dårlig dag … Continue reading "Fremtiden- heldigvis foran.."

2019-03-05 21:34 Om å bo under samme himmel..

“Selv om jeg ser dette synet fra en LITT annen vinkel enn deg, betyr det ikke at jeg har mer RETT. Den dagen vi skjønner at det er samme himmelen vi ser, slutter vi kanskje å krangle…” Sitat: Frodith       Og med dette ønsker jeg deg en god natt<3     … Continue reading "Om å bo under samme himmel.."

2019-03-05 20:12 Jommen sa jeg VÅR…Hrmf…

Her har jeg nærmest stått med lomma full av blomster, og sunget vårsanger. Jeg mente selv jeg kjente gresset gro under tærne mine. Jeg innbilte meg jeg hørte gåsungene flakse på seljekvistene. Merket lukten av salt sjø nærme seg..Kjente skjørtekanten blafre kjælent langs vinterbleke legger som hadde forvillet seg ut i det fri…   … Continue reading "Jommen sa jeg VÅR…Hrmf…"

2019-03-05 18:07 Kan du hjelpe meg litt igjen?

Hei hei!     Da er jeg her igjen… Og nå trenger jeg litt hjelp igjen. Jeg trenger noen assosiasjoner fra deg, rundt ordet under her. Hjernen er i kreativt modus, og da vet du det kommer noe etterhvert.. Men jeg trenger litt assistanse så klart..   Så jeg blir veldig glad om du … Continue reading "Kan du hjelpe meg litt igjen?"

2019-03-05 06:04 Hun “andre” i speilet…

Som regel er jeg god-venner med “hun andre” der inne i speilet.. Som regel fortjener hun en kjempeklem og et smil. Så da gir jeg henne det..Og hun gir det tilbake…       Noen ganger kan hun likevel gjør meg “eitrandes forbanna”. Og da vil jeg skrike høyt i sinne.. Men det … Continue reading "Hun “andre” i speilet…"

2019-03-04 20:27 Irriterende positiv…?

Tema i dag hos meg er GLEDE ser det ut til.Kan sikkert virke irriterende positiv og glad i dag… Noen ganger er jeg også sånn, irritert på andre som virker som Duracell-kaniner på speed..    Men det blåser jeg litt i kjenner jeg.. Hvis jeg har noen sånne dager som er uforklarlige “pluss-dager” så … Continue reading "Irriterende positiv…?"

2019-03-04 17:54 Rampete

Rare greier… Det er noe med våren. Det kjennes som jeg VÅKNER liksom… Jeg er jo våken hele året, det er ikke DET. Og jeg er jo i utgangspunktet en “sommerfugl”. En lettlivet en, med ikke alt for mange tunge tanker. Noe ligger nok i arven, i genene.. Skallen min er ikke satt … Continue reading "Rampete"

2019-03-04 05:58 Trenger du en “vrenge-maskin”?

Noen vrir og vrenger på alt man sier. Det som kommer ut gapet får både en annen farge og en annen lyd hos enkelte mennesker, og det kan til tider være ganske så irriterende. Akkurat som de VIL oppfatte noe annet enn det man sier.   Men av og til kunne man kanskje trenge … Continue reading "Trenger du en “vrenge-maskin”?"

2019-03-03 18:35 Hektisk, men herlig helg

Heisan! Jeg har vært i full fart denne helgen. I går hos Søs, og så noen timer hjemme på kvelden.      I formiddag var det tog for Bowie og meg. Ut på landet for å rydde i huset igjen. Mange minner som vekkes til liv. Og selv hver lille Tupperware -boks bringer jo … Continue reading "Hektisk, men herlig helg"

2019-03-03 08:07 Prinsessen på erten…

Visste du at jeg er av blått blod? Kongelig altså.. Eller dronninglig eller majestetisk eller noe i den dur?       Tror du  meg ikke? Jeg har bevis!! Ikke det at du får SE dem..Men du må tro meg på mitt ord.  En prinsesses ord må da være verdt NOE? Og jeg er … Continue reading "Prinsessen på erten…"

2019-03-02 21:52 Vakrere kan det knapt bli…

Ja…ikke bildet av meg da…Det var mer for å illustrere hva som kom..Elsker denne kunstformen. Skulle gjerne selv vært med og laget noe sånt. På ordentlig mener jeg… Og hvis du ikke fikk med deg besøket mitt hos Lady August, så finner du bilder og innlegget HER   Kos deg med videoen … Continue reading "Vakrere kan det knapt bli…"

2019-03-02 19:01 Kvalitetstid med søs – Lady August

Jeg startet ut ganske sunt i dag..En chiapudding på båten på vei til Søs. Skulle jo besøke Lady August, adoptivsøsteren min, og jeg vet at når jeg kommer dit så lønner det seg å ha noe sunt innabords…Jeg har tross alt kjent henne i 7 år nå, både på blogg, og nesten like lenge … Continue reading "Kvalitetstid med søs – Lady August"

2019-03-02 07:30 Rumper og truser

Jada… mange går kanskje rundt og ønsker seg en rumpe som denne. Eller kanskje en med ENDA mer sprett… For noen av oss er den tiden omme. Det er bare ikke sjanse i havet å få det til, uten plastiske operasjoner da… Noen har funnet ut at de skal tjene gull på oss … Continue reading "Rumper og truser"

2019-03-01 18:03 Våryr Frodith

Jeg kjenner det kribler litt om dagen. Jeg kjenner sommerfuglene danser cha-cha-cha på innsiden. Jeg kjenner solen sniker seg gjennom gardinene på morgenkvisten, og treffer meg midt i pannen uten at det gjør det spøtt.Jeg hører sommerkjolene plystre lystig inne i garderobeskapet, og nærmest BER om å få slippe ut..      Og når det er … Continue reading "Våryr Frodith"

2019-03-01 06:33 Lakenskrekk?

Gikk og la meg tidlig i går. Trøtt etter flere netter hvor jeg har våknet midt på natta, og ikke får sove igjen.Så i går var kvelden for å legge seg tidlig. Bloggen streiket, både hos meg og andre. Av og på fra minutt til minutt. Jeg gadd ikke mer…Krøp under dyna etter litt … Continue reading "Lakenskrekk?"

2019-02-28 18:05 Milano neste!!!

Ha-ha…Neida.. Men jeg HAR sendt søknad om å få “bli ny” med bladet Kamille. Etter å ha klart å lime inn mailadressen deres med skjelvende hender i går kveld, og etter å ha tøffet meg opp litt i dag så sendte jeg en mail. Fikk et lite spark i rumpa når Karidansen hadde gjort … Continue reading "Milano neste!!!"

2019-02-28 06:17 Modell for en dag??

Er det noe du kunne tenkt deg?Jeg synes jo det moro å “være modell” her på bloggen innimellom, sammen med Karidansen, Kjersti eller bare alene for den saks skyld. Men fra det til å virkelig melde seg et sted for å få oppdrag er visst en liten bøyg for meg…. Hm…hvem ville trodd det! 😉 … Continue reading "Modell for en dag??"

2019-02-27 20:16 Bare kos i dag

Etter jobb, var det full fart for å treffe Karidansen på Espresso House i byen.     Kjempekoselig som vanlig. Skravla gikk, og vi er begge klare for In August- konsert i Tønsberg neste helg begge to. Jeg tror det er billetter igjen hos Lady August om du vil bli med 😉     Mye … Continue reading "Bare kos i dag"

2019-02-27 17:58 Verdens beste kollega – et beroligende middel uten resept

Jeg er heldig som har en så variert jobb som jeg har, det så du i går, HER. Men med så mye variasjon dukker det også opp en del utfordringer. Jeg liker variasjon om jeg bare får “vent meg til det” …He-he…Høres ikke veldig spontan ut akkurat. Og NEI…jeg trenger å ha noen rammer. … Continue reading "Verdens beste kollega – et beroligende middel uten resept"

2019-02-27 06:05 Det skulle vært sånn…

Dette gjelder for alle “knuter”! Enten det er “grue-seg”-knuter, “lei-seg”-knuter eller andre stikkete, ekle knuter..       #knuter #problemer 12 kommentarer

2019-02-26 20:47 En jobb med variasjon ;-)

Dagene på jobb kan by på litt av hvert…     …jobber så svetten hagler og tastene skvetter med den formelle delen av jobben. Mange timer går med til rapporter, planer, avtaler, evalueringer og forberedelser av elevuker. Hadde dette fremdeles vært laget i papir, hadde det vært klissvått av svette… Flaks alt er digitalt … Continue reading "En jobb med variasjon ;-)"

2019-02-26 18:20 Førsteinntrykk er noe stort TULL!!

“Ååå, førsteinntrykket er så viktig!! Det sier liksom ALT!!”  Har du hørt noe sånt tull!!Tenk at noen få “nano-sekunder” liksom skulle kunne vise ALT om hvem du er.. Jammen får jeg litt panikk av å tenke på at man har SÅ kort tid på å forsøke å framstå som den man er.      INGEN … Continue reading "Førsteinntrykk er noe stort TULL!!"

2019-02-26 06:24 Skummel start på dagen..

Noen ganger kan dagen starte litt skummelt.. Jeg VET hva det skumle består i, og da er saken litt bedre. Jeg er forberedt.. Det er ingen svarte, digre, mørkkledde overraskelser som kaster seg over meg i en mørk bakgate… Neida… Jeg skal til legen, fjerne en føflekk.. Men det er en LITT ukjent … Continue reading "Skummel start på dagen.."

2019-02-25 20:26 Jeg er da vel ingen….

“jugefant” heller vel…       …selv om jeg lovet at jeg skulle begynne å trene etter nytt år…og jeg fremdeles ikke har nærmet meg et treningsstudio en gang….       Jeg har jo GRUNNER til å la være så klart: -Jeg var syk hele jula, og til nærmere februar. Kan ikke trene … Continue reading "Jeg er da vel ingen…."

2019-02-25 17:26 Frodith oppdager selvutløseren…

Ikke derfor jeg er hodeløs altså.. Neida..Men innelys er noe herk med mobilen, så bildene blir ikke akkurat så mye å vise fram, så jeg kuttet likegodt vekk hodet  i etterkant:-D Det som er gøy og som så klart må dokumenteres er at den hodeløses “høna” har oppdaget selvutløseren. Nå kan jeg jo ta … Continue reading "Frodith oppdager selvutløseren…"

2019-02-25 06:20 “Moody” mandag

Mandag   Molefonken Massivt murmeldyrMobiltelefonen maser – morgenvekking mister munn og mælemorgenfuglen meg minsker   møter “my mirror”MyserMaskelegging, make-up   mauler morgenmatminnes minneverdig moro marsjerer mot “mølla”males, moses, maltrakteres   mandagmoody mandag       #dikt #mandag 17 kommentarer

2019-02-24 20:40 NSB – Nokså Sære Baner

Ha-ha…MÅTTE bare…Vi dro hjemover igjen med NSB i dag, og ikke Svenska Jernvegen..   Rareste turen på lenge. Greit at det ikke er lange turen, men at de overhode ikke selger NOE på turen er rimelig rart synes jeg. Og sært…Vi hadde jo mye fore rett før vi dro fra Gøteborg og rakk ikke mer … Continue reading "NSB – Nokså Sære Baner"

2019-02-24 17:28 Burde jeg skamme meg litt?

Jeg lurer på om jeg burde skamme meg bittelitt??    Jeg har vært “utenlands” i 4 dager. Jeg har vært på skikkelig ego-kjør. Spist, drukket og BARE tenkt på meg selv…Nesten…     Jeg har shoppet “rumpa av meg” på Desigual: To topper, en kjole, og en bukse ( i dag) . I tillegg … Continue reading "Burde jeg skamme meg litt?"

2019-02-24 09:07 Hjemreise og shopping

Siste dag i Gøteborg. Kun halv dag, før toget går hjem. Fikk med oss god frokost på mårran i dag. Vi får med oss LITT mer shopping før toget går. Så må vel en kort tur til på Desigual.         I går når vi var på Krongården kjøpte jeg meg … Continue reading "Hjemreise og shopping"

2019-02-23 21:21 Salt og Pepper lever livet…

Et lite bildedryss over Salt og Peppers opplevelser i dag 🙂         Noen tøydyr har et bedre liv enn andre tøydyr. Rotter som bor hos Frodith har det VELDIG bra. De får av og til dra på besøk til andre land, og får spise så mye sjokoladekake og sjokolade … Continue reading "Salt og Pepper lever livet…"

2019-02-23 19:04 Sunnheten “rant av meg”…

Vi startet ganske friskt ut i dag… søstrene Sisters….       …og Salt og Pepper… I full fart nedover gaten mot Krongården… De visste det var noe av “verdi” som ventet denne dagen..           En flott bygning Krongården. Jeg og søsters er jo så tidlig oppe om … Continue reading "Sunnheten “rant av meg”…"

2019-02-23 13:34 Salt og Pepper på jakt etter “kronjuvelene”.. ;-)

Sånn går det når man slipper to rottentotter løs i Gøteborg. Full fart mot Kronhuset og Krongården, mot noe de trodde var kronjuvelene. Hm…som om Carl Gustav ville lagt fra seg dem oppi her liksom…så langt unna soverommet sitt.. Vel..på et vis fant de noen slags juveler…Men av et litt annet slag enn … Continue reading "Salt og Pepper på jakt etter “kronjuvelene”.. ;-)"

2019-02-23 07:00 Den døve, den blinde og den stumme

Disse figurene sitter utenfor et hotell rett i nærheten av her vi bor: En døv, en blind og en stum. Egentlig tror jeg de er en etterligning av Østens og buddhismens:  De Tre vise aper.  Tolkningen var at man ikke skulle dvele ved onde tanker: ikke se det onde, ikke høre det onde … Continue reading "Den døve, den blinde og den stumme"

2019-02-22 19:58 Sol, sightseeing, søsters og sunnhet

Da vi våknet i dag kl 7 tittet sola gjennom vinduet..Vi har DEN utsikten fra 6 etasje, ser utover hele Gøteborg.       Vi spiste en god og sunn frokost med egg, grønnsaker og rundstykker. Nam!         Trikken til Haga gikk rett utafor døra her. Bydelen ligger rett borti svingen … Continue reading "Sol, sightseeing, søsters og sunnhet"

2019-02-22 16:16 Gøteborg på snei ;-)

I dag har vi travet rundt i en bydel som heter Haga. Jeg har vært der før. Masse kafeer og små butikker. Har kjøpt gave til Anna Lena, og en liten ting til Kjersti, som jeg synes fortjente en liten overraskelse nå.  Vi har “så klart” spist vegansk mat.. (he-he, typisk meg liksom…).  … Continue reading "Gøteborg på snei ;-)"

2019-02-22 05:50 Ikke kjent for å være en gourmet akkurat..

Jeg er ikke kjent for å være noe gourmet akkurat…når det gjelder MAT altså….Når det gjelder klær derimot…ikke SÅ verst 🙂       Kjempefornøyd med den nye toppen, fargeglad og lett stoff, med litt indianer-preg..       Morsomme bilder på hotellrommet vårt..       Når man tar kinesisk wok … Continue reading "Ikke kjent for å være en gourmet akkurat.."

2019-02-21 20:27 Shopping uten champagne…

Trenger ikke champagne jeg, når jeg shopper. (du husker reklamen om shopping OG champagne…?)Nei, jeg blir jo nemlig nesten rusa av å fly rundt inne på Desigual. Fargerne spraker og sprudler, jeg sjangler mellom stativene, tørr i munnen og “sulten” på alle fargene…Ja.. du skjønner? Her er det jeg kjøpte i dag, både her … Continue reading "Shopping uten champagne…"

2019-02-21 15:20 Knoll og Tott, med Salt og Pepper..

Opp klokka 5 og blid som ei lerke. For hvem er ikke blid når man skal på tur??     Her er to som HVERT FALL var lykkelig fordi de fikk lov å være med på tur til Gøteborg. Det var umulig å reise fra Pepper, han satt der med store øyne å så … Continue reading "Knoll og Tott, med Salt og Pepper.."

2019-02-21 05:18 Du vet det er….

…shopping som står på planen….   …når du reiser til Gøteborg med nærmest TOM koffert 😀   Tror aldri jeg har reist avgårde med SÅ lite klær. En kjole som jeg reiser i, en tights og skjørt. Null bukser. Et par topper. Og en pysj/koseklær.Ellers er det litt toalettsaker og rettetang.   “Nordstan Shoppingsenter! … Continue reading "Du vet det er…."

2019-02-20 20:16 Hva synes DU?

Det var en liten luring som kom krypende opp i fanget mitt her i stad…Hun satte de mest uskyldige små “gluggene” i meg en tøyrotte kan få til….Jeg luktet lunta.. Det har ikke kommet noe direkte spørsmål, ingen innsmigrende ord…Ingen bedende stemme..Men den ferdig-pakkede kofferten i gangen og de foldete labbene sier liksom … Continue reading "Hva synes DU?"

2019-02-20 16:44 Du vet du er….

...helt klart over 50 år….     …når du overhode ikke trenger rouge for å få  “høye kinnbein” eller  for å få til “sur, sulten modell”- looken… Rart det der, hvordan man i yngre år jobbet livet av seg med alskens remedier, for å få litt “hule” kinn…Nå er det så mye “hule” at … Continue reading "Du vet du er…."

2019-02-20 06:11 Ny dag – nye muligheter

Hei og hopp!Ny dag – nye muligheter.Ja…for sånn er det. Det man gjorde i går, uansett hva det var, KAN man legge bak seg å gå videre om man vil. Det ligger alltid muligheter i NÅ-et og framover. Og for meg betyr en ny dag akkurat EN dag til jeg farer avgårde til det … Continue reading "Ny dag – nye muligheter"

2019-02-19 20:07 Jeg gir meg ikke så lett- og det hjelper… :-D

Du husker kanskje min lille hyllest til engelen på blogg.no? Hanne Mari. Jeg synes nemlig at noen fortjener litt ros også, når de gjør noe bra. Det er LETT å kritisere og å klage og sutre når ting er feil, men da burde det være lett å framsnakke litt også, om ting fungerer. Jeg … Continue reading "Jeg gir meg ikke så lett- og det hjelper… :-D"

2019-02-19 17:17 Jaddda! Vi skal leve i NÅ-et, men det finnes unntak…

Jeg er jo den største forkjemperen for å leve i NÅ-et.Det gjelder å ikke “grave seg ned” i det som VAR, og ei heller dyrke det som en religion.Samtidig mener jeg at man skal ikke bare tenke FRAMOVER heller: “Tenk når jeg kommer DIT, da… da skal alt bli så bra! Tenk når jeg … Continue reading "Jaddda! Vi skal leve i NÅ-et, men det finnes unntak…"

2019-02-19 06:12 En fantastisk “lekeplass”…

Området rundt Akershus Festning innbyr massivt til fotoshoot må jeg innrømme. Det er herlige murvegger man bare MÅ ta bilder ved. Gul mur, grå mur, rød mur…ja stort sett mye MUR… Det blir ofte en fin bakgrunn for portretter og modell-lek-bilder..     Gleder meg til våren, når kjolene skal få luftet seg … Continue reading "En fantastisk “lekeplass”…"

2019-02-18 19:21 Lydløs musikk- dans uten føtter…

I min verden er den fineste musikken uten både melodier og instrumenter. Det er den visuelle musikken. Tegnspråk-poesien og annet i den sjangeren. I min verden er den fineste dansen uten føtter. Det er dansen som gjøres med hender, kropp og ansikt. Det er tegnspråkets dans. Men jammen meg liker jeg litt av hvert annet … Continue reading "Lydløs musikk- dans uten føtter…"

2019-02-18 17:18 Kreativiteten blomstrer

Når man er ute på fotoshoot så er det en “lek” med mange sider. JADDA…selvfølgelig er vi ute etter å få noen fine bilder av oss selv. Men det er noe mer enn bare det. Hvis ikke kunne vi jo bare gått til samme sted hver gang og “satt opp” det samme trynet..    … Continue reading "Kreativiteten blomstrer"

2019-02-18 05:54 Alle skal!! Skal du??

Nå tenker jeg du ble nysgjerrig nå!!? Og det gjorde du rett i, for dette blir tidenes happening!!     Du vet Ladyen, Lady August, hun jeg kaller Søs??  Hun har jo eget band og greier, og det er ikke lenge siden vi var på konsert med dem,  In August. Kjempegøy!! En konsertopplevelse … Continue reading "Alle skal!! Skal du??"

2019-02-17 21:17 Livet…

Se deg ikke for mye tilbake.Det er ikke DER livet er… Se ikke bare framoverDa glemmer du dagen i dag Og det er NÅ livet er- ikke glem det <3   #livet 5 kommentarer

2019-02-17 18:48 Som en tørrfisk på land…

Jada…jeg vet at tørrfisk ikke er et eget fiskeslag..Og at det derfor ikke er noen tragedie for DEM å havne på land liksom…Jeg har da bodd nordpå i 3 år i min ungdom. Og vet at fisken henges på fiske-hjell for å BLI tørrfisk..   Men altså…Her hang jeg da… Som en tørrfisk på … Continue reading "Som en tørrfisk på land…"

2019-02-17 11:19 Søndags-svingom

Søndag Startet strålendeSlurpet smoothieSkravlings med SøsSupert Søndags-OsloSnøløs “scene”Strålende! Sildrer..Smelter…   Søndags-Frodith sendte smsSamkjørte med Svingom-KariSpasertur   Spretter smilende sørover“Sjiapudding”Skravling Sees!   #dikt #søndag 12 kommentarer

2019-02-16 21:39 Er det ikke rart?…

Tenk at ordmed den rette KLANGENkan lage små fargefilmeri hodet mitt…   Da gjelder detå finne et “lerret” å slippe de løs på…     #dikt #ord #fantasi 3 kommentarer

2019-02-16 18:11 Roting i fortidens skuffer…

Ja…det er virkelig ikke tull en gang. I dag har vi stått med rumpa i været og hodet i fortidens skuffer. Litt vemodig, litt nostalgisk, litt moro og litt mentalt tungt. Så klart det er gøy å se igjen gamle bilder. Huske “den gang da” og hvordan man så på livet da.. Huske … Continue reading "Roting i fortidens skuffer…"

2019-02-16 07:05 God morgen

Hei! Der var du… Og her er jeg..Nettopp  våknet jeg. Hørte søsters tasse nede på kjøkkenet. Jeg ble glad som en lerke. Det betydde kaffe på gang. Hva er bedre enn varm kaffe på mårran, når man nettopp har slått opp øynene?? Ingenting vil jeg tro.     Så her sitter jeg, og … Continue reading "God morgen"

2019-02-15 20:06 Hos søsters :-)

Toget til søsters.   Hadde med overraskelse -gave. Klemme-ball med Trump. 😀 Søsters er opptatt av mannen, er skikkelig sint og irritert på han innimellom . Hva er da bedre enn en klemme-ball med Trump ?  😀   Søsters ble kjempeglad!    Og etterpå ble JEG kjempeglad ! Pai og tilslørte bondepiker 😉    … Continue reading "Hos søsters :-)"

2019-02-15 05:14 Fornøyd Frodith

Neida…skal ikke begynne et nytt f-dikt …Men det er fredag, og jeg er veldig fornøyd!Uken har vært flott! Herlige ungdommer, et morsomt tema og generelt en travel men veldig hyggelig uke på alle måter. Jeg har så klart kjole på i dag, det er jo fredag.Så får vi se hva de andre har … Continue reading "Fornøyd Frodith"

2019-02-14 19:22 Fremtidens nøkkel

Hun sto foran den stengte smijernsporten. Hånden knuget så hardt om den lille metallbiten at knokene var blitt helt hvite. Området rundt var rødt, og huden ned mot fingerleddet spent og stram. Hun kjente den lille nøkkelen, nyslipt og skarp, skar inn i huden i håndflaten. En dråpe blod fant veien gjennom den … Continue reading "Fremtidens nøkkel"

2019-02-14 06:35 Ny-klekket liv

Livet er som en nyklekket fuglunge en tidlig vårdag: Vaklende på tynne pipestilk-bein i den lune brisen og fargehavetPå toppen der : Full utsikt – full oversiktMen ikke helt utlært i flyveegenskaper       (Et lite dikt som trengte å lufte seg litt igjen 🙂 )   #dikt #livet 7 kommentarer

2019-02-13 18:25 Kan du hjelpe meg litt?

Jeg trenger noen assosiasjoner fra deg, rundt ordet under her. Eller trenger og trenger fru Blom…Men det hadde vært veldig fint å få i alle fall. Hjernen er i gang med noe, men trenger litt hjelp 🙂 Så om du gir meg et par stikk-ord, et par assosiasjoner til ordet:      #assosiasjoner … Continue reading "Kan du hjelpe meg litt?"

2019-02-13 14:53 Lykke er…

..en stille,forsiktig og fargerik  sommerfugl i magen  ..en dag hvor jeg vet jeg har gitt massevis av meg selv og fått haugevis tilbake …å vite at ingen kunne gjort dagen som MEG …å vite at jeg gjør en himmelvid forskjell i mange sammenhenger …å vite at det ligger noen etterlengtede ferie dager rett … Continue reading "Lykke er…"

2019-02-12 19:33 Jeg har blitt tegnet!! :-)

I dag oppdaget jeg plutselig at jeg var blitt tegnet!!Noe så gøy!!Det var Natheless som denne gangen hadde tegnet meg. Veldig overraskende og veldig moro <3     En gang for lenge siden hadde jeg en liten tegnekonkurranse, hvor noen skulle tegne meg. Det var også veldig gøy. Da fikk jeg blant annet disse bidragene, … Continue reading "Jeg har blitt tegnet!! :-)"

2019-02-12 14:52 Sliten… men lykkelig

I dag er en sånn dag, hvor jeg har det AKKURAT sånn inni meg, som jeg ser ut på utsiden. Rotete, bustete, oppkavet, dvs en smule stresset og sliten, og akkurat så lykkelig og blid som jeg ser ut på bildet. Vi har verdens skjønneste store ungdommer inne på deltid her denne uka. … Continue reading "Sliten… men lykkelig"

2019-02-12 09:11 Tenk å være en måke…

Tenk å være en måke En stor, feit og fin måke… Som elegant spankulerer på lange tynne bein Det ene forsiktig foran det andre Som en prima ballerina Med vingene høyt i været I ekte Svanesjøen- stil   For så å nå enden Lik en linedanser når sitt vende-punkt Lik en trapes-kunstner når … Continue reading "Tenk å være en måke…"

2019-02-11 21:34 Stand up til terningkast 6 :-)

Hjemme igjen etter Stand Up- kveld. Tommel opp! Og også tegnet for tallet 6.      Karidansen gjorde det bra!!Masse folk der. Sikkert 100.Og folk humret og lo.      Josefine Vertshus, et flott sted å ha Stand Up. Bare man klarer å komme seg opp den isbelagte lille bakken..     NOEN hadde sneket seg … Continue reading "Stand up til terningkast 6 :-)"

2019-02-11 17:15 Om å bygge broer i stedet for murer….

Det har vært så mye snakk om en bestemt mur i det siste…så jeg fant ut at dette temaet trengte en liten reprise:    “Menneskene bygger for mange murer og for få broer. (Isaac Newton)”     Dette gjelder menneskene og deres forhold seg i mellom. Mange bygger “murer” rundt seg selv, for ikke å … Continue reading "Om å bygge broer i stedet for murer…."

2019-02-11 10:37 Heisan!

Planen i dag er ganske klar:Først jobbe så svetten spruter fram til kl 16,…  Kommer masse fine elever i dag.Så hjem noen få timer. Middag og litt sløving. Og SÅ skal jeg dra å se Karidansen på Stand Up. Det burde du også gjøre om du er i byen 😉Det blir spennende!   … Continue reading "Heisan!"

2019-02-10 19:35 I dag gikk jeg på en smell..

I dag var alt glemt….Alt om NULL sukker..Alt om gluten -fritt og laktose-fritt og sånt.. Jeg har tyllet i meg alt mulig snop-liknende. Dyttet innpå med begge hender…Sjokolade-kuler, mørk sjokolade med appelsin, muffins… Og jeg tror jeg har sett ut omtrent som i går… Og det var nok DA det hele startet…Som veltet … Continue reading "I dag gikk jeg på en smell.."

2019-02-10 14:46 Lykkens nøkler

Glimt i øyne og lett på fotenFregner på full fart ned neserotenKorte bein med smilehullKrøller støpt av gull Markjordbær og kjole-forklærPotet-plukking gjorde møkkete knærLykkens nøkkel lå i et smil:Livet blir hva man gjør det til     Kjoleforklær og sløyfe forsvantSelvsydde kjoler var klare for dansLiljeslank og lattermildSvingte foten ung og vill Dans ble mann og barn … Continue reading "Lykkens nøkler"

2019-02-10 08:26 Og så ble det en annen dans…. ;-)

Måtte jo ta meg en svingom til i snøen der i går, få trimmet litt liksom…Vi skulle jo stappe i oss det ene og det andre etterpå,  Karidansen og jeg, det ender som regel med det. Så det er best å være på den sikre siden, og få gjort unna litt trim først…Så etter … Continue reading "Og så ble det en annen dans…. ;-)"

2019-02-09 19:07 Noen har tatt nyttårsbadet

Ja…nå har du kanskje fått med deg at Annebe og andre driver med isbading på nyåret.. Vel…det var ikke isbading akkurat, men NOEN måtte gjennom et annet slags bad i dag: Nyttårsbadet.. Som du vet har Salt og Pepper hatt et aktivt år her på blogg, og det toppet seg under julekalenderen. Bare gå inn å … Continue reading "Noen har tatt nyttårsbadet"

2019-02-09 16:56 Regndans!!

Jeg lovet deg dans i regnet. Ok…Here we go!!     Det regnet ikke SÅ mye at det gjorde noe…Men slapsete og vått var det.  Og jeg hadde jo med den fine paraplyen min så klart. Og Karidansen var med, og foreviget det hele               Og etter en liten regndans- … Continue reading "Regndans!!"

2019-02-09 08:58 Om å danse i regnvær!

Planen er klar! Her skal det danses! Jada…skal ta på meg LITT mer klær. En liten forsikring til deg som er litt bekymret for helsen min…   Men danses skal det. Og i regnvær. For bildet over er fra en solfylt dag, tidligere… Jeg er ikke FERDIG med dansingen og bilde-beviset. Men det kommer! For jeg … Continue reading "Om å danse i regnvær!"

2019-02-08 21:01 Av og til…

…kan jeg se riktig så uskyldig ut…   …men jeg kan være en skikkelig “rakker” også .. He-he.. Noen ganger argumenterende og  formell , med peil så det holder….Noen ganger irritabel og hissig, hvis noen er urettferdige….Noen ganger flink og trygg…Noen ganger usikker og skvetten…Noen ganger er jeg morsom og rar…Noen ganger er jeg … Continue reading "Av og til…"

2019-02-08 18:05 For en fredag!

Startet ut i dag med kjole så klart.Det er jo fredag!! Og på fredager bør man pynte seg, sånn er det bare. Ta på seg kjole med litt sving i, og dra på jobb. Feire at det snart er helg, så går fredagen som en lek. Det begynne å gi litt smitteeffekt også, for … Continue reading "For en fredag!"

2019-02-08 06:01 Når tvilling -søstre bor aaalt for langt unna på bursdagen..

Jeg har som du vet en tvilling.   Hun er ikke ekte..Eller HUN er ekte..men ikke ekte tvilling-søster da.. Så bursdagen hennes er bare hennes, og ikke min…for å si det på den måten. Men Kjersti, er tvillingen min likevel.Jada, vi har noen sider som er ulike også. Men sånn i grove trekk har … Continue reading "Når tvilling -søstre bor aaalt for langt unna på bursdagen.."

2019-02-07 21:28 Jammen glad jeg har blogg!!

Hvis jeg ikke hadde hatt blogg, hadde jeg aldri kunnet fått være dronning. Men i min egen lille fantasi-verden og på min blogg så kan jeg være akkurat det jeg vil. Til og med av blått blod…         Jeg kan være så GAL jeg vil….   Jeg kan være AKKURAT hvem … Continue reading "Jammen glad jeg har blogg!!"

2019-02-07 18:37 Livet er…

…kanskje ikke en dans på roser… Men det er i alle fall en liten svingom på glattisen…     Altså det kan noen ganger kile litt i magen der man farer avgårde…    Og man kan noen ganger ramle på snørra så det synger…   Men om man lytter etter musikken i det fjerne… … Continue reading "Livet er…"

2019-02-07 11:36 Snart slippes jeg løs i “paradis”…

De som har kjent meg en stund her inne vet at jeg er “en hund” etter fargerike klær. Og får jeg “gå løs”, uten begrensninger i mitt lille “paradis”: DESIGUAL, så blir det mye morsomme farger og greier utover sommeren.Og nå er det kun 2 uker til jeg og søsters setter snuten mot … Continue reading "Snart slippes jeg løs i “paradis”…"

2019-02-07 06:08 Tøyse-torsdag?

Tidlig torsdag Trøtt i trynettrasker til toalettetTreffer tøyse-trynetTenker tullete tanker   Tannpasta, tannbørsteTruse, tubegenser, tennissokkerTynnkledd Titter troskyldigt i titteglassetTulle-tryne!!Tung torsdag? Tull og tøys! Tar to toastTrøkker i trynetTrasker til trikken   Tøyse-torsdag!Tenker tilby torsdags-utfordring til torsdags-lesere     Tar torsdags-leserne torsdags-utfordringen? Og her er hva utfordringen går ut på:Klarer du å lage et lite dikt/vers/en … Continue reading "Tøyse-torsdag?"

2019-02-06 20:17 En himmel full av stjerner :-)

“Gode venner er som stjerner. Det er ikke alltid du ser dem, men du vet at de alltid er der”.     Dette tenker jeg mye på. Jeg har noen venner som jeg ser ofte. Og noen venner jeg ser mer sjelden. Men uansett om det blir sjelden i perioder, så kjenner jeg langt inn … Continue reading "En himmel full av stjerner :-)"

2019-02-06 17:45 Frisk som en fisk!

Egentlig kunne jeg ha lyst å danse litt i disse dager…Danse i ren glede faktisk.    Svinge meg fra side til side. Ta noen piruetter…. Og le høyt og hjertelig..     Fordi jeg er nemlig så heldig at jeg er frisk som en fisk!!!Ikke litt forkjøla en gang 🙂  Og hvor ofte tenker vi … Continue reading "Frisk som en fisk!"

2019-02-06 05:48 Om krig og fred og sånt…

“Mist ikke troen på mennesket. Mennesket er som et hav. Selv om noen få dråper er skitne, blir ikke havet skittent” ( Sitat: Mahatma Gandhi)   Ikke det at jeg er Ghandi akkurat….Men det er nå sånn mener jeg, at ser man folk som har funnet ut lure ting, så er det jo ikke bedre enn … Continue reading "Om krig og fred og sånt…"

2019-02-05 18:28 Kanskje ikke akkurat Paradise Hotell men…

Det var ikke akkurat  Paradise Hotell vi ankom på mandag, og jeg må vel egentlig si HELDIGVIS. Jammen glad jeg skulle slippe å måtte sjekke opp noen for å få et sted å sove liksom.. For å slippe å bli sendt hjem igjen… For etter en lang dag med massevis av forelesninger i … Continue reading "Kanskje ikke akkurat Paradise Hotell men…"

2019-02-05 06:31 Filosof Frodith om livet…

Det sies at noen “lever på lånt tid”…   Gjør vi ikke alle det?? Eller er det noen som har kjøpt seg fast plass her?? 😉   (En liten reprise,  og minner om at det snart er sommer ;-))   #filosofering #livet 11 kommentarer

2019-02-04 16:42 Slaraffen -dager på jobb?

Ikke akkurat slaraffenliv, nettopp ferdig med forelesninger om Læring på Digitale Flater. Men MYE god mat, MYE spennende å høre på, deilig hotell-seng i en suite. Jeg og Kaisa lever nå LITT konge-livet, før middagen, med beina høyt, kose-dress “light” og eplemost i glasset. “Rom-godtet” er på plass også så klart.     … Continue reading "Slaraffen -dager på jobb?"

2019-02-04 06:29 Med snuten mot Sandefjord..

På vei på tur igjen.Jobb-tur. Jeg og en kollega.Skal på to-dagers seminar, om “Læring på digitale flater”. Sånn som jeg kan lite om…men BØR kunne mye om.. Så da er jeg i gang da. Tidlig morgen.Tog til Sandefjord.Hotell-liv et par dager.“Rom-godt” og slasking i diger seng på ettermiddagen. Jepp! Dette blir bra.   #tur … Continue reading "Med snuten mot Sandefjord.."

2019-02-03 19:59 Heisan

Vært på landet i dag. Hos mamsen, på sykehjemmet.Hun er fremdeles verdens fineste. Jeg hadde med roser. Det har jeg hver gang jeg drar dit. Hun elsker roser. Og nå er det min tur å skjemme henne bort litt.  Hun blir så glad! Vi spilte Yatzy og skravlet, spiste Pecan-wienebrød og drakk kaffe. … Continue reading "Heisan"

2019-02-03 16:37 Duste-Norge…

Litt små-frustrert her igjen.. Nå er det akkurat snødd såpass mye…. fryst på såpass mye….smeltet såpass mye… og fryst såpass mye IGJEN…at det henger store tunger med snø ned fra takene. De truer med å deise utfor kanten NÅR som helst… I tillegg har det pga all tiningen og frysingen og tiningen og frysingen … Continue reading "Duste-Norge…"

2019-02-03 07:21 Av og til….

Og jeg er jammen meg glad for at jeg har det sånn 🙂     Har DU det bra om dagen?     #livet #hverdagen #sinnsstemninger 16 kommentarer

2019-02-02 21:05 Et lekent hode holder deg ung

“Alder er ikke et spørsmål om år, men om sinnstilstand.”  (Douglas Mac Arthur) Eller for å si det på en annen måte:  “Ungdommelighet dreier seg om livsholdning, ikke om fødselsår” (Karl Lagerfeld”   Ja…så du skjønner hvor JEG befinner meg liksom… 😉 Eller hvor HODET mitt befinner seg.. #alder #sinn 3 kommentarer

2019-02-02 16:23 La Familia…

Gutta boys har bursdag i dag. Nevøene mine. Søsters sine “mafia-bosser” 😉 (likner gammel mafia-boss-film ikke sant?)Vel…de har ikke bursdag i DAG da…og ikke på SAMME dag heller.. Neida…de har hatt bursdag, men vi feirer litt i dag. Håper jeg får kake… Så nå skal jeg avgårde å kose meg noen timer. Ut i … Continue reading "La Familia…"

2019-02-02 09:18 Sviket

Markblomster blå og slør i håretLånte strømper og bånd rundt låretLakkede negler, perfekt og finDet var rett før jeg skulle bli din   Plutselig da et blikk som sa altDu kremtet som om du var nær å bli kvaltRødmen steg, du dro hånden gjennom håret:“Jeg ville jo egentlig aldri deg såre”   Sviket sto tydelig … Continue reading "Sviket"

2019-02-01 20:21 Disse er i alle fall ikke redd en liten utfordring!! :-D

I dag tidlig la jeg ut en liten “en-dags-utfordring”. Den låt som følgende:  “Last ned ETT av bildene under her , og skriv et lite dikt til det på bloggen din. Du har fram til kl 24 i kveld på å bli ferdig.” Det er en del som ble med, og jeg har … Continue reading "Disse er i alle fall ikke redd en liten utfordring!! :-D"

2019-02-01 19:22 Fra vår-yr kalv til sinna “Okse-Frodith” på “no-time”!

Jeg nærmest SPRATT ut fra jobben i dag.. Som en våryr kalv på vei ut på beite for første gang, sprengte jeg meg ut dørene der oppe.  Etter timevis bak lukkede dører, med knapt tid til å tisse, kjentes den kalde snøføyka nesten deilig ut.  Men det tok så klart ikke lange tida før … Continue reading "Fra vår-yr kalv til sinna “Okse-Frodith” på “no-time”!"

2019-02-01 06:10 En-dags-utfordring!

Av og til sniker jeg meg rundt og fotograferer folk i all hemmelighet. Det er ikke lov om folk kjennes igjen, og jeg passer meg vel for det nå i disse dager. Men med ryggen til må det være lov mener jeg. Av og til kan man få noen skikkelige blinkskudd når man tar … Continue reading "En-dags-utfordring!"

2019-01-31 18:30 Ikke alt er løgn og fanteri..

Noen ganger virker ting jeg skriver VELDIG rart, og nesten ikke til å tro.  Noen ganger JUGER jeg med vilje, og tvinger deg til å gjette hva som er sannhet og hva som er reinspikka tøv. Bare fordi det er gøy. I dag tidlig la jeg ut en samling sannheter og løgner, HER,  og … Continue reading "Ikke alt er løgn og fanteri.."

2019-01-31 06:11 Nå kan du LURE nå… ;-)

Noen vet det kanskje, sånn ganske helt sikkert. Men noen må nok gjette litt også. Hva av dette tror du IKKE er sant?   -Jeg har intervjuet Øyvind Blunck. -Jeg veide 5, 5 kg da jeg ble født. -Jeg var “leverpostei-jenta” da jeg var liten.   -Jeg har vært kjæreste med “Rolf Espevoll” , … Continue reading "Nå kan du LURE nå… ;-)"

2019-01-30 20:35 Her er de nye gulllungene til “Frøken Frodith”

I går la jeg ut en liten “tentamens-oppgave” for å se om du fulgte med i timen.  Jeg må jo teste kunnskapene i “klassen” innimellom. Og deler ut premier og “gode karakterer” om folk har vært flinke.  Oppgaven var sånn: Hvem er disse bloggerene jeg har tegnet under her?Her er de riktige svarene:  … Continue reading "Her er de nye gulllungene til “Frøken Frodith”"

2019-01-30 17:27 Jeg har ikke glemt deg! :-)

I dag har Natheless bursdag igjen. Og kjenner du henne ikke fra før, så burde du gå inn og bli kjent med henne. Hun har en nydelig blogg, en lekenhet man kan bli skikkelig misunnelig på, og hun er det jeg vil kalle en EKTE kunstner. Hun tenker ikke over det tror jeg, hun bare … Continue reading "Jeg har ikke glemt deg! :-)"

2019-01-30 05:57 Hvordan unngå “grått hår”?

“Man kan ikke være ung hele tiden, men man har lov til alltid å være barn” Sitat: Anders Birkow   “Man får færre grå hår av å leke i klatrestativer enn å klatre i karriere-stiger” Sitat: Frodith   Det er umulig å stoppe aldringen kan man vel si…Årene sniker seg på, enten man liker det eller … Continue reading "Hvordan unngå “grått hår”?"

2019-01-29 19:48 “Frøken Frodith” tester kunnskapene dine

For at du ikke skal slumpe til å “sovne” i timene mine, må jeg holde deg litt i gang. Av og til dukker jeg opp med rødblyanten, for å se om du har gjort hjemmeleksene dine. Og det er ikke vanskelig lekser en gang. For har du vært med i noen timer, så BØR … Continue reading "“Frøken Frodith” tester kunnskapene dine"

2019-01-29 18:50 “Behind the scenes”

I dag fikk jeg et utrolig koselig kompliment av – Marit, Midtlivskrise. Etter å ha lagt ut noen svarthvittbilder i dag tidlig – HER, så sa hun dette: “Fine bilder av deg. Jeg misunner deg litt som er så fotogen og har så mange kule bilder av deg selv”. (Tusen takk Marit) Og da … Continue reading "“Behind the scenes”"

2019-01-29 05:54 Stemninger

Rart hvordan svart-hvitt skaper en helt annen stemning i et bilde. Disse bildene har du sett før, i forskjellige sammenhenger. I farger vel og merke. Og da var liksom fokuset på klærne, og det ytre.  Med en gang man fjerner fargen, synes jeg bildene formidler noe helt annet. En stemning. Det er ikke lenger klærne … Continue reading "Stemninger"

2019-01-28 20:04 “Snur du ansiktet mot solen, får du skyggene bak deg”

“Snur du ansiktet mot solen, får du skyggene bak deg” (Maori-ordtak) Ja, dette er en sannhet på alle måter. Som her rent bokstavelig. Når jeg snur ansiktet mot solen, så blir skyggen bak meg. Men jammen handler det om dette i overført betydning også. Så fort jeg “snur ryggen til” problemer og grumsete tanker, … Continue reading "“Snur du ansiktet mot solen, får du skyggene bak deg”"

2019-01-28 18:04 I dag er jeg “hun med hår-rullene”..

I dag er jeg hun med hårrullene.. I dag er jeg hun som våknet og sto opp med to venstreføtter..Og begge to var feil.. Jeg kjente det ikke med en gang jeg våknet, men det tok ikke mange timene før jeg snublet i mine egne føtter..Det tok ikke mange timene før jeg kjente … Continue reading "I dag er jeg “hun med hår-rullene”.."

2019-01-28 06:20 “Stup ut i det”…

Alle snakker så energisk om å “stupe ut i det”.“Lev litt da!” Man må bare KASTE seg ut i det! Finne nye utfordringer. Kjenne at man LEVER! Det er liksom eneste måten å utvikle seg på. Og virker å være den eneste RIKTIGE måten å leve på, nå i disse dager.   Men i … Continue reading "“Stup ut i det”…"

2019-01-27 16:42 Lykken er..

“Lykken er som en sommerfugl. Jager du etter den, flyr den av sted, men setter du deg rolig ned, kan den lande på skulderen din.” (Sitat: Nathaniel Hawthorne)   Sitte eller stå….Skulder eller hånda…Who cares.Poenget er at om du flyr etter noe du TROR er lykke…så misser du alle de små lykke-øyeblikkene som faktisk … Continue reading "Lykken er.."

2019-01-27 08:53 Kose-søndag

Ser kanskje ikke så koselig ut?? Nei…på utsida nei…Skikkelig snøføyke, 4 kuledegrader, “følt” temperatur 20 kuldegrader….Og jeg har vært ute i verden og hamstret mat. Men jeg skal love deg at det blir kose-søndag på INNSIDEN i dag. Pysj-vær, mango-chiapudding-vær, blogge-vær… Så kan bare snøfillene danse cha-cha-cha så mye de orker på utsida. MEG … Continue reading "Kose-søndag"

2019-01-26 20:42 Du vet du er…..

…blitt voksen…   …når du kikker ut vinduet fra bygården du bor, nært sentrum… … hører og ser dette synet… og kjenner at det ikke er en en nerve i kroppen som savner denne alderen og denne tilstanden…      Er du blitt voksen ? 😀   #voksen #alkohol #fyll 6 kommentarer

2019-01-26 17:48 Frodithens svakhet for murer..

Jeg har tydeligvis en “svakhet” for murer,  når det gjelder modell-“lek”.  Ofte har jeg lekt meg med BFF-en fra Bergen – Minmatgaleverden-Kjersti.  Men det har også blitt en del modellering med Karidansen det siste året. Ingenting kan slå en skikkelig fotoshoot i en murvegg…Her er et lite knippe samlet gjennom et par år.   … Continue reading "Frodithens svakhet for murer.."

2019-01-25 21:17 Førsteinntrykk

Noen ganger får ens egene fordommer seg en “på tygga”. Og det fortjener de jammen meg. Jeg hadde en streeotypisk oppfatning av en type lege jeg skulle til, en lege som jobbet med føtter. (jeg hadde et neglproblem). Jeg så for meg en typisk “raring” som jeg har innbildt meg at fotleger er. Og … Continue reading "Førsteinntrykk"

2019-01-25 18:42 Et lite pip fra Frodithen på “ferie”

Vært på farta i dag. Litt på jobb, så en tur hos legen og sjekket en føflekk. Tilbake på jobb. Og SÅ var det ut til mamma på landet.     Var på Outleten i Vestby. Kjøpte Devold-t-sjort som “vanlig”..Og var vel ingen bombe at den er turkis..       Nå er … Continue reading "Et lite pip fra Frodithen på “ferie”"

2019-01-25 05:48 Fredagsfølelsen

Fredag Fantastisk!Fyker fargeglad fra Frodith-husetFinner framkomstmiddelet   Framme før fugleneFrodith-jobben føles finForbereder forelesningFredags-følelsen flakser forbi Ferdig før fire Fantastisk!Full fart fra forelesninger, forkledninger og forestillingerFull fres for fin fredag med familie   Feiende flott fredag folkens 😉     Jeg skal ikke på Prekestolen altså, men til min søster Åshild 🙂      #fredag #frihetsfølelsen … Continue reading "Fredagsfølelsen"

2019-01-24 21:23 Barndommens mareritt- voksenverdenes latterkrampe

Ja, det er ikke denne trulta som er er så fryktelig skummel…. Men under her er faktisk noe som var voldsomt skremmende da jeg var liten Frodith. Husker det som noe veldig rare greier…Minnes mørke skoger, masete “voksne” vaktmestere, noen helt underlige arbeidskarer og en gal tante eller noe.  Som ung voksen hadde … Continue reading "Barndommens mareritt- voksenverdenes latterkrampe"

2019-01-24 18:35 En helt vanlig torsdag…nesten..

Det er kanskje å overdrive litt. Den har vært alt annet enn vanlig..Den har vært slitsom, men utrolig morsom!! 🙂 Jeg og super-kollegaen min har laget to oppsetninger av “Snøhvit og de 7 dvergene” med småttiser som er inne på deltid.Skikkelig moro, og de var så flinke attte! Men det tar på Frodithen … Continue reading "En helt vanlig torsdag…nesten.."

2019-01-24 06:06 Hvorfor er det ikke sånn….

….at de ordene som kommer ut av munnen min…     …faktisk er det du hører…   Kommunikasjon er ikke noen enkel sak.Det er ikke bare ORD som blir hørt, oppfattet og tenkt på. Det er så mye mer som er en del av kommunikasjonen: Intensjonen bak, lyden i stemmen, øyenbryn som heves, munner som … Continue reading "Hvorfor er det ikke sånn…."

2019-01-23 20:47 Om å gå på trynet med et smil…

Jeg var innom min Matgaleverden – Kjersti i dag, og hun snakket om et viktig tema. Om å kaste seg uti ting, eller om å ALDRI ta en sjanse. Hun snakket om Stand -up, for hun er nemlig så tøff at hun har begynt med DET i voksen alder hun.  Og det er nemlig … Continue reading "Om å gå på trynet med et smil…"

2019-01-23 18:21 Husker du “Sexy-Jenny”?

Husker du den perioden jeg ble pepret med gife-syke “Sexy- Jenny”- er på Instagram. Eller Jenny het hun vel sjelden når jeg tenker meg om.  Uansett Irina , Jenny..whatever…Saken var hvertfall at det haglet inn med “følgere” på Instagram fra denne gjengen.  Felles for alle “Jennyene” var at de lå halvnakne med sløret … Continue reading "Husker du “Sexy-Jenny”?"

2019-01-23 06:16 Etter vinter kommer vår..

“Hvis vi ikke opplevde vinteren ville ikke våren ha vært så deilig. Hvis vi aldri møtte motgang, ville ikke velstanden vært så velkommen”  ( Sitat: Anne Bradstreet)   Eller for å si det på en måte:  “Gleden hadde ikke vært så stor, om vi ikke gikk litt på trynet innimellom” (Sitat: Frodith) Så altså: … Continue reading "Etter vinter kommer vår.."

2019-01-22 20:29 Jeg vil bare lodde stemningen litt…

Er det noen som er klare for Karneval på bloggen i februar?? Jeg stiller så klart med “lokaler” hvis folk vil være med. Hvis det blir positive tilbakemeldinger, så kommer det invitasjon etterhvert..   Så blir du med kanskje?   #karneval #utkledning 5 kommentarer

2019-01-22 18:18 Om å glede noen…

“Den som bringer solskinn inn i andre menneskers liv, kan ikke stenge det ute fra sitt eget liv.”              (Sitat: J. M. Barrie)   Ja, er det ikke sånn det er da? At når vi gleder noen andre, så får vi mengder igjen. Både fordi det gjør oss glad, å … Continue reading "Om å glede noen…"

2019-01-22 05:58 Noen har bursdag i dag!!

Og du skjønner kanskje hvem?   Ja, for deg som har lest bloggen min en stund, så har du nok sett denne tegningen før, og vet hvem det skal forestille : Det er Toini!!!      Hun kaller bloggen Dvergpinschereimitthjerte, så da skjønner du tegningen?? Hun har 3 små tasser, som hun skriver mye om og … Continue reading "Noen har bursdag i dag!!"

2019-01-21 19:11 “Faen så kaldt det var i dag!”

“-Faen så kaldt det var i dag!” De høye hælene smalt som trommestikker mot den isbelagte asfalten der hun hastet avgårde. Hastet avgårde mot dagens avtale.. Hun dro dunjakken tettere om seg, og angret bittert på at hun ikke hadde tatt lue og votter… Varmen fra natten…. fra sengen…. fra han som lå der… … Continue reading "“Faen så kaldt det var i dag!”"

2019-01-21 06:07 Snart klart for “fjellklatring” igjen…

Vel…fjell og fjell fru Blom…Noe DIGRE fjell er det ikke snakk om. Mer en liten festnings-vegg  oppe på en knaus kan vi vel si.. Og om det BLIR noe klatring er heller ikke sikkert..Men det som ER sikkert er at jeg og Søsters skal til Gøteborg i februar.Bestilt både tog og hotell  dag. Torsdag … Continue reading "Snart klart for “fjellklatring” igjen…"

2019-01-20 20:46 Sol, søndag, svinekaldt og supert

Søndag   Snø solskinn stillongsSvinekaldtSpaserte søndagstur     Serverte “snop”Smuldre-snopSultne snatrende svirre-vipper snerret sint     Stoppet selvsagt senereSmoothie-stedSmoothie smakte Smilende selfier Søndagen smilte   Strålende søndag   #dikt #søndag 7 kommentarer

2019-01-20 17:29 In August – rocket fletta av Krøsset

Du kjenner Lady August?Ja, hun som lager de vakreste bildene, de morsomste krusedullene..Hun som skriver blogg-innlegg så man ler så man griner. Hun som skriver optimistiske innlegg, selv om dagen er litt “rævva”.Hun som jeg kaller SØS. Verdens beste Lady August, min adoptiv-søster, kan mer enn alt det der. Hun har jo eget band, … Continue reading "In August – rocket fletta av Krøsset"

2019-01-20 09:12 Galleri Frodith er åpent- kom inn å se!!

“Haaaaalllloooo!!! Dere der ute!! Jeg hører dere tripper der ute!! Ja…jeg er her inne som jeg pleier! Og jeg er super- utålmodig med å komme i gang… Det er skikkelig kaldt ute, så fort dere å få igjen døra. Jeg er litt lettkledd. Har jo PYNTA meg litt.. Skynd dere og kom inn… … Continue reading "Galleri Frodith er åpent- kom inn å se!!"

2019-01-19 18:03 JOBBER SÅ SVETTEN SPRUTER IGJEN!!

Ja, nå kan du tro jeg står på her…Står på hodet her nede i “Galleri Frodith”, og jobber så svetten spruter for å få alt klart til søndag..     Vasker og pusser, og gnir og henger opp…”Kjolen” er ferdig…så det er bare å få rommene i orden liksom… Og det er ikke FÅ … Continue reading "JOBBER SÅ SVETTEN SPRUTER IGJEN!!"

2019-01-19 14:53 2009 – 2019

Ja…nå har jeg ikke rukket å ta så mye bilder etter året har bikket 2019. Men jeg har sett flere legge ut bilder, sammenlikning 2009-2019. Om det er en spesiell måte det skal gjøres på, en “oppskrift”…vel, da vet ikke jeg det. Så jeg gjør det på MIN måte. Min blogg – mine regler. … Continue reading "2009 – 2019"

2019-01-19 09:00 Ping! – du har fått en SMS!

Bare ta tak i brevet og les… det er til DEG!     Det vil bli kunstnere fra hele Norge!   Du la kanskje merke til at det åpner litt sent? Ja..du skjønner Galleridirektør Frodith Frodithsen skal på konsert i kveld, så da kommer hun muligens raslende med nøklene litt sent på … Continue reading "Ping! – du har fått en SMS!"

2019-01-18 21:18 Jeg har begynt et nytt å bedre liv…

Høres ut som jeg har levd et skikkelig dårlig et før…?     Neida…har ikke det skjønner du…Bare litt SLØV på enkelte ting.. Men NÅ er det “andre boller” her… Hvert fall for noen uker kjenner jeg meg rett 😉 Sitter her  en fredags kveld med mais-kaker og grove kjeks med litt havsalt på. … Continue reading "Jeg har begynt et nytt å bedre liv…"

2019-01-18 18:19 På veien til de bra bildene…

…så må man faktisk gjennom en del dårlige… Her f eks står jeg liksom å prøver å se veldig avslappet og naturlig ut, i en vegg… Så avslappet at jeg sover?? 😀 Kjempenaturlig liksom…i DEN stillingen…     Spider-woman….? Ja…Herfra kommer det bare litt rare bilder i dag. Jeg er travelt opptatt med Galleri Frodith, og … Continue reading "På veien til de bra bildene…"

2019-01-18 05:55 Frodith-dansen

Jeg lovet deg at jeg skulle ta årets “vinter-dans” snart. Vel..det ble i går. Det var litt mørkt, og jeg trengte litt hjelp av bittelitt redigering for å få det litt lysere.Men skulle dansen SEES så måtte det bli sånn. Det gjelder å hoppe rundt og rundt, til man nesten går i bakken. Så … Continue reading "Frodith-dansen"

2019-01-17 19:34 Når Frodithen tar av bittelitt ;-)

Du har kanskje sett jeg har beskrevet meg selv som veldig sindig og rolig. Så lite svingninger i humør at det nesten kan virke litt rart. Og at jeg kanskje kan virke litt kjedelig?Vel…jeg lover deg, jeg er ikke kjedelig altså..For jeg har noen andre spektre, selv om jeg ikke “kjører berg-og-dalbane” på … Continue reading "Når Frodithen tar av bittelitt ;-)"

2019-01-17 17:36 Vinterland-utstilling på søndag!!

Nå har jeg postet min siste tolkning til min foto-utfordring  “Vinterland”, som jeg har hatt gående en uke nå. Så dermed blir dette siste dagen med linkeliste også. Du kan se min siste tolkning som var:  “Vinterklær”  HER     Trykker du på linkene UNDER så kommer du til de som har vært med mange … Continue reading "Vinterland-utstilling på søndag!!"

2019-01-17 06:03 Vinterklær à la Frodith ;-)

Dette er min siste tolkning i min Vinterutfordring: Vinterland. Igjen gjenstod bare Vinterklær. Nå er det sånn at vinterklær à la Frodith er det samme som resten av året omtrent som du ser på bildene. Jeg er IKKE typen som pakker ned klærne i fine esker, med møllkuler eller annen “godlukt”, når … Continue reading "Vinterklær à la Frodith ;-)"

2019-01-16 20:49 Ikke alt kan kjøpes for penger

Naturens diamanter er ikke til salgsUansett hvor mye penger du har Vinterens klokkespill inviterer til konsertOgså han med tomme lommer     #natur #foto #is #vinter #verdier 5 kommentarer

2019-01-16 19:10 “Vinterland” – snart i “Galleri Frodith”

Nå har jeg kun EN dag igjen av mitt  “Vinterland”.  Og hva er så  “Vinterland”?Jo det er  min vinterutfordring. Hvis du vil se hvem som er med, og se hvordan de tolker utfordringen så finner du tolkningene av de ulike oppgavene  inne på deres blogger. Derfor har jeg laget en liten liste med linker inn … Continue reading "“Vinterland” – snart i “Galleri Frodith”"

2019-01-16 17:15 Engelen på blogg.no

Engler…finnes de? Vel..det er det ulike meninger om, og jeg har ikke tenkt å starte noen diskusjon om DET. Folk får ha sine egne meninger, og jeg får ha mine. Men en engel på blogg.no er det vel få som tror at finnes?Etter omlegging på blogg.no, til ny plattform og faens herk… Her gikk … Continue reading "Engelen på blogg.no"

2019-01-16 06:06 Strevsom vinter

Her trengs vel ingen mer detaljert forklaring.Alle kan vel se at dette har vært en Strevsom vinter for noen….? 😀             Dette var dagens tolkning i min lille Vinterutfordring: Vinterland. Jeg valgte meg ordet Strevsom vinter, og hadde lyst til å lage noe tull ut av det. Så det ble det. … Continue reading "Strevsom vinter"

2019-01-15 21:23 Stille glede

Jeg er som du kanskje vet ikke den som har de høyeste “toppene”, eller de dypeste “dalene”…sånn på innsiden. På en måte er det jo ganske deilig. Livet er ingen berg-og-dalbane, hvor jeg blir kastet hit og dit, mens jeg hyler og skriker enten av redsel eller av fryd.   Nei…hos meg er det … Continue reading "Stille glede"

2019-01-15 20:05 Er det ikke rart…

…at for noen kan saker og ting virke stort og vanskelig, mens de HELT samme sakene og tingene er “piece of cake” for andre.….at de som selv ikke eier et problem, har vanskeligheter med å se at de overhode FINNES.     #ordtak #problemer #synsvinkler 5 kommentarer

2019-01-15 17:52 Det nærmer seg slutten på MITT Vinterland

Nå nærmer det seg slutten på MITT “Vinterland”.  Og hva er så  “Vinterland”?Jo det er  min vinterutfordring. Hvis du vil se hvem som er med, og se hvordan de tolker utfordringen så finner du tolkningene av de ulike oppgavene  inne på deres blogger. Derfor har jeg laget en liten liste med linker inn til … Continue reading "Det nærmer seg slutten på MITT Vinterland"

2019-01-15 06:09 Vintermoro

Vintermoro kan defineres på 1000 forskjellige måter sikkert. Det som er moro for deg er antagelig ikke nødvendigvis moro for meg. Det som kiler i magen om vinteren når man er 4 år kiler antagelig ikke like mye for en på 52..Men det som er sikkert er at man trenger en kropp og et … Continue reading "Vintermoro"

2019-01-14 18:40 “Cafe Bloglovin” igjen

Er du på  “Cafe Bloglovin?” Det er jeg!  Jeg har funnet meg stambord der nede. Jeg lette så klart opp alle de jeg kjente, og da var jo lett å få til noen samtaler igjen.  Nå vet jeg hvor alle er, og løper rett dit hvis jeg vil prate med noen.  Jeg har faktisk funnet … Continue reading "“Cafe Bloglovin” igjen"

2019-01-14 17:31 Vinterlandet på utstilling

Ja, for du vet vel at jeg skal ha utstilling med kunstverk  av noen prominente kunstnere om ikke så lenge. Det er så klart nede i “Galleri Frodith” det hele skjer. Og det blir nok i løpet av helgen, eller mandag. Mer informasjon kommer om dette senere.  Og alle disse flotte kunstnerne har fått … Continue reading "Vinterlandet på utstilling"

2019-01-14 06:11 Snø

Snøen er ikke lenger hva den en gang var. Vel har det tatt seg opp litt de siste årene. Fra INGENTING gjennom en hel vinter, kun is-holke, til faktisk å være LITT snø i perioder. I fjor var det til og med MYE, en hel vinter. Men vinteren da JEG var liten mini-Frodith…(Eller liten har … Continue reading "Snø"

2019-01-13 19:44 Turkis eller rødt?

Jeg har alltid tenkt at jeg EN gang i livet burde ha farget håret turkis. Jeg elsker jo turkis-fargen. Og har den fargen på massevis av klær jeg har. I fjor var jeg litt lur, og skaffet meg en turkis parykk som jeg kunne ha når Kjersti  og jeg skulle på diverse tøys, fjas og … Continue reading "Turkis eller rødt?"

2019-01-13 16:41 Det er ikke KALDT i “Vinterland”

Neida..Her i “Vinterland” er det blitt riktig så koselig og varmt. Vi har samlet oss om en liten utfordring jeg laget, og når man samles sånn om en ting så blir det ofte litt “varmt” og godt. Mange besøker hverandre på bloggene som kanskje ikke har visst om hverandre før, og man får en … Continue reading "Det er ikke KALDT i “Vinterland”"

2019-01-13 07:09 Isdans

I går var det tid for å gjennomføre litt isdans. Det er jo ikke sånn at de fleste av oss sitter inne med mengder med kunstløp- eller isdans-bilder liksom. Jeg hadde noe planer om å kjøpe favoritt-isen min, og svinse-svanse og danse litt rundt med den. Men siden jeg tross alt har en skøyteis her … Continue reading "Isdans"

2019-01-12 19:44 Når gammelt blir nytt

Vel…hvor gammel denne kjolen egentlig var aner jeg ingenting om. Men at noen har brukt den før meg, DET vet jeg.Kjøpte gammel ny-kjole på Fretex i dag! Jeg har kjøpt lite gjenbruk før. Men dette blir hvert fall IKKE siste gangen. Denne likte jeg kjempegodt! 300 kr.  Og ull bære-stykke/overdel. Egentlig kort-ermet, men jeg hadde … Continue reading "Når gammelt blir nytt"

2019-01-12 17:47 Vinterlandet vokser

Mange har kommet inn i  Vinterland. Det rett og slett vokser.Det vil si: Det er ganske mange som har blitt med i min vinterutfordring OG som er i gang. Hvis du vil se så finner du tolkningene av de ulike oppgavene de har tolket, inne på deres blogger. Koselig at SÅ mange vil bli med, og … Continue reading "Vinterlandet vokser"

2019-01-12 07:16 Frost

Frost Når naturens tårer fryser til iskommer frosten snikende også i hjertene våreTårer skjult bak frosne gitterHjerter gjemt bak lukkede dører inntilsolen treffer innestengt gråtsolen stryker mildt over kinnsolen setter livet i gang       Dette var dagens tolkning i min lille Vinterutfordring: Vinterland. Jeg valgte meg ordet frost, fant et bildet i … Continue reading "Frost"

2019-01-11 17:44 Noen liker seg i Vinterland

Noen har sneket seg inn i mitt Vinterland. Det vil si: her er de som har blitt med i min vinterutfordring OG som er i gang. Dere må finne de ulike oppgavene de har tolket, inne på deres blogger. Koselig at SÅ mange vil bli med, og det er plass til flere om dere … Continue reading "Noen liker seg i Vinterland"

2019-01-11 05:54 Vinterlandskap

Du skal ikke langt ut av byen før vinteren begynner å bli vakker. Her er et bilde av et isbelagt Sognsvann i en nydelig solnedgang. Dagene her på østlandet har vært flotte de siste dagene, med mange sånne himmel-opplevelser.  MEN, dette bildet er fra 2014. Starter med arkivbilde på min lille vinterutfordring, som jeg … Continue reading "Vinterlandskap"

2019-01-10 18:18 Avsløringen

Du som har vært innom meg tidligere i dag, har sikkert fått med deg at jeg hadde noe hemmelighetskremmerier på gang…  Noen har kanskje tenkt litt på hva som er på gang, og noen har kanskje tenkt riktig også.. Jeg tenkte nemlig sånn: At siden folk er litt motløse om dagen, i forhold … Continue reading "Avsløringen"

2019-01-10 06:16 Hemmeligheter på gang!!

Hei! Du som kjenner meg fra “oppgangen” i gamle “blogg-blokka” vet at når jeg ser ut som bildet over her, så er det noe på gang. Hvis du IKKE kjenner meg fra før, så vet du det NÅ i alle fall. Jeg er sånn skrudd sammen at jeg er sta som et esel … Continue reading "Hemmeligheter på gang!!"

2019-01-09 20:48 Vakker visuell verden

Jeg elsker alt som er visuelt. Jeg elsker at ting kan sies og vises uten at det kommer et eneste ord, ikke nødvendigvis en eneste lyd og uten at et eneste sett med ØRER er med i bildet. Og det er jo ikke så rart, når man tenker på hvilken jobb jeg har.. Derfor elsker … Continue reading "Vakker visuell verden"

2019-01-09 18:39 Overlevde onsdagen

Onsdagen Oppriktig overrasket Onsdagen opplevdes oversiktlig Organisert også Oppveide for før opplevd  organiseringssvikt  Onsdags-Frodith opprømt og oppladet Opplyste, oppmuntret og ordnet oppfølgingsspørsmål Overlevde onsdagen     #dikt #onsdag 6 kommentarer

2019-01-09 09:57 Da var det klart igjen!

Nå er det duket for feiring igjen!Vår alles kjære Dedicat har bursdag i dag. Og når en sånn flott kar har bursdag så går det ikke upåaktet hen.  Dedicat har mange sider vet jeg. Og de sidene jeg kjenner til er bare gode i alle fall. Han er snill, huomristisk, poetisk, gladlynt og sangglad. … Continue reading "Da var det klart igjen!"

2019-01-08 20:02 Du vet det er…

…skjedd noe med den teknologiske utviklingen, når  det viser seg at nesten alle med noe cash i lommeboka enten er…   .. narko-“pushere”….   …eller pensjonister…. Og resten vippser og vappser, og trekker….  Jeg sa NESTEN… 😉   (Reprise fra i fjor høst. Like rart nå …)     #penger #cash #pensjonister #teknologi #utvikling 9 … Continue reading "Du vet det er…"

2019-01-08 18:09 Når livsløgnen får seg en på tygga ..

Egentlig har jeg innbilt meg at jeg er sindig, rolig og harmonisk. At jeg har LITE svingninger i humøret. Og nesten på grensen til litt “unormal”, pga føler meg litt “flat” innimellom, hvis jeg sammenlikner meg med andres lynne og humør. Jeg har trivdes med å være sånn, nesten  “overstabil” i humøret. Men kanskje … Continue reading "Når livsløgnen får seg en på tygga .."

2019-01-08 06:08 50+ – Ingen hindring for noe som helst

Det er liksom sånn at når man har rundet 50, så forventes det en viss type oppførsel av en. Jeg NEKTER å imøtekomme de forventningene. Akkurat som det forventes enkelte ting når man blir 30 eller 40 eller uansett alder egentlig.For meg er det nemlig sånn at : joda…. folk må nå gjerne ha … Continue reading "50+ – Ingen hindring for noe som helst"

2019-01-07 20:48 “Med hodet i sanden, og beinet i “sutrefella” kan det lett bli mørkt…”

Siden jeg er litt i det hjørnet om dagen at “sutring” ligger LITT høyt oppe i halsen, og prøver å snike seg forbi leppene så fort det byr seg en sjanse, så er det nødvendig med en liten “vekker” for meg selv. Jeg trenger et spark bak igjen. Og JEG er den beste til … Continue reading "“Med hodet i sanden, og beinet i “sutrefella” kan det lett bli mørkt…”"

2019-01-07 17:44 Oppdageren Frodith

De som har vært innom meg tidligere i dag har fått med seg at jeg og Karidansen nærmest kan regnes som Robinson Crusoe og Fredag, i noen sammenhenger. Hvem som er hvem aner jeg ikke.. Men i alle fall har noen fått med seg at vi i sommer dro på en liten “øy” for … Continue reading "Oppdageren Frodith"

2019-01-07 06:59 Med sommeren i minne…

Jeg måtte jo bare ta  “sommerkjolen” på i går. Samme ruta som i sommer. Karidansen og meg. Det krevde noen bilder til sammenlikning… I sommer vasset vi ut til den lille “øya” du ser, i truse og bh,  med kjolen over hodet. I går nøyde jeg med å se ut der… Kaldt nok å … Continue reading "Med sommeren i minne…"

2019-01-06 18:41 En søndag med påfyll

Når man har en litt småstressende hverdag er det viktig med skikkelig påfyll i helgene. Å slappe skikkelig av, samtidig som man fyller på med luft, skravling, trim og en dose galskap er viktig for å være full-ladet til uka starter igjen.  Dagen med Karidansen ble som jeg tenkte meg: en søndag med påfyll. … Continue reading "En søndag med påfyll"

2019-01-06 06:58 Danse Karidansen?

I dag skal jeg danse Karidansen…Eller jeg skal virvle rundt sammen MED Karidansen. Det er ingen av oss som har koreografien, for å si det sånn     Vi har bare bestemt at vi skal ut å bevege kroppene litt. Ta fatt på nyttårstrimmen… OG gå på kafè så klart. Med noen små kuldegrader, sol … Continue reading "Danse Karidansen?"

2019-01-05 19:56 Jeg- en ugle?… Eller bare en litt klok gråspurv?

Noen ganger tenker jeg at jeg har funnet ut alt. At jeg er klok som en  ugle, og ikke av boklig lærdom. For livsvisdommen er den som er viktig i mine øyne. Å lese seg til viten kan alle gjøre. Men å være “street-smart” eller klok i forhold til livet, se det … Continue reading "Jeg- en ugle?… Eller bare en litt klok gråspurv?"

2019-01-05 17:41 Fingersprell 7

Nå nærmer det seg slutten for fingersprellene her. Jeg skal nok ut snart å kreere noen nye. Jeg har jo fine blå støvler som krever litt oppmerksomhet. Så hvem vet, kanskje dagen i morgen er duket for fingersprell i ny drakt. Men etter synet av vår kommer hvertfall lyden av vår. Så her får … Continue reading "Fingersprell 7"

2019-01-05 07:58 Når noen smyger seg inn i hjertet ditt

I dag vil jeg starte med et digert HURRA!! For noen har bursdag. Og ikke er det bare NOEN, men det er “Det underlige livet”- Aina!! Min første og “lengste” bloggvenn. Ja, ikke er hun så veldig lang tror jeg, men du skjønner hva jeg mener?Aina har blogget i massevis av … Continue reading "Når noen smyger seg inn i hjertet ditt"

2019-01-04 20:16 Fingersprell 6

Mye blå himmel og solrike vinterdager minner meg på at det faktisk BLIR vår igjen. Og ikke er det SÅ lenge til heller. Og når den tida kommer så blir det nok NOEN som henger opp-ned i trærne, og spretter rundt i sølepyttene. Om det blir MEG skal jeg ikke si noe om. … Continue reading "Fingersprell 6"

2019-01-04 17:20 I morgen…

I morgen skal jeg melde meg inn i treningssenteret nede i gata. Ta på meg mitt beste smil, og muligens også treningstøy, og entre “bakeriet” for å få de varene som kalles “ferskvare” jeg også. I morgen skal jeg vaske huset. Ta på meg gummihansker, fylle bøtta og gyve løs på husets “kaniner” … Continue reading "I morgen…"

2019-01-04 05:45 “De bloggløses dag”

Ja, så var det plutselig “De bloggløses dag” igjen. Den dukker opp som julekvelden på kjerringa “hvert år” , har du lagt merke til det?Ikke hørt om “De bloggløses dag” sier du? “Eksisterer nå sånt?” spør du..   Å jada. “De bloggløses dag” har blitt feiret mange ganger her på bloggen skal jeg bare fortelle … Continue reading "“De bloggløses dag”"

2019-01-03 20:13 Når rullgardina går ned..

Noen ganger…når det er ting jeg synes er veldig vanskelig,som f eks matte eller data-ting, så er det som om det går ned en rullegardin. Hodet blir helt tomt og tungt, ingenting går INN. Man kan PRØVE å forklare meg noe…   …men det er som om det blir mørkere….     …og tettere….inni … Continue reading "Når rullgardina går ned.."

2019-01-03 18:02 Fingersprell 5

Siden vi har “hoppet” på andre siden av års-skille, og det nå bare blir lysere og lysere ute, kjenner jeg det kribler i lommen der det ligger to gummistøvler og venter. Klare til “forestilling” så fort det dukker opp litt regnvær eller annet som byr på “fingersprell”. Dette under er forventninger om  sol og … Continue reading "Fingersprell 5"

2019-01-03 07:25 “Jeg er ikke bare det DU ser”

Jeg er ikke bare henne med koppenJeg er ikke bare henne med den slitne kroppenJeg er ikke bare henne med utstrakt handJeg er ikke bare hun du overser om du kan   Jeg er ikke bare henne som sover i portrommetmed flasker i sekken og litt brød i min lommeJeg er ikke bare henne … Continue reading "“Jeg er ikke bare det DU ser”"

2019-01-02 21:05 Muskler- en ferskvare?

Man snakker om at muskler er ferskvare.Man snakker om at kondis også er ferskvare.   Hva med oss som ikke har “varer” overhode?? Verken gamle eller ferske…         Hva med OSS liksom??  Har du tenkt på det? 😀     Hvis du vil se på “En eventyrlige hverdag”, klikk på linken. … Continue reading "Muskler- en ferskvare?"

2019-01-02 17:43 En eventyrlig hverdag til tider

Da er hverdagen igang igjen. Etter sykdom kommer hverdag …Ha-ha…Neida, jeg har jo hatt ferie, selv om jeg var syk.. Men nå er den harde virkeligheten i gang igjen..Det blir et par uker med litt sånne saker som jeg IKKE liker. Uforutsigbarhet, ukontrollerbart, ikke så INNØVD som JEG liker..  Men SÅ…. Så er det eventyr … Continue reading "En eventyrlig hverdag til tider"

2019-01-02 05:58 Tilbakeblikk – tegninger 3

i 2019 skal jeg tegne enda mer Jeg har tegnet og illustrert masse til blogg-innleggene mine opp gjennom årene. Men fjoråret ble LITT mindre enn tidligere år. Jeg fikk noen RØKK og tegnet litt, men slet litt med dårlige mus/museplate å tegne med/på. Men i år skal jeg i gang igjen, for bedre meditasjon enn … Continue reading "Tilbakeblikk – tegninger 3"

2019-01-01 20:42 Reisende i ananas..

Til jul fikk jeg et artig bilde, av denne karen. Min nevø.   Og selv om vi “kjørte” svarthvitt og finsk-italiensk mafiaboss-look på julaften, så er han i aller høyeste grad både fargerik og snill.    Jeg elsker kunst med litt naivt uttrykk. Og det har han nok fått med seg. En reisende i … Continue reading "Reisende i ananas.."

2018-12-18 18:26 Ho-ho-ho!!

0 kommentarer

2018-12-18 06:06 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 18 – kom inn, bli med :-)

Jeg vet det er en hel uke til jul, men jeg har hengt opp julestrømpe….   Eller egentlig TO strømper. En til Salt og en til Pepper…     Nå var det kanskje litt dårlig gjort av meg å henge dem SÅ langt opp? Men nå skulle de jo egentlig ikke “åpnes” før på … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 18 – kom inn, bli med :-)"

2018-12-17 21:12 Trekning av kalendergave bak luke nr 17

Av og til må man ta seg tid til å slappe av. Selv om det er advent, og bare EN uke igjen til jul… Eller kanskje akkurat derfor…..? Fordi det snart er jul..     Det var i stillheten og roen på soverommet, med to varme pels-kropper på fanget som tittet opp på meg … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 17"

2018-12-17 18:49 Om å ikke eldes…

Ja, er det mulig da? tenker du kanskje…Og for folk flest er det å eldes noe vi faktisk gjør..      Men er det ikke rart da hvordan vi inni oss føler oss like gamle hele veien nesten.  Jeg SER jo at andre blir eldre. Til og med folk jeg gikk i klasse med: … Continue reading "Om å ikke eldes…"

2018-12-17 18:18 Har du husket?

Nå er det ikke mange dagene igjen til jul. Og jeg har fremdeles 6 kalendergaver igjen. Så nå har du sjansen. Om du har vunnet før eller ikke spiller ingen rolle. Det er bare å være med å gjette.   #julekalender #adventskalender 0 kommentarer

2018-12-17 05:59 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 17 – kom inn, bli med :-)

I går hadde jeg med en liten overraskelse til Salt og Pepper etter litt shopping. Staffeli så klart! Alle kunstnere med respekt for seg selv har staffeli. Så at de ikke har hatt det før er nesten rart…     Og at de ble overrasket er en underdrivelse. De ble jo så klart SPINNVILLE!! … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 17 – kom inn, bli med :-)"

2018-12-16 21:32 Trekning av kalendergave bak luke nr 16

I dag har vært en særdeles hyggelig dag. Salt og Pepper visste jo fra mårran av at de skulle gjøre noe hyggelig i dag. Vi var invitert til Karidansen. Og Etdiktomdagen skulle OGSÅ komme.  Så da var det bare å stappe rottentottene i sekken og komme seg ut døra i 11 -tida.  Da vi … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 16"

2018-12-16 17:02 Jeg er ikke så veldig “julete” av meg…

Du vil vel tro jeg juger kanskje, men jeg er ikke særlig “julete” av meg egentlig.. Jeg har ikke juletre, jeg baker ikke, jeg har ikke masse juleselskaper, jeg pynter ikke til jul… MEN…og det er et stort men.. Jeg elsker gaver!! Både å gi og å få!! Er en skikkelig gave-hund.. så jeg … Continue reading "Jeg er ikke så veldig “julete” av meg…"

2018-12-16 06:06 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 16 – kom inn, bli med :-)

I går kveld ble en riktig så hyggelig kveld. Vi driver og ordner med julegaver her i huset. Og hjemmelaget skal det være så klart.  Så med pepperkake-smuler i munnviken, og i lyset fra juletre-glitteret mekket Salt og Pepper årets julegaver     De sier ikke direkte hvem som skal få disse gavene. … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 16 – kom inn, bli med :-)"

2018-12-15 21:11 Trekning av kalendergave bak luke nr 15

Enhver jentes drøm er å se flott ut på i det minste ET julebord, ET ball eller EN tilstelning. Salt er så klart ikke noe unntak. Jeg har lagt merke til de lange blikkene hun har kastet mot de flotte kjolene som har hengt og glitret i alle de mer fashionable klesbutikkene vi har … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 15"

2018-12-14 21:06 Trekning av kalendergave bak luke nr 14

Da vi kom hjem i dag fikk jeg knapt kommet inn døra før maset var i gang. Jeg hadde fått en pakke i posten, hadde lagt den fra meg ved døra. Brått var den dekket av rotter….       “Frodith, kan vi åpne?? Kan vi -kan vi? Den er til OSS, ikke … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 14"

2018-12-14 17:55 Ho-ho-ho

Hei-sveis!!Føler meg LITT som Bippe Stankelbein om dagen. (Du husker han i Per Ulv? ) Ikke at jeg har så veldig “stankelbein” akkurat, men jeg har litt samme farta føles det som. Som om beina går rundt omtrent som hjul, og man bare hører lyden : SVOOOOOOSJ i det jeg fyker forbi. Vel, jeg svooosjer videre … Continue reading "Ho-ho-ho"

2018-12-14 05:59 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 14 – kom inn, bli med :-)

Alle familier med respekt for seg selv, sender “skrytebrev” til jul.Deres håpefulle blir avbildet i vakre omgivelser, smiler sine flotteste smil og slik kan brevene som masseproduseres og sendes ut prydes med en fin fasade. For ingen ønsker vel å sende brev med bilder av gråtende barn, og siste nytt om skilsmisser og slikt. … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 14 – kom inn, bli med :-)"

2018-12-13 21:11 Trekning av kalendergave bak luke nr 13

Du tror kanskje når du titter innom her at livet til Salt og Pepper er et eneste stort SHOW liksom? Fullt av fart og bare moro, Lucia-tog den ene dagen og baking og annet snacks den andre dagen. Men NEIDA…Livet er faktisk en god del hverdager for disse to også, selv midt i adventstida.  … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 13"

2018-12-13 16:50 Lurer på…

Hm….satt egentlig her og lurte på noe…Jeg har jo ikke full oversikt lenger…Eller jeg har vel egentlig aldri hatt DET…Men nå er oversikten ENDA mindre…Hva blogg angår hvert fall.      Så jeg har jo overhode ingen anelse om du har fått med deg Lucia-toget mitt i år.. Har du det?? Det er nemlig … Continue reading "Lurer på…"

2018-12-13 05:54 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 13- kom inn, bli med :-)

NOEN har alltid hatt lyst å være Lucia -jente. NOEN har alltid vært flere hoder for lang, hatt feil hårfarge og absolutt ikke sett gulle-god og yndig nok ut til å bli plukket ut til den oppgaven. NOEN har hvert år vært den litt store og bomsete som gikk bakerst med med brunt hår, … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 13- kom inn, bli med :-)"

2018-12-12 21:06 Trekning av kalendergave bak luke nr 12

I dag var tiden for pynting av juletre. Og det er liksom noe ekstra med å pynte et juletre man har vært i skogen og hentet selv; svette og varme, fremdeles med fukt i værhårene, og litt klamme, varme labber.  Når i tillegg pynten er “hjemmesnekra” så er lykken stor.     De … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 12"

2018-12-12 17:27 Ho-ho-ho!!!

#julekalender #adventskalender 0 kommentarer

2018-12-12 17:07 Et lite jordbær til kvelds?

Jeg vil bare servere deg et lite jordbær til kvelds. Eller egentlig er det en sprell levende jente, eller dame om du vil. Men hun er er som et friskt, rødt jordbær både inni og utapå, så derfor overskriften. Mette – Etdiktomdagen-  har bursdag i dag, og jeg har slett ikke glemt henne. Har … Continue reading "Et lite jordbær til kvelds?"

2018-12-12 06:00 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 12- kom inn, bli med :-)

På Stortorget i Oslo sentrum og andre torg rundt omkring er det ofte salg av juletrær. For de uten øks, med dårlig tid eller bare latskap å skylde på er det en grei løsning.Salt, Pepper og jeg har prøvd oss der tidligere, men for det første er de vanvittig store, selv for en på … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 12- kom inn, bli med :-)"

2018-12-09 22:10 Trekning av kalendergave bak luke nr 9

Han i “overetasjen” har bestemt seg for at det skal bli hvit jul. I går drysset han hvite “filler” ut over hele Oslo. Og sånt blir det stemning av. Så det var ut i blåtimen å prøve kjelken sin. Snøen var litt kram, så det trengtes en kraftkar for å å få opp … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 9"

2018-12-09 19:01 Svooooosj!!

Ja, du skulle ikke ha alt for liten tid til å bryne deg på noen oppgaver. Det er bare å trykke på bildet, så kommer du til dagens luke, og historiene med Salt og Pepper. Jeg har mange kalendergaver igjen, det er bare å prøve seg 🙂      #adventskalender #julekalender 0 kommentarer

2018-12-09 08:06 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 9- kom inn, bli med :-)

I går var det tid for julehandel så klart. Det er mye som skal i hus, før julefreden kan senke seg. Så etter å ha vært og kjøpt julegaver til Lady August (adoptivsøsteren min)  og Kjersti (tvillingsøsteren min), så måtte vi ta storhandelen på matbutikken.Heldigvis var det handlevogner igjen..     “Se der Frodith!! … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 9- kom inn, bli med :-)"

2018-12-08 22:08 Trekning av kalendergave bak luke nr 8

Som du fikk med deg i dag tidlig dro Salt, Pepper og jeg (etter at jeg hadde blitt kraftig mobbet) ut på landet for å besøke Lille supermann og mammaen hans. Og nå har det seg sånn at Salt og Pepper kjenner jo Lille Supermann  veldig godt, og de fikk jo forrige helg en boks … Continue reading "Trekning av kalendergave bak luke nr 8"

2018-12-08 17:35 Haaalllooo!!

#julekalender 0 kommentarer

2018-12-08 09:24 Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 8- kom inn, bli med :-)

I går var en hektisk dag. Jeg sto ved kopimaskinen på jobb og ante fred og ingen fare. Plutselig fikk jeg øye på noe rødt i øyekroken. JAVEL! Jammen meg hadde ikke Salt og Pepper sneket seg med i sekken min igjen.. Eller hadde de ligget der hele tiden…? Helt siden den grufulle onsdagen? … Continue reading "Frodiths Julekalender- åpning av luke nr 8- kom inn, bli med :-)"

2018-12-07 23:17 Du vet det er….

Du vet det er skjedd noe med hukommelsen din…..     …når du hver kveld rett før du legger deg, lover deg selv at : I MORGEN….DA skal det kun spises frukt og grønt, og til nød litt grovt brød…     …og du allikevel oppdager deg selv liggende på sofaen med stor kul … Continue reading "Du vet det er…."

2018-12-07 07:01 Cafe Bloglovin

I går var jeg på “Cafè” etter arbeidstid.  Et riktig så trivelig sted. “Cafè Bloglovin”.     Etter en lang og hektisk dag på jobb, hvor utfordringene sto i kø, med påfølgende tur på landet for å besøke mamsen , var det veldig godt å slenge beina høyt her hjemme og vifte litt med … Continue reading "Cafe Bloglovin"

2018-12-06 20:27 Dans uten føtter

Trodde du man måtte ha føtter for å kunne danse? Trodde du man trengte lange spretne ben for å svinge seg over gulvet?Trodde du man trengte smektende musikk eller sambarytmer for å kunne by opp noen til dans? Vel, det hjelper kanskje… Men jeg skal love deg at noen kan danse med ansiktet også. Smilende øyneGlitrende … Continue reading "Dans uten føtter"

2018-12-06 06:21 Når man stanger hodet i veggen får man vondt..

Ja…det er en kjensgjerning at når man gang etter gang stanger hodet i veggen så får man vondt. Så det bør man slutte med. Vel, her ble det en del stanging i går skal jeg love deg. Både i forhold til jobb, og i forhold til blogg. Så at våknet med “skallebanken fra helvete” … Continue reading "Når man stanger hodet i veggen får man vondt.."

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.