Cornelis Elander

Tid Innlegg
2020-04-24 16:00 God helg fra Beverly Hills

Da tar vi helg her fra kontoret i Beverly Hills 😎 Cornelis  0 kommentarer

2020-04-16 18:03 Slutt å tro på disse treningsmytene!

Etter å ha jobbet som personlig trener i over 10 år, har jeg hørt mange rare utsagn og myter om trening og kosthold, og i dagens post lister jeg noen av de verste – som du bør slutte å tro på NÅ!  Cornelis får deg i form! 1. Du blir stor og “klumpete” av å … Continue reading "Slutt å tro på disse treningsmytene!"

2020-04-13 20:32 Nå er det IKKE viktig å trene

Hei kjære leser. Jeg vil i dag skrive litt om hvorfor trening nå ikke lenger er viktig…   Vel, først og fremst vil jeg bare si at jeg så klart håper du fortsetter å trene! (Ta også gjerne kontakt her for treningsprogram og hjelp her). Poenget mitt i dagens innlegg er imidlertid litt om situasjonen … Continue reading "Nå er det IKKE viktig å trene"

2020-04-12 18:32 Påsken avlyst!

Påsketider er for meg en koselig og fin tid, og normalt noe jeg ser fram, blant annet som en del av året der en lettere kan unne seg noe søtt og godt. Men i disse tider, der alt står på hodet og en ikke kan gå ut, gudstjenester avlyses, og “alle” allerede kaster i seg … Continue reading "Påsken avlyst!"

2020-04-09 20:28 Klarer du nå MER eller MINDRE?

Kjapt spørsmål dere mine spreke, faste følgere: Trener du MER eller MINDRE i disse dager?🤔   Coronakrisen herjer verden over, og folk må holde seg inne og vekk fra blant annet alle treningssentrene. Så gjør dette at du trener MINDRE, eller gjør det at du har mer fritid at du nå endelig får til MER? La … Continue reading "Klarer du nå MER eller MINDRE?"

2020-03-30 17:16 Melding til deg som er feit:

Er du såkalt «feit», stor, eller overvektig? Da bør du fortsette å lese her… Vi nordmenn blir stadig større og større, og selv jobber jeg daglig for å hjelpe så mange jeg kan med å bygge en sunnere og sterkere kropp. Men er det virkelig sånn at du trenger å være syltynn eller ha en … Continue reading "Melding til deg som er feit:"

2020-03-19 00:31 Får du ikke trent? Slik spiser du til en stram mage!

Vanskelig å få trent i disse dager, og du ellers sliter med å holde deg unna godteskålen? Her er hvordan du faktisk kan SPISE deg til en strammere kropp og mage: Opp i muskelmasse, og ned i fettprosent FrokostPersonlig er jeg fan av å starte dagen på en rolig og fin måte, med en sunn … Continue reading "Får du ikke trent? Slik spiser du til en stram mage!"

2020-03-18 21:16 Her er tilskuddet du bør ha i tøffe tider

Her er hva jeg mener det kan være lurt for deg å ha i skapet hjemme i disse til dels tøffe tider: Få også -20% på alle mine favoritter via denne linken Sørg for å ha nok protein i skapet!I disse dager, og særlig med tanke på hvordan så mange nå ikke får gått på … Continue reading "Her er tilskuddet du bør ha i tøffe tider"

2020-03-05 03:20 Pushups: – Du trener trolig denne øvelsen helt feil

Push-ups er en flott og fin øvelse som svært mange liker å benytte seg av til hjemmebruk, eller når en er ute og reiser eller ikke har tilgang på en masse utstyr. Men gjør du den egentlig riktig? Sjekk deg selv her. Cornelis hjelper deg i form! En av de vanligste og mest brukte øvelsene … Continue reading "Pushups: – Du trener trolig denne øvelsen helt feil"

2020-03-04 21:20 PUSHUPS: – NESTEN ALLE I NORGE GJØR DENNE FEIL!

Push-ups er en flott og fin øvelse som svært mange liker å benytte seg av til hjemmebruk, eller når en er ute og reiser eller ikke har tilgang på en masse utstyr. Men gjør du den egentlig riktig? Sjekk deg selv her. Cornelis hjelper deg i form! En av de vanligste og mest brukte øvelsene … Continue reading "PUSHUPS: – NESTEN ALLE I NORGE GJØR DENNE FEIL!"

2020-03-04 21:17 PUSHUPS: – Nesten alle i Norge gjør denne feil!

Push-ups er en flott og fin øvelse som svært mange liker å benytte seg av til hjemmebruk, eller når en er ute og reiser eller ikke har tilgang på en masse utstyr. Men gjør du den egentlig riktig? Sjekk deg selv her. Cornelis hjelper deg i form! En av de vanligste og mest brukte øvelsene … Continue reading "PUSHUPS: – Nesten alle i Norge gjør denne feil!"

2020-03-04 19:30 – Du har godt av 14dager fri fra treningen!

Ok, så leser i dag på BT at folk som er i korona-karantene drar på butikken og på trening!”?!=? WTF!  Hva feiler det egentlig folk? Er du i karantene så betyr ikke det det samme som kun fri fra jobben. Og hvis du utgjør en smitterisiko så gå da i hvert fall ikke der det … Continue reading "– Du har godt av 14dager fri fra treningen!"

2020-03-04 17:02 – Jenter over 60kg ingen adgang

Jepp, det er meldingen som visstnok kommer fra flere russebusser i Bergen, før russetiden tar av på Vestlandet. Så hva mener du? Er dette bra, rett, og riktig å gjøre? Som jeg skrev på Facebook siden min i går planlegger jeg selv å ta turen til Bergen i mai, for å sjekke formen til disse … Continue reading "– Jenter over 60kg ingen adgang"

2020-03-02 22:45 Hvor mange?

Hvor mange pullups klarer DU? 💪 Kommenter under, og la meg se om du klarer færre eller kanskje flere enn meg 😉 0 kommentarer

2020-03-01 23:54 Slik trener du pushups riktig:

Push-ups er en flott og fin øvelse som svært mange liker å benytte seg av til hjemmebruk, eller når en er ute og reiser og ikke har tilgang på en masse utstyr. Men gjør du den egentlig riktig? Sjekk her: Cornelis hjelper deg i form! En av de vanligste og mest brukte øvelsene er også … Continue reading "Slik trener du pushups riktig:"

2020-03-01 20:57 Late nordmenn…

Søndag, tid for kos, og å slappe av. Men er du nødt til å dytte i deg sjokolade, potetgull, og ligge på sofaen? Nei, vi nordmenn begynner å bli litt for late… Da jeg var liten var sjokolade og søtt noe en gjerne bare fikk en gang i blant. Som til bursdagsfest, fredagsgodt, og feks … Continue reading "Late nordmenn…"

2020-03-01 02:10 Elsker dette stedet!!

Puerto Banús, Marbella, og sør-Spania… I fjor oppholdt jeg meg flere måneder i sør-Spania, og også i år planlegger jeg flere turer til den spanske solkysten. Har du vært der? Hva/hvor er eventuelt din favoritt? Personlig elsker jeg Marbella og særlig favoritten Puerto Banús [der jeg har mange gode venner, og blant annet kjenner borgermester-familien … Continue reading "Elsker dette stedet!!"

2020-02-28 18:34 Gjøre disse 5 tingene, og du VIL komme iform:

Daglig får jeg spørsmål om tips til trening og kosthold, og samtidig er det mange av de samme som ønsker å komme iform som også spør meg om de må slutte med alkohol, legge om kostholdet kraftig, og slutte å “kose” seg. Vel, ønsker du å komme iform må du i hvert fall gjøre følgende: … Continue reading "Gjøre disse 5 tingene, og du VIL komme iform:"

2020-02-28 02:26 10 ting du aldri bør gjøre når du trener

Her er en 10 ting du ALDRI bør gjøre når du trener: Les mer på: Corneliselander.com 1. Ikke løft tyngre vekter enn du klarer å løfteIkke løft tyngre vekter enn du klarer å få opp [uten eventuelt hjelp/spotting] i øvelser som benkpress og knebøy. Det SISTE du vil ende opp med er å sitte i … Continue reading "10 ting du aldri bør gjøre når du trener"

2020-02-26 20:59 Den beste treningen å utføre hjemme:

Ikke alle verken kan eller har kanskje lyst til å trene på senter, og da er det viktig å finne på smarte løsninger å kunne gjøre hjemme. For det er masse du kan få til også på stuegulvet og i heimen, og det meste du vil trenge for å få til en gunstig økt er feks … Continue reading "Den beste treningen å utføre hjemme:"

2020-02-26 18:18 I’m back!

Hei folkens, og god lille lørdag til dere alle (eller hva det nå heter) 😎. Jeg har de siste ukene vært ute på flere store roadtrips her i USA, men nå er jeg tilbake på bloggen og klar for å levere daglige oppdateringer, saker, og tips til dere! (Kan også avsløre at vi har et … Continue reading "I’m back!"

2020-02-09 07:40 I toppform sammen med Cornelis Elander!

Kom i ditt livs beste form, sammen med kjendistrener Cornelis Elander! Ta kontakt i dag! (Husk å merke det «12uker») 0 kommentarer

2020-02-09 01:12 – Nei, barna dine trenger ikke lekerom og iPad!

Den siste ukene har flere overskrifter i media, og ikke minst tilbakemeldinger fra foreldre og lærere skremt meg veldig. For etter at jeg dro fram en artikkel fra NRK, om at skoler nå lar barn få se på TV for å komme seg igjennom lunsjen, begynte foreldre å svare meg med at det å se … Continue reading "– Nei, barna dine trenger ikke lekerom og iPad!"

2020-02-02 18:04 – Er Gjelsvik et godt forbilde?

Fredag kveld var det igjen duket for Vixen Awards I Oslo, der noen av Norges største bloggere og “influensere” entret scenen for å motta premier og levere takketaler. En av disse var tidligere “Paradise” deltager og blogger Kristin Gjelsvik – som igjen brukte anledningen til å angripe Sophie Elise… Først og fremst vil jeg her … Continue reading "– Er Gjelsvik et godt forbilde?"

2020-01-20 19:35 Kom i form med kjendistrener Cornelis Elander

Jeg starter nå opp en ny 12ukers gruppe og kurs, der jeg vil hjelpe folk med å oppnå sine mål og ønsker om å oppnå en sunnere og sprekere hverdag. Ta kontakt i dag! Klikk på linken over, og husk å merke det «12 uker»  0 kommentarer

2020-01-19 18:46 Melding til deg som er «feit»

Er du såkalt «feit», stor, og overvektig? Da bør du fortsette å lese her…  Vi nordmenn blir stadig større og større, og selv jobber jeg daglig for å hjelpe så mange jeg kan med å bygge en sunn kropp og helse. Men er det virkelig sånn at du trenger å være syltynn eller en viss … Continue reading "Melding til deg som er «feit»"

2020-01-19 18:21 Slik planlegger du uka på en smart måte

Slik planlegger du uka på en smart og riktig måte:  Snart god ny uke og mandag til dere – selv koser jeg meg fortsatt med [søndags-] frokost og helg her i LA 🙂 Søndag er likevel for meg den beste dagen å legge litt gode, smarte planer for den nye uka. Og slik legger du … Continue reading "Slik planlegger du uka på en smart måte"

2020-01-19 18:05 Lyst til å gå ned i vekt?

Her er programmet for deg som ønsker å stramme opp, og å gå ned i vekt eller størrelse.  Ta kontakt for skreddersydd treningsprogram her! Når det gjelder å gå ned i størrelse (eventuelt vekt) ligger hemmeligheten hovedsakelig i et riktig kosthold bestående av nok protein og sunt fett. For å gå ned i vekt må … Continue reading "Lyst til å gå ned i vekt?"

2020-01-13 20:50 DETTE ER LA’S FLOTTESTE NABOLAG!

Hei sann folkens, og håper dere alle har en fortreffelig start på uka! Selv er jeg ute og cruiser gjennom Beverly Hills gater, og opp til Hollywood skiltet. God start på uka! 😎Følg meg også @CORNELISELANDER Ny uke, og ny kjøretur gjennom noen av LAs flotteste nabolag. Dette er byen som aldri sover, og der du … Continue reading "DETTE ER LA’S FLOTTESTE NABOLAG!"

2020-01-11 23:08 Slik bygger du sterke armer!

Å bygge biceps og triceps er ikke det viktigste du kan trene, men det står allikevel gjerne veldig høyt oppe på lista til mange av de som trener… Les også mer på: Corneliselander.com Oppskriften på store, sterke armerJeg har tidligere skrevet om hvordan [store] armer gjerne er hva svært mange ønsker seg, samtidig som vi … Continue reading "Slik bygger du sterke armer!"

2020-01-11 17:40 Kroppspress: Verre for gutter enn jenter!

Til dere som eventuelt måtte mene det er mer slanke- og kroppspress overfor damer enn det er overfor gutter og menn har jeg følgende utfordring; Hvor mange “plussize” og curvy MANNEMODELLER eller profiler klarer dere å finne på Instagram? Les mer på: Corneliselander.com De siste årene har det vært mye snakk om såkalt “kroppspress” i … Continue reading "Kroppspress: Verre for gutter enn jenter!"

2020-01-07 15:54 Kjære feite mennesker

Er du såkalt «feit», stor, og overvektig? Da bør du fortsette å lese her…  Vi nordmenn blir stadig større og større, og selv jobber jeg daglig for å hjelpe så mange jeg kan med å bygge en sunn kropp og helse. Men er det virkelig sånn at du trenger å være syltynn eller en viss … Continue reading "Kjære feite mennesker"

2020-01-07 13:45 Pushups: Sjekk om du utfører øvelsen riktig

Push-ups er en flott og fin øvelse som svært mange liker å benytte seg av til hjemmebruk, eller når en er ute og reiser. I tillegg er det en øvelse som tar og trener så å si hele overkroppen, men kjører du det egentlig riktig? Cornelis hjelper deg i form! En av de vanligste og … Continue reading "Pushups: Sjekk om du utfører øvelsen riktig"

2020-01-05 17:21 Slik bygger du en sunnere og sterkere kropp:

Nytt år, og mange nye treningsmål og ønsker. Så er DU klar for å gjøre 2020 til året da du oppnår ditt livs beste form?  Har du lyst til å komme i ditt livs beste form med for eksempel mindre magefett og mer muskelmasse? Ta da kontakt for å bestille et skreddersydd treningsprogram satt opp for … Continue reading "Slik bygger du en sunnere og sterkere kropp:"

2019-12-15 17:25 Vinn en julegave fra California!

Søndag og tidlig morgen i LA, og i dag er det både kaldt, mye vind, og ikke helt badetemperatur her i filmbyen 😅 Så derfor setter jeg heller snuten for ørkenbyen Palm Springs, der nettopp DU kanskje kan vinne en liten overraskelse og førjulsgave fra meg (vel, innen den kommer til deg er det vel … Continue reading "Vinn en julegave fra California!"

2019-12-14 21:47 Den beste treningen å utføre hjemme i jula:

Her er den beste treningen å utføre hjemme i jula: Er det slik at du virkelig trenger å trene på et treningssenter for å bygge en sunn og sterk kropp? Vel, det har mange fordeler, men du kan fint også bygge muskelmasse hjemme [særlig nå i jula], og her er da mine beste anbefalinger for … Continue reading "Den beste treningen å utføre hjemme i jula:"

2019-12-10 18:42 Svarer deg fra Beverly Hills

God tirsdag til dere alle! Sitter nå på kontoret i Beverly Hills, og svarer alle dere som eventuelt skulle lure på noe rundt kosthold eller trening (eller kanskje noe fra hverdagen i LA). Følg storyen på min Instagram! 0 kommentarer

2019-12-07 21:33 Beviset på hvorfor norsk sjokolade er BEST

Vi nordmenn liker ofte å skryte og snakke mye om norsk sjokolade, men spør du de fleste [fra andre land] vil nok også disse også skryte av deres sjokolader. Så i dag skal jeg forklare og beviset at jo; norsk sjokolade ER best! Cornelis hjelper deg i form! Så “alle” liker nok å skryte av … Continue reading "Beviset på hvorfor norsk sjokolade er BEST"

2019-12-03 20:49 Her har tynne ingen adgang!

Debatten om overvekt og fedme er aktuell også i USA, der nå to tredjedeler av befolkningen sliter med problemet. Dette har nå også resultert i at enkelte helsestudioer kun retter seg inn mot denne gruppen, og faktisk ikke tillater tynne å trene!  Les mer på: Corneliselander.com  Tynne ingen adgang! Å gå på helsestudio og trene kan … Continue reading "Her har tynne ingen adgang!"

2019-12-03 19:44 Ser du hva dette er for?

Under ser du en skjermsnutt av et bilde som dukket opp i Facebook feeden min i dag. Kan du gjette hva det er for? 🤔Corneliselander.com Vel dette er altså for kjeden «Equinox». Sofa eller interiørkjede, sa du? Nope. Et upscale gym, jeg selv har vært medlem av i ca. ti år… Jeg mener, så du … Continue reading "Ser du hva dette er for?"

2019-12-02 22:59 Ser du hva dette er for?

Under ser du en skjermsnutt av et bilde som dukket opp i Facebook feeden min i dag. Kan du gjette hva det er for? 🤔 Vel dette er altså for kjeden «Equinox». Sofa eller interiørkjede, sa du? Nope. Et upscale gym, jeg selv har vært medlem av i ca. ti år… Jeg mener, så du … Continue reading "Ser du hva dette er for?"

2019-12-02 01:11 Cornelis rapporterer fra LA auto show

Jeg tok denne uken en kjapp tur over dammen fra Marbella, Spain til heimen i California for å være med på LA Auto Show – og her er litt av det jeg opplevde og mener om nyhetene: Toyota SupraEt av høydepunktene (i mine øyne) var Toyotas lille sportsbil; den nye Supra. Mange mener det er … Continue reading "Cornelis rapporterer fra LA auto show"

2019-12-01 20:10 Her er de beste øvelsene for muskelvekst:

Dette er de mest effektive øvelsene du kan kjøre om du ønsker deg en sterk og stram kropp! Bein Bentrening aktiviserer noen av kroppens største muskler, og må på ingen måte overses. Og for best effekt bør du kjøre disse: – KnebøyKnebøy regnes gjerne som «kongen av alle styrkeøvelser», og kan benyttes for å øke … Continue reading "Her er de beste øvelsene for muskelvekst:"

2019-11-29 19:35 Én måned i Marbella!

Denne vinteren bor jeg én måned i Marbella, der jeg skal sjonglere mellom å trene klienter, kjøre raske biler 😁 og spise mye god mat. Håper du følger meg på Instagram @corneliselander og blir med på ferden! Ps har du noen anbefalinger hva gjelder morsomme steder og ting jeg bør undersøke, sjekke ut, eller gjøre … Continue reading "Én måned i Marbella!"

2019-11-22 10:43 Den største feilen mange gjør før jul og nyttår

Den største feilen veldig mange gjør er å være såkalte “periodetrenere”, og som jeg alltid pleier å skrive og snakke om her på bloggen er dette kanskje den største grunnen til at folk flest IKKE oppnår resultater og den kroppen/formen de ønsker. I tillegg pleier mange å slappe av og drikke/feste veldig mye i disse … Continue reading "Den største feilen mange gjør før jul og nyttår"

2019-11-09 10:20 12 uker til superform!

Jeg starter nå opp en ny 12ukers gruppe og kurs, der jeg vil hjelpe folk med å oppnå sine mål og ønsker om å oppnå en sunnere og sprekere hverdag. Ta kontakt i dag! Klikk på linken over, og husk å merke det «12 uker»  0 kommentarer

2019-11-04 10:14 Er det egentlig så sunt å gå på ski?

Det snakkes ofte og mye om såkalt “kroppspress” når det kommer til styrketrening og det å løfte vekter [noe de aller fleste faktisk burde gjøre MER av], men aldri et ord om kroppspress når det kommer til skiidrett. Førstnevnte er forøvrig MYE sunnere for kroppene våre enn jaget etter å gå fort på ski, og … Continue reading "Er det egentlig så sunt å gå på ski?"

2019-10-29 20:25 Hva nå Norge?

Hva ønsker du å oppnå når du går inn døren på treningsstudioet? Er du der for faktisk å få til noe, eller føles det mer som et ork, og noe du bare “må” gjøre?  Cornelis hjelper deg i form! Flere rapporter viser at nordmenn flest er flinke til å trene, men at vi fortsatt kan bli MYE … Continue reading "Hva nå Norge?"

2019-10-29 19:19 Flat mage på 4 uker!

Som de flest har du sikkert lyst på en flat og stram mage, og det sikkert gjerne før jul- og nyttår. Her er da hvordan du faktisk oppnår det! Cornelis hjelper deg i form! For å oppnå en stram og fin mage kan du ikke bare kjøre crunches og situps alene, men du trenger like … Continue reading "Flat mage på 4 uker!"

2019-10-21 20:22 – Min melding til deg som kjøper smågodt til barna dine:

– Min melding til deg som kjøper smågodt til barna dine: Les mer på: Corneliselander.com Sist jeg var gjest hos NRK Ukeslutt for å snakke om hva en burde gjøre for å stanse smågodt dumpingen vi så ofte opplever i Norge, var et av mine forslag å innføre aldersgrense på salg av smågodt. Selv om ikke motdebattanten min, Sveinung … Continue reading "– Min melding til deg som kjøper smågodt til barna dine: "

2019-10-08 22:20 Broren til Cornelis :)

Når jeg går “fluffy” spør noen ganger kelnerne på mine stamsteder her i LA om jeg har en bror med kortere hår 😜😂 Natta til dere alle fra trener’n i HollywoodCornelis    0 kommentarer

2019-10-08 18:39 Spis deg til en stram mage!

Ikke så glad i å trene, men ønsker deg likevel en stram kropp og mage? Her er hvordan du gjør det, kun ved hjelp av å spise riktig: Opp i muskelmasse, og ned i fettprosent I dag skal jeg fortelle deg hvorfor trening ikke er raskeste vei til en stram[mere] kropp og mage, og hvordan … Continue reading "Spis deg til en stram mage!"

2019-09-25 18:50 3 beste øvelser

Mange ønsker seg gjerne strammere, sterkere, og noen ganger større bein [gjør du?], og i dagens innlegg gir jeg deg mine beste tips for hvordan en faktisk kan oppnå det: Kontakt meg også gjerne direkte for å bestille treningsprogram KnebøyOk, så dette er kanskje baseøvelsen over alle baseøvelser, og noe jeg anbefaler de aller fleste … Continue reading "3 beste øvelser"

2019-09-24 21:29 Slik oppnår du stram mage – UTEN å måtte trene!

… Continue reading "Slik oppnår du stram mage – UTEN å måtte trene!"

2019-09-21 02:50 Her er hvorfor du IKKE bør spise potetgull:

Her kommer helgens viktigste, men kanskje minst politisk korrekte råd; kom deg på trening og dropp potetgullet! www.corneliselander.com  Ok, så det har de siste dagene vært mye snakk om at Norge bruker alt for mye penger på trygd og sykepenger, og det snakkes nå om blant annet å kutte i pensjonen til uføretrygde. Skal Norge … Continue reading "Her er hvorfor du IKKE bør spise potetgull:"

2019-09-20 19:25 Vil proteinbarer kunne gjøre deg tykk og feit?

Hei folkens! Det er særlig et tema som gjerne skaper mange reaksjoner og debatt her på bloggen, og det er når vi diksuterer proteinpulver og kosttilskudd. For er det egentlig sunt, og kan du legge på deg av for eksempel en proteinbar? Vel, i dagens innlegg gir jeg svaret! Les mer på: Corneliselander.com Ja, du … Continue reading "Vil proteinbarer kunne gjøre deg tykk og feit?"

2019-09-19 19:17 Dagens LA opplevelse… 😂🤦🏻‍♂️

Dagens LA opplevelse… 😂🤦🏻‍♂️  0 kommentarer

2019-09-18 19:52 – Drit i janteloven, og ta en selfie!

De av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg ikke er fremmed for å å bli angrepet av den sedvanlige janteloven – noe jeg etter hvert har lært meg til å leve med.. I dag vil jeg imidlertid ta opp et annet emne som dukket opp på feeden min her om dagen; såkalte treningselfie.  … Continue reading "– Drit i janteloven, og ta en selfie!"

2019-09-16 20:45 PUSHUPS: Slik utfører du det RIKTIG!

Push-ups er en flott øvelse som svært mange benytter seg enten de er ute og reiser eller for eksempel trener hjemme, men kjører man den egentlig alltid riktig? I dagens bloggpost gir jeg deg svaret på nettopp det, og hvordan DU utfører push-ups riktig: Opp i muskelmasse, og ned i fett? En av de vanligste … Continue reading "PUSHUPS: Slik utfører du det RIKTIG!"

2019-09-12 17:45 Vegansk for mer energi, og en sunnere kropp!

Vegansk for mer energi og en sunnere kropp! Siden i sommer har jeg benytter meg av det veganske vitamin-D tilskuddet Vegamin D. Dette er 100% vegansk, og inneholder hele 40 ug vitamin D per dosering. Så her trenger du kun én om dagen for å få i deg alt av vitamin D kroppen din trenger. … Continue reading "Vegansk for mer energi, og en sunnere kropp!"

2019-09-06 21:46 Oppnå den sunneste versjonen av deg!

For å oppnå optimalt resultat bør du også trene og spise utifra dine forutsetninger, ønsker, og ikke minst behov.  Derfor starter jeg nå en ny 12ukers gruppe der jeg vil hjelpe folk med å oppnå sine mål om en sunnere hverdag. Ta kontakt for å være med og bestill hjelp i dag! (Huks å merke det «12 … Continue reading "Oppnå den sunneste versjonen av deg!"

2019-09-02 22:01 SØKER ASSISTENT I HOLLYWOOD!

Ok, så det skjer mye spennende her i LA og Hollywood om dagen, med mye prosjekter, TV serier og ting både her og i Norge… Jeg ønsker derfor å utvide teamet mitt, og søker en norsk ASSISTENT! Så har du lyst til å være med på å hjelpe Norge og nordmenn i bedre form, samt være … Continue reading "SØKER ASSISTENT I HOLLYWOOD!"

2019-09-01 07:12 Skivebom av Unge Venstre…

Faksimile: VG   Partiet som sliter med oppslutning prøver å sanke stemmer ved å opptre som «kule»… 🤦🏻‍♂️   Denne uken har debatten haglet i media (og særlig på Twitter) rundt Unge Venstres krampeaktige kampanje kalt «Legalize it.». Den unge delen av Venstre reiste altså landet rundt for å promotere legalisering av cannabis – på … Continue reading "Skivebom av Unge Venstre…"

2019-08-29 07:22 Her er hvordan jeg bruker et naturlig fargestoff for å bli brun

De siste ukene har jeg benyttet meg av et produkt kalt Betakaroten Gold fra Good For Me. Dette er et produkt utviklet for å gi deg en fin og naturlig brunfarge, på en trygg og sunn måte! Og jeg skjønner hvorfor dette er blitt Norgesfavoritten når det kommer til betakaroten og veganske tilskudd! Betakaroten Gold er et … Continue reading "Her er hvordan jeg bruker et naturlig fargestoff for å bli brun"

2019-08-28 20:05 Matpakke, for eller imot?

Valgkampen er godt i gang i Norge, og en av årets store debatter har med skolemat, niste, eller matpakker å gjøre. Så istedenfor å gjøre som politikerne, som kun synser og mener mye om ting [de egentlig gjerne ikke vet så mye om] ønsker jeg heller å høre fra deg som enten har barn eller … Continue reading "Matpakke, for eller imot?"

2019-08-25 21:45 Konkurranse: Vinn tur til California!

Vinn tur til California! 😎 Shadow Tans planlegger nå å sende to heldige vinnere over til meg i LA, og et super eksklusivt opphold her i California nå i høstferien 💥🤩🤩🤩 Og her er hva du må gjøre for å ha muligheten til å vinne: Gå inn på deres nettbutikk, og kjøp et hvilket som … Continue reading "Konkurranse: Vinn tur til California!"

2019-08-23 19:39 Spennende nyhet denne helgen

Folkens! Følg med på bloggen og insta på søndag, for da kommer det en stor og spennende nyhet fra meg og Shadow Tans . Jeg kan foreløpig bare røpe at det blir LA, sommer, og sol (for noen av dere) så Stay tuned for en utrolig stor nyhet og gave… 😉   Cornelis  0 kommentarer

2019-08-22 20:05 To øvelser som vil gi deg en sterk rygg, og en øvelse du bør styre unna!

En av de vitkigste tingene alle kan og burde trene mer av er fokus på rygg trening. Samtidig er det ikke alle øvelser som verken er effektive eller smarte å utføre [for alle], og her er derfor to øvelser som du bør fokusere på om målet er en sterk og godt trent rygg – og … Continue reading "To øvelser som vil gi deg en sterk rygg, og en øvelse du bør styre unna!"

2019-08-22 18:51 Slik blir du motivert til å trene

En lang sommer er over, og det er på tide å tørke støvet av joggeskoene og komme seg ut og opp på trening igjen. Er du en av de som kanskje trenger litt inspirasjon og motivasjon for å sette i gang igjen kan da kanskje noen av disse bildene og profilene (hentet fra #CornelisUtfordring på Instagram) … Continue reading "Slik blir du motivert til å trene"

2019-08-20 20:17 The best of Europe [del 1]

Folkens, jeg har akkurat nå tilbakelagt 10.000km og seks uker bak rattet, og gjennom noe av det beste Europa har å by på. Her er derfor første del av årets #CornelisEuropaTur og noe av det jeg så på veien: Følg meg også @CORNELISELANDER Årets Europa tur startet med en lang flytur fra LAX, via Stockholm, … Continue reading "The best of Europe [del 1]"

2019-08-09 14:05 Oppnå den sunneste og sterkeste versjonen av deg selv!

Jeg starter nå opp en ny 12ukers gruppe og kurs, der jeg vil hjelpe folk med å oppnå sine mål og ønsker om å oppnå en sunnere og sprekere hverdag. Ta kontakt i dag! Klikk på linken over, og husk å merke det «12 uker»  0 kommentarer

2019-08-07 02:34 Det usunne, norske kostholdspresset

Det snakkes ofte høyt og mye om alkoholpress, noe jeg selv både har kommentert og beskrevet i media i åresvis. Men samtidig er det ingen som tar opp det som i dag faktisk teller mest; det farlige, norske kostholdspresset. @CORNELISELANDER For der alkohol og tobakk i dag faktisk IKKE står for så mye skade som … Continue reading "Det usunne, norske kostholdspresset"

2019-08-05 18:11 Brenn av sommer kiloene!

Jeg starter nå en ny 12ukers gruppe, så hvis du ønsker å bygge mer muskelmasse og/eller stramme opp ta kontakt i dag!   Klikk på linken under og merke det «12 uker»    0 kommentarer

2019-07-28 09:25 Slik får du mer energi og vitamin D på en sunn måte!

Det er sol og sommer de fleste steder i landet i dag, men mange kan likevel oppleve å ha mangel på nok vitamin D i kroppen. Dette kan igjen gjør at du føler deg både slapp og sliten, og slik får du i deg nok uten å måtte ligge lenge i sola! Sol er som … Continue reading "Slik får du mer energi og vitamin D på en sunn måte!"

2019-07-23 11:19 Vakre Portugal + premier til DEG!

Min #CornelisEuropaTur har nå kommet til Portugal, og i dag er jeg på plass i den flotte lille byen Porto (egentlig den tredje største i landet). Min store Europa turné går nå imidlertid videre, og onsdag morgen er jeg på plass på den franske riviera (der jeg vil dele ut flotte premier fra Shadowtans 😍). Så … Continue reading "Vakre Portugal + premier til DEG!"

2019-07-18 08:26 Sommer KONKURRANSE !

Jeg kjører en stor #konkurranse på Instaen min i dag! Gå inn på @corneliselander for muligheten til å vinne flotte produkter til en verdi av tusenvis av kroner! 0 kommentarer

2019-07-15 22:42 Konkurranse: Vinn flotte premier fra Shadow Tans!

Jeg er nå ute på en større Europa reise, der jeg denne uken befinner meg i Marbella, Spain. Og akkurat nå har jeg fått noen flotte produkter fra ShadowTans, som jeg ønsker å gi til DEG! Jeg er denne måneden ute på en større Europaturné, der jeg denne uken befinner meg i Marbella, Spain. Og … Continue reading "Konkurranse: Vinn flotte premier fra Shadow Tans!"

2019-07-02 19:42 Alle gjør det før sommeren…

Iform, i mål med treningen, og er «bikini kroppen» på plass? Veldig mange sliter og stresser veldig med å komme i form FØR sommeren, mens man så liksom gir totalt blanke fellesferien igjennom. Personlig mener jeg at det ikke finnes noe mer motiverende og bedre enn å faktisk trene [også] på ferie – så hvorfor … Continue reading "Alle gjør det før sommeren…"

2019-07-01 22:02 Vil du være med meg på tur?

Hei!! Jeg legger straks ut på en større Europa og Norgesturné, og det vil overraskelser, premier, og Bootcamps sommeren igjennom – så vil DU være med?   Neste uke legger jeg ut på årets #CornelisEuropatur og i år går turen blant annet innom Frankrike, Italia, Norge, og Spania – og jeg vil også legge opp … Continue reading "Vil du være med meg på tur?"

2019-03-27 16:53 Bør vi gjøre det ulovlig å være feit?

Bør vi gjøre det ulovlig og straffbart å være feit eller “stor”? Vel, Japan kom med en løsning… Les mer på: Corneliselander.com For noen år siden innførte Japan nemlig en ny lov kalt “Metabo law”, oppkalt etter metabolic syndrome, som var ment å hjelpe innbyggerne og landet med å motvirke økningen av overvekt og fedme – … Continue reading "Bør vi gjøre det ulovlig å være feit?"

2019-03-21 20:24 Gjør gatene utrygge ;)

Husk å følge meg @corneliselander for en lett blanding av reise, trening 💪, bil, kosthold, og en bilder av 🐶 Følger alle dere som følger meg der NÅ! – Cornelis 0 kommentarer

2019-03-12 20:08 Fikk kjeft for å blogge om min hverdag på Instagram…

Hei kjære følgere og lesere, og god tirsdagskveld til dere alle! I dag skal jeg skrive litt om mine erfaringer fra sosiale medier, og hvordan jeg fikk “kjeft” for å blogge om bil og min hverdag på Instagram… Sur dame Jepp, du leste riktig. I dag, etter å ha lagt ut en “ask me a … Continue reading "Fikk kjeft for å blogge om min hverdag på Instagram…"

2019-03-09 17:02 Hvorfor du IKKE oppnår en stram mage :

I dagens innlegg tar jeg for meg noen av de vanligste grunnene til at man IKKE oppnår en stram mage Daglig mottar jeg nemlig et titalls emails med spørsmål om hvordan man enklest mulig kan oppnå en stram mage. På sett og vis er det heller ikke så vanskelig å få til, så lenge du bare … Continue reading "Hvorfor du IKKE oppnår en stram mage :"

2019-03-09 01:50 Folk som IKKE burde kjøpe sportsbil…

When you buy a sports car, but you should’ve bought a pickup truck… 😱 LA er fullt av rare mennesker og situasjoner, og på vei hjem fra jobb i dag så jeg nettopp et slikt tilfelle. Jeg lå nemlig rett bak denne Mercedes AMGen (forøvrig en bil til godt over 1.000.000 [her i USA]), da jeg … Continue reading "Folk som IKKE burde kjøpe sportsbil…"

2019-03-08 19:41 God helg fra trener’n i Hollywood

Kvinnedagen, fredag, og nå helg. Hva er dine planer, og hva er dine planer for helgen? Her er det snart klart for roadtrip, treningsøkt[er], og litt annet moro – og jeg håper du blant annet følger meg på Instagram (følger alle som følger nå tilbake!) Så god helg og fredag til dere alle! 0 kommentarer

2019-03-07 20:40 Ekte overskrift og ekte sitater… (gud hjelpe oss alle…) 🤦🏻‍♂️

Skjermdupp Nettavisen Ok, så denne saken er bare så rar [og trist som bevis på vår tids dumheter] at jeg nesten ikke helt vet hvor jeg skal starte.. Avisen har altså sendt en journalist for å intervju hun over, og ender opp med en sak om et one night stand.. Så er det hennes svar … Continue reading "Ekte overskrift og ekte sitater… (gud hjelpe oss alle…) 🤦🏻‍♂️"

2019-03-07 02:37 – Dette står høyest på ønskelisten hos de som trener

Å bygge biceps og triceps er ikke akkurat det viktigste du kan trene, men det står gjerne høyt oppe på lista til de som trener… Les også mer på: Corneliselander.com Oppskriften på store, sterke armerJeg har tidligere skrevet om hvordan [store] armer gjerne er hva de fleste ønsker seg, mens som vi trenere stort sett … Continue reading "– Dette står høyest på ønskelisten hos de som trener"

2019-03-06 19:44 Hvordan vi kan få færre syke, overvektige nordmenn

Glem momsfritak på trening, mer støtte til fedmeoperasjoner, og andre liknende forslag. BILLIGSTE [og beste] måte for å få ned sykefraværet, fedme-/overvektstallene, og oppnå en generelt sunnere befolkning ER å innføre SUNN, proteinrik mat og nok bevegelse/trening i skolen! Les mer på: Corneliselander.com Det har de siste årene vært mye snakk om hvordan vi kan … Continue reading "Hvordan vi kan få færre syke, overvektige nordmenn"

2019-03-05 02:11 Snapchat?

Snapchat eller Instagram, hva mener du er best (og hvorfor)? Selv foretrekker jeg Insta stories, og ser liksom ikke helt vitsen med Snap lenger (men bruker det for det da…). Hva mener DU er best, og hvorfor? Uansett, følg meg gjerne – så følger jeg deg tilbake! @corneliselander   1 kommentar

2019-03-04 22:20 Slik blir du fit og sterk på stuegulvet HJEMME

Slik blir du sterk og slank uten å måtte gå på treningssenter! Les mer på: Corneliselander.com Det er ikke alltid at det kanskje frister å gå ut av døren for å gi jernet, men selv om du velger å holde deg hjemme kan du fortsatt få til mye bra trening. Her er noen av mine … Continue reading "Slik blir du fit og sterk på stuegulvet HJEMME"

2019-03-04 14:09 Mindre fett, og mer muskler

Lyst til å komme i ditt livs beste form, med mindre magefett og mer muskelmasse? Ta da kontakt for å bestille et skreddersydd treningsprogram satt opp for deg og dine mål og behov – med ukentlig oppfølging med meg over en 12ukers periode. Klikk på linken under, og husk å merke det «12 uker»  Ta kontakt i … Continue reading "Mindre fett, og mer muskler"

2019-02-27 18:47 Kom iform på 15 min!

Her er treningsprogrammet som kun tar 15 minutter å utføre! Les mer på: Corneliselander.com Jeg hører ofte folk si til meg at det er vanskelig å få tid til trening i en hektisk hverdag, og derfor har jeg her satt sammen et smart og effektivt treningsprogram som trener hele kroppen på kun 15minutter! I tillegg er oppsettet perfekt enten … Continue reading "Kom iform på 15 min!"

2019-02-21 23:43 DE EKSTREME..

Vi er de “ekstreme”? Jeg kan si av erfaring at de som er de mest dedikerte på gymmet også er de som gjerne; ikke røyker, drikker, eller fester [noe særlig]. Ofte blir imidlertid VI sett på som de «ekstreme», mens resten av befolkningen liker å gå drita fulle hjem fra julebord og jobb fester…….. Da … Continue reading "DE EKSTREME.."

2019-02-20 21:31 Her er hvorfor du bør trene med en venn:

Jeg har ofte skrevet/sagt at det å trene sammen med andre kanskje er noe av det beste [og rimeligste] en kan gjøre for å nå ens mål med treningen. Ikke bare kan det være essensielt og helt nødvendig for å virkelig kunne pushe seg selv max, men det er også noe som gjør treningen morsom, … Continue reading "Her er hvorfor du bør trene med en venn:"

2019-02-20 04:47 Dine treningsmål

Hva er ditt mål og ønske når du går på treningsstudioet, og hva er dine ønsker for 2019? La meg gjerne vite i kommentarfeltet under, slik at jeg kan tilpasse bloggen og mine innlegg etter hva nettopp du som leser ønsker deg! Følg meg også gjerne på Instagram eller på Facebook    La oss sammen gjøre … Continue reading "Dine treningsmål"

2019-02-18 18:01 Slik får du flat mage og trent overkropp

Hei folkens! Denne uken starter jeg et nytt konsept der jeg vil gi deg daglige, smarte øvelser å utføre på treningsstudio, ute, eller hjemme. Her er dagens øvelse, som både vil gi deg en trent overkropp og stram mage: Les mer på: Corneliselander.com Renegade RowRenegade Row er en flott øvelse du kan trene nær sagt … Continue reading "Slik får du flat mage og trent overkropp"

2019-02-16 21:38 Her er hvor mange pushups du faktisk BØR klare

Hvor mange pushups du klarer har gjerne vært en klassisk test på skolen eller blant venner, spesielt unge menn. Men antallet du klarer (om du er mann) er faktisk viktigere enn du tror. Her er hvorfor: Les mer på: Corneliselander.com En ny studie gjennomført av Harvard T.H. Chan School of Public health, har nemlig kommet fram … Continue reading "Her er hvor mange pushups du faktisk BØR klare"

2019-02-16 04:20 Hvordan jeg EGENTLIG ser ut…

I dagens innlegg skal jeg vise og fortelle deg hvordan jeg egentlig ser ut. På innsiden… Les også mer på: Corneliselander.com Først og fremst takk til alle dere som følger meg både her på bloggen og feks på Instagram, der jeg daglig legger ut bilder og info om trening, kosthold, og en god del fra … Continue reading "Hvordan jeg EGENTLIG ser ut…"

2019-02-15 19:11 Slutt for et lite stykke norsk historie :(

NEI!!! Du hadde kanskje ikke forventet å lese/høre at jeg tar til orde for en sjokolade, men at Freia nå velger å slutte å lage den klassiske “Lohengrin” er bare så vanvittig trist! Les mer på: Corneliselander.com Du kan sikkert si mye om smaken, de fleste i disse dager liker den kanskje ikke, men den … Continue reading "Slutt for et lite stykke norsk historie :("

2019-02-14 21:15 Hvorfor feirer du Valentines Day?

Feirer DU Valentines Day, eller synes du det er en litt tåpelig dag kun skapt av handelstanden for å selge flere roser og sjokolade? 🙂 Vel, her er litt info fra Wiki: Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag oppstod først på slutten av 1500-tallet, med opphav i folkelig tro på at fuglene begynte å pare seg på … Continue reading "Hvorfor feirer du Valentines Day?"

2019-02-14 20:29 Kom på treningsleir i LA!

Jeg starter nå med Hollywood Bootcamps i min “hjemby” L.A. og nå har DU mulighet til å være med! Jeg starter nå med treningsreiser til LA, der DU kan være med og komme på bootcamps og en sunn, spennende, og innholdsrik uke i filmens hjemby. Opplev Muscle Beach, Hollywood Hills, vær med på hemmelige plasser, og mye … Continue reading "Kom på treningsleir i LA!"

2019-02-13 22:13 Snapchat eller Instagram – hva er best?

Hei folkens! Jeg blir umåtelig glad hvis du vil legge meg til på enten Snapchat eller Instagram @corneliselander Og hva er egentlig best? Selv foretrekker jeg Insta stories, og ser liksom ikke helt vitsen med Snap lenger (men bruker det for det da…). Hva mener DU er best, og hvorfor?  Uansett, følg meg gjerne – … Continue reading "Snapchat eller Instagram – hva er best?"

2019-02-13 19:30 Slik spiser du for å prestere på trening!

Hei folkens! Jeg får nesten daglig spørsmål om dette med kosthold og trening, og ikke minst hva og hvordan jeg selv liker å spise. Jeg har tidligere her på bloggen vist hvordan blant annet min LA frokost gjerne ser ut, og selv om jeg fikk kritikk av kokken på 4-stjerners middag for å lage litt for … Continue reading "Slik spiser du for å prestere på trening!"

2019-02-12 22:03 – Det viktigste du kan trene

Iform med Cornelis: Det er klart for en ny treningsserie her på Side3 og bloggen, der jeg over de neste ukene vil gi deg alle de beste rådene og tøffeste tipsene for at du skal kunne oppnå maksimalt med muskelvekst og en rå kropp. Det vil ukentlig bli nye øvelser og tips – slik at du … Continue reading "– Det viktigste du kan trene"

2019-02-12 20:23 Slik bygger du en SUNN kropp

Lyst til å komme i ditt livs beste form, med mindre magefett og mer muskelmasse? Ta da kontakt for å bestille et skreddersydd treningsprogram satt opp for deg og dine mål og behov – med ukentlig oppfølging med meg over en 12ukers periode. Klikk på linken under, og husk å merke det «12 uker»  Ta kontakt i … Continue reading "Slik bygger du en SUNN kropp"

2019-02-12 19:02 Trener du egentlig push-ups riktig?

Vi benytter det alle, men kjører vi det egentlig riktig? Her er hvordan du utfører en push-ups riktig. Opp i muskelmasse, og ned i fett? En av de vanligste og mest brukte øvelsene som finnes der ute er også en som mange dessverre trener feil. Push-ups er knallbra for brystkasse og overkropp generelt, og særlig … Continue reading "Trener du egentlig push-ups riktig?"

2019-02-10 16:41 Se min nye TV serie :)

Tune in, og få med deg min nye TV serie “Cornelis Trener Norge” på TVNorge nå, der jeg blant annet stikker innom stua til flotte Camilla [treningsfrue ] for å få litt smarte treningstips. Se serien gratis på Dplay Norge nå! 0 kommentarer

2019-02-10 03:55 “Bedre resultater med deg på 4 uker enn med min trening på 1år”…

Hei kjære dere, og takk til alle som daglig er innom denne siden! Tenkte jeg bare skulle slenge ut noen tilbakemeldinger jeg har mottatt fra personer som nettopp benytter seg av mine metoder, program, og oppsett Ta kontakt for å bestille treningsprogram i dag! For meg som trener er det nemlig viktig at de jeg … Continue reading "“Bedre resultater med deg på 4 uker enn med min trening på 1år”…"

2019-02-09 17:42 – SLIK FÅR DU GARANTERT STRAM RUMPE!

Lyst på stramme lår og rumpe? Gjør du disse triksene to ganger i uka, kan jeg garantere deg stram rumpe, og det lenge før påske! Her er mitt “rumpe- og lår program” – som du forøvrig også kan utføre hvor som helst! Les mer på: Corneliselander.com Ettbens rumensk markløft Start dette programmet først med litt … Continue reading "– SLIK FÅR DU GARANTERT STRAM RUMPE!"

2019-02-07 20:39 Er det sunt eller ikke å spise sjokolade?

Er sjokolade usunt eller bra for kroppsformen? Les mer på: Corneliselander.com Sjokolade inneholder mye sukker, og er ikke akkurat å regne som “helsekost” (selv om Rema1000 gjorde det en gang…). Jeg har også fått både mye ros [og litt ris] de siste årene for å kritisere matvarekjedene for å dumpe smågodt rett i øyen høyde på … Continue reading "Er det sunt eller ikke å spise sjokolade?"

2019-02-07 05:06 HJEMMETRENING: Tips og øvelser

Er det slik at du virkelig trenger å trene på et treningssenter for å bygge en sunn og sterk kropp? Vel, det har mange fordeler, men du kan fint også bygge muskelmasse hjemme. Og i dag gir jeg deg noen av de beste øvelsene for å oppnå nettopp det: Les mer på: Corneliselander.com Det finnes … Continue reading "HJEMMETRENING: Tips og øvelser"

2019-02-02 23:33 Hollywood workout + video

Folkens det er lørdag kveld, og jeg jobber med flere spennende nye saker for norsk media her i L.A. Akkurat nå på hjemme gymmet mitt og spiller inn ny videoklipp + spennende saker du blant annet vil finne på Nettavisen og bloggen. Så stay tuned, og la oss gjøre Norge til verdens sunneste nasjon igjen! … Continue reading "Hollywood workout + video"

2019-02-02 18:17 Mine største treningshemmeligheter…

Jeg får veldig ofte spørsmål om hvordan jeg trener og hva som er mine “treningshemmeligheter” – så her er svaret: Les mer på: Corneliselander.com Først og fremst; mine tips eller triks går alltid ut på å følge den sunne, RIKTIGE veien og metodene, og ingen av mine tips baserer seg på humbug eller ulovligheter. Jeg … Continue reading "Mine største treningshemmeligheter…"

2019-02-01 18:41 Latterlig “kroppspress” debatt i Norge

Sist gang jeg var med på debatt om «kroppspress» hjemme i Norge mente blant annet lederen for Sanitetskvinnene at jeg visstnok var med på å fremme nettopp dette fordi jeg, eh, ifølge henne var «for trent»… Ja, debatten er virkelig så på hode at det å fronte sunn mat, sunn trening, og en sunn livsstil … Continue reading "Latterlig “kroppspress” debatt i Norge"

2019-02-01 17:23 Fredag=TRENING

Folkens det er helg, det er fredag, og det er den beste tiden å få på plass litt TRENING! Les mer på: Corneliselander.com Ingenting er bedre enn å starte helgen med en kjapp, enkel treningsøkt enten hjemme på stuegulvet eller på ditt lokale treningssenter, og min utfordring til deg i dag er at du i … Continue reading "Fredag=TRENING"

2019-01-31 20:32 Til deg som liker å trene:

Snart klart for ny treningsserie.. Les mer på: Corneliselander.com Melding til deg som liker å trene:Lyst til å få litt tilbakemeldinger fra deg som nettopp liker å trene; hvorfor trener du, hva ønsker du egentlig å oppnå, og er “sommerkroppen” egentlig et mål for deg eller er det å leve lengre? La meg vite i … Continue reading "Til deg som liker å trene:"

2019-01-30 03:10 TI TIPS FOR EN TRENT KROPP

Ti ting du bør gjøre for å oppnå en trent kropp  Les mer på: Corneliselander.com Det er klart for mine “ti på topp for en stram kropp”, og hvordan du på enklest mulig måte kan oppnå din drømmekropp. 1. Drikk nok [vann]! Dette er faktisk noe de fleste jeg snakker med og hjelper er overraskende flinke … Continue reading "TI TIPS FOR EN TRENT KROPP"

2019-01-28 19:11 Mer muskler og mindre fett?

Lyst til å komme i ditt livs beste form, med mindre magefett og mer muskelmasse? Ta da kontakt for å bestille et skreddersydd treningsprogram satt opp for deg og dine mål og behov – med ukentlig oppfølging med meg over en 12ukers periode. Klikk på linken under, og husk å merke det «12 uker»  Ta kontakt i … Continue reading "Mer muskler og mindre fett?"

2019-01-28 16:00 10 ting du ALDRI burde gjøre i LA

1. Ikke prøv å klatre opp til Hollywood skiltet!Vel, om du ikke ønsker å bli arrestert og kastet ut i hvert fall… 2. IKKE lei en Mustang, og cruise gjennom Beverly Hills. Bare ikke gjør det…En av de mest klassiske eksemplene på at du er  “turist” i LA er at du cruiser rundt i en … Continue reading "10 ting du ALDRI burde gjøre i LA"

2019-01-28 00:12 Den beste øvelsen for å stramme opp core og mage

Her demonstrerer jeg hvordan du utfører «Cornelis Planke Push-ups på Swissball» Hold først planken så lenge du klarer (la oss si 20-30 sekunder), utfører så noen push-ups for «avkobling» (la oss 10 stk.), og gå så tilbake til å holde planken så lenge du klarer til full utmattelse! Utfører minst to sett på denne! (se … Continue reading "Den beste øvelsen for å stramme opp core og mage"

2019-01-27 17:09 – Slutt å mobbe politikere!

Til dere som kommenterer visse politikeres vekt, størrelse, og kroppsform; husk at dette også er mennesker. Mennesker som har akkurat like mange følelser og ømme punkt som trolig deg selv…. Les mer på: Corneliselander.com Er rimelig sikker på at DU ikke ville likt å lese harseleringer og stygge ord om deg selv og ditt utseende/kropp … Continue reading "– Slutt å mobbe politikere!"

2019-01-24 04:42 Slik strammer du opp magen

Her er noen av de enkleste og beste rådene for å stramme opp midjen og magen en gang for alle Les mer på: Corneliselander.com Fettet må bort Det overrasker meg fortsatt hvordan så mange drikker og fester i helgene, spiser usunn mat hele uka igjennom, men samtidig trener magen hver gang de er innom treningssenteret.. La oss … Continue reading "Slik strammer du opp magen"

2019-01-23 20:53 Her er hvorfor jeg alltid tar meg en proteinshake på kveldstid

Er man helt nødt til å benytte seg av et proteinpulver for å oppleve effekt av all tiden vi bruker på treningssenteret? Nei. Er det likevel smart og lurt for å sørge for at man får i seg alle de viktigste byggeklossene en trenger for å bygge en sunn og sterk kropp? JA! Les mer … Continue reading "Her er hvorfor jeg alltid tar meg en proteinshake på kveldstid"

2019-01-23 17:55 Slik bygger du sterke skuldre

Ny dag, og ny økt her i LA, og i dag står skuldre på programmet Les mer på: Corneliselander.com 1. SkulderpressFørst starter jeg med de tyngste løftene i Smith og skulderpress. Kjører her 4 sett med 5-6 reps på hvert.Fortsetter så med: Les også: Den beste treningen å utføre hjemme 2. Sidehev med manualerKjører her … Continue reading "Slik bygger du sterke skuldre"

2019-01-23 13:44 Hvorfor tør vi ikke å snakke om det?

Det INGEN nordmenn tør å si høyt; at de trener for å se bra/bedre ut… Les mer på: Corneliselander.com Hvorfor er det sånn at vi alltid bare må poengtere at vi “kun” trener for helsas skyld, og ikke kan være ærlig med oss selv om at vi også trener for å se best mulig ut?!? … Continue reading "Hvorfor tør vi ikke å snakke om det?"

2019-01-20 17:42 HJEMMETRENING: 3 BESTE FOR EN STRAM MAGE

Her er de [i mine øyne] tre beste øvelsene for en stram mage du kan utføre på stuegulvet i kveld 🙂 Les mer på: Corneliselander.com 1. Cornelis Planke pushups på swissballMin selvkomponerte «Cornelis Planke Pushups på Swissball» er hva jeg selv mener er den aller beste måtene å trene mage og core, og særlig om … Continue reading "HJEMMETRENING: 3 BESTE FOR EN STRAM MAGE"

2019-01-19 18:31 Bli med på #CornelisUtfordring

Folkens, daglig mottar jeg hundrevis av bilder og bidrag gjennom min #CornelisUtfordring i sosiale medier, og jeg vil bare få lov til å takke @askhusby for dette flotte bidraget. Her ser du en vakker dame som har stått på hardt, og resultatene er jo rett å slett UTROLIGE👏👏 På bildet er hun 36 vs 46, og viser … Continue reading "Bli med på #CornelisUtfordring"

2019-01-19 17:10 – Trening viktigere enn mat

– Trening viktigere enn mat! Ja, omtrent så teit kan du svare på ukas slankedebatt. Denne uken har NRK kjørt en debatt om det bør være «Trening eller slanking», og invitert gjester for å argumentere for eller imot. Plutselig ble også nivået på debatten om helse, trening, og kosthold generelt på et nivå det er … Continue reading "– Trening viktigere enn mat"

2019-01-17 18:50 Bil moro i Hollywood Hills 😎

For deg som er opptatt av bil… Ok, så tidligere i dag la jeg ut en liten rød tråd på Twitter om noen av mine favorittbiler, og hvorfor de nettopp er det. Tenkte dette kanskje også kunne være interessant for noen av dere som følger bloggen min [?], så hvis du er opptatt av bil … Continue reading "Bil moro i Hollywood Hills 😎"

2019-01-16 18:43 – Feig, norske eksperter råder deg fra å trene :(

– Det siste vi trenger i Norge er MINDRE fysisk aktivitet og trening! Dessverre er mange eksperter med på å fremme det nå…  I går kveld hadde NRK debatten trening og kosthold som tema, og framfor å oppfordre til mer fysisk aktivitet og trening gikk altså flere av ekspertene denne uken ut og oppfordrer til … Continue reading "– Feig, norske eksperter råder deg fra å trene :("

2019-01-14 20:27 4 grunner til at du ikke blir fit, selv om du trener

Her er fire grunner til at du ikke bygger muskler selv om du kanskje trener mye… Les mer på: Corneliselander.com 1. Du stresser for mye…Ja, stress og lite søvn er noe av det som ødelegger mest for kroppen og formen, og noe jeg igjen og igjen ser at har ekstrem effekt på mine klienter og kunder. … Continue reading "4 grunner til at du ikke blir fit, selv om du trener"

2019-01-14 13:54 10 ting du aldri burde spise

Jeg får ofte spørsmål om jeg liker iskrem, om jeg spiser pølser, eller om sjokolade er noe jeg kan “unne meg”, så i dagens innlegg gir jeg derfor heller hele sannheten om “10 ting jeg ALDRI spiser” (og som jeg råder deg til å styre unna også…): Les mer på: Corneliselander.com Denne listen består altså … Continue reading "10 ting du aldri burde spise"

2019-01-13 18:16 #CornelisUtfordring

Hei alle sammen, og god søndag til dere alle fra trener’n i Hollywood 😎 Jeg vil bare få takke alle dere som daglig legger ut og tagger meg i deres sporty #CornelisUtfordring bilder 🙏🙏 Jeg har nå snart mottatt 17.000 bidrag 😱 og det er herlig å se alle, unge som gamle, jenter som gutter, … Continue reading "#CornelisUtfordring"

2019-01-09 21:54 Jeg vil høre fra deg som føler deg “tykk”

Kjære lesere! Her om dagen skrev jeg et kjapt innlegg om hvordan mange nok føler seg litt tykkere enn man strengt er. Og hvordan det å “jobbe mot seg selv” gjerne er det verste du kan gjøre. Etter at jeg hadde trykket publiser, og lagt det ut på facebook siden min haglet det inn med … Continue reading "Jeg vil høre fra deg som føler deg “tykk”"

2019-01-08 19:02 Tykk?

Føler du deg tykk, slapp, eller ute av form? Vi er endelig ferdig med jul og nyttårsfeiringen, og det er for mange tid for litt trening [igjen]. Januar er liksom tiden da “alle” løper tilbake til treningsstudioet, og ønsker å komme i superform igjen – og det er ikke til å legge under en stol … Continue reading "Tykk?"

2019-01-07 18:28 Se min nye tv-serie på Dplay TVNorge!!

Husk å få med deg min nye tv-serie “Cornelis Trener Norge” direkte på Dplay TVNorge nå! Dette er serien for deg som liker trening, kosthold, og kanskje en liten dose kjendisstoff 😉 Tune inn og se gratis nå! 0 kommentarer

2019-01-07 16:06 – 8 TING DU ALDRI BØR GJØRE NÅR DU TRENER!

Her er en kjapp oversikt over ting du aldri bør gjøre på et treningssenter… Les mer på: Corneliselander.com 1. Ikke oppta flere apparater på én gang… 2. Det er helt greit å svette når du trener, MEN tørk opp etter deg og gjør det hyggelig for andre å trene [etter deg..]. 3. Ikke sitt og … Continue reading "– 8 TING DU ALDRI BØR GJØRE NÅR DU TRENER!"

2019-01-06 18:57 La meg hjelpe deg med nyttårsforsettene!

Har du lyst til å bygge den SUNNESTE, STERKESTE versjonen av deg selv? Jeg starter nå opp en ny 12ukers gruppe, og tar imot nye klienter nå – så hvis du ønsker hjelp med et 12ukers program og oppfølging – ta da kontakt i dag!  Jeg starter nå opp en ny 12ukers gruppe, og hvis … Continue reading "La meg hjelpe deg med nyttårsforsettene!"

2019-01-06 07:08 2019: Bygg den sunneste, sterkeste versjonen av DEG!

Har du lyst til å ta treningen til det neste steget, og bygge den SUNNESTE, STERKESTE versjonen av deg selv? Ta da kontakt for hjelp med et skreddersydd kostholds- og treningsprogram for dine mål og ønsker!  Jeg starter nå opp en ny 12ukers gruppe, og hvis du har lyst til å være med ta da … Continue reading "2019: Bygg den sunneste, sterkeste versjonen av DEG!"

2019-01-06 06:55 – Slutt å bare ta bilder på helsestudioet!

Ok, vi er i januar, og det er for mange tid for [å starte] å trene igjen. Men dessverre går ikke alle på treningssenteret bare for å trene, men vel så mye for å dokumentere til Instagram hvor flinke de er…. Les mer på: Corneliselander.com Ok, så jeg er selv for at man skal kunne … Continue reading "– Slutt å bare ta bilder på helsestudioet!"

2019-01-02 16:29 Er du klar?

Nytt år, nye muligheter. Så er DU klar for å bygge den sunneste, sterkeste versjonen av deg selv? Det er nå klart for både ny tv-serie og mye annet spennende – Så følg med her på bloggen de neste dagene! Les mer på: Corneliselander.com Jeg er akkurat nå i Chicago og har feiret både jul … Continue reading "Er du klar?"

2018-12-23 17:54 Her er julematen du IKKE bør spise

Her er julematen du IKKE bør spise! Les mer på: Corneliselander.com Ok, så nå tenker du sikkert at jeg skal være streng og nevne alt av sukker, fløte, kos, og hygge, men da vil du altså ta feil. Du bør nemlig ikke telle kalorier eller tyne deg jula igjennom med kun slankemat og grønt. Men … Continue reading "Her er julematen du IKKE bør spise"

2018-12-21 18:05 God Jul fra trener’n i Hollywood

Hei folkens! Jeg vil bare få lov til å ønske dere alle en riktig flott julefeiring, med masse god mat, venner, familie, og hygge. Selv retter jeg snart nesen for Chicago, og blir i år litt “Home Alone”… Så stay tuned både her på bloggen, og mine Insta stories  GOD JUL!  0 kommentarer

2018-12-20 17:46 Når er det egentlig jul?

Ok, så jeg VET altså når jula starter, og hva som regnes som jul. Så hvorfor ser da de aller fleste ut til å allerede være ferdig med jula? 🤔 Les mer på: Corneliselander.com Jeg har nå i ukesvis hørt og lest i mine sosiale mediekanaler meldinger som “god jul”, “da tar jeg ferie”, “snakkes etter … Continue reading "Når er det egentlig jul?"

2018-12-17 17:35 Slik blir du kvitt magefettet i jula

Mange har gjerne et ønske om å kvitte seg med litt overflødig fett rundt magen og midjen, men vet samtidig ikke helt hvordan en skal eller bør gå fram. Her er da mine beste og smarteste tips for å oppnå nettopp dette! Les mer på: Corneliselander.com Daglig blir jeg kontaktet av mennesker som ønsker å … Continue reading "Slik blir du kvitt magefettet i jula"

2018-12-15 17:21 10 minutters hjemmetrening som gir effekt!

Hei folkens, og god helg til dere alle! I dagens innlegg har jeg laget et enkelte treningsprogram du kan utføre enten du er hjemme, ute og reiser, eller du eventuelt bare skulle ha 10 minutter til overs. Dette er et program der du kun trenger å benytte egen kroppsvekt, samt at det både gir effekt og … Continue reading "10 minutters hjemmetrening som gir effekt!"

2018-12-12 17:45 Mine største treningshemmeligheter

God lille lørdag til dere alle, og takk til alle dere som daglig er innom her på bloggen og følger meg fra min hverdag i Hollywood. I dagens innlegg vil jeg imidlertid snakke om noe som mange liker å spørre meg om; hva er mine treningshemmeligheter, og hvordan opprettholder jeg motivasjonen året igjennom. Vel, her … Continue reading "Mine største treningshemmeligheter"

2018-12-12 04:04 10 minutters Hollywood økt

Her er en ti minutters supereffektiv styrkeøkt, som virkelig gir resultat. Prøv den i dag, og tagg meg i dine treningsbilder med hvordan den fungerte for deg! Les mer på: Corneliselander.com Her er en ti minutters superøkt som virkelig gir resultat for styrke og muskelvolum, men som ALLE har tid til å utføre! Jeg starter … Continue reading "10 minutters Hollywood økt"

2018-12-09 17:10 Slik blir du kvitt “grevinneheng” på 10 minutter

Lyst på strammere armer, og for eksempel kvitte deg med det berømmelige “grevinneheng”? Slik gjør du det på kun 10 minutter! Les mer på: Corneliselander.com Jeg skriver ofte om hvordan man kan få store, sterke overarmer, men har etter hvert oppdaget at dette ikke er hva alle faktisk ønsker seg. Noen har rett og slett … Continue reading "Slik blir du kvitt “grevinneheng” på 10 minutter"

2018-12-06 20:04 Her er de beste tipsene for SPRETTRUMPE

Lyst på sprettrumpe? Er svaret “ja” bør du sjekke ut disse tipsene! Les mer på: Corneliselander.com En av de tingene veldig mange av dere har bedt meg om å beskrive litt mer er hvordan man [enklest og best mulig] kan oppnå “sprettrumpe”. Er det slik at du er nødt til å løpe inn på et … Continue reading "Her er de beste tipsene for SPRETTRUMPE"

2018-12-05 17:58 Slik kommer du i form foran tv´en i kveld

Fire smarte øvelser for deg å utføre foran tv´en i kveld… Les mer på: Corneliselander.com Er det slik at du virkelig trenger å trene på et treningssenter for å bygge en sunn og sterk kropp? Vel, det har mange fordeler, men du kan fint også bygge muskelmasse hjemme, og i dag gir jeg deg fire … Continue reading "Slik kommer du i form foran tv´en i kveld"

2018-12-04 21:43 Største feilen mange gjør når de trener på treningsstudio

Har du fokus på trening når du først trener? Les mer på: Corneliselander.com Kjenner du ingen ting dagen derpå har du trolig ikke gjort det riktig, og alt for ofte ser jeg folk stå og trene på enten tredemølla eller i styrkerommet med kun delvis eller halvveis innsats. Ikke bare er det viktig å løfte/trene tung nok til at det faktisk … Continue reading "Største feilen mange gjør når de trener på treningsstudio"

2018-12-03 20:16 Slik blir du kvitt magefettet

Lyst til å oppnå en litt strammere mage, og kvittet deg med magefettet? Vel, da bør du følge noen av disse tipsene: Trener magen hver dagDet overrasker meg fortsatt hvordan så mange drikker og fester i helgene, spiser usunn mat og fastfood hele uka igjennom, men samtidig trener magen hver gang de er innom treningssenteret.. La oss … Continue reading "Slik blir du kvitt magefettet"

2018-11-30 20:45 Årets influencer – trening og helse

Folkens! Jeg hadde satt utrolig stor pris på om noen av dere hadde giddet å nominere meg til årets Vixen Influencer Awards – og sist mulighet er nå i morgen… Så legg meg gjerne inn som nominert i kategorien “trening og helse” – jeg hadde satt UTROLIG stor pris på det!!! (legg da meg inn med … Continue reading "Årets influencer – trening og helse"

2018-11-30 15:04 – Du er skikkelig overvektig og feit!

Hei folkens, og god fredag til dere alle. I dagens innlegg vil jeg skrive litt om en opplevelse jeg hadde med en venninne av meg her i LA, og en liten historie til ettertanke… Lik og del gjerne om du skulle mene det har noe for seg! 😉 Les mer på: Corneliselander.com – Du er … Continue reading "– Du er skikkelig overvektig og feit!"

2018-11-11 04:17 Tilbake på bloggen, og innspilling i Hollywood Hills…

Jeg er tilbake i heimen i Beverly Hills, og klar for å blogge [igjen]. Jeg har nemlig vært ute og reist en del de siste ukene, spilt inn litt mer TV i Hollywood Hills (hint, hint 😉 – så det har vært litt mindre bloggen enn normalt. Men nå er jeg tilbake på bloggen og på … Continue reading "Tilbake på bloggen, og innspilling i Hollywood Hills…"

2018-11-11 03:55 FEM ØVELSER DU BØR STYRE UNNA

Her er treningen som ikke vil gi deg resultat, eller øvelsene du bør benytte:  Les mer på: Corneliselander.com Det finnes alltid noen øvelser som vil kunne fungere for noen, men som ikke har et snev av effekt for andre. I dagens innlegg har jeg her listet mine personlige “fem på topp” øvelser du IKKE bør benytte … Continue reading "FEM ØVELSER DU BØR STYRE UNNA"

2018-11-01 19:43 I treningsbukse og joggesko med TV2 på… Stortinget 😱

Hei folkens, og velkommen tilbake til treningsbloggen 🙂  Les mer på: Corneliselander.com Jeg vet det har vært litt stille fra meg den siste tiden, noe som blant annet skyldes at jeg har vært ute og reist, spilt inn nye episoder av tv-serien, og også vært på besøk på Stortinget.. Og ja, som du ser av … Continue reading "I treningsbukse og joggesko med TV2 på… Stortinget 😱"

2018-11-01 19:13 Den beste treningen å utføre hjemme

Er det slik at du virkelig trenger å trene på et treningssenter for å bygge en sunn og sterk kropp? Vel, det har mange fordeler, men du kan fint også bygge muskelmasse hjemme, og i dag gir jeg deg noen av de beste øvelsene for å oppnå nettopp det: Les mer på: Corneliselander.com Det finnes … Continue reading "Den beste treningen å utføre hjemme"

2018-10-17 19:13 Lyst til å komme på besøk i LA?

I januar braker det løs, når jeg kjører Hollywood Bootcamps i min “hjemby” L.A. Og nå har DU mulighet til å være med!  Etter nyttår legger jeg nemlig til rette for et par uker med trening, helse, kosthold, og ikke minst mange spennende opplevelser for nordmenn som har lyst til å trene med meg i filmbyen. Det vil … Continue reading "Lyst til å komme på besøk i LA?"

2018-10-15 17:45 – Finnes ikke “kroppspress” i norsk media

Faksimile Nettavisen – Den usunne livsstilen vinner fram i Norge​! Nylig ble det lagt fram et forslag for å bekjempe såkalt “kroppspress”, og mens størsteparten av mediebildet ser ut til å være svært positive til forslagene er jeg selv redd for hvordan noen av punktene kan ha negative følger for kroppsformen og livsstilen til den jevne nordmann.  Les mer … Continue reading "– Finnes ikke “kroppspress” i norsk media "

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.