chanettssinblogg

Tid Innlegg
2020-06-15 15:32 Bruddet

Dette innlegget har jeg lurt på en stund om jeg skulle skrive, sannheten er at jeg har gått å knuget på det i hele dag, ja kanskje også i går men jeg har hatt noe som av en eller annen måte eller grunn har holdt meg tilbake. Men så tenker jeg at jeg står inne … Continue reading "Bruddet"

2020-06-14 22:01 Søndagen er straks forbi

Og i morgen begynner vi på en ny uke og for mange mennesker betyr det at treningsenter åpner igjen, noe jeg tenker å benytte meg av. Men det kan hende det bare blir med tanken i morgen. Jeg må uansett tidlig opp fordi jeg må få meg en ny døgnrytme slik at jeg er klar … Continue reading "Søndagen er straks forbi"

2020-06-13 12:11 Noen ganger må man skifte mening

God helg folkens. Er dere klare for en helg atter en gang? Det håper jeg for når man tenker på det har man jo egentlig ikke noe valg, for helgen den kommer enten man vil eller ikke, akkurat sånn er det bare, rett og slett. Men for hver dag som går og som man legger … Continue reading "Noen ganger må man skifte mening"

2020-06-09 12:09 Kan man egentlig sammenligne?

Hei hei. Og da er startskuddet gått for lengst på denne dagen. Jeg håper dere får en knallfin dag, det skal jeg satse på at vi får her i huset.  Jeg skal faktisk på jobbintervju i morgen så det gleder jeg meg veldig til, se om jeg får sjansen til å jobbe litt  i sommer … Continue reading "Kan man egentlig sammenligne?"

2020-06-08 08:58 Jeg vet så alt for godt

At det sitter i hodet. God morgen forresten. Håper dere har en fin morgen, og er klare for en ny dag. Jeg har kommet meg opp og er i gang med planleggingen eller starten på dagens gjøremål. Skal snart reise til legebesøk så det blir greit nok.  Jeg hadde ikke tenkt eller tenker ikke å … Continue reading "Jeg vet så alt for godt"

2020-06-07 14:06 Min lørdag.

I går var det Lørdag og siden denne helgen var en slags jubileums helg for oss, da vi på Fredag feiret 10 år som ektepar, men mannen min måtte jobbe så ble de vi skulle invitere på fredag, flyttet til Lørdagen, altså i går. Men det ble en litt annerledes helg enn jeg så for … Continue reading "Min lørdag."

2020-06-04 14:51 Positivt eller negativt

Noen ganger opplever vi ting som gjør at livet snus på hodet, vi kan fort miste fotfestet, ja selv om vi trodde vi hadde beina godt og trygt plantet i tryggheten. Men så skjer det noe som gjør at man kanskje må revurdere dette. Nå tenker du kanskje at det har skjedd noe men det … Continue reading "Positivt eller negativt"

2020-06-04 09:39 Har høsten kommet?

I dag våknet jeg etter lite søvn av at tlf min ringte, det var min kjære mann som fungerer som en vekkeklokke for tiden, det vil si jeg har egen men just in case liksom. Uansett da jeg våknet så regnet det ned og det er skikkelig guffent ute, ja en anelse av høst kom … Continue reading "Har høsten kommet?"

2020-06-02 09:44 Turen ble ikke som jeg trodde

Jeg var full av pågangsmot i dag morges etter at jeg hadde postet forrige innlegg, jeg var klar for å nyt solen og det deilige været på tur i dag med hunden. Strekke på kroppen og ja slappe av rett og slett. Shortsen var på og vi var så klare for tur. Jeg hadde virkelig … Continue reading "Turen ble ikke som jeg trodde"

2020-06-02 07:30 Da er hverdagen her

God Tirsdag. Er dere klare for det man kan kalle hverdagen? Jeg kjenner at i morges er det som om jeg våknet med en slags ny indre styrke eller kraft, jeg vet ikke. I dag var det ikke noe problem å komme seg opp og jeg ser også at A er veldig klar for eller … Continue reading "Da er hverdagen her"

2020-05-24 18:21 Overlatt til stillheten

Håper dere har en flott dag så langt, ja nå er det jo jammen kveld allerede, men dagen i dag har vært veldig fin for mitt vedkommende faktisk. I dag var det å våkne til regn og vind, ja som om det er høsten som banker på, men det klarnet litt opp så jeg bestemte … Continue reading "Overlatt til stillheten"

2020-05-21 23:41 Ut på kveldstur, og rykte som er feil

I dag var det planlagt fisketur, vel med økende vind og fare for regn…. not , vi droppet det. Heldigvis kom sola frem og vi kunne fyre opp i grillen.Egentlig var planen at jeg skulle gå en lang tur men så begynte magen å trøble så jeg bestemte meg for at nei jeg blir hjemme. … Continue reading "Ut på kveldstur, og rykte som er feil"

2020-05-20 17:38

Dette er en dag der hodet ikke henger med helt. Det er som om jeg går ved siden av meg selv, hvor jeg jobber som om jeg har lim i rompa og at det er lim i blodet mitt, det går usannsynlig sent  dag. I morgen er det jo enda en helligdag og når man … Continue reading ""

2020-05-19 10:28 Mine tanker etter 17 mai

I dag har det blitt 19 mai. I dag er det 2 dager siden vi feiret 17 mai. Og jeg ser at det strømmer over med bilder av sammenkomster og folk som har samlet seg, feiret med gode venner , god mat og god drikke. Jeg har hatt en stille og rolig dag, meste parten, … Continue reading "Mine tanker etter 17 mai"

2020-05-16 23:28 Et litt annerledes innlegg

I kveld er det 16 mai. Normalt skulle jeg ha stått å strøket tøy,duker og gjøre oss klare til en ny dag i morgen, men det blir en litt annerledes 17 mai i morgen, altså det er jo sånn for alle men for meg er dagen slik at for første gangen på 11 år så … Continue reading "Et litt annerledes innlegg"

2020-05-12 14:50 Panikken brer seg

Fra tid til annen så får jeg en følelse av at det er en slags panikk følelse i kroppen min, som om kroppen min roper “fare fare” men så er det ikke noe i det hele. Fra jeg var ganske ung så har jeg alltid stolt på den såkalte magefølelsen min, og de gangene jeg … Continue reading "Panikken brer seg"

2020-05-10 11:08 Planer må endres

3.4 grader og vind, og en mix av regn og sludd, vel man kan vel si det sånn at planen om å fiske søndags middagen ble gjort om til en fisketur i frysa……. Jepp. Så da blir det noe annet enn makrell for å si det sånn. Nei ikke fiskeboller men noe helt annet, nemligOkay … Continue reading "Planer må endres"

2020-05-09 17:05 Skal man bare være takknemlig?

I dag har jeg lyst til å skrive noe som ligger mitt ♥ nær. Det er dette med gjenbruk, og hvor bra det er men det er også en annen side av dette med at noen  av de som gir bort ting eller selger det veldig billig de blir nesten litt sure hvis man spør … Continue reading "Skal man bare være takknemlig?"

2020-05-08 13:15 Jeg er redd

Nå åpner skolen for de videregående elevene, helt nøyaktig dato vet vi enda ikke men. Da er det forventet at han og de andre elevene skal møte på skolen, og alt skal bli så normalt det kan bli, men samtidig leser jeg dette her: https://sol.no/studio/sol-livestudio/388?post=32798, dette R tallet har økt i løpet av et døgn: … Continue reading "Jeg er redd"

2020-05-07 10:52 Mai måned 11 år siden

Den 15 mai 2009 så gikk jeg ombord på toget fra Oslo til Stavanger. For 11 år siden visste jeg ikke hva som lå foran meg, nei det eneste jeg visste var det som lå bak meg. Jeg bar med meg en sorg, en sorg ingen andre enn meg så eller kjente noe til. Jeg … Continue reading "Mai måned 11 år siden"

2020-05-06 22:40 Bølgebrus og måkeskrik

Odd Børresen sa i en sang en gang” Jeg hater måker”. Vel jeg hater vel ikke de direkte men jeg syntes av og til at de bråker mye. Men i kveld var det som om de sang så vakkert mens bølgene slo mot stranden. I kveld var det som om det kun var meg og … Continue reading "Bølgebrus og måkeskrik"

2020-05-06 12:11 Denne ukens turmål

I det siste så er det som om en ny glede har bygget seg opp i meg, og jeg har så mye tur lyst i kroppen at dere aner ikke. Noen dager er tunge å komme seg opp men jeg kommer meg ut på tur om ikke på dagen men i hvert fall på kvelden. … Continue reading "Denne ukens turmål"

2020-05-06 10:11 Forandring fryder eller??????

God onsdag folkens. Vet dere, vi er nå halvveis i denne uka, og det betyr at vi er snart ferdig med den  aller første uken i mai måned, jeg har sagt det før men sier det igjen, tiden flyr altså. Jaja, sånn er det bare. Jeg håper det går bra med dere alle sammen, her … Continue reading "Forandring fryder eller??????"

2020-05-05 12:50 I dag har jeg vært i samtale

I dag har jeg vært i samtale, ja kall det samtale terapi. Jeg har ikke vært i helsevesenet sitt opplegg fordi det ser ut som om det tar tid men jeg har gått privat og det var faktisk en PT jeg var hos, og vi snakket om dette med hvor viktig det er å finne … Continue reading "I dag har jeg vært i samtale"

2020-05-05 11:04 Jeg går bare en tur med hunden jeg

Sa jeg i går til A Han orket ikke  bli med i går kveld men mannen ble med. Planen ar at det ikke skulle bli så langt eller lenge men det endte med 2,5 time. Vi hadde ikke med oss verken drikke, varme klær eller hodelykt, for det skulle jo kun bli  en kort tur…. … Continue reading "Jeg går bare en tur med hunden jeg"

2020-05-05 10:42 Den perfekte blogg— finnes den?

Unge jenter oppdager en blogg’s muligheter, de ser at det finnes mange store bloggere som begynte tidlig å skape sin egen blogg, og de ser at bloggere får klær, sminke, osv… for å skrive om det merket eller ja, rett og slett være en reklameplakat på 2 bein.  Og de jobber seg trutt og fast … Continue reading "Den perfekte blogg— finnes den?"

2020-05-04 12:08 Tiden flyr

Nå  er  vi i ny måned, og vi er mer eller mindre i gang med siste innspurten før skoleferie, ikke fordi at jeg prøver å sette frem sommeren, for den kommer enten man vil eller ikke men tiden flyr og jeg føler vel at det er nesten som om sommeren kom i Mars, da vi … Continue reading "Tiden flyr"

2020-04-27 14:32 Kommenterer du aldri på andres blogger?

I dag fikk jeg en litt pussig privat melding Den var sendt fra en jeg har lest blogg til før men som sjelden blogger men uansett, jeg har vært en av de mange som leser bloggeren sine innlegg  men det var ikke det som var poenget mitt. Kommentaren jeg fikk var”  Hei hei. Jeg er … Continue reading "Kommenterer du aldri på andres blogger?"

2020-04-26 17:16 Det handler om å leve

Jeg har ” sett” lyset om jeg kan bruke det uttrykket. Okay det kan høres litt snålt ut, beklager det,  Jeg vet ikke hva som har skjedd men på mange måter har jeg fått en tanke i hodet. Livet er ikke lengre enn man gjør det til eller det man får utdelt av tid. Og … Continue reading "Det handler om å leve"

2020-04-22 21:34 Ikke bare nedturer altså

Livet er ikke like lett alltid og ofte føles det som om man kjører berg og dalbane noen ganger, men det nå en gang slik at på samme måte som en slik berg og dalbane så er det ikke bare nedover bakker men også oppover. Det betyr ikke at jeg bare kan legge fra meg … Continue reading "Ikke bare nedturer altså"

2020-04-22 13:06 Sammen er vi sterke.

Jeg har akkurat kommet meg hjem etter en tur til legen, jeg er så heldig at jeg har lege i Stavanger eller heldig og heldig, det er jo et lite stykke unna da. Men uansett dette var mitt første besøk hos han, og jeg må si at han trodde jeg var litt ” rar” fordi … Continue reading "Sammen er vi sterke."

2020-04-21 12:43 Ikke bare fryd og gammen nei.

I dag skal jeg skrive et innlegg som for meg er ganske så ja kall det flaut eller ekkelt fordi det er å ta for seg en del av meg som jeg trodde eller håpet at jeg hadde måket langt unna, ja lagt bak meg fordi jeg ikke hadde merket noe til dette på mange … Continue reading "Ikke bare fryd og gammen nei."

2020-04-19 22:33 Søndags tur i fjellet

Når man kjenner at man har lyst til å bruke helgen til tur, men saken er det at i går ble det ikke noe. Irriterende men sånn er det, mannen min trengte nye tursko så vi måtte få det på plass. Ikke det at jeg ikke kunne gå alene men likevel. Planen var jo at … Continue reading "Søndags tur i fjellet"

2020-04-17 20:41 Bare fordi jeg kunne.

Sola har skint med sin vårglans ja nesten litt sånn sommerfølelse fikk vi i dag, og det er visst meldt slik vær hele helgen, lov å håpe ikke sant? I dag har jeg egentlig vært i veldig godt humør. Det kom rett og slett bare flommende over meg da jeg våknet. Knallsol, og så var … Continue reading "Bare fordi jeg kunne."

2020-04-17 16:12 Prøvekaniner?

Jeg er litt usikker på hvorfor jeg  skriver dette innlegget i det hele tatt men jeg gjør nå det Grunnen  til at jeg skriver dette er fordi mens vi satt på legekontoret så kom jeg i snakk med en av de ansatte der ang dette med Korona og helsestatus osv…. og det som helt klart … Continue reading "Prøvekaniner?"

2020-04-17 08:12 Jeg oppfylte drømmen min.

I mange år har jeg hatt ønsker eller drømmer som ikke har vært mulig å gjennomføre pga helsemessige utfordringer. Og da jeg flyttet til Rogaland var det viktig for meg å finne steder jeg kunne gå men om ikke akkurat der og da så en gang. Prekestolen har jeg vært på, Månafossen har jeg vært … Continue reading "Jeg oppfylte drømmen min."

2020-04-15 22:38 Magefølelsen eller morsinstinkt, hvem av det?

Klokka er 2230 når jeg begynner å skrive ned de første ordene på denne dagens innlegg. Jeg er egentlig litt der at jeg ikke var sikker på om jeg skulle skrive noe i dag i det hele men så får jeg få ned noen ord likevel. I dag var det stille og rolig her som … Continue reading "Magefølelsen eller morsinstinkt, hvem av det?"

2020-04-13 00:20 Nattens-tanker

Når jeg begynte å leke med tanken om å skape meg eller å lage meg en blogg så var jeg ganske så usikker på hva jeg ville blogge om. Om jeg skulle blogge om klær, og sminke eller trening eller hundhold eller ja. Men jeg fant ut at jeg ville blogge om min hverdag, Ikke … Continue reading "Nattens-tanker"

2020-04-12 13:51 Tanker 2 år etter slankeoperasjonen-

Jeg vil først si at jeg håper at dere har hatt en god påske så langt. Foreløbig er vi jo kommet godt i gang med 1.påskedag men det er jo sånn at vi har jo lagt noen dager bak oss.  Jeg som sikkert mange av dere hatt noen veldig rolige dager og mye feil mat. … Continue reading "Tanker 2 år etter slankeoperasjonen-"

2020-04-10 12:56 Sola skinner

Da er vi kommet til Langfredag, det er vel kanskje den dagen i påsken som er mest religiøs, og det er mange som ønsker at de kunne gått til kirken. Men fremdeles er det ikke sånn. I stedet for er det mange som velger å holde seg rolig denne dagen, nyte den men ikke gjøre … Continue reading "Sola skinner"

2020-04-10 00:36 Bestemor er i mine tanker

Nå skal jeg egentlig legge meg men jeg må bare skrive ned noen tanker. Jeg vet ikke om jeg får dette til å bli noe fornuftig i det hele men jeg skriver lett, det er akkurat som om fingrene lever sitt eget liv, kanskje fordi jeg er så glad i den damen, den vakreste skapning … Continue reading "Bestemor er i mine tanker"

2020-04-09 17:32 Jeg tror på noe

Jeg tenker at denne påsken har gitt meg mange tanker. Jeg vet at det  er lett for meg  å si at jeg tror på noe, jeg tenker at siden jeg vokst opp med en tro så er det like lett for meg å tro på noe som å ikke tro på noe. Jeg har alltid … Continue reading "Jeg tror på noe"

2020-04-09 13:12 Storvask

Av og til får jeg besøk av vaskeånden, og da er det ikke snakk om litt vask, nei da skal alt ut, vaskes og fikses og ryddes på plass, endringer gjøres. Så mens jeg ser at mine venner går på ski, nyter sola, så gjør ikke jeg det, fordi 1) Jeg vasker og koser meg, … Continue reading "Storvask"

2020-04-09 00:02 Gode minner…..

Da er vi kommet over midnatt og vi kan skrive skjærtorsdag, ja med andre ord så er påsken 2020 i gang, og denne påsken er ikke det man tenker på som god. Ja men hva kan vi gjøre med det? Ting er som de er, og til tross for all død og sykdom og annen … Continue reading "Gode minner….."

2020-04-06 11:50 Biltur

Påsken pleier jo å bety reise, skiturer, sitte ved solveggen på hytta og nyte påskeværet. I hvertfall for mange 1000 nordmenn. For oss er det familietid, tur med hund og ja rolige dager. I dag er det biltur… 450 km en vei og 450 km tilbake. Levere et barn og hente et annet. Påsken i … Continue reading "Biltur"

2020-04-04 16:31 Coronatid= baketid

Jeg er sikker på at jeg er ikke den eneste som bruker denne tiden som man skal være hjemme, til å bake, og jeg har brukt baking som hjelp til å bearbeide alle tankene mine og følelsene mine og det er bare en lett ( men kan fort bli tung løsning)måte å gjøre det, jeg … Continue reading "Coronatid= baketid"

2020-04-04 14:38 I dag fyller en person år.

I dag fyller mamma 67 år, det betyr at mamma nå kan hun føye seg i rekken av pensjonister. Jaja, sånn er det, og jeg vil gratulerer deg mamma. Jeg vet at du ikke leser bloggen min men jeg velger likevel å si hipp hipp hurra. Ja tenk at du skulle få bli 67 år,. … Continue reading "I dag fyller en person år."

2020-04-03 13:47 Det er fredag igjen

https://www.youtube.com/watch?v=cNHbd0_0ml4 Er dere klare for fredag og helg da folkens? Det er vel sånn at noen ganger må man bare innse at før man egentlig syntes det er starten på uken, så jammen er fredagen kommet, jaja. Og denne helgen er det jo palmehelgen, så dette er vel også starten på påsken mer eller … Continue reading "Det er fredag igjen"

2020-04-02 09:27 Jeg vet ikke hva som er galt- kommentarer

Jeg ble gjort oppmerksom på at ikke det går an å legge inn kommentarer på bloggen min, og jeg har prøvd på alle innstillinger som er, så jeg har i dag sendt melding til blogg.no gjengen for å høre hvorfor jeg ikke får ordnet det. Så vi får se Jeg har liksom ikke gjort noen … Continue reading "Jeg vet ikke hva som er galt- kommentarer"

2020-04-01 21:55 Ny måned……

Kvelden er her og da mørket, jeg tør vel å påstå at jeg ikke har sett så mye til endringene at vi stilte klokka men plutselig er det lysere kvelder, så det kommer før om så senere. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves er det vel noe som heter. Jeg må si … Continue reading "Ny måned……"

2020-04-01 10:44 For 10 år siden.

Jeg våknet flere ganger i natt. Tenkte at jaja dette er denne dagen da. I dag er dagen der man skal være ekstra varsom på å tro hva folk forteller deg. Tross alt er det 1 April. Tenk det a. Allerede er vi godt i gang med våren, det vil si, noen steder er det … Continue reading "For 10 år siden."

2020-03-31 19:30 Kjøpepress eller ikke?

Jeg har lurt på noe. Ikke noe veldig viktig men en liten refleksjon.  Det er gjerne sånn at mange eller de aller fleste bloggerne reklamerer for mange av de samme tingene som nettbutikker og diverse skjønnhetsprodukter. Jeg vet godt at uten av disse er det sånn at inntekts grunnlaget deres forsvinner, og de står da […]

2020-03-31 12:16 JAAAAAAA!!!!! Jeg klarte det

I går la jeg meg med en knallgod følelse. Jeg var mer enn godt fornøyd med at jeg hadde gjort en innsats i denne måneden. Så i dag har jeg tatt meg helt fri, satt med med fjernkontrollen, teppe og noe god drikke i tekoppen, også kalt pepsi max. I dag kjenner jeg at gangsperren […]

2020-03-30 14:25 I disse unntakstilstander

Ja for det er jo nettopp det som er, en unntakstilstand for tiden. Jeg har nesten vært i en slags dvale eller hva man skal kalle det, tror jeg på en eller annen måte har hatt min måte å håndtere ting på, fordøye det og jobbe meg igjennom det. Og av en eller annen grunn […]

2020-03-29 20:20 Slik ble det i dag

Da er det jo kveld, men av en eller annen grunn syntes jeg at denne dagen har gått seint, ja så seint at det var liksom helt grusomt, det var som om tiden satt fast i fluelim eller noe sånt. Men jeg måtte jo få de til å gå så jeg tenkte at det er […]

2020-03-29 13:41 Siste dagen i denne uken

Bak oss legger vi enda en uke som for mange eller nei for de aller fleste av oss er annerledes, og på mange måter litt skremmende og skummel så det er klart at mange reagerer på ulike måter. Men jeg så på nyhetene at det er blitt et angiver samfunn, der vi i stedet for […]

2020-03-28 12:11 Da er det Lørdag

Og hva i alle dager skal vi finne på? Absolutt ingen av oss har noe stort driv for noe, jeg kjenner at dyna er den jeg har aller mest lyst å ha selskap med akkurat nå. Jeg vet ikke hvorfor men det er sånn noen ganger. Så tenker jeg da om jeg skulle ha begynt […]

2020-03-27 22:37 Kveldstur

Da er det nesten slutt på denne dagen også, om 27 min ( skrivende stund) tikker vi over til midnatt og en ny dag venter. Jeg håper at det blir en god dag. Men det er jo litt opp til meg å få det til å bli sånn, for når man ser på det så […]

2020-03-27 08:06 Hva skal man gjøre i dag da?

Det er fredag min venn , ja det er det, og det betyr HELG!!!! eller nå  i disse tider kan man si at dt er snart slutten på enda en uke. Og kort vei til starten av neste uke. Men så står man der da, og tenker at jaja, hva skal man gjøre, og for […]

2020-03-26 15:07 Dette har jeg lært

I kriser kommer man til et punkt der man ikke lengre klarer å hente frem det positive, man klarer ikke se at det er en ende og man kan kjenne på en følelse av at det ikke blir noen endringer. I denne perioden vi er i er det mange som ikke skjønner hvorfor det er […]

2020-03-25 22:53 Lykke på en sen kveld

En av de tingene jeg har bedrevet kvelden med var å rydde i en skuff og det ble en lykkelig og bra utgang på det. Det lå en eske der og i den esken fant jeg denne her:Denne ringen fikk jeg da vi giftet oss, det var en morgen gave, , altså for 10år siden […]

2020-03-25 15:01 Hørselstap

Alle mine drømmer og håp legges på is. Alle mine planer, legges vekk for en kort stund, jeg vet ikke hvor lenge men lenge nok. Jeg har satt meg ned med en tekopp mens pannekakene stekes ferdig, og jeg lar tankene bare sveve i luften, kanskje løse luften. Men jeg har oppdaget en ting. Hodet […]

2020-03-25 08:56 Nye 3 uker.

Det er ingen tvil om at de aller fleste følger med på nyhetene.I går var det nok mange som svelget tungt når de oppdaget av den årlige turen til påskefjellet ble avlyst, man kan si det sånn at man hørte at påsken blir avlyst. Det som jeg tenkte på er at vil man ha en […]

2020-03-24 14:18 En følelse av avmakt

Nesten ikke folk på butikken, nesten ikke folk ute og det er som om vi er i en eller annen film rett og slett. Jeg er skremt av at jeg kjenner på denne følelsen av at jeg lever i en slags krigssone.  Jeg vandrer i nesten folketomme gater og inn på matbutikken, mat er det […]

2020-03-24 12:05 Jeg skal teste en ting

Jeg er overbevist om at jeg er det mest ubestemmelige menneske på jord. Hvorfor? Jeg skulle jo slutte helt md bloggen men jeg har liksom ikke fått det til tydeligvis siden jeg sitter her igjen da. Planen var jo egentlig bar å hive blogg og alt det der over bord men så er det noe […]

2020-03-15 23:17 Da er valget tatt

Etter en fantastisk kveldstur, hvor jeg har kjent på duskregnet som falt, og bare lyset fra hodelykta lyste opp i kveldsmørket, og det var helt stille, eller nesten helt stille, eneste lyden var fra bølgene som slo mot steinene langs land, så har valget falt. Jeg hadde en lengre samtale med A om alt fra … Continue reading "Da er valget tatt"

2020-03-15 19:22 Kanskje jeg kommer tilbake

Nå har jeg hatt en lang pause fra bloggen , og jeg har tenkt og tenkt og tenkt til det vokste grå hår på hodet mitt. Men jeg har tenkt på dette med bloggen og om jeg skal fortsette eller om jeg skal som nå bare holde meg helt unna og droppe blogging. Sannheten er … Continue reading "Kanskje jeg kommer tilbake"

2020-02-23 14:12 Ingen kommentarer blir besvart her

Jeg får stadig inn mld om at jeg har kommetarer til godkjenning, men jeg har jo lagt ned denne bloggen ja blogging i det hele. Så til dere som sender en hilsen, eller legger igjen en kommentar , det er ikke mye vits for de blir bare stående.     0 kommentarer

2020-02-22 12:27 Jeg legger ned bloggen- takk skal du ha.

Dette er et innlegg jeg har brukt et par dager å tenke om jeg skal skrive eller ikke. Men jeg vet at jeg ikke vinner noe ved å gjøre dette men likevel jeg må få ut tankene mine. Og det er jo det bloggen min var eller er til for. Saken er det at jeg … Continue reading "Jeg legger ned bloggen- takk skal du ha."

2020-02-19 22:07 Når du kommenterer en blogg eller et innlegg på sosiale media

Her om dagen satt jeg å så på VG TV og det var en dokumentar fra England hvis ikke jeg husker helt feil som hadde tema Netttroll. Og det var en ganske interessant å se på fordi at det med netttroll er noe jeg egentlig ikke har merket så mye til, det vil si at … Continue reading "Når du kommenterer en blogg eller et innlegg på sosiale media"

2020-02-18 15:31 Nå er det som et åpent sår igjen

Noen ganger er det sånn at sår gror, det dannes en skorpe og så hvis man river den av er det som et åpent sår. Jeg har opplevd det mange ganger og det har vel de aller fleste som har lekt ute som barn, eller i det hele tatt lekt. Jeg tror at det er … Continue reading "Nå er det som et åpent sår igjen"

2020-02-17 10:54 Ny uke.

I dag er det blitt mandag og farten mot mars måned er ganske så stor. Jeg ser frem til det. I går kom S hit og skal være noen dager, og det er veldig hyggelig. Jeg fikk knapt klem av han i går men i stedet for å bli nedbrutt som jeg ble litt i … Continue reading "Ny uke."

2020-02-15 10:41 God lørdags da folkens

Jeg lurer på hvor tirsdagen, onsdagen, torsdagen ble av, at det var fredag i går det var jeg klar over, men de andre dagene har bare sust av sted. Flere som føler det sånn til tider? Jaja. Det går vel det også eller hva? Uansett er det jammen hurtig fart mot Mars måned. Og for … Continue reading "God lørdags da folkens"

2020-02-15 00:16 Når man tenker på det

Ja da har klokka enda en gang passert midnatt, og egentlig burde jeg har vært under dyna for lengst. Jeg hadde nå en intensjon eller en plan om  å komme meg i seng tidligere enn vanlig men ikke det nei…. jaja godt at man ikke trenger å stå opp grytidlig i morgen. Eller vi får … Continue reading "Når man tenker på det"

2020-02-14 15:02 Flunsa har kommet hit

I dag er det 14. Februar. I dag er vi halvveis i februar måned, og om ikke jeg tar helt feil er det skuddår i år. I dag har jeg tilbringt mesteparten av dagen  i senga, jeg var ikke oppe før nærmere 1300, og av og til er det ganske så greit, selv om jeg … Continue reading "Flunsa har kommet hit"

2020-02-12 10:46 6384 kroner – en oppvekker

I morges gjorde jeg en liten betraktning. Jeg hadde ikke helt lyst til å stå opp og aller mest hadde jeg lyst på et glass med iskald Pepsimax. Jeg er jo alene hjemme så alternativet hvis jeg skulle ha så må jeg stå opp. Hadde ikke superlyst til det men jeg gjorde det. Nå er … Continue reading "6384 kroner – en oppvekker"

2020-02-11 23:03 Da tar jeg kvelden

Jeg har nå hatt en knallfin dag, jeg har kost meg masse, vi har spist god mat sammen med venner, vi har pratet og vi har ledd, vi har hatt en knallfin dag, og det beste av alt er at vi legger oss med helt tomme skittentøykurver, klær ryddet bort og okay det henger klær … Continue reading "Da tar jeg kvelden"

2020-02-11 11:32 Danser i dag

God formiddag. I dag er det jammen tirsdag allerede. Er dere klare for denne dagen? I dag ringte alarmen hele tiden mens jeg overhode ikke hadde lyst å stå opp. Så ringer mannen meg , og jeg burde, BURDE ha stått opp da, men nei da, bare litt til, bråvåkner ti på åtte, gjett hvem … Continue reading "Danser i dag"

2020-02-10 17:19 Sannheten bak manges flotte hår

I ulike reklamefilmer så ser man ulike måter å få et bedre utseende, og da gjerne hår og hud. Og klart at man skal ta vare på hud og hår, det fortjener både det og ikke minst du som bærer på det. Og man ser gjerne i miljøet som bloggerene er i at det brukes … Continue reading "Sannheten bak manges flotte hår"

2020-02-08 19:01 Kose dag i dag

I dag har jeg bare kost meg, ikke sovet så lenge men jeg kom meg  i gang når jeg en gang sto opp sånn rett før 0900. Jeg var egentlig ganske så klar til å ta fatt på dagen med en gang jeg sto opp. Og jeg hadde en ting på planen. Jeg ville bake….. … Continue reading "Kose dag i dag"

2020-02-08 11:46 Kjære fosterfamilier

Dette innlegget har jeg tenkt lenge på om jeg skal skrive eller ikke. Jeg har ikke visst om jeg skal skrive et innlegg basert på følelser eller på fornuft. Jeg velger å skrive ut fra en blanding av de begge to fordi jeg håper at jeg kommer best ut av det på den måten. I … Continue reading "Kjære fosterfamilier"

2020-02-07 15:26 Nå holder det syntes jeg

Nesa renner og jeg er potte tett i hue men likevel gjør jeg et lite men helhjertet forsøk på å få frem det jeg tenker akkurat nå. Det er en ting som er enormt sikkert og visst og det er at å være nyoperert og bli forkjølet da med hoste og nysing er ikke å … Continue reading "Nå holder det syntes jeg"

2020-02-04 10:34 Tanker over en en god tekopp

I dag kjenner jeg at jeg var på biltur og at hodet var fullt av 10000 tanker. Jeg kjenner at jeg setter pris på de gode bilturene vi har sammen enten det er meg og sønnen min eller om det er meg og mannen min eller om det er oss alle sammen. På de bilturene … Continue reading "Tanker over en en god tekopp"

2020-02-03 22:28 Vært på valpebesøk i dag

I dag hadde A fri fra praksisplassen sin da han jobbet  i helgen så vi bestemte oss for å dra til en vi kjenner som hadde noen fantastiske valper og som mer enn gjerne ville ha oss på besøk. Jeg tok en mengde bilder men A er med på de fleste av de så da … Continue reading "Vært på valpebesøk i dag"

2020-02-02 22:58 Hvor åpen skal jeg være?

Nå har jeg akkurat kommet meg inn døra etter en tur. Jeg hadde behov for å lufte meg, mannen min og A ville være med men jeg fikk et akutt behov for å ta en rask tur rundt kvartalet, jeg gikk ikke så fort som jeg planla eller så langt som jeg planla fordi det … Continue reading "Hvor åpen skal jeg være?"

2020-02-02 20:55 Gjengmentalitet i Norge i dag

La meg begynne med å si at jeg heier frem talen til Kristin Gjelsvik. Men la meg si det også at jeg ikke støtter mobbing. Mobber Kristin SE? Nei det gjør hun ikke men jeg ser at det er en viktig å skille mellom sak og person. Ja SE er en millionbedrift, navnet hennes er … Continue reading "Gjengmentalitet i Norge i dag"

2020-02-01 13:32 1 Februar 2020.

God 1 februar dere. Ja da var vi  i gang med ny måned, januar forsvant bare sakte men sikkert bak oss, og vi er nå helt klare for å begynne på ny måned. Jeg har startet denne måneden ganske så bra med husarbeid og jeg har satt bolledeig til heving. I kveld er det Taco, … Continue reading "1 Februar 2020."

2020-01-29 13:26 Til deg som er ungdom i 2020

Jeg vil si at jeg syntes dere er tøffe. Jeg vil si at jeg syntes det er mange flotte ungdommer i landet vårt. Mange av de unge i dag opplever å leve i et samfunn der det er basert på utseende, man må ha de rette klærne og man må se ut som alle andre. … Continue reading "Til deg som er ungdom i 2020"

2020-01-28 22:54 Tusen takk alle sammen.

I kveld skulle jeg bare inn å lete etter en blogg, og jeg bladde meg nedover, og av en eller annen grunn havnet blikket mitt på listen over topp 100 og jeg oppdaget at jeg lå på 95 plass, så tusen takk.  Jeg trodde aldri at eg ville komme på den listen og det gledet … Continue reading "Tusen takk alle sammen."

2020-01-18 22:28 Jeg må bare innse

I hele dag eller mest i kveld har jeg ransaket meg selv, jeg har spurt meg selv, jeg har sett meg selv i speilet og jeg har tatt den gamle metoden i bruk som heter penn og papir og skrevet ned punkter, for og i mot. Jeg har sagt det før og kommer sikkert til … Continue reading "Jeg må bare innse"

2020-01-17 07:37 Helgevasken er gjort

God morgen og er dere klare til helg da folkens? Jeg håper det, fordi sannheten er jo at enten man vil eller ikke så er det jo helg, det er fakta rakkern liksom. Uansett, her er huset gjort klar for helgen. Så det er kun å passe på at hunden ikke drar alt av søle … Continue reading "Helgevasken er gjort"

2020-01-16 08:43 Klokka 0320

Jeg hører en lyd i rommet jeg har hørt mange ganger. Jeg kikker på klokka. Den tanken jeg hadde, kom visst høyt ut” Tuller du med meg” Jeg så at mannen min bare kikket på meg og jeg på han, hvem av oss skal stå opp, men innerst inne visste jeg svaret… Det var meg … Continue reading "Klokka 0320"

2020-01-15 10:32 Har du hørt?

Da er det en ny dag som er godt  i gang. Det er en dag der man kan oppleve nye ting, kose seg og dra max ut av det innholdet denne dagen har. Og det er veldig veldig bra syntes jeg.  Jeg må bare forteller dere en ting. Veldig mange mennesker leser ukeblader fordi de … Continue reading "Har du hørt?"

2020-01-13 08:07 Tikk Takk, klokken slår.

God morgen mandag og velkommen til ny uke. Ja dette ble en super rask start på dagen,  da vi klarte å forsove oss, enda mannen ringte meg og jeg sitter igjen å føler meg som den mest bedritne og elendige mamma. For å si det sånn hadde jeg fått premie for det. Men men nok … Continue reading "Tikk Takk, klokken slår."

2020-01-12 23:05 Svart/hvitt.

Når jeg kom hjem i stad etter å ha vært å kjøpt melk til A på søndagsåpen butikk så var det en tanke som slo meg. Vi mennesker har en tedens til å svartmale eller kun se ting på vår egen måte. Jeg lurer av og på ting som er ganske så teite, som f.eks … Continue reading "Svart/hvitt."

2020-01-11 23:58 Hadde ikke du lagt deg?-

Reklame | Ellos.no /Inneholder reklame fra Ellos/ Jeg hadde lagt meg men jeg fikk ikke sove fordi det er for klamt ute. Regn er noe dritt, det er veldig kos også med regnet som slår mot ruta men likevel… det er klamt. Så jeg fant ut at jeg rett og slett bare fikk unna en … Continue reading "Hadde ikke du lagt deg?-"

2020-01-11 22:05 Hjemme igjen

Rare greier…… Da jeg bodde på Østlandet, hatet jeg regn, vind og høst. Jeg reagerte på at det ble mørkere, og tristere ute, ja jeg kan vel si at det er en form for depresjon, jeg vet at det var det, jeg ble deppa rett og slett. Jeg hatet å gå ute i regn, og … Continue reading "Hjemme igjen"

2020-01-10 20:44 Jeg tok det innover meg

Som jeg skrev i dette innlegget https://chanettstarterpanytt.blogg.no/din-hore.html og vanligvis så hadde jeg vel når jeg kom hjem ristet det av meg, men så begynte tankene å kverne. Jeg kommer derfor akkurat ut av dusjen, etter å ha endret meg igjen i fargen- jeg vet ikke hvorfor men det er sånn at jeg tror jeg kommer … Continue reading "Jeg tok det innover meg"

2020-01-10 17:30 Din hore!!!!

I går var jeg en rask tur på en av de faste matbutikkene vi har her, her vi bor har vi nemlig 4 forskjellige vi kan velge mellom, hvor vi også har en til som er i samme kjede som en av de 4, men ligger sånn 4 min å kjøre til. Så det er … Continue reading "Din hore!!!!"

2020-01-09 20:22 Det handler om følelser

Noen ganger skjer det ting i livet som setter sine spor, og vi husker da den følelsen det er når man opplever det. Hvorfor er det sånn? Vi kan vel som vanlig ikke gi et svar på det  fordi det handler om hjernen. Og den er ikke lett å forstå. Men hvem husker ikke sin … Continue reading "Det handler om følelser"

2020-01-09 09:46 Er bloggere for selvbevisste?

I dag satt jeg å leste på et forum om at folk ønsker at bloggere kunne vri fokuset sitt over på noe annet enn seg selv, seg selv og kun seg selv. Er det sånn at alle som skriver blogg ikke klarer å ha fokus på noe annet enn seg selv eller la oss kalle … Continue reading "Er bloggere for selvbevisste?"

2020-01-08 07:52 God morgen

God morgen, klar for en ny dag?  Jeg håper dere har stått opp etter å ha sovet en god natt.  Jeg er vel så klar jeg kan være, vi får en eller annen tilsynsfyr på besøk pga noe EL- tilsyn de skal ha, ellers hadde jeg nok vært under dyna igjen tror jeg. I dag … Continue reading "God morgen"

2020-01-07 19:43 Forandring fryder ikke alltid

Noen ganger har man lyst til å gjøre noen endringer med livet og man funderer på hva. Ofte kan det være å endre klesstil eller klippe seg eller ja nesten hva som helst. Og det er godt å endre seg noen ganger men det er ikke å legge under en stol at ikke all forandring … Continue reading "Forandring fryder ikke alltid"

2020-01-06 22:44 Tanker på et ark= blogg= dagbok

Kjære dagbok- mandag 6. Januar 2020. Hvis jeg hadde skrevet en fysisk dagbok ville dette vært noe av det jeg hadde skrevet:  Jeg er så forelsket, forelsket i han som jeg er gift med. Jeg tenker at jeg er glad for at jeg møtte han….. Ja det er noe jeg prøver å få frem, og … Continue reading "Tanker på et ark= blogg= dagbok"

2020-01-04 22:44

Har du som meg en bra Lørdag? Jeg håper det, og at man lærer seg å nyte det til det fulle. Jeg tenker på at det er mange gode forbilder som har fått sine priser i dag på idrettsgallaen men jeg skal ikke diskutere det videre fordi jeg vet at det er mange meninger om … Continue reading ""

2020-01-03 16:46 Skal – skal ikke.

Hver dag blir vi mennesker stilt ovenfor valg. Ikke alle valg er store, på samme måte som ikke alle er små og ingen valg er ubetydelige. Vi har egentlig valgt fra vi slår opp øyene på morgenen til vi legger oss om kvelden.  Men vi tenker bare ikke over det hele tiden. Men det er … Continue reading "Skal – skal ikke."

2020-01-02 15:04 Psykisk helse

Det er et tema som man kan snakke og snakke om, for psykisk helse skal ikke ties hjel men snakkes i hjel, ganske enkelt fordi det er så viktig. Vi vet at alle mennesker har en psykisk helse og en fysisk helse som må ivaretas begge 2, for de henger sammen. Vi vet at dersom … Continue reading "Psykisk helse"

2020-01-02 13:06 Ut med det gamle og inn med det nye.

Hei på dere, her kommer en hilsen mye senere enn jeg planla, men av og til skjer det ting som gjør at man ikke kan sette seg ned bare , eller jeg skal innrømme at jeg har sittet ned men bloggen har dessverre ikke vært  i fokus sånn i starten men nå begynner jeg vel … Continue reading "Ut med det gamle og inn med det nye."

2020-01-01 21:50 11138

God kveld.  Jeg håper at dere har hatt en fin start på det nye året. Her har det vært snørr og tårer og det meste av følelsesspekteret mitt men men det var fordi 2 barn dro hjem i dag. Det var vondt å se de gå igjennom sikkerhetskontrollen og komme ut på andre siden, hvor … Continue reading "11138"

2020-01-01 00:36 1.1.2020

Velkommen til 2020. Dette er det aller første innlegget mitt i 2020. God morgen til 2020, og natta til dere som enda er våkne. Mange av dere har vært eller er enda på fest, tross alt er ikke klokka over 3 enda. Jeg tenker at jeg håper at dere har det bra, og at dere … Continue reading "1.1.2020"

2019-12-31 16:25 2019-2020

Da er det vel sånn at de aller fleste har begynt med tilbakeblikk. Jeg sto på kjøkkenet og tenkte på innlegget, og om jeg skulle gjøre som alle andre, mimre tilbake på 2019 og kanskje fortelle om planene for 2020, men det er hva alle andre gjør, det vil ikke jeg. Eller jeg vil men … Continue reading "2019-2020"

2019-12-30 21:07 Hvorfor er det så vanskelig?

Nå er vi kommet til den 30 Desember. I morgen går vi inn i de siste timene av 2019, ja og de siste timene av dette 10 året. Det betyr at ikke bare er det 10 julen og min 10 gang som jeg sier farvel til det gamle og velkommen inn til et nytt år. … Continue reading "Hvorfor er det så vanskelig?"

2019-12-29 23:22 Hvorfor er det så vanskelig?

Hvorfor er det så vanskelig å få ned noen ord? Hvorfor er det sånn at noen dager eller kvelder , ja også om natten kan innlegg etter innlegg bare renne ut mens andre ganger sitter jeg ser, kanskje, men bare kanskje får til et innlegg eller at det blir som tidligere i kveld, jeg skriver … Continue reading "Hvorfor er det så vanskelig?"

2019-12-29 00:37 Kosthold fremover

Uansett hvilket kosthold man velger så la oss være enige om en viktig ting. Mat er viktig og mat skaper bånd i mellom mennesker. Her er noen tanker ang dette med vegansk kosthold eller vegetar eller som jeg har i dag et Pesketariansk kosthold. Hvordan da? Jo jeg spiser ost, og fisk men ikke kjøtt. … Continue reading "Kosthold fremover"

2019-12-28 16:17 De beste ønsker

La regnet øse ned, jeg har begynt et tidligere innlegg på den måten, men jeg kan ikke noe annet enn å smile til alt sammen. I dag har jeg snakket med venner av meg som endelig fikk snø, mens hos oss kommer den som ferdig måket. Ja da alt til sin tid. Men sannheten er … Continue reading "De beste ønsker"

2019-12-28 00:02 Jeg hadde aldri trodd

At jeg måtte sette godkjenning på kommentarer. Jeg som bare har en bitte liten blogg, som jeg har lagt inn innlegg på 2 av Facebook sine blogg grupper. Jeg tenkte at jeg ikke har noen sjans til å få mange lesere, men jeg har ikke vært ute etter det heller. Og jeg var ikke … Continue reading "Jeg hadde aldri trodd"

2019-12-23 23:50 Natt til juleaften.

God jul folkens. Er det bare meg eller vi som er våkne? Jeg tror vel kanskje ikke det men hvem vet, hva som ” skjuler seg” i de mange 1000 hjem. Jeg sitter her og stirrer på juletreet som står her i stua og skinner i rødt og sølv. Ungene er i seng, og ingen … Continue reading "Natt til juleaften."

2019-12-23 01:05 4 Søndag i advent

Egentlig er jo det streng talt natt og ny dag, noe som betyr lille juleaften, men jeg begynte på dette innlegget tidligere i dag( går) Så derfor hvis det ser litt rart ut er det forklaringen. I dag er det den aller siste søndagen i advent. I morgen er det allerede lille juleaften, og jeg … Continue reading "4 Søndag i advent"

2019-12-19 08:43 Å finne julegleden

De aller fleste husker vel den gleden man kjente når man så juletreet komme opp, ferdig pyntet og man visste at dagens høydepunkt var at gavene som inneholdt det hemmelige, rare som man bare klødde i fingrene etter, skulle åpnes. Jeg hadde jo ikke den følelsen som liten men jeg husker den godt den aller … Continue reading "Å finne julegleden"

2019-12-17 11:32 Om 1 uke

PÅ denne tiden om en uke er vi alle samlet rundt bordet for å nyte julefrokosten. Det som for meg er starten på julen. Da er mine eller våre barn , ja alle 5 samlet, min venninne som jo er bonusbarna mine sin mor og da x til mannen min, mannen min og meg hvor … Continue reading "Om 1 uke"

2019-12-16 22:13 Tanker om julen 2019

Sakte men sikkert går vi mot julen 2019. Egentlig har den jo begynt fordi vi er jo forbi 3 søndag i advent. Ja til helgen tenner vi det 4 lyset. Da skal vi alle være samlet, jeg håper vi får til at de 2 eldste, altså bonusbarna mine kan omme på middag men vi får … Continue reading "Tanker om julen 2019"

2019-12-16 13:39 Venner eller ikke?

Hva legger du i et vennskap? Eller kanskje jeg heller skal formulere det på denne måten. Hva investerer du i et vennskap? Hvor viktig er det for deg å ha venner, hvis du skal svare helt ærlig?! Jeg tenker at man er 2 i et vennskap , den andre parten og deg. Og hvis du … Continue reading "Venner eller ikke?"

2019-12-11 08:30 Det blir ikke så mye blogging

Hei alle sammen. Jeg må bare beklage om at jeg ikke er så aktiv på bloggen. Det har sine grunner for å si det sånn. Jeg har måtte ta en lang pause og lengre vil den bli. Hvorfor? Jo fordi jeg rett og slett har 2 hender som ikke fungerer som de skal. Hvordan? Jeg … Continue reading "Det blir ikke så mye blogging"

2019-12-09 08:59 Helgetur

Hei og god Mandag. Ja da er vi hjemme igjen etter en fantastisk tur, mannen og jeg dro nemlig til Løten, der vi har familie, og det var kjempekoselig. Alle søsknene til mannen min med ektefeller/samboere var samlet hos ene broren og kona og det var utrolig artig å kunne være sammen sånn en helg … Continue reading "Helgetur"

2019-12-03 20:48 Det er som om noe skjer

” Det ligger noe i luften” Har du hørt det før? Hvis du har så kan det være at du nikker eller smiler gjenkjennende til det, jeg har ofte hørt det i mange ulike settinger. Og kanskje det er noe smittsomt som går… jeg vet ikke jeg men i dag fikk jeg vite at enda … Continue reading "Det er som om noe skjer"

2019-12-02 07:46 Dag 2.

God morgen alle sammen. Er dere klare for den første uken i desember? I dag skriver vi 2 desember og i går tente vi det aller første advents lyset. Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede Så tenner … Continue reading "Dag 2."

2019-11-27 15:26 Hvit jul….

Reklame/ Jeg har lyst til å skrive om et tema. Et tema som er  til tider mye omdiskutert både her og der i mange hjem. Og det er hvit jul. Når jeg hører ordet hvit jul så går tankene mine til snø som daler ned, hvitt på bakken og en real julestemning, og jeg hadde … Continue reading "Hvit jul…."

2019-11-27 07:42 Kjære mamma, kjære pappa og til deg som er skoleelev.

I dag er det skikkelig regn her på Jæren og sikkert mange , mange andre steder også. Og når klokka er rett før 0800 da er det på denne tiden ikke veldig lyst ute, nei nesten litt mer skumrings mørkt. Og derfor har jeg lyst til å vise dere en ting, dere som er skoleelev, … Continue reading "Kjære mamma, kjære pappa og til deg som er skoleelev."

2019-11-27 05:31 Tidlig morgen og en ny dag.

Langt borte hører jeg vekkeklokka. Langt vekke hører jeg meg selv mumle at jeg kommer. God morgen kjære sier mannen min, før han går ned for å ordne frokosten han skal ha med på jobben. Jeg må enten jeg vil eller ikke kjøre han på jobben fordi jeg må ha mulighet til å komme meg … Continue reading "Tidlig morgen og en ny dag."

2019-11-26 21:51 I dag var jeg skikkelig redd

og banker forsiktig på døra. Den lurer på om den kan få komme inn. Selvfølgelig er den velkommen. I dag har det vært en ganske tøff da jeg fikk tlf fra A om at han var skadet i ryggen og om jeg kunne komme. Jeg tror aldri jeg har løpt så fort bort, for selvfølgelig … Continue reading "I dag var jeg skikkelig redd"

2019-11-25 19:13 Som piler på villspor

Man setter seg ned, finner frem tekoppen, pc og er så klar til å begynne å få ned et innlegg, men hva skjer? Man får kanskje, bare kanskje ned noen ord på denne blanke siden som er på bloggen men så ender det med at man leser det og så sletter det. Og jeg føler … Continue reading "Som piler på villspor"

2019-11-24 17:09 Neste søndag

1 uke igjen. 1 enkel uke som sikkert raser av sted, og jeg står her som en hodeløs kylling. Og drar meg i håret pga at jeg ikke henger med. Hva skjer liksom? JO det skal jeg fortelle deg. Om 1 uke så tenner vi det aller første adventslyset i 2019. Tenkt på det?  Hvert … Continue reading "Neste søndag"

2019-11-23 09:38 23. November 2019

Gradestokken viser 8,5 og det er ikke av den kalde sorten. Det er nesten som om man skulle tro at vi hadde hoppet direkte til påsken og våren, men det har vi jo slettes ikke. I dag hvis man ser på datoen så er det 4 uker til lille juleaften. Jepp, og jeg føler at … Continue reading "23. November 2019"

2019-11-22 23:32 Nå legger jeg meg til lading

Bildet er lånt fra www.pixabay.com. Ja da er denne dagen mer eller mindre over og jeg hører at senga roper på meg. Hodet er ikke fullt av tanker og det betyr jo at jeg får sove håper jeg. Har egentlig litt behov for en god søvn nå, det å bråvåkne pga forsovelse, det er noe … Continue reading "Nå legger jeg meg til lading"

2019-11-22 19:54 Fredag og helg

Er dere klare for helg? Jeg vet ikke om dere har tenkt på det eller er klar over det men denne helgen er siste hele helg i November, fordi neste helg er skifte mellom November og Desember. Så denne uken har gått fort, ja jeg vet at det ikke er helt i mål men likevel. … Continue reading "Fredag og helg"

2019-11-19 12:46 Nytt navn på bloggen

Velkommen 19. November. Ja det er rart at vi er kommet forbi midten av November allerede. Nå er det ikke lenge igjen til jul. I dag har jeg sovet hele dagen, det ble null søvn i natt pga ene hunden skulle ut hvert 2 min, ble gal til slutt ( ikke bokstavelig da men) så … Continue reading "Nytt navn på bloggen"

2019-11-17 12:09 Til min venn

Jeg er ikke perfekt så langt i fra. Jeg er ikke den som er mest aktiv i  sosiale sammenhenger, livet kan av og til være kaos, men jeg er der for den som trenger det. Døra vår er alltid åpen for den som trenger en klem, en sofa å slappe av i. Jeg pleier å … Continue reading "Til min venn"

2019-11-17 12:09 Til min venn

Jeg er ikke perfekt så langt i fra. Jeg er ikke den som er mest aktiv i  sosiale sammenhenger, livet kan av og til være kaos, men jeg er der for den som trenger det. Døra vår er alltid åpen for den som trenger en klem, en sofa å slappe av i. Jeg pleier å … Continue reading "Til min venn"

2019-11-17 10:17 Den gangen og nåtid

Søndag formiddag. Hva skal denne dagen bringe mon tro? Jeg vet ikke, men det jeg vet er at jeg skal vaske over gulv, noe som gjøres ofte her nå, lurer på om jeg ikke har de reneste gulvene som er snart men det har jeg ikke. Langt derifra men jeg begynner ikke å gråte av … Continue reading "Den gangen og nåtid"

2019-11-17 10:17 Den gangen og nåtid

Søndag formiddag. Hva skal denne dagen bringe mon tro? Jeg vet ikke, men det jeg vet er at jeg skal vaske over gulv, noe som gjøres ofte her nå, lurer på om jeg ikke har de reneste gulvene som er snart men det har jeg ikke. Langt derifra men jeg begynner ikke å gråte av … Continue reading "Den gangen og nåtid"

2019-11-16 23:17 Skrivesperre

I dag har jeg gjort X- antall  forsøk på å skrive et innlegg. Men det går rett og slett ikke, jeg begynner på et fordi jeg har formet et innlegg i hodet eller har noen tanker jeg skal ha ned på papiret, men når jeg begynner er det som om noen har sugd ut alt … Continue reading "Skrivesperre"

2019-11-16 23:17 Skrivesperre

I dag har jeg gjort X- antall  forsøk på å skrive et innlegg. Men det går rett og slett ikke, jeg begynner på et fordi jeg har formet et innlegg i hodet eller har noen tanker jeg skal ha ned på papiret, men når jeg begynner er det som om noen har sugd ut alt … Continue reading "Skrivesperre"

2019-11-14 16:25 Livets mange sider

Jeg kommer ut av dusjen, tørker meg og så titter i speilet. Speilbildet viser en kropp med strekkmerker, hengerumpe og pupper som bestemor pleier å kalle knebeskyttere. Jeg ser nøye på hvert eneste sted på kroppen, lårene er ikke faste og som sagt rumpa mi henger. ( Nei jeg kommer ikke til  å legge ut … Continue reading "Livets mange sider"

2019-11-14 16:25 Livets mange sider

Jeg kommer ut av dusjen, tørker meg og så titter i speilet. Speilbildet viser en kropp med strekkmerker, hengerumpe og pupper som bestemor pleier å kalle knebeskyttere. Jeg ser nøye på hvert eneste sted på kroppen, lårene er ikke faste og som sagt rumpa mi henger. ( Nei jeg kommer ikke til  å legge ut … Continue reading "Livets mange sider"

2019-11-14 11:08 Husstøv allergi

I dag kom svaret fra veterinæren. Sofia har fått svar på blodprøvene, eller strengt talt er det vi som har fått svaret da men likevel. Husstøv allergi. Jepp det er er liksom sååååå lett å unngå. Ja jeg kan unngå det hvis hun bor ute, men det er ikke et aktuelt tema en gang. Ja … Continue reading "Husstøv allergi"

2019-11-14 11:08 Husstøv allergi

I dag kom svaret fra veterinæren. Sofia har fått svar på blodprøvene, eller strengt talt er det vi som har fått svaret da men likevel. Husstøv allergi. Jepp det er er liksom sååååå lett å unngå. Ja jeg kan unngå det hvis hun bor ute, men det er ikke et aktuelt tema en gang. Ja … Continue reading "Husstøv allergi"

2019-11-13 19:32

Dette er et innlegg jeg var usikker på om jeg skulle skrive, men jeg tenker at det får bare stå sin prøve. I mitt liv har jeg møtt mennesker som på en eller annen måte har satt sine spor eller merker i livet mitt. Noen fordi de er rett og slett fantastiske og noen … Continue reading ""

2019-11-13 19:32 Sykdom rammer oss alle

Dette er et innlegg jeg var usikker på om jeg skulle skrive, men jeg tenker at det får bare stå sin prøve. I mitt liv har jeg møtt mennesker som på en eller annen måte har satt sine spor eller merker i livet mitt. Noen fordi de er rett og slett fantastiske og noen … Continue reading "Sykdom rammer oss alle"

2019-11-12 12:05 Hjelp til jul??????

I går satt jeg på Finn.no og kikket, og det første som møter meg er annonser i fleng, hvor budskapet er: ” Jeg trenger hjelp til å gi barna mine eller familien vår trenger hjelp til jul”  Jeg kjenner hjerte mitt blø av dette, fordi det er ikke riktig at i et land som Norge, … Continue reading "Hjelp til jul??????"

2019-11-12 12:05 Hjelp til jul??????

I går satt jeg på Finn.no og kikket, og det første som møter meg er annonser i fleng, hvor budskapet er: ” Jeg trenger hjelp til å gi barna mine eller familien vår trenger hjelp til jul”  Jeg kjenner hjerte mitt blø av dette, fordi det er ikke riktig at i et land som Norge, … Continue reading "Hjelp til jul??????"

2019-11-11 19:20 Når ord ikke kan tas tilbake

” Jeg hater deg” ” Skam deg” Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt det. Jeg tenker at vi mennesker ikke alltid tenker over det vi sier, eller hvordan man sier det. Noen ganger er det sånn at vi sier ting kanskje høyt uten at vi tenker over at vi sa det høyt. … Continue reading "Når ord ikke kan tas tilbake"

2019-11-11 19:20 Når ord ikke kan tas tilbake

” Jeg hater deg” ” Skam deg” Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har hørt det. Jeg tenker at vi mennesker ikke alltid tenker over det vi sier, eller hvordan man sier det. Noen ganger er det sånn at vi sier ting kanskje høyt uten at vi tenker over at vi sa det høyt. … Continue reading "Når ord ikke kan tas tilbake"

2019-11-10 09:22 Farsdag

Hipp Hipp hurra for alle verdens fedre i dag. God søndag formiddag forresten. Jeg håper dere er klare til denne dagen i dag,hva enn den måtte bringe alle og en hver av ulike ting. Her er det stille og rolig, A ligger å sover, hunden ligger å sover, mannen fikser bil, og jeg , vel … Continue reading "Farsdag"

2019-11-10 09:22 Farsdag

Hipp Hipp hurra for alle verdens fedre i dag. God søndag formiddag forresten. Jeg håper dere er klare til denne dagen i dag,hva enn den måtte bringe alle og en hver av ulike ting. Her er det stille og rolig, A ligger å sover, hunden ligger å sover, mannen fikser bil, og jeg , vel … Continue reading "Farsdag"

2019-11-09 01:08 Her sitter jeg da.

Klokka er over midnatt, og god ut i lørdagsnatta. Jeg sitter her og tenker veldig. A får ikke sove fordi vi har en spennende dag i morgen og jeg venter på at kroppen og hjernen skal bli enige om jeg skal sove snart, eller i det minste bli trøtt. Men jeg kjenner ikke noe til … Continue reading "Her sitter jeg da."

2019-11-08 10:26 Bloggtanker

God formiddag på denne kalde men flotte fredagen. Ja helgen venter og med alt som hører til, som det som regel er. Håper dere alle er klare for helgen, og jeg har fått med meg at det er snø enkelte steder i landet, mens andre steder har den akkurat begynt å lave ned. Her har … Continue reading "Bloggtanker"

2019-11-07 21:55 Det ligger i hodet

Inneholder bilde/reklame av snop/ Når vekta min var på det tyngste så verket jeg etter å gå i mindre klær, jeg ville også være fin. Jeg ville føle meg bedre og trodde at lykken handlet om en tynn kropp, livet var liksom ikke bra uten det. Men det som slo meg i dag at da … Continue reading "Det ligger i hodet"

2019-11-07 14:27 Barnets beste

Skal, skal ikke er tanker som rører seg  i hodet mitt når jeg satte meg ned foran pc, og kikket på den blanke siden. Jeg har lyst å skrive noen ord men likevel kjenner jeg at jeg må trå med varsomhet. For dette er et sårt tema, et tema man gjerne danner seg fordommer rundt … Continue reading "Barnets beste"

2019-11-07 07:46 Morgenstund har gull i munn

Klokka er 0730 når jeg endelig kommer meg ut av senga. I dag var det A som vekket meg, selv om jeg hadde hørt ringeklokka, men det er dette med å skulle sove bare 5 min lengre…. ender alltid dårlig. Men jeg kom meg kjapt opp, og fikk ordnet lunsjen til han så det ble … Continue reading "Morgenstund har gull i munn"

2019-11-06 15:50 Tanker over en tekopp.

I I dag har jeg kost meg masse her hjemme. Eller ikke bare hjemme men tatt meg en tur ut, fått litt ideer til hva jeg skal kjøpe i julegaver, og jeg har tenkt masse. Jeg visste at dagen i dag ikke ville bli helt som den var planlagt, men jeg tenker at husarbeidet får … Continue reading "Tanker over en tekopp."

2019-11-04 11:40 Til dere min sønner

“Jeg vil gi deg himmelen, jeg vil gi deg alle stjernene som skinner på den nydelige nattehimmelen. Jeg vil gi deg det jeg kan og makter men det viktigst jeg vil og kan gi deg er min kjærlighet, mitt mammahjerte” Jeg vet at noen ganger går ting som du vil og andre ganger er det … Continue reading "Til dere min sønner"

2019-11-03 15:01 Arven fra bestemor

Jeg har alltid hatt en fantastisk kontakt/ forhold til min bestemor. Jeg visste at jeg alltid hadde henne der og hun var en fritttalene person men veldig varm og hjertegod person som åpnet hjerte for de som trengte det. Dessverre døde hun i Desember 2011. Og jeg savner henne hele tiden, hun var en stor … Continue reading "Arven fra bestemor"

2019-11-02 10:37 Lørdag = bollebaking

God formiddag, Phuuu jeg kan si det sånn siden jeg rekker å legge inn en liten hilsen før klokka runder 1200. Jeg håper dere har våknet etter en god natt søvn, det har jeg. Sto opp mye senere enn jeg planla men jeg tenker at hvis jeg er effektiv nok så tar jeg igjen den … Continue reading "Lørdag = bollebaking"

2019-11-01 17:26 Mitt mest personlige innlegg noen sinne

Tidlig en morgen ringer tlf min, jeg ser ikke hvem det er fordi det er ukjent nr, men jeg velger å ta den. ” Hei mitt navn er ***** jeg ringer fra barnevernet, vi kunne godt tenke oss ¨å ha en samtale med deg, er det greit om du kommer til vårt kontor den og … Continue reading "Mitt mest personlige innlegg noen sinne"

2019-11-01 15:25 By tur.

I dag er jeg på storby besøk …. vel ikke lengre enn 40 min unna. Men likevel er jeg på storby besøk. Har fått ting på plass, og fått roet tankene mine veldig med tanke på alt som skjer rundt meg og oss. Så mens jeg venter på toget hjem ( reise miljøvennlig gitt) så … Continue reading "By tur."

2019-11-01 10:30 Kjære November måned.

Velkommen kjære november. Jeg håper du har mange gode dager å tilby og at du blir en innholdsrik måned. I dag er det ikke bare den første dagen i november men det er også den dagen da det er akkurat 4 uker, ja 1 mnd til den 1 dagen i Desember. Så man kan si … Continue reading "Kjære November måned."

2019-10-31 11:28 31.Oktober 2019

Da har jeg satt meg ned med tekoppen min etter at jeg har vært borte store deler av dagen. I dag har A operasjon dagsverk og det betyr at han skal jobbe hjemme i dag, men foreløbig er det ikke så mye liv i 2 etg enda. Jeg tenker at det er greit nok, fordi … Continue reading "31.Oktober 2019"

2019-10-29 22:41 Det er min blogg

Jeg tenkte at jeg skulle skrive noen ord. Noen ord nå så sent på kvelden. Nå har jeg akkurat ( ca 30 min siden) kommet inn etter en frisk tur sammen med mannen min og hunden. Vi var ikke lengre ute enn 30 min men det fikk klarnet tankene mine. Og vi har alltid sånne … Continue reading "Det er min blogg"

2019-10-29 15:16 Chanett starter igjen

Nå har jeg slettet 88 innlegg, de innleggene som lå i papirkurven kan ikke lengre hentes frem. Jeg kjente at jeg ble litt satt ut, det var en følelse av glede og lettelse men også en følelse at dette var noe jeg ikke skulle ha gjort. Jeg ender jo med å bli sint og sur … Continue reading "Chanett starter igjen"

2019-10-29 06:31 Brrrrr. God morgen

God morgen, og for en start på morgenen. Her var det mer enn kjølig ute kan man si.Jaja, ikke den kaldeste da, og man kan jo si det sånn at det er egentlig en liten påminner om at det er jo faktisk vinter. Selv om jeg fryser ihjel…. nei da det føles bare sånn så … Continue reading "Brrrrr. God morgen"

2019-10-28 15:58 I skrivende stund

I skrivende stund så har jeg bare begynt på eksamen min. I skrivende stund så har jeg alt som skal ned på papiret i hodet men jeg føler at jeg har stålkontroll. Ikke så ofte jeg føler at jeg har hatt stålkontroll når det gjelder eksamen, nei jeg tror det er den aller første gangen … Continue reading "I skrivende stund"

2019-10-28 12:58 Hvor er alle innleggene mine?

I dag fikk jeg en tlf jeg ikke hadde trodd at jeg ville få, så jeg valgte å slette innleggene mine rett og slett. Det var fordi noen vred på de feil vei og mente at de kunne misforstås. Så derfor valgte jeg å fjerne de. Det betyr ikke at jeg skammer meg men at … Continue reading "Hvor er alle innleggene mine?"

2019-10-27 22:34 Jeg tenker best

Jeg tenker best når jeg står å baker eller lager mat. Jeg tenker best når jeg kan starte fra bunnen av og ser at baksten eller matretten sakte men sikkert kommer frem.  Jeg tenker best når jeg på en eller annen måte kan skape noe av noen få ting. I dag hadde jeg behov for … Continue reading "Jeg tenker best"

2019-10-27 13:38 Skikkelig søndagsmodus.

Hei og god søndag. Er dere klar over at vi har den siste søndagen i Oktober? Jeg har sagt det et utall ganger og kommer garantert ( som jeg har sagt før) til å si at tiden flyr veldig fort. Jeg tenker at det er vel fordi jeg er eldre….. jeg vet rakkern jeg. Men … Continue reading "Skikkelig søndagsmodus."

2019-10-26 21:01 Nei jeg er ikke gal

Har du noen gang følt på deg at noe skal skje, før det skjer? Har du noen ganger følt at du vet hva en person skal si før personen forteller det? Jeg tenker at det er mye mellom himmel og jord, og jeg har sagt at man skal aldri le av en persons overbevisning eller … Continue reading "Nei jeg er ikke gal"

2019-10-25 12:33 Kjære Therese.

I dag fikk jeg en pm på bloggen min som var dette her.” Kjære Chanett. Jeg syntes at det er bra at du skriver om hvordan du har det, for alle har vi gode og dårlige dager. Alle har vi dager der vi ønsker at ting var annerledes, og vi har dager vi syntes livet … Continue reading "Kjære Therese."

2019-10-25 11:49 Hva skjer?

Hei og god fredag. Håper dere har en fin dag, dagen så langt har vært helt okay for min del, jeg skal ikke klage der. Pizza deigen er satt til heving og jeg skal snart i gang med husvask. Hunden har fått tur, og senga er gjort klar til  skiftes på- så man kan si … Continue reading "Hva skjer?"

2019-10-22 17:35 Dagen etter dagen

45 år!!! Tallet jeg nå sier når noen spør om alderen min. Ikke at jeg bekymrer meg for alderens tall, for tross alt er det sånn at alderen er kun et tall. Man kan være 20 og føle seg som om man er 60 og man kan være 60 og være sprek som en fole … Continue reading "Dagen etter dagen"

2019-10-16 20:55 Når det stormer som verst

Setter meg foran pc, tenker at jeg skal skrive et innlegg som er rett fra ♥ og ikke tenke mye over det jeg skriver… så har jeg et innlegg klart, sjekker over det, lar det ligge som kladd, leser en gang til og så sletter jeg det, rett og slett fordi det ikke var sånn … Continue reading "Når det stormer som verst"

2019-10-15 11:58 Tanker om nyhetene

I dag er det enda en regnværs dag. I dag er det ikke sånn at jeg våknet med et smil om munnen men jeg tørket ingen tårer heller. Jeg tenker at det er helt okay at det er slik noen dager, men det betyr ikke at jeg er deppa eller noe sånt men mer tankefull. … Continue reading "Tanker om nyhetene"

2019-10-14 15:53

Fra stor til liten, fra rund til smal, fra tjukkas til treningsdame….. Hørt det før eller tenkt det , eller er du i en av de gruppene? Vi mennesker har jo veldig lett for å sammenligne oss med andre og man vet at i mange sosiale media grupper kan det fort bli at man finner … Continue reading ""

2019-10-13 22:16 Ut på tur

God søndag. Er dere klare for denne dagen? Ja altså la meg si det sånn, jeg har startet dagen for lengst jeg altså men ikke hatt tid til å blogge før nå. Jeg må nok prioritere andre ting før bloggen fra tid til annen. Selv om det ikke føles sånn noen ganger men hallo. Vi … Continue reading "Ut på tur"

2019-10-12 22:57 Valget er tatt

I dag har det vært mange, mange tanker i hodet. Jeg våknet til et humør som var bra, men når jeg kikket ut vinduet så regnet det, ikke bare litt men i bøtter og spann. Jeg kjente at humøret sank mange hakk, men så ble det en hyggelig dag likevel. Jeg vekket A med lapper, … Continue reading "Valget er tatt"

2019-10-11 13:50 Legge ned bloggen?

Når jeg er inne på ulike blogger så er det sånn at jeg syntes de aller fleste blogger er innholdsrike, fornuftige og gode. Jeg har lært mye, jeg har ledd og grått når jeg har lest de, og ofte kjenner jeg meg igjen i mange av de. Så hva da med min egen? Jeg skal … Continue reading "Legge ned bloggen?"

2019-10-11 11:05 Fredagen min

Fredag altså. Hadde ikke vi akkurat begynt uka med mandagen? Jeg er skremt hvor fort tiden flyr, men det har jeg sagt sikkert 100000 vis av ganger. I dag er det en dag hvor jeg har sommerfugler i magen, jeg får nemlig A hjem igjen etter at han har vært av gårde på sin høstferie. … Continue reading "Fredagen min"

2019-10-10 16:27 10.Oktober

Av og til har jeg lyst til å reise meg opp, pakke koffertene våre og ta med meg alle på tur. Trenger ikke være langt men bare litt vekk. Men det går ikke. Hvorfor? Fordi….. skole og arbeid og en del andre ting stopper oss. Men det hadde vært deilig. Bare reise av sted og … Continue reading "10.Oktober"

2019-10-08 19:37 Når jeg ser

Ut vinduet: Jeg ser regnet bare ramler ned. Jeg ser at mørket er kommet og at jeg kjenner at jeg på mange måter føler at det er høst. Eller skal vi si vinter, jeg vet ikke. Når jeg kikker bort i stua: Mannen ser på naturprogram og hunden ligger langs gulvet og snorker. Når jeg … Continue reading "Når jeg ser"

2019-10-08 16:40 Hvem har ansvaret?

I dagens samfunn er vi mennesker opptatt av hva eller hvem som har ansvar for de ulike ting. Nå har jo det berømte statsbudsjettet blitt lagt frem og man ser at man setter ulike grupper opp mot hverandre, uten å tenke på at de ikke egentlig kan sammenlignes og det er jo ikke bare ved … Continue reading "Hvem har ansvaret?"

2019-10-07 09:47 Høsttur

I helgen kjørte jeg barn hjem og det andre barnet til sin høstferie, så nå er det kun meg og snorkefrøken her hjemme, ja altså mannen min er her men han er på kurs, så ja akkurat nå er det kun tv som gir lyd fra seg, og snorkingen altså fra snorkfrøken da. Men nok … Continue reading "Høsttur"

2019-10-06 08:42 God morgen og farvel til

God morgen fra Tønsberg. Jeg har allerede vært på hjul siden kl 0700. Jeg fikk ikke sove så godt så da var det like greit å bare komme seg ut. Det vil si, jeg var å ryddet bilen, fylt opp tanken, og så hjem til mamma, dusj og så skal jeg snart sette kursen mot … Continue reading "God morgen og farvel til"

2019-10-03 21:25 De valg man tar

Tenk om du kunne stille denne her tilbake: Bildet er tatt av Bruno Glätsch fra Pixabay  Noen ganger så tenker jeg på at drømmer er noe man kan velge om man vil jage etter. I det siste har jeg tenkt på hva jeg egentlig vil, ja med bloggen og alt som er. Vil jeg utvikle den mer … Continue reading "De valg man tar"

2019-10-03 17:12 Sakte men sikkert blir det stille

I dag. I dag må jeg skrive de tankene jeg har, i dag, i dag må jeg innse at jeg har en ting jeg må innrømme ovenfor meg selv. Jeg tenker at det angår jo ikke meg, men dette er jo min dagbok. Jeg har ofte tenkt tanken men det har liksom ikke blitt med … Continue reading "Sakte men sikkert blir det stille"

2019-10-03 13:33 Vekk, borte, ikke i skapet lengre

Klær skaper menneske heter det( i hvert fall hva jeg fikk høre) og jeg elsker jo koseplagg, inneplagg, joggiser osv. Ingenting som klemmer, skraper, osv.. Men i går så fikk jeg meg en oppvekker, og da jeg satte meg i bilen alene så gråt jeg. Jeg ble bunn fortvilet. Jeg gikk på butikken i joggebukse, … Continue reading "Vekk, borte, ikke i skapet lengre"

2019-10-02 21:08 Tenk om

/ Produkt nevnes/ Tenk om ting hadde vært annerledes. Tenk om…. Ja har du noen ganger tenkt slik? Jeg har ofte tenkt slik, jeg tenker at jeg er utrolig heldig, det har jeg sagt og skrevet mange ganger. Og nei jeg tror ikke jeg kan slutte å si det. Rett og slett. Jeg sitter her … Continue reading "Tenk om"

2019-10-01 07:42 Velkommen Oktober måned.

God morgen, og velkommen til ny måned. Ja da er liksom dagen her i gang, selv om jeg klarte å forsove meg, bråvåknet 0716, selv om min kjære ringte meg 0645, men det er dette med å bare dorme litt… kjenner dere til det?  Vel uansett, når jeg la meg i går så syntes jeg … Continue reading "Velkommen Oktober måned."

2019-09-30 08:43 Nei jeg er ikke fattig

God morgen og velkommen til ny uke. I dag er det den siste dagen i september måned, og en ny måned starter i morgen. Da er det å hive seg rundt og nyte hver dag. Og til helgen reiser jeg til Østlandet med ungene, og min kjære er hjemme med hunden. Ikke bare  bare å … Continue reading "Nei jeg er ikke fattig"

2019-09-29 14:15 Den ultimate sang

Søndag… aha, for en helg dette har vært. Vi har kost oss masse og hatt gode samtaler. Ungene har ikke kranglet og alt har vært frys og gammen. Om en times tid reiser S og da er det bare 2 av 5 igjen, eller 2 av 3 siden de 2 siste er bonusbarn ( de … Continue reading "Den ultimate sang"

2019-09-28 00:07 Da tar jeg kvelden her.

I kveld er jeg en filosof. Triste tanker gjøres om til de lune og gode tankene og glade tanker kommer frem. Jeg lekte meg litt med mobilen og da Snapchat og tok dette bildet. Når jeg ser på dette så heter det at øyene er sjelens speil eller noe sånt, og jeg tenker: ” Hvem … Continue reading "Da tar jeg kvelden her."

2019-09-27 11:37 Hva handler høsten om?

Hvis jeg sier høst, hva tenker du på da? Hvis du hører høst, får du en spesiell følelse i kroppen da? Har du kanskje gode eller dårlige minner eller opplevelser når det gjelder høsten? Vi er så heldige at i Norge eller denne delen av verden så har vi 4 årstider. Altså de har jo … Continue reading "Hva handler høsten om?"

2019-09-26 21:33 I morgen….

I morgen er det fredag, og det betyr jo helg. Jeg er veldig glad i dag fordi i morgen kommer resten av mine barn, S og L kommer, og det betyr familiekos. L blir her i uka som kommer fordi han har høstferie. Så det blir ekstra kos, skal se at vi får til en … Continue reading "I morgen…."

2019-09-25 11:08 Jeg ville bare hjelpe

Jeg er meg, Chanett. Jeg kjenner at dette innlegget skrives i en slags harme og sinne og fortvilelse. Mest av alt er det sånn at jeg er sint. Sint og gretten. I dag har det sikkert kommet inn 3 eller flere mld her inne til meg at det er fælt å stille det er på … Continue reading "Jeg ville bare hjelpe"

2019-09-24 15:11 Jeg tror på noe større

Jeg vokste jo opp der vi tilhørte et trossamfunn der bibelen, og troen på at det finnes en gud, engler og demoner. Jeg ble aldri skremt av noe av det fordi.. det å tro på noe ble så naturlig. Etter at jeg forlot menigheten og  vennene mine ( de få jeg hadde der) så skulle … Continue reading "Jeg tror på noe større"

2019-09-24 13:12 Minner strømmer på

I dag snakket jeg med en gammel venn. Jeg snakket med han om ” gamle dager” Og om alle tingene vi hadde opplevd sammen. Om de gangene jeg hadde vært der, og han måtte gi meg styrke og livsglede. Han var en god venn, eller han er en god venn som gjør at jeg er … Continue reading "Minner strømmer på"

2019-09-24 12:22 Middag for under 200 kroner.

Er det mulig? Kan man få middag til 3 stykk for under 200 kroner? Ja det kan man, man må bare planlegge.  Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke er noe flink til det i det hele men jeg prøver å skjerpe meg. Rett og slett. A har jo praksis denne uken, siste innspurten før … Continue reading "Middag for under 200 kroner."

2019-09-21 02:02 I nattens mulm og mørke

Egentlig er det krise om ikke jeg får sove men hvor pokker er Ole lukkøye blitt av? Jeg forstår det bare ikke. Hver gang jeg reiser hit sover jeg dårlig, kanskje det er fordi dårlige minner kommer opp, jeg veit a rakkeren. Men men. Jeg blir nok å reise hjem i morgen kveld og ikke … Continue reading "I nattens mulm og mørke"

2019-09-19 05:14 Nesten helg jo!

Jammen god morgen folkens i vårt vakre og langstrakte land. Håper dere er klar for en ny dag. Klokka er litt over 0600 og jeg sitter her med tekoppen, tenna klaprer og hele kroppen vrir seg av kuldesmerte. Skikkelig optimistisk start på bloggen sant? Jaja, men det er jo fordi det er fakta, men likevel … Continue reading "Nesten helg jo!"

2019-09-18 05:53 Få litt orden på badet

God morgen. I dag klarte jeg å komme meg opp før jeg trodde jeg skulle, da jeg ikke er en morgenfugl, men jeg har laget lunsj til A og så får han havregrøt til frokost før han drar ut for å jobbe på sin praksisplass. Og jeg skal sette i gang med husmor jobbingen , … Continue reading "Få litt orden på badet"

2019-09-16 23:12 En blogger

Fra man bestemmer seg for å lage seg en blogg, til man faktisk kommer igang så er det bittelitt arbeid. Ikke så mye, for alt det kreves er at man kan komme på et navn, og så hva man skal skrive om , ikke allting er like innlysende. Men noen finner sin, ja kall det … Continue reading "En blogger"

2019-09-16 12:32 Hvorfor hodeplagg?

En spurte meg” hvorfor bærer du hodeplagg på de fleste bildene dine?” Og jeg måtte tenke, kikke og ja det stemte. Jeg har ikke noen logisk grunn til det annet enn at det er noe jeg føler meg vel i. Jeg vet at det ikke er noe pent, jeg vet at mange automatisk tror jeg … Continue reading "Hvorfor hodeplagg?"

2019-09-16 10:08 Frisk start på dagen

God mandag morgen.  Ny dag, ny uke, ja i det hele tatt, denne dagen er full av håp og tro på at det meste lønner seg å se positivt på tingene som er. Noen ganger blir det som er det beste. Jeg fikk en real hurtigstart på dagen i dag, da jeg var overbevist om … Continue reading "Frisk start på dagen"

2019-09-15 18:19 Når gutta ser på skrekkfilm.

En av mine største bekymringer var når A skulle flytte hit var at han ikke skulle få seg venner, at de aller fleste i den alderen han er i, har sine venner og sitt nettverk, og det å komme fra en annen del av landet, ikke er ikke lett. Men det har gått veldig bra. … Continue reading "Når gutta ser på skrekkfilm."

2019-09-15 15:44 Dvaletiden er over

Når jeg nå har satt meg ned med pc, og åpnet bloggen min igjen så stirrer jeg bare dumt på den blanke siden, jeg har liksom ikke noe å skrive om, eller det er helt tomt, jeg vet ikke om det er fordi jeg rett og slett ikke har noe å blogge om, Eller jeg … Continue reading "Dvaletiden er over"

2019-09-12 21:26 Når kroppen setter foten ned.

Uansett hva jeg vil så går det ikke, uansett hvor mye jeg prøver så stopper det opp. Kroppen setter på bremsene og jeg kjenner at jeg ikke klarer å gå videre. Jeg vil, jeg vil men jeg får det slettes ikke til, jeg vet at jeg ikke kan styre dette selv. Jeg har valgt å … Continue reading "Når kroppen setter foten ned."

2019-09-10 09:15 Den beste nyheten jeg kunne få.

God tirsdags formiddag. Ja da er vi jammen godt i gang med denne uken også og jeg sitter her med tekoppen min og tenker, jeg har hatt noen timer med tårer fordi jeg heiv inn håndkle ang PT utdanningen min, og jeg var enormt skuffet over meg selv men jeg visste jo at det er … Continue reading "Den beste nyheten jeg kunne få."

2019-09-09 15:07 Kan man treffes for en kaffekopp eller noe?

I en travel hverdag der man skal få puslespillet til å gå opp er det nok ikke bare meg som kjenner på et savn. Jeg savner noen å drikke kaffe med, skravle i vei og få inspirasjon fra. Jeg er ikke den som har mest venner, og de aller fleste jeg har som venner er … Continue reading "Kan man treffes for en kaffekopp eller noe?"

2019-09-08 08:41 Tid for å være realist.

God morgen alle sammen. Ja da er det jammen siste dagen i denne helgen, jeg skal være ærlig å si at jeg hadde vært klar for litt sol og greier, men hva annet kan man regne med når det er høst her på Jæren. Jaja, tid for innekos i dag også. Men jeg har lært … Continue reading "Tid for å være realist."

2019-09-07 17:59 Valgets kval.

9. September 2019. Datoen man er forventet å løpe til stemmeurnene, noen har stemt allerede og andre kommer ikke til å bruke tid til å stemme. Alle har vi mulighet til å velge , heldigvis har vi fritt der i forhold til mange andre land, som kanskje har kun et parti å velge/ stemme på. … Continue reading "Valgets kval."

2019-09-07 11:28 I går var jeg redd….

I går var jeg redd, skikkelig redd. Hvorfor? Jo alle hundeeiere går vel med en følelse av frykt for tiden, tror de aller fleste har fått med seg denne epidemien som går nå blant hundene i Norge, og det er jo hundeierens skrekk at ens 4 beinte venner skal bli syke. Så man holder seg … Continue reading "I går var jeg redd…."

2019-09-05 07:37 0259

Jeg hadde sovnet og sov godt. Riktignok med en hodepine som ikke ville slippe så lett, men jeg tenkte ikke mer over det. Klokka 0259 våknet jeg av et realt smell. Det blinket, og fossregnet, og lynte, ja et realt uvær. Da forsto jeg hvorfor hodepinen kom og ikke gikk bort så lett. Stakkars Sofia, … Continue reading "0259"

2019-09-03 14:13 Du bringer skam over familien din

I dag så jeg et tv program om skam, det er snakk om flyskam, bilskam, æres skam( altså familieære som det føres skam over) osv…. ja skam er et mye brukt ord for tiden, og det er vel sånn at ikke all bruk av ordet er rett men det får så være. Men tankene mine … Continue reading "Du bringer skam over familien din"

2019-09-03 09:04 Veien blir til mens man går

Jeg tror vi alle har hørt uttrykket ” Veien blir til mens man går” og noen ganger kan man si at det stemmer mens andre ganger tenker man at det er helt feil. Vi mennesker blir av og til stilt ovenfor situasjoner eller valg vi ikke trodde kom til å skje oss. Noen ganger treffer … Continue reading "Veien blir til mens man går"

2019-09-01 21:15 Høsten jeg ønsker deg velkommen

Etter å ha våknet i morges så slo det meg. I dag er høsten her, og det har den vært med regn og vind. Men det beste av alt er at min yngste sønn er i dag 15 år. Så denne dagen er veldig flott selv om ikke vi er sammen så har tankene mine … Continue reading "Høsten jeg ønsker deg velkommen"

2019-08-29 07:44 Skolelunsj

Inneholder produktplassering/ God morgen. Ja det er en god morgen i hvert fall her. Selv om regnet bøtter ned, så er det fortsatt en flott dag. Jeg syntes det i hvert fall, jeg kan jo ikke svare for dere andre 🙂 Her er det kun meg og frøken fin hjemme, mannen reiste på jobb litt … Continue reading "Skolelunsj"

2019-08-28 07:16 God Morgen Norge

Klokka er 0700, tlf min ringer. ” God morgen, nå må du stå opp. ” Om han tuller, jeg skulle jo ikke opp før kl 0800. ” Husk at rørleggeren kommer om litt” Vel man kan si at jeg fikk fart på meg, og trøtt i tryne , trang i øya, ble fort borte. Mens … Continue reading "God Morgen Norge"

2019-08-26 19:54 Noen ganger detter det ned

Noen ganger detter det ned over meg. Noen ganger er det som om jeg rett og slett er på søken etter noe større eller noe annet enn det jeg har. Men jeg er ikke på jakt etter noe annet, jeg har slått meg il ro. Og det er jo det beste av alt, når man … Continue reading "Noen ganger detter det ned"

2019-08-26 12:35 Kalenderen forteller

Etter en varm og svett natt våknet jeg kl 0640, sto opp og laget meg en god kopp te, mens jeg kikket ut vinduet. Det så ut til å bli en varm dag, når den allerede da viste 21 grader. Ser ut som om sommeren kom tilbake. Så i stedet for vind, regn, tente lys … Continue reading "Kalenderen forteller"

2019-08-22 05:22 Dagen i dag

God morgen alle sammen. Jeg håper dere får en fin dag, det planlegger jeg å få. Jeg skal i dag som i går ha en hjemmedag ,hvor jeg slapper av og nyter livet, nei da ikke direkte det, jeg har ingen planer, bortsett fra en liten legesjekk, ellers er det rolig i dag. I morgen … Continue reading "Dagen i dag"

2019-08-18 23:49 Ny start på ny skole

nå er det midnatt og du sover. I morgen starter du på ditt første år på videregående skole og jeg vet at du både gleder deg og gruer deg. Jeg håper du får en fin dag og at du føler deg velkommen på skolen. Jeg ligger her og får ikke sove.Tusen tanker bare flyr igjennom … Continue reading "Ny start på ny skole"

2019-08-18 18:40 Slettes ikke perfekt

I kveld fikk jeg behov for å bake igjen, jeg tenkte at jeg skulle sende med ostehorn med i matpakka til A når han skal på skolen i morgen. Men de ble ikke direkte horn kan man si, nei mer oste bakst, men det er jo ikke så farlig egentlig eller er det? Næsj det … Continue reading "Slettes ikke perfekt"

2019-08-18 16:01 Jeg har aldri

Hei. Dette innlegget skrives etter en pm jeg fikk. Det er sånn at jeg ikke mente at denne bloggen skulle bli en slags ” Sutreblogg” som det var en som sa. Jeg mener ikke å svartmale alt som er heller. Jeg mener selv at jeg ikke bare skriver det negative og bare sutrer men jeg … Continue reading "Jeg har aldri"

2019-08-17 09:29 En av gjengen eller?

Lørdag og greier jo.. God formiddag, fra et øsende ,og pøsende regnværs sted som vakre Jæren.  Er dere klare for denne dagen da? Håper det, i dag er det siste handledag før skolestart, jeg vet at noen fylker har skolen allerede begynt mens her begynner de på Mandag. Jepp sånn er det her. Akkurat nå … Continue reading "En av gjengen eller?"

2019-08-16 16:21 Nammm, cookies

Jeg vet ikke med dere men jeg er veldig glad i å bake og leke meg med oppskrifter, og teste ut og gjøre min egen greie med de oppskriftene jeg finner. Jeg hadde lyst å teste ut Amerikanske Cookies og fant denne her: https://www.regal.no/oppskrifter/kaker/smakaker/amerikanske-sjokoladecookies/. Men jeg kan jo ikke bare la det være sånn, det er … Continue reading "Nammm, cookies"

2019-08-16 09:27 Knallstart på dagen i dag

Goooood morgen folkens. Jeg våknet mye senere enn planlagt, men vet dere, det gjorde ikke noe, for jeg droppet dusjen og heiv meg rundt, for å så vaske , så nå kan vi gå helgen i møte med rent hus, eller nesten, for jeg har badet igjen men det er fort gjort.  Jeg tenker at … Continue reading "Knallstart på dagen i dag"

2019-08-14 17:23 Operasjon = latskap og feighet

I dag var guttungen på fotball trening og jeg valgte å vindushoppe i stedet for å sitte å se de trene, jeg var bestemt på at jeg ikke skulle noe annet enn det, og jeg klarte det jammen. Så tok jeg meg en rask tur på biblioteket for å sjekke ut noe greier og mens … Continue reading "Operasjon = latskap og feighet"

2019-08-14 11:52 Høst følelsen er her

Jeg vet ikke med dere men jeg syntes jeg kjenner tegn til høst ute. Det er passe kjøligere om kvelden, og litt mer tung luft. Samtidig med at det er herlig med dette skifte. Vi har ca 16 dager igjen av sommer måneden men jeg vet jo godt at september kan bli like flott om … Continue reading "Høst følelsen er her"

2019-08-14 11:23 Brød som metter

Jeg etterlyste en oppskrift på brød som metter ganske mye bedre enn kjøpebrød og finbrød og jeg fikk mange oppskrifter, og forslag, men mange av de var med ulike pose mix, noe som jeg bruker stadig men saken er den at jeg ville lage brød av det jeg hadde i skapet. Og jeg tenkte at … Continue reading "Brød som metter"

2019-08-13 12:11 Bærum 2019

I helgen skjedde det et angrep. Ikke et vanlig angrep men et angrep som blir betegnet som terror handling. Når var det sist en terror handling i Norge? JO Utøya. Hva kjennetegner begge disse? Jo det er norske , etnisk Norske som står bak. Nå skriver ikke jeg dette for å åpne … Continue reading "Bærum 2019"

2019-04-17 08:46 Starten

Hei. Velkommen til min nye blogg. Jeg har hatt blogg før men lagt det litt vekk. Mye fordi mange mente at jeg ikke var den som passet til en blogg, sånn gjorde meg trist men etter litt pause så tenkte jeg at ” Nei jeg hopper i det” Og nå som jeg har gjort så […]

2019-04-17 08:46 Starten

Hei. Velkommen til min nye blogg. Jeg har hatt blogg før men lagt det litt vekk. Mye fordi mange mente at jeg ikke var den som passet til en blogg, sånn gjorde meg trist men etter litt pause så tenkte jeg at ” Nei jeg hopper i det” Og nå som jeg har gjort så … Continue reading "Starten"

2019-03-22 11:58 Glem aldri

The secret key to success is focus on your own dream. En klok kvinne sa de ordene til meg, da jeg var i Canada for mange år siden. Hun var 99 år gammel, og jeg hadde mange gode samtaler med henne. Hun hadde vært eneste kvinnen i hennes familie som ikke hadde giftet seg for … Continue reading "Glem aldri"

2019-03-21 23:51 Nå skal jeg legge meg

Det er det som er planen. Egentlig tenker jeg for mye til å få sove. Av og til kjenner jeg at jeg vil åpne døra, løpe ut å rope JA!!!!! Men da blir jeg vel sperret inne, haha. Nei noen dager er sånn at man blir mer glad enn andre faget. Noen ganger når man … Continue reading "Nå skal jeg legge meg"

2019-03-20 14:47 Det trygge

I dag skulle jeg vært hos ei venninne. Jeg hadde gledet meg men sakte men sikkert begynte jeg å kjenne på en følelse i meg, en følelse av at jeg ikke hadde noe der å gjøre. For meg handler det om at jeg blir snart gal av å være inne, men….. jeg føler at det … Continue reading "Det trygge"

2019-03-20 10:45 Innkjøp

/ Reklame  Nelly.com/ Planen min var ikke å starte å shoppe, men så oppdaget jeg at jeg har jo  egentlig ganske mye i skapet men siden det var så godt utvalg i outlet delen til Nelly.com så heiv jeg meg rundt. Jeg tok sjansen når det gjaldt støvlene , fordi jeg har en ganske så … Continue reading "Innkjøp"

2019-03-19 20:33 Hva i alle dager skjer i verden?

Barn streiker for miljø, klima, og det å ta vare på det vi har nå, for vi vet ikke hva som ligger foran oss. Barn og konene  til IS krigerne vil hjem igjen, det er terror, man ser at folk dør som fluer men hva er det ellers som skjer? Jo svært få bloggere skriver … Continue reading "Hva i alle dager skjer i verden?"

2019-03-19 13:28 Gulerot brød

Hei. I dag har jeg en matlagings dag, hvor det står vegetar på menyen, og det betyr at jeg i tillegg til middagen skal ha gulerot brød. Jeg kom på etter at baksten var satt til heving at jeg burde hvis jeg skulle gjort dette skikkelig, ha laget trinn for trinn bilder men det har … Continue reading "Gulerot brød"

2019-03-18 22:59 Tanker på vei mot senga

Sakte men sikkert , tikker klokka mot midnatt,og jeg kikker  meg fornøyd rundt. I kveld er jeg glad og lykkelig. Jeg vet at det som ligger foran meg, at jeg ikke får tatt utdannelsen gjør at jeg kan sette meg ned i sofaen og si at jeg gir blanke F, men samtidig er det ikke … Continue reading "Tanker på vei mot senga"

2019-03-18 22:59 Jeg er den jeg er, ingen andre

Når jeg kom til verden…. ja for snart et halvt århundre eller så , ble jeg født inn i en verden med blanke ark og fargestifter, ja nesten som dette bildet her: og for hver dag som gikk, og nye ting ble en del av hverdagen min, så ble bildet sakte men sikkert fylt opp med … Continue reading "Jeg er den jeg er, ingen andre"

2019-03-18 16:51 Når drømmer må avbrytes, og ikke kan fullføres

Dette er et innlegg jeg kjenner sitter langt, ja langt og lengre enn langt inne for å kunne skrive ned, men jeg tenker at for meg handler det også om at jeg må få dette ned, og kanskje, ja bare kanskje blir det publisert eller at det blir liggende som et slags kladd innlegg, jeg … Continue reading "Når drømmer må avbrytes, og ikke kan fullføres"

2019-03-18 15:30 Vasker og vasker og vasker

Er det bare meg som føler at jeg vasker konstant eller at vi vasker konstant? Hei forresten. Håper dere har hatt en fin dag så langt, vet dere noe? Sola skinner her som bare det, og det er sinnsykt deilig. Det er bare som om det er våren som kommer sakte men sikkert frem nå, … Continue reading "Vasker og vasker og vasker"

2019-03-16 19:59 Baker jeg

Noen ganger har jeg lyst på et eller annet å spise  men jeg orker ikke veldig søtt, eller ikke potetgull i kveld, så jeg tente at jeg måtte bake litt.  Og jeg endte med cookies med sjokolade og peanøtt i. Jeg fant frem en oppskrift jeg hadde skrevet ned, jeg vet ikke hvor den kom … Continue reading "Baker jeg"

2019-03-15 09:13 Skal , skal ikke

God Fredag alle sammen. Ja da er det om noen timer helg, er dere klare for det da? Jeg vet ikke om jeg er det men på en annen side, helgen kommer enten man vil eller ikke. Har liksom ikke så mye valg der, det bare er sånn. Jaja ikke så mye å bekymre seg … Continue reading "Skal , skal ikke"

2019-03-14 21:31 Om å være lykkelig eller ulykkelig.

Hva gjør at du skal være lykkelig? Eller hva skal til for at du skal være det motsatte? Jeg fant en liste inne på Facebook , det var hos en av mine venner som hadde laget det. Retningslinjer for hvordan være ulykkelig? Klag på alt. Let etter feil hos andre og særlig hos deg selv … Continue reading "Om å være lykkelig eller ulykkelig."

2019-03-14 12:12 Ting begynner å falle på plass.

♥ Hei alle sammen♥ Da er vi mer enn godt  i gang med denne Torsdagen og jeg har brukt denne dagen til noe viktig for meg. Hva da? Jo jeg har enkelt og greit , ja kort sagt begynt å meditere. Ikke en sånn typisk sitte på matte med beina i meditasjonstilling men jeg tok … Continue reading "Ting begynner å falle på plass."

2019-03-12 12:32 I dag er invitasjonene kommet

/reklame Elite Foto( ubetalt)/ I dag ble jeg glad, fordi jeg hadde i forrige uke bestilt noen invitasjons kort til yngste mann sin konfirmasjon og skulle hente de i butikken på Lørdag, jeg hadde ringt elite foto for å forsikre meg om at de ville være klare til henting i butikken slik at vi kunne … Continue reading "I dag er invitasjonene kommet"

2019-03-10 12:23 På vei hjem.

Hei.  Sola skinner og det er et realt påskevær selv om vi ikke er i Påsken 2019 enda. Jeg håper dere har det fint hos dere og at dere kanskje sitter ute i solveggen, det kunne jeg tenkt meg men dessverre er jeg i baksete i bilen på vei hjem. Vi har tilbragt helgen på … Continue reading "På vei hjem."

2019-03-08 22:41 Gratulerer med dagen alle damer

Da er det nok mange som sitter å slapper av etter å ha gått i tog. Tenk at vi damer eller kvinner har fått vår egen dag, en dag som ikke gjør at vi er nødt til å være mamma eller kjæreste med noen for å kunne feire. Helgen brukes i Tønsberg og vi er … Continue reading "Gratulerer med dagen alle damer"

2019-03-05 09:55 Strikk med mening

Hei og god Tirsdag alle sammen. Jeg har lyst å fortelle om et prosjekt jeg har blitt med på. Det begynte egentlig i fjor, men jeg gav opp da jeg mistet litt av gleden av å strikke. Men uansett nå er jeg i gang igjen.  Dette er på vi til å bli et baby teppe. Jeg … Continue reading "Strikk med mening"

2019-03-04 17:31

Hei alle sammen. Da er det jammen kvelden allerede. Ja i dag har det vært en sånn farte dag for meg, jeg har kost meg masse. Etter legetimen så bestemte jeg meg for å ta meg en tur til en av byens negledamer. Jeg har jo egentlig en fast men så fikk jeg en forespørsel … Continue reading ""

2019-03-04 07:57 God morgen alle sammen.

Da er det en ny dag her, og hos dere også. Håper dere har det bra, jeg skal ikke klage, kanskje fordi jeg har lagt bak meg en natt med søvn, som varte mer enn 1 time. Håpet var at jeg kunne i dag si at hundene hadde sluttet å hoste men det kan jeg … Continue reading "God morgen alle sammen."

2019-03-03 17:38 Familie

Familie er noe man blir født inn og ikke kan velge. Man har liksom ikke noe valg for når man kommer ut i verden så  er det jo sånn at man får tildelt en mamma og kanskje en pappa, og mulig at man har en søster eller en bror. Mao man får tildelt noen. Men … Continue reading "Familie"

2019-03-01 12:12 Host og hark

Da er det Fredag folkens. Det betyr at om noen timer begynner helgen, for alle. Og for noen er dette siste innspurten på vinterferien. Og vi er også i Mars måned. Det betyr at vi er i gang med årets aller første vår måned. Hvor herlig er ikke det liksom?? Jeg kjenner at jeg er … Continue reading "Host og hark"

2019-02-27 20:11 I dag…….

I dag er det en sånn dag der jeg gjentatte ganger har satt meg ned foran pc for å skrive et innlegg, men så er det som om hjernen er skrudd av. I dag er det en sånn dag der jeg er helt blank. Og alt jeg får frem er bare babbel. Jeg har egentlig … Continue reading "I dag……."

2019-02-24 13:35 Bakedag

Søndag folkens!!!! Ja da er helgen mer eller mindre over, for dere som er på hytta så er dere kanskje på vei hjem fra vinterferie, mens andre er kanskje på vei til hytta eller noe slikt siden noen deler av landet ( som her på Vestlandet) begynner vinterferien sin nå. Andre har kanskje ikke den … Continue reading "Bakedag"

2019-02-23 08:37 Hei hvor det går.

God Lørdag…. Jeg forstår ikke helt hva jeg tenker på å i dag men jeg har bestemt meg for at det er jo husarbeidets dag i dag. Ikke at det er spesielt møkkete men…… cluet er at det er gjørme ute, og hundene graver så kommer de inn……… Ja det er en slags runddans dette. … Continue reading "Hei hvor det går."

2019-02-22 20:36 Fredags kvelden.

/reklame Biltema/ Hei. Da er det jo sånn at  helgen kan begynne eller den har begynt. Jeg håper dere har hatt en fin dag. Og ikke minst at dere er klar til helg. Den kommer jo enten man vil eller ikke , det er jo ukas gang. Men jeg håper at dette blir en fantastisk … Continue reading "Fredags kvelden."

2019-02-22 10:17 Tanker

Dette innlegget skrives fra mobilen min fordi jeg på den måten kan gå frem og tilbake mens jeg tenker. Da får jeg jo trim samtidig. Jeg tenker litt på bloggen, litt på hundene  og litt på alt egentlig. Jeg tenker på hvem jeg er i dag kontra den jeg en gang var. Ja hvor mye … Continue reading "Tanker"

2019-02-22 09:07 Sms som kom

Det kom en sms til meg. En sms som fortalte meg at den andre personen, ja den som sendte sms hadde kommet til et valg.  Og at valget ville innebære at jeg ikke lengre var på vennelisten på Facebook, eller faktisk var jeg blokkert på facebook da vi ikke lengre kunne ha kontakt. Sms som … Continue reading "Sms som kom"

2019-02-21 16:50 Av og til

Av og til er det viktig for meg å ha det jeg kaller en meg dag. Grunnen til at jeg trengte det var at jeg for et par dager tilbake fikk en tlf fra en person som gjorde at jeg måtte tenke veldig. Og sammen med det andre jeg tenkte på så bestemte jeg meg … Continue reading "Av og til"

2019-02-20 10:32 Akkurat sånn.

God formiddag. Jeg håper dere har en god dag. Jeg har vel  på en måte det, i dag er det en sånn rusle rundt i ulldressen dag. Men sånn er det vel noen dager.  Kroppen min hyler av smerte i dag, jeg har en rygg som plager meg. Men men  sånn er det noen ganger. Jeg … Continue reading "Akkurat sånn."

2019-02-19 07:03 God morgen verden.

God morgen alle sammen. Dagen i dag begynte veldig tidlig for meg, sånn ca 4 timer for tidligt da en liten venn som heter Link altså denne karen bestemte seg for å starte dagen. Etter å ha vekt meg et utall ganger, så var det like greit å stå opp men da gikk han å … Continue reading "God morgen verden."

2019-02-18 19:46 Ferdig for i dag.

Da er jeg så klar for å slappe av med tekopp, og forhåpentligvis en film på tv. Mannen har pusset vinduer, Og vasket badet, det vil si jeg har vasket gulvet der men ellers har han tatt den delen. Mens andre tar helgevasken, så har jeg heller tatt den i dag…. jaja det hadde jeg … Continue reading "Ferdig for i dag."

2019-02-18 11:10 Taushetsplikt ogmenneskeverd

God mandag alle sammen. Håper dere er klare til en ny og flotte dag, det er jeg. Akkurat nå har jeg bare en hund hjemme fordi…. jeg får besøk i morgen av noen folk, jeg driver jo å skal ordne flytting av han mellomste min, og da er det jo sjekk av det ene og … Continue reading "Taushetsplikt ogmenneskeverd"

2019-02-17 14:04 Restemiddag.

God Søndag. Håper det går bra med dere. Her er det stille og rolig. Disse bildene forteller vel sitt tenker jeg. Vel vel i dag har vi restemiddag, når jeg tenker meg om så har vi hatt det i går også… saken er den at på Fredag hadde vi pølse og pasta. Så var jeg så … Continue reading "Restemiddag."

2019-02-14 11:17 Dagens innkjøp

/ reklame for Lindex/   La meg bare si en ting. Jeg skriver ikke dette fordi jeg har fått betalt, nei tvert i mot jeg har måtte betale for å gå i denne buksa,  God formiddag. Ja da er det jammen torsdag igjen og jeg må si at jeg er så klar for helgen, men … Continue reading "Dagens innkjøp"

2019-02-13 18:56 Kvelden har senket seg

Og med det roen. Det er rart hvor fort timene bare farer av sted og man bare vet at øyeblikket er noe man skal ta vare på. Fange øyeblikket kan man si. Jaja det er sånn det er. Lysene er tent og jeg kose meg med både latte og pepsi max. Det er en ren kosekveld … Continue reading "Kvelden har senket seg"

2019-02-12 19:58 Stille og rolig

Men jeg sitter her foran pc så kommer det noen merkelige snorkelyder, og jeg kikker bort… da er det dette synet som møter meg. De er nå herlige her de ligger, alle sammen, så jeg blir sittende å kikke på de, og smile for meg selv, det er deilig når det er sånn. Og i … Continue reading "Stille og rolig"

2019-02-11 21:06 Vi lever her og nå

Har du tenkt på det? At vi lever her og nå, at vi ja vi lever i morgen men vi lever her og nå. Hva som venter i morgen vet man jo ikke, for selv om man legger planer eller skal jobbe eller skole eller… ja hva som helst, så vet vi jo ikke hva … Continue reading "Vi lever her og nå"

2019-02-11 17:49 Den teite Sjokoladen

(Bildet er lånt fra Wikipedia.)   Dette er min store fiende. Uansett hvor bestemt jeg er for å ikke kjøpe den når jeg er på butikken så er det som om den roper på meg, ” kom å kjøp meg, spis meg, jeg vet at du elsker meg” Skjønner dere problemet? Jeg tror ikke jeg … Continue reading "Den teite Sjokoladen"

2019-02-11 10:54 Så lett å bli oppslukt av nettet

God Mandags morgen!!! Jeg vet ikke med dere men jeg har oppdaget at det å sette seg ned med pc er ikke en smart ting å gjøre, ikke når man har 1000 ting som må gjøres. Det er noe med at det sluker en rett og slett opp i et eller annet. Jeg prøver å … Continue reading "Så lett å bli oppslukt av nettet"

2019-02-10 13:04 Da har han reist

Toget har kommet og gått, en gutt var her men er vekk. Tilbake står jeg å ser etter de.. Kunne jeg ha ropt de tilbake, kunne jeg stoppet  verden der og da hadde jeg gjort det. Tilbake står jeg med tomt hjerte og en blandet følelse av  glede og sorg. Jeg vet at det hørtes … Continue reading "Da har han reist"

2019-02-09 22:16 Da er det kveld her.

Er dere fornøyd med dagen i dag da? Har dere hatt utbytte av dagens mange timer? Her er det tipp topp tommel opp, vi har faktisk akkurat kommet inn fra en forblåst tur med hundene og det medfører jo at de ligger å snorker godt i sofaen. mens jeg sitter her med tekoppen, med brune … Continue reading "Da er det kveld her."

2019-02-09 10:11 Bakedag

I dag er det en sånn dag der jeg planla så mye men dessverre er det sånn at ting ikke alltid går etter planen. Men baking ble det i dag, noe som er veldig greit til tider. Det som er deilig med baking er jo at man faktisk får tankene over på noe annet. Min … Continue reading "Bakedag"

2019-02-08 23:11 Morsdag.

Kjære mamma.  I dag er det Fredag, det betyr at om 2 dager er det morsdag. Og jeg er ikke der sammen med deg for å feire dagen. Men da jeg kom hjem i kveld, så ble jeg sittende under ullteppe og med en tekopp. Og jeg tenkte litt på deg, hvor mye du har … Continue reading "Morsdag."

2019-02-08 21:08 Hjemme

Noen ganger er det bare så fantastisk å kunne kryp under teppet, etter å ha spist og kost seg med et okay Taco måltid etter å ha sittet i bilen i mange , mange ja det føles som en uendelig strøm av timer, men man vet at man kommer frem til målet, en eller annen … Continue reading "Hjemme"

2019-02-08 15:02 På veien hjem.

” Ååå jeg hater kø“ kommer det fra junior som sitter bak rattet. Her står vi i kø å stamper. Snart halvveis liksom selv om minuttene svever i vei, og vi sitter nå her. Føles som om vi sitter på stedet hvil, men vi gjør egentlig ikke det. Vi er på vei hjem. Junior ville … Continue reading "På veien hjem."

2019-02-07 05:46 Da var det jo morgen allerede.

God morgen…… adle sammen som de sier her. ‘ Håper dere , når dere kommer dere ut av senga, har lagt en god natts søvn bak dere og at dere tar dere tid til en god frokost, eller en kopp kaffe/ te før dere rusher videre, det er viktig for det første og hva er … Continue reading "Da var det jo morgen allerede."

2019-02-06 21:17 Har ikke lyst å reise

Her sitter jeg da. Mannen min er å fikser bilen så den er klar til i morgen, men jeg sitter her og kjenner på en følelse jeg ikke har kjent på veldig lenge. Jeg vet at det er viktig at jeg reiser men…. jeg har ikke lyst til å reise. Men jeg vet ikke jeg. … Continue reading "Har ikke lyst å reise"

2019-02-05 11:42 Trening er viktig

/Reklame for www.sport4you.no/ Nå har jeg utsatt treningen alt for mange ganger, jeg har hatt 10000 vis av unnskyldninger. Og jeg som liksom skal satse på en PT utdanning… haha, det er som om jeg bare tuller liksom. Hvem vil ha en treg, dvask og lite treningsvillig PT liksom? Vel jeg skal nå gjøre mitt … Continue reading "Trening er viktig"

2019-02-04 21:05 Det handler om å tørre å satse

I kveld var jeg en lynrask tur på butikken, og der treffer jeg en  fysioterapeut som også  blogger og som har svært gode blogginnlegg og jeg tenkte at nå tar jeg sjansen å tar en rask hilsen til han. Her er bloggen hans:  http://www.larszachariassen.no/ Han har mange bra poeng, og han viser at hvis man tør … Continue reading "Det handler om å tørre å satse"

2019-02-04 17:31 Ydmyk og takknemlig

Jeg er heldig. Heldig som har en fantastisk mann, 3 egne barn og 2 bonusbarn . Og 3 herlige hunder. Jeg er ydmyk og takknemlig. Jeg tenker på de som hver dag strever, enten på grunn av sykdom eller kronisk pengemangel.  Jeg er heldig fordi jeg til tross for alt sammen som er, alle de … Continue reading "Ydmyk og takknemlig"

2019-02-04 12:27 Ikke akkurat drømmestart på uka.

/ Genser fra HM/ God Mandag formiddag…… Håper dere har sovet godt, det fortjener dere. Jeg har vel vært mer eller mindre våken i hele natt, men men sånn er det. Jeg har en del å tenke på, og sammen med at det ble fryktelig trangt i senga så ja det blir som det blir. … Continue reading "Ikke akkurat drømmestart på uka."

2019-02-03 22:11 Hva definerer et menneske?

Hvis du skulle svare på spørsmålet som overskriften sier? Hva ville du ha skrevet som viktige punkter?  Vi er alle forskjellige og alle har vi gjort opp våre tanker om menneskeverd en eller annen gang i løpet av livet, det er jeg ganske så sikker på at jeg ikke er den eneste som har gjort. … Continue reading "Hva definerer et menneske?"

2019-02-03 17:45 Second hand

I dag har jeg lyst til å skrive et innlegg om gjenbruk. Slå et slag for gjenbruk rett og slett. Du da? Du som leser denne bloggen, hva tenker du om gjenbruk? Da jeg var ung så var det ikke aktuelt for meg å arve klær , jeg var ikke den som var opptatt av … Continue reading "Second hand"

2019-02-02 23:51 Mitt nye livsvalg

Jeg har sittet hele ettermiddagen og kvelden og tenkt. Tenkt litt på det som jeg har bak meg og det som ligger foran meg. Jeg vet at jeg har mer å gi enn det jeg får gitt i dag. Jeg vet at jeg har noe å kunne gi til andre, og jeg har lyst til … Continue reading "Mitt nye livsvalg"

2019-02-01 19:01 Takk for nå januar og stegene er tatt inn i Februar.

Ja alle sammen. Har dere tenkt på dette, vi er ferdig med Januar- årets første måned, og inn i neste. Tiden flyr. Jeg vet ikke helt om hva jeg skal syntes om det, men vet dere, vi går fort mot vår. Og jeg tenker at det er vel sånn at enten man vil eller ikke … Continue reading "Takk for nå januar og stegene er tatt inn i Februar."

2019-02-01 18:40 Jeg hater……

Planen var å skrive et velkommen Februar innlegg men jeg har ikke helt bestemt meg for hvordan forme det, så derfor lager jeg dette her, fordi jeg er frustrert og irritert… ikke det smarteste å lage innlegg da men jeg gjør nå det. Jeg er ikke en person som går rundt å hater, men akkurat … Continue reading "Jeg hater……"

2019-01-31 21:57 Den andre parten

Når man kommer inn i et forhold hvor det er barn i bildet, ja som en del av ” pakka” så er det stort sett sånn at det er en  mamma eller en pappa i bildet fra før. Og det er ikke alltid like greit for den ” Nye” å forholde seg til den ” … Continue reading "Den andre parten"

2019-01-31 19:41 I dag

Når jeg løp på tredemølla med tunga ut av munnen, og ned på knærna så tenkte jeg,stille for meg selv” Hvem gjør  jeg dette for, ja sånn egentlig?” Og jeg smilte litt for meg, når jeg ser meg selv stå foran speilet på badet, ser på puppene som bare henger der, så tenkte jeg at … Continue reading "I dag"

2019-01-30 22:34 Natta

Etter å ha sovet lik null i natt , kjenner jeg at jeg har et akutt behov for søvn, jeg har en del å gjøre i morgen som gjør at jeg må tidlig opp, hundene må få tur i morgen enten jeg orker eller ikke. Jeg føler at de ikke har behovet dekket i dag … Continue reading "Natta"

2019-01-30 13:03 Mine tanker i en ME debatt

Det raser igjen en debatt i Norge, 2 sider står mot hverandre, begge mener at de har svaret, begge sider mener at de skal bli hørt, den ene siden representerer de ” faglige” og den andre siden kan man si representerer pasientgruppen. Det er ikke lett fordi diskusjonen handler ikke om kreft eller slike sykdommer … Continue reading "Mine tanker i en ME debatt"

2019-01-29 19:01 Når man ikke vet hvor man skal vende seg

I kveld er det en kveld hvor tankene mine farer alle steder. Jeg har tenkt masse,og jeg tror ikke jeg er ferdig å tenke. Jeg tenker på hva som skjer  i livet akkurat nå. Hvor mannen ligger i drømmeland sammen med hundene. Jeg kjenner at jeg på mange måter kunne tenke meg en ny start, … Continue reading "Når man ikke vet hvor man skal vende seg"

2019-01-29 10:55 Det snør , det snør….

tiddelig bom, det snør det snør… ja tenk det gjør det. For et vakkert syn ute, snøen som daler ned, livet kjennes utrolig godt ut. Og jeg har de sykeste drømmene for tiden, jeg vet at det å drømme er sinnets måte å jobbe seg igjennom inntrykk og tanker. Så derfor blir det nok litt … Continue reading "Det snør , det snør…."

2019-01-28 16:40 Vakker kald dag, Stavanger her er jeg!!

Jeg vet ikke hvorfor bildene havner på siden her, men de gjør nå det, jaja, er ikke alltid ting vil samarbeide har jeg oppfattet. Jeg var en tur i Stavanger i dag fordi jeg skulle til legen, og det var også sånn at legen også ble litt småbekymret. Jeg hadde jo sagt til meg selv … Continue reading "Vakker kald dag, Stavanger her er jeg!!"

2019-01-27 17:12 Klumpen

I dag kjenner jeg at jeg er stresset og nervøs. Jeg søker trøst i tekoppen og sitter å blar meg igjennom side opp og side ned på nyheter, men tankene er slettes ikke der, jeg får vel egentlig ikke med meg det jeg leser. Jeg kjenner at jeg er urolig. Hvorfor? Jo forklaringen er at … Continue reading "Klumpen"

2019-01-26 23:19 Da tror jeg at jeg sier natta.

Jeg tror jeg må komme meg i seng. I morgen er det en ny dag. ❤️❤️❤️ Jeg gleder meg til å komme meg under dyna og så legge meg tett inntil mannen i mitt liv. Jeg elsker å ta vare på de gode minnene som dagene bringer. Og jeg syntes det er viktig at man … Continue reading "Da tror jeg at jeg sier natta."

2019-01-26 20:32 Frykten.

Jeg kjenner at jeg må skrive av meg noen tanker. Jeg føler at det er det jeg bør akkurat nå, da hodet henger på skakke og jeg kjenner at frykten min renner litt av meg. Jeg vet ikke hvorfor jeg er bekymret egentlig. Men jeg er nå det.  Jeg har i mange år slitt med … Continue reading "Frykten."

2019-01-26 12:39 Hallo på en Lørdag

Dere kan tro at jeg var overlykkelig da jeg våknet( for en del timer siden) og så at regnet som kom i går, og som ble til snø ikke hadde noen betydning for snøen som lå på bakken. Jeg tenkte at jeg skulle rote meg ut i hagen  å ta noen bilder, men jeg kjenner … Continue reading "Hallo på en Lørdag"

2019-01-25 21:36 Jeg bare elsker

/Reklame for Ellos/ Jeg var ikke så gammel da jeg lærte at ordet elsker er ikke noe man bare bruker om relasjon i mellom mennesker. Men den brukes også som når man opplever noe knallbra. Som f.ex når snøen er på bakken, det snør og man kjenner lukten av snø. Jeg oppdaget at jeg ikke … Continue reading "Jeg bare elsker"

2019-01-24 19:45 Skikkelig møkka dag

Noen ganger er det en real dritt dag. I dag hadde jeg en sånn dag, jeg tenkte at jeg er veldig glad for at jeg kunne ta på meg dette her:  Buksa er gammel, og genseren kjøpte jeg på salg. Kjekt med salg altså. Men uansett så har dagen vært ganske så dritt, men men det … Continue reading "Skikkelig møkka dag"

2019-01-24 13:32 Frem og tilbake er ikke like langt

Visste du det? At frem og tilbake ikke nødvendigvis er like langt, men kanskje lengre enn langt eller kortere enn man trodde. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn men det jeg vet er at jeg er tilbake her. Jeg fant liksom ikke noen annen plattform å hoppe av toget på. Det var liksom her … Continue reading "Frem og tilbake er ikke like langt"

2018-12-31 09:06 Takk for meg

Her er det innlegget jeg har gruet meg til så mye å skrive. Jeg vet ikke hvorfor fordi at jeg rett og slett kommer sikkert til å angre men je hopper i det. Jeg har hatt noen dager bak meg som har vært veldig tøffe, spesielt på det personlige plan, ikke mye med andre å … Continue reading "Takk for meg"

2018-12-27 05:12 Planer endrer seg.

Jeg sitter her å venter på at P skal stå opp, han er ikke det man kan kalle en morgenfugl, han ligner på meg der, men dessverre har han ikke noe valg, fordi vi må ut å reise. Vi har mange, mange timer foran oss i bil. Aller helst ville vi ha reist direkte til … Continue reading "Planer endrer seg."

2018-12-26 13:29 Jeg skal gå….

I mot mine egne ” regler” Ja jeg skal det, enda jeg har vært veldig bastant. Men jeg skal vise dere et bilde. Dette bildet. Jeg har sagt at jeg ikke skal vise bilde av mine unger her inne men det er en grunn for at jeg viser det. Dette bildet ble tatt i går, det … Continue reading "Jeg skal gå…."

2018-12-26 11:26 Julen for meg

I dag er det 2 juledag, vi har hatt juletreet oppe siden 22, og jeg ser at det står der like flott enda, mens jeg tenker på at det hadde stått enda finere ute i skogen. Men men vi har nå tatt det inn. Så jeg nyter synet av det.Okay dette er tatt i mørket … Continue reading "Julen for meg"

2018-12-22 22:08 Endelig………

Etter noen strevsomme uker og livet har endelig kommet på beina igjen fordi influensa har sluppet taket, og jeg er tilbake på vakre Jæren så kan man si at jeg er klar for å ta fatt på julen. Okay, jeg har ikke bakt enorme mengder julekaker, jeg henger etter noe så enormt i forhold til … Continue reading "Endelig………"

2018-12-19 12:35 Savnet er der.

I dag har jeg hatt hodet fullt av tanker.  Jeg har snakket med den ene og den andre, jeg har prøvd å få ting til å bli som jeg tenkte og jeg kom nesten i mål. Men jeg gleder meg til jeg er tilbake der jeg hører hjemme, tilbake til normalt liv, tilbake der man … Continue reading "Savnet er der."

2018-12-18 11:00 Helt ærlig blogg.no

Her sitter jeg og gruer meg hver dag til å starte å skrive i bloggen min. Og hvorfor det? Det er jo for det første ingen som tvinger meg til å blogge og det er ikke farlig. Så hvorfor? Jo svaret er at jeg har ikke noe i mot blogge men jeg føler at dette … Continue reading "Helt ærlig blogg.no"

2018-12-16 20:36 Hjemme igjen

Med hodet fullt av tanker og et hjerte som gråter av stolthet så er jeg eller vi kommet hjem. Det  har vært en fantastisk helg, med mye glede, utrolig nok absolutt ingen krangling og alle var fornøyde igjennom hele helgen, og hva mer kan man da kreve?  Vi har snakket mye sammen, vi har grått … Continue reading "Hjemme igjen"

2018-12-13 22:59 Når verden snur en annen vei

Av og til tar livet andre veier enn man trodde. Da jeg vokste opp var menigheten alt for meg, det var der jeg følte meg trygg, det var der alle vennene mine var. Eller jeg trodde det var venner. Når jeg stoppet opp en periode som ungdommer og oppdaget at jeg ikke hadde så mange … Continue reading "Når verden snur en annen vei"

2018-12-13 19:01 Sen middag

I dag dro vi av sted for å kjøpe de siste gavene som skulle sendes, og så hadde jeg veldig lyst å reise tilbake til julemarkedet, da jeg var på jakt etter et glutenfritt brød, og det visste jeg at de solgte der og håpet at de hadde mer igjen. Så vi tok med oss … Continue reading "Sen middag"

2018-12-13 13:34 Nei ikke igjen.

Her kommer jeg fra sykehus og så skal eg logge på, da er det over på en ny plattform, sikkert greit det, men alle innleggene er vekk, og til og med de jeg skrev i går. Hva skjer liksom?  Jeg kjenner at jeg vurderer å bytte blogg sted altså men jeg skal nå gi det … Continue reading "Nei ikke igjen."

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.