Baresteinar

Tid Innlegg
2019-03-31 20:58 Hannåsvollen Gård #interiør

I dag har det vært en flott dag her i sør. Sola har skint, men vinden har vært til stede den også. Alt i alt en flott siste dag i mars. I morgen er det april og jeg forventer meg enda mer vår. I dag har vi hatt en koselig tur til Hannåsvollen gård. Det … Continue reading "Hannåsvollen Gård #interiør"

2019-03-30 13:23 Brunei, helvete på jord? #homofobi

Jeg blir skremt, redd og utrolig sint når jeg leser om Brunei sin behandling av homofile. Også andre ting, men spesielt homofile. Dette skremmer meg i og med at jeg selv er homofil og vet at sexuell legning er noe man er født med. Fra 3. april introduserer det islamske monarkiet Brunei dødstraff ved steining … Continue reading "Brunei, helvete på jord? #homofobi"

2019-03-29 16:15 Kanskje det blir påskekyllinger.

Nå er det på tide og sette i gang rugemaskinene. Vi har fått noen egg til ruging siden vi ikke har så mange høner selv. Utrolig flott med slike venner som tilbyr og hjelpe. I år skal vi også prøve å ruge ut en ny sort, vaktler. Jeg har snakket om å ha noen vaktler, … Continue reading "Kanskje det blir påskekyllinger."

2019-03-28 22:29 Det gikk bra, ingen smerte!

I dag har jeg vært og tatt kortisonsprøyte i skulderen. Spennende å følge med på UL skjermen og se hvordan de stikker nålen for å ikke treffe uønsket plass. Jeg fikk se hvordan de manøvrerte nålen utenom sener og muskler. Jeg kjente kun et lite stikk og det var ikke ubehagelig i det hele tatt. … Continue reading "Det gikk bra, ingen smerte!"

2019-03-27 21:03 Ugler er kule! #interiør

I ettermiddag var vi en tur til hestene. På vei opp til Evje måtte jeg innom Interflora. De har veldig mye fint.       Jeg fant jo selvfølgelig noen ting jeg ville ha. Den ugla på første bildet var utrolig fin, men den får vente til en annen gang. Jeg fant en annen ugle … Continue reading "Ugler er kule! #interiør"

2019-03-25 20:37 Som et puslespill! #interiør

Stua får stadig nye elementer. Da vi var på IKEA på lørdag så vi også på det spisebordet vi ønsket oss. I går da jeg satt på finn.no poppet det jammen meg en annonse med et slikt bord for salg. I annonsen var det bord + stoler. Stolene var fine, men ikke helt det vi … Continue reading "Som et puslespill! #interiør"

2019-03-24 11:00 Ikke meningen å gi deg en kald skulder!

Ja ja, så var dommen satt. I denne uka var jeg til fysioterapeut sammen med fastlege. Jeg gjorde noen øvelser og de så på ultra lyd av skulderen. To fysioterapeuter og fastlegen konkluderte med frozen shoulder. Ikke meningen å gi deg en kall skulder, men jeg har frozen sholder… he he he! 🙂 Jeg har … Continue reading "Ikke meningen å gi deg en kald skulder!"

2019-03-23 21:50 #nystue #pågang

Etter en utrolig koselig kveld i går fredag var det Boligmessa som var planen i dag. Vi skulle også hente en del stoler til treningslokalet. På boligmessa var det noen gode tilbud, men ikke nok til og friste. Egentlig ganske kjedelig boligmesse. Mange stands men lite utvalg på dem. Vi til heller turen til IKEA … Continue reading "#nystue #pågang"

2019-03-21 13:56 #altformyeågjøre

Denne uka har vært heftig. Masse møter på jobb og en del møter privat, treninger og arrangement om kvelden hver dag. I morgen skal vi ikke noe, da kommer det noen gode venner til oss og det gleder jeg meg til. Selv om uker med tett program egentlig ikke gjør meg så mye så kjenner … Continue reading "#altformyeågjøre"

2019-03-18 22:01 We are the winners!

Ja, på denne helgens utstilling var våre hunder og vår kennel vinneren. Vi tok det vi kunne ta, alder stopper å få tildelt CACIB. Vi fikk med oss hjem BIR og BIM og begge certene 🙂 Oppdrettet vårt fikk HP og en super kritikk.   Slike dager gir noen utrolige opplevelser, også følelsesmessige. Stolthet og … Continue reading "We are the winners!"

2019-03-15 22:39 Klar, ferdig, gåååå…..

Ja da er alt klart til i morgen. En lang men flott dag er over og jeg kjenner spenningen er i kroppen. I helgen er det NKK Norsk Kennel Klubb) sin internasjonale utstilling i Kristiansand og NKK Agder er teknisk arrangør. I kveld har noen av oss i styret hatt en produktiv kveld med å … Continue reading "Klar, ferdig, gåååå….."

2019-03-14 22:07 3 nøtter til askepott og 1 til meg! #interiør

I dag hadde jeg litt tid mellom jobb og kveldsoppdrag. Etter jobb kjørte jeg bort på Tangvall (Søgne) og kjøpte en baguett på bakeriet. Etter på ble det en tur og kikke litt i butikker. Aldri lurt å kikke….. hvertfall ikke hos Nille. Jeg kom jo selvfølgelig forbi Nille og døren ropte på meg. Lydig … Continue reading "3 nøtter til askepott og 1 til meg! #interiør"

2019-03-11 15:53 Sykemeldt!

jepp jepp… da ble det en liten sykemelding, 40%. Har vært hos legen i dag, tatt ultra av skulderen og der var det værskeansamling i en slimpose. Den ligger og trykker på noen nerver og det er ikke godt. Jeg fikk sykemelding for 12 dager nå i starten og skal tilbake til tirsdag for å … Continue reading "Sykemeldt!"

2019-03-10 23:48 Comback!

De siste dagen har vinteren gjort et aldri så lite comback. Ikke at det gjør så mye, man kan heller ikke forvente at våren kommer i februar/mars. Fastelavensria er det noen som snakker om, den kommer alltid. I dag har vi hvertfall hatt en flott søndag. Sola har varmet og det har vært en avslappende … Continue reading "Comback!"

2019-03-09 17:18 Denne hadde jeg lyst på!

Nå er det noen dager siden jeg har skrevet, det har sine grunner som jeg ikke tror jeg vil dele enda. Vi har det greit, kanskje blir det litt mer fremgang på oppussingsplanene også. Jeg har jo solgt leiligheten, men det tok jo flere uke før oppgjøret var klart, men nå kan vi planlegge litt … Continue reading "Denne hadde jeg lyst på!"

2019-03-04 20:01 Craving…

Nå er det jammen meg lenge siden. Har hatt så utrolig lyst på, men ikke fått tid. Har kjent på cravingen oftere og oftere…. I går fikk jeg det. I går bød muligheten seg, jeg fikk spist SUSHI! Det var himmelsk godt. Vi har flere sushi steder i Kristiansand, Foodasylum gikk konk og har … Continue reading "Craving…"

2019-03-03 22:49 En eldre dame med verdighet!

I helga, eller siden onsdag , har vi hatt Pippi på besøk. Pippi er min Dalmatiner, men hun bor hos mine foreldre. De overtok henne for fem år siden og før det passet de henne en del etter at Hunden de hadde døde. Den var også min som de overtok. Pippi blir 13 år i … Continue reading "En eldre dame med verdighet!"

2019-03-01 15:55 Spring is on!

Weeee… nå er det vår. 1.mars og første vårmåned, og hvilken velkomst. Sola skinner, det var isfritt på bilen og jeg ble møtt med fuglesang da jeg gikk ut døra i dag morges. Til og med hakkespetten har begynt å jobbe. Fuglene har sunget noen dager, en utrolig deilig lyd. Det er meldt om litt … Continue reading "Spring is on!"

2019-02-28 14:04 My first time!

My first time and I did great!!! wohoooo…. Jeg fant denne oppskriften på mat prat og tenkte at det vil jeg lage til barna på SFO i dag. Fant frem det vi hadde og fikk en oversikt over det vi trengte fra butikken. I 30 minutt er jeg sammen med en elev og vi dro … Continue reading "My first time!"

2019-02-26 21:55 Konkurranse!

Nå har jeg en konkurranse gående på min hundetrening side, Firbeint. Camilla’s Hundevelvære har sponset gavekort på bad, føn og kloklipp. Camilla’s Hundevelvære finner du i Vågsbygd i Kristiansand. Hun er nyoppstartet å holder på og ta utdannelse som hundefrisør. Camilla har allerede opparbeidet seg en god kundekrets, hun har selv en Stor Puddel. Hun … Continue reading "Konkurranse!"

2019-02-25 22:55 Nytt hus!

Må si jeg ble veldig fornøyd etter maling av alle veggene i stua. Når noen skaper og pynteting kom på plass ble det ekstra fint. Jeg har puttet en god del pynteting på loftet, mulig noe kommer frem ved en senere anledning. Nå har jeg lyst på noe nytt. Noe har jeg byttet plass på, … Continue reading "Nytt hus!"

2019-02-24 22:03 Et gløtt av vår!

I helga har vi hatt sånn tålig vær her i Sør. I dag var det som og varmt. Hundene koser seg i sola og det gjør jeg også. Får litt mer energi når sola skinner. Snøen smelter og bakken kommer frem. Nå er vi på vei inn i en ny periode, vi har fått et … Continue reading "Et gløtt av vår!"

2019-02-21 13:59 Ny runde med malerkosten!

i dag har jeg tatt ferie, to dager vinterferie. Dagen i dag var planlagt til å male litt mer i stua. Veggen med vinduer skulle gjøres ferdig. Og igjen ble det litt mer 🙂 Er jo ganske moro å se resultater så det ble også gjort ferdig under trapp og i innhukket ved ovnen. Det … Continue reading "Ny runde med malerkosten!"

2019-02-20 21:58 Drikkeglasset du bare måååå ha!

Jeg drikker ikke så mye te nå som jeg gjorde for noen år siden, men når jeg drikker te har jeg de beste glassene ever. Pavina dobbeltvegget glass, fra Bodum. De er helt konge å drikke varmt fra. Om det er te, kakao, kaffe så funder disse glassene utrolig bra. Glasset kan holdes i uten … Continue reading "Drikkeglasset du bare måååå ha!"

2019-02-19 19:07 Alle prøver er positive!

Phuuu… nå kan jeg puste ut og vi kan jobbe videre. Nå er alle prøvene klare og alle er utelukkende positive. Kela som var hos Mandal Smådyrklinikk for en liten stund siden er frisk som en fisk. du kan lese innlegget om da Kela var hos veterinæren HER. Resultatene er: HD=A AD=0 MDR1=+/+ DM=N/N. Alt … Continue reading "Alle prøver er positive!"

2019-02-17 17:26 Ikke helt til topps, men en fin dag! NKK Bø 2019

I dag eller i natt ringte klokka 03.30. Slumret fem minutter før jeg stod opp. Gikk rett i dusjen for å våkne. Christopher var oppe noen minutter før meg og hadde allerede fått ut noen hunder til lufting. 04.10 var vi i bilen og på vei til NKK Bø og Nordic hundeutstilling. Turen opp gikk … Continue reading "Ikke helt til topps, men en fin dag! NKK Bø 2019"

2019-02-16 22:32 Stelledag!

I dag har vi ikke gjort så mye annet enn å stelle hunder + pakket bilen. I morgen, eller i natt, suser vi til Bø i Telemark og Telemarkshallen. Vi skal på årets første hundeutstilling. NKK Bø, starten på en ny sesong. I dag har vi altså stelt hunder. Vi skal ha tre hunder med … Continue reading "Stelledag!"

2019-02-14 21:14 Æ trodde æ skulle døøø!

I dag morges hadde vi sånn passe med tid. Vi fikk luftet hunder og tatt vårt eget morgenstell. Christopher har vært opp samtidig som meg de tre siste morgenene og reist opp i stallen. Han har gått trent hestene godt og i dag satt han i vogn bak Frøya for første gang. Christopher har jobbet … Continue reading "Æ trodde æ skulle døøø!"

2019-02-10 22:25 Moro med god respons!

I dag har jeg hatt min andre treningskveld med utstillingstrening. Mange som deltar og bare positive tilbakemeldinger, det er utrolig moro. Om noen ønsker noe annet eller at det gjøres på en annen måte så håper jeg de sier ifra. Kun slik kan jeg få gjort tilbudet mitt bedre og tilrettelagt for flere. Konstruktiv kritikk … Continue reading "Moro med god respons!"

2019-02-09 23:04 Savn!

Nå har det regnet, snødd, sluddet, regnet, snødd, fryst på, smeltet, regnet i hele denne uka. Alle årstidene i Norge tiltaler meg, men kan jo bli litt lei de hyppige væskiftene. Kan det ikke bare holde seg stabilt i en uke. Gleder meg til sommeren, selv om varmen og sterk sol heller ikke er min … Continue reading "Savn!"

2019-02-08 11:41 En deilig lunsj!

Av og til er det deilig å finne på noe koselig i jobbsammenheng også. For et par dager siden fikk jeg melding fra en annen SFO leder om vi skulle lunsje sammen til fredag. Det hørtes sabla koselig ut så det takket jeg jo ja til. Så i dag har jeg vært på Frk. Lyng … Continue reading "En deilig lunsj!"

2019-02-07 22:36 Helsesjekk!

I går bar det av sted til legen for helsejekk, dyrlegen. Selv om noen tenker at det kunne vært meg så var det altså en av hundene våre. Vi reiste til Mandal Smådyrklinikk med Kela. Hun ble nettopp to år så da er tiden inne for AD (albuer) og HD (hofter) røntging. Vi planlegger paring … Continue reading "Helsesjekk!"

2019-02-07 09:24 Snart påske! Aktivitet for barna!

Ja, det er jo en stund til, men viktig å forberede seg litt. Vi på SFO begynte i går å lage noe som også kan være en fin aktivitet til påske. Jeg har noen fantastikse medarbeidere hos meg og de er så kreative, de setter i gang med prosjekter. Hvordan lage et påskekylling bilde. Hva … Continue reading "Snart påske! Aktivitet for barna!"

2019-02-05 23:29 En prøvetrening hos Firbeint.

I går (torsdag) hadde jeg en prøvetrening i de nye lokalene til Firbeint. Teppet er på plass og klart for en prøvetrening. Treningen i dag var gratis for de som deltok mot at jeg fikk ta bilder som senere kan brukes i promotering av kurs og på hjemmeside. Det vil komme en hjemmeside også for … Continue reading "En prøvetrening hos Firbeint."

2019-02-03 20:56 En liten begynnelse.

I dag kom jeg i gang med litt oppussing. Været i dag har vært super fint så kanskje litt dumt å bruke den dagen inne, men jeg jobber jo på hverdagene. Jeg hadde vel egentlig bestemt meg for at jeg skulle få gjort noe i helgen og i går ble vi enig om at søndag … Continue reading "En liten begynnelse."

2019-02-03 16:39 Gratulerer med dagen!

I dag er D-kullet vårt ett år gamle. 7 små nurk så dagens lys for ett år siden og fem av dem har flyttet ut. De bor hos sine flotte familier som gjør livet deres til det beste de kan få. Vi er utrolig glade for at disse og alle andre hunder fra oss … Continue reading "Gratulerer med dagen!"

2019-02-03 09:34 February!

Jupp jupp, februar har tatt de første stegene. Vi begynner måneden med helg og ingen store planer. Det har snødd en del og selv om det byr på noen utfordringer så er det deilig med snø og kaldt. Vi må parkere i bunnen av bakken. men det går helt fint 🙂 Neste vinter har vi … Continue reading "February!"

2019-02-02 11:28 Tiny house nation!

“Mitt bittelille hjem” heter denne serien på norsk. Jeg var hjemme fra jobb i går og kikket litt rundt på tv kanalene, men fant ikke noe spesielt å kikke på. Gikk inn på Sumo og fant en serie som så litt spennende ut, “Mitt bittelille hjem” heter serien. Jeg elsker jo oppussingsprogrammer, meglerprogrammer og … Continue reading "Tiny house nation!"

2019-02-01 11:46 SOLGT!!!!

Da er leiligheten min solgt og alle papirer er underskrevet. Ny eier overtar leiligheten 15.februar, men har allerede flytett inn. Ny eier leier p.d.d leiligheten. Det kom inn inn et par bud, men alle var under takst og det jeg hadde håpet på. Jeg  valgte å godta det høyeste budet selv om det var med … Continue reading "SOLGT!!!!"

2019-01-31 21:35 Snør vi inne nå?

Det er jammen ikke godt å si. Snøen laver ned og det ser ikke ut som det skal stoppe. Det begynte for noen dager siden, men hadde et lite opphold . I går så startet det litt igjen, men i natt har snøen jobbet godt. I dag har det snødd og snødd og snødd, det … Continue reading "Snør vi inne nå?"

2019-01-31 12:43 Hotellet som ikke leverte!

Skuffet er jo et betegnende ord. I helgen som var var jeg på hotellopphold. Radison Blue SAS hotell Gardermoen var stedet vi hadde regionsamling. Ett døgn med litt hotell luksus, god mat og god seng er det jeg setter høyest 🙂     Ut i fra mine to hovedkriterier for et vellykket hotellopphold var det … Continue reading "Hotellet som ikke leverte!"

2019-01-30 23:10 Kreativ!

kreativ er noe jeg ikke er for tiden. Altfor mange oppgaver som skal gjøres og fylles. Det gir lite rom for kreativitet. Skulle så gjerne hatt litt mere tid. Dagene går fort og ukene flyr av sted. Det er i og for seg godt, nærmere vår og sommer. Jeg liker vinteren, men da må det … Continue reading "Kreativ!"

2019-01-28 20:59 En god start på uka!

selv om det er kommet en del snø, bilen må stå i bunnen av bakken, jeg må skrape is og fryse så er det en fin morgen. Altfor trøtt etter Oslo turen og mye info, men dagen ser ut til og kunne bli bra. På jobb i dag har det vært mange møter, positive møter … Continue reading "En god start på uka!"

2019-01-26 10:23 Off I go!

Up and about! Hunder luftet (litt sent ) og matet, frokost spist, fyr i ovnen og nå snart pakke sammen en liten koffert. En rolig og god morgen uten stress. I dag reiser jeg til Oslo og Gardermoen. Jeg skal på et regionsmøte for alle NKK Regionene i Norge, det skal bli spennende. Opplegg i … Continue reading "Off I go!"

2019-01-24 22:50 Snart klar, det nærmer seg!

I går kom jeg et skritt nærmere å kunne start opp treninger i Firbent sine lokaler. Gulvteppet kom i forrige uke og i går kom det ut på gulvet. Tusen takk til Frank som kuttet og målte, det ble helt perfekt. Fluffy (vår hvite gjeter hund) og Christopher fikk æren av og prøve ut utstillingsringen … Continue reading "Snart klar, det nærmer seg!"

2019-01-21 21:29 Byttet treningsenter.

Jaja, i dag var min første dag på ny runde med trening. Får se hvor lenge det holder denne gangen. Nå er det to gode grunner for å i hvert fall holde det jevnt. Om det ikke blir tre ganger i uka så kanskje to. Målet må være tre. I dag ble det bare en … Continue reading "Byttet treningsenter."

2019-01-21 12:07 Kristiansand bader i januarsol!

Jeg skrev i blogginnlegget på lørdag at jeg var en tur til Kristiansand. Som jeg har sagt før så er det byen i mitt hjerte. Det er her jeg er vokst opp og det er her jeg har hatt det utrolig bra. Kristiansand er byen jeg føler meg trygg i og som jeg bare må … Continue reading "Kristiansand bader i januarsol!"

2019-01-20 21:08 En rusletur til Linnåsen på to timer! #nesten død

Søndag kveld og jeg sitter i sofaen og koser meg med og lese blogger, sjekke FB og har spist god pannekakemiddag. Det er fyr i ovnen og jeg er god og trøtt i kroppen. Eller kroppen er sliten… hehehe! Jeg er ikke super godt trent og det skal jeg gladelig innrømme. Vi ble invitert på … Continue reading "En rusletur til Linnåsen på to timer! #nesten død"

2019-01-20 19:15 Frodith sin vinter-foto-utfordring #7

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt syvende og siste bilde har tema “isdans”.     Steinar XXX 4 kommentarer

2019-01-19 18:01 Når du må løpe etter vanndråpene….

Æaj og æsj og æsj….da var det ikke særlig trykk i vannpumpa. For et ar uker siden stoppet vannpumpa vår, min far var oppe å kikket og fant ut at trykket var for høyt. Vi fikk nedjustert det og pumpa satte i gang med jobben sin. I dag sa den stopp igjen. Jeg sjekket trykk … Continue reading "Når du må løpe etter vanndråpene…."

2019-01-19 16:06 Frodith sin vinter-foto-utfordring #6

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt sjette bilde har tema “vinterklær”.   2 kommentarer

2019-01-18 23:00 IKEA, nå er planleggingen begynt!

I dag fikk jeg en idee da jeg var på jobb, jeg ville ut på IKEA og sjekke litt kjøkken og bad. Chris ble selvfølgelig med og vi brukte god tid. Jeg må nok ut noen ganger til, men da med mål og kanskje en time med planleggerne der ute. Nå har planleggingen begynt for … Continue reading "IKEA, nå er planleggingen begynt!"

2019-01-18 07:53 Frodith sin vinter-foto-utfordring #5

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt femte bilde har tema “vintermoro”.   10 kommentarer

2019-01-17 13:00 Hårfine minner

Skulle tømme kamera her om dagen og hardisk på PC var full. Jeg har en ekstern hardisk så jeg fant den frem og førte bilder over dit. Da ble jeg sittende og se gjennom “gamle” bilder. Bilder fra i fjor og helt tilbake til 2008. Nå som vi ikke har album så er det greit … Continue reading "Hårfine minner"

2019-01-17 09:30 Frodith sin vinter-foto-utfordring #4

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt fjerde bilde har tema “snø”.       4 kommentarer

2019-01-16 19:21 Så var jeg der igjen!

Ja det kan jo være mange steder, har jo så mange prosjekter. Jeg er nok ikke den som er flinkest til og holde fokus, det er jo så mye spenennde og finne på. Nå har jeg vært til tre øyebehandlinger på SSH Arendal (tidligere innlegg ang. øynene kan du lese her). Har hatt laser … Continue reading "Så var jeg der igjen!"

2019-01-16 14:05 Frodith sin vinter-foto-utfordring #3

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt tredje bilde har tema “vinterlandskap”.     Steinar XXX 6 kommentarer

2019-01-15 14:42 Frodith sin vinter-foto-utfordring #2

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt andre bilde har tema “strevsom vinter”.     Steinar XXX 7 kommentarer

2019-01-14 10:55 Er jeg en DIY-person?

Jeg er medlem av et par DIY grupper på FB. Der er det mange medlemmer og det er utrolig mange flotte ideer og løsninger. Folk deler villig med det de har gjort. Noen ting er ganske enkle grep og andre ting er skikkelig avansert byggverk eller håndtverk. At jeg ikke er noen håndtverker er jeg … Continue reading "Er jeg en DIY-person?"

2019-01-14 09:29 Frodith sin vinter-foto-utfordring #1

Frodith er en blogger på blogg.no som har satt i gang en koselig vinterutfordring. Hva den går ut på kan du lese om her: VINTERUTFORDRING. Mitt første bilde har tema “frost”.     Steinar XXX 10 kommentarer

2019-01-11 21:56 Utrolig irriterende!

Selv om jeg vet sjansen er der så er det utrolig kjedelig når det skjer. Man har tenkt ut noe man vil ha til mat, noe ekstra og kose seg med. Litt typisk fredag og lørdagsmat. Meeeeen så skjer det, butikkene er tomme. Hadde tenkt å ha reker i kveld. Var innom to butikker og … Continue reading "Utrolig irriterende!"

2019-01-09 20:05 Hjemmelaget!

I dag ble middagen hjemmelaget, ikke kjempe vanskelig, pannekaker. Vi har en del egg så da ble det pannekaker 🙂 Eggene er fra Maran høna vår.       De smakte godt, jeg har kun sukker på. Ikke mye sukker med tanke på diabetesen min. I kveld har vi kost oss med litt spekemat fra … Continue reading "Hjemmelaget!"

2019-01-08 10:30 Firbeint….

Som dere som følger bloggen eller kjenner meg vet så har jeg en stor lidenskap for og drive på med hund. Jeg har hatt egen hund siden jeg var 13 år, men før det så slepte jeg rundt på naboenes hunder. Jeg gikk til og med på kurs med noen av disse hunden. Å trene … Continue reading "Firbeint…."

2019-01-07 22:27 Bloggerne!

Så var sesong 10 godt i gang. Bloggerne er ganske moro synes jeg og det er ganske forskjellige individer. Det er moro å følge dem videre i karrieren sin og ta del i livene deres. Ikke akkurat veldig høytsvevende, men hverdagsmennesket som har klart og tjene gode penger på å dele av seg selv. Ingen … Continue reading "Bloggerne!"

2019-01-06 19:55 Mørbanket!

Føler meg ganske mørbanket, men bare på en side. I går kveld hadde jeg en liten flytur på isen og landet selvfølgelig ikke mykt og godt. Fikk snudd meg slik at det kun var venstre siden som hardest medfart. Vondt i skulder, hofte og fot. Litt små bevegelsehemninger, men ellers i grei form. Vi var … Continue reading "Mørbanket!"

2019-01-04 21:58 Toleranse hos våre små!

Denne surrer rundt på FB nå og den er utrolig fin. Alle burde ha denne på sin status. «Tenk så fint det hadde vært om vi foreldre faktisk lærte barna våre at det er greit å være annerledes. At det er det som gjør verden unik og fantastisk. Det er greit å være annerledes. Også … Continue reading "Toleranse hos våre små!"

2019-01-02 22:46 Følg kennel House Of Fun inn i det nye året!

Her er noen bilder av våre hunder tatt i julen. Vi har kost oss ute og inne, sammen med venner og andre hunder. I 2019 har vi planer om flere kull, både Hvit Gjeter og Volpino Italiano. Alle Volpinoene har gjennomgått helsetester og fått gode resultater. Vi mangler noen tester på HG tispen som skal … Continue reading "Følg kennel House Of Fun inn i det nye året!"

2019-01-02 22:01 Siste fridag!

Siste fridag før hverdagen er her igjen. For min del så gjør det egentlig ikke noe, juleferien i år har vært så som så. Veldig koselig og fått slappet av sammen med min kjære, men trang økonomi i år har lagt litt demper på feiring. Heldig vis har vi gode venner vi får besøk av … Continue reading "Siste fridag!"

2019-01-01 22:51 Den første dagen!

Den første dagen i det nye året er snart over. Vi hadde en super kveld/natt sammen med et vennepar. Det ble servert trerettersmiddag med masse god drikke til. En fortreffelig smaksopplevelse. Perfekt avslutning av 2018.       I dag har formen vært ok, men kroppen er sliten 🙂 Jaggu kom jeg meg ikke med … Continue reading "Den første dagen!"

2018-12-31 15:50 Godt nyttår, velkommen til 2019!

Så var vi her igjen. Dette års siste dag og et nytt år står og venter. Vi sier hadde til det gamle og lukker boka 2018. Som alle andre år har også dette året bydd på utfordringer, nedturer og oppturer, gleder og sorger. Slik er livet og det som er med på å bestemme … Continue reading "Godt nyttår, velkommen til 2019!"

2018-12-30 22:41 Tenn lys!

Lys er utrolig beroligende. Det er akkurat som med bål eller fyr i peisen. Det milde lyset og flammenes makt. Jeg synes det er veldig flott med lyskilder rundt i huset. På grunn av brannfare pleier vi å kun ha på levende lys i stua, noen ganger på badet om vi har besøk. Jeg synes … Continue reading "Tenn lys!"

2018-12-29 17:16 En tur til hestene.

I dag var vi en tur til hestene. Det var koselig å se dem igjen. Christopher er hos dem oftere enn meg så i dag var det på tide og komme seg dit igjen for min del. Vi hadde dem med inn i ridehallen. Der fikk de løpe litt løs og så fikk vi trent … Continue reading "En tur til hestene."

2018-12-26 14:13 2.juledag

så er julaften ferdig og man er kommet til 2.juledag. Været har vært flott og dagene rolige. Jeg, Christopher og en kamerat var på tur med hunder i går. I går ettermiddag var vi hos foreldrene til Christopher og spiste middag, deilig ribbe og elg. I dag var Christopher og ei venninne på tur med … Continue reading "2.juledag"

2018-12-23 13:22 Lille julaften!

Jaja, så var vi her da. Dagen før dagen. Vi har hatt en sein morgen og en sein frokost. Kan vel heller kalle det lunch. Fyr i ovnen og bare slappe av før vi skal være sosiale i kveld. Sosiale var vi i går også. Da hadde vi besøk av et vennepar og det var … Continue reading "Lille julaften!"

2018-12-18 11:26 Det digitale julekortet!

I år som årene før lager jeg et digitalt julekort. Jeg synes det er moro og sette sammen et fint julekort, legge litt tid i det selv om det ikke tar allverdens tid. Moro å bruke bilder fra året som har vært. I år spurte jeg etter bilder av hunder som er oppdrettet av oss. … Continue reading "Det digitale julekortet!"

2018-12-16 22:35 En sløv søndag!

Bildet over er tatt i Sverige. Rett ved campingen vi hadde leid hytte var det en kjempe lang strand. Jeg har vært her før om sommeren, da i forbindelse med hundeutstilling. Vi bodde ikke langt fra Tvååker, en flott camping og fine hytter. Vi fikk gjort det vi skulle, var på koselig besøk og … Continue reading "En sløv søndag!"

2018-12-14 20:17 På vei til Sverige!

Så var jeg og en kamerat på vei til Sverige. En liten shoppe-tur med innlagt besøk. Vi suste av gårde etter jobb, nå er klokka 21.11 og vi er nettopp ankommet Moss. Veiene er fine, men godt saltet. Merker det på bruken av spylervæske. På denne turen er jeg passasjer, det er noe uvant og … Continue reading "På vei til Sverige!"

2018-12-13 21:30 En juleby, min juleby, se så fin!

I dag var jeg en tur til Kristiansand. Det blir altfor skjelden at jeg går rundt i byen og kikker og bare koser meg, men det ble det tid til i kveld. Jeg og en kamerat dro inn til byen, jeg ble egentlig bare med, han skulle klippe seg. Det passet seg akkurat slik at … Continue reading "En juleby, min juleby, se så fin!"

2018-12-11 11:03 Mitt råd til deg som ikke finner din plass.

Jeg er i kontakt med mange unge mennesker, både i jobb og ellers. Media er full av unge mennesker som søker anerkjennelse og som ønsker å bli sett. Da er spørsmålet mitt til deg: Hvem ønsker du å bli sett av? Ønsker du å bli sett av de som konkurrerer med deg og ikke ønsker … Continue reading "Mitt råd til deg som ikke finner din plass."

2018-12-10 18:43 Vet ikke helt om jeg liker det!

Nå har jeg endelig kommet meg inn på den nye blogg.no siden. Byttet passord og skal være klar for å ta i bruk bloggen igjen. Det er ikke det at jeg ikke har hatt tilgang at det ikke er kommet noe innlegg på en stund, det er fordi det har vært så mye annet som … Continue reading "Vet ikke helt om jeg liker det!"

2018-12-02 15:42 1.søndag i advent

Været gir ikke julestemning. 5 grader og pøsende regn. Været kan man ikke gjøre noe med. Etter en god tur på heia med hundene bar det hjem for å gjøre noe med julestemninga. Å pynte er veldig koselig, det er noe jeg liker.  Har i huset har ingen ting sin faste plass. Det blir som det blir 🙂 … Continue reading "1.søndag i advent"

2018-12-01 19:00 1.desember! Julemarked! Interiør!

Så var vi der igjen, 1.desember og julemåneden er i gang. Litt vemodig og litt godfølelse, det er en måned for glede, familie, venner og gaver. Ikke alle kan ta del i denne gode følelsen, det er trist.  Ikke har vi heller mye ekstra å rutte med, men vi har hverandre, våre familier, et hus … Continue reading "1.desember! Julemarked! Interiør!"

2018-11-29 14:59 Ja, kjæresten min er gutt og heter Christopher!

Her om dagen da jeg satt sammen med tre barn på SFO og spiste kom det plutselig et spørsmål. Hvor det kom fra vet jeg ikke for vi var ikke inne på noe tema som hadde noe sammenheng.  Et av barna spurte om jeg hadde barn. Nei svarte jeg. Har du kjæreste var … Continue reading "Ja, kjæresten min er gutt og heter Christopher!"

2018-11-28 10:22 Støtt den lokale bonden, REKO-ringen er fantastisk!

….”REKO betyr REttferdig KOnsum og er et handelsfenomen som ble grunnlagt av Thomas Snellman i Finland i 2013. Salgsfenomenet har ingen mellomledd og produsenten får 100% av salgssummen.“…Kopiert herfra. (På linken finner du også oversikt over aktive REKO ringer i Norge) Kortreist mat og en måte god måte og distribuere god lokalmat. Det er opprettet mange REKO ringer … Continue reading "Støtt den lokale bonden, REKO-ringen er fantastisk!"

2018-11-27 16:12 Interiør! Mitt hjem! De små ting!

Som dere sikkert har skjønt så er jeg i oppussingsmodus om dagene. Interiør interesserer meg, men det som er ekstra spennende er å finne de fine tingene som jeg liker. Ikke bare det som postes i magasiner.  Trollhassel er det lenge siden jeg har sett som dekorasjon i interiør spalter. Det var jo utrolig populært … Continue reading "Interiør! Mitt hjem! De små ting!"

2018-11-26 20:04 Hjemmelaget!

I dag sluttet jeg jobb 15.30 og kom meg faktisk av gårde nesten med en gang. Ingen planer i ettermiddag/kveld så da hadde jeg jo tid til og lage noe godt. Det bar inn på butikken og handle ingredienser og en zero i bilen hjem.  I dag blir det hjemmelaget pizza, helt fra bunnen. Og … Continue reading "Hjemmelaget!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.