Andrea Badendyck

Tid Innlegg
2020-03-08 19:28 INVISALIGN: 5 år etter

// Annonse Hei folkens! ♥ I dag tenkte jeg å gi dere en aldri så liten oppdatering på Invisalign og hvordan tennene mine er i dag- 5 år etter behandling hos Dentalia tannlegesenter i Nydalen. Mange av dere husker kanskje jeg blogget mye om dette før en god del år siden? Invisalign er for dere … Continue reading "INVISALIGN: 5 år etter"

2020-02-24 21:29 NEW IN FRA NA-KD + 30% RABATTKODE

// annonse Bluse HER // Jeans HER Kåpe HER // Skinnbukse HER // Genser HER Jakke HER // Bluse HER // Kåpe HER Jakke her // Dressbukse HER  Wiiii! SE så mye kult jeg fikk i den nye pakken min fra NA-KD ♥ ♥ ♥ ♥  Nå feirer de 4 år og i den forbindelse … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + 30% RABATTKODE"

2020-01-05 20:54 THE DOCTORS HOUSE

// I samarbeid med Lapoint. Lokal tid Sri Lanka: 02.24   Et av de kuleste stedene på Sri Lanka må være The Doctors House! Jeg var der sist jeg var i Sri Lanka med Lapoint for to år siden, og ble så frelst at jeg bare måtte ta turen tilbake nå. Det er et slags … Continue reading "THE DOCTORS HOUSE"

2020-01-02 19:07 UT PÅ NYE EVENTYR

// I samarbeid med Lapoint. Lokal tid Sri Lanka: 20.07 Topp fra Saboskirt // Shorts fra Levis // Smykker fra Safira Mitt første sommerantrekk i 2020! Herregud så deilig å kunne sprade rundt i sommerklær igjen. Riktignok svettet jeg i hjel bare av å ha på denne toppen, da det er dødlig varmt her i … Continue reading "UT PÅ NYE EVENTYR"

2019-12-31 12:56 HEI, SRI LANKA

// Annonse. Sri Lanka time: 18.26 Hei fineste dere! Håper alt er bra og at dere hadde en fin jul? Selv var jeg ferdig med siste eksamen 19.des, og etter det har det vært fult kjør med både jul og utflytting av leiligheten min før avreise til Sri Lanka. Flytt og vask i romjulen er … Continue reading "HEI, SRI LANKA"

2019-12-21 00:25 NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE

// annonse Koden “badendyck15” gir 15% rabatt på HELE siden og salgsvarer ✨ Genser HER // Sett HER // Genser HER Genser HER // Genser HER Kjole HER // Topp HER // Skinnbukse HER Dressbukse HER // Skinnbukse HER  Noe du likte?♥ Man får forresten IKKE toll hvis man bestiller fra na-kd, til de som … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE"

2019-12-10 20:10 4/6 eksamener dooone!!

Hei snuppiser! Ville bare stikke innom for å vise at jeg lever, hihi. Det er fult kjør med eksamensperiode nå, som er grunnen til mitt fravær her inne. SÅ irriterende når jeg var så godt i gang tilbake her på bloggen, men planen er å kjøre i gang for fult igjen så fort jeg har … Continue reading "4/6 eksamener dooone!!"

2019-12-01 21:49 VI SKAL REISE RUNDT I ASIA!!

// deler av innlegget er reklame Heii dere! Beklager lite oppdateringer her nå. Er midt i eksamensperiode, med min tredje eksamen nå på onsdag og så har jeg tre til frem til 19.des hvor det er juleferie. Kommer ikke til å få vært så aktiv som jeg hadde hatt lyst til, MEN lover at jeg … Continue reading "VI SKAL REISE RUNDT I ASIA!!"

2019-11-29 06:35 30% på HELE nelly og 33% på nly-brands (!!!!!)

// annonselenker Heeeey! ❤️ Har tidenes gladnyhet å dele med dere i dag- nemlig at nelly kjører på med 30% rabatt på HELE sortimentet.  Altså gjelder også koden på feks Marc Jacobs, By Malene Birger, Michael Kors, Levis, Iro, Filippa K, Nike, Aim´n osv. Det er ganske vilt! 30% rabatt er trukket av fra alt på nettsiden, … Continue reading "30% på HELE nelly og 33% på nly-brands (!!!!!)"

2019-11-26 18:21 TODAYS OUTFIT

// annonse Elsker den nye kåpen min! Funfact: dette er min første lange kåpe, noen sinne. HVOR rart er ikke det?? Har alltid tenkt at det ikke kler meg og er for “voksen” stil, men synes jo det er så fint på andre. Så da bestemte jeg meg for å kjøpe en, og herreguuud så … Continue reading "TODAYS OUTFIT"

2019-11-25 22:48 NEW IN FRA NA-KD + 30% rabatt

// annonse Kjole HER // Topp HER // Kjole HER Genser HER // Sneakers HER // Genser HER Genser HER // Jakke HER // Genser HER Her er mine siste innkjøp fra NA-KD! Like fornøyd som alltid 😍 Na-kd blir virkelig bare bedre og bedre for hver måned som går. Elsker både klærne og kvaliteten … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + 30% rabatt"

2019-11-25 13:28 VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT SRI LANKA

// annonse Heii ♥ Endelig kan jeg avsløre hvor jeg reiser etter jul, og det er til Sri Lanka på surfecamp med Lapoint!!!! Omg, som jeg gleder meg. Jeg har vært på surfecamp med Lapoint kanskje 5-6 ganger, og har besøkt campene deres i både Portugal, Bali og Sri Lanka fra før. Det finnes virkelig … Continue reading "VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT SRI LANKA"

2019-11-24 20:09 BLACK WEEK ER I GANG 💸😍

// annonse God søndag beste dere! I kveld tenkte jeg å tipse dere om at black week er i gang, og det er sykt bra tilbud på både Nelly og na-kd. På nelly får dere 20% på absolutt alt, ingen merker eksludert. Det skjer kun en gang i året og det er nå! Og på … Continue reading "BLACK WEEK ER I GANG 💸😍"

2019-11-22 20:58 HANGOVER FRIDAY

(annonselenker) Kjole nelly HER // hårbøyle na-kd HER // støvletter nelly HER I går hadde jeg julebord med klassen på studiet mitt! Vi var først på et lite vors hos en av jentene, før vi dro videre på Bølgen & Moi Tjuvholmen. Der var det julemiddag, vin og god stemning før vi trasket videre på … Continue reading "HANGOVER FRIDAY"

2019-11-20 16:41 Oppskrift onsdag: healthy food prep

Heiheii ♥ Da var det klart for nok en oppskrift onsdag, og det er så gøy!! Jeg elsker jo å lage mat, så at dette har blitt en ukentlig greie er jo egentlig bare helt nydelig. Så koselig at dere liker det så godt også 😄 I dag tenkte jeg å vise dere en food … Continue reading "Oppskrift onsdag: healthy food prep"

2019-11-19 18:22 SLIK REDIGERER JEG BILDENE MINE PÅ INSTAGRAM

Heii!♥ Er det noe jeg ofte får spørsmål om både her på bloggen, dm´s på instagram og til og med i virkeligheten- så er det hvordan jeg redigerer bildene mine. På bloggen har jeg brukt lightroom presets i lang tid nå, og det var også det jeg gjorde på instagram bildene mine før. Men- det … Continue reading "SLIK REDIGERER JEG BILDENE MINE PÅ INSTAGRAM"

2019-11-18 18:26 Rabattkode: 25% på alle nly-brands! 🤑

// annonselenker Wohoo!!❤️❤️ I dag har Nelly 20% på alle nly-brands, men med koden “MERRYXMAS” får dere 25% istedet. Så hvis du trenger noe nytt til julebord/festsesongen de neste ukene, kan det absolutt være lurt å klikke hjem litt nytt nå! Tror koden varer kun ut i kveld forresten😊 Her er mine favoritter til inspirasjon, … Continue reading "Rabattkode: 25% på alle nly-brands! 🤑"

2019-11-17 20:54 NuNoo LOVE 🖤🖤

// annonse SE på den fine samlingen jeg har fra NuNoo nå!! Herregud, jeg elsker alle veskene og føler meg så heldig som har så mange fine vesker i garderoben. Veskene fra NuNoo er typ det eneste jeg bruker for tiden, og mitt nyeste tilskudd i samlingen er den dere ser øverst i kollasjen. Helt … Continue reading "NuNoo LOVE 🖤🖤"

2019-11-17 18:59 BACK AT IT 👊🏽

Jeg har vært skikkelig dårlig på å trene den siste måneden, og når jeg sjekket Sats-appen nå ser jeg at jeg faktisk jeg bare har trent én gang de siste 5 ukene- haha. Jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner jeg sliter skikkelig med å komme meg ut nå som det har blitt så … Continue reading "BACK AT IT 👊🏽"

2019-11-15 16:42 Svar på spørsmålsrunden del 1: Skattesmell, reiseplaner, studier ++

Har du noen reiseplaner fremover? Jepp! Jeg reiser til varmere strøk i slutten av desember, og blir borte i et par uker. Skal fortelle dere mer om denne turen snart 😍 Gleder meg så så så såååå mye!! Hvordan redigerer du bildene dine på instagram? Bruker kun en app: Tezza. Tenkte å vise dere hvordan … Continue reading "Svar på spørsmålsrunden del 1: Skattesmell, reiseplaner, studier ++"

2019-11-14 21:26 FØRSTE EKSAMEN LEVERT

Skulle ønske disse bildene var fra i dag, men det er de absolutt ikke. Hele dagen i dag og til ut på kvelden har jeg sittet på skolen for å ferdigstille min første hjemmeeksamen. Det er i faget “salg og kunderelasjoner”, og er en oppgave hvor vi skulle analysere salgsprosessen til en B2B bedrift- og … Continue reading "FØRSTE EKSAMEN LEVERT"

2019-11-13 20:17 Oppskrift onsdag: luksus havregrøt

Hei fininger! Først og fremst: tuusen takk for all positiv og hyggelig respons på forrige innlegg ♥ Jeg synes alltid det er skummelt å være så privat, og hadde helt ærlig ganske hjertebank da jeg trykket på “publiser”. Så å få så mange fine tilbakemeldinger gjorde meg skikkelig glad! Jeg synes det er utrolig viktig … Continue reading "Oppskrift onsdag: luksus havregrøt"

2019-11-12 19:19 Sannheten om min økonomi

Hei dere! Nå skal jeg snakke om et tema som mange kvier seg for å snakke høyt om, nemlig økonomi! Jeg ønsker å være åpen og ærlig med dere, og jeg ønsker å vise at det er lov å feile. Det er lov å ha vært litt “ung og dum”, eller tatt noen dumme valg. … Continue reading "Sannheten om min økonomi"

2019-11-11 18:09 UKEN SOM GIKK

Ukens tanke: Forrige uke stresset jeg som en gærning med na-kd konkurransen jeg var med på. Måtte passe på å legge ut stories hele tiden, følge med på hvor mange gensere jeg hadde solgt/hvor mange de andre hadde solgt osv. Heldigviiis ble endelig vinneren kåret på fredag, og det ble jo MEG 😄😍🎉 Så da kunne … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-11 09:39 TODAYS OUTFIT

(annonselenker) Jakke HER (utsolgt i svart nå men kommer forhåpentligvis tilbake på lager asap) // Genser HER // Bukse HER // Sko HER // Shades HER // Veske fra Chanel (psst..det er 20% rabatt på HELE nelly i dag og 22% rabatt på HELE nakd i dag) ELSKER dette antrekket, om det er lov å si … Continue reading "TODAYS OUTFIT"

2019-11-10 21:11 Mine Nunoo favs!

// annonse God kveld, fineste dere! Som dere vet ELSKER jeg NuNoo sine vesker, og da jeg fikk tilbud om å samarbeide med NuNoo var det virkelig en drøm som gikk i oppfyllelse. Det er alltid gøy å kunne jobbe med store brands, men spesielt gøy når du er stor fan selv. Jeg har jo … Continue reading "Mine Nunoo favs!"

2019-11-09 14:53 WANTIES + RABATTKODE

// annonselenker Goood lørdag beste dere ♥ Har tilbragt formiddagen i dag på å nettshoppe litt, og har funnet SÅ mye fint jeg har lyst på fra na-kd.com. De har så sinnsykt mye fine klær, og synes de bare blir bedre og bedre for hver mnd som går. Noe jeg elsker med na-kd er at … Continue reading "WANTIES + RABATTKODE"

2019-11-08 17:34 The last months through my phone

Hei fineste dere og goood helg!! Her kommer en liten sniktitt fra kamerarullen min de siste månedene! Synes sånne innlegg er så koselige, så kan dere få se litt random snapshots fra dagene mine som aldri har blitt lagt ut tidligere. Dessuten har dere jo ikke akkurat fått sett så mye fra livet mitt i … Continue reading "The last months through my phone"

2019-11-06 15:23 Oppskrift onsdag: Spicy tuna tost med avocado

Helluu 😊 Jeg sa jeg ønsket å dele oppskrifter med dere fremover, så da kommer det en allerede i dag! Tenkte kanskje å kjøre “oppskrift-onsdag” hver onsdag freomver hvis det er ønskelig? Har allerede tatt bilder til flere forskjellige, så blir enkelt for meg å holde. Si i fra hva dere tenker♥ Kommer til å … Continue reading "Oppskrift onsdag: Spicy tuna tost med avocado"

2019-11-05 19:10 EN NYDELIG DAG <3

Hei fininger! Har dere det bra? Ah, det er SÅ deilig å være tilbake på bloggen igjen. Kjenner på så mye glede og motivasjon rundt det nå, og det er helt nydelig. Husk å still meg spørsmål på DETTE innlegget hvis dere lurer på noe, så kommer alle svarene om noen dager i eget innlegg … Continue reading "EN NYDELIG DAG <3"

2019-11-04 19:31 SPØRSMÅLSRUNDE

Annoselenker♥ Jakke fra Svea (utsolgt i beige men finnes helt lik i grå HER) // Genser fra HM // Belte Nelly (lignende HER) // Sko fra Jeffree Campbell // Bukse fra Gina Tricot Fikk mange ønsker om å sette i gang med en liten spørsmålsrunde, så da kjører vi på! Spør meg om hva som … Continue reading "SPØRSMÅLSRUNDE"

2019-11-03 20:23 KONKURRANSE: VINN VALGFRI NUNOO VESKE

// Konkurranse i samarbeid med @nunoobags Hei fine dere! ♥ Som dere vet har jeg vært så heldig å begynt å samarbeide med et av mine all time favorittmerker: NuNoo, og i den anledning fikk jeg lov til å kjøre på med en morsom konkurranse på instagram. De har nemlig fått inn masse fine nyheter … Continue reading "KONKURRANSE: VINN VALGFRI NUNOO VESKE"

2019-11-02 12:21 TUSEN TUSEN TAKK!!!

Åååh, i dag er jeg SÅ glad! Og grunnen til det er fordi jeg logget inn her inne, og fikk lest alle de fine kommentarene deres på forrige innlegg. Jeg blir helt rørt av alt det fine dere skriver til meg, og det var såååå godt å endelig føle på masse kjærlighet her inne på … Continue reading "TUSEN TUSEN TAKK!!!"

2019-10-31 22:21 DERFOR BLOGGER JEG SÅ LITE…

Hei fine, trofaste lesere!♥ Hadde egentlig ingen planer om å blogge i dag, men så fikk jeg plutselig litt lyst. Jeg lagde denne bloggen for over 11 år siden nå (SJUKT), og siden jeg har blogget siden jeg var 13 år gammel vil nok alltid bloggen ligge i hjertet mitt- uansett hvor aktiv jeg er … Continue reading "DERFOR BLOGGER JEG SÅ LITE…"

2019-10-29 20:35 JEG HAR DESIGNET EGNE GENSERE!!

// Reklame for eget design Omg omg omg, jeg har en fantastisk nyhet å dele med dere! For et halvt års tid siden fikk jeg tilbud om å bli med i en design konkurranse arrangert av NA-KD, hvor 4 jenter fra 4 forskjellige land konkurrerer om å lage den bestselgende genseren. Og den som vinnner, … Continue reading "JEG HAR DESIGNET EGNE GENSERE!!"

2019-10-24 18:00 Veien mot drømmehåret ✨

// annonse 6-7 år med extentions slitte helt sinnsykt på håret mitt, og nå er det 8 mnd siden jeg tok de ut for godt. Herregud, det har IKKE vært lett- og jeg har definitivt følt meg mye ufresh. Men jeg har bare måttet bite tenna sammen og stå i det, for med tiden blir … Continue reading "Veien mot drømmehåret ✨"

2019-10-18 20:48 NYE FAVORITTER FRA NA-KD + 20% RABATT PÅ HELE SIDEN

// annonse Klikk HER for link til alle disse plaggene + noen tidligere favoritter ✨ Altså.. WOW! Na-kd skuffer virkelig aldri. Herreguuud så fine klær jeg fikk i den nye pakken min! Så mange nye favoritter i garderoben. Har sagt det før og sier det igjen: Na-kd er uten tvil min favorittbutikk på nettet. Hvis … Continue reading "NYE FAVORITTER FRA NA-KD + 20% RABATT PÅ HELE SIDEN"

2019-09-30 17:16 EN FAVORITT I VINTER

// annonse Heihei ♥ I dag tenkte jeg å tipse dere om et kosttilskudd jeg har blitt helt frelst av, nemlig Vegamin D! Dette er Norges første veganske vitamin D gummy, og smaker som GODTERI. Disse er så gode at det faktisk er vanskelig å ta en, haha. Jeg elsker vitamin-gummies, det er jo bare … Continue reading "EN FAVORITT I VINTER"

2019-09-22 18:17 YOUTUBE, IM BACK!!

Wihuuu, nå har jeg endelig redigert vloggen fra forrige helg da vi feiret Nelly.com sin 15 års dag i Stockholm! Blir superglad om dere subscriber på kanalen min, har planer om å legge ut masse gøy fremover♥♥♥ 0 kommentarer

2019-09-18 23:59 DETTE VAR GØY

// Annonse Heii! Tenkte jeg skulle fortelle litt om helgen! Jeg skulle jo som sagt til Stockholm for å feire Nelly´s 15 års dag, og gledet meg som alltid. Nelly er sykt flinke på å arrangere fester, og går alltid all in. Men gud- vi var virkelig tidenes gjeng på tur! Fikk helt sjokk da … Continue reading "DETTE VAR GØY"

2019-09-12 21:21 NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE

// Annonse Hei dere 🙂 OMG, fikk den beste pakken ever fra na-kd i dag med de fiiiineste klærne til høstgarderoben. Blant annet deilige knits, perfekte skinnbukser og kule party-topper. Gleder meg til å ta alt dette i bruk! Na-kd er uten tvil den beste nettbutikken når det kommer til klær, I love theeeem ♥♥♥ … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE"

2019-09-12 16:34 EN SISTE DATE

Heiii! Hvordan har dere det? Har blogget så lite det siste halvåret at jeg nesten glemmer at jeg har en blogg i blant, haha.. Men utrolig nok klikker flere tusen seg inn her hver eneste dag fortsatt, det er ganske sinnsykt! Uansett- nå savnet jeg dere litt og fikk lyst til å gi en liten … Continue reading "EN SISTE DATE"

2019-08-26 19:51 UPDATE PÅ HÅRFRONTEN

// annonse Hei fine dere ♥ Da tenkte jeg at det var på tide med en liten update på hårfronten! Som dere kanskje husker tok jeg ut extentionsene mine mars 2019, etter å ha brukt det i nesten 6 år sammenhengende. Jeg var rett og slett drittlei, og så hvordan det sakte men sikkert drepte … Continue reading "UPDATE PÅ HÅRFRONTEN"

2019-08-14 16:51 HEI, STUDENTLIVET!

Hei fine dere ♥ Jeg har nevnt til dere at jeg skulle begynne å studere etter sommeren, og nå er det på tide å fortelle litt om det! Jeg har vært litt frem og tilbake på hva jeg egentlig vil studere, som de fleste andre.. Det er ikke så lett å vite hva man vil, … Continue reading "HEI, STUDENTLIVET!"

2019-08-14 16:50 NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE

// annonse Klikk HER for å komme til alle plaggene på bildene over + noen tidligere favoritter ♥ Wihuuu, enda en ny Na-kd pakke! Det er lett min favorittside når det kommer til klær, de har såååå mye fint og kult. Og synes kvaliteten er skikkelig bra, til tross for gode priser. Plaggene ser ikke … Continue reading "NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE"

2019-08-04 20:05 Mitt beste brunfarge-tips

// reklame Sol, sommer og sand under tærne.. Kan livet bli bedre?! 🌴🐬🍉Jeg elsker å sole meg, og det er kanskje ingenting jeg synes er diggere enn å bare late seg på stranden eller en deilig beach club en hel dag. Høre på podcast, drikke litt drinker, lese en bok og bare koble av 100%. … Continue reading "Mitt beste brunfarge-tips"

2019-07-12 20:12 HOLA HOLA

Hei fraaaaa… Spania og Marbella!🌵 Endelig er jeg tilbake i Puerto Banus, og det er faktisk tre år siden sist jeg var her nå. Dette er uten tvil min favorittdestinasjon på sommeren, og har du ikke vært her så anbefaler jeg virkelig å dra. Det er ganske pricy, men helt utrolig fint, masse bra shopping, … Continue reading "HOLA HOLA"

2019-07-01 21:38 NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE

// annonse Klikk HER for å komme til alle plaggene + noen tidligere favoritter ♥ Wihuuu! For noen dager siden mottok jeg nok en fantastisk pakke fra Na-kd, med en haug av nye favoritter til sommergarderoben. ELSKER den siden, synes de har så mye kult og kvaliteten på plaggene er som regel 10/10. Til tross for … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE"

2019-06-27 20:04 HELLO, LOFOTEN!!

Etter en fantastisk uke i Riga bar det rett av gårde til Nord-Norge og Lofoten med en liten vennegjeng! Herregud så stas. Jeg som ikke hadde vært i Nord-Norge i hele mitt liv, og så ble det både Lofoten og Alta nå i 2019. Ikke minst fikk vi en liten svipptur innom Harstad for lunsj … Continue reading "HELLO, LOFOTEN!!"

2019-06-20 19:01 ENDELIG GJENFORENT <3

Skinnjakke fra Karen Millen // T-skjorte fra Missguided // Tights fra Gymshark // Veske fra Céline Hei fininger! Nå er jeg endelig på plass hos kjæresten min i Riga, etter 5 uker uten hverandre. Tror det er det lengste vi har gått hittils, og jeg må innrømme at det er veldig veldig hyggelig å være … Continue reading "ENDELIG GJENFORENT <3"

2019-06-17 17:41 THE LAST WEEKS THROUGH MY PHONE

Long time no see! Jeg mistet åpenbart blogglysten litt igjen, og da ble det en liten pause. Det er ikke akkurat første gang det skjer, så regner med at dere ikke er super-overrasket over mitt lille fravær her inne. MEN, nå har jeg savnet dere og håper dere har savnet meg litt også. Skal prøve … Continue reading "THE LAST WEEKS THROUGH MY PHONE"

2019-06-16 19:10 BEACH READY

// annonse – Beste brunfargen takket være Betakaroten Gold fra Good for me –  Har du begynt på Betakaroten Gold enda? Hvis ikke, anbefaler jeg virkelig å sette i gang så snart som mulig. Det er Juni og sommeren blomstrer forhåpentligvis for fult i Norge snart, og da er det digg med litt hjelp på … Continue reading "BEACH READY"

2019-05-25 22:46 NEW IN FROM NA-KD <33

// annonse Dere finner alle disse plaggene + noen tidligere favoritter HER ♥ Wihuuu, mottok akkurat en fantastisk pakke fra na-kd.com med litt nytt til sommergarderoben! SÅ mye fint, elsker alt. Hvis dere ikke har sjekket ut Na-kd enda burde dere virkelig gjøre det, de har en sinnsykt stort utvalg og utrolig masse fint. Det … Continue reading "NEW IN FROM NA-KD <33"

2019-03-29 20:00 HELLO, ALTA

Wohoo, farmen-girlsa er på plass hos Sølvi i Alta! Denne turen har vært planlagt i månedsvis, og endelig er vi her. Det er faktisk min første tur til Nord-Norge noen sinne, så det er utrolig spennende. Vi kom i går- og har allerede rukket å besøke et ishotell, kjørt reinslede og dratt på snøscooter safari. … Continue reading "HELLO, ALTA"

2019-03-25 15:50 NEW WEEK, let’s go 👊🏽💥

// inneholder annonselenker Jakke fra nly trend // Veske fra NuNoo // Bukse fra Dr.Denim // Sko fra Jeffree Campbell Hei babes! ♥ Jeg er hjemme igjen etter 9 fine dager i Riga med kjæresten. Elsker følelsen av å endelig komme tilbake til leiligheten sin, alle tingene sine og ikke minst sengen sin etter å ha vært … Continue reading "NEW WEEK, let’s go 👊🏽💥"

2019-03-20 21:59 Pink week: Få alt dette på 20-25% rabatt😍⚡️

// annonselenker YAY  Nelly kjører 20% på hele siden deres, og denne gangen er det nesten ingen merker som er ekskludert. Feks alt fra NuNoo, Day Birger Et Mikkelsen, Iro og Ghd får dere 20% rabatt på nå! Tilbudet varer ut denne uken, og i tillegg er det feks 25% på alt fra Nly Trend … Continue reading "Pink week: Få alt dette på 20-25% rabatt😍⚡️"

2019-03-20 14:05 HELLO RIGA

– Some pictures from the last days –  For en uke siden dro jeg til Riga for å besøke kjæresten min (derfor det har vært så stille her inne, haha). Skulle egentlig hjem i går, meeen så bestemte jeg meg for å bli et par dager til. Er så koselig å være med kjæresten min … Continue reading "HELLO RIGA"

2019-03-12 17:35 Gleder meg til å bli SÅ brun igjen😍

// annonse Hei fine dere❤️ Nå er det ikke lenge til vår og sommer, og GUD som jeg gleder meg!! Spesielt gleder jeg meg skikkelig til å få tilbake brunfargen min, som ikke er så veldig eksisterende for øyeblikket da jeg verken har vært på ferie eller tatt solarium på mange måneder.. Det er jo … Continue reading "Gleder meg til å bli SÅ brun igjen😍"

2019-03-08 14:43 5 reiser på 2 mnd (!!!)

Hei fineste dere💖 Startet dagen i dag med å drømme meg litt bort i arkivet mitt fra vinteren 2018.. Altså- herregud som jeg reiste! Jeg var jo bortreist nesten hele vinteren i fjor. Merker jeg blir skikkelig reisesyk av å se på disse bildene, for nå er jeg ubeskrivelig lei av vinter og kulde. Til … Continue reading "5 reiser på 2 mnd (!!!)"

2019-03-06 21:00 25% off på alle nly-brands!!

// inneholder annonselenker God kveld! Ville bare titte innom for å tipse dere om at Nelly nå har 25% avslag på alle nly-brands med koden “golden25”. Det har kommet inn såååå mye fint på siden deres nå, spesielt fra nly-trend. Check it out! Definitivt lurt å benytte seg av denne koden hvis dere ønsker litt … Continue reading "25% off på alle nly-brands!!"

2019-03-06 18:25 MOTIVERT

// inneholder annonselenker Sports-bh HER (nå på 30% avslag!!) // Tights HER Hei fine dere! Nå er jeg hjemme i Oslo igjen etter en fin helg i Trondheim, og jeg kickstartet uken trening på Barrys både i dag og i går! Altså de bootcampsene der er noe for seg selv- man DØR jo. Men samtidig er … Continue reading "MOTIVERT"

2019-03-03 20:41 SATURDAY NIGHT

Inneholder annonselenker Roomien til Madicken sin hund- Destiny! Altså går det ann å være søtere? 😭😍 Beste Anna! Nuss nuss 💋 Tapas på San Sebastian Solsiden- NAM 😋 Fine jentene ⚡️⚡️ Blazeren min finner dere HER og body’en til Anna HER🥂(begge på 20& avslag nå!) Litt bilder fra kvelden i går! Jeg er jo ikke … Continue reading "SATURDAY NIGHT"

2019-03-01 17:03 TRONDHEIM NEXT

Hårbånd fra h&m // bh fra Nelly HEALTHY & YUMMY Hei søtiser 💖 Startet dagen med en heftig økt på Barrys Bootcamp kl 10.00 i dag tidlig, og det var like nydelig som alltid. Jeg er helt Barrys-frelst, haha!! Bare synd det er så pyscho dyrt, men men- prøver å se på det som en invistering … Continue reading "TRONDHEIM NEXT"

2019-02-28 21:02 JEG PLEIDE Å HATE DETTE..

// inneholder reklame God kveld, fininger! ♥ Har dere det bra? Selv er jeg ganske sliten og egentlig litt tiltaksløs i dag, men men- slik er det vel for oss alle i blant. Jeg hadde i alle fall en veldig fin start på dagen! Kl 11.00 var det klart for lunch event på Christiania med Nouw … Continue reading "JEG PLEIDE Å HATE DETTE.."

2019-02-27 20:27 NEW IN + 30% PÅ HELE NA-KD

// annonse Alle plaggene jeg har på meg + tidligere favoritter finner dere HER ⚡️⚡️⚡️ Æææh, SE så mye fint jeg fikk i den nye pakken min fra na-kd i dag! Elsker virkelig alt. Smykkene deres bruker jeg masse fra før, og gleder meg til å bruke disse fremover også. Ellers synes jeg dressene var … Continue reading "NEW IN + 30% PÅ HELE NA-KD"

2019-02-26 22:18 UKEN SOM GIKK

Ukens tanke: Jeg er veeeldig inne i trening og kosthold for tiden, og merker at tankene mine surrer mye rundt det. Jeg har store mål for de neste månedene, og det føles så bra å være inne i en god periode. Ellers tenker jeg mye på studier, ettersom det ikke er så altfor lenge til man … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-02-25 12:15 TODAYS OUTFIT

// innlegget inneholder annonselenker Teddy jakke HER (på salg til kun 399 kr) // Genser fra Malene Birger // Tights HER (mine favoritter på trening atm) // Shades HER // Sko fra Valentino // Veske fra Céline Dagens outfit! Det er riktig nok et “jeg skal trene etterpå” outfit, så ikke noe superfashion- men herregud, … Continue reading "TODAYS OUTFIT"

2019-02-24 22:43 KJÆRLIGHET <3

Fineste Andreas & Julian (kjæresten til Glenn, ekte kjekkas) ♥ Cheers!! Lille familien ♥  ♥ Altså, HVOR kjekk er kjæresten min?😭😍 *heldig* Et lite bildedryss fra min fredag! Julia samlet en god gjeng hos henne, med deilig middag og rødvin. Jeg synes slike kvelder er uten tvil det aller koseligste man kan gjøre med vennene sine, og … Continue reading "KJÆRLIGHET <3"

2019-02-22 17:17 KJÆRESTEBESØK <3

To bilder fra middagen på BA3 med Nelly onsdag kveld! Liten photoshoot på det kule badet der måtte til, hihi ⚡️⚡️ Hei fininger! Nå har Anna flyttet ut av leiligheten, og kjæresten inn. Han fløy fra Riga til Oslo i går kveld, og skal være hos meg hele helgen. Såååå kos! Kjenner jeg har savnet … Continue reading "KJÆRESTEBESØK <3"

2019-02-20 17:24 EN HEL DAY MED NELLY.COM <3

// Annonse     Toppen min finner dere HER og Anna´s HER <3 Anna er på besøk hos meg i Oslo fordi vi sammen fikk en jobb om å være på Nelly´s pop up shop i dag, og kjøre en takover på deres instagram. Det var SÅ gøy!! Så hyggelig å være med Anna igjen, og … Continue reading "EN HEL DAY MED NELLY.COM <3"

2019-02-17 21:17 BYE BYE EXTENTIONS

// annonse OMG!!! Jeg har tatt ut extentionsene mine, for godt!!! For dere høres det kanskje ikke så sykt ut, men jeg har brukt  extentions nesten konstant siden 2012. Det har vel vært 1 eller 2 pauser på et par mnd bare.. Jeg er helt ærlig dritt lei extentions, og bestemte meg for at nå gadd … Continue reading "BYE BYE EXTENTIONS"

2019-02-16 17:56 DIVA MORNING

Hahaha, kan bilder bli mer “bloggete” enn disse? Det er egentlig så lite meg, men kanskje gøy med litt variasjon også. I dag har jeg egentlig bare sovet ut, tatt bilder til et samarbeid og jobbet med mail og regnskap. Helt grei dag! Nå skal jeg i bursdagen til Malin, og må egentlig hive meg … Continue reading "DIVA MORNING"

2019-02-15 21:02 GIRLS NIGHT

Ååååh, se hvem som har kommet hjem til mammaen sin!! SMELT. Altså jeg klarer nesten ikke se på disse bildene en gang, hvordan kan hun være så søt😩😍 Definitivt en liten jente som også ville smake på middagen i kveld, haha.  Uansett, jeg er altså hjemme igjen i Oslo som dere ser. Og det er så … Continue reading "GIRLS NIGHT"

2019-02-13 09:00 20% på hele Nelly i KUN 24 timer! <3

// annonselenker God morgen dere! I dag har jeg en nydelig nyhet: Med koden “LOVE20” får dere 20% rabatt på hele Nelly.com (utenom et fåtall eksklusive merker). Tilbudet varer kun ut i morgen 14/02 til kl 23.59, så det gjelder å være rask. Jeg har plukket ut mine favoritter, og har dobbeltsjekket for dere at … Continue reading "20% på hele Nelly i KUN 24 timer! <3"

2019-02-11 18:02 RAINY MORNING

Noen bilder fra i dag tidlig- med regnet som pisket utenfor vinduet, genseren til kjæresten og morgenkaffen. Hva er egentlig koseligere enn regn når man bare skal være inne? Nå begynner forresten Riga turen min å nærme seg slutten, for jeg har nemlig bestilt flybillett hjem i morgen. Blir litt trist å forlate kjæresten, … Continue reading "RAINY MORNING"

2019-02-10 18:00 Få 60% rabatt på et kritthvitt smil!

// annonse Jeg får daglig spørsmål om hvordan jeg får så hvite tenner, og hemmeligheten har jeg fortalt dere før. Hjemmeblekingen fra Premium White! Denne har jeg brukt i et par år, og er etter min mening uten tvil den beste som finnes på markedet. Jeg har prøvd MYE, og ingenting kan sammenlignes med resultatene … Continue reading "Få 60% rabatt på et kritthvitt smil!"

2019-02-09 22:09 DATE PÅ RADISSON BLU SKYBAR

Hei snupper <3 Først og fremst: Tuusen takk for masse tips og kommentarer på forrige innnleg, setter STOR pris på det. Nå har jeg vært i Riga i 5 dager, og vi koser oss masse. Begynner å bli bedre kjent, trasker mye rundt og alt føles veldig bra. Med en gang jeg kom var jeg … Continue reading "DATE PÅ RADISSON BLU SKYBAR"

2019-02-07 12:38 Rett inn i avstandsforhold

Hei søtinger! Nå befinner jeg meg i hovedstaden til Latvia, Riga- og her kommer jeg nok til å være ganske mye fremover. Hvorfor i all verden skal jeg det tenker kanskje du? Haha. Det føles rart for meg også, men kjæresten min måtte flytte til Riga nå pga studier- så da blir det selvfølgelig sånn … Continue reading "Rett inn i avstandsforhold"

2019-02-05 18:09 BILDEDRYSS FRA BURSDAGEN MIN

❤️ På lørdag feiret jeg 24 års dagen min med mine nærmeste, med en aldri så liten fest i leiligheten! Som dere kanskje ser på bildene var det virkelig en helt fantastisk kveld. Ostekake, masse mat fra Foodora, jellyshots, gaver, kort og en haug av fine mennesker. Alle hadde spleiset på diverse interiørting jeg … Continue reading "BILDEDRYSS FRA BURSDAGEN MIN"

2019-02-03 22:55 VALENTINES WITH DANIEL WELLINGTON <3

// annonse                                                                         Daniel Wellington Valentine Gift Box ❤️ Altså.. WOW!! Tenk å få denne fine boksen på valentines av … Continue reading "VALENTINES WITH DANIEL WELLINGTON <3"

2019-02-01 23:37 SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN- del 1

Hva er din naturlige hårfarge? Min naturlige hårfarge er ca den jeg har nå, men kanskje litt mer “blass”. Derfor får jeg egentlig ikke ettervekst, noe som er veldig chill! Men planen min nå er å la min naturlige farge få vokse ut og ikke fargebehandle håret mitt på en god stund. Det sliter så … Continue reading "SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN- del 1"

2019-02-01 07:32 Den beste bursdagen❤️

24.januar fylte jeg 24(!!!) år, og det var definitivt en bursdag som jeg aldri kommer til å glemme. Tilbragte den med kjæresten, som virkelig stod på fra morgen til kveld for å gjøre det til den beste bursdagen jeg kunne ha hatt. Dagen startet med at jeg ble vekket med ballonger på gulvet, frokostbord, kake, … Continue reading "Den beste bursdagen❤️"

2019-01-28 21:33 NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE

// reklame Dere finner alle disse klærne + noen tidligere favoritter HER 👌🏽 ÆÆ, se så mye fint jeg fikk i den siste pakken min fra Na-kd.com😻😻 Herregud, jeg er så fornøyd. Deilig med litt nye, fine plagg i garderoben!  Og best av alt? Jeg har selvfølgelig fikset en rabattkode til dere. 15% avslag på hele siden!! Bruk … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE"

2019-01-27 21:15 SPØRSMÅLSRUNDE

Kjører i gang med en liten spørsmålsrunde! Elsker å svare på spørsmålene deres, og vet dere også synes det er gøy å lese. Kanskje lurer dere på noe som har skjedd under tiden jeg hadde bloggpause.. Ny leilighet? Kjærligheten?  Så kjør på, spør meg om hva enn dere lurer på så svarer jeg i løpet … Continue reading "SPØRSMÅLSRUNDE"

2019-01-26 12:46 En etterlengtet ferie 🌴

Siden sist har jeg blant annet.. Vært en uke på Gran Canaria! En etterlengtet liten flukt fra vinteren, og ikke minst den første ferien med my looove! Vet mange av dere har fått det med dere allerede, men ja- hvem skulle trodd, jeg har blitt forelsket igjen. Jeg hadde egentlig mistet all tro og håp … Continue reading "En etterlengtet ferie 🌴"

2019-01-25 23:32 IM BACK <3

Heihei! Herregud så rart det føles å logge inn her igjen. Nå er det over en måned siden jeg har blogget, og for å være helt ærlig føles det enda lenger siden. Pausen min var egentlig aldri planlagt, men så skjedde vel livet litt. Det har vært mye for meg den siste tiden på privaten, … Continue reading "IM BACK <3"

2018-12-16 17:59 SLIK TJENER DU PENGER PÅ DINE MENINGER

// annonse Hei fine dere! Husker dere at jeg fortalte dere om meningstorget.no  for et års tid siden?  Jeg tenkte jeg ville minne dere på tjenesten igjen nå som det er jul og mange fridager, for dette er virkelig genialt å holde på med når du har litt tid til overs. Så hva er egentlig … Continue reading "SLIK TJENER DU PENGER PÅ DINE MENINGER"

2018-12-16 17:38 Nesten et halvt år uten bestevennen min..

Og i kveld skal vi sees! HERREGUD, Benny er endelig tilbake i Oslo på juleferie. Han flyttet til NY da jeg var på Farmen, og har ikke vært hjemme siden. Altså har vi ikke sett hverandre siden før jeg dro til gården, som var i juli. Vi har aldri gått så lang tid uten å … Continue reading "Nesten et halvt år uten bestevennen min.."

2018-12-11 20:26 DEN PERFEKTE JULEGAVEN🎁

// annonse – MY FAV DANIEL WELLINGTON COMBO – Jeg ELSKER klokkene fra Daniel Wellington, og jeg har kun brukt deres klokker de siste årene. Klokken jeg har på meg på bildene heter “classic petite melrose“, og er min absolutt favoritt. Synes den er helt fantastisk fin og stilren! Passer like godt til hverdags som … Continue reading "DEN PERFEKTE JULEGAVEN🎁"

2018-12-09 15:34 JEG KAN NESTEN IKKE VENTE TIL I KVELD..

For da er det Farmens finalefest!!!! Herreguuuud så sykt. Farmen-eventyret er straks over, og det har gått så altfor fort. Tenk at Farmen har gått på tv i hele 3 mnd.. Og ikke minst at det snart er 3 mnd siden jeg kom hjem fra gården. Jeg savner faktisk Farmen hver eneste dag, og jeg … Continue reading "JEG KAN NESTEN IKKE VENTE TIL I KVELD.."

2018-12-08 23:55 NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE ⚡️

// annonse Dere finner alle disse klærne + noen tidligere favoritter HER 👌🏽 Yaaay! I går fikk jeg en ny pakke fra na-kd.com, med en haug av nye plagg til garderoben. Jeg ELSKER na-kd, og synes virkelig de har så mye kult. Super kvalitet, gode priser og skikkelig godt utvalg har de også! Hvis du … Continue reading "NEW IN FRA NA-KD + RABATTKODE ⚡️"

2018-12-08 12:28 I DID IT 💥

( sponset behandling) Frisøren min er flinkeste Ann Beate på Mood Studio ❤️ Wææ, jeg har fått brunt hår! Og ganske mørkt også, haha. Det var veldig uvant med en gang, men merker jeg blir mer og mer fornøyd. Faktisk skikkelig glad for at jeg turte å gjøre det! Sveisen er forresten en liten test … Continue reading "I DID IT 💥"

2018-12-05 10:41 BYE BYE BLONDIE?!

// Inneholder annonselenker   Jakke HER  // Bukse HER // Veske HER // Sneakers fra Fornarina God morgen søtiser! Nå skal jeg straks komme meg avgårde til frisørsalongen min Mood Studio, og faktisk har jeg litt nerver.. Som dere vet vurderer jeg jo å farge håret brunt, men klarer jo virkelig ikke å bestemme meg. … Continue reading "BYE BYE BLONDIE?!"

2018-12-04 08:00 EKSKLUSIV 25% RABATTKODE PÅ NELLY! 🎈

// annonselenker Jeg har MAST på Nelly om å få en egen rabattkode til mine fantastiske lesere, og endelig fikk jeg en! Det er jo årets største fest-sesong denne måneden, og jeg skjønner hvor kjipt det er å måtte punge ut med store summer for nye antrekk. Derfor får dere nå 25% på alt fra … Continue reading "EKSKLUSIV 25% RABATTKODE PÅ NELLY! 🎈"

2018-12-02 23:50 FAMILY <3

// Innlegget inneholder annonselenker Topp HER // Bukse HER. Elsker dette settet! Nå er jeg godt plantet i sengen min i Oslo igjen, etter en superhyggelig tur med familien til Sverige. I går feiret vi morfars 90 års dag, noe som var SÅ stas. 90 år er stort, og jeg vet hvor viktig det var … Continue reading "FAMILY <3"

2018-11-30 23:42 YESTERDAYS PARTY OUTFITS🍾

(annonselenker) Party-ready with Nelly.com ❤️ Kjolen min finner dere HER (love it!). Bodyen Julia har på seg er fra OW intimates 🙂 Åh, Elle og United Influencers sin julefest i går var SÅ gøy. Jeg tok en haug med bilder, men det kommer å ta sin tid å gå gjennom- så jeg tenkte jeg heller skulle … Continue reading "YESTERDAYS PARTY OUTFITS🍾"

2018-11-29 15:12 JULEBORD NEXT 💃🏼

Ville bare stikke innom for å ønske dere en fantatisk torsdag!! Selv skal jeg på julebord med United Influencers og Elle kl 18 i kveld, og før det er det et mini-vors hos June i Kværnerbyen. Med andre ord starter vi på drikkingen TIDLIG i dag, så vi får se hvordan kvelden ender.. 😂 Tror det … Continue reading "JULEBORD NEXT 💃🏼"

2018-11-28 18:06 YESTERDAYS OUTFIT⚡️

Her ser dere gårdagens antrekk! Det føltes SÅ fresht å gå med hvite bukser og generelt lyse klær, det må jeg bli flinkere til. Er så altfor lett å bare kle seg i svart, men gud så kjedelig det egentlig er..         Anyways- i dag er jeg faktisk litt frustrert fordi blogg.no … Continue reading "YESTERDAYS OUTFIT⚡️"

2018-11-27 17:06 CRISPY AUTUMN🍂

// Innlegget inneholder annonselenker Jakken min er fra Svea men utsolgt, lignende HER // Bukse HER // Sko HER  Litt bilder fra en liten tur i parken med Julia i stad! Herregud så fine bildene ble, hadde aldri trodde de skulle bli SÅ fine, haha. Skikkelig høstfeeling 😍 Vi har teamet opp i dag for … Continue reading "CRISPY AUTUMN🍂"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.