sunnivafjugstad

Tid Innlegg
2020-02-15 21:46 Barnevakt og nye stearinlys

Hei og god, deilig lørdagskveld fra sofakroken. Jeg kom nettopp inn døren etter å ha sittet barnevakt store deler av dagen som innebar bl.a Kino, Elsa kostymet og mange gullkorn. Nå har jeg passet på å tenne alle de nydelige, nye stearinlysene mine i gammelrosa. De gjør seg ordentlig godt i leiligheten! Er vel ikke et bedre tidspunkt å virkelig slå på stortromma der mtp griseværet på utsiden. For å si det sånn er den siste svingen ferdig for idag. Her inne blir vi! Ålreit dette nå;) Får se om valget ender på ID eller Netflix resten av kvelden! Startet på en ny svensk krim variant med en av hovedkarakterene i Solsidan i spissen. Vanskelig når man forbinder en skuespiller med en spesiell karakter, men jeg får vel være litt mer tålmodig! Morgendagen skal jeg behandle som en lørdag fordi jeg rett og slett har fri mandag. Gårsdagen var også forresten digg.

2020-02-02 17:09 Neida, så.

Hei! Hvordan går det med dere? Her går det i bølgedaler, kanskje litt hyppigere enn ellers men man får ta det man får - sant? Jeg har nettopp lagt bak meg én drøy time med varierende puls etter å ha sett filmen "Fractured" på Netflix i senga. For første gang siden jeg kan huske har jeg bare hatt en helt 100% rolig dag. Det er faktisk ikke verdens enkleste ting for meg, selvom man skulle tro det.. Jeg vil helst støvsuge, brette klær, finne et sted noe trengs å gjøres. Den sisten tiden har jeg innsett at livet går non-stop og jeg har ikke helt tatt innover meg viktigheten av å stoppe opp. Restituere helt enkelt. Hodet mitt bare grubler og grubler over idéer og ja, de vanskelige tingene. Truth be told, så har jeg faktisk kjent på en sånn rar type sorg innvendig i flere dager i strekk nå. Det har liksom gått opp for meg at jeg ikke har fått til det jeg vil i forhold til alderen min, og ja, jeg har vel innsett at ting ikke har blitt sånn jeg så for meg at de skulle bli. Hadde ting ikke gått (forsåvidt) og gått etter planen hadde jeg straks sittet med en snart 1-åring i leiligheten her. Jeg tror at forventningene fra andre presses på oss uansett hvor lite vi velger å "ta det innover" oss. Plutselig sitter vi her med 170 meningsløse problemer fordi naboen har et A4 liv. Et tilsynelatende "perfekt" liv. Jeg vet jo at det bare er bull, men det er vanskelig å se for seg det med den alltid nyvaskede Audien som står parkert utenfor huset og mannen som lufter en eller annen type Setter hver morgen kl 6. 25, noen små år igjen til 30.. Jeg vet jo like godt som alle andre at tiden flyr. Jeg føler vi nettopp bikket inn i 2019, men hey, når er vi plutselig i 2020. På toppen av alt så syns jeg på en måte at det er litt kjipt at jeg trives så godt i midt eget selskap nå. (Jadda). Jeg er jo ikke i nærheten av interessert i kle på meg finstasen, fikse makeupen og dusje meg i parfyme for å dra på dates. Grunnen til at jeg syns det er dust at jeg først nå skulle liksom ikke ville ha noe på gang med noen er at jeg helst skulle ha fått barn igår. Eller et år siden da vel og merke. Bokstavelig talt. Kanskje noen ikke skjønner, men jeg er overbevist om at noen som leser disse ordene gjør. Det er det som er så fint - at vi ikke er alene om disse kjipe og vanskelige tingene. Jeg har et enormt stort behov for varme dager med stadig lett beruselse. Bare ligge på stranda for meg selv og nyte bølgeskvulp og sand mellom tærne. Det er min største motivasjon i livet akkurat nå. Noen som er med meg? Nå er det dags for neste psykologiske thriller hos oss:) Håper helgen deres har vært magisk og at livet kaster deg kjærlighet fra alle kanter.

2020-01-25 13:17 Som plommen i egget

Etter at jeg sluknet på sofaen igår og gikk siste tur 0021, våknet jeg opp overraskende tidlig. 914 tikket det inn en melding fra brodern som lurte på om jeg var hjemme. Til min største glede ville han møtes for å gi meg et Ari portrett han har malt. Vi kjørte en tur på Rykkinn senteret for å finne passende rammet og tuslet litt rundt mens vi nøt hverandres selskap. Ingen andre i verden som skravler så mye i munnen på hverandre og over hverandre som vi gjør. Begge har jo like mye på hjertet. Tror det var like greit at det ikke var et tredje mennesket i bilen. Vi kjørte også en innom butikken, hvilket alltid er digg å få gjort så tidlig som mulig i helgen. Dere vet før alle barna kommer å skal gjøre forhandlinger med foreldrene sine om hvor mye lørdagsgodt de skal ha, og alle menneskene som lurer på hva de skal spise til middag, gjerne noe nytt som de trenger ingredienser til som de ikke vet hvor ligger. Så nå sitter jeg her med CC cowboys og har hvilepuls. Jeg tar meg selv mer enn ofte i å vende hodet på sjenken Ari står plassert på. Jeg er så fornøyd at jeg er tom for ord akkurat nå. Ordene fra låten "Bare du" fyller hele leiligheten. Nye rosa roser står ved siden av portrettet, også har erkeengelen Mikael har fått plassen sin der. Jeg føler meg som en forelsket tenåring her jeg sitter på sjeselong delen av ektorp-sofaen min, tross for at det bare er Nando og meg her. Det kjennes så utrolig fint at jeg kan være genuint lykkelig med det. Jeg ønsker dere en nydelig lørdag i livet og håper at dere har det fint inni dere. På ordentlig. Hvis ikke, kan man trøste seg med at livet går i bølgedaler for oss alle.

2020-01-24 20:27 Blir ikke mer nydelig enn dette

..Akkurat passe med trafikk så den kunne falle under kategorien koselig følte jeg på i ettermiddag. Fredagsfølelsen fylte hele meg og var i alt jeg så rundt meg. Ungdommene som var ferdig for dagen delte smil sammen med samtaler med kameraten ved siden av dem. Jeg fikk akkurat passe med tid til å beundre nabolaget hvor jeg vokste opp. Er det ikke litt sprøtt at vi tar for gitt der vi bor akkurat nå? Jeg vet jo f.eks ikke om jeg blir her i 3 år til eller enda lenger. Da blir denne fredagen i livet noe jeg kommer til å savne med akkurat denne leiligheten. Varmen og lukten som finnes her akkurat nå. Fint assa.. Og kunne sette pris på de tingene før det er for sent. Er jeg den eneste som DIGGER når man åpner døren til leiligheten og det lukter rent, og ja egentlig skyllemiddel? Og litt duftpinner inni mellom der. Akkurat passe nok til at det ikke er helt taxfree på de 50kvm jeg bor på. Da blir jeg skikkelig glad inni meg faktisk. En av ungene i barnehagen har spurt meg ved flere anledninger den siste tiden, "er du helt gæren i hodet eller?" og svaret ja, det sier seg vel selv:)Min type fredag i livet. Vi snakker deilig hudpleie + en bedre krim bok eller investigation discovery på fjernsynet. Føler livet er ganske komplett da.15 minutter etter dette trillet øya mine og jeg tok meg inntil soverommet for ei litta hvilestund. Det var ganske nydelig skal jeg si dere. Nå er lysene tent igjen her i stugo og jeg skal kline på litt serum i fleisen mens jeg lener meg godt tilbake i sofakroken igjen.

2020-01-23 06:57 Heisann hverdag

Veronica Maggio synger om at hjerte hennes blør. Foran meg er en lunken kaffe kopp jeg straks har planer om å fylle på. Klokken er 749 og jeg har en liten time på meg før jeg må sette kursen i retning jobb.Dagene går rett og slett til jobb og lesing på kveldene. Etter at forkjølelsen meldte sin ankomst i helgen har jeg dessverre, men fornuftig nok holdt meg unna gymmet denne uken. Men jeg har også innsett at skal jeg få trent må det skje på morgenen fra nå, hvis jeg skal få tid til å lese fag på kveldene. Men det er fint. Jeg liker det og det eneste som gir meg delvis angst er alle andres forventninger til at jeg er nødt til å være sosial. Men akkurat dette året får det faktisk vente.. Da jeg skulle levere en lydbok jeg lånte for barnehagen forrige uke fanget blikket mitt Camilla Läckbergs navn på hurtiglånsstativet. Jeg ble akkurat ferdig, og MAN, den fortjener et eget anbefalingsinnlegg.. Etterpå skal jeg se om jeg finner en annen bok av Sverige’s feministiske svar på Jo Nesbø.Noen deilige forandringer siden sist btw..;Ønsker dere en deilig torsdag i livet :)

2020-01-14 06:42 Vær

På vinduet triller regndråpene ordentlig tett, også høres det ut på vinden som noen som er skikkelig forbanna.. God morgen tirsdag. Jeg skal være den første til å innrømme om at jeg dagdrømmer om å sette meg på et fly til en varmere destinasjon i disse dager. Men snart blir det jo vår tur til å gå med joggesko (krysser allerede av den.. sånn ca hele året), solbriller og mindre klær. Og det blir skikkelig fint;) Det føles jo så sjukt deilig med varme dager når man har vært igjennom en lang vinter. Jadda....Ønsker dere en deilig tirsdag uansett vær! Måtte du tilbringe den med fine mennesker rundt deg.

2020-01-13 19:53 Svettefest og garderobe-interiør

God ny uke i livet <3 Ovenfor ser du ansiktet til en som hadde en real svettefest på gymmet før klokka var 6 idag morges. Verdens fineste følelse. No doubt! I tillegg er jeg overbevist om at det gjorde noe med psyken min at de hadde virkelig slått på stortromma når det kommer til interiør på få kvadratmeter i garderoben. Så fresh og deilig! En fin overraskelse på en mandagsmorgen! ..Etter økten satte jeg kursen mot tidligvakt. Deretter ble det litt lesing før jeg dro på kino sammen med pappa for å se tunnelen! Jeg tror jeg lander på terningkast fire;) Nå blir det en liten spa-stund med Stevie Wonder på anlegget! Så nydelig. Ja også:Minner meg om de treningsstudioene i statene! Mangler flatskjermene da men. Fornøyd medlem:)

2020-01-12 10:45 Førpremiere på våren

Det takker jeg ikke nei til. Solen lyser inn å treffer bordet og stolene på kjøkkenet, det føles ut som vår. Jeg sitter i sofaen med kaffekoppen min og ser "Staying Alive" for sikkert fjerde gang. Ja, jeg er en sånn én. Men hvor fin er ikke Agnes Kittelsen? Sjukt god skuespiller. Jeg sitter og har lattekramper for meg selv av denne filmen. Noe så tragisk og kjipt som en skilsmisse gjort på en humoristisk måte. Jeg rett og slett elsker det.Jeg har jo som kjent omtrent ikke vært utenfor disse fire veggene denne helgen, så jeg har latt huden fått puste litt samt. kjørt ansiktsmaske og tilført den mye fukt. Jeg har forelsket meg (nok en gang) i glow misten fra Pixi. Er det noe jeg ønsker for huden min er det at den skal være full av fukt og ha naturlig glød. Planen for idag er å hente noen bøker i Oslo, men aller først gå en tur i solen:) Sånn som alle andre. Det blir fint!

2020-01-11 20:44 2145, 11 januar

Asap rocky, tequila, meg + tegneblokken.Jeg er en skikkelig newbie på å tegne, men jeg er stolt og fornøyd med det store fremskrittet jeg har gjort fra å kun tegne strekmenn for barna i barnehagen. Nå er det liksom "hey, se på meg tegne et casual 3D øyet" ish. Denne lørdagen har vært så lugn den. Jeg dasser liksom bare fra rom til rom og lever mitt beste liv. Er det sånn for oss med kreative sjeler? At vi trenger bare det å være med oss selv? At det liksom er på "toppen av lykke" lista. Jeg mistenker at det er flere av oss..Jeg hører for øyeblikket på ASAP rocky og føler jeg har en viss anelse av hvordan det funker å ta LSD. Og det holder med det å bare høre på musikken hans;) Ellers tok jeg meg en liten tequila shot ista. Var vel et lite sjokk for kroppen min som faktisk holder seg ganske hydrert om da´n. ..Tenke på mormor da jeg tegnet denne . Da jeg var på vei fra mormor en søndag kastet jeg blikket mot høyreside og fikk øye på en ugle som stirret mot veien. Denne helgen hadde mormor gitt meg kloke råd (as always) om kjærligheten. Denne tegningen gjør hjerte mitt glad og jeg tenker meg en gang på den uglen som bare satt der ut av det blå. Jeg følte jeg var med i en Disney film. Et vakkert øyeblikk i livet.

2020-01-11 12:46 Jeg er forelsket.

13.32 lørdag 11 januar 2020. Jeg er forelsket. I et møbel fra india. Jeg høres lik sjuk ut som jeg er og jeg tenker det er helt ok. Lykkelig som faen.Jeg klarte ikke ligge unna Finn-appen i morgentimene mens jeg satt med kaffekoppen i senga. Der kom jeg igjen over en skjønnhet av en tv-benk. Men jeg som ikke hadde planer om å egentlig forlate nabolaget idag. Med alt hell én kan ha tilbø selger å kjøre det hjem til meg. Tv-benken med utrolig mye sjarm ble min for 150 kr. Også en skikkelig hyggelig fyr. Da blir en automatisk i godt humør. Det skal faktisk så utrolig lite til..! Så nå gleder jeg meg til å se alle filmer + serier jeg har satt på opptak. Skuffen er full av stearinlys så denne lørdagen er komplett. På spotify spilles 80-tallets deilige låter. Og ja, vi snakker Cher, Chicago & co. Jeg undres over hva jeg skal tegne idag. Kanskje en gammel mann? Hvem vet. Jeg håper livet smiler og om det ikke gjør det akkurat nå, så kommer det en opptur etter du har vært nede. Livet er fulle av dem begge to. Vi må liksom bare holde oss godt fast når vi er der nede. Jeg DIGGER forresten og ha farger blant alle de myke fargene som finnes ellers i leiligheten. Jeg kjenner automatisk liv og at det blir mye mer personlig.

2020-01-10 19:29 Halla helg

Ja, fy fasan, jeg gleder meg til vår og sommer....Siden sist har jeg sovet ekstremt mye, skrevet et par dikt, tegnet noen tegninger og tenkt masse. Denne uken har bydd på flere utfordringer og jeg kjenner meg liksom ganske, ja, tom. Men samtidig ikke lost. Om det gir mening.. Jeg har tillatt meg selv å slenge meg i senga så og si i 18-tiden hver kveld og det har resultert i at jeg har sovet rundt 10 timer om ikke mer, hver natt. Det er vinduderlig og noen ganger kunne jeg ønske det lot seg gjøre hver dag ellers også. Webinarene mine starter ikke før til uken og etter et par tyngre beskjeder i uken som har vært, har jeg bare sett meg nødt til å restituere for alle ting som står på agendaen i tiden fremover. Når jeg kom hjem fra jobb idag satte jeg noen nydelige, friske roser i vasen på stuebordet som jeg handlet på senteret, satte på en maskin og tente lys i kriker og kroker. Meg-tid. Mulig det er sært at jeg elsker egentid i en alder av 24, eller uansett. Men for meg er det lykke å bare kunne fylle kjøleskapet og låse døra for et par netter og bare være med meg, sånn har jeg bestandig vært. Og jeg er jo utrolig glad for det egentlig.. Jeg vet jo folk faktisk sliter med akkurat det (selvom det er vanskelig for meg å sette meg inn i). Imorgen skal jeg stå opp når jeg står opp, sette på kaffen, gå en sving i nabolaget med verdens beste Nandis, ta på slåbrokken, skru på musikken og finne frem ark og gråblyant. Også får vi se hva som havner på papiret. God helg a unike deg.

2020-01-08 07:00 .

2020-01-07 00:06 01:04

..Ble brått 3 timer på øyet etter jobb idag. Men GUD så deilig. Resten av kvelden har jeg brukt til å se sesong 2 av "YOU" og dette. Har aldri hatt særlig gode tegneevner men jeg må jaggu si meg fornøyd. Altså, fra strekmenn til dette er en ok overgang. Det er ikke til å stikke under en stol at det er mye følelser innabords i det siste. Men det er fint å kunne gi uttrykk for det. Det er avgjørende for meg. God natt fineste menneske som leser dette <3

2020-01-05 08:55 Enda mer psykisk helse

Fra 2019 er jeg stolt av meg selv som har vært åpen og delt så mye om mine dårlige dager. Sikkert noe folk som ikke sliter psykisk (noe som er helt topp!) som ikke skjønner og kanskje tenker at dette heller mer mot en oppmerksomhetsgreie. Ja, jeg er vel glad i oppmerksomhet (jeg er jo tross alt født som løve i stjernetegn) men jeg vet med meg selv at når andre deler sine dårlige dager og enorme nedturer, så kjenner jeg meg ikke alene lenger. DERFOR har det vært viktig for meg å være såpass åpen. 2019 var også året jet begynte med medisiner for å holde i sjakk mine innvendige daglige berg og dalbaner. Men dette er ikke noe man skal tulle med og man skal ihvertfall ikke drikke seg under bordet mens man går på de. Jeg husker tiden som typisk rosablogger ja, kanskje til og med da jeg hadde det som verst - men det ser man det ikke i innleggene. Jeg turte ikke for det store publikumet jeg hadde å bli enda mer dømt. De var vel egentlig bare opptatt av bikinibildene og annet surr. Men jeg kunne ønske jeg turte. Men nå tørr jeg etter noen år mer refleksjon og enda bedre forbilder. Jeg håper du tar godt vare på deg og dine. Det er som en Facebook post jeg så at vi har ikke tid lenger fordi vi er så forbanna opptatt med jobb og alt annet. Og oss selv.. Men folk skal vite at jeg alltid finnes her dersom noen vil slå av en prat, trenger en seng eller kanskje litt mat. - «Trist som faen, 1999» Ari Behn - utdragTørr å være deg selv, uten filter, selvom du kan virke klin gæren for andre så er du deg selv og det er det viktigste vi kan være. Takk Gud for at vi er forskjellige - men la det for all del være rom til de som ikke er som deg. Det er ganske interessant spør du meg å høre andres perspektiver på ting. Da blir vi liksom litt rikere. God søndag

2020-01-04 14:17 Vlog 4/1-2020

2020-01-02 06:07 Søvn, hva er det?

..Søvn? Vel, ikke så mye.. Har sovet 2 korte timer i natt så i dag er det bare å holde hodet kaldt. I nuet ser jeg på ID, men skal bevege meg sakte men sikkert mot badet for en rask dusj og quick fix. Ja, også skal det mediteres og litt andre ting.. Hjemme<3<3

2020-01-01 22:24 Første dag i 2020

..Når jeg etterhvert skal inn på soverommet og gjøre entré i drømmeland kommer jeg til å tenke på hva slags maleri/fotografi jeg skal ha på veggen, skal jeg ha mørke hyller eller lyse? Og den puffen, hvor stor skal den egentlig være? Den kreative delen av hjernen min hviler aldri virker det som. Men jeg liker det. Det er en sunn tankegang selvom det noen ganger kan bli «mye». Jeg vingler mellom tanker fra dette til hva ville Ari gjort, har han det fint nå, også er det en del av meg som er helt sikker på at det stedet vi er på nå bare er en mellomlanding. En ganske utfordrende sådan. Men så blir vi omgitt av nydelige sjeler hvor det er plass til alle. Uansett fasong og farge, legning eller religion, ja uansett musikksmak. Vi må liksom bare gjøre jobben vår her først..Jeg tror ikke jeg hadde holdt ut særlig lenge hvis jeg hadde trodd det bare var ingenting, bare stopp, over og ut. I våre mørkeste stunder må vi ha håp og tro på at det er sånn det skal være og at rettferdighet vil bli servert. Med disse tja, jeg tørr påstå dype og reflekterende ordene sier jeg god natt til årets første dag. Håper dere har det skikkelig fint. Sånn på ordentlig. Det ønsker jeg for dere.

2019-12-31 16:35 Brev til meg selv 2020

En nyttårsaften uten festligheter. For meg er det tro det eller ei, ganske magisk. Heldigvis sliter jeg ikke med det såkalte «fomo» så det er jeg ganske takknemlig for på en dag som denne.På tv’n vises «Dusinet fullt» - jeg blir aldri lei.. Ved siden av meg et glass rødt! Helt perfekt:)Jeg har nettopp tatt meg en etterlengtet dusj og jeg lukter som et menneske igjen. Neida, var ikke så ille, bare føltes sånn. Jeg vil avslutningsvis dele med dere mitt brev til meg selv for det nye året vi straks trer inn i. Og måtte det viktigste for oss alle være å være snille mot hverandre over alt. .. I året som venter håper jeg at du mer enn noengang klarer å se din egen verdi. Uansett hva andre måtte påstå er en altfor stor drøm for deg - våg å gå samme vei som drømmen din og la de se på. Du kommer sikkert til å falle og feile - la de se dette også.. med det gjør du det lettere for likesinnede og takle sine vinternetter. Det er større enn bare deg. Og mest av alt ikke la din kreative sjel svinne, fordi uten kreativitet vil ingenting gå. Det er sånn du er skrudd sammen, vær takknemlig for det. Selv i de stundene det holder deg våken en tirsdagsnatt; skriv den teksten, mal det bilde eller finn det manglende møbelet. La det største målet ditt for 2020 være å se andres styrker istedenfor å henge deg opp i deres svakheter. Respekter også kroppen når den ikke orker mer, du investerer mer i den pausen ovenfor å presse deg selv når du egentlig ikke har mer å gi. ❤️ Lykke til alle sammen! #2020 neste

2019-12-30 11:50 Pakkeliste hyttetur

Prøvde for første gang i mitt liv å gjøre et genuint forsøk på litt praktisk pakking for disse tre nettene på hytta. Før har jeg drasset med meg en toalettmappe på sikkert 2 kg med fullstendig unødvendige ting så nå kjente jeg det var deilig å få klemt hundematen i bagen istedenfor den.. Jeg har pakket med meg:❄️2 stk varme gensere❄️2 stk t skjorter ❄️Et par jeans + joggis❄️En gjeng med bomullssokker + et par ullsokker❄️2 stk bh’er + 3 stk truser ❄️Toalettsaker som medisiner,deo etc❄️Minimalt med sminke (børste, foundation og glowdrops)❄️Ladere❄️En skolebok❄️Votter + lue❄️Stilongs + skidress❄️Collagen pulver til morgenkaffenJeg sov til klokka 12 idag.. Det er så ulikt meg som det kan få blitt - men det tyder enda mer på at kroppen er sliten. Da er hytta der perfekte stedet å være;) Nå klekker Egon ut nye planer på tv’n og frokosten er inntatt. Nå skal jeg hvile litt til. DIGG. Sjalabais<3

2019-12-29 09:04 Fine ting

Å hei! Er dere her enda? Jeg nyter en stille morgenstund i leiligheten min , akkurat sånn jeg liker det. Det sies at man blir bare mer sær etter hvor lenge man bor alene - vel, jeg tror på det.. Når jeg tenker over det så er det ikke ofte jeg har besøk, mest fordi hverdagen liksom ikke har tid til det.. Det blir vel litt mer heng her når det blir turer på byen til våren/sommeren. Det blir veldig koselig <3..En liten oppdatering siden sist! Var å hentet denne stolen på Ensjø igår kveld. Nå er jeg fysen på en beige sofa fra ikea. Vi får se når det blir. Inntil videre er sofaen dekket av et beige og hvit sengeteppe. Ble mye behageligere atmosfære her med engang. Nå ser jeg liksom frem mot vår jeg. Anyone else? ..Jeg får vel aldri nok interiør ting! Jeg elsker å ha det inspirerende rundt meg og ikke minst personlig. Det betyr mye for meg.. Det er jo tross alt her jeg befinner meg mest ved siden av timene jeg er på jobb. Alt dette er fra HM home - masse salg der nå forresten;)Mens vi snakker om lysere tider! Noen bilder fra California. Straks bærer det til fjells.. Nå skal jeg svinge litt med kosten her, ordne meg en liten kaffekopp til, legge det jeg har lagt frem i en bag og re opp sengen. Snart trer vi inn i 2020. Jeg gleder meg til å dele mål og tanker rundt det nye året med dere snart.

2019-12-27 05:37 Gud er en fyr det kan være vanskelig å forstå

God morgen vakre mennesker.Nå bærer det plutselig avgårde til jobb etterhvert.. Det er FREDAG og det er en fin følelse. Jeg gleder meg til å se fine barneansikter og høre genuine latterkuler idag. Det er virkelig fint opp i all galskap dette livet serverer oss. Planen idag etter jobb er å ta ned julen her i leiligheten før jeg pakker bagen jeg skal ha med til hytta. Ellers er jeg lykkelig over å ha så og sett kommet til bunns i skittentøyskurven. Har også fått hengt opp en hylle på badet til vaskemidler etc så det er en magisk følelse. Det er så digg med orden og jeg føler meg enda mer klar for å ta 2020 fatt når det ser strøkent ut rundt meg. Igår kveld bestilte jeg kanelsnurrer fra morgenlevering. Etter jeg hadde slengt på meg morgenkåpen og tullet håret inn i et håndkle åpnet jeg døren og der sto herligheten. Det kjennes ålreit å unne seg iblant. God helg da dere!!

2019-12-26 16:56 Det er personlig

Ikke noe mer kunst skal skapes, ingen flere reflekterende tanker skal du dele med oss. Da blir vi brått litt fattigere alle mann. Det etterlater et stort tomrom som ingen kan fylle eller erstatte. Derfor blir det personlig for oss. Du hadde fortjent enda mer plass. Også skulle media behandlet deg penere. Jeg tipper at du ser ned og rister på hodet over hvor beregnende media er. Du hadde så mye og gi, men det var ikke det de ville vise frem. De ville tyne deg for at du var deg selv uansett vær og vind. Heldigvis er kjærligheten størst og den personen du virkelig var blir løftet frem av alle de du har gjort inntrykk hos. Både de du kjente og de du bare møtte på gata. Det skal et spesielt vesen til for å få omtrent enhver som for deg er et ukjent ansikt å føle seg sett.Jeg klarer ikke riste av meg disse følelsene jeg aldri har kjent før. Dette har gjort så stort inntrykk på meg at jeg ikke vet forskjell på opp og ned idag. Matlysten har forsvunnet og det eneste ørene mine klarer å høre på er CC cowboys. Selvfølgelig skal livet gå videre og alt det der. Men Ari, han skal faen ikke glemmes.Trenger du hjelp?(Åpent hele døgnet) Mental helses hjelpetelefon: 116 123(Åpent hele døgnet) Kirkens SOS: 22 40 00 40

2019-12-26 00:35 God natt, Ari

Er det ikke rart at når man tenker at alt bare er vinuderlig og vakkert, så skjer det noe som kan forandre synet ditt på verden og livet sånn på kun noen få sekunder. Jeg hadde ingen planer om å i det hele tatt skru på telefonen men noe i meg sa at jeg skulle det.. Et unikt vesen har forlatt oss denne julen. Julen 2019.. Når jeg leser om andre som beskriver Ari, beskriver de han som den personen som la merke til alle i rommet. Det var akkurat den følelsen jeg fikk da vi møtte han i Mostar for noen år tilbake. Det er kanskje nettopp derfor minnet har brent seg så godt fast hos meg til den dag idag. Jeg husker vi kom ja, ganske påseila fra et utested og der satt Ari og Per på en café litt sånn tilfeldig i Mostar. Av alle steder. Han slo gladelig av en prat og spurte om følget vi hadde med oss var folk derfra. Klart vi hadde samlet med oss en gjeng innbyggere bare for å skryte litt av denne fyren. De skjønte jo ikke en puck og tenkte at dette var en casual, "vanlig" fyr. Og selvom det egentlig er skikkelig big deal å slå av en casual prat med typen til prinsessa så føltes det så naturlig. Han føltes så ydmyk og fin å være rundt bare i de få minuttene vi sto der. Jeg kan bare forestille meg alle livene som han har beriket.. Ikveld åpnet jeg en flaske musserende til ære for Ari. Mannen som har banet vei for at vi skal vise janteloven den lengste finger´n og uttrykke vårt autentiske-selv. Skål for deg, Ari og god natt..

2019-12-25 16:00 Hjemme igjen!

Alene hjemme 2 på tv´n, nyvasket leilighet, vaskemaskinen kjører sin andre vask, lys er tent og jeg har akkurat funnet ut at jeg har ganske ålreit hvilepuls. Igår var en skikkelig fin dag. Det var annerledes å vakne opp hjemme hos seg selv på julaften, men GUD det var fint det også.. En ny erfaring og kanskje en ny tradisjon? Jeg var engstlig for å ikke få julefølelsen men der tok jeg feil gitt. Jeg har det så fint og hjemmekoselig hos meg at jeg bare sitter her og smiler. Takknemlig er ikke et ord som dekker det jeg føler nå. Egentlig så har jeg bare lyst til å gråte av glede. Jeg har alt jeg trenger i livet og enda mer til.. 1. juledag startet med lyder fra rommet til minsten og vi styra på før resten av huset også våknet til. Det er med hånden på hjerte de mest magiske øyeblikkene i livet. Dere vet, de små. Før dere tror alt er perfekt i livet mitt osv (vet det er SÅ mange som sammenlikner livene sine opp mot andres, inkludert meg selv til tider), det er det ikke. Vi var stressa igår alle mann, var det ikke den ene hunden som dreit så var det den andre og frem med våtservietter hit og dit, ovnen skrudde seg av mens ribba sto i ovnen - men det er litt av sjarmen er det ikke? Kaoset. Uansett så er en perfekt jul den som er litt kaotisk og ikke samfunnets versjon av "perfekt" spør du meg. Jeg er så vanvittig glad for å ha fine mennesker rundt meg og jeg ønsker det for alle. Fine mennesker som unner deg det beste i livet. De skal man ikke ta for gitt..Nå blir det etterhvert et bad på meg. Ja, du leste riktig.. Jeg fikk meg nemlig en voksen badebalje igår som skal innvies ikveld. Er det noen som setter pris på det er det en frysepinne som meg. Jeg gleder meg helt sjukt til å sitte oppi der med et glass av et slag + en god serie. Nå ble hverdagen plutselig ENDA finere også. Jeg har så mye jeg vil skrive og vise dere men jeg runder av dette innlegget her. Har hatt noen prosjekter jeg gleder meg veldig over nemlig..! Håper du har en nydelig jul og at du koser deg med familie, alene, ja uansett. Det fortjener du. Skru på tv´n, ikke tenk på alt du glemte og hvordan ting skulle vært og bare nyt.

2019-12-24 07:41 Verdens beste dag

God morgen liten og stor!! Idag er vel dagen nesten alle er våkne tidlig og kjenner seg spente i kroppen. Jeg føler meg like forelsket som jeg var da jeg gikk på ungdomsskolen. Verdens fineste og deiligste følelse. Og det er jeg så heldig som får lov til å føle det nettopp sånn. Jeg håper at DU får en magisk julefeiring uansett hvor du er, hvordan du egentlig har det. Mitt største ønske er at alle skal føle seg elsket på en dag som denne. Jeg kunne ønske jeg kunne spre kjærlighet til alle og enhver! Jeg håper alle trekker inn i varmen ikveld og at de får seg et nydelig måltid omringet av mennesker fulle av kjærlighet. God jul til alle som jobber for at samfunnet vårt skal gå rundt. TUSEN TAKK <3 Nå har jeg bare tiden av veien før jeg skal kjøre rundt og levere gaver, før veien går videre til alle gullungene..!

2019-12-23 23:03 Hvor skal man starte a..

For noen døgn det har vært siden sist! Jeg hadde alle slags fine planer for de siste dagene før julaften men de ble rett og slett ingenting av. Men er det ikke typisk når man gleder seg sånn voldsomt til noe? Jeg skulle ihvertfall vært i sverige igår før jeg skulle på bondens marked her nede på verket. Lørdag kveld begynte jeg å kjenne meg rar i kroppen men jeg konkluderte med at det sikkert ville gå over etter litt søvn. I det jeg står og dusjer søndagsmorgen kjenner jeg at jeg må kaste opp. Så det var den fjerde søndagen i advent. Hysterisk gråt jeg over telefonen til alle og enhver. For min største frykt er å gå glipp av årets desiderte fineste dag. Dagen som slår bursdag, 17 mai og alle de andre. Etter mye gråt samt hundre telefoner frem og tilbake har jeg fått sovet veldig mye (skikkelig takknemlig for det, tror det gjorde mye av susen) føler jeg meg HELDIGVIS bedre. Tankene om at jeg ikke skulle få være med tantebarna mine på julaften var vel det jeg fryktest aller, aller mest. Jeg dro en tur ned på legevakten ista sammen med, la oss si én god del andre.. Der satt jeg i halvannen time for å ta CRP, den viste infeksjon i kroppen men formen er på vei oppover. Nå er det bare det å faktisk lytte til kroppen og ikke gå helt banans med prosjekter og treningsøkter. (Lettere sagt enn gjort). Tror dere jeg blir gal eller når jeg ser gardrobeskapsdøren står sånn akkurat litt for mye åpen. Får ikke sove jeg da vett.. Ja ja, nå gleder jeg meg så VILT til julemorgen med en gigantisk kopp kaffe imorgen tidlig før vi setter kursen mot Hvam for julaften 2019...Håper dere har hatt en deilig lille julaften!

2019-12-21 12:45 Serier og filmer i julen!

God dag 21 desember <3 <3 Akkurat nå ligger jeg i sengen og har planer om å titte litt på vlogger og muligens Virgin River;) Har vært ute en tur med Nando for noen timer siden også har jeg tatt morgenkaffen over facetime med en venninne. Koselig altså. Ellers har jeg samlet noen favoritter som jeg har sett og noen serier og filmer jeg gleder meg til å se denne julen. Alle bortsett fra Chicago Fire og 9-1-1 (Viaplay) og Alene hjemme (går vel sånn ca 200 ganger på tv´n på diverse kanaler) finnes på Netflix. Njut!!

2019-12-20 04:52 4am

Idag ringte vekkerklokka 0400. Veldig merkelig tidspunkt å stå opp på men nå sitter jeg her til "vanlig" tid og koser meg med kaffekoppen min og ser litt "Evil lives here". Jeg er helt BESATT av ID. Nesten usunt.. Men etterhvert skal jeg skrubbe ansiktet med St Ives! Den er rimelig + at den har perfekt grovhet (sier man det?), det er liksom mange korn som gjør at den skrubber dypere. Har sett etter flere men tok en råsjans på denne da jeg tittet på nett. Tror jeg kjøpte noe fra det merket på supern i statene én gang. Ålreit merke!! Etter det påfører jeg The Ordinary sin "Vitamin C suspension 23% + HA Spheres 2%. Jeg kan ikke skryte nok av The Ordinary.. Jeg er frelst rett og slett. Det er ren magi og billig. Det er jo også en hjerne bak som ville at ordnetlige, rene hudprodukter skulle være tilgjenglig for en rimelig penge og jeg får ikke takket han nok! Jeg håper det fortsetter sånn selv etter hans bortgang.. Det var jo det han ville! Jeg anbefaler alle som skal prøve seg på disse og gjøre research først. Som f.eks akkurat denne er veldig sterk og det tar opp mot 2 uker for at huden skal venne seg til den. Den finnes også en silikon form som er mye mildere for huden. Poenget er at de skal jevne ut hudtonen! Men også er det verdt å nevne at om man er utsatt for mye sollys MÅ man ha høy faktor for at huden ikke skal bli ødelagt. Du finner alt du trenger av informasjon og guide om produktene deres på The Ordinary sin side. Check it out!! Snart skal jeg få i meg dagens første flaske med vann. Jeg prøver så godt jeg kan å holde meg hydrert for å unngå brain fog, utmattelse og naturligvis for å ikke bli dehydrert. Når man får i seg nok vann gjør det jo at det blir lettere for hjertene våres å pumpe blod og musklene våres får det også bedre. Også renser det kroppen vår. Så digg.. Så dagens påminnelse til dere!

2019-12-19 18:40 Julekliss og fransk rødvin

Hei og hå! Nå sitter jeg og nyter et glass med fransk rød vin og skal etterhvert skrive ned koselige ord på årets julekort til de jeg er glad i. Etter det blir det ganske tidlig senga.. Husker ikke sist jeg var så trøtt som dette + at jeg skal avgårde klokka 4 for å kjøre pappa til flytoget. Så det! Men imorgen kveld da skal jeg ikke gjøre en ting. Nesten. Resten av julegavene tror jeg at jeg skal bruke morgenstunden på imorgen tidlig på å pakke inn! Det er faktisk noe av det koseligste i dette livet dere. Nå går det en eller annen klisseste julefilm i bakgrunnen, og jeg er glad for at det bare er på film. Er ikke så begeistret for, FOR mye kliss har jeg funnet ut denne siste tiden. Liksom fint i moderate mengder. ..Forguder forresten (bombe) duftlys og andre gode lukter! Er stygt redd for at det blir litt taxfree tendenser i leiligheten her, men hodet klarer seg ihvertfall så langt! .. Snart er det virkelig dags for julekos med familien + skikkelig hyttekos og det gleder jeg meg helt vilt til!!

2019-12-17 05:47 2020 sparemål #1

Jeg har nettopp ordnet meg en Lunar konto. Hvilket er en spare app og jeg gleder meg til å bli flinkere til å spare det jeg kan i det nye året. Jeg har funnet ut at jeg definitivt vil oppleve og se mer - også vil jeg ha varme. Lite har slått lykken av å våkne på et hotellrom i syden og vite at man bare skal chille hele dagen ved et basseng/strandkant. Jeg tenkte å dele med dere mine sparemål for 2020 litt av og til! Kanskje andre også blir inspirert til å gjøre det samme. Jeg gleder meg sånn til å sette i gang alt! ..Mens jeg drømmer meg bort i tanker om å surfe og om deilige middager ved strander kicker realiteten inn og jeg innser at jeg har rimelig brått om! Morgentur neste.. Brrr! God tirsdag i livet <3

2019-12-16 20:50 Mer mat og jul i heimen

Helte nedpa ei litta ginger shot etter trening ista! Føles alltid jævlig og friskt på samme tid.. Ellers ble det salat igjen på meg til kvelds! Bestående av crispy salat, feta, druer, cherry tomater, kikerter og rød løk. På toppen brukte jeg som vanlig gresk dressing. DIIIGG!! Det ble en deilig økt idag forresten;) Åååh.. Dette ordnet stemning inne på soverommet! Skikkelig mys med denne stjernen fra princess! ..Forresten hvis du har det litt ræva for tiden anbefaler jeg på det sterkeste å bla igjennom alt det spårtsklubben har å bjuda på. Lo meg nesten ihjel igår. Helt konge! Nå må jeg gå en liten kveldsrunde før det er kvelden etterhvert. God natt da fine dere <3 <3

2019-12-16 15:36 Dagens middag

Havregrøt med digge ting ;) Jeg skal veldig snart på trening, men først en kopp kaffe + mat og ID!

2019-12-16 05:59 Litt tanker og interiør-drømmer!

Nå står en ny uke for tur og jeg gleder meg blant annet til å svette på gymmet, nyte morgenkaffen foran juletreet, se på Virgin River, sette opp 2020´s spare mål og andre mål. Ja, jeg er den personen. Tenk så deilig å kunne bare nullstille mentaliteten helt og gunne på med ny motivasjon i det vi alle sammen går inn i det nye året! Jeg rett og slett elsker det.Jeg er så takknemlig for alle menneskene som kom i 2020, og også brutalt men ærlig nok alle menneskene som fant døren ut og også de som trengte et lite dytt ut av den. Det trengte jeg. Det er deilig å være selektiv og velge det som er bra for en selv. Og virkelig se folk som de er og bare la de være. Livet er for fint til å tømme seg helt for energi på mennesker man liksom ikke kommer noen vei med uansett. Man er forskjellig også får det bare bli med det. No hard feelings liksom. Dette ble jo plutselig en dyp start på uken! Men jeg liker å dele sånne ting:) Da føler andre seg liksom ikke så alene om det lenger. La oss hoppe inn i 2020 med den intensjonen om å gjøre det som er best for oss selv og å være snille mot de rundt oss. Det er liksom det viktigste - enig?....Denne gull viften. Fy søren!

2019-12-15 15:47 HM home!

Kjøpte disse nydelige putevarene under black friday! 29 pr stk;) Fornøyd!! De har så utrolig mye fint og rimelig på siden deres! Verdt å sjekke ut for de av dere som ikke har gjort det enda. Nå er jeg sugen på glassbrikker av noe slag. Men vet ikke helt hvordan enda! Vi får se;) Nå har akkurat gullet blitt hentet og jeg bare sløver litt hjemme før jeg skal ut igjen for å hente noe på posten og så spise julemiddag sammen med pappa. En perfekt søndag i livet <3 Håper dere har det fint og nyter denne tredje søndag i advent. Vi nærmer oss!!

2019-12-15 10:44 En deilig desember morgen

God morgen gänget!Her har det vært liv og røre i noen timer allerede! Even utforsker ting og tang og putter de på plass igjen. Små gleder ;) Jeg har fått sminket meg med en veldig nysgjerrig tilskuer! Han prøvde seg på kosten men det ble med det. Etterhvert tenkte vi oss ut fordi jeg må en tur på posten og hente en pakke! Etterpå kommer mamma som skal kjøre prinsen hjem. Forresten så tror jeg at havegrøt blir en fast frokost her fremover. Jeg liker å blande inn litt mandelmelk og toppe med banan, blåbær og linfrø. Even har også fått dette til frokost igår og idag, men i hans porsjon moste jeg banan og blandet inn smoothie. Det var en fulltreffer! Forresten dere så har jeg begynt på en ny serie på Netflix som heter Virgin River. Den virker utrolig koselig.. Det er vel litt fordi at jeg har en liten drøm å flytte til en liten sjarmerende by i statene selv. Helst i en tømmerhytte hvor jeg bare kan styre rundt som jeg vil til alle døgnets tider. Vi får se om det blir i dette livet eller neste. Uansett et tips til dere alle denne søndagen i desember! <3<3<3<3

2019-12-14 20:14 Vlogmas!!

2019-12-13 06:56 Helgen, helgen, helgen den er her!

Hei helg! Endelig var det fredag igjen dere. Dette blir en ekstra fin én fordi jeg skal være barnevakt. Hvilket er meningen med livet hvis du spør meg. Vi skal dulle og pynte juletreet med fine blå julekuler jeg gikk til innkjøp av på IKEA igår. Er så glad for at jeg bestemte meg å skvise inn tid til det før konserten så jeg slapp unna det styret som kommer til å befinne seg der i helgen;) I nuet ligger jeg dekket av et GIGANTISK mykt pledd, mens kaffen inntas. I bakgrunnen er politi etterforskjerne på ID i full sving med å løse kriminalsaker. En typisk morgenstund hos oss med andre ord. Konserten igår var forresten helt magisk. Akkurat sånn jeg har sett for meg at en Diderre konsert er. Ektefølt, morsom og utrolig, utrolig bra. Jeg kommer ikke over hvor rå Jo Nesbø er på å skrive.. Når jeg setter meg i bilen kommer låta de kanskje er mest kjent for nemlig "Jenter" på - det var litt morsomt. Vi tok en matbit og skravlet på puben ved siden av og det var virkelig noe jeg trengte nå. Det var skikkelig førjulskos!Nå skal jeg meditiere, ordne frokost og lunsj, re opp senga, gå tur med Nando og sminke meg. Jo, også få på meg noen klær! Det er jo lurt. God helg a, folks.

2019-12-11 21:19 Status quo

Det som skjer akkurat nå er at jeg har kommet meg hjem fra trening og sitter med et velfortjent glass mens jeg betaler regninger og handler alle julegaver på nett. Ganske fantastisk, hæ? Rimelig fornøyd med det for å si det mildt. Selvom klokka sier at jeg egentlig burde lagt meg må dette prioriteres! Og jeg syns det er kos og sitter her og ordne litt;) Må uansett vente på en maskin som jeg må få hengt opp før vi tar kvelden her. Imorgen står tidligvakt og Diderre konsert på meny’n. Aner dere hvor lenge jeg har drømt å dra på en Diderre konsert? LENGE.

2019-12-09 20:31 hello cravings

..Salat! Etter forrige ukes runde med omgangssyke har jeg fått en vill cravings for salat. Spesielt med druer i. Denne ovenfor består av romano mix salat,, rød løk, druer, brokkoli, kikerter og gresk dressing. Hadde jeg hatt feta i kjølen hadde jeg hatt oppi det også;) LYKKE!

2019-12-09 07:10 En stue fra Finn.no

Igår kveld var jeg på jakt etter skatter på Finn.no! Jeg elsker, ELSKER å finne kupp der. Helst helt gratis også.. For truth be told så er stort sett alt jeg har i leiligheten min hentet gratis eller til en rimelig penge. Jeg kan jo nevne hvilke ting jeg ikke har betalt en krone for..! Bortsett fra bensin da. Men de er jo hentet i Bærum/Asker/Oslo området så det spiller jo liksom ingen trille. Er dere klare? Sofaen min, stolene til kjøkkenbordet, lenestolen, den svarte hyllen OG min favoritt: sprinkelsengen. Tror jeg blir nødt til å fylle veggene med litt baby ting just because. Det er jo nevøen min som sover der når jeg passer han. Men en dag kanskje noen andre skal sove der også? Føler det er litt min måte å bearbeide sorgen etter SA.. Og det syns jeg bare er fint. Jeg trenger liksom ikke å pakke vekk de følelsene fordi det ikke ble noe. Jeg syns det er fint å gjøre det jeg føler for. Selvom andre må tro jeg er klin kokkos. Hvilket forsåvidt delvis er sant..Men dagens tips er altså gjenbruk! Sjekk ut ting du leter etter og huk av på "gis bort" - det krever litt tålmodighet, og ganske mye flaks, men det er altså mulig å finne nydelige ting. Og ikke for å snakke om hvor positivt det er for miljøet. Jeg digger det. Snakker om å gi bort så kommer det faktisk en dame til meg ikveld for å hente enn pappeske med røde julenisser og annet stæsj. Det er jo så koselig å kunne gi noe til andre igjen som man ikke trenger selv. Har slitt så lenge med å finne et sofabord jeg virkelig liker. Tur for meg at noen ikke hadde behov for dette lenger.. Det hadde jeg;) Fy fasan så tungt tho.. Å bære et glass bord 3 etg alene er faktisk ikke bare bare dere. Elsker denne sengen så mye - gleder meg til å få besøk i helgen!!

2019-12-08 09:30 Tips

Noen ganger tenker jeg at jeg kanskje, muligens kaster bort en stor sum tid på Pinterest - men så kommer jeg over noen søte ideér også skjønner jeg hvorfor jeg roter inne på den appen så ofte.Det er så koselig med dilldall på badet :) Ved siden av disse har jeg en smal vase med lavendel. Da blir det liksom ikke så gammelt og kjedelig der inne lenger.. Forresten dere? Er jeg den eneste som ikke bryr meg om dusjen er overfylt av produkter?! Det er liksom det eneste stedet jeg klarer å ha SÅ masse ting uten å bli frustrert, jeg syns heller det er koselig. Det eneste som mangler inne i den dusjen nå er vinglass-holder. Det hadde vært 10/10 ;)Nå er det søndag og dags for timesvis foran Investigation Discovery. Det er fint. God søndag i livet da vakre folk!!

2019-12-07 23:21 8 desember

Det var en stund siden! Grunnen for mitt fravær er noe forferdelig som heter omgangssyke.. Altså, det er lenge siden jeg har syntes så synd på meg selv. Ringte mamma etter at jeg hadde hengt over doskålen siste runde og hadde nærmest tårer i øynene. MEN no more. For en veldig god stund ihvertfall. Tror sist gang jeg hadde det sånn var når jeg var rundt 11-12 kanskje. Det tapper én så ekstremt for krefter og bare er jævlig rett og slett. Men NÅ dere. Nå har jeg endelig fått startet den fineste måneden i året slik jeg har ønsket. Var på Dissimillis ista for å se på min fineste niese og etterpå kjørte jeg hjem og smalt opp et fyldig Vancouver snowy pine som Hageland så fint har kalt det. Og dere. Det. Er. Så. Fint. Kjenner meg som verdens lykkeligste nå. Frisk som en fisk og et skikkelig drømmeaktig juletre. Julepynten for vente dog..Til neste helg! Da skal prinsen og jeg pynte sammen OG ordne et skikkelig fint pepperkakehus omringte av masse "snø". Jeg ser det allerede for meg. Eller. Det har jeg gjort i et halvt år. Det er først nå jeg virkelig kjenner på hvor genuint glad jeg er i å oppdatere bloggen. Tenk så koselig å se tilbake på forskjellige ting? Det er liksom ikke for alle andres skyld, det er en fin greie å ha for å kunne se tilbake på minner og datoer etc.I nuet nyter jeg en deilig julefølelse samtidig som jeg ser på investigation discovery. Den kanalen er jo typ livet mitt. Tenker å se hva slags program de har for denne natten også bare ta det derfra. Eller så har jo FEM julefilmer frem til klokken 3 i natt. Jeg skal ihvertfall kose meg gløgg.

2019-11-30 22:02 Følelsesutslipp

Det er sikkert fordi jeg er maks sliten nå at disse følelsene fyller meg og de som kjenner meg vet at jeg har et behov for å gi uttrykk for de. Jeg har datet flere fine fyrer opp igjennom. Som jeg har ledd høyt med, delt samme interesser som og som jeg har hatt kontakt med jevnt over og som jeg har trodd at ting har vært good. Det har endt med å gå skikkelig dårlig hver gang. Det sier vel sitt fordi jeg sitter her nå med tente lys og Luke Combs i kompani med Eric Church. Det er egentlig noe jeg liker skikkelig godt, men av og til hadde det vært utrolig hyggelig å ha noen å dele de stundene med også. Jeg har slått meg til ro med at det er meningen at det skal være sånn her. Hadde noe annet vært meningen hadde det skjedd for en stund siden. Det å være sårbar har bare blitt vanskeligere og vanskeligere for meg etter å ha blitt avvist gang på gang. Så nå avblåser jeg glatt en date fordi jeg ikke ser vitsen i det. Når man har vært på topp, vært lykkelig og optimistisk så lenge av å holde på med noen også går det rett vest uten forvarsel, da er det like greit å ikke. Fy søren så destruktivt. Men det er akkurat sånn jeg har kjent på i flere mnd nå. Det er ikke det at jeg ikke takler fallet, men jeg gidder ikke gå inn for det fallet. Hvis det gir mening? Det som er så sjukt er hvor falske mennesker egentlig er. Kan du ikke bare si hva du vil da? Hilsen meg denne lørdagskvelden i livet.<3<3

2019-11-30 17:35 interiør-idiot

Er det noe jeg bruker penger på så er det dill dall. Jeg ELSKER, elsker å ha det koselig rundt meg siden det er her jeg bruker tiden min etter jobb og trening. HER HER HER HER HER HER HER HER HER

2019-11-30 15:30 Noen turer i kjelleren!

Jeg tror ikke jeg har kjent på hvor sliten jeg har vært før jeg bare har stoppet opp og ikke gjort noen ting. På torsdag byttet jeg til en el-bil, en reunalt ZOE for å være konkret. Lite visste jeg da at den skulle begrense egentlig hele helgen min. Samtidig som det er utrolig kjipt blir jeg på en annen måte tvunget til å ha hvilepuls jevnt over helgen. Og om det er noe jeg trenger så er det, det. Jeg er glad for at jeg har begynt å skjønne at man ikke kan tyne seg selv og spre seg selv tynt over alt. Noen ganger må man bare faktisk ta det med ro til man har fått samlet kreftene sine igjen! Jeg vil jo yte best mulig når jeg er på jobb, når jeg trener og når jeg leser. Også når jeg skal være i sosiale settinger. Så denne dagen er tilbragt 50% i pysjamas og 50% i denne ullkjolen. Jeg har også drukket maaange kopper kaffe med melk i en lekker kopp. Jeg blir litt lykkelig av den jeg, også er den litt julete. Jeg har mye rart for meg men ihvertfall er jeg ikke vanskelig å glede:) Planen var å være våken til håndballkampen, men den måtte jeg glatt stå over da jeg ikke sto opp før 1231 idag. Litt usikker på om jeg skal gidde å ta meg til butikken i det hele tatt idag, men om jeg skal blir det isåfall i disse nydelige omgivelsene som finnes utenfor akkurat nå. Jeg er jo omgitt av fjelltopper og det er bare til å beundre de snøkledde tretoppene i høydene og ellers. Jeg syns det rett og slett er magisk og ja, det gjør meg også ganske så lykkelig. Nå er det skihopp på tv´n og jeg syns det hører vinteren til å høre på kommentator stemmene i bakgrunnen av det man gjør. Noen andre?Hei deilige lørdagsinspirasjon..

2019-11-29 21:15 Idag er det fredag

..Og imorgen er det lørdag. En lørdag hvor jeg skal dra meg hur lenge som helst under dyna og klenge på hotellputene mine. Nando sover borte i natt så jeg skal ikke ut i kulda verken ikveld eller imorgen tidlig. Verdens lengste uke er lagt bak meg og jeg føler at jeg må se ut som jeg er minst 40 år eldre enn det jeg egentlig er i ansiktet. Ingen kul følelse med andre ord. Men sånn er dette livet av og til - at man blir så sliten at man nesten ikke vet forskjell på opp eller ned. For øyeblikket ligger jeg med puter, pledd og omgitt av tente lys i sofaen.. På bordet står et velfortjent glass med vin mens tv´n viser Taken 2. Jeg blir aldri lei den filmen. Er det noe som gjør meg fly forbanna er det menneskehandel - visste dere at menneskehandel er den tredje største kriminaliteten i hele verden og at 2,5 millioner mennesker blir utsatt for dette årlig? Filmen har akkurat kommet til det punktet hvor jeg må belage meg på høy puls en drøy time til. Ønsk meg lykke til.Hilsen en som gleder seg til en lørdagsmorgen i livet uten særlig store planer.

2019-11-28 05:29 Go-to middag

Eller frokost og lunsj.Seriøst noe av de beste jeg vet i livet er cheddar. Og omelett med cheddar er faktisk livet.. Her har jeg 7 egg, litt melk + løk og cheddar, løk og mais. Enkelt og veldig digg treningsmat. Sånn ser det ut utenfor stuevinduet vårt i morgentimene.. <3 Endelig hvitt igjen. Minner om at imorgen er det HELG. Det blir fint..! Idag står jobb, lesing og middag med pappa på menyen. Også skal Nando stelle klørne sine. Med andre ord skal jeg ha en aldri liten treningshelg igjen. Min favoritt! Håper torsdagen deres blir magisk og at dere får det fint der dere skal bruke denne dagen i livet.

2019-11-27 18:59 Jobb, skole og svettefest

Kanskje tidenes kjedeligste overskrift eller?Nå slenger jeg straks på meg tightsen min og tar en much needed coffee to go for å si det sånn. Idag skal vi prøve enda en funky challenge. Jeg gleder meg skikkelig. Nå som jeg føler at jeg lever i mitt eget univers med skole og jobb er det deilig å få svettet og ledd masse ved siden av. Mens jeg skriver dette innlegget dundrer vaskemaskinen i bakgrunnen og sangen "I hope you´re happy now" med Carly Pearce og Lee brice spilles for tredje gang. Den river seriøst i hjerte mitt. Men en sånn nydelig-jævlig følelse. Så sånn er det!Jeg har verdens fineste bror som har luftet Nando to dager på rad fordi jeg har kommet litt senere hjem fra jobb. Det er altså så gull å være nabo med broren sin skal jeg si dere;) Ellers koser jeg meg skikkelig med tente lys om dagen mens jeg ser på webinarer og drikker hva som kjennes ut som 50 kopper med kaffe daglig. He he..Og jeg minner dere på at dere kan kose dere med tanken om at det er lille-lørdag idag. Små gleder dere<3

2019-11-26 22:15 Holy macaroni

Interiør drømmer..

2019-11-25 05:48 Brå start ja.

Hvordan jeg føler meg?:Jeg tror jeg fikk knappe 2 timer på puta i natt.. Og jeg kan ikke fatte hvorfor. Jeg var stuptrøtt rundt 18 og "holdt" ut til normal leggetid. Dere vet når man blir så stressa og tenker sånn "hvis jeg ikke får sove inn 30 minutter får jeg bare så og så mye søvn"?. Det er noe av det verste jeg vet tror jeg. Plutselig begynte jeg jo å tenke på hva babyen til Jon og Janni skal hete, at det er litt rart at man kan lage en baby egentlig, hvilken neglelakk skal jeg velge neste gang? Kanskje en negl med glitter? Nei, skal jeg ta meg en brødskive med baconost kanskje? Hvorfor sitter ikke R.Kelly i fengsel? Er takknemlig for at jeg fikk gravd frem en concealer i skapet på badet når jeg skulle sminke meg. For hvis det er én dag i livet jeg trenger det så er det idag. Idag setter jeg veldig pris på den som fant opp alt som heter sminke.. MEN! Jeg føler meg like optmistisk som en amerikaner som driver valgkamp. Denne mandagen skal jeg komme meg igjennom <3 Rett etter jobb idag blir det trening og så lesing på kvelden. Er så gira på trening og på å lese om radioaktiv stråling at jeg tror det var årsaken til min dårlige natt i natt.

2019-11-24 16:53 litt magi

2019-11-24 11:15 Hellige søndag

God morgen folks.Akkurat nå har jeg sett litt norske byggeklosser og vlogs. Det er søndag og det gledes.. En dag hvor alle er inneforstått med at alle bare må ta ting i snegletempo og jeg ELSKER det. Jeg har pønsket ut julegaver på morgenkvisten også og jeg har endelig bestemt meg. Det føles veldig fint å være a jour. Jeg driver også å lurer på om jeg skal skippe alkoholen på årets julebord. Bare fordi. Formen dagen derpå ifjor var så grusom. Også føles det jo fint å være edru også:) Er det litt merkelig at jeg som 24-åring syns det er mye mer konge å drikke hjemme enn ute? Da er liksom senga rett brevid. Dagens planer er ikke mange.. Jeg skal etterhvert hente varene fra kolonial og få fylt litt diesel på bilen i samme slengen. Også skal jeg trene på kvelden en gang <3Nå skal det mediteres, en ny kopp kaffe skal bli lagd og jeg skal sminke meg! Ønsker dere alle en deilig søndag..

2019-11-23 16:59 Fav foundation!

Hei lørdagskvelden. Da satt man her igjen men masse deilig tid til overs og en koselig atmosfære. Jeg trenger virkelig å slappe av ikveld. Restituere meg etter en full uke. Jeg driver å lurer på om jeg skal fortsette på Chicago eller om jeg skal se ferdig skitten snø. Jeg syns at skitten snø gjør så inntrykk at jeg vet liksom ikke helt om jeg er i humør. Om dere skjønner. Ettersom foundation min gikk tom igår-ish måtte jeg ta meg til senteret idag. Den er stiv i pris men den er drøy i bruk og jeg vet hva jeg får for pengene mine. Så det er den jeg faller tilbake på hver gang. Det som også er digg er at den kan bygges opp om man vil, eller så kan du få et veldig naturlig resultat dersom du ønsker det. Kjennes ikke tung eller feit ut i det hele tatt. ELSK!Lørdagen ellers har gått til å vaske, dra på butikken på verket (hadde jo helt gått i glemmeboken min at julen er i gang der nede..heldigvis var jeg lur og fant parkering hos legen min). Nå vasker jeg klær for harde livet her mens jeg har tv´n på i bakgrunnen hvor en eller annen mannlig stemme snakker om arkitektur og jeg undres over hvor mange hundre sånne programmer det faktisk finnes. Imorgen skal jeg fortsette jakten min på skolebøker. Så langt har jeg funnet én av fem! That´s a start.. Også blir det å planlegge uken min og skrible ned et matbudsjett for de to neste ukene. Dere vet, bare sånne gøye ting man må styre med når man er voksen. Men jeg er såååå takknemlig som har alt jeg har så jeg skal kose meg mens jeg gjør det. Faktisk.<3 Mi amor!!

2019-11-22 07:13 planer denne helgen!

..Sove, skitten snø, lese, taco med pappa og trening. Jeg må også få ut finger´n og få tak i alle bøkene i de fagene jeg skal ta opp dette året. Også finne ut av eksamensdatoer etc. Sånne praktiske ting. Jeg vil jo helst starte nå. Eller helst igår egentlig.Idag er det freddan, dere! <3 Jeg har ventet lenge på denne helgen til å bare holde på med mitt er hjemme. Jeg forguder de helgene - stå opp uten vekkeklokke, serier, musikk og tente lys. Ahhh:) Også med verdens beste selskap, Nando. Altså jeg tror ikke dere skjønner den følelsen når jeg ser han få øye på meg i vinduet når jeg kommer hjem fra jobb. Han må liksom se et par, 3 ganger før han hopper ned fra sofaen og løper bort til døra. Det er toppen av lykke det.Nå må jeg hive med rundt! Få på meg noen plagg, ordne ansiktet også lufte Nando. Jeg ønsker dere en awesome helg i livet. Vi fortjener det.

2019-11-20 18:39 Bite tenna sammen

Ja, for tenk.. Jeg skal faktisk ta opp 3 fag nå ved siden av en fulltidsjobb. Og jeg må virkelig bite tenna sammen og legge en plan på hvordan det skal gå. Men gå, det skal det.Jeg har aldri særlig vært skoleflink eller skoleglad sånn sett, men nå har jeg en HELT annen motivasjon for å lære og gjøre det bra enn jeg har hatt før. Like mye som det er skummelt gleder jeg meg også. Det blir mye lesing ved siden av serie tittingen min i helgene, men det blir fint. Tanken om at hverdagen går så himla fort stresser og gleder meg på samme tid. Anyone else? Nå går kveldens julefilm på tv´n, stua er fylt med koselige lys og jeg har akkurat hengt opp en klesvask. Skal hvert øyeblikk gå siste tisserunden med Nando før jeg finner veien til puta mi. Det blir deilig det, idag også! Er evig takknemlig for den dobbeltsengen og dobbeltdyna. Jeg føler meg veldig heldig om dagen <3

2019-11-20 05:26 Opp og nikke

God morgen fra 2 stk som la seg klokka 1930 igår kveld.. Og jeg er fortsatt trøtt som en strømpe. Skjønner ikke hvordan i alle dager det er mulig:( Nå har både sjefen fått et lite morgenbad og jeg har tatt en lengre varm dusj. Pannekakene er kastet inn i ovnen, sengen er redd opp og How I met your mother står på i bakgrunnen. Tror det blir en aldri så liten treningshelg denne helgen også jeg! ELSKER, elsker når jeg kan trene fredag, lørdag og søndag. Såå da blir det en økt ikveld eller imorgen for å få gjennomført mine fem. Også kan jeg bare sove og vaske etter jobb. What a life you guys. Gammel sjel, gammel sjel.. Tenkte å slenge med en aldri så liten snutt fra en økt vi gjorde forrige uke! Selvom jeg forguder økter med høy intensitet om dagen så er det godt og av til ha økter man kan faktisk ta pauser. Dere vet, for litt prat ogsånt.Jeg kom nettopp på at alt av sminke og hårbørster befinner seg i bilen så jeg får nesten runde av dette innlegget her <3 Håper dere får en magisk lile-lørdag. Ciao!

2019-11-19 06:19 Heisann tirsdag

..Jeg gleder meg til å møte smilende ansikter og høre genuine latterkuler gjennom hele dagen. Jeg har med hånden på hjerte en av de fineste jobbene i verden. Etter gårsdagens runde med skal/skal ikke er jeg helt sjuuuuukt trøtt i maska idag. Smalt på med litt kaldt vann på noen pads under øya i håp om at jeg kanskje skulle se litt våken ut! Vi får se.. En deilig tirsdag ønskes dere alle mann. 

2019-11-18 23:20 3 telefoner senere

Akkurat i det jeg skulle krype under dyna oppdager jeg plutselig at det lukter brent i gangen min/oppgangen. Det var først en telefon til mamma, så en til pappa - så en til brannvesenet. Dette er én av de tilfellene hvor man heller skal ringe én gang for mye enn én for lite. Sannheten er at jeg ikke hadde fått sove uten å få beskjeden om at det ikke var noe å bekymre seg over. Heldigvis var gutta enig i at det luktet brent (tenk hvis de hadde kommet fullt utstyrt 3 mann og bare "hm, jeg lukter ingenting jeg")... Jeg har ihvertfall ren samvittighet og en ny erfaring av det å bo i blokk.. Man vet jo søren aldri hva nabo´n driver med faktisk. Også er det jo så mange barnefamilier her. Så jeg måtte bare. Jeg følte det ansvaret. Jeg fikk også en liten påminnelse på hvor lang veien er til brannkonstabel tittelen! Men det gledes å lære nye ting :) Jeg prøver igjen: god natt <3

2019-11-18 21:42 En liten nyttårsaften på en måte

​Jeg snakker om mandagen. Uten å bli helt Stordalen her syns jeg faktisk mandager er ganske deilige. Vi får en ny start på alle mål vi har satt oss liksom. Jeg har nettopp ish gjennomført ukens første svettefest og jeg er full av endorfiner. Det ble en kroppsvekt økt som ble sånn her for de som er interessert:​RUNDE 1:Knebøy x 100Utfall x 100Hip thrust x 100Side utfall x 100Rygghev x 100RUNDE 2:Knebøy x 100Utfall x 100Hip thrust x 100Side utfall x 100Sit ups x 100Og dere! På vei til jobb idag kom jeg over en spilleliste på Spotify med en haug av "gamle" låter. Altså, fra typ da jeg gikk på barneskolen og de fikk frem så mange gode følelser og minner. Denne ble spilt ihjel på gymmet idag:Er jeg blitt så gammel at denne låta er gammel? Bildene som popper opp i hodet er relativt bekymringsløse (takknemlig) friminutter med dødball sammen med mennesker som har betydd så mye for meg. Jeg husker den første forelskelsen (skøyt faktisk gullfuglen på den tiden, nå er jeg ikke så sikker på om det hadde vært tilfelle), og at vi spilte musikk fra den minste samsungen lagd noensinne. Herregud.. Tider.

2019-11-18 05:42 Morgenstund har gull i munn

Nyhetskanalen er på, kaffekopppen er full og snøen daler utenfor vinduet mitt. Det er mandag i livet <3Planen idag etter jobb er å dra bort på senteret for å klippe klør på Nando og trene. Føler at det er noe mer jeg skulle gjort også - det kommer jeg sikkert på etterhvert.

2019-11-17 13:56 Anja sin julehjelp!

Jeg har alltid tenkt ganske overfladisk om begrepet julemas. Fordi jeg kommer jo alltid til dekket bord og et glass champagne der jeg skal feire jul. Og selvom det er stress og måtte hente de siste julegavene på posten er det egentlig ikke julemas, er det? Jeg er takknemlig for at jeg kan hente de gavene og gi til de jeg er glad i.Jeg har egentlig aldri helt skjønt meg helt på de som ikke er glad i jul. Og dette er jo sikkert fordi jeg er i overgjennomsnittet glad i jula selv, men også fordi jeg er en av de heldige som har en fin familie å feire jul med. Noen og dele morsomme historier med mens vi inntar ribben. Men dette innlegget er til dere som syns jula ikke er så stas.. Kanskje fordi dere allerede kjenner stresset over den økonomiske delen jula bringer med seg. Det skal handles inn dyr mat, gaver til hva som føles ut som alle og enhver. Og du er kanskje redd for om det er nok. For hva forventer folk? Jeg håper du denne jula kan senke skuldrene dine litt og gi utifra det lommeboka di har å gi. Personlig har jeg alltid sagt at det er ordene i et kort som varmer hjerte mitt mer enn gaven. Det er den delen av gaven man husker best. Ord som treffer rett i hjerterota, personlige og varme ord. Og det mener jeg. Jeg gleder meg allerede til å finne frem julekortene fra barna i barnehagen på kjøkkenbenken min når det er dags for å pynte ordentlig her.Når man blir eldre forbinder man ikke lenger jula med gavene under treene men heller folkene rundt seg og om den koselige stemningen som er til å ta og føle på. Men for barna er det jo uten tvil gavene de gleder seg til.. Jeg husker jo det selv fra da jeg var liten. Jeg vet at det er et press hos foreldre fordi presset om ting man skal ha starter dessverre allerede i barnehagen. Jeg kom over en søt tekst på facebook her forleden hvor det var en samtale mellom to gutter som lød noe som det her:Gutt 1: "Hvor mye tjener pappa´n din?"Gutt 2: "Det vet jeg ikke, men jeg fikk ihvertfall en skikkelig fin bursdagskake på bursdagen min"Gutt 1: "Kult!" (Også fortsatte de leken sin..) Noe så søtt...Jeg håper at det ordner seg for deg som sliter med å få ting til å gå rundt bare i hverdagen.. Det river i hjerte mitt at folk skal felle tårer i jula fordi de kjenner på et press og bekymringer over ting de ikke skulle måtte tenke på. Dette ble et skikkelig sentimentalt innlegg og jeg har jo selvfølgelig klump i halsen min.. Heldigvis kom jeg til å tenke på Anja´s julehjelp som samler inn penger til familier med dårlig økonomi og sykehusklovnene - noe så flott <3 Jeg håper flere av dere som følger meg og som har mulighet kan bidra til noe så fint. Det gjør meg glad denne søndagen i livet. Her kan du lese mer om engasjementet og bidra!

2019-11-16 10:09 Pyramide økt - VLOG

Nå kaller gymmet på meg for ukas fjerde! Håper dere har en deilig lørdag så langt <3

2019-11-15 13:55 Sakte men sikkert

..Begynner juledekorasjonen å ta plass i leiligheten! Tenk at det bare er to helger til før jeg skal pynte tre med lille gull. Idag har forresten også første julegaven blitt ordnet. Det er ny rekord til meg å være! Det kjennes fint å ha oversikt allerede nå. Og et budsjett ikke minst! Sykt hvor mye man faktisk kan surre økonomisk når man bare tar ting som det kommer. Det føles sykt tilfredstillende å være bevisst på pengebruken. Jeg liker det. Hva er det som har skjedd med meg? For det første hadde jeg aldri trodd jeg skulle ta opp fag, og for det andre hadde jeg aldri trodd jeg skulle bli noe økonmisk noensinne. Jeg har et lite stykke igjen men all fremgang er fremgang, right?Jeg er hjemme allerede fordi jeg fikk mulighet til å avspasere litt idag <3 Det føles så fint på en fredag. I det jeg kjørte fra jobb satt jeg i gang fredagsspillelisten min og helgefølelsen festet seg i hele kroppen. Bare det å være hjemme mens det er lyst er ganske magisk. Er jo nesten alltid mørkt når jeg drar og når jeg er hjemme etter jobb på denne tiden av året. Det er de små tingene..Nå blir det en ny deilig kopp med kaffe og litt serie titting. Lugnt. <3 G O D H E L G <3

2019-11-15 05:29 Fredagsøkten

Først ut denne helgen er en pyramideøkt som ser sånn her ut:100 knebøy 10 situps 90 stående utfall bak 10 situps 80 ryggliggende setehev / hip thrust 10 situps 70 planke med skuldertouch på knær eller tær 10 situps 60 mountain climber 10 situps 50 rygghev 10 situps 40 sittende foldekniv med hender i bakken 10 situps 30 sittende triceps press 10 situps 20 push ups på knær eller tær10 burpees20 push ups på knær eller tær 10 situps 30 sittende triceps press 10 situps 40 sittende foldekniv med hender i bakken 10 situps 50 rygghev 10 situps 60 mountain climber 10 situps 70 planke med skuldertouch på knær eller tær 10 situps 80 ryggliggende setehev / hip thrust 10 situps 90 stående utfall bak 10 situps 100 knebøy<3<3 Dags for morgentur og påkledning. I motsatt rekkefølge så klart! God helg fine dere <3

2019-11-14 18:52 Treningshelg

Hallå!For tiden er jeg dratt inn i de svenske hollywood fruene´s absurde verden og jeg må med hånden på hjerte si at jeg er så glad for at jeg ikke er en del av slikt drama. Men er det noe som er min guilty pleasure i livet så er det både de svenske og amerikanse housewivesa på tv. Jo, også ungkaren. Slipper liksom tenke delen. Jeg har ikke vært i tidenes form idag heller, men imorgen VET jeg at dette tullballet er over for denne gang. Denne helgen blir det lite alkohol og masse trening på meg. Jeg ELSKER å kunne surre rundt på gymmet en lørdag uten å måtte stresse meg igjennom programmet. Det er luksus i mine øyne. Ellers skal jeg gå til innkjøp av nye roser (de jeg har nå er på sånn andre uka si!!! fra mester grønn for de som måtte lure) også skal jeg kjøpe litt digg til kjøleskapet! I helgen skal jeg også sitte barnevakt og vi skal bake pepperkaker <3 Det blir skikkelig mys. ​​Håper dere har en fin torsdagskveld.

2019-11-13 19:04 13 smultringer og 3 paralgin forte senere

Idag kom dagen som jeg gleder meg til hver eneste måned. Jeg må ha hatt helt sjukt flaks med timingen da sånn egentlig, siden jeg hadde legetime før jobb idag for litt andre greier. Jeg har jo som kjent hvert igjennom en kikhullsoperasjon i vår grunnet endometriosen min.. Den dårlige nyheten er at det sakte men sikkert er på vei tilbake til hvordan det har vært i alle år. På tide å plukke opp telefonen til gynekologen min på nytt tror jeg. Men uansett. Jeg har jo brukt sykt sterke smertestillende før, så nå fikk jeg endelig paralgin forte for disse fordømte smertene. Så hell i uhell og so on. Hver gang jeg blir sånn her er det bare å krype i senga og sove, drikke og spise plenty usunt - rett og slett følge med bølgen til den er på land. Gikk til innkjøp av sånn 20 smultringer på rema ista og har kommet over halvveis alt. Jeg mener kom igjen, det smaker jo jul i hele munnen. Og ja, jeg spiser som en mann. Nå kaller de svenske hollywood fruene på meg. Skikkelig junk tv er også must nemlig når formen er som den er! Later.

2019-11-13 05:57 Lykke til idag.

2019-11-12 20:40 "För vi äger hela natten"

..Den deiligste låten for tiden. "Vårt år" av Estraden. Den gikk på repeat under kveldens økt for å si det sånn. Hørte seriøst ikke på én annen låt. Jeg er den personen. Tittelen passer jo relatitvt bra med tanke på det nye året som ligger å venter på oss rundt hjørnet. For første gang sprekker jeg nesten over av begestring over mine såkalte "nyttårsforsetter". I januar skal jeg nemlig ta opp fag for å bevege meg med stormskritt mot den store brannkonstabel tittelen. Som jeg gleder meg. Hoppet plutselig inn i veldig dype tanker her. Det varikke planen. Skulle egentlig bare stikke innom for å fortelle om min tirsdag i livet. Nå tror dere sikkert jeg har vært på jordomseiling og løst alle verdensproblemene, det har jeg altså ikke. Men jeg har vært på jobb og vært på IKEA OG fått kjøpt inn årets første pepperkakedeig, det får nesten holde på en tirsdag. Ellers plukket jeg med meg noen etterlengtede hvite klassiske stearinlys derfra også. Klarte å holde meg unna alt mulig annet dill. Bortsett fra to SUPER BILLIGE hjerteformede lys. Men det skal sies at jeg kom meg igjennom hele julesortimentet med fornuften i behold. Det er ikke verst til å være meg. Ellers ble dagens økt en pyramide økt a lá Funkygine! Sykt digg. Hun har mange fine programmer på bloggen hennes - verdt å sjekke ut! Digg med variasjon. Trengs spesielt for å holde motivasjonen oppe når denne tiden er så grå og trist ellers. Føler vi alle bare går å venter på at det skal bli Desember. Da kan liksom alt bli litt bedre. Jeg er så sjukt klar for den mest magiske tiden av året. Kooooom:):):)Ellers åpnet jeg denne boken etter en varm og fortjent dusj. Jeg er så evig takknemlig for godstolen min og jeg ser frem til mange flere timer i den med flere good reads. Nå blir det siste tissings på bebbisen før vi sier natta. Imorgen er det lille lørdag! <3

2019-11-11 21:06 Langrennsbukse, husvask og trening

Fy søren så nydelig det faktisk er å se alle trærne kledd i hvitt. Selvom jeg kommer til å være drit lei vinteren når vi har kommet til februar, er det noe med de første dagene snøen faller. Magisk liksom. Idag har tankene om å gå til innkjøp av en langrennsbukse streifet meg mer enn én gang. Jeg er ganske nyfiken på de bra skiløypene som bokstavelig talt er et steinkast unna døra mi. Perfekt terapi. Så imorgen blir det en tur på en eller annen sportsbutikk near by:) Jeg gleder meg. Satser på at Johaug følelsen sprer seg i hele kroppen i det jeg tar mine første tak. Eller ikke.. Blir uansett fint og deilig for kropp og sjel! Etter senvakten idag var jeg hjemme en liten tur før det var dags for ukens første svettefest. Det. var. så. digg. As per usual:)Nå sitter jeg her godt plantet i sofaen og beundrer den nyvaskede leiligheten min etter at jeg fikk ånden over meg da jeg kom hjem fra trening. Jeg føler meg alltid som et nytt menneske hver gang støv er tørket og ajaxen er blitt brukt. Lite som slår det faktisk. Gleder meg mest til å stå opp imorgen tidlig og bare "wow":):) De som skjønner, skjønner. Ok, nok prat! Ciao bella og god natt.

2019-11-11 06:55 De siste 24 timene

Søndagen min startet rolig og ålreit.. Men etter lite stykket på veien begynner bilen min plutselig å hoppe og girene begynner å tulle og tøyse i overkant mye. Med svette håndflater og høye skuldre klarer jeg AKKURAT å trille inn på Shell stasjonen på Strand. Heldigvis hadde kommet såpass langt at det ikke tok 240 år før hjelpen ankom. Jeg lastet ned Viaplay og så litt mistet Chicago Fire mens jeg ventet på min knight in shining armour nemlig, pappa <3Etter litt bil trøbbel og høye skuldre, ventet årets første pinnekjøtt runde på meg. Og det var nesten så jeg fikk tårer i øynene. SMAK AV JUL. Klarte også å falle ikke så galant foran den gamle naboen min som satt i bilen og observerte det hele. Jeg landet med all vekt på skulderen og øvre del av armen. AU. Du vet når det er sånn "Gud dette var pain, så noen meg, skal jeg ligge litt til eller bare reise meg opp og late som ingenting?" Altså.. Jeg kan ikke huske en vinter jeg falt sist faktisk. Men siden snøen falt på fredag har det vært tilfelle flere ganger. Kanskje på tide å bytte ut de trofaste joggeskoene? <3<3<3Kom meg omsider ned på gymmet og fikk svettet ut på ukens femte økt. Den beste følelsen uten tvil.. Idag blir det enda mer hard jobbing og jeg gleder meg. Jeg kjenner at kondisjonen blir bedre og bedre og også viljestyrken. Klapp på skulderen:):) Nå skal jeg re opp sengen, spise frokost, drikke kaffe og skrible ned ihvertfall dagens økt. GOD MANDAG!!

2019-11-10 12:36 @Home

2019-11-09 13:46 Go Funky!!

Dagen idag har gått til fika og handling med den fineste jeg vet. Vi er litt knoll og tott vi to, og tanken har besøkt meg flere ganger at vi egentlig burde hatt vår egen tv2 livsstil serie. Er det ikke det folk liker å se på TV? Ufiltrerte mennesker? Nå har jeg akkurat parkert bilen utenfor blokka etter timen min nede i byen og jeg skal ta trappene opp til mormor med nye blommor til vasen hennes i stua. Ikveld skal vi benke oss i sofaen med ljus (irriterende at jeg bruker svenske ord bare fordi jeg er i sverige?), ost og kjeks og litt rødt! Jo, også skal vi heie alt vi kan for å få Funky i finalen av skal vi danse. HEIA HEIA HEIA. Følte meg forresten som inspetor Gadget i denne kåpa da jeg løp nedover gata i byen ista. Noen som husker han? Introen spilles selvfølgelig i hodet mitt nå. Gud. God helg!

2019-11-09 09:19 Winner winner chicken dinner

Dere!! Jeg fant ut at jeg måtte ta en pause fra Macgyver på morgenkvisten for å gjøre en anbefaling jeg har gjort tidligere. I typ våres gikk jeg til innkjøp av de rimelige produktene fra «The Ordinary». Jeg kan med hånden på hjerte si at huden min har ALDRI vært smudere. Ja, man må gjøre ei litta research i forkant fordi det er et hav av produkter, MEN det er SÅ verdt det. Jeg tror ikke jeg tenkte noe særlig over det men plutselig rotet jeg meg bort i en annen fuktighetskrem nå for litt siden. En med c vitamin fra body shop jeg har kjennskap til fra tidligere.. Man kjenner at den funker, men akkurat så frustrert som huden min er nå, tror jeg at den blir for intens rett og slett.. Så igår stakk jeg innom HM og kjøpte denne igjen (89 kr), og fy søren altså, som jeg har savnet hvordan den herligheten kjennes på huden. Myyyyk AF. Den lukter puck, men det kjenner man ikke mye til etterhvert. Og huden min (de fem kvisene) har roet seg betraktelig bare over natten. Det får meg til å tenke at jeg aldri skal bytte ut produktene igjen. Dette er rett og slett magi til en sjukt billig penge. Hvis jeg var deg ville jeg gått inn på The Ordinary sin hjemmeside for å sjekke ut produkt oversikt og hva slags effekt de forskjellige gir. De har veldig gode forklaringer på hvert enkelt produkt der!Det er UTROLIG viktig å huske på (my caps lock i dette innlegget ja..) at man må bruke SPF 50 over produktene dersom du skal sole deg. Bare et genuint tips fra meg til din vinter frustrerte hud! Tilbake til kaffen og MacGyver. Håper lørdagen deres blir fylt med fine ting<3

2019-11-08 05:08 Hej hej, hallå

!!Fredagen har ankommet og værmeldingen melder om vakker snø. Diggesen..! Idag er jeg så heldig å ha tidligvakt, hvilket betyr at jeg kan kjøre retning Sverige rett etter jobb og være der før 22. Det er noe å være takknemlig for. Ikveld blir det gullrekka med godt selskap + noen glass vin. Når jeg tenker over det har jeg ikke tatt et eneste glass denne uken. Bare kakao til julefilmene mine. Da kommer det til å smake ekstra nydelig tenker jeg:) Klokken på maccen viser 0606, og jeg tenker å være utenfor døren om en drøy halvtime, så her er det bare å hive seg rundt. Gårsdagens økt var forresten et deilig mareritt. Feels good:) Håper helgen deres blir fiiiiiiin. Ciao!

2019-11-07 16:48 Imorgen er det fredag

Ja, dere! Kan dere fatte hvor fort ukene flyr? Hvor blir de av? Dagens innrømmelse er at jeg har tjuvstartet med julepynt. I november. Så det har skjedd. Nå skal det sies at jeg ikke er den eneste. Halvor Bakke pynter til jul for harde livet på tv´n akkurat nå han også;) Jeg kjenner endorfinene strømmer av det som henger i vinduet mitt akkurat nå. Og idag dalte det til og med ned litt snø her hos oss. Så utrolig fint. Jeg blir som et barn.. Da er livet fint, når man får de barnslige følelsene inni seg. Er så glad for at jeg har mitt eget sted jeg kan dulle og dekorere med akkurat det jeg vil. Takknemlig.Nå skal jeg hvert øyeblikk sette kursen mot treningssenteret. Skal teste ut noen nye øvelser og det gjør meg også egentlig veldig glad. Liiiiivet:) Snart juleverksted med han her:)

2019-11-07 05:50 Burpees og torsdagsinspo

Torsdager = Wahlgrens verden, vasking, trening og snart helg.Endelig har jeg kommet inn i en skikkelig god rutine, ja faktisk takket være de berømte daglige julefilmene mine. Jeg har funnet ut av at det er hele 2 stk som blir sendt hver kveld. Hvor fint er ikke det? Så jeg kan jeg suge på denne forsmaken av jula enda mer. Rett etter trening og en varm dusj, slenger jeg meg nemlig på sofaen, kryper godt under teppet og skrur på tv´n. Og etter min daglige dose av jul legger jeg meg i senga. Uten noe serie titting etc. Så klart lurer jeg på hvordan det går med karakterne i Chicago, men da betyr det at jeg har mer av det til overs også. Så vinn, vinn egentlig.Igår ble det litt ymse øvelser, før vi tok helt av (vår definisjon av det ihvertfall) med 10 x 10 burpees og squats. Vi tok altså 10 stk burpess, 10 stk squats rett på, 10 runder. Det fikk opp hjerterytmen min ihvertfall. Fy fasan...... Her skal det jobbes intenst med kardio fremover. Jeg sier det igjen; jeg kunne tilbrakt en hel dag på Pinterest dere. DIGGER.

2019-11-06 06:15 Kropp og sånn

Et av de såreste temaene og debattene vi har i samfunnet vårt. Jeg skal prøve å kanskje gi dere et litt annet perspektiv.Jeg kan umulig være den eneste som føler at det er så sjukt enten eller når det kommer til kroppspressdebatten? Det jeg syns er synd er at det virker som at de samfunnet hyller mest er de som hiver i seg cheese doodlez og godteri på flere bilder i løpet av døgnet. Er det noe å skrike hurra for at man er usunn da? Er det, det som gir oss en såkalt "normal" kropp? Hvor er den som skal finne en middel gyllenvei her, som kan både spise sunt (som er sjukt viktig for helsa) og som kan spise en hvetebolle eller tre uten at det er fullstendig krise og må løpe på mølla i én time etterpå. Samfunnet er heelt fullstendig på bærtur. Det er liksom sånn at enten så tilhører du den kategorien som har silikonpupper og barbie kropp eller så er du den som drar på maccern hver dag. Fullstendig non sense.. Hilsen en som er ganske lei både bildene til Ulrikke Falch og Melina fra ex on the beach. Ja takk til nye forbilder:)Nå er kaffen inntatt og jeg skal bevege meg mot kjøkkenet for å smelle sammen enn eggerøre med cheddar og sopp. I bakgrunnen går Elton John´s "sacrifice". Tenk hvor annerledes ting hadde vært hvis dette var 90-tallet. JEG VIL HA EN TIDSMASKIN. Ikke noe instagram, tinder og alt det der. Men det får bli annet innlegg. Ønsker dere verdens fineste lille lørdag i livet enten dere bare er glad i cheeze doodles, gulrøtter eller begge deler.

2019-11-05 20:11 Mentos og joggis

..De to stikkordene som dro meg gjennom dagens økt. Tenk at jeg skulle være så heldig å gå inn på en butikk som hadde mentos på tilbud. De der rosa. Som man ikke bytter bort for å si det sånn. Jeg har for øyeblikket benka meg foran fjernsynet for å få med meg kveldens julefilm, 30 minutter inn kommer jeg vel på at jeg har sett den før. Men det spiller vel ingen trille, for julefilm er julefilm, og jeg er bare glad til for at det allerede er i gang. Drømmer jeg liksom? Etter jobb idag har jeg vasket, vasket klær, facetimet med dulledull OG mormor, svetta og nå sitter jeg her. Fornøyd med dagens innsats. Gir meg selv et lite klapp på skulderen jeg. Koselig stemning her både morgen og kveld.. Utrolig hva litt tente lys kan gjøre. Tenk når snøen daler ned utenfor vinduet a? + dette her. Da snakker vi mys eller!Får så gåsehud av dette diktet av Trygve Skaug. We got this.

2019-11-05 05:11 Heia oss!

Oss ja.Vi sjongeler alt mulig mellom døgnets snaue 24 timer, kanskje litt mer enn det vi kanskje klarer å ta på oss. Ihvertfall i lengden.. Jobb, trening, kvalitetstid med de vi er glad i, som kanskje også noen ganger bor et par, tre timer unna (<3), hund, blogg, lesing, soving, vasking av klær og leilighet, dates, og tid for seg selv. Det er ikke så lett alltid. Nå står vi også ovenfor den nydeligste ,men også mest travleste måneden i året. Det forventes mest av alt at vi skal være steder. Kalenderen fylles opp før i det hele tatt desember har begynt. Jeg hadde et sånn øyeblikk med meg selv igår, som sikkert de aller fleste av dere kan kjenne dere igjen i.. Etter en mye behøvd uke med treningshvile skulle jeg jo så klart tilbake igjen på mandag. Jeg er glad for at jeg klarte å begrense meg og kjenne på kroppen at den trengte å restituere seg litt. Personlig seier. Kanskje alle de timene med Team Ingebrigsten ikke har vært for gjeves. Gjert snakker nemlig på et tidspunkt der om bratt treningskurve (eller noe sånt, tilgi meg Gjerten).. Men uansett ble økten altfor sen ifh til min vakt idag, og jeg begynte med en gang å stresse over søvn og mat. Så jeg måtte innom butikken selvom klokka var rukket å bli 2130 ish. Også måtte jeg jo ut i kulden igjen med dulledull som så klabert måtte få gjøre fra seg før kvelden. Også ei litta dusj, ja, også det å faktisk få i seg disse protein puddingene da. Point is! Vi prøver vårt beste, og ting går ikke alltid. Du får ikke alltid 8 timer på puta, du får ikke alltid rukket den daten eller postet det innlegget. Men sånn er det. Det er lov å stoppe opp av og til. Si nei til avtaler bare fordi DU trenger det. Også trenger ikke alt gå til helvete fordi tidsplanen sprakk litt her og der. Fordi sånn er nemlig livet. Beautiful mess <3Ironisk tittel? Låta som går på repeat her i hjemmet. Den er bare så nydelig den. Værsågod og god tirsdag i livet! Håper den blir fin.<3

2019-11-04 05:13 Hockeyhorer

Ja, for hva er egentlig det? Personlig har jeg nærmest vokst opp i ishallen. Pappa og brødrene mine har spilt og det har blitt naturlig for meg å følge sporten også i voksen alder. Det er en av de mest interessante og underholdende sportene spør du meg. Tilfeldigvis har jeg datet 3 stk som spiller og jeg kan ikke la være å undres over om jeg er blitt snakkis i garderobene. Har noen skrytt på seg et ligg de ikke har fått? Har det gitt meg tittelen hockeyhore i det lille samfunnet som befinner seg innenfor en halls fire vegger? Sannheten er at det har jeg nok. Jeg får automatisk en kjip følelse i hele kroppen av at folk sitter med et inntrykk av at jeg har vært på date med disse av den enkle grunn at de har skøyter på beina som jobb. Altså, HÆ. Det er ikke til å stikke under en stol at typiske maskuline gutter er tiltrekkende, ihvertfall om jeg skal snakke for meg selv. Men hvis jeg skulle date en snekker? Hva gjør det meg for noe da? En snekker hore? Jeg flirer i det jeg skriver disse ordene. Fordi det er faktisk like dumt. Jeg kan ikke fordra det begrepet og jeg håper det dør ut like fort som ex on the beach. God mandag <3

2019-11-03 15:41 rimelige, badass julekjoler

Her og her Her og Her Her og Her Igår så jeg på fjernsynet at de reklamerte for en julefilm som kommer på kino neste fredag. TV6 kunne også melde om julefilmer hver dag 1830 :):) Klarte ikke dempe begeistringen i stemmen min når jeg fortalte det til en venninne over telefon. Butikk kjedene har også begynt å fylle opp med plastikk trær, dørmatter med ord som "ho, ho, ho". Helt ærlig så kunne ikke hjerte mitt vært gladere just nu. Dette er det jeg lever for! Derfor kom jeg på at jeg må inn å sjekke utvalget hos "shein" på kjoler. Jeg kjøpte noen i sommer en gang, og jeg har aldri fått mer skryt for plagg jeg har hatt på meg enn det jeg bestilte derfra. Nedturen er at det kan ta lang tid før det kommer, oppturen er at du får det levert på døra, det er billig (!!) og altså, det er så mye nydelig og så mye for en hver smak der. Anbefaler shein på det varmeste. Jeg pleier å gå opp en str på de korteste kjolene sånn at det ikke skal se ut som jeg skal på bytur i England´s gater. Det vil jeg ikke.

2019-11-03 12:31 Ex and the city?

Helt tilfeldig dukket det opp en snutt fra et nytt program som kaller seg for "ex and the city". For det første undres jeg over hele konseptet ex on the beach. Tror også jeg holdt ut sånn 10 minutter av en episode. Det jeg syns er utrolig trist med Norge er at vi har plutselig blitt til et land hvor musikken som topper listene handler om å drikke og ligge. Presentert på en ganske usjarmerende og mannsjåvinistisk måte. Og det er jo en grunn til at de ligger på topp, fordi folk faktisk hører på det. Det er det folk liker. Det er fullstendig utenfor min fattevne. Men smaken er som baken. Vi er også de som viser den drøyeste reality tv´n - siden når skjedde det? Det er svært sjelden jeg ytrer meninger som dette men jeg holder på å bli gal. Hvordan skal dette liksom ende? Når de som er mest "kjent" i landet vårt ikke kan navnet på statsministeren vår? Jeg gremmes.. Jeg håper så inderlig at denne tiden er på vei nedover. Hvis ikke, hvem skal utdanne seg til de yrkene som er faktisk viktige og som tar vare på oss? Skal drømmene til barna våres være å ligge med flest mulig på riks tv? Jeg skal ihvertfall sørge for at mine barn får større og viktigere ambisjoner enn det.For å si det sånn vil jeg heller leve livet mitt med en verdifull jobb, hvor jeg får brukt litt hjerneceller og empati, kanskje også forandre noen sitt liv med en helt ok inntekt, enn å basere livet mitt på drama, champagne og kaviar, fester og håve inn på det. Mye mulig jeg er den som er helt ute her altså, men. Jeg håper også dette kanskje en dag tar en slutt.For det er lov å håpe sant?

2019-11-02 17:41 Drømmen om USA

Kommer til å finnes i meg for evig. Men realisten i meg (ja, det finnes én..) vet at om det skulle bli en realitet én dag må kontoen min være enig i den planen. Dvs at jeg må bli ja, rik, eller ihvertfall ha samtlige nuller på kontoen hver mnd. Fordi drømmen er jo ikke bare USA, det er å stifte familie også. Og det skjer ikke at jeg skal leve der med dårlig lønn. Jeg elsker USA pga folkene, følelsen jeg får når jeg er der nede er liksom hjemme, det er ordet som beskriver det best. Når jeg tusler inn på Target (target<3<3) i flip flops og bestiller én iskaffe uten å tenke på hva jeg egentlig betaler. Jeg kan kjøpe en hver dag hvis jeg vil. Eller å kunne dra ut å være sosial hver dag fordi det tømmer ikke lommeboken min sånn som her. Eller å dra i kirken på søndager, overdrive når det er høytider <3 Jeg elsker at amerikanerne drar den helt ut bestandig. Men ikke Trump da. Han er ikke inkuldert i den setningen for å si det sånn. Jeg tror jeg er forelsket i det hverdagslige livet jeg ser for meg jeg kunne hatt der nede. Det gjør meg lykkelig av bare tanken. Tenk å kunne høre på country uten å få rare blikk av menneskene man passerer a. Ah:):) Eller stikke på en eller annen hockey match, en eller annen helg i livet bare fordi. Noen ganger har jeg vanskelig for å forstå at jeg ikke ble født i det landet, men den dagen Norge får skaffet seg et par Dunkin og Starbucks drive thru´s skal jeg kanskje revurdere mitt ønske om å flytte til andre siden av dammen.

2019-11-02 15:21 November, kviser og juletruser

Etter at jeg passerte 14 timer på puta mi i natt var det virkelig på tide å ta denne lørdagen fatt. Ikke at det betyr de store tingene. Mer å gå tur og svippe innom butikken for å handle inn nødvendigheter og unødvendigheter. Igår meldte forresten november sin ankomst med tre nye kviser. Jeg klager ikke i det hele tatt. Fordi jeg har vært så sykt heldig i forhold til mange andre og det er jeg så fullstendig klar over, men jeg liker å være ærlig med dere. Bare for å ikke være en typisk rosa blogger selvom mange likevel fremdeles måtte ha motsatt mening. Likevel, Mens vi er inne på tema å være ærlig, er dette slett ikke sånn stumpen min ser ut. Som Mads Hansen ville skrevet så har den profilen til Holmenkollen. I dette tilfelle har han jo rett. Jeg vet faktisk ikke hvorfor den ser slik ut på dette bilde, kanskje noe med poseringen å gjøre. UANSETT, sprettrumpe eller ei. JEG MÅ anbefale dere en god norsk krim serie. Hvor ofte kan man egentlig skrive det? Viaplay har nemlig kommet med en ny serie med navnet "Besatt". Etter at flere av timene etter jobb gikk til å binge watche denne, besøkte flere av teamene drømmene mine i natt. Bortsett fra at mitt inn i der et sted rakk jeg å slukke en brann, dra på en NHL kamp med en eller annen kjent spiller og få en fartsbot. Gud, tenk hvis man hadde hatt tid til alt dette i våken tilstand.. Rart når naturfags læreren min på ungdomsskolen sa at en drøm barer varer noen sekunder. Det syns jeg er så sykt merkelig. Har vanskelig for å tro det enda. Noe som har noen kloke innvendinger her? Nå kaller julebrusen, jaffa kjeksen, en julete truse og en sliten oversized t-skjorte på meg. Fra Cubus! Syns disse var sykt fine. Selvom de sikkert ikke varer altfor lenge mtp kvalitet. Ut desember hadde vært ålreit. En nydelig lørdagsaften i livet ønskes fra kvisene mine og meg til deg. Håper du har det fint med deg selv og at du får en deilig kveld. <3<3

2019-11-01 05:25 En fredag uten planer

..Takk skal du ha.Vi snakker tidligvakt, beat for beat, rød vin og litt diggere middag på menyen ikveld. Det er akkurat 50 minutter til jeg skal på jobb hvor det blir pysjamas store deler av dagen. Da kan man ikke klage over jobben sin. Det var dårlig med kosedyr hos meg så det for utebli. På høytaler´n trekkes det nye teorier om Atlanta monster ca annenhvert minutt, på bordet har jeg maccen, 10 stk skikkelig fyldige roser (fineste rosene jeg noengang har kjøpt, og de har vart én uke!) og en full kaffekopp. Etterhvert som man blir eldre skjønner man jo at det skjer bare mer og mer ting som man skal være med på, steder man skal være når man ikke jobber. Derfor er det sjukt fint å bunn og grunn ha seg selv å forholde seg til når man kommer hjem. Det er ingen andre som skal ha en mening om det blir taco eller pizza til middag, eller ber meg om å roe ned på vinen. I´m the boss. Kanskje det er det også som gir meg overskudd til å ellers gå på så høyt gir 80% de resterende helgene i året. Følelsen fine blomster på bordet + nyvasket tøy på tørkestativet gir meg. ER SÅ DIGG!!

2019-10-31 06:31 En kopp av ambisjoner

Morgenstund har gull i munn. Jeg er en av de som elsker å nyte morgentimene i fred og ro, så jeg setter gjerne på klokka litt før hva som de fleste ville ment er nødvendig. Da kan jeg ta meg en dusj uten å måtte sjekke klokka for om faktisk rekker å tørke håret. Jeg kan nyte kanskje til og med to kopper i senga mens jeg ser på serie eller hører podcast. Også er det den tiden jeg føler meg mest kreativ på døgnet, så da blir det naturlig at tiden om morgenen også går til blogging. Syns forresten det er helt magisk å kunne uttrykke meg på norsk, fordi det blir liksom noe helt annet og mye mer personlig.Denne uken har jeg bestemt meg for å ta treningsfri. Det føles nødvendig og skikkelig fint. Ikke bare for restutisjon, men jeg føler meg også alltid mer motivert bare noen dager uten trening. Idag er planen at jeg skal ringe doktor´n om en halvtimes tid, prøve å få en time idag for å ta blodprøver ifh til utslettet mitt som egentlig bare har vokst helt sykt fra hvordan det var. Etter jobb blir det til at jeg skal levere noen bøker på biblioteket, spise middag og sove. Gud, dere! Jeg la meg i senga litt over 20 igår, ble vel et par episoder av Chicago før jeg sluknet. Jeg følte meg så uthvilt da klokka ringte. Verdens deiligste følelse. Jeg håper dagen deres blir skikkelig fin og at den er fylt med bra mennesker<3

2019-10-30 18:00 Denne jenta vil ha jul

Basta bom.

2019-10-30 05:40 Ikke google, ikke google

..Jeg klarte ikke la vær. Som 90% av oss når noe rart skjer med kroppen vår. Jeg slo til å med opp i en legehåndbok igår uten at jeg egentlig hadde tiden til å sitte der å bla gjennom alle mulige slags symptomer. Jeg har plutselig fått rare utslett over hele kroppen som starter som små prikker. Og resultatet?:Etter jeg kom ut av dusjen igår kveld gikk det fra halvparten av størrelsen til dette. Det er bare å bite tenna sammen og få bestilt den legetimen kjenner jeg. Nå? Chicago fire og morgenkaffen i senga. Tenk at det alt er lille lørdag da dere. Finfint.

2019-10-29 17:48 Hvilepuls

Hei fra jenta som akkurat har inntatt en belgisk vaffel på høykant. Idag har jeg hatt senvakt og det har rett og slett vært én av de hektiske arbeidsdagene i livet. Så etter mye frem og tilbake med meg selv på bilturen hjem, kom jeg frem til at jeg søren meg omtrent aldri bare er "et vanlig menneske" om ettermiddagen. Det er ikke sånn at jeg slenger beina på sofaen med en gang jeg kommer inn døren og jobber meg igjennom kvelden på tv2 livsstil. Etter jobb er det alltid noe på planen: som regel trening hver dag, vasking (fordi jeg klarer IKKE å la være og det gir meg en god følelse), et par turer med Nando, middagslaging og blogg. Jeg elsker alle disse tingene! Men Gud altså. Noen dager må jeg bare bremse og minne meg selv på at jeg faktisk bare er et menneske jeg også. Grunnen til at jeg bare går og går, er at jeg har utrolig høye forventninger til meg selv. Og alt skulle egentlig ha skjedd igår på en måte. Jeg er den typen. Så dere, idag skal jeg ta meg en deilig, lengre dusj (altså, nå kan det søren ikke være lenge til den første snøen faller hos oss her? BRR.), høre på podcasten "Atlanta Monster" og få besøk litt senere. Det blir koselig. Podcasten jeg hører på er forresten å anbefale på det sterkeste for de av dere som elsker "true crimes" pods osv:) Jeg lurer litt på hva slags bilde naboene mine har av meg. Jeg snakker med hunden mer enn hva som er normalt og hører ekstremt mye på sånne type podcasts. Men verden trenger vel noen av oss også. Sånn er det bare;)<3<3 Verdens fineste jakke. Forresten, ser det ut som typen min er quarterback?

2019-10-29 06:38 Inspirasjon til morgenkaffen

<3<3Ønsker dere en digg tirsdag i livet.

2019-10-28 20:53 Tinder generasjonen

En av de dere dumme bekymringene som jeg skal akseptere og så slippe. Vel idag slipper jeg de ut her hos dere. Jeg kunne ønske at det kunne være mer interessante mennesker der ute. Som liksom var interessert i noe annet en bare én ting. På et litt dypere og mer intelligent plan. Bare fordi det rett og slett må være så sjukt fint å ha noe sånt med noen. Tenk at jeg på en måte skal tilhøre "tinder generasjonen", jeg har ikke lyst. Det gjør meg så lite stolt. Appen hvor man skal swipe forbi sixpack etter sixpack før man omsider får en Netflix & chill invitasjon i innboksen sin. Gjerne på en veldig usjarmerende måte, kanskje til og med uten et "hei" først. Saft suse som bestefar ville skrevet. Kan vi ikke alle si oss enig i at det er litt pinlig a?Nå kan ikke jeg si jeg har vært utrolig heldig opp gjennom, og jeg har fått høre minst en million ganger at jeg tiltrekker meg en spesiell type menn. Nemlig drittsekk typen. Men allikevel. Det er ikke til å stikke under en stol at tidene har forandret seg kolossalt. Er det så spennende da? Sånn egentlig? Jeg mener til gutta som står der med sleik, trutemunn og polo på en av utestedene i byen og garantert bruker ordet "gutta", og slenger på "stemning" jevnt over hele kvelden. Før de setter seg ned på et bord de har booket for å diskutere hvilket bilde og hvilken caption som får dem til å fremstå kulest mulig. Det er så kjipt at utelivet bogner av den varianten der, som bare er opptatt av å få seg et ligg for å sende et skryte bilde med geotag fra hvor de har tilbrakt natten i "GUTTA" gruppechatten (SOM jeg håper at det der dør ut innen jeg får barn sjæl). Det må jo være det døveste som eksisterer. Har også kommet frem til den konklusjonen at jeg har gitt tinder profilen min alt for mange sjanser enn den egentlig fortjener og at jeg har det mer enn fint nok i hulen min med Chicago fire som fast sengepartner. Bare fordi.

2019-10-28 05:08 En velsignelse i bekledning

God morgen:):)Jeg er så vanvittig glad for at jeg har denne bloggen så jeg får om ikke helt, ihvertfall delvis tømt meg i løpet av en dag. Når jeg satt sammen ukesvloggen fikk jeg sjokk over hvor MYE jeg prater. Og det bare for meg sjæl liksom. Så takk venner og familie for at dere holder ut med munn diarén min daglig. You´re saints. MEN, nå over til noen dypere tanker:)Jeg tenker tilbake til dagen hvor jeg hadde min Idol audition. Og følelsen jeg fryktet mest av alt var at jeg skulle forlate det lokalet på Nydalen med en følelse av at jeg suger til å synge. Men det gjorde jeg ikke. De påpekte jo faktisk at de hørte at jeg kunne synge men at nervene tok overhånd i en så liten (i forhold til en faktisk tv audition), at de ikke kunne sende meg videre. I flere år har jeg drømt å leve av sang og av å skrive låter. Men plutselig kom det en dag. Eller det blir feil å skrive fordi jeg har besøkt tanken helt siden før sommerferien. At jeg har lyst til å gjøre en u-turn, og satse på å bli brannkonstabel. For meg har det aldri handlet om å få status i forhold til å drive med musikken, men ihvertfall her til lands ligger mye av fokuset der over faktisk talent. Bare la oss si det sånn at musikkbransjen i dette landet er ikke et sted jeg tror er rett for meg å involvere meg i. Men tanken av å bruke resten av livet mitt i et yrke hvor ingen dag er lik, hvor jeg kan gjøre en forskjell i mennesker sitt liv, være fysisk og oppleve et samhold som minner om en familie, det vil jeg. Også liker jeg å velge veier som er litt vanskligere enn andre. Dere vet, just because.Jeg vil bruke livet mitt på å bygge fine relasjoner og gjøre en forskjell:) Jeg smiler mens jeg skriver dette innlegget. Det er som noen bare la idéen i fanget mitt og her er jeg. Jeg liker den. Mer enn liker den, jeg elsker den. Og den skal bli realistisk. Så nå er det bare vekk med negative relasjoner, dustete ting som tar fokuset mitt fra der det virkelig bør ligge. I de genuine vennene og familien som jeg er omringet av samt studier og trening. God mandag i livet, en ny uke står for tur, hurra for det folkens. Lykke til!

2019-10-27 19:03 Vlogg fra uken min

Hei FINISER! Jeg ligger godt plantet i sofaen med dobbeltdyna over meg etter en dårlig beregning av antall laken i skapet. Med andre ord har jeg ingen for øyeblikket, så da blir det til at vi camper på sofaen i natt. Men det er jo egentlig sykt koselig! Eller hur? Kunne jo alltids brukt noe annet over madrassen men jeg tenkte at det faktisk var litt mys. Har for øyeblikket hoppet inn i Breaking Bad verden igjen. Det var noen år siden sist.. Det gledes at det finnes en Breaking Bad oppfølger FILM. Et tips til deg denne søndagen <3 Den serien gjorde faktisk skikkelig inntrykk hos meg. Ellers har jeg hatt en superduper uke som dere får oppsummert i vloggen ovenfor. Utrolig gøy å redigere sammen uken min! Jeg syns det er så gøy å se tilbake på sjæl :) Nå er det tilbake til "El Camino".Later.

2019-10-27 09:24 Minner for livet

Noen charterfeber fans her? Men fra spøk til litt alvor ihvertfall:Mye mulig jeg snakker for meg selv, men jeg tviler. Når jeg tenker tilbake på mine favoritt minner i livet er det faktisk de små øyeblikkene vi aldri tenkte skulle brenne seg fast i minnene våres og som viser seg å utpeke seg i fremtiden som de aller fineste. Jeg snakker om samtalene på do da vi gikk på ungdomsskolen. Når man for første gang mottok en melding fra den man var forelska i på facebook og den sommerkvelden på hytta i Sverige hvor man drakk seg snydens for første gang (mamma, ikke spør). Jeg husker det som om det skulle vært igår. Men akkurat der og da var det bare hvilken som helst dag i livet på en måte. Men det er kanskje litt som med minner som med kjærlighet at den fineste oppstår når man ikke planlegger den. Om dere skjønner meg. Plutselig står den på døra, og plutselig ble den tirsdagen en vinter dag for 5 år siden en av de du husker best når du sitter der på gamlehjemmet og mimrer med naboen. Livet er ihvertfall en underlig greie. Det kan vi vel alle være enige om. Og dere. Herre min for en mektig og nydelig låt. Den spilles om og om igjen her hos oss idag ihvertfall! Nå er det på tide og fylle kaffekoppen og se litt Chicago Fire før morgentur. Håper dere kjenner på masse kjærlighet og glede denne søndagen i livet.

2019-10-26 22:39 Team Ingebrigsten, rød vin og svett treningstøy

ÅMÅL <3Og apropos idrettsstjerner. Jeg håper jeg aldri må dele leilighet med én. Grunnen? De siste ukene har lukten av treningstøyet mitt nådd en ny topp av svettelukt. Altså, sikkert sjukt turn off og alt det der men jeg gidder ikke pynte på sannheten. Jeg gir meg selv en klapp på skulderen for god innsats på gymmet, men kjære vene som vaskemaskinen min får kjørt seg om dagen. Noen tips fra noen? Jakob?3-liter´n er nettopp innviet og tv´n bestemte seg plutselig for å gjøre en helomvending fra Team Ingebrigsten til kveldsnytt. Tror jeg blir fint nødt til å gjøre noe med det.. Ikke gira på at kjipe demonstrasjoner skal stjele gleden fra meg den ellers så deilige lørdagen. Igår tok jeg som nevnt turen til min vakre mormor og der ble jeg til idag. Da jeg kom frem i 21-tiden en gang åpnet jeg raskt en Mariestad øl og en liten pose med chips, mens mormor satt med sitt glass rødvin og vi utbrakte en skål for helgen mens gullrekka ble vist på skjermen. Idag har hatt en finfin dag med bl.a café besøk i byen. Det må være noe av det koseligste jeg vet om i livet. Den tiden hvor vi deler løst og fast og alt ting i mellom der, mens vi koser oss med kaffe og kake. Eller reke smørgås. Da er livet på sitt fineste faktisk. Etter café og systembolag besøk kjørte jeg til mamma hvor vi feiret vakreste Annika! Det er alltid like koselig å ha gjengen samlet selvom noen manglet. Utrolig fornøyd med at jeg har fått skrevet ned første desember helgen som opptatt forresten. Da skal det nemlig pyntes juletre og julespillelista skal spilles på full guffe sammen med min bestevenn i livet. Også skal vi smelle sammen et praktfullt pepperkakehus. Det ser jeg skikkelig frem til. Har også i tankene om å ta turen innom verket for å få enda mer innputt av julestemning, selvom jeg har hatt det siden 2 uker siden. Jeg håper han kommer til å være litt blidere enn dette:E`Jay <3<3

2019-10-25 16:56 Sverige neste!

Arbeidsuken er over og jeg skal sette snuta mot Sverige med deilig musikk og kaffe:) Mangler bare en kengeru ved min side nå så blir dette helt komplett. Fy søren jeg har knekt sammen i latter i hele dag av den drømmen der. Helt merkelig.Uansett. Etter jobb ble det innkjøp av fredagsroser og bursdagsgave som jeg håper blir en fulltreffer! Snakkes babes og gents<33

2019-10-25 06:01 Halloi helg og kengeru drømmer

Altså, hva SKJER med søvn. Det skjer ikke det er det som skjer. Jeg klarer ikke helt å sette grenser for meg selv på trening og hvile tror jeg. Det må virkelig jobbes med skal de bli noe av noe som helst. Det er så sjukt viktig. Mitt største ønske er at det skal finnes enda 24 timer til i døgnet til å bare hvile, spise og alle de der tingene. Uansett, hadde jeg en ganske søt drøm at jeg reddet en kengeru på vei til Sverige. Ja, Sverige. Den satt ved siden av meg hele turen. Kan ikke klage på reiseselskapet når det ikke har noen innvendinger på spillelista og bare sitter der liksom ;) IDAG ER DET HELG! Tenk da dere, hvor fint det er at hver uke så finnes fredagen, en dag som gir en sånn ubeskrivelig koselig følelse på innsiden. Jeg håper at du, uansett om du skal på jobb eller om du har fri denne helgen, er arbeidsledig, pensjonist, you name it, får tid til å kose deg og slenge beina høyt. Og at du virkelig får tatt innover deg denne deilige helgefølelsen. ...GOD HELG A!

2019-10-24 21:17 Dumme, dumme bekymringer.

For det er det de er. Du vet de der som dukker opp mens du står i dusjen, kjører bil, går tur, handler mat. De tar opp plass i hodet vi egentlig ikke har til overs. Så jeg har inngått en avtale med meg selv med å slippe de dustete tankene om fremtidige mål som angår bolig, hus, barn, karriere, reiser etc. Akseptere at de er der, men så slippe de. Det er ikke vits. Det er ikke relevant for der jeg befinner meg akkurat nå, om ikke annet distraherer de meg fra å få til det jeg vil mest nå, på en penest mulig måte. Alt det der andre kommer til sin tid uansett. Akkurat nå kjennes det digg ut å bare kunne lene seg på de planene jeg har for meg selv akkurat nå. Og skulle prøve å løse resten av livet hver dag gir bare sjukt mye unødvendig stress og angst for min del. Jeg prøver bare å nyte hvor digg det faktisk er at jeg kan spise iskrem i senga når jeg vil, lage kaffe uten å plage noen, dusje mens jeg hører på juletragedien uten at noen egentlig måtte ha noen mening om at jeg gjør akkurat det. Jeg har det fint. Mer enn fint. Herregud, en del av meg er så lykkelig at jeg har lyst til å stå på tak terrasen til Grand å skrike det ut. Jeg er en Elling. En Elling med store drømmer da vel og merke. Og jeg blir mer og mer glad i den personen for hver dag som går. Akkurat nå, og ikke noen gang trenger den noen andre for å føle seg komplett. Hva da bekymringer? Jeg kurerte nettopp meg selv. (Hilsen en som savner sommer og dager bestående kun av timer på stranden og daglige cowboy-strekker på sofaen)..Og du! Et lite tips til deg fra meg: Drit i hvordan andre har det, hvor gamle de er, hvor mange kids de har før fylte 30. Andres reise er ikke din. Finn din egen vei og kjenn på det som føles riktig for DEG. Åh, jeg får ikke understreket det poenget nok. Jeg tror det som driver oss til vanvidd er presset fra samfunnet og ikke minst det å sammeligne vårt liv opp mot andres. Det spiller vel ingen trille om Gunhild fra ungdomsskolen har fått en baby. Eller om Lars har tatt en bachelor. Det gjør deg IKKE dummere eller mindre viktig. Gjør din greie. Det blir aller best sånn:)

2019-10-24 06:55 Kjære torsdag

Første kaffekopp er innabords og jeg er på vei til å hoppe ut av senga og ut av morgenkåpen. På tide å sette kurs mot badet og toalettmappen for å gjøre seg klar for denne torsdagen i livet. Herremin, så glad jeg ble for at godlåta "under your skin" ble brukt i en scene av Funkyfam forresten. JEG BLIR SÅ GLAD:) Har allerede rukket å spille den 3 ganger på spotify. Eller 5.Idag har jeg senvakt og etter jobb står enda en seig økt for tur. Jeg er så kake etter alle de trappetrinnene når jeg har cardio at jeg nesten ikke vet forskjell på opp og ned. Men fy fasan så godt det føles. Og bare presse og presse, også presse enda litt til. Det er helt imponerende hvor langt psyken vår kan pushe oss. Forrige cardio økt ble det 15 turer opp og ned trappene, idag skal jeg ta 20. Satser på en relativt god natt etter det. Håper du blir super fin for oss alle mann alle torsdag i livet. Det fortjener vi:):)

2019-10-23 21:09 Tanker:)

..Hver gang jeg går kveldstur tar jeg meg selv i å være sjukt nysgjerrig på hvordan takampe andre har valgt på kjøkkenet, hvordan vase de har til rosene i vinduet og farger på veggene etc. ..Serien til Funkyfam er helt amaze! Jeg syns det er så digg å se mennesker som driter fullstendig i janteloven og virkelig er trygge på den de er og tørr å by på seg selv. Terningkast 6. Jeg er en av de som ikke skjønner hva VG snakker om...Kjøpte en pakke med pepperkaker selvom jeg må innrømme at havreflarn med sjoko er mye smudere (og mye dyrere), men kjøpe-pepperkaker gir liksom mer julestemning i heimen. Det føles liksom litt obligatorisk å handle når de har satt det ut i butikkene...Den følelsen når man hører igjen en låt man en gang i tiden spilte I HJEL men helt hadde glemt. Det gir sååå godfølelse. Rett inn på treningsspillelista for å si det sånn! For de som måtte lure er det "under your skin" med SEEB, og det finnes TO digge versjoner. Livet. Får seriøst sånn forelsket følelse fra topp til tå...Når det har blitt uggen stemning med fyren i 1 etg du hang litt med et par ganger noen mnd tilbake og på omtrent samme tidspunkt som det skjer, treffer du på en du datet tidligere i oppgangen hånd i hånd med nabojenta. Jeg ser allerede for meg kaffeslaberas med hele gjengen. Og ikke for å snakke om vår dugnaden. Det blir fint...Jeg visste ikke hva hard trening var før jeg satte i gang med brannkonstabel programmet. Men fy søren for en glød jeg forlater gymmet med. Det føles best. Altså, det slår typ any other feeling...Når du trodde 3 liter´n bare holdt til et litta glass men faktisk ender opp med å bli ganske fyldig ett. En følelse av seier...Hvitvin og reker på terrassen, daglige strandbesøk med uendelige timer med podcast på øret føles ut som igår. Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av...Kan ikke noen bare ordne en Dunkin Donuts her til lands ASAP...Mine største crushes for tiden er Jakob Ingebritsen og Dylan Larkin. Hvor gammel er han Jakob igjen?..Det der 90´s to wed opplegget er jo helt klin kokkos. Jeg blir på en måte fascinert. Ikke nok med at de har rota seg opp i verdens største gryte av problemer, men så skal de på toppen av alt kjefte på de andre deltakerne for hvordan de oppfører seg. Makan.

2019-10-22 18:04 Er det jul snart eller??

Jeg er av typen som lengter etter julestemning typ i slutten av septmeber. Handler det om at det er det neste virkelige koselige som skal skje etter en lang, deilig sommerferie? Jeg har allerede regnet ut at 1 desember faller på en søndag. Hvilket med andre ord betyr at jeg kan starte å dekorere juletreet og smelle sammen et fyldig pepperkakehus allerede lørdagen. Har også et stort ønske om å kjøre "vlogmas" i år. Tror det blir fint altså! Mitt største mål for desember 2019 er å skvise inn plenty av tid til venne og familiekos. Atmosfæren over alt i desember er så utrolig magisk at jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Bare det å gå innom rema er hyggelig liksom. Snakker vi i overkant engasjert? Følte uansett at det var innafor å skrive det første "jule" innlegget siden butikkene også har tjuvstarta med julebrus og dekor. Bildene av alt koselig man kan finne på danser allerede rundt i hodet mitt. Jeg snakker kakao med overkant mye krem, skøyter, film maraton, overspising, egg nog, snowboard, langrenn. Shit, nå gjorde jeg meg selv skikkelig glad denne tirsdagskvelden i oktober. Føler meg omtrent sånn her i skrivende stund jeg:FOLKENS:Oh yes.Dette gjorde meg klar for dagens cardio økt. Nå skal jeg gå opp og ned trappene ved siden av senteret med vektvesten min å se ut som en eller annen gærning. Det trives jeg forsåvidt godt med. En deilig tirsdagskveld ønskes til dere! <3

2019-10-22 05:08 Hei der livet

Du som er full av fine ukedager, deilige helger, bratte oppturer og like bratte nedturer. Nye ansikter og nye impulser absolutt hele tiden. Takk for at du har fått meg til å vokse til det som kjennes ut som meg. Sjukt langt fra utlært, men godt på vei fra de stedene jeg har besøkt; mørke kjipe steder. Lite visste jeg at det var akkurat disse stedene jeg trengte en tur innom for å stå her hvor jeg står idag. Knuste drømmer som har ledet meg til nye drømmer jeg aldri har forstått alltid har fantes inni meg. Som står for alt jeg er som person.Det er rart med det når man har kommet et stykke på veien og ser ting fra et helt annet perspektiv enn man gjorde da man sto i stormen. Alt som har blitt tatt fra meg har blitt erstattet med noe fint. Fine stunder med mennesker jeg er glad i som jeg i evig tid har laget en spesiell plass i hjerte mitt til. Stunder som penger ikke kan kjøpe og som ingen noen gang ta fra meg, uansett hva. Mange ganger slår tanken meg om at jeg har vunnet i lotto i livet: en sjukt bra bukett av fantastiske vesener rundt meg 24/7. Sånn bokstavelig talt. Et tastetrykk uansett hva enn det måtte være og vise versa. Det gjør meg lykkelig å tenke på denne tirsdagsmorgenen i det klokka snart har rukket å bli 6. <3<3...

2019-10-21 21:54 Kveldsturer om høsten

= ALT...."my hometown"<333

2019-10-21 06:41 Hørte jeg riktig?

Starter dette innlegget med å skrive hvorfor jeg plutselig skriver på norsk igjen. I en periode tenkte jeg det var mer gunstig å skrive på engelsk fordi jeg delte mye av bloggen gjennom instagram. Men nå som jeg ikke henger der så mye lenger, og det faktisk har begynt å kjennes digg å skrive med på mitt eget morsmål, så gjør jeg det.I forrige uke opplevde jeg noe jeg vil kalle for relativt teit. Det kommer altså to menn i barnehagen hvor jeg jobber og flirer og ser på meg før de ser på hverandre igjen og den ene sier følgende "ja, her kan vi jo få hjelp til å bære", den andre svarer med hva jeg vil kalle en hånelig latter. Dumme meg som trodde vi hadde kommet lenger i 2019. Ja, noen menn tror altså at damer ikke klarer å flytte en benk 3 meter. Jeg blir provosert fordi de skulle bare visst. De skulle bare visst hvor mange timer i uka jeg legger ned i å løfte vekter for å oppfylle en drøm som faktisk krever enormt fysisk styrke. Ja, like mye styrk som en mann om du vil. Fordi er det virkelig sånn per idag at jeg som jente ikke kan få skitt på hendene og løfte tunge ting uten å bli hånet på forhånd? Det er utenfor min fattevne at man kan dra en konklusjon bare ved å se på en person om den kan løfte tungt eller ikke. Jeg vet ihvertfall hvordan jeg skal oppdra mine barn. Og måtte min datter ønske å bli elektriker, eller min sønn ha et ønske om å bli ballerina, ja så skal de selvfølgelig få bli det. For meg er det den største selvfølge. Men sånn er det altså ikke for alle andre. Jeg finner det faktisk ganske utrolig jeg at det finnes voksne menn der ute som mener at jeg bare er en kropp og noen som hører hjemme på kjøkkenet. Om det skulle være tilfelle at noen av disse skulle lese disse ordene så håper jeg de skammer seg og tenker to ganger før de undervurderer det motsatte kjønn enda én gang. Om jeg ikke hadde nok motivasjon til å gjennomføre denne nye ukens gjøremål, så fikk jeg det nå etter å ha skrevet dette innlegget. Jeg kan bli akkurat det jeg vil. Jeg skal bli akkurat det jeg vil. Denne kroppen kan faktisk mer enn å posere for instagram. Den kan og skal bli brannkonstabel. Så da vet du det. God mandag <3

2019-10-20 17:52 A weekend much needed

Sunday 6.23pmI assume almost everyone on this planet has there eyes towards the TV screen with something good to drink and eat, while watching tonight´s big fotball event. Me, I just got out of the shower and atm I´m listening to some Bruce. My bestfriend on Sunday´s. It´s sets the perfect mood. It´s a good match with my candles. My dad and I drove up to the mountains after work on Friday with the baby:) He dropped me of in the town of our cabin were one of my good friends has bought an apartment with her boyfriend! I totally forgot to take photos form that night except from the one below! A good night in other words! We had some drinking games and shared plenty of laughs. Saturday morning the whole gang ate breakfast and had coffee at the local café before the rest of the guests headed back home here again. My dad picked me up and when we got to the cabin I slept on the couch for 2 hours straight. Yes, I take power naps to the next level. But I have no trouble sleeping in the evening so it´s a win win:) I blame the workout program I follow these days. I´m happy it works <3 .. Today it SNOWED. And it was so beautiful. We took a walk before driving home again. Yesterday was a beautiful Saturday in life, with lamb and red wine + good televison with the best company I know. These are the days in life I live for. I don´t really need glitter and gold. Now back to the only thing I´ve been missing: Chicago fire. And btw, God? Bout time you send me down the Casey to my Dawson. Monday again tomorrow guys!! You ready?

2019-10-18 05:38 What! You here already?

Weekend inspo:HAPPY friday in life! <33

2019-10-17 20:58 Girls can:)

​Good night beautiful you.

2019-10-17 17:11 Outgrowing things

.. Dreams and such. I feel like I´ve just entered my adult life? I´ve talking A LOT about my dreams about becoming a musician in plenty of posts, on instagram etc. But it´s just come to my realization that it´s brought out more of my insecurities than anything else, even though it may not have seem like that to others. Because I feel like when you love your dream enough, others validation doesn´t really matter. But I craved it 24/7. In other words: I wasn´t confident enough with my talent. I needed the reassurance from people around me all the time. And it took ALL my energy. I feel like we can outgrow dreams like we can outgrow different relationships in life. Sometimes we just have to throw in that towel after we´ve tried, and tried and tried some more. It makes me feel good that I´ve taken brave steps and been putting myself out there. But it was more for my ego and recognition than anything else. I´m not going to lie. I feel a little ache in my heart writing this, but it will pass. I just have to think about how much it drained me, instead of filling me with the energy I need. I´m glad I´ve found a new path that I´m eager and in love with. And with this dream, even though a lot of people in today´s society will say it´s impossible: I don´t have a doubt in my heart that I will someday spend most of my time at a fire station in the future. I hope you find your destiny too:) We deserve that shit, right?!

2019-10-17 05:01 Forever interior addict

2019-10-16 20:49 Pinterest and bedtime prayers

Good night.<3

2019-10-16 07:17 Oh boy..... What a night

Holy mother you guys.So I got my period yesterday morning but took heavy painkillers all day, which made me SUPER tired. But then ofc this firefighter decided that going to the gym to complete the CPAT workout session was a great idea. When I got to my car I felt nauseous and the pain came back in like seconds. So I dragged myself to just shower off (you have no idea how high thoughts you get of yourself when you manage that with THAT kind of pain)...... Finally fell asleep at some point. . And I woke up at 2am And then after that again, again and again. Right now I´m in bed with coffee and youtube. Probably have to get ready soon for my shift! Hopefully this day will be painless. Pray for me babes and gents:))..Ending with a normal picture for yall! Happy Wednesday (already???) in life.

2019-10-15 17:15 This weeks workout plan

Monday: Cardio time! Walking on treadmill with 5,6km/h:0-1 minute with 4incl1-2 minutes with 7incl2-8 minutes with 12incl(with wight vest,10 kg) then to finish 2 minutes done 1 minute at a time (did that make sense? 2 x 1 min= 2 minutes, bah.) with vest + 14 kg in manuals... Then I did stair walking on the side of the mall where my gym´s at, 10 times up and down with the weighted vest on.Tuseday: CPAT with weight vest + added manualsWednesday: Cardio again! Same as Monday but with 5 kg manuals the entire walk, then 2 minutes (with no break) with the 14 kg manualsThursday: CPAT with weight vest + added manuals & some abs!!Friday: Rest daySaturday: Rest daySunday: CPAT with weighted vest Now dinner and reading! Catch yall later babes <3

2019-10-15 07:08 Pinterest made me do it

I woke up way early today..... So now I have all this time I don´t know what to do with. Going to go for a morning walk with my baby and then head of to work and read some there. Happy, beautiful Tuesday in this life you guys <3 Hope this day brings you a lot of amazing stuff!

2019-10-14 04:02 Monday kid

My plans this week? Work & gym. And cleaning. Gosh, such an exciting life guys!! Haha. And then I´m going to read, read, read. ALSO, this weekend I´m going to a move in party in the mountains on Friday (near my cabin), and then drive up to my cabin on Saturday and hang out with my dad. I´m REALLY excited about seeing the tiny cabin my dad has built beside the main cabin. I really hope I can convice him to do a black or grey kitchen in there. I can´t wait to show you pictures of it. Ahh, I´ve been missing the mountains BAD <3 This week´s motivation FOR SURE. This smile always makes ME smile.... Some Monday inspo:)

2019-10-13 13:35 Easy makeup vlog + my Sunday

I really enjoy filming for you guys! Hi again gang! We just came back from our Sunday hike. Lucky me to have such great hiking possibilties just outside my door. Talking to kind strangers + the sun & blue skies = LIFE. I forgot my phone on purpose back home and it felt GOOD. Now it´s time to watch 2nd and 3d period of Red wings - Maple leafs! This Sunday is everything I´ve been needing. Happy beautiful Sunday in this life <3

2019-10-13 09:22 Pretty, pretty things

... So what´s really cozier than pretty decorations when the evening gets dark and cold.. Take a look at these beautiful things!Here Here Here Here Here Here Here Here Here Here Here Here I really LOVE HM home:) They have such pretty things! Don´t you agree? Most of the things up here are from them.

2019-10-12 21:43 This is the shit you guys

Evening in my own company like this. A good ass wine + movie + candles. Buuuut, I´m so tired that I´m probobly going to be sound asleep in less that 20 minutes. Tomorrow I´m going to sleep in, have a day long date with netflix before hitting the gym for my cpat workout. .... Oh, fall, you ARE perfection.

2019-10-11 17:03 In need of wine & flowers

Wishing ya’ll a beautiful weekend in life <3

2019-10-11 07:01 Weekend again

2019-10-10 20:22 Everyday life vlog!

Good evening from me.. ! Watching on the fly and enjoying some red wine in my cute glass this Thursday night in life. It´s been non-stop all day, which it´s going to be with work, gym and reading rn. But I love it. And I´ve landed. It feels super nice and i´m excited bout life. Today was a rest day from the CPAT workout (which I shared yesterday) and it´s been filled with planks and other fun stuff. I really do love spending time at the gym and with my bestfriend so much. The perfect combo in this everyday life. Speaking of everyday life. I did a little vlog of my everyday life routines I guess. Of course sometimes I have a life, and people who eat dinner with and so on. But this is 80% of my everyday life. Hope you enjoy!! And guys.. Tomorrow is Friday <3<3 <33

2019-10-10 04:20 Morning Thursday..

2019-10-09 18:47 My cpat workout vlog

Hello guys!!Let´s just say that I can´t think of any other day so far this year that has deserved red wine more than this one. I´ve been having trouble with hearing my alarm in the morning lately, which today resulted in me sleeping in. My plans on washing out my hair mask, having a delicious cup of coffee with milk while watching last nights game went straight to hell. But I´m lucky to have the most understanding co-workers. My frustration over this problem led me to tears as I let my baby pee before I got in my car this morning. But now it´s all good, turned out to be a great day in life after all, and I´ve finished all my tasks this Wednesday. Except from watching the game, and do a refill of this glass before I get cozy in bed. Adios Wednesday.Today I filmed my workout for y´all to see! I hope you enjoy it:) I can´t wait to sleep good tonight. Peace out.

2019-10-08 20:10 Organizing my closet for fall - VLOG

Hello gang! How you doing this Tuesday in life? I´m all cozy in my comfy chair and I´ve got my hair tucked in a towel after a hot shower. Did a comeback at the gym today with a specific program for my goals which I will share in the future. I can tell you all it´s fucking hard. But also gonna give me the result I want and the quality sleep that I need <3 The baby also got a bit longer walk today and a bath so he´s happy with life. Yesterday I filmed a little organizing of my closet vlog for you all. You know, putting away the summer stuff kind of vlog. Just a couple of minutes to hopefully inspire you to do the same. Some of the vicest advice I´ve ever heard was that it´s not motivation that creates productivity, it´s the productivity that increases the motivation. I gave you something to think about there didn´t I? And I´m also such a huge believer in setting up your circumstances for success (I can do an whole other post about that). Enough talk, here it is: <3<3<3​Later.

2019-10-07 18:40 Monday done right

M O N D A YBRRRRRR... This weather you guys! I can´t....... Or I can, but my skin can´t. Been trying to be good on the water intake, and I´ve been rubbing my bod in bedtime baby oil after long hot showers. Also did turn up the heat in my apartment to max this afternoon. I´ve been freezing my ass off lately. Enough complaining tho guys. It´s a beautiful Monday in life and I´ve gotten out of my little bath. Literally. It started off as a foot bath before I decided to go all in. Ah, the word game is strong. I can´t help it. It´s really bought for my nephew for when he´s here but I just had to get some heat some way, and a foot bad + NHL + red wine didn´t sound quite bad as a start of this new week. How are you guys feeling this Monday? Great I hope<3 I hope you get strength from unexpected places that gives you motivation to thrive towards your desires. We deserve that shit.Ok, back to hockey. Don´t spoil anything. Y´all know I´m a red wings fan, and so far so good!! We´ll see how it ends. I´ve got a good feeling about this one. The boys are back in town....... La la:):) Lots of love your way. Later.

2019-10-07 05:28 My weekend in a vlog!

2019-10-06 20:53 Dinner with the best

Beautiful sky today.. <3 It´s the little things. Heart is definitely full after this beautiful weekend.<3<3

2019-10-06 11:25 Oh hi there Sunday morning!

Oh, what a night it´s been! Baby has been coughing most parts of the night and when he was finished I started. We slept until 10am (wow) and had some pancakes for our Sunday breakfast. Right now I think he wants to sleep more, but if not we are going to put some warm clothes on, and go out to the playground and play in this sunny fall weather.Btw, so excited that NHL has started. The best thing to watch after a long day. Anyone else agrees? I dreamt that I woke up to snow this morning since iv´e been seeing beautiful snow pictures from the mountains. I can´t wait right now actually. I was not ready, but now I am<3 We´re lucky to have these four seasons!

2019-10-05 19:02 Honest thoughts post

.. Oh boy, well as most of you know I like to keep it real with you all, for you all. Because I find so much comfort in others talking loudly about their imperfections. So today something happened during an interaction with someone I´ve been with for like 2 months ago. We got to talking, and it ended with him leaving me feeling so stupid and small. And I´m not one to wait for someone to call because I really feel like that goes both ways and I haven´t been needing that comfirmation. But after being with this person one night and the way this person has been acting, I can´t help but visit stupid thought patterns about why he didn´t follow up on that date he brought up. (ok, so I´m not stupid, I know that most guys say anything you want to hear to get down there), but yeah, so I´ve been facing a challenge of not wanting to be intimate with anyone because I feel like there´s something wrong with me. And also, I don´t wanna revisit destructive realtionships were the other part doesn´t value my company only his own pleasure. Because that´s the type of men that tends to show up. Is it a curse? I feel like Carrie Bradshaw when writing this next sentence while listening to Tony Bennett with candles placed all over here on a Saturday night.. but: Is my love life a joke? Isn´t it a purpose in my life to find someone? And yeah, i´m dead serious. Is not that I NEED someone RIGHT NOW.. It´s just that looking back at all the years of my love life I can´t figure out what to do different in the future. Because if you want different results you´ve gotta try different approaches, right?And other insecurity i´ve been facing lately is the fear of disappointing others even though I know in the back of my head that, that person wouldn´t blink if they had to ditch me for some reason. Because I guess I don´t value as much for them as they do for me. Wow, you guys, I think I just found the recipe right there. Cut out the shitty, egoscentric people.To end this post I want to give myself a sincere apology for surrounding myself with complete assholes and inviting them in to my space and giving them pieces of the great person I am. Cause they clearly did not deserve any of that. And last but least. Let´s just say that karma is bitch. And I´m not feeling that as small anymore;) I respect to a certain extend, but I when you piss on me like that, well I´m going to piss at you right back. Good luck Chuck.

2019-10-05 13:40 Friday night concert!

What a miracle that I even got to go to this concert in the first place. I shed some tears when I found out he was sold out months ago and was planning on drowning my sorrows the night he played. Jk, but not really. BECAUSE, they are both the shit you guys. it´s the third Brad Paisley concert for me, and one things for sure: he never ever disappoint. And Chris Lane?? Ahhh:) Please do more 90´s country.. Lucky me that a good friend of mine got hold on some tickets this Monday!!! I´m so fulfilled. <333.. And this is what I call magic. Taco Friday at Oslo street food! Fucking amazing. Right now I have my nephew here and we´re going to my dad´s and then a café. Simply enjoy a beautiful Saturday in this life. Baby is sleeping atm so I´m enjoying hot coffee and editing vlogs and this post! HAPPY WEEKEND IN LIFE!

2019-10-03 21:15 Another vlog :) Cleaning edition

Hello friends!!It´s almost the weekend and after hours and hours of naps after work this week I´ve finally been starting to feel like my normal self again. This weekend is filled with beautiful things! Tomorrow i´m going to Brad Paisley (and Chris Lane, iiiik!!) concert with a good, new friend in life. I´m blessed to cross path with all these beautiful humans. I´m seriously out of words. God is good! And on Saturday i´m going to create new memories with my bestfriend in life, my newphew, my heart, my amoreeee:) Ah. I´m stoked on life. Btw, hope you enjoyed this vlog and maybe got some cleaning motivation out of watching it. I have such a more clear head when it looks good around me. Now it´s time for a night walk and drink up these last drops of wine. And then swedish reality in bed. Hope you´re doing amazing, you deserve it.. Hugs from me! Later.<3<3<3HAPPY THURSDAY!

2019-10-01 19:11 A lazy Tuesday in life

Energy level? = 0. Like, I can´t believe i´m acutally putting together this post to be honest. I just woke up after a 2 hour long nap. And that straight after a cup of black coffee. Bahhh. On the bright side I´ve got THE most comfortable bed in the universe and a subscription to netflix which is going to be used the rest of the night. Passed out 15 minutes in the first episode of "The Sinner" season 2. I can´t wait to bingewatch the whole season. Can one be addicted to Netflix? I am. I´d rather stay here than go out this dark time of the year. BUT, the rest of the week I´m going to pull my shit together and have sweatsessions to this delicious gym playlist: I try to complete 4-5 sessions a week. Now it´s Netflix time! See ya tomorrow babes and gents.

2019-09-30 07:20 Skin products, fall.

Before ordering my second round of The ordinary products I figured I wanted to buy the ones I´ve been having as a side chick from Body shop. Of course the peeling gel was sold out, but I bought another cleansing gel from the same line + the moisturizer. You can feel the moisturizer really working on your skin immediately. Vitamin c is suppose to brighten the skin and I can really feel this one doing it´s job. Anyone elses skin acting up like crazy during fall? I swear I haven´t had ONE breakout this summer, but then fall comes and fucks it all up.Here & Here Happy new week in life you guys <3

2019-09-29 17:49 Sunday vlog

Hiiii :-) So this Sunday has been what it deserves to be; relaxing. Sunday is such a precious day and just something that smells cozy and chill when someone says it. Not a big chocker, but Lana is on playing from the speaker and candles are placed everywhere to keep me in company this fall Sunday in life.. As I was driving home today I was dazzled by the beautiful nature and not to mention the stunning colors that fall brings. It makes my heart feel complete in a way. Next up on my agenda parking my car in the garage, clean some dust and do some laundry. I actually find those things theraputic. It calms my mind and if I don´t do them I´m going to wake up at midnight doing em´ cause I can´t go to sleep unless. I decided to put together a vlog from this morning that I hope you´ll enjoy. That bath and that episode of Chesapeake shore was all I needed. Perfect!! Tomorrow is a new week with gym visits, work, wine, cleaning, dinners, dates? Maybe baby:) I´m out! Later.

2019-09-28 23:52 Back again!! (VLOG)

Hi you guys! First of all, how are you all? I've been sick for some days now and I'm finally starting feel better after maaaany hours spent sleeping, taking aspirin and hot showers. I can't wait to enjoy the rest of the weekend and start a new work week on Monday. I miss the kiddos <3 Right now I'm watching "The Golden state killer", obvs epsiodes I have not seen.. So that's my Saturday night. Just the way I like to spend it. Candles, my dog and me. It´s the best thing I know. At least one of them. And I´m so glad I'm that kind of person. Tomorrow I'm going to start my day with sleeping in, a coffee in bed + Netflix/youtube and a bath.Gotta love Sunday´s...:Hope your Saturday is beautiful <3 <3

2019-09-25 18:02 Today

Woke up feeling sick today, feels like my throat is on fire at times. I took some aspirin and went to work <3 Right now I´m enjoying some me time (everyday), with Netflix and the puppy in my bed. Feels soooo good to relax and just having the chance to catch up on some sleep as well. I´m seriously concerned about my relationship with my alarm clock. I guess my medicine is the reason behind my weird and also very real dreams (something the doctor did say), - I can´t hear that damn clock in the morning. I hear it a bit, and then it just fades out again like it´s a part of the dream. Some tips??? Anyone?I enjoyed these gorgeous fall colours on our morning walk this beautiful Wednesday in life btw..After work I decluttered some clean dishes in their place in the kitchen cabinet and folded some clean clothes while listening to Jazz and having lit candles :):) It really clears my head to have a clean/tidy space. I love the sound of the washing machine going as it makes me feel effective. Gosh, can you imagine when I become a mom? Going to face the biggest shock in my life with toys and everything laying around. Expect it won´t. Mark my words.​Later!!

2019-09-25 06:38 To my future children.

(If I´m lucky to have any.)I hope you find courage in this world filled with pressure. I hope you feel strong enough to be vulnerable when the going gets tough. I hope you´re always humble no matter how much greatness you achieve. I hope you live everyday with gratitude and show appreciation to the people that surrounds you and that will hold your hand trough this life time. I hope you know that my ears are always ready to listen to your highs and your lows. I hope you know there´s nothing we can´t get trough. I hope you love yourself.I love you even though I don´t know you yet. But I can´t wait to hold you in my arms one beautiful day in life.

2019-09-24 20:54 Tinder

So I´ve had a few experiences with the app that´s known to us all. The place you can find all kinds of people. Single, couples, you name it, you´ll find it on there. And when you go on that date it´s not close to even 10 % of what you pictured it to be at all. Ain´t that crazy? And kind of funny AND sad? Let´s just say my last experience with tinder wasn´t the best. What was suppose to be a walk in park (literally....... and in my mind;) ended up with pasta and some crappy swedish television show (he was a good cook tho, I´ll give him that), but so careless and uninteresting. Like if you go on a date you have to give something of yourself? Ain´t that like a given? I took the bus home with an experience in my love life richer and a story to tell. And that´s totally fine. This is what life is all about. Doing things, getting out there, out of our comfort zone, make fun stories for our grandkids (age anxiety alarm). I guess my final question here is; where the fuck are the guys craving something else than sex? Like a good conversation about something important and tons of humor. I like that shit. And you know what I crave the most in a partner right now? Coffee in bed. It´s totally about the little things for me. And a baby. :):):):):) Again, I´m not asking for much.<3<3<3 I hope life is treating you good! Tinder dates or no tinder dates.

2019-09-23 18:09 Red wine and crisp fucking air.

Happy new week in life <3 <3Today is Monday and it started with a big rush this morning. I got my first cup of coffee at work. That says it all. Even though it was a stressfull work day it´s good, good. First thing I did when I got back home was make pancakes and pour myself a delicious glass of red. The air is really telling us that it´s fall. For real. It´s crisp and fresh and my head is appreciating that so, so much! I think I need to take a shower before diving in to any more books/series to get warm again. Candles are also lit all over my place (like always, duh..), so to any dude that´ll ever visit me in the future, that´s just an everyday thing. Don´t feel special. Jk. :)I´m such a sucker for interior stuff you guys. But for me it´s so important to feel good about my surroundings. I love how my apartment is getting more and more a personal touch to it. On my mind! Now: shower! And then laundry:):)

2019-09-22 22:18 Age anxiety again.

Gosh you guys.. I felt a bit nostalgic after listening to Jay Sean in the shower, and it made me look at old photos. And I always say I wish I would stay 17-18 forever. It kind of makes me sad to think about. Might be stupid, but I freaking peaked at that age. I think when people say "..I should´ve appreciated being there or at that age back when it was the present" but you know what I think? I think I lived as fully as I could´ve back then. I mean, all those precious memories. If I was to stop and "appreciate" it wouldn´t be the same (it´s different when you´re a teenager, right??) the word appreciate was probably not even in my vocabulary. I have stories for a lifetime from my teenage years. Damn it guys, this makes me wanna go clubbing and shoot tequila every weekend. To just pretend i´m 17 again. 17 was LIFE.I feel the same way as when I´m going trough a heartbreak, even though with a heartbreak there´s way to distance yourself from it. Rebounds and such. But this, nah. I just feel weird about it. Thankful to be 24, but at the same time I just wanna cry my eyes out. ..This probably wouldn´t be happening if I was 17. I would be chatting with some crush and worrying about what to wear to school tomorrow. I still do spraytan so that should count for something;);) 

2019-09-22 17:37 Truth be told

I have not had a great Sunday. It´s one of those days in life were I´m just sad and tired. I can´t figure out shit today and I have seriously been laying in my bed all day, trying to watch series but my thoughts have been elsewhere. Before anyone judge and calling me a ungrateful fucker, I´m always, always grateful. But it´s human to feel like shit. And today I feel like shit. I don´t feel like interacting with a soul. I want this blog to be a place where I can share my raw emotions, bc I love it when others do. Sometimes it´s exactly what we need to hear (in a weird way..) for us to be ok with not being ok. But I always try to put my shit together, and also 90% of the time I manage that. So right now I´m going to dive deep in to some true crime series somewhere, light some candles and have some indian in bed... And wine! Most important part of the meal;)

2019-09-22 10:26 Two old people going out

After our lunch in Oslo we went back home to have some wine and get ready for going out. And man, I feel like i´m 50. We both did while standing in line waiting to get in to the club. I thought about sweats and TV shows. And the same question was spinning in my head most of the night; why? Why in the world to people go out every single weekend:(:( That one´s obvs, but do people want one night stands every weekend? Oslo by night.Currently in bed with coffee by my side about to make this a beautiful Sunday in life. I just remembered I have pancakes waiting for me. And also Netflix. And laundry. I love this life.Thankful for that one mimosa I had! Maybe a little sweat sess tonight as well. And of course singing <3 <3 <3 Oh yes guys! Last but not least a little gorg inspo:​<333

2019-09-21 20:30 FYI.

He was sayin' you were casually datin'When we ran into each other maybe once or twiceSaid if he kissed me that it wouldn't be cheatin'You can run with it, do with it what ever you likeIt's just an fyi:)))) - Cassadee Pope <3

2019-09-21 17:46 City feels

2019-09-21 11:36 Welcome to mi casa!

First of all, what a perfect fall day in life! Sun is shining, coffee is in the fav mug, Lee Ann is playing. I feel so good about my apartment, so I thought I wanted to share some of it with you all! Hope you enjoy. I sure as hell do <3Loving this vintage picture in my hall:Tonight is wine night with my bestie in life. I hope you have a delicious Saturday night. Thank you for stopping by here always. I really appreciate you!!!

2019-09-20 22:17 All about this.

Imma just stay here until Sunday please.

2019-09-20 07:21 From me to you this Friday

Our biggest mistake in this life iIs to doubt ourselves. And not love ourselves. Not give ourselves a big ass time out and hug on a hard day in life. Or days. I´ve lost count over the times I´ve not felt good enough, wondering what´s wrong with me since some people don´t call me back or don´t want me. And let me tell you, that´s a stupid thing to worry about. Like confirmation of me lies in somebody else. Yeah right. Well I say fuck that and cheers to self love. One of the quotes I like to remind myself of every now and then goes like this "what other people think of me is none of my business". It´s so true and I hope that´s something you´ll think about next time you start doubting yourself or not feeling good enough for other people. As long as you´re a good hearted human being and loving on your own package, nothing else really matters.

2019-09-19 20:25 Heart is full.

My thoughts as I sat my ass down on this bed right now is: How lucky i´m I to cross roads with all these amazing human beings? Sure, life can be hard, it is for everybody, but like i´ve said before I feel like I´ve won the lottery in life when God has blessed me with all these people who enriches my life in so many different ways. I have a job I love and that is important, I have a dog that is the happiest in this world when I get home from work (and loves me no matter what stupid shit I might do), friends who will always pick up the phone whenever I need it, food on the table, coffee to enjoy in a comfortable bed every single morning, friends to share amazing moments with. I have a lump in my throat as I´m writing these words bc I just got home from a "meeting" at work, a beautiful lady shared her story of being abused and I just want to put in to words all the things I appreciate and that I really want to make a difference in this world. Can you imagine if you could be somebody´s light? I´m just rambling on and on here, but these are my thoughts and that´s kind of why I have this blog. Now, some photos from yesterday. Which was AWESOME. <3Went for black coffee instead of tequila. Great decision. Also super proud.Now: Hockey time!! Good night and God bless your beautiful soul.

2019-09-18 16:30 Concert outfit

Sam Outlaw is next!!

2019-09-18 06:20 This is..

<3<3 Listening to Travis Scott + drinking my first cup of coffee of the day. Bout to get dressed and have a morning walk. Just wanted to share these beautiful pictures from Pinterest. Wishing you such a beautiful day in life guys!

2019-09-17 05:25 Sunday night concert

Rise and shine babes. I woke up two hours ago in period pains, started yesterday so the worst part has passed. But man. Ah, whatevs. I don´t even wanna get in to that anymore. I had such a peak in life on Sunday on the Eric Paslay concert. Such a cool and laid back dude. And super, super talented. We met a guy from my mom´s town that we hung out with. It was amazing. Country concerts = life. Now, coffee + the ranch. Happy Tuesday in life babes!

2019-09-16 19:51 Day off!!

8.51pm.. Had such a great time last night (pictures will come in another post, so damn many<3) but I also felt like it was the smartest decision ever to pick this exact Monday to have my day-off work. I woke up, had coffee in bed and got time to catch up with the newest Keeping up with the Kardashians. You gotta love Khloe for her strength in this life, right??? Adore. After that, AND having pancakes for breakfast I drove to pick up my nephew in kindergarten! We drove to the mall and just spent time together, just looking at people, having a coffee and other snacks. That´s life if you ask me. I can´t wait to have children on my own one day and just do those "small", but big things in life. I wish I could hit a pause in those moments. ​<3<3<3<3

2019-09-15 09:43 So how was my saturday night?

2019-09-14 18:28 Hockey & TV dinner🍁

How is everybody doing? Currently watching some hockey at my grandma’s place. Let’s just say i’m in my own company in the living room. She’s not the biggest fan. She’ll be in change of the TV the rest of this evening. I swear we should have our on TV show. «Granny & Sunniva», or something. I picked up some roadtrip snack at the border, and after driving in such beautiful fall weather I arrived in Åmål! We went to a café were I saw the cutest baby (all babies are the cutest!!). She smiled at me and when I walk towards her she stretched her arms towards me. I. Am. Complete. Ok, back to hockey. Later <3

2019-09-14 08:15 Dixie Chicks + New in

Saturday 8.53amHowdy!! Currently enjoying coffee + Dixie Chicks in bed. Also just did my makeup. And man does it feel good to be reunited with my all time fav foundation from Bobbi Brown. Also did buy a new setting spray which I´m not sure what I feel about yet. Time will tell! At least it´s got a good smell to it. Haha.Anywho. Feeling satisfied that I decided to dust/vacuum clean at midnight + cleaning the bathroom. I swear my head works so much better knowing things look good at home. Here & Here ​This baby..<3 Dropping him off at my dad´s place in a little hour! Right now I´m just waiting on some laundry to get done so I can turn my wheels down to my grandma in Sweden. Anyone else a Breakfast club fan? Classic.

2019-09-13 18:02 Ment for big things

I know you aren´t suppose say things like "I´m not good enough at ... out loud", and no those dots weren´t ment for what 50% of y´all were thinking right now. I have a huge, out of this world passion for country music. It feels like I´m drawn to it. It feels like home. It feels like the family I belong to. But at the same time my head gets filled with thoughts like I´m not talented enough, people won´t like my song videos bc I sound like crap. You know what? I´ve gotten so many beautiful feedbacks from all types of people on both my voice and the songs i´ve written. So fuck that to the part of my brain who spins those negative/distructive thoughts in there. Fuck you big time actually. But that´s the rough part of the business. It´s gonna break you, and break you, and break you a little more when you thought you couldn´t hit the ground harder. But that´s also what´s the beauty of it all. It´s absurd, but that´s what makes the true, beautiful art that people can´t even put words in to. These thoughts crossed my mind right now, and they do on a daily basis. But I feel like I deserve to be a part of something that feels like home to me. Is that the most fucked up sentence ever or what. At least it made sense to me. And hopefully some of the other dreamers out there. Many precede and many will followA young girl's dreams no longer hollowIt takes the shape of a place out west, but what it holds for her, she hasn't yet guessedShe needs wide open spacesRoom to make her big mistakesShe needs new facesShe knows the high stakesSo that´s my thoughts today folks. Right now I´m feeling over to freaking MOON about the fact that season 7 (still can´t believe it is......?) of The Ranch is hanging out on my Netflix. So I poured myself a cup of red, threw some popcorn in a bowl and ate junkfood for dinner. It´s indeed the little things in life you guys. ​Also bought these amazing dry flowers i´m going to show you with my coffee cup in the mornings hours tomorrow. Back to Netflix. Later babes and gents!

2019-09-13 05:02 Carry me away

Good morning from the bed.Feeling excited over the fact that the weekend has finally made its arrival and i´m just in bed listening to John Mayer and having my second coffee cup enjoying the hell out of that fact. On my agenda this weekend is: gym, cleaning, Sweden, Eric Paslay concert (<333), tequila and sleep. Tons of sleep. Actually going to try to find a more comfortable madras for me to have at my grandma´s place since I visit her frequently. Just realized this was some random fact to share. But I´m feeling pretty excited about that. Anyone else feel like there in one artist mood. Like for days? I had like a week when I was going to junior high were I was just listening to one Drake album. And then I have had periods of only listening to John Mayer. And this weekend it´s John Mayer who´s going to carry me away. I love that man. How fucking awesome would it be if one could hack in to a celebrity dating app? I swear he´s on there. Ah. Daydreaming. ​How are the gang feeling this Friday btw? I hope you´re happy and grateful.

2019-09-12 20:37 Okay, okay

Sitting here with my best bud in life waiting on the weekend.

2019-09-11 17:09 things about the season to love

As I was driving trough the rainy weather on my way home from work I decided to make a stop at the flower shop to get some lavendel! Such a calming scent you guys. I´m in love with the simplicity of them too. I figured it suited my space pretty damn well. About to get ready for the gym with my bestfriend, but I wanted to share things that I love about this season!You can have a glass of red wine + lit candles after a shower while enjoying some good ass music genre on spotify and just be... Go camping/roadtrips and drown in a big knitted sweater that you love while having deep conversations, and not so deep conversations with people you enjoy being around! People that gives you energy.. + good foods, wine (always that damn wine, haha), marshmallows, you get it. I know you picture all the coziness in your heads right now. Am I right?Take cool pictures on the hundreds of walks you´ll do just having coffees to go and enjoying the beautiful and warm colors the season has to offer. .. It´s deffo the time to try out new recipes! That reminds me of the chocolate cake i´m going to make after my workout. Yay <3 Motivation.Happy Wednesday (already..!)

2019-09-09 21:20 Perfect start of this new week

2019-09-08 16:09 Gotta be honest with you guys!

..Soo hi ya´ll! Right now i´m chilling in my bed with my big grandpa shirt on + cozy socks on. Also watching The Smiths on Youtube. It always helps me put things in perspective. They are such grateful people and believers in God. I love people like them.About today. Not the best day, but kinda also the best day? I feel so good in my whole bod after making the step of going to that Idol audition. Even though my nerves got the best of me, i´m still hanging on to my Nashville dream. If anything, I feel super ready for casual gigs and feel super inspired to create new stuff. I think the whole setting of an audition is unatural, in some way? It´s not where you sing and enjoy it. You´re there to be judged. I´ll give it another go next year for sure tho <3 My mental health has been on yet another roller coaster this weekend, but that´s part of life. And it´s ok to not be ok. To cry in the shower, to not feel good enough in moments, to take time off for yourself when the going gets tough. Things I look forward to this week is: work, visiting my grandma, Eric Paslay concert with one of the most beautiful souls I know. And btw, I got some good good GOOD news today. I´m going to greece next spring with the people I love the most. And I can´t wait.. Probably one of my fav destinations in the world, I mean the white and blue, ouzo and the freaking amazing food!!! With these words I want to wish you a calm and beautiful rest of your Sunday. "Keep on dreaming even if it breaks your heart"

2019-09-08 07:03 Good luck chuck!

Sunday morning listening to some George Jones while drinking coffee. Doing something really exciting today! So that´s why i´m already awake. Btw you guys!! I made the most delicious chocolate cake from scratch yesterday. Yyyyummmmy in tummy:

2019-09-07 14:28 "Not always roses and panty hose"

Truth be told I woke up with a big lump of anxiety in my throat this morning. And it´s one of the hardest things to stand face to face with this sucker. I mean, he´s so damn ugly and I wish he didn´t excist in any of us. But I pulled myself together. Went out with the puppy (I had to...), made coffee and breakfast, watched 3 episodes of Mindhunter. Also did some laundry. Next up is the shower and the grocery store to buy the last ingredients to make myself a cute chocolate cake + meat for today´s pasta dinner. Also in the biggest dilemma of what series/movies to watch in bed tonight. Mindhunter, Chicago fire, some swedish reality show, Handmade´s tale, Big little lies, Mamma Mia 2, Pretty woman. To mention a few. Hah, at least I got some options:):)Take care of yourself first this weekend babes.

2019-09-07 12:18 good morning, hello weekend

Saturday feeling: waking up at noon after a long week at work, the smell of some hot breakfast like eggs with cheddar and bread rolls with jam. Candles lit in the bedroom + netflix. My dog hasn´t had his regular morning walk yet bc of the nonsense epidemic taking dogs life around here. I got him some puppy wet sheets (but it´s not anything he understands the shit out of) all of this gives me anxiety. Hopefully some answers will come over the weekend. A friday well spent:Went out bowling + eating with my work and had such a great time. Everyone was in such a great mood and it was a beautiful Friday in life. I also got to visit one of my colleagues other workplace. A beautiful bar 15 minutes from where we had dinner. Today I´m thinking red wine, pasta, singing and netflixing the rest of the day. HAPPY, beautiful weekend <3<3

2019-09-06 05:51 Fav feeling of the week is here

WEEKEND!!My mind is already filled up with thoughts about trips to our cabin on the mountain, snowboarding, hockey, and the most important part about winter season: christmas time <3 ​After work i´m going out for bowling and dinner with my colleagues - FUN. Happy weekend. Already running late!! Bye.

2019-09-04 20:23 Time for bed!

Rainy day = This.

2019-09-04 06:02 I hope you dance.

I hope you never fear those mountains in the distance.Never settle for the path of least resistance..Livin' might mean takin' chances, but they're worth takin';Lovin' might be a mistake, but it's worth makin' <3Don't let some Hellbent heart leave you bitter.When you come close to sellin' out, reconsider.Give the heavens above more than just a passing glance;And when you get the choice to sit it out or danceI hope you dance,I want to pass on an advice for you guys this morning and goes like this: Never do anything for the applause of others. Always do it because it´s in your heart.Happy, beautiful "little Saturday" in life you beautiful people.

2019-09-03 18:04 Champagne problems on a Tuesday

..My Tuesday night. With this said, I did go to the gym after work so I feel so good in mind and body. It´s my best therapist in life next to singing/writing:) Between enjoying some champagne and listetning to some good ass live performances and mixing The bachelor in there, I´m juggling thoughts in my mind. I´ve decided to never give up on my dreams even if it takes all I´ve got. I´m willing to give it my all. No matter how many times I might fall and get dissapointed. It´s experience and makes me authentic and solid. I like a little hike;) So cheers to that you guys. May your life take you were you want to be, but don´t forget you´ve gotta put in the hard work. Next up? Singing. Legit having a concert for my neighborhood every night.

2019-09-02 20:01 Sweat sess

Warm up:Side kicks 2 x 20Reverse hyper on bench 2 x 20Hip thrust 2 x 20The workout:Hip abduction 3 x 12Kickbacks in cabel 3 x 12 Squats in smith 3 x 12...Then we strecthed our asses! Feels good to start slow again. Been struggling with panic attacks and intense headaches, but so fucking delicious to be back at the gym today. Hope this inspired your workout week. Simple and effective!

2019-09-02 16:21 Christmas came early

Remember the beige coat I was telling y’all about?? Well, it’s this one. And i’m head over heels in love with it. And I have the bestest family in this world!!! Best Monday in a while you guys <3<3 Next up is the gym! Wishing y’all a beeeeautiful Monday.

2019-09-01 19:29 Bluebird in my heart

And if the house just keeps on winningI got a wildcard up my sleeve.And  if love keeps giving me lemons;I'll just mix 'em in my drink..And if the whole wide world stops singing,And all the stars go dark;I'll keep a light on in my soul,Keep a bluebird in my heart.

2019-09-01 18:11 Sunday inspiration!

I just got back home from a longer walk with my bestie. I´ve poured myself a glass of white and lit some candles here and there. Going to spend the rest of this Sunday singing and watching youtube + Netflix´s "mindhunter" season 2 (one of those series that actually gets me HOOKED for real), it´s soo good you guys. Also got the best news today. The beige coat I talked about on Friday is going to be mine. Christmas came early, and I have the beeeestttt family in the world. Can´t wait to buy it <3How´s your Sunday people?​...Back to singing!!

2019-09-01 08:37 Hello cravings

Is it fall yet??

2019-08-31 21:37 The importance of following your dreams

I´m a believer in not giving up if there´s things in life you 1. can´t stop thinking about achieving and 2. makes times stand still. And that for me is singing and writing. I´ve always had a huge creative urge inside of me. And lyrics just falls down in to my head whatever time it is and wherever i´m at. It´s a blessing to have such a huge passion for something. Earlier today, as I was driving to Sweden with my grandma we were listening to Miranda Lambert´s single "bluebird". My immediate thought the first time listening to it was, this is why I do what I do. To make people feel what I felt in that moment. When I listen to a good song, I feel like another missing puzzle in life just drops down from heaven and fits right in. Complete. Be selfish with your time to make it come true. Put aside people who don´t serve you. Put aside things that takes unecessary time and energy. I´m the type of person who dwell on stupid situations. And also the type of person who can´t really get trough a book/series bc my mind keeps spinning. It´s like i´m on duracell, I swear. I´m going to put it as a goal to make life more "simple" for myself. Live like it´s the 90´s. You know what I´m going to do this Saturday evening tho guys? (after watching vlogs on youtube) legit watch a hallmark christmas movie. This is also super typical me. To talk about something as random as christmas when it doesn´t fits in at all. Well, God bless this mess. I actually feel good about it.Today was pretty beautiful btw. I got to hang out with my bestfriend in life. We shared a hundreds of laughs and deep talks on the way. Ran trough a mall. Cleaned her apartment. Had my lashes done at the best lash place I know. Ate hot dogs for dinner. Ah, I love this life guys. Fucking blessed.<3<3<3

2019-08-30 19:11 Fika as the swedes say:):)

Stevie Wonder is playing, candles are lit, grandma is still in tha house. It´s the weekend!I´ve been running errands ever since I got back from work at 5pm. But I love being busy and seeing the faces of the people I care about. Today´s dinner is pizza and for dessert I´m going to make myself a cup of hot cocoa with cream. Btw, I tried on the most beautiful beig winter coat at the mall today. If only the prize tags on the items I love wasn´t that hiiigh. Gosh. I hope it goes on sale (probably not), but you know that I´m a true believer of law of attraction. A little coffee break <3

2019-08-30 06:55 I swear I live for the Friday feeling

2019-08-29 03:26 like whaat?

Writing from my bed at 4.19am with a crazy weather outside my window. I can´t sleep with all this noise so I guess I´m awake for this wet Thursday. Went out eating with my grandma and mom after work yesterday as my grandma is staying here until tomorrow before we drive down to Sweden. I couldn´t be more excited. It feels like the weekend started on a wednesday when I know I get to come home to my bestfriends after work. I´ve ordered this before - it´s super tasty!! Some italian restaurant at the mall. I think it´s italian anyways...The pasta tasted that way.Coffee is just finished so i´m going to poor myself a cup and observe the light show outside my window. I hope that you all are doing great and that your Thursday is amazing.Later.

2019-08-26 20:54 New week, waddup?

On my way home after a short work Monday! After my doctor’s appointment I when to the city for a date. LIFE. Haha. I try to live out my 20’s to the fullest. Now home to watch «The hills new beginnings», finally starting to realize why I’m the Audrina type in someone’s eyes. Ciao bella!

2019-08-25 20:46 Taking chances

.. In a crazy world! I am doing it. I´m jumping in. In to dates, auditions, you name it. Knowing in the back of my mind and heart that I might fail, I might get bruised. I´m doing it. And i´m super proud. Everything is a part of life. I´m blessed to be able to feel all these various of emotions.

2019-08-25 17:13 just another magic Sunday

Sunday, 5,51pmBABY BOO.

2019-08-24 15:43 New nails on a Saturday

A friend from kindergarten did my nails today!! How beautiful? Right now i’m going to do some singing and coffee drinking before going out for dinner! <3 How’s everybody’s weekend so far?

2019-08-24 07:27 Good morning:):)

2019-08-23 17:26 I love you, weekend.

Plans this weekend: Sleep late, buy a large coffee and go for a walk on the beach, read, drink wine, listen to Lana, do laundry (<333), write music, probably make some stupid choices, gym, chicago fire in bed for how long as I want:):) How´s your week been beautiful readers? Wishing you a delicious weekend with good feelings.

2019-08-22 19:06 Taking a little break to feel the sad

Beautiful, isn´t it?Makes me wanna bake a pie, walk trough city parks filled with orange and yellow leaves, watched all kinds of movies, plan the future, think new, light delicious scented candles, make tasty stews, have girl nights, a hundred of spa hours every week just treating myself, watch chicago fire, make love, go on long runs, yeah, everything good in this life.Over to the title of this post. Cause this week honestly hasn´t been good when it comes to my mental health. I´ve been feeling used, beaten, bruised and just crap. I hate complaining but I stand for showing the not so pretty sides of life as well as the good oones. And the fact that I acutally allowed myself to sob, and feel sorry for myself (sleeping 3,5 hours after work + netflixing ever day), smoking cigarettes outside my kitchen window and really hitting rock bottom again, made my recovery speed up faster. I´ve had a tendency lately to shove my feelings under a rug, and kinda just leaving them there and not thinking I have to clean them up some day. Well that day sure as hell came. But I do like an uphill climb. Makes the view even greater. And the love sweeter. I´ve even been writing a couple of deep country songs this week. That´s always the upside of feeling shit when you write songs/sing. Or at least you really, really appreciate the effort you made to pick up that pen and paper when it´s really the last thing you wanted to do in that exact low moment. ​<33

2019-08-21 05:15 Late nights

2019-08-20 20:35 Tuesday hike

9.35pmI just got back home, or like 40 minutes ago. But who´s counting. Felt super nice to hike and the air is so fresh around this time of year. I freaking I love it. I´ve never been more excited about the orange and yellow leaves that´s around the corner and cozy blankets, red wine, good company and netflix before. I feel ready.<3<3 Good times with this one. So glad I´ve cross path we the people I have in my life. God is good. Now it´s time for red wine + handmaide´s tale. And yeah definitely obsessed.

2019-08-20 16:12 God bless this mess:)

Something that always makes my heart happy is something fresh from the flower shop!! <3 Anyone else? Eucalyptus is beautiful and super simple. LOVE. Right now i’m waiting on a coffee date, before we go hiking. A beautiful Tuesday in this life ..

2019-08-19 20:54 In the midst of all crazy

Well, thank God. I spent most of this Monday being tired from heavy thoughts but I also spent 8 hours at a job that forces me to smile and laugh. Like what the heck would I do without it?I don´t know. It´s such a blessing. I had a friend over at my place after work to catch up (cozy<3) and then I´ve been starting the Handmaids tales (while eating my four cheeses pizza + drinkning red wine) bit intense rn I think. But I´ll give it a try in 2 minutes. Also grateful for pages like pinterest when a Monday in life feels a bit harder to face than anyother day of the week. How are you all feeling beautiful people?

2019-08-19 19:24 Calm your tits

It’s Monday.

2019-08-19 05:42 hello, new week!

Good morning, Monday..Woke up not feeling my best. Went to bed not feeling my best. Sometimes I wish I could just pause life and take the longest break from certain areas. I wish there was a remote control to delete shitty people for good. Like, the type were they´re not to be found anywhere again.But anywho. I made myself of black coffee and heated up a pain de chocolate. Oui, oui. There´s only Monday once a week. Hah:) Watching Chicago Fire atm, and I´m about to head in the shower. BUT, I wanted to share an idea I got recently. And it is to paint my hall peach. And create something like this:​Happy Monday in life babes. Today I´m going to have a coffee with I friend I haven´t seen in a while + do some cleaning when I get home from work. And then gym. Almost forgot.

2019-08-18 19:34 Simple & perfect!

​​<3

2019-08-18 13:09 Sunday drive thru

Sibylla <33

2019-08-17 18:50 My week in pictures

I’ve been cleaning that blouse every other day because I LOVE IT SO FREAKING MUCH. A week filled with different kind of work days, workout, interior on my mind, birthday, laughter with beautiful people and a little bit to much champagne last night!

2019-08-16 16:35 ..Blessed to be

GRATEFUL.

2019-03-29 18:47 New bedroom art!!

2019-03-29 05:26 another friday in life

What a feeling ..At the moment drinking up my first cup of coffee before going to the bathroom to get ready for this Friday. I get off early today so that´s neat!! Gonna drive to Sweden after work and stay there until tomorrow :-) Tomorrow I´m gonna pick up my nephew on my way home and babysit him until Sunday. What a perfect weekend guys! I´m also having the worst nerves when it comes to watching playoffs here.. But tonight it´s game night! Let´s cross everything <3<3 Wishing you a beautiful weekend <3

2019-03-27 22:07 yesterday + today

Hi guys :-)Just got out of the shower after going to tonights game with my brother and his friend. We had a great time even tho it ended with loss! Yesterday I had a friend over at my place, we made wok for dinner and just hung out. Perfect days! Even though I´m excited as can be about having tomorrow night free to just recharge. Been so tired 24/7 lately.. So damn happy that spring is here. I think I would be meeting a hundreds of lows if we were going into winter right now. Can´t believe we all made it trough! Hah :-)Anyone else dreaming about outfits to put on this summer?? And not to mention cute shoes. I AM EXCITED. Time to go to bed in a few..! Good night guys <3

2019-03-25 18:48 summer summer summer

​HAPPY MONDAY, GUYS!!Right now i´m watching some hockey and just been eating some waffles .. yums:-) It´s been a beautiful sunny day today and I appreciate having a job where I can be outside as much as I can.. It´s little things, you know. ​Gonna clean some today since I was having a not so good overall day yesterday. Oh yeah! Gonna show you the new bedroom art tomorrow <3 Now back to the game before cleaning. Later guys!

2019-03-24 16:31 dreamy spring dresses ...

2019-03-24 07:37 so what did I do yesterday?

Morning Sunday.. Yesterday I had the chillest day since I can remember. And I really needed that. Woke up around 9am and had a late breakfast while I watching "Younger" before I took my baby on his morning walk. He was all cuddly yesterday in the morning, I love that. When I woke up I didn´t feel my best so it was good to just be able to whine down for once.​At around 6pm I had my brother and his beautiful girlfriend over! My brother and I are neighbours - NEAT!! We had some champagne and cheese & crackers to go with the hockey match which ended with victory! YES :-) Then I went with them to my brother´s condo, and actually got a sick picture with me home(he´s the greatest artist EVER EVER). I can show you later <3Today´s plans: Visiting my other brother and the rest of his family! Also gonna clean my apartment so it´s ready for a new week. What´s your plans for this Sunday?

2019-03-23 15:20 When god is working, John 13:7

When your going gets tough that´s God.When your having the best days of your life that´s also God. I used to think: How can things like heartbreak and losing friendships be Gods work? And I´m probably not the only one to think that.. But it´s all just a part of His plan for us. Putting us in the right direction this lifetime has for us. With the right people at the end, I guess He makes the wrong ones go. No matter how little sense it may give atm it happens. But having faith in Him and just surrender has given me so much peace and so much faith guys. I was listening to the podcast with Caro Hobby that I shared a few posts back and I was about to take my dog for a night walk, when literally this lady said all I needed to hear to make sense to what is going on in my life at this exact moment. Actually brought me to tears. Love when that happens. Like it´s ment for you to hear somehing.Just wanted to share <3

2019-03-23 12:13 on my mind!

We are the worst at seeking confirmation outside ourselves.. I mean, with everything. To our brows, to our homes, to our brains. I can be totally fine with this or that until I open up instagram again. I fucking hate and love that app. It´s perfect for following people with good energy and good messages, but it´s also energy sucking with all these unwanted people showing up if your following them or not. I dead serious mean I wish I was living my 20´s in the 90´s. I feel like the 20´s should be the best years of our lives, but with all the pressure on all different areas we can´t really live our best 20´s. Yesterday I watched this norwegian tv show, it´s different people in their 20´s ish with different problems. And you know that I love people being open so all cred for those people for that. But that´s not the point. Anyways.. This guy had a problem committing to a girl because he was afraid of missing out on all the fun with other girls. And I feel like that´s the way our society is taking of kind of. Where did that old school love go? Is social media the blame? I suck at love. Hearing that doesn´t make it any better. But you know, at the end of the day, when I log off, I´m so confident in my package and what I have to offer and who I am. And I´m so grateful for that. But I can get dark thoughts because of others because their instagram page looks better than mine. And i´m not one to not wish good things for others, but it´s kind of wired in our brains to have these thoughts sometimes I guess. That´s when it´s good to just kick back, log off and call a good friend. My dream is to own a ranch or a lake house, have babies and a husband, good people around me, bbq nights and just living life in peace and joy and just love, love, love.Btw: Feeling much more comfortable blogging in english so that´s why that´s going on :-) Happy Saturday to y´all!! Dear me, don't keep people in your life that treat you like crapAnd don't lose sleep over em eitherDear me, never give up on the good that rests inside of youAnd don't believe the non believersYou're gonna make mistakes, gonna make mistakesGonna make mistakes let em fall behind youYou're gonna make mistakes, gonna make mistakesGonna make mistakes, but they won't define you.. "Dear me" - Eric Hutchinson

2019-03-22 18:32 Tgif

Hello weekend. I’ve been waiting on you!! Atm i’m watching Friends and in a few minutes i’ll have company! <3 Excited about the playoffs here in Norway! New game tomorrow!! Fingers crossed for that. I can feel that my body and mind really is in a need of a chill weekend. Gonna log off now!! Enjoy your Friyay guys!!

2019-03-21 20:09 Thursday :-)

Went to an event with a friend of mine in Oslo after work today! Got some bubbles so i’m happy as can be!! Looking forward to weekend tomorrow! I get off early so that’s sweet. Been an early bird at the gym every day this week. Feels GOOD!

2019-03-20 04:21 Wednesday already?!

517am: On the couch with my black coffee watching Macgyver before I drive to the gym! Today’s is abs and cardio:-) Feeling stoked about this sunshine we got going on this week btw!!! SPRING <3 Have a awesome day guys:-) Also! Before I forget.. you have to listen to the exact podcast below. All in life made sense to me <3

2019-03-19 20:28 New in!

Just got home from a dinner at my mom’s in Sarpsborg with my brother:-) such a great Tuesday.. Filmed today’s morning workout for y’all btw! Stay tuned for that!Don’t you guys love my new poster??? <3

2019-03-18 19:22 Monday workout

Idag ringte vekkerklokka mi 0430.. Da var det opp til en ny uke og en svett økt på treningssenteret. Finnes ingenting bedre i mine øyne. Selv om jeg skal innrømme at det kan være hardt noen ganger. Ihvertfall de første minuttene etter at klokka har gått av. Her har dere økten min idag:MAGE + KONDISJON-Russian twists med 4 kg medisinball x 100 reps- Sit ups med 4 kg medisinball, strake ben x 30 reps- Planke med medisinball (side til side) x 50 reps- Crunch på benk 2 x 30 reps- Albuer på ball 3 x 20 (til hver side) - 20 minutter promenad på mølle med 9 og 10 på incline---Today my alarm clock went off at 430am.. I welcomed a new week with a sweat sess at my gym. Nothings beats it! Even tho i´ll be the first to admit it can be hard at times, at least the first minutes after waking up. ABS + CARDIO- Russian twists 4 kg medicine ball x 100 reps- Sit ups with straight legs with 4 kg medicine ball x 30 reps- Plank with 4 kg medicine ball (side to side) x 50 reps- Ab crunch from bench 2 x 30 reps- Elbows on ball 3 x 20 (each side) - 20 min walk on treadmill with 9 and 10 inclineToday´s dinner and song of the day.. Probably of the week.. maybe the month? I´m done ;-) After work today I went to ikea to buy a frame and some candles since I got the prettiest poster from Desenio today. I´ll show you tomorrow! Had my dad over on some coffee and cookies, and he helped me figure out a couple of stuff in my apartment. Daddy´s girl <3 ATM, listening to some good music and about to pack my bag for tomorrow. How was your day?

2019-03-17 15:17 - saturday and sunday -

På fredag hadde jeg en rolig fredag hjemme etter planleggingsdag på jobben. Fikk vasket ned leiligheten før jeg la meg i senga rundt 21 tiden.. Sliten tjej! Mye som skjer om dagen men jeg er glad til. Går bedre etter man tar en skikkelig oppvask med seg selv. Har gjort noen endringer som gjør at hverdagen vil rulle litt smidigere. Igår satte jeg uansett kursen mot mamma i Sarpsborg hvor allerede bror, svigerinne, niese og nevø ventet! Det finnes faktisk ingenting bedre enn å kunne tilbringe tid med de en er glad i og setter stor pris på. Jeg tok med prinsen ut på en liten promenad i fine Sarpsborg. Altså.. Kunne gjerne flyttet dit en dag. Koselig sted og har alt man trenger! Resten av lørdagen gikk til mys med mamma, Even og Nando! Vi spiste taco og så litt på Hangover før det var kvelden. Setter så utrolig stor pris på søvn dere.. Magisk å kunne hente seg inn i helgene! Setter også ganske stor pris på å kunne stå opp i rimelig tid så da er det naturlig at man køyer litt tidligere også. Nok om det! Idag har vi kost oss enda mer innendørs i ruskeværet med hockey i reprise og koselig selskap! Akkurat nå sitter jeg hjemme hos meg selv med tente lys og svensk musikk på anlegget. Er det noen som har hørt om Norlie & KKV? altså, loooovee :-) Ikveld skal jeg bare slappe av med serie og etterhvert får jeg besøk! ---Friday I had a chill night at home after work. Did some cleaning in my apartment and went to bed around 9pm.. Tired one! A lot that´s going on these days but i´m happy as can be. I feel a lot better after doing some changes and clearing up my head. Did some changes for myself that will make everyday life easier. Yesterday I drove to my mom in Sarpsborg were my brother, sister in law, nephew and niece already was! Nothing beats spending time with the people you love and appreciate. I took the prince out for a walk in beautiful Sarpsborg.. Guys, I really would consider moving there one day. Such a beautiful place with everything I need. The rest of our Saturday was spent enjoying each others company! We ate Tacos for dinner and watched a bit of "Hangover" before going to bed. I do really appreciate my sleep you guys.. Magical to catch up on it during the weekends! Also appreciate waking up early so it´s only natural for me going to bed early as well.. Enough about that! Today we´ve been spending the afternoon indoors, since it´s rainy and blowing like hell outside. I watched some reruns from a hockey game on Friday. ATM i´m at my place enjoying some swedish music and have lit some candles around in my condo. Btw, anyone who´s heard about the swedish duo Norlie & KKV? Loooveee. Tonight i´ll just relax with some Netflix and in a little while I´ll have company!How was your weekend??

2019-03-16 20:05 update!!

Hei alle fine .. Den siste tiden har vært ganske heftig. Når jeg ser tilbake på noen av innleggene mine så har det vært litt sånn denne vinteren faktisk. Jeg har prøvd å jobbe så mye med nedturene mine og man blir faktisk sliten av det. Det er ikke enkelt å forklare for mennesker som ikke sliter med det samme, men man kan si det sånn at når alle følelsene gjør at du bare vil kaste inn håndkle og senga er det eneste stedet man vil være 24/7, er det ganske seigt (for å si det mildt) bare å gå på butikken. Det virker ikke sånn utad men sånn er det.. Kanskje er man blitt god på å skjule det? Målet mitt er å kunne vite at jeg har meg selv på slutten av dagen og at mitt eget selskap en fredagskveld er helt gull. Jeg har forventninger som jeg bygger opp i hodet mitt også ser jeg de falle hver gang noe går bra for meg. Grusomt. Dvs at jeg egentlig aldri tillater meg selv å føle noe helt ut, jeg tillater ikke meg selv å være genuint glad for å ha noe fint med en annen person fordi hodet mitt er innstilt på at det aldri går veien for meg. Og jeg vet innerst inne at jeg fortjener noe sjukt bra, og har på bånn en bra selvfølelse så jeg skjønner ikke helt hvor det skurrer. Men jeg får bare fortsette å ha troen på den bra personen jeg er og fortsette å jobbe med følelsene mine. Selvom jeg blir helt utslitt og uansett hvor jævlig vanskelig det er. Jeg vet hva jeg burde gjøre for å ha det bra, men det er helt sjukt vanskelig for meg veldig ofte å gjøre det når jeg er inne i en sånn periode som nå.. Takk gud for den fine jobben min og alle de små fine vesenene som får meg til å få tankene over på noe annet store deler av uka.Hi you guys ..I've been having a rough time lately.. Looking back at my latest posts its been that this winter actually. I've been trying to work as much as I can with my lows and it has made me exhausted at times. It´s not easy to explain to people who's not dealing with the same, but I can try my best; when all you wanna do is give up and stay in bed 24/7 it´s hard to just go to the grocery's. It may not seem that way to others but that's how it´s been for me.. Maybe am getting good at hiding it?My goal must be that I can have myself at the end of the day, and enjoy my own company (something I´m actually really good at.......) I have expectations that I make in my head and then I watch them fall every time. Horrible. That means I´m never really allowing myself to feel something completely, I never let myself be genuinely happy about having something good with someone., because my head is convinced I´ll blow it. I know that I deserve something totally awesome, and I do have a good self esteem so I don't quite know what's up with that. But I´ll just have to keep having faith in the great person I am, and just keep on working on them feelings. Even though it´s wearing me out completely at times, I know that there's no way around. I know what I need to do to have it the best, but it´s hard when going trough a period like this one.. Than God for the awesome job I have and all the awesome kids that makes me have focus on something else.

2019-03-03 21:27 me time

2019-03-02 06:58 Saturday

​8am About to drive to Sweden <3 Stayed at a friends place from yesterday since she´s babysitting Nando until Tomorrow! It´s 1h shorter to drive from her today so that´s sweet! The sun is also up so these shades can come in handy!!

2019-03-01 05:42 1/3/2019

<3 <3 God morgen og velkommen til våren! Ihvertfall på papiret.. Denne uken har faktisk fyllt seg opp med ting og tang jeg har måttet gjøre etter jobb. Sånn jeg liker det! Gira over the faktum at det er første dagen av våren idag. Også på en fredag. YES. Om et par minutter skal jeg gå morgentur med Nando også dra på jobb. Ville bare dele noen gode lukter jeg kjøpte på Skeidar på mandag!! Elsker å ha god lukt i leiligheten. Føles som om at alt er greit liksom da. OCD, sa du? Nyyyt denne fine fredagen uansett hva du skal. Jeg drar en tur til Sverige etter jobb for å besøke mormor. Noe av det fineste jeg vet i livet. ---Good morning and welcome spring! At least on the paper... It´s been actually a busy week with tons of tiny stuff that I´ve had to do after work. I like that! Excited about the fact that it´s the first day of spring today. And on a Friday. YES. In a couple of minutes i´m going to walk my dog and then drive to work. Just wanted to share some amazing scents I got on Monday!! I love to have a fresh smell in my home. Feels like all is well kind of. OCD, you said? Enjoy this beautiful Friday whatever your plans are! I´m off to Sweden to visit my grandma after work. One of the best things in life.

2019-02-26 19:03 dear you

Til deg som sitter på gata på Karl Johan en vinterdag.Jeg vet hvor mye noen ventet på akkurat deg, og nå sitter du der..Du har aldri bedt om å bli født til en verden som til mer enn bare tid til annen kan være så inn i helvettes vanskelig.Du ba aldri om et liv hvor du skulle møte utfordringer hver bidige dag.Jeg føler meg deg, og jeg kunne ønske at de du elsket mest aldri ga deg opp.Du er fin du. Der du sitter med alt håp inn i deg selvom mennesker med kofferter og dyre vesker farer forbi, som at det er det viktigste i livet. Du er fin du, fordi du ikke gir opp. Jeg ser det. Du sitter her enda. Med et håp, det er derfor du sitter her fremdeles. Jeg vet at du har mange minner og tusenvis av tanker om hvordan livet ditt egentlig skulle blitt hvis bare ikke det eller det skjedde. Jeg vil gi en klem til deg nå, og kunne ønske jeg kunne hviske i øret ditt når du la der på Ullevål at du er sterkere enn utfordringene livet vil gi deg. Fordi det er du. Uansett hvor håpløs andre tenker du er, så er du fremdeles på denne jorda og kjemper kampen din.Fine, fine deg.---Dear you, sitting there out on the streets a cold winter day..I know how long someone been waiting for you, and now you´re sitting there.You never asked to be born in a world that so often would give you challenges.You never asked for a life you would me them every single day.I feel with you with all i´ve got, and I wished that the people that loved you the most never gave you up.You´re beautiful, because you don´t give up. I can see it. You´re still sitting here. With a hope, that´s why you´re still here while all the people with expensive bags and busy lives pass you.I know how many memories and thoughts that finds place in your mind about how your life should´ve turned out if that thing or those things didn´t happen. I wish I could give you a big hug right now, and whisper in your ear when you were laying there in the hospital that you´re stronger than the challenges this life was going to give you.Because you are. No matter how hopeless everyone might think you are, you´re still hanging around on this earth fighting your battle.Beautiful, beautiful you.

2019-02-25 05:33 wanties! cute stuff

Hi Monday.Cocktail shaker / Wine glasses / Scented candle / Hand soap / Room Spray

2019-02-24 14:53 My weekend ..

<3 Sunday <3Dette har vært en utrolig lugn helg. Igår var jeg litt out and about bare med meg selv egentlig. Var en tur på Skeidar og på butikken + polet. Og jeg nyter så jævlig at det er mildt!!! Kan det bare holde seg sånn please. Ellers kom mamma og broren min innom en tur bare for å si hei. Mys. Ellers driver jeg med disse seriene mine, som jeg ikke klarer å finne ut av hvem jeg skal starte med. Driver med "The fall" og "The sinner" om hverandre nå. Blir jo litt surr i topplokket mitt. Fikk til og med en tredje kanditat igår "Bates motel", så vi får seeee... Venter jo også så ekstremt på 2 sesong av Big little lies :-) Livet. Hadde tydeligvis blitt ganske kjedelig uten Netflix. Akkurat nå rapper Eminem seg ut i alle rom i leiligheten. Mest sannsynlig resten av bygningen også. Hviledag, hva er det?? Han er så magisk. Kom nettopp hjem etter en bomtur til byen. Åh.. Skulle nemlig hente et nytt bord (igjen) men så gikk det jo selvfølgelig ikke inn. Lang historie.. He he. Stas!! Kaffen er satt på og jeg skal ha litt fika her i eget selskap. Helt ålreit! Gleder meg til ny arbeidsuke imorgen, og neste helg blir det mest sannsynlig en tur til Sverige. Deilig. Vi blogges senere!! ---It´s been such a calm weekend. Yesterday I went out for some errands on my own. Went to a furniture store, the grocery and liqour store. I´m enjoying the fact that it´s not biting cold!!! Can it just stay this way please. Also got a short visit from my mom and brother. The rest of my weekend i´ve spent on Netflix. I can´t seem to figure out which one of the two I´m watching to watch first. So I´m multitasking "The fall" and "The sinner" atm. Makes such a mess in my head. Even got a third one yesterday, "Bates motel", so we´ll seeeee.... Also waiting so bad for season 2 of Big little lies :-) Ah, life. Would be pretty fucking boring for me without Netflix. Atm Eminem is rapping his way trough every room in my apartment, probably the rest of building as well. Rest day, what´s that?? He´s magic for sure. Just got home from Oslo.. Was gonna buy a new table (again) but it wouldn´t fit in my tiny car. Long story.. Haha. Coffee is pouring atm and i´m gonna enjoy some more me time. Love! Can´t wait to start a new work week tomorrow, and next weekend i´m most likely going to Sweden. Can´t wait! I´ll be back soon on here!!

2019-02-21 16:19 Clean hair feeling

... Thursday !!Da jeg var på Jessheim senteret mandag, kjøpte jeg også en ny sjampo. Det måtte til da huden min på hele kroppen ikke er i toppform på vinteren. Så jeg elsker å bruke en sjampo som renser alt. Har tidligere brukt en fra samme merke, Redken som heter "Scalp relief", men denne fant jeg ikke nå.. Så det ble den på bildet nedenfor. Vanligvis har jeg ikke noe problemer med å bruke butikk sjampo, fordi som regel funker det fint for meg! Men jeg orker ikke ha fett/tørt + hår hele vinteren, så da legger jeg inn noen ekstra kroner på en litt dyrere sjampo som funker utmerket nå.---When I went to the mall on Monday, I bought a new shampoo. I had to, since my skin all over is acting crazy in the winter time. So therefore I love to use a shampoo that really leaves the hair with that clean feeling and that takes everything away. I previously used one from the same brand called "scalp relief" but I couldn´t find it this time around, so I bought the one on the picture below called "clean maniac micellar". Usually I don´t have any problem with using a drug store shampoo, because it usually works really well for me! But I can´t stand having oily/dry and what not, hair this whole winter, so therefore I choose to spend some more money on a good product for my problem.517 pm: Blogging while drinking my black coffee! About to head out and pick up a tv bench! :-) Also got some cleaning done in the apartment after work.. ah, nothing beats the feeling of having a dust free condo that looks tidy. OCD. Also adding some new songs to my new Friday playlist. IT`S THE LITTLE THINGS STILL GUYS. Hope you have a great Thursday whatever you´re up to.

2019-02-20 19:23 / ombre nails /

Er forelsket i de nye neglene mine som jeg ordnet hos hun jeg legger vipper hos i Sverige.. Så fiiine :-) / In love with my new nails that I got done at the salon I go to get my lashes done in Sweden.. Super nice :-)Etter jobb idag stakk jeg innom fresh for litt rumpe trening. Etter trening dro jeg en tur innom butikk og plukket meg med et par små ting, bl.a en duft spray som skal få plass i gangen da det lukter lasagne på tredje dagen etter at naboen hadde det til middag. Altså, jeg orker ikke. Gikk for "clean linen" og jeg krysser alt jeg har for at den skal fjerne noe av den irriterende lukten. Når jeg kom hjem  lagde jeg pannekaker til middag, gikk tur med Nando, satt på en vask og har slukt "Dirty John" på Netflix til nå (må sees!!!) En av mine favoritter fra serien "Nashville" spiller en av hovedrollene. Elsk. After work today I stopped by the gym for some glute workout. After my sess I headed to the grocery store to pick up a couple of things, which included a air freshener kind of thing for my hall since I can smell the lasagna my neighbor had for dinner three freaking days ago. Yuck... I just can´t. I went for "clean linen" and i´m crossing everything I have that it can take away some of that annoying smell. After I got home I made pancakes for dinner, walked my dog, put on some laundry and been watching "Dirty John" on Netflix (a must see!!!) One of my fav actresses from "Nashville" (the show) is in it. So great.

2019-02-19 20:17 yesterday <3 <3

Igår tok vi oss en tur til Jessheim storsenter. Altså, det var så koselig. Mandag, klokka 13, nesten ikke en sjel der. Vi gikk rundt og minsten nøt virkelig rulletrappene med alle de fine lysene til det fulle. Det er seriøst de små tingene i livet som betyr alt. Vi er bare for opptatt av å tenke på fremtiden og alt annet enn akkurat nå. Jeg setter sånn pris på øyeblikkene jeg deler med han nå, og vet at jeg kommer til å ha de med meg resten av livet. Jeg mener, tenk når lille gull er konfirmant og det føltes ut som igår at jeg var barnevakt. Jeg får nesten klump i halsen bare av å tenke på det. Anyways.. Vi tittet bare rundt, og jeg fikk kjøpt produktene fra Body shop som jeg delte i forrige innlegg. IMPRESSED. Må lage et eget innlegg senere. Etter å ha trasket rundt og utforsket et helt nytt senter (gikk rundt meg selv hele tiden føler jeg), satte vi oss ned på Friday´s hvor Even fikk mat og jeg tok en kaffe. Så deilig å kunne sitte på Friday´s i ro og make. Det tror jeg må være første gang noensinne. Nå er jeg hjemme, og idag var jeg tilbake på jobb. Etter jobb møtte jeg broren min som også skulle en tur på butikken så det ble en liten catch up! Koselig. Igjen, "it´s the little things" ... ---Yesterday we went to a mall that´s near by to my brother´s house. We had the best time. Monday, almost 1pm, not a soul at the mall. We walked and had a look around, and someone really enjoyed the escalator. Made me think about how the best things in life is really all about the small things. We´re always busy thinking about the future and not right now. I appreciate these moments with this little man right now, and I know that I´m gonna carry them until i´m old. Gosh, almost making myself cry over here. Anyways.. We just looked around and I bought the "glow" products from Body shop I posted in the previous post. IMPRESSED. Have to make a review on them. After having a look around and been walking for a while (felt like I was walking around in a circle all the time), we sat down at Friday´s where baby got some food and I had a coffee. So nice to enjoy the peace on a Friday´s resturant. That´s a first. Right now i´m home, and today I started my work week. After work I met up with my brother who also was going to the grocery´s so we had time to catch up! So nice. Again, it´s the little things..Missing him already ........917pm Drinking up my glass of red wine before walking my dog :-) Then it´s time for bed... Night guys!!

2019-02-18 09:29 Monday...

.. Allerede! Denne helgen har vært kjempefin og jeg har kost meg så mye med nevøen. Hittil idag hra vi spist frokost, byttet bleie 3 ganger og lekt på gulvet. Nå sover lille gull i senga si, før vi skal til Jessheim senteret for å titte litt og rett og slett komme oss ut av huset! Etterpå kommer mamma som skal ta over for meg da jeg må tilbake på jobb imorgen:-) Har senvakt og det er egentlig litt deilig. Ellers er jeg på jakt etter noe for å booste huden skikkelig.. Denne årstiden gjør at huden min ikke er seg selv. Sykt frustrerende. Er evig takknemlig for Cosmica ansiktsoljen min men jeg trenger en rens og dagkrem som også er med på å gi glød. ---.. Already!This weekend I´ve had the best time babysitting my nephew. So far today we´ve had breakfast, changed diaper 3 times and played on the floor. Right now baby is having a nap, before we´re headed to the mall to basically get out of the house a bit! Tonight my mom is coming to take over since I have to get back to work tomorrow. Starting late tomorrow, so that´s perfect. In other news, i´m trying to find something to boost my skin.. This time of year makes my skin act up. Hate it. I´m forever grateful for my Cosmica facial oil, but I need a cleanser and daycream who also can give me the glow I´m addicted to. Q: Anyone has tips on good products to boost the skin??

2019-02-17 12:08 Take it easy! Sunday vibes!

Hallo søndag.. Så deilig å kjenne at man skal være inne med bare kos med bebbisen og se serier. Akkurat nå ligger han i senga si og sover. Han sov ganske lenge idag så powernapen hans ble naturligvis flyttet noen timer. Så nå sitter jeg her foran maccen med god musikk etter å ha fått gjort litt av hvert her. I natt skal jeg faktisk få med meg Red Wings kampen siden jeg har muligheten til det for engangs skyld! Deilig. Har handlet inn smågodt så idag skal det myses skikkelig.---Hello Sunday.. So nice to feel that staying in and just cuddling and watching series is ok. Right now the baby is asleep in his bed. He slept pretty long this morning, so his powernap got pushed as well. So right now I´m sitting here in front of the mac with some good music, after finishing getting some stuff done here. Tonight i´m actually gonna stay up to watch the Red Wings game since I have the day off tomorrow! Yay. Bought some candy yesterday so i´m prepared to have a chill day.

2019-02-16 21:53 Our saturday!!

Hei alle fine <3Idag har vært en aktiv dag for oss. Startet dagen relativt tidlig, og etterhvert kjørte vi mot Lillestrøm for å plukke opp min kusine som var med på kampen! Så var det dags for nok en kamp på lille gullet :-) Han sov rett før vi reiste så det var en aktiv liten fyr som var med på kamp. (Hva ble resultatet igjen? jk) Heldigvis finner man alltid løsninger og hyggelige mennesker! Etter kampen var vi en tur innom Rema for å handle inn litt digg. Det er jo tross alt helg! Lengter etter sveler med brunost + kaffe imorgen tidlig. Mys!! Nå er begge i seng og den ene har sluknet for flere timer siden. Rett i seng når vi kom hjem! En som var fornøyd med å kunne legge seg ned i sin egen seng etter en lang dag med masse inntrykk. ---Hi beautiful people <3Today has been an active day for us. We started the day pretty early, and later we drove to pick up my cousin who was joining us for the game! He slept before we left home so he was active at the game. (What was the end result again? jk) Luckily you meet kind people and you find soultions when the little ones gets bored! After the game we went to the grocery store to get some yummy stuff. It´s the weekend, right? I can´t wait to have pancakes with brown cheese + coffee in the morning. Yay!!Now we´re both in bed, and one of us fell asleep hours ago. Straight to bed when we got back here! He was so so so happy to see his own bed after a long day with a lot of things happening. 1043PM: Laying in bed watching season 8 of the real housewives of Beverly Hills. Addicted. Good night people!!

2019-02-15 05:27 My plans for this weekend

God morgen FREDAG!Da var du her igjen.. Akkurat denne helgen har jeg lengtet lenge etter. Nettopp fordi jeg skal henge med denne fyren til og med mandag :-) Vi skal kose oss masse sammen! På lørdag skal vi til Furuset for å se kamp og der skal jeg møte en god venninne. Det gleder jeg meg masse til. Også spent på om han syns det er like spennende som han gjorde forrige gang <3 Er så stolt tante at! Også skal jeg ha fri på mandag, det kjenner jeg blir deilig! Og ikke minst betyr det mer tid med nevøen min. ---Good morning, FRIDAY!Here you are again.. Just this weekend I´ve been waiting on forever. That´s because i´m gonna hang out with this guy until Monday :-) We are gonna have such a good time! On Saturday we´re going to watch hockey and we´re gonna meet a good friend of mine there. Can´t wait! I´m also excited to see if he thinks it´s as interesting as the last time <3 Such a proud aunt! And the fact that i´m gonna have a day off on Monday makes me happy! = more time with my nephew. 624 AM: Having my coffee, enjoying the fact that I can write on a kitchen table and have candles on it. And of course my Friday playlist is playing <3 <3 What are you guys up to this weekend?

2019-02-14 06:19 Happy v-day + Glute workout!

718 AM - First of all, Happy Valentine´s guys!! Single or not single, let´s all enjoy this day and appreciate all the love we have in our lives.. <3 Right now ´m drinking coffee and watching real housewives! Can´t wait for Denise to join the group, anyone else??

2019-02-13 05:49 doubting your own worth

Mesteparten av tiden kjenner jeg min egen verdi, men noen ganger kjenner jeg den så vidt. Det de menneskene som elsker meg har fortalt meg hva jeg er verdt. Jeg har falt for mennesker som ikke kunne brydd seg mindre om min eksistens for mer enn 2 timer. Gudene vet om de i det hele tatt husker navnet mitt. Av og til slår en bølge av deskrutive tanker seg over meg som en flodbølge og jeg klarer ikke komme på overflaten før det har gått en god stund. Å finne bekreftelse i mennesker som kun bryr seg om sine egne behov eller sin egen nytelse er ikke det man kaller fornuftig. Men så er det ikke sånn at man alltid er det heller. Selvom man langt inni seg vet bedre, har blitt fortalt annerledes. Det er en forbannelse og hele tiden skulle forbrede seg selv/forandre seg selv for noen som ikke bryr seg, men som du ønsker med hele ditt vesen at plutselig skal snu og bry seg om akkurat deg. Å tenke over hvordan man gjør små ting, hvordan man ser ut akkurat der og da. Det er så rart å se seg selv fra utsiden og kjenner også at jeg blir flau. Jeg håper en dag at jeg skal finne én som genuint setter pris på den jeg er og den all den kjærligheten jeg kan tilby. Uten å photoshoppe noe som helst. Bare ta meg for den jeg er liksom. Og elske hele meg.---Most of the time I know my own value when I look in the mirror, but sometimes I don´t feel it at all. Even though so many people have told me my worth. I´ve been falling for people who could not care less about my existence for more than the short period of time I spend with them. God knows if half even remembers my name. Sometimes a wave of destructive thoughts hits me and I can´t seem to come to the surface after a good while underneath. To look for confirmation in people who only cares about their own needs and their own pleasure is not what you call reasonable. But then again we ain´t always either. Even though deep down you know better and you have been told different.It´s a curse to chase improvement and change in yourself for others who don´t even care, but who you want so much to care about you. To think about how you do small things, how you look doing it makes me embarrassed to think about. I still hope one day i´ll find someone that can truly appreciate me and my package and all of the love I have to offer them. Without having to photoshop anything. Just love me, for me. All of me.- Anyone else who can relate?I been going down a road that's a little too travelled .. I should find the common thread that makes it all unravelLike laying down my dollar just for a temporary high,I got to quit bummin' cigarettes from the wrong guys. - Maren Morris

2019-02-10 16:41 a Sunday well spent brings a week of content

<33 For en fin søndag! Vi har som tidligere nevnt hatt besøk idag. Koselig at vi kan samles sånn som dette uansett avstander. Det ble kake, kaffe og latter. Senere dro mamma og jeg bort til sushien for å hente et brett med forskjellige varianter. Det er noe av det beste du kan kjøpe for penger. Sushi er livet, noen andre som er enig?Imorgen kaller hverdagen igjen og jeg er spent på været til uka ifh til at jeg jobber i barnehage! Tar det vi får ;-) Gleder meg veldigveldig til neste helg da jeg skal være barnevakt for denne prisen hele helgen + mandagen. STAS. Nå skal jeg hvert øyeblikk komme meg ut døra og sette kursen hjemover. Håper dere har hatt en nydelig søndag med mennesker dere er glad i. --- What a beautiful Sunday! As I mentioned earlier we had more family visiting. I love that we can get together no matter the distance. We ate cake, drank coffee and laughed a lot. When they left we decided to get some sushi so mom and I drove and picked up some. It´s seriously the best thing in life that you can buy with money. Sushi is life, anyone else agrees? Tomorrow it´s back to work and everyday life, and I curious about this weeks weather since I work at a preschool! We´ll take whatever we get;-) Ha! I can´t wait until next weekend to babysit this little guy until Monday. YAY. I´m about to head out the door to drive back home. Hope everyone has had a great Sunday surrounded with the people you love. <333

2019-02-10 10:39 Sunday morning, mothers day

<3God søndag dere! Og ikke minst gratulerer med morsdagen til alle fine mødre der ute. Vi har hatt en rolig og deilig morgen med hotellfrokost opplegg og gode samtaler rundt bordet. Nå står Macgyver for tur og etterhvert blir det enda mer familie besøk her i Sarpsborg. Tenkte også vi skulle prøve oss på en tur før broren min & co kommer. Da blir det kaffe og bløtkake. Var forresten så utrolig deilig og mildt ute når jeg tok morgenrunden med Nando :-) Jeg blir rett og slett mye mer motivert til alt når en vårjakke og sneakers faktisk er innafor å ta seg. Og ikke for å glemme fuglesang. En av de fineste følelsene i verden tørr jeg påstå!! --- Happy Sunday guys! And happy mother´s day to all awesome mom´s out there. We had a calm and delightful morning with almost an hotel breakfast og good conversations around the breakfast table. Now we´re watching Macgyver and in an hour my brother and his family will be here in Sarpsborg. We´re also gonna go for a walk before they arrive. LOVE!! When they come we´re gonna eat some cake. Yum. Btw, loving how the temperature outside has dropped so much. I get so much more motivated to do anything when I don´t have to wear everything I have in my closet for a morning walk. And not to mention birds singing. One of the most beautiful feelings in this world!! ​Enjoy your Sunday guys! Much love from me.

2019-02-09 18:03 sarpsborg - sweden - sarpsborg

Saturday.Hei!! For øyeblikket sitter jeg med prosecco i glasset og vi har nettopp spist indisk til middag. Tv´n surrer i bakgrunnen, det er fyr i peisen og utenfor faller regnet. Det er lørdagsstemning <3 Kjørte ned til mamma igår etter jobb. Idag ringte klokka veeeldig tidlig, og jeg satte kursen mot Åmål etter noen kopper sterk kaffe og en dusj. I sverige ordnet jeg vipper og negler, også ble mormor med tilbake til Sarpsborg. Så nå er vi her hele den lille gjengen. Imorgen er det morsdag <33 Hihi. Det blir koselig! Håper lørdagen deres er super.---Hi!!At the moment i´m enjoying a glass of prosecco! We just ate some indian for dinner. The TV is on in the background, it´s fire in the fireplace, and outside the window the rain is falling. Saturday feels <3 I drove down to mom after work yesterday and today the alarm clock went off reeeally early, and I got in the car after some cups of strong coffee and a shower and drove to Åmål. In Sweden I got my lashes and nails done, and then my grandma came back with me to Sarpsborg. So now we´re "all" here. Tomorrow it´s Mother´s day in Norway <33 iiiik. Can´t wait! Hope your Saturday is going great.

2019-02-07 17:13 abs abs abs!

Thursday <3Anyone else ready for the weeekenddd?

2019-02-06 20:22 Coping with mental illness

For flere år siden opplevde jeg noe traumatisk som skulle få jævlig konsekvenser for meg i ettertid. Jeg ønsker å dele med dere som sliter mentalt noen tips for å håndtere hverdagen, for å håndtere livet. Jeg strekker ut en arm til deg som kjemper daglige kamper. Usynlige, daglige kamper med deg selv som ingen andre kan vite at du kjemper. Du er fin. Og jeg er stolt av at du fremdeles er her. Fordi jeg vet hvordan det kjennes. Jeg heier på deg. Thank God for at jeg har en viljestyrke jeg egentlig ikke helt aner for hvor kommer fra. Når man har daglige kamper med seg selv som man føler ingen andre kan se eller forstå seg på kan livet generelt føles håpløst og føles ut som en evig kamp du aldri kommer til å vinne. Men samtidig føler jeg meg pliktig til og ikke minst så har jeg et stort ønske om å være til hjelp for de av dere som går igjennom det samme.Meditasjon: Tro meg, jeg vet hvordan det kjennes å skulle sette seg ned i ro i 10 minutter og egentlig "ikke gjøre noen ting", når tankene dine flyr 1000 km/t gjennom hodet egentlig 24/7. Men meditasjon er en investering jeg har gjort i livet mitt. Og for det er jeg evig takknemlig. Det roer tankene mine og gjør at jeg tenker mye klarere. Jeg klarer å holde fokus på ting over en lengre stund. Over tid har det gjort at jeg føler meg som et nytt menneske.Aksept: Igjen, aksepter "kampene" du har fått utdelt her i livet. Alle har sine greier og dette er noe du må leve med. Aksepter at hverdagslige ting kan være ekstremt vanskelige for deg, men bestem deg for at du skal fortsette å prøve selvom du har fått stemplet ditt. Til syvende og sist kan du vinne hvilken kamp du vil. Det bare krever ekstra mye av akkurat deg.Bestem deg for hva du skal gjøre/ikke gjøre når du har en "low": Dette er noe jeg gjør når jeg er i en fin flyt. Som f.eks. i helgen da jeg hadde en skikkelig nedtur, hadde jeg bestemt meg for at neste gang skal jeg klar å kjenne ut følelsene til the bitter end. Og du som vet hvordan det er, du vet hvordan det er. Så igår var jeg faktisk vanvittig stolt av meg selv når min "low" var over. Jeg legger fra meg mobilen og sosiale medier når jeg er i en "low" fordi jeg vet med meg selv at det gjør meg mer irrasjonell. Shit nå åpner jeg meg virkelig her. Trening: Hadde ikke vært den samme uten og jeg er overbevist om at for meg personlig så er trening vært terapi gjennom mange år med helvete. Jeg kjenner på en glede når jeg kommer meg til treningssenteret. Jeg kjenner en selvtillit jeg ikke føler like mye andre steder. Jeg kjenner mestring. I hver repitisjon. I hver svetteperle. Rutiner: Denne har jeg fundert mye rundt faktisk denne helgen. Hvor avgjørende det har vært for meg å møte fine folk i den jobben jeg har nå. Det er også en jobb som ikke gjør at jeg får tenkt så mye på annet. Men jeg snakker også om rutiner i dagsrytmen. F.eks. har jeg stått opp klokka 5 siden jeg kan huske nå. Også gjør jeg det jeg gjør hver dag. Jeg prøver å ikke la meg bli distrahert av ting som fyller hodet mitt. En perfekt morgen for meg ser sånn her ut:- Opp klokka 5, setter på kaffemaskinen- Mediterer og tøyer ut i 15 minutter i senga- Finner frem klær og alt jeg trenger til dagen- Sminker meg- Setter meg ned med kaffekoppen og koser meg i en god times tid (blogg, serie etc)- Går tur med Nando - Jobb En rar ting:Sjokkér hodet ditt litt. Hvis du er limt fast i sofaen: sprett opp og ta f.eks hunden din med på en tur eller deg selv. Bryt mønsteret. Dette kan gjøre hodet ditt klarere enn du tror!!---Years ago I experienced something traumatic that would turn out to have deep consequences for me. I want to share this with you who fight the same battle with mental illness on how to deal with everyday life, and life in general. I´m reaching out a hand for you who´s fighting daily invisible battles with yourself that no one really can see that you´re fighting. You´re amazing. And I´m proud of the fact that you´re still here hanging out. Because I know how it feels. I root for you. Thank God for the willpower I got handed to go with these mentall illness issues. I don´t really know where it comes from. When you´ve got daily battles with yourself that you feel no one else can see or understand in any way, life can feel hopeless and like a never ending losing battle. But at the same time I feel obligated, and I have a big wish to be able to help out anyone that´s going trough the same. Meditation:Trust me, I know how it feels to just sit down in peace and quiet for 10 minutes and not really "do anything", when your thoughts flies 1000 km/h trough your head pretty much 24/7. But meditation has been an investment in my life. And for that I´m forever grateful. It calms my thoughts and makes my head much clearer. It makes me hold focus on one thing much longer. Over time I would go as far as to say it´s made me feel like a new human. Just remember that in the beginning you will not be able to be 100% present as the want you to be. But just accept those stressfull thoughts that keeps rushing and it will be A LOT better in no time.Accept: Again, accept the "battles" you´ve been giving in life. Everybody has their stuff and this is just something you have to live with. Accept that everyday life things can be especially hard for you, but decide that you´ll keep trying and trying and trying even though this is the way it is. At the end of the day, you can win any damn battle that you want. It just takes a lot more of you than most people.Be prepared for the next low, and have a plan:This is something I do when I´m feeling good. Like the last time I had a low I decided in advance that I would just sit there and feel out those feelings until the bitter end. And for you that know how it is, well, you know how it is. So this weekend, having a low, I was actually really proud of myself when it was over. I always stay away from my phone and all social media when I´m having a low because it just creates even more of a mess in my mind. Wow, I´m really opening up here.Working out:I would not be same person without being able to work out. I´m convinced that working out has been therapeutic while dealing with hell for so many years mentally. I feel this joy going to the gym I don´t feel anywhere else. I feel a confidence I don´t feel as much in other areanas. I feel accomplishment. In every rep. And in all of that sweat. Routines:This is one I thought a lot about this weekend actually. It´s been everything to me, being able to meet great people at work everyday. And I also have a job that don´t allow my mind to go all other places than in the moment. But i´m also talking about everyday routines. For example: I´ve been waking up 5am every morning since I can remember now. And I do everyday. I try not to get distracted by things filling up the spaces in my head. I do also follow a morning routine that looks like this:- Waking up 5am and prepare my coffee- Meditate and stretch for 15 minutes in bed- Find clothes and everything I need for the day- Do my makeup- Drink more coffee, while blogging or watching something for about an hour- Walk my dog- Get off to work Something weird but effective:Shock your mind a bit: If you´re stuck on the couch, jump up and take your dog or yourself, or both for a walk. Break a pattern. This can clear your head more than you know!! I love that for me.

2019-02-05 18:06 Tuesday feels

Hei fine :-) Akkurat nå ligger jeg godt plantet i sofaen! Var innom treningssenteret etter jobb idag også. Hvilken følelse! Ah. Beste som er.. Nå har jeg tittet litt rundt på interiør på nett. Det er jo så mye fint. Hva skal man velge liksom. Har virkelig falt for de der bambusnetting lampene.. Tipper det hadde gjort seg her. Vil ha det så hjemmekoselig som mulig selvfølgelig <3 Har også lyst til å bytte ut stolen i hjørnet til en litt kulere én. Typ skinn eller strå stol. KULT! Nå nyter jeg en kopp kaffe og skal straks kose meg med film! Så forresten dokumentaren om "Fyre" festivalen igår. GOSH. For noe rot......---Hei beautiful :-) Atm I´m enjoying my couch! Stopped by the gym after work today as well. What a feeling! The absolute best. Ah. I´ve just been looking around on the internet at some interior. There´s so much nice. What to chose, right?? I´ve really fallen for those bamboo net lamps.. I think it would look really nice in my apartment for sure. I want to create such a feel-good atmosphere here <3 I also want to change the chair I have in the corner with a cooler one. I´m thinking a leather or straw. COOL! Right now I´m enjoying a cup of black coffee and I´m about to put on a movie! Btw, I saw the documentary about the "Fyre" festival last night. GOSH. What a mess.........

2019-02-05 05:43 some words before you start your day ..

Jeg håper du kjenner på mestring idag.Jeg håper du møter fine mennesker idag.Jeg håper du ler idag. Høyt.Jeg håper du smiler masse.Jeg håper magen din blir ordentlig mett idag.Jeg håper du sover trygt i natt med kjærlighet i hjertet ditt./I hope you feel success todayI hope you´ll meet amazing peopleI hope you laugh. Loud. I hope you smile a lot.I hope your stomach is full today. Like really full.I hope you sleep safe tonight with love in your heart.642AM: About to meditate before I walk my dog and then head off to work.. I wish you the most beautiful day.

2019-02-04 07:25 My morning stretch routine!

Monday <3

2019-02-03 14:44 Follow me on my Sunday: vlog

3.40 pm: Watching some football while editing stuff on my mac! Going to do some cleaning in a few. Hope you like this vlog :-) Happy Sunday guys! PS! Anyone else watching Superbowl tonight? I know I am. Go RAMS!

2019-02-02 15:55 Booty workout with resistance band

2019-02-02 11:36 How to become an early riser!

Win the morning - win the day!Jeg er overbevist om at det å stå opp tidlig er bra for meg og hjelper meg til å forbrede meg på dagens arbeidsoppgaver istedenfor å bli kastet ut i de uten å først ha fått i gang hodet. For å ikke snakke om hvordan man nesten automatik blir produktiv når man har utviklet dette som en rutine. F.eks får jeg tid til å henge opp klær, meditere mer enn 5 minutter, blogget og det før klokka har rukket å bli 6. Det er deilig. Og fremdeles har jeg tid til å nyte. Som er uutrolig viktig for meg:-) Her kommer noen tips for å bli en morgenfugl og utvikle en god vane i livet ditt! Er du klar?- Forbred kaffemaskinen på kvelden så det bare er å trykke på knappen- Ha en fast morgenrutine, etter en stund går alt på autopilot - tro meg- Organiser alt du skal ha med deg på jobb etc. også på kvelden - treningsklær, lunsj alt det der- Sett alarmen et stykke unna senga- Morgenkos! Det er lettere å stå opp når man vet man har noe å glede seg til på morgenen. Kanskje en episode av en god serie med morgenkaffen? Eller lese.. Noe du liker!- Tillatt deg selv å sove lenge i helgene om det lar seg gjøre!- Soloppgang..På sommer´n that is. Lite fyller deg med energi som sola! Noe av det deiligste jeg vet er å våkne til sollys hvis jeg er uthvilt.. magisk.---I´m convinced that waking up early is good for me and that it helps me in the best way to get prepared for the day ahead. I get enough time to think about what I´m gonna do that day instead of just being thrown in to a new day. And not to mention how you automatically get productive when you develop the good habit of waking up early. For example I have time to hang up laundry, meditate more than 5 minutes, blog and all of that before it´s even 6! I love it. It feels good. At the same time I have time to enjoy the morning before going to work, that´s a must for me:-) Here´s a list of tips for becoming an early riser and develop a good habit in your life! Ready?- Prepare your coffee maker the night before, so all you have to do is push that button- Develop a morning routine you follow everyday, after a while it´s all gonna go on autopilot - trust me- Organize everything you´re bringing to work or wherever you´re going that day - Workout gear, lunch and all of that- Make sure to have your alarm clock far away from the bed- Morning bliss! It´s for sure easier to wake up when you have something to look forward to. Maybe it´s an episode of a good show or reading.. Something you enjoy!- Allow yourself to sleep in on the weekends, if possible!- Sunrise.. Nothing fills your body and mind with energy as the sun. Some of the best things in life if you ask me is waking up to sunlight if i´m well rested. Magic.

2019-02-01 21:09 / My friday night /

WEEKEND.Hei helg. Idag har jeg hatt senvakt og da kjennes det ekstra den siste timen før det virkelig er dags for helg. Når jeg kom hjem fikk jeg besøk av broren min. Litt fika på en fredag er ikke feil! Har ikke fått pratet ordentlig men han på en god stund, så det kjentes fint! For en halvtimes tid siden våknet jeg etter en lang "powernap" og nå sitter jeg med 2 stk pledd over og ser film i stua. Middagen lager seg selv i ovnen for anledning og idag er det fiskekaker med laks som står på menyen. Ellers har jeg fint lite planer for denne helgen. Kjenner meg helt utbrent egentlig.. Satser på å hente krefter over lørdagen og søndag. Ellers har jeg tenkt å finne en serie jeg kan sluke! Jeg er så kresen.. Elsker serier som Mindhunder, Breaking Bad, The Ranch, Shooter, Client list etc. Men jeg trenger deres tips! Noen?---Hey weekendToday I´ve been working till 430PM, so that last hour takes some time before it´s finally the weekend. When I got home I had my brother over on coffee. It´s been a while since we´ve been chatting so that was really nice! About half an hour ago I woke up after a longer "powernap" and atm I´m sitting comfortably in my couch wrapped up in two blankets, and watching a movie that´s on TV. The dinner is literally making itself in the oven right now, and today I´m gonna have some fish cakes made of salmon. My plans for the rest of the weekend = 0. YAY. Feeling really exhausted at the moment, so i´m hoping to recharge tomorrow and Sunday. I do have one plan tho, and that is to watch something good on Netflix. I´m so picky when I chose series.. But I love series like Mindhunter, Breaking Bad, The Ranch, Shooter, Client list etc. You got any good ones you watch?

2019-01-31 16:20 Making a visionboard!

Hei alle fine! Tenk at det har rukket å bli torsdag allerede? Gleder meg til den berømte helgefølelsen imorgen etter jobb..Akkurat nå tenkte jeg å dele med dere noe jeg har vært gira på i noen år nå faktisk og det er først og fremst "Law of attraction". For en stund tilbake lagde jeg et visionboard og ting begynte å skje bare to dager etterpå. Helt sprøtt. Et visionboard er som ordet sier et board med bilder/tekst som inspirerer deg eller av spesifikke ting du ønsker å ha i livet ditt. Det som er viktigst er at bildene og alt det du velger å putte på plakaten er noe som gir deg en god følelse når du ser på den. Fordi det er basically det law of attraction handler om, frequencies. Frequencies: Law of Attraction: This movie portrays a world where every individual emits a different frequency which determines their level of success, luck, and happiness in life. The higher the frequency, the better the life and the more nature works to please that person. Med andre ord: Jo gladere du kjenner deg, desto bedre ting tiltrekker du deg.Mitt visionboard (som er veeeldig gammelt) er veldig rotete for meg nå. Neste gang velger jeg nok å bruke korktavle med enda mer spesifikke ting og selvfølgelig mye annet enn hva som er på dette. Det gleder jeg meg til å dele med dere!---Hi beautiful people! Can you imagine it´s Thursday already? Can´t wait to get that weekend feeling tomorrow after work.. I´ve been wanting to share something with you that I´ve been loving for some years now actually. And that´s first and foremost "Law of attraction". A while back I made a visionboard and things started happening just after two days. CRAZY. A visionboard is what the word itself says: a board with pictures/text with things that inspire you, or spesific things you want to attract into your life. The most important is that the things you chose for your board is things that makes you feel good when you look at it. Because it´s basically what the law of attraction is about, frequencies. Frequencies: Law of Attraction: This movie portrays a world where every individual emits a different frequency which determines their level of success, luck, and happiness in life. The higher the frequency, the better the life and the more nature works to please that person. In other words: The happier you are, the greater things you will attract. My visionboard (that´s reaaallyyy old) is very messy to me now. The next one i´m going to make, i´m going to use a bulletin board with more spesific stuff and a lot different things than what´s on the one on the picture. I can´t wait to share it with you!

2019-01-30 15:29 Baby interior

Hello Wednesday <3Siden jeg passer mye på nevøen min og egentlig bare lar reisesenga stå fremme tenkte jeg å skaffe en sprinkelseng og pynte litt i "rommet" mellom stua og soverommet mitt hvor senga står. Det er såå masse nydelig å velge mellom der ute! ---Since I´m babysitting my nephew a lot I really just let his travel bed stay up, and that´s why I decided to get a decent bed and decorate some in the room between the living room and my bedroom. And there´s sooo much beautiful stuff out there! HERE / HERE HEREHERE HERE

2019-01-29 20:05 - 2019 -

2019-01-29 18:08 The must have product!!

Hei tirsdag!Jeg må dele et produkt med dere som jeg er helt avhengig av, kanskje spesielt nå på vinteren. Jeg er helt avhengig av glød i huden min og ikke minst fukt. Kom over dette produktet på Bianca Ingrosso´s instagram i sommer en gang og jeg løp til apoteket for å sikre meg en flaske med en gang. Det har jeg ikke angret på.Denne oljen kan du påføre huden før du legger deg, og også blande med foundation din. Jeg gjør begge deler. Det er en game changer! Rett og slett helt rå er den. Så et lite tips til deg på en kald vinterkveld om hvordan du kan bevare gløden i huden året rundt.---Hey Tuesday!I have to share yet another product that I love and that´s a must have for me, especially now in the winter time. I´m addicted to a nice glow in my skin and not to mention moisture. I found this product on Bianca Ingrosso´s Instagram last summer and I ran straight to the pharmacy to buy me one. I haven´t regretted it since. This oil you can apply to the skin straight before going to bed and you can also mix it with your foundation. I do both. It´s a game changer for sure! A little tip for you on a cold winter night on how to keep that glow all year around.Cosmica face renewing oil <3​710 PM - Watching friends and having my coffee with milk. Going to meditate in a few and hang up some fresh laundry. How´s your Tuesday so far?

2019-01-28 16:00 health train

Hei mandag! Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen og ser "Castle" mens jeg venter på at middagen skal bli ferdig. Fikk virkelig ånden over meg når jeg handlet igår. Har alltid tenkt at jeg skal kutte ned litt på kjøtt og det føltes godt at dette var valgene som falt i handlevognen min + masse grønt og bær. Deilig! Elsker følelsen av bare å åpne kjøleskapsdøra fordi det er så mye digg... Ellers unnet jeg meg en ny tulipan bukett. Blir alltid så fresht i leiligheten med blomster. Elsker det..---Hi Monday!At the moment i´m sitting really good in my couch watching "Castle" while waiting for my dinner to be finished. Really got in the mood of shopping healthier when I went grocery shopping yesterday. I´ve been thinking about cutting down on the meat for a while now, so it felt really good that these were some of the things that I ended up with + some other veggies and berries. Yum! I just love the feeling of opening up my fridge now since there´s so much good stuff in there.. Also ended up with a yellow tulip bouquet. The apartment always looks so much fresher with flowers in it. Love..

2019-01-28 04:40 my gym schedule this week

Monday Denne uken tenkte jeg å kjøre 4 økter med ben og mage. Og muligens litt intervaller også fordi dere vet, runners high.. Skal holde øktene til 40 minutter da jeg har en liten vovs som venter hjemme :-) Men 40 minutter burde holde hvis man er effektiv. Noen av øvelsene jeg skal innom er vanlig knebøy med stang, utfall med stang, pistol squats, markløft, div øvelser i kabel, step-ups, hip thurst i smith maskin (gull øvelse!!), utfall i smith, sumo knebøy i smith, kickbacks i smith, og abs øvelser i TRX og med bosuball for å nevne noen. ---This week I´m gonna be doing 4 workouts of legs and abs. And possibly some intervals as well, because you know, runners high.. I´m gonna try to keep my workouts effective and in 40 minutes because my baby is waiting at home :-) But 40 minutes should be more than enough if I´m just effective. Some of the exercises i´m gonna do is regular squat with barrel, lunges with barrel, pistol squat, deadlifts, different exercises with the cable, step-ups, hip thrust in the smith machine (LOVE!!), lunges in the smith, kickbacks in the smith and ab exercises with bosu ball and in the trx to mention some. 0539 AM: Still sitting in bed writing after doing 10 minutes of meditation (<3), gonna eat some breakfast and have my coffee before I get ready to get to work. Wishing you a beautiful week guys!

2019-01-27 21:33 Blizzard? No excuse.

1030 PM Sitting here with my red wine as usual. Had the longest drive home from Sweden. All this snow, gosh.. Can it be spring yet? About to hop in the shower and get ready for bed. Hope this little video inspired your workout week! Good night <3

2019-01-27 10:04 My new lashes!

God morgen søndag!! For øyeblikket nyter jeg en sen morgenkaffe med Macgyver på tv’n. Litt usikker på når jeg vender snuta hjemover igjen men jeg skal få gjort litt her før jeg kommer meg avgårde. Kjenner ikke noe behov for noe tidsskjema på en søndag. Digg! Tenkte å vise dere vippene jeg fikk fikset igår <3 har ikke hatt det på en mnd, så nå var det plutselig uvant igjen! Jeg fikser de i byen på et sted som heter «Golden hands nails», hun som gjør de på meg er såå flink.---Morning Sunday!!At the moment i’m having a late morning coffee to go with one of my fav shows, Macgyver. A bit unsure when I’m going to head back home yet, but I’m gonna do a few things here before I leave. I don’t feel like stressing it on a Sunday anyways. I thought I would show you my new lashes that I got done yesterday <3 Been having a «break» from them about a month now, and now I forget I have them on! Haha. I do them in Sweden at a place called «Golden hands nails», the lady doing mine is so good at her job.Like?? I love.

2019-01-26 18:49 Thoughts on this Saturday..

Jeg vet jeg ikke er den første og at jeg ikke kommer til å bli den siste som tar opp dette. Men jeg må bare lette hjerte mitt litt. For min egen del, og selvfølgelig for deg som sitter med de samme følelsene. Fordi jeg sliter litt akkurat der jeg er nå. Det er mange tanker som svever rundt 24/7. Jeg føler et press som jeg lovet meg selv å ikke kjenne på. Du vet når du får spørsmålet om hva du jobber med akkurat nå og aller skumlest fremtiden din. Jeg er en jente som ønsker å få til mye og gjøre mye her i livet. Jeg liker å synge, trene og jeg stortrives med å jobbe i barnehage. Men så skulle man liksom få gjort alt det man ønsker da. Som jeg jo vet jeg kommer til å få til, men jeg ser også for meg et helvettes kjør som jeg må legge opp løpet til selv. Så det enkleste hadde jo bare vært å velge ut én ting, velge meg ut én retning. Men hjertet mitt får det ikke helt til; fordi alle disse tingene er liksom det som gjør hele meg, meg. Og jeg må ha de i livet mitt. Hvis jeg prøver å tenke at "nei, nå skal jeg KUN fokusere på én ting" da er det som noe av meg mangler. Og jeg liker tydeligvis ikke å få ting enkelt. Og innerst inne liker jeg nok å ha mange baller i luften. Men så er det, det store økonomiske spørsmålet. Fordi en ting er sikkert; du må ha penger for å nå dit du vil enten du klarer å innse det faktum eller ikke. Det er sånn verden fungerer. Jeg har forelsket meg i idéen om å ta personlig trener utdanning i Florida. Og jeg har forelsket meg i idéen om å kunne spille inn min egen musikk. Også elsker jeg å dele. Og skrive. Og jeg skal gjøre alt <3 Men i mitt eget tempo og etter eget ønske. Jeg vet at folk flest rister på hodet men jeg fortsetter på min egen lange vei og den skal bli så fin. Den er så fin. I midten av alt av stress hviler jeg meg på at jeg er 23 år. Og singel. Og ikke på noen som helst måte har noen forpliktelser som gjør at jeg låser meg til hverken det ene eller det andre. Jeg kan hvis jeg vil bestemme meg for å bli lærer imorgen hvis jeg ønsker det. Ta en helt ny retning. Ikke at det faktisk kommer til å skje. Men dere skjønner tegninga. Og uansett om du er 19, 23, 30, 45 så er det ditt liv og du kan velge å ta fatt i det og jobbe mot det du ønsker. Klisjé much??? —-I know I´m not the first to bring up this subject and that I´m not gonna be the last to either. But I just have to get some things off my chest. For me and also for you guys that might be stuck with the same overwhelming emotions. Because I´m in a bit of a struggle right now. There´s plenty of thoughts spinning around my head 24/7. I feel a pressure I promised myself I wouldn´t let get the best of me. You know when you get the question about what you work with at the moment, or even scarier your future. I´m a girl with plenty of goals and wishes in life. I love to sing, workout and I love my job right now at a preschool. But then there´s the time to get all you wanna do in your life. And balacing it all with everything else. Jeez.. I know in my heart i´ll make it, but I know I have to have a mindset like few people to get there. And it´s gonna take A LOT from me. The easiest thing would be to choose one thing of course, but I´m not a person that likes to get things easy. And to chose ONE thing is out of the picture because all of the things I´ve metioned is things that makes me whole. And I got to have them in my life. All of them. Deep down inside I think I like to have a lot going on at the same time. But then there´s also the financial part. The fact is you gotta have money to get to were you wanna go. That´s how life works kind of. I´ve fallen in love with the idea of taking a personal trainer course in Florida. And i´ve fallen in love with the idea of actually recording my music and putting it out there for real. And I looove to share. And write. And I´m gonna do it all <3 I´m gonna do it in my own speed and after my own demands. I know most people must thing i´m crazy, and I know that the road is gonna be so, so long. But it´s gonna be my own long way and it´s gonna be beautiful. It is beautiful. In the middle of all of this I stress down when I´m thinking about the fact that I´m only 23. And single. And in no way commited to anything that could stop me from doing what I want most in life. I could decide to be a teacher tomorrow if I want to. Switch the path completely. Not that it´s actually gonna happen, but I can if I want to. You get the point by now. And no matter if you´re 19, 23, 30, 45: it´s your life and you can grab it by the horns and create the most amazing things. Cliché, I know.848 PM: I’m in Sweden and just enjoying the fact that it’s Saturday and plenty of good shows to watch on TV! Also did my lashes today, i’ll show you tomorrow.

2019-01-26 07:12 tan look

LANCOME "LONG TIME NO SHINE" Jeg tenkte at jeg skulle titte innom her for å tipse dere om et par produkter jeg kjøpte for en liten stund siden. De har lett havnet blant mine favoritter den siste tiden for å holde på den solbrune looken selv i Januar måned. Produktet ovenfor er et setting pudder fra Lancome med helt sykt mye pigment i seg. Det vil si at du trenger jo super lite hver gang du påfører det. Digg! Det finnes et lys og et mørkt pudder. Skulle i teorien egentlig gått for det lyse, men jeg liker litt farge så når de prøvde det på meg endte jeg opp med det. - - -I thought I would stop by to share two products I use to keep that tan look in these winter months that´s become my favorites. This first one is a setting powder from Lancome with A LOT of pigments in it. That means you´ll have that box for months and months. I love it!! There´s one light and one dark powder of this product. If I was to follow the books I guess I should´ve chosen the light one, but I like some color in my face so when they tested the dark one on my face I went for it! ST. TROPEZ BRONZING SPRAY Jeg byttet fra moussen til denne og jeg syns det er sååå mye bedre å påføre. Det jeg elsker med St Tropez sine produkter er at de har en olivenfarge istedenfor en oransj som veldig mange selvbruninger har. Derfor ser det ut som du kommer rett fra Miami når du får på denne herligheten. Har fremdeles veldig lyst til å prøve flere av produktene deres. Er avhengig av å ha glød/være litt tan. Og spørsmålet til alle som skal prøve en ny selvbruning - Etterlater den deg med skjolder? Dette er ikke et sånt produkt i det hele tatt. Det er super safe å bruke for alle som ikke har prøvd før. Med denne sprayen ser du fargen med en gang, og det er umulig å gjøre det gærent. Nok sagt.---I switched from the mousse of this bronzer to the spray, and it´s sooo much better to apply. What I love about the St Tropez products is that they have an olive tone in it, instead of orange, which most bronzers has. That´s why this product will actually make it look like you came straight from Miami. I still wanna try on more of their products since I love a tan/glow all year around. And the biggest question for all trying a new bronzer - does it discolor? It´s not one of those products AT ALL. It´s safe for beginners to use cause you see the tan in minutes. You can´t fuck up on this spray tan. Enough said.810 AM: About to head out the door and deliever my dog at my dad´s and then drive to Sweden. Wishing you all the best weekend wherever you are. Be good!

2019-01-25 16:58 Lamp hunting!!

For en times tid siden kom jeg hjem fra siste arbeidsdag denne uka. På vei hjem mens jeg sto i kø kjente jeg hele kroppen min fylle seg opp med helgefølelsen. Den er noe eget! På skjermen foran meg er NHL og ved siden av meg på bordet er det rødvin og tente lys.. Hva hadde vel livet vært uten stearinlys? Jeg har gravd meg under pleddet og tenkte hvert øyeblikk å klikke meg inn på Sumo og sjekke om de har lagt ut en ny episode av Criminal minds. Akkurat det jeg trenger nå. Å gjøre ingenting. Idag har faktisk ikke vært sånn sykt bra psykisk, men jeg blir så glad hver eneste gang jeg alltid finner en måte gjennom alle følelser og tanker. Så jeg velger å bruke ordet "seier" over denne dagen. Heia meg og heia deg. Om du føler at alt går til helvete og du ikke har noen å snakke med, så finnes jeg alltid her uansett om jeg ikke kjenner deg. Over til noe helt annet og forsåvidt overskriften på innlegget. Jeg er på lampejakt etter en gulvlampe til å ha ved siden av senga mi. Jeg har jo et nydelig mesterverk hengt ovenfor senga mi og derfor har jeg ikke lyst til å ha noe hengende i veien for bildet. Gir det mening i hodene deres i det hele tatt? UANSETT. Har jo som nevnt tidligere lyst til å ha det relativt "cleant" på soverommet mitt, men tanken på en litt spesiell lampe tenner meg mer og mer. Bare for å spicy opp litt uten å bli helt gæren. About an hour ago I got home from the last work day of this week. On my way home, while being stuck in traffic I felt my whole body filling up with that special weekend feeling. It´s for sure something else! In front me is NHL and to my left is a glass of red wine together with candles. What would life be without candles? Right? I´m cuddled up underneath my blanket and gonna check if a new episode of Criminal minds is out. That´s exactly what I need in life right now.. Today wasn´t a good day for me mentally, but I feel happy and proud everytime I fight trough these roller coasters of emotions and thoughts running trough my head. Soo, I chose the word "victory" to describe my day. Go me, go you. We got this <3 If you ever feel like life sucks and you have no one to talk to, I´m here. Even though I don´t know you. Over to an whole other subject. I´m lamp hunting at the moment as you can tell by the title.. For a floor lamp to have beside my bed. I do have this gorgeous piece of art above my bed but I really don´t want anything to hang in front of it. As I´ve mentioned earlier on the blog I´ve fallen in love with the idea of a "clean" looking bedroom. But the thought of an interesting and unique lamp is turning me more and more on. I think it would spice it up at least a tiny bit. HERE HERE HERE Thoughts? Hope you have the most wonderful Friday night/day, whatever it is and that you smile a lot.

2019-01-25 04:40 Disney one ice

God morgen FREDAG!Igår var jeg faktisk og så «Disney on Ice» da en venninne hadde fått gratis billetter. Og vi var der uten barn. Mest sannsynlig de eneste uten. Husker alltid det var en stor greie når man var mindre og ikke minst alle de lys dingsene man veivet rundt med! Haha. Det var veldig underholdene selv for oss på 23. Etter showet dro vi til Gamle Major for noen glass vin:-) Good morning FRIDAY!Last night I actually went to see «Disney one ice» with two friends of mine.. without kids! Probably the only without kids but a friend of mine randomly got free tickets. I always remember how big of a deal it was when we were younger. And not to mention all those expensive light effects you could buy. Haha. Very entertaining and spectacular even for someone on our age. After the show we went to a bar for some wine:-)

2019-01-24 05:51 cutest headbands

<3Har fått helt dilla på disse hårbøylene i velour som er å finne i flere forskjellige butikker. Den i beige er fra Bjørklund Accessories og den andre er fra Match. Må få tak i flere.. Eeeeelsk!! Been hooked on these headbands in velour lately. I´ve seen them in different stores. Have to get more.. Loooove:-)

2019-01-23 20:20 clothes to be obsessed about

Layers, comfy, sexy, warm.​Happy Wednesday..

2019-01-23 04:40 everday life breakfast

Good morning5 eggsSome milkSausages bitesCheeseHappy Wednesday, guys!!

2019-01-22 17:18 how to deal with people who suck.

Underveis i livet møter man på mennesker man ikke matcher med. Enten det er i familiesettinger, jobb eller annet. Og uansett hvor positiv innstilling man har til at det ikke kommer til å skje, så kommer det til å skje. Jeg har lært at det er en del av livet. Jeg har møtt på et par og det har gjort meg ganske så robust på det feltet. Før kunne jeg bry meg uuutrolig mye om noen jeg ikke likte kom med en uhyggelig kommentar, eller faktisk prøvde å spolere ting for meg. Men jeg kjenner ikke at jeg bærer like lenge på irrtasjonen over disse menneskene lenger. Selvfølgelig i situasjonen får man jo en følelsesmessig reaksjon på det, men så blir det liksom med det. Og det er mest sannsynlig fordi jeg har opplevd det en god del. Det er noe jeg setter stor pris på. At det skal mye til å pille meg på nesen. Sier man det? En veldig god måte å takle dette på er å gå vekk fra situasjonen/ikke gi den noe mer på en måte. La det skli forbi. Klart man skal stå opp for seg selv, men prøv å gjøre det på en ryddig måte uansett hvor smålig andre kan være.... Jeg vet godt hvordan det er. Og om det kanskje ikke stopper andres utbrudd vil det gi deg mer ro i sjela. Og det er det viktigste. Etterhvert har jeg slått meg til ro med at de som ikke liker meg bare får å holde på og styre i sitt eget selskap. Dype tanker på en tirsdag.. Håper de kom til nytte for noen der ute.During this life you´ll meet people you simply don´t match with along the way. It can be in family relations, at work or other places. And no matter how positive you are about everyone, it´s just gonna happen even if you want it to or not. I´ve met a couple along the way and it made my skin on my nose even thicker. Before I did some experiences I could care waaay to much about the comments from certain people or even worse when they tried to fuck up things for me. But today I don´t feel as much of that irritation. Of course while being in the situation makes me have a reaction to it and it brings different not so cool emotions in me, but that´s human. But once i´m out of the situation it´s like it doesn´t even matter and it doesn´t take up my mind space. And that´s probably because I´ve had my fair share of those people in my life. A very clever way to deal with people like that, is to just walk away from the situation and not give it more attention. Just let it roll by kind of. Of course you are free to stand up for yourself and speak your mind, but people who´s on a low level can´t be discussed with. And even though it might not stop other people´s needs to be mean, it will give you peace in your soul. I decided with myself to let the people who doesn´t like me just obsess over things I do without me having to give it a single thought.Well, deep thoughts on a Tuesday. I hope that it might be helpful for someone to read these words. <3

2019-01-22 05:34 books I crave atm

HERE / HERE /HERE HERE / HERE HERE

2019-01-21 20:08 listening to van morrison + wine

For en perfekt utmattende typisk mandag. Ligger for øyeblikket på sofaen min og har egentlig skikkelig lyst til å krype under dyna med siste episode av big little lies. DUDE, hva skjer med det.... Jeg er jo helt lost i det universet nå, blir vanskelig å leve uten til neste sesong. Uansett. Koste meg gløgg ista etter jeg kom hjem fra trening med bittelitt vin i glasset mens jeg lagde middag med tente lys og skikkelig stemningsmusikk på høytaler´n. Singellivet er undervurdert. Faktisk. Etter senvakten min møtte jeg Hedvig på Fresh og trente mage. Kjente det var deilig å starte med det til en forandring. Resten av uka skal jeg trene, synge, blogge, få besøk av en venninne og spise middag hos pappa :-) Ellers står neste helg relativt ledig så langt og det kjenner jeg at hodet kan venne seg til. Håper at dere får en knall uke og at forrige innlegget inspirerte dere til å spare litt i 2019! Noen som har lastet ned eller har en lignende app? Blogges imorgen.What a perfect exhausting typical Monday. Atm I´m just laying on my couch and all I really want to do is just to get in bed with the last episode of big little lies. Last episode, what?? I´m all lost in that universe right now so don´t know how to deal with life without it until season 2. But, I´m waiting on my laundry to finish before bed´s a reality. Anyways. Had the time of life when I got home from work and the gym with a little something something in my glass while making dinner, surrounded by candles and feel good music on my stereo. Single life is highly underrated. After work I met up with Hedvig at the gym and we had an ab workout. It was nice to start with abs for a change. The rest of the week I´m gonna work out, sing, blog and meet up with friends and of course have my weekly dinner at my dad´s :-) Next weekend´s looking pretty open and that sounds good in my ears. Anyways, hope your week has had an amazeballs start to it and that you got inspired to save some cash in 2019 after the last blog post. Anyone else has a similar app? I´ll check in with you tomorrow!

2019-01-21 06:19 tips for saving!

Hei alle fininger. Det er ny uke og det er dags for nye muligheter. Jeg har aldri vært en person som har vært særlig flink til å sette av penger til ting eller reiser. Men det ønsker jeg å gjøre en forandring på! For det meste kaster jeg bort penger på hundre kaffekopper i uka, og når jeg sjekker nettbanken på hvor kortet blir trekt mest står det "7/11" eller "Deli de luca" - jeg vil ikke være det mennesket lenger liksom. Også har jeg en drøm om og komme meg over dammen for å besøke Nashville once and for all!! Altså. Dere aner ikke engang hvor mye jeg lengter dit. Hvor mye hjertet mitt lengter etter litt Tennessee solnedganger og soloppganger. SÅ jeg bestemte meg for å laste ned "Dreams" appen etter å ha blitt anbefalt den på instagram. Her legger du inn drømmen din med et fint inspirerende bilde om du vil, samt beløpet du ønsker å spare med en dato du skal ha klart å spare summen til! GØY!Hey guys!! It´s time to get ready for this new week. New week, new opportunites. I´ve never been any good at putting aside money for things I want or for travelling. But I really wanna change in that area! For the most I throw away money on hundreds of coffee cups a week (coffee is expensive over here, just like everything else, blah), and when I check my bank account it says my card has been used mostly at 7/11 or Deli de luca. - I just don´t wanna be that person anymore. And for as long as I can remember, I´ve been dreaming about getting my ass to Nashville. You don´t even have any idea how bad I wanna go. How bad my heart longs for som Tennessee sunsets and sunrises. SO, I decided to download this app called, wait for it, "dreams". I saw it somewhere on instagram and I just came to think about it on Friday. What you do is you put in your dream to go with an inspiring picture if you want to and the amount of money you´re gonna save to go with the date you wanna have saved the amount. FUN!

2019-01-20 08:42 sunday morning + big little lies

Plans this Sunday: None.God morgen fine :-) Våknet klokka 830 idag etter at jeg sovne rundt 2030-21 tiden igår kveld.. Sovnet fra alt. Middag, kveldstur og en avtale så det var kjipt! Men men. Sånt skjer noen ganger og jeg kan virkelig ikke huske sist det skjedde med meg... Lite søvn natt til lørdag har vel skylda. Når man tror man har duracell energi men virkeligheten slår inn. Resten av dagen går vel til Big little lies maraton, endelig. Har hatt lyst til å se serien etter at jeg var i Monterey i mars og april ifjor. Og for dere som har sett serien: utsiktene er like fine som de ser ut på serien..Good morning! Woke up around 830 am after falling asleep around 9 pm last night.. Fell asleep from everything. Dinner, night walk and a date, so that sucks! Oh well.. Sometimes that happens too. I can´t remember doing that before.. Lack of sleep friday night has the blame. When you think you´ve got duracell energy but reality kicks in. The rest of the day i´m gonna have a big little lies marathon, finally. Been wanting to watch it ever since I went to Monterey in March and in April last year. And for all of you that has seen it/is watching it: the views are just gorgeous in real life as in the series..Breathtaking..

2019-01-19 10:16 authenticity - kunsten å ikke bry seg

God lørdag!!Fra jeg startet blogg i en alder av omtrent 17? 18? uansett. Har jeg alltid likt å dele ting. Gode som dårlige. Mest positive ting fordi det er sånn jeg ønsker å leve og den personen jeg er. Det skal en del til for å bryte ned den delen av meg. Men det har jo klart vært dårlige dager man gjerne ville vært foruten også. Men så er det jo ikke slik livet egentlig fungerer. Uten motstand er vi ikke solide nok til å takle livet. Jeg leste i mental trening boka til Erik Bertrand Larsen at når han var i en jævlig situasjon kjente han på en takknemlighet for å faktisk kunne kjenne på alle disse følelsene. Og det er noe med det. Akkurat det gjorde inntrykk på meg og er noe jeg har i bakhodet ganske ofte. Back to the point! Jeg har fått mange "rising eyebrows" over alt jeg har delt og hvordan jeg har eksponert meg selv når jeg har vært i relativt sårbare situasjoner. Grunnen til at jeg liker å dele ting som skjer, er at jeg vet at det alltid sitter noen der ute som har gått igjennom eller går igjennom de samme tingene jeg blogger om. Og akkurat det har hjulpet meg så utrolig mye. Når andre mennesker er åpne om ting i livet (spesielt nedturer) så føler man seg plutselig ikke så alene lenger. Jeg aner ikke hvor mange jeg følger på sosiale medier som har delt åpenhjertig om det å miste når de har vært gravide f.eks. og jeg er evig takknemlig for at noen fjernet store deler av den vonde ensomme følelsen jeg følte da jeg satt på Bærum og fant ut at jeg ikke skulle bli mamma allikevel. Så jeg skal fortsette å dele, ikke for oppmerksomhetens skyld, men for å vise at du ikke er alene og hjelpe andre med å se lyspunkter i vanskelige perioder. Så si hva du vil om hvordan jeg velger å uttrykke meg og dele ting jeg har på hjertet, men det kommer ikke til å stoppe meg fra å fortsette å gjøre det. Avslutningsvis vil jeg påpeke at det er sunt å gi litt F. Eller for min egen del gi ganske mye F om hva andre måtte mene om ditt og datt. Klart det er ting jeg kanskje ikke hadde postet idag som jeg gjorde da jeg var 17, men så var det jo det jeg følte akkurat når jeg var på det punktet i livet og det respekterer jeg jo. Selvom jeg har flere kritikere gjennom åra er det en ting jeg aldri skal få stempel som i dette livet er det å være en fuckings people pleaser..

2019-01-18 21:50 fave combo

Kjøpte denne kåpen og disse skoene på Zara for en liten stund tilbake! Tror kåpen kostet sånn 349 typ, elsker når de har salg på jakke/kåper som egentlig har kostet litt tidligere. På Sandvika har jeg sett det flere ganger og de pleier å stå plassert ganske nære inngangen for de av dere som bor i området :-)

2019-01-18 15:30 positive energy

God fredag❣ Har hatt mensensmerter og ligget i senga siden onsdag.. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med de greiene der. Har slitt så lenge jeg kan huske. Anyways! Jeg er tilbake og tenkte å dele noen tips med dere for å holde energien gjennom vinter´n!Som jeg har nevnt ved hundre anledninger lengter jeg så sykt til våren. Til nye hvite joggesko, army jakke og kanskje bare en t-shirt under der igjen. Men let´s face it. Vi er stuck med vinter´n en god stund til... 1. TRENING - Selvom det kan være masete og komme seg opp og ut hjelper god planlegging som pakking av treningsbagen i dagen for veien, samt mentalt forbrede seg på at du SKAL over den dørstokkmila. 20 min, 30, 50 eller én time. Alt som fyller deg med endorfiner er verdt minuttene øktene dine tar. Det er min definisjon av å investere i seg selv. 2. FINNE RO/MYK START PÅ DAGEN - Ellers er jeg en stor fan av meditasjon og morgen yoga i senga (mer som uttøyingsøvelser men på youtube heter det yoga og yoga er mer fanzy så yoga it is.) Meditasjon får alle tankene mine om ikke helt, men ihvertfall ganske mye mer samlet. En av mine største utfordringer, som har vært det siden jeg kan huske er overtenking og at jeg helst skal gjøre alt på samme tid. Ikke sunt i det hele tatt. Men meditasjon tvinger meg til å roe ned i 10 minutter +/-. Yoga, kremt. Er også en sjukt bra måte å vekke kroppen på og få i gang blodsirkulasjonen før du tar veien til kaffetrakteren.3. TENNE LYS/KVELDSKOS, RO - Denne er like viktig før jobb som etter egentlig for meg. Noe av det første jeg gjør etter jeg har stått opp er å tenne lys. Det er noe av sjarmen med at det er mørkt ute på denne årstiden, og tenne lys kan sette en helt annen stemning enn uten. Når sommer´n kommer og er varm og plagsom (haha) savner vi å kunne krype under et ullteppe med noe varmt eller romtemperert forsåvidt i glasset. 4. VÆR SPONTAN - Denne skal jeg ærlig innrømme at jeg suger på selv, men jeg har innsett at jeg må bli bedre på å bli spontan. Ha enda flere kvelder med venner og familie. Turer til byen, kino, konserter etc.5. LEGG PLANER - Kanskje planlegge en tur, eller flere for sommerferien. Trenger ikke være en tur til Thailand men en roadtrip med noen du er glad i et sted som har noe fint å se på.6. LAG ET VISIONBOARD - Trenger å lage meg et nytt, får bli i en vlogg:-) For de av dere som ikke aner hva dette er; you´re missing out. Visionboard = Powerful.

2019-01-16 05:53 bedroom art

​​Fikk en helt magisk julegave av storebroren min. Nemlig dette mesterverket som har tatt plass over senga mi <3 I hodet mitt har jeg alltid sett for meg at jeg vil ha et enkelt soverom. Har liksom ikke lyst til at det skal være så mye "greier" over alt akkurat på soverommet. Men dette bilde gjør hele rommet komplett. Med en gang jeg fikk det opp på veggen ble det plutselig en helt annen dybde i hele rommet. Shit, jeg digger det.​Syd Barrett malt av min bror Martin Fjugstad

2019-01-15 04:52 Tuesday

Da har det blitt tirsdag folkens:-) Idag har jeg tidligvakt og starter 730 på jobb. Etter jobb blir det trening før jeg drar hjem og henter lille gull for å klippe klør. Klipper klørne hans på Must på Slependen hvor de gjør det gratis!! Det er helt supert for min del. Før betalte jeg dyre dommer for å få de klippet. Også vokser de så himla for også. Et lite tips til dere med firbeinte. Igår kjørte jeg forresten intervaller på mølla. Jeg løp 30 x 30 sekunder. 30 på og 30 av. Har alltid litt stigning på mølla når jeg løper for at det ikke skal bli for flatt. Lett å få vondt i beina da.. Ihvertfall så, så intervallene slik ut:Oppvarming 10 minutter ish. 13,5 i hastighet x 4 (altså 4 runder) 15 i hastighet x 4 16 i hastighet x 2Elsker intervaller fordi de virkelig får meg til å svette samtidig som det er sjukt effektivt. Også runners high of course;-)

2019-01-14 19:19 Apartment details

Sakte men sikkert har jeg kommet meg i plass i leiligheten min. Når ble jeg plutselig usikker på hva slags stil som skulle være min stil. Syns det har vært veldig fint og ta litt og litt. Jeg syns det er så fint når en liten ting plutselig gir en heeeelt annen romfølelse.

2019-01-13 17:11 What's up this week?

MANDAG: Skal jeg på jobb. Starter dagen med meditasjon + yoga i 20 minutter. Rett etter jobb skal jeg på Fresh for å løpe intervaller. Senere får jeg besøk av verdens fineste Caroline som jeg ikke har sett på altfor, altfor lenge. TIRSDAG:Skal jeg på jobb. Starter dagen med meditasjon + yoga i 20 minutter. Starter denne dagen med en økt før jobb. Deilig å få det unnagjort og helt ypperlig at treningssenteret mitt er rett ved jobben min.ONSDAG:Skal jeg på jobb. Starter dagen med meditasjon + yoga i 20 minutter. Treningsfriiii:-) Etter jobb drar jeg til pappa for å spise middag. En greie vi prøver å få til én gang i uka etter at jeg flyttet. Elsker å få inn tid til familie og venner i ukedagene. Kjenner meg så takknemlig som har så mye bra mennesker rundt meg​ med fin energi <3 TORSDAG:Skal jeg på jobb. Starter dagen med meditasjon + yoga i 20 minutter. Morgenøkt på Fresh. På kvelden har jeg sangtime i Asker. Min siste dette semesteret da jeg ønsker å spare litt penger til diverse. Men gleder meg til å fortsette snart igjen med han jeg har som sanglærer nå. Han er veldig dyktig som jeg har nevnt tidligere. Etter timen skal jeg hjem til tv´n og get ligaen.FREDAG:Skal jeg på jobb. Starter dagen med meditasjon + yoga i 20 minutter. Trene etter jobb. Og senere skal jeg en tur på byen. Faktisk. Hm! Er aldri på byen omtrent. Skal ut med en fantastisk person jeg møtte på CMA songwriters session noen mnd tilbake. ​Det ser jeg veldig frem til.LØRDAG:Starter dagen med meditasjon + yoga i 20 minutter. Ikke være hangover. Uansett formen skal jeg uansett vaske leiligheten som jeg pleier på lørdager. Gå en tur hvis det er deilig vær. Kanskje være sosial :-) We´ll see. SØNDAG:Sleep in. Se på Macgyver. Spise en god frokost. Kanskje pannekaker? Meditasjon + yoga. Og ikke ha noen planer resten av dagen. That´s a Sunday to me.How we really feel about Monday.

2019-01-13 16:06 Sunday stroll

God søndag <3Idag har vært en magisk søndag. Vi koste oss hjemme med frokost og Melrose place før vi spaserte én times tur. Gikk opp til pappa på kolsås i det fine solskinnsværet. Følte meg skikkelig nordmann når jeg gikk søndagstur med bodum kruset i vogna og alt etter boka. Noen ganger sanker man voksenpoeng. Hos pappa fikk Even litt mat og enda mer oppmerksomhet. Han sjarmerer alle i senk. Stolt tante:-)My hometown <3Nå har jeg akkurat lagt inn laks i ovnen og tent lys i leilgheten. Trenger også en kopp svart kaffe før jeg setter meg ned og planlegger uken som kommer. Håper helgen deres har vært super. Vi blogges imorgen.

2019-01-12 22:33 First game

Har hatt en sykt fin lørdag med fine mennesker. Even oppførte seg eksemplarisk på sin aller første hockey kamp! Skal på kamp igjen i februar med gullet, noe jeg lengter til. Nå ligger jeg i senga og ser «Hver gang vi møtes» men jeg kjenner at øynene snart lukker seg. Håper lørdagen deres var fin <3 vi blogges imorgen fine dere.

2019-01-12 08:47 my saving goals..

- Travels, lake house, camera -

2019-01-11 06:11 de beste seriene!

God morgen <3 Endelig er fredagen kommet. Deler noen serietips til deg som blir hjemme på sofaen denne helgen!- Criminal minds- Melrose Place (Orginal serien)- Client list (Netflix)- Making a murderer del 1 og 2 (Netflix)- The ranch <333 (Netflix)- The affair (Netflix)- Mindhunter (Netflix)- Shooter (Netflix)- Springflo Sesong 2 (NRK nett tv)- Unge lovende, alle sesonger (NRK nett tv)- Playmakers (TV4 nett tv)- Wahlgrens värld- MacGyverHva er din favoritt serie?

2019-01-10 20:13 vocal lessons

Hei!Idag er det rukket å bli torsdag allerede. Min favorittdag! Torsdag = sangtime + nesten helg. Idag hadde jeg en ny sanglærer og han var veldig dyktig og en energisk person. Kjente virkelig at jeg trengte det etter motivasjonen går så jævlig i bølgedaler. Men I ain´t giving up. Ellers har jeg nå hatt tre tidligvakter på rad og imorgen står senvakt for tur. Får besøk av en som skal se på vifta på kjøkkenet 715 tiden imorgen tidlig så håper at det endelig går i orden. Verste jeg vet er matlukt som blir liggende. UDIGG. Har egentlig fortalt lite om uka mi men den har vært veldig rolig og det kjente jeg at jeg trengte nå. Har sett en film, jobbet, trent litt, kost meg i mitt eget og med annet godt selskap <3 Igår kom Nora på besøk og vi spiste sushi med begge hendene mens vi slukte "bloggerne" og "you", bare for å gjenta meg selv; ALLE SOM IKKE HAR SETT SISTNEVNTE MÅ SE DEN. Altså, typ. Dør for den serien. Utrolig bra. Ellers blir det barnepass og hockey match i helgen. Ser frem til det!Be good, så blogges vi igjen imorgen allerede.

2019-01-10 16:05 game ready

2019-01-10 04:56 Fave breakfast ..

☕️EGGRØRE, GRØNNSAKER MED SURSØT CHILISAUS. HIMMELEN <3

2019-01-09 05:00 spring talk!

Tenker for tiden mye på våren. Jeg gleder meg til de små tingene. Livet føles så fint liksom. Lysere tider. Slippe å komme hjem fra jobb og føle at det snart er tid for å legge seg fordi det er bekmørkt utenfor vindu. Lange turer med gullet mitt. Mindre klær. Ah, this is everything. Når man bare kan slenge på seg vårjakke og noen freshe nikes. DIGG! Åpent vindu på soverommet mitt og våkne til fuglesang. Finnes det noe mer nydelig? Think not. Flere vinkvelder med venner etc. Har en tendens til å tenke at alt er så mye mer tiltak denne tiden av året. Man blir liksom lettere til sinns og mer "spontan" i hverdagen når det er vår. Spring fling. Neste år!! Kunne dra på byen igjen uten å kjenne at det bare er mas. BLOGG. Alt er så sjukt mye lettere når det er lys til å ta bilder og vlogge.Spring cleaning. Jeg gleder meg enormt. Ha på en god spilleliste mens alle vinduer står oppe, og ajax luktes i alle rom. Skjønt.HER / HER HER HER / HER HER HER / HER HER HER /HER

2019-01-08 15:43 det er rart

Bilder fra Pebble Beach, CaliDet er rart å tenke på at det er bare noen mnd unna at jeg skulle vært mamma. Til min egen lille Alba. Det er rart å tenke på at livet bare går videre. Men uansett hvor sykt det er å si det, så syns jeg det er noe fint i det med at livet bare går videre uansett hva som skjer. Vi kommer til å smile igjen, vi kommer til å le igjen, vi kommer til å vinne igjen, vi kommer til å gråte igjen, vi kommer til å tape kamper vi aldri trodde vi skulle komme oss etter, men på en eller annen måte er vi her tross tapte kamper vi har lagt bak oss. Herregud så fint. Og vil dere vite hva det fineste med det hele er? At vi blir bare sterkere og sterkere for hver eneste kamp.

2019-01-07 19:57 lazy start of the new week ....

Gud, jeg har kjent på et sånt stress og en klump i halsen den siste tiden og det er så annoying. For å si det mildt. Jeg kjenner at alle krav jeg setter til meg selv på flere områder gjør at jeg heller blir mindre effektiv. Så idag har jeg tatt en skikkelig lugn mandag. Da jeg kom hjem fra jobb tente jeg lys i hele leiligheten og satte på Birdbox på Netflix. Selvom jeg er overbevist om at det var grunnet trailer´n til den filmen som forårsket mitt ville mareritt i natt måtte jeg se den. Og ja, jeg er en av de menneskene som har sett alle episodene av "Psychic detectives" og "Disappeared" på Investigation Discovery... Skyter meg selv litt i leggen men jeg klarer ikke la vær.Akkurat nå tenker jeg på hvor smud det hadde vært med en type som kanskje jobbet til nå ish som kunne tatt med ben & jerry´s hjem etter at jeg har kost meg på sofaen 2 timer med film helt i eget selskap. Men dere vet hva de sier: you can´t have your fucking cake and it eat too.

2019-01-07 07:24 My first storytime

Blogger for øyeblikket fra senga med kaffekoppen i hånda da jeg har senvakt idag! Myk start på uka.. eller, hadde et relativt heftig mareritt i natt og det ga seg liksom ikke. Drømte at jeg var fanget og det var heeelt for jævlig. Må si jeg setter ekstremt stor pris på friheten min etter en sånn drøm. Shit. Tenkte å dele en liten storytime med dere fra da jeg var i California i mars:-) Tenkte å kjøre vloggene fremover på engelsk. Just because.

2019-01-06 15:17 Sorry guys + ny cover

Hei alle sammen!Jeg måtte til slutt kaste inn håndkle i kampen mot iMovie og magevideoen min. Fy faen så frustrerende.. Men jeg har hatt 5 økter denne uka og jeg kjenner meg fornøyd. Veldig fornøyd og støl. For øyeblikket sitter jeg å hører på Colter Wall. Helt magisk. Har også fått litt hjelp av pappa til å henge opp bilder og tv´n min idag, veldig happy akkurat nå. Ellers har jeg ordna en ny cover :-) Det funket jo selvfølgelig å ordne i iMovie. Skjønner ikke helt greia der... Men kanskje jeg lærer mer etterhvert. Ordner seg! Håper dere liker min versjon av "Desperado".

2019-01-06 10:44 My weekly cleaning routine: vlog

2019-01-05 21:18 dumb shit

Så da har man sittet i én times tid og redigert ferdig en vlog som imovie ikke lar meg dele. Sånn kan det gå. Litt motstand må man jo ha. Kanskje jeg har bedre lykke imorgen :-) Legger begge øktene i samme vlog. Ellers er jeg så sjukt støl i rumpe og mage, og det er helt magisk. Elsker trening.​- ​golden hour -Nå skal jeg lufte bebbisen før jeg tar kvelden med serien "You" på netflix. Jeg er helt blown away. Du vet når noen serier bare holder deg interessert og opptar tankene dine selv når du ikke ser på. Wow. Anbefales på det sterkeste!

2019-01-05 12:17 Saturday ...

For meg er ikke en perfekt lørdag fullt opplegg som kaffe dates og titting i butikker, for så å dra ut på kvelden.En perfekt lørdag i mine øyne er når jeg kan våkne når jeg vil, ta dagen som den kommer og få gjort noe produktivt for så og sette meg med en god serie. Shit, jeg har ikke bikka 30 en gang. Har vel en gammel sjel.Håper dere har en sjukt bra lørdag.

2019-01-04 20:52 Week of workouts: Friday

Tjena:-)Sitter for øyeblikket i morgenkåpe med et vinglass foran meg mens jeg har satt i gang fredagsspillelisten min på spotify. Kan man noen gang bli lei Kate Bush sin stemme? Trokke det. Jeg har akkurat redigert ferdig dagens økt til dere. Idag ble det trening etter jobb.. Syns alltid det er best å trene på morningen da jeg stort sett har alarmen på 5 uansett. "5 am club" <3 Ja, det er faktisk en greie. Om litt blir det senga. Det blir så utrolig magisk! Ellers går helgen kun til kos, trening og vasking av leilighet. Håper dere liker dagens vlog!

2019-01-04 04:27 - Favoritt bloggere/youtubers -

Morning <3Jeg er en person som alltid har hatt sansen for autentiske sjeler. Folk som virkelig bjudar på seg selv og ikke bryr seg om det andre mener om dem. Dette er den største grunnen til det er disse bloggene/youtube´s jeg klikker meg inn på hver dag:Sanne Alexandra Bianca Ingrosso Penny Parnevik Martine Lunde Caroline Berg Eriksen Funkygine Shay MitchellNikki Blacketter Ønsker dere en fin fredag!!

2019-01-03 21:15 Week of workouts: Thursday

God kveld <3 Akkurat nå er jeg på vei inn i dusjen før jeg har planer om å krype under dyna med en ny favis serie på Netflix. Dagen idag har vært en fin én! Startet med trening og dro en tur hjem til pappa for å nyte litt taco etter senvakt. Har jeg sagt at torsdag er favoritt dagen? Nærmer seg helg følelsen.Håper dere liker dagens treningsvlog!

2019-01-03 04:27 Broken Halos cover

God morgen <3

2019-01-02 18:45 Week of workouts: Wednesday

Heiiii! Første week of workouts er klar. Håper dere liker den. Enjoy!

2019-01-02 04:25 Tips for å hente seg inn igjen

God morgen fine lesere.Noen ganger i livet møter man på tyngre perioder. Da er det fint å ha en liste med ting for en selv som vil gjøre at én føler seg bedre :-) Jeg vet hvor lett det er å bare bli sittende når man har kjipe tanker og egentlig bare blir ganske tiltaksløs.- Sett av en dag bare til selvpleie. F.eks. start dagen med en lang og varm dusj eller et bad (min største drøm i livet er å ha et badekar), smør deg inn i body lotion og sleng på morgenkåpa mens du går tilbake til senga med en kopp kaffe mens du kanskje ser på youtube, eller en bra serie.- Mediter i 5 minutter, det hjelper ekstremt for meg selv om jeg vet at det kan være tiltak. Veldig lurt om du f.eks. sliter med angst eller stress.- Tren, om du ikke orker å trene hardt i én time kan jeg garantere at en effektiv på 20 minutter og bare at du har kommet deg i treningstøyet vil gjøre mye med psyken din. Her finner du en effektiv quick workout!- Vær kreativ (tegn, syng, skriv etc.)- Se på gamle bilder (reiser, andre minner) det kan fylle kroppen og hodet med mange gode følelser.- Sett deg mål.- Planlegg noe (lite eller stort) å se frem til!!- Tenk på ting du har fått til som har gjort deg stolt av deg selv.- Spill god musikk.- Tenn lys! Uansett om det er før jobb eller midt på lyse dagen. Det gjør noe med sinnet.- Gjør en forandring (på deg selv, i hjemmet ditt, kanskje bestem deg for at idag er dagen du skal slutte med en uvane)- Lag et dreamboard og bli inspirert av sider som pinterest . Lifeeee :-)- Les en selvhjelpsbok eller se på Tedtalks (Life coaches jeg elsker; Gabby Bernstein og Lewis Howes) verdt å sjekke ut!- Gå en tur og hør på podcasts.. Mine favoritt podcaster: Whine down with Jana Kramer Har du sagt A får du säga B Två systrar en podd Pillowtalk med Peg & Penny Off the vine with Kaitlyn BristoweThe school of greatness with Lewis Howes Husk at dette er ting man kan gjøre på en vanlig hverdag ved å f.eks. sette på alarmen én time før du pleier eller rett og slett ta mot til deg å avlyse noen avtaler ellers på dagen fordi du trenger det. Det er viktig å legge samvittigheten bort noen ganger, og let´s face it: den du har en avtale med vil vel helst at du skal være tilstede når dere møtes og når man ikke har så mye og gå på, nei da er det greit å gi seg selv et lite pusterom. Og ikke minst viktig for å hente seg ordentlig inn igjen. For min egen del prøver jeg å alltid reflektere over dagen når jeg ligger i senga, tenke over hva jeg gjorde bra. Og det som kanskje ikke var så bra har som regel ikke noe å si imorgen om vi velger å kaste de tankene i søpla. En av de viktigste tingene i livet er å bygge opp evnen til å se fremover. Easier said than done, jeg vet. Men ja. Krever jo at man har levd og lært litt. Til slutt, husk at enten så går det bra eller så går det over! <3

2019-01-01 18:45 Week of workouts!!

Tjena!For øyeblikket sitter jeg i sofaen etter å ha ryddet bort julen her hjemme og satt på en vask med klær. Det blir serie titting resten av kvelden så får resten av arbeidsoppgavene her hjemme vente til morgendagen. Imorgen er første jobbdag av 2019 for min del og kjenner det blir deilig:-) Det blir jo også faktisk første treningsøkta i det nye året og i kjent stil starter jeg med rumpeøkt. Det beste jeg vet! Resten av uka skal jeg filme dagens økt. Det blir gøy! Håper så klart dere finner inspirasjon til deres egen trening og kanskje litt motivasjon for de av dere som trenger det. Dette blir bra!Flere enn meg som kjenner seg sugen på litt nytt i treningsgardroben? Trenger litt freshe, nye treningsklær. Much needed:-)HER / HER / HER HER / HER /HER HER / HER /HER

2019-01-01 15:32 Anbefaling

Hei!Endelig er 2019 kommet! Tenkte jeg skulle starte året med en liten anbefaling som kan redde deg som sliter med rødheter i ansiktet. For en liten stund tilbake merket jeg at jeg ble rød rundt munnen og det eneste jeg kan sammenligne at det så ut som var akne. Ekstremt kjipt selvfølgelig. Jeg har så og si aldri slitt med huden min, bortsett fra en kvise her og der av og til. Jeg googlet meg selvfølgelig ihjel, og endte opp med å finne et produkt for nettopp dette. Og jeg er evig takknemlig... Serien heter "La roche posay" og skal hjelpe med å dempe rødheten og forebygge inflammasjon. Som sagt i videoen kan den tørke ut huden, så jeg kombinerer den med cosmica facial oil.La roche-posay makeup removal gel

2018-12-31 16:31 best country songs this year

To a T - Ryan Hurd Carly Pearce - Closer to you Slow Burn - Kacey Musgraves Cheatin on u - Lacy Cavalier This Feeling - Kelsea Ballerini ft. Chainsmokers Burning Man - Dierks Bentley ft. Brothers Osborne Woman, Amen - Dierks Bentley That song we used to make love to - Carrie Underwood Ghosts on the stereo - Carrie Underwood Beautiful Crazy - Luke CombsShe got the best of me - Luke Combs Houston, we got a problem - Luke Combs Heart like a wheel - Eric Church Don´t know about you - Chris Lane Born to love you - LANCO Singles you up - Jordan Davis Butterflies - Kacey Musgaves High horse - Kacey Musgraves Space cowboy - Kacey MusgravesVelvet Elvis - Kacey Musgraves Got my name changed back - Pistol AnniesAll filled up - Jessie James Decker Pretty girl - Jessie James Decker Flip my hair - Jessie James Decker Tailgate - Raelynn Hands on you - Ashley Monroe "Country music isn't a guitar, it isn't a banjo, it isn't a melody, it isn't a lyric. It's a feeling." - Waylon Jennings... Thank you <3

2018-12-31 08:34 Dette her med kroppspress ...

Jeg slenger meg på som resten av bloggverden. Kanskje spesielt her i landet... For jeg kan ikke annet enn å bli provosert over at mennesker som trener og legger ut bilder av kropp er med på å skape kroppspress. Det blir like dumt som å si at en overvektig person ikke kan legge ut bilde i bikini fordi det er et usunt forbilde. Vi har alle den kroppen vi har/ønsker å ha. Når alt kommer til alt er det vi selv som velger hvordan vi ønsker å se ut. Og ikke minst vi selv som velger hvordan vi ønsker å eksponere oss selv på våre sosiale medier. Jeg fikk med meg som veldig mange andre debatten mellom Krissy og Ulrikke på bloggerne.. og jeg kan ikke annet enn å rive meg i håret. Heia Krissy.For meg så blir det litt mye når man skal vise til alle at man spiser godteri og ostepop 24/7 og legge ut bilde i bh og truse fordi du skal påpeke at du har en "normal" kropp. We got your point by now!

2018-12-30 13:31 Sunday walk

2018-12-30 10:20 wants

God morgen.Idag startet dagen relativt tidlig og det ble sent igår siden mormor har klart å brekke beinet sitt.. Så da får man prøvd seg som hjelpepleier også. Det ordner seg til slutt:-)Ellers tenkte jeg å dele noen deilige wants med dere på "morgenkvisten".. er så mye fint!! HER / HER / HER HER / HER / HER HER / HER / HER HER / HER / HER HER / HER / HER Håper dere nyter søndagen deres maks. Jeg vurderer å ta turen til Fredrikstad for en liten treningsøkt og senere blir det muligens besøk av familie her i Sarpsborg.

2018-12-29 17:09 bible and a .44 COVER

​/S

2018-12-29 13:13 - sminke -

God lørdag!!Jeg tenkte jeg skulle dele min daglige sminke. Egentlig den samme jeg sminken jeg bruker til hverdags og fest. Er ikke noe stor fan av masse øyesminke på meg selv. Here we go:Cosmica renewing face oil - Bruker denne på huden før jeg legger foundation for ekstra glød! Bruker denne også om natten for å tilføre ekstra fukt.Guerlain foundation - Kjøpte denne nettopp og er veldig fornøyd med gløden og det "photoshoppede" resultatet den gir!Inglot (Jennifer Lopez samarbeid) solpudder - Solpudder er et must for meg! Jeg liker en som er matt og har mye pigmenter i seg. Denne er perfekt. Du trenger ikke mye før du ser farge! Skal ikke byttes ut på en god stund.Isadora light up concealer - Bruker denne mer som en highlighter enn concealer og det funker den super bra til. Men skulle jeg hatt en concealer hadde jeg nok gått for en litt tykkere. Artdeco øyenbrynsblyant - Denne er gull! Må spisses ofte vel og merke. Carmex - <333 Altså. Leppene mine hadde ikke klart seg uten denne. Spesielt siden jeg er ute en del om dagen i jobben min og huden min fort blir tørr. ELSK :-)Victoria´s Secret lip gloss - En fin og enkel lip gloss som gir akkurat nok "glans" som jeg ønsker. /S

2018-12-28 23:59 Another Friday in life

Heiii :-)Idag er det helg! Sykt magisk. Har lagt to ganske ålreite arbeidsdager bak meg. Egentlig litt gira på å rulle i gang hverdagen igjen. For meg er liksom jula over 1 juledag, og starter med første dagen i måneden! Begynner å kjenne at jeg lengter etter lysere dager, joggesko (er forsåvidt på hele året, men dere skjønner tegninga). Det skal bli godt for sjela!! Kom forresten over noe i en podcast jeg følte jeg måtte dele. Vet ikke om noen flere hører på podcasten til Alexandra Bring og søsteren, men en av de fortalte om noe som hadde skjedd da de var ute å reiste nå nylig og det er kanskje noe det verste jeg har hørt og jeg blir så fortvila..... Det var da altså to jenter i tjueårene på samme fly som hadde prestert å gunne på med fullt designer antrekk og sette seg ned i to av førsteklasse setene, dokumentere dette for så å tusle nedover til økonomi. Det er hva som er galt med verden. At man er så opptatt av at andre skal få inntrykk av at man er noe man ikke er. Hvorfor? For hva? A load of bullshit. Håper dere lever fredagen fullt ut på byen eller i senga. God natt! /S

2018-12-27 18:28 Dagen idag, 27 desember

God kveld!Dagen idag har vært en veldig fin en! Startet dagen min relativt tidlig, noe jeg foretrekker; elsker å kjenne på å være produktiv og "nyte" en treningsøkt før alt annet skal foregå. Ble en aldri så liten rumpeøkt idag også. My fave...Har vært på jobb idag, og jobber også imorgen før det er helg. Gleder meg alltid like mye til helg, det er noe med den følelsen. For øyeblikket sitter jeg limt fast i sofaen hvor jeg har redigert videoen ovenfor til dere og har hatt i bakhodet at det snart er dags for et lite glass rødt to go with "client list" på Netflix. En serie som anbefales på det varmeste! Ellers er jeg oppslukt av "the affair", andre som har sett den? Tips tips!!/S

2018-12-27 16:52 <3 one of those perfect days <3

2018-12-26 18:47 the year of me

Såå.. Jeg skrev et langt innlegg igår men besluttet meg til å skrive et nytt om mine nyttårsforsetter. Og ja, jeg driter i om du syns dette med nyttårsforsetter er tåpelig. Jeg syns det er fin mental greie å tenke at "ok, nå er det blanke ark" men jeg tror man gjør lurt i å forbrede seg på oppoverbakker så godt man kan. For de kommer enten du vil eller ei. Det vil være øyeblikk hvor du vil/og kanskje kaster inn håndkle. Da må du finne metoder som funker for deg som gjør det enklere å reise deg opp igjen.Jeg vet mange tenker (inkludert meg selv veldig ofte, tenker at nå har jeg spolert det målet uansett så nå er det ikke noe vits å fortsette) men jooo :-) hang in there. Tenk så digg å være den som ikke ga seg. Og det for din egen del. For å gjøre deg stolt. Skål for å gjøre dette året til ditt år. Jeg skal:- Drite i de som driter i meg.- Rette fokus innover og ikke søke lykken i ting og mennesker rundt meg (dette kan jo suge på søndager f.eks;-)- Reise litt- Ta vare på huden min (trengs!!!)- Le sjukt mye- Se mer hockey - Sette av masse tid til kvalitetstid med venner og familie- Hverdagsglede (kino, drikke vin med godt selskap/alene, spa dager, trening, synge/skrive masse låter, vlogge (blir sjukt glad av å drive med det!), gå lange turer, oppdage ny musikk, dra på konserter ​Håper dette ga dere inspirasjon til å ta fatt på det nye året som ligger og venter rett rundt hjørnet på oss alle sammen. Også håper jeg dere har en super romjulstid! <3/S

2018-12-26 17:09 baby gym

<33333

2018-12-17 23:11 Still here

Hei alle fine!Tenk at jula er kommet. Svever av lykkerus i all den gode julestemningen rundt meg. Kan ikke beskrive med ord hvor høyt jeg verdsetter denne tiden av året.Siden sist innlegg har jeg flyttet ut og hverdagen går til jobb/sang/trening og leilighets greier. Men jeg klarer jo ikke alltid holde like godt følge med alt jeg skal ha gjort i løpet av 24 timer. Eller, jeg er flittig og gjør det jeg skal og vet jeg "burde" gjøre, men det resulterer i at jeg sover bort helgen når den først er her. Noe av det viktigste jeg har lært som jeg tar meg selv i flere ganger er at det er "ok" at ting ikke er akkurat sånn du ønsker de skal være. Det er noe vakkert i å bare slippe alt. Alt av forventninger til deg selv og bare være. Fordi oftere enn vi selv tror så trenger vi akkurat det! Å få lov til å bare være. Og det er lov å skru av telefonen og se en hel sesong av en serie. De som absolutt MÅ ha tak i deg de timene du er offline, vet hvor du bor eller så kan det vente. Vær snill med deg selv og unn deg litt fri i juleferien. Det skal jeg. Skal endelig få ordnet meg et nytt minnekort i morgen!! Back on track.

2018-10-02 04:59 Jeg trodde jeg visste

Jeg trodde jeg visste hva en sjelevenn var Jeg trodde jeg visste hva ekte kjærlighet var Vel, kanskje vi er forskjellige Men når jeg ser meg i speilet, ser jeg en persom som ikke vil ha ting for lett Og rotet vårt er langt fra perfekt Men jeg tror jeg har forelsket meg i det rotet vi har skapt Så kanskje vi fortjener at ting faller litt på plass Men jeg vil jo ikke ha noen ting for lett Jeg gjetter at livet lar oss få se etterhvert- Sunniva Fjugstad

2018-09-30 09:43 Jeg trodde vi hadde noe

Jeg trodde vi hadde noe.Første dagen jeg så deg, den aller første dagen din.Og mange dager etter det.Blikket ditt som låste seg i mitt, hver gang jeg gikk forbi gangen der du alltid sto.Trodde aldri jeg skulle se en dag hvor jeg ikke kunne ta opp telefonen og sende deg en melding;Men du gjorde det vanskelig den dagen du ikke valgte å stå i stormen sammen med oss..Nå forstår jeg endelig t skjortene med teksten "your loss".Du gjorde det lett den dagen du valgte henne over oss.- Sunniva Fjugstad

2018-09-30 08:06 sunday

denne stemmen <3

2018-09-28 05:50 Bible and a .44

Bilder fra San Jose, ca

2018-09-23 12:33 Lørdagsmorgen rumpeøkt

Hei og god søndag!Igår klokka 5.15 presis møtte jeg opp på treningssenteret og kjørte en times rumpeøkt. Gjorde mange forskjellige øvelser og filmet til dere. Skulle kjøre pappa til togstasjonen så derfor så grytidlig! Det var ikke en eneste sjel å se der. Føles litt godt det!Nå tror jeg det blir en rolig søndag på meg, med noe fint på tv´n og smågodt i skåla.

2018-09-21 06:16 John who?

2018-09-19 20:20 In tears

2018-09-19 20:03 Wednesday

Bilder fra våres i CaliforniaJeg elsker åpenhet. Nettopp fordi det gjør at vi hjelper hverandre gjennom vanskelige ting her i livet..

2018-09-15 08:40 making mistakes and being rejected

Dagens tittel på dette innlegget er noe jeg begynner å tenke jeg er blitt ekspert på. Og vet dere hva? Jeg ville ikke vært foruten. Jeg ville ikke vært foruten alle feil, all avvisninger. Eller la meg bruke andre ord. Jeg ville ikke vært foruten alle erfaringer og all kunnskap jeg har samlet de siste årene. Frem og tilbake, hit og dit. Lange dager hvor timene har gått sakte, effektive dager hvor døgnet ikke har hatt nok timer.Jeg har lært mye om meg selv, og det er vel det jeg setter aller mest pris på. Måten min til å håndtere situasjoner som har utviklet seg enormt. Muligheten til å bruke mine styrker og jobbe mitt beste med mine svakheter. Det sies at de ikke finnes en heis til suksess, én må ta trappene. Det kunne ikke vært mer riktig. Jeg hørte en låt for en stund tilbake som traff meg mitt i hjerterota. Fordi det har gått bra hver gang. Hver gang jeg har trodd jeg ikke skulle klare å reise meg igjen. Og da mener jeg det virkelig. Men takket være først og fremst de menneskene jeg har i livet mitt som kun har my best interest of heart, har jeg fått verdens beste dra hjelp gjennom gjørma. Og også erfaringene som har gjort meg forbredt til å takle en ny vanskelig situasjon på en ny og bedre måte for hver gang.When it rain it pours but you didn't even noticeIt ain't rainin' anymore, it's hard to breathe when all we know isThe struggle of staying above, the rising water lineWell the sky is finally open, the rain and wind stopped blowin'But you're stuck out in the same old storm againYou hold tight to your umbrella, darlin' I'm just tryin' to tell yaThat there's always been a rainbow hangin' over your headRainbow - Kacey MusgravesJeg er kanskje mye og gjør ting som andre ikke ville gjort. Og dette har flere påpekt at er så bak mål som overhodet mulig, men jeg kan si den dag i dag at jeg er glad i den jeg er og at jeg er glad for å være den jeg er. På godt og på vondt. <3

2018-09-12 04:20 nyc christmas

<3

2018-09-10 04:49 Saturday hike

2018-09-08 22:51 Glute workout

<3 The best feeling in the world <3

2018-09-08 16:33 It was a good day - San Jose, Ca

Detroit red wings sikkerhetsvakt, fin fyr<3En bedre dag i California! Nå skal jeg fikse litt hjemme før jeg drar på trening. Get them glutesssss.

2018-09-06 21:05 Thursday september 6th vlog

​God natt <3

2018-09-06 15:46 Thursday gym

Heei:-)Snart helg med mye fint som skjer! Det ser jeg utrolig frem til. Ingenting er bedre enn godt selskap om dagen. Jeg er så heldig. Har just presis spist middag, slengt bena på sofaen og sett første episode av Funkygine x Harm! Koser meg sånn og får meg en god latter av alle geniale kommentarer. Jeg blir så imponert over innsatsen til Vegard!! Gleder meg til å følge med videre.Planen for resten av kvelden er en treningsøkt med Hedvig:-) Det blir godt! Både sosialt og effektivt. Kan ikke klage på det! Idag er det armer som står på menyen, det er jo gøy.Det er forresten så sykt digg følelse å blogge igjen. Fordi jeg virkelig har lyst og ikke føler noe som helst press. It feels good! Nå skal jeg sette på kaffen i håp om å få vekke hodet litt. Håper dere får en super torsdagskveld så snakkes vi imorgen om ikke senere.. Ciao!!!

2018-09-05 18:01 Red, white and blue

Heiii:-)Da er det allerede rukket å bli onsdag.. Ukene går fort. Jeg kjenner jeg ser frem mot helg og kose meg venner og familie. På søndag er det dåp til verdens fineste gutt og jeg kunne ikke vært mer stolt. Føles ut som det var igår jeg fikk se han første gang. Han gir meg så mye glede! Nå skal jeg komme meg på gymmet, men først ta en power nap. Det trengs. Kunne ha sovnet på sekundet i det jeg kom inn døra ista. Men det føles bra. Tenkte å kjøre litt intervaller. Mye følelser i kroppen fremdeles som trenger å komme seg ut. Ellers ser jeg sykt frem til vinter og at hockeyen er i gang igjen. Fy søren assa. #LGRW !!!

2018-09-04 20:04 Tuesday September 4th vlog

​Enjoy <3

2018-09-03 19:24 millioner med tanker i døgnet

God mandags kveld!Jeg skal være ærlig og si at hver dag siden fredag den 24/8 har vært en berg og dalbane av følelser. Jeg vet enda ikke til tider hvor jeg skal gjøre av meg, hvordan jeg skal fortelle folk det som har skjedd. Det skumleste er at jeg har tenkt å la følelsene mine komme ut, uansett om det er jævlig kjipt å knekke sammen for hundrede gang på veldig kort tid. Ikke minst hvor jeg er når det skjer. Men jeg vet at healing prosessen vil bli lettere på denne måten, og dette skal jeg stå i.Jeg ringte sykehuset idag for å spørre om ultralydbildet av den lille snømannen min inni magen. (Første jeg tenkte på når jeg så på den skjermen), det var vanskeligere enn jeg hadde trodd, og nå angrer jeg på at jeg ikke spurte når den lå i mappen foran meg på sykehuset. Jeg måtte lukke instagram i noen dager fordi alle de jeg elsker å følge bare legger ut baby greier. Dette er mennesker jeg virkelig elsker å følge men akkurat etter dette kjentes greit med et lite avbrekk fra den kanten. Og hodet mitt takler ikke for mye på en gang (av sånne ting som det her) veldig bra. Det beste jeg kan gjøre for meg selv er å prøve å ta det mest mulig med ro. Ikke være så streng med meg selv, som at jeg må stå opp 0535 hver dag, mekke perfekt frokost hver dag, re opp senga hver dag. Akkurat nå kjennes det bra å ikke kjenne på det hverdagslige stresset. Verden går ikke under fordi jeg ikke vasker klær like ofte som før eller ikke rydder stua før jeg legger meg. Dette høres kanskje sjukt ut for mange, men dette har vært faktorer som har vært avgjørende for at jeg skal ha det bra i hverdagen. Men jeg har funnet ut at det som er best for meg nå er å senke skuldrene litt. Stå opp senere noen dager og heller måtte være litt effektiv i en halvtime før jeg drar på jobb. Jeg er fortsatt så God damn proud of myself. Jeg har opplevd mye siden i våres, hvor planen var å være nanny i California for så og komme hjem og ta en positiv graviditetstest. anyyyhow, life goes on - det er jeg en som kan skrive under på. Det er jo litt fint også. Vi mennesker er jo rare.. Jeg har ikke funnet denne styrken alene, men sammen med det som kjennes ut som en army av helt SJUKT bra og fine mennesker. Jeg er faen så heldig altså!

2018-09-03 05:22 Simple is the best style <3

​Ønsker dere en magisk uke.​

2018-09-02 20:50 Tanker etter aborten

Det ble veldig mye vlogs fra helgen, men tenkte å poste denne idag, så det ble det så! Håper dette kan hjelpe noen.. Livet er ikke alltid enkelt, men ved å snakke om ting som er vanskelig kan vi finne hjelp i hverandre.

2018-09-02 18:11 Hvordan er det å se andre med babyer?

Jeg skal ikke sitte her å lyve om hvor sjukt vanskelig det var å ta heisen på sykehuset når jeg møtte på en super stolt ny far med en liten vakker baby i vogna. Eller når jeg våkner opp etter operasjonen til to nybakte foreldre som også ligger på overvåkningen. Eller når alle slags babysider dukker opp på pc skjermen fordi jeg for en uke siden sjekket priser på vogner og seter. Men jeg unner alle den gleden som jeg også har fått kjenne delvis på og som jeg også skal få oppleve senere. Jeg har aldri vært en person som ikke kan unne andre ting, selvom ikke jeg sitter med det samme selv. Men tankene om at det skulle være meg om 6 mnd, de slår meg hardt og plutselig. Mulig det hadde noe å gjøre med sykehuset, jeg vet ikke helt.Et følelses menneske har jeg bestandig vært, og det kan være helt jævlig når ting er vanskelig, men så kjenner jeg på glede x 1000 av hva mange andre gjør igjen. Og det må jeg sette pris på. Jeg tillater meg selv å kjenne følelsene mine fullt ut. Fordi hvis jeg ikke gjør det vet jeg, jeg vil det på et senere tidspunkt hvor det ikke passer seg overhodet. Jeg skal heller ikke glemme at dette er en del av reisen min, en del av det jeg må igjennom for å bygge styrke til å klare ting jeg er ment for her i livet. Jeg er stolt av denne delen av livet.

2018-09-02 18:04 Weekend vlog, Åmål

2018-09-01 16:41 Skjønnhetsideal?

Jeg syns det er rart det her at vi sier det finnes et skjønnhetsideal. I mine øyne er ikke dette riktig. Fordi jeg tror egentlig samfunnet vårt liker det aller meste. Jeg tror samfunnet har plass til oss alle. Og når jeg sier at alle er vakre på sin måte mener jeg det ikke som noe klisje. Punktene og bildene under viser det.Høye, slanke, lave, former, kort hår, langt hår, naturlig vipper, vippe extensions, små pupper, store pupperAlle disse blir jo sett på som skjønnhetsidealer i vårt samfunn, allikevel ser alle helt forskjellige ut. Og det er sånn for oss "vanlige" mennesker også. Så om du er slank og liker det, så vær sånn! Hvis du har former og liker det, vær sånn! Hvis du ordner vippene dine og trives med det, så fortsett med det! Du skal være akkurat sånn som du vil, uansett hva andre måtte mene om det. Ikke alle liker alt uansett.Jeg kan ikke bli såret av andres meninger om meg når jeg er fornøyd selv.

2018-08-31 13:09 Change in perspective

Rart hvordan man endrer perspektiv på egentlig absolutt alt når livet blir snudd på hodet. Før så kunne jeg syns det var hyggelig bare å være i selskap med halv ålreite gutter men så ser jeg på det som skikkelig bortkasta tid. Egentlig ikke bare gutter, men også venner. Skal man liksom finne seg i at man ikke blir behandlet med respekt? Nei takk.. Man tenker at jaja, det er jo bra noen ganger. Vær snill nok med deg selv til å tillate deg det beste.quality over quantity.Livet er egentlig ganske fantastisk og jeg må bare tag along og sette pris på det, til flere mirakler bestemmer seg for å dukke opp.

2018-08-30 21:41 Interiør

2018-08-30 08:02 Vlogg

2018-08-29 16:55 A

Meningen med livet

2018-08-29 06:07 Life changes

Uteblitt mens. Positiv test. Hos mormor. Hva faen gjør jeg?Eller. Jeg visste jo egentlig fra start at jeg skulle gå all in på dette her. Det var som om hodet mitt forandrer seg på seriøst sekunder.Telefoner. Venner. Familie.Ingen jobb. Ingen utdanning. Du må jo ta abort.. Jeg skjønner at de aller fleste automatisk tenker tanken når en person uten ”noen ting” står der med en positiv graviditetstest og tenker at det er verdens største jævla mirakel. Verdens fineste mirakel. Sånn var det i hvert fall for meg.. Alle de gangene jeg burde ha vært gravid og ikke var det, gjorde meg sikker på at jeg var en av de som ikke skulle få barn naturlig. Og nå sto jeg der da, med denne positive graviditetstesten mormor hadde lånt meg penger til på apoteket.Jeg skaffet meg jobb på en kort uke. Aldri før har jeg vært så dreven og motivert fordi jeg måtte. Det skulle ikke bare være meg lenger. Vi skulle bli to. You and me, kid.Tankene i hodet begynte å bli mye mer fornuftige enn tidligere. Jeg begynte å kjenne på min egen verdi på en helt annen måte enn hva jeg noensinne hadde gjort før. Det var et annet menneske som var helt avhengig av meg. Totalt avhengig av meg. Og jeg var så ekstremt innstilt på å bringe frem dette skjønne vesenet til verden på den beste måten jeg kunne.Jeg lastet ned en app som skulle vise meg utviklingen dag for dag. Det var kjempe spennende og jeg tenkte vel ikke på noe annet. Pratet ikke om annet med de nærmeste. Aldri har jeg tatt så godt vare på meg selv før. Passet på å spise jevnlig. Vitaminer. Ikke minst stikke innom gravid forumer for å sjekke om jeg kunne spise, vel, alt.11 uker ..Det var fredagskveld. Tipper klokken hadde blitt 23 og jeg var kommet hjem fra trening. Til min store skrekk oppdaget jeg noe på papiret som jeg visste ikke skulle være der. Jeg kunne se lyse, lyse rosa blod. Jeg var usikker på om dette i det hele tatt var blod. Så lyst var det.. Jeg gikk rett til google.. Leste at rundt uke 10 kunne en blødning være vanlig da livmoren tar over på dette stadiet i svangerskapet. Ok. Puste ut.. Gråtkvalt ringte jeg en venninne for å få roet meg selv ned. Jeg var redd for å gå på do hele natta og hadde spottet 1 cm med rødt blod på papiret ved siste dobesøk.Ikke bra tenkte jeg øyeblikkelig og natten ble deretter. Jeg våknet opp i et mareritt. Jeg mener, jeg visste mulighet var der frem til uke 12, men jeg var jo i uke 11???Dagen etter dro jeg til legevakta og tok min første ultralyd.. Jeg skulle visst snudd verden på hodet atter en gang. De fant ikke noe hjerte på babyen min. Skulle jeg miste noe som plutselig ga livet mitt all mening? Jeg skjønte det på stillheten og på cm som ikke stemte ifølge appen min. Det måtte 3 til for å bekrefte at det ikke fantes noe hjertebank der.Jeg tror ikke jeg skjønner det enda. Jeg trodde at dette skulle ha skjedd for flere uker siden om det skulle ha skjedd og at jeg nå var ”safe”. Jeg har aldri vært så knust i hele mitt liv.. Det var jo noe på den skjermen der som var mitt men som ikke var noen ting på samme tid. Jeg har vanskelig med å tenke at dette har en mening, men jeg må tro på at det har det. Fra jeg fant ut at jeg var gravid visste jeg at denne bebbisen skulle få navnet Alba. Ikke aner jeg hvor det kommer fra fordi jeg har ikke tenkt over det navnet tidligere. Men det var sånn liksom. Det var Alba som var inni der.I mellom venting og blodprøver og grining ser jeg opp på klokka på veggen og der står det ”Alba”. Det var fint og akkurat det jeg trengte. Ikke søren om det var en tilfeldighet. Så, vi ses siden Alba. Det kommer til å bli så bra. Jeg skal gi deg hele verden når du velger å komme hit igjen. Jeg kunne ønske dette var noe vi pratet om. For meg var det naturlig og dele min opplevelse rundt dette fordi jeg var så stolt og det var bare en uke til hele verden skulle få vite det. Jeg har bært et vesen i 11 uker. Jeg er fortsatt stolt. Det skal ikke glemmes. Og det er så sjukt godt å vite at man ikke er alene. At det ikke er noe galt med deg fordi dette har skjedd. At du ikke kunne gjort noe annerledes. Alt skjer faktisk for en grunn og jeg er overbevist om at tegnet jeg fikk når jeg satt i det rommet bare var et ”på gjensyn mamma”. Jeg elsker deg, Alba.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.