Kristingjelsvik

Tid Innlegg
2020-06-13 08:56 SOMMERFERIEN ER I GANG

Vi har definitivt valgt riktig tidspunkt for årets sommerferie… I hvert fall første del av den! I år deler vi ferien nemlig opp i to deler, og vi starter med det deilige Vestlandet. Det blir jo norgesferie på oss som på de fleste andre her til lands, og som de norgeselskerne vi er, er det […] The post SOMMERFERIEN ER I GANG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-06-10 10:10 KAN VEGANSK BACON SMAKE EKTE BACON?

Annonse: Go’Vegan Okei… Nå må vi bruke et par minutter til å prate litt om de rykende ferske nyhetene til Go’Vegan. De har virkelig slått på stortrommen i det siste, og disket opp med både grillpølser, kremost med hvitløk og urter, skinke, iskrem, camembert, og attpåtil bacon. Jeg har hørt så mye bra om nyhetene […] The post KAN VEGANSK BACON SMAKE EKTE BACON? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-06-03 06:17 EN MAGISK DAG MED FAMILIEN

Reklame: Den nydelige kjolen er en gave fra Høst & Vår For en deilig dag vi hadde i går… Vi har jo tydeligvis flyttet ut på landet, og vi elsker det. At grønn eng, åker, dyr og et vakkert landskap bare er et steinkast unna, gjør godt for både kropp og sjel! Etter tips fra […] The post EN MAGISK DAG MED FAMILIEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-05-25 09:46 I MORGEN SKAL DET AVGJØRES…

Den store ansvarsfraskrivelsen er ikke til å holde ut. Tenk at det å kjempe for å få noen enslige mindreårige til Norge, kan være så forbanna vanskelig? Hvor mange må støtte oppropet; «Evakuer barna fra Moria NÅ» for at politikerne skal lytte? Hvor mange underskriftskampanjer og demonstrasjoner må til for at politikerne tar grep? Er […] The post I MORGEN SKAL DET AVGJØRES… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-05-21 05:30 PARTERAPI ENDRET ALT FOR OSS!

Annonse: Parweb ♥ Det beste vi har gjort for forholdet vårt, er å begynne med parterapi. Da vi begge kjente på et sinne og en unødvendig irritasjon overfor hverandres uvaner, var det på tide å ta grep – ingen av oss var tjent med dårlig stemning og dårlig kommunikasjon. Parterapi endret alt for oss – […] The post PARTERAPI ENDRET ALT FOR OSS! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-05-17 21:11 FAVORITTDAG, TROSS ALT!

Kjære alle dere nydelige lesere, gratulerer med dagen ♥ Det ble en helt spesiell vår for oss, dette… Men jeg tror dette kan være starten på en ganske fin og viktig endring… Kanskje blir vi mer empatiske. Kanskje blir vi flinkere til å ta hensyn til andre. Kanskje kan vi fortsette den fine trenden som […] The post FAVORITTDAG, TROSS ALT! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-05-10 11:02 BÆREKRAFTIG MOTE

Reklame for en venn ♥ På fredag inviterte jeg meg selv til showrommet til Elsa Fredrikke – designeren bak det vidunderlige klesmerket; Høst & Vår. Her snakker vi norsk design på sitt aller, aller beste. Fantastisk kvalitet, nydelige materialer, lekre farger, og en så bærekraftig produksjon som overhodet mulig. Elsa Fredrikke og hennes fantastiske mamma, […] The post BÆREKRAFTIG MOTE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-05-08 10:23 LET THE FUN BEGIN!

Jeg hadde en åpenbaring for noen dager siden… Plutselig gikk det opp for meg hva som faktisk er min stil, og hva jeg ønsker for huset vårt i Drammen… Joda – jeg synes det duse, fargeløse og harmoniske er deilig i rom hvor dagen avsluttes – eller i rom hvor jeg skal finne hvilepuls, men […] The post LET THE FUN BEGIN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-05-06 15:02 JEG HAR IKKE SLUTTET Å BLOGGE…

Herregud… Denne ufrivillige bloggpausen strakk seg over en mye lengre periode enn jeg hadde tenkt, men livet raser jo bare forbi, på tross av disse rare tidene… I det ene øyeblikket føler jeg at tiden står stille. I det neste, føler jeg dagene aldri har vært kortere. Hvor ble april måned av, liksom? Det er […] The post JEG HAR IKKE SLUTTET Å BLOGGE… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-04-15 19:44 1 ÅR MED DEG

Tenk… For 1 år siden i dag, kom vår kjære skatt til verden. Etter 68,5 intense timer på fødeavdelingen, meldte han omsider sin ankomst, og jeg kommer aldri til å glemme dette magiske øyeblikket. Plutselig lå han der på brystet mitt… Den varme lille kroppen – det lille mennesket vårt…. Fy fader for et øyeblikk! Dette […] The post 1 ÅR MED DEG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-04-14 09:32 MED DENNE APPEN FØLER JEG MEG EKSTRA TRYGG

Annonse: KRY I disse spesielle tider er det noen ting og funksjoner man kan være ekstra takknemlige for… Som en app hvor du kan få medisinsk rådgivning, f.eks. Den heter KRY, og den er helt genial! Dere har kanskje hørt om den? Med KRY kan du altså komme i kontakt med en lege akkurat når […] The post MED DENNE APPEN FØLER JEG MEG EKSTRA TRYGG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-04-13 09:47 LAG EN ANNERLEDES BILDEVEGG

Håper dere nyter påsken, fininger, og at dere har det bra ♥ Selv om verden står stille, føler jeg likevel at dagene fyker forbi… Men sånn er det vel med småttiser i hus? Tenk at han blir 1 år på onsdag, allerede… Hvor i alle dager ble tiden av? Hah! På denne dagen i fjor […] The post LAG EN ANNERLEDES BILDEVEGG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-04-07 20:40 INTERIØRSNAKK & STUEN FØR OG ETTER

Annonselenker Hei, bloggen. Hei, fininger! Makan… Nå var det nummeret før jeg glemte at jeg hadde en blogg i det hele tatt. Hvordan kan det være så forbaska vanskelig å få skvist inn et blogginnlegg i løpet av en dag? Det er faktisk mer tricky enn man skulle tro, i hvert fall når visjonen min […] The post INTERIØRSNAKK & STUEN FØR OG ETTER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-04-01 10:00 YOGA CHALLENGE

Annonse: Abilica Like før vi flyttet inn i det nye huset, var vi på et spennende møte med de hyggelige damene i Abilica i Mjøndalen. I håp om å få en av Dennis’ store drømmer oppfylt, troppet vi opp med et stort smil om munnen, og kreative idéer til hvordan vi kunne implementere treningsutstyr i […] The post YOGA CHALLENGE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-25 16:00 VIDEO: DENNIS GJETTER PRISEN PÅ BABYTING

I disse koronatider skal vi sørge for å opprettholde den fine flyten på YouTube, sånn at dere har noe å kose dere med i karantene… Og i dag har vi gleden av å dele en video hvor Dennis får i oppgave å gjette prisen på babyting, haha! Tror dere han klarer å gjette riktig? Enjoy! […] The post VIDEO: DENNIS GJETTER PRISEN PÅ BABYTING appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-24 16:37 OPPSKRIFT: BABYMAT MED SØTPOTET OG FULLKORNSPASTA

Jeg koser meg max på mitt nye kjøkken, og i disse tider får jeg ekstra god tid til å lage mat til hele familien. Jeg må innrømme at det går en del middagsglass til mini i løpet av en måned – det er nemlig fryktelig enkelt i en travel hverdag, men jeg føler jo at […] The post OPPSKRIFT: BABYMAT MED SØTPOTET OG FULLKORNSPASTA appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-23 16:51 TANKER PÅ EN MANDAG…

Og plutselig var det mandag… Ikke at det føles som mandag, akkurat – det kunne vært hvilken som helst dag, men sånn blir det jo i disse rare tider. Jeg håper dere har det bra på tross av omstendighetene ♥ I dag er det flere ting som surrer i holdet mitt, og det betyr et […] The post TANKER PÅ EN MANDAG… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-21 11:32 TILBAKE FOR FULLT

God lørdag, fineste dere ♥ Jeg håper dere alle har det bra i disse rare tider, og at dere holder motet og humøret oppe. Vi må finne kreative måter å være sammen på uten å være fysisk sammen, og ta vare på hverandre så godt vi bare kan. Mer om dette i et eget innlegg […] The post TILBAKE FOR FULLT appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-18 16:30 LOCKDOWN: SLIK AKTIVISERER DU BABYEN

Jeg mistenker en del lister fremover, så det håper jeg dere er motiverte for. For det er liksom lister det går i om dagen… To do-lister… Jeg har fått en del spørsmål om hvordan vi aktiviserer mini i disse dager, og da tenkte jeg at et eget innlegg om nettopp dette kunne være en god […] The post LOCKDOWN: SLIK AKTIVISERER DU BABYEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-17 08:46 LOCKDOWN: DETTE GJØR VI FOR Å FÅ DAGENE TIL Å GÅ…

Dagene med hjemmekontor og lock down kan bli utfordrende for mange – til og med for oss som er så «dreven» på hjemmekontor, og det å tilbringe ekstremt mye tid sammen. Nå er vi jo også ganske heldige som nylig har kommet på plass i ny bolig, og som i den anledning har mye på […] The post LOCKDOWN: DETTE GJØR VI FOR Å FÅ DAGENE TIL Å GÅ… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-16 09:36 SPESIELLE DAGER…

Vi har lagt noen spesielle dager bak oss, og flere slike dager skal det bli. Og uansett hvor skremmende dette til tider kan virke, er det fint å se solidariteten og samholdet som blomstrer rundt om kring i verden. Facebook viser oppdateringer fra både bakgårdskonserter hvor publikum står på hver sin balkong og nyter sang […] The post SPESIELLE DAGER… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-13 10:31 EGOISME OVER SOLIDARITET?

Den siste ukens hendelsesforløp sier mye om oss nordmenn… «Så lenge jeg har det bra» – mentaliteten har vært fremtredende, og det gir en vond smak i munnen. Jeg har hørt om mange tilfeller hvor mennesker i karantene bryter karantenen for å gjøre det de har lyst til – som å dra i familieselskap, på […] The post EGOISME OVER SOLIDARITET? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-10 10:35 SOVEROMMET TAR FORM

Annonse/annonselenker: PosterStore / Ellos Jeg lyver hvis jeg sier at vi begynner å komme på plass her hjemme, hah. To uker har allerede gått siden flyttebilen kjørte flyttelasset til Drammen, og det er lite som minner om ordning og reda. Ting tar jo ekstra mye tid når man har en 11 måneder gammel baby som […] The post SOVEROMMET TAR FORM appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-08 21:50 KVINNEDAGEN!

Kjære kvinner, gratulerer med dagen! Kvinnedagen betyr bl.a solidaritet med kvinner over hele verden. Kvinnedagen betyr likestilling. Kvinnedagen betyr retten til selvbestemt abort. Kvinnedagen betyr en ydmykhet og takknemlighet overfor kvinnene som har gått i bresjen, og kjempet for våre rettigheter før oss. Kvinnedagen betyr #metoo. Kvinnedagen betyr like rettigheter og muligheter uavhengig av kjønn, […] The post KVINNEDAGEN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-08 12:39 KVINNEDAGEN MED THE KÅSS FURUSETHS

Det var en starstrucked bergenser som entret fantastiske Else sin fantastiske leilighet, for å være gjest i dagens podd. For en ære! Else og hennes herlige søster Cecilie, er to magiske kvinns med gode verdier og holdninger, og at invitasjonen til The Kåss Furuseths kom min vei, rørte meg faktisk langt inn i sjelen. Jeg […] The post KVINNEDAGEN MED THE KÅSS FURUSETHS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-07 09:17 LITT OM ALT…

Reklame: Sponset pysjamas Dere er så fine, kjære leserne mine! Det var en eksplosjon av engasjement på mitt forrige innlegg, og tiden jeg har hatt til overs, har jeg brukt til å svare på meldinger som har tikket inn i ulike innbokser, fra svært unge mennesker som kjenner seg igjen. Og det er når jeg […] The post LITT OM ALT… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-03-01 20:29 MIN FORTID MED NARKOTIKA

Foran meg på bordet lå det flere gram med amfetamin i små klipsposer. Diverse piller var slengt i en lysegul skål, og store mengder hasj og marihuana lå perfekt dandert ved siden av rullepapir og en svær bong. «Frysevannis» , som vi kalte det… En bong man kunne helle frostvæske på, for at det skulle […] The post MIN FORTID MED NARKOTIKA appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-26 12:25 VLOGG: VI FLYTTER

Et nytt kapittel starter NÅ! I vårt nye hus. I Drammen… Jeg gleder meg så uendelig til fortsettelsen! Ikke bare på vår nye livssituasjon, men også til å skape masse kjekt innhold på YouTube. Dette blir en storsatsing fremover, og vi håper dere blir med oss videre. I går klinte vi til med en flyttevlogg, […] The post VLOGG: VI FLYTTER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-24 07:23 EN VEGANSK NYHET OG LØRDAGSPIZZA

Annonse: Go’ Vegan Jeg elsker produktene fra Go’ Vegan, og jeg er over meg av begeistring for at de nå slipper flere spennende nyheter. Osteblokken er et must i vårt kjøleskap… Det samme gjelder smøreosten som passer like bra som pålegg, som til toppingen på gulrotkaken. Mums! Da jeg fikk vite at Go’ Vegan skulle […] The post EN VEGANSK NYHET OG LØRDAGSPIZZA appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-23 09:49 FLYTTEKAOS

Og der var vi i gang! I går kveld begynte vi å pakke ned cribben, og nå kjenner jeg at det kribler i hele kroppen. Nå skjer det faktisk… Nå flytter vi! Så i går kveld – like før Oslo City stengte, hastet jeg av sted til Clas Ohlson for å kjøpe en haug av […] The post FLYTTEKAOS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-21 15:24 HVA VILLE DU GJORT?

Se for deg følgende… Gradestokken viser 3 kalde. Det blåser, og de 3 kalde føles som minus 7. Du kjenner følelsen, ikke sant? Når vinden blåser rett gjennom klærne dine, og du fryser til du begynner å skjelve. På beina har du bomullsokker og noen slitte crocs. Ullklær har du ikke kjennskap til, og du […] The post HVA VILLE DU GJORT? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-19 09:54 SLIK BLIR FARGEPALETTEN

Annonselenker: Ellos/Jotex/PosterStore Happy onsdag, fine gjengen min ♥ Nå er det som nevnt ikke lenge til vi flytter inn i det nye huset, og mye av det som opptar tankene mine om dagen, er hvordan jeg skal innrede. Er det noe jeg synes er skikkelig gøy, så er det boligstyling, og jeg kan nesten ikke […] The post SLIK BLIR FARGEPALETTEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-17 21:49 INSPIRASJON: INNGANGSPARTI

God kveld i stuggu, mine fine ♥ Nå nærmer det seg innflytting med stormskritt, og det betyr en del interiørsnakk her på bloggen fremover. Boligstyling og interiør generelt er noe jeg elsker å drive på med, og jeg ser virkelig frem til å få utfolde meg i splitter nytt hus. Jeg føler i grunn at interiør […] The post INSPIRASJON: INNGANGSPARTI appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-16 14:49 MINNER PÅ VEGGEN

Annonse: Fotoknudsen Dere vet hvor mye jeg koser meg når jeg lager fotobøker hos Fotoknudsen… Jeg elsker å plassere bilder fra opplevelser, reiser og magiske hverdagsøyeblikk på de ulike sidene, i Fotoknudsens nettbaserte program (her). Bøkene kan også lages i en app på telefonen, men personlig liker jeg å gjøre dette fra Macen. Og det […] The post MINNER PÅ VEGGEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-14 19:54 LINDMO

Anne Lindmo er en av Norges kuleste damer, og jeg har alltid hatt en drøm om å få lov til å gjeste hennes program. Da har du liksom klart det… Lindmo, for pokker…. Det blir ikke større enn det! I forrige uke fikk jeg en forespørsel fra Lindmo-redaksjonen, om jeg kunne tenke meg å være […] The post LINDMO appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-14 15:24 FREDAG OG FAGUTVALG FOR INFLUENCERMARKEDSFØRING

Dagen startet med et skikkelig hyggelig møte i Mjøndalen, før turen gikk videre til Fagutvalget for influencermarkedsføring (FIM) som jeg er en del av. Formålet er å bidra til god og ansvarlig markedsføringspraksis for aktører som arbeider med influencermarkedsføring, hvor målet er å redusere utseende- og kroppspress. Vi har fortsatt en lang vei å gå, men […] The post FREDAG OG FAGUTVALG FOR INFLUENCERMARKEDSFØRING appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-13 19:08 HØY PULS OG HØYE SKULDRE

Baby i seng, mamma like i nærheten, og rødvin i glasset. Denne dagen her, ass. Phew! Jon ble hjerteoperert i dag morges, og ligger nå på intensiv- og oppvåkningsavdelingen. Operasjonen var heldigvis vellykket, så nå kan vi omsider puste lettet ut, men stemningen har med andre ord vært ekstra anspent i dag… Hallo, høy puls […] The post HØY PULS OG HØYE SKULDRE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-13 10:02 EN UFORBEHOLDEN UNNSKYLDNING

I to episoder av podden vår har vi nå klart å rote det til, og vi forstår at dere er sinte. Tilliten vår har blitt svekket, og det med god grunn. Vi har sagt ting som har vært under enhver kritikk, og for dette ønsker vi å gi en en uforbeholden unnskyldning. Jeg skal gjøre alt […] The post EN UFORBEHOLDEN UNNSKYLDNING appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-09 15:35 MOR(MOR)SDAG

Jeg vet at din største drøm er å kunne sitte på gulvet for å leke med ham… At ditt høyeste ønske er å kunne gå rundt og bysse, bære, og løfte ham opp når han strekker armene mot deg… Sykdommen begrenser kanskje hva du er fysisk i stand til å gjøre, men den setter ingen […] The post MOR(MOR)SDAG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-06 13:57 MINEFELT!

Annonse: FuelBox Jeg må innrømme at det har blitt færre av de gode, dype samtalene. Det er vel kanskje bare noe sånt som skjer med tiden i et forhold… Man har liksom blitt så godt kjent, og tenker at det ikke er så mye mer å finne ut av. Og så går praten mer i […] The post MINEFELT! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-03 12:15 STOLTE HUSEIERE

Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker! Dennis og jeg har kjøpt hus, og det føles ubeskrivelig godt å vandre rundt i vår splitter nye bolig… Bokstavelig talt. Huset er bygget i 2019, og det har ikke bodd noen her tidligere… Og nå står vi her – i DRØMMEBOLIGEN – hvor vi skal skape […] The post STOLTE HUSEIERE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-02-03 08:26 FROKOSTTIPS: EN GRØNN VITAMINBOMBE

Annonse: Superliv Et av de spørsmålene som oftest går igjen når det kommer til plantebasert kosthold, er hvordan jeg får i meg nok vitaminer. Det er fortsatt mange som tror at det er vanskelig å få i seg det man trenger når man dropper animalsk protein, men heldigvis er dette ikke tilfelle. Man får i […] The post FROKOSTTIPS: EN GRØNN VITAMINBOMBE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-01-13 08:25 VI KREVER HANDLING! NÅ!!!

Som dere kunne høre i dagens podd, knakk jeg fullstendig sammen… Jeg er så opprørt over situasjonen i Moria, og føler så inderlig med disse stakkars menneskene som lever i helvete på jord. Som jeg skrev i dette innlegget, er situasjonen i skrekkleiren på Lesvos mer katastrofal enn noen gang, og det er akutt behov […] The post VI KREVER HANDLING! NÅ!!! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-01-12 18:50 DRØMMELEILIGHET TIL SALGS

Jeg husker fortsatt hvor vanvittig det var å sitte i budrunde for fire år siden… Dennis og jeg fant drømmeleiligheten som vi bare måtte ha – koste hva det koste ville. Og den budrunden… Gud bedre så nervepirrende! Aldri før har jeg vært så svett, nervøs og stresset, for ikke pokker om denne cribben skulle […] The post DRØMMELEILIGHET TIL SALGS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-01-10 13:07 INFLUENCING GONE WRONG!

Jeg er nok ikke alene om å ha latt meg både sjokkere og provosere av en dansk influencer, som for ikke lenge siden snakket åpent om en brazilian butt lift, og som tok alle sine 314.000 følgere med til klinikken gjennom sin YouTube-kanal. Her ble hele prosessen nøye dokumentert, og det kom rask frem at […] The post INFLUENCING GONE WRONG! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-01-07 11:51 VI SELGER VÅRT FANTASTISKE TOWN HOUSE

Sånn… Da var det på høy tid å si skikkelig «godt nytt år» …. I går var det jo mest fokus på oppskriften, og ikke så mye på livet. Plutselig var vi i 2020 – tenk det, et nytt tiår er foran oss! Belinda fortalte meg da vi poddet i går, at jeg gikk gravid […] The post VI SELGER VÅRT FANTASTISKE TOWN HOUSE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2020-01-06 08:13 NYTT ÅR OG NY OPPSKRIFT

Kjære 2020, kjære vidunderlige lesere… Hurra for et rykende ferskt år. Hurra for en rykende fersk pod også, forresten, som du kan lytte til her. Jeg spydde meg inn i det nye året, og tenkte umiddelbart der jeg lå med hodet ned i doskålen, at fra dette øyeblikket kunne det bare gå oppover… Og det […] The post NYTT ÅR OG NY OPPSKRIFT appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-30 19:22 VÅG Å BRY DEG!

Jeg ble nok like sjokkert som resten av Norges befolkning, da jeg leste at Ari Behn tok sitt eget liv 1. juledag. Ari. Påfuglen. Den herlige mannen som våget å fargelegge utenfor strekene. Jeg var så heldig å få muligheten til å hilse på dette sprudlende vesenet, da vi begge var deltagere på Camp Kulinaris, […] The post VÅG Å BRY DEG! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-27 17:06 EN HELT SPESIELL JUL

Det er definitivt ingen tvil om at julen blir ekstra spesiell når man har barn… Det var det flere som fortalte meg da jeg gikk gravid, og nå skjønner jeg hva de mente. Det blir riktignok enda mer spesielt når Falk faktisk forstår hva som foregår, men likevel… Det er magisk å ha en liten […] The post EN HELT SPESIELL JUL appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-25 14:48 DIN FØRSTE JUL

Gledelig jul, fininger ♥ Jeg husker det som det skulle vært i går at vi snakket om hvordan julen 2019 ville komme til å bli… Hvordan det ville være å feire jul med en 8 måneder gammel baby… At et helt år har gått siden vi pratet om akkurat disse forventningene er helt ubegripelig – […] The post DIN FØRSTE JUL appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-23 21:46 SÅ BLE DET JUL I ÅR OGSÅ…

Og plutselig var det lille julaften… Desember har aldri flydd forbi så raskt som i år, men jaggu – det ble jul likevel… Same procedure as every year… Som forøvrig er et fast innslag på lille julaften! Og som alltid satt Dennis og jeg benket foran TV-skjermen for å se denne obligatoriske, sjarmerende juleklassikeren, som […] The post SÅ BLE DET JUL I ÅR OGSÅ… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-22 20:18 EN JULEKLASSIKER

Hei fra Oslo ♥ Da var vi tilbake i hovedstaden, etter noen magiske dager i Stavanger med svigers. De er så vidunderlige, og jeg er så takknemlig over å ha så flotte besteforeldre til Falk. Tenk at han har både mormor, morfar, bestefar, farfar og farmor!? Han er en heldig liten fyr, og det er […] The post EN JULEKLASSIKER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-21 15:49 EVAKUER BARNA FRA MORIA NÅ!!

Jeg kommer aldri til å glemme de endeløse matkøene… Der stod de – hundrevis av voksne og barn i kø for å få fatt i mat som skulle mette hele familen. De var heldige hvis de fikk. Det var nemlig ikke nok mat til alle, og det var ikke uvanlig at de stod der i […] The post EVAKUER BARNA FRA MORIA NÅ!! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-20 11:09 INGEN JULEBY ER FINERE ENN DENNE

Husker dere julebyen fra i fjor? Den vakre byen jeg arvet av besteforeldrene til Dennis? Jeg fikk seriøst frysninger da jeg åpnet esken hvor de vakre små husene hadde ligget i et helt år… Innpakket i silkepapir og bobleplast. Denne byen er jeg så innmari glad i, og behandler den selvfølgelig deretter ♥ I fjor […] The post INGEN JULEBY ER FINERE ENN DENNE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-19 15:32 JUL HOS SVIGERS

Hei fra Stavanger ♥ Åh, det er bare så deilig å være her hos svigers, spesielt nå i julen. Her finner jeg alltid roen, og så er man attpåtil garantert julestemning. Svigermor leker nemlig ikke jul! Og her sniker julen seg inn i en hver krik og krok. Jeg elsker det! Siden vi skal være […] The post JUL HOS SVIGERS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-15 15:58 ENDELIG JUL I HUS

Annonse: Nille ♥ Vi måtte komme oss til 3. søndag i advent før det begynte å ligne på jul her hjemme, haha. Tenk det! Det måtte bli 15. desember før et snev av julepynt kom på plass, og jeg har lovet meg selv at dette aldri skal skje igjen, haha. Desember er den koseligste måneden i […] The post ENDELIG JUL I HUS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-12 10:29 FALK SIN FØRSTE TUR PÅ JULEMARKED

Okei….Nå! Nå er det jul… Jeg kjenner det i hele kroppen, og det er så deilig. Og nå skal det bli 100% jul på denne bloggen også… Med et skikkelig julete preg på bildene og full fokus på den deilige førjulstiden, og alle aktivitetene som følger med. Baking, juleverksted, pynting av hus og innpakking av […] The post FALK SIN FØRSTE TUR PÅ JULEMARKED appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-10 14:09 NÅR STØVUGING BLIR GØY

Annonse: Dyson Endelig er det dags for å skrive litt om produktet jeg har hatt høyt oppe på ønskelisten i en hel evighet. Neida, det er ikke et par nye sko eller smykker, men verdens råeste og mest effektive støvsuger. Da jeg så den på reklamen i fjor, kunne jeg nesten ikke tro mine egne […] The post NÅR STØVUGING BLIR GØY appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-10 10:54 100% JUL PÅ EN TALLERKEN

Da jeg gikk over til et plantebasert kosthold, var min største bekymring hva jeg skulle ha på tallerkenen i julen. Jeg trodde det ville være umulig å få et eneste snev av julestemning uten pinnekjøtt, men der tok jeg feil igjen. Da jeg prøvde meg på Veganmisjonens vegisterkaker var jeg solgt… Dette var 100% jul, […] The post 100% JUL PÅ EN TALLERKEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-09 18:01 BORDDEKKING: JENTENES JULEBORD

Annonse: Nille Når jeg inviterer til jentenes julebord, er det én ting jeg koser meg ekstra mye med i forkant av besøket, nemlig borddekkingen. Dette er så moro, og jeg synes det er så kjekt å prøve meg på ulike uttrykk og stiler før gjestene setter seg godt til rette. For det er nemlig ekstra […] The post BORDDEKKING: JENTENES JULEBORD appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-06 15:41 JULETRADISJONER FRA FØRSTE STUND

Julen i barndommen var vidunderlig, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for alle de fine minnene jeg har fra denne magiske tiden. Vi hadde alltid hvit jul… Det er selvfølgelig ikke riktig, men det er i hvert fall det jeg husker. Jeg husker at mamma og jeg alltid laget flotte snølykter på lille julaften, slik […] The post JULETRADISJONER FRA FØRSTE STUND appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-12-01 15:51 10 TING VI SKAL GJØRE I DESEMBER

Velkommen skal du være, desember… Deilig å se deg igjen ♥ Det er så sprøtt å tenke på at jeg gikk gravid på denne tiden i fjor, og at ingen av dere visste noe som helst… Under store gensere og tjukke pysjamaser vokste magen seg større for hver uke som gikk, og at jeg faktisk […] The post 10 TING VI SKAL GJØRE I DESEMBER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-30 10:56 LATE DAGER MED FAMILIEN

Ferien går sakte men sikkert mot slutten, noe som naturligvis alltid er litt vemodig… Men det som er deilig med hjemreisen denne gangen, er at vi kommer hjem til desember og en nyvasket leilighet… Dere kan jo bare tro hvor sjukt mye jeg gleder meg til å gjøre cribben juleklar! Falk er for liten til […] The post LATE DAGER MED FAMILIEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-28 13:07 DET ALLER BESTE BLACK FRIDAY-TILBUDET!

November er handelsnæringens høytid, og det som en gang var på tilbud på selve Black Friday, har nå utviklet seg til å bli en månedslang kjøpefest, hvor butikkene kriger om å ha de beste prisene. Ser du et supertilbud på et par ski på f.eks. G-sport, er du garantert å finne et enda bedre tilbud […] The post DET ALLER BESTE BLACK FRIDAY-TILBUDET! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-26 21:27 SKUFFET MEN STOLT, OG DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHETEN

Og plutselig var seks nye dager gått, uten at dere har hørt noe fra meg her inne… Jeg er så lei av å si unnskyld. Jeg er så lei av at tiden går så fort. Jeg er så lei av å ikke ha tid til noe som helst, og til å ikke strekke til. Venninner […] The post SKUFFET MEN STOLT, OG DEN DÅRLIGE SAMVITTIGHETEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-20 14:04 JEG HAR KLART DET!

Annonse: Lunar Jeg har hatt ett må i flere år – å bli mer økonomisk. Bli flink med penger, rett og slett, og ha mer kontroll over min personlige økonomi. Det er faktisk ikke like enkelt for alle, og for meg har min manglende selvdisiplin kombinert med en litt for impulsiv og spontan væremåte, vært […] The post JEG HAR KLART DET! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-18 07:12 MEAT FREE MONDAY

Visste dere at det var Paul McCartney som var geniet bak «Meat Free Monday» ? Et supet tiltak for en bittelitt mer bærekraftig verden. Å kutte kjøttet er det enkleste man kan gjøre for å redusere sitt klimafotavtrykk, og som Belinda og jeg har snakket om i podden, skal jeg hver eneste mandag dele en […] The post MEAT FREE MONDAY appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-15 09:26 ROMANTISK MANN OG NYE INNKJØP

Jeg tror vi alle kan konkludere med at Dennis ikke er romantikkens Gud, etter episode 5 av «Kjendismødre» , haha. Der ser vi nemlig at han ikke en gang har disket opp med noe så enkelt (men samtidig betydningsfullt) som et koselig kort, på bursdagen min. Det endte med spontankjøp av kort på matbutikken, hvor […] The post ROMANTISK MANN OG NYE INNKJØP appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-11 14:05 NOVEMBER = KAKAO

Høsten og vinteren betyr for mange kakao og pledd i sofaen… Det gjør det for meg også, og ingenting er deiligere enn nettopp denne kombinasjonen. Kanskje kombinert med noen digge tøfler på beina, og en haug av stearinlys også – da snakker vi innekos! I dag er det på tide å dele en deilig oppskrift […] The post NOVEMBER = KAKAO appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-10 21:15 DIN ALLER FØRSTE FARSDAG…

I litt over et halvt år har du vært pappa! Det er ikke spesielt lenge, men fy søren… Man skulle tro du ikke hadde gjort annet i hele ditt liv enn å være far… Dette mestrer du med glans, og er det noe du har peiling på, så er det farsrollen. Du er helt enestående, […] The post DIN ALLER FØRSTE FARSDAG… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-07 07:46 OPPSKRIFT: NYDELIG SOPPSUPPE

Mmmm… I går laget jeg en nydelig soppsuppe til middag. Jeg sa jo at jeg skulle bli suppedronning… Suppegjøk, føler jeg vel i grunn er en mer riktig beskrivelse til meg, haha. Så… Her kommer en oppskrift på en nydelig soppsuppe, som passer perfekt til kalde dager. Inspirasjonen er hentet på Vegetarbloggen! Du trenger:  2 […] The post OPPSKRIFT: NYDELIG SOPPSUPPE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-06 12:05 VI KLARTE IKKE Å HOLDE OSS UNNA…

Og vipps så var vi 6 dager inn i november… Nå er det faktisk ikke lenge til jul, og jeg gleder meg så inn i hampen til å tørke støv av julepynt, juleby, julekos og julegøy. I år skal jeg sørge for å gjøre meg ferdig med så mye som mulig før desember, sånn at […] The post VI KLARTE IKKE Å HOLDE OSS UNNA… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-05 11:03 BARNEFRI!

Jeg smiler fortsatt når jeg tenker på søndagen. Vi hadde det så ufattelig gøy på Kjendisgallaen – denne kvelden trengte vi! Vi har jo ikke tatt’an heeelt ut siden før jeg ble gravid. Og de gangene vi har vært på festlige tilstelninger sammen etter at Falk kom til verden, har vi så vidt nippet til […] The post BARNEFRI! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-11-04 16:13 OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET BABYMAT: QUINOAGRØT MED SØTPOTET, GULROT OG POTET

Mine fine… Endelig titter jeg innom igjen! Det blir litt sånn i disse travle tider, med en liten kar som krever mer og mer. Bloggen er den første som må vike i hektiske perioder, men til gjengjeld er det ekstra hyggelig å komme tilbake igjen, etter disse ufrivillige bloggpausene. Det var flere som fikk med […] The post OPPSKRIFT PÅ HJEMMELAGET BABYMAT: QUINOAGRØT MED SØTPOTET, GULROT OG POTET appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-31 19:30 FRA NOOB TIL EKSPERT

           Annonse: Dyson Jeg er ingen hårekspert, og har ved flere anledninger fleipet med at jeg skal lage tutorials på de mange ulike fuglereirene som finner veien til topplokket. Det er stort sett slike frisyrer det går i – messy bun gange 20, men ikke på en god måte, haha. Egentlig er det litt synd at […] The post FRA NOOB TIL EKSPERT appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-29 20:43 SLITEN I HODET

Okei… Hvem skulle tro at den ene timen man skrur klokken tilbake, skulle by på såpass store utfordringer? Dette er det nok mange småbarnsforeldre som kjenner seg igjen i… Vintertid. Før jeg fikk barn var denne «ekstra» timen livets gave, men nå? Den timen kan du få billig av meg, ass, haha. Vi har jo […] The post SLITEN I HODET appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-27 13:20 SOM EN UNGE PÅ JULAFTEN…

Annonse: Fotoknudsen Er det noe som får meg til å bli like giret og begeistret som et barn på julaften, så er det når jeg får en SMS fra Posten om at «din pakke fra fotoknudsen er på vei» . Wiiii! Da kjenner jeg at det kribler i hele kroppen… Jeg gleder meg så vanvittig […] The post SOM EN UNGE PÅ JULAFTEN… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-26 20:23 #LØKKATIPS: HASLA

God kveld i lørdagsstuggu, fine mennesker ♥ Dennis er i London, Falk ligger og sover, og her sitter ho mor alene i stuen og nyter en rolig kveld i sofaen. Jeg har allerede tømt skålen med chips, og veksler nå mellom å trykke på tastaturet, og nappe til meg favoritter fra snopeskålen. Skal vi Danse […] The post #LØKKATIPS: HASLA appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-24 09:57 JEG MÅTTE TØRKE EN LITEN TÅRE…

Jeg visste jo at denne dagen ville komme før eller siden… Dagen hvor liggedelen til vognen ikke lenger ville passe til den lille pjokken vår. Føttene hans har vel egentlig stanget borti enden på vognen i noen uker nå, men jeg måtte bare tviholde på baby-delen bittelitt til. Lille, store gutten vår. Det var så […] The post JEG MÅTTE TØRKE EN LITEN TÅRE… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-23 21:17 KAOSET FORTSETTER…

Episode 3 allerede… Og kaoset i familien Gjelsvik Thorsen fortsetter, haha. Makan for et opplegg… Er vi egentlig skikket til denne oppgaven her? Oppgaven som foreldre? Det er jo ganske fascinerende hvor fort man tilvenner seg sin nye rolle, og det tar søren meg ikke mange dagene før man føler man ikke har gjort annet… […] The post KAOSET FORTSETTER… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-23 07:11 UKENS HANDEL OG MENY

God morgen, engler ♥ Håper dere har en nydelig start på dagen! Her har vi så vidt kommet i gang, og frokosten står snart på bordet. Solen ser ut til å melde sin ankomst i dag, og gjett om det skal utnyttes. Jeg lukter trilletur i fineværet! I går handlet vi inn til uken… Bedre […] The post UKENS HANDEL OG MENY appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-21 17:30 STOR FORANDRING MED SMÅ GREP

Annonse: Poster Store Halleluja – det er en ny poster-butikk in town. En skikkelig bra en også, skal jeg fortelle dere… Denne butikken har alt pluss litt til, og produktene? Vel, her snakker vi kvalitet til fingerspissene. Som dere vet er jeg en rastløs sjel som elsker forandring. Men jeg kan ikke fortsette å shoppe […] The post STOR FORANDRING MED SMÅ GREP appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-21 14:10 DEILIG PØLSEGRATENG

Som dere kanskje har hørt i podden vår, skal jeg dele en kjøttfri middagsoppskrift her på bloggen hver mandag. Snikk Snakk-mandag er livet, og det er Snikk Snakk-oppskrifter også, haha. Denne herligheten her har jeg delt tidligere, men den er så enkel å lage og så sjukt digg, at den fortjener repeat. Denne serveres her […] The post DEILIG PØLSEGRATENG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-20 18:43 SÅ ENKELT KAN DU REDUSERE DITT KLIMAFOTAVTRYKK

Annonse: Love Beauty & Planet Jeg elsker det økende fokuset vi ser på klima og miljø, og jeg elsker at flere og flere engasjerer seg, og gjør en innsats for å endre sitt klimafotavtrykk. Jeg føler liksom at vi er på vei mot et bedre sted, og det er definitivt en god følelse. At vi […] The post SÅ ENKELT KAN DU REDUSERE DITT KLIMAFOTAVTRYKK appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-20 15:22 HUMØRSYK

Som bergenser burde jeg jo egentlig være såpass vant til regn og dårlig vær, at jeg ikke burde blitt humørsyk av noen dager med nedbør. Men altså… I Oslo skal det jo liksom være fint vær hele tiden. Opphold, i det minste. Men i det siste? Hjelpes! Regn. Hver eneste dag. Det var sånn det […] The post HUMØRSYK appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-19 10:54 GJØR DET SELV: BORDKORT TIL NAVNEFESTEN

Jeg trodde jeg var superwoman i forkant av navnefesten til Falk, og at min superkraft var å få døgnet til å vare i mer enn 24 timer. På et tidspunkt kokte det så til de grader, at jeg måtte overbevise meg selv om at det selvkomponerte livsmottoet; «Litt press, masse stress, da er jeg i […] The post GJØR DET SELV: BORDKORT TIL NAVNEFESTEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-18 15:22 DET ER SÅ VIKTIG!

Annonse: Plusstid Home Målet med Rosa sløyfe-aksjonen er å vise solidaritet med brystkreftrammede, spre informasjon og øke kunnskapen om brystkreft, samt å støtte brystkreftforskning. Plusstid Home støtter aksjonen, og bidrar med 50 kroner per bestilte rengjøring gjennom dem nå i oktober. Jeg synes dette er et fantastisk tiltak! Jeg er ikke alene om å ha […] The post DET ER SÅ VIKTIG! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-16 21:18 PREMIERE PÅ «KJENDISMØDRE»

God kveld i stuggu, verdens beste gjeng! I kveld er det omsider tid for premiere på «Kjendismødre» … Ventetiden er over, og endelig begynner ditt nye favorittprogram å rulle på skjermen, hehe! Få med deg fine og sterke historier på TV3 klokken 22.30, eller ved å klikke på play under her! I den aller første […] The post PREMIERE PÅ «KJENDISMØDRE» appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-15 16:53 ET HELT HALVT ÅR

Jeg har fortsatt problemer med å innse at jeg er mamma til dette lille vesenet her. Problemer med å innse at han er min…Vår! I dag er det 6 måneder siden vi fikk hilse på vårt lille favorittmenneske for aller første gang, og jeg kan ikke forstå at han allerede er et helt halvt år […] The post ET HELT HALVT ÅR appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-12 14:40 NAVNEFEST OG STRESSET MAMMA

Skippertakspersonen slutter aldri å overraske… Som dere vet har jeg en uvane som går ut på å utsette alt til siste liten… Sånn har jeg alltid vært, og på et mirakuløst vis, er det som regel når jeg står overfor et enormt tidspress, at jeg presterer best. Det er helt sjukt hvor mye jeg faktisk […] The post NAVNEFEST OG STRESSET MAMMA appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-07 08:14 EN GOD INVESTERING

Annonse: Plusstid Home For å gjenta meg selv til det kjedsommelige… Jeg er så evig glad for at vi valgte å investere i en renholder. Dette har gjort så utrolig mye for livsgleden og forholdet. Vi krangler mindre, og huset er alltid on fleek annenhver uke. Tiden løper fra oss – vi har så mye […] The post EN GOD INVESTERING appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-05 11:02 EN ENORM FORSKJELL OG MIN ALLER STØRSTE INSPIRASJON

Jeg blir så forbaska inspirert av Belinda! Min fine, fantastiske venninne, med de grønneste fingrene nord for ekvator. Hun inspirerer meg på alle plan, men er det ett område hun er eksepsjonelt god på, så er det planter. Jeg tror ikke det er noen av dere som ikke har registrert hvor himla god hun er, […] The post EN ENORM FORSKJELL OG MIN ALLER STØRSTE INSPIRASJON appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-10-02 13:26 NORGES NEW YORK

Like før byutvidelsen i 1858 ble det reist en forstad av rimelige trehus på Grünerløkka. Visste du at denne bydelen ble kalt «Ny York» ? Antagelig på grunn av den amerikanskinspirerte farten i utbyggingen, men noen mener imidlertid at navnet skyldes at gatenettet på Grünerløkka er rettvinklet og relativt bredt, som på Manhattan. Av den […] The post NORGES NEW YORK appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-30 18:51 TANKEKONTROLL OG DEN STORE SKAMMEN

«Det er mandag, og som alle vet er mandagens hele ukens, livets og hjertets høydepunkt, fordi det er Snikk Snakk mandaaaaaag, med Belinda Jakobsen og Kristin Gjelsvik!» Hahah, åh! Jeg får seriøst frysninger av denne introen. Den minner meg om en så utrolig deilig tid i livet mitt – tiden hvor jeg møtte en av […] The post TANKEKONTROLL OG DEN STORE SKAMMEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-27 12:50 UKEN MIN I BILDER

Og plutselig var det fredag… Ukens beste dag! Jeg tenkte å oppsummere uken gjennom et lite bildedryss, for selv om jeg ikke er så flink til å oppdatere her inne på daglig basis, tar jeg likevel litt bilder hver dag, slik at jeg kan bjuda på en liten oppsummering når uken går mot slutten. Er […] The post UKEN MIN I BILDER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-26 13:18 ENDELIG! ETISKE RETNINGSLINJER MOT KROPPSPRESS

Jeg husker det som det skulle vært i går… Ulrikke Falch og jeg troppet spente og engasjerte opp på Statsrådens kontor, i håp om at hun ville ta det vi så på som et stort samfunnsproblem på alvor. Kroppspress. Noen er møkka lei av hele ordet. Og det forstår jeg godt… Jeg er også lei. […] The post ENDELIG! ETISKE RETNINGSLINJER MOT KROPPSPRESS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-21 13:24 MORGENSTUND MED MINI

For en deilig lørdagsmorgen… Vi sov til klokken ti, og deretter tok vi sakte men sikkert fatt på dagen. Og siden det tross alt er lørdag, ønsket jeg å stelle i stand en skikkelig god frokost. Få ting slår en rolig start på dagen med noe skikkelig godt på bordet, og nå når Dennis er […] The post MORGENSTUND MED MINI appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-20 18:05 PLANTEPARADIS PÅ LØKKA

Happy fredag, vakre venner! Jeg bare «gønner» på med en ny runde #Løkkatips, jeg… Sånn siden jeg har så mange tips på lur, som jeg er så sinnsykt giret på å dele med dere! Grünerløkka er nemlig en eneste stor skattekiste, og selv om jeg har bodd her i 4 år, dukker det stadig opp […] The post PLANTEPARADIS PÅ LØKKA appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-18 18:44 #LØKKATIPS

Mine fine ♥ Velkommen til min nye spalte her på bloggen, som jeg har valgt å kalle #Løkkatips! Jeg elsker Grünerløkka, og mener bestemt at dette er den mest sjarmerende og innholdsrike bydelen i Oslo. Løkka har alt pluss litt til, og i min nye spalte vil jeg dele mine Løkkafavoritter med dere. Ved å […] The post #LØKKATIPS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-17 08:27 BALSAM FOR SJELEN

I går hadde jeg behov for å tilbringe tid utendørs… Den friske luften fristet noe voldsomst, og det gjorde tanken på sol i fleisen, vakre omgivelser og en trilletur med mini også. Dere vet jo hvor innmari glad jeg er i Botanisk hage – jeg elsker å vandre rundt her, og i går ble jeg […] The post BALSAM FOR SJELEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-16 07:29 BRUK OG KAST, FINANSFOBI, OG KREDITTKORT!

Da Belinda og jeg ble enige om å ta Snikk Snakk fra 2012 tilbake i podcast-format, spøkte vi med å lansere gjennom en LIVE pod på Rockefeller i Oslo ! Det ville jo være både ambisiøst og samtidig litt crazy å lansere på denne måten, som gjorde at vi tente enda mer på idèen. Skulle […] The post BRUK OG KAST, FINANSFOBI, OG KREDITTKORT! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-13 17:45 I MORGEN SKJER DET!!

Herlighet, folkens… I morgen skjer det! I morgen kliner vi altså til med LIVE pod på Rockefeller for å gjennopplive Snikk Snakk i podcast-format. Og ja! Visst søren er det ganske så ambisiøst å invitere til live pod, før vi i det hele tatt har vist dere hva vi er gode for, men noen ganger […] The post I MORGEN SKJER DET!! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-11 10:04 KLESINDUSTRIEN: EN KLIMAVERSTING!

Unnskyld! Unnskyld for at jeg ved flere anledninger har bidratt til store klimagassutslipp, ved å reklamere for billige klær som kan shoppes på internett. Jeg har til og med hatt en egen kleskolleksjon. Joda, så ble den produsert etisk, men det betyr jo ikke at denne produksjonen ikke var belastende på miljøet. Unnskyld for alle […] The post KLESINDUSTRIEN: EN KLIMAVERSTING! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-09 17:54 BOLIGJAKT OG BORGERPLIKT

Hei igjen, verdens beste lesere! Og takk for mange boktips i forrige innlegg. Nå skal jeg gå på bokhandelen og hamstre inn til høstens innekvelder i sofaen. Og er vi heldige, kan vi nyte disse innekveldene i nytt hus. Noen har kanskje fått med seg at vi er på boligjakt om dagen.. For ja! Det […] The post BOLIGJAKT OG BORGERPLIKT appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-04 10:38 10 TING JEG VIL GJØRE I HØST

Happy tirsdag, fininger! Sånn… Nå er det på tide med hyppigere oppdateringer. Sommeren er offisielt over, og det er på tide å bli flinkere til å strukturere hverdagen igjen, og sakte men sikkert komme tilbake til 1 blogginnlegg om dagen. Dette har vært målet lenge, men den siste tiden har vært så svingende hektisk, at […] The post 10 TING JEG VIL GJØRE I HØST appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-09-03 18:34 ALLTID MED MEG PÅ FERIE

Annonse: Visa Det begynner å bli en stund siden vi kom hjem fra ferie, og da er det så kjekt å ha så mange sommerlige bilder å se tilbake på… Jeg savner late dager i Spania – det må jeg innrømme, og det på tross av at jeg kjenner at jeg begynner å glede meg […] The post ALLTID MED MEG PÅ FERIE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-31 10:52 EN VERDIFULL TRADISJON

Hver eneste dag leser vi bok, og det er noe av det koseligste jeg vet. Jeg har selv vokst opp med en mamma som leste for meg hver eneste dag, og denne nydelige, verdifulle tradisjonen ønsker jeg å videreføre til Falk. Ikke bare et det koselig- det er også superviktig for språkutviklingen. Men selv om […] The post EN VERDIFULL TRADISJON appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-26 06:56 SNIKK SNAKK COMEBACK!

Jeg kommer aldri til å glemme vårt aller første møte… Vi skal helt tilbake til 2012, og jeg hadde akkurat begynt å jobbe i samme firma som Belinda. Da kontoret lå i Drammen – og siden jeg hadde bil, var det helt naturlig at jeg plukket opp Belinda på Frogner hvor hun bodde, på vei […] The post SNIKK SNAKK COMEBACK! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-23 12:39 FRA GAMING-ROM TIL HJEMMEKONTOR

Annonse: Nille He he! Jeg har kicket Dennis ut av kottet for en periode, og erstattet snusbokser, sure sokker og Playstation, med duse toner, inspirerende elementer, og «Get shit done»-modus. Høsten nærmer seg med stormskritt, og jeg har så mye på agendaen at jeg er nødt til å ha min egen lille inspirerende sone, hvor […] The post FRA GAMING-ROM TIL HJEMMEKONTOR appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-21 16:47 TILBAKE TIL VIRKELIGHETEN

I hele ti dager har jeg vært på noe vi kan kalle en leirskole for voksne, hvor jeg har kost meg glugg og blitt kjent med nye, flotte folk. Det har vært en ære å få lov til å representere Vestlandet i det det store «Senkveld-slaget: Øst mot Vest» , og nå er kofferten stappfull […] The post TILBAKE TIL VIRKELIGHETEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-16 10:30 CAMP SENKVELD

Katten er ute av sekken – det har dere nok fått med dere allerede… Gjett om det er digg å endelig kunne avsløre hva slags festligheter jeg er med på nå, og hva som er grunnen til at vi enda ikke er tilbake i Oslo. Vi har nemlig gjort et stopp i Langesund, hvor jeg […] The post CAMP SENKVELD appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-12 07:12 BRUDELUNSJ

Sånn… Da er jeg tilbake til hverdagen igjen, og kan omsider oppdatere dere litt her inne. Takk for at dere har vært så tålmodige med meg den siste tiden! Jeg setter så enormt stor pris på at dere gir meg tid til å lade batteriene innimellom slaga ♥ Om batteriene faktisk er helt ladet opp […] The post BRUDELUNSJ appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-06 19:26 LATE DAGER

I går var den første dagen tilbake på jobb etter ferien for veldig mange, noe mailboksen min var et tydelig bevis på. Jeg kjente stressnivået økte i takt med antall mails som tikket inn i innboksen, og kjenner at jeg er langt ifra klar for å komme igang igjen. Da er det jo i grunn […] The post LATE DAGER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-08-04 12:05 BRIDE TO BE

På førstkommende lørdag – om bare 6 dager – gifter min kjære Belinda seg med mannen i hennes liv. Og heldige meg fikk være med henne på den aller siste fittingen av brudekjolen, som de flinke damene bak Høst & Vår (tidligere Ootd) har sydd til henne. Fy fader for en magisk kreasjon… Den oser […] The post BRIDE TO BE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-31 18:20 MER AV DETTE!

Du deilige søndag ♥ Fy søren så mye vi har fått gjort i dag, og attpåtil har både Dennis og jeg fått tid til å være sosiale med andre enn hverandre, haha. Dagen startet med frokost rundt klokken elleve, og deretter var det bare til å brette opp ermene og fortsette på prosjekt rydde-og-vaske-uteplassen. Jeg fikk […] The post MER AV DETTE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-30 13:41 NYTT PROSJEKT OG MASSE ENERGI

Jeg har så mye energi om dagen! Det siste jeg har lyst til er å slappe av – til Dennis’ store frustrasjon, haha. Han er jo så bekymret for at tempoet er for høyt, og vil jo bare at jeg skal ligge strak ut, noe jeg overhodet ikke er interessert i. Det er litt delte […] The post NYTT PROSJEKT OG MASSE ENERGI appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-29 12:11 HEI, MAMMA!

Da jeg ble overrasket med babyshower av de nydelige vennene mine, kunne jeg glede meg over fantastisk samvær, god mat, quiz og herlig stemning fra begynnelse til slutt. Gjengen i Bergen hadde printet ut en nydelig tekst som de hadde laminert, og da jeg begynte å lese den, knakk jeg helt sammen. Jeg var generelt […] The post HEI, MAMMA! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-28 15:07 EPISODE 11: BABYSHOWER & FØDEKURS

Mine fine, happy torsdag ♥ Nok en hektisk dag går sakte men sikkert mot slutten. Kvelden er enda ung, men arbeidsdagen begynner å nærme seg ferdig. Jeg har akkurat kommet hjem fra en innspilling til aktualitetsprogrammet «Dessa dagar» , som sendes på P2 på førstkommende søndag. Dagens epidose handlet om makt, motiv og motivasjon for å […] The post EPISODE 11: BABYSHOWER & FØDEKURS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-27 17:57 BEDRE ENN PARTERAPI?

Annonse: Plusstid Home Når Dennis og jeg krangler, så er det som regel grunnet arbeidsfordelingen her i heimen. Jeg er nok ikke alene om å ha en samboer som ikke er den mest ryddige – ei heller den som helt ut av det blå tar moppen eller støvsugeren fatt. Problemet er jo at jeg også […] The post BEDRE ENN PARTERAPI? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-27 11:25 40 KJAPPE PÅ EN ONSDAG

Jeg kom plutselig over et festlig innlegg jeg skrev i 2015, hvor jeg svarer på 40 kjappe spørsmål. Det er mildt sagt mye som har endret seg siden den gang, så derfor synes jeg det var litt gøy å svare på disse spørsmålene 4 år senere. 1. Tre ord om meg: Engasjert, fryktløs, effektiv. 2. […] The post 40 KJAPPE PÅ EN ONSDAG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-25 09:35 OPPSKRIFT: GULROT- OG POTETSUPPE

Ny uke – ny oppskrift! Jeg synes det er alright å starte uken med litt matprat, i hvert fall siden vi nå har begynt å handle inn til hele uken på én og samme dag. Dette er som nevnt tidligere bra for både lommebok og miljø – penger spart, mindre matsvinn. Vinn – vinn! For […] The post OPPSKRIFT: GULROT- OG POTETSUPPE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-24 14:15 AKKURAT DET JEG TRENGTE!

At Belinda kom på besøk til meg denne helgen kunne ikke passet bedre. Det har vært en helt vanvittig uke, og nå hadde jeg et enormt behov for å gire ned, og tilbringe tid med en av mine aller nærmeste. Gode samtaler og god mat har stått på agendaen. Og planter, selvfølgelig. Belinda er plantedronningen, […] The post AKKURAT DET JEG TRENGTE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-23 12:36 TANKER, BEKYMRINGER OG 29 DAGER TIL TERMIN!

Happy lørdag ♥ Vi har hatt den deiligste lørdagsmorgenen her hjemme, med en skikkelig familiefrokost. Dere vet en sånn frokost med levende lys, masse deilig pålegg og grønnsaker, og selvfølgelig sjokolademelk i glasset. Mums! Det er så herlig å ha Belinda her, og jeg gruer meg allerede til hun skal reise hjem i morgen. Ååå – […] The post TANKER, BEKYMRINGER OG 29 DAGER TIL TERMIN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-22 15:42 HVIS IKKE VI – HVEM?

Tenk at Greta Thunberg har fått til en bevegelse som verken miljøorganisasjoner eller politiske partier har klart tidligere. Dette er helt fantastisk, og et bevis på at man som enkeltperson – uansett alder, kan gjøre en enorm forskjell. Det er vel ikke en eneste en av oss som ikke har fått med seg at det […] The post HVIS IKKE VI – HVEM? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-21 10:12 MANGFOLD

I et samfunn hvor det blir stadig viktigere å være «perfekt» , er det helt nødvndig å fokusere på det vidunderlige mangfoldet. Vi er ikke ment til å være dønn like, men når man scroller gjennom Instagram eller titter innom realityserier som Ex on the Beach eller Paradise Hotel, er det ingen tvil om at […] The post MANGFOLD appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-20 09:45 DEBATTEN

En riktig god onsdag ♥ Det er en nydelig dag i hovedstaden – solen skinner, og våren har uten tvil meldt sin ankomst. Hurra! Beklager fraværet i går. Dagen kunne ikke vært mer fullstappet av gjøremål, og innimellom slaga satt jeg i telefonsamtaler for å gjøre diverse intervjuer. Det var mildt sakt ekstremt hektisk! Dagen startet […] The post DEBATTEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-18 18:54 BARNEROMMET

Er det bare meg, eller var det plutselig veldig mye lenger dagslys i går enn i dag, haha!? Gjennom hele dagen har jeg trodd at klokken har vært så mye mindre enn det den egentlig har vært, og nå fikk jeg helt sjokk over at det plutselig ble mørkt. Hvor i alle dager ble dagen […] The post BARNEROMMET appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-17 16:59 TIDENES OVERRASKELSE!

I går avsluttet jeg innlegget mitt med at jeg var på vei ut døren for å møte Setare. Vi skulle nemlig ha en skikkelig date-lørdag, hvor bare vi to skulle kose oss glugg ihjel. I det siste har nemlig min kjære venninne vært litt, tja, hva skal jeg kalle henne? Crazy? Haha. Hun har oppført […] The post TIDENES OVERRASKELSE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-16 10:24 VI ER HELDIGE!

Den følelsen når du åpner postkassen, og det blant kjipe regninger ligger noen pakker fra verdens skjønneste lesere, som har laget noe til mini. Hvor heldig er ikke vi, liksom? Her forleden åpnet jeg to pakker. I den ene lå den skjønneste strikkebuksen med tilhørende tøfler. Hjemmestrikk! Noe så sjarmerende. I den andre pakken lå […] The post VI ER HELDIGE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-15 15:11 DU ER IKKE OFFERET!

Jøsses. Dette tok jo fullstendig av! Og det er jeg så innmari glad for. Tusen takk til alle dere som har engasjert seg i dette, som har lagt igjen kommentarer, og som har delt videoen videre. Det er så tydelig at det var høyst nødvendig å ta bladet fra munnen, og kalle en spade for […] The post DU ER IKKE OFFERET! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-14 20:50 NÅ ER DET NOK, SOPHIE ELISE!!

 The post NÅ ER DET NOK, SOPHIE ELISE!! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-14 10:03 DETTE GJØR MEG GLAD!

I går var det meldt oppholdsvær mellom klokken 13 og 15, så da benyttet Dennis og jeg muligheten til å gjøre et par ærender og handle litt diverse som vi trengte på Løkka. Den lille tusleturen opp Markveien er så koselig, og høydepunktet er alltid den orientalske sjappa på hjørnet sånn ca. midt i Markveien, […] The post DETTE GJØR MEG GLAD! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-13 15:46 DENNIS PAKKER FØDEBAG – EPISODE 9!

Da var det onsdag igjen, og tid for en rykende fersk episode av «Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3» ♥ Nå er det søren meg ikke lenge igjen til termin, og det betyr å få orden på både fødebag og andre ting i heimen. Men hvordan tror dere det egentlig går, når Dennis får […] The post DENNIS PAKKER FØDEBAG – EPISODE 9! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-12 16:45 DETTE SPARER VI MYE PENGER PÅ

Man trenger ikke være rakettforsker for å forstå at man kan spare mye penger på følgende: 1. Å ikke gå på butikken når man er sulten. 2. Å planlegge måltider for hele uken, og gå til innkjøp av alle ingredienser i én og samme omgang. Jeg har jo alltid visst at dette er fornuftig, men […] The post DETTE SPARER VI MYE PENGER PÅ appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-11 17:06 «A LITTLE SOMETHING» TIL BARNEROMMET

Nå er barnerommet nesten helt ferdig, og selv om mini ikke skal flytte inn der på en god stund, er dette likevel et rom vi kommer til å tilbringe mye tid. Stellebordet er jo her inne, og hvis jeg har forstått det riktig, blir det en del bleieskift, hehe. Alt av stasj og klær er […] The post «A LITTLE SOMETHING» TIL BARNEROMMET appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-10 17:13 HVEM AV OSS-CHALLENGE!

Det er søndag, og tid for mer moro på YouTube-kanalen vår! Denne gangen kliner vi til med den klassiske hvem-leken, som brudepar ofte blir utfordret på i bryllup. En artig måte for dere å bli bedre kjent med oss på, og morsomt for oss å se hvor enige eller uenige vi er, haha. Hvem fiser […] The post HVEM AV OSS-CHALLENGE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-10 11:03 SVAR PÅ SPØRSMÅL: GRAVIDITETEN!

En riktig god søndag, fininger ♥ Nå kan jeg omsider dele de etterlyste svarene på spørsmålene som omhandler graviditeten. Beklager at det har tatt så lang tid, men jeg har jo ønsket å svare så godt som mulig, og slike innlegg som dette er jo relativt tidkrevende. Endelig kom jeg i mål, så takk for […] The post SVAR PÅ SPØRSMÅL: GRAVIDITETEN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-09 10:00 VEGARD HARM SNOKER I MOBILEN MIN!

God lørdag, godtfolk ♥ Tror dere ikke at det har snødd i hele natt her i Oslo? Fy fader. Nå er jeg så forbanna lei! Vi er 9 dager ut i den første vårmåneden, og det er ingenting som tyder på at det er vår. Det blir kaldere neste uke, og det er faktisk meldt minusgrader […] The post VEGARD HARM SNOKER I MOBILEN MIN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-08 10:53 KVINNEDAG, KAMP, KOMPLEKSER OG KROPP!

Gratulerer med dagen til alle dere fantastiske kvinner der ute! Dere er helt rå ♥ I dag er en viktig dag – en dag som skal markeres! Og jeg kan selvfølgelig ikke starte dagen uten å skrive et innlegg dedikert til nettopp Kvinnedagen, her på bloggen. Dagen bidrar til å opprettholde bevisstheten om viktigheten av kvinners rettigheter […] The post KVINNEDAG, KAMP, KOMPLEKSER OG KROPP! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-07 11:19 GÅRSDAGEN TIME FOR TIME

Yay, jeg er tilbake med et aldri så lite time-for-time-innlegg! Disse har som regel falt i smak hos dere, så nå satser jeg på at en ny runde er like kjekt. Dette var gårsdagen – time for time… Klokken 06.00: Alarmen ringer, og siden jeg har sovet så latterlig dårlig, har jeg ingen problemer med […] The post GÅRSDAGEN TIME FOR TIME appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-06 15:19 1 + 1 = 3 – EPISODE 8

Det er ooonsdaaaag – en skikkelig travel sådan! Jeg har vært på farten siden klokken halv åtte i morges, og har nå våknet opp fra en liten lur. Å stå opp klokken 6 var i tidligste laget, men fy søren så mye man får gjort i løpet av formiddagen når man er såpass tidlig oppe. […] The post 1 + 1 = 3 – EPISODE 8 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-05 20:52 VI SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL!

God kveld i stuggu! Mens den forbaska snøen fortsetter å lave ned utenfor, begynner duften av sjokoladekake å spre seg rundt her inne i stuen. Jeg skal være gjest i P3morgen i morgen tidlig, og jeg kan jo selvfølgelig ikke stille tomhendt! Så da tar jeg med meg verdens beste sjokoladekake, og starter morgendagen med […] The post VI SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-05 12:56 HVERDAGSLUKSUS

Plutselig var det mandag! Og i dag våknet vi til snø utenfor… Really? Jeg som var så innstilt på vår, haha. Så i dag var det på tide å gjøre alvor ut av ønske nummer 9 på listen jeg delte med dere i går – nemlig å sørge for at vi har friske blomster på […] The post HVERDAGSLUKSUS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-04 18:20 OPPSKRIFT: CHUNKY LINSE- OG TOMATSUPPE

Så kjekt at det var såpass mange av dere som ønsket oppskriften på suppen jeg la ut på Instastory. Dette ble jo bare mekket sammen i full fart av de ingrediensene jeg hadde igjen i matskuff og kjøleskap, men jaggu ble det ikke en smakfull opplevelse likevel. Og når noe er så lett å lage, […] The post OPPSKRIFT: CHUNKY LINSE- OG TOMATSUPPE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-04 13:26 10 TING JEG VIL GJØRE I MARS

Jeg elsker tanken på at vi har entret årets første vårmåned… Snart er det ikke en eneste snøflekk igjen, og jeg lengter etter tørr asfalt, grønne blader på trærne – og etterhvert – duften av nyklippet gress. Åh! Det finnes ikke noe bedre ♥ Jeg har jo fra tid til annen listet opp diverse ting jeg […] The post 10 TING JEG VIL GJØRE I MARS appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-03 10:52 SØNDAGSLISTEN

Annonselenker: Ellos / Kremmerhuset Jeg må innrømme at det er det å ikke kunne drikke alkohol er ganske digg. Dennis, stakkars, er jo helt ferdig i dag etter gårsdagens festligheter, men jeg? Jeg er i kanonform, haha. I går var det duket for både date night og MGP i Spektrum, og hadde det ikke vært […] The post SØNDAGSLISTEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-02 09:18 DETTE KAN VI IKKE LEVE UTEN…

God lørdag, godtfolk ♥ I går kveld – mens Dennis var borte hos en kompis – fikk jeg skikkelig rydde-og ommøbleringsånden over meg. Dette kommer selvsagt ikke som et sjokk på noen av dere, haha. Alt jeg gjør er å rydde – I know – men i går fikk jeg en enorm trang til å ommøblere […] The post DETTE KAN VI IKKE LEVE UTEN… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-01 17:39 SLIK SER GANGEN UT NÅ!

Annonselenker: Lagerhaus/Ellos Det er jo litt utrolig at et bittelite som som entréen vår, kan virke romslig. Det er i hvert fall første gang på lenge, og nå tror jeg jaggu at vi har landet på den aller beste løsningen som både gir plass, men også mulighet til å oppbevare både sko, jakker, nøkler og […] The post SLIK SER GANGEN UT NÅ! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-03-01 07:56 OPPSKRIFT: PASTA MED PESTO, SOPP, KIKERTER OG BROKKOLI

Det er fredaaaag! Og solen skinner inn gjennom de forferdelig møkkete vinduene våre. Det er når solen titter frem at man ser hvor skittent det faktisk er, så nå må jeg vel innse at det er på tide å gi vinduene både en utvendig og innvendig vask. Bah! Funker det med høytrykkspyler? På utsiden, altså, […] The post OPPSKRIFT: PASTA MED PESTO, SOPP, KIKERTER OG BROKKOLI appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-28 11:20 EPISODE 7 – KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3

Hallaisen fra en solfylt hovedstad – herregud så deilig ♥ Nå snakker vi vårstemning på høyt plan, og mens jeg har vært opptatt med mitt, har Dennis begynt å få orden på uteplassen. Det var vel også på tide å få bort juletreet? Haha! At det har stått her ute siden desember er jo helt krise, […] The post EPISODE 7 – KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-27 12:38 ENDA ET INTERIØRPROSJEKT!

Meg og alle mine prosjekter… Jeg blir aldri ferdig, haha! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg faktisk vurderer nye løsninger i ulike rom her hjemme, men det er ikke til å stikke under stol at det er svært ofte. Jeg er stadig interessert i å få mest mulig ut av liten plass, og man […] The post ENDA ET INTERIØRPROSJEKT! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-26 17:00 FINALE, PERSONANGREP OG GOD MORGEN NORGE

Phew! Da var jaggu denne dagen også snart over – en dag som har gått i ett! Den startet i sofaen hos God Morgen Norge sammen med min kjære Torpet-roomie, Carina, hvor vi skulle prate litt om den spesielle finalen, samt utskjellingen fra Aune. Jeg vet ikke hvor mange av dere som har fulgt med […] The post FINALE, PERSONANGREP OG GOD MORGEN NORGE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-25 16:24 COTTON BALL CHALLENGE

Fininger? Det er på tide med en ny challenge, eller hva? Nå synes jeg det er på tide med litt latter og lave skuldre, og vi håper dere liker dagens YouTube-snutt like godt som vi gjør! Dette ble nemlig langt vanskeligere enn vi hadde sett for oss – langt morsommere også, haha. Snurr film!  […] The post COTTON BALL CHALLENGE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-24 19:21 EN SMAK AV SOMMER

Annonselenke: Lagerhaus Av en eller annen merkelig grunn nappet jeg med meg en boks med jordbær fra butikken, da vi gjorde unna helgehandelen. Jordbær er noe jeg aldri pleier å kjøpe, men på torsdag fikk jeg tydeligvis cravings på bær. Bærene har ligget i kjøleskapet siden – jeg glemte rett og slett at de ble […] The post EN SMAK AV SOMMER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-24 09:58 STORT INTERVJU I VG HELG

Happy søndag, verdens beste lesere ♥ Beklager dårlig oppdatering i går. Jeg hadde jo store planer om å titte innom i løpet av ettermiddagen, men timene fløy forbi! Og det er jo gjerne det som skjer når man koser seg glugg ihjel. Som jeg nevnte i går var det både duket for 2-årsdag, men også for […] The post STORT INTERVJU I VG HELG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-23 12:54 LØRDAG ON FLEEK

For en deilig lørdag dette kommer til å bli! Betty sitter i skrivende stund på Flytoget, om noen timer skal vi i Jaxon sin 2-årsdag, og senere i kveld skal alle vi jentene ut å spise. Det er altfor lenge siden vi har hengt ut – i hvert fall med Betty! Sist jeg så henne […] The post LØRDAG ON FLEEK appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-22 12:34 DENNE FILMEN MÅ DU SE!

Fredag, freedaaag, freeedaaaag! En deilig på tross av at det snør, regner og hagler om hverandre her i Oslo. Hvor ble det liksom av dette fantastiske varme vårværet vi ble lovet tidligere i uken? Makan! Fredag er uansett fredag, og fredager er digg! Vi startet dagen på Ullevål for en liten sjekk på mini. Vi […] The post DENNE FILMEN MÅ DU SE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-21 08:55 40.000!!!

Woop woop! 40.000 subscribers, folkens! FØRTI TUSEN!!! Det er helt crazy – dette er stor stas. Vi har alltid kost oss skikkelig med å produsere innhold til YouTube-kanalen vår, og når vi ser at følgertallet øker, blir det bare enda kjekkere. Å skape god stemning og underholdning for et fantastisk publikum som dere, gir oss […] The post 40.000!!! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-20 15:47 PÅSKESTEMNING I OSLO

Annonselenker: Junkyard Hjelpes for en deilig onsdag vi har hatt her i hovedstaden! Vi har vært litt på farten i dag, og det var rett og slett deilig å komme seg ut av huset. Og i hvert fall på en solfylt dag som denne! Nå er våren virkelig i anmarsj, og selv om det fortsatt […] The post PÅSKESTEMNING I OSLO appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-19 11:44 UNDERHOLDNING TIL VINTERFERIEN

Hehehe, vi har ikke kommet helt i gang med dagen riktig enda! Ta gjerne en titt innom storyen på Instagram her, for å finne ut hvorfor… Jeg så meg rett og slett nødt til å gi Dennis en passende straff, for å ha forsovet seg, og nå er han ikke spesielt happy, haha! Det er […] The post UNDERHOLDNING TIL VINTERFERIEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-18 18:42 10 TING JEG VIL GJØRE FØR FØDSEL

Snart er det vår, og snart er lille kompis her. Hvor ble tiden av, liksom!? I det ene øyeblikket føler jeg at jeg har vært gravid i 100 år, mens jeg i det neste føler at jeg ikke har båret rundt på dette lille vesenet lenger enn en måned. Max! Og nå er han her […] The post 10 TING JEG VIL GJØRE FØR FØDSEL appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-18 08:59 REDEBYGGING OG UKENS PLANER

Hehehe! Jeg har offisielt entret redebygging-fasen. Hello, nesting instinct, haha! Jeg innså det for alvor i går – for da klarte jeg rett og slett ikke å sitte rolig et sekund. Alt jeg ville var å rydde i skuffer og skap, og tørke støv på de mest idiotiske plasser. Som inni vitrineskapet, f.eks. Mini bryr […] The post REDEBYGGING OG UKENS PLANER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-17 10:17 GJØR NOE GODT FOR DEG SELV

Annonse: Love Beauty and Planet Happy søndag, vakre venner! Vi har kommet oss til veis ende i 7 Days #SMALLACTSOFLOVE Challenge – en challenge som har gått ut på å gjøre hyggelige ting for deg selv, noen du er glad i, eller for miljøet. Jeg har kost meg skikkelig denne uken, og har planer om […] The post GJØR NOE GODT FOR DEG SELV appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-16 11:46 PÅ TIDE Å RYDDE I GARDEROBEN

En riktig god lørdag, mine fine ♥ Jeg sitter her på kjøkkenet og speider etter fuglene mine. Den skumle hauken er nemlig tilbake, og nå tror jeg den har skremt bort mesteparten av mine små venner. Jeg ser at der er rundt 12 pilfink i busken vår, så disse tøffingene trosser tydeligvis den store, faretruende hauken, […] The post PÅ TIDE Å RYDDE I GARDEROBEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-15 14:33 ALKOHOLFRI ØL, SOM FAKTISK SMAKER ØL!

Happy fredaaaaag – ukens desidert beste dag ♥ Jeg elsker øl, og har i løpet av de siste par årene fått en interesse for øl. Det er så spennende med nye smaker, og det er jo helt utrolig hvor mye godt som finnes der ute, som ikke nødvendigvis heter «Corona» . Jeg ble paff da jeg […] The post ALKOHOLFRI ØL, SOM FAKTISK SMAKER ØL! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-14 17:46 DAGENS UTFORDRING

Det handler om de små tingene som betyr så mye – #smallactsoflove, rett og slett ♥ Vi har kommet oss til dag 4 i denne lille challengen, som i dag går ut på å gi et kompliment til noen du bryr deg om. Å få en uventet melding med noen hyggelige ord betyr så innmari mye, […] The post DAGENS UTFORDRING appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-14 11:45 KRISTIN OG DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 6

Episode 6 ♥ Vår lille miniserie ruller videre, og det er så stas å ta dere med på denne merkelige reisen. Vi filmer alt i «nuet» , så dere får virkelig ta del i det som skjer underveis, og på veien mot fødsel. Nå er det søren meg ikke lenge igjen! Vi kommer til å legge […] The post KRISTIN OG DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 6 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-13 16:00 OPPSKRIFT: VERDENS BESTE VEGANSKE SJOKOLADEKAKE

Okei… Vi må snakke litt om den barnslige og latterlig gode sjokoladekaken jeg laget i går!! Den var så hinsides digg atte hjelp, og jeg kan med hånden på hjertet si at dette er en av de beste sjokoladekakene jeg har smakt ever! Dere vet jo at jeg er i gang med en hyggelig 7 […] The post OPPSKRIFT: VERDENS BESTE VEGANSKE SJOKOLADEKAKE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-13 07:41 5 TING VI MISLIKER MED HVERANDRE!

Solen er på vei opp, og det ser ut til å bli en ganske så flott onsdag. Tenk at vi har kommet oss til 13. februar allerede – plutselig er det mars, og da er faktisk ikke våren så altfor langt unna. Glede! Vi fikk laget en ny snutt til YouTube i går… Siden det […] The post 5 TING VI MISLIKER MED HVERANDRE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-12 12:33 LILLE VENN

Lille venn… Jeg sitter her og titter på de siste bildene fra ultralydundersøkelsen forrige uke. Der er du. Jeg ser deg! Jeg kjenner sparkene dine. Jeg kjenner når du hikker, og ikke minst når du roterer og romsterer inni magen. Du er ekstremt aktiv! Det er en helt spesiell følelse med alle disse bevegelsene. En […] The post LILLE VENN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-11 16:35 ALLE MONNER DRAR

Vi har hatt litt nedbør de siste dagene, som har resultert i at store deler av snøen har forsvunnet. Det er fortsatt mye igjen, men det er deilig at den så smått forsvinner. Men hva skjer når snøen blir borte? Da kommer alt søppelet frem… Søppel (eller boss, som vi sier i Bergen) som har […] The post ALLE MONNER DRAR appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-10 17:59 #SMALLACTSOFLOVE

Annonse: Love Beauty and Planet Jeg er så stolt! Jeg har inngått et samarbeid med en drømmekunde – en kunde jeg har hatt på ønskelisten min i lange tider. Jeg har faktisk vært litt misunnelig på andre profiler som har fått lov til fronte denne merkevaren, men endelig kan jeg meddele at jeg er en […] The post #SMALLACTSOFLOVE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-10 13:15 PROSJEKT BARNEROM

70 dager igjen! Og hva vet jeg – det kan jo være han kommer før tiden ♥ En av mine nærmeste venninner fødte 3 uker før termin, og det er jo ikke helt unormalt. Så at det er på tide å komme i gang med barnerommet, er det virkelig ingen tvil om, haha. Nå skal […] The post PROSJEKT BARNEROM appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-09 10:18 DISSE REALITY-SERIENE HAR VI DELTATT I!

Happy lørdag, verdens beste lesere ♥ Vi står på farten og skal snart ut på IKEA. Jaddaaaa, det er helt korrekt. IKEA på en lørdag! Det kan jo ikke gå bra, haha. Men nå må vi kjøpe kommoder og stellebord til barnerommet, og planen er å bruke litt av morgendagen til montering og maling. Jeg gleder […] The post DISSE REALITY-SERIENE HAR VI DELTATT I! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-08 11:24 OPPSKRIFT: SUPERGODE VEGANSKE SKILLINGSBOLLER

Fredag, fredaaag, freeedaaaaag! Jeg jubler for ukens beste dag, mens jeg sitter her og nyter lyden av fuglene som hygger i tikibaren. Solen skinner fra skyfri himmel, og fredagen kunne vel i grunn ikke vært bedre. Yay! De som følger meg på Instagram, har fått med seg at jeg bakte boller i går kveld, og […] The post OPPSKRIFT: SUPERGODE VEGANSKE SKILLINGSBOLLER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-07 13:53 MORSDAG: 8 GODE TIPS!

Hallo fra vinteren i Oslo! Vi måtte måke oss frem til inngangsdøren i går, haha. Det skulle visst ikke mer til enn to dager på reisefot, før hele passasjen var snødd igjen. Makan! Denne snøen kommer nok sikkert til å bli liggende til langt ut i april, men jaja… Det er jo tross alt vinter, […] The post MORSDAG: 8 GODE TIPS! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-06 11:21 VI ER HELDIGE!

Annonse: Sponset opphold Nå sitter vi på Flesland og venter på boarding. Flyet er en halvtime forsinket, og jeg regner med det er på grunn av enda mer snø i hovedstaden å gjøre… Snø, snø, atter snø. Vil det ingen ende ta? Nedbør, ass, haha. Regnet er tilbake i Bergen, men likevel kjenner jeg at […] The post VI ER HELDIGE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-05 19:20 JEG ER NESTEN 100% SIKKER

Det føles så godt å være «hjemme» igjen… Jeg elsker Bergen – i hvert fall på dager som denne, hvor solen skinner fra skyfri himmel, og byen viser seg fra sin aller beste side! Samtidig vet jeg at jeg ikke kommer til å flytte tilbake. Det er jeg nesten 100% sikker på… Da jeg var […] The post JEG ER NESTEN 100% SIKKER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-05 15:31 KRISTIN OG DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 5

Hei igjen, fineste venner! Hvilken dag er det i dag, hvilken dag er det i dag, er det tirsdag? JA! Og hva skjer på tirsdager? Da slippes en rykende fersk episode av vår lille miniserie; «Kristin og Dennis: 1 + 1 = 3» Håper dere liker den ♥  ♥ The post KRISTIN OG DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 5 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-05 08:46 GOD MORGEN, BERGEN!

Bergen, du e meg en fin en! Vi er på plass i den vakre byen mellom de 7 fjell, og nok en gang ble reisen fra flyplassen til sentrum med bybanen, en liten trip down memory lane. Jeg har vokst opp på Nesttun, og bybanen tar meg liksom gjennom ulike epoker i livet… Min første […] The post GOD MORGEN, BERGEN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-04 06:54 ET AV MINE FINESTE MINNER MED DENNIS!

Annonse: FuelBox Et av de aller fineste minnene jeg har med Dennis, var kvelden hvor vi møtte hverandre for første gang etter at vi kom tilbake fra Paradise Hotel i Mexico. Vi var både spente og nervøse på hvordan dette ville bli – om vi i det hele tatt klikket like godt på «utsiden» , […] The post ET AV MINE FINESTE MINNER MED DENNIS! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-03 21:21 UKENS…

Oj… Gikk denne søndagen latterlig fort eller? Plutselig var klokken snart halv elleve på kvelden, men før jeg kryper til køys må jeg jo selvfølgelig dele denne ukens oppsummering med dere! Dette var ukens… …irritasjonsmoment: Jeg blir så irritert på Bymiljøetaten, og for at de ikke klarer å brøyte sidegatene. Utenfor hos oss er det […] The post UKENS… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-03 10:09 10 MATVARER DU BØR HA I SKAPET

Steike ta som denne forkjølelsen henger i! Nettene er definitivt verst… Ikke nok med at jeg er oppe flere ganger for å tisse, men nå må jeg opp dobbelt så mange ganger grunnet ekstrem hoste, hals som føles som sandpapir og tett nese. Det er så ufattelig irriterende, og nå kan det se ut som […] The post 10 MATVARER DU BØR HA I SKAPET appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-02 14:33 78 DAGER TIL TERMIN!!!

Annonse: Sponset opphold For et deilig døgn dette har vært… I går sjekket jeg inn på nydelige Saga Hotel Oslo, som ligger like ved Bogstadveien. Dennis skulle ha en real guttekveld, og da tenkte jeg at det ville være perfekt å lade batteriene, senke skuldrene, og bare nyte på et av byens herligste hoteller. En […] The post 78 DAGER TIL TERMIN!!! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-01 20:35 PANELET MED HARM OG HEGSET

God fredagskveld fra en deilig hotellseng ♥ Burritoen jeg bestilte gjennom Foodora er inntatt, og nå ligger jeg strak ut og prøver å bli frisk. Men altså… Er det flere enn meg som får skikkelig dårlig samvittighet av å bestille mat på Foodora, når været er så dårlig som nå? Syklisten som banket på døren, […] The post PANELET MED HARM OG HEGSET appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-02-01 14:04 DIY: RÅLEKKERT SPISEBORD PÅ 1-2-3

Annonselenke: Ellos Det er en skikkelig pjusk bergenser som skriver til dere i dag. Jeg har rett og slett måtte innse at jeg faktisk er skikkelig sjuk. Whaaat!? Jeg som har tatt influensavaksine, og hele pakken? Makan! Jeg er pottetett, halsen er sår, og jeg er sånn generelt skikkelig slappfisk. Noe så irriterende, eller hva? […] The post DIY: RÅLEKKERT SPISEBORD PÅ 1-2-3 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-31 18:29 SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN!

Ett av svarene inneholder reklame for egen bok Her kommer omsider svarene på spørsmålene deres. Enjoy ♥ Hva synes Dennis om forskjellen på puppene dine? (Jeg har stor forskjell selv) Jeg leste nettopp opp dette spørsmålet for han, og svaret jeg fikk var: «De er helt rå! Jeg elsker de» … Han har aldri tenkt at […] The post SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-31 07:33 OPPSKRIFT: SUPERDIGGE VEGANSKE PANNEKAKER

Helgen nærmer seg med stormskritt, og jeg krysser fingrene for at denne kraftige forkjølelsen som har meldt sin ankomst, forsvinner før den tid. Stemmen er borte, halsen er vond, og det er i grunn bare skikkelig irriterende. For jeg er jo ikke skikkelig syk, liksom, men akkurat så dårlig at jeg i går ble nødt […] The post OPPSKRIFT: SUPERDIGGE VEGANSKE PANNEKAKER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-30 12:52 NY DELTAKER PÅ «TORPET»

Åhåj… Januar har definitivt vært en spesiell måned, med den ene avsløringen etter den andre. Enda en katt er ute av sekken – nemlig min deltakelse på «Torpet» . I sommer bodde jeg altså på en liten gård i x antall uker, hvor jeg skulle kjempe for tilværelsen sammen med et knippe andre mennesker. Aune […] The post NY DELTAKER PÅ «TORPET» appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-29 11:52 KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 4!

Det er tirsdag, og hva skjer på tirsdager, fine mennesker? Da slippes en ny episode i vår lille miniserie; «Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3» . Så… Kommer vi til å eksponere barnet vårt i sosiale medier? Svaret finner du her ♥  Dagen så langt har vært så fin – kald, men fin. […] The post KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3 – EPISODE 4! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-28 18:19 PÅ TV HELE UKEN!

5 måneder har gått siden innspilling, og nå er det omsider duket for vår uke på 4-Stjerners Middag. Det har skjedd mye siden innspilling, for å si det mildt, haha. Og lite visste jeg at jeg faktisk hadde en bolle i ovnen, da jeg stod og kokkelerte på kjøkkenet i august. Det er så rart […] The post PÅ TV HELE UKEN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-28 09:25 LONDON GUIDE

Hei igjen, skjønnheter ♥ Det var mange som ønsket seg en liten London-guide, og her kommer den. Vi holdt oss for det meste i Shoreditch, da dette er området vi liker aller best! Denne lille oversikten omhandler i hovedsak denne bydelen, men er det ett sted man bør besøke når man er på London-tur, så er […] The post LONDON GUIDE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-27 11:03 UKEN SOM GIKK…

En riktig god søndag, verdens beste lesere! Behandler dagen dere bra så langt? Vi sov ganske lenge i dag, og skal straks gå løs på frokosten. Rundstykkene står og godgjør seg i ovnen, og nå tenkte jeg at det var på tide å oppsummere uken. Er det fortsatt stemning for disse innleggene forresten? Ukens tanke: […] The post UKEN SOM GIKK… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-26 12:42 11 FRESHE HVERDAGSKJOLER TIL GRAVIDE DAMER

Annonselenker: Asos, Ellos, Junkyard, Stylepit, Lindex, Bubbleroom Dere aner ikke hvor mye tilbakemeldingene på forrige innlegg betyr for meg. Det er så deilig å lufte tankene sine, og få en bekreftelse på at man ikke er alene om å ikke kjenne på denne intense lykkerusen. Takk for at dere deler deres historier og erfaringer med […] The post 11 FRESHE HVERDAGSKJOLER TIL GRAVIDE DAMER appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-25 13:49 TVILLINGER, KOMPLISERT SVANGERSKAP OG MANGLENDE LYKKERUS!

Om jeg skal definere graviditet, så er det kvinner som stråler av lykke. Kvinner som aldri har opplevd en større glede i livet, og som ikke kan vente til å treffe den lille. Som gjennom hele svangerskapet nyter aktiviteten på innsiden… Som bruker enhver anledning til å kjenne etter små spark, som stryker hendene over […] The post TVILLINGER, KOMPLISERT SVANGERSKAP OG MANGLENDE LYKKERUS! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-24 15:20 GOD KVELD NORGE, TANKER OG 4-STJERNES MIDDAG

I dag har vi hatt besøk av to fine folk i God Kveld Norge, som har filmet litt og intervjuet oss begge to i forbindelse med graviditeten. Innslaget sendes om et par uker, så da får dere høre litt mer om våre tanker rundt det hele, i tillegg til at vi viser dere litt rundt […] The post GOD KVELD NORGE, TANKER OG 4-STJERNES MIDDAG appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-23 09:38 THE BREAKFAST CLUB

Hei, Oslo! Hei, fininger ♥ Vi er hjemme igjen etter noen strålende dager i London, og nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg prøver å kombinere blogging med å lese alle de herlige meldingene som har tikket inn i innboksen de siste dagene. Jeg er helt overveldet – dere er så innmari skjønne hele gjengen, […] The post THE BREAKFAST CLUB appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-22 14:53 ENDA ET HOTELL PÅ TOPPLISTEN

Guri land som vi har kost oss på denne turen… Det ble definitivt en perfekt «siste» tur, og vi har kost oss glugg. Vi har ikke rukket å gjøre en brøkdel av det som stod på planen, men det er faktisk helt greit. Det viktigste var å bare være, bare være oss, nyte hverandres selskap […] The post ENDA ET HOTELL PÅ TOPPLISTEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-22 08:36 GUTT ELLER JENTE?

Endelig har sannhetens time kommet… Blir det en gutt eller en jente? Svaret finner du i 3. episode av vår lille miniserie ♥  ♥ ♥ ♥ The post GUTT ELLER JENTE? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-21 08:55 LONDON

Annonselenker: Asos/Junkyard Vi er en time bak dere, gardinene er trukket fra, og nå sitter jeg her i sengen og nyter en vidunderlig soloppgang. Kaffen har kommet i koppen, og når dagen starter med solen rett i fleisen, kan ikke dagen bli annet enn vidunderlig. At vi nyter London er det ingen tvil om, og […] The post LONDON appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-20 13:34 BABY PÅ VEI!

Hei fra London ♥ Det er så spesielt å tenke på at dette er vår siste kjærestetur, hvor det bare er oss… Selvfølgelig kan vi reise på turer uten barn i fremtiden, men dette er siste gang før det nye familiemedlemmet melder sin ankomst. Jøss… Det er ganske sjukt å tenke på at livet om ikke […] The post BABY PÅ VEI! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-19 13:51 SÅNN SÅ JEG EGENTLIG UT…

Det skal bli skikkelig vanskelig å variere innledningen i innleggene mine fremover, for alt jeg vil starte med er å si at jeg er så hinsides glad i dere. Dere gjør meg så glad, og jeg håper dere vet hvor innmari stor pris jeg setter på dere alle sammen. Som nevnt for hundrede gang; TAKK […] The post SÅNN SÅ JEG EGENTLIG UT… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-18 16:17 GRAVID, RØRT OG OVERVELDET!

WOW! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne… Kjære alle dere fantastiske mennesker, tusen takk! Tusen takk for all kjærlighet dere har vist dette døgnet! Takk for alle fine ord – vi er overveldet. Det er noen vanvittige måneder vi har vært igjennom. Og det har vært så ufattelig spesielt å vite at jeg har […] The post GRAVID, RØRT OG OVERVELDET! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-17 17:51 KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3

Når livet skjer…   The post KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-16 07:53 SPØRSMÅLSRUNDE

En riktig god lillelørdag ♥ Håper dere alle har en deilig start på dagen! Vi var oppe halv syv, og har allerede vært i dusjen… Jeg koser meg nå med dagens andre kaffekopp, og jeg blir så innmari glad de dagene jeg faktisk klarer å komme meg opp når alarmen ringer. Beste følelsen! Da jeg for […] The post SPØRSMÅLSRUNDE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-15 18:41 INTERIØRSNAKK: NY LENESTOL

Vi har lenge hatt behov for en ekstra stol i stuen – i hvert fall etter at Dennis kidnappet den fine velourstolen, som nå står i det lille kottet under trappen hvor han har datamaskin og Playstation, haha. Det har rett og slett vært litt manko på sitteplasser når jeg har flere på besøk, så […] The post INTERIØRSNAKK: NY LENESTOL appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-14 18:56 NEDTELLINGEN HAR STARTET… 5 DAGER IGJEN!

Jeg gleder meg altså så ufattelig mye til denne kjæresteturen vi legger ut på om bare fem dager! Jeg har sommerfugler i magen, og kjenner reisefeberen sniker seg innpå, og kan nesten ikke vente til vi sitter på Gardermoen med en øl mens vi venter på boarding. Det er jo faktisk på Gardermoen eventyret starter… […] The post NEDTELLINGEN HAR STARTET… 5 DAGER IGJEN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-14 10:49 UKENS PLANER OG NYTT I GARDEROBEN

Annonse: Junkyard Happy mandag, godtfolk! Denne uken, ass… Det er så mye på planen at jeg blir litt svett, haha! Almanakken er fylt til randen, og jeg ser virkelig frem til å ta fatt på årets 3. uke. Planen ser i grove trekk foreløpig slik ut: Mandag: Innspilling av video, opprydding i mailboks, regnskap. Tirsdag: […] The post UKENS PLANER OG NYTT I GARDEROBEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-13 17:00 NEI, KRITIKK ER IKKE HAT!

Jeg tror ikke det er noen som ikke har fått med seg Dubai-kaoset, og jeg har selv blitt ganske så engasjert i saken. Det er helt vanvittig at influencere prøver å male et glansbilde av en destinasjon med et undertrykket regime, hvor fremmedarbeidere jobber under slavelignende forhold. Hvor bl.a kvinner har færre rettigheter enn menn, […] The post NEI, KRITIKK ER IKKE HAT! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-13 12:02 DENNE UKENS…

Søndag og tid for ukens oppsummering! Dette var ukens… …tanke: Jeg tror ikke det er noen som ikke har fått med seg Dubai-kaoset, og jeg har selv blitt ganske så engasjert i saken. Mer om dette i dagens 2. blogginnlegg! …mål: Dennis og jeg holder på å lage en miniserie, og målet for denne uken […] The post DENNE UKENS… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-12 10:27 MIN FAVORITTPROFIL PÅ INSTAGRAM

Akkurat nå sitter jeg og spiser frokost, og skal om få strakser hive meg i dusjen. Men før jeg går i gang med dagen, tenkte jeg å gå løs på dag 28 av 40 Days Challenge. Det har tatt sin tid dette her, men vi kommer i mål til slutt, haha. Det lover jeg… Noen […] The post MIN FAVORITTPROFIL PÅ INSTAGRAM appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-11 13:49 MORGENMØTE OG EN ETTERLENGTET CAFÉ-DATE

Er dere klar over at det i morgen er 2 måneder siden Dennis og jeg var på date? Vi har faktisk ikke vært ute og tatt en matbit eller en øl sammen, på to hele måneder, noe som er veldig ulikt oss. Men så har det jo vært jul, og i år var det så […] The post MORGENMØTE OG EN ETTERLENGTET CAFÉ-DATE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-10 18:36 EN NY BESETTELSE…

Vel, grønne planter har vel alltid vært høyt ønsket her i heimen, men nå har jeg jo en BFF nede i Kristiansand som er planteguri #1, og som inspirerer så til de grader. Hvis dere trenger plante-inspo må dere sjekke ut @belindajakobsen ASAP. Ingen gjør eller kan planter som henne. Anyways… Nytt år – nye […] The post EN NY BESETTELSE… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-10 13:15 TEMA: PUPPESTØRRELSE

Happy torsdag, fininger ♥ Jeg håper arbeidsukens nest siste dag behandler dere bra! Her i Oslo skinner solen, og dagen har så langt gått i ett. Den startet hos den herlige gjengen i God Morgen Norge, hvor Trine fra Sex og samfunn og jeg var invitert for å snakke om puppestørrelse. Innlegget mitt om de asymmetriske […] The post TEMA: PUPPESTØRRELSE appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-09 18:25 NEI, NORGE HJELPER DEM IKKE DER DE ER!

Jeg glemmer aldri hvor maktesløs jeg følte meg da jeg var med på å ta imot en båt med flyktninger, en kald dag i februar. Solen skinte, men det var ikke mange gradene – og der kom uskyldige mennesker i land, iført tynne gensere og sko som overhodet ikke egner seg på vinterhalvåret. I år […] The post NEI, NORGE HJELPER DEM IKKE DER DE ER! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-09 10:41 INNHOLDET I KJØLESKAPET MITT…

Mine engler, hallaien ♥ Det har skjedd et mirakel i 2019, og det er at jeg hver eneste morgen våkner noen minutter før vekkerklokken ringer. Hva er greien med det, liksom? Alarmen er satt til 6.30, så dere kan jo bare tenke dere hvor herlige morgenstunder jeg har hatt i det nye året. Ingenting er bedre […] The post INNHOLDET I KJØLESKAPET MITT… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-08 11:44 10 TING SOM SKJER I JANUAR…

Januar… En mørk og kald måned som betyr mer snø, glatte veier, bilulykker og lite dagslys. Bah! Heldigvis kan januar også bety en ny start, at vi faktisk går mot lysere tider, nye planer, nye mål, og at våren nærmer seg sakte men sikkert. For er det én ting som er like sikkert som banken, […] The post 10 TING SOM SKJER I JANUAR… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-07 10:04 PROSJEKT SPISEBORD

Og der var det mandag igjen, gitt. Den første skikkelige mandagen i 2019! Føles det bra? Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for å være helt ærlig, haha. Men så vet dere hvilket forhold jeg har til disse mandagene… Jeg kan ikke skryte på meg å være mandagens største fan! Det som derimot […] The post PROSJEKT SPISEBORD appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-06 17:48 DENNE UKENS…

Hei Snarøya ♥ Jeg har kommet meg ut til den fine mammaen min, og nå sitter vi her og hygger i stuen. Selv om jeg sitter litt opptatt med macen på fanget, er det hyggelig å bare være i samme rom… Jeg blir så glad når jeg løfter blikket fra tastaturet og ser at mamma sitter […] The post DENNE UKENS… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-06 12:02 DETTE HAR JEG ALLTID I FRYSEREN!

Få ting er bedre enn å starte dagen med en skikkelig god frokost! Tidligere orket jeg ikke tanken på frokost tidlig på morgenkvisten, og måtte som regel vente til etter klokken 10 for at matlysten skulle melde seg. Nå, derimot… Nå er frokosten dagens høydepunkt, og jeg elsker å bruke tid på å lage et […] The post DETTE HAR JEG ALLTID I FRYSEREN! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-05 12:33 3 TING JEG ANGRER PÅ

Jeg mener i grunn at det å angre på noe er fullstendig bortkastet – det har ingenting for seg! Gjort er gjort og spist er spist – det er ikke noe man kan gjøre for å endre fortiden, og det er heller ingen vits i å dvele ved det som har skjedd. Jeg er en […] The post 3 TING JEG ANGRER PÅ appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-04 13:07 FREDAGENS AGENDA OG INTERVJU MED KK.NO

Fy søren for noen bra folk dere er! Jeg har nå sittet og kost meg med kommentarene deres, og skal bruke denne deilige fredagskvelden og helgen på å svare dere alle sammen. Dere har så mye flott å tilføye, og jeg kjenner at jeg blir skikkelig stolt over publikumet mitt. Makan for en fin gjeng, […] The post FREDAGENS AGENDA OG INTERVJU MED KK.NO appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-03 17:11 TIL DEG MED STOR FORSKJELL PÅ PUPPENE!

I sommer ble det full oppstandelse på Jodel, etter at jeg delte et bilde hvor jeg satt og svettet i en bh-lignende topp på kjøkkenet. Vi glemmer vel aldri tropesommeren ‘18? Denne toppen var litt stram, og skviste den ene puppen min slik at den så litt ekstra rund og stor ut! Silikon, mente Jodel! […] The post TIL DEG MED STOR FORSKJELL PÅ PUPPENE! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-03 11:26 HVA SYNES DU?

Kjære venner ♥ Jeg vil at dette skal bli et skikkelig bra blogg-år! Jeg ønsker at dette skal være et sted dere elsker å klikke dere inn på – som gir dere masse inspirasjon, og som engasjerer. Målet er jo at dette skal være bloggen dere ikke kan leve uten, haha… Vel, man kan fint leve […] The post HVA SYNES DU? appeared first on Kristin Gjelsvik.

2019-01-02 13:58 MINE TOPP 3 REISEMÅL

Happy onsdag, happy lillelørdag! Nå er året virkelig i gang, og de aller fleste er vel tilbake på jobb… Det er alltid litt vemodig når en ferie går mot slutten, men samtidig litt godt å komme i gang igjen. Nå er det full fokus og hard jobbing fremover. Det er flere mål som skal nås, […] The post MINE TOPP 3 REISEMÅL appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-18 09:54 NOSTALGI

God formiddag fra sofaen på Snarøya ♥ Selv om dette ikke er mitt barndomshjem, er det likevel mange deilige juleminner fra barndommen som dukker opp her ute. Minnene dukker opp i den sjarmerende julepynten som jeg husker så innmari godt – den tradisjonelle julepynten i rødt og gull, nissene og englene. Jeg er ikke så fan […] The post NOSTALGI appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-17 18:07 INGEN JUL UTEN DISSE…

Hvert eneste år deler jeg denne superenkle oppskriften på verdens beste julesnacks, og hvert eneste år forteller jeg om minnene mine rundt nettopp disse herlighetene her. Marsipankuler med sjokolade og kokosmasse. Hallo, vann i munnen! Men det er jo sånn det er i julen… Da gjentar man seg til det kjedsommelige – for julen handler […] The post INGEN JUL UTEN DISSE… appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-17 07:35 JENTER, JULEKOS OG JAXON!

Åh, gårsdagen var så fin! 3. søndag i advent ble tilbragt med de fine jentene mine – Setare hadde invitert inn til julekos med hjemmelaget julegrøt, vafler, pepperkakebaking og andre julegodter. Mums! Lille Jaxon var også med på kosekveld med jentene, og det kommer nok ikke som en overraskelse at han var den som fikk […] The post JENTER, JULEKOS OG JAXON! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-16 11:38 MITT FAVORITTROM I LEILIGHETEN

Annonselenker: Jotex / Kremmerhuset Dag 21 av 40 Days Challenge… Tenk at vi er halvveis!? Wuuhuu! Og det med litt forsinkelser fra tid til annen. Pytt sann, vi kommer i mål til slutt. I dag skal jeg vise dere mitt favorittrom i leiligheten, og det kommer nok kanskje som en overraskelse at favorittrommet ikke er […] The post MITT FAVORITTROM I LEILIGHETEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-14 11:35 CRAZY BIRD LADY

HE HE! Nå har jeg mistet det fullstendig… Fuglene i hagen opptar min fulle interesse, og jeg har nå innsett at jeg kanskje bruker i overkant mye tid på disse små, haha. Men altså – det er vinter, fuglene trenger mat, og når såpass mange av dem vet at det er mat å få hjemme […] The post CRAZY BIRD LADY appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-13 19:01 DET VERSTE SOM HAR HENDT MEG I 2018

Det er en grunn for at det heter 40 Days Challenge… Eller 40 dagers utfordring, på godt norsk. For det er nemlig en real utfordring dette her, haha! I dag var det skikkelig vanskelig! Dag 20 – det verste som har hendt meg i 2018! Har det skjedd noe skikkelig ille da? Tydeligvis ikke, siden […] The post DET VERSTE SOM HAR HENDT MEG I 2018 appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-13 09:10 JULEFILMER – MINE 12 FAVORITTER!

Jeg er ikke alene om å dele julefilm-favoritter i disse dager, men så er det jo definitivt noe som hører julen til, ikke sant? Dere har nok kanskje sett flere av disse både en og to ganger – minst! Men kanskje det er noen på listen dere kan tilføye på listen over filmer dere skal […] The post JULEFILMER – MINE 12 FAVORITTER! appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-12 17:19 MITT DRØMMEBRYLLUP

Dag 19 av 40 Days Challenge – mitt drømmebryllup! He he, jeg tror jeg har skrevet en del innlegg om både drømmebryllup, valg av destinasjon og inspirasjon generelt både en og to og tre ganger. Vi har jo vært forlovet en stund nå, og dessverre dukker det stadig opp ting som forhindrer planlegging og som […] The post MITT DRØMMEBRYLLUP appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-09 19:01 2. SØNDAG I ADVENT

Annonselenke: Ellos Åhåj… Er dere klar over at det bare er 15 dager til julaften? Selv om jeg liksom har følt at jeg har hatt så god tid denne julen, må jeg innrømme at jeg kjente jeg ble litt stresset nå. To uker går rasende fort, så nå er det vel på tide å begynne […] The post 2. SØNDAG I ADVENT appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-09 13:49 NOE SOM FÅR MEG I GODT HUMØR

Hvis dere følger meg på Instagram, og får med dere mine stories, så har dere fått med dere at jeg har blitt en  skikkelig fuglemor nå i julen. INGEN fugler skal sulte på min vakt, så nå har vi stelt i stand et helsikens kalas i tikibaren i hagen. Her har de så mye mat […] The post NOE SOM FÅR MEG I GODT HUMØR appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-08 20:17 20 ÅR MED BUNNSOLID VENNSKAP

Det er så sprøtt å tenke på at jeg har kjent disse skjønne jentene under her, i snart 20 år! Tjue år… Det er helt vanvittig! Og hvor vidunderlig er det ikke at vi har klart å holde den gode kontakten gjennom så mange år? Miriam og Caroline er to av de totalt 13 – […] The post 20 ÅR MED BUNNSOLID VENNSKAP appeared first on Kristin Gjelsvik.

2018-12-08 12:15 JULESTUEN

Annonselenker Happy god lørdagsformiddag fra julestuen! Åh – nå er vi fire gladlakser som koser oss med lørdagsfrokost her i heimen. Fuglene har ankommet tikibaren – har dere sett dem på instastory forresten? Ryktet går om at vi bjudar på store mengder fuglemat, i hvert fall – for her er det rundt 30 fugler innom […] The post JULESTUEN appeared first on Kristin Gjelsvik.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.