Julia Nyland

Tid Innlegg
2020-02-20 11:39 NEW IN, DEL 1

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Hei, endelig torsdag! I natt har jeg nesten ikke sovet. Egentlig helt uvesentlig info, siden jeg ikke har tenkt å utdype noe mer. Haha. Har drukket en kaffe og en stor energidrikk uten at det hjalp noe særlig. Er koffein egentlig bare placebo? Uansett. Jeg sitter nyskrubbet og klar for … Continue reading "NEW IN, DEL 1"

2020-02-19 21:05 TATT AV VINDEN

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER / VESKE – HER / SKO – HER Hei! Sen oppdatering fra meg i dag, for én gangs skyld har dagen faktisk bare flydd avgårde. Som nevnt får jeg besøk av bestisene mine til Bergen i helgen for bursdagen min, og … Continue reading "TATT AV VINDEN"

2020-02-18 16:47 SMINKEFRIE DAGER OG FINALESALG

ANNONSE – Affiliatelinker nelly Hello babes! Hvordan har dagen vært? Jeg har bare gjort sånne kjedelige plikt-ting. Ryddet i klesskapet og lagt ut litt ting på Tise som jeg dessverre ikke får brukt. Gjort lekser med barna, lagd tomatsuppe og jobbet. Hei hvor det går 😉 Not. Har også gått sminkefri i treningsklær i hele … Continue reading "SMINKEFRIE DAGER OG FINALESALG"

2020-02-18 07:06 FORBEREDELSER TIL BURSDAGSHELG

LET´S CELEBRATE! 🎉🎉 Hei og god tirsdagsmorgen! ♥ Først og fremst, tusen takk for alle fine meldinger på innlegget i går. Jeg har mye å tenke på i tiden som kommer, og det føles deilig at jeg kan ta dere med i denne prosessen i livet. Apropos livet. Jeg har bursdag i helgen, og fyller … Continue reading "FORBEREDELSER TIL BURSDAGSHELG"

2020-02-17 10:08 EN NY START

ANNONSE – Affiliatelinker GENSER – HER / DRESSBUKSE – HER / SKO – HER Nå skal jeg være helt ærlig med dere. Den siste uken har ikke vært så enkel. Mye tanker i hodet og store beslutninger som må tas. Som dere kanskje har merket har jeg vært litt off på sosiale medier, og det … Continue reading "EN NY START"

2020-02-15 15:35 LØRDAG

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / GENSER  – HER / BUKSE – HER / SKO – HER Nok en slående kreativ overskrift fra meg.. Hei og god helg alle sammen! ♥ Håper alle koste seg i går? Her ble det middag og vin hjemme før Blue Planet-konsert på Grieghallen. Herlighet det var så NYDELIG! … Continue reading "LØRDAG"

2020-02-13 10:32 DE PERFEKTE OPPSKRIFTENE TIL VALENTINES DAY

I morgen er den store kjærlighetsdagen, og jeg har alltid markert den uansett om jeg har vært i forhold eller ei. Dette er faktisk den første valentinsdagen jeg feirer sammen med kjæresten, for i fjor var vi ikke i samme by.. Jeg syns likevel at man burde feire alt man kan her i livet – … Continue reading "DE PERFEKTE OPPSKRIFTENE TIL VALENTINES DAY"

2020-02-12 20:01 Q&A: MINE MATVANER

Hei fra den største copy caten i bloggbransjen i dag! Dette innlegget kopierte jeg av Kristina, som igjen kopierte det av Marthe. Jeg elsker å lese sånne innlegg selv, så håper det faller i smak 😀 #noshame Hva spiser du helst til frokost? Akkurat nå spiser jeg to bløtkokte egg, og et par brødskiver med … Continue reading "Q&A: MINE MATVANER"

2020-02-12 17:01 NÅR MAN HOLDER PÅ Å BLI SPRØ

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly GENSER – HER / BUKSE – HER / TØFLER – HER Husk at det er -20% på hele nelly nå, inkludert antrekket mitt! ♥ Hei dere! ♥ Jeg er på tredje dagen med hjemmekontor, og holder på å BLI GAL!!!!! Det er 100% selvpåskyldt, da jeg enkelt kan dra på … Continue reading "NÅR MAN HOLDER PÅ Å BLI SPRØ"

2020-02-11 11:06 UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker AKKURAT NÅ: Et litt sent “uken som gikk”, men jeg har bare følt meg så ubrukelig siden jeg kom hjem fra Spania. Som om all kreativiteten er borte. Jeg er supermotivert for å få det til, men jeg vet bare ikke helt hvordan. Det er bare så lite inspirerende med drittvær fra … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-02-08 15:38 EGENTLIG IKKE SÅ TRIST

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – CHIARA FORTHI / BUKSE – HER / SKO – HER / VESKE – HER Hei fra Bergen! Hjemme fra sol, palmer, sangria og livets glade dager. Trist? Nei, egentlig ikke. Dont be sad because its over, smile because it happened som jeg liker å si 🤓 Spania er bare en flytur … Continue reading "EGENTLIG IKKE SÅ TRIST"

2020-02-05 15:06 MIN SISTE SHOPPING – HAUL!

ANNONSE – I samarbeid med Nelly KODEN JULIA25 GIR -25% PÅ NLYBYNELLY UT DAGEN ♥ BLAZER – HER / BUKSE – HER Elsker denne dressen, SÅ kul! Finnes også i svart 😀 KOSESETT – HER Sååå deilig og mykt! JOGGESETT – HER Elsker sett som dette som man bare kan slenge på seg, og passer … Continue reading "MIN SISTE SHOPPING – HAUL!"

2020-02-05 10:53 BILDEDRYSS FRA DE SISTE DAGENE

SUNNIES – HER Husk at du får -25% på alt fra NLYBYNELLY ut dagen med koden “JULIA25” ♥ BLUSE – HER / BUKSE – HER / VESKE – HER På vei til Estepona 😀 Fornøyd med ny leiebil wuhuuuu! 💨💨💨 Tannings ved hotellet. SÅ deilig! Måtte ta bilde av logoen til denne restauranten i Fuengirola! … Continue reading "BILDEDRYSS FRA DE SISTE DAGENE"

2020-02-04 16:06 FAVORITTER PLUSS EN SYK RABATTKODE

ANNONSE – I samarbeid med Nelly Heiii! Hvordan har tirsdagen din vært så langt? Min har vært fint! Har kost meg på Bono Beach. Prøver å slikke de siste solstrålene før hjemreise om et par dager. Nå blir det avslapning resten av kvelden, men først tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra Nelly. Syns … Continue reading "FAVORITTER PLUSS EN SYK RABATTKODE"

2020-02-04 05:54 ÅTTE TANKER DENNE MORGENEN

Hei og god tirsdagmorgen! ♥ SEE på denne nydelige soloppgangen. Helt uten filter (noe man ironisk nok må påpeke)! Jeg sitter å jobber meg ferdig for dagen, slik at jeg kan utnytte solen til det fulle etterpå. Under har dere noen tanker denne morgenen: – Etter at jeg hentet den nye bilen (en splitter ny … Continue reading "ÅTTE TANKER DENNE MORGENEN"

2020-02-03 13:39 DET ER IKKE SÅ NØYE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly   DRESSJAKKE – HER / DRESSBUKSE – HER JULIA25 GIR -25% PÅ ALLE NLY BRANDS ♥ Hei og god mandag! 😀 Planen min var å kickstarte denne uken, men deeet gikk ikke helt som planlagt.. Jeg våknet klokken fire i natt og var livredd etter et mareritt, og var bombesikker … Continue reading "DET ER IKKE SÅ NØYE"

2020-02-02 11:10 STRAND, FARGE OG SERIETIPS

SUNNIES – HER / OVERDEL – HER / TRUSE – HER Hei og god søndag ladies! Jeg har mistet helt dagsbegrepet her, og det kunne like så greit vært torsdag for alt jeg vet. Oppdaget faktisk ikke at det var søndag før i dag tidlig, da jeg gikk til supermarkedet for å kjøpe frokost. Der … Continue reading "STRAND, FARGE OG SERIETIPS"

2020-02-01 10:21 LIVSNYTER

ANNONSE – Affiliatelinker til Nakd og nelly SOLBRILLER – HER / KJOLE – HER / SKO – HER HEY BABES! ♥ Siden sist har det skjedd mye! Kort oppsummert så har kjæresten vært her, vi koste oss masse før han måtte tilbake til Norge. Har ordnet ny bil (jeg elsker den!). Jeg har vært i … Continue reading "LIVSNYTER"

2020-01-26 17:49 ETTER STORMEN…

SOLBRILLER – HER / KJOLE – HER Etter en hel uke med regn, vind og surt vær kom endelig solen fram. Det var derfor jeg kom, og fy søren så deilig det er. Helt utrolig hvor mye glede litt varme på huden gir. Nå skal jeg nyte resten av søndagen, og kommer sterkere tilbake i … Continue reading "ETTER STORMEN…"

2020-01-24 13:22 UKENS OPPSKRIFT: VERDENS BESTE LASAGNE

At jeg ikke er en matfotograf er vel ganske obvious, så ikke la deg skremme av de mindre pene bildene av verdens beste lasagne! Om du har lyst på noe skikkelig digg i helgen (samtidig imponere) så prøv deg på denne. Husk at jeg aldri måler opp ingrediensene når jeg lager mat, men under er … Continue reading "UKENS OPPSKRIFT: VERDENS BESTE LASAGNE"

2020-01-15 07:34 7 TING JEG IKKE KLARER MEG UTEN

ANNONSE – Alle produktene er kjøpt selv, men noen av linkene er affiliatelinker. 1. Tøflene mine ♥♥♥♥ Once you go tøffel, you never go back. Disse er med meg overalt, både hjemme og på reise. Klarer ikke lengre å gå kun i sokker, og må ha den ekstra varmen på bena. Disse er fra Uggs … Continue reading "7 TING JEG IKKE KLARER MEG UTEN"

2020-01-13 12:53 MAN TRENGER IKKE Å OVERDRIVE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd Hello babes! Håper mandagen har vært fin ♥ Min har vært bra! Jeg har stort sett jobbet, og uansett hvor kjedelig det høres ut så finnes det ingen bedre måte å starte uken på enn å føle seg produktiv. Vurderer om jeg skal ta meg en tur på trening også, … Continue reading "MAN TRENGER IKKE Å OVERDRIVE"

2020-01-13 10:17 JEG REISER ALENE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Hei og god mandag alle sammen! ♥ Denne mandagen er ekstra god for min del, fordi det er min siste uke i dette grufulle været for resten av måneden!!! Som jeg nevnte før helgen så har jeg vært skikkelig umotivert i det siste. Jeg elsker jobben min og er ekstremt … Continue reading "JEG REISER ALENE"

2020-01-10 08:00 UKEN VIA TELEFONEN

ANNONSE – Affiliatelinker Date night på Sumo ♥ Beste restauranten!! Jeg elsker roser!! Før kjøpte jeg alltid inn friske blomster hver fredag, men har vært slapp der de siste årene. Vasen finner du forresten her, og bordet her. Fredagsbiff med hjemmelaget bearnaise, rødvin og bakte potetbåter. Herregud, jeg elsker mat! Fineste damene på Beauty London … Continue reading "UKEN VIA TELEFONEN"

2020-01-08 18:01 NYTT ÅR, NYTT HÅR

ANNONSE – Sponset behandling Holdt på å skrive “there is a new bitch in town!!!”, men jeg føler kanskje jeg er for gammel til å skrive sånt? Uansett, det føles iallfall slik. Den siste uken har jeg følt meg så utrolig stygg. Seks-måneders-ettervekst, like blek som den manglende snøen, PMS og dårlig hud. Overfladisk som … Continue reading "NYTT ÅR, NYTT HÅR"

2020-01-07 19:49 VÆRRAPPORT FRA EN TYPISK NORDMANN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly JOGGESETT – HER Jeg har alltid vært en person som elsker vind, regn og vær. Eller vent, nå lyver jeg. Har egentlig alltid hatet det, men de siste årene har jeg elsket det. Finnes det noe bedre enn å tenne i peisen, slappe av i sofaen med en god serie … Continue reading "VÆRRAPPORT FRA EN TYPISK NORDMANN"

2020-01-07 18:45 UKENS OPPSKRIFT: LENTEJAS – SPANSK CHORIZOGRYTE

MMM ♥ Dagens middag! Denne spanske gryten er helt fantastisk på alle måter. Lett å lage, massevis av smak, sunn og ikke minst kjempegod. Lag litt ekstra slik at du kan ha å kose deg med til lunsj og middag resten av uken 😀 DU TRENGER: CHORIZO · GRØNNE LINSER · HAKKEDE TOMATER · HVITLØK · POTET · GULROT · HVITLØK · … Continue reading "UKENS OPPSKRIFT: LENTEJAS – SPANSK CHORIZOGRYTE"

2020-01-06 10:25 FALSK ALARM

ANNONSE – Affiliatelinker til Nelly JOGGESETT – HER / TØFLER – HER En liten falsk alarm forrige uke, var ikke heeeelt klar for å komme “100% tilbake til jobb” enda. Nå derimot, føles det ut som om jeg har slappet av for hele 2020 og kastet bort nok tid på lite fornuftige ting. Det er … Continue reading "FALSK ALARM"

2020-01-02 08:25 MÅ JEG EGENTLIG JOBBE?

MORNING VIEW ✨ Hjelp, vet ikke hvor jeg skal starte. Det har skjedd mye de to(!!) siste ukene jeg har tatt helt fri. Kan heller ikke huske sist jeg tok en spontan to-ukers uten å si ifra heller. Det har vært ekstremt deilig å bare slappe av i julen. Ikke knipse bilder av alle paljettkjoler, … Continue reading "MÅ JEG EGENTLIG JOBBE?"

2019-12-21 10:48 VLOG: FRISYRE TIL JUL OG NYTTÅR

Helluuuu! Da er jeg tilbake på YouTube. Har vel og merke ikke satt meg så fryktelig mye inn i redigeringsbiten enda, så noen kule lydeffekter eller stilige emojier som popper opp får jeg bruke julen til å lære meg. Viktigst av alt var bare å få publisert filmen, uansett hvor uproff den sikkert virker i … Continue reading "VLOG: FRISYRE TIL JUL OG NYTTÅR"

2019-12-18 13:01 NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd Hey babes! Det slo meg nettopp at det er under en uke til julaften?! I mitt hode er vi bare i oktober. Ingen julestemning, ingen julegaver er handlet inn. Hjelp, jeg reiser jo til Molde på juleferie om to dager! Jeg skjønner ingenting. Det er vel bare å hoppe i … Continue reading "NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE"

2019-12-17 09:34 TO FEELGOOD INSTAGRAMPROFILER

Hei, og god morgen fra Gardermoen! Har helt mistet telling over hvor mange fly jeg har tatt den siste uken. Flyskam er ikke et begrep som har tatt meg med storm, med andre ord. Er det lov å tulle om sånt? Kanskje ikke. Nå i disse instagramtider tenkte jeg å komme med et lite tips … Continue reading "TO FEELGOOD INSTAGRAMPROFILER"

2019-12-16 13:01 20 SPØRSMÅL OG SVAR

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Hei alle sammen, og god mandag! 😀 Starter uken med 20 spørsmål og svar, med mangel på noe mer spennende å skrive om. BLUSE – HER / BUKSE – HER / SKO – HER Hvor gammel er du? Jeg er 26! Hvor er du oppvokst? Jeg er født i Oslo … Continue reading "20 SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-12-12 10:13 15 TIMER I DÜSSELDORF

ANNONSE – Invitert og annonselinker for nakd Hei alle sammen! ♥ Etter et par hektiske dager sitter jeg nå syk på kjøkkenbordet mens det stormer ute. Noe av det beste jeg vet er skikkelig vær. At man merker at det river i huset, og lyden av regnet som pisker mot vinduet. Helt fantastisk! Om man … Continue reading "15 TIMER I DÜSSELDORF"

2019-12-10 17:39 SOM ET NYTT HUS

ANNONSE – I samarbeid med Desenio Koden NYLAND gir -30% rabatt på posters mellom 10.-12. desember! ♥ (Koden gjelder ikke handpicked, rammer eller personlige posters) Da jeg “flyttet” tilbake til Bergen var jeg veldig heldig. Rettere sagt; jeg var heldig med kjærestens interiørsmak, og her i huset var det ganske så strøkent. Likevel har jeg … Continue reading "SOM ET NYTT HUS"

2019-12-08 12:20 JAKTEN PÅ JULESTEMNINGEN

ANNONSE – Affiliatelinker BLUSE – HER / BUKSE – HER Hei og god søndag! Over ser dere gårsdagens middagsantrekk, blusen ER så fin 😀 Den er ganske gjennomsiktig så brukte en body under, men funker fint med en svart singlet også. Anbefales til de kveldene du vil pynte deg, men ikke orker å gå i … Continue reading "JAKTEN PÅ JULESTEMNINGEN"

2019-12-07 15:02 LØRDAG

ANNONSE – Affiliatelinker KÅPE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER / SKO – HER PS! Bruk koden “welcomenakd” for -15% rabatt ♥ Hei og god lørdag! Hva har dere gjort på i dag? Jeg har ikke gjort stort. Vært på litt juleshopping i håp om å få bittelitt julestemning. Funket sånn … Continue reading "LØRDAG"

2019-12-06 07:19 SÅNN GÅR NO DAGAN

Hei og god morgen fra Bergen! Hvordan har du sovet? Ja, nå skal jeg i gang å snakke om søvn igjen. For jeg har nemlig sovet typ…. ingenting. Noen netter er bare sånn av naturlige årsaker jeg ikke kan forklare, mens andre netter (som i natt) skyldes min søvnløshet en mørkhåret mann, en liten blond … Continue reading "SÅNN GÅR NO DAGAN"

2019-12-04 15:18 SKIDRESS UTEN SKI

ANNONSE – Affiliatelinker BOBLEDRESS – HER / GENSER – HER / UGG – HER Hei fra vakre Geilo! ♥ Det er så deilig å være tilbake på fjellet, og man skulle nesten trodd at Geilo var hjembyen min så mye jeg har vært her det siste halvåret. Dette er tredje turen min siden september! Klisje … Continue reading "SKIDRESS UTEN SKI"

2019-12-04 09:59 NOEN FAVORITTER

ANNONSE – Affiliatelinker JOGGESETT HER SMINKEPALETT HER / TØRRSJAMPO HER / PARFYME HER / DUFTLYS HER KJOLE HER / KJOLE HER KJOLE HER / KJOLE HER KJOLE – HER BOOTS – HER / TOPP – HER / BUKSE – HER TOPP – HER / BUKSE – HER / DRESSJAKKE – HER ♥♥♥ 0 kommentarer

2019-12-03 11:42 SIDEN SIST, OPPSKRIFT OG PLANENE FOR UKEN

ANNONSE – Affiliatelinker ØREDOBBER – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER Heiiii alle sammen! ♥ Føles ut som evigheter siden jeg logget meg inn her sist, selvom det ikke er så mange dager. Jeg har tatt meg en langhelg av forskjellige grunner. Lørdagen ble hektisk med alt mulig fra brunsj, strolling på … Continue reading "SIDEN SIST, OPPSKRIFT OG PLANENE FOR UKEN"

2019-11-29 09:17 ÅRETS BESTE BLACK FRIDAY DEAL

ANNONSE – I samarbeid med BliVakker Hello babes, og happy BLACK FRIDAY! Den største shoppingdagen i året, og er man smart er det mange penger å spare 💸💸 Internett koker bokstavelig talt av forskjellige deals, og for å gjøre jobben litt lettere for dere har jeg plukket ut en av de aller beste (om ikke den … Continue reading "ÅRETS BESTE BLACK FRIDAY DEAL"

2019-11-28 19:23 MIN DAG VIA TELEFONEN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly og nakd Heiii! Herlighet, dagen har bare flydd avgårde uten at jeg egentlig helt vet hva timene har gått til. Har knipset noen bilder underveis, så her har dere dagen min via telefonen ♥ KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER Prøvde på … Continue reading "MIN DAG VIA TELEFONEN"

2019-11-27 13:40 MINE FAV NELLYOUTFITS + EKSTRA RABATTKODE

ANNONSE – I samarbeid med Nelly Helluuuu 😀 Jeg skal ikke bable så mye rundt det, og går rett på sak. I dag har jeg nemlig en skikkelig godbit til dere! I forbindelse med Black Week har Nelly allerede -20% på alle varer, samt enda sykere tilbud på forskjellige kategorier hver eneste dag. Men! Nå … Continue reading "MINE FAV NELLYOUTFITS + EKSTRA RABATTKODE"

2019-11-26 15:59 NEDTUR PÅ TAMPEN AV UKA

ANNONSE – Affiliate til nelly KJOLE – HER I dag har Nelly -30% på alle partykjoler, inkludert denne ♥ Hele utvalget finner du her! Hei og god tirsdag 😀 I dag har jeg skikkelig torsdagsfølelse. At jeg bare venter på helg. Dagene går litt i surr når man jobber for seg selv. Litt nedtur at … Continue reading "NEDTUR PÅ TAMPEN AV UKA"

2019-11-25 16:47 NYE KLÆR OG EN SYK RABATTKODE

ANNONSEFå -30% på hele nakd med koden “NYLAND30” ♥ BLUSE – HER JAKKE – HER BLUSE – HER / BUKSE – HER / SKO – HER GENSER – HER BLUSE – HER / DRESSBUKSE – HER BLUSE – HER / DRESSBUKSE – HER / SKO – HER BLUSE – HER / BUKSE – HER / SKO … Continue reading "NYE KLÆR OG EN SYK RABATTKODE"

2019-11-25 11:16 UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker AKKURAT NÅ: Er jeg supergira fordi Black Week er i gang! Det er den travleste jobbmåneden i året, men også den gøyeste 😀 Likevel vil jeg at alle burde tenke seg om, og ikke bli helt revet med. Black Week (og black friday) er en tid der man kan spare mye penger, … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-24 17:00 GJØR TING SOM GIR DEG ENERGI

ANNONSE – Affiliate til nelly KJOLE – HER / SKO – HER I DAG ER DET -20% PÅ HELE NELLY HER! Hello, og fortsatt god søndag babes 😀 I helgen har vi vært i familiehuset til Andrea i Ås utenfor Oslo, og det var virkelig akkurat slik jeg ville tilbringe helgen. Avslapning med serier, kortspilling, … Continue reading "GJØR TING SOM GIR DEG ENERGI"

2019-11-24 11:48 SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd (-30% på hele nakd her med koden blackweek) HVORFOR SLUTTET DU PÅ BI? Da vi åpnet Janne & Julia (nå REGN) hadde jeg ikke hatt sjans til å være fulltidsblogger, ta fulltidsstudier og åpne klesbutikk. Jeg likte dessuten ikke linjen jeg studerte, og markedsføring var ikke noe for meg. Derfor … Continue reading "SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-22 14:32 MANGE BALLER I LUFTEN FØR HELGEN

ANNONSE – Affiliate til nakd BLUSE – HER / BUKSE – HER / SKO – HER Hei og god helg! 🤩 Må bare si at NAKD har de beste blusene. Jeg bruker veldig mye “finbluser” i hverdagen, og absolutt alle jeg har fra Nakd holder vask etter vask, etter vask, etter vask! Har sikkert vasket den … Continue reading "MANGE BALLER I LUFTEN FØR HELGEN"

2019-11-20 12:17 KAN MAN DØ AV KJEDSOMHET?

Heiii fra toget, av alle ting! Ble en spontantur til Oslo, og når en flybillett plutselig koster nærmere 4000,- ble toget det beste alternativet. Man kan si mye om tog. Det er miljøvennlig, går forhåndsvis kjapt i forhold til avstanden og er enkelt. Men, fy søren så kjedelig. Tog er ingenting for meg. Det blir … Continue reading "KAN MAN DØ AV KJEDSOMHET?"

2019-11-19 18:34 HUNDRE HUMØRSVINGNINGER

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER / BOOTS – HER Bruk koden “GOTZE20” for å få -20% på hele nakd HER ♥ Bruk koden “merryxmas” for å få -25% på alt fra NLY HER ♥ Først og fremst; HVOR kul er ikke denne jakken?! Nå er det endelig … Continue reading "HUNDRE HUMØRSVINGNINGER"

2019-11-19 11:24 HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG?

Hei ♥ Jeg vet ikke om du har merket det, men jeg har ikke vært så “på” den siste uken. Jeg har vært ganske urolig, og egentlig ikke hatt det så veldig bra. Av og til lurer jeg på hva meningen med alt er. At man konstant prøver, jobber, elsker, gir, tar, ler, gråter. Ingenting … Continue reading "HVORFOR ER DET SÅ VANSKELIG?"

2019-11-17 10:04 MITT NYE GO-TO STED I HELGENE

ANNONSE – Affiliate til Nelly.com JAKKE – HER / BUKSESETT – HER / SKO – HER I dag har Nelly -20% på ALLE disse jakkene, inkludert Hollies som jeg har på meg her 🤩 I tillegg får du -15% på HELE nelly.com med koden NC1875 HER! Hei og god søndag ♥ Vi er i Jondalen på hyttetur i … Continue reading "MITT NYE GO-TO STED I HELGENE"

2019-11-15 10:19 JEG MÅTTE KRYPE TIL KORSET

ANNONSE – Affiliatelink Hei og god fredag! ♥ For første gang på veldig lenge våknet jeg endelig uthvilt i dag. I går krøyp jeg til korset, og gikk innom apoteket for å hente ut innsovningstabletter. Etter flere uker med alt, alt, ALT for lite søvn så var det endelig nok. Følte jeg så ti år eldre … Continue reading "JEG MÅTTE KRYPE TIL KORSET"

2019-11-13 19:19 OPPSKRIFT: HJEMMELAGET GNOCCHI OG PESTO

DU TRENGER: (til to personer) PESTO: – En stor potte basilikum (eventuelt to små) – Parmesan (jeg brukte ca 100 gram) – Olje (til ønsket konsistens) – Hvitløk (Jeg brukte 5 fedd, men det er nok med 3 om du ikke eeelsker hvitløk) – 2-3 spiseskjeer pinjekjerner – Smak til med salt, pepper og eventuelt … Continue reading "OPPSKRIFT: HJEMMELAGET GNOCCHI OG PESTO"

2019-11-12 17:38 STUDIER, ANGST, PENGEBRUK. UKEN SPØRSMÅL

GENSER – HER (finnes i mange farger!) / TIGHTS – HER Husk at du får -20% på HELE nakd med koden NIENKE20 HER ♥   HAR DU LYST TIL Å STUDERE NOE MER? Den ene dagen ja, neste dag nei. Jeg har ingen behov å studere “bare” for å studere. Om jeg vil slutte å blogge … Continue reading "STUDIER, ANGST, PENGEBRUK. UKEN SPØRSMÅL"

2019-11-12 08:13 EN PERFEKT MORGEN

MORNING BLISS 🌙 Er det tirsdag eller onsdag i dag? Uansett, god morgen! ♥ Jeg elsker å stå opp tidlig, spesielt på vinteren da det er helt mørkt ute. Det føles nesten som om man er alene i verden, og jeg får en sånn deilig ro i kroppen. Det er vel sånn b-mennesker føler det … Continue reading "EN PERFEKT MORGEN"

2019-11-11 20:36 HVA TENKTE JEG PÅ FØR?

Da var mandagen endelig over, og nå sitter jeg i sengen å blogger for kvelden. Jeg manner meg opp til å gå på badet for å fjerne sminken, og tenker på de yngre dager da jeg ikke brydde meg om jeg sov med sminke eller ikke. Det nærmeste jeg kom en hudpleierutine var å dra … Continue reading "HVA TENKTE JEG PÅ FØR?"

2019-11-11 10:45 UKEN SOM GIKK

Denne saken inneholder kommersielle lenker   AKKURAT NÅ: Sitter jeg på kontoret med en konsentrasjon like stor som et hårstrå. Så langt har jeg laget en boomerang, ooog det var det. For hver setning jeg skriver her gløtter jeg over på kontorpultene til de andre som sitter på dette åpne kontorlandskapet. Jeg kjenner jo ikke … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-10 18:39 HVOR BLE TIDEN AV

ANNONSE – Affiliate til nakd og nelly LUE – HER / JAKKE – HER / BUKSE – HER / BOOTS – HER / VESKE – HER Bruk koden “NIENKE20” for -20% på HELE nakd her!Bruk koden “NC1875” for -15% på HELE Nelly her! Jeg syns det er skremmende at vi nesten er midt i november … Continue reading "HVOR BLE TIDEN AV"

2019-11-10 17:25 MIN SØNDAG + RABATTKODE PÅ HELE NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker nakd Heiiii og god søndag! Litt senere oppdatering enn jeg hadde planlagt, men jeg har lagd familiemiddag og ribbe i dag som tok sin tid. Nå sitter ribba skikkelig, og jeg kommer gjeeerne med oppskrift om det er ønskelig 😀 Nå har gjestene dratt, og jeg er helt skutt. Ligger bare med macen … Continue reading "MIN SØNDAG + RABATTKODE PÅ HELE NAKD"

2019-11-08 15:35 SKUFFET

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Vi kom oss igjennom denne uken også folkens! Før jeg tar helg vil jeg bare komme med en liten oppfordring til dere. Jeg vet det er mange som leser, men responsen i kommentarfeltet er helt elendig. Jeg forstår at internett ikke er det samme som for ti år siden, og … Continue reading "SKUFFET"

2019-11-08 10:09 MITT FORHOLD TIL ALKOHOL

Da var det (snart) helg, og jeg tenkte å ta opp et tema med dere som gjerne hører helgen til. Tidligere denne uken la Ulrikke Falck ut en IG-film der hun snakker om alkohol. Anbefaler alle å se filmen, slik at jeg ikke trenger å komme med et utdrag her. Nå tenkte jeg nemlig å … Continue reading "MITT FORHOLD TIL ALKOHOL"

2019-11-07 16:19 FIRE HELT SJUKT FINE JAKKER

Denne saken inneholder kommersielle lenker ANNONSE – Bubbleroom. Koden “NYLAND” gir deg 10% rabatt på hele sortimentet, inkludert salgsvarer! Hello ladies! ♥ Alt bra med deg, og livet smiler? Hvis ja; fantastisk! Hvis nei; det kommer bedre dager. Uansett. Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet å jobber mens varmepumpa står på som fullt. At vinteren har … Continue reading "FIRE HELT SJUKT FINE JAKKER"

2019-11-07 13:53 SVAK PSYKE, GRINETE OG PÅ SISTE VERSET

Hei fra denne joggisrotta! Denne dagen har vært SÅ etterlengtet. Du har kanskje fått med deg at jeg har slitt mye med søvn de siste månedene, veldig av og på egentlig. De siste to ukene har vært helt krise, og i går merket jeg at jeg var på siste verset. Mangelen på søvn har gitt … Continue reading "SVAK PSYKE, GRINETE OG PÅ SISTE VERSET"

2019-11-05 18:36 VERDENS BESTE FØLELSE MAN KAN FÅ HVER DAG

Denne saken inneholder kommersielle lenker ANNONSE – Affiliatelinker til nakd Heiiii! Da alarmen ringte i dag tidlig vurderte jeg bare å avlyse dagen. Var så ekstremt trøtt, og alt som fristet var å loffe inn på stua med dyna i sofaen. Likevel sto jeg opp, kom meg i dusjen og startet dagen. Hadde endel småærender … Continue reading "VERDENS BESTE FØLELSE MAN KAN FÅ HVER DAG"

2019-11-05 08:00 MEN JULIA, HVORFOR BERGEN?

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd GENSER – HER / BUKSE – HER / SKO – HER PS! FÅ -20% PÅ HELE NAKD MED KODEN “STUKO-DEAL” HER! Hei og god tirsdag! Jeg har skikkelig mandagsfølelse i dag. Rart med det. Eller egentlig har jeg kanskje mer søndagsfølelse siden vi koste oss sånn i går. Drakk et … Continue reading "MEN JULIA, HVORFOR BERGEN?"

2019-11-04 15:28 DET BESTE FOR HÅRET OM VINTEREN

ANNONSE – I samarbeid med Bjutwi (Få -15% ekstra rabatt med koden NYLAND15 her!) Hey babes! Denne mandagskvelden har jeg et par gode nyheter til dere. Nummer èn, jeg har fiksa en rabattkode til dere som gjelder på HELE Lyko (link her), og nummer to; et tips som bokstavelig talt kommer til å redde håret … Continue reading "DET BESTE FOR HÅRET OM VINTEREN"

2019-11-04 14:40 EN HELT ANNERLEDES OG FANTASTISK HELG

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / BUKSE – HER / BOOTS – HER Hei og god mandag! ♥ Da er jeg tilbake fra denne lille ferien, og det har vært så deilig med noen dager fri. Nå klør det bokstavelig talt i fingrene etter å komme i gang med jobben igjen, og det er … Continue reading "EN HELT ANNERLEDES OG FANTASTISK HELG"

2019-10-30 19:04 NÅ SKAL JEG HA DET GØY

ANNONSE – Affiliatelinker GENSER – HER / BUKSE – HER HUSK AT DU FÅR -15% PÅ HELE NAKD MED KODEN “NEXTCOLLAB” ♥ Heiiii! Hvordan har du det i dag? Jeg har det helt OK. Husket tidligere så var jeg glad hele tiden. Rettere sagt, jeg latet som om jeg var glad hele tiden. For å … Continue reading "NÅ SKAL JEG HA DET GØY"

2019-10-29 14:42 JEG TOK DET RETTE VALGET, ELLER?

Nå har det gått snart fem måneder. Fem måneder siden jeg tok et valg om å beholde livet mitt som det er. Samtidig så er det ikke det samme. Tenk, før året er omme skulle jeg egentlig ha blitt mor. Jeg hadde vært høygravid nå. Hvordan hadde jeg sett ut? Hvordan hadde jeg følt meg? … Continue reading "JEG TOK DET RETTE VALGET, ELLER?"

2019-10-29 06:01 EN MORGENLISTE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd Jeg er så trøtt denne morgenen at jeg rett og slett trenger litt drahjelp på blogginga. Lister er godt for så mye, så her er en liste over det siste jeg gjorde! GENSER – HER / DRESSBUKSER – HER PSSST! Få -20% på hele nakd med koden “NAKDOCTOBER” her ♥ … Continue reading "EN MORGENLISTE"

2019-10-28 15:09 FORDELENE OG ULEMPENE VED Å VÆRE SIN EGEN SJEF

JOGGESETT – HER Hei på deg! Klokken nærmer seg kveld og ingen pakke har kommet på døren enda.. Kunne like så greit ha dratt på kontoret. Bare elsker sånne dager der man nærmest sitter på rumpa å venter på noen som aldri kommer 😉 Men, jeg skal faktisk ikke klage – for jeg har hatt … Continue reading "FORDELENE OG ULEMPENE VED Å VÆRE SIN EGEN SJEF"

2019-10-28 09:03 UKEN SOM GIKK

ANNONSE – Affiliatelinker AKKURAT NÅ: I dag har jeg hjemmedag! Venter på noen pakker som skal leveres på døren, så da er det bare å sitte klar 😉 UPS har de mest random pick-up stedene om man ikke er hjemme når pakken kommer, så tar ikke den sjansen. Selv om jeg syns det er kjipt … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-10-27 20:29 SINTEJULIA ER TILBAKE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly LUE – HER / JAKKE – HER / TIGHTS – HER Du vet du har hatt en lat helg når det mest innholdsrike som har skjedd var da jeg sto på søndagsbutikken tidligere i dag og måtte legge om middagsplanene fordi de ikke solgte fårikål som jeg egentlig hadde tenkt … Continue reading "SINTEJULIA ER TILBAKE"

2019-10-25 18:20 DENNE UKEN VIA MOBILEN

ANNONSE – Affiliatelinker Date night på Sumo ♥ Jeg elsker roser!! Før kjøpte jeg alltid inn friske blomster hver fredag, men har vært slapp der de siste årene. Vasen finner du forresten her, og bordet her. Fredagsbiff med hjemmelaget bearnaise, rødvin og bakte potetbåter. Herregud, jeg elsker mat! Fineste damene på Beauty London ♥ Meeeer … Continue reading "DENNE UKEN VIA MOBILEN"

2019-10-25 11:54 BUTTER CHICKEN MED TILBEHØR

Hei og god fredag! Beklager at jeg ikke blogget noe i går, jeg var rett og slett opptatt med å lage mat hele dagen. Haha 8) Som dere kanskje har sett på story lagde jeg indisk butter chicken med ALT tilbehøret fra bunnen av. Jeg har spist mye god indisk mat, men jeg må faktisk … Continue reading "BUTTER CHICKEN MED TILBEHØR"

2019-10-23 19:18 KLAR FOR DATE NIGHT

ANNONSE – Affiliatelinker nakd BODY – HER / BUKSE – HER ♥♥♥ Barnefri uke må utnyttes! Syns egentlig det er skikkelig deilig med én uke av, én uke på. Da får man liksom det rolige, deilige familielivet som jeg liker så godt – samtidig som man får en uke til å bare være kjærester, ha … Continue reading "KLAR FOR DATE NIGHT"

2019-10-23 11:14 MINE TOPP 3 “EASY ACCESS” REISER

Det hadde kanskje vært litt mer bloggete av meg å skrive om destinasjoner ikke “alle” har vært på. Meeen, i bunn og grunn er jeg vel en basic bitch som ikke er spesielt kreativ på reisefronten. Jeg har flere favoritter enn dette, men her er mine topp 3 destinasjoner som er lett å komme seg … Continue reading "MINE TOPP 3 “EASY ACCESS” REISER"

2019-10-22 18:00 MANGLET PRIKKEN OVER I´EN

ANNONSE – Affiliatelinker GENSER – HER / BUKSE – HER / SKO – HER Gjett hvor jeg sitter nå da? På kontoret? Nei. Hjemme? Nei. På en café? Nei. Jeg sitter i en badeball! Haha. Rettere sagt badeHall, og ikke en badeball slik autocorrecten på macen min skulle ha det til. Jeg kom rett fra … Continue reading "MANGLET PRIKKEN OVER I´EN"

2019-10-22 10:38 DET MAN IKKE KAN KONTROLLERE

ANNONSE – Affiliatelink 07.00. Våkner av alarmen, men ikke helt klar for å stå opp. Presser meg inntil typen og prøver å overbevise han om at vi skal sove litt til. Ingen godvilje å få, her var det bare å stå opp. Heldigvis våkner jeg fort så det var ingen problem. Hopper i dusjen (hvorfor … Continue reading "DET MAN IKKE KAN KONTROLLERE"

2019-10-21 17:44 MEG SOM KJÆRESTE

Jeg har reflektert endel rundt kjærligheten i det siste. Kjærlighet er noe av det vakreste i verden, som også kan forårsake mest smerte. Så langt i livet har jeg opplevd begge deler. Vært rusa på forelskelsen, og grått meg til søvne av sorgen. Man kan bli helt gal, og all rasjonalitet blir satt til side … Continue reading "MEG SOM KJÆRESTE"

2019-10-21 08:23 UKEN SOM GIKK

Hei og GOD mandag! Hvem er motivert og klar for en ny uke?? Ikke jeg! Neida, joda. Merker jeg er trøtt denne mandagsmorgenen, men det kommer seg vel utover dagen. Fikk et ønske om å starte med “uken som gikk” igjen, og jeg er alltid åpen for tilbakemeldinger so here we go ♥ ANNONSE – … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-10-20 20:41 TANKER EN SØNDAGSKVELD

ANNONSE – Affiliate til Nakd JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER Husk at du får -20% på hele NA-KD.com med koden “viptreat” ♥ Det gjelder også hele antrekket mitt! – Jeg kom nettopp hjem fra kino, så Jokeren. Akkurat nå klarer jeg ikke å beskrive følelsen i kroppen min. Ikke … Continue reading "TANKER EN SØNDAGSKVELD"

2019-10-20 13:48 SOM Å FØLE SEG FORELSKET

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / BUKSE – HER / SKO – HER FÅ -25% PÅ ALT FRA NLY HER ♥ FÅ -20% PÅ HELE NAKD HER MED KODEN “VIPTREAT” ♥ Dette er litt av en shoppesøndag, med salg på begge mine favorittbutikker! Jakken jeg har på meg er bl.annet på -25% hos Nelly, … Continue reading "SOM Å FØLE SEG FORELSKET"

2019-10-18 18:18 UPOPULÆRE MENINGER, del 2

– Folk som omtaler seg selv, barna sine eller andre for “nugget”. Typ teksten “happy little nugget” under et smilende bilde av seg selv på insta. Så jævlig usexy, ordet er ikke søtt engang? En nugget er en frityrstekt ball med kylling, la oss holde oss til det. – Influencere som bevisst eller ubevisst rakker … Continue reading "UPOPULÆRE MENINGER, del 2"

2019-10-18 13:47 DETTE HADDE JEG IKKE TRODD

ANNONSE LETS GET THIS PARTY STARTED! …. som jeg ville sagt for ett år siden. Det er dårlig med party på meg om dagen, og det er jeg søren meg glad for. Nå er det fredag (no shit), og det jeg gleder meg til er langt ifra å stappe trynet ned i sminkepungen eller valse rundt … Continue reading "DETTE HADDE JEG IKKE TRODD"

2019-10-17 08:19 EN MORGEN SOM STEMOR

Det er veldig mange som er nysgjerrig på dette livet som “stemor”. Mange har heller ikke fått med seg at jeg er i et forhold med barn. Vi har nå vært sammen i 1,5 år, men jeg skriver veldig lite om livet vårt sammen med barna. De har ikke bedd om et liv på nett … Continue reading "EN MORGEN SOM STEMOR"

2019-10-16 20:03 8 TING JEG ER REDD FOR

– Å bli skikkelig dritings. Jeg har vært full nok ganger i mitt liv, og jeg syns det faktisk er utrolig ubehagelig. For all del, jeg nyter virkelig en liten “rus” etter noen glass vin og syns det er deilig. Men den der black out, personlighetsforstyrrelse, bli-en-annen-person-dritings er noe jeg syns er helt forferdelig. – … Continue reading "8 TING JEG ER REDD FOR"

2019-10-16 12:43 JEG GJØR DEN SAMME TABBEN HVERT ÅR

ANNONSE – Affiliate til NAKD BLUSE – HER / BUKSE – HER Husk at koden “julianyland15” gir -15% på absolutt hele NAKD ♥ Åh, jeg har så julefølelse i kroppen 🙁 Alt jeg vil er å spise pinnekjøtt, høre på julemusikk, ha koselige morgener med dynen i sofaen å drikke gløgg. Det er samme regla … Continue reading "JEG GJØR DEN SAMME TABBEN HVERT ÅR"

2019-10-15 18:13 SVAR PÅ DE SISTE SPØRSMÅLENE

ANNONSE – Affiliatelinker HVORDAN ER DET Å VÆRE I ET FORHOLD MED SÅ STOR ALDERSFORSKJELL?  Det hadde vært en løgn om jeg sa at det var som å være i et forhold med en på samme alder. Det første halvåret var det jo veldig mye tilpasning. Han er jo 19 år eldre enn meg, har … Continue reading "SVAR PÅ DE SISTE SPØRSMÅLENE"

2019-10-15 06:01 VELKOMMEN TIL VOKSENLIVET

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd GENSER – HER / BUKSE – HER / BOOTS – HER Husk at du får -15% på hele NAKD med koden “julianyland15” ♥ Du vet du er trøtt når du holder på å skrive “hallo tirsdag og ny uke!”. Barna er hos oss denne uken, og da står alarmen på … Continue reading "VELKOMMEN TIL VOKSENLIVET"

2019-10-14 19:24 DEBATTEN MED ULRIKKE FALCK

For en drøy måned siden tikket det inn en mail i innboksen. Den var fra UKA, norges største studentarrangement som finner sted i Trondheim, og de lurte på om jeg ville delta i årets debatt som skulle handle om “Influencere og påvirkningskraft”. Før jeg rakk å tenke særlig over det, så hadde jeg svart “ja, … Continue reading "DEBATTEN MED ULRIKKE FALCK"

2019-10-14 11:45 HVER MANDAG ER SOM 1. JANUAR

Hello ladies, og god mandag! I kjent stil våkner jeg på mandagsmorgen og er klar til å forandre livet mitt drastisk. Det er som 1. januar hver eneste uke. Ny uke, nye muligheter. Denne uken skal jeg ta fatt på kostholdet mitt. Det bruker egentlig å være ganske bra, sunt og næringsrikt. Men…. De siste … Continue reading "HVER MANDAG ER SOM 1. JANUAR"

2019-10-13 19:20 FRA LIK TIL GLØD

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Da jeg så meg selv i dag tidlig lignet jeg på en blanding av en gammel dame og et lik. Selv uten å ha festet i helgen. Men, etter mange år som blogger og sponsede hudprodukter i hytt og pine opp igjennom vet jeg hva som skal til for å … Continue reading "FRA LIK TIL GLØD"

2019-10-13 16:19 EN NY TYPE SØNDAG

ANNONSE – Affiliatelinker til NAKD JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER Husk at koden “julianyland15” gir deg -15% avslag på hele NA-KD.com ♥ Happy sunday! Hvordan er formen? For denne pensjonerte partydronningen som omtrent aldri er på byen lengre, er formen tipp topp. Likevel har søndagen vært sånn halvveis lat. … Continue reading "EN NY TYPE SØNDAG"

2019-10-12 17:00 OPPSKRIFT PÅ DEN PERFEKTE BIFF M. TILBEHØR

TOPP – HER / BELTE – HER / BUKSE – HER ♥♥♥ Bjørn Erik, Benny eller Bønna. Kjært barn har mange navn! Har delt disse bildene før, men nå kommer altså oppskriftene på den diggeste biffmiddagen med tilbehør du kan tenke deg. Dette blir nok et langt innlegg, så stay strong! Steg 1: Rødvin er … Continue reading "OPPSKRIFT PÅ DEN PERFEKTE BIFF M. TILBEHØR"

2019-10-11 14:36 TILBAKE DER ALT STARTET

ANNONSE: -15% på HELE nakd med koden “julianyland15” ♥ Hei dere! ♥ Åh, for en uke det har vært. Det er ikke alltid enkelt å ha denne jobben når ting stormer som verst i privatlivet. Man kan liksom ikke bare koble ut med jobben, siden den omhandler seg selv og livet. Hva skal man skrive … Continue reading "TILBAKE DER ALT STARTET"

2019-10-11 12:31 SOMETHING NEW

Follow my blog with Bloglovin ANNONSE– Affiliatelinker til nelly VESKE– HER Hello babes! Jeg sitter på kontoret med min andre redbull (nå for tiden er jeg hekta på the white edition med kokossmak), og kunne ønske klokken var litt mer. Magen rumler, og vi skal ikke ut å spise før klokken fem! Burde kanskje kommet … Continue reading "SOMETHING NEW"

2019-10-11 12:29 GRO FAST I ET SOFAFORHOLD

ANNONSE– Affiliatelink til nelly God morgen! Dette er faktisk en veldig god morgen, selvom øynene svir av alt for lite søvn. Når jeg først blir hekta på en serie glemmer jeg helt av tid og sted. Lå oppe å så ferdig “Apocalypse” til American Horror Story i natt, veldig rar men BRA sesong! Barna er … Continue reading "GRO FAST I ET SOFAFORHOLD"

2019-10-11 12:28 JEG BLIR IKKE KLOK

ANNONSE– Affiliatelinker til nelly SUNNIES– CÉLINE HER/ GENSER– HER Jeg blir ikke klok på dette været. Èn dag er det snart vinter, mens neste dag skulle man trodd det var midt i mai. Nå er jeg liksom innstilt på høst, og da passer det meg mildt sagt ekstremt dårlig når solen plutselig titter fram som … Continue reading "JEG BLIR IKKE KLOK"

2019-10-11 12:27 FAVORITTIDEN AV ÅRET

ANNONSE– Affiliatelinker til nelly.com Hello babes! Høsten er uten tvil min favoritt-tid på året når det kommer til mange ting. De mørke kveldene med fyr i peisen, tente lys og regn på ruten. Deilige råvarer i butikken som kantareller, sjømat, lammekjøtt og vilt. Sist men ikke minst er høsten favoritten innen klær. Man har så … Continue reading "FAVORITTIDEN AV ÅRET"

2019-10-04 14:15 SOMETHING NEW

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly VESKE – HER Hello babes! Jeg sitter på kontoret med min andre redbull (nå for tiden er jeg hekta på the white edition med kokossmak),…

2019-10-04 06:07 GRO FAST I ET SOFAFORHOLD

ANNONSE – Affiliatelink til nelly God morgen! Dette er faktisk en veldig god morgen, selvom øynene svir av alt for lite søvn. Når jeg først blir hekta på en serie…

2019-10-03 20:49 JEG BLIR IKKE KLOK

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly SUNNIES – CÉLINE HER / GENSER – HER Jeg blir ikke klok på dette været. Èn dag er det snart vinter, mens neste dag skulle…

2019-10-02 14:16 FAVORITTIDEN AV ÅRET

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly.com Hello babes! Høsten er uten tvil min favoritt-tid på året når det kommer til mange ting. De mørke kveldene med fyr i peisen, tente lys…

2019-10-02 12:59 MANGE PLANER

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Hei og god…onsdag? Dagene går i surr, som vanlig! Jeg sitter med ekstremt mange planer i hodet om dagen, og det føles kaotisk på en…

2019-09-30 09:52 FORRIGE UKE VIA TELEFONEN

ANNONSE: Affiliatelinker og sponset opphold på Vestlia BLUSE – HER / BUKSE – HER Klar for siste middag på Vestlia. Får helt vann i munnen av å tenke på all…

2019-09-28 16:52 RABATTKODE PÅ HELE NLY

ANNONSE – Affiliatelinker til Nelly.com FÅ -25% PÅ HELE NLY MED KODEN «JULIA25», SHOP HER ♥ Hei dere! Åh, så trøtt jeg er i dag. Føler jeg klager på søvnen min…

2019-09-26 12:19 OPPSKRIFT: THAI RED CURRY

DU TRENGER: ca 500g lårfilet av kylling (kan også bruke kyllingbryst, men lårfileten er mye mørere!) 2 kokosmelk 1 paprika 3 gulrøtter 1-2 vårløker 3-4 fedd hvitløk 1 rødløk 2cm…

2019-09-25 14:43 10 SPØRSMÅL OG SVAR

Når du er i tvil om hva du skal blogge om……. stjel en annen bloggers innlegg! Nesten, iallfall. Fant disse 10 spørsmålene på bloggen til June, og med mangel på…

2019-09-25 14:11 DEN KJIPE TO-DO-LISTEN

ANNONSE – Affiliate til Nelly og NAKD JAKKE – HER / TIGHTS – HER / SNEAKERS – NAKD Hei fra Bergen! ♥ Ble like så greit med hit etter noen fantastiske…

2019-09-23 12:21 LIVING MY BEST LIFE

ANNONSE – Hotelloppholdet er sponset HEI fra fantastiske Geilo! ♥ Vi er vel innlosjert på Vestlia Resort, som jeg seriøst føler er mitt home away from home. Jeg elsker å være…

2019-09-21 06:46 SERIETIPS TIL HELGEN

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly og na-kd Nå er jeg på det stadiet igjen der alle serier er sett, og jeg leter desperat etter en ny avhengighet. Det er imponerende…

2019-09-20 17:23 NEW IN FRA NAKD + RABATTKODE

ANNONSE – Affiliatelinker til na-kd BODY HER ♥ BUKSE HER BLUSE HER ♥ BUKSE HER DRESSJAKKE HER ♥ BODY HER ♥ BUKSE HER BLUSE HER ♥ BUKSE HER ♥ BEIGE JAKKE HER DRESSJAKKE HER ♥ BODY HER ♥…

2019-09-19 20:15 HJEMMELAGET GRØNNSAKSSUPPE

DU TRENGER: – Trafikklystpaprika – Løk – Hvitløk – Chilli – Ingefær – Potet – Kålrabi – Gulrot Her kan du egentlig velge de grønnsakene du liker selv, det er…

2019-09-19 19:33 LANGT IFRA FRESH

Hei fra Gardermoen! ♥ Jeg kom nettopp hit med flytoget etter en veldig koselig middag med bestekompisen min på Amerikalinjen. Vi spiste cæsarsalat, som tidligere har vært den kjipeste salaten i…

2019-09-18 19:27 BILDEDRYSS – DAG 1

Klarer ikke å bestemme meg om dette bildet var jævlig stygt, eller litt søtt? Elsker uansett å få kos av Anna ♥♥♥ Hei, forresten! Det er kanskje det man skriver…

2019-09-17 09:50 EN TYPISK MORGEN FOR MEG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly I dag våknet jeg opp syk, noe som egentlig ikke er en typisk morgen for meg, så allerede der feilet jeg med overskriften. Uten noen…

2019-09-16 13:20 HELGENS ANTREKK

ANNONSE – Sponset tur og én affiliatelink Kjolen er utsolgt, men de har noen få igjen i beige her ♥ Hei fra en lettere redusert Julia! WOW for en helg det…

2019-09-11 13:31 SNABBTUR

ANNONSE – Affiliatelinker til Nelly JAKKE – HER / GENSER – HER / BELTE – HER / JEANS – HER / SKO – HER Et kjapt hallo fra meg! I dag har…

2019-09-11 07:31 SANNHETEN BAK BILDENE

Hvem spiser egentlig sushi sånn? *løfter en bit for å virke søt* I denne oppskriften brukte jeg verken maiskolbe, gulrot eller vårløk. Syns bare det var litt fint med farger…

2019-09-09 20:15 LØRDAG PÅ EN MANDAG

ANNONSE – Affiliate til nelly My love ♥♥♥ Hei og god mandag! I dag har jeg vært helt crazy til mandag å være. Kjæresten har vært på besøk, så vi…

2019-09-05 15:08 EN PERFEKT KVELD

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly Fine Benny ♥♥♥ TOPP – HER / BELTE – HER / BUKSE – HER Loveu Glenn og Andrea! HELSTEKT YTREFILET ♥ BAKTE POTETBÅTER ♥ CHILLIMAJO-KOLBER ♥ SOPPSTUING MED…

2019-09-03 11:15 ALENE PÅ FJELLET

ANNONSE – Oppholdet er sponset Det var helt magisk å våkne til denne utsikten i dag tidlig! Frisk fjelluft er det lite som slår. Nå har det vært et par…

2019-08-28 11:31 HVORDAN SOVE BEDRE?

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly.com GENSER – HER / VESKE – HER / BELTE – HER / BUKSE – HER Takk gud for airbrush når man omtrent ikke har sovet…

2019-08-27 09:03 KONTRASTER

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly HVERDAG! ♥♥♥♥ Det er veldig deilig å være på ferie, slippe seg løs og nyte varmen – men det er noe helt spesielt med å…

2019-08-22 06:42 ET HOT TIPS PÅ FLYPLASSER

ANNONSE – Affiliate til Nelly og nakd CARDIGAN – NAKD HER / TOPP – NLY HER / BUKSE – NAKD HER / BELTE – NLY HER Hei og god morgen!…

2019-08-20 13:52 JEG SKAL PÅ JENTETUR!

ANNONSE – Affiliate til nelly SVART BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER HVIT BIKINIOVERDEL HER / UNDERDEL HER GULLØREDOBBER HER GETTING READY FOR A GIRLS TRIP ✈️☀️🥂 Herregud, jeg kan faktisk ikke…

2019-08-19 14:24 MANDAG MINUTT FOR MINUTT

ANNONSE – Affiliate til Nelly og Nakd June kom på besøk for å spise frokost! Her går det i rugsprø med makrell i tomat, og to kokte egg. Jeg spiser…

2019-08-18 12:26 NÅ KASTER JEG BARBERHØVLEN

ANNONSE – I samarbeid med My Flawless Hei dere, og god søndag! ♥ Håper alle har hatt en fin helg? Jeg har kost meg fra ende til annen, som du kanskje…

2019-08-16 12:42 IKKE KLAR FOR HELG

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly TRENINGSGENSER – HER / TRENINGSTIGHTS – HER / JOGGESKO – HER FREEEDAG ♥ Er det bare meg, eller har denne uken gått veldig fort? Jeg elsker…

2019-08-14 19:05 KYLLINGBRYST MED APPELSINSAUS OG PASTINAKKPURE

PASTINAKKPURÈ: 2-3 pastinakker5-6 poteterFløteSmørSalt og pepper Skrell pastinakkene og potetene. Kutt i mindre biter å kok opp. Deretter blander du inn smør, fløte og mikser det sammen til ønsket konsistens.…

2019-08-13 19:08 BRENNER DU FOR NOE?

Jeg stilte meg selv et litt dypt spørsmål her om dagen. Av og til tenker jeg faktisk på andre ting enn dagens antrekk og botox, tro det eller ei! Jeg…

2019-08-13 11:45 ALLE DE VIKTIGE GJØREMÅLENE

ANNONSE – Linkene er affiliatelinker til nakd.com BLUSE – NAKD HER / BUKSE – NAKD HER HUSK AT KODEN «JULIANYLAND15» GIR -15% PÅ HELE NA-KD.COM! Tirsdag!! Ingen spesiell dag egentlig……

2019-08-12 20:12 DA VAR DET MANDAG

ANNONSE – Affiliate til nakd GENSER – HER / BUKSE – HER FÅ -15% PÅ HELE NA-KD.COM MED KODEN «JULIANYLAND15» ♥ Heiiiii! Hvordan har mandagen deres vært? Jeg skjønner ikke hvor…

2019-08-08 20:24 NEW IN FRA NELLY

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly TOPP HER / BUKSE HER GENSER HER POLOTOPP HER / BUKSE HER / DRESSJAKKE HER GENSER HER GENSER HER GENSER HER / BELTE HER /…

2019-08-08 11:33 DET VERSTE SCENARIO

ANNONSE – Affiliate til nakd og nelly BLUSE – HER / BUKSE – HER Hellooo! Nå sitter jeg på kjøkkenet i pysjen (klokken er 12.26) fordi jeg ikke tør å…

2019-03-31 16:31 FRA ØL TIL PROSECCO

Heiii og god søndag! ♥ Så langt i dag har vi forflyttet oss fra Flesland til Gardermoen, der vi har hele SYV timer med mellomlanding før flyet går videre til Spania.…

2019-03-29 08:31 SKJØNNHETSDAG

ANNONSE – Affiliatelinker GENSER – HER / BUKSE – HER / TØFLER  – HER Tre snapshots fra i går! Halleluja nå er det helg folkens! I skrivende stund sitter jeg…

2019-03-28 20:38 LITT SOM UKENS HURTIGSKRIVING

Jeg må bare skrive til dere i pausen. Er midt i siste episoden på sesong 7 av Game of Thrones. Skulle gjerne sagt at grunnen til gårsdagens fravær var fordi…

2019-03-26 19:42 DE BESTE I BYEN

ANNONSE – Sponset behandlinger hos Beauty London LASHES ON FLEEK ✨ Sier man forresten «on fleek» lengre, eller henger jeg etter som alltid? Hei, og god kveld fine dere! ♥ I disse…

2019-03-26 09:06 MAN ER SIN EGEN VERSTE FIENDE

ANNONSE – Affiliatelinker Jeg har ikke publisert noe her siden før helgen, og har gått et par runder med meg selv. Føler det er press fra andre kanter, og da…

2019-03-21 19:12 ENDELIG TILBAKE I TRENINGSRUTINENE

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly TRENINGSGENSER – HER / TRENINGSTIGHTS – HER Refererer til forrige innlegg for å si at dagen ikke har vært heeeelt i seriemodus. Jeg har jo…

2019-03-21 17:35 JEG HAR FEILET I LIVET

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER9. HER / 10. HER…

2019-03-20 20:30 MIN NESTE REISE!

Nå er jeg så drit lei debatt, og ikke minst at det alltid er noen som ikke leser blogginnlegg skikkelig før de kommenterer alt mulig mellom himmel og jord. Men…

2019-03-19 21:42 HVILKET FORBILDE VIL DU HA?

Jeg hadde egentlig ingen planer om å se kveldens debatt på NRK (mest fordi jeg var fornærmet fordi vgtv-debatten jeg skulle være med i utgikk – men det er en…

2019-03-19 14:19 DEN PERFEKTE GAVEN TIL DEG SELV

REKLAME – I samarbeid med Goodiebox Åh, jeg både elsker og hater dette pendlerlivet.. Oslo->Bergen / Bergen->Oslo. Fram og tilbake, livet i en koffert. Akkurat nå sitter jeg faktisk på…

2019-03-19 09:07 MIN FROKOSTRUTINE OG DEBATTEN

ANNONSE – Affiliatelinker Royal Design God morgen! Jeg satt i bilen på vei til trening i sta, så tenkte jeg bare sånn «åh, gidder jeg dette i dag?». Svaret var…

2019-03-18 19:24 RABATTKODE PÅ HELE NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd FÅ -15% PÅ HELT NA-KD.COM MED KODEN «NYLAND15» ♥ Hey babes! Håper dere har hatt en fin start på uken så langt 😀 Mandagen min har…

2019-03-16 10:58 HORMONER PÅ AVVEIE

ANNONSE – Affiliatelinker til nakd og nelly HOPEFULLY THE LAST WINTER OUTFIT I går fikk jeg hjem en pakke fra Nelly på døren. Strålende fornøyd som alltid, men problemet er…

2019-03-13 14:26 JEG HAR TATTOVERT LEPPENE!

ANNONSE – Sponset behandling hos Invisibli Hey babes! Jeg har hatt en liten «skjønnhetsuke» denne uken. Har vært litt low på humøret, og jeg blir alltid like overrasket over hvor…

2019-03-13 08:10 MATEN DU BLIR HEKTA PÅ

SUSHI HEAVEN!!! ♥♥♥ Å starte onsdagen med et tilbakeblikk fra tidenes middag på Sumo Solli var ikke særlig lurt. Med ett ble speltlompen jeg spiser til frokost ganske kjedelig.. Se…

2019-03-10 17:13 OPPDATERING PÅ HÅRET MITT

ANNONSE – I samarbeid med Good For Me Hey babes ♥ FOR en effektiv søndag! Jeg har både fått trent og jobbet litt, noe som gjør meg så glad. Siden vi…

2019-03-08 20:27 EN DAG FYLT AV FØLELSER

REKLAME – Affiliatelinker JAKKE – HER / SUNNIES – KOMONO / SKINNBUKSE – HER / SKO – HER Hello babes! I dag har vært en dag fylt av highs and…

2019-03-07 19:50 EN LISTE JEG FYLLER UT HVER KVELD

Jeg har begynt å skrive en liste på telefonen min, som jeg fyller ut hver kveld. Dagene går så fort, og jeg har sjelden en forklaring på hvorfor uken gikk…

2019-03-07 16:41 VERDENS BESTE TOAST

Blandt brødrene mine har jeg tydeligvis blitt kjent for toast-mesteren. Ikke at de har sagt eksakt de ordene til meg, men siden de alltid vil jeg skal lage toast til…

2019-03-06 20:55 -25% PÅ ALLE NLY BRANDS

ANNONSE – Affiliatelinker nelly.com 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 5. HER / 6. HER / 7. HER 8. HER / 9. HER / 10.…

2019-03-06 06:11 BASIC-BLOGG-DAG

To identiske selfier, men jeg klarte ikke å bestemme meg for hvilket jeg likte best. Med sollys, eller uten? Tydeligvis gjør det en stor forskjell for min besluttsomhet. Uansett, god…

2019-03-05 19:58 HVORDAN JEG SKAL NÅ MINE MÅL

REKLAME – Affiliatelinker nelly og nakd JAKKE – by Malene Birger / GENSER – NAKD HER / BUKSE – NELLY HER Da har inntrykkene fra helgen roet seg litt, og…

2019-03-05 11:30 DEN SYKESTE HELGEN SÅ LANGT I 2019

REKLAME for Vestlia Resords på Geilo Fotograf: Sigve Ferstad Hvor skal jeg starte? Fra søndag til mandag var det duket for årets kick off med United Influencers på Vestlia Resort…

2019-03-01 11:53 PODCASTEN ER LIVE

Du kan høre podcasten på iTunes HER, og Spotify HER ♥ Wææææ, dette er så spennende! Det er med delte følelser vi nå slipper første episode av podcasten vår «GJENGEN». Den…

2019-02-28 14:52 JEG HAR FÅTT NY STIL

JAKKE – TIGER OF SWEDEN / GENSER – NELLY / BUKSE – FILIPPA K / SKO – VANS Satt å bladde litt i arkivet mitt, og fant dette antrekket som…

2019-02-27 19:59 SNART!!!!

Ææææ vet dere hvaaaaa! Jeg hørte nettopp igjennom vår første podcast, som akkurat nå ligger til godkjenning på iTunes, Spotify osv. Hvor hører dere på podcaster egentlig? Jeg bruker som…

2019-02-27 13:04 RABATTKODE – 30% PÅ HELE NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker nakd.com Wihuuuu! 😀 En av mine absolutte favoritt-nettbutikker har salg på absolutt HELE nettbutikken i dag og i morgen. Av erfaring går de beste plaggene unna fortere…

2019-02-26 19:48 MIN DAG I BILDER

ANNONSE – Affiliatelinker BODY – HER (på -20%)/ JEANS – HER (på -30%) Dagens første selfie, her starter man tidlig med å digge seg selv lol. Apropos, jeg syns håret mitt har…

2019-02-26 19:26 SVAR PÅ UKENS SPØRSMÅL

ANNONSE – Affiliatelinker Hvordan er denne tightsen i passformen? Den er stretchy, superpigg og normal i størrelsen 😀 Bruker den hele tiden. Link HER ♥ Hva har du på leppene her?…

2019-02-25 11:00 MIN 26-ÅRSDAG

ANNONSE – Affiliatelinker og sponset mat HAPPY BIRTHDAY TO ME! 🎉 Fineste bestis ♥ Jumpsuiten min finner du her! Diggeste brunsj-bordet. TUSEN TAKK til Foodora for gavekort! Visste du at de har…

2019-02-21 22:01 FØRSTE INNSPILLING

Her har dere mitt oppblåste mensentryne, versågod. Vi har spilt inn vår første podcast! Denne gangen følte jeg den satt, og jeg er ekstremt spent på å få høre det…

2019-02-21 13:10 UTE AV MEG SELV

ANNONSE – Affiliatelinker og invitert på middag Hey babes! Jeg må bare spørre, er det normalt å føle seg helt ute av seg selv når man har mensen? Det er…

2019-02-19 16:34 EN FEIT, STYGG OG GRUSOM DAG

I dag har jeg en dag der jeg føler meg stygg, feit og generelt ganske grusom. Jeg har fått mensen for første gang på flere måneder, noe som kanskje er…

2019-02-18 18:58 NAKD FAVS + RABATTKODE PÅ HELE SIDEN

ANNONSE – Affiliatelinker God mandagskveld! Jeg sitter godt tilrette i sofaen med teppet rundt meg å chillern ganske greit, om man kan si det sånn. Sitter å titter litt på…

2019-02-18 17:18 VI HAR ÅPNET NY BUTIKK – BILDEDRYSS!

ANNONSE – Reklame for egen butikk og affiliatelinker THERE IS A NEW STORE IN TOWN 🌟 Butikk nummer 2… Det er så sykt! REGN har offisielt ekspandert, og vi har nå…

2019-02-17 14:42 MYE HAR SKJEDD SIDEN SIST!

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – PRADA (lånt her ♥) / VESKE – CHANEL (lånt her ♥) / JEANS – NAKD HER / SKO – MISSGUIDED HER Åh, godt å være tilbake! Jeg…

2019-02-14 13:20 RABATTKODE, -20% PÅ HELE NELLY

ANNONSE – Affiliatelinker 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10.…

2019-02-14 08:39 EN ANNERLEDES VALENTINES

ANNONSE – Affiliatelinker BLUSE – NAKD HER /  SKINNBUKSE – HER Kjærlighetens dag. De to siste årene har jeg vært singel, og feiret sammen med venner. De som kjenner meg…

2019-02-13 11:15 EN GLEDENS DAG

ANNONSE – Affiliatelinker God morgen! I dag er en gledens dag. Sesong 9 av RHWO Beverly Hills har kommet, og jeg kunne selvfølgelig ikke starte på dagens gjøremål før jeg…

2019-02-12 19:46 HEI OG HADE

JAKKE – HER / SKINNBUKSE – HER / SKO – ZARA / VESKE – BALENCIAGA Åh, for en travel dag! Derfor sen oppdatering ♥ Frokostevent med Joico, trening, hudbehandling, middagsbesøk og…

2019-02-11 20:04 TRENING, OG EGNE VALG

Det er ikke mange år siden «strong is the new skinny» og «strong looks better naked» quotsene flommet over på sosiale medier. Personlig mener jeg jo at skinny er skinny…

2019-02-10 20:39 MIN HELG VIA TELEFONEN

ANNONSE – Affiliatelinker BLUSE – NAKD HER / VERDENS BESTE SKINNBUKSE – HER Lørdagsmorgen og klar for helg! De som spør ang toll og frakt på NAKD – så er…

2019-02-10 09:01 RABATTKODE, 20% PÅ ABSOLUTT HELE NELLY.COM

God søndag babes! Jeg har for første gang på lenge hatt en etterlengtet, rolig og alkoholfri helg. Nå sitter jeg nede i stuen med koseteppe, varmt vann med sitron og…

2019-02-09 13:33 UKENS OPPSKRIFT: DEN PERFEKTE INDREFILETEN

GOOOD lørdags morgen! Tenkte å komme med den perfekte helgemiddagen. Har delt oppskriften tidligere, men den er faktisk så god at den må gjentas! Jeg bruker å variere med tilbehøret, men…

2019-02-08 19:40 SANNHETEN BAK BILDENE, del 2

Et par timer etter dette bildet av meg og Jonas ble tatt, så rullet jeg nedover en skråning på typ fem meter etter litt for mange drinkzzzz. Stay classy, jenter!…

2019-02-08 11:17 EN UFORGLEMMELIG HELG

Denne helgen her kunne jeg virkelig trengt å komme meg litt ut av byen. Ønsker meg en helg som jeg og typen hadde rett før jul. Vi reiste på romantisk…

2019-02-08 10:41 THIS TIME LAST YEAR

Vel, jeg kan si at februar 2018 var litt mer innholdsrik enn i år 😉 Startet måneden med fashion week i Køben, så innkjøp i Oslo, deretter Dubai for tidenes…

2019-02-07 17:30 VALENTINES OG RABATTKODE HOS DANIEL WELLINGTON

ANNONSE – I samarbeid med Daniel Wellington DANIEL WELLINGTON VALENTINE GIFT BOX ♥ Åh, heldige meg! *later som om typen kjøpte den for valentines*. De tidløse klokkene fra Daniel Wellington…

2019-02-06 15:16 NO SHAME

ANNONSE – Affiliatelinker Jeg har på meg bukse fra nakd HER, bluse fra nelly HER og veske fra nelly HER. Hei fra Gardermoen! Jeg sitter på loungen å tar meg…

2019-02-05 12:35 SNØHVIT OG NY PODCAST!

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / VESKE – HER Halla! Dere skulle bare visst hva som foregår under klærne mine i dag. Ingenting perverst, heller tvert i mot. Jeg…

2019-02-04 22:47 MIN SISTE BESTILLING

ANNONSE – Affiliatelinker nakd Finnes det egentlig noe bedre enn å sjekke mailen, der det ligger et sporingsnummer etter nattens netthandel som nå er sent? I think not. Det er…

2019-02-04 20:01 SNAPSHOTS FRA TRENING

ANNONSE – Affiliatelinker nelly GENSER – HER / TIGHTS – HER / SKO – HER Hola og god kveld! Akkurat nå sitter jeg i sofaen til June, og vi skal…

2019-02-04 14:00 ALT MAN SKAL BEKYMRE SEG FOR

ANNONSE – Affiliatelinker TEE – HER / JEANS – HER I det siste har jeg blitt litt stresset over hvem som leser det jeg skriver her inne. Av en eller…

2019-02-04 11:16 FRA LIK TIL CHICK

ANNONSE – Affiliatelinker Hahahah for en lame overskrift. Heiiiiiii og god mandag! I dag er jeg så ukonsentrert at jeg ikke klarer å sminke meg engang uten å stirre tomt…

2019-02-03 15:05 8 TING JEG IKKE SKJØNNER MEG PÅ

Jeg skjønner meg ikke på…. • .. de som har sånn tunell i øreflippen. Altså sånn stor øredobb som skal gjøre hullet større, slik at man til slutt kan se…

2019-02-01 09:28 VORS, SPY OG BYEN

HOODIE – HER / BUKSE – HER God morgen partypeople! I går ble jeg dritings men gadd ikke dra på byen. Det som skulle være et classy middagsselskap med blåskjell,…

2019-01-30 18:15 DAGENS ANTREKK

JAKKE – HER / VESKE – HER / BUKSE – HER / SKO – HER Tilbake til en god, gammel overskrift. Akkurat nå sitter jeg hos Andrea sammen med Glenn,…

2019-01-30 11:15 EN ANNEN TYPE KOS

ANNONSE – Affiliatelinker MORGENKÅPE – HER / BH – HER God morgen, eller ettermiddag 8) Denne morgenen har jeg satt rekord i tid jeg har brukt på å fikse meg.…

2019-01-29 17:08 UKENS OPPSKRIFT: KAMSKJELL MED BLOMKÅLKREM

Først og fremst – beklager så mye for dårlige bilder! Kamera var helt tom for strøm, magen rumlet og mobilen var det nærmeste jeg kom å forevige denne nydelige retten.…

2019-01-28 19:11 RABATTKODE PÅ HELE NAKD.COM

ANNONSE – Affiliatelinker Hello ladies! Jeg har egentlig tatt kveld (noe jeg alltid gjør etter 20.00), men ville bare titte innom for å dele litt av mine siste antrekk –…

2019-01-28 16:31 OSLO PÅ VINTEREN

ANNONSE – AFFILIATELINKER JAKKE – NAKD HER / GENSER – SAMSØE HER / BOOTS – MISSGUIDED HER Før jeg dro tilbake til Oslo tenkte jeg det kom til å være…

2019-01-26 10:05 TRADISJON TRO

ANNONSE – affiliatelinker nakd SKJORTE – HER / BUKSE – HER (verdens fineste!) Hvorfor ikke starte helgen med to mobilbilder med dårlig kvalitet. Hei! De siste dagene har vært superhektiske,…

2019-01-23 15:43 TRENINGSPROGRAMMET MITT

Annonselinker Hey babes! For en drøy uke siden lovte jeg å dele treningsprogrammet mitt, og endelig fikk jeg ut fingeren. Når jeg kom tilbake til Sats etter vel… to år(?)…

2019-01-22 14:52 NÅR KVALITETEN ØDELEGGER SELVBILDET

ANNONSE – Affiliatelinker na-kd og nelly I dag følte jeg meg egentlig ganske pen. Eller fresh er kanskje mer riktig ord å bruke. Jeg bestemte meg for å jobbe fra…

2019-01-22 10:06 TILBAKE FRA DE DØDE ETTER TIDENES HELG

Hei fra ZombieJulia. Nå har vi ikke snakket sammen siden….torsdag? Herregud, hvor skal jeg starte.. Fredag var litt av en dag. Det var Glenn sin bursdag, og han + Julian…

2019-01-16 20:04 JEG TAR FORHOLDET TIL NYE HØYDER

Er det bare meg som får nyfødt-baby-bilde-vibe nå? Syns stemningen på bildene er litt sånn. Men, så er jo Zara min lille bebis også ♥ Jeg ville egentlig bare si hei!…

2019-01-16 16:18 UKENS OPPSKRIFT: KREMET PASTA MED REKER OG CHORIZO

I dag har det vært litt sånn restedag her i hus før helgen og kjøleskapet fylles opp med ny, digg mat. Jeg så egentlig for meg en skikkelig kjip middag,…

2019-01-15 19:36 JEG SKAL LAGE MIN EGEN VIN

Før jeg skriver noe som helst vil jeg bare starte innlegget med at dette kommer til å være et lite utfyllende innlegg – rett og slett fordi jeg ikke har…

2019-01-15 09:06 DUBAI OG FAKE NEWS

ANNONSE – Affiliatelinker Hei og god morgen ♥ Sitter her å scroller igjennom blogger, og jeg syns det er ganske underholdende hva mine bloggkolleger skriver om Dubai. Eller rettere sagt mann…

2019-01-14 15:19 THE REAL HOUSEWIFE OF FRYSELAND

ANNONSE – Affiliatelinker Det snøøøør ♥ Sa jeg ironisk mens jeg pakket på meg et ekstra lag med ullundertøy. Her i huset er jeg kjent som the real housewife of frysepinneland.…

2019-01-14 12:47 UKEN SOM GIKK #3

ANNONSE – Affiliatelinker AKKURAT NÅ: Når hadde jeg sist denne spalten?! Og, er det interesse for «uken som gikk» hver mandag? 😀 Men ja, akkurat nå drikker jeg vann. Må…

2019-01-13 19:14 BOR JEG I BERGEN?

Søndag i Beeeeergen! Fun fact (egentlig ikke så morsomt, men) jeg har ikke vært hjemme i Oslo siden november. Først åpnet vi den nye butikken, og så har bare dagene…

2019-01-13 19:06 WHAT GOES AROUND, COMES AROUND?

Jeg syns religion er en privatsak, og man kan tro på julenissen for alt jeg bryr meg så lenge man er snill mot andre. Så enkelt er det faktisk i…

2019-01-11 21:48 MIN DAG VIA TELEFONEN

Jeg er så trøtt for tiden. Sovnet rundt midnatt i går, og det var såvidt jeg klarte å stå opp klokken halv ni etter cirka fem tusen trykk på slumreknappen.…

2019-01-11 15:11 LITT KJIPT, MEN EN GOD DAG

ANNONSE – Affiliatelinker Dette har egentlig vært en ganske bra dag. Skulle egentlig reise til Oslo, men får det ikke til likevel. Noe jeg syns er skikkelig kjipt. Savner vennene…

2019-01-10 13:23 DETTE VIL JEG GJØRE I 2019

1. REISE. Jeg har mer eller mindre alltid en reise å se frem til. Vel, det var tidligere. I år er faktisk ikke en eneste tur booket, eller for den…

2019-01-09 18:21 UKENS OPPSKRIFT: LENTEJAS – SPANSK CHORIZOGRYTE

MMM ♥ Tenker jeg skal starte med ukens oppskrift igjen! Jeg elsker å lage mat, og prøver ut nye oppskrifter stadig vekk. Hvorfor jeg har blitt så dårlig å dele den…

2019-01-09 14:05 Å SNU I DØRA PÅ SATS

Bare et kjapt hallo fra meg, før jeg skal starte på middagen! Min dag startet med trening. Absolutt ingen knalløkt, og jeg merker at kroppen er svak etter en alt…

2019-01-07 16:31 INGEN MER DÅRLIG SAMVITTIGHET OVER SMÅTING

Hei dere ♥ Vet dere hva, av og til må man bare gi seg selv litt pusterom. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg dødstrøtt, noe jeg alltid er på…

2019-01-06 19:49 DRITLEI AV Å HOLDE EN FASADE

Helgen min har vært veldig fin. For første gang på lenge følte jeg på en sånn ordentlig lykkefølelse. Jeg sto på kjøkkenet i går kveld å ordnet til en marokkansk…

2019-01-06 18:29 NYTT INTERIØR TIL HUSET

ANNONSE – AFFILIATELINKER LYSESTAKER HER / VASE HER / VINKJØLER HER / DRINKMIKSER HER Tok meg en liten runde på januarsalget til Royaldesign (de har opptil -50%) her om dagen, og…

2019-01-03 21:30 BRA, FLINK OG FANTASTISK

I dag har vært en god dag. En ting er sikkert, at man blir ikke lykkelig av å ligge langflat på sofaen, spise på seg noen ekstra kilo og ha…

2019-01-03 10:14 TANKEN PÅ Å DØ I SØVNE

1. januar våknet jeg opp å var pottetett i nesen. Gentleman som kjæresten min er gikk han ned i peisestuen for å hente nesesprayen som lå der. Jeg var halvveis…

2019-01-02 13:01 NYTTÅRSFORSETT

ANNONSE – Affiliatelinker HOODIE – HER / TIGHTS – HER Tidligere år har jeg ikke hatt spesielt mange nyttårsforsett. Jeg har alltid tenkt at veien går seg til mens man…

2018-12-28 15:42 GODT DET ER OVER

KJOLE HER Det er godt å ha jul, men det er søren meg godt den ikke varer for lenge også. I morgen er jeg offisielt back on track, og den…

2018-12-27 17:08 FEBERTÅKE

Nå har jeg vært syk siden 1. juledag og merker at hodet ikke er helt med. Var nesten rart å logge inn på bloggen nå. Hva bruker jeg å skrive…

2018-12-21 14:38 MELLOM HVERT GJESP

ANNONSE – Affiliatelinker JAKKE – HER / GENSER – HER / BUKSE – HER (tilbake på lager!) / UGGS – HER Hva skal man si om julestria.. Jeg er enda et…

2018-12-21 08:11 BACK ON TRACK + 70% PÅ NAKD

ANNONSE – Affiliatelinker nakd LATEST NEWS ♥ (Linker: grå knit · hvit genser · leogenser · svart bomber · leojakke · beige bluse) Hei dere! Hows life? ♥ I går gikk store deler av dagen til å…

2018-12-20 10:11 NOE JEG HAR SAVNET

MOLDE ♥ Å tenke på at jeg skal våkne opp til denne syke utsikten i over ti dager er helt fantastisk. Det er så deilig å være hjemme i Molde, og…

2018-12-19 09:24 JEG ER I PUBERTETEN PÅ NYTT

I går hørte jeg på siste episode av podcasten til Kristina og Belinda (den heter Andersen og Jakobsen og anbefales på det sterkeste!!). Belinda sa noe jeg kjente meg utrolig…

2018-12-14 14:24 HELG PÅ EKTE

JAKKE – HER / SUNNIES – HER / BUKSE – HER / SNEAKERS – HER Nå har jeg hjulpet til med åpningen av vår nye REGN-butikk i nøyaktig to uker.…

2018-12-13 17:00 -20% PÅ HELE NELLY.COM, KUN I KVELD

ANNONSE – Affiliatelinker 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER Nå…

2018-12-13 09:14 DESEMBER 2017

DESEMBER 2017 ♥ Desember er vel den tiden av året da plutselig alle skal starte å reflektere over livet. Inkludert meg selv. Jeg tok et dykk i arkivet fra desember 2017,…

2018-12-11 17:51 EN PERFEKT DATE NIGHT

Vi er kanskje litt nørd, men hver måned feirer vi forholdet vårt. Partneren min Janne sa at det var utrolig teit å feire fem-måneders-dag og halvtårsdag. Han mente det var…

2018-12-10 18:10 HVA SKJER MED ZARA?

Zara er her i Bergen sammen med meg, og det er så utrolig godt at hun trives! Jeg vet ikke om jeg har sagt det, men Zara har ikke bodd…

2018-12-09 09:05 MINE SISTE INNKJØP!

ANNONSE – Affiliatelinker nelly.com På forhånd beklager jeg for skjoldete selvbruning, og faktum at jeg har prøvd å redigere det vekk uten hell. SILKESKJORTE HER · SILKEBUKSE HER / GENSER –…

2018-12-08 16:20 RABATTKODE! -25% PÅ ALT FRA NLY

ANNONSE – AFFILIATELINKER NELLY.COM 1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER…

2018-12-08 15:42 OLD LADY GANG

Hahah, herregud så sliten jeg ser ut. Merker at denne kroppen ikke er vandt med så mye fysisk aktivitet. Merker det både under bena, i knærne, for ikke å snakke…

2018-12-06 20:11 MEG SOM SINGEL VS. I FORHOLD

Jeg er redd for at jeg har blitt til en av de personene jeg hater. Det er så innmari typisk at folk som kommer i forhold blir dritkjedelige. Med dritkjedelig…

2018-12-06 18:17 BOMTUR

ANNONSE – Affiliatelinker til nelly.com  JAKKE – GESTUS HER / GENSER – BY MALENE BIRGER HER / BUKSE – NLY HER / SKO – MISSGUIDED HER Det skal ikke være…

2018-12-05 21:05 EN BLOGGERS VERSTE MARERITT

ANNONSE – Affiliatelinker KÅPE – FILIPPA K HER / BUKSE – NLY HER / SKO – FORNARINA HER En bloggers verste mareritt varer fra november til slutten av februar. På denne…

2018-12-05 18:56 SNAPSHOTS AV DEN NYE BUTIKKEN!

Annonse – Affiliatelink og reklame for egen butikk Hei! ♥ Som jeg har sagt cirka fem tusen ganger nå, så er det veldig hektiske dager. Men, nå har jeg endelig fått…

2018-12-03 22:08 HELT SURREALISTISK

Hei fra en utslitt Julia! Jeg vet ikke hvor glamorøst eller spennende jeg kan gjøre bloggen nå om dagen, men dette er jo livet mitt akkurat nå – så det…

2018-12-03 16:54 LIVET ER IKKE LIKE GLAMORØST NÅ

Kjolen til Andrea finner du HER, bodyen min HER og buksene mine HER ♥ Hei dere! Akkurat nå sitter jeg på kontoret i den nye butikken, som vi åpnet i dag!!…

2018-12-02 22:03 GRUNNEN TIL AT JEG IKKE HAR BLOGGET

Jeg husker før i tiden da jeg beklaget for å ikke ha blogget på et par dager. Da kjente jeg det skikkelig på kroppen, som om jeg var en fastlege…

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.