Helene Drage - Treningsglede, livsstil o…

Tid Innlegg
2020-05-30 08:46 Jeg er ikke klart for dette….

-innholder reklame for Ellos- Som dere sikkert har sett er det litt mindre aktivitet på bloggen om dagen, og jeg får mange spørsmål om jeg skal legge den ned. Jeg må jo innrømme at det er litt mye om dagen. Jeg er jo nå i en fulltidsjobb som krever mer av meg enn jeg hadde […] The post Jeg er ikke klart for dette…. appeared first on Helene Drage!.

2020-05-10 18:04 Vegan Protein anyone?

-annonse- Kroppen vår trenger å få i seg proteiner. Mens vi kan kutte ned på karbohydrater og fett, så vil proteiner være en essensiell del av kosten. Proteiner er nødvendige for å danne organer, muskler, bindevev, negler, hår, hud, enzymer, hormoner, hemoglobin, arvestoff, immunstoffer, og skjelett, og vi bruker også noe av det som energi […] The post Vegan Protein anyone? appeared first on Helene Drage!.

2020-05-08 21:45 Brått skjedde det veldig mye!

  Nå ble det brått veldig lang tid siden jeg fikk oppdatert dere, selv om jeg har oppdatert dere via mine andre kanaler. Det gikk veldig fort, men jeg endte opp med å få tilbud om ny jobb på torsdag 30.april. Jeg begynte allerede mandagen denne uka, og dermed har det vært ganske hektisk. Det […] The post Brått skjedde det veldig mye! appeared first on Helene Drage!.

2020-04-27 12:15 Klar for en sommer hjemme?

  Er det flere enn meg som føler dette er en veldig rar mandag? Jeg får ikke helt tak i følelsen, men noe stemmer ikke helt bare. Kanskje det er været som påvirker? Etter flere uker med sol så våknet jeg idag til grått og trist vær. På en måte litt deilig, for da kan […] The post Klar for en sommer hjemme? appeared first on Helene Drage!.

2020-04-22 11:05 Ukas antrekk – En gammel favoritt

-annonse- Kan vi bare ta et sekund eller femti og sette pris på det nydelige været vi har om dagen? Jeg vet dere lengre nord kanskje ikke er helt med på den leken, men det kommer til dere også til sist, jeg lover! Altså, for meg er dette rett og slett sommer, og dermed passer […] The post Ukas antrekk – En gammel favoritt appeared first on Helene Drage!.

2020-04-20 21:29 #nomakeup – do we like?

  Sååå, er det flere enn meg som heller mer mot det naturlige om dagen? Her forsvant neglene ganske tidlig, og før påsken forsvant vippene mine også. Jeg skulle også til frisøren 2 dager etter at alt stengte ned, og dermed er etterveksten ganske heftig. Samtidig, jeg tror jeg aldri har fått så mange komplimenter […] The post #nomakeup – do we like? appeared first on Helene Drage!.

2020-04-17 08:41 Drageintervaller uke 16

  God morgen dere! Håper dere har sovet bedre enn meg i natt. Jeg våknet med så vondt i ryggen og hodet, såpass at jeg faktisk måtte ta smertestillende da jeg sto opp. Det skjer bortimot aldri, men det begynner heldigvis å gå over nå. Været om dagen derimot er jo helt perfekt, så jeg […] The post Drageintervaller uke 16 appeared first on Helene Drage!.

2020-04-16 09:41 Ukas antrekk – Ikke vær redd for farger

-inneholder reklame- Årets er 2011. Jeg står foran klesskapet mitt og prøver å finne en bestemt sort genser blant de 10 andre sorte genserne i skapet mitt. Jeg drar frem en sort bukse, tar på meg sorte bukser og tar på meg den sorte jakka før jeg drar på jobb. Tanken var at svart er […] The post Ukas antrekk – Ikke vær redd for farger appeared first on Helene Drage!.

2020-04-13 15:33 Weekly update (w.16)

-reklame for eget program og for Ellos- Mandag og en ny uke, og som mange andre uker vet vi jo fremdeles ikke noen verdens ting om hva som skjer fremover. Er det ikke herlig? Jeg merker ihvertfall at det tærer litt på om jeg skal være ærlig, og jeg merker at lunta er litt kortere […] The post Weekly update (w.16) appeared first on Helene Drage!.

2020-04-10 10:56 En overraskende vanlig skjærtorsdag

  Jeg tror påsken har blitt annerledes enn forventet for veldig mange andre. Corona epidemien har rotet det til for mange, vi kan ikke besøke familie, ikke dra på hytta og ikke dra på after-ski (for de som lurte det). Samtidig er påske kos uansett, og vi må bare gjøre det beste ut av det, […] The post En overraskende vanlig skjærtorsdag appeared first on Helene Drage!.

2020-04-08 20:30 Ukas antrekk – Va Va Voom

-annonse- Hvordan går det med dere der hjemme? Jeg føler endelig jeg begynner å roe meg ned litt, og faktisk får gjort litt mer nå enn det jeg gjorde helt i starten da jeg var permittert. Som dere kanskje har lest så har jeg følt meg utrolig tiltaksløs og lei, men til syvende og sist […] The post Ukas antrekk – Va Va Voom appeared first on Helene Drage!.

2020-04-06 15:47 Weekly Update (w.15)

  God mandag dere (jeg tror i det minste det er mandag?). Her ble det en ganske sløv start på uka, og det var ganske digg. Jeg har jobbet uendelig mange timer med Beastmode V.5.0 denne helga og endelig er det ferdig. Du kan lese mer om det HER om du er interessert. I dag […] The post Weekly Update (w.15) appeared first on Helene Drage!.

2020-04-03 21:48 Drageintervaller uke 14

  God kveld. Dette innlegget kom sent, men det kommer ihvertfall på riktig dag for en gangs skyld. Det er utrolig merkelig hvor tiltaktsløs jeg blir når jeg har for mye fritid. Helt ærlig, jeg føler ikke jeg får utnyttet dagene i det hele tatt om dagen så jeg må virkelig ta meg sammen litt […] The post Drageintervaller uke 14 appeared first on Helene Drage!.

2020-04-02 18:48 Ukas antrekk – PINK I tell you!

-inneholder annonselinker- Hei, hvordan går det med dere om dagen? Her har det vært et par tøffe dager med mye som har skjedd, om jeg skal være ærlig. Heldigvis fikk vi Gaia hjem fra operasjon idag, og det ser ut som om dette vil gå helt bra. Hun er sliten og har nok litt vondt, […] The post Ukas antrekk – PINK I tell you! appeared first on Helene Drage!.

2020-03-30 23:15 Weekly update (w.14)

  Nå merker jeg at denne Corona situasjonen tar på litt. I dag (mandag) har jeg rett og slett vært i skikkelig ille humør, og det har gått ut over Mats. Dessverre. Slik blir det jo når vi går hjemme og omtrent oppe på hverandre. Nå jobber jo heldigvis Mats en del enda og jeg […] The post Weekly update (w.14) appeared first on Helene Drage!.

2020-03-29 22:45 Drageintervaller uke 13

  Hei dere. Først og fremst må jeg bare beklage at intervallene kommer så sent. De skulle jo egentlig vært ute på fredagen, men om dere har fulgt med i de andre kanalene mine så har dere kanskje fått med dere hva som har hendt? Min stakkars Gaia (altså hunden min) fikk det vi trodde […] The post Drageintervaller uke 13 appeared first on Helene Drage!.

2020-03-25 14:53 Ukas antrekk – Loungewear

  Så i dag har jeg joinet mange av dere som er permittert og nå bare må vente hjemme på at livet går tilbake til normalen. Etter mye frem og tilbake, og mange ulike beskjeder ble jeg i går permittert fra jobben min på XXL. Mer om de fæle første to dagene av denne uka […] The post Ukas antrekk – Loungewear appeared first on Helene Drage!.

2020-03-23 20:03 Weekly Update (w.13)

-reklame for eget opplegg- God morgen dere. Her våknet jeg til nyheten om at XXL permitterer 1000 ansatte i Norge. Heldigvis ser det ut som om det ikke gjelder meg foreløpig, men det gjør jo selvsagt at man blir litt nervøs for situasjonen. På en måte føler jeg helt ærlig at de bare burde stenge […] The post Weekly Update (w.13) appeared first on Helene Drage!.

2020-03-22 13:02 Står bloggen opp fra de døde?

-inneholder reklame- Bloggen har nå fått litt fred i en periode, med unntak av noen innlegg her og der. Som jeg skrev i dette innlegget så har jeg i en lang periode manglet både giv, motivasjon og lyst til å opprettholde bloggen. Jeg står for det jeg sier med at bloggen neppe kommer til å […] The post Står bloggen opp fra de døde? appeared first on Helene Drage!.

2020-03-19 08:54 Derfor gir jeg ikke bort trening gratis

  Mange av oss går en usikker tid i møte. Mange er allerede blitt permitter og flere kan det fort bli. Hele treningsbransjen lider om dagen, og med tanke på at de fleste personlige trenere driver enkeltmannsforetak og er selvstendig næringsdrivende så er fremtiden veldig usikker for mange. Vi vet ikke når treningsenterne åpner igjen, […] The post Derfor gir jeg ikke bort trening gratis appeared first on Helene Drage!.

2020-03-18 08:11 40 ting du og jeg kan gjøre i karantene!

  Jeg skal være hjemme i noen dager nå til jeg ikke har feber og symptomer lengre, og det skal jeg gjøre med glede. Jeg ønsker ikke å smitte andre, og siden jeg jobber i butikk der det faktisk er en del folk innom iløpet av en dag, til tross for situasjonen vi befinner oss […] The post 40 ting du og jeg kan gjøre i karantene! appeared first on Helene Drage!.

2020-03-17 08:39 Det fineste kosetøyet denne våren

-annnonse- Så, det blir mye innekos på oss alle fremover, det må vi vel bare innse nå? Personlig sitter jeg her med kyssesyken, feber og vondt i halsen, og har blitt bedt om å holde meg inne frem til jeg er symptomfri. Så jeg er ikke i karantene i 14 dager med andre ord så […] The post Det fineste kosetøyet denne våren appeared first on Helene Drage!.

2020-03-12 09:38 Ikke vær en drittsekk

  Det er nok flere som må bite i seg ordene sine nå ang coronaviruset. Meg selv inkludert. Jeg fleipet og mente det var på grensen til hysteri for en uke siden, idag angrer jeg på de ordene. For dette er så mye mer enn det, og vi er nødt til å ta det på […] The post Ikke vær en drittsekk appeared first on Helene Drage!.

2020-03-06 10:00 Youtube is my therapy

  God fredag dere! Det er ikke så mye aktivitet på bloggen om dagen, og det beklager jeg. Tanken er å dele mye trening, livsstil og slike ting på bloggen, men det er jo ikke så lett når jeg nå går på 7 uken med sykdom. YES, jeg er fremdeles på antibiotika, men jeg føler […] The post Youtube is my therapy appeared first on Helene Drage!.

2020-02-23 10:33 Let me just adjust my crown

  Jeg er jo ikke så mye innom bloggen om dagen, men jeg jobber med å komme meg ovenpå igjen. Jeg må være ærlig, tablettene jeg gikk på nå før jul gjorde veldig mye negativt for meg, og det er først nå jeg virkelig begynner å føle meg som meg selv igjen. Det er først […] The post Let me just adjust my crown appeared first on Helene Drage!.

2020-02-18 09:58 La 32 året begynne!

  Hei dere! Jeg prøver fremdeles å komme meg litt i gjenge etter alt som har vært den siste tiden. Heldigvis merker jeg at humøret er mer stabilt og at energien sakte men sikkert sniker seg tilbake. Jeg har imidlertid ikke fått trent på et par uke pga halsbetennelse, og kroppen min føles ganske råtten […] The post La 32 året begynne! appeared first on Helene Drage!.

2020-02-09 12:06 I think we are done now

  Hei dere, lenge siden sist. Helt ærlig var det skikkelig merkelig å logge inn på bloggen her igjen nå etter nesten en måned pause. Denne pausen har jeg virkelig trengt, og selv om det føltes som et tøft valg å ta er jeg glad jeg tok det. For mange virker det sikkert som en […] The post I think we are done now appeared first on Helene Drage!.

2020-01-12 19:17 Jeg tar en pause

  Noen ganger kan jeg gå lenge og tenke på en ting. La tanken gnage i bakhodet over en lengre periode uten å tenke så veldig hardt eller bevisst på den. Den bare er der på en måte og prikker litt til her og der. Brått er den ikke der på lenge, mens andre ganger […] The post Jeg tar en pause appeared first on Helene Drage!.

2020-01-09 21:33 Operasjon «Redde håret»

  Som flere kanskje har lagt merke til så har hårkvaliteten min blitt ganske så mye dårligere i det siste. Jeg var forberedt på å miste litt hår etter operasjonen for litt over et år siden. Så da dusjen var full av hår etter noen måneder så fikk jeg litt sjokk, men jeg forventet det […] The post Operasjon «Redde håret» appeared first on Helene Drage!.

2020-01-08 15:53 Trening på blå resept

-annonse Bara Sportswear- I veldig mørke perioder, hvor alt føles håpløst så vet jeg at trening gjør så utrolig mye bra for meg. Ikke bare for kroppen, men hovedsaklig for hodet sin del. Allikevel kan det være så utrolig vanskelig å komme seg avgårde til treningsenteret. Hvorfor er det slik? Jeg har ikke noen god […] The post Trening på blå resept appeared first on Helene Drage!.

2020-01-07 16:01 Positive tanker er bullshit – mental trening 2020

-sponset bok- 2020 burde være året vi alle fokuserer mer på vår egen mentale helse, på alle måter. Du må ikke slite med depresjon, ekstrem lav selvfølelse og andre psykiske sykdommer for å ha godt av å jobbe med deg selv mentalt. Jeg tror vi alle har godt at å være mer fokusert på vår […] The post Positive tanker er bullshit – mental trening 2020 appeared first on Helene Drage!.

2020-01-06 09:08 Idag starter det nye året

-inneholder reklame- Jeg regner med at det er mange som har ventet til idag med å starte det nye året? Jeg har tjuvstartet litt på forhånd altså, men om du har ventet til nå så forstår jeg virkelig det. Neida, året er allerede godt igang, og mange har en forventning om at 2020 skal bli […] The post Idag starter det nye året appeared first on Helene Drage!.

2020-01-05 09:54 Jeg ønsker meg litt treningsmotivasjon

-annonse for ellos- Jeg har hatt en liten pause fra treningen nå i jula. Både pga sykdom, men også fordi jeg har valgt å være med familie og slappe av med mannen. Så det er ikke synd på meg i det hele tatt, men det var tungt å komme igang igjen. Såpass må jeg innrømme. […] The post Jeg ønsker meg litt treningsmotivasjon appeared first on Helene Drage!.

2020-01-04 18:02 Start året med Beastmode!

-annonse for eget konsept- Det er et nytt år og jeg vet at mange ønsker å komme seg igang med trening. Kanskje du har et spesifikt mål, eller bare vil komme i litt bedre form, uansett er det digg å begynne å bevege kroppen igjen! Om ikke så lenge tas den nyeste versjonen av Beastmode […] The post Start året med Beastmode! appeared first on Helene Drage!.

2020-01-02 13:04 Nyttårsforsett og treningsmål for 2020

  Det er mange meninger rundt dette med nyttårsforsett, personlig elsker jeg det så lenge man har en realistisk tankegang rundt det hele. Jeg går ikke inn i et nytt år og tenker at alt blir lettere denne gangen. Jeg bruker heller nyttårsforsett som en type guideline for hva jeg ønsker å fokusere på i […] The post Nyttårsforsett og treningsmål for 2020 appeared first on Helene Drage!.

2020-01-01 21:00 Hvordan gikk nyttårsforsettene for 2019?

  Jeg skal snart dele mine nye nyttårsforsett med dere, men først tenkte jeg å se litt på hvordan det gikk med forsettene for 2019? Jeg setter meg ofte både litt større og litt mindre mål for det nye året. Noen varer kanskje hele året, mens andre går i enkelte perioder. Gir det mening? Forsettene […] The post Hvordan gikk nyttårsforsettene for 2019? appeared first on Helene Drage!.

2020-01-01 19:35 Blanke ark

  GODT NYTTÅR! Eller snart da, for alle vet at det nye året ikke begynner på ordentlig før den 2.januar ikke sant? Neida, bare tuller, men det blir litt slik for de fleste av oss. Jeg hadde planer om å være litt mer effektiv idag enn hva jeg endte opp med å bli, men jeg […] The post Blanke ark appeared first on Helene Drage!.

2019-12-30 20:45 På slutten av 2019, på trappen til 2020!

  Snart står et nytt år og banker på døren, og dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg elsker det. En ny start med nye muligheter. Samtidig, jeg er ikke så naiv at jeg tror alt endrer seg kun fordi vi skriver et nytt årstall. Endringer man drømmer om å gjøre […] The post På slutten av 2019, på trappen til 2020! appeared first on Helene Drage!.

2019-12-28 07:41 Året som gikk 2019

  Er det flere enn meg som er så klar for 2020! Jeg hater faktisk den siste uka av det gamle året for jeg går bare og venter på det nye. Denne uka er en sånn vakuum uke hvor jeg ikke klarer å starte på noe nytt for jeg må vente til det nye året […] The post Året som gikk 2019 appeared first on Helene Drage!.

2019-12-27 12:35 Det koster så lite å være høflig

  Idag er det den store byttedagen, en dag som både er morsom, og ikke fullt så morsom om man jobber i butikk. Den er morsom fordi det ofte er mye folk og mye å gjøre, og dermed går jo dagen fort. Den er ikke fullt så morsom fordi det virker som om mange har […] The post Det koster så lite å være høflig appeared first on Helene Drage!.

2019-12-25 15:30 Årets mest avslappende dag

  Hadde dere en fin feiring igår alle sammen? Det håper jeg virkelig! Vi hadde en kjempefin og rolig feiring med bare den nærmeste familien og vi fikk så mye fint! Jeg synes ikke vi overdrev med gaver i år, men allikevel tok det tre timer å åpne pakkene. Vi åpner opp en og en […] The post Årets mest avslappende dag appeared first on Helene Drage!.

2019-12-24 07:39 GOD JUL 2019

  Hei fantastiske dere. Stikker bare innom for å ønske dere en riktig god jul! Her skal jeg snart avgårde på jobb! Jeg jobber fra 10 til 13 idag, og etter det stikker jeg hjem for å hente hundene og dra avgårde til mamma. Mats jobber fra 07 til 19 idag så han joiner oss […] The post GOD JUL 2019 appeared first on Helene Drage!.

2019-12-23 22:14 Mandagsrapporten Uke 51 og 52

  Såååå, forrige ukes mandagsrapport utgikk pga sykdom, stress og jula rett og slett. Jeg har jobbet utrolig mye, det er blitt litt ekstravakter, og ting har ikke helt gått opp i opp. I jula blir det ofte til at man prioriterer litt annerledes og det har vært tilfelle for meg også. Jeg beundrer virkelig […] The post Mandagsrapporten Uke 51 og 52 appeared first on Helene Drage!.

2019-12-23 15:34 Kvelden før kvelden

  Hei herlige lesere, har dere hatt en fin førjulstid så langt? Det er garantert flere enn meg som lurer på hvor i all verden desember egentlig ble av? For meg gikk det bare altfor fort i år, og kombinert med mye jobbing og sykdom ble det litt annerledes enn jeg hadde sett for meg […] The post Kvelden før kvelden appeared first on Helene Drage!.

2019-12-22 09:49 Hårpleie for hår som fortjener det beste

-annonse- Det er skikkelig merkelig å være mørk igjen. Jeg liker det veldig godt, samtidig som jeg savner det rosa håret mitt. Samtidig ser jeg jo at håret ser mye sunnere og blankere ut nå som jeg er mørk, og det er jo mye gøy man kan gjøre med mørke farger også. De er ingen […] The post Hårpleie for hår som fortjener det beste appeared first on Helene Drage!.

2019-12-19 18:55 På tide med en forandring

  Først og fremst så må jeg si at jeg ikke helt hadde planlagt dette på forhånd. Jeg hadde tenkt på det og vurdert det, men det var først da jeg var der at valget ble tatt. Nå måtte jeg bare innse at håret virkelig trenger en pause, og selv om jeg virkelig har elsket […] The post På tide med en forandring appeared first on Helene Drage!.

2019-12-17 08:43 Av og til angrer jeg på operasjonen

  Jeg får mange spørsmål om jeg angrer på operasjonen jeg tok for litt over et år siden. Svaret mitt på det spørsmålet har alltid vært nei, men det er ikke helt sant. For av og til angrer jeg. Av og til lurer jeg på om det var riktig avgjørelse, og av og til skulle […] The post Av og til angrer jeg på operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-12-15 20:02 Søndagsjobbing og familieselskap

-inneholder reklame- Jeg beklager at det ikke er så mye spennende som skjer i de sosiale mediene mine de siste dagene, men det er ikke så mye spennende som skjer i det virkelig liv heller. Det er jobbing, jobbing, og litt mer jobbing rett og slett. Noen som kjenner seg igjen? Idag har jeg jobbet […] The post Søndagsjobbing og familieselskap appeared first on Helene Drage!.

2019-12-14 18:03 Aner du ikke hva du skal kjøpe til noen til jul? Jeg har løsningen!

  Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal kjøpe til folk til jul. Mange eldre har for eksempel alt de trenger, og mange kjøper det de trenger eller har lyst på i dagens samfunn. Jeg har flere på ønskelisten min som jeg ikke har peiling på hva jeg skal kjøpe til. […] The post Aner du ikke hva du skal kjøpe til noen til jul? Jeg har løsningen! appeared first on Helene Drage!.

2019-12-12 20:58 I am still here

  Hei kjære lesere. Jeg tenkte å stikke innom og gi et lite livstegn. Flere har reagert på at det er litt mer stille i mine sosiale medier, og det er helt riktig. Sannheten er at jeg ikke er helt meg selv om dagen, og føler meg veldig mentalt sliten. Jeg har verken lyst eller […] The post I am still here appeared first on Helene Drage!.

2019-12-09 09:50 Mandagsrapporten uke 50

  God morgen dere, er det flere som blir skikkelig trøtte av været som er for tiden? Omg, dette prosjektet mitt med å snu døgnrytmen er skikkelig tungt. Formen er heldigvis noe bedre, ihvertfall god nok til å prøve å få hverdagen til å gå rundt som vanlig. Er det bare meg, eller er livet […] The post Mandagsrapporten uke 50 appeared first on Helene Drage!.

2019-12-08 19:25 Miljøvennlige gaveposer – gjør jula litt grønnere

-annonse- Idag ønsker jeg å slå et slag for en litt mer miljøvennlig julefeiring. Det blir jo mye papir i jula, og i min familie kan vi seriøst kaste søppelsekker med papir etter endt julefeiring. Antall gaver er jo en helt annen diskusjon, men det blir en del nesten uansett. Før lo jeg litt av […] The post Miljøvennlige gaveposer – gjør jula litt grønnere appeared first on Helene Drage!.

2019-12-08 18:27 8 negative ting ved operasjonen

  Jeg får fremdeles veldig mange spørsmål rundt operasjonen. Hvordan det har gått, om jeg angrer og om det begrenser meg i hverdagen på noen måter. Jeg forstår jo at folk er nysgjerrige, men av og til synes jeg det er vanskelig å vite hva jeg skal svare. Antagelig fordi jeg føler jeg skriver og […] The post 8 negative ting ved operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-12-07 21:53 Avlyste planer

  Såååå, dere vet når du har gledet deg skikkelig til noe, men så våkner du og må bare innse at du må kaste inn håndkle? Så får man egentlig litt dårlig samvittighet og tenker at du sikkert klarer deg bare du står opp og ta en dusj. Etter dusjen innser man at det ikke […] The post Avlyste planer appeared first on Helene Drage!.

2019-12-06 14:56 10 ting jeg gleder meg til å desember

  Jeg er tydeligvis litt treig om dagen, men det er jo endelig desember. Det virker som om mange allerede er ferdig med både julegaver og julepynt, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er dypt imponert. Jeg har nesten ikke klart å begynne å tenke på julegaver en gang, men jeg kommer […] The post 10 ting jeg gleder meg til å desember appeared first on Helene Drage!.

2019-12-05 19:28 Gi håret litt ekstra pleie i mørketiden

-annonse- Etter operasjonen har jo håret mitt virkelig fått kjørt seg, og ikke på en særlig god måte. Det er en ganske vanlig bivirkning, og fremdeles må jeg ta ekstra godt vare på håret mitt. Jeg bruker gode produkter med bra ingredienser, kurer håret ofte og prøver å ikke føne det for å nevne noe. […] The post Gi håret litt ekstra pleie i mørketiden appeared first on Helene Drage!.

2019-12-04 20:55 Når er det «naturlig» nok?

  Først og fremst, jeg vet uendelig godt at man ikke burde mate trollene. Noen ganger føler jeg imidlertid det er innafor å svare på ting som diskuteres og prates om rundt min ringe person. Jeg leser som nevnt generelt ikke om meg selv på nettet da jeg rett og slett ikke orker. Jeg har […] The post Når er det «naturlig» nok? appeared first on Helene Drage!.

2019-12-03 21:12 Veien til pullups – uke 1

  Som dere kanskje husker har jeg startet på et nytt treningsprogram med mål om å klare pullup. Det skrev jeg mer om her om du ikke fikk lest det. Jeg følger programmet til Inger i Dubai, og selv om det er litt annerledes trening enn jeg er vant med så er jeg veldig fornøyd […] The post Veien til pullups – uke 1 appeared first on Helene Drage!.

2019-12-02 22:45 Mandagsrapporten uke 49

  Hei og hå, her snakker vi blåmandag. Jeg trodde jeg hadde helt fri, og hadde egentlig planlagt en litt avslappende dag. Brått kom jeg på alt på løpende bånd, og dermed ble det ikke så mye avslapping allikevel. Jeg hadde glemt både legetime, at jeg hadde sagt ja til å være vikar på en […] The post Mandagsrapporten uke 49 appeared first on Helene Drage!.

2019-12-01 20:33 Jeg svarer på spekulasjonene

-inneholder reklame for ellos- Jeg er blitt gjort oppmerksom på at det diskuteres ganske så heftig om jeg har redigert ansiktet mitt slankere på en av instagram postene mine. Det er vistnok helt tydelig og rammene i bildet mitt lever vist sist eget liv. Nå vet jeg med 100% sikkerhet at jeg ikke redigerer kroppen […] The post Jeg svarer på spekulasjonene appeared first on Helene Drage!.

2019-11-29 19:05 En gammel favoritt med ny ingrediens

-reklame Myrevolution.no- Black Friday ble en lang dag for meg og enda er den ikke helt over. Uka har rett og slett vært ganske så hektisk, og da jeg sto opp til morgenen idag (altfor sent som vanlig) måtte jeg bare få i meg litt bra energi! Jeg kan ikke skryte av at jeg har […] The post En gammel favoritt med ny ingrediens appeared first on Helene Drage!.

2019-11-29 08:27 Ut av eksamensbobla

inneholder reklame for ellos Hei dere og beklager dårlig oppdatering de siste dagene! Jeg lot meg rive litt med og gikk inn i en liten eksamenboble, men nå er jeg altså helt ferdig. Denne uka har vært litt for hektisk rett og slett, og den toppes med Black Friday idag. Jeg skal først jobbe på […] The post Ut av eksamensbobla appeared first on Helene Drage!.

2019-11-26 20:29 Koseøkt!

  Noen ganger føler jeg ikke for å følge programmet mitt overhode, og da kjører jeg istedet en koseøkt. En koseøkt er rett og slett en treningsøkt der jeg trener det jeg føler for akkurat der og da. Ofte er det ikke noe struktur bak økten, jeg tar det litt på lyst og måfå, og […] The post Koseøkt! appeared first on Helene Drage!.

2019-11-25 21:43 Pink Monday!

-annonse- Black Friday uka er igang, for ja, la oss være ærlige. Det varer tross alt hele uka, og enda litt til. Jeg synes kanskje det tar litt av til tider, men samtidig, hvorfor ikke sørge for å få noen gode tilbud når det først er slik? Personlig pleier jeg å bruke disse dagene til […] The post Pink Monday! appeared first on Helene Drage!.

2019-11-25 09:36 Mandagsrapporten uke 48

  En ny mandag er her, og nå er det ikke mange mandagene igjen før vi skriver 2020! Herregud så fort det går. Nå var jeg brått også veldig blogger, synes alle skriver om hvor fort tiden går. Jeg starter som jeg skrev igår på nytt program idag, og jeg er skikkelig gira. Pga litt […] The post Mandagsrapporten uke 48 appeared first on Helene Drage!.

2019-11-24 20:58 Full avslapping (og litt eksamen)

-reklame for Ellos- God kveld dere, har dere hatt en fin helg? Her har frihelgen bare flydd avgårde føles det som. Eller, nå lyver jeg litt, for tiden fløy ikke avgårde igår kveld da jeg satt hele dagen og leste til eksamen. Derfor ble det litt stille fra meg. Tradisjones tro har jeg selvsagt ikke […] The post Full avslapping (og litt eksamen) appeared first on Helene Drage!.

2019-11-24 12:55 Kan jeg klare pullups på 8 uker?

  YES, jeg fortalte dere jo at jeg hadde et nytt treningsmål linet opp, og det er altså pullups som nå står på planen. Jeg fortalte det vel egentlig i forrige mandagsrapport, men nå har målet fått litt mer kjøtt på beina rett og slett. Selv om jeg er personlig trener så er det ikke […] The post Kan jeg klare pullups på 8 uker? appeared first on Helene Drage!.

2019-11-22 07:58 Å trene fordi man vil, ikke fordi man må

  Trening har ikke alltid vært min greie. Som barn var jeg veldig glad i å lese og sitte inne, og jeg hadde ikke så mange venner. Etterhvert begynte jeg med både håndball, dans og svømming. De to sistnevnte gjorde jeg det relativt bra i, men det føltes aldri helt som meg når alt kom […] The post Å trene fordi man vil, ikke fordi man må appeared first on Helene Drage!.

2019-11-21 13:24 Skjønnhetsprodukter som fungerer! (rabattkode i innlegget)

-annonse- Denne uka fikk jeg en ny og spennende pakke i posten! Dere vet jo at jeg har samarbeidet med Maybeauty tidligere, og nå trengte jeg et lite påfyll rett og slett. Dette er uten tvil noen av de beste skjønnhetsproduktene jeg har brukt i denne kategorien, og jeg var helt ærlig litt skeptisk da […] The post Skjønnhetsprodukter som fungerer! (rabattkode i innlegget) appeared first on Helene Drage!.

2019-11-20 23:08 1 år siden slankeoperasjonen

  Idag er det altså 1 år siden jeg opererte meg og det er merkelig å se tilbake på året som har vært. På denne tiden for et år siden lå jeg nyoperert, kvalm og elendig på sykehuset i Moss, og lurte på om jeg hadde tatt det riktige valget. Jeg skulle egentlig vært hjemme […] The post 1 år siden slankeoperasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-11-19 22:27 Mandagsrapporten uke 47

  Mandagsrapport på en tirsdag, det begynner å bli meg i et nøtteskall altså! Jeg merker at det er litt annerledes å være blogger nå i 30 årene enn i 20 årene. De sier jo det samme om å få barn, og bloggen er jo på noen måter barnet mitt, haha! Slapp av det er […] The post Mandagsrapporten uke 47 appeared first on Helene Drage!.

2019-11-17 18:44 Gi meg alt som glitrer!

-annonse for Ellos-  Selv om denne årstiden ikke er min favoritt så er det en ting som gjør det hele verdt det. Gull, glitter og glamour tar turen inn i klesskapet, og jeg bare elsker det. Man kan vel bare innse, at når man har bikka 30 år, og fremdeles elsker glitter, rosa og enhjørninger […] The post Gi meg alt som glitrer! appeared first on Helene Drage!.

2019-11-16 19:37 Kroppspress handler om holdninger, ikke kropp

  Så jeg har tenkt litt siden hele situasjonen med Sats som forbød magetopper i kampen mot kroppspresset. For meg ble det som å pisse på seg for å holde seg varm, mens andre var enige i begrunnelsen. Jeg fikk faktisk flere meldinger fra folk som var glade for forbudet fordi de følte seg utilpass […] The post Kroppspress handler om holdninger, ikke kropp appeared first on Helene Drage!.

2019-11-14 20:43 Enkel Thaisalat

  Kostholdet mitt består mye av salater om dagen. Det er enkelt, tar kort tid å lage og kan varieres på utallige måter. Nå kan jeg lett spise det samme hver dag i flere uker uten å bli lei, men jeg prøver å bli flinkere til å variere. Derfor prøver jeg gjerne ut litt nye […] The post Enkel Thaisalat appeared first on Helene Drage!.

2019-11-13 18:27 Du trenger ikke å like kroppen min

  I dagens samfunn er det kropp og utseende og utseende som dikterer det meste virker det av og til som. Mange er usikre på kroppen sin, og uansett hvor mange andre gode kvaliteter man har så virker det ofte som om det har ingen verdens ting å si så lenge kroppen ikke er slik […] The post Du trenger ikke å like kroppen min appeared first on Helene Drage!.

2019-11-12 07:10 Hjemmetrening med stil

-reklame for Bara Sportswear- Som dere vet har jeg som mål å ha en dag med hjemmetrening i uka. Med hjemmetrening mener jeg ikke tradisjonell trening, men stretching/tøying og «støttetrening» som skal gjøre meg bedre på treningen jeg ellers driver med. Jeg har for eksempel veldig dårlig mobilitet i skuldrene, og jeg ønsker jo å […] The post Hjemmetrening med stil appeared first on Helene Drage!.

2019-11-11 15:54 Årets julekjole – hvem skal jeg velge?

-annonse for Ellos- Om ikke så altfor lenge er det faktisk jul, og jeg vet av erfaring at det går litt unna frem til desember og julekvelden endelig er her. Julekjolene kom jo på Ellos allerede for noen uker siden, og jeg vet (også av erfaring) at mange av de fineste julekjolene forsvinner først. Derfor […] The post Årets julekjole – hvem skal jeg velge? appeared first on Helene Drage!.

2019-11-11 11:53 Mandagsrapporten uke 46

  Da var vinteren her i Fredrikstad og brått forsvant alt som het motivasjon og treningslyst. Altså, jeg er så ikke fan av vinteren og lurer seriøst på hvorfor jeg velger å bo her av og til. Jeg skal nok komme meg igjennom, bare gi meg en dag eller to til å være misfornøyd så […] The post Mandagsrapporten uke 46 appeared first on Helene Drage!.

2019-11-10 16:32 Har jeg gått opp i vekt?

  De siste ukene har jeg fått dette spørsmålet flere ganger, om jeg har gått opp i vekt. Jeg forstår som jeg har nevnt flere ganger før at folk er nysgjerrige siden jeg deler såpass mye som jeg har gjort av denne reisen. Så det går ikke på det. Samtidig må jeg innrømme at jeg […] The post Har jeg gått opp i vekt? appeared first on Helene Drage!.

2019-11-07 20:47 Fettforbrennende slankepulver og dårlige bortforklaringer

  For en stund tilbake lanserte Tights.no den «fantastiske nyheten» fettforbrennende slankepulver. For å gjøre det hele enda mer flaut valgte de å linke produktene til navn som Beauty Whey og Slim Body. (Grunnen til navnet Beauty Whey var vistnok fordi det inneholdt en mindre mengde kollagen som skal gi finere hud. Eventuelt kan man […] The post Fettforbrennende slankepulver og dårlige bortforklaringer appeared first on Helene Drage!.

2019-11-05 21:34 En heftig tabataøkt!

  Igår var jeg vikar på mandagens Tabata Økt på Actic. Jeg har ikke vært med på denne type økt tidligere så jeg var usikker på hva kollegaen min pleide å kjøre. Så dermed satt jeg sammen min helt egen økt. For å si det slik, man må være litt sadist og like å se […] The post En heftig tabataøkt! appeared first on Helene Drage!.

2019-11-04 19:38 Mandagsrapporten uke 45

  Ny uke og nye muligheter, og forhåpentligvis er jeg litt mer tilstedeværende på bloggen denne uka enn uka som var. Altså, jeg klarte bare ikke å sette med ned og skrive når jeg først hadde fri, og sånn må det bare bli noen ganger. I motsetning til mange andre bloggere så er ikke dette […] The post Mandagsrapporten uke 45 appeared first on Helene Drage!.

2019-11-01 10:51 Ull og skinn – perfekt kombinasjon

-inneholder reklame-  Idag måtte jeg bare krype til korset og innse at mørketiden og kulda virkelig er over oss. Bilen var full av rim, og scooteren må nok snart pakkes vekk for vinteren. Det er så trist at høsten i Norge varer i ca 1 uke med alle de flotte fargene, og så brått er […] The post Ull og skinn – perfekt kombinasjon appeared first on Helene Drage!.

2019-10-29 12:34 Mandagsrapporten

  Vel, mandagsrapporten kommer en dag sent igjen, men jeg har en god grunn denne gangen! Husker dere at jeg skrev jeg skulle prøve å snu døgnet igjen igår ved å stå opp tidlig og ikke sove på dagen? Vel, det funka som bare søren for jeg var så trøtt da jeg kom hjem fra […] The post Mandagsrapporten appeared first on Helene Drage!.

2019-10-28 10:33 100 gram grønnsaker til frokost!

-reklame for myrevolution.no- Mandag igjen! Ikke mange igjen av dem nå før året er omme, men heldigvis er det fremdeles ikke for sent til å gjøre gode endringer. Nettopp det er fokuset mitt denne uka, døgnrytmen har nemlig ikke vært på topp de siste månedene. Nå skal jeg gjøre et forsøk på å snu det […] The post 100 gram grønnsaker til frokost! appeared first on Helene Drage!.

2019-10-27 18:16 Latterlige klesregler eller et viktig middel mot kroppspress?

  Denne uka ble det klart at Sats nå innfører strengere klesregler på sine sentre. Det er nå ikke lengre lov å gå med magetopp og korte shortser skal også unngås. Det er selvsagt delte meninger om dette, og personlig legger jeg merke til det som ofte skjer når det kommer nye regler. De rammer […] The post Latterlige klesregler eller et viktig middel mot kroppspress? appeared first on Helene Drage!.

2019-10-27 13:45 10 ting du kanskje ikke viste om meg og Mats

  Vi møtte hverandre på Friday`s i Karl Johan da jeg teknisk sett var på date med kompisen hans. Heldigvis var ikke den daten så veldig seriøs fra noen av oss sin side. Dermed endte jeg opp med å prate med Mats hele kvelden mens daten min faktisk dro hjem med en annen jente. Da […] The post 10 ting du kanskje ikke viste om meg og Mats appeared first on Helene Drage!.

2019-10-26 17:18 Weekend deal – don`t miss this

-annonse- Hei dere! Jeg må bare tipse dere om Weekend Dealen til Ellos denne helgen. Denne helgen får dere nemlig 20% avslag på bestillingen deres på Ellos.no, og de har fått inn så mye fint nå. Perfekt for partysesongen vi nå går inn i. De har også nettopp lansert en stor kampanje med fire flotte […] The post Weekend deal – don`t miss this appeared first on Helene Drage!.

2019-10-25 21:46 Pink camo og nye treningsmål

-annonse- Hei og god fredagskveld dere! Endelig er helga her igjen og det er egentlig aldri feil. Jeg har ikke helt fri, men en liten mellomvakt skal jeg vel klare uten at det ødelegger altfor mye. Akkurat nå sitter jeg her og er egentlig ganske støl og sliten i kroppen, og det føles så utrolig […] The post Pink camo og nye treningsmål appeared first on Helene Drage!.

2019-10-24 13:53 Koseøkt

  Nå begynner det å bli en stund siden jeg har fulgt et fast treningnsprogram. Jeg og Lillian skulle nettopp til å sette igang da Actic ble stengt, og etter det ble det jo ikke helt rutine på treningen. Derfor har jeg heller trent litt på lyst i det siste. Testet litt nye øvelser (noen […] The post Koseøkt appeared first on Helene Drage!.

2019-10-22 07:41 Behagelig, men med stil!

  Store gensere, behagelige bukser, varme sko. Høsten bringer med seg frisk luft, nydelige farger og litt andre type antrekk, og for min del er det helt i orden. Jeg merker at stilen min endrer seg en del på høsten, og det tror jeg nok er ganske normalt for de aller fleste av oss. Når […] The post Behagelig, men med stil! appeared first on Helene Drage!.

2019-10-21 23:54 Mandagsrapporten uke 43

  Heisann, dette ble et sent innlegg gitt! Dagen idag har bare gått i et, og ca ingenting har gått som planlagt. Noen dager blir bare slik, og da er det bare å prøve å gjøre det beste ut av det. Dog skal det vel sies at noe av det er min egen feil med […] The post Mandagsrapporten uke 43 appeared first on Helene Drage!.

2019-10-20 19:58 Helt naturlig

-sponset undertøy fra Change Lingerie- Sååå dere, dere er jo vant med å se litt undertøy her på bloggen. Det er ganske naturlig siden jeg tross alt er ambassadør for Change Lingerie. Den siste tiden har jeg prøvd å tenke litt over hva slags type bilder jeg deler i sosiale medier, og prøvd å tone […] The post Helt naturlig appeared first on Helene Drage!.

2019-10-19 20:50 Matboks som holder maten frisk hele dagen!

-reklame Ledtrend.no- Det blir litt lange dager på meg om dagen. Både lange vakter, og lange dager med to ulike jobber, blogg og alt annet. Med tanke på operasjonen så er jeg også avhengig av å være flinkere til å planlegge måltidene mine og dermed også ha med meg mat på disse lange dagene. Så […] The post Matboks som holder maten frisk hele dagen! appeared first on Helene Drage!.

2019-10-18 20:48 5 serier jeg vil se denne høsten

  Fun fact: Jeg og Mats har faktisk ikke hatt tv med tv-kanaler på snart 3 år, og vi savner det ikke. Her går det i all hovedsak i serier, og det meste vi virkelig vil se kan vi se på andre måter. Derfor blir det ekstra spennende å se hvilke nye serier som kommer […] The post 5 serier jeg vil se denne høsten appeared first on Helene Drage!.

2019-10-17 15:15 SLUTT å skriv at trening ikke hjelper for å gå ned i vekt

  Dessverre er det slik at folk alltid søker de enkleste løsningene som krever minst arbeid. Råd som å spise sunt, nok grønnsaker, korn og drikke nok vann er ikke like spennende som den nyeste trenddietten, og treningen skal helst være så avansert som mulig, eller så kjapp som mulig. «Forbrenn 500 kcal på 2 […] The post SLUTT å skriv at trening ikke hjelper for å gå ned i vekt appeared first on Helene Drage!.

2019-10-16 17:14 Årets Onepiece er på plass!

-reklame for Ellos- Om du har fulgt med litt på bloggen her de siste årene så har du kanskje fått med deg Onepiecen til meg og Mats. Mats bor omtrent i sin gjennom vinteren, og det er egentlig blitt en felles greie. Jeg får såvidt overtalt Mats til å ikke dra på butikken i Onepiece, […] The post Årets Onepiece er på plass! appeared first on Helene Drage!.

2019-10-14 11:32 Mandagsrapporten uke 42

  God mandag dere. Jeg har i skrivende stund satt meg ned med frokosten foran dataen. Dagens økt (ukas første) er gjennomført, jeg har dusjet og nå har jeg noen timer her hjemme før jeg skal på jobb ikveld. De timene skal jeg prøve å bruke så fornuftig som mulig, selv om jeg er utrolig […] The post Mandagsrapporten uke 42 appeared first on Helene Drage!.

2019-10-13 17:58 Halloween masken «The Purge»

-reklame for ledtrend.no- Halloween nærmer seg og det blir stadig en større greie, også her i Norge. Halloween kostymer planlegges nok av mange allerede, og jeg og Mats er faktisk klare allerede med årets kostyme. Nå skal jeg ikke skryte av at dette er noe vi pleier å feire, og det er begrenset hva vi […] The post Halloween masken «The Purge» appeared first on Helene Drage!.

2019-10-13 11:16 Nye retningslinjer for Influencere – har de noe for seg?

  Fagutvalget for Influencermarkedsføring (FIM) er nå opprettet, og med det har influencere fått egne retningslinjer å rette seg etter. De nye retningslinjene kan du lese her, og ved første øyenkast virker de egentlig ikke så ille. Det er virkelig på tide at vi får noen klare og ordentlige retningslinjer, og ikke minst et ordentlig […] The post Nye retningslinjer for Influencere – har de noe for seg? appeared first on Helene Drage!.

2019-10-12 22:02 Jeg synes det er vanskelig om dagen

  Hei dere. Tenkte å bare gi dere et lite livstegn her inne på bloggen. De siste dagene har jeg ikke engang orket å sette meg ned foran dataen, og det har vært tungt å oppdatere sosiale medier generelt. Det som er med sosiale medier er at det er veldig enkelt å se at noe […] The post Jeg synes det er vanskelig om dagen appeared first on Helene Drage!.

2019-10-08 19:58 Mandagsrapporten uke 41

  Velkommen til mitt nye, faste mandagsinnlegg! (Selv om det kommer på tirsdag denne uka så er planen at det skal komme på mandager fremover). Den siste uka har jeg hatt en liten gjennomgang i mine sosiale medier og sett litt på hvordan jeg kan gjøre positive endringer. Jeg vil jo tross alt gi dere […] The post Mandagsrapporten uke 41 appeared first on Helene Drage!.

2019-10-06 20:00 Hvorfor kommenterer vi andre sin kropp?

-reklame for Ellos- Vi må vel bare innse at sommeren er over og at høsten er over oss. Sommeren var vel ikke akkurat noen slager så vi får håpe det blir bedre neste gang. Heldigvis har høsten også mye bra å by på, og tiden nå frem til desember tror jeg kommer til å gå […] The post Hvorfor kommenterer vi andre sin kropp? appeared first on Helene Drage!.

2019-10-06 14:08 Søndag og hjemmetrening

  Åh, søndag, flere enn meg som elsker rolige og late søndager uten altfor store planer? Jeg lever og ånder for slike søndager, og selv om de ofte går med på blitt jobb med blogging og podcast så kan jeg ta det i helt mitt eget tempo. Den siste uka har jeg ikke fått trent […] The post Søndag og hjemmetrening appeared first on Helene Drage!.

2019-10-05 08:57 10 tanker på en lørdag

   Hvor deilig det egentlig er at høsten er her, selv om jeg misliker kulda. Den friske luften, de fine fargene og høstsola er egentlig utrolig koselig, og det er digg at det er litt mørkt på kvelden. I tillegg blir det endelig skikkelig kaldt på soverommet igjen. Hundene blir, om mulig, enda mer kosete, […] The post 10 tanker på en lørdag appeared first on Helene Drage!.

2019-10-04 19:19 24 timer i København

-sponset tur med Change Lingerie- Her har det gått unna denne uka, og jeg er faktisk fortsatt overbevist om at det er søndag. Det blir brått litt slik når det ble en tur til København midt i uka. Jeg har hatt en super reise sammen med flotte mennesker, og anledningen var som nevnt moteshow med […] The post 24 timer i København appeared first on Helene Drage!.

2019-10-03 20:16 Enkel og grei mat på farten!

  Selv om jeg prøver å planlegge maten min så godt jeg kan så hender det selvsagt av og til at jeg må ha noe kjapt og enkelt fra butikken på farten. Det er lett å gå på en smell her, men heldigvis er det mange gode og sunne alternativer nå og det kommer stadig […] The post Enkel og grei mat på farten! appeared first on Helene Drage!.

2019-10-02 06:05 Avreise København!

reklame for Change Lingerie God onsdag dere. Jeg skal snart avgårde til Flybussen og inn til Gardemoen for en kjapp tur til København med flere andre fine jenter. Change Lingerie holder Fashionshow i København og jeg er en av influencerne fra Change Army som er invitert. Jeg skal som sagt reise ned med et par […] The post Avreise København! appeared first on Helene Drage!.

2019-10-01 10:04 Derfor blir jeg aldri blondine

  Så, igår startet jeg uka hos Cabelo Dame og Herrefrisør hvor Camilla igjen fikk jobbe med hårfargen min. Å ha en ekstrem farge i håret krever litt ekstra vedlikehold og pleie, så jeg er hos frisøren ca hver 6 uke for å friske den opp. Den siste tiden har jeg kun bleket etterveksten og […] The post Derfor blir jeg aldri blondine appeared first on Helene Drage!.

2019-09-30 22:08 Ta basisgarderoben til nye høyder!

-reklame for Ellos- En av tingene jeg virkelig gleder meg til når vekta blir mer stabil er å bygge en skikkelig basegarderobe. Jeg har prøvd på det flere ganger allerede, men har egentlig aldri fått det helt til. Trikset med en god basegarderobe er å finne gode plagg i god kvalitet som fungerer i alle […] The post Ta basisgarderoben til nye høyder! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-30 15:12 Når du går på en smell

-reklame Flexikost.no– «Åh igår gikk jeg på en smell». Hvor ofte har du hørt denne frasen, eller noe som ligner? Denne brukes ofte når man spiser noe som ikke står på planen, eller de dagene man får skikkelig ulvehunger og spiser alt man kommer over. Jeg har usedvanlig god erfaring med slike smeller, både store […] The post Når du går på en smell appeared first on Helene Drage!.

2019-09-29 13:59 Disse tablettene tar jeg etter operasjonen

  Når jeg har vist frem det relativt fulle tablettbrettet med alle pillene jeg tar så får jeg ofte spørsmål om hvilke type tabletter jeg faktisk tar. Derfor tenkte jeg å skrive litt om nettopp det. Om du velger å ta en slankeoperasjon må du belage deg på å ta en rekke tabletter resten av […] The post Disse tablettene tar jeg etter operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-09-27 20:50 LED lykt med flamme for koselige høstkvelder

-annonse for ledtrend.no- En ting jeg virkelig skulle ønske vi hadde i leiligheten vi bor nå er faktisk en peis. Ikke for varmen sin skyld nødvendigvis, men pga den lune stemningen flakingen av ilden skaper. Nå som høsten virkelig er her så gleder jeg meg til koselige innekvelder med bøkene mine under teppet, og nå […] The post LED lykt med flamme for koselige høstkvelder appeared first on Helene Drage!.

2019-09-26 12:14 Kan du din Jentekode?

  Jeg heier på flinke damer, og en av damene som har betydd mye i mitt liv er Silje Mariela. Da jeg begynte å gå ned i vekt i 2011 prøvde jeg meg på egen hånd en periode, og klarte vel å gå ned 5-6 kg på egen hånd. Det ble imidlertid klart for meg […] The post Kan du din Jentekode? appeared first on Helene Drage!.

2019-09-25 16:41 Slik styler jeg håret mitt!

-inneholder annonselink for Ellos- Jeg har faktisk fått spørsmål om jeg kan vise hvordan jeg styler håret mitt, og det er vel en forespørsel jeg ikke hadde sett for meg å få. Jeg er ikke den flinkeste til å ordne meg på håret, det innrømmer jeg gjerne. Egentlig skylder jeg på mamma som er utdannet […] The post Slik styler jeg håret mitt! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-24 07:11 Den beste treningen for å gå ned i vekt!

  Hei dere, har dere hatt en fin start på uka? Dagen igår bare fløy avgårde for min del. Etter jobb var det rett avgårde for å legge negler og deretter videre i et møte som varte litt lengre enn antatt. Det var helt sykt spennende og jeg gleder meg til å fortelle dere mer […] The post Den beste treningen for å gå ned i vekt! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-22 21:22 God selvtillit og selvbilde krever mye!

-inneholder reklame for Ellos.no- Denne uka fikk jeg en melding på instagram fra en følger som satt seg litt fast i meg. Det var en superhyggelig melding på så mange måter, men den fikk meg til å tenke litt. For vedkommende skrev at hun både ble inspirert og samtidig litt motløs av å se på […] The post God selvtillit og selvbilde krever mye! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-20 08:45 9 rare ting jeg gjør for sosiale medier

  Jeg har nå blogget i godt over 10 år, og jeg har blogget på denne adressen i siden 2010. Med andre ord begynner jeg å bli ganske så dreven i gamet føler jeg selv i det minste. For meg er jo mye av det jeg driver med hver dag i forbindelse med sosiale medier […] The post 9 rare ting jeg gjør for sosiale medier appeared first on Helene Drage!.

2019-09-18 20:00 Ikke pakk vekk sommerkjolene!

-reklame for Ellos-  Da jeg var ute og gikk tur med hundene idag var det skikkelig høst i lufta. Sola skinte og lufta var frisk som bare det, med et veldig kaldt drag i lufta. Faktisk tok jeg på meg ull under PT jakken min for sikkerhets skyld da jeg kjørte gruppetimene ute idag. Der […] The post Ikke pakk vekk sommerkjolene! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-17 21:17 Treningstart på en tirsdag

  Altså, hva har skjedd? Tidligere var det rett og slett utenkelig å starte treningsuka på en tirsdag, men det er rett og slett det som har skjedd idag. Igår hadde jeg rett og slett så mye annet jeg heller ville prioritere at jeg valgte å utsette det til idag. Merkelig nok gikk ikke verden […] The post Treningstart på en tirsdag appeared first on Helene Drage!.

2019-09-16 20:01 Hvorfor kan dere ikke bare innse det?!

-inneholder annonselink- Et lite hjertesukk fra meg etter helgen som var. Som dere husker så var jeg på Outlet på Change i Fredrikstad hvor jeg blant annet sto levende modell i vinduet. Jeg ble stående og snakke med noen av jentene om dette med kroppspress, hvordan vi jenter ser på oss selv, og hvordan vi […] The post Hvorfor kan dere ikke bare innse det?! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-16 12:23 Angrer jeg på operasjonen?

  Så, idag tenkte jeg å skrive litt om noe jeg får veldig mange spørsmål om, nemlig om jeg angrer på operasjonen. Nå er det faktisk snart et år siden jeg tok gastric sleeve operasjoen og vekta viser ganske mange kilo mindre. I tillegg til en hel haug med centimeter, la oss ikke glemme det. […] The post Angrer jeg på operasjonen? appeared first on Helene Drage!.

2019-09-15 12:43 I bare undertøyet

-inneholder reklame for Change Lingerie og Ellos- Så igår gjorde jeg noe jeg aldri hadde gjort før, og jeg koste meg mer enn jeg trodde jeg ville gjøre! La meg starte fra begynnelsen. Som dere vet jobber Lillian på Change Lingerie, og denne uka har de hatt stort Outlet i Fredrikstad. Jeg elsker jo undertøy […] The post I bare undertøyet appeared first on Helene Drage!.

2019-09-13 11:14 On Fridays we eat pancakes

-reklame for myrevolution.no- Da jeg våknet idag tidlig var jeg overbevist om at det var lørdag. Jeg måtte ligge lenge og tenke etter før jeg forsto at det var fredag, og at jeg faktisk skal på jobb idag. Idag har jeg imidlertid ingen store planer før jobb og dermed ble det tid for en ekstra […] The post On Fridays we eat pancakes appeared first on Helene Drage!.

2019-09-12 13:13 Hjemmetrening gjort enda enklere

  Idag må jeg innrømme at jeg har hatt en veldig lat dag. Hadde jeg ikke trent hjemme på morgenen idag hadde jeg virkelig følt meg som en skikkelig sofapotet! Jeg skal på jobb om en times tid så dermed har jeg hatt mulighet til å bare ta det litt med ro med boken min […] The post Hjemmetrening gjort enda enklere appeared first on Helene Drage!.

2019-09-11 19:29 Verdens ryddigste sminkebag!

-annonse for ledtrend.no- Jeg er blitt mye mer interessert i sminke de siste årene, og samlingen min har vokst betraktelig. Jeg synes det er utrolig morsomt å prøve ut ulike looks, ulike produkter, og jeg synes selv at jeg begynner å bli ganske så flink til å sminke meg. Når det er sagt så har […] The post Verdens ryddigste sminkebag! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-10 19:24 Food Prep

  Mat er min store svakhet, på flere områder. Jeg synes det er kjedelig å lage mat, kjedelig å spise det og jeg trenger egentlig ikke gå på nye restauranter for nye opplevelser. Det er jo mange følelser knyttet rundt mat for min del, og derfor må jeg bare jobbe utifra det utgangspunktet jeg vet […] The post Food Prep appeared first on Helene Drage!.

2019-09-09 16:02 Gjør deg klar for høsten!

-reklame for Ellos-  Selv om jeg virkelig kommer til å savne sommeren så har høsten sine fordeler også. Deilige myke gensere, strikkede kjoler, strømpebukser og chunky boots, det skal man heller ikke klage på. Som dere vet prøver jeg så godt jeg kan å tenke litt over hva jeg kjøper, og at det jeg kjøper […] The post Gjør deg klar for høsten! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-09 10:54 Mage, rumpe og lår med nytt program!

  Jeg var så klar for å kjøre igang med nytt program og alt 1 september. Dessverre ble Kongstenhallen der treningsenteret mitt rammet av regnværet og brått var hele hallen stengt. Jeg ventet en stund for å se hva som skjedde, men da det ble klart at hele hallen blir stengt i minst 4 uker […] The post Mage, rumpe og lår med nytt program! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-08 12:00 Å trene i singlet fører til kroppspress?

  Denne uka hadde jeg en spørsmålsrunde på instagram, og da dukket spørsmålet opp. Spørsmålet var hva jeg tenkte om forbudet mot å trene i singlet på treningsenter. Jeg har alltid tenkt at det dreier seg om hygiene hovedsaklig, med mindre vi snakker om de gutta som har singlet med så dyp utringning at de […] The post Å trene i singlet fører til kroppspress? appeared first on Helene Drage!.

2019-09-05 12:42 Kylling med mangosalat

  Jeg har et lite mål om å bli flinkere til å lage mat fremover. Det skal imidlertid sies at jeg ikke synes det er gøy å stå kjempelenge på kjøkkenet så fokuset vil fremdeles være enkle retter som ikke tar så lang tid. Denne retten faller heldigvis under denne kategorien, og du bare må […] The post Kylling med mangosalat appeared first on Helene Drage!.

2019-09-04 11:55 Hvordan style: Skinnskjørtet

-inneholder annonse linker-  Mange av dere har sagt dere vil ha flere klestips på blogg og sosiale medier så derfor prøver jeg meg på en helt ny spalte. I disse innleggene skal jeg ta for meg et plagg, og vise hvordan jeg kan style det på ulike måter. Dette er bare mine tips og min […] The post Hvordan style: Skinnskjørtet appeared first on Helene Drage!.

2019-09-03 13:24 Det beste innen treningstights!

-annonse for Bara Sportswear- Gode treningstights er et must for min del. Jeg trener aller helst i enkle topper fra HM på overkroppen, men tightsene mine, de skal sitte bra. Jeg er ganske kresen, og jeg er vel blitt enda mer kresen etter at jeg begynte å bruke Bara Sportswear. For når du først har […] The post Det beste innen treningstights! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-02 09:47 Jeg jobber ikke «bare» i kassa

-Til info: Disse bildene er tatt utenom arbeidstid- Noe jeg synes er utrolig trist å se er mennesker som ser ned på andres jobber. Som mener man ikke er god nok om man ikke jobber som leder eller innenfor de «riktige» bransjene. Vi trenger alle slags jobber i dette samfunnet, alle kan ikke bli ledere, […] The post Jeg jobber ikke «bare» i kassa appeared first on Helene Drage!.

2019-09-01 20:27 Høstkupp til under 400 kr!

-annonse for Ellos- Vi skriver 1.september, og med det må vi vel innrømme at høsten er her. Heldigvis er temperaturen ganske levelig fremdeles spør dere meg, men samtidig kan man fint ha på seg en bukse og genser uten at det blir altfor varmt. Jeg skal ikke påstå at jeg er superfornøyd med at høsten […] The post Høstkupp til under 400 kr! appeared first on Helene Drage!.

2019-09-01 12:55 Ny måned og nye mål

  Jada, jeg vet det er litt klisje, men jeg bare elsker nye mål og en helt ny måned. Jeg har siste dagen i ferien idag, men jeg har allerede vært skikkelig effektiv. Jeg og Lillian startet søndagen med en skikkelig digg og tung styrkeøkt på Actic. Altså, det er en så deilig start på […] The post Ny måned og nye mål appeared first on Helene Drage!.

2019-08-31 10:32 Total avslapping

  God lørdag dere! Jeg har hatt noen velfortjente dager fri, og dermed har jeg ikke stresset med å oppdatere bloggen. Jeg har trengt å få hodet litt på plass disse dagene, og selv om jeg ikke er helt på topp enda så er jeg nærmere enn før. Om det gir mening. Jeg vet ikke […] The post Total avslapping appeared first on Helene Drage!.

2019-08-28 12:52 Miniferie!

  De fleste av dere er nok allerede ferdig med ferien, men jeg har vist en tendens til å henge litt etter. Endelig skal jeg også kose meg med en aldri så liten ferie! Pga studier og ny jobb så har jeg ikke hatt mulighet (eller prioritert) å ta en lang ferie i år, men […] The post Miniferie! appeared first on Helene Drage!.

2019-08-27 07:34 «Blir du aldri lei spørsmål om vekt og kropp?»

-inneholder reklame for ellos- For litt siden fikk jeg et spørsmål på instagram om jeg aldri blir lei spørsmål ang vekt og kropp. Det er egentlig et ganske så interessant spørsmål som jeg tenkte jeg ville skrive litt om. For å svarte kort og enkelt, JO jeg blir utrolig lei spørsmålene om vekt og kropp. […] The post «Blir du aldri lei spørsmål om vekt og kropp?» appeared first on Helene Drage!.

2019-08-26 10:44 Trappeintervaller til frokost

  God morgen og god mandag. Jeg beklager at jeg ikke blogger så mye som jeg pleier om dagen, men i det siste så har jeg følt at verken tiden, energien eller hodet har strukket helt til. Det skal bli sykt deilig med noen dager fri denne uka, men jeg prøver allikevel å holde koken […] The post Trappeintervaller til frokost appeared first on Helene Drage!.

2019-08-21 13:02 Jeg har alltid proteinpulver i skapet

-annonse- Jeg har prøvd mye forskjellig kosttilskudd opp gjennom årene siden jeg begynte å trene. Noe har vært effektivt og smakt godt, mens det meste har vel egentlig vært mer hypet opp. Idag bruker jeg jo en del kosttilskudd fordi jeg må pga operasjonen, men det er noen ting som har vært med meg hele […] The post Jeg har alltid proteinpulver i skapet appeared first on Helene Drage!.

2019-08-20 11:57 Jeg må bare godta litt mindre energi

  Jeg elsker å starte dagen med en digg treningsøkt. Idag sto trappeintervaller på planen sammen med Lillian og det ble en heftig økt som jeg skal dele med dere senere denne uka. En time trening, deretter rett hjem i dusjen. Jeg tror jeg elsker å trene tidlig enda mer når jeg har senvakter på […] The post Jeg må bare godta litt mindre energi appeared first on Helene Drage!.

2019-08-18 17:23 Sminkespeil med LED lys – perfekt på reise eller små bad

-annonse- Jeg har ikke verdens største bad akkurat og speilet over vasken er ikke det beste å sminke seg i. Det blir ofte litt mørkt og litt dårlig lys rett og slett. Derfor var jeg ganske spent på å teste ut det nye sminkespeilet mitt med LED lys som jeg fikk i posten fra Ledtrend.no. […] The post Sminkespeil med LED lys – perfekt på reise eller små bad appeared first on Helene Drage!.

2019-08-17 17:59 Something old and something new

  Hvor flink er du egentlig til å ta deg tid til å bare nyte livet? Med det mener jeg ikke nødvendigvis god mat og drikke, show, festivaler og slike ting, men bare gjøre noe annet enn du pleier? Jeg har jo blitt godt kjent med Lillian, og hun er virkelig en liten hippie. Misforstå […] The post Something old and something new appeared first on Helene Drage!.

2019-08-16 21:17 «Nei, vi skal ikke ha barn snart»

-inneholder reklame for Ellos- Prøv å være sammen med en partner i 10 år, og gift i 6 år uten å ha barn? Legg til at du i tillegg er over 30 år, og jeg skal love deg at et spørsmål du garantert får er «Når skal dere få barn da?»? Jeg provoserer kanskje noen […] The post «Nei, vi skal ikke ha barn snart» appeared first on Helene Drage!.

2019-08-15 07:20 Shaping, holding and squat proof!

-annonse- Når man først finner en favoritt innenfor et felt så føler jeg at man ikke kan tipse folk om det nok ganger. Ihvertfall ikke når favoritten er et merke som stadig kommer med nyheter og forbedret design utifra kundenes ønsker. Slik føler jeg det med Bara Sportswear. Over 50% av tightsene mine er nå […] The post Shaping, holding and squat proof! appeared first on Helene Drage!.

2019-08-12 20:14 Jeg ønsker å gjøre endringer

  Har dere hatt en fin start på uka dere? Her startet dagen med intervaller ute i øs pøs regnvær! Jeg trodde vel at vi ville ta en inneøkt så lenge været var som det var, men Lillian var ikke helt enig. Som den hippien hun er danset hun i regnet da jeg parkerte og […] The post Jeg ønsker å gjøre endringer appeared first on Helene Drage!.

2019-08-11 20:27 Det viktigste før og etter sommeren er å gå ned i vekt

  Idag har jeg hatt en skikkelig lat dag på sofaen med en god bok, pepsi max og god mat. Telefonen har blitt lagt vekk og jeg har rett og slett bare koset meg. Så, etter mange time helt vekk i en annen verden, tok jeg frem telefonen min for å oppdatere meg litt. Noe […] The post Det viktigste før og etter sommeren er å gå ned i vekt appeared first on Helene Drage!.

2019-08-10 08:00 6 års bryllupsdag

  Tiden går så utrolig fort, og idag er det altså 6 år siden vi giftet oss. Vi har vært sammen i 10 år, og det var vel egentlig få som trodde vi kom til å vare. Allikevel, her er vi så mange år etterpå. I bryllupstalen min sa jeg at Mats er den mest […] The post 6 års bryllupsdag appeared first on Helene Drage!.

2019-08-08 19:05 Jeg sletter Snapchat

  For et par dager siden tok jeg en kaffe med Lillian i Gamlebyen. Da vi gikk derifra hadde jeg allerede tatt avgjørelsen. En ting jeg faktisk har tenkt på en god stund, men som har måttet modne litt rett og slett. Før jeg rakk å ombestemme meg så gjorde jeg det, jeg tok valget […] The post Jeg sletter Snapchat appeared first on Helene Drage!.

2019-08-07 21:50 På vei hjem i posten!

-annonse for ellos- Greit, det er fremdeles sommer, men allerede begynner butikken å fylles av mer høstlige klær. Jeg har den siste tiden blitt litt mer bevist på hva jeg kjøper. Både når det gjelder passform, snitt og materialet. Jeg prøver å tenke etter om jeg har ting i skapet fra før det kan matches […] The post På vei hjem i posten! appeared first on Helene Drage!.

2019-03-31 18:53 Den lille sorte til hverdags!

-annonse for Ellos.no- Personlig mener jeg at vi nordmenn ikke pynter oss på langt nær så mye som vi både kan og burde. Ikke for det, jeg har en egen skuff til alle joggebuksene mine selv (+ en kommode til alle treningsklær), men jeg prøver å bli bedre på å pynte meg litt til hverdags […] The post Den lille sorte til hverdags! appeared first on Helene Drage!.

2019-03-30 18:05 8 erfaringer etter operasjonen

  Det begynner nå å bli noen måneder siden operasjonen i november, og ting rusler og går vil jeg påstå. Det har vært noen hektiske måneder på mange måter, og en stor omstilling. Samtidig synes jeg ting har gått veldig greit på mange måter også, særlig med tanke på komplikasjoner. Neste uke skal jeg ha […] The post 8 erfaringer etter operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-03-28 11:51 Luksuslunsj med hjemmelagde brødkrutonger

-annonse Flexikost.no- God torsdag dere. Jeg har nettopp koset meg med en skikkelig digg lunsj som magen min faktisk tålte, og den måtte jeg jo bare dele med dere også. Endelig begynner magen å spille litt mer på lag og være litt mer konsekvent, og det betyr at jeg kan prøve ut litt nye ting. […] The post Luksuslunsj med hjemmelagde brødkrutonger appeared first on Helene Drage!.

2019-03-27 16:30 Endelig merker jeg forskjell på kroppen

  Åh god onsdag dere! Her er energien ikke på topp, men jeg smiler allikevel! Tenker at det blir greit å få svar på blodprøvene snart for jeg tror virkelig jeg mangler noe i systemet om dagen så trøtt som jeg er. Jeg er ikke i dårlig form altså, bare konstant litt sliten. Det som […] The post Endelig merker jeg forskjell på kroppen appeared first on Helene Drage!.

2019-03-25 17:28 Hello Spring!

-reklame for ellos.no- Altså, jeg vet det fremdeles kan komme en del snø i ukene fremover, men med det nydelige været vi har om dagen så kan jeg ikke hjelpe for at jeg får skikkelig vårfølelse! Det er utrolig hvor mye lettere ting føles når sola skinner litt, det er som jeg får et lite […] The post Hello Spring! appeared first on Helene Drage!.

2019-03-25 11:42 Kanskje jeg er for ærlig?

  Det er merkelig hvordan bloggverden har utviklet seg siden jeg startet min første blogg for evigheter siden. Fra å være en liten hobby så er blogg blitt en stor del av livet mitt, og jeg har vanskelig for å se for meg en hverdag uten blogg eller sosiale medier. Om det er bra eller […] The post Kanskje jeg er for ærlig? appeared first on Helene Drage!.

2019-03-24 18:14 Pics from Rome day 1

  Åh jeg må jo bare få vise dere noen bilder fra turen vår til Roma. Jeg har så utrolig mange bilder å gå igjennom at jeg faktisk ikke har fått tid til å se gjennom alt. Mange har spurt om hva jeg synes om Roma, og jeg må ærlig innrømme jeg er bittelitt skuffa. […] The post Pics from Rome day 1 appeared first on Helene Drage!.

2019-03-24 10:27 Sunday Breakfast

-annonse Flexikost.no- God morgen dere. Har dere hatt en fin helg så langt? Dagen igår bare forsvant fra meg rett og slett. Etter en tidlig treningsøkt med Lillian dro jeg, Mats og hundene avgårde til Asker for hundetreff. Luna og kullet hennes er 1 år denne helgen og oppdretteren hadde invitert til bursdagsfest, haha! På […] The post Sunday Breakfast appeared first on Helene Drage!.

2019-03-22 15:17 En slankeoperasjon er ikke et kompleks

  Det er mange meninger i diskusjonen rundt influencere om dagen, og jeg synes det er flott at folk engasjerer seg. Uansett hvilken side av debatten man er på. Jeg hadde egentlig tenkt å la diskusjonen ligge litt, men det er en ting jeg føler jeg må ta opp. Jeg har fått et par kommentarer […] The post En slankeoperasjon er ikke et kompleks appeared first on Helene Drage!.

2019-03-21 18:58 Opptil 70% avslag sa du?

-annonse for Ellos.no- Det er den tiden på året igjen dere, Ellos.no kjører Mid Season Sale og da må jeg jo få tipse dere om mine favoritter. Jeg handler jo det aller meste av klær fra Ellos, og med god grunn. De har et stort utvalg av ulike merker så her finner du alt fra […] The post Opptil 70% avslag sa du? appeared first on Helene Drage!.

2019-03-21 13:31 Outfit from Rome

  Det virker allerede som om det er en evighet siden vi var i Roma, selv om det ikke er en uke engang. For en fantastisk by! Jeg tenkte å vise dere litt bilder fra selve byen imorgen, men det tar litt lang tid å gå gjennom alle bildene. Jeg tok ganske mange for å […] The post Outfit from Rome appeared first on Helene Drage!.

2019-03-20 11:13 Tanker om gårsdagens Influencer debatt

  Igår var det duket for debatt på NRK. Kristin Gjelsvik møtte Sophie Elise til debatt om influencere og deres påvirkningskraft. Er det greit å introdusere unge og påvirkelige mennesker for komplekser (både «vanlige» og helt nye) og samtidig vise de hvordan de løser «problemet» med kosmetiske inngrep? Hvor langt skal man la åpenheten gå […] The post Tanker om gårsdagens Influencer debatt appeared first on Helene Drage!.

2019-03-19 17:32 A healthy wannabe

-annonse Flexikost.no- Hei sol og sikre vårtegn. Idag så jeg faktisk de første snøklokkene, og jeg velger å ta det som et tegn på at vinteren forhåpentligvis er over for denne gang. Det er vel lov å håpe? Dagene mine går utrolig fort om dagen, og jeg forstår faktisk ikke hvordan jeg rakk alt når […] The post A healthy wannabe appeared first on Helene Drage!.

2019-03-18 17:37 Tilbake til hverdagen?

  God mandag dere. Her startet dagen tidlig med tur til Oslo for å fikse negler og vipper. Huff det er hardt å være blogger og student altså, haha! Til mitt forsvar så skal jeg jobbe kveldsvakt på Actic Fredrikstad idag så jeg går ikke bare rundt og later meg. På mange måter er det […] The post Tilbake til hverdagen? appeared first on Helene Drage!.

2019-03-17 19:48 Trikot kjolen – min beste venn

-annonse for Ellos.no- Først og fremst må jeg beklage at det ble en del dager uten blogging fra min side. Det skjedde en god del i Roma, og når vi først kom hjem hadde flyselskapet klart å miste bagasjen min. Idag like før 20.00 kom den endelig på døren og dermed hadde jeg både overføringskabel […] The post Trikot kjolen – min beste venn appeared first on Helene Drage!.

2019-03-17 14:26 Jeg er nok bare misunnelig

  Jeg er opptatt av å bruke stemmen min til noe mer enn å bare vise dere antrekk, trenings øvelser og vektnedgang. Jeg vil være en positiv stemme, noe litt annerledes innen bloggverden, og ikke minst vil jeg prøve å gi dere litt andre verdier og tanker. Få flere til å innse at hvem man […] The post Jeg er nok bare misunnelig appeared first on Helene Drage!.

2019-03-13 19:31 Derfor burde du velge Flexikost

-annonse- Jeg har jo fortalt dere mye om Flexikost.no den siste tiden, og jeg er faktisk like fornøyd nå som jeg var da jeg startet med det. Som dere kanskje husker startet jeg med Flexikost etter at jeg kunne begynne å spise normalt etter operasjonen. Nå kan jeg ikke spise nøyaktige mengder som de oppgir […] The post Derfor burde du velge Flexikost appeared first on Helene Drage!.

2019-03-12 06:00 Avreise Roma!

-inneholder annonselink fra Ellos.no- Når jeg publiserer dette innlegget går vi faktisk inn på flyet som skal ta oss til Roma. Herregud som jeg gleder meg til noen fine dager i en by jeg har hatt lyst til å besøke så lenge! For en som er så interessert i historie og arkitektur som meg så […] The post Avreise Roma! appeared first on Helene Drage!.

2019-03-11 21:01 Vårens nyheter (med opptil 40% avslag)

-annonse for Ellos.no- Selv om vi var så uheldige å få en Second Winter her i Fredrikstad så kan man ikke snike unna vårfølelsen. Særlig ikke når sola skinner slik den gjorde idag. Altså, jeg blir bare så lykkelig av været om dagen og kan nesten ikke vente til våren er her for alvor. Selv […] The post Vårens nyheter (med opptil 40% avslag) appeared first on Helene Drage!.

2019-03-11 09:42 Hva er målet etter operasjonen?

-inneholder annonselink fra ellos.no- Hei dere! Først og fremst må jeg si takk for alle responsen på forrige innlegg. Det er så utrolig viktig at vi bloggere tørr å ta en diskusjon og ikke lar noen ødelegge for mange. For det er faktisk det jeg føler skjer nå om dagen. Jeg er stolt av å […] The post Hva er målet etter operasjonen? appeared first on Helene Drage!.

2019-03-10 08:39 Kvinner som kritiserer andre kvinner, men ikke hater de allikevel

  Det skjer mye i Blogglandia om dagen og særlig på den såkalte «hets» fronten. Jeg hadde en liten monolog om det på instagram for noen dager siden. Denne ligger på høydepunkter for dere som ikke fikk med dere den. Jeg vil jo tro de fleste har fått med seg en viss bloggbok som ble […] The post Kvinner som kritiserer andre kvinner, men ikke hater de allikevel appeared first on Helene Drage!.

2019-03-09 18:45 Jeg strekker ikke til…

  Hei dere, og beklager litt dårlig blogging fra meg de siste dagene. Jeg har rett og slett vært så sur, lei og deppa at jeg ikke har orket tanken på å blogge, og selv det å oppdatere instagram og snapchat har vært et ork. Noe jeg vanligvis elsker å gjøre. Ikke har det vært […] The post Jeg strekker ikke til… appeared first on Helene Drage!.

2019-03-06 07:37 Slik jobber jeg med kostholdet

-reklame for Flexikost- For at denne slankeoperasjonen skal bli vellykket er det ingen tvil om at kostholdet er utrolig viktig. Det er vel også det jeg har slitt mest med i etterkant (og forsåvidt før operasjonen). Jeg har reagert på utrolig mye mat, ikke hatt sultfølelse, og ikke helt klart å få en struktur på […] The post Slik jobber jeg med kostholdet appeared first on Helene Drage!.

2019-03-05 13:36 If you look cute after a workout…

-reklame for ellos.no- YES, endelig kan jeg si jeg er ordentlig igang igjen med treningen, nå gleder jeg meg faktisk til å dra å trene og det nye programmet mitt er faktisk utrolig motiverende. Det hjelper selvsagt også mye at jeg trener sammen med Lillian så hun slipper ikke unna med det første, haha! Energien […] The post If you look cute after a workout… appeared first on Helene Drage!.

2019-03-04 09:45 Mandag, snart Roma og Beastmode v.4.0!

-reklame for eget konsept- Hei mandag, er du klar for meg? Jeg setter kryss i taket for at jeg faktisk kom meg opp i rimelig tid idag, haha! Denne uka må bare bli effektiv, for allerede neste uke venter Roma på oss og da vil jeg helst være ferdig med en del ting. Jeg er […] The post Mandag, snart Roma og Beastmode v.4.0! appeared first on Helene Drage!.

2019-03-03 16:28 Mini pannekaker til lunsj

-annonse for Flexikost.no- Hei, og god søndag! Idag har det vært en veldig merkelig dag for min del, jeg har rett og slett ikke orket eller ville gjøre noe som helst. Alt har vært et ork rett og slett, så jeg ble liggende på sofaen til klokka var godt over 12.00. Heldigvis klarte jeg å […] The post Mini pannekaker til lunsj appeared first on Helene Drage!.

2019-03-03 11:44 Vårens favorittkjoler

  Selv om det er meldt kaldt og snø i neste uke allerede så er våren her, og med det børster jeg støv fra kjolene mine igjen. Greit, det er kanskje ikke helt nøyaktig tross alt, jeg har jo brukt kjoler så og si i hele vinter. Når våren endelig er her så frister det […] The post Vårens favorittkjoler appeared first on Helene Drage!.

2019-03-02 11:07 Booty Goddess

-sponset tights- Hei dere. Beklager for noen dager uten blogging, men av og til blir det bare litt mye for meg rett og slett. Som dere vet er det en del tanker, og enkelte dager suger det litt energi. Da er det deilig å kunne la bloggen hvile litt og heller komme tilbake til dere […] The post Booty Goddess appeared first on Helene Drage!.

2019-02-27 17:16 Oppskrift: Kaffe smoothie

-annonse Flexikost.no- Jeg skal ikke skryte på meg å være en stordrikker av kaffe. Der må jeg vel innrømme at koffein drikker er min foretrukne greie, men siden jeg skal prøve å ikke drikke så mye kullsyre etter operasjonen er jeg litt tilbake på kaffe igjen. Jeg drakk faktisk mye kaffe tidligere da jeg jobbet […] The post Oppskrift: Kaffe smoothie appeared first on Helene Drage!.

2019-02-26 18:33 Spring Colors

  Hei dere, har dere hatt en fin dag? Vi har vært ute på en lang tur i det fine været, herregud så glad jeg blir av at vi endelig ser sola igjen. Gleder meg så mye til vår og lysere tider, for å ikke snakke om sommeren. Tror dette året blir helt fantastisk faktisk, […] The post Spring Colors appeared first on Helene Drage!.

2019-02-25 16:45 Finn frem tilbehøret!

-annonse for Ellos- Er det ikke merkelig hvordan januar virker å ha 564 dager, mens februar bare forsvinner på et blunk? Allerede fredag skriver vi første mars, og jeg håper det er flere som har fått noen glimt av vårfølelse de siste dagene? Det har vi ihvertfall her hjemme i Fredrikstad, og med sola kommer […] The post Finn frem tilbehøret! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-25 08:11 Q&A rundt operasjonen

  God mandag alle sammen. Jeg føler generelt jeg deler ganske mye rundt operasjonen, men jeg får stadig nye spørsmål. Det er selvsagt kjempemorsomt, jeg elsker at dere spør og er nysgjerrige så vær så snill å fortsett med det. Målet mitt med å dele denne reisen er jo nettopp å gjøre folk mer opplyste […] The post Q&A rundt operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-02-24 10:30 Den vonde klumpen i brystet

  Som dere vet så synes jeg mental trening er utrolig viktig og gjennom prosessen med operasjon så har jeg hatt mye fokus på nettopp den mentale biten. Hvordan jeg har følt meg, dårlige tankemønstre og jeg har også vært ærlig om at jeg går til psykiater. Dessverre er det slik at psykiske sykdommer fremdeles […] The post Den vonde klumpen i brystet appeared first on Helene Drage!.

2019-02-23 19:58 Give-away og 30% rabatt!

-reklame- Hva passer vel bedre på en lørdag enn en aldri så liten give-away + en rabattkode? Som dere vet har jeg fått samarbeide med MayBeauty de siste månedene, og jeg er så fornøyd med produktene deres så langt. Både ansiktsmaskene og hår produktene er blitt en fast del av mine rutiner, og jeg er […] The post Give-away og 30% rabatt! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-23 15:46 Det går fremover!

-inneholder annonselinker fra Ellos.no- God lørdag dere! Som dere kanskje har merket har jeg vært litt «off» i det siste, og det er det flere grunner til. Livet går opp og ned for de fleste av oss, og det har vært litt vanskelig å få ordentlig struktur i hverdagen, noe som fungerer veldig dårlig for […] The post Det går fremover! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-22 15:53 Flexikost.no – alt på et sted og på dine premisser

-annonse- Jeg har jo fortalt dere en del om Flexikost.no de siste ukene. Dette er, for dere som ikke vet, en tjeneste som gir deg en personlig kostholdsplan hvor du selv kan endre på måltidene fra dag til dag. Du skriver inn aktivitetsnivå, ønsket vektnedgang, hva slags type mat du vil spise og så blir […] The post Flexikost.no – alt på et sted og på dine premisser appeared first on Helene Drage!.

2019-02-20 11:11 10 ting som har endret seg etter operasjonen

  Idag er det faktisk nøyaktig 3 måneder siden slankeoperasjonen, og det er ingen tvil om at det er mye som har skjedd på den tiden. Strengt tatt skjedde det mye FØR operasjonen også, og jeg er så glad for at det tok så lang tid før jeg faktisk fikk operasjonen. For at det har […] The post 10 ting som har endret seg etter operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-02-19 19:38 Hodet spiller ikke helt på lag

-inneholder reklame for ellos.no- Jeg har vært ganske åpen og ærlig om den psykiske endringen som må skje med tanke på det å lykkes med operasjon og vektnedgang. Det har jeg egentlig pratet om ganske lenge, siden før operasjon egentlig var et tema. Altfor mange tror at overvektige bare er late og mangler viljestyrke fordi […] The post Hodet spiller ikke helt på lag appeared first on Helene Drage!.

2019-02-18 13:14 Favoritt kombinasjonen for rumpa!

-inneholder reklame for ellos- Jeg synes rumpe, mage og lår trening er utrolig moro, og jeg håper å komme igang med Bootylicious timen min på Actic igjen innen kort tid. Siden jeg ikke egentlig følger et program nå så må jeg innrømme det blir mye rumpetrening, rett og slett fordi det er det jeg liker […] The post Favoritt kombinasjonen for rumpa! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-17 18:58 Show off that waist!

-annonse for Ellos.no- Jeg følte meg ganske sikker på stilen min før jeg opererte meg. Det gjør jeg forsåvidt enda, men jeg merker jo at jeg er nødt til å gjøre visse endringer nå som kroppsfasongen endrer seg litt. Jeg har alltid vært opptatt av å fremheve midjen min de siste årene, rett og slett […] The post Show off that waist! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-17 15:00 Slow Sunday

-reklame for Flexikost- Hei dere. Dette innlegget skulle vel egentlig kommet ut tidligere idag, men sånn blir det ikke noen ganger, haha! Huff, det ble sent igår, det var gøy igår, og alkohol inntaket gikk overraskende bra. Man skal jo ikke drikke alkohol på 3 måneder etter en operasjon så igår var første gangen jeg […] The post Slow Sunday appeared first on Helene Drage!.

2019-02-16 16:49 3 dager til ende!

  Har dere hatt en fin lørdag alle sammen? Her har jeg følt meg litt overveldet idag for å være ærlig, og det har vært mange tanker. Noen ganger blir det bare mye å tenke på, men heldigvis har jeg fått litt verktøy som gjør det hele litt enklere å takle. Dessuten har jeg fantastiske […] The post 3 dager til ende! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-15 08:23 Noen før og etter bilder

God morgen dere. Jeg står på farten til Oslo for å fikse negler og vipper. Imorgen skal jeg feire bursdag med jentene, og idag skal jeg også avgårde på kvelden så det blir mye spennende som skjer denne helgen. Håper at hodet mitt blir litt mer med fra neste uke, merker at jeg er litt […] The post Noen før og etter bilder appeared first on Helene Drage!.

2019-02-14 09:40 Jeg har bursdag!

  Idag er en av de beste dagene i hele året fordi jeg har bursdag. Om noen lurer så fyller jeg 25 år med 6 års erfaring idag, haha! Kan ikke si jeg føler meg gammel enda, og må helt ærlig innrømme at jeg ikke synes jeg ser ut som om jeg er 31 år […] The post Jeg har bursdag! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-12 18:58 Tundra tights? Yes please!

-annonse- Jeg skal ærlig innrømme at det ikke er så moro å kle seg om dagen. Det meste jeg har er for stort, og jeg vegrer meg litt for å kjøpe mye nytt siden vekta går såpass nedover som den gjør. 21 cm har forsvunnet fra midjen de siste 3 månedene og det merkes egentlig […] The post Tundra tights? Yes please! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-12 09:28 Medisinsk sekretær – litt info

-sponset jakke- God morgen dere! Jeg har fått en del spørsmål rundt studiet mitt og derfor ville jeg bare lage et lite innlegg rundt det. Som dere kanskje vet så har jeg jo en del utdannelse fra før, både en Bachelor fra Universitetet i Oslo samt Personlig trener og kostholdsveileder fra AFPT. Jeg elsker å […] The post Medisinsk sekretær – litt info appeared first on Helene Drage!.

2019-02-11 14:30 Mykt, glatt og glansfult hår!

-annonse- Jeg har jo falt helt for fargen jeg har på håret om dagen, rosa er rett og slett bare så meg! Det krever imidlertid litt å holde den ved like, og det krever også litt mer av meg med tanke på hårpleie rutinen min. Det blir ikke sjampo fra matbutikken for å si det […] The post Mykt, glatt og glansfult hår! appeared first on Helene Drage!.

2019-02-11 09:53 Mat og følelser

  I gårsdagens podcast snakket jeg litt rundt dette med mat og følelser. Et tema jeg kan prate om i evigheter, men som samtidig er så utrolig vanskelig. For meg er mat bundet sammen med mange vonde følelser, flere enn jeg faktisk trodde. Mat har vært en måte å flykte på, når jeg spiser slipper […] The post Mat og følelser appeared first on Helene Drage!.

2019-02-10 17:16 Beyond Feminine – siste sjanse og en stor nyhet

-annonse (rabattkode i innlegget)- Jeg får som dere vet mye spørsmål om hvilke treningstights jeg anbefaler, og jeg forstår dere så godt. Det finnes jo så utrolig mange alternativer om dagen, og det føles som om det kommer nye merker hver eneste dag omtrent. Jeg har fått muligheten til å teste en god del tights, […] The post Beyond Feminine – siste sjanse og en stor nyhet appeared first on Helene Drage!.

2019-02-10 12:25 Personlig motivasjon

-inneholder reklame for ellos.no- Jeg får ofte spørsmål om hva som er min personlige motivasjon når det gjelder trening og kosthold. Det er faktisk et spørsmål jeg synes er veldig vanskelig å svare på. Man skiller jo mellom indre og ytre motivasjon, og personlig mener jeg at den beste motivasjonen er sammensatt av flere ulike […] The post Personlig motivasjon appeared first on Helene Drage!.

2019-02-09 14:14 Lørdagsfrokost

-reklame for Flexikost.no- Frokost smaker så absolutt best i helgene. Da kan man ta seg litt ekstra god tid og lage noe litt annet enn man kanskje gjør ellers i ukedagene. Jeg skulle gjerne juge på meg å diske opp de lekreste retter i hverdagen også, men det er det ingen av dere som vil […] The post Lørdagsfrokost appeared first on Helene Drage!.

2019-02-07 18:46 Oppturer og nedturer ved operasjon

  Det er nå snart 3 måneder siden jeg gjennomførte en gastric sleeve operasjon og det er jo ganske tydelig at ting har skjedd. Jeg trenger vel ikke vise før og etterbilder her, eller? Greit, la oss slenge med et bare for moro skyld. Nå er imidlertid ikke vekta det viktigste, men det er «dessverre» […] The post Oppturer og nedturer ved operasjon appeared first on Helene Drage!.

2019-02-05 14:47 Outfit of the week: Going green

-inneholder reklame for ellos.no- Klær er ikke så lett om dagen, det må innrømmes. Ting blir veldig fort for stort, og kroppen endrer jo både fasong og størrelse merker jeg. Puppene er 2 størrelser mindre, og dermed er det jo ikke alt som sitter like fint som tidligere. Ikke at jeg stresser nevneverdig med det, […] The post Outfit of the week: Going green appeared first on Helene Drage!.

2019-02-04 10:57 Sjokolade og banan muffins

-reklame for Flexikost.no- Igår hadde vi et lite familie selskap her hjemme, og selv om mormor skulle bare Oreokake så ville jeg lage noe selv også. Oppskrifter finnes det jo haugevis av, men jeg har jo faktisk noen egne søte oppskrifter på kostholdsplanen fra Flexikost som jeg faktisk ikke har for testet ut. Banan og […] The post Sjokolade og banan muffins appeared first on Helene Drage!.

2019-02-04 09:58 Hektisk uke

  God morgen dere. Jeg skulle egentlig trene på morgenen idag, men bestemte meg istedet for å få inn noen ekstra timer med søvn. Denne uka bli særdeles hektisk, og særlig dagen idag, så for en gangs skyld fristet det mer å trene på kvelden. Ikke skulle jeg trene med Lillian heller så da føltes […] The post Hektisk uke appeared first on Helene Drage!.

2019-02-03 12:51 Søndagsfri og rosa tanker

-reklame for ellos.no- Åh det er så utrolig deilig å ha fri i helgene! Vel, helt fri blir det nå ikke på meg med tanke på at jeg har eksamen om bare noen dager + at jeg jobber med det jeg jobber med. Uansett prøver jeg å la søndagen bli litt mer lystbetont enn tidligere. […] The post Søndagsfri og rosa tanker appeared first on Helene Drage!.

2019-02-02 22:16 Det er dette jeg har sett hele tiden

  God lørdag fine dere! Her i heimen er vi igang med ommøbleringsprosjekt gående, like så greit å ta det dagen før vi skal ha selskap liksom #godtiming. Skal vise dere før og etterbilder om det blir bra nok, vi er nemlig ikke helt sikre på om vi får plass til sengen men vi tar […] The post Det er dette jeg har sett hele tiden appeared first on Helene Drage!.

2019-01-31 18:56 Fredag midt i uka

-annonse for Flexikost- Jeg går litt i surr med dagene for tiden, men fant til sist ut at det var torsdag, haha! Det blir litt slik når man styrer dagene sine selv, det er ikke alltid lett å holde oversikt. Dagen idag startet med at jeg forsov med i over en time, og deretter har […] The post Fredag midt i uka appeared first on Helene Drage!.

2019-01-30 14:22 Hei Roma!

  Jeg og Mats har, utrolig nok, vært sammen i 10 år nå i mars, og det er vel innafor i feire? Så da et vennepar sa de skulle til Roma i mars så ble ideen plantet. Så dermed drar vi til Roma i mars for å feire 10 år sammen! Vi skal ikke dra […] The post Hei Roma! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-29 18:49 Outfit of the week – LBD

-Annonse for Ellos.no- Herregud, å våkne opp til 14 minus idag var virkelig ikke min cup of tea for å si det slik. Hvorfor kan ikke vinteren faktisk komme i desember når det er koselig med snø? Jeg sliter jo litt nå i kulda for ingen av jakkene mine passer meg lengre, alle er jo […] The post Outfit of the week – LBD appeared first on Helene Drage!.

2019-01-28 18:53 Flexikost frokost og operasjons update

-inneholder reklame for Flexikost.no– Hei dere! Jeg tenkte å gi dere en ny liten update på formen etter operasjonen nå som jeg endelig har begynt å komme inn i treningsrutinene. Da er i det minste en av tingene på plass, haha! Treningen går egentlig veldig greit, men jeg merker jo at det er tyngre enn […] The post Flexikost frokost og operasjons update appeared first on Helene Drage!.

2019-01-28 10:56 Er januar over snart?

-inneholder reklame for ellos.no- God morgen dere! Her er ukas første treningsøkt allerede gjennomført og det var tungt må jeg innrømme. Igjen er jeg så glad for at jeg hadde en avtale om å trene med Lillian, ellers hadde nok senga vunnet idag! Haha, men det er så utrolig deilig å starte uka og dagen […] The post Er januar over snart? appeared first on Helene Drage!.

2019-01-27 13:00 Kritikk på sosiale medier

  Den siste tiden har det kokt litt på instagram. Jeg hadde aldri i livet forestilt med de reaksjonene da jeg postet et bilde i undertøy, men det ble det altså. Det virket som om folk bare ventet på at noen skulle si noe så de kunne slenge seg på med sine meninger. Mye av […] The post Kritikk på sosiale medier appeared first on Helene Drage!.

2019-01-26 14:58 #Treningsglede

-inneholder annonselinker fra Ellos- Finnes det noen bedre følelse enn å starte dagen på trening? Vel, det gjør nok det, men en treningsøkt kommer også høyt på lista ikke sant? Jeg har begynt å komme skikkelig i rutine med treningen, og det er mye takket være min fantastiske treningsvenninne. Altså, jeg har tipset om dette […] The post #Treningsglede appeared first on Helene Drage!.

2019-01-24 22:38 Just chilling with a friend

  God kveld dere, har dere hatt en fin dag? Jeg skulle egentlig vært i Oslo for en photoshoot idag, og Lillian skulle egentlig blitt med meg. Nå måtte jeg dessverre avlyse da det ble altfor lang å kjøre. Utrolig kjipt men slik er det bare noen ganger. Derfor bestemte vi oss for å ta […] The post Just chilling with a friend appeared first on Helene Drage!.

2019-01-23 09:43 Flexikost – endelig som app!

-annonse- Det er vel ingen hemmelighet at telefonen vår er en stor del av hverdagen til de fleste. Her har vi det meste tilgjengelig, og for min del er den aldri så langt unna. Det finnes også en app for det meste, noen mer nyttige enn andre selvsagt. En app jeg imidlertid er veldig glad […] The post Flexikost – endelig som app! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-21 07:58 All kropp er ikke kroppspress

  Jeg tror mange av oss kan være enige om at vi lever i en litt fucka verden der utseende virker å være mer viktig enn hvordan man er som person. Kroppspress er blitt en vanlig ord som de aller fleste kjenner til, og stadig flere unge føler på både kroppspress og andre psykiske problemer. […] The post All kropp er ikke kroppspress appeared first on Helene Drage!.

2019-01-20 17:07 MyProtein give-away

-annonse- Jeg har fått en ny samarbeidspartner! Eller egentlig er det ikke en helt ny samarbeidspartner, men etter en liten pause er MyProtein.no tilbake igjen! Jeg synes de har gode og spennende produkter som man  ikke finner alle andre steder, og klærne deres har virkelig forbedret seg flere hakk. MyProtein er faktisk en av Europas […] The post MyProtein give-away appeared first on Helene Drage!.

2019-01-20 13:35 En liten operasjon update

  God søndag dere! Kjenner jeg er litt misunnelig på de som bare slapper av på søndagene. Mine går alltid bort i masse rydding, planlegging og bilder, haha. Klager ikke, har strengt tatt lagt opp til det selv, men jobber for å endre litt på det. Jeg har som dere vet en tendens til å […] The post En liten operasjon update appeared first on Helene Drage!.

2019-01-19 19:35 Braided hair

  God kveld herlige lesere, har dere hatt en fin helg så langt? Jeg fikk aldri surret meg til å oppdatere dere igår, tiden gikk rett og slett ifra meg. Er det ikke merkelig hvordan man rekker så utrolig mye mer når man har mye å gjøre? Altså, jeg føler jeg har mye å gjøre […] The post Braided hair appeared first on Helene Drage!.

2019-01-17 21:09 Trening hjelper ikke mot slanking

  Jeg tror nok det er en del av dere som har fått med dere artikkelen til NRK om at trening ikke hjelper for å gå ned i vekt. Jeg håper like mange av dere stoppet opp i to sekunder og tenkte: «Vent nå litt», istedet for å svelge det rått. Altså, jeg merker at […] The post Trening hjelper ikke mot slanking appeared first on Helene Drage!.

2019-01-16 14:09 Treningsmotivasjon med 30% avslag

-annonse- Januar er jo treningsmåneden, det er det vel ingen stor tvil om? Personlig er jeg av oppfatningen at man ikke må ha nye og freshe klær for å trene, man kan fint trene i en gammel t-skjorte. Samtidig mener jeg også at nye og freshe treningsklær faktisk gir utrolig mye motivasjon og treningsglede. For […] The post Treningsmotivasjon med 30% avslag appeared first on Helene Drage!.

2019-01-15 18:10 Hvorfor er det flaut å gå til psykolog?

  Som dere vet er det mye tanker og følelser rundt valget om slankeoperasjon, tiden etterpå, og hvorfor jeg havnet i den situasjonen jeg havnet i. For meg har det vært veldig tydelig at det ligger i det mentale, og dermed har det også vært veldig viktig for meg å få hjelp med nettopp det […] The post Hvorfor er det flaut å gå til psykolog? appeared first on Helene Drage!.

2019-01-14 14:48 Mindre porer og glødende hud på 20 minutter

  Jeg har hørt utrolig mye positivt om produktene til MayBeauty, og for en stund siden fikk dere være med når jeg testet ut The Incredible Facemask. Den var så mye bedre enn jeg hadde forestilt meg, og dermed var forventningene ekstra høye da jeg fikk spørsmål om jeg ville teste The Incredible Poremask. Jeg […] The post Mindre porer og glødende hud på 20 minutter appeared first on Helene Drage!.

2019-01-14 11:49 Å senke kravene

  God morgen og god mandag ikke minst. Hvordan føler dere de første ukene av 2019 har vært så langt? Personlig sitter jeg med følelsen av at jeg bare har surret bort de to første ukene. Jeg føler vel egentlig ikke at jeg har gjort noen verdens ting og ting bare hoper seg opp. Det […] The post Å senke kravene appeared first on Helene Drage!.

2019-01-13 15:46 Derfor valgte jeg å være ærlig om operasjonen

-Annonselink fra Ellos- Det er nå snart 2 måneder siden operasjonen og ting begynner å gå seg litt til. Maten går litt bedre, treningen kommer sånn sakte men sikkert igang og hverdagen normaliserer seg ihvertfall litt mer. Jeg skal komme med en litt mer grundig oppdatering senere denne uka, idag tenkte jeg å skrive litt […] The post Derfor valgte jeg å være ærlig om operasjonen appeared first on Helene Drage!.

2019-01-12 15:32 Biff til lunsj – enkelt og sunt

-reklame Flexikost- Jeg jobber fremdeles med å få kostholdet på plass etter operasjonen og det kommer nok til å være fokuset en god stund fremover. Det har jeg egentlig regnet med, for når man reagerer en del på mat slik jeg gjør må man bare prøve seg frem. Jeg kan reagerer på noe den ene […] The post Biff til lunsj – enkelt og sunt appeared first on Helene Drage!.

2019-01-10 19:56 Slik skal jeg trene fremover!

  Jeg har kommet sånn smått igang trening igjen, men som alle andre velfungrerende mennesker starter jeg på mandag for fult. Alle vet at bare psykopater begynner midt i uka, haha! Jaaa, det er bare en spøk folkens! Uansett, jeg er igang med treningen allerede denne uka, men fra mandag skal jeg begynne å følge […] The post Slik skal jeg trene fremover! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-09 13:48 Flexikost – Slik fungerer det!

-Annonse- Etter at jeg fortalte om Flexikost har jeg fått så mange spørsmål om hvordan det fungerer, og det forstår jeg jo. Hele opplegget virker jo egentlig for godt til å være sant, haha! Kort fortalt så er Flexikost et skreddersydd kostholdsplan online hvor du selv kan bestemme hva du vil spise. Det er enkel […] The post Flexikost – Slik fungerer det! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-08 09:16 Student igjen!

  God morgen dere. Beklager at jeg ikke fikk oppdatert dere igår, men tiden strakk rett og slett ikke til mellom møter, psykologtime og kaffe med fine venner. Noen dager bare trenger man litt slikt påfyll! Idag derimot har jeg en planleggingsdag for meg selv. Det er mye som skjer om dagen og jeg har […] The post Student igjen! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-06 18:39 Mine nyttårsforsett og mål for 2019

  Uansett om du liker nyttårsforsett eller ikke, her er mine, haha! Jeg synes nyttårsforsett er utrolig motiverende og spennende å sette på starten av året. Det er ikke alltid de blir fulgt opp, og noen endrer seg iløpet av året.  Det er helt greit synes jeg, det morsomste er å sette tonen for det […] The post Mine nyttårsforsett og mål for 2019 appeared first on Helene Drage!.

2019-01-06 13:22 Beyond Feminine – den perfekte tights!

-annonse- Har dere kommet dere gjennom de første dagene i januar? Personlig har denne uka både gått kjempefort og kjempesakte samtidig så denne søndagen skal jeg bare prøve å nyte så godt jeg kan. Jeg har egentlig en del ting jeg må få fikset, men jeg kjenner på meg at det antagelig blir imorgen istedet, […] The post Beyond Feminine – den perfekte tights! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-04 20:37 Mitt første Flexikost måltid

-annonse- Hei dere. Jeg forklarte jo for litt siden hvordan jeg skulle spise fremover og at jeg i den anledning har kjøpt medlemskap i Flexikost.no for å få litt ekstra hjelp på veien. Operasjonen gir meg jo et ekstra verktøy fordi jeg vet når jeg spiser for mye, for fet mat eller rett og slett […] The post Mitt første Flexikost måltid appeared first on Helene Drage!.

2019-01-03 19:23 Can I wear this?

  Da kan man vel si at at januar er ordentlig igang eller? Jeg prøvde meg på en liten spøk som involverte en pose ostepop og  det å utsette januar til mandag, men den falt ikke i god jord hos enkelte, haha! Årets første lærdom antar jeg, er man influencer og slankeoperert skal man bare […] The post Can I wear this? appeared first on Helene Drage!.

2019-01-02 10:40 Selvsagt liker jeg oppmerksomhet!

  En kommentar som stadig blir slengt rundt om bloggere og influensere er at de «bare» vil ha oppmerksomhet og er oppmerksomhetsjuke. Det er ikke mye man skal gjøre for å få en slik kommentar. I Norge hvor Janteloven ruler er dette selvsagt et stort NEI, og det må selvsagt kommenteres i det vide og […] The post Selvsagt liker jeg oppmerksomhet! appeared first on Helene Drage!.

2019-01-01 14:19 Nye muligheter og alt det der

  GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Dere vet, nå er det nytt år, nye muligheter og alt det der, er det ikke herlig? De neste ukene skal vi bli bombadert med treningsutfordringer, sukkerstopp og fulle treningsenter for å nevne noe, haha! Personlig elsker jeg jo 1.januar og det å få en «ny start», men jeg merker […] The post Nye muligheter og alt det der appeared first on Helene Drage!.

2018-12-31 14:55 Året 2018 – Operasjon, reflektering og sterke meninger

  Da var året 2018 ved veis ende og imorgen skriver vi 2019. Nyttårsforsettene er på plass (mer om det i eget innlegg) og jeg føler meg ihvertfall veldig klar for å legge det gamle året bak meg og «starte på nytt». Kvelden idag skal tilbringes med gamle og nye venner i rolige former, akkurat […] The post Året 2018 – Operasjon, reflektering og sterke meninger appeared first on Helene Drage!.

2018-12-30 12:02 Nyttårsforsett eller ikke?

  Med bare et par dager igjen av 2018 er det nok flere enn meg som reflektere litt over det gamle året og ser frem mot det nye. I en slik sammenheng er det naturlig at dette med nyttårsforsetter dukker opp, og jeg føler det blir den samme diskusjonen hvert år. De som elsker nyttårsforsett […] The post Nyttårsforsett eller ikke? appeared first on Helene Drage!.

2018-12-28 15:09 The perfect Curve Tights!

-Annonse- Noe jeg aldri får nok av i treningsgarderoben er sorte tights. Det passer rett og slett til alt, enten du føler deg klar for å erobre verden (eventuelt treningsenteret) eller skal bekjempe dørstokkmila. En sort treningstights som sitter bra er faktisk alfa omega. En god, svart tights kan faktisk endre humøret mitt til å […] The post The perfect Curve Tights! appeared first on Helene Drage!.

2018-12-27 14:38 8 ting jeg gleder meg til i 2019

  2018 nærmer seg slutten og som den evige optimisten som jeg er så har jeg selvsagt STOR tro på at 2019 bare kan bli enda bedre! 2018 kan ikke sies å gå inn i historiebøkene som det mest magiske året, men det har løsnet litt nå på slutten av året. Operasjonen står selvsagt igjen […] The post 8 ting jeg gleder meg til i 2019 appeared first on Helene Drage!.

2018-12-26 14:39 Slik skal jeg spise etter operasjonen!

-Annonse- Tiden går fort, og nå kan jeg endelig spise normal mat etter operasjonen. Jeg hadde mitt første normale måltid på julaften (det ble ikke ribbe iår gitt) og det er nå jeg føler den virkelige jobben begynner. Det er nå jeg må komme igang med treningen, få på plass rutinene rundt mat og selvsagt […] The post Slik skal jeg spise etter operasjonen! appeared first on Helene Drage!.

2018-12-25 17:59 1.juledag

  Hei dere, hadde dere en fin feiring igår? Hos oss ble det veldig rolig feiring med mamma, vi bare 6 stykker og mormor tok seg til og med en lur på sofaen etter middagen. Åh akkurat den type julaften jeg trengte iår følte jeg, og mannen ble også veldig fornøyd. Vi er jo en […] The post 1.juledag appeared first on Helene Drage!.

2018-12-18 17:54 Er du klar for sprengkulda?

-annonse for Ellos.no- Noen skrudde brått på vinteren her nede i Fredrikstad, hvordan er det i resten av landet? Her har kulda ihvertfall sneket seg inn, og selv om jeg kunne klart meg uten så håper jeg virkelig at snøen faktisk blir over jula. NÅ kom jo julestemningen for fult og den skal vær så […] The post Er du klar for sprengkulda? appeared first on Helene Drage!.

2018-12-17 16:49 Julen er tiden for ensomhet

  I helgen var jeg på mitt første «jentejulebord» (var et par mannfolk der også, men i mangel på bedre ord). Vi var 26 stk som var ute og spiste mat før vi ble over 30 stk på Alibi ved siden av for en morsom kveld ute på byen. Jeg var selvsagt edru da jeg […] The post Julen er tiden for ensomhet appeared first on Helene Drage!.

2018-12-16 20:12 The Incredible Facemask fra MayBeauty

-Annonse- Jeg har hørt utrolig mye bra om produktene fra MayBeauty, og for litt siden fikk jeg en hyggelig mail om jeg kunne tenke meg å teste ut noen av produktene deres. Jeg er naturlig skeptisk når det kommer til produkter andre skryter opp i skyene, jeg tror liksom ikke helt på det før jeg […] The post The Incredible Facemask fra MayBeauty appeared first on Helene Drage!.

2018-12-15 16:45 #1 Mine beste egenskaper

  Hei dere. Jeg har ikke glemt 40 days challengen min, og den starter jeg idag. Litt senere enn planlagt, men noen ganger blir det litt for mye oppi hodet, haha! Som sagt kommer jeg nok ikke til å skrive et innlegg herifra hver eneste dag (ihvertfall ikke nå i jula), men jeg skal prøve […] The post #1 Mine beste egenskaper appeared first on Helene Drage!.

2018-12-14 22:38 THIS IS ME

  God kveld dere, er det ikke deilig at det endelig er helg? Selv går jeg helt i surr med disse dagene siden jeg går hjemme, men det er lett å se på sosiale medier og på folk generelt at det er helg. Folk blir jo så happy og er alltid i litt ekstra godt […] The post THIS IS ME appeared first on Helene Drage!.

2018-12-13 15:46 Ekstremdiett vs Flytende diett

  Jeg er endelig igang med mosa mat etter operasjonen og det føles helt herlig, rett og slett. Det er ikke mye jeg får i meg om gangen, men så lenge man verken kjenner sultfølelse eller den typiske metthetsfølelsen så er ikke det krise. Utfordringen nå er heller å spise etter klokken, men det fikk […] The post Ekstremdiett vs Flytende diett appeared first on Helene Drage!.

2018-12-12 21:54 Outfit of the week – Stay sporty

  Sen oppdatering på meg idag, men det har vært litt for mye som har skjedd idag. Egentlig var planen litt egentid i Oslo, men det kunne jeg bare drite i. Altså, noen dager er rett og slett bare ubrukelige, haha. Litt slik føles det idag. Dagen er jo egentlig ikke det, men noen ting […] The post Outfit of the week – Stay sporty appeared first on Helene Drage!.

2018-12-11 17:48 Videoblogg: Det første mosa måltidet

Jeg kan med hånden på hjertet si at disse 3 ukene på flytende diett har vært ganske tøffe, jeg har derfor gledet meg som en liten ung på julaften til mitt første mosa måltid idag. Valget falt på kjøttkaker og poteter etter mange runder frem og tilbake, haha! Jeg må jo være litt forsiktig enda […] The post Videoblogg: Det første mosa måltidet appeared first on Helene Drage!.

2018-12-10 19:20 Julegavetips til Henne

-annonse for Ellos.no- Jeg er ikke kommet noe mer i mål med julegavene siden jeg skrev «Julegavetips til Ham» for å være helt ærlig. Samtidig vet jeg det går ganske radig når jeg først setter igang. Når det gjelder handling av julegaver på nett derimot er det greit å være litt tidlig ute. Det anbefales […] The post Julegavetips til Henne appeared first on Helene Drage!.

2018-12-10 15:13 En operasjon er siste utvei

Mitt mål med å være så åpen og ærlig om operasjonen som jeg har vært er ikke å få flere til å velge operasjon. På en måte håper jeg kanskje at færre faktisk velger den veien, og at de som velger det gjør det av «riktige» grunner. Nå skal ikke jeg si jeg sitter på […] The post En operasjon er siste utvei appeared first on Helene Drage!.

2018-12-09 19:45 Lykkelig mage med BellyBliss

-annonse- Det er kanskje ikke så rart at jeg er veldig var på magen min om dagen. Jeg har som dere vet hatt veldig lite smerter, og det er jeg veldig glad for. Jeg er imidlertid veldig opptatt av å ta godt vare på kroppen i denne perioden og ta tilskuddene som jeg skal ta […] The post Lykkelig mage med BellyBliss appeared first on Helene Drage!.

2018-12-09 14:54 It`s beginning to look a lot like Christmas

For noen er det kanskje tidlig å ta opp juletreet men jeg synes egentlig det er helt riktig tidspunkt, haha! Som nevnt tidligere så tar jeg ofte ned jula før nyttår og dermed må jeg få det opp tidligere. Et av mine beste barndomsminner er da jeg sto opp før alle andre i huset, det […] The post It`s beginning to look a lot like Christmas appeared first on Helene Drage!.

2018-12-09 00:26 Et lite DIY forsøk

  Jeg skal vel ikke påstå at jeg er den mest «crafty» personen der ute, men av og til får jeg lyst til å prøve meg på nye ting. Jeg skal vel ikke hevde jeg er noe interiør ekspert heller, men jeg vet hva jeg liker og hva jeg ikke liker. Jeg følger vel ikke […] The post Et lite DIY forsøk appeared first on Helene Drage!.

2018-12-08 13:50 Julegavetips til Ham

-annonse for Ellos.no- En one piece og kule tøfler er alltid noe som faller i smak! Legg merke til at kopp og tøfler matcher! Hvordan ligger dere ann med julegaver? Jeg har kjøpt til Bestis men det er det, haha! Jeg har planen klar, men jeg må bare vente på riktig tidspunkt. Noen av dere […] The post Julegavetips til Ham appeared first on Helene Drage!.

2018-12-07 23:33 Topp 3 bokserier

  Som dere kanskje vet så elsker jeg å lese bøker, og jeg har vel egentlig alltid elsket det siden jeg lærte å lese. Tidligere leste jeg utrolig mye, og det blir fremdeles noen bøker i måneden. Boksamlingen min er jeg faktisk veldig stolt av, og den har vel vokst seg ut av de tre […] The post Topp 3 bokserier appeared first on Helene Drage!.

2018-12-06 22:07 I jula skal du slanke deg!

  I jula blir det mye god mat og generelt mye kos, det tror jeg vi alle er enige om. Julekaker, julemiddag, og julegodis står for tur, sammen med mye annet. Jula er favoritt tiden til mange, og det er en høytid hvor vi virkelig koser oss med familien og nyter litt etterlengtet fri. Da […] The post I jula skal du slanke deg! appeared first on Helene Drage!.

2018-12-05 21:30 Outfit of the week – Just some bling

-inneholder annonselinker fra Ellos.no- Hei dere. Idag er ikke formen helt på topp gitt. Jeg trakk jo en visdomstann på mandagen og den betennelsen etter den plager meg enda. Jeg kan heller ikke ta all verdens smertestillende, det er nemlig ikke alle type tabletter jeg kan ta om dagen. Så strengt tatt så føler jeg […] The post Outfit of the week – Just some bling appeared first on Helene Drage!.

2018-12-04 17:37 Christmas Time

-inneholder annonselenker for Ellos.no- Jeg er tydeligvis en veldig treig blogger om jeg skal sammenligne meg med andre for her er virkelig ikke en eneste julenisse oppe enda. Planen er faktisk å pynte til helgen altså, det er en greie jeg og Mats alltid gjør sammen. Han har imidlertid jobbet litt for mye i det […] The post Christmas Time appeared first on Helene Drage!.

2018-12-03 15:14 Shapewear for alle sesongens festligheter

-reklame for ellos.no- Som dere kanskje vet er jeg stor fan av shapewear, men kanskje ikke av grunnen mange tror. Jeg får nemlig veldig lett gnagsår mellom beina, og shapewear er genialt å ha på sommeren for å unngå dette. Shapewear er heldigvis genialt uansett tid på året og særlig nå foran jula med julebord […] The post Shapewear for alle sesongens festligheter appeared first on Helene Drage!.

2018-12-03 09:24 Arr til besvær

  For noen dager siden viste jeg frem hvordan sårene mine så ut etter operasjonen. Det er fem små sår som er stiftet sammen. Det ser vondt ut, men er faktisk ikke det. Så begynte det å komme inn meldinger om at jeg fikk styggere arr med stifter og en var til og med usikker […] The post Arr til besvær appeared first on Helene Drage!.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.