Funkygine

Tid Innlegg
2020-02-25 21:40 Det er ukult, tragisk og feigt!

La ut story vedrørende ryktespredning tidligere i kveld. Satte helt bevisst ting litt på spissen fordi jeg ønsket engasjement og tilbakemeldinger. Det fikk jeg. Bakgrunnen for storyen er det nok noen av dere som allerede kjenner til. Det har seg nemlig slik at det ble satt ut et rykte om Silas og Victoria. Ryktesprederen påstod […] The post Det er ukult, tragisk og feigt! appeared first on Funkygine.

2020-02-24 10:00 Spennende og næringsrike matpakketips til store og små!

Annonse Bakehuset  Lanseringen av Funkygine fiberbrød var en av høydepunktene i 2019 og den umiddelbare responsen var over all forventning. At så mange skulle kjøpe brødet mitt hadde jeg aldri trodd, og at tilbakemeldingene skulle være utelukkende positive hadde jeg heller ikke regnet med!  Og ikke nok med det. Men nå i 2020 er fortsatt […] The post Spennende og næringsrike matpakketips til store og små! appeared first on Funkygine.

2020-02-22 07:19 Luuuftige fastelavensboller!!!

I oppskriften sto det ”Disse fantastiske bollene blir lette og luftige som ingen andre!”, men det er jo umulig å vite om det faktisk er tilfelle. Om du søker opp ”verdens beste boller”, får du jo ikke bare opp ett treff! Og alle kan jo ikke sitte på verdens beste oppskrift. Jeg har testet mange […] The post Luuuftige fastelavensboller!!! appeared first on Funkygine.

2020-02-21 08:15 Dette var grusomt!!!!

Ja, jeg er en litt dramatisk type, men det her var helt seriøst helt jævlig!!  Jørgine The post Dette var grusomt!!!! appeared first on Funkygine.

2020-02-20 10:04 Grove pestosnurrer, grove skinkehorn og knekkebrød!

Noen som vil bake noe ekstra til helgen eller kanskje dere har vinterferie allerede nå? Enten til lørdagsfrokosten eller til en utflukt eller to! Da kan jeg anbefale en av disse tre enkle oppskriftene! Grove pestosnurrer og grove ostehorn er jo alltid en vinner. Eller hva med smakfulle knekkebrød. Og det er jo bare å […] The post Grove pestosnurrer, grove skinkehorn og knekkebrød! appeared first on Funkygine.

2020-02-18 08:55 Du ser ikke sterk ut lenger.

I går delte jeg en treningsvideo med strikk som er filmet for noen år siden. Jeg er i ganske mye bedre form på det tidspunktet og har langt mer muskelmasse enn hva jeg har nå. Det er ganske åpenbare forskjeller og jeg skjønner at noen kan bli nysgjerrig på hvorfor kroppen min har en litt […] The post Du ser ikke sterk ut lenger. appeared first on Funkygine.

2020-02-17 10:16 Tre programmer med treningsstrikk!

Tenkte å dele tre økter med dere hvor en bruker treningsstrikk. Vet at mange av dere har det fra før, men for de av dere som ikke har egne strikk så er det en veldig god investering. Finnes helt sikkert en del brukt på Finn også! Det er et praktisk «verktøy», som man enkelt kan […] The post Tre programmer med treningsstrikk! appeared first on Funkygine.

2020-02-13 16:22 Tren sammen med meg fra stua di!

Det er flere som har spurt om jeg kan lage en ny video hvor vi kan trene sammen♥ Altså et jeg gjennomfører et helt program og dere kan følge hjemmefra.  Så her kommer et effektivt fullkroppsprogram med kombinasjonsøvelser som ikke krever noe annet utstyr enn en treningsmatte eller noe mykt å ligge på!  Videoen varer […] The post Tren sammen med meg fra stua di! appeared first on Funkygine.

2020-02-12 10:27 Visste dere at jeg har gitt ut to bøker om partrening?

For noen år tilbake ga jeg ut, sammen med Lasse Tufte, to bøker om partrening. Det var en samling av haugevis av ulike øvelser man kan gjøre to og to, eller flere. Vi reiste også landet rundt med en workshop som het Tren Sammen og besøkte alt fra store til små byer. Vi hadde også […] The post Visste dere at jeg har gitt ut to bøker om partrening? appeared first on Funkygine.

2020-02-11 09:35 Jeg har gått fra å være vedlikeholdsfri…

Inneholder reklame for Boots Apotek Jeg er ei ganske basic jente når det kommer til hud, hår og sminke. Store deler av livet har jeg brukt Spenol som eneste fuktighetskrem, sminket meg med produkter jeg har fått, noen har glemt igjen eller med noe jeg har arvet av mamma. Håret har blitt vasket med den […] The post Jeg har gått fra å være vedlikeholdsfri… appeared first on Funkygine.

2020-02-10 11:39 Ukesmeny – fire kjøttfrie retter!

Tenkte jeg skulle foreslå en liten ukesmeny til de neste fire dagene! Det er jo ingen ting som er bedre enn at man klarer å planlegge litt frem i tid og slipper å dra innom butikken hver dag. Alle rettene er kjøttfrie, men lover deg at du ikke kommer til å savne det i noen […] The post Ukesmeny – fire kjøttfrie retter! appeared first on Funkygine.

2020-02-09 06:46 Gratulerer med dagen til alle mammaer

Milano våknet halv seks i dag, og den ekstra halvtimen tar jeg som en morsdagsgave fra han. I tillegg til at jeg hadde gledet meg til disse timene bare vi to før resten av huset våkner.  Vi har spist frokost, jeg har drukket kaffe og mens han ser på Minibarna benytter jeg anledningen til å […] The post Gratulerer med dagen til alle mammaer appeared first on Funkygine.

2020-02-08 07:08 Lite smooth overang…

Nå sitter vi på flyplassen i Amsterdam og venter på neste fly til Oslo. Jeg syntes overgangen fra alt vi har opplevd til alt som er vanlig er litt vanskelig, men nå får den bare bli brutal. Det ville den nok blitt uansett.  Så derfor blir ikke dette en smooth overgang til  Youtube-videoen som ble […] The post Lite smooth overang… appeared first on Funkygine.

2020-02-06 17:54 I hjertet mitt for alltid

De siste fire dagene har vært ufattelig innholdsrike og full av opplevelser, og jeg kommer til å ta det med meg i hjertet mitt for alltid. Vi har fått møte fadderbarnet vårt. Lille Sentiya. Blitt kjent med en hel landsby. Besøkt skoler og barnehager. Opplevd et vakkert og frodig land. På godt og på vondt. […] The post I hjertet mitt for alltid appeared first on Funkygine.

2020-02-04 18:14 Det er skikkelig fint å tenke på

Så nettopp at noen har lagt igjen spørsmål på mitt forrige innlegg, om man kan være sikre på at pengene man betaler til Plan faktisk når frem. Svaret er ja. Dette er informasjon som også ligger på hjemmesiden deres.  I 2019 så tallene slik ut: 84 prosent gikk til formålet.9 prosent gikk til inntektsgenererende arbeid.7 […] The post Det er skikkelig fint å tenke på appeared first on Funkygine.

2020-02-03 17:01 Vær så snill. Gjør det.

I fjor en gang, under et møte med Plan, fikk jeg tilbud om å reise å besøke fadderbarnet vårt i Rwanda. Vi skulle få møte henne, familien, besøke landsbyen deres og få muligheten til å se hvordan Plan jobber. Hva fadderpengene går til, hvilke tiltak som iverksettes og prosjekter de satser på. Filippa og mamma […] The post Vær så snill. Gjør det. appeared first on Funkygine.

2020-01-17 10:35 Treningsevent til inntekt for WWF

Det er vel omtrent umulig å ikke ha fått med seg at Australia praktisk talt står i brann. At de aller, aller fleste går rundt med bilder av brennende skoger, forbrente dyr og forkullede rester av hjem og eiendom. Jeg vil egentlig ikke se bildene og heller ikke høre historiene. Syntes bare det er fælt. […] The post Treningsevent til inntekt for WWF appeared first on Funkygine.

2020-01-14 21:49 Takk for meg 4 etasje!

For noen uker siden var jeg på besøk hos Nrk 4  etasje. Takk for meg Martha, dette ble første og siste gang jeg spiller VR…  Jørgine      The post Takk for meg 4 etasje! appeared first on Funkygine.

2020-01-14 10:23 To raske middager!

Annonse Blue Dragon og Pataks´s Nå er hverdagen ordentlig i gang igjen for vår del og jeg liker det! Det var nydelig med juleferie, det er ikke det, men jeg liker rutiner og helt vanlige dager også <3 Til og med hektiske ettermiddager. Morten trener jo midt i henting på skole og barnehage, og kommer […] The post To raske middager! appeared first on Funkygine.

2020-01-13 11:06 Elsk på sånne økter!

På lørdag hadde tvillingene og jeg en ordentlig gøy økt! Vi brukte boks til alle øvelser, og tok oss helt ut. Virkelig helt ut!  Slike økter står treningshjertet mitt nært. Noe utradisjonelle øvelser, litt eksperimentering med bevegelser, store og flere muskelgrupper og høy syrefaktor!  For trening er det man gjør det til selv, og jeg […] The post Elsk på sånne økter! appeared first on Funkygine.

2020-01-11 10:22 Lørdagsboller!

Lørdag er en fin dag å lage kanelboller på! Oppskriften er fra boken til Krem Elin, Søt Bakst, og resultatet ble akkurat like bra som forventet! Jeg har fulgt oppskriften til punkt og prikke (helt frem til utkjevlingen hvor jeg sløyfet perlesukker og delte deigen i flere emner enn det som sto i oppskriften), og […] The post Lørdagsboller! appeared first on Funkygine.

2020-01-10 14:11 Et digg alternativ til fredagstacoen!

Her kommer et verdig alternativ til fredagstacoen! En enkel, smakfull og digg rett! Nemlig grillet aubergine med mozzarella, tomatsaus og basilikum på et godt stykke brød!  Hørtes det fristende ut? Slik gjør du Varm olivenolje i en kjele og tilsett finhakket hvitløk. Når hvitløken er blank og myk, tilsetter du hermetiserte tomater og lar det […] The post Et digg alternativ til fredagstacoen! appeared first on Funkygine.

2020-01-09 12:47 Utrolig glad for at dette var fjorårets mest leste innlegg!

Jeg sjekket nettopp hvilket innlegg i 2019 som ble mest lest. Av nysgjerrighet bare.  Innlegget helt på topp heter «Så tren opp selvfølelsen. Utfordre den.» Noen som husker det? Jeg ble i alle fall fryktelig glad for at det var nettopp dette jeg nådde ut til flest mennesker med i året som gikk♥ For det […] The post Utrolig glad for at dette var fjorårets mest leste innlegg! appeared first on Funkygine.

2020-01-07 10:53 Nominert i fire kategorier!

Jeg er nominert i fire kategorier i årets Vixen Influencer Awards!♥ Og det har jeg dere å takke for. For det er vel fortsatt slik at det er folket som nominerer frem sine favoritter?  I alle fall, tusen takk! Ser jeg er nominert i to kategorier som er jurybestemte. Årets business og Årets Influencer bestemmes […] The post Nominert i fire kategorier! appeared first on Funkygine.

2020-01-06 19:18 Fem dokumentarer som gjorde inntrykk!

Det siste året har Morten og jeg sett mer dokumentarer enn «vanlige» filmer. Føler liksom ikke det kommer ut noen filmer som jeg virkelig har lyst å se lenger. Jeg syntes de fleste er langdryge, og repetetive. Mulig jeg har blitt mer kresen med årene, men dokumenterer treffer meg mer om dagen. Det vi ser […] The post Fem dokumentarer som gjorde inntrykk! appeared first on Funkygine.

2020-01-06 11:59 Vinn familiepakke!

Annonse Ma Center Lillejuleaften tok jeg med hele Funkyfam på en liten aktivitetsdag på Modern Activity Center i nærheten av Gardermoen. Alle utenom minstemann flydde i vindtunnel, testet ulike VR-spill og klatrevegg! Det var en utrolig gøy dag, og nå har gutta fått muligheten til å dele ut tre familiepakker til Modern Activity Center. Det […] The post Vinn familiepakke! appeared first on Funkygine.

2020-01-05 11:34 Heldige meg. Heldige oss, som har så mye å velge i.

Annonse Plan Nytt år, nye muligheter… Heldige meg. Heldige oss, som har så mye å velge i. Hver eneste dag kan vi velge endring, eller å fortsette som før. For vi har det godt og trygt i et av verdens rikeste land. Vi mangler ingen ting og står fritt til å bestemme vår egen fremtid. […] The post Heldige meg. Heldige oss, som har så mye å velge i. appeared first on Funkygine.

2020-01-04 07:00 Positive Jørgine

Jeg er en av de som hvert år har en lang liste med nyttårsforsetter. Kan komme tilbake til disse om noen av dere er interessert i å vite ALT jeg planlegger å bli bedre på, men i mellomtiden skal jeg dele ett av målene mine.  Prøve å bli flinkere til å se det positive i […] The post Positive Jørgine appeared first on Funkygine.

2020-01-03 10:39 Årets høydepunkter for Funkygine

Et utrolig innholdsrikt år er omme. Faktisk har det skjedd så mye at når jeg begynte å bla i bildearkivet ble jeg overrasket over at alle disse store og små begivenhetene fikk plass i ett og samme år.  Så ja. I 2019 skjedde det mye♥ Nå har det meste vært skrevet om tidligere, men jeg […] The post Årets høydepunkter for Funkygine appeared first on Funkygine.

2019-12-31 11:00 Årets siste økt!

Nå sitter vi på fergen på vei til Loen for å feire nyttår med fammen♥ I mellomtiden tenkte jeg å gi dere et par alternativer for årets siste økt. Begge uten utstyr, og begge fra tidligere år. Den første er fra 2017. Økten består av totusenogsytten repetisjoner fordelt på tjueen ulike øvelser. Altså 100 reps […] The post Årets siste økt! appeared first on Funkygine.

2019-12-30 12:23 Jula 2019

Denne julen har jeg hatt ordentlig ferie. Ikke lest mail, ikke oppdatert bloggen, kun sporadiske oppdateringer på Instagram og ikke skjenket 2020 prosjekter en eneste tanke. Jeg har stort sett ikke ant hvor mobilen min har vært, ikke scrollet og ikke åpnet pc´en før nå. Det har vært nydelig å bare henge. Ikke skulle noe […] The post Jula 2019 appeared first on Funkygine.

2019-12-23 05:45 FUNKYGINE XMAS CHALLENGE

Denne økten tok nesten knekken på meg. Bokstavelig talt.  Etter 13 minutter følte jeg kun for å legge meg ned. I fosterstilling. Og bli liggende. Lenge.  Men så er jo det også en følelse jeg elsker. Når man føler for å gi opp, men fortsetter. Og ikke bare fortsetter, men man gir jernet. Bruker hele […] The post FUNKYGINE XMAS CHALLENGE appeared first on Funkygine.

2019-12-22 15:54 Deilig å bare være Jørgine

Fredag tok Morten med seg Milano til Lillehammer. Filippa og Sokrates er hos pappaen frem til i morgen, og jeg ble overlatt til meg selv. Ikke så veldig lenge vel og merke, Noah kom med fly fra Ålesund om kvelden. Samme dag som Morten dro , men det var uansett en uvant følelse.  Bortsett fra […] The post Deilig å bare være Jørgine appeared first on Funkygine.

2019-12-19 13:13 Klokketesting sammendrag!

Annonse Elkjøp I løpet av dette året har jeg testet en rekke ulike klokker for Elkjøp! Fra ulike merker, og forskjellige modeller. Jeg har skrevet en anmeldelse etter hver test, og nå tenkte jeg tiden var inne for en liten oppsummering! I mars testet jeg Fitbit Versa Lite. En god smartklokke til en rimelig pris. […] The post Klokketesting sammendrag! appeared first on Funkygine.

2019-12-18 17:51 Ålesundsvlog

Inneholder reklame for Devold I løpet av de siste ukene har jeg flere ganger begynt å filme til det som tilslutt skulle bli en vlog. Dessverre har jeg ikke klart å lage nok innhold til en hel video. Glemmer nemlig å følge opp, og får kun med bruddstykker av dagen på kamera.  Men nå dere. […] The post Ålesundsvlog appeared first on Funkygine.

2019-12-16 07:08 Denne må dere virkelig prøve!

Inneholder reklame for Funkygine fiberbrød Dette innlegget trodde jeg at jeg hadde delt for lengst, men plutselig så jeg det lå i draft. Det er en helt nydelig linsesuppe som både ungene, Morten, jeg og tvillingene syntes var kjempe god. Kjempe næringsrik er den også, og helt uten animalske produkter! Vi prøver å spise mindre […] The post Denne må dere virkelig prøve! appeared first on Funkygine.

2019-12-16 06:44 Funky julekalender avlyst

Over gjennomsnittet urutinert å starte en julekalender, med lovnad om en´ treningsoppdatering per dag, for så å hoppe over ikke bare en, men tre luker!  Haha… burde definitivt ha skrevet noen bufferinnlegg for å ha i reserve til travle dager, men det kom jeg på litt i seneste laget.  Derfor har oppdateringer uteblitt i helgen. […] The post Funky julekalender avlyst appeared first on Funkygine.

2019-12-12 17:31 Bakeoff med KremElin og tangzhong lussekatter!

Annonse Elkjøp I forrige uke fikk jeg endelig besøk av Jessheims bakedronning Krem Elin. Jeg følger henne på Instagram og syntes ærlig talt dama er dødskul! Litt fan kan man si 😉 Anledningen var en bakeoff hvor vi skulle teste hver vår Kenwood Chef XL Titanium. Hun med noen utfordringer fra meg underveis, og jeg […] The post Bakeoff med KremElin og tangzhong lussekatter! appeared first on Funkygine.

2019-12-12 09:48 Funky julekalender luke 12

Husker dere luke av 5 av julekalenderen? Der jeg kjørte en konkurranse om ei intim litta treningsøkt i garasjen min, og frokost♥  Det var ikke enkelt å velge! Så mange spreke bilder og videoer, både i feed og på story, men jeg endte til slutt opp med å invitere en gjeng på syv jenter!  Og […] The post Funky julekalender luke 12 appeared first on Funkygine.

2019-12-11 09:44 Funky julekalender luke 11

En Funky julekalender med tips, triks, øvelser, økter og tanker om trening og fysisk aktivitet. Jeg har alltid trent på mange ulike måter, og variert både etter årstid og hva som føles mest lystbetont.  I noen perioder har det vært gøy å trene opp styrken i konkrete øvelser. Hatt en tydelig plan med den treningen […] The post Funky julekalender luke 11 appeared first on Funkygine.

2019-12-10 15:11 Funky julekalender luke 10

En Funky julekalender med tips, triks, øvelser, økter og tanker om trening og fysisk aktivitet. Morten har endelig ferie fra fotballen, og det er helt nydelig! Men det betyr selvsagt ikke helt treningsfri. Alle gutta i klubben har fått hvert sitt opplegg de skal gjennomføre i julen. En kombinasjon av styrke og utholdenhetsøkter.  En av […] The post Funky julekalender luke 10 appeared first on Funkygine.

2019-12-09 17:00 Funky julekalender luke 9

En Funky julekalender med tips, triks, øvelser, økter og tanker om trening og fysisk aktivitet. Annonse Elkjøp Litt over 2 uker igjen til jul og vi er, som de fleste andre er dypt inne i juleforberedelsene! Pakkekalender, julegaver, baking, pynting og planlegging. I tillegg er jeg i gang med å vaske ned huset. Bokstavelig talt. […] The post Funky julekalender luke 9 appeared first on Funkygine.

2019-12-08 20:15 Funky julekalender luke 8

En Funky julekalender med tips, triks, øvelser, økter og tanker om trening og fysisk aktivitet. Som jeg har nevnt tidligere, tror jeg det er vanlig å både overtenke og overkomplisere dette med trening!  Jeg opplever at mange har en ganske snever og fiksert ide’ om hva som må til før det faktisk får kvalifisere som […] The post Funky julekalender luke 8 appeared first on Funkygine.

2019-12-07 08:45 Funky x Vegard luke 7

Denne luken gledet jeg meg voldsomt mye til å dele med dere! Et lite gjensyn med Vegard x Funkygine i «Life of Harm»♥ Vegard har nemlig vært på Jessheimbesøk. Gitt meg pokal, vist meg hvordan han reagerte på SVD finalen fra New York, oppdratt Milano og trent med meg!  Økta vi kjørte ser dere under! […] The post Funky x Vegard luke 7 appeared first on Funkygine.

2019-12-06 04:40 Funky julekalender luke 6

I dag tenkte jeg å dele nok en økt med dere. En litt mer avansert enn den forrige, men absolutt gjennomførbar for de fleste med visse tilpasninger. Økten består av fem kombinasjonsøvelser. Altså flere bevegelser i en og samme øvelse. Man kan enten går for flytende overganger fra en bevegelse til en annen eller mer […] The post Funky julekalender luke 6 appeared first on Funkygine.

2019-12-05 16:20 Det kjennes godt. Jeg er heldig.

Annonse Plan Noen som husker fjorårets kalender her på bloggen? Jeg kalte den «Raus desember», og den gikk i praksis ut på å gjøre hyggelige ting som kunne skape glede hos flere enn bare oss innad i familien. Det ble en stor suksess hos oss, og vi hadde en innholdsrik måned med stor variasjon i […] The post Det kjennes godt. Jeg er heldig. appeared first on Funkygine.

2019-12-05 11:35 Funky julekalender luke 5

Jeg kom på en koselig idé til denne luken! Akkurat nå faktisk.  Hadde egentlig tenkt å skrive litt om restitusjon, men det får bli senere!  Jula handler jo i stor grad om å være raus. Raus med tid, kjærlighet og oppmerksomhet. Vise de rundt oss at vi setter pris på dem. Ikke sant?  Nå er […] The post Funky julekalender luke 5 appeared first on Funkygine.

2019-12-04 11:37 Funky julekalender luke 4

I år ga jeg ut min fjerde bok. Den første om mat vel og merke. Pasta for å være litt mer presis.  De tre forrige handlet naturlig nok om trening, og i dag tenkte jeg å dele et program fra Sterk Utenpå, Sterk inni. Og så har jeg en annen koselig nyhet jeg må informere […] The post Funky julekalender luke 4 appeared first on Funkygine.

2019-12-03 19:04 Ser finalen for første gang!

Ja… hva skal en si? Annet enn hehe 😉  Og dere. Blir veldig glad om dere subscriber på Youtube kontoen min♥ Jørgine The post Ser finalen for første gang! appeared first on Funkygine.

2019-12-03 07:41 Funky julekalender luke 3

Først og fremst, takk for at dere bidro med mange gode tips etter gårsdagens innlegg. Jeg ble motivert selv, så kommentarfeltet i luke 2 inspirerte meg til en veldig aktiv dag.  Det ble håndstående-konkurranse både med og uten vegg. Filippa og jeg fant inspirasjon til ulike yogaposisjoner på Youtube og jeg jogget til dansetrening i […] The post Funky julekalender luke 3 appeared first on Funkygine.

2019-12-02 10:02 Funky julekalender luke 2

Jeg er en dag på etterskudd, men det blir ei litta julekalender her også folkens! Og ettersom det har vært stor manko på treningsrelatert innhold på bloggen siden Skal Vi Danse og frem til nå… så er det det som blir tema for årets kalender.  Treningstips, øvelser, økter eller andre ting jeg måtte komme på […] The post Funky julekalender luke 2 appeared first on Funkygine.

2019-11-30 09:15 HAR DU HVITEVARER SOM BURDE VÆRT PÅ DYNGA FOR LENGST?

(Konkurranse nederst i innlegget)                                              Annonse Elkjøp For snart fem år siden flyttet ungene og jeg fra Ålesund til Oslo. Vi kjøpte oss en liten treroms på Torshov som egentlig passet helt perfekt! Den […] The post HAR DU HVITEVARER SOM BURDE VÆRT PÅ DYNGA FOR LENGST? appeared first on Funkygine.

2019-11-27 20:51 Jeg skal prøve å forklare

I dagens episode av Funkyfam er vi på ferie i Sanremo. Byen hvor jeg tilbrakte store deler av barne- og ungdomsårene mine. Mamma sier at årene i Italia var hennes beste og verste år, mens jeg forteller at jeg var drøyt rampete. At det gikk så langt at jeg ble sendt hjem til besteforeldrene mine […] The post Jeg skal prøve å forklare appeared first on Funkygine.

2019-11-26 06:51 Treningsreise og Funkygine challenge!

Jeg rekker ikke over alle meldinger som kommer gjennom direct message på Instagram… prøver virkelig så godt jeg kan, for føler ærlig talt jeg skylder alle som følger meg å få svar, men det blir for mange.  Bare det vært en fulltidsjobb 😉  Prøver inn i mellom å svare «på fellesen» når jeg ser det […] The post Treningsreise og Funkygine challenge! appeared first on Funkygine.

2019-11-25 07:00 Helgen kort oppsummert og middagstips!

Inneholder reklame for Old El Paso Silas og Emil har vært her i helgen. Morten har vært på tur med laget i Berlin, og han var veldig bekymret for hvordan jeg skal klare meg helt alene.  Så det er med andre ord mannen min som avtalte med brødrene mine at de skal være her å […] The post Helgen kort oppsummert og middagstips! appeared first on Funkygine.

2019-11-22 07:56 Ny klokkeanmeldelse!

Annonse Elkjøp Jeg har det siste året testet en rekke ulike klokker for Elkjøp. Alt fra avanserte og tekniske modeller til enklere varianter med færre funksjoner. For det står jo ikke på utvalget når man skal finne den perfekte klokken, men heller å finne den som tilfredsstiller de forventningene og behovene man har. Jeg tenker […] The post Ny klokkeanmeldelse! appeared first on Funkygine.

2019-11-21 15:32 FUNKY 8 UKERS TRENINGSPROGRAM

Tror det har kommet til en del nye lesere i løpet av Skal vi danse tiden. Og mange av dere har etterspurt et program eller økter tilpasset de som ikke nødvendigvis er topptrente fra før av.  Derfor tenkte jeg å dele programmet jeg delte da jeg trente meg opp igjen etter fødselen. Hver mandag la jeg […] The post FUNKY 8 UKERS TRENINGSPROGRAM appeared first on Funkygine.

2019-11-20 16:06 Gutta overrasker!

Annonse Kid For noen dager siden kom jeg hjem fra dansetrening til en liten overraskelse her hjemme. Noah og Morten hadde pyntet til jul. Med juletre og hele pakken.  De hadde brukt alt det fine stæsjet fra Kid som jeg hadde plassert i boden. Jeg har jo et et samarbeid med de i år, og […] The post Gutta overrasker! appeared first on Funkygine.

2019-11-19 05:37 Ute av bobla, hverdag, salsa, fine meldinger og folk som hater

Siden Skal Vi Danse startet på sensommeren har det ikke vært en eneste dag uten trening. Jeg har danset og terpet på trinn fra mandag til søndag i nesten fire måneder.  Flere ganger i løpet av denne perioden har jeg lurt på hvordan det ville kjennes når bobla sprakk og alt dette var over.  Nå […] The post Ute av bobla, hverdag, salsa, fine meldinger og folk som hater appeared first on Funkygine.

2019-11-17 13:10 Andreplass!

Litt usikker på om jeg har landet enda. Om jeg har rukket å sortere og bearbeide alle følelser som har vært i sving de siste månedene.  Tror egentlig ikke det. Og det skjer nok ikke med det første heller.  For dette har virkelig vært en berg og dalbane. En heftig cocktail. Av utrolige danseopplevelser, enorme […] The post Andreplass! appeared first on Funkygine.

2019-11-15 06:00 ALL IN!!!

Se og hør skulle ha det til at Morten og jeg har flyttet fra hverandre. Var i alle fall det som var overskriften på en sak de hadde for et par dager siden. Bakgrunnen var at jeg sa i et intervju at jeg hadde sovet på hotell i Oslo i to netter. Blir tre netter […] The post ALL IN!!! appeared first on Funkygine.

2019-11-14 15:25 SMARTHJEM FOR SMARTE FOLK

Annonse Elkjøp Å flytte fra byen til Jessheim har vært den beste avgjørelsen vi har tatt på lenge. Å kunne boltre oss på stor plass, ha hage der barna kan hoppe på trampoline, ha snøballkrig og til og med gå på langrenn er virkelig helt fantastisk. Det har gitt oss en frihetsfølelse jeg ikke visste […] The post SMARTHJEM FOR SMARTE FOLK appeared first on Funkygine.

2019-11-10 08:57 Finaleplass, masse god hjelp og garasjegym!

Inneholder annonse for Abilica Folkens! Finale! Herregud så ufattelig nydelig!  Jeg er så glad, takknemlig og stolt over det Jørgen og jeg har fått til sammen♥ Tusen millioner til alle som stemte oss hit!  Nå går jeg en knallhard uke i møte, og jeg kjenner at jeg gleder meg til siste innspurt!! Uthvilt er jeg […] The post Finaleplass, masse god hjelp og garasjegym! appeared first on Funkygine.

2019-11-08 07:22 VINN MATCHENDE PYSJ TIL DEG OG HELE FAMILIEN!

Annonse Polarn O. Pyret Hei hå nå er det (snart) jul igjen! Og familien Vasstrand Sundli har fått i hus ett sett med matchende pysjer til hver av oss. Plus litt påfyll av pysjer generelt, til barna vel og merke, som har vokst ut av det meste det siste halvåret. De er fra Polarn O. […] The post VINN MATCHENDE PYSJ TIL DEG OG HELE FAMILIEN! appeared first on Funkygine.

2019-11-07 07:00 Jeg opplevde Skal Vi Danse på en helt ny måte!

Jeg brukte syv måneder på å vende meg til gravidkroppen, og ti sendinger av Skal Vi Danse på å finne roen.  Nå kan jeg ikke med sikkerhet si at jeg har knekt koden på tilvenning. Har tross alt bare klart å ikke være kvalm av nervøsitet en lørdag… men jeg tror at jeg er på […] The post Jeg opplevde Skal Vi Danse på en helt ny måte! appeared first on Funkygine.

2019-11-05 12:02 Rabattkode Desenio

Annonse Desenio Da Skal Vi Danse begynte satte jeg diverse husprosjekter på vent. Jeg rakk liksom ikke å bli helt ferdig her hjemme før dansebobla slukte meg hel. Det ligger fortsatt hyller og knaggrekker i boden som venter på å få en plass på veggen. Garasjegymmet ble satt på hold, og roterommet, som det skulle […] The post Rabattkode Desenio appeared first on Funkygine.

2019-11-03 10:24 «Hei, jeg har sopp»

Annonse Boots Apotek Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har trodd at jeg har vært gravid opp gjennom årene, uten å ha vært det vel og merke. Jeg har aldri egentlig funnet meg til rette med noen prevensjonsmiddel. Aller minst hormonspiral. Fikk så mange bivirkninger at jeg knapt kjente igjen min egen […] The post «Hei, jeg har sopp» appeared first on Funkygine.

2019-10-30 10:24 En fot foran den andre…

I går kveld fikk jeg en viktig påminnelse etter en lang dag på dansesenteret.  For etter å ha lagt Milano tok jeg, litt motvillig, på meg joggeskoene, ullundertøy og refleksvest. Jeg trengte frisk luft. Herlighet jeg har vært lite ute i det siste. Og jeg beveger meg svært lite utenom dansingen.  Føler verken jeg har […] The post En fot foran den andre… appeared first on Funkygine.

2019-10-28 14:43 Jeg har en plan!

Jeg har lagt en god plan for denne uken! En plan med litt mer søvn, forhåpentligvis litt mer overskudd, og mye mindre dårlig samvittighet.  Jeg har også tenkt å kose meg enda mer enn tidligere. Det har Jørgen og jeg gjort en avtale på.  Det er kun tre uker igjen om vi kommer oss helt […] The post Jeg har en plan! appeared first on Funkygine.

2019-10-27 18:24 Kokt i haude!

Denne uken har vært tøff. Det kjente jeg i går. Jeg var ordentlig sliten og hadde lite å gi. Litt fordi jeg har brukt energi på å fordøye siste ukes tilbakemeldinger i media. For selv om jeg vet hva jeg står for. Hva familien min står for. Hva vi er sammen. Så er det ikke […] The post Kokt i haude! appeared first on Funkygine.

2019-10-23 15:58 Søtpotetgryte med linser og quinoa!

Denne gryteretten har jeg delt før, men jeg kjører den i reprise. For så god er den faktisk. Og næringsrik. Og enkel!  So here goes! Gryterett med søtpotet, linser, tomatsaus, quinoa og evt kjøtt. Men den funker også godt uten sistevnte!  Du trenger: 600 g strimlet biffkjøtt Olivenolje til stekingSalt og pepper2 hakkede hvitløksfedd600 g søtpotet […] The post Søtpotetgryte med linser og quinoa! appeared first on Funkygine.

2019-10-22 17:16 En mega opptur!!

I går, på premieredagen til Funkyfam, fikk vi terningkast to av en journalist i VG. Hun var ikke fan, for å si det mildt.  Vi løp opp bakker uten ironi, er krampaktig close og funky, smører inn vårt «fantastiske fellesskap», er hysterisk halvitalienske og drar til og med på familietur til Italia! Vi har ikke […] The post En mega opptur!! appeared first on Funkygine.

2019-10-20 12:01 Hvordan vil jeg egentlig fremstå?

I går la jeg meg med blandede følelser. Jeg var lei meg, skuffet over meg selv, utrolig lettet over å ikke ha røket ut, kjempeglad for at gruppedansen gikk så bra, og litt usikker.  Hvordan vil jeg egentlig fremstå? Hva er min rolle i Skal Vi Danse? Hvorfor er jeg med?  Nå vet jeg ikke […] The post Hvordan vil jeg egentlig fremstå? appeared first on Funkygine.

2019-10-19 06:44 Status!

For en uke dette har vært! Utvilsomt den mest hektiske og krevende siden starten av Skal Vi Danse. Av flere grunner…  Treningsmengden har jo doblet seg siden uke en’ og nå trener vi ca. seks timer om dagen. Det er ikke lenger slik at det er hodet som får kjørt seg. Jeg kjenner det i […] The post Status! appeared first on Funkygine.

2019-10-18 12:14 Fristedet mitt!

Annonse Elkjøp Da vi bodde i Oslo hadde vi vaskemaskin og skittentøyskurv på badet. Det funker så klart, men som alle vet, finnes det et langt bedre alternativ. Det krever plass vel og merke, og penger, men herre min hatt det er nydelig med vaskerom! Og etter å ha hatt det i snart et halvår, […] The post Fristedet mitt! appeared first on Funkygine.

2019-10-15 07:00 Hjemmetreningstips og rabattkode!

Inneholder reklame for Maxim Nå fortiden trenes det stort sett bare dans, foruten om et par hjemmetreningsøkter i uken og liten løpetur her og der. Ser det er mange som savner treningsinnhold i kanalene mine, og det skjønner jeg veldig godt, men så er det den dansebobla da. Som er langt mer altoppslukende enn forventet! […] The post Hjemmetreningstips og rabattkode! appeared first on Funkygine.

2019-10-13 07:15 Jeg fikk frysninger!

Annonse Devold  Da jeg så denne videoen for første gang fikk jeg frysninger. Er det lov å si når en selv «spiller» hovedrollen? Kanskje ikke… men bare vent litt, la meg utdype. Først og fremst syntes jeg budskapet er så sterkt, så viktig og så riktig. Dere tok parallellen som ble trukket, ikke sant? Motivasjon […] The post Jeg fikk frysninger! appeared first on Funkygine.

2019-10-11 10:42 Der barn ikke har det bra, har jenter det verst

Annonse Plan Tenk tilbake på da du var ei jente på 10-11 år. På alle drømmene dine, lekene du var i ferd med å vokse i fra, skoleranselen din, pennalet med glitter, klistremerkene og de søte små skrivebøkene, din første mobiltelefon, rommet ditt, sengen din… Tenk deg den samme jenta. Med de samme drømmene for […] The post Der barn ikke har det bra, har jenter det verst appeared first on Funkygine.

2019-10-10 06:00 Takk gutta! Det var nydelig å få sove!

I forrige uke hadde tvillingene høstferie og tilbrakte noen dager her på Jessheim med småbarnsfamilien.  På helt eget initiativ tilbydde de seg å stå opp med Milano, ikke bare en morgen. Men to!  Herregud det var nydelig å få sove til 07.00♥ Tenk det da. At å stå opp 07.00 føles ut som verdens største […] The post Takk gutta! Det var nydelig å få sove! appeared first on Funkygine.

2019-10-09 07:00 Funkygine challenge 2020

Egenreklame I juni i år arrangerte jeg mitt største treningsevent noensinne sammen med Egmont Live. Vi hadde åtte stasjoner, en helt utrolig bra gjeng med instruktører og fem startpuljer med supermotiverte sprekiser. Det ble en kjempesuksess og tilbakemeldingene var overveldende positive. Derfor kan vi ikke annet enn å kjøre på med en ny runde i […] The post Funkygine challenge 2020 appeared first on Funkygine.

2019-10-08 16:09 Dansenerver og to nye koreografier!

En uke til. Heldigvis. Og tanken på at Skal vi danse eventyret skal ta slutt blir bare mer og mer grusomt å tenke på!!  Takk til alle dere som stemte på forrige lørdagens Vaiana samba. Herregud så gøy! Selv om jeg gjorde, som noen av dere kanskje la merke til, en liten feil helt i […] The post Dansenerver og to nye koreografier! appeared first on Funkygine.

2019-10-07 10:52 To deilige høstsupper

Annonse Touch of taste Nå er det ordentlig høst ute! Jeg syntes som vanlig den kom veldig brått, og skulle helst sett at sommeren varte litt lenger. Men det er veldig koselig å være inne da. Endelig kan jeg tenne stearinlys igjen og sitte med pledd i sofaen. Og vi kan spise suppe. Med digg […] The post To deilige høstsupper appeared first on Funkygine.

2019-10-06 17:00 FUNKYFAM

Herregud… nå skjer det snart! Så utrolig skummelt, og gøy.  Håååper serien vår blir en suksess, at det er noe folk har lyst å følge med på! Noe annet ville vært fryktelig kjedelig 😉  Men nå er det ingen vei tilbake, for mandag 21 oktober har Funkyfam premiere på TV2 Sumo og TV2 Livsstil!!  Her […] The post FUNKYFAM appeared first on Funkygine.

2019-10-02 08:01 Jeg lærte mye jeg ikke visste

For noen dager siden skrev jeg et innlegg i forbindelse med en instastory jeg etter hvert valgte å slette. Jeg hadde filmet en helt uskyldig spøk på dansetrening der det ble joiket og tullet med et samisk sjal. Jeg må innrømme at ble overrasket over reaksjonene, og det var derfor jeg skrev innlegget på bloggen […] The post Jeg lærte mye jeg ikke visste appeared first on Funkygine.

2019-10-01 12:24 Ikke akkurat noen TV-stjerner!

Jeg sitter og ser over spørsmålene som har kommet inn til spørsmålsrunden min, og mange lurer på det samme. Hvilken dato kommer Funkyfam ut.  Det skal jeg komme tilbake til, litt usikker selv på akkurat hvilken dato første episode slippes, men jeg begynte å tenke litt…  På hvor sykt det er at min familie skal […] The post Ikke akkurat noen TV-stjerner! appeared first on Funkygine.

2019-09-30 09:48 Ny uke! Ny dans! Nytt tema!

Inneholder reklame for Den stolte hane I går på dansesenteret snakket vi om hvordan det ville vært å stå opp søndagen og ikke skulle rett på trening for å lære ny koreografi. Det må være knalltøft. Å ryke altså. Nesten så jeg ikke orker å tenke på det en gang. For ja dansebobla er ikke […] The post Ny uke! Ny dans! Nytt tema! appeared first on Funkygine.

2019-09-29 11:43 Morten og jeg utfordrer hverandre!

Annonse Elkjøp De siste ukene har Morten og jeg testet hver vår Garmin Fenix klokke fra Elkjøp. Jeg har Fenix 6s pro og Morten har en Fenix 6 pro, men det er kun størrelsen som skiller modellene Det tok en stund å sette meg inn i klokken. Litt uvant oppsett, men slik er det jo […] The post Morten og jeg utfordrer hverandre! appeared first on Funkygine.

2019-09-28 07:38 Morten har bedt meg om en tjeneste!

I kveld skal jeg danse til Morten♥ Gleder meg!  Men det er ikke derfor jeg skriver nå. Fordi. For noen dager siden spurte han om jeg kunne gjøre ham en tjeneste. Det var litt rart. Vi bruker ikke spørre hverandre på den måten når noe skal gjøres, fikses eller ordnes. Derfor var jeg veldig spent på […] The post Morten har bedt meg om en tjeneste! appeared first on Funkygine.

2019-09-27 14:01 Krimtips til høstferien!

Annonse Fabel Hver dag kjører jeg til og fra Oslo i min lille elbil. Skulle gjerne tatt tog altså, men da måtte jeg i tillegg tatt trikk fra Sentralbanestasjonen og det tar litt for lang tid dessverre. Det er virkelig så vidt kabalen går opp om dagen, og nå som vi i tillegg må bruke […] The post Krimtips til høstferien! appeared first on Funkygine.

2019-09-26 20:54 Det var absolutt ikke meningen at noen skulle føle seg krenket

I dag slettet jeg en story fra Instagram etter å ha mottatt nokså mange meldinger fra sinte og frustrerte mennesker.  Mulig jeg skulle sett den komme, men i min naivitet så trodde jeg altså at jeg delte en morsom story. Dessverre ble noen oppriktig lei seg. Følte jeg hetset deres samiske identitet. Andre gav meg […] The post Det var absolutt ikke meningen at noen skulle føle seg krenket appeared first on Funkygine.

2019-09-26 14:32 Noe dere lurer på?

Tenkte jeg skulle spille inn en ny Q&A! Så, er det noen dere lurer på? Om hverdagen, dans, trening, barn, mann eller andre ting!  Legg igjen en kommentar under så kommer det en video med svar neste uke♥ Dette er min nye Youtube banner. Hahah 😉 Jørgine  The post Noe dere lurer på? appeared first on Funkygine.

2019-09-24 07:00 Funky pastasalat!

Reklame for egen bok Jeg tenkte å dele enda en oppskrift fra boka vår♥ Den er forresten en av to retter som ligger ute i en artikkel på godt.no. Der står det også mye om historien bak boken. Om du vil lese finner du den her.  Denne enkle retten har jeg laget utallige ganger. Ungene […] The post Funky pastasalat! appeared first on Funkygine.

2019-09-23 15:08 Øyeblikket som forandret alt

Først og fremst: Så nydelig å få være med litt til! Herregud det hadde vært knallhardt om alt tok slutt på lørdag. Akkurat nå består 80 % av hverdagen min av dans og slik vil jeg gjerne ha det så lenge som overhode mulig.  Så TUSEN takk for at dere stemmer på meg♥ Ikke slutt […] The post Øyeblikket som forandret alt appeared first on Funkygine.

2019-09-20 09:41 Mer bevegelse i hverdagen

Annonse Abilica Active Etter at vi flyttet til Jessheim har aktivitetsnivået til ungene nådd nye høyder. De er mer ute, mer aktive og mer sammen med venner enn da vi bodde i Oslo. Grunnen er selvfølgelig at her har de langt større frihet. Det har ført til mye mindre skjermtid, tv-titting og spilling, og jeg […] The post Mer bevegelse i hverdagen appeared first on Funkygine.

2019-09-19 15:11 Rask og enkel pasta al forno

I dag blir det rask og enkel pasta al forno her i huset!! Kan ikke bruke tid på å stå å kokkelere når jeg egentlig burde øvd, hver våkne time, på å være sexy! Herregud jeg gleder meg til lørdag. For et show det blir med salsa til I´m too sexy for my shirt!! Kan […] The post Rask og enkel pasta al forno appeared first on Funkygine.

2019-09-18 15:24 Funkygine Fiberbrød!

Annonse Bakehuset Da er Funkygine fiberbrød endelig ute i butikk, og jeg må bare si at jeg virkelig er overveldet over responsen vi har fått!  Jeg har mottatt så mange meldinger og bilder de siste dagene at det nesten ikke er til å tro. Jeg blir i alle fall ufattelig glad for å høre at […] The post Funkygine Fiberbrød! appeared first on Funkygine.

2019-09-16 09:53 Harry og sexy!

Denne uken er det All Star episode! Det vil si gøyale (og irriterende) sanger og en kjendis fra tidligere sesonger som skal danse sammen med oss.  I vårt tilfelle har vi en kjendis som har vært med på Skal Vi Danse i Italia. Vinneren fra årets sesong faktisk. Og da skjønner dere sikkert hvem jeg […] The post Harry og sexy! appeared first on Funkygine.

2019-09-15 05:36 RUMBA, SJALUSI, SVEVING OG FULL POTT

Altså. Hva skjedde i går? Fikk jeg seriøst 10 poeng fra alle dommerne? Hva har du gjort med meg Jørgen? Hvordan fikk du til dette? I program tre!!  I gå kveld var helt ærlig en helt vill opplevelse. Så ufattelig gøy å gjøre det så bra. Og en helt fantastisk følelse å ha en så […] The post RUMBA, SJALUSI, SVEVING OG FULL POTT appeared first on Funkygine.

2019-09-13 13:33 En stor dag for lille Funky!

Annonse Bakehuset Folkens. Hør hør! I dag er det en stor dag for lille meg. Jeg har nemlig båret på en godt bevart hemmelighet i flere måneder.  Men nå dere. Nå kan jeg si det høyt! For ikke nok med at jeg ga ut en pastabok for bare noen uker siden, nå får jeg også […] The post En stor dag for lille Funky! appeared first on Funkygine.

2019-09-12 19:12 Topp 10 serier!

Det er ikke så mye tid til tv-serier for tiden. Både fordi vi legger oss tidligere og tidligere (Milano sine sovevaner tar på mer og mer), og fordi jeg må ta igjen jobb når ungene er i seng siden dansetreningene stort sett foregår på dagtid. Likevel tenkte jeg at jeg skulle prøve meg på serien […] The post Topp 10 serier! appeared first on Funkygine.

2019-09-10 06:00 Pasta carbonara

Reklame for egen bok Nå er endelig Våre beste pastaretter ute i de fleste bokhandlere i Norge! Hurra for det♥ Mange har allerede mottatt den. Var jo helt sinnsykt mange som forhåndsbestilte og fikk boka allerede for et par uker siden. Takk til alle dere! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er over alle de […] The post Pasta carbonara appeared first on Funkygine.

2019-09-09 14:27 Fullkroppsprogram!

For noen dager siden spurte jeg om tips til treningsinnlegg, og nå har jeg begynt å jobbe meg gjennom listen! Først ut er et fullkroppsprogram med kettlebell. Som også kan gjøres med en vannflaske.  Det ble bilder denne gangen. Ikke video. Så får dere si ifra om det ikke var forståelig nok. Programmet består av […] The post Fullkroppsprogram! appeared first on Funkygine.

2019-09-06 12:40 Så sykt godt!

I går var jeg sutrete og sliten. I dag har jeg masse energi, hadde en veldig god dansetrening og gleder meg til i morgen! Og så har jeg laget noe Morten syntes er helt nydelig. Og jeg da. Nemlig energikuler. Smakt det før?  Kanskje ikke typisk fredagskos, men disse kan du fint ha i kjøleskapet […] The post Så sykt godt! appeared first on Funkygine.

2019-09-05 20:20 Drittunge!

Noen ganger er jeg en drittunge. Sur, grinete, sliten og lei uten å legge skjul på det. Eller prøve å beherske meg.  Sånn er det vel for de fleste inn i mellom, men i det øyeblikket man lever ut det dårlige humøret til det fulle, er man faktisk en drittunge.  Det er nå i alle […] The post Drittunge! appeared first on Funkygine.

2019-09-04 14:40 Lite styrketrening på meg!

Jeg ser det blir lite treningsinnhold her fortiden! Og det er jo ikke uten grunn. Tiden jeg vanligvis bruker på å trene, pluss en del timer til, går nemlig til dansing nå.  Jeg må jo allikevel kunne klare å produsere noen økter eller treningsrelatert innhold til dere! Blir fryktelig kjedelig om det bare skal handle […] The post Lite styrketrening på meg! appeared first on Funkygine.

2019-09-03 14:32 Skrekkblandet fryd!

Da har jeg fått landet litt etter mitt første ordentlige møte med Skal Vi Danse! Herregud det var nervepirrende! Man vet jo egentlig ikke helt hva man går til eller hvordan man reagerer, før man faktisk står der. På parketten. Dollet opp fra topp til tå, og klar til å gjennomføre dansen en siste gang. […] The post Skrekkblandet fryd! appeared first on Funkygine.

2019-08-30 04:00 Brutalt!

Jeg tror de fleste som følger meg har fått med seg at jeg er oppe tidlig relativt ofte. Egentlig blir det feil å si tidlig på morgenen når jeg tenker  meg om… sent på natten føles mer nærliggende å kalle det!  Dette er selvsagt ikke frivillig. Tvert i mot.  Å bli tvunget ut av søvnen […] The post Brutalt! appeared first on Funkygine.

2019-08-29 12:48 Interiørfunky!

Annonse KID Leste for noen dager siden at i forgårs skulle være siste ordentlige varme dag før det for alvor begynner å bli kaldere. For min del er det hakket for tidlig. Føler meg egentlig ikke helt ferdig med sommer, sol og bikini. Men så er det jo heldigvis noe fint med høsten også. Stearinlys […] The post Interiørfunky! appeared first on Funkygine.

2019-08-28 06:07 Lasagne med laks og grønnsaker!

Som jeg skrev i planleggingsinnlegget mitt er det lasagne med laks som står på menyen i morgen. For alle utenom meg i alle fall. Jeg er allergisk mot både fisk og skalldyr, men prøver å sørge for at resten av familien får i seg en fiskemiddag i uken.  Oppskriften under er fra Våre beste pastaretter. […] The post Lasagne med laks og grønnsaker! appeared first on Funkygine.

2019-08-27 07:11 Prestasjonsangst, nervøsitet og total konsentrasjon

Sist søndag var store deler av familien innom dansesenteret i Oslo, og selv om alle har sett videosnutter her og der, var dette første gangen de skulle se hele tangoen vår. Live! Som den fantastiske fanklubben de er, så vanket det både applaus og skryt. Likevel er det fra denne gjengen jeg kan få de […] The post Prestasjonsangst, nervøsitet og total konsentrasjon appeared first on Funkygine.

2019-08-26 07:30 Mer flyt. Mindre stress!

Nå føler jeg hverdagen er ordentlig i gang igjen, og det syntes jeg egentlig er deilig! Vi står jo opp i gryotta allikevel, så det var strengt tatt ikke den store overgangen. Begynner forresten å bli ganske desperat av (ikke) sovingen til Milano, men dere skal slippe å høre mer om det.  Det jeg derimot […] The post Mer flyt. Mindre stress! appeared first on Funkygine.

2019-08-25 09:23 Har skjønt at vi ikke var alene om å ha denne diskusjonen!

Annonse Elkjøp   I april en gang, rett etter at vi hadde flyttet til Jessheim, delte jeg en Snapchat story fra bilen på veg til Elkjøp. Morten og jeg var for første gang uenige på innredningsfronten. Frem til da hadde jeg nemlig fått styre fritt uten så alt for mye innblanding. Ikke fordi jeg ikke […] The post Har skjønt at vi ikke var alene om å ha denne diskusjonen! appeared first on Funkygine.

2019-08-23 16:44 Bergen, kostymeprøver og vlog!

I går var store deler av Funkyfamilien i Bergen for å være med på TV2`s høstlansering.  Dette er dagen da alt som skal på skjermen fremover presenteres. Ulike programledere og profiler blir intervjuet på scenen, før pressen slipper til for å knipse bilder og stille spørsmål om programmet man er aktuell med.  For min del […] The post Bergen, kostymeprøver og vlog! appeared first on Funkygine.

2019-08-20 06:22 Dette var nesten litt for drøyt…

… men hva utleverer man vel ikke for å gi gutta sin kanal noen ekstra klikk! Ganske mye tydeligvis!   Så under finner dere en Q&A fra tvillingene sin kanal. Spørsmålene har de stjålet fra andre YouTubere og influensere. Kjør video!  Jørgine The post Dette var nesten litt for drøyt… appeared first on Funkygine.

2019-08-19 06:51 Enkle og deilige vietnamesiske vårruler!

Inneholder reklame for Blue Dragon I helgen testet jeg hjemmelagede vårruller for første gang. Men med wrapper som ikke friteres eller stekes, kun fuktes i lunket vann. Det var mye enklere enn jeg hadde trodd, og så sykt godt. I tillegg smakte woken kjempegodt alene også, så her kan man velge helt selv om man […] The post Enkle og deilige vietnamesiske vårruler! appeared first on Funkygine.

2019-08-18 05:52 21 timer på en uke!

Inneholder reklame for Bakehuset Fredag forrige hadde jeg min første dansetrening, og siden da har hverdagen min sett ganske annerledes ut enn vanlig. Og det kommer den til å gjøre en god stund fremover… Akkurat hvor lenge vet jeg ikke. Det er jo helt avhengig av hvor lenge jeg klarer å klamre meg fast i […] The post 21 timer på en uke! appeared first on Funkygine.

2019-08-17 05:43 #FUNKYGINECHALLENGE 1 2 3 4 5 6 7

Sitter å planlegger ny #funkyginechallenge, men tenkte i mellomtiden jeg skulle samle alle som er blitt publisert så langt i ett innlegg! Så blir det litt enklere å finne dem igjen♥ Dette er jo utvilsomt de mest populære øktene mine, og det er utrolig kult at så mange har gjennomført programmene!! Blir stadig vekk tagget […] The post #FUNKYGINECHALLENGE 1 2 3 4 5 6 7 appeared first on Funkygine.

2019-08-13 14:17 Små hverdagshelter!

For noen dager siden hadde Sokrates sin aller første dag på SFO her på Jessheim. Det var bare noen måneder etter at han debuterte i ny barnehage. . . En barnehage han så vidt rakk å bli kjent med før han ble sendt videre på nye eventyr. Han var så tapper der han stod og […] The post Små hverdagshelter! appeared first on Funkygine.

2019-03-31 09:24 Fra bootcamp og lærerjobb til i dag…

I går dukket det opp et minne på Facebook som fikk meg til å tenke over hvor vanvittig mye som har skjedd i løpet av de siste fem årene. Jobbmessig først og fremst, selv om det har skjedd minst like mye på privaten! Herlighet. Morten, Mjøndalen IF, Sarpsborg 08, kjøp av leilighet, Östers IF, bryllup, […] The post Fra bootcamp og lærerjobb til i dag… appeared first on Funkygine.

2019-03-30 06:30 Test Demo 3

REKLAME ELKJØP Som jeg har skrevet om her på bloggen tidligere, skal jeg i løpet av de neste månedene teste ulike klokker fra Elkjøp. Testingen foregår på tvers av merkevarer, og målet er å skape oversiktlig innhold som skal gjøre det enklere å navigere seg gjennom jungelen av ulike modeller og brands. Hva jeg ser […] The post Test Demo 3 appeared first on Funkygine.

2019-03-30 06:19 Test demo 2

REKLAME ELKJØP Som jeg har skrevet om her på bloggen tidligere, skal jeg i løpet av de neste månedene teste ulike klokker fra Elkjøp. Testingen foregår på tvers av merkevarer, og målet er å skape oversiktlig innhold som skal gjøre det enklere å navigere seg gjennom jungelen av ulike modeller og brands. Hva jeg ser […] The post Test demo 2 appeared first on Funkygine.

2019-03-30 05:28 Test demo 1

REKLAME ELKJØP Som jeg har skrevet om her på bloggen tidligere, skal jeg i løpet av de neste månedene teste ulike klokker fra Elkjøp. Testingen foregår på tvers av merkevarer, og målet er å skape oversiktlig innhold som skal gjøre det enklere å navigere seg gjennom jungelen av ulike modeller og brands. Hva jeg ser […] The post Test demo 1 appeared first on Funkygine.

2019-03-29 16:10 Vegard og jeg kjører SNACK TAXI

REKLAME TINE For noen uker siden cruiset Vegard og jeg rundt i Oslo og kjørte travle byfolk fra A til Å i TINE Snack Taxi. Dette var ikke en sånn vanlig kjedelig taxi, men en bil full av produktnyhetene fra TINE! I tillegg til kjøreturen bydde vi kundene våre på litt av hvert fra kjølebagen. […] The post Vegard og jeg kjører SNACK TAXI appeared first on Funkygine.

2019-03-27 06:42 VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 5

Ny episode er uteeee♥  Jørgine♥ The post VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 5 appeared first on Funkygine.

2019-03-26 08:35 RÅ SIRKELTRENING MED FEM KOMBINASJONSØVELSER

Inneholder reklame for Maxim I morges trente jeg hjemme på stuegulvet i 20 minutter. Det var det jeg rakk! Men jeg fikk allikevel til en tung økt som jeg sier meg mer enn fornøyd med♥ Den består av fem ulike kombinasjonsøvelser, altså fem stasjoner. Jeg gjennomførte så mange repetisjoner jeg orket i løpet av ett […] The post RÅ SIRKELTRENING MED FEM KOMBINASJONSØVELSER appeared first on Funkygine.

2019-03-23 07:34 Funky frokostpannekaker!

For et vær♥ I dag skal vi være ute hele dagen, og Sokrates bestilte pannekaker til matboksen. Så da ble det det og jeg tenkte jeg skulle dele denne oppskriften med dere igjen. Bildene er forresten gamle, men oppskriften har jeg laget sikkert 100 ganger og ungene elsker den! Du trenger 2 egg 2 ss […] The post Funky frokostpannekaker! appeared first on Funkygine.

2019-03-22 08:34 Jeg har testet smartklokke og aktivitetsmåler fra FitBit

REKLAME ELKJØP Som jeg har skrevet om her på bloggen tidligere, skal jeg i løpet av de neste månedene teste ulike klokker fra Elkjøp. Testingen foregår på tvers av merkevarer, og målet er å skape oversiktlig innhold som skal gjøre det enklere å navigere seg gjennom jungelen av ulike modeller og brands. Hva jeg ser […] The post Jeg har testet smartklokke og aktivitetsmåler fra FitBit appeared first on Funkygine.

2019-03-21 07:54 Styrketrening for de som liker eller vil like løping

Vi går mot vår og bare veier rundt omkring, og selv om noen løper utendørs året rundt, tar vel de fleste av oss  joggeturene når vi slipper å løpe med brodder. Jeg kjenner i alle fall at det kommer til å bli mer løping på meg fremover. Med plussgrader og forhåpentligvis masse masse sol! Så […] The post Styrketrening for de som liker eller vil like løping appeared first on Funkygine.

2019-03-19 15:11 VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 4

Vegard får kjørt seg med en splitter ny FUNKYGINE CHALLENGE! Se detaljene for økten under♥  #Funkyginechallenge #605reps  10 burpees 100 step up 9 burpees 90 gående utfall med KB over hodet 8 burpees 80 hip thrust med KB 7 burpees 70 KB swing 6 burpees 60 sumo dead lift high pull 5 burpees 50 […] The post VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 4 appeared first on Funkygine.

2019-03-18 14:09 Åtte digge retter som må testes!

REKLAME Old El Paso Matinnleggene her på bloggen har vært veldig populære, og jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på blant annet ukesmenyene mine. Der har jeg vanligvis delt fire til fem retter som jeg har tenkt kan være til inspirasjon for hvordan løse det evinnelige spørsmålet «Hva skal vi ha til middag?». I dette […] The post Åtte digge retter som må testes! appeared first on Funkygine.

2019-03-17 09:01 Jeg må klype meg i armen! Ses vi?

Egenreklame♥ Dette innlegget har jeg gledet meg så VILT mye til å dele med dere! Sånn seriøst folkens, dette er så kult at jeg må klype meg i armen! Det har seg nemlig slik at jeg skal holde et helt eget treningsevent! I Vallhall Arena i Oslo! Den 15 juni. Med forhåpentligvis mengder med treningsglade […] The post Jeg må klype meg i armen! Ses vi? appeared first on Funkygine.

2019-03-15 17:25 Til alle med komplekser…. store og små

Jeg har en liten beskjed. Håper dere ser den. Jørgine♥ The post Til alle med komplekser…. store og små appeared first on Funkygine.

2019-03-13 10:47 Partnertrening og freeesh giveaway!

REKLAME REEBOK For mange er det å ha en eller flere treningspartnere, mye av årsaken til at man faktisk kommer seg på trening. Det er enklere å bryte en avtale med seg selv enn med andre, og det kan derfor være gull å ha en medsammensvoren på veien til å gjøre trening til en del […] The post Partnertrening og freeesh giveaway! appeared first on Funkygine.

2019-03-12 07:00 Saftige grove pestosnurrer med soltørkede tomater!

Jeg er aldri så effektiv og driftig som når jeg har mye å gjøre! I går begynte jeg for eksempel å bake klokken ni på kvelden. For etter å ha ryddet i kjøkkenskapene oppdaget jeg nemlig at vi hadde seks glass med pesto stående. Og da følte jeg en trang til å bruke minst ett […] The post Saftige grove pestosnurrer med soltørkede tomater! appeared first on Funkygine.

2019-03-11 15:38 Herregud så rart! Vi skal ikke bo i Oslo lenger.

Inneholder reklame for Studio Ønseth♥ I dag ble leiligheten vår lagt ut for salg og, det begynner å nærme seg flytting for vår del. Herregud så rart! Vi skal ikke bo i Oslo lenger. Noen andre enn oss skal bo i den fine leiligheten vår. Her som det har skjedd så mye! For selv om […] The post Herregud så rart! Vi skal ikke bo i Oslo lenger. appeared first on Funkygine.

2019-03-10 17:16 Dette er bra gutta!!!!! Jeg vil se mer!!!!!

Nå har gutta lagt lista høyt på Youtube kanalen sin….for siste video er ganske legendarisk spør du meg!!! Nå er jeg ikke helt obejaktiv, det skal sies. Ganske stor fan av brødrene mine, så jeg er spent på å høre om dere syntes denne videoen er like hysterisk som meg! Så ja. Kjør film av […] The post Dette er bra gutta!!!!! Jeg vil se mer!!!!! appeared first on Funkygine.

2019-03-09 08:46 VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 3

Vegard ass♥  Jørgine The post VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 3 appeared first on Funkygine.

2019-03-08 07:00 Helt uproblematisk å spise disse rettene uten kjøtt!

REKLAME TINE VGTR Et av nyttårsforsettene mine i år er å bli mer miljøbevisst. Ta bedre og mer bærekraftige valg. Jeg skal bli enda flinkere til å plukke søppel, sørge for å redusere plastforbruket vårt, og spise mindre kjøtt. Nå er jeg absolutt ingen ekspert, men jeg prøver å tilegne meg ny kunnskap hele tiden, og gjøre […] The post Helt uproblematisk å spise disse rettene uten kjøtt! appeared first on Funkygine.

2019-03-06 05:45 Skjeggkre og rettsak

De siste ukene har rettsaken vi har vært i, blitt omtalt en rekke ganger i media. Jeg skjønner at man som offentlig person må regne med den slags, men det må allikevel være lov å si at det har vært kjipt og tungt. Prosessen i seg selv først og fremst, men også at alle detaljene […] The post Skjeggkre og rettsak appeared first on Funkygine.

2019-03-05 07:00 Jeg er veldig klar for å bli inspirert til enda flere gode tiltak!

REKLAME BE:ECO Noen nettbutikker er mer inspirerende enn andre, og derfor er jeg glad for å kunne bruke mine kanaler til å fortelle dere om akkurat denne. Be:Eco netthandleri er startet av en miljøbevisst trio som har satt seg som mål å redusere den økende mengden hverdagsavfall, plastforbruk og spesielt engangsplast, ved å tilby hele […] The post Jeg er veldig klar for å bli inspirert til enda flere gode tiltak! appeared first on Funkygine.

2019-03-04 09:08 Altså… så genialt!!! (Ikke så genialt)

Jeg må redigere dette innlegget litt! Tidligere i dag skrev jeg jo, som du kan lese under, om en aldeles fantastisk metode jeg hadde funnet på nettet. Resultatet var nesten for godt til å være sant… og som det sies… Om noe virker for godt til å være sant, så er det ofte det… Derfor […] The post Altså… så genialt!!! (Ikke så genialt) appeared first on Funkygine.

2019-03-02 07:19 Du blir ikke lykkelig av være best, men du er på ditt beste når du er lykkelig

Video inneholder produktplassering for Bakehuset I en av de siste slidene på foredraget jeg holdt i går hadde jeg med et sitat fra Øyvind Hammer. «Du blir ikke lykkelig av være best, men du er på ditt beste når du er lykkelig» Jeg prøver ofte å være best. Det har jeg alltid gjort…og på noen områder […] The post Du blir ikke lykkelig av være best, men du er på ditt beste når du er lykkelig appeared first on Funkygine.

2019-02-28 20:07 VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 2

I forrige episode skrapet Vegard frem en overraskelse på et Flaxlodd jeg ga han! Målet var å vekke konkurranse instinktet hans ved å sende han til Seefeld. Resultatet ser dere i dagens episode♥  Jørgine♥ The post VEGARD X FUNKYGINE EPISODE 2 appeared first on Funkygine.

2019-02-27 15:52 Jeg har ikke muskler og mamma er gammel – i følge gutta

I det siste har det vært myyye. Og det er det for såvidt enda, men midt oppi alt som skal ordnes, fikses og gjøres tok jeg meg en tur hjem til Mams. Jeg kom på mandag, reiser til Trondheim i morgen og kjenner at selv om det kun var en snarvisitt, så reiser jeg videre […] The post Jeg har ikke muskler og mamma er gammel – i følge gutta appeared first on Funkygine.

2019-02-22 14:00 VEGARD X FUNKYGINE ER TILBAKE!

Dette har jeg gledet meg sååå sjukt til å dele med dere!!! Vegard X Funkygine er tilbake med ny sesong!!!! Første episode er klar! Kjør film♥  Hva syntes dere om målene vi har satt oss for denne sesongen? Tror det er gjennomførbart? Jørgine♥ The post VEGARD X FUNKYGINE ER TILBAKE! appeared first on Funkygine.

2019-02-20 07:26 Mammapost om amming, grøt og mat

Inneholder REKLAME for BAKEHUSET Jeg fullammet Filippa og Sokrates til de var syv måneder. Milano ble derimot introdusert for mat tidligere. Som med alt annet egentlig. Med ham skjer alt litt før. Ikke så rart sånn sett. Han har nemlig vært voldsomt fasinert av sine to eldre søsken nesten fra starten. Han begynte å åle […] The post Mammapost om amming, grøt og mat appeared first on Funkygine.

2019-02-18 21:18 Dette er ikke greit!

I sted hørte jeg en liten bit av en podcast. Jeg swipet opp fra Instagram story etter å ha lest episodebeskrivelsen. Så ja, teksten fikk oppmerksomheten min, som jo helt sikkert er tanken. Nå skal det sies at jeg ikke hører på podcast, men jeg får med meg overskriftene fra ulike nettaviser som en følge […] The post Dette er ikke greit! appeared first on Funkygine.

2019-02-18 08:06 I dag skal jeg teste gutta sin sirkeløkt!

I helgen la tvillingene ut ny Youtube video av en sirkeløkt med åtte øvelser. Den ser knallhard ut, men jeg tenkte jeg skulle prøve meg på den i dag! Overkroppsstyrken min er langt fra der den var før svangerskapet, så mulig jeg må tilpasse litt og bruke strikk i noen av øvelsene. Økten ser slik […] The post I dag skal jeg teste gutta sin sirkeløkt! appeared first on Funkygine.

2019-02-17 08:55 Boktips og sportsboller til vinterferien

REKLAME FABEL Midt oppe i alt som skjer for tiden, så går hverdagen sin vante gang. Huset må holdes sånn noen lunde rent, klær skal vaskes, ungene bør få i seg tre sunne måltider per dag, og om ikke det blir ryddet minst tolv ganger om dagen, så gror leiligheten helt igjen. Jeg har vanligvis […] The post Boktips og sportsboller til vinterferien appeared first on Funkygine.

2019-02-16 08:34 En varm anbefaling!

Reklame for en überdyktig kompis: Som jeg har skrevet før, så går jeg inn i mellom til behandling hos osteopat. Da jeg var gravid gikk jeg i all hovedsak kun for å bli knadd, men ellers bestiller jeg time når jeg har en eller annen vondt et sted. Eller når jeg trenger veiledning i forhold […] The post En varm anbefaling! appeared first on Funkygine.

2019-02-15 15:14 Timene før fødselen og dagene etter

For noen dager siden fikk jeg beskjed om at pcen min var for full. Det førte til en liten opprydningsprosess, hvor jeg blant annet fant filmer fra timene før fødselen og dagene etter. Tenk at det er under syv måneder siden! Og tenk at den grusomt vonde fødselen for lengst er glemt! Jeg får seriøst […] The post Timene før fødselen og dagene etter appeared first on Funkygine.

2019-02-14 07:31 Sterk. Tøff. Og modig.

Fikk du med deg innlegget jeg skrev i går? Les det først om du har planer om å lese dette. De henger nemlig sammen. I går, etter at min litt hardhendte sønn kneip seg fast i kinnet mitt, fikk jeg et lite sammenbrudd. Først gråt jeg, så lo jeg, så ringte jeg mamma og så […] The post Sterk. Tøff. Og modig. appeared first on Funkygine.

2019-02-13 16:54 Problemer er bare at jeg blir så innmari skuffa

For en halvtimes tid siden knep Milano meg i kinnet mens jeg lå og ammet for å få han til å sove. Jeg brøt ut i strigråt. Nå skal det sies at Lou er en usedvanlig sterk unge, med kraftige never og sylskarpe negler, men det var vel strengt tatt ikke derfor tårene sto som […] The post Problemer er bare at jeg blir så innmari skuffa appeared first on Funkygine.

2019-02-11 17:38 Håper på mange innspill!

REKLAME ELKJØP En av de samarbeidspartnerne jeg har jobbet tettest med i året som gikk, og som jeg fortsatt jobber med, er Elkjøp. På oppdrag fra dem har jeg skrevet om alt fra hjemmelagede julekort med skriver på stuebordet, til kjøkkeninnredning fra Epoq. Nå kan jeg med stor glede meddele at jeg skal være Elkjøps […] The post Håper på mange innspill! appeared first on Funkygine.

2019-02-10 12:05 Ingen ting ville stoppet meg

Ingen ting har vært mer overveldende og fantastisk enn det å bli mamma. Ingen ting har vært mer altoppslukende, og ingen ting har gitt meg flere bekymringer og redsler. Ingen ting har tappet meg for like mye energi, og ingenting har gitt meg mer glede. Når jeg ser på barna mine kjenner jeg på en […] The post Ingen ting ville stoppet meg appeared first on Funkygine.

2019-02-08 16:03 RABATTKODE PÅ BARNEULL FRA DEVOLD

REKLAME DEVOLD Flere enn meg som elsker å kle barna i ull? Jeg er nemlig vokst opp med ull innerst, i halsen, på bena og på hode. En familietradisjon jeg har med meg fra Ålesund, og som jeg med glede har brakt videre til mine. Nå husker jeg at ull stakk da jeg var barn, […] The post RABATTKODE PÅ BARNEULL FRA DEVOLD appeared first on Funkygine.

2019-02-06 14:00 Med eller uten plan på trening… Mine beste tips!

Jeg får ofte spørsmål om hvor vidt jeg følger en fast treningsplan eller ikke, og nå som jeg tenkte å besvare det spørsmålet, kom jeg på at jeg har skrevet litt om dette tidligere. Har derfor lett litt i arkivet og funnet frem en tekst jeg skrev for noen år siden, men som er like […] The post Med eller uten plan på trening… Mine beste tips! appeared first on Funkygine.

2019-02-05 08:59 Mammapost om søvn, samsoving og våkenetter

Først og fremst takk for alle tips til hva disse mammapostene skal handle om! Jeg elsker som sagt å skrive til dere mammaer. Dere er så dedikerte, og legger igjen så mange fine kommentarer med både råd og egne erfaringer. Første tema for mitt vedkommende må nesten handle om søvn. Det er nemlig høyaktuelt her […] The post Mammapost om søvn, samsoving og våkenetter appeared first on Funkygine.

2019-02-04 10:24 Hva skal mammapostene handle om?

Har fått mange spørsmål i det siste fra mammafølgere som gjerne vil vite mer om både mat, søvn, strekkmerker og hvordan vi løser hverdagen med tre barn og full jobb. Det er som er så gøy med å skrive om foreldrerollen, og spesielt om baby, er at det skaper så utrolig med engasjement. Både i […] The post Hva skal mammapostene handle om? appeared first on Funkygine.

2019-02-03 18:45 Partrening på stuegulvet! Hvem tar utfordringen?

Inneholder reklame for egen bok I dag har jeg ikke trent. Det vil si. Jeg har ikke vært på treningssenter, og jeg har heller ikke bedrevet noen seriøs hjemmetrening. Men jeg har beveget meg. Mye mer enn jeg gjør på en time på treningssenteret, om jeg legger sammen all den aktiviteten jeg har gjort så […] The post Partrening på stuegulvet! Hvem tar utfordringen? appeared first on Funkygine.

2019-02-02 08:49 Hjemmelaget pesto på brødskiva!

REKLAME BAKEHUSET Så utrolig glad jeg er for responsen på innlegget hvor jeg slo et slag for brødskiva! Jeg har tydeligvis mange brødelskere blant følgerne mine, og de fleste var nok enige i at dette er noe som absolutt bør være en del av kostholdet. Likevel fortsetter jeg den lille kampanjen min for brødet! For […] The post Hjemmelaget pesto på brødskiva! appeared first on Funkygine.

2019-01-31 09:23 Jodel snek seg med på sminkevideo!

Nå ble det veldig mye sminke på en gang her! Forrige innlegg var jo også en make up video. Men dette er siste på en stund altså. Og om det blir noen flere i fremtiden bør det kanskje være litt mer tiltalende resultater? Haha! Nå er det i alle fall gutta som sminker meg og […] The post Jodel snek seg med på sminkevideo! appeared first on Funkygine.

2019-01-29 13:31 Eveline og jeg i sminkeduell med hver sin tvilling!

Det var vel ikke kjempe imponerende det jeg presterte da jeg sminket Eveline… men øvelse gjør mester. Er det ikke det man sier? Så da må man bare fortsette å prøve. Og jeg prøvde virkelig så godt jeg kunne da Emil var nestemann ut i “sminkestolen” min. Det ble faktisk en duell. Team Eveline & […] The post Eveline og jeg i sminkeduell med hver sin tvilling! appeared first on Funkygine.

2019-01-28 08:23 Brød er bra for deg! Frykt det ikke.

REKLAME BAKEHUSET Det kommer ofte inn spørsmål om jeg spiser brød, eller om jeg vil anbefale andre å spise det. Noen tenker kanskje at det er en rar ting å spørre om, men faktisk er det mange som ikke helt har funnet ut hvordan de skal forholde seg til nettopp brødskiva. Det henger muligens sammen […] The post Brød er bra for deg! Frykt det ikke. appeared first on Funkygine.

2019-01-26 08:06 Det hjelper alltid å være sterk!

REKLAME EGEN BOK Før jul var boken min utsolgt over alt i hele landet. Vi solgte til og med flere bøker enn det Egmont hadde på lager, og det ble som noen av dere sikkert fikk med dere, litt kaos. Men nå er endelig nytt opplag trykket opp og klart til å sendes ut til […] The post Det hjelper alltid å være sterk! appeared first on Funkygine.

2019-01-24 15:03 Rabattkode fra Funky!

REKLAME MAXIM Jeg startet å blogge mot slutten av 2014, men det var vel ikke før helt i slutten av 2015 at jeg lærte meg innloggingen til bloggen min. Alt begynte med andre ord som en liten hobby. Noe jeg drev med ved siden av jobben min på ungdomsskolen og utendørs bootcampen. Men så ble […] The post Rabattkode fra Funky! appeared first on Funkygine.

2019-01-23 14:11 Fortsatt ingen ekspert…

Etter at jeg ble introdusert for Eveline, har sminkeferdighetene definitivt bedret seg flere hakk. Ikke bare har jeg kvittet meg med gammalt ræl, men jeg har også fått hjelp til å kjøpe inn nye produkter til en god pris og i riktige farger. Og så har jeg jo lært meg å bruke disse produktene. Eller […] The post Fortsatt ingen ekspert… appeared first on Funkygine.

2019-01-22 17:56 Litt for sur. Alt for trøtt

De siste nettene har jeg sovet minimalt. Milano har nemlig holdt show mellom 02.00 til 05.00 hver natt siden fredag. Tortur at han har vært så presis egentlig. I natt våknet jeg halv to helt av meg selv og lå og ventet på at han skulle begynne å gråte. Og han innfridde. Usikker på hva […] The post Litt for sur. Alt for trøtt appeared first on Funkygine.

2019-01-21 08:46 DEN BESTE UKESMENYEN SÅ LANGT

REKLAME KIKKOMAN For en stund tilbake ble jeg spurt om å teste Ponzu fra Kikkoman. En sitruskrydret soyasaus. Det ville jeg gjerne og i den anledning fikk jeg også møte en veldig dyktig fyr med lidenskap for god, næringsrik og smakfull mat. Han introduserte meg for en rekke nye retter og alle hadde enten vanlig Kikkoman soyasaus, Ponzu eller begge deler i […] The post DEN BESTE UKESMENYEN SÅ LANGT appeared first on Funkygine.

2019-01-18 17:51 JEG ELSKER DERE

Gårsdagen ble helt spesiell. Over all forventning faktisk. Barnevakt til ungene var i boks, og jeg hadde funnet frem den fineste av de fem kjolene som henger i skapet mitt. Med sminke fra makeupdronninga Eveline, bobler til et lite vors på hotellet, en aldri så liten festsnus (fryktelig dumt av meg, ikke bli inspirert av […] The post JEG ELSKER DERE appeared first on Funkygine.

2019-01-15 12:54 Det skulle bare mangle at vi er ærlige ovenfor dere som følger oss

I morges sto jeg opp før resten av gjengen, kledde på meg i mørket, og var på plass i TV2 sitt studio på Aker Brygge klokka 7 for å gjeste God Morgen Norge sammen med Medietilsynet. Medietilsynet passer, kort forklart, på at blant annet tv, radio og Youtube kanaler overholder kringkastingsregelverket om reklame og sponsing. […] The post Det skulle bare mangle at vi er ærlige ovenfor dere som følger oss appeared first on Funkygine.

2019-01-14 16:27 Jeg skal øve på å bli modigere, danse mer, og slippe meg selv enda mer løs

I går var vi på show. Mine fine barndomsvenner fra Italia (som nå bor i Drøbak) tok oss med på Studio Quick Style sitt danseshow der alle elevene (og instruktørene) fra miniputter til superproffer, danset for en fullsatt sal med et ellevilt publikum. Manu og Mikkis også. Vi visste jo at vi skulle få oppleve […] The post Jeg skal øve på å bli modigere, danse mer, og slippe meg selv enda mer løs appeared first on Funkygine.

2019-01-13 07:28 Tren sammen med meg – 30 minuttersøkt for ferskinger

Dette tok tid å redigere! Herlighet! Men nå er den klar. Hjemmetreningsvideoen jeg nevnte for noen dager siden, og som mange av dere har etterspurt i lang tid. Den er 30 minutter lang, og dere kan gjøre økten sammen med meg. Håper den er klippet på en god nok måte til at det er enkelt […] The post Tren sammen med meg – 30 minuttersøkt for ferskinger appeared first on Funkygine.

2019-01-09 10:20 Ti av de mest leste innleggene fra 2018

I går sjekket jeg hvilke innlegg som var mest lest her på bloggen i 2018! Ikke overraskende er det mye baby. Mye Vegard X Funkygine. Og en del personlige poster♥ Jeg har samlet noen av innleggene som topper listen under her. Og så kan jeg jo i samme slengen få si tusen takk for alle […] The post Ti av de mest leste innleggene fra 2018 appeared first on Funkygine.

2019-01-08 07:00 HELVETESUKA VEGARD

Maaaange har etterspurt programmet fra helvetesuka med Vegard, og her kommer det! Jeg sa den gangen at Vegard hadde gjennomført 10 økter på 5 dager, men som en av dere påpekte, er det faktisk 15 økter på 5 dager. 100 burpees før frokost må jo faktisk regnes som en helt egen økt. Så her får […] The post HELVETESUKA VEGARD appeared first on Funkygine.

2019-01-06 10:23 Vil helst ha alle rundt meg til en hver tid

Først og fremst takk for alle tips om hva dere ønsker å lese og se mer av i 2019. Jeg har kopiert over kommentarene deres i et eget dokument, og har allerede planlagt mange nye innlegg på bakgrunn av disse innspillene. Noen av dere spurte om julen. Tror ikke jeg har nevnt det her på […] The post Vil helst ha alle rundt meg til en hver tid appeared first on Funkygine.

2019-01-04 16:41 Følg meg en hel dag! Og gi meg gjerne tips til hva dere vil ha mer av!

I begynnelsen av 2018 spurte jeg hvilke type innhold som var ønsket her på bloggen. Hva som var savnet, for lite av eller kanskje for mye. Jeg fikk haugevis av gode tips og laget en liste med alle kommentarene deres. Mye av innholdet jeg produserte i fjor er faktisk laget utifra den listen. En gjenganger […] The post Følg meg en hel dag! Og gi meg gjerne tips til hva dere vil ha mer av! appeared first on Funkygine.

2019-01-03 13:42 Rasshøl… Neida… Joda…

Gud bedre det er langt å kjøre fra Ålesund til Oslo. Seriøst! Morten og jeg er ferdigsnakka for langt ut i neste uke. Det var vi allerede i det vi passerte Brumunddal. Da hadde omkjøringer og trafikkarbeid for lengst tatt knekken på både entusiasme, quizer, spillelister og de gode samtalene. Det siste strekket tilbrakte jeg […] The post Rasshøl… Neida… Joda… appeared first on Funkygine.

2019-01-01 15:51 Kanskje dette ikke var siste gangen allikevel

Da sesong ni av Bloggerne rullet over skjermen, hadde jeg nettopp født og hadde fortsatt alt som hadde med graviditet å gjøre langt opp i vrangstrupen! Jeg så knapt noen av episodene. Orket ikke se meg selv klage over magen, lite søvn og hormoner på ville veier! Jeg var opptatt med amming og nøt at […] The post Kanskje dette ikke var siste gangen allikevel appeared first on Funkygine.

2018-12-31 12:11 I år skal jeg!

Som kanskje noen har merket seg, så har jeg blitt nominert til Vixen i år igjen. I fire kategorier faktisk, men som noen kanskje husker, så boikottet jeg dem i fjor. For mange grunner som jeg faktisk blir litt matt av i år 😉 Jeg ville være uavhengig, skulle ikke måles av likerklikk, ville ikke […] The post I år skal jeg! appeared first on Funkygine.

2018-12-30 09:54 Årets siste episode av VEGARD X FUNKYGINE

Her kommer årets aller siste episode av VEGARD X FUNKYGINE! Den fineste av alle spør du meg, og jeg måtte jaggu gråte litt når jeg så den♥ Takk for et fantastisk julebord skjønneste Vegard!! I LOVE U!  Og med det samme jeg har dere… har dere fått med dere at Vegard x Funkygine er […] The post Årets siste episode av VEGARD X FUNKYGINE appeared first on Funkygine.

2018-12-18 10:58 Håper noen andre kan få en like fin dag i den som meg!

Vår omvendte julekalender lever i beste velgående, og så langt har både store og små hatt noen utrolig fine opplevelser♥ Det meste gjør vi sammen som familie, men så har jeg også gjort et par soloprosjekter. Et av dem involverer brudekjolen min, som jeg lenge hadde tenkt å beholde. Men så hadde jo Morten et […] The post Håper noen andre kan få en like fin dag i den som meg! appeared first on Funkygine.

2018-12-17 12:52 Seks ukers gratis lytting, og kanskje også et godt gavetips?

REKLAME FABEL Jeg har skrevet om bøker før her på bloggen. Laget liste over de beste krimbøkene og de beste romanene jeg har lest. Jeg har til og med skrevet om Fabel. Appen med lydbøker for alle aldre, alle bokelskere og kanskje de som du skulle ønske kunne være bare litt interessert i bøker. Jeg […] The post Seks ukers gratis lytting, og kanskje også et godt gavetips? appeared first on Funkygine.

2018-12-16 18:06 Vi gleder oss til å følge enda et barn

REKLAME PLAN I går satt jeg sammen med mange andre i telefonpanelet for Juleaksjonen hos TV2 og registrerte nye Planfaddere. Med unntak av noen få pauser i løpet av to og en halv time, var vi stort sett opptatt i telefonen med kjekke folk som hadde latt seg inspirere av sendingen og ønsket å bli […] The post Vi gleder oss til å følge enda et barn <3 appeared first on Funkygine.

2018-12-16 11:01 Enkel hverdagssminke. Dette kan til og med jeg få til!

Her kommer siste episode i den lille miniserien jeg har gjort med Eveline♥ Fra FULL GLAM, i forrige episode, til enkel hverdagsmake up i dag. Jeg syntes dette var relativt greit å forstå seg på, og jeg liker at man kan forholde seg bare til noen få produkter. Om du lurer på hvilke vi bruker, […] The post Enkel hverdagssminke. Dette kan til og med jeg få til! appeared first on Funkygine.

2018-12-15 09:23 Vegard x Funkygine episode 19

Jeg overrasket Vegard igjen, og for en gangs skyld var det en overraskelse han faktisk ble glad for! 😉 Jørgine♥ The post Vegard x Funkygine episode 19 appeared first on Funkygine.

2018-12-13 19:35 Aldri vært så GLAM i hele mitt liv!!!!!

Her kommer tredje og nest siste episode av miniserien “Funkygine & Eveline”. Eveline er Youtuber og godt over gjennomsnittet RÅ på alt som har med sminke å gjøre!! I første episode gikk hun gjennom sminken jeg hadde. Vi snakker om en boks under vasken bestående av alt fra 15 år gamle lipglosser til foundation i […] The post Aldri vært så GLAM i hele mitt liv!!!!! appeared first on Funkygine.

2018-12-12 16:46 Vegard x Funkygine – HELVETESUKA

Før vi skulle tilbake på NIMI å sjekke om Vegard har hatt noe progresjon siden VO2max testen i første episode av forrige sesong, kjørte jeg Vegard gjennom en helvetesuke! Jeg fikk han til å booke seg inn på hotel her i Oslo. Med to planlagte økter om dagen hadde det nemlig blitt litt utfordrende med […] The post Vegard x Funkygine – HELVETESUKA appeared first on Funkygine.

2018-12-11 12:45 Helt fantastiske dager!

Som noen kanskje har fatt med seg, så har hele Funkyfam vært i Italia. Vi fløy til Roma og hadde en drømmedag med bestiss Olympia og hennes lille familie. De kom ens ærend fra Sanremo for å henge med oss èn dag før vi flakset videre med tog til Caserta der vi ble pukket opp […] The post Helt fantastiske dager! appeared first on Funkygine.

2018-12-09 16:00 Funkygine, mafia og hypokondri!

Noen damer er kulere enn andre. Sånn er det bare. Derfor var det med tidenes sunnmørsglis at jeg ringte på HJEMME hos selveste Else Kåss Furuseth! Alle vet jo hvem det er, men at hun visste hvem jeg var, og attpåtil kalte meg et idol… Vel, jeg tror jeg rødma litt. Nå kan jeg forresten […] The post Funkygine, mafia og hypokondri! appeared first on Funkygine.

2018-12-09 08:00 Julegavetips til harde og spennende pakker!

REKLAME ELKJØP Harde pakker er gøy! Syntes dere ikke? Det gjør i alle fall jeg, så i tillegg til noen meningsfulle gaver fra Plan, står både harde gaver og gjenbruk på anskaffelseslisten. Ja i år har jeg faktisk pakket inn ting som ikke er helt nye! Pent brukt selvfølgelig, men ting jeg har hatt som […] The post Julegavetips til harde og spennende pakker! appeared first on Funkygine.

2018-12-07 18:36 Milano i Roma!

Vi er en snartur innom Roma før vi fyker videre sørover mot Napoli! Hele klanen er på tur. Altså mamma, Noah, Silas, Emil, Filippa, Sokrates, Morten, meg og Milano. Og sistnevnte er i Italia for aller første gang. Milano i Roma. Haha. Og siden vi syntes det er aldeles festlig. At Milano er i Roma. […] The post Milano i Roma! appeared first on Funkygine.

2018-12-07 10:09 SYVENDE LUKE I #RAUSDESEMBER KALENDEREN VÅR

Som mange av dere kanskje har fått med dere så var en av lukene i rausdesember-kalenderen vår, å skaffe votter og luer til selgerne av =Oslo. Det var utrolig mange som hev seg rundt og leverte fine ullvotter og luer. I tillegg fikk vi en stor kasse med ullprodukter fra Devold. I morges var jeg […] The post SYVENDE LUKE I #RAUSDESEMBER KALENDEREN VÅR appeared first on Funkygine.

2018-12-06 13:02 Kakemenn, julepynt og GIVEAWAY!!!

Reklame Polarn O. Pyret Under 3 uker til jul og vi koser oss med både omvendt kalender og andre forberedelser. Selve julaften er jo over på et blunk, så det er viktig å nyte adventstiden til det fulle! Derfor begynner vi tidlig med både baking og pynting, og jeg elsker det minst like mye som […] The post Kakemenn, julepynt og GIVEAWAY!!! appeared first on Funkygine.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.