Ericakvam.no

Tid Innlegg
2020-02-14 14:23 TILBAKE I GAMET

adlinks Straight outta pod-studioet! Denne uken var det dags for å spille inn en ny episode av Skitshowet – som ligger til opplasting nå, as we speak! Får helt back-in-the-game vibber av både podinnspilling og flittig oppdateringer på bloggen denne uka, og må si jeg liiiker det. I dag har jeg faktisk FRI, med svært lite... Les hele innlegget The post TILBAKE I GAMET appeared first on Erica Kvam.

2020-02-11 21:27 STUDENTLIVET NÅR NYE HØYDER

inneholder adlink Halloen på dere! Da har damen akkurat fått most i seg kveldens andre middag – nemlig en aldri så liten burger. Fordi Dis Bitch har akkurat kommet hjem fra sin første ordentlige student-ting, haha!! Jeg er altfor dårlig til å bli med på alt skolen arrangerer av Karrieredager og fester, så i kveld... Les hele innlegget The post STUDENTLIVET NÅR NYE HØYDER appeared first on Erica Kvam.

2020-02-10 12:28 TRE JEANS – TRE ANTREKK

annonse Hei dere!! I dag tenkte jeg å vise dere tre forskjellige jeans, stylet på tre ulike måter. Jeg er ganske enkel når det kommer til bukser – og har bestemt meg for å bli bedre til å bruke jeans i hverdagen, rett og slett fordi ALT passer til det. Både skjorter, ullgensere, t-shirts, finere... Les hele innlegget The post TRE JEANS – TRE ANTREKK appeared first on Erica Kvam.

2020-02-09 22:14 SHOOK TO THE CORE

… så i går skjedde dette: ALTSÅ har dere sett noe mer vettskremt i deres liv!!! Hahaha!! HEI forresten – jeg fikk et bloggefauk over meg i skrivende stund og bestemte meg for å svinge innom en tur. Bildet over viser hvordan jeg neeesten fikk et hjerteinfarkt i går ettermiddag, da jeg kom hjem fra... Les hele innlegget The post SHOOK TO THE CORE appeared first on Erica Kvam.

2020-02-04 17:31 PINCH ME

annonse Herreguud – swimwear kolleksjonen min med NAKD er endelig ute, og jeg er helt blown away av alle meldinger og tilbakemeldinger fra dere!!! Jeg ELSKET hvordan alle bikiniene ble, og det var helt fantastisk å se alle kampanjebildene. Vi shootet de i Cape Town for et par uker tilbake – og ALT klaffet virkelig.... Les hele innlegget The post PINCH ME appeared first on Erica Kvam.

2020-01-19 16:14 MIX AND MATCH

annonse Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere mine seneste tilskudd i garderoben <3 Er såå fornøyd med alle plaggene – alt satt virkelig som et skudd! Som vanlig har jeg en rabattkode til dere – og den er ERICA15 og gir dere 15% avslag på alle disse plaggene, pluss resten av nettsiden. Om dere... Les hele innlegget The post MIX AND MATCH appeared first on Erica Kvam.

2020-01-17 12:27 ADIOS JANUARY

God fredag alle sammen <3 Andre skoleuke for året er gjennomført, og satan det er seigt!!! ER så sjukt trøtt om morningen uansett hvor lenge jeg sover – og dette er januar i et nøtteskall, ass. Klassisk! Vel – det blir godt å komme litt ordentlig i gang igjen, selv om jeg ikke tror det vil... Les hele innlegget The post ADIOS JANUARY appeared first on Erica Kvam.

2020-01-09 17:00 TSJOPPING

Tusen takk for så mange fine forslag fra dere i går!! ILU!! Vet at jeg har vært Sirup Sirupsson når det kommer til leilighetstouren – men hver gang jeg planlegger å filme kommer jeg på et eller annet småpirk jeg vil fikse på før jeg filmer. Vel, nå må jeg bare få ut fingern og... Les hele innlegget The post TSJOPPING appeared first on Erica Kvam.

2020-01-08 21:48 A VERY MERRY XMAS

Først og fremst – godt nyttår kjære fine dere! 12. desember leverte jeg siste eksamen, og når siste julegave var handlet inn tok både kroppen og hjernen min 100% ferie. Derfor ble det ikke så mange oppdateringer fra meg de siste ukene av året, og det var veldig deilig skal jeg være ærlig. Har brukt så mye... Les hele innlegget The post A VERY MERRY XMAS appeared first on Erica Kvam.

2019-12-21 10:21 LOOKBOOK

reklame ERICA15 GIVES YOU 15% OFF EVERYTHING AT NA-KD, INCLUDING SALE ITEMS xx pants here – I’m wearing size 34 blazer here  shoes here  kimono here jeans here  necklace here white suit pants here – I’m wearing size 36 blazer here shoes here  sequin dress here sparkly dress here Rabattkoden er gyldig i en uke <3 Happy shopping!!! The post LOOKBOOK appeared first on Erica Kvam.

2019-12-19 12:02 TIDSMASKIN

inneholder adlinks Hei fine dere!! All good in the hood?! Jeg har vært i Barcelona siden mandag morgen – og kom hjem sent i går kveld. Det var så RART å reise fra julestemning, til 17 grader og sol, for så å lande midt i snøkaos på Trondheim igjen til minusgrader. Det føltes faktisk ut... Les hele innlegget The post TIDSMASKIN appeared first on Erica Kvam.

2019-12-15 14:07 ALL THAT GLITTERS

annonse Hei dere!! Flere enn meg som er sent ute med årets julegaver?? Haha, dette er meg i et nøtteskall hvert eneste år – men jeg har innsett at jeg jobber best under press, så da er det jo ingenting galt med å handle gavene rett før <3 Vel – om dere mangler en gave... Les hele innlegget The post ALL THAT GLITTERS appeared first on Erica Kvam.

2019-12-12 22:57 FERIE!!!

No more outfit shoots på forelesingssalen!!! Fordi dis bish har juleferie!!! Klokken 2 i dag ble semesterets femte og siste eksamen levert – og herregud så lettet jeg er. Jeg hadde ikke maktet et eneste dag til, og det var så digg å levere bøkene på biblioteket og takke for meg. Ble feiring med pizza... Les hele innlegget The post FERIE!!! appeared first on Erica Kvam.

2019-12-07 08:35 ERICA KVAM X NAKD

annonse !!!WE ARE LIVE!!! SHOP MY COLLECTION FOR NA-KD HERE NOW!!  The post ERICA KVAM X NAKD appeared first on Erica Kvam.

2019-11-29 08:37 AFTERSKI, YET?

inneholder reklame Hei, og god morgen alle sammen <3 I skrivende stund sitter jeg med hodet langt ned i Finans&Regnskaps-boka, men tenkte bare å stikke innom dere en liten snartur. Våknet til full storm og et tykt lag med snø i morges, og det va vel først da jeg innså at julen nærmer seg med... Les hele innlegget The post AFTERSKI, YET? appeared first on Erica Kvam.

2019-11-26 22:03 KNEKKEN

Hallo i LUKEN! Ny pod ble lagt ut for et aldri så lite millisekund siden, så om dere fortsatt henger på Skitshow-lasset så er det bare å njuta på!! Ting går så sykt slag i slag for tiden, derfor er det digg å komme i podstudio og bare få luftet alt mellom himmel og jord... Les hele innlegget The post KNEKKEN appeared first on Erica Kvam.

2019-11-24 15:16 ÅRETS BESTE UKE?

annonse HELLO!! Black Friday er SÅ fjoråret, for nå er det Black WEEK som gjelder!! Altså jeg har både gruet meg og gledet meg til denne uka – rett og slett fordi jeg er altfor svak for slike tilbud. MEN, jeg skal faktisk benytte muligheten til å kjøpe masse julegaver denne uka – og det... Les hele innlegget The post ÅRETS BESTE UKE? appeared first on Erica Kvam.

2019-11-11 19:47 VLOG: BLI MED PÅ NA-KD SHOOT

 The post VLOG: BLI MED PÅ NA-KD SHOOT appeared first on Erica Kvam.

2019-11-10 20:10 HOLD YA HORSES

Hei dere!! All good in the hood? Jeg har akkurat kommet hjem fra fammen en tur hvor det ble en etterlengtet middag fra Burger King av alle ting, hehe, noe som såklart var mitt forslag. Jeg tror seriøst jeg kunne spist en nyyydelig liten whooper-meny derfra flere ganger i uka ass – for fy .... Les hele innlegget The post HOLD YA HORSES appeared first on Erica Kvam.

2019-11-04 22:07 SØNDAGSSYSSEL

God kveld, dere! SE så fint det var i Trondheim i går formiddag da!! Etter at jeg flyttet litt unna sentrum er det sjeldent jeg tar turen til byen på søndager – men herregud så koselig det var. Jeg møtte Andrea og tok en kaffe, før vi sprintet avgårde for å rekke kinoen som begynte... Les hele innlegget The post SØNDAGSSYSSEL appeared first on Erica Kvam.

2019-11-02 16:48 SNOWROLLER X ERICA KVAM

annonse ERICA KVAM X SNOWROLLER HERREGUD – DETTE ER STAS! Kolleksjonen min sammen med Snowroller er endelig her!! Jeg har jo vært stor fan av dressene deres helt siden vårt første samarbeid for et par år siden – derfor er det ekstra gøy å få lansere min egen kolleksjon for dem!!  Kolleksjonen består av skidressen, sort lue og... Les hele innlegget The post SNOWROLLER X ERICA KVAM appeared first on Erica Kvam.

2019-11-01 16:35 NERVØSITET

Hei dere!! How you doin?? 🙂 Akkurat nå sitter jeg og ser på Maja Nilssons fødselshistorie på Youtube og prøver så hardt jeg kan å holde tårene tilbake – noe som går riiimelig dårlig haha. Når det kommer til kjærlighet, familie, bryllup og barn så er jeg håpløs på tårefronten ass. Verdens FINESTE ting??!! Vel,... Les hele innlegget The post NERVØSITET appeared first on Erica Kvam.

2019-10-27 11:17 MIN HELG

Hallo, og god søndag fra sofakroken! I skrivende stund har jeg pakket meg godt inn i ullpleddet, med gårsdagens smågodt-rester og Team Ingebrigtsen på skjermen! Akkurat slik en søndag bør være, spør du meg. Uka her har seriøst gått så sjukt fort, eller hva?! Jeg føler at ALLE går rundt som trøtte zombier for tiden,... Les hele innlegget The post MIN HELG appeared first on Erica Kvam.

2019-10-21 13:57 SIGNATURE OUTFITS

reklame SNAKE GREEN Altså, hvor kul er ikke denne »skinn’-blazeren?! Jeg prøvde den først som en kjole, men må innrømme at den ble i korteste laget hehe – men når sommeren kommer igjen kan man jo ha et par sykkelshorts under! Men fram til da kommer jeg til å style den med turtlenecks eller t-skjorter... Les hele innlegget The post SIGNATURE OUTFITS appeared first on Erica Kvam.

2019-10-21 10:25 24 TIMER I OSLO

*wishing I woke up here today* Hallo og GOD MANDAG dere!! Herreguuud for en seig start det ble på dagen for min del. Jeg var i bursdag på lørdag og lå rekordbakis i sengen fram til klokken 4 i går (no joke) før det ble familiemiddag hos mormor. Og takk gud for at jeg kom... Les hele innlegget The post 24 TIMER I OSLO appeared first on Erica Kvam.

2019-10-13 20:08 CRISP

inneholder annonselenker bukse her  skinnjakke her sko adidas t-skjorte julie josephine Fra en nydelig høst-dag i Bergen The post CRISP appeared first on Erica Kvam.

2019-10-06 16:15 ICONIC

annonse NEWS ALERT, whoop!! Nylig lanserte Daniel Wellington en splitter ny klokkemodell – nemlig deres Iconic Link kolleksjon! Den har virkelig tatt en vending fra de andre klassiske DW-klokkene, og jeg liker den skikkelig skikkelig godt! 🙂 Dette er faktisk min aller første klokke i sølv – og jeg elsker den! Har alltid vært skeptisk til tilbehør... Les hele innlegget The post ICONIC appeared first on Erica Kvam.

2019-10-02 20:29 a decade too late

inneholder annonselenker kåpe her bukse gina tricot sko balenciaga  Jeg har fått HELT dilla på lange kåper for tiden!! Og løse dressbukser!! Haha, velkommen til 80% av dagens instafeed.. Men det er helt farlig å få slike obsessions, for da får jeg lyst på hver eneste modell som kommer av løse dressbuker og lange kåper, og DET går ikke.. For... Les hele innlegget The post a decade too late appeared first on Erica Kvam.

2019-09-28 11:52 BERGENSHELG

Hi you! Det var lenge siden, gitt <3 Som jeg skrev tidligere i år så blogger jeg heller litt her og der når det faller meg inn, rett og slett fordi jeg føler at blogg er litt »ut» og at det ikke er så mange som klikker seg inn lenger! Likevel er det koselig å... Les hele innlegget The post BERGENSHELG appeared first on Erica Kvam.

2019-09-09 21:26 EN RØRENDE MANDAG

Hei dere! Nå sitter jeg og ser på Valgnatten 2019 og myyyser meg med en kopp te, og lurer på hvem i fan jeg er. Jeg håper alle brukte stemmeretten i dag, og at dere synes det var like fint som meg å stemme!! Herregud, jeg var så rørt når jeg gikk inn i valglokalet... Les hele innlegget The post EN RØRENDE MANDAG appeared first on Erica Kvam.

2019-09-06 12:22 OBSESSION

reklame Hii loves, you good? Denne uka slo virkelig høsten inn for fullt her i Trondheim, og da pirret det i hele kroppen når jeg fikk en hentemelding på posten fra NAKD ettersom jeg hadde klikket hjem massemasse fine plagg som er perfekte til tiden fremover!! Jeg har sverget til NAKD i lang, lang tid nå... Les hele innlegget The post OBSESSION appeared first on Erica Kvam.

2019-09-06 12:02 LITT AV EN HELG

inneholder reklame Herregud, nå er det en hel uke siden jeg trådte inn på forrige ukes festival – og jeg sliter fortsatt med å recover, haha. Vi hadde det så syykt gøy (kanskje litt FOR gøy) for jeg har vært helt kake hele denne uka. Som dere sikkert fikk med dere var det årets Festningenfestival som... Les hele innlegget The post LITT AV EN HELG appeared first on Erica Kvam.

2019-08-29 21:26 *FLASH*

LYX å ha med fotograf på turer som dette – bildene er tatt av skjønneste @bytrajovski Det er tydelig at Anna var min WOMAN denne turen – for jeg er fanken ikke avbildet med et eneste annet menneske fra dette albumet, hahaha. Life. Nå er jo hun forsåvidt min woman ellers i livet og da,... Les hele innlegget The post *FLASH* appeared first on Erica Kvam.

2019-08-29 14:31 HJELPESLØS

Fra en litt finere sommerdag i Trøndelag! I dag HØLJER det ned, noe som passet meg riiimelig dårlig da denne damen hadde booket seg spraytan-time idag… Etter forelesing i morges bar det rett i studio for å spille inn ukens episode av Skitshowet (aye nå er vi i gang for fullt med fast poddedag) før en aldri så liten... Les hele innlegget The post HJELPESLØS appeared first on Erica Kvam.

2019-08-28 20:13 EN MEDALJE I FESTING

inneholder annonselenker How you doing?? Merker så sykt at jeg kommer ut av hvordan man formulerer hverdagen sin, når det går så lang tid mellom hver gang ass !! Sånn sett er jeg glad vi har podcasten vår, slik at dere får høre the real deal gjennom ukedagene. Sesong 3 er forresten i gang – og... Les hele innlegget The post EN MEDALJE I FESTING appeared first on Erica Kvam.

2019-08-21 19:54 LAST GLOW OF SUMMER

annonse last glow of summer  Say hello to my new watch!! For noen få dager siden slapp Daniel Wellington en splitter ny modell – nemlig the New Grand Petite. Den hvite skiven kombinert med den gullfarvede mesh-reimen er jo som dere ser min absolutte favoritt fra DW, og nå er den lansert i en ny og større størrelse... Les hele innlegget The post LAST GLOW OF SUMMER appeared first on Erica Kvam.

2019-08-21 11:35 HVERDAGEN I FLEISEN

inneholder adlink Og vipps så var hverdagen i gang igjen! I går hadde jeg første skoledag igjen, og det gikk faktisk rimelig greit å komme seg opp og ut. I dag var det pån igjen, og nå har jeg noen timers pause før neste forelesing. Kjenner at jeg ikke har helt dagen i dag og har mest lyst til... Les hele innlegget The post HVERDAGEN I FLEISEN appeared first on Erica Kvam.

2019-08-19 20:30 HØSTFAVORITTER

annonselenker *DROOLS* backpack // sunglasses // teddy jacket // denim jumpsuit // patent bustier // dr marten shoes // beige caps // zipper dress // leather pants Hohhoii så mye fint da dere! Jeg har faktisk klikket hjem 3 ting på bildet.. noen som klarer å gjette?  The post HØSTFAVORITTER appeared first on Erica Kvam.

2019-08-19 19:27 EN ENKEL EN

inneholder annonselenker topp her //  lignende blazer her (denne er fra h&m) // bukse her // sneakers her Har dere hatt en fin sommer? I wanna know xx The post EN ENKEL EN appeared first on Erica Kvam.

2019-08-19 19:21 HØY KVALMEFAKTOR

Fra forrige ukes venninnetur til Stockholm! Jeg har vært så bakpå med bloggen i det siste at jeg ligger waaay back med bilder fra sommeren, men sånn er det. Jeg har faktisk ikke tatt frem speilrefleksen min en eneste gang denne sommeren, men kun tatt mobilbilder. Hva foretrekker dere her på bloggen? Ordentlige kamerabilder, eller... Les hele innlegget The post HØY KVALMEFAKTOR appeared first on Erica Kvam.

2019-08-15 18:11 HELLO YOU

reklame Happy face today!! Det er såå fint vær her hjemme idag, noe som passet meg perfekt ettersom jeg måtte ut og ta litt street style bilder ! Jeg har plukket ut mine favoritter fra NAKD, og alle klærne er linket til i innlegget <3 Som vanlig får dere 15% på ALT på nettsiden i... Les hele innlegget The post HELLO YOU appeared first on Erica Kvam.

2019-08-12 09:50 COPENHAGEN STREETS

adlinks  *vurderer å flytte til Køben for å gjøre insta-gamet enklere* jakke her – sko her KLEM The post COPENHAGEN STREETS appeared first on Erica Kvam.

2019-03-31 21:56 *ORDERS*

adlinks bukse – zipgenser – badedrakt – oversized hettegenser hoodie – ziphoodie – joggebukse – hettegenser xx The post *ORDERS* appeared first on Erica Kvam.

2019-03-31 21:39 NEW YORK STROLL

Og slik så vi ut 4 dager i strekk i New York ! Jeg er egentlig ikke så veldig hold-meg-i-hånda-kjæreste, men jaggu var det stemning for det når vi trasket gatelangs i New York forrige uke. Det er virkelig en av de fineste byene jeg har besøkt, og et sted jeg aldri blir lei av! ... Les hele innlegget The post NEW YORK STROLL appeared first on Erica Kvam.

2019-03-30 16:01 BRYLLUPSKLAR?

annonse Herregud, jeg er helt obsessed om dagen med å se bryllupsvideoene til folk på Youtube – og jeg får så sykt lyst til å gifte meg selv eller dra i bryllup!! Jeg har faktisk aldri vært i bryllup før, så kan noen friends please gifte seg snart ??? Uansett – Bubbleroom har et kjempestort utvalg med... Les hele innlegget The post BRYLLUPSKLAR? appeared first on Erica Kvam.

2019-03-27 09:30 FORVIRRET

inneholder adlinks  cardigan – trousers h&m – sneakers – t-shirt  Hehhe, noen som er obsessed med beige om dagen!! Disse bildene tok vi faktisk for knappe 13 timer siden på hotellet i New York – og nå sitter jeg her på Gardermoen igjen. Øynene BLØR hahha, så denne dagen skal bli meget interessant. Vi hoppet jo plutselig... Les hele innlegget The post FORVIRRET appeared first on Erica Kvam.

2019-03-26 13:56 BRUNCHIES

Fra en deiilig brunch tidligere i uka!! Jeg har seriøst levd på avokado-toast her nede haha, det er sååå godt at det nesten klikker for meg. Nå er vi faktisk midt i utsjekken her, og har noen få timer igjen med shopping før vi skal sette oss på flyet hjem sent i kveld. Dagene går... Les hele innlegget The post BRUNCHIES appeared first on Erica Kvam.

2019-03-24 21:06 NEW YORK I MITT HJERTE

inneholder adlinks  Herregud, trenger man egentlig si noe mer??? I går dro vi på shopping i Soho, og det tok ikke mange minuttene før New York-kjærligheten kom sviingende tilbake. Det er virkelig helt mind-blowing her, og det ligner ikke på noe annet sted i verden. Man blir jo gående å titte mer opp på alle de skyhøye... Les hele innlegget The post NEW YORK I MITT HJERTE appeared first on Erica Kvam.

2019-03-24 19:48 HUSK Å MELD DERE PÅ

Hei fininger 😊 Titter bare raskt innom for å minne dere på konkurransen min sammen med Lapoint hvor dere kan vinne en ukes surfetur for deg og en valgfri reisekamerat!! Dere må være over 18 år, og vinneren trekkes om en uke. Meld dere på HER eller på et av de siste instabildene mine. xx The post HUSK Å MELD DERE PÅ appeared first on Erica Kvam.

2019-03-22 14:01 FRA ET FLY TIL ET ANNET

Flotter seg i hovedstaden ! På onsdag reiste jeg og Anna nedover til Oslo for å spille inn en liten videosnutt som inkluderer hår og glammings! Jeg fikk til og med stusset luggen min under innspillingen, og dét er jo det man kaller lyx på jobb. Dagen gikk i alle fall super-kjapt med masse fine folk,... Les hele innlegget The post FRA ET FLY TIL ET ANNET appeared first on Erica Kvam.

2019-03-21 20:17 NEW IN

annonse Hei fininger! I dag tenkte jeg å vise dere litt favo-news fra na-kd.com! De er jo absolutt på min toppliste når det kommer til nettshopping – SÅ utrolig mye fint, og i superfin kvalitet. I tillegg er det tollfritt, og frakten går superraskt. Wihoo, det liker vi! Alle plaggene finner dere på samme link helt nederst i... Les hele innlegget The post NEW IN appeared first on Erica Kvam.

2019-03-18 17:18 4 GALLONS OF COFFEE

Fra helgas tur til Åre!  Vi tok en kaffe på Espresso House mens jeg jobbet litt, og det var som å sitte i en superkoselig og lun hytte. SÅ fint!! Den størrelsen vi fikk med kaffe skulle jeg veldig gjerne hatt innabords i dag også – for gud så trøtt jeg er. Det ble egentlig... Les hele innlegget The post 4 GALLONS OF COFFEE appeared first on Erica Kvam.

2019-03-17 21:29 RABATTKODE PÅ NELLY

annonse   gold chain belt – desert pants – leather skirt – sneakers – earrings – shorts – blazer dress »PINKINFLUENCER» gives you -20% off everything from Nelly.com, except brands on the Black List. Happy shopping!  The post RABATTKODE PÅ NELLY appeared first on Erica Kvam.

2019-03-17 17:29 KONKURRANSE – SURFECAMP PÅ SRI LANKA

annonse Okei.. jeg har hintet litt om dette tidligere – men nå kan jeg endelig rope ut at jeg reiser til Sri Lanka med Lapoint om akkurat tre uker!! Jeg og kjæresten reiser nedover for å tilbringe en fantastiske uke på deres surfecamp, og jeg er SÅ spent og ekstremt gira!! Jeg har sett masse på videoer og bilder... Les hele innlegget The post KONKURRANSE – SURFECAMP PÅ SRI LANKA appeared first on Erica Kvam.

2019-03-17 08:10 UT I BAKKEN!

annonse – SKISTAR ÅRE Ei som gleder seg til å stå i bakken! God morgen, god morgen! Hvordan går det med dere? Vi har akkurat fått i oss frokost her, bestående av nystekte rundstykker, egg og bacon mmm – og nå skal vi ut en tur i bakken. Det er virkelig luksus å være her... Les hele innlegget The post UT I BAKKEN! appeared first on Erica Kvam.

2019-03-16 20:14 Q&A VIDEO

 Om noen har tips til hvordan jeg IKKE ødelegger lyden når jeg laster opp videoen på Youtube – help ya girl out! Ellers håper jeg dere liker videoen og at den ikke ble altfor laaaangsom og kjedelig. Går litt trått med den engelsken da vet dere. Gjerne gi feedback hihi, det gjør meg såå glad... Les hele innlegget The post Q&A VIDEO appeared first on Erica Kvam.

2019-03-16 16:41 ENDELIG TILBAKE

annonse i samarbeid med Skistar  Åh, fine fine Åre!! Det er så deilig å være tilbake!!  Vi kjørte oppover hit i går kveld – og siden har det gått slag i slag gitt! Åre er jo en liten by i Sverige, 3 timer unna Trondheim, til dere som ikke vet det – og det er... Les hele innlegget The post ENDELIG TILBAKE appeared first on Erica Kvam.

2019-03-14 19:33 NÅR Å-KJENDISENE BLIR A

Ny episode av Skitshowet er ute!! Vi snakker om de fååå gangene vi har følt oss som liksom-kjendiser, snakker om å skippe køen når man skal inn på cløbben – pluss at begge to har gått ut av komfortsonen og gjort ting vi virkelig ikke gjør til vanlig! I tillegg kommer vi med noen gooode råd... Les hele innlegget The post NÅR Å-KJENDISENE BLIR A appeared first on Erica Kvam.

2019-03-14 19:20 HAR DU VONDT I MAGEN ….

Hei fininger! Jeg føler alltid at jeg starter blogginnleggene mine med »at jeg ligger langflat» –  og jeg holdt på å skrive det nå også, gitt. Man må vel bare innse at man stort sett ligger langflat om dagen’a! Neida, joda. Akkurat nå ligger jeg langflat fordi jeg har testet om jeg får vondt i... Les hele innlegget The post HAR DU VONDT I MAGEN …. appeared first on Erica Kvam.

2019-03-11 20:38 VLOG: OSLO & NICKI MINAJ

 Helgevlog fra forrige ukes tur til Oslo! xx Click for English subtitles, but excuse my spelling mistakes as I didn’t have time to read through the subtitles before publishing. Hope you like it!  The post VLOG: OSLO & NICKI MINAJ appeared first on Erica Kvam.

2019-03-09 18:08 min lørdag

adlinks // bukse – genser  – jeg har 36 i buksen og L i genseren Meg på vei ut døren i dag! Det er sjeldent jeg har så god tid før bussen at jeg rekker å dra frem både kamera og kamerastativ – men jammen ble det tid i dag! Etter en seig formiddag dro jeg til byen for... Les hele innlegget The post min lørdag appeared first on Erica Kvam.

2019-03-07 16:29 dette har jeg dilla på

annonselenker Min nye obsession er seriøst ALT som er brunt, nude, hvitt – I want it all! Det er så sykt delikate farger, og det begynner faktisk snart å overgå førsteplassen til all-black. Nude-brune bukser til kritthvite sneakers, guuuud det klikker for meg hahaha. Hvem er jeg. Men se på dette da?? t-shirt // hvit t-skjorte med... Les hele innlegget The post dette har jeg dilla på appeared first on Erica Kvam.

2019-03-07 15:22 FORVIRRET

Hallo i luken på denne gråe torsdagen!! Jeg sitter på skolen i nuet med pastasalat langt oppi hææshn, og venter egentlig bare på å bli hentet. I dag våknet jeg halvveis ut i forelesing, og da var det bare å få fart på sakene. Les: ligge i senga og scrolle i 15 minutter, sitte 15 nye minutter... Les hele innlegget The post FORVIRRET appeared first on Erica Kvam.

2019-03-05 22:20 TO DAGER I OSLO

Hallohallo! Det begynte å bli en stund siden, gitt.. Har dere hatt en fin helg?? Jeg har, som noen kanskje fikk med seg, vært i Oslo med Maria i helgen – og vi hadde det såå fint. Vi var så heldige å få bo på Comfort Grand Central, og rommet var helt nydelig!! Det er... Les hele innlegget The post TO DAGER I OSLO appeared first on Erica Kvam.

2019-02-28 19:44 FALL, IS THAT YOU

reklame Nå MÅ våren være rett rundt hjørnet!! Det tilsier i alle fall garderoben min.. Jeg har fått så mange fine vårnyheter nå i det siste – og i dag tenkte jeg å vise 3 av mine favorittantrekk. Alt er fra fra Bubbleroom, og koden ERICA gir dere -10% på hele nettsiden pluss gratis frakt!! bukse –... Les hele innlegget The post FALL, IS THAT YOU appeared first on Erica Kvam.

2019-02-26 17:42 TOO MUCH SAUCE

Haha, jeg har så sykt dilla på »Sauce» av Ella Mai, og har hatt så lyst til å ha en caption fra den sangen i en me-being-cool-instapost – men det eneste det minner meg om er Annas kjærlighetserklæring om saus ! på poden, og da ble liksom ikke den captionen like boss :/ Apropo pod... Les hele innlegget The post TOO MUCH SAUCE appeared first on Erica Kvam.

2019-02-25 21:02 VLOG FRA BERGEN

 .. og årets mest ræva vlogger går til Erica Mohn Kvam! Er det MULIG. Jeg må seriøst lære meg hvordan jeg snakker til et kamera, og kommer til poenget hahaha. Uansett, håper det er overkommelige greier! Et lite innblikk i min mini-helgetur til Bergen. xx   The post VLOG FRA BERGEN appeared first on Erica Kvam.

2019-02-24 22:13 BERGENSHELG

inneholder adlinks God søndagkveld, dere! Jeg er så trøtt at jeg såvidt ser hvor jeg skriver – så forhåndsbeklager eventuelle skrivefeil ! Denne helgen har jeg nemlig vært i Bergen og feiret Maria sin 23-årsdag!! Skikkelig, skikkelig koselig – og veldig på tide at jeg besøker Bergensgjengen ♥ Jeg reiste oppover fredag ettermiddag, og da var det... Les hele innlegget The post BERGENSHELG appeared first on Erica Kvam.

2019-02-21 11:46 OPPSKRIFT: gluten & laktosefrie måltider

Hallohallo! Det tikker stadig inn meldinger fra flere av dere som ønsker tips til lunsj og middager – gjerne gluten- og laktosefrie varianter i tillegg. Tenkte derfor å skrive mine go-to måltid, som jeg spiser flere ganger i uken! Håper det kommer til nytte, uansett om man har allergi eller ikke ♥ For min del er... Les hele innlegget The post OPPSKRIFT: gluten & laktosefrie måltider appeared first on Erica Kvam.

2019-02-20 18:42 UKENS SPØRSMÅL

adlinks Hvor er skoene fra? Skoene er fra Nike, men er typ utsolgt overalt!! Heldigvis har de fått inn noen nesten-identiske HER. Synes nesten disse var enda finere, så det spørs om de må klikkes hjem. Hvor er sofaen og sofabordet din fra? Sofaen min er fra Bolia, og sofabordet mitt finner dere HER. Veldig fornøyd med begge dele! Tror du... Les hele innlegget The post UKENS SPØRSMÅL appeared first on Erica Kvam.

2019-02-20 08:32 EN LITEN OPPTUR

adlinks Hei og god morgen dere! Nå sitter jeg og bikker i meg en stor kopp med kaffe her mens det daler ned enda større snøflak utenfor vinduet. Jeg skulle så sykt jingset når noen sa at »ah, endelig blir det vår» på vei hjem fra skolen her om dagen. For det er det obv... Les hele innlegget The post EN LITEN OPPTUR appeared first on Erica Kvam.

2019-02-17 17:35 wowow

adlinks brown blazer // leather pants // suit jacket // flared pants // grey polo // ribbed set // strap top // beige coat  The post wowow appeared first on Erica Kvam.

2019-02-17 13:55 NUDEGYAL

adlinks hoodie her veske her sko her jakke Harris Wharf similar one HERE bukse na-kd  Denne outfiten er så meg!!! Elsker.  The post NUDEGYAL appeared first on Erica Kvam.

2019-02-17 13:09 BDAY LYX

Ligger ikke på latsiden når det er bursdagsfrokost, ass!! I går hadde nemlig kjæresten min bursdag – og tradisjon tro var det såklart kaffe på senga, gaver, kort og en nyyydens frokost som sto på menyen. Elsker å dille når folk har bursdag!! Etter en digg frokost hadde jeg booket inn en helkroppsmassasje hvor vi bokstavelig... Les hele innlegget The post BDAY LYX appeared first on Erica Kvam.

2019-02-15 12:25 THROUGH MY PHONE

I går var det dags for årets cheesy’este dag – nemlig Valentines!! Jeg legger egentlig ikke spesielt mye i den dagen, men synes det er hyggelig å ha en ekstra god grunn til å lage digg middag, skrive et hyggelig kort og bare kose seg litt ekstra. Etter noen timer på skolen fikk jeg endelig... Les hele innlegget The post THROUGH MY PHONE appeared first on Erica Kvam.

2019-02-13 19:01 ALL ABOUT LOVE

annonse Wow, wow, wow!! I går var jeg på postkontoret og hentet månedens pakke fra Glossybox – og den lille gleden man får i kroppen av å få den nyydelige gjennomførte pakken er så digg!! Jeg føler meg som et lite barn igjen, og synes virkelig det er SÅ stas og pakke opp den fine esken for... Les hele innlegget The post ALL ABOUT LOVE appeared first on Erica Kvam.

2019-02-13 09:06 BUBBLY

Kom over disse bildene i går – love love love! Fikk så mange spørsmål om antrekket, men det ser ut til at alt er utsolgt.. Typisk!! Vi tok disse bildene i Capetown i … 2017?? Herregud, tiden flyr.  Nå sitter jeg med det nye albumet til Ariana Grande på full vreng og spiser frokost. Psyker... Les hele innlegget The post BUBBLY appeared first on Erica Kvam.

2019-02-12 18:38 HOW I DO MY BROWS

annonse Hei dere! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg bruker å farge og fikse brynene mine, hjemme! Jeg er virkelig ingen ekspert på det – likevel synes jeg alltid resultatet blir bra. Og det sier noe om hvor enkelt det er, hehe 🙂 Jeg farger brynene mine med Kolokrem – og har gjort det... Les hele innlegget The post HOW I DO MY BROWS appeared first on Erica Kvam.

2019-02-12 12:33 zzzznork

Herregud så gøy at så mange likte vlog’en min!! Det gir en kvinne selvtillit til å fortsette videre, vet dere ! Jeg kjenner at jeg må finne en eller annen løsning på den »ukentlige vlog»-ideen min, for skal jeg være helt ærlig tror jeg rett og slett ikke jeg orker å filme hver eneste dag,... Les hele innlegget The post zzzznork appeared first on Erica Kvam.

2019-02-09 11:03 WEEKLY VLOG

gimme feedback hihi The post WEEKLY VLOG appeared first on Erica Kvam.

2019-02-08 19:03 blondie

sponset behandling Fresh out the salon !! Daniel og H2 Thomas Angells gate redder sveisen min nok en gang – som skrek etter en oppfreshing!! Jeg tenkte ikke at etterveksten min var så ille – frem til jeg så meg selv på vlog. Da var det godt å kunne svippe ned til byen og bli dullet litt... Les hele innlegget The post blondie appeared first on Erica Kvam.

2019-02-08 18:03 Ut-Awards

Og årets pris for gode kvalitetsbilder går til MEG!! Hahha, tror disse ble tatt som en test for vlog’en, og da får det bare bli si. I går var vi nemlig på Adressas Ut-Awards!! Jeg var jo nominert til årets veiviser, og var egentlig veldig sikker på at jeg ikke kom til å vinne. Og... Les hele innlegget The post Ut-Awards appeared first on Erica Kvam.

2019-02-07 14:17 vlog in the making

tights bubble room – hoodie prettylittlething (similar here) – necklace here  For et nyydelig vær det er i Trondheim i dag!! Det føles ut som en evighet siden sist solen lyste inn vinduene, og det passet jo perfekt ettersom jeg hadde endel bilder å shoote i dag. Ellers er jeg godt i gang med ukesvlog’en, og så langt går... Les hele innlegget The post vlog in the making appeared first on Erica Kvam.

2019-02-04 16:44 Valentines

annonse Jeg har alltid syntes at Valentines Day er litt cheesy, samtidig som jeg alltid er glad i anledninger som kan feires.. Jeg elsker at vi har en unnskyldning til å feire kjæærligheten litt ekstra, uansett hvem vi deler den med, og det er alltid hyggelig å vise at man setter ekstra stor pris på noen man... Les hele innlegget The post Valentines appeared first on Erica Kvam.

2019-02-03 15:03 Get ready with me

GUD, da var vi her igjen!!! Jeg angster allerede over videoen, så jeg trenger å høre noen gode ord ASAP hahaha. En helt enkel video hvor jeg fjaser rundt og chatter, samtidig som jeg viser hvordan jeg sminker meg og ordner håret. Jeg har jo fått sjukt mye spørsmål om hvordan jeg fikser håret mitt... Les hele innlegget The post Get ready with me appeared first on Erica Kvam.

2019-02-02 18:04 Back to Youtube

Hallo og goood lørdagskveld <3 Jeg sitter her ny-glammet med en altfor mye volum i håret og sminke – etter å ha overlevd min »første» youtube-video!! Det føltes i alle fall ut som den første, haha. Det ble etter mye om og men en vanlig »get ready with me» video, og jeg er SÅÅ fornøyd med det... Les hele innlegget The post Back to Youtube appeared first on Erica Kvam.

2019-01-31 17:55 En riiktigt bra dag

shoes nike – tights bubbleroom – jacket – hoodie prettylittlething (similar here)  Hallohallo!! I dag er jeg så obsessed med egen outfit at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Elsker det lyse mot skinnbuksene!! Uansett – i dag har jeg hatt en ganske så kanon dag om jeg får si det selv. Skitshowet er ute... Les hele innlegget The post En riiktigt bra dag appeared first on Erica Kvam.

2019-01-29 20:26 Ukens spørsmål

Har du slettet girls talk videoen? Finner den ikke på youtube Ouff, jeg har typ slettet alle videoene mine på Youtube!! Fikk som jeg nevnte tidligere i høst helt sjukt noia for alt jeg har lagt ut på det o’store internett, og blir alltid helt sånn NOOOPE i ettertid når jeg har postet videoer. Vet... Les hele innlegget The post Ukens spørsmål appeared first on Erica Kvam.

2019-01-29 18:29 halvbra rutine og second thoughts

adlink – zip-genser puma så og si identisk tights her Hallois i luken! Her ligger jeg med iiskalde fingre og kombinerer podlytting, bollelaging, blogging, og arbeidskrav på én og samme gang – og vet ikke helt hvordan jeg synes den kombinasjonen går haha. Jeg vet ikke hvordan jeg kan ha strømregning på flere tusen kroner og likevel sitte her... Les hele innlegget The post halvbra rutine og second thoughts appeared first on Erica Kvam.

2019-01-27 20:28 Rai-rai

Og århundrets jævligste bilder går til meg ! GOD HELG . Dette var meg på vei hjem fra Åre i stad, hvor jeg hadde sett for med DE kule bildene i skiklær med idylliske snø-omgivelser. Dere ser jo hvordan det gikk 🙂 Meget god S mellom meg og typen etterpå skal dere vite. Altså kan... Les hele innlegget The post Rai-rai appeared first on Erica Kvam.

2019-01-24 17:49 Calling all make up lovers

annonse luxplus Okei, hvor har Luxplus vært i hele mitt liv?! No joke. Jeg er vel ikke den eneste som er glad i å teste nye sminke og skjønnhetsprodukter, og har et ganske greit forbruk når det kommer til både sminke, hårprodukter, parfyme og selvbruning hehe. Girlie-girl! VEL, i dag tenkte jeg å fortelle dere om geniaaale... Les hele innlegget The post Calling all make up lovers appeared first on Erica Kvam.

2019-01-23 17:12 NEW OUTFIT WHO THIS

annonse Hei fininger!! I dag tenkte jeg å vise dere mine tre favoritt-antrekk i nuet fra Bubbleroom! Jeg er, som dere ser, over gjennomsnittet glad i klassiske basisfarger haha – og de svarte, brun, nude-fargede plaggene sklir rett inn i garderoben gitt. Bubbleroom har SÅ mye fint, og sender tollfritt til Norge når dere bestiller fra den... Les hele innlegget The post NEW OUTFIT WHO THIS appeared first on Erica Kvam.

2019-01-17 17:54 ÅRET SOM GIKK: DEL 2

JULI I juli var det skikkelig nedpakking av leiligheten ettersom det nærmet seg overtakelse, og jeg flyttet etterhvert hjem noen uker når overgangen kræsjet litt. Vi hadde en SKIKKELIG oppussingssommer, men fikk heldigvis noen avbrekk i ny og né med sommerfest på hytta til noen venner, og fine sommerdager på Frosta.   AUGUST Vi fikk... Les hele innlegget The post ÅRET SOM GIKK: DEL 2 appeared first on Erica Kvam.

2019-01-17 17:26 Leolails

dress here Slik så man IKKE ut i dag da, for å si det sånn! Jeg ER så innmari demotivert for tiden, og når humøret og søvnen ikke er på topp orker jeg hvertfall ikke prøve å gjøre noe effort med morgentrynet mitt før jeg løper til bussen om dagen, haha. Jeg vet ikke hvorfor jeg... Les hele innlegget The post Leolails appeared first on Erica Kvam.

2019-01-14 21:49 Girly-girl

adlinks  shoes here – bag here – leather skirt here  Look at this cute bag!!! Føler meg så sykt jentete og glam med denne haha – men se hvor spenstig den ser ut sammen med det enkle, svarte da. Gleder meg til å dingle med denne på byyyn. Tusen takk for så mange fine kommentarer på leiligheten forresten!! Det ER... Les hele innlegget The post Girly-girl appeared first on Erica Kvam.

2019-01-14 19:44 FØR & ETTER: BAD OG KJØKKEN

Åh, jeg vet dere har ventet på dette!! Endelig har jeg fått tatt litt før/etter-bilder av leiligheten, selv om det ble litt halvveis gjort haha. Ser nå at jeg kunne jo kanskje fjernet hengende håndklær, vasket over speilet og fjernet tørklet som stikker ut av kjøkkenskuffa, men jeg hadde det litt travelt og da ble det... Les hele innlegget The post FØR & ETTER: BAD OG KJØKKEN appeared first on Erica Kvam.

2019-01-13 19:34 what I think I need

adlinks  beige coat – teddy jacket – white hoodie – Moschino bag – puma backpack – rib set – sneakers You guys!!! Hva skal man velge?? Garderoben min skriker etter nye nytt, kult og comfy, og jeg tror jeg har funnet hva det må bli. Jeg har i alle fall bestemt meg for å klikke hjem... Les hele innlegget The post what I think I need appeared first on Erica Kvam.

2019-01-13 18:47 Easy like Sunday morning

… og slik så min lørdag formiddag ut! Og søndag, forsåvidt. Jeg fikk disse tøflene til jul, og har bodd i de hver eneste dag siden. Jeg bor jo i et ganske gammelt bygg, så vinduene mine trekker ekstremt mye, noe som resulterer i ganske kald leilighet og jæævlig dyre strømregninger. Tok ny rek her... Les hele innlegget The post Easy like Sunday morning appeared first on Erica Kvam.

2019-01-08 20:32 Hverdagen i trynet

(adlink) masse deilige tøfler – her-  Whooh, nå er det like før øynene glipper igjen her gitt! Det er virkelig ikke barebare å komme tilbake i en god døgnrytme, men der har jeg vel meg selv å takke ettersom vi slumret til klokken 12-13 HELE forrige uke. Det hjalp ingen verdens ting å slå på ørten... Les hele innlegget The post Hverdagen i trynet appeared first on Erica Kvam.

2019-01-02 23:06 Nyttårshelg i Åre

Først av alt – riktig godt nyttår!! Jeg håper dere har landet litt etter både jul- og nyttårsfeiring – om mulig?? Noen av dere er kanskje tilbake på jobb/skole allerede?? Det er i så fall imponerende greier, ass. Hodet mitt henger fortsatt litt igjen i 2018, og jeg er sjeleglad for at jeg har noen dager igjen... Les hele innlegget The post Nyttårshelg i Åre appeared first on Erica Kvam.

2018-12-28 16:05 ÅRET SOM GIKK: DEL 1

Heldige, heldige meg. For et utrolig fint år 2018 har vært – måtte det bli like fint i 2019 xx JANUAR  2018 ble kickstartet med hele to runder til Bodø, hvor kjæresten min var på jobb! Her hadde han fortsatt 3-3-turnusen sin, og når de lå stille noen dager benyttet jeg såklart muligheten til å... Les hele innlegget The post ÅRET SOM GIKK: DEL 1 appeared first on Erica Kvam.

2018-12-28 14:35 A very merry Christmas

  Håper alle sammen har hatt en fin jul så langt!! De siste dagene har bare fløyet avgårde, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å titte innom her. Veldig deilig å bare være med familie og kjære, og nyyte julefeiringen <3 Jeg pakket bagen min lille julaften og dro hjem til mamma... Les hele innlegget The post A very merry Christmas appeared first on Erica Kvam.

2018-12-23 11:44 ETTERLENGTET JULEBORD

inneholder adlinks  Hallohallo! Hvordan i alle dager er det lille julaften i dag?! Jeg skjønner ingenting, haha. Det kunne vært hvilken som helst dag i året, og jeg har virkelig rekordlav julestemning i år. Jeg skal likevel pakke bagen min i dag da, og pakke med meg alt av julegaver og bo hjemme hos familien... Les hele innlegget The post ETTERLENGTET JULEBORD appeared first on Erica Kvam.

2018-12-21 11:45 SISTE-LITEN KVINNEN

min favorittbukse her – genser h&m – sneakers her – jakke her – veske her – caps varsity. (adlinks)  Fra gårsdagens lille handlerunde og malingsdiskusjoner! Gud så vanskelig det er å bestemme seg for farger – jeg har virkelig ingen aning. Jeg endrer mening annenhver time haha, så dette kan jo bli et langt og spennende prosjekt.. Uff, gårsdagen var utrivelige greier altså.. Jeg er helt kvalm... Les hele innlegget The post SISTE-LITEN KVINNEN appeared first on Erica Kvam.

2018-12-20 21:57 EN DYR TOGTUR

sofa – puff – teppe layered – fotskammel – pidestall    (adlinks)  Altså, HVOR FINT?! Da jeg tok toget hjem fra Namsos i går ble det jammen meg både spontankjøp av både teppet og sofaen på bildet over. Teppet har jeg siklet på SÅ utrolig lenge, og nå klarte jeg ikke å dy meg. Rimelig stivt, men GUD så lenge jeg har hatt lyst... Les hele innlegget The post EN DYR TOGTUR appeared first on Erica Kvam.

2018-12-18 12:39 EYECATCHER

genser her Hei fininger!! Hvordan går det med dere? Jeg har tatt skikkelig, skikkelig juleferie – og det er så deilig!! Før ble jeg gærn av å ligge på sofaen en hel dag og bare sløve, men nå er det helt fantastisk. Nå er jeg faktisk i Namsos hjemme hos familien til kjæresten min, og mens hele... Les hele innlegget The post EYECATCHER appeared first on Erica Kvam.

2018-12-16 15:00 THE GLOSSY PARTY

annonse xx GLOSSYBOX  Åh, endelig har jeg fått testet Glossybox, som mange av dere helt sikkert har hørt om fra før?? Den søteste lille pakken dukket opp i postkassen min her forleden, og jeg kunne ikke vente med å finne ut hva som var inni. Det er nettopp det som er så gøy med konseptet... Les hele innlegget The post THE GLOSSY PARTY appeared first on Erica Kvam.

2018-12-16 13:29 XMAS

xx rett før gårsdagens festligheter, hvor partyoutfiten her ble byttet ut med blinkende julegenser, skumnisse-shots og massevis av julesanger. myyyys The post XMAS appeared first on Erica Kvam.

2018-12-12 19:25 OPP OG GLAM

(adlinks)  Hallo og god kveld! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en gudenes lang dag på skolen, og jeg ser egentlig ingenting av hva jeg skriver fordi hodet mitt er heeelt utkjørt. Blir så tung i hodet av å sitte på et grupperom hele dagen og ni-skrive, så det var veldig deilig å komme seg hjem... Les hele innlegget The post OPP OG GLAM appeared first on Erica Kvam.

2018-12-11 18:42 90% FERIE

jakke topshop HEI FINE! Long time no see! Herregud, jeg er førti kilo lettere – jeg er nemlig NESTEN helt ferdig med eksamener før skoleferie!! Etter å ha fullført samfunnsøkonomi-eksamenen i går, var det totalt ferie-modus på denne skrotten. Det eneste vi mangler nå er å levere markedsplanen, og det blir en drøm å skrive ferdig den i forhold til... Les hele innlegget The post 90% FERIE appeared first on Erica Kvam.

2018-12-06 12:00 JULEGAVEGUIDE MED RABATTKODE

annonse Hei dere!! Er det noe jeg IKKE har tenkt på de siste ukene, så er det årets julegaver haha.. Så jeg satte sammen en liten guide her, både for min egen del og deres!! Forhåpentligvis finner dere noen tips til hva dere kan gi kjente og kjære <3 Pssst.. se rabattkode nederst i innlegget!... Les hele innlegget The post JULEGAVEGUIDE MED RABATTKODE appeared first on Erica Kvam.

2018-12-05 00:11 Det er lov å drømme

God kveld, dag, eller morgen, fine dere!! Selv sitter jeg i skrivende stund i halv-blinde, og er veldig klar for å legge meg. Dagen startet satans brått med hvor både jeg og typen trodde det var en grusom flyalarm som ulte i 7-draget – også var det bare idioten meg som hadde valgt Apples desiderte verste produserte ringetone,... Les hele innlegget The post Det er lov å drømme appeared first on Erica Kvam.

2018-12-02 15:59 STATUS.

inneholder ad-links   Hallo gjenget !! Jeg tenkte bare å svinge en rask tur innom her, og ønske dere gleedelig første søndag i advent!! Jeg sitter egentlig bare maks eksamenssvett og stresser både over det, hvordan jeg ser ut, og hvor sykt lite produktivt jeg får levert både her og på andre sosiale medier om... Les hele innlegget The post STATUS. appeared first on Erica Kvam.

2018-11-27 21:26 ONE DOWN

Hallohallo, hvordan går det med dere?? Herregud så hyggelig at flere av dere husket at jeg hadde eksamen i går, og ønsket meg lykke til!! Dere er noen søtinger, ass. Eksamen gikk faktisk veldig bra, og det er SÅ deilig når hardt arbeid belønnes!! Vel, det lønner å se hvor stor belønning jeg får da, haha. Dette er... Les hele innlegget The post ONE DOWN appeared first on Erica Kvam.

2018-11-23 23:11 ELLERS DA?

  Hei, og god fredag!!! Noen som har gått på noen salgssmeller i dag eller? Jeg ble jo såklart sittende til over midnatt i går kveld, og da tikket jo tilbudene inn en etter en. Ble en liten hjemklikking av sminke – ellers har jeg holdt meg bra i skinnet 🙂 Sitter og vurderer litt... Les hele innlegget The post ELLERS DA? appeared first on Erica Kvam.

2018-11-21 21:48 Pink Vibes

inneholder adlinks  overdel – joggebukse Hei på dere! Gud, jeg blir nesten uvel av å se på bloggen og instagrammen min om dagen – beklager at det har vært skikkelig reklamebonanza i det siste!! Det er jo Black Week som dere helt sikkert har fått med dere, og jeg »booket» inn disse reklameinnleggene for månedsvis siden... Les hele innlegget The post Pink Vibes appeared first on Erica Kvam.

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.