Tina

Tid Innlegg
2020-01-17 18:15 Sliter med å komme meg ut av tomta mi

Herregud så glatt det er ute nå om dagen. Jeg er så glad for at ungene mine har villet gå til skolen nå om dagen eller så hadde dem ikke kommet tidsnok på skolen. Det er skikkelig glatt utenfor hos meg så jeg sliter i all evighet før jeg får bilen ut på veien. Så … Continue reading "Sliter med å komme meg ut av tomta mi"

2020-01-17 13:04 20 teite dilemmaer

Dette her har jo vært veldig inn i det siste, men jeg har aldri prøvd det – så jeg tenkte det var på sin plass at jeg kanskje ble med i “trenden” haha. Ville du heller gjøre 30 minutter med mattelekser hver dag eller kun høre på Ole Ivars når du hører på musikk for … Continue reading "20 teite dilemmaer"

2020-01-17 10:02 En liten forandring på bloggen

Som dere ser så har jeg fått på plass ett bilde øverst her. Dette blir bare midlertidig frem til at jeg kan ta ett ordentlig bilde. Det er ikke så enkelt å ta skikkelige bilder nå på denne tiden egentlig, så jeg kjenner jeg gleder meg til at det blir litt mer ordentlig lys ute … Continue reading "En liten forandring på bloggen"

2020-01-16 19:32 Sliter med tørre og sprukne lepper – gir fukt og pumper leppene

Reklame | Nuskin | Meg Om vinteren så sliter jeg så ekstremt mye med alt for tørre lepper. Jeg prøver alltid å fukte leppene mine, men med noen enkelte leppepomader så hjelper det ikke stort. Så i 2018 så forelsket jeg meg i en ny leppepomade som både fukter, gir farge og former leppene, så … Continue reading "Sliter med tørre og sprukne lepper – gir fukt og pumper leppene"

2020-01-16 12:02 Sikkert fælt av meg å si sånt høyt

I dag så fikk jeg levert minste gutt i barnehagen igjen. Jeg tror han har veldig godt av å komme dit igjen etter å ha vært syk å vært hjemme i flere dager. Merket allerede i går at han hadde veldig mye energi. Han lekte å var helt villmann hjemme i går. Han får jo … Continue reading "Sikkert fælt av meg å si sånt høyt"

2020-01-15 14:09 Fått orden i gangen igjen uten sekker og sko i alle retninger

Nå har jeg fått ryddet og ordnet gangen igjen også får jeg bare se hvor lang tid det tar før det blir helt kaos der igjen, haha. Det har heldigvis ikke vært så ille i det siste da når alle har klart å legge alt på plass. Men inni mellom så er det veldig lettvint … Continue reading "Fått orden i gangen igjen uten sekker og sko i alle retninger"

2020-01-15 10:37 Hva foretrekker jeg best av katt eller hund, singel eller forhold osv

Dette er en måte dere kan bli litt bedre kjent med meg. Så jeg har tatt med 10 spørsmål og svar på hva jeg foretrekker best av de tingene under her. Hund eller katt? Helt ærlig så er jeg mer hunde menneske enn katt, men nå så har jeg jo to katter istedenfor enn hund, … Continue reading "Hva foretrekker jeg best av katt eller hund, singel eller forhold osv"

2020-01-14 15:36 Når trassingen har begynt så er det håp

Heldigvis så ble det ikke så mye oppvåkning med minste gutt i går som jeg først var veldig redd for at det kom til å bli i og med at han var såpass dårlig. Han våknet bare en gang i går kveld å når jeg gikk innpå der da så falt han raskt til søvn … Continue reading "Når trassingen har begynt så er det håp"

2020-01-14 10:55 Min morgen rutine – ansikt

Reklame | Nuskin meg Når jeg står opp om morgen så pleier jeg bare å kaste på meg klær også ordner jeg han minste før jeg får barna mine på skole å barnehage, og når jeg da kommer hjem igjen så pleier jeg å begynne med meg selv. Jeg renser ansiktet mitt morgen og kveld … Continue reading "Min morgen rutine – ansikt"

2020-01-13 19:22 Får vondt av å se hvor syk han er

I dag så har jeg endelig fått snakket med skatteetaten, så nå håper jeg at alt blir i orden når det gjelder skatten min igjen. Det er så synd hvis man klarer å gjøre en liten feil der, for det kan fort bli veldig dyrt. Men hun jeg pratet med i telefonen var veldig hyggelig … Continue reading "Får vondt av å se hvor syk han er"

2020-01-13 08:49 Disney Junior og sykdom

Nå så sitter jeg hjemme å drikker litt kaffe og ser på Disney Junior med minste gutt. Han har blitt så uheldig at han har blitt veldig forkjølet, så her går det i nesten feber og nysing å snørr. Det er det som er så kjett med denne tiden på året. Eller vanligvis så er … Continue reading "Disney Junior og sykdom"

2020-01-12 21:00 Jeg var ikke komfortabel der jeg sto

I dag så har vi vært med moren min oppi akebakken, det var jo forsåvidt koselig. Men jeg er jo ikke så glad i store folkemengder, å der var det ganske mange i dag, så jeg følte meg ikke komfortabel i det hele tatt fra da jeg kom dit til jeg reiste. Det er vondt … Continue reading "Jeg var ikke komfortabel der jeg sto"

2020-01-11 18:59 Bilder av meg som tenåring

Det er litt morsomt å se tilbake på hvordan jeg har sett ut opp igjennom tenårene. Dette her er da bilder fra da jeg var 13 til jeg var slutten av 19 årsalderen. Jeg synes jeg har forandret meg litt, men egentlig ikke så veldig mye heller igrunn. Følg meg gjerne på instagram HER 0 … Continue reading "Bilder av meg som tenåring"

2020-01-10 18:21 Skatt er en ting jeg aldri blir ordentlig klok på

Nå så sitt jeg med ansikt maske igjen. Veldig viktig å ta vare på huden. Jeg har ikke vært så flink, men nå i det siste så har jeg tatt skikkelig tak i meg selv å blitt mye flinkere. Begynner allerede å merke litt forandring på huden min også. Nå så har jeg sittet å … Continue reading "Skatt er en ting jeg aldri blir ordentlig klok på"

2020-01-09 11:30 Sliter med morgenkvalme

I dag så våknet vi alle i huset litt for tidlig, noe som var veldig uvandt til oss å være. Vi var våkne litt før kl 7 alle sammen, eller ikke han minste i hus da, han var i hvert fall stille. Så jeg lå i senga å bare slappet av litt før jeg sto … Continue reading "Sliter med morgenkvalme"

2020-01-07 13:58 Mine nyttårsforsetter

Jeg har aldri vært noe flink til å sette meg nyttårsforsetter, men nå i år så vil jeg gjøre det. 💫 Jeg skal begynne å ta litt bedre vare på meg selv. Jeg er ikke så flink til å fokusere på meg selv. 💫 Jeg skal drikke mye mer vann enn det jeg pleier. 💫 … Continue reading "Mine nyttårsforsetter"

2020-01-06 13:02 Må tenke smart når det gjelder utdanning å jobb på grunn av utviklingen

I veldig lang tid så har jeg tenkt veldig mye frem og tilbake på hva jeg egentlig vil gjøre ut av livet mitt. Jeg er veldig opptatt av at jeg vil ha stabilitet og ha en trygghet i livet uten alt for mange vanskelige utfordringer. Dessverre så er jo livet sånn at vi alltid vil … Continue reading "Må tenke smart når det gjelder utdanning å jobb på grunn av utviklingen"

2020-01-05 18:30 Vaske sminkekoster

Jeg er en av de som ikke er så veldig flink til å huske på at jeg må vaske sminkekostene mine ofte nok, og det er jo så utrolig dumt. Det er jo rene bakteriebomba der å jeg sminker meg jo nesten hver dag, så det er ikke noe rart at huden blir uren å … Continue reading "Vaske sminkekoster"

2020-01-04 19:17 Fått orden i hjemmet igjen

Jeg har ordnet skikkelig hjemme i dag, så nå er det faktisk helt strøkent her, å det er sånn jeg liker det best. Men jeg skal si at det er ikke så enkelt å ha det strøkent hele tiden med tre barn i hus altså. Men herregud så godt det er de gangene det faktisk … Continue reading "Fått orden i hjemmet igjen"

2020-01-03 19:30 En liten smakebit på hverdagen

Nå har vi i hus fått en liten smakebit på hverdagen igjen. I går å i dag så har det vært skole å barnehage, å det virker som at det har vært litt godt selv om det kanskje var litt kjedelig å. Jeg merker i hvert fall at han minste i hus har hatt litt … Continue reading "En liten smakebit på hverdagen"

2020-01-01 18:27 Min nyttårsaften

I går så var det masse spenning her i hus på grunn av nyttårsaften. Vi lagde kalkun som vi spiste ved seks tiden også ble det litt is etter det, også fikk ungene litt potetgull å godteri. Niklas ble ikke våken igjennom hele kvelden så han la jeg ved halv ni tiden, for da begynte … Continue reading "Min nyttårsaften"

2020-01-01 10:52 Godt nyttår

Da var det nye året kommet. Så godt nyttår alle sammen. Jeg kjenner jeg er skikkelig sliten etter gårsdagen. Det ble ganske full fart her i går kveld/natt for å si det sånn. Unger som gleder seg til raketter å som kanskje fikk i seg litt mye godsaker, haha. Godt det bare er nyttår en … Continue reading "Godt nyttår"

2019-12-30 20:58 Ting jeg er glad for i 2019

Jeg skulle egentlig vaske å ordene skikkelig her i dag, men så har jeg ikke klart å komme meg helt igang. Heldigvis så er det ikke så ille her nå, for jeg har jo fått gjort litt selv om jeg mangler litt smått før morgen dagen, men jeg kan fortsette i morgen å jeg. Jeg … Continue reading "Ting jeg er glad for i 2019"

2019-12-29 13:34 Året som har gått – Juli – Desember

Nå kommer jeg med del to av det som har skjedd dette året. Hvis dere ikke har lest den første enda så kan dere gjøre det HER! Juli I starten av juli så var vi ganske mye ute å bare koste oss. Vi tok opp badebassenget som vi var en god del oppi, i hvert … Continue reading "Året som har gått – Juli – Desember"

2019-12-28 21:15 Ting jeg angrer på at jeg har gjort i 2019

Dett året er jo snart over. Det er bare noen få dager igjen av dette året, så jeg tenkte jeg kunne skrive litt om hva jeg angrer på nå i 2019. Jeg hadde en lignende i går bare at da skrev jeg litt om hva jeg har lært. Du kan lese innlegget HER. 1. Jeg … Continue reading "Ting jeg angrer på at jeg har gjort i 2019"

2019-12-28 18:03 Ut på tur

I dag så har jeg egentlig ikke følt meg helt pigg i formen. Jeg har nesten ikke sovet i natt heller, så jeg har vært rimelig slapp å sliten i hele dag. Jeg gikk ut en liten tur tidligere i dag, og det hjalp litt sånn at jeg følte meg litt bedre, å litt senere … Continue reading "Ut på tur"

2019-12-27 21:07 Ting jeg har lært i 2019

Nå er det ikke lenge til at dette året her er over, så jeg tenkte jeg kunne dele litt av hva jeg har fått lært å erfart litt dette året. Livet er jo som dere vet ikke så enkelt alltid, å man lærer kanskje litt hver eneste dag. Nå har jeg bare tatt med små … Continue reading "Ting jeg har lært i 2019"

2019-12-27 13:37 Det jeg liker med desember

Desember er en så utrolig koselig måned. Jeg har alltid skikkelig julestemning igjennom hele desember, og det er så koselig. Det er masse lys over alt både utenfor hjem og i byene/sentrum, å det er bare så utrolig fint å se på. Det jeg liker med desember og jul er – ❤ Julefilmer Jeg har … Continue reading "Det jeg liker med desember"

2019-12-26 21:38 Året som har gått – Januar – Juni

Nå er endelig dette året snart over. Jeg har blitt så skuffet over litt diverse dette året. Jeg har rett å slett vært for snill, og gått på en liten smell dette året, men det er ikke noe jeg vil prate noe mere om. Jeg skal ikke være så dumsnill i 2020 i hvert fall. … Continue reading "Året som har gått – Januar – Juni"

2019-12-26 19:39 Invitert bort i dag å

I dag så har vi bare slappet av nede hos oldeforeldrene til guttene, også ble vi invitert på middag hos moren min litt senere på dagen. Vi fikk wok med pomfritt med smeltet ost over, det var egentlig utrolig godt. Jeg har faktisk aldri smakt pomfritt med smeltet ost over før, men det var veldig … Continue reading "Invitert bort i dag å"

2019-12-25 22:52 Opp pakkning og restemiddag

Nå føler jeg alt bare er ett stort rot rundt meg. I dag tidlig så begynte jeg å ungene å pakke opp alle lekene dem fikk, å alt lå jo i papp selvfølgelig, så jeg hadde papp rundt hele huset. Det var på stua, på rommet til Niklas og rommet til Marius. Så jeg måtte … Continue reading "Opp pakkning og restemiddag"

2019-12-25 18:13 Julaften

Jeg har ikke fått kommet med noe oppsummering av julaften enda. I går så dro vi opp hos moren min for å feire jul der sammen med søskene mine og besteforeldrene mine. Det var en kjempe koselig dag. Vi spiste både ribbe, julepølser å sånn å pinnekjøtt selvfølgelig. Jeg er mer glad i pinnekjøtt så … Continue reading "Julaften"

2019-12-24 14:13 Julemorgen

Da var julen kommet. Dette innlegget her skulle egentlig ut litt tidligere enn dette her, men jeg trodde det kom til å bli en rolig å avslappende julemorgen, men den gang ei. Vi dro ned til oldeforeldrene til guttene for å spise frokost å koste oss med det. Vi hadde det veldig hyggelig, men så … Continue reading "Julemorgen"

2019-12-23 16:17 Fem ting du kan gjøre for å komme i julesteming

Dessverre så er det ikke alle som kommer så fort i julestemning, og det finnes de som ikke får julestemning i det hele tatt. Men jeg tenkte jeg kunne komme med noen råd som kanskje kan hjelpe på litt. Dette er i hvert fall det som får meg litt i julestemning. Julefilmer – Det å … Continue reading "Fem ting du kan gjøre for å komme i julesteming"

2019-12-22 20:22 Jeg er tilbake, og er i siste liten

Nå er jeg tilbake med blogging igjen. Jeg har trengt en veldig lang pause. Jeg var faktisk veldig usikker på om jeg ville forsette med blogging. En liten periode så hadde jeg litt lyst til å gi meg, men så kjente jeg det at jeg har ikke så veldig lyst til å gi meg heller, … Continue reading "Jeg er tilbake, og er i siste liten"

2019-12-10 13:13 Den årlige sykdommen har vært i hus

Nå har det vært en runde med den typiske vintersykdommen som alltid kommer rett før jul eller i jul eller rett etter. Nå sitt jeg bare å krysser fingrer for at det ikke er flere som skal få det. Men jeg er garantert ikke så heldig. Jeg føler det på meg at noen av oss … Continue reading "Den årlige sykdommen har vært i hus"

2019-12-08 14:55 Det er ca 2 uker igjen, og jeg kjenner stresset

Da var det plutselig andre søndagen i advent allerede, så i kveld så skal vi tenne litt lys mens vi ser på barne-tv med ungene. Det er jo litt kos i denne adventstiden. Men jeg skal innrømme at jeg begynner å bli veldig stresset med tanke på at det bare er igjen ca 2 uker … Continue reading "Det er ca 2 uker igjen, og jeg kjenner stresset"

2019-12-07 20:22 Perfekt som julegave eller egenpleie, med 20% rabatt

Reklame | Nuskin/meg selv Da var lørdagskvelden her, og hva passer vel ikke bedre enn litt tips til julegaver eller noen tips til seg selv før jul. Veldig mange er vel kanskje ferdig med julehandelen allerede, men om du er like treg som meg så kan vel kanskje noen av de tipsene her være nyttig … Continue reading "Perfekt som julegave eller egenpleie, med 20% rabatt"

2019-12-06 18:17 Når man ikke klarer å følge med på dagene

Da var helga her igjen. Jeg synes tiden bare går ifra meg om dagen. Jeg føler at jeg nesten ikke får med meg alle dagene. Jeg kom plutselig på at det var fredag rett før jeg kjørte guttene i dag tidlig, haha. Nå i helga så har jeg bare minste gutt mens de to andre … Continue reading "Når man ikke klarer å følge med på dagene"

2019-12-02 12:38 Prøver å få tilbake litt varme i kroppen

Nå kjenner jeg at jeg lever altså. Herregud så kaldt det er ute om dagen nå. Jeg tåler ikke kulde i det hele tatt har jeg funnet ut. Jeg har aldri vært noe glad i vinteren, ikke engang når jeg var liten. Når jeg var på alder med Niklas så ville jeg ikke gå i … Continue reading "Prøver å få tilbake litt varme i kroppen"

2019-12-01 17:57 Første advent i desember

Nok engang så er det lenge siden det var en oppdatering her inne. Jeg har som sagt ikke vært helt i slaget i det siste, men jeg håper at jeg kan klare å begynne å blogge igjen. Jeg liker å blogge, og vil så gjerne bare gjøre det, men noen ganger så er det helt håpløst. Men jeg skal prøve mitt beste, for er det en ting jeg liker så er det dette… Nå er det jo faktisk første desember allerede å denne gangen så...Continue Reading "Første advent i desember" →

2019-11-26 11:09 Måtte legge fra meg alt når alt sto på som verst

Åhh herregud så mye jeg begynner å savne å være aktiv på bloggen igjen eller sosiale medier i seg selv. Jeg trengte bare ett lite avbrekk herifra fordi jeg er rett og slett ikke er helt i form om dagen, det synes kanskje ikke utenpå men inni meg så er jeg helt elendig. Så nå i det siste så har jeg trengt å være litt borte fra alt med sosiale medier å gjøre. Jeg har jo vært innom litt, men jeg har ikke vært aktiv...Continue Reading "Måtte legge fra meg alt når alt sto på som verst" →

2019-11-12 22:27 Den hendelsen har sette spor i meg

(Bildet lånt av aftenposten) Plutselig så kom drit føret, det har nemlig vært mildt i hele dag å det har regnet såvidt det er, så mye av snøen har smeltet, å jeg kjenner allerede at jeg gruer meg til å kjøre unger i morgen tidlig. Jeg er ikke sånn kjempe fan av glatte veier, det regner jeg med at ingen er, men den gangen jeg kræsjet så fronten på bilen ble litt most, og den begynte å ryke å den ene sønnen min begynte å...Continue Reading "Den hendelsen har sette spor i meg" →

2019-11-12 12:09 Tips til å spare penger

Er det en ting jeg er flink i så er det økonomi. Jeg er en sånn person som alltid må ha orden i økonomien min. Jeg er ikke oppvokst med så mye penger, og jeg har aldri hatt så mye penger så jeg vet hvordan det er å leve stramt å det har gjort til at jeg har blitt flink til å vite hvordan jeg skal bruke pengene mine. For mange er nok det vanskelig å bruke de pengene man kan bruke. Jeg vet at...Continue Reading "Tips til å spare penger" →

2019-11-10 21:42 Det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dem

I dag har det bare vært en helt vanlig rolig søndag. Vi fikk ett lite besøk i dag tidlig sånn at de to minste guttene fikk gitt farsdagsgave til han, og ellers så har vi bare vært en liten tur nede hos besteforeldrene mine også var vi en rask tur innom moren min. Vi gjør egentlig ikke så mye ut av farsdager og morsdager sånn egentlig. Jeg har ikke engang orket å skrive om farsdag på facebook engang, men det betyr ikke at jeg ikke...Continue Reading "Det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dem" →

2019-11-09 22:34 Istedenfor fester så har jeg hatt egenpleie

Reklame | Nuskin Nå er snart denne lørdagen over. Jeg har egentlig blitt invitert til både det ene å det andre denne lørdagen. Jeg var invitert på bursdagsfest hos pappaen min som fylte 45 år, og jeg var invitert på fest hos bestevenninna mi, men jeg fikk dessverre ikke kommet meg noen steder fordi jeg har barn. Så det var jo veldig synd men jeg håper jeg får flere muligheter. Uansett, så lenge jeg ikke har kommet meg noe sted i dag, så har jeg...Continue Reading "Istedenfor fester så har jeg hatt egenpleie" →

2019-11-08 21:57 En litt annerledes fredag

Det har faktisk kommet en del snø nå, ikke så alt for mye selvfølgelig men allikevel så har det kommet en del. Så i stad tok jeg meg en varm dusj å tok på meg noen behagelige klær også har jeg sittet å sett på julefilmer faktisk, haha. Jeg merker jeg gleder meg litt til jule tiden. Da blir det masse kos med barna, å jeg å moren min har funnet ut at vi skal finne på litt mer. Lage litt mer tradisjoner mellom oss...Continue Reading "En litt annerledes fredag" →

2019-11-08 13:36 Et bra apparat nå i vinter

Reklame | Nuskin Nå kommer vinteren ser jeg. Det har begynt å snø og i følge værmeldinga så er det spådd snø fremover å. Jeg er virkelig ikke klar for vinteren enda kjenner jeg. Jeg hater vinter, og da mener jeg hater 😉 Jeg er ikke vintermenneske i det hele tatt å det har jeg aldri vært. Jeg gleder meg bare til vår og sommer allerede, men selvfølgelig så skal jeg prøve å gjøre det beste ut av vinteren, jeg må jo igjennom den uansett,...Continue Reading "Et bra apparat nå i vinter" →

2019-11-07 14:05 Morgen kos hos moren min

I dag så dro jeg en tur til moren min etter at jeg hadde levert unger. Hun hadde tent opp ovnen og lagde litt mat til oss. Det er jo så kaldt ute så jeg har vel stått inntil ovnen til mamma i nesten hele dag tidlig, haha. Jeg er så utrolig kald av meg, så jeg lurer på hvordan jeg skal overleve resten av månedene som kommer ;-P Jeg vet i hvert fall at jeg skulle ha fått kjøpt meg noen nye vintersko, for...Continue Reading "Morgen kos hos moren min" →

2019-11-06 19:38 Det å aldri føle seg vel uten sminke på

I noen dager nå så har jeg gått helt uten sminke sånn som på bildet over her. Når jeg gikk gravid sist og tiden etter så orket jeg nesten aldri å fikse meg, å det ble jo bare til en vane, også flyttet jeg til ett nytt hus å jeg ble veldig aktiv på bloggen og begynte å sminke meg hele tiden, og da kom jeg plutselig i en sånn periode der jeg ikke kunne dra noen sted uten å fikse meg, men nå så...Continue Reading "Det å aldri føle seg vel uten sminke på" →

2019-11-05 19:28 Grønnsaksuppe to dager på rad

Nå har vi spist middag borte hos mamma i to dager. Hun har laget grønnsaksuppe og da blir det alltid så mye, så da ble vi invitert to dager på rad. Det var utrolig godt, og ungene mine spiste veldig godt også. Det har egentlig ikke vært så enkelt bestandig å få i barna mine grønnsaker, men nå så har dem spist kjempe godt, så da vet jeg hva jeg kan lage om jeg vil få i dem litt ekstra grønnsaker. Jeg synes det er...Continue Reading "Grønnsaksuppe to dager på rad" →

2019-11-05 12:38 Iskald bil i kulda

I går når jeg sto opp så var det helt utrolig kaldt. Jeg har jo ikke varme i bilen lenger, for det er noe som har skjedd, så det får jeg hjelp til å fikse nå. Jeg håper bare at det blir i orden. Jeg måtte jo skrape is av ruta på bilen i går og den isen var så utrolig hard, å jeg har jo vondt i leddene, så jeg sleit skikkelig. Kjente jeg ble skikkelig irritert for at isen ikke ville bort og...Continue Reading "Iskald bil i kulda" →

2019-11-03 18:27 Bare en måned til det blir jul i huset mitt

Nå har det nok engang tatt noen dager uten noe aktivitet innpå her. Det har vel blitt veldig vanlig det nå, haha. Dere som fremdeles kommer inn for å se dere er tålmodige altså, og det er jeg veldig glad for. Nå har vi jo allerede kommet til november, og det er faktisk bare en måned til det blir full jul i huset mitt. Jeg er jo den som alltid begynner å pynte til jul første desember også tar jeg faktisk vekk julepynten allerede første...Continue Reading "Bare en måned til det blir jul i huset mitt" →

2019-10-31 22:35 Oppsummering av oktober

Nå er allerede oktober måneden over, å vi nærmer oss ferdig med 2019. Jeg håper virkelig at jeg får til ting i 2020 å at det vil bli ett fint år. Det er noe som forandrer seg og noe som blir bedre hele tiden selv om jeg har vært veldig forvirret dette året. Det er mye som har skjedd som jeg ikke har skrevet noe om på bloggen. Kommer kanskje ikke til å dele alt som har skjedd heller, men kanskje noe av det. Uansett...Continue Reading "Oppsummering av oktober" →

2019-10-31 12:16 Amerikanske tradisjoner

Nå er det siste dagen i oktober allerede. I dag så er det jo halloween. Ungene skal på halloween fest i dag og gå rundt, så det blir vel stas. Jeg å Niklas blir nok bare værende hjemme og kose oss. Han er såpass liten enda å skjønner ikke så mye av dette enda, så han skal ikke ut denne gangen, kanskje neste år. Jeg husker hvor mye jeg gledet meg til denne tiden hvert år. Jeg er såpass ung at jeg har jo vært...Continue Reading "Amerikanske tradisjoner" →

2019-10-28 13:35 Hva er poenget med å stille klokka

Tenk det, nå er snart oktober over allerede. Det er kun noen få dager igjen før vi er i november å det blir bare kaldere å kaldere ute om dagen. Mørkere har det blitt å, i hvert fall etter at vi stilte klokka. Jeg skjønner helt ærlig ikke grunnen til at vi må drive med den stillinga av klokka hvert halv år. Hadde vært så mye bedre om det kunne ha vært sommertid året rundt. Blir jo bare tull når vi må stille klokka hele...Continue Reading "Hva er poenget med å stille klokka" →

2019-10-27 22:35 Søndagssuppe hos besteforeldrene mine

I dag så ble vi invitert på suppe hos besteforeldrene mine. Moren min kom hun også, og det er så koselig når vi kan samles for å spise. Både jeg å mamma var enige om at vi skulle ha blitt mye flinkere til å samles på denne måten her. Denne gangen her så ble det … Continue reading "Søndagssuppe hos besteforeldrene mine"

2019-10-27 13:19 Jeg dater aldri ukjente gutter

Jeg er ikke akkurat den datings jenta som kanskje mange andre. Noen liker å gå ut på date og bli kjent med andre å se hva det kan føre til. Jeg er ikke der i det hele tatt. Blir jeg spurt om å gå ut på date av en jeg ikke kjenner så får han … Continue reading "Jeg dater aldri ukjente gutter"

2019-10-26 18:39 Måtte se etter han når han aldri våknet

Denne lørdagen her har bare rast forbi selv om det ikke har skjedd så fryktelig mye i løpet av dagen. Jeg sto utrolig nok opp før Niklas i dag. Jeg gikk inn til han når jeg sto opp, men da sov han så godt å merket ikke at jeg gikk inn på rommet engang, så … Continue reading "Måtte se etter han når han aldri våknet"

2019-10-25 22:07 Alene helg med det ene barnet

Nå er helga her igjen å godt er det egentlig. Noen ganger så er det utrolig godt med helg fordi jeg sliter så fælt om dagen med slapphet å smerter. Nå i helga så har jeg jo bare Niklas så jeg er spent på å se hva vi skal finne på i helga. Jeg har … Continue reading "Alene helg med det ene barnet"

2019-10-24 14:12 A4 livet som nesten ingen vil ha

Nå er det skikkelig dritt vær ute igjen, å jeg blir så trøtt av det været her, haha. Håper jeg ikke er alene om det. Jeg har nok engang vært på utviklingssamtale. I dag så gjaldt det Joachim. Jeg får alltid bare høre positive tilbakemeldinger, så jeg har ikke så ille unger selv om jeg … Continue reading "A4 livet som nesten ingen vil ha"

2019-10-23 17:17 Instagram lately

Jeg har måtte starte Instagram på nytt for en liten stund siden, fordi den gamle var plutselig borte, så setter stor pris på om dere vil følge meg der🤗 Jeg prøver så godt jeg kan å være mer aktiv. Nå så har jeg delt litt om ett leppe produkt jeg bruker, også har jeg test … Continue reading "Instagram lately"

2019-10-23 09:55 Renseproduktene jeg bruker morgen og kveld

Reklame | For meg selv - nuskin Dette er ikke noe jeg reklamere for bare fordi jeg selv driver med det. Dette er ett veldig fint renseprodukt som gjør at huden min føles veldig ren å fin etter bruk. Jeg bruker det både morgen og kveld å er super fornøyd. Huden blir veldig myk etter … Continue reading "Renseproduktene jeg bruker morgen og kveld"

2019-10-22 19:02 Skeptisk på mat fra disker på butikken

Jeg liker virkelig ikke høsten. Jeg går fra å være syk til frisk hele tiden nå. Jeg blir liksom aldri ordentlig frisk igjen før hosten kommer tilbake. Det positive er jo at jeg får trent magemusklene oppi det hele, haha 😉 Etter at jeg leverte ungene på skole å barnehage i dag så dro jeg … Continue reading "Skeptisk på mat fra disker på butikken"

2019-10-21 21:28 Hvordan komme over eksen

Sommeren 2017 så ble det slutt mellom meg å barnefar til barna mine. Jeg slet skikkelig i ca 2 år. På starten av bruddet så var det så ille at jeg gråt fra da jeg sto opp til jeg la meg omtrent. Jeg prøvde å ikke gråte så fælt når barna var i nærheten, men … Continue reading "Hvordan komme over eksen"

2019-10-21 09:37 Samtale, skadet meg, bursdag

På fredag så var jeg på samtale time i barnehagen ang Niklas, og selvfølgelig så gikk det veldig bra. Det er så mye positivt som blir sagt om Niklas å jeg fikk mye bra tilbakemelding når det gjelder Niklas, så det var ett veldig hyggelig møte. Alt hun sa om Niklas er sånn jeg også … Continue reading "Samtale, skadet meg, bursdag"

2019-10-18 09:43 Planene for helgen

Da har helgen kommet igjen. Jeg synes helga kommer så fort hver gang jeg. Jeg føler det nettopp var helg å nå er det helg igjen, det er helt sykt hvor fort tiden går om dagen. Jaja, nå er jeg hos mamma en tur, vi skal snart på butikken å handle inn til helga. På … Continue reading "Planene for helgen"

2019-10-17 20:23 I min egen boble

Det ble jo dårlig med blogging i går også, haha. Jeg har seriøst blitt helt elendig, og det verste er jo at jeg liker å skrive på denne bloggen her. Jeg liker å kunne ha ett sted der jeg bare kan skrive om alt mellom himmel og jord. Jeg har jo ikke så mange rundt … Continue reading "I min egen boble"

2019-10-17 12:20 Farget øyenbryna

På det bildet her så har jeg ingenting på øyenbryna mine. Jeg tok å farget øyenbryna mine med vanlig hårfarge i går. Jeg farget jo håret mitt igjen, fordi håret mitt vokser så fort med den shampoen jeg bruker, så da var det på tide å farge håret igjen, å da kunne jeg likså godt … Continue reading "Farget øyenbryna"

2019-10-15 18:41 Negativ blogger, burde bli som toppbloggere istedenfor

Jeg vil ikke være en blogger som bare er positiv å bare viser de positive sidene i livet mitt. Dere som har fulgt meg en stund har vel allerede skjønt det. Jeg har faktisk fått høre en gang at jeg er en utrolig negativ blogger fordi jeg er såpass ærlig å sier hvordan jeg har … Continue reading "Negativ blogger, burde bli som toppbloggere istedenfor"

2019-10-14 20:38 Deksel til mobilen å fikset negler

Jeg har virkelig ikke vært så effektiv i det siste når det gjelder noe som helst. Jeg har vært helt ekstremt sliten i lang lang tid nå, såpass mye at det nesten er litt irriterende. Jeg får ikke til å sove når jeg legger meg om kveldene, så jeg ligger å vrir på meg i … Continue reading "Deksel til mobilen å fikset negler"

2019-10-14 18:26 Tips til å bli kvitt søtsug

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som sliter av søtsug veldig ofte. Jeg er faktisk så ille at jeg har lyst på noe hele tiden, og det er jo slettes ikke bra for helsa på noen slags måte. Så jeg har da funnet ut noe som faktisk kan hjelpe på litt, hvis … Continue reading "Tips til å bli kvitt søtsug"

2019-10-11 11:12 Ny telefon

Nå har jeg endelig fått meg ny telefon. Jeg bestilte den for noen dager siden, å i går så kom den i posten. Jeg må si jeg er utrolig fornøyd med den nye telefonen. Før så hadde jeg Samsung galaxy s8, og den har jeg hatt i to år tror jeg, og den har blitt … Continue reading "Ny telefon"

2019-10-09 11:20 Det ble ikke en bra start på måneden

Det ble jo en utrolig vellykket start på oktober måneden, haha. Jeg som sa jeg skulle skrive 2-3 innlegg om dagen nå i oktober, noe som ikke har skjedd. Det ble heller ingen blogging istedenfor🙈 Grunnen er da den at jeg ble dårlig, og har seriøst hatt null energi til å gjøre noe som helst, … Continue reading "Det ble ikke en bra start på måneden"

2019-10-06 15:05 50 årslag i går

Nå har jeg vært stille her en stund. Jeg har vært skikkelig forkjølet nå så jeg har ikke orket å hverken blogge eller ta bilder av meg. Men i går så var jeg i 50 årslag til min tidligere svigerfar. Det var kjempe koselig å være der og hilse på den familien igjen. Jeg var … Continue reading "50 årslag i går"

2019-10-02 16:22 Huset mitt når det var til salgs

Jeg har etter vært tenkt til å legge ut bilder av hele huset mitt sånn det er nå, etter ett ønske av en leser. Men da tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan det så ut når det lå ute for salg. Jeg har gjort masse, og jeg har vært utrolig treg med det … Continue reading "Huset mitt når det var til salgs"

2019-10-01 22:19 Planer og mål for oktober måneden

Nå som det er oktober, så er det jo litt greit å lage noen mål for måneden. Jeg er den som nesten aldri tør å sette meg mål, fordi jeg er så redd for å ikke klare de målene jeg setter meg. Så jeg tør aldri å satse høyt, det er helt sikkert veldig dumt, … Continue reading "Planer og mål for oktober måneden"

2019-10-01 19:21 Det negative med sommeren

Nå kjennes det nesten ut som at det er vinter ute. Jeg er så kald om dagen å jeg har måtte begynne å sette på varme over alt her i huset, så hvorfor ikke komme med ett innlegg om hva jeg ikke liker med sommer bare for å ikke lengte etter sommeren, haha neida, men … Continue reading "Det negative med sommeren"

2019-10-01 13:03 Må planlegge litt fremover

Nå har vi kommet til oktober måneden. Det betyr jo at det kommer til å bli kaldere fremover, og det er halloween slutten av måneden. Så da må jeg planlegge litt når det gjelder det. Jeg vet at barna mine har veldig lyst til å gå halloween, og han eldste sønnen min skal på halloweenfest … Continue reading "Må planlegge litt fremover"

2019-09-30 18:23 Oppsummering september

Shiit, det er faktisk siste dagen av september nå. Jeg måtte faktisk dobbelt sjekke på kalenderen for å se om det faktisk var sant. Jeg føler at september nettopp har begynt å nå er den faktisk over. Tenkte jo at jeg kunne begynne med månedsoppdatering igjen, for det er litt morsomt å oppdatere å se … Continue reading "Oppsummering september"

2019-09-30 12:13 Min første fakturering

Nå har jeg gjort min første faktuering til blogg.no! Herregud det var veldig avansert på førsten, men av god hjelp av de på blogg.no så gikk det greit. Jeg tjener jo ikke så bra på bloggen så det er ikke noe jeg kommer til å gjøre ofte. Jeg kan ikke på stå å si at … Continue reading "Min første fakturering"

2019-09-29 18:37 Ny instagram konto

Nå har jeg vært så uheldig med min tidligere instagram konto. Jeg drev å skulle ordne litt innpå den, og når jeg skulle innpå der igjen så var jeg utlogget. Jeg prøvde å logge meg inn men det gikk ikke. Jeg hadde også fått epost om at det var aktivitet innpå der. Jeg prøvde å … Continue reading "Ny instagram konto"

2019-09-28 13:49 10 ting du kanskje ikke visste om meg

Jeg er utrolig utålmodig. Hvis det skal skje noe så klarer ikke jeg å bare gå rundt å vente, da blir det bare til at jeg går rundt å er små sur. Jeg er livredd for lastebiler når jeg kjører bil. Jeg kræsjet nemlig i en lastebil den første vinteren jeg fikk førerkort, fordi det … Continue reading "10 ting du kanskje ikke visste om meg"

2019-09-27 18:41 Ikke helt sikker på hva som skjer videre

Nå har jeg nettopp våknet. Det er bare meg å Niklas i helga så etter at jeg la han i senga så sovnet jeg visst på sofaen😅 Sov ikke noe lenger en 15-20 min, så hadde jo ikke sovnet helt da, men ble helt borte vekk. Jeg er så sliten om dagen, og det været … Continue reading "Ikke helt sikker på hva som skjer videre"

2019-09-26 12:14 Alle prater på at det snart er jul

Uansett hvor jeg leser, eller hvor jeg er så hører jeg alltid det at “nå er det bare 3 måneder til jul” – Jeg kjenner jeg blir stressa bare av tanken jeg. Jeg har ikke noe i mot jul, og synes at den tiden kan være veldig koselig, men det er så mye som skjer … Continue reading "Alle prater på at det snart er jul"

2019-09-25 20:23 Starte nettside

I en lang periode nå så har jeg drevet litt på og av med noe som heter Nuskin. Jeg begynte med det i mai 2018, og har vært veldig frem å tilbake med salg fordi det har vært så mange som ikke helt har visst ordentlig hva det egentlig er, men nå blir det bare … Continue reading "Starte nettside"

2019-09-24 20:49 Noen flauser jeg har gjort

– Tissa på meg mens eksen(daværende kjæreste) lå ved siden av meg i senga. Jeg gikk gravid med Joachim uten å vite at jeg i det hele tatt var gravid. Så jeg drømte at jeg var på do å tisset, men tisset heller i senga. Tror ikke han merket det for det var ikke mye … Continue reading "Noen flauser jeg har gjort"

2019-09-23 12:26 Fylle angst og konfirmasjon

I går så kom det ikke noe innlegg på bloggen, fordi jeg var så utrolig sliten å ikke helt i form om jeg kan si det sånn. Åhh herregud i går så var det litt fælt å være i konfirmasjon, men det var også veldig koselig. Jeg var små dårlig i går jeg vettu, og … Continue reading "Fylle angst og konfirmasjon"

2019-09-23 09:37 Festen startet bra, men det ble ille

På lørdag så hadde jeg en kjempe fin kveld sammen med venner, det var koselig å få være med igjen. Jeg ble dessverre litt fullere enn det som var planen, å jeg fikk i meg litt mer enn jeg tålte. Jeg følte jeg ble litt for mye på slutten av kvelden å jeg husker ikke … Continue reading "Festen startet bra, men det ble ille"

2019-09-21 17:57 Skal gjøre noe uvanlig i kveld

Sånn ser jeg ut i kveld. Nå er jeg straks ferdig ordnet å skal reise opp til en “venn” haha 😉 Etterpå så kommer det tre til, så vi skal bare kose oss, og se hva kvelden bringer videre. Jeg skal i hvert fall dra nå hvert øyeblikk for jeg må innom butikken en rask … Continue reading "Skal gjøre noe uvanlig i kveld"

2019-09-21 12:38 Får barnefri av alle barna

Senere i dag så får jeg fri fra alle ungene, det er faktisk en god stund siden jeg fikk. Så jeg kjenner det at det skal bli litt godt å få litt fri igjen. Og i kveld så skal jeg drekke litt sammen med de vennene jeg var med før jeg fikk minste gutt. Jeg … Continue reading "Får barnefri av alle barna"

2019-09-20 19:13 Superstay foundation

I dag mens jeg gikk rundt for å kjøpe konfirmasjonsgave til søstra mi, så dro jeg innom Vita får å kjøpte meg en ny foundation fordi jeg er straks tom, også var det 30% der nå så da tenkte jeg at jeg fikk passe på å kjøpe en. Det er jo ikke akkurat billig for … Continue reading "Superstay foundation"

2019-09-20 11:56 Ikea frokost

Det ble plutselig ikea frokost med mamma i dag. Hun driver å ordner til konfirmasjon som skal være på søndag, så da tok vi likså godt frokost der å når vi først var innom. Jeg har ikke spist mat innpå der på lenge, og maten der er faktisk ikke så aller verst. Jeg klarte ikke … Continue reading "Ikea frokost"

2019-09-19 20:56 Revmatismesykehuset

I dag så har jeg faktisk vært på revmatismesykehuset. Det er en liten stund siden jeg ble henvist dit av legen, så det var litt godt å få kommet dit i dag. Vi reiste her fra ved 8 tiden i dag fordi jeg hadde jo time klokken 9, og hadde siste time klokken 13.30, så … Continue reading "Revmatismesykehuset"

2019-09-19 17:31 Som 16 åring så flyttet jeg fra det ene barnet, men han flyttet inn etter vært

Når jeg var 16 år så ble jeg gravid igjen med en ny fyr. Jeg fant da ut at det var på tide å flytte ut å få ett ordentlig voksen liv. Så jeg valgte å flytte sammen med min nye kjæreste som jeg ventet nytt barn med. Jeg flyttet ikke så veldig langt unna … Continue reading "Som 16 åring så flyttet jeg fra det ene barnet, men han flyttet inn etter vært"

2019-09-18 17:41 Selvfølgelig så måtte alt skje på en gang

Det er så typsik at det er mye som skal skje på en gang. Bilen min punkterte før i dag, og litt senere på dagen så ble jeg oppringt om at jeg måtte hente igjen Niklas i barnehagen fordi han hadde fått litt feber, men i og med at jeg ikke hadde bil så fikk … Continue reading "Selvfølgelig så måtte alt skje på en gang"

2019-09-17 22:00 Hvorfor tok jeg ikke bare abort som 16 åring?

Når jeg fant ut at jeg var gravid for andre gang allerede som 16 åring så var det veldig mye tanker som kom opp i hodet mitt. Jeg visste ikke om jeg kom til å klare å ta vare på en baby når jeg hadde så mye problemer når jeg fikk han første. Jeg hadde … Continue reading "Hvorfor tok jeg ikke bare abort som 16 åring?"

2019-09-17 14:36 Barnevernet kom tilbake

Dette var i året 2012. Jeg ante fred og ingen fare, men så skjedde det! Når jeg ble gravid med Marius så gikk jeg lenge uten å ha bekymringer om at det skulle skje så fryktelig mye. Jeg og min daværende kjæreste flyttet for oss selv like ved mamma, og livene våres skulle virkelig begynne. … Continue reading "Barnevernet kom tilbake"

2019-09-16 12:22 Føler meg fanget i en 80 år gammel kropp

Da var mandagen her igjen. Jeg har ikke sovet noe spesielt i natt. Jeg har vært skikkelig urolig i kroppen, så jeg våknet kl 7 av meg selv, og det er ikke normalt til å være meg, og det tror jeg alle som kjenner meg godt vet veldig godt, haha. Så når jeg leverte ungene … Continue reading "Føler meg fanget i en 80 år gammel kropp"

2019-09-14 16:40 Kald mcdonalds mat

Nå i helga så er det bare meg å Niklas, så i stad så bestilte vi oss mat på mcdonalds så lenge det bare var oss. Jeg synes det er så kjedelig å lage til skikkelig med mat når det bare blir oss to. Men maten var litt skuffende. All maten vi bestilte var ganske … Continue reading "Kald mcdonalds mat"

2019-09-12 16:14 Prøvd klærne jeg kjøpte

Reklame | Annonselink Nelly I går kveld så prøvde jeg klærne jeg kjøpte meg. Jeg ble så fornøyd med kjøpet mitt. Var litt godt å fornye kleskapet litt i hvert fall. Kommer nok til å bestille litt mer etter vært. Her er i hvertfall noe av de klærne jeg har kjøpt. Mage genser du kan … Continue reading "Prøvd klærne jeg kjøpte"

2019-09-12 12:46 Barnevernet kom når jeg var 13 år

Når jeg ble ung gravid så ble naturligvis barnevernet innblandet. Det regnet vi alle med at kom til å skje, så lenge det var så mange som også visste om graviditeten. Jeg fikk aldri fred i fra dem når dem først kom inn i bildet. Det ble møter etter møter heletiden, og dem var alltid … Continue reading "Barnevernet kom når jeg var 13 år"

2019-09-11 18:24 Hentet pakka mi på posten

Nå har jeg endelig fått den pakka med klær som jeg bestilte meg for noen dager siden. Jeg ble så utrolig fornøyd med de klærne jeg fikk. Jeg har fått litt dilla på de body klærne etter at jeg fikk en av ei venninne av meg, for hun hadde nemlig bestilt feil størrelse, så … Continue reading "Hentet pakka mi på posten"

2019-09-11 10:44 Spist lunsj hos mamma

Lunch with mom Etter at jeg leverte ungene i dag tidlig så reiste jeg en tur bort hos moren min. Og da ble jeg jo etter vært servert mat. Det hender seg det at når jeg kommer til mamma så blir det mat, haha. Jeg er egentlig ikke alltid like flink med å spise om … Continue reading "Spist lunsj hos mamma"

2019-09-11 09:16 Graviditeten som 12, 16 og 21 åring

Jeg har delt dette innlegget før når jeg har blogget, men det har kommet noen nye innom som ikke har fått med seg alt, så da tenkte jeg at jeg kunne dele det på nytt. Jeg har ikke planer om å skrive så alt for mye om det, men tenkte jeg kunne skrive litt smått … Continue reading "Graviditeten som 12, 16 og 21 åring"

2019-09-10 17:38 Utrolig hvor mye som samler seg opp på badet

Nå har jeg prøvd å rydde opp litt her hjemme igjen. Det har blitt litt kaos etter at jeg begynte på badet, jeg har så mye som må sorteres å kastes fant jeg ut. Utrolig hvor mye som samler seg opp på ett bad, det er masse forskjellige såper jeg ikke har brukt og det … Continue reading "Utrolig hvor mye som samler seg opp på badet"

2019-09-10 10:57 Det ble for mye å takle, så det sa stopp

Det å bli mamma så ung for første gang var en utrolig stor påkjenning. Jeg hadde fødselsdepresjon og samtidig så gikk folk rundt og lagde rykter å var rett og slett skikkelig fæle og dømmende mot meg. Alle var skikkelig på meg, og alle hadde sin mening om alt som hadde skjedd. Jeg ville så … Continue reading "Det ble for mye å takle, så det sa stopp"

2019-09-09 21:13 Bilder av meg opp igjennom tenårene

Jeg føler ikke det er noe lenge siden noen av de bildene her ble tatt, men det er faktisk ett par år siden. Det er bilder av meg fra 2011 til 2015. Det er helt sykt hvor fort tiden egentlig har gått, og hvor mye som faktisk har forandret seg på de årene her. Jeg … Continue reading "Bilder av meg opp igjennom tenårene"

2019-09-09 17:48 Dette er på vei hjem til meg

Reklame | Nelly På lørdag så hadde jeg ett barn som ikke ville sove i det hele tatt på kvelden. Han har sine perioder der han er veldig urolig, så jeg måtte holde meg våken til ett på natten, så da begynte jeg å se etter litt klær på Nelly. Jeg har så utrolig lite … Continue reading "Dette er på vei hjem til meg"

2019-09-09 13:24 Helga mi kort fortalt

Denne helga her har egentlig gått ganske så fort. Det har jo ikke vært så veldig mye som har skjedd i helga. Kan oppsummere bitte litt om hva som har skjedd. Fredag Hentet igjen ungene ved fire tiden, og begynte med middag. Vi spiste taco, det er egentlig ikke så ofte vi spiser det, så … Continue reading "Helga mi kort fortalt"

2019-09-06 11:46 Blir tidlig vinter i år

Jeg er nesten ganske sikker på at vinteren kommer tidlig i år. Vi er bare i starten av september og det er 7 grader om kveldene å morningene nå om dagen. Jeg har måtte ta på varmepumpa mi for at jeg ikke skal sitte å fryse i min egen stue. Jeg satt med pledd her … Continue reading "Blir tidlig vinter i år"

2019-09-05 12:15 Endelig ferdig, mangler innredning

Blitt litt dårlig med oppdatering her igjen, haha. Jaja, jeg har da endelig blitt ferdig med å male badet mitt, både gulv og vegger. Jeg har ikke turt å plassere noe innpå der enda, men skal prøve å få noe innpå badet i kveld, da burde det være ordentlig tørt, for i kveld så er … Continue reading "Endelig ferdig, mangler innredning"

2019-09-03 17:33 Begynt med oppussing på badet

Nå er det litt kaos i stua mi. Alt jeg hadde på badet har kommet på stua, så nå er det bare rot over alt her, hehe. Jeg å mommo har endelig fått begynt innpå badet mitt, så i går så vasket vi ned hele badet inkludert vegger og gulv. Så i dag så fikk … Continue reading "Begynt med oppussing på badet"

2019-09-02 10:05 Ukens spørsmål#1 Venner med barn, hverdagen min, flere barn

Du spør å jeg svarer helt ærlig Dere må bare stille meg masse spørsmål altså. Jeg synes det er gøy å svare på spørsmål, og jeg svarer alltid helt ærlig. Ingen spørsmål er for dumme heller, så bare å kjøre på med å spørre meg om masse rart. Du kan stille spørsmål både på bloggen … Continue reading "Ukens spørsmål#1 Venner med barn, hverdagen min, flere barn"

2019-09-01 16:57 Tiden har nesten bare stått stille

Søndagen i dag synes jeg har gått utrolig sagte. Det har ikke vært så fryktelig mye som har skjedd i dag, så det er sikkert grunnen til at tiden nesten bare har stått stille, haha. Jeg orket heller ikke å lage middag i dag, så jeg tok med meg guttene å dro på mcern. Inni … Continue reading "Tiden har nesten bare stått stille"

2019-09-01 12:41 Høstklær

Reklame | Nelly Nå har vi kommet til første september allerede. Det vil jo si at det er høst. Så nå har jeg sett litt etter nye klær som jeg vil ha. Jeg har jo så lite klær, så jeg må seriøst få kjøpt meg litt nytt. Dette her er noe av det jeg har … Continue reading "Høstklær"

2019-08-31 20:09 Konfirmasjonsdagen

Da har vi vært i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Det var en koselig dag, men herregud så sliten man blir etter en sånn dag, og enda jeg gjorde jo ikke så mye mens jeg var der, haha. Det er vel bare det at det er litt som skjer så man blir vel automatisk sliten av … Continue reading "Konfirmasjonsdagen"

2019-08-31 12:45 På vei til konfirmasjon

For en start på dagen, haha. Han minste i hus har bare drevet på med tull siden vi sto opp. Først så var jeg innpå rommet mitt en rask tur for å finne kjole, og da hadde han drevet i kattedoen nok engang, der driver han hele tiden. Så han hadde puttet masse kattesand i … Continue reading "På vei til konfirmasjon"

2019-08-30 13:13 Stresser unødvendig mye uansett

Herregud hvor blir tiden av? tiden går jo så utrolig fort. Det er allerede helg i dag. Jeg føler ikke det er lenge siden det var helg, haha. I dag så reiser to av guttene bort for helga, eller Marius kommer tilbake i morgen da, å da skal vi i konfirmasjon. Så jeg må prøve … Continue reading "Stresser unødvendig mye uansett"

2019-08-29 10:54 Det positive med sommeren

Nå er sommeren mer eller mindre over. Og jeg savner sommeren allerede. Jeg er ikke helt klar for høsten enda merker jeg, men det er dessverre ikke så mye jeg for gjort med det. Jeg har da i hvert fall hatt en bra sommer selv om jeg kunne ønske jeg kunne ha fått gjort litt … Continue reading "Det positive med sommeren"

2019-08-28 20:44 Jeg vokste mye med å bli mamma igjen som 16 åring

Jeg ble ung mor til to ganske så tett. Det er bare 3,5 år mellom dem. Jeg var bare 16 år gammel når barn nummer to ble født, men jeg ble 17 år da Marius var 3 måneder gammel. Når jeg fikk min første så var jeg jo alt for ung, så jeg forstår jo … Continue reading "Jeg vokste mye med å bli mamma igjen som 16 åring"

2019-08-28 18:30 En travel morgen

Jeg må seriøst få vasket det speilet snart, haha. Pus ble med på det ene bildet også 😉 Dagen i dag startet ikke så bra, vi klarte å forsove oss bitte litt i dag tidlig. Jeg har jo hatt så vondt i hodet nå så det tar nesten knekken på meg. Jeg tok meg en … Continue reading "En travel morgen"

2019-08-28 10:36 Dette skjer i september

Hva skjer i september? Nå er det jo september ganske så snart, og da er det jo litt som skal skje. Nå i august så har det jo vært litt da også. Det har vært skole start for ungene, og det er konfirmasjon på lørdag, også har det vært litt bursdagsfeiring, møter og sykehus besøk … Continue reading "Dette skjer i september"

2019-08-27 20:44 Matlaginga ble en liten utfordring

I dag har det vært ganske så varmt ute igjen. Det har vært ganske godt egentlig. Jeg har sittet en del ute i dag å har skravlet med besteforeldrene mine å tanta mi var her litt fra morgen av, og litt senere på dagen så var det ene søskenbarnet mitt her. Dem er jo på … Continue reading "Matlaginga ble en liten utfordring"

2019-08-27 14:12 Hvorfor ble du ikke med på “ungemødre”?

I mange år så har jeg blitt spurt om hvorfor ikke jeg har vært med på ungemødre. Jeg som ble ungmor to ganger eller forsåvidt tre ganger. Folk mener da at jeg burde jo ha blitt med på det programmet. Helt ærlig så har jeg aldri turt å være med på noe tv, der folk … Continue reading "Hvorfor ble du ikke med på “ungemødre”?"

2019-08-27 11:56 Blir gal om jeg må være hjemme en hel dag

På søndag etter at jeg kom hjem fra overnatting så reiste jeg bort hos moren min å var der nesten hele dagen, det var også bursdagselskap der for to av søstrene mine på 15 og 8 år. Så jeg var jo nesten ikke hjemme i det hele tatt på søndag. Jeg er nok litt for … Continue reading "Blir gal om jeg må være hjemme en hel dag"

2019-08-25 10:51 Vært på overnattingsbesøk

Nå kommer det bare gårsdagens innlegg, haha. Men sånn er det inni mellom. I går så var jeg litt borte hos mamma med ungene. Dem liker å være der å leke litt med søskene mine, så da tilbringer vi litt tid der når mamma ikke jobber. Hun jobber jo en del, så da må man … Continue reading "Vært på overnattingsbesøk"

2019-08-24 11:53 Ble sykehus tur

I går etter at jeg hadde fått levert ungene på skole å barnehage så kjørte jeg mommo på sykehuset, så vi var jo der ett par timer i går. Når vi var ferdige der så dro vi innom maxi en tur fordi mommo måtte kjøpe inn litt bursdagsgaver. Så jeg kjørte en god del i … Continue reading "Ble sykehus tur"

2019-08-22 16:53 “Du som er så attraktiv, hvorfor er du singel”

I går så fikk jeg en melding der det sto “Du som er så attraktiv, hvorfor har du vært singel så lenge?” Så jeg tenkte jeg kunne svare på det i ett innlegg. Grunnen til at jeg har vært singel så lenge er rett og slett fordi jeg slet lenge etter mitt siste brudd. Jeg … Continue reading "“Du som er så attraktiv, hvorfor er du singel”"

2019-08-22 10:37 Tobarnsmor som 16 åring

“Hvordan er det mulig å bli gravid to ganger allerede som 16 åring” er noe av det jeg har lest om meg selv. Jeg har faktisk lest mer om meg selv, å hørt mest av alle andre enn jeg har hørt av de personene selv. Det er utrolig slitsomt at det skal bli mye prat … Continue reading "Tobarnsmor som 16 åring"

2019-08-21 18:05 Forsov oss nesten allerede første uka

For en travel start på morningen vi fikk i dag. Jeg våknet jo av vekkeklokka mi ved syv tiden, men jeg klarte tydeligvis å sovne igjen så B menneske som jeg er. Så jeg bråvåknet når klokka var litt over åtte. Jeg fikk fullpanikk og bare hoppet ut av senga å slang på meg klærene … Continue reading "Forsov oss nesten allerede første uka"

2019-08-20 20:56 Utestengelse på grunn av barn

Er det en ting som har irritert meg i alle de årene jeg har vært mamma, så er det at man alltid blir utestengt til å være med på ting fordi man har barn. Når man ikke har barn så blir man spurt om å være med på både det ene å det andre, og … Continue reading "Utestengelse på grunn av barn"

2019-08-20 14:08 Det å være alenemamma som 24 åring til 3 stk

Som ung mor som jeg er så har jeg fått en del spørsmål opp igjennom årene. Jeg ble jo trebarnsmor allerede som 22 åring, og ble i tillegg alene med alle de tre barna i den alderen. Det har jo hatt sine utfordringer og noen ting har jo vært litt vanskeligere enn det det ville … Continue reading "Det å være alenemamma som 24 åring til 3 stk"

2019-08-19 16:03 24 år og barn i 6 klasse, 2 klasse og barnehagen

Nå er sommerferien offisielt over. Barna mine har begynt på skolen igjen, og det var noe dem så litt frem til. Jeg må ærlig innrømme at det var litt hardt å måtte stå opp så tidlig igjen for å kjøre unger på skole å barnehage. Men samtidig så var det litt godt å starte hverdagen … Continue reading "24 år og barn i 6 klasse, 2 klasse og barnehagen"

2019-03-31 21:27 Mars måneden – Bursdag, fest, sol, intervju, pass

Nå tenkte jeg at jeg kunne ha en liten oppsummering av mars måneden. Jeg synes det er helt sykt å tenke på at mars allerede er over. Jeg synes en måned går så utrolig fort. I går så var jeg jo ute å drakk litt igjen, så formen har vært litt så som så i … Continue reading "Mars måneden – Bursdag, fest, sol, intervju, pass"

2019-03-31 17:34 Barsel – Babyen min fikk metningsfall ofte, måtte kanskje operere han

Dette innlegget ble skrevet den 8 august 2017 “Tenkte jeg kunne gi en liten lyd fra meg igjen. Jeg ligger fremdeles på sykehuset og skal ærlig innrømme at jeg lengter veldig mye hjem. Jeg vil hjem til de andre barna mine å jeg vil hjem til hverdagen. Det er veldig mye som har skjedd og … Continue reading "Barsel – Babyen min fikk metningsfall ofte, måtte kanskje operere han"

2019-03-29 18:00 Barseltiden – Babyen min ble blå/grå i huden, og mistet pusten!

Dette ble skrevet den 5 august 2017! “Barsel tiden min ble ikke helt slik jeg så for meg at den kom til å bli. Når Niklas kom til verden så ble det en veldig dramatisk start. Så jeg har til og med sovet uten han i to netter nå, fordi dem vil følge med på … Continue reading "Barseltiden – Babyen min ble blå/grå i huden, og mistet pusten!"

2019-03-28 11:37 Reaksjonen på guttene når de fikk vite om graviditeten

Tenkte jeg kunne dele med dere om hvordan Joachim og Marius tok nyheten om at de skal bli store brødre i august 2017. Joachim var jo storebror fra før av, så for han så ble det jo ikke så nytt, men Marius ble storebror for første gang, så han ble ikke den minste lenger. Jeg … Continue reading "Reaksjonen på guttene når de fikk vite om graviditeten"

2019-03-27 19:02 Måtte i banken å vise pass

Nå har jeg endelig fått vært i banken å vist passet mitt. Jeg har ennå ikke fått noe melding om det, men morfar hadde fått melding, så da ble jeg med besteforeldrene mine å gjorde det, sånn at det ikke blir noe tull med banken. Jeg skulle egentlig gjøre det for en liten stund siden, … Continue reading "Måtte i banken å vise pass"

2019-03-27 13:36 Setefødsel som endte i hastekeisersnitt

Når klokka var 6 om morgen den 3 august, så våknet jeg opp til at jeg hadde skikkelige smerter i magen å i underlivet. Jeg hadde jo nettopp hatt en drøm om at jeg føda, så jeg tenkte faktisk at det var det som var årsaken, haha. Men jeg gikk på do, for jeg tenkte … Continue reading "Setefødsel som endte i hastekeisersnitt"

2019-03-26 15:18 Mitt første intervju + legebesøk

I dag tidlig så reiste jeg en liten tur til legen. Jeg har slitt litt med leddene mine i det siste, så jeg ville bare ta noen prøver for å se om det er noe galt, nå har jeg jo hatt små vondt siden jeg var 18, og det har bare blitt verre med årene. … Continue reading "Mitt første intervju + legebesøk"

2019-03-26 12:57 De tankene hadde jeg når jeg var gravid sist

JULEN ER FOR BARNA dato 20.12 “Som dere sikkert har fått med dere, så er jeg i en veldig vanskelig periode som jeg kunne ønske jeg kunne få slippe. Jeg har det ikke bra med meg selv i det heletatt, og for min del så er nå hele julen ødelagt. Jeg har ingen glede for … Continue reading "De tankene hadde jeg når jeg var gravid sist"

2019-03-25 18:06 “Jeg er gravid…”

…det var den første tanken som slo meg når brystene mine plutselig vokste i desember 2016. Jeg følte at det var noe som ikke stemte så jeg måtte bare ta en test for å sjekke. Testen slo ut gravid nesten før jeg var ferdig med å tisse på den testen. Jeg visste ikke hvor jeg … Continue reading "“Jeg er gravid…”"

2019-03-23 18:06 Vi gjør det vi vil

Helgene her i hus går mye i det samme har gjort en god stund i hvert fall. Vi kobler bare ut alt å gjør det vi vil. Vi sto opp tidlig, og senere på morgen så reiste vi bort hos moren min å var der frem til Niklas skulle sove en bikk på dagen. Ungene … Continue reading "Vi gjør det vi vil"

2019-03-22 19:23 Sønnen min flyttet tilbake i 2014

For noen dager siden så delte jeg jo min historie om når jeg flyttet uten Joachim, så da tenkte jeg at det er på sin plass å skrive om når han flyttet inn til meg igjen. Når jeg ble gravid igjen som 16 åring, så fant jeg ut at jeg ville flytte for meg selv … Continue reading "Sønnen min flyttet tilbake i 2014"

2019-03-22 11:15 Kjøpt nytt til huset

Nå har jeg endelig fått kjøpt litt nytt til huset igjen. Jeg kjøpte den i går, men hadde jo ikke med meg henger så jeg fikk ikke hentet den før i dag. Jeg kjøpte utstillingsmodellen så jeg fikk den jo litt billigere enn det den egentlig kostet. Men jeg ble veldig fornøyd med kjøpet mitt. … Continue reading "Kjøpt nytt til huset"

2019-03-21 20:50 Kunne ønske jeg så inn i fremtiden

Jeg kan ikke engang telle på en hånd hvor ofte jeg angrer på ting som har skjedd i fortiden, å tung jeg har gjort. Mange ganger kunne jeg ønske at jeg så inn i fremtiden så jeg visste at livet ville bli bra etter de valgene jeg tok. Jeg tar meg ofte i det å … Continue reading "Kunne ønske jeg så inn i fremtiden"

2019-03-21 16:38 Vinter måneden er over

Det er så godt å tenke på at nå er faktisk vinteren over, og våren har kommet. Jeg skulle egentlig lage dette innlegget her for ett par dager siden, men så har det bare blitt glemt. Jeg pleier alltid å ha litt oppdatering på bloggen når det er ny årstider å når vi kommer i … Continue reading "Vinter måneden er over"

2019-03-20 14:32 Det finnes nesten aldri en mellom ting

Jeg har funnet ut at når det gjelder uke dagene mine så finnes det aldri en mellom ting. Enten så er det ikke noe som skjer i det hele tatt, eller så skjer det noe hele dagen. I dag så ble jeg oppringt av skolen, om at Marius hadde klart å bli klissvåt på skoene, … Continue reading "Det finnes nesten aldri en mellom ting"

2019-03-19 18:59 Dette lengter jeg masse etter

Nå i dag så har det vært et skikkelig herlig vær ute. Nå er det nok ikke lenge til våren er her for fult. Jeg var i sola litt i dag, og den varmer utrolig godt nå faktisk. Jeg og mommo fikk måkt terrassen min i dag, så nå håper jeg at det kan smelte … Continue reading "Dette lengter jeg masse etter"

2019-03-18 18:16 Nesten 6 måneder siden sist jeg drakk alkohol

Det ble dårlig med blogging på meg i helga, men på lørdag så var det fullfart hele dagen. Jeg skulle levere Niklas hos faren min, også måtte jeg bare hjem å prøve å ordne meg. Det var ikke bare bare, fordi jeg ante ikke om jeg skulle ha håret i strikk eller om jeg skulle … Continue reading "Nesten 6 måneder siden sist jeg drakk alkohol"

2019-03-18 13:01 Flyttet ifra barnet mitt i 2011

Det å bli en ung mor byr på mange utfordringer med masse ulemper, men samtidig så er det noe positivt også. Jeg har nemlig lært veldig mye av å bli ung mor. Jeg måtte plutselig starte voksen livet allerede som en 13 åring, og det i seg selv har vært en utfordring. Jeg trengte masse … Continue reading "Flyttet ifra barnet mitt i 2011"

2019-03-15 18:03 Jeg spiser alt for sjeldent, så merket forskjell

Idag så startet jeg dagen min borte hos mamma, og da ble jeg servert litt frokost. Jeg har egentlig ikke vært noe flink til å spise frokost i de siste årene, men jeg merket jo det at jeg følte meg mye bedre etter å ha spist litt mat på morgen. Jeg skal innrømme at jeg … Continue reading "Jeg spiser alt for sjeldent, så merket forskjell"

2019-03-14 19:07 Sånn kan du få det livet du ønsker deg

Er det en ting jeg har lært så er det at man lærer noe om livet hver eneste dag som går. Når jeg var ung så tenkte jeg ikke så mye på hva slags handlinger jeg tok, å sånn tror jeg det er med de fleste barn. Nå som jeg er voksen å har fått … Continue reading "Sånn kan du få det livet du ønsker deg"

2019-03-14 14:44 Det var ikke verdt den prisen

I dag så ble jeg med ei gammel venninne ut og drakk iskaffe på city meet and eat. Ikke den beste iskaffen jeg har drukket med tanke på prisen, men den var jo ikke så alt for ille heller, men den var nok ikke verdt prisen, men den var mektig da i det minste. Det … Continue reading "Det var ikke verdt den prisen"

2019-03-13 20:55 5 ting du kanskje ikke visste om meg

1. Jeg bryr meg alt for mye om andre mennesker. Jeg er den som vil at alle rundt meg skal ha det bra, og jeg liker ikke å se at masse mennesker gir hat til en person. 2. Jeg liker å reise. Det som har stoppet meg en del er jo at det koster en … Continue reading "5 ting du kanskje ikke visste om meg"

2019-03-13 14:11 Føler meg som meg selv igjen

Det høres jo nesten litt dramatisk ut, men nå føler jeg endelig at jeg er meg selv igjen etter å ha lysna på håret mitt. Jeg begynte jo å bli veldig mørk, og jeg har aldri likt å være for mørk, men det å få håret lysere er jo ikke det enkleste man gjør. Men … Continue reading "Føler meg som meg selv igjen"

2019-03-12 22:35 Hjemmefarging

Jeg lærer som regel aldri når det gjelder farging av hår. Jeg er sånn som blir usikker på om håret skal være veldig mørkt eller litt lyst, og som regel så blir håret mørkere ved mørkeretider og lysere ved lyseretider. På bildet så hadde jeg en lysere farge i håret, men den hadde ikke begynt … Continue reading "Hjemmefarging"

2019-03-12 10:59 16 år og mamma til nummer to

Det å bli mamma til nummer to allerede som en 16 åring, det var en utfordring. Av de som kjenner meg, så hadde jeg mye problemer når det gjaldt Joachim. Jeg slet i mange år med depresjoner og måtte få masse hjelp av mamma, fordi jeg selv ba om det for at Joachim ikke skulle … Continue reading "16 år og mamma til nummer to"

2019-03-11 18:12 En forandring i hjemmet som jeg ikke har hatt før

Nå har jeg fått gjort om stua mi, å sånn det er hjemme hos meg nå sånn har det aldri vært her før. Jeg synes det ble skikkelig fint å ikke minst enda mer hjemme koselig her i huset. Jeg fikk en liten tvkrok, og tven ble ikke stående mitt på gulvet. Niklas var også … Continue reading "En forandring i hjemmet som jeg ikke har hatt før"

2019-03-10 19:00 Fra den ene til den andre

Da var søndagskvelden her igjen. Vi har bare kost oss i helga. Vi har vel vært ganske mye hjemme i løpet av helga, men i dag så reiste vi bort litt. Vi dro bort hos moren min en liten tur på dagen i dag, og var der frem til Niklas skulle sove litt. Marius synes … Continue reading "Fra den ene til den andre"

2019-03-10 12:17 Dette gjør meg glad

Jeg har hatt ett lignende innlegg før også, men da hadde jeg “dette gjør meg irritert” som dere kan lese HER! Det er jo litt morsomt med sånne innlegg, for da blir dere jo litt bedre kjent med meg som person også. Venner – Jeg har aldri hatt så veldig mange venner, å noen av … Continue reading "Dette gjør meg glad"

2019-03-08 19:32 Kvinnedagen å privat frisør

Da var helga her igjen, og vi har hatt masse snø de to siste dagene, noe som er utrolig kjett – men får håpe at det blir varmere utover til uka igjen. I morgen tenkte jeg at jeg kanskje skulle få med barna mine ut litt om det ikke er alt for kaldt å for … Continue reading "Kvinnedagen å privat frisør"

2019-03-07 13:43 Vi måtte på politistasjonen

I dag våknet jeg opp til at det var masse snø ute igjen. Jeg er så lei av vinter nå, og vil bare at sommeren skal komme. Jeg håper at været kommer til å snu snart så våren kommer. Jeg hadde trua på at våren hadde begynt, men den gang ei. Joachim er ganske heldig … Continue reading "Vi måtte på politistasjonen"

2019-03-05 19:14 Det jeg skulle har gjort for lenge siden

Nå har enda en dag  bare rast fordi, dagen i dag synes jeg har gått utrolig fort. Niklas har jo begynt i barnehagen igjen, og det tror jeg han synes var utrolig godt. Får han har vært i så utrolig fint humør nå i to dager. Han har vært utrolig blid å veldig fornøyd, og … Continue reading "Det jeg skulle har gjort for lenge siden"

2019-03-04 17:49 Hvorfor tok jeg ikke abort

Når jeg fant ut at jeg var gravid for andre gang allerede som 16 åring så var det veldig mye tanker som kom opp i hodet mitt. Jeg visste ikke om jeg kom til å klare og ta vare på en baby når jeg hadde så mye problemer når jeg fikk han første. Jeg hadde … Continue reading "Hvorfor tok jeg ikke abort"

2019-03-03 21:31 Ukens spørsmål – venn med fedrene, utdanning, jobb

De spørsmålene jeg fikk nå handlet mest om ting ang barna og jobb å utdannelse. Det er bare og stille masse spørsmål til meg. Jeg liker faktisk å svare på de tingene folk lurer på. Og jeg svarer på alt dere måtte lure på. Er det ikke tungt å være alenemamma til tre stk? Jo … Continue reading "Ukens spørsmål – venn med fedrene, utdanning, jobb"

2019-03-03 18:55 Bursdagsselskap – Marius 7 år

Da har vi endelig fått feiret bursdagen til Marius, også feiret vi oldefaren hans i samme slengen, fordi han fylte år i dag. Oldefaren til barna mine ble 64 år i dag. Så vi har hatt en fin feiring sammen med familien hjemme hos meg. Det er ikke så lenge siden gjestene reiste, så nå … Continue reading "Bursdagsselskap – Marius 7 år"

2019-03-02 20:17 Instagram lately

Jeg har blitt litt flinkere til å oppdatere instagram i det siste, og jeg tenker at jeg kanskje skal bli enda flinkere til å bruke instagramstory, så det er bare å følge meg hvis du har lyst. Tinaandreassen_ 0 kommentarer

2019-03-02 12:45 Nå kan det bare gå oppover

Første vår dag startet med tidenes forkjølelse for min del. Torsdags kvelden så hadde jeg så vondt i halsen at jeg klarte ikke å svelge, og på fredags morgen så var jeg tett i nesa. Det er lenge siden jeg har vært så forkjøla. Før så var jeg jo syk hele tiden omtrent, å nå … Continue reading "Nå kan det bare gå oppover"

2019-03-01 11:43 Mars i fjor – uten bil, påske, dåp

Nå er vi allerede inne i mars måneden igjen. Så jeg tenkte jeg kunne oppsummere litt av det som skjedde i mars i fjor. I starten av mars i fjor, så var Niklas 7 måneder gammel, og han hadde 4 tenner å visste hva han ville allerede da. Fikk han ikke vilja si så begynte … Continue reading "Mars i fjor – uten bil, påske, dåp"

2019-02-28 20:30 Bursdagsselskap – Aksel 4 år

Vi har hatt en grei dag i dag. Jeg reiste tilbake til legen med Niklas i dag, og da fikk han endelig den medisinen han trengte, så jeg merket allerede i dag at han begynner å bli bedre. Det er så vondt å se at barnet mitt har det så vondt uten at jeg får … Continue reading "Bursdagsselskap – Aksel 4 år"

2019-02-28 10:00 Gratulerer med 7 årsdagen

I dag er den energifulle, nysgjerrige, snille og rampete lillebroren og storebroren Marius 7 år gammel. Han har blitt så utrolig stor, og det er skummelt at tiden har gått så fort. Det at det allerede er 7 år siden han kom til verden, og at han faktisk begynner i andre klasse til høsten igjen … Continue reading "Gratulerer med 7 årsdagen"

2019-02-27 10:36 Barnehage eller ikke

I går så  kom det ingen innlegg på bloggen, fordi jeg har nok en gang ett sykt barn. Så i hele går så fikk jeg ikke gjort noen ting de timene han var våken på dagen. Han nekter å sove og han er helt ferdig, så i dag så ringte jeg legen så nå får … Continue reading "Barnehage eller ikke"

2019-02-25 19:13 Min brutale sannhet om å være mamma

På de fleste sosiale medier så blir det å være mamma fremstilt på en så utrolig koselig å fin måte. Man ser på de blide barna som smiler på bilder, og man hører om alt det fine man har gjort sammen med barna og alt det fine barna gjør, og om hvor koselig det er … Continue reading "Min brutale sannhet om å være mamma"

2019-02-24 19:22 Ukens spørsmål – parterapi, barnevern, utseende

God søndagskveld. Nå har jeg nesten akkurat fått lagt unger, så nå tenkte jeg at jeg kunne svare på noen av de spørsmålene dere har stilt til meg. Kunne du tenkt deg å gått i parterapi for barna sin skyld etter sist endte forhold?• Hadde det vært opp til meg så hadde jeg nok kunne … Continue reading "Ukens spørsmål – parterapi, barnevern, utseende"

2019-02-23 19:21 Ga sønnen på 1,5 år lørdagsgodt

Nå er det allerede lørdag igjen. Jeg synes ikke en uke er noen ting lenger, og det har jeg vel sagt mange ganger, men herregud jeg blir nesten litt skremt av hvor fort tiden egentlig går. Det rekker jo å bli lørdag før lørdagen er over omtrent, haha. Vi har i hvert fall bare kost … Continue reading "Ga sønnen på 1,5 år lørdagsgodt"

2019-02-23 12:26 5 ting du kanskje ikke visste om meg

I og med at det er noen som liker de type innleggene her så tenkte jeg at jeg kunne dele litt mer om meg. Noen vet vel sikkert litt om de tingene jeg nevner, men det er ikke alle som vet – så da blir de litt bedre kjent med meg. 1. Jeg har piercing … Continue reading "5 ting du kanskje ikke visste om meg"

2019-02-22 18:20 Tilbake til 22 februar 2017. Hadde ingen glede av graviditeten

22 februar 2017 så var jeg 16 uker på vei med Niklas i magen. Jeg husker jeg fikk så mye kommentarer på at jeg hadde så utrolig liten mage. Det var nesten ingen som trodde at jeg var gravid fordi magen min syntes nesten ikke. Jeg husker det var litt plagsomt å få høre det … Continue reading "Tilbake til 22 februar 2017. Hadde ingen glede av graviditeten"

2019-02-21 20:06 Utedag med familien

I dag så tok vi turen opp til veldresaga, der vi grillet mat og akte. Det var en veldig koselig dag sammen med noen i familien. Niklas ble litt ugrei på slutten, men han begynte å bli sliten. Vi reiste jo rett opp dit etter at han var ferdig i barnehagen, så det er jo … Continue reading "Utedag med familien"

2019-02-21 13:12 Vinterland

Nå de siste dagene så har det vært så herlig vær ute. Jeg har hatt skikkelig vårfølelse og håpte så inderlig på at våren hadde kommet litt tidligere i år, men neida i går kveld så kom det masse snø igjen. Det var skikkelig nedtur for nå hadde veiene blitt til asfalt igjen, men … Continue reading "Vinterland"

2019-02-20 18:23 En fin fødsel som 16 åring

Jeg hadde termin med Marius den 27 februar 2012. Jeg gikk lenge og ventet på at fødselen skulle starte. Jeg ble så utrolig utålmodig når jeg gikk gravid med han. Jeg begynte med kjerringråder og alt mulig for å få igang fødselen min. Jeg hadde heldigvis ingen plager med graviditeten, og kom igjennom den ganske … Continue reading "En fin fødsel som 16 åring"

2019-02-19 20:05 Spontantur til Sverige

Det ble plutselig til at jeg reiste til Sverige i dag. Det ble plutselig bare bestemt i går efta, så nå har jeg endelig fått handlet inn kjempe masse igjen. Denne gangen her så kjøpte jeg inn veldig mye mat, så mye at jeg har ikke plass til noe mer i det hele tatt, også … Continue reading "Spontantur til Sverige"

2019-02-18 18:27 Nå håper jeg at det er stopp for en stund

Nå er det lenge siden jeg har gitt lyd av meg innpå her. Hjemme hos meg har det nemlig gått i sykdommer, og denne gangen så var det Niklas det gikk hardest utover, og litt meg. Vi klarte jo å få det grusomme viruset som går rundt omkring, samtidig som at Niklas har hatt veldig … Continue reading "Nå håper jeg at det er stopp for en stund"

2019-02-12 13:41 Det ble et lite uhell oppi det hele

Herregud så herlig vær det har vært ute nå. Det har vært litt mildere ute, og i går så var sola skikkelig varm igjen, jeg fikk en vårfølelse i kroppen i går for å være ærlig. Jeg håper at det kan fortsette slik sånn at snøen kan smelte og våren kan komme for fult. Men … Continue reading "Det ble et lite uhell oppi det hele"

2019-02-10 18:43 Ukens spørsmål – hva gjør du hvis sønnen din får barn om 4-5 år ++

Nå er det klart for å svare på spørsmålene deres igjen. Jeg prøver å svare så godt jeg kan, så det er bare å stille de spørsmålene dere har. Kan hende at jeg svarer på noen spørsmål i kommentarfeltet, eller så svarer jeg neste søndag igjen. Hva slags tanker har du om at Joachim snart … Continue reading "Ukens spørsmål – hva gjør du hvis sønnen din får barn om 4-5 år ++"

2019-02-10 11:13 Gratulerer med morsdagen, og husk på en ting…

I går så kom det ingen innlegg her på bloggen. Jeg koste meg bare med ungene i går, og vi var litt borte å sånn, så da la jeg ifra meg alt av sosiale medier. Nå er det morsdag igjen, så gratulerer til dere alle mødre som gjør den beste jobben i hele verden. Det … Continue reading "Gratulerer med morsdagen, og husk på en ting…"

2019-02-08 19:37 Fordelene med å være i ett forhold

For en liten stund tilbake så delte jeg fordelene med å være singel, men nå tenkte jeg at jeg kunne ta en liten vri på det og skrive opp fordelene med å være i ett forhold. Du kan lese om fordelene med å være singel HER! Jeg er jo singel, og synes det er veldig … Continue reading "Fordelene med å være i ett forhold"

2019-02-08 13:00 Ble litt av ett kaos i dag tidlig

I dag tidlig så holdte jeg på å klikke, haha. Jeg er så lei av snøen nå at det er helt sykt. Det har jo kommet så mye snø i det siste, og jeg er så lei av å måtte fjerne så mye snø av bilen hver enste dag, og ikke nok med det – … Continue reading "Ble litt av ett kaos i dag tidlig"

2019-02-07 13:54 Barna på ca lik alder

Det var ei som ville se bilder av barna mine når de var på ca lik alder. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne dele det med dere nå. Det er sånn ca alder bare, fordi jeg har ikke oversikt over bildene lenger etter at jeg mistet alle bildene mine her en gang. Men jeg … Continue reading "Barna på ca lik alder"

2019-02-06 12:52 Vi kommer vel til å dø hele gjengen

Nå kan jeg si at jeg føler meg litt paranoid når jeg skriver dette her, haha. Men det står jo så mye rart på nettet om dagen, om at det kommer til å komme en sykdom til Norge som er dødelig. Og det er mye snakk om at det kommer til å bli en terror … Continue reading "Vi kommer vel til å dø hele gjengen"

2019-02-05 17:47 Barnevernet kom tilbake i 2012

Når jeg ble gravid med Marius så gikk jeg lenge uten å ha bekymringer om at det skulle skje så fryktelig mye. Jeg og min daværende kjæreste flyttet for oss selv like ved mamma, og livene våres skulle virkelig begynne. Jeg gikk lenge uten å tru at det skulle bli så mye sak ut av … Continue reading "Barnevernet kom tilbake i 2012"

2019-02-05 11:56 Noen grunner til å like vinteren

Jeg er ikke  noe glad i vinteren i det hele tatt, men vinteren har jo noen godsider også. Vinteren kan jo være litt koselig også, selv om jeg er utrolig lei akkurat nå. Men man mæ jo bare gjøre det beste ut av vinteren. Her er noen punkter som er koselig med vinteren! Uteaktiviteter Om … Continue reading "Noen grunner til å like vinteren"

2019-02-04 17:07 Har så merkelige drømmer om dagen – i natt fødte jeg ei jente

Det er så mange rare drømmer man kan ha om nettene. Jeg har av en merkelig grunn drømt mye om graviditeter i det siste, og kreft av alle ting. Her en natt så drømte jeg at jeg hadde fått kreft, men jeg måtte undersøke meg for graviditet før jeg kunne fortsette kreftkuren, og det visste … Continue reading "Har så merkelige drømmer om dagen – i natt fødte jeg ei jente"

2019-02-04 11:15 Instagram lately

Nå er jeg så utrolig trøtt. Jeg fikk jo plutselig et sykt barn i natt, så jeg fikk ikke sove før langt utpå natten. Så når jeg skulle stå opp i dag tidlig så var ikke det enkelt, og ikke nok med det – det var jo rundt 18- grader ute, så bilen var jo … Continue reading "Instagram lately"

2019-02-03 20:21 En spa opplevelse hjemme

REKLAME/BEAUTY BY TINA ANDREASSEN Om søndagene så pleier jeg å ha en liten hjemme spa, der jeg rett og slett pleier meg litt mer enn vanlig, med litt peeling og ansikt maske å litt sånt. De produktene over her er jeg så utrolig fornøyd med, og de virker utrolig effektivt. Jeg selger jo de produktene … Continue reading "En spa opplevelse hjemme"

2019-02-03 17:52 Resultatet av det ene badet mitt

Nå har jeg fått pusset opp innpå doen min. Jeg har lenge tenkt å gjøre det, men det har tatt litt tid. Men nå har jeg endelig fått gjort det, så jeg tenkte jeg kunne vise dere bilde av det. Man trenger faktisk ikke å gjøre så veldig mye for å få ett finere bad … Continue reading "Resultatet av det ene badet mitt"

2019-02-03 11:17 Ukens spørsmål – svangskap, hvor mye penger jeg har brukt på huset ++

Det kom endelig inn litt flere spørsmål til meg nå, det liker jeg 🙂 Det er alltid bare å spørre om alt du vil, også skal jeg prøve å svare så godt jeg kan på alt som kommer inn! Hvordan fant du ut at du var gravid med Joachim, Marius, og Niklas? Hva slags symptomer … Continue reading "Ukens spørsmål – svangskap, hvor mye penger jeg har brukt på huset ++"

2019-02-02 17:55 Fult hus, og Niklas tok sitt første ordentlige skritt

Nå er jeg ekstrem trøtt her jeg sitter å skriver. Det kjennes nesten ikke ut som at jeg har sovet omtrent. Jeg har jo egentlig det da men. Det har nok vært en litt for rolig dag hos meg i dag. Jeg har jo bare Niklas nå i helga, så i går så var det … Continue reading "Fult hus, og Niklas tok sitt første ordentlige skritt"

2019-02-01 18:37 Reaksjonen når jeg ventet barn nummer to som 16 åring

Da jeg fant ut av graviditeten med Marius, så gruet jeg meg veldig til å si det til familien. Mamma reagerte ikke så bra på førsten som jeg skrev i et annet innlegg, men hun roet seg heldigvis fort. Jeg måtte fremdeles si det til de andre i familien også, og jeg gruet meg like … Continue reading "Reaksjonen når jeg ventet barn nummer to som 16 åring"

2019-02-01 10:52 Februar i fjor – sykehusbesøk, depresjoner, og bursdag

Nå er det første februar allerede, jeg holdte faktisk på å skrive mars, men så heldige er vi ikke enda 😛 Uansett nå er det februar, og det er faktisk ikke lenge til mars, og da går vi til sommertider igjen. Jeg gleder meg så utrolig mye til vår og sommer at det er helt … Continue reading "Februar i fjor – sykehusbesøk, depresjoner, og bursdag"

2019-01-31 19:16 Oppsummering – masse prosjekter, kjøpt nye ting, og masse kos

Nå er det allerede siste dagen i januar. Jeg synes tiden har gått utrolig fort, men samtidig sagte om det gir mening, haha. Jeg synes året så langt har vært veldig fint. Nå har vi jo riktig nok bare fullført en måned av året, men allikevel så har jeg ikke hatt noe å klage over … Continue reading "Oppsummering – masse prosjekter, kjøpt nye ting, og masse kos"

2019-01-31 10:59 5 ting du kanskje ikke visste

1. Når jeg skal sove, så må jeg alltid ha lyd i bakgrunnen, så da går det som regel i mot i brøstet eller carl og co, haha ;-P 2. Jeg flyttet for meg selv dagen etter julaften, altså 25 desember 2011. Da var jeg bare 16 år gammel, og flyttet i en liten leilighet sammen med … Continue reading "5 ting du kanskje ikke visste"

2019-01-30 21:00 Maleprosjekt – Bad

Nå har jeg endelig fått malt ferdig doen. Jeg skulle jo egentlig male innpå det badet i går, men så fikk jeg besøk, så da tok jeg meg av besøket mitt istedenfor. Men jeg fikk vasket veggene og teipet innpå der i går da, så da tok jeg malinga i dag istedenfor. Så nå er … Continue reading "Maleprosjekt – Bad"

2019-01-30 16:46 Hadde aldri trodd at jeg kom til å like saft

Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å like saft mer en brus, men det har jeg faktisk begynt å gjøre nå i det siste. Jeg har aldri vært noe spesielt glad i saft i det hele tatt, det har som regel gått i brus eller iste, men nå i det siste så har … Continue reading "Hadde aldri trodd at jeg kom til å like saft"

2019-01-29 21:06 Tegn på at gutten er en player

Det å være singel er ikke bare bare hvis man plutselig skal finne en ny gutt. Det er så mange gutter som bare skal bruke deg, nå skal ikke jeg ta alle gutter under samme kam, for det finnes sikkert mange som faktisk er hyggelige, men det finnes dessverre alt for mange av de som … Continue reading "Tegn på at gutten er en player"

2019-01-29 17:50 Jeg har bare unngått det i en god stund nå

Herregud så kaldt det er om dagen. Jeg merker jeg er så utrolig lei av kulda nå. Og ikke minst all den snøen som har kommet de siste dagene. Det har jo bare snødd uten stopp i ett par dager nå, og når snøen først sluttet å falle så ble det jo så kaldt. Jeg … Continue reading "Jeg har bare unngått det i en god stund nå"

2019-01-28 18:33 Kjøkkenet ved kjøp, før og etter

Jeg sa jo at jeg skulle komme med før og etter bilder av kjøkkenet. Jeg malte jo kjøkkenet mitt for noen uker siden eller noe, også har jeg bare glemt av å ta bilder. Så det tenkte jeg at jeg kunne gjøre nå. Jeg tar med bilder ifra da jeg kjøpte huset til da jeg … Continue reading "Kjøkkenet ved kjøp, før og etter"

2019-01-28 13:00 Dette gjør meg irritert

Tenkte jeg skulle skrive noen punkter om hva som gjør meg litt små irritert. Det er jo en liten måte å bli litt bedre kjent med meg som person. Urettferdighet – Trenger jeg å si så mye? Det verste jeg vet er folk som ikke blir behandlet på lik linje som alle andre. Jeg mener … Continue reading "Dette gjør meg irritert"

2019-01-28 10:03 Mange som leste innlegget

Så utrolig mange som leste innlegget mitt i går, det setter jeg pris på. Det har vært vanskelige tider, og jeg vet at det er flere som sliter med det samme. At dem enten blir gravide som 16 åring, eller at dem får flere barn i tidlig alder. Det er ikke enkelt i det hele … Continue reading "Mange som leste innlegget"

2019-01-27 17:01 Holdte på å røyklegge hele huset

Nå har jeg prøvd på en matrett jeg aldri har laget før. Jeg har nemlig laget stek for første gang, haha. Jeg er virkelig ikke den beste husmora når det gjelder matlaging. Jeg har aldri vært noe flink på kjøkkenet å jeg har aldri vært så glad i å drive på innpå kjøkkenet, så når … Continue reading "Holdte på å røyklegge hele huset"

2019-01-27 11:54 16 år og gravid med nummer to

Nå er vi tilbake igjen til juni 2011. Da forandret livet mitt igjen. Jeg var veldig kvalm og hadde litt smerter i magen. Jeg hadde ikke fått mensen enda, så jeg sa til min daværende kjæreste at nå må vi dra så jeg får tatt en test, jeg tror nemlig at jeg kan være gravid! … Continue reading "16 år og gravid med nummer to"

2019-01-26 20:30 Er så glad for det valget jeg tok

Nå har det nok engang vært en veldig rolig lørdag , akkurat slik jeg liker at helgene skal være. Vi har bare slappet av og tatt morgen med ro uten å måtte stresse hit og dit for å få barn på skole og barnehage. Jeg fikk litt fri ifra han minste i noen få timer … Continue reading "Er så glad for det valget jeg tok"

2019-01-26 10:22 Savner sommeren

Jeg lengter så utrolig mye til sommeren nå. Jeg er så lei av vinter at jeg får ikke sagt det nok. Jeg savner det å kunne sitte ute på terrassen og drikke masse kaldt drikke med isbiter, og bare nyte sola å se på at barna koser seg i bassenget, eller at vi er på … Continue reading "Savner sommeren"

2019-01-25 18:48 Ga bort sofa til den første som kom hit

Da kan jeg endelig skrive litt på bloggen igjen. I dag har jeg faktisk ikke hatt tid til å skrive noe som helst før nå. De to store guttene har hatt planleggingsdag i dag, så etter at jeg leverte Niklas i barnehagen så tok jeg med meg de to store guttene bort hos mamma en … Continue reading "Ga bort sofa til den første som kom hit"

2019-01-24 17:47 Ny sofa, og nytt kamera

I går så dro jeg å kjøpte meg en ny sofa, den er selvfølgelig brukt – men jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Sofaen passer mye bedre inne hos meg enn det den gamle sofaen gjorde, og min gamle sofa var også ganske stor å stua mi er jo ikke den største, så da ville … Continue reading "Ny sofa, og nytt kamera"

2019-01-24 09:13 Tilbake til akkurat 2 år siden

BLIR REDD MEG SELV dato 24.01 2017 ” For noen hormoner som er i kroppen min om dagen. Jeg ler og gråter veldig ofte. Jeg kan jo nesten ikke se på tv før jeg gråter. Hvis jeg sitter alene så bare gråter jeg uansett om det er film, serie eller en reklame, men når det … Continue reading "Tilbake til akkurat 2 år siden"

2019-01-23 16:46 Gikk glipp av halve 8.klasse

Jeg har faktisk ikke fullført hele 8 klasse, og det er fordi jeg fikk Joachim. Jeg fødte Joachim når de andre i klassen min begynte i 8 klasse. Jeg hadde planer om å vente et år før jeg skulle begynne igjen på skolen, så planen var å begynne med de som var ett år yngre … Continue reading "Gikk glipp av halve 8.klasse"

2019-01-23 09:12 Ukens spørsmål – Flere barn, hva joachim synes om blogg

Det var ikke så alt for mange spørsmål jeg fikk. Dere må ikke være redde for å spørre meg om ting, jeg er ganske så ærlig! Jeg fikk da inn noen få, så da skal jeg svare på de i hvert fall. Dere spør, jeg svarer 🙂 Hvordan har du det om dagen? Først å … Continue reading "Ukens spørsmål – Flere barn, hva joachim synes om blogg"

2019-01-22 22:12 Tar alt som en selvfølge, mens sannheten er en annen

Vinteren begynner virkelig å ta knekken på meg om dagen. Jeg ser ikke noe positivt i noe som helt nå i det hele tatt. Jeg blir vel bitt av den fæle vinter depresjonen. Jeg håper jeg vil se litt mer positivt i ting igjen, og tro meg jeg prøver – men tydeligvis ikke hardt nok. … Continue reading "Tar alt som en selvfølge, mens sannheten er en annen"

2019-01-22 18:29 Det negative med vinteren

Jeg er så utrolig lei av vinteren nå, så jeg får ikke sagt det nok engang, haha. Jeg kjente jeg ble litt glad når jeg kom på det at januar måneden snart er over, og at februar ikke er så veldig lang. Tiden har egentlig gått utrolig fort, og heldigvis for det. Jeg savner sol … Continue reading "Det negative med vinteren"

2019-01-22 09:56 Det er helt sykt å se tilbake på

Herregud, jeg kom over dette bildet som ble tatt av meg for rundt 3 år siden. Jeg så mindre ut på den tiden, og hele livet mitt var helt annerledes enn det det er nå. På den tiden så hadde jeg aldri sett for meg at jeg kom til å ha det livet jeg har … Continue reading "Det er helt sykt å se tilbake på"

2019-01-21 16:05 Kebab middag

Når jeg var i Sverige sist så kjøpte jeg inn kebabkjøtt, den er av kylling, og jeg er veldig glad i kylling. Så i dag så fant jeg ut at jeg skulle lage kebab til meg å guttene. Jeg er ikke så glad i kebab i pita hvis jeg kjøper det ute, da foretrekker jeg … Continue reading "Kebab middag"

2019-01-21 09:36 Sønnen min fikk to mammaer

Det å bli mamma for første gang var en total forandring, og det var så vanskelig å klare. Jeg var ung, alt for ung – men samtidig så prøvde jeg alt jeg kunne å stå i ansvaret. Jeg hadde mamma når det sto på som verst. Joachim hadde kolikk også, så det ble mange vanskelige … Continue reading "Sønnen min fikk to mammaer"

2019-01-20 20:07 5 ting du kanskje ikke visste

Tenkte det kunne være interessant å ha ett sånt innlegg igjen. Jeg pleier alltid å like å lese slike innlegg på andre sine blogger jeg å, og når jeg har hatt sånt innlegg tidligere så har det virket positivt. 1. Hver eneste jul, så vil jeg alltid se på alle Harry Potter filmene. Det har … Continue reading "5 ting du kanskje ikke visste"

2019-01-19 15:34 Harrytur

I dag tidlig så reiste jeg til Sverige sammen med besteforeldrene mine, mens de to minste barna er hos besteforeldrene sine. Jeg har fått handlet inn en del igjen. Jeg må innrømme at det ble mest godteri å drikke som ble kjøpt, haha. Det ble det sist gang å, så jeg har jo ikke drukket … Continue reading "Harrytur"

2019-01-18 20:09 Reiser bort i morgen

Herregud å jeg ser ut på det bilder her, haha. Jeg er så sliten å trøtt nå, og det synes utrolig godt på det bildet 😛 Jaja, sånn er det. Nå har jeg bare han minste i hus. De to andre reiste bort i dag, så jeg å Niklas vi reiste bort hos moren min … Continue reading "Reiser bort i morgen"

2019-01-18 11:46 Tips til deg som sliter med urenheter

REKLAME/MEG SELV Jeg har begynt med en skrubbekrem til ansiktet som jeg har blitt veldig fornøyd med. Jeg har siden desember fått veldig mye urenheter, fordi jeg har spist alt for mye usunt. Så da prøvde jeg denne kremen som jeg bruker hver gang jeg dusjer, og jeg må si jeg ble så utrolig overrasket. … Continue reading "Tips til deg som sliter med urenheter"

2019-01-17 19:01 Jeg ble dømt fordi jeg tok mitt valg

Jeg ble ung mor til to ganske så tett, det er bare 3 år og 5 måneder mellom dem, og jeg var bare 16 år, ble 17 da Marius ble 3 måneder gammel. Når jeg fikk min første så var jeg jo alt for ung, så jeg forstår hvorfor andre reagerte negativt, jeg hadde sikkert … Continue reading "Jeg ble dømt fordi jeg tok mitt valg"

2019-01-16 19:51 Min aller første gang del 1

Min første kjæresteDen første kjæresten jeg hadde, han ble jeg sammen med i 6 klasse faktisk, og vi var kjærester i ett halvt år, haha. Jeg vet ikke om det regnes med den første kjæresten da men. Jeg hadde også masse typiske barneskole forhold før det også. Jeg ble også sammen med en bare fordi … Continue reading "Min aller første gang del 1"

2019-01-15 19:43 Prøver å gjøre det beste ut av det

Nå de to dagene som har vært, så har det kommet så utrolig mye med snø. Man merker virkelig at vinteren er her, å nå vil jeg at det snart skal bli stopp, haha. Jeg vil ha vår jeg nå – men uansett så lenge vi har fått så mye snø som det vi har … Continue reading "Prøver å gjøre det beste ut av det"

2019-01-14 19:39 Før og etter bilder av soverommet mitt

Nå kan jeg endelig dele bilde av soverommet mitt som jeg har sagt jeg skulle gjøre etter at jeg pusset det opp. Jeg har ikke det største rommet for å si det sånn. Jeg har det minste rommet i hele huset, men jeg trenger ikke akkurat så stort soverom heller for jeg sover jo bare … Continue reading "Før og etter bilder av soverommet mitt"

2019-01-14 10:48 Har ikke hatt noe motivasjon i januar

Nå i det siste så har jeg hatt null motivasjon til noe som helst. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har vært slik nå. Jeg har ikke orket å gjøre noe som helst omtrent i hele januar. Jeg føler jeg nesten er helt på bunnen. Jeg har selvfølgelig fått gjort litt. Jeg har malt kjøkkenet å … Continue reading "Har ikke hatt noe motivasjon i januar"

2019-01-12 19:14 Planlagt keisersnitt med første barnet

Når jeg skulle få Joachim som 13 åring, så bestemte sykehuset seg for at jeg måtte ta keisersnitt. Dem trodde ikke at det var så smart at jeg fødte på den “normale” måten fordi dem mente det at kroppen min ikke ville takle det. Hvis jeg hadde født på den “normale” måten så kunne jeg … Continue reading "Planlagt keisersnitt med første barnet"

2019-01-10 10:28 Hadde ikke trodd jeg ville si dette

Nå i det siste så har jeg vært veldig borte vekk fra alt med sosiale medier å gjøre. Jeg skjønner ikke hva som har skjedd meg meg, haha. Jeg som alltid pleier å være mye innpå blogger, snapchat og instagram – Nå i det siste så har jeg ikke fulgt med på noe som helst. … Continue reading "Hadde ikke trodd jeg ville si dette"

2019-01-07 20:23 Oppussing – kjøkken

Med engang jeg fikk nøkkelen til huset mitt så begynte jeg å male kjøkkeninnredningen, og når jeg drev på med det så ble jeg så lei av å drive på innpå kjøkkenet så jeg begynte med andre ting som var viktigere å få gjort før jeg flyttet inn. Jeg hadde alltid lyst til å male … Continue reading "Oppussing – kjøkken"

2019-01-05 13:06 70% avslag – dette er på vei hjem til meg

Affiliatelink/nelly Nå har endelig det store januar salget begynt, så da kan je1g endelig handle inn litt nye klær igjen. Jeg fikk jo litt penger til jul, så da kan jeg likså godt bruke de pengene på klær, for det er noe jeg trenger. Man får vel aldri helt nok av klær 😉 Dette her … Continue reading "70% avslag – dette er på vei hjem til meg"

2019-01-04 13:24 Hvordan komme over eksen

For en god stund siden så gikk jeg igjennom verdens verste kjærlighetssorg. Jeg har hatt det så vondt at jeg klarer ikke å beskrive de smertene jeg satt med engang. Jeg gråt hver eneste dag i flere måneder, så ille at jeg hver eneste dag gråt meg til søvn. Jeg har aldri hatt så stor … Continue reading "Hvordan komme over eksen"

2019-01-03 18:39 Endelig tilbake til vanlige rutiner

Nå er hverdagen her igjen, å det skal jeg innrømme var veldig godt. I går kveld så fikk jeg ikke sove, og jeg var livredd for å ikke våkne opp av vekkeklokka. Jeg tror jeg skrudde på 6-7 alarmer for å være sikker på at jeg skulle klare å stå opp i dag. Jeg kom … Continue reading "Endelig tilbake til vanlige rutiner"

2019-01-02 20:41 Sånn ser stua mi ut nå – og nye planer

Sånn ser stua mi ut akkurat nå. Jeg synes det ble mye finere når jeg byttet plass på sofaen å stolen. Jeg kan ikke på stå å si at jeg har den største stua, så det er jo ikke så mye forandringene jeg får gjort, men jeg begynner å bli fornøyd.  I gangen der å … Continue reading "Sånn ser stua mi ut nå – og nye planer"

2019-01-02 15:29 Barnevernet som 13 åring

Når jeg ble ung gravid så ble naturligvis barnevernet innblandet. Det regnet vi alle med at kom til å skje, så lenge det var så mange som også visste om graviditeten. Jeg fikk aldri fred i fra dem, når dem først kom inn i bildet. Det ble møter etter møter heletiden, og dem var alltid … Continue reading "Barnevernet som 13 åring"

2019-01-01 20:08 Ute sammen for første gang

Herregud det er nesten litt flaut å innrømme. Men i dag var første dagen jeg har vært ute sammen med Niklas der vi har vært ute i snøen. Dagene går jo så utrolig fort, og det er alltid noe som skjer så det er ikke alltid jeg har fått vært med barna ut. Men i … Continue reading "Ute sammen for første gang"

2019-01-01 15:02 Nyttårs feiring

Godt nytt år alle sammen 😉 Håper alle fikk en fin feiring i går. Jeg tok med meg de to minste barna å reiste bort hos moren min å feiret der sammen med dem. Det ble en kjempe fin kveld. Jeg ble veldig overrasket over Niklas egentlig, fordi han var våken igjennom hele kvelden. Han … Continue reading "Nyttårs feiring"

2018-12-31 11:10 Året som gikk 2018 del to (juli-desember)

Juli – Det var veldig varmt i juli, så vi var veldig mye ute og bare koste oss. Vi var ofte borte hos moren min, også var vi en god del på campingen. Barna badet veldig mye i bassenget til mamma, også var vi litt på stranda men det var ikke så ofte i år. … Continue reading "Året som gikk 2018 del to (juli-desember)"

2018-12-28 18:31 Året som gikk 2018 (Januar-juni)

Nå har det vært stille ifra meg i det siste. Jeg har ikke vært noe særlig inne på noe som har med sosiale medier å gjøre. Jeg får skylde på at det er romjul, så da blir hverdagen litt annerledes enn vanlig. Men tenkte jeg kunne dele en liten oppsummering av året som har gått. … Continue reading "Året som gikk 2018 (Januar-juni)"

2018-12-25 12:32 Min juleaften

Da er juleaften over for denne gang. Jeg skulle egentlig komme med ett innlegg i går når der var juleaften, men i går så la jeg telefonen litt bort, og når gjestene reiste så var klokka mye, så da tenkte jeg at jeg kunne oppdatere litt i dag istedenfor. Jeg hadde en veldig fin jul … Continue reading "Min juleaften"

2018-12-23 11:10 Dette handlet jeg i Sverige

Tenkte jeg kunne vise dere litt av det jeg kjøpte i Sverige i går. Vi reiste jo bort klokka ti i går, også var jeg ikke hjemme igjen før klokka var litt over halv 11 i går kveld. Så det ble en veldig sen kveld. Vi skjønner ikke hvordan det er mulig at det ble … Continue reading "Dette handlet jeg i Sverige"

2018-12-18 19:46 5 ting du kan gjøre for å få julestemning

Om bare 6 dager så er det jul, og det er ikke like mange som er i julestemning enda. Jeg må si jeg fikk veldig fort julestemning egentlig, men det er jo ikke alle som er like heldige. Så jeg tenkte jeg kunne gi dere noen tips for å komme i litt julestemning i hvert … Continue reading "5 ting du kan gjøre for å få julestemning"

2018-12-17 20:30 Fordelene med å være singel

Nå har jeg vært singel i 1,5 år ca, og jeg skal jo innrømme at det har hatt sine fordeler å være singel også. Noen tenker sikkert at det er fælt å være alene, for det gjorde nemlig jeg også – helt til jeg hadde vært singel en stund å skjønte det at det ikke … Continue reading "Fordelene med å være singel"

2018-12-17 17:57 Jeg hadde aldri trodd at det ville skje

Ny uke allerede. Det er akkurat en uke igjen til jul. Det går så utrolig fort. Det er snart så vi er i ett nytt år, og jeg er så spent på hva som kommer til å skje videre i livet mitt. Jeg synes det er så mye positivt som har skjedd med meg i … Continue reading "Jeg hadde aldri trodd at det ville skje"

2018-12-16 19:02 Ble endring i planene

For en avslappende å rolig søndag vi har hatt i dag. Vi har bare slappet av i fra dag tidlig å det har vært veldig godt. Alle barna sto opp veldig tidlig i dag, så det endte med at jeg tok med meg Niklas oppi senga, så vi lå der å slappet av litt før … Continue reading "Ble endring i planene"

2018-12-16 08:41 Hvor er jeg om noen år (2016) Jeg hadde ikke trodd det

ETT ÅR FREM I TID, HVOR ER JEG? dato 16.11 Da var nok et møte gjennomført, og det er ordnet enda et møte i morgen. Herregud så mye møter jeg må på om dagen, men det er uansett verdt det. Jeg får en helt fantastisk behandling nå i forhold til det jeg gjorde for noen … Continue reading "Hvor er jeg om noen år (2016) Jeg hadde ikke trodd det"

2018-12-15 20:17 “En 13 åring burde ikke gå igjennom noe sånt!”

Etter at jeg turte å være litt mer åpen om alt som gjaldt meg når jeg ble mamma for aller første gang, så har jeg ikke fått like mye hat på det. Og de fleste har sett hvordan jeg har klart meg, så det er ikke like mange som prater negativt om det lenger. Ikke … Continue reading "“En 13 åring burde ikke gå igjennom noe sånt!”"

2018-12-15 18:32 En etterlengtet dag

Dagen i dag har egentlig vært ganske så koselig. Vi har bare slappet av hjemme hele dagen, og barna har også vært ganske så fornøyde i hele dag. Vi har bare kost oss med pepperkaker og litt små godt. De to store bakte også litt pepperkaker litt utpå dagen i dag, det er noe dem … Continue reading "En etterlengtet dag"

2018-12-14 19:33 Nå må det bli slutt

Slapp av – Jeg må seriøst slutte å stresse. Jeg stresser opp meg selv hele tiden uten å gjøre alt jeg skal, og det ender bare opp med at jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke har gjort alt jeg skal, også sitter jeg der og har til og med stresset for ingenting Kast … Continue reading "Nå må det bli slutt"

2018-12-14 13:38 Usikker på om jeg skal poste innlegget

Jeg skulle egentlig skrive ett par innlegg på bloggen i går, men så ble jeg så usikker på om jeg skulle legge det ut allikevel, så vi for se når de kommer ut. Jeg var også på juleforestilling med barna i går. Det skulle jeg også blogge om i går, men det ble så sent … Continue reading "Usikker på om jeg skal poste innlegget"

2018-12-12 21:01 Kjøpt gaver til alle utenom barna mine

Nå er det plutselig veldig kaldt ute. Jeg hadde ikke lyst til å gå ut av døra i dag, men det måtte jeg fordi jeg måtte få barna på skole å barnehage, men jeg kunne ønske jeg eller bare kunne ha sittet inne hele dagen. Jeg klarer ikke den kulda som er nå, haha. Det … Continue reading "Kjøpt gaver til alle utenom barna mine"

2018-12-12 13:42 Ikke alle som har noen til jul

Inni mellom så begynner jeg å tenke på de som ikke har det så bra ved jule tider, enten dem er helt uten venner eller uten familie, eller de som faktisk har mistet noen de virkelig har brydd seg om. Jeg kjenner litt på den at jeg får vondt av å ha det så bra … Continue reading "Ikke alle som har noen til jul"

2018-12-11 20:07 Spøker i alle hjem?

Jeg har hørt de som har sagt at det “spøker” i alle hjem. Det er vel bare et ordtak, men jeg må innrømme at jeg har begynt å tro at det kan være noe i hjemmet mitt i det siste. Det kan godt hende at det bare er tilfeldigheter, og at det er et gammelt … Continue reading "Spøker i alle hjem?"

2018-12-11 14:07 Kuttet ut p-pillene og mistet mensen

Herregud så vondt i magen jeg plutselig fikk i dag. Jeg har faktisk ikke hatt så ille smerter så lenge jeg kan huske. Når jeg var på butikken i stad så måtte jeg bare sette meg ned på huk, så vondt var det – men nå har det begynt å gå over litt igjen heldigvis. … Continue reading "Kuttet ut p-pillene og mistet mensen"

2018-12-11 09:00 Det jeg liker med desember

Desember er en så utrolig koselig måned. Jeg har alltid skikkelig julestemning igjennom hele desember, og det er så koselig. Det er masse lys over alt både utenfor hjem og i byene/sentrum, og det er bare så utrolig fint å se på. ❤ Julefilmer Jeg har helt siden jeg var liten jente elsket å se … Continue reading "Det jeg liker med desember"

2018-12-10 19:49 Julekjoler/nyttårskjoler til under 500 lappen

AFFILIATELINK/NELLY Nå er det ikke lenge til det er jul å nyttår, så derfor har jeg begynt å se litt etter noen kjoler jeg kanskje vil ha. Jeg så faktisk at alle de kjolene jeg så på faktisk kostet 399, haha. Jeg tenkte ikke noe over det før jeg skulle dele noen med dere. Kjole … Continue reading "Julekjoler/nyttårskjoler til under 500 lappen"

2018-12-10 09:41 Kontakt

For å komme i kontakt med meg ang sponsor og annonse så kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com Og hvis du vil komme i kontakt med meg ellers, så kan du kontakte meg på facebook HER og på instagram HER!   0 kommentarer

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.