Silje

Tid Innlegg
2020-06-09 05:13 Flowers!

Heisann og god tirsdag til deg! Jeg skulle virkelig ønske sola skinte og at vi fikk like fint vær denne uka, som forrige uke, men det ser ikke helt slik ut akkurat nå! Det som er bra er at det er oppholdsvær og at det å være ute går bra! 🙂 I går kveld gikk … Continue reading "Flowers!"

2020-06-08 06:19 Scootertur!

God morgen og god mandag til deg! I helga har vi vært ute og kjørt vannscooter igjen og gjett om det er gøy! Det var helt stille på vannet, ingen bølger bortsett fra de som ble laget av andre båter ute på sjøen! Helt himmelsk var det! 😀 Vi kjørte en tur innom Tønsberg Ønkser … Continue reading "Scootertur!"

2020-06-06 09:20 En rolig morgen!

Heisann og god morgen til deg! Det er lørdag og den skal nytes, her har det vært en rolig morgen med sein og god frokost! 😀 På lørdagene blir det alltid litt ekstra ut av frokosten og du har ro til å sitte og nyte den uten å måtte stresse for å rekke diverse ting! … Continue reading "En rolig morgen!"

2020-06-05 14:30 Minner for livet

Reklame | Fotoknudsen Heisann! Jeg har gått inn på et samarbeid sammen med Fotoknudsen og nå kjører de rabatter på hele nettbutikken! Jeg har selv vært bruker hos de en stund og er veldig fornøyd med produktene de leverer! Jeg har tidligere laget fotobøkene selv, skrevet ut bilder, klipt til og limt inn med tekst … Continue reading "Minner for livet"

2020-06-05 05:30 SUP – Board

Heisann! På mandagsmårran var det helt vindstille ute på sjøen og det betydde bare en ting for min del og det var å endelig få prøve SUP-boardet som har liggi i garasjen klar for prøving i et par uker! Det ble en god latter for de aller fleste for etter at Mathias hadde prøvd seg … Continue reading "SUP – Board"

2020-06-04 14:00 Pakker i posten!

Reklame | IdealofSwedeen Heisann! Jeg håper du har hatt en bra dag så langt! Jeg har fått pakker i posten og innholdet må bare vises frem! For dette er noe jeg er fornøyd med og som jeg gleder meg til å bruke hver eneste dag! Jeg har jo kjøpt meg ny telefon og gleden er … Continue reading "Pakker i posten!"

2020-06-04 05:30 Vannscootere

Heisann og god torsdag til deg! Her skinner ikke sola like mye som det den har gjort tidligere i uka og ikke minst i helga som var! Helga som var tilbragte vi i Brevik hos mamma og pappa. Det ble lek fra start til slutt og vi hadde en super fin helg der nede hos … Continue reading "Vannscootere"

2020-06-03 21:00 Endelig liv igjen!

Heisann og god onsdagkveld til deg! Her har det vært et høyt aktivitetsnivå den siste helga og jeg jobber meg gjennom uka! Men ser jo som vanlig at en ikke strekker helt til i alle ledd slik jeg skulle ønske jeg kunne klare! Men det jeg er sikker på at vi skal klare å få … Continue reading "Endelig liv igjen!"

2020-05-28 05:36 Thursday and almost weekend! :-D

God morgen og god torsdag til deg! Her skinner sola så fint i dag også, så regner med at det blir nok en bra dag på jobb! 😊 vi nærmer oss også pinsehelg med stormskritt og den skal nytes sammen med venner og familie og det gleder jeg meg masse til! 😄 Vi har plantet … Continue reading "Thursday and almost weekend! :-D"

2020-05-27 05:43 Wednesday

God morgen og god onsdag til deg! Sola skinner og jeg er klar for en ny dag i barnehagen! Denne uka blir det nok shorts på meg hele uka! Haha, mandagen hadde jeg på meg bukse og holdt på å krepere av varme, så i går var det shorts og det var mer passelig! 😀 … Continue reading "Wednesday"

2020-05-26 15:00 Bildekvalitet!

Wiii jeg er jo relativt opptatt av at bildekvaliteten på bildene jeg tar skal bli gode og det er ikke alltid like lett å finne et kamera som tar gode nok bilder, for et par år siden valgte jeg mobil som den gangen var aller best på kamera og bildekvalitet og det har jeg nå … Continue reading "Bildekvalitet!"

2020-05-26 05:30 New in!

Reklame | IdealofSweden Heisann og god tirsdag til deg! 😀 Jeg har unnet meg noe nytt og denne gangen er det et nytt tilbehør! Det er vår og sommerfølelse i lufta om dagen og det måtte feires med et nytt og sprekt deksel til mobilen! Og hva er vel ikke bedre enn et fint deksel … Continue reading "New in!"

2020-05-25 15:00 DET SYKESTE!

Heisann! På fredagen gjorde jeg virkelig noe av det sykeste på lenge. Dette er noe jeg aldri før har gjort og som jeg egentlig aldri trodde jeg kom til å gjøre! Men her sitter jeg og har faktisk gjort det! Jeg har alltid vært sånn at dersom jeg har skullet ha ny telefon så har … Continue reading "DET SYKESTE!"

2020-05-25 05:30 Saturday fun!

God mandag morgen til deg! 😀 Her har helga gått unna og vi har storkost oss! Lørdagen ble det veldig hyggelig på besøk hos Veronica og Håkon. Vi kjørte over til Moss tidelig på dagen og fikk hele dagen sammen med de! 😀 Det ble rett og slett skikkelig koselig og jeg er så glad … Continue reading "Saturday fun!"

2020-05-23 13:30

Heisann og god lørdag til deg! Jeg håper dagen din så langt har vært bra og at kvelden blir like bra! ❤️ I dag storkoser vi oss på besøk hos et vennepar av meg og det er godt å endelig få være sammen litt mer igjen 😍 Dette bildet er fra sist gang vi var … Continue reading ""

2020-05-23 06:00 Sommerfavoritter

Reklame | Ellos Her kommer en skikkelig ønskeliste fra Ellos, jeg har vært og kikket på noen av sommerens nyheter og funnet frem til flere fine favoritter! Noe av det beste jeg vet er å sitte og kikke på nettsider og drømme meg litt bort, det å ønske seg nye klær og kikke på hva … Continue reading "Sommerfavoritter"

2020-05-22 13:30 Antrekk! :-D

Det neste antrekk ble denne sommerkjolen her og den ble jeg gående med til utpå kvelden, før jeg fikk skiftet over til en bukse og genser! For noe av det beste etter en lang dag med strømpebuksa på er faktisk å få den av seg og la kroppen få puste litt igjen! 😛 0 kommentarer

2020-05-22 06:00 Fredag og fri!

God morgen og god fredag til deg! Jeg har fri i dag og denne fredagen skal nytes! Det er deilig når en får en litt kortere uke, og i går ladet vi opp batteriene hjemme i sofaen med en film på kvelden! Så nå skal vi en tur ut på byen i Tønsberg og ordne … Continue reading "Fredag og fri!"

2020-05-19 06:02 17. Mai

En annerledes 17. Mai feiring er gjennomført og jeg må si at dagen ble veldig bra selv om den ble noe annet enn tidligere år! 😀 Vi ble med på årets båtkortesje ute på Ferder, det var helt sinnsykt mange båter som deltok og sola skinte til å begynne med! 😀 Etter et par timer … Continue reading "17. Mai"

2020-05-12 14:30 Gåturen som tok av…

Heisann! I går ettermiddag hadde vi oss en gåtur som gikk over til å bli joggetur siste del av turen! Det var utrolig godt å komme seg ut og få beveget kroppen litt igjen. Jeg hadde ingen plan om å jogge siste rest av turen, men de to andre ga på så da var det … Continue reading "Gåturen som tok av…"

2020-05-12 05:44 April outfits

Heisann og god tirsdag til deg! 😀 Vi er jo kommet et stykke inn i Mai måned allerede og i dag fikk jeg faktisk snap av en kompis hvor det var nysnø på bakken! Kjenner at jeg er glad for at det ikke er her jeg bor og at sola skinner hver dag for tiden! … Continue reading "April outfits"

2020-05-11 05:30 Sunshine

God morgen og god mandag til deg! 😀 Det er klart for en ny uke og jeg krysser fingrene for solskinn hele uka! Det hadde vært utrolig deilig for oss som har utebarnehage om dagen! 😀 Jeg har funnet fem noen bilder som er fra en ukestid siden! 🙂 Ønsker deg en superfin mandag! 😀 … Continue reading "Sunshine"

2020-05-10 17:23 Helga som var!

Heisann og god søndag! Det er allerede søndag kveld og i morgen er det tilbake til hverdag og jobb igjen. Men vi har tilbragt helga på hytta sammen med familien og gud hvor deilig det er å komme seg opp på hytta og bare slappe av, nesten ikke internett og en får en indre ro … Continue reading "Helga som var!"

2020-05-08 05:27 Workout with a view

Endelig er dagen mange har ventet på her! Det er fredag og bare noen timer igjen på jobb, så blir det helg! 😀 Denne helga skal nytes sammen med familien og det skal bli veldig deilig <3 Ønsker deg en superfin fredag og start på helga! 😀 0 kommentarer

2020-05-07 05:33 Kan du se det?

God morgen og god torsdag til deg! Vi nærmer oss helg med stormskritt og jeg må bare si at jeg faktisk ser frem til helg nå! 😀 Men over til noe helt annet, i helga som var gikk vi gjennom Tønsberg sentrum og inn gjennom noen bolighus, og disse vekket noe mer interesse enn andre! … Continue reading "Kan du se det?"

2020-05-06 05:30 Mål for Mai

Da har jeg satt opp noen mål og ønsker for mai måned! Jeg har ikke lagt lista så høyt denne måneden og tenker at dette bør jeg kunne klare! 🙂 Noen ganger er det bra å velge mål som du vet du kommer til å klare å gjennomføre uten store tiltak! Og denne måneden går … Continue reading "Mål for Mai"

2020-05-05 14:30 Telemarkshunden

I går hadde vi vår aller siste dag på hundekurs, jeg meldte oss på for å få litt tips og ideer til hvordan jeg kan trene han og at han skal vite at jeg også er sjef. Han er god til å høre på Mathias og kan være lydig når han selv vil! 😛 Men … Continue reading "Telemarkshunden"

2020-05-05 05:30 Slottsfjell

Heisann! Vi gikk oss en deilig tur opp til Slottsfjell i helga og disse bildene må jo bare deles! Jeg storkoste meg på gåtur opp hit, og jeg tror faktisk dette er første gang jeg er her oppe! 🙂 Fin utsikt utover fjorden og været var helt med oss på søndagen! 🙂 0 kommentarer

2020-05-04 05:19 Monday morning!

God morgen og god mandag til deg! Det er tid for en ny uke og forhåpentligvis nye muligheter! Denne kommende uka håper jeg at jeg skal få til et par gåturer i løpet av uka, jeg har klart å få til to gåturer i forrige uke og kjenner at det gjør godt for kroppen min! … Continue reading "Monday morning!"

2020-05-03 10:33 April oppsummering

Heisann! Jeg hadde jo en hel del mål og ønsker for april måned, men om alle disse har fungeret og at jeg har fått det til, det er jo en annen sak! Men tenkte vi skulle se på målene og ha en liten oppsummering av hva April har bydd på! 🙂 Jeg har fargelagt hjertene … Continue reading "April oppsummering"

2020-05-02 14:30 Stolpejakt!

Heisann! Jeg hadde meg jo en gåtur sammen med noen herlige venninner i går! Og turen gikk til Stavern for stolpejakt! Sykt gøy å gå på stolpejakt, du får et mål å gå etter, men aldri et så stort og krevende mål at du ikke får det til! Pluss at det blir å gå litt … Continue reading "Stolpejakt!"

2020-05-02 09:12 Mai Måned!

God lørdag morgen til deg! Her skinner sola og jeg gleder meg til ny gåtur om ikke så alt for lenge! Vi har hatt en god lørdagsfrokost her hjemme føre Mathias har satt seg ned med hjemmeeksamen! Så da er jeg så heldig å få Marita på besøk, vi skal som sagt gå oss en … Continue reading "Mai Måned!"

2020-04-29 05:30 Dagens middag!

Heisann og god onsdag til deg! Det er lillelørdag og været ser ikke sånn halvgalt ut så da må det vel være lov å unne seg litt digg å spise? Her om dagen laget vi noen deilige burgere med masse godt på! Det bugnet rett og slett med tilbehør på burgeren! 😀 Burger er super … Continue reading "Dagens middag!"

2020-04-28 15:30 Storfint besøk

Heisann! Her om dagen hadde vi storfint besøk! Så koselig å treffe disse to igjen! Det ble burger til middag og monopol utover kvelden! 😀   Dette bildet under er en av mine absolutt favoritter! 😀 Håper dagen din har vært bra så langt! 😀 0 kommentarer

2020-04-28 05:30 Rask lunsj som metter!

Heisann! I det siste har jeg ikke alltid hatt veldig matlyst og fantasi til å lage mye forskjellig til lunsj i helgene, og dersom du har hjemmekontor passer denne lunsjen perfekt! En av de diggeste lunsjene jeg vet om og den er super enkel! Gjør seg rett og slett selv! Du må bare blande sammen … Continue reading "Rask lunsj som metter!"

2020-04-27 05:30 New in part 2

Heisann og god mandag til deg! Det er duket for en ny uke og nye muligheter, jeg er spent på å høre hvordan det har gått for venninna mi i ettermiddag etter at de har åpnet skolen igjen for 1-4 klasse! Det skjer mye nytt om dagen og det er spennende å høre hvordan andre … Continue reading "New in part 2"

2020-04-26 11:59 Årets første!

Heisann og god søndag til deg! 😀 Helga har jeg brukt til å roe ned og ta livet litt mer med ro! Det har vært en heftig uke og det var på tide med litt avslapning og rolig tempo for min del! 🙂 Så denne helga har vi gjort litt småplukk her hjemme! Vi har … Continue reading "Årets første!"

2020-04-24 05:30 New in my wardrobe! :-D

God morgen og god fredag til deg! Det er faktisk litt greit at det er fredag i dag og siste arbeidsdag før et par dager med fri, helga skal brukes til å lade opp til ny uke og fult kjør! Men jeg lovet dere jo bilder av klærne som kom i posten, så det skal … Continue reading "New in my wardrobe! :-D"

2020-04-23 20:06 Barnehagestarten!

God kveld til deg! Oppstarten av barnehagen har krevd utrolig mye av meg og jeg har rett og slett ikke hatt kapasitet eller ork til å sette meg ned foran pcen etter flere timer på jobb! Denne uka er det ekstremt mye å huske på og som skal gjennomføres, veldig mange av rutinene er nye … Continue reading "Barnehagestarten!"

2020-04-19 16:58 Min første hengekøyetur

Heisann og god søndag ettermiddag til deg! I helga har vi gjort litt av hvert og på lørdagen gikk store deler av dagen med til en sinnsykt gøy opplevelse som virkelig har gitt mer smak! Vi brukte formiddagen på å få pakket sekker og handlet inn det vi trengte for den kommende natten ute under … Continue reading "Min første hengekøyetur"

2020-04-17 05:40 Siste innspurt!

God morgen og god fredag til deg! 😀 Det er siste dag på jobb før vi skal åpen barnehagen igjen og jeg håper vi får ordnet siste rest i dag slik at en kan ta helg med god samvittighet og føle seg klar for barnehagestart på mandag! 🙂 Det er mye planlegging før en åpning … Continue reading "Siste innspurt!"

2020-04-15 14:30 Ønsker for sommeren!

Reklame | Ellos Våren er i full blomst på utsiden av dørene og jeg gleder meg som et lite barn til sola kommer for fult og ikke minst varmen! Jeg har allerede vært inne og siklet litt på nettbutikkene og her en noen av favorittene fra Ellos denne våren! Hold over plaggene og du vil … Continue reading "Ønsker for sommeren!"

2020-04-15 05:30 Helt lilla på en onsdag!

God morgen og god onsdag til deg! Dagen i går suste som vanlig unna og det ble dessverre ingen gåtur på oss i går! Men i dag er det nye muligheter og det står selvfølgelig en gåtur på dagens plan! Det gleder jeg meg masse til! 😀 Sola skal skinne og varme godt i dag … Continue reading "Helt lilla på en onsdag!"

2020-04-14 14:30 Kyststien

Heisann! Dagen i går ble veldig bra til tross for en litt kjip start på dagen hvor Brage (hunden) hadde kastet opp i senga si.. Da var det bare å komme seg opp av senga og få ryddet opp… Men etter at det var ryddet og vi hadde fått i oss litt frokost, gikk turen … Continue reading "Kyststien"

2020-04-14 05:30 New day, new opportunities

God morgen og god tirsdag til deg! 😀 Jeg håper påsken har vært bra og at du har klart å kose deg selv om det har blitt en del hjemmetid og en skikkelig hjemmepåske på oss alle! Det er nok fåtallet som har kunnet komme seg opp på fjellet og på hytta si, men jeg … Continue reading "New day, new opportunities"

2020-04-13 09:18 Det spirer og gror

Heisann og god mandag til deg! I mine blomsterkasser spirer det og gror noe skikkelig om dagen og det er gøy å se at den endelig begynner å bli litt mer grønn enn det den har vært! 😀 Noen av grønnsakene har spiret en liten stund mens andre kommer endelig opp av jorden og til … Continue reading "Det spirer og gror"

2020-04-12 08:00 Lekekompis i gata

Lekekompisen som nabo, det er ikke bare oss mennesker som får oss lekevenner og liknende i nabolaget, hundene Brage og Jackson kikker begge bort i den andre sin hage og håper den andre er ute når de selv skal ut. Her om dagen hadde de en god lekestunden sammen ute i hagen. Det er full … Continue reading "Lekekompis i gata"

2020-04-11 11:59 Utefrokost

Heisann og god lørdag til deg! Det er allerede blitt lørdag og uka har rett og slett bare flydd forbi meg i en superfart! Selv med hjemmepåske så skal en jo klare å få tiden til å fly og jeg tror nok vi har fått til mer de siste dagene enn det en pleier å … Continue reading "Utefrokost"

2020-04-07 08:53 Første påskehelg

Heisann og god tirsdag til deg! Helga har vært fullbooket med familietid og jeg har storkost meg på lange og deilige gåturer rundt i Brevik! På lørdagen hadde mamma og jeg en deilig gåtur i skogen på 2 timer! Og søndagen ble det en deilig gåtur rundt byen på 1,5 time! 😀 På kveldene har … Continue reading "Første påskehelg"

2020-04-04 14:30 Feil å poste trenings og naturbilder på insta?

Heisann! Jeg får litt sjokk her jeg sitter og hører på at enkelte syntes det er feil at man poster treningsvideoer og turbilder på Instagram og jeg føler det blir så utrolig feil å rakke ned på det! For hva skal man egentlig finne på om dagen? Jeg har selv en Instagram feed full av … Continue reading "Feil å poste trenings og naturbilder på insta?"

2020-04-04 08:50 Saturday

God morgen og god lørdag til deg! ☀️ Vi har nesten akkurat våknet, lufta Brage og er snart klare for litt frokost! 🌸 Her er det foreløpig veldig fint vær, sola har vært fremme og det er nesten vindstille! Krysser fingrene for at det holder seg noen timer til! 😄 I dag blir det forhåpentligvis … Continue reading "Saturday"

2020-04-03 14:00 Påskegult!

Påsken er i gang og jeg skal komme meg ut løpet av helgen for å finne noen passende kvister til den ene vasen jeg har her hjemme! Den må pyntes opp med litt påske pynt og siden det blir en skikkelig hjemmepåske i år, er det også viktig for meg å pynte litt opp! Er … Continue reading "Påskegult!"

2020-04-03 08:02 Pakke i posten!! :-D

Heisann og god fredag til deg! DEt er vel ikke lengre tidlig på morgningen men i dag har jeg faktisk sovet noe lengre enn det jeg pleier og det var sykt deilig å kunne snu seg når Mathias gikk på jobb i dag! Jeg skal ha hjemmekontor og har valgt å starte dagen litt senere … Continue reading "Pakke i posten!! :-D"

2020-04-02 14:30 Chiapudding!

Heisann! I går til mårran ble det chiapudding på meg og Mathias til frokost, dette var utrolig enkelt og lage og det tok overhode ikke mange minuttene! Jeg var veldig spent på smaken, da jeg aldri har smakt det før. Jeg har hatt oppskriften liggende på telefonen i evigheter og tenkt at det var litt … Continue reading "Chiapudding!"

2020-04-02 07:05 Arbeidstøyet er på!

Heisann og god torsdag til deg! I dag er jeg oppe av senga noe senere enn det jeg var i går! Men jeg skal snart komme meg ut døra og reise på jobb! I dag har jeg kledd på meg arbeidstøy og i dag er det ikke vanlig arbeidstøy til barnehagen, men rett og slett … Continue reading "Arbeidstøyet er på!"

2020-04-01 14:30 Gårsdagens treningsøkt!

Heisann! I går skulle jeg opp i garasjen og ha meg en liten økt, dette ble til en noe lengre økt og med flere enn bare meg selv! Når Brage og jeg kom opp etter gåturen var ikke klokka så alt for mye, men den var såpass mye at det å ta en egen økt … Continue reading "Gårsdagens treningsøkt!"

2020-04-01 05:00 En spesiell 1. April

God morgen og god 1. April til deg! I dag er jo den store luredagen og mange lar seg bli godt lurt på denne dagen! I dag har jeg en dag full og fin dag, og jeg gleder meg til å få startet den skikkelig! Også skal det sies at dette kommer til å bli … Continue reading "En spesiell 1. April"

2020-03-31 15:00 Mål for April!

Det er siste dag av Mars måned og det er på tide at vi er ferdige med denne måneden, som jeg skrev i går har den første delen av mars måned gått unna som normalt, men jeg må si siste halvdel har vært rar og veldig annerledes. Det har også gjort at måneden har gått … Continue reading "Mål for April!"

2020-03-31 07:32 En annerledes påske!

God morgen og god tirsdag til deg! Det er faktisk den siste dagen i mars før vi går over i april og påskeferien nærmer seg for mange av oss! Det blir en rar påske for oss alle, uten muligheter for å reise på våre kjære hytter! I år var planen her først en halv uke … Continue reading "En annerledes påske!"

2020-03-30 15:00 Lunsj ute i naturen!

Heisann! I helga som var hadde vi oss en tur ut på gåtur sammen med venner, etterlengtet å endelig se disse supre menneskene igjen! Det er rart at en ikke bare kan møtes, klemme hverandre og sitte oppi hverandre om dagen! Vi fant derfor ut at en gåtur i frisk luft må vi kunne få … Continue reading "Lunsj ute i naturen!"

2020-03-30 08:03 Tilbakeblikk på en spesiell måned

Wii det er så gøy å se at dere er innom og leser bloggen min og jeg blir jo selvfølgelig inspirert til å skrive enda mer, så den kommende uka skal jeg prøve så godt jeg kan å poste noe hver dag ihvertfall! Helga går unna og jeg glemmer at jeg har en blogg, sånn … Continue reading "Tilbakeblikk på en spesiell måned"

2020-03-27 14:00 Besøke barna

Heisann! Jeg har jo tidligere fortalt dere om at jeg skulle besøke barna i barnehagen og levere fra meg en liten pose med innhold i! Jeg har de to siste dagene gått rundt på besøk til barna og foreldrene og gjett om det ble en superfin opplevelse for både oss ansatte, barna og ikke minst … Continue reading "Besøke barna"

2020-03-27 07:19 Husvasken måtte til!

Heisann og god fredag til deg! Jeg har allerede vært våken en liten stund, men i dag sto husvask på lista, vi har snakket om det en liten stund og det var egentlig Mathias som skulle gjøre det, siden vi i utgangspunktet har vaskehjelp, men hun sitter i karantene og kan dermed ikke komme og … Continue reading "Husvasken måtte til!"

2020-03-26 06:40 En rar ting å gjøre!

Heisann og god torsdag til deg! I dag har jeg litt bedre tid på mårran og kan slappe litt av før jeg skal ut døra. Da har det jo blitt bestemt at barnehagen skal holdes stengt enda lengre helt til etter påske og blir jo bare rarere og rarere at vi ikke skal være sammen … Continue reading "En rar ting å gjøre!"

2020-03-24 14:30 Bygg din egen blomsterkasse!

Heisann! Jeg tenkte jeg skulle ta dere gjennom prosjektet og bygge sin egen blomsterkasse! Jeg ønsket meg en stor blomsterkasse som jeg kunne så frø til grønnsakene min i. Vi har vært veldig uenige her hjemme om hvordan denne skulle lages, jeg ønsket meg en billig løsning med to pallekarmer oppå hverandre oppå en palle, … Continue reading "Bygg din egen blomsterkasse!"

2020-03-24 08:41 Tuesday! :-D

God tirsdag morgen! Jeg har kommet meg opp av senga og formen er mye bedre i dag enn hva den var i går til mårran, så det er utrolig deilig! 🙂 Merker selvfølgelig kroppen i dag også men ikke på samme måte som i går, så ikke vet jeg hva som hjalp men noe av … Continue reading "Tuesday! :-D"

2020-03-23 16:32 Sånn kan det gå..

Heisann og god mandag ettermiddag til deg! Jeg har brukt dagen på sofaen og kjenner at det er en utrolig kjip dag, kroppen har verket og jeg har ikke gjort stort annet enn å sitte og ligge i ulike stillinger i et håp om at kroppen og verkingen skulle gå over. Den har løsnet litt … Continue reading "Sånn kan det gå.."

2020-03-20 14:00 Brevik du er fin!

Jeg koser meg max når jeg får bruke den fine naturen vi har ute, rundt oss her i Norge. Naturen er virkelig vakker og jeg bare elsker å ta den i bruk! 🙂 Her om dagen hadde vi oss en tur til den store utsikten i Dammene, ikke lange gåturen opp fra Brevik og man … Continue reading "Brevik du er fin!"

2020-03-20 05:30 Hipp Hipp Hurra

Heisann og god fredag morgen til deg! Jeg er klar for noen timer på jobb og litt sosialisering sammen med gode kollegaer og barn før det blir feiring av en av mine favoritter i kveld! I dag har nevmeling en av mine favoritter bursdag og det må feires så godt vi kan i denne tiden. … Continue reading "Hipp Hipp Hurra"

2020-03-19 14:24 Hjemmekontor og bevegelse

Heisann og god torsdag ettermiddag til deg! Jeg holder på med litt hjemmekontor om dagen også er jeg litt på jobb. Vi får ikke lov til å være for mange på jobb så da er det hjemmekontor på en del av oss andre, de dagene en ikke er på jobb selv. Jeg skal heldigvis en … Continue reading "Hjemmekontor og bevegelse"

2020-03-15 11:46 Hva skal man finne på?

Jeg tror det er mange som sliter litt nå i disse tider med å holde seg i aktivitet og finne på noe å gjøre. Det er ihvertfall det inntrykket jeg får når jeg stikker en tur inn sosiale medier, hva skal man ta seg til, når man ikke kan samles i store sosiale settinger? Men … Continue reading "Hva skal man finne på?"

2020-03-06 06:00 FRIDAY! :-D

God morgen og god fredag til deg! Det er siste dag med jobb før helg for oss som er så heldige å ha fri i helga! Det er noe av det aller beste med den jobben jeg har nå, det å vite at jeg har fri hver eneste helg! 😀 Det er så sinnsykt godt … Continue reading "FRIDAY! :-D"

2020-03-05 14:30 Det sykeste på lenge!

Dette er faktisk noe av det aller sykeste jeg har vært med på, på lenge! Her om dagen hadde jeg en legetime, en legetime staten og programmet livmorhals har pushet på meg, de har sendt meg 3 brev siden jeg fylte 25 år og maset på meg at jeg må komme meg til legen og … Continue reading "Det sykeste på lenge!"

2020-03-05 05:30 Noen timer senere tikket..

Ja noen timer senere på onsdagen for en uke siden, tikket det inn en melding på telefonen min, da var det kommet inn bud på leiligheten min! Det hadde jeg ALDRI i verden turt å håpe på en gang! og det sykeste var at budet lå til og med på prisantydningen! Jeg var forberedt på … Continue reading "Noen timer senere tikket.."

2020-03-04 15:20 El-Bil tilværelsen!

Hei på dere! Da var det gått enda litt tid siden jeg sist klarte å publisere et innlegg! Livet har vært over gjennomsnittet hektisk i det siste og det skjer noen endringer som det tar litt tid å tilpasse seg til! Som jeg nevnte på i forrige innlegg så har altså Knut blitt byttet ut … Continue reading "El-Bil tilværelsen!"

2020-02-26 05:52 Knut skal byttes ut😮

Bilen jeg har vært så utrolig glad i skal nå byttes ut til en helt brand new bil! Vi er spente og gleder oss veldig til å få den nye bilen, men det blir også litt rart å ikke skulle ha Knut lengre!! 😊 Knut har vært med på flere eventyr og blitt kjørt en … Continue reading "Knut skal byttes ut😮"

2020-02-22 06:57 Vilnius day 1

God morgen og god lørdag til deg! 🌞 I dag våknet jeg veldig tidlig, men tvang meg selv til å sove litt lengre for det å stå opp klokka 5 er litt i tidligste laget… 🙈 Men nå er klokka blitt 8.50 og ansiktet er ferdig sminket til en ny dag her i Vilnius! Dagen … Continue reading "Vilnius day 1"

2020-02-21 06:00 Reisedagen! :-D

Heisann og god fredag morgen! I dag skal jeg ut å reise og vi er allerede kommet oss til Gardermoen, her sitter vi ganske så klare for avreise om ikke så alt for lenge! 😀 Vi gleder oss veldig til tur og jeg har gledet meg masse til denne turen, endelig tid for jentetur igjen! … Continue reading "Reisedagen! :-D"

2020-02-20 15:00 Reise med bare håndbagasje? 5 tips til hvordan pakke

Heisann! Jeg skal for aller første gang reise med bare håndbagasje og gjett om jeg har stressa rundt for det å skulle få alt til å passe ned i kofferten! Jeg er en av de personene som er avhengig av å kunne velge mellom forskjellige klesplagg på dagen, det kan ikke bare være plukket ut … Continue reading "Reise med bare håndbagasje? 5 tips til hvordan pakke"

2020-02-20 05:30 Morgenfugl

God torsdag og god morgen til deg! I dag er jeg en skikkelig morgenfugl og har vært oppe på beina mine siden 5.00, i dag har jeg tidligvakt på jobb og må derfor reise hjemmefra 05.45 for å rekke å være i barnehagen til den skal åpnes! 🙂 Det som er deilig er at jeg … Continue reading "Morgenfugl"

2020-02-19 18:21 Hjelp!

Rett og slett hjelp! Her flyr ukene forbi før jeg rekker å puste omtrent, det er ihvertfall slik det føles etter forrige uke og denne uka! Jeg bor i min egen liten boble som består av salg av leilighet, nytt barn i barnehagen og dermed oppstart og ikke minst møter på kvelden med jobb. Så … Continue reading "Hjelp!"

2020-02-12 05:34 Utprøving av nye produkter

Jeg har blitt tipset om en yoghurt som må prøves ut, også har jeg hatt meg en god runde på matbutikken og kikket litt nøye i hyllene på kjøledisken, så jeg fant frem et produkt til som må prøves. Jeg holder meg unna laktose og må derfor leite meg frem til gode produkter uten laktose. … Continue reading "Utprøving av nye produkter"

2020-02-11 06:00 13. Spørsmål og svar du ikke viste om meg! Favorittperson, superkraft, kjendis..

Her kommer en liten buke med spørsmål og svar som jeg tror du ikke vet om meg enda! Vi hadde et spill her hjemme med en hel haug med spørsmål, som jeg tenkte kunne være artig å svare på noen av de for dere!  1. Hvem er din favorittperson å snakke i telefonen med?  – … Continue reading "13. Spørsmål og svar du ikke viste om meg! Favorittperson, superkraft, kjendis.."

2020-02-10 18:30 Helgas festligheter..

Og vipps så var hele helga passert og mandagen nesten ferdig! Jeg hadde en plan om å holde dere oppdatert gjennom helga og planene mine, men ettter noen timer på jobb på fredagen så bestemte kroppen min seg for å si stopp og jeg endte opp med omgangssyke hele fredagskvelden. Jeg som hadde masse planer … Continue reading "Helgas festligheter.."

2020-02-06 05:38 What to do about…

God morgen og god torsdag til deg! Vi nærmer oss helg med stormskritt og akkurat nå er jeg veldig glad for det! Uka er fin den også altså, men det er noe spesielt med helga! 😀 Denne uka har gått litt i ett for min del da jeg faktisk skal gjøre noe jeg aldri i … Continue reading "What to do about…"

2020-02-05 18:40 Kveldskos

Heisann og god kveld! Jeg har hatt en lang ettermiddag og har først nå egentlig fått satt meg ned i sofaen med beina høyt! Jeg var så heldig at jeg kom hjem til ferdig laga middag etter en lang dag på jobb og et møte etter jobb. Så sykt deilig å komme hjem til ferdiglaga … Continue reading "Kveldskos"

2020-02-05 05:30 Wednesday morning

God morgen og god onsdag til deg! Her har jo snøen lagt seg, men jeg krysser fingrerne for hver dag som går om at den skal smelte bort og forsvinne like fort som den kom! I går kveld hadde jeg virkelig Home and Away maraton med meg selv i sofaen! Det ble en hel uke … Continue reading "Wednesday morning"

2020-02-04 20:23 bloglovin

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19852067/?claim=bqet2t3n9sd”>Follow my blog with Bloglovin</a>Follow my blog with Bloglovin“>   <a href=”https://www.bloglovin.com/blog/19852067/?claim=bqet2t3n9sd”>Follow my blog with Bloglovin</a>     0 kommentarer

2020-02-04 14:30 Sjokoladefondant

Heisann! Jeg har prøvd meg på noe nytt i helga som var og den ble veldig god på smak, men jeg fikk det vel ikke helt perfekt til på første forsøk, men hva gjør vel det? 🙂 En lærer så lenge en lever og uten et første forsøk vil det aldri kunne bli perfekt! 🙂 … Continue reading "Sjokoladefondant"

2020-02-04 07:04 En treg start!

God morgen og god tirsdag til deg! Her har snøen falt og ligger som et hvitt teppe over hele gårdsplassen! Og for å være helt ærlig hadde jeg vel igrunnen håpet at vi slapp unna hele denne prosessen! Snøen er sinnsykt fin, men jeg liker at den er på hytta og ikke her hjemme! Men … Continue reading "En treg start!"

2020-02-03 14:30 Selge ting på nett?

Heisann! En ting jeg er utrolig dårlig til det er å selge ting! Det å selge ting på nettet, det er jeg ikke skapt til! Vi hadde for ikke så lenge siden en vurdering om hva vi skulle gjøre, skulle vi selge bilen selv eller skal vi ta den i innbytte? Dette er et vanskelig … Continue reading "Selge ting på nett?"

2020-02-03 06:00 Monday morning!

Reklame | Conquer God morgen og god mandag! Det er den første mandagen i Februar og jeg er klar for en ny uke med jobb og aktiviteter! Denne uka skal jeg som sagt klare å få til tre gåturer i løpet av uka, disse gåturene kan vare alt fra 30 minutter og helt opp til … Continue reading "Monday morning!"

2020-02-02 13:00 Mine mål for måneden som har gått!

Januar er allerede forbi og jeg må nok si at første del av januar gikk noe tregt for min del, mens den siste delen og denne siste uka har gått utrolig fort. Det er rart hvordan ting kan endre tempo når dager og uker varer like lenge i tid! 🙂 Men før hver måned skriver … Continue reading "Mine mål for måneden som har gått!"

2020-02-02 08:00 Roses for the weekend

Roser må til når helga kommer og en skal tilbringe helgen hjemme i huset! Sola har skint her i helga og vi har kost oss hjemme, fått gjort unna litt av hvert her hjemme og slappet av! Rosene står fint og de gir meg litt ekstra energi der de står! 🙂 Ønsker deg en finfin … Continue reading "Roses for the weekend"

2020-01-18 14:00 Naturrommet

Heisann! På jobb har vi funnet ut at vi skal bruke grupperommet vårt på avdelingen til naturrom, dette rommet skal fylles med materialer fra naturen og jeg gleder meg til vi er ferdige med å lage det til! Det er gøy å se hvordan barna reagerer og er i rommet sammen med disse type materialene! … Continue reading "Naturrommet"

2020-01-18 09:14 Proteinrundstykker

God morgen og god lørdag til deg! I dag ble det en tidlig start på dagen her hjemme da vi skal ha litt hjelp med omlegging av litt på utsiden. Så da var det bare å komme seg opp av senga og starte dagen med litt baking av rundstykker og jeg tenkte jeg skulle dele … Continue reading "Proteinrundstykker"

2020-01-17 06:00 Skinnskjørt?

Skinnskjørt, hva syntes vi egentlig om det? Dette er et plagg jeg har veldig delte meninger om og jeg har faktisk gått til anskaffelse av et slikt skjørt etter mye tenking frem og tilbake! Skal – skal ikke? Prosessen har vært lang og jeg har prøvd utallige skjørt før jeg fant et jeg var sånn … Continue reading "Skinnskjørt?"

2020-01-16 15:00 Mine tips til en god start på hverdagen!

Heisann! Jeg tenkte jeg skulle dele mine beste tips til en god start på dagen. Vi alle starter nok dagen ganske forskjellig, men jeg har noen tips til deg som føler at du kanskje burde startet dagen på en annen måte eller om du syntes hver morgen er helt grusom! Så skal du nå få … Continue reading "Mine tips til en god start på hverdagen!"

2020-01-16 06:00 Babyshower

Heisann og god morgen! Om søndagen så var jeg en tur på babyshower hos ei venninne, eller hos foreldrene hennes, hun var invitert på jentelunsj og hadde null ide om at vi sto 15 damer klare for å holde babyshower for henne. Hun ble veldig overrasket og jeg tror nok dagen ble veldig bra! Det … Continue reading "Babyshower"

2020-01-15 15:00 Nye planer for det nye året – Reising og opplevelser

Heisann! Vi nærmer oss jo faktisk slutten av januar allerede og jeg har begynt sånn smått og legge planer for det kommende året. Noen reiser og ferier er allerede planlagt, mens andre venter på å bli planlagt! Jeg elsker å reise og utforske nye plasser og steder, både i Norge og utenlands så dette året … Continue reading "Nye planer for det nye året – Reising og opplevelser"

2020-01-15 06:00 Lørdagen som var! – med middagsoppskrift

Heisann og god morgen! Tenkte jeg skulle ta dere med på et lite tilbakeblikk på forrige lørdag, da gjorde vi jo litt av hvert og hadde en veldig bra avslutning på dagen! Jeg startet dagen med å sove ut og kose meg i senga på lørdagsmårran. Etter noen timer i senga ble det en deilig … Continue reading "Lørdagen som var! – med middagsoppskrift"

2020-01-14 16:06 Tirsdagstur

Heisann og god tirsdag kveld til deg! Her har dagen gått i ett, jeg kom meg ut døra litt sent i dag, men rakk jobb altså, men da var det ikke tid til blogging og Instagram! Så det får heller komme nå! Jeg hadde meg en liten runde med å fikse ting etter jobb også … Continue reading "Tirsdagstur"

2020-01-13 15:00 Full fart!

Hei og hopp fine du! Her har dagen virkelig gått i ett, jeg startet dagen med en rolig frokost og laging av niste og forbereder dagens middag da jeg har både senvakt på jobb og møte etter jobb så jeg rekker ikke hjemom til mamma og pappa i mellomtiden. Så da blir det gårsdagens rester … Continue reading "Full fart!"

2020-01-13 06:00 My Friday!

God morgen og god mandag til deg! Vi starter igang med den andre fulle uka i januar og uke 3 går i gang! Jeg har jo rett og slett ikke fått oppdatert dere så alt for mye i helga, så tenkte det var på sin plass å gjøre i dag! På fredagskvelden hadde jeg meg … Continue reading "My Friday!"

2020-01-11 09:09 En rolig morgen

God lørdag til deg! I dag har jeg sovet ut og nå har jeg funnet sofaen med litt yoghurt og ikke minst serie på iPaden, det er lørdag og det skal nytes! 🤩 Her er ikke været spesielt bra, det regner og blåser noe helt sinnsykt så en får overhode ikke dårlig samvittighet av å … Continue reading "En rolig morgen"

2020-01-10 16:58 Finally weekend 🤩

God fredag ettermiddag/kveld her har det gått i ett siden jeg slutta på jobb og jeg er nå klar for å reise på besøk til ei venninne!🥰 Det er evigheter siden jeg så henne sist så nå skal det bli godt å se henne igjen! 😍Her har sola skint og været har vært helt på … Continue reading "Finally weekend 🤩"

2020-01-10 06:00 Vindusshopping

Heisann og god fredag til deg! Vi nærmer oss helg med stormskritt og jeg skal faktisk være så ærlig og si at det skal bli godt med helg igjen nå! 😊 Jeg har hatt en fin uke på jobb og gjort mye gøy med barna, men etter en leng uke er det alltid deilig å … Continue reading "Vindusshopping"

2020-01-09 14:30 Solstråler!

I går så sluttet jeg ganske tidlig og var hjemme her rundt halv fire, da var det bare å løpe inn, slippe fra seg sekken og få av seg barnehagetøyet og på med treningstøyet! Sola skinte ennå litt og jeg tenkte at Brage og jeg måtte utnytte de siste solstrålene føre sola forsvant ned igjen! … Continue reading "Solstråler!"

2020-01-09 06:00 Serien tar overhånd

God torsdag morgen til deg! Vi har startet på en serie her hjemme og jeg fikk den anbefalt fra noen på jobb, så tenkte at dette måtte sjekkes ut. Og gjett om starten var sinnsykt interessant!  Vi har sitte time etter time med serie på TV og må ha med oss ihvertfall et par episoder … Continue reading "Serien tar overhånd"

2020-01-08 15:00 Mine nyttårsforsetter!

Heisann og god onsdag til deg! Vi er kommet oss halvveis gjennom den første hele uka av Januar og 2020. Tiden flyr og det er både godt, men også litt skummelt, en rekker liksom ikke å få gjort noe føler jeg selv, før uka er omme og helga skal nytes. Jeg har jo laget noen … Continue reading "Mine nyttårsforsetter!"

2020-01-08 05:30 Good morning!

God onsdag morgen til deg! Jeg titter bare innom for å ønske deg en superfin lillelørdag! Så snakkes vi mer senere i dag! Jeg har tidligvakt og har stått opp sykt tidlig i dag, så her blir det dessverre ikke så langt innlegg akkurat nå, men jeg lover at du skal få et med masse … Continue reading "Good morning!"

2020-01-07 14:30 Klønete og teit?

Ja kanskje jeg er det her jeg står og danser midt i stua foran TV, men jeg er også en dansetime nærmere det å bli god og kunne dette! Alle må starte en plass, vi er ikke verdensmestere før vi har prøvd og heller ikke første gang vi prøver. Det tar tid og øvelse for … Continue reading "Klønete og teit?"

2020-01-07 06:00 Dagens lunsj – oppskrift!

God morgen og god tirsdag til deg! Dagen i går gikk sånn passe bra! Jeg oppdaget at jeg hadde med meg litt lite mat i forhold til antall timer jeg var borte hjemmefra men da var Marita en reddende engel og skrella to gulrøtter til meg som magen kunne gå på frem til det ble … Continue reading "Dagens lunsj – oppskrift!"

2020-01-06 14:30 Del 2 av 2019

I et tidligere innlegg oppsummerte jeg første del av 2019, altså januar til juli så nå tenkte jeg at jeg skulle ta for meg det siste halvåret av 2019 og se tilbake på noen av hendelsene! Det ble nå en del gåturer det siste halvåret av 2019 også! August kom og det var duket for … Continue reading "Del 2 av 2019"

2020-01-06 06:00 I dag startet 2020

God morgen og god mandag til deg! Her i huset har vi latt som at det har vært 2019 helt frem til i dag! I dag er dagen hvor det er slutt på godteri i hverdagen og at en skal ta tak i alt en har latt være helt frem til nå! Jeg har selvfølgelig … Continue reading "I dag startet 2020"

2020-01-05 14:00 Del 1 av 2019

Heisann! Da var det på tide å få til en liten oppsummering av året som har gått. 2019 har gitt meg mye og jeg sitter igjen med utrolig mange gode og fine minner og opplevelser! Det er fint å kunne tenke tilbake på året som har gått og glede seg over alle oppturene! Men med … Continue reading "Del 1 av 2019"

2020-01-05 11:15 Søndag! :-D

Heisann og god søndag til deg! Her i huset har vi hatt en rolig morgen, sovet ut og spist sein frokost. Det er godt å bare kunne slappe av og ta det med ro innimellom! Jeg skal nyte denne siste dagen før hverdagen starter for fullt igjen. Vi skal få ryddet ut siste del av … Continue reading "Søndag! :-D"

2020-01-03 11:59 Trysil

Det er fredag og vi har brukt formiddagen med ski på beina og kost oss i bakkene i Trysil! 🎿 Her skinner sola og det er sykt deilig! Bakkene er kanskje litt harde og isete, men med alle disse bakkene fins det alltid noen som fungerer bedre enn andre! 😊 Nå er det tid for litt … Continue reading "Trysil"

2020-01-02 17:10 Planleggingsdag I barnehagen

Heisann og god 2. Januar til deg! Jeg har tatt en “pause” fra ferien og reist en tur på jobb i dag, vi har hatt Planleggingsdag og disse dagene gir meg alltid masse nye motivasjon og ny giv! Så jeg har storkost meg på jobb i dag! 😄 Dagen startet med en workshop og utkast … Continue reading "Planleggingsdag I barnehagen"

2019-12-31 13:28 Nyttårsbordet

Årets siste dag er allerede godt i gang og vi skal om bare noen få timer fylle huset med mange gode og nære venner! Jeg gleder meg masse til å feire kvelden sammen med en herlig gjeng med mennesker! Bordene er dekt og lista med ting som skal gjøre begynner å minke betraktelig så det … Continue reading "Nyttårsbordet"

2019-12-15 09:00 Full eller ikke her kommer bildene!

Heisann! Jeg har bare så sinnsykt lyst til å dele disse bildene med dere! Jeg var jo i Oslo for ikke så lenge siden og når jeg så denne stjernehimmelen så måtte jeg bare ta noen bilder! Dette skjedde jo utrolig seint på kvelden, men overraskende nok vil jeg si at ansiktsuttrykkene mine ser sånn … Continue reading "Full eller ikke her kommer bildene!"

2019-12-14 08:00 Julegaver – innpakning

Heisann! vi er kommet til den tredje og nest siste helgen før julaften! Nå er det ikke lenge igjen før en bør være ferdig med årets julegaver og jeg kan faktisk si med hånden på hjertet at jeg er ferdig med alle årets julegaver, jeg er som regel den som venter lengst og holder på … Continue reading "Julegaver – innpakning"

2019-12-13 15:00 Tid for nytt julebord

Heisann og god fredag til deg! Om bare noen få timer så håper jeg at jeg er stella og klar for helgas julebord, jeg gleder meg og tror kvelden kommer til å bli utrolig bra! Jeg er så heldig å ha blitt invitert med på julebord sammen med kjærestene til Mathias sine kompiser, det å … Continue reading "Tid for nytt julebord"

2019-12-13 06:00 13. Desember

Det er den 13. Desember i dag, og det betyr Lucia markering i barnehagen! Jeg har en hel barnehage fylt med barn som er superspente og som gleder seg veldig til å gå i tog i dag! De eldste barna har øvd på sangen og er klar for å gå! Til og med noen av … Continue reading "13. Desember"

2019-12-12 18:03 Forrige helgas festligheter

Heisann og god tordag kveld til deg! Jeg jobber meg gjennom alle oppgaver og alt som skal gjøres gjennom uka og bloggingen som jeg egentlig koser meg med, blir liksom puttet i bunn av denne lista… kjipt for både meg og dere, men når en får en hektisk hverdag er det ikke alltid like enkelt … Continue reading "Forrige helgas festligheter"

2019-12-09 17:50 9. Desember

Heisann og god mandagskveld til deg! Jeg har endelig landet på mine to bein igjen mandagen har vært noenlunde normal, så det er deilig! 🙂 I ettermiddag har vi åpnet kalendergaven og til og med Brage har kalendergave her hjemme så han får daglig noen nye og spennende godbiter i en pose. I kveld er … Continue reading "9. Desember"

2019-12-04 07:15 4. Desember

Vi er kommet til onsdag 4. Desember og tiden går utrolig fort. Jeg har fått pyntet opp en del her hjemme og det begynner å komme seg så det er deilig! En av grunnene til at jeg ikke har vært like aktiv her på bloggen i det siste kommer av at jeg har holdt på … Continue reading "4. Desember"

2019-12-03 09:30 Puffet sjokoladeboller

Vi har startet jule”bakingen” med å lage puffet sjokoladeboller og gjett om det er en enkel og grei oppskrift! Supert for de som ikke har så alt for god tid og gjerne skal ha det lille ekstra å sette på kakebordet til jul. Disse smaker også utrolig godt så ingen grunn til å tenke at … Continue reading "Puffet sjokoladeboller"

2019-12-02 16:05 2. Desember

God 2. Desember, det er allerede den andre desember og i dag har jeg hatt julesamling for barna i barnehagen. I dag ble det en god julevri på eventyret om de tre bukkene bruse som skulle til seters å gjøre seg fete. I dag ble det de tre nissene – Nissepappa, nissemamma og nisseungen som … Continue reading "2. Desember"

2019-12-01 09:10 1. Desember

Jula har startet! Her nytes søndagen i senga med åpning av første pakke i pakkekalenderen og film på tv. Deilig med en rolig og god morgen før vi tar fatt på dagen 🤩 har du pakkekalender? i dag skal vi se julegrantenningen I Brevik og det gleder vi oss til! 😄 Ønsker deg en finfin … Continue reading "1. Desember"

2019-11-26 10:00 Pynte til jul?

Heisann! Vi er kommet til den tiden av året hvor denne pyntingen til jul er blitt en evig diskusjon, julevarene har jo vært i butikken i evigheter allerede, og for meg så nærmer det seg tid for pynting, men hva tenker du rundt dette? Skal man pynte allerede eller skal man vente til vi er … Continue reading "Pynte til jul?"

2019-11-25 11:00 Kyllingpasta

Heisann! Jeg har en sykt god oppskrift som må deles med dere! 🙂 Her om dagen laget vi kyllingpasta og det ble veldig godt! Vi velger ofte de samme rettene gang etter gang, men av og til kan det være gøy å prøve noe nytt. Og det gjorde vi her om dagen! 🙂 Oppskriften er … Continue reading "Kyllingpasta"

2019-11-24 10:35 Adventskalendertid

Reklame | Metapic Heisann! Det nærmer seg desember og tiden av året som vi kaller “ventetiden” før den store dagen og som alltid er det vel mange som kunne tenke seg en adventskalender. De siste årene har jo diverse butikker og selskaper laget mange typer og varianter av adventskalendere i alle prisklasser slik at man … Continue reading "Adventskalendertid"

2019-11-23 08:24 Besøk!! :-D

God morgen og god lørdag til deg! 😀 Ja da nærmet deg seg vel en uke uten blogging igjen da… Kjenner at jeg ofte vil, men tiden strekker ikke alltid til.. Men i dag skal jeg ihvertfall klare å få lagt ut et innlegg! Den siste uka har det vært et ganske så kjipt vær … Continue reading "Besøk!! :-D"

2019-11-17 08:00 My girls 😍

God søndag! Jeg må bare vise noen bilder fra forrige helg og hvilke jenter som virkelig gjorde forrige helg perfekt det er disse jentene ❤️ jeg er så glad for å ha sånne gode og fine jenter som noen av mine nærmeste og det er så utrolig deilig! 😍 Forrige helg ble rett og slett … Continue reading "My girls 😍"

2019-11-16 07:02 Tilbakeblikk Cairns

Heisann I dag må det rett og slett til et lite tilbakeblikk på en av mine største opplevelser. Høsten 2015 reiste jeg til Australia på utveksling og fikk reise mye rundt i landet og en av de siste turene vi hadde var opp til Cairns. Hvor det ble tur i krokodilleparken med holding av krokodille … Continue reading "Tilbakeblikk Cairns"

2019-11-15 06:00 Risør på vinterstid

Når jeg skiver Risør på vinterstid så tenker du kanskje at det er helt uaktuelt… Men jeg lover deg at en gåtur i Risør by til og med på høst og vinterstid er ganske koselig! Det fins mange artige butikker og mye å kikke på når du først kommer til Risør. Og overraskende nok så … Continue reading "Risør på vinterstid"

2019-11-14 10:00 Ting du kan gjøre når det regner

Vi er jo kommet til den tiden av året hvor det kan bli litt ekstra guffent på ettermiddagene. Og hva skal du finne på da? Om du ikke har en hund som må ha tur i all slags vær så kan det være deilig å slå seg ned inne i varmen. Og jeg tenkte jeg … Continue reading "Ting du kan gjøre når det regner"

2019-11-11 06:00 Hvis det ikke ligger på sosiale medier, har det da skjedd?

Er det slik å forstå at man ikke har trent, vært i aktivitet eller sett venner hvis ikke det er dokumentert gjennom Instagram, Snapchat og Facebook? Jeg tror vi er godt i gang med å skape en verden og et samfunn som er helt avhengig av å få publisert noe på sosiale medier, om ikke … Continue reading "Hvis det ikke ligger på sosiale medier, har det da skjedd?"

2019-11-09 19:12 Bevegelsesglede

Reklame | Conquer Heisann fininger og god lørdag kveld til deg! 😊 I dag har Conquer lagt ut innlegg som jeg har skrevet! Ble spurt om å skrive et innlegg til bloggen deres og det kunne jeg jo ikke si nei til, så i dag finner du mitt blogginnlegg på deres nettsider og du finner … Continue reading "Bevegelsesglede"

2019-11-08 06:00 Gåturen i frisk luft

Heisann! Jeg koser meg og nyter livet når jeg får til en deilig gåtur ute i den friske høstlufta. Det begynner å bli kaldt så det å kle seg godt må til. Men med riktige klær så fins det igrunnen ikke dårlig vær for en gåtur i frisk luft! De siste gåturene jeg har hatt, … Continue reading "Gåturen i frisk luft"

2019-11-07 06:00 Farsdag

Heisann! Det er faktisk farsdag om noen få dager og hva skal man vel finne på til han i år da? Vi har det ihvertfall slik at vi kjøper gave, spiser kake og har en hyggelig søndag sammen denne dagen. Så nå nærmer det seg jo farsdag med stormskritt og også tid for å finne … Continue reading "Farsdag"

2019-11-06 09:30 My dress

Heisann! Da var det på tide med innlegget som viser kjolen min, jeg har jo kjøpt meg kjole som kan brukes til utrolig mye, og den løsningen jeg valgte til bryllupet var helt perfekt denne kvelden! 😀 Og det beste er at kjolen kan brukes. hvertfall 10 ganger til og se ut som en ny … Continue reading "My dress"

2019-11-05 06:00 Bryllupet

Heisann! Tenkte dere skulle få se litt bilder fra det utrolig flotte bryllupet jeg har vært gjest i den måneden som har gått. Hanne og Erlend gav hverandre sitt ja og jeg gleder meg til å se fortsettelsen deres! <3 Jeg er så heldig å ha fått delta på alt fra starten av. Det var … Continue reading "Bryllupet"

2019-11-04 04:56 “Jeg vil også”

Det å skulle gjennomføre en treningsøkt er ikke alltid like enkelt, men her om dagen fikk jeg et godt energinivå over meg og tenkte jeg skulle avslutte gåturen med litt styrke inne på gjesterommet. Rigget meg til med mattene på gulvet og fant frem treningsbånd og vekter som skulle brukes. Og kommer så vidt i … Continue reading "“Jeg vil også”"

2019-10-31 06:00 Oktobermåned

Oktober har vært en super måned og det har skjedd en hel del! Vi har ikke hatt en eneste helg uten at det har skjedd noe i den, litt gøy når det skjer ting og jeg er glad for at jeg har fylt flere av helgene med familie og gode venner, som jeg kan … Continue reading "Oktobermåned"

2019-10-18 06:00 Vi skal feire kjærligheten!

Heisann og god fredag til deg! Det er vel en ukestid siden jeg postet noe her sist, og jeg må bare si det at dagene har gått litt i ett her hjemme og kroppen er ikke like villig til å gjøre det jeg har lyst til at den skal! Så da har det rett og … Continue reading "Vi skal feire kjærligheten!"

2019-10-11 10:00 Jul og julebord sesongen

Reklame | NA-KD Ja nå er det faktisk ikke lenge før vi nærmer oss julebord sesongen og hva skal man egentlig kle på seg på alle disse juleborda? Det er jo alltid et dilemma og spørsmål som kommer opp! Og jeg har i den forbindelse plukket ut noen favoritter fra NA-KD som jeg kunne tenke … Continue reading "Jul og julebord sesongen"

2019-10-10 06:00 Trolldeig enkelt og greit!

Heisann og god torsdag til deg! Her om dagen hadde jeg en sykt god samling med barna i barnehagen og tenkte at dette må jeg utvide og gjøre noe mer ut av. Jeg har lyst til å ha konkreter til boka slik at jeg kan fortelle uten boka også. Da håper jeg at jeg kan … Continue reading "Trolldeig enkelt og greit!"

2019-10-09 07:24 Vinterdekk!

Heisann og god onsdag til deg! Her har det jo allerede vist seg å være litt kuldegrader om natta og den ene morgenen jeg skulle ut og kjøre, så var jeg glad for at det ennå var noen timer før jeg skulle ut, så det rakk å tine opp siden jeg hadde sommerdekk på bilen. … Continue reading "Vinterdekk!"

2019-10-08 10:00 TB til Date Night

Heisann og god tirsdag til deg! 😀 Vi var jo ute å spiste i Tønsberg på fredagen og det var utrolig koselig og deilig å få seg en kveld alene og kose oss, bare oss to <3 Det er ikke så ofte vi tar turen ut for å spise og siden det var spis for … Continue reading "TB til Date Night"

2019-10-07 14:00 A U T U M N

Naturen er i sving og bruker sine krefter! Det var helt sykt å se hvordan naturens krefter påvirker ting rundt en. Forrige gang jeg var på hytta kunne jeg gå der vannet fosser nedover nå! Artig å se hvordan naturen forandrer seg etterhvert som årstidene kommer og går! 🙂 0 kommentarer

2019-10-06 19:10 Lenge leve kjærligheten ❤️

Heisann og god søndag kveld til deg! 😊 Jeg har hatt en full og bra helg, i går startet dagen med en deilig gåtur sammen med to av favorittene mine og det var utrolig deilig å starte dagen på den måten før jeg suste av gårde til Brevik 😊 Sola skinte og været var helt … Continue reading "Lenge leve kjærligheten ❤️"

2019-10-05 08:00 5 grunner til å komme deg ut døra!

Så utrolig deilig å komme seg ut i naturen! og her skal du få noen gode grunner til hvorfor du skal ta på deg skoa og komme deg over dørstokk mila ihvertfall nå i helgen! 😀 ♠ Frisk luft hjelper alltid! ♠ Det er mange fine farger ute på trærne og det er noe helt … Continue reading "5 grunner til å komme deg ut døra!"

2019-10-04 13:00 Taco fredag?

Heisann og god fredag til deg! 😀 Det er fredag igjen og den er vel kanskje etterlengtet som vanlig? Jeg gleder meg ihvertfall til ettermiddagen skal komme og at jeg kan kose meg med en av mine favoritter! 🙂 Slik så tacobordet ut her om dagen, har du noen favoritter og er du typen som … Continue reading "Taco fredag?"

2019-10-04 06:00 Finally finito!

Endelig er puslespillet ferdig pusla! Det er virkelig en av de aller beste følelsene jeg har hatt på lenge! Det er så sykt digg å se at det er ferdig puslet. Vi startet prosjektet i august og nå den 2 oktober ble det endelig ferdig! 😀 I kveld skal det shufles over på en sponplate … Continue reading "Finally finito!"

2019-10-03 19:51 Spis for 100

God torsdag kveld til deg! Her sitter jeg og googler hvilke restauranter som har hva på lista si over spis for hundre nå i høstferien i Tønsberg. Vi tenkte oss ut i morgen kveld og jeg har lyst på noe digg å spise! Men det fins jo masse digg mat, men hvilket humør jeg er … Continue reading "Spis for 100"

2019-10-03 05:53 Et brutt løfte..

Heisann og god torsdag 3. Oktober til deg! Jeg hadde et mål for denne måneden som alt er kong gone… Jeg tenkte nemmelig at jeg skulle klare å blogge hver dag, men med den inngangen jeg har hatt til oktober ble det rett og slett uaktuelt.. For her har vi feiret bursdager siden lørdagen av … Continue reading "Et brutt løfte.."

2019-09-30 09:30 September måned!

Det nærmer seg oktober med stormskritt og vi går inn i den andre høst måneden av året 2019, tankene og planene for jul og nyttår begynner å planlegges og komme i boks, men også helgene ellers begynner å fylle seg opp. Månedens serier sett: – Home and Away – Grand Hotel Månedens hyttetur: – Denne … Continue reading "September måned!"

2019-09-29 09:20 Hyttetur og Bursdagsfeiring

God søndag til deg! Her tar vi livet med ro og har en deilig og rolig morgen her på hytta føre det er frokost og mer avslapning haha neida vi får se hva vi finner på, det er det som er så deilig med å være på hytta! Vi tar dagen som den kommer og … Continue reading "Hyttetur og Bursdagsfeiring"

2019-09-28 10:30 God lørdag!

Heisann og god lørdag til deg! 😀 I dag våkent jeg til ferdig stekt bacon og egg, sykt deilig lukt og enda bedre når en får satt seg rundt frokostbordet og kan nyte egg og bacon sammen med familien! 😀 I dag tror jeg det blir en rolig lørdag og kos her på hytta! Før … Continue reading "God lørdag!"

2019-09-27 06:00 Hyttetur!

Nå er det virkelig ikke mange timene igjen før jeg skal reise på hytta sammen med familien! Og gjett om jeg gleder meg til en hel helg fylt med familie, bursdagsfeiringer og ikke minst deilige gåturer i naturen! Hytta ligger perfekt til for gåturer og en kan kose seg både ute og inne! Dette blir … Continue reading "Hyttetur!"

2019-09-24 14:30 Outfit

En siste sommerfølelse før høsten og vinteren tar over for fullt, det var det vi hadde nå i helga! 🙂 Sola skinte og været var helt på topp når vi utforsket Kristiansand by! 😀 0 kommentarer

2019-09-23 14:30 Helgas høydepunkt!

Heisann og god mandag til deg! Jeg håper du har hatt en fin start på uka og at ettermiddagen din blir bra! 😀 Jeg har ikke fått oppdtert så veldig mye i helga, reiste på tur uten Mac´n så da ble det rett og slett ikke så mange muligheter til å få blogget på en … Continue reading "Helgas høydepunkt!"

2019-09-21 07:00 Prøvekjøring

Heisann! Vi kikker på bil og det er sinnsykt vanskelig å bestemme seg for bil, eller vi har vel egentlig snevret det ned til to bilmodeller og to merker, og det blir en elbil. Jeg har en del pendling om dagen og ønsker å bytte ut dieselbilen med en elektrisk bil! Men så er jeg … Continue reading "Prøvekjøring"

2019-09-20 14:30 Tid for helg!

God fredag til deg! Jeg håper du nærmer deg slutt på arbeidsdagen slik som jeg gjør og gleder deg masse til helga starter! Det kjenner jeg at jeg begynner å gjøre nå! En koser seg på jobb og har det bra, men det er alltid godt når helga åpner sin dør og sier velkommen inn! … Continue reading "Tid for helg!"

2019-09-20 06:00 Enda en fin høstfarge!

Åhh som jeg elsker å prøve ut nye farger og det fins mange av de omm dagen og det er så sykt gøy! Få freshet opp neglene og føle seg stelt! 😀 Neglakken sitter godt en ukestid! 😀 Ikke skrikende farge, men fargen som passer alt og ser bra ut på neglene spør du meg! … Continue reading "Enda en fin høstfarge!"

2019-09-19 06:00 Så enkelt kan det være!

Ut på tur aldri sur! Jeg har hatt meg noen deilig gåturer i det siste og det å komme seg ut døra og få luftet hode er virkelig medisin i seg selv! En trenger heller ikke å ha syke mål om det er å nå en topp eller gå så og så mange km. Det … Continue reading "Så enkelt kan det være!"

2019-09-18 06:00 Spent!

Heisann og god onsdag til deg! I går ettermiddag fikk jeg låne med meg en e-golf hjem for å sjekke ut hvordan kjørelengden er i forhold til å kunne rekke tur retur jobb på vinterstid. Så i dag er jeg veldig spent på hvordan det går og hvor mye som er igjen på bilen av … Continue reading "Spent!"

2019-09-17 14:30 Love, Happy, Smile

Heisann! Jeg har prøvd å drøye dette så lenge som overhode mulig, men det er vanskelig å holde det for meg selv så mye lengre da jeg er så glad og dette trodde jeg ikke skulle skje med det første.. men det å finne en som setter pris på deg akkurat slik du er og … Continue reading "Love, Happy, Smile"

2019-09-16 06:00 Ny høstfarge!

Reklame | Oriflame Heisann og god mandag! Jeg har testet ut enda en ny og fin farge på neglakken! Det er så utrolig gøy med nye farger og variere fargene på neglene, barna i barnehagen syntes også det er gøy når jeg kommer med nye farger på neglene, det blir alltid kommentert! 😛 haha. De … Continue reading "Ny høstfarge!"

2019-09-15 10:11 Sunday! :-D

Heisann og god søndag til deg! 😀 Her har vi hatt en slapp og deilig søndag formiddag med sein frokost og slumring i senga! Sykt deilig når du får sovet litt lengre og ikke trenger å stresse opp og rundt. Her blåser det som bare det ute, selv om sola skinner og det ser deilig … Continue reading "Sunday! :-D"

2019-09-14 08:54 El-bil, bensin, hybrid eller diesel bil?

Heisann! Jeg av alle har faktisk kommet til et punkt hvor jeg vurderer om Knut skal byttes ut til en e-golf eller om han skal få bli. Det er et utrolig vanskelig spørsmål om dagen og jeg går runde på runde med meg selv om han skal byttes ut eller ikke.. Det å ha elektrisk … Continue reading "El-bil, bensin, hybrid eller diesel bil?"

2019-09-12 09:30 Verdens ende

Her om dagen hadde vi oss en deilig gåtur ute på verdens ende. Det ble en veldig spontant tur ut etter jobb den ene kvelden, planen var egentlig å ligge på sofaen, men sola skinte og vi følte det var greit å utnytte kvelden litt og ikke bare bunkre seg i sofaen med serie eller … Continue reading "Verdens ende"

2019-09-11 06:00 Eie hund alene?

Ja som kanskje flere av dere har observert på bilder enten her på bloggen eller på instagram så tar jeg en del bilder av en hund, og tidligere i våres skrev jeg jo et langt innlegg om at jeg ALDRI skulle anskaffe meg hund og eie hund alene. Dette stemmer jo fortsatt for å si … Continue reading "Eie hund alene?"

2019-09-10 06:00 Helgas outfit :-)

God tirsdag til deg! Jeg håper dagen din blir bra og at du smiler til alle du møter på din veg! Det er så sykt koselig å få et smil, selv om du ikke kjenner personen du møter! I går var jeg ute på luftetur med hunden og ble helt varm inni meg da jeg … Continue reading "Helgas outfit :-)"

2019-09-09 16:11 Osloturen!

Heisann og god mandag! Aller først vil jeg bare si at jeg håper du har tatt deg en tur til ditt valglokal og stemt! Men tilbake til hva innlegget egentlig skal handle om. Jeg har hatt meg en sykt fin tur inn til oslo i helga og storkost meg med de herlige jentene! <3 Så … Continue reading "Osloturen!"

2019-09-09 06:00 Valgdagen!

God morgen og god mandag til deg! I dag er det den 9. September og det betyr at du har en jobb og gjøre i dag, dersom du ikke allerede har forhåndsstemt, så må du ta med deg stemmeseddelen din og oppsøke det lokalet som står på din stemmeseddel og komme deg inn døra og … Continue reading "Valgdagen!"

2019-09-08 08:00 Helt perfekt

God morgen og god søndag til deg! Jeg har hatt en utrolig bra dag i går! Den startet med å møte herlige Tina og vi koste oss sammen hele dagen! Det er så deilig å være sammen med hun og vi har virkelig fått snakket sammen om alt som har skjedd den siste tiden så … Continue reading "Helt perfekt"

2019-09-07 08:00 Gleder seg! :-D

God morgen og god lørdag til deg! Denne dagen har jeg gledet meg masse til og jeg håper det blir en like bra dag som det jeg tror det kommer til å bli! 😀 I dag skal jeg ha meg en kjøretur innover til Oslo og besøke ei av mine eldste venner (altså hun er … Continue reading "Gleder seg! :-D"

2019-09-06 10:00 100 Vårruller

Heisann! Her kommer oppskrift på noe jeg aldri har laget før, denne oppskriften har jeg bare vært vitne til, men de ble utrolig gode og det fine er at du kan fryse ned og ta opp ved en senere anledning. Siden det er såpass stor porsjon som blir laget, tar det også litt tid å … Continue reading "100 Vårruller"

2019-09-05 10:00 Har du kontroll på økonomien din?

Jeg har alltid fått høre at en må spare penger og tenke seg om før en bruker penger på ting, noe jeg setter veldig pris på den dag i dag! Det å ikke bruke alt, men faktisk ha kontroll og ha noe på en sparekonto er utrolig lurt! Men jeg vet at mange er vant … Continue reading "Har du kontroll på økonomien din?"

2019-09-04 06:00 Godt for kropp og..

… sjel. Det å komme seg ut i naturen og få luftet hode og kropp er så utrolig deilig og undervurdert. Jeg elsker og nyter hver eneste tur jeg har ute, enten om det er alene eller sammen med andre. Går jeg alene lytter jeg gjerne til alle lydene og ser på naturen, mens med … Continue reading "Godt for kropp og.."

2019-09-03 10:00 Kakepynt – Roser

Hvordan lage fine roser til å ha som pynt på kaka? Mange tror kanskje at dette er supervanskelig og noe som overhode ikke er mulig å få til. Men der tar de feil, for det fins små enkle triks som gjør det egentlig ganske enkelt, så lenge du innehar litt tålmodighet og ikke tror det … Continue reading "Kakepynt – Roser"

2019-09-02 06:00 Skal du stemme?

Er du fylt 18 og og ennå ikke tenkt tanken på at det kommer et valg, et valg som er utrolig viktig at du deltar på. Det å ta ansvar og stemme gjør at du i ettertid har “rettt” på å kunne klage over ting. Jeg mener helt seriøst at hvis du ikke har brukt … Continue reading "Skal du stemme?"

2019-09-01 07:30 1. September!!

Oj hvor ble det av august måned? Den bare fløy forbi og jeg har fått gjort noe men ikke så mye som jeg kanskje hadde tenkt eller håpet, men det fins jo flere måneder og mere tid i den neste måneden får vi håpe! Men jeg har prøvd å nyte dagene og ta det litt … Continue reading "1. September!!"

2019-08-31 07:30 Stella seg!

Heisann! Her i huset er det ikke så ofte jeg faktisk tar å kler på meg noe annet enn kosetøyet, gjennom uke går det i jobbtøy og jobbtøy er behagelig og bevegelige klesplagg som jeg kan klatre, hoppe, danse, leke, sitte på gulv, i sandkasse og på bakken med. Det er tøy som kan gå … Continue reading "Stella seg!"

2019-08-30 06:00 Fem grunner til å glede seg til høsten!

Heisann! Vi snakker jo hele tiden om at sommeren ikke må forsvinne og at vi ønsker oss sommer enda lengre, det er hvertfall det som snakkes om rundt meg og jeg må bare få si det at jeg gleder meg faktisk litt til høst og kaldere tider nå. Sommeren har vært ekstremt fin og jeg … Continue reading "Fem grunner til å glede seg til høsten!"

2019-08-29 06:00 Når Knut har vært på hotell..

..Så skal jeg love deg at prisen topper min hotellpris hver eneste gang. Jeg tror ikke jeg har vært på hotell 1 natt og betalt bortimot disse summene noengang. Og gjett hvem som får gleden av å betale for hans hotellopphold… joda det er selvfølgelig meg det som får gleden av å åpne lommeboka og … Continue reading "Når Knut har vært på hotell.."

2019-08-23 08:53 Cherrytomater

Heisann og god fredag! Plantene mine vokser seg store og fine og de stråler som bare det om dagen! Jeg gleder meg til å kunne høste tomater og paprika fra egendyrka hage! Det er utrolig spennende å se hvordan det går fra et frø til en stor fin tomatplante! 🙂 Se på alle disse store … Continue reading "Cherrytomater"

2019-08-22 12:39 Hvor går den neste reisen?

Heisann og god torsdag til deg! I går fikk jeg en mail fra et flyselskap om at det var tilbud på flyreise hvis jeg bestilte før 3. september, og jeg som er så utrolig reiselysten har funnet meg noen å reise med og vi er igang med å undersøke hvor reisen skal gå. Skal vi … Continue reading "Hvor går den neste reisen?"

2019-08-21 08:25 Bølgegenser! :-D

God morgen og god onsdag til deg! I dag har jeg seinvakt og det har jeg nyt med å sove lenge, få meg litt luft med en gåtur og slappet av på sofaen føre tanken på å reise på jobb kommer til meg! 🙂 Men jeg må bare vise dere denne sykt fine genseren som … Continue reading "Bølgegenser! :-D"

2019-08-19 06:00 Faglig påfyll! :-D

God morgen og god mandag til deg! Jeg har hatt en helg fylt med sosialt og det har vært superbra, vi reiste på tur med jobben på onsdagskvelden og har kombinert jobb og sosialt. Det å ha en tur på den måten vi har hatt denne helga har vært helt sinnsykt herlig. Vi har fått … Continue reading "Faglig påfyll! :-D"

2019-08-16 09:30 Julimåned

Vi er jo kommet halvveis inn i august og jeg innså akkurat at tilbakeblikket til forrige måned og hvordan det har vært, har jeg jo helt glemt så tenkte at det nå var på sin plass og oppsummere den fine sommermåneden med et skikkelig bildedryss! 😀 Håper du er klar for et lite tilbakeblikk til … Continue reading "Julimåned"

2019-08-15 10:30 Cupcakes – soon friday!

Heisann! Det nærmer seg helg og hva er vel ikke bedre enn noen saftige blåbær cupcakes? Jeg har baka disse noen ganger før og er superfornøyd med konsistens, smak og utseende! Oppskriften finner dere HER men denne gangen har jeg valgt å pynte på en litt annen måte enn sist og dette med frosting er ikke … Continue reading "Cupcakes – soon friday!"

2019-08-14 14:45 Now I remember…

Heisann dere! jeg skulle egentlig skrive og publiserer dette innlegget i dag til mårran, men pc´n var jo overhode ikke med på den planen.. så da får jeg skrive det ferdig nå 🙂 eg hadde meg en tur på kino her om dagen og det er noe jeg veldig sjeldent gjør. Jeg er overhode ikke … Continue reading "Now I remember…"

2019-08-08 07:50 Soon Friday!

God morgen og god torsdag til deg! 🌞 Det er nest siste jobb dag for de fleste, men det er også noen som må holde Norge igang gjennom helga og takk for det, til dere som jobber helg og turnus. Jeg er veldig glad for å ha en jobb hvor det seneste jeg jobber på … Continue reading "Soon Friday!"

2019-08-05 06:00 Antrekket jeg elsker

Et av sommerens favoritt antrekk er dette olaskjørtet og denne deilige skappelgenseren. Jeg har hatt god bruk for begge deler denne sommeren og det fins lite som er så deilig som et antrekk som alltid passer inn! Olaskjørtet går jo aldri av mote og jeg vil si det passer like godt på stranda som på … Continue reading "Antrekket jeg elsker"

2019-08-03 08:00 Hirtshals fyr

Aalborg kulturhus er det bilde av over her, vi hadde oss en deilig gåtur langs elva i Aalborg før vi skulle ut og spise middag den ene kvelden. Det var utrolig koselig å gå nedover elva og ikke minst en tur i gågata og bare kose seg. Godt selskap og utrolig fint miljø rundt oss … Continue reading "Hirtshals fyr"

2019-08-01 20:51 Bare ett til

Æææ juli måned er allerede over og vi sier hei til den siste sommer måneden for dette året! Det er helt vilt hvor fort sommeren har sust forbi og jeg tror de aller fleste av oss har startet på jobb igjen, hvis ikke dere er noen skikkelige heldiggriser som skal studere til høsten og … Continue reading "Bare ett til"

2019-07-30 04:10

God morgen og god tirsdag til deg! 🌞 I dag har jeg tidligvakt på jobb og derfor er jeg oppe så utrolig tidlig i dag. Jeg gleder meg til å møte barna igjen og ikke minst alle kollegaene mine. Så tror og håper på at denne dagen blir bra selv om det er meldt litt … Continue reading ""

2019-03-31 14:08 Ut på tur aldri sur :-D

Heisann! Da har Christina og jeg hatt oss en lang og god gåtur i Kristiansand by, hun viste med den nye favoritt trappa til å jogge i og vi hadde oss en sykt fin tur ut på toppen av Odderøya. Så deilig med en sol som skinner og været smiler virkelig til oss i dag! … Continue reading "Ut på tur aldri sur :-D"

2019-03-31 11:04 Et skritt nærmere

Heisann og god søndag! Det er definitivt vår vi har i natt stilt klokka en time frem og det er en deilig tanke! Vi er et skritt nærmere sol og sommer! 😀 I går kveld laget Christina og jeg biffsnadder med salat og bearnaise saus. Sykt digg! 😀 Etter noen timer hjemme hos Christina med … Continue reading "Et skritt nærmere"

2019-03-30 17:12 Ups – her skjer ting fort!

Heisann og god lørdag til deg! Jeg har tatt meg en tur ned til Kristiansand for å møte verdens beste Christina <3 Så utrolig koselig å endelig få til en helg sammen med henne igjen! 😀 Jeg koser meg her i studiebyen min og det er godt å være tilbake! 🙂 Altså når jeg snakket … Continue reading "Ups – her skjer ting fort!"

2019-03-27 06:50 Hvordan lage seg nye og gode rutiner?

God morgen og god onsdag til deg! 😀 Det er en ny dag og det gir nye muligheter! Jeg er ganske fornøyd med meg selv enn så lenge! haha jeg har både mandag og i går kveld klart å legge meg til ca. samme tid begge kveldene, jeg har tenkt til å fortsette dette utover … Continue reading "Hvordan lage seg nye og gode rutiner?"

2019-03-26 19:51 Nei til deponi, ja til fremtiden

God kveld! 🙂 Jeg har vært å støttet en god sak, nemlig demonstrasjonen mot deponi. Det var utrolig mange som tok seg tid til å stille opp i dag og det er godt å se at vi har et så flott miljø. Og viktig å vise at vi ikke ønsker et deponi i Brevik. Det … Continue reading "Nei til deponi, ja til fremtiden"

2019-03-26 05:16 Viktigheten av rutiner

God morgen og god tirsdag til deg! Her har dagen startet utrolig tidlig, ja faktisk før sola tenkte tanken på å stå opp, men så vet jeg at soloppgangen ved jobb blir sykt fin! 😀 Jeg har i går startet en ny rutine håper jeg og den rutinen heter regelmessig søvnrytme. Legge seg til ca. … Continue reading "Viktigheten av rutiner"

2019-03-25 15:30 NEI til deponi – MØT OPP

Ser jeg deg i morgen? Ja du som sitter der foran pc´n, mobilen eller nettbrettet ditt og leser bloggen, jeg håper du tar deg tid til å stå sammen med meg i morgen! Da er det demonstrasjon i Brevik hvor vi demonstrerer mot “NEI til deponi” Dette er vår siste sjanse til å vise at … Continue reading "NEI til deponi – MØT OPP"

2019-03-25 06:26 Superklar!!

God morgen og god mandag til deg!  😀 Jeg er superklar for en ny uke og har fått ladet godt opp i helga! 😀 Jeg har liggi utrolig mye på sofaen i helga og det har vært utrolig deilig, kroppen trengte en pause så det er godt å høre på kroppen når den gir beskjed! … Continue reading "Superklar!!"

2019-03-24 20:32 Lykke

Heisann og god søndag kveld! 😀 Her har dagen gått i ett og det har blitt en veldig bra dag! Så det er jeg veldig glad for! 😀 Jeg startet dagen med litt oppgaveskriving og cheerleading på tv før jeg stella meg og gikk ut døra for å hente jentene og reise på lunsj. I … Continue reading "Lykke"

2019-03-24 10:12 Saturday in pictures

Heisann og god søndag! 🌞 Her skinner sola og i dag skal jeg kose meg med noen herlige jenter på cafe💜 gleder meg til å tilbringe litt tid med jentene før hverdagen slår til igjen 😊 Men jeg hadde en fin dag i går og tenkte du skulle få se gårsdagen i bilder 😊 Startet dagen … Continue reading "Saturday in pictures"

2019-03-23 13:30 Min by Brevik

Så hvor i verden finner du denne supre lille byen, den byen som betyr så utrolig mye for meg. Den finner du i Telemark fylke, lengst sør i fylket med en lang og fin kystlinje som går rundt nesten hele byen. Ja byen er kanskje liten og er en del av Porsgrunn kommune, men Brevik … Continue reading "Min by Brevik"

2019-03-23 08:00 NEI til deponi

Heisann og god lørdag! Mitt lille by, den byen og plassen som betyr så utrolig mye for meg, den plassen jeg alltid har elsket og følt meg trygg i, står i fare for å bli “deponi byen” dette er noe verken jeg eller veldig mange andre i Grenland ikke ønsker. Det er snakk om å … Continue reading "NEI til deponi"

2019-03-22 06:07 FRIDAY!

Heisann og god morgen til deg! Det er fredag og i dag skal vi kose oss på jobb med turdag sammen med alle barna, gjett om jeg gleder meg! Det skal bli deilig å avslutte uka med en deilig turdag og det er en fin start på helga! 🙂 På værmeldingen her hjemme melder de … Continue reading "FRIDAY!"

2019-03-21 07:22 The World Down Syndrome Day

Heisann og god torsdag til deg! Sola skinner og det ser ut som at det skal bli en utrolig fin dag og jeg håper det blir sol og fint vær hos deg også! 😀 I dag er det en viktig merkedag og det er Verdensdagen for Downs syndrom. Så ta på deg sokker i freshe … Continue reading "The World Down Syndrome Day"

2019-03-20 15:52 Noen hektiske dager!

Heisann og god onsdag til deg! Jeg har kommet meg gjennom et par hektiske dager med jobb og må bare beklage stillheten de siste dagene! Jeg jobber med å bli enda flinkere til å få publisert innlegg før og etter jobb, men er ikke hver dag tiden strekker til! 🙈 I går lå jeg ganske … Continue reading "Noen hektiske dager!"

2019-03-18 15:51 Sunshine! :-D

Heisann og god mandag til deg! Jeg håper dagen din har vært bra så langt og håper den blir fin resten av dagen også! 🙂 I dag har vi hatt en skikkelig utedag i barnehagen, vi gikk ut rundt 9.00 og har vært ute siden! En sykt deilig dag! 🙂 Godt å kjenne sola mot … Continue reading "Sunshine! :-D"

2019-03-18 05:55 Monday Motivation

Heisann og god morgen til deg! Det er mandag og starten på en ny uke! 😀 Jeg har vært på shopping i helgen og det var utrolig gøy å handle inn litt nytt! Jeg skulle egentlig kjøpe meg noe nytt tøy og sånn, men som vanlig blir det jo sjeldent klesshopping når en tenker at … Continue reading "Monday Motivation"

2019-03-17 11:42 Spontantur, hvor?

Heisann og god søndag til deg! Her har jeg våknet opp på hytta etter en helt sykt bra dag i går! 🙂 I går våknet jeg relativt tidlig og hadde meg en etterlengtet tur ned på treningssenteret så det var utrolig deilig å få kjenne kroppen i skikkelig bevegelse igjen. Så da jeg var kommet … Continue reading "Spontantur, hvor?"

2019-03-16 07:00 Bruke penger på å endre kroppen din?

Wovw jeg våknet vist litt seint til denne debatten som går mellom Kristin Gjelsvik og Sophie Elise. Men jeg kan ikke gjøre annet enn å være enig med Kristin. Altså hvorfor skal man gjøre folk oppmerksomme på hvert minste kompleks en finner og som en ikke er fornøyd med? Ja jeg her nå mine komplekser … Continue reading "Bruke penger på å endre kroppen din?"

2019-03-14 19:57 “Guttas dag”?

Etter å ha fått et par spørsmål i dag om ikke det er biff som skal spises så gikk det opp for meg at det er jo den dagen i dag ja.. Ja den dagen alle gutta setter litt ekstra pris på. Fikk en melding hvor det sto “Det er guttas svar på valentinsdagen” men … Continue reading "“Guttas dag”?"

2019-03-14 05:35 Ferieønsker

God morgen og god torsdag til deg 🙂 Her går dagene i ett og jeg kjenner at kroppen ikke er helt på topp om dagen, men jeg krysser fingrene for at det kommer seg etterhvert. Det at jeg ikke har vært på trening de siste to ukene gjør også noe med meg. Men kropp og … Continue reading "Ferieønsker"

2019-03-13 07:19 Tidstyver hvem er det?

Heisann og god onsdag til deg! 🙂 Vi er kommet halvveis ut i uka og vi er allerede kommet til «lillelørdag» I dag tenkte jeg at jeg skulle sove ut og hadde alarmen på åtte, men øynene åpnet seg av seg selv rett over sju så da var det bare å stå opp og komme … Continue reading "Tidstyver hvem er det?"

2019-03-12 16:52 Kroppspress, hvem lager dette?

Heisann og god tirsdag ettermiddag! 🙂 Jeg har tenkt litt i det siste og en av tingene som jeg har tenkt litt på er dette kroppspresset. Hvor kommer det egentlig fra? Hvem er det som lager det? Og hva gjør at vi har et kroppspress i 2019? Kommer det økende kroppspresset av å gå lettkledd? Og … Continue reading "Kroppspress, hvem lager dette?"

2019-03-12 07:20 Det enkle er ofte det beste!

God morgen og god tirsdag tli deg! 😀 Jeg har sovet mange timer i natt og det er helt nydelig når kroppen får sovet lenge om dagen. Jeg hadde tenkt verdens diggeste frokost i dag, alt var gjort klart og lappene ble stekt i stekepanna. Men når de var ferdig stekt og jeg tok en … Continue reading "Det enkle er ofte det beste!"

2019-03-11 06:30 Du skulle sett meg i stolheisen!

God morgen og god mandag til deg 🌞 Værmeldingen lover noe sol til alle i dag så jeg håper det stemmer 🤩 det er godt å starte mandagen og en ny uke med solskinn, det gir oss liksom en ekstra boost for å klare ukas tøffeste dag! 🙂 I dag har jeg ett mål og … Continue reading "Du skulle sett meg i stolheisen!"

2019-03-10 09:53 Sunday, funday ❄️

Heisann og god søndag 🌞 Jeg våknet og før øynene var ordentlig åpna I dag satt jeg I bilen på vei til Gautefall! 😅 Jeg fikk stoppet pappa og Marita så de måtte snu og hente skia mine også og vente til jeg fikk kjørt til Brevik for å bli med de. Nå er vi … Continue reading "Sunday, funday ❄️"

2019-03-09 09:53 Love is in the air <3

Heisann og god lørdag formiddag til deg! 😀 Jeg har kommet meg ut av senga og fått satt meg ned i sofaen, spist litt rester fra i går og skal snart bevege meg, men aller først litt strikkekos må til! 😀 Det gikk plutselig opp for meg her jeg satt at jeg måtte komme meg … Continue reading "Love is in the air <3"

2019-03-08 16:57 “Jentenes dag”

I dag er det jentenes dag, sa ei frøken på 5 år når hun møtte meg i barnehagen i dag. Det er fint at de små også følger med og får kjennskap til denne dagen tidlig. Heisann og god fredag ettermiddag til deg! 😀 Jeg sitter her i sofaen og putter på litt negllakk og … Continue reading "“Jentenes dag”"

2019-03-08 05:33 Komentarfeletene – La oss få trene i de klærne vi vil

Heisann og god fredag! Denne uka har vært i det meste  Jeg aget.tror ikke jeg rakk å åpne øynene ordentlig på mandag før jeg traff fredagen i dag. Men det har jo skjedd utrolig mye på denne uka og det er helt sinnsykt. Mitt aller frste debattinnlegg ble publisert i BT (Bergens Tidene) på onsdagskvelden … Continue reading "Komentarfeletene – La oss få trene i de klærne vi vil"

2019-03-06 19:12 Jeg er i avisa!

Æææ jeg åpnet avisa nå i sta og jeg er faktisk i avisa!! Veldig gøy å se at jeg og min mening er i avisa og neida det er ikke i lille telemarksavisa vi snakker her.. Vi snakker faktisk om Bergens Tidene, så dersom du ønsker å lese artikkelen kan du gå inn HER ønsker … Continue reading "Jeg er i avisa!"

2019-03-05 16:37 Hvor mye skal en foreleser få lov til å sette regler på i forelesningen?

Heisann og god tirsdag! I dag har jeg hatt en full dag på skolen, og i dag må jeg bare få lov til å si at det var ganske tungt. Jeg startet dagen med å sette meg på ca. samme plass som alltid og følger ganske godt med, men denne dagen (som forrige gang også), … Continue reading "Hvor mye skal en foreleser få lov til å sette regler på i forelesningen?"

2019-03-05 06:35 Og vips så var mandagen borte

Heisann og god tirsdag til deg! 😀 Jeg hoppet rett og slett over hele mandagen! haha neida, men om den ble full, så er svaret ja! Jeg endte opp med å gjøre en hel del jobb etter at jeg kom hjem i går, for å holde meg våken til det ble akseptabelt å legge seg! … Continue reading "Og vips så var mandagen borte"

2019-03-03 14:30 New in

Reklame | Leo Mazzotti Ny pakke i posten, her drøsser de inn om dagen og jeg gleder meg virkelig til våren nå! haha den prises for hver dag som går og for hver pakke som kommer i posten! 😛 hehe. Jeg har kanskje gått i gang med vårinnkjøpene noe tidlig, men hva så? 😛 Inni … Continue reading "New in"

2019-03-03 07:38 Februar måned

God morgen og god søndag til deg! Vi er jo kommet oss helt ut til den 3. Mars og jeg tenkte vi skulle ta et lite tilbakeblikk på februarmåned, jeg føler tiden bare suser forbi og det er selvfølgelig veldig deilig at vi er inne i den første vårmåneden 🙂 Men februar har også hatt … Continue reading "Februar måned"

2019-03-02 14:33 Årdalsåsen du er så fin! :-D

Heisann og god lørdag! Jeg har hatt meg en deilig gåtur ute i det nydelig været, sola bestemte seg for å stikke innom og si hei, så da måtte jeg nyte den litt før jeg tok meg råd til å sitte inne og skrive oppgave. Denne oppgaven har jeg jo utsatt så alt for lenge … Continue reading "Årdalsåsen du er så fin! :-D"

2019-03-02 09:38 Treningsantrekket

Heisann og god lørdag til deg! Jeg må bare beklage og rette på meg selv etter forrige innlegg på torsdagen om treningsantrekk. Jeg skrev at vi ikke lever i 1980 og at det burde være greit å gå kledd slik på et treningssenter, men ser vi tilbake i tid og tilbake på 1980 tallet som … Continue reading "Treningsantrekket"

2019-03-01 06:00 Dagen vi har ventet på er kommet! :-D

God morgen og god fredag til deg og ikke minst god 1. Mars! 😀 Det er endelig fredag og vi har bare noen timer igjen på jobb før helga skal nytes! Det skal den ihvertfall her! 😀 Jeg gleder meg til å lande i sofaen i kveld og nyte kvelden med beina høyt! 🙂  Så … Continue reading "Dagen vi har ventet på er kommet! :-D"

2019-02-28 20:37 Klar, ferdig, kjør!

God kveld kjære du! 🙂 Du som ennå er våken og klar for å lese litt mer blogginnlegg før du skal finne senga. Her har det gått sånn passelig i ett i dag og timene bare suser forbi. Når jeg var ferdig på jobb i dag dumpet jeg ned i stolen i garderoben og ble … Continue reading "Klar, ferdig, kjør!"

2019-02-28 07:15 Hva er passende å trene i på et treningssenter?

God morgen og god torsdag til deg! 😀 Jeg har slått på tv med God Morgen Norge og ble rett og slett ganske satt ut. Jeg kom rett inn i den diskusjonen, “hva er lov å ha på seg på treningssenteret?”, ei jente som trener på SATS som hadde blitt snakket til og så kastet … Continue reading "Hva er passende å trene i på et treningssenter?"

2019-02-27 15:00 Pakke i posten :-D

Reklame | Bright Swimwear Heisann! Jeg har endelig fått pakke i posten og jeg gleder meg masse til å vise dere hva det er i den. Jeg må le litt av meg selv for jeg gleder meg så utrolig mye til sommer og sol, og det er kodeordet for det som er bestilt. Nå tenker … Continue reading "Pakke i posten :-D"

2019-02-27 06:45 Sovet rundt (12t)

Heisann og god onsdag, vi er halvveis i uka og gjett om det går unna! 🙂 I går etter jobb hadde jeg meg en tur til legen også henta jeg et par pakker på posten før det ble middag og avslapning her hjemme. Jeg sov faktisk rundt i går og det er helt vilt! Jeg … Continue reading "Sovet rundt (12t)"

2019-02-26 15:44 “Silje det er yndlingsfargen din”

Sa et lite barn i barnehagen. Vi satt og puslet, vi hadde puslet ganske mange puslespill og plutselig så finner hun et som går på farge, to og to brikker i lik farge danner et bilde, veldig enkle og fine brikker, men jenta tar opp en brikke og sier “Silje det er yndlingsfargen din” og … Continue reading "“Silje det er yndlingsfargen din”"

2019-02-26 05:25 Sunrise :-D

Heisann og god tirsdag til deg! Dagen i går ble som vanlig fylt og jeg landet relativt tidlig i senga, så nå er jeg opplagt og klar for en ny dag! Dagen i dag er heller ingen unntak, har blir det som vanlig fult kjør også skal jeg kose meg når jeg lander i sofaen … Continue reading "Sunrise :-D"

2019-02-25 15:00 New motivation

Reklame | Conquer Heisann! Jeg har vært å henta meg ny pakke i posten og den gir meg masse ny motivasjon, og denne gir meg ny motivasjon på treningssenteret! Alltid gøy med nytt treningstøy og denne sitter perfekt, sklir ikke ned under økta og det er digg! 😀 Jeg digger tightsen og du finner alle … Continue reading "New motivation"

2019-02-25 07:15 New week :-D

God morgen og god mandag til deg! 😀 Jeg har allerede hatt meg en økt på treningssenteret og frokosten er inntatt mens jeg har sett på farmen! Jeg ligger jo hele to uker bak så nå er Gosssip Girl ferdig sett og vi er klare for litt annet igjen også! 😛 hehe. Jeg ønsker deg … Continue reading "New week :-D"

2019-02-24 11:17 Sunshine

Heisann og god søndag! Her sitter vi alle tre som noen slakter i sofaen og tar livet helt med ro. Frokosten er inntatt og vi er klare for litt film før vi kan bevege oss 🙂 Sola begynner og nærme seg gjennom tåkelagt så håper den kommer ordentlig frem og at den kan nytes litt … Continue reading "Sunshine"

2019-02-23 13:00 Pyramideøkt – Har du prøvd?

Heisann! I dag ble det rett og slett egentrening og jeg hadde litt lyst til å dele dagens økt med dere, den ble hard og du kan enkelt putte på mer for å få den til å bli enda lengre og hardere. Jeg var helt gåen når det var gått en time så da ble … Continue reading "Pyramideøkt – Har du prøvd?"

2019-02-23 08:01 Lørdag, let’s do this! 💪

God morgen og god lørdag til deg 🤩 I dag tenkte jeg at jeg skulle sove ut og ta det helt med ro, ikke noe stress, men etter å ha snudd meg rundt tre ganger i senga fant jeg ut at jeg like gjerne kan stå opp og komme i gang. Så nå er frokosten … Continue reading "Lørdag, let’s do this! 💪"

2019-02-22 06:00 T.G.I.FRIDAY! :-D

Heisann og god fredag til deg! Det er endelig fredag og helg i vente! 😀 Jeg har noen timer foran meg på jobb også skal jeg kose meg med fredag og en fin og rolig helg. Men vi må ha et lite tilbakeblikk på forrige fredag, da hadde jeg fri og nøyt sola sammen med … Continue reading "T.G.I.FRIDAY! :-D"

2019-02-21 17:52 Når kroppen setter sin egen brems

Heisann og god torsdag kveld! Her har ikke formen vært helt 100 i dag og jeg har passet sofaen siden jeg kom hjem fra jobb! 🙁 Men av og til må man lytte til kroppen og roe det helt ned! Jeg håper denne kvelden er det som skal til så jeg får en bra start … Continue reading "Når kroppen setter sin egen brems"

2019-02-20 18:46 Knut er ren + Årdalsåsen

Heisann og god onsdag kveld! 😀 Jeg har hatt en full dag med masse og gjøre, vært våken i mange timer, men føler meg ganske fresh og opplagt! 😛 hehe nå har jeg endelig landet i sofaen med litt Gossip Girl på tv og beina høyt 😛 Men tenkte dere skulle få et lite innblikk … Continue reading "Knut er ren + Årdalsåsen"

2019-02-20 05:30 Girls night

God morgen og god onsdag til deg! 😄 Vi er halvveis gjennom uka og jeg har tidligvakt I dag 😅 det vil si at jeg skal være på jobb mellom halv og kvart på sju 🙈 alt for tidlig så godt det bare er denne ene dagen denne uka! 😊 Men i gårkveld fikk jeg … Continue reading "Girls night"

2019-02-19 06:31 Den dagen..

Heisann! I dag er det den dagen, den dagen hvor ingenting i klesskapet passer… Jeg har sikkert prøvd flere plagg og kombinasjoner enn det jeg har brukt av klær i løpet av uka. Av og til har jeg slike dager hvor ingenting passer og hvor jeg absolutt ikke har lyst til å ha på meg … Continue reading "Den dagen.."

2019-02-18 15:00 Alt for en kjæreste?

Etter noen år som student og ut og inn av tulleforhold lærte jeg også at det viktigste er ikke hvem du kysser og er kjæreste med som betyr mest, men det som virkelig betyr noe er de forholdene som varer livet ut. De forholdene som varer livet ut fra starten av 20 årene det er … Continue reading "Alt for en kjæreste?"

2019-02-18 06:45 Familytime

God morgen og god mandag til deg! 😀 Her ble det en utrolig rolig søndag og jeg fikk slappet godt av, vi hadde restemiddag på verandaen på hytta og koste oss sammen som familie før en tok fatt på hjemreisen igjen. Men på fredagen hadde vi et sinnsykt fint vær og det må jo bare … Continue reading "Familytime"

2019-02-16 07:00 Årets første skitur

Heisann og god lørdag til deg! 😀 I går ettermiddag fikk vi testet skia og jeg har jo ikke stått på ski siden påske tror jeg! Så det var på tide å finne de frem igjen! 🙂 I går ble det en kort tur da vi ikke kom oss ut på skia før i halv … Continue reading "Årets første skitur"

2019-02-15 15:00 Genseren er ferdig! :-D

Heisann! Jeg er endelig fordig med strikkeprosjektet mitt og er superfornøyd med sluttproduktet. Den er allerede prøvd og er knallgod! Jeg har jo strikka en genser for aller første gang og festet alle tråder og sydd sammen selv så det er en erfaring og opplevelse i seg selv. Og ikke minst utrolig gøy å ha … Continue reading "Genseren er ferdig! :-D"

2019-02-15 09:55 Fredag og feriedag 😍

Heisann og god fredag til deg 😄 I dag har jeg sovet ut og spist en lang og god frokost sammen med familien her oppe på Hovden 😊 så I helgen skal vi kose oss her og det er deilig å ha hele fredagen også her oppe 😊 Nå er vi snart klare for en … Continue reading "Fredag og feriedag 😍"

2019-02-14 15:00 Valentines day

Heisann og god torsdag! I dag er det jo Valentines day og denne dagen har jo hatt sitt fokus i over to uker nå og det er jo helt sykt at en dag får så himla mye oppmerksomhet.. Jeg skjønner at det er koselig for et kjærestepar å ha en dag de kan sette ekstra … Continue reading "Valentines day"

2019-02-13 15:00 Et liv alene?

Dersom du skulle finne ut at det ikke fungerer like bra med typen lengre eller mannen din så er det alltid godt å ha prøvd seg alene i livet. Det å være ung og få prøve ut ting på egenhånd er utrolig viktig. Jeg flytta til Kristiansand helt alene for nesten 6 år siden, jeg … Continue reading "Et liv alene?"

2019-02-13 07:54 Ny bag er pakket – hvor går turen?

God morgen og god onsdag til deg! I dag har jeg sovet noe lengre enn det jeg pleier å gjøre, våknet egentlig av meg selv, men når jeg kikka på klokka fant jeg ut at det faktisk ikke er lov å stå opp enda den var 05.00… Jeg vet jeg har en lang og hektisk … Continue reading "Ny bag er pakket – hvor går turen?"

2019-02-12 15:00 5 Positive ting med å være singel

Heisann! Jeg har jo vært singel en stund nå og jeg syntes det er deilig å være singel, det fins mange positive ting ved å være singel og jeg tenkte det var på tide å trekke frem noen av de tingene jeg setter pris på ved å være singel. Så hvis du sitter hjemme og … Continue reading "5 Positive ting med å være singel"

2019-02-12 06:30 Ny dag nye muligheter

Heisann og god tirsdag! Jeg er klar for en ny dag og håper været er like fint i dag som det var i går! Sola skinte og det var god temperatur ute og vi tilbrakte hele dagen på jobb i går, ute. Og det var så utrolig deilig! I dag vet jeg at jeg skal … Continue reading "Ny dag nye muligheter"

2019-02-11 15:00 Hotellet i Aalborg

Heisann! I helga har jeg jo vært på tur og vi har sovet på et utrolig fint hotell, og nei innlegget er overhode ikke sponset, men jeg syntes positive opplevelser skal få opperksomhet og jeg ville valgt dette hotellet neste gang jeg skal til Aalborg også så jeg syntes det var veldig bra! Derfor får … Continue reading "Hotellet i Aalborg"

2019-02-11 06:00 Outfit fra helga

God morgen! Det er mandag og en ny uke er i gang! Jeg er klar for en hektisk, men bra dag! 🙂 Og en mandag trenger litt ekstra motivasjon, så smil og se deg selv i speilet. Si til deg selv at dette blir en bra dag og at du skal kose deg på jobb … Continue reading "Outfit fra helga"

2019-02-10 15:00 Jensens Bøfhus

Heisann! På lørdagen endte vi opp på Jensens Buffhus hvor vi hadde en deilig lunsj før vi kastet oss over kjøpesenteret og alle butikkene! 😀 En veldig koselig restaurant med masse god mat på! Jeg klarte ikke å spise opp, men det var utrolig deilig! Verdt et besøk! 🙂 Biff med pommesfrites, bearnaisesaus og selvplukket … Continue reading "Jensens Bøfhus"

2019-02-10 10:03 Frokost og klar for hjemreise 😊

Heisann og god søndag til deg! 😄 Da har vi kommet oss ut i bilen og tar fatt på hjemover turen, den er noe lang den også så greit å komme i gang fra formiddagen av 😊 Vi har bodd på et utrolig fint og koselig hotell og hotellfrokosten i dag var bare helt perfekt! … Continue reading "Frokost og klar for hjemreise 😊"

2019-02-09 18:03 Forelsket meg!

Heisann! Jeg håper du har hatt en bra lørdag og kost deg like mye som jeg har! 😀 Båtturen i dag til mårran var ikke den beste jeg har opplevd, da det var en del sjø og jeg blir ganske sjøsyk på den størrelse båt, derfor satt jeg ganske stille på samme plassen mer eller … Continue reading "Forelsket meg!"

2019-02-09 05:45 Danmark neste

Heisann og god lørdag til deg! 😊 Nå sitter jeg her i bilen og er veldig klar for å komme meg inn på ferja etterhvert. Ja det er viktig å være tidlig ute! 😜 De andre er ikke like enige med meg, men de kom seg opp og ut døra de også til slutt! Vi … Continue reading "Danmark neste"

2019-02-08 19:09 Den beste velkomsten

Heisann og god fredag kveld! Jeg har kommet meg ned til Kristiansand og i det jeg kom inn døra her nede fikk jeg virkelig den aller beste velkomsten. En logrende “liten” pelsdott som var så opptatt av å hilse på meg at jeg verken fikk av meg sko eller jakke og måtte kose han fornøyd … Continue reading "Den beste velkomsten"

2019-02-08 06:00 Klar for tur! :-D

Heisann og god fredag til deg! 😀 Her er baggen pakket og jeg er super klar for en liten roadtrip og båttur om et lite døgn! Denne helga skal jeg kose meg på tur med gode venner! Jeg gleder meg masse og det blir nok noe godt i glasset også om noen timer! 😀 Men … Continue reading "Klar for tur! :-D"

2019-02-07 15:00 10 ting jeg vil gjøre i Februar

Heisann 🙂 Vi er jo kommet noen dager ut i februar nå og jeg har jo helt glemt å fortelle dere om hvilke planer jeg har for denne måneden! Her skjer det som vanlig alltid noe og jeg gleder meg til de neste ukene! 😀 Så her kommer noen av mine planer for februar måned: … Continue reading "10 ting jeg vil gjøre i Februar"

2019-02-07 07:31 Sunn start på dagen

God morgen! Her er formen tilbake på riktig bane og jeg gleder meg til å komme meg på jobb i dag! 😀 Jeg har startet dagen med en sunn og god frokost, sammen med god morgen Norge på tv. En helt perfekt start på dagen! 😀  Det er ikke så lett og se men det … Continue reading "Sunn start på dagen"

2019-02-06 13:05 Oppdatering “grønne fingrer”

Heisann! Mine grønne fingrer fungerer kanskje litt likevel! 😛 haha jeg ser faktisk at det ene frøet begynner og spire så det er et godt tegn! Dersom du ønsker å gjøre dette hjemme selv, så er det utrolig enkelt og du trenger som sagt ikke masse ting og tang. Du trenger: ♥ Såjord ♥ Små … Continue reading "Oppdatering “grønne fingrer”"

2019-02-05 06:00 Nye prosjekter på gang! :-D

God morgen til deg og ikke minst god tirsdag! I går kveld hadde jeg plutselig en del tid til overs og til dere som kjenner meg godt så vet dere jo at en uplanlagt kveld må fylles med noe.. Og i går kveld tok jeg meg en tur på hagesenteret og kjøpte meg noen små … Continue reading "Nye prosjekter på gang! :-D"

2019-02-04 14:30 Back to the weekend

Heisann! Men jeg har meg en real økt på senteret så må vi bare se tilbake på noen flere bilder fra helga. Denne helga har vært helt magisk med deilig familiebesøk og familietid! Jeg har virkelig storkost meg. Men nå er jeg jo en skikkelig familiejente også da. Nesten avhengig av litt familietid gjennom uka. … Continue reading "Back to the weekend"

2019-02-04 04:58 Svingende vekt?

Heisann og god mandag til deg! Jeg må bare få si at det er godt det er mandag igjen for etter denne helga er det helt sykt hvor ille mye vekta svinger! 😛 haha. Dette så jeg komme før jeg startet på fredagen, for denne helga har det vært mange godsaker fra start til slutt … Continue reading "Svingende vekt?"

2019-02-03 16:31 Høye heler :-O

Heisann og god søndag ettermiddag! Dagen i dag har bare flydd avgårde og jeg vet egentlig ikke hvor den er blitt av, burde nok hatt meg en tur ut i det knallværet som har vært i dag, så håper du har fått deg en tur ut i finværet! 😀 Her kalte sofaen sammen med familien … Continue reading "Høye heler :-O"

2019-02-03 10:50 Gårsdagens kaker

Heisann og god søndag til deg! 🙂 Her har vi sovet ut og startet på en noe slapp morgen, jeg sitter faktisk å venter på at mamma og de skal komme ned igjen fra klubbhuset med litt deilig kake fra i går kveld. Det gleder jeg meg til 😛 hehe. Var så sykt mye gode … Continue reading "Gårsdagens kaker"

2019-02-02 09:20 Finally Saturday :-D

Heisann og god lørdag til deg! Da var vi kommet oss gjennom uka og klare for to deilige fridager! I dag har jeg sovet ut og tatt vare på kroppen min 🙂 Nå er jeg snart klar for å reise ut til mamma og pappa og bli boende hos de i natt. Det blir koselig! … Continue reading "Finally Saturday :-D"

2019-02-01 07:58 Det snør, det snør..

Heisann og god fredag til deg! Endelig er det fredag og dagen mange har gledet seg lenge til og ikke minst sett frem til! I dag har jeg fått unnagjort vask av leiligheten, vasket sengetøyet og er snart klar for noen timer på jobb sammen med barna 😀 Før fredagen skal nytes med familien! Og … Continue reading "Det snør, det snør.."

2019-01-31 20:02 Sunn kveldskos

Heisann! Jeg har funnet en godsak i boka til Desirèe og jeg har forelsket meg i den! 😀 Jeg er til og med ganske imponert over hvordan sluttresultatet ser ut! Men denne skal lages flere ganger, det er ihvertfall sikkert! 🙂 Ønsker deg en finfin kveld 😀 0 kommentarer

2019-01-31 07:09 Effektive kuldegrader

Heisann og god torsdag til deg! 😀 Vi nærmer oss helg med stormskritt og i dag står vaskejobb for tur, må bare få vasket i dag så jeg blir ferdig. Er så kjedelig å ha den igjen når søndagen kommer. Det tar meg jo ikke lange tiden å vaske over lokalene men alltid et lite … Continue reading "Effektive kuldegrader"

2019-01-30 06:33 Kontroll på matinntaket?

Heisann og god morgen til deg! Det er allerede blitt onsdag og vi er halvveis gjennom uka! Jeg gleder meg allerede til helg og den kan nesten ikke komme fort nok! 😛 Men jeg har denne uka bestemt meg for å bli litt bevisst hva jeg putter inn i kroppen min og prøver å holde … Continue reading "Kontroll på matinntaket?"

2019-01-29 16:02 Middagsgjester?

Heisann! Jeg tenkte det var på sin plass å tipse deg om en fantastisk lettvint og utrolig god middagsrett som passer enhver anledning. Det er nemlig Biff med ruccola salat og pommes-frites. Salaten kan lages timer i forveien og stå kaldt i kjøleskapet og pommes-fritesen gjør seg selv i ovnen! 🙂 Så da gjenstår bare … Continue reading "Middagsgjester?"

2019-01-29 05:28 Januar måned i bilder! :-D

Heisann! Nå er det ikke mange dagene igjen før januar måned er over og da må vi ha et lite tilbakeblikk på den første måneden i 2019. Tiden går utrolig fort og vi er allerede ferdig med den første måneden. Jeg gleder meg masse til februar og har mye gøy i vente! Men det får … Continue reading "Januar måned i bilder! :-D"

2019-01-28 07:33 Monday morning!

God morgen og god mandag til deg! Jeg har allerede hatt meg en tur på treningssenteret og er klar for litt planlegging her hjemme før jeg skal ha senvakt på jobb i dag! Jeg har anskaffet meg boka til Desirée Andersen og jeg skal la “henne” få 30 dager av mitt liv til å prøve … Continue reading "Monday morning!"

2019-01-27 15:27 Interiør nytt

Heisann! Som lovet kommer det et innlegg med bilder av det som ble hengt opp i dag! Jeg har vært så heldig å få besøk av mamma og pappa og ja pappa har hjulpet meg med å få alt opp på veggen! 😀 Det er godt å ha foreldre som gjerne hjelper og som en … Continue reading "Interiør nytt"

2019-01-27 09:00 Disney On Ice

God søndag til deg! Jeg har sovet som en liten unge i natt og har drømt om alle de fine innslagene som var på showet i går. Jeg er så utrolig glad for at jeg bestilte billetten og reiste inn for det var rett og slett som å være tilbake i tid, 10 år gamle … Continue reading "Disney On Ice"

2019-01-26 15:30 Barndomsminner gjenoppleves

Heisann! Jeg har tatt turen inn til Oslo for en opplevelse jeg har gledet meg masse til! Jeg har i flere år hatt lyst til å gjøre dette og i år har jeg faktisk bestilt billett og reiser nå inn for å oppleve et av mine barndomsminner. Det er nemlig Disney On Ice. Når jeg … Continue reading "Barndomsminner gjenoppleves"

2019-01-26 10:15 Taco fredag med fint besøk

Heisann og god lørdag til deg! Her har det snødd som bare det i natt og jeg våknet dødstidlig av traktoren som har måka hele parkeringen her hjemme. I Går kveld hadde jeg besøk av mine to beste venninner og det var så utrolig koselig å ha de på besøk igjen <3 Den siste tiden … Continue reading "Taco fredag med fint besøk"

2019-01-25 07:15 Surrehue

Heisann og god fredag morgen! Det er siste dag av jobbuka og det skal bli deilig med en ny helg! Ukene går fort og vi er snart i februar. Men jeg må bare fortelle dere om dag går for verre surrehue skal du lete lenge etter… Jeg kjørte innom butikken på vei hjem fra jobb, … Continue reading "Surrehue"

2019-01-24 15:00 5 tips til hvordan rydde og holde det ryddig over tid?

Heisann! Jeg tenkte dere skulle få mine beste tips til hvordan holde det ryddig over tid, for jeg tipper jeg ikke er alene om å syntes det er utrolig kjedelig å vaske og rydde rommet/leiligheten/huset ditt. Det er jo ikke sånn at jeg alltid har det ryddig og det aldri ser bomba ut, men jeg … Continue reading "5 tips til hvordan rydde og holde det ryddig over tid?"

2019-01-24 06:16 Shapeup weekend

I år har jeg faktisk vært så “gal” at jeg har meldt meg på Shapeup weekend. Jeg har til og med fått med meg søstre mi og kusinene mine så ikke jeg skal reise opp alene. Dette er første gang noen sinne at jeg har meldt meg på en treningshelg, og jeg gleder meg som … Continue reading "Shapeup weekend"

2019-01-23 19:00 For en dag!

Hei og god onsdag kveld! I dag har jeg fått gjort unna utrolig mye og hatt en veldig effektiv dag. Jeg startet på jobb kvart på sju, dette gjorde at jeg har stått opp tidlig og fått mye ut dagslyset 😛 Etter jobb var det en tur til fysio før jeg var kjapt innom hjemme … Continue reading "For en dag!"

2019-01-23 14:30 Winter :-D

Heisann! I helga som var, var vi ute på en deilig gåtur og siden været var sånn passelig fint og vannet helt stille, måtte noen nye bilder bli tatt. Mamma har strikka genseren jeg har på meg og den er så sinnsykt fin! 😀 og ikke minst deilig og varm. Jeg ønsker deg en fin … Continue reading "Winter :-D"

2019-01-22 07:44 Fulle treningssenter?

Nå er vi jo kommet oss et lite stykke inn i januar måned og etter at alle treningssenterne har hatt gratis innmelding og første måned gratis hvis du melder deg inn før en viss tid, så blir det jo også en økning i antall medlemmer som også viser seg med at sentrene blir fulle av … Continue reading "Fulle treningssenter?"

2019-01-21 15:51 10 years challenge

Heisann! Den siste tiden har det vært en stor økning med tilbakeblikk og sammenligning på hva som har skjedd på 10 år. Når jeg skroller nedover Instagram finner jeg flere slike bilder daglig og jeg har nå fulgt trenden og funnet frem bilde av meg selv for 10 år siden. For 10 år siden så … Continue reading "10 years challenge"

2019-01-21 06:54 HOLD BARNA UNNA – Skremmende!

Heisann og god mandag! Jeg kom over et innlegg på facebook i går og det er virkelig verdt et blogginnlegg. Innlegget på Facebook handlet om en chatteapp (MovieStarPlanet) hvor barn kan møte sine venner, men også folk fra andre steder. I begge artiklene jeg har lest finner man utsagn fra eldre menn som tar kontakt … Continue reading "HOLD BARNA UNNA – Skremmende!"

2019-01-20 18:44 Student, strikketøy, trening ute eller inne?

Da var det vel på tide med noen spørsmål og jeg gleder meg til å svare på de! Jeg har nesten akkurat sent gjengen hjem igjen til Sørlandet og er klar for litt alenetid foran mac´n og skal også få til litt lesing senere i kveld. Og husk det er i dag du legger grunnlaget … Continue reading "Student, strikketøy, trening ute eller inne?"

2019-01-20 15:27 Helgebesøk :-D

Heisann og god søndag ettermiddag! Jeg har som sagt vært så heldig å få besøk av tre gode venner i helgen og vi har hatt oss en deilig gåtur  ute i byen for å se hvordan jeg bor i forhold til sentrum og vi endte opp en liten tur på cafe før vi gikk hjem … Continue reading "Helgebesøk :-D"

2019-01-20 09:21 Sunday – Funday

Heisann og god søndag!  Jeg håper du har sovet godt og fått en god start på søndagen. I går kveld fikk jeg finfint besøk fra sørlandet og skal i dag vise de litt av den fine naturen vi har her i Grenland. Ut på tur må vi når været er bra og det er det … Continue reading "Sunday – Funday"

2019-01-19 13:12 Kanonstart

Heisann! Jeg håper du har hatt en fin lørdagsformiddag, min har vært super effektiv med både trening og vasking av leiligheten så det har vært utrolig deilig å starte den på denne måten! Fikk til og med inn litt frisk ny luft i leiligheten så nå er jeg klar for å gjøre noen ærend … Continue reading "Kanonstart"

2019-01-19 07:46 Grønne planter

Heisann! Jeg har virkelig en favoritt i leiligheten min og det er alle de fantastiske fine grønne plantene! De gjør inneklimaet godt og de er utrolig fine å se på! Jeg har fylt hele leiligheten med fine grønne planter, ja fine og fine tenker du nok.. men jeg syntes de er fine! Og de fins … Continue reading "Grønne planter"

2019-01-18 16:44 Jeg har fått dilla!

Heisann og god fredagskveld! I dag har jeg også vært på skolen og hatt en veldig bra dag, vi får alltid utlevert en blokk med ark som inneholder dagens forelesning med linjer til å kunne notere på ved siden av hvert lysbilde, dette har jeg pleid å skrive inn i word dokument på mac´n men … Continue reading "Jeg har fått dilla!"

2019-01-18 06:21 Møtte to fine mennesker i går! :-D

God morgen! Det er ENDELIG fredag!! Så utrolig deilig å endelig komme til den dagen i uken! Jeg skal ikke gjøre noenting i helgen tror jeg, bre ligge rett ut og slappe av! 😛 Neida blir nok noe, men svært lite er planlagt enda! 🙂 Meni går var vi jo som sagt på skolen og … Continue reading "Møtte to fine mennesker i går! :-D"

2019-01-17 15:30 Sjokolade Muffins

Heisann! Det nærmer seg helg og hvis du lurer på hva du skal finne på til helgen for å friste besøket du skal ha eller kanskje glede kollegaene dine på en fredag kan jeg anbefale noen deilige sjokolademuffins, ja denne gangen heter det muffins, for jeg har gjort det utrolig simpelt, men veldig godt! 😀 … Continue reading "Sjokolade Muffins"

2019-01-17 08:15 Torsdag, snart helg

God morgen! Det er torsdag og jeg har kommet meg bort til Bakkenteigen for en dag på skolen sammen med min herlige kollega! Så nå sitter vi her og tvinner tommeltotter før undervisningen starter. Jeg har hatt en noe travel morgen da det tok meg litt for lang tid å komme seg ut av senga … Continue reading "Torsdag, snart helg"

2019-01-16 08:07 En hektisk dag er på vei

Heisann og god onsdag til deg! 😄 Jeg håper du har hatt en fin start på dagen! I dag har jeg seinvakt og for meg innebærer det å kunne sove litt lengre så jeg har virkelig dratt meg i senga i dag.. Men da blir det som vanlig lite tid til alt jeg pleier å … Continue reading "En hektisk dag er på vei"

2019-01-15 15:00 Outfit

Heisann! Her om dagen var meg og Marita ute og fikk tatt noen bilder av meg og den fine bakgrunnen vi fant i Porsgrunn by 🙂 En kan jo ikke la en superfin solnedgang passere uten å få litt utbygge fra den! Så er kommer et lite bildedryss, håper du liker det <3 Jeg bare … Continue reading "Outfit"

2019-01-15 07:12 Rester fra helga?

Heisann og god tirsdag! Jeg har i dag funnet frem restene fra helga og laget meg en god lunsj. Det er lurt å få brukt opp restene og de smaker jo like godt i dag som i helgen. Har du oppbevart det riktig er det ikke noe problem å skulle spise restene et par dager … Continue reading "Rester fra helga?"

2019-01-14 15:30 Desember måned

Heisann! Vi er jo allerde kommet oss et lite stykke ut i januar og jeg tenkte det var på sin plass med et lite tilbakeblikk på desembermåned, den fine måneden med mye tid sammen med venner og familie <3 Jeg har hatt noen fine turer opp til Årdalsåsen dette året og noen av de fineste … Continue reading "Desember måned"

2019-01-14 06:00 Monday motivation

God morgen! Det er mandag og en ny uke er igang! Det skal blir godt å komme seg gjennom denne dagen, det kribler i magen og det står mye på programmet og aller først skal jeg tilbringe masse tid sammen med de herlige barna på jobben og det gleder jeg meg masse til! 😀 Så … Continue reading "Monday motivation"

2019-01-13 16:59 Planlegging

Heisann! Jeg håper du har hatt en fin søndag så langt og fått gjort unna noe produktivt enten det heter trening eller husarbeid, så håper jeg du har fått planlagt den kommende uka eller snart er på vei til å planlegge. For noe av det aller viktigste en kan gjøre er å bruke litt av … Continue reading "Planlegging"

2019-01-13 09:29 Lørdagens date

Heisann! og god søndag til deg! Jeg var ute på date sammen med ei av de beste jeg vet om, nemlig min kjære lillesøster! Så utrolig koselig, vi hadde vel i grunnen hele lørdagen sammen og det var så koselig! Lenge siden vi har tilbrakt så mye tid sammen, men utrolig koselig! <3 Vi endte … Continue reading "Lørdagens date"

2019-01-12 08:30 Ting jeg gleder meg til i 2019

Heisann! Nå er vi jo kommet noen dager inn i 2019 og det er fortsatt rart å skrive 19 istedenfor 18, jeg må tenke meg om hver gang jeg fyller ut dagens dato.. Og det gjør jeg relativt ofte på jobb så det tar nok ennå litt tid før det går på automatikk og skrive … Continue reading "Ting jeg gleder meg til i 2019"

2019-01-11 20:20 Ønsker for kvelden

Heisann og god fredagskveld til deg! Dagen her har vært fylt med et stort følelsesregister og jeg har brukt dagen sammen med gode venner og kun hatt tankene der, uten å tenke på jobb, Instagram, Facebook og blogg. Derfor har det også vært ganske stille fra min side i dag. Men jeg hadde lyst til … Continue reading "Ønsker for kvelden"

2019-01-10 08:16 Run for it

God morgen og god torsdag til deg! Du har sikkert rekt å komme deg ut døra allerede, men jeg har seinvakt i dag så da har jeg hatt meg en tur på treningssenteret og er nå klar for frokost, dusj og å stelle meg før jobb 🙂 I dag ble det kun mølla og uttøying, … Continue reading "Run for it"

2019-01-09 06:55 Rydder du etter deg?

God morgen! Det er alt blitt onsdag og vi er kommet halvveis inn i denne andre uka av januar! Helt sykt. Jeg er jo en del på trening om dagen og en ting som virkelig irriterer meg er når folk ikke klarer å rydde opp etter seg. Er det så utrolig vanskelig å putte vektene … Continue reading "Rydder du etter deg?"

2019-01-08 20:26 Dagens styrkeøkt!

Heisann! Her har vi funnet sofaen og litt film etter en god styrkeøkt, i dag var det utrolig tungt, og jeg er glad for at det var magen og ingen andre kroppsdeler som fikk kjørt seg så veldig i dag. Da tror jeg rett og slett at jeg måtte ha gitt meg før økta var … Continue reading "Dagens styrkeøkt!"

2019-01-08 06:29 God samvittighet

God morgen og god tirsdag til deg! 😀 Jeg har hatt noen timer på treningssenteret de to siste dagene og det kjennes på hele kroppen. I natt tror jeg at jeg har ligge i helt samme posisjon hele natta og når jeg våknet viste jeg ikke helt hvordan jeg skule få snudd meg rundt til … Continue reading "God samvittighet"

2019-01-07 05:08 Plutselig time på sykehuset :-O

God morgen! Det er mandag og jeg har tidligvakt på jobb, jeg har delevis klart å snu døgnet tilbake igjen, sovnet før 12 i går så det er en utrolig god start, og øynene åpnet seg ganske greit i dag til mårran, så kjenner jeg har fått en god start på dagen ihvertfall! Det er … Continue reading "Plutselig time på sykehuset :-O"

2019-01-06 15:00 This or that question tag

Heisann! Jeg har funnet frem en “this or that” og tenkte det var artig å starte det nye året med en slik en! Jeg har vært på trening i dag og gjett om det var tungt! Men kroppen blir sterkere og det er godt å bruke den!  😀 ♥ Kjeks eller kake? – Definitivt kake … Continue reading "This or that question tag"

2019-01-06 08:50 Jentekveld

Heisann og god søndag morgen til deg! I dag har jeg hatt på vekkeklokke så jeg ikke skulle sove bort halve formiddagen. For i morgen er det jobb igjen og tidligvakt så da må jeg få lagt meg tidlig i kveld 😛 Men i går kveld hadde jeg besøk av tre herlige jenter her! Det … Continue reading "Jentekveld"

2019-01-05 10:50 Hjemmespa

Heisann og god lørdag! Her har jeg brukt mårran på å sove ut og just spist frokost sammen med Marita:-) Jeg har funnet frem noen gamle serier og jeg koser meg i dag med Gossip Girl, blir aldri lei! 😛 Men i går kveld hadde jeg skikkelig hjemmespa her med ansiktsmaske og neglene fikk behandling, … Continue reading "Hjemmespa"

2019-01-04 06:00 Første topptur i år! :-D

God morgen det er fredag og gjett om det skal bli deilig å få kontroll på søvnrytmen igjen, den er totalt snudd på opp ned og på hodet om dagen og jeg sover nesten ikke om natta… så det skal bli kjekt å få snudd den tilbake på plass igjen! 🙂 Det skal jeg bruke … Continue reading "Første topptur i år! :-D"

2019-01-03 07:24 Mine nyttårsforsetter

Heisann og god torsdag til deg! Hver gang vi går over i et nytt år, er alltid spørsmålet om en skal ha noen nyttårsforsetter eller ikke, men der jeg satt på flyplassen og tvinnet tommeltotter på tirsdagen poppet det opp en annonse på Instagram og jeg tenkte at dette er det verdt å hive seg … Continue reading "Mine nyttårsforsetter"

2019-01-02 05:37 Let’s do This!

Heisann og god onsdag morgen til deg! 😄 Da er jeg på plass på mølla og skal ha meg en liten gåtur her før dagen kan starte ordentlig. Var ikke sykt gira i det klokka ringte i dag, men bare å komme seg opp og igang så ordner det meste seg etterhvert 😊  I dag … Continue reading "Let’s do This!"

2019-01-01 12:46 HAPPY NEW YEAR 🎉

Heisann og godt nyttår til deg! ⭐ Dagen og kvelden i går ble utrolig bra, jeg og Marita fikk masse skryt for pyntingen og det er alltid hyggelig med litt positive tilbakemeldinger når en legger litt energi og tid i å pynte opp 😊. Vi ble hele 12 stykker her i går kveld og det … Continue reading "HAPPY NEW YEAR 🎉"

2018-12-31 12:03 Årest siste dag

Heisann! Da har vi hatt oss en tur ute i “byen” og kikka litt i diverse butikker, og det, det er aller mest av her på Voss er sportsbutikker så vi har vel vært innom tre stykker i dag tror jeg, men alltid gøy å se på treningstøy og turutstyr, bare kjipt alt koster så … Continue reading "Årest siste dag"

2018-12-29 15:04 Mitt 2018

Heisann! Da nærmer vi oss veldig slutten på 2018 og det har vært et helt sykt år, jeg har reist, opplevd og ikke minst skaffet meg store mengder gjeld. Det har vært et år med mange oppturer og noen nedturer, men det er som regel alltid oppturene vi husker, alle smilene, alle gledene og alle … Continue reading "Mitt 2018"

2018-12-29 10:10 Tacokveld++

God morgen og god lørdag! 🙂 Da har vi kommet oss i gang her på Voss og er snart klare for å gå ut døra og komme oss en tur på senteret og litt annet. Før det blir en liten gåtur senere i dag! For det må til nå som jeg har kommet igang med … Continue reading "Tacokveld++"

2018-12-28 15:40 Hvor gikk flyturen??

Heisann fininger! 😊 Kofferten ble ferdig pakket til slutt og gjett om den ble full! 🙈 Jeg slapp heldigvis å tømme den for enkelte ting så det var deilig, men om du spør meg hva jeg egentlig har med meg, så kan jeg igrunnen ikke svare helt for det 😅 her ble det mye forskjellig … Continue reading "Hvor gikk flyturen??"

2018-12-28 07:43 Bare 20 kg?

God morgen og god fredag til deg! 😀 Her sitter jeg og kikker bort på denne kofferten som skal pakkes, og den er allerede temmelig full, selv om jeg mangler en del ting fortsatt.. Hvordan skal dette gå? er neste tanke. Det skal BARE være 20Kg i kofferten, er det i det hele tatt en … Continue reading "Bare 20 kg?"

2018-12-27 14:30 Dagens økt! :-D

Heisann! I dag har jeg fått unnagjort en sykt deilig og lang økt! Eller lang og lang – det kan nok diskuteres men det ble 1,5t og det er jeg fornøyd med! 😀 I dag var målet å nå senteret og bevege seg litt, men noen mål ble satt og gjort så det var deilig. … Continue reading "Dagens økt! :-D"

2018-12-19 06:00 Er det mulig? #kløne

God morgen! Det er onsdag og i dag har jeg faktisk seinvakt på jobb, så det var deilig og kunne sove litt lengre i senga enn hva jeg gjør til vanlig. I dag er det fysio før jobb så da gadd jeg ikke å ta meg tid til trening før jobb, det blir så veldig … Continue reading "Er det mulig? #kløne"

2018-12-18 17:30 Last weekend

Hei på deg og god ettermiddag! Jeg har funnet sofaen, mat og en film for å koble ut litt etter en aktiv dag på jobben. Men tenkte jeg skulle dele noen bilder og litt fra helga som har vært, jeg fikk avspasert litt på fredagen så da fikk jeg god tid til å komme meg … Continue reading "Last weekend"

2018-12-18 07:16 En magisk opplevelse

God morgen! Jeg har den siste uka gjort noe jeg aldri pleier å gjøre og noe som gå veldig i mot sånn jeg “pleier” å gjøre det, men jeg er utrolig glad for at jeg ble dratt med ut og fikk det ekstra lille puffet som jeg trengte og som har gitt meg en helt … Continue reading "En magisk opplevelse"

2018-12-17 15:55 Nå var det på tide!

Heisann! Det er blitt mandag og det har gått en uke siden sist jeg la ut et innlegg her. På denne uka har det igrunnen skjedd en del ting og jeg har vel vært innom de aller fleste humørene en kan ha, jeg har vært ganske irritert og lei siden blogg.no flyttet bloggen min og … Continue reading "Nå var det på tide!"

2018-12-10 14:00 Lørdagens Antrekk

Heisann! Jeg håper du har hatt en fin mandag så langt. Vi har fått jobbet og kommet oss gjennom pensum, det er en herlig gruppe og jeg tror eksamen kommer til å gå veldig bra! Godt å få jobba sammen i dag og kommet skikkelig igang meg eksamensforberedelsene! 🙂 Men tenkte dere skulle få se … Continue reading "Lørdagens Antrekk"

2018-12-10 05:22 Ready – set – go!

God morgen! Det er blitt mandag og en ny uke! 😀 Denne uka her skal jeg ha lese dag i dag og i morgen før eksamen på onsdag. Det blir utrolig spennende, jeg har brukt litt av helga for et siste overblikk og er klar for å møte resten av gjengen i dag! Vi skal … Continue reading "Ready – set – go!"

2018-12-09 14:30 Ukens spørsmål, tightsmerke, julegaver, nyheter og flytte til nytt land

Heisann og god søndag ettermiddag! Nå er det allerede et par uker siden siste spørsmålsrunde og det er vel kanskje på tide med en ny en? Det syntes ihvertfall jeg og jeg syntes det er herlig når dere har litt spørsmål så om dere lurer på noe må dere ikke være redde for å spørre! … Continue reading "Ukens spørsmål, tightsmerke, julegaver, nyheter og flytte til nytt land"

2018-12-09 08:49 Saturday night :-D

Heisann og god søndag til deg! 😀 I går ble det en veldig fin dag og ikke minst kveld, jeg hadde meg en tur ut på senteret for å fikse et par ting som lys til leiligheten og litt innpakningspapir ble det også! 🙂 Etter noen timer på senteret var det hjem og legge fra … Continue reading "Saturday night :-D"

2018-12-08 10:11 Snow outside

God lørdag! 😀 Her har det vært en rolig morgen med julefilm og restemat som vanlig, kroppen er enda ikke helt på topp så det har ikke blitt mye trening denne uka.. Men håper jeg får til litt neste uke 🙂 Her er det kommet litt snø i løpet av natta og det begynner å … Continue reading "Snow outside"

2018-12-07 06:37 Trening og baking

God morgen! Det er fredag og endelig tid for helg, i dag våknet jeg opp med en tett nese og vondt i halsen, så dette skal kureres med en kopp te med honning i og så skal jeg komme meg til fysio og på jobb om ikke så alt for lenge. Men i går hadde … Continue reading "Trening og baking"

2018-12-06 14:30 Christmas in my apartent

​ Heisann! Det ble til slutt jul i leiligheten min også og vi har jo allerede vært inne på temaet om hvilken farge og sånn som en tenker har med jula og gjøre og jeg må jo le litt av meg selv da, for jeg har hele tiden snakket om at det blir en hvit … Continue reading "Christmas in my apartent"

2018-12-06 05:24 Sangene som sitter på hjernen…

Heisann og god torsdag til deg! Etter en tur til London hvor vi hørte en del på topplista på Spotify fikk jeg selvfølgelig en del sanger på hjernen.. Jeg har ikke hørt på topplista på evigheter og har kost meg med mye gammel musikk og mine favoritter, men vi endte nå opp med å høre … Continue reading "Sangene som sitter på hjernen…"

2018-12-05 13:30 Venn med x – en din?

Heisann! Et tema som kommer opp fra tid til annen er temaet om en tidligere kjæreste. Du har jo en gang vært veldig glad i han og brydd deg masse om han eller henne. Jeg har mange gode minner med alle mine tidligere kjærester og hatt fine stunder sammen med de, men det er jo … Continue reading "Venn med x – en din?"

2018-12-05 05:00 Outfit julebord

God morgen og god onsdag til deg! Vi er halvveis i uka, det er lillelørdag og for meg er det siste onsdag som turntrener denne høsten. I kveld blir det siste trening før juleavslutning til mandagen, så det blir en spennende men helt sikkert veldig bra trening i dag! 🙂  Forrige helg var jeg jo på … Continue reading "Outfit julebord"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.