Pilotfrue

Tid Innlegg
2020-05-30 14:11 JEG TAR EN PAUSE

Hei dere. Håper alle har det fint og nyter denne deilige langhelgen til det fulle. Vi er i Middagsbukta og kunne ikke hatt det bedre. Livet smiler om dagen. Det er mye jeg vil dele med dere, men lite jeg kan si noe mer om akkurat nå. Jeg vil bare understreke at jeg og vi … Continue reading "JEG TAR EN PAUSE"

2020-05-28 22:03 TILBAKE I GODE RUTINER

Jeg har brukt denne uken til å komme ordentlig i gang med gode rutiner for kosthold og trening igjen. Det er ekstra vanskelig å ha disse rutinene nå som vi er såpass mye på sjøen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det båtlivet fører fort til mye usunnheter og lite bevegelse. Sannsynligvis fordi jeg forbinder … Continue reading "TILBAKE I GODE RUTINER"

2020-05-26 09:16 SUMMER SALE: UP TO 70% OFF!

Reklame ⎟ Nelly Hei dere! Jeg ville bare tipse om at Nelly har et gigantisk sommersalg hvor du kan få opptil 70% rabatt på klær, sko og accessories! Sjekk ut sommersalget til Nelly her eller se nærmere på mine favoritter fra salget under 🌸  Topp HER ⎟ Kjole HER ⎟ Chinos HER  Sko HER ⎟ … Continue reading "SUMMER SALE: UP TO 70% OFF!"

2020-05-25 20:32 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor svarer du ikke på kritikken du får? – Jeg svarer på den kritikken jeg mener det er nødvendig å svare på. Jeg får kritikk for nesten alt jeg gjør, så jeg kan ikke alltid svare på alt. Det sier seg selv. Hvorfor mener du det er greit å bruke barn i reklame? – Jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2020-05-22 17:36 HARRYHANDEL PÅ NETT

Reklame ⎟ Gottebiten.no Hei fra Middagsbukta! Her sitter godtegrisen selv og velter i seg ostepopp og masse annet digg, mens hun skriver til dere. Hehe! Som dere vet er Ulrik og jeg over middels glad i å handle i Sverige og drar ofte med både bil og båt over svenskegrensen på harrytur for å hamstre … Continue reading "HARRYHANDEL PÅ NETT"

2020-05-20 10:12 Å VOKSE OPP MED SPONSORER

Da jeg la meg i går kveld ble jeg liggende å tenke. Tenke på Severin. Tenke på hvor heldig han er som er frisk og som har en kropp som fungerer. Tenke på hvor godt han har det som får vokse opp med to foreldre som elsker han over alt på denne jord og som … Continue reading "Å VOKSE OPP MED SPONSORER"

2020-05-19 13:53 NEW IN: CUBUS!

Reklame ⎟ Cubus Hei fine folk! Håper dere har hatt en bra start på uken og at dere er godt i gang med alt av gjøremål. Jeg henger litt etter, men det er ene og alene min egen feil. Jeg har nemlig skikkelig mandagsfølelse i dag siden vi levde som om det var søndag i … Continue reading "NEW IN: CUBUS!"

2020-05-18 19:35 17. MAI I BILDER

Håper dere hadde en fantastisk 17. mai uansett hvor og hvordan dere feiret. Vi kjørte som sagt båt i tog sammen med mamma, Benedicte og John Adrian og toget gikk fra Slemmestad til Kalvøya og ut gjennom sundet ved Snarøya. Det var en kjempefin tur som vi alltid kommer til å huske med tanke på … Continue reading "17. MAI I BILDER"

2020-05-14 12:30 17% RABATT PÅ ALT!

Reklame ⎟ Nelly Yeeey! Nelly feirer Norge med en supergod deal og gir oss hele 17% rabatt PÅ ALT! Og som jeg nevnte tildigere denne uken har Nelly sluppet en ny sommerkolleksjon som Bianca Ingrosso fronter og nå kan du altså få 17% rabatt på alle disse nyhetene! Tilbudet er gyldig til og med 17/5 … Continue reading "17% RABATT PÅ ALT!"

2020-05-13 14:38 A SELFIE A DAY

Reklame ⎟ Nelly Hei mine kjære venner! Jeg håper dere har hatt en fin dag og uke så langt og at dere er i rute med tanke på 17. mai. Vi begynner å få det meste på plass. Nå gjenstår bare litt baking og pynting. Jeg har nemlig takket nei til alt av spons av … Continue reading "A SELFIE A DAY"

2020-05-12 14:47 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame ⎟ Nelly & Cubus Hvorfor har dere ombestemt dere angående å sende Severin i barnehagen? – Vi har ikke ombestemt oss. Vi har bare avventet med å sende Severin i barnehagen til vi følte oss mer trygge, noe vi nå gjør. Hva er det neste store dere sparer til? – Det neste store jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-05-11 15:06 NEW IN: NELLY

Reklame ⎟ Nelly God mandag, folkens! Jeg har lyst til å starte denne uken med å vise dere mine siste innkjøp fra Nelly i ekte fjortisstil. Hehe! Neida, men jeg vet at det er kulere å se plaggene på meg enn bare disse kollasjene mine som jeg er blitt så glad i. Når det er … Continue reading "NEW IN: NELLY"

2020-05-10 22:18 ÅRETS PLANER OG TANKER OM 17. MAI

Da var vi hjemme igjen etter hele fem nye overnattinger i båten. Ettersom at Severin skal starte i barnehagen igjen i morgen og ettersom at det er blitt litt kaldere i været så holder vi oss på land frem til neste helg, tror jeg. Planen er 17. mai i båten sammen med familie, noe vi … Continue reading "ÅRETS PLANER OG TANKER OM 17. MAI"

2020-05-09 11:39 FØLELSEN AV DET NORMALE OG SOSIALE

God lørdag, fine folk! Vi er fortsatt i båten og koser oss. Selv om det ikke er veldig varmt så er det fortsatt deilig å finne på noe annet enn å bare være hjemme. Akkurat nå ligger vi til på Aker brygge og har planer om å bli her til i morgen. For noe som … Continue reading "FØLELSEN AV DET NORMALE OG SOSIALE"

2020-05-07 17:00 REGIEN GJESTEBLOGGER

Hi everyone, hope you are having a great day. My name is Regien and I came from Philippines, for those who doesn’t know me yet I am currently the aupair of Nygard Family. I’ve been doing aupairing twice first in Denmark and now here in Norway, and I would say being an aupair is a … Continue reading "REGIEN GJESTEBLOGGER"

2020-05-06 16:33 TO GODE TILBUD!

Reklame// chiquelle & marianjade.com (reklame for en venn). Hei igjen. Vi har hatt besøk av min gode venninne og dyktige fotograf @fotograf_marianjade her i Middagsbukta for å ta litt familiebilder på båten. Planen er å få opp noen bilder på veggene og lage en fotoboks med masse hyggelige minner (en genial og koselig greie som … Continue reading "TO GODE TILBUD!"

2020-05-06 10:50 ÅRETS FØRSTE I MIDDAGSBUKTA

Hei fra Middagsbukta! Vi reiste ut med båten i går igjen og har planer om å bli på sjøen noen dager. I og med at jeg kan jobbe fra hvor som helst og at Ulrik fortsatt er permittert så tar vi alt på sparket om dagen. Eller skal jeg kanskje si alt etter vær og … Continue reading "ÅRETS FØRSTE I MIDDAGSBUKTA"

2020-05-04 13:08 ULRIK PÅ NYHETSKANALEN

Det har vært en spennende dag og en stor opptur for mange med tanke på Norwegians fremtid. Vi har hatt besøk av TV2 i stuen som naturligvis ville snakke litt med Ulrik om denne spesielle situasjonen. I kveld får dere derfor se Ulrik på Nyhetskanalen hvor han deler noen tanker om usikkerheten og alt det … Continue reading "ULRIK PÅ NYHETSKANALEN"

2020-05-03 15:45 UP TO 50% OFF!

Reklame ⎟ Nelly Hei igjen dere! Nelly har som sagt opp til 50% rabatt på kjoler akkurat nå og derfor har jeg plukket ut mine favorittkjoler til dere fra salget. Jeg er mest gira på antrekk som ikke er stivpyntet om dagen. Naturligvis fordi jeg nesten bare er hjemme eller på båten, og på grunn … Continue reading "UP TO 50% OFF!"

2020-05-03 13:17 GOD SØNDAG

Reklame ⎟ Nelly Hei fine dere. For et vær vi har i Vollen i dag! Solen skinner og vi har kost oss med en gåtur i nærområdet og softis på bryggen. Ulrik har over middels lyst til å dra ut med båten, noe jeg forsåvidt forstår. Men jeg stemmer for at vi reiser ut noen … Continue reading "GOD SØNDAG"

2020-05-02 15:14 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame ⎟ Cubus Når kommer det flere episoder av podkasten deres? – Det vet jeg ikke desverre. Vi ønsker som sagt å ta en pause frem til hverdagen blir mer normal igjen. For oss er alt veldig annerledes og usikkert først og fremst på grunn av Ulrik sin jobb. Skal du og Ulrik begynne med … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-05-01 10:55 NORGESOMMER I VENTE

Reklame ⎟ Helenehagefroken.no På en så grå og våt dag som dette drømmer jeg meg tilbake til påsketider hvor vi innviet denne fine plassen i solveggen her hjemme, men også frem i tid til sommeren. For selv om det er en kjip periode for mange må vi prøve å glede oss over at vi har … Continue reading "NORGESOMMER I VENTE"

2020-04-30 11:03 GOD MORGEN NORGE

Ulrik, Severin og jeg var som sagt gjester på gårsdagens God Morgen Norge. Vi har jo vært det noen ganger før, men denne gang for å snakke om vår beslutning om å holde Severin hjemme fra barnehagen og om hvordan det går i den nye hverdagen her hjemme. Både med tanke på Severin og med … Continue reading "GOD MORGEN NORGE"

2020-04-29 10:42 FROKOSTEN ALLE SPØR OM

– ULRIK SPESIAL – Du trenger: Grovt brød Pesto Fetaost Hvit ost Salami Aioli Ruccula salat Soltørkede tomater Parmaskinke Parmesan ost Akkurat nå sitter eg i båten og skriver dette gjesteinnlegget fordi det er mange som har spurt Julianne om hun kan dele oppskriften på bursdagfrokosten eg lagde til henne. På morgenen i dag la … Continue reading "FROKOSTEN ALLE SPØR OM"

2020-04-28 21:17 25% OFF NLYBYNELLY!

Reklame ⎟ Nelly Sokker HER ⎟ Kjole HER ⎟ Sneakers HER Bag HER ⎟ Topp HER & shorts HER ⎟ Sett med bukse HER 25% OFF PÅ NLYBYNELLY HER! 0 kommentarer

2020-04-27 20:54 MIN 30-ÅRSDAG I BILDER

Fra det ene bildedrysset til det andre bildedrysset.. Her er noen blinkskudd fra dagen i dag som startet med verdens beste frokost = det Ulrik serverte meg vår første morgen sammen i 2014 = dagen etter vi møttes for aller første gang på Hanami. Jepp, jeg ble med han hjem første kveld og har aldri … Continue reading "MIN 30-ÅRSDAG I BILDER"

2020-04-26 20:45 ET LITE BILDEDRYSS FRA DE SISTE DAGENE i 20-ÅRENE

God kveld! Da var vi hjemme igjen etter tre nye overnattinger i båten. Jeg har ikke så mye på hjertet i kveld, men jeg vet at dere liker at jeg oppdaterer oftere og har noen bilder på lager som jeg ønsker å dele med dere. Her kommer derfor et aldri så lite bildedryss fra de … Continue reading "ET LITE BILDEDRYSS FRA DE SISTE DAGENE i 20-ÅRENE"

2020-04-26 13:03 KAN IKKE KLAGE

Reklame ⎟ Cubus Hei folkens! Håper helgen har vært fin og at dere er friske. Vi kan i hvertfall ikke klage som har båt i disse tider. Jeg ser for meg at det blir greit mye liv på sjøen generelt denne sommeren hvor vi sannsynligvis må holde oss i Norge alle sammen. Nå som festivaler og … Continue reading "KAN IKKE KLAGE"

2020-04-24 19:54 BLOGGEN & NELLY HOLDER MEG UNG

Reklame ⎟ Nelly Da var familien Nygård på sjøen igjen. Natt til i dag sov vi i Middagsbukta og i kveld har vi lagt oss til på gjestebryggen i Sætre igjen. Vi holder oss som dere skjønner i nærheten av Vollen på grunn av omstendighetene. Men herlighet, som vi gleder oss til at vi kan reise … Continue reading "BLOGGEN & NELLY HOLDER MEG UNG"

2020-04-23 12:17 SELVBRUNING, HELGENS PLANER & SERIETIPS

Reklame ⎟ Nelly Hei og god torsdag, mine kjære venner! Mens Ulrik står på og pumper på treningsrommet har jeg smurt meg inn med selvbruningskrem fra topp til tå etter en lang dusj med hårvask og shaving av både legger og lår. Det tar omtrent like lang tid med disse prosedyrene mine som en liten … Continue reading "SELVBRUNING, HELGENS PLANER & SERIETIPS"

2020-04-22 12:03 EN KOSELIG UPDATE

Mens jeg sitter her hjemme og nyter nok en dalgona er Ulrik på båten fra morgen til kveld + natt for å få den ferdig til helgen. For en mann jeg har! Ulrik liker som mange vet å gjøre ting selv. Ikke det at jeg og mine hender hadde vært til stor nytte i denne … Continue reading "EN KOSELIG UPDATE"

2020-04-22 10:05 VLOGG: REGIEN SVARER PÅ SPØRSMÅL

Jeg har lyst til å dele ukens vlogg av Regien hvor hun svarer på flere spørsmål som følgerne hennes har stilt. Noen av disse spørsmålene har til og med jeg ønsket å stille henne, men valgt å la være fordi jeg ikke har vært sikker på om jeg ville vite svaret.. Når det er sagt … Continue reading "VLOGG: REGIEN SVARER PÅ SPØRSMÅL"

2020-04-20 17:08 SUMMER SHOP

Reklame ⎟ Nelly Topp HER ⎟Veske HER ⎟Kjole HER Shorts HER ⎟Stråveske HER ⎟Sandaler HER 🌞🌞🌞 25% rabatt på NLYBYNELLY med kode: NLYSUMMER her! 0 kommentarer

2020-04-20 14:18 JEG HÅPER AT VI OVERDRIVER

Håper det har gått bra med oppstart for barnehager rundt i landet i dag, og ikke minst at alle barna har kost seg på sin første dag tilbake selv om mye fortsatt er rart og uvant. Jeg som sikkert de fleste andre foreldre er veldig spent på ukene og månedene fremover med tanke på videre … Continue reading "JEG HÅPER AT VI OVERDRIVER"

2020-04-17 22:34 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hva skjedde med assistenten du skulle ansette? – Vi bestemte oss for å få aupair og jeg har overhodet ikke behov for både aupair og assistent slik jeg lever i dag. Hva er du mest stolt over i livet ditt? – Selvfølgelig vår kjære Severin! Utenom han og familien min er det jobben min. Jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-04-17 14:59 EN ETTERSPURT RABATTKODE!

Reklame ⎟ Nelly Hei dere! Det er mange som har spurt om jeg kan dele en personlig rabattkode på Nelly siden andre bloggere gjør det i blant og siden jeg ofte er å se i klær fra Nelly. Ofte er vel nesten en underdrivelse.. Hehe! For når du ser tilbake i arkivet mitt har jeg … Continue reading "EN ETTERSPURT RABATTKODE!"

2020-04-16 22:00 EN BEKYMRET MAMMA

Reklame⎟Cubus God kveld fra Middagsbukta. Vi er som sagt ute med båten i noen dager igjen fordi det er meldt såpass fint vær. For ikke å snakke om tirsdag og onsdag til uken.. Da er det jo meldt hele 18 grader og sol! Dessverre skal båten vår på land en tur i starten av neste … Continue reading "EN BEKYMRET MAMMA"

2020-04-15 19:23 HVA SKJER MED PODCASTEN?

Etter en uke fravær og nå andre onsdagen på rad uten slipp av ny epsiode er det (heldigvis) mange som etterlyser lyden av Ulrik og meg på øret. Og ja, jeg vet at jeg sa at vi ikke skulle ta noe corona-pause for bare få uker siden. Men det har vi altså tatt og det … Continue reading "HVA SKJER MED PODCASTEN?"

2020-04-15 10:17 UP TO 40% OFF SPRING NEWS!

Reklame ⎟ Nelly Hei fine dere! Nå kjører Nelly opp til 40% rabatt på vårnyheter igjen og dette tilbudet varer t.o.m. 20/4 klokken 10:00. Sjekk ut alle vårnyhetene her, eller se nærmere på mine favoritter som jeg har samlet under. Vi blogges mer senere. Her skal vi hive oss rundt og pakke til tre nye … Continue reading "UP TO 40% OFF SPRING NEWS!"

2020-04-14 11:43 10 POSITIVE TING DE SISTE UKENE HAR FØRT TIL

Det er mye fokus på alt som er annerledes og synd om dagen. Savnet etter den vanlige hverdagen jeg egentlig ønsket en ferie fra er stort og jeg som vanligvis er veldig positiv kjenner at jeg er blitt mer negativ, eller kanskje bare mer realistisk? Uansett.. For ikke å dra meg og deg som leser … Continue reading "10 POSITIVE TING DE SISTE UKENE HAR FØRT TIL"

2020-04-13 16:04 20% RABATT PÅ HELE NELLY!

Reklame// Nelly Okei, folkens! Dette tilbudet må dere faktisk få med dere.. Nelly har nemlig 20% rabatt på ALT, men kun  til i morgen (14/4) klokken 10:00. Det betyr at du må være rask om du vil handle noe på dette salget. P.s. Tilbudet kan ikke kombineres med andre salgsvarer. Her har jeg plukket ut … Continue reading "20% RABATT PÅ HELE NELLY!"

2020-04-12 15:41 FLERE BILDER FRA SJØEN

Herregud, så takknemlig jeg er for båten vår i påsken og generelt i disse dager. Ikke for å være negativ, men jeg ser ikke for meg at noen får mulighet til å reise utenlands denne sommeren og vi har jo allerede hørt at vi må belage oss på at 2020 blir et annerledes år, så … Continue reading "FLERE BILDER FRA SJØEN"

2020-04-11 16:00 GOD PÅSKE!

Vi er fortsatt på sjøen og faktisk på vei tilbake til Sætre igjen. Vi er nødt til å ta en liten tur innom butikken siden vi mangler noen småting til middagene vi har med oss ombord før vi skal videre til Oscarsborg og sove der. Det er ikke så fint vær akkurat nå, men etter … Continue reading "GOD PÅSKE!"

2020-04-10 10:01 VLOGG: ÅRETS FØRSTE BÅTTUR

0 kommentarer

2020-04-08 12:15 OPP TIL 40% RABATT PÅ VÅRNYHETER!

Reklame// Nelly Omg! Nå kjører Nelly opp til 40% rabatt på vårnyheter her og dette tilbudet varer helt til 12/4 klokken 10:00. Dersom du mangler noe til vårgarderoben er altså tiden inne for å kjøpe seg det nå. Jeg trenger nye bukser blant annet og har veldig lyst på disse seks plaggene som jeg har … Continue reading "OPP TIL 40% RABATT PÅ VÅRNYHETER!"

2020-04-08 10:10 TO STORE PÅSKEEGG

Det var utrolig koselig å lage i stand Severin sitt aller første påskeegg. Han ble veldig overrasket da han fant egget inne i “huset sitt” i hagen og hans første kommentar var at det var pappa sitt. Hehe! Men etter at han fikk hjelp til å lukke det opp var det så vidt pappa eller … Continue reading "TO STORE PÅSKEEGG"

2020-04-07 19:24 SPRING VIBES!

Reklame// Nelly God kveld mine kjære lesere! Jeg stikker bare innom for å tipse dere om at Nelly har 20% rabatt på utvalgte vårnyheter. Tilbudet er kun gyldig til i morgen klokken 10:00, så det gjelder å være rask hvis du vil sikre deg noe vårnytt til en god pris. Sjekk ut alle de utvalgte … Continue reading "SPRING VIBES!"

2020-04-07 12:52 EN LITEN PÅSKEHILSEN

Reklame// Royal Design Da var vi hjemme igjen etter to dager på sjøen. Det var deilig med et lite avbrekk sammen fra hverdagen og alle forpliktelser her hjemme. Dersom det ikke blir noe forbud for oss båtfolk denne påsken skal vi nok snart ut på en ny tur om dette finværet vedvarer. For herlighet, så … Continue reading "EN LITEN PÅSKEHILSEN"

2020-04-05 16:57 PÅSKE PÅ SJØEN

Hei fra Sætre. Vi har sovet i middagsbukta fra i går til i dag og bestemt oss for å sove i Sætre i natt før vi drar hjem igjen. Det virker som om Regien trives ombord og Severin er tusen ganger enklere å ha med på båt nå i forhold til i fjor med tanke … Continue reading "PÅSKE PÅ SJØEN"

2020-04-03 12:05 RABATTKODE & HELG

Reklame// Chiquelle & Royal Design Hei dere! Da var det fredag igjen og snart helg. Ulrik prøvde å friste meg med å ta noen glass vin på takterassen i går kveld, men jeg sa at den vinen måtte vente til i dag siden jeg endelig er inne i disse gode rutinene igjen og at gode … Continue reading "RABATTKODE & HELG"

2020-04-02 12:21 BACK TO WORKOUT

Jeg var en av de som startet corona-krisen med å handle masse, bake enda mer og spise dobbelt så mye som vanlig hver dag til alle døgnets tider. Alt sukkeret og all maten hjalp på humøret der og da, men jeg vet at den type livsstil ikke hjelper på humøret i lengden. Faktisk blir jeg … Continue reading "BACK TO WORKOUT"

2020-04-01 12:10 NEW IN: ELLOS MOTE

Reklame// Ellos Hei og god 1. april! Tenk, nå er våren her.. Det er så deilig å tenke på at jeg har nesten ikke ord. Enda deiligere er det å vite at sommeren nærmer seg og at vi trygt kan pakke bort vintertøyet. Jeg vet ikke med deg, men for meg hjelper det stort på … Continue reading "NEW IN: ELLOS MOTE"

2020-03-31 18:41 10 SPØRSMÅL OG SVAR: STORESØSTER SVARER

Hei dere! I dag vil jeg dele 10 spørsmål og svar om meg som Benedicte svarer på. Jeg håper dere synes det er gøy å lese om meg fra en annen og nær vinkel. For de av dere som ikke vet det er Benedicte storesøsteren min og hun kan stalkes her og her! Hehe 😀 … Continue reading "10 SPØRSMÅL OG SVAR: STORESØSTER SVARER"

2020-03-30 22:47 MINE UPOPULÆRE MENINGER

Reklame// Nelly Jeg synes det er skikkelig teit å drikke brus med sukker når det finnes så mange sukkerfrie bruser som er sååå gode. Ikke misforstå, jeg ELSKER å spise sukker i form av godteri, kaker og diverse, men jeg synes ikke det er verdt kaloriene det gir når jeg drikker brus. Apropos drikke.. Jeg … Continue reading "MINE UPOPULÆRE MENINGER"

2020-03-30 09:58 FOR ET ÅR SIDEN

Dette bildet tok jeg for nøyaktig et år siden. Har jeg forandret meg? Jeg synes jeg ser ganske lik ut, men jeg merker at jeg savner det blonde håret mitt veldig mye. Selv om jeg har fått masse skryt av min nye og mørkere look er det ingen tvil om at jeg skal tilbake til … Continue reading "FOR ET ÅR SIDEN"

2020-03-28 19:59 LØRDAG OG BARNEFRI

Reklame// Nelly Hei fra en solfylt dag i Vollen. Har dere det bra til tross for omstendighetene? Ulrik og jeg har hatt litt barnefri i dag for å slappe av bare han og jeg. Pluss at jeg fikk jobbet litt og Ulrik fikk vasket båten utvendig. Vi har nemlig ikke vært på båttur, men kun … Continue reading "LØRDAG OG BARNEFRI"

2020-03-27 18:52 VOLLEN VS BALI

Hei igjen gode deg. Jeg håper du som leser er frisk og at helgen din har startet så bra som mulig i denne spesielle tiden. Vi skulle som sagt vært på Bali nå og siden det ikke ble helt sånn har vi satt ut vannscooteren for å få litt sommerstemning også her hjemme i Vollen … Continue reading "VOLLEN VS BALI"

2020-03-27 06:53 HEI FRA…

Hei fra kalde og grå Norge. Det føles ekstra kjipt å tenke på at vi egenltig skulle vært i Bali akkurat nå. Flyet vårt til Doha var faktisk ikke innstilt fra Gardermoen og gikk som planlagt i går tidlig. Men dessverre uten Severin, Ulrik, Regien og meg. Jeg vet at ferien vår er helt ubetydelig … Continue reading "HEI FRA…"

2020-03-25 13:27 MY WISHLIST FOR SPRING

Reklame// Nelly Hei fine folk! Håper det går bra med dere. Jeg stikker bare innom for å gi deg en superduper rabattkode fra meg i samarbeid med Nelly. Med rabattkoden: pilotfrue25 får du nemlig 25% rabatt på ALT fra NLY BY NELLY HER! I den sammenheng deler jeg også min ønskeliste fra Nelly akkurat nå … Continue reading "MY WISHLIST FOR SPRING"

2020-03-24 22:06 I ENDEN AV TUNNELEN

Da går vi inn i tre nye og lange uker med mange restriksjoner. Jeg lengter sånn etter hverdagen og kjenner det på hele kroppen at dagene fremover blir tøffe. Jeg er ikke syk og det er heldigvis ikke Severin eller Ulrik heller, men jeg har eldre personer i familien min som jeg bekymrer meg ekstra … Continue reading "I ENDEN AV TUNNELEN"

2020-03-23 12:40 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Håper det går så bra som mulig med dere og at dere klarer å se noe positivt i denne vanskelige tiden.. Her kommer ukens spørsmål og svar. Tusen takk til dere som stiller spørsmål på innboks her 🙂 Snakker dere engelsk eller norsk med aupairen deres? – Vi snakker engelsk med Regien og har sagt … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-03-21 12:46 20% PÅ HELE NELLY!

Reklame | Nelly Hei og god lørdag alle sammen! Nå er jeg så lei av joggedresser og typiske koseklær at det snart klikker for meg. Jeg vil ha vår og sommer. Jeg vil ha bare bein og fine kjoler! I den sammenheng har jeg samlet mine favorittkjoler fra Nelly til dere siden de har 20% … Continue reading "20% PÅ HELE NELLY!"

2020-03-20 14:59 UNNTAKSTILSTANDER

Hei dere. Da var endelig ukens episode ute og kan høres på iTunes her eller på Spotify her. Episoden er spilt inn i bilen vår på grunn av tilstandene. Vi beklager forsinkelsen. Fra neste uke kjører vi onsdager videre som normalt. Her blir det ikke noe corona-fri eller pause, kun kreative løsninger.. Tusen takk for … Continue reading "UNNTAKSTILSTANDER"

2020-03-19 20:06 EN LITEN OPPDATERING

Hei til deg som leser. Vi er fortsatt friske i denne familien uten noen mistenkelige symptomer og det håper jeg inderlig at du og dine er også. Dagene er ganske like og tilbringes mye ute i hagen. Vi er heldige som har en så fin uteplass her hjemme og vi har vært ekstra heldige med … Continue reading "EN LITEN OPPDATERING"

2020-03-17 20:28 EN HJELP TIL DEG MED KIDS OG HJEMMEKONTOR

Reklame// Vaskebudet.no & Nelly Dette er en rar tid for alle. Hverdagen er snudd på hodet for de fleste og mye endringer har skjedd på få dager. Mange har rigget seg til med jobb hjemme, noe jeg som blogger naturligvis er godt vant med fra før. Men det å sjonglere barn og hjemmekontor er likevel … Continue reading "EN HJELP TIL DEG MED KIDS OG HJEMMEKONTOR"

2020-03-16 20:36 DAGENS HØYDEPUNKT

Det går fortsatt bra med oss. Ingen er syke, men vi holder oss hjemme for det. Eller, Ulrik er på jobb og står på som vanlig i denne absurde tiden. Mens vi andre kun er sosiale gjennom det fantastiske internett. Det blir mye FaceTime om dagen og søsteren min er høyt opp på ringelisten, for … Continue reading "DAGENS HØYDEPUNKT"

2020-03-15 16:37 EN RABATTKODE SOM KOMMER GODT MED

Reklame// Ellos Hei mine kjære. Håper alt fortsatt er bra med dere! Jeg som sikkert veldig mange andre tilbringer store deler av denne søndagen innendørs med Netflix og nettshopping. Det gjelder å gjøre det beste ut av situasjonen, og siden det blir en del like dager på oss fremover er det viktig for meg å … Continue reading "EN RABATTKODE SOM KOMMER GODT MED"

2020-03-15 13:28 DET ER IKKE KJEDELIG Å VÆRE FRISK

Går det bra med dere? Vi har kost oss masse både inne og ute i dag. Ja, det er skikkelig drittvær denne søndagen og det hjelper ikke akkurat på den ellers deprimerende perioden Norge nå er inne i, men når man har barn må man ut likevel og det er faktisk ganske digg, selv når … Continue reading "DET ER IKKE KJEDELIG Å VÆRE FRISK"

2020-03-13 17:18 EN TID FOR NETTSHOPPING

Reklame// Lyko Jeg som forhåpentligvis alle andre vasker hendene overdrevent ofte om dagen og bruker myyye antibac. I tillegg bruker jeg engangshansker når jeg er ute og handler selv om mange sier at det er unødvedig og selv om mange ser rart på meg i butikken. Og nei, vi skal ikke bli helt hysteriske på … Continue reading "EN TID FOR NETTSHOPPING"

2020-03-12 08:44 HOLDER SEVERIN HJEMME FRA BARNEHAGEN

Jeg som sikkert veldig mange andre med barn i barnehagen føler meg usikker på hva som er det rette å gjøre akkurat nå. Jeg har gått fra å være litt bekymret til å bli redd for coronaviruset på få dager grunnet alt som kommer frem på nyhetene og i media generelt. Derfor velger jeg å … Continue reading "HOLDER SEVERIN HJEMME FRA BARNEHAGEN"

2020-03-11 12:39 EN PERSONLIG ANBEFALING

Reklame// Korpeveien legeklinikk I dag har jeg lyst til å gi dere en personlig anbefaling av klinikken og legen jeg går til, nemlig Monica Braaten fra Korpeveien legeklinikk. Korpeveien legeklinikk er ikke hvilken som helst klinikk, men en privat medisink klinikk som ligger i Drammen og som tilbyr både allmennlegetjenester, estetiske behandlinger og migrenebehandlinger. Det … Continue reading "EN PERSONLIG ANBEFALING"

2020-03-10 19:07 VI BLIR HJEMME PÅ GRUNN AV CORONAVIRUSET

Da har vi avbestilt den fantastiske villaen “vår” i Nusa Dua. Det skjedde i grevens tid siden avbestillingen måtte gjøres innen 11. mars klokken 11:59 PM for at det ikke skulle koste noe. Fjoh! Vi har også fått endret datoer på flybillettene våre som vi bestilte gjennom Supersaver. Jeg bestilte som sagt ikke noe avbestillingsforsikring … Continue reading "VI BLIR HJEMME PÅ GRUNN AV CORONAVIRUSET"

2020-03-10 10:58 FERIE ELLER IKKE FERIE

Reklame// annonselenker NA-KD Hei dere! Vi er som sagt i tenkeboksen når det gjelder Bali-turen vår og selv om jeg skjønner alvoret av viruset gjør tanken om å avbestille ferien vondt. Vondt fordi Ulrik, Regien og jeg har gledet oss så enormt masse. Vondt når jeg tenker på alt Severin skulle få oppleve. Vondt når … Continue reading "FERIE ELLER IKKE FERIE"

2020-03-09 19:38 VURDERER Å AVBESTILLE FERIEN

Reklame// NA-KD Håper dere har hatt en fin helg og at uken startet bra. Min uke startet med en intens hodepine dessverre, men det ble såklart bedre etter litt piller til frokost. Jeg er bare så sykt lei av å proppe i meg Paracet og Ibux at det snart klikker for meg, og siden jeg … Continue reading "VURDERER Å AVBESTILLE FERIEN"

2020-03-07 21:41 SPØRSMÅL OG SVAR MED REGIEN

Det er superhyggelig om dere vil abonnere på kanalen til Regien! Hun kommer til å filme masse sammen med oss fra Bali blant annet 😀 0 kommentarer

2020-03-06 12:30 SPORTY FREDAG

Reklame// Cubus Hei og god fredag! Selv om jeg har aller mest lyst til å utsette mine nye og gode treningsrutiner til over helgen så bestemte jeg meg for å avslutte uken med en bra start før jeg dykker dypt ned i godteriposen. Det er jo så sinnsykt deilig å være frisk igjen og det … Continue reading "SPORTY FREDAG"

2020-03-05 13:47 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor ofte spiser du godteri? – Jeg kunne spist smågodt hver eneste dag fordi jeg er en skikkelig godtemoms. Men jeg gjør selvfølgelig ikke det fordi jeg ikke vil være et dårlig forbilde for Severin med tanke på helse og fordi jeg lett går opp i vekt. Jeg prøver derfor å begrense søtsakene til fredag … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2020-03-04 19:48 HVA OM DERE BLIR SKILT?

Reklame// Attitude Oslo Jeg har sikkert fått over hundre spørsmål om hva Ulrik gjør med tatoveringen av meg på sin kropp dersom vi skulle bli skilt. Jeg er fullstendig klar over at skilsmisseraten i Norge er høy og er selv fra i en familie hvor de fleste dessverre har gått hvert til sitt. Men altså, … Continue reading "HVA OM DERE BLIR SKILT?"

2020-03-03 09:57 FOREVIGET

Reklame// Attitude Oslo Omg! I går foreviget Ulrik meg på kroppen sin! Hvor kult er ikke det? Og HVOR FIN ble ikke denne “pinupen” av meg? Det er flinkeste @forceyart som laget tegningen ut ifra et bilde som Ulrik tok av meg hjemme. Fy søren, jeg og heldigvis Ulrik er sååå fornøyde med resultatet! 0 … Continue reading "FOREVIGET"

2020-02-28 11:54 F R I Y A Y

Reklame// Bubbleroom Endelig fredag og snart helg! Jeg har pyntet meg litt ekstra fordi solen skinner og ja.. Kun det egentlig. Jeg trenger vel ikke noe bedre grunn for å pynte meg? Hehe! Severin har også pyntet seg i dag. Eller, pyntet seg og pyntet seg. Han har kledd seg ut som verdens nydeligste lille … Continue reading "F R I Y A Y"

2020-02-27 14:08 EN FIN SAMTALE MED SANDRA LYNG

Hei folkens! Husker dere jeg fortalte at jeg skulle vært gjest hos Sandra Lyng? Vi hadde en kjempehyggelig prat for noen måneder siden hvor jeg blant annet forteller om min og Ulriks reise som prøvere og om IVF. Vi snakker om graviditet, amming og merker at vi har ganske ulike meninger når det kommer til … Continue reading "EN FIN SAMTALE MED SANDRA LYNG"

2020-02-26 13:28 STAYCATION

Reklame// Ellos Omg! Har dere sett at Ellos har lansert en ny kolleksjon som heter STAYCATION? Jeg har vært super fan av møbler og interiør fra Ellos lenge, men akkurat denne kolleksjonen er seriøst den fineste de har kommet med ever, etter min mening. Poenget med Staycation er å gi deg følelsen av hverdagsluksus, som … Continue reading "STAYCATION"

2020-02-26 08:43 NY EPISODE HVER ONSDAG!

Hei og god onsdag! Jeg ville bare minne dere på at Ulrik og jeg har sluppet ny episode av podkasten vår i dag og at den kan høres på iTunes HER eller på Spotify HER. Det er ikke meningen å mase på dere med dette hver eneste uke, meeen jeg får spørsmål hele tiden om … Continue reading "NY EPISODE HVER ONSDAG!"

2020-02-25 13:10 ALT JEG SKAL LÆRE DEG

Jeg skal lære deg hva familie og venner virkelig er. Jeg skal lære deg at tillit skaper tillit. Jeg skal lære deg at vann kan bli tykt som blod. Jeg skal lære deg hva du kan akseptere og når du bør sette foten ned. Jeg skal lære deg å bli selvsikker når du er sårbar. … Continue reading "ALT JEG SKAL LÆRE DEG"

2020-02-23 11:32 SISTE SJANSE!

Reklame// Chiquelle.no Hei dere! Jeg ville bare minner dere på rabattkoden PILOTFRUE15 som gir dere 15% rabatt på Chiquelle.no her! De har helt sykt mye fint og spesielt mye vårnytt som dere bare MÅ sjekke ut. Genserkjolen jeg har på meg under er en av mine nye favoritter i garderoben. Det er liksom en kjole … Continue reading "SISTE SJANSE!"

2020-02-21 14:44 FEIRING AV KJÆRLIGHETEN

Hei dere! Her er noen bilder fra daten på Hanami i går kveld hvor vi feiret kjærligheten. Det ble mobilbilder denne gangen siden det rett og slett ble for kleint å dra opp det superduperstore kameraet vårt som jeg forresten ikke skjønner en dritt av. Jeg er vedig lite teknisk av meg og har ironisk … Continue reading "FEIRING AV KJÆRLIGHETEN"

2020-02-20 16:03 4-ÅRS BRYLLUPSDAG

Ulrik og jeg har bryllupsdag i dag og i stedet for å dele nok et blogginnlegg med masse gamle bilder fra bryllupet og bryllupshelgen tar jeg heller frem brudekjolen min for første gang på 4 år og prøver den for dere. Hehe! Jeg var faktisk litt usikker på om kjolen i det hele tatt ville … Continue reading "4-ÅRS BRYLLUPSDAG"

2020-02-19 12:01 EN HELT SPESIELL AVGJØRELSE

Hei folkens! Ulrik har tatt en helt spesiell avgjørelse som han grugleder seg til å gjennomføre. Vil du høre hva han har bestemt seg for og hva jeg synes om denne avgjørelsen? Lytt til ukens episode av Julianne & Ulrik – Uten filter på iTunes HER eller på Spotify HER.   0 kommentarer

2020-02-18 21:05 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame// NA-KD Om du måtte få deg ny jobb i morgen og kunne valgt helt fritt, hva hadde du valgt og hvorfor? – Sovende nattevakt. Eller er det hvilende nattevakt det heter? Neida, jeg ville valgt programleder for et eller annet kult TV-program. Snakker Severin? – Ja, han snakker ganske mye nå. Og etter lørdag … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-02-17 13:15 FRA BRUNETTE TIL MØRK BLONDINE

Reklame// Meraki Studio & Nelly Hei og god mandag, fininger! Ser dere at jeg har blitt fresh på håret igjen? Jeg var nemlig på Meraki Studio hos flinkeste Catrine for å heise festene mine og for å bli litt lysere i forrige uke. Jeg trivdes godt som brunette og har fått ekstremt mange komplimenter på … Continue reading "FRA BRUNETTE TIL MØRK BLONDINE"

2020-02-13 14:10 THE OFFICE

Reklame// Tapetgalleriet.no & Royal Design Jeg sa at jeg skulle vise dere kontoret vårt denne uken og nå klarer jeg rett og slett ikke å vente lenger. Velkommen inn til kontoret til Ulrik og meg! Fra dette rommet driver vi Julianne Nygård AS. Først og fremst.. HVOR kul er ikke denne tapeten? Jeg dør! Virkelig. … Continue reading "THE OFFICE"

2020-02-12 19:16 NEW IN: ELLOS HOME!

Reklame// Ellos God kveld mine kjære! Her får dere en sniktitt på det nye kontoret vårt som jeg skal vise dere i helhet senere denne uken. I tillegg har jeg plukket meg ut noen favoritter innen tekstil fra Ellos Home som dere kan se på under. Nå får dere nemlig 30% rabatt på den dyreste … Continue reading "NEW IN: ELLOS HOME!"

2020-02-12 10:38 BAK FASADEN

I ukens episode av Julianne & Ulrik – Uten filter forteller vi om forholdet vårt bak fasaden. Vi innrømmer at det har vært litt dårlig stemning i heimen de siste ukene og forteller hvorfor. Håper du vil høre på oss på iTunes HER eller på Spotify HER. 0 kommentarer

2020-02-11 20:50 JEG TRIVES MED Å TA INITIATIV

Hei dere! Den uken her startet uten at jeg fikk med meg det, tror jeg? Hehe, neida. Men jeg har helt seriøst hatt så mye å gjøre de siste dagene at jeg virkelig ikke har hatt tid til å sette meg ned å skrive til dere før nå. Beklager det. Jeg prøver jo å bli … Continue reading "JEG TRIVES MED Å TA INITIATIV"

2020-02-09 16:00 NOE ALLE SPØR OM!

Reklame// MayBeauty Hver eneste uke når jeg har spørsmålsrunde på bloggen er det mange som spør meg om hvilke hårprodukter jeg bruker. Derfor føler jeg at det er på tide at jeg ikke bare svarer på hva jeg bruker, men også på hvorfor jeg bruker det jeg bruker. Det holder nemlig ikke bare å gå … Continue reading "NOE ALLE SPØR OM!"

2020-02-09 13:19 MIN ANDRE MORSDAG

Jeg ble vekket med blomster, gave og frokost på sengen av verdens beste Severin, Stella og Ramp. I dag er min andre morsdag og det føles derfor fortsatt nytt og rart at det er MEG vi skal feire i dette huset på denne dagen. Jeg føler meg ufattelig heldig som mamma til Severin (les: pluss … Continue reading "MIN ANDRE MORSDAG"

2020-02-08 16:34 STATUS

Jeg er fortsatt i dårlig form og hører faktisk ikke en dritt på det venstre øret mitt. Selve verkingen i ørene har gitt seg, men jeg føler meg skikkelig tung i hodet og det sliter meg helt ut. Jeg tror og håper at jeg er på bedringens vei, men kan ikke si at det har … Continue reading "STATUS"

2020-02-06 17:31 NOEN TANKER PÅ EN TORSDAG..

..Jeg tenker på podkasten til Ulrik og meg. Jeg er veldig glad for at vi klatrer oss sakte, men sikkert oppover i lyttertall (TUSEN TAKK FOR AT DU HØRER PÅ OSS) og stolt over at vi endelig har fått vårt første annonse! Du kan forresten høre ukens episode på iTunes HER og på Spotify HER … Continue reading "NOEN TANKER PÅ EN TORSDAG.."

2020-02-04 20:37 MINE KJÆRE VENNER

Reklame// NA-KD Hei mine kjære venner! Håper dere har hatt en mye bedre dag enn meg. Jeg har lagt rett ut på sofaen med øreverk og med en generelt dårlig form denne tirsdagen og det er ikke noe stas når jeg har tusen ting på to do-listen min som haster og naturligvis stresser meg. Det … Continue reading "MINE KJÆRE VENNER"

2020-02-03 20:25 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hvorfor er ikke du og Ulrik med i denne sesongen av Bloggerne? – Vi valgte som sagt å trekke oss etter fire fine sesonger i Bloggerne. Det er ikke en spesiell grunn til det egentlig, men det føltes rett den gang da og kanskje litt rart nå som den nye sesongen begynner på TV. Ulrik … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-01-31 13:06 VLOGG ⎟AUPAIREN VÅR FORTELLER OM SINE FØRSTE UKER I NORGE

0 kommentarer

2020-01-30 19:55 SOM ET NYTT FAMILIEMEDLEM

Hei mine kjære lesere! Det er på tide at dere får møte verdens skjønneste jente som allerede betyr mye for både Severin, Ulrik og meg. For ja, jeg tuller ikke når jeg sier at det føles som om vi har fått et nytt familiemedlem her hjemme. Jeg håpet at det skulle føles sånn, men jeg … Continue reading "SOM ET NYTT FAMILIEMEDLEM"

2020-01-29 20:06 EN FORKLARING

God kveld. Jeg vil bare fortelle deg som leser at det ligger en helt ny episode av Julianne & Ulrik – Uten filter på Spotify HER og på iTunes HER. Episoden ble innspilt tidligere i dag som betyr at den er heeeelt fersk. Og ja, vi snakker om personen som vi begge er dritt lei … Continue reading "EN FORKLARING"

2020-01-29 08:32 MINNER OM RABATTKODE PÅ ELLOS HOME!

Reklame// Ellos Hei til alle mine interiørglade lesere! Er det bare jeg som lengter til sengen så fort jeg står opp nå om dagen? Det er så mørkt ute og selv om det ikke er masse snø og bitende kulde så er det likevel mange grå og våte dager på denne årstiden, noe jeg ikke … Continue reading "MINNER OM RABATTKODE PÅ ELLOS HOME!"

2020-01-16 20:57 TANKENE MINE HER OG NÅ

Reklame// Nelly Fy fader, så modig av et menneske å flytte til en helt ny familie i et helt ukjent land for to hele år. Jeg føler meg som verdens største pyse som aldri har vært på en liten ferie alene en gang. Bare etter et døgn med en engelsktalende person i huset foregår mange … Continue reading "TANKENE MINE HER OG NÅ"

2020-01-15 14:36 EN SPENNENDE DAG & NY EPISODE

I dag slapp vi ny episode av podkasten vår og den kan du høre på iTunes HER eller på Spotify HER! Temaene i ukens podd er lite planlagt fordi innholdet ble til mer spontant enn før, noe jeg foretrekker. Jeg håper at dere hører en progresjon fra vi startet til nå, selv om jeg selvfølgelig … Continue reading "EN SPENNENDE DAG & NY EPISODE"

2020-01-14 21:27 ER JEG USIKKER?

Reklame// Nelly Jeg føler meg trygg i meg selv, men jeg lar meg lett påvirke av hva andre gjør og mener. Betyr det at jeg er svak? Jeg har god selvtillit, men jeg er ikke fornøyd med meg selv. Gir det mening? Jeg er alltid positiv utad, men jeg kjenner ofte på de negative følelsene … Continue reading "ER JEG USIKKER?"

2020-01-10 14:21 ÅRET JEG FYLLER 30

Herregud, det er så sykt å tenke på at jeg fyller 30 fuckings år i år! Jeg skal innrømme at det føles litt kjipt å bevege meg ut av 20-årene og at det er skremmende å tenke på at jeg blir eldre, i hvertfall sånn utseendemessig siden jeg er heldig å være frisk og rask … Continue reading "ÅRET JEG FYLLER 30"

2020-01-09 22:46 EN KVELDSBLOGGER PÅ OVERTID

God kveld igjen. Jeg er visst blitt en kveldsblogger på overtid og det var egentlig ikke planen. I hvertfall ikke når det innebærer å jobbe sååå sent på natten. Planen er å oppdatere dere på dagtid mens Severin er i barnehagen, men enkelte dager bare løper fra meg og siden det skjer oftere og oftere … Continue reading "EN KVELDSBLOGGER PÅ OVERTID"

2020-01-08 19:06 ÅRETS FØRSTE EPISODE

Hei og god kveld til deg som leser. Først nå fikk jeg tid til å sette meg ned med denne bloggen. Det har vært en del andre ting som har stått høyere opp på prioriteringslista i dag, men jeg vil ikke avslutte dagen før jeg har sagt hei og hå til dere som følger meg. … Continue reading "ÅRETS FØRSTE EPISODE"

2020-01-07 20:22 TILBAKE TIL HVERDAGEN

Det er veldig godt å være i gang med hverdagen. Jeg merker at jeg har mye å ta igjen både når det kommer til ting her hjemme i huset og jobbmessig, men sånn er det vel for alle på starten av året. Noe som også er sykt digg er å være i gang med treningen … Continue reading "TILBAKE TIL HVERDAGEN"

2020-01-06 15:50 ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL

Hvorfor er dere aldri i Marbella lenger? – Det lurer jeg på også.. Hehe! Neida, men vi har båt og når man har båt i Norge er det dumt å reise vekk de få månedene det er varmt her hjemme som også er de månedene det er kjekt å dra til Marbella. Skal dere på … Continue reading "ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL"

2020-01-05 13:04 SKJØNNHET KOMMER FRA INNSIDEN

Reklame// SKINREPAIR For snart tre måneder siden begynte jeg med kosttilskudd igjen fordi jeg var ganske fortvilet over urenheter som stadig dukket opp rundt hakepartiet. Etter et år som småbarnsmor med lite søvn følte jeg meg også ganske blass og livløs i ansiktet, noe jeg naturligvis ikke var så fornøyd med. Jeg bestemte meg derfor … Continue reading "SKJØNNHET KOMMER FRA INNSIDEN"

2020-01-05 10:34 MER OM BALI

Som dere vet har jeg booket en tur til Bali for Ulrik, Severin, Regien og meg som jeg gleder meg enormt masse til! Turen var i hovedsak en julegave til familien fra meg, men jeg får jo heldigvis ta del i gaven selv også, og siden jeg har vært gira på en varm ferie i … Continue reading "MER OM BALI"

2020-01-02 19:17 ET BILDEDRYSS FRA NYTTÅRSAFTEN

Godt nytt år til deg som leser! Håper du har hatt en fantastisk jul og at du hadde en fin nyttårsfeiring. Det har vært planleggingsdag i barnehagen i dag og derfor starter på en måte ikke hverdagen for meg før på mandag siden jeg har Severin her hjemme. Eller, det blir jo en hverdag i … Continue reading "ET BILDEDRYSS FRA NYTTÅRSAFTEN"

2019-12-31 13:20 FORTY AND FABULOUS!

Hipp hurra for Ulrik som fyller 40 år i dag! Dagen startet med hjemmebakst, bursdagssang og gaver til frokost med en over middels gira Severin. Hehe! Det var tydelig at Severin skjønte at denne morgenen var annerledes enn alle andre morgener, og det var gøy å vekke og overraske Ulrik med alt sammen. Her er … Continue reading "FORTY AND FABULOUS!"

2019-12-30 20:58 JULEGAVENE VÅRE

Hei dere! Jeg lovte å vise dere julegavene våre. Altså julegavene til hverandre.. Så ja, her kommer litt bilder 🙂 Fra meg til Ulrik: Raske briller (ski/vannscooterbriller) Fra Severin til Ulrik: Gucci sko Fra Stella og Ramp til Ulrik: Gucci belte i sort med gullspenne Fra meg til Ulrik, Severin og Regien: Ferietur til Bali … Continue reading "JULEGAVENE VÅRE"

2019-12-29 17:00 MAGISK PAKKE FOR HÅRET!

Reklame// MayBeauty Det er mange som spør meg om hvordan jeg holder håret mitt så sunt og friskt gjennom hele året, og spesielt nå på vinterhalvåret hvor vi nordmenn blir utsatt for mye tørr luft. Jeg utsetter meg jo også ofte for både striping, føning, krølling og retting med varmetenger som selvfølgelig sliter ekstra på … Continue reading "MAGISK PAKKE FOR HÅRET!"

2019-12-29 14:09 JUL MED BARN

Jeg må bare få dele to blinkskudd fra julaften da nissen kom på besøk. Severin syens nemlig at dette var veldig spennende og snakker derfor fortsatt om “Isse”. Jeg trodde at Severin skulle bli redd da nissen ringte på døren, men han var ikke redd i det hele tatt. Bare litt skeptisk og veldig nyskjerrig. … Continue reading "JUL MED BARN"

2019-12-28 20:53 JULETREET OG JULEBORDET VÅRT

God kveld til deg som leser. Jeg har tatt meg noen dager fri sammen med verdens beste familie som jeg er så heldig å ha rundt meg. Det har vært veldig deilig å bare slappe helt av uten å fokusere på verken blogg eller andre sosiale medier. Når det er sagt så har det blitt … Continue reading "JULETREET OG JULEBORDET VÅRT"

2019-12-23 17:59 ÅRETS JULEKORT

Hei til deg som skroller rundt på internett denne lille julaften.. Jeg ville bare stikke innom og ønske deg og dine en riktig god jul. Her er årets mest klissete julekort fra familien Nygård, og i år som i fjor sender vi julekortet til både nære og fjærne gjennom bloggen og andre sosiale medier. Så … Continue reading "ÅRETS JULEKORT"

2019-12-19 21:29 NÅ KAN JULEN BARE KOMME..

Reklame// Meraki Hei dere! Nå er det ikke mange dagene igjen til jul og det er helt greit for min del siden jeg har vært hos Meraki og blitt fresh på håret igjen. Hehe! Litt spøk og litt alvor, for jeg var faktisk stresset for at jeg ikke skulle rekke å heise festene mine før … Continue reading "NÅ KAN JULEN BARE KOMME.."

2019-12-18 10:49 KUNST FOR ALLE

Reklame// Desenio Jeg har lyst til å vise dere mine nye bilder og posters her hjemme og i den sammenheng har jeg fått lov til å gi dere 10% ekstra rabatt på posters på Desenio sitt store salg med rabattkoden: Julianne Det er hva jeg kaller for et godt tilbud! Men vær rask.. Rabattkoden varer … Continue reading "KUNST FOR ALLE"

2019-12-17 14:55 FINNES DET NOE VERRE?

I det jeg publiserte blogginnlegget i går kveld skjønte jeg det. Jeg skjønte at kvalmen ikke bare var innbildning. I all hastverk dro jeg av meg den klamme skinnbuksa og rigget meg til med bøtte og isvann i stuen. Det føltes ut som om pinnekjøttet fra middagen tildigere på dagen klatret seg oppover i halsen … Continue reading "FINNES DET NOE VERRE?"

2019-12-16 20:35 FAMILIE GIR MEG JULESTEMNING

Etter en helg full av familiebesøk startet jeg uken med ny runde på julemarkedet i Oslo sammen med Severin, mamma, Benedicte som er storesøsteren min (les: viktig å påpeke at hun er eldre enn meg) og John Adrian som er tanteungen min. Tilbake til helgen.. På Fredag hadde jeg overnattingsbesøk av plussmoren min og mine … Continue reading "FAMILIE GIR MEG JULESTEMNING"

2019-12-13 16:03 RABATTKODE PÅ ELLOS HOME!

Reklame// Ellos Hei dere interiørglade lesere! Trodde du at alle tilbudene før jul var over? Da tok du feil, for jeg har nemlig fått gleden av å gi dere en ny rabattkode på Ellos Home! Håper dere setter pris på tilbudet og at det kommer godt med sånn på tampen av året. Kanskje holder du … Continue reading "RABATTKODE PÅ ELLOS HOME!"

2019-12-12 13:38 JUL I VINTERLAND

Her er et lite bildedryss fra julemarkedet i Oslo som Severin, Ulrik og jeg besøkte i går kveld. Severin var mest opptatt av alle lysene og søtsakene, mens Ulrik var opptatt av karusellene og jeg var mest opptatt av å få alt på film og av å ta bilder av disse to godguttene mine.. Hehe! … Continue reading "JUL I VINTERLAND"

2019-12-11 14:42 NY EPISODE, JULEGAVESHOPPING OG JENTESLADDER

Hei igjen fra hovedstaden. Jeg er i Oslo dag to sammen med Ulrik for møter, julegaveshopping og julelunsj med noen venninner. Eller, Ulrik var med i noen felles møter som vi hadde tidlig på dagen og vi gjorde unna litt handling til familie sammen før han dro hjem igjen. Men han kommer tilbake med Severin … Continue reading "NY EPISODE, JULEGAVESHOPPING OG JENTESLADDER"

2019-12-10 13:25 TILBAKE ETTER SYKEFRAVÆR

Hei dere. Nå sitter jeg på Majorstuen og blogger mens jeg nyter en sukkerfri vaniljelatte og venter på at Ulrik skal bli ferdig hos frisøren. Jeg har spist så mye godteri og junkfood i det siste fordi vi har vært endel syke og bare daffet hjemme at jeg føler meg skikkelig ekkel. Det er selvfølgelig … Continue reading "TILBAKE ETTER SYKEFRAVÆR"

2019-12-07 16:55 EN LITEN OPPFORDRING

Hei og god helg til deg som leser. Formen er på bedringens vei i denne familien, men vi er ikke helt friske ennå. I går kveld la jeg meg med skikkelig sår hals og verking i hele kroppen igjen. Det her tar virkelig ingen ende, tenkte jeg. Heldigvis våknet jeg mye bedre i dag og … Continue reading "EN LITEN OPPFORDRING"

2019-12-04 16:18 MINE “MUST HAVES” I EN JULEPAKKE!

Reklame// MayBeauty Hei igjen. Før jeg tar kvelden vil jeg bare minne dere at man fortsatt kan kjøpe denne Julepakken fra MayBeauty som jeg har satt sammen til dere! Jeg er som dere vet ganske nøye med hudpleierutiner, ikke minst nå om vinteren hvor huden min fort blir både tørr og blass. Derfor er det … Continue reading "MINE “MUST HAVES” I EN JULEPAKKE!"

2019-12-04 14:28 DET BESTE JEG VET

Her er det kanelboller til frokost, lunsj og middag i dag. Snilleste Ulrik startet nemlig dagen med å kokkelere til nok en sykedag for store og små i Vollenlia. Det er ikke mye Severin har lyst på annet enn saft nå som han ikke er i form, men disse bollene var heldigvis en slager. Dere … Continue reading "DET BESTE JEG VET"

2019-12-04 12:55 VI KASTER INN HÅNDKLEET

Her i huset er vi dessverre fortsatt syke alle mann. Eller, jeg er den av oss som er i best form. Men jeg kjenner meg fortsatt redusert. Ulrik hoster så mye at jeg måtte kaste han på gjesterommet i natt og Severin har fått den femte barnesykdommen, stakkar. Det ligger derfor ingen ny episode ute … Continue reading "VI KASTER INN HÅNDKLEET"

2019-12-02 15:00 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hvordan går det med deg? – Det går bedre med meg sånn mentalt denne uken enn hva det gjorde forrige uke og neste uke går det sikkert enda bedre med meg. Formen min er heldigvis bra igjen. Jeg var skikkelig dårlig i helgen og kjenner at jeg hadde veldig godt av både søvn og hvile … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2019-11-29 19:00 EN HYGGELIG PÅMINNELSE

Reklame// Ellos Endelig black friday, folkens! Har du gjort noen gode dealer i dag? Og har du sjekket ut dagens tilbud innen hjem & innredning på Ellos? Hvis ikke må du se her! Jeg har bestilt meg både sofaen og lounge-stolene som jeg har siklet på lenge til det nye kontoret og fikk hele 30% … Continue reading "EN HYGGELIG PÅMINNELSE"

2019-11-29 18:28 ET INNLEGG UTEN REKLAME

Litt humor og en god dose selvironi må jeg ha. Ellers overlever jeg ikke som blogger denne uken. Hehe! Fra spøk til alvor.. Her hjemme er vi en gjeng med slappinger. Ulrik har vært og er fortsatt syk, Severin har blitt syk (igjen) og jeg kjenner at jeg holder på å bli syk.. Planen for … Continue reading "ET INNLEGG UTEN REKLAME"

2019-11-27 19:53 BLACK WEEK PÅ ELLOS!

Reklame// Ellos Det viktigste for en god atmosfære i et hjem for meg er koselig belysning og lune tepper. Spesielt her i Norge hvor det er mørkt og kaldt store deler av året. Nå som vi har en lang vinter i vente har jeg plukket ut mine favoritter fra Black Week-salget innen belysning og tepper … Continue reading "BLACK WEEK PÅ ELLOS!"

2019-11-27 13:41 HAR AUPAIREN KOMMET?

Bilder tatt i Måløy Julianne og Ulrik har vært på danskebåten for første gang og tilbragt en uke hos foreldrene til Ulrik i Måløy. Forberedelsene til jul er godt i gang og Ulrik har funnet ut hva han vil kjøpe i julegave til Julianne. Hør den nye episoden av Julianne & Ulrik – Uten filter … Continue reading "HAR AUPAIREN KOMMET?"

2019-11-26 21:47 MINE 3 BESTE HÅRTIPS

Reklame// Lyko Jeg har vært fan av hårolje så lenge jeg kan huske og nå har jeg endelig prøvd BJUWTI som alle snakker om. Og ja, jeg kan skjønne hvorfor denne oljen er blitt en snakkis! For dette er virkelig redningen til et sunt og glansfullt hår for meg som er helt avhengig av varmetenger … Continue reading "MINE 3 BESTE HÅRTIPS"

2019-11-25 22:04 JEG AVKREFTER RYKTER

Reklame// Nelly Jeg får mye spørsmål om dagen på grunn av at jeg blogger litt sjeldnere. Spørsmål som jeg ikke besvarer blir fort til rykter og usannheter. Derfor går jeg rett på sak.. Det er spesielt to rykter jeg har fått høre om meg selv de siste ukene som jeg nå har lyst til å … Continue reading "JEG AVKREFTER RYKTER"

2019-11-24 15:58 MINE HUDPLEIERUTINER I EN PAKKE!

Reklame// MayBeauty Hei dere! I samarbeid med MayBeauty har jeg fått lov til å sette sammen en helt fantastisk julepakke til dere med alle mine favorittprodukter til ansiktet. Jeg er som dere vet ganske nøye med hudpleierutiner og setter derfor av litt ekstra tid en dag i uken til mine favorittmasker. Ikke minst nå om … Continue reading "MINE HUDPLEIERUTINER I EN PAKKE!"

2019-11-20 19:23 20.11.19

Hei fra Måløy. Ulrik, Severin og jeg er på besøk hos foreldrene til Ulrik og har bestemt oss for å bli her hele uken. Det er alltid godt å komme hit og det var ekstra godt denne gangen. For ja, akkurat nå kjente jeg at jeg trengte å komme meg litt bort og lufte tankene … Continue reading "20.11.19"

2019-11-17 22:15 VISIT AALBORG!

Reklame// VisitAlborg @visitaalborg @stenalinenorge @first_hotel_aalborg @alborgzoo @kunstendk @sushimaniaxorestaurant Hei dere! Nå var det lenge siden.. Dere som følger meg på Instagram vet hvor jeg har vært og hva jeg har drevet med de siste dagene. Men for dere som ikke vet så har jeg vært i Aalborg sammen med Ulrik og Severin på en superhyggelig … Continue reading "VISIT AALBORG!"

2019-11-13 15:43 NY BARNEVOGN!

Reklame// Babycare.no Når Severin begynte i barnehagen fikk vi beskjed om å skaffe en vogn som han kunne ha stående i barnehagen til å sove i på dagtid. Vi ble tipset om å kjøpe en brukt og gjerne billig vogn på Finn, men endte opp med å sette igjen vognen som vi har brukt siden … Continue reading "NY BARNEVOGN!"

2019-11-13 12:50 APROPOS PENGER

Julianne og Ulrik sliter med å samarbeide og snakker om hva som irriterer de mest med hverandre. Julianne har reisefeber og synes det er frustrerende at de har penger flytende på vannet gjennom vinteren, mens Ulrik ser mer langsiktig på verdiene i familien. Julianne maser om et familieeventyr som Ulrik ikke kan å love henne, … Continue reading "APROPOS PENGER"

2019-11-12 19:43 VERDENS BESTE LESERE

Tusen takk for at dere har tålmodighet med meg om dagen. Jeg vet at jeg ikke leverer på det nivået jeg burde og jeg skjønner at det er kjedelig for dere at oppdateringene er ferre enn vanlig. Jeg vil bare si at jeg ikke har tenkt til å gi meg helt ennå. Ikke denne uken, … Continue reading "VERDENS BESTE LESERE"

2019-11-10 11:15 GRATULERER MED FARSDAGEN!

I dag vil jeg hylle deg, Ulrik. Jeg vil hylle deg fordi du er den mest fantastiske pappaen Severin kunne fått. Jeg vil hylle deg fordi du er så omsorgsfull i din rolle som pappa og fordi du setter sønnen din foran alt. Jeg vil hylle deg for hvordan du som forelder har taklet denne … Continue reading "GRATULERER MED FARSDAGEN!"

2019-11-07 20:43 DISTRAHERT FRUE

Jeg sitter mange timer foran denne macen hver eneste dag og trykker på dette tastaturet som om jeg ikke har gjort noe annet. Likevel klarer jeg ikke å skrive et eneste ord på bloggen før kvelden kommer. Jeg vet ikke hvorfor det er slik, men jeg får bare ikke roen i meg til å blogge … Continue reading "DISTRAHERT FRUE"

2019-11-06 08:31 COUPLE GOALS

Julianne og Ulrik har tatt nye tatoveringer og føler seg klare for en familieforøkelse. Etter et spansk serietips fra de begge forteller Ulrik om pilotutdannelsen sin for første gang. Julianne prøver å motivere både seg selv og Ulrik til å trene, mens Ulrik er mer opptatt av å avsløre hvilke kjendiser Julianne har bedt på … Continue reading "COUPLE GOALS"

2019-11-05 21:29 SLUTTE Å BLOGGE?

Jeg er kjent for å være ganske impulsiv. Det kan ha sine fordeler med tanke på at det impulsive i meg gjør meg veldig positiv og spontan. Men det kan også ha sine ulemper med tanke på at jeg fort gir opp eller at jeg legger nye planer som en løsning når jeg står litt … Continue reading "SLUTTE Å BLOGGE?"

2019-11-04 14:19 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med Severin? – Severin har det veldig bra om dagen. Han stortrives i barnehagen og blir bare morsommere å være rundt for hver uke som går med tanke på alt han lærer og sier. Herlighet, så gøy det er å være mamma! Hvordan går det med søvnen til Severin? – Severin sover … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-11-03 11:48 ÅRETS KULESTE JULEGAVER TIL BARN!

Reklame// Lekekassen.no Nå nærmer julehøytiden seg for alvor og denne julen blir det ekstra stas for oss med tanke på at vi har en ettåring i hus som virkelig elsker harde pakker. Hehe! Jeg har derfor vært tidlig ute i år og bestilt alle julegavene til Severin på Lekekassen.no som er Norges største lekebutikk på … Continue reading "ÅRETS KULESTE JULEGAVER TIL BARN!"

2019-10-31 22:10 FEIRER ETTER GODE TILBAKEMELDINGER

Tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene på podkasten til Urik og meg. Vi setter stor pris på at dere vil gi oss en sjanse og skal derfor jobbe hver eneste uke fremover for å bli flinkere til å holde praten gående uten å snakke hverandre i munn. For ja, det er nemlig vanskeligere enn … Continue reading "FEIRER ETTER GODE TILBAKEMELDINGER"

2019-10-30 10:04 PILOTEPISODE

Foto: Kuzmina Svetlana Sminke: @stylingbychristiane Endelig onsdag og eeendeeeliiig ligger den aller første episoden av podkasten vår ute HER! Selveste pilotepisoden.. Hehe! Håper du vil høre på oss i dag og hver onsdag fremover. P.s. Husk at du må være abonnent for å se nye episoder 😀 😀 0 kommentarer

2019-10-29 19:25 NYE TATOVERINGER!

Reklame// Attitude Tattoo Studio Shit, jeg har glemt å fortelle dere at Ulrik og jeg tok nye tatoveringer i går! Ikke bare en, men to nye tatoveringer hver. Altså, hva skjer med oss? Eller hva skjer med meg? Ulrik har jo mange, men jeg føler meg skikkelig bad ass som nybegynner og hadde seriøst aldri … Continue reading "NYE TATOVERINGER!"

2019-10-28 13:17 EN LUN VINTER I VENTE

Reklame// Ellos Som dere vet er jeg veldig glad i Ellos Home og nå har de masse fine nyheter som jeg anbefaler alle å sjekke ut! Det er jo bare å innse at vi går mot de kaldeste og ikke minst de mørkeste dagene i året.. Jeg vet ikke med dere, men jeg legger mer … Continue reading "EN LUN VINTER I VENTE"

2019-10-27 17:23 JEG HAR BLITT BRUNETTE!

Reklame// Meraki Studio Æææææ! Jeg har blitt brunette og satt på nytt hår igjen. Det var egentlig ikke helt planlagt at håret skulle bli så mørkt eller så langt, men jeg er veldig glad for at Malene utfordret meg siden jeg ble superfornøyd med både lengden og fargen. Etter mange år som blondine og etter … Continue reading "JEG HAR BLITT BRUNETTE!"

2019-10-23 15:40 10 TING JEG UNNER MEG I HVERDAGEN

Jeg unner meg fri fra blogg, fri fra annen jobb, fri fra å ta telefonen når jeg opplever at den maser eller fri fra hva som helst hvis jeg føler for det. Jeg ser på meg selv som en såpass ansvarsfull person at jeg vet når jeg kan koble av og ikke. Du kan si … Continue reading "10 TING JEG UNNER MEG I HVERDAGEN"

2019-10-22 17:27 UKENS PLANER

Reklame// NA-KD Hei dere! Dagen i dag har jeg tilbragt med Ulrik fra tidlig morgen til nå. Vi har blant annet vært på den Filippinske ambassaden, hentet felger, spist en hyggelig lunsj, kjøpt oss nye antrekk til torsdag (og litt høstnytt til Severin), handlet matvarer til resten av uken og gjort et par andre ærender … Continue reading "UKENS PLANER"

2019-10-21 19:53 UFORDRAGELIGE UNGDOMMER

Natt til søndag var det tre ungdommer som prøvde å snike seg inn på tomten vår ene og alene for å være ekle. De var en jente og to gutter. I og med at vi har kameraovervåkning rundt hele huset vårt som tar opp og lagrer både bilde og lyd kunne vi enkelt se og … Continue reading "UFORDRAGELIGE UNGDOMMER"

2019-10-16 21:36 TURNUSLIVETS GODER

God kveld til deg som leser. Denne dagen startet med en ganske bra treningsøkt og hjemmekontor før jeg tok meg en laaang dusj som er luksus i seg selv som småbarnsmor, og gjorde meg klar til en hyggelig lunsj på Vinsj i Leangbukta sammen med Ulrik. Det er fordelen med jobben til Ulrik og ikke … Continue reading "TURNUSLIVETS GODER"

2019-10-15 15:00 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Får du gå i fred på gaten når du er ute privat? – Jeg får ikke alltid gå i fred og det tar jeg som et STORT kompliment fordi alle som kommer bort til meg er hyggelige. Jeg opplever generelt oppmerksomheten positivt. Heldigvis 🙂 Du har blitt så flink til å trene. Merker du noe … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-10-13 16:27 SLIK HOLDER JEG ANSIKTET RENT OG FRISKT

Reklame// May Beauty Søndager eller mandager er de dagene i uken jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Jeg starter gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine som gir meg følelsen av å være klar for en ny uke, noe … Continue reading "SLIK HOLDER JEG ANSIKTET RENT OG FRISKT"

2019-10-13 15:36 LURER DU PÅ NOE?

Hei til deg som leser! Jeg ville bare si at jeg åpner opp for at du kan stille spørsmål til ukens spørsmål og svar på innboks på Facebook her. Det er tydeligvis mange som ikke får med seg muligheten på Instagram og derfor vil jeg gjøre noe med nettopp det. Lurer du på noe? Jeg … Continue reading "LURER DU PÅ NOE?"

2019-10-12 22:39 SPØRSMÅLENE I HODET MITT

Jeg lurer på om jeg hadde hatt mer eller mindre kontakt med mamma og pappa dersom de ikke skilte seg. Jeg lurer på om de fortsatt hadde bodd i Halden eller om de hadde flyttet til en helt annen by. Jeg lurer på hvordan det er å ha foreldre som holder sammen for alltid. Jeg … Continue reading "SPØRSMÅLENE I HODET MITT"

2019-10-11 20:32 EN TANKEVEKKER

Reklame// Nelly “Hei Julianne.Dette er vanligvis noe jeg virkelig ikke gjør. Men takk for at du skriver innlegget, Jeg vet. For noen ganger virker det som du og dine kolleger så absolutt ikke gjør det, men nå generaliserer jeg litt. Og det er vel derfor reaksjonene blir såpass sterke som de gjør. Likhetene mellom meg og … Continue reading "EN TANKEVEKKER"

2019-10-10 20:00 JEG VET

Etter at jeg publiserte blogginnlegget med ukens planer har det stormet i DM på Instagram med sinte følgere som mener at det er teit av meg å fremstille min hverdag som hektisk og at jeg ikke bør klage på livet mitt siden det kun består av avtaler de anser som luksus. Jeg har nok en … Continue reading "JEG VET"

2019-10-08 13:08 VI SKAL STARTE PODKAST!

Fotograf: Svetlana Kuzmina Endelig kan jeg dele at Ulrik og jeg har bestemt oss for å starte en podkast sammen! Her blir det nære samtaler, mange store og små avsløringer, heftige diskusjoner og mye snadder (les: sladder) fremover. Jeg håper at dere som følger meg og oss fra før vil bli faste lyttere av denne … Continue reading "VI SKAL STARTE PODKAST!"

2019-10-07 20:25 UKENS PLANER

Jeg har begynt å bli veldig glad i mandager og denne mandagen har ikke vært noe unntak. Først og fremst takket være dette fantastiske høstværet som jeg fikk nyte ute med hundene på en gåtur langs kysten, men også fordi dagen har inneholdt alt det jeg mener en mandag bør inneholde for å få den … Continue reading "UKENS PLANER"

2019-10-06 18:49 PAPPATID ER VIKTIG

Nå var det godt å få Ulrik hjem etter nok en arbeidsperiode. Han sover som sagt endel borte i jobben sin som pilot og når det er flere overnattinger på rad som det har vært denne helgen blir han fort savnet her hjemme. Det er tydelig å se at Severin synes det er stas når … Continue reading "PAPPATID ER VIKTIG"

2019-10-03 13:12 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hei og hopp! Her kommer en ny runde med ukens spørsmål og svar. Det var ikke like mange spørsmål denne uken og jeg mistenker at det er fordi ikke alle får med seg hvor man skal henvende seg.. Lurer du på hvor du kan stille spørsmål til denne spalten? Jeg åpner opp for spørsmål på … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2019-10-02 14:40 DET ENESTE SOM FRISTER

Reklame// Royal Design Jeg er ikke lei meg eller noe, men på dager som dette frister det seriøst bare å ligge og se på Netflix. Vis a Vis er som sagt en serie jeg har blitt helt hekta på. Har du sett den? Jeg er fortsatt på sesong 1, men det er jo fordi jeg … Continue reading "DET ENESTE SOM FRISTER"

2019-10-01 15:14 LUNSJDATE MED MANNEN

Hei dere. Jeg har hatt lyst til å spise på Oslo Raw i flere måneder nå, men jeg er liksom aldri i området. I dag hadde jeg et møte i nærheten og da fikk jeg endelig en mulighet til å teste ut stedet. Her kommer derfor et lite bildedryss fra dagens lunsj siden den var … Continue reading "LUNSJDATE MED MANNEN"

2019-09-30 21:59 NOEN TANKER PÅ STARTEN AV UKEN..

Jeg elsker det korte håret mitt, men savner likevel det lange. Skal jeg beholde denne sveisen eller skal jeg sette på langt hår igjen? Jeg lurer på om jeg skal kjøpe eggløsningstester eller ikke. Det er jo litt kjekt å ha kontroll over syklusen min, men samtidig er jeg redd for at de testene bare … Continue reading "NOEN TANKER PÅ STARTEN AV UKEN.."

2019-09-29 19:28 NYE STOLER PÅ KJØKKENET!

Reklame// @by_crea Er det rart at jeg smiler fra øre til øre her hjemme etter å ha fått disse fine stolene i hus? Jeg elsker virkelig det minimalistiske designet til by Crea og kunne ikke vært mer fornøyd med valg av farger til kjøkkenet vårt! Jeg har som dere ser gått for sort understell og … Continue reading "NYE STOLER PÅ KJØKKENET!"

2019-09-26 10:55 30% RABATT PÅ DEN DYRESTE VAREN!

Reklame// Ellos Hei til alle mine interiørglade følgere! Jeg ville bare tipse dere om at Ellos har masse nyheter innen tekstiler og belysning som jeg anbefaler dere å sjekke ut. Jeg har plukket ut noen av mine favoritter denne høsten som dere kan ta et titt på. I tillegg vil jeg dele en rabattkode med … Continue reading "30% RABATT PÅ DEN DYRESTE VAREN!"

2019-09-25 12:51 10 TING JEG SKAL GJØRE FØR VINTEREN KOMMER

🌞 Jeg skal ta meg en ordentlig plukkerunde etter hundebæsj i hagen. Stella og Ramp har nemlig fått lov til å løpe mye fritt på eiendommen vår i sommer, og selv om jeg plukker opp litt nå og da så bør jeg få bort alt før vinteren kommer. 🌞 Jeg skal plante lyng i utekrukkene … Continue reading "10 TING JEG SKAL GJØRE FØR VINTEREN KOMMER"

2019-09-24 12:50 GRAVIDITETSTEST OG NYE TANKER

Reklame// Nelly Herlighet, så dårlig form jeg har vært i de siste to dagene. Jeg trodde først at det handlet om lørdagens festligheter, men når formen bare ble dårigere og dårligere skjønte jeg lite. Da jeg våknet i dag var jeg også veldig kvalm. Jeg har ikke kastet opp eller noe, men følt meg både … Continue reading "GRAVIDITETSTEST OG NYE TANKER"

2019-09-23 19:27 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Liker du ikke å lage mat til Ulrik? – Jeg liker å gjøre ting for Ulrik, men å lage mat er ikke det jeg liker best. Han er veldig flink til å lage mat selv og trives mye bedre på kjøkkenet enn meg. I tillegg er han ekstremt nøye, eller skal jeg si sær? Hehe, … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2019-09-21 13:55 HEIA ANDREA!

Hei dere! Jeg har sjekket inn på Continental for helgen. Planene i kveld er middag og utgang med familie, mens Ulrik og Severin har guttekveld hjemme. Men over til poenget.. Jeg ville egentlig bare si lykke til til @andreasantiagoofficial på Stjernekamp i kveld og be dere om å sende tallet 4 til 26600 hvis dere … Continue reading "HEIA ANDREA!"

2019-09-20 14:41 DE BESTE SMINKEKOSTENE!

Reklame// Lyko God fredag til deg som leser! Før jeg reiser i familiebursdag og tar helg vil jeg bare tipse dere om at Lyko har lansert helt nye og veganske sminkekoster som er utrolig myke og gode å jobbe med og ikke minst fine å se på. Hehe! Men enda viktigere.. Kostene er av spesielt … Continue reading "DE BESTE SMINKEKOSTENE!"

2019-09-19 19:56 NY HEADER!

Reklame// NA-KD Endelig fikk jeg surret meg til å lage ny header! Eller, det var Ulrik som gjorde jobben. Jeg lekte meg bare litt foran kameraet før vi skulle hente Severin i barnehagen uviten om at dette faktisk skulle bli en header til bloggen min. Ulrik er som sagt fotografen bak alle bildene mine for … Continue reading "NY HEADER!"

2019-09-18 12:32 TRENING: KONDISJON PÅ MØLLE

Reklame// treningsprogrammet er sponset av @ptcornell & utstyret er sponset av Gymtool.no Hei og hopp! Jeg er godt i gang med ukens treningsøkter. Eller, jeg skulket på mandag og må bare innrømme det selv om det ikke akkurat gjør meg stolt. Men sier meg likevel fornøyd med ukens andre treningsøkt på en onsdag. Uken er … Continue reading "TRENING: KONDISJON PÅ MØLLE"

2019-09-17 11:17 LETT PÅVIRKELIG

Jeg som er en påvirker selv og som lever av nettopp det lar meg overraskende lett bli påvirket av andre influencere. Mest positivt, heldigvis og derfor er jeg også veldig positiv til denne makten som ofte bloggere og personer med mange følgere på Instagram har. Jeg liker den verden vi lever i hvor “helt vanlige” … Continue reading "LETT PÅVIRKELIG"

2019-09-16 19:59 MEG

Jeg vet ikke hvilket inntrykk du som følger meg har. Jeg vet ikke om du som leser denne bloggen faktisk liker meg eller om du bare klikker deg inn her fordi du ikke klarer å la være. Jeg vet bare at jeg ofte opplever å bli misforstått og at det er vanskelig å vise den … Continue reading "MEG"

2019-09-15 21:51 KORT OM HELGEN, FORMEN MIN OG HUNDENE

God kveld til deg som leser! Håper du har hatt en fin helg. Min helg startet ikke så bra fordi jeg ble dårlig og derfor har det vært stille fra meg her inne. Men helgen har likevel vært innholdsrik totalt sett og spesielt dagen i dag hvor Severin og jeg har vært i Vikersund på … Continue reading "KORT OM HELGEN, FORMEN MIN OG HUNDENE"

2019-09-13 15:54 TRENING: FULLKROPPSPROGRAM

Reklame// sponset PT-time av @ptcornell & sponset utstyr fra Gymtool.no Hei dere! Selv om det snart er helg for de fleste og mange kanskje har inntatt helgen allerede lovte jeg jo at jeg skulle dele treningsprogrammet mitt i dag, men først vil jeg fortelle litt om min personlige trener som heter Marien Lisett Cornell. Du … Continue reading "TRENING: FULLKROPPSPROGRAM"

2019-09-12 21:52 JEG TRIVES IKKE LENGER

Reklame// Nelly Fy søren, for en bra trenigsøkt jeg hadde med PT-en min, Marien i dag! Med bra så mener jeg selvfølgelig slitsom, men det føles jo alltid bra når økten er overstått. Marien overrasket med med et slags crossfit-program som bestod av 6 øvelser med 6 repetisjoner og 6 sett. Det høres kanskje ikke … Continue reading "JEG TRIVES IKKE LENGER"

2019-09-11 21:56 SELVDISIPLIN

Reklame// Nelly Jeg skjønner ikke hvor timene blir av og det gjør meg ganske flau nå som jeg har så mye tid for meg selv hver eneste dag siden Severin går i barnehagen. Men det er vel egentlig bare et godt tegn på at jeg har nok å drive med? Og nei, jeg sitter ikke … Continue reading "SELVDISIPLIN"

2019-09-10 20:14 NOEN AV MINE I-LANDSPROBLEMER

..Jeg er så lei av å bli misbrukt kommersielt av andre bedrifter som tar seg til rette ved å dele bilder de ikke har lov til å dele av meg og mine nærmeste i egne sosiale medier for å selge produkter som jeg og vi ikke har gått med på å fronte. Akkurat nå har … Continue reading "NOEN AV MINE I-LANDSPROBLEMER"

2019-09-09 19:25 LIVET MED AU PAIR

I dagens episode av Bloggerne blir vår avgjørelse om au pair vist på skjermen og derfor blir det naturligvis fokus på nettopp det i media igjen. Du finner blant annet en sak på Nettavisen her hvor Ulrik og jeg intervjues om hvorfor vi tok dette kontroversielle valget, om arbeidsoppgavene til vår au pair og om … Continue reading "LIVET MED AU PAIR"

2019-09-08 14:15 MINE HØSTFAVORITTER FRA ELLOS HOME

Reklame// Ellos Det er så mye fint på Ellos Home om dagen at jeg nesten ikke klarer å styre meg. Hehe! Det jeg liker så godt med Ellos er at de er oppdaterte på alt av trender og farger hver årsstid og at de tilbyr alt innen interiør til spesielt gode priser. Det gjør at … Continue reading "MINE HØSTFAVORITTER FRA ELLOS HOME"

2019-09-07 13:04 HVERDAG VS HELG

Reklame// NA-KD & Nelly Fy søren, for et kjedelig vær. Den lørdagen her kunne like gjerne vært en vanlig ukedag for min del. Den eneste forskjellen er at jeg har godgutten min hjemme og det er superkoselig. Jeg som egentlig hadde planer om en oslotur for å lunsje med familie fra Måløy som er i … Continue reading "HVERDAG VS HELG"

2019-09-06 11:17 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame// NA-KD Hvordan har du det? – Jeg kunne ikke hatt det bedre enn jeg har det nå. Livet behandler meg virkelig bra om dagen. Jeg føler meg ekstremt heldig som har det så fint med familien min, som har så mange fine venner rundt meg og som trives så godt med jobbhvedagen min. Kan … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-09-05 12:59 HØY PÅ MEG SELV

Hei til deg som leser! Håper du har hatt en fantastisk torsdag så langt. Min dag startet med den beste leveringen jeg har hatt i barnehagen siden Severin startet med null gråting og en gutt som så oppriktig klar ut for en nye eventyr sammen med alle de andre barna på avdelingen, noe som gleder … Continue reading "HØY PÅ MEG SELV"

2019-09-04 14:17 HVA SYNES DU?

Reklame// Meraki Studio & NA-KD Hei sveis! Jeg har klippet meg kort igjen. Eller, Lenita på Meraki studio har klippet meg og jeg er sååå fornøyd med min nye frisyre. Den korte lengden er veldig uvant, men likevel ikke helt ny for meg. Jeg har jo hatt lang bobb som dette en gang før og … Continue reading "HVA SYNES DU?"

2019-09-03 09:27 ET BLOGGVENNLIG KONTOR

Reklame// Ellos Åååå, som jeg gleder meg til å innrede det nye bloggvennlige kontoret i toppetasjen her hjemme! Det er som sagt min kjære storesøster som hjelper meg med oppussingsprosjektet og nettopp dette rommet fikk vår førsteprioritet. De nye møblene er i hus og har egentlig vært det en stund så vi er snart i … Continue reading "ET BLOGGVENNLIG KONTOR"

2019-09-02 11:18 NO EXCUSES

Herregud, så godt det er å være i gang med hverdagen igjen, med treningen og ikke minst med bedre matvaner enn hva denne lille familien har hatt gjennom sommeren. Jeg pleier ikke å skeie ut i flere måneder i strekk selv om det er ferietider slik jeg har gjort i år, men det er noe … Continue reading "NO EXCUSES"

2019-09-01 15:40 EN INNRØMMELSE..

Jeg har en innrømmelse å komme med og det er nesten litt pinlig å fortelle dette i og med at jeg lever av å dele bilder fra hverdagen. Det jeg nå vil innrømme er at jeg alltid har vært og fortsatt er helt blank når det kommer til foto. Selv etter 5 år i denne … Continue reading "EN INNRØMMELSE.."

2019-08-28 16:01 EN LUKSURIØS ANSIKTSMASKE

Reklame// MayBeauty Okei folkens.. Nå skal jeg introdusere dere for en nyhet fra MayBeauty som allerede er blitt godt brukt her hjemme av både Ulrik og meg. Denne masken er seriøst den mest luksuriøse jeg har testet med tanke på hvor behagelig hele prosedyren er og med tanke på den fantastiske huden masken etterlater seg.. … Continue reading "EN LUKSURIØS ANSIKTSMASKE"

2019-08-27 13:49 MIN SISTE SYNK FOR BLOGGERNE

I dag har jeg hatt min aller siste synk for Bloggerne her hjemme og det føles litt vemodig. Jeg skal innrømme det. Selv om jeg også kjenner at valget om å trekke oss fra programmet er riktig her og nå. Men tenk så mange fine opplevelser jeg og vi har delt gjennom kameraene i disse … Continue reading "MIN SISTE SYNK FOR BLOGGERNE"

2019-08-26 12:22 SPØRSMÅL & SVAR PÅ STARTEN AV UKEN

Skal du slutte å blogge? – Nei, det har jeg ingen planer om 🙂 Hvorfor trekker dere dere fra Bloggerne? – Vi har elsket å være med i Bloggerne og aldri angret på vår deltakelse. Produksjonen og alle vi har møtt gjennom innspillingen har behandlet oss veldig bra, men det er en tid for alt … Continue reading "SPØRSMÅL & SVAR PÅ STARTEN AV UKEN"

2019-08-25 20:38 HØSTLANSERING I BERGEN

Torsdag til fredag var Ulrik og jeg i Bergen sammen med den herlige Bloggerne-gjengen og resten av TV2 for å delta på høstlanseringen i Grieghallen. Programmet var like hektisk som i fjor og denne gangen måtte vi jentene til og med opp på scenen, noe jeg egentlig kunne vært foruten. Hehe, neida. Men jeg er … Continue reading "HØSTLANSERING I BERGEN"

2019-08-23 12:51 20% rabatt på extensions!

Reklame// Meraki Studio Hei dere! Jeg har vært hos Malene som er min faste frisør på Meraki Studio for å heise opp festene mine og for å friske opp hårfargen etter sommeren. Det er faktisk flere av dere som har kommentert etterveksten min etter ferien og siden jeg skulle på rød løper i går var … Continue reading "20% rabatt på extensions!"

2019-08-20 21:09 EN NY HVERDAG

Herregud, nå starter den nye hverdagen! Jeg er så spent på alt som venter oss denne høsten og det kribler i magen når jeg tenker på alle de nye utfordringene Severin vil få. Det føles selvfølgelig rart at den lille gutten min er blitt barnehagegutt, men jeg skal innrømme at det føles bra også. Bra … Continue reading "EN NY HVERDAG"

2019-08-15 15:34 JEG BEKLAGER

Hei dere. Jeg skriver dette innlegget for å beklage min uttalelse i Bloggerne om turbanen jeg hadde på hodet i Dubai som jeg av en eller annen grunn kalte for “burka” i programmet. Jeg vet hva en turban er og jeg vet at hodeplagget mitt ikke er en burka. Jeg sa bare feil og det … Continue reading "JEG BEKLAGER"

2019-08-14 15:36 JEG ER MISUNNELIG PÅ..

Jeg får ofte spøsmålet om hvilken blogger jeg ville ha byttet liv med for en dag, og hvis jeg kunne velge helt fritt i Norge og Sverige ville det blitt Isabella Lövengrip. Mest fordi jeg drømmer om å fly privatfly, hehe. Jeg vet at det er ikke er populært å si, men nå er jeg … Continue reading "JEG ER MISUNNELIG PÅ.."

2019-08-12 17:02 REAKSJONENE TAR INGEN ENDE

Reaksjonene tar virkelig ingen ende på vårt valg om au pair. Enkelte virker direkte sinte fordi de mener at vi ikke trenger denne hjelpen i hverdagen sammenlignet med andre som jobber i større stillinger, er alenemødre/alenefedre, har partnere som er enda mer på reise enn Ulrik og så videre. Jeg vil derfor bare påpeke en … Continue reading "REAKSJONENE TAR INGEN ENDE"

2019-08-10 18:23 UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL

Når starter au pairen? – 1. oktober, noe som ikke kunne ha passet bedre med tanke på at innkjøringen i barnehagen da er over og at Severin har blitt trygg på barnehageassistentene før han skal bli kjent med enda en ny og viktig person i livet sitt. Jeg tror også at det er fint for … Continue reading "UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL"

2019-08-08 19:05 ET NYTT FAMILIEMEDLEM

Like før sommeren tok Ulrik og jeg en beslutning som jeg har lyst til å fortelle om selv før det oppstår rykter eller skriverier andre steder på internett.. Beslutningen jeg snakker om kommer nemlig til å ha mye å si for Severin, for Ulrik, for meg og for hundene fremover. Dessuten vil det bli vanskelig … Continue reading "ET NYTT FAMILIEMEDLEM"

2019-08-07 19:11 ET VANSKELIG VALG

Det er mange som har spurt meg om når sesong 2 av Jentesnakk starter nå som høsten nærmer seg og de fleste er ferdige med ferie. Det er selvfølgelig veldig koselig at vi blir etterlyst, men det gjør det også ekstra vanskelig å skrive det jeg nå skal fortelle. Kaja, Desiree og jeg har dessverre … Continue reading "ET VANSKELIG VALG"

2019-08-05 18:56 INTERNETTETS SELVUTNEVNTE RIDDERE

Ulrik gjesteblogger 5. august allerede! Kor blei sommeren av? Eg føler virkelig at vi har nytt sommeren til det fulle, men herregud så fort den har gått.. Eg føler at eg nettopp ventet på at sommeren skulle starte med alle planene vi gledet oss til. Nå er de fleste av planene unnagjort og her sitter … Continue reading "INTERNETTETS SELVUTNEVNTE RIDDERE"

2019-08-04 15:28 ENDELIG MIN TUR!

Reklame// Askeladden navnelapper Endelig var det min tur til å designe og bestille navnlapper til barnehagestart! Det høres kanskje litt tullete ut, men jeg har gledet meg sånn til alle disse forberedelsene som må gjøres før Severin skal begynne i barnehagen at jeg startet med innkjøp og planlegging av uteklær og utstyr lenge før sommeren. … Continue reading "ENDELIG MIN TUR!"

2019-08-02 17:40 SOMMERIDYLL PÅ SANDØ

Hei dere. Her er noen bilder fra dagen i dag som vi har tilbragt på stranden og i vannet sammen med gode venner som også har båt. Siden sist har vi nemlig dratt ut med båten igjen for en siste sammenhengende uke på sjøen i sommer før Severin starter i barnehagen. Første stopp var Tønsberg … Continue reading "SOMMERIDYLL PÅ SANDØ"

2019-03-31 17:56 KONKURRANSE: VIL DU VINNE BILLETTER TIL WE LOVE THE 90’S?

Reklame// Nordic Beats Vil du vinne billetter til we love 90’s 27. april på Telenor Arena? Ulrik og jeg deler nemlig ut 2 stykk premiumbilletter og hele 5 stykk Golden Circle billetter i løpet av få dager.. Det eneste du trenger å gjøre er å følge @mrulriknygaard og @pilotfrue på Instagram. Vinnerene blir trukket fortløpende, … Continue reading "KONKURRANSE: VIL DU VINNE BILLETTER TIL WE LOVE THE 90’S?"

2019-03-31 12:14 MAMSEN OG LILLEGUTT

Hei til deg som leser! Det har bare vært mamsen og lillegutt her hjemme i noen dager og da er det ikke alltid så lett å få tid denne bloggen eller noe annet enn å være mams. Den beste, men også mest hektiske oppgaven jeg har tatt på meg. Eller, papsen var innom etter jobb … Continue reading "MAMSEN OG LILLEGUTT"

2019-03-28 20:33 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan har du det? – Jeg har det veldig bra om dagen. Det er mye å henge fingrene i, men det er jo bare gøy og bra. Når det er sagt ser jeg frem til å få assistenten min på plass, da vil dere fort merke at jeg får enda mer tid til dere og … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-03-27 21:21 FROKOSTDATE, BARNEFRI OG JENTESNAKK

Denne dagen her kunne ikke ha startet bedre for min del som fikk nyte en barnefri frokost med venninnen min, Kaja i solen. Ikke misforstå. Jeg elsker Severin over alt på denne jord, men jeg setter pris på litt voksentid en gang i blant og ikke minst det å spise et måltid helt uavbrutt med … Continue reading "FROKOSTDATE, BARNEFRI OG JENTESNAKK"

2019-03-25 16:01 ÅRETS FØRSTE BÅTTUR

Hei fra sol og blå himmel! Fy søren, i dag var vi heldige. Ulrik og jeg har nemlig hatt overtakelse av den nye båten vår og derfor passet det ekstra godt med dette finværet på årets første båttur. Severin var selvfølgelig med i sin nye redningsvest som vi kjøpte på båtmessen i helgen. Jeg er … Continue reading "ÅRETS FØRSTE BÅTTUR"

2019-03-24 16:29 BABYMYK HUD I ANSIKTET

Reklame// MayBeauty Som dere vet er jeg ambassadør for MayBeauty fordi jeg virkelig elsker produktene deres. I og med at jeg over middels nøye med å ta vare på huden min og har prøvd det meste av ansiktsbehandlinger på markedet, så skal det mye til for å imponere meg med skjønnhetsprodukter til hjemmebruk. Unntakene er … Continue reading "BABYMYK HUD I ANSIKTET"

2019-03-22 22:08 TI TANKER I HELGEN

Jeg tenker på hvor koselig det faktisk er å ha søsken og på hvilke konsekvenser det vil ha for Severin å vokse opp uten. Er enebarn som alle andre barn? Jeg tenker på storesøsteren min og på vår nye lille ide som kan bli stor og veldig gøy å jobbe med for oss sammen. Kan … Continue reading "TI TANKER I HELGEN"

2019-03-20 22:44 MER JENTESNAKK

Foto: Svetlana Kuzmina Vi er ute med ny episode av Jentesnakk som kan høres HER! Tusen takk for at du hører på podkasten vår og ikke minst for at du sender oss DM på @jentesnakkpod med tilbakemeldinger ♥ 0 kommentarer

2019-03-20 14:21 APROPOS DATOER

Hei på deg! Nå sitter jeg På Joe and The Juice på Aker brygge sammen med en venninne og Severin sovende i vognen. Ulrik jobber sent denne uken og jeg hater å lage middag alene. Derfor har jeg vært ganske så sosial de siste dagene. Jeg har alltid vært glad i alenetid og kost meg … Continue reading "APROPOS DATOER"

2019-03-17 13:55 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame// Nelly Kan du lage en Youtube kanal? – Kanskje, men det må bli etter sommeren når Severin begynner i barnehagen og jeg har mer tid til jobb igjen. Hvor fort gikk du ned gravidkiloene etter fødsel? – De forsvant etter de tre første månedene med amming. Hvorfor ønsker du å slutte med ammingen før … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2019-03-15 13:34 30-ÅRS KRIIIIISEEE

Foto: Svetlana Kuzmina Ny episode er ute, boys and girls! For ja, jeg vet at det er mange gutter som lytter på oss også, og det er selvfølgelig veldig gøy. Enten du lytter og er glad, har oss skurrende i bakgrunnen eller du bare mååå få det med deg det vi sier fordi du ikke … Continue reading "30-ÅRS KRIIIIISEEE"

2019-03-14 22:14 FRA MELK I PUPPEN TIL MELK I KAFFEN

Ny dag og nye møter overstått. Severin sover og jeg har endelig litt tid til bloggen igjen. Dagene går så fort nå at jeg sliter med å henge med på datoer og avtaler. Det er godt at Ulrik holder hodet kaldt for både meg og oss for tiden, ellers hadde jeg vært på feil sted … Continue reading "FRA MELK I PUPPEN TIL MELK I KAFFEN"

2019-03-13 22:27 BEDRE SENT ENN ALDRI

Okei.. Hvor ble det av den dagen her? Planen var å blogge på formiddagen i dag, men så tok bare alt lenger tid enn forventet, og timeplanen var vel heller ikke akkurat realistisk sånn i utgangspunktet. I hvertfall ikke med tanke på at jeg ikke er min egen sjef lenger som småbarnsmamma. Her sitter jeg … Continue reading "BEDRE SENT ENN ALDRI"

2019-03-12 10:50 20% RABATT PÅ NELLY TREND!

Reklame// Nelly Hei dere! Jeg er hjemme igjen oppe og hopper i joggisen i dag. Severin og jeg har vært i Vikersund og besøkt mamma (mormor til Severin). Jeg glemte vel kanskje å si det, men nå er vi altså hjemme igjen og snart får vi besøk av verdens beste Pia og verdens nydligste lille … Continue reading "20% RABATT PÅ NELLY TREND!"

2019-03-10 17:31 EN MINNELIG LØSNING

Husker dere at jeg fortalte om bedrifter som delte et bilde av Severin i en joggedress uten min eller Ulrik sin tillatelse for å selge flere joggedresser? Ulrik og jeg følte selvfølgelig dette som et enormt overtramp og tok som sagt kontakt med vår advokat for å rydde opp i alt raskest mulig.. Heldigvis har … Continue reading "EN MINNELIG LØSNING"

2019-03-09 22:01 KVINNET MEG OPP

Hvor skal jeg begynne? Det er alltid vanskelig å starte et blogginnlegg når det har gått noen dager siden sist. Jeg gidder ikke lenger å beklage meg om det blir litt stille fra meg her inne frem til Severin begynner i barnehagen, for dere som følger meg fast vet at jeg gjør så godt jeg … Continue reading "KVINNET MEG OPP"

2019-03-07 19:01 NY EPISODE MED NYTT COVER, NY JINGLE OG HØY PULS!

Ny episode av Jentesnakk er endelig ute og nå har vi som sagt poddet hos Moderne Media for aller første gang! I ukens episode snakker vi om Dubai-turen til Ulrik og meg, hvor jeg følte at jeg gikk personlig konkurs siden alt i Dubai var dyrere enn jeg hadde trodd. Jeg deler alle feriedetaljene som … Continue reading "NY EPISODE MED NYTT COVER, NY JINGLE OG HØY PULS!"

2019-03-06 16:38 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Hvordan går det med deg? – Det går kjempebra med meg. Jeg fikk utrolig mye energi av ferieturen vår i Dubai og føler meg skikkelig inspirert til tiden fremover når det kommer til jobb og nye prosjekter. Hvor lenge tenker du å holde på med ammingen? – Jeg vet ikke helt, men jeg føler at … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2019-03-05 21:38 NYHETEN ER UTE!

Yeeey, da er nyheten ute! Kaja, Desiree og jeg hadde vår første innspilling av Jentesnakk hos Moderne Media i dag. Ooog herreguuud, det vaaaar sååå gøøøy! Hehe! Jeg vet ikke hva som skjedde med oss, men praten gikk i ett og dykamikken mellom oss tre har aldri vært bedre. Det var lett å både se … Continue reading "NYHETEN ER UTE!"

2019-03-04 20:23 SAMVITTIGHET OG EFFEKTIVISERING

Reklame// Nelly Da har Severin sovnet for natten, tror jeg. Og det betyr at jeg må bruke resten av kvelden til alt som skulle ha vært gjort denne mandagen. Jeg velger å starte med å si hei til dere og ta alt det kjedelige etterpå. For selv om det kanskje ikke alltid virker sånn så … Continue reading "SAMVITTIGHET OG EFFEKTIVISERING"

2019-03-03 21:44 TIDENES DÅRLIGSTE TURNUS

Okei, nå er jeg offisielt s l i t e n. Dagen i dag og egentlig hele helgen har vært full av hyggelige avtaler, men det tar likevel på å være sosial for min del om dagen siden jeg sover veldig lite om nettene. Severin lever fortsatt i Dubai-tid, noe som vil si at han … Continue reading "TIDENES DÅRLIGSTE TURNUS"

2019-03-01 18:51 NYE BRYN & LEPPER

Reklame// Invisibli Rett før ferien var jeg hos herlige Sol på Invisibli for å ta permanent makeup på bryn og lepper. Selve behandlingen har jeg gledet meg til å gjøre i lang tid. Faktisk helt siden jeg var med min kjære mamma da hun tok samme behandling på bryn hos SOL PMU for et år … Continue reading "NYE BRYN & LEPPER"

2019-02-28 18:14 PLUTSELIG VOKSEN

Jeg vet at jeg er 28 år gammel og at jeg fyller 29 år i april, som vil si at 20-årene snart er over. Jeg vet at jeg har begynt å få rynker, at det er 10 år siden jeg var russ og at den verste festingen i livet er over. Jeg vet at jeg … Continue reading "PLUTSELIG VOKSEN"

2019-02-27 11:49 BORTE BRA, MEN HJEMME BEST?

Vi er endelig hjemme i Norge igjen. Eller, endelig og endelig.. Hehe! Det var godt å komme hjem til hundene våre, huset vårt, sengen vår og alle tingene våre. Men jeg kjenner allerede at jeg savner sol og varme. Spesielt på en grå dag som dette. Jeg vet ikke hvordan været ser ut hos akkurat … Continue reading "BORTE BRA, MEN HJEMME BEST?"

2019-02-24 16:19 EN HELT GENIAL MASKE TIL NESEN

Reklame// May Beauty Hei dere! Jeg har et superdupert tips til alle dere som sliter med sorte prikker og andre urenheter på nesen, slik som meg. Redningen min er nemlig Pore Strip fra May Beauty. Et helt nytt produkt som May Beauty har lansert. Masken er helt genial til nesen siden den virkelig fungerer. Pore … Continue reading "EN HELT GENIAL MASKE TIL NESEN"

2019-02-23 08:24 FERIESPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor valgte du Dubai som feriedestinasjon fremfor foreksempel Gran Canaria? – Jeg valgte Dubai for denne ferien fordi det ikke er så lang flyreise hit, fordi det er perfekt temperatur for babyer her nå, fordi Severin ikke trengte noen ekstra vaksiner for å reise hit og fordi Dubai er mer fristende for min del enn … Continue reading "FERIESPØRSMÅL OG SVAR"

2019-02-21 15:29 ANOTHER POOL DAY

Herreguuud, som vi koser oss! Jeg hører noen rykter om snøkaos hjemme i Norge? Selv om jeg vil alle jeg kjenner godt og alle jeg ikke kjenner godt så må det være fortståelig at det er litt deilig for meg å høre om dårlig vær mens vi er her og slikker sol. Hehe! Det er … Continue reading "ANOTHER POOL DAY"

2019-02-20 15:53 3-ÅRS BRYLLUPSDAG

I dag har Ulrik og jeg 3-års bryllupsdag! Dagen har vi feiret i solen sammen med Severin, Pia, Kristian og Hermine. Planen her på bloggen var egentlig å mimre tilbake til selve bryllupshelgen med et aldri så lite bildedryss, men jeg velger å bruke tiden minst mulig foran skjermen i dag og kvelden videre sammen … Continue reading "3-ÅRS BRYLLUPSDAG"

2019-02-18 15:14 STATUS FRA EMIRATENE

I dag har det vært litt kjøligere enn vi hadde forventet og mer vind enn jeg hadde trodd vi skulle få oppleve på denne ferien, men vi har kost oss likevel og temperaturmessig er det jo strengt talt en god norsk sommer hvis vi ikke teller med fjorårets tropevarme hjemme. Hehe! Det er heldigvis meldt … Continue reading "STATUS FRA EMIRATENE"

2019-02-17 09:30 FLIPP PÅ FERIE

Reklame// Flipp Hei til alle med og uten vinterferie! Jeg ville bare stikke innom for å sende litt sol til kalde Norge og for å fortelle dere om min favoritt app som jeg er storbruker av året rundt, spesielt i helger og på late ferier som dette.. Appen jeg snakker om heter selvfølgelig Flipp og … Continue reading "FLIPP PÅ FERIE"

2019-02-16 14:57 HEI FRA DUBAI

Hei fra Dubai! Vi hadde en superduper tur med Emirates fra Oslo til Dubai i går og kom frem til fineste Antanara resort på The Palm sent i går natt. Det gikk heldigvis fint med Severin på hans første flytur. Jeg har vært veldig spent på hvordan han skulle takle trykket og selvfølgelig hvordan vi … Continue reading "HEI FRA DUBAI"

2019-02-12 15:16 ÅRETS FARGE

Reklame// Nelly (annonselenker Nelly) Hei dere! Jeg har fått skikkelig dilla på sett som dette i det siste, altså dressjakke og dressbukse i samme farge og føler at jeg utfordret meg selv veldig ved å bestille denne i knallgrønn her om dagen. Sannheten er vel egentlig bare at jeg lengter så inmari etter våren atte hjelp. … Continue reading "ÅRETS FARGE"

2019-02-11 20:47 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvor kommer du fra? – Jeg vet egentlig aldri hva jeg skal svare på det spørsmålet fordi jeg ble født i Trondheim, så flyttet vi til Kristiansand, så Halden og så Fredrikstad. På en måte føler jeg at jeg er fra Fredrikstad fordi det er den byen jeg har bodd lengst i etter Oslo og … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-02-10 09:40 MIN ALLER FØRSTE MORSDAG

Tenk at dette er min aller første morsdag! En stor dag som jeg en gang aldri trodde jeg skulle få oppleve. Jeg føler meg så utrolig heldig og skjønner nesten ikke at det er sant at jeg sitter her med en nydelig liten gutt som er min helt egen sønn. En gutt som ikke bare … Continue reading "MIN ALLER FØRSTE MORSDAG"

2019-02-08 19:43 HALDENTUR I BAKSETET OG BLÅTIMEN

Hei dere. Vi har vært i Halden i dag og besøkt oldefaren og bonus oldemoren til Severin. Planen var å ta en harryhandel i Sverige på vei hjem, men siden Siden Severin sovnet i det vi satt oss i bilen droppet vi det for bilfredens skyld. Når det er sagt så var det vel egentlig … Continue reading "HALDENTUR I BAKSETET OG BLÅTIMEN"

2019-02-07 15:40 NY FRISØR, NYTT HÅR OG NY SVEIS

Reklame// Meraki Studio Hei dere. Etter flere fine år på Head hos min gode venninne Maria har jeg begynt å gå fast til Malene Stølen på Meraki Studio i Oslo. På mandag hadde jeg min første time hos ny frisør hvor jeg satt på nytt hår og fikk en helt ny sveis. Når det er … Continue reading "NY FRISØR, NYTT HÅR OG NY SVEIS"

2019-02-06 10:04 NY EPISODE ER UTE!

Foto: Marian Jade Hei dere! Tusen takk for alle typer tilbakemeldinger på våre to første episoder av Jentesnakk. Vi synes det er skikkelig gøy å podde og derfor vil vi jobbe på videre for at både innholdet og for at kvaliteten skal bli enda bedre. Jeg vet ikke om jeg trenger å skrive det, men … Continue reading "NY EPISODE ER UTE!"

2019-02-05 22:40 MAMMAHJERTET

Hei snillinger. Det går fint med meg. Jeg har bare vært litt opptatt siden helgen med alt mulig rart egentlig. Både hyggelige og mindre hyggelige ting. Apropos mindre hyggelige ting så regner jeg med at dere har fått med dere denne saken i VG? Det positive for min og Ulriks del nå er at det … Continue reading "MAMMAHJERTET"

2019-02-03 18:32 OG NÅ HAR DET SKJEDD IGJEN..

Det gjør meg utrolig trist å meddele at Severin igjen er blitt misbrukt kommersielt og denne gangen av Bestseller stores Norway AS. Jeg trodde man kunne forvente mer av et såpass stort konsern i Norge. Dette er skuffende. Virkelig skuffende. 0 kommentarer

2019-02-02 21:32 DETTE ER IKKE GREIT

Som dere vet har Ulrik og jeg vært klare på at vi ikke ønsker å bruke Severin sitt ansikt i reklame. Ja, han blir avbildet i våre kanaler gjennom sosiale medier i blant og ja, han er synlig i serien Bloggerne fordi vi deler hverdagen vår som han naturligvis er en stor del av. Ja, … Continue reading "DETTE ER IKKE GREIT"

2019-02-02 08:07 PORTRETTINTERVJU I VG

God lørdag og helg til deg som leser! Jeg holder på å gjøre meg klar for litt shopping og så lunsj med to gode venninner i Oslo. Eller, bare hvis jeg kommer meg frem i all denne snøen. Planen er å ta bussen til byen med Severin siden jeg ikke er noe glad i å … Continue reading "PORTRETTINTERVJU I VG"

2019-01-30 09:58 NY EPISODE ER UTE!

Foto: Marian Jade Hei og god onsdag til deg som leser! jeg ville bare informere om at vi har lagt ut en ny episode av jentesnakk som jeg håper at du vil høre på. Episoden heter “snikskryt” og handler om uoppnåelige gutter, hverdagsirritasjoner og burpees for alle penga. Du finner den på iTunes her og … Continue reading "NY EPISODE ER UTE!"

2019-01-29 14:21 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Da var det tid for en ny runde med ukens spørsmål og svar! Det blir mye gjentakelser her, folkens. Jeg tror ikke det går en uke uten at spørsmålet om vi har lyst på flere barn dukker opp. Et spørsmål jeg nå legger på hyllen for en stund. Jeg prøver nemlig så godt jeg kan … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2019-01-28 14:25 VÅR SISTE UKE I BLOGGERNE

Hei og god mandag til deg som leser! Nå går de siste episodene av Bloggerne på skjermen. Herlighet, så fort disse ukene har gått! Tusen takk til alle som følger med oss i denne sesongen. Selv om det er litt kjipt at det nærmer seg slutten kan jeg glede dere med at Ulrik, Severin og … Continue reading "VÅR SISTE UKE I BLOGGERNE"

2019-01-27 10:35 GIVEAWAY: VINN NELLY-GAVEKORT PÅ 5000 KRONER!

Reklame// Nettbonus Hei fine folk! Jeg skal i samarbeid med Nettbonus.no gi bort et Nelly-gavekort på hele 5000 kroner! Har du lyst til å vinne dette gavekortet? Da bør du lese videre for å delta.. Kort fortalt: Nettbonus.no samarbeider med blant annet Nelly og 200 andre nettbutikker og gir deg penger tilbake hver gang du … Continue reading "GIVEAWAY: VINN NELLY-GAVEKORT PÅ 5000 KRONER!"

2019-01-25 09:14 FØRSTE EPISODE ER UTE!

Foto: Marian Jade Du kan høre første episode på Spotify her ♥ …eeeller på Anchor her ♥ 0 kommentarer

2019-01-23 21:32 MENS VI VENTER..

Jaaaaaa, podcasten kommer snaaaart ut, boys and girls! Mens du venter kan du gå inn og følge –> @jentesnakkpod på Instagram. Der får du raskest vite når du kan høre på første episode og de neste episodene som kommer fremover. Planen er å legge ut ny episode hver onsdag, men med litt tekniske oppstartsproblemer så … Continue reading "MENS VI VENTER.."

2019-01-22 18:07 BIKINIKLAR ELLER EI

Herlighet,  jeg er sååååå godtesyk om dagen! Eller, jeg klarer meg ganske fint helt til kvelden kommer. Men så fort middagen er inntatt og det blir mørkt ute river jeg ut både skuffer og skap her hjemme for å finne et eller annet søtt (les: mens jeg skrive dette innlegget spiser de bitene i twistposen … Continue reading "BIKINIKLAR ELLER EI"

2019-01-21 16:00 MINE TRE FAVORITTMASKER I EN PAKKE!

Reklame// May Beauty Det gjør meg stolt å fortelle at jeg har blitt ambassadør for May Beauty fordi jeg virkelig elsker produktene deres og fordi jeg bruker de såpass ofte. Dere som følger meg fast vet at jeg er ganske nøye med ansiktet mitt og at jeg har gode rutiner på badet. I dag vil … Continue reading "MINE TRE FAVORITTMASKER I EN PAKKE!"

2019-01-20 10:17 UKENS SPØRSMÅL

Har du blitt mer bevisst på å være miljøvennlig etter at du fikk barn? – Nei, det kan jeg dessverre ikke skryte på meg. Hva synes du om abortdebatten? – Jeg synes det er en vanskelig debatt fordi jeg selv tok en abort da jeg var 20 år og derfor kan skjønne frustrasjonen ved å … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-01-17 18:36 LIVSNYTER, VIXEN & DUBAI

Hei dere! Denne dagen har vært helt nydelig. Iskald, men fortsatt nydelig. Når det er sagt så kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til våren og sommeren. Jeg er jo ikke noe vintermenneske sånn egentlig, men jeg er en livsnyter med stor L som heldigvis klarer å nyte noe ved hver eneste årstid, også … Continue reading "LIVSNYTER, VIXEN & DUBAI"

2019-01-15 10:07 EN LITEN FORKLARING

Det er noen som har reagert negativt på Ulrik sin uttalelse angående Louis Vuitton toalettmappe vs toalettmapper med Disney motiv i gårsdagens episode av Bloggerne og det forstår både han og jeg godt. Som sikkert de fleste av dere vet så er det slik at enkelte ting bli tatt litt ut av kontekst og det … Continue reading "EN LITEN FORKLARING"

2019-01-13 16:24 FOR 5 ÅR SIDEN I DAG..

For nøyaktig 5 år siden i dag våknet jeg opp hjemme hos Ulrik på Uranienborg etter vår første natt sammen. Og for nøyaktig 5 år og en dag siden traff jeg Ulrik for aller første gang. Ja, jeg ble med han hjem samme kveld som vi møttes. Litt crazy? Kanskje. Men jeg angrer ikke et … Continue reading "FOR 5 ÅR SIDEN I DAG.."

2019-01-12 19:47 KARDEMOMMELOVEN I MITT HJERTE

Livet mitt er så perfekt som det kan bli. Eg er frisk og har en god helse, eg har verdens fineste lille sønn, en nydelig og snill kone, stor familie rundt meg, to  herlige hunder, en fantastisk jobb med de beste kolleger man kan ønske seg, mange gode venner og et trygt sted å bo. … Continue reading "KARDEMOMMELOVEN I MITT HJERTE"

2019-01-11 17:09 TI TANKER FØR HELGEN

..Jeg tenker på søvn og på hvor blakk jeg hadde vært hvis søvn var til salgs. ..Jeg tenker på neste ukes episoder av Bloggerne. For en time siden fikk vi tilsendt påsynskopier på mail og ved en rask skumlesing av innholdet ser jeg at det er noe stort jeg ikke har fortalt dere som kommer … Continue reading "TI TANKER FØR HELGEN"

2019-01-10 18:47 ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL

Hei dere! Her har jeg samlet en håndfull av de første og mest stilte spørsmålene dette året.. Enjoy! Når kommer den første podcasten ut? – Forhåpentligvis til uken! Planen er at ny episode skal komme ut hver onsdag fremover.. Er Kaja og Desiree (de du skal starte podcast med) single? – Kaja is singel and … Continue reading "ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL"

2019-01-09 12:16 JENTESNAKK

Jeg DIGGER jenter som heier på hverandre! Tusen tusen takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg og vi har fått etter at jeg delte nyheten om podcasten som snart kommer. Kaja, Desieree og jeg har vært veldig spente på reaksjonene, og kanskje spesielt Kaja og Desiree siden denne type oppmerksomhet er ganske ny og skummel … Continue reading "JENTESNAKK"

2019-01-08 12:28 VI SKAL STARTE…

I går kveld fikk jeg som sagt besøk av Kaja og Desiree som er to gode venninner av meg fra Fredrikstad. Vi hadde en superkoselig jentekveld i joggisen hvor vi skravlet og lo om hverandre. Akkurat slik en ordentlig jentekveld skal være. Jentene sov faktisk over her til i dag og vi sitter pinlig nok … Continue reading "VI SKAL STARTE…"

2019-01-07 13:27 NYTT ÅR, NY KROPP OG NYE PROSJEKTER

Det er årets første mandag og jeg skal innrømme at den kjennes litt tung. Tung fordi jeg føler at jeg henger etter med alt, fordi huset er et eneste stort kaos, fordi jeg er underernært på søvn, fordi det er grått og trist ute, fordi Ulrik er på jobb og fordi jeg ikke føler meg … Continue reading "NYTT ÅR, NY KROPP OG NYE PROSJEKTER"

2019-01-04 13:23 FØRSTE GANG SOM FAMILIE

Jeg skulle akkurat til å beklage for at det har vært stille fra meg de siste dagene, men det har det jo egentlig ikke med tanke på den oppmerksomheten jeg og venninnen min har klart å skape rundt kryssamming. Det er tydelig at temaet engasjerer mange når saken til og med har nådd danske medier … Continue reading "FØRSTE GANG SOM FAMILIE"

2018-12-31 12:43 HIPP HURRA FOR @MRULRIKNYGAARD

I dag har verdens beste ektemann og verdens beste pappa til lille Severin bursdag. Det finnes ingen snillere, kulere, mer omtenksom eller kjekkere mann i mine øyne. Fy søren, så heldige vi er som har han i livet vårt. Bursdagen til Ulrik og nyttårsaften skal feires her på Dr. Holms med flotte venner i leiligheten, … Continue reading "HIPP HURRA FOR @MRULRIKNYGAARD"

2018-12-30 13:25 JULENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hva fikk du til jul fra Ulrik? – Av Ulrik fikk jeg ett par superfine vintersko fra Gucci som jeg har ønsket meg lenge, og av Severin, Stella og Ramp fikk jeg et etterlengtet vaffeljern og noen freshe sneakers fra Louis Vuitton som jeg gleder meg veldig til å ta i bruk når været blir … Continue reading "JULENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2018-12-27 16:22 MY SECRET PLEASURE!

Reklame | May Beauty Jeg har en dag i uken hvor jeg setter av tid til egenpleie fra topp til tå. Disse dagene starter jeg gjerne med et varmt bad, etterfulgt av en kroppsskrubb, hårkur og ansikstmaske. Det hele har blitt en god rutine, noe jeg mener at alle bør ta seg tid til en … Continue reading "MY SECRET PLEASURE!"

2018-12-27 15:10 EN LITEN JULEHILSEN

Hei verdens snilleste lesere! Tusen takk for tålmodigheten denne julen. Jeg sa jo at jeg kom til å logge av litt for å nyte tiden med mine aller nærmeste og det er jeg virkelig taknemlig for at dere lar meg gjøre. For herlighet, så deilig det har vært å være offline i noen dager nå. … Continue reading "EN LITEN JULEHILSEN"

2018-12-22 20:50 JULEFERIEN ER I GANG

Da var juleferien offisielt i gang. Forskjellen mellom ferie og hverdag er egentlig ikke så stor for min del, men det at Ulrik har fri, at svigerforeldrene mine er kommet i hus, at kjøleskapet er fullt av deilig mat, at huset er pyntet og at alle ærender er unnagjort gir meg både feriefølelse og julestemning … Continue reading "JULEFERIEN ER I GANG"

2018-12-19 14:42 PÅ TAMPEN AV ÅRET

Nå sitter jeg her på tampen av året og tenker over alt innholdet jeg har delt i sosiale medier i 2018. Alt av personlige tekster, bilder og reklame. Jeg angrer ikke på noe av det jeg har publisert, men det er ingen hemmelighet at arkivet består av både innlegg jeg smiler av, innlegg jeg blir … Continue reading "PÅ TAMPEN AV ÅRET"

2018-12-18 12:03 DET BESTE ÅRET I HELE MITT LIV

Det er rart å tenke på at dette minnerike året snart er over. Det beste året i hele mitt 28 år lange liv. Året hvor verdens beste Severin kom til verden som var så ønsket at det gjorde vondt. Jeg er så takknemlig for at alt har gått bra med vår lille familie, for at … Continue reading "DET BESTE ÅRET I HELE MITT LIV"

2018-12-17 12:43 GLOSSYBOX

Reklame | Glossybox Har du hørt om Glossybox? Det er en vakker eske som er full av skjønnhetsnyheter! For kun 179 kroner i måneden får du esken hjem i postkassen din hver måned. Dette er den perfekte måte å skjemme bort seg selv på, eller noen du er glad i! Produktene er selvfølgelig kvalitetssikret og … Continue reading "GLOSSYBOX"

2018-12-16 22:46 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvordan går det med deg? – Det går bra. De siste ukene har vært litt hektiske jobbmessig, men nå begynner heldigvis ting å roe seg før jul. Hva gleder du deg mest til i 2019? – Jeg gleder meg mest til våren og sommeren, men det gjør jeg jo hvert år.. Hehe! Hvis jeg skal … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2018-12-16 10:18 DET BLIR IKKE ENKLERE..

Reklame | Bookis Hei og god søndag! Har du noen julegaver igjen å handle? Nå har du mulighet til å kjøpe boken min “Drømmen om en baby” på Bookis her. Bestiller du før klokken 21:00 i kveld, får du den levert på døren før klokken 07:00 i morgen tidlig (gjelder på Østlandet). Det blir seriøst … Continue reading "DET BLIR IKKE ENKLERE.."

2018-12-15 10:28 SNART TILBAKE PÅ SKJERMEN!

Nå er det ikke mange dagene igjen til vi er tilbake på skjermen! Fra 1. Nyttårsdag ser du oss på TV2 Sumo i den nye sesongen av Bloggerne som nybakte foreldre til vår kjære Severin. Her fortsetter vi med å spre hverdagsgede, som Ulrik så fint kaller det og byr på nye sider av oss … Continue reading "SNART TILBAKE PÅ SKJERMEN!"

2018-12-14 16:21 NÅ ER DET VIKTIGSTE PÅ PLASS

Herreguuud, nå er er julen i hus! Eller i hvertfall det viktigste som i mine øyne er selveste juletreet. I år har vi gått for et ekte tre på nesten tre og en halv meter siden det er såpass høyt under taket i stuen vår. Vi har ikke kommet så langt med pyntingen ellers ennå, … Continue reading "NÅ ER DET VIKTIGSTE PÅ PLASS"

2018-12-13 12:46 EN KORT OPPSUMMERING AV FØRJULSTIDEN

Oktober. Julebrus, pepperkaker, skumnisser og julesylte til frokost. Dårlig samvittighet, uren hud, nyttårsforsetter, hundre planer og optimisme. November. Mer julebrus og flere pepperkaker. Julemarked, brente mandler og elgburger. Julestemning med god samvittighet. Kvalitetstid med de nærmeste, julepynt og lange lister. Halvferdige gjøremål og overforbruk. Full mailboks, annonser og misfornøyde lesere. Desember. Enda mer julebrus og … Continue reading "EN KORT OPPSUMMERING AV FØRJULSTIDEN"

2018-12-12 16:01 SLIK FÅR JEG SILKEMYKT HÅR!

Reklame | MayBeauty Det er mange som spør meg om hvordan jeg holder håret mitt så sunt og friskt gjennom hele året, og spesielt nå på vinterhalvåret hvor vi nordmenn blir utsatt for mye tørr luft. Jeg utsetter meg jo også ofte for både striping, føning, krølling og retting med varmetang som selvfølgelig sliter på … Continue reading "SLIK FÅR JEG SILKEMYKT HÅR!"

2018-12-12 08:18 PRESSEDAG

Hei og god morgen! Jeg ville bare stikke innom og si hei til deg som leser og ønske deg en fin torsdag. Nå sitter jeg i bilen sammen med Ulrik og Severin på vei til Oslo. I dag er det nemlig pressedag med alle den herlige gjengen som er med i sesong 10 av Bloggerne. … Continue reading "PRESSEDAG"

2018-12-11 11:23 HVORFOR HAR DU IKKE PERMISJON?

Det er så mange som ikke forstår situasjonen min om dagen og det er litt frustrerende, men jeg tar misforståelsene på min kappe siden jeg sannsynligvis ikke har forklart meg godt nok.. Det har snart gått et halvt år og jeg føler at det å kombinere jobben min med livet som småbarnsmamma går sånn passe. … Continue reading "HVORFOR HAR DU IKKE PERMISJON?"

2018-12-09 17:20 EN UNIVERSALSALVE FOR HELE FAMILIEN

Reklame | Nesco Har du hørt om UTROLIG universalsalven? Salven har lenge vært et must her i huset og vil nok alltid være en favoritt hos både Ulrik og meg fordi den kan brukes til nesten alt. Leppene mine hadde helt seriøst ikke overlevd en vinter uten UTROLIG universalsalve, og det finnes heller ikke noe … Continue reading "EN UNIVERSALSALVE FOR HELE FAMILIEN"

2018-12-09 10:26 DIAMANTEN VI EGENTLIG ØNSKER OSS TIL JUL

Reklame | Kondomeriet Det er mange som spør meg om sexlivet etter fødsel og det forstår jeg godt fordi temaet er relevant for såpass mange. Jeg var veldig spent selv på hvordan forholdet til Ulrik og meg skulle bli i våre nye roller som foreldre og ikke minst spent på hvordan vi skulle få tid … Continue reading "DIAMANTEN VI EGENTLIG ØNSKER OSS TIL JUL"

2018-12-08 01:27 JEG HAR TATT TATOVERING!

Jeg hadde aldri trodd at JEG skulle ta tatovering! Hadde du? Jeg føler meg liksom for søt og ordentlig til det, hvis du skjønner hva jeg mener? Hehe! Men nå er det altså gjort og jeg angrer ikke et sekund for den ble utrolig fin. Enkel, fin og betydningsfull. Akkurat slik jeg forestilte meg. Det … Continue reading "JEG HAR TATT TATOVERING!"

2018-12-05 17:29 MINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2019

Hei dere! Vi er godt i gang med desember måned og det vil si at det nye året nærmer seg. I den sammenheng har jeg lyst til å dele mine nyttårsforsetter her på bloggen. Jeg gjorde det samme i fjor og har nesten gjennomført alle, men bare nesten da.. ♡ Jeg skal bli flinkere til … Continue reading "MINE NYTTÅRSFORSETTER FOR 2019"

2018-12-04 14:17 JULESTEMNING PÅ VEGGENE

Reklame | veggenmin.no Jeg har kommet i gang med julepyntingen her hjemme og merker at det er enda koseligere å gjøre i stand til jul nå som vi er blitt en ordentlig familie. Det er selvølgelig også stas at vi skal feire julaften i huset vårt for aller første gang. Derfor ønsker jeg å gjøre … Continue reading "JULESTEMNING PÅ VEGGENE"

2018-12-04 13:13 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Hvorfor svarer du ikke lesere på dm, snap eller Facebook? – Jeg svarer stort sett alltid på Snapchat (pilotfrue), men jeg rekker ikke å svare på alle meldingene jeg får på Facebook og Instagram. Ønsket er selvfølgelig å svare alle i alle kanaler, men det er dessverre ikke gjennomførbart sånn situasjonen er i dag. Til … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR"

2018-12-02 13:28 NÅ FÅR DU 25% RABATT PÅ DANIEL WELLINGTON!

Reklame | Daniel Wellington Hei dere! Her kommer enda et godt julegavetips til han eller henne.. Eller kanskje du bare vil unne deg noe ekstra fint nå i festsesongen? Jeg er i hvertfall superfornøyd med dette gavesettet fra Daniel Wellington og bare elsker kombinasjonen av klokken og armbåndet sammen på håndleddet. Når jeg bruker klokken … Continue reading "NÅ FÅR DU 25% RABATT PÅ DANIEL WELLINGTON!"

2018-12-01 15:57 MINE JULEGAVETIPS

Reklame | Coolstuff, Norli, Snowroller, Loco, Luxushair & Pictureit God lørdag, folkens! I dag har jeg samlet mine aller beste julegavetips for 2018.. Håper du blir inspirert og at jeg kan være til hjelp nå som julen virkelig nærmer seg.. Altså, HVOR kul er ikke denne skidressen? Jeg digger den og derfor vil jeg trekke … Continue reading "MINE JULEGAVETIPS"

2018-11-30 10:48 BLOGGERNE SESONG 10

Ja, da var nyheten ute.. Det blir en ny sesong av Bloggerne på skjermen som starter allerede 1. januar med en dobbelepisode! Gleder du deg? DET gjør Ulrik og jeg som er så heldige at vi får være med i vår tredje sesong. Herlighet, som tiden flyr! Tenk at vi har vært med i hele … Continue reading "BLOGGERNE SESONG 10"

2018-11-28 15:19 NEW IN: INTERIØR

Reklame | moblia.no Det første jeg vil vise dere er dette Halvor Bakke heltrebrettet med lysestaker. Lysestakene fikk jeg av mamma her om dagen. De er fra Skogsberg & smart og kan visst også brukes som vaser eller bare stå til pynt på hyllen. Nå om vinteren bruker jeg de på bordet med store telys … Continue reading "NEW IN: INTERIØR"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.