Pappahjerte

Tid Innlegg
2020-05-02 10:25 5 regler om banning

1. Det er stygt å banne. 2. Den som banner har tapt. 3. Banning er et tegn på dårlig ordforråd. 4. Hvis du føler for å banne – tell til 10! 5. Det er aldri greit å banne.     Selv ikke når du står på kjøkkenet og gleder deg helt sykt til frokost, men … Continue reading "5 regler om banning"

2020-04-29 18:20 Erotisk novelle i korona-tider

De hadde kjent det i flere dager, begge to. De lange blikkene, det skjulte smilet, den forbudte gleden. Det gikk noen uker da de begge gikk og tenkte på det. Passer seg jo fryktelig dårlig på en arbeidsplass, spesielt nå om dagen, men kjemien lot seg ikke stoppe. Begge følte et presserende behov for naken … Continue reading "Erotisk novelle i korona-tider"

2020-04-24 20:05 Det stinker overalt!

Vi befinner oss nå midt i den tiden folk her i Vestfold kaller: Våronna. Det er den tiden på året da bonden sprer bæsj utover jordet. Og det lukter. Veldig. Og når man bor på et sted med jorder øst, vest, nord og sør, så lukter det veldig veldig. Overalt. Hele tiden. Jeg er jo … Continue reading "Det stinker overalt!"

2020-04-20 19:03 Dagene vi ikke visste vi savnet

Det rare med denne nye hverdagen som har satt livene våre på pause, er at den har fått oss alle, ubevisst eller ikke, til å innse en veldig uventet ting. Vi elsker hverdagen vi trodde vi var lei. Hverdagen vi alltid klager over og ønsker å ta en pause fra. Kjøre og hente til aktiviteter, … Continue reading "Dagene vi ikke visste vi savnet"

2020-04-16 19:20 Panikk på butikken

Så der sto jeg. Helt pang i nøtta etter en lang dag på jobb. Og den ble ikke kortere av at Christina sendte meg en handleliste lang som et vondt regnskapsår på vei hjem. Gidder du bare stikke innom butikken, sa hun, før hun sendte meg en digital handleliste så lang at den brukte opp … Continue reading "Panikk på butikken"

2020-04-13 10:44 PMS og parterapi

Reklame | Parweb Jeg har mange ganger skrevet om «Ukas krangel» og tullet med alle de små og store kranglene vi har hatt oppigjennom årene. Alt fra nøkler som forsvinner og bager som ikke blir pakket ut av, til kommunikasjonsproblemer og PMS. Verst av alt er nok PMS-en. Til vanlig har vi så fin kommunikasjon, … Continue reading "PMS og parterapi"

2020-04-11 09:12 Når samsoving feiler

Vi har alltid vært store tilhengere av samsoving. Det finnes mange delte meninger rundt samsoving, men for oss har det alltid vært en superkoselig greie. Det blir jo ikke så ofte nå lenger, men når barna en gang iblant kommer tassende inn til mamma og pappa i løpet av natten, kanskje etter en spesielt skummel … Continue reading "Når samsoving feiler"

2020-04-06 19:50 Sexflause i gruppechatten

Vi lever i en totalforandret hverdag, med mange kreative løsninger på digitale flater. Og med så mange teknologiske nyvinninger på så kort tid, er det jo bare dømt til å gå skeis for noen. Jeg trodde lenge at det bare ville være gamlinger og pensjonerte lærere som ikke ville forstå hvordan videochat fungerer, eller streame … Continue reading "Sexflause i gruppechatten"

2020-04-04 10:18 Gullkorn fra en PMS-kvinne!

Jeg vet jeg leker med ilden nå, men jeg setter gladelig livet på spill for å bringe dere dette sitatet. Bare sånn for at dere skal forstå hvilke tilstander det er her i huset når PMS-en rår. * Fordi det plutselig har blitt hyperaktuelt akkurat nå…(!), her er en ønskereprise fra arkivet *   For … Continue reading "Gullkorn fra en PMS-kvinne!"

2020-04-02 19:09 Ukas krangel: Den sultne hunden

* Til glede for nye lesere og gamle kjennere, dette er en ønskereprise fra arkivet *   Det er søndag formiddag. I stua driver Christina og rydder, mens jeg går fra rom til rom på jakt etter oppvask. Barna holder på med sitt og nyter en rolig formiddag i søndagstempo. Alt er bare fred og … Continue reading "Ukas krangel: Den sultne hunden"

2020-03-31 19:06 53 sekunder med egentid!

I dag skjedde det. Endelig! De perfekte omgivelsene for egentid. Christina måtte jobbe og låste seg inn på soverommet med macen. Ungene fant frem vannpistoler fra i fjor sommer og en bøtte vann, kledde på seg og løp ut. Plutselig var det stille. Helt 100% stille. Egentid. Men klok av skade vet jeg at stillheten … Continue reading "53 sekunder med egentid!"

2020-03-29 10:42 Osten over eller under??

Dette spørsmålet deler nasjonen i to! Hva mener du? Tøffe tider til tross, vi kan ikke bare snakke om smittetall og hytteskam heller. Det er på tide å ta opp et av de virkelig store temaene, som ingen andre tør å ta opp. Så i dag, herren være med meg, hiver jeg ut en skikkelig … Continue reading "Osten over eller under??"

2020-03-27 18:53 7 fantastiske familiespill

Trenger du tips til morsomme spill som kan spilles med familien i helgen? Her skal du få våre 7 favoritter akkurat nå 😄   1. Villkatten er og blir vårt favorittspill. Det er lett å forstå og kan spilles uendelig mange ganger uten at rundene blir like. Det er genialt i all sin enkelhet og … Continue reading "7 fantastiske familiespill"

2020-03-24 19:37 Kan alt dette være bra for Norge?

Det kan være utfordrende å tenke positivt i en vanskelig tid, men i dag slo det meg at alt dette Korona-kaoset muligens kan være bra for Norge på sikt.   La meg først få understreke at dette innlegget på ingen måte ønsker å undergrave den alvorlige situasjonen vi er i nå. Liv går tapt, jobber … Continue reading "Kan alt dette være bra for Norge?"

2020-03-22 19:24 Magiske dager i skogen

Denne helgen har vi flyktet fra folk, og hatt våre beste dager på lenge ❤️ For det er mye Corona nå. Det er dødstall og dommedagsprofetier over en lav sko. Smitt meg hit, smitt meg dit! Det er de som holder seg hjemme og holder å gå på veggene mens de prøver å kombinere barn … Continue reading "Magiske dager i skogen"

2020-03-17 20:53 Ut på tur i Corona-tider

Det er vanskelige og frustrerende tider. Alle våre trygge rutiner er kastet på sjøen og vi som nasjon har enda ikke klart å tilpasse oss den nye hverdagen. Folk som er vant til å jobbe dagen lang, er plutselig tvunget til å sitte hjemme og trykke. Og som mange nok allerede har erfart: Påtvunget hjemmekontor … Continue reading "Ut på tur i Corona-tider"

2020-03-15 16:18 Fortsett å dra på konserter!

I går kveld var jeg på konsert, og det skal jeg gjøre igjen 🥳 Coronaviruset rir landet som en mare, men skal vi la det stoppe oss for å dra på konserter og forestillinger med artistene vi elsker? Nei! For det første trenger artistene vår støtte mer enn noen gang før, og for det andre … Continue reading "Fortsett å dra på konserter!"

2020-03-12 19:12 Hvor var du da Norge stoppet?

I mange år har jeg lurt på hva som kommer til å bli den neste store greia. Den greia vi kommer til å snakke om og huske i mange, mange år. Sjokkerende øyeblikk, litt som «Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?». Øyeblikk av ufattelig lykke, som da Norge slo Brazil 2-1. Øyeblikk av … Continue reading "Hvor var du da Norge stoppet?"

2020-03-09 18:52 “Finn deg en hverdagsjente” ❤️

“Finn deg en hverdagsjente” har fattern alltid sagt. Og det gjorde jeg. Og vet du hva? Han hadde helt rett. * Dette innlegget er en ønskereprise av et mye etterspurt innlegg fra 2018 ❤️   For en hverdagsjente er en sånn som er pen helt uten å mene det. En som ikke trenger dyre smykker … Continue reading "“Finn deg en hverdagsjente” ❤️"

2020-03-05 19:50 Hvem setter lyden på 17???

Man tror man kjenner et menneske, men denne uken lærte jeg noe om Christina jeg ikke helt vet om jeg kan leve med 😱🙈 For se for deg at du sitter og ser på TV. Det er litt for lavt, så du må skru opp lyden. Går du for et helt vilkårlig tall på et … Continue reading "Hvem setter lyden på 17???"

2020-03-04 19:55 Småbarnslivet har forandret seg

Jeg husker da jeg kom hjem på ettermiddagene før. Fant jeg Christina og de to apekattene samlet i sofaen, så de alltid på det samme. Det gikk i Paw Patrol, Drømmehagen, Masha & Mishka eller noe annet fra barne-tv med epileptisk tempo og psykedeliske farger. Men da jeg kom hjem fra tur med Teo i … Continue reading "Småbarnslivet har forandret seg"

2020-03-02 18:35 Jeg sov ute i -8 grader!

Tenk deg at du er på vei til sengs. Pusset tennene, skrudd av lyset og klar for en god natts søvn. Så åpner du døra til soverommet og der inne er det åtte minusgrader!! Det var det som ventet meg på onsdag. På en måte. For da jeg begynte i ny jobb i desember på … Continue reading "Jeg sov ute i -8 grader!"

2020-02-29 08:48 Genialt sovetriks!

Jeg trodde jeg hadde sett alt, men denne uken dukket det opp et genialt triks for trøtte småbarnsforeldre som jeg aldri har sett før. Hvorfor har ingen tenkt på dette før??? (bilde: Neat Dad/Facebook)   For vi har jo alle vært der. Det er helg og du er helt kjørt. Det har vært en tøff … Continue reading "Genialt sovetriks!"

2020-02-24 20:58 Kvalm og redd når jeg ser deg

I dag dukket det opp et bilde på facebook. Og jeg beklager å måtte si det, men det gjorde meg kvalm. Klarte bare å se på det et halvt sekund, før jeg måtte snu meg bort. Et bilde av deg. Så kjente jeg det knyte seg i magen og jeg måtte gå meg en tur. … Continue reading "Kvalm og redd når jeg ser deg"

2020-02-23 20:42 Langrenn er som kokt torsk og pepperoni

I dag kom vi hjem fra en liten uke på vinterfjellet, og det har vært magisk. Snø, aking, boblebad, badstue brettspill og kos på kommando med hele familien. Men det er én ting jeg sitter igjen med. En følelse så forbudt at det nesten er tabu. Vi er et sekulært samfunn her oppe i nord, … Continue reading "Langrenn er som kokt torsk og pepperoni"

2020-02-21 18:23 Hyttekos og hengekøye

Denne uka har vi endelig kommet oss på vinterfjellet. Vi har leid hytte på Blefjell med hele familien min og med 15 apekatter og 2 hunder under samme tak, er det høyt tempo, mye kos og kaos. I dag har vi fått oss en veldig etterlengtet langrennstur med hele gjengen og i kveld venter tacofredag … Continue reading "Hyttekos og hengekøye"

2020-02-18 19:56 Med latter skal troll bekjempes

I dag er jeg stolt av Christina. Ekstremt stolt. Ikke bare fordi hun har skrevet et innlegg som har tatt fyr og i skrivende stund går viralt i sosiale medier, men fordi hun har skjønt noe resten av verden burde skjønt for lengst. For alle snakker om trollene på internett. Å nei, de grusomme trollene … Continue reading "Med latter skal troll bekjempes"

2020-02-16 09:44 Morgensjokk og lykke

Jeg våkner med et rykk. Øynene spretter opp. Lys gjennom glipen i gardinene. Føler meg uthvilt. Barna er på badet. I helv.. Hvor mye er klokka?! Jeg hiver meg rundt som et vilt dyr og ser på mobilen. 07.36?! SATAN I GATAN – JEG HAR FORSOVET MEG!!   Jeg kaster meg opp av senga og … Continue reading "Morgensjokk og lykke"

2020-02-14 19:51 Latterkrampe!

Som voksen er det ikke ofte man ramler over en god, gammeldags latterkrampe, men det skjedde faktisk flere ganger denne uka. Jeg vet ikke hvorfor, men stemningen må ha vært spesielt god og stjernene må ha stått i nøyaktig riktig posisjon mens Christina og jeg spilte inn denne ukens episode av podcasten “Gjesterommet”, for sjeldent … Continue reading "Latterkrampe!"

2020-02-12 18:44 8 år ❤️

8 år føles så lenge. 8 år føles så kort. Det rare med 8 år er at før det, husker jeg ingenting. Som om jeg selv ble født den dagen. Alt jeg mente, alt jeg stod for, alt jeg trodde jeg var – alt falt den dagen. Dagen du ble født. Jeg slutter aldri å … Continue reading "8 år ❤️"

2020-02-10 21:01 Ett strikk – strikket??

Er det rart jeg holder på å klikke?? Jeg vet jeg har skrevet om det før, men det er noen år siden og ting blir ikke bedre. Nå vet jeg ikke lenger hva jeg skal gjøre, for nå er det snart for sent for barna mine. De tror at mamma er voksen, de tror hun … Continue reading "Ett strikk – strikket??"

2020-02-09 11:45 SURPRISE!!

I dag sparket vi i gang morsdagen med en skikkelig overraskelse 😄 Det er søndag morgen og Christina snorker som en pattegris. Uten at hun merker det, lister seks føtter seg av gårde. Det er morsdag og vi har overraskelser på lur. Så mens snorken går som en gammel sag på soverommet, koker vi egg, … Continue reading "SURPRISE!!"

2020-02-08 08:47 Dagens fantastiske godbit!

Klar for å grine av stolthet og glede? 😭😍 Jeg burde jo skjønt det da jeg åpnet Facebook og så at en bekjent hadde delt et videoklipp: Ny opptreden av norske Angelina Jordan på America´s Got Talent. Spent på om hun vil klare å følge opp den vanvittig imponerende auditionen som ga henne golden buzzer … Continue reading "Dagens fantastiske godbit!"

2020-02-06 19:31 Tilbake i parterapi

Jeg må innrømme at det så stygt ut en stund. Først fikk jeg meg ny jobb, så kom førjulstiden, så kom jula og så kom nytt år med ny jobb og mangel på rutiner. Plutselig hadde vi liksom ikke tid til å prate sammen lenger. Bare hurra meg rundt med unger som skal kjøres hit … Continue reading "Tilbake i parterapi"

2020-02-03 19:08 Sophie Elise eller Kristin – hvem er den største idioten?

På fredag fikk Norge kollektivt granatsjokk da Kristin Gjelsvik detonerte en verbal bombe fra scenen under Vixen Awards, og siden da har det nesten ikke vært mulig å prate om annet. Var det riktig? Var det feil? Var det mobbing? Var det innafor? Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å kommentere saken, men jeg kjenner … Continue reading "Sophie Elise eller Kristin – hvem er den største idioten?"

2020-02-02 19:42 Jeg har tatt skjegget!

Rett etter nyttår begynte jeg å spare til skjegg. Har aldri hatt skjegg før, men endelig var det min tur til å ligne en smule mer på George Clooney. Og jeg begynte å like skjegg. Det fikk meg til å føle meg mer mandig og handy. Ikke lenger et såpeglatt svaberg av et fjes, nei … Continue reading "Jeg har tatt skjegget!"

2020-01-30 19:29 Når pappa vasker gulvet

Når pappa vasker gulvet, da lar han bøtta stå. Helt tilfeldigvis sånn midt på gulvet. Akkurat der mamma legger merke til den. Og han gjør det for å få bonuspoeng. Pappa er enkel sånn. For pappa ser ikke at gulvet er skittent, pappa ser ikke at det trengs. For pappas del kunne gulvet fint klart … Continue reading "Når pappa vasker gulvet"

2020-01-28 20:51 Når barna tar over kjøkkenet

– «Pappaaaaa?», to lure smil ser på meg fra kjøkkenet. Øyne store som tekopper og et ydmykt uttrykk så mildt og uskyldig som et nyfødt dådyr. – «Mjaa?» svarer jeg og frykter allerede hva som kommer. – «Atte…», to synkrone venstreføtter begynner å røre i den imaginære sanden på parketten. – «Ja…?» fortsetter jeg fra … Continue reading "Når barna tar over kjøkkenet"

2020-01-26 20:22 Galskapens nesespray

Jeg ble nektet å kjøpe nesespray! Er dette kødd eller lever vi i en vits?? Dette hadde jeg altså aldri i verden trodd på hvis det ikke skjedde med meg selv. For i går kveld var jeg på butikken med pappa. Vi skulle handle litt brød og pålegg, og nesespray til oss begge. 2 x … Continue reading "Galskapens nesespray"

2020-01-25 10:49 Life hack: Majonesen

WHAT?! Er det bare jeg som ikke har fått med meg dette??? For i lunsjen i går skjedde det noe rart. Jeg hadde akkurat laget meg en ganske alminnelig skive med leverpostei og majones. Majonesen lå i tykke, vulgære striper på skiva. En rask titt på skiva til naboen og jeg fikk se at majonesen … Continue reading "Life hack: Majonesen"

2020-01-22 19:32 Vi har gått i tidsklemma!

Natta, sier jeg på søndag. Hei igjen, sier jeg på fredag. Tidsklemma er herved et faktum 😅 Da jeg gikk fra heltidsblogger til fulltidsjobber, visste jeg at ting kom til å bli annerledes. For selv om det sikkert høres deilig ut å kunne jobbe hjemmefra, er det å være selvstendig næringsdrivende som en konstant eksamensmodus. … Continue reading "Vi har gått i tidsklemma!"

2020-01-18 10:01 Be for Peter

Hele denne uka har Christina hatt kink i nakken. Og det har vært et helvete. For meg. Ja da, jeg vet hva du tenker: Din egoistiske jævel, kona di har vondt i nakken og du klager over at det er verst for deg?! Det høres kanskje ikke bra ut, men har du møtt Christina med … Continue reading "Be for Peter"

2020-01-16 19:24 Når pappa gråter på kino

Denne uka fikk vi endelig dratt på kino for å se tidenes kanskje mest etterlengtede oppfølger: Frost 2. Og jeg må bare si: Jeg elsket den. Altså virkelig – jeg ELSKET den filmen! Jeg lo, jeg gråt, jeg sang nesten med! Den hadde humor, den hadde følelser, fantastiske sanger, feelgood, feelbad, feelgood again – den … Continue reading "Når pappa gråter på kino"

2020-01-14 18:53 Hva har skjedd med forholdet?

Jeg vet ikke jeg, men det virker ikke som om Christina og jeg er nyforelsket lenger. Misforstå meg rett, vi har det bra og elsker hverandre og alt det der, men selve nyforelskelsen tror jeg kanskje har lagt seg litt. Det innså jeg da jeg gikk gjennom bildene på mobilen i dag. For i helgen … Continue reading "Hva har skjedd med forholdet?"

2020-01-13 19:42 10 tips for turer uten barn

Man leser stadig om tips for turer med barn. Jeg har selv skrevet endel av dem oppigjennom. Det man derimot IKKE leser så mye om, er tips for turer UTEN barn. Og for oss tomgangskjørte småbarnsforeldre som ikke har sett utsiden av vårt rutinepregede hamsterhjul av et liv siden Ålesund luktet røkelse, kan det være … Continue reading "10 tips for turer uten barn"

2020-01-10 18:05 Hærri Påttah!

Denne uka kunne vi endelig slå fast hvem som har flydd rundt og laget et helvete på Galtvort i det siste, og dermed også lukke permene på den andre boka i Harry Potter-serien. Og jeg må bare få si det: De bøkene er så fantastisk bra! Jeg elsker å ligge på sengekanten og leve meg … Continue reading "Hærri Påttah!"

2020-01-07 19:32 Superstolt av kjerringa!

I går kom nyheten om hvem som har kommet videre i årets Vixen Influencer Awards, og jeg er så stolt av Christina som har kommet seg til semifinalen i den gjeveste kategorien av alle: Folkets favoritt! Tenk det, hun rare lille tobarnsmoren som jeg daglig ser pakke skolesekker til barna, lage middag, smøre nistepakker, vaske … Continue reading "Superstolt av kjerringa!"

2020-01-04 19:02 Panikk på butikken

Så der sto jeg, midt i butikken, midt i rushen. Folk overalt og jeg med en handleliste lang som et regnskapsår. Iblant føler jeg for å gå med musikk på ørene når jeg handler, og dette var en sånn dag. Store øreklokker som pumper musikk inn i øretrompeten, mens epler og pærer finner seg et … Continue reading "Panikk på butikken"

2020-01-03 18:57 Den største oppturen i 2019

2019 var et rart år med mange opp- og nedturer. Den største nedturen var at Fight for Fight gikk i dass. Men i dag er det på tide å snu munnvikene opp mot himmelen og se på årets største opptur! Det første som slår meg som fantastiske minner, var turen med familien til Norefjell og … Continue reading "Den største oppturen i 2019"

2020-01-01 17:55 Den største nedturen i 2019

For ganske nøyaktig ett år siden startet jeg på det som skulle bli det største, mest fantastiske prosjektet i 2019. Fit for fight! Et halvt år med fokus på helse, trening, sunn mat, søvn og velvære. Desiree Andersen, Line Victoria Husby Sørensen og meg selv, sammen på en reise mot et bedre liv. Det skulle … Continue reading "Den største nedturen i 2019"

2019-12-29 11:11 Hele landet i kollektiv fyllesyke

Jeg har alltid sagt at julen er over så snart papiret forlater den siste pakken under treet. For gaveåpningen på julaften, stappmett på ribbe og riskrem, er julens absolutte klimaks. Men med årene har jeg innsett at romjulen har sine helt egne kvaliteter den også. For etter den store festen, er det som om landet … Continue reading "Hele landet i kollektiv fyllesyke"

2019-12-24 13:23 God Askepott-dag!

Jeg vet ikke hva det er med «Tre nøtter til Askepott», jeg vet bare at det ikke blir skikkelig jul uten. For filmen er jo ikke spesielt bra, sånn egentlig. Historien er ganske ordinær, spesialeffektene er superduper u-spesiale og kvaliteten er sånn midt på treet. Men musikken, atmosfæren og stemningen er bare helt magisk. Jeg … Continue reading "God Askepott-dag!"

2019-12-21 17:02 Årets beste julefilm er norsk!

Latter, glede og garantert julestemning – denne julefilmen må du bare se! Denne førjulen ble, som førjuler flest, ikke helt som antatt. Trodde jeg hadde kjempegod tid og ville rekke så mye jul at det ville tyte ut jul både foran og bak, men så kommer hverdagen og krever sitt, og brått sitter man der, … Continue reading "Årets beste julefilm er norsk!"

2019-12-19 20:51 Jeg har fått meg jobb!!

Dette blir så utrolig spennende!! Jeg må nesten klype meg i armen for å skjønne at det er sant, for etter snart 6 år som blogger på heltid, har jeg fått meg en 100% stilling! Og nei, det er ikke nok en rar jobb i dette merkverdige influencer-universet, men en helt «vanlig» jobb! Med arbeidstider, … Continue reading "Jeg har fått meg jobb!!"

2019-12-16 20:55 Dobbelt så stor, halvparten så smart

Vi sitter i bilen, en stresset far foran og to små gutter bak. Vel, fullt så små er de vel ikke lenger. Men de er ikke SÅ store som de iblant tror. For så snart gutter når skolealder får de en selvtillit som ikke ligner grisen. Rett ut fra barnehagen og plutselig tror de at … Continue reading "Dobbelt så stor, halvparten så smart"

2019-12-15 18:12 Familiekos og julehjerter

Reklame | Polarbrød Tusj, hyssing, lim og papir – det er ikke så mye som skal til for å skape julemagi 😊 I helgen var vi på julebesøk hos mine foreldre, og i forkant hadde vi allerede annonsert et sterkt ønske om juleverksted. For mammas hobbyrom er nemlig en skattkiste av nips og naps, og … Continue reading "Familiekos og julehjerter"

2019-12-14 19:34 Rolig hint fra baksetet

Det er lørdag, det er shopping, det er jul, det er stress. Pappa er i bilen med to små i baksetet, og listen med gjøremål er lang som et vondt år. Vet vi må innom en stor og populær butikk, der halve Norges befolkning venter. Og alle er i det samme lunefulle julehumøret. Du vet, … Continue reading "Rolig hint fra baksetet"

2019-12-12 18:23 Årets kuleste julepynt!

Glad i Tre nøtter til Askepott? Sjekk ut den her!! Tidligere denne uka fikk jeg tips fra en leser om at innsatte i Halden Fengsel har laget årets kanskje aller kuleste julepynt for alle oss Askepott-fans. Jeg ble jo selvfølgelig nysgjerrig og klikket meg inn i nettbutikken. Jeg ble umiddelbart forelsket og 2 sekunder senere … Continue reading "Årets kuleste julepynt!"

2019-12-11 19:29 Den altfor store genseren

Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte med. Synes vel bare den var litt kul. Og så var den på salg. Denne blir bra, tenkte jeg. Men så tok jeg den med hjem og jeg skjønte det straks. Den kanskje litt store genseren var egentlig altfor stor. Man får tre barn av størrelsen jeg har hjemme … Continue reading "Den altfor store genseren"

2019-12-10 19:32 Brente menn og bondekoner

I dag var endelig dagen for en av julens viktigste tradisjoner: Pepperkakebaking! Ingen pepperkaker, ingen jul – sånn er det bare. Ikke at man spiser så fryktelig mange av dem, men det må liksom bare til. Det blir som is om sommeren og appelsiner i påsken. Eller viktigere enn det egentlig, for uten lukten av … Continue reading "Brente menn og bondekoner"

2019-12-09 18:14 Ikke mist nøklene igjen!

Reklame | Tail it Tidligere i høst hadde Christina og jeg en smålig krangel gående i lang lang tid. Christinas bilnøkler var sporløst forsvunnet, men HVEM hadde rotet dem bort? Hun mente bestemt at jeg hadde lånt nøklene en dag og aldri levert dem tilbake. Jeg på min side sto hardnakket på at nøklene lå … Continue reading "Ikke mist nøklene igjen!"

2019-12-07 14:20 En klynge med barndomsminner

Det rare med barndommen er at man aldri vet hva som danner livsvarige minner. Turen til Danmark som foreldrene trodde skulle bli livets høydepunkt, glemmes kanskje som gårsdagens avis. Mens en liten ting de voksne kanskje ikke tenkte stort over, kan være det man tar med seg resten av livet. For meg er en av … Continue reading "En klynge med barndomsminner"

2019-12-05 19:27 Jul på trampolina

Hørt om familien Surrehue? Du vet, de folka som alltid kommer for sent. Som bommer på foreldremøtet med en dag. Som sender barna på skolen med én støvel og én sko. Der har du oss. Eller meg, egentlig. Jeg har bare smittet Christina. Før hun ble sammen med meg, var hun et anstendig kvinnemenneske med … Continue reading "Jul på trampolina"

2019-12-04 18:23 Pappahumor tatovert på kroppen!

I dag ble det en ny tatovering på min allerede ganske tatoverte kropp. Og jeg innrømmer det før noen rekker å si det i kommentarfeltet: Dette er kanskje min teiteste tatovering til nå 😂 Tatoveringen er i all sin enkelhet et tørt ordspill jeg kom på selv. Men jeg synes det var så morsomt at … Continue reading "Pappahumor tatovert på kroppen!"

2019-12-03 19:15 Sulten som en gravid kvinne

Da jeg våknet i dag, følte jeg meg nesten gravid. Ikke fordi magen sto som en badeball, men fordi jeg hadde så sinnssyke cravings etter én spesiell matrett: Brødskive med leverpostei. Kjente det med én gang jeg våknet. Leverpostei! Nå! Så da var det rett opp på butikken for å kjøpe ferskt brød og leverpostei. … Continue reading "Sulten som en gravid kvinne"

2019-12-02 19:12 Julen er i gang!

Marsipan, klementiner og kyrkjebrøl – årets beste tid er her! I år startet vi feiringen tidlig og smalt opp juletreet allerede 01. desember! Det føltes nesten litt for tidlig, for vi pleier å drøye helt til Luciadagen, men 13 dagers venting føltes altfor lenge i år. Ungene var superklare og på ettermiddagen i går var … Continue reading "Julen er i gang!"

2019-12-01 10:39 Magisk løk ble radiosak!

I en årrekke har Christina og jeg påstått at løk fungerer mot tørrhoste. Kutt en løk i to, sett den inn på soverommet og i løpet av få minutter vil tørrhosten opphøre. Magisk? Galskap? Utrolig? Idiotisk? Jeg har jo sett med egne øyne at det fungerer, men hvordan? Og hvorfor er ikke dette internasjonalt anerkjent? … Continue reading "Magisk løk ble radiosak!"

2019-11-29 16:39 Hipp hurra for Brukt Friday!

Med mindre du har bodd under en stein en god stund, har du for lengst fått trøkka ned over ørene at det er Black Friday i dag. Black Week, Black November, Black luft, black vann, black meg i hue og ræva. Og på mandag er det Cyber Monday! Og så er det sikkert Horny Tuesday, … Continue reading "Hipp hurra for Brukt Friday!"

2019-11-28 19:12 Årets Gullpenn 2019..?

Endelig er det duket for en ny runde med Vixen Awards! Nytt av året er at man bare kan nominere én influencer, én gang. Det øker selvfølgelig presset eksponensielt. Før kunne man nominere så mange man ville i ørten kategorier, men kampen om din stemme har altså blitt tilspisset. Og da, kjære leser, setter jeg … Continue reading "Årets Gullpenn 2019..?"

2019-11-27 20:06 Teselskap for 4

Barn kan få for seg de rareste ting. Plutselig blir de kjempeopptatt av én spesifikk leke, og i en kort periode er det ALT de vil leke med. Hver dag og hele tiden. Det kan være en Legobil, en bamse, en bok, eller en pinne for den saks skyld. Det er verdens viktigste ting og … Continue reading "Teselskap for 4"

2019-11-25 20:00 Unnskyld Larvik

Før helgen holdt jeg et foredrag under Gründeruka Vestfold, men det var det som skjedde etterpå som jeg husker aller best… For etter foredraget mitt, var det pause. Og etter pausen var det på´n igjen. Jeg satt meg på bakerste rad og gledet meg til å høre neste foredragsholder. Men da var det at konferansier … Continue reading "Unnskyld Larvik"

2019-11-24 20:30 Hvilken julefilm MÅ du se?

Neste søndag er det 01. desember og dermed går startskuddet for årets fineste høytid. Og det beste av alt: Før julaften, årets indrefilet, får vi nesten en hel måned med førjulskos! Det betyr mange dager med juleverksted med ungene, adventskalender på TV, klementiner på tilbud, julemusikk fra mårra til kveld og julebord med brisne mennesker … Continue reading "Hvilken julefilm MÅ du se?"

2019-11-24 10:07 Iskaffen er funnet!

Jeg trodde jo selvfølgelig at jeg kom til å trenge hjelp fra både Tore Strømøy og Lilli Bendriss om jeg noensinne skulle finne eieren av den fortapte iskaffen jeg fant tidligere denne uka (les: Dagens gode gjerning: Kaffe på taket). Helt ærlig trodde jeg at det var et skudd i mørke å sette ut en … Continue reading "Iskaffen er funnet!"

2019-11-22 13:50 Foredrag og nerver fra helv***

I går skulle jeg holde et lite foredrag om min reise fra ungkar til pappablogger under Gründeruka Vestfold, og for første gang på mange år var jeg altså så vanvittig nervøs. Jeg vet ikke helt hvorfor, men det er noe med å skulle snakke til rundt 200 mennesker som virkelig fikk det til å riste … Continue reading "Foredrag og nerver fra helv***"

2019-11-20 16:03 Dagens gode gjerning: Kaffe på taket

Da jeg gikk morgentur med Teo i dag, så jeg noe rart. Midt på veien lå en iskaffe. Fordømte ungdommer, tenkte jeg. Kaster fra seg søppel midt i gata. Makan! Så gikk vi vår lille runde og på tilbakeveien plukket jeg opp søpla. Får vel gjøre naboplikten, det er jo mitt nabolag, tross alt. Til … Continue reading "Dagens gode gjerning: Kaffe på taket"

2019-11-19 18:46 Jeg skal holde foredrag!

Denne uka er det duket for Gründeruka i Vestfold, og jeg har blitt invitert til å holde foredrag! Gründeruka er et spennende arrangement som strekker seg over tre dager. De kan lokke med en rekke interessante foredragsholdere, deriblant Martin Schütt (Askeladden & Co), Heidi Islann (Meltwater), Beate Engelschiøn (MoneyPenny), Richard Johnsen (Cloudberries). Og meg! Så … Continue reading "Jeg skal holde foredrag!"

2019-11-18 14:14 Hipp hipp, snufs snufs og fingeren ut av ledd!

I dag er det nøyaktig 38 år siden legen brølte «Nå kjæm snikker Andersen!», og vips så var oss en evig pappablogger født. Jeg har alltid elsket bursdager og dagen i dag startet på best mulig vis, med boller, kaffe, gaver og sang på senga. Men.. Jeg må også innrømme at jeg i går kveld … Continue reading "Hipp hipp, snufs snufs og fingeren ut av ledd!"

2019-11-17 11:21 Når dagen blir ødelagt fra start

Planen var klar. Stå opp lydløst og snike meg ut av rommet på katteføtter. For selv om det er søndag, må jeg opp et par timer før de andre for å jobbe. For resten av søndagen ønsker jeg å tilbringe med barna, så da tar vi det heller før hanen og solen står opp. Men … Continue reading "Når dagen blir ødelagt fra start"

2019-11-15 18:37 Hvordan ble jeg Crocsmannen?!

Jeg hater crocs. Har alltid hatet crocs. De er stygge, harry og uten så mye som et hint av verdighet. Crocs er et inneplagg som burde bæres med skam, og i hvert fall aldri se offentlighetens lys. Som joggebukse egentlig. Digg å gå med, men hold det for guds skyld unna allmenn beskuelse. Inntil for … Continue reading "Hvordan ble jeg Crocsmannen?!"

2019-11-13 18:39 Mamma mamma mamma!!!!

For noen dager siden så jeg en morsomhet på gruppa “Antiperfekt; Gi litt faen” på facebook. Og den gikk slik: Først humret jeg litt fordi det var så veldig satt på kanten, men så tenkte jeg meg om: Er det ikke egentlig sånn? I en ukes tid har jeg lurt litt på om vi skulle … Continue reading "Mamma mamma mamma!!!!"

2019-11-12 18:56 Er kjærligheten verdt 25 milliarder?

Denne uken kom den triste nyheten om at Gunhild og Petter Stordalen går fra hverandre etter 14 års ekteskap. Jeg har absolutt ikke tenkt til å spekulere i deres ekteskap eller rulle meg i deres sorg, for det er alltid trist å høre når par må gi slipp på kjærligheten, men det er derimot én … Continue reading "Er kjærligheten verdt 25 milliarder?"

2019-11-11 19:17 Gratulerer med dagen, Nord-Norge!

Endelig er dagen her. Dagen dere har ventet på i et helt år: Sesongens første snøfall på Østlandet. Dagen da søringan kjører av veien i hopetall og nettavisene melder om snøkaos, selv om det bare har kommet rundt 5 centimeter. Og dagen skuffet ikke. NRK melder om kaos på veiene og biler som sklir rundt … Continue reading "Gratulerer med dagen, Nord-Norge!"

2019-11-10 19:03 Den beste gaven ❤️

I dag fikk jeg den beste farsdagsgaven en mann kan få 😊 Og nå tenker du kanskje: Aha ja, er det et sponset opplegg, dette eller? Som i: Den beste farsdagsgaven er selvfølgelig… 3-pack herresokker fra Dressmann til kun 99! Men nei da. Den beste farsdagsgaven er å bli satt pris på. Å få våkne … Continue reading "Den beste gaven ❤️"

2019-11-10 07:28 Foreldrelivet i bilder, del 3

Jeg elsker internetthumor som tar for seg det fine, frustrerende, stressende, fantastiske livet som småbarnsforeldre. Og her kommer et lite knippe bilder sakset ut fra verdensnettet som tar foreldrelivet på kornet 😂 (bilder hentet fra 247mirror.com) 😂✌️ Klar for mer moro? Klikk her: –> Foreldrelivet i bilder, del 1 –> Foreldrelivet i bilder, del 2 … Continue reading "Foreldrelivet i bilder, del 3"

2019-11-08 18:39 Har satan forlatt oss..?

PMS-situasjonen i huset har tatt en dramatisk vending! For hele denne uken har jeg sneket meg rundt som en tyv i natten. Ikke tatt til motverge, bare spilt rollen som pliktoppfyllende nikkedukke til fingerspissene. Flytte sofaen? God idé. Skru av utekrana? Jeg tar det! Støvsuge stua, vaske doen, lage middag? Absolutt! Alt for deg, kjære. … Continue reading "Har satan forlatt oss..?"

2019-11-07 18:59 Life hack: Magisk løk

Har løk magiske evner?? Dette trikset er skummelt effektivt!! Første gang Christina nevnte løk-trikset for meg, trodde jeg det hadde rablet for henne. Helt på alvor. For jeg er en mann som tror på veldig lite. Ingenting egentlig. Så da Christina en dag fortalte meg, i fullt alvor, at en helt vanlig løk har magiske … Continue reading "Life hack: Magisk løk"

2019-11-06 19:09 Når den minste blir størst

Jeg våkner med et sjokk. Midt på natten og plutselig livredd. Hjertet banker og øynene prøver å stirre hull i mørket. Var det noen der? Er det noen her? Jeg holder pusten, mens hjertet kjører trommesolo. Stille som bare natten kan være. Må ha vært et mareritt. Puster lettet ut og faller tilbake på en … Continue reading "Når den minste blir størst"

2019-11-05 20:48 Pærra? Ex on the beach? Ullared??

Jeg blir ofte spurt om hvilket TV-program jeg kunne tenkt meg å være med på. Da jeg var yngre, svarte jeg Robinson. Bare ligge på stranda hele dagen? Digg det da! Men nei, det er altfor mye intriger og altfor lite mat. Dessuten gjør man jo ingenting. Jeg hadde blitt gal av å ha så … Continue reading "Pærra? Ex on the beach? Ullared??"

2019-11-04 21:13 Fantastisk helg i norsk natur!

Det er lett å bli forelsket i Norge, spesielt etter en helg som denne ❤️ Denne helgen har jeg levd i ett med naturen, fra en liten jakthytte ute i skogen. Ingen moderne finesser, bare stearinlys, ved og røverhistorier. Og det har vært som balsam for sjela. Finnes det egentlig noen bedre følelse enn å … Continue reading "Fantastisk helg i norsk natur!"

2019-11-03 18:34 Årets julegave til Harry Potter-fans!

Reklame | Lekekassen Snakker vi seriøst tidenes kuleste julegave?! 🧙‍♂️ Helt siden dagen jeg først ble kjent med den pjuskete gutten som bodde i et bøttekott under trappa til tanta og onkelen sin, har Harry Potter-universet hatt noe magisk over seg (ba dum tss). Det er flyvende sopelimer, svart magi, heksebrygg, rumpeldunk, drager og demoner. … Continue reading "Årets julegave til Harry Potter-fans!"

2019-11-03 10:48 Foreldrelivet i bilder #2

Det er søndag og på høy tid med en ny runde hysterisk morsom foreldrehumor! Enjoy 😂 (Alle bildene er hentet fra 24/7 Mirror) / Gooood søndag! 😄😄 0 kommentarer

2019-11-01 18:08 Den fantastiske «gaven»

Christina kommer til å hate dette, men jeg ler meg skakk. Jeg beklager nesten å måtte dele dette, men denne historien har jeg ledd av så utrolig mange ganger, at jeg bare må. Det er en historie om kjærlighet og dedikasjon, om brorskap og lojalitet. Et vakkert bånd mellom to menn, et ubrytelig bånd over … Continue reading "Den fantastiske «gaven»"

2019-10-31 19:27 Årets skumleste Halloween-kostyme?

Ville ikke du blitt livredd om denne dukket opp på døra? Nettopp! Varulver Spøkelser Vampyrer Hekser Troll Skal det liksom være skummelt? Pøh! Tradisjonelle Halloween-kostymer virker kanskje skumle og fryktinngytende for barna, men for oss voksne preller de av som vann på gåsa. Derfor la jeg hodet i bløtt for å finne et Halloween-kostyme som … Continue reading "Årets skumleste Halloween-kostyme?"

2019-10-30 19:14 Mannen som hatet Halloween

Jeg har alltid vært han fyren. Du veit. – «Halloween er bare noe oppdiktet piss som store butikkjeder med kommersielle interesser har presset på oss for å selge mer dritt.» Han fyren der. Det rare er at det mener jeg fortsatt, men nå elsker jeg det. For er ikke alle feiringer litt sånn? Julen, for … Continue reading "Mannen som hatet Halloween"

2019-10-29 21:01 En god krangel forlenger livet

Visste du at en skikkelig krangel faktisk kan være BRA for forholdet? Det høres kanskje rart ut, for man tenker jo at krangling er utelukkende negativt. Kjefting, banning og dårlig stemning. Usaklige argumenter, iskalde anklager og stemmer som ryker i fistel. Kan jo umulig være bra det? Men jo da, noen ganger kan en skikkelig … Continue reading "En god krangel forlenger livet"

2019-10-28 20:21 Jeg er så sliiiiiiten!

Har du lagt merke til at alle er så slitne for tiden? Med unntak av «i forhold til», finnes det egentlig noe begrep det har gått mer inflasjon i, enn ordet «sliten»? ALLE er jo slitne! Det er fælt å si det, men det ligger nesten litt skryt i å si at man er sliten. … Continue reading "Jeg er så sliiiiiiten!"

2019-10-27 18:02 VINN en leken førjulstid

Reklame | Kondomeriet Visste du at januar er høytiden for samlivsbrudd? Britiske advokater har faktisk begynt å kalle den første mandagen etter juleferien for «divorce day». Skillsmissedagen! Veldig få går fra hverandre i desember, men så skyter det til værs i januar. For par som hadde gledet seg til å sprette en flaske vin, kose … Continue reading "VINN en leken førjulstid"

2019-10-26 18:41 Foreldrelivet i bilder

Hvis du har fulgt denne bloggen en stund, vet du at jeg er svak for teit foreldrehumor. For er det én ting jeg virkelig liker, så er det humor som tar livet som småbarnsforeldre på kornet! Så i dag blir det et innlegg fullt av latterlig foreldrehumor! Alle bildene er hentet fra den uperfekte foreldregruppa … Continue reading "Foreldrelivet i bilder"

2019-10-25 18:50 Gøy med Halloween!

Reklame | Polarbrød Halloween er som skapt for å leke med maten 🎃 Før barna virkelig oppdaget Halloween, var jeg ganske negativ til hele greia. Jeg mente det var en tullete høytid som bare handler om godteri i bøtta. Men med årene ser jeg jo at Halloween er så utrolig mye mer. Det er Halloween-fester … Continue reading "Gøy med Halloween!"

2019-10-24 18:33 Når pappa er best

Det skjer ikke så fryktelig ofte lenger. Vi har lest for kvelden og takk for i dag. Greit? Greit. En god kos, av med lyset og pappa ut døra. Et lite vink, et lite smil og natta da. Men i kveld var det noe mer. En bitteliten usikkerhet. En krusning i smilet. Bli litt til … Continue reading "Når pappa er best"

2019-10-23 18:50 Magisk verden gjenoppstår

Jeg husker så godt da jeg leste Harry Potter-bøkene for første gang. Trodde egentlig jeg var for gammel, men ga det et forsøk likevel. Den første leste jeg på haiketur gjennom Irland med en kompis. Og dermed var jeg hektet. Jeg husker også godt den sommeren jeg kjørte turisttog i Oslo og var totalt oppslukt … Continue reading "Magisk verden gjenoppstår"

2019-10-21 11:01 Sjekk den kaka!!

Må innrømme at jeg er litt stolt nå. For i går var det voksenbursdag for lillesnupp og da det var tid for kaffe og kaker, kunne vertskapet diske opp med denne: Sjekk den kaka da! 4 etasjer med deilig kakestoff, lagvis delt med bringebær syltetøy, smørkrem og pyntet med selvlagde smørkrem-blomster og sukkerperler. Laget fra … Continue reading "Sjekk den kaka!!"

2019-10-19 20:45 Kos og kaos på kjøkkenet

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Å lage mat med barna er 50 % koselig og 50 % stress. For barna vil veldig gjerne hjelpe til, som en kjempekoselig, men så har de også håndlag med ting som en brisen apekatt på skøyter, som er en anelse stressende. Spesielt når det … Continue reading "Kos og kaos på kjøkkenet"

2019-10-18 17:09 Kakedrama!!

Du vet den følelsen når du lover bort noe til barna, men så glemmer du det og så kommer du på det, men så tenker du at de kanskje har glemt det også, og så tror du at du slipper unna med det, men akkurat i siste liten ser barnet ditt på deg med store … Continue reading "Kakedrama!!"

2019-10-17 11:00 Kjipt å dø på vei til butikken

Se det for deg. Du har hele livet foran deg og du er lykkelig. Ikke lenge igjen til jul, og snart er det helg! Kanskje du gleder deg til en ferie du har bestilt eller et show du skal på? Hva enn det er, så føles det bra. Du går langs veien en fin og … Continue reading "Kjipt å dø på vei til butikken"

2019-10-16 10:30 5 år siden det snødde

I dag er det nøyaktig 5 år siden det første snøfallet den høsten. 5 år siden tiden sto stille. Det vet jeg, for det husker jeg godt. Jeg sto i et sterilt rom og stirret ut. Utenfor var bygningsarbeidere i full gang med å restaurere et forfallent bygg. Jeg tok meg et lite minutt til … Continue reading "5 år siden det snødde"

2019-10-14 19:11 Jeg vant over møkkaværet!

Grusen som knaser under skoene, beina som jobber i taktfast tempo, musikken som egger til kamp, solen som skinner og svetten som siler i strie strømmer. Å løpe er magisk! Hvorfor sa det plutselig stopp?! Tenkte jeg. I forrige uke. Da vi var i Spania og jeg fikk lagt inn hele 4 løpeturer på én … Continue reading "Jeg vant over møkkaværet!"

2019-10-13 20:40 Verdens fineste familieportrett

Jeg har lenge trodd at jeg var den eneste i denne familien som skulle ende opp med litt spesielle tatoveringer på kroppen, men rett før helgen overrasket Christina meg stort. Jeg vet at hun har snakket om tatovering en stund, men jeg trodde ikke at hun faktisk kom til å gjennomføre det. Og det er … Continue reading "Verdens fineste familieportrett"

2019-10-12 17:45 Besøk av Bjørnis!

Fredag ettermiddag sto jeg på kjøkkenet og lagde taco, da verdens stolteste smil kom inn døra. I armene bar hun på den store helten. Myten, helten, legenden: Brannbamsen Bjørnis! Bjørnis er nemlig den store snakkisen i barnehagen om dagen. Han er stor, myk og kosete – og han lærer barn om brannsikkerhet. Brannbamsen Bjørnis blir … Continue reading "Besøk av Bjørnis!"

2019-10-11 17:44 Flyturen fra helvete

Brann, streik og panikk – dette er flyturen fra helvete. I høstferien dro vi til Spania for å feire mine foreldres gullbryllup, men flyturen var alt annet enn hyggelig. Det er kanskje litt ufint å oute et flyselskap for én enkelt hendelse, for jeg skjønner at ting og tang kan gå galt på et fly, … Continue reading "Flyturen fra helvete"

2019-10-10 20:52 Lykken er enkel

Komme hjem etter en lang dag med aktiviteter. Pusse tenner, kjappa på. Av med klærne, på med pysjen, kom igjen, kjappa på! Endelig få barna i seng og se at klokken så vidt er innafor. Hoppe opp i senga for å lese litt og slappe av, og brått innse at konemor har skiftet på sengen. … Continue reading "Lykken er enkel"

2019-10-08 20:28 Ukens dilemma: Spise eller ikke spise?

Så der satt vi. Midt på flyplassen med tid til overs. Pappa var sulten og kjøpte seg en sandwich. Fire slappe brødblingser med tørre baconskiver og en halvhjertet tomat. Til samme kilopris som kvalitetskokain. Det var ran på høylys dag, men samme det, når pappa er sulten, må pappa få mat. Med enda en times … Continue reading "Ukens dilemma: Spise eller ikke spise?"

2019-10-07 20:04 10 forskjeller: Ferie med og uten barn

Å reise på tur alene eller med barn på slep, er to VIDT forskjellige turer. Her er 10 avgjørende forskjeller 😁 Pakke før avreise Uten barn: Pakkingen foregår i rolig tempo med et hint av jazz i luften. Pene klær til fine middager ute, gode tursko og kanskje en krølltang. Vi har plass i kofferten. … Continue reading "10 forskjeller: Ferie med og uten barn"

2019-10-04 19:46 Flytte til Spania?

Skulle vi gjort det? Leid ut huset, tatt ungene ut av skolen og flyttet for et år eller to? Hvorfor ikke? Vamos a la playa! For sånn er det lett å tenke når man sitter på en glovarm strand i et glovarmt land og kjenner 35 brennheite grader varme i kinnene. Samtidig får vi meldinger … Continue reading "Flytte til Spania?"

2019-10-02 19:16 Vinn LEGO for voksne!

Reklame | Lekekassen Er du klar for tidenes kanskje kuleste konkurranse? I samarbeid med Lekekassen.no har jeg nemlig fått æren av å dele ut hele 3 sett med LEGO for voksne! Og for dere som ikke har prøvd å bygge LEGO for voksne før: Hold på hatten! For LEGO for barn er ok, men LEGO … Continue reading "Vinn LEGO for voksne!"

2019-10-01 11:54 Gullbryllup i Spania! 🇪🇸

Fra 10 til 30 grader, plutselig var man i Spania! Jeg vet at det høres utrolig kvalmt ut, men vit at det er litt søtt også. For i mai feiret mamma og pappa gullbryllup, altså 50-årsbryllupsdag(!), og det eneste de ønsket seg til den store dagen var å samle alle barn og barnebarn i feriehuset … Continue reading "Gullbryllup i Spania! 🇪🇸"

2019-09-29 14:03 Jeg skal være toastmaster!!

I 37 år har jeg ventet og i helgen kom endelig forespørselen jeg alltid har drømt om. Vil du være toastmaster i bryllupet vårt? YEEEEES! I DO! Jeg vet at mange ville fryktet noe sånt og ikke tatt jobben for 1 million dollar, men jeg kan faktisk ikke tenke meg noe morsommere enn å være … Continue reading "Jeg skal være toastmaster!!"

2019-09-28 12:54 Familien Klonk på oppdrag

Reklame | Polarbrød Sekk? Jepp. Ved? Japp. Mat og drikke? Check. Liten godbit til dessert? Yes, sir. Ok, på med sekken, let´s go! Jeg digger missions. Utfordringer, oppgaver og oppdrag. En utløsende faktor som får rumpa opp av sofaen og ut på tur. For det er lett å bli innekatt. Bare tusle rundt hjemme og … Continue reading "Familien Klonk på oppdrag"

2019-09-26 18:17 Ukas krangel: Bilnøklene

Det er ukas krangel, det er månedens krangel, det er årets kanskje største krangel. For hvem har rotet bort bilnøklene til Christina?? Det begynner nemlig å bli noen uker siden bilnøklene på mystisk vis forsvant. Og det er utrolig irriterende, for på det nøkkelknippet henger blant annet nøkler til begge bilene, inngangsdøra, garasjen og hytta. … Continue reading "Ukas krangel: Bilnøklene"

2019-09-25 20:14 Sex og dop i bleiereklame?!

Denne uken stormer det rundt en kontroversiell bleiereklame fra Coop Extra. I reklamen ser vi en baby som går på rød løper, kjører pimpet barnevogn, går med dyre smykker og ser ut til å leve livet som en superstjerne. Alt dette tonesettes av 50 Cent og sangen ”P.I.M.P”. Hadde denne reklamen kommet ut for noen … Continue reading "Sex og dop i bleiereklame?!"

2019-09-24 20:47 3 måneder igjen!!

Jeg vet at mange kommer til å rive seg i håret nå, men de folka kan ta seg en bolle. For de siste ukene har jeg vært litt sånn mollstemt over at sommeren ebber ut, høsten er på vei og vinteren vil bli lang, kald, mørk og kjip. Men da jeg var på badet for … Continue reading "3 måneder igjen!!"

2019-09-23 19:40 Hvem er du mest glad i, pappa?

”Hvis du bare kunne redde én av oss ut av et brennende hus, hvem ville du velge, meg eller lillebror? Sitatet er hentet fra en sak jeg leste på klikk.no for noen dager siden (”Hvem er du mest glad i, mamma?”), men kunne like gjerne vært et utdrag fra et hvilket som helst typisk barndomshjem. … Continue reading "Hvem er du mest glad i, pappa?"

2019-09-22 10:41 To små på taket

Lørdag formiddag og vi skal til Stavern for å spise is. Skulle vel egentlig vært høst nå, men verden har skjenket oss en bonushelg med sensommer i September. Og sånt må utnyttes til det fulle. 4 kule-is i beger, takk! Men først en tur innom biblioteket. Bla litt i gamle bøker, se om barna finner … Continue reading "To små på taket"

2019-09-20 18:39 Norges dårligste mekaniker?

Jeg vet ikke hvorfor, men alle forventer liksom at menn skal kunne mekke på ting. Alt skal liksom være likestilling, helt til det kommer en ulyd fra bilen. Da får pipen en annen lyd. – ”Du er mann, kan ikke du se på det da?” Som jo er den moderne versjonen av: ”Du er mann, … Continue reading "Norges dårligste mekaniker?"

2019-09-19 18:56 Små barn og hvite løgner

– ”Pappa!” Barna roper til meg fra trampolina. Først piano, men så fortissimo: – ”PAPPAAA!!” Jeg kommer styrtende ut fra kjøkkenet, der bananer kuttes og kveldsmat danderes. – ”Hva er det, hva er det?? Har noen slått seg?!” buser jeg ut bekymret. – ”SE!” De peker og hopper og jubler og smiler om hverandre begge … Continue reading "Små barn og hvite løgner"

2019-09-18 19:09 Alle timene på sengekanten

Vi bruker alltid lang tid på å legge barna om kvelden. Bruker lang tid på badet, bruker lang tid på sengekanten. Prater med barna, leser bøker, tuller litt og stryker dem på ryggen. Legger inn mange klemmer og bruker tid. Og ja, en langdryg legging tar tid. Tid man sikkert kunne brukt på mye annet. … Continue reading "Alle timene på sengekanten"

2019-09-17 18:01 “Hvor gjemmer dere rødspriten??”

I helgen skulle jeg på tur i skogen med gode venner, og i den anledning trengte jeg rødsprit. Hadde gass til stormkjøkkenet, men ville også ha med rødsprit sånn i tilfelle. Så med Christina på slep stakk jeg innom en sportsbutikk for å kjøpe en flaske sprit, type rød. Uken hadde løpt fra meg og … Continue reading "“Hvor gjemmer dere rødspriten??”"

2019-09-15 08:57 Tidenes beste kommentar!

Jeg har blogget i over 5 år og fått mange rare kommentarer, positive som negative, men denne tar kaka. Så kjære brisne psykologistudent, tusen takk for tidenes beste latter 😂 “Herregud! Konadi ser ut som ei russejente i Taco-videoen på snap! Og du… Du er jo det støkket sjæl. Dødsemann av ypperste klasse. Er ikke … Continue reading "Tidenes beste kommentar!"

2019-09-12 20:51 Tatovering av deg!

Dette er kanskje min rareste, men også kuleste tatovering til nå. Enig? Jeg har mange rare tatoveringer og alle har en spesiell plass i hjertet. Noen betyr mye, andre betyr litt og noen er bare morsomme. Men min nyeste tatovering er helt spesiell. For den er på en måte av deg, min kjære Christina. Og … Continue reading "Tatovering av deg!"

2019-09-11 21:14 Portveien 2 i 2019

Funker den gamle favoritten fra Barne-TV fortsatt?? Skjermbilde: Nrk For noen dager siden slapp NRK nyheten om at de skulle legge ut over 100 episoder av Barne-TV-klassikeren: Portveien 2. Umiddelbart hoppet både Christina og jeg i stolen. PORTVEIEN 2? ELI RYGG? JARL GOLI? SJIRAFFEN? JADDAAA!! Men så slo det oss: Det har skjedd myyyye med … Continue reading "Portveien 2 i 2019"

2019-09-10 18:19 Den fine lappen på skolen

Da jeg hentet eldstemann på skolen i dag, så jeg denne lappen henge på flere av dørene. Og jeg vet ikke jeg, den bare smeltet meg umiddelbart. Tenk så fint at barna våre får slike fine holdninger og verdier prentet inn med skolemelka. Hver gang de går inn døra til klasserommet, hver time, hver dag. … Continue reading "Den fine lappen på skolen"

2019-09-09 18:40 Ufin stirrekonkurranse

Jeg beklager. Altså, virkelig. Jeg trodde du sov. Var helt sikker på at du sov. Du sa jo at du var helt ferdig og stupte ned i puta før jeg gikk ut med Teo. Og da jeg kom tilbake, var det stille. Jeg låste døra, pusset tenner, gikk på do. Tok meg til og med … Continue reading "Ufin stirrekonkurranse"

2019-09-08 09:33 Små barn har to klokker

Barn har to klokker og de går helt forskjellig og de går helt likt. Den ene er for ukedager, den andre er for helg.   Tikk takk, det er mandag morgen. – ”Nå MÅ du stå opp!” sier jeg. Glem sier, jeg roper det. Nærmest desperat. Som et hissig befal som befaler en soldat ut … Continue reading "Små barn har to klokker"

2019-09-06 16:39 Den ustoppelige pappahumoren

Jeg sa jo at det kom til å skje, men du trodde du skulle klare å stå i mot. Nei, sa du. Skjer ikke. Jeg er ikke en sånn fyr. Men se på deg nå. Barnet ditt har bare så vidt passert halvåret, men allerede i går sendte du dette på gruppechatten vår på Instagram: … Continue reading "Den ustoppelige pappahumoren"

2019-09-05 19:47 Er gnagsårplaster bare tull?

Reklame | Compeed Jeg tok testen og resultatet var mildt sagt overraskende! For i år har jeg et samarbeid med Compeed. De lager fantastiske gnagsårplaster som sitter på huden som en klegg. De har flere plastre til ulike formål, men er det egentlig noe vits med gnagsårplaster? Jeg mener, kan man ikke like gjerne bare … Continue reading "Er gnagsårplaster bare tull?"

2019-09-04 20:21 Kald uten deg ❤️

Jeg hadde en kald og uggen følelse allerede før jeg kjørte feil. Klikket meg til venstre der jeg skulle kjørt andre vei. Fulgte baklysene fra en annen bil, halvt i blinde, halt som sau. Brått var jeg ute på en lang, mørk landevei. Baklysene foran svingte av på en øde grusvei og så var jeg … Continue reading "Kald uten deg ❤️"

2019-09-03 20:31 Vi som lider av telefonskrekk

Det er en seriøs lidelse, men ingen tar den på alvor. Det er et rop om hjelp, men ingen hører oss. Vi som lider av telefonskrekk. Det er fullt mulig at det er en alderdomsgreie, men i det siste har jeg altså fått så sterke vegringer for å ringe til folk, at jeg vurderer å … Continue reading "Vi som lider av telefonskrekk"

2019-09-02 18:37 ”Hva er det har jeg glemt?!”

Jeg sitter i bilen, svetten siler allerede før jeg drar. Så mye å rekke! Jeg skal ditt, jeg skal datt og har jeg egentlig husket å skrive ned alt på lista? Okei, så jeg må innom regnskapsfører med bilag, jeg må hente rovviltkort hos en fyr, jeg må en rask tur innom butikken for å … Continue reading "”Hva er det har jeg glemt?!”"

2019-09-01 10:44 PMS-kvinne slo til igjen!

Da jeg var yngre visste jeg ikke hva PMS var. Hadde aldri hørt om det, og de tre små bokstavene sa meg ingenting. Nå vet jeg. Nå er jeg klokere. For jeg har løftet på lokket av Pandoras eske og gløttet på ondskapen som bor der nedi. Jeg vet. Så når øynene til min søte … Continue reading "PMS-kvinne slo til igjen!"

2019-08-30 19:59 NM i helgen!

Denne helgen skal jeg være med i NM for aller første gang!! Shit pommes frites, jeg kan ikke tro at den store uka endelig er her. Spillet er i gang, spenningen vises på TV og i morgen skal jeg delta for aller første gang!! Vi snakker om NM i poker og yours truly skal være … Continue reading "NM i helgen!"

2019-08-29 19:32 Gullkorn fra en PMS-kvinne

Jeg vet jeg leker med ilden nå, men jeg setter gladelig livet på spill for å bringe dere dette sitatet. Bare sånn for at dere skal forstå hvilke tilstander det er her i huset når PMS-en rår. For i forrige uke, etter flere dager der Christina spontan-antente flere ganger daglig og løp etter meg med … Continue reading "Gullkorn fra en PMS-kvinne"

2019-08-28 18:26 Hipp hurra for matpakka!

Reklame | Opplysningskontoret for frukt og grønt Like greit å innse det først som sist: Norge er og blir et matpakkeland. Ja, vi elsker matpakker! I følge Opplysningskontoret for frukt og grønt har hele 60% av landets voksne og nesten alle barn med seg matpakke på jobb og skole. Den er med oss på kontoret, … Continue reading "Hipp hurra for matpakka!"

2019-08-26 20:07 Pinlig promp på avveie

** I går nevnte jeg “VG-gutten” i saken “Kirketid for småbarnsforeldre” og det minnet meg om et innlegg jeg skrev i 2014! Innlegget omhandler en spesielt pinlig episode vi hadde med datidens VG-gutt. Da jeg leste historien i går kveld, måtte jeg le høyt for meg selv. Derfor ønsker jeg å dele historien igjen og … Continue reading "Pinlig promp på avveie"

2019-08-25 11:28 Kirketid for småbarnsforeldre

Søndag morgen og verden sover. Inne er det salig fred og lave skuldre. Kaffen putrer, rundstykkene knitrer, barna koser seg og joggebuksa regjerer. Det er søndag morgen og kirketid for småbarnsforeldre. Det er kanskje ikke et etablert begrep, men det burde det vært. For det er en hellig tid som ikke skal avbrytes. En tid … Continue reading "Kirketid for småbarnsforeldre"

2019-08-23 18:07 Dikt til min kjære

Du er så vakker, jeg elsker deg Du gjør livet mitt komplett, du utfyller meg   Vi har hatt våre utfordringer, er langt liv er sånn Men du har en urokkelig plass i hjertet, selv når forholdet er på bånn   Hva enn livet kaster mot oss, i solskinn eller storm Er min kjærlighet til … Continue reading "Dikt til min kjære"

2019-08-22 20:02 Litt pikk i salaten?

Advarsel: Sinne. Mye sinne. Jeg sier det allerede fra start, så vet du hva som kommer. Det blir litt banning. For i denne ukens episode av ”Gjesterommet” tok vi opp et tema som fikk det til å gå en kule varmt i studio: Pikkbilder på Snapchat. For som mann, opplever jeg jo ikke dette. Aldri. … Continue reading "Litt pikk i salaten?"

2019-08-21 20:01 Definisjonen på voksenlivet

Da jeg var yngre både gruet og gledet jeg meg til å bli eldre. Gledet meg fordi man som voksen kan gjøre hva man vil (være oppe hele natten, kjøre bil, kjøpe uendelig mye sjokolade etc), men gruet meg også litt fordi jeg var redd for å bli en voksen. Du vet. Kjedelig. Grå og … Continue reading "Definisjonen på voksenlivet"

2019-08-20 20:39 Kommer ikke på nettet!

I dag var det nok. Nå var jeg drittlei og produsenten skulle få høre det. For her betaler man en hel formue for et routersystem som liksom skal være så bra. Tre enheter som skal prate sammen og gi knallgod dekning i hver krik og krok av huset, helt uten signaltap. Og det kostet flesk. … Continue reading "Kommer ikke på nettet!"

2019-08-19 10:09 Blåmandag

Barnesavn og sommersavn – er det lov å si at jeg angrer litt? For jeg husker på glovarme sommerdager at jeg tenkte: Tja, nå kan vel egentlig høsten komme. Nok strand for i år, la oss få på noen myke gensere og litt arbeidstid. Varme kvelder og vannmelon er supert det altså, men nå har … Continue reading "Blåmandag"

2019-08-15 12:30 Lifehack for surrehuer

Hvis du venter lenge nok med å pakke ut av bagen når du kommer hjem fra ferie, vil det før eller siden lønne seg. For det kommer en dag, kanskje ikke i dag, kanskje ikke i morgen, men det kommer en dag da du skal ut på tur igjen. Og da står du der plutselig … Continue reading "Lifehack for surrehuer"

2019-08-14 07:57 Matpakke med superkrefter

Reklame | Polarbrød Med dette i sekken går skoledagen som en lek! Sommerferien er på hell og om ikke lenge ringer klokka inn til skolehøst. Da er det greit å tenke litt over hva man legger i matpakken til barna. For skoledagen kan være lang og krevende, og barna trenger skikkelig påfyll om de skal … Continue reading "Matpakke med superkrefter"

2019-08-12 16:38 Gammel pappa gjør ungdommelig comeback!

I helgen var vi på badelandet i Skien fritidspark. Med store sklier, små sklier, klatrevegg, bølgebasseng og mye mer, er det et eldorado for store og små badeløver. Også har de stupetårn. Det oppdaget jeg først da vi satt og spiste, rett ved bassengkanten med hver vår lunsj i klypa. Jeg bestilte salat. Hadde selvfølgelig … Continue reading "Gammel pappa gjør ungdommelig comeback!"

2019-08-11 12:58 Reality check, Albert Åberg-style

Jeg har alltid likt Alberg Åberg-bøkene. Hvem gjør vel ikke det? De herlig sjarmerende historiene om den nysgjerrige 7-åringen med den fantastiske fantasien og det store hjertet. Gjennom nye oppdagelser og spennende eventyr, får vi bli med inn i en leken verden vi voksne ofte glemmer. Men i dette universet finnes det også en dinosaur. … Continue reading "Reality check, Albert Åberg-style"

2019-08-09 17:50 Kino uten godteri

Hva gjør man når man har lovet barna godteri, men kiosken er stengt? KRISE! For det skjedde oss i dag. Jeg hadde gledet meg til å ta med ungene for å se Angry Birds 2 på selve premieredagen. Den første filmen var knallbra, kan den andre være like bra? Kanskje bedre?? Dette blir så spennende, … Continue reading "Kino uten godteri"

2019-08-08 13:18 Gjesterommet er tilbake!

Etter en lang sommerferie med crocs og sandaler er vi endelig på luften igjen 🎉 Og jeg vet ikke om det er fordi det er lenge siden sist eller om det er sommergleden som spreller i kroppen, men jeg tror dette er den beste episoden vi har laget til nå. Så utrolig mye fjas og … Continue reading "Gjesterommet er tilbake!"

2019-08-06 20:55 Kjære grå kinnskjegg

Det er greit, jeg gir meg. Dere vinner. Det startet med én. En bitteliten luring som en dag sto opp med grå frakk. Rart, tenkte jeg, må ha vært en glipp i systemet. Frem med pinsetten, vekk med seg og alt var greit. Så en stund senere kom han tilbake. Grå frakk og bukser. Én … Continue reading "Kjære grå kinnskjegg"

2019-08-05 21:08 Hei hverdag

Det er rart med det. Før ferien starter er man veldig klar. Så veldig veldig klar! Endelig sommerferie, årets møreste indrefilet – nå skal livet bli fantastisk. Man gleder seg bare så hemningsløst til alt man skal fylle sommeren med, og det eneste man frykter er at tiden skal fly. La det aldri bli høst, … Continue reading "Hei hverdag"

2019-03-31 20:55 En halvliter taco, takk

På fredag hadde vi besøk av mine foreldre, og tradisjon tro: Hver fredag er tacofredag. Men én ting jeg selvfølgelig hadde glemt da jeg inviterte dem til taco og overnatting, var at undertegnede skulle leve på juice hele uka. Og verken kjøttdeig eller nachochips lar seg juice spesielt bra.. Så hele uka har jeg gått … Continue reading "En halvliter taco, takk"

2019-03-31 15:02 Sekundet før det smeller

I helgen har vi hatt besøk av mine foreldre, og i går var fattern og jeg i hagen for å flytte den store haugen med ved inn i vedboden. Etter en stund fikk vi besøk av en nabogutt som så veldig gjerne ville være med, og det fikk han selvfølgelig. Han klatret opp på toppen … Continue reading "Sekundet før det smeller"

2019-03-29 10:31 Dårlig forbilde for barna?!

Fem dager ut i juiceuka og nå føler jeg for å ta opp noe som har plaget meg. For flere har sendt meg meldinger og sagt at det sender et uheldig signal til barna når pappa bare skal leve på juice en uke. Jeg har også fått høre at jeg fremstår som et dårlig forbilde … Continue reading "Dårlig forbilde for barna?!"

2019-03-27 18:32 Dag 3: Hva skjer med kroppen??

Kjære leser, nå forstår jeg ingenting! Er dette normalt? For i dag er jeg på min tredje dag med juicing, og dag 3 skulle være den absolutt verste i løpet av en juiceuke. Jeg ble lovet abstinenser, smerter, humørsvingninger, lite energi og generelt sett et mareritt av en dag. Alle videoer jeg har sett og … Continue reading "Dag 3: Hva skjer med kroppen??"

2019-03-26 19:58 Dag 2: Savn og kjærlighet

Jeg vet ikke om det er mangelen på mat som gjør det, men i dag har jeg savnet barna skikkelig. Jeg pleier jo å savne dem når jeg er på jobb, men ikke som i dag. I dag var jeg nesten på gråten. Og det er rart, for jeg gråter aldri! Jeg kan bli rørt … Continue reading "Dag 2: Savn og kjærlighet"

2019-03-25 18:56 Dag 1 – Grønn grønn juuuuice!

Så var vi endelig i gang! Dag 1 av en hel uke med bare juice. En hel uke! Ikke kaffe, ikke mat, ikke en ørliten sjokoladebit. Bare juice! Og mens jeg sendte lengtende blikk etter kaffemaskinen i dag tidlig, tenkte jeg: Hvorfor gjør jeg dette? Jeg er verken syk, spesielt overvektig eller føler meg dårlig. … Continue reading "Dag 1 – Grønn grønn juuuuice!"

2019-03-24 20:19 Svidde pølser og gode venner

I dag var vi på tur i skogen med gode venner. Og mens jeg gikk der med lillesnupp på skuldrene og hørte lystig prat fra store og små, slo det meg at denne gjengen med venner aldri ville møttes hadde det ikke vært for barna. For uten barna hadde vi aldri blitt kjent med disse … Continue reading "Svidde pølser og gode venner"

2019-03-24 11:13 7-dagers juicekur?!

Leve på juice i en hel uke? Galskap! Så hvordan skal dette gå?!?! Jeg vet ikke helt hvor ideen kom fra, men jeg tror det skjedde en kveld jeg sto foran speilet. Til tross for at jeg spiser ganske sunt og trener en del for tiden, er det liksom noe som mangler. Glød, gnist og … Continue reading "7-dagers juicekur?!"

2019-03-22 19:06 Det lure snekkersmilet

Fredag morgen og huset står på hodet. Barn har blitt levert og grøtgryta står fortsatt fremme. Og skålene. Og glassene. Ute i gangen er det fullt kaos, for vi har snekkerbesøk for tiden og i den prosessen er alle de faste plassene borte. Så jakkene ligger litt her, luene ligger litt der, og skoene ligger … Continue reading "Det lure snekkersmilet"

2019-03-21 10:09 Rist på rockesokken!

21. mars markeres den internasjonale dagen for Downs syndrom med Rockesokker! Er du med? For 21. mars er Den internasjonale dagen for Downs syndrom og på denne dagen har det vokst frem en veldig kul markering. Rockesokk! Hva er det? Rockesokk er rett og slett bare at man går med to ulike sokker hele dagen … Continue reading "Rist på rockesokken!"

2019-03-20 17:18 Når begynner våren?

Svaret vil kanskje overraske deg. For våren begynner… i dag! Jepp, akkurat i dag. Ikke i morgen, ikke sånn ca. om noen uker, men spesifikt i dag! Onsdag 20. mars. Hvordan vet jeg det? Fordi barna har spurt Siri 😆 Jeg tuller ikke. I helgen plukket barna opp nettbrettet og spurte: – Siri, når begynner … Continue reading "Når begynner våren?"

2019-03-19 20:51 Når du sover

Det får meg kanskje til å høres ut som en gærning, men jeg elsker å ligge å høre på deg sove. Trygt og godt ved siden av meg. Vite at nå er dagen over og min lille båt er trygt i havn. Sover og vugger på drømmenes bølger, ligger og lader til en ny dag … Continue reading "Når du sover"

2019-03-18 09:44 Mr. Handyman slår til igjen

Det er søndag og Peter er ute i hagen. Vinden blåser som på fjellet og regnet pisker inn med jevne mellomrom. Jeg går med podcast på øret, flanell på kassa og vernesko på tottene. Jeg jobber. Bærer planker og avkapp ut i hengeren. Samler rask i store lass og bærer med sterke armer. Inne sitter … Continue reading "Mr. Handyman slår til igjen"

2019-03-16 07:31 Trøtt pappa lurer

Hvorfor er det sånn at når man prøver å vekke ungene på en ukedag, så er det som å dra en grevling ut av hiet? De nekter å våkne, er trøtte som rumpepinner og kjemper imot med nebb og klør. Selv ikke om man prøver å dra fra gardinene, herje litt med dyna, skru på … Continue reading "Trøtt pappa lurer"

2019-03-15 18:36 Den magiske linsepennen

Bruker du linser? Sliter du med å ta på de glatte små jævlene hver eneste gang? Her er redningen!😆 Jeg prøver å slutte å banne. Virkelig. Jeg har blitt ganske flink og kan nå miste ting i bakken uten å sende av gårde en banneskur så mektig at malingen begynner å flasse av veggene. Men … Continue reading "Den magiske linsepennen"

2019-03-14 20:57 PMS er en merkelig ting

12 ganger i året kommer den på besøk for å rasere hele huset. Rive opp gleden og lage dårlig stemning. Det er som en sur sokk som plutselig dukker opp og gnir seg i ansiktet på folk. Veldig mot deres vilje, men den lar seg ikke stoppe. 3 dager i strekk. Og det rare med … Continue reading "PMS er en merkelig ting"

2019-03-13 19:16 Hvilken årstid liker du best?

Vi er på vei til skolen og 7-åringen spør meg mens han sparker toppen av en snøklump, så en haglebyge av isete snø spruter utover veien. – Pappa, hvilken årstid liker du best? Jeg har jo tenkt over dette mange ganger før, men på vei inn i en helt ny årstid synes jeg spørsmålet fortjener … Continue reading "Hvilken årstid liker du best?"

2019-03-12 10:18 1000 kroner dagen for barnehagen!

Da vi gikk gjennom regninger her i går, fikk vi oss et ørlite sjokk. Det viser seg nemlig at vi betaler 1000 kroner dagen for å sende lillesnupp i barnehagen! På en helt vanlig måned med 5 dager i uka i 4 uker, blir det 20 000 kr i måneden! Litt i overkant dyrt eller? … Continue reading "1000 kroner dagen for barnehagen!"

2019-03-11 18:32 Den altfor lange buksa

Herregud, se på den da. Hva tenkte vi på? Hvorfor kjøpte vi den? Den kommer jo ikke til å passe før om mange år! Kanskje vil den aldri passe? Og nå har byttelappen gått ut.   Det er jo ikke noe for vårt lille barn, det der. Vår lille gutt. Hva tenkte vi på? Det … Continue reading "Den altfor lange buksa"

2019-03-09 13:03 Hårete rykter på nettet!

Her har jeg jobbet og slitt med håret mitt i hele høst. Helt siden jeg skamklipte meg for moro skyld, har jeg angret litt hver dag. Savnet det vakre, flotte håret mitt. Og jeg vet ikke om det er et alderdomstegn eller ikke, men jeg synes det har tatt lengre tid enn normalt å få … Continue reading "Hårete rykter på nettet!"

2019-03-07 20:29 Krangler aldri med Christina igjen!

I dag var jeg på et møte med Christina, og etter i dag skal jeg aldri noensinne gjøre Christina forbannet igjen! For hun ser kanskje liten, søt og snill ut, men under panseret på den lille musejenta, brøler det en illsint tiger. Det fant jeg ut først i dag – 8 år etter at vi … Continue reading "Krangler aldri med Christina igjen!"

2019-03-06 20:15 Podcasten er tilbake!

Til alle som har savnet Gjesterommet – HER ER VI IGJEN!! 😄🎉 Tenk at det er TO ÅR siden sist vi la ut en episode av podcasten vår! Det er galskap. Rett og slett galskap. Vi elsker jo å lage podcast, så hva skjedde? Hvorfor har det gått to år siden sist?! Jeg skylder på … Continue reading "Podcasten er tilbake!"

2019-03-06 09:19 Endelig ferdig med legobussen!

Mann (37) med årets minst imponerende prestasjon 😆 For endelig er jeg ferdig med å bygge den vanvittig kule folkevogn-bussen jeg fikk av Christina og ungene til jul. Tenk det, en hel buss! Bygget med bare nevene! Og denne vanvittige bragden har bare tatt meg snaue 2 måneder og 1 uke. Som selvfølgelig hadde vært … Continue reading "Endelig ferdig med legobussen!"

2019-03-04 10:05 Hva gjør du hele dagen?

Jeg står på hjørnet av skolen og ser deg løpe av sted. Klar for en ny uke. Venner, oppgaver, lek og læring. Hva gjør du hele dagen mens jeg er borte? Det tenker jeg ofte på. Skulle gjerne vært flue på veggen en dag i ditt liv. Det livet du lever uten oss. Hele dagen … Continue reading "Hva gjør du hele dagen?"

2019-03-01 10:05 Verdens kuleste notatblokk!

Sjekk ut denne da! 😍 For snart 3 år siden skrev jeg et innlegg som skapte et voldsomt lokalt engasjement. ”Mysse, mævvle og andre rare Larviksuttrykk” var en sak om rare ord og uttrykk jeg har kommet over her nede i mitt nye hjemland. For Larviksfolk sier mye rart. Sjarmerende, men rart. Som ”Brøllåpp”. Her … Continue reading "Verdens kuleste notatblokk!"

2019-02-28 10:11 Skriv noe hyggelig

Her bruker man altså år og dag på å lære barna å skrive. Sånn er en A, sånn er en B. G er en C med et skjegg. Ø er en O med en strek gjennom. Hele den pakka der. Og når de endelig har fått dreisen på STORE bokstaver, må de jaggu lære seg … Continue reading "Skriv noe hyggelig"

2019-02-26 20:15 Kjære bedritne hundeeier

Store hunder, små hunder, korthårede og langhårede – det finnes mange slags hunder å bli glad i. De kan trives på fanget, bli med på skogstur, læres opp til artige triks og være en bestevenn for livet. Men har du bestemt deg for å kjøpe en hund, så har du også kjøpt deg et ansvar. … Continue reading "Kjære bedritne hundeeier"

2019-02-25 18:55 En bitteliten smak av vår

Jeg vet det er tidlig, men.. Når man våkner opp og titter ut, er det ikke lysere? Når man går ut døra, kvitrer ikke fuglene? Og snøen, er ikke den i stadig retrett? Jo, til alt. Og det betyr, min venn: Våren er på vei!       Ja da, jau da, jo sann og … Continue reading "En bitteliten smak av vår"

2019-02-23 19:30 På tur uten mamma

Det føltes rart å si ha det på parkeringsplassen. Veldig rart. Bilen full av ski, staver, akebrett og vinterklær. Mat, pysj, toalettsaker og pastiller. Men ingen mamma. For da vi dro på vinterferie for noen dager siden, tok Christina den tøffe beslutningen om å bli igjen hjemme. Alene. Hun var fortsatt pjusk i formen og … Continue reading "På tur uten mamma"

2019-02-21 20:36 Bikkja i bakken

Etter fem seige dager i sykdomskarantene, føltes det historisk godt å frese opp den stupbratte oppkjørselen til hytta og møte hoppende glade fettere og kusiner. Endelig vinterferie! Siden da har det gått i ett. Barneflokken løper fra rom til rom og jubler fra morgen til kveld. De spiller spill, leker gjemsel, bader i jacuzzien og … Continue reading "Bikkja i bakken"

2019-02-20 18:47 Vinterferie i hagen

Reklame | Polarbrød Hvem har sagt at man trenger et helt fjell for å feire vinterferien? Alt man trenger er en hage og litt godt humør 😄 Planen var egentlig å pakke bagen og stikke til fjells så fort skolen ringte ut til ferie, men det satt barnehagebasiluskene en ganske effektiv stopper for. Og etter … Continue reading "Vinterferie i hagen"

2019-02-19 21:33 Mindfulness for småbarnsfedre

Damer har yoga. Fermentering, fargeleggingsbøker, te og strikking. Menn har birken. Engelsk fotball, et varmt bad, mekke på bilen, se på Sopranos. Pensjonister har kryssord. Napoleonskake, sudoku, P1+ og kaffeslaberas. Ungdom har Fortnite. Snapchat, TikTok, chatting og serier. Barn har leker. Nettbrett, puslespill, perler og plastelina. Småbarnsmødre har DIY-prosjekter. Kvinneguiden, messenger og kafébesøk med venninner. … Continue reading "Mindfulness for småbarnsfedre"

2019-02-17 19:43 Kjempesprekk!!

Det skulle bli min beste uke i ”Fit for fight”. Det endte i potetgull, sjokolade og cola ☹️ Det skulle bli en dritbra uke. Gledet meg til å sparke i gang den nye uka med markløft på mandag. Prøve ny personlig rekord og gi gass fra start. Spise sunt, trene bra, legge meg tidlig og … Continue reading "Kjempesprekk!!"

2019-02-16 19:28 Vet du at jeg elsker deg? ❤️

Ikke bare på Valentines Day og julaften, men hver eneste dag. Hele tiden. Selvfølgelig kan du irritere meg, jeg irriterer deg også, men det er jo bare sånn det er å være sammen. Og det vet vi begge to. Selvfølgelig kan vi krangle, men det rare er at det skjer så sjelden. Det er et … Continue reading "Vet du at jeg elsker deg? ❤️"

2019-02-15 18:58 Uka som forsvant

Det startet så bra. Så fantastisk bra! Mandag var knitrende blå, skyfri og vakker. Fuglene tok bølgen og luften hadde en tydelig eim av vår. Vår! I starten av februar! Jeg trodde jeg skulle krepere. For en fantastisk uke dette skulle bli! Men så gikk det rett i dass. Bokstavelig talt.. Jeg husker det nøyaktige … Continue reading "Uka som forsvant"

2019-02-11 20:59 Alenepappa? Nei takk!

I dag fikk jeg en viktig påminner i livet: Hold på Christina! For i dag var Christina syk. Og lillesnupp hjemme i karantene. Som betyr at pappa måtte gjøre alt selv. Lage frokost, lage nistepakke, pakke sekken, rekke skolen, lufte hunden, aktivisere lillesnupp, rydde, lage lunsj, gjøre ærender, hente etter skolen, lage middag, rydde av … Continue reading "Alenepappa? Nei takk!"

2019-02-10 20:50 Søt, liten morsdagsgave ❤️

Det trenger ikke være stort, det trenger ikke være dyrt, men det trenger å være noe. For enten man er en stor tilhenger av å feire merkedager eller ikke, så er det én dag i året som burde holdes hellig: Morsdagen. For mødre, de fortjener å bli hyllet som helter og båret på gullstol. Når … Continue reading "Søt, liten morsdagsgave ❤️"

2019-02-08 21:08 Ikke det samme uten pottis

Jeg merket det på søndag og jeg merker det i kveld. På søndag var vi på kino, i kveld er det tv-kveld og kos. På diett. Og det er ikke det samme. Etter hvert blir det nok det, men inntil videre er jeg fortsatt ikke helt der. Vi er bare et par uker uti prosjekt … Continue reading "Ikke det samme uten pottis"

2019-02-07 20:58 Stinkende ny middagsfavoritt!

Hvem hadde trodd at noe som lukter så stramt kan være så godt?! 😄 Det er to og en halv uke siden vi sparket i gang ”Fit for fight”, prosjektet der Desirèe Andersen over de neste 5 månedene skal sparke Line Victoria og meg i form. Målet er å få en helt ny livsstil som vil … Continue reading "Stinkende ny middagsfavoritt!"

2019-02-06 20:22 Alle likte maten!

I mange år har jeg ventet. Hver eneste middag. Liker alle maten i dag? Nei. Den ene liker ikke ditt, den andre liker ikke datt. For salt, for sausete, for søt, for varm, for kald. Poteter – isj Suppe – usj Kylling – æsj Og sånn er det hver eneste dag. Ikke alle må spise … Continue reading "Alle likte maten!"

2019-02-06 08:45 Prosjekt: Bursdagskake!

Om under én uke har guttungen bursdag (7 år!!) og til helgen skal vi ha bursdagsfest her hjemme. I den anledning spurte jeg om han hadde noen spesielle ønsker for bursdagskaken. Den kommende uken er fullstappet med treninger, håndballcup, skoleforestilling, Oslo-tur, fotosession og mer, så aller helst håpet jeg at han skulle svare et enkelt: … Continue reading "Prosjekt: Bursdagskake!"

2019-02-05 08:50 På forsiden av Dagbladet.no!

Her har man gått og gledet seg nesten hele livet. Håpet og trodd, en vakker dag, kanskje man kommer på forsiden av en av landets aller største nettaviser: Dagbladet.no. Jeg har alltid likt Dagbladet, helt siden tiden jeg kjøpte avisen på fredager utelukkende for siden med ”Sterke Meninger”. Det var som artige statusoppdateringer, bare mange … Continue reading "På forsiden av Dagbladet.no!"

2019-02-04 09:10 Sammen i snøen ☃️

Det slo meg i går, mens vi var ute og måkte snø. Alle fire ute i kulda i hver vår kjeledress. Sammen. Jobbet på lag for å prøve å grave frem terrassen igjen. Skuffet og måkte og alle kluter til. Snø vekk her, snø vekk der, og ungene koste seg med kliss ny akebakke i … Continue reading "Sammen i snøen ☃️"

2019-02-03 10:20 Kan Desirèe takle tacotårnet??

Muhahaha, jeg har kommet opp med en fantastisk plan! En diabolsk plan, en genial plan. For de neste 5 månedene har jo Desirèe Andersen tatt på seg jobben med å piske Line Victoria og meg i form, blant annet ved at vi skal spise mat som hun godkjenner og trene etter hennes fløyte. Som er … Continue reading "Kan Desirèe takle tacotårnet??"

2019-02-02 13:57 Sorry for at det klikket for meg

Unnskyld for at jeg sparket deg. Unnskyld for at jeg brølte ut mine verste banneord, kalte deg forferdelige ting og prøvde å dytte deg ned en skråning. Men du må skjønne at det er så fryktelig vanskelig for meg når du oppfører deg sånn. Har du sett ute eller? Det er 2 meter snø overalt … Continue reading "Sorry for at det klikket for meg"

2019-02-01 16:16 Å løpe i en snøstorm

Er noe dritt. Virkelig. Det finnes ingenting bra ved det. Alt man er er en stor kladd med kald, våt og hutrende snørr. Man vil være inne. I varmen. Der alt er lunt, godt og tørt. Ingen fare for å brekke lårhalsen eller fryse på seg koldbrann. Snøen pisker i øynene og hvert eneste fiber … Continue reading "Å løpe i en snøstorm"

2019-01-31 18:39 Tacotårnet FØR og ETTER

Det er ingen hemmelighet: Jeg elsker taco! Helst hver fredag og gjerne hver lørdag. Store, bugnende mengder med deilig tacomat, som løper ned i magen på en seng av lefse. Jeg elsker kjøttdeigen, jeg elsker krydderet, jeg elsker chili, rømme, ost og grønnsaker. Og chips. Knust i deilige små knas, smuldret over som krydder. Hver … Continue reading "Tacotårnet FØR og ETTER"

2019-01-29 18:43 En varm klem i natten ❤️

Jeg våkner fra en grusom drøm. Hjertet hamrer i brystet. Vi var på et show i byen og storkoste oss, bare du og pappa, men så reiste jeg hjem. Alene. Så våkner jeg dagen etter og innser hva som har skjedd. Du har vært ensom og forlatt i storbyen hele natten! Og ingen vet hvor … Continue reading "En varm klem i natten ❤️"

2019-01-29 09:05 Dagen da magen eksploderte

I dag skal jeg på styrketrening for andre gang siden vi startet prosjekt Fit for Fight med Desirèe Andersen og Line Victoria ”Supporterfrue” Husby-Sørensen. Det fikk meg til å minnes en episode jeg har jobbet hardt med å fortrenge. Det er noen år siden, men jeg husker marerittet som om det var i går.. Det … Continue reading "Dagen da magen eksploderte"

2019-01-27 19:05 Video: Fysisk test!

Slik gikk det da Line Victoria og jeg måtte pushe oss helt til vi nesten kreperte! For denne uken sparket vi for alvor i gang prosjekt: Fit for fight. 5 måneder med livsstilsendring for å snu underskudd til overskudd, få energi, glød og bedre helse. Desirèe Andersen har tatt på seg drittjobben med å få … Continue reading "Video: Fysisk test!"

2019-01-26 11:44 Grusomme Cato

I flere år har jeg utsatt det. Ja da, sier jeg. Klart jeg blir med på løpetur! Men i siste liten kommer jeg alltid opp med en unnskyldning. Trenger ikke være noe bra engang. Oj sann, kan visst ikke i morgen, har noe møtegreier i Oslo. Løpe en tur på lørdag kveld, sier du? Ja … Continue reading "Grusomme Cato"

2019-01-24 10:55 Adjøss alkohol!

Gjett hva jeg skal droppe det neste halvåret? 😄🍻 Livsstilsprosjektet ”Fit for Fight” er i gang og for å vise at jeg virkelig mener alvor, har jeg tatt et valg: Null alkohol! For hvis jeg skal komme meg noen vei og få en kropp i balanse, må jeg ta noen tøffe valg. Og alkohol er … Continue reading "Adjøss alkohol!"

2019-01-23 10:48 Penisproblemer for Bremykt

Problemer? Nei nei. Muligheter! 😄🍆 Denne uken kunne vi lese at Bremykt-produsentene stadig klør seg i hodet over et tilbakevendende problem: Penis i smøret. For det er noe med måten Bremykt produseres på, som gjør at hvis beholderen fylles for full vil smøret ende opp med å se ut som en.. liten rakker. En luring. … Continue reading "Penisproblemer for Bremykt"

2019-01-21 20:42 Iskald sjokkstart!

Det er dag 1 av Fit for fight, prosjektet der Desirèe Andersen skal piske Line Victoria og meg i form over de neste 5 månedene. Og for å vise at jeg mener alvor, kom jeg i dag opp med en idé. Ikke en spesielt god idé, men en idé. For å virkelig gi slipp på mitt gamle … Continue reading "Iskald sjokkstart!"

2019-01-20 20:34 De grusomme FØR-bildene

Skrekk og gru – dagen er her! På tide å dele FØR-bilder 🙈🙈 For i morgen går startskuddet for “Fit for fight”, som betyr 5 måneder med livsstilsendring! Som jeg skrev tidligere i dag: Noe må gjøres. Jeg har lagt meg til en usunn livsstil  som innebærer at jeg gjør stort sett alt feil. Jeg … Continue reading "De grusomme FØR-bildene"

2019-01-20 14:06 Slutt på drittlivet

I morgen begynner det! I morgen sparker vi igang prosjekt: ”Fit for Fight”! I 5 hele måneder skal Desirèe ”Fitfocuse” Andersen, piske Line Victoria ”Supporterfrue” Husby-Sørensen, og meg i form. Og det blir tøft. Og det blir kjipt. Og det blir jævlig. Men det blir også helt magisk. For Desirèe har en helt nydelig grunnfilosofi … Continue reading "Slutt på drittlivet"

2019-01-19 18:49 6-åringen bannet høyt!

Og gjett hvilket banneord han gikk for! 😅 I det siste har jeg skrevet litt om at jeg må slutte å banne for barnas skyld. For det siste jeg vil er at folk skal høre barna mine prate og tro de er etterkommere av nord-norske fiskere. Men det er ikke lett. For når melkeglasset går i … Continue reading "6-åringen bannet høyt!"

2019-01-18 20:48 Det beste med å reise bort

(Bilde: Vixen)   Det beste med å reise bort, det er å komme hjem til dere igjen. Mine to små apekatter. Synke ned i sofaen og bare holde rundt dere. Vite at gjengen er samlet igjen. For hver gang vi skal bort, tenker jeg at nå skal det bli godt å komme seg litt bort. … Continue reading "Det beste med å reise bort"

2019-01-17 16:18 Ærre hærre ær partty?!

I kveld smeller det!! 😄🎉 Barna er hos barnevakt. Skjorten er strøket. Frua har på strømpebukser. Sminke har blitt påført. Det kan bare bety én ting: I kveld blir det fest! For vi er i Oslo og i dag er det endelig duket for influencernes store årlige høydepunkt: Vixen Influencer Awards!! I år er vi … Continue reading "Ærre hærre ær partty?!"

2019-01-16 13:38 Dyrk din egen mat – i vinduskarmen!

Reklame | Den Lille Gartner Tenk så moro å dyrke sine egne urter og grønnsaker! Med Den Lille Gartner kommer du i gang på 1-2-3 😊🌱 Det er snart 2 år siden Christina og jeg satt avocadosteiner i vann, for å se om de kunne bli til noe mer. Det var utrolig gøy å se … Continue reading "Dyrk din egen mat – i vinduskarmen!"

2019-01-14 18:22 Kan jeg bli fit med Desirèe??

I går slapp katten endelig ut av sekken – jeg skal bli fit med Desirèe Andersen! Desirèe er altså Norges kanskje beste treningsblogger og denne våren har hun tatt på seg et skikkelig hårete oppdrag: Piske ikke bare én, men TO utrente bloggere i form! Og de bloggerne er altså yours truly, Mr. Pappakropp 2018 … Continue reading "Kan jeg bli fit med Desirèe??"

2019-01-14 09:44 Mor på do

Da jeg fikk dette bildet av en følger på Snapchat, begynte jeg umiddelbart å le høyt for meg selv. For jeg kan ikke huske å ha sett et bilde som på en bedre måte fanger essensen av livet med småbarn i hus. For vi har alle vært der: Du må på do og sniker deg … Continue reading "Mor på do"

2019-01-11 16:59 Stor gutt nå ❤️

Jeg husker så godt i barnehagen. Hver eneste dag. Du var så ofte lei deg. Ville ikke gå fra pappa, men jeg måtte gå. Og det rev i hjertet hver gang. Jeg vet at det ikke varte lenge, men akkurat der og da knuste det hjertet mitt. Hver eneste gang. Men vi fikk rutiner. Mange … Continue reading "Stor gutt nå ❤️"

2019-01-10 19:23 Dagens spørsmål: Liker du å feste?

Det er det rareste spørsmålet jeg har fått på en stund, men det dukket opp på Snapchat i går. “Hei.” “Liker du å feste?” Først fikk jeg litt creeps, for hvem i all verden spør om noe sånt? Alle liker jo å feste! Det blir som å spørre om man liker sjokolade eller taco. Så … Continue reading "Dagens spørsmål: Liker du å feste?"

2019-01-09 19:37 Den beste følelsen ❤️

Jeg våkner brått. Det banker på døra. Ute er det bekmørkt og øynene verker. Det er midt på natten – hvem i all verden er her nå?? Skeptisk, trøtt og nervøs tasser jeg ut i gangen, låser opp døra og åpner. Kalde vintervinder kaster seg over meg og begynner å piske mot huden. Men det … Continue reading "Den beste følelsen ❤️"

2019-01-08 19:18 FRA 😤 TIL 😄

Jeg var fresende forbannet da jeg satt meg ved tastaturet. Hvor lang tid skal den helsikes bedriften bruke på å svare?! Det var like før jeg troppet opp på kontoret deres og la igjen en varm ruke på trappa. Jeg har ventet siden 21. desember!! Ja vel, så har det vært juleferie i mellomtiden, men … Continue reading "FRA 😤 TIL 😄"

2019-01-07 20:58 Fyyyy farao!!

Hva sier du for å kamuflere banneordene foran ungene? 😅🙈 For det er hevet over enhver tvil: Jeg har banneproblemer. Prøver å slutte, men klarer det aldri helt. Kan være kjempeflink i perioder, men så plutselig sklir det ut. Rolig som skjæra på tunet, men så plutselig går tekoppen i bakken og eksploderer i tusen … Continue reading "Fyyyy farao!!"

2019-01-06 19:25 Trådløst nett for alle penga

Spøkelser. Termitter. Stokkmaur. Hjemsøkt indianergrav under kjelleren. Det var mye vi fryktet da vi kjøpte et gammelt hus, men det var én ting vi ikke hadde tenkt på: Ustabilt nett. Og det viste seg å være det verste. For man innser ikke hvor avhengig man er av internett på alle sine duppedingser, før man bor … Continue reading "Trådløst nett for alle penga"

2019-01-05 18:25 Det kjipe Sjokoladesuget

Dette innlegget er ren terapi. Skrevet av en fysen mann i nød. For akkurat nå sitter ungene foran meg og spiser lørdagsgodis. Hver sin skål med deilige fristelser. Mykt gummigodteri, klissete fruktbiter, litt tørket frukt og sjokolade. Gud bruttle, som jeg elsker sjokolade. Den myke, deilige følelsen. Knekker i munnen, før den smelter på tungen. … Continue reading "Det kjipe Sjokoladesuget"

2019-01-04 17:47 Ikke kjøp smartvekt!

Skulle starte året bra, jeg. New year, new me, hele den greia der. Kjøpe meg sånn smartvekt og gå ned noen kilo. For en vanlig baderomsvekt skiller liksom ikke på fett og bein, men en smartvekt gir nøyaktige tall, så nå skulle det bli andre boller. Mange er visst på det der nå for tiden. … Continue reading "Ikke kjøp smartvekt!"

2019-01-03 17:26 Handy start på året

I går var det planleggingsdag for både barnehage og skole, som betyr ekstra tid til å finne på ting med barna. Og for andre gang dette året resulterte det i en tur i garasjen for gutta. 6-åringen har bestemt seg for å gjøre ferdig sitt lille snekkerprosjekt og ingenting gleder et pappahjerte mer enn å … Continue reading "Handy start på året"

2019-01-01 21:08 Gutta i garasjen

Nyttårsforsettet røyk på første dagen 😅 For planen var klar. Starte det nye året med en løpetur. Og forholdene var perfekte. Knallblå himmel, litt vind og et lunt drag i luften. Isen hadde smeltet bort, asfalten lå tørr og inviterte. Som skapt for en løpetur. Let´s do this! Men så ble det jo litt sent … Continue reading "Gutta i garasjen"

2018-12-31 11:47 Det beste med 2018!

Her er alt som gikk helt supert 😄 I går skrev jeg om alt som gikk bajs i 2018, men det var jo mye som gikk bra også. Så her kommer alt jeg husker som stjerner i taket: Vant Vixen-pris! Året fikk en feiende flott start da jeg veldig uventet stakk av med Juryprisen under … Continue reading "Det beste med 2018!"

2018-12-30 19:08 Alt som gikk i dass i 2018

Like greit å være ærlig.. 🙈 Jeg skulle gjerne fortalt dere at alle målene jeg satte meg for 2018 er innfridd og at året har gått helt knirkefritt. Men det har jo virkelig ikke det. Og som influencer synes jeg det er viktig at jeg gir dere et riktig bilde av virkeligheten, og ikke bare … Continue reading "Alt som gikk i dass i 2018"

2018-12-27 21:39 Lailarundstykker ❤️

– Skal du ha mer kveldsmat? – Har vi flere Lailarundstykker? – Ehm.. nei. – OK, da vil jeg ikke ha. Sånn er det hver kveld for tiden og det er egentlig ganske søtt, for barna har blitt hekta på oldemors rundstykker. Du skjønner, barna våre er bortskjemt med en nevenyttig oldemor som lager rundstykker … Continue reading "Lailarundstykker ❤️"

2018-12-26 21:16 2-dagers romjulskoma

Det sies at etter den søte kløe, kommer den sure svie. Sånn er det også med julen. Etter den store festen, kommer den slappe resten. For julen er en stor fest med lang oppladning. I ukesvis går man og gleder seg. Mer og mer for hver dag som går. Etter hvert som ukene tikker nærmere, … Continue reading "2-dagers romjulskoma"

2018-12-25 12:52 Våkne opp til rosa skyer

Jeg våkner opp og det første jeg ser er en liten kropp. Står og ser ut av vinduet med store øyne. Foran ham ligger himmelen badet i rosa sukkerspinn. Et slør av godterifarget glede drapert rundt hver en sky. Rosa, hvitt og blått, blandet med det knallgule fra solen. Et fantastisk fargespill. Han står som … Continue reading "Våkne opp til rosa skyer"

2018-12-23 19:15 Årets julekort fra Familien Klonk 🎄

For første gang på mange år – Her er årets julekort! For vi er egentlig ikke sånne julekort-folk. Men i år tenkte jeg å gjøre et ørlite unntak, for det er jo litt fint med julekort. Jeg tenker at jeg ikke bryr meg noe særlig om det, men så dukker det opp i postkassen eller … Continue reading "Årets julekort fra Familien Klonk 🎄"

2018-12-22 11:16 Endelig julestemning!

Det så stygt ut en stund, men nå blir det jul! For i går fikk vi endelig opp juletreet. Og jeg sier endelig, for vi har egentlig bestemt oss for å sette opp treet på Luciadagen hvert år. Men det er plutselig halvannen uke siden. Og det er kanskje ikke så rart, for i år … Continue reading "Endelig julestemning!"

2018-12-18 19:23 Årets fineste julesang

Hvert år gis det ut en drøss med nye julesanger som alle har ett mål for øye: Å kapre ditt myke julehjerte. Det er søte sanger, tullesanger og amerikanske overflødighetshorn med doble doser vokalonani. De siste årene har det også blitt en trend blant norske artister, programledere og reality-TV-deltakere å gi ut superkommersielle tøyselåter som … Continue reading "Årets fineste julesang"

2018-12-17 20:26 Bruk fagfolk!

I høst bestemte vi oss for å pusse opp det gamle vaskerommet i kjelleren. En iskald klump av gammel betong, skal bli et nytt og deilig bad. Det blir flislagt gulv med varmekabler, isolerte vegger, ny ventilasjon, nytt lys i taket og nye rør. Alt gammelt strippes vekk og hakkes opp, og hele rommet bygges … Continue reading "Bruk fagfolk!"

2018-12-16 13:01 Julemagi i barndomshjemmet

Nå koser jeg meg. Hjemme hos mamma og pappa på Kolbotn. Det blir liksom aldri så julete som i barndomshjemmet. Sitte ved spisebordet og sysle med noe julepynt mens mamma lager julemat og synger med til Odd og Sissel. I godstolen i hjørnet sitter pappa med en bok. Føttene høyt hevet, myke tøfler på. Utenfor … Continue reading "Julemagi i barndomshjemmet"

2018-12-14 13:14 Gleden er en isklump

Jeg hadde helt glemt hvor gøy det er! Hele veien hjem fra skolen, gå og sparke på en isklump. Finne den helt spesielle som sklir langt og tåler en trøkk. Smelle til og se den suse av sted. Seile på iskald asfalt og legge igjen et spor av krystaller. Få en litt merkelig forkjærlighet for … Continue reading "Gleden er en isklump"

2018-12-12 20:41 Julegaveinnpakkingsverkstedskaos

Samme søla hvert eneste år: ”I år skal vi ta oss gooood tid til å pakke gaver” ”Ja, også skal vi lage personlig innpakking med morsomme kort og binde på noe tørket frukt eller hjemmelaget godteri eller noe!” ” Ja, også tar vi gløgg og pepperkaker til!” ”JA! WOHOOO!!” Så kommer jula da. Som julekvelden på … Continue reading "Julegaveinnpakkingsverkstedskaos"

2018-12-11 20:58 Årets stygge julekule

Det har blitt en tradisjon det der. En rar tradisjon, men jeg digger det. For hver jul kjøper vi én ny ting å henge på treet. Men det kan ikke være en hvilken som helst ting heller, den må være glorete og helst ganske stygg. Jeg vet ikke helt når eller hvorfor denne tradisjonen startet, … Continue reading "Årets stygge julekule"

2018-12-10 17:36 Julekongen er avlyst!

Jeg lovet daglige oppdateringer, men så plutselig ble det stopp. Hvorfor? Vel, jeg har faktisk en ganske god grunn. La meg bare først og fremst si at jeg elsker Julekongen. Jeg synes det er en fantastisk julekalender og barna digger den! Lillesnupp er spesielt glad i kjenningsmelodien og der er jeg helt enig. Når Sølvguttene … Continue reading "Julekongen er avlyst!"

2018-12-09 13:40 Adventslys og frokostkrangel

Så tenner vi et lys.. Ett lys? ETT LYS?! Andre søndag i advent og i dag var det på´n igjen med samme krangel som i fjor. For Christina og jeg har to vidt forskjellige måter å si adventsversene på når man tenner lys. Jeg sier ”Så tenner vi et lys i kveld” – rett frem, … Continue reading "Adventslys og frokostkrangel"

2018-12-08 19:56 Legoterapi for 2

Det har gått i ett. Lenge. Oppussing og flytting, sykdom og rydding. Hele høsten hear vel egentlig vært et eneste langt kaos. Og nå er julen i gang. Mer kaos. I dag måtte jeg ut og fly etter julegaver. Syv hundre bæreposer og stressflass på hjerteklaffen. Butikk meg her og butikk meg der. Sjekke lista, … Continue reading "Legoterapi for 2"

2018-12-07 20:29 Fra pudding til pappafit

Reklame | Pappafit Den perfekte julegaven til småbarnsfedre 💪😄 Jeg husker selv hvordan det var. Livet som småbarnspappa er en fantastisk tid, men det er ikke til å stikke under en stol at nattevåk og kaos i rutiner også kan snu hele livet på hodet. Over natten går man fra et liv med tid til … Continue reading "Fra pudding til pappafit"

2018-12-07 19:02 Julekongen #7: Ante og Anti er i byen!

I dag fikk vi endelig se hvordan det gikk når noen fra Den hemmelige dalen møtte vår verden. Og det var hysterisk! For Ante og Anti har forlatt tryggheten av sin hemmelige dal, for å utforske livet på den andre siden av hulen. Dagens høydepunkt var uten tvil da Anti prøvde å åpne en potetgullpose … Continue reading "Julekongen #7: Ante og Anti er i byen!"

2018-12-06 21:14 Julekongen #6: Partykonge og sukkerfest

Og der var Mira rett tilbake på toppen av snørrvalp-skalaen ja. Også hun som var så søt og sjarmerende i går. Synd. Kanskje har hun bare en ugrei avhengighet til sjokoladepålegg. Noen andre som kommer til å bli hekta på søtsaker, er alle barna i Den hemmelige dalen, nå som Kong Sukker er i byen! Snakk … Continue reading "Julekongen #6: Partykonge og sukkerfest"

2018-12-06 13:06 Rørlegger med bakoversveis 😂

Det hadde vært en grusom natt. Antall timer med søvn? Tja.. halvannen? For pjokken vår har vannkopper og i natt har de ridd ham som en mare. Klø og våkne, klø og våkne. Typisk en sånn natt som foregår i 5-minutters intervaller. Ikke en natt for historiebøkene. Så i dag avlyste vi vekkerklokka. Hvis noen … Continue reading "Rørlegger med bakoversveis 😂"

2018-12-05 18:56 Julekongen #5: Kongen er her!

Så det er DERFOR Peder er så kjip! Han er ikke nødvendigvis et råttent eple, han tar jo bare etter oppførselen til moren sin. Og hun er en skikkelig… jentetisskjerring. Stakkar, jeg fikk helt vondt av ham, da han for én gangs skyld engasjerte seg helhjertet i lek, bare for å få snømannen sin overkjørt … Continue reading "Julekongen #5: Kongen er her!"

2018-12-05 11:11 Ubåt og vannkopper

Det er ikke hver dag man går og heier på sykdom, men lenge har vi gått og håpet på at eldstemann snart skal få vannkopper. For det er greit å få det unnagjort som barn og stort sett hele Larvik og omegn har gått rundt rødprikkede i flere uker nå. Det hadde dessuten vært fint … Continue reading "Ubåt og vannkopper"

2018-12-04 20:10 Julekongen #4: Den evige sommer

Aha, så det er DET hansken brukes til! For i dag fant vi ut at den mystiske hansken som Kevin fant inne i hulen, tilhører kongen av den mystiske dalen. Med den kunne han styre årstidene, men etter at hansken forsvant for 10 år siden har det vært sommer. Her jeg sitter og ser ut … Continue reading "Julekongen #4: Den evige sommer"

2018-12-03 19:09 Julekongen #3: Jeg fant en gutt!

Var det bare et kjøpesenter-reinsdyr?! Snakk om antiklimaks. Her trodde jeg vi hadde los på nissen, men så var det bare snakk om et helt vanlig reinsdyr med spjåkete gevir. Heldigvis er det andre som leverer, og i denne episoden lot jeg meg sjarmere av den noe irriterende lillesøsteren til Kevin, Mira. Måten hun gjenfortalte … Continue reading "Julekongen #3: Jeg fant en gutt!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.