Nina Sprell Levende

Tid Innlegg
2020-06-15 09:31 Kattungene Helsinki, Rio og Nairobi har flyttet inn i telt

God mandags morgen, kjære dere ☀️ Da har kattungene Helsinki, Rio og Nairobi (oppkalt etter serien “Papirhuset”), rukket å bli hele 6 uker gamle. Det betyr at de er halvveis i oppholdet og starten på livet hos oss, og jeg kjenner tiden flyr så alt for fort. De er på ingen måte de små hjelpeløse … Continue reading "Kattungene Helsinki, Rio og Nairobi har flyttet inn i telt"

2020-06-13 10:41 Endelig var jentene i armene mine igjen❤️

God lørdag, kjære dere! Tenk, i går fikk jeg endelig møte venninnene mine igjen. Jeg har ikke sett dem siden februar, så dere kan tro gjensynsgleden var stor. Egentlig var planen å møtes over en lunsj i byen, men det gikk jo selvsagt ikke med kattunger, valp og det beste av alt, vesle Falk på … Continue reading "Endelig var jentene i armene mine igjen❤️"

2020-06-09 11:50 Igjen blir det klem fra prinsen ❤️

Da jeg fikk nyheten om at eldstemannen Dennis og hans kjære Kristin allikevel hadde bestemt seg for å få småtroll, eller i alle fall plutselig stod ovenfor valget, ble jeg overlykkelig. Jeg trodde faktisk ikke på dem der og da, og synes det var verdens dårligste spøk å lire ut av seg, men så viste … Continue reading "Igjen blir det klem fra prinsen ❤️"

2020-06-06 18:29 Aldri vært stoltere!

For en støttemarkering, dere! Aldri noensinne har jeg opplevd større engasjement her i Stavanger by, og jeg kunne ikke vært stoltere. Det er derimot ikke til å stikke under en stol at flesteparten av de som møtte opp var av den yngre garde. Så det finnes med andre ord lys i tunnelen. Jeg tror på … Continue reading "Aldri vært stoltere!"

2020-06-03 09:21 Poppy fikk møte bessen ❤️

Tenk at det faktisk er hele 5 år siden vi mistet bessen. Det kjennes fortsatt ut som om det var i går, men livet går som sagt videre…i en rasende fart. Jeg forsøker å besøke grava så ofte jeg kan. Tar først turen til bessen på Grefsen, og så drar jeg som regel videre til … Continue reading "Poppy fikk møte bessen ❤️"

2020-05-31 18:32 Mille + Poppy = ❤️

Da kan den lenge skjulte hemmeligheten endelig se dagens lys. Dere kan tro vi har ei lykkelig Mille-mor her nå. Hun har nemlig blitt eier av verdens skjønneste lille Bolognese valp. En stor drøm har gått i oppfyllelse og hun mener selv at hun nå er verdens heldigste 14-åring, og at hun fra nå av … Continue reading "Mille + Poppy = ❤️"

2020-05-29 16:19 Gammelt ble som helt nytt!

Helg igjen jo, kjære dere! Jeg hadde egentlig veldig lyst til å nyte hagen vår nå i finværet, men vi er som sagt på vei ut på et nytt eventyr som kommer til å forandre hverdagen vår gledelig fremover. Det er fortsatt veldig hemmelig, rett og slett fordi noen av familiemedlemmene våre ikke vet om … Continue reading "Gammelt ble som helt nytt!"

2020-05-26 11:52 Nå har det klikka for meg!

Hei igjen, dere! Nå har det seriøst klikka for meg. Vel å merke forhåpentligvis på en god måte, men jeg er dønn ærlig når jeg mener det kribler i hele kroppen bare av å høre ordet “Coleus”, altså planten, den gode gamle traveren som fantes i de tusen hjem den gangen jeg var liten. Takket … Continue reading "Nå har det klikka for meg!"

2020-05-24 05:31 Bjørn Erik kliner til igjen!

God søndags morgen, kjære dere! Nå skjer det store ting på den 23 år gamle verandaen vår bak. Bjørn Erik er virkelig i siget nå, han står på hver gang finværet gjør det mulig. Plattingen vår bak og for den saks skyld foran også, er under oppussing, og lekehuset skal også få seg et løft … Continue reading "Bjørn Erik kliner til igjen!"

2020-05-22 16:38 Jeg har ingenting jeg skulle ha sagt lenger!

Helg igjen jo! I dag har vi jentene vært på shopping i byen. Minsten Mille har faktisk ikke dratt minibankkortet sitt siden januar. Både bursdag- og julepresangpenger har brent i en evighet på kontoen hennes, så nå var det på tide å få fornyet garderoben litt, syntes hun. Mille er på ingen måte ei jente … Continue reading "Jeg har ingenting jeg skulle ha sagt lenger!"

2020-05-20 11:06 En uke med deilig påfyll ❤️

Heihei, igjen kjære dere 🌸 Dette blir en bra dag, kjenner jeg. Sola skinner, kattungen legger på seg i rekordfart og jeg skal ha en turfri dag. Det blir selvsagt flere småturer med Pippi-luska, men ikke den higende 10-12.000 skrittsturen. Målet er å få den unnagjort fem dager i uka, må som sagt fortsatt redegjøre for … Continue reading "En uke med deilig påfyll ❤️"

2020-05-17 17:43 Fortsatt god 17. mai feiring 🇳🇴

Kjære alle sammen, gratulerer så mye med dagen 🇳🇴  I år var vi invitert på feiring både til Drammen og noen venner av oss her i Stavanger, men jeg hadde aldri kunnet overlate ansvaret av de snart 14 dager gamle kattungene til noen andre på det stadiet her. Minsten som ennå må flaskemates hver 2,5 … Continue reading "Fortsatt god 17. mai feiring 🇳🇴"

2020-05-16 14:53 Jente eller gutt?

Hei igjen, kjære dere. Tenk, nå har kattungene rukket å bli 12 dager gamle allerede. Jeg er altså så forelska i disse nydelige nøstene, er helt fascinert av å følge med på hva de gjøre hele tiden. Vel, nå er det ikke sånn at de gjøre så veldig mye annet enn å sove og spise, … Continue reading "Jente eller gutt?"

2020-05-14 12:24 Du er så forbaska fin!

Åhhh, i dag har han rause og flotte mannen min bursdag! Fine Bjørn Erik skal selvsagt feires med pakker, sang, favoritt middag, is og kake. Kjære, kjære Bjørn Erik. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Du er min bautastein og bestevenn, lekende partner og spennende motvekt. Du er i tillegg verdens letteste … Continue reading "Du er så forbaska fin!"

2020-05-13 05:53 Utsatt konfirmasjon – men endelig sprangstevne igjen!

God morgen, kjære dere ☀️ Om ikke så alt for lenge, nærmere bestemt når Bjørn Erik har står opp klokken syv, hopper jeg til sengs. Vi har nemlig gått tilbake på å flaske den minste kattungen hver andre time, siden han gikk for lite opp i vekt, og  i natt klarte jeg ikke helt å … Continue reading "Utsatt konfirmasjon – men endelig sprangstevne igjen!"

2020-05-11 16:06 Crocodile Dundee Nina med hjertet i halsen

God morgen, kjære dere. Jeg bor på sofaen for tiden, dag og natt. Jeg våker over vår kjære Mia og hennes tre nydelige kattunger. Den forferdelige hendelsen der hunden vår Pippi kom til å drepe en av dem i sin overivrige kjærlighet til den, har satt en støkk i oss alle. Det har blitt viktig … Continue reading "Crocodile Dundee Nina med hjertet i halsen"

2020-05-08 03:38 Hjerteskjærende 💔

Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne hen på denne triste historien. Ingenting har vært “normalt” med denne kattefødselen. Fra å være overlykkelig over å ha fått være med på at to nydelige nøster kom til verden, satt vi plutselig med med to herlige småtroll til, og kunne derfor ikke vært mer stolte og … Continue reading "Hjerteskjærende 💔"

2020-05-03 20:01 Mia har blitt mor til to små nøster ❤️

God kveld kjære dere, har dere det bra? Denne dagen ble ikke helt som planlagt. Jeg var grytidlig oppe for å vaske vinduene foran før sola stod opp, og det ble litt av en prøvelse. Katten vår Mia var nemlig veldig snakkesalig, og jeg var redd der et øyeblikk at hun skulle vekke opp hele … Continue reading "Mia har blitt mor til to små nøster ❤️"

2020-04-29 19:56 Da var det på tide å fremsnakke noen igjen 🌸

Heihei! Er det bare jeg som synes at avisene er litt lettere, mer positive rundt koronaviruset for tiden? Det er selvsagt titt og ofte fortsatt negative overskrifter å se, men det virker som om det største trøkket er over. Eller hva synes dere? Avisene spyr selvsagt fortsatt ut side opp og side ned med elendighet, … Continue reading "Da var det på tide å fremsnakke noen igjen 🌸"

2020-04-27 07:31 Bedagelige meg…

God morgen, fininger 🌻 Da gyver vi løs på ny uke. Temperaturen ute har sunket drastisk, og det siste døgnet har det begynt å regne også. Det gjør derimot ingenting, for det trengs nok sårt for alt som skal spire og gro nå. Apropos spire og gro, nå kan dere tro Mille er glad. Beitene … Continue reading "Bedagelige meg…"

2020-04-24 17:22 Med blidfisen og Mille på langtur ❤️

God helg, kjære dere! Jeg har aldri noensinne vært i Drammen før, og gleder meg derfor stort til å få undersøkt hva byen har å by på, men i påvente av at verden skal bli frisk igjen, har vi storkost oss i marka. Hver dag tok Falk og jeg oss en tur, gjerne to ganger … Continue reading "Med blidfisen og Mille på langtur ❤️"

2020-04-23 17:07 Fine dager ❤️

Jeg har en liten følelse av at noen mener jeg er i overkant paranoid når det kommer til dette forferdelige koronaviruset. Jeg får nemlig små stikkord som indikerer det, de mener jeg stresser og overtenker. Er nok litt enig, for jeg lever ennå som om jeg er i karantene, selv om den var over for … Continue reading "Fine dager ❤️"

2020-04-20 11:05 Endelig familietid igjen ❤️

Heihei, igjen kjære dere. Selv er jeg i himmelriket, for endelig fikk vi møte eldstemann og den lille flokken hans. Det betyr masse kvalitetstid med vesle Falk, noe jeg sårt har lengtet etter. Jeg var som sagt litt engstelig for at han hadde glemt oss, men han fantes ikke skeptisk i det hele tatt. Det … Continue reading "Endelig familietid igjen ❤️"

2020-04-17 16:51 Herlig syssel, den beste hobbyen

Rekk opp hånda aller dere som har sett en eller annen venn eller bekjent sitte å legge puslespill på sosiale medier de siste to ukene. Jeg har nok sett bortimot 20-25 stykk, helt forståelig, for selv har jeg vært bitt av denne basillene hele livet. De siste åra har jeg derimot kun kjøpt forskjellige varianter … Continue reading "Herlig syssel, den beste hobbyen"

2020-04-15 21:30 Falk er 1 år i dag ❤️

Tenk at det lille mirakelet av et barnebarn allerede fyller 1 år. Jeg synes ikke det er lenge siden vi pakket og dro bortover til kjente og kjære trakter og satt nervøse dag og natt og ventet på hans etterlengtede ankomst. Vesle Falk herjet vilt med mammaen sin i nesten tre døgn før han ville … Continue reading "Falk er 1 år i dag ❤️"

2020-04-14 21:24 Stopp en hal!

Dæven døtte der var maksvekta nådd igjen! For tredje gang i livet ser jeg nesten et tresifra tall, og det er som om kroppen og sjelen skriker, nå er det nok, Nina, skjerp deg! Jaja, sånn kan det gå, når man i over et år nå har lekt at det har vært lørdag hver bidige … Continue reading "Stopp en hal!"

2020-04-12 17:50 Gode påskevibber 🐥

Før påsken, trodde jeg helt seriøst at jeg skulle få ut et innlegg hver bidige dag. Jeg har nemlig plenty av historier å fortelle dere med bilder i haugevis, men neida, tiden strekker rett og slett ikke til når en koser seg og putler rundt med forskjellig småting. Angsten for at at samfunnet skal åpnes … Continue reading "Gode påskevibber 🐥"

2020-04-08 12:30 Klarer ikke…joda!

Nå er det like før hele flokken her hjemme kan ta påskeferie. Som jeg har nevnt tidligere så jobber Bjørn Erik på spreng, det er mye å ta tak i for en fagforeningsmann, så i morgen tenker jeg det skal bli godt for han også å slippe å stille vekkerklokka. Hva synes dere forresten om … Continue reading "Klarer ikke…joda!"

2020-04-04 18:37 Dagens tanker…

God lørdag, kjære dere. Jeg veit ikke hva det er med meg, men har plutselig funnet ut at jeg kanskje ikke er så sosiale av natur allikevel. Da mener jeg først og fremst på en som har behov for å henge med noen til enhver tid. Jeg har egentlig aldri vært den som renner ned … Continue reading "Dagens tanker…"

2020-04-02 13:06 Vennskap❣️

Hei igjen, kjære dere 🌻 Guriland nå skjer det ting på venninnefronten. Nå begir vi oss nemlig ut på ting vi ikke har noe peiling på. Vi har gruppevideosamtale, å fyttikatta så gøy det er! For et par uker siden samlet vi Stavanger-jentene oss i en gruppechat på Facebook. Vi er hele femten stykker, alle … Continue reading "Vennskap❣️"

2020-04-01 13:25 Det må gå bra ❤️

Hver dag så våkner jeg med et håp om at marerittet er over. At en eller annen smarting et eller annet sted i verden, har funnet opp en medisin som gjør at all usikkerheten vi alle lever med nå, forsvinner. Jeg har sluttet å lese nyhetene rett før jeg legger meg. De første ukene var … Continue reading "Det må gå bra ❤️"

2020-03-30 11:58 Rykende fersk 52 åring med fuskepels onepiece!

Hallo kjære dere, holder der fatningen og roen der ute i den skumle verdenen? Her hjemme har vi hatt bursdagsfeiring, for unge meg. Kremt, det blir vel egentlig helt feil å kalle meg ung, føler det er lenge siden jeg har følt meg som det. Det hender derimot ofte at mine barnslige sider trenger seg … Continue reading "Rykende fersk 52 åring med fuskepels onepiece!"

2020-03-28 13:08 Pelle 23 år ❣️

God lørdag, kjære dere 🌷 “I disse spesielle tider”, er en setning som brukes ofte nå. Det er som om vi alle holder litt pusten og har ekstra høye skuldre, i påvente av en bedre og lysere hverdag. Den ene dagen snakkes det varmt om den gode dugnadsånden, for så å bli irri irri rattata … Continue reading "Pelle 23 år ❣️"

2020-03-25 17:26 Gjensynsglede, bakefiasko og gode venner

Da var karantenetiden over og vi i familien Thorsen derfor nødt til å begi oss ut i den skumle verden. Jeg må faktisk innrømme at det har vært godt å faktisk kun være her hjemme. Vi har på ingen måte tøyd strikken og bevegd oss ute blant folk. For selv om vi faktisk har lov … Continue reading "Gjensynsglede, bakefiasko og gode venner"

2020-03-23 12:56 Flaueste øyeblikk!

Tenk at vi holdt på å miste en hel dag på favoritt stedet vårt Isla Holbox fordi min kjære mann hadde glemt å stille tilbake datoen på klokka! Vi trodde det var vår aller siste kveld dagen i forveien, så den ble derfor tilbragt loffende rundt på stranda langt etter solnedgang. Vi ville utnytte hvert … Continue reading "Flaueste øyeblikk!"

2020-03-21 13:47 Trå varsomt, ta hensyn…

Tenk at vi for kun to uker siden fortsatt var i Mexico. Vi skulle på Wrestling (les gjerne her) og gledet oss som små unger. Lite visste vi hva som ventet oss og resten av verden der hjemme. Det går ikke en dag uten at vi fortsatt lengter tilbake til det stedet vi hadde det … Continue reading "Trå varsomt, ta hensyn…"

2020-03-18 18:29 Hjemmeskole med en vri…

Heihei igjen, fra oss i karantene. Jeg noterer meg karantenedag nummer 8, og trekker et lettelsens sukk. Alle tre er nemlig helt symptomfrie, noe som gjør at jeg endelig tør å tror på at vi kommer gjennom denne første runden uten å bli syke. Vi kommer selvsagt uansett til å fortsette å holde oss inne, … Continue reading "Hjemmeskole med en vri…"

2020-03-16 06:44 Barna lider ekstra av aggressiv og stygg ordbruk

Før vi dro på ferie, var det så vidt litt snakk om koronaviruset. Bjørn Erik og jeg diskuterte det, blant annet om vi hadde en backup plan hvis dette skulle eskalere, men vi følte vi kunne dra avgårde i god tro om at dette vill gå bra. Vi følte oss nokså trygge på den andre … Continue reading "Barna lider ekstra av aggressiv og stygg ordbruk"

2020-03-14 13:08 …og sånn gå no dagen

Vi kan ikke bare sitte å glane på tittekassa, spille på mobilen eller vaske, så her i karantenehuset forsøker vi å finne på noe vi ikke har gjort i sammen på en evighet. Jeg husker faktisk ikke sist gang vi spilte noe brettspill, foruten om backgammon da som gjøres ganske ofte, men denne gangen kom … Continue reading "…og sånn gå no dagen"

2020-03-13 14:09 Karantenelivet

De fleste har sikkert for lengst fått med seg at vi i familien Thorsen har vært på feire i 2,5 uke nå. Mexico er ikke registrert som et risikoområdet, men siden vi har vært på diverse flyplasser, er vi nå i karantene. Vi så det komme, så vi holdt Mille hjemme fra skolen fra og … Continue reading "Karantenelivet"

2020-03-09 04:32 Det er greit å ha de nogenlunde samme ønskene for ferien…

Hei igjen, kjære dere 🇲🇽 Vi er ennå i Mexico, Cancun, og igjen dristet vi oss en tur ned til den gigantiske hotellsonen, nærmere bestemt “La Isla” som byr på mange restauranter og shoppingmuligheter. Vi går der en stund hånd i hånd alle tre, ser på livet og etterhvert finner vi oss et sted å … Continue reading "Det er greit å ha de nogenlunde samme ønskene for ferien…"

2020-03-08 07:34 Sykeste ferieopplevelse!

Flokken min sover, mens jeg sitter og tenker gjennom kveldens syke opplevelse. Vi har opplevd mye rart de drøye to ukene vi har vært på ferie her i Mexico, men dette tar nok kaka. Meksikansk Wrestling, Lucha Libre, er like Gale-Mathias som det jeg først trodde det var. Det å derimot siste på andre rad … Continue reading "Sykeste ferieopplevelse!"

2020-03-07 05:44 Kultursjokk!

Buenos días! Ferien er på langt nær over, selv om det nesten føles sånn ut. Nydelige strender og palmesus er nemlig byttet ut med leiebil på fastlandet, og jeg må innrømme at jeg har hatt hjertet i halsen mang en gang allerede. Veiene her er fantastiske, men når man kommer langt ut på bygda og … Continue reading "Kultursjokk!"

2020-03-05 04:02 Sminkefri, BH- og truseløs

Åhhh, som jeg elsker Isla Holbox, her i Mexico, jeg får rett og slett ikke nok. Bjørn Erik og jeg er derfor begge enige om at vi i feriene fremover skal forsøke å komme oss tilbake hit, for øye har alt vi ønsker oss. I går dro vi tilbake til den vakre og ville stranden … Continue reading "Sminkefri, BH- og truseløs"

2020-03-04 05:22 Nydelige Punta Coco, golfbiltrøbbel og sjøgress til besvær

De fleste som ferier her på øya Holbox bruker beina når de tar seg fra sted til sted. Sykkel er også populært, og så finnes det noen få latsabber som oss, som leier golfbil. Neida, vi liker godt å sykle og rusle litt vi også, men akkurat denne dagen her var vi veldig usikker på … Continue reading "Nydelige Punta Coco, golfbiltrøbbel og sjøgress til besvær"

2020-03-03 04:42 Fineste og mest givende ferieopplevelsen ❤️

Det er mange av dere der hjemme i Norge nå som kan unne dere en klapp på skulderen. For makan til mer gledelig og kjærkommen mottakelse for alt hunde- og katteutstyret vi alle klarte å samle inn, kunne vi ikke fått. Refugio Animal Holbox, altså dyrebeskyttelsen her nede på øya i Mexico hvor vi er … Continue reading "Fineste og mest givende ferieopplevelsen ❤️"

2020-03-02 05:36 Isla Holbox, vårt nye paradis 🇲🇽

Det er denne uka her i Mexico jeg har gledet meg mest til. Til ferieparadiset Isla Holbox, som fortsatt har helt urørt terreng da det har blitt særdeles viktig for lokalbefolkningen å bevare de 150 fugleartene som bor der. Det hadde selvsagt vært en stor drøm å få studere flamingoer på nært hold, men de … Continue reading "Isla Holbox, vårt nye paradis 🇲🇽"

2020-03-01 02:55 Da er det på tide å dra videre på jakt etter nye eventyr 🇲🇽

Siste dagen på Isla Mujeres kom litt brått på oss, men nå var det på tide å komme seg videre på jakt etter nye eventyr. Det har vært helt nydelig å være her på ferie i karibien igjen, for det er noe helt spesielt med de rene kritthvite strendene, og som sagt maten som toppet … Continue reading "Da er det på tide å dra videre på jakt etter nye eventyr 🇲🇽"

2020-02-29 03:42 Hele øya Isla Mujeres ble unnagjort på 1-2-3 i en golfbil

Øya Isla Mujeres er 7km lang og 650m bred, og det beste med hele dette paradiset er etter min mening strendene helt i nord og selvsagt all den gode og fargerike maten du kan fråtse i. Jeg soler meg aldri, bor under parasollen med en god lydbok, eller så finner du meg i vannet der … Continue reading "Hele øya Isla Mujeres ble unnagjort på 1-2-3 i en golfbil"

2020-02-28 04:01 Stor stas med karneval 🇲🇽

God morgen, kjære dere. I de dagene Mille trengte litt ekstra ro, og Bjørn Erik og jeg visste at alt var under kontroll, tok vi foreldre hver vår lille luftetur rundt om i nærområdet her. Hadde noen fortalt meg på forhånd at jeg skulle vimse her nede i Mexico på egenhånd, så hadde jeg nok … Continue reading "Stor stas med karneval 🇲🇽"

2020-02-27 03:47 Dette kunne fort gått galt!

Dere som følger oss på Instagram storyen: nthorsen, merket kanskje at filmsnuttene avtok en del for et par dager siden. Da var nemlig familien Thorsen i full beredskap på å få Mille frisk i en fei. Den lille snuppa vår fikk nemlig akutt magesmerter og styrtspying hele 13 ganger i løpet av ei natt, så … Continue reading "Dette kunne fort gått galt!"

2020-02-26 03:42 Gode råd er gull verdt 🇲🇽

Når flokken vår er på tur, så suger vi til oss alt av gode råd og tips. For hvorfor skal vi finne opp kruttet sjøl, når noen allerede har gjort det for oss? Derfor ble denne dagen mer eller mindre helt perfekt, takket være interessante og svært gode tips som rant inn den samme morgenen. … Continue reading "Gode råd er gull verdt 🇲🇽"

2020-02-25 14:06 Vårt første møte med Isla Mujeres 🇲🇽

Øya Isla Mujeres er karibisk vakker. Vi har ennå til gode å leie oss golfbil og se den i sin helhet, men allerede nå har vi falt pladask. Vi bor helt nord, og har kun et kvartal på den ene siden til stranda og tre kvartaler på den andre siden. Hotellrommet vårt var ikke helt … Continue reading "Vårt første møte med Isla Mujeres 🇲🇽"

2020-02-24 16:26 Livredd for å bli lurt

Før avreisen til Mexico, leste Bjørn Erik og jeg oss opp på alt som kan gå galt under oppholdet her. Det finnes faktisk en haug av videoer ute på nett som lister opp hva man bør være litt obs på. I tillegg så fikk jeg gode råd av ei venninne som har feriert her. Hun … Continue reading "Livredd for å bli lurt"

2020-02-23 14:08 Jeg skal aldri mer klage!

Hola! Vi er vel fremme i paradiset og reisen hit var vel mer eller mindre et eventyr i seg selv. Fra nå av, skal jeg aldri mer sutre eller klage over at Bjørn Erik presser meg til å handle med Trumf poeng. Han er ekstremt nøye på at jeg prioritere å kjøpe alt fra drivstoff … Continue reading "Jeg skal aldri mer klage!"

2020-02-21 17:31 Da var eventyret i gang ✈️

Hallaisen, kjære dere, da var vi endelig på vei til Mexico. Akkurat nå så har vi et fire timers stopp på den helt nye og gedigne flyplassen i Istanbul. Vi har aldri vært i Tyrkia før, men takket være Bjørn Erik privilegier, saumfarer vi loungen etter nye og spennende matretter. Egentlig helt unødvendig, får vi … Continue reading "Da var eventyret i gang ✈️"

2020-02-19 18:39 Nå nærmer det seg avreise 🇲🇽

God kveld, kjære dere. Tenk, nå er det kun to dager igjen til vi setter oss på flyet til Mexico. Bjørn Erik har vært ferdigpakka en evighet allerede, mens vi jentene henger litt etter. Minsten er tross alt aldri hjemme, så nå tenker jeg at jeg må få begynt for henne. Jeg må forresten få … Continue reading "Nå nærmer det seg avreise 🇲🇽"

2020-02-14 18:15 For en snål uke!

God kveld kjære dere, og en riktig god helg! Uken vi har lagt bak oss nå, har vært sykt merkelig. I løpet av de første dagen forsvant som sagt Bjørn Erik offshore og Mille til Ådneram på leirskole, og jeg gledet meg så til de grader å få huset (les fjernkontrollen til TV´n) helt for … Continue reading "For en snål uke!"

2020-02-11 09:00 Hva ville mamma ha sagt? Hva ville mamma ha gjort?

Wow, der forsvant lille snuppeline ut dørene her, blid som ei lerke. Leirskole på Ådneram står for tur, og hun har gledet seg noe enormt. Vi som foreldre trodde først en av oss skulle få være med, men skolen har nok ressurser, det er mange voksne med, så denne gangen måtte vi bli hjemme. Litt … Continue reading "Hva ville mamma ha sagt? Hva ville mamma ha gjort?"

2020-02-09 16:07 En helg for alle og enhver…

For en deilig helg det her har vært, dere. Vi har vært høyt og lavt, samtidig som vi alle har ligget vannrette i sofaen med hver vår snopeskål og sett min favorittsjanger av film, nemlig krigsfilmer. Jeg har sikkert nevnt det før, men jeg forsøker altså å få med meg alt av dokumentarer og filmer … Continue reading "En helg for alle og enhver…"

2020-02-06 18:04 Jeg eier ikke grønne fingre, men nå begynner det å vokse å gro her hjemme 🌿

Hei igjen! Jeg har hverken lommebok stor nok eller er noe særlig ivrig til å følge med på hva som er “inn”. Jeg aner sjeldent hva som er siste mote innen klær og interiør, for meg har komfort rett og slett blitt det viktigste. Jeg har derimot fått med meg en ny trend, og siden … Continue reading "Jeg eier ikke grønne fingre, men nå begynner det å vokse å gro her hjemme 🌿"

2020-02-05 11:43 Kan dere hjelpe meg?

Da er jeg tilbake for fullt, dere. Takket være min kloke og vise mann, en som kan kjøpsloven inn og ut, fikk jeg tilbake min gode gamle bestevenn, Macén min, ferdig reparert. Jeg fikk dessverre ikke til å gå over til splitter ny PC, bilderedigeringen fungerte ikke, det gikk for tregt og ble for unøyaktig, … Continue reading "Kan dere hjelpe meg?"

2020-01-31 19:45 Skivebom på kjøpestopp

God kveld, kjære dere. Gjett hvor jeg er? Joda, i mitt kjære Oslo. Kristin og Dennis ble begge nominert til Vixen Awards, årets største influencer prisutdeling, med både stor før og etter fest, og da dere, iler barnevaktekspressen til for å hjelpe. Akkurat nå er det like før live sendingen starter, og jeg krysser fingre … Continue reading "Skivebom på kjøpestopp"

2020-01-30 14:53 Nytt eventyr i boks!

Heihei! Nå er jeg altså så gira. For femte gang har vi venninnene klart å spinke og spare penger hver bidige måned, og det gikk lekene lett å velge ny destinasjon å reise til. Vi skal til Amsterdam, og det er altså så kjekt at ingen av oss har vært der før. Litt surt å … Continue reading "Nytt eventyr i boks!"

2020-01-26 17:59 Mye å feire!

Har dere hatt en fin søndag så langt, kjære dere? Jeg har storkost meg, faktisk hele helgen, for som sagt så har vi hatt masse besøk fra Oslo. Trioen Kristin, Dennis og Falk, fylte som sagt huset igjen med ekstra fryd og glede, for som mange helt sikkert har fått med seg, så er både … Continue reading "Mye å feire!"

2020-01-24 13:18 Siste mann ut 💕

God helg, kjære dere. Jeg har virkelig sett frem til disse dagene her. Trekløveret fra Oslo er på besøk og i kveld kommer venninne Vibeke også med fly fra tigerstaden. Vi skal alle møtes for en klem i Fargegata, det blir nok å kose seg med litt bobler, men først skal vi på ærverdige Stavangeren … Continue reading "Siste mann ut 💕"

2020-01-20 19:27 Alle mann til pumpene!

Mille og jeg har en avtale. Hvis hun har som plan å være i stallen mer enn tre timer, må hun dra dit aleine. For prisen jeg må betale for å gå rundt som en frysepinne blir for høy, og jeg er heller ikke verdens beste mamma å omgås med når kroppen begynner å knirke … Continue reading "Alle mann til pumpene!"

2020-01-18 17:43 Der røyk gavekortene og noen av bursdagspengene

God lørdagskveld, kjære dere. Endelig våknet Mille opp og følte seg mye bedre. Vi valgte derimot å allikevel benytte oss av en fridag i fra stallen, fôrverten vår stilte opp, for Mille har hatt et stort ønske lenge om å få bruke alle gavekortene hun fikk til jul og bursdagen sin. Etter to butikker orket … Continue reading "Der røyk gavekortene og noen av bursdagspengene"

2020-01-16 17:43 Unntakstilstand

God kveld, kjære dere. Minsten Mille hangler. Hun har ikke vært på skolen siden mandag, og det ser ut som om hun blir hjemme hele uken. Halsen er vond og nesa pottetett samtidig som den renner, og hun sover døgnet rundt. Siden smerteterskelen henne er høy, har vi vært hos legen for å være på … Continue reading "Unntakstilstand"

2020-01-14 15:42 Ønskebarn 💕

Venninnegjengen har vokst de siste åre, med flere barn, og det er så stas. Lite visste vi at vi skulle være så heldig. For vi er alle 40-50+, så det å få barn nå, er rett og slett et mirakel. I helgen var jeg i navnfest for et av disse miraklene. Lengtet etter så lenge. … Continue reading "Ønskebarn 💕"

2020-01-11 18:57 Nytt på nytt

God kveld, kjære dere. Da har vi akkurat kommet hjem fra navnfesten til vesle Tilla Marie, mirakelet til venninnen min Silvia. I anledningen pynta jeg meg med han kjære kong Harald og dronning Sonja. Jeg elsker nemlig Anette Moi genseren jeg fikk til jul for to år siden, men glemmer alltid å bruke den. Det … Continue reading "Nytt på nytt"

2020-01-07 13:12 Litt av alt ❤

Da var det vel på tide å ta farvel med jula her hjemme også, og mens jeg finner frem eskene og pakker alt møysommelig ned igjen, smiler jeg. For til tross for litt uvel mage mot slutten, har jeg lagt bak meg en utrolig fin og minnerik tid. Veldig mange fokuserer på følelsen rundt det … Continue reading "Litt av alt ❤"

2020-01-05 17:58 Velkommen 2020

For dere er det helt sikkert kveld nå, men får meg er det morgen. Har akkurat stått opp, siden jeg la meg seks i morges. For jeg var visst ikke ferdig med den omgangssyken allikevel. Den blusset opp igjen for fullt. Spydde kun to ganger, men jeg har vel mer eller mindre tissa med rompa … Continue reading "Velkommen 2020"

2020-01-03 19:01 Godt nytt år ✨

Kjære dere, da var jeg endelig tilbake igjen. Det er flere grunner til bloggpausen, blant annet sykdom og prioritering av viktig barnebarn besøk. I tillegg så er jeg ikke komfortabel med å ha fått meg PC i stedet for Mac. Kvaliteten på skjerm, mus og brukervennlighet er ikke optimal, så nå vurderer jeg faktisk å … Continue reading "Godt nytt år ✨"

2019-12-29 15:58 Velkommen til oss, Petter ❤

Heihei igjen, kjære dere. Mange har helt sikkert fått med dere at det å ha dyr ofte fyller tomrommet Mille har hatt når det kommer til savnet av gode venner. Det har alltid vært vanskelig for henne å skape trygge rammer rundt andre barn, men rundt dyr har hun alltid hatt det bra. Det ble … Continue reading "Velkommen til oss, Petter ❤"

2019-12-28 13:54 Julelandsbyen har vokst, og jeg er fem år igjen ❤

God ettermiddag, er dere fortsatt i julestemning som meg? Dere kan tro jeg koser meg. Trekløveret har nok en gang kommet på besøk fra Oslo til Stavanger, og det gjør noe ekstra godt med hele huset. Det å ha en 8 måneder gammel blidfis rundt seg, får det beste frem i oss alle. Vi formelig … Continue reading "Julelandsbyen har vokst, og jeg er fem år igjen ❤"

2019-12-27 22:06 Huset med det rare i ✨

God kveld i stugo, kjære dere. Jeg er flau og har dårlig samvittighet. Bjørn Erik insisterte nemlig på at han og jeg ikke skulle kjøpe julegaver til hverandre, siden vi snart skal på tidenes ferie. Han sier faktisk hver bidige jul at han ikke vil ha noe, men nissemor synes nå allikevel at han fortjener … Continue reading "Huset med det rare i ✨"

2019-12-25 19:03 Julaften ✨

Første juledag, min favorittdag i julen. Da sover alle mann så lenge de vil, ingen vekkerklokke blir stilt, og vi har superlang frokost/lunsj. Den startet ikke før to i dag, siden julaften for min del ikke ble avrundet før fem i natt. Resten av gjengen la seg et par timer før, men jeg synes satte … Continue reading "Julaften ✨"

2019-12-23 21:42 Kvelden før kvelden ✨

Roen har senka seg, og alt er i hus, og det viktigste, folket fra Oslo er endelig på plass. Kun noen få timer etter at Kristin, Dennis og Falk satte nesa hjemover, kom altså min kjære mamma og hennes Morten inn dørene her. Da senket jeg skuldrene. Vel, de skuldrene har vel egentlig aldri vært … Continue reading "Kvelden før kvelden ✨"

2019-12-22 10:51 Magisk morgen, kun vesle Falk og farmor 🌟

God bittelille juleaften, dere 🌟 I dag reiser den lille trioen min hjem til Oslo igjen for å feire julaften med den fine mammaen til Kristin og hennes like fine Jon. Jeg er derimot ikke så veldig lei meg, for jeg har tross alt vært heldig og hatt Kristin og Dennis her i julen to år … Continue reading "Magisk morgen, kun vesle Falk og farmor 🌟"

2019-12-20 14:27 Endelig juleball og ferie 🌟

Jøss, nå ble det plutselig veldig tomt rundt meg her. Mille har dratt i stallen til Sol, Bjørn Erik reiser rundt og leverer pakker og julekort til vennene våre og trekløveret Kristin, Dennis og lille Falk er på “Kvaddå” og handler julegaver. Jeg lurte først på om jeg skulle sette i gang og bake kransekaker … Continue reading "Endelig juleball og ferie 🌟"

2019-12-18 20:56 Du grønne glitrende tre, god dag!

Nå skulle jeg ønske tiden stod stille. Trekløveret vårt fra Oslo er nemlig kommet på førjulsbesøk, og det er jo den største gaven i seg selv. Da slipper farmor alt hun har i hendene, og har kun øyet fra fine lille Falke-mann. Tenk det da dere, den aller første julen med et barnebarn i hus, … Continue reading "Du grønne glitrende tre, god dag!"

2019-12-16 05:29 Hjelp meg å ta tilbake denne fine juletradisjonen 🌟

God morgen 🌟 Siden jeg sovnet på sofaen tidlig i går kveld, var jeg lys våken klokken fire i natt. Av erfaring er det da best å bare stå opp, og for å være helt ærlig dere, passet det veldig godt. For i morgen kommer trekløveret fra Oslo på besøk, og da vil jeg være farmor … Continue reading "Hjelp meg å ta tilbake denne fine juletradisjonen 🌟"

2019-12-14 17:10 Jeg har fått grønt lys for nok en galskap 🌟

God kveld i stuen, kjære dere 🌟 Nå sitter jeg her og smiler. Smiler fordi jeg har fått Bjørn Erik på gli. Han har sagt “go for it”, så da er jeg blitt offisiell hobbysamler av “LuVille” julelandsby. Det er noe av det mest “julete” jeg veit om, og etter å ha gått noen runder med … Continue reading "Jeg har fått grønt lys for nok en galskap 🌟"

2019-12-12 21:32 Da var den deilige galskapen i gang igjen!

Det er snart natta og leggetid, men jeg må bare kort innom og fortelle dere om kveldens begivenhet. Som de fleste sikkert har fått med seg, så pleier Bjørn Erik å surne når jeg kjøper juletre. Så i år hadde Mille ordnet seg fri i stallen, så hun og jeg kunne juleshoppe tre helt på … Continue reading "Da var den deilige galskapen i gang igjen!"

2019-12-10 21:15 Det høstes skatter på loftet igjen 🌟

God kveld, kjære dere 🌟 Denne julelandsbyen har vært med noen runder på bloggen før, og er et sikkert tegn på at nå nærmer det seg den store dagen. Neida dere, slapp helt av, det er mange dager igjen, noe jeg også til en forandring er veldig glad for. Jeg elsker tradisjonen å lage i … Continue reading "Det høstes skatter på loftet igjen 🌟"

2019-12-08 13:26 Kjærlighetsbegeret er fylt opp igjen ❤️

God søndags ettermiddag, kjære dere! Jeg tenker det er mange som sitter med tynnslitte nerver og uggen mage akkurat nå. For cupfinalen er jo i gang, dessverre uten vårt kjære Enga, men det er allikevel umulig for oss som tross alt bor i Stavanger å ikke engasjere seg. For i tillegg til å ha en … Continue reading "Kjærlighetsbegeret er fylt opp igjen ❤️"

2019-12-06 16:10 I kveld blir det show med glitter og stas!

God helg, kjære dere! Nå har Mille reist til Hege for å bli der over helgen for aller siste gang i år, og Bjørn Erik og jeg på vei ut dørene her for å dra på vors. Jeg har friskt i minne sist gang jeg var ute på sprell, Gabrielle konserten, så det byr meg … Continue reading "I kveld blir det show med glitter og stas!"

2019-12-04 19:38 Et høyt og rungende hurra for dyktige fagfolk!

Av en eller annen merkelig grunn, så har jeg det med å plumpe borti bra folk. Interessante og dyktige mennesker krysser min vei, og da dere, er det gøy å gjøre litt ekstra stas på dem, og det har jeg tenkt til å gjøre i dag. Jeg hadde gruet meg en evighet til å ta … Continue reading "Et høyt og rungende hurra for dyktige fagfolk!"

2019-12-02 14:56 Kolikk er noe av det skumleste jeg veit om!

De fleste hester vil på et eller annet tidspunkt i livet oppleve å få kolikk, men vi har vært heldige lenge og unngått det, vel helt til nå. I det siste har islandshesten til Mille, Sol, hatt det to ganger, og det er vel noe av det skumleste vi har opplevd. Når slikt skjer, er … Continue reading "Kolikk er noe av det skumleste jeg veit om!"

2019-12-01 15:11 Endelig 🌟

God første advent, dere 🌟 Som regel pleier jeg å være godt i gang med det meste til denne dagen, men niks triks, ikke denne gangen. Jeg har hverken vaska eller funnet frem julepynten, men kjenner allikevel ikke på at stressbarometeret slår ut. Hmmm, veldig rart til meg å være, men jeg tror jeg har … Continue reading "Endelig 🌟"

2019-11-30 10:29 Tenk at jeg skulle få brukt den igjen…

God lørdag, dere! Her i huset har hele gjengen vært oppe i noen timer allerede. Mille skal nemlig være barneleder i kirken og sove over der som en del av konfirmasjonsopplæringen, og Bjørn skal være julenisse på verkstedet i Kongeparken. Begge har reist, så nå ble det brått stille her. Siden hele stallen mer eller … Continue reading "Tenk at jeg skulle få brukt den igjen…"

2019-11-28 14:25 Fargerikt høydepunkt i år også 🍰

I år som i fjor og alle årene før der igjen, stod kreative Line for bursdagskaken til Mille. Den er alltid et stort høydepunkt, og det er like morsomt hvert år å erte Mille med at vi har glemt å bestille kake. Den blir som regel smuglet inn i hus kvelden i forveien, og blir … Continue reading "Fargerikt høydepunkt i år også 🍰"

2019-11-26 13:06 I ekstase over å få gjenbruksgave som eneste presang

Da var bursdagen til minsten over for denne gang, og jeg kjenner på en enorm takknemlighet over at så mange var med på å gjøre denne helgen så fin for henne. Vi har som sagt ingen familie her i Stavanger. Det er kun oss tre og mellomstemannen Pelle, så vi har for lengst skjønt at … Continue reading "I ekstase over å få gjenbruksgave som eneste presang"

2019-11-24 08:29 Tenk, lille store frøken strøken er 14 år i dag 💕

Vår alles kjære Mille har bursdag i dag, og hjertene våre flommer over av kjærlighet til denne herlige jentungen 💕 Så nyskjerrig og ivrig, leken og fjollete, alvorlig og ærlig, og til tider noe dramatisk.Med deg ved vår side er livet aldri kjedelig 💕 Du skal vite at du lyser opp hvorhen du går, du … Continue reading "Tenk, lille store frøken strøken er 14 år i dag 💕"

2019-11-23 14:28 Se som hun stråler!

Åhhh, herligheten for en gjeng  💕 Alle de fjorten inviterte gjestene fra klassen og stallen kom i går, så vår fargeglade snuppeline var i ekstase. En ting er i alle fall sikkert, Mille føler seg veldig rik for tiden. Hun er så takknemlig. Takknemlig for å ha en trygg sirkel av gode venninner rundt seg, … Continue reading "Se som hun stråler!"

2019-11-22 07:14 Nå kan ungdommene komme 💕

God morgen, kjære dere ☀️ Det er ennå to dager igjen til minsten fyller fjorten, men allerede i dag braker det løs her hjemme, nå er alt klart for livlig ungdomsfest. Det virker som om alle fjorten inviterte kommer, så nå kan dere tro jentungen gleder seg. Denne gangen har vi nemlig funnet på noe … Continue reading "Nå kan ungdommene komme 💕"

2019-11-20 15:06 Emosjonell til tusen!

I am back, etter tre dager i dvale! Jeg aner ikke hva som skjedde i helgen, men en ting er sikkert, jeg smuldra helt opp under Gabrielle konserten. Popdronning har bare vokst og vokst på meg den siste tiden, og det nyeste albumet “Snart Gabby”, har gjort meg til et emosjonelt nervevrak. Tekstene er altså … Continue reading "Emosjonell til tusen!"

2019-11-16 16:35 Mamma, hva betyr det å være “Harry”?

Gledelig laurdag, kjære dere! Bjørn Erik og jeg har barnefri i dag. Mille er hos Hege, hun er som sagt det en helg i måneden, så da skal vi snart ut på date. Jeg har derimot ikke hørt et kvekk fra Mille siden i går, så jeg regner med at de er godt i gang … Continue reading "Mamma, hva betyr det å være “Harry”?"

2019-11-13 17:22 En finfin dag samtidig som den er vemodig og trist ❤️

Dagen startet så fint i dag. Jeg gledet meg. Venninnen min Silvia, som nylig fikk ei lita jente, inviterte meg nemlig på babykino i byen. Jeg husker disse stundene som utrolig koselige når jeg og Mille gikk der. Det ble vårt lille fristed, mitt ukentlige gjøremål i et helt år, med deilige kanelboller og te … Continue reading "En finfin dag samtidig som den er vemodig og trist ❤️"

2019-11-12 15:18 Det er så gøy å stelle til fest 🌵

Det er fortsatt en stund igjen til den lille frøkna vår blitt 14 år, hele 12 dager, men det er godt å allerede være godt i gang med planleggingen. Det blir ingen overnatting denne gangen, men jeg tenker ungene allikevel skal få metta si etter 5-6 timer i sammen, hele fredags kvelden. I dag går … Continue reading "Det er så gøy å stelle til fest 🌵"

2019-11-11 18:42 Endelig fikk bestis innkassere fjorårets julegave

Har dere som meg så smått begynt på julegavene? Slapp helt av, jeg har så vidt begynt, og for å være helt ærlig så er det mest til vesle Falk. Helt sykt egentlig, for han kommer jo uansett ikke til å skjønne et kvekk av hva julen er, men det er nå litt ekstra stas … Continue reading "Endelig fikk bestis innkassere fjorårets julegave"

2019-11-09 15:25 Sååå crazy!

Det er jammen meg koselig å hente ned alle disse gamle tingene fra loftet. Et kvart århundre er tross alt lagret der oppe, og vi var mye flinkere før til å ta vare på ting og tang enn nå. Det satt langt inne å kaste noe før, og jeg kjenner det er litt vemodig å … Continue reading "Sååå crazy!"

2019-11-08 19:37 Forfriskende start på helgen

God kveld, kjære dere, og en riktig god helg! Da var det tacofredag på oss også. Taco i stua, mens Norge Rundt sin kjenningsmelodi i kjent stil dukker opp på titte-kassa. Bjørn Erik sprengfyrer, så nå tar det nok ikke lange tiden før vi er tint og får tilbake varmen i kroppen igjen. I dag … Continue reading "Forfriskende start på helgen"

2019-11-06 17:24 Jeg fant, jeg fant!

One happy and lucky girl, det er meg det! Sist fredag hadde jeg min månedlige frokostdate med en venninne av meg. På veien hjem, gikk vi innom Fretex, og da fant jeg altså en helt aldeles nydelig kjole. Jeg kjøpte den ikke, var ikke i shoppingmodus, men jeg fikk den ikke ut av hodet de … Continue reading "Jeg fant, jeg fant!"

2019-11-04 17:47 Et respektfullt og varmt forhold til svigerdatter og sønn, er alfa omega

God kveld, kjære dere. Dere kan tro den her farmora her svever nå. Svever på en sky av kjærlighet. Kjærlighet til en liten krabat. En liten krabat, en prins som fyller hjertet mitt med varme for hver bidige dag som går. Falk er altså så skjønn. En blidfis fra morran til kveld, så lett å … Continue reading "Et respektfullt og varmt forhold til svigerdatter og sønn, er alfa omega"

2019-11-02 11:10 Tut, tut, farmor er i farta!

Tenk det dere, nå bære det tilbake til Oslo igjen. Jeg har hele tiden hatt et mål om få se vesle Falk hver bidige måned, og var litt lei meg når det så ut som om jeg måtte vente helt til desember med å se han, men sannelig åpnet det seg en mulighet allikevel. Mamsen … Continue reading "Tut, tut, farmor er i farta!"

2019-11-01 16:51 Klart papsen stiller på Halloween!

God kveld, kjære dere. Det er ingen hemmelighet av vi elsker Halloween i denne familien her, så gårsdagen ble selvsagt feiret som seg hør og bør. Det betyr å kle seg ut og gå å tigge snop hos naboene og fæle seg opp til “Engelskgata”. Grunnet til at jeg skriver “fæle”, er fordi de fleste … Continue reading "Klart papsen stiller på Halloween!"

2019-10-30 19:36 Slik teiper jeg brystene mine

Jada, da har jeg altså endelig fått manna meg opp til å vise dere hvordan jeg overlever en hel kveld ute på vift, uten at vonde skuldre melder seg på og sender meg rett hjem. Jeg kan nemlig ikke gå med BH lenger, ingen av de utallige variantene jeg har prøvd fungerer uten at det … Continue reading "Slik teiper jeg brystene mine"

2019-10-28 13:38 Med mange dyr i hus, kreves det helt klart mer vedlikehold

God mandag 🍃 Hund, katt og fugler i hus, krever helt klar mer arbeid. Jeg ville selvsagt ikke ha byttet de bort med noe, vi har faktisk planer om å anskaffe oss enda flere dyr i løpet av neste år, men av og til så trengs det noen ekstra tak for å få fiksa ødeleggelsene … Continue reading "Med mange dyr i hus, kreves det helt klart mer vedlikehold"

2019-10-26 15:17 Trioen i farta!

God lørdag, dere! I dag har jeg det sånn deilig travelt. “Deilig” fordi det kun er kjekke ting på agendaen. På sånne dager, er den lille Twisyen vår god å ha, for jeg må nok av brua vår hele 3-4 ganger. Den lille flokken min er spredd ut over alt. Bjørn Erik har reist til … Continue reading "Trioen i farta!"

2019-10-24 15:48 Kontroll på kaoset igjen…

Åhhh, endelig var stua vår på stell igjen. Vi har levd i et forferdelig rot for tiden, fullstendig kaos, og nå holdt det rett og slett på å tilte for meg. Å dra “prosjekt loft” helt ned i første etasje, var så absolutt ingen god idé. Bjørn Erik bar ned den ene esken etter den … Continue reading "Kontroll på kaoset igjen…"

2019-10-23 19:09 Klimaks!

Først i dag, etter fire dager, våknet jeg opp uten at foten rocka. Jeg tuller ikke, jeg har faktisk våkna opp med en eller annen Turbo-sang på hjernen hver eneste dag nå og formelig rocka meg ut og opp av senga. Vi har som sagt lagt bak oss noen intense dager hvor vi har møtt … Continue reading "Klimaks!"

2019-10-21 18:47 The Age Of Pamparius

God mandag dere! Da var vi hjemme igjen etter en uforglemmelig helg blant gode venner i Oslo. Det er som minsten sier:”Det ser nesten ut som om dere har vært i en barnehage og lekt”, og ehhh ja vi har jo på en måte det, og det ga så absolutt mersmak. Nå planlegger Bjørn Erik … Continue reading "The Age Of Pamparius"

2019-10-19 10:49 Oslo Bloodbath er i gang!

Javel, da lå vi her da, i senga på hotellet og mimrer over gårsdagens første møte med “storfamilien”. For Turbojugend er og blir en “big happy family”, og de levde så opp til forventningene jeg hadde til dem. Jeg har møtt mange før på diverse konserter og festivaler de siste åra, men har aldri trukket … Continue reading "Oslo Bloodbath er i gang!"

2019-10-18 10:35 Oslo, here we come!

Da var vi altså på vei til Oslo igjen. Bjørn Erik og jeg reiser derimot aleine denne gangen, for nå er det Rock´n Roll for alle penga. Turbonegro sitt 30 års jubileum fortsetter med et kjempetreff av Turbojugend fra hele verden. En liten minifestival som selvsagt avsluttes med et skikkelig fyrverkeri av en konsert med … Continue reading "Oslo, here we come!"

2019-10-17 18:45 En godt bevart skatt

God kveld, kjære dere. Vi har fått mange fine tilbakemeldinger på gaven Falk fikk av oss til navnedagen sin. Kristin og Dennis var ekstremt kreative og hadde laget en lang ønskeliste i snill prisklasse til minsten, men jeg hadde som sagt for lengst bestemt at vi skulle gi en gyngesau. Gyngesauen ble bestilt fra ei … Continue reading "En godt bevart skatt"

2019-10-16 14:59 En minnerik helg

Ja, da er jeg tilbake til prosjekt “rydde loft” og også godt i gang med å planlegge ny reise tilbake til Oslo igjen til helgen. Jeg fatter egentlig ikke hvorfor jeg dro hjem for å snu i døra, men det har nå engang blitt sånn i livet mitt nå at jeg ikke helt klarer å … Continue reading "En minnerik helg"

2019-10-15 18:14 Første gang!

Jeg trodde ikke et gikk an å glede seg så mye til å ta tog, men når man aldri har gjort det før i en alder av tretten år, og man i tillegg er Mille, så er det stort. Jeg personlig har altså gledet meg mest til å være med barnebarnet Falk, mens Mille har … Continue reading "Første gang!"

2019-10-14 11:49 Navnekortet ble en fin gave i seg selv

Jeg er så glad og takknemlig for flinke kreative venninner. Kjære Randi har overgått seg selv igjen, dere husker hun som tegnet Bjørn Erik, Pippi og meg på sin unike måte, les gjerne her, og jeg hadde hele roen når jeg spurte om hun kunne være så snill å lage kortet til Falk sin navnedag. … Continue reading "Navnekortet ble en fin gave i seg selv"

2019-10-13 17:26 Navnegaven til vesle Falk var bestemt allerede før han var påtenkt ❤️

13. oktober, en festens dag, Falk sin navnedag ❤️ Akkurat nå er vi er godt i gang med dagen allerede, og jeg skal selvsagt skrive mer om det ved en senere anledning, men nå som gaven er avslørt for dagens midtpunkt og foreldre, tenkte jeg å fortelle dere om gaven Falk fikk av oss. Ideén … Continue reading "Navnegaven til vesle Falk var bestemt allerede før han var påtenkt ❤️"

2019-10-12 15:08 Glitter og kjærleik

Hallois hallois kjære dere. I skrivende stund sitter jeg i baksete i bilen som skal ta meg og resten av flokken til Oslo. I morgen skal vi nemlig feire navnedagen til vesle Falk i Rådhuset, og jeg gleder meg altså så til å endelig få klemme han igjen. Nå er det over en måned siden … Continue reading "Glitter og kjærleik"

2019-10-10 17:29 Ringenes herre galskap!

Jeg fant jeg fant! Ja, se hva jeg fant! Det er ikke rart det tar tid å få rydda på loftet, og at vi gang på gang avbryter prosjektet og lar det ligge i månedsvis. Dette tar tid dere, for det er ikke bare bare å bære ned, sortere, kaste og rydde i system, ikke … Continue reading "Ringenes herre galskap!"

2019-10-07 17:08 Der dro hun staselig avgårde, blid som ei lerke!

Da var høstferien i gang for fullt for lille snuppeline-mor også. Endelig er hun tilbake på Fossanmoen rideleir, og dette dere, har hun altså gledet seg til helt siden hun forlot eventyrplassen i fjor sommer, les gjerne her og her. Fossanmoen Islandshester har altså rideleir for de som har fylt 12 år og oppover, og … Continue reading "Der dro hun staselig avgårde, blid som ei lerke!"

2019-10-06 19:14 Virker ørelys?

God søndagskveld, kjære dere. Da var hundebesøket over for denne gang, og Tinka spratt omtrent ut av sitt gode skinn når eieren kom og hentet henne. Det ble veldig tomt etter henne, men jeg tenker allikevel det skal bli godt å ikke ha flere pass før til neste år igjen. Vi skal nemlig ut på … Continue reading "Virker ørelys?"

2019-10-04 19:01 Deilig fredag

God kveld, dere! Det skjer svært lite for tiden. Jeg bare diller og daller rundt her hjemme i min egne lille boble. Går tur på tur ute på Lundsneset med hundene, fortsetter med ryddesjauen vi har begynt med på loftet og er taxi for Mille som skal i stallen. I tillegg så diskuterer Bjørn Erik … Continue reading "Deilig fredag"

2019-10-01 16:33 Sofagrisen har pimpa seg opp

God ettermiddag, kjære dere. Så dere NrK programmet “Lindmo” på fredag? Det gjorde jeg, for jeg visste at Gabrielle skulle være med for å snakke om det nye albumet sitt. Jeg ble derimot gledelig overraska da komikeren av ypperste klasse, Lene Kongsvik, også var gjest. Dere kan tro jeg fikk latterkrampe da hun snakket om … Continue reading "Sofagrisen har pimpa seg opp"

2019-09-30 18:28 Siste hundebesøk

God kveld, kjære dere. For tiden er jeg veldig oppslukt i hunden Tinka. Den snart 2 år gamle nydelige Australske Cobberdogén skal være her en drøy uke, så nå bærer det ut på langtur hver dag uansett vær. Høsten har som sagt gjort sitt inntog for lengst og med den har jeg tatt avgjørelsen om … Continue reading "Siste hundebesøk"

2019-09-29 18:35 Hjemme alene for første gang

Hei igjen! I går var Bjørn Erik og jeg en liten svipptur over brua, nærmere sagt på konsert på Tou Scene. Vi var lenge usikker på om vi skulle gå, for vi hadde ikke barnevakt, men så tok jeg avgjørelsen om at Mille kunne få være aleine på kvelden for aller første gang. Bjørn Erik … Continue reading "Hjemme alene for første gang"

2019-09-27 12:03 Jeg trodde ikke noe kunne toppe fuskepelsen, men joda…

Fredag jo, og jeg og Pippi har akkurat vært ute og tatt den nye dingsen Bjørn Erik har putta på Twisyen nærmere i øyesyn. Herregud så latterlig morsomt. Han har altså kjøpt verdens minste spoiler – BRØL! Definisjonen på en “spoiler”: “En spoiler er en innretning ofte liknende en vinge som skal endre de aerodynamiske egenskapene til et fremkomstmiddel. … Continue reading "Jeg trodde ikke noe kunne toppe fuskepelsen, men joda…"

2019-09-26 14:23 Skolefotografering, medisinfri Pippi og generelt en mye lettere dag

De av dere som følger meg på Instagram og Snap, fikk helt sikkert med dere at det ble fullstendig bråstopp på meg i går. Jeg kom meg ikke opp av senga, og når jeg først fikk det til, var det kun for å flytte liggested  ned til sofaen. Det er på sånne dager Bjørn Erik … Continue reading "Skolefotografering, medisinfri Pippi og generelt en mye lettere dag"

2019-09-24 13:44 Tenk å grue seg så mye til noe som viste seg å være så gøy!

Tenk om dere alle hadde vært flue på veggen her på fredag før Mille skulle reise bort på overnatting, på konfirmasjonshelg. Hun gruet seg altså noe inni hampen mye, og remset opp det ene og andre som var galt. Værst gikk det utover regelen om at de ikke fikk lov til å ha mobil denne … Continue reading "Tenk å grue seg så mye til noe som viste seg å være så gøy!"

2019-09-23 10:03 Venninnegjengen samlet seg rundt dobbel bursdag 💕

God mandags morgen, dere ☀️ Jøss, hva er det som skjer? Vi har altså oppimot tyve grader og strålende sol her i Stavanger for tiden, og det er altså så nydelig og oppkvikkende. Det er rett og slett en fryd å stå opp om morran. Jeg har allerede vaska to maskiner med klær etter konfirmasjonsgjengen … Continue reading "Venninnegjengen samlet seg rundt dobbel bursdag 💕"

2019-09-22 10:59 Adrenalinkick til tusen!

God søndag, kjære dere! Tenk, jeg er tilbake i salen igjen. Jeg tror faktisk det er første gang i år, så nå kunne jeg rett og slett ikke utsette det lenger. For jeg må innrømme at det å ri har blitt skummelt med åra. Jeg får fullstendig panikk med tanke på å falle av, og … Continue reading "Adrenalinkick til tusen!"

2019-09-20 15:48 Ego-helg!

Fredag igjen, jo dere, og jeg skal være hjemme helt aleine med alle dyra. Skikkelig ego-tripp delux, og jeg må innrømme at jeg gleder meg. Om litt reiser Bjørn Erik og Mille på konfirmasjonshelg til Åpta, og da drar jeg inn til byen for å møte en venninne. Vi skal se elskede Downtown Abby, og … Continue reading "Ego-helg!"

2019-09-19 15:58 Drømmelaget 💕

God ettermiddag, kjære dere. Igjen så har snuppeline klart å bli frisk igjen uten legehjelp, og jeg elsker denne nye vendingen. Hun var selvsagt litt sliten etter skoleslutt, men hadde allikevel nok futt i kroppen til å komme seg raskt i stallklærne for å få flest mulig timer i sammen med Sol. Den tykke strikkagenseren … Continue reading "Drømmelaget 💕"

2019-09-17 19:57 Inspirert!

I dag har jeg lyst til å heie frem ei helt spesiell dame. Nemlig den fargerike Belinda Jakobsen. Jeg følger henne hver bidige dag på Instagram og må innrømme at jeg rett og slett ikke kan få nok å av storyene hennes. Hun er likefrem, morsom og full av selvironi, og best av alt, dere, … Continue reading "Inspirert!"

2019-09-16 19:16 Samtidig med høstens inntog, kommer alltid pjusk Mille-mor…

Jeg pusher, pusher og atter pusher Mille til å dra på skolen, i stallen, til fysioen og på konfirmasjonsmøtene, men like sikkert som høsten har gjort sitt inntog, så blir hun pjusk. Det er alltid store forventninger til alt som skjer om høsten, og i år er ukentlig konf og fysio også fast på ukesplanen, … Continue reading "Samtidig med høstens inntog, kommer alltid pjusk Mille-mor…"

2019-09-13 18:22 Nå har jeg hele roen…

Annonse: Athenaklinikken Nå har jeg kontroll igjen. Kontroll på at Pippi kommer til å bli akkurat like fin som før, dog som helt tannløs, men det spiller ingen verdens rolle. Jeg tør selvsagt ikke å titte inn i munnen hennes riktig ennå, men kan med det blotte øyet se i virrevarre av møkkete og rotete … Continue reading "Nå har jeg hele roen…"

2019-09-12 07:37 Pippi-luska mi ❤️

Åhhh, lille Pippi-luska mi 💔 Da kunne vi altså ikke drøye det lenger, alt tydet vel egentlig på at vi har ventet for lenge allerede. Like før jul, etter at jeg regelrett nappet ut 6 råtne tenner selv på Pippi, omtrent uten at hun merket det, bar det strake veien til veterinæren. Der ble hun … Continue reading "Pippi-luska mi ❤️"

2019-09-11 17:51 Ja, her bjudas det på!

Hei igjen, kjære dere! Jeg har for lengst servert dere den flotte Pride-dagen vi hadde her i Stavanger på lørdag, les gjerne her, men så fikk jeg altså disse bildene tilsendt i etterkant av en kompis av meg. Normalt sett så hadde jeg kanskje ikke delt disse, for helt ærlig, jeg ser spinn spenna gæærn … Continue reading "Ja, her bjudas det på!"

2019-09-10 17:50 Du er helt rå, Veronica!

Vi jentene har vært på show! Enmannshow med byens råeste dame, Veronica Simoné Fjeld. Frekk til tusen, akkurat som jeg liker det, for hun byr så til de grader på seg selv. Jeg vil ikke røpe for mye om hva som skjer, men jeg kan love dere at man ikke går hjem etterpå uten deilig … Continue reading "Du er helt rå, Veronica!"

2019-09-09 13:27 Venninnene stiller opp!

Hei igjen, kjære dere 🌻 I går var det bestis Tonje sin tur til å hanke inn 51 tallet. Hun synes alltid det er moro å si at hun er myyye yngre enn meg, men hver gang høsten kommer så er vi altså like gamle igjen. Vi jentene er som sagt begge to fra Oslo … Continue reading "Venninnene stiller opp!"

2019-09-08 14:20 I sammen for fri kjærlighet🏳️‍🌈

Pridetoget i Stavanger 2019 er unnagjort, og for en dag vi hadde dere! Kampen for at hvert bidige menneske her i landet skal få elske akkurat hvem de vil, er langt fra over. Vi har kommet langt, men bruk et par minutter på kommentarfeltet i Stavanger Aftenblad vedrørende paraden, så skjønner man fort at støtten … Continue reading "I sammen for fri kjærlighet🏳️‍🌈"

2019-09-06 15:28 En fargerik helg i møte!

Helg jo! Det går mange diskusjoner i blogg-gruppene jeg følger, om hvorvidt man bør blogge hver dag eller ikke. De fleste mener faktisk at det er bedre å jobbe i dagevis med meningsfylte gode innlegg, og legge de ut en sjelden gang istedenfor å blogge hver dag. Ups, dere kan tro jeg følte meg litt … Continue reading "En fargerik helg i møte!"

2019-09-05 18:34 Jeg trekkes alltid mot kirkegårder…

Det er kanskje en ganske så morbid greie det der at jeg er så opptatt og fascinert av kirkegårder. Jeg er egentlig ikke særlig religiøs av meg, tror ikke på noe spesielt, men respekterer at alle har sin egen mening om det. Jeg synes det er flott å stå på sidelinja og observere, og av … Continue reading "Jeg trekkes alltid mot kirkegårder…"

2019-09-03 09:33 Jeg ble helt satt ut av denne gaven 💕

God morgen, kjære dere. Nå føler jeg meg litt tussete, for det innlegget her, burde vært skrevet for over et år siden. For her i stua, har jeg hatt stående en eske med mye godhet og varme oppi. En eske full av såkalte kjærlighetserklæringer. En gave til meg lagd over lang lang tid, en gave … Continue reading "Jeg ble helt satt ut av denne gaven 💕"

2019-09-02 19:02 Endelig fant vi plassen!

Yorkshire Terrier “Koda” har flyttet inn, så endelig kommer jeg meg ut på lange turer igjen. Pippi aleine er ikke så alt for gira på å gå så mye på denne tiden av året, men når hun har med seg en kompis, går det greit. Selv om Pippi alltid går løs, så har jeg en … Continue reading "Endelig fant vi plassen!"

2019-09-01 13:22 Klart vi må ha lys💡

Putle-søndag… I dag svirrer Bjørn Erik og jeg hit og dit ute, forbereder oss på høst og etterhvert vinter. Alt av blomsterkasser utenom de to foran inngangen er tatt inn i boden, blomster kastet, plattingen vaska og han far har vært duglig flink og røsket opp ugresset som vokser opp overalt. Jeg har gått over … Continue reading "Klart vi må ha lys💡"

2019-08-31 16:45 Gjør det!

Det er svært lite jeg forlanger av gutta mine, men er det en ting jeg mener de må, så er det å bruke stemmeretten sin. Jeg veit de tidligere ikke har vært særlig interessert i politikk, at de gjerne synes det er mye å sette seg inn i, og det har de helt rett i, … Continue reading "Gjør det!"

2019-08-29 17:20 Etter regnet synger fuglene…

“Omgitt av mørke skyer vinden blir kaldereOmgitt av mørke byger himmelen faller nedSå grå og nifs ligger våt og trist men har fått bevistEtter regnet synger fuglene”   Jeg elsker låtene til Erik og Kriss, de fenger og tekstene er så levende. Etter regnet, kommer sola, eller som i teksten her, etter regnet synger fuglene. … Continue reading "Etter regnet synger fuglene…"

2019-08-28 16:25 Nett trusselen endte i Konfliktrådet

Ja, hva føler jeg nå mon tro? Etter å ha sitti rett ovenfor jentungen som trakasserte og truet vår fine Mille på det groveste.  Siden jenta var mindreårig, kunne hun ikke straffeforfølges, men vi som foreldre hadde allikevel lyst på et møte. Rett og slett for å få fortalt vår side av saken, hvor farlig … Continue reading "Nett trusselen endte i Konfliktrådet"

2019-08-26 07:50 Et lite mirakel 💕

God morgen, kjære dere ☀️ Tenk det dere, mens jeg var i Miami og shoppet babyklær til vårt kjære kommende barnebarn, så gikk jeg samtidig og så etter gave til venninnen min som også ventet baby. Det er altså så magiskt at det fortsatt kommer babyer i blant oss, selvsagt en sjeldenhet, så dere kan … Continue reading "Et lite mirakel 💕"

2019-08-25 14:16 Siste sommereventyr for i år ☀️

Jeg var ganske så avslappa til Utopia arrangementet i går. Det var ingen artister som fristet så alt for mye, så vi gikk ikke dørene på festiavalområdet før i kvellinga. Været viste seg fra sin aller beste side og det i seg selv la en helt nydelige og avslappet stemning over festivalen. Når Zara Larsson … Continue reading "Siste sommereventyr for i år ☀️"

2019-08-24 15:54 Takk gud for at jeg er altetende!

Hallaisendaisen dere! Nå er skrullemor på sprell…igjen. For å si det sånn, jeg er altså så glad for at jeg er så altetende når det kommer til musikk, så jeg kan være med på alt mellom himmel og jord, vel, i hvert fall nesten alt. Det kan kanskje ha noe med at mine tre “små” … Continue reading "Takk gud for at jeg er altetende!"

2019-08-23 15:00 Knallstart!

Allerede fredag jo! Mille har unnagjort den første uken på skolen, tenk nå går hun i 9-klasse, og jeg må si det er en meget fornøyd jentunge vi får hjem hver dag nå. Hun er stort sett glad og blid hele tiden, men i det siste har humøret steget ennå et par hakk. Mille elsker … Continue reading "Knallstart!"

2019-08-20 11:06 Ohhh, du hellige Rammstein!

Alle vil se Rammstein! Alle vil se Rammstein! Eller ville jeg egentlig det? Jeg kan en Rammstein låt. Vel, kan og kan Fru Blom, jeg kan refrenget, men skjønner egentlig ikke bæret av hva sangen handler om, selv etter en hel haug av tysktimer på skolen. Jeg hadde derfor ingen forventinger til konserten på søndag … Continue reading "Ohhh, du hellige Rammstein!"

2019-08-19 12:48 Etterlengta barnebarn klem 💕

Javel kjære dere, da var vi altså hjemme igjen, etter to deilige avslappende uker i Hellas. Vel, hjemme i Norge er vi, men turen innom Stavanger ble langt fra lang. Vi kom hjem lørdags kveld, gikk og la oss tidlig, og så stod Bjørn Erik og jeg opp i svarte natta og kjørte strake veien … Continue reading "Etterlengta barnebarn klem 💕"

2019-08-18 09:00 Antiparos

Det ble et koselig møte igjen med Antiparos, rett og slett en deilig avslappa dag. Vi har utforsket denne øya før, den gangen vi øyhoppet (finner mange innlegg om den reisen under kategorien “Hellas”). Da besøkte vi spennende dype grotter, testet strender og ruslet langs kaia og i gågata, så denne gangen var vi mye … Continue reading "Antiparos"

2019-08-17 06:55 Kvledssysler

God morgen ☀️ Naoussa er og blir en helt fantastisk by. Vi prøver å få til den lille spaserturen inn til den sentrale kjernen i byen for middag hver kveld, men det er ikke alltid vi stiller til hvite duker og deilig gresk gourmentmat. Av og til holder det nemlig i massevis å innta rykende … Continue reading "Kvledssysler"

2019-08-15 20:11 Tenk, babyen min er 6 år i dag!

Bloggen er 6 år i dag! Tenk det dere, jeg har mer eller mindre klart å blogge hver bidige dag i hele 6 år. Det har blitt 2566 innlegg, og sånn jeg ser det og føler det akkurat nå, så blir det mange mange fler. Det å kunne fylle hverdagen med noe, ha en rutine … Continue reading "Tenk, babyen min er 6 år i dag!"

2019-08-15 10:21 Vi prøver å ikke gå i pizza og pasta fella…

Ferie for oss, betyr masse god mat. Det er nok der budsjettet alltid ryker, men det gjør ingen verdens ting, for mat er jo selve livet. Det er derimot sjeldent vi bare dumper ned på en hvilken som helst restaurant. Vi bruker som regel alltid tid på å lese oss opp på hvor det er … Continue reading "Vi prøver å ikke gå i pizza og pasta fella…"

2019-08-14 05:08 Feriens eneste trim, stod for tur…

God morgen, fininger 🇬🇷 I dag våkna jeg før sola, og sitter i skrivende stund i svarte natta og hører bølgeskvulp slå innover stranda her. Vi av alle, som tenker solkrem til alle døgnets timer egentlig, klarte altså på dag ti av ferien å bli litt solbrent. Helt ubegripelig, jeg kan ikke huske sist gang … Continue reading "Feriens eneste trim, stod for tur…"

2019-08-13 08:30 Det kan bli litt for mye av det gode ☀️

Det er faktisk ganske så underholdende å se folk ta bilder i solnedgang. De vakreste av de vakreste italienerjentene står på rekke og rad og holder pusten i den ene posituren etter den andre, mens mannen kommanderes rundt. Vi gjør også det…   #hellas #antiparos #solnedgang 0 kommentarer

2019-08-12 10:24 Steinkasting på turistene og problematisk bildør…

Denne gangen har vi satt av to hele dager til å være skikkelig turister. Paros skal taes nøyere i øyesyn, vi er skikkelig klare for lokal historie og sightseeing. Bil er leid, med gir, noe som viste seg å bli en liten utfordring…jeg nevner ikke navn. Vel, utfordringene startet faktisk allerede når vi skulle ta … Continue reading "Steinkasting på turistene og problematisk bildør…"

2019-08-11 09:46 Er det bare meg som impulsshopper i “saiden”?

Noen har helt sikkert fått med seg at jeg har impulsshoppet…igjen. Av en eller annen grunn så får jeg det nemlig for meg at jeg mååå ha akkurat “DEN” kjolen, for den er sååå fin. Fargerik til tusen, full av pong-ponger og i det nydelige mønsteret langs utringningen er det bitte små speil. En kjole … Continue reading "Er det bare meg som impulsshopper i “saiden”?"

2019-03-31 19:38 The Dogs, Turbojugend Ytrebygda og skjeggkos…

Hallaisen! Da settes det definitivt punktum for bursdagsfeiringen min. Det har faktisk gått i ett siden torsdagskveld, så nå skal det bli godt å komme seg på den siste ferjen hjemover fra Bergen til Stavanger. Impulsivt avsluttet vi altså feiringen i Bergen med de fine gutta i Turbojugend Ytrebygda i går, og min kjære bror … Continue reading "The Dogs, Turbojugend Ytrebygda og skjeggkos…"

2019-03-30 11:51 Turbojugend Ytrebygda, here we come!

God morgen, godtfolk! I skrivende stund sitter Bjørn Erik og jeg i bilen på vei til Bergen. Impulsiviteten lenge leve, vi har altså takket “ja” til å bli med Turbojugend gjengen “Ytrebygda” på førfest i forkant av en ny “The Dogs” konsert i kveld. Vi var som sagt på konsert med dem hjemme i Stavanger … Continue reading "Turbojugend Ytrebygda, here we come!"

2019-03-29 19:17 Det er min dag i dag!

Heihei dere fantastiske lesere! Ja, i dag er det altså min dag. Gud bedre, tenk det dere, da var det første året i de skumle 50 åra over, og for å være helt ærlig så har var det ikke vært så ille. Jeg får jo uansett ikke gjort noe med disse åra som renner på … Continue reading "Det er min dag i dag!"

2019-03-28 08:30 Fin feiring…

God morgen, kjære dere. Ja, da var minsteguttens feiring over for denne gang. Han ønsket som sagt ingen stor tilstelning eller overraskelser, kun en stille og rolig middag med oss fire. Han kom rett fra jobb, rett fra den gamle barnehagen til Mille, og kom til ferdig dekket bord. En av Pelles sine yndlingsretter er … Continue reading "Fin feiring…"

2019-03-27 09:04 Det er din dag i dag, Pelle!

Mamma og pappa sin Pelle, fyller 22 år i dag ❤️ Denne vakre sjelen skal altså hylles, og denne gangen skal han få det akkurat som han vil. Ingen uventede overraskelser, ikke noe mas og kjas, kun en rolig feiring her hjemme, trygt og vant, akkurat som han liker det. Pelle er en drøm av … Continue reading "Det er din dag i dag, Pelle!"

2019-03-25 14:11 Tør ikke…

Jeg føler meg så dum…og feig. De fleste tror nok at jeg er ganske så tøff av meg. Tøff i den grad at jeg tør å stå rakrygget og mene ting som til tider kan gjøre meg nokså upopulær. Joda, til en viss grad så har jeg nok “baller” til det. Jeg kan stå alene … Continue reading "Tør ikke…"

2019-03-24 20:01 Hva ble med hjem fra Miami?

God kveld, kjære dere! Jeg var usikker på om jeg i det hele tatt skulle skrive om det her, det er litt fjortiss-aktig, og ja, noe jeg alltid har gjort, og helt sikkert noe jeg kommer til å gjøre igjen, så “let´s go” dere. Hva tok vi med oss hjem fra Miami-turen? I utgangspunktet var … Continue reading "Hva ble med hjem fra Miami?"

2019-03-23 18:10 Dette kan jeg leve lenge på!

Hei igjen, kjære dere 🌸 Da har jeg omsider slått meg til ro med flokken min i go´sofaen. Det går i hockey, hockey og atter hockey, men det er sluttspill på gang, så det er helt innafor.  Apropos ishockey dere, i dag måtte vekkerklokka på så jeg rakk å være i Siddishallen på morrakvisten. For … Continue reading "Dette kan jeg leve lenge på!"

2019-03-22 14:31 God helg!

Fredag, jo! Denne helgen startet himmelsk med frokost sammen med ei venninne fra Oslo og bestis Tonje. Frokosten drøyde og varte i en evighet, akkurat som jeg liker det. Vennskapet oss i mellom går mange år tilbake i tid, vi har ingen hemninger ovenfor hverandre, så praten ble nokså livlig til tider. Jeg kjenner derimot … Continue reading "God helg!"

2019-03-21 18:46 Flink pasient…

God ettermiddag, dere. Mille er tøffere enn toget, og takler å være “ute av drift” på en meget bra måte. Så lenge hun har mobilen sin i nærheten, og en mamma som henter litt snacks og drikke til henne i ny og ne, går dagen på et vis. Hun har lite smerter, og kunne vel … Continue reading "Flink pasient…"

2019-03-20 20:21 Tvi, tvi for at denne jæ….. ikke kommer opp igjen og lager bøll!

God kveld, kjære dere. Endelig har Mille fått operert stortåa si igjen. Den har altså lagd så mye bøll for henne opp igjennom åra, men nå håper jeg legen har fått tatt knekken på jæ…skapen. Det er (hold dere fast) femte gangen den er under kniven, så jeg er kanskje ikke så alt for optimistisk, … Continue reading "Tvi, tvi for at denne jæ….. ikke kommer opp igjen og lager bøll!"

2019-03-19 12:19 Det shoppes babyklær!

Tenk, nå er det kun 33 dager igjen til termin! Snart farmor og farfar, og vi snakker varmt om det hver bidige dag. På ferien, ble det selvsagt også nevnt flere ganger om dagen, for Bjørn Erik og Mille har allerede planlagt at vi skal besøke alle Disney-parkene igjen, men da med en liten pjokk … Continue reading "Det shoppes babyklær!"

2019-03-18 12:58 Nå blir det bråstopp igjen!

God mandags mandag, dere ☀️ Jeg må innrømme at jeg startet dagen fryktelig seint i dag. Siden jeg ikke har en avtale å forholde meg til før i kveld, tillot jeg meg nemlig å ta en halv Sarotex pille før jeg la meg. Av erfaring så veit jeg at jeg trenger god tid dagen derpå når … Continue reading "Nå blir det bråstopp igjen!"

2019-03-17 18:52 Matvalgene våre er aldri tilfeldige på ferie…

Mat, mat, mat! Ferie, betyr matorgier. Vi i familien Thorsen ramler sjeldent inn på et sted, uten at han far i huset har godkjent det på forhånd. Han leser seg alltid opp på alle eventene vi skal ut på, luker alltid vekk de med for mange negative kommentarer, og det gjør han konsekvent på spisestedene … Continue reading "Matvalgene våre er aldri tilfeldige på ferie…"

2019-03-16 18:42 Første dressurstevne…

God kveld, kjære dere. Nå er vi jentene endelig på plass i sofaen, med lørdagssnop og nyoppstarta sesong 11 av Ru Pauls Drag Race (Netflix). Dette programmet er ikke akkurat Bjørn Erik sin favoritt, men han er hos en kompis og feirer bursdagens hans, så vi tuppene kan se på akkurat hva vi vil. Før … Continue reading "Første dressurstevne…"

2019-03-15 20:15 Jeg er nødt til å blande meg…i hvert fall litt.

God fredagskveld, dere. Ja, i går så eksploderte det på sosiale medier, og min knallsterke svigerdatter stod i bresjen…igjen. Kristin, dama med det store hjertet, som selger tingene sine og starter kronerulling så hun selv kan dra ned til flyktningene i Hellas for å hjelpe til i dagevis. Hun slutter aldri å overraske meg. Ikke … Continue reading "Jeg er nødt til å blande meg…i hvert fall litt."

2019-03-14 12:29 Klart vi trengte flere julekuler!

Hei igjen, kjære dere. Uff, nå har det vært mye kluss med Facebook i det siste, så planen om å poste to innlegg om dagen, går ikke akkurat etter planen. By the way, jeg sier til alle at vi shoppet svært lite på denne USA turen vår, men jeg har nå allikevel en svær bunke … Continue reading "Klart vi trengte flere julekuler!"

2019-03-13 06:34 Natteravner…

Good ørli in the mørning! I går var det sprangridning, og for aller første gang på over en hel måned, var jeg med Mille fra begynnelse til slutt. For før ferien ble jeg jo som sagt helt satt ut av infeksjonen på kinnet, og måtte derfor overlate all ansvaret til Bjørn Erik.  Det ble et … Continue reading "Natteravner…"

2019-03-12 09:31 Vi rømte til varmen…

God morgen! Da har jeg hatt min ørli-in-the-mørning digging av musikk på badet, i godt selskap med både Pippi og Mia. Bjørn Erik har altså kobla opp mini-google i fire rom nå, blant annet på badet også, så nå disker den opp med den ene låta etter den andre. For dere som ikke veit hva … Continue reading "Vi rømte til varmen…"

2019-03-11 12:27 Tilbake til hverdagen…

Hei igjen, kjære dere. Hverdagen er tilbake, ferien er definitivt over. Det er på en måte litt godt også, særlig det å få sove i sin egen seng igjen. Vi har “kun” hatt Queen size senger, et par av de veldig gode, men av og til har vi sjonglert litt rundt på hvem som har … Continue reading "Tilbake til hverdagen…"

2019-03-09 19:52 Et godt valg!

Hei igjen, dere! Som jeg skrev tidligere i dag, så var en del greie fordeler ved å bo på et av de tre hotellene tilknyttet Universal Studios Orlando. Uteområdet var som sagt nydelig, les gjerne her, og innvendig var det også ganske ok. Jeg glemte forresten å nevne at vi til dette hotellet fikk fraktet det … Continue reading "Et godt valg!"

2019-03-09 14:37 “Express pass” redda dagene våre!

Hei, igjen! Ingen verdens ting var sponset på denne ferien her. Det hender jeg har fått gode tilbud eller gratis overnattinger på hotell tidligere, men det krever enormt mye arbeid og ikke minst oppfølging etterpå. Det tok jeg meg altså ikke tid til denne gangen, så de forskjellige tingene jeg tipser om på denne turen, … Continue reading "“Express pass” redda dagene våre!"

2019-03-08 20:36 Ferieoverraskelser var ennå ikke over…

Tenk, da var vi hjemme igjen! Vi landet i Oslo med et av de tidligste flyene i morges, og var reine zombiene når vi tok flyet videre til Stavanger. Vi var vel hjemme i akkurat ti minutter før vi alle stupte til sengs, og heldige meg sov altså til syv i kveld. Det var godt … Continue reading "Ferieoverraskelser var ennå ikke over…"

2019-03-07 11:40 Mating av Tarponer med livet som innsats!

Heihei igjen, kjære dere ☀️ Det er helt tydlig at trioen min liker å være på farta hele tiden. Så når værmeldingen meldte at det ville komme et temperaturfall på hele ti grader i går, var vi ikke seine om å legge om planene våre, å reise lenger sydover til varmen. Vi var nemlig alle … Continue reading "Mating av Tarponer med livet som innsats!"

2019-03-06 13:31 Skivebom på strand, temperaturfall og siste krampe…

I skrivende stund sitter jeg her bak mørke gardiner og hører på flokken min sove. Klokka er ennå ikke åtte, så de skal få sove litt til.  Våre siste dager her i Miami går mot slutten, og det er selvsagt trist, men på den annen side som Mille sa :”Dette har vært den fineste ferien … Continue reading "Skivebom på strand, temperaturfall og siste krampe…"

2019-03-05 15:29 Å få svømme med ei sjøku, tok kaka!

NEI, jeg vil IKKE svømme med sjøkuer! Nei, sa jeg! Dere kan tro Bjørn Erik ble skuffa når jeg først nektet å være med på det her. Jeg har nemlig sett mang en dokumentarer om disse nydelige dyrene, og hørt at mennesket ikke er deres beste venn. Vel, jeg har i alle fall fått med … Continue reading "Å få svømme med ei sjøku, tok kaka!"

2019-03-04 04:48 For drøye 15 år siden ble man rana her, mens i dag valfarter folk hit uredde…

“Har du lyst til å være med å se på noe kult, Nina?” Det er sjeldent jeg sier “nei” til påfunnene til Bjørn Erik. Han kan være nokså impulsiv som meg, når rastløsheten melder seg. Jeg stoler derimot alltid på at han leser seg godt opp på sprellene han vil vi skal utforske. Jeg dilter … Continue reading "For drøye 15 år siden ble man rana her, mens i dag valfarter folk hit uredde…"

2019-03-03 05:44 Vi velger alltid å dra på guidede turer…

God morgen, kjære dere ☀️ De som følger meg på Snap (ninasprell, hele 19 minutter med film i dag) eller Instagram (nthorsen) har sikkert for lengst fått med seg at vi har forflyttet oss fra Miami til Orlando. Vi har hatt noen helt sinnsyke lange dager i to av tema-parkene her, vi har altså opplevd … Continue reading "Vi velger alltid å dra på guidede turer…"

2019-03-02 03:30 For en dag ☀️

God morgen! Mille var veldig skeptisk til at vi skulle leie oss sykler her i Miami for en hel dag. Hun ville selvsagt ha el-sykkel, som hun har hjemme, men jeg stod på mitt, alle skulle ha helt vanlige sykler. For planen var uansett kun å sykle langs strandpromenaden her på South Beach, og flatere … Continue reading "For en dag ☀️"

2019-03-01 04:08 El Paseo leverer!

God morgen ☀️ Jeg fikk en forespørsel i går om å være litt flinkere til å tipse dere om hvor vi er når vi er på ferie. Litt mer spesifikt hva ting heter, navn på fornøyelser, hoteller spisesteder o.l. Jeg veit at jeg lover det hver bidige gang vi er ute å reiser, jeg har … Continue reading "El Paseo leverer!"

2019-02-28 06:41 Sjukeste matopplevelsen jeg har opplevd!

Sjukt, sjukt og atter sjukt! Har dere noen gang tidligere sett større og kulere sukkerspinn?! Noen fikk det kanskje med seg at jeg i fjor hadde et stort ønske om å få lov å besøke restauranten “Sur” til Lisa Vanderpump i Hollywood, Beverly Hills. Det klarte Bjørn Erik å få til, og tenk dere, jeg … Continue reading "Sjukeste matopplevelsen jeg har opplevd!"

2019-02-27 03:47 Strandlivet ☀️

Hei, igjen! Vi bor helt perfekt her på South Beach, Miami. Midt i smørøyet, kun et kvartal fra stranda, så bilen (bussen) har til nå ennå ikke blitt brukt. Den perfekte ferien for meg, er å få slappe av til lyden av bølger, så i dag gikk turen ned på den milelange stranda. Hotellet vårt … Continue reading "Strandlivet ☀️"

2019-02-26 03:39 Da har vi landa i Miami – uten øyenbryn!

God kveld, god morgen, nei guriland, hva er det egentlig? Flokken min har sovna for lengst, selv om klokka bare er ti på kvelden. Jeg forsøker å holde ut så lenge som mulig, så jeg rett og slett ikke våkner opp så alt for tidlig i morgen. Det har vært en lang og spennende dag, … Continue reading "Da har vi landa i Miami – uten øyenbryn!"

2019-02-25 05:58 Miami – here we come 🇺🇸

God morgen, kjære dere! Da er vinterferien i gang for vår del også, og første etappe snart i gang. Flokken er gira til tusen og vi jentene følger lydig etter vår utnevnte guide/esel/reiseleder/vannbærer. Noe annet er uansett ikke aktuelt, for han veit akkurat hvordan han vil ha det han fine hunken min. Vi skal aldri … Continue reading "Miami – here we come 🇺🇸"

2019-02-24 13:39 Nå diller og daller jeg rundt, bare for å slippe å pakke…

Tenk det dere, på denne tiden her i morgen, sitter vi på flyet fra Oslo til Miami! Egentlig burde jeg vært ferdig med å pakke, men jeg er ei skikkelig skrulle akkurat nå, og finner på andre småting hele tiden bare for å slippe å prøve klær. Det er altså så kjedelig, men målet er … Continue reading "Nå diller og daller jeg rundt, bare for å slippe å pakke…"

2019-02-23 16:30 Gjorde det stikk motsatte av hva jeg hadde lovet…

God etter middag, kjære dere! I dag har jeg vært i byen og tatt farvel med Vibecke før jeg reiser. Det høres mer dramatisk ut enn det det egentlig er, men vi liker nå å gi hverandre en god og lang klem når det er en stund til vi treffes igjen. Det siste Bjørn Erik … Continue reading "Gjorde det stikk motsatte av hva jeg hadde lovet…"

2019-02-22 18:33 God helg, dere!

Reklame | Sachs frisør og velvære Helg jo, og vinterferie! Nå kjenner jeg at “blide-Nina” er tilbake for fullt. All smårusk fra de siste ukene er feid vekk. Mille er i storform, hun er virkelig i slaget, infeksjonen i kinnet er historie, og det er anskaffa pass til hele dyreflokken mens vi er bortreist. Mellomstemannen … Continue reading "God helg, dere!"

2019-02-21 19:01 Holy Macaroni, så ekkelt!

God kveld, kjære dere. For aller første gang på flere uker, er kinnet mitt fint igjen. All skorpe er borte, men det er et skjørt ansikt jeg har med å gjøre nå. Huden en ekstrem tynn der såret har vært, og det er fortsatt litt hovent, men det kan jeg fint leve med. I forkant … Continue reading "Holy Macaroni, så ekkelt!"

2019-02-20 18:59 Medisinshopping med bismak…

God kveld, kjære dere. Først og fremst så må jeg få takke alle dere som har satt dere ned og invitert en og en på vennelisten deres til Facebook siden min, Nina Sprell Levende. Det er en tidskrevende jobb og sitte sånn og hake av de “riktige” personen, men takket være dere nådde jeg målet … Continue reading "Medisinshopping med bismak…"

2019-02-19 14:57 Kan dere hjelpe meg?

Kjære dere, nå må jeg få be dere om en stor tjeneste. Det har seg nemlig sånn at etter min noe ufrivillige bloggpause nylig, noe jeg for en stakket stund trodde var slutten på hele sulamitten, skjedde det noe…noe positivt. Bloggen har skutt i været, jeg har fått mange nye lesere, og det har gitt … Continue reading "Kan dere hjelpe meg?"

2019-02-18 18:53 Hu hei, hvor det går!

God kveld, kjære dere! Her hjemme kjøres det fortsatt “husarrest”, og det er kanskje like greit, for nå er jeg skikkelig “flasso-Lini”. Jeg har derimot gleda meg til dette, sett frem til at kinnet skal skifte “ham” og at jeg skal få ny silkemyk babyhud under, men det skjer selvsagt ikke. Nå ser det ut … Continue reading "Hu hei, hvor det går!"

2019-02-17 12:46 Aldri mer dårlig lys!

Hallaisen! Det er bare meg, hu derre “husarrest dama”. Ja, hva kan man egentlig finne på innendørs, uten fare for å mase og kave opp den forbaska infeksjonen i kinnet? Det har forøvrig roet seg kraftig ned nå. Det har ikke rent noe verk det siste døgnet, og da har det heller ikke dukka opp … Continue reading "Aldri mer dårlig lys!"

2019-02-16 17:46 Husarrest…

For hver dag som går nå, våkner jeg opp med en eneste tanke i hodet: Har infeksjonen avtatt? Det er med nølende hånd jeg tar meg til kinnet, hvorpå jeg under lett berøring forsøker å vurdere hvilken vei dette marakkelet går. Jeg hadde satt frist til i dag om å dra tilbake på sykehuset for … Continue reading "Husarrest…"

2019-02-15 17:01 Vi jentene blir alltid skjemt bort ❤️

Helg jo! Her hjemme holder jeg pusten akkurat nå, for infeksjonen på skinnet har bestemt seg for å blusse opp igjen. Vel, den hadde jo egentlig ikke stoppet helt, men i alle fall ikke blitt verre, helt til nå. Jeg er helt skrekkslagen av å kanskje måtte dra tilbake på sykehuset igjen i morgen, alt … Continue reading "Vi jentene blir alltid skjemt bort ❤️"

2019-02-14 16:44 Mama is coming home 💕

Tenk at jeg er hjemme igjen fra sykehuset, da dere. Det hadde jeg virkelig ikke trodd for to dager siden. Det så lenge ut som om medisinen ikke fikk tak på jævelskapen, men joda, sårkantene minker, og det renner mindre og mindre betennelse fra det. I går rant det faktisk ingenting, mens det i dag … Continue reading "Mama is coming home 💕"

2019-02-13 08:51 Rett i kjeller´n…

Bare meg igjen, kjære dere. Dagen i går ble ikke akkurat som først forventet. Jeg var nok alt for optimistisk og opptatt av at betennelsen skulle snu, den pleier nemlig det etter tre dager på så intens medsinoppfølging, men resultatet uteble dessverre denne dagen også. Jeg ble derfor skikkelig lei meg, og det gjorde selvsagt … Continue reading "Rett i kjeller´n…"

2019-02-12 06:19 Ja, sånn går no dagene…

Dag 3, og første “snopepose” er allerede i gang… Jeg advarte dere, det er og blir gørrkjedelige innlegg fremover nå, men hva kan en “stakkars” nedlagt kattemamma gjøre?  Dagene går egentlig ganske bra her på sykehuset, for jeg er en av de heldige som får overnatte på hotellet her isteden for på selve infeksjonsavdelingen, og … Continue reading "Ja, sånn går no dagene…"

2019-02-11 10:12 Utsatte det uunngåelige lengst mulig…

Heihei igjen, kjære dere 💕 Tusen, tusen millioner takk for alle de koselige meldingene jeg har fått av dere. Det er ikke til å stikke under en stol at det er ekstra godt å vite at noen tenker på en akkurat nå. For det har plutselig blitt ramme alvor det her, det er helt uunngåelige … Continue reading "Utsatte det uunngåelige lengst mulig…"

2019-02-10 11:01 Sykehuset igjen…

Bare meg, igjen. Nå er det bare å beklage kjære dere, for i dagene fremover nå, blir det nok dessverre gørr kjedelige innlegg fra denne dama her. For det bare baller og baller på seg med infeksjoner i såret jeg fikk etter kattefighten med Mia for syv dager siden, så i natt bar det rett … Continue reading "Sykehuset igjen…"

2019-02-08 08:49 Kattefighten endte på sykehus…

God morgen, kjære dere. Herregud for et styr det ble etter den lille kattefighten jeg hadde med katten vår Mia på lørdag. Jeg tok først veldig lett på dette, når jeg kom inn dørene her til en forskrekka Bjørn Erik som ilte til med alt av salver og plaster. I etterkant har jeg derimot lært … Continue reading "Kattefighten endte på sykehus…"

2019-02-07 10:56 Nye grønne gleder…

Hallaisen! Da har venninnene mine stressa meg såpass mye opp, så om ikke så alt for lenge, bærer det opp til legen igjen. Jeg har kun gått på medisiner i en og en halv dag, men nå har betennelsen på kinnet etter kattekloret til Mia blitt mye større og nærmer  seg øyet, og det er … Continue reading "Nye grønne gleder…"

2019-02-06 20:20 Kattesmell med bismak…

God kveld, kjære dere. Her hjemme surres det mye rundt uten særlig mål og mening. Mille er hjemme fra skolen, da hun er slapp og uopplagt igjen, og den bittelille poten jeg fikk i fjeset av katten vår Mia på lørdag, har utvikla seg til en forferdelig betennelse.  Jeg vet at det er reine bakteriehelvete … Continue reading "Kattesmell med bismak…"

2019-02-05 11:58 For en skjønnhet!

Hei igjen, kjære dere! Her går ting litt i stå i dag, for lille snuppeline har blitt syk…igjen. Denne gangen klager hun over vond hals og av erfaring så vet vi jo at det aldri ender godt. Fastlegen vår er derimot på plass etter sykehuspermisjonen sin, så da senker nå i alle fall jeg skuldrene … Continue reading "For en skjønnhet!"

2019-02-04 14:45 Hvorfor tar jeg ikke vektproblemet mitt mer alvorlig?

Reklame | www.sukkerfritt.no Da var det oss igjen, kjære dere. Jeg blir altså så til de grader lei av levemønsteret mitt til tider. Årene kommer og årene går, og jeg går i den samme fella hver bidige gang. Jeg klarer ikke å holde meg til tanken om et mer aktivt og sunnere liv, og våkner … Continue reading "Hvorfor tar jeg ikke vektproblemet mitt mer alvorlig?"

2019-02-02 20:03 For en drømmedag!

God kveld, kjære dere! Nå sitter jeg  i sofago´kroken med blussende rød kinn, etter å ha vært ute i finværet i hele dag. Først langtur med hundene, og deretter ble det en skikkelig drømmedag i stallen.  Denne helgen er Mille med Hege til fjells, og jeg har mottatt noen helt fantastiske vinterbilder av henne hvor … Continue reading "For en drømmedag!"

2019-02-01 16:31 Streiken er avlyst…i hvert fall foreløpig.

Reklame | www.sukkerfritt.no Helg jo! Dere kan tro flokken min skjerpa seg i går. De tok seg et skikkelig  tak i nakken, og rydda opp hver minste lille ting etter seg, uten et kny. “Unnskyld”, sa de selvsagt også, så sure-Guri har avlyst streiken…i hvert fall foreløpig.  Helgen startet frisk og tidlig med en god … Continue reading "Streiken er avlyst…i hvert fall foreløpig."

2019-01-31 18:01 I dag er jeg ei skikkelig surfi…!

Er dere klare for en skikkelig utblåsning? I dag har Mille og Bjørn Erik fått så øra har flagra. Når de var på skolen og på jobb dessverre. For er det noe jeg er skikkelig dårlig på, så er det å holde irritasjonen og sinnet mitt inne. Det må ut fortere en svint, selv om … Continue reading "I dag er jeg ei skikkelig surfi…!"

2019-01-30 18:45 Kineserne lo av oss fordi vi var feite…

Hello, hello! Nylig leste jeg en morsom artikkel, et slags reiseintervju med Bjørn Erik sin gamle eventyrfarer og jugefant, Christer Falck, les gjerne her. Når jeg ymter innpå her om at Christer liker å spe på litt på historiene sine, så er det egentlig bare godt ment, for hvorfor ødelegge en god historie med riktig … Continue reading "Kineserne lo av oss fordi vi var feite…"

2019-01-29 08:52 Tilføy hverdagen noe godt…

Reklame | www.sukkerfritt.no God morgen ☀️ Selv om Mille er 13 år nå, og utrolig pliktoppfyllende og flink om morgenen, velger vi som foreldre å stå opp med henne for å sørge for at hun får en god start på dagen. Vel, Bjørn Erik står uansett opp tidlig, for han skal jo på jobb, men når … Continue reading "Tilføy hverdagen noe godt…"

2019-01-28 21:17 Fyttikatta, så flink du er Kristin!

God kveld, kjære dere. Endelig var det Kristin sin tur til å briljere på kjøkkenet i “4-stjerners middag”, og for en fantastisk opptreden dere. Jeg er altså så stolt, for dette var god underholdning fra begynnelse til slutt. For å si det sånn, Kristin, hvorfor er ikke du programleder på heltid? Jeg er kanskje ikke … Continue reading "Fyttikatta, så flink du er Kristin!"

2019-01-28 15:42 Frisk mandagsstart med nytt pågangsmot…

Hei igjen, kjære dere. Tenk, nå kan vi altså snart huke av januar også, og nedtellinga for min del til Miami-turen i slutten av februar, har startet for fullt. Jeg er langt i fra “sommerkroppen-2019”, jeg er ikke helt klar for å ikle meg badedrakten riktig ennå, men for å være helt ærlig dere, så … Continue reading "Frisk mandagsstart med nytt pågangsmot…"

2019-01-27 15:19 Øyeblikk

Når Nina ba meg og om å være gjesteblogger og skrive om de mest romantiske opplevelsene våre, fikk jeg øyeblikkelig panikk. Tenk hvis det var en felle? Tenk hvis jeg svarer feil? Tenk hvis jeg glemmer det mest romantiske vi noen gang har gjort, og ender med en opprivende skilsmisse der ungene blir brukt som … Continue reading "Øyeblikk"

2019-01-26 20:09 Vår dag ☀️

God lørdagskveld, kjære dere. I dag har vi vært mye på farta. Han far i huset hadde et stort ønske om å få med seg oss jentene på Oilers-Vålerenga ishockeykamp, så da var han nødt til å være med oss i stallen først, og hjelpe oss med alt der.  Det er noe ekstra kos med … Continue reading "Vår dag ☀️"

2019-01-25 15:51 Top 20 Mom Blogs of 2019

Herlige fredag! Her hjemme har vi alle tatt helg nå. Vi har ikke Sol i dag, og skal derfor nyte frikvelden med gode filmer og hjemmelaga lasagne med hvitløksbrød til.  Det er selvsagt en ønsketenkning, men jeg synes kanskje Mille er noe kvikkere i dag. Hun snakker i alle fall til meg, og bare det … Continue reading "Top 20 Mom Blogs of 2019"

2019-01-24 14:28 Hvordan farmor ønsker jeg å være?

Hei, igjen 🌸 Nå er det kun en måned igjen til vi reiser til Miami, og jeg kjenner allerede nå på et enormt sug på å få varme og sol på kroppen igjen. Det skal selvsagt shoppes litt også, og tenk det dere, denne gangen skal jeg se etter babyklær. Av erfaring så er det mest … Continue reading "Hvordan farmor ønsker jeg å være?"

2019-01-23 17:02 Hjemme hos oss, før og nå.

God kveld, kjære dere. I dag fikk Mille være hjemme fra skolen. Hun trengte å få sove ut, etter en vanskelig kveld i går. Etter hele 13 timer på øyet, våknet hun mye piggere enn i går, men hun er dessverre fortsatt stille. Jeg tenker vi får ta tiden til hjelp og ikke minst vente … Continue reading "Hjemme hos oss, før og nå."

2019-01-22 13:40 Det blir en…

Heihei igjen, kjære dere. I dag har Bjørn Erik og jeg vært hos legen med Mille, sånn at vi får registrert den noe uvanlige tilstanden hennes. Det er selvsagt vanskelig for legen å vite hvor han skal begynne i denne prosessen, men nå har det i alle fall blitt tatt utallige blodprøver av henne som … Continue reading "Det blir en…"

2019-01-21 20:55 I kveld ble det en liten vri på det vante og faste…

God kveld, kjære dere.  Her hjemme holder vi pusten igjen, for Mille er ikke i slaget. Vi kan ikke sette fingeren på noe, hun feiler ikke noe spesielt, men er bare ikke helt seg selv. Det er skummelt det der, og vi forsøker å få henne til å sette ord på dette, men det eneste … Continue reading "I kveld ble det en liten vri på det vante og faste…"

2019-01-20 18:29 Endelig “Grønt Kort” til minsten ✨

God kveld, kjære dere. Nå sitter det ei sliten, men meget fornøyd tenåring ved siden av meg her. I to dager har hun gått på kurs for å ta Grønt Kort (GK), og i dag tok hun de praktiske testene, og bestod med glans. GK er et bevis på at du har fått lære i … Continue reading "Endelig “Grønt Kort” til minsten ✨"

2019-01-19 10:49 Årets grinefest?

God lørdag, dere! I dag er hele huset på farta. Vi har mye kjekt på agendaen, så nå fyker også jeg ut av dørene her ganske så snart. Mille og Bjørn Erik har for lengst funnet veien til byen, de er på Kulturhuset hvor Mille går igjennom teorikurset på “Grønt kort” (det får vi ta … Continue reading "Årets grinefest?"

2019-01-18 19:21 Farmor-Nina 🌻

God kveld, kjære dere. For et døgn det her har vært, nesten litt overveldende. Jeg var altså så spent på reaksjonene som ville komme etter gårsdagens Vixen Award, og som forventet lot de ikke vente på seg. Det tok ikke lange tiden før meldingene tikket inn på mobilene våre. Varme lykkeønskninger og gratulasjoner i fleng, … Continue reading "Farmor-Nina 🌻"

2019-01-17 18:50 Endelig kan den store hemmeligheten se dagens lys ❤️

Kjære dere, denne nyheten har jeg venta en evighet på å få fortelle dere. Tenk, jeg skal bli farmor! Kan jeg få rope litt nå (dere vet jeg ikke er noe stor fan av store bokstaver og utropstegn), bare bittelitt, FARMOR!  Hele familien er i ekstase, og vi har altså klart å bære på denne … Continue reading "Endelig kan den store hemmeligheten se dagens lys ❤️"

2019-01-15 13:25 Særingene mine 🐾

Hei igjen, dere 🌸 Som jeg fryktet, var all snøen borte igjen i dag. Det er så mildt her nå, at man ikke en gang kan skrape is fra bilruta. Det ble med andre ord en kortvarig glede å se landskapet her bade i nydelig hvit snø. Kameraet mitt er som sagt på reparasjon, og det … Continue reading "Særingene mine 🐾"

2019-01-14 18:43 Luftings med bestissene…

God kveld! Nå står Stavanger stille, for nå har endelig snøen kommet hit også. Vel, vi snakker faktisk kun om to skarve centimeter, men det skal ikke mer til før det skapes bittelitt panikk. Jeg husker godt første året jeg flyttet hit, mitt siste år på videregående. Det var en gledens dag når snøen kom. … Continue reading "Luftings med bestissene…"

2019-01-13 16:04 Da var jeg klar for nye hunder igjen…

Reklame | Hjemmekennel God søndag, folkens! I dag er Mille i stallen aleine, mens Bjørn Erik og jeg er sportslige og følger med på skiskytterstaffetten samtidig som vi styrer og steller her hjemme. Bjørn Erik har planlagt å få opp de nye bakhøyttalere “jeg” fikk til jul, mens jeg vasker litt. For å si det … Continue reading "Da var jeg klar for nye hunder igjen…"

2019-01-12 19:20 Ego-lørdag…

God lørdagskveld, dere! I dag har jeg kun hatt tankene rundt meg sjøl, kun gjort det jeg vil, bare vært meg. Det har vært reine ego-trippen, og fyttikatta så godt det har vært, dere. Stått opp når jeg vil, spist når jeg vil og hva jeg vil, driti i å ha dusja, bare hoppe rett … Continue reading "Ego-lørdag…"

2019-01-11 16:10 Tankefull…

Fredag, og helg jo dere, jippi! Mitt råd til meg selv, er å ikke innta noe form for alkohol når tankene løper løpsk hos meg. Det sier seg vel egentlig selv, er man trist, så for all del ikke drikk, for da kan det selvsagt gå riktig galt. Selv den minste lille vanskelig tanke blir … Continue reading "Tankefull…"

2019-01-10 11:43 Årets største førjulsbegivenhet…

Det er bare meg igjen, dere ✨ Jeg hadde helt glemt å fortelle dere om den aller kjekkeste opplevelsen for Mille før jul. Det å få oppleve “Barnas store julerevy” på Sola kulturhus, er nok på topp tre lista hennes hvert bidige år, hun blir aldri lei, og det gjør ikke mora heller. Både Bjørn … Continue reading "Årets største førjulsbegivenhet…"

2019-01-09 09:21 Magisk feiring 🎂

God morgen ☀️ Det er en drøy måned siden Mille fylte 13 år nå, men da lå som mange av dere vet bloggen min nede i påventa av ny verktøysløsning. Jeg foreviget selvsagt dagen allikevel, jeg går nemlig aldri ut av dørene her uten kamera, så da tenkte jeg å dele med dere andre del av … Continue reading "Magisk feiring 🎂"

2019-01-08 08:50 Når smertene er helt uutholdelige, tyr jeg til dette tryllemiddelet…

Reklame | Biofreeze -ikke sponset produkt- God morgen, kjære dere 🌤  I dag stod Bjørn Erik opp klokken fem for å reise til Oslo og bli der å jobbe i et par dager. Som regel pleier han å snike seg ut av soverommet stille som en mus uten å vekke meg, men når jeg har ansvaret … Continue reading "Når smertene er helt uutholdelige, tyr jeg til dette tryllemiddelet…"

2019-01-07 15:32 Bekymringsfri igjen…

Hei, igjen 🌸 Det noteres at vi har kommet til uke to i det nye året, og denne mandagen er så absolutt mye bedre enn den forrige. Det har nemlig vært mye bekymringer rundt minsten Mille i det siste, hun har som jeg nevnte vært langt i fra seg selv, men rett før helgen kom hun … Continue reading "Bekymringsfri igjen…"

2019-01-06 14:20 Nyttig? Ja, så absolutt!

Hei igjen! Det begynner å bli noen dager siden vi ryddet vekk julen, men jeg holder fortsatt på å organisere den på best mulig måte i kassene, før de fyker opp på loftet. Alle duker, servietter håndklær og forkler er nyvaska, og brettet fint i sammen med gul post-it lapp på som det står skrevet … Continue reading "Nyttig? Ja, så absolutt!"

2019-01-05 09:41 Den hemmelige bursdagskaken

God lørdag, dere! Det blir ingen ridning på meg i dag allikevel, for Sol har fått vaksine og skal derfor ikke blir for varm og svette de nærmeste dagene nå, men det gjør ingen verdens ting. Hun har blitt ridd hver bidige dag i julen og frem til nå, så et par hviledager kun med … Continue reading "Den hemmelige bursdagskaken"

2019-01-04 09:42 For en feiring!

God morning! Fredag og greier, som betyr mannen hjem fra Oslo og nå er det også på tide at minsten Mille-mor får seg et avbrekk i sammen med Robin hjemme hos Hege og Kenneth. De har begge fått seg Nintendo Switch til jul, så de har nok lagt planer allerede om hva de skal gjøre … Continue reading "For en feiring!"

2019-01-03 15:13 Fiks ferdig shoppa!

God ettermiddag, kjære dere. Bjørn Erik har reist til Oslo, så da styrer vi tuppene skuta aleine her hjemme igjen. Vel, ikke helt aleine, for akkurat der fikk vi et kjærkomment besøk av mellomstemannen Pelle som er ferdig for i dag i barnehagen. Han hadde vel egentlig håpet på å få servert ferdiglaga middag, men … Continue reading "Fiks ferdig shoppa!"

2019-01-02 10:05 Ingen myk overgang til det nye året…

I dag var det ganske så tomt i huset når jeg våknet opp. Bjørn Erik var dratt på jobb og samtidig tatt med seg eldstemannen Dennis til flyplassen. Det ble som sagt, veldig stille her nå, men jeg tenker jeg uansett bør være rimelig fornøyd, for jeg har tross alt hatt mye besøk den siste … Continue reading "Ingen myk overgang til det nye året…"

2019-01-01 15:07 Vi gikk inn i det nye året med snørr og tårer…

Velkommen kjære 2019 ✨ Da var vi altså i gang med det nye året, med blanke ark og den lille ekstra godviljen til å ville starte på en ny frisk. Sjokoladen er bytta ut med gulrøtter, hunden har fått en ekstra lang tur i dag og til og med fuglene til Mille er i ferd med … Continue reading "Vi gikk inn i det nye året med snørr og tårer…"

2018-12-31 11:21 Årets siste…

God morgen ✨ Hele huset sover, unntatt meg. Vi har nok snudd døgnet de to siste ukene. Gjør ikke ting helt etter boka, tar alt som det kommer, tar det helt med ro.  Jeg sitter her og reflekterer tilbake på nok et travelt år, ganske så fint egentlig. Litt opp og litt ned, litt humpete, men … Continue reading "Årets siste…"

2018-12-30 19:49 Dette fikk jeg av nissen i år 🎅🏼

God kveld, kjære dere. Nå går Bjørn Erik og jeg rundt her og smiler, for i kveld ble minsten Mille-mor bedt bort til ei av de nye jentene i klassen sin, til filmkveld. Det er faktisk andre gangen denne måneden, hun var nemlig hjemme hos ei i stallen for litt siden også, og det varmer … Continue reading "Dette fikk jeg av nissen i år 🎅🏼"

2018-12-29 17:54 Heile hurven er samla…

God lørdagskveld, kjære dere. Det jeg opplever som mamma akkurat nå, er sjeldent. Lite visste jeg hva dagen skulle bringe. Nemlig, at alle de tre ungene våre, skulle tilbringe lørdagskvelden hjemme i sammen med oss. Det er nesten så jeg må klype meg i armen, for jeg kan ikke huske sist gang det skjedde. Planen … Continue reading "Heile hurven er samla…"

2018-12-28 12:24 Årets juleball ble en suksess

God morgen. Det er helt klart alt for seint å si “god morgen”, men her i huset sov vi altså til over elleve i dag. Mille og jeg har nemlig begynt å se den magiske HBO serien “My Brilliant Friend”, som det til tider er helt umulig å legge fra seg, så vi var ikke … Continue reading "Årets juleball ble en suksess"

2018-12-27 16:11 Det mye omdiskuterte juletreet 🎄

Hei igjen 🌟 Uff, nå driver mamma og Morten og pakker til hjemreisen, de drar med natttoget i kveld tilbake til Oslo igjen. Jeg kan ikke forstå hvor det har blitt av tiden denne uken. Den har rett og slett flydd av gårde så alt for fort, og det skal bli rart å plutselig kun … Continue reading "Det mye omdiskuterte juletreet 🎄"

2018-12-26 16:29 Team Thorsen i aksjon!

God 2. juledag, dere 🌟 Akkurat nå så føler jeg at juleferien har startet for fult her hjemme hos familien Thorsen. Fôringsvaktene i stallen er unnagjort, og vi skal også ha et par dager hestefri. Nå må dere ikke tro at det å være i stallen er et ork, for det er det overhodet ikke, men … Continue reading "Team Thorsen i aksjon!"

2018-11-26 12:45 Tuuusen takk 💕

For en helg, og for en feiring! I skrivende stund sitter jeg her på kjøkkenet mitt og skuer utover stua, som de siste dagene har vært i fullstendig kaos. Et deilig kaos vel og merke, fylt av barnelatter fra morran til kveld. Det har ikke vært stille et sekund, så nå tillater jeg meg å punktere litt. Nå … Continue reading "Tuuusen takk 💕"

2018-11-24 18:22 Ja, sånn ser en rykende fersk tenåring ut!

I dag skinner sola for den fine Mille-jenta vår. Hun visste ikke hva som var på ferde, før den ene stalljenta etter den andre plutselig entrer døra her i morges, med fullpakka bagger, klare for flytte inn her et helt døgn. Alt i alt ble de ni små frøkner, alle superklare til tusen for å feire den rykende ferske … Continue reading "Ja, sånn ser en rykende fersk tenåring ut!"

2018-11-23 20:56 Dagen før den store dagen…

Kort innpå, kjære dere! Nå sitter Bjørn Erik og jeg på kjøkkenet og forbereder taco-stæsj, til hele 40 personer som skal innom her og feire bursdagen til Mille i helgen. Vi kutter grønnsaker til den store medaljen, og gleder oss noe enormt til å feire 13-åringen to dager til ende. Den kommende jubilanten har forresten sovnet … Continue reading "Dagen før den store dagen…"

2018-11-22 19:35 Helt på tuppa!

God kveld, kjære dere. Nå er det nesten helt uutholdelig å være her hjemme, særlig hvis minsten Mille er i hus. For nå er det kun to dager igjen til bursdagen hennes, og hun gleder seg så mye at hun nesten blir syk. Hun gleder seg, og så gruer hun seg, og så gleder hun … Continue reading "Helt på tuppa!"

2018-11-21 08:49 Ja, jeg elsker julekort 🎄

God morgen, fininger. Da var det denne tiden på året igjen. Da jeg setter av litt tid hver dag fremover til å mimre og tenke på gode gamle venner og familie, sender de julekort. Hvert bidige år, lenge før jeg fikk både mann og barn, har jeg tatt vare på denne koselige juletradisjonen. Jeg elsker rett og slett … Continue reading "Ja, jeg elsker julekort 🎄"

2018-11-19 18:52 Nedtissa sko, Duracell kanin på scenen og gode samtaler bakerst i bussen…

God kveld, kjære dere! Denne dagen tror jeg rett og slett må viskes ut av historieboken. Den inneholder egentlig ingenting annet enn at undertegnede har sovet, helt frem til klokka var kvart over to. Jeg klarte nemlig ikke å sove i natt, nesa mi lagde alt for mye bøll ved å være pottettett, så etterhvert stod … Continue reading "Nedtissa sko, Duracell kanin på scenen og gode samtaler bakerst i bussen…"

2018-11-18 18:23 FY SKAM DEG, ERNA!

SKAM DEG, Erna, for at du vil umyndiggjøre kvinners selvbestemmelsesrett for egen kropp!   SKAM DEG, Erna, for at du leker bøddel og var raskt ute med å tilby mørkemannen og nestleder i KrF, Kjell Ingolf Ropstad, endringer i abortloven! Du er altså villig til å selge kvinners rettigheter ved abort, kun for å redde egen plass … Continue reading "FY SKAM DEG, ERNA!"

2018-11-16 16:51 God helg!

Jabadabadooo, helg jo! Det skal bli så deilig med noen fridager på hele gjengen et par dager nå, og det er helt herlig å se at lille snuppeline virkelig er på bedringens vei. Hun klarte seg utrolig bra i stallen nå nettopp, så i morgen får hun være der alene igjen. Vi må selvfølgelig gå … Continue reading "God helg!"

2018-11-15 13:48 Pottetett!

Heihei! Bjørn Erik har kommet hjem fra Bergen, og godt er det, for nå er jeg skikkelig ubrukelig som mamma. Venninnen min spurte tidligere i dag om hun kunne stikke innom en liten tur på besøk, men ombestemte seg rask når jeg sendte henne en video av meg. Jeg tror bakteriene formelig kom gjennom videoen til … Continue reading "Pottetett!"

2018-11-13 07:28 Sommerferien er i boks!

God morgen, fininger! Den dama her er en smule irritert. Jeg har nemlig blitt helt pottetett og får derfor ikke sove. For som mange av dere vet, var jeg avhengig av sterke nesedråper i 11 år, og det siste året styrte det til mye av hverdagen min og ikke minst natta. Jeg kan overhodet ikke havne i … Continue reading "Sommerferien er i boks!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.