Metteask

Tid Innlegg
2020-06-15 16:23 Anonyme spørsmål og ærlige svar

For noen dager siden hadde jeg åpen mulighet for å komme med anonyme spørsmål på snapchaten min. Har ikke fått svart på de før i dag, så her kommer første del av spørsmål og svar. Alt ble jo utsatt og forandret både på grunn av Corona og siden han kom til Norge for å være … Continue reading "Anonyme spørsmål og ærlige svar"

2020-06-14 13:10 Sykehuset pga ammeproblemer.

Nå har lillejenta vår blitt 3 uker gammel og er ett fantastisk menneske vi alle er utrolig takknemlig for å ha i livet våres. Ting har begynt å falle på plass og vi har fått en rutine på hverdagen. Det eneste som ikke er på plass, er ammingen.. jeg har fra dag én av hatt … Continue reading "Sykehuset pga ammeproblemer."

2020-06-13 20:24 Må reise ifra datteren sin..

I dag lørdag den 13 juni klokken 13:30 gikk flyet til Hüseyin mot Oslo, som deretter skulle ta han videre til Tyrkia. En dato vi har gruet oss til og en dato som har hengt over oss siden han kom til Norge midt oppi Corona. Vi har vært heldige hele veien, Hüseyin og meg. Så … Continue reading "Må reise ifra datteren sin.."

2020-06-10 13:30 Oppdatering. (Tiden etter fødsel)

“Tøff i trynet” forberedte jeg Hüseyin på hvordan tiden etter fødsel ville være. Hormoner, babygråt, våken netter, liten egentid, lite kjærestetid og mye mer som jeg mener å huske fra tidligere. Ofte glemmer en mye av det negative men husker det positive, så jeg smurte tykt på for å unngå at han ble overrasket over … Continue reading "Oppdatering. (Tiden etter fødsel)"

2020-06-06 17:52 Det ble ikke som jeg håpet!

Nå skulle jeg egentlig ha skrevet om hvordan det går her hjemme uten å nevne ammingen, siden jeg skrev om det sist. Men jeg har ny oppdatering på ammingen, så da må det andre bare avvente og gi plass til enda ett innlegg om amming. Jeg har allerede skrevet at jeg sliter med amming og … Continue reading "Det ble ikke som jeg håpet!"

2020-06-02 14:44 Rabattkode Ellos. Uterom inspirasjon

Hei, siden det kun er en liten uke siden vi fikk datteren vår så har vi ikke fått ordnet så mye ute i hagen og på terrassen som vi ønsket. Jeg er ett sommermenneske og elsker sommeren og stemningen det gir meg, men i år er alt litt anderledes siden jeg holder meg mye hjemme … Continue reading "Rabattkode Ellos. Uterom inspirasjon"

2020-05-31 11:37 Ammeproblemer. Hvordan går det med oss!

Det er nå ca en uke siden vår lille jente ble født og jeg tenkte at det hadde vært koselig (interessant) med en liten oppdatering fra meg på hvordan det går med oss.   Først vil jeg ta det som for meg er veldig vanskelig og det er ammingen. Det å amme var noe jeg … Continue reading "Ammeproblemer. Hvordan går det med oss!"

2020-05-29 18:20 Min fødselshistorie, del 2.

Vi kom frem til kvinneklinikken ca 23:30 og ringte på avdelingen Storken, da det er der jeg trives best (info om Storken finner du HER). Selve ytterdøren var stengt og vi var på forhånd blitt informert om å ringe på avdelingen slik at dørene åpnes og vi kunne ta heisen opp. Ble også informet da … Continue reading "Min fødselshistorie, del 2."

2020-05-25 18:17 Min fødselshistorie, Del 1

Hei dere ❤️ Hadde opprinnelig tenkt å skrive ett innlegg ganske raskt etter fødsel for å oppdatere dere om hvordan det gikk. Men siden jeg har hatt litt startvansker med ammingen, så måtte jeg utsette det frem til nå. Er enda ikke i mål med ammingen, men nå går det iallefall bedre enn det første … Continue reading "Min fødselshistorie, Del 1"

2020-05-25 09:35 Terrassekroken og rabattkode fra Ellos.

Reklame | I samarbeid med Ellos Endelig har vi kommet godt i gang med mai måned og mange av oss kan på høy tid føle at det faktisk er blitt vår i landet vårt. Våren har vært kald for oss alle og noen har til og med snø, uten at det er helt vanlig på … Continue reading "Terrassekroken og rabattkode fra Ellos."

2020-05-22 10:28 Ønsker smertene velkommen..

I natt har jeg sovet svært tungt og selv med åpne vinduer har jeg vært veldig varm. Vanligvis går jeg på wc (normalt for gravide) flere ganger om natten, men i natt sov jeg altså igjennom uten å våkne. Tror jeg trengte det og vil tro kroppen har samlet opp masse energi. Våknet, gikk på … Continue reading "Ønsker smertene velkommen.."

2020-05-21 14:52 Oppdatering graviditet og fødsel i Corona tiden.

I dag var vi tidlig ute for å levere min sønn til faren. Han skulle egentlig til faren i går kveld, men vi utsatte det til i dag morges da vi ville ha litt mer tid sammen. For nå som fødselen kan begynne når som helst og siden vi ikke helt vet hva som skjer, … Continue reading "Oppdatering graviditet og fødsel i Corona tiden."

2020-05-20 11:23 Termin i dag. Først lege..

I forrige uke da jeg var hos legen og fikk satt opp denne legetimen på termindatoen, tenkte jeg litt vel optimistisk at jeg kanskje hadde fått babyen og måtte avbestille timen. Blant annet svarte jeg legen «Det håper jeg ikke», da hun sa at vi snakkes på onsdag! Men innerst inne må jeg jo ha … Continue reading "Termin i dag. Først lege.."

2020-05-16 15:13 Vanskelig for Hüseyin å hjelpe meg

I morgen er det 17 mai og jeg har opprinnelig masse som må bli gjort før jeg kan legge meg i kveld. Men alt nå merker jeg at planene mine må forandres og jeg må tenke litt nytt for å få ting til å gå opp uten å bruke opp all energien min. For alt … Continue reading "Vanskelig for Hüseyin å hjelpe meg"

2020-05-14 10:42 5 små dager igjen og vi er RÅ klar.

I dag er det kun 5 dager igjen til termin og både Hüseyin og jeg er utrolig klar for å treffe den lille i magen. Dette svangerskapet har egentlig gått veldig bra, selv om det har vært en del utfordringer underveis. De 4 første månedene var nok de tyngste og både det at jeg var … Continue reading "5 små dager igjen og vi er RÅ klar."

2020-05-10 08:17 Jeg lot kritikken knekke meg.

På fredag hadde jeg en usedvanlig vond dag. Jeg våknet til tips om å lese et forum hvor mine familiemedlemer ble snakket negativt om og hvor kritikken på de var langt ifra konstruktiv. Det at jeg blogger og at jeg skriver at min datter har flyttet hjem av diverse grunner, gir ingen rett til å … Continue reading "Jeg lot kritikken knekke meg."

2020-05-08 09:59 Forbanna og lei. -utblåsning!

Vet dere, jeg kan også bli forbanna. Jeg kan føle at ting blir for dumt og selv om jeg da i utgangspunktet ikke gidd å gi det noe oppmerksomhet, så føler jeg at det blir så idiotisk at jeg ikke klarer å la være! Så derfor sitter jeg her og skriver innlegg dagen etter jeg … Continue reading "Forbanna og lei. -utblåsning!"

2020-05-07 15:01 Blogging før fødsel..

Som dere har merket så har det vært lite oppdateringer på meg etter at Hüseyin kom til Norge og nå på slutten av svangerskapet. Så jeg tenkte jeg måtte ta et standpunkt istedenfor at dere venter på oppdateringer som kanskje, kanskje ikke kommer. Det er fantastisk å ha Hüseyin her i denne tiden og vi … Continue reading "Blogging før fødsel.."

2020-05-04 18:42 Beklager Anne Brith, men dette er idiotisk!

Jeg var den første som gikk ut i media hvor jeg skrev om manglende oppfølging av lovnader i Anne Brith Influencer program (ABIP). Videre skrev jeg om at hun hadde brukt meg ulovlig i reklame og med feile tall for å lokke til seg flere kursdeltakere. Etterhvert ble vi flere og saken ble større da … Continue reading "Beklager Anne Brith, men dette er idiotisk!"

2020-05-03 12:41 Nå har jeg fått nok og setter foten ned!

Tanken min har vært og opprinnelig er å svare ærlig på alle spørsmål om Hüseyin og meg, om hvordan vi lever og på hva vi velger utifra at vi har to helt forskjellige religioner og kulturer. For meg var denne åpenheten viktig for å redusere religionsfrykt og frykten for å leve med en som kommer … Continue reading "Nå har jeg fått nok og setter foten ned!"

2020-04-30 17:13 Misunnelse av toppbloggere.

Noen ganger tar jeg meg i å synke så lavt(?) at jeg nesten misunner toppbloggere og ønsker jeg hadde samme muligheten til å gjøre det samme som dem. For det virker så enkelt og bekymringsløst å være toppblogger og kunne kjøpe akkurat hva man ønsker, når en måtte ønske det! Ikke det at jeg hadde … Continue reading "Misunnelse av toppbloggere."

2020-04-28 09:05 Høygravid bestemor barnevakt!

I dag våknet jeg tidlig, alt for tidlig! Som vanlig måtte jeg først jobbe meg opp i sittende, deretter sitte litt på sengekanten og samle meg. Reise meg sakte opp og vagge meg inn til toalettet for sikkert 5 gang bare i natt. Det gjør vondt i høyre side av bekkenet og gravidmagen presser seg … Continue reading "Høygravid bestemor barnevakt!"

2020-04-27 14:43 Hverdagen med Hüseyin, Amalie, tvillingene og store magen

Dagene går fort og vi har alltid noe å gjøre på, selv om vi skulle ønske vi hadde flere alternativer. En blir jo litt isolert fra verden nå i disse tider. Hüseyin har vært mye ute og hjulpet med å male utsiden på huset til mine besteforeldre (nabohuset) da han ønsker å føle seg nyttig. … Continue reading "Hverdagen med Hüseyin, Amalie, tvillingene og store magen"

2020-04-27 11:30 Corona – vi angriper hverandre.

Etter å ha fulgt med på forskjellige forum, grupper, nettaviser, artikler og egne kanaler merker jeg veldig at mange har startet å angripe hverandre på en helt ny måte! For å sette det på en litt “humoristisk” spiss, så kan vi nesten sammenligne det med zombie filmer. Mange blir smittet, smitten truer, det er de … Continue reading "Corona – vi angriper hverandre."

2020-04-23 08:55 Respektløst, skuffet med baby jente, trange klær og mye mer. Spørsmål og svar.

Siste runde med spørsmål og svar fra både anonyme spørsmål på snapchat og fra Instagram. Jeg svarer som vanlig helt ærlig og tar med bortimot alle spørsmål, selv om de kan være ubehagelig å svare på!   Hvorfor er det respektløst? Tenker du at alle som får familien hjem fra utlandet er respektløs, eller er … Continue reading "Respektløst, skuffet med baby jente, trange klær og mye mer. Spørsmål og svar."

2020-04-22 20:45 Gir opp etter 1 ukes karantene.

Tenkte det er på tide med en liten oppdatering på hvordan det går her hjemme etter Hüseyin kom fra Tyrkia. Dagene har virkelig flydd og vi har alt vært sammen i én uke. Noe som er litt skremmende, ettersom vi bare har 8 uker (nå 7) før han mest sannsynlig må reise tilbake til Tyrkia … Continue reading "Gir opp etter 1 ukes karantene."

2020-04-20 21:52 God lønn, Muslim, særeie, bli brukt, hjemmefødsel og mye mer. Spørsmål og svar.

Bedre sent enn aldri? I dag har dagen flydd avgårde og vi har vært ute så og si hele dagen. Har vært helt fantastisk nydelig vær og jeg håper dere alle har kost dere i solen. Her er iallefall flere av anonyme spørsmål jeg har fått på snapchat. Helt fantastisk. Men samtidig som det var … Continue reading "God lønn, Muslim, særeie, bli brukt, hjemmefødsel og mye mer. Spørsmål og svar."

2020-04-19 18:42 ABIP, fødsel, Hüseyin, barnevernet og mye mer.. Spørsmål og svar.

Tenkte det var på tide med ett spørsmål og svar innlegg nå som Hüseyin er kommet fra Tyrkia til Norge for fødselen.   Spørsmålene er anonyme og fra snapchat. Tror absolutt ikke han faker. Han har sett mange filmer med natur fra Skottland og Norge og vet at naturen her kan være fantastisk vakker. Sist … Continue reading "ABIP, fødsel, Hüseyin, barnevernet og mye mer.. Spørsmål og svar."

2020-04-16 19:06 Endelig sammen igjen!

Her har dagene gått fort og det er alt 3 dager siden Hüseyin landet i Bergen. Flyreisen hans gikk veldig fint og på grunn av hjelpen fra både ambassaden, UDI og politet på Gardermoen kunne han senke skuldrene og slippe å bekymre seg underveis. Først kjørte han i ca 10 timer med bil fra Besni … Continue reading "Endelig sammen igjen!"

2020-04-13 21:50 Hüseyin kommer til Norge.

Hadde egentlig tenkt å skrive ett innlegg mye tidligere i dag da jeg opprinnelig har masse å fortelle dere. Men det sitter på en måte fast og det er tydeligvis vanskelig å få det ut i dag. Egentlig veldig uvant for å være meg, da jeg som oftes har motsatt problem med at jeg skriver … Continue reading "Hüseyin kommer til Norge."

2020-04-11 21:35 Svar fra UDI om Hüseyin kan komme til Norge eller ikke!

Herligfred hvor mett jeg er nå og hvor vanskelig det er å komme seg opp av sofaen med høygravid magen min som i tillegg er full av påske middag og dessert. Vi har hatt en fantastisk middag bestående av indrefilet av storfe, fløtegratinerte poteter, honning glaserte grønnsaker og fløtesaus med sødme. Desserten var fruktsalat med … Continue reading "Svar fra UDI om Hüseyin kan komme til Norge eller ikke!"

2020-04-11 11:31 Egoistisk handling og usikker fremtid

Før jeg begynner å fortelle, vil jeg benytte muligheten til å ønske dere alle en riktig god påske i dag. Her har vi spist deilig frokost, funnet påskeegg i hagen og tatt en rolig morgen.   Det jeg føler for å tenke høyt om er at det selvfølgelig er et av mine største ønsker at … Continue reading "Egoistisk handling og usikker fremtid"

2020-04-11 06:45 Alt håp var borte og plutselig…

For to dager siden hadde jeg gitt opp, bestemt meg for å avbestille flybilletten og heller fokusere på å slappe av den siste måneden av graviditeten. Noe som var tungt, men samtidig litt godt da jeg trengte å få vekk den stressfølelsen som ofte har tatt meg i det siste. Følte på en måte det … Continue reading "Alt håp var borte og plutselig…"

2020-04-09 13:56 Siste sjanse. Sammen i Norge til fødselen?

For oss som så mange andre har Corona ødelagt alt! Vi hadde fått innvilget besøksvisum for å være sammen på fødselen i mai og så tok Corona viruset det fra oss før vi helt forstod hva som egentlig skjedde. Vi har derfor helt siden smitten spredde seg leitet etter muligheter for å være sammen når … Continue reading "Siste sjanse. Sammen i Norge til fødselen?"

2020-04-08 19:12 ABIP, svin, kritikkverdig å gjøre mot sønnen min og mye mer (spørsmål og svar)

Nei, svigerfamilien min spiser ikke svin og drikker ikke alkohol. De spiser forøvrig lite kjøtt da det er veldig dyrt i forhold til grønnsaker og ris. Så de har ofte kjøttfrie middager og mye supper. De gangene jeg har vært på besøk har Hüseyin kjøpt ett lam som de har slaktet og hatt til … Continue reading "ABIP, svin, kritikkverdig å gjøre mot sønnen min og mye mer (spørsmål og svar)"

2020-04-07 20:02 ABIP, Corona i landsbygden, min mann i Tyrkia osv.. Spørsmål og svar

Da har jeg igjen hatt anonyme spørsmål på snapchat som jeg besvarer her i et eget blogginnlegg. Elsker å ha slike spørsmål runder innimellom både for å gi dere muligheten til å spørre anonymt og for at dere kan bli bedre kjent med meg.     Hahaha, ja det synes jeg også og derfor deler … Continue reading "ABIP, Corona i landsbygden, min mann i Tyrkia osv.. Spørsmål og svar"

2020-04-06 20:58 Nå reiser vi på ferie..

Vi hadde så mange planer for denne våren som gikk rett i vasken på grunn av Corona viruset. Ikke får Hüseyin komme til Norge, ikke får vi kjæreste tid sammen før babyen blir født, ikke får han vært med på fødselen og ikke får vi reist til Danmark med sønnen min. Det å reise til … Continue reading "Nå reiser vi på ferie.."

2020-04-05 11:06 Karantene på loftet med sønn

Vi sitter oppe i andre etasje uten mulighet til å gå ned på kjøkkenet eller til stuen. Alt vi kan gjøre er å sende meldinger eller sitte i trappen og snakke med en to meters avstand. Får vondt i hele kroppen når jeg hører at Amalie har mye å gjøre, fordi jeg så gjerne ønsker … Continue reading "Karantene på loftet med sønn"

2020-04-02 17:52 Slik blir vår påske!

Påsken er rett rundt hjørnet og mange nordmenn vil nok få en anderledes og kanskje litt trist påske i år på grunn av Corona viruset. Selv har vi ikke hytte og har heller aldri hatt det og er derfor vant til å feriere hjemme. Men jeg forstår at det er tungt for de som er … Continue reading "Slik blir vår påske!"

2020-04-01 18:01 Rabattkode. Eventyrlige barnebilder

Reklame | Inzpero.no Jeg holder på å ordne andre etasje og gjøre det klart til babyen som kommer i mai og til at både Hüseyin, min sønn og jeg skal “flytte” opp i andre etasje og gi første etasje til min datter og tvillingene. Men siden Hüseyin mest sannsynlig ikke kommer seg til Norge ligger … Continue reading "Rabattkode. Eventyrlige barnebilder"

2020-04-01 13:12 Oppdatering..

Først vil jeg bare beklage så mye for at jeg ikke har vært så aktiv her på bloggen i det siste. Har måtte prioritere andre ting som har vært mer viktig enn blogg, og det har tatt både tid og energi. Men nå er jeg forhåpentligvis tilbake for fullt! Er nå blitt 33 uker gravid … Continue reading "Oppdatering.."

2020-03-31 07:13 Rabattkode Ellos + påske

Reklame | i samarbeid med Ellos Jeg er et typisk vår og sommer menneske og elsker følelsen av at landet vårt våkner til livet igjen. Det at blomster bryter seg igjennom bakken og strekker seg mot himmelen, at gresset blir grønnere, at trærne får nye blader og at solen varmer gir meg alltid følelsen av … Continue reading "Rabattkode Ellos + påske"

2020-03-29 11:50 Gravid dramaqueen med mannen i Tyrkia

Våknet av mareritt flere ganger i natt. Så da jeg stod opp prøvde jeg å riste det av meg med å gå inn på nettet for å få tankene over på noe annet. Men alt jeg fant var negativitet, sorg, redsel og dystre tall. Jeg ble liggende og tenke på verden, på situasjonen, på de … Continue reading "Gravid dramaqueen med mannen i Tyrkia"

2020-03-28 11:19 En uvanlig hverdag.

Håper alle som leser bloggen min føler seg friske og at dere har fått en slags glede i den nye hverdagen vi alle har fått tredd over oss. Her går egentlig dagene fort selv om alt er forandret og fremtiden er usikker for oss alle. Vi har begynt å komme inn i rutiner og vi … Continue reading "En uvanlig hverdag."

2020-03-27 18:13 Sterk på innsiden er den beste styrke!

Jeg har levd et langt, innholdsrikt, opplevelsesrikt og innimellom tøft liv hvor jeg har lært meg selv å kjenne på en måte som gjør meg både sterk og trygg. Lykken jeg som ung hele tiden drømte om, fant jeg til slutt i meg selv og noe bedre lykke enn det finnes ikke – trust me. … Continue reading "Sterk på innsiden er den beste styrke!"

2020-03-26 08:15 Vi pusser opp mer enn før! + rabattkode.

Reklame | i samarbeid med Ellos Vi går mot vår med stormskritt og vi har alt fått litt forsmak av sol og litt varme i luften. Fuglene har for lengst begynt å kvitre og krokus blomster er alt kommet opp av bakken her jeg bor. Jeg nyter det og prøver å fylle hver eneste lille … Continue reading "Vi pusser opp mer enn før! + rabattkode."

2020-03-25 19:29 Hverdag i kaos!

I dag stod jeg opp med én eneste plan, nemlig å gjøre akkurat denne dagen til en god dag. Det er grått og trist ute, så jeg bestemte meg for å fokusere på innehygge og på å få gjort ting inne. Nå er jeg 32 uker og 3 dager (åttende måned) gravid og føler det … Continue reading "Hverdag i kaos!"

2020-03-24 11:01 Nå er det nok. Jeg setter en strek HER.

I den siste tiden har jeg grått mye, savnet mye, engstet meg mye, fått mye negativitet, hatt vondt inni meg, vært redd for fremtiden, følt meg innestengt, lest mye negativt på nettet, fulgt med i media flere ganger for dagen og i det hele tatt vært veldig oppslukt av Corona og hvilken konsekvenser det får … Continue reading "Nå er det nok. Jeg setter en strek HER."

2020-03-23 18:59 Hjemmefødsel på grunn av Corona virus?

Jeg er absolutt ikke glad i sykehus og selv om jeg ikke har noen dårlige erfaringer fra tidligere, så unngår jeg sykehus om jeg får muligheten til det. Har aldri operert, aldri brukket noe og heller aldri vært alvorlig syk. Har faktisk kun vært på sykehus 2 ganger i mitt liv og begge gangene var … Continue reading "Hjemmefødsel på grunn av Corona virus?"

2020-03-22 07:06 Rabattkode Ellos. Bygge ett rede!

Reklame | i samarbeid med Ellos Nå som jeg er sykemeldt og gravid merker jeg at jeg begynner å klø i fingrene etter å få gjort ferdig rommene i toppetasjen. Har vel kanskje noe med det kjente “bygge rede” fenomenet som er vanlig for de som venter barn. Det at alt må være på stell … Continue reading "Rabattkode Ellos. Bygge ett rede!"

2020-03-21 13:09 Hvordan det gikk hos legen + ny hverdag.

Håpe det går fint med dere alle og at dere klarer å finner litt glede i den nye hverdagen vi har fått tredd over hodet. Selv har vi et stort fokus på det å finne glede og ikke minst på å prøve å bli vant til å leve på en ny måte. For jo fortere … Continue reading "Hvordan det gikk hos legen + ny hverdag."

2020-03-20 08:11 MÅ til legen!

I dag skal jeg til legen for en ny kontroll og for å se om vi skal forlenge sykemeldingen min. Jeg har jo kun to uker igjen før ferien min begynner og siden energien fremdeles er lav, synes jeg egentlig det bare er tullete for meg å jobbe de to siste ukene. Ikke minst så … Continue reading "MÅ til legen!"

2020-03-18 19:15 Hvordan påvirker Corona mitt liv!

Vi har alle fått en ny hverdag og noen er dessverre mer rammet enn andre. Jeg har selv kjente som har opplevd hvor tungt denne tiden er økonomisk. Noen har opplevd å bli permittert og andre opplever at bedriften går så dårlig at fremtiden er usikker. Det er vondt å ikke vite hva som … Continue reading "Hvordan påvirker Corona mitt liv!"

2020-03-18 07:58 Rabattkode. Gjør det koselig hjemme

Reklame | I samarbeid med Ellos Vil tro at mesteparten av oss sitter hjemme med tv, filmer, brettspill og med nettshopping i disse tider. Selv har vi fokus på familietid på dagen og filmkvelder og litt nettshopping på kveldene. Dagene går ofte inn i hverandre og det er litt lite forandring, så det er godt … Continue reading "Rabattkode. Gjør det koselig hjemme"

2020-03-17 12:30 Bryllupsdag i hvert vårt land..

I dag har Hüseyin og meg vår første bryllupsdag og den skulle vi jo egentlig ha feiret sammen. Men ting blir ikke alltid slik en håper eller ønsker og da må en jo bare gjøre det beste ut av situasjonen. Akkurat nå er vi i hvert vårt land og samtidig er det ikke så mye … Continue reading "Bryllupsdag i hvert vårt land.."

2020-03-16 10:36 Sjokket, sorgen og redselen

At det var tungt og vanskelig skal jeg absolutt ikke legge skjul på og jeg tror de fleste forstå situasjonen og hvor mye dette betydde for oss. For meg var det nok hakket verre enn det var for Hüseyin, fordi han virkelig tror det vil bli bedre og at han kan komme som avtalt den … Continue reading "Sjokket, sorgen og redselen"

2020-03-14 19:16 Komme hjem før fødsel?!

Etter mye frem og tilbake, mange telefonsamtaler, søk på flybilletter, surfing på internet og MYE tårer, har vi endt opp med en avgjørelse. Vi hadde to alternativer og det var å enten avvente til planlagt reise dato i april og håpe at alt med Corona (covid-19) har roet seg, eller å prøve å få han … Continue reading "Komme hjem før fødsel?!"

2020-03-13 12:22 Beklager..

At jeg er rar og anderledes har jeg alltid vært klar over. Men jeg har slått meg til ro med at sånn er jeg og at det ikke er noe gale i det. Derfor har jeg ofte fokus på at det er plass til oss alle og at alle er like mye verdt. Synes ofte … Continue reading "Beklager.."

2020-03-13 07:00 Kan dette være en løsning?

Etter at jeg fikk så mange sterke og negative kommentarer på et blogginnlegg jeg hadde, føler jeg at jeg må  “snakke” med dere om det. Både for å forklare mitt syn på det, men også for å få svar på det jeg lurer på.   Mange reagerte sterkt på innlegget hvor jeg ble spådd av … Continue reading "Kan dette være en løsning?"

2020-03-12 15:42 Karantene, mulig smitte, fødsel – Hva gjør vi nå?

Endelig tar Norge tak i problemet for å stoppe den raske spredningen av covid-19 (Corona viruset). Nå er skoler og barnehager stengt og mange går i frivillig karantene. Selv har jeg nettopp sendt inn en stor bestilling på matvarer som blir levert på døren på mandag. Her er det både brødvarer, kjøttvarer, tørrvarer, frysevarer og … Continue reading "Karantene, mulig smitte, fødsel – Hva gjør vi nå?"

2020-03-11 16:36 Hvem har ansvaret ved reklame innlegg?

Er det noe jeg har merket, så er det at mennesker opplever reklame ulikt, avhengig av hva det reklameres for, hvor det reklameres, hvem som skriver reklamen og på hvor påtrengende reklamen er. Det ser nemlig ut til å være mer godkjent med reklame i aviser, blader, nettsider og i postkassen, enn det er hos … Continue reading "Hvem har ansvaret ved reklame innlegg?"

2020-03-11 05:55 Jeg ble spådd og gir dere fullt innsyn

Reklame | I samarbeid med Esterella.no Jeg har så lenge jeg kan huske ønsket å bli spådd av en klarsynt. Har vært litt frem og tilbake på om jeg tror på det eller ikke, men har alltid vært fasinert og synes klarsynte mennesker er utrolig spennende. I tillegg er jeg glad i å lese horoskopet … Continue reading "Jeg ble spådd og gir dere fullt innsyn"

2020-03-10 17:12 Oi.. Jeg glemte helt å oppdatere

Har helt glemt å gi dere en oppdatering på hva vi gjorde med reisen til Hüseyin som skulle gå innom Italia. Jeg la nemlig ut DETTE innlegget hvor jeg skrev at jeg hadde rotet det til og bestilt fly fra Tyrkia til Norge med blant annet mellomlanding i Italia. Opprinnelig ville ikke det vært … Continue reading "Oi.. Jeg glemte helt å oppdatere"

2020-03-09 14:37 Muslimsk ekteskap, bruker han for å få baby og mye mer..

Vi giftet oss i Tyrkia og ble først registrert der og senere registert i Norge. Så vi er registert gift i begge landene. Hüseyin ønsket også at vi skulle ha en såkalt religiøs bryllup seremoni, slik de ofte har i Tyrkia for muslimer. Men siden jeg ikke er muslim, så ønsket jeg ikke det … Continue reading "Muslimsk ekteskap, bruker han for å få baby og mye mer.."

2020-03-09 07:44 ALLE MÅ DØ..

Reklame | I samarbeid med Many more films Du sitter i stuen med beina krøllet opp under deg i sofaen. Teppet er nøye plassert og puten ligger klar i fanget. Spenningen ligger som et tykt teppe i rommet og alle nerver i kroppen står i spenn… «Nå skjer det snart» tenker du mens puten sakte … Continue reading "ALLE MÅ DØ.."

2020-03-08 16:42 ABIP – Jeg gir meg nå!

Jeg har tatt et valg basert på de rundt meg og meg selv. Det har nok kommet litt etter litt, frem til jeg nå tok valget på fredag.  At jeg gikk ut med klagen min offentlig har jeg aldri angret på. Heller ikke at det kom i media, eller at vi har sendt klage til … Continue reading "ABIP – Jeg gir meg nå!"

2020-03-07 16:09 Jeg har rotet det til…igjen!

Siden vi har vært så usikker på hvilken dato vi skulle booke fly for Hüseyin til å komme til Norge, så var jeg litt for ivrig da vi først hadde bestemt oss. Vi var jo veldig usikre om vi skulle fremskynde turen hans med tanke på Corona viruset. Ikke på grunn av selve viruset, men … Continue reading "Jeg har rotet det til…igjen!"

2020-03-05 09:07 Abip oppdatering, endelig..

Sitter på legekontoret og har akkurat tatt blodprøver etterfulgt av en flaske med sukkervann. Har en helt forferdelig smak i munnen og nesten litt småkvalm av all sukkeret, usj.. Men det må til for å se hvor høyt jeg eventuelt stiger i blodsukkeret fra å være fastende og til å helle innpå med sukker. Så … Continue reading "Abip oppdatering, endelig.."

2020-03-05 07:54 Rabattkode og bilder til barnerommet.

Reklame | i samarbeid med Inzpero.no Det nærmer seg termindato med stormskritt og selv om jeg er fullt klar over at jeg er i syvende måned av graviditeten, så føler jeg at alt har gått ekstremt fort i dette svangerskapet. Snart har vi en liten baby i armene våre og vårt nye liv som foreldre … Continue reading "Rabattkode og bilder til barnerommet."

2020-03-04 18:25 Flaut og egentlig helt idiotisk av meg!

I dag har jeg vært på svangerskapskontroll hos legen. Jeg er i syvende måned, mer nøyaktig uke 29 og dag nummer 3. Føler meg frisk og fin, samtidig som jeg føler meg så sliten at jeg er helt tom for energi. Akkurat dette synes jeg er ufattelig vanskelig. Jeg føler meg jo ikke … Continue reading "Flaut og egentlig helt idiotisk av meg!"

2020-03-03 09:45 Egoistiske nordmenn, Corona viruset!

Det er mye fokus på Corona viruset. Vi har de som krisemaksimerer og de som synes det hele er overdrevet.  Smitten sprer seg raskt og på grunn av at noen ikke tar det alvorlig nok, så blir flere smittet enn om vi hadde tatt forholdsreglene mer alvorlig. Vi har hatt norske leger som har vært … Continue reading "Egoistiske nordmenn, Corona viruset!"

2020-03-02 13:58 RABATTKODE ELLOS OG BRYLLUPSDAG

Reklame | i samarbeid Ellos Ny dag, nye muligheter. Håpe dere alle har hatt en fantastisk mandag så langt og er klar for en ny uke. Dagen i dag er den andre dagen av en ny måned og for Hüseyin og meg er ikke dette hvilken som helst måned, men den måneden vi giftet oss … Continue reading "RABATTKODE ELLOS OG BRYLLUPSDAG"

2020-03-01 20:55 Nå kryper jeg til korset… (innrømmelse)

Jeg må innrømme noe, som jeg egentlig synes er vanskelig å innrømme. Det burde jo ikke være vanskelig og jeg blir så sint på meg selv for at jeg synes det er vanskelig. Altså, jeg har til og med vurdert å holde det skjult, bare fordi det er flaut og det er jo ganske så … Continue reading "Nå kryper jeg til korset… (innrømmelse)"

2020-02-29 17:03 ABIP, kvinneguiden, sophie Elise, sparing og mer…

Da er det igjen tid for en liten spørsmål og svar runde. Jeg har lagt ut en anonym boks på snapchat som gjør det mulig for leserene mine å spørre meg om spørsmål uten at jeg vet hvem spørsmålet kommer fra. Altså er det helt anonymt og jeg tar imot alle spørsmål. Jeg … Continue reading "ABIP, kvinneguiden, sophie Elise, sparing og mer…"

2020-02-27 14:32 Jeg takket ja der mange andre ville takket nei!

I dag snør det ute og alt etter noen par timer snøfall ligger det som ett tykt teppe over hele hagen min. Det at det kun er noen dager siden jeg trippet rundt i stuen med kroppen full av vårfølelse, virker som en fjern drøm akkurat nå! Men her i Norge og kanskje da spesielt … Continue reading "Jeg takket ja der mange andre ville takket nei!"

2020-02-26 14:59 Ellos rabattkode og mine BESTE tips!

Reklame | i samarbeid med Ellos I dag har jeg lyst å dele mine aller beste tips til å få en gjennomført stil, uten å bruke unødvendige utgifter. I tillegg har jeg selvfølgelig en rabattkode til deg fra Ellos  som vil kunne gjøre det enda billigere.     Det tok meg mange år før jeg … Continue reading "Ellos rabattkode og mine BESTE tips!"

2020-02-26 13:44 Redd Hüseyin ikke blir med på fødselen..

Nå begynner jeg virkelig å kjenne på en økende redsel og bekymring som gjør at jeg faktisk ikke vet hva som er best å gjøre lengre. Vanligvis er jeg ganske flink til å ta valg og har stort sett ofte en intuisjon på hva som er rett å gjøre i situasjoner som oppstår. Men denne … Continue reading "Redd Hüseyin ikke blir med på fødselen.."

2020-02-25 10:16 Begynner å gjøre vondt..

God morgen og vel overstått helg. Her har jeg hatt en fantastisk helg som barnevakt for tvillingene (barnebarna) sammen med min sønn i leiligheten til min datter. Amalie ønsket nemlig å reise til Oslo med samboeren og lurte på om jeg kunne stille opp. Så siden jeg ikke hadde noen nattevakter, svarte jeg selvfølgelig ja … Continue reading "Begynner å gjøre vondt.."

2020-02-21 20:33 Svar fra sykehuset og barnevakt.

I dag har virkelig dagen gått i ett og selv om jeg så gjerne ville gi dere en tidligere oppdatering, så har det ikke vært tid før nå. Etter nattevakten sov jeg i ca to timer, før jeg stod opp og gjorde meg klar for dagen. Skulle nemlig hente Amalie, samboeren og tvillingene for å … Continue reading "Svar fra sykehuset og barnevakt."

2020-02-21 07:00 Her kan du spare masse tid og penger

Reklame | Nettbutikkinfo.no Det er faktisk ikke så lenge siden vi fysisk måtte gå fra butikk til butikk for å finne det vi ønsket å kjøpe. Og ofte kunne nettopp det å gå fra den ene butikken til den andre gjøre det vanskelig å sammenligne priser for å finne det som var billigst eller best … Continue reading "Her kan du spare masse tid og penger"

2020-02-20 16:56 Sykehus og ferie..

Kjenner jeg gleder meg veldig til å bli ferdig med jobb om litt over én måned. Den 7 april har jeg altså fått innvilget ferie og skal ha fri helt frem til mamma permisjonen min begynner ca 4 uker etterpå, så det er absolutt ikke lenge til. Hüseyin kommer hit uken etter ferien min er … Continue reading "Sykehus og ferie.."

2020-02-19 18:35 Tyranen og tøffelhelten

I går måtte jeg faktisk le litt av tilbakemeldingene på innlegget mitt hvor jeg innrømmer mine feil og hvor jeg skriver at jeg jobber med det. En av setningene fikk vist nemlig mange til å sette middagen i halsen og omtrent se på meg som en tyran (En person som hersker over og dominerer på … Continue reading "Tyranen og tøffelhelten"

2020-02-18 14:45 Noe vi har felles.

Noe av det første Hüseyin og jeg fant ut av da vi ble kjent, var at vi har hage og natur som felles interesse og hobby. Så derfor har vi nå store planer om å få gjort mest mulig ute i hagen neste gang han kommer til Norge. Selv har jeg tidligere fokusert på stauder … Continue reading "Noe vi har felles."

2020-02-18 10:41 Vi trenger hjelp..

Etter å ha snakket mye om det, prøvd å finne løsninger og muligens ventet alt for lenge, har vi nå bestemt oss for å spørre dere om hjelp. Vi føler oss nemlig litt rådvill og usikker på hvordan vi skal håndtere dette videre.   Hüseyin har over lengre tid vært veldig syk og selv om … Continue reading "Vi trenger hjelp.."

2020-02-18 07:57 Den rosa boblen sprakk da jeg ble gravid.

Etter forrige innlegg som flesteparten misforstod og hvor jeg måtte redigere innlegget i ettertid slik at kanskje flere kanskje forstod, har jeg hatt mareritt i natt. Nå som gravid drømmer jeg de rareste drømmer og i natt ble jeg jaget med høygaffler og hvor det ble ropt, «Ta den heksen»! Innlegget jeg skrev handlet om … Continue reading "Den rosa boblen sprakk da jeg ble gravid."

2020-02-17 21:58 Redusere matsvinn og spise godt, men billig!

I dag har jeg vært matvrak nummer én og hatt STORT fokus på det. Alltid vært glad i mat og elsker å gå ut og spise. Spesielt er jeg glad i stemningen hotell gir meg og har flere ganger booket både barna og meg selv til enten frokost eller middag på ett hotell i … Continue reading "Redusere matsvinn og spise godt, men billig!"

2020-02-17 17:00 Han risikerer å miste meg, barnet sitt og alt han drømmer om

Sist Hüseyin var i Norge gikk ikke alt som vi planlagte eller håpte på. Men med den erfaringen i bagasjen tror jeg vi begge vil prøve hardere og forstå hverandre bedre neste gang han kommer hit. Advarsel: innlegget handler om mine feil, mangler, dummheter og idiotskap I en opphetet situasjon. Husk at det en sier … Continue reading "Han risikerer å miste meg, barnet sitt og alt han drømmer om"

2020-02-17 07:01 Fornye bad + rabattkode Ellos

Reklame | i samarbeid med Ellos Badet er vel det rommet som er minst ferdig her i huset. Burde nok skrevet badet i flertall, siden jeg har ett bad i hver etasje og begge ser like fæle ut. Rommene er ikke gamle, ettersom jeg fikk bygget huset i 2006 og alt av fliser og møbler … Continue reading "Fornye bad + rabattkode Ellos"

2020-02-16 16:10 Streng kone – ingen spesialbehandling

Nå er det snart akkurat 2 måneder til Hüseyin kommer tilbake til Norge for å være med på fødselen til hans aller første barn (og muligens eneste). Han ble jo syk da han kom hjem til Tyrkia og ble sengeliggende over lengre tid med sterke magesmerter og feber. Det har i tillegg vært veldig … Continue reading "Streng kone – ingen spesialbehandling"

2020-02-14 19:59 Anonyme spørsmål – Jeg svarer. DEL 3

Reklame | Posterstore.no (ser litt av plakater i bakgrunnen) Dette er ett spørsmål og svar innlegg hvor spørsmålene er sendt inn på en app jeg har koblet opp mot snapchat. Spørsmålene er helt anonyme og jeg svarer som alltid 100% ærlig. Del 1 finner du HER og del 2 finner du HER.       … Continue reading "Anonyme spørsmål – Jeg svarer. DEL 3"

2020-02-14 12:41 Når bildet sier mer enn meg!

Bildet forteller nok mye om hvordan jeg føler det inni meg akkurat nå. Synes iallfall selv at følelsene mine gjenspeiler seg mye i hvordan jeg ser ut her og det er både godt og vondt å dele med dere. Hvorfor jeg føler det sånn, er det litt verre med. Det er på en måte … Continue reading "Når bildet sier mer enn meg!"

2020-02-13 22:00 Anonyme spørsmål og svar, Del 2

Nei, vi har vært på 4 ultralyder og føler det er nok. Litt kjedelig er det jo at vi fikk vite at vi ventet gutt da vi var i Tyrkia og jente da vi var i Norge. Spesielt siden jeg stoler på den norske ultralyden og Hüseyin stoler på den tyrkiske, haha. Så … Continue reading "Anonyme spørsmål og svar, Del 2"

2020-02-13 13:57 Nyheter til soverommet + rabattkode

Reklame | i samarbeid med Posterstore.no Tidligere har jeg fortalt dere om hvilken fargekoder soverommet mitt skal ha og har nå begynt å kjøpe inn både tekstiler, møbler og interiør i de fargene. Fargene er jordfarger, hvit, grønn og blå nyanser med litt rosa innimellom. Det siste nye inne på soverommet mitt er plakater i … Continue reading "Nyheter til soverommet + rabattkode"

2020-02-13 10:57 Anonyme spørsmål – jeg svarer!

Hüseyin kommer til Norge 18 april og reiser hjem igjen rundt 18 juni. Har handlet veldig lite til babyen, da Hüseyin ønsker å være med i den prosessen. Så vi tar oss en shoppingrunde etter han er kommet.       Det varierer veldig. Våre faste oppgaver er legging, vasking, medisinering, tilsyn og … Continue reading "Anonyme spørsmål – jeg svarer!"

2020-02-12 23:22 ABIP – NÅ begynner sannheten å komme frem!

Jeg vet at mange er lei maset mitt om abip (Anne Brith Influencer program) og alt rundt kursholderen. Men akkurat her og nå er dette en stor del av min hverdag. Det er nemlig mye tid som går til telefonsamtaler, mail, messenger og meldinger med forskjellige journalister for å få frem sannheten om én og … Continue reading "ABIP – NÅ begynner sannheten å komme frem!"

2020-02-12 18:16 Test av vippeserum.

Reklame | I samarbeid med Lafrem.com   For en stund tilbake fikk jeg tilsendt to produkter fra Lafrem.com som jeg skulle teste ut før jeg skrev om det her på bloggen. Men siden det er anbefalt å  utsette behandlingstart om en er gravid, så valgte jeg å spørre min datter Amalie om kunne gjøre testen … Continue reading "Test av vippeserum."

2020-02-11 17:03 Manglende forståelse og respektert for hva vi gikk igjennom

Mange har spurt meg om Hüseyin og hvordan han takler alt som skjer rundt meg nå. Kanskje spesielt om jeg har tid til han i det hele tatt nå som jeg jobber mye nattevakter, seinvakter, dagvakter og i tillegg har saken i media om Anne Brith Influencer program. For det er jo ikke til å … Continue reading "Manglende forståelse og respektert for hva vi gikk igjennom"

2020-02-11 07:25 Kjenner det på kroppen. (+rabattkode)

Reklame | I samarbeid med Ellos Jeg kjenner det på hele kroppen, fra langt ut i fingertuppene til langt inn i sjelen, at nå kommer snart våren. Bare det å gå fra kjøkkenet til stuen gjør at jeg blir full av ideer på hva jeg skal gjøre til våren. Hagen som skal ordnes, tekstiler som … Continue reading "Kjenner det på kroppen. (+rabattkode)"

2020-02-10 06:11 Brukt i markedsføring uten godkjenning og med feile tall

Da jeg trakk meg fra ABIP (Anne Brith Influencer program) opplevde jeg å bli brukt som reklam for ABIP hvor det var formulert som om at jeg var ferdig med programmet og at jeg hadde 10 doblet lesertallet.   Link til artikkelen på slutten av dette innlegget.   Dette reagerte jeg sterkt på da kurset … Continue reading "Brukt i markedsføring uten godkjenning og med feile tall"

2020-02-09 18:21 Kaos, bloggkrig, skittentøyvask og angrep!

Det har jo vært mye som har skjedd i det siste og selv om jeg ikke ser på det som noen krig, krangel eller én side mot den andre, så ser jeg at mange andre opplever det sånn. Noen føler behov for å velge side og gå mot den andre, som om vi skulle hatt … Continue reading "Kaos, bloggkrig, skittentøyvask og angrep!"

2020-02-08 14:11 Det sårer meg og det gjør vondt.

Jeg skal innrømme at dette har vært tungt og at jeg nå er veldig, veldig sliten. Men det som er aller tyngst er at noen av de som jeg faktisk ønsker å hjelpe ser på meg som en dårlig person som går i personangrep. Jeg har virkelig prøvd å forklare, holde meg til fakta og … Continue reading "Det sårer meg og det gjør vondt."

2020-02-07 17:54 ABIP klage tatt alvorlig i forbrukertilsynet.

Nå ligger det forresten ute en ny artikkel om Anne Brith Influencer program. Link til artikkel nederst i innlegget     Her er det fokus på forbrukertilsynet og hva som vil bli gjort videre. Jeg sendte klage til ABIP med frist denne uken på å ordne opp innad. Men siden det ikke er kommet noe … Continue reading "ABIP klage tatt alvorlig i forbrukertilsynet."

2020-02-07 16:54 Tanker midt oppi ABIP saken!

Akkurat nå har det roet seg litt og jeg har fått tid til å både spise god mat, få sove ut og sett på tv. Men må innrømme at den siste tiden har vært veldig hektisk og at jeg kjenner det godt på kroppen. Det er nemlig mye som må ordnes, finnes fram og snakkes … Continue reading "Tanker midt oppi ABIP saken!"

2020-02-06 17:19 Ny artikkel ute MED MYE NYTT om abip!

Hei dere. Da er den største artikkelen våres ute i media og her finnes det mye… MYE som kommer ut og det spares IKKE på informasjon og bevis fra oss som er missfornøyd med ABIP.     Trykk HER for å komme direkte til artikkelen i Dagbladet.           Trykk HER for … Continue reading "Ny artikkel ute MED MYE NYTT om abip!"

2020-02-05 19:51 Ikke alle forstår forskjellen…

I det siste har jeg sett, opplevd og følt på kroppen hvor frustrerte, sinte og i noen tilfeller hevngjerrige noen kan bli utav det jeg har satt i gang. Dette har resultert i at jeg nå ser behovet for å komme med et mer personlig, dypere og mer ærlig innlegg, enn hva som kanskje har … Continue reading "Ikke alle forstår forskjellen…"

2020-02-04 17:33 Folk er redde. Intervju ang ABIP

I dag har det virkelig gått i ett og jeg har ikke fått sovet mer enn max én time nå helt på slutten av dagen. Grunnen til det er at jeg har blitt sittende i telefonen, skrevet meldinger, mail og messenger med journalister absolutt hele dagen. Så det har ikke vært tid til å skaffe … Continue reading "Folk er redde. Intervju ang ABIP"

2020-02-03 20:18 Da er vi i gang..

Endelig er første artikkel ute og jeg kan senke skuldrene en del hakk og puste lettet ut. Har nemlig gått og ventet på dette i hele dag og vært ganske spent på vårt første steg i denne saken mot ABIP (Anne Brith Influencer program). Vi er i kontakt med flere innenfor media og den opprinnelige … Continue reading "Da er vi i gang.."

2020-02-03 18:27 Vårruller m/ris og grønnsaker, 2 pers til kr 34,-

Billige og gode middager i 2 uker? Jeg har et prosjekt gående de neste to ukene hvor jeg skal lage middager hver dag til den samlede sum av 600 kroner. Altså 14 middager til 600 kroner. TRYKK HER for å finne informasjonen og oversikten over alle 14 måltidene, oppskriftene og kvitteringene til dette matprosjektet.   … Continue reading "Vårruller m/ris og grønnsaker, 2 pers til kr 34,-"

2020-02-02 16:10 Faren for å bli gjort til latter..(ABIP)

At dette var en vanskelig sak visste jeg helt fra starten av og jeg har også tenkt tanken på at det kun ville være meg som går ut offentlig med saken, selv om det er MANGE som er eller har vært misfornøyd. Noen er selvfølgelig uenig i måten jeg har valgt å gjøre det på … Continue reading "Faren for å bli gjort til latter..(ABIP)"

2020-02-01 21:01 Spørsmålrunde DEL 2. Kvinne guiden, ABIP krig og mye mer.

Da har jeg svart på de siste spørsmålene og har ikke flere spørsmål inne. La nemlig ut muligheten til å spørre meg anonymt på snapchat kanalen min og har nå lagt ut del 2 av spørsmål og svar. Første del kan du lese HER.       Tenker du på ABIP? Det er et program/kurs … Continue reading "Spørsmålrunde DEL 2. Kvinne guiden, ABIP krig og mye mer."

2020-01-18 14:05 14 middager til 600 kroner.

På nyåret lagde jeg et budsjett hvor jeg opprinnelig skulle bruke 4000 kroner på mat hver måned i 2020. Et helt normalt budsjett og noe de fleste familier på 2-3 personer muligens ligger på (?). Men etterhvert bestemte jeg meg for å redusere det ytterlige sånn at jeg hadde mer penger til andre ting, men … Continue reading "14 middager til 600 kroner."

2020-01-16 20:21 Tok med Hüseyin til byen for første gang!

God kveld til dere alle. Nå som det bare er 4 dager igjen til Hüseyin reiser tilbake til Tyrkia, bestemte vi oss for å finne på noe annet enn å bare sitte hjemme. Vi har jo ikke fått gjort så mye sammen og de tre siste dagene våre vil jeg måtte jobbe nattevakter. Derfor bestemte … Continue reading "Tok med Hüseyin til byen for første gang!"

2020-01-15 19:10 Jeg har sterk personlighet, han er myk og følsom!

Jeg hadde så mange planer, så mye jeg ville vise han og ikke minst så mye jeg ville vi skulle få oppleve sammen før vi blir foreldre sammen til vår lille jente (mulig gutt). Vi skulle på kino, på ulrikken, på fløyen, på danskebåten, ta bussen til byen og gå rundt å se på alt … Continue reading "Jeg har sterk personlighet, han er myk og følsom!"

2020-01-14 14:18 My first trip to my wife. My first trip out of country.

This is my side of the story part 1. In the end of this post you will find it in norwegian. (Dette er min versjon av opplevelsen del 1. I slutten av innlegget finner du den på norsk) Me and my wife had a hard time when we where away from each other. I wasn’t … Continue reading "My first trip to my wife. My first trip out of country."

2020-01-12 11:37 Min datter flytter hjem igjen med tvillingene

Som jeg har nevnt i tidligere innlegg, skal altså Amalie flytte hjem igjen sammen med tvillingene sine. Først var det opprinnelig ikke planen at hun noen sinne skulle flytte hjem igjen, men så kom temaet opp og vi har snakket om det og funnet en løsning nå i det siste. Vi har også vært litt … Continue reading "Min datter flytter hjem igjen med tvillingene"

2020-01-12 09:19 En hemmelighet + rabattkode på Ellos.

Reklame | Ellos Siden jeg har et samarbeid med Ellos, har jeg en ny rabattkode til dere nå på nyåret. Mange av oss kjenner nemlig på lysten til å friske opp hjemmet i sommerlige farger etter julen og gleder seg til lysere dager. Selv har jeg mange drømmer og ønsker om forbedringer i hjemmet mitt … Continue reading "En hemmelighet + rabattkode på Ellos."

2020-01-09 18:47 Penger, fødsel, permisjon + litt intime detaljer

Nå som jeg mer og mer nærmer meg termindato har jeg begynt å tenke mer på fødselen, permisjonen, innkjøp til barnet og på hvordan jeg skal gjøre det med blogg i permisjonstiden. Det er jo bare 4 måneder til fødsel og siden jeg ikke har tenkt på det i det hele tatt frem til nå, … Continue reading "Penger, fødsel, permisjon + litt intime detaljer"

2020-01-08 15:54 Bare en hverdag i en uvant hverdag!

I går tok jeg på meg en ekstra nattevakt helt på tampen da jeg ble oppringt fordi nattevakten var blitt syk. Vanligvis er det vanskelig for meg å ta slike hastevakter da jeg annen hver uke må undersøke med familie og barnefar om ekstra hjelp om jeg får telefon med tilbud om å steppe inn … Continue reading "Bare en hverdag i en uvant hverdag!"

2020-01-07 13:32 Vi er gift men får skrekkhistorier og advarseler hele tiden.

Sitter i sengen mens jeg hører at Hüseyin ordner og styrer nede på kjøkkenet. Jeg sov lenge i dag fordi jeg var på nattevakt forrige natt og klarte ikke å sove mer enn ett par timer på dagen i går. Nattesøvnen er forøvrig ikke slik den var, siden jeg er 5 måneder gravid (uke 21). … Continue reading "Vi er gift men får skrekkhistorier og advarseler hele tiden."

2020-01-05 15:20 Hadde vi hørt på alle andre…

I dag gikk jeg inn på kalenderen fordi jeg skulle undersøke hvor lenge Hüseyin faktisk har vært her med meg i Norge. Siden jeg jobber turnus og natt har jeg nemlig helt elendig oversikt på tiden og dagene, i tillegg går datoen helt inn i hverandre siden jeg ikke har fri hver helg eller andre … Continue reading "Hadde vi hørt på alle andre…"

2020-01-04 18:12 DIY – enkelt stuebord

Har lenge tenkt å lage et hjemmelaget stuebord til loftstuen for å få den stilen jeg ønsker å ha i det rommet. Men det koster med materialer og det tar tid å lage, så da har det bare blitt utsatt. Oppskriften på bordet har jeg hatt i hodet over lengre tid og har derfor ikke … Continue reading "DIY – enkelt stuebord"

2020-01-02 12:41 Utfordringer tidlig i ekteskapet

Vil først og fremst begynne med å ønske dere alle et riktig godt nytt år og samtidig takke så mye for det gamle. Jeg har begynt å lage en oppsummering av året mitt 2019. Men siden det tok lengre tid enn planlagt, tenker jeg det får komme i morgen istedenfor. Håpe dere alle har hatt … Continue reading "Utfordringer tidlig i ekteskapet"

2019-12-30 17:06 En tøff helg..

Da er vi kommet til en ny uke og jeg velger å se på det som en ny start. Vi klarte oss igjennom min første nattevakts periode og selv om det var en tøff helg, så er jeg egentlig glad for at vi opplevde det så tidlig. Les om den opplevelsen ved å trykke her.  … Continue reading "En tøff helg.."

2019-12-29 12:49 Kulturkræsj – sluttet å smile!

Når to verdener møtes, så er det opp til hver enkelt hvordan en ønsker å løse det. En kan se på det som en berikelse at en har ulik bakgrunn og kan dermed trekke ut det beste fra begge, istedenfor å se på eventuelle utfordringer. Men i praksis kan dette være vanskelig, selv om en … Continue reading "Kulturkræsj – sluttet å smile!"

2019-12-27 19:42 En dag med kultur for Hüseyin

Da var enda en dag føke avgårde og jeg føler egentlig litt for å sette på bremsene allerede, selv om det bare er gått tre dager siden han kom til Norge. Men alt går jo så utrolig fort og jeg er livredd for at det plutselig blir 20 januar, uten at jeg føler meg klar … Continue reading "En dag med kultur for Hüseyin"

2019-12-26 21:58 Hüseyin sin andre dag i Norge.

Ett litt vell seint innlegg i dag, da det rett og slett har vært noe hele tiden og det er først nå som min sønn har lagt seg og Hüseyin er ute og tar en røyk, at jeg har tatt meg tid til å skrive. I dag bestemte vi oss for å komme oss ut … Continue reading "Hüseyin sin andre dag i Norge."

2019-12-25 12:31 Min manns første julefeiring

Håpe alle har hatt en fantastisk flott julefeiring. Selv har jeg hatt en av de aller beste feiringen i mitt liv og kost meg sammen med barna, mannen min og familie.   Hüseyin hadde litt nerver før vi gikk bort til familien min, men det forsvant raskt etter vi var kommet inn dørene og han … Continue reading "Min manns første julefeiring"

2019-12-24 09:10 Hüseyin kommer til Norge i dag.

Først av alt så vil jeg starte med å ønske dere alle en riktig god julemorgen. Tenker det er få som leser blogger på selveste juleaften, men jeg følte nå alikevel for å oppdatere dere litt på hva som nylig har skjedd. Har ikke vært så flink på å oppdatere bloggen i det siste og … Continue reading "Hüseyin kommer til Norge i dag."

2019-12-22 14:58 For gammel til å bli mamma?

For noen dager siden fikk jeg spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om hvordan det har vært for meg å bli gravid som snart 40 åring. Jeg ble nemlig gravid da jeg var 39 år og vil bli 40 år rett etter barnet er født. Det var en dame på 38 år som tok … Continue reading "For gammel til å bli mamma?"

2019-12-19 16:09 Mine inntekter og utgifter uten filter (budsjett)

I år har jeg brukt svimlende 487 933 kroner som jeg synes er en utrolig høy sum og noe som burde ha gitt rom for at jeg kunne ha spart opp både buffer og spart til pensjon ved siden av. Men i fjor brukte jeg faktisk 528 166 kroner uten å klare å … Continue reading "Mine inntekter og utgifter uten filter (budsjett)"

2019-12-18 16:29 Besøksvisum klage – fått svar!

Vi var ikke forberedt på å få svar så raskt, da behandlingstiden på klagen var opp til 5 måneder (om jeg ikke husker feil). Så da Hüseyin ringte meg i går kveld og sa at vi hadde fått svar, trodde jeg først han bare tullet med meg. Men siden han aldri har tullet om … Continue reading "Besøksvisum klage – fått svar!"

2019-12-17 11:31 Skammet meg og følte meg dum

Da skal jeg skrive et innlegg jeg vet kritikerne vil bruke mot meg i lang tid, de vil elske å finne noe å ta meg på og de vil godte seg sammen for å prøve å fremstille meg negativt. Men hey… Det er jul og kanskje både i dag og i går er min julegave … Continue reading "Skammet meg og følte meg dum"

2019-12-17 06:38 Kom ann – få det ut i synligheten

Etter å ha gått på en liten økonomisk smell har jeg fått erfaringer jeg ikke ville vært foruten. Har også opplevd hvor fæle mennesker kan være og hvor de unnskylder det med at jeg har valgt å være offentlig. Men dessverre er det ikke bare de som er offentlig som får slike reaksjoner, det er … Continue reading "Kom ann – få det ut i synligheten"

2019-12-16 17:05 Fattigdom i Norge.

Norge er et rikt land og flertallet tjener greit til godt med penger. Men det finnes også de som tjener mindre og noen faller under det vi ser på som relativ fattigdom. Relativ fattigdom handler ikke om overlevelse og å få tilfredsstilt grunnleggende behov, men at levestandarden blir satt utifra det samfunnet man lever i. … Continue reading "Fattigdom i Norge."

2019-12-16 09:47 Mye “tigging” i julen?

Jeg vil tro det er flere enn meg som har lagt merke til den økende “trenden” med å spørre andre om hjelp til både penger, mat og julegaver i julen. Vi ser det både på finn og på diverse grupper på Facebook. Så jeg spør meg selv, hvorfor er dette et økende behov i et … Continue reading "Mye “tigging” i julen?"

2019-12-15 10:54 Rabattkode – jul på Ellos

Reklame | Ellos I samarbeid med Ellos har jeg fått en ny rabattkode til mine lesere nå i årets siste måned. Noe som selvfølgelig er helt fantastisk om en ikke er ferdig med å handle inn julegavene enda. Du kan nemlig bestille julegaver på Ellos fram til den 18 desember og få dem levert i … Continue reading "Rabattkode – jul på Ellos"

2019-12-14 15:31 Tusen og en tanker om livet

Ligger på sofaen under et teppe og har lenge prøvd å sove etter nattevakten. Hodet verker, kroppen er slapp og jeg føler meg generelt dårlig. Utrolig hvor mye mangel på søvn kan påvirke kroppen til å få fysiske plager! Min sønn er fremdeles hos mine foreldre etter natten og Hüseyin sitter i Tyrkia og leser … Continue reading "Tusen og en tanker om livet"

2019-12-13 14:12 Del 2. Provoserende blogging

Etter å ha lagt ut en podcast som bar tydelig preg av at jeg leste masus, har jeg kastet bort robotstemmen og heller laget del 2 med kun punkter å forholde meg til. Nå er podcasten mer meg, mer ekte, personlig og sårbar. Trykk på bildet for å høre     Denne podcasten er siste … Continue reading "Del 2. Provoserende blogging"

2019-12-13 09:22 Podcast – provoserende blogging

Podcast er tydeligvis i vinden og etter at jeg prøvde meg for noen måneder siden, har jeg fått tilbakemeldinger jeg nå har prøvd å ta til meg. Så nå har jeg altså laget en ny podkast episode med temaet blogging og gått inn på hvordan jeg som provoserende blogger har utviklet meg i starten på … Continue reading "Podcast – provoserende blogging"

2019-12-12 18:51 Jeg kjøper brukte julegaver!

Julen nærmer seg med stormskritt og butikkene er fulle av travle mennesker som leiter etter de perfekte julegavene. Men dessverre ser det ut til at noen kjøper dyrere og dyrere gaver, fordi forventningene stiger år for år! Ønsker vi virkelig å bruke så mange tusen kroner på julegaver hvert år? Ønsker vi at barna våre … Continue reading "Jeg kjøper brukte julegaver!"

2019-12-10 17:39 En vond men viktig lærdom

I dag blir innlegget mitt anderledes og for meg dypere med større mening enn til vanlig. Samtidig vil jeg ikke utdype det mer enn jeg jeg føler for, selv om noen kanskje ikke helt vil forstå hva jeg mener. Men dette er en lærdom jeg setter utrolig stor pris på, selv om situasjonen er veldig … Continue reading "En vond men viktig lærdom"

2019-12-08 18:05 Julebord – Følte meg utilpass

Helt siden jeg ble gravid som 18 åring, har jeg ikke følt med komfortabel med fest, fyll og alkohol. Derfor har julebord aldri vært noe som jeg har syntes så mye om. Jeg elsket maten og koste meg alltid med den delen av julebordet, men med det samme alle kollegene mine begynte å bli brisen … Continue reading "Julebord – Følte meg utilpass"

2019-12-08 07:00 30% rabattkode på Ellos.

Reklame | Ellos Jeg har et annonsesamarbeid med Ellos og har derfor fått en rabattkode på hele 30% avslag dere kan bruke i nettbutikken på for eksempel julegaver. Nå er vi jo kommet inn i desember og mange stresser rundt fra butikk til butikk for å få kjøpt inn alle julegavene. Selv har jeg aldri … Continue reading "30% rabattkode på Ellos."

2019-12-06 17:04 Bare kaos, tanker og følelser?

I dag har jeg kost meg med å sitte barnevakt for tvillingene (mine barnebarn) i ca 6 timer mens Amalie og kjæresten hennes var ute på diverse ærender. Jeg dro hjemmefra omtrent rett etter jeg hadde kjørt sønnen min på skolen og trappet opp hos Amalie med flokete hår, uren hud og usminket. Men med … Continue reading "Bare kaos, tanker og følelser?"

2019-12-06 12:21 GIWEAWAY – Verdi 1000 kroner

Reklame | Lafrem Hei dere, i samarbeid med Lafrem.com har jeg nå en giweaway med produkter til en verdi på hele 1000 kroner som du kan vinne. Produktene du kan vinne er: Vippeserum til en verdi av 349,- Intensiv Maskara til en verdi av 169,- Umiddelbar glatthetsserum til hud, til en verdi av 189,- Tattoo … Continue reading "GIWEAWAY – Verdi 1000 kroner"

2019-12-05 12:03 Jeg har gjort mannen min syk

Overskriften er jo helt forferdelig og selv om jeg ikke har ment å gjøre han syk, har jeg faktisk vært årsaken til det. Jeg vet at jeg ikke burde hatt dårlig samvittighet og jeg vet at Hüseyin prøver å dysse det mest mulig ned, fordi han ikke vil at jeg skal engste meg for han. … Continue reading "Jeg har gjort mannen min syk"

2019-12-04 13:05 Sliten og mørbanket, men fremdeles sterk

Vet dere, jeg er så utrolig sliten nå og kjenner på kroppen at jeg har jobbet hardt både psykisk og fysisk de siste månedene. Ikke en eneste gang la jeg meg ned, ga opp eller lot meg knekke og jeg har ikke tenkt å gjøre det fremover heller. Klart det er tøft, ufattelig slitsomt og … Continue reading "Sliten og mørbanket, men fremdeles sterk"

2019-12-02 15:14 Slik unngår du stress og bekymringer i julen

Veldig mange voksne opplever julen som stress, i tillegg til at de bekymrer seg for alt som skal bli gjort og alt som koster penger. For har du en trang økonomi, så merkes det ekstra godt i desember måned. En løper fra butikk til butikk, kjører barna hit og dit, må kjøpe inn nisselue de … Continue reading "Slik unngår du stress og bekymringer i julen"

2019-12-02 13:24 Ikke ferdig med julegavene? Rabattkode.

Reklame | Ellos I samarbeid med Ellos så har jeg en rabattkode i tillegg til allerede nedsatte priser på nettbutikken i Ellos. I dag er siste dagen hvor du kan kjøpe varer på black week tilbud med min rabattkode. Det vil si at om du enda ikke har fått kjøpt varer til reduserte priser med … Continue reading "Ikke ferdig med julegavene? Rabattkode."

2019-12-01 11:22 Himmel og helvete på samme tid.

I dag er det søndag og planen var egentlig at Amalie og tvillingene skulle komme på julemiddag her til oss i dag. Hadde tenkt å servere pinnekjøtt, middagspølse (siden sønnen min er så glad i det), pinnekjøttfett/smør og kålrabistappe til oss tre og kjøttboller med litt grønnsaker , saus og poteter til tvillingene. Men fikk … Continue reading "Himmel og helvete på samme tid."

2019-11-30 21:06 Julemarked i Bergen.

Herligfred for en herlig dag vi har hatt i dag, lillegutt og jeg. Først hadde vi en rolig morgen med god frokost og pynting av juletreet i nattøy, mens vi hørte på julemusikk. Så satt vi under hvert vårt teppe i sofaen mens vi så på TVen og innimellom trykket på telefonen i et par … Continue reading "Julemarked i Bergen."

2019-11-29 18:57 Julehelg fokus – bort med alt vondt.

Endelig er jeg ferdig med nattevakts perioden og skal ha fri i hele helgen. Sønnen min er kommet hjem og vi skal prioritere julestemning denne helgen. Så her står det julepynting, julebakst, julemat, julemarked, middagsbesøk og julefilmer på menyen. I tillegg skal vi slappe av, kose oss og nyte at julestemningen sakte skal snike seg … Continue reading "Julehelg fokus – bort med alt vondt."

2019-11-29 07:00 Black Friday & rabattkode

Reklame | Ellos Jeg har et samarbeid med Ellos og har derfor muligheten til å gi dere en rabattkode oppå selve tilbudet du finner i Ellos sin nettbutikk. For nå som det er black friday, så kan du altså kjøpe varer med tilbud opp til 70% avslag og ikke bare det, men du kan også … Continue reading "Black Friday & rabattkode"

2019-11-27 18:27 Naiv og godtroende, men ikke dum.

For ikke så lenge siden så skrev jeg at jeg kom til å bli nominert til årets nykommer og trodde helt ærlig at det stemte. Grunnen til at jeg gjorde det var fordi noen hadde fortalt meg det og jeg som stort sett alltid tror det beste om andre, trodde på det som ble fortalt … Continue reading "Naiv og godtroende, men ikke dum."

2019-11-26 16:34 Full fokus før en stor forandring.

Da er jeg midt inne i en nattevakts periode igjen og kjenner det stjeler en del av energien min. Dagene går stort sett i å jobbe om natten, hjem å sove, spise, gjøre litt husarbeid og så slappe av før det er nattevakt igjen (har barnefri uke). Vi nærmer oss desember og jeg håper å … Continue reading "Full fokus før en stor forandring."

2019-11-25 19:17 Derfor bruker jeg hodeplagg!

Hver gang jeg er i Tyrkia hos min svigerfamilie får jeg det samme spørsmålet av leserene og følgerene mine. Hvorfor bruker du hodeplagg?   Noen har kalt det burka, noe som jeg kan bekrefte at det ikke er. Dette er kun et tørkle jeg tar over hodet for å skjule hårfargen min. Hüseyin kommer fra … Continue reading "Derfor bruker jeg hodeplagg!"

2019-11-25 09:03 Black week + rabattkode

Reklame | Ellos Jeg har et annonsesamarbeid med Ellos og har nå en helt unik mulighet til dere denne uken. Så følg med: Er dere klar for Black week special og masse flotte tilbud, i tillegg til min rabattkode på allerede nedsatte priser? Det finner du nemlig på nettbutikken Ellos denne uken. Selv elsker jeg … Continue reading "Black week + rabattkode"

2019-11-24 08:19 Ut av mørket – inn i lyset

I går brukte jeg dagen med sønnen min, men også til å mimre tilbake til mye av det fantastiske jeg har opplevd igjennom livet. Dette året har vært en berg-og-dalbane fra ende til annen. Men om jeg luker ut det vonde og vanskelige, så sitter jeg igjen med ett lass av gode, fantastiske og herlige … Continue reading "Ut av mørket – inn i lyset"

2019-11-22 17:22 Barn, utlevering og angrer

Jeg har selv tidligere lagt ut bilder av barna mine, uten at jeg tenkte over konsekvensene. Men da var bloggen enda liten og kritikken var ikke-eksisterende. Heldigvis bestemte jeg meg for å slutte med det før jeg ble større og har ikke angret et lite sekund på det valget. Selv ser jeg at flertallet av … Continue reading "Barn, utlevering og angrer"

2019-11-12 17:00 Rabattkode + gode tips i vinterkulden

Reklame | Ellos I samarbeid med Ellos ønsker jeg å vise noen av mine favoritter blant mange flotte produkter de nå har inne. Jeg har nemlig kost meg med å se igjennom masse flotte tekstiler, tepper og belysninger på Ellos sine nettsider, som gir meg følelsen av at vi nærmer oss jul. Jeg har også … Continue reading "Rabattkode + gode tips i vinterkulden"

2019-11-12 12:15 20 timers reise og 4 flyplasser

Hei dere, Tenkte jeg bare skulle svippe innom en tur for å gi dere en liten oppdatering på dagen. Er som tidligere skrevet på vei til Hüseyin i Tyrkia. Så i morgen tidlig lander jeg altså i Ankara for at vi skal få levert noen papirer. Det er nemlig der ambassaden er og det er … Continue reading "20 timers reise og 4 flyplasser"

2019-11-11 16:59 Tattoo Leppefarge 24-timers varighet.

Reklame | Lafrem.com For en stund siden ble jeg kontakten av nettsiden lafrem.com med spørsmål om jeg ønsket å teste ett par produkter fra nettbutikken. Produktene jeg skulle få prøve ut var en tatto leppefarge og ett vippeserum. Begge deler har fått veldig god omtale og jeg takket ja til å prøve. Men siden jeg … Continue reading "Tattoo Leppefarge 24-timers varighet."

2019-11-11 13:40 Svar på KUB-test og ny termindato

Da er jeg kommet hjem fra sykehuset og plassert meg selv i sofaen for å slappe av litt, før jeg må begynne å pakke. Jeg reiser nemlig til Hüseyin i Tyrkia i morgen tidlig, så jeg har en del som må ordnes. Dagen i dag begynte med å kjøre min sønn på skolen, før jeg … Continue reading "Svar på KUB-test og ny termindato"

2019-11-10 17:07 Da var det betalt og alt er klart

Endelig fikk jeg regnestykket til å gå opp og nå er alt klart for at jeg kan reise til Tyrkia neste uke. Det ble mye styr siden det var litt i siste liten på grunn av klagefristen på søknaden. Vi bestemte jo oss nemlig for å klage og da hadde vi kun 3 uker på … Continue reading "Da var det betalt og alt er klart"

2019-11-09 10:03 Barnefaren i Tyrkia..

Fremdeles strømmer det inn med tips og råd, i tillegg til meninger om at vi velger feil. Veldig takknemlig for at dere tar dere tid til å tenke på oss, det er jeg virkelig, men nå har vi bestemt oss for neste skritt og da holder vi på det. Vi vet at sannsynligheten for at … Continue reading "Barnefaren i Tyrkia.."

2019-11-08 08:33 Vi har ombestemt oss…

Først og fremst ønsker jeg å takke for alle meldingene jeg har fått det siste døgnet på alle kanalene mine. Er helt fantastisk at det finnes så mange som enten ønsker å hjelpe med tips og råd, eller vil komme med lykkeønskninger og gode ord. Jeg er nemlig helt satt ut over hvor mye og … Continue reading "Vi har ombestemt oss…"

2019-11-07 15:47 Besøksvisum – Fått svar!

Akkurat nå har jeg så mange følelser i kroppen at jeg merker det er vanskelig å ordlegge meg forståelig her til dere. For samtidig som følelsene herjer i kroppen, så er det også ti tusen tanker som spinner rundt i hodet mitt på samme tid. Men jeg skal prøve å konsentrere meg for å gi … Continue reading "Besøksvisum – Fått svar!"

2019-11-07 10:07 Enda en forsvarstale…

I natt var det en rolig nattevakt og jeg brukte litt av mine 10 timer på jobb med å sitte foran datamaskinen. Det er lite som skjer på Internett om natten, så etter en stund hadde jeg lest det meste som fattet interessen min. Det var da jeg fikk den “smarte” ideen av å gå … Continue reading "Enda en forsvarstale…"

2019-11-06 16:40 Besøksvisum oppdatering

Det har tatt tid med søknaden vår denne gangen og årsaken til det er ikke noe jeg kan svare på. Alt jeg vet er at de aller fleste søknadene behandles av ambassaden innen 15 dager, men hvis ambassaden er i tvil om du kan få visum, så sender de søknaden videre til UDI. Det vil … Continue reading "Besøksvisum oppdatering"

2019-11-06 11:47 Drømmer og mål på bekostning av andre?

Det er enda tidlig på dagen og huset er helt stille her jeg sitter i sofaen alene. Alt jeg kan høre er en svak during fra sentrifugen inne på vaskerommet. Hverdagen er tilbake, sammen ned roen, friheten og drømmene. For endelig er det plass til mer uviktige ting i tankene mine og endelig kan jeg … Continue reading "Drømmer og mål på bekostning av andre?"

2019-11-05 14:28 Dette trengte jeg virkelig..

I dag har jeg fått én byrde hevet fra skuldrene og jeg føler meg 10 kilo lettere. Som jeg skrev i går, så har jeg innsett at jeg ikke klarer å bære alt dette alene lengre. Noe som forøvrig var en utrolig vanskelig innrømmelse å ta. Jeg har nok fornektet det over lengre tid fordi … Continue reading "Dette trengte jeg virkelig.."

2019-11-04 10:02 Jeg har det tøft… Skikkelig tøft!

Livet er en berg-og-dalbane som fører oss både opp og ned, og som dere vet er jeg nede for øyeblikket, men prøver å komme meg opp. For tiden er det nemlig veldig “ett skritt frem og to tilbake”, som gjør at jeg innimellom bare må distansere meg helt fra problemene for å bevare psyken. Jeg … Continue reading "Jeg har det tøft… Skikkelig tøft!"

2019-11-02 16:01 Endelig litt eventyr med spenning

Noe av det beste min sønn og jeg gjør sammen er å ha filmkveld om kvelden og kose oss med noe god mat foran TVen. Da pleier vi å krype under teppet i sofaen etter vi har spist og bare sitte ved siden av hverandre og leve oss inn i filmen. Som ofte … Continue reading "Endelig litt eventyr med spenning"

2019-11-02 11:05 Adventskalender tips (stort utvalg)

Denne saken inneholder kommersielle lenkerReklame |   Nå nærmer vi oss desember og det er lurt å begynne å tenke så smått på hvilken adventskalender en skal ha i år. Det er nemlig mye å velge mellom og det kan være vanskelig å velge. Skal en ha kosmetikk, sjokolade, leker, småting eller nyttige ting? Ja, … Continue reading "Adventskalender tips (stort utvalg)"

2019-11-01 16:37 Konkurranse og lavkarbo oppskrift

Gjesteinnlegg   Hei, jeg har fått muligheten til å komme med et gjesteinnlegg her på Mette Ask sin blogg og er veldig takknemlig for det. Mitt navn er Aina og jeg står bak bloggen sunnihjerte.no. Sunn i hjerte er en blogg hvor jeg gir leserene mine daglige oppskrifter på både sukker og gluten resudusert mat, … Continue reading "Konkurranse og lavkarbo oppskrift"

2019-11-01 10:45 Endelig er Hüseyin på vei hjem

Denne dagen har nok min kjære mann Hüseyin ventet lenge på. Han reiste nemlig med buss i ca 8 timer fra hjembygden Ören (Besni) mot Alanya bare noen uker etter vi giftet oss i mars. Noe som nå er ca 8 måneder siden! Det at han måtte reise for å jobbe i høysesongen var forresten … Continue reading "Endelig er Hüseyin på vei hjem"

2019-10-31 12:44 Se vårt Halloween bord + stue

I dag har jeg tatt en rolig dag her hjemme og bare fokusert på avslapping og på å få gjort litt små ting her i huset. Er faktisk EKSTREMT befriende å ikke hele tiden tenke på blogg, plassering og antall lesere slik jeg gjorde tidligere. Det blir nemlig på en måte en avhengighet hvor en … Continue reading "Se vårt Halloween bord + stue"

2019-10-30 13:18 Nye opplevelser for Hüseyin

Jeg prøver å ikke håpe for mye at vi får godkjent besøksvisum søknaden, da det selvfølgelig er en sjanse for at vi får avslag. Men jeg klarer alikevel ikke å la være å planlegge den tiden vi vil få sammen, om søknaden blir godkjent. Dette er tross alt første gangen han forhåpentligvis får se landet … Continue reading "Nye opplevelser for Hüseyin"

2019-10-29 17:00 Pusse opp soverommet? (3 gode tips)

Reklame | Ellos I samarbeid med Ellos kommer jeg nå med 3 fantastise tips på å pusse opp soverommet. Har også en rabattkode som gjør at du får hele 30% avslag på handlekurven i nettbutikken. Ellos har forresten et stort utvalg av både tekstiler og belysning. Noe som er veldig viktig ved oppussing av soverommet. … Continue reading "Pusse opp soverommet? (3 gode tips)"

2019-10-29 11:56 Oppdatering..

De siste dagene har vært veldig varierende og jeg har fått kjent på både det ene og det andre. Men én ting er iallefall sikkert og det er at å prioritere meg selv og de rundt meg, har vært det eneste rette. For en stund siden spurte jeg dere om hva dere syntes om å … Continue reading "Oppdatering.."

2019-10-27 14:19 Rabattkode på 30% til deg

Reklame | Ellos I samarbeid med Ellos ønsker jeg å minne dere på rabattkoden jeg har fått for å dele med mine flotte leserne. Med denne rabattkoden kan dere altså få hele 30% avslag på handlekurven og er perfekt nå om høsten og siden vi går mot vinteren med stormskritt. For hva er vel ikke … Continue reading "Rabattkode på 30% til deg"

2019-10-27 08:44 Sannheten…

Dette er et vanskelig innlegg å skrive, uten at jeg helt vet hvorfor det er så vanskelig! Men det er et følsomt tema og så ekte og ærlig som det kan bli her på bloggen min. Ofte blir det jeg sier fastlåst av noen lesere, slik at om jeg forandrer meningen min senere så har … Continue reading "Sannheten…"

2019-10-26 18:03 Når jeg trengte det som mest..

I dag har jeg vært ekstra sliten og ikke hatt noe lyst å gjøre noe annet enn å krype under teppe i sofaen. Er midt inne i en nattevakts periode og med graviditeten som krever sin del av energien, så blir det lite til overs for andre ting når jeg får for lite søvn. Sovnet … Continue reading "Når jeg trengte det som mest.."

2019-10-26 11:45 Snakke dere i senk?

Vet dere hva? Dette har jeg tenkt på å prøve flere ganger, men hver eneste gang har jeg slått det fra meg. Har sagt til meg selv at dette er jeg alt for lite strukturert til å gjøre, at jeg vil snakke meg ut av tema gjentatte ganger, at jeg vil formulere meg feil – … Continue reading "Snakke dere i senk?"

2019-10-25 20:07 Har holdt dette hemmelig for dere

På bildet ser det ut som jeg har en blanding av hodepine og tannpine, men jeg prøvde egentlig å se sjokkert ut! Tror ikke jeg fikk det så bra til!?   Jeg har prøvd å holde noe hemmelig for dere og selv om jeg på en måte alt har sagt det, så skal jeg allikevel … Continue reading "Har holdt dette hemmelig for dere"

2019-10-25 16:57 Premiere: endelig kan jeg svare på dette…

Da er det klart for premiere på spørsmål og svar på YouTube. Jeg har, på grunn av at det er muntlig, kunne svare på spørsmål jeg ikke har svart på før.   Trykk på selve bildet for å komme til filmen.   GI meg gjerne en tilbakemelding på hva som var bra og hva som … Continue reading "Premiere: endelig kan jeg svare på dette…"

2019-10-25 11:18 Svigerfamilie i Tyrkia, på tv, angrer, toppblogger og mm – Jeg svarer

Hadde egentlig tenkt å ha spørsmål og svar spalten min i forrige uke, men på grunn av at det skjedde så mye den uken, så ble det dessverre ingenting av. Men bedre sent enn aldri, håper jeg!? Så jeg kommer med innleggene i dag istedenfor. Har fått en del nye følgere, så ett par spørsmål … Continue reading "Svigerfamilie i Tyrkia, på tv, angrer, toppblogger og mm – Jeg svarer"

2019-10-24 20:25 Klok av skade? Gjesteinnlegg fast!

Har tenkt på det en stund nå og vurdert litt frem og tilbake hvilken verdi det gir dere og hvilken verdi det gir meg.   Jeg har jo hatt gjesteinnlegg tidligere uten at det fungerte så bra! Dere som har fulgt meg en stund vet hva jeg tenker på (skammer meg litt). Men om jeg … Continue reading "Klok av skade? Gjesteinnlegg fast!"

2019-10-24 12:48 Det er selvforskyldt..

Jeg skrev et innlegg hvor jeg sammenlignet forskjellige situasjoner hvor en har fått et valg en i forkant vet vil være vanskelig og tungt, men hvor en alikevel velger det bevisst. Du finner innlegget HER. Dessverre var det noen som oppfattet det som om jeg sammenlignet selve opplevelsene og det var ikke min intensjon. Hadde … Continue reading "Det er selvforskyldt.."

2019-10-24 09:07 Umenneskelig vondt å dra!

Jeg har sett og følt mye fælt i løpet av livet mitt. Noe med å få innblikk i andres liv og noe har jeg opplevd selv. Jobbet i hjemmesykepleien i noen år og var vite til mye ensomhet, smerte, sorg, sykdom og død. Mennesker som led og mennesker som var helt nede på bunnen, uten … Continue reading "Umenneskelig vondt å dra!"

2019-10-14 20:39 Spørsmål og svar

Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmål og svar spalten min her på bloggen, da jeg rett og slett har tenkt det er for lite ting som skjer i livet mitt til at leserne lurer på noe. Men nå har spalten altså blitt etterlyst ett par ganger og da tenkte jeg det er … Continue reading "Spørsmål og svar"

2019-10-14 18:05 Bestevenninne med datteren

Jeg har alltid sagt til både kjente og ukjente at min aller beste venninne, er datteren min. Det har jeg fått veldig forskjellige reaksjoner på.. Noen ser på det som flott at en har et sterkt mor og datter forhold. Noen ser på det som usunt for både datteren og moren av ukjente grunner (ingen … Continue reading "Bestevenninne med datteren"

2019-10-14 14:50 Søknad – gått ut på dato!

Da har jeg så og si akkurat våknet etter å ha sovet på dagen etter nattevakten i natt. Har hatt en nattevaktsperiode nå og kjenner det blir virkelig godt med et par fridager, før jeg skal på jobb igjen på onsdag. Det var en stund jeg var veldig usikker på om jeg ville klare å … Continue reading "Søknad – gått ut på dato!"

2019-10-13 17:00 Why Turkey are at the Surian Border now

I’ve never been a pro-war or supporter of war. I have always been a side of friendship, brotherhood and peace. A brief summary of the reasons for the moment I want to pass on Turkey’s Syrian territory. America has been unable to do anything but hostile and wage war. Now Syria is in a very … Continue reading "Why Turkey are at the Surian Border now"

2019-10-13 09:05 Uventet og sterk reaksjon

I går skrev jeg at jeg kom til å trakke noen på tærne med innlegget mitt, uansett hva jeg skrev eller ikke skrev. Men jeg hadde faktisk ikke trodd at den jeg kom til å trakke på, skulle være Hüseyin. Innlegget finner du HER. Ganske raskt etter jeg la ut innlegget fikk jeg altså melding … Continue reading "Uventet og sterk reaksjon"

2019-10-12 16:34 Tyrkia i krig mot Syria – Mine tanker

På bakgrunn av at jeg er gift med en tyrkisk mann som bor i en liten landsbygd ikke så langt fra den syriske grensen, har jeg gjentatte ganger blitt spurt om hva jeg tenker om at Tyrkia nå går til angrep på Syria. Jeg har til nå valgt å ikke svare, fordi jeg har for … Continue reading "Tyrkia i krig mot Syria – Mine tanker"

2019-10-11 20:34 Oppdatering på bil hendelsen

Etter mye frem og tilbake, med litt åndenød og overdreven skrekk for fremtiden, fant jeg endelig en løsning på bilen. En løsning som absolutt ikke var noe å lage så mye styr over og som heller ikke fører til at jeg får de største vanskene. Det ordner seg alltid sa jeg til meg selv, og … Continue reading "Oppdatering på bil hendelsen"

2019-10-11 19:21 Vær smart – Halloween

Reklame | Sparkjøp Nå er det ca bare 3 uker igjen til halloween og butikkene overfylles av halloween pynt, gresskar og høst farger. Selv er jeg en som elsker å kjøpe pynt som varer og kjøper derfor bare ekte gresskar til utskjæring og lar resten være falske, slik at jeg kan bruke det år etter … Continue reading "Vær smart – Halloween"

2019-10-11 11:09 Det eneste rette…

Reklame | Sparkjøp   På denne dagen for ett år siden satt jeg hjemme med ring på fingeren og ett stort ønske om å tilbringe tid med Hüseyin. Vi hadde vært forlovet i en måned, men kunne ikke møtes før mange måneder etterpå. Det var tungt! Vi var nyforelsket og nyforlovet og livet var både … Continue reading "Det eneste rette…"

2019-10-10 11:44 Frivillig eller tvang – Berg-og-dalbane

Ligger enda i sengen og prøver å koble av alt stress og bekymringer. Noe som absolutt ikke er lett, ettersom jeg minner meg selv på det hele tiden. -Hva gjør jeg nå? -Hvordan skal jeg skaffe pengene? -Jeg har liten tid! -Skiltene på bilen kan bli klippet når som helst. Ja, spørsmålene og bekymringene dukker … Continue reading "Frivillig eller tvang – Berg-og-dalbane"

2019-10-09 17:46 Følte jeg druknet..

I dag gikk dagen litt mye på tverke og jeg følte jeg druknet litt, før jeg klarte å kave meg opp på vannoverflaten igjen. Når det kommer noe uforutsigbare utgifter en egentlig ikke har råd til, så føler en seg ofte overkjørt og filleristet rett etter beskjeden. En skikkelig ubehagelig følelse som betyr at en … Continue reading "Følte jeg druknet.."

2019-10-09 10:35 Når skummelt er gøy!

Nå nærmer det seg halloween og jeg kjenner samtidig at både energien, gnisten og formen snart er tilbake til utgangspunktet. Jeg har fremdeles svangerskapskvalme og er slapp og trøtt, men jeg har kontroll og det er en god følelse. Vi pleier alltid å pynte mye til Halloween, selv om vi prioriterer å legge mesteparten av … Continue reading "Når skummelt er gøy!"

2019-10-08 22:23 Følg meg en hel dag..

I morgen har jeg ett par ting som må gjøres, både utenfor og innenfor husets fire vegger. Det blir absolutt ikke en hektisk dag, men det blir en dag hvor jeg iallefall vil føle at jeg får gjort noe. Dere som leser bloggen min vet jo at jeg deler mye. Men det er alikevel forskjell … Continue reading "Følg meg en hel dag.."

2019-10-08 19:22 Et fantastisk tilbud.

Da er vi endelig hjemme etter en lang dag hvor vi egentlig ikke har gjort noen ting, samtidig som vi har fått gjort mye! For vi har gjort lite til ingenting fornuftig i dag, om jeg ser på innkjøp og forefallende arbeid. Men så har vi virkelig fått brukt tiden godt om jeg ser … Continue reading "Et fantastisk tilbud."

2019-10-08 12:52 Dagens liste

Humør Våknet helt uthvilt og har hatt en fantastisk natt på nytt soverom (Amalie sitt gamle rom) med nyvasket sengetøy. Spist deilig frokost uten kvalme og kjenner meg rett og slett lykkelig. Så humøret er helt på topp!   Tanke Jeg tenker mye på framtiden og på alt som vil forandre seg både med tanke … Continue reading "Dagens liste"

2019-10-07 21:17 Planen er avlyst!

Da min sønn og jeg planlagte høstferien vår, så tenkte vi faktisk ikke over at det er kaldt ute. Det var helt ærlig ikke i tankene mine at det var kaldt på nattestid, før jeg måtte skrape bilen min hver morgen nå i helgen. Det siste året har jeg jo vært i Tyrkia nesten hver … Continue reading "Planen er avlyst!"

2019-10-07 18:09 Fakta om mine lesere (følgere)

I dag har jeg lyst å prøve noe nytt som jeg synes er litt spennende, men som jeg er usikker på hva dere vil syntes om. Det er nemlig mulig det blir for uinteressant og kjedelig med slike fakta opplysninger, men jeg ønsker likevel å se om det kan være av interesse for noen. For … Continue reading "Fakta om mine lesere (følgere)"

2019-10-07 13:11 7 uker gravid og stor gravidmage

I dag tenkte jeg å ta en liten gravid oppdatering som jeg tror kan være viktig for andre som kommer i en lignende “situasjon” som meg. TIDLIG STOR GRAVIDMAGE Allerede i uke 5 kom det en synlig gravid mage, slik jeg er vant til at det gjør på meg. Kroppen min har nemlig fått stor … Continue reading "7 uker gravid og stor gravidmage"

2019-10-06 20:34 Fantastisk dag

Reklame | Sparkjøp Akkurat nå ligger jeg sammenrullet som en forvirret reke på sofaen og nyter følelsen av å være så mett at det gjør vondt. Det er nemlig lenge siden jeg har spist så mye som jeg har gjort i dag og det føles godt å være tilbake som det matvraket jeg er. Dagen … Continue reading "Fantastisk dag"

2019-10-06 15:56 Det starter i dag..

Livet går både opp og ned for oss alle. Men hvor ofte og hvor lenge det varer, varierer jo fra person til person, i tillegg til at det varierer på situasjon og på hvor en befinner seg i livet. Jeg var nede og er der litt enda, men nå nekter jeg å la det ta … Continue reading "Det starter i dag.."

2019-10-05 19:35 Vinn gavekort på 500 kr

Reklame | MangoTango Har du lyst å være med på en konkurranse for å vinne et gavekort på nettbutikken MangoTango? Jeg har nemlig et pågående samarbeid med MangoTango og har fått æren av å ha en konkurranse til mine lesere. KONKURRANSEN FINNER DU PÅ INSTAGRAMMEN MIN MED Å TRYKKE HER. Vinneren av gavekortet på 500 … Continue reading "Vinn gavekort på 500 kr"

2019-10-05 14:46 Vanskelig å la ting ligge…

Jeg vet at jeg ikke burde, at jeg må slappe av, senke skuldrene, ta det med ro og være litt uselvisk rugemaskin nå som jeg er gravid. Men nå som jeg føler meg litt bedre, er det utrolig vanskelig å sitte i ro uten å gjøre alt som burde blitt gjort! Først og fremst, så … Continue reading "Vanskelig å la ting ligge…"

2019-10-04 20:06 Bøtte-tur i høstferien

Etter å ha landet litt på bakken og innsett at det er noe som heter hverdag, gikk det opp for meg at det alt er blitt høstferie for sønnen min. Noe jeg rett og slett ikke har fått med meg i alt styret med at jeg ble gravid, Amalie flyttet, jeg ble dårlig og nå … Continue reading "Bøtte-tur i høstferien"

2019-10-04 19:14 Bildene som ikke kom på bloggen!

Har flere ganger sett innlegg fra andre bloggere med “bilder som ikke kom på bloggen” og synes tanken bak innleggene er veldig bra. Det viser personene bak bloggen som mer “normale” og “naturlige”, ettersom det er et veldig stort fokus på å ha gode bilder og ikke minst se bra ut på bildene. Mine bilder … Continue reading "Bildene som ikke kom på bloggen!"

2019-10-04 03:48 Det er bra jeg er alene i graviditeten

Nå er klokken fire om natten og jeg ligger strak ut på sofaen med teppe over meg. Rommet er mørkt og TVen står på. Sist jeg så på klokken, var den ca ti på kvelden og jeg hadde akkurat publisert ett innlegg hvor jeg nå ser at jeg glemte overskriften på og hvor jeg ser … Continue reading "Det er bra jeg er alene i graviditeten"

2019-10-03 20:54 Ikke slik jeg husket det..

Akkurat her og nå klarer jeg ikke å tenke noe annet enn “hva søren tenkte jeg med egentlig?” og ikke minst “er det virkelig verdt det?” Jeg vet jeg ikke har rett til klage, ettersom det er så mange som har det så utrolig mye verre enn meg. Men nå som jeg sitter her i … Continue reading "Ikke slik jeg husket det.."

2019-10-03 19:44 Lavkarbo Suksessterte

Denne kaken er hentet fra Ingrid’s lavkarbo blogg (trykk herher for direktelink) og er min absolutte favoritt kake. Ikke minst er den perfekt å servere i selskap, da den smaker helt likt som vanlig suksessterte. Dette trenger du for å lage kaken 6 egg En pose med mandler Tagatesse (søtningsmiddel som erstatter sukker) Bakepulver Smør … Continue reading "Lavkarbo Suksessterte"

2019-10-03 09:31 Uoppnåelig drøm!?

Du skal treffe noen for første gang og det er et planlagt møte hvor du vet lite til Ingenting om personen. Alt du vet er at du skal treffe vedkommende og at dette møte, denne samtalen er avgjørende for fremtiden din. Du forbereder deg med hvilken klær du skal ha på, du vasker ansiktet og … Continue reading "Uoppnåelig drøm!?"

2019-09-28 18:41 Se ut som en million dollar, uten å bruke en million dollars.

Reklame | Sparkjøp Dere som følger meg vet at jeg er opptatt av å kunne kjøpe bra til en billigere pris og at penger spart, er penger tjent. Ikke minst det å kunne handle for hele familien på ett og samme sted. For meg handler det nemlig om å både spare tid og penger i … Continue reading "Se ut som en million dollar, uten å bruke en million dollars."

2019-09-28 14:14 Hüseyin gir mest avkall av oss..

Siden vi er blitt gravid og vi nærmer oss tiden hvor vi skal bo sammen, så er det mange som lurer på om vi har snakket sammen og bestemt oss for hvordan vi skal leve i Norge. Noen har tanker om at Hüseyin vil bli mer religiøs og andre tenker at det vil ski ut. … Continue reading "Hüseyin gir mest avkall av oss.."

2019-09-27 16:14 Jeg har det ikke bra!!

Jeg vet ikke hva som er årsaken til det, ei heller hva “det” egentlig er! Men i dag føler jeg meg skikkelig rar og dårlig. Noe som har bygget seg litt og litt opp de siste dagene. Kan være så enkelt som at jeg bare har mangel på søvn etter å ha hatt noen … Continue reading "Jeg har det ikke bra!!"

2019-09-26 18:22 Mine tips – I forhold eller gift med tyrkere

Som jeg skrev i forrige innlegg (Innlegget finner du forresten HER), så ønsker jeg å tipse dere om andre kvinner som enten er i forhold eller er gift med tyrkere.   Det som er viktig for meg å fortelle før jeg tipser dere om disse kontoene, er at dette er sterke, vakre og utrolig flotte … Continue reading "Mine tips – I forhold eller gift med tyrkere"

2019-09-26 13:40 Min agenda for bloggen!

Som jeg tidligere har skrevet, så er det flere grunner for at jeg har valgt å skrive blogg, for at jeg skriver om akkurat de temaene jeg har valgt ut og for at jeg ønsker å nå ut til flest mulig mennesker. Men jeg tenker alikvel å nevne det kort igjen nå, før jeg kommer … Continue reading "Min agenda for bloggen!"

2019-09-25 17:37 Vise barna på tv, men ikke på blogg!!

Hei dere, og beklager så mye for at jeg ikke har oppdatert bloggen med vanlig innlegg før nå. Det har nemlig gått i ett her med film innspilling fra morgenen av, deretter middag, lekser med min sønn, svare på mail, gjøre ferdig ett draft innlegg som måtte sendes inn til godkjenning og til slutt legge … Continue reading "Vise barna på tv, men ikke på blogg!!"

2019-09-25 16:53 Rabattkode – går snart ut!!

Reklame | Ellos I samarbeid med Ellos ønsker jeg å minne dere på rabattkoden jeg nå har ute, slik at dere ikke går glipp av prisreduksjonen. For med å bruke min rabattkode vil du få hele 30% avslag på den dyreste varen til ordinær pris i handlekurven, inkludert merkevarer (ikke møbler).   Rabattkoden er 405438 og varer … Continue reading "Rabattkode – går snart ut!!"

2019-09-24 19:24 Desperat etter å bli gravid

Jeg har stilt opp til ett intervju hvor jeg snakket åpent om det å bli gravid igjen etter en selv har blitt bestemor. (link nederst i innlegget).       Intervjuet er viktig og tanken var at den skal inspirere andre som drømmer om å få barn i voksen alder og som selv er blitt … Continue reading "Desperat etter å bli gravid"

2019-09-24 11:52 Filmteam hjem til oss i morgen.

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg ønsket å prøve ut om jeg trives med å bli filmet og komme på tv, ganske lenge nå. Ikke minst om det er noe jeg passer til og om jeg klarer å være meg selv. Det er nemlig ikke alle som gjør en god profil … Continue reading "Filmteam hjem til oss i morgen."

2019-09-23 20:00 Provoserende eller bare ekte?

I går valgte jeg å spørre følgerene mine, både på Instagram og på snapchat om de synes jeg har en provoserende blogg og hva som eventuelt er grunnen for det? Har nemlig over tid lest det på et diskusjonsforum og etterhvert begynt å tro på det selv, uten å kunne kartlegge hva som egentlig er … Continue reading "Provoserende eller bare ekte?"

2019-09-23 15:53 Rabattkode på Ellos – Høst garderobe

Reklame | Ellos Jeg har et annonsesamarbeid med Ellos og har i den forbindelse lyst å vise dere et lite utvalg av alle skoene fra Agnes Cecilia I nettbutikken. I tillegg har jeg en rabattkode som gir dere 30% rabatt på den dyreste varen til ordinær pris i handlekurven, inkludert merkevarer (ikke møbler) Rabattkoden er … Continue reading "Rabattkode på Ellos – Høst garderobe"

2019-09-23 13:04 Jeg er gravid bestemor – legebesøk

Etter å ha brukt ca ett halvt år på å bli gravid og omtrent mistet troen på at jeg i det hele tatt kunne bli det, fikk jeg plutselig følelsen av at NÅ, nå skjer det.. Kall det gjerne intuisjon eller for urkvinne kraft om det hjelper å sitte et navn på det. For … Continue reading "Jeg er gravid bestemor – legebesøk"

2019-09-22 17:16 Kjøre Bergen – Tromsø pga svangerskap

I morgen skal jeg en tur til legen for å blant annet ta en test, slik en alltid må gjøre når en booker time ved graviditet. Videre skal jeg snakke om faren for spontanabort ved nattevakter og hva jeg kan gjøre for å redusere faren. Ønsker nemlig å fortsette med nattarbeid så lenge det lar … Continue reading "Kjøre Bergen – Tromsø pga svangerskap"

2019-09-22 12:50 Budskapet mitt når ut mer og mer!

Jeg har i over lang tid fått mange meldinger både på Instagram, i innboksen på Facebook og på snapchat at min åpenhet, vår historie og mine ærlige innlegg både har vært til hjelp og til inspirasjon. Har ikke skrevet om disse meldingene før, ettersom det har vært en dialog mellom lesere mine og meg. Men … Continue reading "Budskapet mitt når ut mer og mer!"

2019-09-21 20:42 Krangel, reise til Tyrkia, fødsel, tv-team, visum ++

Det at jeg er gravid er enda uvirkelig og vil nok ikke føles virkelig før jeg kjenner liv i magen og den begynner å vokse. Så for å virkelighetsgjøre det litt for meg selv, tenkte jeg å skrive opp noe av det som vil komme til å skje, hva vi planlegger og hva vi vil … Continue reading "Krangel, reise til Tyrkia, fødsel, tv-team, visum ++"

2019-09-21 15:08 Dette er jeg stolt over

Etter at vi fant ut at vi er gravid og etter at jeg la ut filmen hvor vi tok graviditetstesten og la den ut på mine sosiale medier, har jeg fått masse flotte og gode tilbakemeldinger ifra både  “gamle” og nye følgere. Det rører meg virkelig at så mange mennesker har brukt av sin tid … Continue reading "Dette er jeg stolt over"

2019-09-21 11:50 Hvordan takle kritikere

Alle som blogger får kritikk på en eller annen måte, men noen får nok mer enn andre utifra temaet på bloggen og på hvor personlig en er. Jeg har fått min del og gikk igjennom en liten overgang før jeg lærte meg å håndtere kritikerne mine. Det var nemlig en periode jeg gikk i forsvar … Continue reading "Hvordan takle kritikere"

2019-09-20 20:22 Spontanabort, økonomi, reaksjoner, jobb og mm – Jeg svarer

Her kommer siste del av spørsmål og svar for denne gang.   Siden du ska ha barn i mai. Så ble du gravid i sept om det stemme? Vil tro jeg ble gravid på slutten av august, begynnelsen på september ja. Termin kalkulatoren regnet ut 30 august for mest sannsynlig befruktningsdato, basert på første dag … Continue reading "Spontanabort, økonomi, reaksjoner, jobb og mm – Jeg svarer"

2019-09-20 18:49 Religion, omskjæring, graviditet, navn og mm – Jeg svarer

Da var det igjen på tide med et spørsmål og svar innlegg her på bloggen min. For nå er det blitt en stund siden sist og med nyheten om at vi er blitt gravid, så er det så klart noen ekstra spørsmål til både Hüseyin og meg.   Nå som dere er gravid, kommer du … Continue reading "Religion, omskjæring, graviditet, navn og mm – Jeg svarer"

2019-09-20 14:13 Gravid – mine tanker, planer og ønsker

Først og fremst vil jeg benytte muligheten til å takke for alle gratulasjonene og alle gode og ikke minst fantastiske meldinger jeg har fått det siste døgnet, både her på bloggen, på Instagram, facebook og på snapchat. Jeg er helt overveldet over hvor mange som faktisk følger med på historien vår og ikke minst på … Continue reading "Gravid – mine tanker, planer og ønsker"

2019-09-19 17:57 Tok graviditetstest på film (YouTube)

Hei dere. Da har vi tatt testen og funnet ut om vi er gravid eller ikke.   Trykk på bildet under for å se filmen   Valgte nemlig å filme at vi tok testen og hvordan vi reagerte på resultatet.   -Mette   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER –  SNAPCHAT mette.ask     45 kommentarer

2019-09-19 12:37 Klarte ikke å vente med testen til fredag

Reklame | Sparkjøp   I natt ble jeg liggende i sengen til klokken 4:00 for å se på en ny serie på netflix (THE I – LAND), ettersom jeg hadde så mange tanker i hodet jeg bare måtte få bort. Har nemlig følt meg litt “rar” de siste to ukene og i går toppet det … Continue reading "Klarte ikke å vente med testen til fredag"

2019-09-18 18:09 I criticize myself

When you’ve have changed your meening from something you used to love, because of bad experience. Then you can behave differently from normal when someone are talking about that. I mean the word “party”.. I have been living in Alanya every summer since i was 18 years old and i saw a lot. What i … Continue reading "I criticize myself"

2019-09-18 13:17 Redd for å ta graviditetstest!

Jeg har vært gravid 3 ganger tidligere og hver eneste gang følte jeg det på kroppen allerede et par dager etter befruktning. Det var som om jeg bare visste det og kunne egentlig si skråsikkert “jeg er gravid” før det egentlig skulle vært mulig å vite det. Men hver gang hadde jeg rett og hver … Continue reading "Redd for å ta graviditetstest!"

2019-09-07 20:12 Taco gryte – Youtube matlaging

Da er det igjen tid for en ny film med hvordan jeg lager mat og hvor det kommer en oppskrift på retten på slutten av filmen. I dag valgte jeg å lage taco gryte ettersom jeg hadde masse taco rester igjen fra i går, for er det noe jeg virkelig missliker, så er det å … Continue reading "Taco gryte – Youtube matlaging"

2019-09-07 12:30 Turist området Tyrkia VS innlandet

Visste du at det er veldig stor forskjell på hvordan det er i kjente turistbyer som Alanya og i innlandet som min mann kommer fra? Her i dette innlegget har jeg satt opp noen av de største forskjellene.. Hotel.  Alanya: Her er det ingen problem med å leie hotellrom uansett om du er utlending, er … Continue reading "Turist området Tyrkia VS innlandet"

2019-09-06 21:59 Slik bruker vi pengene våre!

Penger er tydeligvis noe som kan engasjere mange og ikke bare når det gjelder dem selv, men også når det kommer til andre. Selv hadde jeg aldri tenkt å skrive noe særlig om økonomi, ettersom det egentlig kan føles veldig personlig. Men det har seg sånn at jeg, som så mange andre har … Continue reading "Slik bruker vi pengene våre!"

2019-09-06 19:26 Nytt prosjekt -youtube matlaging

Det å lage mat er en av mine aller største interesser og noe jeg virkelig brenner for. Samtidig ønsker jeg å bli flinkere på å bruke youtube og kunne vise mer av hvem jeg er til dere som leser bloggen min. Derfor synes jeg egentlig det er litt rart at jeg ikke har satt sammen … Continue reading "Nytt prosjekt -youtube matlaging"

2019-09-06 12:09 Åpne øynene og se virkelighet

Har vi glemt at vi alle betyr like mye? At det ikke er på utsiden vi er forskjellig fra hverandre, men på innsiden? Vi må se handlinger og ikke hvordan en ser ut eller hvor en kommer fra. Vi er heldig som er født i landet vårt, vi er heldig som bor i Europa. Men … Continue reading "Åpne øynene og se virkelighet"

2019-09-04 20:16 Dramatiske overskrifter

Har du noen gang irritert deg over overskrifter i aviser, blader eller på blogger? At du synes overskriften var alt for dramatisk, ettersom du forventet deg noe helt annet når du trykket deg inn? Ja, da er du nok ikke alene.. Jeg kan selvfølgelig ikke svare for alle, men jeg kan svare for meg selv. … Continue reading "Dramatiske overskrifter"

2019-09-04 08:39 TV program – takket ja eller avslått

God morgen dere. Vi la oss alt for sent i går, ettersom det var vår siste dag sammen her i Tyrkia. Så planen min var å sove lenge i dag, for å ta igjen tapt søvn. Men av en eller annen grunn våkner jeg alltid tidlig uansett hvor sent jeg legger meg. Hüseyin sover enda, … Continue reading "TV program – takket ja eller avslått"

2019-09-03 20:42 20 ting jeg liker og missliker med Hüseyin

Her er 20 ting jeg liker med mannen min og 20 ting jeg ikke liker. Noe grunner i personlighet, noe i oppvekst og noe i kultur.     20 TING JEG LIKER MED HÜSEYIN : Han kommer alltid tidlig hjem fra jobb, fordi han savner meg. Alt ifra en halv time til 3 timer. Om … Continue reading "20 ting jeg liker og missliker med Hüseyin"

2019-09-03 18:34 Det er håp for oss også…

Ååååhhhh jeg blir så utrolig glad og rørt når jeg får vite at andre som enten er gift med en tyrker eller er i et forhold med en tyrker, blir gravid. Det er jo ikke noe forskjell fra å bli gravid med en norsk mann, haha. Men jeg tror det er fordi jeg får vite … Continue reading "Det er håp for oss også…"

2019-09-03 09:23 Tiden går for fort..

God morgen. I dag føler jeg meg nesten helt frisk og vi vurderer å ta oss en tur ned på stranden. Fikk beskjed av Hüseyin om at vi måtte stå opp tidlig for å kunne få tid til frokost, deretter stranden og for at han kunne ta 1-2 timer avslapping på hotellet før jobb. Så … Continue reading "Tiden går for fort.."

2019-09-01 21:28 Jeg ble sjokkert – Youtube film

I dag har jeg lyst å fortelle dere en liten historie om hva jeg opplevde her på hotellet i går. Hadde ikke i min villeste fantasti tenkt at dette foregikk her og jeg ble mildt sagt sjokkert. Nå i ettertid, føler jeg meg ganske så utilpass…   Rull film med å trykke på bildet.   … Continue reading "Jeg ble sjokkert – Youtube film"

2019-09-01 16:06 Fra meg til dere – Sterk anbefaling

Det var en tilfeldighet at min datter og jeg havnet på dette området i fjor sommer. En tilfeldighet som har resultert i at jeg nå er gift med Hüseyin, som vi traff på hotellet vi bodde på den sommeren. Men i løpet av dette året har jeg ikke bare blitt gift med Hüseyin, men også … Continue reading "Fra meg til dere – Sterk anbefaling"

2019-09-01 08:38 Rabattkode på klær og interiør

Reklame | Ellos Jeg har et annonsesamarbeid med Ellos og har derfor fått en rabattkode som gir leserene mine 30% avslag. Denne rabattkoden kan brukes i Ellos sin nettbutikk, hvor du enten kan kjøpe klær til deg selv, partneren din eller til barna dine. Du kan også bruke den for å kjøpe nytt interiør, nå … Continue reading "Rabattkode på klær og interiør"

2019-08-31 20:20 Film – En dag i Tyrkia med oss

Etter å ha ventet i mange timer på at YouTube filmen skulle bli ferdig opplastet på YouTube, er den ENDELIG klar for å bli delt med dere. Dette er en film som viser en hel dag her i Tyrkia, hvor vi tar dere med på en hel dagstur opp i fjellet ved borgen i … Continue reading "Film – En dag i Tyrkia med oss"

2019-08-31 12:54 Trist og spennende på samme tid…

Dette kan være siste gang vi er alene her i Konakli, ettersom Hüseyin har bestemt seg for å ikke jobbe her til neste år. Det føles både trist og spennende ut på samme tid. Er usikker på om jeg kan reise ned her alene i september, ettersom turen i oktober blir mye dyrere enn den … Continue reading "Trist og spennende på samme tid…"

2019-08-30 20:54 Økonomi, hodeplagg, undertrykt, studie – Jeg svarer

Her kommer resten av denne ukens “spørsmål og svar” spalte. Spørsmålene er kommet inn på snapchat, Instagram og på kommentarfeltet i bloggen.   Forslag på hva man kan finne på i Alanya? Kommer an på hva en liker. Selv liker vi å bade med det røde tårnet, gå på fjellet med borgen, gå rundt i … Continue reading "Økonomi, hodeplagg, undertrykt, studie – Jeg svarer"

2019-08-30 14:10 Muslim, nær Syria grensen, militæret – Jeg svarer

Da var det igjen på tide med min “spørsmål og svar” spalte her på bloggen min. Spørsmålene er kommet inn på snapchat, Instagram og i kommentarfeltet på bloggen.   Skulle ikke dere prøve å få barn? Da burde dere heller bruke tiden på det enn å bruke en hel dag på utflukt, for å ha … Continue reading "Muslim, nær Syria grensen, militæret – Jeg svarer"

2019-08-29 20:53 Kone nummer to – og meg

Vi hadde opprinnelig planlagt å ta bussen inn til sentrum og så videre opp til Dim Cave for å oppleve hulene (grottene) i dag, men slik ble det ikke. Vi trodde nemlig at Dim Cave og Dim Çayı var det samme stedet og tenkte at vi kunne ta bussen helt opp, slik vi har gjort … Continue reading "Kone nummer to – og meg"

2019-08-29 09:43 Nytt kapittel – bo sammen i Tyrkia

Vi har gått og tenkt på noe i en god stund nå. Vurdert det frem og tilbake i tillegg til opp og ned, om det er et godt valg for oss eller ikke. Vi har måtte tenkt på hvordan det har vært, hvordan det er nå og hvordan vi ønsker det skal være. For alle … Continue reading "Nytt kapittel – bo sammen i Tyrkia"

2019-08-28 18:13 Taste and judge – youtube film

Hei alle fine leserne mine. I dag bestemte Hüseyin og meg oss for å lage en “taste and judge” film til den nye kanalen vår på youtube. Men før vi satte i gang, tok vi å leste igjennom alle tilbakemeldingene vi fikk på filmen vi la ut i går, på både godt og vondt inne … Continue reading "Taste and judge – youtube film"

2019-08-27 21:12 Ett døgn i mitt liv – Youtube film

Puuuuhhhh… nå kan hele verden puste lettet ut, fordi nå fikk endelig denne frøkenen til youtube filmen og menneskekatastrofen er heldigvis avverget, for denne gang!! Dette er en film som viser hele døgnet mitt fra jeg reiste hjemme ifra Norge og frem til her jeg sitter i Tyrkia. Har nemlig lenge hatt lyst å prøve … Continue reading "Ett døgn i mitt liv – Youtube film"

2019-08-27 19:28 Både oppgitt og irritert!

Akkurat nå er jeg kjempe irritert og ikke minst veldig frustrert. For når en bruker så mye tid på noe og legger så mye energi inn i noe, så vil det jo selvfølgelig påvirke både humøret og hele dagen, om jeg ikke får det til. Jeg har nemlig filmet i løpet av ett døgn for … Continue reading "Både oppgitt og irritert!"

2019-08-27 04:56 Ingen øyekontakt med andre menn..

Jeg har ikke lest meg opp på kultur eller religion av to grunner. Den ene er at jeg ikke har hatt tid til det og den andre er at jeg tror det er bedre å ta det som det kommer. For å gjøre det enkelt for meg selv, så velger jeg altså å ikke komplisere … Continue reading "Ingen øyekontakt med andre menn.."

2019-08-26 21:26 En natt på flyplassen

I dag har jeg faktisk ikke fått skrevet et eneste innlegg i det hele tatt og det eneste som kom ut på bloggen min i dag, var et tidsinnstilt innlegg med rabattkode. Har nemlig valgt bort bloggen en hel dag for første gang på evigheter, da jeg trengte å sove etter nattevakten, være med barna, … Continue reading "En natt på flyplassen"

2019-08-26 08:06 Rabattkode -siste sjanse!

Reklame | Ellos God morgen. Jeg har et pågående annonsesamarbeid med Ellos og har i den forbindelse lyst å minne dere på rabattkoden jeg har gitt til dere på hele 30% avslag, noe som er perfekt nå som høsten har kommet. Selv reiser jeg til Tyrkia i dag, for å være med Hüseyin i 10 … Continue reading "Rabattkode -siste sjanse!"

2019-08-25 20:39 Jeg trenger å føle meg liten…

Har redusert kraftig på innleggene mine denne helgen og det beklager jeg virkelig for. Men jeg har nemlig prioritert det å nullstille meg litt og fokusere på de og det jeg har her hjemme. Så helgen har vært deilig og noe jeg virkelig trengte etter den pangstarten jeg klarte å lage for meg selv i … Continue reading "Jeg trenger å føle meg liten…"

2019-08-25 10:45 Jeg klarer det ikke lenger..

Nei, dette klarer jeg ikke mer! Jeg klarer rett og slett ikke å gå rundt å tenke, engste meg, håpe, bli skuffet, frykte og ikke vite.. Jeg kjenner nemlig at det nå sliter veldig på meg og da blir det jo iallefall bare en vond sirkel, som gjør at vi kanskje aldri får oppleve det. … Continue reading "Jeg klarer det ikke lenger.."

2019-08-24 19:05 20 tips til blogginnlegg

Er dere klar for enda flere tips om hva dere kan blogge om? For nå kjører jeg på med enda en ny brainstorming til dere: Dine favoritt profiler på Instagram. Skriv og vis frem de du liker best og legg ved link til hver enkelt av de.   En typisk dag i livet ditt. Ta … Continue reading "20 tips til blogginnlegg"

2019-08-24 13:38 Drama queen og halv-gal

I dag, når alt har roet seg, kan jeg jo ikke gjøre annet enn å le godt av meg selv, hoho. For det er utrolig hvor mye drama en kan skape, om det er mye følelser involvert. Jeg gjorde en feil jeg ikke engang merket eller tenkte over. Så da jeg ble gjort oppmerksom på … Continue reading "Drama queen og halv-gal"

2019-08-23 16:19 La oss snakke om det vanskelige…

Ja, jeg vet! Det tok ikke lang tid før jeg var tilbake igjen og jeg vet at noen vil tolke det som negativt. Men jeg ønsker å dele denne filmen, som forøvrig er min aller første skikkelige YouTube film, med dere som ønsker å se den! Den er uredigert og enkel, uten noe som … Continue reading "La oss snakke om det vanskelige…"

2019-08-23 10:10 Til leserne mine:

Helt siden i går kveld har jeg vært usikker på hvordan jeg skal håndtere dette. Så jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal ordlegge meg nå.. Jeg var naiv og jeg dummet meg ut…. Beklager Jeg begynte prosessen med å slette innlegg, men valgte å midlertidig slutte i påvente av hva jeg bestemmer meg for … Continue reading "Til leserne mine:"

2019-08-23 05:57 My wife took a wrong choice!

Hüseyin sin spalte Because of the guest post Mette published on her blog yesterday, I want to write a post here to day. That is because I think that this was a wrong choice of Mette, and after talking about this last night, we agreed that I should write this to you .. Unfortunately … Continue reading "My wife took a wrong choice!"

2019-08-22 17:56 Om kvinnen slår, kan jeg ikke slå tilbake – for da blir jeg buret inne

(I dag er det en av følgerne mine som har skrevet et gjesteinnlegg på bakgrunn av mine siste innlegg og debatten rundt det i ettertid. -Mette) Det har alltid vært mulig for kvinner å skille seg fra ektemannen i Tyrkia, selv om det var uvanlig på grunn av den muslimske kulturen. Tyrkia er faktisk … Continue reading "Om kvinnen slår, kan jeg ikke slå tilbake – for da blir jeg buret inne"

2019-08-22 12:34 Likestilling – Har vi mistet oss selv i prosessen?

I går, da jeg skrev om at vi har latt likestillingen ødelegge noe essensielt i oss, var det mange ulike tilbakemeldinger å få. Gårsdagens innlegg finner du HER: Tyrkiske menn er bedre en norske  Derfor tror jeg dette er et tema som skaper reaksjoner og følelser. Men hvorfor gjør det egentlig det? Vi er heldige … Continue reading "Likestilling – Har vi mistet oss selv i prosessen?"

2019-08-21 22:16 Slik fungerer jeg…

Sitter her alene i stuen og kom til å tenke på at jeg egentlig har hatt en stor forandring i meg selv her inne på bloggen. Usikker på om jeg skal kalle det en utvikling, ettersom jeg opprinnelig hele tiden har vært den samme på dette feltet og ikke forandret meg til det bedre eller … Continue reading "Slik fungerer jeg…"

2019-08-21 18:54 ENDELIG.. Dette har jeg ventet på

Yes ENDELIG… Dette har jeg ventet på og lengter etter en god stund nå. For akkurat NÅ føler jeg meg ti kilo lettere og ikke minst veldig, veldig takknemlig. Herregud så godt dette føles, dere! Jeg ble jo innhentet av mitt høye forbruk det siste året og kom inn i en ond sirkel der jeg … Continue reading "ENDELIG.. Dette har jeg ventet på"

2019-08-21 16:02 Tyrkiske menn er bedre en norske

Først og fremst, så må jeg jo si at dette ikke gjelder alle menn og heller ikke at jeg snakker for alle andre kvinner. Men de jeg har snakket med, som har tyrkiske kjærester eller ektemenn, forteller meg alle det samme, nemlig at “De tyrkiske er bedre enn de norske!” I en tid hvor tyrkiske … Continue reading "Tyrkiske menn er bedre en norske"

2019-08-20 19:17 Jeg vil betale Hüseyin

I det siste har jeg tenkt litt og fundert litt frem og tilbake. For nå som jeg har begynt å tjene greit med penger på bloggen, så burde jeg jo kanskje se på hvem som jobber for at jeg skal tjene disse pengene. Jeg er jo ikke med i noe management eller har andre som … Continue reading "Jeg vil betale Hüseyin"

2019-08-20 14:40 Hüseyin har alle mine passord

Jeg har fått en del spørsmål om det jeg skrev for en stund tilbake og har da svart hver enkelt etterhvert. Men siden jeg enda får spørsmål om det, ser jeg at jeg er nødt til å forklare meg bedre. Så da bestemte jeg meg for å lage dette innlegget, slik at alle kan lese … Continue reading "Hüseyin har alle mine passord"

2019-08-19 22:14 Tanker, akkurat her og nå..

Er kommet meg på jobb og er klar for en hard uke med mange nattevakter, klær som skal sendes, blogg som skal jobbes med og alt av papirer jeg skal ordne til besøksvisum søknaden. Men det tar jeg på strak arm, vell vitende om at jeg reiser tilbake til Tyrkia alt på mandag igjen. Hjemme … Continue reading "Tanker, akkurat her og nå.."

2019-08-19 15:05 Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje

Jeg satt her på sofaen omringet av to små og to store, mens vi slappet av med tegnefilm på TVen. Utenfor er det nemlig skikkelig høstvær og vi har enda ikke kommet oss ut av dørene, for den planlagte handleturen vår. Selv satt jeg å oppdaterte snappen jeg gjester på i dag (Livetsommamma) og ante … Continue reading "Dette hadde jeg aldri trodd skulle skje"

2019-08-19 08:11 Rabattkode til mine lesere, fra Ellos

Reklame | Ellos God morgen. Jeg har et annonsesamarbeid med Ellos og har derfor fått en ny rabattkode til alle dere fine leserne mine. Det passer jo helt perfekt med en rabattkode nå som de fleste er ferdig med sommerferien og er tilbake på jobb eller skole. For det er jo ofte nå vi ønsker å … Continue reading "Rabattkode til mine lesere, fra Ellos"

2019-08-18 21:30 15 ting leserene og kritikerne har lært meg

I dag kom jeg til å tenke på, har jeg noen gang takket dere? Dere som leser bloggen min, uavhengig om det er fordi dere liker den eller ikke? Har jeg noen gang gitt dere æren for ting jeg har lært og ting jeg har blitt flinkere på? Det kan nemlig være at jeg har … Continue reading "15 ting leserene og kritikerne har lært meg"

2019-08-18 18:48 Privat informasjon. Noen vil garantert reagere!

Nå skal jeg komme med litt privat informasjon her og noen kommer garantert til å reagere, og det er helt greit! Men det har seg sånn at jeg nå har bestilt og betalt for å reise tilbake igjen til Tyrkia, for å være med Hüseyin i 1 uke. Jeg reiser nedover 27 August og drar … Continue reading "Privat informasjon. Noen vil garantert reagere!"

2019-08-18 14:01 Bli en bedre blogger – 15 gode tips

I dag har jeg lyst å dele det jeg har lært igjennom den perioden jeg har vært blogger. For etter at jeg bestemte meg for å bli en bedre blogger har jeg altså hatt en både god og rask fremgang, om jeg skal være så freidig og si det selv. Dette er altså mine 15 … Continue reading "Bli en bedre blogger – 15 gode tips"

2019-08-14 17:45 Lavkarbo rundstykker – De aller beste!

I dag lagde jeg rundstykker for å ha noe lett tilgjengelig de neste dagene. Det er nemlig utrolig lett å ty til dårlige løsninger når en er trøtt, sliten og sulten, noe jeg vet jeg kommer til å bli fremover. Derfor er det viktig å ha noe klart, så en ikke blir fristet til å … Continue reading "Lavkarbo rundstykker – De aller beste!"

2019-08-12 12:38 11 ting du kan blogge om

Hei dere Da tenkte jeg å komme med litt flere tips på hva du kan skrive om på bloggen din.   HER KAN DERE SE MINE FORRIGE TIPS  Jeg er jo en blogger selv, akkurat som deg og prøver hele tiden å planlegge gode varierte innlegg. Stort sett kommer ideene raskt og jeg trenger ikke … Continue reading "11 ting du kan blogge om"

2019-08-11 17:15 Min mann sitt arrangerte ekteskap..

Som jeg har skrevet tidligere, så har min mann vokst opp som et barn av mange barn hos sine foreldre. Faktisk så mange som 13 søken inkludert han selv. Jeg har fått vite at det var tungt, men at de klarte seg bra. De hadde det de trengte og lengtet ikke etter noe mer enn … Continue reading "Min mann sitt arrangerte ekteskap.."

2019-03-30 09:10 Fotograf-bilder tatt i Tyrkia

Nå er det ca to uker siden vi giftet oss her i Tyrkia og vi har fått alle brude-bildene fra fotografen vi gikk til. Min mann mente nemlig at vi måtte gå til fotograf, selv om jeg sa at det ikke var nødvendig. Jeg tenkte på alle utgiftene han hadde hatt med dette bryllupet og … Continue reading "Fotograf-bilder tatt i Tyrkia"

2019-03-29 13:33 Mitt tyrkiske bryllup – DEL 2

I forrige innlegg fortalte jeg og viste bilder fra bryllupsdagen min her i Tyrkia, frem til festen skulle begynne. Så i dag skal jeg fortelle dere om resten av dagen. DEL 1 kan dere lese HER   Vi var jo allerede gift på papiret og jeg hadde hatt Henna-night kvelden før, som hadde gjort meg … Continue reading "Mitt tyrkiske bryllup – DEL 2"

2019-03-26 16:27 Mitt tyrkiske bryllup – DEL 1

Den 15 mars ble vi gift på papiret, den 16 mars hadde vi Henna-night feiring og den 17 mars hadde vi bryllupsdagen vår. (Trykk her for å se henna-night’en min) Alle tre dagene var spesielle hver for seg, og jeg elsker å tenke tilbake på alle minnene det har gitt meg. Alt fra vi løp … Continue reading "Mitt tyrkiske bryllup – DEL 1"

2019-03-25 17:18 Nygift og lykkelig i Tyrkia

Elsker at mannen min tar meg med på alle disse fjellturene og de andre opplevelsesturene. Det at vi liker de samme tingene, var noe av det som trakk oss begge mot hverandre. For vi er faktisk veldig like, tross aldersforskjell, kultur, land og religion. Ikke minst så har vi samme rare humor og har det … Continue reading "Nygift og lykkelig i Tyrkia"

2019-03-24 15:47 Mitt nye liv som Tyrkisk kone

Dagene går veldig fort her i Tyrkia og jeg har lite tid til å blogge. Derfor er det veldig lite innlegg på bloggen min for tiden. Men jeg tenker hele tiden på å bli bedre og iallefall legge ut litt hverdagsinnlegg, om hvordan det går og hva vi gjør på. Samtidig brenner det i fingrene … Continue reading "Mitt nye liv som Tyrkisk kone"

2019-03-21 08:24 Min Tyrkiske Henna-night, dagen før bryllupet

Livet her i Tyrkia, er veldig annerledes enn hjemme. Men det er utrolig hvor fort vi mennesker omstiller oss og blir vant til å leve på en helt annen måte enn vi egentlig er vant til. Her er vi jo langt ute på bygden og bor i en liten landsby som ikke er preget av … Continue reading "Min Tyrkiske Henna-night, dagen før bryllupet"

2019-03-19 21:11 Dette er vanskelig…

Nå er det faktisk 2 dager siden meg og min mann hadde bryllupsfest, 3 dager siden Henna festen og 4 dager siden vi ble gift på papiret. Men jeg har enda ikke fått satt meg ned for å skrive om det, til dere. Har rett og slett hatt fokuset på det å være tilstedet og … Continue reading "Dette er vanskelig…"

2019-03-19 12:51 Min reddende engel..

Da har jeg vært i Tyrkia i nesten en uke og samtidig som jeg føler at det har gått veldig fort, så har det skjedd så utrolig mye på kort tid. Etter at vi ble gift på papiret, dro vi hjem for å slappe av og kose oss med tyrkisk mat sammen med familien. Dagen … Continue reading "Min reddende engel.."

2019-03-17 05:22 Plutselig var vi gift – Tyrkia

I forgårs skjedde det så mye på kort tid og dagen føles egentlig mer ut som to dager, istedenfor en dag. Vi måtte stå opp tidlig for å kjøre og hente Linn på flyplassen. Hun har nemlig reist fra Norge, for å være med i bryllupet mitt, her i Tyrkia. Deretter kjørte vi alle sammen … Continue reading "Plutselig var vi gift – Tyrkia"

2019-03-15 04:41 2 dager til mitt tyrkiske bryllup

Nå sitter jeg faktisk i bilen på vei mot flyplassen. Skal nemlig hente en gammel klassevennine av meg, som ønsket å være med i bryllupet. Vi har ikke sett hverandre på ca 4 år, så det blir veldig kjekt å møtes igjen. Hun skal forresten hjelpe til med å ta film og bilder i bryllupet. … Continue reading "2 dager til mitt tyrkiske bryllup"

2019-03-14 09:00 Gjenforent, bryllup, blodprøver mm..

Dagen i går var alt og mer til, av hva jeg håpte den ville være. Dagen startet på flyplassen i Istanbul etter å ha vært våken hele natten. Flyet mitt gikk nemlig ikke videre til den lille byen, kjæresten min bor i, før klokken seks om morningen. Rart hvor lite nervøs jeg var, med tanke … Continue reading "Gjenforent, bryllup, blodprøver mm.."

2019-03-12 23:06 Jeg ble angrepet på flyet til Tyrkia!

Klokken er ca 02:00 (tyrkisk tid) på natten og jeg har endelig funnet roen og koser meg på en stol sammen med bagasjen min, mellom ett hav av mennesker som også venter på flyet sitt.   Har musikk på ørene og kjenner meg totalt avslappet. Noe som er rart, siden jeg snart skal gifte meg … Continue reading "Jeg ble angrepet på flyet til Tyrkia!"

2019-03-12 16:14 På vei til Istanbul

Da er jeg kommet godt igang med reisen til Tyrkia og sitter akkurat nå på flyplassen i Oslo, utenfor gaten til Istanbul. Hadde store planer om å få pakke ferdig i går kveld og følte meg veldig flink da jeg begynte å legge klær oppi kofferten. Men jeg ble distrahert og begynte å rydde i … Continue reading "På vei til Istanbul"

2019-03-11 12:03 Tyrkia i morgen, for å gifte meg.

Da er plutselig mandagen kommet og jeg begynner å kjenne på at jeg reiser alt i morgen. Enda er det nemlig hovedsaklig flyplassene som stresser meg, men jeg kjenner at bryllups nervene har begynt å innta kroppen min nå, litt og litt.. Nå er det nemlig siste innspurten, før jeg reiser. Så jeg må få … Continue reading "Tyrkia i morgen, for å gifte meg."

2019-03-10 14:49 Reiser for å gifte meg om 2 dager!

Reklame | Femme Luxe Med bare 2 dager igjen til jeg reiser for å gifte meg, trenger jeg litt avbrekk, som å få nye klær i posten.. Har nemlig ett samarbeid med nettbutikken Femme Luxe og får tilsendt nye klær som jeg skal prøve ut og hvor jeg etterpå skal skrive om produktet og mine … Continue reading "Reiser for å gifte meg om 2 dager!"

2019-03-09 09:39 Når blod gjør meg overlykkelig!

Yeeeessss…. Tror dette er første gang jeg er skikkelig overlykkelig over å ha fått mensen. Skulle nemlig etter mine og kjæresten min sine beregninger hatt mensen for flere dager siden. Ikke det at jeg var redd for at jeg var gravid, altså! For det hadde jo bare vært fantastisk og ikke minst ganske spesielt siden … Continue reading "Når blod gjør meg overlykkelig!"

2019-03-08 20:33 Følg mitt tyrkiske bryllup på snapchat og blogg.

Jeg har, i den siste tiden blitt veldig aktiv på snapchat og synes det er veldig gøy å dele mer ifra hverdagen min og livet mitt. Spesielt nå som det skjer så mye.. I det siste har jeg nemlig tatt med meg følgerene mine på forberedelsene til bryllupet mitt og alt som må gjøres klart, … Continue reading "Følg mitt tyrkiske bryllup på snapchat og blogg."

2019-03-07 18:26 Innlegg i BT -føler meg lurt!

Jeg ble for en god stund siden kontaktet av en redaktør i BT, med spørsmål om jeg kunne skrive ett innlegg om meg og min kjærlighet til avisen. Jeg skrev ett innlegg som jeg sendte over og vi gikk igjennom det sammen, for å rettet opp i litt små ting. Så fikk jeg beskjed om … Continue reading "Innlegg i BT -føler meg lurt!"

2019-03-07 13:20 Brude frisyre – step by step

I dag har jeg begynt å prøve ut bryllups frisyrer og hadde trodd jeg skulle finne en jeg likte og dermed være ferdig med det. Men jeg ble av en eller annen grunn kjempe bitch og var både sur og kjeftete. Så ingenting gikk som jeg hadde planlagt. Amalie ga opp og ville ikke hjelpe … Continue reading "Brude frisyre – step by step"

2019-03-06 18:05 Eggfaste – Omelett

Denne omeletten er kjempe god og veldig enkel å lage. Den er i tillegg helt perfekt om du går på eggfaste kuren.   DETTE TRENGER DU: 4 egg 0,5 dl vann salt og pepper 1 ts gressløk 50 g smøreost smør til steking   SLIK GJØR DU DET: Visp sammen egg, vann, salt og pepper … Continue reading "Eggfaste – Omelett"

2019-03-06 14:18 Mitt tyrkiske bryllup – reiser om 6 dager

Nå er det bare 6 dager igjen til jeg reiser til Tyrkia for å gifte meg. Herregud, 6 dager dere.. Det er under en uke det! Så nå begynner jeg å kjenne på at det nærmer seg. Jeg er absolutt ikke en strukturert person, selv om jeg ønsker å være det. Har nemlig en stor … Continue reading "Mitt tyrkiske bryllup – reiser om 6 dager"

2019-03-05 14:07 Spørsmål og svar – ærlig og rått

Hva er favoritt maten din? Jeg er middags-menneske og velger derfor middag over dessert. Favoritt maten min er altså medium stekt biff, med bearnaise saus, Steikte grønnsaker og fløtegratinerte poteter.   Hvor lenge har du gått på lavkarbo? Jeg begynte januar i år. Så egentlig ikke så lenge. Men har gått på det en gang … Continue reading "Spørsmål og svar – ærlig og rått"

2019-03-04 22:34 Eggfaste – brød erstatning

Dette “brødet“ er i utgangspunktet Cloud bread, som du finner overalt på nettet. Men siden du ikke skal spise bakepulver på eggfaste, har jeg forandret litt på oppskriften. Men selv om den ikke inneholder alt som den opprinnelige oppskriften har, så smaker det kjempe godt og er perfekt til både frokost, lunsj og kvelds.   … Continue reading "Eggfaste – brød erstatning"

2019-03-04 19:59 Eggfaste – pannekaker

Denne middagen er kjempe god og en glemmer faktisk at en går på eggfaste. Men selvfølgelig savnet jeg å ha noe søtt på, som foreksempel syltetøy. Så dette er en oppskrift jeg vil ta med meg videre inn i lavkarbo, når jeg er ferdig med eggfasten. Eneste er at da skal jeg ha sukkerfri bringebær … Continue reading "Eggfaste – pannekaker"

2019-03-04 16:03 Eggfaste – Hva er det?

I morgen er det akkurat 1 uke til jeg drar til Tyrkia for å gifte meg. Helt siden vi forlovet oss i september har jeg jo visst at vi skulle gifte oss. Men vi var en stund veldig usikker på om vi skulle gjøre det nå på våren, eller om vi skulle utsette det. Så … Continue reading "Eggfaste – Hva er det?"

2019-03-03 10:12 Jeg blir gift, men vil fortsette å leve som enslig alenemor

Det er søndagsmorgen og jeg ligger fremdeles i sengen. Tror helt ærlig jeg har lagt våken i 3 timer nå og utrolig nok føler jeg meg enda ikke klar for å stå opp. Så jeg blir liggende her litt til.. For som nattearbeider, får jeg ikke så ofte ha slike trege morninger, der jeg har … Continue reading "Jeg blir gift, men vil fortsette å leve som enslig alenemor"

2019-03-02 14:39 Kjøpe rød Henna-night kjole til mitt tyrkiske bryllup

Vi har vært litt usikker på om jeg skulle ha Henna-night eller ikke, siden det opprinnelig skal være min familie som ordner det, og siden jeg ikke har familien min der med meg!   Reiser jo alene ned til Tyrkia for å gifte meg. Altså uten både foreldrene mine, søskene, barna og barnebarna mine. Det … Continue reading "Kjøpe rød Henna-night kjole til mitt tyrkiske bryllup"

2019-03-01 13:45 10 grunner til at jeg ikke vil flytte til kjæresten

Jeg har ABSOLUTT ingen ønske eller planer om å flytte inn til kjæresten. Mest av alt fordi han bor i Tyrkia og jeg bor i Norge.   Men her er 10 andre grunner for at jeg ikke flytter:   1. Vil ikke flytte vekk fra familien min. 2. Vil ikke selge eller leie ut … Continue reading "10 grunner til at jeg ikke vil flytte til kjæresten"

2019-02-28 09:38 Lavkarbo Blomkålsuppe

Denne oppskriften fant jeg på nett for mange år side. Så husker dessverre ikke hvor jeg fant den og kan derfor ikke linke videre. Men ønsker allikevel å dele den med dere, da den både er ufattelig god og veldig enkel å lage.   DETTE TRENGER DU: Blomkålhode Kremfløte Kylling (hønse) buljong Bacon eller ett … Continue reading "Lavkarbo Blomkålsuppe"

2019-02-27 12:17 Utlevering av andre på blogg!

Har hørt flere ganger fra andre, at jeg er alt for privat her på bloggen min. At jeg utleverer meg selv og de rundt meg ALT for mye. Selv er jeg bare tildels enig! For ja, jeg utlevere meg selv veldig mye, men kun på områder hvor jeg har valgt å dele. Altså deler jeg … Continue reading "Utlevering av andre på blogg!"

2019-02-26 11:08 Jeg har tatt feile valg

Det å formidle ett budskap her igjennom ett blogginnlegg, er ikke alltid så lett, da det er så mye som spiller inn. Først og fremst er det førsteinntrykket. Altså det du ser først. I denne sammenhengen er det jo overskriften jeg velger å ha, som blir førsteinntrykket. Og du vet nok like godt som meg, … Continue reading "Jeg har tatt feile valg"

2019-02-24 17:44 Uvanlig avslappet bare ett par uker før bryllup

I dag har det vært en nydelig dag med skikkelig vårfølelse i luften. Så jeg droppet det å sove så lenge etter nattevakten, og gikk heller ut i hagen for å luke i fjellbedet mitt. Brage ble med meg ut og vi var ute helt frem til jeg måtte inn å lage middag, i … Continue reading "Uvanlig avslappet bare ett par uker før bryllup"

2019-02-23 15:01 Elsker han meg, eller er det bare ett spill?

Selv den sterkeste, kan være svak! Visste du det? At ingen er enten-eller, og at selv den sterkeste kan knekke? Det er ikke alltid en tenker på det og det er ikke alltid en husker på at alle har sine grenser. Men vi er alle mennesker på godt og vondt, med både sterke og svake … Continue reading "Elsker han meg, eller er det bare ett spill?"

2019-02-21 15:32 Tacolefser – Lavkarbo

Med denne oppskriften kan du lage både tacolefse, enchiladas og quesadilla, alt ettersom hva du putter inni og over. Lager du taco, serverer du den bare slik den er ved siden av tacokjøtt og salat. Ved enchiladas fyller du de med forelsempel kylling og salat, før du ruller de og legger de tett i tett oppi en ildfastform med … Continue reading "Tacolefser – Lavkarbo"

2019-02-21 11:41 Lavkarbo chips og dipp

Selv om du går på lavkarbo, så kan du altså kose deg med chips og dipp, helt lovlig. Du må bare passe på å kjøpe inn riktig chips og lage din egen dipp uten sukker.   SLIK LAGER DU HOLIDAY-DIP Bland sammen:   1 boks med seterrømme 1 ss paprikapulver 1 ss løkpulver 1 fedd … Continue reading "Lavkarbo chips og dipp"

2019-02-21 11:19 Brokkoli og bacon grateng -Lavkarbo

Denne formen kan du spise som hovedmiddag, eller du kan ha det som tilbehør. Uansett så smaker den kjempe godt og går du på lavkarbo, er den helt innanfor. ca 4-6 porsjoner   DETTE TRENGER DU: 1000 gram frossen brokkoli eller blomkål (tin den gjerne først, så blir det ikke vann i formen) 300 gram … Continue reading "Brokkoli og bacon grateng -Lavkarbo"

2019-02-21 10:43 Vafler av kun 2 ingredienser – Lavkarbo

Disse vafflene er kjempe enkel å lage, da de bare inneholder 2 ingredienser. I tillegg smaker det veldig godt og har bortimot ingen karbohydrat i seg. Blant annet supert å lage når du går på eggfaste.   DETTE TRENGER DU:   4 egg 100 gram raspet ost   SLIK GJØR DU:   Pisk sammen eggene … Continue reading "Vafler av kun 2 ingredienser – Lavkarbo"

2019-02-21 10:11 Lapper – Lavkarbo

Her får du er en enkel oppskrift på lapper uten mel og sukker. Du får omtrent 6 lapper, varierende tykkelsen og størrelsen på de du lager. (Karbo: 4,5) DETTE TRENGER DU: 2 egg 70 gram Cottage Cheese 30 gram Mandelmel 1 ts Fiberhusk     DETTE GJØR DU:   Bruk stavmikser for å blande alt … Continue reading "Lapper – Lavkarbo"

2019-02-20 20:37 Jeg meldte meg ut, da det påvirket meg negativt!

Reklame | Femme Luxe I går fikk jeg en ny forsendelse fra nettbutikken Femme Luxe, som ble rene medisinen for meg i dag. Fikk nemlig en skikkelig dårlig dag på grunn av noen kommentarer jeg fikk i en Facebook gruppe, etter jeg kom hjem fra nattevakt. Noe som irriterer meg grønn, fordi jeg burde holde … Continue reading "Jeg meldte meg ut, da det påvirket meg negativt!"

2019-02-19 15:17 meg, min tyrkiske kjæreste, vårt bryllup og gull

Da har jeg fått omtrent alt jeg har bestilt på nett til bryllupet. Skal hente en pakke på posten i dag, som jeg tror er smykket og ørebobbene jeg bestilte igjennom Ebay. Om det er det, har jeg fått absolutt alt, og er ganske klar for å gifte meg. Nå er det jo Huseyin … Continue reading "meg, min tyrkiske kjæreste, vårt bryllup og gull"

2019-02-18 12:59 Slik holder jeg meg ung som bestemor

Jeg er både mor, bestemor og skal snart gifte meg med en 12 år yngre mann. Så for meg er det blitt mer og mer viktig å ta vare på det ytre. Ikke for at andre skal like meg bedre, men for at jeg selv skal føle meg mer vell i egen kropp. Men det … Continue reading "Slik holder jeg meg ung som bestemor"

2019-02-17 14:56 En lidenskapelig og eventyrlig uke i Tyrkia

Har du noen gang sett på en romantisk film med masse lidenskap og tenkt at det hadde vært fantastisk om det var sånn i virkeligheten. Vell… det er den virkeligheten jeg hadde den uken jeg var i Tyrkia.   Så mye lidenskap. følelser, tilhørighet og lykke pakket sammen i ett herlig kaos. Skal ikke gå … Continue reading "En lidenskapelig og eventyrlig uke i Tyrkia"

2019-02-16 16:42 5 Ting du ikke visste om meg

1. Overbitt: Da jeg var liten, hadde jeg så stort overbitt at jeg fikk plass til to fingre mellom tennene, når jeg hadde munnen lukket. Gikk derfor først med streng i ett par år og så med nattbøyle. Nattbøylen var jeg veldig lite flink til å bruke. Var nemlig veldig sosial av meg på den … Continue reading "5 Ting du ikke visste om meg"

2019-02-15 10:26 Er det virkelig sant at jeg skal gifte meg i Tyrkia i mars?

Dagene går fort og selv om jeg er veldig bevisst på at jeg snart skal gifte meg, så tenker jeg egentlig ikke så mye på det, nå i hverdagen. Er egentlig en veldig rar følelse å vite at jeg om litt over 3 uker skal reise til Tyrkia for å gifte meg med Huseyin. Det … Continue reading "Er det virkelig sant at jeg skal gifte meg i Tyrkia i mars?"

2019-02-13 17:51 Har jeg ødelagt bryllupet mitt nå?

Etter at vi styrte med å søke om besøksvisum sist og fikk avslag, har jeg ikke vært så hypp på å sette meg ned med papirarbeid igjen. Det føltes nemlig så mye og uoverkommelig ut hver gang jeg tenkte på det. Hvor skulle jeg begynne og hva måtte jeg ordne, var spørsmål som bare gjorde … Continue reading "Har jeg ødelagt bryllupet mitt nå?"

2019-02-12 16:40 Menneskene er viktigere enn dyrene – zoo

Som jeg skrev i forrige innlegg, så tok meg, barna mine og barnebarna mine oss en tur med daskebåten i helgen. Noe som meg og Brage har gjort mange ganger siden han var veldig liten, da han alltid har likt denne turen og ikke minst den alenetiden med mammaen sin. Men denne gangen ønsket Amalie … Continue reading "Menneskene er viktigere enn dyrene – zoo"

2019-02-11 13:36 Brudebukett min er kommet og klar for håndbagasjen til Tyrkia

Denne helgen valgte jeg å logge av bloggen og fokusere på barna og på meg selv. Jeg trengte en pause fra sosiale medier og heller gi hele meg til de rundt meg. Vi (barna og meg) hadde bestilt oss en danskebåt tur (tur-retur) til Danmark med en dag i land, hvor vi hadde bilen med … Continue reading "Brudebukett min er kommet og klar for håndbagasjen til Tyrkia"

2019-02-07 13:48 Voksne mennesker mobber på internett

Du skriver noe på ett forum og forventer en viss type tilbakemeldinger, men befinner deg plutselig i en situasjon du ikke var helt forberedt på. For plutselig har du mange mennesker mot deg, som angriper deg og det du har skrevet. Du svarer og du forklarer, men til ingen nytte. Fordi de bare kommer med … Continue reading "Voksne mennesker mobber på internett"

2019-02-06 10:31 JEG har valgt å gifte meg med en tyrkisk mann!

I løpet av en dag har vi så mye som ca 80.000 tanker i hodet, hver dag. Hva tankene går ut på varierer fra person til person utifra hvor de er i livet, hva de går igjennom og hva de tidligere har opplevd. Noen klarer å filtrere bort de tankene som er unødvendig å bruke tid … Continue reading "JEG har valgt å gifte meg med en tyrkisk mann!"

2019-02-05 11:52 Jeg blir angrepet på ett nettforum

I går la jeg ut min første tråd på kvinneguiden sitt nettforum, for å se om jeg kunne komme i kontakt med andre som enten er gift eller skal gifte seg med en Tyrker. Har kontakt med ett par stykker og synes det er herlig å kunne snakke med andre i samme situasjon. For det … Continue reading "Jeg blir angrepet på ett nettforum"

2019-02-04 15:34 Slik blir vårt Tyrkiske bryllup

I Tyrkia er det mange bryllups tradisjoner og hvert sted har forskjellige små ting de holder fast på. Ofte er det mer modernisert i de større byene og mer tradisjonelt i bygdene. Men det kan variere veldig og de fleste av de gamle tradisjonene er nok godt utvannet de aller fleste steder. Jeg skal jo … Continue reading "Slik blir vårt Tyrkiske bryllup"

2019-02-03 12:07 Her er sannheten om meg!!

1. Jeg sminker meg, slik jeg ALLTID har gjort. Det vil si, dekk-krem smøres ut i ansiktet med hendene, for å dekke sår og ujevnheter. Øyenskygge blir lagt med fingeren og jeg legger alltid brun skygge på lokket, for så å gå over med en lys farge, som jeg trekker oppover mot øyenbrynet. Øyebrynene tegner … Continue reading "Her er sannheten om meg!!"

2019-02-02 13:12 Vil du se mitt Tyrkiske bryllup på TV?

Om ca 6 uker reiser jeg ned til Tyrkia med brudekjolen min i kofferten og brudebuketten i håndbagasjen. Jeg vil fly ned med ett par stopp på veien, hvor nervene mine garantert vil innhente meg. Så vil jeg se kjæresten min igjen på flyplassen i den lille byen han og familien hans bor. Der … Continue reading "Vil du se mitt Tyrkiske bryllup på TV?"

2019-02-01 11:52 Herregud, nå trenger jeg hjelp, dere!

Fikk skikkelig stress følelse når jeg så at vi alt er begynt på februar måned og at det kun er 6 uker til jeg skal gifte meg. 6 UKER DERE… Det er jo helt sykt! Stresser kanskje mest siden det er så mye papirer jeg må få ordnet og jeg vet ikke engang hvordan jeg … Continue reading "Herregud, nå trenger jeg hjelp, dere!"

2019-01-31 13:33 Reiser alene til Tyrkia for å gifte meg

Da har jeg ENDELIG kjøpt brudekjole og er plutselig ett skritt nærmere mitt tyrkiske bryllup. Har aldri vært den jenten som har fantasert om bryllup og har heller ikke hatt noen sterke meninger om hvordan jeg vil ha det. Alt jeg har tenkt, var at jeg en dag ønsket å gifte meg og at jeg … Continue reading "Reiser alene til Tyrkia for å gifte meg"

2019-01-31 08:28 Når jeg trengte det som mest…

Reklame | FEMME LUXE Beklager så mye at det har vært stille fra meg de siste dagene. Men jeg datt litt ut, etter jeg hadde spy-syken og samtidig fikk sterk forkjølelse. (Heldrakt/jumpsuite fra Femme Luxe. Trykk HER for produkt)   Begynte nemlig å føle meg dårlig da jeg var på nattevakt og frøs mer enn … Continue reading "Når jeg trengte det som mest…"

2019-01-27 13:46 “Taste and judge” film, av sukkerfritt snop

Reklame | Sukkerfritt.no Da har vi hatt vår første Taste and judge og håper dere vil like den like mye som vi syntes det var gøy å lage den. Vi smaker på ett hav av sukkerfrie sjokolader og dømmer den etter vår egen smak og hva vi selv synes. Så her får du både tips og … Continue reading "“Taste and judge” film, av sukkerfritt snop"

2019-01-26 19:56 Jeg har valgt den vanskelige veien!

Blæh… var ordet jeg følte for å starte dagens innlegg med. For det er akkurat sånn jeg føler meg, -skikkelig blæh! Det begynte i natt når jeg var på nattevakt og har bare blitt verre og verre. Føler jeg har feber og føler at kroppen er helt gåen. Usikker på hva som er årsaken, da … Continue reading "Jeg har valgt den vanskelige veien!"

2019-01-26 18:04 Sukkerfritt snop og sjokolade er både godt og smart

Reklame | sukkerfritt.no For noen år siden, da jeg nylig hadde blitt to-barns mamma innså jeg at jeg veide en god del mer enn jeg følte meg komfortabel med. Hadde nemlig lagt på meg over 20 kilo i svangerskapet og følte ikke at det rant av meg, selv om jeg ammet. Så da sønnen min … Continue reading "Sukkerfritt snop og sjokolade er både godt og smart"

2019-01-25 16:54 Begynner å bli klar for Tyrkisk bryllup

Reklame | Annonselinker Siden jeg endelig har bestemt meg for hvilken kjole jeg skal ha i bryllupet mitt, har jeg nå begynt å bestemme meg for hvilket tilbehør jeg skal ha. Usikker på hva som er vanlig i Tyrkia, så jeg velger bare det jeg selv tror blir fint sammen med kjolen. Har valgt å … Continue reading "Begynner å bli klar for Tyrkisk bryllup"

2019-01-24 14:33 Brudekjolen jeg valgte til mitt Tyrkiske bryllup

Etter å ha prøvd 3 brudekjoler på samme dag og med 9 kjoler igjen å prøve, har jeg alt kjøpt brudekjole for mitt Tyrkiske bryllup. Hadde jo trodd at jeg skulle være mer skeptisk og at jeg ville ønske å prøve igjennom alle de 12 kjolene, før jeg tok en beslutning på hvilken jeg ville … Continue reading "Brudekjolen jeg valgte til mitt Tyrkiske bryllup"

2019-01-23 16:35 Jeg måtte bli hentet av bergingsbil..

I dag begynte dagen veldig dårlig og jeg kjenner at både energien min og humøret mitt ikke er helt på topp. Jeg er ikke sur eller noe sånt, bare veldig “ødelagt” på en måte. Bilen min klarte nemlig å punktere på vei hjem fra nattevakt. Hvordan den ble punktert har jeg ingen anelse om, for … Continue reading "Jeg måtte bli hentet av bergingsbil.."

2019-01-22 10:52 Kan dette være kjolen til mitt Tyrkiske bryllup?

Etter å ha prøvd min første brudekjole EVER (som jeg viste i forrige innlegg), følte jeg at nå, nå har jeg nok kommet over den dørstokken og fått mer kontroll på følelsene mine. Ikke det at jeg var så full i følelser med tårer, latter og det hele. Nei, jeg tenker mer på den følelsen … Continue reading "Kan dette være kjolen til mitt Tyrkiske bryllup?"

2019-01-21 14:34 Prøver brudekjoler til mitt Tyrkiske bryllup

Da har jeg vært å prøvd min første av 11 brudekjoler på. Faktisk så er det første gang jeg noen sinne har en brudekjole på meg, og jeg elsket følelsen det ga meg når jeg så meg selv i speilet. Følte meg som en skikkelig prinsesse og i tillegg satt alt veldig godt på og … Continue reading "Prøver brudekjoler til mitt Tyrkiske bryllup"

2019-01-21 11:00 Han er i Tyrkia og jeg er her. Snart gifter vi oss!

Jeg var dum nok, eller smart nok -alt ettersom, å melde meg inn på en facebook gruppe for de som har fått avslag på familiegjenforening. Vi har jo ikke søkt om det enda og det blir nok en stund til vi skal søke om det. (Søke om at han kan komme å bo her med … Continue reading "Han er i Tyrkia og jeg er her. Snart gifter vi oss!"

2019-01-20 10:24 Han må ordne vårt tyrkiske bryllup alene!

I forgårs skrev jeg om min sjekkliste for bryllupet vårt. En sjekkliste som nødvendigvis ikke er så lang i seg selv. Men siden det kun er 2 måneder til bryllupet, er den allikevel lang nok. Det er nemlig ekstremt kort tid til å få alt i orden på. Med det i tankene, tenkte jeg å … Continue reading "Han må ordne vårt tyrkiske bryllup alene!"

2019-01-19 14:59 Fortalte min sønn om Tyrkisk kjæreste og bryllup om 2 måneder

Denne helgen har jeg tatt med meg Brage på en liten mor og sønn tur. Det pleier vi nemlig å gjøre ett par ganger i året. Nå som Amalie har fått tvillinger og de alle fremdeles bor hjemme hos meg, må oppmersomheten min fordeles over flere. Da føler jeg det er enda viktigere enn før … Continue reading "Fortalte min sønn om Tyrkisk kjæreste og bryllup om 2 måneder"

2019-01-18 19:30 Brudekjole til Tyrkisk bryllup

Med under 2 måneder til bryllupet, er jeg bare nødt til å komme meg i gang med alt som skal gjøres og kjøpes inn. Blir nemlig litt stresset når jeg tenker på hvor kort tid det er og hvor mye som faktisk må ordnes. Men jeg må jo bare begynne ett sted og prøve å … Continue reading "Brudekjole til Tyrkisk bryllup"

2019-01-18 09:36 Bryllup på budsjett i Tyrkia + sjekkliste

Med en ekstremt kort tid til bryllupet og uten at noe som helst er i orden, har jeg satt inn bryllups-giret og prøver å både være strukturert og nøye med alt jeg skal gjøre. Derfor har jeg bestemt meg for å sette opp en slags sjekkliste til meg selv. Huseyin fortalte meg at han har … Continue reading "Bryllup på budsjett i Tyrkia + sjekkliste"

2019-01-17 19:18 Datoen for vårt Tyrkiske bryllup er klart.

Dette innlegget skulle jeg egentlig ha skrevet mye tidligere i dag. Men siden jeg har vært på nattevakt, sovet for lite og skal på nattevakt igjen, så prioriterte jeg å sove litt. Faktisk så sovnet jeg på sofaen med den ene tvillingen sovende oppå meg, etter vi hadde vært i butikken å handlet for helgen. … Continue reading "Datoen for vårt Tyrkiske bryllup er klart."

2019-01-17 09:24 Jeg forstår dere som dømmer meg!

Livet mitt er sjeldent kjedelig når jeg ser tilbake på alt jeg har opplevd og på alt som har skjedd. Kanskje hverdagene innimellom kan føles veldig A4 og kjedelig ut, men når jeg ser over større perioder ser jeg at det alltid skjer VELDIG mye i livet mitt. Hvorfor? Nei, det har jeg ingen anelse … Continue reading "Jeg forstår dere som dømmer meg!"

2019-01-16 18:20 Fikk denne forferdelige velkomstgaven!

Har vært i ett rart humør i dag og klarer ikke å bestemme meg om jeg er glad eller trist. Så jeg blir ett sted midt i mellom og sliter med å finne tilbake til meg selv. Er deilig å være hjemme i eget hus og ha barna rundt meg. Ikke minst er det jo … Continue reading "Fikk denne forferdelige velkomstgaven!"

2019-01-15 19:03 Sykehus og babylaging i Tyrkia

Etter å ha vært på reise i hele dag, kjenner jeg at det skal bli veldig godt å komme tilbake til Norge igjen. Akkurat nå befinner jeg meg nemlig i Danmark og har kun ett fly igjen før jeg er hjemme i Bergen. Det å gå fra Huseyin på flyplassen var utrolig vanskelig og jeg … Continue reading "Sykehus og babylaging i Tyrkia"

2019-01-14 13:38 I dag så jeg den ekte Tyrkia

Da er vi kommet inn i byen og skal ha vår siste natt her på hotellet. Det var litt trist å si farvel til familien hans og jeg skulle ønske jeg kunne ha fortalt hvor takknemlig jeg er for alt sammen. De tok så utrolig godt imot meg, da Jeg kom og de fikk meg … Continue reading "I dag så jeg den ekte Tyrkia"

2019-01-13 14:26 Vi må dra på sykehuset

Sitter her på sofaen med vinduet og lytter til verden utenfor. På dyrene som løper fritt og på naboene som snakker ivrig. Det er kaldt i dag og Huseyin er fremdeles syk. Opprinnelig skulle vi jo ha kommet oss ut, funnet på noe og brukt tiden på noe bra. Men jeg sa ifra at … Continue reading "Vi må dra på sykehuset"

2019-01-13 09:06 Meg, min tyrkiske kjæreste, bryllup, barna, barnebarna og fremtiden

1. Skal du gifte deg nå? Vi snakker mye om dette nå, og prøver å bli enige om hva som er best for oss. Prøver å legge plan utifra om jeg er gravid eller ikke. Om vi skal gifte oss når magen er synlig eller om vi skal gjøre det før eller etter fødselen. … Continue reading "Meg, min tyrkiske kjæreste, bryllup, barna, barnebarna og fremtiden"

2019-01-12 09:07 Ut å drepe dyr på fjellet i Tyrkia

I går da jeg våknet, trodde jeg at det skulle være like kaldt som da jeg kom, og gledet meg absolutt ikke til å starte dagen. Rommet var nemlig så kaldt og rått, at jeg fikk frostrøyk når jeg pustet ut. Visste jo at det var kaldt her i Tyrkia nå om vinteren, men … Continue reading "Ut å drepe dyr på fjellet i Tyrkia"

2019-01-11 09:00 Første møte med tyrkiske svigerforeldre

Etter å ha våknet tidlig, for å pakke og ordne oss for dagen, gikk vi opp til frokost på hotellet. Jeg var ganske spent på hvordan frokosten var, ettersom dette hotellet ikke har Skandinaviske gjester. Så jeg tenkte at maten var mer ekte tyrkisk, enn hva det er på hoteller som lager mat for skandinaviske … Continue reading "Første møte med tyrkiske svigerforeldre"

2019-01-10 15:10 Dette kjøpte Huseyin til meg

I forrige innlegg skrev jeg en liten bi-setning om at Huseyin kjøpte noe til meg, da vi var ute å gikk i sentrum. Han har nemlig snakket lenge om at vi burde gjøre det sammen og at han ikke ville kjøpe det alene. Så vi gikk litt rundt å så i butikkvinduene før vi valgte … Continue reading "Dette kjøpte Huseyin til meg"

2019-01-10 13:03 En natt på hotell i Tyrkia!

(Fortsettelse på DETTE innlegget.)   Huseyin (kjæresten min altså), hadde gjort forarbeid for meg, da han vet hvor stresset jeg blir på flyplasser. Så jeg fikk en melding hvor det stod hvor jeg skulle gå, for å finne frem til innlands og til riktig gate. Men da jeg kom inn på flyplassen ble jeg allikevel … Continue reading "En natt på hotell i Tyrkia!"

2019-01-10 06:35 På vei til min tyrkiske kjæreste.

Det å skrive innlegg her i Tyrkia, når jeg er med kjæresten min, var vanskeligere enn jeg trodde. Både fordi vi bruker hele tiden med hverandre, finner på ting sammen og fordi det er kjedelig for han å vente mens jeg skriver. Men vi er blitt enige om at jeg skal få tid til å … Continue reading "På vei til min tyrkiske kjæreste."

2019-01-08 11:19 Mistet flyet mitt til Tyrkia!

Da er jeg endelig i gang, og jeg kjenner meg utrolig nok veldig avslappet her jeg sitter. Men så er jeg ikke kommet lengre enn Oslo, heller. Så det er vell kanskje ikke så rart at hvilepulsen er lav og kroppen er lett. Er nok ikke gått helt opp for meg enda, at jeg er … Continue reading "Mistet flyet mitt til Tyrkia!"

2019-01-07 12:20 4 ting som gjør meg sær og unik.

Det er veldig viktig å vite at alle er forskjellig og at vi alle har våre egne oppfatninger av verden. Vi har ytterpunkter og vi har de som faller i midten. Uavhengig om hvor du faller, så er det viktig å ikke tenke at nettopp DU sitter på alle svarene. Spesielt om du ikke vet … Continue reading "4 ting som gjør meg sær og unik."

2019-01-06 12:53 Reiser til Kjæresten i Tyrkia. Barna hjemme alene!

Da er det allerede blitt søndag og kun 2 dager igjen til jeg reiser. Føles enda så uvirkelig og jeg sliter med å forstå at jeg snart skal se han igjen, etter å ha vært borte fra hverandre i ca 4 måneder. En veldig, veldig rar følelse som føles både deilig ut og rart. Tenk … Continue reading "Reiser til Kjæresten i Tyrkia. Barna hjemme alene!"

2019-01-05 15:40 Ekte, rå og sårbar!

Da er jeg akkurat våknet etter noen timer på puten. Var på nattevakt i natt og føler meg psykisk sliten etter natten. Vi har nemlig ikke så fysiske tunge arbeidsoppgaver. Men psykisk, kan det være veldig tungt og ofte har jeg vondt i hodet etter jobb. Men nå har jeg nå fått sovet og føler … Continue reading "Ekte, rå og sårbar!"

2019-01-04 15:45 Hvordan ser vi forskjell på tvillingene?

Reklame | Mimastjerne Da vi var på sykehuset hadde Mathias og Thomas på seg hver sin lue i hver sin farge, hele tiden. Mest av alt fordi de var nyfødte og de trenger lue på hodet den første tiden. Men og fordi det var lettere for oss å se forskjell på de. Den dagen vi … Continue reading "Hvordan ser vi forskjell på tvillingene?"

2019-01-04 10:06 Misunnelig eller bare lav selvtillit?

Hvordan skal unge klare å ikke bli påvirket, når voksne damer som meg blir det?     Altså, helt ærlig, så er jeg veldig glad jeg ikke er tenåring lengre. For hadde jeg vært det, hadde jeg nok brukt alle pengene mine, og lagt meg under kniven på mine dårlige dager. Sitter nemlig her å … Continue reading "Misunnelig eller bare lav selvtillit?"

2019-01-03 08:54 Mine nyttårsforsetter 2019

Da er vi kommet til ett “New year” og da skal det jammen meg bli en “New me” også! Eller det er vell egentlig litt feil å si, for jeg ønsker ikke å bli en ny person i det hele tatt. Nei, jeg vil bare bli en bedre versjon av den jeg er i dag. En versjon som gir … Continue reading "Mine nyttårsforsetter 2019"

2019-01-02 13:13 Planer for 2019 – Det blir ett helt SYKT år!

Da er jeg kommet meg inn i hverdagen med min første nattevakt unnagjort i 2019. Føles både deilig og skummelt ut på samme tid, å tenke på alt jeg har planer om å gjøre dette året. Satt nemlig lenge og tenkte på det i natt, når det var rolig på jobb. Alt som skal skje og … Continue reading "Planer for 2019 – Det blir ett helt SYKT år!"

2019-01-01 11:00 STORT bildedryss – Vår nyttårsaften.

Godt nytt år dere! Håpe alle hadde en fantastisk flott feiring som stod til forventningene. Det hadde iallefall vi og kjenner at det var veldig deilig å våkne opp i dag, til vår første dag, i ett helt nytt år. For nå er vi endelig ferdig med 2018 og alt som kom med det, … Continue reading "STORT bildedryss – Vår nyttårsaften."

2018-12-31 13:32 Julegavene jeg ga og julegavene jeg fikk!

De siste årene har jeg kjøpt veldig dyre julepresanger til barna mine. Kan dra frem eksempler som PlayStation 4 (når den var helt ny) og elektrisk peis. Men i år hadde jeg ikke råd til å kjøpe slike presanger og skal innrømme at det stakk litt,når barna mine ga meg julepresangene de hadde kjøpt og … Continue reading "Julegavene jeg ga og julegavene jeg fikk!"

2018-12-30 11:59 Ung bestemor`s bildedryss

Da har vi bare to dager igjen av dette året, dere. To dager og så går vi inn i ett nytt år! For mange er ett nytt år nesten som en ny start og mange velger derfor å ha nyttårsforsett for det nye året. Selv har jeg ikke hatt det og tror ikke jeg kommer … Continue reading "Ung bestemor`s bildedryss"

2018-12-29 13:34 Besøke familien til min tyrkiske kjæreste

Jeg har jo alt booket og betalt flybilettene til Tyrkia. Men klarer rett og slett ikke si at jeg SKAL reise før dagen er der, tror jeg! For jeg er så redd for å reise ifra Amalie, om hun opprinnelig trenger meg her.   Får tanker om alt fra at det skjer en ulykke, til … Continue reading "Besøke familien til min tyrkiske kjæreste"

2018-12-28 16:40 Mitt 2018 -HELT SYKT

Januar: Året mitt begynte med at følelsene mine var like mye fyrverkeri, som det var utenfor på selve nyttårsaften. Jeg var nylig gått ut av mitt andre mislykkede forhold på kort tid og jeg kjente meg så usikker og utrygg på alt og alle. I tillegg var jeg drit lei av å feile i kjærlighet og ikke … Continue reading "Mitt 2018 -HELT SYKT"

2018-12-27 16:22 Jeg mobber meg selv..

I går og på jobb i natt hadde jeg en kjempe dårlig dag. En dag hvor hodet mitt motarbeidet meg og hvor jeg slet med å holde meg positiv. Vet ikke helt hva som var årsaken, men tror det er litt av alt og det at min negative side tok for mye kontroll over meg. … Continue reading "Jeg mobber meg selv.."

2018-12-18 14:00 Ble du full på julebordet?

Jeg kan nemlig ikke huske sist jeg drakk og var beruset på julebord. Noe som i dagens samfunn faktisk er veldig sjeldent. For de aller fleste drar på julebord og kommer hjem enten full eller godt brisen. Det er jo tross alt det julebord handler om, for de fleste. Det å feste, drikke, prate … Continue reading "Ble du full på julebordet?"

2018-12-17 17:34 Og vinneren er…..

Da har vi trukket en vinner av konkurransen og valgte å gjøre det på den gamledagse måten med å legge alle navnene i en skål og så trekke en lapp fra den. Det var Brage som fikk lov til å trekke vinneren og vi gjorde det live på snapchat.         Og vinneren … Continue reading "Og vinneren er….."

2018-12-16 19:30 Tok med tvillingene på julebord

Bedre seint enn aldri, heter det. Så jeg lener meg på det, med dette innlegget. Hadde nemlig tenkt å skrive ett innlegg tidligere i dag.     Men tiden gikk så fort etter jeg kom hjem fra nattevakten. Først la jeg meg nedpå sofaen for å sove litt, til Amalie og tvillingene stod opp. … Continue reading "Tok med tvillingene på julebord"

2018-12-15 15:43 Siste sjangse på konkurransen.

I morgen trekker jeg vinneren av denne Cupcake makeren:       Dette er hva du må gjøre for å delta i konkurransen:   ♥ Kommenter dette innlegget med ditt navn og din e-postadresse, eller kommenter under facebook innlegget mitt.   ♥ Klikk på facebook “Like” -knappen nederst i dette innlegget!   ♥ Lik Facebook-siden min … Continue reading "Siste sjangse på konkurransen."

2018-12-14 09:24 Kjære du som kommenterte..

I går kveld valgte du å skrive en melding til meg, inne på mitt innlegg. Noe jeg leste da jeg kom hjem fra ett jobb møte og som jeg valgte å godkjenne, slik at det blir synlig på bloggen min. Hvorfor jeg godkjente, kommer jeg tilbake til i sluttet på dette innlegget.   Jeg lurer … Continue reading "Kjære du som kommenterte.."

2018-12-13 11:23 5 store ting jeg angrer på..

1 Angrer veldig på at jeg ikke ga mer “faen” tidligere i livet. Har alltid vært glad i å skrive og har ved flere anledninger startet forskjellige blogger, som jeg da endte opp med å slette igjen etter kort tid. De rundt meg (ikke barna mine) syntes jeg utleverte meg selv for mye og … Continue reading "5 store ting jeg angrer på.."

2018-12-12 08:49 Når du tenker stygt om meg..

Du kan få lov til å se på min følsomhet, som ett svakhetstegn. At jeg ikke er sterk nok til å stå stødig igjennom stormen. At jeg lar mine følelser kontrollere meg og at jeg gjør for mange feil i løpet av livet. Du kan synes synd på meg, fordi jeg ikke klarer å være like sosial som … Continue reading "Når du tenker stygt om meg.."

2018-12-11 11:46 Dette hadde jeg faktisk ikke trodd..

Jeg ligger strak ut i sengen, ved siden av en sjarmerende spyskål jeg putter hodet oppi med jevne mellomrom.  For å si det pent, så har vi blitt veldig godt kjent iløpet av natten. Den er blank og kald, og ikke akkurat så veldig vennlig mot meg. Men den tar nå imot alt oppkastet … Continue reading "Dette hadde jeg faktisk ikke trodd.."

2018-12-10 19:27 Julebrød: Oppskrift

Denne oppskriften vil gi deg to store nydelige og saftige julebrød som lukter og smaker helt himmelsk.   Oppskriften er forresten hentet fra bloggen min og er fra i fjor. Tenkte å lage dette brødet selv i løpet av denne uken eller kommende helg. Vil legge ut oppskrift og fremgangsmåte på storyen min (Snapchat), … Continue reading "Julebrød: Oppskrift"

2018-12-10 12:13 Satt i karantene i eget hus av familien.. HJELP

Nå har jeg vært her i to døgn og begynner virkelig å kjenne at jeg trenger å komme meg ut herfra snart. Altså, det er nesten sånn at jeg prøver å kaste ned håret mitt fra vinduet og håpe noen vil klatre opp og redde meg snart. Men ikke har jeg lengden på … Continue reading "Satt i karantene i eget hus av familien.. HJELP"

2018-12-09 14:58 Jeg skal reise til Tyrkia for å bli gravid

Etter mye om og men, og mye frem og tilbake, har jeg endelig tatt å bestilt meg flybilletter til Tyrkia for å treffe min kjære igjen. Har rett og slett ikke klart å legge fra meg skyldfølelsen av å reise fra Amalie og tvillingene, før nå.  Tankene mine surret rundt på at det ble … Continue reading "Jeg skal reise til Tyrkia for å bli gravid"

2018-12-08 17:08 Jeg er sjalu på min tenårings datter..

Det er ca 1 år siden jeg startet å blogge og jeg har prøvd å blogge minst hver 3 dag siden da. Noe jeg tror jeg har klart, selv om det ikke alltid har vært like enkelt. Jeg jobber om natten og sover utover dagen. Så innleggene mine blir ofte lagt ut sent på … Continue reading "Jeg er sjalu på min tenårings datter.."

2018-12-07 15:50 8 overfladiske ting jeg skal gjøre før bryllupet i Tyrkia nå i mars

1 Jeg skal gå til frisøren for å lysne håret mitt, da det er blitt veldig mørkt øverst. Har opprinnelig lyse striper i håret, men har ikke stripet det på ca 2 år og har derfor fått min naturlige farge i halve håret.     2 Skal prøve å se om jeg får … Continue reading "8 overfladiske ting jeg skal gjøre før bryllupet i Tyrkia nå i mars"

2018-12-05 19:30 Hadde aldri trodd at gode ting skulle være så vanskelig..

Har så lyst å fortelle dere hvordan jeg har det, hva jeg føler og hva jeg tenker, men usikker på hvordan jeg skal få det “ut”. Jeg har nemlig så ufattelige mange følelser og tanker rundt to tema som går inn i hverandre. Hver av de er helt fantastiske og jeg føler meg … Continue reading "Hadde aldri trodd at gode ting skulle være så vanskelig.."

2018-12-03 15:59 Desperate eldre kvinner som forelsker seg i tyrkiske menn på ferie..

Min lykke holder på å drukne i andres fordommer. Min kjærlighet blir ikke gratulert, og min dømmekraft blir sett på som dårlig. Noen vil redde meg, andre vil advare meg. Få kommer med lykkeønskninger til meg.       Her sitter jeg, nyforelsket og lykkelig, men med en ekkel følelse av å måtte … Continue reading "Desperate eldre kvinner som forelsker seg i tyrkiske menn på ferie.."

2018-12-02 21:06 Svarer på spørsmål om tvillingene, Amalie, meg, min sønn, giftemål og tyrkisk kjæreste ++

Hvor gammel var du da du ble gravid første gang? Jeg var 18 år da jeg ble gravid for første gang. Det var ikke planlagt og så absolutt ikke lett. Jeg var alene om alt og både svangerskapet, fødselen og tiden etterpå var veldig tung og ensom.        Har du … Continue reading "Svarer på spørsmål om tvillingene, Amalie, meg, min sønn, giftemål og tyrkisk kjæreste ++"

2018-12-01 16:42 KONKURRANSE: VINN EN GAVE TIL VERDI AV 300 – 400 KRONER

Da tenkte jeg å ta min første konkurranse her inne, hvor en av dere kan vinne en flott premie. Har nemlig lenge tenkt på om jeg skulle gjøre det, eller ikke. Men bestemte meg til slutt for å bare “slå til”, nå som vi nærmer oss jul. Er altså ikke blitt sponset av noen, … Continue reading "KONKURRANSE: VINN EN GAVE TIL VERDI AV 300 – 400 KRONER"

2018-11-29 20:23 Dette fortjener mobilen din…

Mobilen er vell egentlig nesten blitt som en del av oss. Som om en av kroppsdelene våre, vi ikke kan klare oss uten. Du har kanskje fått den følelsen av at du mangler en del av deg selv, når du ikke har mobilen på deg? For da er du plutselig koblet av alt av media og … Continue reading "Dette fortjener mobilen din…"

2018-11-27 16:00 Hvordan det EGENTLIG går med meg…

Har du noen gang opplevd at livet er både godt og vondt, akkurat på samme tid? Som at du er delt opp i to og veksler mellom de to personene? Om du ikke har opplevd det før, kan jeg iallefall fortelle deg at det både er forvirrende, vanskelig og vondt. Det å være så … Continue reading "Hvordan det EGENTLIG går med meg…"

2018-11-26 15:54 CYBER MONDAY – Det er enda tid..

I dag er det Cyber Monday og siste sjanse til å handle fra det store salget som har vært denne siste uken! Har du ikke handlet alle julegavene, funnet julekjolen din, kjøpt inn all julepynten, eller kjolen til julebordet og nyttårsaften. Så har du enda en siste sjanse i dag, før butikkene går tilbake til vanlige priser!   … Continue reading "CYBER MONDAY – Det er enda tid.."

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.