marenerdvik

Tid Innlegg
2020-06-15 06:38 Løp med Maren #18

Her kommer denne ukes intervaller folkens! jeg liker jo best å dele den på søndager, men jeg var så skutt etter lang kjøretur og Oslohelg at senga ropte på meg når jeg kom hjem. Så da ble det i dag i stede. Denne uken er intervall-økten langt og tøff, så feel free to scale down … Continue reading "Løp med Maren #18"

2020-06-14 19:19 Oslohelgen i bilder

Reklame | Sponset hotellopphold Jeg har ikke ord for denne helgen, så derfor lar jeg bildene tale for seg. Dette er snaps fra telefonen min, og viser i grunn helgen godt oppsummert. Helgen har vært fylt med en fantastisk team-samling med Strongbody, masse faglig påfyll, gode diskusjoner og bøttevis med inspirasjon. Vi hadde et herlig … Continue reading "Oslohelgen i bilder"

2020-06-13 10:19 Ny Vlogg – en litt annerledes variant

Denne vloggen var jeg SÅ usikker på om jeg skulle legge ut, den er nemlig filmet over 4 dager, litt usystematisk her og der. Jeg har bare latt kamera få henge med i hverdagen. Jeg tenker selv at dette er kanskje ikke så spennende, men så vet jeg jo at det er akkurat dette flere … Continue reading "Ny Vlogg – en litt annerledes variant"

2020-06-12 08:37 Mitt naturlige valg i sommer

Reklame | Avène Er det flere enn meg som kjenner på en genuin lykke over at sommeren endelig er her?☀️ Det føles som at alt er litt lettere når solen skinner, vi kan gå med bare ben og nyte lange dager utendørs. Min oppfatning er at mange av oss er ganske så flinke til å smøre … Continue reading "Mitt naturlige valg i sommer"

2020-06-11 13:31 Nytt treningsprogram og ny motivasjon

Heiii venner❤️ I dag har jeg satt sammen en ny treningsplan til meg selv, og det er SÅ gøy. Jeg har tenkt på meg selv som min egen kunde i strongbody, og brukt alle verktøyene jeg har for å lage en optimal plan for meg selv. Fy søren så gøy. Den er ikke helt klar enda, … Continue reading "Nytt treningsprogram og ny motivasjon"

2020-06-10 09:06 En spennende helg i vente

Reklame | Annonselenker Heii og god onsdag🌸 I dag tvang jeg meg selv til å sove en time lenger enn vanlig, rett og slett fordi det har blitt så mange sene kvelder med jobb, og grytidlige morgener at både døgnrytmen min og formen generelt føltes helt på tur. Nå har jeg sovet litt lenger, tatt en … Continue reading "En spennende helg i vente"

2020-06-09 09:31 Zpikes Tape – en positiv overraskelse

Reklame | Zpikes I dag har jeg et spennende produkt jeg har lyst å snakke litt mer om med dere. Mange av dere fikk kanskje med seg at jeg snakket litt om Zpikes tape på story for noen dager siden. Jeg er så heldig at jeg har fått lov å teste dette produktet, og har … Continue reading "Zpikes Tape – en positiv overraskelse"

2020-06-08 11:12 Venninnedate og mandags-kaos

Jeg må bare dele disse herlige bildene fra min venninnedate på Spiregården på lørdag. Eller, det var vel strengt tatt et møte, med når jenta bak brandet jeg skal jobbe sammen med er en god venninne, så ble det så hyggelig at det føltes som en venninne-date. Vi var smarte, å tok alt det praktiske … Continue reading "Venninnedate og mandags-kaos"

2020-06-07 07:39 Løp med Maren #17

Heiii søndag! Vi vet alle hva det betyr – yes, ny runde med intervaller😅💪🏼💦 I dag har jeg måtte tenkte meg godt om for å finne noen nye og spenstige intervaller til dere. Jeg vet hva jeg egentlig burde dele, for variasjonen sin skyld, men jeg har så lite lyst. Hvis ikke dere har merket det, så … Continue reading "Løp med Maren #17"

2020-06-06 20:06 Oppskrift: Mine favoritt vafler

Disse deilige vaflene hadde jeg til frokost her om dagen, og etter en liten meningsmåling på Instagram viste det seg at hele 98% ønsket seg oppskriften. Det skal dere selvfølgelig få❤️ Du trenger: 50g havremel 20g proteinpulver (anbefaler nøytral eller vaniljesmak)  50g mager vaniljekesam 1 egg 1/2 ts bakepulver  2 ts sukrinmelis / Sukrin (eller annen søtning) … Continue reading "Oppskrift: Mine favoritt vafler"

2020-06-05 08:08 Topp 15 brettspill til den perfekte spillkveld

Wow så fint det var å åpne kommentarfeltet, og bli møtt med så mye kjærlighet. Jeg får helt klump i halsen jeg❤️ For en fin gjeng dere er. Tusen tusen takk for nydelige ord, og fantastisk fine kommentarer. Jeg er virkelig heldig som har dere, og det er takket være dere jeg har lyst å fortsette … Continue reading "Topp 15 brettspill til den perfekte spillkveld"

2020-06-04 06:21 Har jeg tenkt på å slutte?

Først var det Emilie Nereng (Voe), så var det Sophie Elise og Marthe Borge , så kunne Pilotfrue melde om at hun tar en pause fra bloggen på ubestemt tid, og kanskje aldri kommer tilbake. Jeg har fått en del meldinger fra følgere som lurer på om jeg tenker å gjøre det samme, om jeg … Continue reading "Har jeg tenkt på å slutte?"

2020-06-03 06:52 Teknisk trøbbel på hjemmebane

God morgen💗 Jeg har en stor stygg krangel på gang med internett her i huset, så hele gårsdagen ble skikkelig amputert. Til slutt måtte jeg kjøre hjem til mine foreldre for å låne deres nett slik at jeg fikk unna det som brant mest av jobb. Etter en hel ettermiddag på kjøkkenet hos dem, dro jeg … Continue reading "Teknisk trøbbel på hjemmebane"

2020-06-02 07:06 Mandag på en tirsdag

Reklame | Annonselenker God morgen venner❤️ I dag er jeg en helt latterlig trøtt utgave av meg selv. Jeg ble sittende alt for sent oppe i går, for å ta igjen litt jobb. Det har vært nydelig med tid på sjøen denne helgen, men med min timeplan nå, hvor jeg har presset inn mer jobb enn … Continue reading "Mandag på en tirsdag"

2020-06-01 07:13 Sommer på Sørlandet

Plutselig var sommeren i gang på sørlandet, og denne helgen har vært så magisk. Spesielt i går synes jeg var ekstra fin, for da fikk jeg kjenne å at selv om man jobber mye og kanskje ikke kan nyte sommerdagene fra tidlig morgen så går det ann å utnytte ettermiddager og kvelder. I går dro … Continue reading "Sommer på Sørlandet"

2020-05-31 07:07 Løp med maren #16

Heiii og god morgen venner🧡 Ny søndag, og det vet dere hva betyr. Nye intervaller til dere!!! Nå har jeg hatt denne spalten fast hver søndag i 16 (!) uker. Så hvis du en dag sliter med å finne deg en intervall-økt, så er det bare å google: “Løp med Maren” så får du 16 finfine … Continue reading "Løp med maren #16"

2020-05-30 14:36 Hurra – en ny Vlogg!

Heii fine venner❤️ Nå har jeg klippet som en heltinne, og klart å få denne vloggen ned til en ligne halvtime. Den startet nemlig på godt over 45 minutter. Jeg skravler jo på inn og utpust på disse videoene mine, så her måtte jeg gå hardt til verks i redigeringen, hehe. Jeg håper dere liker å … Continue reading "Hurra – en ny Vlogg!"

2020-05-29 15:09 Helgens planer

Heii og god fredag🧡🧡 Jeg var så godt i gang me då oppdatere dere tidlig i dag morges, men plutselig løp tiden fra meg også kom ikke blogginnlegget før nå. Jaja, bedre sent enn aldri. Jeg tenkte oppdatere dere på helgens planer, og høre hva dere skal denne pinse-helgen😊😊   FREDAG I dag startet jeg dagen … Continue reading "Helgens planer"

2020-05-28 16:10 Svar på alt dere lurer på

Som alltid når jeg kjører spørsmålsrunde i sammenheng med Vlogg, så kommer det inn flere spørsmål enn jeg rekker å svare på i én video. Det løser jeg enkelt og greit med å svare på masse spørsmål i et blogginnlegg🧡 Hvordan har du det? Så hyggelig at du spør😍 Jeg har det veldig fint, hektisk, men … Continue reading "Svar på alt dere lurer på"

2020-05-27 09:59 Oppskrift: Mammas Bringebærkake

Heiii, og god lillelørdag mine venner❤️ Jeg la ut et bilde av mammas fantastiske bringebærkake, og det tok helt av med spørsmål om oppskriften. Nå har jeg fått tak i den, og vil selvfølgelig dele den med dere❤️ Orginaloppskriften har hun funnet på nett, men så sunnifiserte vi den litt, og resultatet ble så bra. Denne … Continue reading "Oppskrift: Mammas Bringebærkake"

2020-05-26 10:43 På tide å oppgradere sommergarderoben

Reklame | Annonselenker I dag klarte jeg ikke dy meg, jeg måtte bare inn å se litt på Nelly sitt sommersalg, og se om jeg fant noen skatter. Gjett om jeg gjorde☀️ Det er så mange nydelige sommerplagg, og jeg har satt sammen noen collager til dere med noe av det fineste jeg fant. Er … Continue reading "På tide å oppgradere sommergarderoben"

2020-05-25 11:52 Det er noe viktig vi må snakke om

Reklame | Avène Nå går vi inn i en fantastisk deilig tid, og det er nok flere med meg som gleder seg stort til sommer og sol. Det er en deilig tid, men også en farlig tid. Farlig for huden din, hvis du ikke passer på. Som tidligere ekstrem-soler, og nå sykepleier og stolt samarbeidspartner … Continue reading "Det er noe viktig vi må snakke om"

2020-05-24 22:02 Løp med Maren #15

Ingen søndag uten en ny intervalløkt til dere💪🏼💦 Denne kommer skikkelig sent, men det viktigste er at den kommer før i morgen tidlig, for dette er intervaller for den kommende uken. Det er alltid slik at jeg deler øktene på søndagen, for uken som kommer. Det er så gøy å se hvor mange av dere … Continue reading "Løp med Maren #15"

2020-05-24 09:38 Min hverdag gjennom telefonen

Heiii og god søndag venner🧡 I dag fikk jeg lyst å lage et innlegg som jeg gjorde for en stund tilbake, og som mange synes var litt gøy. Et innblikk i min hverdag, via snapshots fra min telefon. Små hverdagsøyeblikk knipset med telefonen, noe er delt på story, og noe har ikke vært vist i det … Continue reading "Min hverdag gjennom telefonen"

2020-05-22 12:11 Slik ser maten ut på en Strongbody-plan

Reklame | Egenreklame online coaching Jeg har fått så mye spørsmål fra dere rundt dette med at jeg har startet som Online Coach i Strongbody. Det er SÅ gøy at dere er nysgjerrige og stiller spørsmål. Jeg har svart hver henvendelse individuelt, men jeg ser at det er mye spørsmål som går igjen rund maten … Continue reading "Slik ser maten ut på en Strongbody-plan"

2020-05-21 12:24 Spillkveld og sene sommerkvelder

Reklame | Annonselenker I går hadde vi en så utrolig koselig kveld, og det føltes virkelig som en av de etterlengtede lange lyse, deilige sommerkveldene. Vi var en liten gjeng sammen og hadde spillkveld. Hvorfor har man ikke spillkveld mye oftere? Hjelpes så gøy!! Jeg har helt glemt hvor utrolig mange gøye spill det finnes. … Continue reading "Spillkveld og sene sommerkvelder"

2020-05-20 14:00 Ny Vlogg: hverdagsliv, utendørstrening og hvordan lage lompepizza

Nå var det virkelig på tide med en ny vlogg til dere igjen🧡 Jeg hadde kamera på slep gjennom hele dagen min i går, og fikk virkelig vist dere et innblikk i min vanlige hverdag. Jeg viser dagens måltider med frokostsmoothie, lunsj og lompepizza steg for steg. Dere blir med innom familien, på løpetur, på venninnetur … Continue reading "Ny Vlogg: hverdagsliv, utendørstrening og hvordan lage lompepizza"

2020-05-19 20:48 Svar på spørsmålsrunde

Reklame | Annonselenker Her kommer svar på enda litt flere av de spørsmålene dere stilte til forrige vlogg, som jeg ikke fikk tatt med. Jeg har en tendens til å skravle noe så voldsomt når jeg svarer på spørsmål på video, så da blir det rett og slett ikke plass til alle. La oss ta … Continue reading "Svar på spørsmålsrunde"

2020-05-18 06:44 En annerledes, men fin 17-mai

GRATULERER MED DAGEN Ååå for en fin dag det ble i går, annerledes men fin❤️ Vi startet dagen med frokost hjemme hos meg sammen med Andrea, Morten og Janne. En fin liten gjeng. På bordet stod det hjemmebakt speltbrød, hjemmebakte rundstykker og hjemmebakte knekkebrød. Eggerøre, kalkunbacon, masse pålegg, frukt, melk, juice, te, alkoholfri eplecider og masse … Continue reading "En annerledes, men fin 17-mai"

2020-05-17 08:31 Løp med maren #14

Dette programmet kjørt jeg selv lørdagsmorgen, og min første tanke var – dette MÅ deles med gjengen min😍 Programmet er utrolig simpelt men så effektivt og gøy! Her kommer økta: Varm godt opp i ca 10 minutter 30 sek spurt / 30 sek pause x 10 1 minutt pause 30 sek spurt / 30 sek pause … Continue reading "Løp med maren #14"

2020-05-16 07:49 Nattevakt, helg og min handlepose

Hei og good helg fine venner🌸 Gårsdagen ble litt amputert fordi jeg sov litt lenge etter nattevakt, og halve fredagen bare forsvant for meg. Så da prioriterte jeg å få unna litt ting før butikkene stengte. Jeg har endelig gått kjøpt meg nye utemøbler til verandaen, og det ble så fint. Jeg har en ganske smal … Continue reading "Nattevakt, helg og min handlepose"

2020-05-14 09:55 Dagens planer

Reklame | Annonselenker Hei fine dere🌸 Torsdag og strålende sol, og selv om jeg sitter inne så hjelper det jo masse på både energi og humør at det er sol ute. I dag skal jeg jobbe hjemme med to videomøter, og mailer frem til i 14 tiden, da er det ut for litt luft før … Continue reading "Dagens planer"

2020-05-13 08:42 Dette må jeg øve meg litt på

Hei venner❤️ Her sitter jeg å momser på et par knekkebrød til frokost, og kjenner litt på dårlig samvittighet for at jeg ikke rakk å oppdatere dere i går. Det er ingen hemmelighet at jeg har det hektisk om dagen, og at jeg må øve meg litt på denne nye hverdagen. Det å holde alle egne … Continue reading "Dette må jeg øve meg litt på"

2020-05-11 10:58 En total helomvending

I dag våknet jeg opp og hadde bare lyst å forsvinne under dyna igjen. Skitne glass og tallerkner på kjøkkenet, skittentøy på badet, matrester på benken, kaos i sko & klær i ganga, støv i stua, sand og støv på gulvet, kaotisk på treningsrommet med en haug av esker og rot. For lite søvn og … Continue reading "En total helomvending"

2020-05-10 17:04 Løp med Maren #13

Ny søndag, og det betyr selvfølgelig ny intervall til dere. Denne her lagde jeg i går, bare litt spontant, og jeg har faktisk ikke fått testet den selv. Jeg synes den ser helt rå ut, og kjenner jeg gleder meg skikkelig til å teste den ut. Noen som blir med? Her kommer økten: Varm godt … Continue reading "Løp med Maren #13"

2020-05-10 07:59 Endelig en ny Vlogg

God søndagsmorgen venner🌸 Jeg er så tidlig oppe om dagen at jeg blir helt overrasket over meg selv. I dag våknet jeg like før klokken 06, og følte meg så våken at jeg tenkte jeg like gjerne kunne stå opp. Så kom jeg på at det er søndag, men da var jeg allerede såpass våken at … Continue reading "Endelig en ny Vlogg"

2020-05-09 15:53 Oppskrift: Proteinrike havrelapper

Mange av dere har vært nysgjerrige på kostholdet i strongbody, så da tenkte jeg å dele noen av oppskriftene med dere. Første ut er proteinrike havrelapper. Disse er så fantastisk gode, og jeg har blitt helt hekta på dem. Det går fort å lage dem, og de metter godt. Jeg lot dem ikke svelle like … Continue reading "Oppskrift: Proteinrike havrelapper"

2020-05-08 16:51 Skikkelig fredagsfølelse

Reklame | Annonselenker Ååå i dag er jeg så glad, og har en skikkelig deilig helgefølelse❤️ Jeg har ikke så lyst å skrive så mye om dagen min, rett og slett fordi jeg vlogger i dag, og kamera er med meg hele dagen. I dag ble en veldig innholdsrik dag, og det er jo et stort … Continue reading "Skikkelig fredagsfølelse"

2020-05-07 15:18 Klar for sommer, med de fineste bikiniene

Reklame | Annonselenker Den beste tiden er fremfor oss folkens, og jeg er så glaaad☀️ Sommer kommer, og jeg har ledet litt rundt etter de fineste bikiniene. Jeg har flere av disse selv, da de er favoritter som går igjen sesong etter sesong, men i nye farger. Flere av disse er fra NLYbyNelly, og det betyr … Continue reading "Klar for sommer, med de fineste bikiniene"

2020-05-07 06:22 Tidlig på´n, 17-mai og plante-prat

Reklame | Annonselenker I dag våknet jeg klokken 05.30, og sjekket klokken på telefonen. Der lå det også en mail fra en ny coaching kunde, og det gjorde meg så glad at jeg spratt opp av sengen for å starte dagen. Jeg synes det er så vanvittig gøy å få jobbe med Pt-kunder igjen, så … Continue reading "Tidlig på´n, 17-mai og plante-prat"

2020-05-06 14:47 Har dere sett noe så fint? + Rabattkode til dere

Reklame | Annonselenker Åååå jeg er helt forelsket i disse antrekkene her, hvis det er lov å si av en treningsjente som egentlig ikke kan så veldig mye om klær, og absolutt ingenting om mote. Jeg vet bare hva jeg synes ser fint ut, og hva jeg trives i, og jeg ELSKER disse vårklærne fra … Continue reading "Har dere sett noe så fint? + Rabattkode til dere"

2020-05-05 08:21 Dagens planer + serietips

Hei og god morgen fra sofakroken🧡 Jeg sitter godt plassert i sofaen, med en gigantisk kaffekopp og macen foran meg. I går la vi oss alt for sent, fordi vi bare måtte se ferdig en serie. Det virket som verdens beste idé da, men når klokken ringte kl 06.15 i dag morges angret vi greit kan … Continue reading "Dagens planer + serietips"

2020-05-04 07:40 Løp med maren #12

Jeg har selvfølgelig ikke glemt dere, selv om jeg vanligvis poster Løp med maren spalten på søndager, så kommer den altså mandag denne gangen. Er dere klare for nye intervaller? Denne gangen har jeg blitt inspirert av to fantastiske kolleger på Spicheren treningssenter. Begge jentene er tidligere aktive løpere, som har konkurrert i toppnivå. Dette … Continue reading "Løp med maren #12"

2020-05-03 09:32 En stor nyhet!!!

Reklame | Egenreklame Jeg har gledet meg så til i dag dere, for dette har vært jobbet med i kulissene ganske så lenge og endelig kan jeg dele det med dere. Mange spør meg om treningsprogrammer og  tips til sunne måltid. Det er enormt mye spørsmål om hvordan man burde sette opp treningsuken sin, hvordan … Continue reading "En stor nyhet!!!"

2020-05-02 08:36 I morgen skjer det

Reklame | Annonselenker Jeg har noe skikkelig gøy å fortelle dere, og i morgen er dagen jeg har valgt for å dele det. I hele dag jobber jeg med lese meg opp, og å formulere hvordan jeg skal dele denne nyhetene med dere. Det er mange av dere som har etterlyst akkurat dette, og det … Continue reading "I morgen skjer det"

2020-05-01 13:21 Video: Stor test av matnyheter!!

Åååå dette var så gøy folkens!! Jeg dro å handlet inn alle de nyeste og mest spennende nyhetene jeg fant på butikken, og stelte i stand tidenes test. Det ble så mange prodoukter at jeg valgte å dele filmen i to for dere, så dere ikke skulle bli for lei av meg. Så nå kan … Continue reading "Video: Stor test av matnyheter!!"

2020-04-30 07:49 I dag er en spennende dag

Reklame | Annonselenker I natt har jeg våknet så mange ganger, både på grunn av nervøsitet for i dag og en rygg som har gått totalt i lås. Jeg er SÅ dårlig på å takle ting jeg er nervøs for. Nå skjer det så mye på jobbfronten for min del, at jeg ikke helt vet … Continue reading "I dag er en spennende dag"

2020-04-29 07:32 Sunn og frisk sorbet, som du enkelt lager selv

Mango & Bringebær Sorbet  På første bildet under her ser du ingrediensene til den deiligste sorbet, som du så enkelt lager hjemme. Jeg ble helt overrasket over hvor godt det var. Konsistensen er mye tykkere og mer creamy enn en smoothie. Fy søren så godt! Jeg lagde to ulike smaker, og vil selvfølgelig dele begge … Continue reading "Sunn og frisk sorbet, som du enkelt lager selv"

2020-04-27 08:47 Min mandagsplan

Hei mandag🌸 I dag våknet jeg opp og fikk bare lyst å ha en skikkelig produktiv foto og oppskrift dag på kjøkkenet. Så nå skal jeg gå en lang tur med Leo, og muligens en kjapp liten joggetur selv, så er det fullt fokus på å lage gode, sunne, inspirerende og spennende ting på kjøkkenet. Jeg … Continue reading "Min mandagsplan"

2020-04-26 15:15 LØP MED MAREN #11

Ny søndag, ny intervalløkt til dere sprekinger🧡 Er dere klare? Denne uken er det korte intervaller på planen. Jeg digger denne økta, og håper du også vil like den. Her kommer ukens intervall: Varm godt opp i 10-15 minutter 45 sek løp / 15 sek pause  x 10  2 minutter pause  30sek løp / 20 sek … Continue reading "LØP MED MAREN #11"

2020-04-26 11:30 En helt ny VLOG

YEEES, endelig er en lang ny vlog ferdig klippet til dere🧡 Dere får bli med meg på trening, gjennom en Q&A med masse spørsmål og svar, og i tillegg viser jeg hvordan jeg lager sunn tortilla chips. Jeg håper dere vil like den!!     Ha en deilig søndag mine venner🧡 Jeg skal opp å være sammen … Continue reading "En helt ny VLOG"

2020-04-25 20:41 Jeg vet at jeg lovte, men

Reklame | Annonselenke Jeg MÅ blir flinke på å ikke love ting jeg ikke kan holde, sånn som å love at en blogg kommer morgenen etter jeg har spilt den inn🙈 Jeg glemmer hvor mye jobb det er å redigere dem, og nå har jeg styret med dette i nesten hele dag. Nå er jeg så … Continue reading "Jeg vet at jeg lovte, men"

2020-04-24 19:33 Ny vlogg og fredagskos

Reklame | Annonselenker I dag har jeg vlogget, og filmet hele dagen min. Det er så gode tilbakemeldinger når videoer, så da tenkte jeg kjøre på med enda en vlogg. Jeg er ikke alltid så flink til å oppdatere like på bra på alle kanaler de dagene jeg vlogger, for da føler jeg liksom jeg … Continue reading "Ny vlogg og fredagskos"

2020-04-23 19:05 Sunn kveldskos: Grove vafler

Disse vaflene slang jeg kjapt sammen i går kveld, og de ble så utrolig gode. Oppskriften er så enkel, men det er toppingen som gjør den ekstra gode synes jeg. Disse er næringsrike og gode, så de funker supert som en frokost eller lunsj også, eller slik vi spiste dem, som et kosemåltid på kvelden. … Continue reading "Sunn kveldskos: Grove vafler"

2020-04-22 21:41 Bedre humør og gode nyheter

Reklame | Annonselenker Hjelpes som det svinger i disse tider, fra ordentlig kjipt humør, masse bekymringer og kaos, til solfylte glade, og bekymringsfrie dager. I dag har vært sistnevnte. En dag fylt med solskinn, en god tur i skogen, og en jobbtelefon med veldig gode nyheter. Det er ikke til å legge skjul på at … Continue reading "Bedre humør og gode nyheter"

2020-04-21 19:53 Frem med vårklær og sommerkjoler

Reklame | Annonselenker Jeg blir så lykkelig av dette været, og jeg får bare lyst å pakke vekk alt av varme jakker og finne frem kun blomstrete kjoler, skjørt, shorts, vår-sko og sandaler, strandveske og lette blondetopper. Nelly har så vanvittig mye fint nå, og jeg måtte bare sette sammen en liten kollage til dere🌸 … Continue reading "Frem med vårklær og sommerkjoler"

2020-04-21 07:15 I dag skal bli en fin dag fordi

Reklame | Annonselenker God morgen hjerter🌸 Hvis du, som meg, har kjent på frustrasjon rundt situasjonen vi er i nå, så ta en titt i kommentarfelter på gårsdagens blogginnlegg. Vi er så enormt mange i samme situasjon, og det var så godt å få delt litt med hverandre. Tusen takk til alle som har delt, både … Continue reading "I dag skal bli en fin dag fordi"

2020-04-20 08:54 Dritt mandag, rett og slett!

Reklame | Annonselenker Jeans / T-skjorte / Sko Jeg hadde mest lyst å åpne bloggen nå og skrive noe vas om hvor sykt deilig det er med sol og fint vær. men sannheten er at jeg sover skikkelig dårlig for tiden, har fått ordentlig vondt i ryggen, får ikke gjort noe kreativt i forhold til … Continue reading "Dritt mandag, rett og slett!"

2020-04-19 19:10 VIDEO: “What I eat in a day”

Mange har etterspurt en vlog med tema “What I eat in a day”. Det har jeg nå endelig fått filmet til dere, og brukt dagen i dag på å klippe ferdig. Dette er filmet på en hverdag, da det var hverdags-kosthold de fleste ønsket å se. Jeg håper dere liker videoen, og husk å subscribe … Continue reading "VIDEO: “What I eat in a day”"

2020-04-19 09:49 Løp med Maren #10

Ny søndag, og det betyr selvfølgelig ny intervall til dere💗 Er dere klare? Denne gangen er det en  enkel, men effektiv og god løpsintervall, som du like enkelt gjør ute i frisk luft som inne på tredemølla. Her kommer økten: Varm godt opp i 10-15 minutter med raskt gange/rolig jogg og et par tempo-drag. Gjerne tøy og … Continue reading "Løp med Maren #10"

2020-04-18 09:11 Oppskrift: Sunne gulrotmuffins

Disse gulrotmuffinsene er så fantastiske gode, og det er helt vilt å tenke på at de ikke inneholder noe sukker og er proppet md proteiner. De er både saftige, og fantastisk gode på smak🧡 Oppskrift:  🥕 3 egg 🥕 1 ts bakepulver 🥕 1 ss Sukrin gold 🥕 2 ts kanel 🥕 1 ts kardemomme 🥕 2 store gulrøtter (revet) 🥕 70g … Continue reading "Oppskrift: Sunne gulrotmuffins"

2020-04-17 07:49 Helgens planer

Reklame | Annonselenker Plutselig var fredagen her igjen, jeg føler ukene går så ufattelig sent, samtidig som de flyr av gårde. Hvis det gir mening? Det er virkelig en merkelig tid vi befinner oss i. Jeg har bestemt meg for at dette skal bli en skikkelig fin helg, og vil dele planene mine med dere. … Continue reading "Helgens planer"

2020-04-16 08:24 Hold på rutinene, og ta vare på huden din

Reklame | Oslo Skin Lab Det er spesielle tider for oss alle, for meg har det blitt helt enormt viktig å holde på rutinene mine. Jeg tar The Solution kollagenpulver hver eneste dag, uten unntak! Det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen, er å nyte en stor kopp kaffe med én porsjonspose … Continue reading "Hold på rutinene, og ta vare på huden din"

2020-04-15 13:01 Video: Bursdags-vlogg

Jeg hadde kamera med meg litt gjennom bursdagen min på mandag, og nå har jeg klippet det sammen til en liten vlog. Bli med meg gjennom dagen min, fra morgenkaffe og løpetur, til å stelle i stand bursdag, all maten, kaker, bakst og godteri. Jeg fikk flere fine gaver, som jeg viser dere i videoen. … Continue reading "Video: Bursdags-vlogg"

2020-04-14 14:45 I dag gruet jeg meg til å åpne bloggen

Reklame | Annonselenker Åååå så gode dere er🧡 I dag gruet jeg meg nesten litt til å åpne bloggen, fordi jeg ikke rakk å få ut noe innlegg i går. Når jeg nå åpnet bloggen var kommentarfeltet overfylt med masse positive kommentarer. Jeg ble så lettet og så glad🧡 Tusen takk!! Grunnen til at det ble litt … Continue reading "I dag gruet jeg meg til å åpne bloggen"

2020-04-12 09:03 Løp med Maren #9

Da var det søndag igjen, og klart for en ny runde med #løpmedmaren. Nå er vi i niende uke med intervaller, så trenger du litt inspirasjon til løpeøkter er det bare å google: Løp med Maren så kommer alle ukene opp på rekke og rad. Masse herlige intervaller til dere💦💪🏼😅 I dag er det tid … Continue reading "Løp med Maren #9"

2020-04-11 08:27 Bursdag og manglende motivasjon

Reklame | Annonselenker Jeg må ofte ta meg selv i nakken for tiden. Jeg synes faktisk det er ordentlig vanskelig med hjemmetrening og aktivitet i disse dager. Det skal jeg være helt ærlig på! Det er overhode ikke slik at jeg fyker opp og ut hver eneste dag, langt i fra! Jeg har mange umotiverte … Continue reading "Bursdag og manglende motivasjon"

2020-04-10 20:34 Oppskrift: Pannekaker med hemmelig ingrediens

Se på disse saftige pannekakene her🧡 De er uten tvil noen av de aller beste pannekakene jeg har laget, og hemmeligheten er en liten ingrediens jeg putter i røren. Hva kan det være tror dere? Det er en super-sunn ingrediens, som både hjelper på næringsinnholdet og gjør pannekakene mer juicy. Ingrediensen jeg sikter til er gulrøtter. … Continue reading "Oppskrift: Pannekaker med hemmelig ingrediens"

2020-04-09 20:17 En ny Vlogg er klar til dere

Heiiii💗 Da var vloggen ferdig klippet, og sannelig klarte jeg ikke få den ned kortere enn til 27 minutter. Da har jeg tatt bort flere spørsmål og masse annet fjas. Jeg blir for engasjert, rett og slett. hehe. Skravla går, og det er plutselig så voldsomt mye jeg vil dele med dere. Så dere får være … Continue reading "En ny Vlogg er klar til dere"

2020-04-09 08:14 Oppskrift: Spinatpannekaker

God morgen venner🧡 Jeg rakk aldri å oppdatere dere i går, plutselig fant jeg ut at jeg skulle lage en Vlogg, og da løp dagen avgårde. I dag skal jeg klippe vloggen, og forhåpentligvis rekke å få den ut i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Jeg blir så ivrig når jeg først setter i gang, så … Continue reading "Oppskrift: Spinatpannekaker"

2020-04-07 07:22 Tanker som stjeler nattesøvnen

Reklame | Annonselenker God morgen hjerter🧡 I dag våknet jeg opp, etter en natt med mye tanker og lite søvn. I dag er jeg litt på siden av meg selv kjenner jeg, og når jeg åpnet macen kjente jeg at i dag vet jeg sannelig ikke hva jeg skal skrive til dere. Jeg har jo så … Continue reading "Tanker som stjeler nattesøvnen"

2020-04-06 15:44 Løp med Maren #8

Reklame | Annonselenker Hei fine venner🧡 Her kommer den åttende runden av “Løp med Maren”. I dag har jeg lyst å dele en nydelig kort-intervall med dere. Jeg testet denne utendørs på en stadion, så har du det i nærheten av deg så funker det gull. Det er også supert å gjøre den på en fotballbane. … Continue reading "Løp med Maren #8"

2020-04-05 09:51 Min aller beste smoothie-oppskrift

GREEN SMOOTHIE  Jeg delte denne deiligheten av en smoothie i en YouTube-video, men har lyst å dele den med dere her også. Den er enkel å lage, og smaker helt himmelsk. Du trenger: 🌿 1 banan (jeg brukte både litt frossen og litt fersk) 🌿 En god håndfull frossen mango 🌿 En håndfull spinat (fersk eller frossen) 🌿 1/3 … Continue reading "Min aller beste smoothie-oppskrift"

2020-04-04 14:52 Video: Svar på alt dere lurer på

Heii dere🌸 Nå er en ny video ute, med svar på alle spørsmål dere stilte på Instagram. Eller alle blir litt feil å si, for noen måtte tas bort da videoen i utgangspunktet ble over 48 minutter lang🙈 Jeg spurte dere på Instagram hvor lang en film kan være før dere mister interessen, og hvor lang … Continue reading "Video: Svar på alt dere lurer på"

2020-04-03 20:31 Helgens planer

Reklame | Annonselenker Tusen takk for at dere heier på meg når det gjelder video-blogging. Dere har gitt meg bittelitt selvtillit på noe jeg totalt manglet all form for tro på meg selv på. Det er jeg så takknemlig for. Fy søren for en fin gjeng dere er, tusen takk💗 Jeg har straks klar en helt … Continue reading "Helgens planer"

2020-04-02 21:22 De fineste vår og sommerklærne

Reklame | Annonselenker I dag har jeg drømt meg bort i deilige vår og sommerklær. Jeg har så lyst på varmere vær, sol, bare legger, lette sommerkjoler, hvite blonder, blomstermønster, bading, strandliv, piknik i parken og båttur🌸 Så i dag har jeg satt sammen de fineste vårlige og sommerlige klærne jeg fant. Har dere sett noe … Continue reading "De fineste vår og sommerklærne"

2020-04-02 14:15 En rykende fersk Vlogg

En helt ny Vlogg ligger klar til dere folkens. Jeg er jo som alltid litt spent på hva dere synes og litt nervøs når jeg legger ut vlogger. Meningen med disse videoene er jo bare å ta dere med i hverdagen min, for å vise dere litt “bak fasaden”, dele oppskrifter, treningsøkter og hva som … Continue reading "En rykende fersk Vlogg"

2020-04-01 10:13 IT´S ECO TIME

Reklame | Abilica I dag har jeg en stor, fin og viktig nyhet å dele med dere. Jeg har jobbet sammen med Abilica i mange år, og har gjennom alle år vært vanvittig stolt av å jobbe med en så sterkt og ekte merkevare, med så vanvittig gode verdier. I dag er jeg ekstra stolt, … Continue reading "IT´S ECO TIME"

2020-03-31 15:43 The struggle is real

Reklame | Annonselenker Jeg jobber med en ny vlogg til dere venner, men det tar litt tid for det er meget begrenset hvor mye som skjer her i heimen akkurat nå, hehe. Jeg samler 2-3 dager i én vlogg, og håper den kan bli grei nok hvertfall. Dere får bli med på løpetur, se hvordan … Continue reading "The struggle is real"

2020-03-30 09:19 Løp med Maren #7

Ny uke, og ny #løpmedmaren til løpe-gjengen min❤️ Denne skulle vært publisert i går, men den gitt tydeligvis ikke ut som planlagt. Det gjør ingenting, for denne løpe-økten er jo ment for denne uken vi er i nå. Jeg liker bare å dele den på søndager slik at dere kan planlegge treningsuken deres. Bedre sent enn … Continue reading "Løp med Maren #7"

2020-03-30 08:51 Mine favoritter: Treningsklær

Reklame | Annonselenker Er det bare meg som bruker mye tid på å titte på ting på nettet i disse dager? Jeg har funnet så mye fine treningsklær, og har lyst å dele favorittene mine med dere. Det går i basic-farger, for det vet jeg at jeg får brukt. Jeg synes det ser på frest … Continue reading "Mine favoritter: Treningsklær"

2020-03-29 13:27 12 tips for et sunnere kosthold

Dette innlegget skrev jeg for en god stund tilbake, men jeg har lyst å dele det igjen nå. Det er mange som skriver til meg at de synes det er vanskelig med karantenetid av flere grunner, men en av grunnen som går igjen er at kostholdet sklir helt ut. Det kan jeg godt forstå! Vi … Continue reading "12 tips for et sunnere kosthold"

2020-03-28 11:46 Ny treningsøkt: Utendørs Bootcamp

Været viser seg fra sin beste side på sørlandet i disse dager, og det utnyttes til utendørs aktivitet. Enten langt inne i skogen, eller i egen hage/veranda/uteområde. I dag har jeg lyst å vise dere en Bootcamp vi kjørte for noen dager siden. Denne økten krever litt utstyr, men ikke verre enn at alt kan … Continue reading "Ny treningsøkt: Utendørs Bootcamp"

2020-03-27 19:36 Helg, men hva betyr vel det nå?

Reklame | Annonselenker Disse bildene er tatt på en solrik dag, før all denne virus-galskapen kom å tok oss. Været er like fint nå, som på disse bildene, men stemningen er en helt annen. I dag har jeg jobbet litt med eget hode, bekymringene har bitt seg litt fast, og jeg som anser meg selv … Continue reading "Helg, men hva betyr vel det nå?"

2020-03-26 20:35 Mine favoritter: Stay Home Goodies

Reklame | Annonselenker I dag har jeg lekt meg litt på nettet, og samlet sammen så utrolig mye gøy til oss som uansett bare skal være hjemme i tiden fremover💗 Jeg har funnet tre artige spill, som alle er litt nostalgiske for min del. Instax kamera, som tar sånne gøye polaroid bilder. Fotoalbum du kan lime … Continue reading "Mine favoritter: Stay Home Goodies"

2020-03-26 07:11 Sliter du med motivasjon til hjemmetrening?

Det kan virke som hele Norge kjører svettefest på stuegulvet, den ene mer kreativ enn den andre. Jeg har fått en god del meldinger de siste dagene, fra litt oppgitte personer som føler de mislykkes totalt på dette med å få trent hjemme. De føler det er helt umulig, når de er vant til å … Continue reading "Sliter du med motivasjon til hjemmetrening?"

2020-03-25 18:18 Middagstips: Wok med kylling

Jeg lovte dere en ny middagsoppskrift i dag, og her kommet den. Denne retten lagde jeg for noen dager siden, og den ble så god. Dette er veldig enkelt og lettvint gjort, og det kan så absolutt gjøres mer avansert ved å lage saus selv fra bunnen blant annet. Jeg valgte en litt enkel løsning, … Continue reading "Middagstips: Wok med kylling"

2020-03-25 07:42 Planene for dagen

Reklame | Annonselenker Jeans – HER / Genser – HER / Sko – HER God morgen😊 Ny dag, med litt reduserte muligheter, men vi fortsetter å gjøre det beste ut av det😊 I dag tenkte jeg å dele mine planer med dere, selv om de er begrenset av situasjonen vi er i, så er det kanskje fint … Continue reading "Planene for dagen"

2020-03-24 09:08 En helt ny Vlogg, med fokus på kosthold

Heiii og god tirsdag❤️ Jeg har prøvd meg på enda en dag med vlogging. Vlogg betyr jo video-blogg, og en typisk vlogg er at man får følge med gjennom en helt vanlig dag, på et event, eller i en spesiell situasjon/happening. Så er det selvfølgelig også andre type videoer som er for eksempel ulike challenger, Q&A … Continue reading "En helt ny Vlogg, med fokus på kosthold"

2020-03-23 21:25 Eksklusiv rabattkode på Nelly

Reklame | Annonselenker I dag fikk jeg endelig til noe jeg har spurt om, og prøvd på lenge, nemlig en eksklusiv Nelly-rabattkode til mine følgere. Jeg bestiller så og si alle klærne mine hos Nelly, og da er det ekstra gøy å få en egen kode som gir mine følgere rabatt. Jeg skal faktisk benytte … Continue reading "Eksklusiv rabattkode på Nelly"

2020-03-23 07:48 Middagstips: Fiskekakeburger

God morgen venner. En ny mandag, og en ny uke står for tur. En ny uke med unntakstilstand, uvisshet, hjemmekontor, hjemmeskole og en hverdag vi enda ikke helt har blitt vant til. Vi må gjøre det beste ut av det, og mat må vi ha uansett. Mange etterlyst mer middagsmat her på bloggen, så her … Continue reading "Middagstips: Fiskekakeburger"

2020-03-22 18:38 Løp med Maren #6

Reklame | Annonselenker Corona eller ei, den faste spalten #løpmedmaren skal dere selvfølgelig få❤️ Denne økten kalles “gone in 60 seconds” og jeg ramlet over den for lenge siden på en amerikansk løpe-konto. Jeg syes den er så kul. Den kan like fint gjøres ute som inne på en mølle. GONE IN 60 SECONDS: 10 minutter … Continue reading "Løp med Maren #6"

2020-03-22 07:48 Mine trofaste favoritter, gjennom flere år

Reklame | Inneholder noen få sponsede produkter Jeg får innimellom spørsmål om sminke, hudpleie, hår og velvære. Da smiler jeg litt, for jeg er jo ikke akkurat mest kjent for å være en ekspert på det feltet, men så tenkte jeg meg litt om og sannelig har ikke jeg noen must-haves og årelange favoritter. Dette … Continue reading "Mine trofaste favoritter, gjennom flere år"

2020-03-21 21:04 Overveldet og takknemlig + ny video

Reklame | Annonselenker God kveld, verdens fineste gjeng❤️ Altå wow for en respons på min aller første vlogg, dere er så rause, gode og snille i tilbakemeldingene deres. Jeg var så redd for å åpne kommentarfeltet, men det var det ingen grunn til, for hele kommentarfeltet mitt er fylt med kjærlighet. Ikke en eneste slem kommentar, … Continue reading "Overveldet og takknemlig + ny video"

2020-03-20 19:03 Min aller første vlogg

I dag dere, i dag debuterer jeg på YouTube og jeg kjenner i hele meg at det er litt ubehagelig🙈 Jeg som synes det er så flaut og kleint å snakke til kamera, har skravlet meg gjennom en 18 minutters video til dere. Jeg har, som jeg også sier i vloggen, så utrolig lyst å dele … Continue reading "Min aller første vlogg"

2020-03-20 08:31 De beste koseklærne

Reklame | Annonselenker Jeg vet ikke med dere, men jeg loffer rundt i koseklær dagen lang. I dag har jeg tatt en liten tur inn for å se om jeg kunne finne et nytt delikat og super-comfy kosesett. Vel, det fant jeg🧡 Det beste er at så mye av det er på salg også. Nelly kjører … Continue reading "De beste koseklærne"

2020-03-19 20:08 Middagstips: Thaisuppe og hjemmelagde rundstykker

Hei venner❤️ I dag har jeg tatt et stort steg ut av egen komfortsone, og jeg er så sykt spent på å vise dere resultatet. Jeg har snakket i ev evighet om at jeg har lyst å begynne litt mer med video, men jeg har aldri turt å ta steget. Nå er det gjort, og jeg … Continue reading "Middagstips: Thaisuppe og hjemmelagde rundstykker"

2020-03-18 19:40 Snaps fra de siste dagene

Hei venner. For en rar, annerledes og merkelig tid dette er. Vi må virkelig bare ta en dag av gangen, følge absolutt alle retningslinjer og være tålmodige. Nå har jeg ikke tenkt å snakke noe mer om det i dette innlegget😊 I dag har jeg lyst å vise dere noen små snapshots fra hverdagen min … Continue reading "Snaps fra de siste dagene"

2020-03-17 14:01 La oss løpe “sammen”

Jeg fikk et ønske fra en følger på Instsgram om jeg kunne samle øktene fra Løpechallenge med Abilica og #pålagmedmaren i ett og samme blogginnlegg. Det kan jo tenkes at noen kanskje kunne tenke seg å starte den løpe-challengen på nytt i disse korona-tider? Jeg synes det var en fantastisk idé, og så utrolig gøy … Continue reading "La oss løpe “sammen”"

2020-03-16 15:56 60 tips til hva du kan finne på hjemme

Okei folkens, nå er det innetid for oss alle sammen. Det beste du kan gjøre for å hjelpe til i denne kritiske situasjonen nå er faktisk å holde deg hjemme. Det høres jo lett ut sant? Men samtidig så tror jeg mange allerede har kjent på den ubehagelige følelsen av rastløshet, kjedsomhet og uro. Det … Continue reading "60 tips til hva du kan finne på hjemme"

2020-03-15 15:15 20 feel-good filmer og komedier

Er det noe vi trenger nå dere, så er det filmer som får frem smil, latter og gode følelser. Jeg har spurt rundt i alle mine kanaler, hva folk mener er de beste happy-feels filmene, og de beste komediene. Jeg har delt alle jeg fikk inn, og har ikke sett alle filmene selv. Så jeg … Continue reading "20 feel-good filmer og komedier"

2020-03-15 09:02 Løp med Maren #5

Reklame | Annonselenker Fine dere, takk for at dere titter innom her jevnt og trutt, det er så fint å se at dere er her🧡 Jeg holder på rutinene mine, og hver søndag er det Løp med Maren, og nytt løpeprogram på bloggen. I dag tenker jeg å ta hensyn til at mange ikke har en … Continue reading "Løp med Maren #5"

2020-03-14 07:30 6 oppskrifter du trenger nå

Jeg fikk en kommentar fra en leser som jobber i helsevesenet som bad om enkle, næringsrike oppskrifter og mat-tips. Gjerne noe som kunne lages klart fordi alle kiosker på sykehuset er stengt, og hun jobber så mye at det nesten ikke er tid til å spise. Det vil jeg selvfølgelig hjelpe til med. Jeg har … Continue reading "6 oppskrifter du trenger nå"

2020-03-13 07:36 Et positivt pusterom

Det føltes litt rart å våkne opp i dag, som om vi våkner opp til en ny og endret verden. Hverdagen fremover vil bli så annerledes, for oss alle. Jeg skal ikke bruke bloggen til å skrive om Cornonaviruset hver eneste dag, dette skal få være et sted du kan rømme litt bort når du … Continue reading "Et positivt pusterom"

2020-03-12 08:58 Bekymret, provosert, engasjert og tankefull

For kun noen dager siden var jeg en av dem som rynket litt på nesen, lo litt og mente at dette Coronasirkuset tok litt vel av. Det har endret seg totalt nå! Jeg skammer meg over at jeg tok så lett på det, jeg manglet kunnskap om viruset, og visste ikke bedre. Nå er jeg … Continue reading "Bekymret, provosert, engasjert og tankefull"

2020-03-11 20:39 En serie du må se, og en pizza du må teste!

Hei dere❤️ I dag tar vi lillelørdagen på alvor, og har en skikkelig kosedag. Pizza, masse digg snacks og Pepsi max. Pizzaen ble så god,  så den må dere bare teste. Ferdig fullkornsbunn fra Eldorado, halve pizzaen smørte jeg på pesto og Creme fresh, den andre halvdelen tok jeg tomatpure. Så stekte jeg karbonadedeig til den … Continue reading "En serie du må se, og en pizza du må teste!"

2020-03-10 20:41 Svar på spørsmålsrunde

Jeg åpnet opp for en ny spørsmålsrunde på Instagram for et par dager siden, og for å variere det litt så tenkte jeg ta svarene på bloggen denne gangen. Som alltid er det veldig stor variasjon i hva dere lurer på, og det er akkurat det som gjør det så gøy. Det var enormt med … Continue reading "Svar på spørsmålsrunde"

2020-03-09 12:50 Slik ser min uke ut

Reklame | Inspartum & Nelly Heii og god mandag venner🧡 Har du hatt en fin start på dagen? Jeg tenkte å dele planene for uken med dere, denne uken er variert og fin, med en reise mot slutten av uken. Det blir så spennende og jeg gleder meg til å ta dere med gjennom uken og … Continue reading "Slik ser min uke ut"

2020-03-08 10:40 Min første YouTube: Test av isnyheter

Gratulerer med kvinnedagen alle flotte kvinner🧡 Det måtte jeg få lov å si først, også skal jeg komme til det denne innlegget egentlig handler om, nemlig iskrem. Husker jeg at jeg delte for en liten stund tilbake at jeg fikk lov å gjeste Andrea og Morten sin YouTube-kanal? Nå er videoen ute, og jeg har gledet … Continue reading "Min første YouTube: Test av isnyheter"

2020-03-08 08:17 Løp med Maren #4

Er dere klar for en ny løpe-intervall? Herlig 😊💪🏼💦 Her kommer en digg økt du kan teste ut i dag, eller den kommende uken. Intervallene bygger seg opp, og blir lengre og lengre på denne typen økt, hardt mens det står på, men så føles det så godt etterpå! Oppvarming i 10 minutter. Øk farten din … Continue reading "Løp med Maren #4"

2020-03-07 07:59 En god start

God morgen❤️ Her er det stille før stormen. I dag er jeg så spent, og hva er vel da bedre enn å starte med en skikkelig god frokost. Dette er for meg den beste starten før en lang og hektisk arbeidsdag. Ristet brød, masse pålegg, frukt, bær, kaffe, yoghurt, sjokolademelk og flere andre spennende melke-nyheter. Mmm, … Continue reading "En god start"

2020-03-06 19:54 Planene for helgen

FREDAG:  I dag startet jeg dagen med å ta en vikartime på treningssenteret jeg jobber. Finfint start på dagen, både timen og det å få hjelpe en kollega som trenger det. Videre kjørte jeg avgårde for å møte Bring, som kom med utstyret for morgendagens shoot. Det var over 100kg med utstyr, og da var … Continue reading "Planene for helgen"

2020-03-05 08:48 Stressa og usjarmerende

Jeans HER / Skjorte HER / Sko HER  I dag er jeg en skikkelig stresset og ikke veldig sjarmerende versjon av meg selv, hehe. Jeg jobber med et stort prosjekt, som involverer mange ulike mennesker med en skremmende kort deadline. Det er en shoot for en stor og viktig samarbeidspartner, og denne gangen holder jeg … Continue reading "Stressa og usjarmerende"

2020-03-04 18:37 Ta vare på de gode menneskene

I går skrev jeg dette under et bilde på Instagram: “Vær bevisst på hvem du har rundt deg, når du føler deg på ditt aller beste”, og det fikk både meg, og flere av dere til å reflektere litt. Det siste året har jeg blitt mer og mer bevisst på hvem jeg har rundt meg, … Continue reading "Ta vare på de gode menneskene"

2020-03-03 08:58 De beste pannekakene jeg vet om

Jeg blir virkelig aldri lei av pannekaker, og lager dem flere ganger i uken. Hver gang jeg legger dem ut, så blir jeg spurt om oppskrift og jeg deler den gladelig igjen. Jeg måler aldri opp noen av ingrediensene, alt går på slump. Jeg vet at mange blir frustrerte når det ikke er noen mål … Continue reading "De beste pannekakene jeg vet om"

2020-03-02 11:21 Et fuktboost til huden din

Jeg har brukt Avène sine produkter i en årrekke, og i hele fjor sommer var sol-serien deres med meg hvor enn jeg dro. Jeg har bare blitt mer og mer bevisst på hvor avgjørende det er for meg å bruke gode produkter for huden min, spesielt etter jeg bikket det magisk tallet 30. I tillegg … Continue reading "Et fuktboost til huden din"

2020-03-01 08:03 Løp med Maren #3

Tredje uken med intervaller folkens, og denne her har jeg gledet meg så til å dele med dere. Dette er min go-to økt når jeg ikke aner hva jeg har lyst å gjøre på mølla, eller når jeg egentlig ikke har noe motivasjon til å løpe, men vet det blir så deilig etterpå. Denne økta … Continue reading "Løp med Maren #3"

2020-02-29 14:15 Helgens planer

Reklame | Annonselenker Nelly Bukse HER / Sko HER / T-skjorte HER / Jakke lignende HER Plutselig var det lørdag før jeg fikk oppdatert dere på helgens planer. Denne uken her føler jeg bare har flydd forbi, vips var det helg igjen. Denne helgen er fylt med hyggelige ting, både sosiale og helt avslappende planer. … Continue reading "Helgens planer"

2020-02-28 18:03 Crossfit-inspirert treningsøkt

Jeg trener Crossfit, eller Metcon da, flere ganger pr uke, og synes det er så gøy. På spicheren er vi så heldige at vi har en utrolig dyktig coach, Einar Svindland, som programmerer alle øktene på timeplanen. I dag lagde han en team-økt som var skikkelig bra. Jeg må dele den med dere. Denne er … Continue reading "Crossfit-inspirert treningsøkt"

2020-02-28 11:24 En ordentlig kosekveld

I går tok jeg mitt eget tips, som jeg gav til dere, og lagde kosekveld i min egen stue. Jeg tipset dere om å gjøre torsdagen litt ekstra koselig, og et forslag var å legge dyner og puter ut i stua, og lage en skikkelig koselig filmkveld. Slik så det ut her i stua i … Continue reading "En ordentlig kosekveld"

2020-02-27 07:43 Bakevarer og selvmedlidenhet

I dag jobber jeg hjemmefra, med snø som daler ned utenfor, ullsokker på bena, varmeflaske inntil korsryggen og macen i fanget. En viss uke startet i går, og de første to dagene er litt ubehagelige. Jeg føler meg litt uvel, og kroppen verker, men dette går jo over og jeg vet jo hva det skyldes … Continue reading "Bakevarer og selvmedlidenhet"

2020-02-26 19:20 Min hverdagsgarderobe

Reklame | Annonselenker Nelly Jeg har vist litt mer hverdagsklær i det siste, og det er så gøy å se at dere synes det også er gøy. Flere spør ofte hvor ting er fra, så nå har jeg satt sammen et blogginnlegg med flere av mine hverdags-favoritter til dere🧡 Jeg går som oftest i en … Continue reading "Min hverdagsgarderobe"

2020-02-26 13:19 Endelig skjer det igjen

Reklame | for eget klessalg KLESSALG SØNDAG 1 MARS  Nå er tiden endelig inne for nytt klessalg folkens🖤 Så til alle dere som bor på Sørlandet, hold av søndag 1 mars. Andrea og meg teamer opp og kjører klessalg sammen!! Det betyr dobbelt så mye klær til dere, og stor variasjon i typen klær. Det blir … Continue reading "Endelig skjer det igjen"

2020-02-25 08:38 Slik ser min tirsdag ut

I dag våknet jeg til full snøstorm her i Kristiansand. Litt koselig, og litt stress, hehe. Jeg har en dag hvor jeg skal farte ganske mye rundt, og da begrenser jo dette være litt. Samtidig så blir alt så hvitt og fint, og det hadde jo vært synd om man skulle gått gjennom en hel … Continue reading "Slik ser min tirsdag ut"

2020-02-24 19:48 En hektisk start på uken

Reklame | Annonselenker Nelly Heii og god mandag🖤 Har mandagen startet fint? Her har det gått så i ett at jeg ikke fikk satt meg ned for å oppdatere dere før nå. Denne mandagen har jeg både gruet og gledet meg til. Gruet meg fordi jeg visste at det stod mye på planen, og gledet meg … Continue reading "En hektisk start på uken"

2020-02-23 14:14 Ta bildene dine til nye høyder

Reklame | Egne presets Dette er en skikkelig spennende nyhet for deg som elsker foto, og jeg har gledet meg til å dele det. Noen av dere har kanskje merket at jeg har hintet litt om at jeg kommer med noe spennende som omhandler bilderedigering. En nyhet som er positiv for både meg og dere. Jeg … Continue reading "Ta bildene dine til nye høyder"

2020-02-23 09:11 Løp med Maren #2

Okei folkens, jeg fortsetter med de ukentlige intervallene, og håper dere en klare en for rå økt. dette er en skikkelig kombinasjonsøkt, hvor du får testet deg på både motbakke og fart. Økten varer i ca 50 minutter. “Double trouble” – Motbakke + tempo-intervall: Oppvarming i 10 minutter: Start med rask gange, på minutt 3 går … Continue reading "Løp med Maren #2"

2020-02-22 07:54 Hekta på Yoghurt-bowls

God lørdagsmorgen hjerter❤️ Jeg håper du har sovet godt og er klar for en fin lørdag? Jeg har sett så mye skumle serier i det siste, at jeg tar dem med meg rett inn i drømmeland. I natt har jeg hatt det ganske så hektisk med å dukka unna kuleskudd og løpe fra seriemordere. Nå er … Continue reading "Hekta på Yoghurt-bowls"

2020-02-21 20:12 Helgehandel og kosekveld

Har du sett en så digg handlepose? Dette er alle mine favoritter samlet i en kurv. I dag etter trening var det rett på butikken for å fylle på med helgekos. Alle ingredienser til en deilig taco, Pepsi Max, melkesjokolade, chips og en gigantisk pose smågodt. Fy søren så digg! Nå sitter jeg i sofaen, … Continue reading "Helgehandel og kosekveld"

2020-02-21 13:56 Helgens planer

Reklame | Annonselenker Nelly Denne uken har gått så fort, og plutselig var det helg. Jeg har en ganske så fin helg foran meg hvor avslapping og lave skuldre står i fokus. Jeg skulle egentlig vært på vei til fjellet nå, men medan rimelig kjip værmelding fant jeg ut at det er bedre å kose … Continue reading "Helgens planer"

2020-02-20 08:41 Et smart tips til matpakken

Heii fine dere! Jeg titter raskt innom dere for å gi dere et supersmart lite matpakke-tips. jeg la ut oppskriften på søte, men samtidig sunne belgiske vafler med masse deilig søt topping. Den oppskriften slo så godt an, og det er veldig gøy. Det gav meg inspirasjon til å dele enda en oppskrift med dere. … Continue reading "Et smart tips til matpakken"

2020-02-19 18:32 I dag har jeg testet noe helt nytt

Reklame | B.Unique hudpleie & annonselenker Denne dagen har vært så fin❤️ Jeg startet med å holde en gruppetime tidlig på morgenen, etterfulgt av egentrening. I dag ble det intervaller på meg, og jeg har funnet en skikkelig gøy økt jeg skal dele med dere i Løpmedmaren-spalten her på bloggen på søndag. Jeg tror og håper … Continue reading "I dag har jeg testet noe helt nytt"

2020-02-18 19:03 10 tips til vinterferie i byen

Heii fine venner❤️ Hvordan er det med dere? Har du vinterferie eller jobber du som normalt? Jeg merker i grunn ikke at det er vinterferie på noe som helst måte. Hvis man ikke har barn eller er student, så er i grunn ikke vinterferien noe man kjenner så mye på. Jeg får litt snapper fra venner … Continue reading "10 tips til vinterferie i byen"

2020-02-17 12:38 Sunne belgiske vafler

Disse deilige belgiske vaflene lagde jeg i helga, og jeg har gledet meg til å dele dem med dere. Jeg har faktisk lagt ut oppskriften på dem for et drøyt år tilbake, men så gode som disse er fortjener de å deles igjen. Toppingen er derimot helt ny, og jeg har uten tvil funnet en … Continue reading "Sunne belgiske vafler"

2020-02-16 12:50 Løp med Maren #1

Hei og god søndag dere❤️ Som lovet skal jeg fortsette å dele intervaller og løpeøkten med dere hver eneste uke. Etter deres ønske deles øktene på søndager, slike at dere kan putte intervall-økten inn i din kommende treningsuke, der du ser det passer best for deg. Her kommer den første intervallen i den nye faste søndags-spalten … Continue reading "Løp med Maren #1"

2020-02-15 18:27 Lørdagskvelden ble ikke slik jeg hadde trodd

Heii fine dere🧡 Jeg håper dere har en nydelig helg. Jeg har brukt lørdagen sammen med mammaen min, og det har vært så fint. Vi har shoppet, lunsjet og kost oss. Jeg fikk også vist henne rundt på treningssenteret jeg jobber på, så nå er hun meldt inn, og kan endelig trene på mine timer igjen. … Continue reading "Lørdagskvelden ble ikke slik jeg hadde trodd"

2020-02-14 19:11 En spesielt fin fredag

Heiii venner❤️ I dag har jeg hatt den fineste fredagen på lenge. Jeg startet dagen med en herlig løpetur på mølla, etterfulgt av tur og kos med lille Leo. Det er så mange av dere som spør om han og hvordan han har det etter operasjonen. Det er så koselig at dere bryr dere, tusen takk🙏🏻 Leo … Continue reading "En spesielt fin fredag"

2020-02-13 14:08 Hvor sprek kan du bli på 6 uker?

Dette her har jeg hatt lyst å gjøre så lenge, og endelig åpnet muligheten seg. Jeg leter etter 12 personer som trenger en skikkelig motivasjons-boost, som per dagsdato føler seg i for dårlig form, og mangler gode hverdagsrutiner for aktivitet og kosthold. Vi er nå godt i gang med det nye året, hvordan har det startet … Continue reading "Hvor sprek kan du bli på 6 uker?"

2020-02-12 19:58 Smoothie bowl & sterke jenter

Har dere sett en så deilig skål? Dette var min frokost i går. Jeg droppet trening, og satt meg på min favoritt cafe Panda Panda. Smoothie bowlen heter healthy, toppet med granola, chiafrø, mango, granateple og kiwi. I koppen med skriften er det en dobbel havre Cappuchino – min favoritt kaffe. Har du testet havremelk … Continue reading "Smoothie bowl & sterke jenter"

2020-02-11 19:49 En gøy overraskelse til dere

Det har vært en helt vanvittig respons på løpechallenge, og det er så fantastisk gøy å se!! Veldig mange av dere har spurt om flere løpeøkter og flere intervaller. Jeg elsker engasjementet deres, og har derfor bestemt meg for å fortsette å dele intervaller med dere – hver eneste uke✨✨✨ Nå er mitt spørsmål til … Continue reading "En gøy overraskelse til dere"

2020-02-10 12:34 8 serietips på en mandag

Disse seriene har jeg gledet meg til å dele med deg. Her er det kvalitet over kvantitet, så det blir ikke så enormt mange som jeg tidligere har delt, men disse er serier jeg virkelig liker! Jeg skulle gitt mye for å ikke ha sett disse seriene allerede, så jeg kunne opplevd dem på nytt. … Continue reading "8 serietips på en mandag"

2020-02-09 18:42 Løpechallenge – Testuke!

GRATULERER til dere alle sammen❤️ Gratulerer til alle som har vært med på Challenge, alle som har tatt én økt, alle som har kjørt fulle treningsuker hver uke, gratulerer til alle som har turt å gå på mølla for første gang, gratulerer til alle som har gjort comeback på kondisjonstrening, og GRATULERER til alle som nå … Continue reading "Løpechallenge – Testuke!"

2020-02-09 08:32 Gjør det enkelt for deg selv

Reklame | Oslo Skin Lab Alle som har lest denne bloggen fast over tid vet at det er noen få produkter jeg bruker, og som jeg virkelig føler gir meg positiv effekt. Kollagenpulver fra Oslo Skin Lab er et slikt produktl. Jeg har tatt det i snart 3 år, og kommer ikke til å slutte. … Continue reading "Gjør det enkelt for deg selv"

2020-02-08 07:10 Helgehandel og kosehelg

Det er en solid forskjell på min helgehandel og hverdagshandel, og det synes jeg er å deilig. Spesielt i min jobb, hvor helg og hverdag sånn rent jobbmessig kan føles veldig like, så er det godt å synliggjøre forskjellen med litt ekstra god mat, litt senere kvelder, ekstra kos og hyggelige planer. I går etter … Continue reading "Helgehandel og kosehelg"

2020-02-06 19:35 Jeg trengte en pause

Det har vært et veldig rolig døgn i Casa de Maren. Kroppen min sa i fra på alle mulighet måter at den trengte en pause, og det føles så godt å faktisk ha lyttet til signalene, og gitt meg selv en real time-out. I dag startet jeg dagen med å sove en time lenger enn … Continue reading "Jeg trengte en pause"

2020-02-05 16:26 Sporty favoritter

Reklame | Annonselenker I dag har jeg avlyst min egen trening, og er bare hjemme å slapper av. Jeg følte meg som en uttygget tyggis, helt oppbrukt og totalt uten energi. Jeg kjenner meg selv og min egen kropp så godt, og vet at det eneste som nytter når formen er sånn, er å spise, … Continue reading "Sporty favoritter"

2020-02-04 20:21 3 smoothie oppskrifter

Jeg har satt sammen 3 ulike smoothier til dere🧡 Jeg synes fargene er så fantastisk fine, og innbydende. Dere skal selvfølgelig få alle 3 oppskriftene. Jeg elsker disse tre, og håper dere også vil like dem. Alt går på slump, og siden vi alle liker ulike ting, så lar jeg detaljene om mengde være opp til … Continue reading "3 smoothie oppskrifter"

2020-02-03 13:27 Oppskrift: Golden Milk

GOLDEN MILK Har du ikke testet denne deiligheten før, så er i dag dagen du må teste. Fy søren så utrolig godt det er. Det tar 2 minutter å lage, så dette er viktig verd å teste ut. Nydelig start på dagen, eller litt kos på kvelden🧡 Du trenger: Havremelk  1 ts gurkemeie   Et … Continue reading "Oppskrift: Golden Milk"

2020-02-02 18:19 Løpechallenge uke 5

Reklame | Abilica Hjelpes så fort disse ukene har gått folkens! Nå er 4 uker forbi og vi går inn i den aller siste uken med trening, før test-uken! Egentlig var det slik at vi skulle ha test nå den kommende uken, men det er så vilt gøy å lage treningsprogrammer til dere og det … Continue reading "Løpechallenge uke 5"

2020-02-01 08:37 Snaps fra min hverdag #2

For en stund tilbake la jeg ut et innlegg som dette, med små snaps fra mobilen min. Det synes mange av dere var gøy, så da kjører vi på med en ny runde. Her kommer en miks av alt mulig den siste uken. Små glimt fra hverdagen med jobb, min egen trening, gruppetimene mine, veldig … Continue reading "Snaps fra min hverdag #2"

2020-01-31 12:03 Tester du denne økta i helgen?

Heiii, og god fredag. Jeg titter innom for å ønske dere en god helg, og dele litt herlig treningsinspirasjon med dere. I går hadde jeg en skikkelig gøy treningsøkt med to superspreke jenter, Karianne og Adele. Økten kan skaleres opp og ned, alt etter nivå. Jeg synes økten var ordentlig gøy, og vil gjerne dele … Continue reading "Tester du denne økta i helgen?"

2020-01-30 09:17 En annerledes, og fantastisk god havregrøt

Frokostgrøt med en tvist Jeg er en periodespiser når det kommer til havregrøt, og nå er jeg inne i en skikkelig havregrøt periode igjen. Jeg koser meg med å lage nye varianter av grøten, og denne her ble en skikkelig suksess. Jeg vil selvfølgelig dele den med dere, kanskje flere synes den er en vinner. … Continue reading "En annerledes, og fantastisk god havregrøt"

2020-01-18 14:28 Snapps fra min hverdag

I dag kom jeg på en litt artig ide til dagens blogg. Det er så mye “perfekte” og redigerte bilder som florerer rundt i sosiale medier, så hvorfor ikke ta dere med inn i mobilen min, til snapper og uredigerte bilder. Til bilder av mine helt vanlige hverdags ting. Til trening og mat, både sunt … Continue reading "Snapps fra min hverdag"

2020-01-17 13:07 Oppskrift på rundstykker og pjusk liten voffs

Ååå, hundemamma-hjertet mitt brister når lille tassen min ikke har det noe greit. Vi hadde en tur til veterinæren i går, og lille Leo måtte en tur i narkose. Han er fremdeles skikkelig pjusk, spiser minimalt og går på do helt ukontrollert, stakkars. Jeg veksler mellom å tørke opp diare fra de merkeligste steder i … Continue reading "Oppskrift på rundstykker og pjusk liten voffs"

2020-01-16 11:04 Man blir aldri utlært

Reklame | Inspartum Det er ingen tvil om at jeg ELSKER å trene andre, spre treningsglede, motivere og engasjere i gruppetreningssalen. Jeg storkoser meg med timene mine, men samtidig kjenner jeg på at jeg alltid kan bli bedre, og utvikle meg som trener. Da jeg hørte om Inspartum Akademi første gang festet navnet seg hos meg. … Continue reading "Man blir aldri utlært"

2020-01-15 11:09 “Ikke tro at du er Jacob Ingebrigtsen etter første uka i januar”

Bilde lånt av Nettavisen.no Jeg har stilt løpsekspert Trine Mjåland noen spørsmål om løping, og fått henne til å dele sin favoritt økt med oss. I tillegg deler Trine massevis av tips, triks og gode råd. Det er bare å kose seg med dagens lesning: Hvem er du? Litt om deg, og din løpsbakgrunn: Trine Mjåland. … Continue reading "“Ikke tro at du er Jacob Ingebrigtsen etter første uka i januar”"

2020-01-14 20:46 Basic treningsklær – mine favoritter

Reklame | Affilateslinker Jeg syne det er så fint med masse fargerike og spesielle treningsklær, men når jeg er helt ærlig md med selv så vet jeg jo at jeg i 9 av 10 tilfeller velger basic klær i farger som sort, beige, grå, hvitt og offwhite. Jeg har samlet noen av mine favoritter, og … Continue reading "Basic treningsklær – mine favoritter"

2020-01-12 19:57 Løpechallenge uke 2

Søndag kveld og det betyr at jeg skal legge ut neste ukes treningsøkter til dere. Først må jeg få lov å si at jeg er OVERVELDET OVER RESPONSEN på denne løpe-challengen. Hjelpes så vanvittig mange av dere som er med, og steike så engasjerte dere er. Jeg hadde aldri sett for meg at dette skulle … Continue reading "Løpechallenge uke 2"

2020-01-11 08:20 Takknemlighet, intervaller og nerver i høyspenn

Den følelsen jeg sitter med her nå er så god❤️ ENDELIG er denne uken gjennomført, og jeg føler meg helt rar. Jeg må si rar, fordi det er en så merkelig sammensetning av følelser her nå. Jeg er så takknemlig og glad for at denne uken er over, at alle timene gikk så bra og at … Continue reading "Takknemlighet, intervaller og nerver i høyspenn"

2020-01-09 09:39 Oppskrift: Min favoritt havregrøt

God morgen🧡 Eller det blir vel mer riktig å si godt formiddag, klokken nærmer seg 11 og jeg har ikke gjort stort annet i dag enn å stirre på macen min. Jeg prøver å planlegge så langt frem jeg bare kan med denne løpechallengen, slik at den blir helt optimal for så mange som mulig. Det … Continue reading "Oppskrift: Min favoritt havregrøt"

2020-01-08 12:22 50 spørsmål og svar

Jeg har gjort denne typen spørsmål flere ganger før, og det er så gøy. Akkurat denne fant jeg hos fineste Andrea min, så da tenkte jeg at det var gøy å teste denne også. Her kommer 50 spørsmål og svar❤️ Let´s go! 1.Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 35, steike heller så … Continue reading "50 spørsmål og svar"

2020-01-07 07:33 I dag trengte jeg en slik morgen

I dag skulle jeg vært på en gruppetime kl 08. Jeg stod opp klokken 06.30, litt ruskete form, men hvem er ikke det tidlig på morgenen. Jeg tenkte det gikk over, så jeg stod opp. Det koseligste synet møtte meg i gangen. Leo lå på ryggen, med alle labbene i været og snorket i det … Continue reading "I dag trengte jeg en slik morgen"

2020-01-06 07:57 Løpechallenge uke 1

Reklame | I samarbeid med Abilica YES folkens! Endelig mandag, og endelig oppstart av løpechallenge. Vår reise mot 10km på mølle er offisielt i gang. Jeg er så imponert over hvor mange av dere som har blitt med på denne utfordringen. Planen nå er at vi starter i dag, og hver uke fremover skal jeg … Continue reading "Løpechallenge uke 1"

2020-01-05 08:32 Slik spiser jeg på hektiske dager

Hjelpes for en helg dette er, det går i 190 km/t og jeg henger såvidt med. Det lages løpe og styrke programmer, filmes treningsprogrammer, redigeres bilder, forberedes gruppetimer, svarer på spørsmål rundt challengen, og prøver å få kontroll på alt som skal skje den kommende uken. Løpechallenge rulles ut på mandag, og jeg starter opp … Continue reading "Slik spiser jeg på hektiske dager"

2020-01-03 09:00 Jeg blir så oppgitt

Jeg blir så utrolig oppgitt over kroppen min for tiden, de siste månedene har forkjølelsene kommet på løpende bånd og jeg forstår ikke hvor det har blitt sav immunforsvaret mitt. Jeg som tidligere så og si aldri ble syk, opplever nå tett nese, verk i kroppen, sår hals og slapp form så alt for ofte. … Continue reading "Jeg blir så oppgitt"

2020-01-01 19:06 Jeg har en rå Challenge til deg

Reklame | Abilica Jeg har delt med dere at jeg hadde lyst å gjøre en ny løpechllenge, og jeg har gledet meg så veldig til å kicke i gang dette for dere😊 Jeg skal i samarbeid med Abilica dra i gang en 5 ukers challenge, hvor jeg uke for uke skal pushe, heie og motivere dere … Continue reading "Jeg har en rå Challenge til deg"

2020-01-01 11:22 En skikkelig jentefest

Godt nyttår alle sammen✨ I dag har jeg en supergøy løpe-challenge å dele med dere, men det er ikke før i kveld. I dag er det fullstendig treningsfri og bare kos for min del. Så når jeg deler løpechallenge i kveld, så er det kun all informasjonen om det, vi starter ikke opp før mandag 6 … Continue reading "En skikkelig jentefest"

2019-12-30 14:50 2019 – Thank you, next!

2019 går mot slutten, og det er jeg faktisk litt glad for. Dette året har vært turbulent, og selv om jeg liker best å holde det positivt her på bloggen så ville jeg løyet til dere hvis jeg sa at dette har vært et fantastisk år. For det er faktisk sånn at 2019 har vært … Continue reading "2019 – Thank you, next!"

2019-12-29 20:23 Årets siste spørsmålsrunde

Årets siste spørsmålsrunde folkens, og for en gangs skyld har jeg klart å gi dere svarene på samme dag som dere stilte spørsmål. Here we go: Hva er din favoritt styrkeøvelse? Hmm, jeg har mange. Men noen av de jeg liker best er: Thrusters, utfall bakover, frontbøy, pushpress, single arm DB snatch og burpees. Skal … Continue reading "Årets siste spørsmålsrunde"

2019-12-27 12:09 En helt magisk dag

I går hadde jeg en helt magisk tur, hel alene, med musikk på ørene og telefonen i flightmode. Fy søren så godt❤️ Julen er helt vidunderlig, og jeg elsker å tilbringe tid med familien, men noen ganger er det ordentlig godt med litt egentid, helt uten noen forstyrrelser. Jeg ruslet rundt i 1,5 timer, og koste … Continue reading "En helt magisk dag"

2019-12-26 15:03 En julete svettefest

Heii venner❤️ Disse juledagene er så gode, jeg veto ikke helt hvilken dag det er, og surrer bare rundt i slow motion. I dag startet jeg dagen med en ordentlig god intervall-økt, og det var deilig. All den gode maten, og treningsfri i går gav meg ekstra energi, og bena føltes så gode på mølla i … Continue reading "En julete svettefest"

2019-12-25 17:31 Min jul i bilder

Jeg logger litt av her på bloggen i julen, men jeg forsvinner ikke helt. Jeg sjekker kommentarer, og jeg titter innom med små oppdateringer til dere❤️ Her går det i julemat, pepperkaker, riskrem, julefrokost og enda mer julemat. Jeg koser meg med familie, lave skuldre og god tid. Jeg ser både julefilmer, og serier, leker med … Continue reading "Min jul i bilder"

2019-12-24 06:26 GOD JUL

Kjære gode, fine dere❤️ Jeg titter innom en tidlig morgen på selveste julaften, for å ønske hver og en av dere en ordentlig god jul. Jeg håper denne dagen blir fylt med godhet, trygghet, og masse kjærlighet. Uansett hva du gjør, eller hvem du er sammen med, så håper jeg du får en god dag. Fokuser … Continue reading "GOD JUL"

2019-12-23 08:21 Glitter glitter glitter

Reklame | Annonselenker ✨It´s the most wonderful time of the year✨ I helgen var jeg på dobbelt julebord, og hadde på meg en glitterbukse. Så mange har spurt om den, og det er både fint og kjipt. Fint fordi den kostet virkelig ingenting, MEN den er fra i fjor. Jeg har letet men den er … Continue reading "Glitter glitter glitter"

2019-12-22 10:18 Tradisjonen tro

I går fikk jeg rett og slett ikke oppdatert dere her på bloggen, tiden løp fra meg med siste innspurt på julehandel og dobbelt julebord. Dere kan vite at hvis bloggen ikke er oppdatert så er det bare å sjekke Instagram og Snapchat (marenerdvik begge steder) for da er det garantert godt med oppdateringer der❤️ … Continue reading "Tradisjonen tro"

2019-12-20 21:39 Vegansk julegrøt og venninnekos

I dag har vært tidenes fikse-ordne-gjøre ferdig type dag, og jeg har klart å bli ferdig med alle julegavene, handle inn alle ingredienser til baking og blitt ferdig med all julekos til leiligheten❤️ Det eneste som gjenstår nå er en solid rengjøring så er jeg i mål. Det er så koselig her nå, med julegaver under … Continue reading "Vegansk julegrøt og venninnekos"

2019-12-19 08:31 Slik ser min dag ut i dag

God morgen hjerter❤️ I dag har jeg planlagt at det skal bli “den store fikse-dagen”. I skrivende stund sitter jeg på gulvet (funfact: jeg elsker å sitte på gulvet) med leo sovende ved siden av meg, en stor kaffekopp og tidenes liste-skriving på gang. Jeg MÅ ha lister på alle ting jeg skal huske, ellers forsvinner … Continue reading "Slik ser min dag ut i dag"

2019-12-18 12:28 Det gjorde meg skikkelig usikker

Heii venner🧡 I går ble jeg skikkelig glad, og det var takket være dere. Jeg la nemlig ut en treningsvideo på Instagram, og nå har snart 1000 mennesker lagret filmen, ikke bare likt, men lagret. Det var så fint å se. Det har vært skikkelig stille den siste tiden, noen følgere har forsvunnet, og antall likes … Continue reading "Det gjorde meg skikkelig usikker"

2019-12-17 20:17 Kunsten å lytte til kroppen

I dag har jeg gått mange runder med meg selv, og kjent etter om det var riktig å drap trening eller la kroppen hvile. Jeg, og halve Norge virker det som, er småpjusk i formen. Dere vet sånn at man ikke er sengeliggende, men man fungerer heller ikke optimalt. Det er utrolig irriterende, og veldig … Continue reading "Kunsten å lytte til kroppen"

2019-12-16 17:02 En liten julegave til deg selv

Reklame | Nutrilashes Jeg har siden tidlig i november testet Nutrilashes sitt vippe og brynserum. Det at det kan brukes både på vipper og bryn er så genialt.  Jeg har litt mindre hår helt innerst på brynet, og ser allerede at det begynner å fylles ut – tenk hvor bra det blir etterhvert. Det er super … Continue reading "En liten julegave til deg selv"

2019-12-16 10:48 Når du velger bort søvn for en tv-serie

✨Et herlig serietips til deg✨ Nå du velger bort søvn for en tv-serie, da vet du at du virkeligt har funnet en god og fengende serie. I går startet jeg på en serie, og den var så enormt spennende at selv om klokken bikket 01, så klarte jeg ikke skru av. Jeg bare måtte se … Continue reading "Når du velger bort søvn for en tv-serie"

2019-12-15 14:38 20 minutters effektiv treningsøkt

I dette programmet har jeg satt sammen en økt som kun består av to øvelser,  og alt du trenger for å gjennomføre økten er en vektstang. Er du på hytta i julen, eller hjemme og ikke har noe vektstang, så er det lov å bli kreativ. Du kan løfte opp og ned på en tung … Continue reading "20 minutters effektiv treningsøkt"

2019-12-14 19:58 Et utradisjonelt julebord

Jeg har hatt litt problemer med macen min, og det har mildt sagt vært veldig frustrerende å ikke få oppdatert dere. Nå tror jeg at jeg har løst problemet, og har en Mac som funker igjen❤️ Jeg har har hatt tidenes slappeste lørdag, jeg hadde nemlig et lite julebord her i går med jentene, og … Continue reading "Et utradisjonelt julebord"

2019-12-12 09:17 Julegaven alle kan ønske seg

Reklame | Daniel Wellington Det er kun et par dager siden jeg klagde litt her på bloggen, fordi jeg lå så langt etter med alt av julehygge. Nå derimot, nå er juletreet pyntet, julepynten er hentet fra fra boden, og jeg har et par av årets julegaver i boks. I år får noen nær meg … Continue reading "Julegaven alle kan ønske seg"

2019-12-11 20:26 Crossfit i blonde-bh og brutale intervaller på mølle

Hjelpes for en dag dere, det har gått i ett siden kl 07 i dag morges. Det har skjedd så mye gøy i dag, og jeg har hatt lyst å sette meg ned å oppdatere dere i hele dag. Dagen starten med en brutal tur på tredemøllen, jeg havnet på mølle ved siden av Trine … Continue reading "Crossfit i blonde-bh og brutale intervaller på mølle"

2019-12-10 15:36 Julegavetips til henne

Reklame | Annonselenker Jeg håper det er flere enn meg som ikke er i mål med alle julegavene enda, jeg har faktisk ikke begynt enda. I dag tenkte jeg dele en liten liste med små tips til julegaver til henne. Kanskje jeg skal lage en til han også? Jeg har lagt budsjettet helt ned på … Continue reading "Julegavetips til henne"

2019-12-09 19:27 Hverdagsliv og takknemlighet

Reklame | Frisør I dag har jeg gledet meg til å komme hjem, fylle kjøleskapet med mat, ta en dusj, på med koseklær, krype opp i sofaen med macen i fanget og oppdatere dere🧡 Dere er så fine i kommentarfeltet om dagen, både her på bloggen og på instragram, og det er så utrolig fint for … Continue reading "Hverdagsliv og takknemlighet"

2019-12-08 08:55 18 kjoler til julebord, julaften og nyttårs

Reklame | Annonselenker Nelly Julebord, juleselskaper, julaften og nyttårsaften – nå kommer festlighetene på løpende bånd, og det er mange anledninger hvor det trengs en fin kjole, skjørt eller andre pyntede klær. Jeg har samlet sammen noen av mine favoritter, jeg har forsøkt å holde en rimelig prisklasse, og sjekket at ingen av plaggene er … Continue reading "18 kjoler til julebord, julaften og nyttårs"

2019-12-07 07:40 47 julefilmer til deg

Vi er allerede godt ute i desember, og i morgen er det andre søndag i advent. Jeg føler dette er det beste tidspunket for å dele en oppdatert liste med julefilmer med dere🎅🏻❤️✨ Jeg har tidligere år delt en liste på ca 30 julefilmer med dere, nå er listen oppdatert, og det er hele 47 julefilmer … Continue reading "47 julefilmer til deg"

2019-12-06 17:05 Min handlepose og fredagsplanen

God fredag fine venner❤️ Endelig helg, og endelig en kveld helt uten planer. Ikke misforstå, jeg elsker hverdager med mye på planen, og jeg storkoser meg med sosiale kvelder, men av og til er det litt deilig å bare koble helt ut og nyte litt egentid. Jeg er forresten ikke alene, Leo er tilbake hos meg … Continue reading "Min handlepose og fredagsplanen"

2019-12-05 09:31 Denne serien må du se

Hei fine venner🧡 I går fullførte jeg en serie her hjemme, og den var bare så gøy! Det er ikke mange serier jeg faktisk ofrer nattesøvnen for, men denne her var verd å sitte oppe litt ekstra sent for. Det er 8 episoder, og jeg slukte den på et par kvelder. Serien heter Forhøret, det er … Continue reading "Denne serien må du se"

2019-12-04 13:06 Mine beste julekaker – både med og uten sukker

I julen er jeg personlig mest glad i “the real deal” med masse sukker, glasur, sirup og vanlig hvitt hvetemel. Jeg spiser heller litt sjeldnere, og ordentlige godsaker. Innimellom all julekosen, så kan det være fint å snike inn noen litt sunnere og sukkerfrie alternativer – hvis man vil. Jeg vil hevrtfall dele oppskriftene mine … Continue reading "Mine beste julekaker – både med og uten sukker"

2019-12-03 14:33 Den fine følelsen av å høre til

Reklame | Annonselenker Heii dere✨ Er det flere enn meg som har skikkelig julestemning om dagen? Det startet med julebakingen 1 desember, og nå går jeg rundt å nynner på julesanger, pynter leiligheten og smiler for meg selv. Jeg har mitt eget juletre hjemme i leiligheten i år, for aller første gang, og det er så … Continue reading "Den fine følelsen av å høre til"

2019-12-02 14:52 En ny juletradisjons er skapt

Reklame | Annonselenker I går var det første desember, og jeg hadde den koseligste dagen noensinne❤️ En god venninne og meg dro hjem til min mamma, og sammen bakte vi både pepperkaker og kakemenn. Vi hadde julemusikk, julegensere og fyr i peisen på kjøkkenet. Så fantastisk koselig 🎅🏻✨ Dette må bli en tradisjon, hvert år skal … Continue reading "En ny juletradisjons er skapt"

2019-12-01 07:59 En fast rutine jeg aldri endrer

Reklame | Oslo Skin Lab God søndagsmorgen😊 Jeg håper du har en fin start på denne søndagen, og ikke bare søndag, men også den aller første dagen i desember. Fy søren så stas💙 Om et part timer skal jeg hjem til mamma sammen med en god venninne, for en ordentlig bakedag sammen. Før det skal bakes og … Continue reading "En fast rutine jeg aldri endrer"

2019-11-29 20:33 Ny treningsøkt, kosekveld og tårer

Her kommer en skikkelig fredagsoppdatering herfra❤️ leiligheten er vasket, fredagsøkta er gjennomført og jeg har dumtet ned i sofaen med både sushi, chips, druer, sjokolade og Pepsi max. Det kan jo ikke bli bedre. Jeg følte det var på sin plass med litt ekstra kos i dag, jeg startet nemlig dagen hos tannlegen, og det topper … Continue reading "Ny treningsøkt, kosekveld og tårer"

2019-11-28 08:41 Black Thursday

Reklame | BliVakker Som typisk treningsjente er jeg kanskje ikke er kjent for å dele så mye sminketips, men jeg synes det er utrolig gøy med sminke, og jeg er opptatt av å ha gode produkter. Jeg har fått velge ut noen favoritter fra NYX Prof. Jeg hadde noen av dem fra før, og noen … Continue reading "Black Thursday"

2019-11-27 18:07 Min favoritt salat og hemmelig prosjekt

Har dere sett en så digg salat? Her er det salat, spinat, edamamebønner, kylling, feta, granateple, spirer og verden beste dressing med eple og honning🧡 Fy søren så god!! Dette var mandagens lunsj, når jeg hadde cafekontor på Panda Panda. Dette var virkelig noe annet enn både gårsdagens og dagens lunsj. I går ble det fiskekaker … Continue reading "Min favoritt salat og hemmelig prosjekt"

2019-11-26 09:45 En liten tirsdagsprat

Reklame | Annonselenker Goood morgen❤️ Klokken er 10, og vanligvis ville dette vært langt på dag for min del. Jeg står som oftest opp rundt 06.30, men i dag føltes det som jeg hadde et tonn av betong over meg. Kropp og hode krevde mer søvn, og i dag gav jeg etter. Jeg sov helt til … Continue reading "En liten tirsdagsprat"

2019-11-25 12:49 Ny variant av 4 minutters-intervaller

Hei og god mandag🧡 Forrige runde med intervaller på mølle slo godt ann, så da kjører jeg på med en til. Jeg har jo såvidt nevnt for dere at jeg kommer med en stor ny løpe-challenge rett på nyåret så jeg må spare litt av intervall-øktene mine til da. Denne økten jeg skal dele nå var … Continue reading "Ny variant av 4 minutters-intervaller"

2019-11-24 10:22 Svar på alt dere lurer på

Her kommer svarene på spørsmålsrunden, denne gangen tok det litt tid for meg å få svart, men nå er jeg endelig i mål. Jeg håper dere får svar på det dere lurer på. Det var som alltid masse forskjellige spørsmål, variert og fint. Lets go: Hva er det beste med kristiansand? Jeg elsker alle de … Continue reading "Svar på alt dere lurer på"

2019-11-23 07:38 Sukkerfrie og proteinrike cookies

Reklame | Barebells Jeg prøvde meg på en ny oppskrift tidligere denne uken, helt uten noen plan slang jeg sammen litt ulike ting, med en proteinbar som base. FY SØREN så godt det ble! Jeg måtte kaste meg rundt og skrible ned oppskriften, og når den var skrevet ned så jeg på arket og tenkte … Continue reading "Sukkerfrie og proteinrike cookies"

2019-11-22 11:10 Julebord og helgeplaner

Reklame | Annonselenker Heiii og god fredag❤️ Jeg kom akkurat inn døren fra en skikkelig gøy treningsøkt sammen med en god venninne. Aldri i verden om jeg hadde dratt på Cardio strength dagen etter julebord, men jeg hadde min faste fredagsavtale med Edle, og den brytes ikke kun på grunn av litt vin og et par … Continue reading "Julebord og helgeplaner"

2019-11-21 09:01 Fremtidsplaner og nye mål

Reklame | Annonselenker Jeg ser helt tullete blid ut på disse bildene, men det er virkelig ekte glede så da får det gå. Jeg føler så mye har falt på plass de siste dagene. Ny jobb og kontrakt signert, påmeldt flere kurs for å lære enda mer og bli en dyktigere trener. Sist men ikke … Continue reading "Fremtidsplaner og nye mål"

2019-11-20 11:19 Jeg har fått ny jobb!

I dag har jeg en gøy nyhet å dele, og egentlig ble dette avgjort for en stund siden men jeg har ikke offisielt gått ut å sagt det enda. I dag skrev jeg under kontrakt på min nye jobb, og plutselig ble alt så virkelig. Jeg gikk ut etter signeringen, med verdens beste følelse, en … Continue reading "Jeg har fått ny jobb!"

2019-11-18 19:42 En tøff og god treningsøkt

I dag ble det en litt sen oppdatering, men dagen har rett og slett bare løpt litt fra meg. Jeg startet med å forsove meg, og selv om det ikke var mer enn 30 minutter, så forstyrrer det hele rutinene på dagen min. Den gode frokosten jeg hadde gledet meg til måtte utgå, turen med … Continue reading "En tøff og god treningsøkt"

2019-11-17 13:32 Oppskrift: Proteinrike rundstykker

I skrivende stund har jeg disse rundstykkene i ovnen, og venter på koselig lunsjbesøk. De er så enkle å lage, og smaker helt fantastisk. I tillegg er de proppet med næring. Jeg lager dem sikkert 2-3 ganger i uken. Jeg kaller dem proteinrundstykker, men mange kaller dem også cottage cheese rundstykker. De er skikkelig gode … Continue reading "Oppskrift: Proteinrike rundstykker"

2019-11-16 08:19 Mer enn trening og brokkoli

God lørdagsmorgen❤️ Har du sovet godt? Hvordan starter du din lørdag? Her starter lørdagen med Leo-kos, podcast, og en diger kopp kaffe. Helt rolig, tente lys i leiligheten og lave skuldre. Så deilig! I går var også en deilig kveld, og det slo meg at den burde deles. Rett og slett fordi jeg noen ganger tenker … Continue reading "Mer enn trening og brokkoli"

2019-11-15 13:16 En supergod intervall-økt til deg

I dag har jeg trosset min frykt om å dra på løpetime, og jeg kan ikke skjønner hvorfor jeg ikke har gjort det før. Det var helt ufarlig, og bare veldig gøy! Det er flere uker siden sist jeg løp, og i dag fikk jeg en solid påminnelse på hvorfor jeg elsker å løpe. Jeg … Continue reading "En supergod intervall-økt til deg"

2019-11-14 10:44 Hverdagsprat og proteinrike pannekaker

Hei gjengen🧡 Jeg sitter her å momser på gårsdagens pannekaker, mens jeg oppdaterer dere. Jeg var i et møte forrige uke angående et kontorlokale. Jeg har tenkt mye på om jeg burde hatt et kontor å jobbe fra, men for det første er det fryktelig dyrt og for det andre så er det jo strengt tatt … Continue reading "Hverdagsprat og proteinrike pannekaker"

2019-11-12 18:35 Film: MAREN x SPICHEREN

Det er skikkelig gøy å kunne dele aftermovie fra MAREN x SPICHEREN✨ Dette er noe av det aller kuleste jeg har gjort som trener, og det er så gøy at det finnes en film av det. Jeg håper denne filmen gir deg lyst til å bli med neste gang – dette skal vi nemlig gjøre igjen💥 Okei … Continue reading "Film: MAREN x SPICHEREN"

2019-11-12 08:49 Deilige høst og vinterfavoritter

Reklame | Annonselenker Denne årstiden vi er inne i nå er så deilig, med klar, kald luft og den første snøen. Jeg koser meg skikkelig. Det er så herlig å pakke seg inn i teddyjakker, store skjerf, vinterjakker, skjerf, votter og luer. Jeg har funnet frem noen av min favoritter som jeg har lyst å … Continue reading "Deilige høst og vinterfavoritter"

2019-11-11 07:25 En verdig vinner

For en stund siden bad jeg dere om litt hjelp til hva dere ønsker mer av på bloggen, dere svarte som bare det. Jeg ble så glad, av flere grunner. Den første var jo at dette var så supert for nå kan jeg gi dere det dere vil ha, og det andre var at jeg … Continue reading "En verdig vinner"

2019-11-10 09:02 En helt vill opplevelse

Reklame | For eget event Hvor skal jeg starte for å beskriv gårsdagen….Jeg tror jeg må begynne med å takke, og det er flere som må takkes. Jeg må takke alle de 100 ++ jentene som kom på eventet MAREN X SPICHEREN i går. Takket være dere kan jeg nå gjøre så mye mer gøy … Continue reading "En helt vill opplevelse"

2019-11-08 16:30 Dagen før dagen

Reklame | Annonselenke I dag har jeg løpt som et strikk fra A til B, til C og tilbake til A igjen. I dag er det dagen før dagen, og jeg er så utrolig spent. I morgen skal jeg holde et gigantisk event, på det senteret som blir min fremtidige arbeidsplass. Det skjer så mye … Continue reading "Dagen før dagen"

2019-11-07 08:33 I min handlepose

Heii dere🧡 beklager mitt fravær i går, jeg kom rett og slett ikke inn på min egen blogg. Så utrolig irriterende, og ikke minst frustrerende. Nå er alt i orden igjen, og bloggen er oppe å går som normalt. Den følelsen når du prøver å logge på bloggen også står det “bloggen eksisterer ikke”, liiiiten tur … Continue reading "I min handlepose"

2019-11-05 08:01 Hemmelig kjæreste og facebook tull

Reklame | Annonselenke Hei og god tirsdag venner💛 Jeg sitter her å svarer på en ny spørsmålsrunde. Dere stilte spørsmålene på Instagram, og svarene kommer i et eget blogginnlegg. Så har du et par spørsmål som du vil ha med, så sleng dem inn i kommentarfeltet på dette innlegget, så skal jeg få dem med. Folk … Continue reading "Hemmelig kjæreste og facebook tull"

2019-11-04 12:22 Video: To enkle og sporty frisyrer

Reklame | Hair Luxious Jeg har gledet meg til å dele dette blogginnlegget med dere. Jeg fikk nemlig flere meldinger med tommel opp og hjerter, fra jenter på Instagram etter jeg delte at jeg hadde lyst å prøve meg på å lage en video med sporty fletter og sporty treningsfrisyrer. Nå har jeg fått hjelp … Continue reading "Video: To enkle og sporty frisyrer"

2019-11-03 12:12 Oppskrift: Sunn og god eplekake

Hei og god søndag mine venner. Jeg kom akkurat hjem fra en skikkelig god spinningøkt. Jeg har blitt litt hektet på spinning igjen, og det er så herlig. Det er en super måte å trene kondisjon på, uten å belaste bena så mye som for eksempel ved løping. Jeg har mitt murring i benhinnene mine, … Continue reading "Oppskrift: Sunn og god eplekake"

2019-11-01 08:08 Et stort mål er nådd

Flaks at jeg ikke trente på Sats i går, da hadde ikke dette antrekket vært ok. Eller, nå har de vel snudd igjen, og godtar magetopp likevel? Ikke at det hadde påvirket meg, den eneste gangen jeg trener i kort topp er på Hot Yoga, eller på ferie når gradestokken bikker 30 grader. Poenget er … Continue reading "Et stort mål er nådd"

2019-10-31 07:30 Serier, filmer og innekos

Reklame | Annonselenker Høst er perfekt tid for innekos, og hva er vel da bedre enn å sette på en god film eller en serie? Nå er det lenge siden sist jeg tipset dere om serier og filmer, så nå kommer en ny liste. Det er ikke så enkelt å finne nye serier og nye … Continue reading "Serier, filmer og innekos"

2019-10-30 13:04 Et godt sted å være

Reklame | Huset i markens HUSET I MARKENS  🌸Alt du trenger – på ett sted🌸 Jeg har lyst å fortelle dere om et hus i Kristiansand, nærmere bestemt i Markens gate i Kristiansand. Navnet er så beskrivende og fint som Huset i Markens, og på huset får man alt under ett og samme tak. Huset … Continue reading "Et godt sted å være"

2019-10-29 11:31 Bloggliste og takknemlighet

Reklame | samarbeid Huset i Markens Hei hjerter🧡 Jeg sitter her med verdens største smil om munnen, mens jeg leser svarene deres på blogginnlegget i går. Er det mulig å være så gode som dere? TUSEN TAKK til alle som tok seg tid til å svare. Ikke bare har dere svart, dere har jo virkelig svart … Continue reading "Bloggliste og takknemlighet"

2019-10-28 14:38 Hvis du kunne bestemme

Reklame | Annonselenke Kjære fine du❤️ Jeg har lyst å spør dere om noe, og jeg spør i et blogginnlegg fordi jeg vil ha svar fra dere som faktisk leser bloggen, og ikke de på Instagram – det er ikke nødvendigvis de samme menneskene. Så dere trofaste, gode blogglesere. Hva liker du med blogg? Hva gjør … Continue reading "Hvis du kunne bestemme"

2019-10-27 18:18 Tur, trening og familiekos

Reklame | Annonselenker Denne søndagen her har vært så fin, at jeg nesten glemte at jeg har en blogg. Hehe, det er ikke sant, men det gjorde at jeg utsatte dagens oppdatering litt. Jeg startet dagen med å gå rett fra senga, og ut på tur i skogen. For en start! Janne, den skjønneste hunden som … Continue reading "Tur, trening og familiekos"

2019-10-25 07:29 To nye smoothier til deg

God morgen dere💗 Først og fremst, tusen takk for kommentarene på innlegget i går, dere er en nydelig gjeng. Vi har alle dager som jobber litt i mot oss, takk for at jeg kan dele det med dere. Jeg sender en klem til dere alle sammen💗 I dag har jeg to nye smoothie-oppskrifter til dere. Jeg … Continue reading "To nye smoothier til deg"

2019-10-24 14:04 En ordentlig kjip dag

I dag dere, i dag har jeg mest lyst å trykke på pauseknappen på alt. Har du opplevd å ha en dag hvor absolutt alt går galt? I dag er min dag en sånn dag…. Alle som har noe de ønsker å kommentere eller gi en tilbakemelding, som kanskje ikke er så hyggelig, velger akkurat … Continue reading "En ordentlig kjip dag"

2019-10-23 09:06 Saftig og sunt Bananbrød

God morgen venner🧡 I går bakte jeg noe av det aller beste jeg vet, nemlig Bananbrød. Så mange av dere har spurt etter oppskriften. Jeg har delt den før, men deler den veldig gjerne igjen. Brødet holder seg så saftig og godt, det kan fint oppbevares et par dager uten at det blir tørt. Jeg har … Continue reading "Saftig og sunt Bananbrød"

2019-10-22 15:39 Svar på alle spørsmål om Polar pulsklokke

Reklame | Samarbeid med Polar Dere som har fulgt meg en god stund vet at jeg i mange mange år har vært trofast bruker av Polar sine pulsklokker. Jeg har nå Polar Vantage V klokken, og er utrolig fornøyd med den. Mange av dere har hatt en del spørsmål rundt akkurat de klokken. Jeg har … Continue reading "Svar på alle spørsmål om Polar pulsklokke"

2019-10-20 15:09 Et personalmøte med meg selv

Det er så rart, eller rart er kanskje feil ord, for egentlig er det litt fint. Det er fint hvordan innputt fra andre mennesker kan få deg til å tenke, vurdere, og reflektere over eget liv, og egen hverdag. Jeg har tilbragt så og si hele helgen på seminar på Vipers Akademiet, med så mange … Continue reading "Et personalmøte med meg selv"

2019-10-19 16:18 Mini treningsprogram, en deilig frokost og et inspirerende foredrag

Har du noen gang sett tre så fine kaffe før? I dag tok jeg frokosten på Panda Panda, og jeg blir like gledelig overrasket hver gang over hvor fin, og ikke minst god, kaffen er der❤️ Frokosten var så enkel som kaffe og brødskiver, men når det er dandert på denne måten blir det jo en … Continue reading "Mini treningsprogram, en deilig frokost og et inspirerende foredrag"

2019-10-18 12:22 Nytt treningsprogram: Kettlebells

Hei venner🧡 Har du en fin start på fredagen? Jeg sitter å jobber på en koselig cafe, og ser ut på ruskeværet. Jeg har en stor kopp kaffe foran meg, og koser meg skikkelig. Den mørke årstiden er her, men la oss se lyst på det, og utnytte denne tiden til gode, sterke treningsøkter innendørs (selv … Continue reading "Nytt treningsprogram: Kettlebells"

2019-10-17 15:36 La oss snakke litt om havregrøt

Jeg elsker havregrøt, og det er tydelig at flere av dere gjør også. Jeg har delt min frokost de to siste dagene, og det har vært havregrøt begge dagene. Det har kommet så mange meldinger om hvordan jeg får den konsistensen på havregrøten min, om jeg tilsette proteiner, hvilken melk jeg bruker, hva som anbefales av … Continue reading "La oss snakke litt om havregrøt"

2019-10-10 15:32 50 ting jeg elsker med Bali

Reklame | Lapoint Åååå som jeg har gledet meg til å dele Bali-favoritter med dere. Nå har jeg jobbet meg gjennom alle listene mine, sett gjennom alle bildene mine, sjekket alle tips jeg fikk før jeg reiste og virkelig grublet over alt jeg gjorde og opplevde mens jeg var på Bali. Jeg testet ut SÅ … Continue reading "50 ting jeg elsker med Bali"

2019-10-10 07:59 Bildedryss fra Kynd Bali

Reklame | Good For Me Ååå som jeg har kost meg med å legge inn alle disse rosa, herlige bildene på bloggen. Man blir jo glad av disse fargene🌸 Dette er fra en helt fantastisk søt kafe som heter KYND i Seminyak. Jeg fortalte dere tidligere at vi var på sted sted som het GIVE like … Continue reading "Bildedryss fra Kynd Bali"

2019-10-08 09:31 En dag i Ubud

Plutselig slo det meg at jeg har enda ikke fått delt bildene fra dagsturen vår til Ubud med dere. Det var en helt fantastisk opplevelse, og så spennende på flere måter. Turen vår hadde mange stopp, og vi fikk virkelig presset inn så mye som mulig. Vi startet med Monkey Forest som er en stor … Continue reading "En dag i Ubud"

2019-10-07 05:26 Jeg har fått tak i oppskriften på Chia Boi

Har dere sett en så deilig sak som den chiapuddingen på bildet under her? Altså FOR en fest for ganen❤️ En ting er at den ser nydelig ut, men den smakte også helt sykt digg. Dette er et sted som heter Crate, det er nesten som et stamsted å regne for gjengen på Lapoint. Det ligger … Continue reading "Jeg har fått tak i oppskriften på Chia Boi"

2019-10-05 02:30 Tanker som må deles

Klokka er 06 på Bali og jeg har akkurat våknet. Jeg våknet til at mobilen min var overfylt av diverse oppdateringer fra Norge. Masse oppdateringer på Instagram, messenger-meldinger , Facebook, clickbait overskrifter og en helt drøy mengde snapper. Mens jeg leste gjennom ble jeg bare mer og mer oppgitt. Den ene prøver hardere enn den … Continue reading "Tanker som må deles"

2019-10-03 15:24 Jeg hadde aldri trodd jeg skulle spise dette på Bali

Hei fine dere🧡 Håper ikke dere er lei av sunn, digg og fargerik mat fra Bali? For tro meg, det kommer SÅ mye mer. hehe. Jeg føler ikke vi har gjort annet enn å surfe, sole, slappe av og spise. Det er jo virkelig bare helt fantastisk herlig! I dag var vi på et sted som … Continue reading "Jeg hadde aldri trodd jeg skulle spise dette på Bali"

2019-10-02 14:37 Mine nyeste innkjøp på Bali

Reklame | Annonselenker I går dro Janne og meg på en liten shoppingrunde her i Canggu, og jeg fant så mye fint🧡 Rett og slett noen små Bali-skatter. Det er så mange søte butikker her, og ikke minst mange enormt innholdsrike og sjarmerende marked. Jeg kjøpte det aller meste på markedene, bortsett fra Bikiniene, de ble … Continue reading "Mine nyeste innkjøp på Bali"

2019-10-01 15:08 Det verste som kunne skje

I dag har jeg klart å skade meg, og jeg blir SÅ oppgitt over hvor klumsete jeg er. Jeg var ute på joggetur, hadde godt tempo og koste meg skikkelig. Løp helt i egne tanker, og plutselig så jeg på bakken. Jeg hadde snublet i noe, og føk faretruende fort mot bakken, med min splitter … Continue reading "Det verste som kunne skje"

2019-10-01 06:06 Ny måned, og nye vaner

Reklame | Go´knekke Vi fortsetter å nyte livet med strand, surf, smoothie bowls og sol her på Bali. Jeg fortsetter også å spise mine fiberrike knekkebrød fra Go´knekke til hver eneste frokost. Jeg kan jo ikke si det for sikkert, men jeg tror ikke det er tilfeldig at magen har vært så stabil og fin, … Continue reading "Ny måned, og nye vaner"

2019-09-30 16:30 Bildedryss fra en magisk dag

I dag har jeg vært i paradis, rett og slett☀️ Karen ( fra Island som vi har blitt kjent med på surfecampen), Janne og meg dro avgårde tidlig i dag morges til magiske Uluwatu. Vi fant en skjult, og helt ubeskrivelig vakker strand. Der satt vi å så på surfere, solte oss, badet, skravlet og nøt … Continue reading "Bildedryss fra en magisk dag"

2019-09-29 12:00 Svar på alle Bali-spørsmål

Reklame | Heii venner🧡 Jeg la ut på instagram og spurte om det var noe dere lurte på om Lapoint, og Bali. Det kom en hel haug av spørsmål, veldig mye gikk på det samme, så jeg har slått sammen en del av spørsmålene. Here we go: Reiser de fleste sammen, eller reiser mange alene? Det … Continue reading "Svar på alle Bali-spørsmål"

2019-09-27 15:12 Jeg er forelsket

Reklame | Annonselenker Se på den drømmen av en lunsj, altså jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av det, Bali har nesten for mye sunne godsaker å by på. Det er fargerike, sjarmerende, inspirerende og sunne spisesteder overalt. Canggu er mekka for instagramvennlige cafeer, med de fineste både matrettene og lokalene. En ting er … Continue reading "Jeg er forelsket"

2019-09-25 11:00 Bali vibes

Reklame | Lapoint Heii venner!! Jeg føler jeg er i en helt annen verden, og helt hinsides langt borte fra Norge, hverdag, og rutiner – på en positiv måte. Tiden flyr her, og jeg koser meg helt enormt. Bali har den effekten på folk tror jeg. Her handler alt om surf, bølger, yoga, felleskap med fine … Continue reading "Bali vibes"

2019-09-24 01:25 Et naturlig valg i min hverdag

Reklame | GO´KNEKKE Livet på Bali smiler, og vi storkoser oss allerede. Noe av det beste med Bali er uten tvil maten, det er så mye fargerik og spennende mat. Vi spiser spennende lokal mat, og smoothie bowls til den store gullmedalje. Jeg elsker denne typen mat, men magen min er helt avhengig av å … Continue reading "Et naturlig valg i min hverdag"

2019-09-22 10:55 Reisen er i gang

Reklame | Lapoint Heiii fra Gardermoen🧡 I skrivende stund sitter vi å momser i oss en smoothie bowl, og venter på å få gå ombord på flyet som skal ta oss til Bangkok og videre til Bali. Det blir en lang reise, men vi er så forberedt som, det går ann å bli. Masse snacks, bøker, … Continue reading "Reisen er i gang"

2019-09-21 16:46 Reisefeber, pakkeliste og forventninger

Reklame | Lapoint Det kribler i hele kroppen, og jeg klarer ikke sitte stille. Pakkelisten til Bali er klar, stuebordet mitt er overfylt med ting, vaskemaskinen går i ett, kjøleskapet er tømt og reisefeberen har virkelig meldt sin ankomst. Jeg styrer og stresser over alt jeg er livredd for å glemme, og fører stadig nye … Continue reading "Reisefeber, pakkeliste og forventninger"

2019-09-19 09:27 Slik trener jeg på hotell

Reklame | Samarbeid Comfort Grand central Forrige helg bodde jeg på Comfort Grand Central på Oslo S, og der har det sannelig skjedd ting på treningsfronten. Treningsrommet på dette hotellet er relativt lite, eller lite blir fei å si, for egentlig er det ikke så lite, det er bare litt smalt og avlangt. Det gjør … Continue reading "Slik trener jeg på hotell"

2019-09-18 13:44 I dag har jeg gjort noe helt crazy

Altså nå føler jeg meg helt crazy her jeg sitter. Jeg skulle bare en liten tur til sentrum for å handle inn litt småting til Bali. Du vet, en bok til å lese på flyet, Antibac +++ Vet dere hva jeg endte opp med å gjøre? KJØPE MEG EN NY IPHONE🧡 Ikke hvilken som helst iPhone, … Continue reading "I dag har jeg gjort noe helt crazy"

2019-09-18 07:14 Sunn middag på 123

Reklame | Delikat Jeg har to herlige middagstips å dele med dere, det de har til felles er at de er næringsrike, smaker nydelig og tar kort tid å lage. Jeg har gledet meg skikkelig til å dele de med dere, for jeg vet at dere setter pris på sunne, gode oppskrifter, som er raske … Continue reading "Sunn middag på 123"

2019-09-17 08:50 Min beste venn inn i høsten

Reklame | Good for me Heii og god tirsdag mine venner. Jeg sitter her å koser meg med bildene fra et cafebesøk jeg hadde i Oslo i helgen. Jeg var veldig tidlig ute til en avtale, og rakk derfor å sette meg ned her, senke skuldrene, og virkelig kose meg med litt egentid. Har dere … Continue reading "Min beste venn inn i høsten"

2019-09-16 08:44 Tid for deilige strikkegensere

Reklame | Annonselenker Jeg elsker myke, gode, varme og deilige strikkegensere. Nå er endelig sesongen her for å finne dem frem, og jeg har tatt et lite søk for å finne mine favoritter, slike at jeg kunne dele dem med dere🧡 Jeg har valgt å gå for flere varianter, i ulike farger, men det som er … Continue reading "Tid for deilige strikkegensere"

2019-09-15 11:33 Bildedryss ShapeUp Convention

Heii fra Gardermoen❤️ Jeg hadde så lyst å oppdatere dere i går, men når denne skrotten ramlet inn på hotellrommet etter 5 harde og fantastisk gøye økter på ShapeUp Convention, så var det null og niks energi igjen. Så derfor ble bilderedigering utsatte til i dag i stede. Jeg har brukt en god time på å … Continue reading "Bildedryss ShapeUp Convention"

2019-09-13 11:41 Hei Oslo

Reklame | Annonselenker I skrivende stund sitter jeg i hotellresepsjonen på Comfort Grand Central, nyter en kopp kaffe og planlegger dagen min. Jeg skal gjøre en spennende foto-jobb her på hotellet i dag, og er så spent på hvordan det blir. Jeg deler selvfølgelig resultatet med dere senere. Hovedgrunnen til at jeg er i Oslo … Continue reading "Hei Oslo"

2019-09-12 20:15 Jeg trenger deres hjelp

Hei fine dere🧡 Jeg liker så godt å spør dere om ting, rett og slett fordi jeg får alltid så mange gode svar. Nå nærmer det seg Bali med stormskritt, og jeg føler meg helt lost i Pintrest-bilder og instagarm-kontoer om Bali. Det er så MYE jeg vil se, gjøre og spise. hehe. Så da vender … Continue reading "Jeg trenger deres hjelp"

2019-09-11 21:56 Bli med på en dag i mitt liv

God kveld fra sofakroken🧡 I dag har dagen bare løpt fra meg, og jeg har forsøkt å henge med. Jeg startet dagen på vaksinekontoret, nå er de siste vaksinene til Bali tatt, og vi er klare for avreise om 11 små dager☀️🌴🌊 Fy søren så gøy det skal bli. Husk at jeg gir bort til reise til … Continue reading "Bli med på en dag i mitt liv"

2019-09-10 20:57 Når alt du vil er å være alene

Jeg har tatt en pause fra super-sosiale Maren, og alt jeg vil er å være alene. Det er en litt ny følelse for meg. Jeg er vanligvis en person som får energi av å være sammen med andre mennesker, men den siste tiden har jeg kjent på et enormt behov for å være alene. Jeg koser … Continue reading "Når alt du vil er å være alene"

2019-09-09 11:04 Oppskrift: Chia havregrøt

God mandag venner❤️ Denne frokosten her fikk mye oppmerksomhet da jeg delte den på Snapchat, så det er klart dere skal få oppskriften. Den er inspirert av søte Emilie Nereng. Det å blande chiafrø og havregryn er helt nydelig! Du trenger: 5ss havregryn 1ss chiafrø 1 1/2 dl vann 1 1/2 valgfri type melk 1 ts … Continue reading "Oppskrift: Chia havregrøt"

2019-09-08 16:40 En helt vill mestringsfølelse

Endelig har jeg fått tak i litt bilder fra gårsdagens hinderløp. Jeg deltok på Fishermans Friend Strongman Run sammen med samme gjengen som i fjor, og det var akkurat like gøy i år. Nesten enda gøyere faktisk, vi hadde med oss enda en deltager, som opprinnelig skulle være med oss i fjor også, men ble … Continue reading "En helt vill mestringsfølelse"

2019-09-08 08:14 SES VI I DAG?

Reklame | Eget klessalg Tid for klessalg Heii 🧡 Jeg er tidlig oppe for å preppe til dagens klessalg. Jeg håper jeg ser så mange som mulig av dere i dag kl 13.00 i dronningensgate 52. Klessalget er på Spiregården, og der ligger fantastiske spiren cafe☀️ Det er den perfekte mulighet til ta en meatfree Sunday, og … Continue reading "SES VI I DAG?"

2019-09-06 19:36 Endelig skjer det i Kristiansand

Alle jenter på sørlandet ( og hele Norge selvfølgelig – dette er verd å reise for) hold av datoen 12 oktober!! Da arrangeres en gigantisk treningsfest i Kristiansand. Jeg skal holde 5(!!) gruppetimer på Sporty Lørdag, og gleder meg noe helt ekstremt💪🏼😄🧡 Det blir dobbel time med vektvest, og tre runder med Bootcamp. I tillegg … Continue reading "Endelig skjer det i Kristiansand"

2019-09-06 09:18 Sunne og proteinrike eple-lapper

Dette blir uten tvil en av mine favoritt oppskrifter denne høsten. Disse lappene er så gode i seng selv, men med litt syrlige epler i ble de helt magiske🍎 Du trenger: 1 stor godt moden banan 2 egg 5 ss havregryn 5 ss speltmel  2 ss sukringold 1 ts kanel 1 ts kardemomme  1 ss … Continue reading "Sunne og proteinrike eple-lapper"

2019-09-05 08:38 Jeg deler min handlepose

En solid forkjølelse har tatt over kroppen min, og serverer både feber, tett nese, sår hals og verkende kropp. Heldigvis fikk jeg storhandlet i går før jeg ble ordentlig dårlig. Nå er kjøleskapet fylt til randen med digg mat, og jeg kan fint overleve noen døgn inne i leiligheten. Her er det så mange favoritter … Continue reading "Jeg deler min handlepose"

2019-09-04 15:01 5 favoritter til høsten

Reklame | NA-KD I skrivende stund ligger jeg på sofaen, ganske så pjusk i formen. Dette skjer ofte etter en treningsreise med full fart og høyt tempo i en hel uke,. I tillegg til de store endringene i temperatur, fra 40 varmegrader til såvidt 13-14 graderer hjemme. Så nå kom feber og kroppsverk snikende. Siden … Continue reading "5 favoritter til høsten"

2019-09-03 18:32 En typisk hverdag

Heiii venner🧡 I dag har jeg en sånn dag hvor det egentlig ikke er noe særlig å rapportere om. Dere vet, en vanlig dag med jobb, og vanlige hverdagsting. Jeg får ofte spørsmål om det ikke er vanskelig å ha en blogg som skal oppdateres hver eneste dag.”skjer det nok spennende i livet ditt?”  svaret er … Continue reading "En typisk hverdag"

2019-09-02 08:22 “Ta vare på flokken”

God mandagsmorgen mine venner🧡 I dag har jeg lyst å starte uken med å dele noe skikkelig fint med dere. Denne helgen feiret vi min spreke, nydelige, kloke og omsorgsfulle mormor sin 90års dag. Min mormor er en skikkelig superwoman, og satt i sitt eget selskap og strålte om kapp med sola. Hun er kjapp i … Continue reading "“Ta vare på flokken”"

2019-09-01 07:54 #pålagmedmaren

I dag er det 1 september, og jeg har en ting jeg har lyst å dele med dere. Høsten er her, og for mange kan høst være en fin mulighet for å vende tilbake til, eller innføre nye gode rutiner og vaner. Nå har jeg jobbet med trening, helse og ernæring i så mange år, … Continue reading "#pålagmedmaren"

2019-08-31 08:53 Trening med strikk – hvorfor er det så bra?

Reklame | Strikkene er sponset av Abilica Jeg har hatt lyst å snakke om strikk trening med dere lenge, og nå kom den perfekte mulighet. Jeg hadde en strikk-økt med gjengen vår på Kypros, og midt under den økten slo det meg hvor ENORMT mange ulike øvelser man kan gjøre med disse geniale strikkene. Så, … Continue reading "Trening med strikk – hvorfor er det så bra?"

2019-08-30 08:35 Tenk at dette skjer!!!!

Reklame | Lapoint Jeg har den gøyeste nyheten å dele med dere! Det kribler i hele kroppen og er så lykkelig over denne muligheten. JEG SKAL TIL BALI☀️🌴🌊🙈 Jeg skal reise med Lapoint, og drar allerede om 3 små uker!!!!! Lykkehyyyl☀️ Jeg har alltid hatt lyst å oppleve Bali og Indonesia, og nå kom plutselig muligheten. Jeg … Continue reading "Tenk at dette skjer!!!!"

2019-08-29 21:20 Jeg deler treningsøkter fra treningsreisen

Det går litt utover bloggen på denne treningsreisen kjenner jeg, og grunnen til det er faktisk skikkelig fin. Det er rett og slett fordi jentene på denne turen er så utrolig fine, morsomme, åpne og herlige. Så da har all fritid mellom øktene gått med til henge med dem❤️ Jeg har tilgode å gå oppdatert … Continue reading "Jeg deler treningsøkter fra treningsreisen"

2019-08-26 21:07 Bildedryss fra treningsreise

Heii dere🧡 I dag ble det nesten til at jeg ikke fikk oppdater dere. Senga roper på meg, men det er faktisk viktigere å få sagt hei til dere enn den ene timen ekstra søvn. Dagen i dag har vært så fin, og litt annerledes. Jentene har vært i gjennom en en utfordring de ikke ante … Continue reading "Bildedryss fra treningsreise"

2019-08-25 13:42 15 rågode rumpeøvelser

Her kommer som lovet, rumpeøkten jeg kjørte med jentene på treningsreise😄💪🏼 Treningsøkten bestod av 11 ulike øvelser med enten egen kroppsvekt, strikk eller vekter, hvor absolutt alle øvelsenes hensikt er å trene stumpen. Jeg har også nevnt 4 ekstra øvelser i slutten av innlegget, så her får du 15 øvelser totalt. Jeg la opp økten som … Continue reading "15 rågode rumpeøvelser"

2019-08-24 20:31 Svettefest, sol og buffet

Overskriften sier i grunn alt – det gode livet påtreningsreise er i gang☀️ Vi ankom Kypros rundt lunsjtider i går, og dagen gikk med til å sjekke inn på hotellet, bli litt kjent med både hverandre og stedet, trene litt og kose oss med god mat. Rommene våre er så fine, og det gjør hele oppholdet … Continue reading "Svettefest, sol og buffet"

2019-08-23 06:12 Hade, Norge

Reklame | Annonselenker Gul cardigan HER // Jeans HER // Belte HER // Singlett HER Det føles litt ekstra godt å reise mot varmere strøk, når Norge by på full høststorm og ruskevær. Jeg synes faktisk det er litt kos med sånn vær, og jeg elsker høst🍁🍂  Så det skal bli godt å komme hjem … Continue reading "Hade, Norge"

2019-08-22 06:25 Dette var hysterisk morsomt

Reklame | Annonselenker Jeg ler og ler! Herligfred så gøy det var å logge inn på bloggen i går kveld, og lese alle irritasjonsmomentene deres😅 Dere er en ubeskrivelig kul gjeng. Jeg ler og ler! Naboer er tydeligvis et problem for mange her, samt rot og styr i hjemmet. Hunder skaper trøbbel, og flere av dere … Continue reading "Dette var hysterisk morsomt"

2019-08-21 09:01 Ting som virkelig irriterer meg

Har du noen dager du våkner opp, og føler deg litt tafatt? At alt bare føles som et ork, og du ender opp med å ikke ta tak i noe som helst? Sånn dag har jeg i dag. Jeg må le av meg selv, for i dag har jeg brukt så og si hele morgenen … Continue reading "Ting som virkelig irriterer meg"

2019-08-20 10:49 Ingen har lagt merke til det

Reklame | Good for me Denne uken her føles som som jeg går rundt med en sky rundt hode, som hindrer meg i å tenke klart og være effektiv. Jeg gleder meg så til å reise på torsdag, men det er så mye som skal bli gjort før det, også klarer jeg bare ikke få … Continue reading "Ingen har lagt merke til det"

2019-08-19 08:40 Mandags modus

Reklame | Annonselenker Goood mandag mine venner💗 I dag har jeg en del møter på planen, og går derfor i vanlige klær. Jeg rusler så mye rundt i treningsklær at det nesten føles rart å gå i jeans og en blazer. hehe Joggeskoene får bli på da! I dag gikk det plutselig opp for meg at … Continue reading "Mandags modus"

2019-08-18 07:55 En produktiv og fin søndag

I går var jeg og en venninne så nære å ta en tur ut, men i siste minutt så ombestemte vi oss, og ble bare hjemme. Fy søren så glad jeg er for det i dag. Nå sitter jeg her, klokken er 09 og jeg har allerede jobbet i en drøy time, gått en god … Continue reading "En produktiv og fin søndag"

2019-08-17 07:38 Mine interiørfavoritter

Reklame | Annonselenker I dag hadde jeg planer om en lang tur i skogen med Leo, men regnet pøser ned over sørlandet, så da ble jeg sittende inne å se på interiør i stede. Hjelpes så mye gøy jeg har funnet! Jeg er helt forelsket i glass, gull og velur. Jeg trenger nye lamper i … Continue reading "Mine interiørfavoritter"

2019-08-16 08:56 Svar på spørsmålsrunden

Her kommer svarene på spørsmålene dere stilte på Instagram. Godt og blandet som alltid😊🧡 Håper dere liker svarene! Det kommer så mange spørsmål hver gang, og det er så hyggelig! Det blir garantert ikke lenge til neste runde. Din beste treningsopplevelse? Åå det er så enormt vanskelig å svare på det, for det er så vilt … Continue reading "Svar på spørsmålsrunden"

2019-08-15 08:17 En sommer hang-up jeg tar med inn i høsten

Reklame | Hennig-Olsen is Jeg tror aldri jeg har blitt så hekta på en is før, som har blitt på ZerOH! fra Hennig-Olsen is🧡 For en genial liten sak, så god på smak, og helt uten kalorier. Jeg har fylt frysen med multipack, som inneholder både den gule og den rosa. Den gule er i smaken … Continue reading "En sommer hang-up jeg tar med inn i høsten"

2019-08-14 08:24 En sunn og god lunsj

God morgen fine dere. I dag har jeg en lunsj å dele med dere, som jeg virkelig har gledet meg til å få ut her på bloggen. Dette var så godt, også så utrolig sunt! Brødet jeg har brukt her heter Emmer og er kjøpt på Kjøkkenskapet her i Kristiansand. Det kan bakes selv også … Continue reading "En sunn og god lunsj"

2019-08-13 08:32 Et boost for treningsmotivasjonen

Reklame | Annonselenker Nelly Jeg har så lyst på litt nytt i treningsgarderoben min, og nå har jeg funnet så mye jeg liker. I tillegg er mye av det på salg, og det er ekstra gøy! Jeg elsker den peach-fargen som er på de første bildene her, men jeg vet jo med meg selv at … Continue reading "Et boost for treningsmotivasjonen"

2019-08-12 08:59 En ekstra fin lunsjdate

Se dette delikate bordet da❤️ Smoothie, smoothie bowl, chia-pudding, masse deilig topping, kaffe og raw kuler. Mmmm. Kaffen min er litt spesiell, den er nemlig laget med hampmelk. Jentene på SpirenKafe har altså laget melk av hampfrø, som man har i kaffen. Det gir en utrolig god smak, og jeg tror nesten jeg har fått en … Continue reading "En ekstra fin lunsjdate"

2019-03-30 18:01 Sunn matinspo på høyt nivå

Reklame | Lapoint Heii og god lørdag🧡 Jeg var egentlig på vei i seng, men så kom jeg på at jeg ikke hadde oppdatert dere, og hadde ikke lyst å legge meg før det var gjort. Klokken er straks midnatt her, så det er virkelig på tide å sove – surf klokken 06 venter i morgen … Continue reading "Sunn matinspo på høyt nivå"

2019-03-29 16:16 En skjult perle, og kjentfolk på Sri Lanka

Reklame | Lapoint I dag har jeg hatt den beste dagen her på Sri Lanka. Eller, det hadde vært optimalt om jeg fikk en surf på morgenkvisten også, men i dag er surfe-fri. Så sett bort fra det, så har dagen vært helt super! Jeg startet med en deilig morgentur på stranda, etterfulgt av en … Continue reading "En skjult perle, og kjentfolk på Sri Lanka"

2019-03-28 06:15 Postkort fra paradis

Reklame | Lapoint God morgen fra Paradis☀️ Jeg kom akkurat inn fra en 2timers surf her på Sri Lanka, og den følelsen jeg har i kroppen nå, kan nesten ikke beskrives. Jeg tror den må oppleves! Den følelsen når du ENDELIG klarer å catche en bølge, og faktisk klarer å kontrollere bevegelsen din gjennom bølgen. Nei … Continue reading "Postkort fra paradis"

2019-03-27 10:43 En sporty premie

Reklame | Ellos Uken før jeg reiste unnet jeg meg en sporty premie, rett og slett fordi jeg fortjener det. Jeg hadde vært flink og gjennomført alle øktene på planen min. Det stod 4 triatlon-spesifikke treningsøkter, og jeg har gjennomført alle, helt i følge planen, ingen unnasluntring! Øktene består av løp, sykkel, løp + sykkel … Continue reading "En sporty premie"

2019-03-26 06:42 Hei fra Sri Lanka

Reklame | Lapoint Heiii fine dere🧡 Vi er endelig fremme hos Lapoint på Sri Lanka, etter den lengste reisen jeg noensinne har vært med på. Nå har vi altså ankommet, sovet en god natt, og allerede rukket å ha vår første surfeleksjon. FY SØREN SÅ GØY! Jeg har allerede knust målet med å komme hit, og … Continue reading "Hei fra Sri Lanka"

2019-03-25 04:33 XXL + ABILICA + MAREN ERDVIK

Reklame | Abilica og XXL I dag har jeg en fantastisk god nyhet til dere, og jeg har gledet meg så til å dele det. DET BLIR EN NY RUNDE MED #XXLCHALLENGE. Denne gangen står romaksin i fokus, og jeg har lyst å gi deg en solid utfordring denne gangen. Tidligere har vi gjennomført XXLCHALLENGE … Continue reading "XXL + ABILICA + MAREN ERDVIK"

2019-03-24 14:22 Svar på alt dere lurer på #2

Heiiii fra Gardermoen 🧡 i skrivende stund sitter vi på Gardermoen. Vi har noen timer å slå ihjel her før turen går videre til Doha, og deretter videre til Colombo. Jeg tenkte å slå ihjel tiden med den den faste søndagsspalten, nemlig spørsmål fra dere.   Vakre du, kan jeg spørre hvilket filter du bruker på … Continue reading "Svar på alt dere lurer på #2"

2019-03-23 09:35 En liten lørdagsprat

Jeg elsker teksten på denne kaffen! Er det noe jeg kan bli MYE flinkere til å er det å si, eller nei ikke si, tenke blir mer riktig. Tenke F**K it litt oftere, og la ting gå. Jeg er en tenker, og jeg overanalyserer alt mulig. Slitsomt og unødvendig. Jeg fikk servert denne kaffen for … Continue reading "En liten lørdagsprat"

2019-03-22 07:45 Møter + sunn mat = sant

Jeg er i mye møter om dagen, og hvor enn jeg går så blir jeg alltid møtt av kaffe og twist, kjeks eller andre lignende ting. Det er helt ok det, men hvis jeg fikk velge selv – så er det ikke akkurat det jeg ønsker meg aller mest når vi skal sitte i møter, … Continue reading "Møter + sunn mat = sant"

2019-03-20 07:47 Onsdags-oppskrift: Glutenfrie pannekaker

Endelig onsdag, og det betyr en ny oppskrift til dere. I dag gjør jeg det super enkelt, og kjører på med en deilig pannekake-oppskrift. Denne er glutenfri, men du kan selvfølgelig bruke hvilket som helst mel du selv ønsker. Pannekaker er sunn kosemat i mine øyne, og jeg spiser det flere ganger i uken. Jeg … Continue reading "Onsdags-oppskrift: Glutenfrie pannekaker"

2019-03-19 08:04 Endring i planene

Hei og god formiddag🧡 I dag var planen en morgenøkt, men når jeg våknet opp til en kaotisk leilighet, en timeplan fullbooket av møter og ting som måtte gjøres, og alle møter plutselig måtte flyttes hjem til meg, på grunn av en nyoperert hund. Da var det bare å avlyse trening, og svinge seg med både … Continue reading "Endring i planene"

2019-03-18 21:30 En brutal start på uken

I dag skulle klokken bli 22.30, før jeg rakk å oppdatere dere. Til gjengjeld så ble det to innlegg i går da – håper det kan veie litt opp. Denne mandagen har vært litt brutal, i form av mye trening, mye jobb og en pjusk lille hundegutt. Jeg har alltid mye trening på mandager, da … Continue reading "En brutal start på uken"

2019-03-17 17:28 Svar på alt dere lurer på

Jeg er jo i gang med disse faste spaltene mine, og på søndager svarer jeg på spørsmål. Jeg la ut åpen spørsmålsrunde på Instagram, og her kommer både spørsmål og svar:   Hvordan har du det om dagen? Takk som spør, jeg har det fint❤️ Det skjer mye spennende med jobb, jeg reiser til Sri Lanka … Continue reading "Svar på alt dere lurer på"

2019-03-17 12:57 En uke til avreise

Reklame | Annonselenker Nelly Iiiiiiii, tenk at i dag er det akkurat én uke til avreise. Jeg er så spent at det kribler i hele kroppen😍🌴🌊☀️ Det skal bli så magisk med to hele uker med sol, sommer, surf, natur og dyreliv på magiske Sri Lanka. Jeg har bestilt litt (ganske mye) nytt til feriegarderoben, og … Continue reading "En uke til avreise"

2019-03-16 06:26 Litt sterkere hver dag

❤️❤️❤️ Jeg har noe fint å dele med dere, og jeg håper du vil ta det inn. Et av stedene jeg veldig ofte sitter å jobber, og bruker mye tid, er Spiren cafe. Her om dagen kom jeg ramlende inn døren, med en stor tung bag, macen i hånda, snakkende i telefonen, svett i panna … Continue reading "Litt sterkere hver dag"

2019-03-15 07:29 Vinneren av tur til Sri Lanka

Reklame | Lapoint God morgen🧡 I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Oslo. Vi skal inn i et veldig spennende møte med treningsappen vi snart lanserer. Jeg er så spent ta det kribler i magen! Hele dagen i går gikk med til å forberede oss. Nå er vi dønn klare, og på … Continue reading "Vinneren av tur til Sri Lanka"

2019-03-13 07:17 Onsdags-oppskrift: Spicy tomatsuppe

Det var stor interesse for et par faste spalter, så her kommer en av de nye, nemlig onsdags-oppskrift. Hver onsdag skal jeg komme med en ny oppskrift til dere. Onsdags-oppskriften skal være sunn, fristende og enkel. I dag står tomatsuppe på menyen, med litt ekstra krydder i. Oppskrift:  5 dl vann 2 bokser grovhakkede tomater … Continue reading "Onsdags-oppskrift: Spicy tomatsuppe"

2019-03-12 07:22 Hemmeligheten er ute

Jeg har jo delt at jeg jobber med flere store prosjekter, et av dem er noe som utelukkende gagner dere🧡 Nå er det på tide å avsløre litt mer, og dele litt med dere! Jeg klarer rett og slett ikke å vente lenger!! Vi er 3 treningsprofiler som har gått sammen, og samlet all vår kunnskap … Continue reading "Hemmeligheten er ute"

2019-03-11 14:57 Beinharde mandagsintervaller

Reklame | Run & Relax M O N D A Y Mine mandager er alltid hektiske, og egentlig er det litt godt. Det gjør at uken alltid starter på en effektiv og produktiv måte. Jeg har en fast treningsavtale med en venninne hver mandagsmorgen, og på ettermiddagen/kvelden har jeg mine to faste gruppetimer. I dag … Continue reading "Beinharde mandagsintervaller"

2019-03-10 11:57 Fast spalte og nye planer

Heiii og god søndag🧡 Jeg var grytidlig våken i dag, men rakk sannelig ikke oppdatere dere før nå likevel. Jeg startet dagen med en god tur i skogen alene, etterfulgt av en tur med Leo og Kristina. Så koselig! Etter tur har jeg ligget rett ut på sofaen, sett på Ungkaren, Ex on the beach og … Continue reading "Fast spalte og nye planer"

2019-03-09 08:56 Lørdagsmorgen på sitt beste

Reklame | Annonselenker Go lørdagsmorgen🧡 Her er det en veldig treg start på dagen, med litt hyggejobb, kaffe og en skål med frukt. I dag var jeg så trøtt på morgenen, at jeg rett og slett bare gav etter, lot Leo få komme opp i sengen, og der sov vi videre helt til klokken 09.30. Det … Continue reading "Lørdagsmorgen på sitt beste"

2019-03-08 08:33 Effektive intervaller utendørs

GO GO GO 💦 Jeg er i full gang med utetrening, og det styrkeprogrammet jeg vanligvis kjører utendørs kan dere finne HER. Jeg løper / går / jogger også mye utendørs også, og i dag har jeg lyst å dele en av mine favoritt-intervaller med dere. Det er stor forskjell å løpe utendørs, og inne på … Continue reading "Effektive intervaller utendørs"

2019-03-07 08:05 Namasté all day

Er det bare meg som kjenner at det skal bli ekstremt godt med helg nå? Denne uken her har vært lang føler jeg, men nå er det heldigvis bare én dag til, også er det helg. Jeg snikstarter helgen litt hver torsdag, med en hel time med avslappende, og deilig yoga. Jeg har en fast … Continue reading "Namasté all day"

2019-03-06 07:04 Forberedelsene er i gang

Reklame | Betakaroten Gold Sol, sommer & surf Jeg teller ned til Sri Lanka, og nå er det under 3 uker til avreise☀️ Jeg har startet forberedelsene, og har begynt å ta Betakaroten Gold fast hver dag. Grunnen til at jeg tar det er for å beskytte huden, og få en dyp og fin brunfarge, som holder lenge. … Continue reading "Forberedelsene er i gang"

2019-03-05 10:32 Innekos og ruskevær

I skrivende stund er det kun kos som står på planen her i huset. Leo og meg har hatt en lang tur ute i skogen, i skikkelig ruskevær. Nå har vi kommet inn, og krypt under teppet, med God morgen Norge og varm te. Det er det aller beste etter langtur i kjipt vær. Nå … Continue reading "Innekos og ruskevær"

2019-03-04 07:57 Ta mandagen med storm

Reklame | Nocco MAKE THE BEST OF IT  God mandagsmorgen mine venner. I går fikk jeg ikke oppdatert dere fordi bloggen var nede, og det synes jeg er utrolig kjipt. Heldigvis har jeg flere kanaler å snakke med dere på, så snapchat og Instagram ble oppdatert som vanlig. Nå tror jeg at jeg har funnet … Continue reading "Ta mandagen med storm"

2019-03-02 16:16 Intervaller, bilkjøp og helgemodus

Jeg har fått flere meldinger fra dere hvor dere skriver at dere blir så glad for at jeg smiler igjen. Tusen takk for fine ord, og omsorg. Jeg føler virkelig at jeg har en god gjeng med venninner der ute❤️ Jeg smiler igjen, og jeg har det ordentlig fint. Det skjer mye spennende og jeg koser … Continue reading "Intervaller, bilkjøp og helgemodus"

2019-03-01 06:55 En skikkelig glad fredag

Åå som jeg har gledet meg til denne dagen. I dag skjer det så mye gøy! Om et par timer skal jeg avgårde for å hente min splitter nye bil. Endelig! Det skal bli så godt å ha litt frihet igjen, og muligheten til å farte litt mer rundt igjen. Jeg gleder meg så til … Continue reading "En skikkelig glad fredag"

2019-02-27 07:33 Jeg gir bort en reise til Sri Lanka

Reklame | Lapoint I dag er hele meg bare ett stort smil. Alle flybilletter er i boks, og turen vår til Sri Lanka er 100% i boks. Vi reiser allerede neste måned, og jeg gleder meg så mye at jeg har ikke ord🧡 14 dager med sol, surf, nye mennesker, ny kultur, strand, natur, spennende mat … Continue reading "Jeg gir bort en reise til Sri Lanka"

2019-02-26 08:07 Vår i luften – ta treningen utendørs!

Jeg vet ikke hvordan det er rundt om i landet, men her i sør så er det helt vårstemning. Det er 6-10 grader i luften, og sol dag etter dag. Så herlig! Dette gir meg motivasjon til å flytte treningen ut, og tenkte derfor det kunne passe å dele noen av mine utetrening-favoritter. Alle disse … Continue reading "Vår i luften – ta treningen utendørs!"

2019-02-25 08:09 Sweet blue Monday

God mandag🧡 Har du hatt en fin start på dagen så langt? Håper det! Jeg måtte avlyse mandags-intervallene som jeg alltid gjør mandagsmorgen sammen med Julie. Formen er ikke helt god enda, og skal jeg klare gruppetimene mine i kveld, så måtte de utgå. Kjipt, men fornuftig! Jeg får lage godt opp med hjemmekontor, sunn mat … Continue reading "Sweet blue Monday"

2019-02-24 09:45 Mine søndagsplaner

Reklame | Kari Traa rabattkode til lesere Hei fine dere🧡 Lørdagen løp fra meg, med en stor fotojobb som tok store deler av dagen, direkte etterfulgt av besøk her i leiligheten. Plutselig var det midnatt, og jeg hadde ikke rukket innom dere. Beklager – det skjer så sjeldent at jeg håper dere synes det var … Continue reading "Mine søndagsplaner"

2019-02-22 08:44 God tid, helg og mys

FREDAGSFROKOST Jeg har sett så mye på svenske serier nå at det føles helt naturlig å skrive mys i stede for kos i overskriften. Haha!!! Her i leiligheten er det så kos og mys nå, og fredagsfølelsen er komplett. God tid, lave skuldre, digg frokost og helg,. Kan det bli bedre? Frokosten er ikke SÅ … Continue reading "God tid, helg og mys"

2019-02-21 07:19 Friske nyheter i treningsgarderoben

Reklame | Ellos IM IN LOVE  Se på disse herlige treningsklærne. Nå er det evigheter siden jeg har unnet meg noe nytt i treningsgarderoben, og når jeg så alle nyhetene på Ellos, følte jeg at det var på tide med litt nytt. Jeg elsker denne rosafargen, og den blir jo bare finere og finere jo … Continue reading "Friske nyheter i treningsgarderoben"

2019-02-20 08:06 Et frisørbesøk jeg aldri glemmer

Reklame | DUO-frisør & Joico I går hadde jeg en tur til fristen jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har virkelig den morsomste, mest sjarmerende og utadvendte frisøren som finnes.  Carmen på DUO her i Kristiansand – jeg er så takknemlig for at vi har truffet hverandre. I går satt jeg i frisørstolen, og … Continue reading "Et frisørbesøk jeg aldri glemmer"

2019-02-19 07:46 Kremet havregrøt med peanøttsmør

God morgen hjerter<3 Her sitter jeg med en liten skål havregrøt, kokt på havremelk og søtet med litt honning. Så utrolig godt! Jeg topper den med banan, kanel og en skje penaøttsmør. For en magisk liten skål altså. I tillegg har jeg kaffe og melk. Nam nam nam! I dag er den en ganske så … Continue reading "Kremet havregrøt med peanøttsmør"

2019-02-18 20:22 Jeg har noe sykt å fortelle

I dag ble det en litt sen oppdatering. Dagen har gått i ett, og når jeg kom hjem klokken 20, etter dobbel gruppetime, var jeg helt skjelven i kroppen. En stor porsjon taco og en god dusj måtte til før jeg var klar for å sette meg ned for å si hei til dere. Først … Continue reading "Jeg har noe sykt å fortelle"

2019-02-17 20:55 Dette er litt flaut å innrømme

I dag har jeg vært et vrak, et totalt ubrukelig vrak. Dette er enten en reaksjon på en stressende uke, og en veldig hektisk helg. Eller så er det starten på den mest brutale influensaen jeg har hatt. Hele kroppen min verker. Jeg har hatt så vondt i kroppen i dag, at jeg endte opp … Continue reading "Dette er litt flaut å innrømme"

2019-02-16 20:33 Jeg tror det er dette jeg er ment for å gjøre

I skrivende stund sitter jeg i hotellsenga, så full av inntrykk og gode følelser. FOR en dag! Jeg elsker virkelig å holde gruppetimer. Jeg får et boost av det, som ikke kan beskrives. Det gir meg helt vilt mye, og når tilbakemeldingene er så gode som de var etter timen i dag, nei da kjenner … Continue reading "Jeg tror det er dette jeg er ment for å gjøre"

2019-02-15 21:53 Stereotype blogger

Reklame | Comfort Grand Central Livet mitt som blogger i Oslo, er litt annerledes enn hjemme. I dag har jeg løpt fra møte til møte, vært innom Pr-byråer, tatt en kaffe med nye, og med tidligere samarbeidspartnere, innom butikker jeg liker, og tatt bilder på en cafe jeg elsker. Det er ikke heeelt slik min … Continue reading "Stereotype blogger"

2019-02-15 14:46 Hei fra Oslo

Heii❤️ Jeg rakk ikke å oppdatere dere her i dag før jeg reiste. Nå er jeg altså fremme i Oslo, og skal i gang med tidenes møte-runde. Jeg skal innom flere samarbeidspartnere, før jeg avslutter med en befaring på lokalene fr morgendagens ShapeUp kickstart Convention. Jeg skal holde #skyrøkta, og er så stolt over å … Continue reading "Hei fra Oslo"

2019-02-14 14:45 Valentines day….

Det er umulig å ikke få med seg at det er Valentines Day i dag. Min Instagram er fylt opp av forelskede par, roser og sjokolade. Jeg ser det, kjenner på en klump som kommer snikende, men klarer faktisk å ikke la den vonde klumpen få lov å feste seg. Det er på sånne dager … Continue reading "Valentines day…."

2019-02-13 07:18 Maren tipser: Ny smoothie

Se på denne godsaken av en smoothie bowl. Smoothien i seg selv er nydelig, men med en helt spesiell granula, og en god skje peanøttsmør blir den komplett. Du trenger: 2 dl Frosne bringebær 1/2 banan 4 ss Vanilje Kesam 1 ss cottage cheese eller vanlig Kesam naturell 2 ss vanilje protein (valgfritt) 2 ss … Continue reading "Maren tipser: Ny smoothie"

2019-02-12 11:39 Gode nyheter på en tirsdag

Reklame | Annonselenker Heii dere💗 Det er så herlig å kjenne hvordan bloggmotivasjonen ble boostet av å ta et par dager fri. Nå har jeg lyst å oppdatere dere absolutt hele tiden. I dag startet jeg dagen med en helt fantastisk nyhet, og jeg kjenner at alle gode nyheter er litt ekstra velkomne i disse dager. … Continue reading "Gode nyheter på en tirsdag"

2019-02-11 21:01 Hekta på ny serie, og en heftig utfordring

Jeg må bare stikke innom dere en gang til i dag, og dele det gøyeste programmet som finnes. Dere som følger meg på snap har jo sett at jeg er totalt hektet på Whalgrens verden. Jeg har sett 3 sesonger på noen få dager. Jeg må seriøst begynne å begrense meg litt, men det er … Continue reading "Hekta på ny serie, og en heftig utfordring"

2019-02-11 07:09 Den nye hverdagen

Hei dere❤️ Jeg er helt satt ut, overveldet og fylt av gode følelser. For det å åpne bloggen i dag morges var helt ubeskrivelig fint. Så mange fine kommentarer, så mye støtte og omsorg fra dere. For en gjeng dere er! Tusen takk❤️ I dag starter jeg litt på nytt, og det føles bra. Jeg har … Continue reading "Den nye hverdagen"

2019-02-07 20:25 Jeg tar en pause

Jeg tror det er på tide å fortelle dere litt om hva som skjer, og hvordan jeg egentlig har det. For en stund siden ble det slutt mellom min kjæreste og meg. Jeg har latt vær å skrive noe om det, av flere grunner. En av dem er selvfølgelig fordi jeg har valgt å ikke … Continue reading "Jeg tar en pause"

2019-02-06 07:46 Spør veganeren

Jeg har en venninne som inspirerer meg så enormt. Hun er så engasjert, så tilstede, så genuin, god og ekte – i alt hun gjør. Ingrid er kvinnen bak Spiregården, og Spiren cafe, hvor jeg tilbringer mye tid. Ingrid er selv veganer, og har enormt mye kunnskap om dette. Jeg tok en prat med henne, … Continue reading "Spør veganeren"

2019-02-05 10:33 Hi, I´m jummy

Har dere sett en så digg lunsj? Dette står foran meg i skrivende stund, og jeg kjenner at humøret stiger bare av å se på den deilige grønnfargen på min smoothie bowl. Dette er et nytt sted som har åpent på torvet i Kristiansand. Det heter Panda Panda, og er virkelig verd å sjekke ut. … Continue reading "Hi, I´m jummy"

2019-02-04 07:17 Drømmedag

Det overrasker meg gang på gang, hvor magisk en god tur i naturen er – både for kropp og hode. I går gikk mamma og meg en god tur sammen før familiemiddag, og det var rett og slett litt magisk ute. Strålende sol, snø, helt klart vært og temperaturer såvidt minus siden. En skikkelig drømmedag☀️ … Continue reading "Drømmedag"

2019-02-03 13:03 Avocado toast

God søndag???? Har du en fin dag? Her har dagen startet veldig rolig, og det var ordentlig godt. Sov til jeg våknet av meg selv, hadde en rolig morgen med ekstra god frokost. Avokado toast og golden milk. Mmmm. Jeg elsker toast, og spesielt når de er så toastet at det er like før de blir … Continue reading "Avocado toast"

2019-02-01 08:07 Min faste frokost

God morgen❤️ Her i sør har snøkaoset tatt seg opp igjen, og min planlagte joggetur utendørs ble byttet ut med en ekstra kaffe og God morgen Norge i sofakroken. Hva da viljestyrke? Hehe! Jeg skal få trent, men det blir nok en god gåtur med masse klær ute i friskluft, også får løpingen utsettes til en … Continue reading "Min faste frokost"

2019-01-31 10:49 Store ting på gang

Det kribler i magen, og hodet jobbet på spreng – døgnet rundt. Jeg er midt i en utrolig spennende prosess, og sammen med et fantastisk team holder vi på å skape noe noe jeg vet mange av dere vil bli helt i ekstase for. Dette har vært svært etterspurt – på alle mine kanaler. Det … Continue reading "Store ting på gang"

2019-01-30 08:00 Det er en stor ære

Reklame | ShapeUp Convention For kort tid siden fikk jeg en utrolig kul forespørsel. Jeg ble spurt om jeg hadde lyst å holde SKYR-økta på årets ShapeUp Convention i Oslo. Det er en stor ære å ble spurt om å være instruktør på ShapeUp Convention, og litt ekstra kult å bli spurt om å holde … Continue reading "Det er en stor ære"

2019-01-29 16:23 Lunsjen som reddet dagen

I dag har jeg sittet med bilag og regnskap i hele dag. Det er nemlig slik at når jeg driver eget firma, så er de ganske mye å holde styr på. Heldigvis har jeg verdens beste Geir, min regnskapsfører, som holder orden på alt. Jeg har også en pappa som tidlig lærte meg at er … Continue reading "Lunsjen som reddet dagen"

2019-01-28 08:41 Oppskrift: Asiatisk kyllingsuppe

For et par dager siden la jeg ut et bilde av en nydelig kyllingsuppe på Snapchat og Instagram, og mange spurte etter oppskriften. Den vil jeg selvfølgelig dele med dere. Dette er en sunn, smakfull, næringsrik og utrolig god suppe. Jeg håper flere av dere vil teste den ut. Oppskriften er fra Trines Matblogg.  Vi … Continue reading "Oppskrift: Asiatisk kyllingsuppe"

2019-01-27 08:36 HAIR LUXIOUS

Reklame | Samarbeid Good For Me Dette er litt gøy å dele med dere, for er det et samarbeid jeg virkelig virkelig har hatt lyst å få til, så er det Good for me. Jeg har så mange venninner som har skrytt Hair Luxious pillene opp i skyene. Jeg har hatt så enormt lyst å … Continue reading "HAIR LUXIOUS"

2019-01-26 14:29 Sunne pannekaker og Eplemuffins

Reklame | Annonselenker Weekend Brunch Har dere sett en så digg samling av sunne godsaker før? Dette er virkelig en godkjent helge-brunsj spør du meg. Her er det både frukt, bær, sunne pannekaker, sukkerfrie eplemuffins og solskinns-smoothie. Jeg skal selvfølgelig dele oppskriften på både pannekaker og muffins med dere. SUKKERFRIE EPLEMUFFINS:  💛 60g havremel 💛 50g speltmel 💛 30g … Continue reading "Sunne pannekaker og Eplemuffins"

2019-01-25 11:47 Fotballmødre + Maren

Åå for en fin start jeg har hatt på denne fredagen❤️ Klokken 10.00 i dag morges trippet jeg opp til fædrelandsvennen (lokalavisen i Kristiansand) sine freshe, fine lokaler på Torvet. Like etter var jeg på plass i podcast-stolen, sammen med Line og Helene for å være gjest i deres podcast. Podcasten heter Fotballmødre + Richard, eller … Continue reading "Fotballmødre + Maren"

2019-01-24 13:44 Bygg form i motbakke

Jeg er stor fan av motbakker, og trener i motbakke selv og med kunder. Det magiske med motbakke er at ALLE kan finne sin måte å trene i motbakke, og få godt utbytte av det. Det er super-effektivt å gå i motbakke, og det i seg selv er jo motiverende! Man må ikke alltid spurte … Continue reading "Bygg form i motbakke"

2019-01-23 07:52 10 middags favoritter

Jeg fant disse bildene på kameraet, og måtte bare dele dem med dere. Dette var middagen på lørdag, etter jeg hadde fullført Bootcampen min på Sørlandssenteret. Det måtte feires, og da ble det sushi i flere varianter og kyllingspyd med peanøttsaus. Mmmm🧡 Dette er uten tvil min kosemat nummer én, og da mener jeg ikke … Continue reading "10 middags favoritter"

2019-01-22 08:22 Sol, sunn mat og trening

Reklame | For egen treningsreise Høres overskriften ut som noe du kunne tenke deg akkurat nå? Samme her💛 I dag snør det på sørlandet, og det er skikkelig surt. Da tar jeg frem herlige bilder fra tidligere treningsreiser til utlandet, og mimrer tilbake til solvarme dager, med gode treningsøkter, sunn, fargerik og variert mat, spennende, lærerike … Continue reading "Sol, sunn mat og trening"

2019-01-21 08:30 Nyheter på podcast-listen

Jeg hører som dere vet mye på podcast, og jeg tipset dere om 25 podcaster jeg liker. Den listen kan dere se ved å klikke dere inn på det blogginnlegget HER 🌸 Jeg har nå funnet noen nye favoritter, og de må få komme med på listen. I tillegg til de 25 som er nevnt, synes jeg … Continue reading "Nyheter på podcast-listen"

2019-01-20 08:23 Noe av det råeste jeg har gjort

Reklame | WE LOVE SPORT Det første bilde her setter meg helt ut, det er uten tvil, den største plakaten jeg har sett av meg selv noen gang. Den dekker en hel vegg! Det er ingen hemmelighet at jeg var litt spent før jeg skulle holde min Bootcamp på WE LOVE SPORT på Sørlandssenteret i … Continue reading "Noe av det råeste jeg har gjort"

2019-01-18 08:37 Kjenner litt på nervene

Hei og good fredag🧡 Jeg sitter i sofakroken, med en stor kopp kakao laget på havremelk, og en pjusk liten hund i armene. Leo er ikke helt i form, og da avlyser mor alle planer, rydder kalenderen og setter av dagen til å passe på babyen min. Sånn er det bare, og mange vil nok kanskje … Continue reading "Kjenner litt på nervene"

2019-01-17 12:20 Raw cake heaven

Det er nesten ikke til å tro at alle disse kakene er sukkerfrie, glutenfrie og 100% veganske🧡 Jeg var på en artig foto-jobb på Spiren cafe, for noen dager siden, og fikk lov å ta bilder av ( og smake på ) så enormt mange deilige raw kaker. Jeg fikk så lyst å dele dem med … Continue reading "Raw cake heaven"

2019-01-16 06:51 Oppskrift: Grove rundstykker

God morgen dere🧡 Jeg fikk så mange meldinger på Instagram etter jeg la ut et bilde fra lunsjen hos mine foreldre på søndag. Mammas grove rundstykker ble en stor hit, og så mange spurte etter oppskriften. Nå har jeg fått mamma til å dele den med meg, og da deler jeg selvfølgelig med dere også🧡 Disse … Continue reading "Oppskrift: Grove rundstykker"

2019-01-15 07:13 I min handlepose

I går storhandlet jeg, og virkelig fylt opp kjøleskapet. Jeg skrev liste på forhånd, ut fra hva jeg hadde fra før, og hva som måtte fylles på. Jeg er fæl til å småhandle nesten daglig, og alt for ofte ender jeg opp med dobbelt opp av ting. For eksempel 8 maisbokser, og 4 rømmebokser til … Continue reading "I min handlepose"

2019-01-14 08:19 Et vegansk kosthold

Heii mandag🧡 Velkommen til en ny uke, og jeg tenker å starte den med å dele denne fargerike og fristende veganske lunsjen. Dette var lunsjen vår for et par dager siden, og jeg blir faktisk glad av disse bildene. Se på de deilige fargene🧡 Jeg er ikke verken veganer, eller vegetarianer, men jeg koser meg med et … Continue reading "Et vegansk kosthold"

2019-01-13 08:00 Søndagsfrokost med grøt og golden milk

God morgen❤️ Jeg har kjøpt meg en ny gryte, og den måtte selvfølgelig testes. Dagens frokost er en fløyelsesmyk havregrøt, kokt på havremelk, med smak av eple, kanel og litt honning. Så utrolig godt! Som topping gikk jeg all in, det er jo tross alt søndag, og da er det lov med litt ekstra kos. I … Continue reading "Søndagsfrokost med grøt og golden milk"

2019-01-12 08:15 2 år med kjærlighet

I dag er en hel spesiell dag, og den skal selvfølgelig feires🧡 For 2 år siden, den 12 januar 2017, kom verdens fineste lille skatt til verden. I nesten like lang tid har jeg fått lov å være “mammaen din”. I dag er lille Leo 2 år gammel🧡 Leo med med meg så og si overalt, … Continue reading "2 år med kjærlighet"

2019-01-11 08:00 Ny favoritt: Buddha Bowl

Dette var min lunsj i går, har dere sett noe så fristende og godt? Dette er en buddha bowl, og smaken er helt ubeskrivelig god. Retten er 100% vegansk, og serves varm. Smakene gir følelsen av Asia, med en fyldig peanøttsmak, kokos, koriander og spirer. Serveres med risnudler. Mmmm🧡 I går satt jeg å jobbet … Continue reading "Ny favoritt: Buddha Bowl"

2019-01-10 08:24 Jeg har fått en sjanse til

Reklame | Samarbeid Emijoly Tenk at disse bildene er tatt nå, i januar, på vinteren! Det ser mer ut som en vårdag, og det føltes nesten litt sånn også. Solen varmet, og det var så deilig. Det er så fint hvordan alt føles bedre når solen skinner🧡 Jeg sitter å jobber noen timer nå på … Continue reading "Jeg har fått en sjanse til"

2019-01-09 11:26 I dag tar vi det litt ekstra rolig

Reklame | Duo frisør & Joico God morgen❤️ I dag starter Leo og meg morgenen litt ekstra rolig. Jeg hadde en tøff natt i går, med sterke magesmerter og lite søvn. Han hadde en litt kjip natt, natt til i dag, med oppkast og pjusk form. Så nå ligger vi her som to slappfisker begge to. … Continue reading "I dag tar vi det litt ekstra rolig"

2019-01-08 14:49 Lakseretten alle har spurt etter

Jeg la ut bilde av gårsdagens laksemiddag, og innboksen min på Instagram tok helt av. SÅ gøy at så enormt mange av dere vil ha oppskriften. Den skal jeg selvfølgelig dele❤️ Jeg lager den oftest i mindre former slik som vist på disse bildene. Har dere sett noe så smart? Hvorfor lage en stor form … Continue reading "Lakseretten alle har spurt etter"

2019-01-08 08:39 Har du lyst å trene med meg?

Reklame | We Love Sports 19 januar skal jeg delta på et utrolig kult event på Sørlandsenteret. Det heter WE LOVE SPORTS, og det blir så mye ulike, sporty og kule ting som skjer. Det aller kuleste ( spør du meg, hehe ) er at jeg skal holde en stor Bootcamp, som er helt gratis … Continue reading "Har du lyst å trene med meg?"

2019-01-07 14:30 12 tips til deg som vil spise sunnere

Har du lyst å spise sunnere, kjenne på mer overskudd i hverdagen og få det litt bedre med egen kropp? For en stund tilbake satt jeg sammen tolv tips, og nå har jeg lyst å dele dem igjen. Jeg håper de kan motivere, inspirere og hjelpe deg litt på vei. Jeg har forsøkt å gjøre … Continue reading "12 tips til deg som vil spise sunnere"

2019-01-07 11:05 Tanker om flytting og fremtid

🌸 Kontor i drivhuset 🌸 Har dere sett et så koselig sted? dette heter drivhuset, og er en del av Spiren café. Det perfekte stedet for meg å sitte å jobbe, finne inspirasjon og kose meg med jobb. Jeg elsker å være der, og er innom flere ganger i uken. I dag har jeg en veldig … Continue reading "Tanker om flytting og fremtid"

2019-01-06 16:42 Tren hele kroppen, med én liten strikk

Er dere klare for et nytt treningsprogram? Dette er et program du kan trene hjemme i stua, ute eller på treningssenteret. Alt du trenger er et strikk, og du er klar for trening. Programmet består av 6 øvelser, hvor du får trent hele kroppen. Øvelsene:  Knebøy Mountain climber Utfall bakover Roing Hofteløft Pushups Kjør 15 … Continue reading "Tren hele kroppen, med én liten strikk"

2019-01-05 07:31 Jeg vet, at dere vet

Jeg vet, at mange av dere vet. Mange av dere har forstått at noe i mitt liv har endret seg, men jeg ønsker ikke å snakke om det her på bloggen. Så vær så snill, ikke spør mer. Jeg vet mange spør fordi dere er omsorgsfulle og bryr dere, og mange fordi dere er nysgjerrige. … Continue reading "Jeg vet, at dere vet"

2019-01-04 07:53 Hei hverdagen

Da var det plutselig fredag, etter en ganske så kort uke. Det er aldri feil med helg, men med min jobb er det i grunn ikke så stor forskjell på hverdagene og helgen. Jeg trives med det, og synes det er godt å kunne styre ting litt selv. Samtidig så kjenner jeg at de ukene … Continue reading "Hei hverdagen"

2019-01-03 11:49 Nyttårs look & forsetter

Reklame | Annonselenker Jeg har fått et par spørsmål om antrekket jeg hadde på meg på nyttårsaften, og det vil jeg selvfølgelig dele. Både toppen og buksen er fra Bikbok, og begge er på salg. Klær trenger ikke være dyre, for at de skal være fine. Buksen har jeg i sort og i sølv, og … Continue reading "Nyttårs look & forsetter"

2019-01-02 08:35 Et supert treningsprogram å starte året med

Hei og god morgen🧡 Har du en fin start på dagen? Jeg vil tro mange kjenner på at det kanskje var litt tungt å komme seg opp og i gang i dag. Etter flere dager fri, og et liv litt utenfor hverdagsrutinene, så kan vekkerklokke, jobb/skole føles litt brutalt. Da hjelper det å tenke på at … Continue reading "Et supert treningsprogram å starte året med"

2019-01-01 09:34 Høydepunkt i 2018

Tenk at jeg skulle sitte her på selveste nyttårsaften, med tårer nedover kinnene. Jeg gråter, men ikke fordi jeg er lei meg. Jeg gråter fordi 2018 har bydd på enormt mange gode minner. Slutten av 2018 har vært krevende og ganske vondt, og en dag skal jeg fortelle dere om det. Den dagen er ikke … Continue reading "Høydepunkt i 2018"

2018-12-30 08:42 3 nye serietips

Dette var min lørdagskveld. Serier, smågodt, chips og Pepsi max. Joggebukse, lave skuldre og kos. Jeg har sett ferdig en hel sesong av en ny serie, og må selvfølgelig tipse dere om den. I tillegg har jeg to serier til dere må se. 3 serier du må se:  ⭐️ YOU på netflix ⭐️ For the people på … Continue reading "3 nye serietips"

2018-12-29 19:27 Du fortjener å sove godt – alltid

Reklame | Libresse 🌸SWEET DREAMS🌸 Jeg vil tro at det er mange av dere jenter som kjenner dere igjen når jeg snakker om hvor viktig det er med god søvn når en viss uke melder sin ankomst. Mange sliter med smerter, eller ubehag, og mange kan kjenne på stress relatert til frykt for lekkasjer gjennom … Continue reading "Du fortjener å sove godt – alltid"

2018-12-28 16:03 Hei Hovden

Det tok ikke lang tid før den helt spesielle roen, som jeg kun opplever på hytta, kom over meg. Det er så deilig her oppe, alt går i litt roligere tempo, joggebukse eller stilongs  er fast “uniform” og alle måltid smaker litt bedre. God tid, lave skuldre, kvalitetstid med familie, og masse søvn er stikkord … Continue reading "Hei Hovden"

2018-12-27 07:59 Late dager i stilongsen

God morgen fra sofakroken💙 Jeg håper du har hatt en deilig jul, og nyter romjulen fullt ut. Jeg holder på å pakke, og om et par timer kjører vi opp på hytta på fjellet. Jeg gleder meg så til late dager i stilongsen, lange frokoster, skiturer, fjelluft og hyttekos. Det er litt under 3 timer kjøretur … Continue reading "Late dager i stilongsen"

2018-12-25 09:25 La matfesten fortsette

Reklame | Annonselenker God første juledag ❤️ Hadde du en koselig dag og kveld i går? Jeg hadde en så koselig julaften, og våknet opp, etter 9 timer søvn, fremdeles stappmett. hehe. Nå er det straks klart for nytt juleselskap. Jeg skal ta bena fatt, og gå til selskapet, rett og slett bare for å bevege … Continue reading "La matfesten fortsette"

2018-12-24 11:53 God jul, fineste dere

Goood jul❤️ Jeg håper du har skuldrene senket, et smil om munnen og er sammen med noen du liker å være sammen med. Jeg hadde bare lyst å titte raskt innom å ønske hver og en av dere nydelige lesere, en riktig god jul. Tusen takk for at dere er her, takk for alt dere gir, … Continue reading "God jul, fineste dere"

2018-12-18 07:38 Det er til å bli helt sprø av

GOD MORGEN I natt har vært en sånn natt som man bare vil våkne fra, og glemme. Jeg la meg rundt klokken 23, og på klokken hver time frem til ca 05. Så frustrerende! Klokken 06 våknet Leo, og ville ut på tissetur. Nå sitter jeg er, på kaffekopp nummer fire, og lurer litt på … Continue reading "Det er til å bli helt sprø av"

2018-12-17 08:16 Juleoppskrift: Kokosmakroner

Jeg har så mye godt jeg vil dele med dere før jul, så her er det bare å kjøre på med juleoppskriftene. I dag står kokosmakroner på menyen. Jeg er vant til å spise dem som de er, men nå har jeg fått smake med sjokoladetrekk, og det anbefales virkelig❤️ Du trenger:  ⭐️ 4 eggehviter ⭐️ 200g … Continue reading "Juleoppskrift: Kokosmakroner"

2018-12-16 09:43 Juleoppskrift: Rosa Marshmallows

PINK CHRISTMAS I dag skal jeg dele en ny oppskrift med dere, og den er så søt. Det er gøy med litt annerledes julegodterier, og i dag vil jeg dele oppskriften på disse rosa marshmallowsene med dere. Sjokoladene på bildet er Krispykuler, og de skal dere selvfølgelig også få oppskriften på. Bringebærpuré 💗 250g bringebær 💗 110g … Continue reading "Juleoppskrift: Rosa Marshmallows"

2018-12-15 07:55 Sunt og fristende

God morgen🧡 Har du sovet godt? I dag har jeg lyst å dele litt inspirasjon til sunn og fargerik mat med dere. det er så mye julekos nå, og ingenting er bedre enn det, men samtidig så kan det være deilig å få litt inputt av fristende salater, søtpotet, chiagrøt og raw-kaker også. Dette er ikke … Continue reading "Sunt og fristende"

2018-12-14 13:11 Maren tester: Dermapen

Reklame | Sponset behandling   I dag har jeg vært å testet noe nytt og veldig spennende. Jeg gleder meg til å dele det med dere! Jeg har de siste årene blitt mer bevisst på huden min, og har et lærerikt og godt samarbeid med flinkeste Monica som driver B.Unique hudpleie. Hun holder på til … Continue reading "Maren tester: Dermapen"

2018-12-14 07:19 Juleoppskrift: Sjokoladeknask

❤️ ❤️ ❤️ Denne her oppskriften har jeg gledet meg veldig til å dele med dere, for denne er faktisk like vill som snickers-sjokoladen jeg delte for en liten stund siden. Dette er sjokolade og nøtteknask, og det er fest i munnen fra første bit. Denne har jeg spart litt på, men nå er tiden inne for … Continue reading "Juleoppskrift: Sjokoladeknask"

2018-12-13 10:19 Dette gav meg julestemning

Vips var jeg hjemme igjen på sørlandet, og gjenforent med min nydelige lille valpegutt. I skrivende stund ligger han ved siden av meg, med alle labbene i været og snorker. Han er så god, og åpenlyst veldig takknemlig for å ha mammaen sin hjemme igjen❤️ Tenk at det går an å bli så glad i en … Continue reading "Dette gav meg julestemning"

2018-12-12 10:46 Det villeste hotellrommet jeg har sett

Reklame | Comfort Hotel Grand Central, NOCCO, Barebells Hei og god morgen fra Oslo. I skrivende stund sitter jeg på Nocco sitt julepyntede og koselige kontor. Det har gått så i ett siden jeg kom til Oslo, så nå var det godt å få en liten time-out med pepperkaker, nissegodteri og kos her. Jeg har … Continue reading "Det villeste hotellrommet jeg har sett"

2018-12-11 05:22 Juleoppskrift: Brente og saltbakte mandler

Da var det tid for mer julekos, og juleoppskrifter. Her kommer noe av det aller beste jeg vet, nemlig brente mandler. Det er SÅ godt, og lukten av dem gir meg herlige barndomsminner om jul og hygge❤️ En ny vri jeg har blitt introdusert for av min skjønne venninne Mariann, er saltbakte mandler. Det er så … Continue reading "Juleoppskrift: Brente og saltbakte mandler"

2018-12-10 16:21 Fordi du fortjener det

Reklame | JBL   Er det en ting som er viktig for meg når jeg trener, så er det musikk. Musikken må være høy, intens og med god lyd. Jeg må kjenne at musikken pusher meg, motiverer meg og får meg til å ta ut hele mitt potensiale. Jeg elsker treningsmusikk, og har aldri noe … Continue reading "Fordi du fortjener det"

2018-12-10 08:10 Gleder du deg til jul? Da er du heldig

I går satt jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa, med ullpledd rundt meg, kakao i koppen, tantebarn og hele resten av familien rundt meg. Vi pyntet pepperkakehus, spiste godteri, pratet, lo og koste oss. Rundt i huset var det julepynt, fyr i peisen og ordentlig god, trygg og lun stemning. Det slo meg … Continue reading "Gleder du deg til jul? Da er du heldig"

2018-12-09 07:34 La oss snakke julegaver

Reklame | Daniel Wellington ​ ⭐️Make every gift a celebration⭐️ Hvordan ligger du an med gaver og julestemningen? Jeg er i full sving på begge deler, mye takket vært mine fine julelister med full oversikt over både julegaver og julens gjøremål. På den måten ble leiligheten tidlig juleklar, og jeg er faktisk snart i mål … Continue reading "La oss snakke julegaver"

2018-12-08 09:34 Hjemmelaget seigmenn til jul

God lørdagsmorgen❤️ Jeg durer på videre med juleoppskrifter, skal man rekke alle før jul så er det bare å kjøre på. I dag tenkte jeg å dele en litt annerledes oppskrift med dere. Seigmenn er for mange kanskje ikke så julete, men for meg er det så absolutt det. Disse er perfekte å putte i et … Continue reading "Hjemmelaget seigmenn til jul"

2018-12-07 11:24 Julegaven absolutt alle kan ønske seg

Reklame | Oral-B Det å ta vare på sin egen kropp og helse, handler om mer enn kun trening og kosthold. Det handler om at du skal ha det bra, på alle mulige måter. Det å ha en sunn munn, og en god tannhelse er viktig for at jeg skal ha det bra, og det … Continue reading "Julegaven absolutt alle kan ønske seg"

2018-12-07 08:46 Hjemmelaget Marsipan

Ny dag, og ny juleoppskrift til dere. Denne gangen står hjemmelaget marsipan med sjokoladetrekk på menyen. Disse er så gode, og i tillegg veldig dekorative❤️  Lek deg med topping, konditorfarge og diverse pynt, og vips har du de vakreste marsipan-godsakene. Du trenger: 1000g malte mandler uten skall 1000g melis ( + litt ekstra når du … Continue reading "Hjemmelaget Marsipan"

2018-12-06 13:24 Kan treningsjenter ha sånn da?

Reklame | Hairtalk, Joico og DUO-frisørsalong   ⭐️ Mitt favorittsted ⭐️ Jeg har lovet dere en oppdatering på livet med extentions når man har en litt over middels aktiv livsstil, med mye trening , svetting, dusjing og håret i strikk. Det er masse vask av hår, føning og generelt mye slitasje. Jeg var derfor så spent … Continue reading "Kan treningsjenter ha sånn da?"

2018-12-06 07:34 Hjemmelaget snickers sjokolade

Jeg postet en snap av denne sjokoladen her, og minuttene etterpå gikk Snapchat helt varm med spørsmål om oppskriften. Jeg la bilde på Instagram-story også, og der haglet det også inn med forespørsler. Se første bilde her, også tenker jeg at alle forstår hvorfor disse er et MUST å lage i jula. Fy søren så … Continue reading "Hjemmelaget snickers sjokolade"

2018-12-05 07:19 Oppskrift: Hjemmelagde fløtekarameller

❤️ Julens beste karameller ❤️ Hva er bedre enn en stor, myk og deilig fløtekaramell? Akkurat disse karamellene er noe av det aller beste jeg vet, og helt siden jeg fikk være med min venninne Mariann å lage dem for 2 år siden, så har jeg vært hektet. I går kom hun på besøk, og … Continue reading "Oppskrift: Hjemmelagde fløtekarameller"

2018-12-04 08:46 33 julefilmer til deg

I fjor delte jeg så mange fine julefilmer med dere, og den listen skal dere få igjen❤️ Jeg har også lyst å legge på noen nye. Netflix har nemlig sluppet så mange nye koselige julefilmer, så nå er det bare å finne frem julepysjamas, tøfler, pledd, småkaker og kakao. La oss kjøre julefilmmaraton med både julefilmer, … Continue reading "33 julefilmer til deg"

2018-12-03 12:22 Når mandagen føles litt blå

Heii mandag💗 Hvordan har mandagen behandlet deg så langt? Min mandag har vært fin, men med et lite blåskjær. Jeg tror ikke jeg er alene på å kjenne litt på en tøyste forkjølelse om dagen. Jeg skriver tøysete fordi jeg blir aldri ordentlig syk, og men heller ikke helt 100% i form.Jeg føler det er så … Continue reading "Når mandagen føles litt blå"

2018-12-02 13:41 Slik vil jeg kle meg i julen

Desember er her, og vi går inn i en sesong med mye selskaper og moro. Jeg tenkte å dele noen av mine favoritter som jeg kom over på nettet, flere av tingene har jeg bestilt selv også, så jeg skal dele bilder av hvordan det ser ut på når det kommer i posten❤️ Alle plaggene er rimelige, … Continue reading "Slik vil jeg kle meg i julen"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.