Mammasom16

Tid Innlegg
2020-06-15 20:04 OPPSKRIFT: PERFEKT TIL BARNA!

God tirsdag dere ♥ Nå har jeg slappet litt av etter en nydelig dag i solen! Guttene har vært i barnehagen (de skal ha fem uker fri i sommer så jeg lader litt opp til det nå som jeg har siste uke med skole, til den grad det vi driver med på skolen nå kan … Continue reading "OPPSKRIFT: PERFEKT TIL BARNA!"

2020-06-14 18:17 SANNHETEN OM FORHOLDET VÅRT

Jeg har fått mange spørsmål helt siden jeg introduserte Fredrik for dere her på bloggen, som går på hvordan vi har klart og fremdeles klarer å holde sammen. Som alle mine lesere vet, har Fredrik og jeg tidligere gjort det slutt to ganger og likevel klart å finne tilbake til hverandre. Spørsmålene ble ikke færre … Continue reading "SANNHETEN OM FORHOLDET VÅRT"

2020-06-12 19:46 MINE FAVORITTSERIER

Forrige uke fikk jeg spørsmål fra en bloggleser om jeg kunne delt noen serietips spesifikt fra Netflix, så det er hva jeg tenkte å skrive litt om i dag! Flere år siden sist jeg har tipset om serier, også, så kanskje like greit å få oppdatert dere på mine seriefavoritter ♥ The Confession Tapes En … Continue reading "MINE FAVORITTSERIER"

2020-06-11 20:14 DET VAR VIRKELIG PÅ TIDE!

Hei alle sammen ♥ Og riktig god torsdag! FOR en varm torsdag vi har hatt her i fine Larvik! 26 grader og sol. Det gjør meg oppriktig talt så glad inn i sjelen når været er fint og jeg vet at vi er helt i starten av sommeren i tillegg. Det er så sårt tiltrengt … Continue reading "DET VAR VIRKELIG PÅ TIDE!"

2020-06-09 18:53 DETTE ER IKKE GREIT!

Kjenner sinnet mitt koke i dag, kanskje mest av alt fordi jeg vet at dette ikke vil få den oppmerksomheten det fortjener. Fordi det ikke er snakk om en utroskaps-“skandale” mellom to deltakere i Ex on the faens beach. Fordi det ikke er snakk om en kjendis som har fått seg ny kjæreste som hen … Continue reading "DETTE ER IKKE GREIT!"

2020-06-08 20:43 BARNEHAGESTART: EN OVERSIKT

Jeg er klar over at jeg kanskje er ørlite tidlig ute nå, men siden dette spørsmålet alltid kommer sånn utover sommeren tenkte jeg å være litt i forkant. Derfor har jeg satt sammen et blogginnlegg her nå med en liten oversikt til barnehagestart og hva som kan være greit å ha ♥ Og så vil … Continue reading "BARNEHAGESTART: EN OVERSIKT"

2020-06-07 19:12 DERFOR HATER JEG Å HA BURSDAG

OK, nå tenker du sikkert at jeg overdriver med overskriften min. Jeg hater selvsagt ikke det å feire med nære venner og familie, men det å bli eldre, se de rundt meg bli eldre (det er jo på en måte slik man ser årene går) det synes jeg er helt pyton. Det er mitt ærlige … Continue reading "DERFOR HATER JEG Å HA BURSDAG"

2020-06-04 20:39 DET SKAL DE ALLTID VITE!

Nå er det juni, og juni er jo pride-måned: Selv om verden kjemper flere, andre viktige kamper akkurat nå: Ville jeg bare ta meg tid til å skrive noen ord i forbindelse med pride-måned også. Jeg har aldri forstått meg på de som kaster ut barna sine i tenårene når barnet over lang tid har … Continue reading "DET SKAL DE ALLTID VITE!"

2020-06-03 19:53 ENDELIG ER JEG FERDIG!

I natt sov jeg på en 140cm bred seng med to barn, en samboer som er 188 cm høy og ja, meg selv. Vi venter på ny seng og det har vært noen.. Ja, interessante netter foreløpig, kan man vel si. Det var (unødvendig å si) ingen god natt, og da jeg omsider tvang meg … Continue reading "ENDELIG ER JEG FERDIG!"

2020-06-02 18:14 VERDENS FINESTE BILDE

God tirsdag alle sammen ♥ Selv om jeg egentlig er i feriemodus fra skolen nå (det vil si: undervisningen og fagene) så mangler jeg en vurdering i matte som jeg skal ha i morgen, så det er hva jeg skal bruke kvelden min på å øve til. Men først måtte jeg bare ordne en kjapp … Continue reading "VERDENS FINESTE BILDE"

2020-05-31 20:02 TRIST, MEN SANT

Vi har vel alle fått med oss den forferdelige saken om George floyd, som tidligere denne uken kom frem i form av en video som gikk som en farsott på nett: Hvor han ble brutalt drept av politiet, etter å ha blitt pågrepet og lagt i bakken. Lite provoserer meg like mye som at det … Continue reading "TRIST, MEN SANT"

2020-05-30 16:32 NOE JEG HAR GLEMT Å FORTELLE!

Annonse – Bokklubben nye bøker I dag kan jeg dele noen gode nyheter med dere som jeg hadde helt glemt å fortelle. Med jevne mellomrom nå har jeg delt tilbud med dere fra Bokklubben barn, hvor du får en super velkomstgave og medlemskap i bokklubben deres for barn – med gode barnebøker og leseglede som … Continue reading "NOE JEG HAR GLEMT Å FORTELLE!"

2020-05-28 20:31 UKENS SPØRSMÅL: GIFTEMÅL, SMINKEFRI OG REKLAME

“Noen ganger når jeg leser bloggen din savner jeg å få vite mer om deg – dine interesser og hva du liker å gjøre, hva du finner på med venner osv… Kan du ikke fortelle noe om deg selv som du ikke har fortalt tidligere?” – Hm.. Kanskje at jeg er veldig glad i musikk? … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: GIFTEMÅL, SMINKEFRI OG REKLAME"

2020-05-27 15:49 “DET HADDE JEG ALDRI KLART!”

“Hæ?! Har DU to barn? Det hadde jeg aldri klart!” Den jevnaldrede jenta ser på meg med store øyne. Jeg synes alltid det er like morsomt å se at noen blir overrasket over at jeg har barn, ikke fordi det er overraskende at de ikke vet det i seg selv – men fordi det er så naturlig … Continue reading "“DET HADDE JEG ALDRI KLART!”"

2020-05-25 20:37 SPØRSMÅL OG SVAR: FJERNE SILIKON

Hei dere ♥ Håper dagen deres har vært minst like fin som min! Her har vi hatt overraskende fint vær og god temperatur ute i dag, jeg har hatt litt skole, levert to meget fornøyde gutter i barnehagen, fått trent, og generelt hatt en god dag alle sammen. Bare synd timene bare flyr når barna … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: FJERNE SILIKON"

2020-05-24 18:06 BARNEFRI + EN NYHET!

Annonse – Bokklubben barn God søndag alle sammen ♥ I går hadde Fredrik og jeg litt barnefri for første gang på rimelig lenge, så da dro jeg ut for å spise med ei venninne (skulle egentlig bli med ut på fest, men det orket jeg ikke), vasket leiligheten og fylte opp kjøleskap og skap med … Continue reading "BARNEFRI + EN NYHET!"

2020-05-22 19:07 GJESTEINNLEGG: FREDRIK SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL!

Hva er det beste med å være pappa? – Det beste med å være pappa er all den kjærligheten som jeg får fra barna mine. Den er ubeskrivelig. Måten de viser at de setter pris på den jobben jeg gjør er bare så god. Jeg husker spesielt en episode når jeg skulle legge barna for … Continue reading "GJESTEINNLEGG: FREDRIK SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL!"

2020-05-21 20:31 DET ER FORBANNA TRIST

Det nærmer seg sommer, en hjemmesommer for alle. Og jeg regner med at jeg snakker på vegne av flere enn bare meg selv når jeg sier at det kommer til å bli mange- og lange dager på stranden i sommer. For er det en ting de fleste barn liker på sommeren, så er det strand, lek … Continue reading "DET ER FORBANNA TRIST"

2020-05-20 15:05 MIN STORE FAVORITT!

Annonse – Naturli’ Hei alle sammen, og riktig god onsdag ♥ Nå nærmer vi oss slutten av mai måned allerede, og med det nærmer det seg juni og sommer! Selv om været har vært vel skiftende den siste tiden (18 grader og shortsvarmt den ene dagen, 9 grader og regn den andre) har familien min … Continue reading "MIN STORE FAVORITT!"

2020-05-19 18:30 ER JEG FORTSATT VEGANER?

God tirsdag alle sammen! I dag tenkte jeg skulle skrive litt om noe jeg får en del spørsmål rundt: Er jeg fortsatt veganer, hvorfor/hvorfor ikke? Det siste halvåret har jeg sluttet å kalle meg veganer, ikke fordi jeg har gått tilbake til å spise kjøtt eller noe – men fordi jeg ikke orker merkelappene lenger. … Continue reading "ER JEG FORTSATT VEGANER?"

2020-05-18 19:14 GLAD OG TRIST PÅ SAMME TID!

Hei alle sammen ♥ Håper mandagen deres har vært grei! I dag har jeg hatt min første skoledag på over 2 måneder, og det var godt å komme tilbake. Slik reglene er nå, skal jeg på skolen en gang i uken og resten skal foregå over pc med digital undervisning. Jeg er glad jeg kunne … Continue reading "GLAD OG TRIST PÅ SAMME TID!"

2020-05-17 16:57 GRATULERER MED DAGEN, NORGE!

Hei dere! Jeg håper dere alle har hatt en super 17. mai hittil! Dagen vår i dag startet klokken 08:00 etter en lang natt med barna, og vi fikk en kjempefin start på dagen med frokost her hjemme. Noen timer senere da både Fredrik og barna hadde fått på seg finklær, og jeg hadde fått … Continue reading "GRATULERER MED DAGEN, NORGE!"

2020-05-16 19:34 EN VIKTIG OPPDATERING!

God kveld alle sammen, i dag publiserer jeg et litt annerledes blogginnlegg. I dag skulle jeg egentlig ha reklame-innlegg her på bloggen, dette valgte jeg bort til fordel for noe mye viktigere. Her om dagen så jeg nemlig en nyhetsartikkel som knuste hjertet mitt. Tittelen lød følgende: “Tre års fengsel for grove overgrep mot ettåring … Continue reading "EN VIKTIG OPPDATERING!"

2020-05-14 18:50 MANGE TÅRER

I dag tidlig våknet jeg av at jeg hikstet og gråt. Jeg drømte at Fredrik døde (!!) og var helt fra meg av fortvilelse. Vanligvis når jeg har så livaktige drømmer, så pleier jeg raskt å forstå at jeg drømmer i drømmen, og så er det liksom greit. Men neida, jeg var helt overbevist om … Continue reading "MANGE TÅRER"

2020-05-12 20:55 ET SVAR PÅ KRITIKKEN

God tirsdagskveld ♥ I dag tenkte jeg at jeg skulle være litt personlig på bloggen min. Jeg skriver aldri noe for å provosere noen, ei heller for å få noen til å føle seg dårlige. Virkelig ikke! Jeg bryr meg genuint om de som følger meg og er enormt takknemlig for at de setter pris … Continue reading "ET SVAR PÅ KRITIKKEN"

2020-05-11 19:29 “ER BARNA DINE SÅ STYGGE AT DU IKKE VIL LEGGE UT BILDER AV DEM?”

God mandag alle sammen! Bloggen har stått litt stille i det siste, jeg har nå tatt igjen mye skolearbeid, og hatt matteprøve i dag. Ellers er jeg sliten, glad og trøtt på samme tid her kjenner jeg! ♥ Jeg merker at jeg er nødt til å bli flinkere til å ta helt nye bilder til bloggen, … Continue reading "“ER BARNA DINE SÅ STYGGE AT DU IKKE VIL LEGGE UT BILDER AV DEM?”"

2020-05-09 17:33 SVARER PÅ SAMME SPØRSMÅL – 5 ÅR SENERE!

Hei dere, og riktig god kveld! I kveld skal jeg faktisk tilbringe tid med bestevenninna mi, vi har jo naturligvis ikke sett hverandre på flere måneder nå og det var utrolig hyggelig å se henne igjen♥ Derfor tenkte jeg egentlig å ta litt fri fra bloggen i dag, men likevel blir det for gærent for … Continue reading "SVARER PÅ SAMME SPØRSMÅL – 5 ÅR SENERE!"

2020-05-08 20:52 EN LITEN ALVORSPRAT

Jeg skriver ikke dette blogginnlegget for å rakke ned på noen, men jeg må bare si noe om noe jeg mener begynner å bli for dumt. Jeg kjenner at det irriterer meg at bloggere der ute gang på gang ikke merker reklamen sin riktig. Etter flere runder med advarsler fra forbrukerombudet, får mange av de samme … Continue reading "EN LITEN ALVORSPRAT"

2020-05-07 20:10 OPPSKRIFT: EN NY TACOFAVORITT

Dette er en av mine favoritter når det kommer til taco. Selvfølgelig, jeg elsker fortsatt “norsk taco” med erstatning for kjøttdeig og ost, samt de ordinære taco-grønnsakene. Men en dag ville jeg prøve noe nytt, og falt helt for denne typen med både søtpotet, avokado, og OUMPH! – en fantastisk kjøtterstatning som minner om kylling, … Continue reading "OPPSKRIFT: EN NY TACOFAVORITT"

2020-05-06 18:05 KJÆRLIGHET

I går fikk jeg et spørsmål på mail som jeg satt og tenkte lenge på hva jeg skulle svare til. Jeg synes faktisk det er utrolig koselig når blogglesere sender meg mail og spør om råd – jeg synes det er skikkelig smigrende at noen tenker at de kan få et godt råd av meg – … Continue reading "KJÆRLIGHET"

2020-05-05 20:26 SKAL VI FLYTTE?

Etter at jeg i fjor skrev et blogginnlegg hvor jeg luftet noen tanker her på bloggen om at vi kanskje måtte flytte når jeg var ferdig med VGS, har jeg i etterkant fått spørsmål fra flere av dere om det fortsatt er planen. Vi var inne på tanken om å flytte i tilfelle jeg ikke … Continue reading "SKAL VI FLYTTE?"

2020-05-04 18:44 DEN SISTE TIDEN VÅR SAMMEN…

Hei dere! Nå sitter jeg her etter å ha hentet den nye lysekronen vår på post-i-butikk. Den var så fin! Herregud som jeg gleder meg til å vise dere når den også er kommet på plass her hjemme. Det blir gøy! Utrolig lenge siden jeg har delt noe særlig interiør og hjem, altså egne bilder … Continue reading "DEN SISTE TIDEN VÅR SAMMEN…"

2020-05-03 19:12 HJERTET MITT SMELTER

… Å leke gjemsel med en treåring. På en ellers rolig søndagsformiddag. Og så innse at hjertet mitt smelter helt av de kreative gjemmestedene hans ♥ 0 kommentarer

2020-05-02 20:01 EN GLEDELIG OVERRASKELSE

Annonse Nelly (?) For en fin lørdag det har vært! Iskrem, en fin tur med familien, 13 grader og småkaldt (men fortsatt varmt nok til at man kunne orke å sitte ute og spise lunsj), og ja, vi har rett og slett hatt en veldig fin start på mai med både dagen i går og … Continue reading "EN GLEDELIG OVERRASKELSE"

2020-05-01 20:16 ET LITE SJOKK

Herregud for et sjokk det var å våkne opp i dag og se at kalenderen viste 1 mai! Det har vært så langt unna så lenge, men tiden går jammen fort. Håper jeg ikke er den eneste som har gledet meg lenge til denne måneden, jeg elsker både mai og juni og håper på en god … Continue reading "ET LITE SJOKK"

2020-04-30 20:18 PERSONLIGE TANKER: DÅRLIGE KJÆRESTER OG POLITISK UKORREKT

Good torsdag dere ♥ Jeg har hatt en helt OK dag i dag, oppe tidlig, vært med guttene mine og funnet på både det ene og det andre. Det har vært kjedelig regnvær store deler av dagen, men egentlig synes jeg ikke regnværsdager trenger å være så dårlige. Noen dager er det faktisk det beste … Continue reading "PERSONLIGE TANKER: DÅRLIGE KJÆRESTER OG POLITISK UKORREKT"

2020-04-29 18:34 DERFOR BLOGGET JEG IKKE I GÅR

God onsdag alle sammen♥ Her har jeg akkurat våknet opp da jeg sovnet på sofaen for en og en halv time siden, etter en nokså lang dag. Jeg pleier aldri å sove på dagen når barna er våkne, men i dag tror jeg virkelig jeg trengte det. Da jeg nå våknet hadde Fredrik laget hjemmelagde … Continue reading "DERFOR BLOGGET JEG IKKE I GÅR"

2020-04-27 19:44 SANNHETEN OM Å TJENE PENGER PÅ SOSIALE MEDIER

Før jeg starter på dette blogginnlegget vil jeg bare si en ting: Hvis du starter med sosiale medier med intensjoner om å kun tjene penger, tviler jeg sterkt på at det kommer til å skje. Det blir for gjennomsiktig, du må ha en viss drivkraft som driver deg til å gjøre noe du liker og … Continue reading "SANNHETEN OM Å TJENE PENGER PÅ SOSIALE MEDIER"

2020-04-26 19:49 SPØRSMÅL OG SVAR: KEISERSNITT

Hei alle sammen ♥ I dag har jeg en liten ekstraordinær spørsmålsrunde omkring dette med keisersnitt. Jeg har fått utrolig mange nye lesere i det siste og dermed en del spørsmål om dette som jeg tenkte jeg kunne samle i et blogginnlegg og svare på. Jeg har jo litt erfaring når jeg nå har hatt … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: KEISERSNITT"

2020-04-25 20:03 HVORDAN GÅR DET EGENTLIG MED SKOLEN?

God ettermiddag alle sammen ♥ Her har vi en rolig lørdagskveld og koser oss med det! Fredrik sitter og lager pizzadeig akkurat nå (det vil si, jeg måtte hjelpe han litt i gang men han har virkelig kommet seg med tanke på matlagning faktisk) og vi har kun planer om en bra film og litt … Continue reading "HVORDAN GÅR DET EGENTLIG MED SKOLEN?"

2020-04-24 17:55 OPPSKRIFT: HJEMMELAGET SOFTIS!

Akkurat i dag er det litt overskyet her i fine Larvik, men de to siste dagene har jeg gått i både jumpsuits og kjoler – uten jakke på. Det har vært helt oppe i 19 varmegrader, og vind som er varm. Jeg føler virkelig vi har hatt en forsmak på sommeren nå, og da ble … Continue reading "OPPSKRIFT: HJEMMELAGET SOFTIS!"

2020-04-24 09:30 NYTT TIL HJEMMET!

Annonse – Kilands.no “Nei, teppe vil jeg faktisk ikke ha!” sa jeg til mamma før Fredrik og jeg flyttet til leiligheten vi bor i nå, som vi flyttet til i 2015. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke ville ha det, men jeg var nokså bestemt. Et års tid senere fikk vi et nydelig teppe … Continue reading "NYTT TIL HJEMMET!"

2020-04-23 20:33 MINE TANKER OM JODEL

Tenkte jeg skulle dele noen tanker om noe jeg får en del spørsmål om: nemlig Jodel og andre former for arenaer hvor alle kan skrive hva de vil: kanskje spesielt om bloggere. Jeg svarte kort på dette på forrige ukens spørsmål, men tenkte jeg skulle skrive litt mer om hva jeg tenker rundt dette siden … Continue reading "MINE TANKER OM JODEL"

2020-04-22 19:36 TILBAKE I BARNEHAGEN!

Annonse – Smartlapper.no God kveld alle sammen! ♥ I dag hadde guttene sin siste dag i barnehagen denne uken! De var kun i barnehagen tirsdag og i dag siden jeg har hatt vurderinger med skolen digitalt, som jeg ikke får gjort når barna er hjemme og Fredrik er på jobb. Når det er sagt, hadde … Continue reading "TILBAKE I BARNEHAGEN!"

2020-04-20 20:27 mange tårer

“NÅ er det nok!” sier jeg til Fredrik en sen kveld. “Vi har så mye babyklær til barna som er blitt for små, og som bare ligger og tar all oppbevaringsplassen vår. Vi har femhundre skap her hjemme, men det er jo pokker meg babyklær i alle sammen. Vet du hva Fredrik? Nå selger vi … Continue reading "mange tårer"

2020-04-19 13:35 EN ANNERLEDES TID I VENTE!

I samarbeid med Ellos God søndag dere ♥ I dag skal jeg få vise dere noen nyheter til uteplassen fra Ellos! Vi vet jo allerede at denne sommeren blir annerledes. Weekendturen vi skulle ha til London er definitivt avlyst, og det blir en annerledes sommer. Men like fullt tror jeg at sommeren kommer til å … Continue reading "EN ANNERLEDES TID I VENTE!"

2020-04-18 17:53 MIN NYE FAVORITTRETT!

Hei alle sammen! I dag deler jeg en ny favorittoppskrift med dere, som jeg lagde som kos tidligere i dag. Barna likte den, Fredrik likte den, og jeg elsket den – fikk rett og slett en ny favorittrett! Jeg så et bilde på Insta for en stund siden av noen som hadde fritert blomkål, så … Continue reading "MIN NYE FAVORITTRETT!"

2020-04-17 20:25 DETTE GLEDER JEG MEG TIL!

Et blogginnlegg som dette har jeg gjort en gang i året siden 2016, og disse blogginnleggene er jeg litt ekstra glad i å skrive. Som faste lesere vet fra før av, er det å ha noe å se frem til og glede meg til, utrolig viktig for meg. I dag trengte jeg å se litt … Continue reading "DETTE GLEDER JEG MEG TIL!"

2020-04-16 13:21 ANGRER IKKE PÅ AT JEG FULGTE HJERTET MITT

Jeg ligger på sofaen vår, med en stor dyne og pcen foran meg. Jeg hører Fredrik bysser og prater med guttene våre inne på soverommet deres. Nattasang, klemmer og masse kos. Nå starter del 2 av min arbeidsdag, og jeg skal begynne å jobbe med både samfunnsfag, historie og matematikk. Jeg reiser meg fra sofaen … Continue reading "ANGRER IKKE PÅ AT JEG FULGTE HJERTET MITT"

2020-04-14 19:54 UKENS SPØRSMÅL: KRITIKK, KOMMENTARER OG JODEL ++

“Har du betenkeligheter med å sende barna i barnehagen mtp koronasituasjonen?” – Det er mye uenigheter om dette og det forstår jeg godt. Jeg ser absolutt begge sidene av denne saken med å åpne barnehagene VS å holde de stengt lenger. Det handler jo om det mest dyrebare vi har, barna våre. MEN! Å se … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: KRITIKK, KOMMENTARER OG JODEL ++"

2020-04-12 18:39 DERFOR ELSKER JEG HAN..

“Husker du da det bare var oss, Fredrik?” “Ja-a” svarer han etter å ha tenkt seg om en stund der han sitter i hjørnet i sofaen med et av barna våre i hver armkrok. “Jeg har egentlig nesten glemt det, jeg. Hvordan det var å bare være oss to, uten barn. Men jeg savner det … Continue reading "DERFOR ELSKER JEG HAN.."

2020-04-11 15:44 PÅSKEKOS MED GUTTENE MINE

Hei alle sammen! Endelig er dagen her, det er påskeaften 🐣 Selv om det er en litt annerledes påske i år, har jeg likevel klart å skape en eller annen følelse av påskeferie. Som jeg nevnte tidligere, så har jeg gledet meg til påsken, selv om vi (som kanskje de fleste andre) egentlig ikke har noen store … Continue reading "PÅSKEKOS MED GUTTENE MINE"

2020-04-09 20:46 DET ER EN SKAM!

Jeg orket egentlig ikke tanken en gang på å skrive noe særlig mer om coronasituasjonen på bloggen. Jeg er så mett av alt som har med corona å gjøre, og jeg regner med jeg ikke er den eneste. MEN. Jeg følte jeg bare måtte skrive litt om akkurat dette. For er det èn ting coronakrisen … Continue reading "DET ER EN SKAM!"

2020-04-08 20:45 15 TING SOM IRRITERER MEG

Haha, etter at jeg her om dagen opplevde et par av disse punktene – tenkte jeg i mitt stile sinn at jeg skulle skrive et blogginnlegg om tingene som irriterer meg. Da snakker jeg selvsagt om trivielle ting, de hverdagslige tingene som er irriterende for min del. Forhåpentligvis er det noe dere kjenner dere litt … Continue reading "15 TING SOM IRRITERER MEG"

2020-04-07 20:43 UKENS SPØRSMÅL: PREVENSJON, KJÆRLIGHETSSORG ++

God kveld alle sammen! Jeg tenkte å svare på noen av spørsmålene som har dukket opp mye i det siste, og så fremover er jeg usikker på om jeg skal fortsette med ukens spørsmål. Vurderer eventuelt månedens spørsmål, om dere synes det hadde vært bedre! Hvor kjøper du klærne dine? – Har fått så mange … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: PREVENSJON, KJÆRLIGHETSSORG ++"

2020-04-06 20:34 STØTTEN HAR BETYDD ALT!

Jeg sitter i morgenkåpen foran pcen. Øyelokkene mine er tunge, men i kveld kan jeg ikke annet enn å smile. Denne sommeren er det 6 år siden jeg flyttet til Larvik og ble gravid. Det er bare et par måneder til min 22-års dag – jeg blir 22 år gammel i år, og akkurat det … Continue reading "STØTTEN HAR BETYDD ALT!"

2020-04-05 20:11 SPØRSMÅL OG SVAR: OM MEG

God kveld, fine dere! I dagens blogginnlegg hentet jeg litt inspirasjon fra Kona til. Disse spørsmålene som blir besvart i dette blogginnlegg har nemlig gått som en farsott på utallige Facebook-statuser den siste uken. Greia er at man skal stille barna sine disse spørsmålene, og så skal man skrive ned svarene akkurat slik de har … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: OM MEG"

2020-04-05 13:57 EN LITEN OPPDATERING!

I samarbeid med Ellos God søndag dere! Nå er vi allerede i gang med påsken, og siden vi ikke får gjort noe annet enn å være hjemme, skal vi faktisk bruke påsken på å rydde og organisere her hjemme. Jeg synes det er helt greit egentlig, fordi det er ting jeg vanligvis ikke har så … Continue reading "EN LITEN OPPDATERING!"

2020-04-03 19:20 EN LITEN PAUSE

Hei alle sammen♥ For en fin dag vi har hatt i dag! Guttene og jeg har møtt tanten min som bor et lite stykke unna her, for å gå tur med henne i skogen. Vi holdt selvsagt god avstand til andre mennesker, og hadde en veldig fin tur. I tillegg fikk jeg sove lenge i … Continue reading "EN LITEN PAUSE"

2020-04-02 20:33 JEG BLIR SJALU

Er det bare jeg som føler meg omringet av gravide om dagen? Jeg har egentlig følt det slik helt siden jeg ble mamma selv, og hvert fall i svangerskapene mine. Jeg vet ikke om det var ren tilfeldighet, men jeg følte at jeg så mødre og barnevogner over alt hvor jeg gikk etter at graviditetstestene … Continue reading "JEG BLIR SJALU"

2020-04-01 20:04 TA DERE SAMMEN!

Jeg blir altså direkte flau av enkelte av mine bloggerkolleger og deres uttalelser, spesielt den siste tiden… Til den grad at jeg forstår hvorfor bloggere har dårlig rykte som yrkesgruppe. Jepp, der sa jeg det. Det er ikke så ofte jeg skriver blogginnlegg som dette, men i dag føler jeg faktisk at jeg trenger å … Continue reading "TA DERE SAMMEN!"

2020-03-31 16:51 OPPSKRIFT: ITALIENSK PASTASALAT

God tirsdag alle sammen! Her har dagen gått til med bytur, tur i skogen med begge barna, og badetid her hjemme. Vi har også vært litt i hagen, og på butikken. Så litt av hvert! Når vi er innom byen kjøper vi forresten bare med noe på favorittkafeen som takeaway til å ta med ut … Continue reading "OPPSKRIFT: ITALIENSK PASTASALAT"

2020-03-30 13:41 NY HOUSE TOUR?

I samarbeid med Ellos God mandag alle sammen! Håper dere har det bra♥ Nå om dagen har vi litt ekstra tid til alt, så vi prøver å utnytte den på best mulig måte. Både med rydding, organisering og andre nødvendige oppgaver her hjemme. Vi har jo holdt på med å innrede rommet til Fredrik og … Continue reading "NY HOUSE TOUR?"

2020-03-29 18:37 MATFAVORITTER OG GODE NYHETER

God søndag til dere alle! Håper dere har hatt en fin helg hvor enn dere er. Jeg har brukt dagen til å slappe av, betale regninger, og maile med samarbeidspartnere. Har også planlagt en del innhold på bloggen fremover, så med tanke på at jeg har vært syk en god stund nå så var det … Continue reading "MATFAVORITTER OG GODE NYHETER"

2020-03-28 18:10 JEG FORELSKET MEG PÅ NYTT

Hvordan har kjæresten min forandret seg etter vi fikk barn sammen? Det spørsmålet fikk jeg senest i dag, og nå tenkte jeg å svare dere på det. Fredrik og jeg hadde, som mange av dere allerede vet, kun vært kjærester i 8 måneder før vi fant ut at jeg var gravid første gangen jeg ble … Continue reading "JEG FORELSKET MEG PÅ NYTT"

2020-03-26 20:03 EN GOD NYHET FOR MIN DEL

Hei alle sammen! Her er jeg fortsatt liggende i sofaen med det som antas å være lungebetennelse, så mye har ikke skjedd på flere dager her. Likevel har Fredrik blitt ganske mye bedre, så han står opp med barn, aktiviserer, tegner og bygger togbane. Måtte nesten ta meg selv litt i det da jeg roste … Continue reading "EN GOD NYHET FOR MIN DEL"

2020-03-25 19:54 VERDENS FINESTE BILDE

I dag dukket det opp noe da jeg åpnet Instagram. “På denne dagen for 5 år siden” sto det. Og dette dukket opp. Det første bildet tatt av 18 år gamle pappa Fredrik, og lille sønnen vår♥ Jeg smelter helt, og måtte bare vise dere dette. 5 år altså. Noen ganger har jeg tenkt på … Continue reading "VERDENS FINESTE BILDE"

2020-03-24 18:17 10 SPØRSMÅL OG 10 SVAR

1. Ville du sagt ja hvis Fredrik spurte om du ville gifte deg med han? – Ja, det ville jeg. Elsker han jo♥ 2. Hvordan går det med dere? – Vi har det greit, tross omstendighetene. Takk for omtanken! Fredrik har vært hjemme fra jobb en uke nå på grunn av sykdom, så vi er hjemme … Continue reading "10 SPØRSMÅL OG 10 SVAR"

2020-03-22 20:50 EN STOR DAG I VENTE

God kveld dere! Litt senere enn planlagt, men det siste døgnet har snudd opp og ned på litt av hvert her hjemme. Jeg har mistenkt lungebetennelse og holder senga, og det har helt ærlig vært en litt tøff dag. Nå er 3 av 4 syke her hjemme så det skulle jo egentlig bare mangle at … Continue reading "EN STOR DAG I VENTE"

2020-03-21 20:15 ANGÅENDE ET NYTT BARN

“Når kommer nestemann da? Får håpe dere får ei jente neste gang, da” sier hun før hun smiler og ser bort på de to guttene mine. Jeg kan umulig være den eneste som får høre ting som dette! Og bare så det er sagt: Nei, jeg tror absolutt ikke noen mener noe vondt når de … Continue reading "ANGÅENDE ET NYTT BARN"

2020-03-20 18:43 DET ER SÅ TYPISK!

God fredag! Her er jeg nesten akkurat hjemme fra en joggetur. Utrolig deilig å få kommet meg litt ut også, da hele husstanden her brått er blitt syke. Vel, bort sett fra meg, da. Alle guttene mine er ikke like ille altså, og det er tvilsomt noe korona-virus på gang – men like fullt: Er … Continue reading "DET ER SÅ TYPISK!"

2020-03-18 20:51 JEG ELSKER DEG

Fredrik måtte trøste meg, tørke tårer og holde rundt meg en god stund før jeg i det hele tatt klarte å skrive dette blogginnlegget, så dette kan bli interessant. Haha.. På mandag er det 5 år siden jeg ble mamma for første gang. 5 år siden Fredrik ble pappa for første gang. 5 år med … Continue reading "JEG ELSKER DEG"

2020-03-17 19:33 EN VIKTIG NYHET…

Hei dere♥ Har hatt en så fin dag i dag, og tenkte egentlig jeg skulle ta meg bloggfri for å jobbe med skolearbeid resten av kvelden, samt at Fredrik og jeg skulle ha litt tid sammen og da lovde jeg å legge bort både mobil og pc (sånn er det å være sammen med en … Continue reading "EN VIKTIG NYHET…"

2020-03-16 21:10 JEG BLIR SÅ GLAD!

Hei alle sammen ♥ Håper dere har det bra! Her ligger jeg på sofaen etter en lang hjemmedag, hadde egentlig planer om en joggetur, men den utgikk for å gjøre husarbeid. Haha! Første hverdagen jeg har hatt alene med barna, og jeg tror jeg har funnet en måte å gjøre det på med å balansere … Continue reading "JEG BLIR SÅ GLAD!"

2020-03-15 20:24 UKENS SPØRSMÅL: FLERE BARN, PENGER OG BLOGG

Har dere tenkt til å få flere barn? – Sånn ting er nå har jeg fullt opp med utdannelsen min, så vi kommer nok ikke til å få noen flere barn med det første, nei. Men dersom jeg mot all formodning skulle bli gravid, så kommer jeg ikke til å ta abort. Det har jeg sagt … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: FLERE BARN, PENGER OG BLOGG"

2020-03-14 18:16 HJERTET MITT

Hjertet mitt smelter av disse bildene! Se på de matchende, hjemmestrikkede genserne som Fredrik og den ene gutten vår har fått! Vi fikk de av moren til Fredrik som hadde strikket♥ Hjemmestrikket er så koselig, og ikke minst fint! Noen ganger kan jeg synes at det er litt rart hvordan Fredrik er den samme som … Continue reading "HJERTET MITT"

2020-03-13 15:35 DET VAR OVERRASKENDE!

Hei alle sammen og riktig god fredag♥ Det er jo en litt spesiell tid vi er inne i nå, men jeg tenker at det får dere antakeligvis nok informasjon om fra andre kanter, så jeg tenker å blogge som normalt – så fremt det går selvsagt. Det var veldig overraskende når jeg spurte dere på … Continue reading "DET VAR OVERRASKENDE!"

2020-03-12 17:16 DET FØLES UVIRKELIG!

Hei alle sammen. Tenk så lite som kan skje på bare noen få dager, for ikke å snakke om bare en gang: Siden jeg sist blogget. I dag fikk vi beskjed om at skolen min, samt alle skoler over hele landet, stenges en hel måned på grunn av coronaviruset, og jeg ble glad for at … Continue reading "DET FØLES UVIRKELIG!"

2020-03-11 18:10 EN ÆRLIG INNRØMMELSE

God onsdag, alle sammen! Her startet dagen relativt tidlig, ble faktisk vekket av barna i dag som kunne fortelle meg akkurat hvor mye klokken var, og at nå måtte jeg stå opp. Jeg vil nok alltid være et B-menneske som er ekstra glad i å ligge lenge å dra meg om morgenen uansett hvor mange … Continue reading "EN ÆRLIG INNRØMMELSE"

2020-03-09 18:33 OPPSKRIFT: HJEMMELAGET LOADED FRIES

God mandag! Jeg er egentlig ganske glad i mandager, ikke helt Petter-stordalen tilstander altså, men har aldri forstått hvorfor så mange har lagt akkurat denne ukedagen for hat. Er det en ukedag som er noe slitsom, så er det i så fall tirsdagen. Føler det er ofte da man først kjenner hvor trøtt man er. … Continue reading "OPPSKRIFT: HJEMMELAGET LOADED FRIES"

2020-03-08 16:24 JEG ÅPNER MEG OM VALGET MITT

God søndag alle sammen! Her har jeg akkurat levert svarene mine på en rekke spørsmål jeg har fått av en student som hadde valgt å skrive om eksponering av barn i sosiale medier i masteroppgaven sin. Veldig interessant å få være med og delta! Så dette blogginnlegget er i grunn litt inspirert av dette og … Continue reading "JEG ÅPNER MEG OM VALGET MITT"

2020-03-06 15:15 DET VERSTE MED Å VÆRE UNG MAMMA..

Hei dere og god fredag! Nye lesere lurer på om jeg kan skrive litt mer omkring å bli mamma tidlig, det er jeg egentlig litt ferdig med – ved mindre det er konkrete spørsmål og lignende det er snakk om. Så da jeg fikk spørsmål på Snap om å skrive dette konkrete blogginnlegget, tenkte jeg … Continue reading "DET VERSTE MED Å VÆRE UNG MAMMA.."

2020-03-05 17:43 DERFOR STENGER JEG IKKE KOMMENTARFELTET MITT!

God ettermiddag (tidlig kveld?) alle sammen! I dag tenkte jeg å skrive litt om kritikk av bloggere og hvorfor jeg ikke stenger kommentarfeltet mitt – som jeg har Det er tydeligvis noe flere lurer på, siden det kommer en del rart i perioder. Mye kritikk, men det synes jeg er helt greit. Det har skjedd … Continue reading "DERFOR STENGER JEG IKKE KOMMENTARFELTET MITT!"

2020-03-04 15:15 GODE NYHETER OG LANGHELG!

Annonse Bokklubben Barn God onsdag dere! Jeg kom for ikke så lenge siden hjem fra skolen og historieprøve. Har virkelig gått slag i slag med prøvene i det siste, men heldigvis har jeg jobbet bra. Nå er jeg for øvrig litt trøtt, så gleder meg til guttene mine kommer hjem fra barnehage og jobb så … Continue reading "GODE NYHETER OG LANGHELG!"

2020-03-02 20:14 JEG DELER NOEN PERSONLIGE TANKER

Hei fra sofaen ♥ Jeg holder på med øving til prøve i dag også, denne uken har jeg prøve på onsdag i historie. Historie er ikke et avsluttende fag for meg så egentlig trenger jeg ikke å stresse med det ettersom karakterene jeg får nå ikke spiller noen rolle, det er karakterene jeg får i … Continue reading "JEG DELER NOEN PERSONLIGE TANKER"

2020-03-01 15:46 UKENS SPØRSMÅL: DOBBELTMORALSK, FERIE OG FORELSKET

Hva tenker du om at noen synes du er kjedelig? – Om noen synes jeg er kjedelig så lever jeg godt med det, haha. Jeg vil heller være kjedelig om alternativet er å eksponere barn, leve et voldsomt liv i sus og dus når alt jeg egentlig vil er å leve et godt, rolig liv … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: DOBBELTMORALSK, FERIE OG FORELSKET"

2020-02-29 18:48 EN STOR OVERRASKELSE!

Jøye meg dere. I dag fikk jeg meg en skikkelig overraskelse og det var så koselig♥ Jeg sto opp relativt sent i dag og fikk sovet ut, før Fredrik dro ut for å ta helgehandelen (ja, faktisk) og jeg dro ned for å besøke min bestemor med en liten bursdagsgave, og for å hjelpe henne … Continue reading "EN STOR OVERRASKELSE!"

2020-02-28 16:54 JEG MÅ BARE BEKLAGE!

God fredag dere! Plutselig var det visst fredag, og et par dager siden sist jeg var innom bloggen♥ Denne skoleuken har rett og slett vært veldig krevende. Jeg har hatt to prøver som begge er i fag som er avsluttende for meg i år – altså er jeg ferdig med disse to fagene til sommeren.. … Continue reading "JEG MÅ BARE BEKLAGE!"

2020-02-26 16:23 TOM FOR ORD

I dag er det en trist dag, i en enda tristere verden. En svensk kvinne er nå død etter å gjennomført en “Brazillian butt lift” også kalt BBL, ved en klinikk i Istanbul i Tyrkia.. Istanbul, dere, som 90% av toppbloggerne her i Norge som har lagt seg under kniven, valgte å reise til for … Continue reading "TOM FOR ORD"

2020-02-25 17:44 EN STOR ENDRING

Annonse – Protein.no God tirsdag alle sammen♥ I dag er jeg så støl at jeg nesten ikke klarer å reise meg fra stolen jeg sitter i. Og akkurat det med trening, er i grunn noe jeg har skrevet ganske lite om, selv om det har vært en relativt stor del av livet mitt det siste … Continue reading "EN STOR ENDRING"

2020-02-23 19:38 EN LITEN OPPDATERING!

God kveld dere, og først og fremst tusen takk for koselige kommentarer på sist blogginnlegg ♥ Det betyr mye å høre fra dere i kommentarfeltet, altså! I perioder kan jeg føle at det kun er familien min som leser bloggen min, klarer ikke helt å forholde meg til tallene. Er litt rart å innse at … Continue reading "EN LITEN OPPDATERING!"

2020-02-22 12:22 SLUTTE MED BLOGGEN?

Jeg får ekstremt mye stygge kommentarer om dagen og kjenner at jeg mister litt blogglyst på grunn av det. Etter at snapchat-kontoen min har tatt litt av, følger det naturligvis med en del trafikk til bloggen også. Og bare så det er helt klart: Kritikk er èn ting, som jeg har sagt sikkert tusen ganger … Continue reading "SLUTTE MED BLOGGEN?"

2020-02-20 20:10 NÅR ALT FØLES HÅPLØST

Jeg er ikke en av de som tror at barn tar skade av å se at foreldrene sine viser følelser. Faktisk, så husker jeg enda at det største sjokket jeg kjente på under oppveksten min da jeg virkelig var i ferd med å vokse opp – var å innse at mine foreldre også bare var mennesker.  … Continue reading "NÅR ALT FØLES HÅPLØST"

2020-02-19 17:43 JEG HAR GLEDET MEG SÅ TIL DETTE!

Hei alle sammen, og riktig god ettermiddag ♥ Nå er jeg hjemme i fineste Larvik igjen etter nesten en uke i hjembyen min. Togturen tilbake med barna gikk rett og slett strålende! Englebarna mine, det. Jeg fikk til og med jobbet en del på turen, så jeg kan ikke annet enn å takke Gud og … Continue reading "JEG HAR GLEDET MEG SÅ TIL DETTE!"

2020-02-18 18:42 PERSONLIGE TANKER FRA DEN SISTE TIDEN

♥ Det er egentlig så utrolig rart å dra tilbake til hjembyen min hver gang jeg gjør det, føles nesten som jeg er 14 år igjen hver gang jeg er her. Neste år er det 10 år siden jeg begynte på ungdomsskolen, og det føles helt sprøtt. Å kjøre forbi stedene jeg har gått på … Continue reading "PERSONLIGE TANKER FRA DEN SISTE TIDEN"

2020-02-17 09:00 GRAVIDITETSTESTEN

Fire år siden positiv graviditetstest. Fire år siden du endelig skulle få vite at jeg lå i magen din.   Husker du den dagen? Gjør du det?   Husker du da du lå på benken hos legen og ønsket beskjeden gravide ikke bør ønske seg?   Du hadde tatt en test så mange ganger uten … Continue reading "GRAVIDITETSTESTEN"

2020-02-16 19:07 OPPSKRIFT: BELGISKE VAFLER MED SJOKOLADE

God søndagskveld alle sammen! Her har jeg mildt sagt hatt en rolig dag, og skal straks i gang med skolearbeid. Barna storkoser seg med besteforeldrene sine, og vi nyter vinterferien alle mann her i Gjøvik♥ Bloggoppdateringene mine blir litt så som så om dagen da jeg prøver å lade opp til skolen begynner igjen, jobber … Continue reading "OPPSKRIFT: BELGISKE VAFLER MED SJOKOLADE"

2020-02-15 18:25 FORELSKET PÅ NY

God kveld alle sammen ♥ Guttene og jeg tilbringer rolige dager hos foreldrene mine i Gjøvik, og vi storkoser oss. Nå har jeg akkurat snakket med Fredrik på telefonen, laget Nutella-Milkshake til søstrene mine og tatt av meg sminken – så nå gleder jeg meg til en rolig lørdagskveld med skrekkfilm og taco med familien … Continue reading "FORELSKET PÅ NY"

2020-02-14 17:17 MIN ÆRLIGE MENING

I går ble blogg.no utdelt en pris fra ungdomsorganisasjonen Press – den såkalte «Gullbarbie»-prisen skulle også dette året deles ut til den aktøren som i året som gikk har vært best på å få ungdom til å føle seg verst. Først av alt vil jeg si at vi burde være glad vi har en organisasjon … Continue reading "MIN ÆRLIGE MENING"

2020-02-12 19:12 10 PERSONLIGE SPØRSMÅL, 10 SVAR

God onsdag dere! Jeg skal akkurat til å sette meg for å jobbe litt med matematikk, men aller første tenkte jeg at jeg måtte oppdatere bloggen. I går kveld og i dag har jeg nemlig svart på spørsmål på Instastory som har kommet inn fra følgerne mine på Instagram, men så tenkte jeg å oppsummere … Continue reading "10 PERSONLIGE SPØRSMÅL, 10 SVAR"

2020-02-11 18:51 ALENE PÅ VALENTINE’S DAY

Hei alle sammen! Tirsdag allerede, og hittil har uken blitt brukt på å være hjemme med et sykt barn. Ellers nyter jeg vinterferien min med skolearbeid, trening og avslapning. Har til og med rukket å være en tur hos min bestemor (som også bor her i Larvik) i dag, som var kjempehyggelig. Hun var også … Continue reading "ALENE PÅ VALENTINE’S DAY"

2020-02-10 16:50 JEG HAR BESTEMT MEG!

Jeg kan nesten ikke tro at det er drøye 6 måneder til jeg begynner på mitt siste år på videregående. Årene flyr, og til høsten gjenstår 2 fag på skolen. Norsk VG3 og historie VG3. I tillegg har jeg valgt å ta opp igjen matematikken fra i fjor, 1p-matten, fordi jeg må ha en karakter … Continue reading "JEG HAR BESTEMT MEG!"

2020-02-09 17:22 HVA ER EN GOD MAMMA?

Er det hun som alltid har det ryddig på kjøkkenbenken? Hun som alltid har tatt oppvasken, og som aldri har noen slitne grønnsaker liggende nederst i kjøleskapet? Eller er det kanskje hun som aldri går tom for favorittpålegget, og dermed slipper raseriutbruddet en egentlig rolig helgemorgen når barna oppdager at det er tomt for den … Continue reading "HVA ER EN GOD MAMMA?"

2020-02-08 17:19 SVAR PÅ SPØRSMÅL OM FORHOLDET VÅRT!

Hei alle sammen! ♥ Vi har hatt en så fin lørdag i dag, jeg håper virkelig dere har hatt det samme. De siste månedene hvor jeg har vokst mye på Snapchat har det med jevnt mellomrom kommet inn mye spørsmål om Fredrik og meg, og vårt forhold. Disse har jeg samlet opp og så tenkte … Continue reading "SVAR PÅ SPØRSMÅL OM FORHOLDET VÅRT!"

2020-02-07 14:08 KINDER-SJOKOLADEMOUSSE

God fredag alle sammen! Endelig fredag, dere ♥ I dag venter vi besøk av mine to søstre, altså barna sine tanter, som skal komme på besøk så det gleder vi oss masse til alle sammen. Jeg har handlet inn alt vi trenger til helgen og vi gleder oss så til det vi skal finne på! … Continue reading "KINDER-SJOKOLADEMOUSSE"

2020-02-06 16:51 GJESTEINNLEGG: JEG HAR GLEMT Å FORTELLE DEG NOE..

Gjesteinnlegg av Fredrik Du kan alt du Jessica, du er alt, mitt alt. 22 år har du blitt, og av de siste 7 har vi snart vært sammen i 6. For noen turbulente år det har vært, haha. Vi kan vel egentlig si at åra ikke bare har bestått av solskinnsdager. Er en del av … Continue reading "GJESTEINNLEGG: JEG HAR GLEMT Å FORTELLE DEG NOE.."

2020-02-05 17:26 EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET!

Hei alle sammen, og riktig god ettermiddag! For en dag altså! I dag kom endelig dagen jeg har ventet på: Jeg har vinterferie fra skolen! Tidenes gladnyhet for min del, ikke fordi jeg er skolelei (faktisk er jeg vel egentlig like motivert som da jeg starter på skolen i 2018) men at det har vært … Continue reading "EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET!"

2020-02-04 15:59 EN LITEN AVSLØRING!

Hei alle sammen, og riktig god tirsdag ♥ Da kan jeg i dag meddele at jeg har fått nytt bloggnavn, og avsløre at mitt nye bloggnavn blir Jessicaenerberg. Fra nå av blogger jeg altså under mitt eget navn! Tenk på det. Litt blandede følelser her, men aller mest en god magefølelse. Det var faktisk også … Continue reading "EN LITEN AVSLØRING!"

2020-02-03 18:42 JEG SYNES IKKE DET ER GREIT!

De siste årene har vi i økende grad sett flere kritiske røster til bransjen jeg selv er en del av. Det har spesielt vært mye fokus på ihjelsponsede “Insta-mums”, og flere store profiler har i løpet av de seneste årene satt både disse samt mammabloggere på dagsordenen. Og jeg tror faktisk vi trenger det. På … Continue reading "JEG SYNES IKKE DET ER GREIT!"

2020-02-02 18:38 EN STOR AVGJØRELSE ER TATT

Hei alle sammen. I dag er det en litt annerledes dag for meg her på bloggen. Jeg har tatt en stor avgjørelse, og jeg er nesten litt redd for å dele den med dere. Mitt aller første forsidebilde på Mammasom16 ♥ (Ville aldri publisert et nytt bilde av sønnen min, men siden han nå er … Continue reading "EN STOR AVGJØRELSE ER TATT"

2020-02-01 16:53 ET ORDENTLIG SVAR

God lørdag alle sammen ♥ I dag har jeg fått veldig mange meldinger fra dere lesere på Snapchat om ting som skrives om meg på appen Jodel. Generelt orker jeg ikke å forholde meg til det når jeg får slike meldinger, enten om det er ting folk har sett på Jodel eller ei, men i … Continue reading "ET ORDENTLIG SVAR"

2020-01-31 14:41 SANNHETEN KOMMER ALLTID FREM

Jeg jublet inne i meg da jeg sjekket Aftenposten tidligere i dag. De har nemlig publisert en omfattende artikkel om de såkalte “bloggerpillene” altså ulike piller som bloggere markedsfører som visstnok skal gi deg både finere hud, tykkere og bedre hår, samt en brun kropp. Jeg tror de fleste av oss som oppholder seg på … Continue reading "SANNHETEN KOMMER ALLTID FREM"

2020-01-18 20:01 EN MORSOM NYHET!

Hei alle sammen, og riktig god lørdag! Guttene er lagt for kvelden og sover godt i sengene sine etter en lang dag, Fredrik har begynt å lage pizza til oss, og jeg fikk endelig satt meg ned for å skrive litt til dere. Ok da, nå fremstiller jeg det jo nesten som at jeg ikke … Continue reading "EN MORSOM NYHET!"

2020-01-17 17:48 SKAL VI GIFTE OSS?

I dag fikk jeg inn et spørsmål som jeg ville svare på i et eget blogginnlegg. Nemlig om når/om vi tenkte å gifte oss, siden det tross alt i 2020 er hele 7 år siden vi ble kjærester for første gang. Sist gang jeg nevnte giftemål ordentlig på bloggen var Leo kun noen måneder gammel. … Continue reading "SKAL VI GIFTE OSS?"

2020-01-16 18:46 OPPSKRIFT: KINDER-KAKAO

Da jeg delte denne oppskriften med følgerne mine på Snapchat tidligere denne uken, var det hele 1300 personer som tok skjermbilde av oppskriften, og 30 000 som så storyen. Jeg har aldri sett en oppskrift på dette andre på steder på nettet, så det er utrolig gøy at jeg klarte å finne opp denne helt … Continue reading "OPPSKRIFT: KINDER-KAKAO"

2020-01-15 17:47 SVARER PÅ DET MEST STILTE SPØRSMÅLET JEG FÅR

Det er ingenting som varer evig, ei heller bloggen. Dette blir jeg påminnet ganske ofte, men jeg er også veldig bevisst på det selv. En dag kommer bloggen til å være historie, og barna kommer til å være store. De blir jo større for hvert år som går, og etter at jeg fikk barn føler jeg at tiden … Continue reading "SVARER PÅ DET MEST STILTE SPØRSMÅLET JEG FÅR"

2020-01-13 18:01 BARN BØR IKKE VOKSE OPP MED 10 ULIKE STEFEDRE!

De gangene vennene mine snakker til meg om bloggen min, sier de alltid at jeg er så veldig forsiktig når jeg skriver om meningene mine. Egentlig er jeg litt glad for det, for det viser jo at jeg ikke er spesielt bastant på bloggen. Jeg er nok bare blitt mer forsiktig på bloggen fordi jeg ikke … Continue reading "BARN BØR IKKE VOKSE OPP MED 10 ULIKE STEFEDRE!"

2020-01-12 13:08 JEG MÅ VÆRE ÆRLIG

I mange år gjorde jeg alt for at alle skulle like meg, for at ingen skulle kunne «ta meg» på noe. Kanskje aller mest på bloggen, siden det har vært min største plattform helt fra starten av. Det går ikke an å få alle til like en, fordi uansett hva du gjør, så vil noen … Continue reading "JEG MÅ VÆRE ÆRLIG"

2020-01-10 22:11 GJESTEINNLEGG AV FREDRIK

Gjesteinnlegg av Fredrik Hei! Godt nyttår alle! Nå er det en god stund siden sist jeg var her. Så tenkte at det passet perfekt å slenge inn et par ord og tanker nå mens jessica ligger og halvsover til en komedie på TVen. Er ikke så veldig mye som skjer på min front egentlig. Går … Continue reading "GJESTEINNLEGG AV FREDRIK"

2020-01-10 16:25 EN STOR ENDRING

Hei dere, og riktig god fredagsettermiddag! Jeg er nesten akkurat hjemme fra skolen, matbutikken og å gå hjem. I anledning Fredriks bursdag forrige uke skal vi få litt besøk av hans familie i dag for å feire han med tacomiddag, godteri og kos. Jeg ville egentlig lage kake til han, men han sa jeg ikke … Continue reading "EN STOR ENDRING"

2020-01-09 21:01 PERSONLIGE TANKER FRA DEN SISTE TIDEN

God torsdag alle sammen♥ Min favorittdag i uken, av en eller annen grunn. Vært det i flere år! Jeg var ikke innom bloggen i går da jeg hadde hatt en slags sammenbrudd etter å ha kranglet med designet på bloggen i 1,5 time. Dermed trente jeg for å få ut litt aggresjon, og ble så … Continue reading "PERSONLIGE TANKER FRA DEN SISTE TIDEN"

2020-01-07 19:51 15 SPØRSMÅL, 15 SVAR

1. Din favorittalder i livet så langt? – Jeg har litt motstridende følelser når det kommer til alderen jeg er i nå (21) Jeg liker definitivt livet mitt best i den alderen jeg er i nå, men jeg synes 18 år var en fin alder om jeg kun skal tenke på tallet (og at jeg … Continue reading "15 SPØRSMÅL, 15 SVAR"

2020-01-05 19:26 GODE NYHETER!

I samarbeid med bokklubben nye bøker God søndagskveld alle sammen ♥ Her har jeg egentlig bare en kjapp pause fra litt skolearbeid jeg sitter med, første skoledag i 2020 er tross alt allerede i morgen. Døgnrytmen er helt ødelagt, og det blir nok en tøff start på grunn av det – men jeg gleder meg … Continue reading "GODE NYHETER!"

2020-01-04 13:46 EN STOR DAG!

I dag er det en stor dag her hjemme! Fredrik fyller 23 år i dag, og vi har brukt morgenen på å feire bursdagen hans. Selv var jeg oppe 05:30 da barna våknet i dag. I og med at Fredrik ikke begynte på jobb før klokken 13.00 skulle han selvsagt få sove litt ekstra på … Continue reading "EN STOR DAG!"

2020-01-03 20:15 2019 DEL 2: SKOLE, VENNER OG OPERASJON

God fredagskveld alle sammen! Utrolig koselig at flere av dere likte del 1 av årskavalkaden min her på bloggen, som jeg publiserte her for noen dager siden. Her kommer del 2, jeg håper dere liker den også ♥ Del 1 kan du lese ved å klikke HER, den oppsummerer mitt 2019 fra januar til juni … Continue reading "2019 DEL 2: SKOLE, VENNER OG OPERASJON"

2020-01-02 17:36 EN LITEN PAUSE

God torsdagskveld alle sammen! Håper dere har hatt en strålende start på det nye året♥ Fredrik har jobbet i dag også, så guttene og jeg har hatt hele dagen sammen. Vi har hatt noen rolige og avslappende dager både siden vi kom hjem fra Gjøvik i romjulen, og nå etter nyttårsaften. Veldig deilig! Spesielt med … Continue reading "EN LITEN PAUSE"

2019-12-31 20:23 GODT NYTTÅR FRA OSS!

For en rolig og fin dag vi har hatt i dag! Fredrik har jobbet både i går og i dag, så derfor tok barna og jeg en meget rolig formiddag på sofaen med film, samt også lek og boklesing. Da Fredrik kom hjem ryddet vi leiligheten en times tid, kledde på oss selv og guttene, … Continue reading "GODT NYTTÅR FRA OSS!"

2019-12-30 20:03 2019 DEL 1: AVSLØRINGER, SYKDOM OG NY KJÆRESTE

Hei dere! I dag tenkte jeg å ha en liten årskvalade her på bloggen, for å oppsummere året som har gått og hva som har skjedd. Hvert år har jeg pleid å ha en skikkelig oppsummering av året så tenkte jeg å gjøre det i år også. I dette blogginnlegget kommer jeg til å ta for meg del … Continue reading "2019 DEL 1: AVSLØRINGER, SYKDOM OG NY KJÆRESTE"

2019-12-27 18:40 EN LITEN ALVORSPRAT

Det var triste nyheter 1. juledag om Ari Behns død. Og på en eller annen måte, uavhengig av om man kjente så godt til han eller ei, så tror jeg hans død gikk inn på veldig mange av oss. Virket alltid som en god mann, livsglad, morsom var han dessuten også. En vellykket mann, sett … Continue reading "EN LITEN ALVORSPRAT"

2019-12-26 14:18 UKENS SPØRSMÅL: KRITIKK, NY JOBB OG PRIVATLIV

Hva skal du gjøre når du er ferdig på VGS? – Jeg skal studere videre på universitet, forhåpentligvis i Oslo (men fortsatt boende her i Larvik) ♥ Gleder meg så uendelig mye til fremtiden og til å studere. Vet ikke om jeg tar et år “fri” etter videregående hvor jeg skaffer meg en “vanlig jobb” … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: KRITIKK, NY JOBB OG PRIVATLIV"

2019-12-24 14:14 GOD JUL FRA OSS!

Hei alle sammen! Endelig kom julaften ♥ Vi startet dagen her hos foreldrene mine med kakao med krem, julestrømpe med godteri, og julemorgen på tv. Siden det har det stort sett gått i det samme, og guttene er helt i ekstase over at julenissen kanskje kommer på besøk i løpet av ettermiddagen eller kvelden. De … Continue reading "GOD JUL FRA OSS!"

2019-12-23 13:32 “HVORFOR GRÅTER DU, MAMMA?”

Hjelpes meg dere.. Nå er blitt noen dager siden jeg fikk julegave, og det er noe jeg har glemt å fortelle dere. Dagen da jeg sluttet på skolen, var jeg så sliten, lei og himla trøtt. Jeg har egentlig alltid gode dager på skolen, men dette har utvilsomt vært en av de tøffeste ukene siden … Continue reading "“HVORFOR GRÅTER DU, MAMMA?”"

2019-12-21 21:01 HJEM TIL JUL!

Hei alle sammen ♥ Nå var det virkelig på tide med en ordentlig oppdatering her inne! I går ettermiddag kom vi endelig frem til Gjøvik! Vi kom frem i 1700-tiden, så det var mildt sagt en lang tur ettersom vi dro halv ett– men herregud så deilig det var å komme “hjem” igjen. Larvik vil … Continue reading "HJEM TIL JUL!"

2019-12-20 20:44 FYLL, JUL OG BARN

Sommeren for et par år siden var jeg på ferie med mine to små barn i Spania. Vi var på et fantastisk barnevennlig hotell, og jeg la raskt merke til at for mange var ikke egne barn noen stopper for å dra med seg flere øl fra all inclusive-baren og bort til bassengene og solsengene. … Continue reading "FYLL, JUL OG BARN"

2019-12-19 19:07 EN SKIKKELIG GLADNYHET!

Årets siste matteprøve fullført, og snart klar til å levere 7-siders oppgave i norsk. ENDELIG har jeg juleferie! Som jeg har gledet meg til det ♥ Det har vært noen hektiske uker, ikke nødvendigvis fordi det har uoverkommelig mye skolearbeid for min del (selv om det har vært nok) men mest fordi jeg kan synes … Continue reading "EN SKIKKELIG GLADNYHET!"

2019-12-18 20:29 “FAREN DIN ER SIKKERT STOLT AV DEG”

Jeg tror alt det negative jeg har måtte oppleve i forbindelse med å ha opprettet denne “unge mammabloggen” – har vært verre for mine foreldre enn det har vært for meg. Derfor vil jeg bare si noe om det i dag. Foreldrene mine har ofte fått gjennomgå på grunn av min unge alder og to … Continue reading "“FAREN DIN ER SIKKERT STOLT AV DEG”"

2019-12-18 17:56 JEG ER I SJOKK

Etter at jeg skrev noe om dette på Snapchat her om dagen, forsto jeg at det var noe som vakte enormt med engasjement: og det med god grunn, spør du meg. Derfor tenkte jeg å si noe om det også her på bloggen. Bare det siste halvåret har det dukket opp samtlige saker hvor bloggere/influencere … Continue reading "JEG ER I SJOKK"

2019-12-17 17:24 DERFOR GRINER JEG OVER EN KARAKTER 5

“Åja, du er en sånn ja – som griner fordi du ikke fikk 6…” “Skjerp deg! 5 er en utrolig bra karakter!” “Tenk på de som aldri får toppkarakterer og så er du lei deg fordi du «bare» får 5…” “Hvordan kan du synes det er bra at jeg fikk 3 når du selv synes … Continue reading "DERFOR GRINER JEG OVER EN KARAKTER 5"

2019-12-15 14:51 «NÅ MÅ DU BLI GRAVID IGJEN, FOR BLOGGENS SKYLD!»

Om jeg skal være helt ærlig med dere så er det ikke så mye av kommentarer som sjokkerer meg lenger. Om det er mest trist eller mest bra, kan man jo lure på. Haha! Neida, men fra spøk til alvor: det er vel ingen der ute som seriøst tror at det finnes bloggere som får barn for … Continue reading "«NÅ MÅ DU BLI GRAVID IGJEN, FOR BLOGGENS SKYLD!»"

2019-12-14 21:16 DET ER HELT SYKT!

God lørdagskveld, kjære lesere! Her har jeg brukt kvelden på å pakke inn samtlige julegaver, enda jeg mangler hvert fall 4 stykker å kjøpe til – de har jeg planer om å kjøpe tidlig neste uke. Hittil er jeg altså så fornøyd med julegavene jeg har kjøpt til de rundt oss, tror jeg aldri før … Continue reading "DET ER HELT SYKT!"

2019-12-13 11:39 HVORDAN GÅR DET MED FREDRIK OG MEG?

Her om dagen fikk jeg en melding av det jeg antar var en ny følger på Snapchat, som spurte om jeg “fremdeles hadde samme kjæreste som da jeg var med på programmet Kjære Mamma i 2016” og det er altså så koselig når jeg får slike meldinger og kan svare at ja, det har jeg … Continue reading "HVORDAN GÅR DET MED FREDRIK OG MEG?"

2019-12-12 19:41 EN STOR OVERRASKELSE..

Hei dere – riktig god onsdag ♥ Her sitter jeg på gulvet med masse julegaver, innpakningspapir og gaveesker rundt meg, etter en aldri så liten bytur i fineste Larvik for å handle noe av julegavene som gjenstår. I morgen skal jeg handle inn det aller siste, slik at jeg kan fokusere fullt ut på skole … Continue reading "EN STOR OVERRASKELSE.."

2019-12-11 20:56 FILMENE DU BØR SE MED BARNA I JULEN!

God kveld dere! Her kommer et litt forsinket blogginnlegg om filmer dere kan se med barna i julen. Jeg tok med litt av alt, så det skal finnes noe som passer for dere som har både yngre, og litt større barn. Å se filmer i julen med barna i sofaen i pysj og med julestrømpe … Continue reading "FILMENE DU BØR SE MED BARNA I JULEN!"

2019-12-10 13:18 JEG VIL GRÅTE AV TANKEN

God tirsdag dere! Det ble null blogging på meg i går siden jeg var hjemme såpass sent og var så sliten (18.00-tiden) etter å ha vært på skolen ekstra etter skoletid for å jobbe med en relativt stor oppgave som jeg må levere neste uke. Deretter var det innom matbutikken, og så hjem til to … Continue reading "JEG VIL GRÅTE AV TANKEN"

2019-12-08 17:12 “DET VAR ET PR-STUNT!”

“Bruddet jeg hadde med kjæresten min i 2018 som jeg delte her på bloggen var et PR stunt” Hver eneste gang jeg opplever noe stort, vondt eller overraskende i livet mitt, så er det noen som skriker PR stunt. Da jeg skrev om at vi hadde det vanskelig før vi gjorde det slutt? Tydeligvis et PR stunt … Continue reading "“DET VAR ET PR-STUNT!”"

2019-12-07 20:14 JA, JEG HAR SLUTTET

Hei alle sammen, og riktig god lørdagskveld ♥ Her går dagene som normalt, og nå er det kun 2 uker igjen på skolen før jeg er ferdig for i år, og ikke skal tilbake på skolen før i 2020. Jeg har lang juleferie (fra 20 desember til 6 januar) men jeg vet at jeg kommer … Continue reading "JA, JEG HAR SLUTTET"

2019-12-06 22:11 ET STORT SAVN!

En ting dere kanskje ikke vet om meg, er at jeg har overraskende god langtidshukommelse. Verre med kortidshukommelsen. Husker for eksempel ikke hva jeg hadde på meg dagen før i går, men husker godt hva jeg spiste til middag 20 juni 2014. Forstå det den som kan. Jeg kan huske mange ting fra barndommen fra … Continue reading "ET STORT SAVN!"

2019-12-06 11:32 GPS TRACKER: PERFEKT FOR SMÅBARNSFORELDRE!

Reklame Tail it God fredag alle sammen! I dag er det 6 desember allerede, med andre ord nærmer vi oss julen. Hvis noen av dere fremdeles ikke har funnet ut julegave til noen som har “alt” så kan kanskje det produktet jeg forteller dere om nå være et forslag? Noen av dere husker kanskje at … Continue reading "GPS TRACKER: PERFEKT FOR SMÅBARNSFORELDRE!"

2019-12-05 13:57 STOPP MED DET!

I dag kom jeg over et bilde på Facebook som jeg bare følte meg helt nødt til å dele videre, og som er relevant for alle småbarnsforeldre. Jeg har ikke en gang tenkt på dette tidligere, så jeg er veldig glad jeg kom over dette. All cred går till Megan Dunn på Facebook, bilde dukket … Continue reading "STOPP MED DET!"

2019-12-04 16:52 EN SKIKKELIG GOD NYHET!

Reklame – Barnas egen bokverden Hei dere, og riktig god onsdag! I dag har jeg en skikkelig god nyhet å dele med dere: Akkurat nå får du nemlig følgende gratis når du melder deg inn i barnas egen bokverden (bokklubb): ♦ Gavekort på hele 1500,- som kan brukes på nettsiden deres! Velg mellom: Leker (Mummitrollet, … Continue reading "EN SKIKKELIG GOD NYHET!"

2019-12-03 19:23 45 000 KRONER FATTIGERE

Haha, kan ikke tro at jeg velger å skrive om dette til dere – men la gå. Synes jo egentlig det føles litt bedre om jeg kan være helt ærlig og åpen med dere, for jeg mener at den kontakten jeg har med leserne mine er utrolig viktig og ikke minst unik. ♥ I løpet … Continue reading "45 000 KRONER FATTIGERE"

2019-12-03 15:18 ET GODT TIPS!

// Forhåndsskrevet blogginnlegg Hei alle sammen, og riktig god tirsdag! 3 desember allerede, jeg må faktisk ta meg i å tenke på hvor fort det går nå. 2 og en halv uke igjen til jul, og her sitter jeg halvstressa og lurer på hvor tiden fra august har blitt av. Blir også nesten litt uvel … Continue reading "ET GODT TIPS!"

2019-12-02 19:39 TOM FOR ORD

Hei alle sammen. I dag er jeg meget redusert etter at både barn og samboer har vært syk deler av helgen og forrige uke (samboer i helgen og barna forrige uke), samt at det blir lite søvn for tiden og mye å gjøre. Men! Jeg måtte likevel innom bloggen for å takke dere så mye … Continue reading "TOM FOR ORD"

2019-12-01 17:01 GPS-TRACKER: PERFEKT FOR SMÅBARNSFORELDRE!

Reklame Tail it God søndag alle sammen, og ikke minst god 1. desember! I dag er det første søndag i advent, med andre ord nærmer vi oss julen. Hvis noen av dere fremdeles ikke har funnet ut julegave til noen som har “alt” så kan kanskje det produktet jeg forteller dere om nå være et … Continue reading "GPS-TRACKER: PERFEKT FOR SMÅBARNSFORELDRE!"

2019-11-29 18:28 DETTE ER SANNHETEN

Hei dere. Før jeg begynner å skrive dette blogginnlegget så vil jeg bare si at jeg synes dette er skikkelig vanskelig, men jeg ønsker likevel å dele dette selv om jeg ikke er helt komfortabel med det faktum at flere tusen mennesker kommer til å lese det. Kanskje også fordi jeg vet at kommentarfeltet kommer … Continue reading "DETTE ER SANNHETEN"

2019-11-28 18:26 ET ORDENTLIG SVAR TIL KRITIKKEN

Her for en liten stund siden, skrev jeg et blogginnlegg om ca hvordan en vanlig dag ser ut for meg, hva jeg gjør i løpet av de ulike timene om dagen. Det var det et par-tre blogglesere som fant svært provoserende. Et par av dem dukket opp i innboks, og lød noe ala: “Jeg ser flere skriver i kommentarfeltet ditt … Continue reading "ET ORDENTLIG SVAR TIL KRITIKKEN"

2019-11-27 17:31 DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET…

Annonse NA-KD Hei alle sammen! For noen dager det har vært. Jeg har i skrivende stund ikke blogget på to hele dager, og det er sjeldent til meg å være. Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg har hatt mye å ta igjen på skolen etter å ha både operert og vært … Continue reading "DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET…"

2019-11-24 19:27 SPØRSMÅL OG SVAR: INNTEKT, PERSONLIG OG BOSTED

Hvor er genseren du hadde på deg da du gjestet “Mammabanden” fra? – Kommer innlegg om det til uken da det er et samarbeid! Gleder meg så til å vise dere, så ble så glad da jeg fikk dette spørsmålet fra flere av dere – for tror virkelig dere kommer til å like det! Hva … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: INNTEKT, PERSONLIG OG BOSTED"

2019-11-23 21:04 KJÆRLIGHETSSORG

Jeg har fått en del forespørsler om å skrive et blogginnlegg om kjærlighetssorg helt fra jeg startet å blogge, og nå føler jeg meg klar for å gjøre det ♥ Jeg har hatt kjærlighetssorg et par ganger. Når det føles ut som verden raser sammen og man gleder seg til å sove fordi man kan … Continue reading "KJÆRLIGHETSSORG"

2019-11-22 21:37 TAKK FOR MEG!

God kveld! Jeg måtte bare skrive enda et lite innlegg til dere selv om det ble nokså sent i dag. Jeg har gjestesnappet hos en konto som heter Mammabanden på Snapchat i dag, og var utrolig koselig at jeg i det hele tatt ble spurt. Veldig takknemlig for det, virkelig! Derfor tok det litt av tiden fra … Continue reading "TAKK FOR MEG!"

2019-11-21 20:09 JEG GLEMMER ALDRI DET HAN SA TIL MEG

DETTE BLOGGINNLEGGET HAR BLITT PUBLISERT TIDLIGERE – POSTES PÅ NYTT TIL GLEDE FOR NYE LESERE♥ Her for noen måneder siden nevnte jeg for Fredrik at vi nesten aldri sier “Jeg elsker deg” til hverandre lenger. Og det var ikke noe dårlig stemning eller at jeg sa det fordi jeg var litt snurt – for det er jo … Continue reading "JEG GLEMMER ALDRI DET HAN SA TIL MEG"

2019-11-19 20:42 DET VAR FLAUT Å VÆRE EN AV DEM!

Før var jeg helt overbevist om at jeg var fordomsfri. Det vet jeg nå at jeg ikke er. Det, til tross for at jeg virkelig ønsker å være det. Jeg tror alle har fordommer til en viss grad, til og med helt ubevisst. Dessuten spiller det vel kanskje ikke så stor rolle om man har … Continue reading "DET VAR FLAUT Å VÆRE EN AV DEM!"

2019-11-19 14:27 HELT ÆRLIG

Er det en ting jeg aldri trodde jeg skulle gjøre, så er det å be og tigge om nominasjoner til bloggpris. Derfor skal jeg ikke gjøre det, for det er rett og slett ikke meg. Jeg vil heller be dere om å nominere frem den bloggeren som dere synes fortjener en nominasjon i årets prisutdeling … Continue reading "HELT ÆRLIG"

2019-11-18 15:40 Jeg svarer en gang for alle

Dette er et blogginnlegg jeg har kviet meg så til å skrive, men la gå. Jeg skriver dette nå for å få en slutt på dette en gang for alle. Jeg er så lei av å klikke meg inn i blant annet kommentarfeltet mitt å se kommentarer dukke opp om at Fredrik er utro. Det har … Continue reading "Jeg svarer en gang for alle"

2019-11-17 15:29 SPØRSMÅL OG SVAR: BARNA, REKLAME OG LEILIGHET!

Hva spiser du til jul siden du ikke spiser kjøtt? – Morsomt at dere lurer på dette, jeg hadde nemlig ganske nylig en meningsmåling på Instagram-stories om dere ønsket et blogginnlegg med akkurat det: Inspirasjon og oppskrifter til julemat for veganere- og vegetarianere. Til jul spiser jeg vegansk pinnekjøtt laget på en kjøtterstatning fra merket Oumph! … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: BARNA, REKLAME OG LEILIGHET!"

2019-11-16 16:50 EN GLEDELIG OVERRASKELSE!

Nå er det offisielt vinter, og sist uke kom også snøen til oss i Larvik! Jeg er ikke sånn veldig begeistret for masse snø og snøkaos når jeg skal gå med guttene til barnehagen tidlig om morgenen, men utover det er det jo faktisk veldig koselig å sitte inne i varmen når det snør ute. … Continue reading "EN GLEDELIG OVERRASKELSE!"

2019-11-15 16:56 FAVORITTENE MINE OG DÅRLIGE NYHETER!

God fredag til dere alle! Håper dere har en fin helg hvor enn dere er. Jeg har brukt dagen til å slappe av, betale regninger, og maile med samarbeidspartnere. Har også planlagt en del innhold på bloggen fremover, så med tanke på at jeg faktisk er syk er jeg fornøyd med hva jeg har fått … Continue reading "FAVORITTENE MINE OG DÅRLIGE NYHETER!"

2019-11-13 20:32 GJESTEINNLEGG AV MIN MAMMA

Gjesteinnlegg skrevet av min mor Jeg har glemt å fortelle noe! Tenk at jeg skulle bli en bestemor i en alder av 40. Og 42. Litt tidligere enn jeg hadde trodd..til to velskapte, aldeles fantastiske velskapte små menneskee. Som plutselig tar opp mye av min tid, noen jeg setter av tid til, og vil være … Continue reading "GJESTEINNLEGG AV MIN MAMMA"

2019-11-11 21:02 DET KNUSTER HJERTET MITT

Tidligere i dag leste jeg om barn som kommer på skolen med falske matpakker. Jeg klikket meg inn på lenken og lurte på hva i alle dager dette var snakk om. Og så det dukker det opp, bildet av en matpakke med skriften “Ha en fin dag♥” på. Artikkelen handler om hvordan skolebarn tar med … Continue reading "DET KNUSTER HJERTET MITT"

2019-11-10 14:51 GRATULERER MED FARSDAGEN!

I dag har Leo, Noah og jeg ordnet til farsdagen for Fredrik! Vi lagde kaffe, egg, pølser og tomatbønner, og hadde kjøpt inn verdens kuleste kort med tilhørende gave. I tillegg til hjemmelaget brownies med salt karamell saus stivnet på toppen som jeg lagde i dag tidlig. Alt ble servert rundt stuebordet vårt i dag, … Continue reading "GRATULERER MED FARSDAGEN!"

2019-11-09 20:07 SLIK SER EN HELG UT FOR OSS!

Hei alle sammen, riktig god lørdag! Beklager for null bloggoppdatering i går. Jeg var helt kjørt da jeg kom hjem fra skolen, og ønsket rett og slett bare å tilbringe de siste timene med guttene mine her hjemme. I og med at det hender at jeg ikke blogger på enten lørdager eller fredager, tenkte jeg … Continue reading "SLIK SER EN HELG UT FOR OSS!"

2019-11-07 20:05 GODE NYHETER!

Hei alle sammen, og riktig god kveld ♥ Jeg skriver til dere midt i prøvelesingen min nå, men dette måtte jeg bare dele: Jeg har gjestet min første podkast!! OG den er ute nå i dag! Podkasten heter “Sykt ærlig med Martine” og da fine Martine spurte om jeg ville være gjest, nølte jeg ikke … Continue reading "GODE NYHETER!"

2019-11-06 21:37 JEG SER DEG IKKE

Til deg. Du som sa jeg aldri ville klare det. Du som lo av meg for valget jeg hadde tatt. Du som snakket bak ryggen min, du som fortalte meg hvordan barnevernet kom til å ta barnet mitt fra meg. Du som fortalte meg hvordan jeg ødela barnet mitt sin fremtid. Du som sa at … Continue reading "JEG SER DEG IKKE"

2019-11-05 20:08 UKENS SPØRSMÅL: PENGEBRUK, MINE STØRSTE MÅL OG KJÆRLIGHET

God tirsdag! Dette blogginnlegget skulle egentlig kommet ut i går kveld, men igjen har vi den evige tidsoptimisten (meg) som feilberegner tiden og som, surprise, ikke rakk det i går kveld. Beklager for det! Skal prøve så godt jeg kan å lære av det denne gangen. Haha! Har som vanlig fått alle spørsmålene mine tilsendt … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: PENGEBRUK, MINE STØRSTE MÅL OG KJÆRLIGHET"

2019-11-04 20:00 DET ER SÅ VIKTIG!

Reklame | Barnas egen bokverden Jeg har alltid vært opptatt av å lese for barna, helt fra de var bittesmå. Det var noe jeg var bevisst på før jeg i det hele tatt ble mamma, siden mine foreldre leste for meg da jeg var liten også, som jeg enda kan huske den dag i dag. … Continue reading "DET ER SÅ VIKTIG!"

2019-11-03 20:44 BLOGGNAVN OG SPENNENDE NYHETER

God søndagskveld dere! Tidligere i dag dro lillesøsteren min og mamma hjem igjen etter å ha vært her siden fredag, så siden det har det bare vært den lille familien min igjen her. Guttene har lekt, lest, og puslet med pappaen sin – jeg har jobbet og sovet litt da formen plutselig ble dårlig, men … Continue reading "BLOGGNAVN OG SPENNENDE NYHETER"

2019-11-02 20:14 DETTE HAR SKJEDD I HELGEN!

Hei alle sammen, og riktig god lørdagskveld! Her skal jeg straks lage middag til familien min som har kommet på besøk. Lager DENNE favorittmiddagen min, samt pizza til Fredrik som har jobbet i dag og nesten akkurat kom inn dørene her hjemme♥ I morgen er jo helgen snart over allerede, og det eneste jeg har … Continue reading "DETTE HAR SKJEDD I HELGEN!"

2019-11-01 21:26 NÅ MÅ VI SKJERPE OSS!

Her om dagen leste jeg en sak om hvor galt det er å spørre noen om de ønsker seg barn. Eller om de har barn, om det er noen du nylig har møtt. Fordi det å spørre om noen ønsker seg barn kunne oppleves sårt og ubehagelig for de som ikke kan få barn. Fordi “Du … Continue reading "NÅ MÅ VI SKJERPE OSS!"

2019-10-31 15:41 HAPPY HALLOWEEN FRA OSS!

Happy halloween alle sammen! Jeg pleier alltid å poste bilder av kostymene til guttene på denne dagen i året, men i år velger jeg heller å bare publisere bilder av mitt kostyme og holde barna utenfor. I år var jeg… Ja, dere kan jo egentlig gjette – jeg valgte nemlig kostyme på bakgrunn av hvem … Continue reading "HAPPY HALLOWEEN FRA OSS!"

2019-10-30 21:04 Å DROPPE UT AV SKOLEN SOM GRAVID

Denne høsten da jeg skulle tilbake på skolen for mitt andre år, tenkte jeg ekstra litt mye på den høsten for noen år siden da jeg egentlig skulle ha begynt. Sammen med de som var akkurat like gamle som meg. Det mange ikke vet er at jeg begynte på videregående høsten 2014, selv om det … Continue reading "Å DROPPE UT AV SKOLEN SOM GRAVID"

2019-10-29 20:37 EN SPENNENDE TID I VENTE!

Jeg kan nesten ikke tro det. Det er siste dagen i oktober på torsdag, og da gjenstår to måneder av hele 2019. Jeg føler 2019 akkurat startet, og føler meg fremdeles litt “stuck” i 2017 da jeg tar meg i å rette meg selv med at det er to år siden nå, faktisk også snart … Continue reading "EN SPENNENDE TID I VENTE!"

2019-10-28 20:45 UNNSKYLD

Noen ganger kan følelsen bare komme som kastet over meg. Når du gir meg en stor klem, når du ser meg i øynene, eller når jeg holder hånden din – gående – på vei hjem fra barnehagen en kald høstdag. Uskyldige deg. Bare god og snill, langt inn i sjela. Aner du hvor heldig du … Continue reading "UNNSKYLD"

2019-10-27 17:32 DET MÅ TA EN SLUTT!

God søndag alle sammen! I dag tenkte jeg at jeg skulle åpne meg og fortelle dere litt om hvordan jeg egentlig har det for tiden. Og ikke misforstå: Jeg har det egentlig ganske fint for tiden. Likevel, har jeg definitivt en innrømmelse å komme med. Som sitter utrolig langt inne. Som dere antakeligvis har lagt … Continue reading "DET MÅ TA EN SLUTT!"

2019-10-25 21:02 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR: LØNN, HALLOWEEN OG VEKT

Skal barna kle seg ut til Halloween, og skal dere? I så fall hva? – Jeg tror barna skal kle seg ut, men usikker på hva enda. Fredrik skal også kle seg ut, jeg også. Dere kan jo gjette hva jeg skal kle meg ut som? Har nemlig valgt antrekk i år etter hvem dere blogglesere … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR: LØNN, HALLOWEEN OG VEKT"

2019-10-24 21:30 EN DAG UTENOM DET VANLIGE

Hei fine dere ♥ Etter en lang dag i hovedstaden sitter jeg nå på toget, endelig på vei hjem til en Fredrik som savner meg skikkelig og til sovende barn som jeg skal stryke på og gi nattakyss til så fort jeg kommer inn dørene hjemme. Jeg leverte guttene i barnehagen i halv elleve tiden … Continue reading "EN DAG UTENOM DET VANLIGE"

2019-10-22 20:17 SVARER PÅ SAMME SPØRSMÅL – 4 ÅR SENERE!

Hei dere, og riktig god kveld! Her sitter jeg egentlig midt oppi prøvelesing som jeg har gjort den siste uken, da jeg har historieprøve i morgen. Likevel blir det faktisk for gærent for meg om det går over et døgn uten noen bloggoppdatering: så derfor tenkte jeg idag å gjøre noe som jeg har sett … Continue reading "SVARER PÅ SAMME SPØRSMÅL – 4 ÅR SENERE!"

2019-10-21 20:56 BARN MED FLERE FORSKJELLIGE FEDRE

“Har barna dine samme pappa? For det ser ikke sånn ut” Dette har jeg fått høre en del, nå som barna vokser til. Mest i virkeligheten, faktisk! Fordi barna mine visstnok ikke ligner noe særlig, fordi de ikke har samme hårfarge, og generelt ser ulike ut. Får jeg høre. Og da blir jeg litt overrasket, … Continue reading "BARN MED FLERE FORSKJELLIGE FEDRE"

2019-10-20 20:48 INGEN DANS PÅ ROSER…

I dag tenkte jeg at jeg skulle skrive litt om krangling. Det tror jeg er noe som de fleste småbarnsforeldre har vært borti. Nå kan jeg selvfølgelig kun snakke på eget vegne, men jeg er rimelig sikker på at det å krangle er noe vi ikke er alene om som par. Så har vi jo … Continue reading "INGEN DANS PÅ ROSER…"

2019-10-19 20:29 MIN STØRSTE MATFAVORITT!

God lørdagkveld alle sammen ♥ Her har vi hatt en rolig og fredelig lørdag, med innekos, film, masse boklesing, leking med guttene og litt småshopping på det nærmeste kjøpesenteret. Altså, må bare si det igjen: jeg elsker å bo i sentrum! Kunne aldri bodd i Oslo sentrum akkurat, men sentrum i litt mindre byer passer … Continue reading "MIN STØRSTE MATFAVORITT!"

2019-10-18 19:41 SLUTTE Å BLOGGE?

..Og jeg som lovde meg selv at jeg aldri skulle bli en av de bloggerne som plutselig kunne oppdatere dårligere noen dager, og så love gang på gang å bli bedre uten å klare det. Nå har jeg jo kommet dit selv! Det må ta en slutt nå. Det har jo til og med dukket … Continue reading "SLUTTE Å BLOGGE?"

2019-10-17 20:14 NÅ MÅ VI FAKTISK SLUTTE!

Å være mamma anno 2019 er nok ganske annerledes fra det å bli mamma for ett eller flere tiår siden. Vi sitter på mer kunnskap om hva som er farlig og ufarlig enn noen gang tidligere, og vi kan ta trygge valg med tanke på sikkerheten til barna våre med god forskning og statistikk i … Continue reading "NÅ MÅ VI FAKTISK SLUTTE!"

2019-10-16 21:07 EN PERSONLIG VERSJON AV SPØRSMÅL OG SVAR

“Har dere sett noe mer på det å kjøpe egen bolig? Gleder meg til å følge dere gjennom det også!” – Nei, ikke foreløpig – men vi vil nok kikke mye nærmere på det i 2020. Akkurat nå har vi så fullt opp: Fredrik med jobben sin og jeg med skole, at vi ikke stresser. Men … Continue reading "EN PERSONLIG VERSJON AV SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-10-15 20:20 IKKE SÅ LITEN LENGER

For en dag! Har hatt masse kvalitetstid med minstemann i dag og vi har hatt det så koselig. Han har også hatt sin aller første tannlegetime i dag! Jeg skulle egentlig ha to fag på skolen i dag, men første økt ble “avlyst” da læreren skulle bort på et møte – og den andre timen … Continue reading "IKKE SÅ LITEN LENGER"

2019-10-14 21:39 DENNE UKENS: HVA JEG ANGRER PÅ, MEST LEST OG PENGER

AKKURAT NÅ Skal jeg straks løpe på butikken for å kjøpe frukt til kveldsmat, samt middag til i morgen. Burde egentlig skrevet dette blogginnlegget for mange timer siden, men jeg sluttet halv fire på skolen og har vært travelt opptatt med guttene, skolearbeid, middagslaging og ja. Sånn må det rett og slett bare bli noen … Continue reading "DENNE UKENS: HVA JEG ANGRER PÅ, MEST LEST OG PENGER"

2019-10-13 20:04 verdens beste pappa

I går jobbet Fredrik overtid og var ikke hjemme før klokken nærmet seg 19.40 – og guttene (som for øvrig var på vei i seng nokså greit på overtid, de også) var fra seg av begeistring. Det var så godt å få Fredrik hjem igjen etter en lang lørdag med barna, selv om vi hadde … Continue reading "verdens beste pappa"

2019-10-10 18:24 GRATULERER MED DAGEN, LILLE VENN!

Gratulerer med dagen til verdens beste Noah, vår omsorgsfulle flotte gutt. I dag er Noah 3 år gammel, og han har fått en nydelig start på dagen sin, tett etterfulgt av en kjempekoselig dag i barnehagen hvor de hadde hatt bursdagslunsj- samt bursdagssamling. Da jeg hentet guttene i barnehagen, dro vi rett hjem for å … Continue reading "GRATULERER MED DAGEN, LILLE VENN!"

2019-10-09 21:20 HVA ER DET JEG HAR GJORT?

Noen ganger kan tanken slå meg: Har jeg vært egoistisk som har fått dere? Som har valgt å sette to barn til verden. Dere to som er så uskyldige, så tvers gjennom godhjertede og fulle av omsorg. Så uvitende om alt det vonde som finnes i verden. Når jeg sjekker dere om kvelden etter at … Continue reading "HVA ER DET JEG HAR GJORT?"

2019-10-08 19:32 LIVET GÅR VIDERE

God kveld alle sammen ♥ Her sitter jeg med skolearbeid og har akkurat kommet hjem fra apoteket for å få tak i enda mer smertestillende og medisiner.. For ja, akkurat da jeg trodde jeg var blitt frisk igjen (som jeg skrev på mandag) har jeg nå blitt syk. Igjen. Denne gangen enda verre, så akkurat … Continue reading "LIVET GÅR VIDERE"

2019-10-07 19:53 MINE MEST UPOPULÆRE MENINGER!

Okei, det har blitt veldig populært (ironisk nok) å dele upopulære meninger man har med omverdenen. Spesielt Youtubere og bloggere har slengt seg på denne trenden, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele et slikt blogginnlegg selv. Fredrik har advart meg mot å gjøre dette faktisk, men jeg ville gjøre det uansett … Continue reading "MINE MEST UPOPULÆRE MENINGER!"

2019-10-06 21:16 DENNE UKEN: SKOLESPØRSMÅL, FREDRIK, PERSONLIG ++

– Fra Noah sitt selskap på lørdag – AKKURAT NÅ Ligger jeg i senga, skal egentlig jobbe litt med skolearbeid men ble sittende med bloggen og jobb rundt det – glemte tiden og plutselig er det nesten litt for sent å publisere nytt blogginnlegg. Men jeg kjører på med et likevel. Haha! Fredrik ser på … Continue reading "DENNE UKEN: SKOLESPØRSMÅL, FREDRIK, PERSONLIG ++"

2019-10-05 20:41 NOAH 3 ÅR: SELSKAPET

Hei alle sammen og riktig god kveld ♥ Jeg er noe halvsliten når jeg skriver til dere nå, men heldigvis sliten på en god måte. Vi har nemlig hatt bursdagsselskap for Noah i dag! Noah fyller 3 år om få dager, og selskapet ble derfor satt til i dag – i og med at vi … Continue reading "NOAH 3 ÅR: SELSKAPET"

2019-10-04 15:55 NEI, DU SKJEMMER IKKE BORT BARNET DITT!

Har du noen gang fått høre at du ikke burde amme barnet ditt i søvn, fordi “Det er en dum ting å venne dem til” eller at du skjemmer bort barnet ditt med kroppskontakt, nærhet, mating og eksempelvis samsoving? Har du kanskje også fått høre at “de har ikke vondt av å gråte litt før de … Continue reading "NEI, DU SKJEMMER IKKE BORT BARNET DITT!"

2019-10-02 21:24 JEG FORTJENER DET

God kveld dere ♥ Helt siden vi kom frem til Gjøvik på mandag har jeg bare tatt det helt med ro, og siden det bare er meg og guttene som er her denne gangen – så får de rikelig med tid med besteforeldrene sine. Pappa har tatt seg litt fri denne uken, og mamma har … Continue reading "JEG FORTJENER DET"

2019-09-30 21:21 EN VANSKELIG NYHET Å DELE

Hei alle sammen ♥ Tidligere i dag fikk jeg et varsel fra “Minner” på Facebook, av alle ting, og det viser seg at det er nøyaktig 5 år siden jeg offentliggjorde graviditeten i dag. Altså med alle som ikke var nærmeste familie. Det var helt sprøtt å lese denne statusen min igjen, har ikke lest … Continue reading "EN VANSKELIG NYHET Å DELE"

2019-09-29 18:52 DENNE UKENS: KJÆRESTETID, SPØRSMÅL, ++

AKKURAT NÅ Har jeg akkurat spist middag sammen med Fredrik, en nokså sen middag riktig nok, og det er så undervurdert å spise rolig sammen rundt middagsbordet, uten telefoner og den slags. Får jo faktisk nesten litt kjærestetid bare i løpet av den tiden man får spist sammen. Vanligvis spiser vi jo samlet middag alle … Continue reading "DENNE UKENS: KJÆRESTETID, SPØRSMÅL, ++"

2019-09-28 21:03 FERIE MED BARNA

God kveld alle sammen! Fredrik og jeg har akkurat fullført sesong 8 av American Horror Story på Netflix, så siden jeg lengtet så etter å se slutten på sesongen ble dette blogginnlegget publisert og skrevet litt senere enn det egentlig skulle. Vi har hatt en ganske rolig helg i og med at jeg har vært … Continue reading "FERIE MED BARNA"

2019-09-26 20:49 KJÆRE 4-ÅRINGEN MIN…

Jeg ser hvordan du kan streve med å finne din plass, jeg ser hvordan du strever med å klare enkelte ting selv. Som du så gjerne vil klare på egenhånd, men som du fortsatt trenger litt hjelp av mamma eller pappa for å få til. Og hvilket stort nederlag det er for deg når du … Continue reading "KJÆRE 4-ÅRINGEN MIN…"

2019-09-25 18:37 ENDELIG ER DAGEN HER!

God onsdag alle sammen! Jeg har akkurat våknet opp (Ja, du leste riktig) etter å ha sovet på sofaen siden jeg spiste middag relativt tidlig i dag, omkring klokken 15.00. Barna ble levert litt senere i barnehagen i dag, og hentet av farmoren sin for å tilbringe litt tid med henne frem til for ikke … Continue reading "ENDELIG ER DAGEN HER!"

2019-09-24 20:53 NEI, JEG KOMMER IKKE TIL Å TA ABORT!

“Du tar vel abort om du skulle bli gravid igjen nå?” Nei, det føler meg jeg faktisk ganske sikker på at jeg ikke ville gjort. Jeg har lært den harde veien at man aldri skal si aldri. Man kan egentlig aldri vite, og før man er i den gitte situasjonen kan man ikke si med … Continue reading "NEI, JEG KOMMER IKKE TIL Å TA ABORT!"

2019-09-23 19:46 GJESTEINNLEGG AV FREDRIK: 6 ÅR MED DEG

Hei hei. Håper alle har fått en god start på høsten og ikke har rukket å bli syke enda nå som temperaturen har falt ganske så drastisk. Høsten har blitt en veldig spesiell årstid for meg de seneste årene. De seks siste for å være helt nøyaktig. Dere som har fulgt jessica sin blogg over … Continue reading "GJESTEINNLEGG AV FREDRIK: 6 ÅR MED DEG"

2019-09-22 15:38 EN LITEN OPPKLARING

God dag! Håper dere har hatt en veldig fin helg ♥ Det har i hvert fall jeg, med både tid hjemme med guttene mine på fredagen og en rolig morgen/formiddag med dem i går på lørdagen, samt en miniferie til Oslo en natt fra i går til i dag som skulle tilbringes med søsteren min. … Continue reading "EN LITEN OPPKLARING"

2019-09-20 21:04 VONDT I HJERTET

Hei alle sammen! I dag da jeg var på skolen hadde jeg plutselig fått et tapt anrop fra barnehagen. Den følelsen er aldri noe god, for hvem vet hva som kan ha skjedd? Har en av guttene brekt armen, slått seg skikkelig eller noe, Gud forby, verre? Men Fredrik kjenner meg og kom meg heldigvis … Continue reading "VONDT I HJERTET"

2019-09-19 18:46 BLOGGER-EVENTER OG MIN NYE FAVORITT OPPSKRIFT!

Hei alle sammen! Her er jeg småstresset med lekser i flere fag som jeg skulle ha gjort, og en del jobb jeg må få tatt igjen. Jeg har vært på reisefot i 3 timer i dag i anledning ærender som jeg måtte gjøre like utenfor Oslo, så jeg hadde heldigvis (!) fri fra skolen i … Continue reading "BLOGGER-EVENTER OG MIN NYE FAVORITT OPPSKRIFT!"

2019-09-18 19:11 ET ORDENTLIG SVAR

“Synes du egentlig at det noen ganger kan være litt vanskelig å forholde deg til at Fredrik ønsket at du skulle ta abort da du først ble gravid?” Klokken er 05:40 mandag morgen og jeg våkner helt av meg selv. Solen har enda ikke stått opp og det er relativt mørkt ute, men ikke så … Continue reading "ET ORDENTLIG SVAR"

2019-09-16 17:42 DENNE UKENS: PERSONLIGE TANKER, BOLIGKJØP, BARNA ++

God søndag, alle sammen! Dere som fulgte bloggen også for et par år siden, husker kanskje at jeg hadde ukentlige oppdateringer med “denne ukens” som jeg tenkte jeg kunne begynne med igjen ♥ Mange som spurte etter hvor disse blogginnleggene ble av da jeg sluttet med dem, så jeg håper de har vært savnet og … Continue reading "DENNE UKENS: PERSONLIGE TANKER, BOLIGKJØP, BARNA ++"

2019-09-14 20:23 BARE OSS TRE

Riktig god lørdag dere! I dag har Leo vært borte på tur med “Mimmi”, så derfor tenkte jeg at Noah, Fredrik og jeg måtte finne på noe annet! Dermed tok vi oss rett og slett en tur på kjøpesenter, hvor vi gikk og småshoppet litt, samt tok en kaffe og så fikk Noah et kakestykke … Continue reading "BARE OSS TRE"

2019-09-13 19:58 VI HAR OMBESTEMT OSS..

God fredagskveld alle sammen♥ For en fin dag vi har hatt! Jeg har levert guttene i barnehagen så Fredrik kunne sove litt i dag (siden han hadde fri fra jobb) jeg leverte dem også i 10-tiden så vi kunne ha en rolig morgen hjemme og start på dagen, for morgenene på hverdagen kan ofte bli … Continue reading "VI HAR OMBESTEMT OSS.."

2019-09-12 19:09 GOOGLER MEG SELV OG SVARER!

God torsdag dere! Jeg elsker torsdager, og i dag har jeg i tillegg hatt fri fra skolen (OG jeg fikk sove til 09:30 da Fredrik leverte guttene i barnehagen) utrolig deilig! Har ikke vært ute av huset hele dagen faktisk, haha. Derfor skal jeg ut etterpå, mest sannsynlig på en løpetur. Måtte bare oppdatere dere … Continue reading "GOOGLER MEG SELV OG SVARER!"

2019-09-11 19:52 BARE DET BESTE ER GODT NOK

God kveld alle sammen ♥ Endelig har jeg klart å gjøre dette blogginnlegget ferdig, etter mye om og men. Har flere blogglesere som har spurt etter dette blogginnlegget og det synes jeg er så koselig! Jeg har nå fått kjøpt inn litt nye høstklær til guttene mine. Kresen som jeg er, i kombinasjon med et … Continue reading "BARE DET BESTE ER GODT NOK"

2019-09-10 20:30 GULLKORN FRA BARNEMUNN

Det slår aldri feil – hvert år på denne tiden av året blir vi syke, og nå er vi jammen meg i gang igjen. Jeg føler meg litt sånn halvdårlig, og tenker det er 50/50 prosent sjanse om jeg blir skikkelig syk eller ikke. Fredrik er derimot ikke akkurat helt i slaget, men da er … Continue reading "GULLKORN FRA BARNEMUNN"

2019-09-09 21:02 ET SVAR PÅ NOE MANGE HAR LURT PÅ

Hei alle sammen♥ For en liten stund siden nå ble vi ferdige med å legge Noah, som vi holdte på med i 2 timer eller noe slikt. Føler det er litt viktig å si noe om det også, for det er jammen ikke bare-bare å være småbarnsforeldre! Sånn er det jo i perioder, det er … Continue reading "ET SVAR PÅ NOE MANGE HAR LURT PÅ"

2019-09-08 14:48 BARNEFRI + RABATTKODE PÅ MINE FAVORITTER!

Annonse for Ellos God søndag dere ♥ Her kommer en kjapp oppdatering på helgen vår før jeg må tilbake til skolearbeidet mitt som jeg sitter med i dag. Er jeg flink rekker jeg å trene før vi skal spise familiemiddag og ha tid med barna – så jeg er pent nødt til å være effektiv … Continue reading "BARNEFRI + RABATTKODE PÅ MINE FAVORITTER!"

2019-09-07 18:41 TAKK FOR ALT..

Jeg merker at dess eldre jeg blir – dess mer reservert blir jeg når det kommer til å dele om kjæresteforholdet mitt. På bloggen for tre, fire år siden skrev jeg nesten ukentlig om forholdet mellom Fredrik og meg, delte morsomme stunder og skrev om hvordan vi hadde det. Nå har jeg valgt å holde … Continue reading "TAKK FOR ALT.."

2019-09-06 12:42 DET GIKK IKKE HELT SOM PLANLAGT..

Hei alle sammen, og riktig god torsdag! Dette blogginnlegget skulle egentlig ut i går, men jeg rakk ikke å skrive det da jeg dro til ei venninne på kvelden etter at barna var lagt, og dagen gikk i ett – så da kommer det ut nå i stedet! I går hadde jeg en hel dag … Continue reading "DET GIKK IKKE HELT SOM PLANLAGT.."

2019-09-04 20:52 EN LITEN OVERRASKELSE

Hei alle sammen, og riktig god kveld ♥ Jeg skulle bare kjapt innom bloggen for å dele en liten overraskelse jeg har til dere! Jeg har nå satt i gang en ny konkurranse for følgerne mine på Facebook-siden min. Jeg deler ut en tykk ulldress fra Lillelam, siden det går mot kaldere tider nå ♥ … Continue reading "EN LITEN OVERRASKELSE"

2019-09-03 20:44 UKENS SPØRSMÅL: BRUDD IGJEN, VENNER OG TRENING

God (sen) kveld alle sammen! Er helt kjørt etter dagen som startet 06:00 for meg, så lagde en enkel middag til guttene i dag og bestilte rett og slett take-away til Fredrik og meg nå i kveld.. Litt dårlig samvittighet, men skal ikke være så alt for streng med meg selv merker jeg. Jeg har … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: BRUDD IGJEN, VENNER OG TRENING"

2019-09-02 20:27 GJESTEINNLEGG: DU ER UERSTATTELIG

Gjesteinnlegg av Fredrik Vet du har gitt meg streng beskjed om å ikke logge inn på bloggbrukeren din, men idag klarte jeg ikke å la være. Jobben en mor gjør er uerstattelig. punktum. ingenting er mer krevende, frustrerende, stressfylt men samtidig så utrolig givende. kjærligheten man får tilbake som forelder slår alle andre belønninger. den … Continue reading "GJESTEINNLEGG: DU ER UERSTATTELIG"

2019-09-01 16:29 STOLT OG GLAD!

Annonse Ellos God søndag, dere! Plutselig var helgen over nok en gang, men det synes jeg er helt fint etter langhelg og hele pakka. Dessuten er det 1 september i dag! Det er vanskelig å tro, spesielt ettersom jeg fortsatt er litt stuck i typ 2017. Kalenderen går videre og hodet mitt følger overhodet ikke … Continue reading "STOLT OG GLAD!"

2019-08-31 17:20 40 SPØRSMÅL, 40 SVAR

1. Tre ord om meg: Omsorgsfull, glad og snill. 2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å tvinge meg selv opp av sengen 😂 Og skru av alarmene mine. 3. Når jeg hører på radio blir jeg: Okei, her kommer en innrømmelse: Jeg husker faktisk ikke sist jeg hørte på radio. 4. Jeg gleder meg til: … Continue reading "40 SPØRSMÅL, 40 SVAR"

2019-08-30 21:11 LANGHELG OG TID MED BARNA

God fredagskveld alle sammen! Noe jeg helt har glemt å fortelle dere, er at jeg har hatt langhelg denne helgen. Selv om langhelg er kjempedeilig, samt også grunnen til at barna ble hjemme fra barnehagen i dag for å ha fredagen fri de også, så har jeg fremdeles skolearbeid som må gjøres, lekser som må … Continue reading "LANGHELG OG TID MED BARNA"

2019-08-29 20:14 DETTE STEMMER JEG VED VALGET!

For et par år siden valgte jeg å holde det hemmelig hva jeg stemte, men nå tenkte jeg at jeg kunne svare litt på det da jeg kjenner meg mye tryggere på hva slags saker som er viktige for meg, og politikk generelt. Jeg er fullstendig klar over at det “bare” er lokalvalg som foregår … Continue reading "DETTE STEMMER JEG VED VALGET!"

2019-08-28 21:02 HVORDAN GÅR DET EGENTLIG MED MEG?

Hei dere! Det føles virkelig ut som dagene og timene går enda raskere nå som vi er tilbake i rutiner her hjemme. Kjøret på skolen er mildt sagt i gang igjen, og jeg skjønner allerede at det blir noen sene netter i løpet av det kommende skoleåret 😂 Det skal gå så fint! Som dere … Continue reading "HVORDAN GÅR DET EGENTLIG MED MEG?"

2019-08-27 20:31 FORELDRE FOR FØRSTE GANG

Hei alle sammen, og riktig god kveld! I dag hadde jeg egentlig HELT andre bloggplaner enn om akkurat dette, men siden jeg fant disse bildene av vårt gamle hjem så måtte jeg bare dele. Er så gode minner, helt sprøtt å tenke tilbake på den dag i dag. Graviditeten da det kun var Fredrik og … Continue reading "FORELDRE FOR FØRSTE GANG"

2019-08-26 17:40 HELGEN MIN!

(Annonse Quality hotell strand) God ettermiddag alle sammen! Da var hverdagen på plass igjen, og det kjennes virkelig helt greit ut etter nok en fantastisk helg. Etter nok en koselig tur til Gjøvik hvor søstra mi hadde kommet hjem fra en to ukers ferie fra Spania, og en natt på hotell HELT for meg selv. … Continue reading "HELGEN MIN!"

2019-08-25 15:24 SÅ MYE PENGER BRUKTE JEG:

Annonse ELLOS God søndag alle sammen! Da var helgen over og jeg er tilbake på skolen i morgen. Tidligere denne uken på skolen har vi stort sett bare fått en smakebit på hvordan det blir fremover i de ulike fagene, og selv om det har vært noe “ordentlig” undervisning så er jo alt helt nytt, … Continue reading "SÅ MYE PENGER BRUKTE JEG:"

2019-08-24 19:12 RYKTER PÅ JODEL OG SVARET MITT

Haha, kan ikke tro at jeg skriver et blogginnlegg om dette – men la gå. Som jeg vet mange andre bloggere har skrevet om før, så finnes det en side/gruppe – (hva enn det kalles) på Jodel hvor det skrives en del om bloggere. Ofte da ikke av den positive sorten, og jeg har fått … Continue reading "RYKTER PÅ JODEL OG SVARET MITT"

2019-08-22 20:46 JEG HÅPER DU VET HVOR VIKTIG DU ER!

Kjære deg som jobber i barnehage. Du som alltid står med åpne armer og tar i mot barnet mitt med et smil. Uansett hvilken dag det er, uansett hva klokka er, og uansett hva slags vær det er. Du som frivillig står i flere minutter og forteller meg hvordan dagen til barnet mitt har vært når jeg kommer for å … Continue reading "JEG HÅPER DU VET HVOR VIKTIG DU ER!"

2019-08-21 20:59 DÅRLIG BLOGGER

God kveld alle sammen! Håper alle sammen har hatt en fin dag. Plutselig var det onsdag allerede, og jeg har hatt en rolig, men veldig fin dag. Et familiemedlem jeg har som bor i New York kom på besøk til oss i dag, og skal sove her frem til i morgen da hun skal reise … Continue reading "DÅRLIG BLOGGER"

2019-08-20 17:09 SØSKENKJÆRLIGHET

Nå er det litt over en måned til vi har en 3-åring i hus her hjemme. Og for meg er det helt ubegripelig at Noah snart fyller 3 år.. Han er jo den minste av mine to, og når han blir 3 år er han halvveis til å begynne på skolen. Det er sånt jeg … Continue reading "SØSKENKJÆRLIGHET"

2019-08-19 17:32 ENDELIG VAR DAGEN HER!

God mandag alle sammen! Dette er jo ikke hvilken-som-helst mandag heller, men faktisk min første skoledag i år. Den var riktig nok veldig kort, og ingen ordinær skoledag. I morgen derimot er det tilbake til ordinære skoledager, og så er vi i gang. Min neste ferie er faktisk allerede siste helgen i september, så det … Continue reading "ENDELIG VAR DAGEN HER!"

2019-08-18 12:09 JEG ER GLAD FOR Å KUNNE MEDDELE…

Annonse ELLOS God søndag dere! I dag er jeg glad for å kunne meddele at jeg skal fortsette et samarbeid med.. Ellos! Jeg har hatt samarbeid med Ellos jevnlig siden mai, og det er noe jeg synes er skikkelig kult selv – men morsomst av alt er det å se at dere som lesere har … Continue reading "JEG ER GLAD FOR Å KUNNE MEDDELE…"

2019-08-16 20:47 BESTE DAGEN PÅ LENGE…

Hei alle sammen, og riktig god helg! Håper dere har det bra. Jeg har fått besøk av søsteren min i går, som skal tilbringe helgen med oss. Dessuten hadde jeg en avtale jeg gledet meg veldig til i dag: Å spise middag ute med bestemoren min ♥ Vi spiste på Big horn steak house her … Continue reading "BESTE DAGEN PÅ LENGE…"

2019-08-15 18:01 ET VELLYKKET MØTE!

Hei alle sammen! I dag har jeg møtt rådgiveren på skolen min som har hjulpet meg med å få satt opp fjorårets skoleår, og det som blir det neste. Og som ikke minst har trodd på meg. Det har betydd veldig mye♥ Jeg har tatt et veldig viktig valg i dag, som jeg synes var … Continue reading "ET VELLYKKET MØTE!"

2019-08-14 20:25 VERDENS VERSTE DAG..

God kveld alle sammen! Nå har jeg endelig fått slappet av litt og er klar for å oppdatere dere igjen. Dagen vår i dag har vært veldig fin, startet i syv-tiden og har fått unnagjort en del pensumlesing, jobb bak bloggen og forberedelser til mandagen. Ikke minst fått begynt å sett på høst- og vinterklær … Continue reading "VERDENS VERSTE DAG.."

2019-08-13 19:14 NOEN GANGER ER IKKE KJÆRLIGHET NOK..

I dag har jeg lyst til å ta opp noe som jeg har tenkt litt på den siste tiden. De siste årene har det dukket opp mange saker angående barnevernet i Norge, og at de gjør feil ved å frata foreldrene sine barn når de mener at de ikke er egnet omsorgspersoner for barna sine. Det … Continue reading "NOEN GANGER ER IKKE KJÆRLIGHET NOK.."

2019-08-12 19:56 UKENS SPØRSMÅL: BILDEREDIGERING, POPULARITET OG REKLAME

God mandagskveld ♥ Sist gang jeg skrev en oppdatering fra hva jeg drev med var jeg jo faktisk på vei til Gjøvik, i går relativt tidlig på dagen kom jeg altså hjem fra Gjøvik! Jeg har egentlig en del å finne på denne uken, før jeg starter på skolen igjen om nøyaktig en uke – … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: BILDEREDIGERING, POPULARITET OG REKLAME"

2019-08-11 13:56 NÅR BLE DET GREIT Å LYVE TIL LESERNE SINE?

Det er, som dere faste lesere antakeligvis vet, ytterst sjeldent at jeg skriver om andre bloggere og generelt slenger meg på diskusjoner lenger som er aktuelle. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg tror kanskje det handler om at jeg har blitt mer pysete med årene. Det første året som blogger skrev jeg jo akkurat … Continue reading "NÅR BLE DET GREIT Å LYVE TIL LESERNE SINE?"

2019-08-09 20:19 ER MOBILEN DIN VIKTIGERE ENN BARNET DITT?

Jeg har fått meg en skikkelig øyeåpner og nå føler jeg meg nødt til å si noe om det. Mobilen min har vært ødelagt i nærmere 2 uker nå, og jeg har hatt en lånetelefon som har vært uten strøm mesteparten av tiden fordi den rett og slett er så ræva at jeg ikke synes det … Continue reading "ER MOBILEN DIN VIKTIGERE ENN BARNET DITT?"

2019-03-31 20:33 HELT PERFEKT!

Hvor koselig er det ikke å kjøpe gave til venninner som venter barn? I dag har jeg ordnet en helt perfekt babykurv til babyshoweren til ei venninne av meg som var i dag❤️ Og Gud, så gøy det var å handle inn masse rosa! Haha! Jeg måtte bare vise dere denne, den viser kanskje en litt … Continue reading "HELT PERFEKT!"

2019-03-30 20:22 KVALITETSTID MED BARNA

Hei alle sammen! Endelig er det helg, og noen rolige dager for vår del. Beklager at det ikke ble noe nytt blogginnlegg fra meg i går – jeg skulle, som nevnt her inne på torsdag, på sykehuset for flere undersøkelser og tester i forbindelse med at jeg er syk på andre uka nå. Resten av … Continue reading "KVALITETSTID MED BARNA"

2019-03-28 21:09 40 SPØRSMÅL OG 40 SVAR!

1. Tre ord om meg: Omsorgsfull, utadvendt og åpen. 2. Det første jeg gjør om morgenen: Er å slumre.. Jeg vet, det er ikke bra. Dessuten blir man bare trøttere jo lenger man holder på med slumringen. Etter et par slumringer er jeg for øvrig våken og da er det første jeg gjør å sjekke guttene mine, … Continue reading "40 SPØRSMÅL OG 40 SVAR!"

2019-03-27 21:41 TANKER OM ET NYTT BARN

God (sen) kveld alle sammen! Plutselig er vi midt inne i en ny uke nok en gang, og i kveld tenkte jeg å skrive litt om tankene mine om et nytt barn. Det er ingen hemmelighet at det alltid er et spørsmål hengende over meg om jeg og vi har lyst på flere barn og … Continue reading "TANKER OM ET NYTT BARN"

2019-03-26 20:11 FORELDRE OG KJÆRESTER PÅ SAMME TID

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin tirsdag hittil. Jeg er fremdeles syk, og har vært innom både sykehus og samtlige leger de siste dagene og skal tilbake til sykehus før helgen. Forhåpentligvis kan jeg få behandling der snarest mulig, og så bli frisk. Denne sykdomsperioden har virkelig satt hele livet mitt på … Continue reading "FORELDRE OG KJÆRESTER PÅ SAMME TID"

2019-03-25 21:07 RETT SKAL VÆRE RETT!

Å hente i barnehagen. Det er min store glede i hverdagen: å se mine to nydelige barn som løper mot meg for å gi meg verdens største klem når jeg kommer for å hente dem etter endt barnehagedag for deres del, og endt skoledag for min del. Og denne gangen var intet unntak. “Jeg har savnet … Continue reading "RETT SKAL VÆRE RETT!"

2019-03-24 21:39 DET PINLIGSTE JEG HAR OPPLEVD..

For noen dager siden fikk jeg spørsmål om hva det pinligste jeg har opplevd er. Da kom jeg til å tenke på en episode med min pappa for et par år siden, mer nøyaktig da jeg var gravid med Leo – så da tenkte jeg å dele dette med dere. Jeg har fortalt det en … Continue reading "DET PINLIGSTE JEG HAR OPPLEVD.."

2019-03-23 21:59 TANKER ANGÅENDE ALT SOM SKJER FOR TIDEN!

Hei dere, og riktig god lørdagskveld! I kveldens blogginnlegg tenkte jeg å dele noen egne tanker med dere fra den siste tiden som har med alt som skjer om dagen å gjøre. ❤️ For en fin dag vi har hatt i dag med Leo sin bursdag og selskap med venner og familie. Han fikk så mye … Continue reading "TANKER ANGÅENDE ALT SOM SKJER FOR TIDEN!"

2019-03-23 14:54 GRATULERER MED DAGEN, LEO!

Gratulerer så masse med dagen til verdens beste og fineste gutt, storebror og gledesspreder! Leo er 4 år i dag, og vi har gjort alt for at han skulle få en flott dag. Bursdager er for meg veldig høytidelig og Leo har gledet seg i lange tider til bursdagen sin. Det første jeg gjorde i dag tidlig … Continue reading "GRATULERER MED DAGEN, LEO!"

2019-03-22 12:36 JEG VISER FREM BARNEROMMET!

Annonse Hei alle sammen! Her kommer et etterlengtet blogginnlegg fra min side: Nemlig barnerommet til verdens beste Leo og Noah. Jeg har holdt på SÅ lenge med dette men det ble så verdt det. Det skal sies at det har gått av mest tid til å rydde i egne klær og saker, siden dette tross … Continue reading "JEG VISER FREM BARNEROMMET!"

2019-03-21 20:23 EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET

Hei alle sammen! Endelig skulle det komme en skikkelig oppdatering fra min kant – jeg forstår at bloggingen min har vært halvveis denne uken og her skal jeg altså forklare litt hva som skjer. Jeg har vært syk siden forrige fredag, men det toppet seg da denne uken begynte. Jeg har trodd hele tiden at … Continue reading "EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET"

2019-03-20 20:59 SÅ HELDIG JEG ER!

God kveld alle sammen! For noen dager det har vært nå, men akkurat det skal jeg fortelle mer om senere. På lørdag har vi en bursdagsgutt her hjemme, og i år er det første året hvor jeg ikke har begynt planleggingen før, ja, i dag. Så, som bildene viser, har jeg i dag begynt å … Continue reading "SÅ HELDIG JEG ER!"

2019-03-19 21:18 Å LA SEG FORFALLE ETTER MAN FÅR BARN..

I dag er jeg nødt til å ta opp noe med dere som jeg har tenkt på en god stund. Jeg leser litt på mammaforum. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg antar fordi det treffer meg siden jeg unektelig er midt i målgruppen. For en stund siden kom jeg, nok en gang, over en … Continue reading "Å LA SEG FORFALLE ETTER MAN FÅR BARN.."

2019-03-17 21:52 SPØRSMÅL OG SVAR: DE MEST PERSONLIGE PÅ LENGE

God kveld alle sammen! Her har jeg hatt en veldig rolig, men koselig helg med mye god mat, lek med barna og kos. Akkurat som en helt vanlig helg hos oss, egentlig. I dagens blogginnlegg (les: kveldens) tenkte jeg at jeg skulle svare på noen personlige spørsmål jeg har fått i det siste – siden … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: DE MEST PERSONLIGE PÅ LENGE"

2019-03-17 14:26 EN VIKTIG TRYGGHET!

Annonse God søndag alle sammen! Da jeg fikk spørsmål om å teste ut Tail it smartklokke for barn, var jeg nysgjerrig på hva dette egentlig var for noe. Leo er 4 år om bare noen dager, og helt siden barna våre var bittesmå har Fredrik og jeg snakket veldig mye om at vi kommer til … Continue reading "EN VIKTIG TRYGGHET!"

2019-03-16 22:17 DRAMA I BLOGG-NORGE OG KOMPLEKSER

Det siste døgnet i Blogg-Norge startet som et drama, og har nok en gang utviklet seg til å bli en stor debatt om plastisk kirurgi, komplekser og såkalte influencere sin rolle i det hele. Jeg har ikke lyst til å ta noens side i debatten, ei heller utdype noe særlig hva jeg synes om debatten: … Continue reading "DRAMA I BLOGG-NORGE OG KOMPLEKSER"

2019-03-15 22:00 UTEN DEG

God fredag alle sammen! I dag tidlig våknet jeg litt over klokken 06.00 og gjorde meg klar til å ta med meg den ene gutten min i barnehagen. Jeg har hatt skrivedag på skolen i dag, så det var mildt sagt godt å bli ferdig og ekstra koselig å gå innom barnehagen på vei hjem … Continue reading "UTEN DEG"

2019-03-14 21:13 JEG TRENGER HJELP!

God kveld alle sammen ❤️ Ble visst et ekstra sent blogginnlegg i dag, men jeg regner med dere som er faste lesere har skjønt at det bare er sånn det må bli enkelte dager. Jeg gjør virkelig mitt beste med å oppdatere bloggen! I morgen har jeg prøveeksamen i engelsk så jeg er egentlig ganske stressa og … Continue reading "JEG TRENGER HJELP!"

2019-03-13 21:08 BABYSYK OG EN STOR DAG I VENTE

God kveld alle sammen! Her er jeg helt utslitt etter dagen, for noen travle dager det er nå. Jeg kan nesten ikke fatte at vi er halvveis inn i mars og at det kun er 10 dager igjen til bursdagen til Leo! Han gleder seg mer for hver dag som går og det er mye … Continue reading "BABYSYK OG EN STOR DAG I VENTE"

2019-03-12 20:45 GJESTEINNLEGG AV FREDRIK: DET ER NOE JEG VIL SI

Har både hørt og lest at mange tror at Jessica kun beholdt barna våre for å prøve å holde på meg. Og at vi er sammen kun pga barna. Det er ikke akkurat helt riktig, hahaha. Jeg er like ansvarlig for begge barna våre som det Jessica er. Bare fordi jeg teknisk sett kan stikke av å slippe ansvaret, og … Continue reading "GJESTEINNLEGG AV FREDRIK: DET ER NOE JEG VIL SI"

2019-03-11 20:52 NÅ ER DET NOK!

Her har vi altså Leo som snek seg med på et av bloggbildene. Lille tullingen ❤️ Jeg skal komme med en liten innrømmelse i dag: Helt siden jeg fikk barna har jeg fått et helt nytt (og usunt) forhold til godteri, is, brus – ja, egentlig alt av matvarer som inneholder en haug av kalorier og … Continue reading "NÅ ER DET NOK!"

2019-03-10 19:51 ET SVAR PÅ NOE MANGE HAR LURT PÅ!

Hei dere! Nå er det kun en times tid til jeg er fremme hjemme i Larvik igjen og jeg gleder meg masse til å komme frem. Dagen i dag har blitt brukt til å tilbringe tid med venner og familie, og bare slappe av. Og spise mye mat. Haha! Jeg er litt stresset for den … Continue reading "ET SVAR PÅ NOE MANGE HAR LURT PÅ!"

2019-03-09 21:24 EN LITEN OPPDATERING..

Hei alle sammen ❤️ For en dag det har vært. Jeg startet dagen min med å forsove meg en hel time, jeg har ikke forsovet meg på så lenge jeg kan huske – men det var akkurat like uhyggelig som jeg husket det. Haha, uff! Deretter kikket jeg ut vinduet og innså at det hadde snødd ganske … Continue reading "EN LITEN OPPDATERING.."

2019-03-08 20:35 FAMILIETID

God fredagskveld alle sammen! Og gratulerer så masse med kvinnedagen ❤️ Vi har hatt en så fin dag i dag. Jeg startet dagen på skolen mens barna fikk skyvstarte på helgen og ble hjemme fra barnehagen med Fredrik. Da jeg kom hjem igjen ble det full avslapning, en relativt tidlig tacomiddag og glade, fornøyde barn. Det … Continue reading "FAMILIETID"

2019-03-07 20:07 JEG BLE DRAPSTRUET

Vet dere hva jeg innså for noen dager siden? At det er tre år siden jeg fant ut at jeg var blitt gravid med Noah. Tre hele år. Enkelte dager kan jeg ta meg i å lese i arkivet mitt for å se hvor mye som har endret seg siden den gang, og noen ganger … Continue reading "JEG BLE DRAPSTRUET"

2019-03-05 21:44 BABY-BOOM, DÅRLIGE BLOGGERE OG NYHETER

God kveld, alle sammen! Håper dere har det bra! Det er tirsdag allerede og uken vår er godt i gang, i dag har barna hatt tid med farmoren sin, som de er så glad i og finner på mye morsomt med. Selv har jeg vært på skolen, jobbet, hatt telefonmøte med samarbeidspartnere og jobbet med … Continue reading "BABY-BOOM, DÅRLIGE BLOGGERE OG NYHETER"

2019-03-04 22:06 HVORFOR MÅ DET ALLTID FØLES SÅNN?

Hei dere! I dag var det som vanlig morgen klokken 06:30, og jeg ble vekt av to lykkelige barn som bokstavelig talt hoppet opp av seng og ut i stua, smilende mens de holdt hender (Ja, faktisk) og var helt i hundre. Veldig klar for en ny dag, med andre ord! Jeg bråvåkner samtidig og … Continue reading "HVORFOR MÅ DET ALLTID FØLES SÅNN?"

2019-03-03 21:11 EN VELDIG FIN TID I VENTE!

God søndagskveld dere! For noen timer siden kom vi hjem fra et veldig koselig besøk hos Fredrik sin far og hans samboer – så vi har hatt en veldig hyggelig dag, barna har også storkost seg og fått drøssevis med oppmerksomhet, lek og kos. Og god mat! Tross at jeg ellers ikke har funnet på … Continue reading "EN VELDIG FIN TID I VENTE!"

2019-03-02 19:51 NEI, DET ER IKKE SLUTT!

Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin lørdag og helg hittil! Jeg sto ikke opp før klokken 12.00 i dag, så jeg var mildt sagt ganske opplagt da jeg våknet. Guttene hadde vært våkne i mange timer allerede, og hadde vært ute på tur, lekt, sett film og spist frokost. Sånn er det … Continue reading "NEI, DET ER IKKE SLUTT!"

2019-03-01 19:27 LIVET GÅR VIDERE

Hei alle sammen. Jøye meg, hvor skal jeg begynne? Nå var det rart å logge seg inn på bloggen igjen. Det har gått noen dager siden sist dere hørte fra meg, og jeg planla egentlig ikke å bli borte så lenge. Likevel trengte jeg det virkelig, og jeg angrer overhode ikke på at jeg valgte … Continue reading "LIVET GÅR VIDERE"

2019-02-25 18:29 Jeg orker ikke å holde det hemmelig

Hei alle sammen. Jeg er nødt til å være litt mer ærlig med dere enn jeg er komfortabel med i dag: Jeg er nødt til å ta en liten pause fra bloggen, mest sannsynlig bare et par dager. Akkurat nå har jeg det ganske vanskelig på grunn av ting som har skjedd i privatlivet mitt, … Continue reading "Jeg orker ikke å holde det hemmelig"

2019-02-24 14:36 UKENS SPØRSMÅL: SLUTTE Å BLOGGE, UTSEENDE, FREDRIK ++

Hei alle sammen, og håper dere har hatt en veldig god helg! I dag drar jeg hjem igjen til fine Larvik, jeg har savnet byen bare i løpet av helgen. Og ikke minst den ene gutten min, som venter hjemme. Åå!! I morgen starter den første skoleuken min etter ferien, og jeg kjenner at jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: SLUTTE Å BLOGGE, UTSEENDE, FREDRIK ++"

2019-02-22 21:16 DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET

God kveld, dere! Endelig en liten skikkelig oppdatering fra min side. Jeg er nå i Gjøvik sammen med en av guttene mine, og har vært her siden i går kveld – altså torsdag kveld. Vi dro fra leiligheten vår i Larvik i går klokken 12.00 i går, og var ikke fremme i Gjøvik før klokken … Continue reading "DERFOR HAR JEG IKKE BLOGGET"

2019-02-22 12:50 BARNEROMMET ER KOMPLETT!

Reklame Desenio God fredag, alle sammen! Endelig er det helg – og jeg har brukt en del av uken på å gjøre barnerommet til guttene mine klart. Det begynner å bli så fint nå! Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har fått spørsmål om hvor jeg kjøper bildene jeg har hjemme på veggene i … Continue reading "BARNEROMMET ER KOMPLETT!"

2019-02-20 20:57 JEG SLIPPER DERE LITT TETTERE PÅ!

Hei alle sammen, og god onsdag! Hvordan kan det ha seg at vi allerede er kommet til onsdag? Og at neste uke er siste uke før vi er inne i mars måned? Det er for all del veldig koselig at det nærmer seg helg (og vår!) men det jeg hater mest med å ha blitt … Continue reading "JEG SLIPPER DERE LITT TETTERE PÅ!"

2019-02-19 20:22 VERDENS KOSELIGSTE DATE

Riktig god kveld alle sammen! Nok en tirsdag er snart over, og i morgen tenkte jeg å ha barna hjemme fra barnehagen for å ha litt ekstra tid med dem. De siste dagene har jeg måtte ta igjen mye jobb, gjøre ærend rundt omkring og rett og slett få sovet litt etter å ha vært … Continue reading "VERDENS KOSELIGSTE DATE"

2019-02-18 21:32 12 PERSONLIGE SPØRSMÅL, 12 PERSONLIGE SVAR

God kveld alle sammen! Her har vi fått besøk av lillesøsteren min siden sist jeg blogget, og ellers har dagen gått av til tid med guttene og avslapning. Det er deilig med noen slike dager også, jeg har jo tross alt ferie! Da jeg skulle sette meg ned for å blogge i kveld, kunne jeg ikke … Continue reading "12 PERSONLIGE SPØRSMÅL, 12 PERSONLIGE SVAR"

2019-02-17 19:18 GJESTEINNLEGG AV FREDRIK!

Hei. Lenge siden sist nå. Et år eller noe om jeg ikke tar helt feil. har vært en vanskelig tid, men nå ser det ut til og ordne seg igjen. Hva har skjedd? vel jeg og Jessica har funnet ut av en del ting og har bestemt å gi forholdet vårt en ny sjanse. Etter … Continue reading "GJESTEINNLEGG AV FREDRIK!"

2019-02-16 20:21 DET MÅ TA EN SLUTT!

I dagens samfunn er det så mange som tar seg nær av alt og man kan knapt si eller gjøre noe lenger uten at noen føler seg krenket, tråkket på eller angrepet. Og er det en ting jeg har merket siden jeg startet å blogge, så er det nettopp dette fenomenet. Det er greit at jeg … Continue reading "DET MÅ TA EN SLUTT!"

2019-02-15 19:55 DET HAR VÆRT SÅ TUNGT!

God fredag kjære dere! Dette, dere, er en god dag. En riktig god dag, skal jeg si dere. Jeg har ikke lenger 40 i feber og har til og med klart meg gjennom dagen uten å knaske Paracet til den store gullmedalje. Det har vært så utrolig tungt den siste uken fordi jeg har vært … Continue reading "DET HAR VÆRT SÅ TUNGT!"

2019-02-14 20:33 MIN DATE PÅ VALENTINE’S DAY

God kveld alle sammen! Håper dere har hatt en fin torsdag og valentinsdag. Toppen av ironi må vel være å ha time til parterapi på valentinsdagen. Men det har vi hatt i dag, altså! Det gikk veldig fint – men jeg måtte le litt av det faktum at timen vår tilfeldigvis var akkurat i dag. … Continue reading "MIN DATE PÅ VALENTINE’S DAY"

2019-02-12 21:19 JEG ER SÅ HELDIG!

Riktig god kveld! Det har vært en tung dag da den fremdeles er preget av sykdom – men i dag fikk jeg en god overraskelse fra min kjære Fredrik. Han visste at jeg var syk og hadde hatt en relativt strevsom dag med begge barna hjemme, siden en av guttene heller ikke er i form … Continue reading "JEG ER SÅ HELDIG!"

2019-02-11 20:51 UKENS SPØRSMÅL: RYKTER, PRIVAT OG PARTERAPI

God mandagskveld, alle sammen! I dag tenkte jeg å svare på denne ukens spørsmål. Nå er det nøyaktig en uke siden sist gang, så nå passet det veldig bra synes jeg. Jeg er fremdeles syk og til dels sengeliggende, men håper virkelig på å bli bedre utover uken. Vi får satse på det! Før jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: RYKTER, PRIVAT OG PARTERAPI"

2019-02-10 16:42 GRATULERER SÅ MYE MED MORSDAGEN!

God søndag, dere! I dag er det morsdag, men jeg ligger dessverre rett ut på sofaen med feber og hele pakka. Typisk nok med en gang jeg fikk ferie, men samtidig vil jeg mye heller være syk i ferien min enn i hverdagen på skolen. Grunnet sykdom på både barna og meg ble det altså ingen … Continue reading "GRATULERER SÅ MYE MED MORSDAGEN!"

2019-02-08 20:39 JEG HAR GLEDET MEG TIL DETTE SÅ LENGE!

Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til dette.. I dag har jeg endelig ferie! Vinterferie, for å være mer spesifikk. Som jeg har nevnt tidligere her inne, er jeg så heldig at jeg har fått over to ukers (!) vinterferie. Guttene er enda syke, så derfor kjennes det kanskje litt ekstra godt … Continue reading "JEG HAR GLEDET MEG TIL DETTE SÅ LENGE!"

2019-02-07 20:00 DET ER IKKE DET JEG MENER!

Her om dagen dukket det opp en nydelig tekst om det å være forelder i feeden min på Facebook. Jeg aner ikke hvem som opprinnelig har skrevet det – og forfatter var oppgitt som “ukjent”. Teksten sto riktig nok på engelsk, så jeg tok meg bryet med å oversette før jeg tenkte å dele den … Continue reading "DET ER IKKE DET JEG MENER!"

2019-02-06 21:04 DET ER INGEN SKAM!

God kveld alle sammen! Her har vi noen strevsomme dager for tiden på grunn av sykdom, så jeg kommer forhåpentligvis veldig mye sterkere tilbake med nytt innhold og en del gøy. Jeg har ikke fått gjort så veldig mye de siste dagene siden barna har tatt opp alt av tid og energi  – tross at … Continue reading "DET ER INGEN SKAM!"

2019-02-05 22:13 SYKE BARN SKAL IKKE VÆRE I BARNEHAGEN!

I dag har jeg vært hjemme fra skolen med sykt barn, mitt andre barn holdt jeg også hjemme – bare for å være på den sikre siden. Det er skikkelig tiden for sykdom nå, og jeg slapp ikke unna selv. Med små barn i hus, blir det noen runder i løpet av et år.  Jeg … Continue reading "SYKE BARN SKAL IKKE VÆRE I BARNEHAGEN!"

2019-02-04 21:01 SPØRSMÅL OG SVAR: PR-STUNT, KJÆRESTEN OG BOSTED

Hei dere, og riktig god kveld! Vi har hatt en halvgod start på uken i dag, en av guttene ble syk i dag så jeg måtte dra hjem fra skolen – det er så klart kjipt med tanke på fraværsgrensa som gjelder for meg på skolen nå – men heldigvis har jeg en del å … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR: PR-STUNT, KJÆRESTEN OG BOSTED"

2019-02-04 17:10 Å GÅ PÅ SKOLEN NÅR MAN HAR BARN!

God mandag alle sammen! Det er rart å gå rett tilbake til hverdagen etter en helg som dette… Det er litt sprøtt. Jeg skal for øvrig gjøre mitt beste for at bloggen fremover ikke utelukkende skal handle om Fredrik. Og oss. Haha! I dag tenkte jeg å skrive litt om  hvordan det er å gå … Continue reading "Å GÅ PÅ SKOLEN NÅR MAN HAR BARN!"

2019-02-03 16:11 JEG ER TOM FOR ORD

Hei alle sammen ❤️ I dag er jeg skikkelig rørt her jeg sitter. Tusen hjertelig takk for alle gode ord, alle rørende meldinger og koselige lykkeønskninger som har tikket inn de to siste dagene. Jeg kan ikke få sagt hvor mye det betyr for meg å føle at dere støtter, heier og ønsker oss alt godt. … Continue reading "JEG ER TOM FOR ORD"

2019-02-01 19:21 JEG AVSLØRER HVEM KJÆRESTEN MIN ER!

Ingen er som deg. 28 kommentarer

2019-01-31 19:56 STILLE FØR STORMEN

Riktig god kveld! Nå har jeg akkurat fått hvilepuls og kunne endelig sette meg ned for å oppdatere dere. I dag har vi nok en gang fått litt mer besøk av familien min, og er storfornøyd etter dagen. De siste dagene har jeg nemlig brukt store deler av tiden min på å øve til en … Continue reading "STILLE FØR STORMEN"

2019-01-30 18:25 DETTE ER SANNHETEN

Hei alle sammen! Det siste døgnet har vært såpass hektisk at jeg lot være å oppdatere bloggen i går, ettersom jeg ikke hadde hatt noe å komme med. Jeg hadde ikke tid eller energien til det, rett og slett. Det skjer ikke så ofte at jeg lar være å blogge, men de dagene det gjelder, tenker … Continue reading "DETTE ER SANNHETEN"

2019-01-28 18:52 ALT HAR EN SLUTT!

Riktig god kveld dere! Håper dere har hatt en god dag. I dag har jeg hatt en svært kort dag på skolen, noe som er greit på dager som dette. Tantene til barna, altså søstrene mine, er på besøk og kom hit til oss i går. Dagen vår i dag startet som normalt, jeg tok … Continue reading "ALT HAR EN SLUTT!"

2019-01-27 21:03 UKENS SPØRSMÅL: JENTE ELLER GUTT, ANDRE BLOGGERE OG HOUSE-TOUR

Hei alle sammen! Jeg har fått inn så mange spennende, morsomme og koselige både spørsmål og meldinger i dag etter å ha informert om at dere kunne stille meg spørsmål til denne spalten på både Instagram og Snapchat. Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å svare på absolutt alle! Jeg håper uansett at dere … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: JENTE ELLER GUTT, ANDRE BLOGGERE OG HOUSE-TOUR"

2019-01-26 21:05 “SKAL DU JOBBE, MAMMA?”

“Ville vært synd om noen… sovnet oppå deg, slik at du ikke hadde hjerte til å flytte dem av deg – og endte opp med å sovne selv. Når du egentlig måtte blogge. Og jobbe med regnskap. Og svare på mail” Så det ble ikke så mye jobb på mamma i dag. Med andre ord. … Continue reading "“SKAL DU JOBBE, MAMMA?”"

2019-01-25 21:12 LIVET MITT AKKURAT NÅ!

❤️ Det finnes vel knapt noe som føles så fantastisk som hvordan det er å se igjen barna etter en lang dag på skolen. Å komme hjem til beste Leo og Noah som er så glade for å se meg at de bokstavelig talt henger i beina mine den neste halvtimen. Barna har hatt fri fra … Continue reading "LIVET MITT AKKURAT NÅ!"

2019-01-24 19:09 DE VANSKELIGE INNLEGGENE…

Hei alle sammen! Vet at noen av dere ønsker flere hverdagsinnlegg. Egentlig så synes jeg det er så utrolig vanskelig med hverdagsinnlegg om dagen – jeg har for eksempel jobbet med dette blogginnlegget i totalt to timer nå, fordi jeg nesten har sovna før jeg har kommet i gang med skrivingen gang på gang. Nå har … Continue reading "DE VANSKELIGE INNLEGGENE…"

2019-01-23 20:57 “JEG HADDE ALDRI TRODD DET SKULLE SKJE OSS!”

For en god stund tilbake dukket det opp noe i feeden min på Facebook som skremte meg veldig. Jeg tok kontakt med hun som hadde skrevet det og fikk tillatelse til å gjengi dette på bloggen min fra denne koselige mammaen, for å spre advarselen – siden jeg vet at omkring 70% av leserne mine er … Continue reading "“JEG HADDE ALDRI TRODD DET SKULLE SKJE OSS!”"

2019-01-22 20:47 JEG BLIR HELT RØRT!

Hei alle sammen! I dag har vi hatt en trøtt, vanlig, og koselig tirsdag. En småstressende morgen med to små som egentlig var veldig klare for en ny dag i barnehagen,  rask frokost hjemme for barna, pakke bag til skolen + huske det jeg skulle ta med til barnehagen av yttertøy etc. For et styr … Continue reading "JEG BLIR HELT RØRT!"

2019-01-21 21:08 JEG GLEDER MEG SÅ MYE..

Hei, alle sammen! Her har vi hatt en strålende dag, jeg tror dette må ha vært den fineste mandagen på lenge. Jeg føler at ukene går så fort at jeg ikke rekker å føle at det er tungt når mandagen kommer. Plutselig er det fredag uansett! Dessuten har jeg til en viss grad klart å … Continue reading "JEG GLEDER MEG SÅ MYE.."

2019-01-20 21:02 UKENS SPØRSMÅL: KJÆRESTEN MIN, ABORT, NY JOBB +

God kveld dere! Her har jeg satt meg ned for å feire at jeg har blitt ferdig med mye skolearbeid denne helgen, og har nå laget meg tidenes middag med påfølgende snacks, godteri og brus. Det er egentlig litt i overkant, men sånn får det være noen dager.  Haha! Jeg har brukt hele dagen på … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: KJÆRESTEN MIN, ABORT, NY JOBB +"

2019-01-19 20:40 PAPPATID

God lørdagskveld alle sammen! Håper for Guds skyld dere har hatt en mer innholdsrik dag enn meg 😂 Da jeg våknet i dag tidlig  var det SÅ godt å vite at det var lørdag – jeg hadde lørdagsfølelse hele gårsdagen, uten at jeg helt kan fortelle akkurat hvorfor – antakeligvis fordi jeg sluttet tidligere på skolen og … Continue reading "PAPPATID"

2019-01-18 19:47 HAR JEG SVIKTET SOM FORELDER?

Jeg er på lekebutikken en relativt tidlig lørdagsmorgen i desember. Begge barna mine er med, det slår meg hvor ufattelig koselig det var å gå på kjøpesenteret tross folkemengdene nettopp på grunn av julestemningen som ligger i lufta. På grunn av nettopp julestresset bugner butikkene over av mennesker, og lekebutikken er intet unntak. Jo lenger … Continue reading "HAR JEG SVIKTET SOM FORELDER?"

2019-01-17 17:24 JEG VELGER Å VÆRE ÅPEN OM DET!

Hei dere! Endelig favorittdagen min i løpet av uken, nemlig torsdag. Jeg har vært glad i denne dagen så lenge jeg kan huske, faktisk er jeg mer glad i torsdag enn i fredag. I dag har jeg ikke vært på skolen, siden jeg måtte på helsestasjonen med Noah en tur i dag. Det gikk veldig … Continue reading "JEG VELGER Å VÆRE ÅPEN OM DET!"

2019-01-16 20:11 EN LITEN DATE..

God onsdag alle sammen! Denne uken har jeg vært ekstremt trøtt, skulle nesten tro jeg var gravid. Det er jeg altså ikke. Jeg har faktisk klart å få meg 7 timers (!) søvn i to av nettene den siste uken, men dagen etterpå er jeg nesten enda trøttere. Jeg begynner å lure på om det … Continue reading "EN LITEN DATE.."

2019-01-15 20:57 INGEN DANS PÅ ROSER

I dag har vi BARE kost oss og… Nei – det kan jeg ikke skrive i dag, altså. Når man lever av å skrive om livet sitt forstår jeg hvorfor mange bare vil vise frem de gode sidene av livet sitt, men jeg tror det er sunt å ha dårlige og tøffe dager en gang … Continue reading "INGEN DANS PÅ ROSER"

2019-01-14 20:07 DET SOM OVERRASKET MEG MEST MED Å BLI MAMMA!

God kveld alle sammen! Håper dere har hatt en grei mandag i dag. Jeg sovnet alt for sent i natt, men heldigvis gikk det veldig greit å komme seg opp likevel. Første dagen med lite søvn går alltid greit, andre dagen derimot.. Not so much. Sett bort i fra overraskelsen i hvor mye man er … Continue reading "DET SOM OVERRASKET MEG MEST MED Å BLI MAMMA!"

2019-01-13 20:27 DETTE ER SLIK JEG SER DET FOR MEG..

I dag tenkte jeg å skrive litt om noe jeg egentlig innerst inne synes er veldig skummelt å skrive om: Nemlig fremtiden. Rett og slett den klassiske “Hvordan tror du livet ditt ser ut om 10 år?” 📸: 7 måneder gravid med lillebror og Leo på armen Om 10 år håper jeg først og fremst at … Continue reading "DETTE ER SLIK JEG SER DET FOR MEG.."

2019-01-12 22:05 ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL OG SVAR!

God lørdag! I dag tenkte jeg å svare på leserspørsmål igjen, jeg burde kanskje kalle det ukens spørsmål slik jeg gjorde det tidligere – men når det aldri blir ukentlig (Og skylden for det tar jeg fullt og helt selv, haha!) så var det like greit å bare kalle det en ny runde med leserspørsmål. … Continue reading "ÅRETS FØRSTE SPØRSMÅL OG SVAR!"

2019-01-11 20:50 DET ER FAKTISK MITT VALG

Endelig dere! Hei, og riktig god fredagskveld ❤️ I dag har jeg hatt full dag på skolen, men jeg merker at desto lenger jeg er på skolen – desto bedre er det å komme hjem også. Til en ganske ryddig leilighet, glade barn og skikkelig helgefølelse. Jeg har også fått klikket hjem noen kjempefine bilder og … Continue reading "DET ER FAKTISK MITT VALG"

2019-01-10 19:03 HAN ØNSKER SEG ET NYTT SØSKEN..

Hei, alle sammen! Hvordan har deres torsdag vært? Jeg fikk helt hakeslepp da jeg innså at det var fredag i morgen. Jeg har levd i en verden bestående av stort sett matematikk, sjokolade og barna de siste dagene, da jeg har prøve i matte allerede i morgen. I natt hadde jeg til og med, hold … Continue reading "HAN ØNSKER SEG ET NYTT SØSKEN.."

2019-01-08 21:27 JEG AVSLØRER HVA JEG SKAL STUDERE!

Hei, fine dere! Håper dere har hatt en god start på uken deres. Jeg har i hvert fall det! I dag kom endelig den nye telefonen min i posten, og det var godt å få den tilbake! En ting er hvor mye jeg har blitt bevisst på mobilbruken min den siste tiden, spesielt med barna … Continue reading "JEG AVSLØRER HVA JEG SKAL STUDERE!"

2019-01-07 21:14 GUTTENE I MITT LIV

Hei alle sammen! I dag fikk jeg en ganske tung start på dagen, da den startet med at jeg klarte å forsove meg.. Å forsove seg alene er for så vidt ikke så gøy det heller – men jeg tror det er lite som topper å forsove seg med to barn 😂 Jeg løp såpass hele veien … Continue reading "GUTTENE I MITT LIV"

2019-01-06 22:08 NEI, NAVNET SKJEMMER INGEN!

Kall barna dine akkurat det du vil. Abcde, eller Ingrid, Chanel eller Nathaniel. Jeg valgte å kalle guttene mine det pappaen deres og jeg synes var fint, og gikk for Leo (som er et navn som ble brukt mye i Norge på 1800- og 1900-tallet)  og Noah, som er et velkjent bibelskt navn. Hva noen … Continue reading "NEI, NAVNET SKJEMMER INGEN!"

2019-01-06 17:34 DET ER NÅ DET BEGYNNER!

Hei alle sammen, og riktig god kveld. Eller, tidlig kveld er det kanskje nå? Leo og Noah ble i går overlykkelige over at vi skulle fått besøk av besteforeldre og tanter, så da fikk vi plutselig ganske mye planer denne helgen likevel. I går hadde vi derfor en gøyal dag hvor jeg i tillegg til … Continue reading "DET ER NÅ DET BEGYNNER!"

2019-01-05 19:49 EN STOR OPPVEKKER!

Jeg husker da jeg var på en siste samtale med jordmor på sykehuset før Leo ble født. Jeg tror faktisk jeg husker hvert eneste ord av den samtalen. “Ikke bli for opphengt i mobilen når barnet kommer, det tristeste jeg ser er nybakte mødre som sitter oppslukt i mobilen for å vise frem, i stedenfor … Continue reading "EN STOR OPPVEKKER!"

2019-01-04 21:09 JEG SVARER PÅ KRITIKKEN RUNDT VALGET MITT!

God kveld alle sammen! Her er jeg dødssliten etter en lang, men veldig koselig dag. Jeg beklager at jeg ikke har fått ut et ekstra blogginnlegg i dag, slik jeg håpet på – men den ene gutten min er ikke helt i form, og har trengt meg litt ekstra i dag. Derfor bestemte jeg meg … Continue reading "JEG SVARER PÅ KRITIKKEN RUNDT VALGET MITT!"

2019-01-03 20:57 SKIKKELIG DÅRLIGE NYHETER..

God kveld dere! Her sitter jeg etter en dag som ulykkesfugl. Eller, alt startet ikke i dag – men likevel føler jeg at dagen i dag har vært preget av ulykke og dårlige nyheter for min del. Jeg har klart å ødelegge min fjerde mobil på et år, og nå er det like før jeg … Continue reading "SKIKKELIG DÅRLIGE NYHETER.."

2019-01-02 20:27 DETTE SKAL JEG I 2019!

God kveld dere! Da er vi inne i 2019, og i morgen er det tilbake til hverdagen. I grunn gleder jeg meg faktisk overraskende mye! Det er så mye gøy å se frem til i året som kommer. Jeg gleder meg så uendelig mye til å fortsette bloggen og til alt jeg skal dele med … Continue reading "DETTE SKAL JEG I 2019!"

2019-01-01 20:42 BARN SKAL IKKE FÅ BARN!

Dette blogginnlegget skrev jeg for nøyaktig 3 år siden, like etter nyttårsaften i 2016. Jeg husker enda hvor sårt og vondt det var da jeg kom i snakk med ei jente på mail, som opplevde at foreldrene hennes snudde ryggen til henne fullstendig da hun ble gravid ung. Det er helt forferdelig, og jeg ble … Continue reading "BARN SKAL IKKE FÅ BARN!"

2018-12-31 21:10 GODT NYTTÅR FRA OSS!

Herregud for en dag! Jeg har løpt rundt som en gal og ryddet, vasket og gjort klar leiligheten til i dag til nyttårsaften – og i tillegg laget nyttårsmiddag, kledd på ungene (som jo tar en del tid med barn som løper rundt og ikke vil kle på seg, haha!) og ordnet meg selv. Vi … Continue reading "GODT NYTTÅR FRA OSS!"

2018-12-30 21:19 JEG SKAL VÆRE HELT ÆRLIG

Endelig er det søndag, og i morgen er det nyttårsaften! Det blir så koselig, jeg gleder meg virkelig. På slike dager merker jeg ekstra godt at jeg er mamma blant jevnaldrende venner, siden så og si alle vennene mine uten barn skal ut på fest i morgen. Haha! For meg betyr nyttårsaften familie, filmer på tv, … Continue reading "JEG SKAL VÆRE HELT ÆRLIG"

2018-12-29 20:46 2018 DEL 2: KJÆRLIGHET, SKOLESTART, OG MYE OPPMERKSOMHET

God lørdagskveld alle sammen! Utrolig koselig at så mange av dere likte del 1 av årskvaladen min her på bloggen, som jeg publiserte dagen før i går. Her kommer del 2, jeg håper dere liker det! Juli 2018 For meg var juli en morsom, rar og innholdsrik måned. Det var veldig mye som skjedde bak … Continue reading "2018 DEL 2: KJÆRLIGHET, SKOLESTART, OG MYE OPPMERKSOMHET"

2018-12-28 20:03 MEST STILTE LESERSPØRSMÅL!

God fredagskveld! Her kommer noen av de mest stilte spørsmålene i det siste. Jeg har som vanlig tatt i mot spørsmål på både Instagram-meldinger, Snapchat (Mammasom16) og Facebook – både privat og Facebook-siden min. Om dere ønsker å stille spørsmål til neste gang, så foretrekker jeg nå at dere sender på Snapchat siden det er … Continue reading "MEST STILTE LESERSPØRSMÅL!"

2018-12-27 20:50 2018 DEL 1: ET NYTT SJOKK, BRUDD OG OPERASJONEN MIN

Hei dere! I dag tenkte jeg å ha en liten årskvalade her på bloggen, for å oppsummere året som har gått og hva som har skjedd. Jeg har allerede delt noen bilder og minner fra 2018 i korte trekk via andre blogginnlegg den siste tiden her på bloggen, men siden jeg hvert år har pleid å ha en … Continue reading "2018 DEL 1: ET NYTT SJOKK, BRUDD OG OPERASJONEN MIN"

2018-12-26 21:52 NÅ HAR LIVET MITT ENDRET SEG IGJEN!

God kveld, fine dere! En kjapp, liten bloggoppdatering fra meg før jeg oppdatere bedre i morgen og starter med årskvaladen – hvor jeg oppsummerer året på bloggen, hva som har skjedd, samt oppturer og nedturer. Akkurat nå trenger jeg en liten pause til å summe meg etter nok en herlig dag med barna, hvor vi … Continue reading "NÅ HAR LIVET MITT ENDRET SEG IGJEN!"

2018-12-18 19:38 GJESTEINNLEGG!

Hei dere! Jeg har hatt en strålende tirsdag, og det håper jeg dere også har hatt. Faktisk har denne vært en av mine virkelig gode – tross at jeg omtrent har befunnet meg på det samme stedet i absolutt hele dag – hvor jeg har øvd på den siste prøven jeg har på skolen før … Continue reading "GJESTEINNLEGG!"

2018-12-17 22:03 DE FINESTE FILMENE Å SE MED BARNA I JULEN

God kveld dere! Her kommer et litt forsinket blogginnlegg om filmer dere kan se med barna i julen. Jeg tok med litt av alt, så det skal finnes noe som passer for dere som har både yngre, og litt større barn. Å se filmer i julen med barna i sofaen i pysj og med julestrømpe … Continue reading "DE FINESTE FILMENE Å SE MED BARNA I JULEN"

2018-12-17 18:26 EN FANTASTISK START PÅ DAGEN!

God mandag, dere! Det har vært en lang dag i dag, men mandagen min fikk en utrolig fin start som gjorde hele dagen min bra. Som jeg nevnte så vidt i gårsdagens blogginnlegg, startet jeg litt senere i dag på skolen. Derfor tok jeg meg god tid i dag tidlig til å spise en god … Continue reading "EN FANTASTISK START PÅ DAGEN!"

2018-12-16 17:03 EN LITEN PAPPADALT

Hei fine dere! Nå var endelig dagen kommet hvor vi skulle ut for en av de koseligste juletradisjonene: Kjøpe juletre! Det passet jammen meg bra når det i dag er tredje søndag i advent og greier. Både foreldrene og barna mine var med, så det var både kaotisk og koselig på samme tid. Noah var … Continue reading "EN LITEN PAPPADALT"

2018-12-15 19:43 BARNA ER KLARE TIL JUL!

God kveld! I dag tenkte jeg å vise dere noe jeg har gledet meg til å vise dere: Nemlig juleantrekkene til guttene mine. Det er så koselig å finne frem hva de skal ha på seg på julaften, og desember de siste tre årene har jeg vist dere juleantrekkene deres, så i år blir intet … Continue reading "BARNA ER KLARE TIL JUL!"

2018-12-14 21:07 HVORFOR GRÅTER DU, MAMMA?

Hjelpes meg dere.. I dag da sluttet jeg på skolen, var jeg så sliten, lei og himla trøtt. Jeg har egentlig alltid gode dager på skolen, men dette har utvilsomt vært en av de tøffeste ukene siden jeg begynte. Gleden over å kunne dra og hente barna i barnehagen, var som vanlig stor – men … Continue reading "HVORFOR GRÅTER DU, MAMMA?"

2018-12-13 21:08 UKENS SPØRSMÅL: PERSONLIG, FØDSEL, JULEGAVER ++

Hvordan trente du/fikk du kroppen tilbake etter fødsel? Og hva spiste du? – Har egentlig litt noia for å svare på spørsmål angående kropp, så har unngått det en stund merker jeg. Skjønner at jeg må trå veldig forsiktig fordi dette er sårt for mange. Jeg gikk ned ved å kutte ut sukker, trene masse, gå turer med … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: PERSONLIG, FØDSEL, JULEGAVER ++"

2018-12-12 19:16 DET ER FAKTISK IKKE GREIT!

Se for deg at du har dårlig råd. Økonomisk vanskeligstilt, lite penger, blakk, klarer ikke holde hodet over vann. Uansett hva du kaller det. Grunnen til det kan være så mangt: Kanskje ble du ufør etter en arbeidsulykke, kanskje etter psykisk sykdom. Kanskje fikk du et veldig sykt barn – for det er ikke gratis … Continue reading "DET ER FAKTISK IKKE GREIT!"

2018-12-11 18:50 EN STOR LETTELSE!

Hei alle sammen! I dag er jeg så letta, dere har ingen anelse! Å være blogger har ikke vært så lett i det siste skjønner dere. Nå er hele bloggen på plass slik den skal være, etter omleggingen og flere justeringer. Dere som leser bloggen til vanlig, har sikkert lagt merke til at det har … Continue reading "EN STOR LETTELSE!"

2018-12-10 21:37 GJESTEINNLEGG: Å VÆRE TANTE

Gjesteinnlegg av lillesøsteren min Jeg er 17 år nå, og når Jessica var like gammel som jeg er nå var hun gravid med sitt andre barn. Jeg har ingen forpliktelser ovenfor andre enn meg selv, jeg kan dra ut med vennene mine i helgene og sove så lenge jeg vil, det kunne ikke akkurat Jessica … Continue reading "GJESTEINNLEGG: Å VÆRE TANTE"

2018-12-10 17:47 JEG SMELTER HELT!

Hjelpes meg, se på disse søte bildene 😭 Tror ikke jeg vet om noe søtere enn “tjukke” babylår og små dobbelthaker – husker så godt hvor gode og runde barna var da de var rundt 6 måneder gamle – jeg smelter helt fullstendig av å tenke på det. Lille, fine skapningene som er så uskyldige og finurlige. Helt … Continue reading "JEG SMELTER HELT!"

2018-12-09 20:51 DET BLIR IKKE DET SAMME UTEN DEM!

Riktig god kveld alle sammen! Her sitter jeg veldig fornøyd etter en koselig kveld i går, og ikke minst en skikkelig fin søndag som har vært i dag.  I og med at guttene sov borte fra i går til i dag, våknet jeg av meg selv klokken 10:45. Jeg gjentar: Våknet av meg selv! Helt … Continue reading "DET BLIR IKKE DET SAMME UTEN DEM!"

2018-12-08 19:19 BARNEFRI OG TID MED KJÆRESTEN

Hei dere, og riktig god lørdag! Lørdag har egentlig aldri vært noen stor favorittdag for meg, men det siste året har jeg fått et betraktelig bedre forhold til denne dagen. Sikkert på grunn av alt det morsomme barna og jeg pleier å finne på, på lørdagene. I dag har vi spist pepperkaker, slappet av inne, … Continue reading "BARNEFRI OG TID MED KJÆRESTEN"

2018-12-07 20:23 JEG KAN IKKE HUSKE SIST GANG DET SKJEDDE!

Akkurat nå sitter jeg og ser på at Leo og Noah leker så fint sammen på gulvet foran meg, mens jeg akkurat har ordnet meg på nytt etter en mildt sagt lang dag. Har ikke orket å sminke meg noe særlig i det siste, så det var ordentlig deilig å gjøre det – og ikke … Continue reading "JEG KAN IKKE HUSKE SIST GANG DET SKJEDDE!"

2018-12-05 22:43 NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN!

Riktig god kveld! Det ble litt sent før min andre oppdateringer for dagen, men det er først nå jeg har fått roet meg ned etter dagen. Jeg har hatt en så utrolig fin dag – trolig den fineste på veldig, veldig lenge. Ganske sikker på at det samme gjelder for barna, og ingenting er bedre … Continue reading "NÅ ER DET IKKE LENGE IGJEN!"

2018-12-05 19:02 ÆRLIG TALT!

I går kveld da jeg lå i sengen og skulle legge meg, scrollet jeg meg gjennom feeden min på Facebook. Slik jeg gjør ganske mange ganger i løpet av en dag ellers også. Til forskjell fra andre ganger, kom jeg over noe vanvittig urovekkende akkurat i går. Det har gjort meg så forbanna at jeg … Continue reading "ÆRLIG TALT!"

2018-12-04 21:30 HER KOMMER NOE MANGE HAR VENTET PÅ!

Hei alle sammen, og riktig god tirsdag! Endelig, dere! I dag deler jeg en av mine enkleste og (etter min smak) beste veganske matrett jeg lager til vanlig. Jeg har fått spørsmål om oppskrifter på gode vegetar- og veganske retter helt siden jeg sluttet å spise dyr for snart ett år siden nå (!) Lenge … Continue reading "HER KOMMER NOE MANGE HAR VENTET PÅ!"

2018-12-03 19:42 MIN LILLE FAMILIE

Hei dere! Like før jeg begynte å skrive dette blogginnlegget har jeg både vasket og lagt to barn som hadde funnet sminken min mens jeg leste litt lekser. Ja da, det var selvfølgelig for godt til å være sant da det plutselig ble musestille her hjemme mens jeg leste over noen lekser. Haha! Det er … Continue reading "MIN LILLE FAMILIE"

2018-12-02 19:21 ENDELIG ER DET OVER!

Hei dere! Jøye meg så godt det er å være tilbake her på bloggen nå! Det siste døgnet har vært det verste i mitt liv, sånn omtrent. Jeg har stort sett sovet hele helgen og vært dausjuk. Sånn oppriktig talt. Det virker sikkert som jeg synes skikkelig synd på meg selv… Og det gjør jeg … Continue reading "ENDELIG ER DET OVER!"

2018-12-01 19:35 JEG ER SÅ LEI MEG!

God kveld! Akkurat nå ligger jeg på sofaen, og er så syk som nesten aldri har vært før. Haha! Derfor forteller jeg hva kjæresten min skal skrive i dette blogginnlegget og han skriver – mens jeg ligger ved siden av. Jeg skulle egentlig ta med barna ut idag, og vi skulle finne på noe morsomt … Continue reading "JEG ER SÅ LEI MEG!"

2018-11-30 20:14 EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET!

God fredag alle sammen! Endelig helg! I dag kan jeg dele en stor gledesnyhet med dere – det går nå endelig an å kommentere anonymt her på bloggen igjen! Synes uansett det var koselig av dere som la igjen kommentarer selv når man måtte logge inn med Facebook, under omleggingen av den nye malen som … Continue reading "EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET!"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.