Lillasjel

Tid Innlegg
2020-06-15 11:54 Før og etter healing

  Det er ikke lov å si at healing kan hjelpe. Og ikke kan vi påstå det heller. Noen ganger er effekten stor, andre ganger ser det ut som det skjer lite. Ikke alle er klar over at det ikke er lov å reklamere for healing. Eller man kan tilby, men ikke love noe.   … Continue reading "Før og etter healing"

2020-06-14 18:22 Tina Frennstedt, Forsvunnet

Tina Frennstedt, Forsvunnet Leseeksemplar fra Vigmostad og Bjørke Tina Frennstedt (f. 1969) er en av Sveriges fremste kriminalreportere. Hun har spesialisert seg på «cold cases» og skildrer politiarbeid med stor troverdighet. Hun har tidligere gitt ut dokumentarromanen Diplomattdatteren.   Nytt bekjentskap for meg Jeg likte godt Forsvunnet. Det er ikke høyoktan spenning men vi følger etterforskningen, … Continue reading "Tina Frennstedt, Forsvunnet"

2020-06-14 13:16 Jeg bare gjorde det uten å tenke meg om

    Jeg bare gjorde det uten å tenke meg om Og det slo meg da plutselig at er det virkelig sånn det er? Det var her en morgen jeg gikk på kjøkkenet når jeg stod opp. Jeg så oppvaskmaskinen måtte tømmes og det stod kopper på benken. Jeg begynte å ta ut av maskinen … Continue reading "Jeg bare gjorde det uten å tenke meg om"

2020-06-13 17:48 Rita Hals Gentekos, Barbro

Rita Hals Gentekos, Barbro Boken har jeg fått i gave fra forfatteren   Boken er en påminner om hvordan sladder kan utvikle seg og en fjør bli til fem høns. Hvordan en ung jente kan få ødelagt livet sitt pga uheldige omstendigheter og et hissig temperament. For meg blir det også skremmende i forhold til … Continue reading "Rita Hals Gentekos, Barbro"

2020-06-13 09:31 Enda godt jeg vet hva det er.

  Enda godt jeg vet hva det er. Det har vært noen grenseløst sterke energibølger de siste ukene. Hadde jeg ikke visst hva det var, ville jeg blitt skrekkslagen. Kroppen presses ned i stolen Jeg er jo vant til å kjenne energiene fysisk, men dette er tunge greier. Veldig sterkt. Det er bare å lukke … Continue reading "Enda godt jeg vet hva det er."

2020-06-12 08:07 Tror du på healing

  Tror du på healing? Ikke alle tror på healing, men mange flere enn for noen år siden. Jeg trodde selv ikke på det. Likevel var jeg nysgjerrig på dette fenomenet. Etterhvert begynte ting å skje som jeg ikke planla eller prøvde på. Jeg ble så varm i hendene. Jeg ble så varm at folk … Continue reading "Tror du på healing"

2020-06-11 10:18 Forelesninger og mediumdemonstrasjoner fra godstolen

De som følger meg vet at jeg føler meg hjemme på Arthur Findlay spritual college. Jeg har vært der fem ganger. Jeg skulle dit i mai og jeg skal dit i september hvis grensene er åpnet. Det har jeg et godt håp om nå. Jeg har lyst å feire 60 års dagen min der. De … Continue reading "Forelesninger og mediumdemonstrasjoner fra godstolen"

2020-06-10 16:51 Amanda Prowse, Anna

Amanda Prowse, Anna Leseeksemplar fra Aschehoug   Alle som følger mine omtaler, vet at jeg er veldig glad i Amanda Prowse sine bøker. Jeg har lest alle hun har gitt ut på norsk unntatt En juledrøm. Den må jeg få tak i. Etter hva jeg har forstått er dette første bok i en serie på … Continue reading "Amanda Prowse, Anna"

2020-06-10 08:51 Du er en av de heldige som er trukket ut

    Du er en av de heldige som er trukket ut, bruker det å stå. Og så får du da et supertilbud som du visstnok skal være svært takknemlig for å få. Hvor dum tror de at vi er? Vi tror slett ikke at de står der med en hatt som de trekker navn … Continue reading "Du er en av de heldige som er trukket ut"

2020-06-09 16:51 Toril Brekke, Klangen av frihet

Toril Brekke, Klangen av frihet Leseeksemplar fra Aschehoug   Klangen av frihet er siste boken i en trilogi. Jeg har likt godt de to første og gleder meg til å følge Agatha igjen. For de som liker gode romaner, kan jeg anbefale disse.   Toril Brekke, Alle elsket moren din Toril Brekke, Kobrahjerte   Enda … Continue reading "Toril Brekke, Klangen av frihet"

2020-06-09 10:27 Det er så farlig det jeg holder på med nå

      Det er så farlig det jeg holder på med nå Jeg forteller meg selv hele tiden hvor tiltaksløs jeg er. Hvis du har noe du liker godt å spise. Prøv å si om og om igjen at du liker det ikke lenger. Observer hva som skjer i hjernen din. Og i kroppen … Continue reading "Det er så farlig det jeg holder på med nå"

2020-06-08 12:09 Hvorfor gruer jeg meg så innmari til bittesmå ting

  Hvorfor gruer jeg meg så innmari til bittesmå ting som andre synes er bagateller Jeg kan lage mat på spiker jeg nesten, bare jeg slipper å kjøre til butikken og handle Hvis skal jeg kjøre ferge, da  gruer jeg meg så fælt at det skal noe til for at jeg gjør det. Jeg er … Continue reading "Hvorfor gruer jeg meg så innmari til bittesmå ting"

2020-06-07 16:31 Merete Junker, Jenta med ballongen

  Merete Junker, Jenta med ballongen   Jeg har kjøpt alle fem bøker Merete Junker har skrevet. Hun kommer med en ny til høsten, derfor har jeg en plan om å lese de første, før det kommer en ny. Jeg håpet derfor at de falt i smak. Bøkene fås i pocket og jeg har sett … Continue reading "Merete Junker, Jenta med ballongen"

2020-06-07 10:18 Å leve i troen og så tar man feil

  Å leve i troen og så tar man feil. Har dere trodd dere har vært flink til noe noen gang? Riktig så stolt av det dere er god på. Jeg trodde jeg var så flink til å ta dagene som de kom. Ja det trodde jeg. Helt til viruset kom og viste meg noe … Continue reading "Å leve i troen og så tar man feil"

2020-06-06 12:45 Er det lov å stenge verden ute litt

  Er det lov å stenge verden ute litt Er det lov å ikke bry seg Bare sitte der Glo ut i luften Ikke gjøre noe Ikke tenke på å gjøre noe Bare la alt være   Ikke ta stilling til noe Ingen verdens ting Er det lov skal tro Ikke noe engasjement Kun være … Continue reading "Er det lov å stenge verden ute litt"

2020-06-05 17:18 Jan-Philipp Sendker, Kunsten å følge hjertet

Jan-Philipp Sendker, Kunsten å følge hjertet Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Jeg vet ikke hva det er med denne Burma-trilogien til Sendker, men jeg suges inn i velvære når jeg leser de. http://lillasjel.blogg.no/1414405246_kunsten__vre_den_man_.html Selv om trilogien hans fra Kina, også var veldig bra bøker, fikk jeg ikke den samme følelsen. De var jo veldig spennende … Continue reading "Jan-Philipp Sendker, Kunsten å følge hjertet"

2020-06-05 09:43 Vi viser oss frem fra vår fineste side

  Vi viser oss frem fra vår fineste side. Ja, de fleste gjør vel det? Du møter noen på butikken og spør hvordan de har det. Mange av oss lyver. Jo da vi har det bra. Ja det er ikke noe vits i å prøve å forklare.     For det første, vil du ikke … Continue reading "Vi viser oss frem fra vår fineste side"

2020-06-04 12:18 Sommerplaner

  I går skrev jeg om lengselen etter reisene og opplevelsene. Jeg drømmer om reisene Jeg er takknemlig for at jeg har helse og økonomi til å reise. Det er slett ikke noe selvfølge. Når jeg har vært ute og reist, trenger jeg tid hjemme etterpå for å hvile ut. Jeg blir veldig sliten av … Continue reading "Sommerplaner"

2020-06-03 18:59 Holly Ringland, Alice Harts fortapte blomster

Holly Ringland, Alice Harts fortapte blomster Leseeksemplar fra Armada forlag, Strawberry publishing   Da er måneden i gang. Alice Harts fortapte blomster lå øverst og jeg hoppet nesten av forventning. Og Alice skuffet ikke. Dette kommer nok til å bli en av årets toppbøker for meg. Det er bare en  slik sår og nydelig leseopplevelse. … Continue reading "Holly Ringland, Alice Harts fortapte blomster"

2020-06-03 10:13 Jeg drømmer om reisene

Jeg drømmer om reisene Jeg drømmer om stedene, menneskene De vakreste farger under innseilingen  til Venezia eller synet av den grønne Varangerfjorden som speiler seg i solskinn Viddene som brer seg i det uendelige over Sennalandet eller solen som går ned i havet i Middelhavet     Jeg drømmer om smakene og luktene Jeg hører … Continue reading "Jeg drømmer om reisene"

2020-06-02 11:11 Søndagstur til Valldal for å hente noe svært dyrebart

Isfjorden   Det har vært lite turer i det siste. Ikke mange reiser å blogge fra. Men i går var vi på en liten søndagstur til Valldal. Om sommeren kjører vi over Trollstigen når vi skal dit. Denne våren er imidlertid veien over Trollstigen ikke åpnet enda. Det er lenge siden det har vært så … Continue reading "Søndagstur til Valldal for å hente noe svært dyrebart"

2020-06-01 17:24 Bøker lest mai 2020, 16 bøker + 2 fra april

    Denne måneden har gått i rosa, svart og rødt for det meste. Ja det startet helt tilfeldig, men ble litt morsomt for tullete meg med fargesortering. Det var gruelig mange som skulle leses. Jeg hadde nok ny rekord i april, 17 bøker. Derfor trådde jeg  til med 17 denne måneden også. Det ble … Continue reading "Bøker lest mai 2020, 16 bøker + 2 fra april"

2020-06-01 17:05 Rannveig Marit Mindresunde, Glemte minner

Rannveig Marit Mindresunde, Glemte minner Leseeksemplar gitt av forfatteren i forbindelse med Ulestkonkurransen til Bookis Forfatteren skriver: Glemte minner er en historie som har ligget i meg i mange år.Likevel tok det lang tid før jeg klarte å sette meg ned for å skriveden. Noen ting måtte graves frem og bearbeides før jeg kunnegå videre … Continue reading "Rannveig Marit Mindresunde, Glemte minner"

2020-05-31 14:27 Simon Sebag Montefiore, Rød himmel

    Simon Sebag Montefiore, Rød himmel  Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Bra skrevet bok men ikke en bok som passet meg for det var stort sett handling fra slagmarken når tyskerne gikk inn i Russland. Jeg tåler å lese om krig men det ble for mye krig for meg men ikke noe galt med … Continue reading "Simon Sebag Montefiore, Rød himmel "

2020-05-31 13:06 Lesestabel for juni, helt uten dramatikk

  Hva er det som skjer? Utvelgelsen denne måneden var helt uten dramatikk. Ja utenom Øystein Wiik, som mente at han hadde ventet lenge nok. Forfatteren selv har jeg ikke vært i kontakt med, men boken sa tydelig fra. Den ropte alt den var god for; Du velger røde bøker. Jeg er rød og jeg … Continue reading "Lesestabel for juni, helt uten dramatikk"

2020-05-30 16:54 Anette Moe, Tause ofre

Anette Moe, Tause ofre Leseeksemplar fra Liv forlag, Forlagshuset Vestfold   Anette Moe ønsker å fortelle historier om hva som kan foregå i hjemmene våre. Hvordan vi mennesker formes ut fra hva vi opplever og vokser opp med. Vi får derfor følge flere familier. Alenemoren med en 5 årig datter, der mor er litt for … Continue reading "Anette Moe, Tause ofre"

2020-05-30 10:57 Finn en lidenskap

obs. Bildene viser en del leseeksemplarer, gitt av forlagene, i tillegg til de jeg har kjøpt selv.   Å være hjemmeværende full tid og ikke klare så mye aktivitet, er faktisk til tider en hard mental jobb. Det er lett å sige ned i nedstemthet og tiltaksløshet. Man må ofte jobbe med tankene for å … Continue reading "Finn en lidenskap"

2020-05-29 17:04 Espen Skjerven, Slakt

Espen Skjerven, Slakt Leseeksemplar fra Pitch forlag   Espen Skjerven er utdannet jurist og jobber som dommer i Jæren tingrett. Slakt er hans debut som krimforfatter og vi håper det ikke blir med en bok for dette var ulidelig spennende. En velskrevet krim med en hovedperson, Tom Grayston, som vi gjerne følger videre. Det begynner … Continue reading "Espen Skjerven, Slakt"

2020-05-29 13:51 En inspirerende dame, Sjelebilde, Elisabeth Naustdal Stormark

  Sjelebilde, Elisabeth Naustdal Stormark Leseeksemplar gitt meg som gave fra forfatteren.   Elisabeth Naustdal Stormark er et navn du kan merke deg. Makan til inspirerende dame skal du lete lenge etter. Hun finner inspirasjon i naturen og komponerer musikk, maler bilder og skriver dikt. Hun følger hjertet og når noe føles riktig for henne, … Continue reading "En inspirerende dame, Sjelebilde, Elisabeth Naustdal Stormark"

2020-05-28 16:28 Stein Arne Nistad, Den tapte våren

Stein Arne Nistad, Den tapte våren Leseeksemplar fra Señorc forlag   I April leste jeg første boken i serien til Nistad fra den andre verdenskrig i Norge, Seks dager i april. Stein Arne Nistad, Seks dager i april Den var utrolig bra skrevet og kjempespennende. Den tapte våren var også bra. Det er romaner, men … Continue reading "Stein Arne Nistad, Den tapte våren"

2020-05-28 10:18 Jeg gleder meg til å møte verden igjen

Jeg gleder meg enormt til jeg kan reise igjen. Jeg fikk ikke reist noe særlig de første 40 årene mine, så nå når jeg har muligheten og fortsatt helse til det, vil jeg gripe mulighetene. Jeg tenker ekstra mye på det nå når det er reisestopp. Hvor avhengig verden er av at vi beveger oss. … Continue reading "Jeg gleder meg til å møte verden igjen"

2020-05-27 14:39 Endelig kan skuldrene senkes, e-Mail forsvinner fra innboksen

  Det har vært en litt strevsom tid for en med ikke altfor mye energi. For det første har jeg strevd litt med formen. I tillegg fikk jeg ny laptop for en måneds tid siden og den har skapt mye frustrasjon. Det er ikke mye som stresser meg mer enn data og internett-problemer. Ja når … Continue reading "Endelig kan skuldrene senkes, e-Mail forsvinner fra innboksen"

2020-05-26 15:29 Emma Rous, Barnepiken

Emma Rous, Barnepiken Leseeksemplar fra Lesetid, Gyldendal   Barnepiken er ikke noe psykologisk thriller i den forstand, men likevel ganske spennende synes jeg. Den fengslet ihvertfall meg gjennom hele boken. Man får nye innspill hele tiden og kan gruble på hvordan alt henger sammen. Og det kan til og med være både ett og to … Continue reading "Emma Rous, Barnepiken"

2020-05-26 15:20 Den som vil gjøre andre glade, må selv ha glede i seg

Jorunn Helene Løkkemo Den som vil gjøre andre glade, må selv ha glede i seg. Den som vil varme verden, må bære ilden i seg. Den som vil hjelpe andre, må ha myke hender for ikke å såre dem. Den som vil bringe fred, må først ha funnet fred i eget hjerte Facebook er … Continue reading "Den som vil gjøre andre glade, må selv ha glede i seg"

2020-05-25 17:52 Elisabeth Strout, Olive igjen

Elisabeth Strout, Olive igjen Leseeksemplar fra Press forlag   Jeg leste Olive Kitteridge i april og likte den, men jeg ble ikke helt fengslet. Elizabeth Strout, Olive Kitteridge Jeg savnet litt å komme nær de som var omtalt, for det er mange personer i den boken. Når jeg nå leste Olive igjen, falt jeg pladask. … Continue reading "Elisabeth Strout, Olive igjen"

2020-05-25 11:00 Kanskje var det når jeg begynte å tro på miraklene

Kanskje var det når jeg begynte å tro på miraklene Kanskje var det når jeg begynte å tro på miraklene At det skjedde Hvordan kunne det skje før jeg trodde at det var mulig Var det tvilen som stoppet meg hele veien Jeg hadde ikke tillit til prosessene Det var det jeg måtte … Continue reading "Kanskje var det når jeg begynte å tro på miraklene"

2020-05-24 18:40 Kjell Erling Bardal, Portåpneren

Kjell Erling Bardal, Portåpneren Leseeksemplar fra Fair forlag   Jeg trodde Portåpneren var en krim, men det er mer en roman med litt kriminelt innslag. Her er det religiøs sekt, en rømt blodtørstig varan, en filminnspilling, en mann som nok tar litt av spirituelt og ikke er helt på jorden, utenomekteskapelig romanser, med mere, ja … Continue reading "Kjell Erling Bardal, Portåpneren"

2020-05-24 11:49 Hele tiden spiller vi en rolle.

Alle er vi en del av et felleskap. Ihvertfall de aller fleste. Enten det er familie, venner, kollegaer, menigheten, koret vi synger i, den frivillige organisasjonen, en interessegruppe, osv. Hele tiden spiller vi en rolle. Vi oppfører oss slik vi føler vi bør og må.   Men det er også sunt å finne ut … Continue reading "Hele tiden spiller vi en rolle."

2020-05-23 12:31 Noen seire er større enn andre

I dag var dagen der det skulle skje. Egentlig skulle jeg hatt vasket gulv. Men det er slett ikke så viktig. Jeg er veldig glad i å gå tur i skogen, men de siste årene har jeg ikke fått gjort det.     Kroppen har vært for sliten og knærne har vært veldig vonde. … Continue reading "Noen seire er større enn andre"

2020-05-22 12:14 Ikke vær så streng

Jeg bare sier fra. Jeg gjør ikke alt riktig. Jeg kan være en av de som skubber meg forbi deg for å nå tak i det jeg skal ha. Jeg kan være en av de som står for tett inntil deg på butikken. Jeg kan gi noen en klem uten å tenke meg om. Jeg … Continue reading "Ikke vær så streng"

2020-05-21 18:08 Kate Elizabeth Russell, Min mørke Vanessa

Kate Elizabeth Russell, Min mørke Vanessa. Leseeksemplar fra Aschehoug   MIn mørke Vanessa tegner til å bli årets mest omtalte roman. Den handler om hvordan en lærer kynisk utnytter en elev seksuelt ved å forlede henne til å tro at hun er elsket. Han viser tydelig hvordan en psykopat jobber for å unnskylde seg selv … Continue reading "Kate Elizabeth Russell, Min mørke Vanessa"

2020-05-21 12:16 Noen dager er bare sånn

Noen dager er bare sånn Alt ligger til rette for en fin dag Solen skinner, det er deilig ute Og jeg er rastløs ventende Hva jeg venter på, vet jeg ikke helt Jeg venter på en endring av noe slag Noe jeg ikke vet helt hva det er   Uroen inni meg, stopper ordene … Continue reading "Noen dager er bare sånn"

2020-05-19 18:55 Diane Setterfield, Det var en gang en elv

Diane Setterfield, Det var en gang en elv Leseeksemplar fra Lesetid, Gyldendal   Diane Setterfield er en forfatter jeg vil prøve å følge. Jeg har lest to bøker av henne tidligere og begge har falt i smak, så jeg gledet meg til denne også. Den trettende fortellingen, har jeg ingen blogg av, for den leste … Continue reading "Diane Setterfield, Det var en gang en elv"

2020-05-19 10:28 Det du gjør for å endre verden

Mange er opptatt av å sette spor etter seg. De vil gjerne være med og endre verden. Da er det viktig å ha riktig fokus. Vi må fokusere på det vi vil ha, ikke det vi frykter. For det som får fokus, har en tendens til å bli virkelighet. Sprer vi frykt, kan … Continue reading "Det du gjør for å endre verden"

2020-05-18 14:08 Ikke tenk, bare gjør

Noen ganger må vi tenke nøye gjennom noe, før vi handler. Dette for å unngå å gjøre feil. Og særlig hvis det angår andre mennesker, da må vi være varsom. Men så handler det noen ganger om å ikke tenke, bare gjøre. Det bruker jeg veldig ofte.   Jeg bor jo midt i Kompani … Continue reading "Ikke tenk, bare gjør"

2020-05-16 17:39 Sven Petter Næss, Skjebnesteinen

Sven Petter Næss, Skjebnesteinen Leseeksemplar fra Aschehoug   Jeg hadde gledet meg til bok nummer to av Sven Petter Næss. Den første het Den stille uke. Sven Petter Næss, Den stille uke Den første var veldig veldig bra og nummer to er like bra. Jeg koser meg virkelig med å lese Næss sine bøker. De … Continue reading "Sven Petter Næss, Skjebnesteinen"

2020-05-16 13:35 Det er så mye på en gang, lille venn

Det er så mye på en gang, lille venn Det er så mange følelser å hanskes ved En berg og dal bane som svinger både høyt og lavt Du holder deg fast for ikke å falle overende Men du greier det skjønner du Du gjør så godt du kan Noe mer kan ingen … Continue reading "Det er så mye på en gang, lille venn"

2020-05-15 13:51 Det er mye som faller på plass for deg nå

Dette er personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling. Det er helt frivillig om ordene kan deles anonymt her i bloggen. Ta kontakt hvis du ønsker dine egne ord. tlf 99467178 eller På Lillasjel på facebook. http://www.facebook.com/Lillasjel   Det er mye som faller på plass for deg nå Store endringer har du vært gjennom Men … Continue reading "Det er mye som faller på plass for deg nå"

2020-05-14 18:30 Elin Hansen, Ildtunger

Elin Hansen, Ildtunger Leseeksemplar gitt som gave fra forfatteren.   Jeg gledet meg til å lese Ildtunger da det handlet om heksebrenningen i Norge på 1600 tallet. Jeg er jo en liten heks selv, så hadde helt sikkert blitt drept. De hadde nok ikke trodd meg når jeg sier at jeg har kun med det … Continue reading "Elin Hansen, Ildtunger"

2020-05-14 10:08 Ingen kan stoppe meg fra å reise

Reklame |     Ingen kan stoppe meg fra å reise. Jeg bestemmer selv hvor jeg skal reise og når jeg skal reise. I dag gjør jeg meg klar til å reise til Skottland. Jeg skal reise sammen med Harinder Singh. Han og jeg går godt sammen, så det vil helt sikkert bli en spennende … Continue reading "Ingen kan stoppe meg fra å reise"

2020-05-13 18:25 Robert Dugoni, Lysningen

Robert Dugoni, Lysningen Leseeksemplar fra Gursli Berg forlag   Jeg har ikke lest noe av Robert Dugoni før, men dette var en solid etterforskingskrim. Ikke makabre detaljer, men en helt ordinær krim, slik veldig mange liker de. Det var ikke vanskelig å komme inn i persongalleriet selv om dette ikke var første bok om drapsetterforsker … Continue reading "Robert Dugoni, Lysningen"

2020-05-13 11:24 Når det er det lille steget som er det viktigste

Det har blitt noen innlegg i det siste om å motivere seg. Det å klare å se positivt på ting når man sliter mentalt. Egentlig skulle jeg jo nå servert dere spennende innlegg fra kreativt kurs på Arthur Findlay. Istedetfor får dere sutreinnleggene mine. Ja, jeg vet det er ikke noe bra bytte, … Continue reading "Når det er det lille steget som er det viktigste"

2020-05-12 10:36 Ofte har du levd livet ditt etter andres ønsker

Dette er personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling. Det er helt frivillig om ordene kan deles anonymt her i bloggen. Ta kontakt hvis du ønsker dine egne ord. tlf 99467178 eller På Lillasjel på facebook.   Ofte har du levd livet ditt etter andres ønsker Du har selv måtte stille bakerst Dette har du … Continue reading "Ofte har du levd livet ditt etter andres ønsker"

2020-05-11 12:03 Jeg leter etter viljestyrken min

Jeg har vært litt oppgitt siste tiden, særlig fordi jeg har så lite motivasjon og viljestyrke. Så ser jeg litt rundt meg på hva andre gjør. Jeg ser at friske folk har også vansker med å motivere seg. Hva da med oss som har begrensninger. Alle som ikke kan gjøre alt like lett som … Continue reading "Jeg leter etter viljestyrken min"

2020-05-10 17:35 Hanne Eik, Den gylne tigeren

Hanne Eik, Den gylne tigeren Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke   Den gylne tigeren er en fin leseopplevelse. Ligner litt på Kunsten å følge hjertet av Sendker. Jeg tror dette er en roman som veldig mange vil like veldig godt og som nok blir solgt til mange land. Det lukter verdenssensasjon av den, for den … Continue reading "Hanne Eik, Den gylne tigeren"

2020-05-10 11:20 Det blir bra

Jeg hadde et innlegg i går om hvordan jeg hele tiden må jobbe når det mentale er litt ute og kjøre. Nå snakker jeg ikke tung depresjon, jeg er ingen psykolog eller lege. Jeg snakker om lett nedstemthet. Bare ved å skrive innlegget, løftet jeg meg selv litt i går. Det er noe med … Continue reading "Det blir bra"

2020-05-09 10:51 En ekstra innsats må til når humøret har havnet i grøfta

Nydelig tapas fra Woldstad gård, levert på døren     Det rare er at når man er nedstemt, skjer det noe rundt oss. Og kanskje er det ikke rart i det hele tatt. For vi sender ut hvordan vi har det i energiene våre. Har du ikke møtt et menneske noen gang, som du misliker … Continue reading "En ekstra innsats må til når humøret har havnet i grøfta"

2020-05-08 10:08 Alt blir ikke som vi har tenkt

Alt blir ikke som vi har tenkt. Dette året ble det ihvertfall ikke. Aldri har vi opplevd noe som vi gjør nå. At vi lukker ned alt og må gjemme oss for hverandre. Selv har ikke endringen vært så stor for jeg er lite ut av døren til vanlig. Følelsene derimot har virkelig fått … Continue reading "Alt blir ikke som vi har tenkt"

2020-05-07 19:20 Jenny Colgan, Den endeløse stranden

Jenny Colgan, Den endeløse stranden Leseeksemplar fra Lesetid, Gyldendal   Jeg likte veldig godt den første boken om Flora og hennes lille øye, Mure. Jenny Colgan, Velkommen til Floras kafé Jeg var derfor spent på om Den endeløse stranden, ble like bra og det ble den. Dette er bøker jeg virkelig koser meg med. Det … Continue reading "Jenny Colgan, Den endeløse stranden"

2020-05-07 11:52 Er du klar for avstemming?

Reklame |   Reklame. Jeg har ikke betalt for å sitte i juryen, men får tilsendt bøkene jeg skal lese. Jeg har åpnet en bokgruppe på facebook, der alle kan dele sine bokopplevelser, både lesere, forfattere og forlag. Bokinspirasjon for alle: https://www.facebook.com/groups/3708195432531753/about/   Nå har vi i juryen i Ulestkonkurransen til Bookis.com, valgt ut og … Continue reading "Er du klar for avstemming?"

2020-05-06 18:31 Mark Sullivan, Under en brennende himmel

Mark Sullivan, Under en brennende himmel Leseeksemplar fra Feelgoodbøker, Cappelen Damm   Jeg ble helt satt ut av denne romanen. Hvis dere tror det er bare romantisk dilldall som serveres i hyllene i matbutikken din, så tar du feil. Dette er en roman, basert på en sann historie, fortalt til forfatteren av hovedpersonen i boken, … Continue reading "Mark Sullivan, Under en brennende himmel"

2020-05-06 12:10 Det er som om du holder på en fasade

Dette er personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling. Det er helt frivillig om ordene kan deles anonymt her i bloggen. Ta kontakt hvis du ønsker dine egne ord. tlf 99467178 eller På Lillasjel på facebook. http://www.facebook.com/Lillasjel     Det er som om du holder på en fasade Som om det er noe der langt … Continue reading "Det er som om du holder på en fasade"

2020-05-05 13:03 Alt er som det skal være, lille venn

Alt er som det skal være, lille venn Alt er som det skal være Det er tøffe tak Læring og utvikling er ofte det Vanskelig er det også fordi du ikke ser bak neste sving Du gjør deg opp en formening om hva som kommer og blir skuffet når det ikke skjer Å lære … Continue reading "Alt er som det skal være, lille venn"

2020-05-04 15:34 Ana Johns, Kvinnen i den hvite kimonoen

Ana Johns, Kvinnen i den hvite kimonoen Leseeksemplar fra Anemone forlag   Enda en fantastisk bok fra Anemone forlag. Midt i blinken for meg. Litt kjærlighet, men også historie og en gripende historie. Da amerikanerne kriget mot Japan, ble det født mange barn av japansk mor og amerikansk far. Dette var ikke godtatt hverken i … Continue reading "Ana Johns, Kvinnen i den hvite kimonoen"

2020-05-04 14:37 Å være seg selv, er det verd det?

Å være seg selv, er det verd det? Mange sliter med å være seg selv. De føler de blir motarbeidet. De føler at sier de meningen sin, får de kritikk. Hva skal de da gjøre, skal de prøve å tekkes andre? Skal man gjøre alt man kan, så det er fred rundt en? Jeg … Continue reading "Å være seg selv, er det verd det?"

2020-05-03 11:17 Usikkerheten er egentlig verst

Smerte er noen ganger hullet som sannheten plystrer gjennom, og selv i tausheten hyler den inn i ørene mine. Sitat fra Ana Johns, Kvinnen i den hvite kimonoen.   Jeg har vært veldig flink til å holde humøret og motet oppe denne tiden. Jeg har følt jeg har vært oppe til eksamen i indre … Continue reading "Usikkerheten er egentlig verst"

2020-05-02 12:36 Klarer vi å se lenger enn vår egen nesetipp

Jeg filosoferer igjen litt i dag. Jeg lurer på hvor flink vi er til å se det store bildet, ikke bare oss selv og vår lille velstandsboble. Er det slik at vi helst vil stenge ute det som er ubehagelig å tenke på? Jeg har nettopp lest om tvangsevakueringen av Finnmark  høsten 1944. Inger … Continue reading "Klarer vi å se lenger enn vår egen nesetipp"

2020-05-01 14:51 Bøker lest april 2020, 15 bøker

Reklame, leseeksemplarer fra flere forlag. Ja, dere skulle vært flue på veggen under utvelgelsen av hvilke bøker som skal leses hver måned. At det går an å være så tussete. Allerede i begynnelsen av måneden, begynner jeg forsiktig å plukke ut neste måned, så juni er allerede i planleggingsfasen.. Jeg tar det dødsens … Continue reading "Bøker lest april 2020, 15 bøker"

2020-04-30 20:27 Inger Selven Watts, De kom til oss, Tvangsevakueringen av Finnmark og Nord-Troms

Inger Selven Watts, De kom til oss Tvangsevakueringen av Finnmark og Nord-Troms Leseeksemplar fra Pax forlag   De av dere som følger meg vet at jeg holder på å lese meg opp på den andre verdenskrig og om evakueringen og brenningen av Finnmark og Nord-Troms. Min mor kom fra en liten gård, uten veiforbindelse, like … Continue reading "Inger Selven Watts, De kom til oss, Tvangsevakueringen av Finnmark og Nord-Troms"

2020-04-30 14:01 Enighet for mai, uten mye krangling, mailesestabelen er klar

Jeg hadde håpet å få den nyeste Jan-Phillip Sendker, Kunsten å følge hjertet,  før jeg spikret listen, men han kom dessverre for sent til utvelgelsen. Den gleder jeg meg sånn til, for de to første er bøker jeg likte svært godt. Kunsten å høre hjerteslag og Kunsten å være den du er. Men den … Continue reading "Enighet for mai, uten mye krangling, mailesestabelen er klar"

2020-04-29 20:18 Lucy Dillon, Alt jeg ønsket meg

Lucy Dillon, Alt jeg ønsket meg Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Ja jeg ønsket meg en Lucy Dillon bok, for jeg har likt de jeg har lest av henne. Ensomme hjerter og hjemløse hunder, Lucy Dillon Lucy Dillon, Der lyset slipper inn Jeg har også en i hylla jeg ikke har lest enda, 100 umistelige … Continue reading "Lucy Dillon, Alt jeg ønsket meg"

2020-04-29 13:43 Hvordan sette grenser

Det er et spørsmål jeg innimellom får. Hvis vi har noen i vår omgangskrets som vi føler konstant motarbeider oss og truer vår indre fred, hva gjør vi? Nå har ikke jeg noe fasitsvar på det. Jeg kan bare skrive hvordan jeg selv håndterer det.   For det første analyserer jeg litt. Er dette … Continue reading "Hvordan sette grenser"

2020-04-27 18:28 Anders de la Motte, Våroffer

Anders de la Motte, Våroffer Leseeksemplar fra Aschehoug   Våroffer er fjerde bok i årstidskvartetten til De la Motte og for meg ble det den beste. Han har vært nominert til Svenska Deckarakademins pris for de tre første uten å få den, så nå er det på tide. Våroffer er veldig veldig spennende og er … Continue reading "Anders de la Motte, Våroffer"

2020-04-27 11:24 Jo da, det er lov å være lei seg

Jeg er opptatt av å tenke positivt. På den måten klarer jeg å skape en god hverdag for meg selv. Kanskje flere nå får øynene opp for de som ufrivillig er blitt hjemmeværende. Det er ikke bestandig rosenrødt å bare være hjemme. Man skal holde humøret oppe uansett. Det er lettere når solen skinner … Continue reading "Jo da, det er lov å være lei seg"

2020-04-26 11:04 En sorg over det som aldri ble, er også en sorg

Jeg sørger over å ha forlatt meg selv En gang på veien Mange ganger på veien I løpet av livet frem til i dag Mistet litt etter litt Alt man før kunne gjøre Svinge seg rundt i en fei Uten å tenke konsekvenser Da en kunne stå på i dagesvis Ikke telle timer eller … Continue reading "En sorg over det som aldri ble, er også en sorg"

2020-04-25 14:15 Er du misunnelig på noen?

I dag har jeg fått for meg at jeg skal skrive om ordet misunnelse Er du misunnelig på noen av og til Her er det som står om misunnelse på Wikipedia: Misunnelse er en følelse. Den gjør seg bemerkbar ved at en ikke unner et annet menneske egenskaper, status, evner, anseelse eller eiendeler, og … Continue reading "Er du misunnelig på noen?"

2020-04-24 13:57 Vi er så forskjellige vi mennesker, ikke bestandig er det lett

Vi er så forskjellige vi mennesker, ikke bestandig er det lett Jeg prater med mange i løpet av dagen på chat. Ikke alle kjenner jeg real life. Jeg setter stor pris på de jeg har kontakt med online. Vi skravler oss gjennom dagen når det passer sånn. Jeg kan ikke ta imot telefoner fra … Continue reading "Vi er så forskjellige vi mennesker, ikke bestandig er det lett"

2020-04-23 14:45 Når panikken tar en

Jeg gremmes noen ganger over hvor pinglete jeg er. Jeg vet at mye av det skyldes at jeg har ikke så mye energi. Det gjør at nye ting som skal læres, føles som store fjell å forsere. Jeg som egentlig har lett for å lære og har vært uredd, ihvertfall til nå de … Continue reading "Når panikken tar en"

2020-04-22 16:50 Tommy Orange, Pow wow

Tommy Orange, Pow wow Leseeksemplar fra Aschehoug Da er aprilboken lest. Nok en bra bok i Aschehougs leseutfordring, i gruppen Det må vi lese Jeg lærte mye mens jeg leste denne boken. Jeg har aldri hørt om Pow wow før, en festival der alle stammer indianere møtes. De startet med disse festivalene for de trenge … Continue reading "Tommy Orange, Pow wow"

2020-04-22 10:10 Da fikk jeg sannelig enda en ny dag

Da fikk jeg sannelig enda en ny dag. Jeg slo opp øynene og der var den. Og denne er helt annerledes enn den som var her i går.   Drittlei. Hva med deg?   I dag strømmer det til en ny, forfriskende energi. Og midt i skrivingen daler det ned et bilde av … Continue reading "Da fikk jeg sannelig enda en ny dag"

2020-04-21 09:23 Drittlei. Hva med deg?

Jeg jobber ganske så hardt for å tenke positivt. Noen dager er vanskeligere enn andre. I det verden åpner litt opp rundt oss, skjer det noe rart. Spenningen slipper litt taket. Vi smaker igjen på hverdagslivet vi så sterkt savner. Ja og så skjer det samme som etter at en periode med hardt arbeid er … Continue reading "Drittlei. Hva med deg?"

2020-04-20 17:49 T.H. Håvardsen, Galgedans

T.H. Håvardsen, Galgedans Leseeksemplar fra Panta forlag   Sitat: Kanskje er det slik med alle barn. Foreldrene elsker den de er, uansett hva de måtte vise seg å være, tross alle ønsker eller drømmer. ….. Vi kan synes hva vi vil om våre barn, men datteren min er datteren min. Min eneste, reneste datter. Er … Continue reading "T.H. Håvardsen, Galgedans"

2020-04-20 11:15 Av og til må vi hente litt ekstra mot

Ofte er det ting vi kunne hatt lyst til, men så tør vi ikke ta det første steget. Tutta her, er litt forsiktig av seg. Hun har så lyst å bli koset med men da må hun tørre å ta steget ned på teppet. Det er noe Tutta synes er gruelig skummelt. Det lever nemlig … Continue reading "Av og til må vi hente litt ekstra mot"

2020-04-19 11:41 Husker du å tenke selv?

Husker du å tenke selv? Det er lett å bli revet med av andres tanker og overbevisning Hvis vi snakker mye med noen som er veldig entusiastisk, er det lett å bli revet med. Hvis vi ikke er oppmerksom, blir det en form for hjernevasking.   Jeg kan selv bli veldig intens, når noe opptar … Continue reading "Husker du å tenke selv?"

2020-04-18 17:04 Lara Prescott, Alt vi holdt hemmelig

Lara Prescott, Alt vi holdt hemmelig Leseeksemplar fra Lesetid, Gyldendal   Alt vi holdt hemmelig var en kjekk leseopplevelse, veldig annerledes, da man ikke kunne forutse handlingen på noe vis. I starten var det veldig forvirrende for det var stadig nye fortellerstemmer. For hvert kapittel måtte man derfor først finne ut hvem som talte. Handlingen … Continue reading "Lara Prescott, Alt vi holdt hemmelig"

2020-04-18 11:16 I går gikk det opp et lys for meg igjen.

I går gikk det opp et lys for meg igjen. Ihvertfall et lite blink. I disse dager når verden ble endret og alt ble usikker, meldte jeg meg opp til eksamen i indre ro. I starten var det vanskelig, det må jeg innrømme. Som mange andre gikk det i bølgedaler. Fikk jeg for store … Continue reading "I går gikk det opp et lys for meg igjen."

2020-04-17 12:13 Jeg tenker igjen, hva hvis jeg ikke greide

Brått ble verden endret. Friheten vår ble inndratt på ubestemt tid. Hverdagen min er ikke mye endret. Jeg er vant til å være alene. Jeg har mange av dagene for meg selv. Jeg trenger mye hvile, derfor er jeg også rolig.   Jeg har lært meg at uten å tenke positivt, ødelegger jeg livet mitt. … Continue reading "Jeg tenker igjen, hva hvis jeg ikke greide"

2020-04-16 09:10 Kjenner du at du igjen blir løftet

Kjenner du at du igjen blir løftet Igjen smyger energiene seg rundt deg Forteller deg at du er ikke alene lille venn Du er aldri alene Det er så mye å ta inn, så mye å bearbeide Tunge lavfrekvente energier løses opp Og inn kommer kjærligheten   Ja du kjenner det nå Det bobler inni … Continue reading "Kjenner du at du igjen blir løftet"

2020-04-15 17:22 Stein Arne Nistad, Seks dager i april

Stein Arne Nistad, Seks dager i april Leseeksemplar fra Señorc forlag Seks dager i april, er den første boken av tre som Nistad har skrevet Jeg kom tilfeldigvis over de tre historiske bøkene Nistad har skrevet og ble interessert, for jeg skal i gang med å lese meg litt opp på historie om krigen i … Continue reading "Stein Arne Nistad, Seks dager i april"

2020-04-15 09:09 Ikke vær så skråsikker

Jeg får ofte ord dalende ned i hodet mitt. Det kan være midt under middagslaging, slik som når disse ordene trengte seg på. Ikke vær så skråsikker. Eller i dusjen, på vei i senga, i bilen eller under meditasjon. Plutselig trenger de seg på og vil skrives ned, hvis jeg tillater det.   Ofte kan … Continue reading "Ikke vær så skråsikker"

2020-04-14 17:45 Renita D`Silva, Jenta på maleriet

Renita D`Silva, Jenta på maleriet Leseeksemplar fra Anemone forlag   Etter en seriemorder er det vel fint igjen med noe lettere. Jeg har lest D`Silva før og likt bøkene hennes godt, så jeg gledet meg til denne. En mors hemmelighet, Renita D`Silva Renita D’Silva, En modig datter   D`Silva har gjort det igjen, fengslet meg … Continue reading "Renita D`Silva, Jenta på maleriet"

2020-04-14 08:20 Slørene faller i det dere åpner opp

Slørene faller i det dere åpner opp Med ett ser dere mye klarere Dere legger ned våpnene dere før har brukt Det blir nok å bare være Dere trenger ikke gå i krigen for å opplyse andre Dere trenger ikke advare, rope høyt, protestere Dere vil se dere har fått en annet våpen Et våpen … Continue reading "Slørene faller i det dere åpner opp"

2020-04-13 10:14 Mennesket har store følelser å håndtere

Mennesket har store følelser å håndtere Ofte omfavner vi de som ikke gagner oss istedetfor å ha fokus på de som gjør oss godt Frykt føles veldig sterkt men har en lav frekvens Frykten er viktig for mennesket Det har fulgt mennesket siden det kom til jorden Den gangen var mennesket avhengig av følelsen … Continue reading "Mennesket har store følelser å håndtere"

2020-04-12 09:24 Kjære menneskebarn Hva har dere lært

Kjære menneskebarn Hva har dere lært Dere vet at frykten holder dere nede Dere vet at frykten svekker dere De som vil ha makt er avhengig av deres frykt Likevel faller dere ned i fryktfellen gang på gang Målet er å heve bevisstheten Åpne opp for nye dimensjoner Heve frekvensene på energiene Dere har … Continue reading "Kjære menneskebarn Hva har dere lært"

2020-04-11 18:36 Oyinkan Braithwaite, Min søster er seriemorder

Oyinkan Braithwaite, Min søster er seriemorder Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Denne var jeg spent på, om det stemmer at den er så bra som alle omtalene sier. Er ikke bestandig det stemmer, så da var det bare å lese og se hva jeg synes. Bak i boken er det flere sider med gode omtaler. … Continue reading "Oyinkan Braithwaite, Min søster er seriemorder"

2020-04-11 11:06 Lar du deg lure?

Hjernen vår er en forunderlig ting. Det er mulig å få oss til å tro nesten hva som helst, hvis vi går inn for det. Vi kan bli rundlurt, hvis vi er godtroende. Også av de vi er glad i. Vi tror jo ikke de vil lure oss. I dag blir vi også … Continue reading "Lar du deg lure?"

2020-04-10 17:23 Erica James, Hagene i Italia

Erica James, Hagene i Italia Leseeksemplar fra Bastion Så er jeg klar for en feelgood. Jeg har lest alle bøkene av Erica James og likt de godt. Det jeg liker ved henne er at alt er ikke rosenrød glamor, det er utfordringer i livet rett og slett, som vi må deale med. Dette er type … Continue reading "Erica James, Hagene i Italia"

2020-04-10 10:51 Avlyst, nå gråter jeg

Avlyst, nå gråter jeg Fikk melding i dag om at kurset mitt 9. mai på Arthur Findlay college er avlyst. Skolen vil fortsatt holde stengt. Tror du at jeg gråter? Kjenner du meg ikke bedre enn så. Haha, ja de som følger meg, vet at jeg ikke gråter. For det første er det en … Continue reading "Avlyst, nå gråter jeg"

2020-04-09 17:43 Elizabeth Strout, Olive Kitteridge

Elizabeth Strout, Olive Kitteridge Bok kjøpt selv Det har kommet en ny bok om Olive, Olive igjen og når jeg hørte at det er en fin serie på tv, fikk jeg lyst til å lese bøkene først. Jeg bestilte derfor pocketboken hos Norli Åndalsnes. Ja, det var en fin bok, men jeg ble ikke helt … Continue reading "Elizabeth Strout, Olive Kitteridge"

2020-04-09 12:36 Jeg roper hurra for alle som tør

Stort sett alle mennesker har noe å slite med I alle aldre Mange har slitt med legningen sin De tør ikke å stå frem som homofile Fortsatt er det mange som sliter De møter uforstand blant sine nærmeste og lider heller i stillhet For ikke å snakke om de som er født i … Continue reading "Jeg roper hurra for alle som tør"

2020-04-08 10:32 Vi flyr, vi flyr, vi seiler avsted

Vi flyr, vi flyr, vi seiler avsted Hvorhen Det vet vi ikke Hvorfra Det vet vi vel Vi seiler fra fortiden Vi seiler inn i fremtiden Til hva da Det vet vi ikke Vi bare seiler av sted Vi seiler avsted i livet Hvem møter vi Det vet vi ikke Hva møter vi … Continue reading "Vi flyr, vi flyr, vi seiler avsted"

2020-04-07 16:58 Anne Mette Hancock, Pitbull

Anne Mette Hancock, Pitbull Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke Aprillesestabelen Denne gangen ble det nesten slagsmål her, men selv om det er litt murring fortsatt, er april planlagt Myriam H. Bjerkli, Djevelens yngel Tonje A. Lissandrin, Venteromsnoveller Henrik Fram, Anestesi ps, for de som følger  lesestabelen, er jeg godt i gang med Olive, skal lese … Continue reading "Anne Mette Hancock, Pitbull"

2020-04-07 11:19 Føler du skam over å glede deg?

Føler du skam over å glede deg? Når andre lider, er det lett for at vi ikke tør å vise vår glede. Det er jo forståelig Vi vil ikke at noen skal tro at vi ikke føler med de. At vi må et vis, hever oss over at andre har det vondt. At vi … Continue reading "Føler du skam over å glede deg?"

2020-04-06 17:42 Henrik Fram, Anestesi

Henrik Fram, Anestesi Leseeksemplar sendt meg fra forfatteren. Henrik  Fram er et psedonym. Forfatteren sa jeg måtte ha gode nerver når jeg skulle lese Anestesi, og den var ganske spennende. Til tider syntes jeg boken var mesterlig skrevet, særlig det om legen Tomas og hvordan det oppleves når en datter forsvinner. Jeg synes plottet var … Continue reading "Henrik Fram, Anestesi"

2020-04-06 11:02 Du kjenner selv at mye forandres i deg

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Du kjenner selv at mye forandres i deg Noen ganger synes du det stopper opp eller går for sent Da gremmes du Andre ganger føler … Continue reading "Du kjenner selv at mye forandres i deg"

2020-04-05 17:03 Tonje A. Lissandrin, Venteromsnoveller

Tonje A. Lissandrin, Venteromsnoveller Et leseeksemplar fra Forlagshuset Vestfold.   Jeg har brukt noen dager på Venteromsnoveller, selv om det ikke er så tykk en bok,186 sider. Dette er ikke en bok man kan sluke, slik jeg bruker å gjøre det, som Boksluker. Det må leses sakte, ofte leste jeg om igjen. Lissandrin har i … Continue reading "Tonje A. Lissandrin, Venteromsnoveller"

2020-04-05 11:45 04.04.2020

De som følger meg, vet at jeg er svært opptatt av tankens kraft. Jeg tror alt er energi og at energi kan arbeides med, så den endrer form. Det beviser vi når tung energi transformeres i områder. Vi går inn og endrer energien etter ting som har hendt. Hendelsene kan ikke endres, det som … Continue reading "04.04.2020"

2020-04-04 10:15 Hva tror du at du vil beholde?

Hva tror du at du vil beholde I din vanlige hverdag Hva er viktigst for deg Hva vil du prioritere Hvis jeg spør deg igjen om et år Om to år, tre år Hva vil du huske som verdifullt for deg   Hva ville du savne mest Hvis du mistet det for alltid Utenom familie … Continue reading "Hva tror du at du vil beholde?"

2020-04-03 15:23 Gamle reaksjonsmønstre blir som nye.

Gamle reaksjonsmønstre blir som nye. Ja akkurat slik kjennes det ut akkurat nå. Plutselig er alt det gamle tilbake. Jeg lar meg irritere og opprøre. Jeg har jobbet med disse mønstrene i årevis. Jeg er blitt mye roligere inni meg. Jeg er tilfreds og har det godt. Og så starter jeg på igjen med … Continue reading "Gamle reaksjonsmønstre blir som nye."

2020-04-03 12:43 En berusende følelse

Indre ro er så innmari deilig Det er en berusende følelse å kjenne roen i magen og tilfredsheten med bare å være deg Det er en ren og skjær nytelse Men så da…… En dag er alle tankene der igjen Det er kaos i hodet Man analyserer, bearbeider, tankene tar over hodet Man blir … Continue reading "En berusende følelse"

2020-04-02 18:16 Myriam H. Bjerkli, Djevelens yngel

Myriam H. Bjerkli, Djevelens yngel Leseeksemplar sendt meg fra forfatteren   Lille Linerle, var første bok i det Bjerkli kaller Kodaltrilogien. Bok to er Stella Polaris. De kan leses frittstående, men i siste bok nøstes personenes historier sammen, så det er fint å ha lest de sammenhengende. Bjerkli skriver uten mye utenomsnakk, ikke side på … Continue reading "Myriam H. Bjerkli, Djevelens yngel"

2020-04-02 09:59 Vi høyner frekvensen din igjen, lille venn

Vi høyner frekvensen din igjen, lille venn Du faller så lett denne tiden Du lar deg så lett trekke ned Du kjenner at du blir nedstemt Det er da du raskt må trekke deg tilbake Inn i deg selv Finne igjen roen Det er mye viktigere enn du tror Og har mulighet til å … Continue reading "Vi høyner frekvensen din igjen, lille venn"

2020-04-01 13:20 Bøker lest mars 2020, 15,6 bøker

Bøker lest mars 2020, 15,6 bøker   Slik så stabelen ut når mars startet. Det har vært mye god underholdning, sterke leseopplevelser men også noen skuffelser. I tillegg kom det til Krigslys i Aschehougs leseutfordring, i gruppen Det må du lese, samt to bøker i Ulestkonkurransen til Bookis.com, der jeg er med i juryen. 6 … Continue reading "Bøker lest mars 2020, 15,6 bøker"

2020-04-01 11:40 Isabel Allende, Den japanske elskeren

Isabel Allende, Den japanske elskeren Boken har jeg kjøpt selv, derfor ingen reklame Allende er desidert min favorittforfatter. Hvordan hun klarer å skrive roman etter roman som er helt eventyrlige, ja det forstår jeg ikke. Den japanske elskeren er bare helt fantastisk. Vi får historien til flere mennesker som så flettes sammen i kjent Allendestil. … Continue reading "Isabel Allende, Den japanske elskeren"

2020-04-01 11:21 Tiril Broch Aakre, Mødre og døtre

Tiril Broch Aakre, Mødre og døtre Leseeksemplar fra Flamme forlag Mødre og døtre er en av bøkene som er med i avstemmingen i Ulestkonkurransen, til Bookis.com. Konkurransen vil fortsette flere måneder, så det er fullt mulig å gå inn og nominere en norsk ukjent forfatter du føler trenger et løft. Deretter velger juryen ut bøker … Continue reading "Tiril Broch Aakre, Mødre og døtre"

2020-03-31 15:44 Marita Hansen, Og hver morgen våkner jeg

Marita Hansen, Og hver morgen våkner jeg Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Marita Hansens bok, Og hver morgen våkner jeg, var en av de nominerte i Bookis sin Ulest konkurranse. Den konkurransen vil fortsette flere måneder så det er fullt mulig å gå inn og nominere en norsk ukjent forfatter du føler trenger et løft. … Continue reading "Marita Hansen, Og hver morgen våkner jeg"

2020-03-31 14:53 Denne gangen ble det nesten slagsmål her, men selv om det er litt murring fortsatt, er april planlagt

Reklame, leseeksemplarer fra flere forlag. Ja, dere skulle vært flue på veggen under utvelgelsen av hvilke bøker som skal leses hver måned. At det går an å være så tussete. Allerede i begynnelsen av måneden, begynner jeg forsiktig å plukke ut. Jeg tar det dødsens seriøst. Når jeg ikke får med alle jeg … Continue reading "Denne gangen ble det nesten slagsmål her, men selv om det er litt murring fortsatt, er april planlagt"

2020-03-31 12:38 Jeg sier Wow, her skjer det

Jeg sier Wow, her skjer det I går hadde jeg et litt merkelig innlegg. Ja det er nå jeg hopper uti sjansen for å tabbe meg ut Når man først har begynt å jobbe med loven om tiltrekning, da får man mange overaskelser. Det måtte ihvertfall være sterke energier i de ordene i går. … Continue reading "Jeg sier Wow, her skjer det"

2020-03-30 13:16 Ja det er nå jeg hopper uti sjansen for å tabbe meg ut

Du vet at du er oppe til eksamen? De som følger bloggen min, vet det. Jeg vet ikke hvor seriøst de tar det da. Jeg derimot, jeg tar det veldig seriøst. Jeg er sikker på å få beste karakter. Det kan ihvertfall se sånn ut foreløbig.   Jeg er modig også. Ja det … Continue reading "Ja det er nå jeg hopper uti sjansen for å tabbe meg ut"

2020-03-29 17:24 Yrsa Sigurdardottir, Dukken

Yrsa Sigurdardottir, Dukken Leseeksemplar fra Kagge forlag Der dukket det opp en gammel kjenning, nemlig islandske Yrsa. Jeg er veldig glad i hennes bøker. Jeg har også igjen noen jeg ikke har lest, Dødsskipet, De uønskede og Dragsug, men de står i hylla. Dna,fra 2016, er den jeg mangler i hylla, så den må skaffes. … Continue reading "Yrsa Sigurdardottir, Dukken"

2020-03-29 14:31 Hvilken blomst er du?

Hva om vi ser på oss selv som en blomst Kanskje du er en gul blomst, en litt alminnelig blomst, en blomst som trives sammen med andre likesinnede og har det enkelt og greit og er flink til å takle alle forhold, klorer deg fast overalt og kommer opp og blomstrer så snart du … Continue reading "Hvilken blomst er du?"

2020-03-28 12:22 Det var en annen energi i luften i dag

Jeg var på en liten shoppingrunde i dag. Vi må prøve å oppmuntre de som er på jobb for oss. Vi som har mulighet til det. Derfor skal jeg også bestille takeaway i dag. En restaurant åpnet for det for å prøve å få inn litt inntekt. Det er veldig få smittede her i … Continue reading "Det var en annen energi i luften i dag"

2020-03-27 16:34 Leif Enger, Når sola vender tilbake, vil vi vite

Leif Enger, Når sola vender tilbake, vil vi vite Leseeksemplar fra Press forlag Leif Enger høres jo norsk ut, men er amerikaner. Jeg har ikke lest noen av hans bøker Leif Enger (1961) er oppvokst i Osakis i Minnesota og arbeidet som journalist og produsent for Minnesota Public Radio i nærmere tjue år. Ned til … Continue reading "Leif Enger, Når sola vender tilbake, vil vi vite"

2020-03-27 11:44 Jeg jubler over det normale

Jeg jubler over det normale Jeg lukker øynene og hører fuglene ute Jeg hører biler suse forbi Store trailere med varer vi har behov for Til overfloden vi lever i Folk i farta, på vei til jobb   Jeg jubler over lyset som skinner i taket over meg Over bøkene som venter på å bli … Continue reading "Jeg jubler over det normale"

2020-03-26 10:56 Vær snill med deg selv

Mange er så strenge De vet akkurat hvordan alt bør gjøres De slår ned på alle andre som ikke gjør som dem Hva hvis vi heller er litt raus med hverandre Viser litt forståelse All negativitet drar oss ned   Det er så mange som lider Kan vi ikke heller vise vår godhet … Continue reading "Vær snill med deg selv"

2020-03-25 13:00 Vi eksperimenterer, er du med?

Vi eksperimenterer, er du med? Jeg er  svært opptatt av tankens kraft. Nesten så mye, at jeg kanskje blir regnet for eksentrisk. Ja som om det skulle bry meg. Dog har jeg stor forståelse for at ikke alle tror som meg. Men jeg tror at tankens kraft er mye sterkere enn vi kan forestille … Continue reading "Vi eksperimenterer, er du med?"

2020-03-24 15:22 Aurstad & Westberg, Stråmann

Aurstad & Westberg, Stråmann Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke   Jeg har lest en bok tidligere av Aurstad & Westberg og likte den svært godt, for den var annerledes. Det var Djeveldansen. Aurstad & Westberg, Djeveldansen Dette er en ny serie om frilansskribenten Robert Winter og er fra vår tid. Jeg ble faktisk litt lei … Continue reading "Aurstad & Westberg, Stråmann"

2020-03-24 12:16 Er du en forståsegpåer?

Er du en forståsegpåer? Er du det? En av de som vet svaret på alt? En av de som briljerer nå i sosiale media? Ivrig engasjert i diskusjoner på alle sider der det er mulig? Ja, for du har rett har du vel ikke? Du har løsningen for alle kriser? Andre som ikke er … Continue reading "Er du en forståsegpåer?"

2020-03-23 10:46 Vi trenger ingen boading pass For å reise innover

Vi trenger ingen boading pass For å reise innover Dette sitatet inspirerte meg i dag til å skrive dagens innlegg. Jeg fikk låne sitatet av Tonje A.  Lissadrin, forfatteren bak boken, Venteromsnoveller. Ofte finner jeg ord andre har skrevet, som inspirerer meg til å skrive videre   Her kommer mine ord:   Vi trenger … Continue reading "Vi trenger ingen boading pass For å reise innover"

2020-03-22 11:04 Høysensitivitet er utfordrende i disse dager

Å være høysensitiv i disse dager kan være en utfordring. Ja nå skal ikke jeg påberope meg å ha fagkunnskap om emnet. Det eneste jeg har å forholde meg til, er jo meg selv. Når man er høysensitiv har man  ofte kaos i hodet. Vi har så mange tanker og så mange følelser å … Continue reading "Høysensitivitet er utfordrende i disse dager"

2020-03-21 15:52 Sarah Jio, Alle blomstene i Paris

Sarah Jio, Alle blomstene i Paris Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Sarah Jios bøker er elsket av mange. Type underholdningsbøker av den lettleste typen. Hun har hatt noen jeg har likt godt og jeg har derfor fortsatt å lese henne og jeg ser drøssevis av gode omtaler, også av denne, Alle blomstene i Paris. Det … Continue reading "Sarah Jio, Alle blomstene i Paris"

2020-03-21 12:30 I dag skal jeg snakke om ……………

I dag skal jeg snakke om Ja hva skal vi snakke om i dag Jo igjen det samme temaet Om og om igjen kommer det Tankene våre Tankene våre som har energi Igjen tar vi for oss de mest høyfrekvente   Gleden Står vi overfor utfordringer, omfavn gleden Når du kjenner gleden bobler inni … Continue reading "I dag skal jeg snakke om ……………"

2020-03-20 10:46 Mange er veldig selvopptatte

Mange er veldig selvopptatte. Veldig selvopptatte. Tenker kun på seg  selv. Klager over alt som ikke er som det skal. Ja, til dels er jeg en av de. Ja nå klager ikke jeg så mye, bare bittelitt innimellom. Jeg prøver å gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg er vant til å sitte … Continue reading "Mange er veldig selvopptatte"

2020-03-19 17:31 Michael Ondaatje, Krigslys

Michael Ondaatje, Krigslys Leseeksemplar fra Aschehoug Marsboken i Aschehougs leseutfordring. De to første bøkene i utfordringen Syng, gravløse, syng og Vanndanseren var fantastiske leseopplevelser. Krigslys er også en solid, veldig bra roman som bør leses av litteraturelskere. Utrolig bra skrevet og en veldig bra historie, en sønn som undersøker sin til dels fraværende mors historie. … Continue reading "Michael Ondaatje, Krigslys"

2020-03-19 11:00 En fin dag å være litt gal

Hva skriver man en dag som denne En helt ny dag Gitt oss rett opp i hendene Det er mer som et mirakel for oss som kan ta i mot den   Hva vil vi fylle denne dagen med Jo tonnevis av kjærlighet Til alle vi kjenner og ikke kjenner Vi sender den ut … Continue reading "En fin dag å være litt gal"

2020-03-18 12:35 Vi gjør så godt vi kan med tankene våre, gjør vi vel ikke?

Dette bildet viser en av de tingene jeg gjør for å styrke tankene mine. De liggende bøkene er de jeg har igjen å lese denne måneden, men bak der står det to bøker. De har jeg funnet frem i tanke om at de skal være med til England når jeg skal på kurs 9.mai. … Continue reading "Vi gjør så godt vi kan med tankene våre, gjør vi vel ikke?"

2020-03-17 11:33 Nå har vi hjemmeeksamen i fryktmestring – dugnad

Noe av det vi må jobbe mest med akkurat nå, er frykten vår. Frykt er noe av det verste for kroppen vår. Den skaper indre stress og ødelegger immunforsvaret vårt. Det som skjer nå, er derfor eksamen i fryktmestring. Benytt nå sjansen til å jobbe med frykt og angst. Ja, jeg sier ikke … Continue reading "Nå har vi hjemmeeksamen i fryktmestring – dugnad"

2020-03-16 09:06 I disse dager og ellers også, skal man trå varsomt

I disse dager og ellers også, skal man trå varsomt. Det jeg da tenker på, er hva du sier til andre mennesker. Husk at hver og en, er ansvarlig for seg selv. Ja selvfølgelig må de passes på og rådgis, de du har ansvar for. Men vær forsiktig med hva du gir av råd til … Continue reading "I disse dager og ellers også, skal man trå varsomt"

2020-03-15 14:53 Noen av de bedre leseopplevelsene jeg har hatt de siste to årene

Liv forlag https://www.facebook.com/LivForlag/ Gruppen for Forlagshusets venner, der får du tilbud hver måned. https://www.facebook.com/groups/1308857092508227/?tn-str=*F&fref=gs&dti=1308857092508227&hc_location=group_dialog Forlagshuset Vestfold https://www.facebook.com/forlagshusetivestfold/   Etter at jeg begynte å få leseeksemplarer har mange flotte leseopplevelser kommet min vei. Et av de forlagene som har gitt meg veldig mange fine, er Forlagshuset Vestfold/Liv forlag. I disse dager når når viruset stopper alle … Continue reading "Noen av de bedre leseopplevelsene jeg har hatt de siste t ...

2020-03-15 11:18 Jeg legger et teppe over verden

Jeg legger et teppe over verden Jeg brer det så forsiktig over Det er så vakkert det teppet Jeg kan ikke se meg mett på det Det rommer alle regnbuens farger Det glitrer av skinnende lys Det er som om det rommer tusenvis av stjerner Det gjør det også For det rommer alle levende vesener … Continue reading "Jeg legger et teppe over verden"

2020-03-14 17:33 Karin Bjørset Persen, Heksetriaden

Karin Bjørset Persen, Heksetriaden Leseeksemplar fra Cálliidlágádus AS Jeg koste meg gjennom Heksetriaden, for jeg er jo en liten heks selv, i og med at det sprituelle står meg nært. Dette er en skikkelig annerledes røverhistorie ala Harry Potter, men med litt mer jordnær tilnærming. Jeg humret og lo av disse tre trønderheksene som hadde … Continue reading "Karin Bjørset Persen, Heksetriaden"

2020-03-14 11:08 Hva skjer når vi fylles med frykt, jo vi klager

Hva skjer når vi fylles med frykt, jo vi klager Har dere lagt merke til det eller? Facebook flommer over av klager. Blant annet klager vi på hamstrerne. Forrige helg handlet jeg så mye at gubben lurte på om vi måtte ha to vogner. Bra ikke hamstringen hadde begynt for da ville jeg … Continue reading "Hva skjer når vi fylles med frykt, jo vi klager"

2020-03-13 09:53 Gleden husker du den

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178     Gleden husker du den Kjenner du når den kommer smygende inn til deg Eller kommer hoppende i store byks Når lykken fyller kroppen din Kjærligheten … Continue reading "Gleden husker du den"

2020-03-12 16:47 Lesley Kara, Ryktet går

Lesley Kara, Ryktet går Leseeksemplar fra Panta forlag   Psykologiske thrillere ser det ut til å bli utgitt mange av for tiden og de er veldig populære. Ryktet går, tar for seg et viktig tema, nemlig ryktespredning og hva det kan føre til for de som av en eller annen grunn må leve et liv … Continue reading "Lesley Kara, Ryktet går"

2020-03-12 10:43 Hvordan har du det akkurat nå, spurte hun

Bilde og sitat Eva Gaudland, Bloggen hennes finner du her: https://evaswindow.blogg.no/ I disse virustider, er det viktig å kjenne på gleden over livet også, og ikke bare ta inn over seg all frykten og uroen. Ta forhåndsregler, men våg også å leve i nuet ♥ Ha en god dag   Hvordan har du det akkurat … Continue reading "Hvordan har du det akkurat nå, spurte hun"

2020-03-11 11:35 Det er rart hvor lett vi har for å bekymre oss

Det er rart hvor lett vi har for å bekymre oss Det er faktisk den enkleste ting i verden Og det trenger ikke å være de alvorlige tingene Det kan være små bagateller Det kan være at vi sitter en hel formiddag og grubler på om vi når et møte vi skal på om  … Continue reading "Det er rart hvor lett vi har for å bekymre oss"

2020-03-10 10:12 Hva gjør vi så med dagen i dag

Hva gjør vi så med dagen i dag Den bretter seg ut foran oss, ny og ubrukt hvordan vil vi sette vårt preg på den Hvilke farger vil vi bruke Ett nytt helt blankt ark Ja kanskje har den allerede fått litt slitasje Som om vi ikke har hele arket til rådighet Men … Continue reading "Hva gjør vi så med dagen i dag"

2020-03-09 16:28 Natasha Lester, Den franske fotografen

Natasha Lester, Den franske fotografen Leseeksemplar fra Anemone forlag, Strawberry publishing Anemone forlag: Anemone skal gi ut bøker som berører; fortellinger som kaller på både tårer og latter, gjerne i kombinasjon. Hovedvekten vil ligge på det vi med et samlebegrep kan kalle feelgood, en sjanger som spenner bredt og har et stort og entusiastisk publikum … Continue reading "Natasha Lester, Den franske fotografen"

2020-03-09 11:30 Av og til har du lyst til å skru klokken tilbake noen år

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Av og til har du lyst til å skru klokken tilbake noen år Tenk hadde jeg visst det jeg vet nå, tenker du Da ville … Continue reading "Av og til har du lyst til å skru klokken tilbake noen år"

2020-03-08 08:33 Uten fortiden er vi ingenting

Uten fortiden er vi ingenting Faktisk ingenting Hvem ville vi vært uten det vi har erfart Det som former oss Gledene vi har hatt Sorg, smerte og skuffelser Mennesker vi har møtt, mennesker vi har mistet De som vi er glad i og de vi er glad vi har forlatt   Fortiden er en … Continue reading "Uten fortiden er vi ingenting"

2020-03-07 10:54 Her skjer det mye med healingevnene mine

Her har det skjedd så mye siste uken og jeg lurer på hvor mye som er tilfeldig av det hele. De som ikke tror, kan bare scrolle forbi for dette er kun mine tanker, og de kan ikke bevises. De kan feies bort som tull eller det kan være sannhet i de, jeg kan … Continue reading "Her skjer det mye med healingevnene mine"

2020-03-06 13:06 Her er det noe som skjer for tiden

Alt jeg skriver her, er mine tanker og jeg har ikke kunnskap nok om dette, til å kunne råde andre så hør med legen din, ikke gjør noe fordi jeg gjør det. Her er det noe som skjer for tiden Det er jeg helt sikker på, både når det gjelder helse og healing. … Continue reading "Her er det noe som skjer for tiden"

2020-03-05 17:25 Hanne Gellein, Alle fugler små

Hanne Gellein, Alle fugler små Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Hanne Gellein, merk dere navnet, skriv det ned, alle som elsker spenning. Nå har jeg nesten holdt pusten i 300 sider, på slutten dunket hjertet og jeg tror ikke øynene har flydd så fort over boksidene noen gang. Det må være verdensrekord. Dette var dritspennende … Continue reading "Hanne Gellein, Alle fugler små"

2020-03-05 11:37 Veien du har valgt å gå er kronglete

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Veien du har valgt å gå er kronglete Du føler at du velger riktig, men plutselig er det feil likevel Slik føles det Men hvis … Continue reading "Veien du har valgt å gå er kronglete"

2020-03-04 16:31 Meg Waite Clayton, Det siste toget til London

Meg Waite Clayton, Det siste toget til London Leseeksemplar fra Anemone forlag Ojojoj, der kom det en og spratt til topps. Dagen i går forsvant mellom sidene på denne romanen. Jeg begynte dagen før og tenkte at sukk, dette blir trist lesing, for det er bestandig trist å lese om ondskapen når nazistene toget frem. … Continue reading "Meg Waite Clayton, Det siste toget til London"

2020-03-04 09:56 Jeg drar på svensk uke på Arthur Findlay, 2021, blir du med?

Jeg drar på svensk uke på Arthur Findlay, 2021, blir du med? Mange jeg har snakket med har lyst til å dra til Arthur Findlay spiritual college, men er litt skeptisk, fordi de føler de ikke mestrer det engelske språket. Jeg brenner for at flest mulig skal få oppleve atmosfæren og energiene på … Continue reading "Jeg drar på svensk uke på Arthur Findlay, 2021, blir du med?"

2020-03-03 11:06 Det fredfulle mennesket, hvem er det

Det fredfulle mennesket, hvem er det Er det du Er det meg Er det noe du søker Jeg søker Jeg ønsker å bli et fredfullt menneske Jeg ønsker meg fred i hjertet mitt Jeg ønsker meg fred i sjelen Jeg er på vei dit Er jeg fremme Nei, jeg er på veien dit Det … Continue reading "Det fredfulle mennesket, hvem er det"

2020-03-02 17:50 Geir Stian Ulstein, Min kraft – Et liv med helbredende hender

Geir Stian Ulstein, Min kraft – Et liv med helbredende hender En biofgrafi om healeren Bergit Loen Hatlenes Leseeksemplar fra Gyldendal   Dette er en bok om healeren Bergit. Hun har en sterk, åpen healingkanal. Jeg holder selv på med healing og var spent på å lese om Bergit. I førsten ble jeg litt skremt … Continue reading "Geir Stian Ulstein, Min kraft – Et liv med helbredende hender"

2020-03-02 13:40 Jeg vil takke

Jeg vil takke for alt jeg har fått og får Alt som blir gitt meg som gleder hjerte og sjel Jeg vil takke for følelsene mine De gjør at jeg kan føle Gleder, sorger og skuffelser og smerte Alt som er med på å forme meg som menneske Gir meg erfaring og lærdom så … Continue reading "Jeg vil takke"

2020-03-01 11:09 Bøker lest februar 2020, 13 bøker

Februar er over, jeg har plukket ut de som er klar for lesing i mars. Her har det vært tendens til krangling, men nå er marslista klar, ihvertfall nesten Jeg regnet jo med at jeg ikke nådde å lese alle jeg hadde plukket ut i februar og det stemte. Det er tre bøker som forble … Continue reading "Bøker lest februar 2020, 13 bøker"

2020-02-29 19:33 Sarah Lark, Kivien kaller

Sarah Lark, Kivien kaller Det er noen bøker jeg liker så godt, slik som serien til Sarah Lark, New Zealand-trilogien, men så kommer det så mye nytt og spennende og så må de stå i hylla og vente. Men nå fikk bok tre, Kivien kaller, være med i feriekofferten. Dette er jo fantastiske bøker å … Continue reading "Sarah Lark, Kivien kaller"

2020-02-29 13:23 En uke i solen

Her har jeg vært denne uken, Suite Princess, Taurito, Gran Canaria. Hotellet nederst og fremst, til venstre i bildet. Bildet har jeg stjålet fra gubben som har vært på flere fjellturer.     Jeg derimot, har holdt meg her. Vi landet forrige lørdag og etter å fått oss litt mat på hotellet, oppdaget vi at … Continue reading "En uke i solen"

2020-02-29 12:16 Her har det vært tendens til krangling, men nå er marslista klar, ihvertfall nesten

Ja det er litt av et sirkus her når bøker skal velges ut til månedens lesing. Huttetu, sterke skumle karer som Niels Oxen og Hauk Alving, blir presset ut av sterke kvinnelige forfattere, som Yrsa Sigurdardottir, Hanne Gelein og Lesley Kara. Jaja, sier den rolige gubben, bra du har noe å gjøre. Han er … Continue reading "Her har det vært tendens til krangling, men nå er marslista klar, ihvertfall nesten"

2020-02-28 18:32 Alex Michaelides, Den tause pasienten

Alex Michaelides, Den tause pasienten Reklame, leseeksemplar fra Cappelen Damm Psykologisk thriller som jeg ser har fått bare gode omtaler. Boken var mesterlig skrevet, komplottet var jo originalt. Likevel følte jeg aldri den uhyggen og spenningen de andre har skrevet om. Den ble liksom aldri spennende. Likevel var det en bra bok, for … Continue reading "Alex Michaelides, Den tause pasienten"

2020-02-28 10:57 “Mye enklere enn du skulle tro”-kjøttpudding

“Mye enklere enn du skulle tro”-kjøttpudding.   Jeg fant et par pk med kjøttdeig i fryseren og ville ha noe lettvint. 2 pk puttes i foodprocessoren, sammen med 2 Ts salt og litt pepper. Males et par minutter til det er seigt. Ha i et par egg og fløte til passende deig,. Jeg raspet … Continue reading "“Mye enklere enn du skulle tro”-kjøttpudding"

2020-02-27 17:24 Anna Bågstam, Skyggespillet

I januar leste jeg Anna Bågstam, Øyevitnet Anna Bågstam, Øyevitnet Nå er jeg klar for bok nummer to av samme forfatter. Anna Bågstam, Skyggespillet Leseeksemplar fra Panta forlag Dette er lettlest, flott krim. Ingen makabre detaljer og mange funderinger om hvem som kan stå bak. Jeg synes bok to om Harriet Vesterberg er … Continue reading "Anna Bågstam, Skyggespillet"

2020-02-27 10:10 Det er en person i hele verden, som er den viktigste for deg.

Det er en person i hele verden, som er den viktigste for deg. Det er deg selv. Du må ta ansvar for deg og la alle andre bare være der. Du må finne din lille boble. Der skal du dulle og stelle rundt deg selv. Du skal være den som er viktig. Du skal gi … Continue reading "Det er en person i hele verden, som er den viktigste for deg."

2020-02-26 09:50 Hvorfor skal det være så vanskelig å ha tillit

Hvorfor skal det være så vanskelig å ha tillit Bestandig når det er bekymringer så går man gjennom alt som kan gå galt Hvorfor ransaker vi ikke hodet etter gode løsninger istedetfor Vi mennesker er vel merkelig Jo, noen klarer kanskje dette med å ha tillit Jeg klarer det bedre enn før, men ikke … Continue reading "Hvorfor skal det være så vanskelig å ha tillit"

2020-02-25 17:19 Nikola Scott, Det sommeren skjulte

Nikola Scott, Det sommeren skjulte Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke Dette var den perfekte feriebok for meg. Litt historie, litt alvor. litt kjærlighet, men ikke for mye og spennende. Feelgood slik jeg liker det. Dette er en bok som mange helt sikkert vil like.     Andre verdenskrig bryter ut. En kvinne sitter på hemmeligheter … Continue reading "Nikola Scott, Det sommeren skjulte"

2020-02-25 09:16 Det er det du sier til deg selv, som ødelegger for deg

Det er det du sier til deg selv, som ødelegger for deg Ikke det andre sier Mange har dårlig selvtillit De føler seg mislykket, ikke noe verd Mange har vokst opp med mye kritikk Dette tar man så til seg og tror det er sannhet   Det rare er at det er lettere … Continue reading "Det er det du sier til deg selv, som ødelegger for deg"

2020-02-24 09:19 Kjære venn Kan du se meg

Kjære venn Kan du se meg Kan du se den jeg virkelig er Kan du se bakenfor fasaden min Bak kroppen jeg ikke liker at du ser Den jeg skulle ønske var så annerledes Vakker slank og veltrent, alt jeg ikke er Kan du se meg slik jeg egentlig er Ikke se skavankene mine, … Continue reading "Kjære venn Kan du se meg"

2020-02-23 10:29 Vi tenker ikke likt

Har dere hørt den nye reklamen til xxl? Den surrer og går hele tiden. De reklamerer med så fulle varelager at de må selge ut. Det gir meg blogginspirasjon. Temaet blir at vi må innse at vi har ulik tankegang. Hva tenker hun på i dag da spør du deg selv.   Jo nå … Continue reading "Vi tenker ikke likt"

2020-02-22 18:08 John Strelecky, Kafèen ved verdens ende, En fortelling om meningen med livet

John Strelecky, Kafèen ved verdens ende, En fortelling om meningen med livet Leseeksemplar fra Risk forlag. Ja, dette er en liten bok, 123 sider og mange avsnitt, men koselig lesestoff. Det handler rett og slett om å ta et blikk på livet sitt og analysere litt om hvor mye tid vi bruker på ting som … Continue reading "John Strelecky, Kafèen ved verdens ende, En fortelling om meningen med livet"

2020-02-22 06:21 Du er som en dyp, dyp brønn, fylt med universell visdom

Du er som en dyp, dyp brønn, fylt med universell visdom Men du har så vidt tatt opp et par spanner Der nede i dypet av deg selv, hviler det mye kunnskap og mye vakker poesi Ja, det kan nok høres ut som store ord men sånn er det   Dere mennesker liker ikke … Continue reading "Du er som en dyp, dyp brønn, fylt med universell visdom"

2020-02-21 08:20 Klarer du å herme etter denne lille skapningen som vet hva den må gjøre

Se på denne fantastiske edderkoppen. Se hvordan den spinner sitt nett. Tenk deg at du spinner ditt nett på samme måte. For hvert menneske du møter, for hver en tanke du sender ut, så får du en ny knute i nettet ditt. Menneskemøter sjel til sjel Du spinner og spinner hele livet ut   … Continue reading "Klarer du å herme etter denne lille skapningen som vet hva den må gjøre"

2020-02-20 16:56 Cesilie Holck, Til døds

Cesilie Holck, Til døds Leseeksemplar fra Aschehoug   En tynn liten bok som ikke er helt enkel å skrive omtale om, for meg. Jeg synes mye av det er bra, men det er ikke alt jeg kan forstå rett og slett. Hovedpersonen får besøk av sin far, som forsvant fra henne når hun var tenåring … Continue reading "Cesilie Holck, Til døds"

2020-02-20 12:16 Det er som om hjelperne dine står rundt deg og nærmest roper til deg

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få skrevet dine personlige ord. Du bestemmer selv om de skal postes i bloggen. Send en melding til Lillasjel på facebook eller sms 99467178   Det er som om hjelperne dine står rundt deg og nærmest roper til deg Vi er her, … Continue reading "Det er som om hjelperne dine står rundt deg og nærmest roper til deg"

2020-02-19 19:20 Ta-Nehisi Coates, Vanndanseren

Jeg er  med på Aschehougs lesegruppe der vi skal lese en bok hver måned. Januar var det en meget spesiell og hjerteskjærende bok, nemlig Syng, gravløse, syng. Jesmyn Ward, Syng, gravløse, syng Boken i februar er Ta-Nehisi Coates, Vanndanseren Leseeksemplar fra Aschehoug Vil du være med så er siden Det må du lese Vanndanseren var … Continue reading "Ta-Nehisi Coates, Vanndanseren"

2020-02-19 11:16 Det føles som om jeg er på havet

Det føles som om jeg er på havet Som om jeg flyter avgårde på bølgene Jeg dupper opp og ned Av og til dukker jeg litt under og kaver litt for å komme opp igjen Så ligger jeg bare og flyter Solen skinner og jeg har det godt   Jeg har tillit Jeg føler … Continue reading "Det føles som om jeg er på havet"

2020-02-18 10:49 Asparges, sopp og purreløkssuppe

Jeg er veldig glad i supper. Supper som er lettlagd. Det finnes jo posesupper men mange er ikke klar over hvor enkelt det er å lage suppe fra bunnen av. Jeg har et utvalg grønnsaker jeg prøver å spise med jevne mellomrom. Asparges er en av de. Lager jeg en suppe, har jeg mellommåltid til … Continue reading "Asparges, sopp og purreløkssuppe"

2020-02-17 10:45 I dag er jeg stresset

I dag er jeg stresset Jeg er så stresset at det koker inni meg Som en spent felestreng Hvorfor er du stresset da, spør du vel Av ingenting, kan jeg svare da Absolutt ingenting Jeg skal ikke gjøre noe som helst Ingenting haster Det er ikke noe jeg må skynde meg for å rekke … Continue reading "I dag er jeg stresset"

2020-02-16 16:39 Robert Galbraith, Hvit død

Robert Galbraith, Hvit død Leseeksemplar fra Cappelen Damm Ja den som klarer å forstå hvordan denne historien henger sammen, ja den er god. Dette er kompliserte saker. Galbraith, psedonym for J.K. Rowling, har en spesiell skrivestil, nemlig småpratende og detaljert. Vanligvis liker jeg krimbøker uten altfor mye detaljer, men Galbraith har en måte å skrive … Continue reading "Robert Galbraith, Hvit død"

2020-02-16 12:09 Noen ganger gjemmer vi på hemmeligheter

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Noen ganger gjemmer vi på hemmeligheter Vi gjemmer dem så langt inni i kroppen som vi bare greier Vi knytter de sammen så det blir en … Continue reading "Noen ganger gjemmer vi på hemmeligheter"

2020-02-15 10:55 Se personen, ikke de begrensninger denne måtte ha

https://www.facebook.com/tusentankeriord Bildet er hentet fra bloggen og siden tusentankeriord. Eieren skriver om Me og alle aspekter ved den sykdommen og er vel verd å følge.   Jeg fikk bildet sendt av ei venninne og jeg ble veldig rørt og takknemlig Jeg er glad jeg klarer å se mennesket bak sykdommen Jeg hadde ei venninne for … Continue reading "Se personen, ikke de begrensninger denne måtte ha"

2020-02-14 18:08 Marissa Stapley, Ting å finne på når det regner

Marissa Stapley, Ting å finne på når det regner Leseeksemplar fra Cappelen Damm   Ting å finne på når det regner er type feelgood, og har egentlig alle ingredienser som skal til for å være en bra feelgood, men for meg ble det noe som ikke helt falt på plass denne gangen. Det fine med … Continue reading "Marissa Stapley, Ting å finne på når det regner"

2020-02-14 11:37 Det må være nok å bare være meg

Alle har vi vel ønsker i livet Noen ganger butter det imot Vi kan føle oss oversett, misforstått eller er i konflikter Kanskje går ikke alt som vi ønsker Vi føler vi stanger hodet i veggen   Når vi er midt oppe i en konflikt, kan det stjele mye krefter Eller har vi drømmer … Continue reading "Det må være nok å bare være meg"

2020-02-13 11:41 Hva kan vel en nesten oppspist brødskive si oss

Jeg må le her jeg sitter for meg selv Jeg hører mange si for seg selv at nå er hun helt tullerusk igjen Jeg elsker å være tullerusk jeg Jeg gir dere et bilde av en nesten oppspist brødskive Og hva skal det bildet symbolisere   Jo, det er et symbol på takknemlighet … Continue reading "Hva kan vel en nesten oppspist brødskive si oss"

2020-02-12 16:33 Bjørn Andreas Bull-Hansen, Jomsviking, Vinland

Bjørn Andreas Bull-Hansen, Jomsviking, Vinland Leseeksemplar fra Gyldendal Dette er bok to i serien Jomsviking og det er best å lese de fortløpende. Dette er bøker som er fantastiske historier, men det er ikke for de sarte. Dette er så bloddryppende og makabert at man må la følelsene være igjen utenpå. Liker du spennende krim, … Continue reading "Bjørn Andreas Bull-Hansen, Jomsviking, Vinland"

2020-02-12 11:30 Hva tillater vi oss å føle

I   takt med at jeg har utviklet meg spirituelt, er jeg blitt mer og mer følsom. Men nå vet jeg at jeg kan lære kroppen hva den ikke skal føle. Dette høres kanskje rart ut. Og jeg sier heller ikke at dette alltid går an. Når noe er nært oss og bekymring, er … Continue reading "Hva tillater vi oss å føle"

2020-02-11 10:52 Beklager, men du må gjøre jobben selv

Jeg hadde en livesending igjen i går. Det er så lenge siden sist og når jeg utsetter det, blir det vanskelige og vanskeligere. Ingen tvinger meg til å gjøre det, så det er ikke noe jeg må, for enhver pris. Er jeg nødt til å bable i vei live liksom, usminket og uforberedt. Det … Continue reading "Beklager, men du må gjøre jobben selv"

2020-02-10 12:33 Du har noe du skulle ønske var annerledes

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Du har noe du skulle ønske var annerledes Noe som skulle vært gjort om igjen Selv om det er langt tilbake i tid, har du lyst til … Continue reading "Du har noe du skulle ønske var annerledes"

2020-02-09 10:47 Jeg er avhengig

Jeg fikk pakke i posten på fredag. Ni nye bøker. Har du ikke nok bøker, kom det så tørt fra gubben. Bra han er en tålmodig sjel, som er villig til å betale for de, Jeg har jo ikke store lønnen, jeg som er minsteufør. Det er nemlig pocketsalg hos Platekompaniet, tre for … Continue reading "Jeg er avhengig"

2020-02-08 12:26 Når man en gang har mistet noe man har kjært, da blir man redd for å miste mer

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Når man en gang har mistet noe man har kjært, da blir man redd for å miste mer Den frykten har satt seg i deg Det gjør … Continue reading "Når man en gang har mistet noe man har kjært, da blir man redd for å miste mer"

2020-02-07 17:30 Isabel Allende, Over havet

Isabel Allende, Over havet Leseeksemplar fra Gyldendal Stor glede over ny Isabel Allende. Jeg har et mål om å lese alle hennes bøker, men jeg er langt fra i mål. Dette sier forfatteren om romanen: Det er en roman, men hendelsene og de historiske personen er virkelige. Karakterene er fiktive men inspirert av mennesker jeg … Continue reading "Isabel Allende, Over havet"

2020-02-07 12:10 Du er den som ville gitt bort den siste skjorta du hadde, hvis noen hadde hatt bruk for den

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Du er den som ville gitt bort den siste skjorta du hadde, hvis noen hadde hatt bruk for den Du setter alle andre først for du har … Continue reading "Du er den som ville gitt bort den siste skjorta du hadde, hvis noen hadde hatt bruk for den"

2020-02-06 12:37 Gode råd når du føler deg nedstemt

Alle kjenner nok på nedstemthet fra tid til annen. Jeg er blitt mye flinkere til å takle det enn jeg var før. Nå snakker jeg ikke om depresjon, der du kanskje bør søke profesjonell hjelp. Men når du uten grunn plutselig føler deg motløs og nedstemt. Slike humørsvingninger kommer ofte sammen med skifte i … Continue reading "Gode råd når du føler deg nedstemt"

2020-02-05 18:09 Tove Alsterdal, Blindtunnel

Tove Alsterdal, Blindtunnel Leseeksemplar fra Kagge forlag. Wow, dette var en utrolig bra krimbok. Blanding av psykologisk thriller, roman, historisk og krim. Og også veldig lærerikt.  Fra Sudetenland, et område i Tsjekkia. Jeg bare måtte lese ferdig, den ble umulig å legge fra seg.   Sitat fra forfatterens takk: Dette er en roman. Stedene i … Continue reading "Tove Alsterdal, Blindtunnel"

2020-02-05 10:05 Uansett hva vi gjør på, er det av og til vi stanger hodet i veggen.

Uansett hva vi gjør på, er det av og til vi stanger hodet i veggen. Vi møter motstand. Det er som om det er drama rundt oss på alle kanter. Vi blir nedstemt og motløs. Tanker kommer om å gi opp. Er det noe vits liksom.   Det føles som  om alt vi gjør, … Continue reading "Uansett hva vi gjør på, er det av og til vi stanger hodet i veggen."

2020-02-04 15:32 Linda Olsson, Langsomt lukker jeg døren

Linda Olsson, Langsomt lukker jeg døren Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke Enda en perle av Linda Olsson. De første sidene var jeg litt forvirret, men så tenkte jeg at jeg forstår nok mer etterhvert og det gjorde jeg. Det handler om å bearbeide sorg og legge den bak seg for å kunne starte på nytt. … Continue reading "Linda Olsson, Langsomt lukker jeg døren"

2020-02-04 13:34 Alle vet at blomstene i en blomstereng beriker vår sjel

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Alle vet at blomstene i en blomstereng beriker vår sjel De står der så ulike på alle vis Ja, noen kalles til og med ugress Men … Continue reading "Alle vet at blomstene i en blomstereng beriker vår sjel"

2020-02-03 15:16 A fire inside og me

a fire inside of me Jeg er hekta på Masterchef og særlig den australske. I det en ble sendt ut sa han at Masterchef har startet en brann inni han. Enklere sagt han har funnet sin lidenskap. Å finne noe en er lidenskapelig opptatt av, er veldig bra. Men det må være en god … Continue reading "A fire inside og me"

2020-01-18 13:55 Av og til må jeg tegne gleden

Av og til må jeg tegne gleden Jeg må tegne gleden inn i dagen min når dagen virker litt grå Jeg må finne frem de vakreste fargene Jeg må blåse de inn i kroppen min Jeg må lete etter de gode tankene De som gjør meg glade   Noen ganger går det forbausende … Continue reading "Av og til må jeg tegne gleden"

2020-01-17 12:32 Energirens

Energirens er utrolig spennende. Det er egentlig ganske så uforståelig også. Jeg sitter hjemme i min egen stol og renser energier i hus jeg ikke engang vet hvor det er hen i landet. Det er sånn med fjernhealing også. Det er egentlig så fantastisk at jeg forstår at det kan være vanskelig å … Continue reading "Energirens"

2020-01-16 17:15 A.J. Kazinski, Miraklenes natt

Da er jeg klar for krim igjen, dansk krim, A. J. Kazinski, Miraklenes natt Jeg har lest alt av de. Fra siden til Gyldendal, som også har gitt meg boken som leseeksemplar: A.J. Kazinski er et pseudonym for filminstruktøren og forfatteren Anders Rønnow Klarlund og forfatteren Jacob Weinreich. Den siste gode mann utkom i 2011 … Continue reading "A.J. Kazinski, Miraklenes natt"

2020-01-16 12:10 Tallenes tale

Jeg vet at mange har etter nyttår møtt på mange doble tall. 11,22 og 33 i særdeleshet. Selv går jeg uten klokke, så det er ikke så ofte jeg ser på klokken. Jeg tror derfor ikke, som noen vil påstå, at jeg ser på den hele tiden og noterer meg det kun når det … Continue reading "Tallenes tale"

2020-01-15 13:46 Hvor vil du være? Hva er målet?

Hvor vil du være? Hva er målet? En venn skrev disse ordene og jeg ble inspirert   Er det slik vi driver oss fremover Er det dette livet dreier seg om Stadig skal vi forbedre oss Og blir vi noengang fornøyd Nei vi blir ikke det Vi vil ha mer og mer   Kanskje … Continue reading "Hvor vil du være? Hva er målet?"

2020-01-14 18:40 Pam Jenoff, Stjerner over Paris

Pam Jenoff, Stjerner over Paris Reklame, leseeksemplar fra Cappelen Damm Jeg leste Pam Jenoff, Skjulestedet, tidligere denne måneden. Jeg likte den svært godt og det gjorde jeg også med Stjerner over Paris. Jeg er en sånn som gjerne legger meg tidlig for å få tid til å lese før jeg sovner. I går kveld kom … Continue reading "Pam Jenoff, Stjerner over Paris"

2020-01-14 15:13 2020, mine planer, dette må bli et fantastisk år

2020, mine planer, dette må bli et fantastisk år Ja, nå er nesten hele årets reiser planlagt. Min mor sa bestandig at jeg ikke skulle glede meg, for da ble jeg skuffet, hvis noe ikke ble som jeg tenkte. Jeg tenker at slik er det ikke. Jeg planlegger og blir det ikke, så var … Continue reading "2020, mine planer, dette må bli et fantastisk år"

2020-01-13 18:41 Ellen Vahr, Våg livet

Ellen Vahr, Våg livet   Før jul var jeg og ei venninne så heldig å vinne en bok på Ellen Vahrs instagramside. Og ikke vet jeg om jeg da skal merke med reklame eller ei, for hvis jeg får boken fra et forlag skal jeg merke reklame, kjøper jeg boken er jeg ikke nødt til … Continue reading "Ellen Vahr, Våg livet"

2020-01-13 12:55 Skaperen i deg står klar

Skaperen i deg står klar Du kjenner det inni deg Det er en kraft så stor Skaperkraft Kreativitet Selve kjernen av hva du er Du kjenner at nå er du klar Du står på startstreken og hopper av iver   Du har lagt frykten bak deg Du gidder ikke bry deg lenger Hva … Continue reading "Skaperen i deg står klar"

2020-01-12 17:25 Sondre H. Bjørgum, Utan dekning

Sondre H. Bjørgum, Utan dekning Reklame, leseeksemplar fra Aschehoug. I helga har jeg lest dikt om det å miste en pårørende til Alzheimer. Bjørgum vet hvordan å skrive om følelser,  så det griper en i sjela. Sitat: fiskesuppa under senga   toalettrullane du har trykt inn i klesskapet   tannbørstane i innerlomma på jakka di … Continue reading "Sondre H. Bjørgum, Utan dekning"

2020-01-12 10:15 Det er ikke bestandig at livet gir en akkurat det en har lyst på

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Det er ikke bestandig at livet gir en akkurat det en har lyst på Av og til kan det bli så strevsomt at man sliter … Continue reading "Det er ikke bestandig at livet gir en akkurat det en har lyst på"

2020-01-11 12:01 Du er like fargerik inni deg som blomstene på enga

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178       Du er like fargerik inni deg som blomstene på enga Dette har du bare ikke oppdaget selv Det ligger en sorg og lengsel i … Continue reading "Du er like fargerik inni deg som blomstene på enga"

2020-01-10 18:24 Jesmyn Ward, Syng, gravløse, syng

Jesmyn Ward, Syng, gravløse, syng Jeg leste Jesmyn Ward, Det som reddes kan, men jeg var ikke overbegeistret. ja, en bra bok, men den kunne vært bedre, synes jeg. Det står at det skal handle om orkanen Kathrina, men handlet mest om hunder. Likevel har jeg stor tro på forfatteren og gledet meg til Syng, … Continue reading "Jesmyn Ward, Syng, gravløse, syng"

2020-01-10 11:29 Aldri tro du ikke er bra nok

Aldri tro du ikke er bra nok Eller at du ikke får til Alt som er meningen kommer til deg Alt du skal gjøre, greier du Senk skuldrene Skill mellom viktig og uviktig Det er ikke alt som haster like mye   Følg du stemmen i hjertet ditt Si og gjør det som … Continue reading "Aldri tro du ikke er bra nok"

2020-01-09 11:54 Går vi rundt som roboter?

Går vi rundt som roboter? Putter vi hodet ned i sanden så vi ikke ser hverandre? Hva er det som skjer med oss? Har vi glemt at vi er på jorden sammen med medmennesker? Vi må ha en avtale før vi kan møtes Kom ikke hjem til meg hvis du ikke har bedt om tillatelse … Continue reading "Går vi rundt som roboter?"

2020-01-08 18:52 Stefan Ahnhem, X måter å dø på

Stefan Ahnhem, X måter å dø på Reklame. Leseeksemplar fra Aschehoug Femte bok i serien om Fabian Risk. Fy fillern, for meg kan det faktisk bli for spennende. Det er så intenst spennende at jeg måtte bare titte bittelitt lenger bak for bekreftelser. Ja, jeg innrømmer det gjerne. Blir det for spennende og jeg blir … Continue reading "Stefan Ahnhem, X måter å dø på"

2020-01-08 11:13 Murer har falt

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker å få ord skrevet spesielt til deg. Ta kontakt på Lillasjel http://Www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178   Murer har falt Du er ute i åpnere landskap Du har åpnet porten til ditt indre Men innerst inne der er det litt igjen Enda … Continue reading "Murer har falt"

2020-01-07 15:06 Det er dager jeg føler jeg har klikket restart

Det er dager jeg føler jeg har klikket restart Eller rettere sagt øyeblikk i dagen Plutselig er det som en ro faller ned over meg En stemme som hvisker at du er på riktig vei lille venn Det blir bra skjønner du Fortsett frem dag for dag Bekymre deg ikke Ha tillit til … Continue reading "Det er dager jeg føler jeg har klikket restart"

2020-01-06 15:59 Pam Jenoff, Skjulestedet

Pam Jenoff, Skjulestedet Min første bok av Jenoff og jeg må si at jeg gleder meg til neste, for dette var en fin leseopplelse. Det ble noen tårer der på slutten ja. En blanding av Krisin Hannahs Nattergalen og Sara Gruens, Vann til elefantene, står det utenpå omslaget og det er nesten sånn det er. … Continue reading "Pam Jenoff, Skjulestedet"

2020-01-06 11:14 En følelse det er vanskelig å forklare

Det er en følelse som ikke alle har kjent på kroppen. Den kjenner jeg på i dag. Den er litt vanskelig å forklare for de som ikke har vært der.   Når man er vant til å streve litt med kroppslige utfordringer, har man ofte lite kontroll på dagene. Man vet ikke når … Continue reading "En følelse det er vanskelig å forklare"

2020-01-05 13:21 Depresjon kan sjelden elskes bort

Depresjon kan sjelden elskes bort. Etter julens hendelser snakker vi mye om depresjon og hurra for det. Vi må se hverandre, strekke ut en hånd, fortelle at vi er glad i hverandre. Dette er veldig viktig. men……………………….. De aller fleste som er deprimerte, de har noen som er svært glad i dem. Ja, man … Continue reading "Depresjon kan sjelden elskes bort"

2020-01-04 11:27 Gjør du det alle forventer av deg?

Gjør du det alle forventer av deg Jeg så at Sophie Elise har bestemt seg for å slutte å blogge. Hun blir trist av å se alle de negative kommentarene som kommer, uansett hva hun prøver å gjøre. Nå handler det ikke om vi er enige om alt hun sier eller ei. Det handler … Continue reading "Gjør du det alle forventer av deg?"

2020-01-03 16:59 Anna Bågstam, Øyevitnet

Anna Bågstam, Øyevitnet Leseeksemplar fra Panta forlag Første bok ut i 2020 er en krim, Øyevitnet. Bågstam har tidligere gitt ut en krim i lydbokformat, dette er hennes første krimbok. Øyevitnet er en lettlest og spennende krim. Lite makabre detaljer for de som ikke liker det. Det er noen få, blant annet en obduksjon, men … Continue reading "Anna Bågstam, Øyevitnet"

2020-01-03 14:34 Topp 5 av de bøkene jeg har lest i 2019

Reklame, leseeksemplar fra ulike forlag. Har ikke betaling for å skrive om dem. Da har jeg klødd meg i hodet, lagt til og trukket fra og hatt et vanskelig valg. Å plukke ut de fem bøkene som har gjort mest inntrykk på meg dette året, er vanskelig. Det er mange jeg gjerne ville hatt … Continue reading "Topp 5 av de bøkene jeg har lest i 2019"

2020-01-02 11:51 Opptatt av pynteputer

Radioen står på her når gubben er hjemme. Han står opp tre timer før meg og koser seg med radio og kryssord. Jeg hører reklamen om pynteputer. Det slår meg midt i magen. Tenk hvilket liv vi har som har reklamer for pynteputer. Pynteputer.   Vi lever i en velstand der pynteputer er noe … Continue reading "Opptatt av pynteputer"

2020-01-01 18:09 Bøker lest desember 2019, 11 bøker

Desember var for meg ferie, 14 dager med reise og cruise i Karibien. Selvfølgelig hadde jeg med rikelig med bøker til meg og gubben.   Som forventet, ble ikke alle lest, noen får nok bli med på flere turer. Ohlsson og Mehlum, måtte vente denne gangen. Øyevitnet leser jeg nå.   Først ut … Continue reading "Bøker lest desember 2019, 11 bøker"

2020-01-01 10:56 Jeg planlegger ny spennende læring

Jeg fortalte i et tidligere innlegg at jeg ble ledet inn på kursoversikten for 2020 på Arthur Findlay og fant et kurs jeg syntes så veldig fascinerende ut. Jeg  synes nemlig at fysisk mediumskap høres gruelig spennende ut. Det er ikke mange som utøver Fysisk mediumskap i dag. Når jeg var på kurs … Continue reading "Jeg planlegger ny spennende læring"

2019-12-31 18:09 Laila Ibrahim, Gule krokus om våren

Laila Ibrahim, Gule krokus om våren Bok kjøpt etter anbefalinger på bokgruppene. Når noen anbefaler en bok, lagrer jeg bildet av boken, så jeg skal huske den. Ofte legger jeg de inn i bokelskere.no under en bokhylle som heter Skal kjøpe. Dette var en fin bok, jeg likte den godt. Det jeg ser er at … Continue reading "Laila Ibrahim, Gule krokus om våren"

2019-12-31 14:24 Jeg er klar for et nytt fantastisk leseår. Inspirasjonsstabelen for januar er klar.

Jeg er klar for et nytt fantastisk leseår. I 2019 leste jeg 141 bøker. Det synes jeg er mye, men jeg vet om de som leser det dobbelte. Ja, nå har ikke jeg noe mål om det, men lesingen er blitt enda viktigere for meg i året som gikk. Mange kan ikke fordra … Continue reading "Jeg er klar for et nytt fantastisk leseår. Inspirasjonsstabelen for januar er klar."

2019-12-30 13:40 Bekreftelser eller tilfeldigheter?

Når man jobber med det spirituelle, får man ofte bekreftelser. Det vil si at det dukker opp ord og bilder og mennesker, som bekrefter det du nettopp har jobbet med. En venn hadde lyst til å dra på Arthur Findlay på transekurs. Jeg lette derfor gjennom kursprogrammet for å finne hvilke kurs de hadde … Continue reading "Bekreftelser eller tilfeldigheter?"

2019-12-29 14:31 20 favorittbøker, av 141 leste i 2019

Da er straks leseåret 2019 forbi og du verden det har vært mange fine opplevelser og noen få skuffelser. Skuffelsene lar jeg gå forbi, mens jeg hyller de aller beste, som jeg gjerne anbefaler. Jeg er også forsiktig med å skrive så mye negativt, om det jeg ikke liker, for smaken er så forskjellig. … Continue reading "20 favorittbøker, av 141 leste i 2019"

2019-12-28 17:48 Lucinda Riley, Solsøsteren

Lucinda Riley, Solsøsteren Reklame e-bok fra Cappelen Damm. Da har jeg lest den sjette boken i syv søstre serien til Lucinda Riley, boken om Electra, Solsøsteren. Hun er en ettertraktet modell men også narkoman og alkoholiker. Vi får følge hennes kamp for å bli kvitt avhengighet og også finne sine forfedres historie.   Det som … Continue reading "Lucinda Riley, Solsøsteren"

2019-12-28 13:30 Lillasjel forbereder seg til 2020, her er det jeg tilbyr av tjenester og aktiviteter

Vi går mot nytt år. Jeg har tatt steget videre med Lillasjel og registrert enkeltmannsforetak. Det blir spennende å se om Lillasjel fortsetter å vokse.   Produkter jeg har å tilby. Priser fra 01.01.2020 (samme som 2019) Lillasjelord. Dette er personlige ord jeg skriver på bestilling. Det eneste jeg trenger er navn og gjerne … Continue reading "Lillasjel forbereder seg til 2020, her er det jeg tilbyr av tjenester og aktiviteter"

2019-12-27 13:29 Hjemmeværende hver dag

Ja, hvordan er det egentlig Dette med å værfe hjemmeværende hver dag Høres det forlokkende ut Jeg kan bare svare for min egen del Ja, på et vis er det godt Jeg må ikke presse meg selv lenger så jeg faller ned i kjelleren Jeg kan porsjonere ut krefter Jeg kan si nei og … Continue reading "Hjemmeværende hver dag"

2019-12-25 18:40 I dag er dagen vi igjen snakker om kjærlighet

I dag er dagen  vi igjen snakker om kjærlighet I dag er dagen  vi på nytt tenker over hvor godt vi har det vi som har våre kjære rundt oss friske og sunne I dag er dagen vi på nytt vi sender gode tanker til alle de som er i sorg I dag er … Continue reading "I dag er dagen vi igjen snakker om kjærlighet"

2019-12-24 15:16 Av og til vil jeg være bare en liten pike

Av og til vil jeg være bare en liten pike Jeg vil krype opp på fanget til pappaen min Jeg vil han skal holde rundt meg så jeg føler meg trygg Der kan jeg stenge alle andre ute Føle meg passet på Være i min egen lille boble   Nå er jeg en … Continue reading "Av og til vil jeg være bare en liten pike"

2019-12-22 13:07 La ikke tradisjonene stjele helsa di

La ikke tradisjonene stjele helsa di. Jeg er helt sikker på at mange blir syke i jula. Ja selvfølgelig sier du, det er virustid, influensa, spysyken, osv Men jeg tenker på alle som sliter med begrensninger fra før, som i jula møter en hel vegg av krav om tradisjoner. Både fysiske krav om alt … Continue reading "La ikke tradisjonene stjele helsa di"

2019-12-21 18:13 Anders de la Motte, Ultimatum

Anders de la Motte, Ultimatum Da er jeg ferdig med bok 2 i Stocholmsserien til Anders de la Motte og jeg ønsker meg flere, for dette var spennende, veldig spennende. Uten å røpe noe ble jeg veldig forundret i starten. Det var ikke dette jeg forventet når jeg avsluttet den første boken, Memorandom. Men forklaringene … Continue reading "Anders de la Motte, Ultimatum"

2019-12-21 14:21 Det er ikke alt som blir slik vi ønsker oss

Det er ikke alt som blir slik vi ønsker oss Det er så mye som er ute av vår kontroll Vi må bare ta det som kommer Vi må gjøre det beste ut av det som er Ja kanskje kommer noen tårer i frustrasjon og fortvilelse Det er lov Det er også lov å lufte … Continue reading "Det er ikke alt som blir slik vi ønsker oss"

2019-12-20 15:55 Lia Louis, Kjæreste Emmie

Lia Louis, Kjæreste Emmie Reklame. Leseeksemplar fra Bastion forlag. Da har jeg lest enda en feelgood før jul. En avslappende romantisk bok. Jeg er sikker på at dette må være en fin bok for alle som liker romantiske bøker. Jeg likte den jeg også, men jeg som er veldig kresen når det gjelder hjerte, smerte, … Continue reading "Lia Louis, Kjæreste Emmie"

2019-12-20 10:35 Så mye har skjedd men likevel synes du når du tenker på det ,at det er så lite

Dette er Personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling. Hvis du ønsker å få skrevet dine ord, ta kontakt på Lillasjel på fb eller SMS 9946 7178 Så mye har skjedd men likevel synes du når du tenker på det ,at det er så lite Slik er den spirituelle utviklingen Du skal likevel ikke tvile et … Continue reading "Så mye har skjedd men likevel synes du når du tenker på det ,at det er så lite"

2019-12-19 16:51 Kyllingfilet, middag på 25 min

Her gjøres det enkelt for tiden. Hjemmelagd mat må ikke være vanskelig. Det er faktisk veldig enkelt. Og det enkle er ofte det beste, er det vel ikke?   Jeg surrer kyllingfilet, utgått dato, hentet fra fryseren. Brunes lett i smør eller olivenolje, eller en kombinasjon som jeg ofte gjør. Mens kyllingen surrer seg lys … Continue reading "Kyllingfilet, middag på 25 min"

2019-12-19 12:05 Lillasjelgruppe – vil du være med?

Det er på tide å finne på noe nytt med Lillasjel. Jeg åpner derfor en Lillasjelgruppe. Der blir det åpent for alle å poste ting og lage aktiviteter. Vi kan ha diskusjoner. Vi kan dele opplevelser. Ofte føler man seg ensom når man har opplevelser som man prøver å fortelle til noen, men de vil … Continue reading "Lillasjelgruppe – vil du være med?"

2019-12-18 18:09 På ladestasjonen

Dere som følger vet at jeg har vært på ferie fjorten dager. Cruise i Karibien. Mange lader når de er på ferie. For meg er ferie treningsleir, så jeg må lade når jeg kommer hjem.   Hva sier du, er det jul? Når da? Å er det nå ja. Over helgen sier du? Jaja, … Continue reading "På ladestasjonen"

2019-12-18 11:19 Noen sølepytter tåler vi på veien

Noen sølepytter Noen sølepytter tåler vi på veien De kan være  befriende For den lekne Plaske litt rundt, skvette litt vann Hva skjer Se hvor det spruter Det er fint å være litt nysgjerrig Litt eventyrlysten Vi går på veien som heter livet Vi vil at den skal romme mest mulig glede … Continue reading "Noen sølepytter tåler vi på veien"

2019-12-17 18:57 Natalie Cox, Ikke bare til jul

Natalie Cox, Ikke bare til jul Reklame. Leseeksemplar fra Aschehoug En herlig julebok. Humoristisk og blott til fornøyelse og kos. Jeg håper den blir filmet med de aktørene som passer til historien. Alle hundeelskere må kose seg med denne boken, det tror jeg helt sikkert. Boken handler om Charlie som er singel og ikke noe … Continue reading "Natalie Cox, Ikke bare til jul"

2019-12-17 13:49 Kommet hjem fra ferie kylling

Vi kom hjem fra ferie sent lørdagskvelden. Borte 14 dager, nesten tomt kjøleskap. Sliten, orker ikke å styre med noe. Hva lager man til middag? Man åpner fryserdør og kjøleskap     Lårfilet, utgått dato, 2 pk. 2 løk, 2 hvitløksfedd, 3 paprika fra glass. Ferdig grillede paprika på glass er et must i … Continue reading "Kommet hjem fra ferie kylling"

2019-12-12 18:49 Lucy Diamond, En italiensk affære

Lucy Diamond, En italiensk affære Reklame, leseeksemplar fra Aschehoug. Jeg er på ferie og dette er lett underholdning, på ferie. Den er faktisk ganske så lett og forutsigbar men en romantisk bok som nok mange vil like. For meg er den underholdende nok her i solen, men den kommer fort til å bli glemt. Liker … Continue reading "Lucy Diamond, En italiensk affære"

2019-12-12 14:33 Du er på denne kloden for å sette spor etter deg

Du er på denne kloden for å sette spor etter deg Spor som er med  på å endre verden For hvert menneske du påvirker, vil det følge generasjoner etter Det som påvirker et menneske vil igjen påvirke de som de berører Så hjelper du et menneske så de får der bedre, vil du … Continue reading "Du er på denne kloden for å sette spor etter deg"

2019-12-11 14:28 Amanda Prowse, Kunsten å forsvinne

Amanda Prowse, Kunsten å forsvinne Reklame, leseeksemplar fra Aschehoug. Amanda Prowse innfrir igjen. Jeg var rørt til tårer mange ganger mens jeg leste Kunsten å forsvinne. Det er så tydelig at Prowse kjenner situasjonene hun beskriver. Hun har tilbragt barndommen med nesen i bøkene på biblioteket, for hun elsket å lese og drømte om å … Continue reading "Amanda Prowse, Kunsten å forsvinne"

2019-12-11 12:04 Celebrity Silhouette, Basseterre, St. Kitts and Nevis, dag 10, 10.des 2019

Celebrity Silhouette, Basseterre, St. Kitts & Nevis, dag 10, 10.des 2019 Dagen startet perfekt med en nydelig utsikt og i dag var vi oppe så tidlig at vi fikk med oss soloppgangen. Fantastisk med et hotell som skifter utsikt hver dag. Basseterre, St. Kitts & Nevis Vi legger til kai. Det er bare lekkert. Mange … Continue reading "Celebrity Silhouette, Basseterre, St. Kitts and Nevis, dag 10, 10.des 2019"

2019-12-09 17:20 Anders de la Motte, MemoRandom

Anders de la Motte, MemoRandom Det vrimler av nordiske  krimforfattere jeg ikke har lest noe av og Anders de la Motte var en av de. Nå har jeg lest de tre første av årstidsbøkene hans og likte de godt. Han har skrevet to fra Stockholm og jeg er nå ferdig med den første, MemoRandom. Jeg … Continue reading "Anders de la Motte, MemoRandom"

2019-12-09 16:26 Celebrity Silhouette, Kingstown, St. Vincent, dag 9, 9.des 2019

Celebrity Silhouette, Kingstown, St. Vincent, dag 9, 9.des 2019 Utsikten fra balkongen kan vi ikke klage på i dag heller.   Rett under oss, forberedes landgang.     I dag lurte jeg gubben. Han er oppe i seks-tiden. Ca 7.30 kommer han ned med kaffe, så  vi kan drikke kaffe på balkongen. Jeg bruker å … Continue reading "Celebrity Silhouette, Kingstown, St. Vincent, dag 9, 9.des 2019"

2019-12-08 21:49 Celebrity Silhouette, Saint George’s, Grenada, dag 8, 8.des, 2019

Celebrity Silhouette, Saint George’s, Grenada, dag 8, 8.des, 2019 Fra balkongen   Losen forlater oss.     Vi klager ikke på utsikten fra frokosten i dag.   Gubben seiler rundt i balja si.   Vi rusler i land for å se oss rundt. Kroppen er mørbanket etter gårsdagen så det blir ikke gått … Continue reading "Celebrity Silhouette, Saint George’s, Grenada, dag 8, 8.des, 2019"

2019-12-08 00:14 Celebrity Silhouette, Bridgetown, Barbados, dag 7, 7.des 2019

Celebrity Silhouette, Bridgetown, Barbados, dag 7, 7.des 2019 Utsikten fra balkongen i dag, var til de andre cruiseskipene som lå her. Vi vet egentlig ikke hvordan det ser ut på Barbados, for vi har vært på en annerledes utflukt. Nemlig under vann. Gubben holder styr på hvor vi er.   Kaia var superlang så det … Continue reading "Celebrity Silhouette, Bridgetown, Barbados, dag 7, 7.des 2019"

2019-12-06 23:50 Celebrity Silhouette, Castries, St. Lucia, dag 6, 6.des, 2019

Celebrity Silhouette, Castries, St. Lucia, dag 6, 6.des, 2019 Nydelig innseiling, fint med balkong. Før hadde vi innvendig lugar, ingen drikkepakke, ingen wifi. Ikke følte vi noe behov for det. Ikke drikker vi så mye, vi var lite på balkongen og Internett hadde vi da ikke bruk for  på ferie. Så dukker det opp noen … Continue reading "Celebrity Silhouette, Castries, St. Lucia, dag 6, 6.des, 2019"

2019-12-06 01:01 Celebrity Silhouette, St. John’s, Antigua, dag 5, 5.des 2019

Celebrity Silhouette, St. John’s, Antigua, dag 5, 5.des 2019 Klokken er 07.00 på morgenen og vi nærmer oss St. John’s Antigua. 90000 innbyggere. 12 % arbeidsledighet, hovednæring turisme og jordbruk. Mye fruktdyrking.   En av de tingene jeg elsker med cruise, er nettopp dette at vi er i bevegelse. Ny utsikt hver morgen.   Det … Continue reading "Celebrity Silhouette, St. John’s, Antigua, dag 5, 5.des 2019"

2019-12-04 20:31 Merice Briffa, Mine drømmers land

Merice Briffa, Mine drømmers land Kjøpt selv, dermed ikke reklame. Denne har stått i årevis i hylla og ventet, både bok 1 og 2. Jeg kjøpte e-bøker nummer 3 og 4, for å ha hele serien, for de begynner å bli vanskelig å få tak i. Jeg tror nok mange vil elske disse bøkene men … Continue reading "Merice Briffa, Mine drømmers land"

2019-12-04 17:38 Celebrity Silhouette, dag 4, 4.des 2019, St. Croix, U.S.Virgin Islands

Celebrity Silhouette, dag 4, 4.des 2019, St. Croix, U.S.Virgin Islands En regnbyge gikk over St. Croix i det vi la til kai, men så kom solen. Vi er nabo med Grandeur of the Seas i dag, en litt mindre og eldre Rccl. Vi rusler en tur i land. Det er ofte de små opplevelsene man … Continue reading "Celebrity Silhouette, dag 4, 4.des 2019, St. Croix, U.S.Virgin Islands"

2019-12-04 13:22 Celebrity Silhouette, en liten stemningsrapport

I går skulle vi stille klokka frem en time. Jeg hadde ikke sett så nøye på det så jeg trodde det var i natt. Når jeg syntes jeg hadde klart å sitte lenge oppe, hadde jeg ikke det, den var bare åtte på kvelden. Det er ikke enkelt å innstille kroppen på at vi er … Continue reading "Celebrity Silhouette, en liten stemningsrapport"

2019-12-03 14:14 Celebrity Silhouette, dag 3, 3.des, 2019, på vei til St.Croix

En ny sjødag, på vei til St.Croix. Bildet er desserten min til middag i går. Nam, fylt med sitronkrem. Forrett, laksetartar og hovedrett indrefilet. Og det gikk jo som det måtte gå. Det ble ingen show for jeg ble for trøtt, men holdt ut til 21.45, før øynene ikke ville være åpne lenger.   To … Continue reading "Celebrity Silhouette, dag 3, 3.des, 2019, på vei til St.Croix"

2019-12-02 13:42 Celebrity Silhouette, dag 2, sjødag på vei til St. Croix

Hjelp snø. Heldigvis bare i baren.       En liten avslapping på balkongen før vi seiler.   Vi liker å spise på den første bordsettingen. Ca 5.45. Vi kan velge 8.30, vi kan spise på restauranten på dekk 4, til den tid vi ønsker. Vi kan også spise i buffeten på 14. Dekk. Mange … Continue reading "Celebrity Silhouette, dag 2, sjødag på vei til St. Croix"

2019-12-01 19:38 Celebrity Silhouette, Dag 1, 1.des 2019, Fra Miami

Fort Lauderdale i går kveld. Det er faktisk mørkt klokka 18. Mye trafikk på en søndag formiddag.   Veier i mange høyder.   Der ligger skipet og venter på oss. Det ventet oss ingen kø, bare å gå rett ombord.   Mye må lastes ombord til en flytende småby på 4000 mennesker. Fruen er fornøyd … Continue reading "Celebrity Silhouette, Dag 1, 1.des 2019, Fra Miami"

2019-12-01 14:56 Sofia Lundberg, Den røde adresseboken

Sofia Lundberg, Den røde adresseboken Reklame, leseeksemplar fra Cappelen Damm Jeg har lest flere gode omtaler om Sofia Lundbergs, Den røde adresseboken. Den oppfylte forventningene, for en nydelig historie. Historien til den gamle damen Doris. En slik historie jeg forsvinner inn i, så resten av verden bare må vente til jeg er ferdig å … Continue reading "Sofia Lundberg, Den røde adresseboken"

2019-12-01 12:55 Margaret Atwood, Tjenerinnens beretning

Margaret Atwood, Tjenerinnens beretning   Bok nummer to, Gileads døtre,  kom ut nå nettopp og den dalte ned i postkassen min. Ikke hadde jeg lest nummer 1 og ikke hadde jeg sett serien A handmaids tale på tv, så da jeg fant bok Tjenerinnens beretning på salg hos Norli Åndalsnes, slo jeg til. Jeg var … Continue reading "Margaret Atwood, Tjenerinnens beretning"

2019-12-01 11:45 Hva venter oss der på bakketoppen

Akkurat nå Hva venter oss der på bakketoppen Hva vet vi om det Ingenting Ikke når det gjelder veien som heter livet Den veien har vi ikke gått før Alt vi vet, er akkurat der vi er nå Akkurat nå Det er alt vi får utdelt Et lite stykke vei Det vi har … Continue reading "Hva venter oss der på bakketoppen"

2019-11-30 09:08 Bøker lest november 2019, 11 bøker

Ambisjonene var høye også i november. Lista var lagt og der kom to outsidere inn helt på tampen.   Leselisten ble derfor litt omrokkert, men første mann ut var:   Peter May, Drapet på Entry Island Reklame, leseeksemplar fra Goliat forlag Jeg hadde gledet meg veldig til en ny Maybok for han er … Continue reading "Bøker lest november 2019, 11 bøker"

2019-11-18 11:27 Stå støtt som en klippe i eget liv

Stå støtt som en klippe i eget liv Livets tre har mange forgreininger Du har mange muligheter Det er kun du som har svaret på hvilken vei du skal gå Kraften må du finne inne i deg selv Du har den dypt inne i deg Der ligger svarene Av og til kan de ligge … Continue reading "Stå støtt som en klippe i eget liv"

2019-11-17 12:14 Minner

Minner Dine minner De er dine til evig tid Gode minner, vonde minner De ligger der lagret Dypt inne i ditt innerste Du kan hente dem frem og glede deg over dem De kan også gi deg stor sorg Det er da du må huske De er minner De er fortid Nåtiden er din … Continue reading "Minner"

2019-11-16 16:57 Helene Flood, Terapeuten

Helene Flood, Terapeuten Reklame. Leseeksemplar fra Aschehoug   Da har jeg lest Boken som ble solgt til 23 land før utgivelse. Jeg var skeptisk. Det er jeg bestandig når bøker er oppskrytt. Jeg ble ikke skuffet denne gangen. Jeg likte Terapeuten. Jeg syntes den begynte litt forsiktig og tregt, men så smyger den seg under … Continue reading "Helene Flood, Terapeuten"

2019-11-16 11:15 Det er som om du føler at du står på stedet hvil

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.   Det er som om du føler at du står på stedet … Continue reading "Det er som om du føler at du står på stedet hvil"

2019-11-15 15:27 Nye eksperimenter

Her testes det stadig noe nytt. De som følger meg vet at kroppen min ikke er helt samarbeidsvillig. Den er faktisk ganske så ustabil. Insulinet mitt er altfor høyt, jeg har det som kalles insulinresistens eller metabolsk syndrom. Blodtrykket er for høyt. Kolestrolet ligger i grenseland. Skjoldbruskkjertelen produserer for lite. Leverprøvene er for høye. … Continue reading "Nye eksperimenter"

2019-11-14 15:24 Fredrik Backman, Folk med angst

Fredrik Backman, Folk med angst Reklame. Leseksemplar fra Cappelen Damm Backman seiler opp som en av mine favorittforfattere. Skal jeg ha med meg en forfatter på en øde øy, tror jeg det må bli han. Igjen har han skrevet en fantastisk bok. I starten er den litt merkelig. Vi stiller oss litt undrende til hva … Continue reading "Fredrik Backman, Folk med angst"

2019-11-14 10:01 Våg å drømme

Våg å drømme Våg å tenke utenfor de gitte rammer La ikke noe hindre deg Våg å leve Fullt ut Ja, du vil nok feile Noen smeller må vi regne med Det er det vi lærer av Bedre det enn å kun leve med begrensninger De vil du nok helt sikkert møte på … Continue reading "Våg å drømme"

2019-11-13 17:23 Ingefærte, både av blå og lilla ingefær, og fersk gurkemeie

Jeg er blitt hekta på å lage meg ingefærte om morgenen. Ingefær skal være supert mot både det ene og andre. Bra mot betennelser og for kolesterolet. Jeg har også i sitron, kanel, som skal være bra for insulinet og gurkemeie. Nå har jeg drukket slik te i over et år og ingen av … Continue reading "Ingefærte, både av blå og lilla ingefær, og fersk gurkemeie"

2019-11-13 11:22 Det finnes en kilde der inne

Det finnes en kilde der inne Dypt inne i deg selv Den kilden kalles indre fred Det kan være du må lete godt Det kan være du må rydde for finne den Rydde bort mye gammelt skrot du har samlet på Vonde opplevelser som nå er over Ta bort det du ikke lenger … Continue reading "Det finnes en kilde der inne"

2019-11-12 17:46 Arnt Olav Klippenberg, Ormebitt

Arnt Olav Klippenberg, Ormebitt Reklame. Leseeksemplar fra Jæren forlag Bøker fra vikingetiden kan være fascinerende lesestoff. Handlingen er lagt til Norge, ca 1030. Vi er i brytningstiden mellom de gamle guder og kristendommen. Jeg ble ikke helt sugd inn i handlingen i starten, da jeg lurte på om jeg hadde misforstått og begynt på en … Continue reading "Arnt Olav Klippenberg, Ormebitt"

2019-11-12 12:17 En helt annen ro har kommet til deg de siste årene

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook  Eller SMS 9946 7178 hvis du ønsker å få dine egne personlige ord. Du bestemmer selv om de kan postes her i bloggen etterpå.   En helt annen ro har kommet til deg de siste årene Du forstår nå bedre sammenhengen … Continue reading "En helt annen ro har kommet til deg de siste årene"

2019-11-11 12:49 Jeg vil, jeg vil men jeg får ikke til

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook  Eller SMS 9946 7178 hvis du ønsker å få dine egne personlige ord. Du bestemmer selv om de kan postes her i bloggen etterpå.   Jeg vil, jeg vil, men jeg får ikke til Ja, akkurat slik er det Alle ønskene … Continue reading "Jeg vil, jeg vil men jeg får ikke til"

2019-11-10 17:59 Victoria Hislop, De som er elsket

Victoria Hislop, De som er elsket Reklame. Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke Du verden for en roman. Dette må være Hislops beste. Jeg synes hun har skrevet både gode og dårlige romaner, men denne er helt annerledes. Dette er en fantastisk roman. Og tro bare ikke at det er noe feeilgood. Den er veldig sterk … Continue reading "Victoria Hislop, De som er elsket"

2019-11-10 11:25 Mye har skjedd de siste årene Og mye vil ha mer

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook  Eller SMS 9946 7178 hvis du ønsker å få dine egne personlige ord. Du bestemmer selv om de kan postes her i bloggen etterpå.   Mye har skjedd de siste årene Og mye vil ha mer Og mer skal helst … Continue reading "Mye har skjedd de siste årene Og mye vil ha mer"

2019-11-09 11:31 Husk at du er elsket

Husk at du er elsket Husk at du er elsket Husk at du er elsket du vakre sjel på jorden Se din verdi Se hvor enestående du er Kjenn kjærligheten i hjertet ditt Lytt til stemmen i ditt indre Der skattekista di er gjemt Sjelen din Din virkelige du Det finnes kun en av … Continue reading "Husk at du er elsket"

2019-11-08 13:13 Kanskje trenger jeg ikke flere rom

Kanskje trenger jeg ikke flere rom Bare det virkelige rommet Det som rommer den virkelige meg Hvorfor higer vi hele tiden etter så mye Hvorfor kan vi ikke finne fred i oss selv I det vi er akkurat nå   Hele tiden strekker vi oss ut i verden Nye mål, nye bragder, få vise … Continue reading "Kanskje trenger jeg ikke flere rom"

2019-11-07 17:37 William Shaw, Dødeland

William Shaw, Dødeland Reklame: Leseeksemplar fra Goliat forlag. Jeg simpelten digger bøkene til William Shaw. I går kveld oppdaget jeg at jeg satt stiv som en pinne i stolen min av spenning når jeg kom til slutten av boken. Jeg måtte ta meg sammen, dra pusten og slappe av. Det er jo bare en bok, … Continue reading "William Shaw, Dødeland"

2019-11-07 12:43 Strekk deg etter stjernene

)   Strekk deg etter stjernene Se hvor de skinner Tillat deg å ha store drømmer Men husk at hjertet ditt har ikke de store vyene Det gir deg drømmene  som  drivkraft Det er ikke sikkert du skal helt frem Det er lærdommen du får på veien som er viktig Følger du hjertets stemme, kommer … Continue reading "Strekk deg etter stjernene"

2019-11-06 09:19 Ny i livet

Foto LIll Beate Bru Flensborg https://www.facebook.com/Lills-Kunst-og-Foto-289074614538852/     En bitteliten hånd Et bittelite menneske Ny på jorden Ny i livet En hel verden å utforske Gleder og sorger Hånd i hånd Hva er der å lære Hva skal man møte Strekk frem hånden din Gi noen en hånd å holde i Av og … Continue reading "Ny i livet"

2019-11-05 16:50 Jojo Moyes, Over horisonten

Jojo Moyes, Over horisonten Reklame. Leseeksemplar fra Bastion forlag.   Når man ikke greier å legge fra seg en bok for den er så altoppslukende og man er spent på å høre hvordan det går, samtidig som man ikke vil at det skal ta slutt, ja da er det for meg en svært underholdende bok. … Continue reading "Jojo Moyes, Over horisonten"

2019-11-05 13:23 Lille stjerne

Hva vil du si meg lille stjerne Jeg ser du lyser så fint i mørket   Takk, vakre du Hvis du ønsker det, kan jeg flytte inn i deg Da vil du lyse også.   Vil jeg lyse? Hvordan skal vel det kunne skje?   Jo du skal først se hvor vakker du er. … Continue reading "Lille stjerne"

2019-11-04 09:16 Din tone

Din tone Visste du at du hadde din egen tone Din egen personlige tone Den kommer fra dypet av ditt indre Fra din sjel Finn tonen din La den få slippe fri fra der du gjemmer den Hør hvordan den vibrerer inni deg Det er som om hele kroppen er med Litt høyere … Continue reading "Din tone"

2019-11-03 16:59 Peter May, Drapet på Entry Island

Peter May, Drapet på Entry Island Reklame, leseeksemplar fra Goliat forlag Kriminalbetjent Sime Mackenzie blir sendt fra Montreal til Madeleine-øyene for å etterforske et drap på Entry Island, et engelsktalende, isolert samfunn 130 mil fra det kanadiske fastlandet. Øyas rike forretningsmann, James Cowell, er knivdrept, og mye tyder på at hans kone, Kirsty, er den … Continue reading "Peter May, Drapet på Entry Island"

2019-11-03 11:42 Av og til må det litt endring til

Vi er bortskjemt, vi som bor her i den rike del av verden. Varme hus, myke senger, mat å spise. Vi kan tillate oss å ha det litt fint rundt oss. Likevel siger vi ofte ned i en form for likegyldighet. Kanskje har vi det for godt. Vi blir opptatt av detaljene rundt oss. … Continue reading "Av og til må det litt endring til"

2019-11-02 08:28 Fargene

Fargene Ja er du heldig kan du se dem Men kan du føle dem Kan du kjenne på følelsen inni deg Hva kjenner du ved hver enkelt farge Hva betyr de for deg   Farger er magiske Du må ikke se dem med det blotte øyet De har energier Hver farge har sin … Continue reading "Fargene"

2019-11-01 17:33 Bøker lest oktober 2019, 14 bøker

Oktober ble en fin lesemåned. Det ble litt mindre lest enn september, men det er slett ikke noe mål å pløye igjennom mest mulig. Bøker lest september 2019, 17 + 1 bøker Jeg leser når jeg har lyst til det. Denne måneden ble det også en tur på bokmøte hos Aschehoug, noe som var … Continue reading "Bøker lest oktober 2019, 14 bøker"

2019-11-01 15:25 Der røyk planen min

Jeg lager inspirasjonslesestabel hver måned, med stor suksess. I går presenterte jeg grundig hele planleggingen. https://lillasjel.blogg.no/na-starter-november-her-er-de-heldige-utvalgte.html Men i posten i dag, ventet det nykomlinger som jeg har gledet meg veldig til. To av de som kom, er de du ser på bildet over her.     Blant annet Amanda Prowse, Kunsten å forsvinne. Jeg … Continue reading "Der røyk planen min"

2019-11-01 09:30 Livet Det vakre, det sarte, det såre

Livet Det vakre, det sarte, det såre Livet rommer vel det hele Alle følelser skal vi innom Alle skal erfares De gode og de vonde Lengsel  og smerte hører med Alt må vi smake på Alle disse følelsene De er en del av livet De er en del av oss Sammen skal vi … Continue reading "Livet Det vakre, det sarte, det såre"

2019-10-29 19:05 Hva velger jeg skal tro

Reklame | Aschehoug, Bastion, Cappelen Damm. Kagge   Ja jeg har tilstått mange ganger. Jeg er litt gal, gal etter bøker Lidenskapelig opptatt av bøker. Det er som en heftig rus, ihvertfall etter at jeg ble hjemmeværende og bokblogger. Jeg gjør det til en jobb jeg elsker. Det gjør meg ingenting at ingen betaler meg. … Continue reading "Hva velger jeg skal tro"

2019-10-29 17:41 Jens Henrik Jensen. Oxen, Frosne flammer

Jens Henrik Jensen. Oxen, Frosne flammer Reklame, leseeksemplar fra Aschehoug Da er jeg lest tredje bind i Jens Henrik Jensens serie om Den sagnomsuste Niels Oxen. Jeg er blåst av banen av forundring at det går an å skrive noe sånt. Hvordan holde styr på alle detaljer og for ikke å snakke om, klare å … Continue reading "Jens Henrik Jensen. Oxen, Frosne flammer"

2019-10-29 13:11 Mye har falt på plass de siste årene

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook  Eller SMS 9946 7178 hvis du ønsker å få dine egne personlige ord. Du bestemmer selv om de kan postes her i bloggen etterpå.   Mye har falt på plass de siste årene Du kjenner hvor forandret du er Hvor … Continue reading "Mye har falt på plass de siste årene"

2019-10-28 15:32 Kjersti Anfinnsen, De siste kjærtegn

Kjersti Anfinnsen, De siste kjærtegn Reklame: Leseeksemplar fra Gyldendal En fin liten bok, 143 sider om det å være aktiv i jobb, hodedpersonen er hjertekirurg, vant til å hevde sin plass i et mannsdominert miljø, til det å bli gammel og ensom. Jeg liker at boken er humoristisk skrevet, samtidig som alvoret og ensomheten skinner … Continue reading "Kjersti Anfinnsen, De siste kjærtegn"

2019-10-28 10:18 Kroppen er liten Sjelen er stor

Kroppen er liten Sjelen er stor Sjelen er der i det vi tar vår plass på jorden Den blir fanget i en menneskekropp Der skal den lære og erfare Hvordan er det å være en sjel i en kropp Fanget inne av fysisk materie En hjerne vil også  ha et ord med i laget … Continue reading "Kroppen er liten Sjelen er stor"

2019-10-27 11:23 Frekvensmusikk

Frekvensmusikk er noe jeg er interessert i og skal utforske mer. Jeg har skrevet mye om frekvenser før også men for mange er det kanskje litt fremmed enda. Fortsatt er det mange som ikke har fått øynene opp for hvilket fantastisk verktøy healing er. Mye av årsaken er nok at det før har vært … Continue reading "Frekvensmusikk"

2019-10-26 14:19 Det er som om du fortsatt holder igjen

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook  Eller SMS 9946 7178 hvis du ønsker å få dine egne personlige ord. Du bestemmer selv om de kan postes her i bloggen etterpå. Det er som om du fortsatt holder igjen Som om du kan og vet så mye men … Continue reading "Det er som om du fortsatt holder igjen"

2019-10-25 10:12 Kjære deg, kjære snille, vakre, vene, lille deg

Lillasjelord fra en som har gått ut av tiden. Ønsker du at jeg skal formidle ord fra noen som har gått bort, ta kontakt i melding på Facebook eller SMS 9946 7178. Jeg vil gjerne ha navn og relasjon og når vedkommende gikk bort.   Kjære deg, kjære snille, vakre, vene. lille deg … Continue reading "Kjære deg, kjære snille, vakre, vene, lille deg"

2019-10-24 19:18 Jenny Colgan, Velkommen til Floras kafé

Reklame | Gyldendal Jenny Colgan, Velkommen til Floras kafé Leseeksemplar fra Gyldendal Dere som leser mine omtaler vet at jeg er veldig glad i underholdningsbøker, men også veldig kritisk. Akkurat hva som gjør at jeg liker noen og ikke kan fordra andre, kan jeg ikke bestandig sette fingeren på. Når det gjelder Floras kafé, er … Continue reading "Jenny Colgan, Velkommen til Floras kafé"

2019-10-24 11:25 Ord er energi

Dette bildet er et eksempel på hvordan jeg jobber når jeg skriver. Jeg hadde tenkt å tekste et nytt bilde til denne bloggen, men når jeg åpner PIcasa lyser dette mot meg og jeg kjenner at dette er det som insisterer på å være med i dag. Hvorfor vet jeg ikke, om det stemmer … Continue reading "Ord er energi"

2019-10-23 12:01 Alt liv er magisk

Alt liv er magisk Som et under er de skapt Som en evig runddans henger alt sammen Det ene er avhengig av det andre Hvert et ledd er like viktig   Føle deg aldri unyttig Føle deg aldri utenfor Du er en del av magien Du er en brikke i livets puslespill Du er … Continue reading "Alt liv er magisk"

2019-10-22 10:07 Gamle sår

Du verden hvor sliten man blir av alle disse gamle sårene De som ligger der under lag på lag med følelser De er så godt gjemt at man ser de ikke Man tror de har grodd At de er forsvunnet Gjemt og glemt til evig tid Så feil kan man ta Plutselig blør de igjen … Continue reading "Gamle sår"

2019-10-21 16:53 Eirik Husby Sæther, Sett av den døde

Eirik Husby Sæther, Sett av den døde Reklame: Leseeksemplar fra Cappelen Damm Mitt første møte med Erik Husby Sæther og den tredje boka om etterforsker Mikael Wulf. Handlingen er lagt til rus og prostitusjonsmiljøet i Oslo. Dette var ikke noe bok for meg. Jeg synes boken er dårlig skrevet og jeg kjøper ikke historien. Jeg … Continue reading "Eirik Husby Sæther, Sett av den døde"

2019-10-21 11:47 Noen ganger er livet lett

Lett Noen ganger er livet lett Lett som en varm bris om sommeren Det smyger seg lekende rundt oss Alt kjennes så fint ut Akkurat som en mild sommerbris kjennes ut Kjenner du følelsen Det kiler i magen Det er der forventningene bor De bor inne i magen vår Nå danser de inne der … Continue reading "Noen ganger er livet lett"

2019-10-20 17:31 Jan-Philipp Sendker, Ved nattens ende

Jan-Philipp Sendker, Ved nattens ende   Reklame: Leseeksemplar fra Cappelen Damm Tredje bok i trilogien til Sendker fra Kina og Hongkong. Dette er definitivt den beste av de tre synes jeg. Den var  kjempespennende. Hviskende skygger, Ensomhetens pris og nå, den tredje, Ved nattens ende. Sendker har reist rundt i Kina i 20 år, først … Continue reading "Jan-Philipp Sendker, Ved nattens ende"

2019-10-20 15:07 Stå høyreist og vakker i livet

Stå høyreist og vakker i livet Stå i din egen kraft Like vakker som den vakreste blomst Tror du blomsten selv ser hvor vakker den er Tror du den ønsker å være en annen Tror du den ser ned på seg selv Finn din livsoppgave Stå i din egen kraft Stå høyreist og … Continue reading "Stå høyreist og vakker i livet"

2019-10-19 10:11 For å skåne oss selv, lukker vi hjertet vårt

For å skåne oss selv, lukker vi hjertet vårt Vi tror vi skåner oss selv Vi tror vi beskytter vårt indre Men det vi gjør er å stenge for kjærligheten Vi stenger den ute Vi tør ikke elske Vi er så redd for å bli såret Enda en gang   Men ved å lukke … Continue reading "For å skåne oss selv, lukker vi hjertet vårt"

2019-10-15 14:18 Bokmøte Aschehoug 2019

Høstens happening for en lidenskapelig bokelsker. Inspirerende bokmøte i Trondheim. Jeg blir så inspirert at jeg satt der med tårer i øynene. Slukte hvert et ord. Takknemlig for å få muligheten. Jeg gjør oppmerksom på at dette er bare en smakebit av høstens bøker, jeg skriver om i dette innlegget.     Jeg elsker … Continue reading "Bokmøte Aschehoug 2019"

2019-10-14 11:50 Mine tanker om vondt i ørene

Jeg har ofte vondt i ørene, særlig det venstre. Når man mediterer og gir healing, kjenner man det ofte i ørene. Det er som om det blir topper inne der. Det kan være pipelyder. Det kan være sårt og vondt i perioder. Selvfølgelig bør man sjekke med lege hvis man har mye vondt. Jeg … Continue reading "Mine tanker om vondt i ørene"

2019-10-13 11:23 Lille venn Vi ser du strever

Lille venn Vi ser du strever Du strever med alle dine ønsker Du vil så gjerne men du får ikke til Det er da du tar på deg skyld Du føler du skulle gjort det du ikke greier Du har så vanskelig med å godta den situasjonen du er i Akseptere det som er … Continue reading "Lille venn Vi ser du strever"

2019-10-12 17:34 Dagene går så fort at du når nesten ikke å telle dem

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.     Dagene går så fort at du når nesten ikke å … Continue reading "Dagene går så fort at du når nesten ikke å telle dem"

2019-10-11 18:42 Monika N. Yndestad, Ulmebrann

Monika N. Yndestad, Ulmebrann Reklame: Leseeksemplar fra Cappelen Damm. Jeg oppdaget Monika N. Yndestad når jeg fikk hennes forrige bok, Graven. Jeg likte den svært godt og Ulmebrann er ikke noe dårligere. Dette er en av de beste jeg har lest i år, kjempespennende fra første til siste side og et svært originalt plott. En … Continue reading "Monika N. Yndestad, Ulmebrann"

2019-10-11 12:07 Du er som en dyp, dyp brønn, fylt med universell visdom

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.   Du er som en dyp, dyp brønn, fylt med universell … Continue reading "Du er som en dyp, dyp brønn, fylt med universell visdom"

2019-10-10 17:35 Maja Lunde, Przewalskis hest

Maja Lunde, Przewalskis hest Reklame: Leseeksemplar fra Aschehoug. Jeg har lest de to forrige bøkene i Maja Lundes klimakvartett, Bienes historie og Blå. Det er ingen tvil om at Lunde er en flink forfatter. Hun bringer også noe nytt inn i disse bøkene hennes som favner fortid og fremtid. Przewalskis hest, handler om urhester. Første … Continue reading "Maja Lunde, Przewalskis hest"

2019-10-10 17:08 At det er både lys og mørke på jorden, det kan vi vel slå fast

At det er både lys og mørke på jorden, det kan vi vel slå fast Alt er ikke bare solskinn og glede Vi kommer fra lyset og ned i en menneskekropp for å erfare Hvordan er det å være menneske Hva er følelser Hvordan påvirker de kroppen Smerte, sorg, svik, savn, lidelse skal vi … Continue reading " At det er både lys og mørke på jorden, det kan vi vel slå fast"

2019-10-09 18:24 Ellen Vahr, Miss Marie

Ellen Vahr, Miss Marie Reklame: Leseeksemplar fra Aschehoug. Miss Marie er første bok i en planlagt triologi om Thea som drar til Amerika for å være tjenestepike hos den rikeste familien der borte. Hun har litt utfordring den godeste Thea med å holde seg til reglene som er for tjenerne. Hun deltar på suffragettemøter og … Continue reading "Ellen Vahr, Miss Marie"

2019-10-09 11:37 Jeg tror at jeg er kommet til jorden for å erfare å være menneske

Jeg har min tro Jeg tror at jeg er kommet til jorden for å erfare å være menneske Når jeg så drar herfra igjen drar jeg inn i lyset igjen Det å være menneske er ikke bare solskinn og glede Vi her et bredt følelsesregister både av det gode og det smertefulle Å lære … Continue reading "Jeg tror at jeg er kommet til jorden for å erfare å være menneske"

2019-10-08 11:11 Vi mennesker har et bredt spekter av følelser

Vi mennesker har et bredt spekter av følelser Selv har jeg tonnevis Jeg tror ikke det er en eneste følelse i verden som ikke har vært innom min kropp Noen er ikke så følelsesladet De er rolig og sindige, uten de store svingninger Det må være rom for oss alle I og med at … Continue reading "Vi mennesker har et bredt spekter av følelser"

2019-10-07 14:48 Farger gjør vidunderlige ting

Farger gjør vidunderlige ting for meg De gir meg inspirasjon De gir meg glede Når jeg ser hyller på hyller med garnnøster i alle farger Når jeg ser våren komme inn i butikkene Når jeg ser vakre stoffer i alle verdens farger, særlig glatte blanke silkestoffer Jeg applikerer bilder med disse silkestoffene og bare … Continue reading "Farger gjør vidunderlige ting"

2019-10-06 16:05 Jonas Moström, Til døden skiller oss

Jonas Moström, Til døden skiller oss Reklame: Leseeksemplar fra Goliat forlag. Men jeg har ikke betalt eller er pålagt å skrive om den. Jeg leser fordi jeg elsker å lese rett og slett. Til døden skiller oss er fjerde bok om Natalie Svensson. Jeg liker Moströms bøker. De er jevnt over spennende uten at de … Continue reading "Jonas Moström, Til døden skiller oss"

2019-10-06 13:15 Det er på tide å legge alt som var bak seg

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.     Det er på tide å legge alt som var bak … Continue reading "Det er på tide å legge alt som var bak seg"

2019-10-05 11:09 Når du ser tilbake i tid, ler du

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.   Når du ser tilbake i tid, ler du Du er … Continue reading "Når du ser tilbake i tid, ler du"

2019-10-04 18:15 Therese Lund Stathatos, Det vi ikke sier

Therese Lund Stathatos, Det vi ikke sier Reklame: Et leseeksemplar fra Panta forlag Jeg likte godt den første boken til Stathatos, Min ulydige mor. Jeg likte enda bedre Det vi ikke sier. Egentlig er det ikke bare det vi ikke sier, men den godeste Helen, hovedpersonen kunne nok også holdt inne en del ord,og ikke … Continue reading "Therese Lund Stathatos, Det vi ikke sier"

2019-10-04 10:45 I dag vil jeg berømme alle som tør

I dag vil jeg berømme alle som tør Alle som tør å gå utenfor rammen Alle de som tør å stå frem og vise hvem de er Hurra for dem som har mot til å være annerledes Vi har så lett for å snakke om dem, og da ikke på noe positiv måte Hvorfor … Continue reading "I dag vil jeg berømme alle som tør"

2019-10-03 14:56 Hvordan går det med deg og evnen til å elske den viktigste i hele verden

I og med at jeg har hatt en del henvendelser fra mennesker som synes det er vanskelig å jobbe med seg selv, har jeg hatt noen innlegg der jeg prøver å gjøre det enkelt Dette er bare fra mitt hjerte, jeg har ingen faglig bakgrunn, så ta til dere det som føles riktig og … Continue reading "Hvordan går det med deg og evnen til å elske den viktigste i hele verden"

2019-10-02 11:30 Det er som om det er en spesiell situasjon i livet ditt, som sitter fast i sekken din, som du ikke har orket å ta opp

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.     Det er som om det er en spesiell situasjon i … Continue reading "Det er som om det er en spesiell situasjon i livet ditt, som sitter fast i sekken din, som du ikke har orket å ta opp"

2019-10-01 15:44 Bøker lest september 2019, 17 + 1 bøker

September ble en fantastisk lesemåned for meg. Jeg har jo lagd meg en inspirasjonsstabel og leste alle de pluss 4 bøker til. Ja, jeg har jukset med en, for Bli hos meg har jeg lest tidligere, men publiserte den nær utgivelsesdato.   Først ute var Der krepsene synger, Delia Owens Leseeksemplar fra Panta forlag … Continue reading "Bøker lest september 2019, 17 + 1 bøker"

2019-10-01 13:26 Du har nærmest kommet til en ny tidsalder

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.   Du har nærmest kommet til en ny tidsalder Det som var … Continue reading "Du har nærmest kommet til en ny tidsalder"

2019-09-30 21:14 Alyson Richman, Et hav av minner

Alyson Richman, Et hav av minner Det er så mange bøker som ser ut som lette underholdningsbøker, men som er så mye mer enn det. Et hav av minner er faktisk en kompleks og sterk og hjerteskjærende  historie om mennesker som blir revet løs med roten, fra sine hjemland, og må flykte fra krigens brutalitet. … Continue reading "Alyson Richman, Et hav av minner"

2019-09-30 17:04 Heine Bakkeid, Vi skal ikke våkne

Heine Bakkeid, Vi skal ikke våkne Et leseeksemplar fra Aschehoug. I tredje boken drar Aske tilbake til sine røtter og faren, på Island. Jeg må berømme Bakkeid for å klare å konstruere spennende komplott som ingen har gjort før han. Hvordan det hele henger sammen og hvem som står bak, ja det får vi ikke … Continue reading "Heine Bakkeid, Vi skal ikke våkne"

2019-09-30 14:55 Oktober er ferdig planlagt

Tenk at jeg er så tussete. Ja, jeg er glad jeg er det. Jeg blir yr av glede av å se på bøkene jeg har planlagt å lese i oktober. Kun de som elsker bøker, kan nok kjenne denne gledesfølelsen. Hver gang jeg går forbi stabelen, fryder jeg meg. Regelen for utplukking er : … Continue reading "Oktober er ferdig planlagt"

2019-09-30 11:38 Jeg håper du vil prøve

Jeg har snakket mye dette året om å bli glad i seg selv. Jeg hadde blant annet en konkurranse på Lillasjel, på Facebook, der man skulle si noen fine ord om seg selv. Mange syntes dette var vanskelig. Forrige uke la jeg derfor ut en ny konkurranse. Du kunne framsnakke en annen person. Stor … Continue reading "Jeg håper du vil prøve"

2019-09-29 16:33 Ellen Vahr, Gaven

Ellen Vahr, Gaven Gaven er Ellen Vahrs første roman. Historien er basert på livet til hennes tipp tipp oldemor, Anne fra Vardal. Anne forstod ganske tidlig at hun skulle hjelpe andre mennesker, men så kom livet i veien for henne, så det tok sin tid før hun tok fatt på livsoppgave. Etterhvert kom det folk … Continue reading "Ellen Vahr, Gaven"

2019-09-29 10:12 Det er så mange lys som har gått opp for deg i det siste

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.   Det er så mange lys som har gått opp for deg … Continue reading "Det er så mange lys som har gått opp for deg i det siste"

2019-09-28 15:15 Det er så tåpelig at jeg blir flau over å tenke på det

I det jeg gikk ut fra dusjen i dag, så jeg meg selv i speilet. Jeg så den digre magen min, som jeg har slike komplekser for. Plutselig tenkte jeg, hva er det du driver med. Det er bare så tåpelig at jeg blir flau over å tenke på det. Hvilken betydning har den … Continue reading "Det er så tåpelig at jeg blir flau over å tenke på det"

2019-09-27 17:42 Heine Bakkeid, Møt meg i paradis

Heine Bakkeid, Møt meg i paradis Leseeksemplar e-bok fra Aschehoug Bok 2 i serien om Thorkild Aske, som er pillemisbruker og ganske så hardt ute å kjøre psykisk. Og han lever et hardt liv herr Aske, men overlever gjør han, merkelig nok. Jeg gir honnør for Bakkeid for originale plot. Nå kan jeg ikke fortelle … Continue reading "Heine Bakkeid, Møt meg i paradis"

2019-09-27 17:28 Ro ro ro din båt

Ord fra den andre siden. Å skrive ord fra noen som har gått bort uten å vite noen ting, er ikke enkelt. Det er lettere når man får bekreftelser underveis, at man er på riktig vei. Men det jeg vil vite er, hvilken relasjon man har til vedkommende og når denne gikk bort. … Continue reading "Ro ro ro din båt"

2019-09-26 14:23 Tenker du på at du er en rollemodell for kommende generasjoner

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.     Tenker du på at du er en rollemodell for … Continue reading "Tenker du på at du er en rollemodell for kommende generasjoner"

2019-09-25 18:08 Katherine Webb, Spor i støvet

Katherine Webb, Spor i støvet Dette var en bok jeg likte svært svært godt. De som unngår bøker med “dame med ryggen til”, på omslaget, går glipp av noen fine bøker. En velskrevet roman, nesten som en krim, for her var det et spennende mysterie som skulle løses. Frances opplever at venninnen hennes forsvinner når … Continue reading "Katherine Webb, Spor i støvet"

2019-09-25 11:05 Det vi hadde sammen, var solid, godt og trygt

Ord fra den andre siden. Å skrive ord fra noen som har gått bort uten å vite noen ting, er ikke enkelt. Det er lettere når man får bekreftelser underveis, at man er på riktig vei. Men det jeg vil vite er, hvilken relasjon man har til vedkommende og når denne gikk bort. Dette … Continue reading "Det vi hadde sammen, var solid, godt og trygt"

2019-09-24 18:08 Heine Bakkeid, Jeg skal savne deg i morgen

Heine Bakkeid, Jeg skal savne deg i morgen Et leseeksemplar i e-bok format fra Aschehoug. Jeg har fått den tredje boken i serien om Thorkild Aske, Vi skal ikke våkne, og tok med meg den når jeg skulle på tur i helga. Jeg leste i bilen og fant ut at en e-bok ville da vært … Continue reading "Heine Bakkeid, Jeg skal savne deg i morgen"

2019-09-24 10:32 Skyld ikke på janteloven, skyld på deg selv

I dag påstår jeg hardnakket at det er ikke janteloven som ødelegger for oss Jo, selvfølgelig er den teit Det er ikke det jeg mener Den skulle vært avskaffet Ingen får avskaffet den så lenge vi bruker den   Er du en av de som synes den er fæl Har du tenkt over hva … Continue reading "Skyld ikke på janteloven, skyld på deg selv"

2019-09-23 16:24 Toril Brekke, Kobrahjerte

Toril Brekke, Kobrahjerte Leseeksemplar fra Aschehoug. Jeg likte godt den første boken om Agathe, Alle elsket moren din og jeg likte bok nummer to, Kobrahjerte. De kan leses frittstående, men jeg anbefaler å lese den første først, for da lærer man Agathe bedre å kjenne. Hun har ingen enkel oppvekst, med en mor som ikke … Continue reading "Toril Brekke, Kobrahjerte"

2019-09-23 12:32 Vi tror vi er så smarte og vet alt, men vi gjør ikke det

Jeg leste artikkelen  “blir du holdt tilbake av tankene dine” http://www.zuna.no/2010/09/01/blir-du-holdt-tilbake-av-tankene-dine/ Det er nemlig det vi blir Vi tror vi er så smarte og vet alt, men vi gjør ikke det Bak våre handlinger ligger gamle tankemønstre som styrer oss Vårt eget hode lurer oss trill rundt og vi ser det ikke Før vi … Continue reading "Vi tror vi er så smarte og vet alt, men vi gjør ikke det"

2019-09-22 11:42 Lær deg å sette grenser for deg selv

Da er vi ferdig med de tre første og alle er vel ferdig utlært: Åpner du denne linken, finner du også linker til de to første. https://lillasjel.blogg.no/3-hvordan-kaste-darlig-samvittighet.html Det å sette grenser for seg selv må og trenes på Vi må lære oss de første stegene med å klare å lytte til oss selv Når … Continue reading "Lær deg å sette grenser for deg selv"

2019-09-21 13:22 Hvordan kaste dårlig samvittighet

Del 1 https://lillasjel.blogg.no/i-dag-laerer-vi-a-lytte-til-egen-kropp.html   Del 2: https://lillasjel.blogg.no/hvordan-laere-seg-a-bli-glad-i-seg-selv.html   Da er vi klar for del 3 som heter Hvordan kaster vi dårlig samvittihet Mange er veldig opphengt i det med dårlig samvittighet Det heter at jeg får dårlig samvittighet eller en person gir meg dårlig samvittighet Fæle greier Hvis du tenker og ser litt objektivt … Continue reading "Hvordan kaste dårlig samvittighet"

2019-09-20 17:08 Marianne Storberg, Bli hos meg

Marianne Storberg, Bli hos meg   Jeg har ikke lest noen av Storbergs tidligere bøker. 2012, Brevet fra Betzy og 2016, Eplehagen. Bli hos meg baserer handlingen på en virkelig historie, nemlig forfatterens oldemor Boel og Bols søster, Fina. Boel er impulsiv og følsom og roter seg gjerne opp i situasjoner som ikke er så … Continue reading "Marianne Storberg, Bli hos meg"

2019-09-20 12:16 Hvordan lære seg å bli glad i seg selv

Jeg skriver først og fremst for meg selv, i og med at ordene kommer fra mitt hode og hjerte Den som har aller mest nytte av det er derfor meg selv Jeg påstår ikke at jeg vet  noe mer eller bedre enn andre Alt er bare min måte å se ting på Det … Continue reading "Hvordan lære seg å bli glad i seg selv"

2019-09-19 07:18 I DAG LÆRER VI Å LYTTE TIL EGEN KROPP

I dag snakker vi om det å lære å lytte til egen kropp. Mange kommer til meg og sier at jeg får det til å høres så enkelt ut, men de vet ikke hvordan de skal begynne De føler de prøver og prøver, men kommer ikke noe vei Det er ikke så enkelt å … Continue reading "I DAG LÆRER VI Å LYTTE TIL EGEN KROPP"

2019-09-18 19:03 Jens Henrik Jensen,Oxen, Mørke menn

Jens Henrik Jensen,Oxen, Mørke menn Boken er et leseeksemplar fra Aschehoug Jeg synes det er dårlig gjort å gjøre en bok så spennende at man ikke klarer å legge den fra seg.576 sider, jeg begynte i går og avsluttet nå. Jeg har ikke lagt den tredje i leselisten for september, men det er vanskelig å … Continue reading "Jens Henrik Jensen,Oxen, Mørke menn"

2019-09-18 13:04 Du og jeg, ja det var også litt av en historie, var det vel ikke

Ord fra den andre siden. Å skrive ord fra noen som har gått bort uten å vite noen ting, er ikke enkelt. Det er lettere når man får bekreftelser underveis, at man er på riktig vei. Men det jeg vil vite er, hvilken relasjon man har til vedkommende og når denne gikk bort. … Continue reading "Du og jeg, ja det var også litt av en historie, var det vel ikke"

2019-09-17 16:08 Kristin Valla, Ut av det blå

Kristin Valla, Ut av det blå Boken er gitt meg som et leseeksemplar av Kagge forlag. Det er noe som forundrer meg. Jeg kan ha to ganske så like bøker innholdsmessig, men så skjer det at jeg er ganske likegyldig til den ene, men så elsker jeg den andre. Det er så merkelig. Jeg likte … Continue reading "Kristin Valla, Ut av det blå"

2019-09-17 11:30 Et hav av tårer

Jeg vil gråte en tåre Nei en er ikke nok Jeg vil gråte mange tårer En hel elv av tårer Til sammen danner de et stort hav Et hav av salte tårer Av mine og av dine En tåre for alle vonde ord Og så en for alle vonde handlinger Alle traumer, sorger, smerter, … Continue reading "Et hav av tårer"

2019-09-16 16:34 Stillstans for tiden?

Det er et tema som er til frustrasjon for veldig mange som har oppdaget det spirituelle og det er periodene med stillstans. Man er i læring og elsker fremgangen. Man nyter å være i energiene. Man kaster gammelt følelses-skrot man har bært på. Man ser man får det bedre. Man er så stolt og … Continue reading "Stillstans for tiden?"

2019-09-15 17:15 Jonas Moström, Midnattspiker

Jonas Moström, Midnattspiker Denne boka fikk jeg av en venn, ikke fra noe forlag. Da har jeg lest den tredje boken i serien om Natalie Svensson. Jeg synes denne tredje er den aller beste så langt. Litt treg start, men så ble den kjempespennende. Det ble lite annet gjort denne lørdagen da det var vanskelig … Continue reading "Jonas Moström, Midnattspiker"

2019-09-15 14:44 Er man gal, så er man gal, da gjør man ting man ikke tør

Er man gal, så er man gal, da gjør man ting man ikke tør I sommer var vi på cruise i Karibien en uke. Hele reisefølget dro på snorkling og beach. Og jeg hadde så innmari lyst jeg til å snorkle. Svømme der nede blant fiskene. Men i det jeg fikk … Continue reading "Er man gal, så er man gal, da gjør man ting man ikke tør"

2019-09-14 13:42 Det var ikke dette vi hadde planlagt

Ord fra den andre siden. Å skrive ord fra noen som har gått bort uten å vite noen ting, er ikke enkelt. Det er lettere når man får bekreftelser underveis på at man er på riktig vei. Men det jeg vil vite er hvilken relasjon man har til vedkommende og når denne gikk … Continue reading "Det var ikke dette vi hadde planlagt"

2019-09-13 17:20 Hannah Beckerman, Alle våre hemmeligheter

Hannah Beckerman, Alle våre hemmeligheter Et leseeksemplar fra Bastion forlag Noen ganger er det svært vanskelig å skrive omtaler. Alle våre hemmeligheter er nemlig en roman med alle våre hemmeligheter. De kan derfor ikke røpes på forhånd for da tar jeg jo spenningen bort. Boken tar for seg alvorlige spørsmål og dramatiske sitauasjoner. … Continue reading "Hannah Beckerman, Alle våre hemmeligheter"

2019-09-13 12:44 Du følte at nå var du på riktig vei

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt i melding på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du vil ha dine personlige ord. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om de kan postes i bloggen. Det er helt frivillig.   Alt var så toppers når ting la seg til rette Du … Continue reading "Du følte at nå var du på riktig vei"

2019-09-12 14:56 Det er bare så inderlig koselig og gledelig og alt som godt er

Det er bare så inderlig koselig og gledelig og alt som godt er Ja jeg snakker om aktivitetene jeg har på Lillasjel om dagen. Jeg kom nemlig på en brilliant ide. Jeg har en konkurranse. Man skal skrive noe fint om seg selv. Aldri hadde jeg forventet en slik fantastisk oppslutning. Og det er … Continue reading "Det er bare så inderlig koselig og gledelig og alt som godt er"

2019-09-11 18:51 Benedict Wells, Ut av ensomheten

Benedict Wells, Ut av ensomheten Boken er gitt meg som et leseeksemplar. Ut av ensomheten er en internasjonal bestselger, kåret til Eu’s litteraturpris, oversatt til 30 språk. Boken handler om Jules og hans to eldre søsken og deres oppvekst og voksenliv. De opplever tragiske hendelser som selvfølgelig preger deres liv. Jeg var nå ikke tenkt … Continue reading "Benedict Wells, Ut av ensomheten"

2019-09-11 15:12 Se situasjoner fra ulike sider

Du ser disse bildene og lurer nok på hvor jeg vil hen i dag. Det er jo aldri råd å vite med meg vettu. Men i dag, handler det om et viktig tema, nemlig hvilke valg vi tar. Hæ, sier du nok. Hva har valg med disse bildene å gjøre.   Jo, det skal … Continue reading "Se situasjoner fra ulike sider"

2019-09-10 13:00 Noen ganger må vi bare trå til selv

Noen ganger må vi bare trå til selv Ja, vi må det. Det er når vi har behov for en oppmuntring. Det hender jo at noen overrasker en, men når vi har oppmuntringer hov, ja da er vi ofte litt negativ også. Er ikke det rart eller? Da har vi lettere for å si … Continue reading "Noen ganger må vi bare trå til selv"

2019-09-09 17:38 Frances De Pontes Peebles, Luften du puster

Frances De Pontes Peebles, Luften du puster Et leseeksemplar fra Panta forlag. Ja jeg kommer nok aldri til å huske forfatterens navn, men romanen vil jeg huske, for den var veldig bra. Det står bak på boken: En historie om et intenst kvinnelig vennskap, drevet av kjærlighet, misunnelse og stolthet –  og følelsen av å … Continue reading "Frances De Pontes Peebles, Luften du puster"

2019-08-21 18:27 Anders de la Motte, Vinterild

Anders de la Motte, Vinterild Boken er et leseeksemplar fra Aschehoug men jeg her ikke pålagt eller betalt for å skrive om den. Da har jeg lest bok tre i årstidskvartetten til Motte. Jeg tror det er denne som for meg har vært mest  spennende, men jeg likte også godt den første Sensommer. Alle tre … Continue reading "Anders de la Motte, Vinterild"

2019-08-21 13:15 Jeg gråter noen tårer for deg min kjære venn

Jeg gråter noen tårer for deg min kjære venn Men tårene mine vil ikke hjelpe deg Du må gråte dem selv Hadde jeg bare kunne gitt deg litt av styrken min Men jeg får det ikke til Du må selv grave dypere enn noen gang før Du må ned i mørket og prøve å … Continue reading "Jeg gråter noen tårer for deg min kjære venn"

2019-08-20 16:25 Jonas Gardell, Til minne om betingelsesløs kjærlighet

Jonas Gardell, Til minne om betingelsesløs kjærlighet   Jeg har fått boken som et leseeksemplar fra Vigmostad og Bjørke, men får ikke betalt eller er pålagt å lese eller skrive om den. Dette var en fin roman. Jeg kjente ikke til Jonas Gardell fra før og i starten av boken står det at han dør … Continue reading "Jonas Gardell, Til minne om betingelsesløs kjærlighet"

2019-08-20 10:43 Rastløs på leting

Vi ser du er utilpass for tiden Rastløs på leting på leting etter noe du ikke helt vet hva det er Flakkende fra øyeblikk til øyeblikk Flyvende i tankene Frustrert i det du starter dagen Uvissheten om hva som venter deg   Kan du ikke prøve å bare være deg Ikke streve etter noe … Continue reading "Rastløs på leting"

2019-08-19 10:33 Hva gjør vi så med dagen i dag

Hva gjør vi så med dagen i dag Den bretter seg ut foran oss, ny og ubrukt hvordan vil vi sette vårt preg på den Hvilke farger vil vi bruke Ett nytt helt blankt ark Ja kanskje har den allerede fått litt slitasje Som om vi ikke har hele arket til rådighet Men noe … Continue reading "Hva gjør vi så med dagen i dag"

2019-08-18 14:09 Av og til blir jeg sint og fortvilt

Av og til blir jeg sint og fortvilt. Det er så mange utøvere i den såkalte “alternativbransjen”, som er helt på jordet. Av og til blir jeg så forundret over det jeg hører, at jeg funderer på om ørene mine kommer til å falle av. Ja, hadde det gått an, hadde de nok gjort … Continue reading "Av og til blir jeg sint og fortvilt"

2019-08-17 06:13 Hvem sin hånd kan det være

Det er som om dagene forsvinner Jeg begynner på mandag for så å finne ut at det er fredag Jeg begynner på en måned, noen dager etter, går den mot slutten og vips er jeg midt inne en ny Endelig er det vår, nei der for sommeren avgårde uten at jeg helt fikk … Continue reading "Hvem sin hånd kan det være"

2019-08-16 17:46 Frode Eie Larsen, På overflaten flyter vannliljene

Frode Eie Larsen, På overflaten flyter vannliljene Eddi Stubb og jeg tilbragte tiden sammen ute på balkongen i sola i går og det var hyggelig for meg, men travelt for Eddi, som fikk flere mord han måtte ta tak i, og til og med havnet på sykehuset. Ja, det kunne jo gått riktig galt, men … Continue reading "Frode Eie Larsen, På overflaten flyter vannliljene"

2019-08-16 10:34 Er det noen som ikke godtar deg som du er

Er det noen som ikke godtar deg som du er? Føler du at du må hele tiden forsvare fin væremåte? At uansett hva du gjør, blir du kritisert. Du skulle gjort slik de ber deg om. Men selv om de ikke liker deg som du er, vil de likevel være sammen med deg. Er … Continue reading "Er det noen som ikke godtar deg som du er"

2019-08-15 18:18 Kristin Hauge, Ritualer

Kristin Hauge, Ritualer Ritualer har jeg sett har fått mange gode omtaler i bokgruppene. Jeg synes det var en fin roman, men ikke en som sprengte seg vei inn i hjertet mitt. Jeg klarte ikke å komme innunder huden på personene som fortalte sin historie, enda den virket reell nok. Det er tre fortellerstemmer og … Continue reading "Kristin Hauge, Ritualer"

2019-03-31 21:15 Who sees the invisible ones

Vi ble sendt ut i parken for å finne inspirasjon. Jeg følte jeg skulle til the Peace garden. Jeg så ned, der jeg satt og så alt det grønne. Jeg tenkte at alle er vi så opptatt av blomstene med de vakre blomstene og vi ser ikke alt det grønne.     Who sees … Continue reading "Who sees the invisible ones"

2019-03-31 21:14 We are all in it together

I found love Internal love Love from the source of God I feel it inside my body It is filling me Bringing tears into my eyes  Tears of gratitude  Tears of joy But together  with the feeling of god, it’s also an Earthy feeling A connection to mother Earth To everything that grows  To … Continue reading "We are all in it together"

2019-03-31 19:13 Arthur Findlay, Søndag, dag 2, 31.03.19

Første time i dag hadde vi om Spirit art artists. Blant annet The Bangs sisters på slutten av 1800-tallet. De startet som barn ved at de fikk møbler til å sveve. De satte to lerreter mot hverandre i vinkel med åpent rom mellom dem og så dukket portrettet opp på innsiden av lerretet uten … Continue reading "Arthur Findlay, Søndag, dag 2, 31.03.19"

2019-03-30 21:43 Vel fremme til nye eventyr på Arthur Findlay College

Bergen, Tromsø og Lillesand er klar for Arthur Findlay. Humøret er på topp og sommerfuglene flakser i magen. Fruen fra bygda trodde første gang hun så disse dørene at det var en heis. Men det var jo et tog. Ryanair var presis i dag. Og 5 min etter landing, fikk vi gå av flyet. … Continue reading "Vel fremme til nye eventyr på Arthur Findlay College"

2019-03-30 14:05 Temaet er fryktforløsning

Da er vi på flyet. Så langt har alt gått strøkent. Jeg er igjen svært takknemlig som får dra ut på disse eventyrene. Temaet for tiden er tydeligvis fryktforløsning. Det er sånn at temaer kommer igjen og igjen. Når et tema, som nå frykt, er aktuelt, kommer også historiene som matcher temaene. … Continue reading "Temaet er fryktforløsning"

2019-03-29 09:12 På toget, på vei til Arthur Findlay, som vanlig i dype tanker om livet

Da er jeg på toget. Jeg forlater en regntung Åndalsnes. Da er jeg vei igjen. Og som den sippergurien jeg er for tiden, renner tårene igjen. Jeg er så følsom for tiden, at det nesten er for mye av det gode. Jeg er på vei til mitt andre hjem, slik føles det ihvertfall. … Continue reading "På toget, på vei til Arthur Findlay, som vanlig i dype tanker om livet"

2019-03-28 17:07 Liza Marklund. Perlefarmen

Liza Marklund. Perlefarmen Jeg har lest alle krimbøkene til Marklund og likt stort sett alle sammen veldig godt. Jeg visste at Perlefarmen ikke var krim, så jeg var spent. Dette er en roman jeg ikke helt vet hvordan jeg skal definere. Starten liker jeg veldig godt. Vi følger Kiona som vokser opp på Manihiki i … Continue reading "Liza Marklund. Perlefarmen"

2019-03-28 10:47 Fy flate, hvem har sagt at selvutvikling skal være lett

Fy flate, hvem har sagt at  selvutvikling skal være lett Etter nyttår har jeg hatt en arbeidsperiode Det har haglet følelser i meg De har ført til en indre storm Jeg har vært filleristet mentalt Nei, ikke vært deprimert, men det har vært mye følelsesmessig turbulens Den lille piken i meg har gitt … Continue reading "Fy flate, hvem har sagt at selvutvikling skal være lett"

2019-03-27 10:39 Hva har vi å frykte

Et stadig tilbakevendende tema når det gjelder det åndelige, er frykt. Er det noe vi trenger å være redd. Jeg kan bare svare ut fra min tro, Jeg tror ikke noen som mener noe annet enn meg lyver, vi har bare hver vår oppfatning og alle må få tro det de vil. … Continue reading "Hva har vi å frykte"

2019-03-26 13:34 I tusener av år har jeg elsket deg

Å forløse følelser er ingen enkel sak, det er tøffe tak. I dag kom denne sangen til meg flere ganger,før ordene kom og tårene kom i store fosser. Jeg har vært filleristet mentalt etter nyttår, nok for å forberede meg til kurset jeg skal på nå snart. Jeg skal fortelle flere episoder senere og … Continue reading "I tusener av år har jeg elsket deg"

2019-03-25 18:20 Anders de la Motte, Sensommer

Anders de la Motte, Sensommer Jeg leser krimbøker som har fått vente en stund og nå er tiden inne til å begynne på Anders de la Motte. Sensommer er først ute, deretter kommer Høstdåd og Vinterlys Jeg har også et par av hans tidligere bøker i bokhyllen, Memorandum og Ultimatum, men de får vente til … Continue reading "Anders de la Motte, Sensommer"

2019-03-25 14:16 Øvelse ved avgjørelser, for å trene opp intuisjonen

Temaet i det siste har vært å følge hjertet. Det er jo slett ingen enkel sak bestandig. Særlig før man har lært den stemmen ordentlig å kjenne. Men selv da kan det være vanskelig. Her en dag snakket jeg med en mor som fortalte at datteren stod overfor et skolevalg. Hvilken skole skulle hun … Continue reading "Øvelse ved avgjørelser, for å trene opp intuisjonen"

2019-03-24 11:22 Synlige eller usynlige utfordringer

Vi ser mange skriver om de usynlige sykdommene At det skal være så ille. Og ja, det kan være ille. Like ille kan det være om det er synlig. Den store forskjellen ligger nok i det med om man møter forståelse Det som er synlig, er lettere å forstå. Men jeg er litt … Continue reading "Synlige eller usynlige utfordringer"

2019-03-23 09:20 Du er et varmt og fint menneske

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Hvis du ønsker å få dine ord, ta kontakt på facebook eller sms 9946 7178. Du velger selv etter å ha lest ordene om du vil at de skal publiseres i bloggen. http://www.facebook.com/Lillasjel   Du er et varmt og fint menneske Det er ikke det at du strever for … Continue reading "Du er et varmt og fint menneske"

2019-03-22 09:44 Det er som om du enda tror du er en liten pike

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Hvis du ønsker å få dine ord, ta kontakt på facebook eller sms 9946 7178. Du velger selv etter å ha lest ordene om du vil at de skal publiseres i bloggen. http://www.facebook.com/Lillasjel   Det er som om du enda tror du er en liten pike Som om du … Continue reading "Det er som om du enda tror du er en liten pike"

2019-03-21 09:41 Her en kveld skjedde det noe merkelig

Her en kveld skjedde det noe merkelig Jeg får ofte ord i hodet i det jeg legger meg Dette har vært en aktiv periode der mye kommer, men bestandig i det jeg skal legge meg Når jeg står opp igjen, er de borte. Jeg sier at skal jeg skrive, må jeg få ordene når … Continue reading "Her en kveld skjedde det noe merkelig"

2019-03-20 18:28 Lori Nelson Spielman, Bortenfor stjernene

Lori Nelson Spielman, Bortenfor stjernene Ny forfatter for meg, anbefalt i en av bokgruppene. En bok om sorg. Noe av det var bra men jeg reagerte på en del uttalelser i boken. Språket ble ofte merkelig for meg og jeg synes historien er litt for tynn. Forteller man en femåring at det var en fyllekjører … Continue reading "Lori Nelson Spielman, Bortenfor stjernene"

2019-03-20 09:46 Du føler nå en annen ro enn du har hatt tidligere i livet

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Hvis du ønsker å få dine ord, ta kontakt på facebook eller sms 9946 7178. Du velger selv etter å ha lest ordene om du vil at de skal publiseres i bloggen. http://www.facebook.com/Lillasjel   Du føler nå en annen ro enn du har hatt tidligere i livet Det som … Continue reading "Du føler nå en annen ro enn du har hatt tidligere i livet"

2019-03-19 19:08 Amanda Prowse, Hva har jeg gjort

Amanda Prowse, Hva har jeg gjort Enda et nytt bekjentskap får være med i feriekofferten. Jeg var litt forutinntatt, tenkte at dette er kanskje noe kliss klass. Der tok jeg grundig feil. Dette var en veldig bra bok og en jeg kommer til å huske og anbefale. Allerede på første side forstår jeg at dette … Continue reading "Amanda Prowse, Hva har jeg gjort"

2019-03-19 09:32 Noen ganger er det vanskelig å være annerledes

Noen ganger er det vanskelig å være annerledes Øyeblikk man ønsker å være som dem Man tenker da at man er heldig, heldig som har et valg Mange har ikke det valget De er satt utenfor  De får ikke være med Å kunne velge selv å stå utenfor, er derfor egentlig noe man … Continue reading "Noen ganger er det vanskelig å være annerledes"

2019-03-18 19:18 Chanel Cleeton, Neste år i Havanna

Chanel Cleeton, Neste år i Havanna Første bok i en planlagt serie. Handlingen lagt til Cuba, både før og etter Castro og i nåtid. Veldig bra skrevet for vi får et innblikk i forholdene, både for de fattige og de rike, de som kjempet for Castro i håp om å få mer demokrati og de … Continue reading "Chanel Cleeton, Neste år i Havanna"

2019-03-18 09:42 Sårbarhet

Hvis du pirker på en larve så krøller den seg sammen Den går i forsvar En mekanisme som settes i gang automatisk Slik er vi mennesker også Når noe trigger oss, treffes det sårbare i oss Noen vil krølle seg sammen, som larven Prøve å gjøre seg utilgjengelig  Beskytte seg selv ved å … Continue reading "Sårbarhet"

2019-03-17 10:21 Jeg føler meg hudløs

Av og til føler jeg meg hudløs Naken Lag for lag skrelles jeg Som en appelsin Det er bare at så snart jeg får av et lag, ja da dukker et nytt opp under Likevel er det som om jeg krymper for hvert lag Som om for hvert lag som skrelles av, avdukes det … Continue reading "Jeg føler meg hudløs"

2019-03-16 05:01 Tid for hvile

Og så kom de smygende De varme, beroligende energiene De brer seg rundt meg Som en varme rund skuldrene Som om jeg blir omfavnet av englevinger   Du har jobbet så hardt hvisker stemmen Nå skal du få en pause Og ja, vi vet den er etterlengtet Du sier ja til de oppgaver du … Continue reading "Tid for hvile"

2019-03-15 17:38 Kristine T. G. Hardeberg, De uskyldige

Kristine T. G. Hardeberg, De uskyldige Alle som følger meg, har vel forstått at en av mine store lidenskaper er bøker. Jeg klapper på hver en bokpakke og jeg kjenner energiene fra den og jeg fryder meg så jeg kjenner det helt inn i sjelen. Hurrarop og sukk av velvære hører også med og kan … Continue reading "Kristine T. G. Hardeberg, De uskyldige"

2019-03-15 11:51 Det er som om du bør bytte ut øynene du ser med

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Hvis du ønsker å få dine ord, ta kontakt på facebook eller sms 9946 7178. Du velger selv etter å ha lest ordene om du vil at de skal publiseres i bloggen. http://www.facebook.com/Lillasjel     Det er som om du bør bytte ut øynene du ser med Du ser … Continue reading "Det er som om du bør bytte ut øynene du ser med"

2019-03-14 11:51 Mennesket har et indre fryktdyr

Mennesket har et indre fryktdyr Det dyret er vi veldig flinke til å gjete Vi lar det vokse seg stort og skremmende til tider Media er til stor hjelp, gir dyret vekstmuligheter Vi fores med terror, krig, katastrofer Og for ikke å snakke om sykdommer vi skal være redd for å få Vi … Continue reading "Mennesket har et indre fryktdyr"

2019-03-13 17:09 Renita D’Silva, En modig datter

Renita D’Silva, En modig datter En underholdningsroman, som jeg er helt sikker på at veldig mange vil like. Handlingen er for det meste lagt til India. Vi hopper i tid og personer og etterhvert møtes historiene slik det som regel gjør, i disse bøkene. Lucy og Govri i 1929, i India, Kavya og Sue i … Continue reading "Renita D’Silva, En modig datter"

2019-03-13 10:29 Jeg åpner for nye runder med meditasjoner, med nye øvelser

Da er to runder med meditasjonskvelder over. Det har vært spennende og utfordrende, men svært givende. Heldigvis er tilbakemeldingene gode.   Tirsdag 23. april åpner jeg for en ny runde med tre kvelder. 23.april, 30. april og 7. mai Jeg synes at tre kvelder fungerer bra. Opplegget blir det samme som før. Man … Continue reading "Jeg åpner for nye runder med meditasjoner, med nye øvelser"

2019-03-12 17:39 Martin Bakkejord Skolbekken, Lasse Lønnebotn, En halv meter lavere, et hode høyere

Martin Bakkejord Skolbekken, Lasse Lønnebotn, , En halv meter lavere, et hode høyere Lasse Lønnebotn har ført i pennen historien til Martin Bakkejord Skolbekken. Jeg leste hele boken på en dag for jeg kunne ikke la den gå og du verden hvor mange tårer som rant. Jeg er jo et sensitivt menneske med mye følelser … Continue reading "Martin Bakkejord Skolbekken, Lasse Lønnebotn, En halv meter lavere, et hode høyere"

2019-03-12 13:05 Sier du nei, sier du også ja

Det er et tema som kommer igjen og igjen, når jeg skriver Lillasjelord. Det er alle de som står på hodet, for å være gode og snille. De stiller opp for alle andre. De gjør ære på alle de som er flinke og pene og vellykkede. Men de setter seg selv i siste rekke.   … Continue reading "Sier du nei, sier du også ja"

2019-03-11 18:32 Gunn Marit Nisja, Etter oss

Gunn Marit Nisja, Etter oss Etter oss er en varm og koselig historie om vanlige hverdagsmennesker og deres utfordringer, noen ligger opp i dagen, noen prøver man å skjule. Det står utenpå boken at dette er en varm roman om vennskap, kjærlighet og meningen om livet og det er jeg faktisk helt enig i. Det … Continue reading "Gunn Marit Nisja, Etter oss"

2019-03-11 07:38 Hjelp, kroppen min stikker av uten at jeg er med

Av og til girer kroppen min seg opp. Og det er som om jeg henger etter i en strikk. Som et bilde av der kroppen min fyker avgårde mens jeg henger etter og når ikke frem til den. Når man har lavt stoffskifte, har man oftest dårlig stressmestring. Man får ikke erstattet den biten … Continue reading "Hjelp, kroppen min stikker av uten at jeg er med"

2019-03-10 11:11 Noen ganger føles det som om det har vært en revolusjon inni deg

Dette er personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling. Ønsker du å få dine ord, skrevet spesielt til deg, ta kontakt på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om det er ok at de postes anonymt i bloggen. http://Www.facebook.com/lillasjel   Noen ganger føles det som om det … Continue reading "Noen ganger føles det som om det har vært en revolusjon inni deg"

2019-03-09 10:58 Akkurat nå føles det som om det er for mange svinger på veien

Dette er personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling. Ønsker du å få dine ord, skrevet spesielt til deg, ta kontakt på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178. Du bestemmer selv etter å ha lest ordene om det er ok at de postes anonymt i bloggen. http://Www.facebook.com/lillasjel     Akkurat nå føles det som om det … Continue reading "Akkurat nå føles det som om det er for mange svinger på veien"

2019-03-08 20:26 Edvard Hoem, Jordmor på jorda

Edvard Hoem, Jordmor på jorda Edvart Hoem er vel kjent for mange men det er min første roman av han. Litt uvant å lese nynorsk selv om jeg snakker dialekt, men det var lett å komme inn i det. Romanen ble gitt ut i 2008, på oppdrag av Den norske jordmorforeningen, men kom i ny … Continue reading "Edvard Hoem, Jordmor på jorda"

2019-03-08 10:43 Jeg må bare innrømme at jeg tenker på en annen mann flere ganger i måneden

Jeg må bare innrømme at jeg tenker på en annen mann flere ganger i måneden Ja, jeg gjør det. Jeg er godt gift som det heter. Vi har snart 37 års bryllupsdag. Og vi har det fint sammen. Det er ikke sånne tanker jeg tenker på.   Men det er sånn med oss høysensitive … Continue reading "Jeg må bare innrømme at jeg tenker på en annen mann flere ganger i måneden"

2019-03-07 10:55 Av og til blir jeg blåst av banen av undring.

Av og til blir jeg blåst av banen av undring. Det ble jeg i dag. Jeg har en meditasjonsgruppe på Lillasjel. Jeg sender meditasjoner og øvelser der tre tirsdager. Sist tirsdag ble det problemer med lyden. Det kan være min feil, at jeg rett og slett satte ipaden der lyden går inn. Enten det … Continue reading "Av og til blir jeg blåst av banen av undring."

2019-03-06 11:44 Akkurat passe eller helt perfekt

Jeg er litt ærekjær, jeg liker å gjøre ting ordentlig. I det siste føler jeg at akkurat det har skjært seg litt. Jeg ba på Lillasjel om ord som inspirerte til teksting av bilder. Jeg fikk mange fine ord. Jeg tok tak i noen, men så ble det stopp. Så spurte jeg om hjelp … Continue reading "Akkurat passe eller helt perfekt"

2019-03-05 10:50 Tenke sjøl

Jeg er jo en som liker å tenke sjøl, ikke bestandig følge strømmen. Jeg liker å myldre frem flere sider av en sak. Jeg tror hjernen vår har godt av det. Så fikk jeg en kommentar, fra  en som følte at når hun gjorde det, ble hun kalt frekk. At det ikke var … Continue reading "Tenke sjøl"

2019-03-04 10:59 Stille, forskning pågår

I fjor sommer opplevde jeg et sommervær jeg aldri har opplevd før. Jeg satt ute nesten hver dag hele våren og sommeren. Prøvene jeg tok for insulin og fettstoffer i blodet, sank drastisk. Jeg luftet for legen tanker om at solen og D-vitamin og stressreduksjon, kunne være en del av årsaken. Når høsten kom, … Continue reading "Stille, forskning pågår"

2019-03-03 10:36 Hjertet taler

Jeg har snakket mye i det siste om å følge hjertet. Mange synes nok dette er vanskelig. Og det er ikke enkelt i starten. Og tro ikke at man greier det hele tiden. Man kan ikke hele tiden prøve å høre etter hva hjertet vil si en. Da blir det stress og da vil … Continue reading "Hjertet taler"

2019-03-02 15:41 Hjort og Rosenfeldt, En høyere rettferdighet

Hjort og Rosenfeldt, En høyere rettferdighet Ja, de som følger bokbloggene mine har nok fått med seg at jeg har ventet besøk av Sebastian Bergmann. Han kom og nå har han gått igjen. Jeg er veldig glad i bøkene til Hjort og Rosenfeldt, men denne skuffet meg litt. Nå er det altfor mye Vanja/Sebastian. Jeg … Continue reading "Hjort og Rosenfeldt, En høyere rettferdighet"

2019-03-02 12:47 Jeg sa bestandig gjør ditt beste du, jenta mi, så blir det bra

Dette er ord tatt ned fra en som har gått bort. Ta kontakt hvis du har noen du ønsker ord fra. Enten på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178. http://Www.facebook.com/lillasjel   Jeg sa bestandig gjør ditt beste du, jenta mi, så blir det bra Det skal jeg prøve å gjøre nå Selv … Continue reading "Jeg sa bestandig gjør ditt beste du, jenta mi, så blir det bra"

2019-03-01 18:30 Bøker lest februar 2019, 12 bøker

Februar ble en bra lesemåned for meg. Det var en kriminell periode og det blir det nok litt utover våren også, til jeg er ajour med de forfatterne jeg henger etter med. Arne Dahl, Utmarker Først ute var Serien fra Arne Dahl om Sam Berger og Molly Blom, Utmarker Veldig spennende var den, … Continue reading "Bøker lest februar 2019, 12 bøker"

2019-03-01 11:54 Du føler veldig mye har endret seg for deg

Dette er personlige LIllasjelord, skrevet til et medmenneske. Ønsker du å få dine ord, ta kontakt på Lillasjel på facebook eller sms 9946 7178   Du føler veldig mye har endret seg for deg Det er som om du er et annet menneske enn du var før Plutselig ser du alt klarere Hva du … Continue reading "Du føler veldig mye har endret seg for deg"

2019-02-28 13:39 Et blått håndkle kan være opptakten til mange ord og erkjennelser

Et blått håndkle kan være opptakten til mange ord og erkjennelser Ja, det kan faktisk det. Jeg skal nå skrive dagens innlegg og det blå håndkledet gav meg inspirasjon Jeg vet enda ikke hva jeg skal skrive, men håper at fingrene vet det. Jeg vet bare sånn noenlunde hva det kommer til å … Continue reading "Et blått håndkle kan være opptakten til mange ord og erkjennelser"

2019-02-27 17:58 Tara Westover, Noe tapt og noe vunnet

Tara Westover, Noe tapt og noe vunnet Dette var en sterk leseopplevelse. Denne boken vil sitte i en stund, det er helt sikkert. Det er en oppvekstroman, basert på Westovers egen oppvekst. Den minner om Krystallslottet(Glasslottet) av Jeanette Wells. En bok jeg ofte anbefaler. Tara vokser opp uten skolegang, men begynner å studere og blir … Continue reading "Tara Westover, Noe tapt og noe vunnet"

2019-02-27 09:42 Du har kommet så langt men du ser det slett ikke selv

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Hvis du vil jeg skal skrive ord til deg, ta kontakt i melding på Facebook eller SMS 9946718. Av opplysninger trenger jeg bare navnet ditt og så liker jeg å se et profilbilde så jeg ser øynene dine. Ordene sendes i melding på fb eller i Mail. Etter … Continue reading "Du har kommet så langt men du ser det slett ikke selv"

2019-02-26 11:14 Du er på riktig vei og du vet det

Dette er LIllasjelord skrevet til et medmenneske, men i en litt kortere utgave enn LIllasjelord vanligvis er. Ta kontakt hvis du ønsker å få skrevet dine ord, din egen reading.   Du er på riktig vei og du vet det Men du springer når du kan gå Ikke stress med alt du skal gjøre … Continue reading "Du er på riktig vei og du vet det"

2019-02-25 12:32 Litt om å følge hjertet, tenke nye tanker og bli kvitt gamle tankemønstre

Jeg skrev nå i helga om å forløse gammelt gruff vi bærer på. Hvordan det får sette seg uten av vi er klar over det. https://lillasjel.blogg.no/var-sarbarhet-vare-folelser.html Hvordan vi går inn i prosesser, der vi forløser og at det er viktig å se disse prosessene. Det er viktig at vi ikke legger noe skyld … Continue reading "Litt om å følge hjertet, tenke nye tanker og bli kvitt gamle tankemønstre"

2019-02-24 20:07 Stefan Ahnhem, Motiv x

Stefan Ahnhem, Motiv x Ja, da har jeg og Fabian Risk tilbragt mesteparten av helgen sammen.  Nå har jeg lest alle fire bøkene av Ahnhem, Offer uten ansikt, Den niende graven, 18 grader minus og den aller nyeste Motiv X. De er så heseblesende spennende disse bøkene. Det er nesten så det blir for mye … Continue reading "Stefan Ahnhem, Motiv x"

2019-02-24 10:52 Hva skal til for å gjøre meg lykkelig

Jeg vil gjerne inspirere andre til å skrive Dette fordi jeg ser at jeg har stor nytte av det selv Det er en fin måte å bli kjent med seg selv på Jeg ser det så tydelig under øvelsene Først så skriver man det hjernen ønsker Man er rasjonelt tenkende Skal  jeg se nå, … Continue reading "Hva skal til for å gjøre meg lykkelig"

2019-02-23 19:28 Stefan Ahnhem, Atten grader minus

Stefan Ahnhem, Atten grader minus Jeg har nå lest Offer uten ansikt, den niende graven og Atten grader minus og er det lov å si at noen bøker kan bli for spennende? Det er så spennende at jeg nesten ikke har lyst til å lese videre. Og hver eneste side. Det er ikke en side … Continue reading "Stefan Ahnhem, Atten grader minus"

2019-02-23 14:31 Vår sårbarhet – våre følelser

I går var jeg himlende glad fordi jeg kom meg ut på en liten spasertur. Av og til må man be om hjelp når noe føles vanskelig Det skjedde også noe annet forunderlig rart i går kveld. Vi bærer de fleste av oss på såre hendelser fra da vi var barn. Ofte kommer disse … Continue reading "Vår sårbarhet – våre følelser"

2019-02-22 14:06 Av og til må man be om hjelp når noe føles vanskelig

Når man er hjemme hver dag, er det lett å falle i , Jeg gidder ikke i dag – gryta Hele vinteren er jeg livredd å gå ute,  fordi jeg har to vonde knær. Hvis jeg sklir litt, da er det så innmari vondt. Nå har jeg ikke den unnskyldningen. for veiene er snøfrie. … Continue reading "Av og til må man be om hjelp når noe føles vanskelig"

2019-02-21 16:23 Rosa Ventrella, Historien om en anstendig familie

Rosa Ventrella, Historien om en anstendig familie Dette var en bok etter min smak.  En oppvekstroman fra sør i Italia, Bari. Jeg har vært der en gang, i 2012. Vi var på en utflukt så jeg så ikke gamlebyen som er omtalt i boken. Dette er en bok som veldig mange vil like godt. Det … Continue reading "Rosa Ventrella, Historien om en anstendig familie"

2019-02-21 10:57 Mennesket er som en robot

Mennesket er som en robot En robot med hjerne Den hjernen gjør at de tror at de kan alt Noe de slett ikke kan De vandrer rundt som roboter De velger sine ledere, sine guruer og følger dem med bind for øynene De glemmer å tenke selv De tror de vet det hele men … Continue reading "Mennesket er som en robot"

2019-02-20 10:13 Jeg er ikke den som gir meg så lett

Dette er Lillasjelord fra en som har gått bort. Ønsker du at jeg skal skrive ord fra noen, ta kontakt på facebook, Lillasjel eller sms 9946 7178   Ja, du kjenner meg Når jeg har bestemt meg for noe, da gir jeg meg ikke så lett Jeg har nå prøvd lenge å påvirke den … Continue reading "Jeg er ikke den som gir meg så lett"

2019-02-19 16:34 Stefan Ahnhem, Den niende graven

Stefan Ahnhem, Den niende graven Ja, her i huset er vi fortsatt kriminell. Da er jeg ferdig med bok nummer to av Ahnhem. Nå venter nummer tre, Atten grader minus, men etter all denne spenningen, må jeg ha et lite kriminelt avbrekk. Ahmhembøkene er ikke for de som ikke liker at det er rått og … Continue reading "Stefan Ahnhem, Den niende graven"

2019-02-19 12:36 Av og til synes du veien din er litt humpete

Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt på Lillasjel på facebook eller sms 9946 7178 hvis du ønsker å få skrevet dine ord.   Av og til synes du veien din er litt humpete Det er som om du forserer et hinder, så dukker det opp et nytt Du blir frustrert og lei Alt du … Continue reading "Av og til synes du veien din er litt humpete"

2019-02-18 13:01 Flere grå hår

Ja, jeg drar nok på meg flere grå hår. De kommer nok uansett, for de holder på å formere seg, ser jeg. Det er helt ok, for jeg ser at det er moderne med grått hår nå for tiden. De unge, farger håret sitt grått. Ja, jeg vil se at de gjør det når … Continue reading "Flere grå hår"

2019-02-17 15:16 Hjort og Rosenfeldt, Ikke bestått

Hjort og Rosenfeldt, Ikke bestått Ja, jeg fortsetter min kriminelle oppdatering med nå å være ajour med Hjort og Rosenfeldts, serie om Sebastian Bergmann, Vanja, Ulrika og Torkel og Billy og de andre på rikskrim. Igjen en heseblesende spenningsroman med et annerledes komplott. En morder som er dritalei av realitystjerner og bloggere og andre i … Continue reading "Hjort og Rosenfeldt, Ikke bestått"

2019-02-17 09:54 Du er mye åpnere spirituelt enn det du forstår

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Det eneste jeg trenger for å skrive dine ord er navnet ditt og et bilde av deg. Ta kontakt på facebook, Lillasjel eller sms 99467178   Du  er mye åpnere spirituelt enn det du forstår Du har en sterk og god kanal Du bruker det også mer enn … Continue reading "Du er mye åpnere spirituelt enn det du forstår"

2019-02-16 19:59 Marianns Matkasse nummer 13

Forrige lørdag var vi i Ålesund. Lunsj ute og senere middag på Giske. Ålesund Søndag: Rester av roastbeef, servert med poteter og pure av broccoli og erter. Jeg gadd ikke styre med middag så jeg varmet opp restene fra roastbeefen fra forrige søndag, som hadde fått hvilt seg i fryseren. Jeg hadde en broccoli i … Continue reading "Marianns Matkasse nummer 13"

2019-02-16 11:04 Det kommer bølge etter bølge

Det kommer bølge etter bølge Kjenner dere det De sensitive kjenner det godt Pluyselig kommer en bølge av følelser Du står der og tenker, hva skjer nå Plutselig skjelver du Tårene står i øynene dine Forundret kjenner du på denne reaksjonen Den dukker bare opp fra ingenting   Du lar bølgen gå gjennom deg … Continue reading "Det kommer bølge etter bølge"

2019-02-15 18:56 Hjort og Rosenfeldt, Den stumme jenta

Hjort og Rosenfeldt, Den stumme jenta Dere som leser mine bokblogger vet at jeg lever ganske så kriminelt for tiden. Etter tre Arne Dahl på rappen, Arne Dahl, Åpen sjø Leste jeg Myriam Bjeklis, Stella Polaris Myriam Bjerkli, Stella Polaris Nå oppdaterer jeg meg på Sebastian Bergmann serien til Hjort og Rosenfeldt for det kommer … Continue reading "Hjort og Rosenfeldt, Den stumme jenta"

2019-02-15 09:19 Lille venn, du er så opptatt av alt du ikke gjør

Lille venn Du er så opptatt av alt du ikke gjør Hele tiden får det ditt fokus Du har slike store krav til deg selv Når du så ikke fyller de kravene, gjør det deg motløs Du gjør ved det, din egen dag motløs Du forstår slett ikke at det er ro du har … Continue reading "Lille venn, du er så opptatt av alt du ikke gjør"

2019-02-14 12:05 Er du mer eller mindre fordomsfull enn jeg er, inspirert av Farmen kjendis

Er du mer eller mindre fordomsfull enn jeg er? Ja, jeg kan fortsatt være ganske så fordømmende. Jeg ser det og jeg innrømmer det. Og ingenting kan endres uten at man ser hvordan man selv er.   Jeg ser på Farmen kjendis for tiden. Nå er det en tvproduksjon, så det blir ganske så … Continue reading "Er du mer eller mindre fordomsfull enn jeg er, inspirert av Farmen kjendis"

2019-02-13 17:54 Myriam Bjerkli, Stella Polaris

Jeg likte svært godt Lille Linerle av Myriam Bjerkli og var derfor veldig spent på hva jeg ville synes om Stella Polaris. Temaet er vold i hjemmet og alkoholbruk og ikke noe gode hjemmeforhold, noe som desverre mange får oppleve. Det er ikke bare  glansbilder rundt om i de tusen hjem. Utover i  boken tar … Continue reading "Myriam Bjerkli, Stella Polaris"

2019-02-13 10:36 Ja, da står vi her Vi tre, for deg vet du

Dette er ord fra noen som har gått bort. Denne gangen prøvde jeg meg på noe som ble veldig vanskelig. Det var ønske om å ta ned tre personer på en gang. Det føltes som om det står tre personer der og snakket med samme stemme og du ser ikke hvem som snakker. … Continue reading "Ja, da står vi her Vi tre, for deg vet du"

2019-02-12 10:45 Jeg åpner for nye meditasjonskvelder

Jeg har hatt mitt første meditasjonskurs live. Det er siste kvelden i kveld. Det har vært en spennende opplevelse. Jeg vil derfor åpne for en ny runde sendinger,  tre kvelder. Tirsdagskvelder 26.02, 05.03 og 12.03, klokken 20.00 Sendingen varer ca 1 time 15 minutt. Jeg melder dere inn i gruppa etterhvert som dere … Continue reading "Jeg åpner for nye meditasjonskvelder"

2019-02-11 17:55 Cathrine Isaac, Et lite stjerneteppe

Cathrine Isaac, Et lite stjerneteppe Jeg likte godt debutboken til Cathrine Isaac og gledet meg til bok nummer to, Et lite stjerneteppe. Jeg ser veldig mange har omtalt den som fantastisk og veldig fin, men for meg ble den kjedelig. Jeg syntes hele historien var ganske så tynn.  Jeg synes heller ikke den var veldig … Continue reading "Cathrine Isaac, Et lite stjerneteppe"

2019-02-11 09:30 Å du lille barn

Å du lille barn Hvor du tar på deg lidelse Og ikke bare din egen, men også andres Det er som om du tror du er født til å lide Men du er ikke det Du er født til å omfavne livet, ikke lidelsen   Det er som om du må føle på … Continue reading "Å du lille barn"

2019-02-10 18:42 Arne Dahl, Åpen sjø

Arne Dahl, Åpen sjø Utmarker, Innland og til slutt er Sam Berger ute i åpen sjø og det til gangs. Jeg leser ganske raskt og er en utålmodig leser så her må jeg holde tunga beint i munnen for her er det umulig å vite hvem som er muldvarper og hvem man kan stole på. … Continue reading "Arne Dahl, Åpen sjø"

2019-02-10 12:40 Nye impulser

Når man er hjemme hver dag er det fint å få lufte seg litt. Alle trenger nye impulser og alle trenger vi å få ha andre mennesker rundt oss av og til. I går var vi bedt på årsfest i Veidekke, der gubben jobber. Vi bodde på Scandic Ålesund Vi dro tidlig på dagen … Continue reading "Nye impulser"

2019-02-09 12:18 Marianns Matkasse, nummer 12

Klar for ny uke. Lørdagshandel 950,- kr. Lørdag: calamaris med pommes frites og italiensk salat Siden vi fortsatt har igjen calamaris, ble det lørdagsmat, men denne gang på dagtid. Jeg lagde italiensk salat til og det var veldig godt. Når jeg er i England på kurs, serveres det italiensk salat til både lunsj og middag. … Continue reading "Marianns Matkasse, nummer 12"

2019-02-08 10:26 Har du sett lyset?

Det er vel få som ikke har fått med seg at jeg elsker å lese. I går var jeg på helsjekk ultralyd og hun sa at pulsen virket høy. Ja, jeg stresser meg lett opp, ingen stressmestring. Det er enda en grunn til at det å lese er supert for meg. Ja i tillegg … Continue reading "Har du sett lyset?"

2019-02-07 10:41 Vær obs, Ikke gjør dette

Jeg er så glad i disse formene. Så enkle å putte i ovnen eller på grillen. Jeg vasker de og bruker de om igjen. Er de litt stygge, kler jeg de med aluminiumsfolie.   Men……… Jeg bruker ofte sitron for å heve smaken.   Syre og salt gjør at aluminiumen fra folie eller form, trekker … Continue reading "Vær obs, Ikke gjør dette"

2019-02-06 16:55 Arne Dahl, Innland

Som noen kanskje har fått med seg er jeg inne i en kriminell periode der jeg prioriterer å lese de krimbøkene jeg mangler i serier. Akkurat nå er det Arne Dahls serie om Sam Berger, Molly Blom og Deer.  I utmarker var de ute i hardt vær og forsyne meg er de det fortsatt. Det … Continue reading "Arne Dahl, Innland"

2019-02-06 10:29 Det var selve livet vi møtte

Noen gang føler man at man vandrer på en rosa sky Som om alt en gjør er riktig Glad og letter hopper man fra fot til fot Så våkner man en morgen Noe kjennes feil Hva er det som skjer Alt det som føltes så riktig, er med ett så feil   Vi møter … Continue reading "Det var selve livet vi møtte"

2019-02-05 20:23 Arne Dahl, Utmarker

Arne Dahl, Utmarker Jeg har ikke lest mange Arne Dahl bøker før, kun et par, men jeg har sett alle filmene, tror jeg,  om Agruppen og liker de svært godt. Utmarker har fått kjempegode kritikker så jeg var i grunnen trygg på at selv om det var nye hovedpersoner var det nok en … Continue reading "Arne Dahl, Utmarker"

2019-02-05 10:07 Du liker å ha styringen selv Dette er svært viktig for deg

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Ønsker du å få skrevet ord til deg, om deg, ja da tar du kontakt på Lillasjel eller på sms 9946 7178. Du bestemmer selv om det er i orden at de postes etterpå anonymt i bloggen.  Det jeg ønsker for å skrive er navnet ditt og et … Continue reading "Du liker å ha styringen selv Dette er svært viktig for deg"

2019-02-04 12:04 Noen dager vandrer vi i det vakreste solskinn Andre ganger regner det

Noen dager vandrer vi i det vakreste solskinn Andre ganger regner det Det regner så mye at vi ser ikke ut Det er som om vi er innelåst i vår lille boble Alene Ingen ser oss Ingen forstår oss Ingen kan hjelpe oss Vi er der i gråværet alene Vi surrer rundt oss selv … Continue reading "Noen dager vandrer vi i det vakreste solskinn Andre ganger regner det"

2019-02-03 10:25 Å hvor er du vel vakker

Å hvor er du vel vakker Jeg kan ikke se meg mett på deg Ja, misforstå meg ikke Det er lyset jeg ser Strålene dine Stråleglansen du omgir deg med Du bader i lyset Og du ser det ikke selv Det gjør deg enda vakrere Som en lysets gudinne du står der Jeg vil … Continue reading "Å hvor er du vel vakker"

2019-02-02 17:42 Bøker lest januar 2019, 8 bøker

Bøker lest januar 2019, 8 bøker Første bok ut var en jeg koste meg veldig med, nemlig Endetid av Minette Walters. Walters har gitt ut mange bøker men det var mitt første møte med henne. Det blir ikke siste, særlig siden Endetid ikke er enden, men har en fortsettelse. Spennende bok fra da svartedauden kom … Continue reading "Bøker lest januar 2019, 8 bøker"

2019-02-02 17:01 Marianns Matkasse, nummer 11

Denne uken  ble det mye rester. Blandaball to dager og viltgryte to ganger. Det er praktisk å lage til to dager når man lager middag. Lørdag: paprika, chili, hvitløk, tomat, kuttes i biter. Salt og pepper. Som man ser på bildet er det ikke noe presisjonkapping hos meg. 10 min forbereding pluss 15 min å … Continue reading "Marianns Matkasse, nummer 11"

2019-02-01 18:34 Kate Morton, Klokkemakerens datter

Kate Morton, Klokkemakerens datter Jeg har lest noen av Mortons bøker men ikke de siste.  Jeg var derfor spent på Klokkemakerens datter. I starten syntes jeg den var litt tung og vanskelig å komme inn på. Det var mange navn og det ble veldig forvirrende, men når jeg først forstod sammenhengen, syntes jeg den var … Continue reading "Kate Morton, Klokkemakerens datter"

2019-02-01 11:31 Kjære menneskebarn I dagens budskap, ber vi dere om ikke å være så flyktige

Kjære menneskebarn I dagens budskap, ber vi dere om ikke å være så flyktige Ta dere tid til å se og høre og føle Til å bruke sansene deres Ikke fly fra time til time uten bakkekontakt Stopp opp litt og se dere rundt   Se et menneske i øynene Er du alene, se på … Continue reading "Kjære menneskebarn I dagens budskap, ber vi dere om ikke å være så flyktige"

2019-01-31 16:14 Jeg kan lytte, jeg kan forstå, jeg kan være der, men ikke overta deres følelser.

Jeg er så heldig at jeg er beriket med så mange venner I går fikk jeg melding fra ei som var litt lei seg. Dårlige nyheter og hun var bekymret. Hun sier at det er kanskje dumt å overøse meg med sine problemer. Jeg svarer det er helt ok, for jeg tar det … Continue reading "Jeg kan lytte, jeg kan forstå, jeg kan være der, men ikke overta deres følelser."

2019-01-30 09:31 Jeg senser en sorg så stor

Jeg fortalte om en fin opplevelse i går. Her kommer ordene som dalte ned, sammen med mine tårer. Det var en enorm kjærlighet i de energiene. https://lillasjel.blogg.no/1508878479_24102017.html Jeg senser en sorg så stor En kjærlighet uten ord Alt var du for meg og jeg for deg Sammen var vi ett Sammen vi skapte Sammen vi … Continue reading "Jeg senser en sorg så stor"

2019-01-29 11:53 I dag har jeg hatt en opplevelse så stor at jeg har nesten ikke ord.

I dag har jeg hatt en opplevelse så stor at jeg har nesten ikke ord. Hvis du leser dette så er egentlig i dag, for en stund siden. Jeg måtte skrive opplevelsen ned når den var fersk, for opplevelser er ferskvare Deretter måtte jeg vente på tillatelse til å poste. Det har jeg nå … Continue reading "I dag har jeg hatt en opplevelse så stor at jeg har nesten ikke ord."

2019-01-28 11:04 Tårene renner, de er glade, de danser

Tårene renner De er glade Det er som om om de danser litt i glede En gledesdans De holder rundt hverandre og danser i lykke De synger høyt Av lykke synger de Endelig er hun der Endelig slipper hun taket Hun slipper taket i flink pike Hun forstår endelig at hun er det hun … Continue reading "Tårene renner, de er glade, de danser"

2019-01-27 10:03 Jeg har spilt på hele følelsesregisteret

Det har vært så mye i det siste Jeg har spilt på hele følelseseregisteret Det har vært så intenst Lille meg, som prøver å være nettopp det, lille meg Slik de fleste av oss kaver oss gjennom hverdagen Noen har tøffe tak, andre flyr med lettere bagasje Likevel er vi som en flokk av … Continue reading "Jeg har spilt på hele følelsesregisteret"

2019-01-26 16:26 Rosie Walsh, Uten et eneste ord

Rosie Walsh, Uten et eneste ord Du verden hvor lurt jeg ble. Det stod at denne boken skulle være årets kjærlighetsroman og var solgt til 30 land og da ble jeg jo nysgjerrig. Jeg er ulidelig skeptisk når noe er oppskrytt og jeg liker kjærlighetsromaner, men ikke for mye hjerte og smerte, da blir … Continue reading "Rosie Walsh, Uten et eneste ord"

2019-01-26 12:32 Marianns Matkasse, nummer 10

Jeg skrev forrige lørdag at jeg skulle lage ny matkasseinspirasjon. Ja, nå ble ikke uken så veldig spennende. Ikke noe nytt og revolusjonerende og visse endringer i den planlagte meny. Men slik er det jo i en vanlig hverdagshusholdning. Lørdag lunsj, Hjemmelagd blomkålsuppe, toppet med sprøstekt bacon og knekkebrød Lørdagskos. Friterte blekksprutringer med … Continue reading "Marianns Matkasse, nummer 10"

2019-01-25 18:07 Yrsa sigurdardóttir, Galgen

Yrsa sigurdardóttir, Galgen Endelig er Yrsa for fullt tilbake, uten de diffuse spøkelseshistoriene. Dette er en helt vanlig krim. Ikke noe makabert og skikkelig spennende, særlig på slutten, selv om jeg nok satt igjen og gjerne ville vite enda litt mer på slutten.  Jeg vil vite hvordan det går videre i historien.  Hva det gjelder, … Continue reading "Yrsa sigurdardóttir, Galgen"

2019-01-25 11:28 Skriveøvelse er inspirerende, sammen skaper vi

Vi har igjen hatt skriveøvelse på Lillasjel. Vi har hatt to, en til meg og en til mine lesere. Jeg skal lage noen innlegg fra begge to. For min del ønsket jeg å få setninger som jeg kunne få inspirasjon fra, ikke bare enkeltord. Nå er det slik at kommunikasjon via ord, slett ikke er … Continue reading "Skriveøvelse er inspirerende, sammen skaper vi"

2019-01-24 10:22 Hva hvis tankene mine satt fast

Hva hvis tankene mine satt fast Ja det slo som en bombe ned i badekaret til meg Jeg var så sur når jeg stod opp, at jeg måtte finne på noe lurt Jeg tenkte at et bad måtte være tingen Men nei, for i badet er jeg alene med tankene mine De sure … Continue reading "Hva hvis tankene mine satt fast"

2019-01-23 20:24 Tatiana de Rosnay, Regnvokteren

Tatiana de Rosnay, Regnvokteren Vi er mange som likte svæt godt Saras nøkkel av Tatiana de Rosnay, og jeg har lest flere bøker av henne senere, men jeg liker de ikke noe særlig. Etter Regnvokteren skal det mye til før jeg bruker tid på enda en for jeg syntes den var kjedelig. Vi følger familen … Continue reading "Tatiana de Rosnay, Regnvokteren"

2019-01-23 12:50 Feire dine seire, fremfor å sørge over dine tap

Feire dine seire, fremfor å sørge over dine tap Akkurat dette må jeg selv arbeide mer med. Det er så lett å henge seg opp i alt vi ikke får til. Jeg fikk melding fra ei her en dag,  der hun ba om healing. Hun skulle ut og reise og har angst for å … Continue reading "Feire dine seire, fremfor å sørge over dine tap"

2019-01-22 08:27 Du kan alt du har behov for akkurat nå

Dette er personlige Lillasjelord skrevet på bestilling, som en reading. Ta kontakt på Lillasjel eller sms 9946 7178, hvis du ønsker å få skrevet dine ord. Det eneste jeg har bruk for er navnet ditt og et profilbilde av deg. Du bestemmer selv om det skal postes i bloggen.   Du kan alt du har … Continue reading "Du kan alt du har behov for akkurat nå"

2019-01-21 15:33 New beginnings

Når jeg er i England på kurs, tar jeg oftest en reading med en av lærerne Ikke fordi jeg føler det nødvendig, men fordi jeg er gruelig nysgjerrig på hva de vil fortelle meg Egentlig er jeg jo mest opptatt av å ta det som det kommer Men så er det det at … Continue reading "New beginnings"

2019-01-20 12:15 Bestandig til riktig tidspunkt, helt uten stress

Det er noe som føles litt merkelig i det spirituelle arbeidet. Det er at alt kommer til riktig tid. Jeg har en liten historie om akkurat dette. Jeg hadde  snakket med ei som hadde så tung energi hjemme. Både hun og mannen syntes det var veldig tungt der. Jeg hadde prøvd å rense … Continue reading "Bestandig til riktig tidspunkt, helt uten stress"

2019-01-19 16:30 Matkasseplanlegging

Jeg har hatt noen innlegg som jeg kalte Marianns Matkasse, inspirert av matkassene man får levert på døren. Det er en stund siden nå, så jeg fikk lyst til å lage en ny. Jeg er svært inspirert av Berit Nordstrand og hennes matfilosofi og jeg lærer mye av å se de programmene. Likevel … Continue reading "Matkasseplanlegging"

2019-01-19 11:29 Å lære oss å lytte innover

Vi har igjen hatt skriveøvelse på Lillasjel Jeg har øvd og leserne har øvd, på å skrive fra hjertet Det var ihvertfall intensjonen Men det å skille mellom hjertet, sjelen hvis en vil, og hjernen, ja det er slett ikke enkelt Vi mennesker liker å tenke rasjonelt Vi setter i gang tankekraften vår … Continue reading "Å lære oss å lytte innover"

2019-01-18 11:03 Ønsker man læring og utvikling må man legge bort frykten

Ønsker man læring og utvikling må man legge bort frykten Så snart man har fokus på frykt, vil man stoppe opp Skal utviklingen gå sin gang må man ha tiltro til den Er man redd for det som venter, ja da vil ikke noe skje Annet enn det man er redd for Når skal … Continue reading "Ønsker man læring og utvikling må man legge bort frykten"

2019-01-17 17:06 Lar du noen bruke deg

Lar du noen bruke deg Av og til blir vi så engasjert Ja, jeg blir ihvertfall det Når noe er diskutert som opptar meg Da høyner jeg stemmen og hiver meg inn i diskusjonen Men…………………. Jeg gjør det på en annen måte enn før For det første er jeg ofte forsiktig med å påstå … Continue reading "Lar du noen bruke deg"

2019-01-17 11:58 Du blir innimellom så utålmodig

Personlige Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178   Du blir innimellom litt utålmodig Du føler at du gjør alt det du skal Du jobber hardt med å gjøre det som er riktig for deg Men så får du ikke de resulatene du ønsker Det er som om … Continue reading "Du blir innimellom så utålmodig"

2019-01-16 19:46 Lucinda Riley, Månesøsteren

Lucinda Riley, Månesøsteren Ja, da er den lest og jeg er storfornøyd. Jeg tror dette er den boken av søstrene som fanget meg mest, kanskje fordi den handler også om det spirituelle, som er sterkt tilstede i min hverdag. Både historien fra Spania om sigøynerne og og historien fra Skottland, fenget meg og det … Continue reading "Lucinda Riley, Månesøsteren"

2019-01-16 12:18 Kroppskomplekser, har du det eller er det bare jeg

I går gikk jeg live på Facebook på Lillasjel Noen sier kanskje, hva så, er det noe big deal Andre rister nok på hodet over hva vitsen er Om hun er blitt PR-kåt av den bloggingen sin Ja, hva som kviskres om rundt omkring, ja det tar jeg ikke så tungt Jeg gjør det som … Continue reading "Kroppskomplekser, har du det eller er det bare jeg"

2019-01-15 16:42 Kjære menneskebarn Lær dere å leve i nuet

Kjære menneskebarn Lær dere å leve i nuet Ikke vær så opptatt av å nå et mål Ha fokus på det du kan gjøre akkurat nå Det er nå du skaper Det er tanken du har akkurat nå som gjelder Følelsene som er i den tanken Det er med hjelp av de du skaper … Continue reading "Kjære menneskebarn Lær dere å leve i nuet"

2019-01-15 11:00 Noen ganger smerter sannheten

Noen ganger smerter sannheten Derfor vil vi helst ikke se den Står vi i en vanskelig situasjon , er det heller ikke så lett Men det er bare sånn at vi kan ikke endre andre mennesker Mange har et forhold til voksne barn, som kan være vanskelig De opplever at de ikke har den … Continue reading "Noen ganger smerter sannheten"

2019-01-14 17:35 Carson Mc Cullers, Balladen om den bedrøvelige kafè

Carson Mc Cullers, Balladen om den bedrøvelige kafè Carson Mc Cullers er forfatteren bak Hjertet er en ensom jeger, en bok jeg likte svært godt Carson McCullers, Hjertet er en ensom jeger Jeg humret godt og koste med med balladen om den bedrøvelige kafè, med de ulike menneskene og deres oppførsel. Mc Cullers skriver så … Continue reading "Carson Mc Cullers, Balladen om den bedrøvelige kafè"

2019-01-14 10:16 Hjelp, jeg trenger å grave frem motet mitt

Det er ny læring på vei, det føler jeg sterkt. Det ene er i form av ordene. Når læringen kommer, får jeg en følelse av det, som små hint. De kommer med jevne mellomrom, kanskje et år eller to før jeg er i gang. Ja, jeg er nok litt treg, men det er ikke … Continue reading "Hjelp, jeg trenger å grave frem motet mitt"

2019-01-13 14:05 Arthur Findlay college, I mitt hjerte

De som følger meg vet at jeg skal til Arthur Findlay college igjen om ikke så lenge. For flere år siden hørte jeg Wenche Tømmervik snakke om Arthur Findlay spiritual college Jeg var på kurs i mediumskap hos henne for noen år siden, en veldig flink lærer og dyktig medium. Det gikk så et … Continue reading "Arthur Findlay college, I mitt hjerte"

2019-01-12 19:54 Dere mennesker ønsker at alt skal være så lett

Dere mennesker ønsker at alt skal være så lett Men det er ikke noe som er lett Dere vil ikke ha lidelse men stadig fremgang Men spør dere hva ville dere lært uten lidelsen Hvis noe kommer for lett, er det ikke lærdom i det Det vil være en viss strebing for å oppnå … Continue reading "Dere mennesker ønsker at alt skal være så lett"

2019-01-12 10:59 Du har ingen stor, tung ryggsekk du bærer på

Dette er personlige Lillasjelord, skrevet på bestilling.  De ble tatt imot med disse ordene: Tusen tusen takkDet var virkelig treffende ord ja «Ser» du dette ved meg?er det fjernhealing eller?kan du si litt om hvordan du «ser» alt dette..? Det er bare så utrolig…ble litt satt ut her…   Bestandig kjekt med sånne tilbakemeldinger … Continue reading "Du har ingen stor, tung ryggsekk du bærer på"

2019-01-11 18:17 Kjære menneskebarn 11.jan 2019

Kjære menneskebarn Dere gjør alt så vanskelig for dere selv Dere grubler og dere tenker og dere planlegger Dere ser ikke at alt blir lagt opp i hendene på dere Si ja, er alt dere trenger Len dere tilbake og se miraklene skje Det blir lagt til rette for læring og utvikling Dere forventer … Continue reading "Kjære menneskebarn 11.jan 2019"

2019-01-11 13:39 Det åpner seg nye veier når tiden er inne, men husk å være skipper på egen skute

Jeg har gått veien alene Den spirituelle veien Helt fra jeg var barn, har jeg vært mye alene Alene med mine tanker og funderinger Sakte, men sikkert,  har jeg tatt steg for steg, for å lære mer Fra jeg forstod at dette var en vei jeg måtte gå Ja, helt sikkert også fra … Continue reading "Det åpner seg nye veier når tiden er inne, men husk å være skipper på egen skute"

2019-01-10 10:07 Det er som om du har kommet deg på riktig buss

Dette er personlige LIllasjelord skrevet på bestilling. De føltes veldig riktig sa mottakeren. Hvis du ønsker dine personlige ord skrevet, send en melding på Lillasjel eller sms 9946 7178   Det er som om du har kommet deg på riktig buss Inni deg vet du hvor du skal Du er helt sikker på … Continue reading "Det er som om du har kommet deg på riktig buss"

2019-01-09 19:00 Min Jin Lee, Pachinko

Min Jin Lee, Pachinko Pachinko har ropt på meg en stund og endelig hørte jeg etter. Det er jeg glad for. Det var en bra bok. Handlingen starter i Korea, i begynnelsen av 1900- tallet og frem til 1989. Jeg likte best de ca første 400 sidene av den 560 sider lange romanen. Det er … Continue reading "Min Jin Lee, Pachinko"

2019-01-09 10:12 Noen ganger holder vi oss tilbake fordi vi er redde for å slippe oss selv fri

Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt hvis du ønsker dine ord skrevet. http://www.facebook.com/Lillasjel eller sms 9946 7178   Noen ganger holder vi oss tilbake fordi vi er redde for å slippe oss selv fri Vi er blitt så grundig holdt tilbake at kroppen nekter å bli med når vi sier gå fremover Den … Continue reading "Noen ganger holder vi oss tilbake fordi vi er redde for å slippe oss selv fri"

2019-01-08 11:45 Noen ganger må man jobbe litt hardt med dumme tanker

Det er så mange som healer uten å være klar over det Mange tror at healing skal være en tryllestav At vi løfter staven i været og sier simsalabim og så er noen friske Det er slett ikke sånn det fungerer Healing kan like gjerne være små drypp i hverdagen Små drypp som … Continue reading "Noen ganger må man jobbe litt hardt med dumme tanker"

2019-01-07 11:17 Ka e du redd for

Ka e du redd for Under en fin, liten impulsiv samtale på formiddagen, kom denne sangen dalende i hodet mitt. Ka e du redd for Ofte er vi redde Redde for å slippe oss løs Redde for å gjøre noe vi ikke er klar for Redde for å bli sett eller redde for … Continue reading "Ka e du redd for"

2019-01-06 12:12 Lager du deg bekymringer som ikke finnes?

Lager du deg bekymringer som ikke finnes? Jeg gjør det. Jeg gjør det superlett. Det er faktisk noe jeg er innmari flink til.   Jeg våkner om morgenen og føler meg nestemt. Eller når jeg legger meg om kvelden, kanskje særlig da. Slik at jeg har vansker med å sove. Ja, noen ganger våkner … Continue reading "Lager du deg bekymringer som ikke finnes?"

2019-01-05 17:16 Minette Walters, Endetid

Minette Walters, Endetid Spennende bok fra da svartedauden kom til England. Vi følger borgen Develish og Lady Anne, som forstår at sykdom og smitte henger sammen med, at det ikke kun er Gud som bestemmer hvem som skal bli syke eller ei. I siste del av boken følger vi også en gruppe menn som tar … Continue reading "Minette Walters, Endetid"

2019-01-05 14:42 Vi kaster ikke mat uten at vi er helt nødt – lunsj

Det er ikke mye mat som er blitt kastet her i jula. 2 skiver syltasflesk , 3 ss waldorfsalat og 2 ss eggesalat, tror jeg er det hele. Etter nyttår ønsker kroppen min mer grønnsaker. Til kvelds blir det derfor en pastasalat. Denne gangen med kalkun, for å bruke opp rester fra nyttårsaften. … Continue reading "Vi kaster ikke mat uten at vi er helt nødt – lunsj"

2019-01-05 10:21 Du har et skarpt øye, med sans for detaljer

Dette er Lillasjelord skrevet på bestilling. Hvis du ønsker det ta kontakt på Lillasjel på facebook eller sms 9946 7178. Det eneste jeg trenger er navnet ditt og helst et profilbilde av deg, ingen andre opplysninger. Du bestemmer selv om de skal postes anonymt i bloggen etterpå.   Du har et skarpt øye, … Continue reading "Du har et skarpt øye, med sans for detaljer"

2019-01-04 19:04 Bøker lest desember 2018, 8 bøker

Årets toppliste20 favorittbøker av 109 leste i 2018 Hva hvis jeg må velge kun 5 bøker av 109, året 2018   Er klar over at ordelingen er helt ute å kjøre for tiden, men det er fordi blogg.no har lagt om til WordPress. De jobber med saken. Det vil ta for lang tid for … Continue reading "Bøker lest desember 2018, 8 bøker"

2019-01-04 16:58 Jeg vil være meg

Jeg vil være meg Jeg vil finne selve essensen av hva jeg er og hva jeg føler Det den jeg vil være Jeg vil følge mitt hjerte Hjertet mitt vil ingen noe vondt Der det kun kjærlighet å finne Jeg vil lete til jeg finner den kjærligheten og får den frem i lyset der … Continue reading "Jeg vil være meg"

2019-01-04 11:25 Jeg gidder ikke sier jeg

2 kommentarer

2019-01-03 14:32 Er du en hjelper?

De fleste av oss har nok lyst til å være en hjelper. En som er der for andre, en som stiller opp. Ja, ofte også en lærer. Det er jo sånn når jeg blogger også. Jeg ønsker jo å inspirere, hjelpe, være til nytte for noen. Var ikke det et ønske som lå bak, … Continue reading "Er du en hjelper?"

2019-01-02 13:06 De vet ikke hva de snakker om

De vet ikke hva de snakker om. Nei, de gjør ikke det. Hvem spør du? De som gjør narr av positiv tenking. De aner ikke hva de snakker om. De kan ikke ha gått gjennom mange prøvelser i livet. Hvor ville vi vært uten positiv tenking, viljestyrke og ståpåvilje   Ingenting ville blitt … Continue reading "De vet ikke hva de snakker om"

2019-01-01 17:24 Hva hvis jeg må velge kun 5 bøker av 109, året 2018

Hva hvis jeg må velge kun 5 bøker av 109 leste i 2018. Jeg har lest 109 bøker i år. Å plukke ut en liste over de jeg likte best, var ganske enkelt. 20 bøker måtte da bli med på listen.   Men hva hvis jeg skal velge kun 5? Når jeg velger 20, … Continue reading "Hva hvis jeg må velge kun 5 bøker av 109, året 2018"

2019-01-01 13:48 Er du en av de som står i fare for å møte veggen

Er du en av de som står i fare for å møte veggen? Å møte veggen, er blitt et vanlig uttrykk i dag. At kroppen bryter sammen fysisk eller psykisk,  fordi den ikke greier mer. Den blir utmattet. Da er det ikke bare å hvile litt, så blir man i form igjen. Da … Continue reading "Er du en av de som står i fare for å møte veggen"

2018-12-31 14:01 Store drømmer er fint, men la de ikke stoppe deg

Store drømmer er fint, men la de ikke stoppe deg Hva mener hun nå spør du kanskje, hun som snakker om å følge hjertet og gå for drømmene dine. Hvis drømmene er store, slik de ofte er, ja da kan det være at vi ikke tror på dem. Det vil igjen føre til … Continue reading "Store drømmer er fint, men la de ikke stoppe deg"

2018-12-30 13:08 Hva har jeg å tilby

Vi går mot nytt år. Jeg skal ta steget videre med Lillasjel og registrere enkeltmannsforetak. Det blir spennende å se om Lillasjel fortsetter å vokse. Produkter jeg har å tilby. Priser fra 01.01.2019 Lillasjelord. Dette er personlige ord jeg skriver på bestilling. Det eneste jeg trenger er navn og gjerne et bilde, da jeg … Continue reading "Hva har jeg å tilby"

2018-12-29 15:29 Rosanna Ley, De tapte barna

Rosanna Ley, De tapte barna Denne gangen gjorde jeg litt motsatt av hva jeg liker å gjøre, lese den første boken av en forfatter først. Nå leste jeg den tredje, De tapte barna. Hun har også gitt ut Safranhuset og Tilbake til Mandalay. Safranhuset ligger på vent, den har bare ikke ropt høyt nok enda, … Continue reading "Rosanna Ley, De tapte barna"

2018-12-18 12:27 Du er ikke nødt til å forstå, men fint hvis du kan godta at sånn er det

Du er ikke nødt til å forstå, men fint hvis du kan godta at sånn er det. Dette er en tanke som ofte kommer til meg. Jeg sier den til meg selv men jeg håper også å nå ut til andre med den. Ofte er vi så opptatt av at vi må forstå … Continue reading "Du er ikke nødt til å forstå, men fint hvis du kan godta at sånn er det"

2018-12-17 15:25 Lyset

Lyset Finnes det noe vakrere Lyset er selve livet Vi kunne ikke leve i mørket Om det så er bare en liten flamme En bitteliten Kanskje klarer den ikke å fortrenge alt det mørke Men den holder oss i live   Den lille flammen inni oss, den er så livsviktig Vi må gjøre det vi … Continue reading "Lyset"

2018-12-16 17:28 Josie Silver , En dag i desember

En dag i desember Jeg har sett så mange fine omtaler om denne boken og gledet meg til å ta fatt, selv om det nok ringte noen alarmklokker også. De klokkene ringte høyere og høyere jo mer jeg leste, men jeg tenkte jo at alle de fine omtalene måtte bety at dette var en nydelig … Continue reading "Josie Silver , En dag i desember"

2018-12-16 12:52 Du og jeg, lik men ulik

Du og jeg, lik, men ulik Å være venner er ikke bestandig så enkelt Man har ulik bagasje man drar på Det som for noen er en bagatell man kan blåse bort, kan for andre være tungt å høre Noen er sensitive og tar inn andres følelser og ord,  mens andre tar inn … Continue reading "Du og jeg, lik men ulik"

2018-12-15 14:01 Veldig ofte hater vi endring

Ofte kan vi ikke fordra endringer. Vi liker at livet tusler avgårde slik det bruker. Vi liker å ha kontroll. Vi merket det godt nå når blogg.no gikk over til WordPress. Mange holdt et øyeblikk på å gi opp hele bloggingen. Særlig gjelder nok dette oss, som er litt oppe i årene, såkalt godt … Continue reading "Veldig ofte hater vi endring"

2018-12-14 15:06 Syltaflesk som lager seg selv, ihvertfall nesten

Ei venninne av meg fant et blogginnlegg der det var oppskrift på Syltaflesk lagd med sousvide. I første omgang tenkte jeg nei, for jeg prøvde meg på ribbe en gang i sousvide og syntes den ble for bløt. Men i og med at formen for tiden ikke er noe å skryte av og syltaflesk … Continue reading "Syltaflesk som lager seg selv, ihvertfall nesten"

2018-12-13 20:39 Fletteloff, enkel å bake

Jeg bruker vanligvis ikke oppskrift når jeg lager mat, men når jeg baker må jeg ha oppskrift Jeg garanterer ikke at alle mine arbeidsmetoder stemmer med ekspertenes, så følger du mine oppskrifter er det på eget ansvar Det er ikke vits i å søke om erstatning hvis jeg har drevet med feil rådgivning:) Her går … Continue reading "Fletteloff, enkel å bake"

2018-12-13 18:45 Simon Stranger, Leksikon om lys og mørke

A for Anbefaler på det varmeste romanen Leksikon om lys og mørke av Simon Stranger  B for Bokhandelprisen som er vel fortjent C for Celebration av et mesterverk av en roman D for Debut som er synonymt for gjennombrudd som romanen er for Stranger E for hvor Elegan,  Stranger sjonglerer med personer og … Continue reading "Simon Stranger, Leksikon om lys og mørke"

2018-12-13 17:58 Uten mørke finnes ikke drømmer

I dag har jeg vært hos frisøren min. Mens jeg venter på henne, ser jeg disse ordene lyse mot meg. Ingrid frisør sier at det passer jo godt å skrive om i dag når det er Lucia-dagen Det var jeg enig i, men egentlig passer det hele året. Uten mørke,  ville vi ikke gledet … Continue reading "Uten mørke finnes ikke drømmer"

2018-12-12 12:11 Klarer du å sitte i ro i disse dager

Greier du å ta livet med ro i denne tiden når alle er opptatt av jul. Jeg prøver men det er slett ikke enkelt. Det er nemlig ganske kaotisk rundt meg. Vi kom hjem fra ferie lørdag. Om natten gikk slimhinnene mine helt bananas. Overgangen fra 30 varmegrader og 11 netter aircontition, en dag … Continue reading "Klarer du å sitte i ro i disse dager"

2018-12-11 17:27 Virginia Baily, Tidlig en morgen

Virginia Baily, Tidlig en morgen Jeg har hennes siste bok på vent, Den fjerde kysten. Jeg liker best å lese en forfatter kronologisk, derfor passet det fint når jeg fant Tidlig en morgen, på salg hos min lokale bokhandler, Romsdal Libris. Kjøp en , få en til halv pris. Jeg likte godt denne boken, men … Continue reading "Virginia Baily, Tidlig en morgen"

2018-12-11 13:24 Møte med et fint sendebud

Jeg har stor tro på det spirituelle. Alle som følger meg, har nok oppdaget det. Jeg tror at ånden vår lever videre etter at kroppen gir tapt. En venn fortalte meg at dennes mor dukket ofte opp i drømmer om natten. Vedkommende lurte på om moren da var på besøk. Jeg følte … Continue reading "Møte med et fint sendebud"

2018-12-10 07:51 Du er i læring og utvikling

Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt på Lillasjel på Facebook eller SMS 9946 7178 hvis du ønsker å få skrevet dine personlige ord eller vil gi de bort som gave. http://Www.facebook.com/lillasjel    Du er i læring og utvikling Du finner det litt skremmende, men også spennende Mye vil skje rundt deg når du først sier … Continue reading "Du er i læring og utvikling"

2018-12-09 19:49 Bøker lest november 2018, 7 bøker

Første bok ut var en lettlest, småfornøyelig bok, Katarina Bivald, Livet, motorsykler og andre umulige prosjekter. En feelgood kun til avslapping. For meg ble den nesten for avslappende, selv om den var kjempebra skrevet. Det ble ingen driv i boken som gjorde at jeg hadde vansker med å legge den fra meg. Jeg ønsker nok … Continue reading "Bøker lest november 2018, 7 bøker"

2018-12-09 16:36 En liten smakebit

Da er jeg hjemme igjen i godstolen og det er jo bestandig godt å komme hjem. Det er jeg takknemlig for. Det har vært mange fine opplevelser på turen. Det er 14 dager siden i dag at vi dro med Norwegian fra Gardermoen til Fort Lauderdale. Vi har vært på 15 cuise før dette, men … Continue reading "En liten smakebit"

2018-12-08 16:14 Når sår vi bærer, blir til sinne som må ut

Denne bloggen er dedikert til en facebookvenn av meg Hun var lei seg fordi hun hadde så mye sinne inni seg Vi kjenner ikke hverandre real life, men i den åndelige verden er vi alle ett som dråper i et vann   Det snakkes og snakkes så mye om at vi må endre oss Å … Continue reading "Når sår vi bærer, blir til sinne som må ut"

2018-12-08 15:49 Carson McCullers, Hjertet er en ensom jeger

Carson McCullers, Hjertet er en ensom jeger Dette er en roman jeg har sett mange har anbefalt. Det kom ut enda en av McCullers i høst. Balladen om den bedrøelig kafè og andre fortellinger. Jeg ville derfor lese den første før jeg begynner  på den. Det var en veldig bra bok og merkelig at den … Continue reading "Carson McCullers, Hjertet er en ensom jeger"

2018-12-07 21:02 Farvel Karibien for denne gang

Da er Cruiset over for denne gang. Vi er tilbake i Fort Lauderdale etter 11 netter på cruise. Vi har besøkt George Town, Grand Cayman, Cartagena i Columbia, Oranjestad på Aruba, Willemstad, Curaçao og Kralendijk, Bonaire Nå er det slutt på sprudlende vin og kanapeer. Deilige middager, her Biff Wellington. Hyggelig selskap ved middagsbordet … Continue reading "Farvel Karibien for denne gang"

2018-12-06 16:20 Snille, vakre vene deg

Lillasjelord skrevet på bestilling. Ta kontakt på Lillasjel på facebook www.facebook.com/lillasjel eller SMS 9946 7178. Fin gaveide til jul for de som har alt. Men husk at jeg må ha tillatelse før jeg skriver de og de må sendes direkte til mottaker, da de er konfidensielle.   Snille, vakre vene deg Du prøver å være … Continue reading "Snille, vakre vene deg"

2018-12-05 15:53 Jeg føler meg som en fugl i bur

Jeg føler meg som en fugl i bur innestengt Jeg synger de vakreste toner Til alle som vil høre Men jeg når bare de som oppsøker meg I buret mitt Jeg vil nå flere Jeg vil være fri til å fly ut Jeg vil kvitre mine sanger ut i luften Til alle jeg kan … Continue reading "Jeg føler meg som en fugl i bur"

2018-12-04 19:15 Kralendijk, Bonaire, Celebrity Reflection, 04.12.18

Siste stopp på Karibiencruiset vårt er Kralendijk, Bonaire. Nå venter to dager i sjøen tilbake til Fort Lauderdale.   Først kjører vi forbi saltproduksjonen.  Ser ut som snøkrystaller.  Øya er ikke stor. Uansett hvor vi var på øya, så vi Reflection i det fjerne. Steinene var merkelige Slavehyttene. Her brukte slavene å sove … Continue reading "Kralendijk, Bonaire, Celebrity Reflection, 04.12.18"

2018-12-03 18:45 Willemstad, Curaçao, Celebrity Reflection 03.12.18

Utsikten fra balkongen når vi våkner i dag. Det er dette jeg elsker mest med det å være på cruise, dette at vi er i bevegelse, våkner til nye steder. I dag Willemstad, Curaçao    Bussene venter på oss. Vi skal på tur.  Klare vann.    De gikk med kost og … Continue reading "Willemstad, Curaçao, Celebrity Reflection 03.12.18"

2018-12-02 17:06 Oranjestad, Aruba, Celebrity Reflection

Det var noen regnbyger fra morgenen i Oranjestad, før det ble sol. Vi slapper av etter frokost før vi gjør oss klar for en spasertur i land.     Det kom fem minutter med regn underveis også.   Duene hadde årsmøte med påfølgende party.    Her ser vi jo hjem.         Det ble … Continue reading "Oranjestad, Aruba, Celebrity Reflection"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.