ingridaguiluz

Tid Innlegg
2020-06-14 10:45 UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går det med deg? Du, takk som spør! Det går veldig fint for tiden, mye jobb, men jeg elsker det!! <3 Skal du være med på tv igjen snart? Savner deg der. Ja, faktisk så skal jeg kanskje det, men det jobbes enda med saken.. jeg kan dessverre ikke si noe mer en det. … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-06-13 11:47 ÅRETS FØRSTE BIKINIBILDER + STORT BILDEDRYSS

Reklame | NELLY BIKINITOPP HER / BIKINITRUSE HER / FLIPPERS HER Endelig er solen her og årets første bikinibilder har blitt tatt, noe annerledes en andre år hahaha! Det er ikke ofte jeg blir bært i en enhjørning med vin i hånda, men gøy var det. De siste dagene har vært så utrolig travle, men … Continue reading "ÅRETS FØRSTE BIKINIBILDER + STORT BILDEDRYSS"

2020-06-10 20:15 DENNE UKENS STORE MATHANDEL

Back on track eller hva? Vet dere hva vi har blitt flinkere til? Nemlig dette her med å kjøpe mye grønnsaker! Vanligvis kjøper vi litt også ligger det og blir råttent i kjøleskapet, men denne gang har vi oppskrifter vi skal følge for å få brukt alle grønnsakene. Det kjenner jeg blir deilig og ikke minst … Continue reading "DENNE UKENS STORE MATHANDEL"

2020-06-09 20:32 NOEN VELDIG GODE NYHETER!!

Halloen folkens! Jeg er nødt til å fortelle noe utrolig gøy som skjedde i dag på sykehuset for en gangs skyld, yes.. dere vet jo at det ofte er litt dramatisk når det kommer til sykehus og det der i vår familie på grunn av sykdommer og ambulanse, men det som er så fint med … Continue reading "NOEN VELDIG GODE NYHETER!!"

2020-06-08 15:16 JEG ER NØDT TIL Å FORTELLE DERE NOE

Er det noe jeg virkelig har lyst til å ta opp og noe som jeg selv har jobber ekstremt mye med i det siste så er det dette her med jenter som heier på jenter og det at vi kan elske oss selv. Jeg har flere ganger vært på det punktet i livet der jeg … Continue reading "JEG ER NØDT TIL Å FORTELLE DERE NOE"

2020-06-07 18:25 EN UVENTET TELEFON OG AMBULANSEBESØK

Ja.. jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne egentlig. Dagen i går var veldig fin og det å få en telefon om at pappa ble hentet med ambulansen var veldig uventet og ganske sjokkerende. Hvorfor? Hva? Når? Alle tankene og spørsmålene.. den ekle følelsen av å ikke kunne gjøre noe eller vite noe om … Continue reading "EN UVENTET TELEFON OG AMBULANSEBESØK"

2020-06-06 18:21 20 SPØRSMÅL OM FORHOLDET TIL MEG OG HENRIK

Jeg tenkte at det var litt spennende for dere å vite mer om forholdet til meg og Henrik sånn generelt sett! Dette er jo svar på spørsmål ut fra mitt ståsted og mine tanker, ikke hans. Alle spørsmålene jeg svarer på under er det jeg mener eller ser for meg at han vil/tenker! Disse spørsmålene … Continue reading "20 SPØRSMÅL OM FORHOLDET TIL MEG OG HENRIK"

2020-06-05 17:40 MINE TRENINGSMÅL I JUNI

  Jeg er ganske stolt og merker at rumpen har vokst!! Hei vakre! Det er ny måned og en litt annerledes måned fordi treningssentrene åpner igjen og det er mange som begynner å få ferie, og vi alle vet at ferier kommer med mange gøyale fester, mindre trening og mer kos. Derfor blir juni en … Continue reading "MINE TRENINGSMÅL I JUNI"

2020-06-04 17:35 PERSONLIGE TANKER DEN SISTE TIDEN

☁️ Jeg har fått en del kommentarer om jeg ikke er engasjert for det som pågår med rasisme! SELVFØLGELIG bryr jeg meg, noe så sinnsykt mye også!!🙏🏽Det som er med meg er at jeg blir så sinnsykt lei meg og det er en grunn til at jeg sjeldent følger med på nyheter omkring – fordi – det … Continue reading "PERSONLIGE TANKER DEN SISTE TIDEN"

2020-06-03 16:32 JEG BEKLAGER

Ja, hvor skal begynne da? Jeg har vært en levende berg og dalbane i det siste.. veldig opp og ned i humøret. Faktisk i en veldig lang periode nå uten å vite helt hvorfor.. selv om det føles ut som at jeg har vært det siden alle de store, ubehagelige forandringene i livet. Kort forklart … Continue reading "JEG BEKLAGER"

2020-06-02 18:53 VI HAR PUSSET OPP + BILDER AV RESULTATET

Hallaisen! Vi har siden vi flyttet inn i huset i Bergen i fjor drevet å pusset opp litt her og der alt etter hva som passer. Det er et rom dere faktisk ikke har sett i huset vårt før. Vi har nemlig et gjestetoalett ved siden av badet vårt nede og endelig har vi blitt ferdige med … Continue reading "VI HAR PUSSET OPP + BILDER AV RESULTATET"

2020-05-31 11:10 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Desenio Hvordan har du det? Du, jeg har det veldig bra for tiden! Livet går jo veldig opp og ned, men akkurat nå har jeg det veldig bra og ser virkelig frem til alt som skal skje fremover. Tusen takk som spør! Det er veldig hyggelig.<3 Kan du ha en housetour? Ja, jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-05-30 15:24 VI HAR VÆRT KJÆRESTER I ETT ÅR!!

Hei fra en kjempehappy Ingrid!! Tiden flyr og gjett hva? I dag har Henrik og jeg vært sammen i 1 år allerede!!! Er det ikke sjukt?! Tiden går så sinnssykt fort syns jeg og det er litt rart å tenke på hvor mye som har skjedd det siste året på godt og vondt. Jeg føler … Continue reading "VI HAR VÆRT KJÆRESTER I ETT ÅR!!"

2020-05-29 11:35 MIN NYE SUNNE CHIAGRØT (FROKOST, LUNSJ)

Ah, er det ikke deilig når man lærer seg nye oppskrifter som er sunne og gode?! Jeg elsker det og vil gjerne dele det med dere.😍 Min nyeste favoritt frokost må deles og det er denne chiagrøten om jeg kan kalle den for det. For hver dag som går prøver jeg ut nye oppskrifter og elsker når det … Continue reading "MIN NYE SUNNE CHIAGRØT (FROKOST, LUNSJ)"

2020-05-27 16:50 DETTE SA LEGENE TIL MAMMA

Hei vakre dere! Jeg har lyst til å oppdatere dere angående det med at jeg var nervøs ovenfor gårsdagen der mamma skulle inn på sykehuset igjen på en 6 måneders kontroll og ta ultralyd av buken sin. Så, nyhetene vi fikk var sinnssyke. Jeg er målløs og hadde absolutt ikke noe å grue meg for … Continue reading "DETTE SA LEGENE TIL MAMMA"

2020-05-26 19:55 MINE TIDLIGERE JOBBER

MCDONALDS McDonalds var min aller første jobb! Den fikk jeg da jeg var 13år gammel i Sandnes og elsket denne også! Det var et utrolig bra arbeidsmiljø og kjekke kollegaer som gjorde jobben kjempegøy. Her jobbet jeg veldig mye og tjente mine egne penger fra ung alder av, noe jeg vet sitter igjen i meg … Continue reading "MINE TIDLIGERE JOBBER"

2020-05-25 15:46 STORE NERVER FØR MORGENDAGENS BESKJEDER

Hei fra en veldig nervøs Ingrid! Jeg vet nesten ikke helt hva jeg skal gjøre i dag og går vel bare rundt og håper på at jeg skal klare å sovne i kveld, for i morgen skjer det mye greier og dette er ting vi har ventet på i flere måneder og som vi har … Continue reading "STORE NERVER FØR MORGENDAGENS BESKJEDER"

2020-05-24 18:04 FÅ BEDRE TRENT RUMPE MED MINE TOPP 5 BEIN/RUMPEØVELSER + RABATTKODE

Annonse – Protein.no Endelig kan jeg dele en ny og ikke minst svært etterspurt youtubevideo med dere!! Denne gang får dere se mine topp 5 bein/rumpe øvelser ut i fra hjemmetrening og uten noen apparater og vekter. Jeg har selvfølgelig mange flere (dritgode) øvelser, men som jeg ikke får vist pga. korona og stengte treningssentere, … Continue reading "FÅ BEDRE TRENT RUMPE MED MINE TOPP 5 BEIN/RUMPEØVELSER + RABATTKODE"

2020-05-23 11:48 JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY BUCKET HATT HER / JAKKE HER (20% rabatt) / BUKSE HER Er du singel? Nei, jeg er ikke det og jeg er lykkelig sammen med Henrik, syns vi har det veldig fint sammen. Hva liker du å gjøre når du er alene? Jeg liker helt ærlig å ha alt ryddig rundt meg før … Continue reading "JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL"

2020-05-22 15:55 VELKOMMEN TIL HYTTEN VÅR!!

Hei fininger! Jeg tror faktisk ikke at jeg har vist dere hytten vår før og ettersom jeg deler alt er det kanskje på tide. Hytten vår er så sinnsykt fin og jeg er så sjukt glad for at vi har denne plassen og den muligheten til å faktisk kunne dra hit, spesielt nå som vi … Continue reading "VELKOMMEN TIL HYTTEN VÅR!!"

2020-05-21 17:47 VÅR FØRSTE “ORDENTLIGE” FERIE PÅ LENGE

Tenk at vi skulle ha vært en tur i Venezia i Italia til nå og snart en tur til Bali.. 🐢🌴✈️ Jeg mener ikke å klage, men det er kjipt. Så.. for å ikke råtne bort i Bergen hjemme så har vi vært litt her og der på noen små turer både hjem til Stavanger og … Continue reading "VÅR FØRSTE “ORDENTLIGE” FERIE PÅ LENGE"

2020-05-20 18:22 DETTE SKAL JEG I SOMMER – LOUIS VUITTON, ROADTRIPS OG MYE MER

👼🏼 Dra på hyttetur en uke med familien! Vi har hytte I Ryfylke og skal være der en hel uke og tilbringe masse tid sammen med familien min, der vi skal bade, sole oss, spise god mat og selvfølgelig is, gå turer, kjøre båt, fiske, kanskje kjøre vannscooter og bruke nye badeleker!! Håper vi får til … Continue reading "DETTE SKAL JEG I SOMMER – LOUIS VUITTON, ROADTRIPS OG MYE MER"

2020-05-19 19:42 EN SUNN OG SPENNENDE MATHANDEL

Hei dere! I dag kjappet jeg meg ned på Meny før de stengte kun for å handle inn mange nye matvarer etter at jeg har gått gjennom hele Instagram etter gode og sunne mattips. Jeg er så rar på sånt, men jeg er den personen som ikke klarer å bestemme meg helt for hva jeg … Continue reading "EN SUNN OG SPENNENDE MATHANDEL"

2020-05-18 14:32 MIN 17.MAI FEIRING I BILDER

Reklame | NELLY Hei fininger! Jeg håper virkelig at alle der ute hadde en sjukt fin 17.mai feiring i går, det hadde virkelig jeg og det var faktisk så god stemning at jeg nesten glemte å ta bilder av det. Det er slik det skal være, rettere sakt. 👼🏼 Vi startet dagen med en sinnsykt god frokost … Continue reading "MIN 17.MAI FEIRING I BILDER"

2020-05-16 15:05 JEG SVARER PÅ DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE

💭dagdrømmer om å reise langt, langt bort, til varmere steder som der jeg var på dette bilde.. miss it. Hvilket kamera bruker du til å ta bilder med? Jeg bruker canon g7x til å ta bilder med! Med det kameraet kan man også snu skjermen rundt og se seg selv noe som er veldig deilig … Continue reading "JEG SVARER PÅ DE MEST STILTE SPØRSMÅLENE"

2020-05-15 19:32 JEG SVARER PÅ DILEMMAER

Gifte deg eller få barn? Få barn!! Pizza eller kebab? Kebabpizzaen til Happy Time!! Bli påkjørt eller kjøre på noen? Bli påkjørt. Jeg hadde aldri klart å tilgi meg selv om jeg hadde kjørt på noen.. uff så forferdelig! Instagram eller bloggen? Instagram. Paradise Hotel eller Ex on the Beach? Paradise Hotel, selv om denne … Continue reading "JEG SVARER PÅ DILEMMAER"

2020-05-14 11:05 KLE DERE SOM MEG + SVÆR RABATT PÅ ALT HOS NELLY!!

Reklame | NELLY TOPP HER OG BUKSE HER ____________________________ Hei vakre! Vi nærmer oss 17.mai og med dette feirer Nelly med å gi dere 17% rabatt på absolutt alt i hele butikken, sjukt.💛👼🏽 Jeg elsker å kunne oppdatere dere på slikt og ikke minst kunne vise dere det siste jeg har klikket hjem fra Nelly som dere etterspør … Continue reading "KLE DERE SOM MEG + SVÆR RABATT PÅ ALT HOS NELLY!!"

2020-05-12 17:01 DETTE SKJER FREMOVER

Hei dere! Hvor skal jeg begynne? Ting skjer, det vet vi alle.. og det er på godt og vondt! Jeg tenkte å gi dere en liten update på ting som skal skje videre ettersom ting endelig har begynt å åpne mer og mer i det offentlige etter en meget stor lockdown.. og om kort tid … Continue reading "DETTE SKJER FREMOVER"

2020-05-11 17:07 DENNE UKENS MATHANDEL

Hei vakre! Det er ny uke og det betyr enda en ny mathandel hos oss. Denne uken er det heller ikke den store handelen, nettopp fordi vi har så mye mat i både fryseren og i skapene som varer i lang tid, genialt. Det sparer oss for en del matpenger og vi liker å ha … Continue reading "DENNE UKENS MATHANDEL"

2020-05-10 19:11 JEG FORTELLER TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG

🦋 Jeg besto ikke livredningstesten på Bryne vgs i svømming da jeg er livredd for vann. Jeg prøvde selvsagt, men jeg dør jo nesten selv av å gjøre det fordi jeg får panikk og angst. Det er helt jævlig å tenke på, heldigvis har det blitt bedre! 🦋 Jeg tok min første tatovering da jeg var 18år … Continue reading "JEG FORTELLER TING DERE KANSKJE IKKE VISSTE OM MEG"

2020-05-09 12:01 JEG SVARER PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Hvor mye er du villig til å betale for en leilighet? Jeg vet ikke helt enda, men for meg er det viktig at leiligheten har en god beliggenhet og da kan prisen ofte være litt mer, likevel vil jeg fikse det opp å gjøre det dritfint! Slik jeg kan style det og gjør det jeg … Continue reading "JEG SVARER PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL"

2020-05-08 19:51 OVERRASKELSEN GIKK KATASTOFALT

Herreeegud, gjett hvem som sitter i bilen på siste ferge og er på vei hjem for å overraske familien og for å være med vennene våre? Jo, vi, Henrik og meg. Vet dere hva som har skjedd? Noen i familien min er jo på hyttetur og ikke hjemme. Jeg er sååååå jævlig dum av og … Continue reading "OVERRASKELSEN GIKK KATASTOFALT"

2020-05-07 12:58 NOEN TANKER OM TING DEN SISTE TIDEN

Reklame | NELLY Hei fine! Jeg beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg har hatt armene fulle i jobb, virkelig. Det har tatt helt av og jeg er mer motivert nå en det jeg noen sinne har vært. Jeg vil vise dere hvem jeg er, mer av meg og mitt personlige liv … Continue reading "NOEN TANKER OM TING DEN SISTE TIDEN"

2020-05-05 12:03 EN UVENTET TELEFON FRA SYKEHUSET

Hei fine, vakre dere. Jeg har lyst til å oppdatere dere litt rundt en telefon jeg fikk i går fra mamma. Mamma ringer meg stort sett hele tiden og det er aldri uventet at hun ringer, det er nesten en selvfølge og jeg kommer aldri på at det en sjelden gang kan være noe alvorlig … Continue reading "EN UVENTET TELEFON FRA SYKEHUSET"

2020-05-04 15:01 MINE TRENINGSMÅL HJEMME I MAI

Vi er allerede godt i gang med mai måned og det er på tide å snakke om treningsmålene mine fra april. Hver måned setter jeg meg nye treningsmål, men det er alltid like enkelt å gjennomføre de da man ikke har tilgang til et ordentlig treningsstudio, samt treningsmotivasjonen er på middels og ikke på topp. … Continue reading "MINE TRENINGSMÅL HJEMME I MAI"

2020-05-02 13:14 JEG HAR GJORT EN AV DE MEST HARRY-TINGENE JEG VET OM

Gjett hvem som har tatt piercing i navlen igjen?😂Jeg.. hahaha. Jeg husker enda så sjukt godt hvor gira jeg var da jeg gikk å tok piercing i navlen da jeg var 13 år gammel.. altfor ung. Navlepiercingen var noe jeg elsket og jeg husker enda hvor kul jeg trodde jeg var som hadde det. Da … Continue reading "JEG HAR GJORT EN AV DE MEST HARRY-TINGENE JEG VET OM"

2020-05-01 15:59 VI HAR TATT KJÆRESTE TATOVERING!!

OMG! Hva fa*n har vi gjort dere?! Jeg vet.. vi er litt crazy.. men vi blir unnskyld med at vi lever i det minste en gang. Henrik og jeg endte nemlig opp med å ta en kjæreste tatovering som vi har snakket om i lang tid, nesten siden vi ble sammen faktisk, rett og slett vi … Continue reading "VI HAR TATT KJÆRESTE TATOVERING!!"

2020-04-30 19:23 VI TOK EN SPONTANTUR TIL

Hei fine dere! Akkurat nå sitter jeg i bilen sammen med Henrik og er på vei mot hytten vår som ligger 5 timer unna Bergen. Det er lenge siden vi har vært der nå og vi gleder oss kjempemye til å koble av og komme oss bort litt fra hjemmet, man går lei av å … Continue reading "VI TOK EN SPONTANTUR TIL"

2020-04-29 13:49 DEN STØRSTE OG DYRESTE MATHANDELEN NOEN SINNE

Jeg er såååå gira, hahaha!! Vi er så sinnsykt fornøyd med denne ukens mathandel til tross for at det ble dyrt har vi faktisk spart på å gjort det vi har gjort denne gang. Vi har nemlig handlet inn sinnsykt mye store varer, som store flasker med dressinger, store stykker kjøtt og diverse ting og … Continue reading "DEN STØRSTE OG DYRESTE MATHANDELEN NOEN SINNE"

2020-04-28 10:22 JEG SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL

Hva har du på deg? Akkurat nå i skrivende stund har jeg på meg en hvit joggebukse og en beige hettegenser, rett og slett helt chill! Elsker chilleklær, spesielt i disse dager der man ikke kan gjøre like mye som før! Hvilket stjernetegn er du? Jeg er steinbukken. Hvem ringte du sist? Tantebarnet mitt Norah! … Continue reading "JEG SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL"

2020-04-27 13:38 LITT NYTT TIL UTEOMRÅDET + BILDEDRYSS

Herregud så fint vær det har vært ute den siste uken! Tenk at været har blitt så fint at vi endelig kan begynne å gjøre uteplassen vår fin og koselig. Etter litt frem og tilbake på om vi skulle investere i en ny gassgrill eller ikke ble det til at vi følte vi trengte det … Continue reading "LITT NYTT TIL UTEOMRÅDET + BILDEDRYSS"

2020-04-25 18:31 KJØPE LEILIGHET

Ah, for en dag dere! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å kunne snakke om fremtidsplanene mine og gjøre noe med det, ikke bare snakke, men handle. Det har alltid vært en drøm å eie noe eget, men det har også krevd mye sparing og det gjør det fortsatt. Jeg brukte flere … Continue reading "KJØPE LEILIGHET"

2020-04-24 15:56 JEG GRÅTER AV REDSEL

Nå er det to år siden mamma fikk kreft og enda sliter jeg. Det er ikke noe jeg er så flink til å vise til noen egentlig, ikke engang til Henrik, men ettersom vi ser hverandre hver dag merker han ofte på meg at noe ikke er som det burde være. Jeg vet ikke helt … Continue reading "JEG GRÅTER AV REDSEL"

2020-04-23 10:56 FØRSTE MATHANDELEN PÅ LANG TID

Hei fine! Det er nå lenge siden jeg la ut ukens mathandel og det er rett og slett fordi vi har bestilt utrolig mye fastfood, resturantmat og det i den kategorien der. Vi har faktisk bare kost oss i hjel og ikke orket å lage så mye mat ettersom været har vært sinnsykt fint og … Continue reading "FØRSTE MATHANDELEN PÅ LANG TID"

2020-04-21 15:39 DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD SKULLE SKJE

Hallo dere!!😍 Jeg er så gira nå jeg!! Gjett hvem som har gått imot sin egen redsel i dag og alt av sperringer når det kommer til å bade i vannet? Jo, meg. Riktig! Jeg må si at jeg er ganske så stolt over meg selv etter at jeg turte å bade i det iskalde vannet i … Continue reading "DETTE HADDE JEG ALDRI TRODD SKULLE SKJE"

2020-04-20 17:36 MINE FAVORITTER + RABATTKODE PROTEIN.NO

Reklame | PROTEIN.NO Hei fininger! Jeg stikker innom for å komme med noen kjappe tips angående hvilke produkter jeg bruker fast hos Protein.no og som jeg har brukt fast der i flere måneder nå.😍 Protein.no er definitivt mitt favorittmerke innen proteinpulver og jeg har siden jeg begynte med deres produkter elsket det og jeg vet … Continue reading "MINE FAVORITTER + RABATTKODE PROTEIN.NO"

2020-04-19 15:59 SOLTE MEG TOPPLØS OG BLE SNIKFILMET MED DRONE

Litt mye sololje på kameraet.. haha. I dag har Bergen virkelig vært god dere!!😍 Jeg håper inderlig at dere har hatt et like fint vær som oss der dere bor, for dette har virkelig vært etterlengtet, i hvert fall her i Bergen hvor det regner og er mørkt døgnet rundt. Sterk sol og varme er helt … Continue reading "SOLTE MEG TOPPLØS OG BLE SNIKFILMET MED DRONE"

2020-04-18 13:28 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Reklame | IBLEND.NO Hvordan trener du for å få så bra abs? Jeg vil si at en blanding mellom sunn mat og mye trening er med på å forme magen utrolig mye. Før kunne jeg trene mye, men ikke spise bra og da var det lite forandring, ellers er det mye tung knebøy, noen favoritt … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-04-17 14:01 MITT NYESTE INNKJØP FRA NELLY + SVÆR RABATTKODE

Reklame | NELLY Hei vakre dere! Gjett hvem som har fått til en personlig rabattkode til dere?! Meeeeg, hahaha. Hvem sitter vel ikke å shopper mye hjemme om dagen eller handler til sommeren? Det gjør i hvert fall jeg og da er det gøy å kunne gi dere hele 25% rabatt!! Det kommer alltid godt … Continue reading "MITT NYESTE INNKJØP FRA NELLY + SVÆR RABATTKODE"

2020-04-16 13:56 JEG MÅTTE INN PÅ SYKEHUSET IDAG

Folkens, jeg er kjempeglad i dag til tross for at jeg har vært på sykehuset, for nå skal dere få høre!!😍 Jeg har fått en kontinuerlig glukosemåler = freestyle libre inn i armen min og dette er virkelig noe jeg har sett frem til i laaaaang tid, nesten siden jeg fikk diabetes sent i fjor. Jeg … Continue reading "JEG MÅTTE INN PÅ SYKEHUSET IDAG"

2020-04-15 11:16 MINE PLANER FOR DAGEN + TRENINGSØKTER

God morgen fine dere! Det er kanskje ikke morgen for alle, men for meg er det ikke langt ifra, sykt å si, men sant.. jeg er et B-menneske og legger meg seint og sover lenge, deilig. Selv om jeg har lyst til å prøve å gjøre noe med den døgnrytmen og prøve å bli et … Continue reading "MINE PLANER FOR DAGEN + TRENINGSØKTER"

2020-04-14 20:12 JEG SITTER MED TÅRER I ØYNENE

I dag er en slik dag der jeg har bladd gjennom arkivet her på bloggen og det var helt naturlig å klikke innpå April 2019 da det skjedde utrolig mye i den perioden i fjor. Tenk at jeg skulle være så heldig å få møte Henrik den gang.. jeg har ikke ord, fordi det gjør … Continue reading "JEG SITTER MED TÅRER I ØYNENE"

2020-04-13 16:02 JEG LÅ VÅKEN I HELE NATT PÅ GRUNN AV DETTE

Hva skjer med meg hahaha? Jeg lå seriøst våken i hele natt og kan dere gjette hvorfor? Nå skal dere få høre. Ettersom det er utrolig lite å finne på om dagene har jeg blitt helt hektet på spillet Coin Master og venter hele tiden på nye spins slik at jeg kan vinne mer penger … Continue reading "JEG LÅ VÅKEN I HELE NATT PÅ GRUNN AV DETTE"

2020-04-12 12:44 EN VIPPE- OG KROPPSOPPDATERING

Heeei fininger!!💕Jeg tenker å fremover kjøre denne spalten fast to ganger i uken, kanskje hver onsdag og hver søndag? Hva tenker dere om det? Det jeg skal gjøre er å jevnlig ta bilder av kroppen min som er i utvikling hver eneste dag i og med at jeg trener hver eneste dag for å kunne … Continue reading "EN VIPPE- OG KROPPSOPPDATERING"

2020-04-10 15:58 DU BETALER HENRIK FOR Å VÆRE SAMMEN MED DEG

Har hørt at du betaler Henrik for å være sammen med deg. Herlighet så teit.. det er kanskje noe av det dummeste jeg har hørt, men morsomt at det også er et rykte. Det viser bare hvor mange syke rykter der ute som finnes og som ikke stemmer, hahaha. Henrik tjener sitt og jeg mitt, … Continue reading "DU BETALER HENRIK FOR Å VÆRE SAMMEN MED DEG"

2020-04-09 12:57 DENNE PÅSKEN ER JÆVLIG RAR

Det er første gang på flere år at jeg ikke har en eneste plan for påsken. Hvor sjukt rart er det ikke? Det er absolutt ikke noe jeg er alene om, men folkens? Hahaha. Det er ingenting å gjøre jo. Jeg har prøvd mange av de tipsene jeg skrev til dere til ting å gjøre, … Continue reading "DENNE PÅSKEN ER JÆVLIG RAR"

2020-04-08 17:50 HJEMMEGYMMEN ER FERDIG + SVÆRT BILDEDRYSS

*Hyyyyl, hahaha!!😍Gymmen vår er seriøst “nesten” og da mener jeg 99% ferdig. Hvem skulle tro det for mindre en to uker siden? Vi kan endelig fortsette med 300 økters challengen for fullt og faktisk fortsette å få resultater og det elsker vi, meget mye. Så, hva mangler og hva er ferdig? Nå skal dere få … Continue reading "HJEMMEGYMMEN ER FERDIG + SVÆRT BILDEDRYSS"

2020-04-07 21:17 JEG DELER NOEN PERSONLIGE TANKER

Meg uten vipper.. ikke vært det på flere måneder og slik ser altså ut uten vipper og sminke. 💭 Noen ganger skulle jeg ønske at forholdet vårt ikke var offentlig. Det er ikke så veldig enkelt alltid og selv Henrik og jeg har krangler som alle andre og noen ganger kan det merkes av andre og av … Continue reading "JEG DELER NOEN PERSONLIGE TANKER"

2020-04-06 20:40 MINE TRENINGSMÅL HJEMME I APRIL

Vi er tidlig i April og det er på tide å snakke om treningsmålene mine som jeg begynte med i Mars. Da delte jeg treningsmålene mine for mars og hvordan jeg lå an i de forskjellige målene så langt, som dere kan se under. Jeg har nå oppdatert den listen og der det står med … Continue reading "MINE TRENINGSMÅL HJEMME I APRIL"

2020-04-05 15:37 JEG KLARTE DET FA*N MEG, ENDELIG!!

Jeg har nesten ikke ord. Fysøren altså! Dere vet at jeg har hatt noen mål under denne 300 økters challengen min som den siste tiden har gått rævva på grunn av mindre treningsmuligheter. Vi har bygd gym og er godt i gang der og har allerede begynt å trene litt og litt mere en det … Continue reading "JEG KLARTE DET FA*N MEG, ENDELIG!!"

2020-04-04 14:50 TING Å GJØRE I KARANTENE ELLER OM DU KJEDER DEG PT.2

Reklame | NELLY & PROTEIN.NO SVART BODY HER Hei fine! Det var så sjukt populært da jeg skrev om ting dere kan gjøre i karantene eller om dere kjeder dere. Derfor kommer det en del to her til dere, bare husk at det er ikke absolutt alle tingene du kan gjøre under på listen min … Continue reading "TING Å GJØRE I KARANTENE ELLER OM DU KJEDER DEG PT.2"

2020-04-03 21:57 JEG FIKK EN OVERRASKELSESGAVE I POSTEN!!

Jeg er så glad jeg!! I dag fikk jeg en hente melding fra posten, noe jeg får veldig ofte, bare denne visste jeg at jeg ikke hadde bestilt selv. Det er noen som har sendt meg en overraskelsesgave i posten og klarer dere å gjette fra hjem?😍 Jo, nå skal dere høre, den var fra … Continue reading "JEG FIKK EN OVERRASKELSESGAVE I POSTEN!!"

2020-04-02 11:39 FLERE HAR SETT HENRIK PÅ TINDER

Hva skal man forvente når man er offentlig? Jeg skjønner meg ikke på alle mennesker og flere skjønner seg nok ikke på meg heller.. men det å bruke bilder av andre mennesker på tinder der man skal møte mennesker og matche med dem for også kanskje møtes i virkeligheten gir absolutt ingen mening. Jo, det … Continue reading "FLERE HAR SETT HENRIK PÅ TINDER"

2020-04-01 19:18 DEN SUNNESTE UKESHANDELEN PÅ LENGE

Toro = min bestevenn i flere år.. ah, digg. Flere en meg som har spist unormalt mye dritt nå som man sitter hjemme hele dagene uten å få maksimalt utbytte av trening ettersom sentrene er stengt? Blæ, jeg orker ikke det der mer, haha! Det har vært digg, men nå holder det fordi fortsetter jeg … Continue reading "DEN SUNNESTE UKESHANDELEN PÅ LENGE"

2020-03-31 19:24 TANKER DEN SISTE TIDEN

Reklame | NELLY 💭 Jeg får helt nok av at treningssentrene enda er stengt. Det er så jævlig kjipt og jeg merker hvor vanskelig og dyrt det er å få tak i både stenger, vekter og tilbehør man ellers finner til en ganske så ok pris! Noen ting må man bare finne seg i og jeg … Continue reading "TANKER DEN SISTE TIDEN"

2020-03-30 17:27 SNIKTITT PÅ HJEMMEGYMMEN VÅR + KUL I HODE

Hola amigos! Jeg har virkelig tatt meg selv i å være pinglete den siste helgen, haha! Kan dere tenke dere hvordan jeg må ha hørt ut for Henrik hele helgen? Jeg er absolutt ikke den late kjæresten som ikke hjelper til med handy arbeid, det er bare gøy, men herregud så dårlig jeg er til … Continue reading "SNIKTITT PÅ HJEMMEGYMMEN VÅR + KUL I HODE"

2020-03-29 18:33 VI TESTER DERES RARE MATKOMBINASJONER *SPYR

Hei folkens! Vi tenker å prøve oss fast med i hvert fall en video hver søndag til dere og denne gang har vi testet deres rare matkombinasjoner som vi fikk tilsendt. Ewww.. ja! Noe var helt forferdelig, og noe var overraskende godt. Jeg håper dere liker videoen og abonnerer på kanalen vår slik vi poster … Continue reading "VI TESTER DERES RARE MATKOMBINASJONER *SPYR"

2020-03-28 14:18 DENNE UKENS SPØRSMÅL

Mimrer tilbake til Bali.. årh.. Hvor mye fillers har du i leppene? Jeg er veldig usikker, jeg har fylt i flere år samtidig som litt og litt går bort underveis også har jeg fjernet noe. I dont know.. det er veldig varierende fra person til person. Hva pusser dere opp? Vi holder på å bygge … Continue reading "DENNE UKENS SPØRSMÅL"

2020-03-27 18:27 EN STOR DRØM SKAL GÅ I OPPFYLLESE

Hvooooor skal jeg begynne? Holy, jeg er så sykt gira, spent og ikke minst glad, dere aner ikke!!😍 Vet dere hva som skal skje eller? Vi har bestemt oss for å oppfylle en av våre største drømmer når det kommer til innredning og huset vårt, derfor har vi bestemt oss for å lage en syyyykt … Continue reading "EN STOR DRØM SKAL GÅ I OPPFYLLESE"

2020-03-27 11:27 SLIK SPISER VI I DENNE PERIODEN OG DETTE GIR OSS RESULTATER

Reklame | SPISRIKTIG.NO Hei folkens! Jeg tenkte å stikke innom for å komme med et ganske bra tips nå i disse tider, blandt annet for dere som er i karantene og som ikke får gå ut fra hjemme, eller til dere som vil få hjem sunne “ferdig” middager på døren! Dette har vi fast hver … Continue reading "SLIK SPISER VI I DENNE PERIODEN OG DETTE GIR OSS RESULTATER"

2020-03-26 17:36 INSTAGRAMFILTERNE STYRER DAGEN MIN + HJEMMETRENING AV MAGE

Reklame – Protein.no Enda en ny video er ute på kanalen vår – og denne gang styrer Instagramfilterne hele dagen min!!😅 Dere får selvfølgelig også se mine topp 3 mageøvelser som har vært med på å gi med abs og være med en hel økt og se hvordan jeg trener hjemme i disse tider. Håper … Continue reading "INSTAGRAMFILTERNE STYRER DAGEN MIN + HJEMMETRENING AV MAGE"

2020-03-25 15:18 EN SYK OPPSKRIFT ALLE VIL OG MÅ HA!!

#HAVREBRØD Det er på tide å dele en ny sunn oppskrift med dere som har blitt vår nye favoritt i hjemmet. Tidligere delte jeg oppskriften alle ville ha på proteinbrødene våre, nå deler jeg havrebrødene/nye proteinbrød, i dont know, kall det hva dere vil, de smaker i hvert fall så sinnsykt godt. Vi spiser disse spesielt … Continue reading "EN SYK OPPSKRIFT ALLE VIL OG MÅ HA!!"

2020-03-24 19:07 DE JÆVLIGSTE TANKENE PÅ LENGE

Uff, jeg vet.. negativt? Jepp.. dagene er svært grå om dagen og jeg skulle så gjerne ønske at vi ikke hadde opplevd det som skjer ute i verden akkurat nå. Det går faktisk ikke an å ikke tenke på alt som foregår, unngå å snakke om det eller bli påvirket av det. Vi et samfunn … Continue reading "DE JÆVLIGSTE TANKENE PÅ LENGE"

2020-03-24 11:33 NEW IN + SVÆR RABATTKODE PÅ NELLY!!

Reklame | NELLY Wohooo, endelig kan jeg gi dere en svær rabattkode på Nelly!😍 Rabattkoden gir dere hele 25% rabatt på alt fra Nly by Nelly som er omtrent det merke alle klærne i hele garderoben min er fra. Rabattkoden er Ingrid25, skriv den inn i handlekurven og få den gode rabatten. Og husk at … Continue reading "NEW IN + SVÆR RABATTKODE PÅ NELLY!!"

2020-03-23 17:42 SMINKEVIDEO + SVARER PÅ KJAPPE SPØRSMÅL

Jeg har endelig fått baller nok til å poste en ny sminkevideo til dere! Dritkleint, men også litt morsomt å filme inn. Jeg syns ikke at jeg er god til å sminke meg, men her får dere hverdagssminken min. Jeg svarer også på noen kjappe spørsmål, men det ble litt vanskelig mens jeg sminket meg.. … Continue reading "SMINKEVIDEO + SVARER PÅ KJAPPE SPØRSMÅL"

2020-03-22 16:32 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY TEDDY HOODIE/KJOLE HER Hvordan går det? Takk som spør! Det går bra her, spesielt etter at vi begge har vært litt forkjølet og holdt oss mye inne, men gått ut på turer. Heldigvis er vi nesten helt friske nå og det føles deilig! Ellers har vi akkurat trent litt ute og ligger nå … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-03-21 11:08 JEG TESTET SVAKT POSITIVT PÅ GRAVIDITETSTESTEN

What the fuck tenker sikkert dere? Og det samme gjør jeg. Er det clickbait? Nei det er ikke det og ja.. jeg er helt i sjokk! Etter at jeg postet gravid pranken på Henrik har jeg fått flere dm på Instagram og faktisk kommentarer under videoen på YouTube og på bloggen om at testen ikke … Continue reading "JEG TESTET SVAKT POSITIVT PÅ GRAVIDITETSTESTEN"

2020-03-20 10:18 MIN ÆRLIGE MENING OM PARADISE HOTEL

Hvor skal jeg begynne? Nå som vi sitter inne hele dagen valgte vi å se på årets sesong av Paradise Hotel. Det er og forblir en tradisjon, helt klart. Vi har jo begge vært med selv og får good vibes av å se på, noe som er utrolig hyggelig! Jeg skrev jo også en del … Continue reading "MIN ÆRLIGE MENING OM PARADISE HOTEL"

2020-03-19 10:40 ALLE INFLUENSERE KOMMER TIL Å VISE SITT SANNE JEG

Okei dere! Jeg må dele en syk tanke jeg har hatt den siste tiden, haha! Jeg ler egentlig inni meg av å skrive dette ned da jeg ser det hele for meg i hode. Har dere egentlig tenkt på at nå som neglesalonger, vippesalonger, frisører, selvbruningsplasser og u name it er stengt? Hva skjer da … Continue reading "ALLE INFLUENSERE KOMMER TIL Å VISE SITT SANNE JEG"

2020-03-18 17:34 JEG ER GRAVID PRANK – HENRIK SIN REAKSJON!!

Det er på tide med en ny youtubevideo og denne gang pranker jeg Henrik med at jeg er gravid!!👶🏼 Hahaha, jeg orker faktisk ikke. Dere må se reaksjonen hans!! Ellers vil jeg legge til at vi faktisk var “litt” usikre på om jeg var gravid, derfor er det ikke sikkert at det er en prank.. hehe. Vi … Continue reading "JEG ER GRAVID PRANK – HENRIK SIN REAKSJON!!"

2020-03-18 11:49 JEG ER REDD FOR Å IKKE FÅ KOMME HJEM

Da vi var borte på en helgetur forrige helg fikk vi en ordentlig støkker i oss. Jeg tror jeg nevnte det til dere i går at vi måtte ta en avgjørelse om hvor jeg skulle dra og faktisk bli for en god stund. Det valget var egentlig ikke enkelt og jeg skal ærlig innrømme at … Continue reading "JEG ER REDD FOR Å IKKE FÅ KOMME HJEM"

2020-03-17 15:11 ENDELIG SKJER DET + BESTE INNKJØPET SÅ LANGT I ÅR!!

Herregud så deilig dagen i dag har vært så langt. Jeg har fått handlet inn en del treningsutstyr som vi skal bruke hjemme nå som vi ikke kan dra på treningssenteret vi vanligvis drar på. I tillegg er hele huset vasket og vi er klar for å spille inn mange videoer imorgen når Henrik forhåpentligvis … Continue reading "ENDELIG SKJER DET + BESTE INNKJØPET SÅ LANGT I ÅR!!"

2020-03-16 19:56 UKEN SOM GIKK

DETTE KOSE-SETTET FINNER DERE HER TIL 20% RABATT <3 AKKURAT NÅ: sitter jeg i sofaen i stuen vår hjemme og er vel egentlig lei av å holde meg inne selv om jeg gå ut å gjøre ting. Det er bare dette her med å faktisk gjøre noe selv også – for å hindre en så voldsom smitting … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-03-16 09:55 EN OPPDATERING PÅ TRENINGSFRONTEN I DISSE TIDER – HVA SKJER MED 300 ØKTER CHALLENGE??

Maaaange lurer på hva som skjer nå med hele den 300 økters challengen vår i år ettersom viruset er så alvorlig som det er har jo alle treningssentrene stengt og dette kommer til å gå utover treningen ja – og resultatene ikke minst! Så, kommer vi til å droppe hele greien? Nei, vi skal selvfølgelig … Continue reading "EN OPPDATERING PÅ TRENINGSFRONTEN I DISSE TIDER – HVA SKJER MED 300 ØKTER CHALLENGE??"

2020-03-15 12:21 MIN BURSDAGSGAVE TIL HENRIK + BILDEDRYSS

Hei vakre dere! Akkurat nå er Henrik og jeg i bilen på vei hjem fra en liten bursdagsfeiring borte fra mennesker og alt, rett og slett på grunn av viruset. Det føles godt å være på vei hjem også for å holde oss der og ikke bli smittet (eller smitte andre).. Bursdagen til Henrik ble … Continue reading "MIN BURSDAGSGAVE TIL HENRIK + BILDEDRYSS"

2020-03-14 15:40 MIN GRATULASJON TIL HENRIK – HAN HAR BURSDAG!!

I dag har sjelevennen min bursdag og med dette har jeg lyst til å gratulere han mye med dagen!!❤️ I dag er han hele 23 år og jeg føler meg heldig som får lov til å være en del av de resterende årene hans. Og ikke minst at jeg har fått lov til å ha … Continue reading "MIN GRATULASJON TIL HENRIK – HAN HAR BURSDAG!!"

2020-03-13 20:08 DET ENDELIGE SVARET FRA LEGEN

Hei fine dere! Det er på tide å oppdatere dere angående mamma og kreften hennes. Det er en god stund siden nå og for dere som ikke har fått det med dere har hun vært så heldig å få begynne på noen helt nye medisiner mot kreften for tre måneder siden. I dag på selveste … Continue reading "DET ENDELIGE SVARET FRA LEGEN"

2020-03-13 10:50 TING Å GJØRE I KARANTENE ELLER OM DU KJEDER DEG

Reklame | NELLY Okeeei folkens, mange er i hjemmekarantene og jeg vet at det kan være ufattelig vanskelig å komme på ting å gjøre når man er hjemme. Noen går på veggene, mens andre elsker å slappe av innenfor fire vegger. Nå som mange er i karantene kan det faktisk være lurt å gjøre noe fornuftig … Continue reading "TING Å GJØRE I KARANTENE ELLER OM DU KJEDER DEG"

2020-03-12 12:01 VI LER AV HVOR TEIT VIRUSET ER

Jeg orker ikke å se på dette lengre, vi må gjøre noe! Etter å ha delt en story på Instagram der man tydelig ser at Italia har stengt alle butikker utenom matvarekjeder og apoteker, og Danmark som har stengt alle skolene sine, fikk jeg mange reaksjoner i innboksen min i går. Jeg skrev ved siden av dette … Continue reading "VI LER AV HVOR TEIT VIRUSET ER"

2020-03-11 17:36 SYKT DRØY JEG HAR ALDRI CHALLENGE MED HENRIK

Vi har kommet ut med enda en ny video og denne gang svarer vi på de drøyeste “jeg har aldri” påstandene. Da mener jeg virkelig de drøyeste påstandene også, ikke noe clickbait.😂 Det merkeligste med dette er at det er første gang vi faktisk har denne leken sammen og vi fant ut mye nytt om hverandre og mye sjukt om … Continue reading "SYKT DRØY JEG HAR ALDRI CHALLENGE MED HENRIK"

2020-03-11 11:06 25 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR

1. Ting du bruker mye penger på? Mat, bompenger og bilforsikring.. jepp, dere leste riktig. Mat er alltid en stor utgiftspost, men det verste har vært å finne riktig bilforsikring og få orden på det slik at jeg ikke betaler flere tusen i måneden. Nå har det heldigvis ordnet seg, men jeg har betalt langt … Continue reading "25 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR"

2020-03-10 16:36 MINE TRENINGSMÅL I MARS + SLIK LIGGER JEG AN NÅ

Nå er vi godt på vei i mars måned og jeg tenkte å begynne med å skrive ned mine treningsmål hver måned. Hva syns dere om det? Jeg har veldig mange mål jeg ønsker å oppnå og etter å ha delt mye om trening er det mange som spør hvilke mål jeg har for treningen … Continue reading "MINE TRENINGSMÅL I MARS + SLIK LIGGER JEG AN NÅ"

2020-03-10 09:54 UKENS ENKLE OG SUNNE MATHANDEL

MAT, MAT OG MER MAT Denne ukens mathandel er endelig unnagjort og jeg kan si meg veldig fornøyd med å ikke ha handlet inn mange varer vi ikke kommer til å bruke.. for jeg er egentlig veldig god til å plukke med meg alt som frister på butikken også blir det liggende i skapet til datoen går … Continue reading "UKENS ENKLE OG SUNNE MATHANDEL"

2020-03-09 20:23 PÅ FREDAG FÅR VI SVARENE FRA LEGENE

Jeg er redd, livredd og har med hånden på hjerte vært veldig “ikke til stede” den siste tiden. Dette er noe som svinger veldig fra uke til uke hos meg. Det er slitsomt, men noe jeg ikke kan gjøre så mye med da disse vonde følelsene om kreften hele tiden ligger der og irriterer underbevisstheten … Continue reading "PÅ FREDAG FÅR VI SVARENE FRA LEGENE"

2020-03-09 13:45 VELKOMMEN HJEM KJÆRE DEG!!

Endeeeelig har jeg fått ordnet dette mobil styret. Som dere sikkert har fått med dere så hatet jeg den nye iPhone 11 pro max rett og slett på grunn av dårlig kamera både fremme og bak. Jeg er avhengig av å ha et bra kamera på telefonen og etter at den nye iPhonen kom ut … Continue reading "VELKOMMEN HJEM KJÆRE DEG!!"

2020-03-08 20:12 TANKER PÅ EN SØNDAGS KVELD

💭 Jeg har tenkt veldig mye den siste tiden på at det er på tide å bli kjent med mange nye mennesker her i Bergen (spesielt). Det er jo dritgøy og man trenger å ha folk rundt seg og være sosial, det har i hvert fall alltid vært viktig for meg hjemme i Stavanger og det … Continue reading "TANKER PÅ EN SØNDAGS KVELD"

2020-03-08 11:53 EN VELDIG SPESIELL DAG FOR MAMMA

I dag er det en veldig spesiell dag og det har seg nemlig slik at det var en ganske stor grunn til at vi dro hjem så spontant denne uken for å være her i Stavanger i ett døgn. Min kjæreste, fineste og sterkeste mamma har nemlig bursdag i dag!! 💛 Det er ikke en hvilken … Continue reading "EN VELDIG SPESIELL DAG FOR MAMMA"

2020-03-07 12:26 VI HAR DRATT PÅ EN SPONTANTUR TIL..

Jeg stikker kjapt innom for å si at vi er på vei til Stavanger, woopwoop.💛 Mamma har bursdag og blir hele 50 år i år og dette skal selvfølgelig feires med å dra hjem til Stavanger på en spontantur og feire henne med å spise sammen og nyte dagene hjemme med henne og resten av familien. … Continue reading "VI HAR DRATT PÅ EN SPONTANTUR TIL.."

2020-03-06 08:30 EN OPPDATERING PÅ FORHOLDET VÅRT OG SAMBOERSKAPET

Hei kjære dere! Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere litt på samboer fronten for dette var noe jeg virkelig gru/gledet meg til for noen måneder siden og her sitter jeg i dag, fortsatt boende hos Henrik og har det bedre en noen sinne sammen med han. Å skulle flytte inn sammen med Henrik var veldig … Continue reading "EN OPPDATERING PÅ FORHOLDET VÅRT OG SAMBOERSKAPET"

2020-03-04 16:57 MITT NYE HÅR + FÅTT HAIREXTENSIONS

Reklame | Think Hair Wear Ah!! Det er så sjukt godt å være tilbake hos frisøren for å få orden på håret mitt. Rett før jul farget jeg håret og klippet meg en god del, noe som var uvant for min del, men det er fortsatt ikke helt der jeg vil ha det og ettersom … Continue reading "MITT NYE HÅR + FÅTT HAIREXTENSIONS"

2020-03-03 13:50 UKEN SOM GIKK

Akkurat nå sitter jeg hjemme og jobber med flere innlegg og klargjør mye jobb fremover da jeg har lyst til å dele mye mer en det jeg har gjort. Jeg har vel egentlig vært i en kaotisk periode i livet og mye forvirring har gjort at jeg ikke har klart å planlegge dagene mine ordentlig, men … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-02-29 15:27 UKENS SPØRSMÅL

Hva er det som er dårlig med iPhone 11 Pro Max? Jeg liker rett og slett ikke kameraet i det hele tatt og for meg er det kjempedumt med tanke på at jeg bruker kameraet mer en normalt fordi jeg også bruker det på jobb og ikke bare på fritiden. Det er så rart å … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-02-27 15:57 JEG ER SÅ LEI MEG.. VI MÅ NOK AVLYSE ABSOLUTT ALT

MIMRER TILBAKE TIL VÅR FØRSTE SYDENFERIE SAMMEN 💭 Jeg er så lei meg og jeg har faktisk ikke ord akkurat nå.. årh.. nei, det her skulle jo bli så bra! Det har seg slik at nå som coronaviruset har spredd seg så mye og jeg er ganske i faresonen dersom jeg blir smittet med tanke på … Continue reading "JEG ER SÅ LEI MEG.. VI MÅ NOK AVLYSE ABSOLUTT ALT"

2020-02-25 13:53 MITT FØRSTE INNTRYKK AV PARADISE HOTEL DELTAKERNE 2020

O.V: Emil, Karl Fredrik, Martin, Sania & Hanna. N. V: Jenny, Ida, Yasmine, Tobias, Axel & Even(Bilde er hentet fra Nettavisen.no) Det er på tide å fortelle om mitt første inntrykk av årets Paradise Hotel deltagere!! Dette her har jo nesten blitt en slags tradisjon her inne på bloggen – og det er bare på gøy. Det … Continue reading "MITT FØRSTE INNTRYKK AV PARADISE HOTEL DELTAKERNE 2020"

2020-02-24 19:28 JEG KJENNER IKKE MEG SELV IGJEN, HVEM HAR JEG BLITT?

MEG, PER DAGS DATO. Hei fine dere! Akkurat nå har jeg kommet meg inn dørene etter trening, slengt meg i sofaen og begynt å tenke over hva fader jeg skal blogge om i dag og tro meg, det er ikke alltid like enkelt å skrive om noe dersom livet generelt ikke er så spennende akkurat … Continue reading "JEG KJENNER IKKE MEG SELV IGJEN, HVEM HAR JEG BLITT?"

2020-02-23 19:00 300 ØKTERS CHALLENGE & STOR RABATTKODE – VLOGG

Annonse – Protein.no Endelig er videoen ute og vi har startet med faste vlogger der dere får bli med på trening, få rabattkode til produktene vi bruker fast og se resultatene jevnlig. Dere får også bli med på trening og se nye øvelser hver eneste gang. Forresten, jeg har en super rabattkode til dere som … Continue reading "300 ØKTERS CHALLENGE & STOR RABATTKODE – VLOGG"

2020-02-22 12:35 PERSONLIGE TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

🌜Jeg har alltid vært en kjemperedd jente.. spesielt for mørket og det å være alene hjemme, så da jeg var liten hang jeg på mamma og pappa som en klegg og ble med dem overalt hvor en de skulle. 🌜Jeg lekte med Bratz dukker helt til jeg var rundt 10 år og lagde hus og … Continue reading "PERSONLIGE TING DERE IKKE VISSTE OM MEG"

2020-02-20 15:03 EN SPONTAN OG “MUCH NEEDED” HJEMREISE

Hallaien. Jeg er endeeeeelig hjemme igjen i Stavanger og det føles så forbanna deilig akkurat nå!! Å kunne dra hjem en gang i blant er utrolig viktig for meg og ettersom jeg flyttet fra alt og alle da jeg dro til Bergen og flyttet inn med Henrik føles det bare så digg å kunne komme … Continue reading "EN SPONTAN OG “MUCH NEEDED” HJEMREISE"

2020-02-19 18:51 HENRIK SKULLE HATT SEX PÅ TV

Herrreeeeeegud. Jeg fikk sjokk da jeg fant det jeg skal vise til dere nå(!!)😱. I dag har jeg bladd gjennom gamle blogginnlegg og dere kan ikke tro hva jeg fant, altså, what the fuck? For omtrent ett år siden skrev jeg om mitt første inntrykk av Paradise Hotel deltagerne som da var fra fjoråret, altså sesongen … Continue reading "HENRIK SKULLE HATT SEX PÅ TV"

2020-02-18 19:02 VI SVARER PÅ SPØRSMÅL OM FORHOLDET VÅRT

Har dere vurdert kjæreste tatovering? Mmm, ja både og. Tar Henrik diabetes din bra? JA! Det vil jeg absolutt si og han er definitivt den aller beste kjæresten jeg kunne ha hatt ved min side under hele den prosessen. Han sov ved siden av meg på sykehuset, hjalp med å forstå seg på sykdommen, prøvde … Continue reading "VI SVARER PÅ SPØRSMÅL OM FORHOLDET VÅRT"

2020-02-17 18:51 DETTE SPISER JEG TIL HVERT MÅLTID + TRENINGSKLÆR OG RABATT!!!

Reklame | FAMME.NO (Alt om treningsklærne mine finner dere under) Hei people! Det er mange som er nysgjerrig på hva jeg spiser gjennom uken og derfor kommer jeg til å komme med tips til de ulike “rettene” jeg velger mellom. Dere må ikke få sjokk!! Merk mine ord, ikke få sjokk. Jeg spiser ikke så … Continue reading "DETTE SPISER JEG TIL HVERT MÅLTID + TRENINGSKLÆR OG RABATT!!!"

2020-02-16 20:48 MIN VALENTINES DAY I BILDER

Reklame | BALLONGSØSTRENE, BERGEN & ROSEBAMSE Hei vakre dere! For en helg det har vært med både en fin og superkoselig Valentines Day feiring, men også besøk av både tantebarna mine, Christine og Andrè!! Helgen har vært helt super med bading på badeland her i Bergen, masse god mat og mye kvalitetstid sammen. Jeg er … Continue reading "MIN VALENTINES DAY I BILDER"

2020-02-16 15:14 JEG FØLER MEG IKKE ALVORLIG SYK

Er det ikke litt rart at når man får vite at man har en alvorlig sykdom og andre sier at livet ditt kommer til å forandre seg totalt, så føler jeg meg helt frisk? Det er jo veldig bra. Egentlig. Jeg er veldig for dette her med å styre sykdommen min og at den ikke … Continue reading "JEG FØLER MEG IKKE ALVORLIG SYK"

2020-02-15 14:53 UKENS DILEMMA

Reklame | NELLY SVART KOSE SETT HER Ville du kun snakket veldig høyt eller hviske lavt for resten av livet? Jeg ville ha hvisket lavt resten av livet! Hadde aldri orket at alle skulle ha hørt hva jeg sa hele tiden..  Ville du heller gått med shorts om vinteren eller kjeledress om sommeren? Jeg ville … Continue reading "UKENS DILEMMA"

2020-02-14 10:28 HELGENS STORE MATHANDEL + FAVORITT SJOKOLADE

Det er snart helg og på tide med et digert innkjøp av mat da vi får besøk hele helgen av familien min! Jeg gleder meg så mye, dere aner ikke. Det er alltid dritgøy å få besøk og når man ikke har sett familien på all evighet føles det veldig fint å tilbringe en hel … Continue reading "HELGENS STORE MATHANDEL + FAVORITT SJOKOLADE"

2020-02-13 20:28 PERSONLIGE TANKER PÅ EN TORSDAG

💭 Jeg klarer ikke å vente til vi skal dra til ITALIA i mai!! Venezia er byen vi skal til og det føles ut som en evighet siden vi var på reise sist.. selv om det var på nyttår da, hehe. Dette handler nok mye om at jeg reiste en hel haug i 2018 og i … Continue reading "PERSONLIGE TANKER PÅ EN TORSDAG"

2020-02-12 17:14 KLE DERE SOM MEG + 20% RABATT PÅ ALT

Reklame | NELLY TEDDY HOODIE HER / HIGH WAIST VINTAGE DENIM HER / SOLBRILLER HER Hei fine dere! Endelig kan jeg visere det nyeste jeg har bestilt med hjem fra Nelly som jeg sa at jeg skulle vise dere for ikke så lenge siden. Det er tydelig at dere liker å se hva jeg klikker med … Continue reading "KLE DERE SOM MEG + 20% RABATT PÅ ALT"

2020-02-11 17:30 DETTE ER VÅR NYE OG SUNNE MATPLAN

Reklame | SPISRIKITG.NO Endelig kan jeg fortelle dere alt om vår nye matplan og kosthold framover!! Vi har nemlig bestemt oss for å prøve ut ferdige matpakker fra Spisriktig.no som hver eneste uke sender oss 7 middager hver for hele uken, en middag for hver dag som inneholder masse proteiner og rikelig med næring, rettere … Continue reading "DETTE ER VÅR NYE OG SUNNE MATPLAN"

2020-02-10 19:19 SLIK HAR DET GÅTT ETTER 27 ØKTER (1 MÅNED MED TRENING OG KOSTHOLD)

Fy flyte. Jeg har faktisk ikke ord og etter å ha sett gjennom litt bilder av kroppen min og innsett at øktene mine begynner å øke kraftig i antall siden nyttår har jeg lyst til å hyle av glede! Jeg er så utrolig stolt over meg selv og i dag har jeg kjent ekstra mye … Continue reading "SLIK HAR DET GÅTT ETTER 27 ØKTER (1 MÅNED MED TRENING OG KOSTHOLD)"

2020-02-09 16:01 <3

Jeg er nok ikke den eneste som er fullt klar over at det er morsdag i dag – og i den forstand har jeg lyst til å skrive et kort, men ganske konkret innlegg til min kjære mamma som fortjener å høre hvor fantastisk hun er selv om jeg har vært og kan være en … Continue reading "<3"

2020-02-08 14:59 UKENS SPØRSMÅL & SVAR

Kommer du fra en rik familie? Jeg vil si at jeg kommer fra en helt vanlig familie! Vi har verken slitt eller hatt veldig mye penger (tror jeg). Det jeg har vært heldig med er at de alltid har stilt opp og ikke vært vanskelige med å hjelpe til tidligere. Inntekten min er jo veldig … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL & SVAR"

2020-02-07 12:43 NYTT INTERIØR I HUSET

NYYYY INTERIØR OG DET BEGYNNER Å BLI ET HELHETLIG HJEM!! Jeg er så glad! Vi har endelig fått inn litt nytt i hjemmet vårt og jeg elsker hvordan ting begynner å ta form.. sakte, men sikkert. Det er faktisk ganske mye dyrere en man hadde trodd med interiør og møbler. Jeg hadde ingen anelse om … Continue reading "NYTT INTERIØR I HUSET"

2020-02-06 16:33 ALT DET PERFEKTE ER OVER

Har vi kommet inn i en tid der jakten etter det perfekte er på vei ut? I hvert fall er det noe jeg kjenner sterkt på for tiden og jeg syns det er dritkult å se hvordan større profiler i Norge har begynt å opptre ovenfor følgerne sine og andre mennesker generelt – fordi det … Continue reading "ALT DET PERFEKTE ER OVER"

2020-02-04 12:14 JEG HAR FÅTT NOK OG SVARER PÅ HATKOMMENTARENE

Jeg har satt meg ned og lest nøye gjennom alle kommentarene som har strømmet inn den siste tiden. Å unngå det har vært deilig, men også vanskelig da jeg vet at det er mange som skriver fine ting i kommentarfeltet mitt på samme måte som andre skriver stygge ting. Det går ut over meg, jobben … Continue reading "JEG HAR FÅTT NOK OG SVARER PÅ HATKOMMENTARENE"

2020-02-03 21:43 KJÆRESTETID + BILDEDRYSS

Hei vakre dere! For to dager siden bestemte Henrik og jeg oss for å ha en ordentlig kosekveld med hjemmelaget pizza da det er favoritten hans.. (pizza ofc)!! og se serier og film sammen. Vi trenger også å date selv om vi er kjærester og da er det fint å kunne ha dater som dette … Continue reading "KJÆRESTETID + BILDEDRYSS"

2020-02-02 15:29 HVA VI SPISER I LØPET AV EN DAG & TREN RUMPE/BRYST OG RYGG MED OSS – VLOGG

Reklame – Protein.no Endelig er den mest etterspurte videoen her!! Hva skal jeg si? Puh, deilig. Vi har gledet oss mye til å dele dette med dere og nå får dere rett og slett være med oss en hel dag på video der dere ser hva vi spiser fra morgen til kveld, hva vi tar … Continue reading "HVA VI SPISER I LØPET AV EN DAG & TREN RUMPE/BRYST OG RYGG MED OSS – VLOGG"

2020-02-01 16:26 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY GENSER HER / BUKSE HER Hvorfor dro du ikke på Vixen? Jeg skrev om det i forrige innlegg her. Ellers handlet det jo om at jeg ikke ble invitert, men det hadde nok vært gøy å være der selvom.. håper på å være med neste år da!! Hvordan har du tid til å … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-01-31 18:57 INGEN VIXEN PÅ MEG I ÅR HELLER..

Ja, hvor skal jeg begynne? Akkurat nå sitter jeg under pleddet i sofaen her i Bergen og ser på alle bloggerne, youtubere og flere andre som er på vei til Vixen influenser Awards. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne dette innlegget, men dere vet nå i hvert fall at jeg ikke er der … Continue reading "INGEN VIXEN PÅ MEG I ÅR HELLER.."

2020-01-30 15:35 UKENS MATHANDEL

Hei dere! Jeg tenkte at det var greit å kunne vise dere denne ukens mathandel midt i uken, jeg vet. Det har seg nemlig slik at vi ikke alltid handler på mandager da vi er utrolig flinke til å spise rester og nedfryste varer, derfor blir det en ukens mathandel på en torsdag. Denne uken … Continue reading "UKENS MATHANDEL"

2020-01-17 15:53 KJÆRESTETUREN TIL SANTORINI ER AVLYST

Jeg syns dette er noe dritt og vi har vel egentlig vært utrolig skuffet og oppgitt begge to. Aller mest syns jeg syns på Henrik som egentlig skulle overraske meg med en kjempefin jule- og bursdagsgave, og som har stått på, ringt rundt og ordnet i vei i flere uker for at dette her skulle … Continue reading "KJÆRESTETUREN TIL SANTORINI ER AVLYST"

2020-01-16 14:28 HELGENS MATHANDEL

Hei fine dere! Det er en god stund siden jeg har vist dere mathandelen vår og det er rett og slett fordi vi har handlet så lite den siste tiden og sist mye rester fra skapene og vært på ferie med både julemiddager og restaurant mat i syden, ahh, deilig det også av og til, … Continue reading "HELGENS MATHANDEL"

2020-01-15 17:35 PERSONLIGE TANKER PÅ EN ONSDAGSKVELD

💭 Det har skjedd noe veldig dumt den siste tiden som har gjort til at det blir store endringer rundt Santorini-turen Henrik og jeg skulle på. Dette er utrolig dumt og jeg har faktisk ikke ord. Jeg er kjempeskuffet over noen mennesker og har vært veldig lei meg på mine og hans vegner. 💭 Det kribler enda … Continue reading "PERSONLIGE TANKER PÅ EN ONSDAGSKVELD"

2020-01-14 14:17 JEG HAR STALKET MEG SELV IGJEN OG FIKK HAKESLEPP

Hello you. Gjett hvem som har stalket seg selv igjen? Jo, nemlig meg.. lite å gjøre om dagen? JA, veldig. Som en offentlig person er det veldig mye mer som blir sakt og gjort mot deg en det vanligvis gjør og det er noen ganger utrolig slitsomt, men også morsomt. Kontrasten er stor og det … Continue reading "JEG HAR STALKET MEG SELV IGJEN OG FIKK HAKESLEPP"

2020-01-13 09:56 JEG SVARER PÅ DILEMMAER

Reklame | NELLY T-SKJORTE HER / BUKSE HER / SMYKKE HER Hei fininger!!Dette er evig lenge siden, derfor kjører jeg i gang med en ukens dilemma igjen og tro meg, det er dritvanskelig å svare på mange av dilemmaene dere kommer med, men jeg prøver så godt jeg kan! Ellers vil jeg nevne til dere … Continue reading "JEG SVARER PÅ DILEMMAER"

2020-01-12 15:52 UKEN SOM GIKK

Reklame | NELLY Akkurat nå: Ligger Henrik og jeg strekt ut på sofaen mens vi ser på serien YOU før vi skal ned å trene bein!! Shit, i dag gleder jeg meg mye til å trene og bein er desidert en av mine favoritter å trene, så, i dag skal det virkelig brenne i musklene våre! … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-01-11 15:46 KLE DERE SOM MEG + NYTT FRA NELLY

Reklame | NELLY KJOLE HER Hey babes! Jeg tenkte å vise dere det aller nyeste innkjøpet mitt fra Nelly som jeg har blitt helt forelsket i. De har fått inn så sjukt mye nytt som er chill, fresh og deilig å gå i, noe jeg digger. Det er faktisk ganske lenge siden jeg har vist … Continue reading "KLE DERE SOM MEG + NYTT FRA NELLY"

2020-01-10 17:44 JEG ANGRER SKIKKELIG PÅ DET KJØPET

Husker dere for noen måneder tilbake da jeg kjøpte iPhone 11 pro Max, eller hva den heter? Anyways, det har seg slik at jeg angrer og om jeg så mye som kan fraråde dere fra å bruke så mange tusen kroner på den gjør jeg det, fordi jeg har aldri vært borti en dårligere telefon … Continue reading "JEG ANGRER SKIKKELIG PÅ DET KJØPET"

2020-01-09 15:36 EN GRUSOM OG UBEHAGELIG NATT I HJEMMET

Hei, fine! Beklager for null blogging igår.. rart med det der, men når jeg ikke blogger en dag får jeg A. dårlig samvittighet eller B. klar beskjed fra mamma om at dette må gjøres, haha. Det er så morsomt, hun er som en liten Kris Jenner for min del og er alltid på når det … Continue reading "EN GRUSOM OG UBEHAGELIG NATT I HJEMMET"

2020-01-07 09:11 UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går det med diabetesen din? Det går overraskende bra! Det kan nok veldig ofte virke som jeg ikke liker diabetes eller snakker veldig negativt om det, men det er fordi det har vært en såpass stor overgang for min del og etter å ha fått det selv merker jeg hvor mye det påvirker hverdagen … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-01-06 12:43 MINE NYTTÅRSFORSETT

Reklame | NELLY KJOLE HER 💫 Jeg SKAL kjøpe meg leilighet i år!! Er det noe jeg virkelig drømmer om er det å komme meg ut i boligmarkedet. Dette betyr ikke at jeg ikke skal bo sammen med Henrik for det kommer jeg til å gjøre, men å eie noe ved siden av som eventuelt kan leies ut … Continue reading "MINE NYTTÅRSFORSETT"

2020-01-04 15:24 FØRSTE BIKINIBILDE I ÅR

Etter å ha brukt flere måneder på å trene hardt og spise sunnere en jeg gjorde før viser det seg at jeg trives MYE bedre i min egen kropp. Jeg er stolt i dag og kunne aldri ha sakt dette for noen måneder tilbake.. dessverre. Ikke fordi jeg var stor før, men fordi jeg rett … Continue reading "FØRSTE BIKINIBILDE I ÅR"

2020-01-03 13:01 STORT BILDEDRYSS FRA GRANCA TIL NÅ

Hei dere! Håper dere har det like fint som meg akkurat nå. Vi sitter fortsatt i Gran Canaria og tar livet med ro og etter noen dager i sol og varme gruer vi oss allerede til å dra hjem i morgen tidlig, puh. Jeg elsker å være i syden og merker utrolig godt hvor etterlengtet … Continue reading "STORT BILDEDRYSS FRA GRANCA TIL NÅ"

2020-01-01 12:32 ÅRETS JULEGAVE TIL HENRIK

Det er utrolig mange som spør hva jeg ga i julegave til Henrik i år (2019) og det kan dere se på bildene. I år fikk han guccibelte som han har ønsket seg lenge og nye beats som gjør at treningsmotivasjonen går opp. Jeg elsker han over hele mitt hjerte og syns denne gaven var … Continue reading "ÅRETS JULEGAVE TIL HENRIK"

2019-12-30 12:39 JEG HAR FJERNET FILLERS I LEPPENE

Jepp dere leste riktig..  Jeg har valgt å fjerne all fillers i fra leppene mine og etter å ha fylt i flere år er jeg nå ganske lei og syns det har gjort noe rart med hele smilet mitt, spesielt etter så mange år. I tillegg har jeg fått disse markerte linjene ved siden av … Continue reading "JEG HAR FJERNET FILLERS I LEPPENE"

2019-12-29 17:51 HA DET NORGE, HALLO GRANCAAA!

Ahh, vi er så heldige!! Endelig er vi fremme i Gran Canaria etter en helt jævlig flytur på nesten 5 timer.. blæ. Gran Canaria er et sted jeg forbinder med en sjukt god stemning og jeg husker enda da jeg var liten og var her. Butikkene, alt, er fortsatt likt som det var da jeg … Continue reading "HA DET NORGE, HALLO GRANCAAA!"

2019-12-28 17:22 MINE JULEGAVER 2019 + SYKESTE GAVEN FRA HENRIK *JEG HYLGRÅT

Reklame – Desenio Det er på tide å vise dere julegavene mine fra i år og ikke minst den gaven flere har lurt på og det er gaven jeg fikk av Henrik. For å være helt ærlig så er jeg kjempeglad for gaven jeg fikk og det er den fineste og kuleste jeg har fått … Continue reading "MINE JULEGAVER 2019 + SYKESTE GAVEN FRA HENRIK *JEG HYLGRÅT"

2019-12-27 18:41 BILDENE SOM GJØR ALT PERFEKT

Reklame | Desenio Hei fine dere! Endelig har vi fått opp bilder på veggene i hjemmet vårt og vi merker at det utgjør en gigantisk forskjell. Før føltes veggene og rommene ganske tomme, mens nå er det mer liv og spill her. Rammene som vi har er i svart metall og fargene på posterne passer … Continue reading "BILDENE SOM GJØR ALT PERFEKT"

2019-12-26 12:22 HAN OVERRASKET MEG

Hei fine lesere!! Jeg tenkte å stikke innom for å si at jeg har fått besøk av verdens beste kjæreste. Som dere helt sikkert fikk med dere feiret vi jul hver for oss og savnet har vært stort fra begge sider da vi vanligvis er vandt til å se hverandre hver eneste dag. På høytider … Continue reading "HAN OVERRASKET MEG"

2019-12-25 15:08 BILDEDRYSS JULAFTEN 2019

Holy moly.. for en dag det var i går, jeg dør!! Jeg storkoste meg og fikk ikke tatt så mange bilder, men her er i hvert fall noen av de. Jeg har ikke ord over hvor sykt det var i går faktisk. Vi var ekstremt mange samlet og det syns er absolutt koseligst da jeg … Continue reading "BILDEDRYSS JULAFTEN 2019"

2019-12-24 14:32 VÅR JULAFTEN HAR BEGYNT!!

Endelig(!!) er dagen her etter en lang nedtelling over flere uker.. Dette året har jo vært ganske annerledes med tanke på at jeg flyttet inn hos Henrik og vi har pyntet til jul sammen i nytt hus, handlet masse julepynt og innsett hvor dyrt det er.. også har vi måtte skape egne tradisjoner for første gang … Continue reading "VÅR JULAFTEN HAR BEGYNT!!"

2019-12-22 17:02 EN STOR HÅRFORANDRING, WÆÆ

Reklame | Sayso Jærhagen Wææ, hvordan skal jeg dele dette da?! I dag har det skjedd noe jeg aldri hadde trodd kom til å skje i nærmeste framtid.. jeg har gjort noe jeg egentlig ikke hadde lyst til, men som faktisk måtte gjøres da håret mitt har blitt helt katastrofe og totalt ødelagt og knekt etter … Continue reading "EN STOR HÅRFORANDRING, WÆÆ"

2019-12-20 17:35 DET FUNKET IKKE FOR OSS

Månedene går og jeg har vært så heldig på den tiden å få møte en kjekkas, en som har blitt min bestevenn, kjæreste og nå samboer. For hva forventer man egentlig når det kommer til det å finne kjærligheten? Jeg har møtt forskjellige mennesker gjennom årene på godt og vondt, men aldri før kjent noe så forbanna sterkt for … Continue reading "DET FUNKET IKKE FOR OSS"

2019-12-17 14:47 NÅ FÅR DERE SVAR PÅ SPØRSMÅLENE

Beste treningsmotivasjon? Jeg elsker å se på bilder + videoer av andre mennesker som trener på Instagram, det er mye av motivasjonen min. Ellers syns jeg selv at det ikke varer i lengden, jeg er nødt til å finne noe som gjør at jeg utvikler meg og da funker det å ta bilder av … Continue reading "NÅ FÅR DERE SVAR PÅ SPØRSMÅLENE"

2019-12-15 17:27 EN ALDRI SÅ LITEN JULEGAVE TIL MEG SELV

Halleluja!! Som en klapp på skulderen for et bra siste halvår med sparing, enda hardere jobbing og en inntekt som har skutt fart valgte jeg å kjøpe en ganske så fin og svær førjulsgave til meg selv. Jeg kjøpte jo en Louis Vuitton veske til meg selv i London og som noen av dere har … Continue reading "EN ALDRI SÅ LITEN JULEGAVE TIL MEG SELV"

2019-12-14 13:10 DE BESTE NYHETENE HITTIL I ÅR

MAMMA OG DE NYE MEDISINENE Jeg fortalte dere for to dager siden om at mamma i går skulle til sykehuset og starte opp med de nye medisinene. Hvordan kommer det til å gå? Funker medisinene? Hva om hun ikke får begynne med de nye medisinene? Så uendelig mange spørsmål svirret i hode på meg og … Continue reading "DE BESTE NYHETENE HITTIL I ÅR"

2019-12-13 17:34 JEG HAR MINDRE LEVETID EN NORMALT

Jeg vet helt ærlig ikke hvor jeg skal begynne dette innlegget som flere andre følelsesmessige innlegg. Jeg har prøvd å skrive dette innlegget hundre ganger, men føler alt jeg skriver blir feil.. mange kommer til å si at dette er clickbait, noe det overhode ikke er. Jeg har mindre levetid en normalt og det er … Continue reading "JEG HAR MINDRE LEVETID EN NORMALT"

2019-12-12 15:30 I MORGEN SKJER DET VI HAR VENTET PÅ!!

Tenk det, allerede i morgen skjer det vi har ventet på i flere uker. Husker dere da jeg fortalte dere at mamma skal begynne på noen helt nye medisiner som har kommet til Norge? og som hun er så heldig som skal få lov til å få? Uansett, kan dere tenke dere at denne reisen … Continue reading "I MORGEN SKJER DET VI HAR VENTET PÅ!!"

2019-12-11 12:08 JEG MÅTTE INN PÅ SYKEHUSET

Hei fine dere! Jeg har akkurat kommet hjem fra sykehuset etter å ha kommet for sent til timen, kjørt bilen tom for bensin og en tom mage uten mat.. som jeg glemte ut i hektisk morgen som denne. Uansett, jeg er ferdig med timen og er på vei ut dørene for å stikke på trening … Continue reading "JEG MÅTTE INN PÅ SYKEHUSET"

2019-12-10 17:02 JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL

Reklame | Inneholder annonselenker & lenker fra Nelly JAKKE PARAJUMPERS / VESKE GUCCI / SKINNBUKSE HER / SKO HER _______________________ Hvilken modell er Louis Vuitton vesken din og hvor mye kostet den? Det er Cherrywood BB i babyrosa og den kostet ca. 16500 kroner.. Opplever dere utroskapsrykter? Nei ikke så mye nå, men mest i … Continue reading "JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL"

2019-12-08 11:55 NEW IN FRA LOUIS VUITTON

OH MY GOD! Jeg besvimer snart. I går kjøpte jeg den fineste vesken jeg har sett i hele mitt liv!! Vesken jeg kjøpt er fra Louis Vuitton og dette var den siste de hadde igjen i butikken her i London. Babyrosa, brun og glossy, love it! Jeg gleder meg så masse til å bruke denne framover – … Continue reading "NEW IN FRA LOUIS VUITTON"

2019-12-07 11:21 UVANLIG MATHANDEL I LONDON

Hallo dere!! I går kveld endte vi opp med å tusle rundt i Oxford street før butikkene stengte og da kom vi borti en svær og da mener jeg gigantisk godteributikk vi begge to MÅTTE inn i, haha. Jeg elsker å se på hvilket godteri de har i andre land og etter å ha reist … Continue reading "UVANLIG MATHANDEL I LONDON"

2019-12-06 18:47 KJÆRESTETUREN TIL LONDON HAR BEGYNT

AAAND WERE HERE!! Altsååå, for en tur fram til nå. Jeg har faktisk ikke ord, alt har nemlig gått knirkefritt og selv om vi begge har vært i London før er det virkelig ikke enkelt å finne fram i alt det kollektive, men tro det eller ei, vi fikk det til og i skrivende stund … Continue reading "KJÆRESTETUREN TIL LONDON HAR BEGYNT"

2019-12-05 20:32 TO SESONGER AV PARADISE HOTEL

Jeg leste akkurat overalt på nettet at det skal komme to sesonger av Paradise Hotel til neste år og det blir jo heeeelt sjukt!! Etter å ha vært med selv for ett år siden og nå sitte å se på hvordan det utvikler seg får jeg sommerfugler i magen. Det er så gøy og jeg … Continue reading "TO SESONGER AV PARADISE HOTEL"

2019-12-04 21:14 JEG SVARER PÅ RYKTENE

At du har tatt ut nippelpiercingene dine, stemmer det?Ja, det har jeg faktisk.. klarer dere å se det på bildene? Merkelig. Jeg tok de ut for en måned siden kanskje da jeg fikk ekstremt mye betennelse! Jeg syns det er utrolig dumt da jeg likte de veldig godt og hadde absolutt ikke lyst til å … Continue reading "JEG SVARER PÅ RYKTENE"

2019-12-04 14:01 VI PYNTER TIL JUL OG HANDLER JULEPYNT // VIDEO

Det er endelig desember og vi skal prøve så godt vi kan med å filme så mye spennende som mulig til dere!! Det blir ikke video hver eneste dag, men veldig ofte så følg gjerne med på det! I denne videoen får dere se når Henrik og jeg drar ut for å handle julepynt + … Continue reading "VI PYNTER TIL JUL OG HANDLER JULEPYNT // VIDEO"

2019-12-03 19:42 PERSONLIGE TANKER FØR LEGGETID

⚡️ Jeg kan ikke forstå at etter så mange måneder uten reising skal jeg endelig på reisefot igjen allerede nå til helgen! Jeg gleder meg ekstremt mye til å dra utenlands sammen med Henrik igjen og denne gang er målet å få mye julestemning og skape nye minner sammen. Vi har tenkt å dra til winter … Continue reading "PERSONLIGE TANKER FØR LEGGETID"

2019-12-03 13:39 EN HALVVEIS START PÅ DESEMBER

EN HALVVEIS START PÅ DESEMBER Uffameg, for en start på desember med bankkaos og ting vi har bestilt som ikke har kommet i posten enda.. bra start? Jaja.. vi har i hvert fall gjort det beste vi kan utav situasjonen. Jeg har nemlig byttet bank og ting har vært hektisk med å få flyttet over … Continue reading "EN HALVVEIS START PÅ DESEMBER"

2019-12-02 12:11 EN NY REISE ER BOOKET(!!)

JEG ER I EKSTASE!! Ting er bare så utrolig gøy for tiden, nå har vi altså bestilt vår andre reise på kort tid og reisefeberen min stiger som bare det. Jeg er så glad og jeg har så mye sommerfugler i magen altså.. Gud a meg. I går kveld booket vi altså en ny reise … Continue reading "EN NY REISE ER BOOKET(!!)"

2019-11-30 17:51 UKENS SPØRSMÅL

Hvordan har du motivasjon til å trene så mye? Jeg har noen turer og ferier som holder meg motivert da jeg vet med meg selv at det å skulle gå eundt i bikini er det aller gøyeste når jeg føler meg vel i min egen kropp! Ellers er det å finne inspirasjon på nett, jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-29 16:13 LOMMEBOKEN FIKK GJENNOMGÅ I DAG

I dag har jeg vært ute å handlet i flere timer for å benytte meg av de tilbudene Black Friday hadde å tilby nå som vi verken har en eneste julekule til å pynte juletreet med. Etter å ha spurt dere på Instagram kommer hele innkjøpet mitt ut her i dette innlegget slik dere kan … Continue reading "LOMMEBOKEN FIKK GJENNOMGÅ I DAG"

2019-11-28 14:40 DETTE SKJER I HELGEN!!

Denne helgen blir travel dere.. puh. Hvor begynner jeg? I hvert fall, jeg deler helgens planer med dere fordi det skjer såpass mye gøy og jeg er enda litt usikker på om det blir litt små endringer her og der, men en fet helg skal det i hvert fall bli til syvende og sist!! Jeg … Continue reading "DETTE SKJER I HELGEN!!"

2019-11-27 13:17 NOK EN TUR TIL SYKEHUSET..

Når sykehuset har blitt en stor del av livet mitt det siste året..  I starten da jeg begynte å tilbringe mye tid på sykehuset sammen med mamma hadde jeg aldri i min villeste fantasi sett for meg at jeg selv skulle være i en lignende posisjon som henne. For selv om hun har kreft og … Continue reading "NOK EN TUR TIL SYKEHUSET.."

2019-11-26 11:04 HALLO, NÅ FÅR DERE 25% RABATT PÅ HEEEELE NELLY!!

Reklame | NELLY KJOLE HER ⚡️ BAAAM, DET ER BLACK WEEK OG DERE FÅR NÅ 25% RABATT PÅ HELE NELLY ⚡️ Dette gjelder ALLE merkene de har. Alt fra Nike til Marc Jacobs til Nelly sitt merke, dr.denim, gant, alt. Derfor stikker jeg kjapt innom for å si at dersom dere bruker koden AGUILIZ25 (jepp Nelly har skrevet … Continue reading "HALLO, NÅ FÅR DERE 25% RABATT PÅ HEEEELE NELLY!!"

2019-11-25 15:05 KROPPSOPPDATERING

Puh.. for en travel dag, men også utrolig gøy!! I dag har jeg fått unnagjort mye jobb og andre små ærend som har stått i planene mine. Vippene mine har blitt fylt på, julepynten er funnet og skal bestilles, jeg har vært på sykehuset her i Bergen for ta faste blodprøver og litt diverse, deilig … Continue reading "KROPPSOPPDATERING"

2019-11-24 15:54 HENRIK OVERRASKET MEG MED EN REISE!!

ÅH, FYSØREN. JEG ER I LYKKERUS!!!!!! Den siste tiden har jeg virkelig drømt å reise bort fra vakre Bergen bare for å kjenne på julestemningen og skape nye minner i livet sammen med kjæresten min! Jeg skjelver så glad jeg er for vi to skal nemlig dra på en langweekend tur til London og dette … Continue reading "HENRIK OVERRASKET MEG MED EN REISE!!"

2019-11-23 18:19 UKENS SPØRSMÅL

Hvordan går det med livet ditt? Helt ærlig? Det har vært en berg og dalbane de siste ukene.. mye negativitet i livet og mange ting som har vært vanskelig, uten om det begynner jeg å komme meg på bedringens vei, men jeg er ganske sikker på at disse “dårlige”periodene som kommer innimellom har sin mening … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-22 12:09 JEG HAR TATT EN STOR BESLUTNING

Okei, skole… det er noe jeg har prøvd å ikke skrive så mye om eller svare for mye på, nettopp fordi jeg har vært så usikker selv. Skal jeg fortsette eller ikke? Har jeg mislyktes dersom jeg slutter? Skal jeg satse alt på det som gjør meg glad eller følge det andre forventer at jeg … Continue reading "JEG HAR TATT EN STOR BESLUTNING"

2019-11-21 18:00 DETTE MÅ DERE IKKE GLEMME

Blir i godt humør av dette bilde! Husker enda da jeg snuste en boks daglig, tok sol mye oftere en det jeg gjør nå, hadde sunnere hår på hode og bodde på hoteller rundt omkring.. Dette må dere ikke glemme, og det er at jeg er takknemlig! Som dere vet har jeg ikke vært helt i … Continue reading "DETTE MÅ DERE IKKE GLEMME"

2019-11-20 13:52 DENNE UKENS MATHANDEL

Reklame | NELLY MAT, MAT OG MER MAT Denne ukens mathandel er done finito og jeg er super fornøyd. Vi har handlet ganske lite som dere kan se på bildene, likevel krysser vi fingrene for at det er nok og at vi slipper å handle mer eller litt og litt fordi vi kommer til å … Continue reading "DENNE UKENS MATHANDEL"

2019-11-19 13:49 JEG SKAMMER MEG!

Uff, hvor skal jeg begynne dette innlegget? Den siste tiden har jeg vært utrolig dårlig til å blogge. Ting har altså ikke vært helt som det skal og mye av dette er min egen feil, men også en del kommentarer som faktisk gikk mer innpå meg en det jeg noen sinne hadde trodd. For helt … Continue reading "JEG SKAMMER MEG!"

2019-11-18 14:45 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

BILDER DERE IKKE HAR SETT AV MEG FØR Det er så utrolig lenge siden forrige gang jeg la ut “bildene som ikke kom på bloggen” og dette er jo innlegg jeg vet at dere liker da jeg deler bilder av realiteten der jeg ikke ser kjempebra ut – og det er nok noe vi trenger … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN"

2019-11-15 12:04 UKEN SOM GIKK

Reklame | NELLY Akkurat nå sitter jeg for meg selv og svarer på noen mailer som er ganske spennende og litt innimellom der sjekker jeg reiser fordi nå holder det på å klikke for meg! Jeg må reise snart, spesielt nå som det er så kaldt her hjemme, usch. Det som er positivt med dette da … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-14 20:56 TANKER FØR LEGGETID

💭 Jeg trenger å reise for å oppleve noe nytt og slappe helt av. Det er noe med kalde Norge i vinterstider som er utrolig koselig, men som også gjør meg lettere syk med influensa og veldig ensom på en og samme måte. Hvert år på denne tiden blir jeg syk og det er fryktelig irriterende. … Continue reading "TANKER FØR LEGGETID"

2019-11-13 17:53 NÅR ALT GÅR TIL HELV*TE

Det er først nå jeg skjønner hvilket helevete Henrik gikk gjennom for et par dager siden. Han lå hjemme med influensa, hovne mandler, feberfrysninger og mye mer, mens jeg dro hjem til Stavanger for å ha det gøy og for å ikke bli smittet.. hva tror dere har skjedd? JEG BLE SMITTET.. alvorlig talt. Jeg … Continue reading "NÅR ALT GÅR TIL HELV*TE"

2019-11-13 13:25 DENNE UKENS SPESIELLE MATHANDEL

Den siste tiden føles bare rar. Det har vært mye opp og ned følelsesmessig og det å aldri kunne slå seg ordentlig til ro er svært frustrerende. Gjett hvem som har fått influensa? meg. Typisk. Heldigvis har nok energi til å blogge litt og ikke minst til å føle meg selv bedre. Da jeg våknet … Continue reading "DENNE UKENS SPESIELLE MATHANDEL"

2019-11-12 19:44 JEG GIKK MED SPRØYTENE PÅ UTEKLUBBEN

Dette er nok en liten oppvekker for dere som faktisk ikke har tenkt over dette på samme måte som jeg ikke tenkte noe over dette før jeg fikk diabetes selv. Det går en del i diabetes-innlegg for tiden og jeg beklager om dere syns det blir for mye, derfor skal jeg prøve å blogge om … Continue reading "JEG GIKK MED SPRØYTENE PÅ UTEKLUBBEN"

2019-11-11 18:19 UNNSKYLD PAPPA

Pappa,  Først og fremst har jeg lyst til å si unnskyld til deg for at jeg ikke ser deg i situasjoner jeg burde se deg i. Veldig mange ganger sitter jeg for meg selv å tenker på hvor lite jeg faktisk har lyttet, sett eller snakket til deg de siste månedene. Vi bor flere timer … Continue reading "UNNSKYLD PAPPA"

2019-11-11 11:57 DERE FÅR 20% RABATT PÅ HEEEEELE NELLY!!!

Reklame | NELLY BLUSE HER – SKINNBUKSE HER HALLO(!!!) *HYYYL Dette er noe dere MÅ få med dere. Dere spør meg stadig om jeg kan fikse nye rabattkoder til dere på Nelly og tro meg – dette er ikke en rabattkode, men dere kan nå handle for 20% rabatt på AAAAALT inne på Nelly ved å klikke … Continue reading "DERE FÅR 20% RABATT PÅ HEEEEELE NELLY!!!"

2019-11-10 16:34 DETTE ER KATASTROFE

HVA HAR SKJEDD?! Jo, nå skal dere få høre fordi dette er katastrofe og noen kommer til å syns jeg er overdramatisk.. noe jeg egentlig er, men samtidig ikke fordi for meg betyr dette mer for meg en det kanskje gjør for andre. Det jeg snakker om er håret mitt. DET ER ØDELAGT og jeg griner … Continue reading "DETTE ER KATASTROFE"

2019-11-09 15:12 JEG SVARER PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL

Dette bilde ble tatt i sommer, savner det ekstremt mye.. kjenner jeg trenger å komme meg til syden så fort som mulig.. Har det skjedd noe mellom deg og Henrik? Nei, vi har det veldig fint sammen selv om det av og til er litt tungt å bo borte fra de nærmeste vennene mine, heldigvis har … Continue reading "JEG SVARER PÅ DENNE UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-08 14:24 DENNE HELGENS PLANER

Reklame | NELLY SKJØRT HER / T-SKJORTE HER / VESKE GUCCI  Jeg føler meg nesten litt rar som skal skrive planene mine for helgen, alle gjør det og det er ikke så spennende, likevel kan det være at det gir dere noen tips til ting dere kan finne på dersom dere ofte er lik meg.. … Continue reading "DENNE HELGENS PLANER"

2019-11-07 14:52 Å BLI BESKYLDT FOR TING SOM IKKE ER SANT

Hvor skal jeg begynne? Rykter kommer og rykter går, men det er ikke til å legge skjul på at etter at jeg var med på Paradise Hotel og startet opp med bloggen har det kommet flere rykter en det gjorde før. Noen rykter har vært 100% sanne, mens andre har vært så sjokkerende at jeg … Continue reading "Å BLI BESKYLDT FOR TING SOM IKKE ER SANT"

2019-11-06 10:51 ENDA EN SUNN OPPSKRIFT ALLE VIL HA

@Havregrøt med proteinpulver – jordbærsmak, chia og stevia Utrolig mange har spurt meg om denne oppskriften i og med at jeg spiser det omtrent hver eneste dag og har postet dette på story. I går la jeg ut bilde av denne frokosten og det var flere som ønsket om jeg kunne legge ut og dele … Continue reading "ENDA EN SUNN OPPSKRIFT ALLE VIL HA"

2019-11-05 17:34 HENRIK FIKK HAKESLEPP AV DENNE HANDELEN

Frem til nå har både Henrik og jeg vært utrolig flinke til å ikke kjøpe pynt og møbler bare for å kjøpe. Vi har såvidt kjøpt nye møbler og pynt har det virkelig manglet her i huset. Det har føltes ganske tomt til tider og vi har begge har hatt lyst til å kjøpe med … Continue reading "HENRIK FIKK HAKESLEPP AV DENNE HANDELEN"

2019-11-05 09:32 EN OPPDATERING & BESØK AV FAMILIEN

INNKJØP AV BARNESTOL, RUMPA MI & BESØK AV FAMILIEN 😂 Jeg har jo helt glemt ut å dele alt det som skjedde i helgen med dere ettersom jeg tok flere bilder slik at dere skulle bli oppdatert.. noe jeg ikke fikk tid til da vi faktisk hadde besøket. Så, over til det vi gjorde i … Continue reading "EN OPPDATERING & BESØK AV FAMILIEN"

2019-11-04 15:24 JEG HAR DET IKKE SÅ VELDIG BRA

I skrivende øyeblikk sitter jeg å tenker på at jeg har vært alvorlig syk i flere måneder uten å faktisk være klar over det. Det er så utrolig merkelig og jeg prøver flere ganger å tenke over hvilke forandringer jeg hadde uten at jeg visste jeg var så syk som jeg var/er i dag. Diabetes … Continue reading "JEG HAR DET IKKE SÅ VELDIG BRA"

2019-11-03 18:36 TENK AT DENNE DAGEN ENDELIG HAR KOMMET

Tenk at denne dagen endelig har kommet? Eller.. mamma har tatt sin aller siste runde med cellegift etter det som har blitt sakt fra legene og her sitter jeg å skriver “endelig”. De fleste andre ville ha vært knust og kanskje helt ødelagt.. fordi cellegiften er jo medisinen hennes og når man ikke får mer … Continue reading "TENK AT DENNE DAGEN ENDELIG HAR KOMMET"

2019-11-02 09:33 JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

Denne saken inneholder kommersielle lenkerReklame | NELLY TOPP HER / SKINNBUKSE HER Hvordan går det med deg? For tiden går det veldig bra med meg, det eneste som ligger å irriterer meg er skolen. Det er noe jeg må finne en løsning på, derfor er jeg i kontakt med skolen om å finne den beste løsningen for … Continue reading "JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-01 16:55 HELGENS STORE OG USUNNE MATHANDEL

Enda en helg som betyr en ny og digg handleliste! Denne helgen har jeg fått besøk av familien min og da må vi også ha en mye større mathandel en det bare jeg og Henrik pleier å ha. Så, denne helgen har vi handlet inn mye forskjellig og mye vi ikke har handlet tidligere. Det … Continue reading "HELGENS STORE OG USUNNE MATHANDEL"

2019-10-31 16:46 PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN

Ettersom flere ønsker at jeg skal dele innsiden av telefonen min med dere gjør jeg det nå, haha. Det er faktisk ganske rart å skulle dele dette da jeg føler at det er personlig på en eller annen måte.. er det ikke det? Alt som er inne på hver og en sin telefon er jo … Continue reading "PÅ INNSIDEN AV TELEFONEN MIN"

2019-10-30 13:44 JEG BLIR SÅ JÆVLIG PROVOSERT

Først vil jeg starte med å si at jeg er så forbanna stolt over meg selv som har klart å kjøpe drømmebilen min i en alder av 22 år. Jeg har lyst til å vise at det går an dersom man jobber hardt for det. For bare et par måneder siden hadde jeg gjeld noen steder … Continue reading "JEG BLIR SÅ JÆVLIG PROVOSERT"

2019-10-29 07:47 25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY T-SKJORTE HER Hei vakre dere! Jeg har fikset en ny rabattkode til dere som gir dere hele 25% rabatt på alt fra Nly by Nelly. ⚡️ Som jeg har nevnt tidligere er kanskje 90% av klærne mine i hele garderoben fra dette merket, for det første er det dødsfine klær og for det andre … Continue reading "25% RABATT PÅ NELLY"

2019-10-28 17:08 SLIK KOMMER DET NYE HUSET TIL Å SE UT INNVENDIG

Vi har fått tilsendt plantegningene over rommene som skal pusses opp – det er nok noe som skal endres på enda, men så langt er vi ganske fornøyde med hvordan rommene kommer til å se ut. Moderne, praktisk og veldig fint syns vi da. Det har gått ganske kjapt siden da vi begynte å tegne … Continue reading "SLIK KOMMER DET NYE HUSET TIL Å SE UT INNVENDIG"

2019-10-27 20:00 JEG HAR KJØPT DRØMMEBILEN MIN!! JENTE SPORTSBIL??

Det er på tide å vise dere hva jeg har kjøpt meg og hvorfor vi dro til Tromsø og brukte 27 timer hjem!! JEG HAR KJØPT DRØMMEBILEN min og fyfader så mye jeg gleder meg til å vise dere. Nå får dere se bilen og turen hjem i en ny video på kanalen til Henrik og meg. … Continue reading "JEG HAR KJØPT DRØMMEBILEN MIN!! JENTE SPORTSBIL??"

2019-10-27 12:16 27 TIMER GJENNOM NORGE

Endelig er vi hjemme etter en 27 timers reise gjennom Norge, fyfader. Jeg forstår ikke at vi har gjort dette her og grunnen får dere nemlig vite litt senere og det gleder jeg meg til å vise dere!! Så, vi har som sagt reist i 27 timer i strekk og både rumpa mi har sovnet, jeg … Continue reading "27 TIMER GJENNOM NORGE"

2019-10-26 12:45 HER ER SVARENE PÅ UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly Bluse HER / Skinnbukse HER / Belte GUCCI Hva liker du best med følgerne og leserne dine? Jeg liker aller best hvor mye støtte og ros dere gir meg! Det er helt fantastisk å lese alt det fine dere skriver til meg og det vil jeg at dere skal vite at jeg … Continue reading "HER ER SVARENE PÅ UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-25 15:04 VI HADDE INNBRUDD I NATT

Reklame | Nelly Lue HER // Hettegenser NA-KD Dere leste riktig.. vi har hatt innbrudd i bilen vår i natt. Hvor sjukt er ikke det? Jeg forstår ikke helt hvorfor eller hvordan. Som dere kanskje har fått med dere på de andre sosiale plattformene mine har det vært en lang dag for vår del og det … Continue reading "VI HADDE INNBRUDD I NATT"

2019-10-24 19:26 SNIKTITT PÅ DE NYE DETALJENE I HUSET, OH MY GOD!

TIDEN FLYR.. og svetten renner nedover pannen min, for et kjør. I dag har jeg vært i et møte om huset og oppussing fra kl. 10:00 til 15:00 og rumpa mi sovnet, jeg fikk en begynnende føling og alt var bare helt utslitt da jeg satt 1,5t i kø og motoren på bilen røyk. Yey, … Continue reading "SNIKTITT PÅ DE NYE DETALJENE I HUSET, OH MY GOD!"

2019-10-23 11:53 EN OPPKLARING RUNDT HUSET OG PENGER

Jeg er nødt til å ta opp noe som jeg merker flere der ute har kommentert til meg og da oppfatter jeg det som om at jeg ikke har vært helt klar rundt dette temaet og derfor kommer det en oppklaring i dette nå. For, jeg har fått ekstremt mange meldinger om hvordan jeg kan … Continue reading "EN OPPKLARING RUNDT HUSET OG PENGER"

2019-10-22 20:25 FØRSTE MANN TIL MØLLA

Hei dere, jeg har en kjempenyhet å komme med til dere dersom noen av dere er på utkikk etter å kjøpe billig innredning, dette er kjøkkeninnredning, baderomsinnredning, drømme walk-in garderobe og spise-gruppe. Så, måten vi tenker å gjøre dette på er at jeg kommer til å dele bilder av alt som selges under her. Dersom … Continue reading "FØRSTE MANN TIL MØLLA"

2019-10-22 13:16 SELVFØLGELIG, UKENS SUNNE MATHANDEL

Okei, jeg nevnte i går at jeg selvfølgelig skulle handle inn sunnere varer til kjøleskapet denne uken og ikke bare alt det usunne i går.. så, her kommer denne ukens sunne handel og denne gang skal jeg teste havredrikken med sjokoladesmak som dere kan se på bilde over! Ah, gleder meg. Elsker sjokolademelk, derfor håper … Continue reading "SELVFØLGELIG, UKENS SUNNE MATHANDEL"

2019-10-21 18:43 UKENS CRAZY USUNNE MATHANDEL

Reklame | Nelly Cropped genser her (25%rabatt) / Svart slengbukse her (25% rabatt) Det er mandag, det betyr en ny uke og en ny ukens mathandel. Så, hva er det som er nytt denne uken? Jo, denne uken har vi handlet usunt.. men det betyr ikke at vi ikke skal spise sunt fordi vi har … Continue reading "UKENS CRAZY USUNNE MATHANDEL"

2019-10-21 13:31 JENTETUR I OSLO + BILDEDRYSS

Reklame | Citybox Oslo DESTINASJON: HOVEDSTADEN God dag kjære lesere! Akkurat nå ligger jeg i sengen på det aller beste hotellet Citybox som ligger midt i smørøyet av Karl Johan og er utrolig sentralt. Etter en helg her i Oslo merker jeg at storbyen tar meg og det skal virkelig blir deilig å komme hjem … Continue reading "JENTETUR I OSLO + BILDEDRYSS"

2019-10-20 18:21 FÅ 25% RABATT PÅ ALT DERE FINNER I GARDEROBEN MIN

Reklame | Nelly Jumpsuit her. Veske her. Tøfler her. Hei dere! ⚡️ Nelly har nå 25% rabatt på alt fra NLY by Nelly og det er jo hele garderoben min + sko og tilbehør. Hvor sjukt er ikke det? Denne rabatten er svær og de har utrolig mye fint nå som det har begynt å bli … Continue reading "FÅ 25% RABATT PÅ ALT DERE FINNER I GARDEROBEN MIN"

2019-10-20 12:07 JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly Lue her / Jakke her Husk: Nelly har 25% rabatt på omtrent alle klærne og skoene jeg har i min egen garderobe. Leser du på jodel? Nei, jeg leser faktisk aldri på jodel lengre da det ikke gir meg noe positivt. Jeg har appen da, men trykker aldri innpå. Om jeg skulle finne … Continue reading "JEG SVARER PÅ UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-19 16:53 KROPPSOPPDATERING

Reklame | Nelly Genser her / Bukse her Etter at jeg fikk diabetes har jeg oppdaget store forandringer med kroppen min. Som dere sikkert vet så trente jeg omtrent hver dag, spise nokså sunt (med innslag av usunne måltider også) og fikk store forandringer. Det som kanskje er vondt å se tilbake på nå er … Continue reading "KROPPSOPPDATERING"

2019-10-18 19:48 JEG HAR LEVD ET TIDLIGERE LIV

Reklame | Siwi Senteret og lenker fra Nelly Genser her (25% rabatt) / Bukse her (25% rabatt) / Belte Gucci Folkens, det jeg skal fortelle nå er ganske så sjukt, men også utrolig spennende og interessant. Fordi.. husker dere den gang jeg la ut på story at vi skulle i et møte med døden? Om dere ikke … Continue reading "JEG HAR LEVD ET TIDLIGERE LIV"

2019-10-18 12:02 VI RØPER NOE STORT SOM SKJER AKKURAT NÅ

VI ER OVERVELDET! Endelig kan jeg røpe noe av det vi holder på med for tiden og klarer dette å gjette hva? Vi skal skape vårt drømmehjem sammen og denne reisen har allerede begynt! Kan dere tenke dere? Wow, det er det jeg har å si akkurat nå. Henrik har jo kjøpt dette huset og … Continue reading "VI RØPER NOE STORT SOM SKJER AKKURAT NÅ"

2019-10-17 17:24 TANKER JEG EGENTLIG IKKE TØRR Å DELE

Reklame | Nelly Lue her / Jakke her 💭 Jeg vil ha barn. Ikke helt enda, men jeg vil jo det. Det er noen som ikke vil ha det og det er også helt greit, men jeg er en av de som sterkt ønsker meg det en dag, men det er også skummelt. Jeg kan ingenting, … Continue reading "TANKER JEG EGENTLIG IKKE TØRR Å DELE"

2019-10-17 11:20 VÅKNET OPP MED ET SMERTEHELVETE + SYDD STING I MUNNEN

For en måned dere.. først får jeg bekreftet diabetes og i natt opplevde jeg et smertehelvete for å være presis i ordbruken, beklager det. Det er ikke til å legge skjul på at det er mye som har skjedd på godt og vondt den siste tiden, selvfølgelig mest vondt og ja, jeg skulle gjerne ha … Continue reading "VÅKNET OPP MED ET SMERTEHELVETE + SYDD STING I MUNNEN"

2019-10-16 12:49 FØRSTE TRENINGSØKT ETTER DIABETESEN

Min aller første treningsøkt etter at jeg fikk diabetes og har begynt med insulin gikk bedre en forventet. Det er klart at forandringene er der, men det stopper ikke meg i å nå målene mine når det kommer til kroppen min. Jeg har satt meg et mål og har virkelig en drøm i hode av … Continue reading "FØRSTE TRENINGSØKT ETTER DIABETESEN"

2019-10-15 19:58 KJØPER ALT PERSONEN FORAN BESTILLER OG MÅ SPISE DET!!

Vi har gjort det alle andre har.. vi.. kjøper alt det personen foran bestiller og MÅ spise det! Vi valgte å kun å dra på McDonalds gjennom drive-thru, men fyfader så morsomt vi hadde det. Dette er nok den aller beste YouTube videoen vår, enjoy. Husk å abonner på siden vår for å bli en … Continue reading "KJØPER ALT PERSONEN FORAN BESTILLER OG MÅ SPISE DET!!"

2019-10-15 12:08 JEG BEKREFTER RYKTENE

At du har silikon. Ja, dette stemmer, men er ikke noe jeg orker eller gidder å snakke om. Det var et valg jeg tok da jeg var 20 år og har vel egentlig holdt meg unna å snakke om det fordi det var et valg jeg tok for min del og ikke for andres skyld. Det som … Continue reading "JEG BEKREFTER RYKTENE"

2019-10-14 11:41 SPØRSMÅL & SVAR OM DIABETES, DEL 2

Skal du få insulinpumpe? Nei ikke med det første. Jeg måtte først bli vandt til å stikke meg selv, deretter kan jeg bytte med tiden. Er det sant at du ikke kan kjøre bil lenger? Nei, jeg kan kjøre bil, men det er utrolig viktig at jeg måler blodsukkeret mitt før jeg kjører slik at … Continue reading "SPØRSMÅL & SVAR OM DIABETES, DEL 2"

2019-10-13 17:07 DATENIGHT MED KJÆRESTEN

Aaaah, se så koselig! Vi har så sinnsykt godt av å ta vare på hverandre, ikke bare en gang i blant, men ofte. Henrik og jeg er veldig flinke til å gjøre dette og i hverdagen prøver vi å gjøre ting mest mulig koselig. Vi har alle måltider etter arbeidstiden hans sammen og vi er spesielt … Continue reading "DATENIGHT MED KJÆRESTEN"

2019-10-13 11:57 ET HELT MAGISK BRYLLUP

Reklame | Kronen Gaard Hotel Bryllupet fant sted ved Kronen Gaard Hotel i Sandnes. For et magisk bryllup! Hvor skal jeg begynne? Først og fremst vil jeg si tusen takk til en av de vakreste stedene jeg har vært, nemlig Kronen Gaard Hotel som ligger i Sandnes nært der jeg bor. Jeg hadde aldri trodd … Continue reading "ET HELT MAGISK BRYLLUP"

2019-10-12 14:34 UKENS SPØRSMÅL

Påvirker diabetesen sexlivet deres? Nei, heldigvis. Den påvirker det ingenting – livet mitt er som før, bare jeg må passe på at jeg får i meg insulin og sjekker blodsukkeret mitt slik det er jevnlig hele tiden, det er ikke så mange andre forandringer. Kan du vise hvordan du måler blodsukkeret og stikker inn insulinet? … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-11 13:42 MIN SUNNE FAVORITT FROKOST

@Havregrøt med proteinpulver Utrolig mange har spurt meg om denne oppskriften i og med at jeg spiser det omtrent hver eneste dag og har postet dette på story. Oppskriften er ikke nøyaktig og jeg pleier å variere mellom en del ting å ha i/på havregrøten. Oppskriften er super enkel, utrolig god og sunn – jeg … Continue reading "MIN SUNNE FAVORITT FROKOST"

2019-10-10 17:53 SPØRSMÅL & SVAR OM DIABETES, DEL 1

Reklame | Nelly Bukse her / Topp usikker Hva var de tydeligste symptomene dine? Jeg merket at noe var galt for ca. 2 måneder siden da jeg begynte å drikke flere liter med vann til dagen. I tillegg våknet jeg hver time for å gå på toalettet om natten og dette har aldri vært likt meg. Håret … Continue reading "SPØRSMÅL & SVAR OM DIABETES, DEL 1"

2019-10-10 11:44 JEG GJESTER I PODCAST OG TÅRENE TRILLER

Jeg har vært så heldig som ble spurt om å være gjest i podcasten til Martine! Den heter sykt ærlig med Martine og denne måneden (oktober) handler det om kreft. Noen vet det kanskje, men ikke alle – jeg har en mamma med en alvorlig kreft. Hun har eggstokk kreft med spredning og har nå … Continue reading "JEG GJESTER I PODCAST OG TÅRENE TRILLER"

2019-10-09 14:05 FØRSTE MATHANDEL ETTER DIABETESEN

Puh, for et liv hæ? Det er ikke bare en tilvenningssak å skulle stikke meg selv flere ganger daglig, men jeg må også tenke over hva jeg spiser og putter i munnen min. Det er ikke til å legge skjul på at jeg alltid har vært flink med kosten min, derfor ser jeg ikke på dette … Continue reading "FØRSTE MATHANDEL ETTER DIABETESEN"

2019-10-08 17:20 EN OVERRASKELSE FRA MEG TIL HAN

Etter at jeg ble innlagt sus har Henrik virkelig vist en fantastisk side av seg selv (som jeg har sett før også), men som kom ekstra godt frem denne helgen. Han er en fantastisk gutt og ikke minst den beste samboeren jeg kunne ha bedt om! Det har vært en tøff helg hjemme i Stavanger … Continue reading "EN OVERRASKELSE FRA MEG TIL HAN"

2019-10-07 19:20 JEG HAR FÅTT GJENNOMGÅ

Woopwoop, denne jenta er ute av sus og klar for å leve et nytt liv i samme kropp!! Jeg må nemlig bli kjent med kroppen min på nytt og det kjenner jeg skal bli deilig. Det er ikke alltid man får to sjanser til å hjelpe kroppen vår og det har jeg. Det føles så jææææævlig … Continue reading "JEG HAR FÅTT GJENNOMGÅ"

2019-10-06 17:43 DE KUNNE HA TATT LIVET MITT

@Stavangeruniversitetssykehus .. hva skal man si? Tror de aller fleste ikke fikk sjokk da jeg skrev at jeg har fått diabetes noe som er heeeelt utrolig. Jeg har først og fremst lyst til å takke alle dere som har tipset og rådet meg om å komme meg til en lege for å sjekke om jeg … Continue reading "DE KUNNE HA TATT LIVET MITT"

2019-10-04 15:45 HEI FRA AKUTTMOTTAKET PÅ SUS

Ja.. så sitter jeg her da, på sykehuset i Stavanger og har blitt fortalt noen ting jeg liksom skal prøve å ta inn mens jeg hadde all glede over noe helt annet, nemlig bryllupet som er i morgen. Det føles ganske kjipt, men samtidig litt deilig å få svar på det som har vært problemet … Continue reading "HEI FRA AKUTTMOTTAKET PÅ SUS"

2019-10-03 12:58 DET BLIR BRYLLUP

Jeg er så stolt. Endelig skjer det alle har ventet på og det kommer til å bli en av de fineste opplevelsene og beste minnene noen sinne. Jeg sitter i skrivende stund i Stavanger – fordi – jeg skal i bryllup til storebroren min Andrè og hans vakre brud Christine allerede nå på lørdag. Dette … Continue reading "DET BLIR BRYLLUP"

2019-10-02 13:18 ET RENT MARERITT HOS LEGEVAKTEN

Jeg har gjort det og det føles utrolig deilig. For to dager siden dro Henrik og jeg inn til legevakten her i Bergen. Det har tatt tid og jeg har ikke helt orket eller gjort noe med situasjonen jeg er. Det er ikke like enkelt å flytte til en annen by for også få fastlege.. … Continue reading "ET RENT MARERITT HOS LEGEVAKTEN"

2019-10-01 16:19 Å BO SAMMEN MED KJÆRESTEN

For noen fantastiske måneder og for et bra valg jeg tok den gang. Nå sitter jeg her i skrivende stund ved spisebordet vårt i Bergen og tenker på hvor fantastisk det er å bo sammen med Henrik. Jeg husker enda hvor mange som mente at vi ikke burde flytte sammen så tidlig og at vi … Continue reading "Å BO SAMMEN MED KJÆRESTEN"

2019-09-30 14:49 DEN STØRSTE OG BESTE NYHETEN I HELE MITT LIV

Klikk på bilde for å se videoen. OMG!!! JEG ER I EKSTASE.. HVOR BEGYNNER JEG? Jeg skjelver og klarer ikke å stoppe for hva gjør man når man får vite den største nyheten noensinne? Jeg aner ikke hva jeg driver med og hvorfor jeg reagerer som jeg gjør, men vi er alle forskjellige kom jeg … Continue reading "DEN STØRSTE OG BESTE NYHETEN I HELE MITT LIV"

2019-09-29 17:08 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly Lignende topp her / Bukse her   Hva er oppskriften på havregrøten du la ut? Havregryn, havremelk/melk/vann, proteinpulver (sjokolade), Sukrin. Bruker dette til å lage en ca. vanlig havregrøt som dere pleier å gjøre til vanlig, tar litt sukrin og kanel oppi for å få en bedre smak. Toppet det med banan, … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-28 15:36 ENDELIG ER DEN MIN

Det er så utrolig deilig. I dag har jeg hentet min nye bestevenn iPhone 11 pro Max som har vært etterlengtet i lang tid. Jeg har jo en iPhone som har begynt å ta kvelden med både å skrue seg av, ta dårlige bilder og som ikke lader ordentlig. Når man jobber med det jeg … Continue reading "ENDELIG ER DEN MIN"

2019-09-27 12:42 SPØRSMÅL OG SVAR OM FORHOLDET VÅRT

Reklame | Nelly Skjorte/kjole utsolgt, lignende her Bruk koden “ingrid25” og få 25% rabatt på alt fra Nly by Nelly!! Klikk her for å komme dirkete inn til Nelly, husk å bruk koden min.   Hvem gjør mest husarbeid av deg og Henrik? Det vil jeg si er begge to. Vi gjør veldig mye fordelt og … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR OM FORHOLDET VÅRT"

2019-09-26 16:37 DET “NYE” HUSET VÅRT – BILDER

Verdens fineste og søteste kjæreste. Uansett, bort i fra det klisset.. hehe. Jeg tenkte at ettersom den midlertidige housetouren er ute kunne jeg også dele bilder av huset vårt med dere. Det er litt lettere å se hvordan det ser ut kanskje og i tillegg er det litt gøy å se bilder også. Om dere … Continue reading "DET “NYE” HUSET VÅRT – BILDER"

2019-09-25 17:01 MIDLERTIDIG HOUSETOUR 🔑

Annonse – Nelly Endelig er videoen ute og vi gleder oss ufattelig mye til å vise dere vårt hjem! Husk å abonner på kanalen for å bli en del av vår lille familie. Om dere lurer på hvor ting er fra kan dere spørre i kommentarfeltet, jeg svarer gjerne der. 3 kommentarer

2019-09-25 11:51 LEGENES SKUMLE SVAR TIL MAMMA

Hei igjen dere. Jeg vet ikke om alle fikk med seg storyene jeg la ut på Instagram i går angående mamma og cellegift. For å være helt ærlig fikk jeg knekken i går og det er svært sjeldent jeg gjør det så offentlig som det jeg gjorde i går. Det er veldig mange der ute … Continue reading "LEGENES SKUMLE SVAR TIL MAMMA"

2019-09-24 13:46 UKENS HANDEL OG USUNT PÅFYLL I KJØLESKAPET

🍕 🍕 🍕 Halloen der. Nå er det en ny uke og på tide med enda en ny mathandel. Hver uke er forskjellig, noen uker har vi mye rester igjen, mens andre uker må vi handle som bare det til å få fylt opp kjøleskapet og skuffene med det som trengs. Vel, denne uken har ikke vært … Continue reading "UKENS HANDEL OG USUNT PÅFYLL I KJØLESKAPET"

2019-09-23 21:31 UKEN SOM GIKK

Akkurat nå har jeg landet i Bergen og skal kjøre hjemover etter en amazing dag i Oslo. Herregud så digg det var å være i Oslo og det føles utrolig deilig ettersom jeg de siste månedene har hatt vondt i magen av å dra dit. Så, nå skal jeg hjem og filme litt til dere og … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-23 10:12 NÅ ER DET SERIØST NOK.

Reklame | Nelly BUKSE HER / VESKE GUCCI / TOPP HER (35% RABATT) / HÅRBÅND H&M Jeg har endelig fått satt meg ned, lest gjennom kommentarene i fra innlegget om at jeg elsker kroppen min – som dere kan lese her. For å si det sånn har det vært veldig mye positivt, men også mye negativt og … Continue reading "NÅ ER DET SERIØST NOK."

2019-09-21 11:39 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Nelly Topp UTSOLGT / Bukse HER / Marc Jacobs ring HER Kan Henrik ta permanente krøller? Haha åh, nei det vil jeg ikke han skal selv om det hadde vært gøy å sett hvordan han ville se ut. Henrik er superfin med rett hår, spesielt uten voks og med midtskille. Håper han fortsetter i … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-20 19:59 SMERTER OG NY OPERASJON

For en uke.. fyfader. Det føles bare ikke ut som ting har gått helt min vei og nå er jeg ganske lei, haha. Først har det vært dette med mamma og kreften hennes, etterfulgt med at vi fikk de beskjede som vi gjorde og nå – rettere sagt i dag – våknet jeg opp med … Continue reading "SMERTER OG NY OPERASJON"

2019-09-19 19:04 EN AV DE VERRE NYHETENE

Jeg husker ikke helt om jeg nevnte til dere at jeg i dag kom til å få vite om mamma får fortsette med cellegift eller ikke. Det har vært noen tøffe dager og man går vel egentlig bare rundt med et håp om at det skal gå bra og at man får den gode beskjeden … Continue reading "EN AV DE VERRE NYHETENE"

2019-09-18 14:47 JEG HADDE GODT AV EN HELG BORTE

Reklame | NELLY T-skjorte her // Skjørt her // Veske Gucci // Marc Jacobs ring her Det skremmer meg hvor avhengig jeg er av Henrik og hvor enkelt jeg savner han selv om vi er sammen hver eneste dag omtrent. Bare etter en dag borte fra han merket jeg at jeg savnet han.. tenk det, en … Continue reading "JEG HADDE GODT AV EN HELG BORTE"

2019-09-17 19:48 KLE DERE SOM MEG + RABATTKODE PÅ NELLY

Reklame | Nelly Kjole HER Endelig kan jeg dele enda en rabattkode med dere! Nå er det flere som har spurt meg og det er stadig flere og flere som spør etter rabattkoder hver eneste dag, sååå, nå kan dere se antrekkene mine og det siste jeg har handlet inn fra Nelly!! Jeg fikk nemlig … Continue reading "KLE DERE SOM MEG + RABATTKODE PÅ NELLY"

2019-09-17 10:42 JEG ELSKER KROPPEN MIN

For en reise kroppen min er igjennom og jeg elsker at dere får være med på den. Kroppen vår skal igjennom svært mange forandringer gjennom livet og det kan jeg trygt si at jeg føler at jeg har vært gjennom og er i gjennom enda. Da jeg var en liten jente hadde jeg problemer med … Continue reading "JEG ELSKER KROPPEN MIN"

2019-09-16 18:57 PRIVATE MOBILBILDER FRA STOCKHOLM

Reklame | Sponset reise av Nelly Elsker Stockholm og de fine gatene de hadde.. savner det allerede. Fredagen: Showroom med mat(pizza), dj, drinker, kake og god stemning! Se så søte flasker vi fikk av Nelly, elsker når de setter den lille prikken over i-en og gjør ting litt ekstra! Speilselfie i dårlig kvalitet med rotete rom … Continue reading "PRIVATE MOBILBILDER FRA STOCKHOLM"

2019-09-16 16:02 BILDENE BLIR MYE DRØYERE FREMOVER

Hei dere!! Gjett hva jeg har valgt å prioritere denne måneden? Jeg har kjøpt nytt kamera og da ikke hvilket som helst kamera, men et kamera som har veldig mange forbedringer, som selvfølgelig kostet sinnsykt mange lapper, men som også skal være med å gi bloggen, Instagram og det som måtte være et stort løft. Endelig valgte … Continue reading "BILDENE BLIR MYE DRØYERE FREMOVER"

2019-09-15 20:23 VIL DU HA LANGT HÅR? JEG HAR TIPSENE DU TRENGER

Reklame | Labpharma LA OSS SNAKKE OM HÅRET MITT, YEY. Ahh, nok en gang kan jeg tipse dere om et av mine favoritt produkter som da er HAIRCARE tabletter. Som jeg nevnte forrige gang i sommer er det flere der ute som slenger med leppene og som mener at håret mitt er fake og at … Continue reading "VIL DU HA LANGT HÅR? JEG HAR TIPSENE DU TRENGER"

2019-09-15 15:33 DRØMMEHELG MED NELLY

Reklame | Sponset reise av Nelly.com Skjørt her, T-skjorte her, Veske Gucci Herregud for en helg!! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men dere har nok fått med dere en del av helgens festligheter i Stockholm rundt på sosiale medier, fordi omtrent alle influensere fra Norge var i Stockholm i helgen. Fyfader så utrolig gøy … Continue reading "DRØMMEHELG MED NELLY"

2019-09-14 12:07 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY TOPP UTSOLGT, BUKSE HER, VESKE GUCCI, HÅRBÅND H&M, RINGER UTSOLGT, STOR RING HER, ØREDOBBER HER Når kommer det ny rabattkode på Nelly? Om ikke så altfor lenge, følg med i nærmeste framtid. Hvordan har du det? Akkurat nå har jeg det veldig bra sånn generelt, men merker jo at jeg bekymrer meg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-13 13:50 JEG SVARER PÅ SYKE DILEMMAER

Reklame | NELLY BODY HER, LIGNENDE JAKKE HER, BUKSE ZARA, SKO HER, BELTE GUCCI Ville du ha vært 10kg mer eller 10kg mindre? Denne er enkel altså. Jeg ville ha vært 10kg mer (selv om noen kanskje tenker at jeg hadde valgt motsatt), men nei. Etter å ha vært ganske så tynn i flere år … Continue reading "JEG SVARER PÅ SYKE DILEMMAER"

2019-09-12 15:02 REDD FOR MEG SELV

Etter å ha drukket flere halvlitere med vann de siste dagene og fortsatt kjent på det å måtte drikke enda mer og ikke bli “mett” frustrerer meg til de grader. Forandringen fra å ikke trene noe særlig til å trene hver eneste dag omtrent gjør jo selvfølgelig noe med kroppen min, likevel er jeg ganske … Continue reading "REDD FOR MEG SELV"

2019-09-11 13:32 UKEN SOM GIKK

Reklame | NELLY BODY HER, SKINNBUKSE ZARA, BELTE GUCCI, MARC JACOBS RING HER (20% RABATT) Akkurat nå sitter jeg i Stavanger! Jeg nemlig hjemme på dagstur for å være med i en del møter og ikke minst for å fikse neglene mine før drømme weekend turen sammen med Nelly.com til helgen. Det er så deilig å få … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-10 22:21 JEG ELSKER DEG.

Jeg føler meg veldig heldig og mye av grunnen til det er fordi jeg har vært så heldig å møte en av de mest fantastiske menneskene noen sinne og dette betyr svært mye for meg. For bare et par måneder siden var jeg langt nede psykisk der jeg ikke visste hva som kom til å … Continue reading "JEG ELSKER DEG."

2019-09-10 12:41 FØRSTE SMINKELOOK – HVERDAG

Reklame | Åsastuen Frisør AS - Maylinn Leknes (vipper) #Dagens sminkelook, hverdag. Og her kommer de aller første bildene ut av min aller første sminkelook. Jeg sa jo til dere for noen dager siden av jeg hadde lyst til å bli flinkere til å sminke meg, så, hva gjør man da? jo, man prøver i … Continue reading "FØRSTE SMINKELOOK – HVERDAG"

2019-09-09 20:08 PERSONLIGE TANKER I DET SISTE

Reklame | NELLY CALVIN KLEIN GENSER HER 💭 Herregud som jeg gleder meg til å reise neste helg sammen med Sofie Nilsen og Sofie Karlstad til Stockholm. Det føles ut som en evighet siden jeg reiste til et annet land og jeg merker på hele kroppen hvor mye den gleder seg til å bare dra, gjøre … Continue reading "PERSONLIGE TANKER I DET SISTE"

2019-09-09 10:03 STORT BILDEDRYSS FRA HELGEN

@PREIKESTOLEN Jeg har ikke fått oppdatert dere om det vi gjorde i helgen som var, derfor poster jeg et stort bildedryss slik at dere kan se hva vi har gjort. Helgen har vært utrolig travel og det har ikke føltes riktig å bruke den lille tiden vi hadde i helgen på å sitte blogge og … Continue reading "STORT BILDEDRYSS FRA HELGEN"

2019-09-08 15:44 FRYKTEN FOR AT HUN IKKE FÅR MER CELLEGIFT

Hei dere.. nå er det en god stund siden jeg oppdaterte dere rundt mamma og de tingene der, derfor kommer jeg til å skrive om det i dette innlegget. Det har seg nemlig slik at mamma kreft i eggstokkene med spredning for de som ikke vet noe om det, og det gjør jo også at … Continue reading "FRYKTEN FOR AT HUN IKKE FÅR MER CELLEGIFT"

2019-09-07 15:36 UKENS SPØRSMÅL

Hvorfor liker du alle bildene til alle kjente gutter som har vært med i tv program? og ikke minst kommenterer med emojii og hvor fine de er? Syns litt synd på Henrik. Håper han gjør det samme mot deg så du får se hvordan det er. Jeg kan umulig like bildene til alle kjente gutter … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-06 16:05 SPONTANREISE OG NYTT UTSEENDE

Reklame | NELLY KÅPE UTSOLGT, BUKSE HER, MARC JACOBS RING HER (20% RABATT), NIKE SKO HER, LIGNENDE VESKER HER Hola people. Akkurat nå blogger jeg fra bussen – for akkurat nå er nemlig Henrik og jeg på vei mot hjembyen min, Stavanger. Utrolig nok har firmaet som Henrik jobber i “firmatur” til Stavanger denne helgen der … Continue reading "SPONTANREISE OG NYTT UTSEENDE"

2019-09-05 16:44 JEG SKAL FORANDRE PÅ DETTE

Hei dere og god torsdag. Akkurat nå befinner jeg meg hjemme i sofaen etter å ha spist fisk (faktisk) for første gang på veldig lenge. Henrik spiser dessverre ikke det og da går ofte den retten i glemmeboka.. vel, jeg tenkte jeg kunne fortelle dere en del ting jeg ønsker å gjøre noe med og … Continue reading "JEG SKAL FORANDRE PÅ DETTE"

2019-09-04 15:41 HENRIK SVARER PÅ SPØRSMÅL #2

Er sjalusi populært i deres forhold? Nei det er ikke det, vil si det er helt vanlig. Hvordan har du det? Jeg har det veldig bra akkurat nå, jeg har fått kommet i gang med treningen igjen og ikke minst en god kost, selv om jeg har strekk i ryggen og leggen for øyeblikket er … Continue reading "HENRIK SVARER PÅ SPØRSMÅL #2"

2019-09-03 19:29 FØR- OG ETTERBILDER AV TRAPPEN

Bilde over viser trappen før den ble pusset opp. Ting begynner virkelig å ta form i huset og jeg vet at jeg har lovet dere en housetour. Den er egentlig ferdig filmet, men da vi likevel skulle pusse opp/fikse trappen vår valgte vi å heller vente til det var ferdig slik at vi kan filme … Continue reading "FØR- OG ETTERBILDER AV TRAPPEN"

2019-09-03 16:05 UKEN SOM GIKK

Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen mens Henrik sover ved siden av meg *føler meg heldig. Vi er utslitt begge to og hverdagen  flyr forbi uten at vi får tid til å slappe ordentlig av sammen. I dag har jeg lest på skolearbeid i flere timer og tro meg – det å være inne en … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-02 19:12 OPPSKRIFTEN ALLE VIL HA

#PROTEINBRØD Hvor begynner jeg? Nå deler jeg endelig det fantastiske brødet jeg spiser hver eneste dag omtrent, både til frokost, lunsj og kvelds. Etter at resultatene mine har vært så gode som de har er det veldig mange som lurer på hva jeg spiser.. derfor tenkte jeg å dele ting jeg spiser etterhvert som dere spør, og … Continue reading "OPPSKRIFTEN ALLE VIL HA"

2019-09-02 15:17 UKENS GØYALE MATHANDEL

Ny uke og nytt innkjøp til å fylle opp kjøleskapet med. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg elsker å skrive disse innleggene til dere hver uke.. vet dere hvorfor? Fordi jeg elsker å se hva andre spiser, derfor blir jeg helt i hundre når jeg skal dele maten vi spiser/handler inn. I tillegg har … Continue reading "UKENS GØYALE MATHANDEL"

2019-08-31 13:21 UKENS SPØRSMÅL

Har du en personlig trener? Nei, jeg har ingen personlig trener (utenom) Henrik da. Jeg hadde virkelig ikke klart dette uten han og jeg er evig takknemlig for at vi gjør dette sammen, det er mye enklere, i tillegg er det mye gøyere! Når kommer housetour videoen? Den kommer til helgen så følg med. Hvor … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-08-30 14:51 UKENS OPPDATERING AV KROPPEN MIN

Først og fremt har jeg lovet dere å oppdatere dere på treningsfronten. Dette innebærer at jeg oppdaterer dere om hva jeg handler inn av mat i uken, hva jeg spiser til de ulike måltidene og hva jeg trener. Noen ting deler jeg mer en andre og dersom dere ønsker mer av alt burde dere følge … Continue reading "UKENS OPPDATERING AV KROPPEN MIN"

2019-08-29 09:59 EN TÅREVÅT OPPLEVELSE MED KJÆRESTEN

Et ufattelig lykkelig smil. Okei dere, gjett hvem som har pint seg gjennom Stoltzen i Bergen for også få sommerfugler i magen til slutt? Jeg har aldri likt fjellturer, spesielt ikke der man går oppover, men denne gangen var svært spesiell for min del. Kroppen min er for tiden i et hardt kjør med både trening, litt … Continue reading "EN TÅREVÅT OPPLEVELSE MED KJÆRESTEN"

2019-08-28 13:02 KLE DERE SOM MEG + PERSONLIG RABATTKODE PÅ NELLY

Reklame | NELLY CROPPED GENSER HER Det er snart tid for september måned og jeg har fått enda en personlig rabattkode som gir dere hele 25% rabatt på alt hos Nly by Nelly, altså alt av Nelly brands. Det er jo det merket jeg handler mest klær i og jeg elsker det. Derfor svipper jeg … Continue reading "KLE DERE SOM MEG + PERSONLIG RABATTKODE PÅ NELLY"

2019-08-27 22:39 UKENS STORE MATHANDEL

Back on track eller hva? Etter et par uker med mye rot i økonomisystemet vårt har vi endelig fått tilsendt noen nye bankkort i postkassen her i Bergen. Vet dere hva vi har gjort? Vi har nemlig valgt å sette inn ca. 2500kr på mat inn på samme konto. Det vil si at vi til … Continue reading "UKENS STORE MATHANDEL"

2019-08-27 16:29 PERSONLIGE TANKER + SVAR PÅ HATKOMMENTAR

💭 Jeg har fått skikkelig mye motivasjon rundt trening den siste tiden og jeg er nødt til å si at jeg er stolt over meg selv som endelig har begynt å få de resultatene jeg ønsker. Kroppen min har vært i forandring hele livet og i periodevis har den ikke vært der jeg ønsker at den skal være.. … Continue reading "PERSONLIGE TANKER + SVAR PÅ HATKOMMENTAR"

2019-08-26 16:25 UKEN SOM GIKK

Akkurat nå holder vi på med et lite prosjekt hjemme der vi skal pusse opp trappa vår. Jeg går vel egentlig rundt å ikke vet hva jeg skal gjøre i håp om å ikke stå i veien. Det kommer et innlegg med før- og etterbilder av trappa etterhvert som den blir ferdig. Ellers skal vi snart … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-08-25 19:34 ET VELDIG BETYDNINGSFULLT BESØK

Beklager for lite oppdatering rundt helgens planer.. denne helgen har gått i ett! På fredagskveld fikk jeg besøk av bestevenninnene mine fra Klepp og det føles utrolig deilig. Som noen av dere sikkert leste i et innlegg tidligere i uken så skulle jeg egentlig på Utopia i Stavanger, men da disse hadde fri og ønskte … Continue reading "ET VELDIG BETYDNINGSFULLT BESØK"

2019-08-25 12:07 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | NELLY TOPP HER, BUKSE HER, RING HER PS: Husk at Nelly har 20% rabatt på nesten alle disse plaggene + mange andre fine varer. Hvorfor var ikke du på Utopia? Jeg skulle egentlig dra dit, men da bestevenninnene mine hjemmefra sa at de ville komme på besøk ble det helt 100% klart at det var … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-08-24 12:36 HELGENS USUNNE MATHANDEL

Det er helg og det betyr en helt annen handleliste! Denne helgen har jeg fått besøk og det betyr kos på menyen, derfor har jeg handlet inn en del usunne ting som vi skal kose oss med, uten å ha dårlig samvittighet, fordi jeg syns det er viktig å kose meg også i ny og … Continue reading "HELGENS USUNNE MATHANDEL"

2019-08-23 12:51 EN VOND NATT

Hei fine lesere. Vel, akkurat nå sitter jeg for meg selv og prøver å skrive en del innlegg klar til dere nettopp fordi jeg får besøk av noen som betyr veldig mye for meg til helgen og da vil jeg bruke mest mulig tid der. Øynene mine holder på å lukke seg og med få … Continue reading "EN VOND NATT"

2019-08-22 15:56 SÅNN SLUTTET JEG

Ja, jeg har sluttet å snuse for de som ikke visste det, så stolt over meg selv, uansett, det er utrolig mange som spør om hvordan jeg klarte å slutte og om jeg kan lage et innlegg om dette. Her kommer det et innlegg om tips til ting dere kan gjøre dersom dere ønsker å … Continue reading "SÅNN SLUTTET JEG"

2019-08-21 19:34 SPØRSMÅL & SVAR OM HANDELSHØYSKOLEN BI

Reklame | NELLY POLO GENSER HER, BUKSE HER, RINGER HER Husk: bruk koden INGRID25 og få 25% rabatt hos Nelly. Hvor mye betaler du for skolen? I og med at Bi er en privatskole betaler vi for hvert år. Jeg skal gå på skolen der i 3 år som da gir en bachelorgrad innen økonomi … Continue reading "SPØRSMÅL & SVAR OM HANDELSHØYSKOLEN BI"

2019-08-20 21:45 KLE DERE SOM MEG + 25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | NELLY GENSER HER Hei hjerter. Fordi dere bruker rabattkoden jeg stadig og jevnlig gir dere fra Nelly har jeg igjen fått en personlig rabattkode som er til dere! Det er utrolig gøy å kunne få lov til å dele ut slike koder og det kan komme godt med da rabatten er stor, for … Continue reading "KLE DERE SOM MEG + 25% RABATT PÅ NELLY"

2019-08-20 13:03 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN – MALLORCA

Smil.  Prøver å leke deilig.. jepp. Et “hemmelig” bilde tatt av Henrik, haha!! Sol i øynene, fint det! Løve.. Hver dag er en fest med deg, Henrik! Ler meg i hjel av alt du gjør og sier. Innser hvor teit jeg er. Snikbilde tatt av Henrik.. hjelp, haha. Ser ut som et dyr, men kommer … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN – MALLORCA"

2019-08-19 18:23 UKEN SOM GIKK

Akkurat nå sitter jeg i skrivende stund på kjøkkenet ved baren og venter på å få besøk.. æææ. Det er alltid like hyggelig å få besøk og denne gang er det mamma og farmoren min som kommer! Farmor har aldri vært her før derfor blir det ekstra stas å vise frem huset og byen jeg har … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-08-19 12:21 DETTE MÅ DERE FÅ MED DERE

Reklame | LYKO Nå har det seg slik at jeg har fikset en personlig rabattkode til dere fra Lyko.no(!!). Lyko er en butikk jeg har lyst til å skryte av med tanke på at prisene er billigere en vanlig, utvalget så bredt, samtidig som man kan bestille ting på nettet i nettbutikken dersom man er … Continue reading "DETTE MÅ DERE FÅ MED DERE"

2019-08-18 16:00 TANKER OG TIPS ETTER FADDERUKEN PÅ BI

Fint antrekk? Dette var vårs faste antrekk denne uken og det er det fadderne våre som har bestemt, haha. 💭 WOW, jeg elsker virkelig denne uken og kommer til å savne den veldig mye. Det er noe veldig spesielt med fadderuken, bare det at man får mulighet til å bli kjent med så mange fantastiske mennesker … Continue reading "TANKER OG TIPS ETTER FADDERUKEN PÅ BI"

2019-08-17 16:16 DISSE PÅSTANDENE ER SANNE

Reklame | NELLY TOPP HER (20% rabatt) – SKJØRT HER – VESKE GUCCI Alle bloggere er fake mot hverandre.Dette er feil altså og jeg kan ikke svare for alle, men noen bloggere er veldig gode venner, noen er bekjente, mens andre er faktisk falske mot hverandre ja. Jeg husker utrolig godt da jeg var på et … Continue reading "DISSE PÅSTANDENE ER SANNE"

2019-08-17 12:54 VIDEO – NY KJÆRESTE, NY KANAL OG SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA DERE

Flere av dere har ønsket en video fra oss og nå er den endelig ute på YouTube. Bli bedre kjent med oss to sammen, vi snakker om veldig mye rart samtidig som vi svarer på mange spørsmål fra dere. Personlig er jeg glad for at vi deler en video med dere og det føles utrolig godt … Continue reading "VIDEO – NY KJÆRESTE, NY KANAL OG SVAR PÅ SPØRSMÅL FRA DERE"

2019-08-16 18:56 NEW IN FRA JUNKYARD + RABATTKODE

Reklame | JUNKYARD Hei babes. Nå er det lenge siden jeg bestilte noe fra Junkyard sist og jeg hater at jeg ikke gjør det oftere!! De har så sjukt mye fett og er alltid oppdatert på det nyeste av blant annet Nike og Adidas – de to merkene jeg elsker. Det passet perfekt å bestille … Continue reading "NEW IN FRA JUNKYARD + RABATTKODE"

2019-08-16 11:21 JEG SVARER PÅ DE DRØYESTE DILEMMAENE

Være utro mot Henrik eller han utro mot deg? Uff, så grusomt. Ingen av delene og jeg vet ingen av delene kommer til å skje. Det er et dilemma og jeg er nødt til å svare, da velger jeg at han er utro. Fortsette å bo i Åsane eller flytte til Bergen sentrum? Fortsette å … Continue reading "JEG SVARER PÅ DE DRØYESTE DILEMMAENE"

2019-08-15 13:20 HÅRET MITT SKAL ENDRES

Reklame | LYKO Endelig kom pakken i posten, WOOOHO. NÅÅÅÅ skal håret mitt vokse enda mer og jeg er klar! Som dere sikkert vet fra før så klipper jeg sjeldent håret mitt da jeg mener at det ikke vokser så mye kjappere på den måten. Jeg vet at flere kommer til å si at jeg … Continue reading "HÅRET MITT SKAL ENDRES"

2019-03-31 18:45 EN DAG I MITT LIV – VLOGG

Annonse⎟ Lucky Bowl 0 kommentarer

2019-03-29 10:33 BOR JEG SAMMEN MED NOEN I BERGEN?

Annonse⎟ Citybox Bergen Hei fine dere! Nå som jeg er i Bergen er det svært mange som har lurt på hvor jeg bor og de aller fleste vet at jeg for første gang er i Bergen for å prøve å se om jeg trives uten å være på besøk hos Julie, samt for å sjekke om … Continue reading "BOR JEG SAMMEN MED NOEN I BERGEN?"

2019-03-28 15:22 JEG KOMMER TIL Å FLYTTE HIT

Aah, jeg er i ekstase! Akkurat nå sitter jeg på en cafe i Bergen med tusen tanker om det ene og det andre.. sammen med Julie og Fredrik. Jeg har det veldig bra, nesten så bra at jeg ikke klarer å sette ord på det, utrolig nok. Det er ingenting som er bedre en i … Continue reading "JEG KOMMER TIL Å FLYTTE HIT"

2019-03-27 15:17 SPONTANREISE, JEG ER I..

Well hello. I skrivende stund sitter jeg på et hotell i en annen by en hjembyen min og det føles helt fantastisk. Jeg skal ikke legge skjul på at denne byen har kapret hjertet mitt noe som får meg til å ville flytte hit, eller i det minste ta meg tid til å se på … Continue reading "SPONTANREISE, JEG ER I.."

2019-03-27 11:34 TANKER DEN SISTE TIDEN

💭 Jeg blir rørt av å lese gjennom en del kommentarer på bloggen og noen ganger tenker jeg svært mye over hvorfor jeg ikke setter mer pris på dette samtidig som jeg burde drite i all hatet. Takk til dere som er der for meg og som støtter meg hver dag. 💭 Dere vet at jeg skal … Continue reading "TANKER DEN SISTE TIDEN"

2019-03-26 19:38 VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT I BALI

Annonse⎟ Samarbeid med Lapoint Surfecamp Nå kan du og din kjære venninne, venn, kjæreste eller familiemedlem vinne en tur til Bali i samarbeid med Lapoint surfecamp! Er dere klar over hvor sykt det er?! Hvem vil vel ikke dra til selveste Bali for å surfe i bølgene, bade i det varme havet, sole seg og bli … Continue reading "VINN EN UKE FOR TO HOS LAPOINT I BALI"

2019-03-24 20:45 JEG BEKREFTER RYKTER

Annonse – Nelly.com Kjole her / Lignende smykke her PS; Husk at det er salg på Nelly enda! Følg meg på sosiale medier: @ingridaguiluz   Har hørt at puppene dine er verdensklasse, stemmer dette? De som vet de vet. At du var utro mot Erik, derfor ble det slutt. Nei, det var jeg ikke. Vet ikke hvor mange … Continue reading "JEG BEKREFTER RYKTER"

2019-03-23 18:30 ÆSJ, BRY DEG OM DIN EGEN DAME

Nå kommer jeg til å skrive et ganske provoserende innlegg da akkurat dette temaet har irritert meg i laaang tid. Ikke nok med dette har det strømmet inn ganske mange spesielle meldinger i innboksen min det siste året som jeg oppriktig kaster opp av. Meldingene jeg har fått er alt i fra dickpicks, til menn med … Continue reading "ÆSJ, BRY DEG OM DIN EGEN DAME"

2019-03-22 17:51 ET LITE AVBREKK MED DE SOM STÅR MEG NÆRT

Annonse | Luckybowl 🎳  🎳  🎳 Hei flottinger! Håper alt står bra til med dere. Med meg går det veldig bra og for et par dager siden dro jeg og et par veldig gode venninner innom Lucky Bowl & Lounge i Stavanger sentrum – bare for å få et lite avbrekk fra det jeg vanligvis gjør, i tillegg fikk … Continue reading "ET LITE AVBREKK MED DE SOM STÅR MEG NÆRT"

2019-03-22 15:24 ET SVAR TIL HATERNE MINE

Hvor skal jeg begynne? Etter at Molde saken ble en offentlig greie og jeg valgte å skrive min side av saken har det tatt helt av i innboksen, på direktemeldinger og ikke minst i kommentarfeltene, noe som er forståelig da alle har en mening man skal få lov til å ytre. Det som irriterer meg … Continue reading "ET SVAR TIL HATERNE MINE"

2019-03-20 16:10 HEMMELIGHETER FRA NEW YORK

Annonse | Nelly VINYL BUKSE HER (20% NÅ)|TOPP HER (20% NÅ!!)|JAKKE HER (25% NÅ)|VESKE GUCCI 💥 Jeg trodde vi var midt i et terrorangrep flere ganger da vi tok subwayen, jeg vet høres utrolig teit ut, men jeg syns helt ærlig at det var dritskummelt å ta subwayen i New York. Den ene gangen ble jeg så redd at … Continue reading "HEMMELIGHETER FRA NEW YORK"

2019-03-19 18:31 UKENS SPØRSMÅL

Hvem heier du på i årets sesong av Paradise Hotel?Nå som en del allerede er ute, heier jeg på Sofie og Mario! Krysser fingrene for at noen kommer inn igjen, da heier jeg selvfølgelig på Henrik og TIX. Har du gjort noe plastisk kirurgisk?Ja, en ting. Hvilken Paradise Hotel deltager kunne du ha vært sammen … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-03-18 14:03 JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM JULIE

Er Julie og Oskar fremdeles sammen?Nei, det ble slutt for 4 måneder siden ca. tror jeg?? husker ikke helt. Det er litt merkelig at noen går til media og sier at det er slutt med tanke på at det er så lenge siden. Det er også en grunn til at jeg ikke har svart på … Continue reading "JEG SVARER PÅ SPØRSMÅL OM JULIE"

2019-03-16 15:01 TILBAKE I FAVORITTBYEN MIN

Yes, I’m back. Det siste året har Bergen fanget hjertet mitt for hver eneste gang jeg drar hit får jeg en god følelse og det gjør meg meget glad. Jeg har bare mer og mer lyst til å flytte hit, hva skal jeg gjøre? Trenger virkelig hjelp og gode tips fra dere som leser. Over … Continue reading "TILBAKE I FAVORITTBYEN MIN"

2019-03-15 20:51 SNAKKER UT OM VOLDSHENDELSEN I MOLDE

Sammen gjennom tykt og tynt, Julie. ❤️ NÅ ER DET FAEN MEG NOK. Er det mulig å være en så stor løyner? Gang på gang dukker det opp løyner og det verste er at det aldri stopper. Jeg sitter helt sjokkert her i Bergen etter å ha lest en artikkel som kom ut for en time … Continue reading "SNAKKER UT OM VOLDSHENDELSEN I MOLDE"

2019-03-15 18:23 MINE TIPS MOT HANGOVER

BLIR DU DÅRLIG DAGEN DERPÅ? DA BURDE DU LESE. Nå som det er helg tenker jeg å gi dere mine aller beste tips mot hangover! Da jeg var i New York fant jeg enda et par tips som jeg kan legge til. Tipsene under funker, jeg lover. Det funker i hvert fall på meg og … Continue reading "MINE TIPS MOT HANGOVER"

2019-03-14 14:05 HISTORIEN BAK FLYSKREKKEN MIN + NY REISE BESTILT

Aah, enda en reise bestilt.. og denne gang går turen til Bergen, er dere sjokkert? Hehe. Jeg skal besøke Julie igjen også skal vi nok møte en del andre dere har sett på tv-skjermen.. Det å skulle reise igjen føles ganske bra, men samtidig er det ikke like morsomt å dele nyheten lengre fordi jeg … Continue reading "HISTORIEN BAK FLYSKREKKEN MIN + NY REISE BESTILT"

2019-03-13 17:56 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN FØR NÅ

😰🤙🏽⚡️🤢‼️ Da er det på tide med en ny runde med bildene som ikke har vært på bloggen. Det er så mange som syns det er teit når bloggere skriver “bildene som ikke kom på bloggen” også vipps der var de i et innlegg og ute på bloggen, derfor kaller jeg innlegget for bildene som ikke har … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN FØR NÅ"

2019-03-12 16:09 PREMIEREFEST MED PARADISE HOTEL

HVOR BLIR TIDEN AV? For ett år siden var det sesong 10 som sto for tur og siden den gang har tiden gått som et lyn forbi meg. Det er mange som lurer på hvorfor jeg ikke var på premierefesten til Paradise Hotel sesong 11 som var i går, det er også flere som lurer … Continue reading "PREMIEREFEST MED PARADISE HOTEL"

2019-03-11 21:14 ÅPNER MEG OPP – SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL DENNE UKEN

Annonse | Nelly Er du forlovet i og med at du la ut ringen din på story på Instagram?Nei, jeg er ikke forlovet! Ville bare vise frem den fine ringen jeg fikk. Har du silikon i leppene?Nei. Er du eller foreldrene dine fra et annet land på grunn av etternavnet ditt?Jeg er født og oppvokst i Norge, … Continue reading "ÅPNER MEG OPP – SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL DENNE UKEN"

2019-03-10 19:16 SPØRSMÅL OG SVAR OM NEW YORK

Annonse | Nelly SKO STEVE MADDEN / BUKSE (UTSOLGT) HER / JAKKE HER / VESKE GUCCI Hvor mye kostet turen?Turen kostet ca. 8000 kroner til sammen for både fly og hotell. Utenom det måtte vi betale penger for mat, drikke, taxi også videre som kom på en del tusen kroner. Kranglet du og Sofie?Nei, vi kranglet … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR OM NEW YORK"

2019-03-10 14:04 NY REISE BESTILT TIL..

✈️ ✈️ ✈️ For en god stund siden satt jeg å drømte om å reise til et land jeg aldri har vært i. Jeg vet at jeg reiser mye, men det er også en fin mulighet som kommer med det å blogge, at man faktisk kan ta med jobben rundt omkring i verden, noe jeg elsker! Det … Continue reading "NY REISE BESTILT TIL.."

2019-03-09 13:01 EN LITEN ANBEFALING + TING SOM SKJER FREMOVER

Annonse | Nelly CROPPED GENSER HER ⭐️ ET LITE TIPS FRA MEG TIL DEG ⭐️ Da vi var i New York tok Sofie meg med rundt omkring på ulike restauranter og diverse bakerier kun slik at vi skulle få oppleve den digge maten de hadde der. Jeg kommer til å leve lenge på alle cupcakesene jeg spiste der, selv … Continue reading "EN LITEN ANBEFALING + TING SOM SKJER FREMOVER"

2019-03-07 16:53 “HVA SKJER MED MAGEN DIN?”

Annonse | Nelly 📍RANDOM PRØVEROM Hvor typisk er det ikke at jenter tar bilder når de prøver klær eller er fornøyd med utseende eller klesstilen sin i prøverom? Det er så morsomt og noen ganger liker jeg at vi gjør det. Det er viktig å være fornøyd med seg selv og drite i hva alle andre sier … Continue reading "“HVA SKJER MED MAGEN DIN?”"

2019-03-06 11:39 ET BEDRE MENNESKE SKAL MAN LETE LENGE ETTER

ET STOLT OG VELDIG ÆRLIG SMIL I går dro jeg og Sofie sammen rundt i gatene i New York for å få med oss det siste lille gode vi ikke hadde fått med oss eller gjort dagene før. Vi brukte dagen til å nyte byen ved å dra innom Times Square en aller siste gang, … Continue reading "ET BEDRE MENNESKE SKAL MAN LETE LENGE ETTER"

2019-03-05 17:24 DET FINESTE JEG NOEN SINNE HAR SETT

HVOR SYKT ER IKKE DETTE?! Fyyyfader, jeg er i ekstase. I går kveld opplevde jeg noe jeg aldri kommer til å glemme for dette her er faktisk bare helt ja, jeg vet ikke hva jeg skal si engang – SYKT. En slik utsikt skal man lete lenger etter å det er svært få plasser man får … Continue reading "DET FINESTE JEG NOEN SINNE HAR SETT"

2019-03-05 09:05 BLI MED PÅ MATHANDEL I NEW YORK

🍫🍬🍭🥨🍇🛒 Nå som vi drar hjem fra New York tenkte jeg å vise dere hvor mye utvalg de faktisk har i butikkene her i forhold til hjemme i Norge. Jeg ble positivt overrasket over hvor mye utvalg de hadde, selv om det ikke kom som noe sjokk. Til og med ritz kjeksene har flere smaker … Continue reading "BLI MED PÅ MATHANDEL I NEW YORK"

2019-03-04 18:28 UTELIVET ER SJUKT

Hei dere! Akkurat nå er kl 12:20 her og vi skal dra ut å spise frokost nå, i know det er drit seint utpå dagen, men vi måtte sove ut for en gangs skyld. Det har blitt mye festing her og det merkes på kroppen gitt. Det er dritgøy da å utelivet her i New … Continue reading "UTELIVET ER SJUKT"

2019-03-03 19:24 JEG SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL

Annonse | Nelly TOPP HOUSE OF CB|BUKSE ZARA|VESKE GUCCI|JAKKE HER Hvor mye kostet turen til New York?Litt usikker, tror det var rundt 8000kr for fly og hotell til sammen! Nå er det jo også utenfor ferie sesongen, da er det billigere en det ville ha vært i en ferie, digg! Har du kjæreste eller har du en … Continue reading "JEG SVARER PÅ PERSONLIGE SPØRSMÅL"

2019-03-02 19:17 WEED LUKT, BLIKK OG SKUMLE BESKJEDER

Nå som jeg har vært i New York i over 24 timer merker jeg at det er en del ting som har gitt sterke inntrykk på meg. Det er er jo en selvfølge når man kommer til et nytt land og en ny by (storby). Etter å ha sett New York og fått opplevd et … Continue reading "WEED LUKT, BLIKK OG SKUMLE BESKJEDER"

2019-03-02 08:31 SVÆRT BILDEDRYSS FRA DAG TO I NEW YORK

OK, dere aner ikke hvor lang tid det tok for meg å poste dette innlegget. Hotellet har nemlig tidenes tregeste wifi og for å få lastet opp et bilde tar det flere minutter. Det er så sjukt dritt når man har lyst til å få ut innlegget, men så hindrer wifien meg i å gjøre … Continue reading "SVÆRT BILDEDRYSS FRA DAG TO I NEW YORK"

2019-03-01 16:59 JEG HAR FÅTT EN SUGARDADDY

Yeah, dere leste riktig. Jeg har fått meg en sugerdaddy som jeg ikke vil ha. Merkelig det der, hvordan gutter tror at de bare kan kjøpe en veske også har de jenta for seg selv. Det er sjukt å si, men jeg ble faktisk usikker på om jeg skulle svare han eller ikke. Jeg vet ikke om dere har … Continue reading "JEG HAR FÅTT EN SUGARDADDY"

2019-03-01 16:08 NEW YORK BY NIGHT

Annonse|Nelly TOPP HER | BUKSE HER |TEDDY JAKKE HER | HEELS HER|VESKE GUCCI   LOVE THIS CITY. Enough said. 2 kommentarer

2019-02-28 20:44 BLIR VI FORFULGT?

Okei dere! Alt er ikke en dans på roser her i New York, det kan jeg si med en gang. Vi koser oss ekstremt mye, men det er et par småting som har sine ulemper. I går dro jeg og Sofie rundt i New York for å oppleve byen, bli kjent og bare nyte de … Continue reading "BLIR VI FORFULGT?"

2019-02-28 15:54 VI ENDTE OPP HER

📍 THE BUTCHER`S DAUGHTER I går morges tok Sofie meg med på en sykt god restaurant som serverer dritgod mat. Jeg kødder ikke – det var sinnsykt godt! Frokosten var amazing og jeg følte for en gangs skyld at jeg kunne spise noe som både smaker godt og samtidig som er sunt når jeg er på … Continue reading "VI ENDTE OPP HER"

2019-02-28 09:57 MER SPREDNING ELLER IKKE?

Som jeg fortalte dere tidligere måtte mamma ta en ny CT på grunn av dårligere blodprøver en det hun  vanligvis pleier å ha. Nå som hun har holdt seg fin i formen og hatt stabile blodprøver i flere måneder er det skummelt å få den beskjeden om at noe har forandret seg, men de vet … Continue reading "MER SPREDNING ELLER IKKE?"

2019-02-27 14:36 SPISER KUN GODTERI I 24 TIMER *HVA SKJER MED KROPPEN?

0 kommentarer

2019-02-27 12:22 📍NEW YORK, BABY

Annonse|NellyAND WE`RE FINALLY HERE Fysøren jeg har ikke ord, vi er endelig fremme i NEW YOOORK! Etter en 7 timers lang flytur har jeg for aller første gang satt beina mine på jorden i USA og den følelsen er fantastisk. Reisen ned hit var så bra som den kunne bli – ingen forsinkelser og svært … Continue reading "📍NEW YORK, BABY"

2019-02-26 14:25 FIRST STOP ✈️

VACATION MODE ON På null komma niks sitter denne jenta på Gardemoen akkurat nå. Jeg har kjøpt meg en baguette på la baguette og blogger klar en del innlegg til dere i og med at vi skal reise i mange timer. Denne gang går turen til selveste NEW YOOORK! Et nytt land og en ny … Continue reading "FIRST STOP ✈️"

2019-02-25 15:48 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR (DEL 2)

Hva syns du om dickpicks?Det er rett og slett så ekkelt at jeg spyr. Gutter, det er ikke sexy og det er svært få jenter som har lyst til å se penisen din helt ut av det blå på et bilde. Det er så turn off, hjelpe meg, håper dere slutter med det der. Hvordan … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR (DEL 2)"

2019-02-25 14:00 STAVANGER UNIVERSITETSSYKEHUS

Hei dere. Nok en dag på sykehuset er fullført. Mamma har vært å tatt CTen jeg snakket om tidligere på grunn av forandringene i verdiene hennes etter de forrige blodprøvene. Sykehuset er ikke en plass jeg trives lenger og det irriterer meg. Jeg har vært student der og likt meg utrolig godt, men nå føles … Continue reading "STAVANGER UNIVERSITETSSYKEHUS"

2019-02-24 19:52 VI BRYTER LOVER OG REGLER

⚡️Husk å abonner på kanalen vår her⚡️ 0 kommentarer

2019-02-24 15:26 UKENS SPØRSMÅL OG SVAR (DEL 1)

//Annonse – Junkyard og Nelly BUKSE HER|LIGNENDE TOPP HER 💬💬💬 Denne uken hadde dere mye på hjertet, derfor tenker jeg at det aller beste er å dele innlegget inn i to deler. Det blir så enormt mange spørsmål å svare på i ett innlegg om jeg skal ta med alle. Derfor svarer jeg på halvparten nå og … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL OG SVAR (DEL 1)"

2019-02-23 19:14 JEG BLE SÅ STARSTRUCKED AT DETTE SKJEDDE..

WHAT HAPPENS IN MOLDE STAYS IN MOLDE Nå som jeg er hjemme igjen fra Molde tenkte jeg å skrive om noe ganske morsomt som skjedde der! Det er så flaut… dumme meg. Veldig ofte har man en tanke på forhånd om hvordan man ønsker å opptre dersom man møter en kjendis man blir starstrucked av. … Continue reading "JEG BLE SÅ STARSTRUCKED AT DETTE SKJEDDE.."

2019-02-23 16:07 AVBESTILT TUREN

📍STAVANGER Hei dere! Jeg skulle egentlig ha vært en helt annen plass nå en det jeg egentlig er. Akkurat nå sitter jeg hjemme i Stavanger rett og slett fordi jeg trenger det. Ting har gått for langt og da trenger man ofte å roe seg ned, samle krefter og ikke minst, noe som er veldig … Continue reading "AVBESTILT TUREN"

2019-02-22 21:56 DETTE SYNS JEG: DE NYE PARADISE HOTEL DELTAGERNE

(bilde er hentet fra dagbladet.no) For en gjeng! Herregud som jeg gleder meg til å se Paradise Hotel igjen på tv-skjermen. Det er ingen tvil om at det selvfølgelig er litt bittert å vite at noen andre har fått lov til å oppleve det samme som jeg gjorde – det var jo tross alt kjempegøy(!!). … Continue reading "DETTE SYNS JEG: DE NYE PARADISE HOTEL DELTAGERNE"

2019-02-21 20:52 VIDEO – VI SKIFTER KJØNN FOR EN DAG

Ny video ute!! Denne gang er vi gutter og gjør ting som gutter ikke tror at jenter vet. Det er dødsgøy og ja, nokså cringe i samme slengen, men men.. husk å abonner og legg igjen en kommentar om det er noe. 💕 2 kommentarer

2019-02-21 12:01 MITT REISEFØLGE TIL NEW YORK

REISEFØLGE TIL NY Etter å ha holdt dette så og si hemmelig til dere i en god stund tenkte vi at nå som vi snart reiser er det på tide å si noe. Grunnen til at vi ikke har sakt noe før nå er rett og slett fordi det har skjedd mye i livene våre. … Continue reading "MITT REISEFØLGE TIL NEW YORK"

2019-02-20 17:33 NY BY OG NYTT EVENT

Hallo fra kjære Oslo! Akkurat nå har jeg ankommet Oslo og er meget klar for en fin dag her sammen med Sofie. Det er en god stund siden jeg var hos henne sist så det skal bli koselig å møte henne igjen. I dag skal vi på et event sammen med Nelly og gjett om … Continue reading "NY BY OG NYTT EVENT"

2019-02-20 08:38 DERFOR BLOGGET JEG IKKE

La oss bare fake et smil 😉 Husker dere at jeg nevnte i helgen at jeg ikke fikk blogget på lørdagen og at det var en grunn til det? For å være helt ærlig var jeg utslitt og hadde ikke noe motivasjon eller planlagte innlegg fra før av. Noen ganger er det svært krevende å blogge … Continue reading "DERFOR BLOGGET JEG IKKE"

2019-02-19 20:44 NÅ STARTER KAOSET

//annonselenker Dere leste riktig, nå starter kaoset for fullt og jeg kjenner allerede at skuldrene mine nesten går inn i hode så høyt oppe de er. Jeg er stressa, ja, i know.. Ingrid i et nøtteskall. Er det en ting jeg er flink til så er det å stresse meg i hjel. Dere lurer nok … Continue reading "NÅ STARTER KAOSET"

2019-02-18 17:32 UKENS SPØRSMÅL

// Annonse ⚡️ TOPP JUNKYARD | BUKSE HER | BELTE GUCCI | VESKE HER ⚡️ Om du måtte valgt en fra Paradise Hotel som kjæreste hvem hadde det vært? (uten om exen din)Hahah så morsomt.. de andre guttene så jeg på som venner der inne og kjæreste var det siste jeg var ute etter da jeg dro til Mexico. Noen ganger kan man ikke … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-17 20:38 SVAR PÅ ARTIKKELEN (TV2) OM MEG OG ERIK

Jeg vet ikke om dere har fått med dere artikkelen tv2 publiserte i dag angående bruddet til meg og Erik. Uansett, jeg tenkte jeg kunne fortelle dere hva som har skjedd og hvorfor de publiserte dette nå selv om det ble slutt for flere måneder siden. De aller fleste har nok fått med seg at … Continue reading "SVAR PÅ ARTIKKELEN (TV2) OM MEG OG ERIK"

2019-02-17 18:10 BILDEDRYSS FRA BERGEN DAG 2

BERGEN, BERGEN, ALLE ELSKER BERGEN. Beklager for mindre oppdatering en det jeg i utgangspunktet lovet dere her på bloggen. Jeg har vært flink til å oppdatere på Snapchat, der heter jeg: ingridaguiluz  Ellers har jeg lyst til å beskrive helgen med ett ord og det er sjukt. Jeg elsker Bergen og de få gangene jeg er der har … Continue reading "BILDEDRYSS FRA BERGEN DAG 2"

2019-02-15 17:58 ANKOMMET EN NY BY

Annonse | Asknfoyn Fysøren, dette har vært etterlengtet til de grader og endelig er jeg her igjen. Dere aner ikke hvor dritt det er å bo i Stavanger når noen av mine aller beste venner bor flere timer unna med bil.. “heldigvis” har vi fly, selv om jeg får dårlig samvittighet av å fly så mye … Continue reading "ANKOMMET EN NY BY"

2019-02-15 12:34 ORANGE IS THE NEW TAN

Annonse | Nikita nails 🧡🧡🧡 Look at my new nails! Jeg elsker de og ja – jeg valgte en helt syk farge denne gang. Plusset med denne fargen er at jeg blir ordentlig tan da, liker det. Eller har jeg lyst til å skryte av min flinkeste Anita som fikser neglene mine svært ofte. Jeg har gått … Continue reading "ORANGE IS THE NEW TAN"

2019-02-14 22:04 PERSONLIGE TANKER PÅ EN TORSDAGS KVELD

Tanker som popper opp i hode mitt akkurat nå..  💭 Jeg føler meg skikkelig heldig. I dag er det Valentines Day som dere garantert har fått med dere.. dagen min har riktig nok gitt meg mersmak på å få meg en kjæreste og jeg føler jeg er på vei inn i det akkurat nå. Føler meg … Continue reading "PERSONLIGE TANKER PÅ EN TORSDAGS KVELD"

2019-02-14 16:08 BLOMSTER PÅ DØREN, AV HVEM?

HAPPY VALENTINES DAY PEOPLE Gjett hva dere? Love is in the air eller hva? Herregud jeg er i ekstase og ikke minst svært sjokkert over dagen så langt. Dere kommer ikke til å tro hva som har skjedd med meg i dag, altså hva i alle dager! Er det en ting som er sikkert, dette … Continue reading "BLOMSTER PÅ DØREN, AV HVEM?"

2019-02-13 20:31 UKEN SOM GIKK

Annonse | Nelly Akkurat nå:Sitter jeg i sofaen innrullet i et teppe ettersom det enda er fryktelig kaldt ute. Jeg holder også på med å planlegge en del ting og reiser som skjer i nærmeste fremtid, gled dere! Det skjer mye gøy. Ukens opptur:At Nelly har fått en kjempebra rabattkode som gir dere 20% rabatt på alt de … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-02-13 18:47 VIDEO – 24 TIMERS PAUSE CHALLENGE

Onsdag betyr ny YouTube-video og her kommer den! Vi tok utfordringen og nå kan dere se våres 24 timers pause challenge – noe som var bokstavelig talt var helt jævlig. Wenche styrer meg med en fjernkontroll. Den har selvfølgelig flere funksjoner som en pauseknapp OG slowmotion. Dette innebærer at når Wenche sier pause er jeg nødt til å stoppe helt … Continue reading "VIDEO – 24 TIMERS PAUSE CHALLENGE"

2019-02-12 21:44 HVORDAN GJENNOMSKUE FALSKE VENNER?

Annonse | Nelly T-SKJORTE JUNKYARD / BUKSE HER / SKO JUNKYARD Vi har vel alle hatt falske venner i løpet av livet? Derfor tenkte jeg å skrive et innlegg om hvordan man gjennomskuer disse dersom man er i tvil. Dette er ingen fasitsvar, men det er mye her som kan stemme – husk at det betyr ikke at man må … Continue reading "HVORDAN GJENNOMSKUE FALSKE VENNER?"

2019-02-12 16:39 USIKKER, SJOKKERT OG LIVREDD FOR HVA DE SIER

😳😳😳 Hei dere! Jeg tenkte jeg kunne starte opp med en fast kreft-spalte her på bloggen hver tirsdag om dere har lyst til det? Det jeg kommer til å skrive om kan variere fra kreft generelt til hvordan jeg har det oppi det hele. Om dette er noe dere har lyst til setter jeg stor … Continue reading "USIKKER, SJOKKERT OG LIVREDD FOR HVA DE SIER"

2019-02-11 15:44 VIDEO – SJOKKBESKJEDEN OM KREFTEN SOM FORANDRET LIVET MITT

Spre masse kjærlighet, klem. 3 kommentarer

2019-02-10 21:23 DU ER IKKE SOM DE ANDRE, KJÆRE MAMMA

Et bilde uten filter skulle jeg til å skrive, men filter er det jo.. (da det er redigert i Lightroom). Poenget er at dette er egentlig et bilde uten filter og det er sjeldent verken dere, vennene mine eller familien min får se meg slik. Den siste uken har vært ufattelig tøff og jeg visste … Continue reading "DU ER IKKE SOM DE ANDRE, KJÆRE MAMMA"

2019-02-10 16:20 UKENS SPØRSMÅL

Annonse | Nelly Hvor gammel er du?Jeg er 22 år, har bursdag 19.januar! Kan du lage en treningsvideo?Ja, men dette klarer jeg ikke å få til før jeg begynner å trene igjen.. det er forhåpentligvis snart. Er du kul?Nei, jeg er rar. Vil du være med på ex on the beach?Vet dere, jeg har alltid sakt … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-10 12:12 SJUKT, FÅ 20% RABATT PÅ ALT PÅ HELE NELLY

Annonse | Nelly Hei fine! Jeg har en stor gladnyhet til dere inkl. meg seg. Jeg har gitt dere et par rabattkoder fra Nelly tidligere og det virker som dere liker det veldig godt – and that makes me happy. 💕 SÅÅ, her kommer det en sjukt bra rabattkode til dere som gir dere 20% rabatt på hele Nelly utenom … Continue reading "SJUKT, FÅ 20% RABATT PÅ ALT PÅ HELE NELLY"

2019-02-09 20:22 20 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR

Akkurat nå: Sitter jeg i sofaen med en film, tente stearinlys og snacks. Det er rett og slett en svært fornuftig lørdagskveld og jeg kjenner at det er det som gjør meg glad akkurat nå. Det har vært en veldig tung og vanskelig uke for min del.. jeg tenkte jeg kunne fortelle mer om det … Continue reading "20 PERSONLIGE SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-02-09 10:33 SLIK HOLDER JEG PÅ BRUNFARGEN + RABATTKODE

Annonse | Tancare tabletter – Labpharma ET SJUKT BRA TIPS FRA MEG TIL DERE Hei fininger! Husker dere da jeg tipset dere om produktet haircare? Jeg elsker som sagt haircare og har brukt det i flere år, noe jeg er veldig glad for! Det funker på meg og allerede før jeg startet et samarbeid med labpharma tipset jeg … Continue reading "SLIK HOLDER JEG PÅ BRUNFARGEN + RABATTKODE"

2019-02-08 15:02 DE FILMET MEG HELT NAKEN

(Skjermbilde av viafree.no) SLIK FØLES DET Å BLI FILMET NAKEN Noen ganger det vanskelig for meg å innse at jeg har vært kliss naken på tv-skjermen. Det har hendt at jeg har fått litt smålig angst for at folk enda har den muligheten til å skrolle seg inn på sesong 10 av Paradise Hotel å … Continue reading "DE FILMET MEG HELT NAKEN"

2019-02-07 12:50 GAMLE FJORTISBILDER AV MEG #2

14-18 ÅR OG FORTSATT LIK MEG SELV Da jeg så gjennom de gamle bildene mine hadde jeg ufattelig mange av de, derfor kjører jeg på med en del to til dere i dette innlegget. Og forresten, er det bare jeg som syns det er gøy å se tilbake på gamle bilder? Noen ganger syns jeg … Continue reading "GAMLE FJORTISBILDER AV MEG #2"

2019-02-06 20:15 VIDEO – LYRIC PRANK FACE TO FACE I BUTIKKENE

Onsdag betyr ny video på kanalen til meg og Wenche. På lik linje som i de fleste videoene våre driter vi oss fullstendig ut og går langt utenfor komfortsonen. Dere har nok hørt om “lyric prank” før? Det er når noen sender en melding til venner/familie eller randoms med en tekst fra en sang – vi … Continue reading "VIDEO – LYRIC PRANK FACE TO FACE I BUTIKKENE"

2019-02-06 15:02 JEG HAR VÆRT HOS PSYKOLOGEN

I et par uker har jeg kjent på hele kroppen og måten jeg oppfører meg på at det er på tide å få hjelp. Alle mennesker har sine nedturer og det er ikke like enkelt å skulle deale med disse helt alene. Det siste året har vært en evig karusell – januar 2018 startet med … Continue reading "JEG HAR VÆRT HOS PSYKOLOGEN"

2019-02-05 12:57 FIKK EN UVENTET SNAP AV EKSEN + RØD LØPER BILDE AV OSS

(bilde er lånt fra se og hør) Hahah, se hva jeg kom over i se og hør i går. Er det mulig? Det er lenge siden dette ble spilt inn, likevel dukket det opp i går og jeg klarer faktisk ikke la vær å dele dette med dere. Denne snappen fikk jeg av Erik som … Continue reading "FIKK EN UVENTET SNAP AV EKSEN + RØD LØPER BILDE AV OSS"

2019-02-04 21:32 DAGEN MIN I BILDER + EN LITEN OPPDATERING

Paradise dosen`t have to be tropical?! Hei alle fine! I dag har jeg valgt å koble av hele dagen med å dra på fjelltur med et par venninner. Jeg skal ikke legge skjul på at det gjorde godt for meg psykisk og fysisk. Aktiv har jeg ikke vært på lenge og ikke nok med det … Continue reading "DAGEN MIN I BILDER + EN LITEN OPPDATERING"

2019-02-04 08:46 DETTE SKJER I FEBRUAR

– Jeg reiser til USA, fy fader.. det er sykt(!!). – Valentines Day skal forhåpentligvis feires med en date?! Jeg elsker slike dager og syns det er så gøy å kunne feire dager som dette fullt ut. Noen mener at det er guttene som skal verte opp jentene på Valentines, jeg mener at begge to … Continue reading "DETTE SKJER I FEBRUAR"

2019-02-03 21:38 VIDEO – VI ER FJORTISER *CRINGE

Det er søndag og ny video ute! Denne gang er vi fjortiser og i videoen får dere se hvordan vi sminker oss, hvordan vi så ut da vi var fjortiser og hvordan vi oppfører oss som fjortiser i dag (og husk at vi er 21år) haha. Dette er seriøst så sykt cringe, men sinnsykt morsomt. … Continue reading "VIDEO – VI ER FJORTISER *CRINGE"

2019-02-03 19:40 UKENS SPØRSMÅL

Når kommer du til Bergen?Jeg drar mest sannsynligvis til Bergen i løpet av februar, kanskje om en uke eller to? Julie, vil du ha besøk? Har du noen rare matvaner/matkombinasjoner?De alle fleste matvanene mine er nokså enkle, det er liksom ikke noe som er rart (tror jeg). Det eneste problemet jeg har nå som er … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-03 15:48 GAMLE FJORTISBILDER AV MEG #1

Se hva jeg fant da jeg skulle se gjennom gamle bilder av meg selv. Jeg og Wenche holder nemlig på med noe utrolig morsomt som dere skal få se mer av senere i kveld(!!). Følg med på bloggen senere da det kommer ut en ny YouTube-video. Enjoy!  3 kommentarer

2019-02-02 18:27 LURER VI DERE TIL Å KJØPE PRODUKTER?

Vi har vel alle irritert oss over bloggere som legger ut annonser? Jeg er faktisk en av de og her sitter jeg den dag i dag og gjør akkurat det samme. Det er merkelig det der. Før jeg begynte å blogge selv har jeg enten vært i tvil på om noen av produktene bloggere reklamerte … Continue reading "LURER VI DERE TIL Å KJØPE PRODUKTER?"

2019-02-01 18:22 EN FRUSTRERT JENTE

I dag har jeg sove altfor lenge noe som resulterer i et enda trøtte Ingrid som ikke får noe ut av dagen. Det er fredag og her sitter jeg enda, med pcen foran meg, prøver å blogge eller bare gjøre noe fornuftig. Det går ikke. I dag er en av de dagene jeg kaller for … Continue reading "EN FRUSTRERT JENTE"

2019-01-31 18:02 DETTE BETYR TATOVERINGEN MIN

Annonse – egen annonse?  Det er utrolig mange som har spekulert i hva tatoveringen min betyr, noe jeg syns er skikkelig gøy! Jeg ba dere om å gjette hva den betydde og nå skal dere få se en del av de forslagene som har kommet inn og fyfader så mange morsomme og kreative sjeler det … Continue reading "DETTE BETYR TATOVERINGEN MIN"

2019-01-30 21:01 VIDEO – 24 TIMERS CHALLENGE I BILEN

Onsdag betyr ny YouTube-video og her kommer den! Vi tok utfordringen og nå kan dere se våres 24 timers challenge i bilen – noe som var bokstavelig talt var helt jævlig. Vi sov i bilen, fiksa oss i bilen, spiste i bilen, dette gjorde vi da vi måtte bæsje og tisse – vi levde i bilen … Continue reading "VIDEO – 24 TIMERS CHALLENGE I BILEN"

2019-01-30 18:53 UKENS SPØRSMÅL

Har du noen gang tenkt å få barn?Ja det har jeg kjempelyst til, men ikke akkurat nå.. Om du får en gutt en gang hva skal han hete? Eller en jente?Du det aner jeg ikke, men jeg liker veldig godt Lucas/Lukas og Saga om det er en jente.. Dette tar jeg når den tid kommer, … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-01-29 14:53 MIN NYESTE TATOVERING

And here u go… slik ser altså min nyeste tatovering ut og tro det eller ei – dere tvang meg til å gjøre det! Neida, joda. Som dere helt sikkert fikk med dere i går fikk jeg og Wenche lyst til å gjøre noe morsomt og spontant, derfor fikk dere lov til å komme med … Continue reading "MIN NYESTE TATOVERING"

2019-01-28 22:57 VIDEO – DERE TVINGER OSS TIL Å GJØRE DE SYKESTE TINGENE

Okei folkens, jeg kødder ikke når jeg sier at dere fikk oss til å gjøre de sykeste tingene. Vi driter oss ut offentlig og for dere som ikke har fått med dere dette – Jeg og Wenche har startet vår egen YouTube kanal. Jeg har fortsatt min egen kanal og kommer til å publisere videoer … Continue reading "VIDEO – DERE TVINGER OSS TIL Å GJØRE DE SYKESTE TINGENE"

2019-01-28 22:41 TANKER RUNDT FARMEN KJENDIS

Jeg tenkte at jeg kunne gi dere en liten oppdatering rundt følelsene og tankene min angående farmen kjendis nå som det går på tv skjermen. I skrivende øyeblikk sitter jeg igjen med ufattelig mange tanker mens jeg sitter godt tilrette i sofaen hjemme. Jeg var tross alt hjemme da Erik var på innspilling.. det er … Continue reading "TANKER RUNDT FARMEN KJENDIS"

2019-01-28 11:03 JULIE SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL

Hei alle fine lesere til Ingrid 💕 Som sikkert veldig mange av dere allerede er klar over er det utrolig lenge siden meg og Ingrid var sammen sist. Noen har til og med lurt på om vi ikke er venner lenger, men det er vi og vi er fortsatt like gode venner som før om ikke … Continue reading "JULIE SVARER PÅ DERES SPØRSMÅL"

2019-01-27 18:32 CHILLIN IN A BATHTUB

Annonse – Samarbeid med Comfort Square Hotel Stavanger Akkurat nå føler jeg meg kjempebra(!!) Bare se så fine bilder jeg og Julie tok av hverandre i går, jeg elsker de. Det er ikke så ofte jeg føler at jeg mestrer det å være foran kameraet eller bak kameraet for den slags skyld. I og med … Continue reading "CHILLIN IN A BATHTUB"

2019-01-26 14:42 VI SJEKKER INN

Annonse – Samarbeid med Comfort Square Hotel Stavanger Omg, se så heldige vi er som har fått lov til å bo på det vakreste hotellet i Stavanger by denne helgen! I og med at Julie skulle komme på besøk syns jeg det var koselig om vi bodde sentralt i Stavanger, noe fikk ordnet takket være … Continue reading "VI SJEKKER INN"

2019-01-25 19:47 ETTERLENGTET BESØK OG MYE KJÆRLIGHET

Se hvem jeg har fått besøk av! Fyfader så godt det var å endelig få se henne igjen, jeg har ikke ord. Tenk at det har gått flere måneder å nå er hun endelig her i Stavanger på besøk hos meg. For at vi skal få mest mulig ut av tiden denne helgen ankom Julie … Continue reading "ETTERLENGTET BESØK OG MYE KJÆRLIGHET"

2019-01-25 14:53 10 FUNFACTS OM MEG

♥ Jeg ble født med navlestrengen rundt halsen noe som førte til at stemmebåndet mitt blei slitt. ♥ Når jeg snakker sammen med broren min er jeg redd for at han skal legge merke til leppene mine. Dette høres sykt rart ut, men han har aldri vært for at jeg skal fylle leppene mine – nå som … Continue reading "10 FUNFACTS OM MEG"

2019-01-24 17:04 JEG TOK EN GRAVIDITETSTEST, DEN VISTE..

Er det en ting jeg ikke er redd for så er det å kjøpe meg en graviditetstest og ta den. Jeg vet at det er flere der ute som syns det er direkte flaut å dra på butikken for å kjøpe en graviditetstest noe det ikke burde være. For hvor normalt er det ikke at … Continue reading "JEG TOK EN GRAVIDITETSTEST, DEN VISTE.."

2019-01-23 20:23 FORELSKELSE OG KJÆRLIGHETSSORG

Hvor begynner man egentlig på et innlegg som dette? Jeg vet ikke. Kjærlighet er noe av det fineste som finnes og når man opplever fine ting kommer det også dårlige ting i kontrast slik at vi som mennesker kan sette pris på nettopp det som er fint og ikke. Om dere skjønner? Og er det en … Continue reading "FORELSKELSE OG KJÆRLIGHETSSORG"

2019-01-23 17:43 UKEN SOM GIKK

Annonse | Lenker fra Nelly Akkurat nå:Er jeg hos Wenche for å filme inn en YouTube video til dere!! Jeg gleder meg så mye til å vise dere hva vi har på gang. Ukens tanke:Jeg har lyst på en kjæreste som jeg kan dele livet mitt med, være glad i og skape minner for livet sammen … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-01-22 20:56 TANKER OM KJÆRLIGHET, SYKDOM OG USA

💭 Jeg orker ikke å bli syk for andre gang på under to uker, er det mulig?! Argh.. Jeg får rulle meg godt inn i dynen i natt og prøve å få meg en god natt søvn, for i morgen har jeg en travel dag i vente. 💭 Altså hjertet mitt dør. Jeg har ikke ord på … Continue reading "TANKER OM KJÆRLIGHET, SYKDOM OG USA"

2019-01-22 18:04 VIDEO – JEG FJERNER VISDOMSTANNEN MIN (VLOGG)

Endelig er den ute! Her er videoen jeg har lovet dere å poste. Shit, altså dere aner ikke hvor redd jeg var for to dager siden da jeg skulle fjerne visdomstannen min for aller første gang. Nå er jeg så uheldig at jeg har to visdomstenner igjen, men de trenger jeg å gjøre noe med … Continue reading "VIDEO – JEG FJERNER VISDOMSTANNEN MIN (VLOGG)"

2019-01-22 15:08 SLIK OPPDAGER MAN UTROSKAP

Hei dere! Det er utrolig mange som har spurt meg og jeg kan lage et innlegg om hvordan man finner ut at kjæresten er utro. Jeg har skrevet ned en del ting/situasjoner som kan gi tegn på at kjæresten er utro, men husk – dette betyr ikke at det er riktig. Alle forhold der ute … Continue reading "SLIK OPPDAGER MAN UTROSKAP"

2019-01-21 18:09 I FJOR GRÅT JEG PÅ BURSDAGEN MIN

Hvorfor hadde du ikke en stor bursdagsfeiring som alle de andre bloggerne? Dette spørsmålet har jeg fått en del av siden bursdagen min den 19. januar og det er flere som lurer på hvorfor jeg ikke har invitert noen fra Paradise Hotel, andre bloggere og slikt. Jeg skjønner at dere lurer på hvorfor, men det … Continue reading "I FJOR GRÅT JEG PÅ BURSDAGEN MIN"

2019-01-21 12:26 DETTE SKJER DENNE UKEN

Hey babes! Denne uken blir travel og derfor tenkte jeg å vise dere hva som skjer. Om et par timer skal jeg dra inn til tannlegen min for å trekke en visdomstann og akkurat dette gruer jeg meg skikkelig mye til! Har noen av dere trukket en visdomstann før? Jeg redd for at det skal … Continue reading "DETTE SKJER DENNE UKEN"

2019-01-20 19:35 UKENS SPØRSMÅL

Hvor har du kjøpt fargelinsene dine? De har jeg kjøpt på desiolens.com! Dersom dere klikker på adressen kommer dere direkte inn på siden. Jeg elsker fargelinser selv om dette er aller første gang jeg prøver det ut. Det er ikke noe jeg kommer til å bruke ofte, likevel er det gøy å ha liggende. På … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-01-20 15:23 SLIK SER KUTTET OG SÅRET UT ETTER FJERNING AV P-STAV

Jeg er sinnsykt sliten og trøtt i dag forresten – som dere helt sikkert klarer å se på bilde.. Det å fylle 22 år på en lørdag kan medføre hangover på en søndag, ush, hater å være dårlig. Nå er det tre dager siden jeg tok ut p-staven og det er fremdeles kjempemange der ute … Continue reading "SLIK SER KUTTET OG SÅRET UT ETTER FJERNING AV P-STAV"

2019-01-19 17:58 I`M FEELING 22

WII, JEG HAR BURSDAG IDAG En glad liten (stor) frøken sitter i skrivende stund hjemme på kjøkkenet etter å ha hatt en super bursdagsfeiring så langt. Altså hva fa*n? JEG ER 22 ÅR. Hjelp, årene flyr avgårde og jeg skal innrømme at jeg føler meg enda som en 18åring. Forrige bursdagsfeiring var i Mexico da … Continue reading "I`M FEELING 22"

2019-01-18 21:13 DERFOR DRO IKKE JEG PÅ VIXEN

Ja, jeg har tatt på meg fargelinser. Det er flere som har spurt meg om hvorfor jeg ikke dro på Vixen i går kveld og for å være helt ærlig med dere har jeg ikke hatt lyst til å dra dit. Det er selvfølgelig flere grunner til det, men den aller største er fordi rett … Continue reading "DERFOR DRO IKKE JEG PÅ VIXEN"

2019-01-18 12:48 DETTE SYNS JEG: KJENDISENE SOM SJEKKER INN PÅ PH

Foto: TV3/Rune Bendiksen? Vel, oh my..  jeg vil tilbake til meixco og ja – jeg blir sjalu når jeg ser at innspillingen er i full gang der nede. I morges la jeg merke til de fire første deltagerne TV3 har sluppet som skal være med på Paradise Hotel. Hvor sykt er det ikke at TIX … Continue reading "DETTE SYNS JEG: KJENDISENE SOM SJEKKER INN PÅ PH"

2019-01-17 16:18 KIRURGISK INNGREP – FJERNER PSTAV

(Beklager dårlig kvalitet – bildene ble tatt med mobil) ADVARSEL – EKLE OG BLODIGE BILDER Som dere sikkert allerede har fått med dere skal jeg fjerne p-staven min og bytte over til p-piller. I dag var dagen – og gjett om jeg var redd? JA. Jeg var faktisk livredd, ikke fordi jeg var redd for … Continue reading "KIRURGISK INNGREP – FJERNER PSTAV"

2019-01-16 19:53 WOOPS, JEG GJORDE DET IGJEN

Annonse | Lenker fra Nelly Er det ikke rart at det plutselig skal begynne å snø midt i januar? Hvorfor kunne det ikke komme snø på julaften? Det er jo faktisk da det er gøy, fint og vakkert – nå er det bare fryktelig irriterende, argh. Anyway, nå som det er snø og minusgrader ute holder jeg … Continue reading "WOOPS, JEG GJORDE DET IGJEN"

2019-01-16 13:59 DAGENS PLANER + EN LITEN SURPRISE

Akkurat nå sitter jeg i leiligheten til kusinen min før jeg skal avgårde og gjøre et par ærend. Det er ikke så mye som skjer, likevel er det gøy å dele det med dere. Noen dager er heldigvis ikke like travle og det passer meg midt i blinken for i kveld reiser jeg nemlig hjem … Continue reading "DAGENS PLANER + EN LITEN SURPRISE"

2019-01-15 18:32 SE HVEM JEG ER PÅ BESØK HOS

Etter å ha vært i Oslo et par dager merker jeg hvor deilig det er å være tilbake! Da jeg ankom Gardermoen for fire dager siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle klare å kose meg i Oslo på den måten som før. Det er veldig merkelig å ikke skulle sjekke inn på et … Continue reading "SE HVEM JEG ER PÅ BESØK HOS"

2019-01-15 09:51 DERFOR LIKER JEG Å VÆRE SINGEL

Nå som jeg er singel merker jeg hvor trygt det er i forhold til hva jeg trodde det kom til å bli. Er det rart å si? Jeg har nevnt uendelig mange ganger til dere at jeg hater å være singel og at jeg heller foretrekker å være i et forhold hvor jeg føler meg … Continue reading "DERFOR LIKER JEG Å VÆRE SINGEL"

2019-01-14 15:11 UKENS SPØRSMÅL | KROPP, STREKKMERKER OG MODELLBRANSJE

Annonse | Lenker fra Nelly Forresten, om dere klarer å legge merke til det kan dere se strekkmerkene mine på venstre side rundt lysken, rumpa og låret.. Kan vi få se hvor stor rumpen din har blitt? Haha! Den har ikke blitt særlig stor akkurat (enda). Neida, så snart jeg starter opp med treningen igjen … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL | KROPP, STREKKMERKER OG MODELLBRANSJE"

2019-01-13 13:53 TÅRER OG ET STORT SAVN MØTTE MEG I OSLO

Beklager så mye for at jeg ikke fikk ut et eneste blogginnlegg i går, en sjelden gang i blant har det seg slik at jeg ikke har mulighet og den sjeldne gangen var i går. Dagen i går startet tidlig på morgenen da jeg måtte hive meg på flyet og komme meg til riktig plass! Jeg … Continue reading "TÅRER OG ET STORT SAVN MØTTE MEG I OSLO"

2019-01-11 21:52 JENTER SOM SPILLER POKER

Gjett hvem som har lært seg å spille poker da? That`s me!! Vel, jeg lurer på hva dere syns angående dette.. er det rart når jenter spiller poker? Jeg føler selv at det er svært få jenter som sier “i kveld skal jeg spille poker”, det er som regel guttene som gjør det og jeg … Continue reading "JENTER SOM SPILLER POKER"

2019-01-10 20:40 JEG FJERNER PREVENSJONEN

I lang tid har jeg vurdert å ta ut p-staven min og begynne på et nytt prevensjonsmiddel. Dere lurer nok på hvorfor? grunnen er altså ikke at jeg har lyst til å få barn på dette tidspunktet, men en annen vakker dag! Etter at jeg har sett det helvete mamma har gått gjennom med eggstokk … Continue reading "JEG FJERNER PREVENSJONEN"

2019-01-09 22:19 EN HYLLEST TIL TV3 OG MASTIFF

Nå som de nye deltagerne er i Mexico for å  spille inn sesong 11 av Paradise Hotel tenkte jeg å fortelle dere en syk ting som skjedde med meg der nede for snart ett år siden. Det skjedde faktisk noe jeg aldri i min villeste fantasi hadde trodd kom til å skje, men som jeg … Continue reading "EN HYLLEST TIL TV3 OG MASTIFF"

2019-01-08 23:17 LATE NIGHT THOUGHTS

💭 Hvorfor legger jeg meg alltid så sent på kvelden? Døgnrytmen min er ikke bra i det hele tatt og det er på tide at jeg lærer meg å legge bort sosiale medier etter et visst klokkeslett slik at hode mitt får tid til å koble av før jeg sovner. 💭 Akkurat nå føler jeg meg som … Continue reading "LATE NIGHT THOUGHTS"

2019-01-07 22:09 UKENS SPØRSMÅL | OPPKLARING I FORHOLD OG UTROSKAP + UNFOLLOW

Annonse | Lenker fra Nelly og Nikita Hair M44 Okei, nå er på tide å svare en gang for alle hva som egentlig skjedde mellom meg og Erik. Jeg kommer ikke til å svare på mer spørsmål om han på bloggen da vi to er helt ferdige. Jeg har lyst til å være ærlige med dere, … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL | OPPKLARING I FORHOLD OG UTROSKAP + UNFOLLOW"

2019-01-05 19:29 EN STOR OPPKLARING I RYKTENE OM MEG

Er det sant at du har operert leppene dine?Jeg har aldri operert leppene mine, men jeg har fillers ja. Jeg vet ikke om det stemmer, men har hørt at du har hatt ufrivillig sex?Dette hadde jeg aldri trodd noen kom til å si videre, men ja dette stemmer og mer er jeg ikke i stand … Continue reading "EN STOR OPPKLARING I RYKTENE OM MEG"

2019-01-05 00:35 PERSONLIGE TANKER PÅ EN FREDAGSKVELD

💭 Gud jeg er glad jeg valgte å bli hjemme i kveld isteden for å feste. Jeg er drittlei av alkohol, festing og hangover! 💭 Det kribler i magen når jeg tenker på en spesiell gutt, jeg dør. Kanskje vi burde dra på en ordentlig date snart? *hint hint. 💭 Hva skal vi finne på i LA? Jeg … Continue reading "PERSONLIGE TANKER PÅ EN FREDAGSKVELD"

2019-01-04 17:57 10 TING SOM SKJER I 2019

1. Reise til USA minst to ganger! Oh yeah. Endelig er det min tur og tenk at jeg skal få lov til å oppfylle barndomsdrømmen min. Den ene turen er allerede bestilt, mens den andre skal bestilles i midten av januar – jeg tror dere kommer til å bli svært overrasket over hvem jeg skal reise … Continue reading "10 TING SOM SKJER I 2019"

2019-01-03 19:59 TIL DEG SOM KJENNER NOEN MED KREFT

Alle sykdommer er menneskelige på lik linje som følelsene våre, tankene våre, handlingene våre, og valgene våre. Hver eneste dag er det noen som får påvist sykdommen kreft, noen blir friskmeldt mens andre forlater jorden. Hver eneste menneske der ute kjenner noen med kreft, noen som har blitt kreftfri eller noen de har mistet på … Continue reading "TIL DEG SOM KJENNER NOEN MED KREFT"

2019-01-02 20:56 ÅRET SOM HAR GÅTT – SEPTEMBER TIL DESEMBER 2018

Fy fader så mange oppturer og nedturer 2018 ga meg. Nå som vi har gått inn i 2019 er det på tide å poste et siste tilbakeblikk-innlegg på bloggen av året som har gått. SEPTEMBER September var en relativt rolig måned for min del og det var ganske deilig ettersom alle de andre månedene gikk … Continue reading "ÅRET SOM HAR GÅTT – SEPTEMBER TIL DESEMBER 2018"

2019-01-01 20:30 MIN NYTTÅRSFEIRING, PRIVATE BILDER OG ANTREKK

KJOLE BIKBOK | VESKE ZARA | SKJERF BURBERRY Hei dere! Akkurat nå sitter jeg hjemme i sofaen og er rimelig utslitt etter nyttårsfeiringen. Jeg har ikke vært flink til å oppdatere dere på hva jeg har gjort de siste dagene, men jeg dro til Sirdal sammen med venninnene mine og feiret nyttårsaften der! Vi kom til Sirdal på lørdags … Continue reading "MIN NYTTÅRSFEIRING, PRIVATE BILDER OG ANTREKK"

2018-12-30 20:42 UKENS SPØRSMÅL | ET JÆVLIG MENNESKE, KYSS PÅ BYEN OG NYTTÅR

Kan du komme til Ålesund? – Ja, det kan jeg en dag! Må bare finne tid til det. Hvor høy er du? – Jeg er 1,74. Når du ikke vil trene, hva må da gjøre for å ikke bli tjukk? – Spise sunt og passe på kostholdet ditt vil jeg tro. Hva skal man gjøre … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL | ET JÆVLIG MENNESKE, KYSS PÅ BYEN OG NYTTÅR"

2018-12-29 17:53 ÅRET SOM HAR GÅTT – JUNI TIL AUGUST 2018

Året mitt stoppet heldigvis ikke etter mai måned, derfor kommer del to right now. Det går ikke opp for meg hvor sinnsykt mye jeg har opplevd på så kort tid. Jeg blir helt satt ut på godt og vondt når jeg ser tilbake på alt som har skjedd. Hvor ble tiden av? JUNIMinner for livet, … Continue reading "ÅRET SOM HAR GÅTT – JUNI TIL AUGUST 2018"

2018-12-28 11:36 JEG HÅPER MOREN DIN DØR AV KREFT

Jeg kommer ikke til å svare på noen spørsmål eller kommentarer rundt dette innlegget – alt jeg vil er å åpne opp øynene til noen der ute som virkelig trenger å se hva de gjør mot andre mennesker. Vi har alle opplevd å slenge dritt til andre mennesker og jeg er helt sikker på at vi … Continue reading "JEG HÅPER MOREN DIN DØR AV KREFT"

2018-12-26 13:57 ANTREKK | JULAFTEN

Reklame | Lenker fra Nelly KJOLE NELLY | VESKE GUCCI | BELTE GUCCI | SKJERF BURBERRY Her er juleantrekket mitt fra i år! Jeg vet at bildene er dårlige, men jeg tenkte at dette var bedre en ingenting. Denne kjolen kjøpte jeg for lenge siden på Nelly og den er dessverre utsolgt nå.. Nelly har derimot sinnsyke tilbud og opp … Continue reading "ANTREKK | JULAFTEN"

2018-12-25 16:05 DETTE FIKK JEG TIL JUL

🎅🏽 DETTE FIKK JEG TIL JUL I ÅR 🎅🏽 Tenk at julaften allerede er over, det går så fort, hjelp! Gårsdagen var on point og jeg storkoste meg sammen med familien min. Jeg ble like mett som jeg trodde jeg kom til å bli noe som endte opp med lite søvn i natt, det er verdt det … Continue reading "DETTE FIKK JEG TIL JUL"

2018-12-24 16:49 MIN JULEMORGEN & JULESOKK

✨ I smile, just because it`s Christmas ✨ I dag våknet jeg opp med et bredt smil om munnen, det er JULAFTEN dere(!!). Noe av det aller beste med 24.desember er julemorgenen vi feirer sammen med god mat og drikke, tre nøtter til askepott og chilleklær før det smeller senere på kvelden. Jeg syns julaften er en av … Continue reading "MIN JULEMORGEN & JULESOKK"

2018-12-18 19:55 VI DRO INN TIL SYKEHUSET

Nå er det en god stund siden jeg var på sykehuset i Stavanger sist – takk Gud for det, jeg klager ikke. Jeg er evig takknemlig for de medisinene og mulighetene vi har i dag i forhold til før. Er det en ting som er helt sikker er det at medisinene utvikler seg og blir … Continue reading "VI DRO INN TIL SYKEHUSET"

2018-12-17 21:11 ÅRET SOM HAR GÅTT – JANUAR TIL MAI 2018

Hvor sykt har ikke det året vært? Jeg er heldig og ekstremt takknemlig for de tingene jeg har fått opplevd dette året. Når jeg ikke lengre klarer å forstå hvor kjapt dette året har gått er det et tegn på at jeg har storkost meg, helt enkelt. Dette året har vært helt sinnsykt for min … Continue reading "ÅRET SOM HAR GÅTT – JANUAR TIL MAI 2018"

2018-12-16 18:24 UKENS SPØRSMÅL | HUND, KJENTE FOTBALLSPILLERE OG HATFORHOLD

Reklame | Lenker fra Nelly GENSER HER (Kommer snart, finnes i andre farger) | BUKSE HER (25% rabatt nå – 224kr) | BELTEVESKE I VINYL ZARA Har du lyst på en chihuahua?– Jeg har veldig lyst på en chihuahua en dag ja! De er så søte. Skal du kjøpe deg en hund? – Ikke akkurat nå nei, men en dag har … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL | HUND, KJENTE FOTBALLSPILLERE OG HATFORHOLD"

2018-12-14 18:24 DETTE SKJER I DESEMBER

Hei peps! Er det noen andre som begynner å glede seg til jul og ikke minst nyttår? Det gjør i hvert fall jeg, men før det skjer er det mye som må gjøres i forveien, blant annet komme i gang med julegavehandlingen. Frem til nå har jeg ikke funnet helt ut av hva jeg skal kjøpe … Continue reading "DETTE SKJER I DESEMBER"

2018-12-13 15:37 VICTORIA`S SECRET FASHION SHOW = KROPPSPRESS

Har dere fått med dere det siste Victoria`s Secret Fashion showet som ligger ute på tv2 sumo nå? Det har i hvert fall jeg å etter og ha sett det sitter jeg igjen med en stor skam og mye tårer. Helt siden jeg var en liten jente var min aller største drøm å bli modell. … Continue reading "VICTORIA`S SECRET FASHION SHOW = KROPPSPRESS"

2018-12-12 23:33 REISE, TÅRER OG MYE KJÆRLIGHET

Uff, de siste dagene har flydd forbi og jeg har vært ute å reist sammen med mamma – det føles nesten ut som vi har reist Norge rundt, selv om vi kun var innom Oslo, Kristiansand og Stavanger før vi dro hjem igjen. Alt i alt var turen on point og sammen med mamma har … Continue reading "REISE, TÅRER OG MYE KJÆRLIGHET"

2018-12-11 21:25 UKENS SPØRSMÅL | JUL, TV OG PENGER

AND HERE ARE THE ANSWERS..   For eller imot operasjoner?Jeg er både for og imot operasjoner. I januar 2017 valgte jeg selv å ta silikon på grunnlag av vektnedgang og usikkerhet. For meg føltes det utrolig riktig og fantastisk i etter tid, jeg angrer ikke og har aldri gjort det. Jeg husker enda at jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL | JUL, TV OG PENGER"

2018-12-10 16:08 EN STOR FORANDRING PÅ HÅRET MITT

Reklame | Nikita Hair Bryne/M44 B E S T   H A I R D A Y I går tok jeg turen innom flinkeste Stine Vaaland som holder til på Nikita Hair på M44. Håret mitt trengte virkelig en forandring som dere kan se på bildene under! Jeg har farget håret mye mørkere, samtidig lot jeg Stine … Continue reading "EN STOR FORANDRING PÅ HÅRET MITT"

2018-12-09 18:19 JULEKOS, OVERRASKELSE OG “SLÅSSKAMP”

Hei fininger! Gjett hva? I går hadde jeg en av de koseligste kveldene på lenge og da mener jeg veldig lenge. Er det ikke rart hvor mye julestemning man kan få ved å gjøre mer ut av ting? For en god stund siden planla alle jentene og meg at vi skulle ha en ordentlig nissefest … Continue reading "JULEKOS, OVERRASKELSE OG “SLÅSSKAMP”"

2018-12-09 12:20 VIDEO | TING VI TRODDE PÅ DA VI VAR SMÅ + GRWU

Her kommer det enda en video til dere! I denne videoen snakker vi om ting vi trodde på da vi var små og en liten get ready with us, redsel ++ tårer. Jeg er helt sikker på at flere av dere har trodd på akkurat de samme tingene som oss da dere var små. Håper … Continue reading "VIDEO | TING VI TRODDE PÅ DA VI VAR SMÅ + GRWU"

2018-12-08 16:38 DISSE INNLEGGENE HAR VÆRT TØFFEST Å DELE

INNLEGG NR. 1 21.03.2018 kl.18:24 delte jeg mitt aller første innlegg på bloggen. PARADISE HOTEL 2018Dette innlegget var ikke enkelt å dele og jeg var lenge i tvil på om jeg hadde lyst til å starte en blogg i det hele tatt. Før deltagelsen min på Paradise Hotel leste jeg mange blogger og jeg så … Continue reading "DISSE INNLEGGENE HAR VÆRT TØFFEST Å DELE"

2018-12-07 16:30 EN BLOGGERS MARERITT

De aller fleste har nok et inntrykk av at bloggere lever fett, mens andre derimot klarer å sette seg inn i hvor mye arbeide det er å blogge. Alle blogger er forskjellige på hver sin måte og man velger for det meste selv hva man har lyst til å skrive om. Min blogg handler om … Continue reading "EN BLOGGERS MARERITT"

2018-12-06 17:49 SLIK FÅR DU HÅR NED TIL RUMPA + FUNFACTS

Reklame | Haircare hårvitaminer Det stopper aldri og veldig mange lurer fortsatt på hva jeg har gjort med håret mitt og hvordan jeg har fått det til å bli så langt som det er akkurat nå – noe som er sinnsykt gøy for min del. Hvem hadde trodd at håret mitt stoppet rett ved brystene … Continue reading "SLIK FÅR DU HÅR NED TIL RUMPA + FUNFACTS"

2018-12-05 22:08 MINE TOPP 10 RUMPEØVELSER

Annonse⎟Samarbeid med Arena Treningssenter på KleppNå har det tatt helt av i innboksene mine rundt omkring og flere lurer på hvilke rumpeøvelser jeg tar! Det er helt sinnsykt og jeg gleder meg til å vise dere resultatene mine etter hvert som tiden går. For å gjør det enklest mulig for dere lager jeg et innlegg … Continue reading "MINE TOPP 10 RUMPEØVELSER"

2018-12-05 16:03 DU HAR DET MYE VONDERE EN MEG – JEG SOM DATTER ER USIKKER OG REDD

“du har det mye vondere en meg” – anonym Altså hallo?! Hvem tror dere klarte å forsove seg helt frem til kl. 11 i morges? Er det mulig.. Det er noe med vinteren som gjør meg innmari trøtt og slakk i kroppen, vel jeg trener en god del og da blir man jo sliten i … Continue reading "DU HAR DET MYE VONDERE EN MEG – JEG SOM DATTER ER USIKKER OG REDD"

2018-12-04 15:08 RUMPEBILDER, VINKLER OG INFLUENCERE

Henger han meg ut? Dette er et av spørsmålene jeg har fått tilsendt de siste dagene. Om dere ikke har fått med dere hva som skjer legger altså Erik ut bilder av rumpen sin i speilet på Instagram. Haha, han er så dum… Dette har ikke skjedd bare en gang, men to ganger, og nå lurer … Continue reading "RUMPEBILDER, VINKLER OG INFLUENCERE"

2018-12-03 22:36 TANKER OG TING SOM HAR SKJEDD DEN SISTE TIDEN

TANKER: 💭 Jeg er stolt over meg selv noe jeg har stor grunn til å være. Bloggen ligger høyere oppe på topplisten og jeg er føler at den jobben jeg legger ned i dette endelig begynner å vise resultater, det at flere har lyst til å lese bloggen min gir meg enda mer motivasjon til å … Continue reading "TANKER OG TING SOM HAR SKJEDD DEN SISTE TIDEN"

2018-12-03 14:06 STORYTIME – ARR PÅ HELE LEGGEN MIN

Mandag, deilig. En ny uke med nye muligheter, dere. Hva er ikke bedre en å starte mandagen med en liten storytime? Det er ikke mange av dere som vet om det og jeg har vel egentlig prøvd å ikke vise det så mye, men det er alltid noen som likevel får det med seg og … Continue reading "STORYTIME – ARR PÅ HELE LEGGEN MIN"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.