Fitliving

Tid Innlegg
2019-03-30 18:01 Sunn matinspo på høyt nivå

Reklame | Lapoint Heii og god lørdag🧡 Jeg var egentlig på vei i seng, men så kom jeg på at jeg ikke hadde oppdatert dere, og hadde ikke lyst å legge meg før det var gjort. Klokken er straks midnatt her, så det er virkelig på tide å sove – surf klokken 06 venter i morgen … Continue reading "Sunn matinspo på høyt nivå"

2019-03-29 16:16 En skjult perle, og kjentfolk på Sri Lanka

Reklame | Lapoint I dag har jeg hatt den beste dagen her på Sri Lanka. Eller, det hadde vært optimalt om jeg fikk en surf på morgenkvisten også, men i dag er surfe-fri. Så sett bort fra det, så har dagen vært helt super! Jeg startet med en deilig morgentur på stranda, etterfulgt av en … Continue reading "En skjult perle, og kjentfolk på Sri Lanka"

2019-03-28 06:15 Postkort fra paradis

Reklame | Lapoint God morgen fra Paradis☀️ Jeg kom akkurat inn fra en 2timers surf her på Sri Lanka, og den følelsen jeg har i kroppen nå, kan nesten ikke beskrives. Jeg tror den må oppleves! Den følelsen når du ENDELIG klarer å catche en bølge, og faktisk klarer å kontrollere bevegelsen din gjennom bølgen. Nei … Continue reading "Postkort fra paradis"

2019-03-27 10:43 En sporty premie

Reklame | Ellos Uken før jeg reiste unnet jeg meg en sporty premie, rett og slett fordi jeg fortjener det. Jeg hadde vært flink og gjennomført alle øktene på planen min. Det stod 4 triatlon-spesifikke treningsøkter, og jeg har gjennomført alle, helt i følge planen, ingen unnasluntring! Øktene består av løp, sykkel, løp + sykkel … Continue reading "En sporty premie"

2019-03-26 06:42 Hei fra Sri Lanka

Reklame | Lapoint Heiii fine dere🧡 Vi er endelig fremme hos Lapoint på Sri Lanka, etter den lengste reisen jeg noensinne har vært med på. Nå har vi altså ankommet, sovet en god natt, og allerede rukket å ha vår første surfeleksjon. FY SØREN SÅ GØY! Jeg har allerede knust målet med å komme hit, og … Continue reading "Hei fra Sri Lanka"

2019-03-25 04:33 XXL + ABILICA + MAREN ERDVIK

Reklame | Abilica og XXL I dag har jeg en fantastisk god nyhet til dere, og jeg har gledet meg så til å dele det. DET BLIR EN NY RUNDE MED #XXLCHALLENGE. Denne gangen står romaksin i fokus, og jeg har lyst å gi deg en solid utfordring denne gangen. Tidligere har vi gjennomført XXLCHALLENGE … Continue reading "XXL + ABILICA + MAREN ERDVIK"

2019-03-24 14:22 Svar på alt dere lurer på #2

Heiiii fra Gardermoen 🧡 i skrivende stund sitter vi på Gardermoen. Vi har noen timer å slå ihjel her før turen går videre til Doha, og deretter videre til Colombo. Jeg tenkte å slå ihjel tiden med den den faste søndagsspalten, nemlig spørsmål fra dere.   Vakre du, kan jeg spørre hvilket filter du bruker på … Continue reading "Svar på alt dere lurer på #2"

2019-03-23 09:35 En liten lørdagsprat

Jeg elsker teksten på denne kaffen! Er det noe jeg kan bli MYE flinkere til å er det å si, eller nei ikke si, tenke blir mer riktig. Tenke F**K it litt oftere, og la ting gå. Jeg er en tenker, og jeg overanalyserer alt mulig. Slitsomt og unødvendig. Jeg fikk servert denne kaffen for … Continue reading "En liten lørdagsprat"

2019-03-22 07:45 Møter + sunn mat = sant

Jeg er i mye møter om dagen, og hvor enn jeg går så blir jeg alltid møtt av kaffe og twist, kjeks eller andre lignende ting. Det er helt ok det, men hvis jeg fikk velge selv – så er det ikke akkurat det jeg ønsker meg aller mest når vi skal sitte i møter, … Continue reading "Møter + sunn mat = sant"

2019-03-20 07:47 Onsdags-oppskrift: Glutenfrie pannekaker

Endelig onsdag, og det betyr en ny oppskrift til dere. I dag gjør jeg det super enkelt, og kjører på med en deilig pannekake-oppskrift. Denne er glutenfri, men du kan selvfølgelig bruke hvilket som helst mel du selv ønsker. Pannekaker er sunn kosemat i mine øyne, og jeg spiser det flere ganger i uken. Jeg … Continue reading "Onsdags-oppskrift: Glutenfrie pannekaker"

2019-03-19 08:04 Endring i planene

Hei og god formiddag🧡 I dag var planen en morgenøkt, men når jeg våknet opp til en kaotisk leilighet, en timeplan fullbooket av møter og ting som måtte gjøres, og alle møter plutselig måtte flyttes hjem til meg, på grunn av en nyoperert hund. Da var det bare å avlyse trening, og svinge seg med både … Continue reading "Endring i planene"

2019-03-18 21:30 En brutal start på uken

I dag skulle klokken bli 22.30, før jeg rakk å oppdatere dere. Til gjengjeld så ble det to innlegg i går da – håper det kan veie litt opp. Denne mandagen har vært litt brutal, i form av mye trening, mye jobb og en pjusk lille hundegutt. Jeg har alltid mye trening på mandager, da … Continue reading "En brutal start på uken"

2019-03-17 17:28 Svar på alt dere lurer på

Jeg er jo i gang med disse faste spaltene mine, og på søndager svarer jeg på spørsmål. Jeg la ut åpen spørsmålsrunde på Instagram, og her kommer både spørsmål og svar:   Hvordan har du det om dagen? Takk som spør, jeg har det fint❤️ Det skjer mye spennende med jobb, jeg reiser til Sri Lanka … Continue reading "Svar på alt dere lurer på"

2019-03-17 12:57 En uke til avreise

Reklame | Annonselenker Nelly Iiiiiiii, tenk at i dag er det akkurat én uke til avreise. Jeg er så spent at det kribler i hele kroppen😍🌴🌊☀️ Det skal bli så magisk med to hele uker med sol, sommer, surf, natur og dyreliv på magiske Sri Lanka. Jeg har bestilt litt (ganske mye) nytt til feriegarderoben, og … Continue reading "En uke til avreise"

2019-03-16 06:26 Litt sterkere hver dag

❤️❤️❤️ Jeg har noe fint å dele med dere, og jeg håper du vil ta det inn. Et av stedene jeg veldig ofte sitter å jobber, og bruker mye tid, er Spiren cafe. Her om dagen kom jeg ramlende inn døren, med en stor tung bag, macen i hånda, snakkende i telefonen, svett i panna … Continue reading "Litt sterkere hver dag"

2019-03-15 07:29 Vinneren av tur til Sri Lanka

Reklame | Lapoint God morgen🧡 I skrivende stund sitter jeg i bilen på vei til Oslo. Vi skal inn i et veldig spennende møte med treningsappen vi snart lanserer. Jeg er så spent ta det kribler i magen! Hele dagen i går gikk med til å forberede oss. Nå er vi dønn klare, og på … Continue reading "Vinneren av tur til Sri Lanka"

2019-03-13 07:17 Onsdags-oppskrift: Spicy tomatsuppe

Det var stor interesse for et par faste spalter, så her kommer en av de nye, nemlig onsdags-oppskrift. Hver onsdag skal jeg komme med en ny oppskrift til dere. Onsdags-oppskriften skal være sunn, fristende og enkel. I dag står tomatsuppe på menyen, med litt ekstra krydder i. Oppskrift:  5 dl vann 2 bokser grovhakkede tomater … Continue reading "Onsdags-oppskrift: Spicy tomatsuppe"

2019-03-12 07:22 Hemmeligheten er ute

Jeg har jo delt at jeg jobber med flere store prosjekter, et av dem er noe som utelukkende gagner dere🧡 Nå er det på tide å avsløre litt mer, og dele litt med dere! Jeg klarer rett og slett ikke å vente lenger!! Vi er 3 treningsprofiler som har gått sammen, og samlet all vår kunnskap … Continue reading "Hemmeligheten er ute"

2019-03-11 14:57 Beinharde mandagsintervaller

Reklame | Run & Relax M O N D A Y Mine mandager er alltid hektiske, og egentlig er det litt godt. Det gjør at uken alltid starter på en effektiv og produktiv måte. Jeg har en fast treningsavtale med en venninne hver mandagsmorgen, og på ettermiddagen/kvelden har jeg mine to faste gruppetimer. I dag … Continue reading "Beinharde mandagsintervaller"

2019-03-10 11:57 Fast spalte og nye planer

Heiii og god søndag🧡 Jeg var grytidlig våken i dag, men rakk sannelig ikke oppdatere dere før nå likevel. Jeg startet dagen med en god tur i skogen alene, etterfulgt av en tur med Leo og Kristina. Så koselig! Etter tur har jeg ligget rett ut på sofaen, sett på Ungkaren, Ex on the beach og … Continue reading "Fast spalte og nye planer"

2019-03-09 08:56 Lørdagsmorgen på sitt beste

Reklame | Annonselenker Go lørdagsmorgen🧡 Her er det en veldig treg start på dagen, med litt hyggejobb, kaffe og en skål med frukt. I dag var jeg så trøtt på morgenen, at jeg rett og slett bare gav etter, lot Leo få komme opp i sengen, og der sov vi videre helt til klokken 09.30. Det … Continue reading "Lørdagsmorgen på sitt beste"

2019-03-08 08:33 Effektive intervaller utendørs

GO GO GO 💦 Jeg er i full gang med utetrening, og det styrkeprogrammet jeg vanligvis kjører utendørs kan dere finne HER. Jeg løper / går / jogger også mye utendørs også, og i dag har jeg lyst å dele en av mine favoritt-intervaller med dere. Det er stor forskjell å løpe utendørs, og inne på … Continue reading "Effektive intervaller utendørs"

2019-03-07 08:05 Namasté all day

Er det bare meg som kjenner at det skal bli ekstremt godt med helg nå? Denne uken her har vært lang føler jeg, men nå er det heldigvis bare én dag til, også er det helg. Jeg snikstarter helgen litt hver torsdag, med en hel time med avslappende, og deilig yoga. Jeg har en fast … Continue reading "Namasté all day"

2019-03-06 07:04 Forberedelsene er i gang

Reklame | Betakaroten Gold Sol, sommer & surf Jeg teller ned til Sri Lanka, og nå er det under 3 uker til avreise☀️ Jeg har startet forberedelsene, og har begynt å ta Betakaroten Gold fast hver dag. Grunnen til at jeg tar det er for å beskytte huden, og få en dyp og fin brunfarge, som holder lenge. … Continue reading "Forberedelsene er i gang"

2019-03-05 10:32 Innekos og ruskevær

I skrivende stund er det kun kos som står på planen her i huset. Leo og meg har hatt en lang tur ute i skogen, i skikkelig ruskevær. Nå har vi kommet inn, og krypt under teppet, med God morgen Norge og varm te. Det er det aller beste etter langtur i kjipt vær. Nå … Continue reading "Innekos og ruskevær"

2019-03-04 07:57 Ta mandagen med storm

Reklame | Nocco MAKE THE BEST OF IT  God mandagsmorgen mine venner. I går fikk jeg ikke oppdatert dere fordi bloggen var nede, og det synes jeg er utrolig kjipt. Heldigvis har jeg flere kanaler å snakke med dere på, så snapchat og Instagram ble oppdatert som vanlig. Nå tror jeg at jeg har funnet … Continue reading "Ta mandagen med storm"

2019-03-02 16:16 Intervaller, bilkjøp og helgemodus

Jeg har fått flere meldinger fra dere hvor dere skriver at dere blir så glad for at jeg smiler igjen. Tusen takk for fine ord, og omsorg. Jeg føler virkelig at jeg har en god gjeng med venninner der ute❤️ Jeg smiler igjen, og jeg har det ordentlig fint. Det skjer mye spennende og jeg koser … Continue reading "Intervaller, bilkjøp og helgemodus"

2019-03-01 06:55 En skikkelig glad fredag

Åå som jeg har gledet meg til denne dagen. I dag skjer det så mye gøy! Om et par timer skal jeg avgårde for å hente min splitter nye bil. Endelig! Det skal bli så godt å ha litt frihet igjen, og muligheten til å farte litt mer rundt igjen. Jeg gleder meg så til … Continue reading "En skikkelig glad fredag"

2019-02-27 07:33 Jeg gir bort en reise til Sri Lanka

Reklame | Lapoint I dag er hele meg bare ett stort smil. Alle flybilletter er i boks, og turen vår til Sri Lanka er 100% i boks. Vi reiser allerede neste måned, og jeg gleder meg så mye at jeg har ikke ord🧡 14 dager med sol, surf, nye mennesker, ny kultur, strand, natur, spennende mat … Continue reading "Jeg gir bort en reise til Sri Lanka"

2019-02-26 08:07 Vår i luften – ta treningen utendørs!

Jeg vet ikke hvordan det er rundt om i landet, men her i sør så er det helt vårstemning. Det er 6-10 grader i luften, og sol dag etter dag. Så herlig! Dette gir meg motivasjon til å flytte treningen ut, og tenkte derfor det kunne passe å dele noen av mine utetrening-favoritter. Alle disse … Continue reading "Vår i luften – ta treningen utendørs!"

2019-02-25 08:09 Sweet blue Monday

God mandag🧡 Har du hatt en fin start på dagen så langt? Håper det! Jeg måtte avlyse mandags-intervallene som jeg alltid gjør mandagsmorgen sammen med Julie. Formen er ikke helt god enda, og skal jeg klare gruppetimene mine i kveld, så måtte de utgå. Kjipt, men fornuftig! Jeg får lage godt opp med hjemmekontor, sunn mat … Continue reading "Sweet blue Monday"

2019-02-24 09:45 Mine søndagsplaner

Reklame | Kari Traa rabattkode til lesere Hei fine dere🧡 Lørdagen løp fra meg, med en stor fotojobb som tok store deler av dagen, direkte etterfulgt av besøk her i leiligheten. Plutselig var det midnatt, og jeg hadde ikke rukket innom dere. Beklager – det skjer så sjeldent at jeg håper dere synes det var … Continue reading "Mine søndagsplaner"

2019-02-22 08:44 God tid, helg og mys

FREDAGSFROKOST Jeg har sett så mye på svenske serier nå at det føles helt naturlig å skrive mys i stede for kos i overskriften. Haha!!! Her i leiligheten er det så kos og mys nå, og fredagsfølelsen er komplett. God tid, lave skuldre, digg frokost og helg,. Kan det bli bedre? Frokosten er ikke SÅ … Continue reading "God tid, helg og mys"

2019-02-21 07:19 Friske nyheter i treningsgarderoben

Reklame | Ellos IM IN LOVE  Se på disse herlige treningsklærne. Nå er det evigheter siden jeg har unnet meg noe nytt i treningsgarderoben, og når jeg så alle nyhetene på Ellos, følte jeg at det var på tide med litt nytt. Jeg elsker denne rosafargen, og den blir jo bare finere og finere jo … Continue reading "Friske nyheter i treningsgarderoben"

2019-02-20 08:06 Et frisørbesøk jeg aldri glemmer

Reklame | DUO-frisør & Joico I går hadde jeg en tur til fristen jeg aldri kommer til å glemme. Jeg har virkelig den morsomste, mest sjarmerende og utadvendte frisøren som finnes.  Carmen på DUO her i Kristiansand – jeg er så takknemlig for at vi har truffet hverandre. I går satt jeg i frisørstolen, og … Continue reading "Et frisørbesøk jeg aldri glemmer"

2019-02-19 07:46 Kremet havregrøt med peanøttsmør

God morgen hjerter<3 Her sitter jeg med en liten skål havregrøt, kokt på havremelk og søtet med litt honning. Så utrolig godt! Jeg topper den med banan, kanel og en skje penaøttsmør. For en magisk liten skål altså. I tillegg har jeg kaffe og melk. Nam nam nam! I dag er den en ganske så … Continue reading "Kremet havregrøt med peanøttsmør"

2019-02-18 20:22 Jeg har noe sykt å fortelle

I dag ble det en litt sen oppdatering. Dagen har gått i ett, og når jeg kom hjem klokken 20, etter dobbel gruppetime, var jeg helt skjelven i kroppen. En stor porsjon taco og en god dusj måtte til før jeg var klar for å sette meg ned for å si hei til dere. Først … Continue reading "Jeg har noe sykt å fortelle"

2019-02-17 20:55 Dette er litt flaut å innrømme

I dag har jeg vært et vrak, et totalt ubrukelig vrak. Dette er enten en reaksjon på en stressende uke, og en veldig hektisk helg. Eller så er det starten på den mest brutale influensaen jeg har hatt. Hele kroppen min verker. Jeg har hatt så vondt i kroppen i dag, at jeg endte opp … Continue reading "Dette er litt flaut å innrømme"

2019-02-16 20:33 Jeg tror det er dette jeg er ment for å gjøre

I skrivende stund sitter jeg i hotellsenga, så full av inntrykk og gode følelser. FOR en dag! Jeg elsker virkelig å holde gruppetimer. Jeg får et boost av det, som ikke kan beskrives. Det gir meg helt vilt mye, og når tilbakemeldingene er så gode som de var etter timen i dag, nei da kjenner … Continue reading "Jeg tror det er dette jeg er ment for å gjøre"

2019-02-15 21:53 Stereotype blogger

Reklame | Comfort Grand Central Livet mitt som blogger i Oslo, er litt annerledes enn hjemme. I dag har jeg løpt fra møte til møte, vært innom Pr-byråer, tatt en kaffe med nye, og med tidligere samarbeidspartnere, innom butikker jeg liker, og tatt bilder på en cafe jeg elsker. Det er ikke heeelt slik min … Continue reading "Stereotype blogger"

2019-02-15 14:46 Hei fra Oslo

Heii❤️ Jeg rakk ikke å oppdatere dere her i dag før jeg reiste. Nå er jeg altså fremme i Oslo, og skal i gang med tidenes møte-runde. Jeg skal innom flere samarbeidspartnere, før jeg avslutter med en befaring på lokalene fr morgendagens ShapeUp kickstart Convention. Jeg skal holde #skyrøkta, og er så stolt over å … Continue reading "Hei fra Oslo"

2019-02-14 14:45 Valentines day….

Det er umulig å ikke få med seg at det er Valentines Day i dag. Min Instagram er fylt opp av forelskede par, roser og sjokolade. Jeg ser det, kjenner på en klump som kommer snikende, men klarer faktisk å ikke la den vonde klumpen få lov å feste seg. Det er på sånne dager … Continue reading "Valentines day…."

2019-02-13 07:18 Maren tipser: Ny smoothie

Se på denne godsaken av en smoothie bowl. Smoothien i seg selv er nydelig, men med en helt spesiell granula, og en god skje peanøttsmør blir den komplett. Du trenger: 2 dl Frosne bringebær 1/2 banan 4 ss Vanilje Kesam 1 ss cottage cheese eller vanlig Kesam naturell 2 ss vanilje protein (valgfritt) 2 ss … Continue reading "Maren tipser: Ny smoothie"

2019-02-12 11:39 Gode nyheter på en tirsdag

Reklame | Annonselenker Heii dere💗 Det er så herlig å kjenne hvordan bloggmotivasjonen ble boostet av å ta et par dager fri. Nå har jeg lyst å oppdatere dere absolutt hele tiden. I dag startet jeg dagen med en helt fantastisk nyhet, og jeg kjenner at alle gode nyheter er litt ekstra velkomne i disse dager. … Continue reading "Gode nyheter på en tirsdag"

2019-02-11 21:01 Hekta på ny serie, og en heftig utfordring

Jeg må bare stikke innom dere en gang til i dag, og dele det gøyeste programmet som finnes. Dere som følger meg på snap har jo sett at jeg er totalt hektet på Whalgrens verden. Jeg har sett 3 sesonger på noen få dager. Jeg må seriøst begynne å begrense meg litt, men det er … Continue reading "Hekta på ny serie, og en heftig utfordring"

2019-02-11 07:09 Den nye hverdagen

Hei dere❤️ Jeg er helt satt ut, overveldet og fylt av gode følelser. For det å åpne bloggen i dag morges var helt ubeskrivelig fint. Så mange fine kommentarer, så mye støtte og omsorg fra dere. For en gjeng dere er! Tusen takk❤️ I dag starter jeg litt på nytt, og det føles bra. Jeg har … Continue reading "Den nye hverdagen"

2019-02-07 20:25 Jeg tar en pause

Jeg tror det er på tide å fortelle dere litt om hva som skjer, og hvordan jeg egentlig har det. For en stund siden ble det slutt mellom min kjæreste og meg. Jeg har latt vær å skrive noe om det, av flere grunner. En av dem er selvfølgelig fordi jeg har valgt å ikke … Continue reading "Jeg tar en pause"

2019-02-06 07:46 Spør veganeren

Jeg har en venninne som inspirerer meg så enormt. Hun er så engasjert, så tilstede, så genuin, god og ekte – i alt hun gjør. Ingrid er kvinnen bak Spiregården, og Spiren cafe, hvor jeg tilbringer mye tid. Ingrid er selv veganer, og har enormt mye kunnskap om dette. Jeg tok en prat med henne, … Continue reading "Spør veganeren"

2019-02-05 10:33 Hi, I´m jummy

Har dere sett en så digg lunsj? Dette står foran meg i skrivende stund, og jeg kjenner at humøret stiger bare av å se på den deilige grønnfargen på min smoothie bowl. Dette er et nytt sted som har åpent på torvet i Kristiansand. Det heter Panda Panda, og er virkelig verd å sjekke ut. … Continue reading "Hi, I´m jummy"

2019-02-04 07:17 Drømmedag

Det overrasker meg gang på gang, hvor magisk en god tur i naturen er – både for kropp og hode. I går gikk mamma og meg en god tur sammen før familiemiddag, og det var rett og slett litt magisk ute. Strålende sol, snø, helt klart vært og temperaturer såvidt minus siden. En skikkelig drømmedag☀️ … Continue reading "Drømmedag"

2019-02-03 13:03 Avocado toast

God søndag???? Har du en fin dag? Her har dagen startet veldig rolig, og det var ordentlig godt. Sov til jeg våknet av meg selv, hadde en rolig morgen med ekstra god frokost. Avokado toast og golden milk. Mmmm. Jeg elsker toast, og spesielt når de er så toastet at det er like før de blir … Continue reading "Avocado toast"

2019-02-01 08:07 Min faste frokost

God morgen❤️ Her i sør har snøkaoset tatt seg opp igjen, og min planlagte joggetur utendørs ble byttet ut med en ekstra kaffe og God morgen Norge i sofakroken. Hva da viljestyrke? Hehe! Jeg skal få trent, men det blir nok en god gåtur med masse klær ute i friskluft, også får løpingen utsettes til en … Continue reading "Min faste frokost"

2019-01-31 10:49 Store ting på gang

Det kribler i magen, og hodet jobbet på spreng – døgnet rundt. Jeg er midt i en utrolig spennende prosess, og sammen med et fantastisk team holder vi på å skape noe noe jeg vet mange av dere vil bli helt i ekstase for. Dette har vært svært etterspurt – på alle mine kanaler. Det … Continue reading "Store ting på gang"

2019-01-30 08:00 Det er en stor ære

Reklame | ShapeUp Convention For kort tid siden fikk jeg en utrolig kul forespørsel. Jeg ble spurt om jeg hadde lyst å holde SKYR-økta på årets ShapeUp Convention i Oslo. Det er en stor ære å ble spurt om å være instruktør på ShapeUp Convention, og litt ekstra kult å bli spurt om å holde … Continue reading "Det er en stor ære"

2019-01-29 16:23 Lunsjen som reddet dagen

I dag har jeg sittet med bilag og regnskap i hele dag. Det er nemlig slik at når jeg driver eget firma, så er de ganske mye å holde styr på. Heldigvis har jeg verdens beste Geir, min regnskapsfører, som holder orden på alt. Jeg har også en pappa som tidlig lærte meg at er … Continue reading "Lunsjen som reddet dagen"

2019-01-28 08:41 Oppskrift: Asiatisk kyllingsuppe

For et par dager siden la jeg ut et bilde av en nydelig kyllingsuppe på Snapchat og Instagram, og mange spurte etter oppskriften. Den vil jeg selvfølgelig dele med dere. Dette er en sunn, smakfull, næringsrik og utrolig god suppe. Jeg håper flere av dere vil teste den ut. Oppskriften er fra Trines Matblogg.  Vi … Continue reading "Oppskrift: Asiatisk kyllingsuppe"

2019-01-27 08:36 HAIR LUXIOUS

Reklame | Samarbeid Good For Me Dette er litt gøy å dele med dere, for er det et samarbeid jeg virkelig virkelig har hatt lyst å få til, så er det Good for me. Jeg har så mange venninner som har skrytt Hair Luxious pillene opp i skyene. Jeg har hatt så enormt lyst å … Continue reading "HAIR LUXIOUS"

2019-01-26 14:29 Sunne pannekaker og Eplemuffins

Reklame | Annonselenker Weekend Brunch Har dere sett en så digg samling av sunne godsaker før? Dette er virkelig en godkjent helge-brunsj spør du meg. Her er det både frukt, bær, sunne pannekaker, sukkerfrie eplemuffins og solskinns-smoothie. Jeg skal selvfølgelig dele oppskriften på både pannekaker og muffins med dere. SUKKERFRIE EPLEMUFFINS:  💛 60g havremel 💛 50g speltmel 💛 30g … Continue reading "Sunne pannekaker og Eplemuffins"

2019-01-25 11:47 Fotballmødre + Maren

Åå for en fin start jeg har hatt på denne fredagen❤️ Klokken 10.00 i dag morges trippet jeg opp til fædrelandsvennen (lokalavisen i Kristiansand) sine freshe, fine lokaler på Torvet. Like etter var jeg på plass i podcast-stolen, sammen med Line og Helene for å være gjest i deres podcast. Podcasten heter Fotballmødre + Richard, eller … Continue reading "Fotballmødre + Maren"

2019-01-24 13:44 Bygg form i motbakke

Jeg er stor fan av motbakker, og trener i motbakke selv og med kunder. Det magiske med motbakke er at ALLE kan finne sin måte å trene i motbakke, og få godt utbytte av det. Det er super-effektivt å gå i motbakke, og det i seg selv er jo motiverende! Man må ikke alltid spurte … Continue reading "Bygg form i motbakke"

2019-01-23 07:52 10 middags favoritter

Jeg fant disse bildene på kameraet, og måtte bare dele dem med dere. Dette var middagen på lørdag, etter jeg hadde fullført Bootcampen min på Sørlandssenteret. Det måtte feires, og da ble det sushi i flere varianter og kyllingspyd med peanøttsaus. Mmmm🧡 Dette er uten tvil min kosemat nummer én, og da mener jeg ikke … Continue reading "10 middags favoritter"

2019-01-22 08:22 Sol, sunn mat og trening

Reklame | For egen treningsreise Høres overskriften ut som noe du kunne tenke deg akkurat nå? Samme her💛 I dag snør det på sørlandet, og det er skikkelig surt. Da tar jeg frem herlige bilder fra tidligere treningsreiser til utlandet, og mimrer tilbake til solvarme dager, med gode treningsøkter, sunn, fargerik og variert mat, spennende, lærerike … Continue reading "Sol, sunn mat og trening"

2019-01-21 08:30 Nyheter på podcast-listen

Jeg hører som dere vet mye på podcast, og jeg tipset dere om 25 podcaster jeg liker. Den listen kan dere se ved å klikke dere inn på det blogginnlegget HER 🌸 Jeg har nå funnet noen nye favoritter, og de må få komme med på listen. I tillegg til de 25 som er nevnt, synes jeg … Continue reading "Nyheter på podcast-listen"

2019-01-20 08:23 Noe av det råeste jeg har gjort

Reklame | WE LOVE SPORT Det første bilde her setter meg helt ut, det er uten tvil, den største plakaten jeg har sett av meg selv noen gang. Den dekker en hel vegg! Det er ingen hemmelighet at jeg var litt spent før jeg skulle holde min Bootcamp på WE LOVE SPORT på Sørlandssenteret i … Continue reading "Noe av det råeste jeg har gjort"

2019-01-18 08:37 Kjenner litt på nervene

Hei og good fredag🧡 Jeg sitter i sofakroken, med en stor kopp kakao laget på havremelk, og en pjusk liten hund i armene. Leo er ikke helt i form, og da avlyser mor alle planer, rydder kalenderen og setter av dagen til å passe på babyen min. Sånn er det bare, og mange vil nok kanskje … Continue reading "Kjenner litt på nervene"

2019-01-17 12:20 Raw cake heaven

Det er nesten ikke til å tro at alle disse kakene er sukkerfrie, glutenfrie og 100% veganske🧡 Jeg var på en artig foto-jobb på Spiren cafe, for noen dager siden, og fikk lov å ta bilder av ( og smake på ) så enormt mange deilige raw kaker. Jeg fikk så lyst å dele dem med … Continue reading "Raw cake heaven"

2019-01-16 06:51 Oppskrift: Grove rundstykker

God morgen dere🧡 Jeg fikk så mange meldinger på Instagram etter jeg la ut et bilde fra lunsjen hos mine foreldre på søndag. Mammas grove rundstykker ble en stor hit, og så mange spurte etter oppskriften. Nå har jeg fått mamma til å dele den med meg, og da deler jeg selvfølgelig med dere også🧡 Disse … Continue reading "Oppskrift: Grove rundstykker"

2019-01-15 07:13 I min handlepose

I går storhandlet jeg, og virkelig fylt opp kjøleskapet. Jeg skrev liste på forhånd, ut fra hva jeg hadde fra før, og hva som måtte fylles på. Jeg er fæl til å småhandle nesten daglig, og alt for ofte ender jeg opp med dobbelt opp av ting. For eksempel 8 maisbokser, og 4 rømmebokser til … Continue reading "I min handlepose"

2019-01-14 08:19 Et vegansk kosthold

Heii mandag🧡 Velkommen til en ny uke, og jeg tenker å starte den med å dele denne fargerike og fristende veganske lunsjen. Dette var lunsjen vår for et par dager siden, og jeg blir faktisk glad av disse bildene. Se på de deilige fargene🧡 Jeg er ikke verken veganer, eller vegetarianer, men jeg koser meg med et … Continue reading "Et vegansk kosthold"

2019-01-13 08:00 Søndagsfrokost med grøt og golden milk

God morgen❤️ Jeg har kjøpt meg en ny gryte, og den måtte selvfølgelig testes. Dagens frokost er en fløyelsesmyk havregrøt, kokt på havremelk, med smak av eple, kanel og litt honning. Så utrolig godt! Som topping gikk jeg all in, det er jo tross alt søndag, og da er det lov med litt ekstra kos. I … Continue reading "Søndagsfrokost med grøt og golden milk"

2019-01-12 08:15 2 år med kjærlighet

I dag er en hel spesiell dag, og den skal selvfølgelig feires🧡 For 2 år siden, den 12 januar 2017, kom verdens fineste lille skatt til verden. I nesten like lang tid har jeg fått lov å være “mammaen din”. I dag er lille Leo 2 år gammel🧡 Leo med med meg så og si overalt, … Continue reading "2 år med kjærlighet"

2019-01-11 08:00 Ny favoritt: Buddha Bowl

Dette var min lunsj i går, har dere sett noe så fristende og godt? Dette er en buddha bowl, og smaken er helt ubeskrivelig god. Retten er 100% vegansk, og serves varm. Smakene gir følelsen av Asia, med en fyldig peanøttsmak, kokos, koriander og spirer. Serveres med risnudler. Mmmm🧡 I går satt jeg å jobbet … Continue reading "Ny favoritt: Buddha Bowl"

2019-01-10 08:24 Jeg har fått en sjanse til

Reklame | Samarbeid Emijoly Tenk at disse bildene er tatt nå, i januar, på vinteren! Det ser mer ut som en vårdag, og det føltes nesten litt sånn også. Solen varmet, og det var så deilig. Det er så fint hvordan alt føles bedre når solen skinner🧡 Jeg sitter å jobber noen timer nå på … Continue reading "Jeg har fått en sjanse til"

2019-01-09 11:26 I dag tar vi det litt ekstra rolig

Reklame | Duo frisør & Joico God morgen❤️ I dag starter Leo og meg morgenen litt ekstra rolig. Jeg hadde en tøff natt i går, med sterke magesmerter og lite søvn. Han hadde en litt kjip natt, natt til i dag, med oppkast og pjusk form. Så nå ligger vi her som to slappfisker begge to. … Continue reading "I dag tar vi det litt ekstra rolig"

2019-01-08 14:49 Lakseretten alle har spurt etter

Jeg la ut bilde av gårsdagens laksemiddag, og innboksen min på Instagram tok helt av. SÅ gøy at så enormt mange av dere vil ha oppskriften. Den skal jeg selvfølgelig dele❤️ Jeg lager den oftest i mindre former slik som vist på disse bildene. Har dere sett noe så smart? Hvorfor lage en stor form … Continue reading "Lakseretten alle har spurt etter"

2019-01-08 08:39 Har du lyst å trene med meg?

Reklame | We Love Sports 19 januar skal jeg delta på et utrolig kult event på Sørlandsenteret. Det heter WE LOVE SPORTS, og det blir så mye ulike, sporty og kule ting som skjer. Det aller kuleste ( spør du meg, hehe ) er at jeg skal holde en stor Bootcamp, som er helt gratis … Continue reading "Har du lyst å trene med meg?"

2019-01-07 14:30 12 tips til deg som vil spise sunnere

Har du lyst å spise sunnere, kjenne på mer overskudd i hverdagen og få det litt bedre med egen kropp? For en stund tilbake satt jeg sammen tolv tips, og nå har jeg lyst å dele dem igjen. Jeg håper de kan motivere, inspirere og hjelpe deg litt på vei. Jeg har forsøkt å gjøre … Continue reading "12 tips til deg som vil spise sunnere"

2019-01-07 11:05 Tanker om flytting og fremtid

🌸 Kontor i drivhuset 🌸 Har dere sett et så koselig sted? dette heter drivhuset, og er en del av Spiren café. Det perfekte stedet for meg å sitte å jobbe, finne inspirasjon og kose meg med jobb. Jeg elsker å være der, og er innom flere ganger i uken. I dag har jeg en veldig … Continue reading "Tanker om flytting og fremtid"

2019-01-06 16:42 Tren hele kroppen, med én liten strikk

Er dere klare for et nytt treningsprogram? Dette er et program du kan trene hjemme i stua, ute eller på treningssenteret. Alt du trenger er et strikk, og du er klar for trening. Programmet består av 6 øvelser, hvor du får trent hele kroppen. Øvelsene:  Knebøy Mountain climber Utfall bakover Roing Hofteløft Pushups Kjør 15 … Continue reading "Tren hele kroppen, med én liten strikk"

2019-01-05 07:31 Jeg vet, at dere vet

Jeg vet, at mange av dere vet. Mange av dere har forstått at noe i mitt liv har endret seg, men jeg ønsker ikke å snakke om det her på bloggen. Så vær så snill, ikke spør mer. Jeg vet mange spør fordi dere er omsorgsfulle og bryr dere, og mange fordi dere er nysgjerrige. … Continue reading "Jeg vet, at dere vet"

2019-01-04 07:53 Hei hverdagen

Da var det plutselig fredag, etter en ganske så kort uke. Det er aldri feil med helg, men med min jobb er det i grunn ikke så stor forskjell på hverdagene og helgen. Jeg trives med det, og synes det er godt å kunne styre ting litt selv. Samtidig så kjenner jeg at de ukene … Continue reading "Hei hverdagen"

2019-01-03 11:49 Nyttårs look & forsetter

Reklame | Annonselenker Jeg har fått et par spørsmål om antrekket jeg hadde på meg på nyttårsaften, og det vil jeg selvfølgelig dele. Både toppen og buksen er fra Bikbok, og begge er på salg. Klær trenger ikke være dyre, for at de skal være fine. Buksen har jeg i sort og i sølv, og … Continue reading "Nyttårs look & forsetter"

2019-01-02 08:35 Et supert treningsprogram å starte året med

Hei og god morgen🧡 Har du en fin start på dagen? Jeg vil tro mange kjenner på at det kanskje var litt tungt å komme seg opp og i gang i dag. Etter flere dager fri, og et liv litt utenfor hverdagsrutinene, så kan vekkerklokke, jobb/skole føles litt brutalt. Da hjelper det å tenke på at … Continue reading "Et supert treningsprogram å starte året med"

2019-01-01 09:34 Høydepunkt i 2018

Tenk at jeg skulle sitte her på selveste nyttårsaften, med tårer nedover kinnene. Jeg gråter, men ikke fordi jeg er lei meg. Jeg gråter fordi 2018 har bydd på enormt mange gode minner. Slutten av 2018 har vært krevende og ganske vondt, og en dag skal jeg fortelle dere om det. Den dagen er ikke … Continue reading "Høydepunkt i 2018"

2018-12-30 08:42 3 nye serietips

Dette var min lørdagskveld. Serier, smågodt, chips og Pepsi max. Joggebukse, lave skuldre og kos. Jeg har sett ferdig en hel sesong av en ny serie, og må selvfølgelig tipse dere om den. I tillegg har jeg to serier til dere må se. 3 serier du må se:  ⭐️ YOU på netflix ⭐️ For the people på … Continue reading "3 nye serietips"

2018-12-29 19:27 Du fortjener å sove godt – alltid

Reklame | Libresse 🌸SWEET DREAMS🌸 Jeg vil tro at det er mange av dere jenter som kjenner dere igjen når jeg snakker om hvor viktig det er med god søvn når en viss uke melder sin ankomst. Mange sliter med smerter, eller ubehag, og mange kan kjenne på stress relatert til frykt for lekkasjer gjennom … Continue reading "Du fortjener å sove godt – alltid"

2018-12-28 16:03 Hei Hovden

Det tok ikke lang tid før den helt spesielle roen, som jeg kun opplever på hytta, kom over meg. Det er så deilig her oppe, alt går i litt roligere tempo, joggebukse eller stilongs  er fast “uniform” og alle måltid smaker litt bedre. God tid, lave skuldre, kvalitetstid med familie, og masse søvn er stikkord … Continue reading "Hei Hovden"

2018-12-27 07:59 Late dager i stilongsen

God morgen fra sofakroken💙 Jeg håper du har hatt en deilig jul, og nyter romjulen fullt ut. Jeg holder på å pakke, og om et par timer kjører vi opp på hytta på fjellet. Jeg gleder meg så til late dager i stilongsen, lange frokoster, skiturer, fjelluft og hyttekos. Det er litt under 3 timer kjøretur … Continue reading "Late dager i stilongsen"

2018-12-25 09:25 La matfesten fortsette

Reklame | Annonselenker God første juledag ❤️ Hadde du en koselig dag og kveld i går? Jeg hadde en så koselig julaften, og våknet opp, etter 9 timer søvn, fremdeles stappmett. hehe. Nå er det straks klart for nytt juleselskap. Jeg skal ta bena fatt, og gå til selskapet, rett og slett bare for å bevege … Continue reading "La matfesten fortsette"

2018-12-24 11:53 God jul, fineste dere

Goood jul❤️ Jeg håper du har skuldrene senket, et smil om munnen og er sammen med noen du liker å være sammen med. Jeg hadde bare lyst å titte raskt innom å ønske hver og en av dere nydelige lesere, en riktig god jul. Tusen takk for at dere er her, takk for alt dere gir, … Continue reading "God jul, fineste dere"

2018-12-18 07:38 Det er til å bli helt sprø av

GOD MORGEN I natt har vært en sånn natt som man bare vil våkne fra, og glemme. Jeg la meg rundt klokken 23, og på klokken hver time frem til ca 05. Så frustrerende! Klokken 06 våknet Leo, og ville ut på tissetur. Nå sitter jeg er, på kaffekopp nummer fire, og lurer litt på … Continue reading "Det er til å bli helt sprø av"

2018-12-17 08:16 Juleoppskrift: Kokosmakroner

Jeg har så mye godt jeg vil dele med dere før jul, så her er det bare å kjøre på med juleoppskriftene. I dag står kokosmakroner på menyen. Jeg er vant til å spise dem som de er, men nå har jeg fått smake med sjokoladetrekk, og det anbefales virkelig❤️ Du trenger:  ⭐️ 4 eggehviter ⭐️ 200g … Continue reading "Juleoppskrift: Kokosmakroner"

2018-12-16 09:43 Juleoppskrift: Rosa Marshmallows

PINK CHRISTMAS I dag skal jeg dele en ny oppskrift med dere, og den er så søt. Det er gøy med litt annerledes julegodterier, og i dag vil jeg dele oppskriften på disse rosa marshmallowsene med dere. Sjokoladene på bildet er Krispykuler, og de skal dere selvfølgelig også få oppskriften på. Bringebærpuré 💗 250g bringebær 💗 110g … Continue reading "Juleoppskrift: Rosa Marshmallows"

2018-12-15 07:55 Sunt og fristende

God morgen🧡 Har du sovet godt? I dag har jeg lyst å dele litt inspirasjon til sunn og fargerik mat med dere. det er så mye julekos nå, og ingenting er bedre enn det, men samtidig så kan det være deilig å få litt inputt av fristende salater, søtpotet, chiagrøt og raw-kaker også. Dette er ikke … Continue reading "Sunt og fristende"

2018-12-14 13:11 Maren tester: Dermapen

Reklame | Sponset behandling   I dag har jeg vært å testet noe nytt og veldig spennende. Jeg gleder meg til å dele det med dere! Jeg har de siste årene blitt mer bevisst på huden min, og har et lærerikt og godt samarbeid med flinkeste Monica som driver B.Unique hudpleie. Hun holder på til … Continue reading "Maren tester: Dermapen"

2018-12-14 07:19 Juleoppskrift: Sjokoladeknask

❤️ ❤️ ❤️ Denne her oppskriften har jeg gledet meg veldig til å dele med dere, for denne er faktisk like vill som snickers-sjokoladen jeg delte for en liten stund siden. Dette er sjokolade og nøtteknask, og det er fest i munnen fra første bit. Denne har jeg spart litt på, men nå er tiden inne for … Continue reading "Juleoppskrift: Sjokoladeknask"

2018-12-13 10:19 Dette gav meg julestemning

Vips var jeg hjemme igjen på sørlandet, og gjenforent med min nydelige lille valpegutt. I skrivende stund ligger han ved siden av meg, med alle labbene i været og snorker. Han er så god, og åpenlyst veldig takknemlig for å ha mammaen sin hjemme igjen❤️ Tenk at det går an å bli så glad i en … Continue reading "Dette gav meg julestemning"

2018-12-12 10:46 Det villeste hotellrommet jeg har sett

Reklame | Comfort Hotel Grand Central, NOCCO, Barebells Hei og god morgen fra Oslo. I skrivende stund sitter jeg på Nocco sitt julepyntede og koselige kontor. Det har gått så i ett siden jeg kom til Oslo, så nå var det godt å få en liten time-out med pepperkaker, nissegodteri og kos her. Jeg har … Continue reading "Det villeste hotellrommet jeg har sett"

2018-12-11 05:22 Juleoppskrift: Brente og saltbakte mandler

Da var det tid for mer julekos, og juleoppskrifter. Her kommer noe av det aller beste jeg vet, nemlig brente mandler. Det er SÅ godt, og lukten av dem gir meg herlige barndomsminner om jul og hygge❤️ En ny vri jeg har blitt introdusert for av min skjønne venninne Mariann, er saltbakte mandler. Det er så … Continue reading "Juleoppskrift: Brente og saltbakte mandler"

2018-12-10 16:21 Fordi du fortjener det

Reklame | JBL   Er det en ting som er viktig for meg når jeg trener, så er det musikk. Musikken må være høy, intens og med god lyd. Jeg må kjenne at musikken pusher meg, motiverer meg og får meg til å ta ut hele mitt potensiale. Jeg elsker treningsmusikk, og har aldri noe … Continue reading "Fordi du fortjener det"

2018-12-10 08:10 Gleder du deg til jul? Da er du heldig

I går satt jeg i sofaen hjemme hos mamma og pappa, med ullpledd rundt meg, kakao i koppen, tantebarn og hele resten av familien rundt meg. Vi pyntet pepperkakehus, spiste godteri, pratet, lo og koste oss. Rundt i huset var det julepynt, fyr i peisen og ordentlig god, trygg og lun stemning. Det slo meg … Continue reading "Gleder du deg til jul? Da er du heldig"

2018-12-09 07:34 La oss snakke julegaver

Reklame | Daniel Wellington ​ ⭐️Make every gift a celebration⭐️ Hvordan ligger du an med gaver og julestemningen? Jeg er i full sving på begge deler, mye takket vært mine fine julelister med full oversikt over både julegaver og julens gjøremål. På den måten ble leiligheten tidlig juleklar, og jeg er faktisk snart i mål … Continue reading "La oss snakke julegaver"

2018-12-08 09:34 Hjemmelaget seigmenn til jul

God lørdagsmorgen❤️ Jeg durer på videre med juleoppskrifter, skal man rekke alle før jul så er det bare å kjøre på. I dag tenkte jeg å dele en litt annerledes oppskrift med dere. Seigmenn er for mange kanskje ikke så julete, men for meg er det så absolutt det. Disse er perfekte å putte i et … Continue reading "Hjemmelaget seigmenn til jul"

2018-12-07 11:24 Julegaven absolutt alle kan ønske seg

Reklame | Oral-B Det å ta vare på sin egen kropp og helse, handler om mer enn kun trening og kosthold. Det handler om at du skal ha det bra, på alle mulige måter. Det å ha en sunn munn, og en god tannhelse er viktig for at jeg skal ha det bra, og det … Continue reading "Julegaven absolutt alle kan ønske seg"

2018-12-07 08:46 Hjemmelaget Marsipan

Ny dag, og ny juleoppskrift til dere. Denne gangen står hjemmelaget marsipan med sjokoladetrekk på menyen. Disse er så gode, og i tillegg veldig dekorative❤️  Lek deg med topping, konditorfarge og diverse pynt, og vips har du de vakreste marsipan-godsakene. Du trenger: 1000g malte mandler uten skall 1000g melis ( + litt ekstra når du … Continue reading "Hjemmelaget Marsipan"

2018-12-06 13:24 Kan treningsjenter ha sånn da?

Reklame | Hairtalk, Joico og DUO-frisørsalong   ⭐️ Mitt favorittsted ⭐️ Jeg har lovet dere en oppdatering på livet med extentions når man har en litt over middels aktiv livsstil, med mye trening , svetting, dusjing og håret i strikk. Det er masse vask av hår, føning og generelt mye slitasje. Jeg var derfor så spent … Continue reading "Kan treningsjenter ha sånn da?"

2018-12-06 07:34 Hjemmelaget snickers sjokolade

Jeg postet en snap av denne sjokoladen her, og minuttene etterpå gikk Snapchat helt varm med spørsmål om oppskriften. Jeg la bilde på Instagram-story også, og der haglet det også inn med forespørsler. Se første bilde her, også tenker jeg at alle forstår hvorfor disse er et MUST å lage i jula. Fy søren så … Continue reading "Hjemmelaget snickers sjokolade"

2018-12-05 07:19 Oppskrift: Hjemmelagde fløtekarameller

❤️ Julens beste karameller ❤️ Hva er bedre enn en stor, myk og deilig fløtekaramell? Akkurat disse karamellene er noe av det aller beste jeg vet, og helt siden jeg fikk være med min venninne Mariann å lage dem for 2 år siden, så har jeg vært hektet. I går kom hun på besøk, og … Continue reading "Oppskrift: Hjemmelagde fløtekarameller"

2018-12-04 08:46 33 julefilmer til deg

I fjor delte jeg så mange fine julefilmer med dere, og den listen skal dere få igjen❤️ Jeg har også lyst å legge på noen nye. Netflix har nemlig sluppet så mange nye koselige julefilmer, så nå er det bare å finne frem julepysjamas, tøfler, pledd, småkaker og kakao. La oss kjøre julefilmmaraton med både julefilmer, … Continue reading "33 julefilmer til deg"

2018-12-03 12:22 Når mandagen føles litt blå

Heii mandag💗 Hvordan har mandagen behandlet deg så langt? Min mandag har vært fin, men med et lite blåskjær. Jeg tror ikke jeg er alene på å kjenne litt på en tøyste forkjølelse om dagen. Jeg skriver tøysete fordi jeg blir aldri ordentlig syk, og men heller ikke helt 100% i form.Jeg føler det er så … Continue reading "Når mandagen føles litt blå"

2018-12-02 13:41 Slik vil jeg kle meg i julen

Desember er her, og vi går inn i en sesong med mye selskaper og moro. Jeg tenkte å dele noen av mine favoritter som jeg kom over på nettet, flere av tingene har jeg bestilt selv også, så jeg skal dele bilder av hvordan det ser ut på når det kommer i posten❤️ Alle plaggene er rimelige, … Continue reading "Slik vil jeg kle meg i julen"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.