Aurora Gude

Tid Innlegg
2020-06-14 19:46 En kjip beskjed og en ny start!

Reklame | Nelly Hvorfor må alle gode ting ta slutt? Selv om jeg i dag er ett år eldre, føler jeg meg faktisk yngre enn hva jeg har gjort på lenge… Jeg er aktiv og sprek, jeg har sunn og frisk hud, jeg lever etter hva hjertet mitt forteller meg, og jeg er på et … Continue reading "En kjip beskjed og en ny start!"

2020-06-13 15:58 Dette fikk jeg i bursdagsgave!

HERREGUD, nå er jeg så glad! Dere som er faste følgere vet jo at jeg har ønsket meg en helt spesiell ting ganske lenge, og nå har jeg altså fått den… bursdagen min er jo egentlig i morgen, men den feires i Oslo i dag. Jeg gleder meg så sykt til alt nå. Haakon slo … Continue reading "Dette fikk jeg i bursdagsgave!"

2020-06-07 13:49 Kjolen alle vil ha!

Reklame | Bubbleroom Jeg har snart vært uten bloggen i en uke, men i dag begynte jeg å savne den – noe jeg ser som et godt tegn. Jeg har vært litt tom for inpirasjon i det siste, og derav ferien. Uansett har jeg nå besluttet at jeg skal rolig komme tilbake, men uten å … Continue reading "Kjolen alle vil ha!"

2020-06-02 13:43 Pause fra bloggen

Det er vel på tide å innrømme at jeg har vært sløv den siste tiden. Jeg har vært sløv, men det er helt greit. Som alle andre er jeg var et menneske, og jeg trenger å hvile i blant. I fjor tok jeg meg ikke ferie i det hele tatt, for jeg var så giret. … Continue reading "Pause fra bloggen"

2020-05-31 11:29 Ukens spørsmål: Forbilde, aldersgrense, undertøy ++

Hvilken aldersgrense tror du leser bloggen din? Jeg tror ikke noe om dette, men derimot vet jeg via google analytics at alderen på de fleste som leser min blogg er mellom 18 og 34. Jeg tilpasser innholdet mitt deretter. Jeg vet selvsagt at jeg også har unntak, og at det selvfølgelig finnes både eldre og … Continue reading "Ukens spørsmål: Forbilde, aldersgrense, undertøy ++"

2020-05-28 18:28 Pasta som ikke legger seg på hoftene

Hei, alle sammen! Akkurat nå har jeg det finere enn på lenge, for jeg sitter for første gang og jobber i kveldssolen, og det er såååå fint, virkelig! Solen varmer og jeg har foran meg et glass med livsglede som smakte bedre enn noen gang – ja, nå snakker vi. Uansett, så skal dere få … Continue reading "Pasta som ikke legger seg på hoftene"

2020-05-28 09:12 Årets Paradise Hotel!

Herregud, så dere finalen i går? Nå skal jeg fortelle dere hva jeg tenker om årets sesong, og ikke minst min mening om resultatet. Det er jo ingen tvil om at finalen i går var sykt spennende. Men resten av sesongen? Hmmm… Det har jo vært et helt nytt konsept i år, så det er … Continue reading "Årets Paradise Hotel!"

2020-05-27 17:41 Klein datinghistorie #2

Okei…… Dette er virkelig en historie noen garantert kan kjenne seg igjen i, og jeg kjenner jeg blir sykt oppgitt bare av tanken på at sånt som dette stadig skjer. La oss si det slik at da jeg datet mye var jeg ute etter å forelske meg, ikke ligge med alle og en hver, og … Continue reading "Klein datinghistorie #2"

2020-05-26 17:53 Helvetesuken + Rabattkode hos NAKD

Reklame | NAKD.com Disse to dagene denne uken har vært bra. Jeg har stått opp bekymringsfri og motivert for en sunn uke med en del sunn mat og mosjon, og ikke minst er været bra. Meen…. Jeg er jo ekspert på fortrengning, så jeg glemmer hele tiden det jeg har gruet meg mest til med … Continue reading "Helvetesuken + Rabattkode hos NAKD"

2020-05-26 09:24 Ukens skjønnhetsprodukt: Balsam og sjampo!

Reklame | Ellos Håret vårt har ofte mye å si for hvordan vi føler oss, men det er en jungel av produkter der ute. Helt basic er jo å ha gode hverdagsprodukter, slik som balsam og sjampo. Jeg har prøvd mye forskjellig, men nå skal jeg dele en safe all-time favoritt med dere som jeg … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: Balsam og sjampo!"

2020-05-25 19:21 SUNN OG SMAKFULL SOMMERMIDDAG!

God kveld! Av en eller annen grunn (antakeligvis været) har jeg hatt en så utrolig fin dag. Jeg stod opp og spiste frokost med Haakon og så på Paradise Hotel. Ettersom jeg våknet til dro jeg rett i stallen. Trian var så vanvittig komfortabel ute på det store grønne beitet, og det var en fryd … Continue reading "SUNN OG SMAKFULL SOMMERMIDDAG!"

2020-05-24 23:02 En dag i mitt liv #1

0 kommentarer

2020-05-23 11:58 TV-benken før og etter!

Noen har jo lagt merke til at TV-benken vår har vært dekket til med et pledd. Grunnen til det er at TV-benken er i mørk trefarge, noe som gjør at den ikke har passet med de andre møblene i TV- og stueområdet. Spisestuen vår er i lys grå velour og i speil, sofaen er i … Continue reading "TV-benken før og etter!"

2020-05-22 10:59 Slik gjør du det bra på hjemmeeksamen!

De fleste studenter har en soleklar fordel nå, og det er at eksamen foregår via internett hjemme og ikke ved oppmøte. Dette utgjør i alle fall en enorm forskjell for min del, da jeg slipper å pugge pensum så til de grader. Hjemmeeksamen er mer som en slags oppgave, og den gir større rom for … Continue reading "Slik gjør du det bra på hjemmeeksamen!"

2020-05-21 16:40 Fuktighetskrem for kviser!

Reklame | Ellos og Lyko UKENS SKJØNNHETSPRODUKT ER HER, OG DETTE ER ET PRODUKT JEG ER SUPERGLAD FOR Å DELE MED DERE! Jeg har en hud som er mye opp og ned. I det ene øyeblikket får jeg kviser og urenheter, imens plutselig kan huden føles veldig tørr. Jeg får ofte kviser i forbindelse med … Continue reading "Fuktighetskrem for kviser!"

2020-05-20 07:52 Siste dag i Oslo…

Det er veldig lenge siden sist jeg var så lenge i Oslo. Jeg har blitt veldig holdt igjen på grunn av viruset, og dets ringvirkninger. Akkurat nå føles det som at jeg bor her, og hjemme føles litt fjernt. Det er én innspillingsdag igjen, og nå sitter jeg bare og venter på å skulle få … Continue reading "Siste dag i Oslo…"

2020-05-19 17:58 Hatkommentar, uføre, gjenfødes?

Reklame | Ellos Har du noen dyr? Ja, som mange vet har jeg 4 hunder. Jeg skulle ønske meg egen hest også, men har egentlig ikke tid, for det er mye ansvar og tid som går til dette, og jeg har en hverdag som er veldig av og på med aktiviteter, og har ikke nok … Continue reading "Hatkommentar, uføre, gjenfødes?"

2020-05-18 13:04 Bilder fra i går!

I går var en morsom 17.mai, mye morsommere enn det ville ha vært om vi ble sittende hjemme og sture. Dagen startet med å sjekke inn på hotell, stelle oss for så å være hos Erlend klokken 12. Det var så utrolig hyggelig å komme inn døren der alle var så blide og hyggelige, og … Continue reading "Bilder fra i går!"

2020-05-17 11:20 SE MITT ANTREKK I DAG!

GRATULERER MED DAGEN! 2 kommentarer

2020-05-16 18:17 Jeg reiser til…

God kveld, alle sammen! I dag er jeg på en måte ganske stresset. I morgen er 17.mai, og vi skal reise til Oslo. I første omgang skal jeg være sammen med Erlend Elias. Jeg grugleder meg, for vi vet jo at det blir en annerledes 17.mai. Samtidig tror jeg på at de fleste tar godt … Continue reading "Jeg reiser til…"

2020-05-15 19:14 Slutte med alt…

Helt siden jeg begynte å blogge på fulltid har jeg hatt både opp- og nedturer.  …. men aldri før har jeg slitt så mye med kreativiteten som jeg gjør nå. Jeg har som mange andre fått en slags depresjon av å være stucked i denne corona-boblen, og det går ut over humøret, hjernekapasiteten og følelsen … Continue reading "Slutte med alt…"

2020-05-14 17:48 Forberedelser til 17.mai!

Reklame | Winnies Velvære Heisann! Jeg må selvfølgelig fortelle dere litt om i går! Det er snart 17.mai, og derfor hadde jeg lyst til å være litt fjong. Jeg tok meg med de nydelige klørne mine fra sist besøk hos Winnies velvære, og tenkte så det knakte på hvordan jeg ville ha dem denne gangen. … Continue reading "Forberedelser til 17.mai!"

2020-05-14 10:54 TikTok!

Jeg er også på TikTok! Det har jo blitt megapopulært i det siste, så jeg tenkte å slenge meg på trenden. Dere kan følge meg ved å trykke her ♥ Jeg er ikke så stor der enda, men sakte men sikkert blir det mer og mer, og jeg blir motivert av følgere og meldinger. Noen … Continue reading "TikTok!"

2020-05-13 12:18 Klein datinghistorie #1

Kjærlighet er vanskelig, og det er ikke alltid å søke etter amor at pilen treffer. Før jeg ble sammen med Haakon hadde jeg en periode der jeg var lei av å være singel, og derfor forsøkte jeg å begynne med dating. Jeg traff på mye rart, men det er spesielt noen historier jeg har lyst … Continue reading "Klein datinghistorie #1"

2020-05-12 18:00 Hovent rumpehull!

Den siste tiden har Goose holdt på med noe rart… Jeg blir veldig nervøs hver gang det er noe med ham, for han er blitt 11 år, og jeg blir mer og mer takknemlig for dagene jeg har med ham. Rasen blir som regel gammel (15-18), men jeg har alltid en liten frykt for at … Continue reading "Hovent rumpehull!"

2020-05-12 09:49 17.mai, innspilling og familie!

Dette er den første uken på lenge at jeg endelig føler det begynner å bli litt normalt igjen. Det har tidligere vært dødt over hele linjen, og kreativitet han sunket. Nå har det gnistret til igjen, men det er fortsatt en vei å gå. Jeg har også innsett at jeg må få alle mann til … Continue reading "17.mai, innspilling og familie!"

2020-05-10 19:12 YouTube, sex-telefon og inntekt!

Kan du begynne å lage youtube-videoer én gang i uken? Jeg skal snart i gang med YT igjen, men venter på at et par ting skal på plass. Skal faktisk i et møte angående dette i morgen. Jeg har flere kule idéer om hva som skal lages, men som sagt mangler jeg noen brikker. Vær … Continue reading "YouTube, sex-telefon og inntekt!"

2020-05-10 10:38 Ukens skjønnhetsprodukt: serum!

Reklame | Lyko For en stund tilbake spurte jeg følgerne mine om tips til et produkt som kan hjelpe meg med å bli kvitt små arr etter kviser. Jeg fikk mange tips, og tenkte mye før jeg valgte å skaffe et produkt. Jeg fikk veldig mange tips om at måtte oppsøke et produkt som inneholder … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: serum!"

2020-05-09 09:23 Enda et prosjekt er i gang….

I går dro jeg offisielt over med første strøk av den nye fargen til huset. Vi har malt så sinnsykt mye inne at vi likesågodt kan begynne ute, for vi er jo blitt malemestere etter all tiden, haha. Huset vårt har ikke blitt gjort noe med malingen på siden.. tja? Jeg tror det er cirka … Continue reading "Enda et prosjekt er i gang…."

2020-05-08 19:03 En stor glede!

Jeg følte for å ta et avbrekk, og det gjør jeg enda. Allikevel blogger jeg også fordi jeg synes det er gøy, og jeg lar meg derfor ikke stoppe om jeg føler for å oppdatere dere litt. Det er litt rart, for hver gang jeg er redd for å stagnere får jeg ny inspirasjon igjen. … Continue reading "En stor glede!"

2020-05-08 13:03 Det har vært veldig stille fordi…

I går oppdaterte jeg ikke bloggen i det hele tatt, isteden brukte jeg tiden på studier og innleveringsfristen i tillegg til ridning. Den siste uken har jeg stadig av ulike grunner blitt hindret i å levere godt innhold. I tillegg har jeg hatt betydelige distraksjoner som gjør at jeg ikke klarer ha fokus. Nå er … Continue reading "Det har vært veldig stille fordi…"

2020-05-06 17:28 HÅRET MITT FØR OG ETTER!

Reklame | Sara Wilhelmsen hos Hendrix Hair Endelig, sier jeg bare… I dag har jeg endelig fått fikset håret mitt. Det føltes helt rart å kjøre til Oslo, og jeg synes det var godt å endelig ta på et fint antrekk og komme seg avgårde. Jeg har hatt veldig lang ettervekst, men håret mitt har … Continue reading "HÅRET MITT FØR OG ETTER!"

2020-05-05 19:22 Vi har ommøblert og fått nye møbler!

Reklame | Vital Design Endelig kan jeg vise dere! Det har kriblet og klødd i kroppen fra det øyeblikket vi bestilte nye møbler. Vi har solgt den forrige store grå sofaen og byttet den ut med en ny og stilig chesterfield-inspiret sofa med sjeselong. Forskjellen denne gangen er at sofaen kun skal brukes som et … Continue reading "Vi har ommøblert og fått nye møbler!"

2020-05-04 19:32 En dårlig nyhet…

Reklame | Lyko God kveld ♥ Akkurat nå har jeg jobbet litt med å ta meg sammen. Jeg har vært litt skuffet, for et prosjekt jeg håpet på gikk ikke i havn. Det hadde faktisk vært noe dere ville digget, så det er synd det ble som det ble. Uansett tenker jeg at “Når en … Continue reading "En dårlig nyhet…"

2020-05-04 11:14 En stor forandring!

Hei og hopp! I dag er det mandag, og jeg tror denne uken virkelig vil kunne overraske meg på mange rare måter. Vi har gjort noe sykt spontant som jeg vil fortelle dere om, og som virkelig kommer til å gjøre susen. På en eller annen måte gjør altså coronasittuasjonen noe godt, for vi er … Continue reading "En stor forandring!"

2020-05-03 18:15 Kriminelle, charterfeber, hest, visdom++++

Hvilken kjendis misunner du mest? En av de kuleste kjendisene jeg vet om er Jim Carrey eller de som spiller i Gossip Girl. Jeg tenker at jeg ville hatt livet til de som har klart å gjøre en stor forskjell og ikke blir glemt. Det er så rått å tenke på alt noen får til … Continue reading "Kriminelle, charterfeber, hest, visdom++++"

2020-05-02 09:29 En side ved meg dere ikke kjente til

Joda, noen av dere har fått det med dere, men jeg tenkte fortelle litt om en «skjult» side ved meg, og dette er en side mange er glad jeg har, for jeg deler nemlig interesse med mange jenter når det kommer til hest og ridning! Ikke nok med dette, men jeg kan faktisk avsløre at … Continue reading "En side ved meg dere ikke kjente til"

2020-04-30 08:11 Ukens skjønnhetsprodukt: TIL HJEMMET!

Reklame | Lyko Er det én ting jeg elsker, så er det når ikke bare jeg, men også hjemmet mitt lukter godt. Noe av det verste det kan lukte er bæsj, røyk eller matavfall. Altså… Det pleier ikke lukte disse tingene, men jeg foretrekker en frisk og digg duft som kan spre glede og komfort … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: TIL HJEMMET!"

2020-04-29 13:00 Corona under neglene

Ærlig talt. Det er ikke så ofte jeg sier det, men denne gangen skal jeg skrive fra meg litt ansvar. Den gruppen av følgere jeg har i sosiale medier som virker til å følge for å ha mulighet til å komme med negative innspill, er vel den følgergruppen jeg forstår meg minst på. Noen er … Continue reading "Corona under neglene"

2020-04-28 17:24 Mine favoritter!

Reklame | Lyko og Bubbleroom Plagg…. Jeg elsker å gå i kjoler. Jeg har alltid tenkt at jeg trives med å være feminin. Den rette kjolen fremhever det feminine ved oss, som for eksempel midje, hofter, kjole, ben, rumpe og lignende. Jeg synes alle bør gå mer i kjoler, for det er så fint. Parfyme… … Continue reading "Mine favoritter!"

2020-04-27 09:41 På tide med en oppgradering + mine anbefalninger

Reklame | Sara Wilhelmsen, Winnies Velvære og Isabella Beauty Jeg har gledet meg litt til denne dagen, for i dag åpner veldig mange frisører, velværetjenester og diverse. Jeg har oppriktig vært bekymret, for jeg kjenner mange i bransjen, og har samarbeidspartnere som jeg har vært redd for at skal slite fordi de har blitt tvunget … Continue reading "På tide med en oppgradering + mine anbefalninger"

2020-04-26 14:08 Store nyheter!

I går var en nydelig dag. I Tønsberg er det veldig stille for tiden, og det er lite mennesker på en brygge som ellers pleier å bugne av folkeliv både med båtene sine langs havnen og stappfull uteservering så fremt solen glimter til. I går var det som å besøke en spøkelsesby. Jeg hadde snappet … Continue reading "Store nyheter!"

2020-04-25 13:28 Årets PH, giftemål, VGS, tv!

Reklame | Lyko Hva er din favorittfilm? Det er nødt til å være Seabiscuit og The Great Gatsby. Disse to går rett inn i hjerteroten og tilbake. To fantastiske filmer med vakre historier. I tillegg har begge med seg Tobey Maguire, som jeg synes er en veldig god skuespiller. Hva synes du om Yasmine i … Continue reading "Årets PH, giftemål, VGS, tv!"

2020-04-24 18:43 Ukens skjønnhetsprodukt: Rettetang!

Reklame | Ellos Heisann, fininger! I dag tenkte jeg å snakke litt om dette med blondt hår og rettetang. En sterk anbefaling fra min side er å nesten ikke rette håret om du har like lyst hår som meg, med mindre du skal noe spesielt. En annen ting som er viktig er å i det … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: Rettetang!"

2020-04-24 07:57 Har jeg ikke sett det verste?

Her om dagen lagde jeg en matrett som bestod av kylling, kalkunbacon, parmesan og hjertesalat. La oss si det slik at hver gang jeg spiser kjøtt, er det en liten stemme i hodet som spør meg om jeg gjør det rette. For eksempel synes jeg det er vanskelig å spise reker, fordi hver eneste lille … Continue reading "Har jeg ikke sett det verste?"

2020-04-22 18:55 Oppskrift på digge cookies!

Hei! Slik som jeg har sagt på snap og insta, så skal dere få oppskrift på cookies som jeg har laget i dag! Jeg valgte å lage mørke, og de ble servert med en iskunelle(!) av vanlig vaniljeis. Isen lagde jeg ikke selv, for jeg har ikke ismaskin her hjemme, og tror ikke konsistensen blir … Continue reading "Oppskrift på digge cookies!"

2020-04-22 08:18 Endelig kan jeg få tid til å…

Reklame | Bubbleroom Jeg er til tider en ekspert på å lure meg unna ting jeg ikke synes er moro. For eksempel hadde jeg ridetime dagen før eksamen en gang, og jeg må tilfeldigvis vaske huset når Haakon foreslår å gjøre noe som ikke frister i mitt hode. Så hva er greia? Jeg tror at … Continue reading "Endelig kan jeg få tid til å…"

2020-04-21 16:24 Garderoben – før og etter!

Under denne corona-perioden har vi gjort så sykt mye produktivt her hjemme. Det startet med at vi maltte gangen og toalettrommet, og deretter jobbet oss gjennom kjøkkenet, en mellomstue, soveromsgangen og kontoret. Det aller siste prosjektet ble satt i gang på lørdag – min garderobe. Veggene var helt lyserosa, men det var i en tapet … Continue reading "Garderoben – før og etter!"

2020-04-20 13:24 PLASTISK KIRURGI, HEST(?), RØYKER +++

Disse ryktene skal bekreftes eller avkreftes…. JEG HAR FÅTT HEST/SER ETTER HEST Skulle gjerne ha sagt at dette er sant, men jeg har ikke kjøpt meg hest, og er heller ikke på leting etter en. Derimot har jeg en dialog i gang på en hest jeg kan ha på halvfór, som ikke da er min … Continue reading "PLASTISK KIRURGI, HEST(?), RØYKER +++"

2020-04-19 09:50 Podcast med Erlend Elias

Heisann! Noe jeg nesten glemte å fortelle dere er at jeg var gjest i podcasten til Erlend Elias og Erik her om dagen. Nå så jeg at episoden er kommet ut, så da kan dere bare kose dere med den. I episoden snakker Erlend og jeg litt om ting som ikke er kommet på TV, … Continue reading "Podcast med Erlend Elias"

2020-04-18 13:29 ENDA ET NYTT PROSJEKT!

God lørdag, alle sammen! Som dere vet er dagene her hjemme repeterende. Heldigvis gjør jobb og studier at jeg klarer å holde litt struktur. Allikevel blir jeg fort rastløs, og jeg får plutselige energikick der jeg virkelig føler for å gjøre et eller annet. Disse energikickene har resultert i at vi har malt kjøkkeninnredningen, gangen, … Continue reading "ENDA ET NYTT PROSJEKT!"

2020-04-17 19:13 Tips for å klare å studere og jobbe hjemme!

Som nettstudent har jeg lært veldig mye om hvordan jeg kan få ting til å fungere, og ikke minst holde fokus. Når man kanskje både har barn og samboer hjemme kan det føles vanskelig å få satt seg ned i fred og ro og gjort det man skal. Derfor er det viktig å se på … Continue reading "Tips for å klare å studere og jobbe hjemme!"

2020-04-16 19:02 Nye bilder på veggen!

Reklame | Posterstore.no Heisann! Nå skal jeg vise dere hvor mange fine bilder som henger på veggene her. Jeg har vært så heldig nok en gang og fått samarbeide med Poster Store.På sin nettside har de alle mulige fantastiske plakater Selv har jeg gått for sort og hvitt, men har også fått pyntet med to … Continue reading "Nye bilder på veggen!"

2020-04-16 11:39 Ukens skjønnhetsfavoritt: Sminken min i dag!

Reklame | LYKO I dag stod jeg opp og kjappet meg med å “få på ansiktet”. Jeg skulle sende inn et videoklipp til noe, og måtte derfor bare fikse meg litt. I alle fall la jeg en sminke enkelt på ti minutter, og tenkte gi dere detaljene på hvilke produkter jeg brukte og rekkefølgen. Dette … Continue reading "Ukens skjønnhetsfavoritt: Sminken min i dag!"

2020-04-15 19:34 Snipp, snapp snute…

Så var eventyret ute! Aurora må tute… “Jeg har vært meg selv, og det er jo det vakreste man kan være”♥ Så ufattelig gøy det har vært å se på denne sesongen av Camp Kulinaris. Tusen takk til dere som faktisk trodde jeg kunne vinne, for det trodde jeg virkelig ikke selv. Jeg begynte selvsagt … Continue reading "Snipp, snapp snute…"

2020-04-15 12:27 TRO, SELVFØLELSE, FAMILIE OG DØD.

HVA VAR DET KJEKKESTE PÅ CAMP KULINARIS? Det var å få bli kjent med så mange fine folk. Det var selvsagt gøy å få lage litt mat også, men menneskene er det jeg sitter igjen med. Jeg synes mennesker og relasjon er sykt spennende. Jeg synes også det var interessant å få lov til å … Continue reading "TRO, SELVFØLELSE, FAMILIE OG DØD."

2020-04-14 14:42 CAMP KULINARIS DE SISTE DAGENE…

Camp Kulinaris er straks over, og jeg skal ta dere gjennom litt av den siste tiden vi var der.  TIDENES UTFORDRING Jeg hadde ALDRI trodd jeg skulle komme så langt som jeg har gjort i Camp Kulinaris. Utgangspunktet for min deltakelse var av at det eneste jeg er god på er kyllingfilet. Ellers var jeg … Continue reading "CAMP KULINARIS DE SISTE DAGENE…"

2020-04-13 14:44 Jeg må følge hjertet mitt…

Som person har jeg helt siden jeg var litt hatt mye begjær i meg. Jeg skiller veldig veldig sterkt mellom hva som er viktig for meg og ikke. Dette kan være enkle ting som hva jeg orker å ha en samtale om helt til mer viktige temaer slik som veivalg i livet når det angår … Continue reading "Jeg må følge hjertet mitt…"

2020-04-12 11:09 La egoismen ta slutt

I går gråt jeg. Først klagde jeg på at neglene mine så helt forferdelige ut, deretter at jeg ikke har fått trent skikkelig etter Norge stengte alle treningssentre. Jeg var også misfornøyd med at det var sinnsykt mange mennesker på butikken, til tross for regjeringens råd om å ikke hamstre siste dag før helligdagene. Jeg … Continue reading "La egoismen ta slutt"

2020-04-11 17:43 The Pink Party

Hva har jeg på meg? Hahaha. Slik feirer jeg påsken – i kaninpysj. Jeg kom forleden på at jeg hadde denne liggende i skapet, og tenkte at jeg får i alle fall prøve å være litt positiv til påske. Det ble jo et enorm oppstyr i går rundt uttalelsen om at Jesus hang seg på … Continue reading "The Pink Party"

2020-04-11 14:15 Jeg har fått nok av meg selv

Jeg begynner definitivt å lide under at jeg på sett og vis mister meg selv litt i disse dager. Nå skjønner jeg hvorfor eldre mennesker er selskapssyke… de er mye inne og alene eller kun med en samboer. Det som har skjedd med meg er at jeg er understimulert på mennesker, jeg tar ikke vare … Continue reading "Jeg har fått nok av meg selv"

2020-04-10 19:18 ET USENSURERT INNLEGG FRA KJÆRESTEN MIN….

Jeg er sammen med en TV – profil og hun er “dum som et brød” og “hun trenger hjelp”. Heldigvis har Aurora veldig mange fantastiske fans som skriver veldig mye fint til henne. Dere som også er faste lesere av bloggen settes veldig stor pris på. Så TUSEN TAKK til alle dere som er snille … Continue reading "ET USENSURERT INNLEGG FRA KJÆRESTEN MIN…."

2020-04-10 09:12 Nytt interiør!

Reklame / BGA FOTO   God fredag!  Jeg har startet dagen i dag med å beundre dette nydelige speilet fra BGA. Dette er en butikk som selger mye forskjellig, blant annet speil, fotoalbum, rammer og posters. De har faktisk et stor påskesalg på gang akkurat nå! Jeg har alltid hatt lyst på et sånt rundt og … Continue reading "Nytt interiør!"

2020-04-08 19:45 En god start på påsken…

Påsken er offisielt i gang! Jeg hadde gruet meg til påsken, rett og slett fordi det i mitt hode er toppen av kjedsomhet. Jeg har egentlig aldri hatt noen spesielle påsketradisjoner, og er ikke fan av hytteturer. Jeg skulle heller ha reist avgårde til et varmt og nydelig sted der jeg kan drikke paraplydrinker og … Continue reading "En god start på påsken…"

2020-04-08 10:40 Ukens skjønnhetsfavoritt: Ansiktsmaske

Reklame | Lenker til Ellos Jeg er stor tilhenger av ansiktsmasker. Det gir en luksusfølelse hjemme, og de er ofte laget med den hensikt å hjelpe oss ekstra med å tilføye det vi trenger! Jeg har derfor tatt bilder og funnet linket til mine topp 3 ansiktsmasker. Det kommer sikkert ikke som et sjokk at … Continue reading "Ukens skjønnhetsfavoritt: Ansiktsmaske"

2020-04-07 19:02 Ukens spørsmål! Kjekkeste kjendis, hund, drømmejobb ++

Reklame | Bubbleroom Hvem er den kjekkeste kjendisen du vet om? Dette er nødt til å være Ed Westwick i rollen som Chuck Bass i Gossip Girl. Det er min all time favorittserie, og jeg er nok ikke alene om å digge Chuck Bass. Han gjør jo alt for jenta han elsker, og ikke minst … Continue reading "Ukens spørsmål! Kjekkeste kjendis, hund, drømmejobb ++"

2020-04-07 11:59 Tanker på en tirsdag…

♥ Jeg savner så sykt mennesker Jeg er definitivt ekstrovert som person. Jeg har riktignok introverte hjelpesider som hjelper meg veldig i disse dager.. Det er likevel så mye jeg savner ved å være på restaurant, fest, arrangementer og bare å kunne dra inn til Oslo noen ganger i uken, slik som jeg pleier. Jeg … Continue reading "Tanker på en tirsdag…"

2020-04-06 17:32 Oppskrift: Sjokoladefondant fra Camp Kulinaris!

I dag skal jeg dele en rett med dere som de fleste jeg kjenner elsker, nemlig sjokoladefondant! Denne lagde jeg på Camp Kulinaris, og den sendte meg et hakk videre i konkurransen. Det viktige her er at kjernen skal være myk og ikke fast, og ikke minst må du smake til røren! Denne oppskriften er … Continue reading "Oppskrift: Sjokoladefondant fra Camp Kulinaris!"

2020-04-06 11:10 Stjel min interiørstil

Reklame | Ellos Home Som dere kanskje har sett… Stilen min på interiør består for det meste av grått, sølv, speil og et lite snev av farger her og der, i all hovedsak rosatoner på soverom og kontor, men i stueområdet er det kun noen røde roser som står i farge. Om du liker min … Continue reading "Stjel min interiørstil"

2020-04-05 15:02 Planene gikk i dass + rabattkode

Reklame | Bubbleroom Planene gikk virkelig i dass i dag… Haakon og jeg tenkte vi skulle gjøre noe annet enn å gå tur, for det gjør vi hver eneste dag. Derfor fikk jeg idéen å ta med hundene i en park, slik at de kunne ha sosialisert seg litt. Tanken slo meg at det var … Continue reading "Planene gikk i dass + rabattkode"

2020-04-04 16:48 Camp Kulinaris Behind the scenes: Spøkelser!

Camp Kulinaris var veldig mye mer enn mat. Vi brukte store deler av tiden vår på hytten, og det var ikke rart noen av oss ble sterkt knyttet og gode venner. Personlig ble jeg best venn med Anna, Erlend, Sofie og Abu, og i tillegg likte jeg Pia veldig godt. De jeg kanskje var minst … Continue reading "Camp Kulinaris Behind the scenes: Spøkelser!"

2020-04-03 19:54 De første bildene: Mitt kontor

Heisann! Jeg har vært på farten i dag, tro det eller ei… Dagen startet med en god tur med hundene. Jeg har som dere vet fått malt en del her hjemme, og det fikk dere sist se da jeg viste at jeg  har malt med et slags glitter. I alle fall, så har jeg endelig … Continue reading "De første bildene: Mitt kontor"

2020-04-03 10:03 Mine påskeplaner + rabattkode!

Reklame | Bubbleroom  Heisann! Kjole finner du her BRUK KODEN GUDE10 FOR 10% RABATT PÅ ALT HOS BUBBLEROOM! I går fikk jeg en telefon fra en journalist, der de ville høre litt om mine påskeplaner og mitt forhold til påske i disse coronatider. Dette fikk meg til å tenke, litt i en negativ retning faktisk… … Continue reading "Mine påskeplaner + rabattkode!"

2020-04-02 10:40 Jeg har malt med glitter!

Min kreative side har virkelig fått utspille seg. Det er nesten så jeg begynner å tro at jeg bør kjøpe meg lerret og maling, bare for å få tilfredsstilt det kreative. I alle fall har jeg gått løs på huset her, og det begynner virkelig å falle på plass. Som tidligere nevnt skal gjesterommet gjøres … Continue reading "Jeg har malt med glitter!"

2020-04-01 19:27 Ukens skjønnhetsprodukt: ANSIKTSBEHANDLING

Reklame | Ellos I det siste har huden min tullet litt med meg igjen. Jeg har hatt en runde med uren hud, sikkert på grunn av at livsstilen er snudd litt på hodet i disse coronatider. Jeg spiser mindre sunt, trener mindre og er mer hjemme. Huden har vært kvisete i nedre del av ansiktet, … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: ANSIKTSBEHANDLING"

2020-04-01 09:18 NY JOBB: Tv-program!

Dette er kjempegøy å dele med dere! Det har vært mye frem og tilbake, men nå er det offisielt. Tv3 var veldig imponert over meg på Camp Kulinaris, og det var Kjartan Skjelde også. Jeg lærte helt sinnsykt mye på Camp Kulinaris, og har derfor fått et jobbtilbud – et nytt tv-program sammen med selveste … Continue reading "NY JOBB: Tv-program!"

2020-03-31 19:29 Ukens spørsmål: Runar, tv, klær, hundene ++

Reklame | Bubbleroom, Lyko HVA ER GREIA MED RUNAR OG DEG PÅ CAMP KULINARIS? Uff… Jeg ser jo at det ikke kommer helt frem hva som egentlig skjedde der. Om dere tar en titt på disse mediesakene:  denne (Abu), denne (Meg), denne(Farmen), så kan dere kanskje forstå at jeg ikke er alene med å få … Continue reading "Ukens spørsmål: Runar, tv, klær, hundene ++"

2020-03-31 10:20 Enda et nytt prosjekt…

Ettersom corona-krisen tuter og går, dukker det stadig opp masse nye prosjekter. Det hele startet med at vi lenge har hatt lyst til å gjøre noe med gangen og toalettrommet, og en mellomstue og soveromsgang. Fargen som var der fra før var rett og slett horribel. Vi malte gangen og toalettrommet i Deco Blue, noe … Continue reading "Enda et nytt prosjekt…"

2020-03-30 19:11 Sinte folk i skogen

Omg, dere skulle vært vitne til hva som hendte da jeg var ute og gikk tur her om dagen. Jeg går tur hele tiden, for det er strengt talt det eneste jeg gjør uten om blogg, studier og maling. Jeg har lært meg turstier der jeg kan gå og virkelig tømme hodet og føle på … Continue reading "Sinte folk i skogen"

2020-03-30 10:15 Økonomiske tips i Corona-krise

Jeg tror det skal sinnsykt mye til å ikke bli rammet av Corona-krisen. Jeg selv har merket nedgang i inntekter, simpelthen fordi mennesker ikke kan omgås i samme grad, annonsører trekker seg eller betaler mindre, i tillegg til at matvarer blir dyrere. Hele Norge er jo permittert, og de som driver i skjønnhetsbransjen er jo … Continue reading "Økonomiske tips i Corona-krise"

2020-03-28 18:49 5 mobilspill du må laste ned

I disse dager kan livet føles kjedelig og repeterende. Derfor tenkte jeg på at mobilspill er noe jeg elsket før, helt til jeg fikk studier, da måtte jeg lære at mobilspill var forbeholdt sommerferie. Nå som vi får mer dødtid kan det å laste ned et mobilspill bidra til å få tiden til å fly! … Continue reading "5 mobilspill du må laste ned"

2020-03-28 11:40 VELG DEG SELV

Noe one is you, and that is your power ♥ Er det ikke rart hvordan vi mennesker alltid kjemper for å passe inn? I studiene mine har jeg nettopp skrevet en oppgave om ulike teorier rundt dannelsen av identitet. Mye peker på at vi danner en identitet ut fra der vi ønsker å høre til, … Continue reading "VELG DEG SELV"

2020-03-27 11:08 Funfacts om meg og kjæresten

Haakon er en stor del av livet mitt, men samtidig er vi litt som Mars og Venus.    ♥ Haakon og jeg er født med bare én ukes mellomrom, så vi feirer ofte bursdagene våre sammen. Begge er født i tvillingenes tegn. ♥ Vi har helt forskjellige jobber. Haakon jobber som selger i Tesla, imens … Continue reading "Funfacts om meg og kjæresten"

2020-03-26 18:16 BILDER FRA JEG VAR 16 TIL NÅ!!!

Jeg elsker forandring, og dette gjelder både når det kommer til nye opplevelser, men også meg selv. Jeg er alltid ute etter noe nytt, både utseendemessig og mentalt. Livet er så spennende, siden vi hele tiden tilegner oss ny kunnskap. Egentlig hører jeg også fra folk jeg kjenner at jeg har forandret meg sånn generelt. … Continue reading "BILDER FRA JEG VAR 16 TIL NÅ!!!"

2020-03-25 18:35 Ukens spørsmål: Stand up, rumpeoperasjon og nettroll.

Reklame | Diverse HVA SYNES DU OM TRANSFOBER? Jeg synes det er helt tullete at man ikke skal akseptere at mennesker er ulike. Jeg mener at man skal respektere andre så fremt de ikke skader noen. Om man er transfob tenker jeg at man bør se seg selv i speilet og ta en tidsreise inn … Continue reading "Ukens spørsmål: Stand up, rumpeoperasjon og nettroll."

2020-03-25 10:24 Ukens skjønnhetsfavoritt: HÅR

Reklame | Lyko Denne uken tenkte jeg egentlig tipse dere om litt leave in produkter til håret… Dette var før jeg oppdaget hvor vanvittig bra to spesifikke produkter jeg har brukt er, så innlegget om spesifikt leave in kommer nok neste uke. I stad skulle jeg vaske håret. Jeg var tom for sjampo, og brukte … Continue reading "Ukens skjønnhetsfavoritt: HÅR"

2020-03-24 18:15 Fordeler ved denne epedemien

Jeg har kommet til et stadie der jeg er skikkelig rastløs av å være så mye inne og alene. Derfor begynte jeg å snu tankene til det positive. Nå tenkte jeg ikke skrive om de åpenbare fordelene, som er å unngå smittefare, men  de tingene vi kanskje ikke tenker så veldig mye over, men som … Continue reading "Fordeler ved denne epedemien"

2020-03-24 10:58 Min hverdagsmakeup steg for steg

Reklame | Lyko, Na-kd I dag skal jeg for første gang gi dere litt innsyn i hva slags look jeg bruker til vanlig, og hvilke produkter jeg bruker. Selv om jeg er jålete går jeg som regel for en ganske naturlig look etter min mening. Jeg har ikke redigert bildene, slik at dere ser på … Continue reading "Min hverdagsmakeup steg for steg"

2020-03-23 19:07 Dagens middag og treningsøkt

Reklame | Nelly MIDDAG Clubsandwich med salat, kyllingfilet, cheddar og kalkunbacon. Dette er ikke en rett som er feilfri når det kommer til innhold av fett og karbohydrater, men allikevel er det er måltid som fungerer som en førsteklasses middag om du bruker grovt brød, ikke har for mye bacon og ikke for mye ost. … Continue reading "Dagens middag og treningsøkt"

2020-03-23 07:22 Jeg mistet kontrollen…

Det er mandag. Dette betyr to ting for meg: Ny uke og nye muligheter. Jeg må ærlig talt si at jeg ikke kunne spådd forrige uke at jeg skulle miste kontrollen så til de grader som jeg gjorde forrige uke. Det er sikkert flere der ute som kan relatere når jeg sier at jeg har … Continue reading "Jeg mistet kontrollen…"

2020-03-21 11:52 Camp Kulinaris: Behind the scenes

Jeg tenkte fortelle dere litt om det dere ikke ser på tv på Camp Kulinaris. De jeg kom best overens med… Jeg hadde på en måte tre bestevenner inne på Camp Kulinaris. Dette var Erlend Elias, Abu og Sofie. Dere skulle bare visst hvor fin og god Abu er på ekte… Sofie er også en … Continue reading "Camp Kulinaris: Behind the scenes"

2020-03-20 18:30 Slik overlever jeg i disse dager

Reklame | LYKO Det er ingen tvil om at coronaviruset har snudd ting på hodet…  Det er plutselig ikke vanlig å gå på restaurant, feste, shoppe, reise eller dra på kino. Med andre ord er det ganske stressende for en som elsker å se andre mennesker og omgivelser. Riktignok har denne formen for karantene gitt … Continue reading "Slik overlever jeg i disse dager"

2020-03-19 19:00 De “gamle” mobberne

Det er ikke til å stikke under en stol at samfunnet vårt ikke er fullkomment. Aksepten og respekten vi har for hverandre har enormt forbedringspotensiale. Fordi jeg stadig oppsøker situasjoner der jeg må ut av komfortsonen, lærer jeg veldig mye om meg selv og andre. Jeg selv har hatt en positiv utvikling der jeg er … Continue reading "De “gamle” mobberne"

2020-03-19 08:02 Dette tenker jeg om Covid-19

Gud hjelpes. Da jeg satt på Tenerife og for første gang begynte å bli bekymret for CORONAVIRUSET var jeg en typisk naiv nordmann som ikke kunne forestille seg at dette ville ha noe særlig å si for Norge. I midt blåøyde sinn og i den rosa boblen min var tanken at dette sikkert er en … Continue reading "Dette tenker jeg om Covid-19"

2020-03-18 18:22 Ukens skjønnhetsfavoritt: Kviser og porer!

Reklame | Lyko Kviser, porete og uren hud kan drive en person fra vett og forstand – i alle fall meg… Etter noen år med eksperimentering har jeg funnet mine favorittprodukter, og min “Kode” for å temme uren hud når den kommer. Etter innspillingen av Camp Kulinaris slet jeg utrolig mye med uren hud. Antakelig … Continue reading "Ukens skjønnhetsfavoritt: Kviser og porer!"

2020-03-18 08:17 Ukens spørsmål: TV, CORONAFRYKT, BESØKE FAN +++

Reklame | NA-KD, LYKO, ISABELLA BEAUTY Hei! Det er lillelørdag, og jeg svarer på innsendte spørsmål. ❤️ Her har dere ukens spørsmål: ER DU EGENTLIG BRUNETTE? Man skulle egentlig tro det, for øynene mine er jo brune. Jeg er ikke brunette, men det som heter mørk blond, altså er det mørkt, men ikke brunt. Jeg … Continue reading "Ukens spørsmål: TV, CORONAFRYKT, BESØKE FAN +++"

2020-03-17 12:23 Jeg elsker ham så høyt

For hver gang jeg får feire bursdagen hans er jeg så lykkelig… Det er faktisk 11 år siden min beste venn på hele kloden ble født. Jeg fikk ham til meg i juni 2009, og var verdens lykkeligste jente. Jeg hadde ham med meg over alt, inkludert skolen, jobbintervju og som gjemt gjest på café … Continue reading "Jeg elsker ham så høyt"

2020-03-16 17:37 Hjemme fra innspilling

Heisann! I dag har jeg gjort noe skikkelig gøy! I underholdningsbransjen sier man gjerne at “the show must go on”. I dag har jeg kjørt bil tur- retur Oslo, og jeg har ikke møtt andre mennesker enn noen få andre. Jeg føler at hendene mine er helt inntørket i antibac, og jeg gleder meg virkelig … Continue reading "Hjemme fra innspilling"

2020-03-16 08:59 FØR- OG ETTER: Hall og soveromsgang!

Her kommer en ny oppdatering! Siden det er corona-virus ble Haakon og jeg hjemme i hele går. Vi bestemte oss for å ta enda mer tak i malingen, da det gjenstod en hel soveromsgang og en hall/entré. Vanligvis er vi ivrige til å komme oss ut a  huset i helger, så det var fint å … Continue reading "FØR- OG ETTER: Hall og soveromsgang!"

2020-03-15 10:37 Gang og bad: FØR OG ETTER

I går fikk Haakon kjøpt litt maling slik at vi har noe å fylle tiden vår med, i og med at det ikke er helt heldig å farte rundt ute i disse tider. Jeg har blant annet et møte i Oslo i morgen, men da kommer jeg til å unngå å reise kollektivt. Jeg tar … Continue reading "Gang og bad: FØR OG ETTER"

2020-03-14 12:55 Jeg skulle ha vært i karantene!!!

Reklame | NA-KD og Winnies velvære Her er det bare å legge seg langflat…  Kjole fra NA-KD her Jeg gjorde ikke nok research før det var for sent. Torsdag var den store dagen da hele Norge ble innstrammet, og mange ting ble stengt. Det var mange ting som opptok hodet mitt den dagen, og derfor … Continue reading "Jeg skulle ha vært i karantene!!!"

2020-03-13 18:19 10 ting å gjøre i karantene

Om du er en av dem som ikke kan jobbe på grunn av regjeringens sikkerhetstiltak, om du er i karantene eller om du er permittert, har jeg samlet sammen idéer til hva du kan foreta deg. Det MÅ ikke være så kjedelig, om man bare ser etter litt muligheter. GÅ TUR I dag har Haakon … Continue reading "10 ting å gjøre i karantene"

2020-03-13 11:01 De beste produktene til ansikt

Reklame | Lyko I går var det jo virkelig full panikk i landet vårt. Mange ble vitner til at matbutikkene var tomme for flere varer, og Corona var det ordet flest hadde på leppene sine. Jeg selv er veldig følsom for andres energi, og ble derfor litt stresset og engstelig da det plutselig ble innført … Continue reading "De beste produktene til ansikt"

2020-03-12 13:48 Hele dagen er ødelagt!

Reklame | NA-KD NÅ STENGER DE JO ALT MULIG!  Leppefarge finner du her Herregud, nå er jeg både lettet og oppgitt. Det er sykt viktig at dette med corona blir tatt på alvor, samtidig som manges liv nærmest blir satt på pause, Mitt første mission i Oslo i dag var påfyll av vipper. Det gikk … Continue reading "Hele dagen er ødelagt!"

2020-03-12 08:50 Nå har jeg blitt redd…

Reklame | NA-KD Kjole finner du her ♥ Altså… Jeg vil våge å påstå at jeg som norsk var ganske blåøyd og naiv da jeg for noen uker siden ikke en gang så på Corona-viruset som en trussel. Jeg er blitt sykt bortskjemt og trygg her i Norge, og tenkte som mange andre at noe … Continue reading "Nå har jeg blitt redd…"

2020-03-11 18:10 UKENS SPØRSMÅL; CK, UVENN, SALG AV TRUSE

Reklame | Na-kd Nå er jeg såå sliten. Jeg har vært på farten i hele dag, og har ikke rukket å spise etter jeg kom hjem i 16-tiden. Derfor er jeg helt slått ut, og orket egentlig ikke blogge. Haakon kom meg til unnsetning og har formulert svarene i spørsmålene for meg, så om noe … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL; CK, UVENN, SALG AV TRUSE"

2020-03-11 09:02 UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: REN HUD

Reklame | Lyko Av produkter jeg ønsker å dele med dere i dag, har jeg valgt mine to favoritt-renser til ansikt. Som dere sikkert vet, så er jo det å rense huden morgen og kveld alfa og omega for å opprettholde en fin hud. Huden vår blir hele tiden utsatt for både stråling, forurensning, eventuell … Continue reading "UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: REN HUD"

2020-03-10 20:23 Sannheten: Erlend Elias

Jeg velger å legge ut dette innlegget litt sent, slik at alle som ser på Camp Kulinaris fast har rukket å se kveldens episode. Det høres kanskje teit ut, men jeg begynte å gråte da jeg så episoden, for den dagen var så rar, tung og trist. Erlend og jeg hadde blitt veldig gode venner … Continue reading "Sannheten: Erlend Elias"

2020-03-10 10:05 HJELP! Syk på grunn av været.

Jeg er veldig lei av ustabilt vær nå… Jeg har vært hjemme fra Tenerife i over én uke, og helt siden jeg kom hjem har energinivået, motivasjon og følelser vært skikkelig ustabilt. På Tenerife våknet jeg på sett og vis på ny, og jeg følte meg endelig litt som meg selv igjen. Jeg kledde meg … Continue reading "HJELP! Syk på grunn av været."

2020-03-09 19:13 Paradise Hotel premiere

NB: Noe spoiler for kveldens epsiode Heisann! For første gang noensinne(?) har Viaplay lagt ut premiereepisoden av Paradise Hotel dagen før. Jeg er jo PH-fan, så jeg klarte ikke holde hendene unna, og så derfor episoden på morgenen i dag. Jeg var sykt spent, for det er jo rykter om at programmet skal forandre seg … Continue reading "Paradise Hotel premiere"

2020-03-09 13:42 Neglene mine før og etter

Reklame | Winnies velvære Tønsberg Nå har jeg endelig vært hos Winnie igjen på Husvik i Tønsberg. Hun har blitt min faste negldame og hverdagspsykolog. Et varmere og hyggeligere menneske skal du lete lenge etter. En stor bonus er at hun har Chihuahua som jeg kan kose med i salongen. Om du ønsker sykt fine … Continue reading "Neglene mine før og etter"

2020-03-08 11:54 SYKT DIGGE DUFTER

Reklame | Lyko Heisann!  Jeg satt og lurte på hva jeg skulle skrive om i dag, for jeg er egentlig litt sliten. Haakon og jeg ble sittende lenge våkne med ett (fem) glass vin og snakket om alt og ingenting. Corona er over Norge, og en skulle snart tro at alle havner i karantene. Personlig … Continue reading "SYKT DIGGE DUFTER"

2020-03-07 20:51 Middag for to

I dag er det lørdag, og egentlig skulle vi få besøk. Planene ble endret, faktisk på grunn av Coronaen her til lands, så vi måtte ta et par forhåndsregler… det var ordentlig kjipt, for jeg hadde gledet meg til å være sosial denne dagen. Isteden vasket jeg hele huset og har tatt meg litt ekstra … Continue reading "Middag for to"

2020-03-07 10:02 Lørdag morgen: Frokost og interiør

Reklame | Posterstore.no og Vida XL Det er lørdag morgen, og jeg tenkte gi dere litt innsyn i min start på dagen. Først og fremst må jeg fortelle at jeg er en tøffel-person. Jeg er helt avhengig av tøfler, og pakker det med hvor enn jeg reiser.Til og med når jeg flyr har jeg tøflene … Continue reading "Lørdag morgen: Frokost og interiør"

2020-03-06 19:46 De ekte “idiotene”…

Heisann! I forbindelse med en artikkel som Vida Lill Gausemel hadde delt på Facebook. Artikkelen var i positiv retning til at deltakere i Paradise Hotel har mye personlighet, ikke nødvendigvis er mindre smarte, men at det er en god miks av ulike personligheter med forskjellige positive egenskaper. Jeg er dønn enig, for jeg har jo … Continue reading "De ekte “idiotene”…"

2020-03-06 09:37 Jeg ble bedt om å kle på meg!

Reklame | Na-kd I går ble jeg ganske overrasket da en mann kommenterte på det ene bildet mitt at jeg må kle på meg. Min umiddelbare tanke var at “hmm, er det for mye kropp?”, helt til det gikk opp for meg at dette faktisk bare er et bilde fra Tenerife der jeg står i … Continue reading "Jeg ble bedt om å kle på meg!"

2020-03-05 20:02 Derfor er jeg i Oslo

Reklame | NA-KD God kveld! Kjole fra NA-KD HER Denne dagen har vært lang. Jeg stod opp, la ut oppskrift på frokost til dere, deretter hoppet jeg på toget inn til Oslo. Mitt første mål for dagen var å dra innom en beautysalong og ta en etterlengtet behandling (ikke reklame). Deretter hadde jeg fått VIP-plass i … Continue reading "Derfor er jeg i Oslo"

2020-03-05 07:47 Sunn og digg frokost: tre ingredienser

God morgen! Jeg lovte dere å legge ut oppskrift på de sunne frokostpannekakene dere så på Instagram. Jeg elsker denne retten, og innholdet i den er helt genialt. Denne kan serveres til både barn og voksne uten særlig misnøye. Det viktige er å toppe med ingredienser du selv synes er digg. Foe eksempel kan denne … Continue reading "Sunn og digg frokost: tre ingredienser"

2020-03-04 18:12 Ukens skjønnhetsfavoritt: Øyebryn

Reklame | Lyko Heisann!Noen ville gjerne vite hva jeg bruker på øyebrynene mine, og her skal dere få svaret. Jeg synes det er veldig gøy at dere spurte, for jeg er av den personen som gjør ting enkelt og ikke vanskelig, så mine tips er ofte ganske gode. Det viktigste for min del når det … Continue reading "Ukens skjønnhetsfavoritt: Øyebryn"

2020-03-04 09:27 Ukens spørsmål: BH, PRIVATE MELDINGER, SNAP

Reklame | Lyko og NA-KD HVA HETER DU PÅ SNAP? Der heter jeg “auroragude”. Jeg har offentlig profil, så det skal være lett å trykke følg. Jeg er veldig aktiv der, og du kan også få oppdateringer og swipe opp når jeg har nye blogginnlegg. Jeg legger også ut tips om andre ting. HAR DU … Continue reading "Ukens spørsmål: BH, PRIVATE MELDINGER, SNAP"

2020-03-03 17:32 Camp Kulinaris: Respektløst

Om du ikke har sett kveldens episode av Camp Kulinaris, så tar jeg dere gjennom et hendelsesforløp i dette innlegget Jeg blir rett og slett skuffet og lei meg av å se hvordan enkelte taklet Erlends forsøk på å gjøre noe fint, minnes pappaen sin, og ikke minst i god tro om at han gjør … Continue reading "Camp Kulinaris: Respektløst"

2020-03-03 10:35 Life hacks – veien til lykke

Livet vårt kan av og til føles vanskelig, og vi har ikke alltid full kontroll på oss selv. Noen ganger kan vi lett bli fanget i en ond spiral, og da gjelder det å vite hvor vi skal bryte mønsteret. Jeg har mye erfaring med å ha det tungt, men jeg har også sett det … Continue reading "Life hacks – veien til lykke"

2020-03-02 18:58 En ny type trening

For å kickstarte treningen etter en sløv ferie, tenkte jeg at det er lurt å finne på noe kreativt. Jeg kjente at motivasjonen for å trene i dag var veldig lav, og derfor kan det være lurt å pushe seg selv litt ekstra. Jeg tok derfor en titt på de i inkluderte treningstimene på senteret, … Continue reading "En ny type trening"

2020-03-02 10:53 Vanskelige prioriteringer

Mandag er her, og dagen har startet alt annet enn bra. Jeg skulle egentlig stå opp tidlig, men hadde ikke viljestyrke nok til å være konsekvent… Isteden fant hodet mitt opp ange slappe tanker om at  jeg sikkert er sliten etter reisen, så jeg fortjener å sove mer. Istedenfor å stå opp 08, stod jeg … Continue reading "Vanskelige prioriteringer"

2020-03-01 19:16 Mål for neste uke

Noe av det viktigste jeg foretar meg er målsetting. Et godt eksempel på dette var at jeg i januar ikke hadde noe konkret mål for inntekt. I februar tenkte jeg at jeg må begynne å sette meg mål, og dette resulterte i at jeg doblet inntekten min… Etter den erfaringen skal jeg aldri sluntre unna … Continue reading "Mål for neste uke"

2020-03-01 10:31 Jeg betaler gjerne!

Reklame | Sponset kjole fra Bubbleroom Det har florert en debatt angående tamponger, mensen og betaling. Er det én ting jeg hater, så er det mensen. Det er ekkelt, merkelig og ubehagelig, og ikke minst en plage for mange. Jeg selv har nylig hatt en dårlig opplevelse, da jeg plutselig fikk frøken M på besøk … Continue reading "Jeg betaler gjerne!"

2020-02-29 13:59 På vei…

Solbrent, brun og med en ny tatovering sitter jeg snart på flyet hjemover. Gleden av å få oppholde seg i sol og varme har vært enorm, og jeg er veldig heldig som har fått være med på en tredje innspilling av Charterfeber. Denne sesongen blir nok annerledes i fjor, men det er jo bare bra, … Continue reading "På vei…"

2020-02-28 20:18 JEG GJORDE DET!

Siste dag med innspilling er vel overstått, og det føles helt merkelig skulle hjem i morgen. Frykten for Corona har roet seg ned, og det føles greit.Formen min er eeeendelig bra, og det er typisk at jeg skal hjem når jeg endelig fysisk kunne vært mer klar for eventyr. Allikevel, dere skulle bare visst hva … Continue reading "JEG GJORDE DET!"

2020-02-28 13:11 Siste dag med….

I dag er nest siste dag her på Tenerife. Jeg har blitt både solbrent, fått frykt for Corona, opplevd en utrolig Calima, hatt tidenes mensen, vært syk… og ikke minst spilt inn min tredje sesong av Charterfeber! Dere har fått et par hint til hva som er gjort på denne turen, men jeg har selvsagt … Continue reading "Siste dag med…."

2020-02-26 18:17 Jeg vurderer å merke meg for livet

Herregud! Jeg er en veldig spontan person, og er sykt utålmodig når jeg får lyst på noe… I dag lå jeg ved bassenget, og plutselig fikk jeg en syk idé… For et par år siden tok jeg en enhjørning-tatovering, og den har jeg aldri angret på. Jeg digger den, og den betyr mye for meg. … Continue reading "Jeg vurderer å merke meg for livet"

2020-02-26 10:59 UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: FOUNDATION

Reklame | LYKO Endelig en ny onsdag og nydelige tips til dere ♥ Etter min mening er type foundation helt avgjørende for det sminkede resultatet. Jeg bruker egentlig ikke så mye sminke, men jeg er opptatt av at huden skal gløde, ujevnheter skal dekkes, og det skal være enkelt. Jeg har derfor valgt ut mine … Continue reading "UKENS SKJØNNHETSFAVORITT: FOUNDATION"

2020-02-25 18:43 Det skjer rare ting med meg!

I dag skal jeg gi dere en skikkelig oppdatering. Det er vanskelig for alle å henge med i svingene når jeg befinner meg i et annet land, for livet her på innspilling er ganske spesielt, og ligner ikke så mye på det som skjer hjemme. Jeg elsker å leve i bobler, det føles liksom beskyttende … Continue reading "Det skjer rare ting med meg!"

2020-02-25 07:43 Frykt for Coronavirus

God morgen! Nå som Calimaen har lagt seg har endelig hodet mitt fått litt ro. Jeg kjemper fortsatt mot en sår hals etter mye innhalering av sand… Jeg hoster stadig, og formen kunne absolutt vært bedre. I går tullet jeg faktisk om at jeg kan ha fått Coronavirus, fordi jeg følte meg skikkelig dårlig: så … Continue reading "Frykt for Coronavirus"

2020-02-24 19:45 ENDELIG ER DET OVER!

Reklame | NA-KD I går var ekstremt spesielt… Kjole fra Na-Kd Været her på Tenerife i går var helt fryktelig… Luften var bokstavelig talt GUL. Jeg tror nesten ikke på det når jeg ser på bildene fra i går. Dette et visstnok den værste Calimaen som har vært her på 10 år. Jeg kan banne … Continue reading "ENDELIG ER DET OVER!"

2020-02-24 12:44 Jeg gråt i to timer

Jeg har ikke lov til å avsløre så alt for mye innhold når vi spiller inn Charterfeber, men jeg er bare nødt til å gi dere litt innsyn i et sted vi var i går, nemlig K9 Tenerife. Dette er et drevet av frivillige med hjerte for hunder. Jeg skal ikke si så mye om … Continue reading "Jeg gråt i to timer"

2020-02-23 15:14 VI MÅ AVBRYTE INNSPILLINGEN

Herregud… I dag våknet jeg til feber og snørr, men kastet i meg smertestillende for å være klar for en ny dag med filming. Vi visste at det skulle være Calima i dag, men var ikke så bekymret. Vi gjorde oss klare for dagens aktivitet, og var i bilen på vei. Plutselig blir hun ene … Continue reading "VI MÅ AVBRYTE INNSPILLINGEN"

2020-02-22 19:16 UKENS SPØRSMÅL: CK, GAY, KOSTHOLD ++

Reklame | NA-KD HVA SYNES DU OM UTFORDRERNE PÅ CAMP KULINARIS? Jeg vil ikke avsløre så mye, men jeg var veldig klar og åpen for de nye. Stian virket som om han hadde munndiaré da han kom inn, hehehehe. Men han var også en jeg tenkte at jeg kom til å digge når jeg ble … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: CK, GAY, KOSTHOLD ++"

2020-02-22 09:22 Slik bor vi på Charterfeber

Hola, Guapas! I løpet av de tre sesongene med Charterfeber jeg har vært med på, er dette virkelig det fineste stedet jeg har bodd. Vi har fått et rom på rundt 60-70 kvadratmeter med romslig stue, soverom, 2 bad og totalt tre terrasser. Dette er jo et suite-hotell, så det er på en måte umulig … Continue reading "Slik bor vi på Charterfeber"

2020-02-21 10:48 La oss snakke om noe plagsomt og ekkelt

Av og til klarer jeg virkelig ikke forstå kroppen min….  jeg har generelt ekstremt god helse, da jeg aldri er plaget av vondter i kroppen, langvarig influensa, og andre vanlige sykdommer. Jeg trener 3-5 ganger i uken, og generelt smiler livet. Jeg spiser for det meste sunt, til tross for noen utskeielser i helgene. Noe … Continue reading "La oss snakke om noe plagsomt og ekkelt"

2020-02-20 18:27 DETTE TV-PROGRAMMET SPILLER JEG INN

Reklame | Bubbleroom For første gang noensinne(!!!) har jeg meklet meg frem til en tillatelse fra produksjonen til å fortelle dere hva jeg spiller inn! Det er ikke vanlig å ha lov, i og med at cast, handling og så videre er forbeholdt tv-skjermen, promotering og ikke til eget personlig forbruk. Det er derimot slik … Continue reading "DETTE TV-PROGRAMMET SPILLER JEG INN"

2020-02-20 09:43 Ukens skjønnhetsprodukt: Slitt hår

Reklame | Lyko Er det noe som irriterer meg grønt, så er det å ha slitt hår. De fleste som bleker og farger håret så lyst som meg vet at det er mye jobb å holde håret fint, kaldt og sunt. Derfor ønsker jeg å gi dere tips til hvordan man best kan holde håret … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: Slitt hår"

2020-02-19 18:18 Jeg utfordret min største fobi!

Jeg hadde aldri trodd denne dagen ville komme!  Det var faktisk min egen skyld at jeg endte i denne situasjonen, fordi jeg ikke gjorde så grundig research i forkant. Før vi dro til Tenerife gjorde jeg et googlesøk, og fant ut at ferieøyen Tenerife har de en svær vulkan! Eventyreren i meg sa at dette … Continue reading "Jeg utfordret min største fobi!"

2020-02-19 09:19 JA, JEG ER PÅ INNSPILLING!

KAN DERE TRO AT DETTE ER UTSIKTEN FRA ROMMET MITT? I går ankom vi nydelige Tenerife. Jeg er faktisk ganske glad i stedet allerede, til tross for at jeg ikke har sett noe særlig av det enda. Det jeg har sett er selve hotellet vi bor på, litt gater og i det fjerne, fjellet Teide, … Continue reading "JA, JEG ER PÅ INNSPILLING!"

2020-02-18 18:02 Vi er fremme! + Rabattkode til dere <3

Reklame | Bubbleroom KJOLE FRA BUBBLEROOM FINNER DU HER Endelig er vi fremme på Tenerife! Vi skal bo på et veldig fint hotell som heter Gara Suites Golf & Spa. Dette ligger i området Playa de las Americas. Dette er et sted jeg aldri har vært før, og derfor er det med stor glede at … Continue reading "Vi er fremme! + Rabattkode til dere <3"

2020-02-18 07:24 PÅ GARDERMOEN

GOD MORGEN! Det er kjempegøy å få skrive dette innlegget til dere. Jeg er på Gardermoen, for nå skal vi nemlig straks på tur. Jeg skal være borte helt til 29.februar, så det er bare å henge på. Bloggen kommer til å bli oppdatert masse, og dere skal få fine smakebiter på det vi driver … Continue reading "PÅ GARDERMOEN"

2020-02-17 08:48 Jeg prøvde meg som terapeut

Jeg skulle jo selvfølgelig si ifra om hvordan dere kan få lyttet til podcasten jeg var gjest i på fredag. Dere kan enkelt trykke her for å lytte! Som tidligere nevnt fungerer jeg i denne podcasten som Niklas og Benjamin sin parterapeut. I hvilken grad mine råd til dem er gode eller ikke, må nesten lytterne … Continue reading "Jeg prøvde meg som terapeut"

2020-02-16 19:00 Rykter om meg: Sant eller usant?

Reklame | NA-KD Jeg slang ut en utfordring til følgerne mine på snapchat der jeg ba om rykter som jeg kan bekrefte eller avkrefte! Jeg ble faktisk litt satt ut av noen av disse ryktene, og jeg tenker at verden må være et crazy sted i og med at enkelte rykter blir satt til livs… … Continue reading "Rykter om meg: Sant eller usant?"

2020-02-15 09:44 Han ba meg om unnskyldning

Dette blir dere sikkert glade for å høre! Etter frisørtimen min i går var tiden inne for å gjeste podcasten til Niklas Baarli og kjæresten, Benjamin Silseth. De har en podcast som heter “Baarli og Benjamin går i terapi”. I denne podden får jeg lov å tre inn som parterapaut, og forsøke å løse et … Continue reading "Han ba meg om unnskyldning"

2020-02-14 13:53 HÅRET MITT: FØR OG ETTER

Reklame | Sarah Wilhelmsen, Hendrix Hair Majorstuen Herregud, nå er jeg såååå glad! Håret mitt trengte virkelig en makeover, og nå er det endelig gjort. Jeg har vært hos sykt flinke Sarah Wilhelmsen som holder til på Hendrix Hair Majorstuen! Hun har over 9 års erfaring, så dette er en dame du er trygg hos. … Continue reading "HÅRET MITT: FØR OG ETTER"

2020-02-14 09:34 Valentines hittil og antrekk

Reklame | Hendrix Hair og NA-KD Happy Valentine, alle sammen! Dagen har startet kjempefint! Jeg våknet ganske tidlig av meg selv, men fikk streng beskjed av Haakon om å bli liggende i sengen med Goose. Før jeg visste ord av det fikk jeg servert en nydelig frokost på sengen! Haakon hadde laget kokte egg, fruktsalat … Continue reading "Valentines hittil og antrekk"

2020-02-13 09:40 Niklas Baarli kalte meg dum

Heisann! Det er jo naturlig å ta opp Camp Kulinaris, siden det er på TV nå, og mange av dere lesere engasjerer dere ♥ Jeg må bare si jeg blir dødsglad for de fine kommentarene deres, dere skulle bare visst! Jeg kommer til å svare alle, bare vær litt tålmodige! Det er viktig for meg … Continue reading "Niklas Baarli kalte meg dum"

2020-02-12 18:08 Ukens spørsmål! CK, BARN, DRAMA PÅ TV

Reklame | Isabellabeauty OMG! Før jeg svarer på alle spørsmålene må dere bare ta en titt på disse nydelige volumvippene fra Isabella Beauty ♥ Hun holder til sentralt i Oslo sentrum, så book hos henne om du har lyst på fine vipper! Hvor gammel er du, eller bør jeg si ung? Jeg er 27 år, … Continue reading "Ukens spørsmål! CK, BARN, DRAMA PÅ TV"

2020-02-12 10:42 Ukens skjønnhetsprodukt: For vinterhud

Reklame | Lyko og Ole Henriksen Heisann! Forrige uke ga jeg dere tips til et produkt som hjelper mot mørke ringer og fine linjer i øyeområdet. Dette ga gode lesertall, og derfor er jeg enda mer enn motivert til å fortsette å dele mine skjønnhetshemmeligheter med dere! Skriv gjerne i kommentarfeltet om dere ønsker å … Continue reading "Ukens skjønnhetsprodukt: For vinterhud"

2020-02-11 18:20 Jeg har vært dum

Hei! Planen var å vise dere litt hvordan vippene ble, men jeg var ikke hjemme før mørket falt, og velger derfor å ta noen finere bilder i morgen når lyset er finere! Jeg er i hvert fall sykt fornøyd, så gled dere til å se! Jeg satt og mimret på både facebook og instagram i dag, … Continue reading "Jeg har vært dum"

2020-02-11 10:05 Oppdatering direkte

I natt sov jeg ikke særlig godt. Jeg visste at jeg skulle tidlig opp, og ble ganske så frivillig fanget i en lang telefonsamtale med Erlend Elias i går før leggetid. Jeg har vanligvis fått lagt meg rundt 22 den siste tiden, men fordi det var så fint å snakke med Erlend, endte jeg med … Continue reading "Oppdatering direkte"

2020-02-10 18:42 Paradise Hotel auditions!

Jeg har fått være med på en innspilling hos Mastiff! Husker dere at jeg i desember skrev at jeg var på en innspilling i forbindelse med Paradise Hotel? Jepp! Jeg var så heldig at jeg fikk tilbringe mange timer i stolen sammen med Linni Meister og Morten Botten, og jeg mener å huske at vi … Continue reading "Paradise Hotel auditions!"

2020-02-10 08:53 Ukens planer! Podcast, skjønnhet og hunder!

Jeg vet at denne uken kommer til å fly forbi. Det er egentlig litt fint, for neste tirsdag skal jeg ut og reise! Jeg svarer dere på hvor jeg skal hen når tiden er inne. Jeg kan i alle fall si at jeg ikke skal sitte og fryse, men forhåpentligvis kommer jeg hjem både brun … Continue reading "Ukens planer! Podcast, skjønnhet og hunder!"

2020-02-09 17:53 For fin for Holmestrand!

Hva avgjør egentlig hvor vi “kommer fra”? Har dette sammenheng med hvor vi er født, hvor vi har bodd lengst, hvor vi føler tilhørighet, hvor våre foreldre bor? Jeg skjønner egentlig ikke helt. I passet mitt er jeg fra Bærum, i følge barne- og ungdomsskole er jeg fra Holmestrand, og i følge bosted er jeg … Continue reading "For fin for Holmestrand!"

2020-02-09 11:16 Det nærmeste jeg kommer angst

Reklame | NA-KD I går var en vanskelig dag. Grunnen til at dagen var vanskelig, er faktisk ganske absurd. Dagen i går ble tilbragt hjemme. Hjemme foran en tv-skjerm med masse usunt tilskudd, slik som ostepop og iskrem. For noen er vel dette den perfekte lørdagen? Solbriller her Problemet mitt er bare blitt større de … Continue reading "Det nærmeste jeg kommer angst"

2020-02-08 16:00 Dette visste du IKKE årets Camp Kulinaris!

Heisann! Camp Kulinaris har allerede rukket å rulle for en periode på TV3! Derfor tenkte jeg det var på tide å gi dere litt behind the scenes-info, for det er mye dere seere går glipp av, som vi både er glad for at ikke kommer med, men det er også ting som skjer som blir … Continue reading "Dette visste du IKKE årets Camp Kulinaris!"

2020-02-08 09:58 Kleint og skummelt – Kriminelle deltakere

I går sendte en venn av meg denne artikkelen. Den handler om at det er en gjeng straffedømte folk som er med, og har vært med i norsk reality. Artikkelen stiller seg kritisk til om produksjonsselskapene gjør god nok research når de caster deltakere, for psykologene skal blant annet vurdere om deltakerne er psykisk rustet … Continue reading "Kleint og skummelt – Kriminelle deltakere"

2020-02-07 14:33 Eksamenskarakter + antrekk til ferie

Reklame | NA-KD Imens jeg skriver dette innlegget har jeg enda ikke lest hva slags karakter jeg fikk på eksamen. Jeg er et av de mest nervøse menneskene jeg vet om, når det kommer til tilbakemelding. Jeg er god på utførelse og forberedelser, men kvalmen og stresset sniker seg innpå når jeg skal få vite … Continue reading "Eksamenskarakter + antrekk til ferie"

2020-02-07 07:24 5 Ting du ikke visste om meg

SYKT kresen på mat Jeg har alltid vært sykt kresen, og jeg visste dette kom til å bli en utfordring på Camp Kulinaris. Jeg hadde en personlig utfordring, som var å smake på ALT. Det er derfor dere ser at jeg motvillig tar imot alt mulig rart… Og ja, jeg kastet opp blekkspruten igjen, det … Continue reading "5 Ting du ikke visste om meg"

2020-02-06 09:30 Slik sprer du kjærlighet rundt deg

Etter innlegget i går, har jeg innsett at følelsene mine rundt det jeg skrev handler om kjærlighet. Kjærlighet er i mine øyne vår største motivasjonsfaktor, og det er dette som er drivkraften vår. Når jeg ser, får eller opplever kjærlighet, føler jeg meg fullkommen. Jeg tror at dette er grunnen til at jeg selv sliter … Continue reading "Slik sprer du kjærlighet rundt deg"

2020-02-05 18:14 Ny spalte! – Ukens favorittprodukt

Reklame | Fra og med i dag kommer jeg til å ha en fast spalte her på bloggen der jeg deler et favoritt-skjønnhetsprodukt. Dette kommer til å bestå av produkter jeg har brukt over en lengre periode, og som jeg er stolt av å vise frem til dere. Kom gjerne også med ønske om nettopp … Continue reading "Ny spalte! – Ukens favorittprodukt"

2020-02-05 11:26 Møkk lei av heksejakt

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begrunne det jeg føler, uten om at det blir feil. Kanskje jeg skal benytte meg av muligheten til å ikke være korrekt, men bare spy ut hva jeg føler? Ofte skriver jeg på en måte for å ikke kunne bli “tatt” på noe, kanskje fordi jeg er litt … Continue reading "Møkk lei av heksejakt"

2020-02-04 20:59 Mer enn “bare” en blogger

Det hagler inn av fine meldinger og kommentarer fra dere! Dere er dødsrå, og dere gjør at jeg bare gleder meg for hver episode som går av Camp Kulinaris. Det var et kult konsept, men jeg ante ikke at jeg på en måte skulle få lov til å vise meg selv fram så godt. Så … Continue reading "Mer enn “bare” en blogger"

2020-01-18 16:45 Det motsatte av sosial angst

Det høres jo litt ekstremt ut, og selvsagt er ikke angst noe å tulle med. Men jeg er faktisk sånn at jeg kjeder meg veldig fort, og er over gjennomsnittet glad i vennene mine. Etter vi flyttet til ødemarken i Tønsberg, har jeg blitt mer og mer lei. Jeg har mange helger alene, og blir … Continue reading "Det motsatte av sosial angst"

2020-01-18 09:53 De fineste stedene å reise til

Mange av oss reiser bort på dette halvåret. Noen reiser til Gran Canaria, imens andre reiser litt lengre bort, der det kanskje er mer å se og oppleve som vi ikke har sett før. Fra jeg var liten har jeg vært så heldig at jeg har reist mye, og fått sett magiske steder som jeg … Continue reading "De fineste stedene å reise til"

2020-01-17 10:59 På lunsj med en skuespiller

Dette er ikke noe alle vet, men en bedre venninne av meg er faktisk skuespiller! Jeg møtte henne gjennom en jobb jeg hadde tidligere i fjor, og vi ble umiddelbart gode venner. Ann Kristin, som hun heter er en sterk, smart og morsom jente som jeg kan relatere mye til, for vi har mange felles … Continue reading "På lunsj med en skuespiller"

2020-01-16 13:44 Utfordret av skjebnen

Omg. Dere vet jo at jeg hadde eksamen i disse dager? På tirsdag skulle hjemmeeksamen startes. Jeg hadde lagt meg tidlig dagen før, og jeg var mentalt forberedt på alt som kunne komme. Jeg fungerer nemlig veldig godt under positivt press, og tenkte derfor at jeg skal jammen levere en god eksamen. Og hva skjer? … Continue reading "Utfordret av skjebnen"

2020-01-15 12:26 Nye beautyfavoritter! Sjekk leppestiften

Reklame | Lyko Jeg tenkte dele noen kule produkter jeg har fått i det siste. I samarbeid med Lyko har jeg fått bestille litt forskjellig fra Yves Saint Laurent. Dette merket har utrolig mye fint, og det er litt mer eksklusivt. I tillegg har Lyko en kampanje nå der du får med YSL-produkter til en … Continue reading "Nye beautyfavoritter! Sjekk leppestiften"

2020-01-15 08:14 Slik kickstarter du studiene

Heisann! I disse studietider er det kanskje nyttig å gjøre noen “hacks” for å øke motivasjonen. Som student har jeg lært meg noen nøkkelfunksjoner for å få til alt sammen. Du trenger ikke alltid være super-nerd for å prestere, men heller litt lur og taktisk. Her er mine beste tips!   ♣ ALDRI fokusér på … Continue reading "Slik kickstarter du studiene"

2020-01-14 07:59 Reise booket!

Dette er så gøy å fortelle! I slutten av februar skal jeg ut på en aldri så liten ferie. Som dere vet har jeg hatt lyst til å reise bort veldig lenge nå, og endelig er det i boks. Jeg gleder meg skikkelig til å bli brun, gå lange turer langs stranden, se en annen … Continue reading "Reise booket!"

2020-01-13 18:02 17 år igjen

Herregud, det er så krise. Samtidig passer det kanskje bra, med tanke på at jeg har eksamen denne uken… Jeg har nemlig ikke bil… Eller jeg har bil, men den kan visst ikke kjøres. Haakon har nærmest gitt meg kjøreforbud fordi en fjær har røket (?) på bilen, og det kan derfor slite ut dekket … Continue reading "17 år igjen"

2020-01-13 11:00 Helvetesuken

Jeg har både gruet og gledet meg til denne uken. Denne uken skjer nemlig alt på en gang. I morgen starter hjemmeeksamen, og jeg vet at det enten blir sykt slitsomt eller chill. Det avhenger helt av oppgaven om jeg føler det går veien eller ikke. Jeg har eksamen i kreativitet, innovasjon og nytenkning. Selv … Continue reading "Helvetesuken"

2020-01-12 19:05 Ukens spørsmål: Camp, slanking og kurder

SLANKER DU DEG? På en måte. Jeg driver jo å trener veldig mye, og en del av prosessen er å minske fettprosent. Jeg har ikke fokus på å telle kalorier, veie meg eller slikt, men jeg ønsker å ha en sunn, sterk og feminin kropp. ANGRER DU NOEN GANG PÅ DELTAKELSEN CHARTERFEBER/PARADISE HOTEL? Vel… Dette kommer … Continue reading "Ukens spørsmål: Camp, slanking og kurder"

2020-01-11 11:28 Norske serier du må se

I det siste har jeg gått på en skikkelig smell. Jeg er blitt dødslei av alt vi ser på… Egentlig er vi godt i gang med serien “Dark” på Netflix, men jeg har liksom bare stoppet opp, og orker ikke følge med. For å friske opp gleden av å se på noe, tenkte jeg at … Continue reading "Norske serier du må se"

2020-01-10 18:00 Dette har treningen gjort med kroppen min

Det er 10 uker siden jeg begynte å trene. Jeg begynte å trene fordi jeg visste at jeg “må”, med mindre jeg vil føle meg slapp, ikke så bra med meg selv, og oppleve mindre mestring. Jeg hadde nemlig sluttet med ridning i høst, og fant derfor ut at det var på tide å fortsette … Continue reading "Dette har treningen gjort med kroppen min"

2020-01-10 09:57 Min type frokost

Er det én ting som gjør at jeg gidder å stå opp om morgenen, så er det frokost. Jeg elsker mitt rituale der jeg spiser frokost, drikker kaffe og gjerne setter på noe hyggelig på tvén. Frokost er virkelig det viktigste måltidet om dagen, og jeg merker alltid at jeg ikke føler meg så energisk … Continue reading "Min type frokost"

2020-01-09 17:53 Forbli barneløs?

Noen ganger har temaet slått meg… Kommer jeg til å forbli barneløs? Det finnes dessverre personer der ute som ikke er i stand til å få barn. Personer som kunne gjort hva som helst for å få bære fram, for så å holde sitt eget lite barn, se det vokse opp, og ha en familie. … Continue reading "Forbli barneløs?"

2020-01-09 11:11 Pimp my kitchen

Siden vi flyttet inn, har vi gått og fundert på hva som kan gjøres med ulike rom og områder i huset. Greien er at stueområdet var fint pusset opp med kalde toner i grått og med blå hint. Derfor har vi valgt å innrede ned sølv, speil og grått, fordi det etter vår smak er … Continue reading "Pimp my kitchen"

2020-01-08 13:23 Folk som vil skade deg

Jeg er desidert mer positiv enn jeg pleier om dagen. Jeg mistenker at dette har noe å gjøre med det nydelige “vårværet” vi har fått. Det er lyst, mildt og en frisk duft av 2020 i luften. Helt ærlig synes jeg at det virker som at menneskene rundt meg også er litt lettere. Det skal … Continue reading "Folk som vil skade deg"

2020-01-07 12:46 Jeg har bedt om hjelp

I disse tider hvor psykisk helse står i fokus, tenkte jeg selv å være åpen rundt psykisk helse. I dag har jeg vært hos legen, og jeg har bedt om hjelp. Jeg er “egentlig” frisk. Jeg gjør alle tingene som kreves av meg, både jobb, studier, husarbeid, 4 hunder, trening, kjæreste og så videre. Jeg … Continue reading "Jeg har bedt om hjelp"

2020-01-06 18:50 Dette skjer i januar

Heisann! Jeg tenkte dele litt planer fremover med dere. Det er tross alt slik at januar har noen litt spennende momenter – på godt og vondt. Jeg har satt av sykt mye tid til studier, i og med at jeg fra neste uke blir fulltidsstudent igjen. Jeg har tjuvstartet med Bedriftsøkonomi nå, men må jobbe … Continue reading "Dette skjer i januar"

2020-01-06 12:15 Min største utfordring i 2020

Hei! Jeg regner med at dere, akkurat som jeg, har satt en del nye mål og utfordringer for året. 2020 er nesten garantert å bli bra – i alle fall om man har samme holdning som meg når man ser fremover. Jeg er vanvittig optimistisk, men har også latt mye være opp til tilfeldighetene. man … Continue reading "Min største utfordring i 2020"

2020-01-05 18:01 Mine topp beautyfavoritter

Reklame | Heisann! I dag ville jeg dele noen av mine favoritt-skjønnhetsprodukter med dere! Jeg har prøvd sykt mye, og mener derfor jeg vet mye om hva som funker til de behovene jeg selv har.   FOUNDATION/CONCEALER Et produkt jeg bruker sykt mye til hverdags, er Loreal paris Infallible More Than Concealer. Denne fungerer som … Continue reading "Mine topp beautyfavoritter"

2020-01-04 18:23 5 ting du ikke må si til typen din

Jeg kan si selv at jeg er elendig på å ikke si feil ting til kjæresten min, for jeg er veldig ærlig som person. Jeg glemmer meg til tider, og ser fort at jeg kanskje ikke skulle ha sagt det jeg sa, fordi det er kjipt for typen å høre, eller så blir det aldri … Continue reading "5 ting du ikke må si til typen din"

2020-01-04 13:11 Folk og stil

Det er lenge siden jeg har skrevet om et tema som engasjerer meg, og nokså greit er kanskje det? Jeg har det med å ikke alltid mene det samme som alle andre, og kommer gjerne med nye innfallsvinkler på ulike temaer. Jeg tenker veldig mye, og derfor dukker det fort opp temaer som ikke er … Continue reading "Folk og stil"

2020-01-03 17:09 Store planer for den smarte Aurora

Som mange av dere vet, så er jeg litt som en løk, jeg har mange lag. En av sidene ved meg som ikke alle kjenner så godt til, er min smarte side. Uten denne hadde nok livet mitt vært mye mer annerledes, og jeg aner ikke hvem jeg hadde vært. Jeg kan trekke frem at … Continue reading "Store planer for den smarte Aurora"

2020-01-02 18:01 Ukens spørsmål: KROPPSPRESS, CAMP, KALORIER ++

HVA SYNES DU OM JODEL? Jeg har sporadisk hatt Jodel, men har innsett at det ikke er så sunt når det dukker opp ting om en selv. Folk oppfører seg helt grusomt der inne, og jeg slettet appen for noen uker siden igjen, fordi folk skriver mer stygt om andre enn sladder. Egentlig er Jodel … Continue reading "Ukens spørsmål: KROPPSPRESS, CAMP, KALORIER ++"

2020-01-02 09:10 Mine nyttårsforsetter

I går blogget jeg ikke, for energinivået var lavt. Jeg  ville ikke rable ned noen nyttårsforsetter som ikke var tenkt gjennom grundig, for de skal tross alt følges. Jeg fant ingen store mål for året, men det er fordi noe er litt uvisst akkurat nå. Jeg er sikker på at det blir et megaspennende år, … Continue reading "Mine nyttårsforsetter"

2019-12-31 17:06 Mine planer antrekk i kveld

God kveld, og på forhånd: GODT NYTT ÅR!♥ Jeg har i skrivende stund en ribbe i ovnen, imens jeg venter på at Haakon skal hente en venninne av meg og kjæresten hennes. Hundene kan ikke være alene i kveld, og derfor er det viktig at alt er trygt og hyggelig her hjemme. Jeg har ikke … Continue reading "Mine planer antrekk i kveld"

2019-12-31 10:49 Personer som gjorde 2019 bedre

Jeg har selvsagt mange jeg er takknemlig for at er i livet mitt. Jeg tenkte plukke opp de som jeg tror har påvirket og hjulpet meg mest på ulike måter. Noen av dem er nye bekjentskaper som jeg er sykt glad for å få ha fått, imens andre har vært der for meg ganske lenge. … Continue reading "Personer som gjorde 2019 bedre"

2019-12-30 09:56 Jeg kommer alltid til å være ærlig

Jeg skjønner jo virkelig at noen kunne reagere på innlegget om Haakon sin julegave. Bare for å roe ned dette to hakk, så spurte jeg Haakon om det var greit at jeg fortalte historien slik den opplevdes i øyeblikket, og han sa det var greit. I tillegg: Ringen jeg fikk var helt nydelig, og jeg … Continue reading "Jeg kommer alltid til å være ærlig"

2019-12-29 16:11 5 ting som gjorde 2019 viktig

Jeg valgte for snart ett år siden at 2019 virkelig skulle gjøre susen for meg og mitt liv. Jeg trengte en drastisk endring, for 2018 var virkelig et år jeg ikke gjorde noe særlig godt for meg selv. Det startet bra, men ble avsluttet så sykt kjipt. Jeg hadde tatt en jobb jeg ikke passet … Continue reading "5 ting som gjorde 2019 viktig"

2019-12-28 15:37 Bak fasaden: Julaftens kleineste øyeblikk

Mange lar som regel kleine øyeblikk forbli glemt i det de skjer. På julaften skjedde det noe skikkelig kleint, og jeg har i samråd med Haakon fått lov til å fortelle hva som skjedde, i og med at dette var i forbindelse med øyeblikket jeg hadde ventet på hele kvelden – gaven fra ham. Veldig … Continue reading "Bak fasaden: Julaftens kleineste øyeblikk"

2019-12-27 15:05 Dette gjør at jeg gruer med til nyttårsaften

Da jeg var liten var nyttårsaften en dag jeg elsket. Pappa kjøpte alltid så sykt mye raketter, og vi synes det var så kult og spennende med alle de fine lysene. Jeg tror helt ærlig at pappa synes det var minst like gøy! I tillegg spise vi alltid god mat, og vi fikk være våkne … Continue reading "Dette gjør at jeg gruer med til nyttårsaften"

2019-12-26 15:32 Slik var julen

Julen i år var annerledes på mange måter. Vi har aldri vært med å arrangere før, og derfor ble jeg ganske utfordret da mamma ville ha hjelp med maten. Jeg er ikke akkurat noen kokk, og har derfor aldri stekt kalkun før… Mamma beskrev det som en kyllingfilet, og jeg er faktisk god på det. … Continue reading "Slik var julen"

2019-12-23 14:30 Spørsmålsrunde

Reklame | Affliates HVA SKAL DU HA PÅ DEG PÅ JULEAFTEN? ANER IKKE! Jeg skal lage et innlegg om dette, for jeg er nødt til å ta et valg snart…. Jeg vurderer selvsagt  å ha på noe rødt, men samtidig har jeg sykt mange andre antrekk som jeg elsker. Jeg tror i hvert fall jeg … Continue reading "Spørsmålsrunde"

2019-12-22 15:46 Juletradisjoner

I år er en litt annerledes jul fra hvordan det har pleid å være. Dette er første gang Haakon og jeg inviterer hjem til jul, og det føles både litt gøy, rart og annerledes. Vi vet jo ikke om det blir her igjen neste år, fordi vi bor ganske usentralt, og tar hver dag litt … Continue reading "Juletradisjoner"

2019-12-21 18:15 Huden min før og etter…

Reklame | Affiliates Husker noen hvor forferdelig huden min så ut en periode i høst? SLIK SOM DETTE: Huden var omtrent likedan på den andre siden av ansiktet. Det kan ha kommet av en kombinasjon av matos (Camp Kulinaris), stress og hormoner + mye sminke. Jeg fant aldri ut hva som egentlig var årsaken, men … Continue reading "Huden min før og etter…"

2019-12-21 11:55 Jeg har pimpet veggene hjemme!

Reklame | Posterstore.no I går ble jeg veldig glad, for det dumpet inn en svær eske fra Posterstore.no.   Denne gangen har jeg plukket ut enda flere fine bilder, som fra nå av pryder veggene mine i nesten alle rom. Jeg hadde aldri gått inn i et  nytt samarbeid om jeg ikke var fornøyd forrige runde, … Continue reading "Jeg har pimpet veggene hjemme!"

2019-12-20 11:54 De mest ræva julegavene

Jada, det er tiden for å være takknemlig, men jeg synes det kan være artig tatt i betraktning hva som egentlig kan skjule seg bak enkelte julegaver. Det er jo selvsagt noen ting vi ikke vil ha. Jeg skjønner om noen skulle være uenig, for moralen sier at vi skal være glad for det vi … Continue reading "De mest ræva julegavene"

2019-12-19 17:04 Minner fra tidligere jul

Julen bringer opp mange minner, og jeg tenkte vise dere noen minner fra tiden tilbake.  Dette bildet er fra 2013, og jeg var så sykt spent. Dette var julaften før jeg dro på Paradise Hotel, og jeg gledet meg helt hinsides… Jeg visste virkelig ikke hvordan det kom til å gå, jeg gledet meg bare … Continue reading "Minner fra tidligere jul"

2019-12-18 20:12 Jeg felte tårer

Jeg gjorde som jeg sa, jeg fokuserte på å få i gang julestemningen. Det var med et halvt hjerte at jeg tvang meg selv på butikken for å kjøpe noen bakevarer. Fordi jeg ikke var helt i slaget, glemte jeg at jeg nylig var på Camp Kulinaris, og slang med et par ferdigposer som ville … Continue reading "Jeg felte tårer"

2019-12-18 13:33 Stemningen hjemme få dager før jul

Det er som om alt rundt er blitt så stille. Det er så vidt jeg hører knitringen fra peisen, men ellers er hundene overraskende rolig, og jeg kan ikke se et eneste menneske når jeg titter ut vinduet. Enten er det meg selv som obsereverer mer, eller så er det at en slags julefred har … Continue reading "Stemningen hjemme få dager før jul"

2019-12-17 17:00 Jeg gruer meg nå

Akkurat i disse dager, så føler jeg ikke at jeg helt kan stole på meg selv.  Akkurat nå gruer jeg meg til nyåret, og jeg skjønner ikke helt hvorfor, kanskje fordi ting er litt uvisst? Akkurat nå ser det ut som at jeg kommer til å legge vekt på litt studier neste halvår, samtidig som … Continue reading "Jeg gruer meg nå"

2019-12-17 07:29 Når alt går til helvete

Er du slik som meg i blant? Våkner du og vet at du egentlig bare bør bli liggende, for dagen kommer til å være kjip? I går var en skikkelig hard nøtt å knekke. I sekundet jeg våknet, hadde jeg et eller annet hengende over meg. Jeg hadde allerede planene for dagen, og de var … Continue reading "Når alt går til helvete"

2019-12-15 20:20 Ukens spørsmål

Det blir litt kort i dag, for jeg har ikke hatt tid til å oppdatere så mye. Her er svar på noen av spørsmålene dere har stilt! CASTER DU PH I ÅR? Neida. Jeg var med på en innspilling der vi fikk intervjue folk som har søkt. Det var sammen med Linni og Morten aborten. … Continue reading "Ukens spørsmål"

2019-12-15 15:38 Typen har vært utro

Om man spør den anonyme personen som skrev dette til meg via YOLO-appen, så har Haakon vært utro. Heldigvis er jeg såpass oppegående at jeg skjønner at dette er en ganske upålitelig kilde. Vedkommende skriver at h*n er min bestevenn, og jeg har ingen bestevenn som formulerer seg på denne måten.Det eneste jeg vil si … Continue reading "Typen har vært utro"

2019-12-14 17:21 Another day, another dress!

Er det ikke rart hvordan festsesongen i Norge liksom er når det er kaldt og mørkt?  Nå har jeg tatt en god dusj etter trening, og har fått på meg en “gammel” kjole fra Nelly, som jeg aldri har fått brukt. Jeg innså plutselig at denne kjolen er ganske fin, og casual nok. Om få … Continue reading "Another day, another dress!"

2019-12-14 12:14 Jeg svarer på rykter

NOEN HAR SETT DEG MED EN ANNEN MANN Om noen har sett meg med en annen mann, så er det definitivt Joachim. Joachim er min bestevenn, og vi henger mye sammen, blant annet i Oslo. De som ikke kjenner oss, ville kanskje ta oss for å være et par, men vi er bare det vi … Continue reading "Jeg svarer på rykter"

2019-12-13 18:13 Kveldens antrekk og planer

Denne dagen har gått i ett. Jeg stod opp tidlig, men tiden har føltes knapp allikevel. Jeg har som dere så vært og ridd, og gud så deilig det var å ri litt igjen! Det er en sterk lidenskap hos meg, og en vakker dag skal jeg kjøpe meg en egen hest. Jeg vil bare … Continue reading "Kveldens antrekk og planer"

2019-12-13 07:53 Dette har jeg ikke gjort på lenge

I dag er det fredag, og fredag er som regel en nydelig dag. Planen var egentlig å studere litt, trene og vaske huset. I kveld kommer søstrene mine på besøk, så det må se nogenlunde greit ut her. Planene er ellers endret, for i går ble jeg spurt om å gjøre noe jeg har hatt … Continue reading "Dette har jeg ikke gjort på lenge"

2019-12-12 14:13 Kom og se på rumpen min

Du må virkelig høre alt om rumpen min. Er ikke det fint og viktig? Det første dere trenger å vite om rumpen min, er at den er designet av meg selv, eller rettere sagt… Jeg fikk den designet av en personlig trener. Jeg har ikke plassert fettet i den der, det har vært der hele … Continue reading "Kom og se på rumpen min"

2019-12-11 10:41 Hva skal julegavene koste?

Er det noe jeg har hørt hele livet, så er det at det er alt for mye gaver under treet, og at det er blitt helt vanvidd. Allikevel har jeg alltid elsket at det nærmest renner over av gaver, og åpningen av alle gavene tar flere timer. Det er da man får strukket ut julekvelden, … Continue reading "Hva skal julegavene koste?"

2019-12-10 20:14 Det er så sykt trist…

Hjemme har vi tatt fatt i en serie som jeg vet at mange andre også ser på, nemlig “Hjem til jul” på Viaplay. Jeg synes serien er lett, artig og fin. Vi er kommet ganske langt, faktisk helt til det er julaften i serien – altså så vi den visst ferdig. I hvert fall skulle … Continue reading "Det er så sykt trist…"

2019-12-10 08:35 Jeg snudde hjemmet på hodet

Etter jeg kom hjem fra trening i går, spiste jeg en god lunsj bestående av kylling, salat og speltlompe. Deretter fylte jeg badekaret til randen med varmt vann. Der lå jeg og funderte over meningen med livet mitt, og jobbet for å komme ut av den meningsløse tankegangen min. Jeg var veldig tung til sinns, … Continue reading "Jeg snudde hjemmet på hodet"

2019-12-09 18:06 Jeg vil glemme alt om fødselsdatoer og dødsdatoer

Idag er det din fødselsdag. Det er gått mange dager siden den siste dagen jeg så deg. Det er utrolig at det ikke går en dag hvor jeg ikke tenker på deg.Men det er vakkert. For selv om tapet er uutholdelig så hadde livet uten deg også vært uutholdelig. Jeg vil glemme alt om fødselsdatoer … Continue reading "Jeg vil glemme alt om fødselsdatoer og dødsdatoer"

2019-12-09 10:13 Skremmende mål for denne uken

Jeg merker virkelig at det er på god tid for litt juleferie. Jeg er sliten, demotivert og lei av bagateller. Jeg har likevel sagt til meg selv at jeg må holde ut til nyttår, for neste år skal bli så bra. Visste dere at det i dag er bare to uker igjen til lille julaften? … Continue reading "Skremmende mål for denne uken"

2019-12-08 19:32 TI TING DU MÅ KJØPE DEG

Reklame | Annonselenker Det er vinter, og butikkene kryr av ting vi både trenger og ikke. Jeg har derimot laget et innlegg med ting vi faktisk bør skaffe oss for å overleve den mørke og kjipe årstiden vi har foran oss. Her får dere altså mine super-triks for en lettere årstid. Uten om dette er … Continue reading "TI TING DU MÅ KJØPE DEG"

2019-12-08 11:40 Ukens spørsmål- Paradise Hotel, sex og barn.

Da var vi her igjen! Jeg synes det er gøy å svare på alle spørsmålene deres, selv om det er mye merkelig. Noe velger jeg å ikke svare på fordi det er for drøyt, og noe er kanskje av hensyn til personvern. Ellers er det som vanlig bare å fyre løs! HAR DU BILDE AV … Continue reading "Ukens spørsmål- Paradise Hotel, sex og barn."

2019-12-07 15:46 5 ting som året 2019 lærte meg…

Når det nærmer seg et nytt år, kan det være greit å gjøre en analyse av hvilken betydning året som har vært, har hatt. Hvordan vil jeg oppsummere året, og hva sitter jeg igjen med? For å utvikles, må vi utfordres, og for å utfordres, må vi bryte ut av faste mønstre. Jeg tror sannelig … Continue reading "5 ting som året 2019 lærte meg…"

2019-12-06 17:42 TV3-festen

I går var hektisk, men vanvittig gøy. Jeg startet dagen 07:30, spiste frokost cirka 08:00, deretter trente jeg litt, leste litt mailer, 10:00 måtte jeg begynne å legge sminke og fikse hår som skulle vare hele dagen, 11:30 gikk jeg avgårde til location for en innspilling. Som dere sikkert så på Instagram, så foregikk dette … Continue reading "TV3-festen"

2019-12-05 16:31 DETTE TV-PROGRAMMET SKAL JEG VÆRE MED PÅ

ENDELIG!!! Nå kan jeg endelig fortelle dere hva jeg har vært og spilt inn sent i sommer! Jeg må anstrenge meg hardt for å ikke ha på caps lock, for jeg er virkelig så giret når jeg skriver her! Hvorfor i alle verden veltet jeg inn døren på Kragerø Resort med en svær enhjørning og … Continue reading "DETTE TV-PROGRAMMET SKAL JEG VÆRE MED PÅ"

2019-12-05 10:12 Jeg holder på å eksplodere

Seriøst, jeg gleder meg sånn! I kveld kan jeg endelig fortelle dere hemmeligheten jeg har holdt på i et halvt år. Jeg har hatt så lyst til å si noe, men da ødelegger jeg alt det gøye for dere. Det skal jo være litt stas… Hemmeligheten kommer på bloggen, og muligens andre steder – i … Continue reading "Jeg holder på å eksplodere"

2019-12-04 17:16 Slik ble håret mitt

Jeg fortalte dere at håret mitt var et kråkereir tidligere, og det stemmer. Håret hadde gulskjær, hadde slitte tupper og tidenes ettervekst. Vel, jeg har tidenes ettervekst hver andre måned, men det føles like ille hver gang. Her får dere før- og etterbilder. Jeg satt en god stund… Jeg har alltid trivdes best med helt … Continue reading "Slik ble håret mitt"

2019-12-04 10:50 Et troll på vei til byen

Heisann! Jeg sitter nå på en ekspressbuss på vei til Oslo. Jeg foretrekker ekspressbussen foran tog, fordi jeg rett og slett ikke stoler på at togene er i rute. I tillegg stopper ikke bussen like ofte, og det er mer intimt. Toget oppleves litt mer skittent og kaotisk. På ekspressbussen har jeg alltid god sitteplass, … Continue reading "Et troll på vei til byen"

2019-12-03 17:52 Nye drømmenegler

Reklame | Winnies Velvære Jeg hadde gledet meg til negltime hos Winnies velvære i dag. Det gamle settet trengte å fornyes, og vi hadde snakket om å bruke farger som matcher en kjole jeg skal bruke på fest denne uken. Jeg lot Winnie aka Negljenta gjøre det hun ville, og det ble veldig kult. Hun … Continue reading "Nye drømmenegler"

2019-12-03 07:52 Denne ukens spennende planer

God morgen. Dagen i går gikk så sykt fort. Jeg våknet for sent, og var tregere enn jeg har vært på veldig lenge. Jeg fikk heldigvis en kaffe på sengen av Haakon, som gjorde livet litt lettere… Da kom jeg meg omsider opp av sengen. Med det lave energinivået visste jeg at jeg virkelig hadde … Continue reading "Denne ukens spennende planer"

2019-12-02 19:25 Se hva han har gjort for meg!!!

Haakon og jeg kjemper alltid mot det samme problemet. Jeg savner mer direkte kjærlighet, overraskelser og romantikk. I tillegg er jeg mye mer rastløs enn ham, og takler strengt talt ikke å sitte i en sofa hele dagen. Jeg kjeder meg lett, og oppsøker fort personer som får meg til å le, og steder der … Continue reading "Se hva han har gjort for meg!!!"

2019-12-02 07:00 Billigere enn Black Friday

Reklame | Av rent hjerte skriver jeg dette innlegget der dere kan få ta en titt på tilbud som er gjemt og glemt. Alle tenker at de måtte ha handlet på Black Friday, men dette er ikke tilfelle. Jeg er veldig god på å grave frem gode tilbud, og det skal dere få se her… … Continue reading "Billigere enn Black Friday"

2019-12-01 17:47 UKENS SPØRSMÅL

HVOR GAMMEL ER DU? Man skal aldri spørre en kvinne om hennes alder… neida. Joda. Jeg er 27 år, men føler meg vel mentalt 20 enkelte dager og 50 andre dager. ER DU KJENDIS? Det kan jeg vel si at både og til. Jeg blir mye kjent igjen, samtidig som jeg anser meg selv som … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-30 18:05 Antrekk til julebord

GOD JULEHELG, ALLE SAMMEN! Jeg må være veldig rask, for her detter gjestene inn. Jeg sitter sammen med et par venner og drikker vin. Haakon står på kjøkkenet og tilbereder litt juletapas. VI har julebord i kveld, og planen er ta dette skal bli veldig gøy. Som vanlig kommer ingen til tiden som er satt, … Continue reading "Antrekk til julebord"

2019-11-30 13:42 5 ting som irriterer meg – GJESTEINNLEGG

Hei, alle sammen! Lenge siden sist! Jeg har vel ikke skrevet noe her siden i sommer? I dag skal vi ha julebord/julefest/førjulsbord hjemme hos oss og vi har invitert en del gjester. Aurora rekker ikke å skrive noe blogginnlegg akkurat nå fordi vi har veldig mye å gjøre i dag. Mye skal klargjøres, vi skal … Continue reading "5 ting som irriterer meg – GJESTEINNLEGG"

2019-11-29 18:17 Alt er snudd på hodet

I dag var en gøyal dag. Jeg reiste inn til Oslo tidlig, og måtte være på plass i studio rundt 11. Jeg ble møtt av noen nydelige jenter som jobber beinhardt for å få meg til å stråle. Jeg fikk krøllet opp håret, lagt klassisk sminke med røde lepper, og de limte til og med … Continue reading "Alt er snudd på hodet"

2019-11-29 08:47 Akkurat nå…

Akkurat nå har jeg sluppet unna kulden ute ved å få satt meg på en buss inn til Oslo. Jeg valgte ut den nye favorittjakken min, et par nye sko og den lille LV-vesken min(alma). Den nye jakken er fra Vic, eller «Blu», som merket heter. Skoene kjøpte jeg hos Zalando. Noe som er annerledes … Continue reading "Akkurat nå…"

2019-11-28 20:09 For godt til å være sant + slem person

God kveld, til alle mine lesere! Denne dagen har vært ganske utrolig. Haakon har ferie, så jeg har tilbragt store deler av dagen med ham. Vi sov lenge, og dro deretter på trening. Imens jeg holdt på å omkomme på mølla, så jeg et kjent nummer som prøvde å få tak i meg. I selvdisiplinen … Continue reading "For godt til å være sant + slem person"

2019-11-28 10:04 Stuen fikk et ansiktsløft

Reklame | Annonselenker Det er mye interiør om dagen, men det har jo blitt sånn fordi vi kjøpte hus i sommer. Det føles plutselig så mye viktigere ut at ting er fint, om dere skjønner? Vi har også tilpasset oss en del av fargene som var her fra før, og har derfor både kjøpt noen … Continue reading "Stuen fikk et ansiktsløft"

2019-11-27 18:01 Jeg er blitt klin gal

Jeg vet ikke hva som går av meg… I år har jeg blitt helt besatt av å pynte til jul. Haakon og jeg har brukt flere tusen kroner allerede, og det er på tide å bremse. I tillegg fikk vi på plass et helt nytt og lekkert bord til tvén i dag, så alt hjemme … Continue reading "Jeg er blitt klin gal"

2019-11-26 18:28 Mine treningsrutiner

Aldri før har jeg hatt en slik treningslyst som nå. Jeg tror det kommer av at jeg allerede var i litt form da jeg startet. I en lengre periode har jeg ridd på hest, så jeg hadde ganske mye muskler, som gjorde at det ikke føltes like tungt å starte å trene på senter igjen. … Continue reading "Mine treningsrutiner"

2019-11-26 11:22 Han blir hjemme

I dag forsov jeg meg… Med nesten 2 timer. Det er ganske utrolig, men kommer av den enkle årsak at Haakon skulle dra ned persiennen på vinduet, slik at det ikke kommer lys inn. Jeg våkner så og si ikke om ikke dagslys får slippe til. Vanligvis er jeg oppe rundt 8, men i dag … Continue reading "Han blir hjemme"

2019-11-25 17:57 Bildene bak fasaden – Dette fikk dere ikke se

Nå har jeg samlet sammen en del bilder som er tatt, men som aldri fikk se dagens lys, selvfølgelig fordi de ikke er så fine. Noen bilder har masse rot i bakgrunnen, på andre ser jeg rar ut, og på noen ser jeg vel ikke akkurat så fin ut…. Dette er en blanding av bildene … Continue reading "Bildene bak fasaden – Dette fikk dere ikke se"

2019-11-25 08:12 Skjerpings på kosthold!

Det er mandag, og virkelig en dag mange av oss har satt oss som mål å spise sunt, kutte fett, kutte usunne matvarer, og forandre livet vårt: Helgen ga oss nok! Jeg har vært veldig flink med trening den siste tiden – så flink at jeg er blitt avhengig. De dagene jeg ikke trener blir … Continue reading "Skjerpings på kosthold!"

2019-11-24 20:04 UKENS SPØRSMÅL – VIDEO!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Hvor mye penger skal jeg bruke på julegave til kjæresten min? Har jeg naturlige pupper? Har samboeren min barn? Hva synes jeg om Carl Aksel-skandalen? Hvor bor jeg? …….. og mer får du vite i denne videoen! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ FØLG MEG: Snapchat: auroragude Instagram: auroragude Facebook: HER 1 kommentar

2019-11-23 18:47 Et røverkjøp og julegaver

Det blir en litt laber oppdatering fra meg i dag. Som dere ser på snap og instagram, har jeg vært avgårde i dag. Jeg ville ikke bare sitte stille og se i veggen, så Haakon og jeg dro til Tønsberg for å handle litt julegaver og diverse. Jeg har ordnet to gaver under treet til … Continue reading "Et røverkjøp og julegaver"

2019-11-23 11:55 7-åringer som vil slanke seg

Verden vi lever i er ganske spesiell. Jeg er glad jeg rakk å leve i en verden uten sosiale medier. Da jeg var liten rettet jeg blikket ut. Jeg så ut mot horisonten der jeg bodde… et vakkert landskap med jorder, et vann, store skoger, høye topper, blå himmel, maur, rådyr og sommerfugler. Herregud, det … Continue reading "7-åringer som vil slanke seg"

2019-11-22 19:38 Julepyntet hjemme

Hei! Beklager sen update, men i dag nøt jeg dagen med Haakon som har fri, for en gangs skyld. Vi stod opp sent, spiste en god frokost, deretter dro vi på trening, for så å dra hjem, dusje og dra avgårde for å handle julepynt. Som jeg har nevnt, så hadde mye av julepynten forsvunnet … Continue reading "Julepyntet hjemme"

2019-11-21 18:00 Hva hadde jeg gjort om jeg….

…. ikke jobbet med blogg Livet hadde vært veldig annerledes om jeg hadde valgt å gå en annen vei. Nå er det eneste jeg vil å fortsette på den veien jeg har tatt, og så klart skulle jeg ønske jeg virkelig lykkes en dag. Om jeg ikke hadde denne type jobb (blogg, tv, some), hadde … Continue reading "Hva hadde jeg gjort om jeg…."

2019-11-21 07:59 En gutt full av blod…

God morgen! Den siste tiden har jeg slitt med å stå opp om morgenen. Jeg har alltid vært veldig ømfintlig for mørketiden, og forsov meg lett da jeg var yngre og manglet selvdisiplin. Jeg har egentlig et mål om å stå opp innen 8 hver morgen, men det har vært beinhardt i denne overgangen fra … Continue reading "En gutt full av blod…"

2019-11-20 18:10 3 TING JEG GLEDER MEG TIL

♥ JULEBORD Om bare litt over en uke, så arrangerer vi vårt årlige julebord! Jeg ELSKER denne festen. Jeg føler at dette er måten vi hvert år offisielt ringer inn julen. Vi lager juletapas, har morsomme leker, får besøk av nisse, drikker masse livsglede, og er med hverandre. Det er på en måte en sånn … Continue reading "3 TING JEG GLEDER MEG TIL"

2019-11-20 10:54 Jeg svarer på rykter….

Rykter er en interessant ting. Da jeg var yngre gikk det sykt mye rykter om alt og alle. Helt ærlig vet jeg det går mye rykter om den ene og den andre fortsatt, men det er blitt mer hemmelighetskremmeri takket være jodel, snaphat og sånne typer ting. Jeg husker for eksempel at jeg ble beskyldt … Continue reading "Jeg svarer på rykter…."

2019-11-19 18:03 TIPS til julegaver!

Reklame | Annonselenker Å finne julegave til de vi er glad i kan være utfordrende. Hva skal vi gi? Jeg har valgt ut en rekke gaver til han og henne som jeg tror kan passe både til venninner, kjærester, søsken og kanskje foreldre? I hvert fall er det litt variasjon i pris, og det er … Continue reading "TIPS til julegaver!"

2019-11-19 07:59 Slik gikk det hos dyrlegen

Jeg hadde med meg Goose til dyrlegen i går, fordi han den siste tiden har vært veldig hissig og irritert. Han har spesielt knurret på den yngste av hundene her. Jeg håpte på at bare kan være at kastrat-chipen går ut, og at det ikke handlet om store smerter, og i verste fall en oppdagelse … Continue reading "Slik gikk det hos dyrlegen"

2019-11-18 17:55 Briller uten å se dårlig

Altså, hallo…. Da jeg for snart ett år siden gikk til Synsam for synsundersøkelse, var jeg livredd for utfallet. Jeg håpte nesten at det heller var en sykdom, og at jeg isteden måtte medisineres. Men neida… jeg måtte begynne med briller igjen. Dette var et sykt nederlag, fordi jeg selv hadde så dårlig erfaring med … Continue reading "Briller uten å se dårlig"

2019-11-18 10:45 Til dyrlegen…

Dere er nok hundre prosent klare over at hunden min, Goose, det er min hjertesten. Goose er ekstra spesiell for meg, siden jeg har hatt ham helt siden jeg var 17 år. Goose har på en måte vokst opp med meg, fra jeg var tenåring til jeg ble voksen. Han kjenner meg bedre enn mange … Continue reading "Til dyrlegen…"

2019-11-17 17:34 Ukens spørsmål: OVERFLATISK, FORHOLD, INSTAGRAM

FRA EN TIL TI, Å VÆRE OFFENTLIG PERSON, HVOR SLITSOMT ER DET? Dette varierer veldig. Noen ganger er det helt greit, men andre ganger er det litt slitsomt. Det verste er at mange har forutinntatte meninger om meg, selv om de egentlig ikke kjenner meg. Jeg vil si at det ligger på 6 på … Continue reading "Ukens spørsmål: OVERFLATISK, FORHOLD, INSTAGRAM"

2019-11-17 12:11 Kriminelle tv-favoritter

Er det én ting som har vært på manges lepper de siste 24 timene, så er det at tidligere Paradise Hotel-deltaker Carl Aksel har svindlet unge jenter for flere millioner kroner. Jeg selv har tidligere vært ærlig på at jeg ikke har hatt så mye til overs for denne karakteren, og dette er av den … Continue reading "Kriminelle tv-favoritter"

2019-11-16 12:59 FØRSTE GANG UTEN…..

Reklame | kommersielle lenker LEPPESTIFTEN FINNER DERE HER! Jeg var redd denne dagen aldri ville komme, men den er virkelig her. Etter en lang periode med et problem jeg anså som uhelbredelig, har jeg skjønt at jeg virkelig tar enkelte ting forgitt. Ting som strengt talt ingen skulle ha måttet tenke på. Den urene huden … Continue reading "FØRSTE GANG UTEN….."

2019-11-15 18:31 Ex on the beach

Skal jeg tørre dette? I kveld hadde jeg lyst til å finne på noe. Det vet alle som følger meg på sosiale medier. Jeg føler liksom at det er å kaste bort livet å sitte og se på tv… Man bare setter hjernen på pause på sett og vis. Problemet ligger i at det ikke … Continue reading "Ex on the beach"

2019-11-15 10:57 Sunn og god frokost/lunsj

Hei! Flere av dere har lurt litt på hva alt jeg har i frokosten min er, og om jeg blir mett på det. Jeg spiser den samme frokosten nesten hver dag. Denne gir meg MYE energi, den inneholder masse bra næringsstoffer, og den er lav på raske karbohydrater, og inneholder kun søt smak fra naturlige … Continue reading "Sunn og god frokost/lunsj"

2019-11-14 18:29 Med armen opp i bæsj

HERREGUD, så ekkelt! Dere måå bare høre hva for noe sykt jeg måtte gjøre i dag, og jeg fatter ikke at jeg gjorde det!  Jeg har vært veldig flink i dag. Jeg bestemte meg tidlig på dagen at i dag skal det skje…. Jeg skal vaske! Ved godt mot gikk jeg i gang med vaskingen, … Continue reading "Med armen opp i bæsj"

2019-11-14 08:05 5 Tips for å komme i gang med treningen

Jeg nevnte hvor mye trening har å si for mental og fysisk helse i et innlegg i går. Det kan ha utrolig mye å si for selvfølelse, personlig utvikling og prestasjoner. Av og til føles “Å begynne å trene” som noe negativt, tungt, bindende og vel utfordrende. Jeg har vært der selv, og vet at … Continue reading "5 Tips for å komme i gang med treningen"

2019-11-13 17:58 Jeg var tjukk, usunn og ulykkelig…

Det siste året har jeg måttet lære å prioritere meg selv. Alt i livet har periodevis handlet om andre og annet, og jeg har mistet meg selv litt i det. Jeg jobber enda med å løfte meg tilbake til noe hakket mer bekymringsfritt. Det som ofte er konsekvensene av at vi ikke har det bra, … Continue reading "Jeg var tjukk, usunn og ulykkelig…"

2019-11-13 08:09 Gjesteinnlegg – Fordeler og ulemper ved Aurora

Livet med Aurora – fordeler og ulemper! Jeg vet ikke hva slags inntrykk dere har fått av Aurora. Det kan sikkert variere fra person til person og det er nok ytterst få av dere som har noen som helst anelse om hvordan hun egentlig er som person! Hvordan ser det ut fra utsiden? Jeg tror … Continue reading "Gjesteinnlegg – Fordeler og ulemper ved Aurora"

2019-11-12 16:00 Disse julekalenderne ønsker jeg meg!

Denne saken inneholder kommersielle lenker Snart møter vi julen igjen, og er det noe jeg selv liker å glede meg til, så er det å ha julekalender! Det er veldig mange kalendere å velge mellom, så jeg tenkte å plukke ut noen jeg selv ønsker meg, slik at dere kanskje synes det er litt lettere … Continue reading "Disse julekalenderne ønsker jeg meg!"

2019-11-12 10:21 Den er helt ny!

Aner dere hvor lettet jeg ble da jeg var avgårde for å fikse ny mobil i går? Jeg fikk helt noia etter at det var problemer hos Telenor tidligere, og tenkte at det ikke er meningen at jeg skal få meg ny telefon. Heldigvis var dette bare meg som var stresset, for ny mobil ble … Continue reading "Den er helt ny!"

2019-11-11 18:23 Vlog – Farsdag for meg…

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om denne videoen. Det var vondt å dele, men jeg tror også det kan bringe noe godt videre ♥ FØLG MEG: Snapchat: auroragude Instagram: auroragude Facebook: HER 1 kommentar

2019-11-11 09:41 Ukens spørsmål: Barn, Charterfeber, utro + mensen

God morgen! Frem til jeg får lastet opp vlogen fra i går, så tenkte jeg å svare på noen spørsmål som er kommet inn. Det er mangfold i det dere spør om, som gjør det gøyere å svare. De fleste spørsmålene er kommet inn via Yolo-appen via Snapchat, da det er en fin måte dere … Continue reading "Ukens spørsmål: Barn, Charterfeber, utro + mensen"

2019-11-10 19:16 En mislykket dag…

Jeg er så motløs i øyeblikket jeg skriver dette… Jeg hadde 100% intensjon om å legge ut vlog som jeg har laget i dag, om ikke alt for lenge – senest inne 22. Men vet dere hva? Behandlingsprogrammet bruket uendelig med tid, og jeg ser meg nødt til å måtte vente med publisering til i … Continue reading "En mislykket dag…"

2019-11-10 11:20 Tidlig ute… Folk synes jeg er sprø..

Jeg kan bare ikke vente særlig lenger… Jeg vet ikke hvorfor, men i år har jeg virkelig blitt direkte påvirket av markedsføringen som foregår rundt meg, i alle butikker og på tv. Jeg pleier vanligvis vente med å gjøre noe julete frem til julebordet vi har hvert år i november, men nå skal jeg tjuvstarte. … Continue reading "Tidlig ute… Folk synes jeg er sprø.."

2019-11-09 17:46 Dårlige nyheter!!!

Hei, alle sammen! I dag har jeg egentlig hatt en ganske ræva dag til tross for at gårsdagen var veldig hyggelig!  Jeg og Haakon tok et tur til Tønsberg for å shoppe litt. I samme slengen tenkte jeg å ta en tur innom Telenor for å sjekke om de har iPhonen jeg har lyst på. … Continue reading "Dårlige nyheter!!!"

2019-11-08 17:07 Antrekk og plan for i kveld

I skrivende stund sitter jeg i bilen trygt på vei til en venninne av meg som har kjøpt seg leilighet, og derfor har arrangert innflytningsfest. Dette er en av mine barndomsvenninner, så selvsagt skal jeg på hennes fest! Jeg kunne ikke finne noen dresscode, og har derfor gått for en glitrende versjon av den lille … Continue reading "Antrekk og plan for i kveld"

2019-11-08 11:04 Jeg har gjort den privat

Hei!  Jeg har fundert litt på hva jeg skal gjøre med Instagram. Jeg har jo aldri hatt dette som den største plattformen min, og er heller ikke noe “flink”. Jeg legger ut bilder jevnlig, og stories… Men det blir aldri noe “tess”. Jeg kler meg jo heller ikke i sykt kule farger, tar bilder ved … Continue reading "Jeg har gjort den privat"

2019-11-07 18:03 Tanken om å gjøre noe med utseendet

Jeg elsker alt som er nytt, uansett om det er med klær, bosted, hårfrisyre eller bare et nytt møbel. Jeg mener at jeg fort går lei av ting, og da mener jeg ALT! Om jeg har helt likt hår for lenge, eller har brukt en kjole en del ganger, så får jeg helt noia. Jeg … Continue reading "Tanken om å gjøre noe med utseendet"

2019-11-07 09:59 Om gårsdagen…mobilbilder

I går hadde jeg det fint. Jeg var i godt humør, det var Joachim også. Det ble en god del bobler på oss til sammen, noe som jeg kjenner litt i bakhodet i dag… men sånn er det, man får ikke mer moro enn man lager selv. Showet jeg fikk billetter til het Julelatter, og … Continue reading "Om gårsdagen…mobilbilder"

2019-11-06 15:56 Jul på forskudd

Reklame | Latter Jeg liker best at dagene er litt varierende, og derfor passer det meg veldig bra at jeg ikke bare skal det jeg pleier i dag. Turen gå nemlig til Oslo, og jeg skal ta med meg min bestevenn, Joachim på et show jeg ble invitert til på Latter, som har premiere i … Continue reading "Jul på forskudd"

2019-11-05 18:01 Jeg føler meg misforstått på tv

Årets charterfeber er ferdig på skjermen denne uken, og jeg sitter igjen med litt blandede følelser. Programmet er veldig humoristisk vinklet, og jeg merker at jeg på en måte er ferdig med å bare la dere se min tullete og useriøse side.. jeg har lyst til å vise menneskelige kontraster. Jeg husker at jeg likte … Continue reading "Jeg føler meg misforstått på tv"

2019-11-05 08:44 Ting du ikke visste om meg

JEG ER IKKE DØPT ELLER KONFIRMERT Nei, jeg har ikke noen gang blitt velsignet av den norske kilde. Dette er for det meste beslutninger som er tatt av mine foreldre, men per i dag synes jeg dette er riktig, for jeg er jo ikke religiøs, og har derfor ingen grunn til å være en del … Continue reading "Ting du ikke visste om meg"

2019-11-04 19:48 NY VIDEO! STYGGE KOMMENTARER / MEAN TWEETS

ENDELIG ER DEN HER! I denne videoen ønsker jeg å belyse netthat, stygge kommentarer, mobbing på nett, og hvor idiotisk dette egentlig er, og i hvert fall om de hadde blitt lest opp høyt i det de blir skrevet på nettet – midt i situasjonen man befinner seg i….   FØLG MEG: Snapchat: auroragude Instagram: auroragude Facebook: HER … Continue reading "NY VIDEO! STYGGE KOMMENTARER / MEAN TWEETS"

2019-11-04 08:50 Denne ukens planer

Forrige uke hadde jeg noen mål, det var å trene minst 3 ganger, ikke drikke alkohol og legge ut Housetour på YouTube. Jeg klarte å trene nok, men jeg drakk alkohol i forbindelse med at noen trengte mitt selskap. Jeg fikk også lagt ut Housetour, om du ikke så det. Jeg vet ikke om jeg … Continue reading "Denne ukens planer"

2019-11-03 19:06 Ukens spørsmål – Trening med sminke, PH, ensomhet, tv ++

Hvor drar du på spa? Om jeg bare skal på dagspa, elsker jeg velværeavdelingen til Drammensbadet, som er nærmest for meg. Der er det ofte veldig rolig, og man kan bestille mat om man er sulten. Det er også mulig å bruke badeanlegget om man vil svømme eller skli en sklie. Spiser du svin? Ja, … Continue reading "Ukens spørsmål – Trening med sminke, PH, ensomhet, tv ++"

2019-11-02 18:33 Bilder fra i dag og noe å glede seg til

Heisann! Jeg skrev tidligere i dag at jeg trenger en pause, og med det var jeg helt ærlig. Om jeg skal si det rett frem, så har det vært mye rart jeg har måttet forholde meg til om dagen – om dere tolker innlegget jeg skrev i går, så skjønner dere sikkert hva jeg mener. … Continue reading "Bilder fra i dag og noe å glede seg til"

2019-11-02 09:49 Jeg tar en pause

Denne uken har bydd på mange utfordringer. Jeg har spekulert rundt det dårlige humøret mitt, og funnet opp en teori… Jeg går på p-piller som så og si fjerner menstruasjon helt. Det er virkelig en mirakelpille, og den gjør at jeg er mer stabil, og ellers merker jeg ingen bivirkninger, så jeg er fornøyd. Greien … Continue reading "Jeg tar en pause"

2019-11-01 17:11 HOLD DEG UNNA DENNE TYPEN MENNESKE

2019 har lært meg mye, og jeg blir jo klokere for hver erfaring jeg får. I 2019 har jeg fått erfare både meg selv om mange andre fra en side jeg ikke har vært særlig begeistret for. Jeg har selv vært mye sint og negativ, som følge av for mye negativitet. Jeg har ikke likt … Continue reading "HOLD DEG UNNA DENNE TYPEN MENNESKE"

2019-11-01 08:34 Hodet er tomt

Det er en vanlig fredag. De fleste er vel i fyr og flamme, men det er ikke jeg. Hodet mitt føles helt tomt, og det er ingenting jeg dras opp eller ned av akkurat nå. Jeg har så lyst til å reise et sted, bare få noen nye impulser og slippe å ende i et … Continue reading "Hodet er tomt"

2019-10-31 19:00 Det skumleste jeg har opplevd

♠ Den lille gutten ♠ I sommer var jeg på tur til sørlandet. Det var en spennende tur, jeg jeg koste meg masse. Jeg skulle sove på en liten hytte rett ved vannet. Jeg hadde følt at det var noe mystisk ved hele området, men kunne ikke sette fingeren på hva det var. En kveld … Continue reading "Det skumleste jeg har opplevd"

2019-10-31 11:20 5 NYDELIGE FARGER JEG BRUKER PÅ LEPPENE

Denne saken inneholder kommersielle lenker I min verden er lepper alfa og omega. Derfor går jeg all in og tipser deg om de leppestiftene jeg selv sverger til! Dette er produkter jeg har brukt i flere år, og som jeg selv varierer i. Dere kan stole på meg, at dette er bra produkter som gjør … Continue reading "5 NYDELIGE FARGER JEG BRUKER PÅ LEPPENE"

2019-10-31 08:34 5 Ting jeg er redd for

Kreft Som noen vet, døde pappaen min av kreft. Ikke nok med dette, men store deler av hans familie har gjort det samme. Av utseende og noe personlighet ligner jeg mest på ham. Dermed er jeg redd for å ha anlegg for kreft, og i ung alder. Det er nesten så jeg er forberedt på … Continue reading "5 Ting jeg er redd for"

2019-10-30 17:34 Jeg tok steget

Før i dag skrev jeg et litt deprimerende innlegg om litt forskjellig. Både i går og i dag har vært preget av litt vel negative tanker, og jeg tror jeg brukte over en time i badekaret i dag bare for å slippe alt fra kroppen. Sånn sett er jeg takknemlig for at jeg jobber med … Continue reading "Jeg tok steget"

2019-10-30 08:21 Destruktive tanker

Noen ganger leser jeg kommentarfelt, for det meste holder jeg meg unna. Jeg har den siste tiden ikke fått så mye stygge kommentarer på mine egne kanaler. Det er jeg glad for. Jeg har derimot oppdaget litt andre kilder til slemme ting, og må si at jeg både er imponert og skuffet. Jeg har ikke … Continue reading "Destruktive tanker"

2019-10-29 17:37 Drømmenegler og psykisk knekk

Reklame | Winnies Velvære Hei, alle sammen! I skrivende stund ligger jeg på sofaen og har gitt opp livet for i dag. Jeg vet ikke hva som skjedde, men etter jeg kom hjem i dag, så har jeg bare knekt helt. Humøret mitt var egentlig veldig bra. Det kan kanskje være en sammenheng at stalkeren … Continue reading "Drømmenegler og psykisk knekk"

2019-10-29 08:05 Dette skulle jeg gjøre med kvisene

Jeg var hos legen i går. Jeg hadde ventet en stund på legetimen, og var spent på å endelig få tatt tak i problemet mitt. Det var nesten litt irriterende at jeg akkurat i går hadde en «god kvisedag». Det har vært mye opp og ned med kvisene, og derfor kan jeg fort bli lurt … Continue reading "Dette skulle jeg gjøre med kvisene"

2019-10-28 17:58 HOUSETOUR – JEG HAR BEGYNT MED YOUTUBE

Nå får dere se min første offisielle YT-video. Jeg skal begynne å lage filmer fremover, og gleder meg til fortsettelsen! Jeg tror dette kan bli kjempegøy, og i hvert fall med tiden når jeg lærer meg enda mer om redigering, og blir mer husvarm. ♥ FØLG MEG: Snapchat: auroragude Instagram: auroragude Facebook: HER 0 kommentarer

2019-10-28 08:05 Forrige ukes mål + Nye mål

Forrige ukes mål gikk i å kutte karbohydrater, finne et treningssenter og meditere daglig. Jeg klarte ganske godt å holde meg unna karbohydrater, for uten om helgen. Jeg tror jeg har funnet treningssenter, men jeg har ikke meldt meg inn. Jeg vurderer å ta en prøvetime på et annet senter også, bare så jeg ikke … Continue reading "Forrige ukes mål + Nye mål"

2019-10-27 16:29 Ukens spørsmål + Noe spennende jeg har gjort idag

Heisann! Denne uken har vært litt død på mange måter, men samtidig har følt at jeg har hatt hendene fulle. I dag har jeg filmet housetour til dere, og det blir sykt spennende å legge den ut. Jeg er ikke rutinert på YouTube enda, og er litt redd for at det jeg lager ikke er … Continue reading "Ukens spørsmål + Noe spennende jeg har gjort idag"

2019-10-26 16:48 Spisestuen – FØR OG ETTER!

Haakon og jeg har hittil ikke hatt så stor plass at vi har hatt noen spisestue. Der vi bodde før brukte vi en spisegruppe for fire personer. Nå har vi derimot fått mye mer plass å boltre oss på, og derfor har vi plutselig innsett at vi er nødt til å ha en spisestue! Jeg … Continue reading "Spisestuen – FØR OG ETTER!"

2019-10-26 12:27 ANTREKK PÅ NRJ-FESTEN

Jeg må si at jeg er litt sliten etter i går, men ikke mer enn at jeg trenger en ekstra kopp med kaffe og litt god mat. Jeg bodde heldigvis på hotell i natt, og våknet derfor trygt og godt i en myk seng, og kunne ta ting i eget tempo. Jeg hadde på den … Continue reading "ANTREKK PÅ NRJ-FESTEN"

2019-10-25 17:34 En kveld vi ikke vil glemme

Nå er jeg på hotellet i Oslo sammen med en veldig god venn, Joachim. I kveld skal vi på NJR Music Awards. Dette blir arrangert hvert år, og er en kul feiring der de gir pris til årets norske låt og årets norske artist/gruppe. For uten om dette, skal Matoma og Hayes spille, noe jeg … Continue reading "En kveld vi ikke vil glemme"

2019-10-25 09:49 5 ting jeg ikke kan fordra!

Heisann! Det er fredag, noe som gjør meg i godt humør. I dag skal jeg til Oslo en tur, for i kveld er det duket for fest. Jeg skal ha med meg en av mine beste venner på NRJ Music Awards, og gleder meg masse! Jeg vurderer å ha på kjolen som jeg har på … Continue reading "5 ting jeg ikke kan fordra!"

2019-10-24 16:31 Forbrenne fett

Blant mine mål denne uken stod det noe som jeg har drøyet alt for lenge. Jeg har ikke klart å ta nakketak på meg selv, før i dag. Det er nemlig slik at jeg ikke rir noe på hest lenger, og da er jeg nødt til å forsøke å erstatte treningen med noe. Det er … Continue reading "Forbrenne fett"

2019-10-24 07:49 4 sykt fine kjoler

Reklame | Femme Luxe I dag har jeg lyst til å dele fire kjoler med dere som jeg skal prøve å få brukt i løpet av sesongen som kommer nå, nemlig julebordssesongen! Jeg elsker å pynte meg litt ekstra, og disse kjolene gir meg alt jeg trenger for en skinnende kveld! For litt siden plukket … Continue reading "4 sykt fine kjoler"

2019-10-23 16:31 Å operere underlivet

Min vise mor ville ta opp et emne i går, som jeg ikke har tenkt så mye over, men som helt klart fortjener oppmerksomhet. Mamma spurte meg så fint: «Hva er et normalt underliv?». Det lurer søren meg jeg på også… “Normalt”, også et underliv? Jeg har ikke nok erfaring med å se andres underliv … Continue reading "Å operere underlivet"

2019-10-23 11:11 Dette studerer jeg…

Jeg blir veldig glad for at dere der ute er interessert i fremtiden deres, og at jeg får muligheten til å bidra med noe som faktisk har noe godt å tilby unge mennesker. Her snakker vi kunnskap, og vet du hva? Kunnskap er makt. Jeg hører sikkert ut som mødrene deres, men det er så … Continue reading "Dette studerer jeg…"

2019-10-22 18:00 JEG KLARTE DET!

Nå har jeg nettopp gitt meg selv favorittsjokoladen, Kinder Bueno i premie. Hvor ofte snakker jeg egentlig om at jeg er student? Egentlig ikke så mye… Det er fordi jeg den siste tiden ikke har vært en flink student. Greien er at jeg har hatt sykt mye distraksjoner i livet – både positive og negative, … Continue reading "JEG KLARTE DET!"

2019-10-22 08:16 En fremtid på Youtube

Hei! Jeg tenkte gi dere et hint til noe som skjer fremover. Jeg har jo aldri vært proff på YouTube, men har alltid likt godt å snakke direkte til publikum. Jeg tenkte i det små starte med et par videoer som er enkle å lage, slik som HouseTour, som er noe flere av dere har … Continue reading "En fremtid på Youtube"

2019-10-21 18:33 Jeg ringte nettopp legevakten

Herregud, hva skjer egentlig nå? Jeg har hatt en bra dag. Jeg har klart å ta litt vare på meg selv gjennom meditasjon, null sminke og sunn mat, og jeg har handlet middag for hele uken. I dag prøvde jeg å lage pasta av squash, noe jeg fint fikk til. Jeg lagde det sammen med … Continue reading "Jeg ringte nettopp legevakten"

2019-10-21 10:10 Ukens utfordringer

Jeg finner glede i å utfordre meg selv, og har derfor fortsatt prosjektet Haakon og jeg satt i gang sammen, som var å ha en utfordring hver uke. Jeg føler meg klar til å gjøre flere ting enn én, og har derfor satt meg tre mål denne uken, som jeg håper vil gi sunne resultater … Continue reading "Ukens utfordringer"

2019-10-20 18:18 UKENS SPØRSMÅL: KARBOHYDRATER, EOTB-FAVORITT, ANTALL LIGG

SPISER DU KARBOHYDRATER NÅ? Ja, men ikke i nærheten av så mye som før. Jeg har sluttet å innta karbohydrater til frokost og lunsj, men det hender jeg har det i middager, i tillegg til at jeg skeier ut helt i helger. Da spiser jeg hva jeg vil. Jeg er glad for å ha kuttet … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL: KARBOHYDRATER, EOTB-FAVORITT, ANTALL LIGG"

2019-10-19 15:00 Ankommet Oslo

Heiii! Nå er jeg ankommet Oslo. Jeg har leid med et pent rom på Bygdøy Allé, og gleder meg veldig til kvelden. Haakon og jeg skal til Sofie og kjæresten, som bor på Løkka. Før vi skal til dem, møtes vi på Syng for karaoke. Jeg gleder meg sykt! Jeg elsker virkelig å bare kaste … Continue reading "Ankommet Oslo"

2019-10-19 10:26 Vi snur huset på hodet

For dere som har fulgt med lenge nok, så vet dere kanskje at da vi kjøpte hus, så gikk vi sammen med mamma og kjøpte en generasjonsbolig. Det er mammas liv, og opp til henne å fortelle hele historien om hvordan dette gikk seg til, men kort fortalt var hun i et forhold som ikke … Continue reading "Vi snur huset på hodet"

2019-10-18 17:48 Leppestiften alle spør meg om

Reklame | Lyko Jeg skjønner dere godt når dere spør meg gang på gang hvor enkelte leppestifter er fra. Jeg er selv kjempeglad i å sminke meg, og en god leppestift gjør virkelig susen for en bra look. Det jeg liker best om dagen er å ha litt nøytral sminke på øynene, og heller ha … Continue reading "Leppestiften alle spør meg om"

2019-10-18 10:10 Ti ting å gjøre i høst!

Høsten er her, og mange mister fort litt motet, men det er det ingen grunn til! Det finnes såååå mye fint og gøy å finne på. Sjekk mine ti tips for en fin høst. Det gjelder å nyte været før det blir ordentlig kaldt og mørkt. I disse dager hender det vi er skikkelig heldige … Continue reading "Ti ting å gjøre i høst!"

2019-10-17 21:19 Jeg endte opp i Skien

Dagen i dag var egentlig satt av til hjemmekontor og hvile. Etter å ha lekt håndverker i et par dager, kjente jeg at kroppen er litt gåen. Jeg er fornøyd med innsatsen, og kunne egentlig unne meg en dag hjemme. I tillegg skjer det litt snekkerarbeid hjemme i kveld – av folk som kan det…. … Continue reading "Jeg endte opp i Skien"

2019-10-17 12:25 Soverommet vårt – før og etter!

HERREGUD, nå er jeg så fornøyd! Selv om jeg ærlig skal si at det ble en del småfeil her og der, så er jeg dødsfornøyd med hvordan soverommet mitt ser ut nå. Før var det dritstygg tapet som var revet opp her og der, det svar store merker og hull her og der, og soverommet … Continue reading "Soverommet vårt – før og etter!"

2019-10-16 18:59 Jeg kan ingenting

Noen ganger dreper selvtilliten min meg med ordene “du kan ikke”. Det er nemlig sånn at om man bare fokuserer på hva man ikke får til, så er man heller ikke villig til å ta steget ut og forsøke å få det til. Det handler om å fokusere på løsninger, og det er få ting … Continue reading "Jeg kan ingenting"

2019-10-16 11:09 Jeg tror på engler

Hodet mitt er i utvikling om dagen. Jeg aner litt hvorfor, samtidig som om ting raser så fort gjennom hodet mitt at jeg ikke lenger klarer å følge helt med. Jeg er full av inspirasjon og mot, noe som gir meg mye energi, men også tapper meg. Jeg blir litt handlingslammet, fordi idéene mine løpet … Continue reading "Jeg tror på engler"

2019-10-15 18:29 Herregud, for en dag!

Hele dagen i dag har bokstavelig gått i filming. Vi har hatt det så sykt gøy, og jeg kan avsløre at vi blant annet har vært i en trampolinepark. Haakon og jeg hadde med oss mamma på slep, noe hun ikke var særlig begeistret for, men som hun overlevde til tross for mye protest. Jeg … Continue reading "Herregud, for en dag!"

2019-10-15 11:29 Vi er på vei til…

Dette er en veldig spennende dag! Jeg har gledet meg mye, fordi i dag skal vi filme. Som alltid kan jeg ikke si så mye om akkurat hva vi skal filme. Vi skal gjøre mye gøy i dag og jeg ser for meg at dette kan bli veldig bra! Vi skal igjennom flere aktiviteter og … Continue reading "Vi er på vei til…"

2019-10-14 18:03 En nydelig høstdag for hundene

Det er virkelig et must å komme seg ut i den friske høstluften om dagen. Plutselig står vinteren for døren, og da er det ingen vei tilbake! Derfor er jeg flink til å nyte været, gå lange turer og kjenne på den siste varmen. Hundene elsker også denne tiden av året. Det er tørt, de … Continue reading "En nydelig høstdag for hundene"

2019-10-14 11:28 Store planer for uken

En ny uke står for døren, og jeg er virkelig klar for alt som kommer. Halve uken er så og si fullbooket, så jeg har både masse å gjøre, men også dager som er satt av til det som skulle måtte skje. Det er ofte at det popper opp avtaler i siste sekund, og derfor … Continue reading "Store planer for uken"

2019-10-13 20:04 Spørsmål: Silikon, ex on the beach og forelskelse!

KUNNE DU HA VÆRT MED PÅ EX ON THE BEACH? Aldri i livet. Det er en grunn til at exer er exer, jeg ville nødig være stucked med dem i et TV-program. Jeg vil heller ikke bli minnet på folk jeg har klint med og så videre heller. Jeg hadde lyst på et eventyr i … Continue reading "Spørsmål: Silikon, ex on the beach og forelskelse!"

2019-10-13 14:18 De beste skjønnhetsfavorittene!

Reklame | Lyko Som en “gave” til alle sammen, så tenkte jeg dele et innlegg med produkter jeg har prøvd og brukt over laang tid, og som jeg virkelig kan stå inne for. Jeg er ikke av typen som ofte bytter fra det jeg bruker fast, så her har dere et ærlig innlegg. Linker til … Continue reading "De beste skjønnhetsfavorittene!"

2019-10-13 10:41 Slik kan du finne lykke

Jeg er en skikkelig lykkejeger om dagen. Jeg jobber hardt med å finne ut akkurat hvilke ting som gjør meg lykkelig, og hva som kan gi meg en boost i hverdagen. Jeg har fulgt en del gale veier en liten stund, og har derfor måttet jobbe med å finne tilbake til den ekte Aurora. Det … Continue reading "Slik kan du finne lykke"

2019-10-12 18:22 Bildedryss fra Tusenfryd

I dag har jeg følt på enorm takknemlighet. Å få lov til å løpe rundt på Tusenfryd sammen med mine to nevøer har vært noe av det sunneste jeg har gjort for hodet mitt på lenge. Det var helt fantastisk. Min eldste nevø og jeg har tatt de største karusellene, og det var virkelig en … Continue reading "Bildedryss fra Tusenfryd"

2019-10-12 08:50 Det gøyeste stedet i verden!

God morgen! Det er sjeldent jeg spretter opp av sengen klokken 08 på en lørdag morgen. Jeg elsker å sove, men jeg elsker enda mer å ha det moro. Jeg har gledet meg masse til denne dagen, for turen går til et av de gøyeste stedene jeg vet om, nemlig Tusenfryd! Om jeg gleder meg? … Continue reading "Det gøyeste stedet i verden!"

2019-10-11 19:00 Jeg må til legen

Man skjønner at Norge er et fritt, velstående og fint sted å leve når… Jeg våknet med hodepine i dag. Etter tre glass for mye og en flau snapchat om kviser (som jeg slettet), så er det klart at kroppen kanskje hadde hatt godt av noe annet i går kveld. I dag hadde jeg veldig … Continue reading "Jeg må til legen"

2019-10-11 11:06 Han er død

Klokken var mulig rundt 11 da jeg og venninnen min lurte oss til å snu midt i skituren med de andre barna. Langrennski var ikke noe for meg, men jeg likte derimot å stå på slalom. Jeg følte meg fri som en ørn da jeg suste nedover bakkene sammen med pappa og Fleur i Lillehammer. … Continue reading "Han er død"

2019-10-10 18:11 Uken som gikk!

Ukens opptur Det er virkelig at jeg snart er ferdig med et par skjeletter i skapet. Denne uken har gått så sykt fort, og jeg har sittet litt på vent. På mandag var jeg faktisk hos politiet (!!), på tirsdag hos frisøren, i går på lunsj i Oslo + Ikea, og i dag har jeg … Continue reading "Uken som gikk!"

2019-10-10 15:30 Nydelige antrekk til julebordet

Reklame | Bubbleroom Julebordsesongen er straks i gang, og det gjelder å handle nå, før alt er utsolgt. Jeg elsker denne tiden, fordi man kan ta på seg ting som glitrer, skinner og som er glamorøst! Jeg har plukket ut noen favoritter jeg vil vise dere!   Denne nydelige kjolen får du i enten mørkerødt … Continue reading "Nydelige antrekk til julebordet"

2019-10-10 09:46 NY WALK IN

Et av de viktigste rommene i huset er garderoben min. Jeg elsker klær, og derfor er jeg nødt til å ha dem et sted jeg ser dem godt, og som lager et system for hva som henger hvor. Jeg har hatt for vane å sortere etter type plagg og farge. En gang innimellom må jeg … Continue reading "NY WALK IN"

2019-10-09 08:56 En sak du bør bry deg om

Reklame | SOS UTEN GRENSER     Det er egentlig ikke vanskelig å gjøre en forskjell her i verden, men det er vanskelig å finne den riktige veien… Det kan være veldig vanskelig å velge hvem man ønsker å hjelpe når det finnes flere hundre ulikehumanitære organisasjoner i Norge. Hvor er behovet størst, og hvor … Continue reading "En sak du bør bry deg om"

2019-10-08 18:47 Ny på håret og nye ting å gjøre i badekaret

Nå ligger jeg og koser meg i badekaret etter en helt middels god middag. Endelig har jeg fått fikset etterveksten min. Jeg har gått to måneder nå, og det har satt litt demper for såkalte good hairdays, da jeg de tre side ukene har følt at håret har vært et ras. Frisøren min fortalte meg … Continue reading "Ny på håret og nye ting å gjøre i badekaret"

2019-10-08 10:23 Et tv-team kommer hjem til meg

Akkurat nå har jeg satt meg godt ned i en stol hos en veldig dyktig frisør jeg har brukt tidligere, som holder til i Tønsberg. Jeg har vært flink og spart etterveksten min i to måneder, og endelig skal jeg få håret mitt tilbake. Jeg har mildt sagt følt meg som et vrak på håret, … Continue reading "Et tv-team kommer hjem til meg"

2019-10-07 18:31 Hemmeligheten bak: Charterfeber…

Vi er så “unholy” at det er ikke tale om at vi kommer inn på noe tempel. Det verste jeg kunne hørt om min deltakelse i ulike tv-programmer er at jeg er kjedelig og mangler personlighet, da hadde jeg visst at jeg rett og slett ikke har gjort noen god jobb, og jeg ville følt … Continue reading "Hemmeligheten bak: Charterfeber…"

2019-10-07 10:47 Vi utfordrer oss til til å….

Forrige uke hadde Haakon og jeg som mål å ikke spise brød, pasta, pizza og lignende, vi kuttet altså karbohydrater ut av kostholdet vårt for en uke. Det gikk overraskende bra, og jeg lærte at jeg faktisk kan følge litt av denne trenden, fordi jeg ikke er så avhengig av karbohydrater som jeg trodde. Jeg … Continue reading "Vi utfordrer oss til til å…."

2019-10-06 19:25 Ukens spørsmål! Debutalder sex, solarium, Charterfeber +++

Er det stor aldersforskjell på deg og Fleur? Fleur er min storesøster, og hun er bare to år eldre enn meg. Vi er helsøsken, så vi har tilbragt hele barndommen min sammen, på godt og vondt. Vi har en veldig unik kjemi, da vi er veldig forskjellige, men fortsatt har litt av det eventyrlystne barnet … Continue reading "Ukens spørsmål! Debutalder sex, solarium, Charterfeber +++"

2019-10-06 10:52 Slik gikk det uten pizza, brød, pasta ++

Søndagen er her, og endelig er jeg så og si ferdig med en karbofri uke. Det har vært litt opp og ned, fordi mange enkle retter ikke kan lages på tradisjonell måte. For eksempel går det ikke an å spise burger med brød, taco med lomper og brødskiver. Det jeg har merket på kroppen er … Continue reading "Slik gikk det uten pizza, brød, pasta ++"

2019-10-05 12:24 Dagens antrekk + problemer i forholdet

Helgen kom i går, men det føltes ikke helt sånn. Jeg har taklet de nye temperaturene ute, og blir ganske begrenset når jeg fryser. Dermed gikk i går ut på å få fyrt opp i huset, og egentlig ikke noe mer. Haakon presterte å lage en hjemmelaget middag med overstekte kjøttboller som smakte julekaker i … Continue reading "Dagens antrekk + problemer i forholdet"

2019-10-04 18:00 En uvanlig dag i badekaret

Hei, fininger! Jeg vil benytte anledningen til å si takk til alle som stadig er innom og leser, kommenterer og klikker på bloggen, og ikke minst på snapchat og instagram også. Jeg har hatt litt hodebry de siste dagene, og da har jeg vært litt off. I tillegg tror jeg også kroppen har reagert mye … Continue reading "En uvanlig dag i badekaret"

2019-10-04 11:13 Jeg har pyntet hjemme!

Reklame | Posterstore.no Helt siden vi kjøpte hus i sommer, så har ikke ting kommet helt på plass. Vi har alt vi trenger, men det er ikke enda akkurat slik som jeg vil ha det, og det er synd, for jeg synes interiør er veldig gøy. Jeg er fortsatt ung og prøver å finne min greie, … Continue reading "Jeg har pyntet hjemme!"

2019-10-03 18:00 Mine upopulære meninger

Nå har jeg tatt et dykk ned i hodet mitt, og funnet ut at jeg mener mange upopulære ting, slik som mange andre. Jeg håper at dere kan kose dere, og det er sikkert noe dere er enige i. Dette innlegget er i en humoristisk retning, og det er ikke meningen av vi skal diskutere … Continue reading "Mine upopulære meninger"

2019-10-02 18:00 Vi måtte til politiet…

Jeg kan ikke huske sist jeg var på en politistasjon… Jeg forbinder vanligvis å gå til politiet med alvorlige ting, og plutselig stod jeg der. Jo, sist jeg var hos politiet, var fordi passet mitt måtte fornyes – altså noe helt vanlig, ikke noe fælt, bare kjedelig. I dag var jeg hos politiet fordi jeg … Continue reading "Vi måtte til politiet…"

2019-10-02 09:19 Slik går det å ikke spise…

Det er allerede onsdag, men jeg føler på meg at det var hardere å kutte så mange karbohydrater fra kosten enn hva jeg trodd. Jeg spiser masse mat, men kjenner at energinivået er noe lavere, i tillegg til at jeg har hatt litt hodepine. Jeg vet ikke om dette har noen sammenheng, men jeg tror … Continue reading "Slik går det å ikke spise…"

2019-10-01 18:01 Til den ensomme jenta

Jeg har vært ensom så fryktelig mange ganger. Jeg har vært ensom på fest, på bussen, i bilen, i badekaret, på café, på skolen og på jobb… “Jeg er en 22 år gammel jente. Og jeg lurte på om du har noen tips mot ensomhet? Jeg har mange venner og alt, men jeg føler meg … Continue reading "Til den ensomme jenta"

2019-10-01 10:32 Vi kan ikke sende ham tilbake…

Jeg kan bekrefte for meg selv at jeg er ganske glad i det meste som lever. Jeg er fascinert av det meste for uten om insekter. Jeg er til og med begeistret for krabber og reker, men øverst på ranken av kjærlighet, så finner du hester og hunder. Jeg tror at jeg binder meg … Continue reading "Vi kan ikke sende ham tilbake…"

2019-09-30 19:11 Dagens sunne middag!

I dag har jeg prøvd meg på noe som jeg aldri har laget før. Det er egentlig ikke en særlig avansert rett, men mer enn god nok for min del. Jeg skrev tidligere i et innlegg i dag at Haakon jeg skal så godt det lar seg gjøre unngå karbohydrater i form av spesielt brød, … Continue reading "Dagens sunne middag!"

2019-09-30 09:00 En uke uten…

Haakon kom opp med et ganske fint forslag, der poenget var at vi har en utfordring på å leve uten noe hver eneste uke. Jeg hadde lyst til å utfordre ham tilbake, og sa derfor at vi kan starte vår første utfordring med å droppe karbohydrater – eller i all hovedsak brød, potetgull, pasta og … Continue reading "En uke uten…"

2019-09-29 19:06 Ukens spørsmål: Klima, inntekt, ensomhet +++

Hvordan stiller du deg til klimakrisen? Jeg vet jo at dette er «feil svar», men jeg er ikke veldig flink til å være oppdatert. Jeg vet at det er ganske krise, og at ting ikke endrer seg av seg selv. Jeg sorterer søppel, eier en el-bil, velger økologisk ofte, i tillegg til at jeg ikke … Continue reading "Ukens spørsmål: Klima, inntekt, ensomhet +++"

2019-09-29 12:02 En forsinket bursdagsgave

Som dere leste om i går, så reiste Haakon og jeg til Oslo for å kjøpe noe helt spesielt. Det er nemlig sånn at bursdagen min ble en katastrofe tidligere i år, noe du kan lese om HER. Haakon benyttet derfor gårsdagen til å prøve å gjøre opp for dette med en veldig fin gave. … Continue reading "En forsinket bursdagsgave"

2019-09-28 14:52 Dette gjør jeg på en regnværsdag

I går var gøy. Det ble en sen kveld med mye latter og mimring. Sofie og jeg tok en del ringerunder for å plage livet av personer vi kjenner. Vi kjørte på med dragefilter, og det gjorde hele greien sykt gøy. Det var mange som ikke orket å svare oss, og det kan jeg kanskje … Continue reading "Dette gjør jeg på en regnværsdag"

2019-09-27 18:16 Jeg har besøk av en komiker

Hvem skulle trodd at Sofie Frøysaa skulle sitte i min stue i kveld og ta seg en øl?  Jeg har gledet meg sykt lenge til denne dagen, for denne jenta er blitt en jeg virkelig elsker å være i nærheten av. Vi møttes på en kjempemorsom måte, og det ga oss muligheten til å bli … Continue reading "Jeg har besøk av en komiker"

2019-09-27 11:17 Håret mitt sin historie

Hårfarge, lengde og frisyre har sykt mye å si for utseende. Det kan gjøre at man ser eldre ut, yngre ut, større og mindre, forme ansiktet og så videre. Jeg har hatt mange ulike perioder der håret mitt har gjennomgått ulike farger og lengder. Da jeg var cirka 17 fikk jeg dilla på extensions, og … Continue reading "Håret mitt sin historie"

2019-09-26 17:47 Mensen, mensen og mensen.

Jeg har bare lyst til å skrike det ut til verden. “JEG HAR MENSEN!”… Men så… Det er jo egentlig ikke en akseptabel unnskyldning for å ikke fungere i manges øyne, men allikevel vil jeg si at den gjorde meg dønn handikappet i dag. Jeg har gjort det jeg må, men hadde jeg hatt en … Continue reading "Mensen, mensen og mensen."

2019-09-26 08:35 Dette gjør meg trist

I bloggverden er det noen ganger tendenser til å fargelegge verden akkurat slik vi vil den skal se ut for andre. Noen er gode på å åpne for kontrastene, men jeg synes også at det tidvis blir lagt vekt på en slags drømmeverden. Jeg selv har et rikt følelsesliv, og det har slått meg at … Continue reading "Dette gjør meg trist"

2019-09-25 15:52 Et viktig møte

Herregud, gjett hvem jeg nettopp har truffet? Jeg har latt være å skrive så mye på bloggen om ham, men for å unngå en lang historie om hvorfor, kan jeg kort fortelle at jeg nettopp har møtt Erlend Elias. Han er en av de skjønneste menneskene jeg vet om, og han og jeg har veldig … Continue reading "Et viktig møte"

2019-09-24 18:13 På innsiden av mitt hjem

I dag har jeg vært ganske passiv i sosiale medier, enkelt fordi jeg har prioritert andre ting som føltes viktigere i dag. Jeg har nemlig brukt tiden på å blant annet studere, noe som jeg til tider kan glemme litt, bare fordi det er så mange andre ting som skjer. Da jeg var ferdig med … Continue reading "På innsiden av mitt hjem"

2019-09-24 08:00 Denne uken…

Denne uken er ikke tilnærmet stappfull, men jeg har mer enn nok å glede meg til! I går dro jeg rett til stallen, der det også er dyrlege tilgjengelig. Han fikk renset tennene på to av hundene mine, som alltid føles fint å få gjort. De to små lå og sov i varmen på salrommet … Continue reading "Denne uken…"

2019-09-23 17:07 De fineste høstklærne!

Reklame | Bubbleroom Høsten er her, og det er kommet veldig mye fint i butikkene! Spesielt synes jeg alle fargene som jeg forbinder med høst er veldig fine, slik som grå- og bruntoner. Det er ekstra fint om du har litt glowy sminke. Nå har jeg plukket ut noen av mine favoritter til dere fra … Continue reading "De fineste høstklærne!"

2019-09-23 09:14 Jeg er ikke lenger i et management

Hei! Mandag er her, og mine mandager er nok litt annerledes enn andre sine. Jeg sover alltid litt lengre på mandager, for å starte uken med ekstra energi. Helgen tok mye energi, og jeg kan mildt si at jeg kjenner på dette nå. I skrivende stund ligger jeg under dynen med en snorkende hund ved … Continue reading "Jeg er ikke lenger i et management"

2019-09-22 17:00 Ukens spørsmål: Mamma på tv, YouTube, sex, sminke ++

Reklame | Coverbrands Hvor er ponchoen fra? Det husker jeg dessverre ikke helt, for har hatt den en liten stund. Er bare å søke litt rundt, så finner man mange lignende. Har blant annet sett at Dennis Maglic har noen som ligner. Synes du det er ok å eksponere barn på blogg? Dette er veldig … Continue reading "Ukens spørsmål: Mamma på tv, YouTube, sex, sminke ++"

2019-09-22 10:21 Lørdagens antrekk

God søndag, alle sammen! I går var jeg faktisk helt utslitt store deler av dagen, og valgte faktisk å ikke blogge – rett og slett for å spare dere for dårlig innhold. Jeg måtte anstrenge meg veldig for å makte å gjennomføre planene for kvelden. Jeg ble nemlig invitert på et show på Latter for … Continue reading "Lørdagens antrekk"

2019-09-20 09:35 Ting å gjøre i helgen når det er høst!

Nå er det høst, og det kan føles som at det blir mindre ting å finne på, for det frister lite å dra på stranden eller sitte ute og spise reker og drikke vin. Jeg er en sånn som ofte kjeder meg, og har derfor begynt å bli litt mer kreativ for å alltid ha … Continue reading "Ting å gjøre i helgen når det er høst!"

2019-09-19 18:43 Kombiner 100% jobb og studier!

Jeg tenkte viderebringe et viktig budskap i dag, som både kan hjelpe dere med trivsel, utvikling, læring og motivasjon. Mange har jo gjort ferdig en utdannelse, og er i faste jobber – og slik ser det ut. Andre har kanskje ikke tatt en utdanning, men er såpass fornøyd på stedet de er, at de ikke … Continue reading "Kombiner 100% jobb og studier!"

2019-09-19 11:01 Disse bildene kom ikke på bloggen

Det er lenge siden jeg har hatt et innlegg med bilder som ikke kom på bloggen. Det er jo litt morsomt, for det viser på sett og vis en ufiltrert versjon av ting, og litt historie bak bildene som taes.   Om vi starter med dette kleine bildet fra solariumet, så kan jeg ikke annet … Continue reading "Disse bildene kom ikke på bloggen"

2019-09-18 18:20 5 Antrekk jeg elsker – stjel stilen!

Reklame | Bubbleroom Det er alltid gøy å hente inspirasjon, og derfor tenkte jeg dele noen av antrekkene fra det siste året med dere. Det er viktig å påpeke at linkene jeg har lagt ved ikke er de samme plaggene, men lignende typer. Dette er for at dere skal ha mulighet til å gjøre stilen … Continue reading "5 Antrekk jeg elsker – stjel stilen!"

2019-09-18 09:47 Verdi = Det naboen sier

I går hørte jeg en person snakke om at «Jo, men hun er veldig bra og smart. Hun får bare gode karakterer, har jobbet som….».. Enklere forklart er det ofte slik at når venner skal fortelle om meg til andre, prøver de hente frem informasjon om meg som er sosialt akseptert. Ofte har folk en … Continue reading "Verdi = Det naboen sier"

2019-09-17 17:54 Bare én drink…

Kvelden er kommet! På nåværende tidspunkt sitter jeg på Olivia sammen med en av min beste venner, Joachim, Haakon og hans søster og kjæreste. Dagen har vært nydelig, og jeg skulle virkelig ønske jeg kunne fortelle dere absolutt hver eneste lille detalj fra dagen. Jeg har nemlig mange spennende spennende planer for fremtiden, men alt … Continue reading "Bare én drink…"

2019-09-17 08:54 Dette skjer i dag + store nyheter

I dag stod jeg opp før 09:00, og det er første gang jeg har klart dette siden jeg kom hjem for litt over en uke siden. Jeg trenger å starte dagen positivt, for om ikke alt for lenge skal jeg innover til Oslo. Først og fremst skal jeg i et møte som jeg håper blir … Continue reading "Dette skjer i dag + store nyheter"

2019-09-16 18:41 Planene denne uken!

Denne uken har jeg flere planer, og det gledes med litt mer aktivitet! Først og fremst kan jeg fortelle at jeg startet dagen i dag med å reise til stallen og ri litt. For en gangs skyld var været veldig bra, og jeg kunne nyte ridningen utendørs. Jeg brukte hele økten min på å være … Continue reading "Planene denne uken!"

2019-09-16 10:00 Jeg svarer på spørsmål! Penger for sex, nakenbilder, sminke ++

Skal du besøke Erlend Elias snart? Ja, om han kan begynne å ta telefonen når jeg ringer… hehe. Jeg skal noen turer til Oslo snart, og da håper jeg at det passer for Erlend at jeg kommer. Da skal vi finne på mye sprell sammen, og jeg gleder meg masse! Kunne du ligget rundt for … Continue reading "Jeg svarer på spørsmål! Penger for sex, nakenbilder, sminke ++"

2019-09-15 13:17 Deprimert og full av kviser

God søndag. Jeg har vært litt passiv de siste 24 timene, fordi jeg har trengt det. Saken er at jeg trenger å ta litt mer vare på meg selv. Jeg har lært mye den siste tiden, og en av tingene jeg har lært, er at jeg må ta mer ansvar for mitt eget velvære. Jeg … Continue reading "Deprimert og full av kviser"

2019-09-14 12:49 Filmer å se i høstemørket!

Offisielt er høsten her, og hva er ikke bedre enn å kose seg hjemme med litt godteri og en god film? Jeg elsker selv å se skumle filmer på denne årstiden, siden det er mørkere ute, noe som bidrar til stemningen. Her får dere en miks av filmer til de neste kosekveldene! Alle filmene er … Continue reading "Filmer å se i høstemørket!"

2019-09-13 18:06 Disse ryktene svarer jeg på…

Er det noe som er populært hos folk, så er det rykter. Mange livnærer seg på å snakke om andre. Det kan jo være spennende, spesielt om det er rykter som strider mot personen og det du tenker den står for. Men noen rykter, herregud… Jeg tror at jeg både har gjort ting som sjokkerer … Continue reading "Disse ryktene svarer jeg på…"

2019-09-13 09:15 Jeg har lyst til å reise til…

Denne morningen startet jeg sent. Planen er å komme meg til stallen og ri så fort som mulig. Det er tross alt fredag, og der er greit å gjøre dagen ledig, slik at jeg kan prøve å ha det litt fint. I det jeg stod opp ble jeg bitt av reisebasillen. Istedenfor å begynne på … Continue reading "Jeg har lyst til å reise til…"

2019-09-12 17:48 Jeg er jo student

Kjenner du deg igjen? I dag slo det meg. Jeg er hjemme, jeg har ikke noe å finne på, og jeg har ikke vin. Ikke at jeg pleier å drikke midt på dagen, men jeg prøvde skap et scenario å glede meg til når Haakon kommer hjem. Jeg så for meg å trene litt, se … Continue reading "Jeg er jo student"

2019-09-12 10:06 Nå ser dere meg på tv igjen

God morgen! Jeg startet dagen i dag med å drikke en kraftig kopp med kaffe, spise to knekkebrød, for deretter å ta en spennende telefon. Ingenting er skrevet i stein enda, men det kan hende at tiden i fremtiden kan bli veldig interessant for min del. En annen ting jeg ønsker å fortelle for dere, … Continue reading "Nå ser dere meg på tv igjen"

2019-09-11 18:10 Det gir meg så elendig selvtillit

En av tingene som jeg tidligere har pleid å være veldig fornøyd med, er huden min. Aldri før har jeg egentlig slitt med acne, og har aldri skjønt hva som foregår i huden til personer som sliter ordentlig med dette. Av ulike grunner har jeg den siste tiden fått mer kviser enn jeg noen gang … Continue reading "Det gir meg så elendig selvtillit"

2019-09-11 10:10 Ja, han elsker meg.

Jeg var borte i fem uker, og jeg visste hele tiden at det var spesielt én person som stod og trippet foran telefonen sin hver fjerde dag, når jeg fikk telefonen min. Det tok alltid bare noen sekunder fra jeg begynte å ringe til det svarte i den andre enden. Jeg ble så glad, for … Continue reading "Ja, han elsker meg."

2019-09-10 18:17 Den perfekte brunfargen, kom til meg!

Reklame | Brun og Blid Denne årstiden er alltid en vanskelig tid for meg, fordi jeg er tidenes frysepinne. Nå på høst- og vinterhalvåret bor jeg morgen i kveld i badekaret, og jeg oppsøker alle varmekilder jeg bare kan. En suveren kilde til både D-vitamin og varme er Brun og Blid. Det er litt ironisk. … Continue reading "Den perfekte brunfargen, kom til meg!"

2019-09-10 10:09 I møte med en mobber

Jeg vil si at jeg ikke har støtt på noe som kan kategoriseres for en mobber på et par år – i hvert fall ikke som jeg har visst om. Det finnes mennesker i blant oss som både bevisst og ubevisst aldri ga seg med ungdomsskolen, men som fortsetter og fortsetter. «Hvem skal lære barna … Continue reading "I møte med en mobber"

2019-09-09 18:32 Dette stemmer jeg i dag

Kort fortalt kan jeg si at jeg legger min stemme i Tønsberg kommune. Jeg bor riktignok ganske landlig til, men på grunn av en del sammenslåing vil jeg derfor måtte omtale kommunen min som Tønsberg, noe som i og for seg er greit. Det sittende kommunestyret der jeg bor har vært Senterpartiet med mandater fra … Continue reading "Dette stemmer jeg i dag"

2019-09-09 09:49 Ukens spørsmål: Reisefølge Charterfeber, graviditetstest + innspilling.

Det er mandag! Jeg velger derfor å svare på noen av de siste spørsmålene deres. Denne gangen rakk jeg ikke få inn så mange, og velger derfor å svare litt mer utfyllende på hvert tema. Skriv til meg om dere lurer på noe! ♥ Hvorfor må huden din på rehab? Etter jeg var på innspilling … Continue reading "Ukens spørsmål: Reisefølge Charterfeber, graviditetstest + innspilling."

2019-09-08 10:58 VGTV spredte falske nyheter

God søndag! Jeg har tross alt vært bortreist en god stund, og har derfor ikke fått med meg så mange nyheter. I går tenkte jeg oppdatere meg litt på ting, og tenkte derfor ta en titt på Panelet, fordi jeg så at de har kommentarer til årets Charterfeber. Spent tok jeg meg en titt..  Videoen … Continue reading "VGTV spredte falske nyheter"

2019-09-07 11:11 JEG ER TILBAKE FRA….

Den siste tiden i livet mitt har vært et skikkelig eventyr. Jeg har ledd til jeg har grått, grått til jeg har ledd, vært skuffet, lettet, lykkelig og ulykkelig. Jeg har møtt mennesker som har gitt meg utrolig mye mer enn jeg kunne drømme om, men selvfølgelig har jeg også møtt det motsatte. Livet er … Continue reading "JEG ER TILBAKE FRA…."

2019-09-05 18:29 Min siste dag med bloggen – takk for meg!

I morgen skal dere få tilbake Aurora! Det tror jeg mange av dere har ventet på, så det blir veldig bra. Jeg gleder meg veldig til å se henne igjen! Nå har hun vært borte i 5 uker og jeg har heldigvis hatt mulighet til å snakke med henne hver fjerde dag. Som jeg skrev … Continue reading "Min siste dag med bloggen – takk for meg!"

2019-09-03 19:24 Jeg forventer svært lite av folk…

Da jeg var yngre og skulle over i de voksnes rekker var det spesielt én ting som traff meg hardt! Det var det faktum at overraskende mange faktisk ikke ønsket meg det beste. Veldig mange har rett og slett ingen interesse av å se at jeg lykkes med noe eller at jeg har det bra. … Continue reading "Jeg forventer svært lite av folk…"

2019-09-01 20:40 Tilbakemeldingene jeg har fått mens Aurora har vært borte:

Nå er det bare noen dager igjen til Aurora kommer tilbake. Jeg har blogget for henne i over én måned nå. Jeg har ikke greid å holde lesertallene hennes på noe nevnverdig nivå, men det regnet jeg heller ikke med at jeg kom til å klare. Jeg har så og si ikke fått noen negative … Continue reading "Tilbakemeldingene jeg har fått mens Aurora har vært borte:"

2019-08-30 19:46 Hva gjør jeg på fritiden min?

Vi har alle våre lidenskaper eller sysler vi foretrekker å bedrive tiden med når vi ikke jobber eller gjør andre “nødvendige” ting. Noen spiller Xbox og drikker øl, andre sykler og noen foretrekker kanskje å strikke? Det kan være så mangt! Jeg tenkte å dele med dere, hva jeg pleier å gjøre når jeg ikke … Continue reading "Hva gjør jeg på fritiden min?"

2019-08-28 20:15 Disse tingene burde du ikke si til en mann!

Jeg syns det er en god del mer hysteri rundt hva man ikke kan si til damer enn hva man ikke kan si til menn. Tar jeg feil? Jeg tviler egentlig på at damer blir lettere såret enn menn og enkelte ting er det ille å si til andre uansett hvilket kjønn man sier det … Continue reading "Disse tingene burde du ikke si til en mann!"

2019-08-27 21:09 Haakons bucket list

Ganske rart å skrive en bucket list når man bare er 27 år gammel, kanskje? Jeg syns i grunn det er litt rart, og jeg er ganske sikker på at noen av punktene i denne listen kommer til å endre seg med årene. Men akkurat som ting er nå, så vet jeg godt hva jeg … Continue reading "Haakons bucket list"

2019-08-26 19:06 Første dag på jobb etter 3 ukers ferie!

Jeg må virkelig innrømme at dette overrasket meg enormt! I går gjorde jeg klart alt jeg trengte for å dra på jobb i dag, la frem klær, strøk skjorter, pakket vesken min og så videre. Jeg la meg også tidlig i går. Vanligvis i ferien som var pleide jeg å legge meg en gang mellom … Continue reading "Første dag på jobb etter 3 ukers ferie!"

2019-08-25 18:35 Det FOSSER over av DI** – pics!!!

Hvor skal jeg begynne? Jeg pleier å poste et bilde sammen med innleggene jeg skriver, men jeg anser det som relativt upassende å gjøre det akkurat i forbindelse med dette temaet… Det får bli et bilde av tre auberginer isteden. Helt siden jeg ble kjent med Aurora, for ca 5 år siden, har det fosset … Continue reading "Det FOSSER over av DI** – pics!!!"

2019-08-25 12:25 TRENGTE jeg ferie i år?

I dag er siste dagen min med sommerferie for denne gang. Dette er en av de minst begivenhetsrike feriene jeg har hatt, kanskje noen sinne. Da mener jeg det ikke nødvendigvis negativt, men annerledes. Aurora har vært bortreist i over 3 uker nå, så jeg har tilbrakt ferien hjemme. Dette har på mange måter vært … Continue reading "TRENGTE jeg ferie i år?"

2019-08-22 19:39 NÅ KOMMER VINTEREN!!!

Hahaha!!! Jeg kjenner faktisk ganske mange som sier at nå er sommeren uansett over, nå kan like gjerne vinteren komme! NEI! Jeg er sterkt uenig med dere! Det virker nesten som om folk glemmer hva vinter innebærer når det er sommer! Har vi glemt hvordan vinteren er? Alt tar lengre tid! Bare det å gå … Continue reading "NÅ KOMMER VINTEREN!!!"

2019-08-22 11:27 Dette syns jeg om “Ex on the beach”

Jeg har nylig sett de første to episodene av Ex on the beach sesong 2 og jeg sitter igjen med noen inntrykk. (Foto: Toke Mathias Riskjær) Jeg kommer ikke til å kritisere noen av deltakerne, det er ikke de som legger opp programmet. Jeg har også møtt noen av fjordårets deltakere og jeg har ikke … Continue reading "Dette syns jeg om “Ex on the beach”"

2019-08-21 18:51 I dag var jeg innom Aurora!

Nå er jeg hjemme igjen! Det var en lang tur, men det var hyggelig. Skader ikke å fylle dagene litt nå som jeg uansett har ferie. Dessuten vet jeg at Aurora ble kjempe glad for at jeg leverte en del av tingene hun glemte å pakke med seg. Jeg fikk, som tidligere nevnt, dessverre ikke … Continue reading "I dag var jeg innom Aurora!"

2019-08-21 09:44 I dag har jeg pakket! Jeg skal innom Aurora!

I dag bærer det avgårde! Jeg skal innom Aurora med en del av tingene hennes som hun ikke tok med seg. Men hvor skal jeg? Det kan jeg dessverre verken ta bilder av eller si noe om. Disse produksjonsselskapene oppfører seg som FBI, jeg spurte om jeg får lov til å møte Aurora kjapt, men … Continue reading "I dag har jeg pakket! Jeg skal innom Aurora!"

2019-08-20 11:19 I går ble jeg “trollet” av en kjendis!!!

For første gang siden jeg tok over bloggen har jeg blitt “trollet”! Og ikke nok med det, den som trollet er en kjendis! Jeg kommer ikke til å nevne navn, men dette er en person som er godt kjent i hele Norge. Denne personen sa en god del negative ting om de fleste innleggene mine … Continue reading "I går ble jeg “trollet” av en kjendis!!!"

2019-08-19 12:19 Her kommer mandagen – for noe dritt!!!

Dette er siste uken i ferien min, fra og med mandag neste uke er jeg tilbake på jobb for fult! Hvis Aurora ikke er tilbake innen mandag kommer nok dessverre bloggen til å se litt mindre oppmerksomhet. Jeg har ikke tid til å legge ut to innlegg daglig når jeg er tilbake på jobb, men … Continue reading "Her kommer mandagen – for noe dritt!!!"

2019-08-18 18:42 Topp 5 filmer – nyere tid

Jeg er veldig glad i film! Egentlig er mine favorittfilmer ganske gamle. For å nevne noen. The Good, The bad and The ugly, Gudfaren, The Sting, Once upon a time in the west, Goodfellas etc. Jeg er vet at dette er filmer som de fleste av dere antagelig ikke liker. På grunn av det har … Continue reading "Topp 5 filmer – nyere tid"

2019-08-18 08:33 Søndag morgen – ukens verste dag!

Jeg lurer på hvor mange prosent av Norges befolkning det er som kommer til å være ekstremt bakfulle i dag! Hadde vært gøy å se en prosentandel opp mot landets totale befolkning, jeg tror den hadde blitt overraskende høy. Vi velger å dra på fylla på lørdager selv om jeg vil tippe at de fleste … Continue reading "Søndag morgen – ukens verste dag!"

2019-08-17 10:33 En kjedelig lørdag?

Jeg mistenker at jeg har en veldig kjedelig lørdag i vente. Alle jeg kjenner som skal noe moro i dag skal enten til Oslo eller andre steder som er langt unna Tønsberg. Jeg kan ikke dra langt unna fordi noen må passe hundene. Så hva gjør jeg da? Kan fort se ut til at det … Continue reading "En kjedelig lørdag?"

2019-08-16 16:44 Ny telefon fra Aurora!!!

I går ringte Aurora igjen, det var kjempe koselig å høre stemmen hennes igjen! Hun har det kjempe bra og vi hverken hun eller jeg vet når hun kommer hjem igjen. Det er klart at jeg savner henne veldig nå, men jeg vet jo at desto lenger hun blir der desto bedre er det. Hun … Continue reading "Ny telefon fra Aurora!!!"

2019-08-16 10:07 Ofte brukte ord og uttrykk!

God morgen, kjære Auroras lesere. Norsk er riktig nok et relativt ordfattig språk sammenlignet med mange andre språk. Noen språk har ti måter å si samme ting på, mens norsk ofte bare har to eller tre. Min mor er fra Romania, hun flyttet til Norge ett år før jeg ble født og på grunn av … Continue reading "Ofte brukte ord og uttrykk!"

2019-08-15 10:22 Det er kjedelig å ha fri!

Jeg føler at denne ferien frem til nå har vært nærmest bortkastet. “Ikke klag!” – Jo, jeg klager! Hva er poenget med å ha fri i tre uker uten at det skjer noe som helst? Jeg skulle nesten ønske at jeg fikk lov av arbeidsgiver til å droppe ferien min. Det handler absolutt ikke om … Continue reading "Det er kjedelig å ha fri!"

2019-08-14 18:39 Livet med 4 chichuachuaer

HAR DU 4 HUNDER???? Ja, vi har fire hunder. De heter Goose, Holly, Diaz og Toby. Heldigvis er de så små at alle fire til sammen veier mindre enn en mellomstor hund. Og jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt overrasket når folk spør meg om om dette. De fleste spør som om det … Continue reading "Livet med 4 chichuachuaer"

2019-03-31 18:39 Når eksen din er psyko

I dag tenkte jeg fortelle dere en helt syk historie. Det mest spennende ved historien er at den er helt sann! Det er gått noen år nå, og da er det enkelt å kunne le av ting, men jammen var det ikke lett da det stod på som verst! Da jeg var 18 år festet … Continue reading "Når eksen din er psyko"

2019-03-31 10:00 Derfor skal du og barna dine ri på hest

Jeg er så uendelig takknemlig for at mamma hadde hestedilla selv da hun satt meg for første gang på en ponni. Det var liksom bare en selvfølge å elske hester da jeg var liten, og gleden løp løpsk da det var snakk om å begynne på rideskole. Hallo, å få ri på en hvit ponni, … Continue reading "Derfor skal du og barna dine ri på hest"

2019-03-30 09:34 Topp ti koselige filmer du må se på Netflix

“Hæ, har du ikke sett den?” Jeg tenkte være raus og komme med noen filmanbefalninger i kategorien “koselige filmer”. Da snakker jeg filmer som er deilige å se på som ikke stresser eller skremmer, men som rett og slett gjør deg i godt humør. Av og til er det helt herlig å gjøre seg bekymringsfri … Continue reading "Topp ti koselige filmer du må se på Netflix"

2019-03-29 14:52 Å ligge med fremmede

Jeg kom på at jeg for ca ett år siden skrev dette innlegget om one night stands. Jeg ante ikke den gangen at det kom til å få så mye oppmerksomhet som det gjorde, men det sendte meg faktisk opp til 3.plass på blogg.no for en dag, noe som for meg var veldig stort. Jeg … Continue reading "Å ligge med fremmede"

2019-03-28 17:00 Drømmereisemål

Nå som solen gløtter så mye ute, har jeg fått sykt reisefeber! Jeg har satt meg ned og fundert på hvor jeg kunne tenke meg å reise neste gang, og er kommet frem til 5 steder jeg virkelig vil oppleve! Sleng gjerne med et tips i kommentarfeltet om du føler du har noe å tipse … Continue reading "Drømmereisemål"

2019-03-28 09:23 Debatt: Når går influencere for langt?

For en fin dag jeg hadde i går! Jeg ruslet ned til togstasjonen og slang meg på toget til Oslo i ferd med å reise til Nydalen og delta i en debatt kalt “Politikken møter sosiale medier: Når går influencere for langt?”.  Jeg må innrømme at jeg virkelig ble farget av debatten mellom Sophie Elise … Continue reading "Debatt: Når går influencere for langt?"

2019-03-27 15:30 Jeg snakker ut om utseendepress

Dette er en spennende kveld for meg. Jeg skal faktisk helt til Nydalen og BI sitt samlingssted som heter «Kroa». Der skal jeg sammen med en annen influencer, en politiker + en fagperson snakker om sosiale medier og hvor grensen går. Herregud, så spennende dette skal bli! Jeg trenger nok å samle tankene en del … Continue reading "Jeg snakker ut om utseendepress"

2019-03-27 10:45 INSTAGRAM KRISE!!!

Herregud, nå er det virkelig krise på sosiale medier for min del… Jeg har lenge slitt med instagrammen min, og gudene vet hvorfor. Den er så utrolig rotete, og jeg får nesten bare en haug med slibrige og kleine henvendelser fra spam-profiler hver eneste dag. I tillegg tror jeg at 70% av følgerne er ghost-profiles … Continue reading "INSTAGRAM KRISE!!!"

2019-03-26 16:13 DETTE VISSTE DU IKKE OM CHARTERFEBER

SEÅ spille inn tv-programmer er absolutt spennende, og for min del det jeg liker best ved rollen som offentlig person. Man får mange opplevelser som man ellers ikke ville hatt, og man får møte så mange fine mennesker. Jeg har flere ganger fortalt mye om hvordan det er å være med på Paradise Hotel, men … Continue reading "DETTE VISSTE DU IKKE OM CHARTERFEBER"

2019-03-25 16:23 Dette er jeg redd ander tenker

Det er så mange rare ting jeg tenker på av og til… Jeg er en som selv legger merke til detaljer hos andre, og derfor er jeg livredd andre også gjør det. Når det kommer til motsatt kjønn er det også fort gjort å tenke at ting man gjør, har eller sier kan oppfattes på … Continue reading "Dette er jeg redd ander tenker"

2019-03-24 17:32 SÅ MYE DRAMA!

Dagen er gått, og det er sjelden jeg er mer fornøyd med søndagen enn dette ♥. Jeg har vært i stallen en tur og fått trimmet meg, så gårdsdagens synder er for lengst glemt – nesten. Jeg ønsker ikke å henge ut noen som helst, men jeg kan fortelle at det var sykt mye … Continue reading "SÅ MYE DRAMA!"

2019-03-24 08:02 Disse klærne må du ha

Reklame | Femme Luxe God søndag til dere alle! I dag skal jeg ri! Senere skal jeg forsøke å bare gjøre ingenting, det er det beste… Siden det er søndag og de fleste ikke har noe å gjøre, så tenkte jeg presentere dere for noen plagg jeg har fått tilsendt fra Femme Luxe. De har utrolig … Continue reading "Disse klærne må du ha"

2019-03-23 08:35 Hest, sunn frokost og flytting

Fredagen bare raste i full fart forbi. Jeg skulle ri klokken 12, men var ikke hjemme igjen før 17. Jeg har fått et par pakker i posten, den ene var litt treningstøy + hårkur og den andre er noen spennende artikler (sponset) fra Lyko, jeg gleder meg til å vise dere dette! Det ene er … Continue reading "Hest, sunn frokost og flytting"

2019-03-22 16:00 Dette synes jeg om årets Paradise Hotel

Herregud, jeg elsker Paradise Hotel. Det er helt sykt hvor fort tiden går. For bare ett år siden var jeg selv i Mexico (riktignok en kort tur), og for fem år siden var jeg der og vant hele greien selv. Jeg tror at det er gøyere for meg enn mange andre å se på, fordi … Continue reading "Dette synes jeg om årets Paradise Hotel"

2019-03-21 17:46 Svar på spørsmål fra instagram

Hei, alle sammen! I dag har jeg hatt det litt hektisk. Jeg har vært ute og handlet litt mat – faktisk litt kjøtt til og med, og et par småting til leiligheten, i og med at det snart er vår. Jeg elsker å pynte hjemme! I tillegg har jeg vært og ridd litt på hest … Continue reading "Svar på spørsmål fra instagram"

2019-03-21 13:49 Angående å ikke la barn gå med briller

I disse dager er teamet å “trå varsomt” en greie. Etter debatten til Sophie Elise og Kristin har jeg fått flere kommentarer enn vanlig på innlegg der jeg ikke har vært kjempenøye på formuleringene mine. En ting er sikkert, og det er at overskriften i innlegget om “Aldri gi barna dine briller”, faktisk engasjerte mer … Continue reading "Angående å ikke la barn gå med briller"

2019-03-20 11:00 Jeg er med i en musikkvideo!

Hei, for en flott dag å stå opp på! Jeg hadde gledet meg lenge til denne dagen, for jeg visste en liten hemmelighet, og det var at Joakim Kleven skulle slippe sitt konsept “Generation 2.0”. Jeg er så sykt stolt over å ha fått lov til å være en del av dette, for det henger … Continue reading "Jeg er med i en musikkvideo!"

2019-03-19 11:26 Aldri gi barna dine briller

“Aldri gi barna dine briller!”. Dette sier jeg bare fordi jeg selv har hatt en erfaring som jeg ikke unner noen andre. Da jeg var 7 år, altså i andre klasse ble det besluttet at jeg måtte begynne med briller. Jeg har skjeve hornhinner, og har forskjellig syn på hvert øye. Det var nok ingen … Continue reading "Aldri gi barna dine briller"

2019-03-18 15:10 Når du har lyst på pizza men er på slankekur

Jeg er en overdrevent kresen person… Jeg liker veldig lite mat, og spesielt dårlig er jeg på saus, suppe, dressing og grønnsaker. Jeg er veldig ensartet, og det går i isbergsalat, ketchup og slike ting. Jeg liker i hvert fall ikke løk, jalapenos, purre, oliven og så videre… For å kunne fungere på en sunn … Continue reading "Når du har lyst på pizza men er på slankekur"

2019-03-17 18:17 Bildedryss fra hundebursdagen!

Hei igjen, alle! Bursdagen i dag var så utrolig hyggelig, og spesielt for hundene! Totalt var det frem små hunder som løp rundt og spiste pizza, drakk øl og herjet – for en dag! Det er så deilig å se hvordan de er når de blir en liten flokk. På tv har vi hatt på … Continue reading "Bildedryss fra hundebursdagen!"

2019-03-17 10:40 Staselig besøk, pizza, øl og pølser

I dag er en dag jeg har sett skikkelig frem til hele uken! Denne dagen er helt spesiell, og av den fantastiske årsaken at min bittelille øyesten fyller 10 år! At jeg har hatt Goose i livet mitt ti år er helt sykt å tenke på. TRUST ME, han har virkelig vært der. Jeg fikk … Continue reading "Staselig besøk, pizza, øl og pølser"

2019-03-16 10:00 Mitt siste innkjøp

Hei, alle sammen! Jeg bare er nødt til å vise dere et antrekk jeg kjøpte her om dagen. Jeg var på en tilfeldig runde på Gulskogen kjøpesenter, og endte opp med denne kule buksen og toppen. Dette er klær som har vært litt ulikt meg, og da er det så kult å se om man … Continue reading "Mitt siste innkjøp"

2019-03-15 13:37 Dobbeltmoral, hengepupper og highlighter

Nok en gang er heksejakten igang, bare at forrige gang var det et annet offer. Og jeg som egentlig synes det var ålreit å finne en løsning på hva jeg kan gjøre med vikene mine… Egentlig skulle jeg vel også latt være å ta på meg negllakk i går. Er det en ting jeg er … Continue reading "Dobbeltmoral, hengepupper og highlighter"

2019-03-14 15:32 Dagen da jeg begynte å hate kjøtt

Det startet med en lyst til å spise mindre kjøtt. Jeg elsker jo dyr, og det er faktisk litt dobbeltmoralsk å skulle spise alt fra kjøttdisken om jeg ikke hadde tålt å se dem dø i “virkeligheten”. Jeg ba derfor følgerne mine på snapchat om å tipse meg om noen filmer jeg kunne se for … Continue reading "Dagen da jeg begynte å hate kjøtt"

2019-03-13 16:26 Jeg snur livet opp ned og jeg er på flyttefot!

Reklame | www.chiquelle.no Du har kanskje sett det på instagram eller snapchat, spesielt om du faktisk følger meg… De siste ukene har jeg gjort så mye gøy! Jeg har vært på ferie sammen med mamma og søsteren min, og jeg har på toppen av alt vært på flere visninger (!!!). For bare ett år siden … Continue reading "Jeg snur livet opp ned og jeg er på flyttefot!"

2019-01-19 10:59 Jeg sluttet å eksistere

En lang periode sluttet jeg å eksistere – trodde jeg. Sist jeg delte et blogginnlegg var faktisk for en måned siden nå når jeg skriver dette innlegget. Det har tatt et par uker for meg å innse at jeg ikke har sluttet å eksistere bare fordi jeg ikke deler noe særlig i sosiale medier. Det … Continue reading "Jeg sluttet å eksistere"

2018-12-18 10:03 Jeg skal på TV igjen

Det må jo deles når det skjer noe gøy. 2018 har egentlig vært ganske tungt. Jeg trenger ikke gå i detalj på hvorfor, da det er ting som har foregått og kranset seg rundt om andre jeg er glad i, og som har påvirket meg i svært sterk grad. Jeg skulle gjerne fortalt dere alt … Continue reading "Jeg skal på TV igjen"

2018-12-14 10:00 Dette er julen for meg

Jeg er ikke noe moralpoliti, snevere er jeg motsatt. Jeg elsker alt det materialistiske ved julen, men så elsker jeg jo også familien og vennene mine. Jeg synes det er helt tåpelig at alle skal sitte og snakke om at gaver ikke er så viktig, for det er det faktisk, og vet du hvorfor? Jo, … Continue reading "Dette er julen for meg"

2018-12-03 10:38 Funfacts om meg

Det er mange små ting som gjør meg til akkurat den jeg er, og nå skal jeg dele noen hemmeligheter med dere! Skriv i kommentarfeltet om dere har noe av det samme! ♥ Jeg liker ikke saus, suppe og dressing ♥ Jeg har fortsatt en såpe jeg tok med meg fra et hotell i Mexico … Continue reading "Funfacts om meg"

2018-12-02 17:30 Marerittet ved å være student

For bare et par (?) måneder satt jeg der. Jeg var dønn klar. Foran meg lå en haug helt nye pensumbøker som skulle bringe meg gjennom nok et semester som nettstudent. Bøkene ser så fine ut når de ligger der – helt ubrukte og klare for å dykke ned i hjernen min og forsyne meg … Continue reading "Marerittet ved å være student"

2018-12-01 15:31 Er det greit å være litt lykkelig?

Livet er virkelig en berg-og-dal-bane.  I det ene øyeblikket har jeg kunnet føle at alt rundt meg raser sammen, ingenting er slik jeg forestilte meg, og kanskje det aldri vil bli det heller. Uken etter pipet telefonen min noen ganger, og livet kunne igjen bli snudd på hodet. Alle feltene jeg følte manglet, de skulle … Continue reading "Er det greit å være litt lykkelig?"

2018-11-21 16:05 Det beste rådet noen har gitt meg i hele mitt liv

“Stopp letting people walk all over you, you´re not a sidewalk”. Er det et godt råd jeg har fått noen ganger i livet, så er det faktisk å ikke la andre kjøre over meg eller behandle meg dårlig. Den som i første gang bragte temaet på banen var mamma. Hun har gnidd inn med teskje at … Continue reading "Det beste rådet noen har gitt meg i hele mitt liv"

2018-11-18 16:34 Marerittet ved å være student

For bare et par (?) måneder satt jeg der. Jeg var dønn klar. Foran meg lå en haug helt nye pensumbøker som skulle bringe meg gjennom nok et semester som nettstudent. Bøkene ser så fine ut når de ligger der – helt ubrukte og klare for å dykke ned i hjernen min og forsyne meg … Continue reading "Marerittet ved å være student"

2018-10-09 08:07 Beauty: Finere hud uten sprøyter!

Sponset behandling av Skin Rehab As Hei, alle sammen! Da er det tid for å fortelle litt mer om behandlingen jeg tok hos Skin Rehab (trykk for å komme til nettsiden). De holder til sentralt på Majorstuen (Majorstueveien 13A), og de som gjør den behandlingene er blant de mest erfarne i bransjen. Jeg kan blant annet … Continue reading "Beauty: Finere hud uten sprøyter!"

2018-10-06 09:00 Denne kommentaren gjorde meg trist

“Hei! Jeg er en 21 år gammel jente, og har et lite spm.. Jeg har opplevd å bli tatt for gitt, manipulert og opplevd utroskap i et forhold. Men jeg klarer ikke komme meg, ikke slik at jeg er lei meg over å ha gjort det slutt, men det har ødelagt hele selvtilliten min. Jeg … Continue reading "Denne kommentaren gjorde meg trist"

2018-09-30 13:33 Penger er ikke alt, det er bare 99%

For knapt fem minutter siden swipet jeg opp på en dame jeg følger på Instagram, da jeg så hun hadde skrevet et blogginnlegg om hvordan toppbloggere flasher hvor mye penger de har. Dette inspirerte meg til å dra frem macen og skrive et innlegg selv om dette, da det faktisk er noe jeg i pint … Continue reading "Penger er ikke alt, det er bare 99%"

2018-09-26 09:20 Jeg er familiens sorte får

Det er mange som synes episoden i går av Charterfeber var veldig morsom. Jeg gikk ut av min komfortsone og skaffet meg en enhjørning-tatovering. For dere som lurer mer på hva den betyr, les HER. Å ta en tatovering er en ting jeg har lovet meg selv å aldri gjøre, men her sitter jeg altså… Personlig … Continue reading "Jeg er familiens sorte får"

2018-09-20 08:48 Endelig Charterfeber

Endelig kan jeg få se turen Ann Marielle og jeg hadde på TV! Det føles så lenge siden det var sommer og vi pakket koffertene for å reise ned til Gran Canaria.. Men endelig er Charterfeber kommet for å bli på skjermen de neste ukene! For noen fantastiske mennesker jeg har rukket å møte – … Continue reading "Endelig Charterfeber"

2018-09-11 06:54 Mitt nye hår

Det er ikke lenge siden jeg fant ut jeg egentlig er ganske lei av håret mitt. Jeg er veldig glad i forandring, og derfor har jeg ofte nye ønsker for hver gang jeg skal gjøre noe med håret mitt. Denne gangen ønsker jeg meg mer liv, for jeg synes det har vært litt flatt og … Continue reading "Mitt nye hår"

2018-09-05 06:43 Jeg vil aldri tilbake til London

Det er i skrivende stunder som dette at jeg begynner å stille spørsmål til om jeg ikke bare er høysensitiv, men også mer introvert enn hva jeg trodde om meg selv. Etter noen dager nå var det på tide å oppdatere litt om London-turen jeg hadde. Det er så typisk meg å gjøre det mer … Continue reading "Jeg vil aldri tilbake til London"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.