audmarit

Tid Innlegg
2020-02-21 09:38 Fredag og snart helg.

God morgen kjære bloggen å til dere som leser den, i dag til morgenen så var jeg nede i vaskekjelleren og satte på en vaskemaskin. Det var godt å få gjort for nå var det mer av de klærne som måtte vaskes enn det jeg hadde rent, så da var det vel … Continue reading "Fredag og snart helg."

2020-02-19 20:21 I dag så har jeg vært mye ute.

Jeg startet dagen med og lese mange blogger, jeg drakk også noen kopper kaffe jeg faktisk koste meg noe som jeg syntes var godt. Så ringte venninnen min meg og lurte på om jeg kunne komme opp for å handle for henne, og hun ville gjøre opp med meg for jeg lånte … Continue reading "I dag så har jeg vært mye ute."

2020-02-18 22:42 Håper jeg får sove litt bedre enn natt til i dag.

Jeg har det ikke så enkelt om dagen, så da håper jeg iallefall på å få sove noen timer så kanskje dagen i morgen litt bedre. Det blir nok ikke enkelt for jeg har jo ikke han her noe mer som mange av dere veit, så jeg skal ikke kverne det opp … Continue reading "Håper jeg får sove litt bedre enn natt til i dag."

2020-02-18 20:34 Ja i dag så starter farmen kjendis.

I kveld så starter farmen kjendis på tv2 klokken 21.45, blir spennende og se hvordan den første episoden. Glad for at det starter jeg syntes det er et kjempefint program som er en konkurranse, så vi må ikke dømme de menneskene som er med ut fra førsteinntrykk.     Det er … Continue reading "Ja i dag så starter farmen kjendis."

2020-02-18 08:31 Verste morgenen noen gang.

Dette er den vondeste og verste morgenen noen gang, var jo ingen som sto i døråpningen og tittet på meg når jeg kom ut av soveromsdøra. Har ikke sovet noe godt heller for rom kameraten min var jo borte, det er det såreste av alt i hele verden. Hva skal jeg gjøre … Continue reading "Verste morgenen noen gang."

2020-02-17 18:59 Dagen i dag startet med en fart for vi måtte til veterinæren.

Han lille Elvis var med på en tidlig morgentur og alt virket greit, men så gikk vi en tur på formiddagen og da var det ting som ikke stemte med han. Så gikk vi innom ei venninne av meg tok en kopp kaffe og skravlet litt, og da jeg gikk … Continue reading "Dagen i dag startet med en fart for vi måtte til veterinæren."

2020-02-16 19:44 Når det kjæreste du har begynner å bli gammel å har hostet en god stund nå.

Denne lille karen har mistet snart alt av tenner, den siste tiden har han nesten ikke spist noe det er  minst mulig han spiser per dag. Han er veldig glad når vi skal ut på tur, kommer ikke langt før han halter og ikke har det så bra. Han hoster opp mye … Continue reading "Når det kjæreste du har begynner å bli gammel å har hostet en god stund nå."

2020-02-16 18:19 Så er søndagen snart ferdig hurra imorgen er det mandag.

Ja som dere sikkert veit i alle fall mange av dere at jeg elsker mandager, det har jeg faktisk gjort så lenge jeg kan huske. Hvorfor jeg alltid har vært glad i mandager er jeg ikke sikker på, hadde vel noe med at skolen begynte igjen på en ny uke og den … Continue reading "Så er søndagen snart ferdig hurra imorgen er det mandag."

2020-02-16 18:12 Hva er det som skjer.

Jeg fikk ikke det siste innlegget mitt inn på forsiden, så derfor lurer jeg på hva som skjer. Det skjer litt for ofte i det siste, er det noe jeg gjør feil så vil jeg gjerne vite hva jeg gjør feil.   For det er litt kjedelig å legge ned litt jobb … Continue reading "Hva er det som skjer."

2020-02-16 10:09 Så var en våt morgentur over deilig og komme inn igjen spør du Elvis.

Dette er ett bilde fra galleriet for to år siden.   Ja nå er vi inne igjen fra en våt morgentur, Elvis er ikke like fornøyd som på dette bildet for nå er han våt som bare det og ligger innpakket i ett håndkle og koser seg. Ja nå ser han litt mer … Continue reading "Så var en våt morgentur over deilig og komme inn igjen spør du Elvis."

2020-02-16 07:52 God morgen i stua.

God morgen i stua alle sammen nå er en ny dag startet, her er den startet med å lese noen få blogger med en varm kopp kaffe i hånden. Akkurat nå så regner det ikke men det ser ut til at det kan komme en regnskur eller ti i løpet av … Continue reading "God morgen i stua."

2020-02-15 21:32 Nå er det mange som har vinterferie, og andre har det neste uke.

Ja nå er det vinterferie tid for noen og så er det en ny gruppe som har vinterferie som starter neste helg, skulle tru det var høstferien i stede for vinterferie. For nå så regner det både vannrett og loddrett så det er mer høst modus her enn vinter modus, er også … Continue reading "Nå er det mange som har vinterferie, og andre har det neste uke."

2020-02-15 18:56 Sånn var min Valentinesdag.

Dette gjorde jeg på valentin dagen og det var å gå tur med hunden min Elvis, han er også den eneste jeg feiret den med på fredag. Har jo ingen som vil ha med meg på noe så da er det jo bare å gjøre som man pleier på en helt vanlig … Continue reading "Sånn var min Valentinesdag."

2020-02-15 08:55 Forbilde eller ikke?

Veit nå ikke jeg men det er veldig mange som tror de er gode forbilder for mange unge, i disse sosialemedie dager med bloggere og instagram så må en tenke seg om når man poster noe sånn at vi ikke forvirrer unge mennesker enda mer enn de allerede er.  Det finnes dem som … Continue reading "Forbilde eller ikke?"

2020-02-13 21:08 Jeg prøver igjen å sette i gang en spørsmålsrunde.

Jeg er ikke bare det som står i bloggen, så nå har dere muligheten til å stille meg spørsmål som dere lurer på. Jeg kommer til å svare i eget innlegg på lørdag, små spørsmål samles i ett innlegg men kommer det ett spørsmål som må svares på med fordypning så blir … Continue reading "Jeg prøver igjen å sette i gang en spørsmålsrunde."

2020-02-13 19:55 Legevakta og alt i dag.

Har ikke gjort så veldig mye i dag heller, har jo gått turene mine i dag også. Men det har ikke vært noen morsom affære i dag, for beina mine kjenner jeg ikke men styrken er jo der til en vis grad det har jo med sykdommen min å gjøre. Ble litt … Continue reading "Legevakta og alt i dag."

2020-02-12 21:42 Du er bra nok som du er, ikke bry deg om hva andre må mene.

Har mange tanker som surrer rundt i hodet å det er ikke lett å vite om det er ting som har skjedd eller som kommer til å skje, har også noen tanker eller om det er følelser som gjør at det er vanskelig å sortere alt på en gang. En tanke som … Continue reading "Du er bra nok som du er, ikke bry deg om hva andre må mene."

2020-02-12 18:12 Hele denne dagen har vært en dag som jeg føler jeg aldri fikk startet.

Ja jeg føler at denne dagen her aldri fikk startet har jo vært ute på de turene som kreves av meg men ikke så mye mer enn det, jo jeg var på kaffe besøk hos venninnen min og var å handlet både for henne og meg selv jeg måtte opp med tomflaskene … Continue reading "Hele denne dagen har vært en dag som jeg føler jeg aldri fikk startet."

2020-02-12 08:39 Å starte dagen er ikke alltid like enkelt.

Nei nå får jeg se om jeg kan klare å komme i gang med dagen, har ikke kommet meg opp før nå så skal vel ikke skryte på meg at jeg var tidlig oppe i dag.   Ville bare ha en liten oppdatering før jeg legger ut på morgentur, så med andre … Continue reading "Å starte dagen er ikke alltid like enkelt."

2020-02-11 21:24 Dagen i dag, kveldskos.

Har ikke gjort så mye mer enn å gå tur med Elvis, ja jeg har jo gjort noen helt vanlige husarbeidssysler som å støvsuge og vaske leiligheten og vaske kopper og ikke minst vasket klær men det er jo helt vanlige oppgaver for en husmor så det pleier jeg ikke skrive så … Continue reading "Dagen i dag, kveldskos."

2020-02-11 08:47 Good morning to all.

Hei og hopp god morgen til dere alle, fint vær er bra får bare håpe det holder seg slik ut dagen. Er nå dritt lei regn, snø og vind, det gjør at leddene blir enda verre enn dem pleier å være og kroppen blir jo stiv som en pinne i slikt vær. … Continue reading "Good morning to all."

2020-02-10 21:03 I dag har det vært en slik dag.

Jeg sto opp klokken 07.30 og satte på tv og åpnet dataen å da startet jeg dagen med å lese mine faste blogger med en kopp nypresset kaffe, med andre ord en avslappende start på dagen og det er kjempe godt. Så bar det ut på morgentur med han lille Elvis gutten … Continue reading "I dag har det vært en slik dag."

2020-02-10 20:02 Selvfølgelig ønsker alle seg lesere eller hva?

Ja vi alle ønsker å få mange klikk på hvert eneste innlegg, mange har jo da en veldig klikkbar overskrift men innholdet er ikke det. Jeg ønsker meg også mange lesere hver eneste dag, men man må jo ha innhold som samsvarer med overskriften for ellers så føler jeg at jeg villeder … Continue reading "Selvfølgelig ønsker alle seg lesere eller hva?"

2020-02-09 19:59 Morsdag i dag litt sår dag har jo ingen som sier gratulere med morsdagen her i huset.

Min egen mor døde den 9 januar i fjor så derfor er det faktisk en av grunnene til at denne dagen er litt sår, den andre er at jeg er jo mor selv men de to nydelige barna mine er ikke hos meg men i hvert sitt fosterhjem det er også veldig … Continue reading "Morsdag i dag litt sår dag har jo ingen som sier gratulere med morsdagen her i huset."

2020-02-09 17:28 Det er mye man kan gjøre for å kutte sitt eget forbruk av penger.

Det er mye man kan gjøre for å kutte ditt eget forbruk og sløsing av penger, jeg mener at vi alle kan gjøre noe for å kunne kutte både i miljø og klima og kunne spare penger i egen lommebok.   Som og ikke handle klær bare for man har lyst på … Continue reading "Det er mye man kan gjøre for å kutte sitt eget forbruk av penger."

2020-02-09 08:42 Nå er det lavtrykk.

God morgen folkens her blåser det og regner fra alle kanter, mange vil vel kalle det et dritt vær men ikke jeg dette været og slik denne vinteren har vært må vi bare venne oss til. Sånn er det bare blitt for å være slik for det er jo ingen som tar … Continue reading "Nå er det lavtrykk."

2020-02-08 21:23 I dag så har det vært en fin dag.

I dag så startet dagen som man pleier med blogglesing og kaffe noe som alltid er koselig, å etter det så stakk jeg og Elvis ut på morgentur. Det ble en lang tur som normalt tar en times tid som i dag tok mer enn to timer, det er veldig greit å … Continue reading "I dag så har det vært en fin dag."

2020-02-08 20:07 Ei som er tøff som har tatt ett oppgjør som mange andre ikke hadde turt og gjøre.

Ja i kveld så fant jeg ut at jeg skulle framsnakke en blogger jeg har fulgt en stund, hun tok et oppgjør med ABIP som sikkert flere av dere har fått med dere. Hun har vært ryddig og rolig og flink til å sette ord på sin misnøye angående det kurset som … Continue reading "Ei som er tøff som har tatt ett oppgjør som mange andre ikke hadde turt og gjøre."

2020-02-07 22:02 Prøver å se om dette innlegget kommer fram på forsiden.

Prøvde og poste ett innlegg for ti minutter siden og det kom ikke inn på forsiden så derfor er det godt at en kan poste dem på grupper på facebook.   Dette er det innlegget her: https://audmarit.blogg.no/fyr-los-kjorer-i-gang-en-sporsmalsrunde.html   Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.   Aud-Marit. 0 kommentarer

2020-02-07 21:50 Fyr løs, kjører i gang en spørsmålsrunde.

Ja som overskriften sier så setter jeg nå en gang en spørsmålsrunde sånn at dere som lesere kan spørre meg om ting dere lurer på, både store og små spørsmål er velkommen. Jeg kommer til å svare i ett eget innlegg eller to på søndag, får bare håpe at det kommer inn … Continue reading "Fyr løs, kjører i gang en spørsmålsrunde."

2020-02-07 18:22 Dagen i dag som den virkelig har vært.

Greit at det er fredag og snart helg, helg for meg er helt vanlige dager. Så tilbake til dagen i dag jeg startet dagen med å lese noen blogger med en kopp kaffe i hånden, hadde også noe å bite i for det må jeg for og kunne ta de tablettene som … Continue reading "Dagen i dag som den virkelig har vært."

2020-02-06 21:53 Ja så var det å finne senga.

Nå skal jeg bare en tur ut med lille Elvis gutten så han får gjort det han skal før vi tar kvelden her i kåken, så da er det bare å skrive ferdig dette innlegget da. Etter det så skal jeg kneble den vonde og stive beinhaugen og krype godt inn under … Continue reading "Ja så var det å finne senga."

2020-02-06 19:00 Nå er jeg dritt lei.

Nå er jeg dritt lei av at formen ikke er bra, det eneste positive med det er at en ikke orker å lage å spise så veldig. Man går da ned i vekt og økonomisk bra for da sparer en mye på mat budsjettet. Denne uken har jeg jo handlet inn litt … Continue reading "Nå er jeg dritt lei."

2020-02-06 07:56 Jeg hadde veldig lyst til å melde meg på kurset til Anne Brith, ja det ABIP men nå er jeg glad for at jeg ikke gjorde det.

Ja som overskriften sier så hadde jeg en tid jeg hadde lyst til å være med på ABIP sitt kurs, men etter det som har kommet fram om det så er jeg glad for at jeg ikke gjorde det. Da har jeg det bedre som den små bloggeren som jeg er, for … Continue reading "Jeg hadde veldig lyst til å melde meg på kurset til Anne Brith, ja det ABIP men nå er jeg glad for at jeg ikke gjorde det."

2020-02-05 19:48 Ærlighet varer lengst.

Jeg har lært at ærlighet varer lengst å det har jeg holdt meg til her på bloggen også, så jeg mener at alle burde være ærlige på bloggen sin. Er det et tema som jeg tar opp her inne hos meg så er det min ærlige mening om det temaet, ja min mening … Continue reading "Ærlighet varer lengst."

2020-01-18 20:20 Er det ikke lov og oppdatere så mye en vil på sin egen blogg eller?

I går oppdaterte jeg bloggen med fem innlegg jeg veit at det var små og korte innlegg, men så var det ei jeg er vant til som kom med noen kommentarer om at jeg skrev litt for mange innlegg i dag er det noen vits i det da skrev hun og så … Continue reading "Er det ikke lov og oppdatere så mye en vil på sin egen blogg eller?"

2020-01-17 20:57 Da er formen oppe og går igjen.

Nå er formen fin igjen i det minste, men tankene løper løpsk i en dårlig retning håper det bedrer seg snart også. Ellers så har dagen vært kjempe fin og det er jo bra, har vært ett forferdelig vær her i dag, har jo blitt drypp våt hver gang vi har vært … Continue reading "Da er formen oppe og går igjen."

2020-01-17 17:59 Fyr løs folkens.

Ja nå har dere faktisk muligheten til å få svar på spørsmål dere sitter med, og en liten måte til og få ett innlegg som dere kanskje skulle ønske fra meg og har du blogg selv så linker jeg til bloggen din i svar innlegget.   Ingen spørsmål er for små og … Continue reading "Fyr løs folkens."

2020-01-17 17:20 Nå sitter jeg og venter på håndball kampen Norge mot Ungarn som starter klokken 18.15 på tv3.

Ja nå sitter jeg og venter på håndball kampen mellom Norge og Ungarn. Dette er og blir en spennende kamp håper på at Norge går av med seieren for det er de flinke nok til ja de er rett og slett drit gode, men det er ikke enkelt og gå inn … Continue reading "Nå sitter jeg og venter på håndball kampen Norge mot Ungarn som starter klokken 18.15 på tv3."

2020-01-17 12:06 Det ble en våt men veldig fin morgentur.

Bildet er tatt i høst.     Han lille i front her trivdes på tur i dag også når han først ble våt i pelsen, han hater og gå ut i regnvær men sånn er det vel med flere hunder ikke bare min lille Elvis som ikke er glad i dårlig vær. … Continue reading "Det ble en våt men veldig fin morgentur."

2020-01-17 08:24 Ja nå er det fredag og snart helg, det ser ut til at det blir en våt fredag.

Jeg våknet opp til regnvær i dag men hva gjør vel det, det finnes ikke dårlig vær bare dårlige klær. Det er jo bare å kle på seg etter været når en skal ut å gå en tur, å det er noe jeg og Elvis skal han er ikke så veldig glad … Continue reading "Ja nå er det fredag og snart helg, det ser ut til at det blir en våt fredag."

2020-01-16 21:55 Nei nå er det så slitsomt å være meg.

Ingen fare jeg skal bare gå en tur ut med Elvis så han får gjort det han skal før vi finner senga her i gården, er nå så sliten så jeg sier bare at nå er det utrolig slitsomt og være meg. Det var faktisk ikke verre enn det, får ikke håpe at … Continue reading "Nei nå er det så slitsomt å være meg."

2020-01-16 19:36 Nå har mørket senket seg og det er kveld, da kommer også alle tanker som man ikke får stoppet.

Slik var himmelen i ettermiddag/ kveld før det ble helt mørkt, jeg syntes det var en trolsk stemning i lys og farger det var utrolig vakkert. Ja det var en flott avsluttning på en vakker dag bestående av mye sol.   Men så ble det mørkt å jeg sitter inne alene som … Continue reading "Nå har mørket senket seg og det er kveld, da kommer også alle tanker som man ikke får stoppet."

2020-01-16 11:53 Så var en god morgentur i kjempefint vær, med et kaffebesøk.

Ja dag så har vi kost oss i det kjempe fine været, har gått og kost oss og sett på alt man har rundt seg og drømt seg bort. Så ble vi ropt på av venninnen min som lurte på om jeg ville ha kaffe og det ønsket jeg for da fikk … Continue reading "Så var en god morgentur i kjempefint vær, med et kaffebesøk."

2020-01-16 08:33 Godmorgen til dere alle, det ser ut til og bli bra vær i dag også.

Nå er det en ny dag med mange muligheter som man bør gripe med begge hender, noe jeg har tenkt til å gjøre for nå kjennes det ut til at det blir en fin dag for meg også formen er blitt mye bedre enn den har vært på en stund. Jeg startet … Continue reading "Godmorgen til dere alle, det ser ut til og bli bra vær i dag også."

2020-01-15 19:46 Det er mye som kan sies til en person, hva kan sies om meg. Svar på spørsmål kommer nok også her.

Jeg fikk spørsmål fra Helene om min musikk smak jeg liker alt utenom bare trekkspill og fele musikk, men blir det brukt med band som har andre instrumenter og sang til så er det bra. Hun lurte på min favoritt middag og det er alt utenom lutefisk, rakfisk og kjøtt jeg spiser … Continue reading "Det er mye som kan sies til en person, hva kan sies om meg. Svar på spørsmål kommer nok også her."

2020-01-15 08:51 Det er en fin dag ute i det minste.

God morgen alle har prøvd og få meg selv våken nå i to timer med og lese noen fine blogger fikk meg en god latter på noen av de jeg har lest, det er mye rart folk får seg til og skrive i kommentarfeltet til folk som å beskylde folk for å … Continue reading "Det er en fin dag ute i det minste."

2020-01-14 19:03 Er ikke redd for å være alene, ensomheten er den som er vond.

Nei jeg er ikke redd for å være alene men ensomheten og tomheten er den som er vond, jeg er alene hver eneste dag så hvis jeg skulle ha vært redd for å være alene så skulle jeg jo ha vært livredd hver dag da. Det som er det verste er den … Continue reading "Er ikke redd for å være alene, ensomheten er den som er vond."

2020-01-14 08:39 Sånn er det med meg i dag.

Har begynt dagen med en kaffekopp og lest noen blogger, nå står det en ting til på timeplanen og det er å gå en morgentur i regnværet og håper det ikke er så glatt som det var i går kveld for det var ikke mye gøy og gå ut da hjalp faktisk … Continue reading "Sånn er det med meg i dag."

2020-01-12 21:15 Nei nå er det bare og komme seg ut en tur før jeg kryper under dyna.

Ja som overskriften sier så skal jeg bare ut en tur med lille Elvis gutten min så han får gjort det han skal før jeg kryper under dyna, for nå fryser jeg mer enn det som er godt så det er bare å komme seg under dyna kanskje kan jeg få varmen … Continue reading "Nei nå er det bare og komme seg ut en tur før jeg kryper under dyna."

2020-01-12 18:48 Hvor har det blitt av godformen, jeg savner og kunne ha litt overskudd.

Nå er det tredje dagen som formen har vært hele på tryne, har knapt orket noe annet enn å gå turene som vi må. Har også måttet nedprioritere bloggen i dag, sånn er det noen dager  at man må pleie seg selv og ikke bloggen. Får håpe at feberen og tettheten blir … Continue reading "Hvor har det blitt av godformen, jeg savner og kunne ha litt overskudd."

2020-01-11 18:10 Nå har helgeroen senket seg her i stua.

Vi har tatt livet med ro i hele dag men det har ikke vært enkelt for Elvis og roe seg ned, for med høy musikk og oppussings bråk fra leiligheten under så har det ikke vært enkelt og være en liten og små redd liten hund. Nå når de har reist de … Continue reading "Nå har helgeroen senket seg her i stua."

2020-01-11 10:57 Da var morgenturen gjort og det blåser nordavind fra alle kanter og sprutregner.

Bildet er fra i sommer.   Ja så var en kjølig og våt morgentur historie, nå skal jeg legge meg på sofaen og pleie en lettere pjusk form. Ja dere ser riktig formen skranter og jeg føler meg som tygd på og spyttet ut igjen, fryser som en hund og skulle ønske at … Continue reading "Da var morgenturen gjort og det blåser nordavind fra alle kanter og sprutregner."

2020-01-11 08:25 Ja det er helg og mange har fri, jeg har fri hver dag så jeg merker ingen forskjell.

Det er slik å ikke være i jobb da merker man ingen forskjell på helg og hverdag, veldig kjedelig og ikke kunne gjøre noe så man kan være til nytte for noen. Ja jeg får jo uføretrygd og betaler skatt inn til staten men jeg føler meg ubrukelig og bare ett nummer på … Continue reading "Ja det er helg og mange har fri, jeg har fri hver dag så jeg merker ingen forskjell."

2020-01-10 21:31 Jeg har bare sett håndball i hele kveld.

Dagen har vært kjempefin og det har faktisk kvelden vært også, jeg har bare sittet i sofaen sammen med Elvis og sett på håndball. Det gikk jo kjempebra med de norske gutta de vant mot Bosnia i dag/kveld, men det som var så morsomt var at Frankrike tapte mot Portugal og det … Continue reading "Jeg har bare sett håndball i hele kveld."

2020-01-10 08:36 Good morning to all, håper på en bedre dag i dag.

Nå er det fredag og snart helg å det er kaldt og fint vær ute å jeg har nettopp kommet meg opp og lest noen blogger som jeg pleier, har laget meg litt mat å en fersk presset kopp kaffe så foreløpig virker dagen bra.   Nå sitter jeg og skriver en litt … Continue reading "Good morning to all, håper på en bedre dag i dag."

2020-01-09 21:27 Har hatt en helt forferdelig dag, får håpe at morgendagen blir mye bedre.

Har nesten ikke klart å gjøre noen ting i dag, som jeg skrev i forrige innlegg så er det ett år siden min kjære mor gikk bort. Har jo gått de turene som vi pleier og må gjøre, det er jo de turene som holder meg oppe om dagene.   Har vært … Continue reading "Har hatt en helt forferdelig dag, får håpe at morgendagen blir mye bedre."

2020-01-09 17:57 Ett år er gått og savnet er større enn noen gang.

I dag er det ett år siden du døde kjære mammaen min, og savnet er større enn noen gang å jeg lurer på når det blir bedre for det heter seg at sorg og savn skal bli bedre etter ett års tid men for min del så er det faktisk ikke slik. … Continue reading "Ett år er gått og savnet er større enn noen gang."

2020-01-08 20:36 Årets første spørsmålsrunde, så fyr løs da folkens.

Mange vil vel si at nå har hun lite og komme med, ja kanskje har du rett ut fra deres øyne men nei dere tar helt feil jeg har mye jeg kunne ha skrevet om. Syntes bare det er greit å ha en spørsmålsrunde i starten av dette året for det er … Continue reading "Årets første spørsmålsrunde, så fyr løs da folkens."

2020-01-08 16:34 Det har vært en utrolig deilig dag.

Det har vært en herlig å avslappende dag jeg startet dagen med og lese de faste bloggene, jeg drakk også kaffe og spiste litt noe som jeg må gjøre for å ta mine medisiner for leddgikta sånn er det bare. Så bar det ut på morgentur med lille Elvis gutten min, det … Continue reading "Det har vært en utrolig deilig dag."

2020-01-08 08:17 Da er dagen startet og dette ser ut til å bli en fin dag.

Ja nå har jeg sittet og lest blogger og alt det andre nå sitter jeg med kaffekoppen og lurer faktisk på hva jeg skal skrive i det første innlegget for i dag, leste på nyhetene at det brenner i ett parkeringshus på sola flyplass og at det startet i en elbil. Da … Continue reading "Da er dagen startet og dette ser ut til å bli en fin dag."

2020-01-07 22:43 Nå er det bare igjen å finne senga her i gården.

Nå er det på tide og la roen senke seg og ta kvelden for i dag, jeg er trøtt som en gammel strømpe og trenger faktisk og legge meg selv på lading så jeg klarer og fungere i morgen også.   Først skal jeg ut med lille Elvis gutten min får gjort … Continue reading "Nå er det bare igjen å finne senga her i gården."

2020-01-07 20:03 Naboer er kjekt å ha, men bråkete naboer er ikke så kult.

Jeg er glad for å ha gode naboer men det bråkete menneske som driver på akkurat nå, han driver nå ett diskotek under meg og driver med snekkerarbeid med alt av maskiner som bråker noe så forferdelig og han skrur jo opp musikken utfra hvilken maskin han skal bruke ikke mye moro … Continue reading "Naboer er kjekt å ha, men bråkete naboer er ikke så kult."

2020-01-06 20:15 Har ikke gjort stort i dag, men det viktigste er gjort.

Jeg har ikke gjort så veldig mye i dag, fikk gjort det viktigste og det var og få handlet inn det jeg skulle ha. Det var jammen  meg mye til halv pris i dag og det var bra for da ble ikke så mye av uke budsjettet brukt, det ble jo over … Continue reading "Har ikke gjort stort i dag, men det viktigste er gjort."

2020-01-05 18:33 Jippi nå er det søndag kveld og i morgen starter vi på en helt normal uke.

Ja hipp hurra i morgen starter vi på den første helt normal uka i 2020, godt det nå blir normale dager og det er digg for da blir det helt vanlig hverdag. Og det blir godt med bare vanlige helger og det er deilig og sånn at vi kommer inn i den … Continue reading "Jippi nå er det søndag kveld og i morgen starter vi på en helt normal uke."

2020-01-05 10:34 Morgenturen er nå unnagjort og nå kan jeg ta dagen som den kommer, får vi gjort noe annet.

Jeg sto jo opp i dag også og gjorde alt jeg pleier på morgenen, jeg leste meg nedover topplista som jeg pleier leste bare de jeg pleier og lese som får meg til å se hva andre har skrevet og fant ut litt overrasket over og se at der var navnet mitt på … Continue reading "Morgenturen er nå unnagjort og nå kan jeg ta dagen som den kommer, får vi gjort noe annet."

2020-01-04 22:19 Nei nå er det vel på tide og finne kvelden her, og finner senga.

Ja å skal hu mor og han lille Elvis ut på kveldstur sånn at han får gjort det han skal før vi finner senga her, for nå er hu mor så trøtt som en dupp så det er like greit å finne senga. Jeg skal ta og kneble beinhaugen og ta meg … Continue reading "Nei nå er det vel på tide og finne kvelden her, og finner senga."

2020-01-04 17:56 Nå er det helg igjen.

Slik så himmelen Ut i kveld også men bilde ble tatt nyttårsaften, i dag så har jeg ikke gjort så veldig mye jeg har slappet av og sett på sport på tv. Jo jeg var jo ute på morgentur med lille Elvis gutten min noe jeg gjør hver dag for å komme … Continue reading "Nå er det helg igjen."

2020-01-04 12:00 Ja nå er en ny dag godt i gang, å det første du leser er jeg slutter å blogge fra Sophie Elise.

Det første man leser er at en profilert blogger som Sophie Elise slutter og blogge på grunn av at hun ikke orker mer, må lukke øynene på grunn av at hun må lese kommentar feltet sitt ja da er det gått litt for langt syntes jeg da. Er mange sjalue nettroll der … Continue reading "Ja nå er en ny dag godt i gang, å det første du leser er jeg slutter å blogge fra Sophie Elise."

2020-01-03 17:52 Fredag og nå er det helg, dette har jeg gjort i dag.

Jeg startet dagen med og lese blogger og ta livet med ro på morgenen, og så bar det ut på morgentur på hålka så det ble en anstrengende tur på glatta så det ble ikke noen bytur på morgenen. Gikk opp på en fin tur i nærområdet og da vi var på … Continue reading "Fredag og nå er det helg, dette har jeg gjort i dag."

2020-01-03 08:39 Ari Behn nå skal du få hvile og få sjelefred, nå står det igjen og ta vare på de som står igjen.

Nå i dag står det begravelse på timeplanen for hans tre barn og resten av familien, det er nok den verste dagen i deres liv men så er det bare å håpe at de og du får fred i sjelen og at folk kan slå ring rundt dere.   Ja jeg mener … Continue reading "Ari Behn nå skal du få hvile og få sjelefred, nå står det igjen og ta vare på de som står igjen."

2020-01-02 19:11 Jeg er nok ikke noe forbilde tror jeg men jeg er bare meg selv, og da får folk bare se på meg som de vil.

Jeg veit ikke om jeg er noe godt forbilde, jeg er bare meg selv på både godt og vondt så da får folk bare mene det de vil. Kan jo ikke bare gå rundt med ett smil bestandig for sånn er ikke livet, den har dype daler og høye høyder og noen … Continue reading "Jeg er nok ikke noe forbilde tror jeg men jeg er bare meg selv, og da får folk bare se på meg som de vil."

2020-01-01 18:36 Svar på spørmålene fra Snapo.

Hvor reiste du sist du var på reise?   Jeg er ikke det menneske som reiser mest i livet den store reisen må da være i 1995 som jeg var på korpstur til Østerrike, men hvis en jeg har jo vært på korte turer utenom det og den siste der må være … Continue reading "Svar på spørmålene fra Snapo."

2020-01-01 10:55 Ny uke, ny måned og ett nytt år, og den første dagen var faktisk helt lik den i går.

Godt nyttår allesammen nå er vi godt inn i første dagen av 2020, og jeg startet dagen som jeg pleier som å lese mine faste blogger og drakk noen kopper kaffe å noe å bite i. Så bar det ut på morgentur som var veldig fredelig i dag for det var ikke … Continue reading "Ny uke, ny måned og ett nytt år, og den første dagen var faktisk helt lik den i går."

2019-12-31 23:15 Happy new year to all.

Godt nyttår til deg som følger bloggen min og dere som er innom. 0 kommentarer

2019-12-31 20:42 Her er mitt mest leste innlegg i 2019.

Jeg legger ut link til det mest leste innlegget i 2019 lenger ned i innlegget så her er det bare å lese seg nedover og ikke bare lese litt av det og gå ut igjen, det er sikkert noen som lurer på hvilket innlegg som er mest lest jeg har hatt en … Continue reading "Her er mitt mest leste innlegg i 2019."

2019-12-31 17:26 Vakker solnedgang i kveld den siste kvelden i dette året.

På ettermiddagen i dag så la jeg meg litt på sofaen for å slappe av, men så sovnet jeg og sov i en times tid og da tenkte jeg at dette trengte jeg å slappe av litt. Våknet opp til denne vakre himmelen og dens fine lys, da måtte jeg bare ut på verandaen … Continue reading "Vakker solnedgang i kveld den siste kvelden i dette året."

2019-12-31 08:48 Siste dagen i 2019 hva så i morgen er det bare en vanlig dag.

Ja det er ett nytt år i morgen men den eneste forskjellen er at man må huske å skrive 2020 i stedefor 2019, ellers er det en helt vanlig dag som kommer til å gå i samme tralten som i går og i dag.   Det eneste som er er at det … Continue reading "Siste dagen i 2019 hva så i morgen er det bare en vanlig dag."

2019-12-30 22:22 Syk raring som nå skal finne senga.

Så nå skal jeg ta med meg den feberhete kroppen min og Elvis ut en tur sånn at han får gjort det han skal før vi finner senga, har ikke orket og skrive noe før nå så svarene på spørsmålene som jeg fikk inn på spørsmålsrunden denne gangen kommer i løpet av … Continue reading "Syk raring som nå skal finne senga."

2019-12-29 17:34 Nå kom kakelina etter jul ja,ja.

Nå er det siste søndagen dette året og her har det vært kaldt hele julen og nå kom den siste krampetrekkningen av mildvær etter at vi fikk mye snø før jul nå ble det bare hålke igjen, og måtte jo mase for å få det strødd på gårdsplassen og bakken ned mot … Continue reading "Nå kom kakelina etter jul ja,ja."

2019-12-28 21:43 Nå er nok en dag gått over til sen kveld, Så det er på tide og finne senga.

Det er nok på tide og finne senga her i gården for nå går denne kvelden sakte med sikkert mot natt, jeg er noe trøtt og sliten nå så det er vel bare og gjøre seg klar for senga.   Må jo bare ut en tur med Elvis gutten min så han … Continue reading "Nå er nok en dag gått over til sen kveld, Så det er på tide og finne senga."

2019-12-28 17:33 Har et ønske i livet.

Ja nå er det sikkert noen som lurer på hva det ønsket er å det skal dere få etter hvert i innlegget, det kommer snart så bare bli med videre ned i innlegget så får du lese mer om det. Jeg skulle ønske at samfunnet hadde vært litt mer inkluderende og varmt, … Continue reading "Har et ønske i livet."

2019-12-27 20:38 Noe nyttårsforsett eller mål for 2020 det har jeg ikke.

Nå er det bare dager igjen av 2019 på tirdagskvelden så går vi inn i ett nytt tiår, nyttårsforsetter det har jeg ikke for det er ikke noe vits i for man starter ivrig med det som man har satt som forsett og tror en skal klare det man har satt seg fore … Continue reading "Noe nyttårsforsett eller mål for 2020 det har jeg ikke."

2019-12-27 17:22 Nyttårsaften er ett mareritt for våre kjæledyr.

Ja når folk starter opp fyrverkeriet klokken 24.00 så er det mange kjæledyr som blir livredde og det er for dem årets verste dag, også her i huset er det slik for han Elvis er livredd for dette fyrverkeriet og det er helt forferdelig for meg som eier og se på for han rister … Continue reading "Nyttårsaften er ett mareritt for våre kjæledyr."

2019-12-27 12:16 Goddag nå er det heldigvis hverdag igjen.

Å våkne opp til en kald og solfylt morgen var kjempe godt og se på kalenderen at det er heldigvis en helt vanlig fredag, det er jo den store julegave byttings dagen i dag men husk en ting at det kan bli noen butikker som sier nei til å bytte det du kommer … Continue reading "Goddag nå er det heldigvis hverdag igjen."

2019-12-26 20:43 Årets siste spørsmålsrunde.

Det kan kanskje virke dumt å ha en spørsmålsrunde nå midt i jula for noen men for meg er jula over så derfor skal jeg ha det, men jeg syntes det er greit å kanskje får inn noen spørsmål fra dere lesere. Mange vil vel si at nå har ikke denne bloggeren … Continue reading "Årets siste spørsmålsrunde."

2019-12-26 17:52 Når noen går så langt som å begå selvmord så blir det mange som lager sine egne tanker om hvorfor.

Tenk dere om dere som mener og tro at dere veit hvorfor en person går så langt at de klarer å begå ett selvmord, ja noen skjønner sikkert at jeg i kveld også vil prate skrive om Ari Behn igjen  jeg fikk inn en kommentar på mitt forrige innlegg som gjorde at jeg … Continue reading "Når noen går så langt som å begå selvmord så blir det mange som lager sine egne tanker om hvorfor."

2019-12-26 09:01 Godmorgen brr det er kaldt og godt.

Bildet er fra i fjor vinter.   Ny dag med mange nye muligheter, jeg startet dagen slik som jeg pleier lese blogger og drikke rykende varm kaffe og spise litt.   For meg er det en god og avslappende måte og starte dagen, kan ikke hoppe rett ut av senga og starte dagen for … Continue reading "Godmorgen brr det er kaldt og godt."

2019-12-25 20:53 Ari Behn er død selvmord rammer alle mennesker.

Så dette på nyhetene og det er vondt og lese det på tv2.no, noen nyheter får meg til å tenke stakkars menneske hvor vondt hadde han egentlig. Dere kan lese hele saken her https://www.tv2.no/nyheter/11092269/   Nettavisen har også skrevet om saken og det kan dere lese her https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/ari-behn-47-er-d%c3%b8d/ar-BBYlbHP?ocid=spartanntp   Takk for at du … Continue reading "Ari Behn er død selvmord rammer alle mennesker."

2019-12-25 20:39 Hipp hurra i morgen er julen over.

Ja i morgen er det siste dagen denne julen, jeg skal ikke legge skjul på at jeg ikke er så glad i julen lenger av mange årsaker.   Men så kommer tredje juledag som er den store julegave bytte dagen, jeg har ikke tenkt til å bytte mine julegaver har gjort det en … Continue reading "Hipp hurra i morgen er julen over."

2019-12-24 19:47 Ønsker alle en riktig god jul..

Jeg ønsker dere alle en riktig god jul her fra Kongsberg, jeg tok meg en ettermiddagstur i byen i dag. Det var noen som gikk fra kirken og andre til kirken og ellers var det ikke ett menneske og se i bybilde og det var deilig og gå alene.   Ellers så har … Continue reading "Ønsker alle en riktig god jul.."

2019-12-23 18:59 Nå er det dagen før dagen for alle, og mange stresser som bare det.

Det er dagen før dagen og jeg sitter og hører/ ser på kvelden før kvelden, jeg gleder meg litt til i morgen skal se på tv store deler av dagen. Og skal ut på de turene som vi pleier skal også opp til ei venninne av meg og kose oss og skravle … Continue reading "Nå er det dagen før dagen for alle, og mange stresser som bare det."

2019-12-23 07:44 Startet dagen med å plukke opp hundeskitt.

Ja det er noe dritt men det er vanskelig å være hund som ikke kan si i fra så jeg hører det eller gå på do inne, og det skjedde i natt at Elvis plutselig måtte på do i natt og han klarte ikke og vekke meg. Stakkars sier jeg da for … Continue reading "Startet dagen med å plukke opp hundeskitt."

2019-12-22 18:56 I dag er det to dager igjen til julaften.

I dag er det faktisk søndag og to dager igjen til julaften og jeg har prøve smakt det jeg kanskje skal ha til julemiddag, det kan hende det blir denne retten er ikke sikker det kan også bli pizza. Tar det ikke så veldig høytidelig hva det blir, dette er i allefall en … Continue reading "I dag er det to dager igjen til julaften."

2019-12-22 11:40 Her er det mye fint og pynte seg til nyttårsaften.

Reklame | Metapic. FrankDandy , Trandyol. Rut og Circle.   Frank Dandy//Trendyol//Rut&Circle 0 kommentarer

2019-12-22 11:28 Dagen i dag fram til nå.

Startet dagen med og lese noen blogger og med det så drakk jeg en kopp kaffe og noe og bite i, så var det bare og komme seg ut på morgentur noe som er godt både for kropp og skjell. Etter en god natts søvn så ble det en god og rolig start … Continue reading "Dagen i dag fram til nå."

2019-12-21 17:50 Ja det har vært en kjempe fin dag helt til nå.

Selv om det har regnet mer eller mindre hele dagen, selv om været har vært dårlig så har jeg hatt en fin dag. Jeg og Elvis var ute på morgentur på glatt isen men de kom å strødde etter hvert så det gikk jo bra og gå, så får en si at … Continue reading "Ja det har vært en kjempe fin dag helt til nå."

2019-12-21 08:54 Ja nå er det mange som drar på juleferie, men dårlig vær tar ikke juleferie.

Ja nå senker juleferien seg over landet, men en ting tar aldri juleferie og det er været det har regnet nå i snart ett døgn. Og det ser ut til at de som skal brøyte og strø har hatt ferie i over en uke snart, det er ikke lurt verken  for de … Continue reading "Ja nå er det mange som drar på juleferie, men dårlig vær tar ikke juleferie."

2019-12-20 18:52 Må jo ha en spørsmålsrunde nå før jul det blir en til før det blir ett nytt år.

Nå er det sikkert noen som mener at jeg ikke har noe å skrive om, jo da jeg har det men hvis en skal få noe fart på bloggen for det er jo få spørsmål ellers som folk kommer med.   Håper det er noen som har noen spørsmålene til meg, å … Continue reading "Må jo ha en spørsmålsrunde nå før jul det blir en til før det blir ett nytt år."

2019-12-20 12:46 Hva er det med været om dagen?

Ja det er vel ett godt spørsmål men jeg skulle ønske at det var litt kaldere for nå om dagen så har vi en dag med mange kuldegrader og snøvær og så dagen etter så er det rundt -0 og regn. Jeg vil bare si at det er ikke noe rart om … Continue reading "Hva er det med været om dagen?"

2019-12-19 19:26 Da er nok en helt vanlig dag gått mot kveld.

Ja jeg veit at det snart er jul og jeg har ikke bakt en eneste julekake, er jo så mye fint å få kjøpt jeg har tenkt å gjøre det og det skal jeg kjøpe lillejulaften dette er jo enklere og det minsker stresset blant folk. Jeg skal bare ha noen bokser med … Continue reading "Da er nok en helt vanlig dag gått mot kveld."

2019-12-19 08:14 Da er en ny dag, nye muligheter benytt hvert sekund til det du ønsker.

Nå er det en ny dag som mange skal stresse rundt, det skal ikke jeg for jeg skal ikke så mye i dag glad jeg ikke skal til byen i dag der får de stresse rundt de som vil. Jeg tar livet med ro og skal benytte den med og kose meg … Continue reading "Da er en ny dag, nye muligheter benytt hvert sekund til det du ønsker."

2019-12-18 18:42 Jeg har en ting jeg har lyst til å gjøre for andre.

Det er kanskje dumt og komme med dette nå når det bare ligger som en ide og ikke noe mer enn det, dette er noe jeg har hatt i tankene i noen  måneder nå men ikke kommet ned på et ark men det er en god ide og det er ikke ett … Continue reading "Jeg har en ting jeg har lyst til å gjøre for andre."

2019-12-18 08:43 Good morning all.

Ja nå er det en ny dag og da med mange nye muligheter, min dag har startet som jeg alltid gjør lese blogger og en kaffekopp eller to med noe å bite i attåt. Frokost må en jo prøve og få i seg er ikke alltid like enkelt det, jeg har aldri … Continue reading "Good morning all."

2019-12-17 18:34 Jeg gruer meg til høytidsdagene, for da blir jeg alene.

Nå når julen snart står for døra og det er jo den store familieselskaper tiden og alle skal være sammen, men ikke jeg for jeg har ingen som tar seg bryet å be meg men det er noe jeg lever med hver eneste dag. Men det er jo litt trist også for … Continue reading "Jeg gruer meg til høytidsdagene, for da blir jeg alene."

2019-12-17 16:38 Kjære Sophie Elise du er ei jente med bein i nesa.

Ja Sophie Elise du er ei tøff jente/ung dame med bein i nesa, men nå har du laget store bølger igjen kunne du ikke latt være og legge ut at du hadde måttet operere rumpa igjen. Skjønner at du ikke var fornøyd som den var på grunn av at du hadde silikon pupper … Continue reading "Kjære Sophie Elise du er ei jente med bein i nesa."

2019-12-17 12:51 Det ble en fin og frisk morgentur, med et kaffebesøk hos ei venninne.

Bildet er fra i fjor vinter   Jeg og Elvis var på en kjempefin morgentur med morgensolen i ryggen og rundt -12 grader, deilig med litt kulde vi har litt mindre snø enn på bildet og litt mer is men bildet i seg selv passet veldig godt til innlegget. Det var sånn at … Continue reading "Det ble en fin og frisk morgentur, med et kaffebesøk hos ei venninne."

2019-12-17 08:06 Dårlig med nattesøvn i natt.

Dette har vært en lang natt sovnet ikke før klokken var over fire da fant jeg en stilling som ikke var vond og ligge, etter fallet i går så var det ikke enkelt å finne den på grunn av kravebeinet får se en natt til før jeg går til legen går det … Continue reading "Dårlig med nattesøvn i natt."

2019-12-16 18:43 Jeg hadde ett annet ønske for hele denne dagen.

På morgenen og formiddagen så var alt ganske bra, vi gikk tidlig morgentur som ikke er så veldig vanlig her i gården. Da vi kom hjem jeg og Elvis så leste jeg noen blogger som jeg gjør hver morgen, og da jeg gikk nedover den berømte topplista og til min overraskelse så … Continue reading "Jeg hadde ett annet ønske for hele denne dagen."

2019-12-15 20:24 Dette har jeg foretatt meg i dag.

Skulle tatt fram gamlenissen i denne serien men jeg glemte det helt får da gjøre det i morgen, har jo god tid det er jo på tirsdag en dag til julaften så med andre ord så er det en uke til lillejulaften.   I dag så har jeg sett mye på tv … Continue reading "Dette har jeg foretatt meg i dag."

2019-12-15 18:21 Svar på de fire siste spørsmålene fra to av mine lesere linker opp et innlegg fra før i dag.

Jeg fikk inn fem gode spørsmål i denne spørsmålsrunde, her kommer de fire siste pluss link til et spørsmål som krevde ett eget innlegg.   Snapo sendte meg tre fine spørsmål og svarene kommer her.   Spørsmål nr: 1 Hva liker du best å gjøre ? Jeg er veldig glad i å … Continue reading "Svar på de fire siste spørsmålene fra to av mine lesere linker opp et innlegg fra før i dag."

2019-12-15 10:30 Svar på spørsmålet fra kokkejævel, han hadde et spørsmål som krever ett innlegg alene.

Han syntes jeg har en fin blogg men litt trist noen ganger, ja jeg har familie jeg har en bror i Trondheim men det er jo langt unna og vi kan ikke treffes så ofte som jeg skulle ønske han har jo jobb og familie der han bor.   Har to familie … Continue reading "Svar på spørsmålet fra kokkejævel, han hadde et spørsmål som krever ett innlegg alene."

2019-12-15 08:55 Tredje søndag i advent, date på morgenen med håndball.

Ja nå er det søndag morgen og det er bronsefinalen i håndball VM mellom Norge og Russland, jeg håper jentene våre tar med bronsen men det kan se vanskelig ut. Det er vi som tv tittere og pressen som setter litt for høye mål til disse stakkars håndball jentene våre, det er jo … Continue reading "Tredje søndag i advent, date på morgenen med håndball."

2019-12-14 17:37 Fyr løs ja det er en ny spørsmålsrunde.

Nå er det på tide med en ny spørsmålsrunde, ingen spørsmål er for små eller for store men husk en ting det er bare jeg som har svar på spørsmål om meg selv.   Jeg veit at jeg ikke har en stor blogg men det er ett menneske som sitter bak denne … Continue reading "Fyr løs ja det er en ny spørsmålsrunde."

2019-12-14 11:20 Jeg har date med Nrk tv sporten og tv2 langrenn.

Vi to har en date med vintersporten på tv, ligger på sofaen og ser på skiskytting på NRK jentenes staffet. Spennende å se hvordan de klarer seg har til nå en tolvte plass etter to etapper, jeg elsker faktisk og se på sporten og spesielt på vinteren så er det vintersport og … Continue reading "Jeg har date med Nrk tv sporten og tv2 langrenn."

2019-12-13 22:13 Nei nå er det jammen blitt kveld igjen. Har ikke gjort så mye idag her er det ikke mye stress.

Ja her er det snart på tide å finne senga, men jeg må jo kaste inn ett innlegg så dere har noe å lese om meg utover natten. Har ikke gjort så veldig mye i dag men det jeg har gjort har jeg gjort til gangs, gikk de vanlige turene og ellers så … Continue reading "Nei nå er det jammen blitt kveld igjen. Har ikke gjort så mye idag her er det ikke mye stress."

2019-12-13 16:40 Fikk mail fra Egmont/blogg.no nå har jeg sendt dem en faktura.

Ja i dag fikk jeg en mail fra egmont/blogg.no om at jeg hadde nådd faktura grunnlaget, så nå har jeg sendt en faktura til dem via fakturerings firmaet frilans finans.no sånn at de ordner alt trekker skatt og alt jeg bare skriver mine opplysninger som skal på fakturaen og sum de ordner … Continue reading "Fikk mail fra Egmont/blogg.no nå har jeg sendt dem en faktura."

2019-12-13 08:35 Da er det fredag, og det er 13 desember.

Morgenen har foregått helt rolig og fin her som den pleier, det snør litt men ellers en fin morgen det er fredag den trettende som mange mener er en ulykkesdag det har den aldri vært for meg. Har det vært noen ulykkesdag for meg så har det vært dagen før eller etter som … Continue reading "Da er det fredag, og det er 13 desember."

2019-12-12 19:58 Nabo som må bråke er ikke noe god butikk.

Vi har en nabo her som bråker som ett helvete, han kjøpte leiligheten under meg for over to år siden. Nå har den stått tom i nesten et år bare liv når de skal feste og bråke, de to siste ukene så har han pusset opp og det har han gjort over … Continue reading "Nabo som må bråke er ikke noe god butikk."

2019-12-12 08:49 Jeg skal ikke pynte med så mange nisser til jul.

Jeg setter fram en nisse hver søndag i advent så nå er det to som er funnet fram, så nå er det igjen en for den fjerde søndag i advent så setter jeg fram juletreet mitt. Mange vil vel si at det ikke er så mye men jeg har ikke en så veldig … Continue reading "Jeg skal ikke pynte med så mange nisser til jul."

2019-12-11 21:40 Nei nå er det på tide å finne senga her i gården.

Nå er det på tide å finne senga her i gården for nå er gamla trøtt og sliten, så nå skal jeg ut med Elvis gutten min ut en tur sånn at han får gjort det han skal før vi kryper under dyna.   Sånn er det bare at jeg skal kneble … Continue reading "Nei nå er det på tide å finne senga her i gården."

2019-12-11 15:27 Nå venter jeg på håndballkamp mellom Norge og Tyskland.

Jeg har hørt at Norge vant denne kampen men jeg så den ikke, veit jo at Norge er ett godt lag så det var jo ikke noen overraskelse at de tok Tyskland. Det var jo bra at de vant for da slipper de å spille mot Russland i semifinalen, veit ikke hvilket … Continue reading "Nå venter jeg på håndballkamp mellom Norge og Tyskland."

2019-12-11 08:17 Blank hålke, så legevakta får det nok travelt.

Dette blir en kort oppdatering fra morenen i dag, jeg sto opp som vanlig og alt er bare bra her men har jo ikke vært ute enda. Var jo ute en tur sent i går kveld sånn at Elvis fikk gjort det han skulle for kvelden, og da var det øs pøs … Continue reading "Blank hålke, så legevakta får det nok travelt."

2019-12-10 19:08 Lurer på hva slags vær vi får?

Nå er det oppe i -0,5 grader og jeg sto opp i dag tidlig til -13,5 så det er blitt varmere og jeg tror det regner ute, kunne det ikke ha forblitt kald sånn at det hadde vært snø som kom ned fra himmelen. Ja det er det de kaller for kake linna … Continue reading "Lurer på hva slags vær vi får?"

2019-12-10 10:17 Brr en kald morgen.

Ja i dag så har jeg lest de bloggene jeg pleier og ikke så mye mer enn det, jo jeg har jo fått i meg frokost da og noen kopper kaffe og kost med da etter en god natts søvn noe jeg var i tvil i går kveld om jeg skulle få men … Continue reading "Brr en kald morgen."

2019-12-09 23:02 Får vel håpe på noen timerssøvn i natt.

Nå er det blitt natt her i gården, man får bare håpe at jeg får noen timer god søvn i natt etter at jeg sov noen timer i kveld.   Nå skal jeg ut med lille Elvis gutten min en liten tur så han får gjort det han skal før vi legger … Continue reading "Får vel håpe på noen timerssøvn i natt."

2019-12-09 20:47 Feberen herjer rund i kroppen.

I dag startet dagen bra med snø og blogglesing gikk morgentur, da vi kom hjem så vi ut som to snø menn jeg og lille Elvis gutten. Var litt groggy men følte meg i god form, så når telefonen ringte og i andre enden var det venninnen min som lurte på om … Continue reading "Feberen herjer rund i kroppen."

2019-12-08 22:26 Nå er det vel på tide å kalle denne kvelden for en natt.

Ja nå er denne kvelden gått over til natt og det er vel snart på tide å finne senga, skal bare ut med Elvis gutten så han får gjort det han skal før vi kryper under dyna for og se om man kan få noen timer søvn. For får jeg til det … Continue reading "Nå er det vel på tide å kalle denne kvelden for en natt."

2019-12-08 18:07 Andre søndag i advent, hva er vitsen med at alle butikker er åpne på søndag?

I dag åpnet jeg andre luke i min adventskalender jeg har en luke hver søndag fram til jul, er ikke så spennende den kalenderen nå har jeg to nisser stående på stuebordet er koselig og pynte litt. Men herregud som folk tar av med å pynte både ute og inne er ikke … Continue reading "Andre søndag i advent, hva er vitsen med at alle butikker er åpne på søndag?"

2019-12-08 10:06 Snøen laver ned ikke akkurat nå men har gjort det på morgenkvisten.

Vi to elsker og gå morgentur i snøvær det er så koselig på vinteren, han pelskledde er mer glad i å gå i snøvær enn regnvær han hater og bli våt det er vist mer spennende med snø og vinter for da kommer det så mye nye lukter. Han og jeg brukte … Continue reading "Snøen laver ned ikke akkurat nå men har gjort det på morgenkvisten."

2019-12-07 21:12 Har ikke vært så aktiv de siste dagene.

Har ikke vært så aktiv på bloggen de to siste dagene, det har ikke noe med at jeg har vært dårlig eller noe sånt men jeg måtte bare ha noen dager blogg fri. Ikke helt da for jeg har jo lest andres blogger men jeg er så utrolig dårlig til og kommentere, … Continue reading "Har ikke vært så aktiv de siste dagene."

2019-12-06 20:58 På tide med dagens oppdatering.

I dag har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid, starten på dagen har jeg gjort som jeg pleier men jeg brukte utrolig lang tid på å komme meg opp. Med andre ord så var det en dårlig start på dagen brukte over en time på å komme meg i dusjen, … Continue reading "På tide med dagens oppdatering."

2019-12-05 20:21 Er det noe dere lurer på så fyr løs da vel.

Jeg prøver igjen med en spørsmålsrunde så det er bare å fyre løs, ingen spørsmål er for små eller for store. Dere har sikkert noe dere lurer på om meg så er det bare og spørre i vei for det er bare jeg som har svarene, svarer med ett innlegg eller to … Continue reading "Er det noe dere lurer på så fyr løs da vel."

2019-12-05 17:48 I dag har jeg hatt en avslappende dag.

Dagen startet med at jeg som vanlig leste noen blogger og tok meg en kaffe kopp og noe å bite i, har gått noen turer morgenturen gikk vi en lang tur ned til byen og en runde der nede. Jeg syntes det er gøy å se folk stresse rundt og handler, det … Continue reading "I dag har jeg hatt en avslappende dag."

2019-12-05 12:48 Dette blir en vanskelig jul savnet etter en som ikke er blant oss blir større når det er jul.

Ja julen er jo ikke noe jeg gleder meg til uansett å i år blir det enda vanskeligere enn andre år, ja savnet etter noen du har mistet blir enda vanskeligere da en høytid som man samles både familie og venner så man får jo gjøre det beste ut av det. Skal jo … Continue reading "Dette blir en vanskelig jul savnet etter en som ikke er blant oss blir større når det er jul."

2019-12-04 18:15 Livet kan være vanskelig det men det går jo bedre hvis man snur fokuset over på noe positivt.

Ja jeg veit at livet ikke er en dans på roser det kan til tider være vanskelig, da er det bare å prøve og snu fokuset på noe som er positivt veit at det kan være vanskelig prøv det uansett. Når man er på bunnen så er det bare en vei å … Continue reading "Livet kan være vanskelig det men det går jo bedre hvis man snur fokuset over på noe positivt."

2019-12-04 12:38 Ja nå er morgenturen unna gjort, håndball står på timeplanen nå.

Vinter bilde fra fjor vinter.   Nå er morgenturen unna gjort med ett besøk hos ei venninne, det er utrygt for glatte veier i dag også så vi brukte lang tid hjem. Vi gikk innom venninnen min og satt og skravla og drakk kaffe, var også å handlet for henne var ikke noe … Continue reading "Ja nå er morgenturen unna gjort, håndball står på timeplanen nå."

2019-12-04 08:46 Good morning all.

Her har det vært en rolig og fin morgen, å det er godt etter en lang og fin natt med god søvn noe som alltid er godt. Det å komme seg opp i dag gikk kjempe fint brukte ett kvarter på å stå opp og dusje og kle seg da er … Continue reading "Good morning all."

2019-12-03 21:47 Nå er nok en dag gått mot sen kveld, nå er det vel på tide og finne senga her i gården.

Nå er nok en dag gått mot sen kveld og snart sengetid for både hu mor og Elvis gutten, men først er det bare å gå ut på glatta så han Elvis får gjort det han skal før en kryper til sengs trøtt ja det kan man bare si er forbokstaven.   … Continue reading "Nå er nok en dag gått mot sen kveld, nå er det vel på tide og finne senga her i gården."

2019-12-03 16:49 Ble en koselig bursdag nå skal jeg bare ta det med ro og kose meg.

Ja jeg har kost meg veldig på morgenen i dag så spiste jeg og drakk noen kopper kaffe, jeg leste meg igjennom mine faste blogger jeg pleier om morgenen. Gjorde oss klar for morgentur og det var hålkeføre det etter at det hadde regnet på -4 grader så kan du jo tenke … Continue reading "Ble en koselig bursdag nå skal jeg bare ta det med ro og kose meg."

2019-12-03 08:26 03.12. 2019.

I dag så er det 50 år siden jeg kom til verden for å si det sånn så på denne dagen på denne tiden i skrivende stund så var jeg fem timer gammel, jeg kom til verden litt tidlig men det er jo ikke noe farlig jeg var jo det de kalte velskapt … Continue reading "03.12. 2019."

2019-12-02 19:59 Jeg har ikke gjort en dritt i dag, skulle vel ha stått på hodet og pyntet og vasket men nei.

Jeg har jo gjort det jeg måtte i dag ta oppvasken, har også gått de turene som vi pleier hver dag. Ellers så har jeg tatt det som det kommer i dag så på en forrykende håndball kamp som Norge vant stort i, nå sitter jeg og ser på julefilmer på FEM … Continue reading "Jeg har ikke gjort en dritt i dag, skulle vel ha stått på hodet og pyntet og vasket men nei."

2019-12-02 12:22 Kjekt med håndball VM.

Ja det er desember og da er det ett fast program å se hver formiddag, ja det er da håndball VM tider da har man noe spennende og se på. I dag er det Norge mot Slovenia  som spiller det blir en spennende kamp, nå til pause så ledet Norge med ett … Continue reading "Kjekt med håndball VM."

2019-12-02 08:23 Nå er det en ny uke og nye muligheter.

Nå er det mandag og ny uke og den startet med det den pleier kaffe og blogglesing med frokost til, har ikke gjort så mye annet enn det så jeg kan ikke skryte på meg noe jeg ikke har gjort. Sitter nå og skriver dette innlegget til dere og hører på godmorgen … Continue reading "Nå er det en ny uke og nye muligheter."

2019-12-01 17:56 Lurer dere på noe så setter jeg i gang en spørsmålsrunde.

Nå har dere muligheten til å stille meg spørsmål både store og små, hvis dere sitter og lurer på noe så er det bedre og stille meg spørsmål og ikke danne dere ett bilde av meg utfra hva jeg skriver på bloggen.   Det er nok mange som lurer på noe og … Continue reading "Lurer dere på noe så setter jeg i gang en spørsmålsrunde."

2019-12-01 14:31 Nå når vi går mot jul så lurer jeg på om det er noen som har ett godt tips på vegetar julemiddag.

Ja nå er det 24 dager igjen til jul og jeg lurer på om det er noen som har noen gode tips og oppskrifter på vegetar julemiddag har ikke vært vegetar person så lenge så jeg lurer på om noen kan gi tips som kan hjelpe meg.   Dette blir den første … Continue reading "Nå når vi går mot jul så lurer jeg på om det er noen som har ett godt tips på vegetar julemiddag."

2019-12-01 08:36 1 desember ny måned nye muligheter.

Det er 1 desember og det er første søndag i advent, god og stå opp til -11 grader ute men det er varmt og godt inne. Har lest meg igjennom noen blogger og tok meg noen kaffe kopper og noe og bite i mange sier at frokost er det viktigste måltidet på … Continue reading "1 desember ny måned nye muligheter."

2019-11-30 17:41 Nå kjører jeg i gang en ny linkerunde/ukensblogg.

Jeg kjører nå i gang en ny linkerunde/ ukensblogg, der alle som har blogg kan være med samme hvilken portal du blogger fra.   Her er det bare og hive seg med, det du må gjøre er å skrive jeg er med i kommentarfeltet under dette innlegget. På søndag ikke i morgen … Continue reading "Nå kjører jeg i gang en ny linkerunde/ukensblogg."

2019-11-30 14:11 Har hatt en avslappende lørdag.

I dag har jeg tatt livet med ro på denne lørdagen, mange stresser rund for å få pyntet til advent. Mange har vel vært ute og handlet lysslynger for å pynte opp, for min del så skal jeg ikke pynte så veldig den pynten jeg skal ha fram skal ikke fram før … Continue reading "Har hatt en avslappende lørdag."

2019-11-30 08:13 Da skulle du fylt år i dag.

Jeg savner deg dypt og inderlig og spesielt i dag som du skulle ha fylt 72 år, men du døde jo den 9 januar 2019 men nå har du ikke vondt lenger. Jeg skulle ønske at du var her enda for jeg savner alle de gode samtalene våres som vi aldri får … Continue reading "Da skulle du fylt år i dag."

2019-11-29 20:58 Ja nå er det vel på tide med en oppdatering og tanker, og litt om dagen i dag.

I dag så har det vært veldig kaldt og godt, ikke minst en vakker vinterdag med solskinn og på det varmeste i dag så var det 3 kuldegrader. Akkurat nå så er det – 10 og det er faktisk en vakker vinterkveld, det er stjerne klart ute og kjempe fint og gå … Continue reading "Ja nå er det vel på tide med en oppdatering og tanker, og litt om dagen i dag."

2019-11-29 08:19 Da er det fredag jeg skal ikke på black friday hvorfor handle over evne før jul det gidder jeg ikke.

Nei å handle på Black Friday det gidder jeg ikke, alle løper som hodeløse høns og tror de får de beste prisene. Sånn er det ikke alle steder noen butikker setter ned prisene på det de kaller før pris, men det er ikke alltid slik det er mange som nå er ute … Continue reading "Da er det fredag jeg skal ikke på black friday hvorfor handle over evne før jul det gidder jeg ikke."

2019-11-28 21:23 Nå er senga neste, skal bare se ferdig Rosenborg kampen mot Østerikes Lask.

Skal nå bare se ferdig Rosenborg mot Lask fra Østerrike det ser ut som det kan bli uavgjort eller så blir det et nytt tap på hjemme bane i Europa ligaen.   Og da den kampen er ferdig så skal jeg ut med denne lille karen så han får gjort det han … Continue reading "Nå er senga neste, skal bare se ferdig Rosenborg kampen mot Østerikes Lask."

2019-11-28 18:32 I dag så har jeg faktisk hatt en veldig rolig dag.

Dagen startet ikke like tidlig som vanlig, en ting var godt jeg klarte og komme meg opp og gjøre meg helt klar for tur på en halvtime. Da kan man jo si at en har hatt en fin dag i alle fall en kjempe fin start på dagen, er ikke alltid man … Continue reading "I dag så har jeg faktisk hatt en veldig rolig dag."

2019-11-28 14:57 Snøen laver ned, hva så i morgen regner det trolig.

Ja i dag så laver det ned og det er godt, en ting med det som ikke er så positivt er at de som brøyter ikke får unna snøen. Skulle ønske at de kunne det men det syntes ikke at de har vært der etter ti minutter, det er deilig at det … Continue reading "Snøen laver ned, hva så i morgen regner det trolig."

2019-11-28 10:00 Mine opp og nedturer.

Jeg har ikke mange opp og nedturer for jeg har lært meg og leve med mine nedturer, jeg har ett livsmotto at det som ikke dreper deg kan du faktisk leve med.   Oppturene i det daglige er at jeg klarer og få stått opp og dusjet å kle på meg på … Continue reading "Mine opp og nedturer."

2019-11-28 07:42 Er jeg prkåt nei!

Nei jeg er ikke pr kåt tror jeg, jeg skriver blogg for kosens skyll og kanskje hjelpe noen i verden med og vise at det er flere som kan ha det vanskelig på flere plan.   Men det er ikke noen som ser at det er bare at jeg slipper opp for mine … Continue reading "Er jeg prkåt nei!"

2019-11-27 21:38 Da er tiden snart inne for å kneble beinhaugen.

Nå er det sen kveld å det er snart på tide å komme seg ut så Elvis gutten får gjort det han må før vi kryper til sengs, jeg er nå så trøtt og sliten så nå skal jeg bare se ferdig farmen som er ferdig hvert øyeblikk.   Så er det bare … Continue reading "Da er tiden snart inne for å kneble beinhaugen."

2019-11-27 18:07 Ingen skal få knekke meg det tillater ikke jeg.

Jeg har bestemt meg for ingenting skal kunne knekke meg selv om det er de som prøver så godt de kan, men det klarer de ikke for jeg har bestemt meg for at jeg skal være sterk selv om de går for langt.   Har jo ingen som kan hjelpe meg eller … Continue reading "Ingen skal få knekke meg det tillater ikke jeg."

2019-11-27 08:15 Da er en ny dag startet med nye muligheter.

Hva så sier noen jeg sier bare grip dagen som den er, jeg har ingen planer tar alt som det kommer er jo ikke så mye annet og gjøre. Man kan ikke planlegge  hvordan de fysiske smertene i kroppen, og derfor gidder jeg ikke å planlegge noen verdens ting i dag for … Continue reading "Da er en ny dag startet med nye muligheter."

2019-11-26 19:11 Hva skjer a?

Her laver det  ned med snø og det er deilig det blir hvit og rent overalt, jeg håper nå at det er snø om en uke også for da blir jeg gammel halvt hundre jeg har alltid hatt snø på bursdagen min. Nå vil jeg at det blir kaldere så den blir … Continue reading "Hva skjer a?"

2019-11-26 10:00 Her er det mye til enhver smak.

Reklame | Adviral media.com BLACK WEEK CAMPAING   Ja nå er det snart BLACK WEEK og her er det mye fint til enhver smak, mange fine julegave tips fra meg til deg ta en titt da vel.   https://adviral.media/campaign/lp/64627   https://advrl.com/499/64627/3-c         0 kommentarer

2019-11-26 07:07 Nå får vi påfyll av snø.

Ja nå har det begynt og snø igjen se så rent og pent det blir, vi får se hvor lenge det varer utpå dagen begynner det sikkert og regne igjen sånn har jo vinteren blitt her i landet. Men det er vel bare og leve med, får håpe vi ikke får grønne … Continue reading "Nå får vi påfyll av snø."

2019-11-25 08:23 Good morning all.

God morgen alle sammen her gleder jeg meg til det blir litt mer vinter, for nå har det regnet ett par dager så det har vært noe glatt nå er det bare veier.   Men det er vel slik vinteren har blitt etter alle disse klima endringene vi har vært med på … Continue reading "Good morning all."

2019-11-24 18:57 Nå er det søndagskveld og snart ukeslutt på farmen.

Er jo spennende om disse surre huene klarer ukesoppdraget denne uken, hadde ønsket at de klarte det denne uken for nå trenger de vel en opptur etter mange underkjente ukesoppdrag de trenger jo og få kjøpt inn noe mat der. Tror ikke de sulter halt i hjel for det finnes jo mat … Continue reading "Nå er det søndagskveld og snart ukeslutt på farmen."

2019-11-24 14:43 Nå er det en måned igjen til julaften.

Ja nå er det en måned til julaften så nå er det mange som skal brenne av mange tusenlapper hver på julegaver, julepynt med mye mer. Jeg skal ikke bruke mer enn det jeg har gjort er ferdig for lenge siden, får håpe at dere ikke stresser på dere hjerteinfarkt nå da. … Continue reading "Nå er det en måned igjen til julaften."

2019-11-24 08:31 Hva er en god morgen for deg? For meg er det å ha en rolig og fredelig start på dagen.

Ja nå har dagen startet for meg etter en rolig og fredelig start med å lese noen blogger og ta meg en kopp kaffe eller to og noe å bite i.   Nå sitter jeg her og skriver noen ord på den kjære bloggen min før jeg og Lille Elvis gutten skal … Continue reading "Hva er en god morgen for deg? For meg er det å ha en rolig og fredelig start på dagen."

2019-11-23 20:20 Sliten men fornøyd

I kveld er jeg sliten men veldig fornøyd og godt er det, jeg har vært sammen med mine to god gutter. Vi var og bowlet og så var vi på kino, vi var og så på en barnefilm som heter Farmageddon sauen Shaun den er noe og se for småbarnsfamilier jeg har ikke … Continue reading "Sliten men fornøyd"

2019-11-23 08:02 God morgen.

God morgen kjære bloggen og dere som leser den, frem til nå har jeg sittet og lest meg igjennom noen blogger og kost meg med kaffe og noe å bite i. Skal snart på morgentur for å få myknet opp de stive og vonde leddene mine, det er enkelte steder så glatt … Continue reading "God morgen."

2019-11-22 21:53 Nå er det på tide og legge seg selv på lading.

Nå er jeg så utladet at jeg skal snart legge meg for kvelden for å lade opp batteriene, jeg skal bare ut med Elvis gutten min så han får gjort det han skal for natten.     Og da det er gjort så skal jeg kneble beinhaugen og ta en titt på … Continue reading "Nå er det på tide og legge seg selv på lading."

2019-11-22 19:17 Nå har jeg linkerunden klar.

Nå har jeg lest de bloggene som meldte seg på ukensblogg runde/ linkerunden, det meldte seg en blogg som jeg ikke hadde lest så mye. Nå har jeg lest den første siden av bloggen og det var en fin og lærerikt blogg, hun skriver om det og ha ME og MEningen med … Continue reading "Nå har jeg linkerunden klar."

2019-11-22 08:04 Fredag igjen og snart helg, Sitter og ser på godmorgen norge og der er kokkejævelen med vikar på kjøkkenet.

Ja nå er det fredagsmorgen og snart helg jeg sitter nå og ser på godmorgen Norge, og på kjøkkenet der så er https://kokkejaevel.blogg.no/ i dag det er jo gøy og høre og se han på skjermen. Han har en kjempefin blogg som jeg leser hver dag, det er så fint med en blogg … Continue reading "Fredag igjen og snart helg, Sitter og ser på godmorgen norge og der er kokkejævelen med vikar på kjøkkenet."

2019-11-21 19:25 Har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste.

Jeg har ikke vært så aktiv som jeg hadde ønsket på bloggen, men det er ikke så enkelt når man ikke har hatt nok å skrive om får håpe det kommer seg. Jeg har de siste dagene bare hatt til ett innlegg om dagen, nå skal jeg skrive mer enn det framover. Jeg … Continue reading "Har ikke vært så aktiv på bloggen i det siste."

2019-11-20 19:48 Da er alle julegavene ute av verden, er ferdig gjort det enkelt.

Ja årets julegaver er ferdig nå er det bare å få levert dem til mine to godgutter, de får begge to penger så de kan kjøpe noe de trenger eller spare til noe de ønsker seg.   Da er jeg ferdig med alle jeg skal gi noe til, jeg har kjøpt Flaxlodd … Continue reading "Da er alle julegavene ute av verden, er ferdig gjort det enkelt."

2019-11-19 17:19 Jeg fikk svar hos legen.

Det var ikke så farlig så nå er jeg mer positiv enn jeg var før jeg gikk til henne, hadde for lavt D-vitamin lager og for høyt kolesterol. Langtids målingen på blodsukkeret var for høyt ligger helt oppe i det høyeste verdiene, da er det bare å regulere med kosten. Så skal … Continue reading "Jeg fikk svar hos legen."

2019-11-17 19:42 Kjører i gang en ny linke runde/ukensblogg.

Ja så prøver jeg igjen med en ukens blogg eller linke runde, og alle er velkommen til å være med uansett hvilken portal du blogger fra. Alle er velkommen til og være med så det er bare og melde seg på ved og skrive jeg er med i kommentarfeltet den eneste selvfølgen … Continue reading "Kjører i gang en ny linke runde/ukensblogg."

2019-11-17 18:30 Nok en helg er snart over og i morgen er det mandag, en dag jeg gruer meg til skal til legen.

Ja så er det søndag og helgen er snart over, gruer meg til mandag men det har noe med at jeg skal til legen og få svar på noen blodprøver. Det er det jeg gruer meg til har tenkt mye på det etter at de ringte og sa at legen ville ha … Continue reading "Nok en helg er snart over og i morgen er det mandag, en dag jeg gruer meg til skal til legen."

2019-11-16 21:55 Dagen i dag i korte trekk.

Startet dagen som jeg pleier med å lese blogger, og spise frokost å drikke kaffe og ikke så mye annet enn det. Jo da jeg så på ski skyting på tv så nå kan man vel si at vinteren er i gang når vinter sporten starter på tv.   Så bar det … Continue reading "Dagen i dag i korte trekk."

2019-11-16 18:30 Nå blir det spennende å se hvem som vinner skal vi danse.

Ja nå i kveld er det finalen i skal vi danse det er veldig vanskelig og si hvem som jeg vil skal vinne, men jeg har ett ønske om at det er Jørgine som vinner hun har vært min favoritt fra starten av men så kom hun sammen med den mannlige favoritt … Continue reading "Nå blir det spennende å se hvem som vinner skal vi danse."

2019-11-16 17:36 Jøss nå fikk jeg publisert innlegget mitt.

Har skrevet  mange innlegg i løpet av dagen men jeg fikk ikke lagt til bilde til innleggene, så jeg bare slettet dem og ga opp bloggskriving før nå. For fire timer siden skulle jeg også gå inn og forsøke og skrive ett innlegg men da fikk jeg beskjed om at de straks … Continue reading "Jøss nå fikk jeg publisert innlegget mitt."

2019-11-15 20:13 God kveld det er fredag, er det flere som har hatt problemer med bloggen i dag.

Jeg starter med og spørre om det er flere som har hatt problemer med å få blogget i dag, forrige innlegget ble ikke vist på forsiden til blogg.no. Kan jo være at jeg ikke fikk lagt til bildet til innlegget, kom ikke inn på legg til media så en fikk lagt til … Continue reading "God kveld det er fredag, er det flere som har hatt problemer med bloggen i dag."

2019-11-15 19:32 Hva er det som skjer, får ikke lagt ut bilder.

Ja dette blir vist et innlegg uten bilde ser jeg, for jeg fikk ikke kommet inn på det stedet som bildene ligger, så da får der bare tekst ser det ut til. Jeg skal prøve igjen for å se om det går, går det ikke så går det ikke syn men … Continue reading "Hva er det som skjer, får ikke lagt ut bilder."

2019-11-15 08:28 Gleder meg til formiddagen i dag.

Nå er det sikker noen som lurer veldig på hva jeg gleder meg til nå er det ikke lenge til jeg skal si hva jeg skal. Jeg skal rett og slett ut med ei som jeg ble kjent med via barnevernet på kaffe, vi skal til by misjonen sin kaffe her i … Continue reading "Gleder meg til formiddagen i dag."

2019-11-14 15:45 Ingen stor dag i dag, usynlig sykdom er like smertefult som ett beinbrudd eller det som verre er.

Jeg har ett stort ønske men det er langt ute i horisonten og kommer aldri til og skje, skulle ønske at jeg fikk en hel dag uten smerter. Men det kommer nok aldri til å skje for jeg har smerter hele døgnet og det er ingenting som hjelper på dem heller, men … Continue reading "Ingen stor dag i dag, usynlig sykdom er like smertefult som ett beinbrudd eller det som verre er."

2019-11-14 08:44 Så var det en ny dag igjen, tiden flyr litt for fort her i gården.

Ja ny dag nye muligheter i dag skal jeg gjøre minst mulig på mest mulig tid, på denne tiden så har jeg gjort det jeg pleier lest blogger og drukket ett par kopper kaffe ikke så mye mer enn det. Kan vel kalle det en rolig start på dagen, nå sitter jeg … Continue reading "Så var det en ny dag igjen, tiden flyr litt for fort her i gården."

2019-11-13 20:47 Svar på to spørsmål jeg fikk i går på spørsmålsrunden min.

Jeg fikk to spørsmål fra Gry Henriksen som har bloggen http://gryende.blogg.no som jeg skal prøve så godt jeg kan og svare på.   Hvor lenge har du blogget?   Jeg startet en blogg her inne i 2012 som jeg blogget på i ett og halvt år fra, men jeg la den ned for det … Continue reading "Svar på to spørsmål jeg fikk i går på spørsmålsrunden min."

2019-11-13 17:01 Må være noe riv ruskende galt med statistiken om dagen.

Jeg tror det må være noe riv ruskende galt med statistikken om dagen jeg hadde 617 sidevisninger inne på min statistikk her inne, men på topplista så står det at jeg hadde 287 sidevisninger i går så jeg forstår at det var noe riv ruskende galt med den og det tror jeg … Continue reading "Må være noe riv ruskende galt med statistiken om dagen."

2019-11-13 07:15 Hei og god morgen.

God morgen alle sammen der ute nå er en ny dag i gang, jeg sitter med mange rare tanker om mye og veit ikke svaret på noe enda. Har jo nettopp stått opp og da er det litt vanskelig å vite hva denne dagen vil bringe, det eneste jeg veit er at … Continue reading "Hei og god morgen."

2019-11-12 22:01 Sliten ja det gjør jo ingenting nå for nå er det sen kveld og godnatt nå.

Nå skal jeg  gå ut med lille Elvis gutten så han får gjort det han skal før vi finner senga. Da er tiden for og kneble beinhaugen og dra dyna godt over meg, for å se om kroppen kan klare og slappe av i natt for jeg har mye smerter i kroppen … Continue reading "Sliten ja det gjør jo ingenting nå for nå er det sen kveld og godnatt nå."

2019-11-12 16:54 Fyr løs folkens.

Ja nå har du muligheten til å stille meg de spørsmålene du sitter med, for det er bare jeg som sitter med svarene du sitter med om meg. Så det er bare å fyre løs med de spørsmålene du sitter med etter du har lest bloggen min, jeg er mye mer enn … Continue reading "Fyr løs folkens."

2019-11-12 12:39 Da er dagens morgentur gjort.

Da er morgenturen over og det var en utrolig fin tur i snøvær, det ble en tur med kaffe besøk hos ei venninne. Vi satt og skravlet og drakk kaffe, det er ufattelig godt med ei venninne som tar meg for den jeg er der behøver man ikke pynte på sannheten til henne … Continue reading "Da er dagens morgentur gjort."

2019-11-12 08:17 Godmorgen allesammen, ny dag nye muligheter.

God morgen alle sammen så er det startet en ny dag og den startet jeg med og se hvor mange lesere jeg hadde hatt i natt, og da var det utrolig mange som hadde vært innom bloggen min har jo hatt over 198 sidevisninger i løpet av natten. Og det er veldig moro … Continue reading "Godmorgen allesammen, ny dag nye muligheter."

2019-11-11 21:48 Nå skal jeg ta senge valsen.

Ikke den sengevalsen dere tenkte dere tror jeg, men nok om det jeg skal bare ut med Elvis først så han får gjort det han skal. Så ender vi nok i sengehalmen for å studere baksiden av øyenlokkene for å se om man kan få noen timer på øyet, er ikke like … Continue reading "Nå skal jeg ta senge valsen."

2019-11-11 19:58 Jeg har ett ønske for julen.

Jeg har kun ett ønske for julen og det er fred og ro og kan stå opp tidlig og se på jule morgen på tv, for så og gå morgenturen med Elvis som jeg pleier. Blogge når jeg vil og se det jeg vil på tv og spise når jeg vil med mer, … Continue reading "Jeg har ett ønske for julen."

2019-11-11 17:50 Travle dager sa du.

Travle dager sa du, nei sier jeg for man får det ikke mer travelt enn det du gjør det til selv. Så med andre ord så får jeg ikke så veldig travle dager, for jeg orker ikke å stresse rundt for hva er vitsen julen kommer uansett på samme dagen hvert år. … Continue reading "Travle dager sa du."

2019-11-11 08:11 Morgenstund og legge regning til forfall

I dag til morgenen så var det første jeg gjorde å legge en regning til forfall, det må jo gjøres det også sånn er det bare jeg veit at det er noe alle kanskje gjør men sånn har det ikke alltid vært for det har ikke vært penger til det før for … Continue reading "Morgenstund og legge regning til forfall"

2019-11-10 22:00 Tid for senga nå? Ja det er det.

Ja nå er det på tide å finne senga her i gården, for nå er jeg så trøtt at jeg snart ikke ser hva jeg skriver. Skal ta meg en tur ut med lille Elvis gutten min, sånn at han får gjort det han skal før vi tar kvelden og vi skal … Continue reading "Tid for senga nå? Ja det er det."

2019-11-10 18:07 Få ned mat svinnet kan en hver gjøre lage restemiddag i steden for å kaste mat.

Bildet ble tatt 9. januar i år.   Søndag og på morgenen i dag så gjorde jeg som jeg pleier, startet dagen med blogglesing og frokost koste meg også kaffe. Så bar det ut på morgentur noe som var utrolig koselig i snøvær, fant også en del tomflasker som har stått og tinet … Continue reading "Få ned mat svinnet kan en hver gjøre lage restemiddag i steden for å kaste mat."

2019-11-10 16:46 Gratulere til alle fedre med farsdagen.

I dag er det søndag men det er også farsdag så jeg vil med det gratulere alle fedre med dagen, jeg har ikke mulighet til å gratulere min far med dagen så med det så ønsker jeg alle fedre en riktig god farsdagskveld.   Nå er det sikkert mange som lurer på … Continue reading "Gratulere til alle fedre med farsdagen."

2019-11-09 20:40 Ja så er nok en dag på hell.

Nok en dag har blitt kveld i dag har ingenting gått etter planen men det har vært en fin og avslappende dag, ja det har ikke vært noen form for stress her i gården. Har vært på våres turer i dag også, gikk morgenturen om byen og der var det en del … Continue reading "Ja så er nok en dag på hell."

2019-11-09 07:53 God morgen alle man.

I dag våknet jeg med ett smil om munnen eller var det smertene som reiv slik at det så ut som jeg smilte, ikke veit jeg men vondt var det og komme seg opp av senga. Nå har jeg lest noen blogger over frokosten jeg må spise for så og ta mine medisiner, … Continue reading "God morgen alle man."

2019-11-08 17:41 Velkommen til vinter landet, nå er det kommet snø håper den blir liggende nå.

Jippi i dag har det snødd hele dagen og det har holdt seg på fem kuldegrader, og nå håper jeg vinteren har kommet for å bli. Men det er vel for mye å forlange det eneste med vinteren som jeg hater det er når det kommer mildvær etter at det er kommet … Continue reading "Velkommen til vinter landet, nå er det kommet snø håper den blir liggende nå."

2019-11-07 20:49 Jeg ser ikke problemet, men enkelte henger seg virkelig opp i alt man skriver.

Jeg skriver som oftest om min hverdag og enkelte må jo kommentere at slik kan det da ikke være, de kommentarene gidder jeg ikke og poste på bloggen min for hvordan kan noen mennesker bare godta at jeg kanskje ikke har en så rik hverdag som mange andre. Men det er slik … Continue reading "Jeg ser ikke problemet, men enkelte henger seg virkelig opp i alt man skriver."

2019-11-07 18:09 Dagen i dag har vært en dag man skulle ønske man kunne ha vært foruten.

Dagen startet med at jeg våknet til en kropp som ikke ville lystre på noen verdens ting, smertene var så sterke at jeg mest hadde lyst til å gi opp alt i dag. Tenk å starte dagen med å ta smertelindrende medisiner, det er ikke mye gøy for da blir man så … Continue reading "Dagen i dag har vært en dag man skulle ønske man kunne ha vært foruten."

2019-11-06 18:11 Ja nå er en dag til blitt til kveld og det gikk ikke som planlagt i dag.

Som sakt så er denne dagen også blitt til kveld og det var godt jeg ikke skreiv om alle planene mine for dagen, for jeg fikk ikke gjort alt som planlagt ja ingenting gikk som planlagt. Ikke en gang det jeg hadde planlagt for bloggen min for jeg hadde planlagt og skrive … Continue reading "Ja nå er en dag til blitt til kveld og det gikk ikke som planlagt i dag."

2019-11-06 13:05 Da er jeg akkurat kommet inn etter morgenturen.

Har vært ute på en lang og fin morgentur  med en vri, var innom ei venninne av meg og der satt vi og skravlet om altmulig og det er så kjempe koselig. Det er godt og ha noen som ønsker å ha meg i sin omgangskrets, det er ikke så mange av … Continue reading "Da er jeg akkurat kommet inn etter morgenturen."

2019-11-06 08:38 Good morning alle sammen.

Så var en ny dag i gang og har vært en god natts søvn, da er det enklere og starte dagen med et smil om munnen. På morgenen i dag har jeg gjort som jeg pleier som er en god start på dagen, kose seg med å lese andres blogger over en … Continue reading "Good morning alle sammen."

2019-11-06 03:00 Husk en ting dere må ha på refleks dere som skal ut i natte mørket.

Det er ikke enkelt å se folk som ikke bruker refleks når du går langs veien om kvelden, bilistene ser deg ikke før de nesten kjører på deg hvis du ikke bruker en refleks brikke som du kan putte i lomma når det er lyst ute. Man kan også ha på seg … Continue reading "Husk en ting dere må ha på refleks dere som skal ut i natte mørket."

2019-11-05 22:00 Nå er det på tide og ta kvelden her i gården.

Ja i dag har det rett og slett vært slitsomt og komme seg gjennom dagen, så det er jammen godt at det har blitt sen kveld sånn at man bare kan ta en tur ut med Elvis sånn at han får gjort det han skal før vi finner senga.     Så  etter … Continue reading "Nå er det på tide og ta kvelden her i gården."

2019-11-05 19:34 Setter i gang ukens linkerunde/ ukensblogg.

Nå setter jeg i gang en ny linkerunde/ ukensblogg konkurranse her på bloggen min, alle som ønsker å være med kan det ved og kommentere jeg er med i kommentarfeltet under dette innlegget. Jeg trekker denne i løpet av helgen sånn at jeg har bedre tid, og dem jeg trekker blir bloggens … Continue reading "Setter i gang ukens linkerunde/ ukensblogg."

2019-11-05 16:52 Dagene flyr og nå er det snart adventstid.

Ja nå er vi startet på november og det er ikke så langt igjen til advent og jula, men jeg skal ta livet med ro både i adventstiden og jula er ikke noe å stresse med. For mange er det bare stress og det gidder ikke jeg for da jeg stresser så får … Continue reading "Dagene flyr og nå er det snart adventstid."

2019-11-05 12:18 Er helt sluttskjørt etter en tur.

Ja nå har vi vært på morgentur har også støvsugd leiligheten, venter med å vaske for nå er jeg så sliten at jeg skal legge meg på sofaen for og hvile litt. Jeg syntes jeg fortjener det nå for jeg er helt sluttkjørt eller med andre ord jeg er døds sliten, skal … Continue reading "Er helt sluttskjørt etter en tur."

2019-11-05 08:19 Så var det morgen igjen, ny dag nye muligheter.

I dag var det jammen kaldt her -7 er det ute så nå kan man si at det er friskt ute, og det er deilig det nå ønsker jeg bare at det kom litt snø her. Sitter her med frokosten og kaffekoppen og leser blogger noe jeg gjør hver morgen, det er … Continue reading "Så var det morgen igjen, ny dag nye muligheter."

2019-11-04 19:56 Hva skjer a?

Ja det er noe jeg lurer på om dagen, for her tar jeg tingene med ro og ser hva som skjer. Så får en ta det som skjer når det skjer, for det er vanskelig og gjøre noe med det før det skjer noen verdens ting og slik er det her i … Continue reading "Hva skjer a?"

2019-11-04 16:42 Jeg ryddet i boden i dag og der sto det noe jeg ikke viste var der.

Jeg hadde ikke en gang vært og pantet dem for jeg viste ikke at dem var der, det var fire sekker med tomflasker fra i sommer. De får stå der til om lørdagen for da er det pante dag, for man finner mye tomflasker om dagen det er utrolig mange som ikke … Continue reading "Jeg ryddet i boden i dag og der sto det noe jeg ikke viste var der."

2019-11-04 12:00 Da er morgenturen unnagjort.

Sånn ser en ut etter at man har gått en tur om dagen, det ble ikke så langt vi gikk på morgenen i dag uansett så må en jo slappe av etter turen.   Ellers så har morgenen hvert som den pleier lese en del blogger og kose seg med frokosten og … Continue reading "Da er morgenturen unnagjort."

2019-11-03 22:21 Man merker at alder setter spor etter seg.

Ja man merker at alderen tar deg igjen når du blir sliten av ingenting, sånn har det vært i dag så nå skal jeg gjøre meg og Elvis klar for senga. Først så må vi ut en tur sånn at Elvis er klar for natten, han må jo ut og tisse før … Continue reading "Man merker at alder setter spor etter seg."

2019-11-03 20:35 Ja i dag er det dagen som man skal tenne lys på våre kjæres gravsted, jeg har ikke vært der men det er mange som har vært det.

Jeg har ikke klart og gå ditt i dag har ikke vært der siden i vår, jeg skulle så gjerne men jeg har ikke klart det. Jeg tente et lys hjemme og tok fram mange bilder og minner fra da hun og jeg var ute på turer og kunne prate om alt, … Continue reading "Ja i dag er det dagen som man skal tenne lys på våre kjæres gravsted, jeg har ikke vært der men det er mange som har vært det."

2019-11-03 18:32 Spørsmålsrunde nå igjen vil noen si, men jeg veit at det sikkert sitter med noen spørsmål om meg.

Nå er det sikkert noen som vil si har du ikke annet og skrive om enn å ha en spørsmålsrunde, jo da det har jeg men jeg veit at det sitter noen der ute som lager et eget bilde av meg bare ut fra det jeg skriver på bloggen min. I stedefor … Continue reading "Spørsmålsrunde nå igjen vil noen si, men jeg veit at det sikkert sitter med noen spørsmål om meg."

2019-11-03 16:28 Det gode med vinteren er at det blir tidligere mørkt, det er en god tid for dem som ikke vil bli sett.

Det jeg elsker med mørket er at da kan man vandre rundt i byens gater uten at folk ser annet en to reflekser på tur, hunden har sin refleks vest og jeg min refleks på jakken det er det dem ser når vi er på tur om ettermiddagen og kvelden.   Nå … Continue reading "Det gode med vinteren er at det blir tidligere mørkt, det er en god tid for dem som ikke vil bli sett."

2019-11-03 10:51 Nå er vi langt på dag så det var på tide med en liten oppdatering.

Startet dagen med å lese mine faste blogger til frokosten, det er alltid koselig og starte dagen med det. Og da jeg tok meg nedover topplista så oppdaget jeg at jeg var på lista for andre dagen på rad, det syntes jeg er artig for da ser en at det lønner seg … Continue reading "Nå er vi langt på dag så det var på tide med en liten oppdatering."

2019-11-02 21:21 Det er jammen godt det er blitt sen kveld, så vi her i huset skal snart finne sengehalmen.

Nå er jeg faktisk glad for at det er blitt sent på kvelden og finne senga, for jeg er så trøtt og sliten for det har vært en lang dag og da er det utrolig godt og bare slenge seg i senga og lukke øyene. Først skal jeg ut med han gode … Continue reading "Det er jammen godt det er blitt sen kveld, så vi her i huset skal snart finne sengehalmen."

2019-11-02 17:44 Nå er jeg sperret for å kunne dele på grupper på facebook igjen, for alt jeg skriver er vist raportert som støtende.

Jeg er  vist støtende for folk på facebook  for jeg får jo ikke delt mine innlegg på gruppene jeg er medlem av lenger, får feilmeldingen at denne meldingen at dette innlegget inneholder noe som folk har rapportert som støtende. Jeg tror jeg veit hvem det er skal ikke nevne noe mer enn … Continue reading "Nå er jeg sperret for å kunne dele på grupper på facebook igjen, for alt jeg skriver er vist raportert som støtende."

2019-11-02 16:14 Ja som jeg sa det har regnet her i dag, men det legger ikke en demper på meg.

Ja som jeg skrev i forrige innlegg så skulle det ikke forundre meg om det begynte å regne, og det gjorde det også men det legger ingen demper på meg.   Når vi gikk ut på morgen tur så var det ett tynt lag med snø ute, det var ingen mengder skulle … Continue reading "Ja som jeg sa det har regnet her i dag, men det legger ikke en demper på meg."

2019-11-02 08:26 Hei og godmorgen å velkommen til vinterland.

Ja det har kommet litt snø her og det snør litt fortsatt, det er deilig og se at snøen kommer for det er ett tydelig tegn på at vinteren er kommet. Så kommer jeg med det at det blir vel regn utover dagen, det har vel noe med klimaet og gjøre … Continue reading "Hei og godmorgen å velkommen til vinterland."

2019-11-01 22:07 Nå er jeg veldig trøtt og sliten så da er det bare å finne senga.

Nå er det snart å ha et stevnemøte med senga her i gården, for nå er jeg helt sluttkjørt har faktisk vært det mer eller mindre i hele dag. Skal bare se ferdig senkveld å etter det skal jeg ut med Elvis gutten så han får gjort det han skal for natten, … Continue reading "Nå er jeg veldig trøtt og sliten så da er det bare å finne senga."

2019-11-01 19:08 Nå har jeg trekt ukens linke runde, eller rettere sakt ukensblogg.

Nå jeg trukket ukens linke runde/ ukens blogg, det er jo utrolig mange fine blogger der ute og jeg har nå trukket rekkefølgen for min ukens blogg.   Starter med den som ble trukket ut som nummer 1: Det ble denne bloggen  her http://kjeftsmellas.blogg.no   Jeg ønsker å linke til resten som … Continue reading "Nå har jeg trekt ukens linke runde, eller rettere sakt ukensblogg."

2019-11-01 16:17 Jeg har gjordt noe i dag men ikke all verden, måtte jo vile etter og ha gått morgenturen.

Har vært en slitsom dag i dag for ryggen har slått seg totalt vrang, gjør vondt når jeg går, står stille å sitter kan jo ikke snu meg når jeg ligger heller så man kan vel si at jeg har gått de turene jeg må. Da jeg var på morgenturen min så … Continue reading "Jeg har gjordt noe i dag men ikke all verden, måtte jo vile etter og ha gått morgenturen."

2019-11-01 08:39 Jeg er ikke bare det du ser, ingen har tid til å bli kjent med meg.

I dagens samfunn har folk så dårlig tid at de ikke har tid til å bli kjent med hverandre, de ser bare på ett menneske og dømmer den personen ut fra hva de ser og det burde ikke være slik. Jeg har følt det slik i mange år at jeg blir dømt … Continue reading "Jeg er ikke bare det du ser, ingen har tid til å bli kjent med meg."

2019-11-01 07:33 Nå er det en ny måned med blanke ark med nye muligheter.

Ja nå er vi kommet til november det er en ny måned med mange nye muligheter, grip de mulighetene som kommer på din vei og se hva du kan få gjort med dem. Jeg skal nok gripe dem med nebb og klør og så skal jeg se hva jeg kan få gjort med … Continue reading "Nå er det en ny måned med blanke ark med nye muligheter."

2019-10-31 20:03 Nå er det siste frist for påmelding til ukensblogg.

Ja jeg kommer nå med en påminnelse på at du kan melde deg på ukens blogg, jeg trekker den i morgen formiddag så du kan melde deg på fram til klokken 12.00 for da trekker jeg rekkefølgen på linkingen alle som melder seg på får en link. Vil du fortsatt melde deg … Continue reading "Nå er det siste frist for påmelding til ukensblogg."

2019-10-31 18:04 Har hatt en fin dag, nå så har jeg tatt ut bateriet i ringeklokka på ytterdøra mi.

I dag har jeg hatt en fin dag fra morgenen av og fram til klokken 12.00, da ringte de fra legesenteret og sa at legen min ville ha en oppfølgingstime etter at hun hadde fått svar på blodprøvene mine. Da ble jeg faktisk nervøs og lurer på hva de har funnet på … Continue reading "Har hatt en fin dag, nå så har jeg tatt ut bateriet i ringeklokka på ytterdøra mi."

2019-10-30 20:44 Tanker som kverner rundt i hodet mitt om dagen.

Har man ikke lov og kose seg når man lever av trygd fra NAV, her i byen så får man faktisk ikke sitte på kafe uten og få kommentarer som dette kan du gjøre men å gjøre ett arbeidsslag det kan du ikke. Min sykdom setter en stopper for det og jobbe selv … Continue reading "Tanker som kverner rundt i hodet mitt om dagen."

2019-10-30 18:44 I dag har jeg hatt det bedre men ikke helt bra.

Har gått en del lange fine turer i kald frisk høst luft og vi har kost oss noe veldig, for det å komme seg ut i frisk luft ettermiddagsturen så tok jeg med meg termos med kaffe og brødskive pakke og koste meg på den fine plassen som jeg brukte som badeplass … Continue reading "I dag har jeg hatt det bedre men ikke helt bra."

2019-10-30 07:59 Brr det er en utrolig kald men godmorgen til dere alle.

Ja i dag våknet jeg til 13,6 grader inne i min leilighet og det var -3,5 grader ute, skal man si at det er kaldt ute jeg pleier å si at det er de ti første kuldegradene som blir kaldest i starten av høst/vinter for det blir snart vinter med snø og … Continue reading "Brr det er en utrolig kald men godmorgen til dere alle."

2019-10-29 19:29 Dette har vært en avslappende dag.

Har kun gjort det jeg må i dag og det er å gå tur med Elvis gutten, for feberen har rast rundt i kroppen og da er det ikke mye en orker å gjøre enn og ligge og slappe av og sove en del. Men vi har jo vært på turer så … Continue reading "Dette har vært en avslappende dag."

2019-10-29 08:29 Morgenstund er gull i grunn.

Det er i dag en solfylt og kald morgen, og det tok lang tid å klare å stå opp i dag. Hadde ikke lyst til å starte dagen men har man en hund så må man ut om en halvtime nå, derfor måtte jeg opp nå for jeg skal på morgentur med … Continue reading "Morgenstund er gull i grunn."

2019-10-28 22:10 Nå er det vel på tide og krype i sengehalmen her i gården.

Nå er det på tide og komme oss ut i den kalde høstkvelden så denne lille karen så han får gjort det han skal før vi finner senga, det har vært en lang og slitsom dag for både han og meg for jeg har ikke hatt noen bra dag. Og den startet … Continue reading "Nå er det vel på tide og krype i sengehalmen her i gården."

2019-10-28 17:43 Akutt time hos legen.

I går så var halsen så vond at jeg ikke klarte og svelge vann en gang, dagen i dag startet med at jeg ringte legesenteret der var det ikke enkelt og komme igjennom. Men da klokken var 12.49 så kom jeg igjennom  og fikk en halvtime på meg og komme meg opp … Continue reading "Akutt time hos legen."

2019-10-28 08:18 Mandag morgen blus, har gjort det samme som jeg pleier hver morgen.

Ja det er mandag morgen og det er den beste dagen i hele uken, jeg er aller mest glad i mandager veit ikke hvorfor det er bare slik det har vært helt siden jeg var barn. Nå som voksen som jeg er noen mener jeg ikke er det men det er jeg, … Continue reading "Mandag morgen blus, har gjort det samme som jeg pleier hver morgen."

2019-10-27 21:40 Ikveld kan jeg krype til sengs med et smil om munnen.

Nå er det sikkert noen som lurer jeg kommer med det om litt, det er noen som tror at jeg er fra Trondheim for at jeg holder med og heier på Rosenborg men det er jeg ikke for jeg er fra Kongsberg i Buskerud. Men jeg er en ihuga Rosenborg fan og … Continue reading "Ikveld kan jeg krype til sengs med et smil om munnen."

2019-10-27 17:24 Hva jeg har foretatt meg i dag er ikke stort.

Ja nå lurer dere sikkert på hva jeg har gjort i dag, for å si det sånn så har jeg ikke gjort så veldig mye har jo gått de turene som Elvis som han trenger for å være fornøyd med dagen. Ellers så har jeg ikke orket å gjøre noen ting  for … Continue reading "Hva jeg har foretatt meg i dag er ikke stort."

2019-10-27 15:42 Jeg kjører i gang en ny ukensblogg.

Ja jeg prøver igjen med ukensblogg på bloggen min, alle kan være med som har blogg det er bare å legge igjen en kommentar med link til bloggen og i selve kommentarfeltet så skriver du bare jeg er med. Grunnen til at jeg må ha bloggadressen din er at jeg linker til … Continue reading "Jeg kjører i gang en ny ukensblogg."

2019-10-27 07:39 God søndagsmorgen, fredfull og deilig.

Denne fredelige og deilige søndagsmorgenen så sto jeg opp og satte meg ned for å lese blogger jeg pleier og lese blogger ned over topplista jeg startet med den som står øverst og det var kokkejævel det er så inspirerende og lese bloggen hans.  Og videre nedover da jeg kom til nummer … Continue reading "God søndagsmorgen, fredfull og deilig."

2019-10-26 18:46 Fyr løs folkens.

Nå setter jeg i gang en spørsmålsrunde dere har spørsmålene og det er kun jeg som har svarene, ja på spørsmål som vedrører meg så er det vel jeg som har svarene.   Mange vil vel si at nå veit ikke dette menneske hva hun skal skrive om, jo det veit jeg … Continue reading "Fyr løs folkens."

2019-10-26 17:49 Hva er det som skjer i kveld?

Ja jeg skal se på skal vi danse og resten som skjer på tv2 i kveld, jeg skal også se på lotto for jeg har tippet lotto for i kveld det er lenge siden jeg har tippet det er ikke hver lørdag det skjer så når jeg først har gjort det så … Continue reading "Hva er det som skjer i kveld?"

2019-10-26 13:51 I natt skal vi stille klokken til vintertid.

Ja i natt skal vi stille klokken til vintertid da mangler vi bare snøen, men da er det mange som lurer på om det er en time fram eller tilbake. Jo i natt så stilles alle klokker en time tilbake, jeg har en regle som jeg alltid bruker for å finne ut … Continue reading "I natt skal vi stille klokken til vintertid."

2019-10-26 11:00 Det ble en trå start på dagen.

Jeg fikk ikke sove mye i natt bare ett par timer, så morgenen gikk med til å våkne jeg leste en hel haug med blogger og drakk en del kopper med kaffe.   Det eneste som hjalp litt var og komme meg og min lille Elvis gutt ut på tur på morgenen, … Continue reading "Det ble en trå start på dagen."

2019-10-26 00:50 Dette blir tydeligvis en lang natt.

Ja som overskriften sier så blir dette en lang natt, for jeg får jo ikke sove og da blir naturligvis natten lang. Men i stedet for for å ligge i senga og vri meg så valgte jeg å skrive dette innlegget til dere, trøtt som en dupp men hva hjelper det når man ikke klarer … Continue reading "Dette blir tydeligvis en lang natt."

2019-10-25 22:07 En blogg jeg leser hver dag og som har fått meg både til å le og gråte.

Ja det kom en mannlig blogger inn her på blogg.no sen sommeren, som vekket min oppmerksomhet og det var en blogg som fikk meg til å se livet med andre øyne. Han er utrolig flink blogger og som har ligget på topp i mange uker, ligger nå blant topp tre og det … Continue reading "En blogg jeg leser hver dag og som har fått meg både til å le og gråte."

2019-10-25 21:06 Fredag er fredag kjedelig som vanlig.

Fredag er en dag som jeg føler meg som en skygge av meg selv, og det er bokstavelig talt så dere får ta dette innlegget som det er. Her sitter jeg helt alene og prøver og være positiv, det går ikke bestandig så bra for ensomheten blir veldig sterk når det nærmer seg … Continue reading "Fredag er fredag kjedelig som vanlig."

2019-10-25 17:46 Nå har jeg trekt ukensblogg jeg har gjort det litt anderledes denne gangen alle er med.

Da har jeg trukket ukensblogg det var mange fine blogger med og det var faktisk vanskelig og trekke ut noen så jeg setter med en link til alle bloggene som var med her var det faktisk med i alle fall to blogger som jeg ikke har vært innom før. De to første … Continue reading "Nå har jeg trekt ukensblogg jeg har gjort det litt anderledes denne gangen alle er med."

2019-10-24 22:36 Senga neste.

Ja nå skal jeg og Elvis gjøre oss klare for senga, for nå har kvelden glidd over til natt etter min mening. Først skal vi ut så Elvis får gjort det han skal før vi kryper under dyna og sier god natt til verden, er nå så trøtt og sliten at øynene glir … Continue reading "Senga neste."

2019-10-24 20:49 Siste frist til å melde seg på ukensblogg.

Ja nå har dere bare fram til i morgen formiddag til å melde dere på ukensblogg som jeg trekker i morgen formiddag.   Legger til linken til innlegget her: https://audmarit.blogg.no/er-det-noen-som-vil-vaere-med-pa-noe-moro.html   Du må legge igjen en kommentar hvor du skriver jeg er med i det kommentarfeltet i innlegget som jeg linker til. … Continue reading "Siste frist til å melde seg på ukensblogg."

2019-10-24 18:43 Det har faktisk regnet litt i hele dag men ikke annet en yr.

Det har regnet mer eller mindre i hele dag, er jo bare å kle seg etter været men det har ikke regnet like mye hele tiden det har mest vært yr. Har jo gått turer og tatt ett bilde når vi var på ettermiddagsturen vår, jeg tok dette og rett etter … Continue reading "Det har faktisk regnet litt i hele dag men ikke annet en yr."

2019-10-24 07:40 Mørke skyer truer i horisonten.

Ja nå er det en ny dag og mørke skyer truer i horisonten, lurer på hvilket vær vi får utover dagen. For meg er det samme hvilket vær vi får, når man skal ut så er det vel bare å kle seg etter været for vi får jo ikke gjort noe med … Continue reading "Mørke skyer truer i horisonten."

2019-10-23 22:26 Nå er det på tide med sengevalsen.

Før vi skal finne senga så må vi ut en tur så skal vi ut og gå på tur så lille Elvis gutten så han får gjort det han skal før vi finner senga. Da vi har vært ute så skal vi finne senga, og da skal jeg ta en titt på … Continue reading "Nå er det på tide med sengevalsen."

2019-10-23 17:20 Jeg ser store gleder i småting som skjer i hverdagen.

Det gir meg stor glede og se at naturen forandrer seg, nå som det er høst så er det så mange fine farger. Bare det å finne noen tomflasker/bokser gir meg glede, bare det at noen tar seg tid til å si hei hvordan står det til med deg gir meg en … Continue reading "Jeg ser store gleder i småting som skjer i hverdagen."

2019-10-23 08:00 Nå er det på tide å starte en ny dag, og det gjør jeg med en stille stund.

Jeg starter alltid dagen med en stille stund med en kaffekopp og sitte og lese noen blogger, det er noe som nå er gjort. Da er det bare å skrive et blogginnlegg så jeg får oppdatert bloggen på morgenen så jeg treffer de som er inne og leser akkurat nå, jeg er ingen … Continue reading "Nå er det på tide å starte en ny dag, og det gjør jeg med en stille stund."

2019-10-22 18:16 Det å gå på store kjøpesentre er ikke moro men nå har mange av dem faktisk begynt med jule pynt.

I mine øyne så er det altfor tidlig men jeg mener at man burde da komme i midten av november før de begynner med å pynte til jul i butikkene, de begynner tidligere og tidligere noe som gjør folk dritt lei jula før den starter. Jeg gleder meg faktisk til jul jeg også … Continue reading "Det å gå på store kjøpesentre er ikke moro men nå har mange av dem faktisk begynt med jule pynt."

2019-10-22 12:16 Nå skal jeg legge meg på sofaen og se på tv.

Da er jeg inne igjen etter morgenturen så nå skal jeg legge meg på sofaen og se på tv, det ender alltid opp med at jeg sovner men det gjør ingenting. Den som sover synder ikke syntes jeg er et godt ordtak, får man ikke nok søvn om natten må man jo … Continue reading "Nå skal jeg legge meg på sofaen og se på tv."

2019-10-22 08:21 Good morning, her startet det med og plukke hundeskitt.

Nå er en ny dag startet og den startet med og plukke opp litt hundeskitt inne, sånn går det når men tar av seg hørselen før en går å legger seg. Da hører en ikke denne lille karen om natta men jeg kan ikke ha på disse små apperatene om natten.   … Continue reading "Good morning, her startet det med og plukke hundeskitt."

2019-10-21 21:49 Vanskelig å vite.

Ja det er ikke alltid like lett og finne ut hva en skal skrive om noen ganger, men når man først begynner og skrive så bare kommer det noe som jeg kanskje kan skrive om. Da er det bare og la det stå til og skrive det ned og poste det, jeg har … Continue reading "Vanskelig å vite."

2019-10-20 18:39 Er det noen som vil være med på noe moro?

Ja som dere sikkert forstår utfra overskrifta så vil jeg sette i gang en ny konkurranse, med konkurranse så mener jeg at jeg setter i gang en ny ukensblogg. Jeg ønsker alle velkommen til å delta på denne konkurransen, de som ønsker det kan bare kommentere med jeg er med i kommentarfeltet … Continue reading "Er det noen som vil være med på noe moro?"

2019-10-20 14:15 Hva har man gjort i dag?

Hva jeg har bedrevet denne dagen? Jo i dag har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid, jo jeg har jo gått morgenturen med lille Elvis gutten min det var en meget våt men også innbringende tur fant noen hundrelapper og mye tomflasker. Godt at en finner en del av det siste … Continue reading "Hva har man gjort i dag?"

2019-10-19 18:17 Nå har jeg trekt vinneren av ukensblogger.

Ukens blogg nr 1 er en blogg jeg ofte er innom hun har mange fine naturbilder og det er noe jeg liker veldig godt, er veldig flink til å få fram motivet veldig godt som i innlegget om potetgull treet de bladene så faktisk ut som potetgull fine rene gulfarger. http://utifriluft.blogg.no Gå gjerne … Continue reading "Nå har jeg trekt vinneren av ukensblogger."

2019-10-18 07:14 Fredag igjen og snart helg.

Ja det er helt vilt hvor fort tiden går, å jeg klarer nesten ikke å henge med så jeg sier bare en ting det er bare å stoppe opp og tenke. Det gjorde jeg helt klart ikke i går for da hadde jeg så mye jeg skulle ha gjort, ja så mye … Continue reading "Fredag igjen og snart helg."

2019-10-16 07:29 Morgenstund er en fin ting.

Denne morgenen så sitter jeg og leser blogger og ser mye fint samhold blant bloggere noe som er veldig koselig, jeg ser mye fin fremsnakk og linking til andre blogger og det er veldig koselig og se at folk ser andre bloggere og ikke bare tenker på seg selv. Jeg er ikke … Continue reading "Morgenstund er en fin ting."

2019-10-15 18:37 Dagen i dag, har vært en dag med mange tanker.

Dagen startet med at jeg leste noen blogger som fikk meg til å tenke en del på mitt eget stå sted om dagen, og tenkte jeg har det ikke så vanskelig lenger men er det stykt og si at man føler seg alene om alt som andre har folk rundt seg. Savner faktisk noen … Continue reading "Dagen i dag, har vært en dag med mange tanker."

2019-10-15 08:38 Jeg kjører i gang en ukensblogg.

Ja nå skal jeg prøve på noe nytt som jeg ikke har prøvd etter at vi flyttet over på den nye blogg.no, jeg prøver meg allikevel er ikke så flink til det å linke til blogger. Men jeg skal kjøre i gang en ukensblogg på min blogg, hvor jeg trekker tre blogger … Continue reading "Jeg kjører i gang en ukensblogg."

2019-10-14 18:08 Må man ha triggende overskrifter for å få lesere.

Jeg lurer på om man må ha overskrifter som får folk til å lure på hva jeg har skrevet, er jo ikke alle som har overskrifter som harmonerer med teksten i innlegget det er irriterende men er det slik man får lesere så er det ikke min stil. Jeg liker å finne en … Continue reading "Må man ha triggende overskrifter for å få lesere."

2019-10-14 08:45 Denne uken setter jeg ingen mål for noenting, tar alt som det kommer.

Ja nå er det en ny uke og da er det jo mandag jippi det er godt med at det er hverdag igjen, helgen er litt kjedelig men det er godt med dager en bare kan slappe av og ikke har sånne ting som heter du må gjøre ditt og du må … Continue reading "Denne uken setter jeg ingen mål for noenting, tar alt som det kommer."

2019-10-13 21:50 Så har denne dagen gått mot sen kveld.

Dagen startet med ett innlegg som aldri kom på forsiden, så skrev jeg et til og det kom fram hva er det som gjør det får man vel aldri vite men slik er det vel bare.   Nå er jeg så sliten at jeg har funnet ut at jeg og Elvis gutten … Continue reading "Så har denne dagen gått mot sen kveld."

2019-10-13 11:14 Da var turen unnagjort.

Morgenturen er nå unnagjort og det var en innbringende tur, to fulle bæreposer med tomflasker og tre hundre i kontanter er det vi fant i dag. Rydde i naturen og tjene noen kroner på det er jo godt for både naturen og lommeboka, jeg bruker turen til det på søndagsmorgenene og ellers … Continue reading "Da var turen unnagjort."

2019-10-13 08:45 Hva skjer?

Nå er det litt vanskelig kan jo ikke se at mitt forrige innlegg er kommet på blogg.no sin forside og det er jo en time siden jeg skrev det, er det bare de som er på topplista som får plass på forsiden så sliter jeg med å bli synlig her inne. Jeg … Continue reading "Hva skjer?"

2019-10-13 07:44 Søndag og det er stille jiippi.

Søndag morgen og det er heldigvis stille og rolig, det er noe jeg syntes er veldig godt. Nå har jeg tatt meg en brødblings og koser meg med den og en kaffe kopp, deilig og komme i gang med dagen på en rolig og fin måte. Det er slik jeg liker og … Continue reading "Søndag og det er stille jiippi."

2019-10-11 21:04 Da er det kveld og helgen er her igjen.

Det er nå faktisk fredagskveld igjen å helgen har kommet igjen, jeg syntes ikke det er så lenge siden forrige helg tiden går jo så kjempe fort. Nå har jeg sett på gullrekka på NRK å nå skal jeg snart se på senkveld med Helene og Stian, ser enda litt på LINDEMO skal … Continue reading "Da er det kveld og helgen er her igjen."

2019-10-11 08:45 Good morning.

Nå er dagen godt i gang her har gjort litt og det jeg har gjort er veldig viktig, jeg har akkurat logget meg ut av nettbanken etter å ha betalt to regninger og det er godt og få gjort så man ikke havner i det suppa som jeg var i før. Eller skal … Continue reading "Good morning."

2019-10-10 17:44 Dagen i dag, har ikke gjort stort.

Fra morgenen i dag så har formen vært veldig dårlig, jeg startet dagen med å lese noen blogger og prøvde og få i meg ei skive brød men det var og er vondt og svelge men det gikk bra etter en time. Tok meg en kopp varm kaffe det må jeg ha for … Continue reading "Dagen i dag, har ikke gjort stort."

2019-10-10 12:14 Hva jeg tenker på om dagen?

Jo hva jeg tenker på er jo bare en veiledning i livet, nå står det igjen og gjennomføre de tankene og planene å det starter nå.   Sparetiltak: Jeg har nå gjort det slik at jeg har tatt ut 700 kroner som jeg kan bruke på mat og diverse i uken, det har … Continue reading "Hva jeg tenker på om dagen?"

2019-10-09 18:45 Man må jo nesten være frisk når en går til lege.

Ja folk må være føre var når det gjelder å få time hos legen må jo ringe en uke før en blir syk, det er ingen vits i å ringe når en først er blitt syk for de har jo ikke ledig time før om en ukes tid. Man risikerer at man … Continue reading "Man må jo nesten være frisk når en går til lege."

2019-10-08 22:36 Nå er det sengevalsen neste.

Skal ut og lufte meg før vi finner senga for nå er jeg en trøtt og søt liten gammel hun på 14 år som trenger sine timer på øyet etter en lang dag, hu mat mor er også veldig trøtt og sliten så da er det på tide og finne senga her … Continue reading "Nå er det sengevalsen neste."

2019-10-08 20:52 Ikke si dette til noen med angst jeg er i allefall dritt lei av og høre det.

Når panikk angsten kommer med full styrke så blir alt vondt og vanskelig blir skjelven i beina og beina svikter og man hyperventilerer, man føler at man blir kvalt og blir svimmel og kvalm etter det så kommer kaldsvettingen og alt blir helt svart. Klarer ikke og gjøre noe annet enn og … Continue reading "Ikke si dette til noen med angst jeg er i allefall dritt lei av og høre det."

2019-10-08 17:20 Dagen har nå gått mot kveld.

Sånn så det ut på morgenturen vår i dag det var veldig hvit og rent og pent og det har blitt veldig mye lysere når snøen var kommet, nå er det også snø på gresset men asfalten er like svart som det er når det regner og da er det veldig … Continue reading "Dagen har nå gått mot kveld."

2019-10-08 08:22 Morgenstund i vinterland.

Da jeg sto opp i dag så gikk jeg inn i stua og oppdaget at det snødde ganske greit, jeg syntes det er fint med vinter og snø. Jeg har nok ikke så mange med meg når jeg mener det, men det er godt at vi ikke har samme mening om saker … Continue reading "Morgenstund i vinterland."

2019-10-07 22:32 Nei nå er det på tide å legge seg på lading.

Etter en lang dag som startet klokken 07.00 så er det nå på tide og gjøre seg klar til og finne senga, først må jeg ut med min kjære hund så han får gjort det han skal før vi kryper under dyna. Da skal jeg kneble beinhaugen og ta en titt på … Continue reading "Nei nå er det på tide å legge seg på lading."

2019-10-07 20:31 Hvor ble det av deg? Bruk refleks i høst mørket.

Ja jeg skulle ønske at vinteren kom for godt nå for det er så mørkt ute, det hadde blitt mye finere hvis snøen hadde kommet nå. Men jeg kommer med noen ord nå som jeg kommer med hver høst og det er at dere må ha på dere refleks når dere går … Continue reading "Hvor ble det av deg? Bruk refleks i høst mørket."

2019-10-07 16:56 Ingenting går som planlagt om dagen.

Jeg har funnet ut at når ingenting går som planlagt så er det bare og slappe av og se om tingene retter seg igjen, ikke enkelt og slutte og røyke men jeg har jo vært flink og trappet ned fra 20 sigaretter til 6 om dagen så jeg fant ut at det … Continue reading "Ingenting går som planlagt om dagen."

2019-10-03 21:41 Snøen laver ned.

Ja nå snør det så det laver ned og det har vært mange trafikale problemer i vårt område, mellom Notodden og Kongsberg. Har dere ikke lagt om til vinterdekk så la bilen stå mener jeg da, for ditt eget beste så er det best å la bilen stå når det kommer snø så overaskende som … Continue reading "Snøen laver ned."

2019-10-03 19:25 Nå har jeg kommet meg igjennom første hele røykfrie dag.

Ja nå har jeg kommet meg igjennom den første dagen som røykfri og det var ikke så veldig vanskelig, jeg fant noe annet og henge fingrene i har faktisk strikket to skjerf og har nå startet på ett lappeteppe. Det er ikke vanskelig og slutte å røyke i alle fall ikke enda, … Continue reading "Nå har jeg kommet meg igjennom første hele røykfrie dag."

2019-10-01 21:01 Da er nok en dag snart over og det er den første dagen i oktober.

I dag har det vært en kjempe fin høstdag med sol og mange fine farger var litt kjølig på morgenen men det er jo bare å kle seg etter gradene, dagen startet med en kaffekopp og lesing av blogger noe som jeg syntes det er koselig og starte dagen med.   Har … Continue reading "Da er nok en dag snart over og det er den første dagen i oktober."

2019-09-30 18:47 Ny uke og det er siste dagen denne måneden.

Uken startet med både regn og sol, en ting er sikkert det er at det er mange fine høst farger ute det kan ingen ta fra oss. Har gått en del tur i dag i naturen hvis man kan kalle det og gå i parken som å være i naturen, men uansett … Continue reading "Ny uke og det er siste dagen denne måneden."

2019-09-29 20:00 Har hatt en rolig og fin søndag.

Ja i dag så har vi\ jeg hatt en stille og rolig søndag, har jo ikke noe valg slik formen har vært i dag med svimmelhet og smerter i hele kroppen. Har jo vært på de turene som gullgutten min for han må ut uansett hvor dårlig jeg er, han skal ikke … Continue reading "Har hatt en rolig og fin søndag."

2019-09-29 17:41 Ja så er det håndball på tv2 for damene Norge mot Japan.

Den starter nå om ikke lenge den starter klokken 18.25, det blir jo spennende og se hvordan det går mot Japan de har jo slått alle i denne oppkjøringsturneringen. Syn for Heidi Løke som har fått en meniskskade så da ryker VM i desember, men man får jo sette sin … Continue reading "Ja så er det håndball på tv2 for damene Norge mot Japan."

2019-09-28 21:19 Isabel Raad jeg satt med tårer i øynene i kveld.

Ja i kveld så satt jeg og så på skal vi danse og da jeg fikk høre historien din Isabel så fikk jeg tårer i øynene, ja jeg gråt en skvett og lurer på hvor var de voksne som skulle ta vare på deg og de som virkelig skulle ha grepet inn. … Continue reading "Isabel Raad jeg satt med tårer i øynene i kveld."

2019-09-26 17:39 Ja så står det håndball på timeplanen.

Jeg starter med og ønske dere en riktig god torsdagskveld alle sammen. Men nå står det håndball på timeplanen den kampen går nå på tv2, det er de norske håndball jenter som spiller mot Argentina, blir spennende og se hvordan våre damer spiller nå for ni profiler er jo ute og kan … Continue reading "Ja så står det håndball på timeplanen."

2019-09-26 12:56 Koseturen vår er over og jeg sitter og ser på gamle serier.

Nå er morgenturen unnagjort så nå ligger lille Elvis gutten og slapper av som han pleier, jeg har nå litt tid til og oppdatere bloggen litt så det er gjort også og har på tvn sånn at jeg har litt lyd sånn at det blir litt flyt i innlegget for det trenger jeg … Continue reading "Koseturen vår er over og jeg sitter og ser på gamle serier."

2019-09-26 08:54 Er jo en ny dag med nye muligheter.

Grip dagen som det er den siste, det gjør jeg hver morgen med og slappe av og lese blogger og ta meg en kopp kaffe. Jeg lurer på om det er noe galt med statistikken for jeg får ikke sett hvordan eller hvor mange lesere jeg har hatt i går og i … Continue reading "Er jo en ny dag med nye muligheter."

2019-09-25 20:44 Farmen er årets høsteventyr, startet i går.

For meg så er farmen et program som er ett bilde på et bonde eventyr slik det ble drevet gård på gamle måten, å hvordan de levde og drev gård på den tiden og man får se hvordan  dagens ungdom og alle de som er der det er utrolig mange forskjellige mennesker … Continue reading "Farmen er årets høsteventyr, startet i går."

2019-09-25 18:09 Dagan flyr fort og man klarer nesten ikke å henge med.

Ja som dagan flyr og vi klarer knapt og henge med, men om morgenen er den tiden på døgnet som jeg har god tid. Da sitter jeg og leser en del blogger og tar morgen kaffen og koser meg med det, pleier også og svare på kommentarer men de siste dagene så … Continue reading "Dagan flyr fort og man klarer nesten ikke å henge med."

2019-09-23 21:40 Dagen i dag har ikke gjort stort, høstferie før og nå.

Her har høsten slått til for fullt med regn og alt, denne uken er det høstferie her syntes ikke det er så lenge siden skolen begynte etter sommerferien. Skole ungene nå til dags er noe bortskjemte når det gjelder ferie uker, da jeg gikk på barneskole og ungdomsskole så hadde vi tre … Continue reading "Dagen i dag har ikke gjort stort, høstferie før og nå."

2019-09-23 08:16 Good morning på en mandagsmorgen.

Nå er dagen godt i gang for min del, nå har jeg lest de bloggene som jeg pleier på morgenen å drukket kaffe og kost meg. Det har vært en stille morgen noe som ikke er hverdagslig her, for på morgenen her så pleier det å være et svare leven men ikke … Continue reading "Good morning på en mandagsmorgen."

2019-09-22 21:32 Blir spennede og se Anne Brith i neste sesong av bloggerne jeg har savnet bloggen hennes.

Ja som dere sikkert veit fra før så har jeg savnet bloggen til Anne Brith Davidsen, jeg leste bloggen hennes hver dag før hun la ned bloggen sin på grunn av hets fra feige nettroll. Nå så kommer hun tilbake på bloggerne og det ser jeg utrolig fram til, skulle ønske jeg … Continue reading "Blir spennede og se Anne Brith i neste sesong av bloggerne jeg har savnet bloggen hennes."

2019-09-22 18:33 Her i kommunen så har vi en gruppe som går rundt på tilsyn når det gjelder næringsbygg, jeg har gitt dem ett oppdrag.

I går så var det bolig messe i sentrum av byen, og da oppdaget jeg at kommunen var der også bygningsetaten som har med bygningsmassen her i byen. Jeg gikk ditt for å spørre om noe og de ble veldig interessert i saken jeg kom med, de sa at de skulle gå … Continue reading "Her i kommunen så har vi en gruppe som går rundt på tilsyn når det gjelder næringsbygg, jeg har gitt dem ett oppdrag."

2019-09-22 10:44 Morgenturen er nå unnagjort det var godt når det er så fint vær.

Ja det er en vakker høst dag med sol og alt, å det er veldig mye og finne på en slik tur på en søndagsmorgen. Jeg fant to bæreposer med tomflasker å så fant jeg fire hundre kroner som noen hadde mistet i nattens mulm og mørke, det som andre er så … Continue reading "Morgenturen er nå unnagjort det var godt når det er så fint vær."

2019-09-20 21:50 Nå er det helg og litt om dagen.

Fra morgenen av så har det vært veldig godt og fint vær, så det har vært en helt herlig dag når det gjelder været. Når det gjelder kroppen så har det vært helt motsatt av herlig dag, det har vært et rent helvete i smerte skala. Det er en ting som folk … Continue reading "Nå er det helg og litt om dagen."

2019-09-19 18:54 Rosenborg kamp på tv2 sebra europa league i Østerike mot Lask.

Ja i kveld er det fotball kamp i Europa League mellom norske Rosenborg fra Trondheim mot Østeriske Lask de fra østeriske lage leder en null til pause. Men det kan de trønderske gutta gjøre noe med i andre omgang, det er de gode nok til og gjøre for de er kjempe gode … Continue reading "Rosenborg kamp på tv2 sebra europa league i Østerike mot Lask."

2019-09-18 16:55 Da var denne dagen snart historie.

Dagen i dag har vært helt super, en vakker høstdag med solen som skinte på de gule bladene på trærne det er ett av de fine tiden med en høst dag. Jeg så mye av det på morgenturen vår det var et bilde som har brent seg fast hos meg, jeg gleder … Continue reading "Da var denne dagen snart historie."

2019-09-18 08:14 Hurra i neste sesong av bloggerene så kommer Anne Britt tilbake.

Ja jeg gleder meg til å følge neste sesong av bloggerne for da kommer Anne Britt tilbake, hun er den som har vært den bloggeren som jeg har fulgt og lest mest også inspirert meg mest personlig. Jeg skulle ønske at jeg kunne ha gått på kurs hos henne men det har … Continue reading "Hurra i neste sesong av bloggerene så kommer Anne Britt tilbake."

2019-09-17 18:29 Skulle ha vært der men det er for vanskelig.

Jeg skulle ha vært på graven til min mor og stelt rundt den stenen som kom før helgen, men det er så sårt og vanskelig og gå dit skjønner ikke hvorfor for nå er det over åtte måneder siden hun døde men det er like vanskelig som det var i går du ikke … Continue reading "Skulle ha vært der men det er for vanskelig."

2019-09-16 19:23 Nå er det kveld og dagen har vært stille og rolig.

Startet dagen med og lese noen blogger og tok meg noen kaffekopper og en røyk og koste meg, så gikk vi på en fin morgentur i byen og langs elva og koste oss i solen. Så gikk jeg og Elvis opp til ei venninne av meg som jeg ringte i dag, det … Continue reading "Nå er det kveld og dagen har vært stille og rolig."

2019-09-16 08:19 Ny uke og mange nye muligheter.

Ny uke og mange nye muligheter da er det bare og gripe dem med begge hender og bruke dem til alt dem er verdt, det skal i alle fall jeg gjøre for jeg har ikke så mye annet og gjøre om dagen.   Jeg elsker utfordringer og veit at har jeg satt … Continue reading "Ny uke og mange nye muligheter."

2019-09-15 18:44 Hva er familie?

På bilde over så ser dere familiebildet mitt ja det er meg og Elvis det er oss to mot resten av familien, ja i det daglige er det vi to som lever sammen som en familie. Jeg har flere som er i min familie men de tørr jo ikke å si hva … Continue reading "Hva er familie?"

2019-09-12 17:32 Litt over 2 år.

Ja for noen dager siden så var det to år siden denne bloggen så dagens lys, for to år siden den 8.september i 2017 så bestemte jeg meg for å blogge her inne på blogg.no igjen. Jeg hadde prøvd flere blogg portaler før jeg gikk tilbake hit, jeg vendte tilbake hit for … Continue reading "Litt over 2 år."

2019-09-12 08:15 Morgenstund er gull i grunn.

Morgenstund er gull i grunn er det noen som sier, for oss to så er morgenstund kose stund sånn har det alltid vært og kommer alltid til og være. Nå har jeg sittet og drukket en kopp kaffe og kost meg med noen blogger, på noen av dem jeg leste så var … Continue reading "Morgenstund er gull i grunn."

2019-09-08 19:38 Det er ikke enkelt å bli tatt på alvor når en ringer get sitt kundeservice.

I ettermiddag så hadde vi problemer med flere av get sine produkter som vi har her i borettslaget jeg bor i, ikke hadde vi signaler på boksen vår så vi ikke fikk sett på tv eller fikk ikke brukt nettet heller. Å det å ringe inn til deres kundeservice er ingen morsom … Continue reading "Det er ikke enkelt å bli tatt på alvor når en ringer get sitt kundeservice."

2019-09-05 21:15 Når alt er mørkt ja helt svart.

Ja det å være i den inne i en depresjon er ikke enkelt, for da er det slik at ting som ellers er veldig enkelt å få gjort blir veldig vanskelig og slitsomt og gjøre. Bare det og komme seg opp av senga og gå på badet og stelle seg om morgenen … Continue reading "Når alt er mørkt ja helt svart."

2019-09-05 08:40 Ja nå er det på tide å komme seg ut på morgentur.

Jeg har nå vært oppe en time eller to og det er på tide og bevege seg ut med hunden min Elvis, han har ikke vist at han har behov for det enda men jeg har behov for det. Er så stiv og har store smerter så da er det bare og … Continue reading "Ja nå er det på tide å komme seg ut på morgentur."

2019-08-29 20:30 Nå er jeg her igjen.

Sånn har jeg og Elvis vært de siste dagene, har ikke hatt noe og skrive om så jeg har tilbrakt mye av min tid på å slappe av. Så nå skal jeg skrive dette jeg gjør nå, jeg sitter og ser på tv ellers så skjer det ikke så mye i kveld.   … Continue reading "Nå er jeg her igjen."

2019-08-22 20:39 Jeg er ikke redd for å være alene, men den følelsen av og bare være ett nr i folkeregisteret er vond.

Jeg er ikke redd for å være alene, men det å være ensom er ikke så enkelt har ingen som jeg kan gå til hvis det er noe jeg har på hjertet må jeg bare gå og bære det for meg selv. Det er vondt og være et nummer på folkeregisteret, hadde det … Continue reading "Jeg er ikke redd for å være alene, men den følelsen av og bare være ett nr i folkeregisteret er vond."

2019-08-22 12:48 Har gjort minst mulig på mest mulig tid.

I dag så har jeg bare gått noen turer med Elvis i regn været, startet dagen med å lese de bloggene jeg leser hverdag. Så var det morgenturen med lille Elvis gullet mitt, da vi var på den turen så regnet det ikke godt var det. Da vi var ute å gikk … Continue reading "Har gjort minst mulig på mest mulig tid."

2019-08-21 18:11 Hei nå er det en stund siden jeg har vært innom og lagt inn ett innlegg, skrive sperre er noe dritt.

Ja det er en stund siden jeg var innom og skrev noe selv, har jo vært innom og lest de bloggene som jeg følger og leser hver dag ellers så ville jeg fått dårlig samvittighet hvis jeg ikke gjør det.   Men jeg har ikke skrevet noe selv siden fredag det er … Continue reading "Hei nå er det en stund siden jeg har vært innom og lagt inn ett innlegg, skrive sperre er noe dritt."

2019-08-17 19:42 Dette har skjedd i dag, og min dag ellers sånn som den har vært med rene ord.

Morgenen startet med kaffe og ett knekkebrød og lese noen blogger, så bar det ut på morgentur i øs, pøs regn vær og det har det vært hver gang jeg og Elvis skulle ut og gå så startet det og regne. Så kom kvelden og da var det fint solskinn helt til solen … Continue reading "Dette har skjedd i dag, og min dag ellers sånn som den har vært med rene ord."

2019-08-17 12:59 Alle himmelens sluser åpnet seg.

Ja slik er været her i dag, det øs, pøs regner ja det bøtter ned men det er bare å ta på seg full regn habitt og på med sko og gå en tur. Det fins ikke dårlig vær bare dårlige klær, jeg fikk skaffet meg slikt regntøy som man brukte … Continue reading "Alle himmelens sluser åpnet seg."

2019-08-15 19:05 I dag har jeg hele tiden vært en dag foran.

Fra morgenen i dag så har jeg trodd det var fredag i dag så jeg har jo gjort helgerent i dag, og jobbet veldig og fått gjort alt jeg skulle ha gjort i morgen.   Det gikk ikke opp for meg eller rettere sagt en nabo som ønsket meg en god torsdag ettermiddag, … Continue reading "I dag har jeg hele tiden vært en dag foran."

2019-08-14 19:29 Det har vært stille fra meg en liten dag eller to, nå er jeg tilbake.

Ja som flere av dere har merket så var jeg ikke inne og oppdaterte bloggen i går, jeg hadde noen innlegg klare som jeg tenkte fram og tilbake om jeg skulle skrive. Jeg ble aldri enig med meg selv om det var noe og poste på bloggen eller ikke, jeg kom fram … Continue reading "Det har vært stille fra meg en liten dag eller to, nå er jeg tilbake."

2019-08-12 22:22 Etter ent dag er det godt og finne senga.

Ja etter en lang og travel dag er det veldig godt og finne senga for å lade batteriene, for da blir det lettere og angripe dagen som kommer i morgen med mange turer og mye kos og det er noe jeg er veldig glad i hilsen lille Elvis gutten som hu mor … Continue reading "Etter ent dag er det godt og finne senga."

2019-08-12 17:33 Livet med tinitus er ikke lett.

Det å leve med tinitus er å leve i ett svare leven hele tiden det suser, durer og piper i ørene konstant ja til og med om natten. Disse menneskene som har greie på det at det sitter ikke i ørene men i hodet, jeg hører jo ikke hva folk sier til … Continue reading "Livet med tinitus er ikke lett."

2019-08-12 08:09 Ny uke nye muligheter, jeg starter uka med en spørsmålsrunde.

Ja nå er det en ny uke start og vi er snart halvveis i denne måneden tiden flyr, jeg tenkte at jeg skulle starte med en spørsmålsrunde for å se om det er noen som sitter med noen spørsmål til meg som de brenner inne med. Det er heller bedre og spørre … Continue reading "Ny uke nye muligheter, jeg starter uka med en spørsmålsrunde."

2019-08-10 17:31 Etter regnet kom solen tilbake, godt det ikke er så varmt.

I dag så har det vært variert vær og det er jammen godt for da blir det ikke så varmt ute, ja det blir faktisk levelige temperaturer jeg er ikke så glad i varmen og kroppen verker noe sinnssykt når det blir varmt i været. Det er noe jeg bare må leve … Continue reading "Etter regnet kom solen tilbake, godt det ikke er så varmt."

2019-08-09 21:53 God natt til der.

Hei på dere nå er jeg innom før jeg og Elvis skal gå ut før vi faller til ro for natten,, det er noe jeg trenger nå er og finne senga for nå er jeg så trøtt og sliten. så jeg fortjener en godnatts søvn. Selv om jeg ikke har gjort så mye … Continue reading "God natt til der."

2019-03-31 20:22 Dagen før 1 april.

Ja i dag er det den siste dagen av mars og i morgen er det første april den store dagen for spøker og sprell, på min blogg blir det ikke noen april spøk bare sannheter. Jeg er ikke så glad i å spøke med andre, og jeg veit at i morgen så … Continue reading "Dagen før 1 april."

2019-03-31 20:08 Ny video på Youtube kanalen min.

Stikk innom og titt da vel. 0 kommentarer

2019-03-31 19:45 Er det ikke lov å være stolt av sine egne barn?

Er det slik at andre skal bestemme hva en har lov og poste på bloggen sin? 0 kommentarer

2019-03-30 20:21 Dagen i dag har vært veldig fin.

Dagen startet med og sitte foran pc og lese blogger og drikke en kopp kaffe og ta en røyk, så gikk jeg opp til ei venninne av meg som passet Elvis mens jeg var borte i dag.       Klokken 11.00 så møtte jeg den … Continue reading "Dagen i dag har vært veldig fin."

2019-03-29 19:46 Gleder meg til i morgen.

I morgen så gleder jeg meg noe helt utrolig, jeg skal ha samvær med mine to gutter på 11 og 13 år. Har ikke sett dem siden begravelsen til min mor deres mormor, det blir godt og se dem i en mer vanlig og god setting enn i den sammenhengen. … Continue reading "Gleder meg til i morgen."

2019-03-29 08:17 Hva nå? Det er en ny dag, Hva så?

Det er sikkert noen som tenker hva nå? Når jeg skriver noe nytt på bloggen men nå så har jeg tenkt og skrive at jeg sitter her og leser blogger med en kaffekopp og en røyk, for nå har det blitt stille og rolig så det går og skrive på … Continue reading "Hva nå? Det er en ny dag, Hva så?"

2019-03-28 18:16 Svar på spørsmålsrundens innkommende spørsmål.

Ja nå kommer svarene på spørsmålene som Mona Marlene stilte, dette innlegget skulle ha kommet i går men da var jeg ikke helt i form.     1 Hvor gammel er du?   Jeg er ei dame på 49 år og kommer fra Kongsberg, har to barn som er i to forskjellige … Continue reading "Svar på spørsmålsrundens innkommende spørsmål."

2019-03-26 19:00 Dette har jeg brukt dag til.

Jeg stod opp litt over syv i dag og da leste jeg noen blogger drakk noen kopper kaffe tok meg noen sigaretter, ja jeg røyker og det er min sak. Så skrev jeg et innlegg som var litt opp i dagen nå, men det traff ikke i det hele tatt … Continue reading "Dette har jeg brukt dag til."

2019-03-26 07:52 Kritikk er greit det, men.

Det å gi noen kritikk og ros det er greit det, la det holde seg til det innlegget eller sak ikke gå direkte på person. Mange som lar sinnene koke over at de mener noen er totalt dumme men det er ikke kritikk det går på den bak innlegget eller saken … Continue reading "Kritikk er greit det, men."

2019-03-25 21:54 Jeg har fått låne boken som er skrevet av Anne Britt har begynt og lese det.

Det jeg har lest av boka er kjempebra skrevet, av meg får boka en kjempe fin sekser. Jeg ble både sint og frustrert over hva folk kan få seg til å skrive i kommentarfeltene til andre mennesker, helandusen har ikke folk noe å tenke med selv tenk om det … Continue reading "Jeg har fått låne boken som er skrevet av Anne Britt har begynt og lese det."

2019-03-24 22:19 Nå er det nok for i dag.

Ja nå er det blitt kveld og vi to tenkt og gå ut så Elvis får gått å gjort det han skal gjøre før vi finner senga.           For i dag så har det vært mye tur på oss, etter at vi hadde vært på tur og … Continue reading "Nå er det nok for i dag."

2019-03-24 19:39 Spørsmålsrunde.

Da er det vel på tide med en spørsmålsrunde igjen, dette burde jo være en grei måte å bli kjent med meg på hvis en ønsker å bli det da.     Du har spørsmålene det er bare jeg som har svarene, så da er det bare å stille spørsmål svarene … Continue reading "Spørsmålsrunde."

2019-03-24 16:38 Litt av en sportshelg, håndball gjenstår.

Jeg veit at det sikkert ikke er så mange som liker at det skrives blogg innlegg om sport, det er noe som jeg har tenkt til i dag også så dere får bare være tålmodig med at jeg gjør det for jeg elsker sport. Herregud som vintersports gjengen har prestert … Continue reading "Litt av en sportshelg, håndball gjenstår."

2019-03-24 09:59 Da er det søndag og helgen er snart over.

Ja da er det søndag formiddag jeg startet søndag morgenen på å oppdatere meg på det som skjer på Hustadvika med dette cruiseskipet som fikk motorstopp i går ettermiddag, nå er skipet på vei til Molde har fått i gang 3 av fire motorer men den er under slep også … Continue reading "Da er det søndag og helgen er snart over."

2019-03-23 19:36 Nå braker det løs.

Nå er det sikkert noen som lurer på den overskriften, men det er kvalikkamp Norge mot Spania Og dette kan bli en spennende kamp for våre gutter og Norge som land.     Jeg er en sportsidiot som elsker fotball, håndball og vinter idrett som nå går mot slutten nå, … Continue reading "Nå braker det løs."

2019-03-22 19:17 Fredag litt om dagen og så har vi gullrekka på NRK da.

Det er fredag og det lukter rent her i huset for i dag har jeg gjort rent og vasket klær, har også gått en del tur med Elvis gutten min. Men utenom det så har jeg ikke gjort noe mer enn dette i dag, etter min mening så var dette … Continue reading "Fredag litt om dagen og så har vi gullrekka på NRK da."

2019-03-21 20:31 Dette har dagen i dag bringet og slik ble dagen.

Ja det har jo vært en sånn dag som man må se på hva en egentlig har fått utrettet, for min del i dag så er ikke det så mye. Men det har vært en kjempe fin dag med mye sol og det var godt … Continue reading "Dette har dagen i dag bringet og slik ble dagen."

2019-03-20 20:10 Vi må ta vårt ansvar bevist.

Vi alle kom naken til verden slik er det bare, og så er det noe som heter arv og miljø og der ligger det mye som folk ikke tenker over spesielt foreldre tenker ikke over det vi gjør ikke som foreldrene våre sier vi skal gjøre men vi gjør det de … Continue reading "Vi må ta vårt ansvar bevist."

2019-03-19 21:59 Sliten og litt trøtt.

Nå er det sein kveld og både jeg og denne lille karen er både sliten og kanskje ikke bare litt trøtt men veldig trøtt, da er det vel bare å gå ut så han lille Elvis får kommet seg bort til søppelskuret for å tisse litt. Så er det bare og … Continue reading "Sliten og litt trøtt."

2019-03-19 18:54 En liten oppsumering av dagen, og at sorgen er vanskelig og bære alene.

Nå er det kveld igjen og skal ha en liten oppsummering av dagen, begynte dagen med en kaffekopp eller tre og en røyk eller to. Og med den kosestunden så leste jeg en blogg eller fem og jeg har en fast en som jeg leser hver dag og det er … Continue reading "En liten oppsumering av dagen, og at sorgen er vanskelig og bære alene."

2019-03-19 16:02 Stå på under debaten i kveld Sophie Elise.

Ja jeg vil si at jeg er ikke for slike kosmetiske operasjoner for å fikse på komplekser som dem har både i ansiktet, bryster og rompe, men det er jo deres sak om de vil forandre på det uten at det blir et helvete av det fra noen som tror de skal … Continue reading "Stå på under debaten i kveld Sophie Elise."

2019-03-17 18:31 Hei kjære blogg min.

Dagen i dag startet med at jeg leste noen blogger og tok meg en kaffekopp eller to, tok også en røyk og skrev et innlegg til dere fine lesere som er så trofaste. Og det gjør det litt mer moro og blogge, jeg tjener ikke mye på å blogge det … Continue reading "Hei kjære blogg min."

2019-03-17 07:58 En god morgen er en stille morgen.

En god morgenstund er en morgen som man kan nyte stillheten og kunne høre boblevannet bruse og sitte og lese blogger i fred og ro uten bråk fra naboen, men det er noe en ikke kan her hver dag det er noe en har kanskje hver fjortendedag for da er … Continue reading "En god morgen er en stille morgen."

2019-03-16 18:40 Åpenhet er det virkelig så farlig.

Alle har en psykisk helse og er det farlig med litt åpenhet om hvordan en egentlig har det, skal man tie det i hjel eller skrive/prate om det. Jeg mener det er mye bedre og skrive eller si hvordan man egentlig har det, for det er bedre det enn … Continue reading "Åpenhet er det virkelig så farlig."

2019-03-15 22:03 Høres ut til å bli en stille helg.

Nå i helgen høres det ut til å bli en stille helg, det skal bli utrolig godt etter to uker med ett rent helvete hver morgen og kveld. Så det eneste jeg hører nå er susingen og pipingen i ørene mine og lyden av min egen tv, det er utrolig … Continue reading "Høres ut til å bli en stille helg."

2019-03-14 19:17 Takk Anne Brith at du fortsetter bloggen/ magasinet.

I ettermiddag så ble jeg gledelig overasket da jeg så at Anne Brith fortsetter med bloggen sin i ett annet konsept, hun har gjort den om til ett magasin for voksne damer og skal blogge om baking, skjønnhet, mote og noe økonomi opplysninger. Jeg ble i alle fall veldig glad for … Continue reading "Takk Anne Brith at du fortsetter bloggen/ magasinet."

2019-03-14 07:45 Angsten gnager men dette kan bli en fin dag som den er.

Ja i dag er det sol og -9 grader på morgenen og det er forfriskende og fint, for da kan det bli en fin dag skal snart ut på morgentur med Elvis gutt som akkurat nå ligger og snorker og sover på sofaen.     Jeg sitter med en kaffekopp og … Continue reading "Angsten gnager men dette kan bli en fin dag som den er."

2019-03-13 19:14 Har et nytt sparemål.

I dag så våknet jeg til sol og det er godt etter to hele dager med snøvær, så jeg og Elvis gutten gikk en kjempe fin morgentur i det fine været. Det var kjempegodt og kunne gå en fin tur i sol og fint med nysnøen som hadde kommet det var … Continue reading "Har et nytt sparemål."

2019-03-12 20:36 Har problemer med dagens statistikken på bloggen min.

Er det flere som har problemer med statistikken på bloggen sin i kveld? Ser ikke hvor mange lesere jeg har hatt i dag jeg syntes det er spennende å se hvor mange lesere jeg har hatt i løpet av dagen, for jeg er jo ikke på hele dagen er mest på … Continue reading "Har problemer med dagens statistikken på bloggen min."

2019-03-12 07:56 Hvorfor tror folk at vi som skriver om psykiske lidelser bare er ute etter oppmerksomhet.

Vi som skriver om våre psykiske lidelser skriver ikke om det bare for å få oppmerksomhet, vi skriver om det for kanskje kunne sette ord på det og vise at det ikke er noe unormalt å ha angst og depresjoner. Det er ikke en dårlig dag det sitter mye dypere … Continue reading "Hvorfor tror folk at vi som skriver om psykiske lidelser bare er ute etter oppmerksomhet."

2019-03-10 17:57 Sjalusi er en stor drivkraft.

Det er mye sjalusi rundt om i alle samfunnslag, men blant bloggere så er det mye sjalusi. Det er et fåtall av bloggere som klarer og komme seg opp og fram slik at de kan leve av det å blogge, de legger ned en kjempe innsats de sitter ikke bare på … Continue reading "Sjalusi er en stor drivkraft."

2019-03-09 21:38 Dette har jeg gjort.

Dagen i dag startet tidlig med leven som hver morgen fra en nabo, har i grunn ingen interesse av hva hun skal gjøre hver dag og ikke minst hva hun skal på en lørdagsmorgen. Så her var det ikke fred og få etter klokken 07.30 og fram til klokken 09.00, det … Continue reading "Dette har jeg gjort."

2019-03-09 18:41 Skulle hatt mer kjøreopplæring på vinterføre for det kan ikke folk bra nok.

Ja man må jo begynne og lure når vi nå har hatt snø og vinter i over fem måneder alt, og nå har folk begynt og kollidere bare det kommer litt mer snø.     Vi i Norge burde kunne kjøre om vinteren selv om det har kommet nysnø om natten, men … Continue reading "Skulle hatt mer kjøreopplæring på vinterføre for det kan ikke folk bra nok."

2019-03-08 20:16 Jeg følte meg rett og slett dum.

Ja det er utrolig irriterende og ikke få koble seg til internett, man får jo da ikke skrevet de innleggene man ønsker. Men det er mer frustrerende når man ringer inn til deres kunde service og man kommer i prat med et mannebein som ikke var noe service … Continue reading "Jeg følte meg rett og slett dum."

2019-03-08 11:18 Morgenturen er unnagjort.

Hei alle sammen i dag så har jeg vært på en lang tur på morgenen det var veldig surt og kaldt ute, men det er godt og gå en tur med denne lille karen for han går ikke så fort så det er en fin måte for meg og … Continue reading "Morgenturen er unnagjort."

2019-03-06 20:13 Spørsmålsrunde.

I stedefor og lage et bilde av hvordan jeg er ut fra bloggen min så er det lurt og stille meg de spørsmålene dere har om meg. Sånn blir dere bedre kjent med meg hvis dere ønsker å bli bedre kjent med meg da, du har spørsmålene jeg har svarene så … Continue reading "Spørsmålsrunde."

2019-03-06 15:10 Her er det ikke noe annet å gjøre enn å finne fram snøskuffa igjen.

(Bildet ble tatt i fjor vinter)   Ja som dere ser av overskriften så er det bare å ta fram snøskuffa igjen, for her snør det som et lite helvete så nå blir det snømåking igjen. En ting er jo bra med denne nysnøen er at den får den gamle snøen til … Continue reading "Her er det ikke noe annet å gjøre enn å finne fram snøskuffa igjen."

2019-03-06 14:32 Mål for denne måneden er.

Jeg har mange mål for denne måneden, de er sikkert ikke noe å skrive om men jeg har ikke så mye annet å skrive om akkurat nå. Så da er det bare og skrive litt om det, jeg ønsker å få litt mer inspirasjon til noen gode innlegg derfor skal jeg … Continue reading "Mål for denne måneden er."

2019-03-06 08:51 bli vekket av et helvetes leven er ikke min favoritt.

Det er ikke moro å bli vekket av et leven uten side stykke fra en nabo, jeg er et slikt menneske som liker å ha det stille og rolig rundt meg på morgenen. Men her i huset er det aldri fred og få på morgenen, har en nabo som må forberede seg … Continue reading "bli vekket av et helvetes leven er ikke min favoritt."

2019-03-04 18:59 Må man ha tillatelse fra politiet for å ha privat loppemarked?

Jeg har store planer om å ha loppemarked for å få solgt en del klær og annet, men jeg veit ikke om man må ha tillatelse av politiet for å ha privat loppemarked. Jeg har aldri hatt loppemarked så det har jeg ikke noen peiling på hvordan man går fram, … Continue reading "Må man ha tillatelse fra politiet for å ha privat loppemarked?"

2019-03-04 08:33 God morgen folkens..

Nå er det mandag og dagen startet med at jeg gikk i butikken og handlet inn for uka, hadde med meg handleliste og den ble fulgt slavisk slik at det ble ikke handlet inn mer enn det. Godt og gjøre slikt tidlig på morgenen for da slapp jeg og stå og … Continue reading "God morgen folkens.."

2019-03-03 19:26 I dag så har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid.

Dagen i dag startet jeg dagen som jeg pleier med kaffe og røyk, lesing av blogger noe som jeg syntes er koselig for det er så mange utrolig flinke bloggere som ikke blir lagt merke til av noen. Det er faktisk mange flinke bloggere som ikke har noen store blogger … Continue reading "I dag så har jeg gjort minst mulig på mest mulig tid."

2019-03-02 20:39 Har man ikke noe godt eller positivt å si i andres kommentar felt så er det smart å holde kjeften.

Jeg tenker mye rart jeg men i dag tenkte jeg så mye dumt om meg selv, herregud så dum jeg er enda jeg veit at jeg ikke er dum jeg er bare ærlig om ting jeg mener andre burde tenkt før de tenker eller rett og slett slenger dritt om andre. … Continue reading "Har man ikke noe godt eller positivt å si i andres kommentar felt så er det smart å holde kjeften."

2019-03-02 08:34 Good morning.

Nå er vi kommet inn i dag to av en ny måned  og det er jo den første vår måneden, og da er det snart så vi ser at det blir mange fine vår blomster som spretter opp av jorden ja nytt liv.   Men med en ny måned så … Continue reading "Good morning."

2019-03-01 21:42 Folkene på kvinneguiden/rampelyset nå må dere la Anne Brith få være i fred.

Nå får det være nok det sitter noen rundt omkring i landet og må finne noe å ta andre for, jeg mener at alle får koste for sin egen dør før dem dømmer andre. Det er ikke ofte jeg er innom kvinneguiden/ rampelyset jeg vil kalle det rampelynsjen  for det er … Continue reading "Folkene på kvinneguiden/rampelyset nå må dere la Anne Brith få være i fred."

2019-02-28 20:30 Nå sitter jeg og venter på Sophie Elises verden, og framsnakking av henne.

Dette innlegget har jeg prøvd og poste flere ganger er det flere som har hatt trøbbel med og få postet innlegg i dag? Hadde også trøbbel med og komme inn på blogg.no siden rundt klokken 17.00 og fram til nå.   Men nå ser det ut til og gå greit. … Continue reading "Nå sitter jeg og venter på Sophie Elises verden, og framsnakking av henne."

2019-02-28 18:22 Gikk på tryne i dag.

Bildet ble tatt i høst men føret i dag var helt likt.     Slik som på dette bildet var veien vi gikk i dag tidlig, men det lå småstein som begynte og skli på is skorpa som lå der det var vått og med det så tryna jeg og … Continue reading "Gikk på tryne i dag."

2019-02-28 08:42 Det er gratis og drømme, tips for å kunne få realisert en drøm.

Det er mange ting som er gratis her i verden, men en stor ting er helt gratis og det er drømmene dine. Og har du en stor ting du drømmer om og få i oppfyllelse så koster det nok litt å få det til. En innsats innen det å prioritering, for … Continue reading "Det er gratis og drømme, tips for å kunne få realisert en drøm."

2019-02-27 18:27 Gleder meg til våren.

Jeg gleder meg utrolig til våren med grønt gress og nye grønne blader på trærne, og at dyrene kommer på museet som heter laagendalsmuseet et fint fristed med lekeplasser. Der er det også hus fra Kongsberg og Numedal som er fra gamle dager, noen av gårdshusene er fra 1700 og 1800 … Continue reading "Gleder meg til våren."

2019-02-27 16:16 Er det andre som skal bestemme hvem du skal like å lese bloggen til.

Har man ikke lov til og ha sine egne favoritter når det gjelder bloggere, for det er så mange som har motsigelser på det. Jeg syntes Anne- Brith har jeg fulgt og fått mange tips av henne, da vi var på den gamle blogg.no portalen som det og dele bloggen … Continue reading "Er det andre som skal bestemme hvem du skal like å lese bloggen til."

2019-02-26 18:05 Godt og være der igjen.

I dag så har jeg vært en tur oppe på sykehjemmet som min mor bodde på i over 1og 1/5 år, var der og hentet noen blader hun abonnerte på og det var blitt fem blader så det er fem uker siden hun døde fra oss.   Det var godt … Continue reading "Godt og være der igjen."

2019-02-26 08:48 Står i start gropa.

Godmorgen folkens nå har jeg og denne lille karen vært oppe en stund, jeg har lest en del blogger og kost meg med noen kaffe kopper og noen sigaretter. Det siste er for meg ren medisin for jeg får slappet av med røyken, noen vil vel si at det ikke er … Continue reading "Står i start gropa."

2019-02-25 17:55 Mandag ja og ny uke.

Ja det er mandag og ny uke med mange gode og unike muligheter, grip de mulighetene dere får til og gjøre noe som du har drømt om.     Dagen i dag startet med at jeg sto opp og gikk på butikken og tok ukeshandelen, den var godt planlagt og handlelista ble … Continue reading "Mandag ja og ny uke."

2019-02-24 18:36 Ble rett og slett forbanna.

I dag formiddag så kom jeg over en blogg som rett og slett gjorde meg forbanna, den som sitter bak den bloggen er helt og holden opphengt i hva andre bloggere gjør og ikke gjør skulle tru at den personen er skvær galen.   Grunnen til at jeg kom over den … Continue reading "Ble rett og slett forbanna."

2019-02-23 14:06 Tur er bra for deg.

(Bildet er tatt i høst)     I stedefor og sitte inne hele dagen og se på Vm på ski så ta dere en tur ut og gå, for da kommer du i bedre form og det blir lettere og få sove når kvelden kommer. Jeg har brukt dagen ute i dag … Continue reading "Tur er bra for deg."

2019-02-22 18:57 Fredagkveld og litt om dagen.

Ja nå er det fredagskveld og da er det gullrekka + VM kveld på NRK så skal jeg se på senkveld med Helene og Stian, det er det jeg skal se på tv i kveld og så er det vel på tide og finne senga etter å ha … Continue reading "Fredagkveld og litt om dagen."

2019-02-22 12:15 Fyr løs folkens!!

Hvis dere grubler og lurer på noe så spør i stede for å tro noe om meg, for jeg har svarene på det dere lurer på om meg. Dere får alle svar om det blir besvart i kommentarfeltet eller om jeg får noen spørsmål som jeg kan skrive et helt … Continue reading "Fyr løs folkens!!"

2019-02-22 08:20 Anne britt du blir savnet.

Ja nå har ondskapen fått ei til å legge ned bloggen sin, noe som er for jævlig og dette er sjalue kvinnfolk med familie. De som driver og lirer ut av seg mye dritt på nettet er rollemodeller for sine barn, de sier til sine barn at de ikke skal … Continue reading "Anne britt du blir savnet."

2019-02-21 21:15 Syk og svak i dag, bedre nå.

I dag så har jeg ligget på sofaen og hostet og harket, feberen har rast rundt i kroppen. Noen ting måtte jeg gjøre og det var og gå turer med lille Elvis gutten for han kan jo ikke gå på toalettet inne eller som vi mennesker gjør.     Den første … Continue reading "Syk og svak i dag, bedre nå."

2019-02-20 17:56 Det å endre livsstil er enkelt bare man har bestemt seg.

Jeg er nå i ferd med å realisere mine endringer i livet, jeg jobber nå hardt med og endre mitt syn på hvordan jeg bruker pengene mine. Da jeg har kommet godt i gang med endringen så blir det lettere å si ja jeg klarte det, og … Continue reading "Det å endre livsstil er enkelt bare man har bestemt seg."

2019-02-20 14:39 Godt med stilhet.

Det er utrolig godt og stå opp og det var helt stille, jeg satte meg ned og leste en del blogger og koste meg. Jeg er et slikt menneske som elsker og ha det stille om morgenen, sitte og lese blogger med en nytraktet kaffe og en røyk. Noen dager … Continue reading "Godt med stilhet."

2019-02-19 20:50 Nå blir det noen stile og rolige dager, pluss litt til.

I kveld og fem dager framover blir det stille og rolig for naboen hun og foreldrene skal reise til Seefeld, de skal på vm på ski og da blir det stille og rolig i naboleiligheten i morgen tidlig. Jeg elsker og kunne stå opp og det ikke er … Continue reading "Nå blir det noen stile og rolige dager, pluss litt til."

2019-02-19 17:45 Jeg skal få det til uansett om de rundt meg mener at jeg ikke får det til.

Her for noen dager siden så skrev jeg om å ha 100 kroner dagen, og legge det jeg ikke bruker til sparing det er folk rundt meg som mener at jeg ikke kom til å klare å spare ei krone. Så da de sa det så bestemte jeg … Continue reading "Jeg skal få det til uansett om de rundt meg mener at jeg ikke får det til."

2019-02-18 17:42 Dagen i dag og litt annet.

Dagen startet med at jeg gikk i butikken for å handle, ja ukeshandelen ble gjort klokken 07.00. For da er det lite folk i butikken og da er det lettere og handle det en skal betale og gå igjen, det ble kun det som sto på lista det var deilig. Og … Continue reading "Dagen i dag og litt annet."

2019-02-17 21:32 Trøtt.no

Som overskriften sier så er jeg nå så trøtt og sliten, og tiden er nå inne for å finne senga her i gården. Men først så skal jeg ut så lille Elvis får gjort det han skal før vi legger oss, han skal ikke gå langt for han skal jo bare … Continue reading "Trøtt.no"

2019-02-17 18:33 Har ikke gjort så veldig mye i dag.

God kveld i stua her har det ikke blitt gjort så mye i dag, har gjort det viktigste og det var og skrive handleliste til i morgen. Sett på sportssendingene i dag og vært ute på tur selv også, men da lå jeg på sofaen og så på eller jeg så ikke … Continue reading "Har ikke gjort så veldig mye i dag."

2019-02-17 11:37 Nå har jeg bestemt meg.

Hei og hopp alle nå er søndagen godt i gang her, vi to på bilde har vært oppe i fem timer alt så man kan vel si at dagen er godt i gang. Vi to har gått en lang tur alt, på den turen så fant vi en full pose med tomflasker … Continue reading "Nå har jeg bestemt meg."

2019-02-16 22:18 Slitsomt å være menneske.

Det har vært en lang dag men det har også vært en fin dag med mye sol og gode temperatur midt på dagen, har brukt mesteparten av dagen ute enten på tur eller vært mye på verandaen i sola. Deilig spør du meg ja, så nå er jeg det som jeg kaller … Continue reading "Slitsomt å være menneske."

2019-02-16 15:12 For en overraskelse.

Jeg fikk en melding på telefonen min av ei som leser bloggen min, og i den sto det har du sett på forsiden på blogg.no i dag jeg svarte nei det har jeg ikke. Da skrev hun tilbake” du er på topplista i dag som nummer 79 ” gjett om jeg … Continue reading "For en overraskelse."

2019-02-15 17:43 Helg ja bare kom.

Ja nå er det fredag og det er helg og noen startet vinterferien i dag, det syntes på veien som går rett utenfor soveromsvinduet mitt. For der har trafikken stått stille siden klokken 15.00, så det er vist mange som skal til hyttene sine på fjellet. Det skal i allefall ikke jeg  … Continue reading "Helg ja bare kom."

2019-02-15 15:18 Nå er det gjort.

Nå er leiligheten til min mor endelig ute av vår hender lenger, for overtagelsesmøtet var i dag klokken 14.00 og det er en stor lettelse for min del.  For jeg har jo hatt nøkkelen og passet på at alt var greit der oppe, etter at min onkel var ferdig der oppe for … Continue reading "Nå er det gjort."

2019-02-15 08:07 Jeg kommer ikke til å kutte ut røyken.

Det er en ting jeg ikke kommer til å slutte med å det er å røyke, for det er det eneste gale jeg gjør her i livet. Der har jeg fått nok klaging på at jeg røyker, da pleier jeg og si det er mitt liv ikke deres jeg pleier også … Continue reading "Jeg kommer ikke til å kutte ut røyken."

2019-02-14 18:03 Jeg kommer nå med et spørmål til dere.

I NAV sine øyne så er jeg rik som har 6460 kr i måneden som skal holde til mat, klær, lege, medisiner og tannlege, men det er ikke mye når medisiner koster 800 i måneden lege koster 600 i måneden når en må gå dit tre ganger i løpet av en måned … Continue reading "Jeg kommer nå med et spørmål til dere."

2019-02-13 20:05 Gruer meg til i morgen.

Lurer på hvordan natten blir, for i morgen skal jeg til tannlegen som er min store skrekk. Veit hva jeg skal gjøre hos tannlegen, jeg skal fjerne en midlertidig plombe og få satt inn en permanent plombe. Det betyr at jeg må bore og det gjør jo vond så da får … Continue reading "Gruer meg til i morgen."

2019-02-13 17:32 Minst mulig gjort på mest mulig tid.

I dag var det en fin dag og gå tur solen skinte og den varmet faktisk, midt på dagen i dag så var det hele + 8 grader så det var helt nydelig ute men utrolig glatt der det ikke var blitt bart.   Vi var en del ute i naturen … Continue reading "Minst mulig gjort på mest mulig tid."

2019-02-13 11:26 Beundrer dem som kommer på topplista,det er en gullerot den topplista.

Ja jeg beundrer de som faktisk klarer og komme seg opp på topplista over de hundre mest leste bloggene dagen før, selv manglet jeg åtte sidevisninger i går til å klare og komme inn på nederste plassen. Så det er en stor oppmuntring at det går an og komme inn på topplista … Continue reading "Beundrer dem som kommer på topplista,det er en gullerot den topplista."

2019-02-13 08:53 Spre et rykte kan være vondt for den det gjeder, men det kan slå hardt tilbake til en selv.

Nå sitter jeg og gjør meg klar til og gå en morgentur, får håpe at det bare jeg og Elvis som er ute på den ruta. For jeg ønsker ikke at en person ser hvor jeg går hen, har en som følger etter meg over alt. Hvis han ikke gjør … Continue reading "Spre et rykte kan være vondt for den det gjeder, men det kan slå hardt tilbake til en selv."

2019-02-12 17:10 Det er gøy å titte litt på statistikken.

Ja det er veldig moro og se på statistikken her inne og se hvem som har vært inne og lest for på den ene så ser jeg at både nettavisa, side2, side3 og Sophie Elise har vært inne og lest min blogg nesten hver dag, tenk at en toppblogger og min favoritt … Continue reading "Det er gøy å titte litt på statistikken."

2019-02-12 11:46 Facebook mener at jeg er en fare for andre.

Ja dere ser riktig de i facebook har deaktivert min facebook profil for de mener at jeg ikke er et menneske men en robot, hadde jeg vært det så hadde jeg ikke måttet leve på et minimums eksistens nivå for da hadde jeg jo kunnet jobbe for fullt. Så jeg er nok … Continue reading "Facebook mener at jeg er en fare for andre."

2019-02-11 18:00 Store vansker i dag med pålogging.

På morgenen i dag så måte jeg logge meg inn på bloggen min noe som jeg ikke har måttet på lenge, og jeg fikk beskjed om at jeg hadde feil passord noe som ikke stemte. Og så sendte jeg inn sånn at jeg kunne opprette et nytt passord og da jeg skulle … Continue reading "Store vansker i dag med pålogging."

2019-02-10 19:59 Det og finne noe en kan skrive om er vanskelig enkelte dager.

I dag så har jeg hatt så mange tanker som har surret rundt i hodet, så det har vært utrolig vanskelig og holde konsentrasjonen på det en skal skrive om så dette ble mitt første innlegg i dag. For hver gang jeg startet et innlegg om et tema så endte det opp … Continue reading "Det og finne noe en kan skrive om er vanskelig enkelte dager."

2019-02-09 20:07 I dag så har det vært en fin dag.

Selv om det har vært en regntung dag så da skulle en tru det var en dårlig dag, men der tar man skammelig feil for det finnes ikke dårlig vær men bare dårlig klær. Vi startet dagen med at min bror vekket meg pr telefon, og det var det godt han gjorde … Continue reading "I dag så har det vært en fin dag."

2019-02-08 18:32 Nå er det fredag og helg for min del.

Dagen i dag startet med et slik rabalder at selv jeg våknet og lurte på om det var kommet uvedkommende som hadde kommet seg inn i min leilighet, men mysteriet ble fort løst det var min nabo som vanlig som bråkte så mye at en skulle tro at det var … Continue reading "Nå er det fredag og helg for min del."

2019-02-08 08:01 Ny vlogg som ble spilt inn i går kveld.

Dette er en video som jeg spilte inn i går kveld og hadde store problemer med og få lastet opp på YOUTUBE men jeg fikk det til i dag tidlig. Nå får dere se den alle sammen. 0 kommentarer

2019-02-06 11:17 Hvor er folkesikken på nettet.

Ja dette er noe jeg har fundert på lenge og sett mye av det motsatt av folkeskikk på nett eller mangel på det, og mange av dem er i min aldersgruppe og oppover som er av de verste nettpøblene. De får jammen liret av seg mye stygt mot yngre mennesker ja … Continue reading "Hvor er folkesikken på nettet."

2019-02-05 21:10 Jeg føler at jeg er helt alene både i bloggverdenen og i det virkelige livet.

Dette har vært en bråkete kveld her i gården, nå har stillheten senket seg for de som har bråket mest har gått og lagt seg. Så nå er det godt og stille og jeg trenger det stille rundt meg i ett par timer slik at jeg finner roen så jeg klarer og … Continue reading "Jeg føler at jeg er helt alene både i bloggverdenen og i det virkelige livet."

2019-02-05 08:01 Hva er det som skjer.

Det er mye som skjer rundt meg nå om dagen, det er mye av det som ikke kan skrives her så derfor hadde jeg ingenting og komme med her i går. I dag skal jeg prøve og være litt flinkere til å skrive her inne også, for jeg er ikke helt … Continue reading "Hva er det som skjer."

2019-02-03 19:23 Det har vært en nydelig dag i dag.

I dag så her har det vært et nydelig dag med -6 og solskinn og vi startet dagen med å lese noen blogger både her inne og på NOUW. COM, der inne leste jeg en blogg jeg pleier og lese det var et veldig koselig innlegg hun hadde skrevet. Da jeg … Continue reading "Det har vært en nydelig dag i dag."

2019-02-02 22:15 Sengen venter på meg.

Ja nå er det kveld i stua og jeg er trøtt og sliten etter alle turene i dag og all den snømåkingen som en måtte til pers med i dag, det ble mye frisk luft på meg i dag og da er det god og finne den senga som står på … Continue reading "Sengen venter på meg."

2019-02-02 16:42 Snø det har jeg nå fått nok av, men det er mye god trening med den.

Snøen er hvit og fin den og man drar ikke med seg så mye grus og skitt inn, men når det har snødd mer eller mindre siden 24 januar så hadde det vært greit med en pause i snøværet nå.   Det er mye god trening i snøvær for det første er … Continue reading "Snø det har jeg nå fått nok av, men det er mye god trening med den."

2019-02-02 08:44 Nå skal vi på tur i snøkaoset.

Dette er det vi ser ut av stuevinduet så jeg veit ikke helt hvordan været er, men det har jo snødd i hele natt så man kan vel si at man skal ut og gå morgentur i snøkaoset. Uansett så er det veldig godt å starte dagen med å gå en tur, … Continue reading "Nå skal vi på tur i snøkaoset."

2019-02-01 19:32 Fredag helg og ny måned.

Ja nå er det fredag kveld og det er helg nå sitter jeg og ser på mesternes mester og skal se på resten og gullrekka på NRK, jeg har hatt pizza ja det har jeg hatt jeg lagde meg tacopizza noe som var fantastisk godt syntes jeg da.   Det er også … Continue reading "Fredag helg og ny måned."

2019-01-31 18:01 Dette er kommet helsefarlig storfekjøtt til Sverige.

Storfe kjøtt fra syke dyr i polen er kommet til Sverige, Finland og Ungarn dette kjøttet er rett og slett helsefarlig, så da er det vel ikke så lurt og kjøpe storfe kjøtt i disse landene. Jeg er glad for at jeg ikke kjøper kjøtt i det hele tatt i noen av … Continue reading "Dette er kommet helsefarlig storfekjøtt til Sverige."

2019-01-30 18:35 I dag så har det vært mye å gjøre.

Jeg startet dagen med en kaffekopp og en røyk etter å ha blitt vekket av et leven fra naboen to timer før jeg hadde tenkt og stå opp, og så leste jeg noen blogger noe som gjør dagen for min del. Så bar det ned i vaskekjelleren for å sette på … Continue reading "I dag så har det vært mye å gjøre."

2019-01-29 19:51 I dag har det vært en fin dag.

I dag så har det vært fint vær med sol og kaldt, på morgenen i dag så var det – 19 grader ute og sol. Det var faktisk deilig og slippe snøvær for nå har det kommet nok snø, men det er vel bare stille før stormen for på torsdag er det … Continue reading "I dag har det vært en fin dag."

2019-01-28 18:47 Ny youtube video lagt ut.

Nå har jeg lagt ut en ny video på youtube kanalen min ta en titt da vel, jeg har lagt ut linken til videoen her:      Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake.   VI BLOGGES FOLKENS!! 0 kommentarer

2019-01-28 17:55 En liten oppdatering er på sin plass.

I dag har det vært snøvær helt fram til rundt klokken 16.00 og da kom solen litt fram, nå håper jeg at det blir kaldt slik vi slipper hålke føre. Så i dag har det vært en del hjemme kos avbrutt av de turene vi pleier og ha om dagen, har også … Continue reading "En liten oppdatering er på sin plass."

2019-01-28 08:30 Ja da nå er det mandag og ny uke, den siste i januar.

Ja nå er det mandag og ny uke med nye muligheter, det er den siste uken i januar og vi går med stormskritt mot vår. Det går da med lysere tider og det er godt, for da livner det i naturen og da er det mye fint og ta bilder av og … Continue reading "Ja da nå er det mandag og ny uke, den siste i januar."

2019-01-27 19:51 Alle har drømmer og ønsker.

Jeg har mange drømmer og ønsker, men det er en ting jeg er glad for og det er at man ikke veit hva morgendagen kommer med. Og det er noe en kan være glad for at man ikke veit, både på det positive og negative ting som kan skje hva som morgendagen … Continue reading "Alle har drømmer og ønsker."

2019-01-27 17:38 Nå får det være nok, slutt og snø eller så snør vi inne snart.

Nå har det snødd i ett siden klokken 12.00 på torsdag og det har jo nesten ikke vært opphold siden den dagen til i dag, skal vist gi seg utover dagen i morgen mandag da får vi håpe at vi har fått nok snø for denne vinteren. Får da håpe vi får … Continue reading "Nå får det være nok, slutt og snø eller så snør vi inne snart."

2019-01-27 17:23 Hva nå, blir nok sølv på norge.

I kveld så ser jeg på håndball og nå er det pause i VM finalen mellom Norge og Danmark, det ser ut til at det blir Danmark som tar gullet og Norge vinner sølvet for Danmark leder med sju mål. Men det er jo en omgang igjen og da må de snu … Continue reading "Hva nå, blir nok sølv på norge."

2019-01-26 18:52 Hva sa du?

Jeg satt og hørte eller overhørte noen som satt og pratet sammen, den ene sa til de andre at tenk deg at en blogger bare kan taste ned noe dritt og ta noen bilder så tjener de flere tusener av kroner. Det er faktisk ikke så enkelt det ligger mye arbeid bak … Continue reading "Hva sa du?"

2019-01-26 15:33 Dagen i dag har vært en avslappende dag.

Dagen i dag startet med en kaffe kopp eller to en blogg eller ti og lese og en sigarett  i hånden, og etter det så gikk jeg og Elvis en fin morgentur i snøværet. Jeg veit at dette bilde kan være litt misvisende for her skinner solen og det var faktisk brøytet, … Continue reading "Dagen i dag har vært en avslappende dag."

2019-01-25 20:07 Hoppes det tau i naboleiligheten? Og litt om håndballen

Her er det et helvetes leven skulle tro at det er konkurranse om hvem som kan trampe mest i gulvet så hele oppgangen rister ja det skrangler og klirrer i glassene jeg har i skapet i stua, skulle tru at det er noen som hopper tau i en av leilighetene her.   … Continue reading "Hoppes det tau i naboleiligheten? Og litt om håndballen"

2019-01-25 16:49 Bilder som ikke kom på bloggen i går, fikk noen fine i dag så jeg valgte å vente til i dag.

Her er det bilder fra den tyngste dagen i mitt liv, min mors begravelse jeg tok noen før selve begravelsen.   Kommer flere nå både før og etter begravelsen, bilder jeg aldri trodde jeg måtte dele med dere men slik ble det.    Dette er kransene fra meg og min bror og … Continue reading "Bilder som ikke kom på bloggen i går, fikk noen fine i dag så jeg valgte å vente til i dag."

2019-01-24 19:47 Det heter seg at tiden leger alle sår, det stemmer ikke den blekner alle sår og sorgen blir lettere og bære.

I dag har jeg ikke vært på før nå, grunnen til det er at vi hadde begravelse i dag.  Så denne dagen var viet familien og det var godt og være samlet alle sammen igjen, får håpe vi får til å lage en sammenkomst med litt morsomme omgivelser enn å samles i … Continue reading "Det heter seg at tiden leger alle sår, det stemmer ikke den blekner alle sår og sorgen blir lettere og bære."

2019-01-23 18:48 På tide med en liten oppdatering.

I kveld er det utrolig fint ute kaldt og fint, jeg var ute og gikk en kveldstur med lille mann. Har også sett på håndball VM på tv3 Norge vant sin kamp, nå må vi ha hjelp fra Danmark de må vinne mot Sverige for at vi kommer videre til semifinalene. Vi … Continue reading "På tide med en liten oppdatering."

2019-01-23 10:39 Er det virkelig så farlig og prate om.

I dag så er det en tung dag så jeg lurer på om det kan bli verre, ja det kan det jeg gruer meg så til i morgen og jeg veit at den dagen blir enda verre. Grunnen til det er at jeg gruer meg til min mors begravelse som er i … Continue reading "Er det virkelig så farlig og prate om."

2019-01-22 20:02 Jeg skal klare det, uansett hva familien min mener.

Jeg har bestemt meg for at jeg skal klare dette, dette er å spare så mye som mulig og jeg har satt meg som mål og spare 600 kr i uken og blir det noe igjen av 1000 lappen jeg har bestemt meg for å kunne disponere som jeg vil så setter … Continue reading "Jeg skal klare det, uansett hva familien min mener."

2019-01-20 19:25 Akkurat nå så sitter jeg og venter på VM kampen til Norge.

Ja nå er det snart VM kamp mellom Norge og Egypt i herre håndball, dette er en kamp som Norge må vinne for å komme videre i VM. Men våre gutter/menn er gode nok til å slå Egypt, de er utrolig gode som har kommet dit de er i dag.   Så … Continue reading "Akkurat nå så sitter jeg og venter på VM kampen til Norge."

2019-01-20 13:41 Gleder meg til i morgen, hvis man kan glede seg.

Gleder meg til i morgen for da er det mandag og da får jeg noen friske penger inn på konto, da får jeg handlet litt mat trenger ikke så mye for jeg spiser ikke så mye som før. Og da kan jeg legge av litt så jeg får startet denne sparingen som … Continue reading "Gleder meg til i morgen, hvis man kan glede seg."

2019-01-20 11:01 Jeg planlegger mye om dagen.

Nå har jeg begynt å spare til min egen begravelse for jeg vil ikke at mine barn skal slite med den slags, for fy fillern så dyrt det er å dø bare selve begravelsen koster nesten 38000 kroner og så kommer gravsteinen i tillegg. Det er noe som mine barn skal slippe … Continue reading "Jeg planlegger mye om dagen."

2019-01-19 21:36 Nå gir jeg snart opp.

God kveld alle lesere!   Jeg gir snart opp når jeg skulle spise en fiskeburger i dag så røyk jaggu en tann til, godt var det ikke har hatt et smertehelvete i kveld men det går vel over når jeg tar to smertelindrende tabletter før jeg legger meg. Skal til tannlegen igjen den … Continue reading "Nå gir jeg snart opp."

2019-01-19 18:14 Spørmålsrunde, fyr løs folkens.

Jeg tenker og tenker hva skal jeg skrive om for å få noen lesere, jeg skriver jo en altmulig blogg og hverdagsblogg. Og ellers det som opptar meg i det siste så har det vært vanskelig og finne noe og skrive om, skulle bare hatt noen tips om hva jeg kan skrive … Continue reading "Spørmålsrunde, fyr løs folkens."

2019-01-18 19:07 Dette er en test på det og legge ut lenk på videoer fra YOUTUBE kanalen min.

Jeg veit ikke om dette ble noe men jeg har prøvd og legge inn en video på bloggen, ser vist ut som det bare ble en lenk til videoen på YOUTUBE kanalen min. Håper det går greit og gå inn på den lenken, ser jo sånn ut at det går greit. https://youtu.be/ppFZNkXBhFU   Jeg … Continue reading "Dette er en test på det og legge ut lenk på videoer fra YOUTUBE kanalen min."

2019-01-18 14:20 Hei. Hvordan legger man inn videoer her.

Jeg hadde tenkt og legge inn en video her inne men jeg veit ikke hvordan en gjør det, er det noen som kan si meg hvordan man får lagt inn videoer fra you tube kanalen min så hadde jeg blitt glad. Er vist noe vanskelig spør du meg har ikke fått til … Continue reading "Hei. Hvordan legger man inn videoer her."

2019-01-17 19:06 Måtte gå dit igjen.

I dag har jeg fått gjort mye jeg startet morgenen med at min tante ringte meg, hun sa da i fra at jeg hadde fått tannlege time i dag klokken 13.50. Og så gikk jeg og lille Elvis gutten en morgentur med en liten vri, gikk opp til ei venninne av meg … Continue reading "Måtte gå dit igjen."

2019-01-16 18:43 I dag har det vært en av slappende dag, hadde vanskeligheter med å komme inn på bloggen.

I dag så har det vært trøbbel med å komme inn på bloggen, så jeg har ikke fått blogget noe før nå for da jeg hadde tenkt å blogge etter at jeg hadde gått morgen turen så var det totalt umulig å komme inn. Så jeg valgte isteden å legge meg på … Continue reading "I dag har det vært en av slappende dag, hadde vanskeligheter med å komme inn på bloggen."

2019-01-15 22:14 Nå er det kveld i stua, jeg har tenkt å finne senga.

Dagen i dag har vært lang og vanskelig, så nå har jeg tenkt å finne senga snart. Er så trøtt og sliten at jeg faktisk ikke orker mer for i dag, før jeg legger meg så skal jeg ut med Elvis gutten så han får gjort det han skal. Det å kunne … Continue reading "Nå er det kveld i stua, jeg har tenkt å finne senga."

2019-01-15 10:58 Ensomheten blir sterkere i tunge tider.

Da man mister den som står deg nærmest og ikke kan gå å besøke henne så blir det veldig tomt, man må jo finne noe annet å gjøre de dagene som jeg var og besøkte min mor men det er jo så nytt enda at jeg har ikke funnet noe enda. Jo … Continue reading "Ensomheten blir sterkere i tunge tider."

2019-01-13 17:43 Nå om dagen er det ikke lett å finne noe og glede seg til eller hva en skal skrive om.

Det er ikke enkelt og finne noe og skrive om eller det og glede seg til i denne tunge tiden, men jeg må jo prøve og holde bloggen oppdatert men med hva. Godt at det er noen lyspunkt i alt det tunge for eksempel i morgen får jeg inn noen kroner så … Continue reading "Nå om dagen er det ikke lett å finne noe og glede seg til eller hva en skal skrive om."

2019-01-12 17:15 Lørdagskveld i stua.

Disse to bildene tok vi på vår ettermiddags/kveldsturen vår i dag, dette er bilder av alpinbakken vår det er så fint å se de lysene i bakken. Den sees godt fra andre siden av byen, fra der jeg tok bildet så er det 2,5 km til bakken men lysene er så kjempefine. Nå sitter … Continue reading "Lørdagskveld i stua."

2019-01-10 19:58 Det har vært en vanskelig dag og gårsdag.

Ja det har vært en sår og tung dag både i går og i dag, min mor måtte jeg og min bror ta forvell med i går på sykehuset. Hun sovnet stile og rolig inn og i dag har det vært mye stress mest for min bror for han har munnen på … Continue reading "Det har vært en vanskelig dag og gårsdag."

2019-01-07 19:19 Dette blir et vanskelig døgn.

Ja dette kan bli en kveld og natt som man skal leve på nåler, ja et vanskelig døgn min mor ble sendt på sykehuset. Hun hadde store problemer med pusten og en infeksjon som har fått nyrene til og svikte, vi jeg og min bror fikk jo ett vanskelig og det var … Continue reading "Dette blir et vanskelig døgn."

2019-01-05 19:46 Er det riktig det jeg ser Marit Bjørgen skal ha nummer to.

Jeg sitter her og glor, ja sitter og glor på idrettsgalan på NRK nå og Marit Bjørgen delte ut prisen for Norges beste mannlige utøver. Hun var kledd i en vakker svart liten fin kjole men jeg syntes jeg så en litt større mage enn normalt, så derfor syntes jeg at det … Continue reading "Er det riktig det jeg ser Marit Bjørgen skal ha nummer to."

2019-01-04 20:40 Glad for den nye blogg.no mange lesere hver dag.

Men den nye blogg.no så har jeg fått utrolig mange lesere de første tre dagene i Januar så har jeg like mange lesere som jeg hadde på en måned med bloggsoft, noe som er veldig positivt spør du meg. Man rekker over flere steder enn bare å ha toppen hundre sidevisninger om … Continue reading "Glad for den nye blogg.no mange lesere hver dag."

2019-01-04 18:29 Fredagkveld og helg igjen.

Fredagens kos er dette maten og det var en kjempegod og mettende, men dagen i dag så har jeg bare vasket hus og klær og gått turer med hunden Elvis var også oppe og handlet for ei venninne og skravlet og drakk kaffe. Da jeg kom hjem fra henne så startet han … Continue reading "Fredagkveld og helg igjen."

2019-01-02 19:41 En liten oppdatering på dagen i dag.

Dagen i dag startet med å lese blogger og drikke kaffe og ta meg en sigaretter, og hørte på bråket til min kjære nabo kjær og kjær fru blom men jeg syntes det er litt for mye av det gode fra hennes side. Så var jeg på morgentur med Elvis min kjære kose … Continue reading "En liten oppdatering på dagen i dag."

2019-01-01 20:20 Nå så starter det en ny sesong med bloggerene på tv2 livsstil.

I kveld klokken 21.30 på tv2 livsstil så starter en ny sesong av bloggerene  og det har jeg tenkt å se på, av den grunnen at jeg kanskje får litt inspirasjon og andre gode tips av og se på dem. Det har jeg fått av dem før så det er jo litt … Continue reading "Nå så starter det en ny sesong med bloggerene på tv2 livsstil."

2019-01-01 15:53 Dere som tror at livet som blogger er enkelt må tro om igjen.

Ja det er et nytt år med nye muligheter, lev hvert sekund, minutt, timer og dager som den skulle være den siste. For da kan du smile til verden og livet og man får håpe de smiler tilbake, jeg skal i allefall gjøre det og smiler de ikke tilbake så skal jeg … Continue reading "Dere som tror at livet som blogger er enkelt må tro om igjen."

2018-12-31 19:22 Godt nytt år til alle mine lesere.

Vi to ønsker dere alle ett riktig godt år, ja jeg skriver dette litt tidlig men noen av mine lesere er allerede inne i 2019 og om fire timer så er vi i Norge inne i det nye året. Selv om man skulle tro at vi har hatt nyttårsaften fra 2 juledag og … Continue reading "Godt nytt år til alle mine lesere."

2018-12-30 18:50 Er oppgitt.

Ja jeg er faktisk oppgitt jeg skrev i et innlegg i går at min mor hadde falt ut av stolen sin , det venstre benet hennes som er lammet var feilstilt. Hun hadde hatt en forferdelig og smertefull kveld i går og natten hadde vært helt forferdelig grunnet store smerter, og i dag … Continue reading "Er oppgitt."

2018-12-29 19:59 Travel lørdag.

I dag så begynte dagen ganske rolig med en kaffe kopp eller fem og en røyk og leste noen blogger, så var det og legge ut på morgen tur som hadde en liten vri og en omveg men det var en koselig omvei opp til hu mor på besøk. Vi koste oss … Continue reading "Travel lørdag."

2018-12-28 23:59 Nå er det på tide å finne senga her i gården.

Ja nå er det bare for meg å finne roen og sove godt i noen timer i natt, det samme skal hu matmora mi også håper hun også finner den samme roen som jeg har gjort. Ja det er hun bare fint nøtt til å gjøre for vi skal gå til hu mor i morgen … Continue reading "Nå er det på tide å finne senga her i gården."

2018-12-27 19:54 Har ikke noen nyttårsforsett.

Ja som dere ser av overskriften så har jeg ikke noen nyttårsforsetter, for dem klarer jeg aldri å forholde meg til men jeg har satt meg noen mål igjennom hele året så får en se hva man har nådd og hvilke man ikke har nådd. Har man ikke klart å fullføre alle målene … Continue reading "Har ikke noen nyttårsforsett."

2018-12-18 18:45 Det å bli vekket med et brak er ikke kult, og litt om dagen.

Da var snart denne dagen over også, skal jeg starte med det dagen startet med kanskje ikke veit jeg. Jo jeg starter med morgenen og den startet med et brak og mye skravling fra naboleiligheten, der bor det ei ung dame helt alene og i morges så skulle en tro det var en hel … Continue reading "Det å bli vekket med et brak er ikke kult, og litt om dagen."

2018-12-17 20:29 Det er mandag og en uke til julaften.

Ja nå er det mandag kveld og om en uke på denne tiden så er det mange barnefamilier som fortsatt sitter og åpner julegavehaugen til barna, som mange ikke finner bunn i for mange barn får så mye gaver at de ikke får lekt med dem og noen får til og med så mange … Continue reading "Det er mandag og en uke til julaften."

2018-12-16 18:58 Dårlig for i dag, men det går bedre nå.

I dag så har jeg ikke hatt det  noe spesielt bra, jeg våknet med hodepine og har ikke vært oppe hos hu mor. Da jeg skulle ringe opp og si i fra så hadde jeg ingen lykke treff for det var jo ingen som tok telefonen enda jeg ringte med jevne mellomrom … Continue reading "Dårlig for i dag, men det går bedre nå."

2018-12-15 18:56 Kommentarer jeg ikke godkjenner og hvorfor.

Et stort problem med å være frampå i sosiale medier som blogg og facebook  er disse som ikke liker det du skriver uansett hva du skriver om, det er et fåtall som leser alt du har skrevet i innlegget før de løper inn for å lire av seg eder og galle. Noen … Continue reading "Kommentarer jeg ikke godkjenner og hvorfor."

2018-12-14 22:49 Nå er det på tide med senga her i gården.

Nå er det på tide å finne senga her, selv om jeg har ligget på sofaen og sovet mer eller mindre i nesten hele kvelden. Må bare ut i kveldens mulm og mørke med Elvis som er mørkredd men han må jo ut for og gjøre seg ren gå på do … Continue reading "Nå er det på tide med senga her i gården."

2018-12-14 19:51 Hjemme igjen har suttet i over to timer på legevakta.

På denne tiden er det lang ventetid på legevakta, jeg hadde time klokken 18.00 og kom hjem igjen klokken 20.40 så det er nesten ikke noen vits i og gå ditt i det heletatt. Men jeg måtte for jeg hadde plutselig feber og vond hals, og resultatet var kraftig halsbetennelse så det … Continue reading "Hjemme igjen har suttet i over to timer på legevakta."

2018-12-14 16:47 Nå har mørket senket seg, og det har blitt ro i stua.

Nå har kvelden kommet og mørket har lagt en trolsk stemning, roen har senket seg og det er tid for fredagskos her i stua jeg skal steke meg en elgburger. Elsker vilt så jeg gleder meg helt vilt, kan ikke bare leve på grønnsaker må jo ha en kjøtt og en fiske … Continue reading "Nå har mørket senket seg, og det har blitt ro i stua."

2018-12-14 08:51 Fredagmorgen og snart helg.

Fredag morgen og her ligger jeg og koser meg før morgentur, hu matmor sitter med bloggen med en kaffekopp og en røyk og skriver et innlegg til dere lesere. Hun sier at dere må jo få en liten oppdatering før vi går på morgentur, i dag så er det litt kaldt ute så … Continue reading "Fredagmorgen og snart helg."

2018-12-13 22:20 Hastverk er lastverk.

Jeg vet at det er vinter og kaldt og snart er det jul, På mandag så er det en uke igjen til julefreden senker seg og da har jeg også tenkt å ta det med ro. Det er nok mange som skal stresse seg igjennom helgen for å kjøpe de siste jule gavene … Continue reading "Hastverk er lastverk."

2018-12-13 19:55 Mye nytt.

Ja det er mye nytt på blogg.no om dagen nå har vi fått statistikk også så man kan følge med litt hva som skjer her, alt er nytt på en gang ny plattform og helt ny statistikk og alt. Har vært litt mye vanskelig og sette seg inn i på noen få … Continue reading "Mye nytt."

2018-12-13 16:53 Dette er noen tanker jeg tenker mye på.

Det var hele – 14,9  det var friskt og godt på morgenturen vår som bar opp til min mor som sitter på et sykehjem hun er ikke gammel bare 71 år, hun fikk et hjerneslag tidlig og ble helt hjelpetrengende.   Jeg føler det ikke som min plikt å gå opp til henne 4 … Continue reading "Dette er noen tanker jeg tenker mye på."

2018-12-12 18:26 Litt om dagen, og litt om håndball.

Dette har vært en fin dag og mye nytt på blogg fronten som jeg har lært meg her inne, jeg har faktisk fått det til det med å legge inn bilder i innleggene. Nå står det faktisk om å finne ut hvordan man legger til en video i innleggene så er alt jeg trenger … Continue reading "Litt om dagen, og litt om håndball."

2018-12-12 10:20 Jeg setter pris på hver og en av dere lesere.

Da er alt på stell for min del her inne på bloggen igjen, det var en del kluss i de to første dagene men nå ser det ut som alt har ordnet seg på det planet. Nå er det bare å sette seg inn i alt det nye man må lære seg, … Continue reading "Jeg setter pris på hver og en av dere lesere."

2018-12-12 08:47 Onsdag ny dag og nye muligheter.

Ja nå er det onsdag og en ny dag med nye muligheter, nå sitter jeg her igjen og skriver et innlegg til dere med en kaffekopp og en røyk. Ja jeg veit at det ikke er sundt og røyke men noe galt må jo jeg også få lov til og gjøre, da jeg er … Continue reading "Onsdag ny dag og nye muligheter."

2018-12-02 20:41 Dette har jeg gjort i helgen.

 Fredag så var jeg på sykehjemmet og feiret bursdagen til min mor, som ble 71 år vi koste oss med klementiner og kaffe og knekkebrød.Var ikke store utskeielsene men jeg hadde ikke råd til å kjøpe med kake, for den må jo være laktosefri og sukkerfri + glutenfri og jeg ork…

2018-11-30 19:57 Et tydelig tegn på at det er desember er at det er håndball EM i frankrike.

   Ja nå er det siste dagen i november og det er snart desember, og det er et tegn som er tydelig at det er desember og det er at det er EM i håndball. Noe som jeg syntes er kjempe bra for da er det mye god håndball, i kveld er det Sveri…

2018-11-28 18:23 Tankefull og meget irritert over alle disse bildene av familienes pakke kalendere til barna deres.

    Dette er et vakkert tankefullt vesen, like tankefull som jeg har vært de siste to dagene. Men det har vel de fleste vært en eller annen gang i livet, mine tanker har faktisk flydd rundt til alle kanter.&n…

2018-11-26 21:04 Au au tannverk er vondt og tannlegeregningen er enda vondere.

   De to siste dagene så har jeg ikke klart å konsentrere meg nok til å skrive noen oppdatering her på bloggen, har hatt så utrolig tannverk så jeg har hatt nok med og komme meg igjennom dagene. Det er ikke mye godt å gå rundt å ha så st…

2018-11-23 21:03 Se på dette som dere vil.

   Ja nå orker jeg ikke å gå rundt med tannverk lenger så nå har jeg startet en spleis, alt skal uavkortet gå til tannlege regningen tro meg eller ei. Jeg prøvde å lage en innsamling på facebook men det gikk vist ikke å publisere de, der…

2018-11-22 21:49 Dette ønsker jeg meg til fødselsdagen min og til jul, ja lurer dere sikker men da er det jo bare å lese dette innlegget.

    På morgenen i dag så var det -7 grader og det var kaldt men deilig å gå ut på tur, det er jo bare å kle seg etter gradestokken for da slipper man og fryse og da lønner det seg med ull. Vi gikk opp til hu mor på sykeh…

2018-11-22 18:40 God kveld i stua, i kveld så er det håndball Norge mot Ungaren.

     I kveld er det håndball for våre håndball jenter, det er møbel ringen cup og oppkjøringen til EM som starter 29/11 som også blir spennende.Men nå er det møbel ringen cup som pågår nå, de…

2018-11-21 19:20 Hva er vitsen med enda en sak som egentlig ikke er norsk.

   Sånn så det ut i dag til morgenen, godt om snøen kommer nå og litt kaldere på grader stokken. Da er det vel noen som mener at jeg er sprø men det blir ikke jul uten snø, det er min mening i denne saken og en annen side av denne saken …

2018-11-19 16:33 Sånn er det bare..

   Det har ikke skjedd så mye her så da tror vel dere at dette blir et kort innlegg, men da får dere tro om igjen for jeg har tenkt på noen planer jeg har for adventstiden og julen. Med andre ord desember i korte trekk, jeg har jo også f…

2018-11-18 20:03 Nå kjører jeg i gang en ny ukensblogg.

 Nå er det vel på tide med en ny ukens blogg, alle kan være med du skriver bare jeg er med og blogg adressen din i kommentarfeltet under dette innlegge. Du trenger ikke ha blogg her inne meld deg på uansett hvilken bloggportal du blogger fra. Jeg er inge…

2018-11-17 22:22 Da var dansen slutt.

 Ja da var skal vi danse ferdig for i år og vinneren er nå kåret og det ble tid for hjem maleren Einar fra Bergen som vant denne sesongen. Jeg må bare si at han har virkelig utviklet seg som danser, han var råbra i kveld og det var velfortjent at han vant.Og han Jan Gunn…

2018-11-16 21:03 Dagen i dag.

   Ja da er det på tide med en liten oppdatering i tekst og en video fra min YOUTUBE kanal, den får dere se og høre hva vi har gjort i dag og hva vi gjør i kveld.  Takk for at du …

2018-11-14 22:14 Hets og trusler er straffbart, er det lurt å slenge dem rundt seg.

 Jeg ser at det er så mye oppstyr rundt det med nettmobbing, trusler og hets og at det er straffbart, for når folk oppfordrer til selvmord så kan de bli dømt for medvirkning til mord bare så dere veit det. Jeg så det på nyhetene i går og på godmorgen Norge i dag, det er så veldig ma…

2018-11-14 20:53 Den mest sette videoene mine på youtube.

  Dette er min mest sette video på YOUTUBE kanal kommer her og det er den først video som jeg la ut på min kanal.    

2018-11-13 20:06 Vlogg nr 1

Denne vloggen omhandler dagen i dag, tanker om hva jeg syntes om for tidelig oppheng av julegater. Og at jeg ønsker meg flere abonnter på YouTube kanalen min, ingen tvang bare ønsker fra meg til dere.

2018-11-12 21:47 Bare hvis dere ønsker.

 Ja jeg skulle ønske at det var noen som ville følge meg på youtube og instagram dere finner linken i min profil, det er ingen tvang men det hadde vært fint det er bare hvis du ønsker det selv. Ja tenk dere jeg fikk det til helt selv og legge inn direkte…

2018-11-11 18:38 Nå har jeg fått karret meg til og skrive innlegget om hvem som vant ukens blogg.

   Jeg hadde for noen uker siden en ukens blogg gående, har ikke fått karret meg til å skrive dette innlegget før nå. Hadde to på meldte så begge får nå en liten omtale om bloggene, begge er så fine blogger så jeg ville ikke skille på uk…

2018-11-10 22:40 Ja så ble det en rein herre finale i skal vi danse, siste jente og blogger røyk ut i dag.

   Ja da er det ikke flere jenter og heller ingen bloggere igjen i skal vi danse, og de to som er igjen har jeg sett på som kom til å nå langt. Han Einar fra Bergen har vært en av mine favoritter, ja og så kom han til finalen og det gjor…

2018-11-09 21:03 Sånn går no dagan

Har også spørsmål om det er noe som veit hvordan man knytte YouTube kanalen min til bloggen.

2018-11-08 18:25 Unnskyld mitt fravær, men nå er jeg sterkere tilbake..

 Hei på dere alle sammen nå må jeg si unnskyld for at jeg har vært fraværende fra bloggen, men det har vært litt mye de siste dagene og da har jeg faktisk ikke orket. Har heller ikke hat noe motivasjon til å skrive eller oppdatere bloggen, og det som har plaget meg nå har ikke vært …

2018-11-06 21:34 Ettermiddagsturen i dag.

Det er helt greit at det er snart kveld, for nå er jeg så trøtt og sliten. Jeg veit at denne videoen ligger litt feil men det er for at jeg tok den opp for YouTube.

2018-11-06 15:57 Dagens ettermiddagstur.

  Dagens video på youtube, det er en video jeg tok opp på ettermiddagsturen vår i dag. Det er godt at det er ettermiddag, for nå er jeg rett og slett dødssliten så det er godt at det er ettermiddag og snart kveld så en kan legge seg snart. <br…

2018-11-04 20:00 Jeg er ikke i form har ligget på sofaen mer eller mindre i hele dag.

 Ja nå er det slik at jeg skulle ha skrevet innlegget om hvem som vant ukens blogg og ukens leser, men jeg har ligget mer eller mindre på sofaen med vond hals og høy feber. Fryser og er helt ute av det så jeg har ikke orket og gjøre det men jeg har trukket dem ut, så jeg skriver det…

2018-11-03 23:30 Så var storfavoritten i skal vi danse ute av dansen.

   Da er lørdagskvelden snart over, og det var også Thea sin tid i skal vi danse også. Så der kan man jo se uansett hvor stor favoritt du er til og vinne denne sesongen av skal vi danse, jeg håper det er Einar og Anette som vinner i år d…

2018-11-03 14:14 Følg meg på youtube er ny enda startet i går kveld.

  Jeg startet en youtube kanal i går kveld og ønsker å få flere abonnenter, så dere kan jo følge den om dere ønsker det er ingen krav men det hadde vært fint. Dere kan gå inn her så finner dere to videoer som jeg har lastet n…

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.