Andreaasveinsdottir

Tid Innlegg
2020-02-22 16:32 SOM EN SVIPPTUR TIL LONDON

God lørdag, fine dere! Har dere hatt en bra dag? Det har i alle fall jeg! For en fantastisk lørdag, rett og slett helt perfekt og akkurat slik at jeg vil at lørdagene mine skal være. Jeg møtte venninnen min Ida i byen klokken tolv. Vi hadde avtalt å dra på afternoon tea! Det er … Continue reading "SOM EN SVIPPTUR TIL LONDON"

2020-02-22 10:51 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke H&M / Nelly BLAZER HER / T-SKJORTE HER / BUKSE HER Kunne du tenke deg å være med på et tv-program igjen?              Det kommer helt an på hva det hadde vært. Jeg er ikke gira på noe hvor jeg må lide, haha. Så typ Robinson, 71 … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-02-21 17:04 SLIK REDIGERER JEG BILDER PÅ MAC OG MOBIL

Dette innlegget vet jeg at mange av dere har ventet på! Forståelig nok, bilder og redigering kan være veldig moro  og det er alltid gøy med litt ny “input”. Jeg er i utgangspunktet ikke særlig god på redigering, men takket være presets så har det blitt både gøy og enkelt. I dette innlegget tenkte jeg … Continue reading "SLIK REDIGERER JEG BILDER PÅ MAC OG MOBIL"

2020-02-21 07:33 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenker Nelly SOLBRILLER HER / JAKKE HER / BUKSE HER / SKO HER FREDAG Jeg må rett og slett la formen styre dagen i dag. I går kjørte jeg litt for hardt på (selv om det jeg gjorde seriøst var å drikke kaffe på café, ta en tur på Sørlandssenteret og ta bilder … Continue reading "HELGENS PLANER"

2020-02-20 07:03 EGENMELDING OG HVERDAGSLUKUS

Reklame | BrowsbyLaila / DUO Okei, her ser jeg ut som jeg er døden nær. Sannheten er at jeg bare var sliten, syk og ikke har sett sola på flere måneder hehe. På tide med en spraytan snart, kanskje? Vel, vel. Dere hørte ikke nye særlig fra meg i går og det var overhodet ikke … Continue reading "EGENMELDING OG HVERDAGSLUKUS"

2020-02-19 18:35 MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL / BARN, FREMTIDPLANER, LOVE ISLAND

Hei igjen bloggen til Andrea! Jeg er jo strengt tatt litt med på bloggen hver eneste dag ettersom det er jeg som tar omtrent alle bildene som dere ser her inne (snikskryt). MEN nå har jeg endelig FULL kontroll på et helt innlegg igjen! Jeg har fått veldig mange gode varierte spørsmål, så jeg tenker … Continue reading "MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL / BARN, FREMTIDPLANER, LOVE ISLAND"

2020-02-18 19:00 PRODUKTIV DAG OG CASUAL OUTFIT

Reklame | annonselenker Nelly   GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER Hallo dere! Når dette blir publisert sitter jeg faktisk på valpekurs, hehe. Det blir litt sent noen ganger så jeg turte ikke ta sjansen på å vente til jeg kom hjem med å skrive noe. Det kan fort bli nærmere elleve i … Continue reading "PRODUKTIV DAG OG CASUAL OUTFIT"

2020-02-18 07:02 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE HER / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER 💭 Jeg tror helt seriøst jeg brygger på halsbetennelse eller noe lignende. Halsen min er så sykt sår, det føles som om noen står på hodet mitt, hele kroppen verker, tannkjøttet verker, jeg får hetetokter, er klam… Ååååh orker … Continue reading "TANKER AKKURAT NÅ"

2020-02-17 17:55 TESTER ÅRETS MATNYHETER

Hallo, fineste dere! Hvordan har starten på uken vært? Jeg har hatt en god blåmandag hvor jeg våknet opp med tidenes vondeste hals, dro til byen for en avtale som jeg ikke hadde i dag og har sovet meg gjennom store deler av ettermiddagen for å slippe å kjenne på halsen. Deilig, hehe. Heldigvis har … Continue reading "TESTER ÅRETS MATNYHETER"

2020-02-17 06:59 UKEN SOM GIKK

Reklame | Trehyttene / annonselenker Nelly & NA-KD SKJORTE HER / BUKSE MONKI / VESKE NUNOO / SKO HER AKKURAT NÅ: Auuuu, jeg har så vondt i halsen. Den er så utrolig sår og akkurat nå er det alt jeg klarer å tenke på. Den har vært sånn noen morgener nå, men den var vond … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-02-16 19:19 BILDEDRYSS FRA TREHYTTENE

Reklame | Trehyttene Det er få steder i verden hvor jeg virkelig slapper av og klarer å leve i nuet, Trehyttene er et av de. Det er så fantastisk fint der! Vi bodde i Kråkeslottet og jeg elsker alt ved den hytten. Det er så utrolig gjennomført innredning og som detaljer som telysholdere og speil … Continue reading "BILDEDRYSS FRA TREHYTTENE"

2020-02-16 11:03 VI FILMET EN HEL DAG MED TRULTE

God søndag fineste dere! Her skal vi straks bestille oss frokost (hei luksus) og se Melodi Grand Prix i reprise, selv om det nesten ikke frister etter kaoset NRK klarte å lage… Vel, vel. Hvis dere trenger noe å se på så har vi en ny video ute på kanalen vår! Denne er faktisk ganske … Continue reading "VI FILMET EN HEL DAG MED TRULTE"

2020-02-15 09:52 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly BLAZER HER / T-SKJORTE HER / BUSKE GINA TRICOT / SKO HER Er du gift? Hehe, nei det er jeg ikke. Heier du fortsatt på Omid og Iselin? Ja, men nå har jeg ikke sett på typ en uke så vet ikke om det har skjedd noe drastisk der, haha. Heier … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-02-14 20:23 MIN VALENTINE’S OG BLOGGDATE

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE H&M / T-SKJORTE HER / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER Hei igjen, dere! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen etter å ha hatt en kjempefin dag. Mesternes Mester, enchiladas, Trulte sovende på gulvet foran meg og Morten som straks skal fungere som verdens beste pute. Helt perfekt og … Continue reading "MIN VALENTINE’S OG BLOGGDATE"

2020-02-14 07:23 HELGENS PLANER

Reklame | NuNoo / annonselenker NA-KD og Nelly KJOLE HER / VESKE NUNOO FREDAG Morten drar avgårde på jobb kvart på åtte så jeg er alene med Trulte på formiddagen. Heldigvis pleier hun å ha ne ganske lang powernap etter morgenturen så da kan jeg få litt arbeidsro. Jeg skal prøve å ta noen bilder … Continue reading "HELGENS PLANER"

2020-02-13 18:43 ALENETID, RYDDING OG SELVPLEIE

Reklame | Trehyttene Hallo, verdens beste dere! Nå er jeg tilbake i Kristiansand etter noen helt fantastiske dager på Trehyttene. Denne gangen ble vi enige om at vi må bli enda en dag på neste tur, haha. Til slutt kommer vi til å flytte inn, wopsi. Morten har reist avgårde til Lyngdal for å delta … Continue reading "ALENETID, RYDDING OG SELVPLEIE"

2020-02-13 14:48 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

En god gammel blogg-slager her altså! Jeg begynte plutselig å tenke på hvem som “fant opp”, eller i hvert fall var først ut med dette innlegget i Norges. Noen som vet? Jeg elsker jo slike innlegg og det er så festlig å se hvor mye rart jeg gjør 😂 0 kommentarer

2020-02-12 19:19 DETTE VIL JEG HA I KLESSKAPET NÅ

Reklame | annonselenker Nelly Hello, finnige! Jeg tenkte å dele ønskelisten min med dere og samtidig informere om at Nelly har 20% rabatt nå! God shopping 🙂 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER 10 HER / … Continue reading "DETTE VIL JEG HA I KLESSKAPET NÅ"

2020-02-12 07:19 MAGISK STEMING OG HYTTEKOS

Reklame | Trehyttene / annonselenke nelly JAKKE HER God morgen fra Trehyttene! Jeg har prøvd å poste dette innlegget i en time allerede, men nettet mitt ville ikke helt samarbeide… Så frustrerende, men det viktigste er at det ordnet seg til slutt 🙂  Det er lite som er mer magisk enn å våkne opp her. … Continue reading "MAGISK STEMING OG HYTTEKOS"

2020-02-11 18:25 DETTE KAN DU OG KJÆRESTEN GJØRE PÅ VALENTINE’S

Reklame | FuelBox ❤️ Middag og film. Det trenger ikke være så kjedelig som det høres ut som. Det er favoritt-daten min, men siden det er Valentine’s og du kanskje vil gjøre det litt ekstra spesielt har jeg et forslag. Overrask kjæresten med favoritt-middagen, tenn masse lys og finn frem den filmen han eller hun alltid … Continue reading "DETTE KAN DU OG KJÆRESTEN GJØRE PÅ VALENTINE’S"

2020-02-11 06:52 NÅ SKAL DET FEIRES

Reklame | NuNoo / annonselenker Nelly, Monki SOLBRILLER HER / JAKKE MONKI HER / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI / SKO HER God morgen, fine dere! Håper alt er bra ❤️ I går ble jeg nødt til å logge meg helt av. Jeg gikk så langt ned i kjelleren man kan komme på gårsdagens PT … Continue reading "NÅ SKAL DET FEIRES"

2020-02-10 19:26 NY REISE ER BESTILT

Woho! Fikk dere med dere reisen jeg nevnte i planene for februar? Morten og jeg vurderte å reise bort i noen dager på en ordentlig jobbtur hvor vi bare tar masse bilder og henter masse inspirasjon. Den turen har vi bestilt, yei 🧳 Jeg spurte dere om tips til småbyer i Europa og jeg fikk … Continue reading "NY REISE ER BESTILT"

2020-02-10 06:59 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker NA-KD, H&M, Nelly GENSER H&M HER / BUKSE HER AKKURAT NÅ: Nå skal jeg straks vekke Trulte og ta henne ut på dagens første luftetur, deretter venter en god frokost etterfulgt av PT time. UKENS TANKE: Haha, jeg har blitt gal. Det første dere må vite er at søndag er min favorittdag, men også … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-02-09 18:54 FILMTIPS: AIRPLANE MODE

God søndag, verdens beste dere! Tradisjon tro kommer det et tips til dere fra meg her på søndagskvelden. I dag blir det et filmtips, woho! Da jeg skulle sitte fire timer på bussen fra Kristiansand til Oslo lastet jeg ned noen filmer i Netflix-appen på mobilen min. Jeg tok bare de to første jeg fant … Continue reading "FILMTIPS: AIRPLANE MODE"

2020-02-09 11:08 KÅRER NORGES BESTE TACO

Morten og jeg elsker mat og vi elsker å lage videoer med mat. Dette tipset fikk vi faktisk fra en av dere. Vi skal kåre Norges beste taco-merke over tre videoer. Vi starter med semifinale en hvor vi kårer en vinner av Old el Paso og Santa Maria! 0 kommentarer

2020-02-08 16:38 INTERIØRET JEG ØNSKER MEG NÅ

Reklame | annonselenker Ellos & H&M Hello, fine dere! Jeg er alltid på utkikk etter å fornye noe hjemme… Det har vært rolig en stund, men nå som vi nærmer oss lysere tider frister det å gjøre leiligheten litt mer vårlig. Som dere kanskje ser ut ifra denne ønskelisten har jeg falt for de lyse … Continue reading "INTERIØRET JEG ØNSKER MEG NÅ"

2020-02-08 09:53 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker NA-KD, Nelly SKJORTE NA-KD HER / BUKSE HER Kommer du til å handle på IKEA igjen etter alt styret med kjøkkenet? Ja, jeg kommer til å handle ting som faktisk er på varehuset og som jeg kan se før jeg kjøper det. Jeg kommer antakeligvis aldri til å bestille noe derfra igjen og … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-02-07 16:46 10 TING SOM GJORDE MEG GLAD DENNE UKEN

Reklame | annonselenke NA-KD SKJORTE NA-KD HER / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI 😃 Trulte var superflink på valpekurset på tirsdag! Vi hadde øvd på det vi skulle gjøre hjemme og det gikk så bra på kurset også. Nå hatt vi fått nye ting å øve på og det er så moro! 😃 Det er endelig nydelig … Continue reading "10 TING SOM GJORDE MEG GLAD DENNE UKEN"

2020-02-07 07:01 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly, Monki, H&M SOLBRILLER HER / JAKKE MONKI HER / GENSER H&M HER / BUKSE HER God morgen fineste dere! Her har dagen nettopp startet og nå står hundelufting og frokost for tur. Jeg fikk faktisk sjokk i går kveld da jeg skjønte at det er fredag allerede nå! Januar var så … Continue reading "HELGENS PLANER"

2020-02-06 19:02 FAVORITTANTREKK I JANUAR

Reklame | NuNoo / annonselenker Nelly, H&M, Gina Tricot JAKKE HER / BUKSE HER / SKO HER SOLBRILLER HER / JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE HER / SKO HER JAKKE MATCH (LIGNENDE HER) / BUKSE HER / SKO HER BLUSE ZARA / SKJØRTE SAMSØE HER GENSER ZARA / BUKSE MONKI / SKO HER … Continue reading "FAVORITTANTREKK I JANUAR"

2020-02-06 07:03 OSLO I BILDER

Reklame | Comfort Hotel Karl Johan Hei, verdens beste dere! Nå er jeg tilbake i Kristiansand med ordentlig påfyll av energi OG inspirasjon. Jeg hadde en helt fantastisk fin helg i Oslo og alt (alt betyr Vixen hehe) gikk mye bedre enn forventet. Selv om det har vært deilig med en helg borte er det … Continue reading "OSLO I BILDER"

2020-02-05 18:55 INNKJØP FRA PRIMARK

Nå er det p tide å vise dere hva jeg kjøpte på Primark i Manchester! Det er bedre sent enn aldri, si 😉 Noe av det beste jeg vet å kjøpe på Primark er tilbehør! Padsene kostet under ett pund, altså! Jeg kjøpte også med meg sminkekluter som man kan vaske og bruke igjen. Jeg … Continue reading "INNKJØP FRA PRIMARK"

2020-02-05 07:03 PROVOSERENDE KUNDESERVICE, VALPEKURS OG HVERDAGSPRAT

God morgen, mine fantastiske lesere! La oss første snakke litt om gårsdagen. Det var en utrolig merkelig dag egentlig. Jeg var i bunn og grunn blir og fornøyd, solen skinte og alt lå til rette for en fantastisk dag. Det var før irritasjonsmoment på irritasjonsmoment dukket opp. Først glemte jeg legetimen min, dumt av meg… … Continue reading "PROVOSERENDE KUNDESERVICE, VALPEKURS OG HVERDAGSPRAT"

2020-02-04 14:30 VI ÅPNER OPP OM FORHOLDET VÅRT

Reklame | FuelBox Hva blir vår største utfordring fremover? Hva var det første vi la merke til hos hverandre? Hva ville vi fokuset om vi gikk i samlivsterapi? Disse og flere spørsmål stiller vi til hverandre med FuelBox PAR og svarene deler vi med dere i denne videoen. Koden “andreaogmorten” gir 100,- avslag på alle … Continue reading "VI ÅPNER OPP OM FORHOLDET VÅRT"

2020-01-18 16:52 OUTFIT

Reklame | annonselenke Nelly Kjolen er fra Prettylittlethings, smykket er fra Safria x Angelica Blick og øredobbene finner dere her. Jeg har hatt dette innlegget liggende og helt glemt å dele. Tenk at dette ble laget på Bali i september, haha. Hvordan er det mulig? Jaja, jeg tenkte at det er bedre sent enn aldri … Continue reading "OUTFIT"

2020-01-18 10:00 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | @browsbylaila / annonselenke Nelly GENSER ZARA / BUKSE GINA TRICOT / SKO HER Hvis du hadde vært singel, hvordan ville du møy en potensiell kjæreste i dag? Det ideale hadde vært å møte noen via felles venner, men jeg trengte jo Love Island jeg da 😂 Skal dere reagere på uke 3 av … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-01-17 17:37 ØNSKELISTE TIL GARDEROBEN

Reklame | annonselenker Nelly 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER Det er januar. Jeg har ryddet ut av klesskapet, fått solgt en del, levert masse i nærmeste UFF container og har lagt til side en … Continue reading "ØNSKELISTE TIL GARDEROBEN"

2020-01-17 07:32 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenke Nelly TOPP HER / ØREDOBBER ZARA FREDAG. Dette er definitivt den dagen i helgen med mest planer. Morgenen starter med jobb og hundelufting før Morten og jeg skal på en PT time sammen klokken elleve. Vi skal løpe, noe jeg er veldig spent på med tanke på mitt vonde kne… Så skal … Continue reading "HELGENS PLANER"

2020-01-16 19:52 REAGERER PÅ LOVE ISLAND UKE 2

Woho! Vi er tilbake med ny reaksjonsvideo. Denne gangen reagerer vi på litt mer enn sist. Noen må dra, noen kommer inn og vi reagerer sterkt på noe en av deltakerne sier…. 0 kommentarer

2020-01-16 06:38 DAGENS GJØREMÅL

Reklame | B.Unique hudpleie God morgen, fineste dere! I dag tenkte jeg å dele en slags liste for dagen med dere. ✨ Lufte Trulte. Dette er det første jeg gjør når jeg står opp. Morten og jeg tar annenhver morgen med mindre det er noe spesielt så i dag er det min tur. Den første lufteturen … Continue reading "DAGENS GJØREMÅL"

2020-01-15 18:56 VALPEKURS OG TÅRER

Reklame | annonselenker Monki / Nelly OVERDEL MONKI HER / BUKSE HER / SKO HER Hei, fineste dere! Hvordan har dagen deres vært? Jeg kan si at dagen i dag var hundre ganger bedre enn dagen i går. I dag har jeg kost meg skikkelig. Jeg dro til byen klokken tolv og møtte en venninne, … Continue reading "VALPEKURS OG TÅRER"

2020-01-15 06:58 45 PRIVATE SPØRSMÅL

1. Hva har du på deg akkurat nå? Joggebukse og hettegenser, er ikke gærent arbeidsantrekk det. 2. Hva får deg til å brekke deg? Andre som brekker seg…. Jeg klarer det ikke. 3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei, heldigvis ikke 4. Hvor høy er du? 168 cm. 5. Hva var det … Continue reading "45 PRIVATE SPØRSMÅL"

2020-01-14 19:07 ETT PLAGG – TRE STYLES

Reklame | asnnonselenker Nelly / Gina Tricot Nå synes jeg det var på tide med et nytt av disse innleggene. Jeg synes de er veldig morsomme å lage fordi jeg må tenke nytt og finne frem til nye antrekk. Her har jeg valgt å bruke min nye favorittgenser Zara og satt sammen tre forskjellige antrekk … Continue reading "ETT PLAGG – TRE STYLES"

2020-01-14 07:05 TANKER OM VALPELIVET SÅ LANGT

Tenk at Trulte har vært i familien vår i en måned allerede. Det er så rart fordi jeg føler egentlig at vi har hatt henne i en evighet. Tiden flyr samtidig som den står stille. Det er umulig å forklare det og jeg har ganske blandede følelser rundt akkurat det der. Hun vokser så fort … Continue reading "TANKER OM VALPELIVET SÅ LANGT"

2020-01-13 18:50 UKENS HANDEL

Denne ukens handel ble kjempestor! Vi handlet riktignok ganske lite forrige uke, men da hadde vi en del. Denne uken var kjøleskapet så godt som tomt og det var på sin plass med en skikkelig handel. Vi har handlet så mye godt og jeg gleder meg til hver enste middag denne uken. Vi har handlet … Continue reading "UKENS HANDEL"

2020-01-13 07:06 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE H&M / GENSER ZARA / SKO HER AKKURAT NÅ: God morgen! Jeg skal straks ut med Trulte for dagens første luftetur, så venter frokost og en rolig start før jeg skal på trening. UKENS POSITIVE: Jeg perset skikkelig i testen jeg hadde på forrige PT time! Det var helt sykt moro. … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-01-12 18:41 DE BESTE SERIENE FRA 2019

Hei, fineste dere! Jeg håper dere nyter søndagskvelden. Jeg har hatt en helt perfekt søndag. Jeg våknet opp til en himmel som var farget både rosa og oransje, hadde helt nydelig vær hele dagen, Morten lagde bananpannekaker til frokost og vi gikk en lang og fin tur med Trulte i skogen. Nå skal jeg bare … Continue reading "DE BESTE SERIENE FRA 2019"

2020-01-12 09:54 UNBOXING: ALT JEG KJØPTE I ROMJULA

Reklame | asnnonselenker H&M / Nelly God søndag, fineste dere! I tradisjon tro starter søndagen med en YouTube video her på bloggen. Denne gangen er det bare meg dere møter, men det går vel greit? Jeg satt nemlig og kjedet meg litt for mye i romjula, tenkte på det nye året, tenkte på pengene jeg … Continue reading "UNBOXING: ALT JEG KJØPTE I ROMJULA"

2020-01-11 16:36 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Nå er det alt for lenge siden forrige runde med “bildene som ikke kom på bloggen”. Er det lov å si at dette er en av mine personlige favoritter? Jeg ler høyt av meg selv når jeg ser på bildene i disse innleggene, haha. Er det mulig å gjøre så mye merkelig når man vet at man … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN"

2020-01-11 10:02 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Joico BLAZER ZARA / BUSKE MONKI Er du 100% vegetarianer? Nei, jeg spiser fisk og jeg har ingen regler overfor meg selv. Jeg spiser akkurat det jeg vil, men de siste årene har jeg begynt å like mindre og mindre kjøtt. Det siste året har jeg fått helt avsmak, men om jeg plutselig … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-01-10 14:01 REAGERER PÅ LOVE ISLAND UKE 1

Endelig! Her er reaksjonsvideoen på uke en av Love Island. 0 kommentarer

2020-01-10 07:34 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenke Nelly JAKKE HER / BUKSE MONKI FREDAG. Det første jeg skal gjøre (etter å ha fått i meg frokost og en god dose med kaffe) er å redigere ferdig reaksjonsvideoen til uke en på Love Island. Vi måtte se alle de fire siste episodene i går og redigere alt det ned til … Continue reading "HELGENS PLANER"

2020-01-09 19:15 NYTT ÅR – NYTT TRENINGSTØY

Reklame | annonselenker Nelly Stappfulle treningssentre er et sikkert tegn på at et nytt år er i gang. Det er kjempebra at vi prøver å være mer aktive i hverdagen, men dessverre faller mange av etter noen uker. Jeg skal klare å opprettholde en aktiv livsstil og en ting som hjelper meg er nytt treningsutstyr! … Continue reading "NYTT ÅR – NYTT TRENINGSTØY"

2020-01-09 07:06 EN UTFORDRING TIL MEG SELV

Reklame | spons DUO / annonselenker Nelly BLAZER HER / BODY HER / BUKSE HER God morgen fineste dere! Som dere så måtte jeg få inn en vikar i går. Jeg var så dårlig. Jeg kjente det komme kvelden før. Jeg begynte å få skikkelig hodepine, men hadde nok av jobb jeg måtte gjøre så … Continue reading "EN UTFORDRING TIL MEG SELV"

2020-01-08 18:59 GJESTEINNLEGG: MORTENS TOPP TRE

Andrea har ligget med hodepine i hele natt og nesten hele dag. Så hun ba meg pent om jeg ville ta et aldri så lite comeback på bloggen. Og da sa jeg “JA” på flekken! Hyggelig at dere sendte inn så mange tips om hva jeg kan skrive om! Valget falt på en Topp 3 … Continue reading "GJESTEINNLEGG: MORTENS TOPP TRE"

2020-01-08 07:12 ET VELDIG DYRT KJØP OG IKEA-KJEFT

Reklame | asnnonselenker Nelly / Gina Tricot God morgen, fineste! I går bestemte jeg meg for å ta bilder gjennom dagen og dele med dere. Jeg trodde ikke dagen skulle bli som den ble, men da har jeg noe å skrive om hehe… Gjett en gang hva jeg sikter til, hint: kjøkken. Jeg startet dagen … Continue reading "ET VELDIG DYRT KJØP OG IKEA-KJEFT"

2020-01-07 18:58 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / BUKSE HER 💭 Jeg er så stolt av meg selv! Nå har jeg hatt en Ben&Jerry’s i fryseren i snart en uke uten å røre den. Det tror jeg faktisk ikke har skjedd før, i hvert fall ikke så lenge. Flink meg! 💭 Nå skal jeg ikke pusse … Continue reading "TANKER AKKURAT NÅ"

2020-01-07 07:01 SEMIFINALIST I VIXEN

Aaah, jeg klarte ikke la være. I bakhodet roper en stemme “slutt, dette er skikkelig kleint folk kommer til å synes at du er veldig teit”, men den stemmen velger jeg å ignorere fordi jeg synes faktisk dette er skikkelig hyggelig! Jeg fikk en mail hvor det stod at semifinalistene til Vixen Awards er offentliggjort. … Continue reading "SEMIFINALIST I VIXEN"

2020-01-06 18:59 UKENS HANDEL

I dag har jeg vært på butikken og handlet inn mat for uken. Jeg prøver å planlegge ukens middager på søndag og handle inn alt hver eneste mandag så jeg slipper småturene og ekstra utgifter. Jeg deler også ukens middager for dere. Vi skal spise deilig indisk fra Mother India på lørdag, men resten av … Continue reading "UKENS HANDEL"

2020-01-06 07:05 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly BLUSE ZARA / SKJØRT HER AKKURAT NÅ: Nå skal jeg straks ut med Trulte for dagens første do-besøk så skal Morten og jeg på trening. Yei! UKENS TANKE: Jeg gleder meg så SYKT mye til sommerferien Morten og jeg skal på. Aaaah, det er så etterlengtet. Denne mørketiden altså, jeg takler det … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2020-01-05 21:35 REAGERER PÅ LOVE ISLAND SESONG 2

Hei, fineste dere! Dette ble en veldig sen video, men macen til både Morten og jeg har vært helt umulige å jobbe med i dag så alt har tatt ekstremt lang tid, men… Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. I dag var det premiere på sesong 2 av Love Island og jeg … Continue reading "REAGERER PÅ LOVE ISLAND SESONG 2"

2020-01-05 10:03 DYRT VS BILLIG: REMA 1000

God søndag fininger! Her kommer en ny YouTube video til dere. Etter stor suksess med vår forrige dyrt vs. billig-video hvor vi testet de “vanlige” merkene opp mot Coop sine egne lager vi en ny video med samme konsept hvor vi tester Rema1000 sine merker! Det fikk et overraskende resultat… 10 kommentarer

2020-01-04 17:12 OSLO GJENNOM MOBILEN MIN

Hei, fineste dere! Jeg tok overraskende mye bilder med mobilen min da Morten og jeg var på en svipptur inn til hovedstaden for noen dager siden og de tenkte jeg å dele med dere nå! Det blir en litt halvert min dag i bilder, men det funker det også! Det var så nydelig vær da … Continue reading "OSLO GJENNOM MOBILEN MIN"

2020-01-04 10:02 UKENS SPØRSMÅL

Har dere lyst på barn? Ikke for øyeblikket, nei. Hvor i Kristiansand bor du? Jeg bor på Tinnheia og trives veldig godt i området. Sentrumsnært og fint, men rolig. Hvor gamle tror du følgerne dine er? Jeg har oversikt over det på Instagram og Snapchat, samt en viss oversikt på blogg. Kan du ha meetup? … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2020-01-03 17:15 TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot GENSER ZARA / BUKSE GINA TRICOT HER / SKO HER Ha klesskap-detox. Dette gjør jeg med jevne mellomrom og nå er det på tide å renske litt igjen. Jeg må se hva jeg har brukt i løpet av høsten og vinteren og hva som har fått ligge i … Continue reading "TING JEG VIL GJØRE I JANUAR"

2020-01-03 07:32 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly / H&M KÅPE H&M HER / BUKSE GINE TRICOT / VESKE NUNOO HER / GENSER ZARA FREDAG. Jeg skal på trening! Egentlig skulle Morten og jeg ha en PT duo time sammen, men han har skadet armene sine så vi har ikke ny før neste uke. Da må jeg finne på … Continue reading "HELGENS PLANER"

2020-01-02 19:21 50 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 30 år faktisk. Shit, tiden flyr og jeg blir brått veldig voksen. Orker ikke forholde meg til dette. 2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Morten  3. Hvor høy er du? 168 cm 4. Hvilken film så du sist? Åå, hva heter … Continue reading "50 SPØRSMÅL OG SVAR"

2020-01-02 06:54 MINE MÅL FOR 2020

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE HER Jeg har blitt inspirert av dere til å sette meg noen gjennomførbare mål for 2020. Jeg liker å sette meg små delmål og større mål, men det er viktig for meg at dette er ting som er realistisk og oppnåelig. Da jeg spurte om dere ville dele målene deres … Continue reading "MINE MÅL FOR 2020"

2020-01-01 18:22 STARTEN PÅ DET NYE ÅRET

Reklame | annonselenker Nelly GENSER HER / BUKSE HER Hei, fineste dere! Hvordan har starten på det nye året vært? Her har det kun bestått av reising, haha. Først kjøreturen fra Bortelid til Kristiansand og deretter togturen fra Kristiansand til Oslo. Det var egentlig helt greit. Begge turene gikk overraskende fort og jeg fikk sovet … Continue reading "STARTEN PÅ DET NYE ÅRET"

2020-01-01 10:11 TILBAKE PÅ TV-SKJERMEN

Reklame | annonselenke Nelly HÅRBØYLE GLITTER / KJOLE HER (70%) Hei, fineste dere! Jeg håper alle sammen hadde en kjempefin feiring i går. Nå er Morten og jeg på vei ned til Kristiansand igjen. Vi skal nemlig ta toget til Oslo klokken to. Vi er så heldige å få være med på God morgen Norge … Continue reading "TILBAKE PÅ TV-SKJERMEN"

2019-12-31 11:00 ÅRET SOM GIKK: 2019

JANUAR Morten og jeg startet det nye året i Roma. Jeg husker første nyttårsdag som den beste dagen i løpet av hele turen. Det var skikkelig vårvær, solen viste seg frem og det var så rolig og fint i den ellers ganske så hektiske storbyen. Det var en helt perfekt start på det nye året! … Continue reading "ÅRET SOM GIKK: 2019"

2019-12-30 18:58 INTERIØRFAVORITTER PÅ SALG

Reklame | annonselenker Royal Design Salget er i gang de fleste steder og jeg har funnet frem noen interiørfavoritter som dere nå kan sikre dere på salg! Her kommer mine favoritter fra Royal Design, Ellos Home og H&M Home. 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER  5 HER / 6 HER … Continue reading "INTERIØRFAVORITTER PÅ SALG"

2019-12-30 08:46 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / VOTTER VERO MODA AKKURAT NÅ: Morten og jeg skal straks på trening, så skal vi kjøpe et nytt og lenger bånd til Trulte før vi pakker sakene våre og reiser opp til hytta igjen for å feire nyttår. UKENS TANKE: Jeg er så sjalu på de nye Love Island … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-12-29 18:03 PRIMARK SHOPPING CHALLENGE

Morten og Einar koste seg på guttetur i London for noen uker siden. De tok til og med turen innom Primark og lagde en shopping challenge! Hvem kjøpte det beste antrekket til den andre? 0 kommentarer

2019-12-29 14:49 KJOLE TIL ÅRETS SISTE DAG

Reklame | annonselenker Nelly Hei, dere! Nå nærmer det seg årets siste dag og jeg lurer litt på hva jeg skal ha på meg. Derfor har jeg rett og slett dratt på meg de kjolene jeg vurderer så kan dere hjelpe meg å velge! Er ikke det greit? Jeg aner forresten ikke hvorfor det ble … Continue reading "KJOLE TIL ÅRETS SISTE DAG"

2019-12-28 16:27 25 FAVORITTER PÅ SALG

Nå er prisene satt ned enda mer på Nelly og derfor tenkte jeg å vise dere noen av favorittene mine! 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER 6 HER / 7 HER / 8 HER / 9 HER / 10 HER 11 HER / 12 HER / 13 … Continue reading "25 FAVORITTER PÅ SALG"

2019-12-28 09:46 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly TOPP HER / HÅRBØYLE HER / VESKE HER / BUKSE HER Hvilket kamera bruker du? Canon Eos M50 med 50 mm linse 🙂 Hvorfor mister du og Morten så mange følgere på Instagram? Det er nok en blanding av at folk slutter å følge og at algoritmen på Instagram er grusomt … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-12-27 09:10 DESEMBER 2014 – DESEMBER 2019

Okei, dere. Her om dagen fikk jeg plutselig lyst til å bla gjennom arkivet på bloggen for å se hvordan jeg hadde det, hvordan jeg så ut og hva jeg drev med i desember i fjor, året før og året før det. Jeg gikk i alle desember-mappene i arkivet og koste meg så med å … Continue reading "DESEMBER 2014 – DESEMBER 2019"

2019-12-26 18:08 DET JEG LIKER BEST MED JULA

Reklame | annonselenke Nelly KÅPE GANNI / KJOLE HER 🎅 Julegater! Dette er noe av det fineste jeg vet om i hele verden også er det så koselig å få lyst opp litt på de mørke vinterdagene. Julelys, juletrær, julepynt. Det er helt fantastisk fint og ikke minst veldig koselig. Jeg kommer faktisk ordentlig i julestemning … Continue reading "DET JEG LIKER BEST MED JULA"

2019-12-26 09:28 SLIK VAR JULEN MIN

Reklame | annonselenker Nelly God jul, fineste dere! Nå er ferien min over og selv om det er godt å være tilbake er jeg veldig glad for at jeg tok meg helt fri i to dager. Det var så godt å faktisk være skikkelig tilstede uten å sitte på macen eller mobilen halve dagen. Jeg … Continue reading "SLIK VAR JULEN MIN"

2019-12-23 17:53 JULEFERIE

Hei fineste dere og god lille julaften ✨ Jeg har nettopp kommet opp til herlige Bortelid og julestemning sniker seg virkelig på. Vi kom til en ferdigpyntet hytte full av julestemning og det snør ute! Det kan vel ikke bli bedre enn det? Jeg ville bare stikke innom og si at jeg tar en liten … Continue reading "JULEFERIE"

2019-12-23 10:42 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / H&M God lille julaften! Nå er jeg nettopp ferdig med ukens PT time og skal straks begynne å pakke til hytta. Jeg har et par ærend i dag før vi reiser avgårde for å feire jul på Bortelid. Det blir så koselig, men først… La oss se tilbake på uken … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-12-22 11:04 SKIKKELIG UPOPULÆRE MENINGER

Hvem er klare for å kjenne på litt irritasjon? Hehe… Morten og jeg har laget en video med upopulære meninger og våre upopulære meninger er virkelig upopulære. Husk at vi også er snille, haha. 0 kommentarer

2019-12-21 17:46 JULEMARKED OG ALENETID

Reklame | annonselenke Nelly KÅPE GANNI / SKO HER Hei, dere! Jeg håper dere har hatt en kjempefin lørdag. Det har så absolutt jeg! Det har vært en skikkelig bra dag fra start til slutt, eller i hvert fall fra start og frem til nå. Jeg startet vel egentlig dagen med å dra på hundebesøk. … Continue reading "JULEMARKED OG ALENETID"

2019-12-21 09:48 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot / H&M JAKKE HER / GENSER H&M HER / BUKSE GINA TRICOT HER / SKO HER Hva er dine fremtidsplaner? Jeg vil etter hvert flytte til et rekkehus eller eventuelt en enebolig. Det er litt enklere med hund, men jeg tenker å bo her i noen år først. … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-12-20 18:53 SNIKTITT PÅ JULEPYNTEN

Det blir ikke full julepynt her hjemme i år, litt fordi vi ikke vil at Trulte skal bite i alt og litt fordi vi skal vente med å kjøpe julepynt til romjulssalget. Jeg har allikevel satt frem litt og tenkte å vise dere noen av detaljene nå! Vi hadde faktisk litt koselig pynt begge to … Continue reading "SNIKTITT PÅ JULEPYNTEN"

2019-12-20 14:00 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker H&M / Monki / Nelly GENSER H&M HER / JAKKE HER / BUKSE MONKI HER FREDAG. Det har gått litt av fredagen allerede. Jeg startet dagen med å lufte Trulte og spise frokost. Deretter sov jeg på sofaen frem til kvart på tolv, hehe. Jeg er ikke helt i form så jeg … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-12-19 18:58 SØTPOTET- OG GULROTSUPPE

Hei, fineste dere! Nå tenkte jeg å dele en av mine favorittoppskrifter med dere. Det er oppskriften på en gulrot- og søtpotetsuppe som jeg har blitt veldig glad i. Jeg er generelt veldig glad i supper, men dette er kanskje favoritten sammen med blomkålsuppe. Den opprinnelige oppskriften inneholder ingefær, løk og hvitløk. Jeg kuttet all … Continue reading "SØTPOTET- OG GULROTSUPPE"

2019-12-19 06:50 ALT OM DAGEN I DAG

Reklame | annonselenke Nelly HETTEGENSER HER God morgen, fine dere! Ah, jeg hadde en så fin kveld i går. Pappa passet Trulte mens Morten og jeg dro på julekonserten Vår Jul i Domkirken. Det var skikkelig fint og ordentlig koselig! Deilig med litt alenetid også. Det har vært noen stressende og skumle dager, men nå … Continue reading "ALT OM DAGEN I DAG"

2019-12-18 06:44 UKENS HANDEL MED UKESMENY

Nå er det på tide å dele ukens handel. Det ble en skikkelig storhandel denne uken! Vi skal lage masse deilig middag og i tillegg kjøpte jeg litt ekstra frysevarer som er kjekt å ha. Jeg tenkte å dele ukens middager med dere: Vegisterkaker med kokte grønnsaker, fløtesaus og tyttebærsyltetøy. Veldig spent på disse! Det … Continue reading "UKENS HANDEL MED UKESMENY"

2019-12-17 19:12 MINE FAVORITTER FRA NELLY-SALGET

Reklame | annonselenker Nelly Woho! Salget hos Nelly er i gang og det er en perfekt anledning til å sikre seg plagg man har ønsket seg til en billigere penge. Hvis du ikke har kjøpt jule- eller nyttårskjolen enda kan du gjøre det nå! Her kommer mine favoritter fra salget…   1 HER / 2 … Continue reading "MINE FAVORITTER FRA NELLY-SALGET"

2019-12-17 10:23 DEN VERSTE DAGEN I MITT LIV

Hei, dere! Det ble ganske stille fra meg en periode. Dere som følger med på stories fikk det nok med dere og for dere som ikke gjør det så skal jeg fortelle grunnen nå. I går ble Trulte utsatt for en hendelse. Hun var ute i skogen rett bak oss for å gå på do … Continue reading "DEN VERSTE DAGEN I MITT LIV"

2019-12-16 06:58 UKEN SOM GIKK

KJOLE HER AKKURAT NÅ: Nå skal jeg bruke morgenen på å planlegge kommende samarbeid og gå gjennom mailen min. Det har samlet seg opp siden fredag så det blir moro… UKENS TANKE: De siste månedene har vært helt ekstremt hektiske. Vi har jobbet med kjøkkenoppussingen hver eneste dag, den lille pausen i Barcelona ble nesten utelukkende … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-12-15 18:41 VI KJØPER JULEPYNT PÅ WISH

Det er flere som har ønsket seg en Wish haul så Morten og jeg tenkte at det kunne være moro med en juleversjon! Vi har bestilt julepynt fra Wish og det er alltid like gøy å se den faktiske varen mot bildet på Wish. Vi sjekker kvaliteten, prisen og gir tommel opp eller ned! 0 … Continue reading "VI KJØPER JULEPYNT PÅ WISH"

2019-12-15 10:00 SERIETIPS: HJEM TIL JUL

God søndag! Nå er det faktisk tredje søndag i advent. Det er ganske sykt. Tida fly avgårde, snart er det 2020 og det er i hvert fall sykt! Wææ, vi får roe ned og kose oss med en deilig juleserie. Hjem til jul er en norsk serie som ligger på Netflix. Den handler om Johanne … Continue reading "SERIETIPS: HJEM TIL JUL"

2019-12-14 16:42 RAW LUNSJ OG ET ETTERLENGTET GJENSYN

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER / VESKE NUNOO / SKO HER God lørdag, fineste dere! Nå sitter jeg ferdig fikset på hotellrommet og er straks klar for helgens andre julebord. Jeg har ladet opp med en fantastisk dag her i hovedstaden som ble avsluttet med et langt og deilig bad med Friends på Macen. … Continue reading "RAW LUNSJ OG ET ETTERLENGTET GJENSYN"

2019-12-14 09:45 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot GENSER HER / BUKSE GINA TRICOT HER Hvilken rase er hunden din? Hun er en Shetland Sheepdog Føler du noen gang at det er feil overfor leserne dine å reklamere for ting du har fått gratis? Nei, overhodet ikke. For det første reklamerer jeg ekstremt sjeldent for ting … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-12-13 16:54 OSLOHELG & KVELDENS ANTREKK

Reklame | Comfort Hotel Karl Johan Hei, fineste dere! Nå har jeg kommet meg til Oslo og har funnet meg tilrette på mitt andre hjem, Comfort Hotel Karl Johan. Jeg bor alltid her når jeg er i Oslo og ikke bor hos venner, vanligvis når jeg reiser meg Morten. Nå skal jeg møte venner fra … Continue reading "OSLOHELG & KVELDENS ANTREKK"

2019-12-13 07:01 HELGENS PLANER

FREDAG Jeg skal kose masse, masse, masse med Trulte før jeg tar bussen til Oslo om noen timer. På bussen skal jeg vel egentlig bare prøve å koble helt av, kanskje ta en poernap, høre på noen podcastepisoder. Det er ikke noe vist i å prøve å jobbe en gang, jeg blir kvalm med en … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-12-12 13:54 BARCELONA VLOG

Hei fine dere! Nå har jeg endelig fått kjæresten hjem igjen og vi har bare hatt en skikkelig deilig kosedag hjemme. Vi har nettopp kost oss med vaffler og ser på favorittserien for øyeblikket, Peaky Blinders. Helt perfekt! Det er bare å nyte dagen i dag for i morgen er det min tur til å … Continue reading "BARCELONA VLOG"

2019-12-11 19:01 DET BESTE OG VERSTE MED Å VÆRE HJEMME ALENE

Skal jeg fortelle dere noe morsomt? Dette er første gang jeg er hjemme alene uten Morten siden vi flyttet sammen, haha. Det er hele åtte måneder siden vi flyttet inn og jeg har vært borte en helg her og der, et døgn innimellom og vært på Bali i to uker. Heldigvis er det jeg som … Continue reading "DET BESTE OG VERSTE MED Å VÆRE HJEMME ALENE"

2019-12-11 06:52 TIPS TIL DERE PÅ LAVFODMAP

Dette er ikke kostholdsråd eller råd til lavfodmap-dietten, men råd som har hjulpet meg å takle lavfodmap. For dere som ikke vet det så har jeg noe som heter irritabel tarm. Det betyr kort fortalt at tarmen min reagerer på veldig mye vanlig mat, som igjen gir magesmerter, avføringsproblemer og ekstremt oppblåst mage. Personlig har … Continue reading "TIPS TIL DERE PÅ LAVFODMAP"

2019-12-10 18:53 30 JULEGAVTIPS TIL HAN

Reklame | annonselenker Nelly Det å finne julegave til kjæresten er ikke alltid enkelt. Jeg sliter skikkelig med Morten i år for å være helt ærlig. Han har liksom alt og ønsker seg ingenting, det er det verste! Derfor hjalp det meg også å lage dette innlegget så jeg fikk litt inspo 😉 Her kommer … Continue reading "30 JULEGAVTIPS TIL HAN"

2019-12-10 14:00 LIVET SOM ALENEMOR

Hei, fineste dere! Velkommen til min valpe-dagbok haha. Livet som alenemor for lille Trulte fortsetter og det er en berg og dalbane 😉 Det er superkoselig å ha henne her. Jeg hater å være hjemme alene og hvis ikke jeg hadde hatt Trulte hadde jeg definitivt reist til Oslo og vært der mens Morten er … Continue reading "LIVET SOM ALENEMOR"

2019-12-09 18:24 30 SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / BUKSE FLOYD / SKO HER / VESKE NUNOO 1. Hvor gammel er du ? Jeg fylte 25 i oktober. Det er helt sykt. Jeg husker da jeg tenkte at man var voksen i 20-årene. Jeg føler meg virkelig ikke voksen, men så sitter jeg her med leilighet, hund og … Continue reading "30 SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-12-09 06:56 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Jeg har akkurat vært ute en tur med Trulte og skal ordne frokost til oss begge, så skal vi øve litt på å gå i bånd etterpå. Det kan bli interessant. UKENS TANKE: Kanskje jeg skal bytte navn til hundebloggen? Haha, jeg føler jeg spammer mye med hund nå, … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-12-08 18:53 HOLIDAY IN THE WILD

God søndag! I kveld tenkte jeg å tipse dere om en film jeg så for noen uker siden som var overraskende hyggelig. Holiday in the wild finner du på Netflix og det grenser faktisk mot å være en julefilm, det er i alle fall litt jul inne i bildet 🎅 Kate (aka Charlotte fra Sex … Continue reading "HOLIDAY IN THE WILD"

2019-12-08 11:28 KJØKKENET ER FERDIG – SE RESULTATET

Reklame | VVS SØR & INTERIØR Endelig er kjøkkenet ferdig (nesten)! Det har vært en lang og tung, men også veldig morsom og lærerik prosess. Det er det som er så gøy med å gjøre ting selv. Jeg lærer så utrolig mye hver eneste gang og det å sitte igjen med noe man har “laget” … Continue reading "KJØKKENET ER FERDIG – SE RESULTATET"

2019-12-07 16:49 ALT DU TRENGER TIL JULEFESTEN

Reklame | annonselenker Nelly Woho! Hvem er klare for festsesongen? Den er vel egentlig ganske godt i gang allerede, men jeg starter til helgen og da er det hele to julebord på en helg! Jeg gleder meg så mye selv om jeg ikke er veldig glad i å feste. Det jeg elsker er å pynte … Continue reading "ALT DU TRENGER TIL JULEFESTEN"

2019-12-07 09:22 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER Når mener du julen starter? Hm.. Jeg har egentlig ingen formening om det. Har ikke hatt julefølelse på mange år, men kanskje julaften eller lillejulaften? Jeg bryr meg ikke så veldig mye om jeg skal være helt ærlig med dere. Pleier du å kjøre kollektivt nå? Nei, ikke noe … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-12-06 16:03 OPPSKRIFT: TACOGRATENG

NAM! Jeg er en skikkelig taco-elsker, men jeg er absolutt ikke fremmed for å teste andre versjoner enn vanlig taco i tortilla. Tacosalat og tacograteng er to favorittversjoner og det er sistnevnte jeg skal tipse dere om i dag. Den er helt sykt og god jeg synes den er enda litt mer kos enn vanlig … Continue reading "OPPSKRIFT: TACOGRATENG"

2019-12-06 06:39 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot JAKKE HER / BUKSE GINA TRICOT HER / SKO NIKE Fredag. Dagen i dag starter med PT time på SATS med Morten. Vi har kjøpt DUO timer og det er overraskende moro! Jeg pusher meg enda mer når jeg trener sammen med noen og hvis jeg klarer å … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-12-05 19:03 FAVORITTANTREKK I NOVEMBER

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / BUKSE HER / VESKE NUNOO / SKO REEBOK JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE GINA TRICOT HER / SKO NIKE KJOLE HER / SKO REEBOK JAKKE HER / BUKSE HER / TOPP HER / VESKE HER / SKO HER / BØYLE HER KJOLE ZARA … Continue reading "FAVORITTANTREKK I NOVEMBER"

2019-12-05 06:53 EN NY HVERDAG

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE GINA TRICOT HER / SKO NIKE God morgen fine dere! Det er så hyggelig å lese alle de finne kommentarene angående Trulte. Hun er virkelig verdens skjønneste! Jeg forstår nesten ikke hvordan vi kan ha vært så heldige med denne lille … Continue reading "EN NY HVERDAG"

2019-12-04 18:58 NEW IN: SPISEBORD

Reklame | annonselenke Ellos Wiii! Vi har endelig fått det nye spisebordet vårt. Det forsvant faktisk på vei til oss, men etter god hjelp fra PostNord så klarte de å lokalisere det og fikk kjørt det hjem til oss. Helt fantastisk! Vi bestemte oss for å bytte ut det lange spisebordet med et rundt. Begge … Continue reading "NEW IN: SPISEBORD"

2019-12-04 07:05 Q&A: HUND

Hei! Så utrolig gøy at så mange sendte inn spørsmål om Trulte. Jeg har fått så mange meldinger så jeg bestemte meg for å samle alt i et innlegg og fikk masse spørsmål på Instagram story. Hun er helt nydelig, jeg er skikkelig betatt av denne fine lille skapningen. Hjertet mitt verker, hun er så … Continue reading "Q&A: HUND"

2019-12-03 19:03 UKENS HANDEL

Endelig kan jeg dele ukens handel igjen fordi endelig har jeg et forholdsvis fungerende kjøkken! Vi har kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp på plass. Det er så deilig å endelig kunne lage ordentlig mat igjen og jeg gleder meg til alle middagene jeg skal lage fremover på det nye kjøkkenet. Denne uken skal vi spise … Continue reading "UKENS HANDEL"

2019-12-03 06:54 DETTE SKJER I DESEMBER

Hundelivet starter! Dette blir så spennende! Nå har vi hatt Trulte her et døgn og det er så koselig. Hun er fantastisk snill og leken, litt for glad i å tygge på nye ting (hehe), men hører nesten alltid på oss 😉 Jeg gleder meg veldig til å bli mer kjent med denne fantastiske lille skapningen. … Continue reading "DETTE SKJER I DESEMBER"

2019-12-02 18:33 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Nå har jeg nettopp sett ferdig The Irishman på Netflix, men jeg kjenner at jeg må lese meg opp og så de den igjen fordi jeg skjønte ikke så mye… Nå sitter jeg og blogger, skal straks ut en tur med lille Trulte og så ta tidlig kvelden. Valp og … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-12-02 13:53 TO BLIR TIL TRE – NYTT FAMILIEMEDLEM

Dette har jeg gledet meg til å fortelle dere! Det er dette jeg har holdt skjult for dere en liten stund selv om det har verket i fingrene etter å skrive dette. Jeg ville ikke si noe før alt var på plass, men nå kan jeg endelig dele med dere at vi har fått en … Continue reading "TO BLIR TIL TRE – NYTT FAMILIEMEDLEM"

2019-12-01 18:52 FILMTIPS: KLAUS

Nå synes jeg det er på tide med et filmtips! Jeg så denne filmen for noen dager siden og elsket den. Jeg fikk den viben jeg ofte får av Disney-filmer. Den er koselig, morsom, passer for barn og voksne på samme tid. Helt perfekt! Klaus ligger på Netflix og er en veldig søt og morsom … Continue reading "FILMTIPS: KLAUS"

2019-12-01 09:54 TESTER OG KÅRER ÅRETS BESTE JULEBRUS

Hei, fineste dere og god søndag! Nå sitter jeg i bilen på vei til Elverum hvor vi har en avtale klokken tolv. Som dere kanskje la merke til kom vi oss ikke til Oslo i går, så det blir en dag med mye kjøring. Sånn er det noen ganger, vi ble stuck med kjøkkenet som … Continue reading "TESTER OG KÅRER ÅRETS BESTE JULEBRUS"

2019-11-30 16:01 ØNSKELISTEN MIN

Reklame | annonselenker Ellos / H&M Jeg har begynt å tenke på jula, jeg. Det har sikkert flere av dere også? Det er nesten umulig å ikke gjøre det. Vi får det liksom trykt inn uansett hvor vi går. Julegatene her i Kristiansand har vært ferdig pyntet i noen uker noe (egentlig bare koselig) julegodis … Continue reading "ØNSKELISTEN MIN"

2019-11-30 08:59 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot JAKKE HER / BLUSE HER / BUKSE HER / SKO NIKE Plast eller ekte juletre? Jeg synes ekte er det koseligste, men jeg er allergisk så hvis jeg vil unngå å nye meg gjennom hele jula så blir det plast haha. Det varer jo i mange år, så … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-29 07:02 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly HÅRBØYLE HER / TOPP HER / VESKE HER / BUKSE HER Først og fremst, det er 30% på HELE Nelly i dag så go crazy ved å klikke HER. God morgen fra Bortelid! Vi kjørte opp her sent i går kveld og det var helt fantastisk å komme opp til den … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-11-28 19:40 BARCELONA RESTAURANTGUIDE

Yes! Her kommer en oppdatert matguide over Barcelona. Jeg lagde en utfyllende Barcelona guide da jeg var der for første gang i fjor, den kan dere lese her. Jeg står enda inne for alle de tipsene, men tenkte å oppdatere den med noen nye ting jeg fant på den siste turen dit. Hvis jeg skal … Continue reading "BARCELONA RESTAURANTGUIDE"

2019-11-28 06:53 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenker Nelly / Gina Tricot JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE GINA TRICOT HER 💭 Forstår ikke greia med instabilder fra matbutikken. Joda, noen av de er kanskje litt kule, men hææææ? Hvordan startet dette? Hvordan ble dette en trend? Jeg skjønner inne.  💭 Akkurat nå er jeg sykt lei av leiligheten … Continue reading "TANKER AKKURAT NÅ"

2019-11-27 18:22 EN GRUSOM BESKJED OG MASSE TÅRER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki ANTREKK MONKI Hei, fra Amsterdam! Nå sitter jeg i hotellsengen min med Modern Family på tv-skjermen foran meg. Jeg er helt utmattet etter denne dagen, og egentlig uken.. Jeg tror allikevel det var godt å komme seg litt bort. Da jeg kom frem til hotellet gikk jeg rett ned … Continue reading "EN GRUSOM BESKJED OG MASSE TÅRER"

2019-11-27 06:54 JEG REISER ALENE TIL AMSTERDAM

Reklame | annonselenker Gina Tricot SKJORTE GINA TRICOT HER / BUKSE GINA TRICOT HER  God morgen, fineste dere! I dag skal jeg noe veldig spennende. Dette er det eventet jeg nevnte for noen uker tilbake, hvor jeg skulle reise helt alene. Det er ikke et vanlig event, dette foregår nemlig i Amsterdam! Så jeg har … Continue reading "JEG REISER ALENE TIL AMSTERDAM"

2019-11-26 07:03 EKSKLUSIV RABATT PÅ DESENIO

Reklame | Desenio Black Week er i gang, folkens og nå får dere eksklusiv tilgang til Desenios Black Week-tilbud! Bruk min VIP-code ANDREA40 for å få tidlig tilgang, samt et bedre tilbud – hele 40% tilbud på posters. Koden er gyldig mellom 26 og 28.november (gjelder ikke rammer, handpicked/personlige posters). Vi har endelig fått på … Continue reading "EKSKLUSIV RABATT PÅ DESENIO"

2019-11-25 18:33 EN GAMMEL FAVORITT

Reklame | annonselenker Gina Tricot Her om dagen gikk jeg innom Gina Tricot. Det ligger en på et senter i byen her i Kristiansand, og jeg tenkte at nå er det lenge siden jeg har vært på Gina! Jeg hadde en periode for noen år siden, men så har jeg nesten glemt det litt bort. … Continue reading "EN GAMMEL FAVORITT"

2019-11-25 06:53 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Gina Tricot SKJORTE GINA TRICOT HER / BUKSE GINA TRICOT HER  God morgen! Jeg føler meg som et nytt menneske etter mini-ferien min. Morten og jeg var som dere vet en tur liten tur på familiehytten hans på Bortelid og det var helt fantastisk å komme seg bort fra leiligheten. Jeg fikk … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-24 18:10 25% PÅ HELE NELLY

Reklame | annonselenker Nelly Black week er i gang, og selv om det er delte meninger om denne uken og ikke minst selve fredagen så er det ikke til å stikke under en stol at man kan gjøre noen gode kupp. Nå får dere 25% rabatt på hele Nelly med koden BW25, perfekt hvis du … Continue reading "25% PÅ HELE NELLY"

2019-11-24 11:00 VI TESTER ÅRETS JULEGODIS

Potetgull som smaker pinnekjøtt? Julebrusis? Ting som ikke er pepperkake, men som smaker pepperkake? Dette høres veldig merkelig ut og kan være litt skummelt å teste. Frykt ikke! Morten og jeg har tatt på oss oppgaven å smake på masse julegodis. Alt er nytt for oss, noe er nytt for året og andre ting er … Continue reading "VI TESTER ÅRETS JULEGODIS"

2019-11-23 09:21 EN VELFORTJENT FRIDAG

Reklame | annonselenker Nelly HÅRBØYLE HER / BLUSE HER / BUKSE HER / VESKE HER Hei, fineste dere og god lørdag! Håper dere har funnet frem til lørdagsfølelsen og er klare for å nyte helgen. Jeg har bestemt meg for å gjøre nettopp det. Etter det som har vært en ekstremt hektisk, tung og stressende … Continue reading "EN VELFORTJENT FRIDAG"

2019-11-22 14:56 7 GRUNNER TIL AT JEG GLEDER MEG TIL Å BLI FERDIG

🛠️ Nummer en på denne listen er selvfølgelig at jeg får et nytt og kjempefint kjøkken. Vi har bestemt alt selv og nå blir det akkurat slik vi vil hva det. I stede for å være et sted jeg vil tilbringe minst mulig tid, så blir det et sted jeg kommer til å kose meg på. … Continue reading "7 GRUNNER TIL AT JEG GLEDER MEG TIL Å BLI FERDIG"

2019-11-21 19:23 32 KJOLER TIL JUL OG NYTTÅR

Reklame | annonselenker Nelly Det nærmer seg jul og ikke minst nyttår. Det er på tide å finne antrekk, folkens. Jeg tror jeg har bestemt meg for julekjole og det blir antakeligvis akkurat den samme som i fjor. Det er denne og den var helt perfekt å ha på seg i fjor. Fargen er full … Continue reading "32 KJOLER TIL JUL OG NYTTÅR"

2019-11-21 06:58 LITT NYTT TIL GANGEN

Reklame | annonselenke Royal Design Nå som jeg venter på at kjøkkenet skal bli ferdig kan jeg glede meg over at vi gjorde gangen ferdig for noen uker siden. Benken vi har ventet på i flere måneder kom endelig og da falt alt litt på plass av seg selv. Jeg har hele tiden hatt den … Continue reading "LITT NYTT TIL GANGEN"

2019-11-20 19:16 “SE SÅ KUL JEG ER”

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / BUKSE HER / TOPP HER / VESKE HER / SKO HER / BØYLE HER Okei, jeg må faktisk være helt ærlig og si at jeg elsker dette antrekket! Jeg tok det på meg og gikk ut til Morten i stua. “Hallo, se så kul jeg er nå”, haha. … Continue reading "“SE SÅ KUL JEG ER”"

2019-11-20 07:04 EN LISTE FOR DAGEN I DAG

God morgen! Etter en tung start på dagen i går hvor både Morten og jeg var fristet til å gi opp hele kjøkkenet ser det litt lysere ut i dag. Vi fikk kjempegod hjelp fra broren til Morten og samboeren hans med å få orden på skap og skuffer (vi var helt på bærtur) og … Continue reading "EN LISTE FOR DAGEN I DAG"

2019-11-19 19:38 HELGEN GJENNOM MOBILEN MIN

Fineste dere! Nå er det lenge siden jeg har vist dere hverdagen min gjennom mobilen. Hvis dere følger meg på Instagram (@andreasveinsdottir) og Snapchat (andreasveinsdot) så får dere nok med dere det aller meste, men for dere som ikke gjør det så får dere en liten recap av helgen som var her! Vi gikk rundt … Continue reading "HELGEN GJENNOM MOBILEN MIN"

2019-11-19 07:06 EN ALVORLIG FEIL

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / BUKSE FLOYD / BOOTS HER / VESKE NUNOO God morgen, mine fine! Jeg føler at jeg er litt fraværende her om dagen, selv om jeg poster innlegg. Det skyldes dette kjøkkenstyret… Det er mye mer jobb enn hva jeg så for meg, noe som alltid skjer når jeg … Continue reading "EN ALVORLIG FEIL"

2019-11-18 19:05 EAT MY TRIP

Carrer del Consell de Cent, 378, 08009 Barcelona, Spania Denne restauranten fortjener sitt helt eget innlegg her på bloggen. For et kult sted, og ikke minst sykt god mat. Eat my trip bør være på din to do liste hvis du noen gang skal reise til Barcelona. Denne bittelitte caféen holder til i små, men … Continue reading "EAT MY TRIP"

2019-11-18 07:40 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly BLUSE ZARA / SKJØRT VILA / SKO REEBOK / VESKE NUNOO AKKURAT NÅ: God morgen Norge, kaffe og planlegging av dagen som inneholder PT time og mer kjøkken. Det blir mye montering… Jeg er en smule lei, men det blir så sykt fint. UKENS TANKE: Jeg er så stolt av oss … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-17 19:05 SERIETIPS: GODFATHER OF HARLEM

Jeg er hekta! Dette er en av de bedre seriene jeg har sett på veldig lenge. Godfather of Harlem ligger på TV2 Sumo og er basert på en sann historie om mafiabossen Bumpy Johnson som en gang styrte gatene i Harlem. Det var før han ble sendt i fengsel. Nå, ti år senere er han … Continue reading "SERIETIPS: GODFATHER OF HARLEM"

2019-11-17 10:56 SKRAPER 100 FLAXKALENDERE – OG VINNER

Dette er kanskje den sykeste videoen til nå. Morten fikk nemlig en idé om at vi skulle skrape 100 flax julekalendere! Jeg blir jo med, som jeg alltid gjør og vi går til innkjøpt av 100 kalendere. Hallo, hovedpremien er på 500 000 kroner! Vi skaper, skraper og vi VINNER! 0 kommentarer

2019-11-16 08:59 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER Hvilken Nunoo veske er favoritten din? Åh, det er vanskelig å velge. Jeg tror Ellie modellene er favoritten til hverdags for da må jeg ofte ha med kameraet og det har jeg plass til i de. Jeg bruker Ellie new suede aller mest, men det er litt fordi den … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-15 13:58 VIDEO: VI RIVER HELE KJØKKENET VÅRT

Wæææ, dette er så moro! Vi har filmet hele prosessen med kjøkkenet så nå får dere se alt vi har gjort. Forandringen er helt syk så jeg synes dette er veldig gøy, særlig når vi har gjort såpass mye selv med god hjelp fra våre kjære fedre. Sett dere tilbake og nyt! FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT … Continue reading "VIDEO: VI RIVER HELE KJØKKENET VÅRT"

2019-11-15 07:53 ENDELIG ER DAGEN HER

Reklame | annonselenke Nelly … HELGENS PLANER … HÅRBØYLE GLITTER / KJOLE HER FREDAG… I dag er den store dagen, vi får endelig kjøkken! Det blir levert en gang mellom nå og klokken ett i dag, så da starter helvete 😉 Neida, joda. Det blir enda mer kaos hjemme enn hva det har vært til … Continue reading "ENDELIG ER DAGEN HER"

2019-11-14 18:58 10 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE ZARA / SKO HER 🌮 Jeg gleder meg så sykt til kjøkkenet kommer på plass så jeg kan spise taco igjen! Nå skal jeg snike meg til et tacobesøk hos en venninne, har invitert meg selv fordi jeg savner taco så mye 😂 ✈️ Auuu føttene mine har begynt å … Continue reading "10 TANKER AKKURAT NÅ"

2019-11-14 07:03 HJEMME IGJEN OG DAGENS PLANER

Reklame | asnnonselenker Nelly T-SKJORTE PULL&BEAR / JAKKE HER / SKO REEBOK / VESKE NUNOO / BUKSE HER God morgen, fineste dere! Nå er jeg tilbake i Kristiansand og selv om jeg har hatt det kjempefint på tur, så er det litt godt også. Det har nemlig gått veldig i ett de siste dagene. Vi … Continue reading "HJEMME IGJEN OG DAGENS PLANER"

2019-11-13 19:07 Q&A MED MORTEN

Reklame | annonselenke Nelly KJOLEN FINNER DER HER PÅ 60% Det ser ut til at dere trives ganske godt med Morten som gjesteblogger, noe som er veldig hyggelig. Jeg gir dere som alltid det dere vil ha og for en liten stund siden fikk dere sende inn spørsmål til både Morten og meg på story … Continue reading "Q&A MED MORTEN"

2019-11-13 07:03 SLIK ER JEG PÅ REISE

Reklame | annonselenker Nelly TIGHTS HER / SKO HER / GENSER HER / VESKE NUNOO ✈️ Aldri reiseleder. Det funker som regel dårlig. Jeg er skikkelig surrete og jeg hater ansvar. De to ringene er ikke akkurat det man leter etter i en reiseleder, men det skal sies at de gangene jeg må så går det … Continue reading "SLIK ER JEG PÅ REISE"

2019-11-12 19:31 24 JULEGAVER TIL HENNE

Reklame | annonselenker Nelly Julen nærmer seg og det er ikke alltid like lett å finne gaver… Det er søsken, tanter, venninner, svigemødre, mødre og alt mulig annet. Jeg har tenkt å hjelpe dere litt med idémyldringen og har funnet frem til 24 forskjellige gaver som kan passe til kvinnen i ditt liv! 1 MASKER … Continue reading "24 JULEGAVER TIL HENNE"

2019-11-12 06:17 10 GRUNNER TIL Å ELSKE HØSTEN

🍂 Høstmørket kan være litt deprimerende, men prøv heller å gjøre noe koselig ut av det enn å tenke på hvor kjedelig det er. Du kan tenne lys ved frokostbordet for å gjøre det litt ekstra hyggelig og på kvelden kan du tenne masse levende lys! 🍂 Det er den vakreste årstiden! Bare se ut … Continue reading "10 GRUNNER TIL Å ELSKE HØSTEN"

2019-11-11 20:34 TO MIL, EN HAUG AV BILDER OG MYE DIGG MAT

Reklame | asnnonselenker Nelly JAKKE HER / KJOLE HER / VESKE NUNOO / SKO NIKE Sånn kan man oppsummere dagen i dag på en enkel måte. Nå har jeg satt meg godt til rette i den deilige hotellsengen. Døren ut til balkongen står åpen og slipper inn den friske høstluften og jeg har det så … Continue reading "TO MIL, EN HAUG AV BILDER OG MYE DIGG MAT"

2019-11-11 07:06 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly TOPP ZARA / SKJØRT VILA AKKURAT NÅ: God morgen fra Barcelona! I dag er det Morten sin bursdag, så inn på Instagram og gratuler verdens beste mann med 27 årsdagen @mortendalhaug ❤️ UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har seriøst levd i treningstights og svære gensere. Jeg har følt meg så sykt shabby denne … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-10 20:05 PUFFY SLEEVE & VINYL PANTS

Reklame | annonselenker Nelly TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER Jeg tror vi kan fastslå at jeg har fått et par nye favoritter i klesskapet. Denne buksa og disse skoene… Jeg elsker dem, særlig sammen! De er bare så sykt kule og de funker med omtrent alt. Jeg har hatt en oversized strikkagenser … Continue reading "PUFFY SLEEVE & VINYL PANTS"

2019-11-10 09:39 SIRI STYRER DAGEN MIN

Hei fra Gardermoen! Nå er jeg klar som et egg (hvor kommer egentlig det uttrykket fra?) for å reise på kjærestetur til Barcelona og ikke minst til å få et avbrekk fra oppussingen. Jeg gleder meg sykt mye til å oppleve Barcelona igjen. Jeg elsker den byen så det kommer til å bli sykt bra. I … Continue reading "SIRI STYRER DAGEN MIN"

2019-11-09 09:14 UKENS SPØRSMÅL

Hva får deg til å le skikkelig? Hahaha, dette er så teit…. Kattevideoer 😂 Det er så sykt morsomt. Katter er så rare og morsomme, elsker å se på alt det merkelige de gjør. Har du islandsk familie? Ja, det har jeg. Pappa er islandsk, så det er mye familie der! Har du fortsatt vestibulitt? Hvordan … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-08 16:45 36 KALENDERGAVER UNDER HUNDRELAPPEN

Reklame | annonselenker Nelly Dere har fått gavetips til mannen, så nå kommer det et innlegg med gavetips til oss jenter. Her er det masse fint du kan putte i pakkekalenderen eller kjøpe i julegave. Jeg har samlet hele 36 forslag som alle koster under 100,-.  1 HER / 2 HER / 3 HER / … Continue reading "36 KALENDERGAVER UNDER HUNDRELAPPEN"

2019-11-08 06:45 KAOS, OPPUSSING OG ETTERLENGTET LUKSUS

Reklame | annonselenke Nelly TOPP HER God morgen fra kaoset! Dette er forresten ikke looken min nå 😂 Fikk glammet meg opp litt på onsdag da jeg hadde et event i Oslo.. Nå er det oppussings-genseren og treningstightsen som gjelder.  Jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering på dette oppussingsprosjektet vi er i … Continue reading "KAOS, OPPUSSING OG ETTERLENGTET LUKSUS"

2019-11-07 19:31 28 KALENDERGAVER TIL HAN

Reklame | annonselenker Nelly / Ellos Det nærmer seg desember og det er nok flere enn meg der ute som har begynt å tenke på kalendergaver til kjæresten! Jeg har kikket litt og funnet frem til 28 ting som kan være kjempefine å få i julekalenderen. Personlig synes jeg også småting som en tyggispakke, en … Continue reading "28 KALENDERGAVER TIL HAN"

2019-11-07 14:05 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Det er på tide å ta en liten titt på bildene som egentlig ikke skulle havnet på bloggen, men som allikevel får plass i denne spalten innimellom. Jeg synes det er ganske moro å se alle de rare uttrykkene mine, haha. Det er helt sykt hvor mye rart jeg klarer å gjøre med ansiktet mitt mens … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN"

2019-11-06 06:50 8 TANKER AKKURAT NÅ

🛁 Jeg MÅ ha badekar i mitt neste hjem. Virkelig MÅ. Jeg slapper sjeldent mer av enn hva jeg gjør når jeg ligger i badekaret med musikk, en god bok eller serie.  🤔 Jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre nå. Jeg er så rastløs og vil egentlig komme i gang med studier asap. … Continue reading "8 TANKER AKKURAT NÅ"

2019-11-05 19:43 NY KJÆRESTETUR ER BESTILT

Er det noen som kjenner igjen dette bildet? Det er tatt for ganske nøyaktig et år siden da Morten og jeg dro på vår første utenlandstur sammen til vakre Barcelona. Det er en by jeg alltid har hatt lyst til å reise til og vi snakket faktisk om det inne på Love Island. “Hvis vi … Continue reading "NY KJÆRESTETUR ER BESTILT"

2019-11-05 14:04 UKENS HANDEL

Hallo, folkens! Dette er åpenbart ikke min stue, men jeg har ingen bilder som passer dette innlegget, haha. Sååå vi kjørte på med et fra Gdansk. Kan ikke være på topp hver dag 🙂 I dag har vi startet på kjøkkenprosjektet vårt. Hele kjøkkenet skal rives før søndag for da reiser vi bort, så kommer … Continue reading "UKENS HANDEL"

2019-11-04 18:53 SJOKKBESKJED FRA GYNEKOLOGEN

Jeg kommer hjem og tar ut den store bunken med post fra postkassen. Vi har ikke vært hjemme på en uke så den er full av brev, reklame og noen pakker. Jeg lurer alltid på hvordan postmannen klarer å trykke alt det der inn i min bittelille postkasse. Jeg slenger alt ned i en handlepose … Continue reading "SJOKKBESKJED FRA GYNEKOLOGEN"

2019-11-04 06:48 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Opp og hopp! God morgen, fineste dere. Jeg lager frokost og skal få i meg en deilig kopp med kaffe før jeg etter hvert skal ture bort til SATS. Morten og jeg har time med personlig trener, vi har et morsomt lite prosjekt på gang. Jeg tror i hvert … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-11-03 19:05 MINE BESTE GDANSK TIPS

Reklame | annonselenker JAKKE HER / BUKSE HER / SKO HER/ VESKE NUNOO Reise. Det går direktefly fra flere norske byer, blant annet Oslo og Kristiansand. Turen tar cirka en times tid og gjør at det er perfekt for en weekendtur! Det er rett og slett en liten svipptur unna. Wizzair har til tider kjempebillige … Continue reading "MINE BESTE GDANSK TIPS"

2019-11-03 10:51 VI TESTER ÅRETS JULEKALENDERE

Vent, ikke bli sinte! Jeg vet det bare er november, men kom igjen… Dere har vel begynt å tenke på jula og ikke minst årets julekalendere? Den skal jo være klar til første desember, så da er det vel lov å gjennomføre en test allerede i starten av november? 😉 Morten og jeg har handlet … Continue reading "VI TESTER ÅRETS JULEKALENDERE"

2019-11-02 16:11 25% RABATT PÅ ALT FRA NLY

Reklame | annonselenker Nelly Dere får 25% på alt fra NLY med koden VIP25! Her er noen av mine favoritter. Det blir en del party wear her ser jeg, men vi går jo inn i festsesongen. Det er julebord, selskap og mye som skjer frem mot jul og nyttår så det blir fort til at … Continue reading "25% RABATT PÅ ALT FRA NLY"

2019-11-02 09:11 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / SKO HER / BUKSE HER / VESKE NUNOO Hvilke fritidsaktiviteter gikk du på som barn? Alt mulig rart, det er nesten ingenting jeg ikke prøvde tror jeg. Jeg spilte håndball i mange år og drev med ridning i mange år. Jeg prøvde meg også på fotball, drilling, piano, … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-11-01 14:00 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

Reise på kjærestetur… Nok en reise 😂 Denne gleder jeg meg veldig til! Den ble bestilt nokså spontant for noen måneder siden, men så har den gått litt i glemmeboken fordi det har skjedd så mye annet. Nå er turen like rundt hjørnet og jeg gleder meg masse til kjærestetur. Starte på et morsomt treningsprosjekt… Dette blir … Continue reading "TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER"

2019-10-31 14:20 MORTEN OVERRASKET MEG

Jeg har gledet meg så til å vise dere denne videoen! Morten tok meg virkelig på sengen med tidenes overraskelse. Reaksjonen min er priceless, haha. Det var tårer og ja, dere må nesten bare se det selv.   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT 0 kommentarer

2019-10-31 07:02 ETT PLAGG – TRE STYLES

Reklame | annonselenker Nelly Jeg er tilbake med ett plagg – tre styles! Denne gangen bruker jeg et plagg som er veldig aktuelt denne høsten, nemlig et skjørt i skinnimitasjon. Det er så mange måte man kan style det på, men her er tre av mine favoritt-styles til dette skjørtet. Dere finner et lignende skjørt … Continue reading "ETT PLAGG – TRE STYLES"

2019-10-30 19:13 FAVORITTANTREKK I OKTOBER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki KODEN ANDREA25 GIR DERE 25% PÅ ALLE NLY BRANDS 🖤 JAKKE HER / T-SKJORTE BERSHKA / VESKE NUNOO / BUKSE HER / SKO HER / SOLBRILLER QUAY JAKKE PULL&BEAR / VESKE NUNOO / T-SKJORTE H&M JAKKE HER / GENSER ARNIE SAYS / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI HER / … Continue reading "FAVORITTANTREKK I OKTOBER"

2019-10-30 07:11 MIN BURSDAGS-FREDAG I BILDER

Reklame | spons Comfort Karl Johan / annonselenker Nelly, Monki, Nunoo God morgen! Vet dere hva? Jeg har helt glemt å dele bildene fra bursdags-fredagen jeg hadde i Oslo! Jeg bestemte meg på forhånd for å lage et “min dag i bilder”-innlegg og knipset meg gjennom fredagen. Vi reiste fra Kristiansand til Oslo, det var … Continue reading "MIN BURSDAGS-FREDAG I BILDER"

2019-10-29 18:00 20 KJOLER TIL JULEBORDET

Reklame | annonselenker Nelly Wiii, nå er det faktisk ikke så alt for lenge til julebordsesongen starter. Jeg vet at noen begynner allerede i november, andre har i desember, mens noen har så sent som i januar. Uansett når du skal på julebord er det greit å være tidlig ute med kjolen så det ikke … Continue reading "20 KJOLER TIL JULEBORDET"

2019-10-29 06:56 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenke Ellos Kan du vise frem det du kjøpte i Gdansk? Jeg kjøpte faktisk ingenting i Gdansk. Jeg handlet sminkefjerner, skrubb og alkohol på taxfree bare. Hvor får du all inspirasjon til stil og klær? Det er mye fra Instagram! Jeg følger mange jeg synes har veldig fin stil og er mye i … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-28 19:04 UKENS HANDEL MED UKESMENY

Ukens handel! Nå skal jeg endelig ha en hel uke hjemme i Kristiansand og da må kjøleskapet fylles opp med deilig, sunn lavfodmap mat. Jepp, jeg er tilbake på lavfodmap og denne gangen skal jeg klare det! Nå er det ting her som ikke er lavfodmap også, men jeg har en samboer som skal få … Continue reading "UKENS HANDEL MED UKESMENY"

2019-10-28 07:07 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / TOPP HER / BUKSE HER / SKO HER AKKURAT NÅ: Jeg er i gang med morgenen og skal straks gjøre meg klar til en frisørtime jeg har klokken elleve. Resten av dagen går til jobb, det er en god del bilder som skal tas og innlegg om skal … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-10-27 19:09 OUTFIT & NYE FAVORITTER

Reklame | Nunoo Konkurransen hvor du kan vinne en Nunoo veske er fortsatt i gang, vinneren blir trukket 6. november! Les mer om konkurransen her. Dere har muligens merket at jeg har blitt mer og mer glad i grønt? Etter at vi malte veggen hjemme grønn (og jeg skjønte at grønt er min farge) har … Continue reading "OUTFIT & NYE FAVORITTER"

2019-10-27 09:43 4 CHALLENGES I EN VIDEO

God morgen! Jeg er helt utslitt på min siste bursdagsuke-dag. Wow, denne uken har gått i ett. Jeg kom hjem fra Oslo på søndag, reiste til Gdansk fra mandag til onsdag, var hjemme på torsdag før jeg dro til Oslo på fredag og tilbake til Kristiansand i går. For en uke, dere! I dag skal … Continue reading "4 CHALLENGES I EN VIDEO"

2019-10-26 10:03 25 TING JEG ALDRI VIL GJØRE IGJEN

I og med at jeg blir 25 så har jeg tenkt litt. Jeg vurderte å lage et innlegg med 25 ting jeg har lært, men jeg synes det var litt kjedelig. I stede har jeg laget en liste over 25 ting jeg aldri vil gjøre igjen og som jeg skal gjøre alt jeg kan for … Continue reading "25 TING JEG ALDRI VIL GJØRE IGJEN"

2019-10-25 08:14 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE HER / SKJØRT HER FREDAG. Kofferten er pakket igjen! Etter 24 timer hjemme i Kristiansand skal jeg ut på tur igjen. Jeg skal til Oslo for tredje gang denne måneden, yei! Denne gangen blir det en kort tur, men jeg tror det blir en veldig bra tur. … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-10-24 18:32 EN PERFEKT BURSDAGSGAVE

Reklame | annonselenker Nelly Vet dere hva? Jeg har hatt det så utrolig fint i Gdansk. Jeg fikk den beste bursdagsgaven jeg kunne få og det er veldig moro å se hvor godt Morten kjenner meg. Han ville ta meg med på en reise til et sted hvor jeg kunne få masse kule bilder, spise … Continue reading "EN PERFEKT BURSDAGSGAVE"

2019-10-23 06:52 7 TING SOM IRRITERER MEG

Reklame | annonselenker Nelly / Nunoo BLAZER HER / BUKSE MONKI HER / VESKE NUNOO 😡 Papirsugerør. Det er så sykt idiotisk! De smuldrer jo opp så man ikke klarer å drikke drikken. Jeg var et sted i Oslo hvor jeg kjøpte en smoothie, måtte BETALE EKSTRA for et elendig papirsugerør som gikk i oppløsning så … Continue reading "7 TING SOM IRRITERER MEG"

2019-10-22 14:10 GET READY WITH ME

Reklame | LYKO Wow, hvor mange år tok det ikke før jeg lagde denne videoen? Jeg tror dere kan forstå hvorfor det tok så lang tid når dere ser den, haha. Jeg er ikke akkurat i komfortsonen under denne videoen. Altså hva skal man snakke om??? Det gikk seg heldigvis til, så hvis dere overser … Continue reading "GET READY WITH ME"

2019-10-21 18:47 OVERRASKET MED TUR TIL GDANSK

Herregud, dere. Dette er verdens beste mann, sånn helt seriøst. Jeg har virkelig skutt gullfuglen på første forsøk. Morten er virkelig helt perfekt for meg og jeg skjønner ikke hvordan det skjedde at vi møtte hverandre og er en så god match som det vi er. Vet dere hva denne flotte mannen har gjort i … Continue reading "OVERRASKET MED TUR TIL GDANSK"

2019-10-21 07:03 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Nunoo KÅPE GANNI / VESKE NUNOO AKKURAT NÅ: VELKOMMEN TIL MIN BURSDAGSUKE! Okei, for første gang så lenge jeg kan huske er jeg ikke veldig gira når det kommer til bursdagen min. Jeg har ingen planer på selve dagen og latt Morten styre så jeg aner ikke hva jeg har … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-10-20 09:44 TESTER DYRE VS BILLIGE MATVARER

Vi har testet dyre mot billige matvarer! Vi kjøpte Coops eget merke og Xtra-merket og testet det mot de dyre merkevarene. Klarer vi å gjette hvilken vare som er dyr og hvilken som er billig? Blir de dyre eller de billige varene vinner av testen?   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT  2 kommentarer

2019-10-19 10:21 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly Kunne du vært vegeterianer? Ja absolutt. Jeg spiser veldig sjeldent kjøtt, men spiser fisk. Hadde riktignok klart å kutte ut fisken, men spiser det så lenge jeg liker det 🙂 Kunne du noen gang tenkt deg å være i militæret? Nei, absolutt ikke! Heder og ære til de som kjemper for … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-18 08:03 HELGENS PLANER

Reklame | Nunoo / annonselenker Nelly TOPP HER / BUKSE HER / VESKE NUNOO God fredag! Endelig helg og det er på tide å dele planene for de neste dagene med dere. For det første, jeg reiser bort igjen! Det er mye farting på meg om dagen, men jeg kjenner at det er godt. Jeg drar … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-10-17 18:00 HÅRTIPS & MINE FAVORITTFRISYRER

Reklame | Good for me … OG HVORDAN DU LAGER DE Det er bare et par år siden jeg hadde et hår det var umulig å gjøre noe med. Det ville ikke vokse, det bare knakk og det var knusktørt. Derfor ble det til at jeg gjorde veldig lite med håret mitt og det var … Continue reading "HÅRTIPS & MINE FAVORITTFRISYRER"

2019-10-17 14:30 OUTFIT: VINYL PÅ VINYL

Reklame | annonselenker Nelly   KÅPE HER / GENSER HER / BUKSE HER / SKO HER / VESKE NUNOO Et ønske som stadig kommer inn er flere rene oufit-innlegg. Av en eller annen grunn har jeg ikke lyttet til dere fordi, vel… Det er ikke spennende nok, ingen bryr seg om hva jeg har på … Continue reading "OUTFIT: VINYL PÅ VINYL"

2019-10-16 20:04 SLIK GIKK DET PÅ SYKEHUSET

Reklame | annonselenke Nelly KÅPE HER  Hei, verdens beste dere! Som dere antakeligvis har fått med dere så var jeg hos en ernæringsfysiolog på sykehuset på tirsdag. Grunnen til det er jo denne magen min da. Den er virkelig ikke samarbeidsvillig. Jeg har irritabel tarm noe som betyr at magen min er veldig sensitiv og … Continue reading "SLIK GIKK DET PÅ SYKEHUSET"

2019-10-15 13:59 24 TIMER I EN TREHYTTE

Reklame | Trehyttene Wow, dere. Bare wow! Morten har redigert denne videoen og jeg synes det er vår aller beste video noen gang når det kommer til redigering og filming. Han har blitt så sykt flink og det er så gøy å se utviklingen han har hatt både som “filmskaper” og som bloggfotograf. Her kommer … Continue reading "24 TIMER I EN TREHYTTE"

2019-10-14 19:39 UKEN SOM GIKK

Reklame | Trehyttene / annonselenker Nelly KÅPE GANNI / VESKE NUNOO / SOLBRILLER HER AKKURAT NÅ Vi har lagd oss noen deilige burgere her hjemme og skal straks sette på de nye sesongen av Team Ingebrigtsen. En helt perfekt start på uken. Jeg tror forresten det er søndag, men finnes det noe bedre enn å … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-10-13 18:52 VINN MIN FAVORITTVESKE

Reklame | Nunoo God søndag fineste dere! Jeg håper alle sammen har hatt en kjempefin helg så langt. Det har jeg hatt og er straks klar for å ta med meg kofferten for å ha et skikkelig kjærestedøgn, mer om det senere. I dag skal jeg nemlig fortelle dere om noe veldig gøy! Som dere … Continue reading "VINN MIN FAVORITTVESKE"

2019-10-13 11:13 CHALLENGE / KJØPER ALT JEG KLARER Å BÆRE

God morgen fineste dere! Nå er jeg tilbake i Kristiansand etter det som føles som en veldig lang helg. Dere skal få se hvorfor i løpet av uken, jeg har nemlig blogget så jeg skal ikke si så alt for mye om dette. Akkurat nå så venter jeg på at Morten skal servere meg banan- … Continue reading "CHALLENGE / KJØPER ALT JEG KLARER Å BÆRE"

2019-10-12 17:32 OUTFIT INSPIRASJON PÅ SALG

Reklame | annonselenker Nelly Nå er høstsalget eller mid season sale i gang hos veldig mange butikker. Dette er en perfekt anledning til å kjøpe det du føler du mangler til høst- eller vintergarderoben til en litt billigere penge. Nå kan du få kjøpt alt fra festkjoler til vinterjakker og luer, og Nelly har opp … Continue reading "OUTFIT INSPIRASJON PÅ SALG"

2019-10-12 10:57 UKENS SPØRSMÅL

Kan du ha meetup i Kristiansand? Hvis det blir en passende anledning noen gang 🙂 Hvor gammel var du første gang du hadde sex? Jeg tror kanskje jeg har svart på det en gang for kjempelenge siden, men jeg føler ikke lenger for å svare på dette spørsmålet. Det spiller virkelig ingen rolle når andre … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-11 08:15 HELGENS PLANER

Reklame | Trehyttene / Nunoo T-SKJORTE H&M / JAKKE PULL&BEAR / VESKE NUNOO FREDAG. Klokken ti setter jeg meg på bussen til Oslo! Åh, det skal bli så godt med litt ordentlig venninne-tid. Jeg merket på Bali hvor godt det var å henge med Emilie 24/7, jeg pleide jo å være med venner hver eneste … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-10-10 17:42 BURSDAGSFEIRING , KJÆRESTETUR OG KJØKKEN

Reklame | Nunoo / annonselenke Nelly SOLBRILLER HER / GENSER H&M / JAKKE MATCH / VESKE NUNOO 💭 Jeg skulle egentlig ikke feire bursdagen min i år, men det blir en liten feiring allikevel. Morten og jeg skal en tur til Oslo dagen før bursdagen min så da dro jeg i gang en bursdagsmiddag for meg … Continue reading "BURSDAGSFEIRING , KJÆRESTETUR OG KJØKKEN"

2019-10-09 19:04 EN HELT FANTASTISK NYHET

Reklame | Nunoo Hei, mine kjære! Nå har jeg noe veldig moro å fortelle dere. Jeg har for lengst trykket veskemerket Nunoo til mitt hjerte og det har blitt en stor favoritt. Jeg startet med å kjøpe en veske som jeg hadde sett på lenge, og da jeg fikk en ganske god lønning tenkte jeg … Continue reading "EN HELT FANTASTISK NYHET"

2019-10-08 16:59 VI TESTER HØSTENS MATNYHETER

Endelig! Dette er en veldig etterspurt video og endelig fikk vi surret oss til å lage den. Vi har gjort noe lignende flere ganger tidligere, så det er veldig moro at dere liker det og ønsker mer. Morten og jeg har rett og slett vært i tre forskjellige butikker og funnet masse nyheter som vi … Continue reading "VI TESTER HØSTENS MATNYHETER"

2019-10-07 17:48 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki JAKKE HER / BUKSE MONKI HER / SKO HER AKKURAT NÅ: Sitter jeg og jobber med bildene Morten og jeg tok i stad. Jeg er sååå fornøyd og det er deilig å kjenne på det. Så skal vi straks lage ørretfilet og deilige grønnsaker til middag, nam nam. UKENS … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-10-06 19:48 DET ER NOE JEG MÅ FORTELLE DERE

Det jeg skal fortelle dere nå har jeg tenkt lenge på, eller jeg føler i hvert fall at jeg har tenkt på det i en evighet. Hvis jeg skal de ordentlig på det så er det nok to-tre måneder siden at jeg virkelig begynte å kjenne på det.  Jeg har alltid elsket å skrive! Helt … Continue reading "DET ER NOE JEG MÅ FORTELLE DERE"

2019-10-06 09:13 SERIETIPS: THE GOOD PLACE

Denne serien er faktisk fra 2016, men jeg oppdaget den ikke før her om dagen. Serien ligger på Netflix og handler faktisk om livet etter døden. Vi møter Elanor som nettopp har kommet til det som er “the good place”, en slags versjon av himmelen. Motsetningen er “the bad place”, et sted de vet lite … Continue reading "SERIETIPS: THE GOOD PLACE"

2019-10-05 16:47 INTERIØR PÅ SALG

Reklame | annonselenker Royal Design / H&M / Ellos Nå er det masse gode tilbud rundt om i forskjellige nettbutikker. Jeg har valgt ut noen favoritter som er på salg, både tilbud som utgår og ordentlig salg hvis man kan si det slik. ROYAL DESIGN 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 … Continue reading "INTERIØR PÅ SALG"

2019-10-05 10:13 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Ellos KJOLE HER Topp ti ting å gjøre i Kristiansand? Lunsj på Panda Panda, tur i Ravnedalen, spille curling i Idda arena, handletur i sentrum på butikker som Hansen & Co, Retro og Zara, spise middag på Le Monde Tapas, ta en tur innom Aquarama som har badeland, spa og … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-10-04 16:46 DET “NYE” SOVEROMMET

Reklame | annonselenker Ellos Nå tenkte jeg å vise frem det “nye” soverommet litt ordentlig. Jeg har lagt ut litt bilder fra vi startet å male og litt småtteri på stories, men nå begynner det å bli ganske så ferdig. Hvis dere vil se hvordan det så ut før kan dere se noen bilder av … Continue reading "DET “NYE” SOVEROMMET"

2019-10-04 07:51 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki JAKKE HER / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI HER FREDAG Jeg skal få pappa på besøk, han bare vet det ikke helt enda. Han må nemlig hjelpe til med litt saker og ting her hjemme, ja dette nevnte jeg jo i går. Vi må kontrollmåle kjøkkenet, det er noe … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-10-03 18:56 10 SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | annonselenke Monki GENSER ARNIE SAYS / BUKSE MONKI HER 1. Det beste med denne uken: At vi begynner å nærme oss en løsning på kjøkkenet! Jeg har lyst til å bestille nå, men vi må tenke litt gjennom ting og bli 100% sikre på valget vårt. Vi skal jo renovere hele kjøkkenet alt skal … Continue reading "10 SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-10-03 07:13 ET TILBAKEBLIKK

Nå som vi går inn i høsten tenkte jeg å ta et raskt tilbakeblikk på sommeren som var. Wow som tiden har flydd! Jeg husker nesten ikke at vi hadde sommer en gang og tok meg selv i å tenke “hva i all verden brukte jeg sommeren på?”. Så kom jeg på det, jeg reiste. … Continue reading "ET TILBAKEBLIKK"

2019-10-02 13:58 KJØPER ALT MORTEN KLARER Å BÆRE

Det er klart for en ny challenge! Denne gangen er Morten først ut og jeg kjøper alt han klarer å bære, men hvis han mister en eneste ting så mister han absolutt alt. Tror dere han klarer det? HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-10-02 07:13 ETT ÅR MED DEG

Kjære fineste kjæresten min. Jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne, fordi jeg tror neppe ord kan beskrive hvordan dette året med deg har vært. Det jeg kan si er at ingen noen gang har fått meg til å føle meg som du gjør. Ingen har noen gang fått meg til å le så … Continue reading "ETT ÅR MED DEG"

2019-10-01 18:54 ET HALVT ÅR SOM SAMBOERE

Oktober er virkelig måneden for å feire er i hjemmet. Vi har vært samboere i et halvt år, vi har ettårsdag og jeg har bursdag woho! Den eneste grunnen til at vi i det hele tatt husker at det er et halvt år siden vi flyttet sammen i dag er fordi vi har ettårsdag i … Continue reading "ET HALVT ÅR SOM SAMBOERE"

2019-10-01 07:09 DETTE VIL JEG GJØRE I OKTOBER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / Trehyttene JAKKE HER / BUKSE MONKI HER / SKO HER Feire ett år som kjærester. Tenk at Morten og jeg har vært sammen i et år allerede… Vel i morgen da, men 24 timer eller fra spiller vel ingen stor rolle. Det blir så koselig, i morgen blir … Continue reading "DETTE VIL JEG GJØRE I OKTOBER"

2019-09-30 18:52 UKENS HANDEL

Nam, nam, denne uken er det masse godt! Vi fikk ikke bruk for alt vi kjøpte forrige uke fordi begge ble syke så et par av middagene går inn i denne uken. Mandag. Tandoori! Vi skulle egentlig ha dette på lørdag, men vi konkluderte med at det er lov å flytte lørdagsmiddagen til mandag når … Continue reading "UKENS HANDEL"

2019-09-30 06:43 UKEN SOM GIKK / DEN VERSTE PÅ LENGE

God morgen og god mandag flotte dere! Nå er det bare å sette seg godt til rette og gjøre seg klar for det som muligens er det mest sutrete innlegget i denne bloggens historie 😉 Jeg er så lei av å være syk og det skinner mildt sagt gjennom, men det takler dere! AKKURAT NÅ: … Continue reading "UKEN SOM GIKK / DEN VERSTE PÅ LENGE"

2019-09-29 17:11 BALI VLOG

Reklame | Lapoint Vloggen fra Bali er klar! Jeg hadde det helt fantastisk på tur og savner det litt allerede. Det var helt utrolig vakker på Bali og det å bo på Lapoint sin Surf Camp var minst like bra som sist. Hvis du er nysgjerrig på Lapoint og vil sjekke ut hvilke destinasjoner de … Continue reading "BALI VLOG"

2019-09-29 10:05 FØRSTE GANG MORTEN OG JEG…

Jeg leste dette innlegget på bloggen til Isabelle og synes det var et skikkelig morsomt innlegg! Så Isabelle, jeg håper det går fint at jeg lånte det med et par forandringer 😉 Første gangen vi møttes  Dette har nok de aller fleste fått med seg. Vi møttes for første gang på innspillingen av Love Island, … Continue reading "FØRSTE GANG MORTEN OG JEG…"

2019-09-28 17:28 EN DAG PÅ NUSA PENIDA

Reklame | annonselenke Nelly Da vi var på Bali dro Emilie og jeg på en dagstur til Nusa Pendia. Jeg har sett masse bilder derfra og så for meg et ordentlig paradis. Vi måtte opp halv seks på morgenen fordi vi ble hentet en time senere, deretter ventet en time i bil for å komme … Continue reading "EN DAG PÅ NUSA PENIDA"

2019-09-28 10:03 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly TOPP SHEIN / SKJØRT HER / VESKE BALI (lignende her) Du har sååå mange fine kjoler, hvor er de fleste fra? Tusen takk! Det er mye forskjellig. Jeg har en god del fra Zara og Nelly, men også Neo Noir, Dry Lake, Na-KD, Monki og ASOS. Har du slekt fra Island? … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-27 16:39 25% RABATT PÅ NELLY

Reklame | annonselenker Nelly Hei, fineste dere! Er det noen som er gira på å freshe opp garderoen eller å sikre seg noen typiske høstplagg? Koden ANDREA25 gir dere 25% på alt fra NLYBYNELLY! 1 HER / 2 HER / 3 HER / 4 HER / 5 HER / 6 HER 1 HER / 2 … Continue reading "25% RABATT PÅ NELLY"

2019-09-27 08:12 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN / BALI

God morgen, dere! Jeg føler meg som dritt, blir bare sykere og sykere her. Alt gjør seriøst vondt og hver gang jeg hoster eller nyser føles det som om lungene mine rives opp. Ikke en bra dag med andre ord, men sånn er det bare. Jeg skal uansett komme meg ut etterpå for å se … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN / BALI"

2019-09-26 17:49 NYE RETNINGSLINJER – JEG ER SJOKKERT

Wow, jeg har nesten ikke ord. Jeg er helt sjokkert over hva jeg akkurat har lest. Dere har helt sikkert fått med dere at det har kommet nye retningslinjer for influensere? Det er noe jeg personlig har ventet på en stund og synes er kjempeflott! Jeg er 100% mot markedsføring av kosmetiske inngrep som operasjoner … Continue reading "NYE RETNINGSLINJER – JEG ER SJOKKERT"

2019-09-26 07:03 DETTE GJØR MEG SÅ GLAD

Reklame | annonselenker Nelly / Monki ØREDOBBER ZARA / TOPP HER (20%) BUKSE MONKI HER 😃 I går målte vi opp kjøkkenet vårt og i dag har vi første time for å lage et slags utkast på kjøkkenet. Vi skal innom mange forskjellige forhandlere for å sammenligne både pris og utseende. Uansett så er det kjempegøy … Continue reading "DETTE GJØR MEG SÅ GLAD"

2019-09-25 19:30 DET ER OVER

Så var ungkarslivet over. Her kommer et lite sammendrag fra hva som skjedde mens Andrea var på Bali, håper dere liker det! To uker alene har passert. Har det blitt som forventet? Første uken gikk ganske treigt. Det var ingen å dele morgenen med, og hele leiligheten virket tom. Ikke noen Andrea som fløy rundt … Continue reading "DET ER OVER"

2019-09-25 07:07 TILBAKE TIL HVERDAGEN

Reklame | annonselenker Nelly JAKKE HER / BUKSE HER God morgen, fineste dere! Åh, så utrolig godt det er å være hjemme igjen. Jeg hadde det helt fantastisk på Bali og sitter å jobber med vloggen derfra nå så dere skal få se med egne øyne hvordan turen var, men det er alltid godt å … Continue reading "TILBAKE TIL HVERDAGEN"

2019-09-24 20:27 UKENS HANDEL

Ah, et herlig syn! Masse deilig mat som jeg gleder meg skikkelig til å spise. I det siste har jeg begynt å bli litt glad i å lage mat, noe jeg aldri trodde kom til å skje. Det er kanskje litt fordi jeg har en som setter stor pris på det og da blir det … Continue reading "UKENS HANDEL"

2019-09-24 06:47 ET MER GJENNOMFØRT HJEM

Reklame | Desenio Hei, verdens beste lesere! Nå er det på tide med en liten interiør update her på bloggen igjen. Denne gangen er det nye detaljer som har kommet på plass, nemlig bilder! Jeg har som vanlig bestilt posters og rammer fra Desenio. Jeg har ikke brukt noen andre posters (eller rammer) på mange … Continue reading "ET MER GJENNOMFØRT HJEM"

2019-09-23 15:11 MORTEN HAR GITT BORT KLÆRNE MINE

Altså dere!!! Denne vloggen vil dere ikke gå glipp av. Da Morten var alene hjemme skulle han vlogge, men det var virkelig ikke dette jeg så for meg. Han har gitt bort klærne mine og dere får se hvordan jeg reagerer på det hele 😱   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-09-23 08:17 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / NA-Kd KJOLE HER  AKKURAT NÅ: Jeg er på Gardermoen og skal etter hvert ta det siste flyet som tar meg hjem til Kristiansand. Som jeg gleder meg! UKENS TANKE: Okei, jeg så at en nordmann vant over 400 millioner i lotto og som jeg alltid gjør begynte jeg å tenke hva … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-22 19:34 INTERIØR PÅ ØNSKELISTEN

Reklame | annonselenker Ellos / Royal Design DUKKE HER / KLESSTATIV HER / VASE HER / AVISKURV HER SERVERINGSBRETT HER / PUTE HER / STOL HER / PUFF HER PUFF HER / GULVTEPPE HER / DUFTLYS HER / TEPPE HER LAMPE HER / LYSESTAKE HER / ENKEL LYSESTAKE HER / VEGGHENGT HER DUFTLYS HER / … Continue reading "INTERIØR PÅ ØNSKELISTEN"

2019-09-22 09:06 JEG GLEDER MEG TIL Å KOMME HJEM TIL…

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE HER God morgen! Nå er hjemreisen godt i gang og jeg klarer ikke vente til dette døgnet med reise er over. Jeg elsker å besøke nye steder, men jeg hater selve reisen, særlig når den er på over et døgn. Ååå det skal bli så godt å komme hjem og … Continue reading "JEG GLEDER MEG TIL Å KOMME HJEM TIL…"

2019-09-21 16:53 10 TING JEG ELSKER MED BALI

Reklame | Lapoint / annonselenke Monki KJOLE MONKI HER Maten her er fantastisk! Dette er det aller beste mat-stedet jeg har vært i hele mitt liv. Jeg kan ikke beskrive med ord hvor fantastisk maten her er. Når jeg er på reise pleier jeg å bli ganske matlei etter noen dager fordi jeg føler at … Continue reading "10 TING JEG ELSKER MED BALI"

2019-09-21 09:14 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER / ØREDOBBER ZARA / SMYKKE SAFIRA / VESKE THAILAND (lignende her) Har du lyst til å være med på Bloggerne? Det hadde sikkert vært moro det! Blir jo egentlig litt som jeg gjør nå, at jeg deler av livet mitt, men kanskje enda mer personlig og på en annen måte … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-20 07:45 JORDSKJELV PÅ BALI

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE PRETTYLITTLETHING / SKO HER  Hei og god morgen, fineste dere! Er dere klare for helg? Det er noe jeg alltid savner litt når jeg er på ferie, den helgefølelsen. Det er alltid en følelse av ekstra kos, nå er det jo kos hver dag haha. Vet dere hva som skjedde … Continue reading "JORDSKJELV PÅ BALI"

2019-09-19 14:52 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Hei fineste dere! Jeg har hatt nok en fin dag på Bali. I dag har vi bare slappet helt av, ligget ved bassenget og kost oss i sola, vært på marked og ute på middag. I skrivende øyeblikk er klokken snart halv ti på kvelden og jeg sliter med å holde meg … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN"

2019-09-19 07:18 SPØRSMÅL OG SVAR / LAPOINT & BALI

Reklame | Lapoint Hvor mye koster det for to uker med Lapoint? Det kommer litt an på hva du velger. Du kan velge en uke med surfing og en med bed & breakfast, to uker med surfing eller to med bed & breakfast for eksempel. Så kommer det litt an på hva slags rom du … Continue reading "SPØRSMÅL OG SVAR / LAPOINT & BALI"

2019-09-18 19:12 KYND COMMUNITY

Reklame | annonselenke Monki KYND community 12X Jalan Raya PetitengetSeminyak, Bali ØREDOBBER ZARA / SMYKKE GULLDIA / KJOLE MONKI HER  Kind community er et sted jeg har fulgt på Instagram omtrent siden den dagen jeg bestemte meg for å reise til Bali. Jeg har sett all den digge maten de har lagt ut på storien … Continue reading "KYND COMMUNITY"

2019-09-18 07:15 HJEMLENGSEL, BO I OSLO OG TÅRER

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER / ØREDOBBER HER 💭 Altså det absolutt vondeste å vokse er øyenbryn. Seriøst, uten tvil! Folk er så stressa for brasiliansk, men jeg synes det er en dans på roser i forhold! 💭 Jeg gleder meg så mye til å ta i bruk høstjakkene mine når jeg kommer hjem! 💭 … Continue reading "HJEMLENGSEL, BO I OSLO OG TÅRER"

2019-09-17 18:20 HØSTENS FINESTE JAKKER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki Jeg elsker høsten og jeg elsker jakker, hva er vel da bedre enn høstjakker? Det er faktisk ikke så mye, haha. Vi kan begynne å snakke om sjokolade og Pepsi Max, men jeg tror høstjakker havner på en sterk tredjeplass! Det er ikke dårlig. Det er så sykt mange … Continue reading "HØSTENS FINESTE JAKKER"

2019-09-17 07:07 JEG ER SKIKKELIG SPENT

Reklame | Lapoint God morgen, fine dere! I dag var vi oppe før klokken seks… Jeg var så utrolig trøtt, men det blir antakeligvis veldig verdt det. Denne uken har vi ikke surfing, men kun bed & breakfast. Det er også noe man kan velge her på Surf Camp med Lapoint. Det gir oss enda … Continue reading "JEG ER SKIKKELIG SPENT"

2019-09-16 13:59 REAGERER PÅ MINE GAMLE BLOGGINNLEGG

Wææ, denne videoen er til å dø av. Morten og jeg satt oss ned og begynte å scrolle oss tilbake i akrivet på bloggen min. Vi gikk helt tilbake til 2014 og så hva jeg hadde skrevet og hvordan bildene mine så ut. Jeg dør av meg selv… Morten mobber og jeg kleiner totalt ut! … Continue reading "REAGERER PÅ MINE GAMLE BLOGGINNLEGG"

2019-09-16 07:06 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki KJOLE HER / ØREDOBBER HER AKKURAT NÅ: Jeg ligger på stranden og koser meg, eller så spiser jeg lunsj. Det er vanskelig å si. Når jeg skriver dette er klokken halv ti her på Bali, men når det kommer ut er klokken rundt to. UKENS TANKE: Jeg er så ambivalent. … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-15 18:18 LOVE, SIMON

Wiii, endelig søndag! Jeg må innrømme at jeg ikke har noen som helst følelse av hvilken dag det er her på Bali, men vanligvis er søndag favorittdagen min. Det tror jeg kanskje jeg nevner for dere hver eneste søndag? I dag savner jeg faktisk Norge litt, akkurat på grunn av den søndagsfølelsen og kanskje fordi … Continue reading "LOVE, SIMON"

2019-09-15 09:26 MIN MORGENRUTINE OG ET GODT TIPS

Reklame | Good for me God morgen, vakre fine dere! I dag tenkte jeg å ta dere med gjennom mine vanlige morgenrutiner og samtidig tipse dere om en god gammel kjenning, nemlig Hair Luxious fra Good For Me 💗. Det kommer vi tilbake til. En typisk morgen for meg er at jeg står opp et … Continue reading "MIN MORGENRUTINE OG ET GODT TIPS"

2019-09-14 15:44 SLIK BOR JEG PÅ BALI

Reklame | Lapoint Hei, fininger! Jeg tenkte at jeg skulle vise dere hvordan jeg bor her på Bali. Jeg har tatt masse bilder av villaen, og ja egentlig hele Surf Camp området til Lapoint. Det er utrolig fint her, virkelig over all forventning. Alt er helt nydelig, området er kjempestort, vi har to basseng, et … Continue reading "SLIK BOR JEG PÅ BALI"

2019-09-14 09:23 UKENS SPØRSMÅL

Hvem er hun du reiser med til Bali? Det er Emilie, en god venninne av meg. Vi møttes like før videregående og har holdt sammen siden. Hun er en av Larviks-jentene mine som er mine nærmeste venner og “gjengen” min. Savner du Morten? Ja, det gjør jeg! Utrolig nok så går det bedre enn hva … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-13 15:17 DISSE VIL DU IKKE MØTE PÅ FLYET

Reklame | annonselenker Nelly GENSER HER / LEGGINS HER Nå er det veldig lenge siden jeg har kommet med et innlegg som dette. I starten av min bloggkarriere hadde jeg en god del av det her. Jeg vil begrunne det med at jeg omgikk fremmede folk og folkemengder mye mer enn hva jeg gjør i … Continue reading "DISSE VIL DU IKKE MØTE PÅ FLYET"

2019-09-13 06:11 MIN BUCKETLIST

Reklame | annonselenker Nelly / NA-KD I fjor på denne tiden publiserte jeg dette innlegget. Ting jeg vil gjøre eller oppleve før jeg dør. Jeg kom over det da jeg kikket gjennom arkivet mitt og oppdaget at jeg faktisk kan krysse av et par ting, og at det er noen ting jeg vil legge til. … Continue reading "MIN BUCKETLIST"

2019-09-12 16:19 EN DAG I UBUD

Reklame | Lapoint Hei fineste dere! Nå er jeg så trøtt. Nei vent, når dere leser dette så sover jeg faktisk. I skrivende stunder klokken litt over elleve her og jeg har så lyst til å stupe i seng. Vi har hatt den lengste dagen jeg har hatt på veldig lenge. Det har skjedd noe … Continue reading "EN DAG I UBUD"

2019-09-12 07:02 MITT NYE KJØKKEN

Wiii vi har endelig begynt å lande litt når det kommer til kjøkken og skal begynne å se ordentlig på det når jeg er tilbake fra Bali. Bilder fra Pinterest.com Vi har blitt ganske enige om stilen på kjøkkenet. Jeg hadde egentlig ingen store preferanser når det kom til farge på kjøkkenet. Morten var ganske … Continue reading "MITT NYE KJØKKEN"

2019-09-11 06:54 LIVET PÅ BALI

Reklame | Lapoint / annonselenker Nelly BIKINITOPP HER / PLAYSUIT HER / SOLBRILLER HER God morgen, fineste dere! Nå er klokken snart to her på Bali og jeg har nettopp spist en deilig lunsj her på campen. Jeg må bare fortelle dere hvor fantastisk fint det er her! Altså jeg klarer ikke. Er dette ekte? … Continue reading "LIVET PÅ BALI"

2019-09-10 18:39 TILBAKE TIL UNGKARSLIVET!

Hei igjen bloggen til Andrea! Altfor lenge siden sist! Men nå er jeg her igjen, og nå tenker jeg å lufte litt tanker om det at Andrea skal være borte fra meg i 16 dager. Vi har faktisk aldri vært borte fra hverandre så lenge før, så det blir rart! Jeg kan begynne med de … Continue reading "TILBAKE TIL UNGKARSLIVET!"

2019-09-10 07:40 JEG MÅ SLUTTE

… med disse uvanene Bruke så lang tid på å komme meg opp av sengen. Jeg har begynt å slumre så sykt. Jeg våkner, men jeg slumrer i senga om det gir mening. Jeg ligger der i sikkert en time før jeg faktisk står opp. Greit nok at jeg ligger og deler blogginnlegg, men det … Continue reading "JEG MÅ SLUTTE"

2019-09-09 14:41 MORTEN KJØPER ALT ANDREA TAR PÅ

Hei fra varmen! Jeg har nettopp kommet frem til det som skal være hjemmet mitt de neste to ukene og er dødssliten, men veldig gira. Jeg har fått mat i magen og en cola zero så nå er er ting veldig greit her altså 😉 Før jeg dro så spilte Morten og jeg inn en … Continue reading "MORTEN KJØPER ALT ANDREA TAR PÅ"

2019-09-09 07:46 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly BLAZER HER / BUKSE HER / BODY MISSGUIDED HER AKKURAT NÅ: Landet akkurat på Bali! UKENS TANKE: Jeg tror egentlig jeg har veldig godt av å være borte fra Morten en stund, ikke fordi jeg vil være borte fra han, tvert imot, men det er nettopp det. Jeg har gruet meg så … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-08 19:55 PAKK MED MEG TIL BALI

Reklame | produktplassering / alle lenker er annonselenker Jeg var litt usikker på om dere egentlig synes slike innlegg er morsomme, men ut ifra Instagram-avstemningen min så burde dette slå ganske så godt an 😉 Det eneste jeg angrer på er at jeg valgte å gjøre dette til et bildebasert innlegg. Dette burde absolutt vært … Continue reading "PAKK MED MEG TIL BALI"

2019-09-08 11:18 NÅ REISER JEG ENDELIG

Reklame | Lapoint / annonselenker Nelly GENSER HER / LEGGINS HER / SKO HER Wiiii! Hei fra Gardermoen. Nå er jeg på plass og veldig klar for å komme til sol og varme. Bagasjen er levert, jeg klarte så vidt å holde meg unna overvekt så alt er fryd og gammen. Nå skal vi finne … Continue reading "NÅ REISER JEG ENDELIG"

2019-09-07 16:47 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Monki OBS!! Koden NELLY20 gir 20% på NLYBYNELLY her. ØREDOBBER ZARA / TOPP HER / BUKSE MONKI HER Har du noen tips mot oppblåst mage? Finn ut hva du reagerer på. Nå er det jo ikke alltid sånn at man er allergisk mot noe heller, man kan jo bare ha … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-09-07 08:29 JEG REISER IKKE ALLIKEVEL

Reklame | annonselenke Nelly SPENNE TOPSHOP / OVERDEL ZARA / BUKSE HER (30%) God morgen og god lørdag! Her i Kristiansand er det helt nydelig høstvær. Da jeg våknet etter å ha uffet meg, klamret meg rundt Morten, snudd med litt og egentlig nektet å faktisk våkne kikket jeg ut av vinduet og så det … Continue reading "JEG REISER IKKE ALLIKEVEL"

2019-09-06 17:43 6 POSITIVE TING MED Å FLYTTE TIL EN NY BY

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER / BELTE SHEIN / SKO HER Det begynner å bli en stund siden, men jeg skrev et innlegg hvor jeg fortalte om de negative sidene ved å flytte til en ny by. Nå er det ikke slik at det kun er negativt, så jeg tenkte å dele de positive … Continue reading "6 POSITIVE TING MED Å FLYTTE TIL EN NY BY"

2019-09-06 07:44 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Nelly / samarbeid B. Unique BLAZER HER / BUKSE HER / BODY HER / SMYKKER GULLDIA & SAFIRA Fredag. Jeg skal bruke morgenen og formiddagen på å jobbe. Jeg er så stressa før Bali, hehe. Jeg vil gjerne ha en del innlegg klart på forhånd så jeg ikke må sitte inne og … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-09-05 19:39 EKSTREM MAKEOVER

Hallo! Jeg tenkte det var på tide å gi dere en liten oppdatering på prosjekt soverom. Det som skjer akkurat nå er at vi venter (enda) på å bli kvitt garderobeskapet så vi får malt resten av rommet hvitt. Det skjer forhåpentligvis før jeg drar så jeg får se resultatet! Hvis ikke blir det en … Continue reading "EKSTREM MAKEOVER"

2019-09-05 07:05 DET BESTE MED Å JOBBE SOM BLOGGER

Reklame | annonselenke Monki KJOLE HER Jeg delte et innlegg hvor jeg fortalte hva jeg savner med å ha en “vanlig” jobb, i mitt tilfelle en butikkjobb. Nå tenkte jeg å snu om å skrive hva som er fordelen med å ha den jobben jeg har nå og å jobbe som blogger! Det er nemlig … Continue reading "DET BESTE MED Å JOBBE SOM BLOGGER"

2019-09-04 17:24 ANDREA KJØPER ALT MORTEN TAR PÅ

Hei, folkens! Nå var det på tide med en ny video, så i går dro jeg med meg Morten ut av huset med bind for øynene. Han skulle nemlig få alt han tok på! Det høres rart ut, men jeg synes i hvert fall det ble veldig morsomt 😂   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 4 kommentarer

2019-09-04 07:11 EN TYPISK LISTE-DAG

Reklame | annonselenke Nelly T-SKJORTE BERSHKA / SKJØRT VILA HER / SKO NIKE God morgen! Tiden flyr denne uken altså. Det er onsdag, men jeg trenger egentlig at det er mandag. Det er så utrolig mye jeg gjerne skal få gjort før jeg reiser på lørdag og nå begynner jeg å bli skikkelig stressa. Hjelp! … Continue reading "EN TYPISK LISTE-DAG"

2019-09-03 18:50 EX ON THE BEACH, BALI OG STUDIER

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE HER 💭 Tenk at jeg reiser til Bali om under en uke. Det et helt sykt, jeg føler enda at det er flere måneder til. Jeg er overhodet ikke klar for dette 😂 💭 Er det bare jeg som har (sjeldne) perioder hvor jeg omtrent hater alt og alle jeg ikke kjenner? … Continue reading "EX ON THE BEACH, BALI OG STUDIER"

2019-09-03 07:09 DETTE VIL JEG GJØRE I SEPTEMBER

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE HER / VESKE ZARA / SKO NLY Bali. Wiiiii! Jeg reiser til Bali, tenk på det da dere. Jeg gleder meg helt utrolig mye og klarer nesten ikke vente. Jeg skal spise så mye god mat, bli skikkelig brun, kose meg i bølgene og oppleve det Bali har å tilby. … Continue reading "DETTE VIL JEG GJØRE I SEPTEMBER"

2019-09-02 18:55 JEG HAR GOOGLET MEG SELV

Reklame | annonselenker Nelly SPENNER ZARA / ØREDOBBER HER / KJOLE HER Jeg hiver meg på og har Googlet meg selv! Hvem har ikke gjort det før da? Det er ganske interessant å se hva som dukker opp, haha. Jeg synes det er så gøy å se hva folk er nysgjerrig på når det kommer … Continue reading "JEG HAR GOOGLET MEG SELV"

2019-09-02 07:02 UKEN SOM GIKK

Reklame | alle lenker er annonselenker SPENNER ZARA / KJOLE MISSGUIDED / VESKE NUNOO / SKO HER AKKURAT NÅ: Nettopp stått opp. Nå skal jeg nyte en deilig kaffe og se på God Morgen Norge, deretter skal jeg jobbe frem til jeg skal til legen klokken ett. UKENS TANKE: Jeg vet virkelig ikke hvorfor jeg er … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-09-01 18:49 FILMTIPS: WINE COUNTRY

Jeg skulle ønske alt på bildet under stod på bordet foran meg nå, men dette er dessverre et akrivbilde. Sannheten er at leiligheten er veldig lite bloggvennlig for øyeblikket. Jeg er snufsete og ikke helt i form, Morten er sliten etter å ha løpt løp i går så vi har en ekstremt avslappende søndag. Nå … Continue reading "FILMTIPS: WINE COUNTRY"

2019-09-01 08:58 DEN BESTE DAGEN I UKA

Reklame | Lapoint God morgen og ikke minst, god søndag! Dette er som jeg sikkert har sagt tusen ganger før, min favorittdag i løpet av hele uken. Det er noe spesielt med søndager. Jeg elsker at alt er stengt og at man ikke må gjøre noe som helst, samtidig som man har tid til å … Continue reading "DEN BESTE DAGEN I UKA"

2019-08-31 16:41 FAVORITTANTREKK I AUGUST

Reklame | alle lenker er annonselenker JAKKE MISSGUIDED HER / KJOLE PARISIAN HER / VESKE FRA THAILAND BLAZER HER / BODY HER / VESKE NUNOO / BUKSE MONKI HER / RINGER NLY KJOLE HER JAKKE HER / BUKSE HER TOPP NELLY HER / KJOLE MONKI HER / SKO HER T-SKJORTE MONKI / BUKSE H&M HER / SKO HER GENSER ARNIE … Continue reading "FAVORITTANTREKK I AUGUST"

2019-08-31 09:09 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Monki / Nelly KJOLE MONKI HER / SKO HER Har du og Morten begynt å planlegge bryllup? Nei, absolutt ikke. Jeg skjønner at du spør med tanke på Mortens story i går, men jeg ble like overrasket som dere over det der haha. Hvem inspirerer deg med bilder og redigering? Angelica Blick, … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-08-30 19:24 PROSJEKT SOVEROM

Fredagskvelden, dere. Finnes det noe bedre? Jeg er endelig hjemme i Kristiansand. Haha, litt teit å skrive endelig når jeg har vært borte i litt over tjuefire timer, men den er grei. Jeg er i hvert fall hjemme og veldig snart så skal fredagspizzaen inn i ovnen og det skal bli så deilig! Jeg hadde … Continue reading "PROSJEKT SOVEROM"

2019-08-30 08:52 EN OPPDATERING PÅ GÅRSDAGEN

Hei fra Oslo! Dette ble et litt senere innlegg enn vanlig, men jeg var virkelig ikke tilstede i eget hode i går haha. Jeg var så stressa at jeg ikke klarte å tenke på noe som helst annet, heller ikke å forberede noe til i dag tidlig. Vel, vel sånn blir det noen ganger. Nå … Continue reading "EN OPPDATERING PÅ GÅRSDAGEN"

2019-08-29 17:08 REISENE SÅ LANGT I 2019

Hello, mine flotte lesere! Her om dagen begynte jeg å planlegge neste år litt. Jeg vil blant annet reise mindre så jeg vil sikre meg at de reisene jeg faktisk skal på blir ekstra bra. Det er mye fordi jeg reiste ekstremt mye i år, altså ekstremt. Tidligere har det gått flere år mellom reisene … Continue reading "REISENE SÅ LANGT I 2019"

2019-08-29 07:13 JEG GRUER MEG SKIKKELIG TIL I KVELD

Reklame | annonselenke Nelly KJOLE HER (25% med koden ANDREA25) Okei, i dag blir det ingen vanlig god morgen-start på innlegget. Jeg våknet jeg opp med en skikkelig vond klump i magen og da føles det ikke helt riktig med “god morgen, rosa skyer og enhjørninger” viben. Når vi først snakker om det så har … Continue reading "JEG GRUER MEG SKIKKELIG TIL I KVELD"

2019-08-28 19:30 ALL GREEN OUTFIT

Reklame | Monki JAKKE MONKI HER / BUKSE MONKI HER ps. hvis dere kjøper to eller flere jeans hos MONKI får dere 30% rabatt!   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-08-28 07:20 DETTE SAVNER JEG MED EN VANLIG JOBB

Jeg har en veldig spesiell jobb, det er jo ikke akkurat noe nytt. Det å jobbe helt mutters alene av å dele livet sitt er kanskje rart, men som regel er det veldig moro! Allikevel er det noen ting jeg savner med å ha en mer “vanlig” jobb, i mitt tilfelle en butikkjobb. Kollegaer. Det … Continue reading "DETTE SAVNER JEG MED EN VANLIG JOBB"

2019-08-27 17:03 EKSKLUSIV RABATTKODE & INSPO TIL HØSTGARDEROBEN

Reklame | annonselenker Nelly Nå gjør jeg meg klar for datenight med min kjære. Han står på kjøkkenet og steker biffen sin og rører i bernaisesausen (NAM) mens jeg er innom her en tur. Jeg skal nemlig dele en digg og eksklusiv rabattkode til dere slik at dere kan fornye høstgarderoben til en litt billigere … Continue reading "EKSKLUSIV RABATTKODE & INSPO TIL HØSTGARDEROBEN"

2019-08-27 07:08 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / NA-KD KJOLE MONKI HER / BLUSE NELLY / SKO HER AKKURAT NÅ: Jeg har nettopp stått opp og gleder meg allerede til lørdag for da skal jeg sove til jeg våkner av meg selv. Digg. Med andre ord så er jeg veldig trøtt, haha. UKENS TANKE: Jeg er så … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-08-26 17:46 COUPLES YOGACHALLENGE

Hello! Morten og jeg er tilbake med en ny YouTube video. Denne gangen ble det faktisk en couples yogachallenge, haha. Vi tenkte at det kunne bli interessant med tanke på at Morten er stiv som en stokk og at jeg virkelig ikke får til yoga (har prøvd, tro meg). Det gikk som det gikk og … Continue reading "COUPLES YOGACHALLENGE"

2019-08-26 06:56 JEG ER IKKE KLAR FOR DETTE

Reklame | annonselenke NA-KD KJOLE NA-KD HER God morgen og god mandag kjære dere! Det er bare å gjøre seg klar for en hektisk uke. Planleggeren min er så full at jeg så vidt får plass til å skrive noe mer, haha. Jeg har for eksempel forstått at det er under to uker til jeg … Continue reading "JEG ER IKKE KLAR FOR DETTE"

2019-08-25 16:59 FAVORITTER TIL HUD OG HÅR

Reklame | LYKO Hallo, fine dere! Nå tenkte jeg å tipse dere om nettbutikken hvor dere får tak i omtrent alt av produkter til hud og hår, samt sminke, parfyme osv. LYKO har over 1000 merker og omtrent alt jeg bruker av produkter og flere av mine favorittmerker som Joico, BJUWTI, Clinique, NYX og Clarins. … Continue reading "FAVORITTER TIL HUD OG HÅR"

2019-08-25 09:17 SERIETIPS: UNREAL

Denne serien hadde jeg helt glemt bort til jeg tilfeldigvis kom over den på TV2 Sumo her om dagen. Jeg så sesong en for flere år siden, da tror jeg den lå på Netflix, men nå ligger det altså hele fire sesonger på Sumo. Serien handler enkelt og greit om crewet bak en stor tv-produksjon … Continue reading "SERIETIPS: UNREAL"

2019-08-24 16:34 OSLO-HELGEN I BILDER

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / H&M T-SKJORTE H&M / SKJØRT ZARA / SKO REBOOK Hei fineste dere og god lørdag! Jeg elsker lørdager, virkelig. I dag har vært en slik lørdag jeg skulle ønske alle kunne være. Wow, det var en dårlig formulering haha. Dere skjønner hva jeg mener. Vi har hatt fellesfrokost, … Continue reading "OSLO-HELGEN I BILDER"

2019-08-24 09:34 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly / Monki JAKKE HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / VESKE NUNOO / BUKSE HER / SKO HER Bruker du presets til bildene? Hva er dine favoritter? Jeg bruker Marokko-pakken og City-pakken fra Pilotmadeleine. Har du noen gode lavfodmap oppskrifter? Foreløpig har jeg funnet oppskrifter fra Julianne Lyngstad som dere finner her. Hvem … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-08-23 17:16 TRE JEANSFAVORITTER AKKURAT NÅ

Reklame | Monki Jeg virkelig elsker denne type jeans! Det er først etter at jeg fant denne fasongen jeg begynte å bruke jeans sånn på ordentlig. Morten hadde faktisk aldri sett meg i lyse jeans før i 2019 tror jeg, haha. Så det sier jo sitt. Disse er uansett ufattelig digge. De er høye i … Continue reading "TRE JEANSFAVORITTER AKKURAT NÅ"

2019-08-23 08:00 HELGENS PLANER

Reklame | annonselenker Monki T-SKJORTE MONKI HER / BUKSE MONKI HER God morgen og god helg, fineste dere! Jeg er så trøtt om dagen. Det er helt krise. Jeg klarer riktignok å dra meg opp av sengen om morgenen, men utover dagen går det liksom ikke. Jeg kan ikke sette meg ned for da sovner … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-08-22 19:31 VÆRE UTRO? VELGE MELLOM MORTEN OG FAMILIEN?

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / H&M T-SKJORTE H&M HER / BUKSE MONKI HER / JAKKE HER / SKO HER Flere har ønsket seg dilemmaer og dere sendte inn en god del til meg på Instagram, så da gjenstår det bare å svare…. Det var noen veldig vanskelige og noen veldig enkle! Bare kunne gå i pelsjakker … Continue reading "VÆRE UTRO? VELGE MELLOM MORTEN OG FAMILIEN?"

2019-08-22 07:33 6 NEGATIVE TING MED Å FLYTTE TIL EN NY BY

Reklame | annonselenker Nelly / Monki GENSER ZARA / BUKSE MONKI HER / SKO HER 🏙️ Man må starte litt på nytt, finne seg til rette, komme inn i helt nye rutiner og en helt annerledes hverdag. Ting er ikke der du er vandt med at det er, du kjenner ikke til de skjulte perlene og … Continue reading "6 NEGATIVE TING MED Å FLYTTE TIL EN NY BY"

2019-08-21 19:08 EN ANNERLEDES ARBEIDSDAG OG ENDRINGER I HJEMMET

Reklame | annonselenker H&M / Nelly BLAZER H&M / BUKSE H&M HER / SKO HER / BH HER Hei, fineste dere! Nå har jeg fått lurt til meg litt tid på macen til Morten igjen. Når jeg er så lur at jeg glemmer min i Oslo så går det litt utover han også dessverre. Heldigvis … Continue reading "EN ANNERLEDES ARBEIDSDAG OG ENDRINGER I HJEMMET"

2019-08-21 07:55 10 TING DERE IKKE VET OM BARNDOMMEN MIN

🤷🏼‍♀️ Jeg husker skikkelig godt den ene bursdagen min fordi jeg fikk ha en prinsessebursdag. Alle hadde på prinsessekjoler, masse falske smykker og tiaraer.  🤷🏼‍♀️Da jeg feiret bursdag pleide vi å ha et sjokoladekaketog pyntet med godteri! Det var skikkelig stas. 🤷🏼‍♀️ Jeg vokste opp på en gård, eller et lite småbruk da. Det var … Continue reading "10 TING DERE IKKE VET OM BARNDOMMEN MIN"

2019-08-20 18:42 8 FORDELER MED Å HA KJÆRESTE

Reklame | annonselenker Nelly T-SKJORTE MONKI / BUKSE H&M HER / SKO HER 💑 Hvis du er heldig så har du en bestevenn og en kjæreste i ett. Man har en man kan fortelle alt til, en som alltid stiller opp, en som forstår deg bedre enn noen andre samtidig som man kan ha det ufattelig … Continue reading "8 FORDELER MED Å HA KJÆRESTE"

2019-08-20 07:37 UKENS HANDEL

God morgen! Det aller første jeg vil gjøre er å beklage det elendige lyset på bildene… Jeg kom hjem sent i går og fikk ikke tatt bilder før det var mørkt og blæh, det ble bare dårlig. Så orket jeg rett og slett ikke sette alt på plass for så å ta det opp igjen … Continue reading "UKENS HANDEL"

2019-08-19 17:01 MORTEN KJØPER ALT JEG VIL HA

Nå skal jeg straks gå ut av døren for å dra på bootcamp. Uff, jeg må innrømme at det frister veldig lite å forlate leiligheten for å dra ned til byen og slite meg ut haha. Den berømte dørstokkmila. Heldigvis blir det nesten alltid bare digg når man først kommer seg avgårde! Jeg har forresten … Continue reading "MORTEN KJØPER ALT JEG VIL HA"

2019-08-19 14:03 UKEN SOM GIKK

Reklame | annonselenker Nelly / Monki / Browns JAKKE RETRO / T-SKJORTE ZARA / RINGER HER / BUKSE HER AKKURAT NÅ: Jeg sitter nå og jobber, beklager forresten at dette innlegget ikke kom som vanlig i dag tidlig. Jeg hadde ikke Macen min og Morten brukte sin i går kveld, og i dag tidlig dro … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-08-18 19:13 FORFERDELIG HÅPLØS

Reklame | annonselenke Nelly God søndag! Jeg har nettopp kommet hjem til Kristiansand, vel hvis nettopp er for et par timer siden haha. Jeg har pakket ut av kofferten, ryddet opp her hjemme, satt på en klesvask, gjort plass til høstjakker i klesskapet og nå skulle jeg sette meg ned for å dele bildene fra … Continue reading "FORFERDELIG HÅPLØS"

2019-08-18 09:56 25 CHICK FLICKS TIL JENTEKVELDEN

… eller regnværsdagen! 27 dresses. En romantisk komedie (selvfølgelig). Jane er evig brudepike, men aldri brus. Hun har vært brudepike hele 27 ganger, men når hun skal være med i søsterens bryllup oppstår det problemer. Hun er nemlig hemmelig forelsket i mannen søsteren skal gifte seg med… Easy A. Romantisk high school komedie. Olive føler … Continue reading "25 CHICK FLICKS TIL JENTEKVELDEN"

2019-08-17 16:47 FAVORITTER I KRISTIANSAND

Hallo! Nå har jeg kommet meg litt mer rundt i byen og hatt en måned hvor jeg faktisk har vært en del hjemme. Det har gjort at jeg har blitt litt mer kjent, men det er enda mer igjen å se. Heldigvis har jeg masse av tid og det er egentlig utrolig deilig å kjenne at … Continue reading "FAVORITTER I KRISTIANSAND"

2019-08-17 08:46 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE HER / VESKE FRA THAILAND / SKO HER Ser du ikke på bloggerne? Nei, jeg så en episode som gikk på tv i går. Det er egentlig ingen der jeg synes er såå interessant å følge med på. Det jeg så der har jeg uansett fått med meg hvis jeg … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-08-16 16:57 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Hallo og god helg! I skrivende øyeblikk sitter jeg på trikken. Jeg skal møte noen venninner for vinkveld, men aller først må jeg innom alle H&M butikker i byen. Jeg fant nemlig en perfekt bukse i Bogstadveien, men de hadde ikke størrelsen min 😫 Så det har skjedd siden sist, haha. Jeg tenkte forresten det … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN"

2019-03-31 18:59 TOTALT HÅPLØS

Reklame | annonselenke Nelly Aaah, i dag orker jeg ikke meg selv. Jeg skal etter planen få mensen i morgen og da er jeg totalt håpløs dagen før. Jeg har ekstremt lite energi, jeg er kvalm og jeg griner av absolutt alt. I stad begynte jeg å grine fordi jeg ikke oppfylte passord-kriteriene på en … Continue reading "TOTALT HÅPLØS"

2019-03-31 10:09 MINE FAVORITTSERIER AKKURAT NÅ

Hei, fine dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg og kost dere masse. Helgen min har gått i ett, men det skal dere få høre mer om senere. Heldigvis har jeg en helt rolig dag i dag som skal gå til jobb, og ikke minst seriemaraton! Nå har jeg en periode når hvor … Continue reading "MINE FAVORITTSERIER AKKURAT NÅ"

2019-03-30 15:52 ET TILBAKEBLIKK PÅ SOMMEREN

Reklame | Kouture / annonselenker Nelly / Wiii, jeg blir så glad av å se på bildene jeg nå skal dele med dere! Jeg har laget et godt gammeldags throwback-innlegg, denne gangen til sommeren i fjor som må sies å være en av de beste somrene noen gang. Juni var en herlig måned! Det var … Continue reading "ET TILBAKEBLIKK PÅ SOMMEREN"

2019-03-30 09:12 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly Hvor finner du inspirasjon til klær? Jeg finner mye inspirasjon på Instagram. To va mine favoritter er Angelica Blick (@angelicablick) og Kenza (@kenzas)! De har utrolig mye kult. Fikk du bra karakterer på ungdomsskolen? Ja, i fagene jeg likte i alle fall haha. Det var bra i det aller meste bortsett … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-03-29 16:22 MÅNEDENS FAVORITT

For en stund tilbake spurte jeg følgerne mine på Instagram hvilke innlegg de ønsket seg på bloggen. Der fikk jeg tips om et nytt fast innlegg som jeg falt for med en gang, nemlig månedens favoritt. Det kan være en favoritt innenfor en hvilken som helst kategori som for eksempel interiør, mat, trening, klær osv. … Continue reading "MÅNEDENS FAVORITT"

2019-03-29 07:39 HELGENS PLANER

God morgen! Jeg er tilbake i Lindesnes hos Morten etter en dagstur til Oslo i går. Uff, det var hardt altså. Det var mange timer i bil på kort tid, haha. Vi fikk i alle fall gjort det vi skulle og var hjemme i sofaen like før halv ni, ikke så alt for gærent. Nå … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-03-28 19:38 10 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR

Reklame | Annonselenker Nelly / sponset jakke Kouture Disse spørsmålene fant jeg på bloggen til Eirin Kristiansen. JAKKE KOUTURE / T-SKJORTE NA-KD / BUKSE HER / VESKE HER / SKO NIKE HER Neste drømmedestinasjon? Det neste stedet jeg faktisk skal til er Thailand, samtidig lengter jeg etter en storbyferie lignende turene til Barcelona og Roma … Continue reading "10 KJAPPE SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-03-28 06:26 DAGSTUR TIL OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE OG SKJØRT ZARA / SKO NIKE God morgen! Nå sitter jeg i bilen og er allerede på vei til Oslo for en liten dagstur. Skjønner dere hva jeg mener med mye frem og tilbake om dagen eller? Haha. Det skjer ting på alle kanter nå, så i … Continue reading "DAGSTUR TIL OSLO"

2019-03-27 06:42 NÅR DET RETT OG SLETT IKKE FUNGERER

Reklame | Annonselenker Nelly GENSER HER / BUKSE HER God morgen, fineste dere! For å være helt ærlig så føler jeg meg litt “off” om dagen. Det er utrolig mye som skjer akkurat nå og jeg bare klarer ikke være helt til stede her på bloggen. Det er så mye jeg vil si, men som … Continue reading "NÅR DET RETT OG SLETT IKKE FUNGERER"

2019-03-26 18:03 MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG

Reklame | Annonselenke Nelly Etter noen hektiske dager i Oslo er vi tilbake på rolige Sørlandet hvor ting er litt mer avslappende, i alle fall i et par dager. Jeg hadde avtaler i Oslo til sent på kveld i går så vi kom oss ikke avgårde før nærmere halv ti på kvelden og kjørte inn … Continue reading "MORTEN SVARER PÅ SPØRSMÅL OM MEG"

2019-03-26 06:41 SEKS FAVORITTER I KRISTIANSAND

Reklame | Brows by Laila / asnnonselenker Nelly Jeg lagde et innlegg om favorittene mine i Oslo og tenkte at det er gøy å lage et innlegg om mine foreløpige favoritter i Kristiansand. Nå er jeg ikke akkurat kjent enda, jeg har faktisk kun vært der sånn tre-fire ganger. Det kan derfor bli veldig morsomt … Continue reading "SEKS FAVORITTER I KRISTIANSAND"

2019-03-25 18:43 NYTT INTERIØR TIL LEILIGHETEN

Reklame | Royal Design / alle lenker er asnnonselenker Hei, verdens fineste lesere! Jeg håper dere har hatt en kjempefin start på uken. Her i Oslo har det vært skikkelig fint og vårlig vær, noe som gjør at energinivået mitt stiger enormt. Jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre start på uken. Morten kom til … Continue reading "NYTT INTERIØR TIL LEILIGHETEN"

2019-03-25 06:41 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Blæææh, det er så tidlig og jeg er så trøtt. Dagen i dag er superhektisk. Jeg har tusen ærend å gjøre, blant annet så må jeg prøve å få tak i en pakke som skulle blitt levert til meg på fredag, men som jeg ikke fikk. Den må jeg … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-03-24 18:28 OUTFITS TIL PÅSKEFJELLET

Reklame | Annonselenker Ellos / Asos / Nelly Hei, fine dere! Nå som solen endelig titter frem og våren melder anmarsj på ordentlig er det sikkert flere enn meg som begynner å tenke på påsken. Vanligvis reiser jeg hjem til Larvik i påsken, men i år skal jeg faktisk befinne meg et helt annet sted, … Continue reading "OUTFITS TIL PÅSKEFJELLET"

2019-03-24 08:16 SERIETIPS: DIRTY JOHN

God søndag! Nå er det på tide med et serietips igjen og denne gangen er det et virkelig godt tips! Jeg begynte på Dirty John da jeg lå hjemme en dag og var syk. Det endte med at jeg ikke kom meg ut av sengen før langt utpå dagen fordi jeg ble totalt hekta. Dirty … Continue reading "SERIETIPS: DIRTY JOHN"

2019-03-23 17:59 TAPAS & VIN

God lørdag, fine dere! Jeg er på vei ut døren for å møte to venninner til middag. Vi skal lage deilig mat og bare kose oss i kveld. Denne helgen er egentlig en skikkelig kose-helg, noe jeg synes er helt fantastisk! Jeg kom tilbake til Oslo i går og selv om jeg var ganske sliten … Continue reading "TAPAS & VIN"

2019-03-23 08:43 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER (20%) / T-SKJORTE NA-KD / BUKSE (25%) HER Hva har skjedd siden du ikke føler deg trygg i ditt eget hjem? Flere ubehagelige situasjoner som jeg ikke ønsker å gå nærmere inn på akkurat nå. Hvilket treningsenter har du tenkt å melde deg inn på når du flytter til Kristiansand? Aner … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-03-22 16:46 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

2 kommentarer

2019-03-22 08:03 HELGENS PLANER

God fredag og god helg, fine dere! Nå skulle jeg egentlig vært i Oslo, men slik ble det ikke. Vi var pakket og klare, satt oss i bilen og kjørte mot hovedstaden i går kveld. Jeg sloknet nesten umiddelbart i passasjersetet og våknet etter rundt 40 minutter. Morten var like sliten og trøtt som meg … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-03-21 18:59 PÅ TIDE Å DRA HJEM

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE PRIMARK / TOPP HER / BUKSE HER / SKO NIKE Hei, verdens beste lesere! Denne dagen har vært helt totalt håpløs. Er det bare jeg som har sånne dager fra tid til annen? Åh, plis si nei haha. Jeg stod riktignok opp i normal tid, men jeg har så vidt … Continue reading "PÅ TIDE Å DRA HJEM"

2019-03-21 06:48 FUNFACTS OM FORHOLDET TIL MORTEN OG MEG

I dagens Singelliv, dating & forhold-spalte tenkte jeg å være litt personlig igjen. Mange av dere så jo hvordan Morten og jeg møttes og hvordan vi ble kjærester. Begge to synes det er så koselig med meldinger fra dere og vil derfor fortsette å dele litt av forholdet vårt med følgerne våre. Nå har jeg, … Continue reading "FUNFACTS OM FORHOLDET TIL MORTEN OG MEG"

2019-03-20 19:09 JEG HAR SLUTTET

Reklame | Helsefabrikken / rabattert behandling Hei, fine lesere! I dag skal jeg dele det som er en skikkelig gladnyhet med dere. Jeg har ventet en liten stund med å si det fordi jeg ville være helt sikker og det er jeg nå. Jeg har vært åpen om underlivsplagene mine lenge og nå kan jeg … Continue reading "JEG HAR SLUTTET"

2019-03-20 06:41 DE SISTE DAGENE I BILDER

God morgen, fineste dere <3 Jeg skal snart komme meg opp så seg får brukt morgenen og formiddagen til å jobbe litt. Vi reiser fra hytta i dag, noe som er ganske trist fordi jeg har kost meg utrolig mye, men pliktene kaller. Morten (gal som han er) skal ut og gå et par mil … Continue reading "DE SISTE DAGENE I BILDER"

2019-03-19 18:20 MUST HAVES / BILLIG VS DYRT

Reklame | Annonselenker Nelly Hei, verdens fineste lesere! I dag tenkte jeg å dele noen “must haves” i garderoben med dere. Det er visse plagg jeg alltid har, uansett sesong. For å gjøre det litt ekstra morsomt lager jeg en billig vs. dyrt-versjon av innlegget! Nelly har forresten 20% på alt (eks. blacklist) og 25% … Continue reading "MUST HAVES / BILLIG VS DYRT"

2019-03-19 06:46 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | Annonselenker Nelly GENSER HER / BUKSE HER 💭 Jeg mister gnisten av det været som har vært i det siste. Jeg var så innstilt på vår og fikk smaken på det i en halv uke før været ble omgjort til høst og vinter. Deprimerende!!! 💭 Kanskje jeg skal søke en ekstrajobb etter hvert når jeg … Continue reading "TANKER AKKURAT NÅ"

2019-03-18 17:30 PÅ INNSIDEN AV MOBILEN MIN

Her kommer en rask hilsen fra en veldig sliten jente. Jeg har gått min lengste skitur noensinne og er så sliten. Det hjalp heldigvis med en time i solveggen og et bad etterpå, men herregud jeg er kjørt. Nå skal vi heldigvis starte på middagen så jeg kanskje får opp energinivået litt, men først skal … Continue reading "PÅ INNSIDEN AV MOBILEN MIN"

2019-03-18 06:29 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Befinner jeg meg på hytta til familien til Morten. Vi dro (som forrige uke) opp søndag kveld. Vi skal være her frem til onsdag morgen tror jeg. Planen for dagen er at jeg skal prøve å gå 2 mil på ski, så ja… Jeg skal holde dere oppdatert, haha. … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-03-17 17:19 INSTAGRAM STYRER DAGEN

I vår siste video er det dere følgere som bestemmer alt vi skal gjøre i løpet av dagen! Dere velger aktiviteter, hvem som skal betale, hvem som må kjøre bilen og ja… Egentlig alt vi skal gjøre. HUSK Å ABONNER PÅ KANALEN VÅR HER   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 4 kommentarer

2019-03-17 09:50 MIN VEI TIL DRØMMEJOBBEN

Nå skal jeg fortelle dere en veldig ærlig historie. En historie jeg har skammet meg litt over, i alle fall deler av den. Jeg skal fortelle dere hva som skjer når kan jobber hardt og ikke gir opp, hva som kan skje om du tør å ta sjanser og hvordan jeg klarte å kapre drømmejobben. … Continue reading "MIN VEI TIL DRØMMEJOBBEN"

2019-03-16 16:28 MIN SISTE MATHANDEL

Nå er det bare å holde seg fast her, folkens. Jeg skal presentere det som må være tidenes største handel her på bloggen. Nå er vi jo faktisk to om den og derfor er det egentlig ikke så rart at det ble handlet inn en del mer enn hva jeg vanligvis pleier, hehe. I tillegg … Continue reading "MIN SISTE MATHANDEL"

2019-03-16 09:40 UKENS SPØRSMÅL

Er du fornøyd med navnet ditt? Ja, veldig. Da jeg var yngre var jeg lei meg fordi jeg ville at mitt fremtidige barn skulle hete Andrea haha. Striper du håret eller helbleker du det? Jeg striper etterveksten 🙂 Hva er dine favorittøvelsen når det kommer til trening? Hva trener du helst? Jeg liker kondisjon og … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-03-15 16:24 INTERIØR OG RABATTKODE

Reklame | Annonselenker Ellos Jeg er minst like hektet på interiør som før og bruker alt for mye tid på å lete rundt på nettet etter inspirasjon og idéer. Jeg har en ønskeliste på mobilen min over ting jeg vil ha som jeg kan kjøpe hvis det dukker opp noen gode tilbud eller en rabattkode. … Continue reading "INTERIØR OG RABATTKODE"

2019-03-15 06:33 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenke Nelly JAKKE BERSHKA / T-SKJORTE ZARA / BUKSE HER / SKO NIKE Fredag. Jeg var tidlig oppe og skal bruke formiddagen på å jobbe. Jeg må planlegge en god del for de neste to ukene, gjøre klart samarbeid til neste uke og skrive litt innlegg. I tillegg må “Instagram styrer dagen”-videoen redigeres … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-03-14 19:04 SEKS FAVORITTER I OSLO

Reklame | Kouture / annonselenker Nelly / BikBok Det er en del flyttesnakk her på bloggen om dagen, men nå er jo det faktisk den største forandringen som skjer i livet mitt på veldig lenge. Jeg gleder meg til å flytte, men som dere antakeligvis har fått med dere så synes jeg samtidig at det … Continue reading "SEKS FAVORITTER I OSLO"

2019-03-14 06:46 HVA HAR JEG LÆRT AV FORHOLDET MITT?

God torsdag og velkommen til nok et innlegg i Singelliv, dating og forhold-spalten som jeg døpte den om til i oktober. Nå kan jeg ikke lenger kun skrive om singelliv & dating fordi vel… Jeg får ikke så alt for mye input på den kanten lenger. Det jeg derimot får mye input på er hvordan … Continue reading "HVA HAR JEG LÆRT AV FORHOLDET MITT?"

2019-03-13 20:25 DIALEKT CHALLENGE

Wææ, denne videoen har jeg gruet meg masse til av den enkle grunn at jeg ikke kan en eneste dialekt. Jeg snakker ikke en gang Larviks-dialekt, noe jeg heller aldri har gjort så ja… Dialekter er ikke min greie og Moren gjør det ikke akkurat lett for meg i denne videoen, haha. Sjekk den ut … Continue reading "DIALEKT CHALLENGE"

2019-03-13 14:03 SPØRSMÅLSRUNDE / Å JOBBE SOM BLOGGER

GENSER ZARA / SKJØRT SAMSØE SAMSØE Har du faste arbeidstider eller jobber du når du har lyst? Jeg har ingen faste tider, nei. Det har mye å si hva jeg skal gjøre og om jeg er avhengig av hjelp (for eksempel til bilder) eller om jeg bare skal skrive. Jeg foretrekker å jobbe på dagen … Continue reading "SPØRSMÅLSRUNDE / Å JOBBE SOM BLOGGER"

2019-03-12 17:07 MITT BESTE TIPS FOR ET SUNT OG TJUKT HÅR

Reklame | Good for me Hei, verdens beste lesere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken og at alt er bra med dere. Hvis ikke så blir den kanskje litt bedre nå fordi i dag skal jeg tipse dere om en av mine favoritter. Hair Luxious fra Good for Me er et … Continue reading "MITT BESTE TIPS FOR ET SUNT OG TJUKT HÅR"

2019-03-12 06:29 MIN SISTE

Reklame | Annonselenke Nelly Jeg fant dette innlegget hos Sophie Elise og likte det så godt! En enkel måte å oppdatere dere på livet mitt 🙂 GENSER NA-KD / BUKSE NELLY HER Måltidet du spiste: Taco! Kjøpet jeg gjorde: Foruten om mat så må det bli det jeg handlet på lørdag. Jeg kjøpte en stor … Continue reading "MIN SISTE"

2019-03-11 18:26 TRE GRUNNER TIL AT LIVET SMILER

God kveld fra Bortelid! Nå har vi kost oss med taco etter en utrolig fin dag. Jeg er så glad og jeg tror det skyldes tre ting: jeg er tilbake med Morten etter en uke fra hverandre, det er helt fantastisk fint vær og vi har gått en lang skitur. Vi gikk hele 17 kilometer!!! … Continue reading "TRE GRUNNER TIL AT LIVET SMILER"

2019-03-11 06:35 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly / sponset mat Ebby.no AKKURAT NÅ: Regner jeg med ta vi sover enda. Jeg forhåndsskrev dette i går fordi jeg ville kunne sove ut i dag. Jag har stått opp tidlig hele uken, inkludert lørdag og i går så når vi først er på hytta så vil jeg kunne slappe av … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-03-10 19:04 EN VELDIG FIN SØNDAG

Reklame | Annonselenker Nelly GENSER HER / BUKSE HER Hei, fra Sørlandet! Ah, denne dagen har vært veldig fin. Jeg er så glad for at jeg omtrent ikke drakk i går kveld. Selv om det er litt kjedelig å være edru på byen, så er det mye bedre enn å ødelegge hele søndagen. I alle … Continue reading "EN VELDIG FIN SØNDAG"

2019-03-10 10:01 13 TING DU KAN GJØRE PÅ EN FRIDAG

HAPPY SUNDAY! Jeg håper dere har hatt en strålende helg. Det har jeg i hvert fall hatt og jeg har kost meg utrolig mye med masse fine folk. Jeg hostet tidenes vors her i går så dagen i dag kommer nok til å gå til å rydde, vaske og gjøre leiligheten skinnende ren før jeg … Continue reading "13 TING DU KAN GJØRE PÅ EN FRIDAG"

2019-03-09 17:15 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN / SRI LANKA

Reklame | Tur i samarbeid med Lapoint Jeg fikk så utrolig mange fine bilder på Sri Lanka, men det var ikke akkurat gjort på første forsøk haha. Jeg dør virkelig av disse bildene. Dette må være de morsomste, rareste og kanskje styggeste bildene i “bildene som ikke kom på bloggen” sin historie. Det er bare … Continue reading "BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN / SRI LANKA"

2019-03-09 09:06 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly Hvordan går det med leilighetsjakten? Det går greit. Vi sier ifra når det skjer noe konkret vi kan fortelle om 🙂 Hvordan holder du og Morten gnisten i forholdet? Vel, vi har ikke vært sammen så lenge så jeg føler egentlig ikke at vi trenger å gjøre noe spesielt haha. Det … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-03-08 17:55 JEG SNOKER I MOBILEN TIL MORTEN

Wii, det er klart for en ny video og denne gledet jeg meg veldig til å spille inn! Jeg fikk nemlig full tilgang til mobilen til Morten og kunne gå inn på hva jeg ville. Altså som det grusomme mennesket jeg er så elsker jeg å se Morten lide litt og det var med stor glede … Continue reading "JEG SNOKER I MOBILEN TIL MORTEN"

2019-03-08 07:47 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenker Nelly God fredag, god helg og ikke minst god KVINNEDAG verdens beste lesere! Dette innlegget har nesten fått en fast plass hver fredag morgen. Hva synes dere egentlig om det? Jeg setter stor pris på tilbakemeldinger <3 I dag er det i alle fall på plass, innlegget som forteller hva planen for … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-03-07 23:00 22% PÅ HELE NELLY

Reklame | Annonselenker Nelly / Ellos NELLY FEIRER KVINNEDAGEN MED 22% PÅ ALT! KLIKK HER FOR Å HANDLE. KJOLE HER / BLAZER HER / JAKKE HER / TOPP HERSHORTS HER / SKO HER / JAKKE HER / BUKSE HER KJOLE HER / TOPP HER / BLUSE HER / BUKSE HER TOPP HER / KJOLE HER / … Continue reading "22% PÅ HELE NELLY"

2019-03-07 19:16 MINE SISTE INNKJØP

Reklame | Annonselenker H&M På mandag dro jeg en tur til byen sammen med Marte. Det er lenge siden jeg har vandret rundt i butikk etter butikk for å handle sammen med venner. Det er jo så koselig! Jeg er egentlig veldig i sparemodus, men det var noen ting jeg bare måtte ha. Altså jeg må … Continue reading "MINE SISTE INNKJØP"

2019-03-07 06:47 “JEG ELSKER DEG”

I denne ukens Singelliv&Dating-spalte skal jeg dele noe veldig privat. Det er lenge siden jeg har åpnet meg opp og skrevet noe ordentlig personlig her på bloggen, men nå er det på tide. Dette innlegget har faktisk ligget i arkivet mitt en god stund, men jeg har vel ikke vært helt klar for å dele … Continue reading "“JEG ELSKER DEG”"

2019-03-06 18:48 9 GODE FLYTTETIPS

Jeg har flyttet en del i mitt liv. Det blir fort sånn når man flytter hjemmefra til storbyen og inn i kollektiv. Plutselig får noen seg kjæreste, kanskje man ikke fungerer sammen eller at man trenger forandring. Jeg har flyttet fire ganger i løpet av tiden min i Oslo og hver gang har jeg lært … Continue reading "9 GODE FLYTTETIPS"

2019-03-06 06:39 MINE TOPP FEM

Reklame | Annonselenke Nelly God morgen! Nå skal jeg straks begynne å gjør meg klar. Dagen i dag er full av gjøremål og avtaler, akkurat slik jeg liker det! Nå gleder jeg meg skikkelig til å ta fatt på denne onsdagen, men aller først kommer en oppdatering til dere. Dette innlegget fant jeg på en … Continue reading "MINE TOPP FEM"

2019-03-05 16:51 STOR I KJEFTEN-CHALLENGE

Woho, det er tirsdag og det betyr en ny video på Youtube! Morten er i det kreative hjørnet om dagen, særlig når det kommer til grusomme challenges… Denne gangen ble det en “stor i kjeften”-challenge. Vi skal ringe to forskjellige opplysningstjenester med dette apparatet i munnen og prøve å bli forstått. Det er ikke bare-bare … Continue reading "STOR I KJEFTEN-CHALLENGE"

2019-03-05 07:16 UKENS LILLE HANDEL

God morgen, fine dere! Jeg er så vidt i gang med dagen og skal snart sette meg ned og nyte en kopp kaffe, frokost og kose meg med God morgen Norge. i dag har jeg arbeidsdag, eller hjemmekontor som det så fint heter på bloggspråket. Jeg har en god del ting å fikse så jeg … Continue reading "UKENS LILLE HANDEL"

2019-03-04 18:49 DAGEN MIN TIME FOR TIME

Reklame | Annonselenker Nelly Før helgen (eller i helgen, litt usikker der) så fikk jeg en kommentar fra en fantastisk leser! Kommentaren inneholdt en lang liste over forslag/ønsker til blogginnlegg. Det passer perfekt for meg som er litt lite kreativ om dagen. Et av innleggene het “min dag, time for time” og det synes jeg … Continue reading "DAGEN MIN TIME FOR TIME"

2019-03-04 06:37 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Jeg har nettopp stått opp og skal få i meg noe frokost før jeg må dra hjemmefra i nitiden. Jeg har time hos osteopat klokken ti og det er et stykke unna. UKENS POSITIVE: Jaggu fikk jeg gjennomført hele fire treningsøkter denne uken! Det er hvis jeg teller med turen … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-03-03 18:22 DUNKIN’ DONUTS

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard T-SKJORTE HER / JAKKE JUNKYARD HER / SKO NIKE / SKJØRT SAMSØE HER / VESKE HER    FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-03-03 09:52 SØNDAG SLIK SØNDAGER BØR VÆRE

JAKKE & BUKSE BERSHKA / T-SKJORTE ZARA / SKO NIKE God morgen og god søndag, fine dere! Jeg håper dere har hatt en strålende helg og har ladet opp batteriene så de er klare til en ny uke. Jeg er i gang med det akkurat nå faktisk. I dag er en skikkelig “slække-dag”, som søndager … Continue reading "SØNDAG SLIK SØNDAGER BØR VÆRE"

2019-03-02 16:32 BILDEDRYSS FRA PREIKESTOLEN

God lørdag, fine lesere! Nå er jeg tilbake i leiligheten min i Oslo og har selvfølgelig med meg Morten på lasset. Vi skal straks pakke ut før vi begynne å fikse oss til kvelden. Vi skal nemlig til Oslo spektrum for å se Melodi Grand Prix live! Morten er jo tidenes MGP-fan så det er … Continue reading "BILDEDRYSS FRA PREIKESTOLEN"

2019-03-02 08:44 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly/Ellos/H&M KJOLE HER Hva studerte du? Jeg gikk det første året av en treårig bachelor i journalistikk. Ville du vært med på Paradise igjen hvis du fikk muligheten? Nei. Det var veldig gøy der og da, men det holder med den ene gangen for min del. Har du funnet leilighet? Nei, vi … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-03-01 16:57 VLOG / MORTEN FÅR STRAFFEN SIN

Reklame | Spons Tinas.no Hei og god fredag, fine dere! Vi har hatt en skikkelig arbeidsdag hvor vi har spilt inn nye Youtube-videoer, jeg har skrevet innlegg og vi har tatt bilder. Det er godt å ha litt på lager til helgen så jeg kan ta litt fri. Vi har vært på jobb de siste … Continue reading "VLOG / MORTEN FÅR STRAFFEN SIN"

2019-03-01 07:19 45 PRIVATE SPØRSMÅL

1. Hva har du på deg akkurat nå? Denne t-skjorten og denne buksen, sykt digg! 2. Hva får deg til å brekke deg? Å høre andre brekke seg, fyyyy det er ekkelt. Og tequila… 3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd? Nei og det håper jeg at jeg aldri trenger å oppleve heller. … Continue reading "45 PRIVATE SPØRSMÅL"

2019-02-28 18:47 TIL DEG SOM SKAL PÅ EN FØRSTE DATE

… Et par velmenende tips til alle som skal på en første date … 🖤 Husk å ta med lommeboken. Tanken på å sitte der med regningen uten penger til å betale… Ingen i verden kommer til å tro at du faktisk har glemt lommeboken hjemme, så sjekk en ekstra gang på forhånd. 🖤 Det trenger ikke … Continue reading "TIL DEG SOM SKAL PÅ EN FØRSTE DATE"

2019-02-28 06:50 EN ANNEN VERSJON AV SØRLANDET

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / BUKSE HER / ØREDOBBER PRIMARK Hei og god morgen, verdens fineste lesere! I dag er jeg tidlig i gang med dagen. Det er så nydelig vær her i sør så i går bestemte vi oss for å dra på en ordentlig tur i dag. Vi … Continue reading "EN ANNEN VERSJON AV SØRLANDET"

2019-02-27 18:29 TING JEG VIL GJØRE I MARS

📅 KJØPE LEILIGHET!!! Denne var overraskende tenker jeg. Nå er det virkelig på tide å få tak i en leilighet fordi jeg er flyttesyk som aldri før. Jeg med min dårlige tålmodighet burde aldri begitt meg ut på leilighetkjøping, haha. 📅 Kjøre enda mer av tingene mine til Sørlandet. Nå endte jeg jo opp med å pakke … Continue reading "TING JEG VIL GJØRE I MARS"

2019-02-27 06:53 10 TANKER AKKURAT NÅ

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE HER / SKJØRT HER 💭 Jeg er så glad for at Pepsi Max Lime endelig er i Norge. Første gang jeg smakte det var vel i sommer da jeg var i Gøteborg med to venninner og deretter på Gran Canaria mens jeg ventet på å komme inn på Love … Continue reading "10 TANKER AKKURAT NÅ"

2019-02-26 17:57 SRI LANKA VLOG

Reklame | Sponset tur Lapoint Nå er det en stund siden vi kom hjem fra Sri Lanka, og selv om det alltid er digg å komme hjem etter en reise så savner jeg det litt. Vi  hadde det helt fantastisk på tur med Lapoint. Det å være på Surf Camp var en opplevelse i seg … Continue reading "SRI LANKA VLOG"

2019-02-26 06:43 POSITIVE OG NEGATIVE TING MED Å FLYTTE TIL KRISTIANSAND

Hello, flotte lesere! Nå er vi tilbake på Sørlandet. Vi kom hit i går ettermiddag og brukte dagen på å rydde, pakke ut og trene. Dagen i dag er full av planer, men fortvil ikke. Vi skal vlogge gjennom hele dagen så dere får se alt det morsomme vi gjør. Morten skal få straffen sin … Continue reading "POSITIVE OG NEGATIVE TING MED Å FLYTTE TIL KRISTIANSAND"

2019-02-25 19:34 COLOSSEUM

Reklame | Annonselenker Nelly Aaah, jeg har sittet og sett gjennom bildene fra Roma-turen jeg var på i desember/januar. Det var en så fin tur og ikke minst en nydelig by. Jeg kom over disse bildene fra Colosseum som jeg bare måtte dere med dere. De er så kule! Klapp på skuldra til Morten som … Continue reading "COLOSSEUM"

2019-02-25 06:37 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE JUNKYARD / SKJORTE HER / SKJØRT HER / SKO NIKE AKKURAT NÅ: Jeg er så vidt i gang med dagen. Vi skal prøve å rekke trening før vi kjører til Sørlandet hvor vi skal på nye visninger. UKENS TANKE: Jeg har et problem… Jeg knytter meg nemlig til alle leiligheter jeg er … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-02-24 19:16 HAFJELL OG EN HEFTIG BYTUR

Hei og god søndag! Jeg håper dere har kost dere masse på denne fine dagen. Her i Oslo har det i alle fall vært nydelig vær, ja såpass bra at jeg trosset min dagen derpå-form og kom meg ut en liten tur. I dag har vi faktisk ikke gjort annet enn å stå opp, rydde … Continue reading "HAFJELL OG EN HEFTIG BYTUR"

2019-02-24 09:27 SERIETIPS: NARCOS

Hei fininger! Nå er det utrolig lenge siden jeg har kommet med serie- og filmtips her på bloggen. Det er vel egentlig fordi det ikke har skjedd så veldig mye nytt på den fronten. Den forrige filmen jeg så var på flyet til Sri Lanka, og før det husker jeg faktisk ikke sist jeg så … Continue reading "SERIETIPS: NARCOS"

2019-02-23 16:42 TRAVEL ESSENTIALS

Reklame | Annonselenker Nelly Jeg har jo som dere vet reist en del i det siste og derav funnet ut av hvordan jeg liker å reise. Hav vil jeg reise i? Hva må jeg ha med meg? Slike ting! Så jeg har rett og slett satt sammen en del ting som er perfekt til reise. … Continue reading "TRAVEL ESSENTIALS"

2019-02-23 09:32 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly / sponset antrekk Kouture JAKKE HER / T-SKJORTE ZARA Hvor skal du reise neste gang? Jeg skal til Thailand i påsken med Morten og familien hans! Hvilken foundation bruker du og kan du lage sminkevideo? Jeg bruker Clinique Beyond Perfecting Foundation, elsker den. Kanskje! Altså du er egentlig veldig flink til … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-22 16:52 DRIVE IN CHALLENGE

Gjør dere klare for den kleineste (men morsomste) videoen vår så langt! Morten og jeg møtes i en drive in challenge. Vi har gitt hverandre en liste med fem setninger og/eller ord som vi må få inn i samtalen når vi bestiller mat via drive in. Morten skal på Burger King, jeg skal på McDonald’s. … Continue reading "DRIVE IN CHALLENGE"

2019-02-22 07:54 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenker Nelly God morgen, og ikke minst god helg! Det er endelig fredag, folkens. Jeg er utrolig glad i fredager, alltid vært. Da jeg var liten hadde vi verdens beste kosekveld hjemme. Vi lagde alltid god middag, ofte taco eller hjemmelaget pizza før vi satt oss i stua med salt potetgull, risbrød-sjokolade og … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-02-21 17:55 SEX, TINDER OG GUTTER

Woho, håper dere er klare for et nytt innlegg i singelliv & dating-spalten. Denne gangen spurte jeg dere hvilket tema dere ønsket at jeg skulle ta opp via Instagram story og det resulterte i at jeg fikk veldig mange spørsmål om alt fra dating og sex til husarbeid og Tinder. Derfor gjorde jeg om hele … Continue reading "SEX, TINDER OG GUTTER"

2019-02-21 07:12 TANKER PÅ VISNING

Reklame | Annonselenker Nelly Nå har jeg jo vært på noen visninger og det er en god del ting oms surrer gjennom hodet mitt mens jeg går rundt i noen andres hjem og vurder om jeg vil bruke noen millioner på det eller ikke. Jeg er jo bare vant med leie-visninger og ikke kjøpe-visninger. Det … Continue reading "TANKER PÅ VISNING"

2019-02-20 18:44 EN SYKEDAG

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / GENSER HER / BUKSE HER Hei, fine dere! Hjernen min har vært helt avskrudd og det har skjedd en del ting på privaten i dag så jeg har virkelig ikke vær tilstede. Jeg la meg med feber i går og nei, alt har bare vært litt dritt i … Continue reading "EN SYKEDAG"

2019-02-20 06:33 UKENS HANDEL

God morgen og god onsdag! Jeg håper der koste dere med matnyhet-videoen vår i går og fikk sett hva vi mener om diverse nyheter. Jeg la et par av de i den “vanlige” handlekurven min også, blant annet Skyr yoghurten og Pepsi Max Lime. De blir nok faste innslag i ukens handel fremover. Denne uken består … Continue reading "UKENS HANDEL"

2019-02-19 19:29 VI TESTER ÅRETS MATNYHETER

Nå står jeg på kjøkkenet og lager indisk linsegryte fra bunnen av. Superstolt. Vi har invitert Marius på besøk og skal ha en kosekveld her. Jeg har ligget og sovet hele dagen og har fått feber så dagens to do list er kuttet ned. Og nei, vi fikk ikke leiligheten til dere som ikke har … Continue reading "VI TESTER ÅRETS MATNYHETER"

2019-02-19 07:44 TILBAKE I OSLO OG DAGENS PLANER

Reklame | Annonselenke Nelly T-SKJORTE ZARA / BUKSE NELLY HER (40%) God morgen, verdens beste dere! Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet hjemme i leiligheten i Oslo og har spist frokost. Jeg skal straks ta på meg treningstøyet og komme meg avgårde på ukens andre treningsøkt (på en tirsdag, jeg er så fornøyd). Jeg må bare … Continue reading "TILBAKE I OSLO OG DAGENS PLANER"

2019-02-18 18:09 DETALJER PÅ SOVEROMMET

Reklame | Annonselenke Nelly SKOENE FINNER DU HER   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-02-18 06:37 UKEN SOM GIKK / DÅRLIG BLOGGER

Reklame | Annonselenker Nelly / H&M T-SKJORTE ZARA / BUKSE HER AKKURAT NÅ: Sover jeg antakeligvis enda, hehe. Jeg skrev dette i går kveld. Formen er fortsatt laber så jeg skal sove ut og ikke stå opp før jeg våkner av meg selv (noe som antakeligvis er i halv ni tiden). Planen for dagen er å … Continue reading "UKEN SOM GIKK / DÅRLIG BLOGGER"

2019-02-17 09:56 DRØMMELEILIGHETEN I SIKTE

God morgen fra Bortelid! Jeg føler nesten ikke at gårsdagen eksisterte. Formen var på bunnen og jeg lå og halvsov i sengen til klokken nærmet seg fire. Heldigvis kom jeg meg opp etter hvert og fikk i meg noe mat før vi kjørte avgårde til hytta hvor foreldrene til Morten allerede var. Jeg følte meg … Continue reading "DRØMMELEILIGHETEN I SIKTE"

2019-02-16 16:44 MIN ØNSKELISTE AKKURAT NÅ

Reklame | Annonselenker Nelly Nelly har forresten 20% rabatt på party looks som dere kan finne her. BLAZER HER / BUKSE HER / GENSER HER / JAKKE HER SKJØRT HER / SKO HER / KJOLE HER / SKJØRT HER SKO HER / BUKSE HER / JAKKE HER / BUKSE HER JUMPSUIT HER / SKO HER … Continue reading "MIN ØNSKELISTE AKKURAT NÅ"

2019-02-16 09:04 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenke Nelly / sponset behandling Browsbylaila JAKKE, BUKSE, GENSER BERSHKA / SKO HER Hvorfor har du gjort instagram kontoen din privat? Helt ærlig fordi jeg ville teste ut litt om det gjør noen forskjell på følgertallene. Jeg fikk over 70 følgere den første dagen så det var veldig interessant å se hvor mange … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-15 18:51 SVARER PÅ RYKTENE / BARN, TIDLIGERE SAMBOER, KJÆRESTE PÅ LOVE ISLAND

Hei, fine dere! Jeg håper alle sammen er godt i gang med fredagstacoen og koser dere masse på helgens første dag. Jeg har hatt en skikkelig arbeidsdag etter å ha kommet litt sent i gang med dagen. Formen er enda ikke på topp, men heldigvis styrer jeg min egen hverdag og har tatt det i … Continue reading "SVARER PÅ RYKTENE / BARN, TIDLIGERE SAMBOER, KJÆRESTE PÅ LOVE ISLAND"

2019-02-15 08:40 PÅ DENNE TIDEN I FJOR

Den største forskjellen fra februar i 2018 til februar i 2019 er definitivt hårfargen. Jeg hadde jo rosa hår for et år siden! Det var faktisk sykt kult og jeg elsket det der og da, men jeg tror nok ikke jeg kommer til å ha rosa hår igjen med det første. Jeg dro på Vixen for … Continue reading "PÅ DENNE TIDEN I FJOR"

2019-02-14 20:17 JEG KUNNE IKKE DRA TILBAKE TIL OSLO

God torsdag, fininger! Det ble en litt sen oppdatering i kveld, men det har en ganske god grunn. Planen var at jeg skulle tilbake til Oslo i kveld. Jeg har avtaler gjennom hele helgen i Oslo og hadde kjøpt returbillett til klokken seks i dag. Det ble ikke noe av… Allerede i går kveld begynte … Continue reading "JEG KUNNE IKKE DRA TILBAKE TIL OSLO"

2019-02-14 06:41 SINGEL PÅ VALENTINE’S DAY

God torsdag og god Valentine’s Day! Personlig har jeg et ekstremt avslappet forhold til denne dagen og har aldri tenkt på den som noe særlig stort. Det gjør jeg heller ikke i dag, til tross for at jeg faktisk har kjæreste for aller første gang. Vi starter dagen sammen, egentlig kun fordi jeg måtte til … Continue reading "SINGEL PÅ VALENTINE’S DAY"

2019-02-13 20:16 VLOG / NM-KVALIK I VANNSKLIE

HUSK Å ABONNERE PÅ KANALEN VÅR HER   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-02-13 14:04 JEG ER KLAR FOR Å PRØVE PÅ NYTT

Reklame | Annonselenker Nelly … pssst. koden FREELOVE20 gir 20% rabatt på Nelly JAKKE HER / T-SKJORTE PULL&BEAR / BELTE ZARA / BUKSE BERSHKA / SKO NIKE Heisann! Nå er vi på vei til Kristiansand. I dag er den store visningsdagen med hele tre visninger. Kjærlighetssorgen for den første perfekte leiligheten er så godt som … Continue reading "JEG ER KLAR FOR Å PRØVE PÅ NYTT"

2019-02-13 06:42 STICKS

Reklame | Lapoint - sponset tur Jeg må bare fortelle dere om et helt nydelig sted vi var på da vi var på Sri Lanka. Surrete som vi er hadde vi glemt å bestille lunsj på camp, men heldigvis fant vi dette stedet takket være en av de som jobber på campen. Hun tipset oss … Continue reading "STICKS"

2019-02-12 17:34 BURSDAGSFEIRING & FRISØRBESØK

Reklame | Hendrix Hair Hei, verdens beste lesere! Nå sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet til Kristiansand. Morten henter meg der så skal vi kjøre hjem til han i Lindesnes og er vel fremme i nitiden i kveld. Det blir en helt rolig avslutningen på dagen med middag og Narcos (selvfølgelig) før nok … Continue reading "BURSDAGSFEIRING & FRISØRBESØK"

2019-02-12 06:49 HELGEN MIN I BILDER

Reklame | Annonselenker Nelly / sponsede klær Umbro God morgen! I dag var det hardt å stå opp av den enkle grunn at jeg hadde besøk til sendt på kveld i går. Marte og Emilie var på besøk, vi lagde utrolig gode enchilladas, koste oss med film, rødvin og begynte å pakke ned litt ting … Continue reading "HELGEN MIN I BILDER"

2019-02-11 18:07 VÅRFARGER I FOKUS

Reklame | Ellos Hei, fine dere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. Er bare jeg som går rundt og venter på våren? Jeg er så gira og klarer nesten ikke vente til snøen smelter ordentlig og man begynner å kjenne varmen fra vårsola. Vel, vel, vi må nok vente enda litt … Continue reading "VÅRFARGER I FOKUS"

2019-02-11 06:39 EN SKIKKELIG BLÅMANDAG

Reklame | Annonselenker Nelly / BikBok God morgen og god mandag! Jeg kom tilbake til Oslo i går kveld etter å ha startet dagen i Lindesnes, hatt noen timer i Oslo hvor jeg feiret bursdagen til pappa før Morten slapp meg av på togstasjonen og jeg tok toget hjem. Det var ganske deilig å låse … Continue reading "EN SKIKKELIG BLÅMANDAG"

2019-02-10 17:56 POLITIAVHØR, PROSECCO OG TÅRER

Reklame | Annonselenker Nelly Nå tenkte jeg det var på tide å lette litt på sløret og gi fra meg noen morsomme, og ikke så morsomme fakta om meg selv. Jeg tror ikke jeg har fortalt dere noe av dette før, muligens det med politiavhør, så her kan dere lære en ting eller to om … Continue reading "POLITIAVHØR, PROSECCO OG TÅRER"

2019-02-10 09:00 SRI LANKA OUTFITS

Reklame | Annonselenker Nelly Nå får dere 20% rabatt på HELE Nelly med koden “FREELOVE20“. Klikk HER for å handle. KJOLE HER / VESKE H&M / SANDALER PRIMARK SOLBRILLER  ZARA / KIMONO + BIKINIOVERDEL SHEIN / VESKE H&M / BIKINITRUSE HER BIKINIOVERDEL HER / BIKINITRUSE HER JUMPSUIT HER (70% RABATT) KJOLE HER (80% RABATT) SKJORTE PRIMARK … Continue reading "SRI LANKA OUTFITS"

2019-02-09 16:20 BERLIN GUIDE

– REISE –  Det var superenkelt. Det går direktefly fra Oslo til Berlin og vi betalte ikke mer enn et par hundre kroner hver for flyturen om jeg husker rett. Vi fløy med EasyJet. Da vi kom frem så tok vi taxi til hotellet vårt og betalte rundt 40 euro på det. Nå var vi … Continue reading "BERLIN GUIDE"

2019-02-09 09:07 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly T-SKJORTE ZARA / JAKKE HER / BUKSE FLOYD / SKO HER Har du åpen Snapchat der vi lesere kan kontakte deg for spørsmål og tilbakemeldinger, eller svarer du mest på mail? Nei. Jeg pleide å åpne den hver fredag for å svare på spørsmål, men måtte slutte fordi jeg alltid fikk penisbilder … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-08 17:08 SNAPRULETT MED SOFIE

Reklame | Viafree Hei og god fredag! Her i gården er jetlag-døgnrytmen enda på plass, noe som resulterte i at jeg våknet klokken syv i dag tidlig av meg selv. Utrolig deilig! Jeg ble ferdig med de fleste av dagens gjøremål ganske tidlig og har egentlig bare tatt det helt med ro, sett mer på … Continue reading "SNAPRULETT MED SOFIE"

2019-02-08 06:41 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE BERSHKA (LIGNENDE HER) / BUKSE HER / SKO HER / VESKE HER Fredag. I dag har vi ingen store planer. Vi skal trene og jeg skal bruke formiddagen på å jobbe. Deretter skal vi en liten tur til byen for å handle litt småting og egentlig ta ting som de … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-02-07 18:28 TILBAKE TIL SØRLANDET

Reklame | Annonselenker Nelly Hei, fininger! Nå sitter jeg i bilen sammen med Morten, broren hans og kjæresten til broren. Vi er på vei tilbake til Sørlandet hvor jeg skal være i helgen. Det skjer mye gøy de neste dagene, særlig på lørdag så det var bare å komme seg videre etter å ha hatt … Continue reading "TILBAKE TIL SØRLANDET"

2019-02-07 06:44 SLIK ER DET Å VÆRE SAMMEN MED EN BLOGGER

God torsdag og velkommen til nok en Singelliv & Dating-spalte. Jeg vet at noen mener det er for mye kliss og at kjæresten er litt for mye på bloggen, men jeg synes ikke det gjør annet enn å forbedre bloggen, jeg. Heldigvis vet jeg at mange av dere er enig med meg også, så vet … Continue reading "SLIK ER DET Å VÆRE SAMMEN MED EN BLOGGER"

2019-02-06 17:01 EN VELDIG SPESIELL DATE

Reklame | Fuelbox Hei, verdens beste lesere! Jeg håper dere har fått en fin start på februar og er klare for den store kjærlighetsdagen som kommer denne måneden. Ja, jeg snakker om Valentine’s Day! Kanskje et sårt tema for noen single? Jeg vet ikke fordi selv kjente jeg aldri på den følelsen. Nå har det … Continue reading "EN VELDIG SPESIELL DATE"

2019-02-06 06:31 5 TING DRØMMELEILIGHETEN MÅ HA

Jeg tenkte å fortelle dere litt mer om drømmeleiligheten min. I hodet mitt kan jeg se den for meg. Stor, åpen, fine gulv, nytt og perfekt. Et sted hvor jeg føler meg hjemme i det jeg går inn døren og tenker at “her vil jeg bo”. Jeg vet at vi finner den til slutt og … Continue reading "5 TING DRØMMELEILIGHETEN MÅ HA"

2019-02-05 19:08 EKSTREM FORVANDLING

Dette innlegget har jeg gledet meg til å dele i noen timer nå. Da jeg satt på flyet tidligere i dag og begynte å gå lei av både film og bok fant jeg ut at jeg kunne rydde i bildene på mobilen min. Det ga meg en kjempegod idé. Jeg så nemlig en del bilder … Continue reading "EKSTREM FORVANDLING"

2019-02-05 15:45 25 TIMER PÅ REISE

Reklame | Annonselenke Nelly Hei, verdens beste lesere! Jeg tror vel nesten aldri jeg har kommet med en å sen oppdatering. Jeg vet ikke hva som foregikk i hodet mitt, men jeg glemte helt å skrive noe jeg kunne forhåndspublisere til i dag tidlig. Det har jo gått i ett siden klokken fem i går … Continue reading "25 TIMER PÅ REISE"

2019-02-04 19:39 UKEN SOM GIKK

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Er jeg et eller annet sted mellom himmel og jord, kanskje jeg sover i flylpass-sengen i Dubai eller kanskje jeg er et eller annet sted mellom Asia og Europa? Jeg vet faktisk ikke fordi dette innlegget er forhåndsskrevet, men jeg er i hvert fall … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-02-04 06:41 DET ER TID FOR Å REISE HJEM

Reklame | Lapoint - sponset tur God morgen, fine dere! Jeg håper uken har startet så bra som mulig for dere alle. Her på Sri Lanka har vi allerede vært oppe i en god del timer. Vi spiste frokost i åttetiden og gikk tilbake til rommet for å starte pakkingen. Vi drar nemlig tilbake til … Continue reading "DET ER TID FOR Å REISE HJEM"

2019-02-03 17:56 SPØRSMÅLSRUNDE / BOLIGKJØP

Er det kun i Kristiansand sentrum dere vil, eller kan dere mitt utenfor også? Hvor går grensa? Aller helst i sentrum, men det kan være vi må litt utenfor. Jeg vil jo aller helst ha gåavstand til sentrum, men jeg forstår at det ikke er noen garanti for at jeg får det. Ca. hvor mange … Continue reading "SPØRSMÅLSRUNDE / BOLIGKJØP"

2019-02-03 10:07 FOSSEFALL OG VILLE DYR

Reklame | Lapoint - sponset tur Hei fine dere! Vi er allerede godt i gang med den siste ordentlige dagen på Sri Lanka og på Surf Camp. I morgen skal vi dessverre reise hjem og det er såååå trist. Jeg elsker å være i varmen og ryktene om snøkaos både på sør- og østlandet frister lite, … Continue reading "FOSSEFALL OG VILLE DYR"

2019-02-02 16:25 HOUSE TOUR SRI LANKA VILLA

Reklame | Lapoint - sponset tur Hei! Jeg tenkte det kunne være moro for dere å se hvordan vi bor her på Sri Lanka. Vi er her med Lapoint og bor på campen deres, noe som er grunnen til at jeg har skrevet ting som “campen sover” og “frokost på campen” på snaps og stories … Continue reading "HOUSE TOUR SRI LANKA VILLA"

2019-02-02 09:11 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | annonselenker Nelly KJOLE NELLY HER Hva er det beste med Sofie? At hun alltid stiller opp og tar veldig godt vare på vennene sine! Har du lyst på barn? Kanskje, kanskje ikke. Jeg har i alle fall ikke lyst på barn på veldig mange år. Ser du på Farmen kjendis og heier du … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-02-01 19:42 INSPIRASJON TIL MITT NYE HJEM

Reklame | Annonselenker Ellos Selv om vi ikke har fått en leilighet enda har jeg allerede begynt å se for meg hvordan jeg vil ha det hjemme. Jeg leter rundt på Instagram og Pintrest etter inspirasjon og har saumfart nesten alle interiørbutikker på nett. Et sted jeg elsker å handle interiør er Ellos Home. Jeg … Continue reading "INSPIRASJON TIL MITT NYE HJEM"

2019-02-01 16:44 DETTE SKJER I FEBRUAR

Januar er over. Ikke at det kjennes ut som januar for meg akkurat nå, men haha. Jeg grugleder meg til måneden er over fordi det betyr at jeg er tilbake i Norge, men heldigvis skjer det mye moro den i februar også! ❤️ Vi har noen dager igjen på Sri Lanka før vi drar tilbake til … Continue reading "DETTE SKJER I FEBRUAR"

2019-02-01 03:17 UTFLUKT OG DÅRLIG TID

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly KJOLE HER (99,-) God morgen, mine kjære lesere! Nå er klokken snart ni her på Sri Lanka og vi har store planer for dagen. I dag er det fridag fra surfingen, men Lapoint har flere aktiviteter man kan melde seg opp til å være med på. … Continue reading "UTFLUKT OG DÅRLIG TID"

2019-01-31 18:45 11 TING JEG TENKER PÅ NÅ

Reklame | Annonselenke Nelly JUMPSUIT HER  Jeg har en jobb jeg kan ta med meg hvor som helst i verden! Selv om det kanskje blir litt dårligere tall når jeg er på tur så er det virkelig verdt det. Jeg skulle ønske Instagramfeeden min alltid var så sommerlig som den er nå. Det er så … Continue reading "11 TING JEG TENKER PÅ NÅ"

2019-01-31 17:36 SURGFING OG KOKOSNØTTER

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly Hei, fininger! Jeg håper dere har hatt en fin dag så langt. Tenk, nå er det ikke lenge til helg så hold ut de siste dagene med jobb, skole eller hva enn du måtte holde på med. Vi nyter fortsatt tilværelsen her på Sri Lanka og … Continue reading "SURGFING OG KOKOSNØTTER"

2019-01-31 06:47 DET ER PÅ TIDE Å SLÅ OPP NÅR…

God torsdag og velkommen til ukens Singelliv&Dating-spalte her på bloggen, en spalte hvor jeg tar for meg alt mellom himmel og jord når det kommer til nettopp singelliv & dating. Etter at jeg fikk meg kjæreste har jeg også lagt til kjæreste, men det høres mye bedre ut med bare singelliv & dating, haha. Dagens … Continue reading "DET ER PÅ TIDE Å SLÅ OPP NÅR…"

2019-01-30 18:12 BERLIN VLOG

HUSK Å ABONNERE PÅ KANALEN VÅR HER   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-01-30 14:05 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN

Det blir nesten alltid noen gode blinkskudd som ikke kommer med i de vanlige innleggene. Her kommer de mislykkede bildene fra den siste tiden! 0 kommentarer

2019-01-30 06:05 SMINKLØSE DAGER OG MOBILFRI SONE

Reklame | Lapoint - sponset tur / annonselenke Nelly PS. nettet er litt av og på her så ikke bli redd om det er litt merkelige updates. De kommer så fort nettet er tilbake!BIKINITOPP SHEIN / BIKINITRUSE NELLY HER Ahhh, så deilig det er å være på ferie! Jeg har helt glemt hvordan det er … Continue reading "SMINKLØSE DAGER OG MOBILFRI SONE"

2019-01-29 14:05 ET GODT SPARETIPS

Nå skal jeg tipse dere om en av mine favorittbutikker! Jeg tror kanskje jeg har nevnt det før? Det har jeg helt sikkert. Jeg har i alle fall handlet her jevnt og trutt siden butikken åpnet i Torggata i Oslo og jeg er helt frelst! Jeg snakker selvfølgelig om Normal og nei, dette er ikke … Continue reading "ET GODT SPARETIPS"

2019-01-29 06:20 JAKTEN PÅ DRØMMEBOLIGEN

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / BUKSE BERSHKA / SKO HER  Hei, fine dere og god morgen! Dette innlegget skrev jeg i går slik at det kunne publiseres til normal norsk tid. Vi er jo 4,5 time foran her så det må litt planlegging til for at ting skal bli akkurat som jeg ønsker … Continue reading "JAKTEN PÅ DRØMMEBOLIGEN"

2019-01-28 19:05 SRI LANKA

Reklame | Lapoint - sponset tur Hei, fra varmen! Altså, det er så utrolig digg å endelig være i et varmt klima igjen. Det er faktisk deilig å være klam, haha. Det er det virkelig ikke ofte jeg sier, men nå kjenner jeg at både hud, kropp og sinn trengte en tur til varmere strøk. … Continue reading "SRI LANKA"

2019-01-28 14:14 I MIN REISEVESKE

Reklame | Annonselenke Nelly / BikBok Et innlegg som har vært etterspurt nesten hver gang jeg har vært ute på reise er dette innlegget. Hva har jeg i reisevesken min, eller håndbagasjen som jeg egentlig sier. Endelig har jeg klart å surre meg til å lage innlegget, så her ser dere hva jeg pleier å … Continue reading "I MIN REISEVESKE"

2019-01-28 06:37 UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Er jeg på Sri Lanka!!! Vi er 4,5 time foran Norge. Jeg visste ikke at man kunne være halvtimer foran eller bak jeg, men tydeligvis. Nå er klokken 12 her og vi gleder oss masse til å utforske Sri Lanka. UKENS TANKE: Jeg er så heldig! Jeg har en jobb jeg elsker som er superfleksibel … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-01-27 18:58 BOOST HUDEN PÅ 1-2-3 MED FAVORITTMASKEN MIN

Reklame | Decrusto God søndag, verdens beste lesere! Nå sitter jeg faktisk på flyet og er et eller annet sted i verden på vei til Sri Lanka. Jeg gleder meg utrolig mye til sol og varme og har forberedt denne turen en liten stund nå. Jeg er alltid veldig flink til å pleie huden min … Continue reading "BOOST HUDEN PÅ 1-2-3 MED FAVORITTMASKEN MIN"

2019-01-27 14:59 MIN HELG I BILDER

Vi reiste fra Sørlandet til Oslo Våknet opp til snø Jeg møtte Sofie til innspilling og lunsjdate på Dagny’s Gjorde ærend, hentet pakker og handlet inn mat for helgen Stelte oss og tok tbanen til utkanten av Oslo for trippeldate med Martine, Aleks, Morten og Sofie Kom hjem akkurat i tide til andre omgang … Continue reading "MIN HELG I BILDER"

2019-01-27 09:57 VIDEO / MORTEN LØPER HALVMARATON

Hei, fine lesere! Nå sitter jeg ved kjøkkenbordet og er egentlig på vei ut døren. Vi har spist frokost, kofferten er pakket og vi skal veldig snart reise avgårde til Gardermoen. Vi har nesten 14 timer reise foran oss så ingen er vel spesielt gira akkurat nå, men det kommer seg nok fort i det … Continue reading "VIDEO / MORTEN LØPER HALVMARATON"

2019-01-26 17:09 SNART KLART FOR AVREISE

Reklame | Lapoint - sponset tur God lørdag, fineste dere! For en dag. Jeg har stresset meg ihjel fordi jeg for en gangs skyld ikke har forberedt meg godt nok før en reise, og så dukket det plutselig opp en del ærend i siste liten. Det er mye som måtte gjøres før vi reiser til … Continue reading "SNART KLART FOR AVREISE"

2019-01-26 08:34 UKENS SPØRSMÅL

Reklame | Annonselenker Nelly BLUSE PRIMARK / BUKSE BIKBOK HER / SKO NIKE / VESKE HER Hvilket håndballag spilte du på? Jeg spilte på Tjølling og det var sååå bra! Jeg har så mange gode minner fra Tjøllinghallen <3 Jeg var også en liten tur innom Hedrum. Hvilken Posisjon spilte du på? Og hvor lenge? … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-01-25 15:55 HELGENS HANDEL

Hei, fininger! Jeg håper dere har hatt en strålende fredag så langt. Akkurat nå sitter jeg på soverommet og jobber mens Morten står på kjøkkenet og lager suppe til oss, nam nam. Dagen min har vært kjempefin så langt! Etter en grusom, men utrolig morsom innspilling av snap rulett med Viafree dro jeg og Sofie … Continue reading "HELGENS HANDEL"

2019-01-25 07:45 INNSPILLING, DOBBELDATE OG VINKVELD

Reklame | Sponset tur Lapoint God fredag! Jeg er tilbake i Oslo og superklar for min siste helg i Norge på en ukes tid. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har sagt til Morten at jeg gleder meg til helgen, haha. Jeg tror ikke helt han skjønner hvorfor fordi vi skal ikke … Continue reading "INNSPILLING, DOBBELDATE OG VINKVELD"

2019-01-24 19:10 MINE UVANER SOM KJÆRESTE

Reklame | Annonselenker Nelly / BikBok God torsdag og hei til et nytt innlegg i Singelliv & Dating-spalten. I dag tenkte jeg at det var på tide med litt selvinnsikt og har laget en liste over alle mine uvaner som kjæreste. Hehe, spennende… BLUSE HER / TOPP HER / BUKSE BIKBOK HER 😚 Til tider vier … Continue reading "MINE UVANER SOM KJÆRESTE"

2019-01-24 14:09 VI SKAL PÅ VISNING

Da dette bildet ble tatt hadde jeg aldri trodd at vi skulle være inne i en samboer-prosess tre måneder senere. Det var liksom langt fremme i tid. Vi hadde akkurat kommet hjem fra Love Island og ante ikke hvordan fremtiden ville se ut. Heldigvis gikk alt utrolig bra og nå leter vi etter et hjem … Continue reading "VI SKAL PÅ VISNING"

2019-01-24 06:23 DEILIGE DAGER PÅ HYTTA

Reklame | Sponset skidress Umbro / annonselenker Nelly Koden “ANDREA20” gir dere 20% rabatt på alle Nellys egne merker, altså NELLY BY NELLY som dere finner HER. God morgen fra Bortelid! Dere har sikkert sett på både snap og insta at vi dro rett fra flyplassen til hytta. Morten hentet meg på Kjevik da jeg landet og etter … Continue reading "DEILIGE DAGER PÅ HYTTA"

2019-01-23 18:32 PRIMARK HAUL

HUSK Å ABONNERE PÅ KANALEN HER   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 0 kommentarer

2019-01-23 14:06 EKSKLUSIV RABATTKODE

Reklame | Annonselenker Nelly Hei, fininger! Som jeg så vidt nevnte for et par innlegg siden har jeg en veldig hyggelig rabattkode å dele ut til dere. “ANDREA20” gir dere 20% rabatt på alle Nellys egne merker, altså NELLY BY NELLY som dere finner HER. Visste dere at de har egne sportklær, masse badetøy og … Continue reading "EKSKLUSIV RABATTKODE"

2019-01-23 06:47 TEGN PÅ AT DU BØR DUMPE VENNEN DIN

Reklame | Annonselenker Nelly Jeg har verdens beste venner og er evig takknemlig for det. Det tok litt tid før vi fant hverandre, eller i alle fall før jeg fant dem og før det var det en del turbulente vennskap ute og gikk. Maktkamp, sladder og ting som absolutt ikke hører med i et vennskap … Continue reading "TEGN PÅ AT DU BØR DUMPE VENNEN DIN"

2019-01-22 17:24 SVINDEL, RABATTKODE OG FEIL FLY

Reklame | Annonselenker Nelly SKJORTE HER / BUKSE H&M Hei, fine dere! Nå er jeg på vei til Sørlandet igjen. Tilbringe hele januar i Oslo du, liksom. Det skjedde jo ikke. Planen var egentlig at Morten skulle komme til Oslo i dag, men det skjer noe veldig spennende på torsdag så da er det bare … Continue reading "SVINDEL, RABATTKODE OG FEIL FLY"

2019-01-22 06:55 UNDERLIVSPLAGENE ER TILBAKE

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER (30%) / BUKSE BERSHKA / SKO HER God morgen! Jeg har akkurat drukket morgenkaffen min og skal stelle meg litt. I dag har jeg en hektisk dag som starter med vaksinering før Sri Lanka-turen på søndag, etterfulgt av trening og deretter skal jeg rett på noe jeg helt skulle … Continue reading "UNDERLIVSPLAGENE ER TILBAKE"

2019-01-21 17:52 FRESHE FAVORITTER

Reklame | I annonsesamarbeid med Ellos Hei, fine dere! Jeg vet det er vanskelig å tenke seg akkurat nå, her vi sitter i slutten av januar, men våren er på vei. Butikkene begynner å fylles opp med freshe farger og vet dere hva? Man kan fint bruke det allerede nå. En nettbutikk jeg har handlet … Continue reading "FRESHE FAVORITTER"

2019-01-21 14:00 INNKJØP FRA BERLIN

Hei, fine dere! Nå er jeg tilbake i Oslo. Flyet landet så tidlig som kvart over ni så jeg fikk en tidlig start på dagen, noe som var ganske deilig. Det var nemlig et par ting å å fikse etter en langhelg på tur. Jeg har hentet pakker, planlagt uken min, ordnet noen avtaler, handlet … Continue reading "INNKJØP FRA BERLIN"

2019-01-21 05:30 UKEN SOM GIKK / ØKONOMI & BERLIN

Reklame | Annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Er jeg på flyplassen i Berlin og venter på å ta flyet tilbake til Norge etter noen veldig fine dager. Som jeg har kost meg! Jeg har tenkt til å starte rett på Berlin-guiden når jeg kommer tilbake. Hvem er gira? JEG ER! UKENS TANKE: Takk for at man lærer … Continue reading "UKEN SOM GIKK / ØKONOMI & BERLIN"

2019-01-20 19:05 VLOG / EN DAG I MITT LIV

Forrige uke tok jeg med kameraet gjennom en hel dag og filmet alt jeg gjorde. Bli med meg gjennom en helt vanlig lørdag i mitt liv, møt to gode venner av meg og se hva vi bruker fritiden vår på. Jeg får også besøk av en veldig spesiell person <3 HUSK Å ABONNERE PÅ KANALEN … Continue reading "VLOG / EN DAG I MITT LIV"

2019-01-20 17:16 9 TING JEG TENKER PÅ OM DAGEN

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / SKO HER 💭Jeg har blitt totalt hekta på Quiz Planet som man kan spille på messenger. Jeg spiller det hele tiden. Det startet på toget hjem fra Sørlandet hvor jeg kjedet meg ihjel. Nå spiller halve venngjengen quiz og det er sååå moro. 💭Jeg har også blitt hekta … Continue reading "9 TING JEG TENKER PÅ OM DAGEN"

2019-01-20 10:09 SISTE DAG

Hei, fra Berlin! Dette er vår alle siste dag i den tyske storbyen og vi tar det helt med ro. Det er ikke noe særlig som er åpent i dag, så vi har bestemt oss for en sen frokost etterfulgt av mer severdigheter og litt sightseeing. Vi hadde en ganske så lang dag i går … Continue reading "SISTE DAG"

2019-01-19 17:19 7 TING JEG HAR LÆRT OM BERLIN

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard SKJORTE HER / SKJØRT HER (40%) / SKO NIKE / SOLBRILLER HER / JAKKE HER Berlin er STORT og med kjempestore avstander. Det å gå fra sted til sted som jeg pleier er ikke like lett her som andre steder. Det har dessverre blitt mye taxi… Det er visstnok forbudt å gå på rød mann. Her får … Continue reading "7 TING JEG HAR LÆRT OM BERLIN"

2019-01-19 09:40 UKENS SPØRSMÅL / BOLIGLÅN, SPONS OG REISE

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE BERSHKA / BUKSE ZARA / VESKE HER / SKO HER Hvordan gikk det i banken? Det gikk greit det altså til å være et første møte. Vi ga informasjon om oss og litt sånt, så prosessen er i gang. Jeg krysser fingrene og skal oppdatere så snart det skjer noe … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL / BOLIGLÅN, SPONS OG REISE"

2019-01-18 19:51 THE REED

Hei, fininger! Nå er vi på vei ut igjen. Vi har så vidt vært hjemom i en times tid for å skifte og hvile beina litt. Vi har fartet mye rundt i dag og til vår store glede fant vi endelig noe som minnet om et sentrum med restauranter, barer og ikke minst shopping! Det … Continue reading "THE REED"

2019-01-18 16:21 NÅ SER LEILIGHETEN ENDA BEDRE UT

Reklame | Desenio Hei, fininger! Nå er jeg godt i gang med dag to her i Berlin, men jeg tar en liten pause fra den tyske hovedstaden for å vise dere hvordan leiligheten min ser ut akkurat nå. Jeg har nevnt noen ganger at jeg har jobbet med å gjøre den helt ferdig, og da … Continue reading "NÅ SER LEILIGHETEN ENDA BEDRE UT"

2019-01-18 07:16 FØRSTE DAG I BERLIN

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard God morgen fra Berlin! Ah, så deilig det er å våkne opp i en ny by. Jeg synes alltid det er veldig gøy fordi jeg vet at jeg har hele dagen på meg til å utforske alle de nye stedene. Det er moro. Vi kom ganske tidlig til Berlin … Continue reading "FØRSTE DAG I BERLIN"

2019-01-17 17:20 FORSKJELLEN PÅ LIVET MED OG UTEN KJÆRESTE

Torsdag betyr et nytt innlegg i Singelliv&dating-spalten. Denne gangen tar jeg opp noe jeg har blitt spurt om veldig mange ganger. Forresten så er det bare å komme med ønsker til tema for neste ukens spalte! Et av de spørsmålene jeg har fått mest etter at jeg fikk med kjæreste, foruten om “er det rart … Continue reading "FORSKJELLEN PÅ LIVET MED OG UTEN KJÆRESTE"

2019-01-17 07:58 KLARE FOR AVREISE

Reklame | Annonselenker Nelly / Junkyard God morgen fra Gardermoen, eller mitt andre hjem om du vil. Denne gangen skal jeg som dere sikkert har fått med dere til Berlin og jeg gleder meg så mye! Vi er en veldig fin gjeng som skal reise. Helene, Martine og jeg har planlagt denne turen siden i … Continue reading "KLARE FOR AVREISE"

2019-01-16 18:38 12 TIMER I OSLO

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE HER / SKJØRT SAMSØE SAMSØE HER / SKO HER Hello! Nå er jeg tilbake i Oslo og har nettopp kommet inn døren hjemme hos meg selv etter en togtur på rundt fem gode timer. Det var egentlig ikke så gærent. Jeg fikk meg en powernap, søkte om visum til Sri … Continue reading "12 TIMER I OSLO"

2019-01-16 08:50 DET VIKTIGSTE MØTET I MITT LIV

God morgen! I dag er en veldig stor og spennende dag for meg. En dag jeg nesten ikke trodde kom til å komme, i hvert fall ikke før om flere år. I dag skal jeg nemlig i et møte med banken for å sjekke muligheten for å ta opp boliglån og hvis vi får lån … Continue reading "DET VIKTIGSTE MØTET I MITT LIV"

2019-01-15 19:52 VIDEO / WHO´S MOST LIKELY TO

Hello og god tirsdag! Morten og jeg kom akkurat hjem fra middag med svigers. Det var veldig hyggelig og vi avtale noe utrolig spennende som dere skal få vite i morgen, men vi vil jo at dere skal kose dere nå så i dag smalt vi sammen en ny video til dere! Denne gangen ble … Continue reading "VIDEO / WHO´S MOST LIKELY TO"

2019-01-15 17:49 50 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du om 5 år? Ææææh, hvorfor stiller man slike spørsmål? Om fem åer er jeg 29, men blir 30. Herregud. 2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Morten  3. Hvor høy er du? 168 cm 4. Hvilken film så du sist? Godt spørsmål. Jeg begynte å se “Set it … Continue reading "50 SPØRSMÅL OG SVAR"

2019-01-15 06:52 SLIK SNUR DU EN DÅRLIG DAG

Reklame | Annonselenker Nelly Vi har vel alle opplevd å stå opp på feil bein. Du vet når du våkner og i det du åpner øynene kjenner du at dette blir en dårlig dag. Så står man opp, søler kaffe på de nyvaskede morgenkåpen og mister bussen til dagens første avtale. Denne dagen går rett … Continue reading "SLIK SNUR DU EN DÅRLIG DAG"

2019-01-14 18:03 TUR & AVLYST KINODATE

Reklame | Annonselenker Nelly Akkurat nå sitter jeg i bilen på vei til Mandal. Vi skal faktisk på kino. Endelig fikk vi det til! NOPE! Dere aner ikke hvor mange ganger vi har avtalt at vi skal dra på kino, men av en eller annen grunn blir det aldri noe av. Ofte har det vært samme … Continue reading "TUR & AVLYST KINODATE"

2019-01-14 08:16 UKEN SOM GIKK / OPPTUR & VENNSKAP

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE BERSHKA / KJOLE MAYA / SKO HER AKKURAT NÅ: Nå har jeg kommet meg opp av sengen og spiste frokost. Jeg sitter i stua til Morten med Friends på tv og skriver dette innlegget. Han ligger og slumrer i sengen enda så jeg benytter anledningen til å få litt jobb … Continue reading "UKEN SOM GIKK / OPPTUR & VENNSKAP"

2019-01-13 19:00 INNKJØP FRA ROMA

Hei! Nå er jeg endelig på plass hos Morten etter et to timer forsinka fly… Blæh, samme det. Nå skal vi spise middag og se på Game of Thrones og dere kan få kose dere med innkjøpsvideoen fra Roma! Begge to shoppet litt. HUSK Å ABONNERE PÅ KANALEN VÅR HER 0 kommentarer

2019-01-13 15:16 FORSINKET FLY OG TAXFREE-SHOPPING

Hei, fra Gardermoen! Nå skulle egentlig flyet mitt ha letta og vært på vei mot Kristiansand, men neida. Her sitter jeg og skal kose meg i en times tid til. Flyet er nemlig forsinka x2. Først fikk jeg en melding om forsinkelse og deretter enda en om enda mer forsinkelse. Herlig! Jeg dro jo rett … Continue reading "FORSINKET FLY OG TAXFREE-SHOPPING"

2019-01-13 09:19 BURSDAGSBRUNSJ

Reklame | Annonselenker Nelly God morgen og god søndag! Ukens aller beste dag, selv om lørdag begynner å snike seg opp mot førsteplassen etter at jeg sluttet å jobbe i butikk og faktisk har fri på lørdager, haha. Nå skal jeg jobbe litt og pakke siste rest før jeg forlater Oslo til fordel for Sørlandet, … Continue reading "BURSDAGSBRUNSJ"

2019-01-12 14:02 LUNSJ- OG MIDDAGSFAVORITTER I OSLO

Nå er det kanskje ikke så mange måneden igjen i Oslo, stedet som har vært mitt hjem i over fire år. Det som er så gøy med Oslo er at man har så mye forskjellig å velge mellom, noe for enhver smak om man vil. Her i byen har jeg mange matfavoritter som jeg definitivt kommer … Continue reading "LUNSJ- OG MIDDAGSFAVORITTER I OSLO"

2019-01-12 09:36 UKENS SPØRSMÅL / VIXEN, MER TV OG BABY

Reklame | Annonselenker Nelly KJOLE ZARA / VESKE NELLY HER / JAKKE BERSHKA Hvordan ble du så tiltrukket av Morten inne på Love Island? Jeg synes han var kjekk helt fra første stund, men etter hvert som vi snakket mer sammen så begynte jeg å like han veldig godt. Det var så lett å snakke … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL / VIXEN, MER TV OG BABY"

2019-01-11 19:12 FINE VENNINNEGAVER

Reklame | Annonselenker Nelly Nå som våren kommer (jeg drømmer) følger bursdager med. Nesten alle vennene mine har bursdagen på våren og sommeren, så jeg har allerede begynt å tenke litt på fine venninnegaver. Det gjelder kanskje noen av dere også? Jeg synes jo gaver er kjempemorsomt og jeg elsker å gi bort ting, særlig … Continue reading "FINE VENNINNEGAVER"

2019-01-11 15:58 GJENSYNSGLEDE

I går så jeg to som jeg har savnet veldig mye og ikke sett på alt for lenge, det til tross for at vi faktisk bor i samme by. Sånn går det når alle tre har mye på planen, men heldigvis fant vi tid til hverandre i går. Det er selvfølgelig de to jentene jeg … Continue reading "GJENSYNSGLEDE"

2019-01-11 06:50 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenker Nelly God fredag, fininger! Endelig helg, woho. Nå betyr helg for meg mest at vennene mine endelig er tilgjengelige hele dagen, haha. Denne helgen skjer det faktisk ganske mye og programmet for de kommende dagene er ganske så tett. Det er sånn jeg liker det så jeg gleder meg veldig til å … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-01-10 15:59 KONDOMERIET TRENGER IKKE VÆRE FLAUT

I dagens Singelliv & Dating-spalte skal jeg snakke om noe så spennende som sex med fokus på hvorfor Kondomeriet og lignende butikker egentlig ikke er kleint i det hele tatt. Jeg synes nemlig at vi nordmenn har en tendens til å snakke om sex som noe litt galt kanskje. At det ikke er noe man … Continue reading "KONDOMERIET TRENGER IKKE VÆRE FLAUT"

2019-01-10 06:22 DEN ENE TINGEN JEG IKKE SKULLE GJØRE

Reklame | Annonselenke Nelly  KJOLE OG BELTE ZARA / SKO NELLY HER Wopsi. Gjett hva jeg gjorde i går kveld? Det siste jeg egentlig burde gjøre, men det eneste jeg faktisk ville. Jeg bestilte meg en flybillett til Kristiansand på søndag, jeg. Morten dro i går klokken elleve og i sekstiden fikk jeg vondt i … Continue reading "DEN ENE TINGEN JEG IKKE SKULLE GJØRE"

2019-01-09 19:07 I GÅR FIKK BLOGGLIVET MEG TIL Å GRÅTE

Reklame | Annonselenke Nelly ØREDOBBER MONKI / JAKKE NELLY HER Hei, verdens beste lesere! Nå står jeg i gangen hos Helene eter å ha løpt mine første intervaller på et halvt år… Med andre ord er jeg helt kjørt og for å ikke dø skal vi gå en liten luft. Sprekt. Etter å ha fått … Continue reading "I GÅR FIKK BLOGGLIVET MEG TIL Å GRÅTE"

2019-01-09 14:03 JEG HAR FÅ VENNER FRA LOVE ISLAND

Ah, nå sitter jeg i en nyvasket leilighet og koser meg. Jeg har vasket hele leiligheten, byttet sengetøy, vasket klær, ryddet i klesskapet, skuffer og hyller og nå er det så koselig å være hjemme. Denne dagen har vært skikkelig fin, i motsetning til gårsdagen. Den negative delen skal jeg fortelle mer om senere, men først … Continue reading "JEG HAR FÅ VENNER FRA LOVE ISLAND"

2019-01-09 06:49 ROMA GUIDE

Reklame | Annonselenker Nelly Tradisjon tro kommer det en liten reiseguide etter min siste tur, og denne gangen er det Roma. Denne guiden blir jo basert på min opplevelse av byen, jeg tipser ut i fra hva jeg har opplevd og sånt så om noen av dere har egne tips må dere gjerne dele i … Continue reading "ROMA GUIDE"

2019-01-08 19:06 SAMBOER MED ANDREAMOR

GJESTEINNLEGG MORTEN Hei bloggen til Andreamor! Lenge siden, og takk for sist! I dag tenkte jeg å lufte noen av tankene mine rundt det at jeg faktisk skal bli samboer med Andrea! Jeg gleder meg veldig, men det er også noen ting jeg er veldig spent på. For eksempel hvilke rutiner vi kommer til å … Continue reading "SAMBOER MED ANDREAMOR"

2019-01-08 15:36 VINTERDEPRESJON ELLER BARE TRØTT?

Reklame | Annonselenker Nelly JAKKE BERSHKA / T-SKJORTE ZARA / BUKSE BIKBOK / VESKE HER / SKO NIKE Okei, nå er det krise i heimen her. I hvert fall i “rosa boble/I-landsheimen”. De siste dagene har jeg vært så ufattelig trøtt. Vi snakker zoombie-modus, sånn helt seriøst. Jeg har ikke sjans til å komme meg … Continue reading "VINTERDEPRESJON ELLER BARE TRØTT?"

2019-01-08 06:18 12 TING SOM GJORDE MEG GLAD I GÅR

Reklame | Annonselenke Nelly / Sponset genser Kouture T-SKJORTE ZARA / GENSER KOUTURE / JAKKE NELLY HER / BUKSE BERSHKA Snø. Plutselig kom det masse snø til Oslo og da jeg kikket ut av vinduet var det helt hvitt i bakgården og alle trærne var dekket i snø. Jeg bare “vi må gå ut i … Continue reading "12 TING SOM GJORDE MEG GLAD I GÅR"

2019-01-07 20:06 DETTE ØNSKER JEG MEG I JANUAR

Reklame | Annonselenker Nelly Nå sitter jeg i sofaen med Morten ved siden av meg og Game of Thrones på tv. Vi skal veldig snart begynne på middagen som i dag består av indisk tandoori-gryte, nam nam. Jeg måtte bare jobbe litt først, hehe. Det er nemlig veldig mye jeg har lyst på om dagen, … Continue reading "DETTE ØNSKER JEG MEG I JANUAR"

2019-01-07 16:48 TIDENES STØRSTE MATHANDEL

På fredag fikk jeg endelig en liten etterlengtet lønning og kunne nok en gang ture bort på Coop for å handle inn mat. Jeg hadde vært flink og planlagt mye på forhånd. Jeg skrev ned middager for de neste dagene, tenkte ut gode lunsjretter og skrev en lang handleliste over alt jeg trengte så jeg … Continue reading "TIDENES STØRSTE MATHANDEL"

2019-01-07 06:33 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly OUTFIT BERSHKA / SKO HER AKKURAT NÅ : Nå er jeg oppe, stuptrøtt. Morten og jeg skal møte Marius for å drikke kaffe klokken ti, noe som blir superkos <3 Deretter er planen å trene, før vi må en tur til byen for å handle litt småtteri jeg trenger for å … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2019-01-06 19:24 ROMA VLOG

Wiii! Dere har allerede sett nyttårsvloggen, men vi vlogget gjennom hele turen fra vi dro fra Kjevik til den aller siste dagen i Roma. Det skjer ganske mye gøy, men ingenting slår avslutningen på denne vloggen haha. Jeg tror aldri jeg har vært rarere i mitt liv… Dere forstår når dere ser den, hehe. Husk … Continue reading "ROMA VLOG"

2019-01-06 11:18 DETTE SKJER I JANUAR

Reklame | Annonselenker Nelly / Sponset tur Lapoint Jeg vet ikke med dere, men jeg er veldig godt i gang med januar måned allerede. Foreløpig har 2019 behandlet meg bra og jeg er full av energi, inspirasjon og pågangsmot! Noen ganger er det skikkelig digg med et nytt år, særlig når man kan fortsette på … Continue reading "DETTE SKJER I JANUAR"

2019-01-05 16:18 LØRDAG I OSLO & NYTT LUNSJSTED

Reklame | Annonselenke Nelly God lørdag, fininger! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem og prøvd å få skrevet dette innlegget i det som føles som en evighet. Litt problemer med wordpress i dag, men ordner seg nok snart. Det viktigste er at det faktisk ble et innlegg til slutt. JAKKE HER (50% RABATT) / … Continue reading "LØRDAG I OSLO & NYTT LUNSJSTED"

2019-01-05 09:53 UKENS SPØRSMÅL

Har du stesøsken? Ja, i form av at stemoren min har voksne barn, men jeg har bare møtt de en gang eller noe sånt. Hva synes du om at folk for eksempel kommer bort til deg når du er ute på byen? Så lenge de er hyggelige så er det greit nok det altså 🙂 … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2019-01-04 18:02 BILDENE SOM IKKE KOM PÅ BLOGGEN / ROMA EDITION

FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 1 kommentar

2019-01-04 14:39 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenker Nelly Wiii, endelig helg! Jeg elsker helg. Da er det alltid noe koselig på tv, jeg er mye flinkere til å sosialisere meg og det blir fort film-, middag-, og vin-dates med venninner. Jeg merker at det er deilig å være tilbake i Oslo og ikke ha noen store planer den nærmeste … Continue reading "HELGENS PLANER"

2019-01-04 07:40 ENKLE SPARETIPS I HVERDAGEN

Det er januar og mange av dere har som meg brukt litt for mye penger i desember. Det blir fort litt når man skal ha julepynt, gaver, være med på julebord og reise hit og dit. Heldigvis finnes det enkle grep som hjelper hvis man vil spare litt ekstra penger i hverdagen. 💸Mattilbud-appen. Last den … Continue reading "ENKLE SPARETIPS I HVERDAGEN"

2019-01-03 16:09 8 TING JEG ALDRI HAR FORTALT OM MEG SELV

🤫  Jeg har aldri vært på en Tinder-date. Sveipet mye, men hatet å snakke med de så hvis noen spurte om å møtes slettet jeg matchen haha.  🤫 En venninne og jeg har en rar gruppe som består av det vi mener er verdens beste menn. Den inkluderer blant annet begge foreldrene våre, Jens Stoltenberg, Mufasa, … Continue reading "8 TING JEG ALDRI HAR FORTALT OM MEG SELV"

2019-01-03 06:55 FIRE BYER PÅ EN DAG

Reklame | Annonselenke Nelly GENSER OG BUKSE BERSHKA / SKO NELLY HER / ØREDOBBER MONKI God morgen! Ah, nå er jeg endelig hjemme i leiligheten min etter å ha vært på farten i snart en ukes tid. Og ikke minst etter en deilig langhelg i Roma! Selv om jeg elsker å reise og oppleve nye … Continue reading "FIRE BYER PÅ EN DAG"

2019-01-02 15:32 JULEGAVEN FRA MORTEN

Det er veldig mange som har lurt på hva jeg fikk i julegave av Morten. Den rakk ikke frem til jul, men jeg fikk den da vi så hverandre igjen og har brukt den hver dag siden! Se så fint! Jeg fikk jo et nydelig smykke i bursdagsgave som jeg har brukt så og si … Continue reading "JULEGAVEN FRA MORTEN"

2019-01-02 08:47 NÅ MÅ JEG BRUKE TIDEN MIN I OSLO

Reklame | Annonselenke Nelly ØREDOBBER ZARA / KJOLE NELLY HER Hei, fininger! Nå er vi på vei hjem etter noen veldig fine dager i Roma. Det har vært et par humper i veien i løpet av denne turen som nyttårskaoset og litt sykdom (jeg kastet opp midt på gata i Roma, kjempemoro), men alt i … Continue reading "NÅ MÅ JEG BRUKE TIDEN MIN I OSLO"

2019-01-01 21:02 VLOG / NYTTÅRSAFTEN

Vi vlogget fra morgen til kveld 31. desember og nå får dere bli med oss gjennom hele den siste dagen i 2018! Husk å abonnere på kanalen vår HER, HER, HER, HER OG HER <3   FACEBOOK HER – INSTAGRAM HER – SNAPCHAT ANDREASVEINSDOT BLOGLOVIN HER 2 kommentarer

2019-01-01 15:04 SPØRSMÅLSRUNDE / VENNENE MINE SVARER

For en liten stund siden spurte jeg dere på Instagram story om dere ville ha en spørsmålsrunde hvor vennene mine svarer på spørsmål om meg! Jeg har hatt i hvert fall en tidligere og Martine kjørte en da jeg var på Love Island. Begge så ut til å falle i smak og med rundt 90% … Continue reading "SPØRSMÅLSRUNDE / VENNENE MINE SVARER"

2019-01-01 09:46 EN VELDIG SPESIELL NYTTÅRSFEIRING

Reklame | Annonselenke Nelly God morgen og godt nytt år! Wææ. tenk at vi er i 2019 da dere. Tiden flyr avgårde, men dette året er noe jeg virkelig ser frem til. Det er nesten litt skummelt fordi da er det typisk at det går til helvete, haha. Forhåpentligvis går det bra og jeg kan … Continue reading "EN VELDIG SPESIELL NYTTÅRSFEIRING"

2018-12-19 06:47 11 TING SOM GIR MEG JULESTEMNING

Ta toget hjem. Dette er veldig merkelig, men det har blitt en slags tradisjon. Når jeg tar toget hjem 23. eller 24. desember sitter jeg ofte i kjole, hører på julemusikk og ser på alle rundt meg som også er på vei hjem til jul. Jeg får så julestemning. Spise klementiner. Det lukter jo jul! … Continue reading "11 TING SOM GIR MEG JULESTEMNING"

2018-12-18 19:01 Q&A MED MORTEN

Reklame | Annonselenker Nelly Hello! Først vil jeg bare tipse dere om at Nelly har startet mid season salget og har opp til 70% avslag på masse fint. Du finner salget HER. Så over til noe gøy. For noen dager siden la Morten og jeg ut på Instastory at vi skulle ha Q&A på Youtube. … Continue reading "Q&A MED MORTEN"

2018-12-18 10:35 HYTTEMORGEN

God morgen! Eller, nei. Det er vel ikke god morgen nå lenger haha. God formiddag? Jeg har i alle fall hatt en helt fantastisk morgen. Det er noe spesielt med det å våkne opp på en hytte. Som jeg elsker det! Så avslappet, så deilig og så kos. Jeg sov bedre i natt enn hva … Continue reading "HYTTEMORGEN"

2018-12-17 20:02 VI HAR REIST TIL…

Hei, fineste lesere! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken. Jeg skal være helt ærlig med dere og si at jeg har hatt en skikkelig blåmandag, haha. Jeg startet dagen med å forsove meg en time så jeg var stuptrøtt, rakk ikke spise frokost og heller ikke å drikke den livsviktige kaffekoppen … Continue reading "VI HAR REIST TIL…"

2018-12-17 14:23 UKEN SOM GIKK

Reklame | Annonselenker Nelly AKKURAT NÅ: Jeg sitter i bilen på vei tilbake til Lindesnes. Morten og jeg har hatt en kjempelang dag som startet med et møte i Vennesla som varte i et par timer. Deretter dro vi til Sørlandssenteret for å kjøpe de siste julegavene og noe til meg. Jeg brukte fem tusen kroner … Continue reading "UKEN SOM GIKK"

2018-12-17 06:58 SLIK UNNGÅR DU Å DRIVE BUTIKKANSATTE TIL VANVIDD

Ah, den herlige julestria. Julegater og kjøpesentre verden rundt fylles av handlende mennesker på leting etter den perfekte julegaven, en nydelig julekjole eller koselig julepynt. Det er bare en ting… Enkelte (dessverre alt for mange) klarer ikke oppføre seg eller vise normal folkeskikk, verken i jula eller resten av året. Jeg har sett meg lei … Continue reading "SLIK UNNGÅR DU Å DRIVE BUTIKKANSATTE TIL VANVIDD"

2018-12-16 18:08 ET TEGN PÅ EKTE VENNSKAP

Reklame | Annonselenker Nelly KÅPE HER / VESKE HER / KJOLE ZARA / SKO HER I går hadde jeg en så koselig venninne-date med Ida. Vi har gått på skole sammen fra barneskolen, helt til og med videregående og var på et tidspunkt bestevenninner. Så skjedde det som ofte skjer, livet. Ida flyttet først til … Continue reading "ET TEGN PÅ EKTE VENNSKAP"

2018-12-16 09:08 SERIENE JEG ALDRI BLIR LEI AV

God søndag, fine dere! Jeg har akkurat våknet opp hjemme hos Morten i Lindesnes. Guttegjengen her var på byen i går, men jeg meldte meg tidlig som sjåfør og brukte heller tiden de var på byen til å jobbe. Jeg fikk blant annet begynt å skrive på dette innlegget. Det er søndag, seriens store dag … Continue reading "SERIENE JEG ALDRI BLIR LEI AV"

2018-12-15 16:45 DETTE GJØR MEG LYKKELIG

💖 Sjokolade. Spesielt om jeg ikke har spist det på en stund. 💖 Julebelysning. Det er så koselig 😭 💖 Å nå målene mine. Uansett hva det måtte være så blir jeg skikkelig lykkelig når jeg oppnår mål jeg har satt leg i livet. Det kan være store mål, som det å kunne leve av … Continue reading "DETTE GJØR MEG LYKKELIG"

2018-12-15 08:40 MIN FREDAG I BILDER

God morgen, fine dere! Jeg skal snart inn til Kristiansand for å møte en venninne og det gleder jeg meg veldig til. Vi har ikke møttes på over et år tror jeg, men heldigvis fant vi litt tid til hverandre nå. Før den tid skal jeg vise dere hva jeg gjorde i går! Jeg bestemte … Continue reading "MIN FREDAG I BILDER"

2018-12-14 17:23 UKEN SPØRSMÅL / BLOGGVERDEN, VENNER OG JUL

Reklame | Annonselenker Nelly KJOLE HER Hva var grunnene til at dere valgte Kristiansand og ikke Oslo? Jeg ga meg ganske tidlig i Oslo vs Kristiansand-kampen og sa at jeg godt kunne flytte på meg. Det er fordi det føltes mest riktig på en eller annen rar måte. Morten har studiet sitt der i noen … Continue reading "UKEN SPØRSMÅL / BLOGGVERDEN, VENNER OG JUL"

2018-12-14 13:46 DETTE KAN DU GJØRE NÅR DU KJEDER DEG

Det å kjede seg er… Ja, skikkelig kjedelig! Så hva gjør man egentlig når man holder på å kjede livet av seg, men ikke vet hva man skal finne på. Jeg har listet opp en god del ting du kan gjøre som fort blir både morsomt og nødvendig! Les en bok. Da får du kanskje … Continue reading "DETTE KAN DU GJØRE NÅR DU KJEDER DEG"

2018-12-14 06:35 VOKSING PÅ BADEROMSGULVET OG REISEFEBER

Reklame | Annonselenker Nelly T-SKJORTE ZARA / KÅPE HER / SKO HER / VESKE UTSOLGT, LIGNENDE HER  God morgen, fineste dere! Nå er jeg på flyplassen og er snart klar for avreise til Kristiansand. Jeg er så trøtt. Gårsdagen føltes som tidenes lengste dag og med tette bihuler var det en ganske så sliten Andrea … Continue reading "VOKSING PÅ BADEROMSGULVET OG REISEFEBER"

2018-12-13 17:45 HELGENS PLANER

Reklame | Annonselenke Nelly Nå som jeg står på jobb og venter på helg, kan jeg ikke gjøre så mye annet enn å se fremover. Heldigvis er det ikke lenge til den berømte helgekosen starter (i morgen woho) og den gleder jeg meg veldig mye til! Jeg har nemlig en del morsomme planer som jeg … Continue reading "HELGENS PLANER"

2018-12-13 06:34 FORDELENE MED AVSTANDSFORHOLD

God torsdag! Singelliv&Dating-spalten er som dere vet tilbake, bare med en litt ny vri. Jeg burde egentlig døpe den om til Singelliv, dating & kjæreste-spalten, men det blir litt rart så jeg holder meg til det opprinnelige navnet. Anyways! Nå befinner jeg meg kjedelig nok i et avstandsforhold. Det er fem timer mellom oss i … Continue reading "FORDELENE MED AVSTANDSFORHOLD"

2018-12-12 19:07 HOW TO: 3 FAVORITTFRISYRER

I det siste har jeg fått veldig mange spørsmål om hvordan jeg styler håret mitt. Det er særlig tre frisyrer som går igjen. Det er de tre jeg bruker kanskje aller mest, i tillegg til wet look og de er superenkle å lage! Husk å abonnere på kanalen vår HER . Klikk HER for å se … Continue reading "HOW TO: 3 FAVORITTFRISYRER"

2018-12-12 17:39 KJÆRESTESAVN, FLYTTING OG IRRITASJON

Reklame | Annonselenke Nelly TOPP HER Jeg savner kjæresten min så mye at jeg nesten begynner å grine. Her om natten våknet jeg og snudde meg automatisk for å legge meg inntil han. Da jeg snudde meg var han ikke der, så jeg tenkte automatisk at han hadde stått opp og sjekket klokken for å … Continue reading "KJÆRESTESAVN, FLYTTING OG IRRITASJON"

2018-12-12 06:34 THIS TIME LAST YEAR

Noe av det beste med å blogge er at man kan gå tilbake i arkivet og gjenoppleve ting. Jeg elsker å kunne bla meg gjennom måned etter måned og se hva jeg gjorde, hvem jeg hang med, hva jeg var opptatt av og ikke minst hvordan jeg så ut haha. Det er ganske store forandringer … Continue reading "THIS TIME LAST YEAR"

2018-12-11 18:00 JULE- OG NYTTÅRSKJOLER

Reklame | Annonselenker Nelly Nå er det virkelig ikke lenge til verken jul eller nyttår og her er noen av mine favoritter når det kommer til kjoler for andlendingen! – GULL –  KJOLE 1 HER / KJOLE 2 HER / KJOLE 3 HER / KJOLE 4 HER – ROSE – KJOLE 1 HER / KJOLE … Continue reading "JULE- OG NYTTÅRSKJOLER"

2018-12-11 13:50 EN SKIKKELIG HELOMVENDING

Hei, fininger! Nå har jeg akkurat kommet hjem og er full av energi. Det står i sterk kontrast til hvordan jeg følte det i dag tidlig, og ja, egentlig helt frem til jeg dro på det møtet. Ikke for å dra dere ned i gjørma med meg, men for en start på dagen jeg hadde. … Continue reading "EN SKIKKELIG HELOMVENDING"

2018-12-09 21:13 GJESTEINNLEGG FRA MORTEN

Reklame | Annonselenker Nelly Jeg er virkelig ikke i form. Å ta tidenes bytur før man er helt frisk (eller ever) er ikke det lureste man kan gjøre. Jeg kom meg faktisk ikke opp av sengenfør for en times tid siden og er ganske så dårlig. Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som har skrevet … Continue reading "GJESTEINNLEGG FRA MORTEN"

2018-12-09 16:00 JULEGAVETIPS TIL HENNE

Reklame | Annonselenker Nelly / Ellos HÅROLJE HER / HIGHLITGHTER HER / PARFYME HERSMYKKE HER / KLOKKE HER / SKO HER / STRIKK HER ULLUNDERTØY HER / TIGHTS HER / GENSER HER / BAG HER TRILLEBORD HER / HYLLER HER / KLESSTATIV HER DAMPER HER / HEADSET HER / IPAD HER HÅRFNER HER / RENS … Continue reading "JULEGAVETIPS TIL HENNE"

2018-12-09 12:49 SERIETIPS: BODYGUARD

Mens alle andre er i gang med tips om julefilmer så kjører jeg på med et skikkelig godt serietips for dere som liker spenning og krim! Hvis Homeland, Criminal Minds eller Broen er blant favorittene dine kommer du garantert til å like denne. Serien Bodyguard, som du finner på Netflix ble raskt en favoritt hos … Continue reading "SERIETIPS: BODYGUARD"

2018-12-08 16:17 HELGENS HANDEL

Helgen er endelig her og da vi kom til Oslo tok vi oss en god runde på matbutikken for å handle inn litt av hvert. Det blir fort ganske tomt når jeg farter så mye så da må det fylles på. Jeg ser nå at jeg glemte å ta med en del ting på bildene … Continue reading "HELGENS HANDEL"

2018-12-08 10:18 UKENS SPØRSMÅL

Er det noe med Morten du synes er irriterende? Overraskende lite. Han er ganske irriterende å diskutere med haha, men det kan jeg leve med. Har dere snakket noe mer om flytting? Ja, vi har snakket masse om det og bestemt oss for hvor vi skal bo. Det kan dere se HER. Hva heter du … Continue reading "UKENS SPØRSMÅL"

2018-12-07 18:34 JEG AVSLØRER HVOR VI SKAL BO

Æææh, vi har endelig bestemt oss for hvor vi skal bo når vi flytter sammen. Det har vært en del å tenke gjennom på forhånd og begge var i utgangspunktet villige til å flytte på seg, samtidig som begge ville bli der vi er nå. Etter litt om og men kom vi frem til en … Continue reading "JEG AVSLØRER HVOR VI SKAL BO"

2018-12-07 07:45 JEG DRO IKKE PÅ FESTEN I GÅR

God morgen, verdens beste lesere! Jeg er så heldig at jeg våknet opp med den fineste jeg vet om i hel verden ved siden av meg og et tett lag med hvit, kram snø utenfor soveromsvinduet. Altsååå, hvor heldig er ikke jeg? Det begynte å snø ganske så greit i går kveld og da vi … Continue reading "JEG DRO IKKE PÅ FESTEN I GÅR"

2018-12-06 19:05 DETTE HOLDER JEG SKJULT FOR KJÆRESTEN MIN

God torsdag! Nå er Singelliv & Dating-spalten tilbake og i dag skriver jeg om hva jeg skjuler for kjæresten fordi, altså. Jeg deler faktisk ikke alt med han. Det å være meg selv 100% foran kjæresten min er null stress, men det er noen ting jeg bare må holde for meg selv. Det er faktisk ikke alt … Continue reading "DETTE HOLDER JEG SKJULT FOR KJÆRESTEN MIN"

2018-12-06 07:30 GAVESHOPPING & JULEFEST

Reklame | Annonselener Nelly JAKKE OG T-SKJORTE PULL&BEAR / VESKE  HER / BUKSE BIKBOK (LIGNENDE HER ) / SKO VAGABOND HER God morgen, fininger! For å være helt ærlig med dere så er det like før jeg stuper rett tilbake i sengen. Jeg er altså så trøtt. I dag har jeg skikkelig mandags-følelse. Det er antakeligvis fordi jeg har tilbragt … Continue reading "GAVESHOPPING & JULEFEST"

2018-12-05 19:10 MINE MEST LESTE INNLEGG I 2018

Nå nærmer vi oss slutten av 2018. Jeg må ærlig innrømme at dette har vært et veldig bra år for min del, også bloggmessig. Etter en tung start på året løsnet det virkelig både i privatlivet og ikke minst for bloggen da det nærmet seg sommer. Jeg har samlet de 10 mest leste innleggene så … Continue reading "MINE MEST LESTE INNLEGG I 2018"

Personvern: Fortsetter du på denne siden, godtar du bruk av cookies, og at vi samler nødvendig informasjon om deg, dine preferanser, og besøket ditt her. Les mer. Det er greit.